x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Lankapuhelimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Lankapuhelimet

  • Yleiset tiedot

   Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona.

   Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

   Ensimmäinen eroavuus kotipuhelimissa on ero kierrejohdon ja langattoman mallin välillä. Langallinen tai langaton, niissä ei ole eroa esim. puheen laadun ja yhteyden välillä. Mutta langaton puhelin on helpompi käytössä juuri sen liikuteltavuuden takia.

   Kaikki langattomat puhelimet käsittävät yhden telakka-aseman ja tietyn määrän luureja. Näitä voi käyttää sisätilojen lisäksi myös pihalla, riippuen kantomatkasta. Viestintää telakka-aseman ja niin kutsutun DECT-teknologian (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) välillä voidaan verrata GSM-yhteyteen, tosin DECT ei kanna läheskään niin pitkiä matkoja. DECT-puhelimet suojaavat paremmin ulkopuolisten kuuntelua vastaan, ja toimivat varmemmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECTiä, ja huolehtii siitä että luurit ja soittaminen toimii. Pääasiassa GAP-compatible tarkoittaa, että mitä tahansa GAP-toiminnon omaavaa puhelinta voi käyttää toisen saman toiminno omaavan kanssa. Kannattaa kuitenkin tässä vaiheessa valita saman valmistajan puhelin.

   Maksimaalinen matka, jonka päässä langattomalla puhelimella voidaan puhua, ilmoitetaan kantomatkana. Jokaisen telakka-aseman yhteydessä tulee luuri tai luureja. Näiden määrä ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Lisäluureja on mahdollista hankkia, mutta vain se määrä, joka telakkaan pystytään liittämään. Pelkkää luuria ilman telakka-asemaa ei kannata hankkia, sillä se ei tule toimimaan.

   Jos käytössä on enemmän kuin kaksi luuria, niin niillä voi soittaa sisäisiä puheluita. Niitä voi käyttää myös walkie-talkie laitteina.

   Langattomaa puhelinta voi käyttää myös vauva-puhelimena. Jos puhelin tukee tätä toimintoa, voi lastenhuoneeseen jätetty puhelin välittää sieltä kuuluvat äänet sisäiseen tai ulkoiseen numeroon. Kun vauva alkaa itkeä, puhelin reagoi ja soittaa tiettyyn numeroon. Hyvä puoli tässä on se, että puhelut voi ohjelmoida esim. matkapuhelimeen, jolloin voit istua pihalla puhelimen ollessa vahtina.

   Puhelimen käyttäjät, jotka hukkaavat helposti tavaroitaan, tarvitsevat luurin paikannus toiminnon. Telakka-asemasta voi lähettää signaalin luuriin, joka alkaa soida. Äänen perusteella voi etsiä että missä se luuri mahtaa olla.

   Niin langallisissa kuin langattomissakin puhelimissa on paljon erityistoimintoja lisänä, jotka voivat auttaa puhelimen valinnassa. Joillakin puhelimilla voit lähettää tekstiviestejä, multimediaviestejä tai sähköpostia. Puhelimessa voi olla vastaaja tai handsfree, jolloin voit kuunnella soittajaa kaiuttimen kautta. Kätevä toiminto on myös voice-dial, jolloin numerovalinta toimii puhekäskyllä. Useimmissa puhelimissa on numeron uudelleen valinta, pikavalinnat ja sisäinen puhelinluettelo. Numeron tunnistus, joka näyttää soittajan numeron, on käytännöllinen apu jos tärkeä numero täyttyy laittaa muistiin.

