x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  jääkaappi

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Jääkaapit

  • Yleiset tiedot

   Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • jääkaappipakastintyyppejä,
   • jääkaappipakastimen toiminnot,
   • jääkaappipakastimen muotoilu,
   • hintaeroja,
   • uusimmat kehitykset,
   • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

   1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
   2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
   4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

   Jääkaappipakastin tyyppejä
   Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

   • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
   • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
   • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
   • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

   Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
   Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

   Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

   Jääkaappipakastimen toiminnot
   Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

   • Antibakteriasuodatin
   • Automaattisulatus
   • Ovihälytin
   • Lapsilukko
   • Jääpalakone
   • Jään murskaaja
   • Tehoviilennys

   Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


   Jääkaappipakastimen muotoilu
   On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

   Hintaeroja
   Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Uusimmat kehitykset
   Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

   • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
   • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
   • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
   Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
   Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

   Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

   Mikä on nolla-astetila?
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Mikä on viinikaappi?
   Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

  • Termien selitykset

   Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

   Allerakennus
   Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

   Anti-bakteria
   Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

   Automaattisulatus
   Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

   Design
   Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

   Energialuokka
   Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energiankulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

   Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
   - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
   - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
   - Pakastin ylhäällä
   - Pelkkä jääkaappi
   - Pelkkä pakastin

   Jäämurska
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Jääpalakone
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Kylmävesihana
   Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Lisätoiminnot
   Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

   Läpinäkyvät laatikot
   Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

   Muutettava sisäovi
   Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

   Nolla-astetila
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Oven avautumissuunta
   Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

   Paino
   Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

   Pakastimen lämpötila
   Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

   Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
   Ilmoitetaan litroissa

   Pakastuskapasiteetti
   Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

   Pullojen määrä
   Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

   Päällerakennus
   Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

   Sulatusveden poisto
   Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

   Sähköinen lämpötilan säännöstely
   Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

