x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  mp3-soittimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta mp3-soittimet

  • Yleiset tiedot

   Mp3-soittimet

   Kannettava mp3-soitin on aikoinaan suosittuna olleen diskmanin seuraaja. Iskunkestävyys, pieni koko ja kannettavuus ovat ominaisuuksia, jotka tekivät mp3-soittimesta niin suositun. Myös internetistä saatavilla olevat musiikkitiedostot auttoivat mp3:n suosion kasvua.

   Meiltä löydät suosituimmat merkit, kuten Apple, Sony ja Lenco!

   Koska mp3-soittimia on niin monenlaisia voi valinnan tekeminen olla vaikeaa. Valinnan helpottamiseksi annammekin ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • mp3-soittimen käyttö,
   • muisti,
   • akun kesto,
   • tiedostoformaatit,
   • mp3-soittimen toiminnot,
   • käyttöjärjestelmä,
   • näyttö ja ohjelmointi,
   • lisäosia.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon mp3-soitinta hankkiessa:

   1. Muisti: Kuinka paljon musiikkia tahdot ladata soittimeen? Muisti voi muutella 128 MB:n (n. 2h musiikkitiedostojen kuuntelua) ja 60 GB:n (n. 900h musiikkitiedostojen kuuntelua) välillä.
   2. Bitrate: Mitä korkeampi bitrate, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.
   3. Käyttöjärjestelmä: Musiikkitiedostoja saa kopioitua mp3-soittimeen PC:n tai Macin kautta. Varmista, että haluamasi mp3-soitin sopii yhteen sinun PC:n tai Mac:in kanssa.
   4. Käyttö: Valitse mp3-soitin tarpeittesi ja käyttötarkoitustesi mukaan. Jos haluat käyttää mp3-soitinta lenkillä, valitse silloin pieni iskunkestävä mp3-soitin. Jos haluat käyttää mp3-soitinta jatkuvasti kaikkialla, niin on paras hankkia mp3-soitin suurella muistilla, jolla musiikkia voi soittaa pitkään latauksetta.

   Mp3-soittimen käyttö
   Mp3 tarkoittaa MPEG-1/2 Audio Layer 3. Se on pakkaustekniikka, jolla tietomäärä pakataan digitaalisesti. Digitaalitiedoston laatu huononee sitä mukaan kun tiedostoa tallennetaan pienempään muotoon. Käyttäjän on itse valittava: joko suuri määrä heikkoa laatua, tai hieman pienempi määrä mutta hyvää CD-laatua.
   Mp3-tiedostoja on vaivatonta löytää internetistä, vaikka tekijänoikeuksista käydään edelleen keskustelua. Mp3-tiedostoja voi ladata usealta suomalaiselta ja maailmanlaajuiselta webbisivulta ja laittaa ne sitten mp3-soittimeen. Tämä tapahtuu tietokoneella. On myös mahdollista 'repäistä' oma CD (muuntaa audio-CD:ltä mp3-tiedostoksi) ja tallentaa ne mp3-soittimeen.

   Muisti
   Mp3-soitin toimii muistilla. Muistin suuruus määrää siihen mahtuvan musiikin määrän. Normaali CD-laatuinen mp3 (128 kbit, 44 kHz stereo) vie tilaa noin 1 Mb per minuutti. 512 Mb:n muistiin mahtuu näin ollen noin 500 minuuttia musiikkia. Yleisesti ottaen on olemassa kahdenlaisia muisteja:

   • Sisäinen muisti: halvat mp3-soittimet omaavat sisäisen muistin, eli flash-muistin. Tämän tyyppistä muistia ei pysty lisäämään. Mp3-soittimen sisäisen muistin määrä on yleensä 128, 256, 512 MB tai 1 GB (1024 MB). 128 MB:in mp3-soittimeen saa mahtumaan n. 2 tunnin edestä musiikkitiedostoja ja 512 MB mp3-soittimeen mahtuu n. 8 tuntia.
   • Kovalevy: kalliimpiin mp3-soittimiin kuuluu usein kovalevy, jonka kapasiteetti voi olla esim. 5, 10, 20 tai 40 gigatavua. Näitä kutsutaan myös nimellä ’hp mp3-soittimet’.

   On myös olemassa malleja, joissa on kummatkin; sisäinen muisti ja kovalevy, ja mahdollisuus kasvattaa kapasiteettia erillisillä muistikorteilla.

   Sen lisäksi mp3-soittimessa voi erikoisuutena olla iskumuisti.

   • Iskumuisti: mp3-soittimen iskumuisti huolehtii siitä, että soittimen liikuttaminen ei vaikuta musiikin jatkuvuuteen. Soitin lataa iskumuistiin tietyn määrän musiikkia, jonka soittaminen kestää muutamia minuutteja. Iskuista tai liikkumisesta riippumatta musiikki soi keskeytyksettä. Tätä kutsutaan myös nimellä Jogproof tai Shockproof.

   Akun kesto
   Muistin koon lisäksi myös akun kesto on tärkeää ottaa huomioon mp3-soitinta ostaessa. Jos musiikista haluaa nauttia pidempään kerralla, on tärkeää, että akkukin kestää sen aikaa.

   Tiedostoformaatit
   Mp3-soittimeen voi tallentaa digitaalisia musiikkitiedostoja eri formaateissa. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat:

   • mp3
   • Wma
   • iTunes
   • Real

   Nämä formaatit ovat standardisoituja kaikkialla maailmassa. Tärkeää audion muokkamisessa audioformaatista digitaaliseen formaattiin on bitrate. Bitrate ilmoittaa kuinka monta bittiä käytetään äänen tallentamiseen yhden sekunnin ajalta. Mitä korkeampi bitrate, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.

   mp3-soittimen toiminnot
   Perustoiminnon, eli musiikin soiton lisäksi mp3-soittimessa voi olla myös seuraavanlaisia toimintoja:

   • AVLS, eli Automatic Volume Limiting system. Tämän toiminnon avulla äänenvoimakkuutta säädellään niin, ettei kuulolle aiheudu vahinkoa.
   • Introscan-toiminnolla on mahdollista kuunnella kappaleen alun muutamaa ensimmäistä sekuntia.Radio
   • Kaukosäädin
   • Voicememo
   • Filmien ja sarjojen lataaminen
   • Pelejä

   Nämä lisätoiminnot käyttävät kuitenkin tietysti samaa akkua kuin musiikinkuuntelu.

   Käyttöjärjestelmä
   Musiikkitiedostot kopioidaan mp3-soittimeen PC:ltä tai Mac:ilta. Katso mp3-soitinta ostaessasi, että haluamasi soitin toimii myös sillä käyttöjärjestelmällä, joka on omassa PC/Mac:ssäsi.
   Mp3-soitin on yhteydessä PC:hen kaapeleilla tai langattomasti (esim. Bluetooth). Liitäntä vaihtelee: sen voi tehdä telakointiaseman, USB:n, sarjaportin tai firewiren kautta. Tuotevertailusta näkee, mitkä mahdollisuudet ovat käytössä.

   Näyttö ja ohjelmointi
   Mp3-soittimessa on lähes aina LCD-näyttö, josta näkee levyn, esiintyjien ja kappaleen tiedot. Navigointi tapahtuu myös enimmäkseen näytön kautta, siinä olevan valikon avulla. Mikäli näytön koko on tiedossa, löytyy se tuotevertailusta. Koko annetaan korkeutena ja leveytenä pikseleissä.
   Raidan metadatan siirto tapahtuu ID3 tagin kautta. Metadataa ovat laulun nimi, taiteilija, kyseessä oleva levy ja vuosi. Nämä tiedot näkyvät näytössä.
   Käytännöllinen lisävaruste on näytön taustavalo, jolloin voit käyttää soitinta myös pimeässä. Lisätiedoissa näkyvät muut näyttöä koskevat tiedot, kuten montako riviä näytölle mahtuu.
   Mp3-soittimessa navigointi näkyy näytössä. Valikon käyttö tapahtuu hipaisukytkimillä, kiertokytkimillä, tai kummallakin. Jog dial on ympäripyörivä navigointipyörä, jonka avulla navigointi tapahtuu vaivattomasti yhden ainoan kontrollin avulla.

   Lisäosia
   Mp3-soittimen mukana tulee kuulokkeet. Ne ovat useimmiten nappikuulokkeet. Haluatko toisenlaiset kuulokkeet? Tarkista millainen liitin mp3-soittimessasi on kuulokkeille ja vertaile kuulokkeita täällä. Muita tarvikkeita ovat suojapussit, mp3-akut, ja kaiuttimet, joihin mp3-soittimen voi liittää.

   Vertaile täällä mp3-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Pystynkö soittamaan kannettavassa MP3-soittimessa myös alkuperäisen audio-CD:n?
   Et, se ei ole mahdollista MP3-soittimella. Se on kyllä mahdollista 'kiinteillä' CD- ai SACD-soittimilla. Tämäntyyppisissä soittimissa on kyseessä itse asiassa käänteisestä periaatteesta: siinä on mahdollista kuunnella audiosoittimessa MP3 CD-writables.

   Miten teen CD:stäni MP3-tiedostoja?
   Se käy PC:llä tai Macillä siihen tarkoitetulla ohjelmistolla. MP3-tiedosto voidaan sitten heti laittaa MP3-soittimeen, tai polttaa se CD ROM:ille. Toisinaan on audio-CD:ssä varmistus, joka estää sen muuntamisen digitaaliseksi tiedostoksi. Sen tarkoituksena on estää väärinkäytökset.

   Mistä löydän MP3-tiedostoja?
   Internetissä löytyy useita laillisia ja laittomia sivuja, joilta MP3-tiedostoja voidaan ladata. Tekijäinoikeuksista ja muusikon saamatta jäämistä tuloista käydään edelleen keskustelua.

   Onko eroa MP3-soittimella, jossa on kovalevy ja toisella jossa on erillinen muistikortti?
   Kyllä on eroa. MP3-soitin, jossa on kovalevy, on herkempi liikuttelulle ja iskuille. Mutta iskumuistin ansiosta on musiikki hyvin soitettavissa. Kovalevyllä varustettuun soittimeen mahtuu paljon enemmän musiikkia kuin jos siinä olisi erillinen muistikortti. Mutta soitin, jossa on erillinen muistikortti, kestää paremmin iskuja ja töytäisyjä.

   Paljonko musiikkia MP3-soittimeen saa mahtumaan?
   Muistin suuruus määrää siihen mahtuvan musiikin määrän. Normaali CD-laatuinen MP3 (128 kbit, 44 kHz stereo) vie tilaa noin 1 Mb per minuutti. 512 Mb:n muistiin mahtuu näin ollen noin 500 minuuttia musiikkia.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista mp3-soitinten teknisistä termeistä ja niiden selitykset.

   Audio formaatit
   MP3 tarkoittaa MPEG-1/2 Audio Layer 3. Se on pakkaustekniikka, jolla tietomäärä pakataan digitaalisesti. Digitaalitiedoston laatu huononee sitä mukaan kun tiedostoa tallennetaan pienempään muotoon. Käyttäjän on itse valittava: joko suuri määrä heikkoa laatua, tai hieman pienempi määrä mutta hyvää CD-laatua. CD:n raidat muunnetaan MP3-tiedostoiksi, jotka tallennetaan suoraan MP3- soittimen kovalevylle, sisäiseen muistiin tai erilliseen muistikorttiin. Muistin suuruus määrää siihen mahtuvan musiikin määrän. Normaali CD-laatuinen MP3 (128 kbit, 44 kHz stereo) vie tilaa noin 1 Mb per minuutti. 512 Mb:n muistiin mahtuu näin ollen noin 500 minuuttia musiikkia.
   MP3-tiedoston tallentaminen voi tapahtua useampaan formaattiin. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat MP3, WMA, iTunes ja Real. Nämä formaatit ovat maailmanlaajuisia standardeja.
   Soittimen tunnistamat formaatit löytyvät tästä kohtaa.

   Avls
   Tämä on lyhenne sanoista Automatic Volume Limiting System, mikä tarkoittaa, että äänenvoimakkuuden maksimi on rajoitettu kuulon suojaamiseksi.

   Bittinopeus mp3
   MP3-tiedosto voidaan tallentaa useampaan formaattiin. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat MP3, WMA, iTunes ja Real. Nämä formaatit ovat maailmanlaajuisia standardeja.
   Bittinopeus on tarpeen, kun audio muunnetaan digitaaliseen muotoon. Bittinopeus ilmoittaa kuinka monta bittiä sekunnissa käytetään äänen tallentamiseen. Bittien kohdalla pätee: mitä suurempi bittinopeus, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.
   Tuotevertailussa näkyvät neljä keskeisintä formaattia, sekä suurin mahdollinen bittinopeus.

   Bittinopeus wma
   MP3-tiedosto voidaan tallentaa useampaan formaattiin. Neljä tunnetuinta ja käytetyintä ovat MP3, WMA, iTunes ja Real. Nämä formaatit ovat maailmanlaajuisia standardeja.
   Bittinopeus on tarpeen, kun audio muunnetaan digitaaliseen muotoon. Bittinopeus ilmoittaa kuinka monta bittiä sekunnissa käytetään äänen tallentamiseen. Bittien kohdalla pätee: mitä suurempi bittinopeus, sitä enemmän ääntä muunnetaan alkuperäisestä audiosta ja sitä parempi digitaalitiedoston laatu.
   Tuotevertailussa näkyvät neljä keskeisintä formaattia, sekä suurin mahdollinen bittinopeus.

   Ekvalisaattori
   Taajuuskorjaimella voidaan itse säädellä korkeita ja matalia ääniä, säätää siis käsin.

   Esittelyvuosi

   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Käyttöaika pattereilla
   Muistin koon lisäksi on patterien käyttöaika erittäin tärkeä. Jos käytät soitinta pitkään, ei ole aivan yhdentekevää, että patteri kestää pari tuntia pidempään. Käytännöllinen vaihtoehto on myös se, että MP3:a pystyy käyttämään verkkovirralla ja erillisillä kaiuttimilla audiosoittimena kotona.

   Käyttöjärjestelmä
   MP3-soitin on yhteydessä PC:hen tai Maciin ladatakseen sieltä musiikkia. Tässä kerrotaan millä käyttöjärjestelmällä tämä yleensä on mahdollista.

   Latausaika
   Patterin latausaika ilmoitetaan minuutteina.

   Liitännät
   Liitäntätyyppi, jolla MP3-soitin voidaan liittää PC:hen tai Maciin.

   Mahdollisuudet ovat seuraavat:
   • USB
   • Firewire
   • Telakointiasema
   • Infrapuna (johdoton)
   • Bluetooth (johdoton)
   • Wi-Fi (johdoton)
   • Sarjaliitäntä
   • Rinnakkaisliitäntä
   Useimmiten valittavina ovat joko rinnakkais- tai USB-liitäntä. USB on nopeampi kuin rinnakkainen.

   Line out
   Line out antaa mahdollisuuden liittää MP3-soitin kiinteään audiojärjestelmään. Line outilla on yleensä enemmän ulostulokykyä, jolloin voidaan käyttää raskaampaa kalustoa.

   Lisämuistin tyyppi
   Mikäli MP3-soittimessa on erillinen muistimoduuli, on sinulla valittavissa seuraavat tyypit:

   • 1,44 mb floppy
   • cd-recordable
   • compact flash type l
   • compact flash type II
   • dvd
   • hi8
   • memorystick
   • microdrive
   • micromv
   • mini cd-r(w)
   • minidv
   • mmc card
   • sd card
   • smartmedia
   • xd-picture
   Korttikohtainen muisti vaihtelee, niitä saa eri kokoisia.

   Max. taajuus
   Taajuusalue ilmoittaa matalien ja korkeiden äänien alueen. Yleensä pätee, mitä suurempi taajuusalue, sitä parempi äänen laatu.Tässä ilmoitetaan maksimitaajuus kilohertseinä.

   Min. taajuus
   Taajuusalue ilmoittaa matalien ja korkeiden äänien alueen. Yleensä pätee, mitä suurempi taajuusalue, sitä parempi äänen laatu.Tässä ilmoitetaan minimitaajuus kilohertseinä.

   Muistin kapasiteetti
   MP3-soitin toimii muistilla. Se voi olla kovalevy tai sisäinen muisti, jolla on määrätty kapasiteetti, kuten 5, 10, 20 tai 40 gigatavua.
   On myös soittimia, joissa tiedostot tallennetaan erilliseen muistikorttiin, esim. SD-kortti, memory stick, microdrive tai tallentava CD.
   Erillisten korttien muistikapasiteetti vaihtelee, voit itse valita haluamasi koon. Mukana toimitettujen muistikorttien kapasiteetti on yleensä pieni. On suositeltavaa hankkia itse suurempi muistikortti.
   On myös olemassa malleja, joissa on kummatkin: sisäinen muisti tai kovalevy, ja mahdollisuus kasvattaa kapasiteettia erillisillä muistikorteilla.

   Mukana tuleva ohjelmisto
   Tästä näkee toimitetaanko mukana mitään ohjelmistoa, ja jos, niin mitä.

   Navigointitapa
   MP3-soittimessa navigointi näkyy näytössä, valikon käyttö tapahtuu hipaisukytkimillä, kiertokytkimillä, tai kummallakin. Jog dial on ympäripyörivä navigointipyörä, joka on vaivaton, koska käyttö tapahtuu pelkästään yhdellä nupilla.

   Näyttö
   MP3-soittimessa on lähes aina LCD-näyttö, josta näkee levyn, esiintyjien ja kappaleen tiedot. Navigointi tapahtuu myös enimmäkseen näytön kautta, siinä olevan valikon avulla. Mikäli näytön koko on tiedossa, löytyy se tuotevertailusta. Koko annetaan korkeutena ja leveytenä pikseleissä.

   Näytön koko
   Mikäli näytön koko on tiedossa, löytyy se tuotevertailusta. Koko annetaan korkeutena ja leveytenä pikseleissä.

   Näytön lisätiedot
   Tässä näkyvät muut näyttöä koskevat tiedot, kuten montako riviä näytölle mahtuu.

   Paino
   MP3-soittimia on monenlaisia. Pienestä suureen, kevyestä jukeboxiin, jossa on jopa 40 gigatavua musiikkia.
   Paino ilmaistaan grammoina, mukaan luettuna patteri.

   Patterin tyyppi
   Tästä näkee millä patterilla tai akulla MP3-soitin toimii. Mahdollisuudet ovat seuraavat:
   AA- tai AAA-patterit, joko ladattavat tai ei
   yksi akku (li-ion tai nimh)

   Radio
   Tästä näkee onko MP3-soittimessa radiovastaanotin.

   Seuraaja
   Mikäli tällä MP3-soitinmallilla on seuraaja, näkyy sen mallinumero tässä.

   Taustavalo
   Taustavalo on näytön lisävalaistus. Tällöin MP3-soitinta voi käsitellä myös pimeässä.

   Teline
   MP3-soitinta pidetään telineessä. Telineessä on mahdollista ladata patteria tai siirtää tiedostoja.

   Tiedostonavigointi
   MP3-tiedostot voidaan lajitella eri tavoin. Tämä kertoo miten tiedostot on lajiteltu.
   Vaihtoehdot ovat: yksinkertainen lista, hakemistorakenne, taiteilijan mukaan tai levyn mukaan.

   Ulostuloteho
   Ulostuloteho ilmaistaan milliwatteina (mW). Tämä ilmoittaa maksimi äänenvoimakkuuden.

   Verkkovirtaliitäntä
   Ilmoittaa voiko MP3-soittimen liittää suoraan verkkovirtaan. Käytännöllinen vaihtoehto on myös se, että MP3:a pystyy käyttämään verkkovirralla ja erillisillä kaiuttimilla audiosoittimena kotona. Oman musiikin vieminen mukaan lomalle vie tällä tavalla paljon vähemmän tilaa.

   Voicememo

   Voicememo tarkoittaa mahdollisuutta tallentaa puhetiedostoja ja kuunnella niitä myöhemmin.

   • Diilit Diilit
   • Sony Walkman Sony Walkman
   • iPod Touch iPod Touch
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Sony Walkman NW-E394
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96024794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149119.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114366282.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107387444.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113052087.jpg
   Sony Sony Walkman NW-E394 Walkman NW-E394 Walkman NW-E394 This lightweight Walkman® can play MP3s for up to 50 hours between charges, and with a simple drag and drop interface its easy to load up all your music. The easy-to-use controls let you find the right song, view photos and tune the radio in seconds. (22)
   Sony Walkman NW-E394
   • 04548736015142
   • 3307173
   • NWE394B.CEW
   • NWE394B
   5
   good_buy
   91.90 EUR
  • SanDisk Clip Jam - digital player
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212222581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202047472.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Jam - digital player Clip Jam - digital player Clip Jam - digital player (26)
   SanDisk Clip Jam - digital player
   • 00619659187453
   • SDMX26-008G-E46K
   2
   good_buy
   50.45 EUR
  • Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWZ-B183B (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96024765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25105268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24284108.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215455534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115755051.jpg
   Sony Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWZ-B183B (musta) Walkman MP3-soitin 4 GB NWZ-B183B (musta) Walkman MP3-soitin 4 GB NWZ-B183B (musta) . (33)
   Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWZ-B183B (musta)
   • 04250698799670
   • 04905524933147
   • NWZ-B183B
   • NWZB183B.CEW
   • NWZB183B
   1
   good_buy
   deal
   64.99 EUR
  • Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWWS-413 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113954678.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134241738.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158251993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114456561.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151072412.jpg
   Sony Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWWS-413 (musta) Walkman MP3-soitin 4 GB NWWS-413 (musta) Walkman MP3-soitin 4 GB NWWS-413 (musta) Veden- ja pölynpitävä Sony Walkman NWWS-413, jossa 4 GB tallennustilaa. Menevälle ihmiselle suunnitellun MP3-soittimen langaton ja kevyt rakenne varmistaa täydellisen istuvuuden kaikenlaiseen liikuntaan. (6)
   Sony Walkman MP3-soitin 4 GB NWWS-413 (musta)
   • 04548736010857
   • 04548736010895
   • NWWS413B.CEW
   • NWWS413B
   • 3308557
   4
   good_buy
   119.80 EUR
  • SanDisk Clip Sport Go Blue 32GB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225727865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212000469.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204920633.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204920631.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204920630.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Sport Go Blue 32GB Clip Sport Go Blue 32GB Clip Sport Go Blue 32GB (11)
   SanDisk Clip Sport Go Blue 32GB
   • 00619659185749
   • 0619659185749
   2
   good_buy
   62.90 EUR
  • SanDisk Clip Sport GO 16GB Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212222571.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225732246.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212715003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212715002.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212715005.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Sport GO 16GB Black Clip Sport GO 16GB Black Clip Sport GO 16GB Black (8)
   SanDisk Clip Sport GO 16GB Black
   • 00619659185725
   • SDMX30-016G-E46K
   • 0619659185725
   2
   good_buy
   57.90 EUR
  • Sony Walkman NW-A105
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150102235.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158427780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158427777.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158427778.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158427776.jpg
   Sony Sony Walkman NW-A105 Walkman NW-A105 Walkman NW-A105 Digitaalisoitin, Android 9.0 (Pie), 16 Gt, musta (7)
   Sony Walkman NW-A105
   • 04548736100169
   • NWA105B.CEW
   • 6563933
   2
   good_buy
   195.09 EUR
  • Denver MPG-4054NRC MP3/4 Soitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125301955.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/191078734.jpg
   Denver Denver MPG-4054NRC MP3/4 Soitin MPG-4054NRC MP3/4 Soitin MPG-4054NRC MP3/4 Soitin MP4-soitin videon / valokuvien toistolla, MP3, wma, JPEG-valokuva, video (AMV) -soitin, 4 Gt sisäinen muisti, Sisäänrakennettu micro-sd-kortinlukija, 1,8 tuuman 65 k: n värinäyttö, txt Ohjelmisto elokuvan muuntamiseksi amv-elokuvamuotoon. Nopea USB 2.0 -siirto. Äänittäminen. 7 taajuuskorjaimen asetusta. Laiteohjelmisto päivitettävissä. USB-kaapeli ja kuulokkeet mukana. Värilajiltelma. Verkkokaupasta tilattaessa väriä ei pysty valitsemaan. (9)
   Denver MPG-4054NRC MP3/4 Soitin
   • 05706751020834
   • 111171100160
   1
   good_buy
   44.70 EUR
  • 24hShop MP3-Soitin LCD-näytöllä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189398447.jpg
   24hShop 24hShop MP3-Soitin LCD-näytöllä MP3-Soitin LCD-näytöllä MP3-Soitin LCD-näytöllä Mp3-soitin muistikortinlukijalla, tukee jopa 8GB MicroSD-muistia Herkullinen ja kompakti mp3-soitin sisäänrakennetulla ladattavalla akulla. Voit nauttia musiikista missä ja milloin tahansa Kompakti koko - helppo kuljettaa mukana Toimitetaan kuulokkeilla usb-kaapeli lataamiseen Kuulokkeet standardi liittimellä, mutta voidaan helposti korvata muulla haluttaessa. Se on uskomattoman pieni, 5 x 4 x 1cm, mutta omaa silti tarvittavat toiminnot. Selviää sekä MP3/WMA-toistosta, sisältää selkeästi vala... (6)
   24hShop MP3-Soitin LCD-näytöllä
   • 07313380183298
   • 54909
   2
   good_buy
   21.90 EUR
  • SanDisk Clip Jam 8GB MP3 player Blue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201404433.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Jam 8GB MP3 player Blue Clip Jam 8GB MP3 player Blue Clip Jam 8GB MP3 player Blue Digitaalisoitin, 8 Gt, sininen (5)
   SanDisk Clip Jam 8GB MP3 player Blue
   • 00619659187446
   2
   good_buy
   50.15 EUR
  • Lenco 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680282.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680280.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680278.jpg
   Lenco Lenco 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen (5)
   Lenco 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen
   • 08711902065203
   • XEMIO-560BU
   1
   good_buy
   48.36 EUR
  • Sony Walkman MP4-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109051935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96024798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151082726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113045824.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158236790.jpg
   Sony Sony Walkman MP4-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen) Walkman MP4-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen) Walkman MP4-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen) Kevyt Sony Walkman -soitin NWZ-E394, jossa 8 GB tallennustilaa. Helposti hallittavassa soittimessa on pitkäkestoinen akku. (5)
   Sony Walkman MP4-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen)
   • 04548736020917
   • NWE394R.CEW
   • 3307203
   • NWE394R
   1
   good_buy
   111.90 EUR
  • Apple iPod touch 128GB - Space Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181325186.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153730458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155307324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601767.jpg
   Apple Apple iPod touch 128GB - Space Grey iPod touch 128GB - Space Grey iPod touch 128GB - Space Grey 7th generation, digitaalisoitin, Apple iOS 12, 128 Gt, avaruuden harmaa (5)
   Apple iPod touch 128GB - Space Grey
   • 00190199137271
   • MVJ62FD/A
   1
   good_buy
   379.20 EUR
  • Otterbox Case/Defender Apple iPod
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207087628.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24665731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155336733.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158141085.jpg
   Otterbox Otterbox Case/Defender Apple iPod Case/Defender Apple iPod Case/Defender Apple iPod (5)
   Otterbox Case/Defender Apple iPod
   • 00660543017929
   • 77-25108
   • 77-25108_A
   1
   good_buy
   35.80 EUR
  • 24hShop MP3-soitin Näytöllä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189551625.jpg
   24hShop 24hShop MP3-soitin Näytöllä MP3-soitin Näytöllä MP3-soitin Näytöllä Mp3-soitin muistikortinlukijalla, tukee jopa 8GB MicroSD-muistia Herkullinen ja kompakti mp3-soitin sisäänrakennetulla ladattavalla akulla. Voit nauttia musiikista missä ja milloin tahansa Kompakti koko - helppo kuljettaa mukana Toimitetaan kuulokkeilla usb-kaapeli lataamiseen Kuulokkeet standardi liittimellä, mutta voidaan helposti korvata muulla haluttaessa. Se on uskomattoman pieni, 5 x 4 x 1cm, mutta omaa silti tarvittavat toiminnot. Selviää sekä MP3/WMA-toistosta, sisältää selkeästi vala... (3)
   24hShop MP3-soitin Näytöllä
   • 07313380183304
   • 54910
   2
   good_buy
   21.90 EUR
  • SanDisk Clip Sport Go - digital player
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225730864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224829542.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205145160.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205145158.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205145159.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Sport Go - digital player Clip Sport Go - digital player Clip Sport Go - digital player (3)
   SanDisk Clip Sport Go - digital player
   • 00619659185763
   • 0619659185763
   2
   good_buy
   62.90 EUR
  • Denver Cd-soitin Dmp-395b One Size Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219162060.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229554470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216448421.jpg
   Denver Denver Cd-soitin Dmp-395b One Size Black Cd-soitin Dmp-395b One Size Black Cd-soitin Dmp-395b One Size Black Denver kannettava CD-soitin on varustettu sisäänrakennetuilla kaiuttimilla. CD-soitin toistaa CD, CD-R, CD-RW ja MP3-levyjä. CD-levyjä soitettaessa 40 sekunnin antishock -toiminto. (3)
   Denver Cd-soitin Dmp-395b One Size Black
   • 05706751061950
   • DMP-395B
   2
   good_buy
   55.80 EUR
  • Lenco 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680275.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215680286.jpg
   Lenco Lenco 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen (4)
   Lenco 8GB MP3 MP4 player with 1.8" screen
   • 08711902065173
   • XEMIO-560PK
   1
   good_buy
   48.36 EUR
  • SanDisk Clip Sport Plus 32GB BT MP3 Blac
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224398514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212210421.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Sport Plus 32GB BT MP3 Blac Clip Sport Plus 32GB BT MP3 Blac Clip Sport Plus 32GB BT MP3 Blac (4)
   SanDisk Clip Sport Plus 32GB BT MP3 Blac
   • 00619659186937
   • SDMX32-032G-E46K
   1
   good_buy
   72.00 EUR
  • Apple iPod touch
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153731675.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147126008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144601810.jpg
   Apple Apple iPod touch iPod touch iPod touch 7th generation, digitaalisoitin, Apple iOS 12, 32 Gt, kulta (4)
   Apple iPod touch
   • 00190199135208
   • MVHT2FD/A
   1
   good_buy
   265.00 EUR
  • Sony Walkman MP3-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162095773.jpg
   Sony Sony Walkman MP3-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen) Walkman MP3-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen) Walkman MP3-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen) (3)
   Sony Walkman MP3-soitin 8 GB NWZ-E394 (punainen)
   • 04548736107656
   • NWE394LR.CEW
   1
   109.00 EUR
  • SanDisk Clip Sport MP3-Player 32GB Red
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208428547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200656986.jpg
   SanDisk SanDisk Clip Sport MP3-Player 32GB Red Clip Sport MP3-Player 32GB Red Clip Sport MP3-Player 32GB Red (2)
   SanDisk Clip Sport MP3-Player 32GB Red
   • 00619659186944
   2
   71.90 EUR
  • SanDisk Pelaaja Sdmx30-016g-g46k Clip Sport Go 16gb One Size Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204748497.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204748508.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225719377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155331438.jpg
   SanDisk SanDisk Pelaaja Sdmx30-016g-g46k Clip Sport Go 16gb One Size Black Pelaaja Sdmx30-016g-g46k Clip Sport Go 16gb One Size Black Pelaaja Sdmx30-016g-g46k Clip Sport Go 16gb One Size Black Digitaalisoitin, 16 Gt, musta (2)
   SanDisk Pelaaja Sdmx30-016g-g46k Clip Sport Go 16gb One Size Black
   • 00619659169091
   • SDMX30-016G-G46K
   • 0619659169091
   2
   50.75 EUR
  • Lenco PODO-152 - digital player
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/50098932.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/50098934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/50098936.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/50098935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/50098937.jpg
   Lenco Lenco PODO-152 - digital player PODO-152 - digital player PODO-152 - digital player Digitaalisoitin, 4 Gt, sininen (2)
   Lenco PODO-152 - digital player
   • 08711902029540
   • PODO-152 BLUE
   1
   50.75 EUR
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sony Walkman DEFAULT
    • sony
   • iPod Touch DEFAULT
    • apple
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Hinta (price):
   • < 50 € (budget)
   • 50 € - 70 € (price_2)
   • 70 € - 135 € (price_3)
   • ≥ 135 € (price_4)
  • Merkki (brand):
   • Sony (sony)
   • Apple (apple)
   • 24hShop (24hshop)
   • Camry (camry)
   • Denver (denver)
   • IBox (ibox)
   • Lenco (lenco)
   • Otterbox (otterbox)
   • SanDisk (sandisk)
   • Zoom (zoom)
  • Malli (group):
   • Apple iPod Touch 32GB (apple_ipod_touch_32gb)
   • Apple iPod Touch 128GB (apple_ipod_touch_128gb)
   • Apple iPod Touch 256GB (apple_ipod_touch_256gb)
   • Lenco Xemio-760 (lenco_xemio_760)
   • Otterbox Defender (otterbox_defender)
   • Sandisk Clip Sport (sandisk_clip_sport)
   • Sony NW-E394 (sony_nw_e394)
   • Sony NW-WS413 (sony_nw_ws413)
   • Sony NWZ-B183 (sony_nwz_b183)
  • Muistin koko (GB) (kokonaismuisti):
   • 4 GB (kokonaismuisti_4.0)
   • 8 GB (kokonaismuisti_8.0)
   • 16 GB (kokonaismuisti_16.0)
   • 32 GB (kokonaismuisti_32.0)
   • 128 GB (kokonaismuisti_128.0)
   • 256 GB (kokonaismuisti_256.0)
  • Akun kesto (h) (musiikin_toistoaika):
   • 3.0 h (musiikin_toistoaika_3.0)
   • 3.5 h (musiikin_toistoaika_3.5)
   • 8.0 h (musiikin_toistoaika_8.0)
   • 10.0 h (musiikin_toistoaika_10.0)
   • 12.0 h (musiikin_toistoaika_12.0)
   • 18.0 h (musiikin_toistoaika_18.0)
   • 20.0 h (musiikin_toistoaika_20.0)
   • 35.0 h (musiikin_toistoaika_35.0)
   • 40.0 h (musiikin_toistoaika_40.0)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Bluetooth (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • FM-radio (fm_radio):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi