x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  mp3-soitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta mp3-soitin

  • Yleiset tiedot

   Kannettava mp3-soitin on aikoinaan suosittuna olleen diskmanin seuraaja. Iskunkestävyys, pieni koko ja kannettavuus ovat ominaisuuksia, jotka tekivät mp3-soittimesta niin suositun. Myös internetistä saatavilla olevat musiikkitiedostot auttoivat mp3:n suosion kasvua. Nykyään monilla laitteilla, kuten esim. DVD-soittimilla ja kännyköillä voi soittaa mp3-tiedostoja.

   Suosittuja mp3-soitinmerkkejä ovat Apple (iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung ja Sony.

   Koska mp3-soittimia on niin monenlaisia voi valinnan tekeminen olla vaikeaa. Valinnan helpottamiseksi annammekin ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • mp3-soittimen käyttö,
   • muisti,
   • akun kesto,
   • tiedostoformaatit,
   • mp3-soittimen toiminnot,
   • käyttöjärjestelmä,
   • näyttö ja ohjelmointi,
   • lisäosia.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon mp3-soitinta hankkiessa:

   1. Muisti: Kuinka paljon musiikkia tahdot ladata soittimeen? Muisti voi muutella 128 MB:n (n. 2h musiikkitiedostojen kuuntelua) ja 60 GB:n (n. 900h musiikkitiedostojen kuuntelua) välillä.
   2. Bitrate: Mitä korkeampi bitrate, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.
   3. Käyttöjärjestelmä: Musiikkitiedostoja saa kopioitua mp3-soittimeen PC:n tai Macin kautta. Varmista, että haluamasi mp3-soitin sopii yhteen sinun PC:n tai Mac:in kanssa.
   4. Käyttö: Valitse mp3-soitin tarpeittesi ja käyttötarkoitustesi mukaan. Jos haluat käyttää mp3-soitinta lenkillä, valitse silloin pieni iskunkestävä mp3-soitin. Jos haluat käyttää mp3-soitinta jatkuvasti kaikkialla, niin on paras hankkia mp3-soitin suurella muistilla, jolla musiikkia voi soittaa pitkään latauksetta.

   Mp3-soittimen käyttö
   Mp3 tarkoittaa MPEG-1/2 Audio Layer 3. Se on pakkaustekniikka, jolla tietomäärä pakataan digitaalisesti. Digitaalitiedoston laatu huononee sitä mukaan kun tiedostoa tallennetaan pienempään muotoon. Käyttäjän on itse valittava: joko suuri määrä heikkoa laatua, tai hieman pienempi määrä mutta hyvää CD-laatua.
   Mp3-tiedostoja on vaivatonta löytää internetistä, vaikka tekijänoikeuksista käydään edelleen keskustelua. Mp3-tiedostoja voi ladata usealta suomalaiselta ja maailmanlaajuiselta webbisivulta ja laittaa ne sitten mp3-soittimeen. Tämä tapahtuu tietokoneella. On myös mahdollista 'repäistä' oma CD (muuntaa audio-CD:ltä mp3-tiedostoksi) ja tallentaa ne mp3-soittimeen.

   Muisti
   Mp3-soitin toimii muistilla. Muistin suuruus määrää siihen mahtuvan musiikin määrän. Normaali CD-laatuinen mp3 (128 kbit, 44 kHz stereo) vie tilaa noin 1 Mb per minuutti. 512 Mb:n muistiin mahtuu näin ollen noin 500 minuuttia musiikkia. Yleisesti ottaen on olemassa kahdenlaisia muisteja:

   • Sisäinen muisti: halvat mp3-soittimet omaavat sisäisen muistin, eli flash-muistin. Tämän tyyppistä muistia ei pysty lisäämään. Mp3-soittimen sisäisen muistin määrä on yleensä 128, 256, 512 MB tai 1 GB (1024 MB). 128 MB:in mp3-soittimeen saa mahtumaan n. 2 tunnin edestä musiikkitiedostoja ja 512 MB mp3-soittimeen mahtuu n. 8 tuntia.
   • Kovalevy: kalliimpiin mp3-soittimiin kuuluu usein kovalevy, jonka kapasiteetti voi olla esim. 5, 10, 20 tai 40 gigatavua. Näitä kutsutaan myös nimellä ’hp mp3-soittimet’.

   On myös olemassa malleja, joissa on kummatkin; sisäinen muisti ja kovalevy, ja mahdollisuus kasvattaa kapasiteettia erillisillä muistikorteilla.

   Sen lisäksi mp3-soittimessa voi erikoisuutena olla iskumuisti.

   • Iskumuisti: mp3-soittimen iskumuisti huolehtii siitä, että soittimen liikuttaminen ei vaikuta musiikin jatkuvuuteen. Soitin lataa iskumuistiin tietyn määrän musiikkia, jonka soittaminen kestää muutamia minuutteja. Iskuista tai liikkumisesta riippumatta musiikki soi keskeytyksettä. Tätä kutsutaan myös nimellä Jogproof tai Shockproof.

   Akun kesto
   Muistin koon lisäksi myös akun kesto on tärkeää ottaa huomioon mp3-soitinta ostaessa. Jos musiikista haluaa nauttia pidempään kerralla, on tärkeää, että akkukin kestää sen aikaa.

   Tiedostoformaatit
   Mp3-soittimeen voi tallentaa digitaalisia musiikkitiedostoja eri formaateissa. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat:

   • mp3
   • Wma
   • iTunes
   • Real

   Nämä formaatit ovat standardisoituja kaikkialla maailmassa. Tärkeää audion muokkamisessa audioformaatista digitaaliseen formaattiin on bitrate. Bitrate ilmoittaa kuinka monta bittiä käytetään äänen tallentamiseen yhden sekunnin ajalta. Mitä korkeampi bitrate, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.

   mp3-soittimen toiminnot
   Perustoiminnon, eli musiikin soiton lisäksi mp3-soittimessa voi olla myös seuraavanlaisia toimintoja:

   • AVLS, eli Automatic Volume Limiting system. Tämän toiminnon avulla äänenvoimakkuutta säädellään niin, ettei kuulolle aiheudu vahinkoa.
   • Introscan-toiminnolla on mahdollista kuunnella kappaleen alun muutamaa ensimmäistä sekuntia.Radio
   • Kaukosäädin
   • Voicememo
   • Filmien ja sarjojen lataaminen
   • Pelejä

   Nämä lisätoiminnot käyttävät kuitenkin tietysti samaa akkua kuin musiikinkuuntelu.

   Käyttöjärjestelmä
   Musiikkitiedostot kopioidaan mp3-soittimeen PC:ltä tai Mac:ilta. Katso mp3-soitinta ostaessasi, että haluamasi soitin toimii myös sillä käyttöjärjestelmällä, joka on omassa PC/Mac:ssäsi.
   Mp3-soitin on yhteydessä PC:hen kaapeleilla tai langattomasti (esim. Bluetooth). Liitäntä vaihtelee: sen voi tehdä telakointiaseman, USB:n, sarjaportin tai firewiren kautta. Tuotevertailusta näkee, mitkä mahdollisuudet ovat käytössä.

   Näyttö ja ohjelmointi
   Mp3-soittimessa on lähes aina LCD-näyttö, josta näkee levyn, esiintyjien ja kappaleen tiedot. Navigointi tapahtuu myös enimmäkseen näytön kautta, siinä olevan valikon avulla. Mikäli näytön koko on tiedossa, löytyy se tuotevertailusta. Koko annetaan korkeutena ja leveytenä pikseleissä.
   Raidan metadatan siirto tapahtuu ID3 tagin kautta. Metadataa ovat laulun nimi, taiteilija, kyseessä oleva levy ja vuosi. Nämä tiedot näkyvät näytössä.
   Käytännöllinen lisävaruste on näytön taustavalo, jolloin voit käyttää soitinta myös pimeässä. Lisätiedoissa näkyvät muut näyttöä koskevat tiedot, kuten montako riviä näytölle mahtuu.
   Mp3-soittimessa navigointi näkyy näytössä. Valikon käyttö tapahtuu hipaisukytkimillä, kiertokytkimillä, tai kummallakin. Jog dial on ympäripyörivä navigointipyörä, jonka avulla navigointi tapahtuu vaivattomasti yhden ainoan kontrollin avulla.

   Lisäosia
   Mp3-soittimen mukana tulee kuulokkeet. Ne ovat useimmiten nappikuulokkeet. Haluatko toisenlaiset kuulokkeet? Tarkista millainen liitin mp3-soittimessasi on kuulokkeille ja vertaile kuulokkeita täällä. Muita tarvikkeita ovat suojapussit, mp3-akut, ja kaiuttimet, joihin mp3-soittimen voi liittää.

   Vertaile täällä mp3-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Pystynkö soittamaan kannettavassa MP3-soittimessa myös alkuperäisen audio-CD:n?
   Et, se ei ole mahdollista MP3-soittimella. Se on kyllä mahdollista 'kiinteillä' CD- ai SACD-soittimilla. Tämäntyyppisissä soittimissa on kyseessä itse asiassa käänteisestä periaatteesta: siinä on mahdollista kuunnella audiosoittimessa MP3 CD-writables.

   Miten teen CD:stäni MP3-tiedostoja?
   Se käy PC:llä tai Macillä siihen tarkoitetulla ohjelmistolla. MP3-tiedosto voidaan sitten heti laittaa MP3-soittimeen, tai polttaa se CD ROM:ille. Toisinaan on audio-CD:ssä varmistus, joka estää sen muuntamisen digitaaliseksi tiedostoksi. Sen tarkoituksena on estää väärinkäytökset.

   Mistä löydän MP3-tiedostoja?
   Internetissä löytyy useita laillisia ja laittomia sivuja, joilta MP3-tiedostoja voidaan ladata. Tekijäinoikeuksista ja muusikon saamatta jäämistä tuloista käydään edelleen keskustelua.

   Onko eroa MP3-soittimella, jossa on kovalevy ja toisella jossa on erillinen muistikortti?
   Kyllä on eroa. MP3-soitin, jossa on kovalevy, on herkempi liikuttelulle ja iskuille. Mutta iskumuistin ansiosta on musiikki hyvin soitettavissa. Kovalevyllä varustettuun soittimeen mahtuu paljon enemmän musiikkia kuin jos siinä olisi erillinen muistikortti. Mutta soitin, jossa on erillinen muistikortti, kestää paremmin iskuja ja töytäisyjä.

   Paljonko musiikkia MP3-soittimeen saa mahtumaan?
   Muistin suuruus määrää siihen mahtuvan musiikin määrän. Normaali CD-laatuinen MP3 (128 kbit, 44 kHz stereo) vie tilaa noin 1 Mb per minuutti. 512 Mb:n muistiin mahtuu näin ollen noin 500 minuuttia musiikkia.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista mp3-soitinten teknisistä termeistä ja niiden selitykset.

   Audio formaatit
   MP3 tarkoittaa MPEG-1/2 Audio Layer 3. Se on pakkaustekniikka, jolla tietomäärä pakataan digitaalisesti. Digitaalitiedoston laatu huononee sitä mukaan kun tiedostoa tallennetaan pienempään muotoon. Käyttäjän on itse valittava: joko suuri määrä heikkoa laatua, tai hieman pienempi määrä mutta hyvää CD-laatua. CD:n raidat muunnetaan MP3-tiedostoiksi, jotka tallennetaan suoraan MP3- soittimen kovalevylle, sisäiseen muistiin tai erilliseen muistikorttiin. Muistin suuruus määrää siihen mahtuvan musiikin määrän. Normaali CD-laatuinen MP3 (128 kbit, 44 kHz stereo) vie tilaa noin 1 Mb per minuutti. 512 Mb:n muistiin mahtuu näin ollen noin 500 minuuttia musiikkia.
   MP3-tiedoston tallentaminen voi tapahtua useampaan formaattiin. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat MP3, WMA, iTunes ja Real. Nämä formaatit ovat maailmanlaajuisia standardeja.
   Soittimen tunnistamat formaatit löytyvät tästä kohtaa.

   Avls
   Tämä on lyhenne sanoista Automatic Volume Limiting System, mikä tarkoittaa, että äänenvoimakkuuden maksimi on rajoitettu kuulon suojaamiseksi.

   Bittinopeus mp3
   MP3-tiedosto voidaan tallentaa useampaan formaattiin. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat MP3, WMA, iTunes ja Real. Nämä formaatit ovat maailmanlaajuisia standardeja.
   Bittinopeus on tarpeen, kun audio muunnetaan digitaaliseen muotoon. Bittinopeus ilmoittaa kuinka monta bittiä sekunnissa käytetään äänen tallentamiseen. Bittien kohdalla pätee: mitä suurempi bittinopeus, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.
   Tuotevertailussa näkyvät neljä keskeisintä formaattia, sekä suurin mahdollinen bittinopeus.

   Bittinopeus wma
   MP3-tiedosto voidaan tallentaa useampaan formaattiin. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat MP3, WMA, iTunes ja Real. Nämä formaatit ovat maailmanlaajuisia standardeja.
   Bittinopeus on tarpeen, kun audio muunnetaan digitaaliseen muotoon. Bittinopeus ilmoittaa kuinka monta bittiä sekunnissa käytetään äänen tallentamiseen. Bittien kohdalla pätee: mitä suurempi bittinopeus, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.
   Tuotevertailussa näkyvät neljä keskeisintä formaattia, sekä suurin mahdollinen bittinopeus.

   Ekvalisaattori
   Taajuuskorjaimella voidaan itse säädellä korkeita ja matalia ääniä, säätää siis käsin.

   Esittelyvuosi

   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Käyttöaika pattereilla
   Muistin koon lisäksi on patterien käyttöaika erittäin tärkeä. Jos käytät soitinta pitkään, ei ole aivan yhdentekevää, että patteri kestää pari tuntia pidempään. Käytännöllinen vaihtoehto on myös se, että MP3:a pystyy käyttämään verkkovirralla ja erillisillä kaiuttimilla audiosoittimena kotona.

   Käyttöjärjestelmä
   MP3-soitin on yhteydessä PC:hen tai Maciin ladatakseen sieltä musiikkia. Tässä kerrotaan millä käyttöjärjestelmällä tämä yleensä on mahdollista.

   Latausaika
   Patterin latausaika ilmoitetaan minuutteina.

   Liitännät
   Liitäntätyyppi, jolla MP3-soitin voidaan liittää PC:hen tai Maciin.

   Mahdollisuudet ovat seuraavat:
   • USB
   • Firewire
   • Telakointiasema
   • Infrapuna (johdoton)
   • Bluetooth (johdoton)
   • Wi-Fi (johdoton)
   • Sarjaliitäntä
   • Rinnakkaisliitäntä
   Useimmiten valittavina ovat joko rinnakkais- tai USB-liitäntä. USB on nopeampi kuin rinnakkainen.

   Line out
   Line out antaa mahdollisuuden liittää MP3-soitin kiinteään audiojärjestelmään. Line outilla on yleensä enemmän ulostulokykyä, jolloin voidaan käyttää raskaampaa kalustoa.

   Lisämuistin tyyppi
   Mikäli MP3-soittimessa on erillinen muistimoduuli, on sinulla valittavissa seuraavat tyypit:

   • 1,44 mb floppy
   • cd-recordable
   • compact flash type l
   • compact flash type II
   • dvd
   • hi8
   • memorystick
   • microdrive
   • micromv
   • mini cd-r(w)
   • minidv
   • mmc card
   • sd card
   • smartmedia
   • xd-picture
   Korttikohtainen muisti vaihtelee, niitä saa eri kokoisia.

   Max. taajuus
   Taajuusalue ilmoittaa matalien ja korkeiden äänien alueen. Yleensä pätee, mitä suurempi taajuusalue, sitä parempi äänen laatu.Tässä ilmoitetaan maksimitaajuus kilohertseinä.

   Min. taajuus
   Taajuusalue ilmoittaa matalien ja korkeiden äänien alueen. Yleensä pätee, mitä suurempi taajuusalue, sitä parempi äänen laatu.Tässä ilmoitetaan minimitaajuus kilohertseinä.

   Muistin kapasiteetti
   MP3-soitin toimii muistilla. Se voi olla kovalevy tai sisäinen muisti, jolla on määrätty kapasiteetti, kuten 5, 10, 20 tai 40 gigatavua.
   On myös soittimia, joissa tiedostot tallennetaan erilliseen muistikorttiin, esim. SD-kortti, memory stick, microdrive tai tallentava CD.
   Erillisten korttien muistikapasiteetti vaihtelee, voit itse valita haluamasi koon. Mukana toimitettujen muistikorttien kapasiteetti on yleensä pieni. On suositeltavaa hankkia itse suurempi muistikortti.
   On myös olemassa malleja, joissa on kummatkin: sisäinen muisti tai kovalevy, ja mahdollisuus kasvattaa kapasiteettia erillisillä muistikorteilla.

   Mukana tuleva ohjelmisto
   Tästä näkee toimitetaanko mukana mitään ohjelmistoa, ja jos, niin mitä.

   Navigointitapa
   MP3-soittimessa navigointi näkyy näytössä, valikon käyttö tapahtuu hipaisukytkimillä, kiertokytkimillä, tai kummallakin. Jog dial on ympäripyörivä navigointipyörä, joka on vaivaton, koska käyttö tapahtuu pelkästään yhdellä nupilla.

   Näyttö
   MP3-soittimessa on lähes aina LCD-näyttö, josta näkee levyn, esiintyjien ja kappaleen tiedot. Navigointi tapahtuu myös enimmäkseen näytön kautta, siinä olevan valikon avulla. Mikäli näytön koko on tiedossa, löytyy se tuotevertailusta. Koko annetaan korkeutena ja leveytenä pikseleissä.

   Näytön koko
   Mikäli näytön koko on tiedossa, löytyy se tuotevertailusta. Koko annetaan korkeutena ja leveytenä pikseleissä.

   Näytön lisätiedot
   Tässä näkyvät muut näyttöä koskevat tiedot, kuten montako riviä näytölle mahtuu.

   Paino
   MP3-soittimia on monenlaisia. Pienestä suureen, kevyestä jukeboxiin, jossa on jopa 40 gigatavua musiikkia.
   Paino ilmaistaan grammoina, mukaan luettuna patteri.

   Patterin tyyppi
   Tästä näkee millä patterilla tai akulla MP3-soitin toimii. Mahdollisuudet ovat seuraavat:
   AA- tai AAA-patterit, joko ladattavat tai ei
   yksi akku (li-ion tai nimh)

   Radio
   Tästä näkee onko MP3-soittimessa radiovastaanotin.

   Seuraaja
   Mikäli tällä MP3-soitinmallilla on seuraaja, näkyy sen mallinumero tässä.

   Taustavalo
   Taustavalo on näytön lisävalaistus. Tällöin MP3-soitinta voi käsitellä myös pimeässä.

   Teline
   MP3-soitinta pidetään telineessä. Telineessä on mahdollista ladata patteria tai siirtää tiedostoja.

   Tiedostonavigointi
   MP3-tiedostot voidaan lajitella eri tavoin. Tämä kertoo miten tiedostot on lajiteltu.
   Vaihtoehdot ovat: yksinkertainen lista, hakemistorakenne, taiteilijan mukaan tai levyn mukaan.

   Ulostuloteho
   Ulostuloteho ilmaistaan milliwatteina (mW). Tämä ilmoittaa maksimi äänenvoimakkuuden.

   Verkkovirtaliitäntä
   Ilmoittaa voiko MP3-soittimen liittää suoraan verkkovirtaan. Käytännöllinen vaihtoehto on myös se, että MP3:a pystyy käyttämään verkkovirralla ja erillisillä kaiuttimilla audiosoittimena kotona. Oman musiikin vieminen mukaan lomalle vie tällä tavalla paljon vähemmän tilaa.

   Voicememo

   Voicememo tarkoittaa mahdollisuutta tallentaa puhetiedostoja ja kuunnella niitä myöhemmin.

   • Sony Sony
   • Creative Creative
   • Apple Apple
  0 - 24
  • Diel Pink MP3-soitin 4Gt
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/diel-pink-mp3-soitin-4gt-69007052.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvOTk3My0zNjgwNy1sYXJnZS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/5/2/diel-pink-mp3-soitin-4gt-69007052.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvOTk3My0zNjgwNy1sYXJnZS5qcGc=
   Diel Pink MP3-soitin 4Gt (71)
   Diel Pink MP3-soitin 4Gt
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   17.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   17.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04BN/12
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364745.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364748.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/4/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133974.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133975.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133976.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/7/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133977.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133978.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/9/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133979.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/9/philips-gogear-mp4-player-72245779.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/2/philips-gogear-mp4-player-73158092.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/3/philips-gogear-mp4-player-73158093.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/4/philips-gogear-mp4-player-73158094.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/5/philips-gogear-mp4-player-73158095.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/6/philips-gogear-mp4-player-73158096.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/5/7/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04bn-12-75607657.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/0/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04bn-12-80480540.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04bn-12-80480541.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/6/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-18941561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTE4OTQxNTYxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-19158916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTE5MTU4OTE2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjMzNjQ3NDUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-gogear-vibe-sa4vbe04bn-12-23364746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTIzMzY0NzQ2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-23364748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjMzNjQ3NDguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/4/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/5/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/6/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/7/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzcvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/8/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzgvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/7/9/philips-mp4-player-sa4vbe04bn-25133979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS83LzkvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0Ym4tMjUxMzM5NzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/9/philips-gogear-mp4-player-72245779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MjI0NTc3OS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/2/philips-gogear-mp4-player-73158092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzIvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5Mi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/3/philips-gogear-mp4-player-73158093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzMvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/4/philips-gogear-mp4-player-73158094.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzQvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/5/philips-gogear-mp4-player-73158095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzUvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5NS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/6/philips-gogear-mp4-player-73158096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/5/7/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04bn-12-75607657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi81LzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTc1NjA3NjU3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/0/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04bn-12-80480540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTgwNDgwNTQwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04bn-12-80480541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGJuLTEyLTgwNDgwNTQxLmpwZw==
   Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04BN/12 (19)
   Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04BN/12
   Proshop Proshop
   51.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Proshop Proshop
   51.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Intenso Music Walker 8 GB Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/0/intenso-music-walker-5516760.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/0/intenso-music-walker-8-gb-black--21417380.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/1/intenso-music-walker-8-gb-black--21417381.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/2/intenso-music-walker-8-gb-black--21417382.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/3/intenso-music-walker-8-gb-black--21417383.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/6/0/intenso-music-walker-5516760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy82LzAvaW50ZW5zby1tdXNpYy13YWxrZXItNTUxNjc2MC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/0/intenso-music-walker-8-gb-black--21417380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy84LzAvaW50ZW5zby1tdXNpYy13YWxrZXItOC1nYi1ibGFjay0tMjE0MTczODAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/1/intenso-music-walker-8-gb-black--21417381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy84LzEvaW50ZW5zby1tdXNpYy13YWxrZXItOC1nYi1ibGFjay0tMjE0MTczODEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/2/intenso-music-walker-8-gb-black--21417382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy84LzIvaW50ZW5zby1tdXNpYy13YWxrZXItOC1nYi1ibGFjay0tMjE0MTczODIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/8/3/intenso-music-walker-8-gb-black--21417383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy84LzMvaW50ZW5zby1tdXNpYy13YWxrZXItOC1nYi1ibGFjay0tMjE0MTczODMuanBn
   Intenso Music Walker 8 GB Musta (25)
   Intenso Music Walker 8 GB Musta
   Proshop Proshop
   27.49, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   27.49, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Sandisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Musta, Sininen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/7/sandisk-clip-sport-8gb-24163777.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/4/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600340.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600533.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600778.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/7/sandisk-clip-sport-8gb-24163777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83Lzcvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi0yNDE2Mzc3Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/4/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600340.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzAvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwMzQwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzMvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwNTMzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-blue-29600778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83Lzgvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay1ibHVlLTI5NjAwNzc4LmpwZw==
   Sandisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Musta, Sininen (14)
   Sandisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Musta, Sininen
   Proshop Proshop
   57.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   57.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
  • ZAP Clip Mini 4GB
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/0/zap-clip-mini-4gb-59278500.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvYzE5NDQ1YTdlZmEzNGJmNWE2YTNlMWY4OWU4MjczMzQvYzkwZDgyZWE0M2MyNGI2OGFlNGZmY2RjMDJiOTdhYWUvcG5nLzFFODkyRUE5MTA2QzZENTE0ODdGMUFCRjdBMDg2QzZBOTRCNzc3QTYvMTAyNTc5LnBuZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/0/zap-clip-mini-4gb-59278500.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvYzE5NDQ1YTdlZmEzNGJmNWE2YTNlMWY4OWU4MjczMzQvYzkwZDgyZWE0M2MyNGI2OGFlNGZmY2RjMDJiOTdhYWUvcG5nLzFFODkyRUE5MTA2QzZENTE0ODdGMUFCRjdBMDg2QzZBOTRCNzc3QTYvMTAyNTc5LnBuZw==
   ZAP Clip Mini 4GB (14)
   ZAP Clip Mini 4GB
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   22.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   22.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04KN/12
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/0/philips-gogear-mp4-player-72245780.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/7/philips-gogear-mp4-player-73158097.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/8/philips-gogear-mp4-player-73158098.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/9/philips-gogear-mp4-player-73158099.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/0/philips-gogear-mp4-player-73158100.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/1/philips-gogear-mp4-player-73158101.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/2/philips-gogear-mp4-player-73158102.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/8/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-75633568.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/9/5/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891595.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/9/6/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891596.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/1/7/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-19158917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTE5MTU4OTE3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjMzNjQ3NTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-23364751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTIzMzY0NzUxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/5/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-23364753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjMzNjQ3NTMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzAvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/1/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzEvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/5/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-25133985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tMjUxMzM5ODUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/2/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tNTg4OTQxMTIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/1/3/philips-mp4-player-sa4vbe04kn-58894113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0a24tNTg4OTQxMTMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/0/philips-gogear-mp4-player-72245780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MjI0NTc4MC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/7/philips-gogear-mp4-player-73158097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5Ny5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/8/philips-gogear-mp4-player-73158098.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzgvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/9/philips-gogear-mp4-player-73158099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODA5OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/0/philips-gogear-mp4-player-73158100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/1/philips-gogear-mp4-player-73158101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/2/philips-gogear-mp4-player-73158102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzIvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODEwMi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/6/8/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-75633568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS82LzgvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTc1NjMzNTY4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/9/5/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS85LzUvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTc5ODkxNTk1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/9/6/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04kn-12-79891596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS85LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTc5ODkxNTk2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/4/philips-gogear-vibe-sa4vbe04kn-12-18928954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzQvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNGtuLTEyLTE4OTI4OTU0LmpwZw==
   Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04KN/12 (13)
   Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04KN/12
   Proshop Proshop
   47.95, ? (offer_sdt_unknown)
   Proshop Proshop
   47.95, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • e-ville.com Aigo 103 MP3-soitin, 8GB
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/9/e-ville-com-aigo-103-mp3-soitin-8gb-69012659.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvMTY3NDQtNzMxOTQtbGFyZ2UuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/9/e-ville-com-aigo-103-mp3-soitin-8gb-69012659.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvMTY3NDQtNzMxOTQtbGFyZ2UuanBn
   e-ville.com Aigo 103 MP3-soitin, 8GB (11)
   e-ville.com Aigo 103 MP3-soitin, 8GB
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   24.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   24.90, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Sandisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Musta MP3-/MP4-soitin
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/5/1/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-71371951.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/5/1/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-71371951.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS81LzEvc2FuZGlzay1zZG14MjgtMDE2Zy1nNDZrLW1wMy0xNmdiLWJsYWNrLTcxMzcxOTUxLmpwZw==
   Sandisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Musta MP3-/MP4-soitin (11)
   Sandisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Musta MP3-/MP4-soitin
   Proshop Proshop
   69.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   69.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Sandisk Sansa Clip Sport 4GB
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/6/sandisk-sansa-clip-sport-4gb-59275176.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvNTM0ZjEyYzhmNmVhNDliZWFkNmEwMDE3N2VkMzBkOWUvYjkwMDBjZjQ5ODBjNDVhMjg4ZTE2OGE4MWFlMmU1N2UvcG5nL0YzMEIxQTA5OTNCMUQwMDhBNDg5Nzk2NDU4NEJDREIxNjg4RDFBNzMvMTAxMzY1LnBuZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/7/6/sandisk-sansa-clip-sport-4gb-59275176.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvNTM0ZjEyYzhmNmVhNDliZWFkNmEwMDE3N2VkMzBkOWUvYjkwMDBjZjQ5ODBjNDVhMjg4ZTE2OGE4MWFlMmU1N2UvcG5nL0YzMEIxQTA5OTNCMUQwMDhBNDg5Nzk2NDU4NEJDREIxNjg4RDFBNzMvMTAxMzY1LnBuZw==
   Sandisk Sansa Clip Sport 4GB (10)
   Sandisk Sansa Clip Sport 4GB
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   49.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   49.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04PN/12
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/6/2/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-18941562.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/0/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-22206200.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-22206201.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/6/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-22206206.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/2/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134292.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/3/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134293.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/4/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134294.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/5/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134295.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/6/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134296.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/7/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134297.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/0/9/philips-gogear-mp4-player-72245809.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/6/philips-gogear-mp4-player-73158546.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/7/philips-gogear-mp4-player-73158547.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/8/philips-gogear-mp4-player-73158548.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/9/philips-gogear-mp4-player-73158549.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/0/philips-gogear-mp4-player-73158550.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/7/3/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04pn-12-75633573.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/1/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04pn-12-80480631.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/2/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04pn-12-80480632.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/6/2/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-18941562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzIvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNHBuLTEyLTE4OTQxNTYyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/0/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-22206200.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8wLzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNHBuLTEyLTIyMjA2MjAwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/1/philips-gogear-vibe-sa4vbe04pn-12-22206201.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8wLzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItdmliZS1zYTR2YmUwNHBuLTEyLTIyMjA2MjAxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/0/6/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-22206206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8wLzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjIyMDYyMDYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/2/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134292.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzIvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjUxMzQyOTIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/3/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134293.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzMvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjUxMzQyOTMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/4/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzQvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjUxMzQyOTQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/5/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzUvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjUxMzQyOTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/6/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134296.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzYvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjUxMzQyOTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/9/7/philips-mp4-player-sa4vbe04pn-25134297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi85LzcvcGhpbGlwcy1tcDQtcGxheWVyLXNhNHZiZTA0cG4tMjUxMzQyOTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/0/9/philips-gogear-mp4-player-72245809.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8wLzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MjI0NTgwOS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/6/philips-gogear-mp4-player-73158546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzYvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODU0Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/7/philips-gogear-mp4-player-73158547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzcvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODU0Ny5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/8/philips-gogear-mp4-player-73158548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzgvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODU0OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/9/philips-gogear-mp4-player-73158549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzkvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODU0OS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/0/philips-gogear-mp4-player-73158550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS81LzAvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci03MzE1ODU1MC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/7/3/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04pn-12-75633573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS83LzMvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNHBuLTEyLTc1NjMzNTczLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/1/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04pn-12-80480631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzEvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNHBuLTEyLTgwNDgwNjMxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/3/2/philips-gogear-mp4-player-sa4vbe04pn-12-80480632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzIvcGhpbGlwcy1nb2dlYXItbXA0LXBsYXllci1zYTR2YmUwNHBuLTEyLTgwNDgwNjMyLmpwZw==
   Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04PN/12 (10)
   Philips GoGear MP4-soitin SA4VBE04PN/12
   Proshop Proshop
   51.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Proshop Proshop
   51.9, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-53140880.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/8/0/sony-walkman-nw-e394b-mp4-8gb-black-53140880.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzAvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wNC04Z2ItYmxhY2stNTMxNDA4ODAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/7/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--53216717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzcvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTgtZ2ItendhcnQtbndlMzk0Yi1jZXctLTUzMjE2NzE3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/1/sony-mp3-speler-8-gb-zwart-nwe394b-cew--54635001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzEvc29ueS1tcDMtc3BlbGVyLTgtZ2ItendhcnQtbndlMzk0Yi1jZXctLTU0NjM1MDAxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/1/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119351.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzEvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wMy04Z2ItYmxhY2stNTUxMTkzNTEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/2/sony-walkman-nw-e394b-mp3-8gb-black-55119352.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzIvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRiLW1wMy04Z2ItYmxhY2stNTUxMTkzNTIuanBn
   Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Musta (10)
   Sony Walkman NW-E394B MP4 8GB Musta
   Proshop Proshop
   126.27, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   126.27, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Transcend MP330 MP3-soitin 8GB Vaaleanpunainen
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/9/transcend-mp330-19214099.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/5/transcend-mp330-19214745.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/8/7/transcend-mp330-19214787.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/5/transcend-mp330-8gb-21418415.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/6/transcend-mp330-8gb-21418416.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/7/transcend-mp330-8gb-21418417.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/8/transcend-mp330-8gb-21418418.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/0/transcend-mp330-8gb-21418420.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/1/transcend-mp330-8gb-21418421.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/2/transcend-mp330-8gb-21418422.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/3/transcend-mp330-8gb-21418423.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/4/transcend-mp330-8gb-21418424.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/5/transcend-mp330-8gb-21418425.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/6/transcend-mp330-8gb-21418426.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/transcend-mp330-8gb-21418427.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/2/2/transcend-mp330-8gb-21421722.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/5/9/transcend-mp330-8gb-21423859.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/6/0/transcend-mp330-8gb-21423860.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/3/transcend-mp330-8gb-21423883.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/4/transcend-mp330-8gb-21423884.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/5/transcend-mp330-8gb-21423885.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/7/transcend-mp330k-24389057.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/2/1/transcend-mp330-19214821.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/9/9/transcend-mp330-19214099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC85LzkvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0MDk5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/4/5/transcend-mp330-19214745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy80LzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0NzQ1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/8/7/transcend-mp330-19214787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy84LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0Nzg3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/5/transcend-mp330-8gb-21418415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQxNS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/6/transcend-mp330-8gb-21418416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzYvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQxNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/7/transcend-mp330-8gb-21418417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQxNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/1/8/transcend-mp330-8gb-21418418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzgvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQxOC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/0/transcend-mp330-8gb-21418420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzAvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/1/transcend-mp330-8gb-21418421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzEvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/2/transcend-mp330-8gb-21418422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzIvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/3/transcend-mp330-8gb-21418423.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzMvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyMy5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/4/transcend-mp330-8gb-21418424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzQvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/5/transcend-mp330-8gb-21418425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/6/transcend-mp330-8gb-21418426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzYvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/transcend-mp330-8gb-21418427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQxODQyNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/2/2/transcend-mp330-8gb-21421722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8yLzIvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMTcyMi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/5/9/transcend-mp330-8gb-21423859.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC81LzkvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg1OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/6/0/transcend-mp330-8gb-21423860.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzAvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg2MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/3/transcend-mp330-8gb-21423883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84LzMvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg4My5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/4/transcend-mp330-8gb-21423884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84LzQvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg4NC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/8/5/transcend-mp330-8gb-21423885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84LzUvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLThnYi0yMTQyMzg4NS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/7/transcend-mp330k-24389057.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC81LzcvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMway0yNDM4OTA1Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/2/1/transcend-mp330-19214821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8yLzEvdHJhbnNjZW5kLW1wMzMwLTE5MjE0ODIxLmpwZw==
   Transcend MP330 MP3-soitin 8GB Vaaleanpunainen (9)
   Transcend MP330 MP3-soitin 8GB Vaaleanpunainen
   Proshop Proshop
   47.85, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   47.85, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Sony NWE394R MP3 8GB Punainen MP3-/MP4-soitin
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-53358512.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-53358512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8xLzIvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTUzMzU4NTEyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/8/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-55649188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84Lzgvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLXJvdWdlLTU1NjQ5MTg4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-rouge-56415727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLXJvdWdlLTU2NDE1NzI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/1/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzEvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTU3Mjg0NzcxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/7/2/sony-nwe394r-mp3-8gb-red-57284772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy83LzIvc29ueS1ud2UzOTRyLW1wMy04Z2ItcmVkLTU3Mjg0NzcyLmpwZw==
   Sony NWE394R MP3 8GB Punainen MP3-/MP4-soitin (9)
   Sony NWE394R MP3 8GB Punainen MP3-/MP4-soitin
   Proshop Proshop
   122.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   122.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
  • Apple iPod nano 16Gt - Hopea
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/5/apple-ipod-nano-16gb-44468785.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/2/5/apple-ipod-nano-16gb-44778625.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/1/apple-ipod-nano-16gb-47543711.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/3/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094733.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/4/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094734.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/5/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094735.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/6/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094736.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/7/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094737.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/8/5/apple-ipod-nano-16gb-44468785.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy84LzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItNDQ0Njg3ODUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/2/5/apple-ipod-nano-16gb-44778625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8yLzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItNDQ3Nzg2MjUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/1/1/apple-ipod-nano-16gb-47543711.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8xLzEvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItNDc1NDM3MTEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/3/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzMvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z3QtaG9wZWEtNTMwOTQ3MzMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/4/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzQvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z3QtaG9wZWEtNTMwOTQ3MzQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/5/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzUvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z3QtaG9wZWEtNTMwOTQ3MzUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/6/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzYvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z3QtaG9wZWEtNTMwOTQ3MzYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/3/7/apple-ipod-nano-16gt-hopea-53094737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzcvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z3QtaG9wZWEtNTMwOTQ3MzcuanBn
   Apple iPod nano 16Gt - Hopea (6)
   Apple iPod nano 16Gt - Hopea
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   187.8, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   187.8, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • ZAP Clip Sport 4GB
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/4/zap-clip-sport-4gb-59278504.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvN2Q3NTI4MjA3MGE2NDdjODk5ZWY5MTdmOWVhMzFiYmYvMjE5MDRhMWY0NTFhNGRiOGFkZGRkMjIzYWI1NzAzYmQvcG5nL0MzQTU3RTVGRUI3REI0QjU0NTJBQjE2QTYwMTI3NzJCOTU1QjYxRkEvMTAyNTg0LnBuZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/0/4/zap-clip-sport-4gb-59278504.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvN2Q3NTI4MjA3MGE2NDdjODk5ZWY5MTdmOWVhMzFiYmYvMjE5MDRhMWY0NTFhNGRiOGFkZGRkMjIzYWI1NzAzYmQvcG5nL0MzQTU3RTVGRUI3REI0QjU0NTJBQjE2QTYwMTI3NzJCOTU1QjYxRkEvMTAyNTg0LnBuZw==
   ZAP Clip Sport 4GB (8)
   ZAP Clip Sport 4GB
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   39.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   39.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Philips GoGear Raga (G4) 2GB musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/0/philips-gogear-raga-g4-2gb-musta-59295610.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvMTIyZDc4NDVhYTI1NGE2MThiMDUxNzMwYTVmZjJiMTEvOWEzODEwYjg4M2YxNGU1NDhjZTliZjIwYjE2YzE4NTQvcG5nL0NEODhDODk5Q0EyNzFDMzUxN0QwMDVGREQwQURFOTM5MkZERjZEQkEvMTAwNzU3LnBuZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/0/philips-gogear-raga-g4-2gb-musta-59295610.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvMTIyZDc4NDVhYTI1NGE2MThiMDUxNzMwYTVmZjJiMTEvOWEzODEwYjg4M2YxNGU1NDhjZTliZjIwYjE2YzE4NTQvcG5nL0NEODhDODk5Q0EyNzFDMzUxN0QwMDVGREQwQURFOTM5MkZERjZEQkEvMTAwNzU3LnBuZw==
   Philips GoGear Raga (G4) 2GB musta (8)
   Philips GoGear Raga (G4) 2GB musta
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   24.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   24.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • e-ville.com Vedenkestävä MP3-soitin
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/2/e-ville-com-vedenkestava-mp3-soitin-69019402.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvMTAyODUtMzk4NzYtbGFyZ2UuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/0/2/e-ville-com-vedenkestava-mp3-soitin-69019402.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvMTAyODUtMzk4NzYtbGFyZ2UuanBn
   e-ville.com Vedenkestävä MP3-soitin (7)
   e-ville.com Vedenkestävä MP3-soitin
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   99.14, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   99.14, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Philips GoGear Raga (G4) 2GB Pink
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/9/philips-gogear-raga-g4-2gb-pink-59292579.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvMTIyZDc4NDVhYTI1NGE2MThiMDUxNzMwYTVmZjJiMTEvOWEzODEwYjg4M2YxNGU1NDhjZTliZjIwYjE2YzE4NTQvcG5nL0NEODhDODk5Q0EyNzFDMzUxN0QwMDVGREQwQURFOTM5MkZERjZEQkEvMTAwNzU3LnBuZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/7/9/philips-gogear-raga-g4-2gb-pink-59292579.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cudGVrbmlrbWFnYXNpbmV0LmZpL3N0b3JhZ2UvbWEvMTIyZDc4NDVhYTI1NGE2MThiMDUxNzMwYTVmZjJiMTEvOWEzODEwYjg4M2YxNGU1NDhjZTliZjIwYjE2YzE4NTQvcG5nL0NEODhDODk5Q0EyNzFDMzUxN0QwMDVGREQwQURFOTM5MkZERjZEQkEvMTAwNzU3LnBuZw==
   Philips GoGear Raga (G4) 2GB Pink (7)
   Philips GoGear Raga (G4) 2GB Pink
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   29.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   6.985714285714286 (1)
   29.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Sininen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzkvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wNC04Z2ItYmx1ZS01MzM1ODQyOS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8wLzMvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLWJsZXUtNTM4NTQxMDMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvc29ueS1sZWN0ZXVyLW1wMy1zb255LW53ZTM5NC00LWdvLWJsZXUtNTQ2MzY2NTQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzcvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wMy04Z2ItYmx1ZS01NTExOTM5Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85Lzgvc29ueS13YWxrbWFuLW53LWUzOTRsLW1wMy04Z2ItYmx1ZS01NTExOTM5OC5qcGc=
   Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Sininen (7)
   Sony Walkman NW-E394L MP4 8GB Sininen
   Proshop Proshop
   122.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   122.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
  • Apple iPod nano 16GB MP4 16GB Kulta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/2/6/apple-ipod-nano-16gb-mp4-16gb-gold-37617226.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/0/7/apple-ipod-nano-16gb-mp4-16gb-gold-40234807.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/7/apple-ipod-nano-16gb-mp4-16gb-gold-41321627.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402058.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/9/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402059.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/0/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402060.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402061.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402062.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/2/6/apple-ipod-nano-16gb-mp4-16gb-gold-37617226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzYvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItbXA0LTE2Z2ItZ29sZC0zNzYxNzIyNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/0/7/apple-ipod-nano-16gb-mp4-16gb-gold-40234807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8wLzcvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItbXA0LTE2Z2ItZ29sZC00MDIzNDgwNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/7/apple-ipod-nano-16gb-mp4-16gb-gold-41321627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzcvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2Z2ItbXA0LTE2Z2ItZ29sZC00MTMyMTYyNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/8/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402058.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzgvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLTgtc3VrdXBvbHZpLWt1bHRhLS00MTQwMjA1OC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/9/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzkvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLTgtc3VrdXBvbHZpLWt1bHRhLS00MTQwMjA1OS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/0/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC82LzAvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLTgtc3VrdXBvbHZpLWt1bHRhLS00MTQwMjA2MC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC82LzEvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLTgtc3VrdXBvbHZpLWt1bHRhLS00MTQwMjA2MS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/2/apple-ipod-nano-16-gb-8-sukupolvi-kulta--41402062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC82LzIvYXBwbGUtaXBvZC1uYW5vLTE2LWdiLTgtc3VrdXBvbHZpLWt1bHRhLS00MTQwMjA2Mi5qcGc=
   Apple iPod nano 16GB MP4 16GB Kulta (6)
   Apple iPod nano 16GB MP4 16GB Kulta
   Proshop Proshop
   190.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Proshop Proshop
   190.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
  • Diel Atlantis vedenkestävä MP3-soitin - 8GB
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/2/diel-atlantis-vedenkestava-mp3-soitin-8gb-69005222.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvMjUwNS05MDQ2LWxhcmdlLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/2/diel-atlantis-vedenkestava-mp3-soitin-8gb-69005222.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuZS12aWxsZS5jb20vaW1nL3AvMjUwNS05MDQ2LWxhcmdlLmpwZw==
   Diel Atlantis vedenkestävä MP3-soitin - 8GB (6)
   Diel Atlantis vedenkestävä MP3-soitin - 8GB
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   32.65, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   e-ville.com e-ville.com
   7.061579560415559 (291)
   32.65, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Sony Walkman NWA35B.CEW MP4 16GB Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/6/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841446.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841447.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841448.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841449.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/6/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC80LzYvc29ueS13YWxrbWFuLW53YTM1Yi1jZXctbXA0LTE2Z2ItYmxhY2stNzU4NDE0NDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC80Lzcvc29ueS13YWxrbWFuLW53YTM1Yi1jZXctbXA0LTE2Z2ItYmxhY2stNzU4NDE0NDcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC80Lzgvc29ueS13YWxrbWFuLW53YTM1Yi1jZXctbXA0LTE2Z2ItYmxhY2stNzU4NDE0NDguanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-16gb-black-75841449.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC80Lzkvc29ueS13YWxrbWFuLW53YTM1Yi1jZXctbXA0LTE2Z2ItYmxhY2stNzU4NDE0NDkuanBn
   Sony Walkman NWA35B.CEW MP4 16GB Musta (6)
   Sony Walkman NWA35B.CEW MP4 16GB Musta
   Proshop Proshop
   223.8, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   223.8, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
  • Sandisk Clip Sport 8GB Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-24163778.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/4/1/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600341.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/2/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600422.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/4/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600534.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/9/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600779.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-24163778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy83Lzgvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi0yNDE2Mzc3OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/4/1/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy80LzEvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDAzNDEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/2/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzIvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDA0MjIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/3/4/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzQvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDA1MzQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/9/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy83Lzkvc2FuZGlzay1jbGlwLXNwb3J0LThnYi1ibGFjay0tMjk2MDA3NzkuanBn
   Sandisk Clip Sport 8GB Musta (6)
   Sandisk Clip Sport 8GB Musta
   Proshop Proshop
   59.98, ? (offer_sdt_unknown)
   Proshop Proshop
   59.98, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • Sony MP3 soitin SONY
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/3/2/sony-mp3-soitin-sony-63062932.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vbjI0LmZpL2ltYWdlcy9hLzc0OTc2X2FfMzI3MTYyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/3/2/sony-mp3-soitin-sony-63062932.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vbjI0LmZpL2ltYWdlcy9hLzc0OTc2X2FfMzI3MTYyLmpwZw==
   Sony MP3 soitin SONY (6)
   Sony MP3 soitin SONY
   on24.fi on24.fi
   7.358218382796898 (3)
   70, ? (offer_sdt_unknown)
   on24.fi on24.fi
   7.358218382796898 (3)
   70, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  2 6
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Creative DEFAULT
    • creative
   • Apple DEFAULT
    • apple
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < € 55 (budget)
   • € 55 - € 240 (price_55_240)
   • ≥ € 240 (price_240)
  • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
   • < 1.8 tuuma (ruudun_halkaisija_1.8)
   • 1.8 tuuma - 4 tuuma (ruudun_halkaisija_1.8_4)
   • ≥ 4 tuuma (ruudun_halkaisija_4)
  • Mitä mallia etsit? (group):
   • Apple iPod Nano (apple_ipod_nano)
   • Apple iPod Shuffle (apple_ipod_shuffle)
   • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
   • Intenso Music Walker (intenso_music_walker)
   • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
   • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
   • Philips GoGear Raga (philips_gogear_raga)
   • Sandisk Sansa Clip (sandisk_sansa_clip)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kulta (kulta)
   • Monivärinen (moniva_rinen)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Pinkki (pinkki)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Tarvitsetko kameraa? (sisa_a_nrakennettu_kamera):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko kosketusnäyttöä? (kosketusna_ytto_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Etsitkö MP3 vai MP4 -soitinta? (tyyppi):
   • MP3-soitin (mp3_soitin)
   • MP4 (mp4)
   • MP4-soitin (mp4_soitin)
  • Onko toinen kamera sinulle tarpeellinen? (toinen_kamera):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko soittimen kortinlukijalla? (integroitu_kortinlukija):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Kuinka paljon muistia tarvitset? (kokonaismuisti):
   • 2 GB (kokonaismuisti_2.0)
   • 4 GB (kokonaismuisti_4.0)
   • 8 GB (kokonaismuisti_8.0)
   • 16 GB (kokonaismuisti_16.0)
   • 32 GB (kokonaismuisti_32.0)
   • 64 GB (kokonaismuisti_64.0)
   • 128 GB (kokonaismuisti_128.0)
  • Minkä tyyppistä ruutua etsit? (kuvaruututyyppi):
   • Ei (ei)
   • LCD (lcd)
   • OLED (oled)
   • TFT (tft)
  • Tarvitsetko soittimen sisäisellä kaiuttimella? (sisa_iset_kaiuttimet):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tuoteperheen laitetta etsit? (family):
   • GoGear (gogear)
   • iPod (ipod)
   • Walkman (walkman)
  • Kuinka pitkää musiikintoistoaikaa tarvitset? (musiikin_toistoaika):
   • < 15 tuntia (musiikin_toistoaika_15)
   • 15 tuntia - 25 tuntia (musiikin_toistoaika_15_25)
   • 25 tuntia - 40 tuntia (musiikin_toistoaika_25_40)
   • ≥ 40 tuntia (musiikin_toistoaika_40)
  • Mikä käyttöliittymä sopii sinulle parhaiten? (ka_ytto_liittyma_):
   • 3.5mm (3_5mm)
   • Lightning (lightning)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi
  vertaa.fi
  Muiden maiden sivustot