   Säilytysaika
   Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

   Vihanneslaatikko
   Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

   Viilennystoiminto
   Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

   Viimeistely
   Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

   Yhteis tilavuus
   Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

   Ympäristölämpötila
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

   • Tarjoukset Tarjouksessa olevat jääkaapit
   • Rosenlew
   • SMEG
   • AEG
   • UPO
   • Jääkaappipakastin
   • Jääkaappi
   • Kaasujääkaappi
   • Retrojääkaappi
   • Edullisimmat Edullisimmat jääkaapit
  Jääkaapit 5.916666666666667 (3)
  0 - 24
  • Electrolux LTB1AF14W0 JENKKIKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164983702.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576651.jpg
   Electrolux Electrolux LTB1AF14W0 JENKKIKAAPPI LTB1AF14W0 JENKKIKAAPPI LTB1AF14W0 JENKKIKAAPPI Oven kätisyys: Oikea Optimaaliset OptiSpace-säilytysratkaisutPerheille erityisesti sopiva tilava jääpakastin tarjoaa lukuisia säilytysratkaisuja sekä hyllyillä että niiden välissä. Jos lisätila on kuitenkin tarpeen, vihanneslaatikko, jäähdytin ja pakastusrasiat voidaan irrottaa ja poistaa helposti erityistarpeita varten. Elektroniset säätimet jääkaapin asetusten valitsemiseenElektroniset säätimet mahdollistavat jääkaapin sisälämpötilan säätämisen ja nestekidenäyttö antaa aina tarkkaa tietoa. ... (158)
   Electrolux LTB1AF14W0 JENKKIKAAPPI
   • 07332543737970
   • LTB1AF14W0
   • 925 992 221
   5
   good_buy
   298.00 EUR
  • Electrolux LRB3AF12S JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204616784.jpg
   Electrolux Electrolux LRB3AF12S JÄÄKAAPPI LRB3AF12S JÄÄKAAPPI LRB3AF12S JÄÄKAAPPI Humidity Control -säilytysosioKätevä Humidity Control -säilytysosio mukauttaa ilmankosteuden kasviksille ja yrteille sopiviksi, säilyttäen niiden tuoreuden pidempään. (90)
   Electrolux LRB3AF12S JÄÄKAAPPI
   • 07332543725243
   • 933 033 047
   • LRB3AF12S
   5
   good_buy
   379.00 EUR
  • Frezzer HR60G valkoinen kaasujääkaappi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208578145.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175593287.jpg
   Frezzer Frezzer HR60G valkoinen kaasujääkaappi HR60G valkoinen kaasujääkaappi HR60G valkoinen kaasujääkaappi Ajattoman tyylikäs valkoinen kaasujääkaappi (276)
   Frezzer HR60G valkoinen kaasujääkaappi
   • 06438014198644
   • 101950067
   2
   good_buy
   most_sold
   395.00 EUR
  • Emerio Coca Cola Limited
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119288213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142856427.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215319222.jpg
   Emerio Emerio Coca Cola Limited Coca Cola Limited Coca Cola Limited Jos haluat siisteimmän minijääkaapin! Kiitos kauniin Coca-Cola-tölkin muotonsa, tämä kaappi on hieman enemmän kuin vain pieni jääkaappi, se on sisustusyksityiskohta kotiisi. Keskellä jääkaappia on hylly, jonka voit ottaa pois, jotta sisään mahtuu jotain isompaa kuin tavallinen tölkki. Jos haluat ottaa jääkaapin mukaan roadtripille, se onnistuu mainiosti. Voit käyttää sitä tavallisen pistorasian tai jopa tupakansytytinliitännän avulla autossasi tai asuntovaunussasi. Tölkin päällisosa toimii kä... (102)
   Emerio Coca Cola Limited
   • 04897037749615
   4
   good_buy
   165.80 EUR
  • Frezzer Pro 18L 12/24V 230V matkajääkaappipakastin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208548211.jpg
   Frezzer Frezzer Pro 18L 12/24V 230V matkajääkaappipakastin Pro 18L 12/24V 230V matkajääkaappipakastin Pro 18L 12/24V 230V matkajääkaappipakastin Kompressorikäyttöinen 18 litran matkajääkaappipakastin sopii hyvin käytettäväksi ajoneuvoissa (12/24V) ja kotitalouksissa (230V). Kestää hyvin tärinää ja kallistuksia, joten toimii hyvin kovemmassakin menossa. Kannessa on lukitus. (96)
   Frezzer Pro 18L 12/24V 230V matkajääkaappipakastin
   • 06438014269146
   • 102381325
   4
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Frezzer Pro 65L 12/24V kompressorijääkaappi, hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208602349.jpg
   Frezzer Frezzer Pro 65L 12/24V kompressorijääkaappi, hopea Pro 65L 12/24V kompressorijääkaappi, hopea Pro 65L 12/24V kompressorijääkaappi, hopea Frezzer Pro 65L 12/24v kompressorijääkaappi-pakastin hopea (83)
   Frezzer Pro 65L 12/24V kompressorijääkaappi, hopea
