x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  TV:t

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta TV:t

  • Yleiset tiedot

   Television osto ei nykyään olekaan ihan yksinkertainen juttu. Tietoa taulutelevisioista on kyllä paljon, mutta niiden yhteydessä käytetty tekninen sanasto voi olla kovinkin hämmentävää. Mikä on paras tapa asettaa taulu-TV paikoilleen? Miltä etäisyydeltä TV:tä pitäisi katsoa? Mikä on Smart TV? Mitä tarkoittaa LED-TV ja 3D-televisio? Alla olevassa tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon TV:tä ostaessa sekä annamme vastaukset yllä oleviin kysymyksiin.

    

   Ostovinkkejä
   Taulu-TV:tä hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota kuvaformaattiin, näytön kokoon, katseluetäisyyteen, katselukulmaan ja sisään- ja ulostulojen määrään. Sen lisäksi kannattaa otaa huomioon vielä seuraavat asiat:

    

   1. Energiankulutus: Mitä suurempi TV, sitä korkeampi energiankulutus. Sama pätee myös standby-tilaan.
   2. Paino: Taulu-TV:n paino on erittäin tärkeä ottaa huomioon jos TV:n aikoo kiinnittää seinään. Kaikki seinät eivät ole tarkoitettu 40 kg TV:n ripustamiseen.
   3. Liitäntöjen paikat sivupaneelissa: Jos suunnittelet kiinnittäväsi TV:n seinään, niin on kätevää, että liitäntäpaikat ovat TV:n sivuilla.
   4. Liitäntöjen tyyppi: tarkista onko TV:ssä hdmi-, vga-, ja dvi-liittimet. Tämä on tarpeellista varsinkin jos haluat liittää TV:hen laitteita, jotka tukevat HD- eli teräväpiirtokuvaa. Laitteiden liittäminen näiden liittimien avulla ei ole pelkästään helpompaa, vaan myös parempi kuvanlaadun kannalta.
   5. Kirkkaus: Taulu-TV:n kirkkaus (yksikkö kandela) on tärkeä. Mitä kirkkaampi näyttö, sitä tarkempi kuva. 300 kandelaa on plasma- tai lcd-TV:ssä heikko ja 500 kandelaa voimakas.

    

   Taulu-TV:n tyypit
   Taulu-TV:itä on erilaisia. Tunnettuja ovat lcd- ja plasma-TV:t. OLED-TV:t ovat hieman tuntemattomampia ja SED-TV on tulevaisuuden taulu-TV. Tässä tekstissä käydään tarkemmin läpi vain lcd- ja plasma-TV:iden ominaisuuksia. Lcd- ja plasma-TV:n yhtäläisyyksiä ovat, että molemmat ovat littanoita, molemmat tukevat HD-TV:tä ja molemmat voi asettaa joko jalalle tai ripustaa seinälle. Yhtäläisyyksien lisäksi plasmatelevisiot ja lcd-TV:t eroavat toisistaan suuresti. Alla käsittelemmekin lcd-TV:itä ja plasma TV:itä erikseen, sekä myös led ja 3D televisoiden ominaisuuksia.

    

   Lcd-TV:n toiminta
   LCD tulee sanoista Liquid Crystal Display. Lcd-näyttö koostuu kahdesta lasilevystä, joiden välissä on nestemäisiä kristalleja. Kristallit reagoivat elektronisiin aaltoihin, tai valoon ja sen voimakkuuteen. Jokaista ruudun pikseliä kohtaan on kolme nestemäistä kristallia. Riippuen sähköjännityksestä, joka kulkee lcd-TV:n läpi, nestekiteet joko tukkivat valon läpipääsyn, tai päinvastoin päästävät sen läpi. Tällä tavalla kuva muodostuu lcd-TV:n ruudulle. Lcd-TV joutuu tekemään paljon töitä muodostaakseen kokonaisen kuvan tällä tekniikalla ja siksi esim. kanavaa vaihtaessa kuva ilmestyy ruudulle pienellä viiveellä.
   Seuraavaksi selvitys ominaisuuksista, jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-TV:tä ostaessa.

    

   Kuvasuhde
   Lcd-televisioita myydään monen kokoisia. Pienimpien ruutujen halkaisija on 40 cm ja suurimpien 107 cm. Lcd-TV:itä saa formaateissa 4:3 ja 16:9 (laajakuva)

    

   Kontrastisuhde
   Mitä korkeampi kontrastisuhde, sitä paremmin värit, jotka eroavat vain vähän toisistaan, tulevat esille. Kontrastisuhde on ero kuvan kirkkaimman ja tummimman kohdan välillä. Eri valmistajat määrittävät kontrastisuhteen eri tavalla, joten eri valmistajien luvut eivät ole vertailukelpoisia.

    

   Taajuus
   Katselukokemuksen laatu riippuu kuvan vakaudesta tai tasaisuudesta. Taajuus, jolla kuva uusitaan ilmoitetaan Hertzeissä (kertaa sekunnissa). Taajuutta koskien pätee: mitä suurempi Hertzi-luku, sitä tasaisempi kuva. 70 Hertzin kuva on tasainen. Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla lcd-TV:itä, jotka lähettävät kuvaa 100 Hertzin taajuudella.

    

   Resoluutio
   Lcd-TV:n näytössä on keskimäärin 576 pikseliä. Se on jo tarpeeksi korkea määrä nautittavaan katselukokemukseen. Mutta koska kuvanlaatua voi kuitenkin siitä vielä parantaa, niin uusimpien lcd-TV:iden resoluutio on vielä huomattavasti parempi. Paras kuvanlaatu käyttää tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä Full HD (High Definition) ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Tämä on siis tulevaisuuden resoluutio. Televisio, jossa ei ole Full HD ominaisuutta, voi silti vastaanottaa Full HD kuvaa, kunhan vaan sen kuvarivien määrä on suurempi kuin 720. Silloin TV:tä kutsutaan HD-ready televisioksi. Lisätietoa Full HD ja HD-ready ominaisuuksista täällä.

    

   Lcd-TV:n edut

   • Lcd-TV on halvempi kuin plasma-TV
   • Myös pieniä lcd-TV:itä on saatavilla
   • Lcd-TV:n resoluutio on usein hieman korkeampi kuin plasma-TV:n resoluutio (Full HD on molemmissa sama.)
   • Lcd-TV käyttää vähemmän energiaa kuin plasma-TV
   • Auringon valo tai muu valotus ei heijasta lcd-TV:n ruudulta, niin ettei sitä enää kunnolla pystyisi katsomaan

    

   Lcd-TV:n haitat

   • Kanavanvaihtojen aikana aiheutuu hieman viivästystä
   • ’Kuolleita’ pikseleitä ei pysty korjaamaan

    

   Plasma-TV
   Plasma-TV käyttää kuvanmuodostukseen toista teknologiaa kuin lcd-TV. Plasma-TV:ssä ei siis ole nestekiteitä ja pikselit muodostavat kuvan kaasun avulla. Sähköimpulssit muuttavat kaasun koostumusta plasmassa, joka valottaa siten fosforiosasia ja muodostaa kuvan.
   Kuvaformaatti, kontrastisuhde, taajuus ja resoluutio on tärkeä ottaa huomioon plasmatelevisiossakin ja niihin pätee samat säännöt kuin lcd-TV:ssä. Katso siis lisätietoja näistä ylhäältä.

    

   Plasma-TV:n edut

   • Plasma-TV tuottaa selvää, tarkkaa ja tasaista kuvaa.
   • Plasma-TV:itä on saatavilla erittäin suuren kokoisia
   • Plasma-TV:n kuva säilyy hyvänä kaikista katselukulmista katsottuna.

    

   Plasma-TV:n haitat

   • Plasma-TV on painava: huomioi paino, jos haluat kiinnittää TV:n seinään
   • Plasma-TV:itä ei saa pieninä
   • Varsinkin alussa pitää huolehtia siitä, ettei kuva ’pala’ ruudulle. Esim. teksti-TV:tä katsellessa näin voi tapahtua. Palamista voi kuitenkin ehkäistä ja siitä mainitaan usein ohjeissa.
   • Valon heijastus ruudusta on usein ongelma plasma-TV:tä päiväsaikaan katsellessa.
   • Plasma-TV on kalliimpi kuin lcd-TV
   • Energiankäyttö vaihtelee paljon plasma-TV:issä. Tummia kuvia voi katsella hyvinkin säästäväisesti, mutta kirkkaita valoisia kuvia katsellessa energian kulutus kohoaa huimasti.

    

   Led-TV
   Lyhenne LED tulee sanoista Light Emitting Diode ja on suomeksi loistediodi. Led-TV toimii sillä periaatteella, että puolijohdemateriaalin läpi johdetaan sähkövirtaa, joka sitten säteilee valoa. Led-TV on kevyt TV, jonka kuvanlaatu on erittäin hyvä.

    

   Led-TV:n edut

   • led-TV kuluttaa vähemmän virtaa kuin lcd-TV.
   • Näyttö itsessään ei lämpene, vaan ainoastaan muuntaja kuten muissakin taulu-TV malleissa.
   • led-TV:stä ei aiheudu ylimääräistä ääntä virran ollessa päällä.
   • Ympäristöystävällisyys verrattuna lcd- tai plasma-TV:seen.

    

   Led-TV:n haitat

   • Auringon valon tai muun valon aiheuttama heijastus
   • Kallis hinta

    

   Smart TV
   Smart TV on perinteisen television ja tietokoneen yhdistelmä. Smart TV:t tarjoavat internet-valmiuden ja verkko-ominaisuuksia. Elokuvien ja ohjelmien katselun siirtyessä enenevissä määrin internetiin, mahdollistaa Smart TV pääsyn monipuoliseen elokuva- ja ohjelmatarjontaan, sovelluksiin ja peleihin. Sisältöä on myös mahdollista katsoa mobiililaitteella tai toisin päin; mobiililaitteen sisällön saa näkyviin Smart TV:hen. Älytelevisiot tarjoavat kuluttajalle helppokäyttöisen ja monipuolisen ratkaisun olohuoneisiin. Suosittuja Smart TV -merkkejä ovat mm. LG, Samsung ja Panasonic.

    

   3D-televisio
   Uusimmat lcd ja plasma televisiot pystyvät tarjoamaan kolmiulotteisen näkymän (3D-televisio tai 3D-tv). Useissa malleissa 3D toimintoa käyttääksesi tarvitset erityiset 3D-lasit. Nämä tuotteet ovat usein 3D-ready merkittyjä. On kuitenkin olemassa televisioita, jotka tarjoavat todellista 3D kuvaa ilman laseja.

   Full HD
   Jo muutamia vuosia ostajia on suositeltu ostamaan lcd- tai plasmatelevisioita, jotka ovat vähintään HD-ready, mutta mieluiten Full HD. HD-televisiot tulevat olemaan kova juttu tulevaisuudessa. Mutta mitä se oikein tarkoittaa? HD on lyhenne sanoista High Definition ja tarkoittaa sitä, että kuvasta saadaan entistä terävämpi. Full HD:n resoluutio on 1920 x 1080 pikseliä. Tämä tarkoittaa viisin kertaisesti terävämpää kuvaa kuin standardi televisiokuva. Suomeksi HD-kuvaa kutsutaan teräväpiirtokuvaksi.

    

   HD-ready
   Lcd- tai plasma-TV, joka on HD-ready ei aivan yllä Full HD:n tasolle, mutta pystyy kyllä vastaanottamaan HD-kuvaa. TV on HD-ready, jos siinä on vähintään 720 pikseliä laajakuvaformaatissa. Lisätietoja HD-ready ominaisuudesta löytyy teknisten tietojen selityksistä.

    

   Plasma- tai lcd-TV:n asennus: Seinälle vai TV-tasolle?
   Sen lisäksi, että taulu-TV:n saa sijoitettua TV-tason päälle, kuten kuvaputkitelevisionkin, niin sen voi kiinnittää seuraavilla tavoilla:

   • Kiinteästi seinään
   • Vaakatasossa liukuvaksi
   • Vapaasti liikuteltavaksi
   • Kattokiinnityksellä

    

   Katseluetäisyys
   Pystyäksesi nauttimaan uudesta taulu-TV:stä optimaalisesti, on tärkeää huomioida erikokoisille televisioille tarkoitettu katseluetäisyys. Katseluetäisyys on välimatka katsojan ja TV:n välillä. Tässä asiassa suurempi ei aina ole parempi, ja liian läheltä katsottuna lcd- tai plasma-TV voi näyttää jopa huonommalta kuin oikealta etäisyydeltä katsottuna.
   Sääntöjä katseluetäisyydelle on monia. Yleisesti ottaen hyvä sääntö on tämä: katsojan tulee olla 3-5 kertaa TV:n halkaisijan etäisyydellä televisiosta. Alla tarkempi taulukko:

    

   Halkaisija /tuumahalkaisija /cmkatseluetäisyys
   20–27 tuumaa 50–69 cm 0.76 - 1,5 m
   32–37 tuumaa 81–94 cm 1,8–2,4 m
   42–46 tuumaa 107–117 cm 3–4,25 m
   50 tuumaa 127 cm 3,65–4,8 m
   >61 tuumaa >155 cm >4,5 m
   (lähde: LCD TV Buying Guide)    

    

   Ei vain etäisyys, vaan myös korkeus vaikuttaa. Älä siis kiinnitä televisiota liian korkealle: paras taso on silmien korkeudella ja niin, että TV on suoraan edessäsi.  

    

   Lisäosia lcd- ja plasma-TV:lle
   Lcd- tai plasma-TV:n mukana voi tulla lisäosia. Lisäosia voi myös tilata erikseen. Esimerkkejä televisioiden lisäosista ovat TV-taso, TV-pidike, audiokaapelit, videokaapelit, ja adapterit.

    

   Suosittuja TV-merkkejä
   Suosittuja TV-merkkejä ovat: LG, Grundig, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony ja Toshiba.

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa taulu TV:n. Mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD- tai plasmatelevisiota. Lue yleistä tietoa TV-näytöistä sivuiltamme, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   Plasma- ja LCD-televisioiden tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä. Myös täällä on teknisten termien selitykset.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan uuden TV:n?
   LCD- tai plasmanäyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta televisiota ostettaessa voit ottaa tämän vakuutuksen. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä'), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Mistä tiedän minkä kokoisen television tarvitsen?
   Taulu-TV:n koko ilmoitetaan halkaisijana (senttimetriä tai tuumaa). Kuvan koko mitataan vinosti näytön yli. Näytön koko kannattaa määritellä sen mukaan, miten kaukaa televisiota tullaan katsomaan. Ei ole hyvä istua liian lähellä liian suurta näyttöä. Uudelta televisiolta toivoo parasta mahdollista katselutulosta, mutta varmaankin oikeassa suhteessa huoneeseen nähden. Suositeltu etäisyys suhteessa näytön kokoon:

   halkaisija /tuuma halkaisija /cm katseluetäisyys
   20-27 tuumaa 50-69 cm 0.76 - 1,5 m
   32-37 tuumaa 81-94 cm 1,8 - 2,4 m
   42-46 tuumaa 107-117 cm 3 - 4,25 m
   50 tuumaa 127 cm 3,65 - 4,8 m
   >61 tuumaa >155 cm >4,5 m
   (lähde: LCD TV Buying Guide)    

    

   Voinko käyttää taulutelevisiota myös tietokonenäyttönä?
   yllä voit, mikäli siinä on tämä ominaisuus. Tämä näkyy tuotevertailussamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin tämän mahdollistamiseksi televisioon on liitettävä ulkopuolinen laite. Tärkeä asia on silloin PC-monitorin resoluutio. Tämäkin näkyy tuotevertailussamme.

   Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, kuten televisio pesukone tai jääkaappi, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista taulutelevisioiden teknisistä termeistä selityksineen.

   12 Volttia
   12 voltin taulu-TV sopii hyvin matkailutarkoitukseen. Sen voi kytkeä auton tai asuntovaunun virtalähteeseen. Kaikki mallit eivät sovellu matkailukäyttöön.

   Ambilight
   Philips kehitti Ambilight-toiminnon parantamaan katseluelämystä. Katselun aikana TV muuttaa valotusta sen mukaan, mitä kuvassa näkyy.

   Automatic Channel Installation (ACI)
   Toiminto, jonka avulla TV asentaa kanavat automaattisesti. Kanavia pystyy kuitenkin asentamaan toiveittensa mukaan manuaalisesti.

   Filtterit
   Kuvan tasaisuus ja värit määritetään filttereiden avulla. Comb filter huolehtii esim. siitä, etteivät värit sotkeennu. Filttereitä käytetään sisääntulevaan signaaliin, eikä itseensä ruutuun.

   HD-ready
   High Definition (lyhennys HD) on tulevaisuuden TV-standardi, joka tarjoaa paljon korkeamman resolution kuin aikaisemmin. Televisiot, jotka omaavat tekniikan, jonka avulla voi vastaanottaa HD TV-ohjelmia ovat HD-ready televisioita. Se tarkoittaa sitä, että TV:n minimi resoluutio täytyy olla 720 pikseliä. HD-ready televisiossa täytyy myös olla niin analoginen komponenttivideo sisääntulo kuin digitaalinen DVI/HDMI sisääntulo. TV:n täytyy tukea seuraavia HD-signaaleja: 1920x1080 pikselin 50 ja 60 Hz lomitettu (1080i) signaali ja 1280x720 pikselin 50 ja 60 Hz progressiivinen signaali (720p). DVI- tai HDMI-sisääntulo tukee kopiointiturvaa (HDCP).

   Kaiuttimet
   Kaiuttimet voivat kuulua TV:seen tai olla irralliset. TV:seen, johon kuuluu kaiuttimet voi myös kytkeä irralliset lisäksi. Jos TV:ssä ei ole sisäisiä kaiuttimia, niin tarkista kuuluvatko kaiuttimet yleensäkään pakettiin.

   Kiinnitys
   Taulu-TV:n voi kiinnittää viidellä eri tavalla:

   • Kiinteästi seinään
   • Vaakatasossa liukuvaksi
   • Jalalla tason päälle
   • Vapaasti liikuteltavaksi
   • Kattokiinnitys

   Kiinnitysmekanismi ei aina kuulu hintaan tai tule mukana paketissa. Ota siis asia huomioon ostosta tehdessäsi. Kiinnitysmekanismeja voi siis tilata erikseen.

   Kirkkaus
   Kirkkaus ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Yksi kandela on yhden kynttilän antama valomäärä (Candela tarkoittaa kynttilää latinaksi.) Mitä suurempi luku, sitä parempi.

   Kontrastisuhde

   Mitä korkeampi kontrastisuhde, sitä paremmin värit, jotka eroavat vain vähän toisistaan, tulevat esille.

   Kuva kuvassa (Picture in Picture = PIP)
   TV-ruudullakin voi avata useampia sivuja. Kaksi vaihtoehtoa ovat: Picture in Picture (PIP) ja Picture and Text(PAT).

   Lapsilukko
   Lapsilukon avulla tietyt kanavat voi sulkea lapsilta. Lapsilukkoa saa ohjelmoitua valikon kautta ja se on TV:n ominaisuus. Kanavien sulkeminen onnistuu koodin avulla.

   Kuvaformaatti
   LCD- ja plasmatelevisioita on monen kokoisia. Pienimmät LCD-TV:t ovat halkaisijaltaan 40 cm ja suurimmat 107 cm. LCD-TV:itä on saatavilla 4:3 ja 16:9 (laajakuva) formaateissa. Plasmatelevisioiden koko vaihtelee välillä 90-127cm.

   Kuvan halkaisija
   Taulu-TV:n koko ilmoitetaan halkaisijana (senttimetriä tai tuumaa). Kuvan koko mitataan vinosti näytön yli. Pienimpien näyttöjen halkaisija on 38 cm (15 tuumaa), suuremmat ehkä 160 cm (63 tuumaa). Näytön koko määräytyy sen mukaan, miten kaukaa televisiota tullaan katsomaan. Ei ole hyvä istua liian lähellä liian suurta näyttöä. Uudelta televisiolta toivoo parasta mahdollista katselutulosta, mutta varmaankin oikeassa suhteessa huoneeseen nähden, missä laite riippuu tai seisoo. Suositeltu etäisyys suhteessa näytön kokoon:

   • 50-69 cm:n (20-27 tuumaa) näytöt sopivat 76 cm - 1,5 metrille
   • 81-94 cm:n (32-37 tuumaa) näyttöjen pitää olla 1,8 - 2,4 metrin etäisyydellä
   • 07-117 cm:n (42-46 tuumaa) näytöt tarvitsevat 3 - 4,25 metrin katseluetäisyyden
   • 27 cm:n (50 tuumaa) tai sitä suuremmat näytöt ovat parhaimmillaan 3,65 - 4,8 metrin etäisyydeltä katsottaessa
   • 155 cm:n (61 tuumaa) tai sitä suurempien näyttöjen on oltava vähintään 4,5 metrin etäisyydellä katsojasta


   (lähde: LCD TV Buying Guide)

   Laajakuva
   LCD- ja plasma-TV:t ovat laajakuva TV:itä. laajakuvaformaatti ilmoitetaan tiedoissa yhdistelmällä 16:9. Tämä on leveyden ja korkeuden suhde. Kovin monia TV ohjelmia ei lähetetä laajakuvaformaatissa, joten se soveltuu lähinnä DVD-elokuvian katseluun.

   Monitori
   Ilmoittaa, voiko TV:tä käyttää myös PC-monitorina.

   Monitorin resoluutio
   Jos TV:tä voi käyttää monitorina, niin tässä kentässä ilmoitetaan monitorin resoluutio.

   On Screen Display (OSD)

   Lcd-TV:n säätöjä voi muutella ruudulla näkyvän valikon kautta. Tätä toimintoa kutsutaan nimellä OSD.

   Paino

   Kiloissa ilman pakkausmateriaalia.

   Resoluutio

   Lcd-TV:n näytössä on keskimäärin 576 pikseliä. Se on jo tarpeeksi korkea määrä nautittavaan katselukokemukseen. Mutta koska kuvanlaatua voi kuitenkin siitä vielä parantaa, niin uusimpien lcd-TV:iden resoluutio on vielä huomattavasti parempi. Paras kuvanlaatu käyttää tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä Full HD ja sen resoluutio on 1920 x 1080. Tämä on siis tulevaisuuden resoluutio. TV, jossa ei ole Full HD ominaisuutta, voi silti vastaanottaa Full HD kuvaa, kunhan vaan sen kuvarivien määrä on suurempi kuin 720. Silloin TV:tä kutsutaan HD-ready televisioksi. Lisätietoa Full HD ja HD-ready ominaisuuksista täällä.

   Signaalituki
   Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme signaalia: PAL, SECAM ja NTSC.

   • PAL: käytetään useimmissa Euroopan maissa ja Australiassa.
   • SECAM: käytetään Ranskassa ja Itäeuroopassa.
   • NTSC: käytetään Kanadassa ja USA:ssa.


   Eri systeemit eivät sovi yhteen, mutta useiden televisioiden asetuksia voi muuttaa niin, että niillä voi katsoa ohjelmia eri systeemeistä.

   Sivuja muistiin

   TekstiTV vaihtoehto: ilmoittaa kuinka monta sivua voi ladata muistiin. Mitä enemmän sivuja voi ladata muistiin, sitä nopeammin sivujen selaaminen toimii.

   Taajuus

   Katselukokemuksen laatu riippuu kuvan vakaudesta tai tasaisuudesta. Taajuus, jolla kuva uusitaan ilmoitetaan Hertzeissä (kertaa sekunnissa). Taajuutta koskien pätee: mitä suurempi Hertzi-luku, sitä tasaisempi kuva. 70 Hertzin kuva on tasainen. Tällä hetkellä markkinoilla on saatavilla lcd-TV:itä, jotka lähettävät kuvaa 100 Hertzin taajuudella.

   Teho
   Kaiuttimien teho yksikössä Watt.

   Teletext
   Lähes kaikissa lcd- ja plasmatelevisioissa on Teletext mahdollisuus.

   Thin Film Transistor (TFT)

   Paranneltu versio lcd-näytöstä.

   Ääni

   Kolme vaihtoehtoa: mono, stereo tai virtual dolby..

   • Samsung Laaja valikoima Samsung LCD- ja Plasmatelevisioita
   • Sony Laaja valikoima Sony LCD- ja Plasmatelevisioita
   • LG LG LCD- ja Plasmatelevisiot
   • Philips Philips LCD- ja Plasmatelevisiot
   • Finlux
   • Edulliset LCD- ja Plasmatelevisiot hintaluokassa alle 290 euroa
   • 4K Ultra HD
   • Smart TV
  TV:t 8.3 (1)
  0 - 24
  • Philips 4000 series Full HD erittäin ohut LED-TV 24PFT4032/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/4/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103015154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/5/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103015155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/5/7/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103015157.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/6/1/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103015161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/6/2/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103015162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/0/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103073610.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/1/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103073611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/3/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103073613.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/4/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-103073614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/1/7/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-109069417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/0/5/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-120094005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/0/7/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-120094007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/0/8/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-120094008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/8/6/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-120187186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/5/5/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-120220355.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/8/5/philips-4000-series-24pft4032-12-24-full-hd-white-led-tv-121087885.jpg
   Philips 4000 series Full HD erittäin ohut LED-TV 24PFT4032/12 (447)
   Philips 4000 series Full HD erittäin ohut LED-TV 24PFT4032/12
   Dustin home Dustin home
   7.310510500921871 (79)
   174.99, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Dustin home Dustin home
   7.310510500921871 (79)
   174.99, 1vk (offer_sdt_1_week)
   6
   good_buy
  • Philips Full HD erittäin ohut LED-TV 32PFT5603/12 LED-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/4/7/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-103015947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/4/9/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-103015949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/8/3/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-106812483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/2/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-108745262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/7/0/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-108873170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/5/4/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-114502454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/7/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-115248297.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/6/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-117003436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/1/5/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-117654815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/3/2/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-118636432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/8/3/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-119522283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/9/9/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-32pft5603-12-119910799.jpg
   Philips Full HD erittäin ohut LED-TV 32PFT5603/12 LED-televisio (293)
   Philips Full HD erittäin ohut LED-TV 32PFT5603/12 LED-televisio
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   229.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   229.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • Philips 8500 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 55PUS8503/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/8/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-103015888.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/9/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-103015889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/0/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-103015890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/1/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-103015891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/2/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-103015892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/5/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-106812505.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/6/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-106812506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/7/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-106812507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/7/4/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-107507674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/8/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-107600428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/6/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-108745266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/7/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-108745267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/3/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111398263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/6/9/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111403969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/7/7/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111582077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/5/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111794555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/7/1/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111882071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/7/2/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111882072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/7/3/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111882073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/7/4/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111882074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/7/5/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-111882075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/9/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-112732169.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/2/0/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-113317320.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/2/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-114502702.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/4/8/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-114925648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/4/2/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-115847042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/0/9/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-116816309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/0/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/1/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576901.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/2/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/3/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/4/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/5/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/6/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/7/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/8/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/9/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/0/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/1/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576911.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/2/philips-8500-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus8503-12-121576912.jpg
   Philips 8500 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 55PUS8503/12 (184)
   Philips 8500 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 55PUS8503/12
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   605.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   605.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • Philips 4200 series Full HD erittäin ohut LED-TV 22PFT4232/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/3/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-116965043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/0/4/philips-4200-series-22pft4232-12-22-led-tv-79072404.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/6/2/philips-4200-series-22pft4232-12-22-led-tv-79303662.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/4/9/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-80090249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/4/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-96024034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/5/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-96024035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/6/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-96024036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/7/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-96024037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/3/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-100742423.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/3/2/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-102197632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/3/3/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-102197633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/3/4/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-102197634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/5/2/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-102597352.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/0/2/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-106625502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/3/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-108561713.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/1/7/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-114457517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/1/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-117631981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/1/philips-4200-series-22pft4232-12-22-full-hd-black-led-tv-118630071.jpg
   Philips 4200 series Full HD erittäin ohut LED-TV 22PFT4232/12 (113)
   Philips 4200 series Full HD erittäin ohut LED-TV 22PFT4232/12
   Dustin home Dustin home
   7.310510500921871 (79)
   174.63, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.310510500921871 (79)
   174.63, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
   good_buy
  • Samsung UE55NU6025 UHD-TV 4K, SMART, FLAT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/2/samsung-55-4k-smart-tv-ue55nu6025kxxc-116554072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/4/3/samsung-ue55nu6025kxxc-55-ultra-hd-televisio-117789043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/9/samsung-ue55nu6025-65-smart-4k-ultra-hd-led-televisio-119323419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/8/samsung-ue55nu6025-55-led-smart-tv-119459118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/3/samsung-ue55nu6025-55-smart-4k-ultra-hd-led-televisio-120080393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/8/samsung-ue55nu6025-uhd-tv-4k-smart-flat-121072258.jpg
   Samsung UE55NU6025 UHD-TV 4K, SMART, FLAT (124)
   Samsung UE55NU6025 UHD-TV 4K, SMART, FLAT
   Power.fi Power.fi
   571.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   571.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   6
   good_buy
  • Sony KD-49XF7596 48.5" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LCD-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/6/3/sony-kd-49xf7596-4k-led-tv-107600563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/1/sony-kd49xf7596b-109537241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/2/sony-kd49xf7596b-109537242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/0/sony-kd49xf7596b-110584040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/1/4/sony-kd-49xf7596-111575714.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/8/7/sony-kd-49xf7596-111590787.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/4/sony-kd49xf7596baep-111861414.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/0/9/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-113104309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/6/6/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249766.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/6/7/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/6/8/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249768.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/6/9/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249769.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/7/0/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/7/1/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249771.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/8/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-116165468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/3/9/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-116615239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/1/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-117655831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/4/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-117759784.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/5/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-118272205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/7/2/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-119491072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/5/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-119495965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/3/sony-kd-49xf7596-48-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-120174143.jpg
   Sony KD-49XF7596 48.5" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LCD-televisio (221)
   Sony KD-49XF7596 48.5" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LCD-televisio
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.445489073825265 (59)
   704, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.445489073825265 (59)
   704, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Finlux 49" 4K SMART-TV FIN49UTV560BK
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/1/0/finlux-fin49utv560-49-4k-led-tv-77812810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/7/finlux-49-4k-smart-tv-fin49utv560bk-105292377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/8/finlux-49-4k-smart-tv-fin49utv560bk-105292378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/9/finlux-49-4k-smart-tv-fin49utv560bk-105292379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/0/finlux-49-4k-smart-tv-fin49utv560bk-105292380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/1/finlux-49-4k-smart-tv-fin49utv560bk-105292381.jpg
   Finlux 49" 4K SMART-TV FIN49UTV560BK (507)
   Finlux 49" 4K SMART-TV FIN49UTV560BK
   Power.fi Power.fi
   371.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   371.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Philips 7000 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 49PUS7503/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/2/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103627742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/3/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103627743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/4/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103627744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/5/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103627745.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/6/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103627746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/7/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103953167.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/8/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103953168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/9/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103953169.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/7/0/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103953170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/7/1/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-103953171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/3/9/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-106013339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/4/0/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-106013340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/4/1/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-106013341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/6/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-107600426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/0/0/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-109154400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/1/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-109373791.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/7/9/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-110845379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/5/5/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-113628155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/3/2/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-114522432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/3/7/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-114658537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/3/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-115248763.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/4/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-115248764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/5/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-115248765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/6/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-115248766.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/7/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-115248767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/0/0/philips-7000-series-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-49pus7503-12-116816300.jpg
   Philips 7000 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 49PUS7503/12 (73)
   Philips 7000 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 49PUS7503/12
   Hobby Hall Hobby Hall
   566.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   566.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   7
   good_buy
  • Sony 32" Smart TV KDL-32WE613
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/2/6/sony-kdl32we613-32-televisio-79581026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/3/6/sony-kdl32we613-81263736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/9/5/sony-kdl32we613-90830695.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/8/sony-32-smart-tv-kdl-32we613-96024068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/0/sony-32-smart-tv-kdl-32we613-118678790.jpg
   Sony 32" Smart TV KDL-32WE613 (129)
   Sony 32" Smart TV KDL-32WE613
   Dustin home Dustin home
   7.310510500921871 (79)
   345.01, ? (offer_sdt_unknown)
   Dustin home Dustin home
   7.310510500921871 (79)
   345.01, ? (offer_sdt_unknown)
   5
   good_buy
  • Sony KD-43XF7596 42.5" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LCD-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/3/5/sony-kd43xf7596baep-led-tv-108-cm-43-inch-4k-ultra-hd-smart-tv-110768235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/8/2/sony-kd43xf7596b-111372782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/4/9/sony-kd43xf7596b-111424849.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/1/5/sony-kd-43xf7596-111575715.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/3/0/sony-kd43xf7596baep-112005930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/1/0/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-113104310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/8/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-114503558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/4/6/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/4/7/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/4/8/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249748.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/4/9/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/0/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/1/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-115249751.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/1/8/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-lcd-tv-116271618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/7/2/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-117593372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/7/2/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-117655772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/3/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-117759783.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/4/1/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-118003841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/0/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-118272200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/8/5/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-118678885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/4/6/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-118743146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/0/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-119495960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/5/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-119520755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/0/8/sony-kd-43xf7596-42-5-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-lcd-120174108.jpg
   Sony KD-43XF7596 42.5" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LCD-televisio (111)
   Sony KD-43XF7596 42.5" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LCD-televisio
   Amazon Amazon
   529, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   529, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • LG 65" 4K SMART OLED TV OLED65C8PLAAEN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/3/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-105292793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/4/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-105292794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/5/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-105292795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/7/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-105292797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/1/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-110584041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/6/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-114997486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/9/4/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-118636694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/9/lg-65-4k-smart-oled-tv-oled65c8plaaen-118987299.jpg
   LG 65" 4K SMART OLED TV OLED65C8PLAAEN (103)
   LG 65" 4K SMART OLED TV OLED65C8PLAAEN
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   3019, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   3019, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • Philips 7800 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 65PUS7803/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/3/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-103015883.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/4/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-103015884.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/5/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-103015885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/6/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-103015886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/7/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-103015887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/2/7/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-103609227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/8/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-106812508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/9/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-106812509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/3/1/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-107600431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/8/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-108745268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/9/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-108745269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/3/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-109155073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/6/5/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-109893865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/1/1/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-111619711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/1/2/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-111619712.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/6/7/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-112071467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/4/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-114502744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/9/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-115248799.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/0/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-115248800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/1/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-115248801.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/2/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-115248802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/3/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-115248803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/0/4/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-115248804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/1/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-116865481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/7/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-117655477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/7/7/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-118636677.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/2/4/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-118742324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/4/philips-7800-series-65pus7803-12-65-led-tv-118987294.jpg
   Philips 7800 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 65PUS7803/12 (57)
   Philips 7800 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 65PUS7803/12
   Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
   1004.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Elisa Verkkokauppa Elisa Verkkokauppa
   1004.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
   good_buy
  • Philips 4K Ultra-Slim TV powered by Android TV 55PUS7503/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/7/5/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103626875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/7/6/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103626876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/7/7/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103626877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/7/8/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103626878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/7/9/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103626879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/7/2/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103953172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/7/3/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103953173.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/7/4/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-103953174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/5/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-105486975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/8/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-106812518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/9/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-106812519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/3/6/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-107600436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/6/7/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-108930467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/3/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-109373803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/9/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-111421609.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/4/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-111599074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/8/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-114502848.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/1/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-115248811.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/2/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-115248812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/3/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-115248813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/4/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-115248814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/5/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-115248815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/7/philips-4k-ultra-slim-tv-powered-by-android-tv-55pus7503-12-116816317.jpg
   Philips 4K Ultra-Slim TV powered by Android TV 55PUS7503/12 (51)
   Philips 4K Ultra-Slim TV powered by Android TV 55PUS7503/12
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   655.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   655.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   8
   good_buy
  • Philips 8500 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 49PUS8503/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/3/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-103015893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/4/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-103015894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/5/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-103015895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/6/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-103015896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/7/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-103015897.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/4/7/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106525247.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/4/9/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106525249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/5/0/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106525250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/5/1/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106525251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/5/2/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106525252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/4/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106812514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/5/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106812515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/6/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106812516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/7/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106812517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/4/1/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107238841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/3/4/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107600434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/8/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-108930628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/7/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111794557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/9/0/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-113468890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/7/5/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114032975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/0/8/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114502808.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/3/4/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114522434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/3/5/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114522435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/4/9/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114599749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/5/philips-8500-series-49pus8503-12-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-116816315.jpg
   Philips 8500 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 49PUS8503/12 (53)
   Philips 8500 series Erittäin ohut 4K-televisio ja Android TV 49PUS8503/12
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   805.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   805.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • LG OLED55C8PLA 55" OLED-TV 4K OLED WEB OS SMART
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/8/lg-55-4k-smart-oled-televisio-oled55c8pl-105292848.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/0/8/lg-oled55c8pla-55-oled-tv-4k-oled-smart-109575408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/0/9/lg-oled55c8pla-55-oled-tv-4k-oled-smart-109575409.jpg
   LG OLED55C8PLA 55" OLED-TV 4K OLED WEB OS SMART (170)
   LG OLED55C8PLA 55" OLED-TV 4K OLED WEB OS SMART
   Power.fi Power.fi
   1421.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   1421.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • Philips Erittäin ohut Smart Full HD LED-TV 50PFS5803/12 LED-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/1/5/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-105495115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/1/6/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-105495116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/8/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-106812708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/0/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-107811870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/1/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-107811871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/2/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-107811872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/3/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-107811873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/0/8/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-113328308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/2/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-115249832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/3/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-115249833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/4/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-115249834.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/5/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-115249835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/6/philips-50pfs5803-12-50-full-hd-black-led-tv-115249836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/1/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-50pfs5803-12-117195721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/4/3/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-50pfs5803-12-118561143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/2/philips-full-hd-ultra-slim-led-tv-50pfs5803-12-118836212.jpg
   Philips Erittäin ohut Smart Full HD LED-TV 50PFS5803/12 LED-televisio (97)
   Philips Erittäin ohut Smart Full HD LED-TV 50PFS5803/12 LED-televisio
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.445489073825265 (59)
   404, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.445489073825265 (59)
   404, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Philips 6000 series 32PFS6402 32" Full HD Smart TV Wi-Fi Hopea LED-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/5/2/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-80391752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-81265206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/7/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-81265207.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-81265208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-81265209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-83385619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/2/0/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-86313720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/2/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-86313721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/2/2/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-86313722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/4/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-100765341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-101279949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/0/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-101279950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-101279951.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/2/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-101279952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/3/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-101279953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/0/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/0/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/0/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/2/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197712.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/3/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197713.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/4/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102197714.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/0/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102597408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/0/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-102597409.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/3/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-105292473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/4/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-105292474.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/5/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106654705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106654706.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/7/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106654707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106654708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-106654709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/2/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-108768282.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/7/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-110531079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-110661728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111290571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/3/4/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111345434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/3/5/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111345435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/3/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111345436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/3/7/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111345437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/3/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111345438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/3/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111345439.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/2/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114457528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-115173199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/2/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-115236126.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/5/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-115460559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-116814231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/1/0/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-116853810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/7/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-116883287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-116966466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/7/1/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-117770971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/0/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-117772860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/2/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-117833126.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/0/9/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-118026909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/5/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-118363915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/0/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-118891306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/4/8/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-119268648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/2/6/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-120935526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/9/7/philips-6000-series-32pfs6402-32-full-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-121555997.jpg
   Philips 6000 series 32PFS6402 32" Full HD Smart TV Wi-Fi Hopea LED-televisio (67)
   Philips 6000 series 32PFS6402 32" Full HD Smart TV Wi-Fi Hopea LED-televisio
   Amazon Amazon
   355.49, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   355.49, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Samsung LT24E310EXQXE 24" LED TV
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/2/samsung-te310-24-computer-monitor-82176322.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/9/8/samsung-lt24e310exqxe-24-led-tv-76272698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/4/1/samsung-lt24e310exqxe-24-led-tv-80428141.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/3/samsung-te310-24-computer-monitor-82176323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/4/samsung-te310-24-computer-monitor-82176324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/5/samsung-te310-24-computer-monitor-82176325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/6/samsung-te310-24-computer-monitor-82176326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/3/1/samsung-te310-24-wxga-va-black-computer-monitor-102197131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/3/2/samsung-te310-24-wxga-va-black-computer-monitor-102197132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/4/samsung-te310-24-wxga-va-black-flat-computer-monitor-103952614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/5/samsung-te310-24-wxga-va-black-flat-computer-monitor-106604205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/5/4/samsung-te310-24-wxga-va-black-flat-computer-monitor-117605654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/7/9/samsung-te310-24-wxga-va-black-flat-computer-monitor-118629379.jpg
   Samsung LT24E310EXQXE 24" LED TV (73)
   Samsung LT24E310EXQXE 24" LED TV
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   195.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   195.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • LG 65UJ651V 65" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta, Hopea LED-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/7/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/3/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-78429753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/5/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-78429755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/6/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-78429756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/8/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-78429758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/6/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/9/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/0/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/1/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/2/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/3/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/4/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-96023934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/1/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-102197571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/2/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-102197572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/3/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-102197573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/3/7/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-112428537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/8/0/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-118629980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/8/lg-65uj651v-65-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-silver-led-tv-118987248.jpg
   LG 65UJ651V 65" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta, Hopea LED-televisio (71)
   LG 65UJ651V 65" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta, Hopea LED-televisio
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   996.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   5.381815666414762 (5)
   996.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Samsung QE55Q7FNATXXC
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/6/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/7/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579297.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/8/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/9/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/0/1/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/0/2/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/0/3/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/0/4/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579304.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/0/5/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-107579305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/6/6/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-108745366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/6/7/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-108745367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/1/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-110584061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/9/3/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111805593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/9/4/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-111805594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/9/8/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-112117998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/6/7/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-114503867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/5/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-119077485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/3/8/samsung-qe55q7fnatxxc-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-silver-led-tv-121048938.jpg
   Samsung QE55Q7FNATXXC (37)
   Samsung QE55Q7FNATXXC
   Power.fi Power.fi
   1401.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   1401.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   6
   good_buy
  • Sony KD-55AF8 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/4/sony-kd-55af8-103074754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/2/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/3/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/4/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/5/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/6/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/7/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/8/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/9/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-103940109.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/4/3/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105343843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/4/4/sony-kd55af8baep-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105343844.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/9/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/0/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/2/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/7/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/8/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/9/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-105524059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/7/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/8/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/9/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/0/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/2/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106812344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/9/8/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-107598198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-108169876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/4/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-108228544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/7/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-108279787.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/3/2/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-109998832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/7/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-110565275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/7/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111313671.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111349901.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/2/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111349902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111349903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111349904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111349905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111349906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/9/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111434693.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/9/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111434694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/0/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-112574001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/4/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-114101541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/6/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-114466863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/8/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115185381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/1/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115219913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115245053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115245054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115245055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115245056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/7/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115245057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/8/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115245058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/6/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-116425166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/0/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-116815200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/7/0/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-117706670.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/8/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-118027068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-118464375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/9/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-118678859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/2/7/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892127.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/2/8/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/2/9/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892129.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/0/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/1/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/2/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/3/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/4/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/6/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/7/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-118892137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/5/sony-kd-55af8-55-4k-ultra-hd-smart-tv-wifi-noir-ecran-led-119491345.jpg
   Sony KD-55AF8 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-televisio (52)
   Sony KD-55AF8 55" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-televisio
   Power.fi Power.fi
   1821.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   1821.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
  • LG 49UJ630V 49" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-televisio
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/5/3/lg-49uj630v-85638153.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/7/lg-49uj630v-85705227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/7/0/lg-49uj630v-87438870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/5/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/6/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/7/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/8/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/9/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/0/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/1/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/2/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/3/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-87988423.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/5/2/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-100899652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/7/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/8/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/9/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/0/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/1/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/2/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/3/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/4/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-101021844.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/0/7/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-102197907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/0/8/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-102197908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/0/1/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-102597501.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/2/4/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106697424.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/2/5/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106697425.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/2/6/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106697426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/2/7/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106697427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/2/8/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-106697428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/7/2/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111297872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/4/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111348134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/5/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111348135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/6/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111348136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/7/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111348137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/8/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111348138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/9/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-111348139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/5/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-112167345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/5/9/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-113275459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/6/8/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115238468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/6/9/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115238469.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/0/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115238470.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/1/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115238471.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/2/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115238472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/3/lg-49uj630v-49-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-black-led-tv-115238473.jpg
   LG 49UJ630V 49" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-televisio (99)
   LG 49UJ630V 49" 4K Ultra HD Smart TV Wi-Fi Musta LED-televisio
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.445489073825265 (59)
   504, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.445489073825265 (59)
   504, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Sony 55" 4K ANDROID SMART-TV KD55XE8096BAEP
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/9/5/sony-kd-55xe8096-77012295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/0/6/sony-kd-55xe8096-77132606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/5/9/sony-kd-55xe8096-77210159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312015.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/7/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/8/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/9/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/0/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/1/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-77312021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/5/3/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-100750453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/6/0/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-100764760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279684.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279685.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/7/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279687.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/8/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/9/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/0/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-101279690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/2/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102197222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/3/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102197223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102197224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102197225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102197226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/7/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/8/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/9/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/0/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/1/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519141.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/2/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/3/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/7/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-102519147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/1/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-106605021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/2/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-106605022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/3/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-106605023.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-106605024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-106605025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/8/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111287288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/3/3/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111347433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/3/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111347434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/3/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111347435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/3/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111347436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/3/7/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111347437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/3/8/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-111347438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-114066446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/0/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-114098404.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-114322205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-114322206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/4/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115231824.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/5/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115231825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/6/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115231826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/7/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115231827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/8/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115231828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/9/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115231829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/1/2/sony-kd-55xe8096-54-6-4k-ultra-hd-smart-tv-wi-fi-led-tv-115720812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/9/sony-tv-sony-kd55xe8096baep-55-edge-led-smart-4k-117631039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/7/sony-tv-sony-kd55xe8096baep-55-edge-led-smart-4k-119263267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/8/sony-tv-sony-kd55xe8096baep-55-edge-led-smart-4k-119263268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/9/sony-tv-sony-kd55xe8096baep-55-edge-led-smart-4k-119263269.jpg
   Sony 55" 4K ANDROID SMART-TV KD55XE8096BAEP (79)
   Sony 55" 4K ANDROID SMART-TV KD55XE8096BAEP
   Power.fi Power.fi
   721.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   721.9, ? (offer_sdt_unknown)
   3
  • Samsung LT28E310EXQXE 28" LED TV
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/1/0/samsung-te310-28-wxga-va-black-flat-computer-monitor-74975110.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/5/samsung-lt28e310exqxe-28-led-tv-80420105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/7/samsung-te310-28-computer-monitor-82176327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/8/samsung-te310-28-computer-monitor-82176328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/9/samsung-te310-28-computer-monitor-82176329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/3/0/samsung-te310-28-computer-monitor-82176330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/3/1/samsung-te310-28-computer-monitor-82176331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/9/0/samsung-te310-28-wxga-va-black-computer-monitor-101279590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/6/samsung-te310-28-wxga-va-black-computer-monitor-102197076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/7/samsung-te310-28-wxga-va-black-computer-monitor-102197077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/9/samsung-te310-28-wxga-va-black-computer-monitor-102197079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/7/0/samsung-te310-28-wxga-va-black-flat-computer-monitor-103952570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/5/2/samsung-te310-28-wxga-va-black-flat-computer-monitor-105292152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/5/3/samsung-te310-28-wxga-va-black-flat-computer-monitor-105292153.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/0/2/samsung-te310-28-wxga-led-flat-black-computer-monitor-115747702.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/9/4/samsung-te310-28-wxga-va-black-flat-computer-monitor-117630894.jpg
   Samsung LT28E310EXQXE 28" LED TV (76)
   Samsung LT28E310EXQXE 28" LED TV
   Multitronic Multitronic
   8.444507803227866 (298)
   219, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Multitronic Multitronic
   8.444507803227866 (298)
   219, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
  2 13
  • Quick filters (quick_questions):
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • LG DEFAULT
    • lg
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Finlux DEFAULT
    • finlux
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
   • Smart TV DEFAULT
    • kylla_
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • < 45 " (ruudun_halkaisija_45)
   • 45 " - 55 " (ruudun_halkaisija_45_55)
   • 55 " - 65 " (ruudun_halkaisija_55_65)
   • ≥ 65 " (ruudun_halkaisija_65)
  • Hinta (price):
   • < 525 € (budget)
   • 525 € - 825 € (price_530_830)
   • 825 € - 1425 € (price_830_1400)
   • ≥ 1425 € (price_1400)
  • Merkki (brand):
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 1366 x 768 pikseliä (1366_x_768_pikselia_)
   • 1920 x 1080 pikseliä (1920_x_1080_pikselia_)
   • 3840 x 2160 pikseliä (3840_x_2160_pikselia_)
   • 4096 x 2160 pikseliä (4096_x_2160_pikselia_)
  • Smart TV (smart_tv):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDR (high_dynamic_range_imaging_hdri_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei_)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Bluetooth (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Energialuokitus (energialuokka):
   • A (a)
   • A++ (a_)
   • B (b)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD Ready (hd_ready)
   • Ultra HD 4K (ultra_hd_4k)
   • WXGA (wxga)
  • info@vertaa.fi