x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Lankapuhelimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Lankapuhelimet

  • Yleiset tiedot

   Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona.

   Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

   Ensimmäinen eroavuus kotipuhelimissa on ero kierrejohdon ja langattoman mallin välillä. Langallinen tai langaton, niissä ei ole eroa esim. puheen laadun ja yhteyden välillä. Mutta langaton puhelin on helpompi käytössä juuri sen liikuteltavuuden takia.

   Kaikki langattomat puhelimet käsittävät yhden telakka-aseman ja tietyn määrän luureja. Näitä voi käyttää sisätilojen lisäksi myös pihalla, riippuen kantomatkasta. Viestintää telakka-aseman ja niin kutsutun DECT-teknologian (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) välillä voidaan verrata GSM-yhteyteen, tosin DECT ei kanna läheskään niin pitkiä matkoja. DECT-puhelimet suojaavat paremmin ulkopuolisten kuuntelua vastaan, ja toimivat varmemmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECTiä, ja huolehtii siitä että luurit ja soittaminen toimii. Pääasiassa GAP-compatible tarkoittaa, että mitä tahansa GAP-toiminnon omaavaa puhelinta voi käyttää toisen saman toiminno omaavan kanssa. Kannattaa kuitenkin tässä vaiheessa valita saman valmistajan puhelin.

   Maksimaalinen matka, jonka päässä langattomalla puhelimella voidaan puhua, ilmoitetaan kantomatkana. Jokaisen telakka-aseman yhteydessä tulee luuri tai luureja. Näiden määrä ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Lisäluureja on mahdollista hankkia, mutta vain se määrä, joka telakkaan pystytään liittämään. Pelkkää luuria ilman telakka-asemaa ei kannata hankkia, sillä se ei tule toimimaan.

   Jos käytössä on enemmän kuin kaksi luuria, niin niillä voi soittaa sisäisiä puheluita. Niitä voi käyttää myös walkie-talkie laitteina.

   Langattomaa puhelinta voi käyttää myös vauva-puhelimena. Jos puhelin tukee tätä toimintoa, voi lastenhuoneeseen jätetty puhelin välittää sieltä kuuluvat äänet sisäiseen tai ulkoiseen numeroon. Kun vauva alkaa itkeä, puhelin reagoi ja soittaa tiettyyn numeroon. Hyvä puoli tässä on se, että puhelut voi ohjelmoida esim. matkapuhelimeen, jolloin voit istua pihalla puhelimen ollessa vahtina.

   Puhelimen käyttäjät, jotka hukkaavat helposti tavaroitaan, tarvitsevat luurin paikannus toiminnon. Telakka-asemasta voi lähettää signaalin luuriin, joka alkaa soida. Äänen perusteella voi etsiä että missä se luuri mahtaa olla.

   Niin langallisissa kuin langattomissakin puhelimissa on paljon erityistoimintoja lisänä, jotka voivat auttaa puhelimen valinnassa. Joillakin puhelimilla voit lähettää tekstiviestejä, multimediaviestejä tai sähköpostia. Puhelimessa voi olla vastaaja tai handsfree, jolloin voit kuunnella soittajaa kaiuttimen kautta. Kätevä toiminto on myös voice-dial, jolloin numerovalinta toimii puhekäskyllä. Useimmissa puhelimissa on numeron uudelleen valinta, pikavalinnat ja sisäinen puhelinluettelo. Numeron tunnistus, joka näyttää soittajan numeron, on käytännöllinen apu jos tärkeä numero täyttyy laittaa muistiin.

   Voit lisäksi valita että haluatko analogisen vai ISDN-puhelimen. ISDN-puhelin toimii yhdessä ISDN-liittymän kanssa, ja se voi tunnistaa useampia linjoja yhden liittymän sisällä. Tästä on etua kun haluaa pitää esim. koti- ja työnumeron erossa toisistaan, vaikka toimisto olisikin kotona. Soittamiseen voi käyttää myös VOIP-puhelinta (Voice over Internet Protocol), joka soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. Lisätietoa VOIP-puhelimista löydät niiden omasta kategoriasta.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko langatonta puhelinta käyttää GSM-puhelimena?
   Langaton puhelin toimii niin pitkälle kuin telakka-aseman kantomatka riittää. Mikäli haluat soittaa pidemmän matkan päästä, tarvitset siihen GSM-puhelimen. Myös hinnan puolesta langaton puhelin toimii, kuten kiinteät puhelimet; matkapuhelimeen soitto on kalliimpaa kuin toiseen kiinteään puhelimeen. Mutta kiinteissä puhelimissa on nykyisin paljon toimintoja jotka ovat samoja kuin matkapuhelimissa, kuten tekstiviesti, multimedia-viesti, sähköposti ja sisäänrakennettu kamera.

   Voinko käyttää puhelinta vauvapuhelimena?
   Mikäli kiinteä puhelin tukee tätä toimintoa, puhelinta voi käyttää vauvapuhelimena. Tällöin voi asettaa yhden luurin vauvan lähelle, ja ohjelmoida puhelut joko toiseen sisäiseen puhelimeen tai matkapuhelimeen. Kun vauva alkaa itkeä, ääni laukaisee toiminnon ja puhelin soittaa sille annettuun numeroon.

   Onko numeron toisto-toiminto vakio kaikissa puhelimissa?
   Ei ole. Mikäli puhelin tukee tätä toimintoa, se ilmoitetaan tuotetiedoissa.

   Mitä eroa on analogisella puhelimella ja ISDN-puhelimella?
   ISDN-puhelimet käyttävät ISDN-liittymää, jolloin liittymässä voi olla useampia puhelinlinjoa. Tällöin voit esimerkiksi pitää yritys- ja kotilinjan erillään, ja laittaa niille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

   Voinko käyttää useampia luureja yhdessä liittymässä?
   Useimmat puhelimet tarjoavat mahdollisuuuden liittää niihin useampia luureja. Huomioi kuitenkin että telakka-asemmaan voi liittää vain tietyntyyppisiä luureja. Nämä mallit löytyvät valmistajan sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista lankapuhelimien teknisistä termeistä selityksineen. Nämä löytyvät myös tuotevertailusta itse tuotteen kohdalta.

   Analoginen yhteys
   Analogisen yhteyden avulla voit soittaa vain yhden puhelun kerrallaan. Mikäli analogiseen yhteyteen liitetään modeemi, on sen maksiminopeus 56 kilotavua. ADSL-liittymän avulla tätä nopeutta voi nostaa, riippuen operaattorin ja liittymän ehdoista.

   Bluetooth
   Ilmoittaa toimiiko puhelin samalla radio-taajudella muiden laitteiden kanssa, jotka ovat 10-100 metrin kantomatkan sisällä. Bluetooth-headsetin avulla voit olla yhteydessä PDA:han tai kannettavaan.

   DECT-teknologia
   DECT eli Digital Enhanced Cordless Telecommunications on teknologia, joka mahdollistaa langattoman puhelimen käytön sisällä. Telakka-asemaan voidaan liittää korkeintaan 8 luuria. Salaus tekee salakuuntelun mahdottomaksi. DECT-teknologia toimii vain puhe, ei data-tasolla.

   Handsfree toiminto
   Tämä tieto ilmaisee on puhelimessa kaiutin, jotta voit kuunnella soittajan puhetta sen kautta, ja pitää kädet vapaana.

   Headset liitäntä
   Tämä tieto kertoo onko puhelimeen mahdollista liittää headset, ja että tukee se handsfree-toimintoa.

   ISDN-yhteys
   ISDN on digitaalinen yhteys joka käyttää tavallista puhelinliittymää. ISDN etu on, että se käyttää useampaa kuin yhtä linjaa, joten puheluita voi olla vaikka kaksi yhtäaikaa. ISDN-2 tarjoaa mahdollisuuden neljään fax-, data- tai puhelinyhteyteen. ISDN-yhteys on nopeampia asentaa kuin analoginen yhteys, mutta siihen tarvitaan useampi laite. ISDN-yhteyttä ei voi yhdistää ADSL:n kanssa.

   Kaiutintoiminto
   Tämän toiminnon avulla voit kuunnella soittajan puhetta kaiuttimesta, ja pitää ködet vapaana.

   Keskuspuhelin
   Pieni puhelinkeskus kotona.

   Kokouspuhelin
   Kokouspuhelin on keskuspuhelin, jossa on hyvä äänenlaatu. Joissakin malleissa on useampi mikrofoni ja jotta ne keräävät mahdollisimman paljon ääntä suuressa tilassa. Useimmissa kokouspuhelimissa on kohinan esto.

   Langallinen puhelin
   Langallisessa puhelimessa johto yhdistää puhelimen ja telakka-aseman.

   Langaton puhelin
   Langaton puhelin mahdollistaa että puhelimen kanssa voi liikkua talossa tai huoneistossa. Luuri on tällöin useimmissa tapauksissa tuettu joko DECT- tai Bluetooth-teknologialla ja yhdistetty telakka-asemaan. Telakka-asema on myös liitettävä puhelinjohdolla puhelinliittymään.

   Luurin paikallistaminen
   Telakka-aseman avulla voi olla mahdollista "soittaa" luuriin, ja äänen perusteella päätellä missä itse luuri on.

   Max. luurien määrä
   Kertoo kuinka monta luuria telakka-asemaan voi yhdistää.

   Multimediaviesti MMS
   Jotkin kotipuhelimet tukevat MMS toimintoa (Multimedia Messaging Service). Näissä puhelimissa on tässä tapauksessa myös sisäänrakennettu kamera. MMS-viestit ovat lyhyitä tekstiviestejä, joihin voi liittää kuvan, äänen tai videopätkän.

   Numeron näyttö
   Tämä toiminto tunnistaa soittajan numeron jos numero on yleisessä käytössä.

   Numeron toisto
   Tämä tieto kertoo onko puhelimessa toimintoa, joka toistaa tarvittaessa viimeksi valitun numeron. Näin sitä ei tarvitse näppäillä uudelleen.

   Pikavalinta
   Tämä kertoo jos puhelimeen on mahdollista tallentaa numeroita tietyn näppäimen alle. Tämä nopeuttaa esim. perheenjäsenille ja ystäville soittoa.

   Puhelinluuri
   Kaikki langattomat puhelimet sisältävät telakka-aseman lisäksi langattoman luurin, jonka avulla puhelinta voi käyttää kaikkialla talossa tai huoneistossa. Tämä tieto ilmaisee luurien määrän.

   Puhelujen suodatus
   Toiminto auttaa blokkaamaan tietyt numerot tai linjat.

   Sisäinen soitonsiirto
   Voit siirtää puhelut tavallisesta puhelimesta langattomaan luuriin.

   Sisäänrakenttu antenni
   Tämä tieto kertoo, mikäli puhelimessa on sisäänrakennettu antenni. Äänenlaadulla ja yhteydellä ei ole väliä, onko antenni puhelimen sisällä vai ei. Mutta mikäli antennin haluaa esim. tilankäytön kannalta olevan puhelimen sisällä, kannattaa tähän kiinnittää huomiota.

   SMS-tekstiviesti
   SMS eli (Short Messaging Service) on toiminto, jonka avulla voit vastaanottaa kotipuhelimella 160 merkkiä pitkiä viestejä, jotka on hetetty matkapuhelimesta tai toisesta SMS-ominaisuuden omaavasta kotipuhelimesta.

   Soittoäänien lisäys
   Joihinkin puhelimiin voit lisätä itse tekemiä tai valmiita soittoääniä.

   Soittoäänien määrä
   Ilmoittaa, mikäli puhelimesta voi valita useamman soittoäänen tavallisen lisäksi.

   Sähköposti
   Tämä ilmoitttaa mikäli puhelimella voi lähettää sähköposteja, ilman ylimääräisiä Java-asetuksia. .

   T9 sanakirja
   Tämä ilmaisee jos puhelimessa on T9-sanakirja, joka muistaa aiemmin kirjoitetut sanat. Sen avulla on helpompaa kirjoittaa tekstiviestejä, sillä sinun tarvitsee vain näppäillä ensimmäiset kirjaimet joka sanasta.

   Teknologia
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) on teknologia, joka mahdollistaa viestinnän telakka-aseman ja langattoman luurin välillä. DECT-puhelimet on paremmin suojattu salakuuntelua vastaan ja ne toimivat paremmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECT:iä, ja huolehtii siitä että luurit yhdistyvät telakka-asemaan ja soittaminen puhelimella onnistuu. On mahdollista että GAP-luurit ja eri valmistajien telakka-asemat toimivat samalla tasolla.

   Vastaaja
   Mikäli puhelimessa on vastaaja, soittajat voivat jättää siihen viestejä mikäli et ole kotona. Operaattorit tarjoavat usein mahdollisuuden kuunnella vastaajan tulleet viestit soittamalla tiettyyn nymeroon. Voit siis esim. kaupungilla ollessa tarkastaa kotipuhelimeen tulleet viestit.

   Vauvapuhelin
   Voit asettaa puhelimen lastenhuoneeseen, ja puhelin reagoi huoneessa kuuluviin ääniin (esim. lapsen itku) ja soittaa siihen ohjelmoituun numeroon.

   Viestin ilmoitus
   Vastaajaviestien ilmoitus kertoo mikäli sinulle on tullut viestejä. Näin sinun ei tarvitse soittaa viestikeskukseen.

   Voicedialing
   Kertoo, mikäli puhelimessa on toiminto joka tuunistaa puheen. Tällöin puhelin soittaa kun tietty numero on määritetty puhekomennolla. Näin numeroa ei tarvitse näppäillä.

   Yhteys
   Tällä ilmoitetaan onko yhteys analoginen vai ISDN. ISDN tarkoittaa, että siihen on mahdollista liittää useampia puhelinlinjoja. Tällöin voit erottaa yritys- ja kotilinjan toisistaan, ja asettaa molemmille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

    

   • Doro Doro
   • Panasonic Panasonic
   • Siemens Siemens
  0 - 24
  • Doro PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105237838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137692769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940221.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Tässä puhelimessa on suuri ja selkeä näyttö. Hyvin sijoitettu visuaalinen soittomerkkivalo auttaa näkemään, milloin joku soittaa. Soittajan numeron näyttö ja kaiutin ovat muita käteviä toimintoja. -Esivalinta: kyllä-Kaiutinpuhelin: kyllä-Puhelun kesto: kyllä-Valikko-ohjaus: kyllä-Kello: kyllä-Numeron uudelleenvalinnan muisti: 15-Pikavalintamuistinäppäimet: 3-Puhelinmuistion muistipaikat: 30-Aakkosnumeerinen näyttö: kyllä-Suuri näyttöteksti: kyllä-Yksiääniset soittoäänet: 9-Saapuvan puhelun me... (23)
   Doro PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460056391
   • 5639
   • DORO312CS
   5
   good_buy
   55.95 EUR
  • Doro Magna 4000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142873701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111633418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116987270.jpg
   Doro Doro Magna 4000 Magna 4000 Magna 4000 Doro Magna 4000 (42)
   Doro Magna 4000
   • 07322460063788
   3
   good_buy
   42.57 EUR
  • Gigaset A170 DUO PÖYTÄPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298469.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137691353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135306090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114548630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134989528.jpg
   Gigaset Gigaset A170 DUO PÖYTÄPUHELIN A170 DUO PÖYTÄPUHELIN A170 DUO PÖYTÄPUHELIN Yksinkertainen ja selkeä pöytäpuhelin kahdella luurilla. (11)
   Gigaset A170 DUO PÖYTÄPUHELIN
   • 04250366850665
   5
   good_buy
   29.95 EUR
  • Doro COMPFORT 3000 MUSTA LANKAPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286161.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267410.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267412.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124275619.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124275620.jpg
   Doro Doro COMPFORT 3000 MUSTA LANKAPUHELIN COMPFORT 3000 MUSTA LANKAPUHELIN COMPFORT 3000 MUSTA LANKAPUHELIN 50 puhelinmuistion muistipaikkaa. Taustavalaistu näyttö. 9 soittoääntä ja 2 soittoäänen voimakkuutta. (11)
   Doro COMPFORT 3000 MUSTA LANKAPUHELIN
   • 07322460058791
   • DORO3000BLACK
   5
   good_buy
   49.95 EUR
  • Doro Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128015020.jpg
   Doro Doro Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Helppokäyttöinen pöytäpuhelin. Näyttö ja painikkeet, joissa suuret ja selkeät merkinnät. Kuulosilmukka ja erityisen voimakas soittoääni. (44)
   Doro Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460056407
   • 5640
   1
   good_buy
   most_sold
   49.95 EUR
  • Doro PhoneEasy langaton puhelin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267423.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267426.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267424.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693238.jpg
   Doro Doro PhoneEasy langaton puhelin PhoneEasy langaton puhelin PhoneEasy langaton puhelin Helppokäyttöinen langaton puhelin. Suuri, valaistu näyttö ja painikkeet, joissa selkeät merkinnät. Suuri soittoäänen ja luurin äänenvoimakkuus. Kantama jopa 300 metriä ulkotiloissa. Numeronäyttö ja kaiutintoiminto. (5)
   Doro PhoneEasy langaton puhelin
   • 07322460055394
   • DORO100WHITE
   6
   good_buy
   55.95 EUR
  • Doro PhoneEasy 311c White
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135009852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101182856.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 311c White PhoneEasy 311c White PhoneEasy 311c White Doro Phone Easy Valkoinen (19)
   Doro PhoneEasy 311c White
   • 07322460014445
   2
   good_buy
   41.95 EUR
  • Gigaset DA710
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135006485.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102206929.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117681576.jpg
   Gigaset Gigaset DA710 DA710 DA710 Make and take calls with ease with the Gigaset DA710. The space for up to 100 phonebook entries gives you plenty of room to store all your contacts and the 8 direct dialling keys for 16 numbers lets you call more people at the touch of a button. The Gigaset DA710 is perfect for use in the home or at work. (7)
   Gigaset DA710
   • 04250366828435
   4
   good_buy
   44.85 EUR
  • Doro PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267429.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267432.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101113773.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Langaton DECT-puhelin, jossa suuret näppäimet, helppolukuinen iso näyttö ja hyvä äänenlaatu. Mukana 2 luuria. (5)
   Doro PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460055493
   • 07322460055479
   • DOR-250-70006
   • DORO100WDUO
   • 250-70006
   5
   good_buy
   79.95 EUR
  • Gigaset A170 PÖYTÄPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298475.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705006.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135020354.jpg
   Gigaset Gigaset A170 PÖYTÄPUHELIN A170 PÖYTÄPUHELIN A170 PÖYTÄPUHELIN Puhelin, joka vastaa haasteisiisi - tyylikäs, yksinkertainen ja edullinen (5)
   Gigaset A170 PÖYTÄPUHELIN
   • 04250366850641
   5
   good_buy
   19.95 EUR
  • GPO Duchess Analoginen puhelin Musta, Pronssi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129012603.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129012604.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129012605.jpg
   GPO GPO Duchess Analoginen puhelin Musta, Pronssi Duchess Analoginen puhelin Musta, Pronssi Duchess Analoginen puhelin Musta, Pronssi Back in time with your vintage telephone It is just like going back in time with the classic GPO 1935S phone. The unforgettable design immediately evokes memories of the past. The old familiar telephone icon can simply be connected to the standard telephone line. It is not only functional, but also a real picture in the house due to the fabric-covered cord and the brass finish. The retro telephone remembers the last number called. Prepare for hours of phone calls in the windowsill with your v... (16)
   GPO Duchess Analoginen puhelin Musta, Pronssi
   • 05060203260309
   • 1935SDuchess
   1
   good_buy
   91.5 EUR
  • Cisco SPA 303 IP-puhelin Harmaa 3 linjat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48145850.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106424861.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121606996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134979431.jpg
   Cisco Cisco SPA 303 IP-puhelin Harmaa 3 linjat SPA 303 IP-puhelin Harmaa 3 linjat SPA 303 IP-puhelin Harmaa 3 linjat Cisco Spa 303 (4)
   Cisco SPA 303 IP-puhelin Harmaa 3 linjat
   • 00882658345364
   • 05501024055830
   • SPA303-G2, 0882658345364
   • SPA303-G2
   4
   good_buy
   77.29 EUR
  • Topcom TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30270711.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30270714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30270715.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103064717.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102892801.jpg
   Topcom Topcom TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen Handy wall phone A classic home phone, that's the Topcom Sologic T101 Senior Telephone. This phone is very easy to use because of the extra large keys and the three direct shortcuts. Under these keys you can program the numbers of people you call frequently, so that you do not have to enter the number every time. You can also call back the last number you dialed. The phone can be used with a hearing aid , without being bothered by noise. You can also choose to mount the device on the wall. (10)
   Topcom TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen
   • 05411519014627
   • 05411519201881
   • TS-6650
   2
   good_buy
   19.95 EUR
  • Siemens C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105492635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105492636.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135044551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135028513.jpg
   Siemens Siemens C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin Gigaset C530 IP (4)
   Siemens C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin
   • 04250366841311
   • S30852-H2506-R201
   3
   good_buy
   97.75 EUR
  • Philips BeNear Langaton puhelin CD4901B/21
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141483792.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141295590.jpg
   Philips Philips BeNear Langaton puhelin CD4901B/21 BeNear Langaton puhelin CD4901B/21 BeNear Langaton puhelin CD4901B/21 (10)
   Philips BeNear Langaton puhelin CD4901B/21
   • 08712581613129
   • CD4901B/21
   1
   good_buy
   14.9 EUR
  • Gigaset C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88112855.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76536710.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137691859.jpg
   Gigaset Gigaset C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus Kätevä langaton Gigaset puhelin tarjoaa suuren 1.8" värinäytön, korkealuokkaisen äänenlaadun sekä mahdollisuuden handsfree-puheluihin. (2)
   Gigaset C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus
   • 04250366835037
   • GIGAC430
   • S30852-H2502-R201
   4
   good_buy
   44.95 EUR
  • Gigaset DA310 Analoginen puhelin Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105216620.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101701404.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101701405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105216621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142323103.jpg
   Gigaset Gigaset DA310 Analoginen puhelin Musta DA310 Analoginen puhelin Musta DA310 Analoginen puhelin Musta Malli: Analoginen puhelin Integroitu vastaaja: Ei Asennus: Vastaanotto Vri: Musta Soittaminen: ni Soittonityyppi: Monofoninen Kaiutinpuhelin: Ei Polyfoninen soittoni: Ei Soittonten mr: 3 Ladattavat soittonet: Ei Soittajan tunnistus: Ei Nopea soitto: Kyll Uudelleen valinnan kapasiteetti: 1 Sisnrakennettu nytt: Ei Plug & Play -yhteensopiva: Kyll Langaton yhteys: Ei Mac-yhteensopivuus: Ei Seinkiinnitteinen: Kyll Kiinnitystyyppi: Vastaanotto Tuotteen vri: Musta (2)
   Gigaset DA310 Analoginen puhelin Musta
   • 04250366826004
   • 04250366826042
   • 04250366826011
   • S30054-S6528-R101, GIG-DA310-BLK
   • S30054-S6528-R101
   • S30054-S6528-R201
   • S30054-S6528-R102
   4
   good_buy
   27.07 EUR
  • Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/37978355.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298428.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100749185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/62105633.jpg
   Gigaset Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa E310 DECT-puhelin Harmaa E310 DECT-puhelin Harmaa Gigaset E310 (3)
   Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa
   • 04250366822914
   • S30852-H2301-R201
   • GIGAE310
   3
   good_buy
   49.95 EUR
  • GPO 746 Analoginen puhelin Mintunvärinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129806732.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105596260.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129806734.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129806730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129806729.jpg
   GPO GPO 746 Analoginen puhelin Mintunvärinen 746 Analoginen puhelin Mintunvärinen 746 Analoginen puhelin Mintunvärinen Back in time with your retro telephone It is just like going back in time with the retro GPO 746 phones. The unforgettable design immediately evokes memories of the past. The old familiar telephone icon is available in various, cheerful colors and can simply be connected to the standard telephone line. Prepare for hours of phone calls in the windowsill with your vintage phone! (6)
   GPO 746 Analoginen puhelin Mintunvärinen
   • 05060237571129
   • 746ROTARYGRE
   1
   good_buy
   62.97 EUR
  • Cisco IP PHONE 8845 IP-puhelin Puuhiili Johdollinen puhelin LCD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88280584.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140155060.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103573113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121609980.jpg
   Cisco Cisco IP PHONE 8845 IP-puhelin Puuhiili Johdollinen puhelin LCD IP PHONE 8845 IP-puhelin Puuhiili Johdollinen puhelin LCD IP PHONE 8845 IP-puhelin Puuhiili Johdollinen puhelin LCD (2)
   Cisco IP PHONE 8845 IP-puhelin Puuhiili Johdollinen puhelin LCD
   • 00882658845482
   • CP-8845-K9=
   3
   231.01 EUR
  • GPO 746 Rotary telephone grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137465060.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105609945.jpg
   GPO GPO 746 Rotary telephone grey 746 Rotary telephone grey 746 Rotary telephone grey Back in time with your retro telephone It is just like going back in time with the retro GPO 746 phones. The unforgettable design immediately evokes memories of the past. The old familiar telephone icon is available in various, cheerful colors and can simply be connected to the standard telephone line. Prepare for hours of phone calls in the windowsill with your vintage phone! (5)
   GPO 746 Rotary telephone grey
   • 05060237570658
   1
   65.9 EUR
  • Cisco 7821 IP-puhelin Musta, Hopea Johdollinen puhelin 2 linjat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24129205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102880340.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124879984.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134990518.jpg
   Cisco Cisco 7821 IP-puhelin Musta, Hopea Johdollinen puhelin 2 linjat 7821 IP-puhelin Musta, Hopea Johdollinen puhelin 2 linjat 7821 IP-puhelin Musta, Hopea Johdollinen puhelin 2 linjat (2)
   Cisco 7821 IP-puhelin Musta, Hopea Johdollinen puhelin 2 linjat
   • 00882658621840
   • CP-7821-K9=
   3
   128.9 EUR
  • Alcatel Temporis 180 DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114444585.jpg
   Alcatel Alcatel Temporis 180 DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Temporis 180 DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Temporis 180 DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus (5)
   Alcatel Temporis 180 DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 03700601407747
   • ATL1407747
   1
   good_buy
   40.70 EUR
  • Gigaset SL450HX Hopeinen/musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134994463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100848619.jpg
   Gigaset Gigaset SL450HX Hopeinen/musta SL450HX Hopeinen/musta SL450HX Hopeinen/musta Gigaset SL450HX (2)
   Gigaset SL450HX Hopeinen/musta
   • 04250366844664
   3
   114.49 EUR
  2 11
  • info@vertaa.fi