   • 06438014269245
   • 102381313
   4
   good_buy
   deal
   399.00 EUR
  • Electrolux LTB1AF24W0 JENKKIKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166166593.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229676055.jpg
   Electrolux Electrolux LTB1AF24W0 JENKKIKAAPPI LTB1AF24W0 JENKKIKAAPPI LTB1AF24W0 JENKKIKAAPPI Electrolux-jääkaappipakastimessa on 165-litrainen jääkaappi ja 41-litrainen pakastin. Lisäksi se on varustettu LowFrost-teknologialla sekä kirkkaalla LED-valaistuksella. (131)
   Electrolux LTB1AF24W0 JENKKIKAAPPI
   • 07332543738137
   • LTB1AF24W0
   • 925 992 230
   3
   good_buy
   358.00 EUR
  • Frezzer Pro 9L 12/24V matkajääkaappipakastin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208621234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173713113.jpg
   Frezzer Frezzer Pro 9L 12/24V matkajääkaappipakastin Pro 9L 12/24V matkajääkaappipakastin Pro 9L 12/24V matkajääkaappipakastin Frezzer Pro 9L matkajääkaappipakastin 12/24V (63)
   Frezzer Pro 9L 12/24V matkajääkaappipakastin
   • 06438014269139
   • 102381327
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Frezzer HR150GAS kaasujääkaappi-pakastin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164301619.jpg
   Frezzer Frezzer HR150GAS kaasujääkaappi-pakastin HR150GAS kaasujääkaappi-pakastin HR150GAS kaasujääkaappi-pakastin Kaasujääkaappi-pakastin isommallekin porukalle (80)
   Frezzer HR150GAS kaasujääkaappi-pakastin
   • 06438014198309
   • 101944297
   3
   good_buy
   839.00 EUR
  • Bosch KTR15NWFA JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168624164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202461884.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164756063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185920027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228435220.jpg
   Bosch Bosch KTR15NWFA JÄÄKAAPPI KTR15NWFA JÄÄKAAPPI KTR15NWFA JÄÄKAAPPI LED-valaistus on miellyttävä silmille sekä huoltovapaa, koska se kestää kaapin koko käyttöiän. MultiBox-vihanneslaatikko säilyttää hedelmät ja vihannekset pidempään tuoreina.Mekaaninen lämpötilanohjaus (67)
   Bosch KTR15NWFA JÄÄKAAPPI
   • 04242005209118
   • 7071651
   • KTR15NWFA
   • 4242005209118
   3
   good_buy
   249.00 EUR
  • Gram jääkaappipakastin KF3114521 (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204464731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204464803.jpg
   Gram Gram jääkaappipakastin KF3114521 (valkoinen) jääkaappipakastin KF3114521 (valkoinen) jääkaappipakastin KF3114521 (valkoinen) Gram KF 311452/1 on 145 cm korkea jenkkikaappi. Se on varustettu mukavan kokoisella jääkaappitilalla ja kompaktilla pakastimella. Erillisten jäähdytysjärjestelmien ansiosta säilytät tuoreet ja pakastetut ruoat optimaalisesti. DualCooling Tämän jenkkikaapin DualCooling-jäähdytysjärjestelmä mahdollistaa optimaalisen säilytyksen niin tuore- kuin pakastetuotteille. Se mahdollistaa jääkaapin korkean ilmankosteuden, jossa tuoreet ruoat säilyvät paremmin erillisillä jäähdytysjärjestelmillä. Näin pak... (110)
   Gram jääkaappipakastin KF3114521 (valkoinen)
   • 05709708232762
   • KF 311452/1
   • KF311452/1
   2
   good_buy
   408.00 EUR
  • Whirlpool jääkaappipakastin W5811EW1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576832.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576827.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576835.jpg
   Whirlpool Whirlpool jääkaappipakastin W5811EW1 jääkaappipakastin W5811EW1 jääkaappipakastin W5811EW1 Whirlpoolin W5 811E W 1 jääkaappipakastin on varustettu 6th Sense teknologialla, joka takaa parhaan mahdollisen säilyvyyden kaikille elintarvikkeillesi. Jääkaapissa on myös tilava lokero, joka auttaa pitämään hedelmät ja vihannekset järjestyksessä. Kirkas ja energiatehokas LED valaistus kruunaa tyylikkään kokonaisuuden. 6th Sense Älykkäät 6th Sense -sensorit valvoo jatkuvasti jääkaapin lämpötilaa, mutta myös kosteustasapainoa. Se pitää lämpötilan tasaisena ja pystyy jäähdyttämään kaapin tarvi... (39)
   Whirlpool jääkaappipakastin W5811EW1
   • 08003437903335
   • W5 811E W 1
   • W5811EW1
   4
   good_buy
   408.90 EUR
  • Frezzer Kaasujääkaappi HR60G, Frezzer
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208554587.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141890300.jpg
   Frezzer Frezzer Kaasujääkaappi HR60G, Frezzer Kaasujääkaappi HR60G, Frezzer Kaasujääkaappi HR60G, Frezzer Kaasujääkaappi Frezzer HR60G pitää ruoat ja juomat kylmänä tyylikkäästi ja varmasti! Helppokäyttöinen jääkaappi toimii myös verkkovirralla tai 12V akulla. (89)
   Frezzer Kaasujääkaappi HR60G, Frezzer
   • 06438014198293
   • 101944285
   2
   good_buy
   399.00 EUR
  • Samsung RB34T674EWW/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205720978.jpg
   Samsung Samsung RB34T674EWW/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN RB34T674EWW/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN RB34T674EWW/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN Samsung RB34T674 on tyylikäs 185 cm jääkaappipakastin, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa. NoFrost-pakastin ja tehokas All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä tekevät käytöstä miellyttävää ja saavat elintarvikkeesi säilymään pidempään tuoreina. Ohjaus on näppärää suoraan jääkaapin oveen sijoitetulta näytöltä. All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä on erittäin tehokas Jääkaapin All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä puhaltaa viileää ilmaa suoraan eri hyllyväleihin, jotta jääkaappi pysyy... (84)
   Samsung RB34T674EWW/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08806090561603
   2
   good_buy
   528.00 EUR
  • UPO R6601
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102298814.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218173623.jpg
   UPO UPO R6601 R6601 R6601 Vapaasti sijoitettava Upo-jääkaappi tarjoaa 368 litran tilavuuden, joka riittää hyvin kaikkien elintarvikkeiden säilytykseen. Ruoat pysyvät turvassa Ion-Air-teknologian ja CrispZone- sekä FreshZone-laatikoiden avulla. (49)
   UPO R6601
   • 03838942909870
   • 468498
   • R6601
   3
   good_buy
   528.90 EUR
  • Beko Jääkaappipakastin Beko RCSA300K30WN, 181.3 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174954985.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174955120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217369782.jpg
   Beko Beko Jääkaappipakastin Beko RCSA300K30WN, 181.3 cm Jääkaappipakastin Beko RCSA300K30WN, 181.3 cm Jääkaappipakastin Beko RCSA300K30WN, 181.3 cm (108)
   Beko Jääkaappipakastin Beko RCSA300K30WN, 181.3 cm
   • 05944008923310
   • RCSA300K30WN
   1
   good_buy
   270.00 EUR
  • Scandomestic SKS 56 W JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204890103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204892758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202514392.jpg
   Scandomestic Scandomestic SKS 56 W JÄÄKAAPPI SKS 56 W JÄÄKAAPPI SKS 56 W JÄÄKAAPPI Scandomestic SKS 56 on minijääkaappi, joka toimii näppäränä säilytysratkaisuna pienelle määrälle tuotteita. Kaapissa on kaksi lankahyllyä, sekä kaksi ovihyllyä. Lämpötilaa voidaan säätää helposti kaapin sisältä löytyvällä mekaanisella termostaatilla. Pienen kokonsa, sekä hiljaisen 39 dB äänitasonsa ansiosta tämä pienikokoinen jääkaappi sopii moneen tilaan ja tarkoitukseen! (68)
   Scandomestic SKS 56 W JÄÄKAAPPI
   • 05704704013636
   • SKS 56 W
   2
   good_buy
   155.80 EUR
  • Samsung RB3CJ3315WW JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229566625.jpg
   Samsung Samsung RB3CJ3315WW JÄÄKAAPPIPAKASTIN RB3CJ3315WW JÄÄKAAPPIPAKASTIN RB3CJ3315WW JÄÄKAAPPIPAKASTIN Energiatehokas Samsung RB3CJ3315WWEF jääkaappipakastin tarjoaa erinomaiset olosuhteet elintarvikkeidesi täydellistä säilyttämistä varten. Sen suuren tilavuuden ja loistavien tilaratkaisujen ansiosta kaikkien tuotteiden säilyttäminen on helppoa. Hienojen ominaisuuksien lisäksi valkoinen jääkaappipakastin on tyylikkäästi muotoiltu. Tyylikkään muotoilun viimeistelee nykyaikainen kosketuspaneeli, josta jääkaappipakastimen toimintoja ja lämpötiloja on helppo hallita. Tasainen lämpötila kaikkialla ... (94)
   Samsung RB3CJ3315WW JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08801643335502
   • RB3CJ3315WW/EF
   1
   good_buy
   528.00 EUR
  • Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229678072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397772.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397775.jpg
   Whirlpool Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN Whirlpool-jääkaappipakastin tarjoaa 308 litraa monipuolista säilytystilaa kaikenlaisille ruoille ja pakasteille. Siinä on kätevä 6th Sense -teknologia, LessFrost-järjestelmä, sekä kirkas LED-valaistus. (37)
   Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08003437903359
   • W5 711E W 1
   • W5711EW1
   3
   good_buy
   408.90 EUR
  • AEG SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174828525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168196205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168196207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168196206.jpg
   AEG AEG SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN AEG SCB618F3LS on integroitava jääkaappipakastin kätevällä LowFrost-pakastimella, joka vaatii perinteistä vähemmän sulatusta. ColdSense-sensoritekniikka parantaa jääkaapin säilytysolosuhteita, jotta ruokatarvikkeet säilyisivät paremmin. Tehokas pakastus Tämä jääkaappipakastin on varustettu Frostmatic-pikapakastustoiminnolla tehokkaaseen pakastukseen. Nopeasti pakastetut tuotteet säilyttävät alkuperäiset ominaisuutensa paremmin. LowFrost-pakastin vaatii vähemmän sulatusta Pakastimen LowFrost-t... (23)
   AEG SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 07332543735785
   • 925 503 171
   • SCB618F3LS
   4
   good_buy
   554.00 EUR
  • AEG SKB618F1DS JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165913675.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207235138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169703544.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207235134.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207234006.jpg
   AEG AEG SKB618F1DS JÄÄKAAPPI SKB618F1DS JÄÄKAAPPI SKB618F1DS JÄÄKAAPPI AEG SKB618F1DS on laadukas kalusteisiin integroitava jääkaappi monipuolisilla toiminnoilla, jotka parantavat ruoan säilyvyyttä. Dynaaminen viilennys takaa erinomaiset säilytysolosuhteet koko jääkaapissa ja Coolmatic-pikajäähdytyksen ansiosta ruoka viilennetään nopeasti. Tasaisempi lämpötila edistää ruoan säilymistä Jääkaapin DynamicAir-tuuletin kierrättää ilmaa jääkaapissa, jotta lämpötila kaapin sisällä pysyisi tasaisena. Ruokatarvikkeet säilyvät paremmin, kun ne eivät altistu suurille lämpö... (58)
   AEG SKB618F1DS JÄÄKAAPPI
   • 07332543720484
   • 7332543720484
   • 923 581 058
   • SKB618F1DS
   2
   678.90 EUR
  • Whirlpool Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175921004.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174954860.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174954858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175134623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179461991.jpg
   Whirlpool Whirlpool Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm Tilava pakastinsuunnitteluTilavan pakastinsuunnittelun ansiosta voit säilyttää pakastimessa myös suuria pakasteita vain irrottamalla kaksi erikoismallista ylätasoa. Low Frost -toimintoLow Frost -suunnittelun piilotettu jäähdytin ja tyylikkäät lasihyllyt estävät tehokkaasti jään muodostumista laitteen sisälle. Silent Cooling - äänetöntä jäähdytystäÄänetön jäähdytysteknologia tuo lisäarvoa Indesit-kodinkoneelta odottamaasi laatuun ja luotettavuuteen: nauti rauhasta ja hiljaisuudesta. Äänettömän... (54)
   Whirlpool Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm
   • 08050147628362
   • 8050147628362
   • LI6S1EW
   2
   299.00 EUR
  • Senz CT1441W1N JENKKIKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359734.jpg
   Senz Senz CT1441W1N JENKKIKAAPPI CT1441W1N JENKKIKAAPPI CT1441W1N JENKKIKAAPPI 144 cm korkea Senz-jenkkikaappi tarjoaa mukavasti säilytystilaa ja käytännöllisen muokattavan sisäosan. Jääkaapissa on korkeussäädettävät hyllyt ja läpinäkyvä hedelmä-/vihanneslaatikko tuotteiden vaivattomaan järjestelyyn. Jääkaapin sisävalo valaisee sisällön ja lämpötilan säätäminen käy helposti perinteisestä termostaatista kaapin sisällä. Ovi on mukava avata tukevasta oveen upotetusta kahvasta. Hiljaisen 40 dB käyntiäänen ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös avoimeen tilaan, kuten vapaa-... (79)
   Senz CT1441W1N JENKKIKAAPPI
   • 04894526061845
   1
   358.00 EUR
  • Bosch KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229676072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226922104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210640926.jpg
   Bosch Bosch KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN BigBox-pakastuslaatikko - Erityissyvä pakastuslaatikko, jonne mahtuvat suurikokoisetkin tuotteet, kuten kokonaiset kakut tai suuret pizzat. (19)
   Bosch KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 04242005197606
   • KGV362WEAS
   4
   469.00 EUR
  2 50
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Rosenlew DEFAULT
    • rosenlew
   • SMEG DEFAULT
    • smeg
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Jääkaappipakastin DEFAULT
    • ja_a_kaappipakastin
   • Jääkaappi DEFAULT
    • ja_a_kaappi
   • Kaasujääkaappi DEFAULT
    • kaasuja_a_kaappi
   • Retrojääkaappi DEFAULT
    • retro
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Samsung (samsung)
   • Smeg (smeg)
   • Electrolux (electrolux)
   • Bosch (bosch)
   • Rosenlew (rosenlew)
   • Gram (gram)
   • Gorenje (gorenje)
   • Point (point)
   • AEG (aeg)
   • Amica (amica)
   • Aps (aps)
   • Asko (asko)
   • Baseus (baseus)
   • Beko (beko)
   • Bomann (bomann)
   • Bredeco (bredeco)
   • Candy (candy)
   • Dometic (dometic)
   • ELVITA (elvita)
   • Emerio (emerio)
   • Festivo (festivo)
   • Frezzer (frezzer)
   • Grundig (grundig)
   • Guzzanti (guzzanti)
   • Helkama (helkama)
   • Hisense (hisense)
   • Hoover (hoover)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Husqvarna (husqvarna)
   • Indel B (indel_b)
   • Indesit (indesit)
   • Jura (jura)
   • Klarstein (klarstein)
   • LG (lg)
   • Liebherr (liebherr)
   • Logik (logik)
   • Marshall (marshall)
   • Matsui (matsui)
   • Miele (miele)
   • Mobicool (mobicool)
   • MSW (msw)
   • Myoutdoorkitchen (myoutdoorkitchen)
   • Royal Catering (royal_catering)
   • Scancool (scancool)
   • Scandomestic (scandomestic)
   • Senz (senz)
   • Severin (severin)
   • Sharp (sharp)
   • Siemens (siemens)
   • Teka (teka)
   • Temptech (temptech)
   • Tristar (tristar)
   • UPO (upo)
  • Hinta (price):
   • < 330 € (budget)
   • 330 € - 530 € (price_2)
   • 530 € - 740 € (price_3)
   • 740 € - 940 € (price_4)
   • 940 € - 1530 € (price_5)
   • ≥ 1530 € (price_6)
  • Tyyppi (tyyppi_ja_a_kaappi):
   • Jääkaappi (ja_a_kaappi)
   • Jääkaappipakastin (ja_a_kaappipakastin)
   • Jenkkikaappi (jenkkikaappi)
   • Kaasujääkaappi (kaasuja_a_kaappi)
   • Side-by-Side (side_by_side)
   • Minijääkaappi (minija_a_kaappi)
   • Ammattikäyttöön (ammattika_ytto_o_n)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
   • G (g)
  • Väri (va_ri):
   • Punainen (punainen)
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Sijoitus (sijoitus):
   • Integroitu (integroitu)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 100 cm (korkeus_1)
   • 100 cm - 180 cm (korkeus_2)
   • 180 cm - 190 cm (korkeus_3)
   • ≥ 190 cm (korkeus_4)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 55 cm (leveys_1)
   • 55 cm - 60 cm (leveys_2)
   • 60 cm (leveys_3)
   • ≥ 60 cm (leveys_4)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 55 cm (syvyys_cm_1)
   • 55 cm - 65 cm (syvyys_cm_2)
   • 65 cm - 68 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 68 cm (syvyys_cm_4)
  • Pakastimen nettokapasiteetti (pakastimen_nettokapasiteetti):
   • < 55 L (pakastimen_nettokapasiteetti_1)
   • 55 L - 95 L (pakastimen_nettokapasiteetti_2)
   • 95 L - 110 L (pakastimen_nettokapasiteetti_3)
   • ≥ 110 L (pakastimen_nettokapasiteetti_4)
  • Jääkaapin nettokapasiteetti (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti):
   • < 185 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_1)
   • 185 L - 230 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_2)
   • 230 L - 280 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_3)
   • ≥ 280 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_4)
  • Oven kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Oikea tai vasen (oikea_tai_vasen)
   • Vasen (vasen)
  • Jääkaapin lisätoiminnot (ja_a_kaapin_lisa_toiminnot):
   • Jääpalakone (ja_a_palakone)
   • Käännettävät ovet (ka_a_nnetta_va_t_ovet)
   • NoFrost-toiminto (nofrost_toiminto)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Pakastelokero (pakastelokero)
   • Pulloteline (pulloteline)
   • Vesiannostelija (vesiannostelija)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 36 dB (melutaso_db_1)
   • 36 dB - 38 dB (melutaso_db_2)
   • 38 dB - 40 dB (melutaso_db_3)
   • ≥ 40 dB (melutaso_db_4)
  • Pakastimen sijainti (pakastimen_sijainti):
   • Alhaalla (alhaalla)
   • Sivussa (sivussa)
   • Ylhäällä (ylha_a_lla_)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Liebherr Premium (liebherr_premium)
  • Muotoilu (muotoilu):
   • Retro (retro)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi