x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Televisiot

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Televisiot

  • Yleiset tiedot

   Television osto ei nykyään olekaan ihan yksinkertainen juttu. Tietoa taulutelevisioista on kyllä paljon, mutta niiden yhteydessä käytetty tekninen sanasto voi olla kovinkin hämmentävää. Mikä on paras tapa asettaa taulu-TV paikoilleen? Miltä etäisyydeltä TV:tä pitäisi katsoa? Mikä on Smart TV? Mitä tarkoittaa LED-TV ja 3D-televisio? Alla olevassa tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon TV:tä ostaessa sekä annamme vastaukset yllä oleviin kysymyksiin.

    

   Ostovinkkejä
   Taulu-TV:tä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota kuvaformaattiin, näytön kokoon, katseluetäisyyteen, katselukulmaan ja sisään- ja ulostulojen määrään. Sen lisäksi kannattaa otaa huomioon vielä seuraavat asiat:

    

   1. Energiankulutus: Mitä suurempi TV, sitä korkeampi energiankulutus. Sama pätee myös standby-tilaan.
   2. Paino: Taulu-TV:n paino on erittäin tärkeä ottaa huomioon jos TV:n aikoo kiinnittää seinään. Kaikki seinät eivät ole tarkoitettu 40 kg TV:n ripustamiseen.
   3. Liitäntöjen paikat sivupaneelissa: Jos suunnittelet kiinnittäväsi TV:n seinään, niin on kätevää, että liitäntäpaikat ovat TV:n sivuilla.
   4. Liitäntöjen tyyppi: tarkista onko TV:ssä hdmi-, vga-, ja dvi-liittimet. Tämä on tarpeellista varsinkin jos haluat liittää TV:hen laitteita, jotka tukevat HD- eli teräväpiirtokuvaa. Laitteiden liittäminen näiden liittimien avulla ei ole pelkästään helpompaa, vaan myös parempi kuvanlaadun kannalta.
   5. Kirkkaus: Taulu-TV:n kirkkaus (yksikkö kandela) on tärkeä. Mitä kirkkaampi näyttö, sitä tarkempi kuva. 300 kandelaa on plasma- tai lcd-TV:ssä heikko ja 500 kandelaa voimakas.

    

   Taulu-TV:n tyypit
   Taulu-TV:itä on erilaisia. Tunnettuja ovat lcd- ja plasma-TV:t. OLED-TV:t ovat hieman tuntemattomampia ja SED-TV on tulevaisuuden taulu-TV. Tässä tekstissä käydään tarkemmin läpi vain lcd- ja plasma-TV:iden ominaisuuksia. Lcd- ja plasma-TV:n yhtäläisyyksiä ovat, että molemmat ovat littanoita, molemmat tukevat HD-TV:tä ja molemmat voi asettaa joko jalalle tai ripustaa seinälle. Yhtäläisyyksien lisäksi plasmatelevisiot ja lcd-TV:t eroavat toisistaan suuresti. Alla käsittelemmekin lcd-TV:itä ja plasma TV:itä erikseen, sekä myös led ja 3D televisoiden ominaisuuksia.

    

   Lcd-TV:n toiminta
   LCD tulee sanoista Liquid Crystal Display. Lcd-näyttö koostuu kahdesta lasilevystä, joiden välissä on nestemäisiä kristalleja. Kristallit reagoivat elektronisiin aaltoihin, tai valoon ja sen voimakkuuteen. Jokaista ruudun pikseliä kohtaan on kolme nestemäistä kristallia. Riippuen sähköjännityksestä, joka kulkee lcd-TV:n läpi, nestekiteet joko tukkivat valon läpipääsyn, tai päinvastoin päästävät sen läpi. Tällä tavalla kuva muodostuu lcd-TV:n ruudulle. Lcd-TV joutuu tekemään paljon töitä muodostaakseen kokonaisen kuvan tällä tekniikalla ja siksi esim. kanavaa vaihtaessa kuva ilmestyy ruudulle pienellä viiveellä.
   Seuraavaksi selvitys ominaisuuksista, jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-TV:tä ostaessa.

    

   Kuvasuhde
   Lcd-televisioita myydään monen kokoisia. Pienimpien ruutujen halkaisija on 40 cm ja suurimpien 107 cm. Lcd-TV:itä saa formaateissa 4:3 ja 16:9 (laajakuva)

    

   Kontrastisuhde
   Mitä korkeampi kontrastisuhde, sitä paremmin värit, jotka eroavat vain vähän toisistaan, tulevat esille. Kontrastisuhde on ero kuvan kirkkaimman ja tummimman kohdan välillä. Eri valmistajat määrittävät kontrastisuhteen eri tavalla, joten eri valmistajien luvut eivät ole vertailukelpoisia.

    

   Taajuus
   Katselukokemuksen laatu riippuu kuvan vakaudesta tai tasaisuudesta. Taajuus, jolla kuva uusitaan ilmoitetaan Hertzeissä (kertaa sekunnissa). Taajuutta koskien pätee: mitä suurempi Hertzi-luku, sitä tasaisempi kuva. 70 Hertzin kuva on tasainen. Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla lcd-TV:itä, jotka lähettävät kuvaa 100 Hertzin taajuudella.

    

   Resoluutio
   Lcd-TV:n näytössä on keskimäärin 576 pikseliä. Se on jo tarpeeksi korkea määrä nautittavaan katselukokemukseen. Mutta koska kuvanlaatua voi kuitenkin siitä vielä parantaa, niin uusimpien lcd-TV:iden resoluutio on vielä huomattavasti parempi. Paras kuvanlaatu käyttää tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä Full HD (High Definition) ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Tämä on siis tulevaisuuden resoluutio. Televisio, jossa ei ole Full HD ominaisuutta, voi silti vastaanottaa Full HD kuvaa, kunhan vaan sen kuvarivien määrä on suurempi kuin 720. Silloin TV:tä kutsutaan HD-ready televisioksi. Lisätietoa Full HD ja HD-ready ominaisuuksista täällä.

    

   Lcd-TV:n edut

   • Lcd-TV on halvempi kuin plasma-TV
   • Myös pieniä lcd-TV:itä on saatavilla
   • Lcd-TV:n resoluutio on usein hieman korkeampi kuin plasma-TV:n resoluutio (Full HD on molemmissa sama.)
   • Lcd-TV käyttää vähemmän energiaa kuin plasma-TV
   • Auringon valo tai muu valotus ei heijasta lcd-TV:n ruudulta, niin ettei sitä enää kunnolla pystyisi katsomaan

    

   Lcd-TV:n haitat

   • Kanavanvaihtojen aikana aiheutuu hieman viivästystä
   • ’Kuolleita’ pikseleitä ei pysty korjaamaan

    

   Plasma-TV
   Plasma-TV käyttää kuvanmuodostukseen toista teknologiaa kuin lcd-TV. Plasma-TV:ssä ei siis ole nestekiteitä ja pikselit muodostavat kuvan kaasun avulla. Sähköimpulssit muuttavat kaasun koostumusta plasmassa, joka valottaa siten fosforiosasia ja muodostaa kuvan.
   Kuvaformaatti, kontrastisuhde, taajuus ja resoluutio on tärkeä ottaa huomioon plasmatelevisiossakin ja niihin pätee samat säännöt kuin lcd-TV:ssä. Katso siis lisätietoja näistä ylhäältä.

    

   Plasma-TV:n edut

   • Plasma-TV tuottaa selvää, tarkkaa ja tasaista kuvaa.
   • Plasma-TV:itä on saatavilla erittäin suuren kokoisia
   • Plasma-TV:n kuva säilyy hyvänä kaikista katselukulmista katsottuna.

    

   Plasma-TV:n haitat

   • Plasma-TV on painava: huomioi paino, jos haluat kiinnittää TV:n seinään
   • Plasma-TV:itä ei saa pieninä
   • Varsinkin alussa pitää huolehtia siitä, ettei kuva ’pala’ ruudulle. Esim. teksti-TV:tä katsellessa näin voi tapahtua. Palamista voi kuitenkin ehkäistä ja siitä mainitaan usein ohjeissa.
   • Valon heijastus ruudusta on usein ongelma plasma-TV:tä päiväsaikaan katsellessa.
   • Plasma-TV on kalliimpi kuin lcd-TV
   • Energiankäyttö vaihtelee paljon plasma-TV:issä. Tummia kuvia voi katsella hyvinkin säästäväisesti, mutta kirkkaita valoisia kuvia katsellessa energian kulutus kohoaa huimasti.

    

   Led-TV
   Lyhenne LED tulee sanoista Light Emitting Diode ja on suomeksi loistediodi. Led-TV toimii sillä periaatteella, että puolijohdemateriaalin läpi johdetaan sähkövirtaa, joka sitten säteilee valoa. Led-TV on kevyt TV, jonka kuvanlaatu on erittäin hyvä.

    

   Led-TV:n edut

   • led-TV kuluttaa vähemmän virtaa kuin lcd-TV.
   • Näyttö itsessään ei lämpene, vaan ainoastaan muuntaja kuten muissakin taulu-TV malleissa.
   • led-TV:stä ei aiheudu ylimääräistä ääntä virran ollessa päällä.
   • Ympäristöystävällisyys verrattuna lcd- tai plasma-TV:seen.

    

   Led-TV:n haitat

   • Auringon valon tai muun valon aiheuttama heijastus
   • Kallis hinta

    

   Smart TV
   Smart TV on perinteisen television ja tietokoneen yhdistelmä. Smart TV:t tarjoavat internet-valmiuden ja verkko-ominaisuuksia. Elokuvien ja ohjelmien katselun siirtyessä enenevissä määrin internetiin, mahdollistaa Smart TV pääsyn monipuoliseen elokuva- ja ohjelmatarjontaan, sovelluksiin ja peleihin. Sisältöä on myös mahdollista katsoa mobiililaitteella tai toisin päin; mobiililaitteen sisällön saa näkyviin Smart TV:hen. Älytelevisiot tarjoavat kuluttajalle helppokäyttöisen ja monipuolisen ratkaisun olohuoneisiin. Suosittuja Smart TV -merkkejä ovat mm. LG, Samsung ja Panasonic.

    

   3D-televisio
   Uusimmat lcd ja plasma televisiot pystyvät tarjoamaan kolmiulotteisen näkymän (3D-televisio tai 3D-tv). Useissa malleissa 3D toimintoa käyttääksesi tarvitset erityiset 3D-lasit. Nämä tuotteet ovat usein 3D-ready merkittyjä. On kuitenkin olemassa televisioita, jotka tarjoavat todellista 3D kuvaa ilman laseja.

   Full HD
   Jo muutamia vuosia ostajia on suositeltu ostamaan lcd- tai plasmatelevisioita, jotka ovat vähintään HD-ready, mutta mieluiten Full HD. HD-televisiot tulevat olemaan kova juttu tulevaisuudessa. Mutta mitä se oikein tarkoittaa? HD on lyhenne sanoista High Definition ja tarkoittaa sitä, että kuvasta saadaan entistä terävämpi. Full HD:n resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. Tämä tarkoittaa viisin kertaisesti terävämpää kuvaa kuin standardi televisiokuva. Suomeksi HD-kuvaa kutsutaan teräväpiirtokuvaksi.

    

   HD-ready
   Lcd- tai plasma-TV, joka on HD-ready ei aivan yllä Full HD:n tasolle, mutta pystyy kyllä vastaanottamaan HD-kuvaa. TV on HD-ready, jos siinä on vähintään 720 pikseliä laajakuvaformaatissa. Lisätietoja HD-ready ominaisuudesta löytyy teknisten tietojen selityksistä.

    

   Plasma- tai lcd-TV:n asennus: Seinälle vai TV-tasolle?
   Sen lisäksi, että taulu-TV:n saa sijoitettua TV-tason päälle, kuten kuvaputkitelevisionkin, niin sen voi kiinnittää seuraavilla tavoilla:

   • Kiinteästi seinään
   • Vaakatasossa liukuvaksi
   • Vapaasti liikuteltavaksi
   • Kattokiinnityksellä

    

   Katseluetäisyys
   Pystyäksesi nauttimaan uudesta taulu-TV:stä optimaalisesti, on tärkeää huomioida erikokoisille televisioille tarkoitettu katseluetäisyys. Katseluetäisyys on välimatka katsojan ja TV:n välillä. Tässä asiassa suurempi ei aina ole parempi, ja liian läheltä katsottuna lcd- tai plasma-TV voi näyttää jopa huonommalta kuin oikealta etäisyydeltä katsottuna.
   Sääntöjä katseluetäisyydelle on monia. Yleisesti ottaen hyvä sääntö on tämä: katsojan tulee olla 3-5 kertaa TV:n halkaisijan etäisyydellä televisiosta. Alla tarkempi taulukko:

    

   Halkaisija /tuumahalkaisija /cmkatseluetäisyys
   20–27 tuumaa 50–69 cm 0.76 - 1,5 m
   32–37 tuumaa 81–94 cm 1,8–2,4 m
   42–46 tuumaa 107–117 cm 3–4,25 m
   50 tuumaa 127 cm 3,65–4,8 m
   >61 tuumaa >155 cm >4,5 m
   (lähde: LCD TV Buying Guide)    

    

   Ei vain etäisyys, vaan myös korkeus vaikuttaa. Älä siis kiinnitä televisiota liian korkealle: paras taso on silmien korkeudella ja niin, että TV on suoraan edessäsi.  

    

   Lisäosia lcd- ja plasma-TV:lle
   Lcd- tai plasma-TV:n mukana voi tulla lisäosia. Lisäosia voi myös tilata erikseen. Esimerkkejä televisioiden lisäosista ovat TV-taso, TV-pidike, audiokaapelit, videokaapelit, ja adapterit.

    

   Suosittuja TV-merkkejä
   Suosittuja TV-merkkejä ovat: LG, Grundig, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony ja Toshiba.

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa taulu TV:n. Mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD- tai plasmatelevisiota. Lue yleistä tietoa TV-näytöistä sivuiltamme, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   Plasma- ja LCD-televisioiden tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä. Myös täällä on teknisten termien selitykset.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan uuden TV:n?
   LCD- tai plasmanäyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta televisiota ostettaessa voit ottaa tämän vakuutuksen. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä'), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Mistä tiedän minkä kokoisen television tarvitsen?
   Taulu-TV:n koko ilmoitetaan halkaisijana (senttimetriä tai tuumaa). Kuvan koko mitataan vinosti näytön yli. Näytön koko kannattaa määritellä sen mukaan, miten kaukaa televisiota tullaan katsomaan. Ei ole hyvä istua liian lähellä liian suurta näyttöä. Uudelta televisiolta toivoo parasta mahdollista katselutulosta, mutta varmaankin oikeassa suhteessa huoneeseen nähden. Suositeltu etäisyys suhteessa näytön kokoon:

   halkaisija /tuuma halkaisija /cm katseluetäisyys
   20-27 tuumaa 50-69 cm 0.76 - 1,5 m
   32-37 tuumaa 81-94 cm 1,8 - 2,4 m
   42-46 tuumaa 107-117 cm 3 - 4,25 m
   50 tuumaa 127 cm 3,65 - 4,8 m
   >61 tuumaa >155 cm >4,5 m
   (lähde: LCD TV Buying Guide)    

    

   Voinko käyttää taulutelevisiota myös tietokonenäyttönä?
   yllä voit, mikäli siinä on tämä ominaisuus. Tämä näkyy tuotevertailussamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin tämän mahdollistamiseksi televisioon on liitettävä ulkopuolinen laite. Tärkeä asia on silloin PC-monitorin resoluutio. Tämäkin näkyy tuotevertailussamme.

   Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, kuten televisio pesukone tai jääkaappi, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista taulutelevisioiden teknisistä termeistä selityksineen.

   12 Volttia
   12 voltin taulu-TV sopii hyvin matkailutarkoitukseen. Sen voi kytkeä auton tai asuntovaunun virtalähteeseen. Kaikki mallit eivät sovellu matkailukäyttöön.

   Ambilight
   Philips kehitti Ambilight-toiminnon parantamaan katseluelämystä. Katselun aikana TV muuttaa valotusta sen mukaan, mitä kuvassa näkyy.

