x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Lankapuhelimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Lankapuhelimet

  • Yleiset tiedot

   Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona.

   Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

   Ensimmäinen eroavuus kotipuhelimissa on ero kierrejohdon ja langattoman mallin välillä. Langallinen tai langaton, niissä ei ole eroa esim. puheen laadun ja yhteyden välillä. Mutta langaton puhelin on helpompi käytössä juuri sen liikuteltavuuden takia.

   Kaikki langattomat puhelimet käsittävät yhden telakka-aseman ja tietyn määrän luureja. Näitä voi käyttää sisätilojen lisäksi myös pihalla, riippuen kantomatkasta. Viestintää telakka-aseman ja niin kutsutun DECT-teknologian (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) välillä voidaan verrata GSM-yhteyteen, tosin DECT ei kanna läheskään niin pitkiä matkoja. DECT-puhelimet suojaavat paremmin ulkopuolisten kuuntelua vastaan, ja toimivat varmemmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECTiä, ja huolehtii siitä että luurit ja soittaminen toimii. Pääasiassa GAP-compatible tarkoittaa, että mitä tahansa GAP-toiminnon omaavaa puhelinta voi käyttää toisen saman toiminno omaavan kanssa. Kannattaa kuitenkin tässä vaiheessa valita saman valmistajan puhelin.

   Maksimaalinen matka, jonka päässä langattomalla puhelimella voidaan puhua, ilmoitetaan kantomatkana. Jokaisen telakka-aseman yhteydessä tulee luuri tai luureja. Näiden määrä ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Lisäluureja on mahdollista hankkia, mutta vain se määrä, joka telakkaan pystytään liittämään. Pelkkää luuria ilman telakka-asemaa ei kannata hankkia, sillä se ei tule toimimaan.

   Jos käytössä on enemmän kuin kaksi luuria, niin niillä voi soittaa sisäisiä puheluita. Niitä voi käyttää myös walkie-talkie laitteina.

   Langattomaa puhelinta voi käyttää myös vauva-puhelimena. Jos puhelin tukee tätä toimintoa, voi lastenhuoneeseen jätetty puhelin välittää sieltä kuuluvat äänet sisäiseen tai ulkoiseen numeroon. Kun vauva alkaa itkeä, puhelin reagoi ja soittaa tiettyyn numeroon. Hyvä puoli tässä on se, että puhelut voi ohjelmoida esim. matkapuhelimeen, jolloin voit istua pihalla puhelimen ollessa vahtina.

   Puhelimen käyttäjät, jotka hukkaavat helposti tavaroitaan, tarvitsevat luurin paikannus toiminnon. Telakka-asemasta voi lähettää signaalin luuriin, joka alkaa soida. Äänen perusteella voi etsiä että missä se luuri mahtaa olla.

   Niin langallisissa kuin langattomissakin puhelimissa on paljon erityistoimintoja lisänä, jotka voivat auttaa puhelimen valinnassa. Joillakin puhelimilla voit lähettää tekstiviestejä, multimediaviestejä tai sähköpostia. Puhelimessa voi olla vastaaja tai handsfree, jolloin voit kuunnella soittajaa kaiuttimen kautta. Kätevä toiminto on myös voice-dial, jolloin numerovalinta toimii puhekäskyllä. Useimmissa puhelimissa on numeron uudelleen valinta, pikavalinnat ja sisäinen puhelinluettelo. Numeron tunnistus, joka näyttää soittajan numeron, on käytännöllinen apu jos tärkeä numero täyttyy laittaa muistiin.

   Voit lisäksi valita että haluatko analogisen vai ISDN-puhelimen. ISDN-puhelin toimii yhdessä ISDN-liittymän kanssa, ja se voi tunnistaa useampia linjoja yhden liittymän sisällä. Tästä on etua kun haluaa pitää esim. koti- ja työnumeron erossa toisistaan, vaikka toimisto olisikin kotona. Soittamiseen voi käyttää myös VOIP-puhelinta (Voice over Internet Protocol), joka soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. Lisätietoa VOIP-puhelimista löydät niiden omasta kategoriasta.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko langatonta puhelinta käyttää GSM-puhelimena?
   Langaton puhelin toimii niin pitkälle kuin telakka-aseman kantomatka riittää. Mikäli haluat soittaa pidemmän matkan päästä, tarvitset siihen GSM-puhelimen. Myös hinnan puolesta langaton puhelin toimii, kuten kiinteät puhelimet; matkapuhelimeen soitto on kalliimpaa kuin toiseen kiinteään puhelimeen. Mutta kiinteissä puhelimissa on nykyisin paljon toimintoja jotka ovat samoja kuin matkapuhelimissa, kuten tekstiviesti, multimedia-viesti, sähköposti ja sisäänrakennettu kamera.

   Voinko käyttää puhelinta vauvapuhelimena?
   Mikäli kiinteä puhelin tukee tätä toimintoa, puhelinta voi käyttää vauvapuhelimena. Tällöin voi asettaa yhden luurin vauvan lähelle, ja ohjelmoida puhelut joko toiseen sisäiseen puhelimeen tai matkapuhelimeen. Kun vauva alkaa itkeä, ääni laukaisee toiminnon ja puhelin soittaa sille annettuun numeroon.

   Onko numeron toisto-toiminto vakio kaikissa puhelimissa?
   Ei ole. Mikäli puhelin tukee tätä toimintoa, se ilmoitetaan tuotetiedoissa.

   Mitä eroa on analogisella puhelimella ja ISDN-puhelimella?
   ISDN-puhelimet käyttävät ISDN-liittymää, jolloin liittymässä voi olla useampia puhelinlinjoa. Tällöin voit esimerkiksi pitää yritys- ja kotilinjan erillään, ja laittaa niille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

   Voinko käyttää useampia luureja yhdessä liittymässä?
   Useimmat puhelimet tarjoavat mahdollisuuuden liittää niihin useampia luureja. Huomioi kuitenkin että telakka-asemmaan voi liittää vain tietyntyyppisiä luureja. Nämä mallit löytyvät valmistajan sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista lankapuhelimien teknisistä termeistä selityksineen. Nämä löytyvät myös tuotevertailusta itse tuotteen kohdalta.

   Analoginen yhteys
   Analogisen yhteyden avulla voit soittaa vain yhden puhelun kerrallaan. Mikäli analogiseen yhteyteen liitetään modeemi, on sen maksiminopeus 56 kilotavua. ADSL-liittymän avulla tätä nopeutta voi nostaa, riippuen operaattorin ja liittymän ehdoista.

   Bluetooth
   Ilmoittaa toimiiko puhelin samalla radio-taajudella muiden laitteiden kanssa, jotka ovat 10-100 metrin kantomatkan sisällä. Bluetooth-headsetin avulla voit olla yhteydessä PDA:han tai kannettavaan.

   DECT-teknologia
   DECT eli Digital Enhanced Cordless Telecommunications on teknologia, joka mahdollistaa langattoman puhelimen käytön sisällä. Telakka-asemaan voidaan liittää korkeintaan 8 luuria. Salaus tekee salakuuntelun mahdottomaksi. DECT-teknologia toimii vain puhe, ei data-tasolla.

   Handsfree toiminto
   Tämä tieto ilmaisee on puhelimessa kaiutin, jotta voit kuunnella soittajan puhetta sen kautta, ja pitää kädet vapaana.

   Headset liitäntä
   Tämä tieto kertoo onko puhelimeen mahdollista liittää headset, ja että tukee se handsfree-toimintoa.

   ISDN-yhteys
   ISDN on digitaalinen yhteys joka käyttää tavallista puhelinliittymää. ISDN etu on, että se käyttää useampaa kuin yhtä linjaa, joten puheluita voi olla vaikka kaksi yhtäaikaa. ISDN-2 tarjoaa mahdollisuuden neljään fax-, data- tai puhelinyhteyteen. ISDN-yhteys on nopeampia asentaa kuin analoginen yhteys, mutta siihen tarvitaan useampi laite. ISDN-yhteyttä ei voi yhdistää ADSL:n kanssa.

   Kaiutintoiminto
   Tämän toiminnon avulla voit kuunnella soittajan puhetta kaiuttimesta, ja pitää ködet vapaana.

   Keskuspuhelin
   Pieni puhelinkeskus kotona.

   Kokouspuhelin
   Kokouspuhelin on keskuspuhelin, jossa on hyvä äänenlaatu. Joissakin malleissa on useampi mikrofoni ja jotta ne keräävät mahdollisimman paljon ääntä suuressa tilassa. Useimmissa kokouspuhelimissa on kohinan esto.

   Langallinen puhelin
   Langallisessa puhelimessa johto yhdistää puhelimen ja telakka-aseman.

   Langaton puhelin
   Langaton puhelin mahdollistaa että puhelimen kanssa voi liikkua talossa tai huoneistossa. Luuri on tällöin useimmissa tapauksissa tuettu joko DECT- tai Bluetooth-teknologialla ja yhdistetty telakka-asemaan. Telakka-asema on myös liitettävä puhelinjohdolla puhelinliittymään.

   Luurin paikallistaminen
   Telakka-aseman avulla voi olla mahdollista "soittaa" luuriin, ja äänen perusteella päätellä missä itse luuri on.

   Max. luurien määrä
   Kertoo kuinka monta luuria telakka-asemaan voi yhdistää.

   Multimediaviesti MMS
   Jotkin kotipuhelimet tukevat MMS toimintoa (Multimedia Messaging Service). Näissä puhelimissa on tässä tapauksessa myös sisäänrakennettu kamera. MMS-viestit ovat lyhyitä tekstiviestejä, joihin voi liittää kuvan, äänen tai videopätkän.

   Numeron näyttö
   Tämä toiminto tunnistaa soittajan numeron jos numero on yleisessä käytössä.

   Numeron toisto
   Tämä tieto kertoo onko puhelimessa toimintoa, joka toistaa tarvittaessa viimeksi valitun numeron. Näin sitä ei tarvitse näppäillä uudelleen.

   Pikavalinta
   Tämä kertoo jos puhelimeen on mahdollista tallentaa numeroita tietyn näppäimen alle. Tämä nopeuttaa esim. perheenjäsenille ja ystäville soittoa.

   Puhelinluuri
   Kaikki langattomat puhelimet sisältävät telakka-aseman lisäksi langattoman luurin, jonka avulla puhelinta voi käyttää kaikkialla talossa tai huoneistossa. Tämä tieto ilmaisee luurien määrän.

   Puhelujen suodatus
   Toiminto auttaa blokkaamaan tietyt numerot tai linjat.

   Sisäinen soitonsiirto
   Voit siirtää puhelut tavallisesta puhelimesta langattomaan luuriin.

   Sisäänrakenttu antenni
   Tämä tieto kertoo, mikäli puhelimessa on sisäänrakennettu antenni. Äänenlaadulla ja yhteydellä ei ole väliä, onko antenni puhelimen sisällä vai ei. Mutta mikäli antennin haluaa esim. tilankäytön kannalta olevan puhelimen sisällä, kannattaa tähän kiinnittää huomiota.

   SMS-tekstiviesti
   SMS eli (Short Messaging Service) on toiminto, jonka avulla voit vastaanottaa kotipuhelimella 160 merkkiä pitkiä viestejä, jotka on hetetty matkapuhelimesta tai toisesta SMS-ominaisuuden omaavasta kotipuhelimesta.

   Soittoäänien lisäys
   Joihinkin puhelimiin voit lisätä itse tekemiä tai valmiita soittoääniä.

   Soittoäänien määrä
   Ilmoittaa, mikäli puhelimesta voi valita useamman soittoäänen tavallisen lisäksi.

   Sähköposti
   Tämä ilmoitttaa mikäli puhelimella voi lähettää sähköposteja, ilman ylimääräisiä Java-asetuksia. .

   T9 sanakirja
   Tämä ilmaisee jos puhelimessa on T9-sanakirja, joka muistaa aiemmin kirjoitetut sanat. Sen avulla on helpompaa kirjoittaa tekstiviestejä, sillä sinun tarvitsee vain näppäillä ensimmäiset kirjaimet joka sanasta.

   Teknologia
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) on teknologia, joka mahdollistaa viestinnän telakka-aseman ja langattoman luurin välillä. DECT-puhelimet on paremmin suojattu salakuuntelua vastaan ja ne toimivat paremmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECT:iä, ja huolehtii siitä että luurit yhdistyvät telakka-asemaan ja soittaminen puhelimella onnistuu. On mahdollista että GAP-luurit ja eri valmistajien telakka-asemat toimivat samalla tasolla.

   Vastaaja
   Mikäli puhelimessa on vastaaja, soittajat voivat jättää siihen viestejä mikäli et ole kotona. Operaattorit tarjoavat usein mahdollisuuden kuunnella vastaajan tulleet viestit soittamalla tiettyyn nymeroon. Voit siis esim. kaupungilla ollessa tarkastaa kotipuhelimeen tulleet viestit.

   Vauvapuhelin
   Voit asettaa puhelimen lastenhuoneeseen, ja puhelin reagoi huoneessa kuuluviin ääniin (esim. lapsen itku) ja soittaa siihen ohjelmoituun numeroon.

   Viestin ilmoitus
   Vastaajaviestien ilmoitus kertoo mikäli sinulle on tullut viestejä. Näin sinun ei tarvitse soittaa viestikeskukseen.

   Voicedialing
   Kertoo, mikäli puhelimessa on toiminto joka tuunistaa puheen. Tällöin puhelin soittaa kun tietty numero on määritetty puhekomennolla. Näin numeroa ei tarvitse näppäillä.

   Yhteys
   Tällä ilmoitetaan onko yhteys analoginen vai ISDN. ISDN tarkoittaa, että siihen on mahdollista liittää useampia puhelinlinjoja. Tällöin voit erottaa yritys- ja kotilinjan toisistaan, ja asettaa molemmille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

    

   • Diilit Diilit
   • Doro Doro
   • Gigaset Gigaset
   • Panasonic Panasonic
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Insmat Erifon 4G Basic -GSM-pöytäpuhelin, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224315366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241865901.jpg?ts=1
   Insmat Insmat Erifon 4G Basic -GSM-pöytäpuhelin, Musta Erifon 4G Basic -GSM-pöytäpuhelin, Musta Erifon 4G Basic -GSM-pöytäpuhelin, Musta ERIFON 4G on korkealaatuinen ja helppokäyttöinen pöytäpuhelin, joka tukee 4G-verkkoa. Erinomainen valinta kotitalouksiin, toimistoihin, hotelleihin sekä vastaaviin tiloihin. Tekniset tiedot: - 4G LTE/3G/2G - Single Sim - Valmiusaika pelkällä akulla: 150t (riippuen verkosta) - Puheaika pelkällä akulla: 3t (riippuen verkosta) - Kielet: Suomi (oletus), Ruotsi, Englanti - Pikavalinta 1-4 numerolle - Soitonsiirto - Puhelinluettelo - Radio - Mitat: 200x180x70mm - Nettopaino: 570g - Akku 800mAh/3.7V - (32)
   Insmat Erifon 4G Basic -GSM-pöytäpuhelin, Musta
   • 06438380001029
   • 132-2150
   6
   good_buy
   most_sold
   99.00 EUR
  • Doro 312CS LANKAPUHELIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166663069.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231932681.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197618453.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105272752.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101286159.jpg?ts=1
   Doro Doro 312CS LANKAPUHELIN 312CS LANKAPUHELIN 312CS LANKAPUHELIN Tässä suositussa langalliseen puhelinverkkoon tarkoitetussa puhelimessa on suuri ja selkeä näyttö. Hyvin sijoitettu visuaalinen soittomerkkivalo auttaa näkemään, milloin joku soittaa. Soittajan numeron näyttö ja kaiutin ovat käteviä toimintoja.HUOM: mukana ei tule 3-napaista puhelinpistoketta. Tarkemmat tiedot: Esivalinta: kyllä. Kaiutinpuhelin: kyllä. Puhelun kesto: kyllä. Valikko-ohjaus: kyllä. Kello: kyllä. Numeron uudelleenvalinnan muisti: 15 . Pikavalintamuistinäppäimet: 3. Puhelinmuistion muistipaikat: 30. Aakkosnumeerinen näyttö: kyllä. Näytön koko: 95 x 35 mm. Suuri näyttöteksti: kyllä. Yksiääniset soittoäänet: 9. Saapuvan puhelun merkkivalo: kyllä. Soittoäänen voimakkuuden tasoja paitsi pois käytöstä: 3. Soittoäänen mykistys: kyllä. Kuulokeäänen enimmäistaso (dB RLR): 16. Kuulokeäänen vähimmäistaso (dB RLR): -6. Kuulokeäänen vähimmäistaso (dB(A)): 94. Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC): kyllä. HAC-tason herkkyys 1 KHz:ssä (dB-A/M): -24. HAC-taajuusvasteen sallittu alue: (11)
   Doro 312CS LANKAPUHELIN
   • 07322460056391
   • PHONEEASY 312CS
   • 5639
   • DORO312CS
   7
   good_buy
   57.90 EUR
  • Doro PhoneEasy 100w Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156455163.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533474.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267423.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267424.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96267426.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 100w Valkoinen PhoneEasy 100w Valkoinen PhoneEasy 100w Valkoinen Täydellinen, helppokäyttöinen langaton DECT-puhelin langalliseen puhelinverkkoon, jossa on helppolukuinen näyttö ja erittäin kirkas digitaalinen ääni.Tutustu myös kahden luurin pakettiin.Tärkeimmät ominaisuudet:Suuri näyttö ja helppolukuiset merkit. Kaiutinpuhelin. Luurissa äänenvahvistus jopa 30 dB saakka. Äänen voimistuspainikeHUOM! Tämä ei ole GSM-verkoissa toimiva pöytäGSM-puhelin! (3)
   Doro PhoneEasy 100w Valkoinen
   • 07322460055493
   • 07322460055394
   • 07322460055479
   • 5547
   • DORO100WHITE
   • DOR-250-70006
   • 5539
   • PHONEEASY100WWH
   • DORO100WDUO
   • 250-70006
   6
   good_buy
   60.85 EUR
  • Doro PhoneEasy 331ph
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210045659.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212606478.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208000489.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212399844.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 331ph PhoneEasy 331ph PhoneEasy 331ph Johdollinen analoginen puhelinverkkopuhelin, musta (17)
   Doro PhoneEasy 331ph
   • 07322460057466
   • 380003
   1
   good_buy
   80.60 EUR
  • Doro 901c
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208733091.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124274544.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249132778.jpg?ts=1
   Doro Doro 901c 901c 901c Yksiosainen lankapuhelin pieneen tilaan Doro 901c on kompakti lankapuhelin, jonka luurin suuret näppäimet tarjoavat sopivan ratkaisun ahtaisiin tiloihin. Yhteensopiva kuulolaitteen kanssa (HAC) Voimakas ja selkeä ääni Numeron uudelleenvalinnan muisti Yksiääniset soittoäänet Äänenvoimakkuuden asetukset Työpöydälle asettaminen Voidaan asentaa seinälle Voidaan kytkeä suoraan analogiseen lankaverkkoon (PSTN) Lisätiedot: Väri Musta Doro 901c on kompakti lankapuhelin, jonka luurin suuret näppäimet tarjoavat sopivan ratkaisun ahtaisiin tiloihin. (3)
   Doro 901c
   • 07322460047566
   • 4756
   4
   good_buy
   22.80 EUR
  • Doro Phone Easy Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166663631.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147032934.jpg?ts=1
   Doro Doro Phone Easy Valkoinen Phone Easy Valkoinen Phone Easy Valkoinen Johdollinen puhelin, valkoinen (10)
   Doro Phone Easy Valkoinen
   • 07322460014445
   • 50410
   1
   good_buy
   52.74 EUR
  • Gigaset A170
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105298475.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151980012.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A170 A170 A170 Selkeä ja yksinkertainen pöytäpuhelin, jossa on 50 numeron muistio. Akun kesto on 18 tuntia. (4)
   Gigaset A170
   • 04250366850641
   • S30852-H2802-R201
   3
   good_buy
   24.85 EUR
  • Gigaset E290
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147923161.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254790442.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E290 E290 E290 Langattomalla Gigaset Dect E290 -puhelimella soittaminen on vaivatonta. Puhelimessa on monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten suuret valaistut näppäimet, kuulokojeyhteensopivuus ja iso mustavalkoinen näyttö korkealla kontrastilla. (3)
   Gigaset E290
   • 04250366856254
   • S30852-H2901-R202
   3
   good_buy
   46.91 EUR
  • Snom D715
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237258814.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108546879.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177829860.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237258817.jpg?ts=1
   Snom Snom D715 D715 D715 The D715 provides high-speed connectivity thanks to its Gigabit Ethernet switch.The USB port on the D715 enables greater flexibility and functionality for the use of USB headsets, the D7 Expansion module, or Wi-Fi. (5)
   Snom D715
   • 04260059581899
   • 00811819011893
   • 00004039
   2
   good_buy
   129.37 EUR
  • Polycom VVX 150 2-line Business IP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181901006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146362743.jpg?ts=1
   Polycom Polycom VVX 150 2-line Business IP VVX 150 2-line Business IP VVX 150 2-line Business IP The Polycom VVX 150 Business IP Phone is a high-quality, two-line IP phone that delivers reliable performance and an enterprise-grade sound quality. (3)
   Polycom VVX 150 2-line Business IP
   • 00610807882992
   • 2200-48810-025
   3
   good_buy
   77.90 EUR
  • Doro Comfort 4005
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133630095.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236979282.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236979284.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236979285.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236979283.jpg?ts=1
   Doro Doro Comfort 4005 Comfort 4005 Comfort 4005 Langallinen/langaton, vastaaja soittajan tunnistimella, DECT (5)
   Doro Comfort 4005
   • 07322460060527
   • 380115
   1
   good_buy
   141.80 EUR
  • Gigaset A170 Duo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158087083.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147723664.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155596427.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155596577.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A170 Duo A170 Duo A170 Duo Langattomassa Gigaset A170 -puhelimessa on helppokäyttöiset toiminnot ja selkeä näyttö, joka näyttää soittajan tiedot, päivämäärän, kellonajan ja akun tilan. 50 numeron puhelinmuistioon voit tallentaa kaikki tärkeimmät numerot. (3)
   Gigaset A170 Duo
   • 04250366850665
   • L36852-H2802-R201
   2
   good_buy
   34.85 EUR
  • Konftel 250-neuvottelupuhelin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248077366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155967104.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172370630.jpg?ts=1
   Konftel Konftel 250-neuvottelupuhelin 250-neuvottelupuhelin 250-neuvottelupuhelin Konferenssipuhelin, charcoal black (1)
   Konftel 250-neuvottelupuhelin
   • 07394001010544
   • 910101065
   4
   good_buy
   495.38 EUR
  • Konftel 300-neuvottelupuhelin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150527809.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233976492.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155966359.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189583607.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236993081.jpg?ts=1
   Konftel Konftel 300-neuvottelupuhelin 300-neuvottelupuhelin 300-neuvottelupuhelin Konftel 300-neuvottelupuhelimilla hoidat yrityksesi tärkeät neuvottelut luotettavan tehokkaasti. Neuvottelupuhelin tarjoaa kaikki työkalut menestyksekkäisiin neuvotteluihin. Työkaluina mm. neuvotteluopas, joka helpottaa puhelinneuvottelujen koolle kutsumista, keskustelujen tallennusta muistikortille ja linjavalitsin, jonka avulla voit vaihtaa kolmen liitäntätavan välillä ja yhdistellä niitä.Konftel 300 on laajennettavissa lisämikrofoneilla, langattomalla kuulokemikrofonilla ja jopa kaiutinlaitteistolla. Huippuluokan äänentoisto, jonka tuottajana toimii Konftel Omni Sound -äänitekniikka. Tyylikäs muotoilu tuo oikeanlaista arvokkuutta neuvottelutilanteisiin.Ominaisuudet:Mikrofoni 360° suuntaamaton. Yhteystietojen muistimäärä: 50 kontaktia. Puhelu ryhmiä: 20 ryhmää. Tukee SD -muistikortille tallennusta. Kensington-turvalukko mahdollisuusTekniset tiedot:Mikrofoni: analoginen linja 200-3300 Hz, USB 200-7000 Hz.. Toiminta-alue: jopa 30 m², <10 henkilöä.. Kaiuttimet: äänenvoimakkuus 90 dB SPL (1)
   Konftel 300-neuvottelupuhelin
   • 07394001010407
   • 910101059
   4
   good_buy
   630.89 EUR
  • Konftel 55
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150526088.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152486701.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200674199.jpg?ts=1
   Konftel Konftel 55 55 55 Konftel 55-neuvottelupuhelin on helppokäyttöinen ja kompaktin kokoinen. Konferenssipuhelin sisältää kaikki tärkeimmät ominaisuudet puhelinneuvotteluiden hoitamiseen. OmniSound HD-ominaisuuden ansiosta äänenlaatu säilyy kristallinkirkkaana. Suuntaamaton 360 asteen mikrofoni mahdollistaa neuvottelupöydän ympärillä olevien osallistumisen puhelinneuvotteluun. Tallenna neuvottelut SD-muistikortille, josta ne on kätevä siirtää tietokoneelle myöhemmin.Ominaisuudet:OmniSoud HD-äänitekniikka. SD-muistikortille äänitallenne mahdollisuus. Selkeä näyttöTekniset tiedot:Mikrofoni 360° suuntaamaton. Taajuusalue: 100-24000 Hz.. Äänenvoimakkuus: 90 dB SPL 0.5 m. Toiminta-alue: jopa 25 m², <6 henkilöä. Kuulokeliitäntä: 3,5 mm. USB: Mini B-liitäntä. Näyttö: LCD 240 x 320 pikseliä. Koko: leveys 222 mm, syvyys 206 mm, korkeus 68 mm.. Paino: 640 g (1)
   Konftel 55
   • 07394001010704
   • 910101071
   4
   good_buy
   303.90 EUR
  • Snom D305 Wired handset
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161397214.jpg?ts=1
   Snom Snom D305 Wired handset D305 Wired handset D305 Wired handset Snom D305 VoIP Phone (3)
   Snom D305 Wired handset
   • 05711783802495
   • 04260059582025
   • 00004257
   1
   good_buy
   107.80 EUR
  • GPO 746 Retro puhelin pyöritettävällä numerolevyllä - Oranssi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119511711.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225924935.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105698164.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145607498.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144114304.jpg?ts=1
   GPO GPO 746 Retro puhelin pyöritettävällä numerolevyllä - Oranssi 746 Retro puhelin pyöritettävällä numerolevyllä - Oranssi 746 Retro puhelin pyöritettävällä numerolevyllä - Oranssi Retro puhelin tyylikkäällä retro lookilla. Aito perinteinen kello-soittoääni. Ikoninen 70-luvun britti-tyyli. Perinteinen numerokiekko numeron valintaan. RJ11 kaapeli/ liitäntä. (3)
   GPO 746 Retro puhelin pyöritettävällä numerolevyllä - Oranssi
   • 05060237571181
   • 187989
   1
   good_buy
   72.00 EUR
  • Cisco Ip Phone 8821 Voip Telephone Hopeinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176546083.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211586481.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255045349.jpg?ts=1
   Cisco Cisco Ip Phone 8821 Voip Telephone Hopeinen Ip Phone 8821 Voip Telephone Hopeinen Ip Phone 8821 Voip Telephone Hopeinen (2)
   Cisco Ip Phone 8821 Voip Telephone Hopeinen
   • 00882658782312
   • CP-8821-K9=
   2
   good_buy
   556.10 EUR
  • Cisco X370 Gaming K5
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150544926.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106601391.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115807588.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106601392.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106601390.jpg?ts=1
   Cisco Cisco X370 Gaming K5 X370 Gaming K5 X370 Gaming K5 CISCO CISCO IP PHONE 7821 (2)
   Cisco X370 Gaming K5
   • 00889523009291
   • 00882658621840
   • 04719331801267
   • 04719331801342
   • GAAX37GK5-00-B
   • GA-AX370-Gaming 5
   • AX370-GAMING K5
   • "GA-AX370-GAMING K5"
   • GA-AX370-Gaming K5
   • GA-AX370-GAMING-5
   • 9384413
   • GA-AX370-GAMING K5
   • CP-7821-K9=
   • 9360051
   • GA-AX370-GAMING-K5
   • GA-AX370-GAMING 5
   2
   good_buy
   111.60 EUR
  • Doro Magna 4000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198064579.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146943443.jpg?ts=1
   Doro Doro Magna 4000 Magna 4000 Magna 4000 Johdollinen puhelin toiminnolla soittajan tunnistin/odotetaan soittoa, musta (3)
   Doro Magna 4000
   • 07322460063788
   • 6378
   1
   good_buy
   94.62 EUR
  • Yealink IP Yealink DECT SIP-W56H, Sidabrinė
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210686976.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115244722.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116765464.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115244721.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237240960.jpg?ts=1
   Yealink Yealink IP Yealink DECT SIP-W56H, Sidabrinė IP Yealink DECT SIP-W56H, Sidabrinė IP Yealink DECT SIP-W56H, Sidabrinė The Yealink W56H is the wireless handset, designed for business use with excellent battery life and high compatibility. (1)
   Yealink IP Yealink DECT SIP-W56H, Sidabrinė
   • 06938818301337
   • W56H
   • SIP-W56H
   3
   deal
   90.89 EUR
  • Cisco Ip Phone 7841 Voip Telephone Hopeinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155175021.jpg?ts=1
   Cisco Cisco Ip Phone 7841 Voip Telephone Hopeinen Ip Phone 7841 Voip Telephone Hopeinen Ip Phone 7841 Voip Telephone Hopeinen CISCO CISCO UC PHONE 7841 (1)
   Cisco Ip Phone 7841 Voip Telephone Hopeinen
   • 00882658621871
   • 00808113000517
   • CP-7841-K9=
   3
   256.39 EUR
  • Cisco Ip Phone 8845 Voip Telephone Hopeinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168893589.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103573113.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210015248.jpg?ts=1
   Cisco Cisco Ip Phone 8845 Voip Telephone Hopeinen Ip Phone 8845 Voip Telephone Hopeinen Ip Phone 8845 Voip Telephone Hopeinen Cisco IP Phone 8845 (1)
   Cisco Ip Phone 8845 Voip Telephone Hopeinen
   • 00882658845482
   • CP-8845-K9=
   3
   403.14 EUR
  • Polycom VVX 450 12-line Business
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164299254.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146362810.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172320127.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150279929.jpg?ts=1
   Polycom Polycom VVX 450 12-line Business VVX 450 12-line Business VVX 450 12-line Business POLYCOM VVX 450 12-line Business IPPhone (1)
   Polycom VVX 450 12-line Business
   • 00610807883050
   • 2200-48840-025
   3
   244.69 EUR
  2 7
  • info@vertaa.fi