x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Lankapuhelimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Lankapuhelimet

  • Yleiset tiedot

   Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona.

   Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

   Ensimmäinen eroavuus kotipuhelimissa on ero kierrejohdon ja langattoman mallin välillä. Langallinen tai langaton, niissä ei ole eroa esim. puheen laadun ja yhteyden välillä. Mutta langaton puhelin on helpompi käytössä juuri sen liikuteltavuuden takia.

   Kaikki langattomat puhelimet käsittävät yhden telakka-aseman ja tietyn määrän luureja. Näitä voi käyttää sisätilojen lisäksi myös pihalla, riippuen kantomatkasta. Viestintää telakka-aseman ja niin kutsutun DECT-teknologian (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) välillä voidaan verrata GSM-yhteyteen, tosin DECT ei kanna läheskään niin pitkiä matkoja. DECT-puhelimet suojaavat paremmin ulkopuolisten kuuntelua vastaan, ja toimivat varmemmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECTiä, ja huolehtii siitä että luurit ja soittaminen toimii. Pääasiassa GAP-compatible tarkoittaa, että mitä tahansa GAP-toiminnon omaavaa puhelinta voi käyttää toisen saman toiminno omaavan kanssa. Kannattaa kuitenkin tässä vaiheessa valita saman valmistajan puhelin.

   Maksimaalinen matka, jonka päässä langattomalla puhelimella voidaan puhua, ilmoitetaan kantomatkana. Jokaisen telakka-aseman yhteydessä tulee luuri tai luureja. Näiden määrä ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Lisäluureja on mahdollista hankkia, mutta vain se määrä, joka telakkaan pystytään liittämään. Pelkkää luuria ilman telakka-asemaa ei kannata hankkia, sillä se ei tule toimimaan.

   Jos käytössä on enemmän kuin kaksi luuria, niin niillä voi soittaa sisäisiä puheluita. Niitä voi käyttää myös walkie-talkie laitteina.

   Langattomaa puhelinta voi käyttää myös vauva-puhelimena. Jos puhelin tukee tätä toimintoa, voi lastenhuoneeseen jätetty puhelin välittää sieltä kuuluvat äänet sisäiseen tai ulkoiseen numeroon. Kun vauva alkaa itkeä, puhelin reagoi ja soittaa tiettyyn numeroon. Hyvä puoli tässä on se, että puhelut voi ohjelmoida esim. matkapuhelimeen, jolloin voit istua pihalla puhelimen ollessa vahtina.

   Puhelimen käyttäjät, jotka hukkaavat helposti tavaroitaan, tarvitsevat luurin paikannus toiminnon. Telakka-asemasta voi lähettää signaalin luuriin, joka alkaa soida. Äänen perusteella voi etsiä että missä se luuri mahtaa olla.

   Niin langallisissa kuin langattomissakin puhelimissa on paljon erityistoimintoja lisänä, jotka voivat auttaa puhelimen valinnassa. Joillakin puhelimilla voit lähettää tekstiviestejä, multimediaviestejä tai sähköpostia. Puhelimessa voi olla vastaaja tai handsfree, jolloin voit kuunnella soittajaa kaiuttimen kautta. Kätevä toiminto on myös voice-dial, jolloin numerovalinta toimii puhekäskyllä. Useimmissa puhelimissa on numeron uudelleen valinta, pikavalinnat ja sisäinen puhelinluettelo. Numeron tunnistus, joka näyttää soittajan numeron, on käytännöllinen apu jos tärkeä numero täyttyy laittaa muistiin.

   Voit lisäksi valita että haluatko analogisen vai ISDN-puhelimen. ISDN-puhelin toimii yhdessä ISDN-liittymän kanssa, ja se voi tunnistaa useampia linjoja yhden liittymän sisällä. Tästä on etua kun haluaa pitää esim. koti- ja työnumeron erossa toisistaan, vaikka toimisto olisikin kotona. Soittamiseen voi käyttää myös VOIP-puhelinta (Voice over Internet Protocol), joka soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. Lisätietoa VOIP-puhelimista löydät niiden omasta kategoriasta.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko langatonta puhelinta käyttää GSM-puhelimena?
   Langaton puhelin toimii niin pitkälle kuin telakka-aseman kantomatka riittää. Mikäli haluat soittaa pidemmän matkan päästä, tarvitset siihen GSM-puhelimen. Myös hinnan puolesta langaton puhelin toimii, kuten kiinteät puhelimet; matkapuhelimeen soitto on kalliimpaa kuin toiseen kiinteään puhelimeen. Mutta kiinteissä puhelimissa on nykyisin paljon toimintoja jotka ovat samoja kuin matkapuhelimissa, kuten tekstiviesti, multimedia-viesti, sähköposti ja sisäänrakennettu kamera.

   Voinko käyttää puhelinta vauvapuhelimena?
   Mikäli kiinteä puhelin tukee tätä toimintoa, puhelinta voi käyttää vauvapuhelimena. Tällöin voi asettaa yhden luurin vauvan lähelle, ja ohjelmoida puhelut joko toiseen sisäiseen puhelimeen tai matkapuhelimeen. Kun vauva alkaa itkeä, ääni laukaisee toiminnon ja puhelin soittaa sille annettuun numeroon.

   Onko numeron toisto-toiminto vakio kaikissa puhelimissa?
   Ei ole. Mikäli puhelin tukee tätä toimintoa, se ilmoitetaan tuotetiedoissa.

   Mitä eroa on analogisella puhelimella ja ISDN-puhelimella?
   ISDN-puhelimet käyttävät ISDN-liittymää, jolloin liittymässä voi olla useampia puhelinlinjoa. Tällöin voit esimerkiksi pitää yritys- ja kotilinjan erillään, ja laittaa niille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

   Voinko käyttää useampia luureja yhdessä liittymässä?
   Useimmat puhelimet tarjoavat mahdollisuuuden liittää niihin useampia luureja. Huomioi kuitenkin että telakka-asemmaan voi liittää vain tietyntyyppisiä luureja. Nämä mallit löytyvät valmistajan sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista lankapuhelimien teknisistä termeistä selityksineen. Nämä löytyvät myös tuotevertailusta itse tuotteen kohdalta.

   Analoginen yhteys
   Analogisen yhteyden avulla voit soittaa vain yhden puhelun kerrallaan. Mikäli analogiseen yhteyteen liitetään modeemi, on sen maksiminopeus 56 kilotavua. ADSL-liittymän avulla tätä nopeutta voi nostaa, riippuen operaattorin ja liittymän ehdoista.

   Bluetooth
   Ilmoittaa toimiiko puhelin samalla radio-taajudella muiden laitteiden kanssa, jotka ovat 10-100 metrin kantomatkan sisällä. Bluetooth-headsetin avulla voit olla yhteydessä PDA:han tai kannettavaan.

   DECT-teknologia
   DECT eli Digital Enhanced Cordless Telecommunications on teknologia, joka mahdollistaa langattoman puhelimen käytön sisällä. Telakka-asemaan voidaan liittää korkeintaan 8 luuria. Salaus tekee salakuuntelun mahdottomaksi. DECT-teknologia toimii vain puhe, ei data-tasolla.

   Handsfree toiminto
   Tämä tieto ilmaisee on puhelimessa kaiutin, jotta voit kuunnella soittajan puhetta sen kautta, ja pitää kädet vapaana.

   Headset liitäntä
   Tämä tieto kertoo onko puhelimeen mahdollista liittää headset, ja että tukee se handsfree-toimintoa.

   ISDN-yhteys
   ISDN on digitaalinen yhteys joka käyttää tavallista puhelinliittymää. ISDN etu on, että se käyttää useampaa kuin yhtä linjaa, joten puheluita voi olla vaikka kaksi yhtäaikaa. ISDN-2 tarjoaa mahdollisuuden neljään fax-, data- tai puhelinyhteyteen. ISDN-yhteys on nopeampia asentaa kuin analoginen yhteys, mutta siihen tarvitaan useampi laite. ISDN-yhteyttä ei voi yhdistää ADSL:n kanssa.

   Kaiutintoiminto
   Tämän toiminnon avulla voit kuunnella soittajan puhetta kaiuttimesta, ja pitää ködet vapaana.

   Keskuspuhelin
   Pieni puhelinkeskus kotona.

   Kokouspuhelin
   Kokouspuhelin on keskuspuhelin, jossa on hyvä äänenlaatu. Joissakin malleissa on useampi mikrofoni ja jotta ne keräävät mahdollisimman paljon ääntä suuressa tilassa. Useimmissa kokouspuhelimissa on kohinan esto.

   Langallinen puhelin
   Langallisessa puhelimessa johto yhdistää puhelimen ja telakka-aseman.

   Langaton puhelin
   Langaton puhelin mahdollistaa että puhelimen kanssa voi liikkua talossa tai huoneistossa. Luuri on tällöin useimmissa tapauksissa tuettu joko DECT- tai Bluetooth-teknologialla ja yhdistetty telakka-asemaan. Telakka-asema on myös liitettävä puhelinjohdolla puhelinliittymään.

   Luurin paikallistaminen
   Telakka-aseman avulla voi olla mahdollista "soittaa" luuriin, ja äänen perusteella päätellä missä itse luuri on.

   Max. luurien määrä
   Kertoo kuinka monta luuria telakka-asemaan voi yhdistää.

   Multimediaviesti MMS
   Jotkin kotipuhelimet tukevat MMS toimintoa (Multimedia Messaging Service). Näissä puhelimissa on tässä tapauksessa myös sisäänrakennettu kamera. MMS-viestit ovat lyhyitä tekstiviestejä, joihin voi liittää kuvan, äänen tai videopätkän.

   Numeron näyttö
   Tämä toiminto tunnistaa soittajan numeron jos numero on yleisessä käytössä.

   Numeron toisto
   Tämä tieto kertoo onko puhelimessa toimintoa, joka toistaa tarvittaessa viimeksi valitun numeron. Näin sitä ei tarvitse näppäillä uudelleen.

   Pikavalinta
   Tämä kertoo jos puhelimeen on mahdollista tallentaa numeroita tietyn näppäimen alle. Tämä nopeuttaa esim. perheenjäsenille ja ystäville soittoa.

   Puhelinluuri
   Kaikki langattomat puhelimet sisältävät telakka-aseman lisäksi langattoman luurin, jonka avulla puhelinta voi käyttää kaikkialla talossa tai huoneistossa. Tämä tieto ilmaisee luurien määrän.

   Puhelujen suodatus
   Toiminto auttaa blokkaamaan tietyt numerot tai linjat.

   Sisäinen soitonsiirto
   Voit siirtää puhelut tavallisesta puhelimesta langattomaan luuriin.

   Sisäänrakenttu antenni
   Tämä tieto kertoo, mikäli puhelimessa on sisäänrakennettu antenni. Äänenlaadulla ja yhteydellä ei ole väliä, onko antenni puhelimen sisällä vai ei. Mutta mikäli antennin haluaa esim. tilankäytön kannalta olevan puhelimen sisällä, kannattaa tähän kiinnittää huomiota.

   SMS-tekstiviesti
   SMS eli (Short Messaging Service) on toiminto, jonka avulla voit vastaanottaa kotipuhelimella 160 merkkiä pitkiä viestejä, jotka on hetetty matkapuhelimesta tai toisesta SMS-ominaisuuden omaavasta kotipuhelimesta.

   Soittoäänien lisäys
   Joihinkin puhelimiin voit lisätä itse tekemiä tai valmiita soittoääniä.

   Soittoäänien määrä
   Ilmoittaa, mikäli puhelimesta voi valita useamman soittoäänen tavallisen lisäksi.

   Sähköposti
   Tämä ilmoitttaa mikäli puhelimella voi lähettää sähköposteja, ilman ylimääräisiä Java-asetuksia. .

   T9 sanakirja
   Tämä ilmaisee jos puhelimessa on T9-sanakirja, joka muistaa aiemmin kirjoitetut sanat. Sen avulla on helpompaa kirjoittaa tekstiviestejä, sillä sinun tarvitsee vain näppäillä ensimmäiset kirjaimet joka sanasta.

   Teknologia
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) on teknologia, joka mahdollistaa viestinnän telakka-aseman ja langattoman luurin välillä. DECT-puhelimet on paremmin suojattu salakuuntelua vastaan ja ne toimivat paremmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECT:iä, ja huolehtii siitä että luurit yhdistyvät telakka-asemaan ja soittaminen puhelimella onnistuu. On mahdollista että GAP-luurit ja eri valmistajien telakka-asemat toimivat samalla tasolla.

   Vastaaja
   Mikäli puhelimessa on vastaaja, soittajat voivat jättää siihen viestejä mikäli et ole kotona. Operaattorit tarjoavat usein mahdollisuuden kuunnella vastaajan tulleet viestit soittamalla tiettyyn nymeroon. Voit siis esim. kaupungilla ollessa tarkastaa kotipuhelimeen tulleet viestit.

   Vauvapuhelin
   Voit asettaa puhelimen lastenhuoneeseen, ja puhelin reagoi huoneessa kuuluviin ääniin (esim. lapsen itku) ja soittaa siihen ohjelmoituun numeroon.

   Viestin ilmoitus
   Vastaajaviestien ilmoitus kertoo mikäli sinulle on tullut viestejä. Näin sinun ei tarvitse soittaa viestikeskukseen.

   Voicedialing
   Kertoo, mikäli puhelimessa on toiminto joka tuunistaa puheen. Tällöin puhelin soittaa kun tietty numero on määritetty puhekomennolla. Näin numeroa ei tarvitse näppäillä.

   Yhteys
   Tällä ilmoitetaan onko yhteys analoginen vai ISDN. ISDN tarkoittaa, että siihen on mahdollista liittää useampia puhelinlinjoja. Tällöin voit erottaa yritys- ja kotilinjan toisistaan, ja asettaa molemmille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

    

   • Panasonic Panasonic
   • Doro Doro
   • Siemens Siemens
   • Avaya Avaya
  0 - 24
  • Doro PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105237838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137692769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940221.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Tässä puhelimessa on suuri ja selkeä näyttö. Hyvin sijoitettu visuaalinen soittomerkkivalo auttaa näkemään, milloin joku soittaa. Soittajan numeron näyttö ja kaiutin ovat muita käteviä toimintoja. -Esivalinta: kyllä-Kaiutinpuhelin: kyllä-Puhelun kesto: kyllä-Valikko-ohjaus: kyllä-Kello: kyllä-Numeron uudelleenvalinnan muisti: 15-Pikavalintamuistinäppäimet: 3-Puhelinmuistion muistipaikat: 30-Aakkosnumeerinen näyttö: kyllä-Suuri näyttöteksti: kyllä-Yksiääniset soittoäänet: 9-Saapuvan puhelun me... (24)
   Doro PhoneEasy 312cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460056391
   • 5639
   • DORO312CS
   5
   good_buy
   55.95 EUR
  • Doro PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267429.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267432.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101113773.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Langaton DECT-puhelin, jossa suuret näppäimet, helppolukuinen iso näyttö ja hyvä äänenlaatu. Mukana 2 luuria. (17)
   Doro PhoneEasy 100w duo DECT-puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460055493
   • 07322460055479
   • DOR-250-70006
   • DORO100WDUO
   • 250-70006
   4
   good_buy
   79.95 EUR
  • Doro PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114494417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267423.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267426.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267424.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693238.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Valkoinen Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Valkoinen Soittajan tunnistus Helppokäyttöinen langaton puhelin. Suuri, valaistu näyttö ja painikkeet, joissa selkeät merkinnät. Suuri soittoäänen ja luurin äänenvoimakkuus. Kantama jopa 300 metriä ulkotiloissa. Numeronäyttö ja kaiutintoiminto. (11)
   Doro PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460055394
   • DORO100WHITE
   • 5539
   5
   good_buy
   55.95 EUR
  • Gigaset A170 PÖYTÄPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298475.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705006.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135020354.jpg
   Gigaset Gigaset A170 PÖYTÄPUHELIN A170 PÖYTÄPUHELIN A170 PÖYTÄPUHELIN Puhelin, joka vastaa haasteisiisi - tyylikäs, yksinkertainen ja edullinen (18)
   Gigaset A170 PÖYTÄPUHELIN
   • 04250366850641
   3
   good_buy
   26.45 EUR
  • Doro Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128015020.jpg
   Doro Doro Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus Helppokäyttöinen pöytäpuhelin. Näyttö ja painikkeet, joissa suuret ja selkeät merkinnät. Kuulosilmukka ja erityisen voimakas soittoääni. (39)
   Doro Phone Easy 312Cs Analoginen puhelin Valkoinen Soittajan tunnistus
   • 07322460056407
   • 5640
   1
   good_buy
   most_sold
   49.95 EUR
  • Doro Magna 4000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142873701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111633418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116987270.jpg
   Doro Doro Magna 4000 Magna 4000 Magna 4000 Doro Magna 4000 (21)
   Doro Magna 4000
   • 07322460063788
   2
   good_buy
   85.97 EUR
  • Gigaset DA310 Analoginen puhelin Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105216620.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101701404.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101701405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105216621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142323103.jpg
   Gigaset Gigaset DA310 Analoginen puhelin Musta DA310 Analoginen puhelin Musta DA310 Analoginen puhelin Musta Making and taking calls is simple with the Gigaset DA310. The 4 direct keys let you push a single button to connect to the contact of your choice. Enjoy the convenience of another 10 speed dial numbers enabling further rapid connection options. (9)
   Gigaset DA310 Analoginen puhelin Musta
   • 04250366826004
   • 04250366826042
   • 04250366826011
   • S30054-S6528-R101, GIG-DA310-BLK
   • S30054-S6528-R101
   • S30054-S6528-R201
   • S30054-S6528-R102
   3
   good_buy
   27.07 EUR
  • Gigaset A170 DUO PÖYTÄPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298469.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137691353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135306090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114548630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134989528.jpg
   Gigaset Gigaset A170 DUO PÖYTÄPUHELIN A170 DUO PÖYTÄPUHELIN A170 DUO PÖYTÄPUHELIN Yksinkertainen ja selkeä pöytäpuhelin kahdella luurilla. (5)
   Gigaset A170 DUO PÖYTÄPUHELIN
   • 04250366850665
   4
   good_buy
   29.95 EUR
  • Doro Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114388084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267410.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267412.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124275619.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098732.jpg
   Doro Doro Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta Soittajan tunnistus Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta Soittajan tunnistus Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta Soittajan tunnistus 50 puhelinmuistion muistipaikkaa. Taustavalaistu näyttö. 9 soittoääntä ja 2 soittoäänen voimakkuutta. (4)
   Doro Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta Soittajan tunnistus
   • 07322460058791
   • 04021565017285
   • 5879
   • DORO3000BLACK
   4
   good_buy
   49.95 EUR
  • Topcom TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30270711.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30270714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30270715.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103064717.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102892801.jpg
   Topcom Topcom TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen Handy wall phone A classic home phone, that's the Topcom Sologic T101 Senior Telephone. This phone is very easy to use because of the extra large keys and the three direct shortcuts. Under these keys you can program the numbers of people you call frequently, so that you do not have to enter the number every time. You can also call back the last number you dialed. The phone can be used with a hearing aid , without being bothered by noise. You can also choose to mount the device on the wall. (15)
   Topcom TS-6650 puhelin Analoginen puhelin Musta, Valkoinen
   • 05411519014627
   • 05411519201881
   • TS-6650
   1
   good_buy
   35.85 EUR
  • Polycom RealPresence Trio 8800 IP-puhelin Musta LCD 1 linjat Wi-Fi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105493757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133230106.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105493760.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105493758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101074347.jpg
   Polycom Polycom RealPresence Trio 8800 IP-puhelin Musta LCD 1 linjat Wi-Fi RealPresence Trio 8800 IP-puhelin Musta LCD 1 linjat Wi-Fi RealPresence Trio 8800 IP-puhelin Musta LCD 1 linjat Wi-Fi Langaton lämpölevy Princess lämpölevy tarvitsee vain 8 minuuttia lämmetäkseen ja pitää ruokasi tasaisessa lämpötilassa. Lataa laitteesi mukana tulevalla latauskaapelilla käytä sitä langattomasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu levy on lämmin 60 minuuttia kerrallaan, ja se on tarvittaessa helppo lämmittää uudelleen. Turvallinen käyttää Levy ei ole liian kuuma automaattisen lämpötilansäätö- ja ylikuumenemissuojan ansiosta. Kahvat pysyvät viileinä näin levyn siirtäminen on turvallista.... (10)
   Polycom RealPresence Trio 8800 IP-puhelin Musta LCD 1 linjat Wi-Fi
   • 08712836822955
   • 00610807855682
   • 2200-66070-019
   • 01.312295.01.004
   • 4000894
   2
   good_buy
   76.00 EUR
  • GPO 746 Analoginen puhelin Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129012529.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129012530.jpg
   GPO GPO 746 Analoginen puhelin Punainen 746 Analoginen puhelin Punainen 746 Analoginen puhelin Punainen Back in time with your retro telephone It is just like going back in time with the retro GPO 746 phones. The unforgettable design immediately evokes memories of the past. The old familiar telephone icon is available in various, cheerful colors and can simply be connected to the standard telephone line. Prepare for hours of phone calls in the windowsill with your vintage phone! (14)
   GPO 746 Analoginen puhelin Punainen
   • 05060237570436
   • 746WALLRED
   1
   good_buy
   60.71 EUR
  • Gigaset DA710
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135006485.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102206929.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117681576.jpg
   Gigaset Gigaset DA710 DA710 DA710 Make and take calls with ease with the Gigaset DA710. The space for up to 100 phonebook entries gives you plenty of room to store all your contacts and the 8 direct dialling keys for 16 numbers lets you call more people at the touch of a button. The Gigaset DA710 is perfect for use in the home or at work. (4)
   Gigaset DA710
   • 04250366828435
   3
   good_buy
   45.80 EUR
  • Doro Care SecurePlus Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/26682376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103664433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129167732.jpg
   Doro Doro Care SecurePlus Valkoinen Care SecurePlus Valkoinen Care SecurePlus Valkoinen User-friendly telephone Doro's Secure 347 is very suitable for seniors, thanks to the large keys and the four photo memory keys. Here you can paste the photos of the four most important people in your life, to be reached at the touch of a button. In addition, the phone is suitable for people with a hearing aid. The antenna of this in-house telephone does not interfere with your hearing aid . With water-resistant alarm hanger Feel even more secure with a landline phone that combines easy opera... (10)
   Doro Care SecurePlus Valkoinen
   • 07322460042097
   • 8080201
   1
   good_buy
   169.50 EUR
  • Doro 901c
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134981670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124274544.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116689644.jpg
   Doro Doro 901c 901c 901c Klassinen puhelinmalli pöydälle tai seinälle. Säädettävä luurin äänenvoimakkuus. Takaisinsoitto. Mykistyspainike. (3)
   Doro 901c
   • 07322460047566
   3
   good_buy
   21.00 EUR
  • Gigaset C430DUO langaton puhelin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267445.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135009213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102206923.jpg
   Gigaset Gigaset C430DUO langaton puhelin C430DUO langaton puhelin C430DUO langaton puhelin Gigaset C430 Duo (4)
   Gigaset C430DUO langaton puhelin
   • 04250366835020
   • GIGAC430DUO
   2
   good_buy
   59.95 EUR
  • Doro PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Musta Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115707527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267407.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136071919.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136071920.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Musta Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Musta Soittajan tunnistus PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Musta Soittajan tunnistus Doro PhoneEasy 100w (4)
   Doro PhoneEasy 100w Analog/DECT telephone Musta Soittajan tunnistus
   • 07322460055417
   • 07322460055400
   • 07322460055387
   • 5538
   • DORO100BLACK
   • 250-70003, 8080030, 8080031
   • 250-70004
   • 250-70003
   2
   good_buy
   69.80 EUR
  • Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/37978355.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298428.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100749185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/62105633.jpg
   Gigaset Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa E310 DECT-puhelin Harmaa E310 DECT-puhelin Harmaa Gigaset E310 (4)
   Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa
   • 04250366822914
   • S30852-H2301-R201
   • GIGAE310
   2
   good_buy
   51.25 EUR
  • Fysic FX-3100 puhelin Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116076365.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102641613.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102311728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119582967.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136073011.jpg
   Fysic Fysic FX-3100 puhelin Valkoinen FX-3100 puhelin Valkoinen FX-3100 puhelin Valkoinen For seniors with reduced vision and hearing If your vision or hearing is less, telephoning can be quite a hassle. Many phones have too small keys and a ring volume that is not loud enough. If you are looking for a phone with ease and you want to have control over the volume yourself, this FX-3100 fixed seniors home telephone from Fysic is a good choice. This device has extra large keys , on which the figures are also shown extra large. Speed dial keys You can program three telephone numbers w... (5)
   Fysic FX-3100 puhelin Valkoinen
   • 08712412116294
   • 137249
   • FX-3100
   1
   good_buy
   61.90 EUR
  • Gigaset AS405 DUO LANGATON LANKAPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82207880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298440.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131109997.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134985064.jpg
   Gigaset Gigaset AS405 DUO LANGATON LANKAPUHELIN AS405 DUO LANGATON LANKAPUHELIN AS405 DUO LANGATON LANKAPUHELIN Puhelinluettelossa on tilaa jopa 100 yhteystiedon verran, joten elämäsi tärkeimmät ihmiset ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Puhelut hoituvat helposti, voit valita 2-9 pikavalintanäppäintä, jotta saat yhteyden tärkeimpiin henkilöihin erittäin vaivattomasti.Energiatehokas virransyöttö on ympäristöystävällinen ja kevyt lompakolle. Kuten kaikki langattomat Gigaset-puhelimet, lähetysteho matkapuhelimesta tukiasemaan pienenee etäisyyden mukaan. Voit myös vähentää Gigaset AS405-tukiaseman lähe... (3)
   Gigaset AS405 DUO LANGATON LANKAPUHELIN
   • 04250366837840
   • AS405DUO
   2
   51.25 EUR
  • Gigaset SL450HX Hopeinen/musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134994463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100848619.jpg
   Gigaset Gigaset SL450HX Hopeinen/musta SL450HX Hopeinen/musta SL450HX Hopeinen/musta Gigaset SL450HX (3)
   Gigaset SL450HX Hopeinen/musta
   • 04250366844664
   2
   118.80 EUR
  • Doro PhoneEasy 311c Analoginen puhelin Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47926327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102206904.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122098451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133134586.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 311c Analoginen puhelin Valkoinen PhoneEasy 311c Analoginen puhelin Valkoinen PhoneEasy 311c Analoginen puhelin Valkoinen Very user-friendly This fixed home telephone has a large clear display and extra large keys. This makes this 311c a very easy to use device. In addition, Doro's PhoneEasy 311c has an extra loud volume setting up to + 30dB. The built-in speaker is easy to activate with a button, so you can also make calls from your lazy chair. Modern features You can easily repeat the last five dialed phone numbers and the phone book can hold up to 20 names and numbers. A paper phone book is therefore superflu... (4)
   Doro PhoneEasy 311c Analoginen puhelin Valkoinen
   • 07319770567105
   • 380000, 210-01100, 56710
   • 380000
   • 56710
   1
   46.76 EUR
  • Gigaset C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88112855.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76536710.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137691859.jpg
   Gigaset Gigaset C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus Kätevä langaton Gigaset puhelin tarjoaa suuren 1.8" värinäytön, korkealuokkaisen äänenlaadun sekä mahdollisuuden handsfree-puheluihin. (1)
   Gigaset C430 Analog/DECT telephone Musta, Harmaa Soittajan tunnistus
   • 04250366835037
   • GIGAC430
   • S30852-H2502-R201
   4
   44.95 EUR
  • Siemens C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105492635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105492636.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135044551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135028513.jpg
   Siemens Siemens C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin Gigaset C530 IP (2)
   Siemens C530 IP Johdoton puhelin 6linjat LCD Musta IP-puhelin
   • 04250366841311
   • S30852-H2506-R201
   2
   97.75 EUR
  2 8
  • info@vertaa.fi