   Automatic Channel Installation (ACI)
   Toiminto, jonka avulla TV asentaa kanavat automaattisesti. Kanavia pystyy kuitenkin asentamaan toiveittensa mukaan manuaalisesti.

   Filtterit
   Kuvan tasaisuus ja värit määritetään filttereiden avulla. Comb filter huolehtii esim. siitä, etteivät värit sotkeennu. Filttereitä käytetään sisääntulevaan signaaliin, eikä itseensä ruutuun.

   HD-ready
   High Definition (lyhennys HD) on tulevaisuuden TV-standardi, joka tarjoaa paljon korkeamman resolution kuin aikaisemmin. Televisiot, jotka omaavat tekniikan, jonka avulla voi vastaanottaa HD TV-ohjelmia ovat HD-ready televisioita. Se tarkoittaa sitä, että TV:n minimi resoluutio täytyy olla 720 pikseliä. HD-ready televisiossa täytyy myös olla niin analoginen komponenttivideo sisääntulo kuin digitaalinen DVI/HDMI sisääntulo. TV:n täytyy tukea seuraavia HD-signaaleja: 1920x1080 pikselin 50 ja 60 Hz lomitettu (1080i) signaali ja 1280x720 pikselin 50 ja 60 Hz progressiivinen signaali (720p). DVI- tai HDMI-sisääntulo tukee kopiointiturvaa (HDCP).

   Kaiuttimet
   Kaiuttimet voivat kuulua TV:seen tai olla irralliset. TV:seen, johon kuuluu kaiuttimet voi myös kytkeä irralliset lisäksi. Jos TV:ssä ei ole sisäisiä kaiuttimia, niin tarkista kuuluvatko kaiuttimet yleensäkään pakettiin.

   Kiinnitys
   Taulu-TV:n voi kiinnittää viidellä eri tavalla:

   • Kiinteästi seinään
   • Vaakatasossa liukuvaksi
   • Jalalla tason päälle
   • Vapaasti liikuteltavaksi
   • Kattokiinnitys

   Kiinnitysmekanismi ei aina kuulu hintaan tai tule mukana paketissa. Ota siis asia huomioon ostosta tehdessäsi. Kiinnitysmekanismeja voi siis tilata erikseen.

   Kirkkaus
   Kirkkaus ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Yksi kandela on yhden kynttilän antama valomäärä (Candela tarkoittaa kynttilää latinaksi.) Mitä suurempi luku, sitä parempi.

   Kontrastisuhde

   Mitä korkeampi kontrastisuhde, sitä paremmin värit, jotka eroavat vain vähän toisistaan, tulevat esille.

   Kuva kuvassa (Picture in Picture = PIP)
   TV-ruudullakin voi avata useampia sivuja. Kaksi vaihtoehtoa ovat: Picture in Picture (PIP) ja Picture and Text(PAT).

   Lapsilukko
   Lapsilukon avulla tietyt kanavat voi sulkea lapsilta. Lapsilukkoa saa ohjelmoitua valikon kautta ja se on TV:n ominaisuus. Kanavien sulkeminen onnistuu koodin avulla.

   Kuvaformaatti
   LCD- ja plasmatelevisioita on monen kokoisia. Pienimmät LCD-TV:t ovat halkaisijaltaan 40 cm ja suurimmat 107 cm. LCD-TV:itä on saatavilla 4:3 ja 16:9 (laajakuva) formaateissa. Plasmatelevisioiden koko vaihtelee välillä 90-127cm.

   Kuvan halkaisija
   Taulu-TV:n koko ilmoitetaan halkaisijana (senttimetriä tai tuumaa). Kuvan koko mitataan vinosti näytön yli. Pienimpien näyttöjen halkaisija on 38 cm (15 tuumaa), suuremmat ehkä 160 cm (63 tuumaa). Näytön koko määräytyy sen mukaan, miten kaukaa televisiota tullaan katsomaan. Ei ole hyvä istua liian lähellä liian suurta näyttöä. Uudelta televisiolta toivoo parasta mahdollista katselutulosta, mutta varmaankin oikeassa suhteessa huoneeseen nähden, missä laite riippuu tai seisoo. Suositeltu etäisyys suhteessa näytön kokoon:

   • 50-69 cm:n (20-27 tuumaa) näytöt sopivat 76 cm - 1,5 metrille
   • 81-94 cm:n (32-37 tuumaa) näyttöjen pitää olla 1,8 - 2,4 metrin etäisyydellä
   • 07-117 cm:n (42-46 tuumaa) näytöt tarvitsevat 3 - 4,25 metrin katseluetäisyyden
   • 27 cm:n (50 tuumaa) tai sitä suuremmat näytöt ovat parhaimmillaan 3,65 - 4,8 metrin etäisyydeltä katsottaessa
   • 155 cm:n (61 tuumaa) tai sitä suurempien näyttöjen on oltava vähintään 4,5 metrin etäisyydellä katsojasta


   (lähde: LCD TV Buying Guide)

   Laajakuva
   LCD- ja plasma-TV:t ovat laajakuva TV:itä. laajakuvaformaatti ilmoitetaan tiedoissa yhdistelmällä 16:9. Tämä on leveyden ja korkeuden suhde. Kovin monia TV ohjelmia ei lähetetä laajakuvaformaatissa, joten se soveltuu lähinnä DVD-elokuvian katseluun.

   Monitori
   Ilmoittaa, voiko TV:tä käyttää myös PC-monitorina.

   Monitorin resoluutio
   Jos TV:tä voi käyttää monitorina, niin tässä kentässä ilmoitetaan monitorin resoluutio.

   On Screen Display (OSD)

   Lcd-TV:n säätöjä voi muutella ruudulla näkyvän valikon kautta. Tätä toimintoa kutsutaan nimellä OSD.

   Paino

   Kiloissa ilman pakkausmateriaalia.

   Resoluutio

   Lcd-TV:n näytössä on keskimäärin 576 pikseliä. Se on jo tarpeeksi korkea määrä nautittavaan katselukokemukseen. Mutta koska kuvanlaatua voi kuitenkin siitä vielä parantaa, niin uusimpien lcd-TV:iden resoluutio on vielä huomattavasti parempi. Paras kuvanlaatu käyttää tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä Full HD ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Tämä on siis tulevaisuuden resoluutio. TV, jossa ei ole Full HD ominaisuutta, voi silti vastaanottaa Full HD kuvaa, kunhan vaan sen kuvarivien määrä on suurempi kuin 720. Silloin TV:tä kutsutaan HD-ready televisioksi. Lisätietoa Full HD ja HD-ready ominaisuuksista täällä.

   Signaalituki
   Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme signaalia: PAL, SECAM ja NTSC.

   • PAL: käytetään useimmissa Euroopan maissa ja Australiassa.
   • SECAM: käytetään Ranskassa ja Itäeuroopassa.
   • NTSC: käytetään Kanadassa ja USA:ssa.


   Eri systeemit eivät sovi yhteen, mutta useiden televisioiden asetuksia voi muuttaa niin, että niillä voi katsoa ohjelmia eri systeemeistä.

   Sivuja muistiin

   TekstiTV vaihtoehto: ilmoittaa kuinka monta sivua voi ladata muistiin. Mitä enemmän sivuja voi ladata muistiin, sitä nopeammin sivujen selaaminen toimii.

   Taajuus

   Katselukokemuksen laatu riippuu kuvan vakaudesta tai tasaisuudesta. Taajuus, jolla kuva uusitaan ilmoitetaan Hertzeissä (kertaa sekunnissa). Taajuutta koskien pätee: mitä suurempi Hertzi-luku, sitä tasaisempi kuva. 70 Hertzin kuva on tasainen. Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla lcd-TV:itä, jotka lähettävät kuvaa 100 Hertzin taajuudella.

   Teho
   Kaiuttimien teho yksikössä Watt.

   Teletext
   Lähes kaikissa lcd- ja plasmatelevisioissa on Teletext mahdollisuus.

   Thin Film Transistor (TFT)

   Paranneltu versio lcd-näytöstä.

   Ääni

   Kolme vaihtoehtoa: mono, stereo tai virtual dolby..

   • LED TV:t
   • Sony
   • QLED
   • Samsung
   • LG
   • 65-tuumaiset
   • Smart TV:t
   • Netflix-sovellus
   • OLED
   • 4K -kuvanlaatu
   • 55-tuumaiset
   • Android-TV
  TV:t 7.9 (3)
  0 - 24
  • Sony KD55XF7596 54.6" 4K Ultra HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126924945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133147738.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120174101.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136071899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136071900.jpg
   Sony Sony KD55XF7596 54.6" 4K Ultra HD KD55XF7596 54.6" 4K Ultra HD KD55XF7596 54.6" 4K Ultra HD Vuoden 2018 malli (258)
   Sony KD55XF7596 54.6" 4K Ultra HD
   • 04548736076846
   • KD55XF7596BAEP
   7
   good_buy
   758.90 EUR
  • Samsung UE55NU6035KXXC 55" 4K Smart
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145063848.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143865078.jpg
   Samsung Samsung UE55NU6035KXXC 55" 4K Smart UE55NU6035KXXC 55" 4K Smart UE55NU6035KXXC 55" 4K Smart Älytelevisio 4K UHD -kuvalla (356)
   Samsung UE55NU6035KXXC 55" 4K Smart
   • 08801643598648
   4
   good_buy
   499.00 EUR
  • Samsung 55” QLED 4K UHD Smart QE55Q64 (2019)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144998639.jpg
   Samsung Samsung 55” QLED 4K UHD Smart QE55Q64 (2019) 55” QLED 4K UHD Smart QE55Q64 (2019) 55” QLED 4K UHD Smart QE55Q64 (2019) QE55Q64RATXXC 55 tuumainen QLED TV (216)
   Samsung 55” QLED 4K UHD Smart QE55Q64 (2019)
   • 08801643651879
   5
   good_buy
   999.00 EUR
  • Samsung UE50NU6025 4K Ultra HD 50"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120317794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120317791.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120317792.jpg
   Samsung Samsung UE50NU6025 4K Ultra HD 50" UE50NU6025 4K Ultra HD 50" UE50NU6025 4K Ultra HD 50" UHD 4K TV, useita yksityiskohtia parempia kokemuksia varten (398)
   Samsung UE50NU6025 4K Ultra HD 50"
   • UE50NU6025KXXC
   3
   good_buy
   408.90 EUR
  • Samsung UE65NU6025KXXC 65" UHD Smart
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120317785.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120317790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120317788.jpg
   Samsung Samsung UE65NU6025KXXC 65" UHD Smart UE65NU6025KXXC 65" UHD Smart UE65NU6025KXXC 65" UHD Smart Älytelevisio 4K UHD -kuvalla (120)
   Samsung UE65NU6025KXXC 65" UHD Smart
   • UE65NU6025KXXC
   6
   good_buy
   708.90 EUR
  • LG 43" 4K UHD Smart 43UM7100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144577755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141266229.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142535351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143618344.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142034668.jpg
   LG LG 43" 4K UHD Smart 43UM7100 43" 4K UHD Smart 43UM7100 43" 4K UHD Smart 43UM7100 Nauti elävistä väreistä upealla 4K UHD -laadulla LG 43" 4K UHD -älytelevision avulla. Se on varustettu ThinQ AI -tekoälyteknologialla ja virheettömällä äänellä. (171)
   LG 43" 4K UHD Smart 43UM7100
   • 08806098396252
   • 43UM7100PLB
   5
   good_buy
   389.00 EUR
  • Samsung 75" 4K UHD Smart UE75RU7105
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137504794.jpg
   Samsung Samsung 75" 4K UHD Smart UE75RU7105 75" 4K UHD Smart UE75RU7105 75" 4K UHD Smart UE75RU7105 Samsung UE75RU7105K (84)
   Samsung 75" 4K UHD Smart UE75RU7105
   • 08801643673185
   7
   good_buy
   1268.90 EUR
  • Samsung UE43NU6025 4K 43"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144244307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140245507.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121057503.jpg
   Samsung Samsung UE43NU6025 4K 43" UE43NU6025 4K 43" UE43NU6025 4K 43" %3Cp%3EAito UHD-tarkkuus. Nelj%E4 kertaa suurempi tarkkuus kuin Full HD. Siten my%F6s pienimm%E4t yksityiskohdat tulevat esiin.%3C%2Fp%3E (399)
   Samsung UE43NU6025 4K 43"
   • 08801643360009
   • UE43NU6025KXXC
   2
   good_buy
   most_sold
   404.90 EUR
  • LG 55UM7100PLB 55" UHD 4K Smart
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144577757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141266226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145475805.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143618344.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145063785.jpg
   LG LG 55UM7100PLB 55" UHD 4K Smart 55UM7100PLB 55" UHD 4K Smart 55UM7100PLB 55" UHD 4K Smart Helppokäyttöinen älytelevisio Nauti uskomattoman tarkasta kuvanlaadusta sekä eloisasta värimaailmasta LG UM7100 4K-television avulla. Älä missaa yhtään yksityiskohtaa tämän LG-television suuresta 55 tuuman näytöstä. Liitä televisio langattomasti Internetiin ja käytä helposti eri älyominaisuuksia webOS-ohjelmiston avulla. Laajat katselukulmat LG:n 4K televisiot tarjoavat sinulle elävän kuvan, jossa on fantastiset värit ja kontrastit. Laaja katselukulma pitää sinut innostuneena upealla realismi... (114)
   LG 55UM7100PLB 55" UHD 4K Smart
   • 08806098396535
   • 55UM7100PLB
   5
   good_buy
   508.90 EUR
  • LG 55" 4K UHD OLED Smart C9 OLED55C9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140409995.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143423362.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142385568.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144977178.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141484897.jpg
   LG LG 55" 4K UHD OLED Smart C9 OLED55C9 55" 4K UHD OLED Smart C9 OLED55C9 55" 4K UHD OLED Smart C9 OLED55C9 Täydellinen musta. Ällistyttävä kontrasti. (112)
   LG 55" 4K UHD OLED Smart C9 OLED55C9
   • 08806098385676
   • OLED55C9PLA
   • 6115464
   5
   good_buy
   1804.90 EUR
  • Philips 32PFT5603/12 32" Full HD LED
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117003436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115248297.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135164909.jpg
   Philips Philips 32PFT5603/12 32" Full HD LED 32PFT5603/12 32" Full HD LED 32PFT5603/12 32" Full HD LED Philips 32PFT5603 32 Full HD LED (111)
   Philips 32PFT5603/12 32" Full HD LED
   • 08718863014745
   • 32PFT5603/12
   • 10046037
   5
   good_buy
   227.95 EUR
  • Sony KD55XF8596 55" 4K Ultra HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115250347.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115250345.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115250346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123939654.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115250348.jpg
   Sony Sony KD55XF8596 55" 4K Ultra HD KD55XF8596 55" 4K Ultra HD KD55XF8596 55" 4K Ultra HD %3Cp%3ET%E4ss%E4 Sony Android 4K televisiossa on HDR prosessori X1. T%E4m%E4 takaa sinulle luonnollisen v%E4rien ilotulituksen. Hienoimmatkin yksityiskohdat toistuvat todentuntuisina.%3C%2Fp%3E (99)
   Sony KD55XF8596 55" 4K Ultra HD
   • 04548736077164
   • SONY KD-55XF8596
   • KD-55XF8596
   • KD55XF8596BAEP
   • KD-55XF8596BAEP
   5
   good_buy
   704.90 EUR
  • Samsung QE49Q64RAT 49” QLED 4K (2019)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142988179.jpg
   Samsung Samsung QE49Q64RAT 49” QLED 4K (2019) QE49Q64RAT 49” QLED 4K (2019) QE49Q64RAT 49” QLED 4K (2019) %3Cp%3EOhut QLED smart televisio%2C jossa on 100 %25%3An v%E4rivolyymi%2C Ambient Mode ja Premium Metal -kaukos%E4%E4din.%3C%2Fp%3E (93)
   Samsung QE49Q64RAT 49” QLED 4K (2019)
   • 08801643651862
   5
   good_buy
   799.00 EUR
  • Samsung 55" Q90R 4K UHD QE55Q90RAT (2019)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144998559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141633819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134313836.jpg
   Samsung Samsung 55" Q90R 4K UHD QE55Q90RAT (2019) 55" Q90R 4K UHD QE55Q90RAT (2019) 55" Q90R 4K UHD QE55Q90RAT (2019) %3Cp%3ELuonnonmukaisia v%E4rej%E4 joka kuvassa. Samsungin ainutlaatuinen QLED-teknologia mahdollistaa 100-prosenttisen v%E4rivolyymin. Siten v%E4rit ovat yht%E4 realistisia sek%E4 tummissa ett%E4 vaaleissa kohtauksissa.%3C%2Fp%3E (59)
   Samsung 55" Q90R 4K UHD QE55Q90RAT (2019)
   • 08801643607388
   6
   good_buy
   1908.90 EUR
  • Sony KD43XG8096B 43" UHD Android
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687708.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140226648.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140528020.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140528019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140528015.jpg
   Sony Sony KD43XG8096B 43" UHD Android KD43XG8096B 43" UHD Android KD43XG8096B 43" UHD Android %3Cp%3E%26nbsp%3BV%E4rit her%E4%E4v%E4t eloon ja yksityiskohdat n%E4ytt%E4v%E4t aidoilta t%E4ss%E4 4K HDR -televisiossa%2C jossa on 4K X-Reality PRO -skaalaus%2C Android TV ja TRILUMINOS-n%E4ytt%F6.%3C%2Fp%3E (46)
   Sony KD43XG8096B 43" UHD Android
   • 04548736096394
   • KD43XG8096BAEP
   • 6049409
   7
   good_buy
   669.00 EUR
  • LG OLED55C8PLA (55") 4K Ultra HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111323508.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143067466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124995626.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126190100.jpg
   LG LG OLED55C8PLA (55") 4K Ultra HD OLED55C8PLA (55") 4K Ultra HD OLED55C8PLA (55") 4K Ultra HD LG OLED55C8PLA (77)
   LG OLED55C8PLA (55") 4K Ultra HD
   • 08806098144280
   • 08806098144228
   • 08806098144266
   • 08806098144198
   • OLED55C8PLA
   • 5036537
   • OLED55C8LLA
   • OLED55C8
   5
   good_buy
   1204.90 EUR
  • Samsung 75" Q60R 4K QE75Q60RAT (2019)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134514948.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141633801.jpg
   Samsung Samsung 75" Q60R 4K QE75Q60RAT (2019) 75" Q60R 4K QE75Q60RAT (2019) 75" Q60R 4K QE75Q60RAT (2019) QE75Q60RATXXC 75 tuumainen QLED TV (89)
   Samsung 75" Q60R 4K QE75Q60RAT (2019)
   • 08801643651909
   4
   good_buy
   1808.90 EUR
  • Sony KD-55XG8096 55" 4K Ultra HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687704.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137901455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143480240.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140469555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140469556.jpg
   Sony Sony KD-55XG8096 55" 4K Ultra HD KD-55XG8096 55" 4K Ultra HD KD-55XG8096 55" 4K Ultra HD %3Cp%3E%26nbsp%3BV%E4rit her%E4%E4v%E4t eloon ja yksityiskohdat n%E4ytt%E4v%E4t aidoilta t%E4ss%E4 4K HDR -televisiossa%2C jossa on 4K X-Reality PRO -skaalaus%2C Android TV ja TRILUMINOS-n%E4ytt%F6.%3C%2Fp%3E (37)
   Sony KD-55XG8096 55" 4K Ultra HD
   • 04548736096318
   • 6049405
   • KD55XG8096BAEP
   7
   good_buy
   899.00 EUR
  • Sony KD-49XG8096 49" 4K Ultra HD Smart
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687705.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137902713.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143505906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140531626.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140531628.jpg
   Sony Sony KD-49XG8096 49" 4K Ultra HD Smart KD-49XG8096 49" 4K Ultra HD Smart KD-49XG8096 49" 4K Ultra HD Smart Vuoden 2019 malli (44)
   Sony KD-49XG8096 49" 4K Ultra HD Smart
   • 04548736096356
   • 6049413
   • KD49XG8096BAEP
   6
   good_buy
   759.00 EUR
  • LG NanoCell TV 49" 49SM8200
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143970045.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142958817.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144318281.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141890063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144072770.jpg
   LG LG NanoCell TV 49" 49SM8200 NanoCell TV 49" 49SM8200 NanoCell TV 49" 49SM8200 Erinomainen LED-kokemus NanoCell TV on LG:n edistyksellisin LED-TV, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja uskomattoman puhtaat RGB-värit. Laajat katselukulmat Tyylikäs LG49SM8200televisio käyttää 4K IPS-paneelia yhdistettynä kehittyneeseen NanoCell-tekniikkaan värin tarkkuuden parantamiseksi myös silloin kun katsot televisiota sivusta. Nauti aidosta värimaailmasta LG Nano Cell-teknologia käyttää nano partikkeleita värien optimointiin. Tämä nykyaikainen tekniikka mahdollistaa täyden värispek... (81)
   LG NanoCell TV 49" 49SM8200
   • 08806098408771
   • 49SM8200PLA
   • 6115413
   4
   good_buy
   749.00 EUR
  • LG 49" 4K UHD Smart 49UM7100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144577756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141266224.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142535351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143618344.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144092944.jpg
   LG LG 49" 4K UHD Smart 49UM7100 49" 4K UHD Smart 49UM7100 49" 4K UHD Smart 49UM7100 Nauti elävistä väreistä upealla 4K UHD -laadulla LG 49" 4K UHD -älytelevision avulla. Se on varustettu ThinQ AI -tekoälyteknologialla ja virheettömällä äänellä. (34)
   LG 49" 4K UHD Smart 49UM7100
   • 08806098396375
   • 49UM7100PLB
   7
   449.00 EUR
  • Samsung 55“ 4K UHD UE55RU7105
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141992590.jpg
   Samsung Samsung 55“ 4K UHD UE55RU7105 55“ 4K UHD UE55RU7105 55“ 4K UHD UE55RU7105 Samsung 55 4K UHD -älytelevisio tuottaa upeat värit ja sen avulla voit katsoa verkosta löytyviä sisältöjä suurelta näytöltä. Antenni- ja kaapeliverkon digivirittimet. (305)
   Samsung 55“ 4K UHD UE55RU7105
   • 08801643672973
   1
   808.90 EUR
  • Samsung 65" Q90R 4K UHD QE65Q90RAT (2019)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141633803.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134313846.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140136691.jpg
   Samsung Samsung 65" Q90R 4K UHD QE65Q90RAT (2019) 65" Q90R 4K UHD QE65Q90RAT (2019) 65" Q90R 4K UHD QE65Q90RAT (2019) Samsung Q90 "Uudet Samsung 4K QLED-televisiot ovat suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat parhaan yhdistelmän tyylikästä muotoilua ja erinomaista kuvanlaatua sekä monipuoliset älytoiminnot." Samsung Q90 edustaa vuoden 2019 QLED 4K -malliston parhaimmistoa, tarjoten syvät mustat ja eloisan värimaailman. 100% Color Volume -toiminnolla saadaan oikeat värit hämärässä ja kirkkaassa kohtauksessa. Tehokkaan QLED-tekniikan ansiosta televisio tarjoaa erinomaisen katseluelämyksen erilaisissa valaistus... (57)
   Samsung 65" Q90R 4K UHD QE65Q90RAT (2019)
   • 08801643607395
   5
   2508.90 EUR
  • Samsung 55“ 4K UHD UE55RU6025 (2019)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144252085.jpg
   Samsung Samsung 55“ 4K UHD UE55RU6025 (2019) 55“ 4K UHD UE55RU6025 (2019) 55“ 4K UHD UE55RU6025 (2019) Samsung-älytelevisio esittää kaiken sisällön selkeissä, aidoissa ja elävissä väreissä. Tizen Smart Hub tarjoaa useita vaihtoehtoja suoratoistoon ja selailuun. (113)
   Samsung 55“ 4K UHD UE55RU6025 (2019)
   • 08806090034268
   3
   508.90 EUR
  2 21
  • Quick filters (quick_questions):
   • LED TV:t DEFAULT
    • led
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • QLED DEFAULT
    • qled
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • LG DEFAULT
    • lg
   • 65-tuumaiset DEFAULT
    • 65
   • Smart TV:t DEFAULT
    • kylla_
   • Netflix-sovellus DEFAULT
    • netflix
   • OLED DEFAULT
    • oled
   • 4K -kuvanlaatu DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • 55-tuumaiset DEFAULT
    • 55
   • Android-TV DEFAULT
    • android
  • Tuumakoko (ruudun_halkaisija):
   • 22 (22)
   • 24 (24)
   • 28 (28)
   • 32 (32)
   • 39 (39)
   • 40 (40)
   • 43 (43)
   • 49 (49)
   • 50 (50)
   • 55 (55)
   • 58 (58)
   • 60 (60)
   • 65 (65)
   • 70 (70)
   • 75 (75)
   • 77 (77)
   • 82 (82)
   • 85 (85)
   • 86 (86)
   • 98 (98)
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 510 € (budget)
   • 510 € - 800 € (price_510_800)
   • 800 € - 1310 € (price_800_1300)
   • ≥ 1310 € (price_1300)
  • HD-tyyppi (hd_tyyppi):
  • Näytön teknologia (display_technology):
  • Näytön virkistystaajuus (Hz) (suurin_virkistystaajuus):
  • Smart TV (smart_tv):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Sovellukset (lifestyle_apps):
   • Amazon Prime Video (amazon_prime_video)
   • Deezer (deezer)
   • Facebook (facebook)
   • Google Apps (google_apps)
   • HBO Nordic (hbo_nordic)
   • iTunes (itunes)
   • Katsomo (katsomo)
   • Netflix (netflix)
   • Samsung Smart View (samsung_smart_view)
   • Skype (skype)
   • Spotify (spotify)
   • Twitter (twitter)
   • ViaPlay (viaplay)
   • YLE Areena (yle_areena)
   • YouTube (youtube)
  • Art-tila (art_tila):
   • Kyllä (kylla_)
  • Real Game Enhancer -pelitila (real_game_enhancer_pelitila):
   • Kyllä (kylla_)
  • Käyttöjärjestelmä (sisa_lta_a_ka_ytto_ja_rjestelma_n):
   • Android (android)
   • Linux (linux)
   • Tizen (tizen)
   • webOS (webos)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Viritinjärjestelmän tyyppi (digitaalisignaalin_ja_rjestelma_muoto):
   • ATSC (atsc)
   • DVB-C (dvb_c)
   • DVB-S (dvb_s)
   • DVB-S2 (dvb_s2)
   • DVB-T (dvb_t)
   • DVB-T2 (dvb_t2)
   • TNT (tnt)
  • VESA-kiinnitys yhteensopiva (vesa_kiinnitys):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Energialuokitus (energialuokka_tuote):
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
  • info@vertaa.fi