x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

lcd- ja plasmatelevisiot

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta lcd- ja plasmatelevisiot

 • Yleiset tiedot

  Television osto ei nykyään olekaan ihan yksinkertainen juttu. Tietoa taulutelevisioista on kyllä paljon, mutta niiden yhteydessä käytetty tekninen sanasto voi olla kovinkin hämmentävää. Mikä on paras tapa asettaa taulu-TV paikoilleen? Miltä etäisyydeltä TV:tä pitäisi katsoa? Mikä on Smart TV? Mitä tarkoittaa LED-TV ja 3D-televisio? Alla olevassa tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon TV:tä ostaessa sekä annamme vastaukset yllä oleviin kysymyksiin.

   

  Ostovinkkejä
  Taulu-TV:tä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota kuvaformaattiin, näytön kokoon, katseluetäisyyteen, katselukulmaan ja sisään- ja ulostulojen määrään. Sen lisäksi kannattaa otaa huomioon vielä seuraavat asiat:

   

  1. Energiankulutus: Mitä suurempi TV, sitä korkeampi energiankulutus. Sama pätee myös standby-tilaan.
  2. Paino: Taulu-TV:n paino on erittäin tärkeä ottaa huomioon jos TV:n aikoo kiinnittää seinään. Kaikki seinät eivät ole tarkoitettu 40 kg TV:n ripustamiseen.
  3. Liitäntöjen paikat sivupaneelissa: Jos suunnittelet kiinnittäväsi TV:n seinään, niin on kätevää, että liitäntäpaikat ovat TV:n sivuilla.
  4. Liitäntöjen tyyppi: tarkista onko TV:ssä hdmi-, vga-, ja dvi-liittimet. Tämä on tarpeellista varsinkin jos haluat liittää TV:hen laitteita, jotka tukevat HD- eli teräväpiirtokuvaa. Laitteiden liittäminen näiden liittimien avulla ei ole pelkästään helpompaa, vaan myös parempi kuvanlaadun kannalta.
  5. Kirkkaus: Taulu-TV:n kirkkaus (yksikkö kandela) on tärkeä. Mitä kirkkaampi näyttö, sitä tarkempi kuva. 300 kandelaa on plasma- tai lcd-TV:ssä heikko ja 500 kandelaa voimakas.

   

  Taulu-TV:n tyypit
  Taulu-TV:itä on erilaisia. Tunnettuja ovat lcd- ja plasma-TV:t. OLED-TV:t ovat hieman tuntemattomampia ja SED-TV on tulevaisuuden taulu-TV. Tässä tekstissä käydään tarkemmin läpi vain lcd- ja plasma-TV:iden ominaisuuksia. Lcd- ja plasma-TV:n yhtäläisyyksiä ovat, että molemmat ovat littanoita, molemmat tukevat HD-TV:tä ja molemmat voi asettaa joko jalalle tai ripustaa seinälle. Yhtäläisyyksien lisäksi plasmatelevisiot ja lcd-TV:t eroavat toisistaan suuresti. Alla käsittelemmekin lcd-TV:itä ja plasma TV:itä erikseen, sekä myös led ja 3D televisoiden ominaisuuksia.

   

  Lcd-TV:n toiminta
  LCD tulee sanoista Liquid Crystal Display. Lcd-näyttö koostuu kahdesta lasilevystä, joiden välissä on nestemäisiä kristalleja. Kristallit reagoivat elektronisiin aaltoihin, tai valoon ja sen voimakkuuteen. Jokaista ruudun pikseliä kohtaan on kolme nestemäistä kristallia. Riippuen sähköjännityksestä, joka kulkee lcd-TV:n läpi, nestekiteet joko tukkivat valon läpipääsyn, tai päinvastoin päästävät sen läpi. Tällä tavalla kuva muodostuu lcd-TV:n ruudulle. Lcd-TV joutuu tekemään paljon töitä muodostaakseen kokonaisen kuvan tällä tekniikalla ja siksi esim. kanavaa vaihtaessa kuva ilmestyy ruudulle pienellä viiveellä.
  Seuraavaksi selvitys ominaisuuksista, jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-TV:tä ostaessa.

   

  Kuvasuhde
  Lcd-televisioita myydään monen kokoisia. Pienimpien ruutujen halkaisija on 40 cm ja suurimpien 107 cm. Lcd-TV:itä saa formaateissa 4:3 ja 16:9 (laajakuva)

   

  Kontrastisuhde
  Mitä korkeampi kontrastisuhde, sitä paremmin värit, jotka eroavat vain vähän toisistaan, tulevat esille. Kontrastisuhde on ero kuvan kirkkaimman ja tummimman kohdan välillä. Eri valmistajat määrittävät kontrastisuhteen eri tavalla, joten eri valmistajien luvut eivät ole vertailukelpoisia.

   

  Taajuus
  Katselukokemuksen laatu riippuu kuvan vakaudesta tai tasaisuudesta. Taajuus, jolla kuva uusitaan ilmoitetaan Hertzeissä (kertaa sekunnissa). Taajuutta koskien pätee: mitä suurempi Hertzi-luku, sitä tasaisempi kuva. 70 Hertzin kuva on tasainen. Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla lcd-TV:itä, jotka lähettävät kuvaa 100 Hertzin taajuudella.

   

  Resoluutio
  Lcd-TV:n näytössä on keskimäärin 576 pikseliä. Se on jo tarpeeksi korkea määrä nautittavaan katselukokemukseen. Mutta koska kuvanlaatua voi kuitenkin siitä vielä parantaa, niin uusimpien lcd-TV:iden resoluutio on vielä huomattavasti parempi. Paras kuvanlaatu käyttää tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä Full HD (High Definition) ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Tämä on siis tulevaisuuden resoluutio. Televisio, jossa ei ole Full HD ominaisuutta, voi silti vastaanottaa Full HD kuvaa, kunhan vaan sen kuvarivien määrä on suurempi kuin 720. Silloin TV:tä kutsutaan HD-ready televisioksi. Lisätietoa Full HD ja HD-ready ominaisuuksista täällä.

   

  Lcd-TV:n edut

  • Lcd-TV on halvempi kuin plasma-TV
  • Myös pieniä lcd-TV:itä on saatavilla
  • Lcd-TV:n resoluutio on usein hieman korkeampi kuin plasma-TV:n resoluutio (Full HD on molemmissa sama.)
  • Lcd-TV käyttää vähemmän energiaa kuin plasma-TV
  • Auringon valo tai muu valotus ei heijasta lcd-TV:n ruudulta, niin ettei sitä enää kunnolla pystyisi katsomaan

   

  Lcd-TV:n haitat

  • Kanavanvaihtojen aikana aiheutuu hieman viivästystä
  • ’Kuolleita’ pikseleitä ei pysty korjaamaan

   

  Plasma-TV
  Plasma-TV käyttää kuvanmuodostukseen toista teknologiaa kuin lcd-TV. Plasma-TV:ssä ei siis ole nestekiteitä ja pikselit muodostavat kuvan kaasun avulla. Sähköimpulssit muuttavat kaasun koostumusta plasmassa, joka valottaa siten fosforiosasia ja muodostaa kuvan.
  Kuvaformaatti, kontrastisuhde, taajuus ja resoluutio on tärkeä ottaa huomioon plasmatelevisiossakin ja niihin pätee samat säännöt kuin lcd-TV:ssä. Katso siis lisätietoja näistä ylhäältä.

   

  Plasma-TV:n edut

  • Plasma-TV tuottaa selvää, tarkkaa ja tasaista kuvaa.
  • Plasma-TV:itä on saatavilla erittäin suuren kokoisia
  • Plasma-TV:n kuva säilyy hyvänä kaikista katselukulmista katsottuna.

   

  Plasma-TV:n haitat

  • Plasma-TV on painava: huomioi paino, jos haluat kiinnittää TV:n seinään
  • Plasma-TV:itä ei saa pieninä
  • Varsinkin alussa pitää huolehtia siitä, ettei kuva ’pala’ ruudulle. Esim. teksti-TV:tä katsellessa näin voi tapahtua. Palamista voi kuitenkin ehkäistä ja siitä mainitaan usein ohjeissa.
  • Valon heijastus ruudusta on usein ongelma plasma-TV:tä päiväsaikaan katsellessa.
  • Plasma-TV on kalliimpi kuin lcd-TV
  • Energiankäyttö vaihtelee paljon plasma-TV:issä. Tummia kuvia voi katsella hyvinkin säästäväisesti, mutta kirkkaita valoisia kuvia katsellessa energian kulutus kohoaa huimasti.

   

  Led-TV
  Lyhenne LED tulee sanoista Light Emitting Diode ja on suomeksi loistediodi. Led-TV toimii sillä periaatteella, että puolijohdemateriaalin läpi johdetaan sähkövirtaa, joka sitten säteilee valoa. Led-TV on kevyt TV, jonka kuvanlaatu on erittäin hyvä.

   

  Led-TV:n edut

  • led-TV kuluttaa vähemmän virtaa kuin lcd-TV.
  • Näyttö itsessään ei lämpene, vaan ainoastaan muuntaja kuten muissakin taulu-TV malleissa.
  • led-TV:stä ei aiheudu ylimääräistä ääntä virran ollessa päällä.
  • Ympäristöystävällisyys verrattuna lcd- tai plasma-TV:seen.

   

  Led-TV:n haitat

  • Auringon valon tai muun valon aiheuttama heijastus
  • Kallis hinta

   

  Smart TV
  Smart TV on perinteisen television ja tietokoneen yhdistelmä. Smart TV:t tarjoavat internet-valmiuden ja verkko-ominaisuuksia. Elokuvien ja ohjelmien katselun siirtyessä enenevissä määrin internetiin, mahdollistaa Smart TV pääsyn monipuoliseen elokuva- ja ohjelmatarjontaan, sovelluksiin ja peleihin. Sisältöä on myös mahdollista katsoa mobiililaitteella tai toisin päin; mobiililaitteen sisällön saa näkyviin Smart TV:hen. Älytelevisiot tarjoavat kuluttajalle helppokäyttöisen ja monipuolisen ratkaisun olohuoneisiin. Suosittuja Smart TV -merkkejä ovat mm. LG, Samsung ja Panasonic.

   

  3D-televisio
  Uusimmat lcd ja plasma televisiot pystyvät tarjoamaan kolmiulotteisen näkymän (3D-televisio tai 3D-tv). Useissa malleissa 3D toimintoa käyttääksesi tarvitset erityiset 3D-lasit. Nämä tuotteet ovat usein 3D-ready merkittyjä. On kuitenkin olemassa televisioita, jotka tarjoavat todellista 3D kuvaa ilman laseja.

  Full HD
  Jo muutamia vuosia ostajia on suositeltu ostamaan lcd- tai plasmatelevisioita, jotka ovat vähintään HD-ready, mutta mieluiten Full HD. HD-televisiot tulevat olemaan kova juttu tulevaisuudessa. Mutta mitä se oikein tarkoittaa? HD on lyhenne sanoista High Definition ja tarkoittaa sitä, että kuvasta saadaan entistä terävämpi. Full HD:n resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. Tämä tarkoittaa viisin kertaisesti terävämpää kuvaa kuin standardi televisiokuva. Suomeksi HD-kuvaa kutsutaan teräväpiirtokuvaksi.

   

  HD-ready
  Lcd- tai plasma-TV, joka on HD-ready ei aivan yllä Full HD:n tasolle, mutta pystyy kyllä vastaanottamaan HD-kuvaa. TV on HD-ready, jos siinä on vähintään 720 pikseliä laajakuvaformaatissa. Lisätietoja HD-ready ominaisuudesta löytyy teknisten tietojen selityksistä.

   

  Plasma- tai lcd-TV:n asennus: Seinälle vai TV-tasolle?
  Sen lisäksi, että taulu-TV:n saa sijoitettua TV-tason päälle, kuten kuvaputkitelevisionkin, niin sen voi kiinnittää seuraavilla tavoilla:

  • Kiinteästi seinään
  • Vaakatasossa liukuvaksi
  • Vapaasti liikuteltavaksi
  • Kattokiinnityksellä

   

  Katseluetäisyys
  Pystyäksesi nauttimaan uudesta taulu-TV:stä optimaalisesti, on tärkeää huomioida erikokoisille televisioille tarkoitettu katseluetäisyys. Katseluetäisyys on välimatka katsojan ja TV:n välillä. Tässä asiassa suurempi ei aina ole parempi, ja liian läheltä katsottuna lcd- tai plasma-TV voi näyttää jopa huonommalta kuin oikealta etäisyydeltä katsottuna.
  Sääntöjä katseluetäisyydelle on monia. Yleisesti ottaen hyvä sääntö on tämä: katsojan tulee olla 3-5 kertaa TV:n halkaisijan etäisyydellä televisiosta. Alla tarkempi taulukko:

   

  Halkaisija /tuumahalkaisija /cmkatseluetäisyys
  20–27 tuumaa 50–69 cm 0.76 - 1,5 m
  32–37 tuumaa 81–94 cm 1,8–2,4 m
  42–46 tuumaa 107–117 cm 3–4,25 m
  50 tuumaa 127 cm 3,65–4,8 m
  >61 tuumaa >155 cm >4,5 m
  (lähde: LCD TV Buying Guide)    

   

  Ei vain etäisyys, vaan myös korkeus vaikuttaa. Älä siis kiinnitä televisiota liian korkealle: paras taso on silmien korkeudella ja niin, että TV on suoraan edessäsi.  

   

  Lisäosia lcd- ja plasma-TV:lle
  Lcd- tai plasma-TV:n mukana voi tulla lisäosia. Lisäosia voi myös tilata erikseen. Esimerkkejä televisioiden lisäosista ovat TV-taso, TV-pidike, audiokaapelit, videokaapelit, ja adapterit.

   

  Suosittuja TV-merkkejä
  Suosittuja TV-merkkejä ovat: LG, Grundig, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony ja Toshiba.

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Haluaisin ostaa taulu TV:n. Mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
  On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD- tai plasmatelevisiota. Lue yleistä tietoa TV-näytöistä sivuiltamme, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista.

  En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
  Plasma- ja LCD-televisioiden tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä. Myös täällä on teknisten termien selitykset.

  Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan uuden TV:n?
  LCD- tai plasmanäyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta televisiota ostettaessa voit ottaa tämän vakuutuksen. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä'), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

  Mistä tiedän minkä kokoisen television tarvitsen?
  Taulu-TV:n koko ilmoitetaan halkaisijana (senttimetriä tai tuumaa). Kuvan koko mitataan vinosti näytön yli. Näytön koko kannattaa määritellä sen mukaan, miten kaukaa televisiota tullaan katsomaan. Ei ole hyvä istua liian lähellä liian suurta näyttöä. Uudelta televisiolta toivoo parasta mahdollista katselutulosta, mutta varmaankin oikeassa suhteessa huoneeseen nähden. Suositeltu etäisyys suhteessa näytön kokoon:

  halkaisija /tuuma halkaisija /cm katseluetäisyys
  20-27 tuumaa 50-69 cm 0.76 - 1,5 m
  32-37 tuumaa 81-94 cm 1,8 - 2,4 m
  42-46 tuumaa 107-117 cm 3 - 4,25 m
  50 tuumaa 127 cm 3,65 - 4,8 m
  >61 tuumaa >155 cm >4,5 m
  (lähde: LCD TV Buying Guide)    

   

  Voinko käyttää taulutelevisiota myös tietokonenäyttönä?
  yllä voit, mikäli siinä on tämä ominaisuus. Tämä näkyy tuotevertailussamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin tämän mahdollistamiseksi televisioon on liitettävä ulkopuolinen laite. Tärkeä asia on silloin PC-monitorin resoluutio. Tämäkin näkyy tuotevertailussamme.

  Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
  Ostaessasi sähkölaitteen, kuten televisio pesukone tai jääkaappi, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.

   

 • Termien selitykset

  Alla lista taulutelevisioiden teknisistä termeistä selityksineen.

  12 Volttia
  12 voltin taulu-TV sopii hyvin matkailutarkoitukseen. Sen voi kytkeä auton tai asuntovaunun virtalähteeseen. Kaikki mallit eivät sovellu matkailukäyttöön.

  Ambilight
  Philips kehitti Ambilight-toiminnon parantamaan katseluelämystä. Katselun aikana TV muuttaa valotusta sen mukaan, mitä kuvassa näkyy.

  Automatic Channel Installation (ACI)
  Toiminto, jonka avulla TV asentaa kanavat automaattisesti. Kanavia pystyy kuitenkin asentamaan toiveittensa mukaan manuaalisesti.

  Filtterit
  Kuvan tasaisuus ja värit määritetään filttereiden avulla. Comb filter huolehtii esim. siitä, etteivät värit sotkeennu. Filttereitä käytetään sisääntulevaan signaaliin, eikä itseensä ruutuun.

  HD-ready
  High Definition (lyhennys HD) on tulevaisuuden TV-standardi, joka tarjoaa paljon korkeamman resolution kuin aikaisemmin. Televisiot, jotka omaavat tekniikan, jonka avulla voi vastaanottaa HD TV-ohjelmia ovat HD-ready televisioita. Se tarkoittaa sitä, että TV:n minimi resoluutio täytyy olla 720 pikseliä. HD-ready televisiossa täytyy myös olla niin analoginen komponenttivideo sisääntulo kuin digitaalinen DVI/HDMI sisääntulo. TV:n täytyy tukea seuraavia HD-signaaleja: 1920x1080 pikselin 50 ja 60 Hz lomitettu (1080i) signaali ja 1280x720 pikselin 50 ja 60 Hz progressiivinen signaali (720p). DVI- tai HDMI-sisääntulo tukee kopiointiturvaa (HDCP).

  Kaiuttimet
  Kaiuttimet voivat kuulua TV:seen tai olla irralliset. TV:seen, johon kuuluu kaiuttimet voi myös kytkeä irralliset lisäksi. Jos TV:ssä ei ole sisäisiä kaiuttimia, niin tarkista kuuluvatko kaiuttimet yleensäkään pakettiin.

  Kiinnitys
  Taulu-TV:n voi kiinnittää viidellä eri tavalla:

  • Kiinteästi seinään
  • Vaakatasossa liukuvaksi
  • Jalalla tason päälle
  • Vapaasti liikuteltavaksi
  • Kattokiinnitys

  Kiinnitysmekanismi ei aina kuulu hintaan tai tule mukana paketissa. Ota siis asia huomioon ostosta tehdessäsi. Kiinnitysmekanismeja voi siis tilata erikseen.

  Kirkkaus
  Kirkkaus ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Yksi kandela on yhden kynttilän antama valomäärä (Candela tarkoittaa kynttilää latinaksi.) Mitä suurempi luku, sitä parempi.

  Kontrastisuhde

  Mitä korkeampi kontrastisuhde, sitä paremmin värit, jotka eroavat vain vähän toisistaan, tulevat esille.

  Kuva kuvassa (Picture in Picture = PIP)
  TV-ruudullakin voi avata useampia sivuja. Kaksi vaihtoehtoa ovat: Picture in Picture (PIP) ja Picture and Text(PAT).

  Lapsilukko
  Lapsilukon avulla tietyt kanavat voi sulkea lapsilta. Lapsilukkoa saa ohjelmoitua valikon kautta ja se on TV:n ominaisuus. Kanavien sulkeminen onnistuu koodin avulla.

  Kuvaformaatti
  LCD- ja plasmatelevisioita on monen kokoisia. Pienimmät LCD-TV:t ovat halkaisijaltaan 40 cm ja suurimmat 107 cm. LCD-TV:itä on saatavilla 4:3 ja 16:9 (laajakuva) formaateissa. Plasmatelevisioiden koko vaihtelee välillä 90-127cm.

  Kuvan halkaisija
  Taulu-TV:n koko ilmoitetaan halkaisijana (senttimetriä tai tuumaa). Kuvan koko mitataan vinosti näytön yli. Pienimpien näyttöjen halkaisija on 38 cm (15 tuumaa), suuremmat ehkä 160 cm (63 tuumaa). Näytön koko määräytyy sen mukaan, miten kaukaa televisiota tullaan katsomaan. Ei ole hyvä istua liian lähellä liian suurta näyttöä. Uudelta televisiolta toivoo parasta mahdollista katselutulosta, mutta varmaankin oikeassa suhteessa huoneeseen nähden, missä laite riippuu tai seisoo. Suositeltu etäisyys suhteessa näytön kokoon:

  • 50-69 cm:n (20-27 tuumaa) näytöt sopivat 76 cm - 1,5 metrille
  • 81-94 cm:n (32-37 tuumaa) näyttöjen pitää olla 1,8 - 2,4 metrin etäisyydellä
  • 07-117 cm:n (42-46 tuumaa) näytöt tarvitsevat 3 - 4,25 metrin katseluetäisyyden
  • 27 cm:n (50 tuumaa) tai sitä suuremmat näytöt ovat parhaimmillaan 3,65 - 4,8 metrin etäisyydeltä katsottaessa
  • 155 cm:n (61 tuumaa) tai sitä suurempien näyttöjen on oltava vähintään 4,5 metrin etäisyydellä katsojasta


  (lähde: LCD TV Buying Guide)

  Laajakuva
  LCD- ja plasma-TV:t ovat laajakuva TV:itä. laajakuvaformaatti ilmoitetaan tiedoissa yhdistelmällä 16:9. Tämä on leveyden ja korkeuden suhde. Kovin monia TV ohjelmia ei lähetetä laajakuvaformaatissa, joten se soveltuu lähinnä DVD-elokuvian katseluun.

  Monitori
  Ilmoittaa, voiko TV:tä käyttää myös PC-monitorina.

  Monitorin resoluutio
  Jos TV:tä voi käyttää monitorina, niin tässä kentässä ilmoitetaan monitorin resoluutio.

  On Screen Display (OSD)

  Lcd-TV:n säätöjä voi muutella ruudulla näkyvän valikon kautta. Tätä toimintoa kutsutaan nimellä OSD.

  Paino

  Kiloissa ilman pakkausmateriaalia.

  Resoluutio

  Lcd-TV:n näytössä on keskimäärin 576 pikseliä. Se on jo tarpeeksi korkea määrä nautittavaan katselukokemukseen. Mutta koska kuvanlaatua voi kuitenkin siitä vielä parantaa, niin uusimpien lcd-TV:iden resoluutio on vielä huomattavasti parempi. Paras kuvanlaatu käyttää tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä Full HD ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Tämä on siis tulevaisuuden resoluutio. TV, jossa ei ole Full HD ominaisuutta, voi silti vastaanottaa Full HD kuvaa, kunhan vaan sen kuvarivien määrä on suurempi kuin 720. Silloin TV:tä kutsutaan HD-ready televisioksi. Lisätietoa Full HD ja HD-ready ominaisuuksista täällä.

  Signaalituki
  Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme signaalia: PAL, SECAM ja NTSC.

  • PAL: käytetään useimmissa Euroopan maissa ja Australiassa.
  • SECAM: käytetään Ranskassa ja Itäeuroopassa.
  • NTSC: käytetään Kanadassa ja USA:ssa.


  Eri systeemit eivät sovi yhteen, mutta useiden televisioiden asetuksia voi muuttaa niin, että niillä voi katsoa ohjelmia eri systeemeistä.

  Sivuja muistiin

  TekstiTV vaihtoehto: ilmoittaa kuinka monta sivua voi ladata muistiin. Mitä enemmän sivuja voi ladata muistiin, sitä nopeammin sivujen selaaminen toimii.

  Taajuus

  Katselukokemuksen laatu riippuu kuvan vakaudesta tai tasaisuudesta. Taajuus, jolla kuva uusitaan ilmoitetaan Hertzeissä (kertaa sekunnissa). Taajuutta koskien pätee: mitä suurempi Hertzi-luku, sitä tasaisempi kuva. 70 Hertzin kuva on tasainen. Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla lcd-TV:itä, jotka lähettävät kuvaa 100 Hertzin taajuudella.

  Teho
  Kaiuttimien teho yksikössä Watt.

  Teletext
  Lähes kaikissa lcd- ja plasmatelevisioissa on Teletext mahdollisuus.

  Thin Film Transistor (TFT)

  Paranneltu versio lcd-näytöstä.

  Ääni

  Kolme vaihtoehtoa: mono, stereo tai virtual dolby..

  • Samsung Laaja valikoima Samsung LCD- ja Plasmatelevisioita
  • Sony Laaja valikoima Sony LCD- ja Plasmatelevisioita
  • LG LG LCD- ja Plasmatelevisiot
  • Philips Philips LCD- ja Plasmatelevisiot
  • Edulliset LCD- ja Plasmatelevisiot hintaluokassa alle 290 euroa
  • Keskihintaiset LCD- ja Plasmatelevisiot hintaluokassa 290-500 euroa
  • Alle 40 tuumaa Televisiot, joiden ruudun koko on alle 40 tuumaa
  • 40-48 tuumaa Televisiot, joiden ruudun koko on 40- 48 tuumaa
 • Samsung DEFAULT
  • samsung
 • Sony DEFAULT
  • sony
 • LG DEFAULT
  • lg
 • Philips DEFAULT
  • philips
 • Edulliset DEFAULT
  • budget
 • Keskihintaiset DEFAULT
  • edulliset
 • Alle 40 tuumaa DEFAULT
  • pienet
 • 40-48 tuumaa DEFAULT
  • keskikokoiset
0 - 24
 • Samsung UE40J5105AK 40" Full HD Musta, Hopea
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/2/samsung-ue40j5105akxxe-40-full-hd-led-32904922.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvMmMxNDJjZjctNjE4Zi00ZDc1LTkwNmUtNmJmYWU4MjAzMmRmL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/4/samsung-ue40j5105akxxe-40-full-hd-led-33833824.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvMmMxNDJjZjctNjE4Zi00ZDc1LTkwNmUtNmJmYWU4MjAzMmRmL1NhbXN1bmctLXRlbGV2aXNpby5hc3B4
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/5/samsung-ue40j5105akxxe-40-full-hd-led-33833825.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVUU0MEo1MTA1WFhFPyRmdWxsJA==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/1/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606811.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/2/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606812.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/3/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606813.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/4/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606814.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/2/samsung-ue40j5105akxxe-40-full-hd-led-32904922.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvMmMxNDJjZjctNjE4Zi00ZDc1LTkwNmUtNmJmYWU4MjAzMmRmL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/4/samsung-ue40j5105akxxe-40-full-hd-led-33833824.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvMmMxNDJjZjctNjE4Zi00ZDc1LTkwNmUtNmJmYWU4MjAzMmRmL1NhbXN1bmctLXRlbGV2aXNpby5hc3B4
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/2/5/samsung-ue40j5105akxxe-40-full-hd-led-33833825.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVUU0MEo1MTA1WFhFPyRmdWxsJA==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/1/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606811.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8xLzEvc2Ftc3VuZy11ZTQwajUxMDVhay00MC1mdWxsLWhkLWJsYWNrLXNpbHZlci0zNTYwNjgxMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/2/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606812.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8xLzIvc2Ftc3VuZy11ZTQwajUxMDVhay00MC1mdWxsLWhkLWJsYWNrLXNpbHZlci0zNTYwNjgxMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/3/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606813.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8xLzMvc2Ftc3VuZy11ZTQwajUxMDVhay00MC1mdWxsLWhkLWJsYWNrLXNpbHZlci0zNTYwNjgxMy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/4/samsung-ue40j5105ak-40-full-hd-black-silver-35606814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8xLzQvc2Ftc3VuZy11ZTQwajUxMDVhay00MC1mdWxsLWhkLWJsYWNrLXNpbHZlci0zNTYwNjgxNC5qcGc=
  Samsung UE40J5105AK 40" Full HD Musta, Hopea (443)
  Samsung UE40J5105AK 40" Full HD Musta, Hopea
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  413, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  413, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
  most_sold
 • Philips 4000 series Erittäin ohut LED-TV
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777438.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/1/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777441.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/2/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777442.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/3/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777443.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/1/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799281.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/2/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799282.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/3/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799283.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/4/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799284.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/5/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799285.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/3/8/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzgvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTU3Nzc0MzguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/1/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777441.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzEvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTU3Nzc0NDEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/2/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzIvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTU3Nzc0NDIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/3/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-55777443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzMvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTU3Nzc0NDMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/1/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzEvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTk3OTkyODEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/2/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzIvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTk3OTkyODIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/3/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799283.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzMvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTk3OTkyODMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/4/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzQvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTk3OTkyODQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/5/philips-4000-series-32pht4101-32-hd-ready-black-59799285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzUvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy0zMnBodDQxMDEtMzItaGQtcmVhZHktYmxhY2stNTk3OTkyODUuanBn
  Philips 4000 series Erittäin ohut LED-TV (285)
  Philips 4000 series Erittäin ohut LED-TV
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  243, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  243, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
 • Samsung LT24E310EX 23" HD ready Musta LED-TV
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/8/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-36315538.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTFQyNEUzMTBFWFhFPyRmdWxsJA==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/4/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816524.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/5/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816525.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/6/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816526.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/7/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816527.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/8/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816528.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/8/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-36315538.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvTFQyNEUzMTBFWFhFPyRmdWxsJA==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/4/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzQvc2Ftc3VuZy0yNC10MjRlMzEwLWxlZC10di1tb25pdG9yLTQzODE2NTI0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/5/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzUvc2Ftc3VuZy0yNC10MjRlMzEwLWxlZC10di1tb25pdG9yLTQzODE2NTI1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/6/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzYvc2Ftc3VuZy0yNC10MjRlMzEwLWxlZC10di1tb25pdG9yLTQzODE2NTI2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/7/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzcvc2Ftc3VuZy0yNC10MjRlMzEwLWxlZC10di1tb25pdG9yLTQzODE2NTI3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/2/8/samsung-24-t24e310-led-tv-monitor-43816528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8yLzgvc2Ftc3VuZy0yNC10MjRlMzEwLWxlZC10di1tb25pdG9yLTQzODE2NTI4LmpwZw==
  Samsung LT24E310EX 23" HD ready Musta LED-TV (150)
  Samsung LT24E310EX 23" HD ready Musta LED-TV
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  173, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  173, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Sony KDL48WD653 48" Full HD Wi-Fi Musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/5/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511915.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511916.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511917.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511918.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511919.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511920.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/1/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511921.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/2/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511922.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/3/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511923.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/4/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511924.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/5/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511925.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511926.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511927.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511928.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511929.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511930.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/1/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511931.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/2/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511932.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/3/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511933.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/4/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511934.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/5/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511935.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511936.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511937.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511938.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511939.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511940.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389036.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389037.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389038.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389039.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/4/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389040.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/4/1/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389041.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/4/2/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389042.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/5/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511915.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzUvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzYvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzcvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzgvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511919.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzkvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzAvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/1/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511921.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzEvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/2/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511922.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzIvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/3/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511923.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzMvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/4/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzQvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/5/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzUvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzYvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzcvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzgvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/2/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8yLzkvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MjkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzAvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/1/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzEvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/2/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzIvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/3/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzMvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/4/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzQvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/5/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzUvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzYvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzcvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzgvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/3/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8zLzkvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MzkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-54511940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS80LzAvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5NDAuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/6/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzYvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/7/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzcvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/8/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389038.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzgvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/9/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzkvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/4/0/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzAvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwNDAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/4/1/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzEvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwNDEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/4/2/sony-kdl48wd653-48-full-hd-wi-fi-black-55389042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzIvc29ueS1rZGw0OHdkNjUzLTQ4LWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwNDIuanBn
  Sony KDL48WD653 48" Full HD Wi-Fi Musta (178)
  Sony KDL48WD653 48" Full HD Wi-Fi Musta
  Power.fi Power.fi
  508.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  508.9, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
 • Samsung UE49K5515AK 49" Full HD Smart TV Wi-Fi Valkoinen
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/3/6/samsung-ue49k5515ak-49-led-tv-57134936.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/7/samsung-ue49k5515ak-49-led-tv-59420607.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/4/samsung-k5515-49-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59492384.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/5/samsung-k5515-49-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59492385.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/6/samsung-k5515-49-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59492386.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/3/6/samsung-ue49k5515ak-49-led-tv-57134936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8zLzYvc2Ftc3VuZy11ZTQ5azU1MTVhay00OS1sZWQtdHYtNTcxMzQ5MzYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/7/samsung-ue49k5515ak-49-led-tv-59420607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzcvc2Ftc3VuZy11ZTQ5azU1MTVhay00OS1sZWQtdHYtNTk0MjA2MDcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/4/samsung-k5515-49-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59492384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzQvc2Ftc3VuZy1rNTUxNS00OS1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXdoaXRlLTU5NDkyMzg0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/5/samsung-k5515-49-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59492385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzUvc2Ftc3VuZy1rNTUxNS00OS1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXdoaXRlLTU5NDkyMzg1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/6/samsung-k5515-49-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59492386.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzYvc2Ftc3VuZy1rNTUxNS00OS1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXdoaXRlLTU5NDkyMzg2LmpwZw==
  Samsung UE49K5515AK 49" Full HD Smart TV Wi-Fi Valkoinen (169)
  Samsung UE49K5515AK 49" Full HD Smart TV Wi-Fi Valkoinen
  Dustin home Dustin home
  642.88, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  642.88, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Samsung LT28E310EX 27" HD ready Musta LED-TV
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/1/7/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786117.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/1/9/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786119.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/2/0/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786120.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/2/1/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786121.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/2/2/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786122.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/2/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171542.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/3/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171543.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/4/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171544.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/5/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171545.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/1/7/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8xLzcvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di0zNTc4NjExNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/1/9/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8xLzkvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di0zNTc4NjExOS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/2/0/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786120.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8yLzAvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di0zNTc4NjEyMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/2/1/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786121.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8yLzEvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di0zNTc4NjEyMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/2/2/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-35786122.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8yLzIvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di0zNTc4NjEyMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/2/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzIvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di01MDE3MTU0Mi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/3/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzMvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di01MDE3MTU0My5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/4/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzQvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di01MDE3MTU0NC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/4/5/samsung-lt28e310ex-27-hd-ready-black-led-tv-50171545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzUvc2Ftc3VuZy1sdDI4ZTMxMGV4LTI3LWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLWxlZC10di01MDE3MTU0NS5qcGc=
  Samsung LT28E310EX 27" HD ready Musta LED-TV (84)
  Samsung LT28E310EX 27" HD ready Musta LED-TV
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  203, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  203, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Sony KDL-32RD433 32" HD Musta
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/9/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529859.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/0/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529860.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/1/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529861.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/2/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529862.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/3/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529863.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/4/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529864.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/5/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529865.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/6/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529866.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/7/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529867.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/8/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529868.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/9/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529869.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/0/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529870.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/1/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529871.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/2/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529872.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/3/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529873.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/4/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529874.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/8/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735208.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/9/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735209.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/0/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735210.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/1/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735211.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/2/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735212.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/3/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735213.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/4/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735214.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/5/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735215.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/9/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529859.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81Lzkvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODU5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/0/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529860.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzAvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODYwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/1/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzEvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODYxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/2/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzIvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODYyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/3/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzMvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODYzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/4/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529864.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzQvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODY0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/5/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzUvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODY1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/6/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzYvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODY2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/7/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82Lzcvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODY3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/8/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82Lzgvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODY4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/6/9/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529869.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82Lzkvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODY5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/0/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529870.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzAvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODcwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/1/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529871.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzEvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODcxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/2/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529872.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzIvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODcyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/3/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529873.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzMvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODczLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/7/4/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-54529874.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzQvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU0NTI5ODc0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/8/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzgvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjA4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/0/9/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzkvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjA5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/0/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735210.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzAvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjEwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/1/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzEvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjExLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/2/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzIvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjEyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/3/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzMvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjEzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/4/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzQvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjE0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/1/5/sony-kdl32rd433-32-hd-ready-black-55735215.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8xLzUvc29ueS1rZGwzMnJkNDMzLTMyLWhkLXJlYWR5LWJsYWNrLTU1NzM1MjE1LmpwZw==
  Sony KDL-32RD433 32" HD Musta (96)
  Sony KDL-32RD433 32" HD Musta
  Dustin home Dustin home
  286.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  286.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Philips 6000 series Erittäin ohut 4K Smart LED -TV
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/2/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-57154622.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/3/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-57154623.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/4/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-57154624.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800209.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/0/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800210.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/1/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800211.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/2/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800212.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/3/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800213.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/4/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800214.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/5/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800215.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/6/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800216.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/7/philips-6000-series-43put6101-12-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-60552957.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/2/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-57154622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzIvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTcxNTQ2MjIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/3/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-57154623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzMvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTcxNTQ2MjMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/2/4/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-57154624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzQvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTcxNTQ2MjQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/9/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8wLzkvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMDkuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/0/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800210.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzAvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/1/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzEvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/2/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzIvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/3/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzMvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/4/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzQvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/5/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800215.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzUvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/1/6/philips-6000-series-43put6101-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800216.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzYvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMTYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/7/philips-6000-series-43put6101-12-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-60552957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzcvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy00M3B1dDYxMDEtMTItNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTYwNTUyOTU3LmpwZw==
  Philips 6000 series Erittäin ohut 4K Smart LED -TV (213)
  Philips 6000 series Erittäin ohut 4K Smart LED -TV
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  513, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  513, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Samsung K5515 55" Full HD Smart TV Wi-Fi Musta
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/8/samsung-k5515-55-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-59495078.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/9/samsung-k5515-55-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-59495079.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/8/0/samsung-k5515-55-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-59495080.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/8/samsung-k5515-55-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-59495078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83Lzgvc2Ftc3VuZy1rNTUxNS01NS1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU5NDk1MDc4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/9/samsung-k5515-55-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-59495079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83Lzkvc2Ftc3VuZy1rNTUxNS01NS1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU5NDk1MDc5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/8/0/samsung-k5515-55-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-59495080.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC84LzAvc2Ftc3VuZy1rNTUxNS01NS1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU5NDk1MDgwLmpwZw==
  Samsung K5515 55" Full HD Smart TV Wi-Fi Musta (120)
  Samsung K5515 55" Full HD Smart TV Wi-Fi Musta
  Power.fi Power.fi
  795, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  795, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Sony KDL-40RD453 40" Full HD Musta
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/3/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529843.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/4/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529844.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/5/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529845.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/6/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529846.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/7/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529847.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/8/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529848.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/9/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529849.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/0/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529850.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/1/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529851.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/2/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529852.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/3/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529853.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/4/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529854.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/5/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529855.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/6/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529856.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/7/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529857.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/8/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529858.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/7/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389117.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/8/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389118.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/9/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389119.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/0/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389120.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/1/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389121.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/2/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389122.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/3/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389123.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/4/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389124.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/3/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529843.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzMvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/4/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529844.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzQvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/5/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzUvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/6/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzYvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/7/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80Lzcvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/8/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80Lzgvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/4/9/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80Lzkvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NDkuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/0/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzAvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/1/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529851.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzEvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/2/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzIvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/3/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzMvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/4/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzQvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/5/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzUvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/6/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzYvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/7/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81Lzcvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/5/8/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-54529858.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81Lzgvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTQ1Mjk4NTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/7/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzcvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/8/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389118.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzgvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/9/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzkvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMTkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/0/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389120.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzAvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMjAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/1/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389121.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzEvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMjEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/2/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389122.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzIvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMjIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/3/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzMvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMjMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/2/4/sony-kdl40rd453-40-full-hd-black-55389124.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzQvc29ueS1rZGw0MHJkNDUzLTQwLWZ1bGwtaGQtYmxhY2stNTUzODkxMjQuanBn
  Sony KDL-40RD453 40" Full HD Musta (54)
  Sony KDL-40RD453 40" Full HD Musta
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  503, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  503, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Samsung UE40K5515AK 40" Full HD Smart TV Wi-Fi Valkoinen
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/4/2/samsung-ue40k5515-40-smart-led-televisio-56599442.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/2/samsung-k5505-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59495072.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/3/samsung-k5505-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59495073.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/4/samsung-k5505-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59495074.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/4/2/samsung-ue40k5515-40-smart-led-televisio-56599442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC80LzIvc2Ftc3VuZy11ZTQwazU1MTUtNDAtc21hcnQtbGVkLXRlbGV2aXNpby01NjU5OTQ0Mi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/2/samsung-k5505-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59495072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzIvc2Ftc3VuZy1rNTUwNS00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXdoaXRlLTU5NDk1MDcyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/3/samsung-k5505-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59495073.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzMvc2Ftc3VuZy1rNTUwNS00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXdoaXRlLTU5NDk1MDczLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/4/samsung-k5505-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-white-59495074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzQvc2Ftc3VuZy1rNTUwNS00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXdoaXRlLTU5NDk1MDc0LmpwZw==
  Samsung UE40K5515AK 40" Full HD Smart TV Wi-Fi Valkoinen (81)
  Samsung UE40K5515AK 40" Full HD Smart TV Wi-Fi Valkoinen
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  603, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  603, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Philips 4000 series Ohut LED-TV
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/5/0/philips-24pht4000-12-led-tv-30686850.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/3/philips-24pht4000-12-led-tv-30694853.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/4/philips-24pht4000-12-led-tv-30694854.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/5/0/philips-24pht4000-12-led-tv-30686850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC81LzAvcGhpbGlwcy0yNHBodDQwMDAtMTItbGVkLXR2LTMwNjg2ODUwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/3/philips-24pht4000-12-led-tv-30694853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzMvcGhpbGlwcy0yNHBodDQwMDAtMTItbGVkLXR2LTMwNjk0ODUzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/5/4/philips-24pht4000-12-led-tv-30694854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC81LzQvcGhpbGlwcy0yNHBodDQwMDAtMTItbGVkLXR2LTMwNjk0ODU0LmpwZw==
  Philips 4000 series Ohut LED-TV (60)
  Philips 4000 series Ohut LED-TV
  Dustin home Dustin home
  163, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  163, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Sharp LC-46LE600E 46" Full HD Musta
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/7/6/sharp-lc46le600e-12852076.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/5/9/sharp-lc46le600e-14539159.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/0/sharp-lc46le600e-14539160.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/9/0/sharp-lc46le600e-18515890.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/sharp-lc46le600e-18521967.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/7/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092717.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/8/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092718.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/9/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092719.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/0/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092720.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092730.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/2/8/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111128.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/1/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111131.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/2/9/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111129.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/0/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111130.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/7/6/sharp-lc46le600e-12852076.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC83LzYvc2hhcnAtbGM0NmxlNjAwZS0xMjg1MjA3Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/5/9/sharp-lc46le600e-14539159.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS81Lzkvc2hhcnAtbGM0NmxlNjAwZS0xNDUzOTE1OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/6/0/sharp-lc46le600e-14539160.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS82LzAvc2hhcnAtbGM0NmxlNjAwZS0xNDUzOTE2MC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/9/0/sharp-lc46le600e-18515890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC85LzAvc2hhcnAtbGM0NmxlNjAwZS0xODUxNTg5MC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/sharp-lc46le600e-18521967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82Lzcvc2hhcnAtbGM0NmxlNjAwZS0xODUyMTk2Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/7/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzcvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMDkyNzE3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/8/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092718.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzgvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMDkyNzE4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/1/9/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzkvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMDkyNzE5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/2/0/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8yLzAvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMDkyNzIwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23092730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzAvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMDkyNzMwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/2/8/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8yLzgvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMTExMTI4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/1/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111131.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzEvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMTExMTMxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/2/9/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8yLzkvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMTExMTI5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/3/0/sharp-lc-46le600e-lcd-tv-23111130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzAvc2hhcnAtbGMtNDZsZTYwMGUtbGNkLXR2LTIzMTExMTMwLmpwZw==
  Sharp LC-46LE600E 46" Full HD Musta (136)
  Sharp LC-46LE600E 46" Full HD Musta
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  22.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  22.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • LG 32LH604V 32" Full HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-TV
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/8/7/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117187.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/8/8/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117188.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/8/9/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117189.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/0/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117190.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/1/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117191.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/2/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117192.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-62923996.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/7/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-62923997.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/8/7/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS84LzcvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNTUxMTcxODcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/8/8/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS84LzgvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNTUxMTcxODguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/8/9/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117189.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS84LzkvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNTUxMTcxODkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/0/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117190.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS85LzAvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNTUxMTcxOTAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/1/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117191.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS85LzEvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNTUxMTcxOTEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/9/2/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55117192.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS85LzIvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNTUxMTcxOTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-62923996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzYvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNjI5MjM5OTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/7/lg-32lh604v-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-62923997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzcvbGctMzJsaDYwNHYtMzItZnVsbC1oZC1zbWFydC10di13aS1maS1ibGFjay1sZWQtdHYtNjI5MjM5OTcuanBn
  LG 32LH604V 32" Full HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-TV (79)
  LG 32LH604V 32" Full HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-TV
  Dustin home Dustin home
  349, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  349, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Philips 6000 series Erittäin ohut 4K Smart LED -TV
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/4/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800204.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/5/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800205.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/6/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800206.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/7/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800207.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/6/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-60552956.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-63682730.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/1/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-63682731.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/2/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-63682732.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/4/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800204.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8wLzQvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMDQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/5/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8wLzUvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMDUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/6/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8wLzYvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMDYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/7/philips-6000-series-55put6101-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-59800207.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8wLzcvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktNTk4MDAyMDcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/6/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-60552956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzYvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtMTItNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTYwNTUyOTU2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/0/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-63682730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzAvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtMTItNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTYzNjgyNzMwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/1/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-63682731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzEvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtMTItNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTYzNjgyNzMxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/2/philips-6000-series-55put6101-12-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-63682732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzIvcGhpbGlwcy02MDAwLXNlcmllcy01NXB1dDYxMDEtMTItNTUtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTYzNjgyNzMyLmpwZw==
  Philips 6000 series Erittäin ohut 4K Smart LED -TV (75)
  Philips 6000 series Erittäin ohut 4K Smart LED -TV
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  703, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  703, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Sony KD55XD8505 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/4/sony-kd-55xd8505-54037974.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pZWFyLm5sL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy9sYXJnZS9wcmQ3NTk2Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/2/sony-kd-55xd8505-54733662.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/3/sony-kd-55xd8505-54733663.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/9/sony-kd-55xd8505-54900519.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/0/sony-kd-55xd8505-54900520.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/1/sony-kd-55xd8505-54900521.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/2/sony-kd-55xd8505-54900522.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/3/sony-kd-55xd8505-54900523.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/4/sony-kd-55xd8505-54900524.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/5/sony-kd-55xd8505-54900525.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/6/sony-kd-55xd8505-54900526.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/7/sony-kd-55xd8505-54900527.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/8/sony-kd-55xd8505-54900528.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/9/sony-kd-55xd8505-54900529.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/0/sony-kd-55xd8505-54900530.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/1/sony-kd-55xd8505-54900531.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/2/sony-kd-55xd8505-54900532.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sony-kd-55xd8505-54900533.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/4/sony-kd-55xd8505-54900534.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/5/sony-kd-55xd8505-54900535.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/6/sony-kd-55xd8505-54900536.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/7/sony-kd-55xd8505-54900537.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/8/sony-kd-55xd8505-54900538.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/9/sony-kd-55xd8505-54900539.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/0/sony-kd-55xd8505-54900540.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/sony-kd-55xd8505-54900541.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/2/sony-kd-55xd8505-54900542.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/6/sony-kd-55xd8505-55388986.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/7/sony-kd-55xd8505-55388987.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/8/sony-kd-55xd8505-55388988.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/9/sony-kd-55xd8505-55388989.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/0/sony-kd-55xd8505-55388990.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/1/sony-kd-55xd8505-55388991.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/2/sony-kd-55xd8505-55388992.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/3/sony-kd-55xd8505-55388993.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/4/sony-kd-55xd8505-55388994.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/5/sony-kd-55xd8505-55388995.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/6/sony-kd-55xd8505-55388996.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/7/sony-kd-55xd8505-55388997.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/8/sony-kd-55xd8505-55388998.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/9/sony-kd-55xd8505-55388999.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/7/4/sony-kd-55xd8505-54037974.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pZWFyLm5sL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy9sYXJnZS9wcmQ3NTk2Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/2/sony-kd-55xd8505-54733662.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzIvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDczMzY2Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/6/3/sony-kd-55xd8505-54733663.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi82LzMvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDczMzY2My5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/1/9/sony-kd-55xd8505-54900519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8xLzkvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUxOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/0/sony-kd-55xd8505-54900520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzAvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/1/sony-kd-55xd8505-54900521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzEvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/2/sony-kd-55xd8505-54900522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzIvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/3/sony-kd-55xd8505-54900523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzMvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyMy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/4/sony-kd-55xd8505-54900524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzQvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/5/sony-kd-55xd8505-54900525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzUvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/6/sony-kd-55xd8505-54900526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzYvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/7/sony-kd-55xd8505-54900527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/8/sony-kd-55xd8505-54900528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzgvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/2/9/sony-kd-55xd8505-54900529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzkvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUyOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/0/sony-kd-55xd8505-54900530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzAvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/1/sony-kd-55xd8505-54900531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzEvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/2/sony-kd-55xd8505-54900532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzIvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sony-kd-55xd8505-54900533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzMvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzMy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/4/sony-kd-55xd8505-54900534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzQvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/5/sony-kd-55xd8505-54900535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzUvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/6/sony-kd-55xd8505-54900536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzYvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/7/sony-kd-55xd8505-54900537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzcvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/8/sony-kd-55xd8505-54900538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzgvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/9/sony-kd-55xd8505-54900539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzkvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDUzOS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/0/sony-kd-55xd8505-54900540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzAvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDU0MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/sony-kd-55xd8505-54900541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzEvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDU0MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/2/sony-kd-55xd8505-54900542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzIvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NDkwMDU0Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/6/sony-kd-55xd8505-55388986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84LzYvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk4Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/7/sony-kd-55xd8505-55388987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84Lzcvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk4Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/8/sony-kd-55xd8505-55388988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84Lzgvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk4OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/8/9/sony-kd-55xd8505-55388989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84Lzkvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk4OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/0/sony-kd-55xd8505-55388990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzAvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/1/sony-kd-55xd8505-55388991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzEvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/2/sony-kd-55xd8505-55388992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzIvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5Mi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/3/sony-kd-55xd8505-55388993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzMvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5My5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/4/sony-kd-55xd8505-55388994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzQvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5NC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/5/sony-kd-55xd8505-55388995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzUvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/6/sony-kd-55xd8505-55388996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85LzYvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/7/sony-kd-55xd8505-55388997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85Lzcvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/8/sony-kd-55xd8505-55388998.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85Lzgvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/9/9/sony-kd-55xd8505-55388999.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS85Lzkvc29ueS1rZC01NXhkODUwNS01NTM4ODk5OS5qcGc=
  Sony KD55XD8505 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta (66)
  Sony KD55XD8505 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  1403, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  1403, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Samsung UE32J4005AK 32" HD ready Musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/6/samsung-32-led-tv-ue-32j4005xxe-33200566.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVUUzMko0MDA1WFhFPyRmdWxsJA==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/9/samsung-32-led-tv-ue-32j4005xxe-33932569.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MjU0
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/7/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444267.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/8/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444268.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/9/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444269.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/0/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444270.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/1/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444271.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/6/6/samsung-32-led-tv-ue-32j4005xxe-33200566.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVUUzMko0MDA1WFhFPyRmdWxsJA==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/9/samsung-32-led-tv-ue-32j4005xxe-33932569.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MjU0
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/7/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444267.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82Lzcvc2Ftc3VuZy11ZTMyajQwMDVhay0zMi1oZC1yZWFkeS1ibGFjay00NDQ0NDI2Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/8/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444268.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82Lzgvc2Ftc3VuZy11ZTMyajQwMDVhay0zMi1oZC1yZWFkeS1ibGFjay00NDQ0NDI2OC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/6/9/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444269.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi82Lzkvc2Ftc3VuZy11ZTMyajQwMDVhay0zMi1oZC1yZWFkeS1ibGFjay00NDQ0NDI2OS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/0/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444270.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi83LzAvc2Ftc3VuZy11ZTMyajQwMDVhay0zMi1oZC1yZWFkeS1ibGFjay00NDQ0NDI3MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/7/1/samsung-ue32j4005ak-32-hd-ready-black-44444271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi83LzEvc2Ftc3VuZy11ZTMyajQwMDVhay0zMi1oZC1yZWFkeS1ibGFjay00NDQ0NDI3MS5qcGc=
  Samsung UE32J4005AK 32" HD ready Musta (63)
  Samsung UE32J4005AK 32" HD ready Musta
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  271.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  271.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Samsung UE40J5515AK 40" Full HD Smart TV Wi-Fi Hopea, Valkoinen
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/samsung-40inch-ue40j5515akxxe-tv-fhd-tv-smarthub-31795740.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MjU4
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/samsung-40inch-ue40j5515akxxe-tv-fhd-tv-smarthub-31795741.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTYvdG5fU0FNU1VORy1VRTQwSjU1MTVBSy00MC1MRUQtVFYtODgwNjA4Njg1MTMzNi0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/3/samsung-40inch-ue40j5515akxxe-tv-fhd-tv-smarthub-34891513.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVUU0MEo1NTE1WFhFPyRmdWxsJA==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/9/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418059.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/0/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418060.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/1/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418061.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/2/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418062.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/3/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418063.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/samsung-40inch-ue40j5515akxxe-tv-fhd-tv-smarthub-31795740.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE4MjU4
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/samsung-40inch-ue40j5515akxxe-tv-fhd-tv-smarthub-31795741.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTYvdG5fU0FNU1VORy1VRTQwSjU1MTVBSy00MC1MRUQtVFYtODgwNjA4Njg1MTMzNi0xLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/3/samsung-40inch-ue40j5515akxxe-tv-fhd-tv-smarthub-34891513.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvVUU0MEo1NTE1WFhFPyRmdWxsJA==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/5/9/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC81Lzkvc2Ftc3VuZy11ZTQwajU1MTVhay00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXNpbHZlci13aGl0ZS00MTQxODA1OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/0/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzAvc2Ftc3VuZy11ZTQwajU1MTVhay00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXNpbHZlci13aGl0ZS00MTQxODA2MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/1/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzEvc2Ftc3VuZy11ZTQwajU1MTVhay00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXNpbHZlci13aGl0ZS00MTQxODA2MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/2/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzIvc2Ftc3VuZy11ZTQwajU1MTVhay00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXNpbHZlci13aGl0ZS00MTQxODA2Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/3/samsung-ue40j5515ak-40-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-white-41418063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzMvc2Ftc3VuZy11ZTQwajU1MTVhay00MC1mdWxsLWhkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLXNpbHZlci13aGl0ZS00MTQxODA2My5qcGc=
  Samsung UE40J5515AK 40" Full HD Smart TV Wi-Fi Hopea, Valkoinen (92)
  Samsung UE40J5515AK 40" Full HD Smart TV Wi-Fi Hopea, Valkoinen
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  496.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  496.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Philips 4000 series Full HD erittäin ohut LED-TV
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/1/philips-4000-series-40pft4101-40-full-hd-black-55109351.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/5/7/philips-4000-series-40pft4101-40-full-hd-black-58933357.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/1/philips-4000-series-40pft4101-40-full-hd-black-55109351.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzEvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy00MHBmdDQxMDEtNDAtZnVsbC1oZC1ibGFjay01NTEwOTM1MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/5/7/philips-4000-series-40pft4101-40-full-hd-black-58933357.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy81LzcvcGhpbGlwcy00MDAwLXNlcmllcy00MHBmdDQxMDEtNDAtZnVsbC1oZC1ibGFjay01ODkzMzM1Ny5qcGc=
  Philips 4000 series Full HD erittäin ohut LED-TV (88)
  Philips 4000 series Full HD erittäin ohut LED-TV
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  343, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  343, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • LG 55UH615V 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi LED-TV
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/5/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737335.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/6/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737336.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/7/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737337.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/8/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737338.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/9/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737339.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/0/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737340.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/1/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737341.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/2/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737342.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/8/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-63801948.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/5/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzUvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzMzNS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/6/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzYvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzMzNi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/7/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737337.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzcvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzMzNy5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/8/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737338.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzgvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzMzOC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/9/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737339.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzkvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzMzOS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/0/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737340.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzAvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzM0MC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/1/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzEvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzM0MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/2/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-58737342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzIvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di01ODczNzM0Mi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/4/8/lg-uhd-led-4k-tv-55uh615v-63801948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS80LzgvbGctdWhkLWxlZC00ay10di01NXVoNjE1di02MzgwMTk0OC5qcGc=
  LG 55UH615V 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi LED-TV (84)
  LG 55UH615V 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi LED-TV
  Dustin home Dustin home
  807.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  807.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Sony KD55XD9305 55" 4K Ultra HD 3D-yhteensopiva Smart TV Wi-Fi Musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/2/sony-kd-55xd9305-54045132.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pZWFyLm5sL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy9sYXJnZS9wcmQ3NTk1MC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/4/sony-kd-55xd9305-54734594.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/5/sony-kd-55xd9305-54734595.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/6/sony-kd-55xd9305-54734596.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/7/sony-kd-55xd9305-54734597.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/8/sony-kd-55xd9305-54734598.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/9/sony-kd-55xd9305-54734599.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/0/sony-kd-55xd9305-54734600.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/4/sony-kd-55xd9305-54853674.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/5/sony-kd-55xd9305-54853675.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/6/sony-kd-55xd9305-54853676.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/7/sony-kd-55xd9305-54853677.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/8/sony-kd-55xd9305-54853678.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/9/sony-kd-55xd9305-54853679.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/0/sony-kd-55xd9305-54853680.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/1/sony-kd-55xd9305-54853681.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/2/sony-kd-55xd9305-54853682.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/3/sony-kd-55xd9305-54853683.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/4/sony-kd-55xd9305-54853684.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/5/sony-kd-55xd9305-54853685.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/6/sony-kd-55xd9305-54853686.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/7/sony-kd-55xd9305-54853687.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/8/sony-kd-55xd9305-54853688.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/9/sony-kd-55xd9305-54853689.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/0/sony-kd-55xd9305-54853690.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/sony-kd-55xd9305-54853691.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/2/sony-kd-55xd9305-54853692.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/3/sony-kd-55xd9305-54853693.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/4/sony-kd-55xd9305-54853694.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/5/sony-kd-55xd9305-54853695.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/6/sony-kd-55xd9305-54853696.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/7/sony-kd-55xd9305-54853697.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/8/sony-kd-55xd9305-54853698.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/9/sony-kd-55xd9305-54853699.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/0/sony-kd-55xd9305-54853700.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/1/sony-kd-55xd9305-54853701.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/2/sony-kd-55xd9305-54853702.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/5/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389055.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/6/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389056.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/7/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389057.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/8/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389058.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/9/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389059.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/0/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389060.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/1/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389061.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/2/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389062.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/3/2/sony-kd-55xd9305-54045132.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pZWFyLm5sL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy9sYXJnZS9wcmQ3NTk1MC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/4/sony-kd-55xd9305-54734594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzQvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDU5NC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/5/sony-kd-55xd9305-54734595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzUvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDU5NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/6/sony-kd-55xd9305-54734596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85LzYvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDU5Ni5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/7/sony-kd-55xd9305-54734597.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85Lzcvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDU5Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/8/sony-kd-55xd9305-54734598.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85Lzgvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDU5OC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/9/9/sony-kd-55xd9305-54734599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS85Lzkvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDU5OS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/0/sony-kd-55xd9305-54734600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzAvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDczNDYwMC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/4/sony-kd-55xd9305-54853674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzQvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY3NC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/5/sony-kd-55xd9305-54853675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzUvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY3NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/6/sony-kd-55xd9305-54853676.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzYvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY3Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/7/sony-kd-55xd9305-54853677.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83Lzcvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY3Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/8/sony-kd-55xd9305-54853678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83Lzgvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY3OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/7/9/sony-kd-55xd9305-54853679.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83Lzkvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY3OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/0/sony-kd-55xd9305-54853680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzAvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/1/sony-kd-55xd9305-54853681.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzEvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/2/sony-kd-55xd9305-54853682.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzIvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/3/sony-kd-55xd9305-54853683.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzMvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/4/sony-kd-55xd9305-54853684.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzQvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/5/sony-kd-55xd9305-54853685.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzUvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/6/sony-kd-55xd9305-54853686.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84LzYvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/7/sony-kd-55xd9305-54853687.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84Lzcvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/8/sony-kd-55xd9305-54853688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84Lzgvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/8/9/sony-kd-55xd9305-54853689.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi84Lzkvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY4OS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/0/sony-kd-55xd9305-54853690.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzAvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5MC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/1/sony-kd-55xd9305-54853691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzEvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/2/sony-kd-55xd9305-54853692.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzIvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5Mi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/3/sony-kd-55xd9305-54853693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzMvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5My5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/4/sony-kd-55xd9305-54853694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzQvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5NC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/5/sony-kd-55xd9305-54853695.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzUvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/6/sony-kd-55xd9305-54853696.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzYvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/7/sony-kd-55xd9305-54853697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85Lzcvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/8/sony-kd-55xd9305-54853698.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85Lzgvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/9/sony-kd-55xd9305-54853699.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85Lzkvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzY5OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/0/sony-kd-55xd9305-54853700.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8wLzAvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzcwMC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/1/sony-kd-55xd9305-54853701.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8wLzEvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzcwMS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/0/2/sony-kd-55xd9305-54853702.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8wLzIvc29ueS1rZC01NXhkOTMwNS01NDg1MzcwMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/5/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389055.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81LzUvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDU1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/6/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389056.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81LzYvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDU2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/7/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389057.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81Lzcvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDU3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/8/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389058.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81Lzgvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDU4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/9/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81Lzkvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDU5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/0/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC82LzAvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDYwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/1/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC82LzEvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDYxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/2/sony-kd55xd9305-55-4k-ultra-hd-3d-smart-tv-wi-fi-black-55389062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC82LzIvc29ueS1rZDU1eGQ5MzA1LTU1LTRrLXVsdHJhLWhkLTNkLXNtYXJ0LXR2LXdpLWZpLWJsYWNrLTU1Mzg5MDYyLmpwZw==
  Sony KD55XD9305 55" 4K Ultra HD 3D-yhteensopiva Smart TV Wi-Fi Musta (21)
  Sony KD55XD9305 55" 4K Ultra HD 3D-yhteensopiva Smart TV Wi-Fi Musta
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  1743, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  1743, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Sony KDL40WD653 40" Full HD Wi-Fi Musta
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511885.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/6/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511886.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/7/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511887.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/8/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511888.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511889.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511890.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511891.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511892.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511893.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511894.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511895.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/6/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511896.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/7/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511897.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/8/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511898.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511899.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511900.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511901.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511902.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511903.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511904.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511905.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/6/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511906.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/7/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511907.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/8/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511908.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511909.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511910.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511911.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511912.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511913.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511914.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389029.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389030.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389031.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389032.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389033.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389034.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389035.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84LzUvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4ODUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/6/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511886.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84LzYvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4ODYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/7/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511887.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84Lzcvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4ODcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/8/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84Lzgvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4ODguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/8/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84Lzkvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4ODkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzAvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTAuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511891.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzEvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzIvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzMvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzQvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzUvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/6/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511896.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzYvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/7/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511897.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85Lzcvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/8/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511898.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85Lzgvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/9/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511899.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85Lzkvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE4OTkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzAvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511901.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzEvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzIvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511903.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzMvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzQvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzUvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/6/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzYvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/7/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzcvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/8/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511908.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzgvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/0/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzkvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MDkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzAvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511911.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzEvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511912.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzIvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511913.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzMvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-54511914.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzQvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTQ1MTE5MTQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/9/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzkvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMjkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzAvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzEvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzIvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/3/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzMvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/4/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzQvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/5/sony-kdl40wd653-40-full-hd-wi-fi-black-55389035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzUvc29ueS1rZGw0MHdkNjUzLTQwLWZ1bGwtaGQtd2ktZmktYmxhY2stNTUzODkwMzUuanBn
  Sony KDL40WD653 40" Full HD Wi-Fi Musta (32)
  Sony KDL40WD653 40" Full HD Wi-Fi Musta
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  580, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  580, 2pv (offer_sdt_2_days)
  3
 • Finlux FIN32BASEHD 32"
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/finlux-fin32basehd-32--60495475.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/finlux-fin32basehd-32--60495475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzUvZmlubHV4LWZpbjMyYmFzZWhkLTMyLS02MDQ5NTQ3NS5qcGc=
  Finlux FIN32BASEHD 32" (51)
  Finlux FIN32BASEHD 32"
  Power.fi Power.fi
  319, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  319, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • LG 43UH610V 43" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-TV
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/1/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922031.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/2/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922032.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922033.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922034.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922035.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/6/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922036.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/1/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzEvbGctNDN1aDYxMHYtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTU1OTIyMDMxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/2/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzIvbGctNDN1aDYxMHYtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTU1OTIyMDMyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzMvbGctNDN1aDYxMHYtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTU1OTIyMDMzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzQvbGctNDN1aDYxMHYtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTU1OTIyMDM0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzUvbGctNDN1aDYxMHYtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTU1OTIyMDM1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/6/lg-43uh610v-43-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-55922036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzYvbGctNDN1aDYxMHYtNDMtNGstdWx0cmEtaGQtc21hcnQtdHYtd2ktZmktYmxhY2stbGVkLXR2LTU1OTIyMDM2LmpwZw==
  LG 43UH610V 43" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-TV (70)
  LG 43UH610V 43" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-TV
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  512.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  512.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
2 11
 • Quick filters (quick_questions):
  • true (true)
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < €290 (budget)
  • €290 - €500 (edulliset)
  • €500 - €790 (keskihintaiset)
  • €790 - €1.300 (kalliit)
  • > €1.300 (erittain_kalliit)
 • Mitä ominaisuuksia tarvitset? (ominaisuudet_tv):
  • Kaareva näyttö kaareva Televisio (kaareva_na_ytto_)
  • 3D tv (3d_tv)
  • Smart tv (smart_tv)
  • TV/DVD Combi (tv_dvd_combi)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
  • Pienet: alle 40 tuumaa (pienet)
  • Keskikokoiset: 40 - 48 tuumaa (keskikokoiset)
  • Suuret: 48 - 55 tuumaa (suuret)
  • Erittäin suuret: ruudun koko yli 55 tuumaa (erittain_suuret)
 • Miltä etäisyydeltä katsot televisiota? (katselueta_isyys):
  • 1.5 m (katselueta_isyys_1.5)
  • 2.0 m (katselueta_isyys_2.0)
  • 2.5 m (katselueta_isyys_2.5)
  • 3.0 m (katselueta_isyys_3.0)
  • 4.0 m (katselueta_isyys_4.0)
 • Minkä laitteiden kanssa tahdot yhdistää tv:n? (yhdistetta_va_t_laitteet):
  • Älypuhelin tai tabletti (a_lypuhelin_tai_tabletti)
  • Kannettavat (kannettavat)
  • Muistikortti (muistikortti)
  • Verkkoon kaapelin välityksellä (verkkoon_kaapelin_va_lityksella_)
  • Wifi (wifi)
 • Kuinka suuren lähtötehon tarvitset? (la_hto_teho_rms_):
  • < 16 W (la_hto_teho_rms__16)
  • 16 W - 20 W (la_hto_teho_rms__16_20)
  • 20 W - 25 W (la_hto_teho_rms__20_25)
  • ≥ 25 W (la_hto_teho_rms__25)
 • Minkä energialuokan television haluat? (energialuokka):
  • A (a)
  • A++ (a_)
  • B (b)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
 • Kuinka suuri resoluutio sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_resoluutio):
  • 1366 x 768 (1366_x_768)
  • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
  • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
 • Tarvitsetko WLAN:ia? (langaton_la_hiverkko):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko 3D-yhteensopivuutta? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä Smart-toimintoja tarvitset? (a_lykka_a_t_moodit):
  • Animaatio (animaatio)
  • Dynaaminen (dynaaminen)
  • Elävä (ela_va_)
  • Elokuva (elokuva)
  • Elokuvateatteri (elokuvateatteri)
  • Energiansäästö (energiansa_a_sto_)
  • Graphics (graphics)
  • Henkilökohtainen (henkilo_kohtainen)
  • Hotel (hotel)
  • Kuva (kuva)
  • Luonnollinen (luonnollinen)
  • Mukautettu (mukautettu)
  • Musiikki (musiikki)
  • Normaali (normaali)
  • PC (pc)
  • Peli (peli)
  • Standardi (standardi)
  • True Cinema (true_cinema)
  • Urheilu (urheilu)
 • Etsitkö Smart-tv:tä? (internet_tv):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä digitaalisignaalin järjestelmämuoto sopii sinulle parhaiten? (digitaalisignaalin_ja_rjestelma_muoto):
  • DVB-C (dvb_c)
  • DVB-CI+ (dvb_ci_)
  • DVB-S (dvb_s)
  • DVB-S2 (dvb_s2)
  • DVB-T (dvb_t)
  • DVB-T2 (dvb_t2)
  • ISDB-T (isdb_t)
 • Mikä HD-tyyppi sopii sinulle parhaiten? (hd_tyyppi):
 • Montako HDMI-porttia tarvitset? (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
 • Mitä lifestyle-appseja tarvitset? (lifestyle_apps):
  • Facebook (facebook)
  • Google Apps (google_apps)
  • Twitter (twitter)
 • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_koko):
  • 15.6 tuumaa (40 cm) (15_6_tuumaa_40_cm_)
  • 19 tuumaa (48 cm) (19_tuumaa_48_cm_)
  • 22 tuumaa (56 cm) (22_tuumaa_56_cm_)
  • 24 tuumaa (61 cm) (24_tuumaa_61_cm_)
  • 27 tuumaa (67 cm) (27_tuumaa_67_cm_)
  • 28 tuumaa (71 cm) (28_tuumaa_71_cm_)
  • 32 tuumaa (81 cm) (32_tuumaa_81_cm_)
  • 40 tuumaa (102 cm) (40_tuumaa_102_cm_)
  • 43 tuumaa (109 cm) (43_tuumaa_109_cm_)
  • 46 tuumaa (117 cm) (46_tuumaa_117_cm_)
  • 48 tuumaa (122 cm) (48_tuumaa_122_cm_)
  • 49 tuumaa (124 cm) (49_tuumaa_124_cm_)
  • 50 tuumaa (127 cm) (50_tuumaa_127_cm_)
  • 55 tuumaa (140 cm) (55_tuumaa_140_cm_)
  • 58 tuumaa (147 cm) (58_tuumaa_147_cm_)
  • 60 tuumaa (152 cm) (60_tuumaa_152_cm_)
  • 65 tuumaa (165 cm) (65_tuumaa_165_cm_)
  • 75 tuumaa (191 cm) (75_tuumaa_191_cm_)
  • 85 tuumaa (216 cm) (85_tuumaa_216_cm_)
 • info@vertaa.fi