   Voit lisäksi valita että haluatko analogisen vai ISDN-puhelimen. ISDN-puhelin toimii yhdessä ISDN-liittymän kanssa, ja se voi tunnistaa useampia linjoja yhden liittymän sisällä. Tästä on etua kun haluaa pitää esim. koti- ja työnumeron erossa toisistaan, vaikka toimisto olisikin kotona. Soittamiseen voi käyttää myös VOIP-puhelinta (Voice over Internet Protocol), joka soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. Lisätietoa VOIP-puhelimista löydät niiden omasta kategoriasta.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko langatonta puhelinta käyttää GSM-puhelimena?
   Langaton puhelin toimii niin pitkälle kuin telakka-aseman kantomatka riittää. Mikäli haluat soittaa pidemmän matkan päästä, tarvitset siihen GSM-puhelimen. Myös hinnan puolesta langaton puhelin toimii, kuten kiinteät puhelimet; matkapuhelimeen soitto on kalliimpaa kuin toiseen kiinteään puhelimeen. Mutta kiinteissä puhelimissa on nykyisin paljon toimintoja jotka ovat samoja kuin matkapuhelimissa, kuten tekstiviesti, multimedia-viesti, sähköposti ja sisäänrakennettu kamera.

   Voinko käyttää puhelinta vauvapuhelimena?
   Mikäli kiinteä puhelin tukee tätä toimintoa, puhelinta voi käyttää vauvapuhelimena. Tällöin voi asettaa yhden luurin vauvan lähelle, ja ohjelmoida puhelut joko toiseen sisäiseen puhelimeen tai matkapuhelimeen. Kun vauva alkaa itkeä, ääni laukaisee toiminnon ja puhelin soittaa sille annettuun numeroon.

   Onko numeron toisto-toiminto vakio kaikissa puhelimissa?
   Ei ole. Mikäli puhelin tukee tätä toimintoa, se ilmoitetaan tuotetiedoissa.

   Mitä eroa on analogisella puhelimella ja ISDN-puhelimella?
   ISDN-puhelimet käyttävät ISDN-liittymää, jolloin liittymässä voi olla useampia puhelinlinjoa. Tällöin voit esimerkiksi pitää yritys- ja kotilinjan erillään, ja laittaa niille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

   Voinko käyttää useampia luureja yhdessä liittymässä?
   Useimmat puhelimet tarjoavat mahdollisuuuden liittää niihin useampia luureja. Huomioi kuitenkin että telakka-asemmaan voi liittää vain tietyntyyppisiä luureja. Nämä mallit löytyvät valmistajan sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista lankapuhelimien teknisistä termeistä selityksineen. Nämä löytyvät myös tuotevertailusta itse tuotteen kohdalta.

   Analoginen yhteys
   Analogisen yhteyden avulla voit soittaa vain yhden puhelun kerrallaan. Mikäli analogiseen yhteyteen liitetään modeemi, on sen maksiminopeus 56 kilotavua. ADSL-liittymän avulla tätä nopeutta voi nostaa, riippuen operaattorin ja liittymän ehdoista.

   Bluetooth
   Ilmoittaa toimiiko puhelin samalla radio-taajudella muiden laitteiden kanssa, jotka ovat 10-100 metrin kantomatkan sisällä. Bluetooth-headsetin avulla voit olla yhteydessä PDA:han tai kannettavaan.

   DECT-teknologia
   DECT eli Digital Enhanced Cordless Telecommunications on teknologia, joka mahdollistaa langattoman puhelimen käytön sisällä. Telakka-asemaan voidaan liittää korkeintaan 8 luuria. Salaus tekee salakuuntelun mahdottomaksi. DECT-teknologia toimii vain puhe, ei data-tasolla.

   Handsfree toiminto
   Tämä tieto ilmaisee on puhelimessa kaiutin, jotta voit kuunnella soittajan puhetta sen kautta, ja pitää kädet vapaana.

   Headset liitäntä
   Tämä tieto kertoo onko puhelimeen mahdollista liittää headset, ja että tukee se handsfree-toimintoa.

   ISDN-yhteys
   ISDN on digitaalinen yhteys joka käyttää tavallista puhelinliittymää. ISDN etu on, että se käyttää useampaa kuin yhtä linjaa, joten puheluita voi olla vaikka kaksi yhtäaikaa. ISDN-2 tarjoaa mahdollisuuden neljään fax-, data- tai puhelinyhteyteen. ISDN-yhteys on nopeampia asentaa kuin analoginen yhteys, mutta siihen tarvitaan useampi laite. ISDN-yhteyttä ei voi yhdistää ADSL:n kanssa.

   Kaiutintoiminto
   Tämän toiminnon avulla voit kuunnella soittajan puhetta kaiuttimesta, ja pitää ködet vapaana.

   Keskuspuhelin
   Pieni puhelinkeskus kotona.

   Kokouspuhelin
   Kokouspuhelin on keskuspuhelin, jossa on hyvä äänenlaatu. Joissakin malleissa on useampi mikrofoni ja jotta ne keräävät mahdollisimman paljon ääntä suuressa tilassa. Useimmissa kokouspuhelimissa on kohinan esto.

   Langallinen puhelin
   Langallisessa puhelimessa johto yhdistää puhelimen ja telakka-aseman.

   Langaton puhelin
   Langaton puhelin mahdollistaa että puhelimen kanssa voi liikkua talossa tai huoneistossa. Luuri on tällöin useimmissa tapauksissa tuettu joko DECT- tai Bluetooth-teknologialla ja yhdistetty telakka-asemaan. Telakka-asema on myös liitettävä puhelinjohdolla puhelinliittymään.

   Luurin paikallistaminen
   Telakka-aseman avulla voi olla mahdollista "soittaa" luuriin, ja äänen perusteella päätellä missä itse luuri on.

   Max. luurien määrä
   Kertoo kuinka monta luuria telakka-asemaan voi yhdistää.

   Multimediaviesti MMS
   Jotkin kotipuhelimet tukevat MMS toimintoa (Multimedia Messaging Service). Näissä puhelimissa on tässä tapauksessa myös sisäänrakennettu kamera. MMS-viestit ovat lyhyitä tekstiviestejä, joihin voi liittää kuvan, äänen tai videopätkän.

   Numeron näyttö
   Tämä toiminto tunnistaa soittajan numeron jos numero on yleisessä käytössä.

   Numeron toisto
   Tämä tieto kertoo onko puhelimessa toimintoa, joka toistaa tarvittaessa viimeksi valitun numeron. Näin sitä ei tarvitse näppäillä uudelleen.

   Pikavalinta
   Tämä kertoo jos puhelimeen on mahdollista tallentaa numeroita tietyn näppäimen alle. Tämä nopeuttaa esim. perheenjäsenille ja ystäville soittoa.

   Puhelinluuri
   Kaikki langattomat puhelimet sisältävät telakka-aseman lisäksi langattoman luurin, jonka avulla puhelinta voi käyttää kaikkialla talossa tai huoneistossa. Tämä tieto ilmaisee luurien määrän.

   Puhelujen suodatus
   Toiminto auttaa blokkaamaan tietyt numerot tai linjat.

   Sisäinen soitonsiirto
   Voit siirtää puhelut tavallisesta puhelimesta langattomaan luuriin.

   Sisäänrakenttu antenni
   Tämä tieto kertoo, mikäli puhelimessa on sisäänrakennettu antenni. Äänenlaadulla ja yhteydellä ei ole väliä, onko antenni puhelimen sisällä vai ei. Mutta mikäli antennin haluaa esim. tilankäytön kannalta olevan puhelimen sisällä, kannattaa tähän kiinnittää huomiota.

   SMS-tekstiviesti
   SMS eli (Short Messaging Service) on toiminto, jonka avulla voit vastaanottaa kotipuhelimella 160 merkkiä pitkiä viestejä, jotka on hetetty matkapuhelimesta tai toisesta SMS-ominaisuuden omaavasta kotipuhelimesta.

   Soittoäänien lisäys
   Joihinkin puhelimiin voit lisätä itse tekemiä tai valmiita soittoääniä.

   Soittoäänien määrä
   Ilmoittaa, mikäli puhelimesta voi valita useamman soittoäänen tavallisen lisäksi.

   Sähköposti
   Tämä ilmoitttaa mikäli puhelimella voi lähettää sähköposteja, ilman ylimääräisiä Java-asetuksia. .

   T9 sanakirja
   Tämä ilmaisee jos puhelimessa on T9-sanakirja, joka muistaa aiemmin kirjoitetut sanat. Sen avulla on helpompaa kirjoittaa tekstiviestejä, sillä sinun tarvitsee vain näppäillä ensimmäiset kirjaimet joka sanasta.

   Teknologia
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) on teknologia, joka mahdollistaa viestinnän telakka-aseman ja langattoman luurin välillä. DECT-puhelimet on paremmin suojattu salakuuntelua vastaan ja ne toimivat paremmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECT:iä, ja huolehtii siitä että luurit yhdistyvät telakka-asemaan ja soittaminen puhelimella onnistuu. On mahdollista että GAP-luurit ja eri valmistajien telakka-asemat toimivat samalla tasolla.

   Vastaaja
   Mikäli puhelimessa on vastaaja, soittajat voivat jättää siihen viestejä mikäli et ole kotona. Operaattorit tarjoavat usein mahdollisuuden kuunnella vastaajan tulleet viestit soittamalla tiettyyn nymeroon. Voit siis esim. kaupungilla ollessa tarkastaa kotipuhelimeen tulleet viestit.

   Vauvapuhelin
   Voit asettaa puhelimen lastenhuoneeseen, ja puhelin reagoi huoneessa kuuluviin ääniin (esim. lapsen itku) ja soittaa siihen ohjelmoituun numeroon.

   Viestin ilmoitus
   Vastaajaviestien ilmoitus kertoo mikäli sinulle on tullut viestejä. Näin sinun ei tarvitse soittaa viestikeskukseen.

   Voicedialing
   Kertoo, mikäli puhelimessa on toiminto joka tuunistaa puheen. Tällöin puhelin soittaa kun tietty numero on määritetty puhekomennolla. Näin numeroa ei tarvitse näppäillä.

   Yhteys
   Tällä ilmoitetaan onko yhteys analoginen vai ISDN. ISDN tarkoittaa, että siihen on mahdollista liittää useampia puhelinlinjoja. Tällöin voit erottaa yritys- ja kotilinjan toisistaan, ja asettaa molemmille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

    

   • Diilit Diilit
   • Doro Doro
   • Gigaset Gigaset
   • Panasonic Panasonic
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Doro Comfort 3000, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267412.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267410.jpg
   Doro Doro Comfort 3000, Musta Comfort 3000, Musta Comfort 3000, Musta Doro Comfort 3000 (32)
   Doro Comfort 3000, Musta
   • 07322460058791
   • 04021565017285
   • 5879
   • DORO3000BLACK
   9
   good_buy
   41.90 EUR
  • Doro PhoneEasy 312CS, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150820777.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158084753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286159.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272754.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 312CS, Valkoinen PhoneEasy 312CS, Valkoinen PhoneEasy 312CS, Valkoinen Helppokäyttöinen puhelin isolla näytölläDoro PhoneEasy 312cs on eräs kaikkein suosituimmista lankapuhelimistamme, joka sisältää yhdistelmän arvostettuja ominaisuuksia, kuten vahvistetun äänen, helpon käytön mahdollistavat suuret painikkeet ja älykkään suunnittelun.Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC)15 tulevan numeron näyttömuistiVisuaalinen soiton ilmaisinKaiutinpuhelinHelppolukuinen näyttöVoimakas ja selkeä ääni (22)
   Doro PhoneEasy 312CS, Valkoinen
   • 07322460056391
   • PHONEEASY 312CS
   • 5639
   • DORO312CS
   9
   good_buy
   51.90 EUR
  • Insmat Erifon pöytä-GSM 3G, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150535472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149665174.jpg
   Insmat Insmat Erifon pöytä-GSM 3G, musta Erifon pöytä-GSM 3G, musta Erifon pöytä-GSM 3G, musta Helppokäyttöinen pöytäpuhelin. Selkeä LCD-näyttö. Suuret näppäimet. (36)
   Insmat Erifon pöytä-GSM 3G, musta
   • 06438300009197
   5
   good_buy
   most_sold
   61.90 EUR
  • Gigaset DA710, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147062976.jpg
   Gigaset Gigaset DA710, Harmaa DA710, Harmaa DA710, Harmaa Lankapuhelin hansfree toiminnolla ja puhelinluettelolla (26)
   Gigaset DA710, Harmaa
   • 04250366828435
   • S30350S213R201
   4
   good_buy
   44.90 EUR
  • Doro PhoneEasy 100W, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156455163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533474.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267423.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267424.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101113773.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 100W, Valkoinen PhoneEasy 100W, Valkoinen PhoneEasy 100W, Valkoinen Langaton DECT-puhelin, jossa suuret näppäimet, helppolukuinen iso näyttö ja hyvä äänenlaatu. (7)
   Doro PhoneEasy 100W, Valkoinen
   • 07322460055493
   • 07322460055394
   • 07322460055479
   • 5547
   • DORO100WHITE
   • DOR-250-70006
   • 5539
   • PHONEEASY100WWH
   • DORO100WDUO
   • 250-70006
   9
   good_buy
   60.29 EUR
  • Doro Phone Easy Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150518509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148143960.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98746704.jpg
   Doro Doro Phone Easy Valkoinen Phone Easy Valkoinen Phone Easy Valkoinen Helppokäyttöinen puhelin isoilla näppäimilläDoro PhoneEasy 311c on eräs kaikkein suosituimmista lankapuhelimistamme sen miellyttävän muotoilun ja helpon käytön mahdollistavien suurien painikkeiden ansiosta.Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC)Visuaalinen soiton ilmaisinVoimakas ja selkeä ääniVoidaan kytkeä suoraan analogiseen lankaverkkoon (PSTN) (8)
   Doro Phone Easy Valkoinen
   • 07322460014445
   • 50410
   6
   good_buy
   40.90 EUR
  • Doro 909C, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71349707.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71349706.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98746695.jpg
   Doro Doro 909C, Musta 909C, Musta 909C, Musta Lankapuhelin pöydälle tai seinälleDoro 909c on kompakti lankapuhelin suurilla näppäimillä, joka tarjoaa sopivan ratkaisun ahtaisiin tiloihin.Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC)Voimakas ja selkeä ääniVoidaan kytkeä suoraan analogiseen lankaverkkoon (PSTN) (9)
   Doro 909C, Musta
   • 07322460047467
   • 4746
   5
   good_buy
   30.79 EUR
  • Doro Magna 4000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/78700422.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151941084.jpg
   Doro Doro Magna 4000 Magna 4000 Magna 4000 Johdollinen puhelin toiminnolla soittajan tunnistin/odotetaan soittoa, musta (14)
   Doro Magna 4000
   • 07322460063788
   • 6378
   2
   good_buy
   92.16 EUR
  • Doro 901C, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157842114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100912463.jpg
   Doro Doro 901C, Musta 901C, Musta 901C, Musta Yksiosainen lankapuhelin pieneen tilaan Doro 901c on kompakti lankapuhelin, jonka luurin suuret näppäimet tarjoavat sopivan ratkaisun ahtaisiin tiloihin. Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC) Voimakas ja selkeä ääni Numeron uudelleenvalinnan muisti Yksiääniset soittoäänet Äänenvoimakkuuden asetukset Työpöydälle asettaminen Voidaan asentaa seinälle Voidaan kytkeä suoraan analogiseen lankaverkkoon (PSTN) Lisätiedot: Väri Musta Doro 901c on kompakti lankapuhelin, jonka luurin suuret näppäimet ... (4)
   Doro 901C, Musta
   • 07322460047566
   • 4756
   5
   good_buy
   22.94 EUR
  • Gigaset DA310, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101102153.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101102152.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141664259.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105216621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162943416.jpg
   Gigaset Gigaset DA310, Musta DA310, Musta DA310, Musta Making and taking calls is simple with the Gigaset DA310. The 4 direct keys let you push a single button to connect to the contact of your choice. Enjoy the convenience of another 10 speed dial numbers enabling further rapid connection options. (5)
   Gigaset DA310, Musta
   • 04250366826004
   • 04250366826042
   • 04250366826011
   • S30054-S6528-R101
   • S30054-S6528-R201
   • S30054-S6528-R102
   4
   good_buy
   22.80 EUR
  • Gigaset A170, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705006.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155596744.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298474.jpg
   Gigaset Gigaset A170, Musta A170, Musta A170, Musta Langaton puhelin soittajan tunnistimella, DECT\GAP, musta (5)
   Gigaset A170, Musta
   • 04250366850641
   • S30852-H2802-R201
   4
   good_buy
   24.85 EUR
  • Panasonic Langaton puhelin Panasonic KX-TG1612SP1 Musta Valkoinen (2 osaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162102871.jpg
   Panasonic Panasonic Langaton puhelin Panasonic KX-TG1612SP1 Musta Valkoinen (2 osaa) Langaton puhelin Panasonic KX-TG1612SP1 Musta Valkoinen (2 osaa) Langaton puhelin Panasonic KX-TG1612SP1 Musta Valkoinen (2 osaa) Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka, tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, ostaLangaton puhelin Panasonic KX-TG1612SP1 Musta Valkoinen (2 pcs)lyömättömään hintaan. (6)
   Panasonic Langaton puhelin Panasonic KX-TG1612SP1 Musta Valkoinen (2 osaa)
   • 05025232630141
   • KX-TG1612SP1
   3
   good_buy
   53.10 EUR
  • Gigaset C430 Duo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267445.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102206923.jpg
   Gigaset Gigaset C430 Duo C430 Duo C430 Duo Gigaset C430 Duo (3)
   Gigaset C430 Duo
   • 04250366835020
   • L36852-H2502-R201
   • GIGAC430DUO
   3
   good_buy
   64.85 EUR
  • Alcatel Langaton puhelin Alcatel F380S Duo DECT Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164828549.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165244925.jpg
   Alcatel Alcatel Langaton puhelin Alcatel F380S Duo DECT Musta Langaton puhelin Alcatel F380S Duo DECT Musta Langaton puhelin Alcatel F380S Duo DECT Musta Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka, tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, ostaLangaton puhelin Alcatel F380S Duo DECT Mustalyömättömään hintaan. Väri: Musta Sisältää: 2 pcs Latauskanta Teknologia: DECT Asialista: 50 Numerot Näyttö: kyllä Taustavalaistu: Sininen Uudelleenladattava akku: kyllä Valmiustilassa akun kesto noin: 100 h Soittaessa akun kesto noin: 10 h Alhaisen akkuvirran ilmaisin: kyllä Liitäntä: RJ11 Mitat noin: Langaton puhelin... (5)
   Alcatel Langaton puhelin Alcatel F380S Duo DECT Musta
   • 03700601414479
   • 3700601414479
   2
   good_buy
   68.30 EUR
  • Mitel 612 v2 - wireless digital phone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145659392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146362626.jpg
   Mitel Mitel 612 v2 - wireless digital phone 612 v2 - wireless digital phone 612 v2 - wireless digital phone Langaton digitaalipuhelin, DECT\GAP (7)
   Mitel 612 v2 - wireless digital phone
   • 07630013884040
   • 50006863
   1
   good_buy
   138.80 EUR
  • Snom D725
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148058270.jpg
   Snom Snom D725 D725 D725 Snom D725 (4)
   Snom D725
   • 04260059581707
   • 05711783802471
   • 04000953039160
   • 00003916
   • 3916
   2
   good_buy
   233.71 EUR
  • Gigaset SL450HX Hopeinen/Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147035139.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148479906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98756858.jpg
   Gigaset Gigaset SL450HX Hopeinen/Musta SL450HX Hopeinen/Musta SL450HX Hopeinen/Musta Gigaset SL450HX (2)
   Gigaset SL450HX Hopeinen/Musta
   • 04250366844664
   • S30852-H2751-R201
   3
   good_buy
   102.71 EUR
  • Panasonic Langaton puhelin Panasonic KX-TGK210SPW DECT Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162662520.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107376780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107376781.jpg
   Panasonic Panasonic Langaton puhelin Panasonic KX-TGK210SPW DECT Valkoinen Langaton puhelin Panasonic KX-TGK210SPW DECT Valkoinen Langaton puhelin Panasonic KX-TGK210SPW DECT Valkoinen Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka , tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, osta Langaton puhelin Panasonic KX-TGK210SPW DECT Valkoinen lyömättömään hintaan. Soittaessa akun kesto noin: 18 h Näyttö: kyllä Teknologia: DECT Uudelleenladattava akku: kyllä Taustavalaistu: LED Valoilmaisin: kyllä (2)
   Panasonic Langaton puhelin Panasonic KX-TGK210SPW DECT Valkoinen
   • 05025232859412
   • KX-TGK210SPW
   3
   good_buy
   54.80 EUR
  • Panasonic KX-TG1611 - cordless phone with caller ID
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107306494.jpg
   Panasonic Panasonic KX-TG1611 - cordless phone with caller ID KX-TG1611 - cordless phone with caller ID KX-TG1611 - cordless phone with caller ID Langaton puhelin soittajan tunnistimella, DECT, musta (2)
   Panasonic KX-TG1611 - cordless phone with caller ID
   • 05025232621545
   • 05025232621736
   • 05025232621507
   • 05025232899241
   • 05025232621651
   • KX-TG1611
   3
   good_buy
   29.94 EUR
  • Gigaset C530 IP, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147047687.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105492636.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105492635.jpg
   Gigaset Gigaset C530 IP, Musta C530 IP, Musta C530 IP, Musta Langaton puhelin / VoIP puhelin, jossa soittaja tunnistin/koputus, DECT\GAP, SIP, RTP, musta/hopea (2)
   Gigaset C530 IP, Musta
   • 04250366841311
   • S30852-H2506-R201
   3
   good_buy
   96.90 EUR
  • Doro PhoneEasy 100W, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267408.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102428631.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159997901.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115087791.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114716523.jpg
   Doro Doro PhoneEasy 100W, Musta PhoneEasy 100W, Musta PhoneEasy 100W, Musta (4)
   Doro PhoneEasy 100W, Musta
   • 07322460055417
   • 07322460055400
   • 07322460055387
   • 5538
   • DORO100BLACK
   • 5540
   • 250-70004
   • 250-70003
   1
   63.90 EUR
  • Panasonic KX-NT551 - VoIP-telefon
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102488849.jpg
   Panasonic Panasonic KX-NT551 - VoIP-telefon KX-NT551 - VoIP-telefon KX-NT551 - VoIP-telefon VoIP,puhelin, valkoinen (4)
   Panasonic KX-NT551 - VoIP-telefon
   • 05025232758616
   • KX-NT551NE
   1
   111.90 EUR
  • Poly VVX 450 12-line Business
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145099415.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150279929.jpg
   Poly Poly VVX 450 12-line Business VVX 450 12-line Business VVX 450 12-line Business VoIP,puhelin, 3-suuntainen puhelukyky, SIP, SDP, 12 linjaa (1)
   Poly VVX 450 12-line Business
   • 00610807883050
   • 2200-48840-025
   4
   209.97 EUR
  • Cisco IP Phone 8851 - VoIP -puhelin - SIP, RTCP, RTP, SRTP, SDP - 5 linjaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155156273.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101756737.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141448086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152014068.jpg
   Cisco Cisco IP Phone 8851 - VoIP -puhelin - SIP, RTCP, RTP, SRTP, SDP - 5 linjaa IP Phone 8851 - VoIP -puhelin - SIP, RTCP, RTP, SRTP, SDP - 5 linjaa IP Phone 8851 - VoIP -puhelin - SIP, RTCP, RTP, SRTP, SDP - 5 linjaa VoIP,puhelin, SIP, RTCP, RTP, SRTP, SDP, 5 linjaa (1)
   Cisco IP Phone 8851 - VoIP -puhelin - SIP, RTCP, RTP, SRTP, SDP - 5 linjaa
   • 00882658698422
   • 08826586984228
   • CP-8851-K9
   4
   207.42 EUR
  2 10
  • info@vertaa.fi