x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  lankapuhelin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta lankapuhelin

  • Yleiset tiedot

   Matkapuhelinten suosiosta huoplimatta kotipuhelimia on yhä käytössä. Niitä jopa kehitetään edelleen. Moni muistaa kuitenkin vielä ne vihreät neliönmuoiset puhelimet, joissa oli kierrejohto ja kierrettävä numerosarja. Sittemmin numeroita pystyi jo näppäilemään, ja langattomien kotipuhelimien myötä puhumaan pystyi kaikkialla kotona.

   Täältä löydät tietoa kotipuhelimista, jotka käyttävät niin sanottua kiinteää puhelinlinjaa. Matkapuhelimet löytää niille tarkoitetusta kategoriasta ja VOIP-puhelimet omastaan.

   Ensimmäinen eroavuus kotipuhelimissa on ero kierrejohdon ja langattoman mallin välillä. Langallinen tai langaton, niissä ei ole eroa esim. puheen laadun ja yhteyden välillä. Mutta langaton puhelin on helpompi käytössä juuri sen liikuteltavuuden takia.

   Kaikki langattomat puhelimet käsittävät yhden telakka-aseman ja tietyn määrän luureja. Näitä voi käyttää sisätilojen lisäksi myös pihalla, riippuen kantomatkasta. Viestintää telakka-aseman ja niin kutsutun DECT-teknologian (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) välillä voidaan verrata GSM-yhteyteen, tosin DECT ei kanna läheskään niin pitkiä matkoja. DECT-puhelimet suojaavat paremmin ulkopuolisten kuuntelua vastaan, ja toimivat varmemmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECTiä, ja huolehtii siitä että luurit ja soittaminen toimii. Pääasiassa GAP-compatible tarkoittaa, että mitä tahansa GAP-toiminnon omaavaa puhelinta voi käyttää toisen saman toiminno omaavan kanssa. Kannattaa kuitenkin tässä vaiheessa valita saman valmistajan puhelin.

   Maksimaalinen matka, jonka päässä langattomalla puhelimella voidaan puhua, ilmoitetaan kantomatkana. Jokaisen telakka-aseman yhteydessä tulee luuri tai luureja. Näiden määrä ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Lisäluureja on mahdollista hankkia, mutta vain se määrä, joka telakkaan pystytään liittämään. Pelkkää luuria ilman telakka-asemaa ei kannata hankkia, sillä se ei tule toimimaan.

   Jos käytössä on enemmän kuin kaksi luuria, niin niillä voi soittaa sisäisiä puheluita. Niitä voi käyttää myös walkie-talkie laitteina.

   Langattomaa puhelinta voi käyttää myös vauva-puhelimena. Jos puhelin tukee tätä toimintoa, voi lastenhuoneeseen jätetty puhelin välittää sieltä kuuluvat äänet sisäiseen tai ulkoiseen numeroon. Kun vauva alkaa itkeä, puhelin reagoi ja soittaa tiettyyn numeroon. Hyvä puoli tässä on se, että puhelut voi ohjelmoida esim. matkapuhelimeen, jolloin voit istua pihalla puhelimen ollessa vahtina.

   Puhelimen käyttäjät, jotka hukkaavat helposti tavaroitaan, tarvitsevat luurin paikannus toiminnon. Telakka-asemasta voi lähettää signaalin luuriin, joka alkaa soida. Äänen perusteella voi etsiä että missä se luuri mahtaa olla.

   Niin langallisissa kuin langattomissakin puhelimissa on paljon erityistoimintoja lisänä, jotka voivat auttaa puhelimen valinnassa. Joillakin puhelimilla voit lähettää tekstiviestejä, multimediaviestejä tai sähköpostia. Puhelimessa voi olla vastaaja tai handsfree, jolloin voit kuunnella soittajaa kaiuttimen kautta. Kätevä toiminto on myös voice-dial, jolloin numerovalinta toimii puhekäskyllä. Useimmissa puhelimissa on numeron uudelleen valinta, pikavalinnat ja sisäinen puhelinluettelo. Numeron tunnistus, joka näyttää soittajan numeron, on käytännöllinen apu jos tärkeä numero täyttyy laittaa muistiin.

   Voit lisäksi valita että haluatko analogisen vai ISDN-puhelimen. ISDN-puhelin toimii yhdessä ISDN-liittymän kanssa, ja se voi tunnistaa useampia linjoja yhden liittymän sisällä. Tästä on etua kun haluaa pitää esim. koti- ja työnumeron erossa toisistaan, vaikka toimisto olisikin kotona. Soittamiseen voi käyttää myös VOIP-puhelinta (Voice over Internet Protocol), joka soittaa ja vastaanottaa puheluita internetin kautta. Lisätietoa VOIP-puhelimista löydät niiden omasta kategoriasta.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko langatonta puhelinta käyttää GSM-puhelimena?
   Langaton puhelin toimii niin pitkälle kuin telakka-aseman kantomatka riittää. Mikäli haluat soittaa pidemmän matkan päästä, tarvitset siihen GSM-puhelimen. Myös hinnan puolesta langaton puhelin toimii, kuten kiinteät puhelimet; matkapuhelimeen soitto on kalliimpaa kuin toiseen kiinteään puhelimeen. Mutta kiinteissä puhelimissa on nykyisin paljon toimintoja jotka ovat samoja kuin matkapuhelimissa, kuten tekstiviesti, multimedia-viesti, sähköposti ja sisäänrakennettu kamera.

   Voinko käyttää puhelinta vauvapuhelimena?
   Mikäli kiinteä puhelin tukee tätä toimintoa, puhelinta voi käyttää vauvapuhelimena. Tällöin voi asettaa yhden luurin vauvan lähelle, ja ohjelmoida puhelut joko toiseen sisäiseen puhelimeen tai matkapuhelimeen. Kun vauva alkaa itkeä, ääni laukaisee toiminnon ja puhelin soittaa sille annettuun numeroon.

   Onko numeron toisto-toiminto vakio kaikissa puhelimissa?
   Ei ole. Mikäli puhelin tukee tätä toimintoa, se ilmoitetaan tuotetiedoissa.

   Mitä eroa on analogisella puhelimella ja ISDN-puhelimella?
   ISDN-puhelimet käyttävät ISDN-liittymää, jolloin liittymässä voi olla useampia puhelinlinjoa. Tällöin voit esimerkiksi pitää yritys- ja kotilinjan erillään, ja laittaa niille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

   Voinko käyttää useampia luureja yhdessä liittymässä?
   Useimmat puhelimet tarjoavat mahdollisuuuden liittää niihin useampia luureja. Huomioi kuitenkin että telakka-asemmaan voi liittää vain tietyntyyppisiä luureja. Nämä mallit löytyvät valmistajan sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista lankapuhelimien teknisistä termeistä selityksineen. Nämä löytyvät myös tuotevertailusta itse tuotteen kohdalta.

   Analoginen yhteys
   Analogisen yhteyden avulla voit soittaa vain yhden puhelun kerrallaan. Mikäli analogiseen yhteyteen liitetään modeemi, on sen maksiminopeus 56 kilotavua. ADSL-liittymän avulla tätä nopeutta voi nostaa, riippuen operaattorin ja liittymän ehdoista.

   Bluetooth
   Ilmoittaa toimiiko puhelin samalla radio-taajudella muiden laitteiden kanssa, jotka ovat 10-100 metrin kantomatkan sisällä. Bluetooth-headsetin avulla voit olla yhteydessä PDA:han tai kannettavaan.

   DECT-teknologia
   DECT eli Digital Enhanced Cordless Telecommunications on teknologia, joka mahdollistaa langattoman puhelimen käytön sisällä. Telakka-asemaan voidaan liittää korkeintaan 8 luuria. Salaus tekee salakuuntelun mahdottomaksi. DECT-teknologia toimii vain puhe, ei data-tasolla.

   Handsfree toiminto
   Tämä tieto ilmaisee on puhelimessa kaiutin, jotta voit kuunnella soittajan puhetta sen kautta, ja pitää kädet vapaana.

   Headset liitäntä
   Tämä tieto kertoo onko puhelimeen mahdollista liittää headset, ja että tukee se handsfree-toimintoa.

   ISDN-yhteys
   ISDN on digitaalinen yhteys joka käyttää tavallista puhelinliittymää. ISDN etu on, että se käyttää useampaa kuin yhtä linjaa, joten puheluita voi olla vaikka kaksi yhtäaikaa. ISDN-2 tarjoaa mahdollisuuden neljään fax-, data- tai puhelinyhteyteen. ISDN-yhteys on nopeampia asentaa kuin analoginen yhteys, mutta siihen tarvitaan useampi laite. ISDN-yhteyttä ei voi yhdistää ADSL:n kanssa.

   Kaiutintoiminto
   Tämän toiminnon avulla voit kuunnella soittajan puhetta kaiuttimesta, ja pitää ködet vapaana.

   Keskuspuhelin
   Pieni puhelinkeskus kotona.

   Kokouspuhelin
   Kokouspuhelin on keskuspuhelin, jossa on hyvä äänenlaatu. Joissakin malleissa on useampi mikrofoni ja jotta ne keräävät mahdollisimman paljon ääntä suuressa tilassa. Useimmissa kokouspuhelimissa on kohinan esto.

   Langallinen puhelin
   Langallisessa puhelimessa johto yhdistää puhelimen ja telakka-aseman.

   Langaton puhelin
   Langaton puhelin mahdollistaa että puhelimen kanssa voi liikkua talossa tai huoneistossa. Luuri on tällöin useimmissa tapauksissa tuettu joko DECT- tai Bluetooth-teknologialla ja yhdistetty telakka-asemaan. Telakka-asema on myös liitettävä puhelinjohdolla puhelinliittymään.

   Luurin paikallistaminen
   Telakka-aseman avulla voi olla mahdollista "soittaa" luuriin, ja äänen perusteella päätellä missä itse luuri on.

   Max. luurien määrä
   Kertoo kuinka monta luuria telakka-asemaan voi yhdistää.

   Multimediaviesti MMS
   Jotkin kotipuhelimet tukevat MMS toimintoa (Multimedia Messaging Service). Näissä puhelimissa on tässä tapauksessa myös sisäänrakennettu kamera. MMS-viestit ovat lyhyitä tekstiviestejä, joihin voi liittää kuvan, äänen tai videopätkän.

   Numeron näyttö
   Tämä toiminto tunnistaa soittajan numeron jos numero on yleisessä käytössä.

   Numeron toisto
   Tämä tieto kertoo onko puhelimessa toimintoa, joka toistaa tarvittaessa viimeksi valitun numeron. Näin sitä ei tarvitse näppäillä uudelleen.

   Pikavalinta
   Tämä kertoo jos puhelimeen on mahdollista tallentaa numeroita tietyn näppäimen alle. Tämä nopeuttaa esim. perheenjäsenille ja ystäville soittoa.

   Puhelinluuri
   Kaikki langattomat puhelimet sisältävät telakka-aseman lisäksi langattoman luurin, jonka avulla puhelinta voi käyttää kaikkialla talossa tai huoneistossa. Tämä tieto ilmaisee luurien määrän.

   Puhelujen suodatus
   Toiminto auttaa blokkaamaan tietyt numerot tai linjat.

   Sisäinen soitonsiirto
   Voit siirtää puhelut tavallisesta puhelimesta langattomaan luuriin.

   Sisäänrakenttu antenni
   Tämä tieto kertoo, mikäli puhelimessa on sisäänrakennettu antenni. Äänenlaadulla ja yhteydellä ei ole väliä, onko antenni puhelimen sisällä vai ei. Mutta mikäli antennin haluaa esim. tilankäytön kannalta olevan puhelimen sisällä, kannattaa tähän kiinnittää huomiota.

   SMS-tekstiviesti
   SMS eli (Short Messaging Service) on toiminto, jonka avulla voit vastaanottaa kotipuhelimella 160 merkkiä pitkiä viestejä, jotka on hetetty matkapuhelimesta tai toisesta SMS-ominaisuuden omaavasta kotipuhelimesta.

   Soittoäänien lisäys
   Joihinkin puhelimiin voit lisätä itse tekemiä tai valmiita soittoääniä.

   Soittoäänien määrä
   Ilmoittaa, mikäli puhelimesta voi valita useamman soittoäänen tavallisen lisäksi.

   Sähköposti
   Tämä ilmoitttaa mikäli puhelimella voi lähettää sähköposteja, ilman ylimääräisiä Java-asetuksia. .

   T9 sanakirja
   Tämä ilmaisee jos puhelimessa on T9-sanakirja, joka muistaa aiemmin kirjoitetut sanat. Sen avulla on helpompaa kirjoittaa tekstiviestejä, sillä sinun tarvitsee vain näppäillä ensimmäiset kirjaimet joka sanasta.

   Teknologia
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) on teknologia, joka mahdollistaa viestinnän telakka-aseman ja langattoman luurin välillä. DECT-puhelimet on paremmin suojattu salakuuntelua vastaan ja ne toimivat paremmin kuin vanhat, analogiset puhelimet. GAP-teknologia on osa DECT:iä, ja huolehtii siitä että luurit yhdistyvät telakka-asemaan ja soittaminen puhelimella onnistuu. On mahdollista että GAP-luurit ja eri valmistajien telakka-asemat toimivat samalla tasolla.

   Vastaaja
   Mikäli puhelimessa on vastaaja, soittajat voivat jättää siihen viestejä mikäli et ole kotona. Operaattorit tarjoavat usein mahdollisuuden kuunnella vastaajan tulleet viestit soittamalla tiettyyn nymeroon. Voit siis esim. kaupungilla ollessa tarkastaa kotipuhelimeen tulleet viestit.

   Vauvapuhelin
   Voit asettaa puhelimen lastenhuoneeseen, ja puhelin reagoi huoneessa kuuluviin ääniin (esim. lapsen itku) ja soittaa siihen ohjelmoituun numeroon.

   Viestin ilmoitus
   Vastaajaviestien ilmoitus kertoo mikäli sinulle on tullut viestejä. Näin sinun ei tarvitse soittaa viestikeskukseen.

   Voicedialing
   Kertoo, mikäli puhelimessa on toiminto joka tuunistaa puheen. Tällöin puhelin soittaa kun tietty numero on määritetty puhekomennolla. Näin numeroa ei tarvitse näppäillä.

   Yhteys
   Tällä ilmoitetaan onko yhteys analoginen vai ISDN. ISDN tarkoittaa, että siihen on mahdollista liittää useampia puhelinlinjoja. Tällöin voit erottaa yritys- ja kotilinjan toisistaan, ja asettaa molemmille eri soittoäänen tunnistamisen helpottamiseksi.

    

   • Doro Doro
   • Huawei Huawei
   • Siemens Siemens
   • Halpa Vertaa kaikki lankapuhelimet hinnat alle 95 euroa.
  0 - 24
  • Gigaset Euroset 5020 DECT Soittajan tunnistus Musta, Harmaa
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/siemens-5020-telephone-24002674.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/siemens-5020-telephone-24002674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvc2llbWVucy01MDIwLXRlbGVwaG9uZS0yNDAwMjY3NC5qcGc=
   Gigaset Euroset 5020 DECT Soittajan tunnistus Musta, Harmaa (35)
   Gigaset Euroset 5020 DECT Soittajan tunnistus Musta, Harmaa
   Digishop Digishop
   7.257534246575343 (2)
   17.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Digishop Digishop
   7.257534246575343 (2)
   17.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Doro 312cs Analoginen puhelin Soittajan tunnistus Valkoinen
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/4/doro-phoneeasy312-cs-18199644.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/8/doro-phone-easy-312cs-23110668.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/9/doro-phone-easy-312cs-23110669.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/7/0/doro-phone-easy-312cs-23110670.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/2/5/doro-phone-easy-312cs-23878025.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/doro-phone-easy-312cs-62505433.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/4/doro-phone-easy-312cs-62505434.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/6/doro-312cs-caller-id-white-18180306.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/3/5/doro-phoneeasy312-cs-18198835.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/4/doro-phoneeasy312-cs-18199644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzQvZG9yby1waG9uZWVhc3kzMTItY3MtMTgxOTk2NDQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/8/doro-phone-easy-312cs-23110668.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi82LzgvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTIzMTEwNjY4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/6/9/doro-phone-easy-312cs-23110669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi82LzkvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTIzMTEwNjY5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/7/0/doro-phone-easy-312cs-23110670.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi83LzAvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTIzMTEwNjcwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/2/5/doro-phone-easy-312cs-23878025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzUvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTIzODc4MDI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/3/doro-phone-easy-312cs-62505433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzMvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTYyNTA1NDMzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/4/doro-phone-easy-312cs-62505434.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzQvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTYyNTA1NDM0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/0/6/doro-312cs-caller-id-white-18180306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzYvZG9yby0zMTJjcy1jYWxsZXItaWQtd2hpdGUtMTgxODAzMDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/3/5/doro-phoneeasy312-cs-18198835.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8zLzUvZG9yby1waG9uZWVhc3kzMTItY3MtMTgxOTg4MzUuanBn
   Doro 312cs Analoginen puhelin Soittajan tunnistus Valkoinen (6)
   Doro 312cs Analoginen puhelin Soittajan tunnistus Valkoinen
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   61.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   61.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Doro Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/6/doro-comfort-3000-18943476.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/doro-comfort-3000-19204997.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/5/doro-comfort-3000-23127995.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/7/6/doro-comfort-3000-18943476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC83LzYvZG9yby1jb21mb3J0LTMwMDAtMTg5NDM0NzYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/7/doro-comfort-3000-19204997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzcvZG9yby1jb21mb3J0LTMwMDAtMTkyMDQ5OTcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/9/5/doro-comfort-3000-23127995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS85LzUvZG9yby1jb21mb3J0LTMwMDAtMjMxMjc5OTUuanBn
   Doro Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta (4)
   Doro Comfort 3000 Analoginen puhelin Musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   51.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   51.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Gigaset DA310 musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/7/gigaset-da310-black--19863807.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/8/gigaset-da310-black--19864088.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/4/gigaset-da310-black--23308994.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/5/gigaset-da310-black--23308995.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/6/gigaset-da310-black--23308996.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/9/gigaset-da310-black--25061299.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/7/gigaset-da310-black--19863807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8wLzcvZ2lnYXNldC1kYTMxMC1ibGFjay0tMTk4NjM4MDcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/8/gigaset-da310-black--19864088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC84LzgvZ2lnYXNldC1kYTMxMC1ibGFjay0tMTk4NjQwODguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/4/gigaset-da310-black--23308994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzQvZ2lnYXNldC1kYTMxMC1ibGFjay0tMjMzMDg5OTQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/5/gigaset-da310-black--23308995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzUvZ2lnYXNldC1kYTMxMC1ibGFjay0tMjMzMDg5OTUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/6/gigaset-da310-black--23308996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzYvZ2lnYXNldC1kYTMxMC1ibGFjay0tMjMzMDg5OTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/9/9/gigaset-da310-black--25061299.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi85LzkvZ2lnYXNldC1kYTMxMC1ibGFjay0tMjUwNjEyOTkuanBn
   Gigaset DA310 musta (5)
   Gigaset DA310 musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   23.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   23.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Doro Phone Easy 312Cs
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/5/doro-phone-easy-312cs-23116295.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/5/doro-phone-easy-312cs-23116295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi85LzUvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTMxMmNzLTIzMTE2Mjk1LmpwZw==
   Doro Phone Easy 312Cs (11)
   Doro Phone Easy 312Cs
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   56.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   56.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Doro Comfort 1010 Red Analog/DECT Soittajan tunnistus Punainen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/7/doro-comfort-1010-red-analog-dect-caller-id-red-71265187.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/8/doro-comfort-1010-red-analog-dect-caller-id-red-71265188.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/7/doro-comfort-1010-red-analog-dect-caller-id-red-71265187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzcvZG9yby1jb21mb3J0LTEwMTAtcmVkLWFuYWxvZy1kZWN0LWNhbGxlci1pZC1yZWQtNzEyNjUxODcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/8/doro-comfort-1010-red-analog-dect-caller-id-red-71265188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzgvZG9yby1jb21mb3J0LTEwMTAtcmVkLWFuYWxvZy1kZWN0LWNhbGxlci1pZC1yZWQtNzEyNjUxODguanBn
   Doro Comfort 1010 Red Analog/DECT Soittajan tunnistus Punainen (7)
   Doro Comfort 1010 Red Analog/DECT Soittajan tunnistus Punainen
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   31.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   31.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Topcom Sologic T101 Analoginen puhelin Musta, Valkoinen
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/1/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270711.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/2/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270712.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/3/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270713.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/4/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270714.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/5/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270715.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/1/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270711.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzEvdG9wY29tLWJpZy1idXR0b24tdGVsZXBob25lLXNvbG9naWMtdDEwMS0zMDI3MDcxMS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/2/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270712.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzIvdG9wY29tLWJpZy1idXR0b24tdGVsZXBob25lLXNvbG9naWMtdDEwMS0zMDI3MDcxMi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/3/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzMvdG9wY29tLWJpZy1idXR0b24tdGVsZXBob25lLXNvbG9naWMtdDEwMS0zMDI3MDcxMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/4/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzQvdG9wY29tLWJpZy1idXR0b24tdGVsZXBob25lLXNvbG9naWMtdDEwMS0zMDI3MDcxNC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/5/topcom-big-button-telephone-sologic-t101-30270715.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzUvdG9wY29tLWJpZy1idXR0b24tdGVsZXBob25lLXNvbG9naWMtdDEwMS0zMDI3MDcxNS5qcGc=
   Topcom Sologic T101 Analoginen puhelin Musta, Valkoinen (9)
   Topcom Sologic T101 Analoginen puhelin Musta, Valkoinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   19.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   19.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Yealink SIP-W56P Johdoton puhelin 5linjat LCD Musta, Hopea IP-puhelin
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/4/yealink-sip-w56p-wireless-handset-5lines-lcd-black-silver-ip-phone-71274364.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/yealink-sip-w56p-wireless-handset-5lines-lcd-black-silver-ip-phone-71274365.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/6/0/yealink-w56p-wireless-handset-4lines-lcd-black-ip-phone-88621760.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/4/yealink-sip-w56p-wireless-handset-5lines-lcd-black-silver-ip-phone-71274364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzQveWVhbGluay1zaXAtdzU2cC13aXJlbGVzcy1oYW5kc2V0LTVsaW5lcy1sY2QtYmxhY2stc2lsdmVyLWlwLXBob25lLTcxMjc0MzY0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/5/yealink-sip-w56p-wireless-handset-5lines-lcd-black-silver-ip-phone-71274365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzUveWVhbGluay1zaXAtdzU2cC13aXJlbGVzcy1oYW5kc2V0LTVsaW5lcy1sY2QtYmxhY2stc2lsdmVyLWlwLXBob25lLTcxMjc0MzY1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/6/0/yealink-w56p-wireless-handset-4lines-lcd-black-ip-phone-88621760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy82LzAveWVhbGluay13NTZwLXdpcmVsZXNzLWhhbmRzZXQtNGxpbmVzLWxjZC1ibGFjay1pcC1waG9uZS04ODYyMTc2MC5qcGc=
   Yealink SIP-W56P Johdoton puhelin 5linjat LCD Musta, Hopea IP-puhelin (7)
   Yealink SIP-W56P Johdoton puhelin 5linjat LCD Musta, Hopea IP-puhelin
   Senetic.fi Senetic.fi
   8.384615384615385 (7)
   143.96, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Senetic.fi Senetic.fi
   8.384615384615385 (7)
   143.96, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Doro MemoryPlus 319i ph
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/2/doro-memoryplus-319i-ph-18545502.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/9/doro-memoryplus-319i-ph-18783669.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/0/doro-memoryplus-319i-ph-23103420.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/1/doro-memoryplus-319i-ph-23103421.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/2/doro-memoryplus-319i-ph-23103422.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/3/doro-memoryplus-319i-ph-23103423.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/5/2/doro-memoryplus-319i-ph-61000452.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/5/3/doro-memoryplus-319i-ph-61000453.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/5/4/doro-memoryplus-319i-ph-61000454.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/2/3/doro-memoryplus-319i-ph-18547023.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/0/2/doro-memoryplus-319i-ph-18545502.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8wLzIvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMTg1NDU1MDIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/9/doro-memoryplus-319i-ph-18783669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzkvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMTg3ODM2NjkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/0/doro-memoryplus-319i-ph-23103420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzAvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMjMxMDM0MjAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/1/doro-memoryplus-319i-ph-23103421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzEvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMjMxMDM0MjEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/2/doro-memoryplus-319i-ph-23103422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzIvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMjMxMDM0MjIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/3/doro-memoryplus-319i-ph-23103423.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzMvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMjMxMDM0MjMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/5/2/doro-memoryplus-319i-ph-61000452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzIvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtNjEwMDA0NTIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/5/3/doro-memoryplus-319i-ph-61000453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzMvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtNjEwMDA0NTMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/5/4/doro-memoryplus-319i-ph-61000454.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzQvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtNjEwMDA0NTQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/2/3/doro-memoryplus-319i-ph-18547023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8yLzMvZG9yby1tZW1vcnlwbHVzLTMxOWktcGgtMTg1NDcwMjMuanBn
   Doro MemoryPlus 319i ph (7)
   Doro MemoryPlus 319i ph
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   78.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   78.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Doro PhoneEasy 311c White
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/7/doro-phoneeasy-311c-white-47926327.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/8/doro-phoneeasy-311c-white-47926328.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/doro-phoneeasy-311c-white-47926329.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/7/doro-phoneeasy-311c-white-47926327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzcvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMzExYy13aGl0ZS00NzkyNjMyNy5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/8/doro-phoneeasy-311c-white-47926328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzgvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMzExYy13aGl0ZS00NzkyNjMyOC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/2/9/doro-phoneeasy-311c-white-47926329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzkvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMzExYy13aGl0ZS00NzkyNjMyOS5qcGc=
   Doro PhoneEasy 311c White (4)
   Doro PhoneEasy 311c White
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   41.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   41.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Cisco SPA 303 3linjat Harmaa IP-puhelin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/0/cisco-spa-303-3lines-tft-grey-48145850.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/0/cisco-spa-303-3lines-tft-grey-48145850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzAvY2lzY28tc3BhLTMwMy0zbGluZXMtdGZ0LWdyZXktNDgxNDU4NTAuanBn
   Cisco SPA 303 3linjat Harmaa IP-puhelin (2)
   Cisco SPA 303 3linjat Harmaa IP-puhelin
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   76.67, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   76.67, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Doro Phone EASY 100W valkoinen
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/doro-phone-easy-100w-white--21459259.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/5/9/doro-phone-easy-100w-white--21459259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi81LzkvZG9yby1waG9uZS1lYXN5LTEwMHctd2hpdGUtLTIxNDU5MjU5LmpwZw==
   Doro Phone EASY 100W valkoinen (2)
   Doro Phone EASY 100W valkoinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   63.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   63.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Gigaset DA710 musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/5/gigaset-da710-black--19863795.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/4/gigaset-da710-black--19863834.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/2/gigaset-da710-black--19864132.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/0/gigaset-da710-black--23137010.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/1/gigaset-da710-black--23137011.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/2/gigaset-da710-black--23137012.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/7/gigaset-da710-black--23157637.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/1/gigaset-da710-black--19864181.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/5/gigaset-da710-black--19863795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzUvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMTk4NjM3OTUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/3/4/gigaset-da710-black--19863834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzQvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMTk4NjM4MzQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/2/gigaset-da710-black--19864132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzIvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMTk4NjQxMzIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/0/gigaset-da710-black--23137010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzAvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMjMxMzcwMTAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/1/gigaset-da710-black--23137011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzEvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMjMxMzcwMTEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/2/gigaset-da710-black--23137012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzIvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMjMxMzcwMTIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/7/gigaset-da710-black--23157637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMjMxNTc2MzcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/8/1/gigaset-da710-black--19864181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzEvZ2lnYXNldC1kYTcxMC1ibGFjay0tMTk4NjQxODEuanBn
   Gigaset DA710 musta (3)
   Gigaset DA710 musta
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   45.8, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   45.8, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Gigaset Langaton puhelin Gigaset A150
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/6/gigaset-langaton-puhelin-gigaset-a150-74323326.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/5/3/gigaset-langaton-puhelin-gigaset-a150-80417153.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/6/gigaset-langaton-puhelin-gigaset-a150-74323326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8yLzYvZ2lnYXNldC1sYW5nYXRvbi1wdWhlbGluLWdpZ2FzZXQtYTE1MC03NDMyMzMyNi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/5/3/gigaset-langaton-puhelin-gigaset-a150-80417153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS81LzMvZ2lnYXNldC1sYW5nYXRvbi1wdWhlbGluLWdpZ2FzZXQtYTE1MC04MDQxNzE1My5qcGc=
   Gigaset Langaton puhelin Gigaset A150 (3)
   Gigaset Langaton puhelin Gigaset A150
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   30.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   30.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/5/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978355.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/6/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978356.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/7/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978357.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/8/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978358.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/3/3/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-62105633.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/3/4/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-62105634.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/3/5/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-62105635.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/5/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy81LzUvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi0zNzk3ODM1NS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/6/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy81LzYvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi0zNzk3ODM1Ni5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/7/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978357.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy81LzcvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi0zNzk3ODM1Ny5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/5/8/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-37978358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy81LzgvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi0zNzk3ODM1OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/3/3/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-62105633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8zLzMvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi02MjEwNTYzMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/3/4/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-62105634.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8zLzQvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi02MjEwNTYzNC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/3/5/gigaset-siemens-e310-sans-fil-dect-gros-bouton-62105635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8zLzUvZ2lnYXNldC1zaWVtZW5zLWUzMTAtc2Fucy1maWwtZGVjdC1ncm9zLWJvdXRvbi02MjEwNTYzNS5qcGc=
   Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa (3)
   Gigaset E310 DECT-puhelin Harmaa
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   49.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   49.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Doro 909c Analoginen puhelin Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/5/doro-909c-analog-black-71349705.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/doro-909c-analog-black-71349706.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/doro-909c-analog-black-71349707.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/5/doro-909c-analog-black-71349705.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzUvZG9yby05MDljLWFuYWxvZy1ibGFjay03MTM0OTcwNS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/doro-909c-analog-black-71349706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzYvZG9yby05MDljLWFuYWxvZy1ibGFjay03MTM0OTcwNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/doro-909c-analog-black-71349707.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzcvZG9yby05MDljLWFuYWxvZy1ibGFjay03MTM0OTcwNy5qcGc=
   Doro 909c Analoginen puhelin Musta (4)
   Doro 909c Analoginen puhelin Musta
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   32.03, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   32.03, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Doro PhoneEasy 100w duo Analog/DECT Soittajan tunnistus Valkoinen
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/3/doro-phoneeasy-100w-duo-analog-dect-caller-id-white-71349713.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/3/doro-phoneeasy-100w-duo-analog-dect-caller-id-white-71349713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzMvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMTAwdy1kdW8tYW5hbG9nLWRlY3QtY2FsbGVyLWlkLXdoaXRlLTcxMzQ5NzEzLmpwZw==
   Doro PhoneEasy 100w duo Analog/DECT Soittajan tunnistus Valkoinen (4)
   Doro PhoneEasy 100w duo Analog/DECT Soittajan tunnistus Valkoinen
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   106.43, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   106.43, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Huawei F617
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/7/huawei-f617-56980527.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/7/huawei-f617-56980527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvaHVhd2VpLWY2MTctNTY5ODA1MjcuanBn
   Huawei F617 (4)
   Huawei F617
   DNA Nettikauppa DNA Nettikauppa
   99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   DNA Nettikauppa DNA Nettikauppa
   99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Gigaset C430 Analog/DECT Soittajan tunnistus Musta, Harmaa
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/0/cdon-gigaset-c430-single-76536710.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/6/cdon-gigaset-c430-single-80394706.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/5/gigaset-c430-analog-dect-caller-id-black-grey-88112855.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/6/gigaset-c430-analog-dect-caller-id-black-grey-88112856.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/7/gigaset-c430-analog-dect-caller-id-black-grey-88112857.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/0/cdon-gigaset-c430-single-76536710.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzAvY2Rvbi1naWdhc2V0LWM0MzAtc2luZ2xlLTc2NTM2NzEwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/0/6/cdon-gigaset-c430-single-80394706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8wLzYvY2Rvbi1naWdhc2V0LWM0MzAtc2luZ2xlLTgwMzk0NzA2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/5/gigaset-c430-analog-dect-caller-id-black-grey-88112855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC81LzUvZ2lnYXNldC1jNDMwLWFuYWxvZy1kZWN0LWNhbGxlci1pZC1ibGFjay1ncmV5LTg4MTEyODU1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/6/gigaset-c430-analog-dect-caller-id-black-grey-88112856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC81LzYvZ2lnYXNldC1jNDMwLWFuYWxvZy1kZWN0LWNhbGxlci1pZC1ibGFjay1ncmV5LTg4MTEyODU2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/5/7/gigaset-c430-analog-dect-caller-id-black-grey-88112857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC81LzcvZ2lnYXNldC1jNDMwLWFuYWxvZy1kZWN0LWNhbGxlci1pZC1ibGFjay1ncmV5LTg4MTEyODU3LmpwZw==
   Gigaset C430 Analog/DECT Soittajan tunnistus Musta, Harmaa (1)
   Gigaset C430 Analog/DECT Soittajan tunnistus Musta, Harmaa
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   47.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   47.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Cisco SPA500DS Johdollinen puhelin 30linjat LCD Musta IP-puhelin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/3/cisco-spa500ds-ip-phone-23170653.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/3/cisco-spa500ds-ip-phone-23170653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi81LzMvY2lzY28tc3BhNTAwZHMtaXAtcGhvbmUtMjMxNzA2NTMuanBn
   Cisco SPA500DS Johdollinen puhelin 30linjat LCD Musta IP-puhelin (3)
   Cisco SPA500DS Johdollinen puhelin 30linjat LCD Musta IP-puhelin
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   114.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   114.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  • Plantronics Calisto P240-M
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/5/plantronics-calisto-p240-m-80397255.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/5/5/plantronics-calisto-p240-m-80397255.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzUvcGxhbnRyb25pY3MtY2FsaXN0by1wMjQwLW0tODAzOTcyNTUuanBn
   Plantronics Calisto P240-M (3)
   Plantronics Calisto P240-M
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   81.6, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   81.6, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • Doro 901C
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/4/doro-901c-14756034.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/3/doro-901c-23104983.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/4/doro-901c-23104984.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/5/doro-901c-23104985.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/7/doro-901c-61037017.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/8/doro-901c-61037018.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/3/4/doro-901c-14756034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8zLzQvZG9yby05MDFjLTE0NzU2MDM0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/3/doro-901c-23104983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzMvZG9yby05MDFjLTIzMTA0OTgzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/4/doro-901c-23104984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzQvZG9yby05MDFjLTIzMTA0OTg0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/8/5/doro-901c-23104985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS84LzUvZG9yby05MDFjLTIzMTA0OTg1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/7/doro-901c-61037017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzcvZG9yby05MDFjLTYxMDM3MDE3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/8/doro-901c-61037018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzgvZG9yby05MDFjLTYxMDM3MDE4LmpwZw==
   Doro 901C (2)
   Doro 901C
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   21.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   21.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Doro PhoneEasy 100w Valkoinen
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/doro-phoneeasy-100w-23103450.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/1/doro-phoneeasy-100w-white-23103451.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/2/doro-phoneeasy-100w-white-23103452.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/9/3/doro-phoneeasy-100w-white-29579993.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/0/doro-phoneeasy-100w-23103450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzAvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMTAwdy0yMzEwMzQ1MC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/1/doro-phoneeasy-100w-white-23103451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzEvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMTAwdy13aGl0ZS0yMzEwMzQ1MS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/2/doro-phoneeasy-100w-white-23103452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzIvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMTAwdy13aGl0ZS0yMzEwMzQ1Mi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/9/3/doro-phoneeasy-100w-white-29579993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS85LzMvZG9yby1waG9uZWVhc3ktMTAwdy13aGl0ZS0yOTU3OTk5My5qcGc=
   Doro PhoneEasy 100w Valkoinen (3)
   Doro PhoneEasy 100w Valkoinen
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   62.41, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.665769086058007 (55)
   62.41, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  • Cisco 3905 Analoginen puhelin Soittajan tunnistus Suklaa
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/0/6/cisco-cp-3905-cp-3905--22201006.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/2/cisco-cp-3905-cp-3905--22201882.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/2/cisco-cp-3905-cp-3905--22372912.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/8/cisco-cp-3905-cp-3905--23234858.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/0/6/cisco-cp-3905-cp-3905--22201006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8wLzYvY2lzY28tY3AtMzkwNS1jcC0zOTA1LS0yMjIwMTAwNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/2/cisco-cp-3905-cp-3905--22201882.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84LzIvY2lzY28tY3AtMzkwNS1jcC0zOTA1LS0yMjIwMTg4Mi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/1/2/cisco-cp-3905-cp-3905--22372912.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8xLzIvY2lzY28tY3AtMzkwNS1jcC0zOTA1LS0yMjM3MjkxMi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/8/cisco-cp-3905-cp-3905--23234858.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzgvY2lzY28tY3AtMzkwNS1jcC0zOTA1LS0yMzIzNDg1OC5qcGc=
   Cisco 3905 Analoginen puhelin Soittajan tunnistus Suklaa (3)
   Cisco 3905 Analoginen puhelin Soittajan tunnistus Suklaa
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   82.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   82.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • Doro DEFAULT
    • doro
   • Huawei DEFAULT
    • huawei
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Hinta (price):
   • < 95€ (budget)
   • 95€ - 185€ (low)
   • 185€ - 535€ (medium)
   • > 535€ (high)
  • Mallin nimi (group):
   • Cisco Unified IP Phone (cisco_unified_ip_phone)
   • Doro Phone EASY (doro_phone_easy)
   • Gigaset Euroset (gigaset_euroset)
   • Polycom VVX (polycom_vvx)
   • Siemens Gigaset (siemens_gigaset)
  • Automaattinen vahvistuksen ohjaus (automaattinen_vahvistuksen_ohjaus):
   • Kyllä (kylla_)
  • Mallin nimi (group_name):
   • Euroset (euroset)
   • Gigaset (gigaset)
   • Phone EASY (phone_easy)
   • Unified IP Phone (unified_ip_phone)
   • VVX (vvx)
  • GAP-yhteensopiva (gap_yhteensopiva):
   • Kyllä (kylla_)
  • ECO mode (eco_mode):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tyyppi (tyyppi):
   • Analog/DECT telephone (analog_dect_telephone)
   • Analoginen puhelin (analoginen_puhelin)
   • DECT-puhelin (dect_puhelin)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Purppura (purppura)
   • Puuhiili (puuhiili)
   • Suklaa (suklaa)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Soittajan tunnistus (soittajan_tunnistus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Maximum outdoor range (maximum_outdoor):
   • 213 m (maximum_outdoor_213.0)
   • 300 m (maximum_outdoor_300.0)
  • Kaiutinpuhelin - langattomat puhelut (kaiutinpuhelin_langattomat_puhelut):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Langattomat yhteydet (langattomat_yhteydet):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Energiansäästömoodi (energiansa_a_sto_moodi):
   • Kyllä (kylla_)
  • Puhelinmuistion kapasiteetti (puhelinmuistion_kapasiteetti):
   • 20 (puhelinmuistion_kapasiteetti_20.0)
   • 30 (puhelinmuistion_kapasiteetti_30.0)
   • 50 (puhelinmuistion_kapasiteetti_50.0)
   • 60 (puhelinmuistion_kapasiteetti_60.0)
   • 120 (puhelinmuistion_kapasiteetti_120.0)
   • 150 (puhelinmuistion_kapasiteetti_150.0)
   • 200 (puhelinmuistion_kapasiteetti_200.0)
   • 500 (puhelinmuistion_kapasiteetti_500.0)
   • 1000 (puhelinmuistion_kapasiteetti_1000.0)
  • Luureja mukana (luureja_mukana):
   • 1 (1)
   • 2 (2)
  • Maximum indoor range (maximum_indoor):
   • 30.5 m (maximum_indoor_30.5)
   • 50.0 m (maximum_indoor_50.0)
  • Puhelin vanhuksille (puhelin_vanhuksille):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Sisältää käyttöjärjestelmän (sisa_lta_a_ka_ytto_ja_rjestelma_n):
   • Android (android)
  • Multi handset valmiudet (multi_handset_valmiudet):
   • 1 (multi_handset_valmiudet_1.0)
   • 5 (multi_handset_valmiudet_5.0)
   • 6 (multi_handset_valmiudet_6.0)
  • Tuoteperhe (family):
   • VVX (vvx)
  • Integroitu vastaaja (integroitu_vastaaja):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Käyttöjärjestelmän versio (ka_ytto_ja_rjestelma_n_versio):
   • 5.1.1 (5_1_1)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi