x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  jääkaappi

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta jääkaappi

  • Yleiset tiedot

   Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • jääkaappipakastintyyppejä,
   • jääkaappipakastimen toiminnot,
   • jääkaappipakastimen muotoilu,
   • hintaeroja,
   • uusimmat kehitykset,
   • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

   1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
   2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
   4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

   Jääkaappipakastin tyyppejä
   Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

   • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
   • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
   • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
   • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

   Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
   Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

   Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

   Jääkaappipakastimen toiminnot
   Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

   • Antibakteriasuodatin
   • Automaattisulatus
   • Ovihälytin
   • Lapsilukko
   • Jääpalakone
   • Jään murskaaja
   • Tehoviilennys

   Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


   Jääkaappipakastimen muotoilu
   On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

   Hintaeroja
   Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Uusimmat kehitykset
   Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

   • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
   • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
   • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
   Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
   Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

   Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

   Mikä on nolla-astetila?
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Mikä on viinikaappi?
   Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

  • Termien selitykset

   Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

   Allerakennus
   Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

   Anti-bakteria
   Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

   Automaattisulatus
   Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

   Design
   Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

   Energialuokka
   Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energiankulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

   Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
   - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
   - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
   - Pakastin ylhäällä
   - Pelkkä jääkaappi
   - Pelkkä pakastin

   Jäämurska
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Jääpalakone
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Kylmävesihana
   Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Lisätoiminnot
   Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

   Läpinäkyvät laatikot
   Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

   Muutettava sisäovi
   Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

   Nolla-astetila
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Oven avautumissuunta
   Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

   Paino
   Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

   Pakastimen lämpötila
   Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

   Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
   Ilmoitetaan litroissa

   Pakastuskapasiteetti
   Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

   Pullojen määrä
   Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

   Päällerakennus
   Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

   Sulatusveden poisto
   Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

   Sähköinen lämpötilan säännöstely
   Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

   Säilytysaika
   Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

   Vihanneslaatikko
   Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

   Viilennystoiminto
   Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

   Viimeistely
   Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

   Yhteis tilavuus
   Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

   Ympäristölämpötila
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

   • Bosch Laaja valikoima Bosch jääkaappeja
   • Whirlpool Laaja valikoima Whirlpoolin jääkaappeja
   • Smeg Laaja valikoima Smeg jääkaappeja
   • Electrolux Laaja valikoima Electrolux jääkaappeja
   • Leveys alle 55 cm Jääkaapit, joiden leveys alle 55 cm
   • Leveys 60cm Jääkaapit, joiden leveys 60 cm
   • Leveys yli 60cm Jääkaapit, joiden leveys yli 60 cm
   • Energialuokka A+ A+ energialuokan jääkaapit
   • Energialuokka A A+ energialuokan jääkaapit
   • Valkoinen Valkoiset jääkaapit
   • Metallin värinen Metallinväriset jääkaapit
   • Punainen Metallinväriset jääkaapit
   • Edulliset Jääkaapit, joiden hinta alle 500 euroa
   • Keskihintaiset Jääkaapit, joiden hinta 500-750 euroa
  • Bosch jääkaappi KSV36VW30 (186 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/5/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-96042165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/5/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-100761945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/4/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-100881864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/8/7/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-100899987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/1/1/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101084711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/8/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101289208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/1/7/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101500517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/5/9/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101506859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/9/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101515639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/4/8/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101693748.jpg
   Bosch jääkaappi KSV36VW30 (186 cm) (139)
   7.75 (1)
   Bosch jääkaappi KSV36VW30 (186 cm)
   yllätyksellinen jääkaappi
   hiljainen kone sekä vähemmän vie sähköä kuin miele, Bocch uusi tuttavuus ja todella paremmat ominaisuudet kuin mielellä jota olen aina aikaisemmin ostanut. vaihdampa Boschiin.
   9.0
   0 10
  Jääkaapit 6.4 (4)
  0 - 24
  • Electrolux jääkaappi ERF1904FOW (105 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/9/4/electrolux-erf1904fow-24188894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/9/electrolux-erf1904fow-combi-fridge-24486749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/2/electrolux-erf1904fow-freestanding-a-white-combi-fridge-96042342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/3/electrolux-erf1904fow-freestanding-a-white-combi-fridge-96042343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/7/4/electrolux-erf1904fow-freestanding-a-white-combi-fridge-100884774.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/6/electrolux-erf1904fow-freestanding-a-white-combi-fridge-100913236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/8/5/electrolux-erf1904fow-freestanding-a-white-combi-fridge-101718985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/8/6/electrolux-erf1904fow-freestanding-a-white-combi-fridge-101718986.jpg
   Electrolux jääkaappi ERF1904FOW (105 cm) (233)
   Electrolux jääkaappi ERF1904FOW (105 cm)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   289.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   289.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   6
   good_buy
   most_sold
  • Bosch jääkaappipakastin KIV38V20FF (177.5 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/4/0/bosch-kiv-38v20ff-18178340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/5/9/bosch-kiv-38v20ff-23822459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/4/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-96042134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/6/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-96042136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/3/4/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-100749234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/4/0/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-100757140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/7/8/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-100899778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/8/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-100995078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/3/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-101274953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/3/3/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-101505933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/3/0/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-101648730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/0/2/bosch-kiv-38v20ff-freestanding-277l-a-white-101691602.jpg
   Bosch jääkaappipakastin KIV38V20FF (177.5 cm) (145)
   Bosch jääkaappipakastin KIV38V20FF (177.5 cm)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   559.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   559.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   5
   good_buy
  • Bosch KGV36UW20
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/4/bosch-kgv36uw20-24924114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/1/5/bosch-kgv36uw20-24924115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/4/9/bosch-kgv36uw20-fridge-freezer-25562949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/5/0/bosch-kgv36uw20-fridge-freezer-25562950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/0/8/bosch-kgv36uw20-freestanding-307l-a-white-fridge-freezer-100881908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/6/5/bosch-kgv36uw20-freestanding-307l-a-white-fridge-freezer-101724365.jpg
   Bosch KGV36UW20 (112)
   Bosch KGV36UW20
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   425, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   425, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Candy fridge CCBS 5172WH
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/3/1/candy-ccbs-5172wh-fridge-freezer-24415231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/9/candy-ccbs-5172wh-built-in-227l-a-white-fridge-freezer-100913069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/1/0/candy-ccbs-5172wh-built-in-227l-a-white-fridge-freezer-102809310.jpg
   Candy fridge CCBS 5172WH (109)
   Candy fridge CCBS 5172WH
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   329, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   329, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Candy fridge CCTLS 542WH
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/4/3/candy-cctls-542-wh-refrigerator-24340243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/4/4/candy-cctls-542-wh-refrigerator-24340244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/7/candy-cctls-542-wh-freestanding-125l-a-white-fridge-100913437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/5/5/candy-cctls-542-wh-freestanding-125l-a-white-fridge-100927955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/7/2/candy-cctls-542-wh-freestanding-125l-a-white-fridge-102313372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/0/4/candy-cctls-542-wh-freestanding-125l-a-white-fridge-102809004.jpg
   Candy fridge CCTLS 542WH (95)
   Candy fridge CCTLS 542WH
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   189.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   189.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Electrolux jenkkikaappi EJ2301AOW2 (140 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/1/1/electrolux-ej2301aow2-24283511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/3/electrolux-ej2301aow2-freestanding-228l-a-white-96042363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/6/4/electrolux-ej2301aow2-freestanding-228l-a-white-96042364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/4/9/electrolux-ej2301aow2-freestanding-228l-a-white-101289549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/6/1/electrolux-ej2301aow2-freestanding-228l-a-white-101721461.jpg
   Electrolux jenkkikaappi EJ2301AOW2 (140 cm) (87)
   Electrolux jenkkikaappi EJ2301AOW2 (140 cm)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   275, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   275, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Bosch jääkaappi KSV36VW30 (186 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/2/bosch-ksv36vw30-18922632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/8/bosch-ksv36vw30-18923018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/0/7/bosch-ksv36vw30-refrigerator-23775107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/5/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-96042165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/5/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-100761945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/4/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-100881864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/8/7/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-100899987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/1/1/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101084711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/8/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101289208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/1/7/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101500517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/5/9/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101506859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/9/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101515639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/4/8/bosch-ksv36vw30-freestanding-346l-a-white-fridge-101693748.jpg
   Bosch jääkaappi KSV36VW30 (186 cm) (139)
   7.75 (1)
   Bosch jääkaappi KSV36VW30 (186 cm)
   Power.fi Power.fi
   503.14, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   503.14, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
   best_reviewed
  • Bosch jääkaappipakastin KGE36BW40 (186 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/4/bosch-kge36bw40-fridge-freezer-24328294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/5/bosch-kge36bw40-fridge-freezer-24328295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/3/bosch-kge36bw40-freestanding-304l-a-white-fridge-freezer-96042373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/5/bosch-kge36bw40-freestanding-304l-a-white-fridge-freezer-96042375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/7/bosch-kge36bw40-freestanding-304l-a-white-fridge-freezer-101126947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/5/3/bosch-kge36bw40-freestanding-304l-a-white-fridge-freezer-101721553.jpg
   Bosch jääkaappipakastin KGE36BW40 (186 cm) (72)
   Bosch jääkaappipakastin KGE36BW40 (186 cm)
   Power.fi Power.fi
   538.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   538.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Electrolux jääkaappipakastin EN3201JOW (175 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/5/5/electrolux-en3201jow-24984655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/0/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/1/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/2/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/3/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/4/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/5/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/3/6/electrolux-en3201jow-freestanding-194l-109l-a-white-71610736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/1/0/electrolux-en3201jow-freestanding-303l-a-white-96042410.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/7/0/electrolux-en3201jow-freestanding-303l-a-white-100881770.jpg
   Electrolux jääkaappipakastin EN3201JOW (175 cm) (159)
   Electrolux jääkaappipakastin EN3201JOW (175 cm)
   Power.fi Power.fi
   392.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   392.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Samsung RS7527THCSP Vapaasti seisova 570L A+ Harmaa side-by-side-jääkaappipakastin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/2/samsung-rs7527thcsp-32913302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/5/samsung-rs7527thcsp-33263275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/6/samsung-rs7527thcsp-33263276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/7/samsung-rs7527thcsp-33263277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/samsung-rs7527thcsp-33263278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/0/samsung-rs7527thcsp-freestanding-570l-a-grey-side-by-side-refrigerator-100914230.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/6/8/samsung-rs7527thcsp-freestanding-570l-a-grey-side-by-side-refrigerator-101767868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/6/9/samsung-rs7527thcsp-freestanding-570l-a-grey-side-by-side-refrigerator-101767869.jpg
   Samsung RS7527THCSP Vapaasti seisova 570L A+ Harmaa side-by-side-jääkaappipakastin (59)
   Samsung RS7527THCSP Vapaasti seisova 570L A+ Harmaa side-by-side-jääkaappipakastin
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   864.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   864.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Electrolux ENN2300AOW Sisäinen 217L A+ Valkoinen jääkaappipakastin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/4/9/electrolux-enn2300aow-built-in-160l-57l-a-white-fridge-freezer-71432649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/5/0/electrolux-enn2300aow-built-in-160l-57l-a-white-fridge-freezer-71432650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/5/1/electrolux-enn2300aow-built-in-160l-57l-a-white-fridge-freezer-71432651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/0/electrolux-enn2300aow-built-in-217l-a-white-fridge-freezer-102344350.jpg
   Electrolux ENN2300AOW Sisäinen 217L A+ Valkoinen jääkaappipakastin (73)
   Electrolux ENN2300AOW Sisäinen 217L A+ Valkoinen jääkaappipakastin
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   389.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   389.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   3
   good_buy
  • LG side by side GSX961NSAZ
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/8/9/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-78454889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/9/0/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-78454890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/9/1/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-78454891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/2/8/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/2/9/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/0/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/1/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/2/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/3/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/5/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/3/6/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-96042836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/4/8/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101290248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/4/9/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101290249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/3/2/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-102211432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/3/3/lg-gsx961nsaz-freestanding-601l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-102211433.jpg
   LG side by side GSX961NSAZ (34)
   LG side by side GSX961NSAZ
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   1679, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   1679, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Siemens jääkaappipakastin KG39EBW40 (201 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/7/siemens-kg39ebw40-24347057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/4/siemens-kg39ebw40-24351514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/7/8/siemens-kg39ebw40-fridge-freezer-24536078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/7/9/siemens-kg39ebw40-fridge-freezer-24536079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/6/9/siemens-kg39ebw40-fridge-freezer-24550969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/7/0/siemens-kg39ebw40-fridge-freezer-24550970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/5/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-96042385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/6/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-96042386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/7/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101127287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/8/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101127288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/5/8/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101289558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/5/9/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101289559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/1/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101526931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/1/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101721641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/3/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-101721643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/3/2/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-102809032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/3/3/siemens-kg39ebw40-freestanding-337l-a-white-fridge-freezer-102809033.jpg
   Siemens jääkaappipakastin KG39EBW40 (201 cm) (53)
   Siemens jääkaappipakastin KG39EBW40 (201 cm)
   Power.fi Power.fi
   783.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   783.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • Bosch jääkaappi KSV36VI30 (186 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/4/2/bosch-ksv36vi30-19272942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/1/bosch-ksv36vi30-refrigerator-23779691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/2/bosch-ksv36vi30-refrigerator-23779692.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/7/bosch-ksv36vi30-freestanding-346l-a-stainless-steel-fridge-96042167.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/8/bosch-ksv36vi30-freestanding-346l-a-stainless-steel-fridge-96042168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/6/8/bosch-ksv36ci30-freestanding-346l-a-stainless-steel-fridge-98480568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/6/9/bosch-ksv36ci30-freestanding-346l-a-stainless-steel-fridge-98480569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/9/3/bosch-ksv36vi30-freestanding-346l-a-stainless-steel-fridge-101655293.jpg
   Bosch jääkaappi KSV36VI30 (186 cm) (33)
   Bosch jääkaappi KSV36VI30 (186 cm)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   629, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   629, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • LG GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/9/lg-gsb760pzxv-60444989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/6/3/lg-gsb760pzxv-side-by-side-refrigerator-71430563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/6/4/lg-gsb760pzxv-side-by-side-refrigerator-71430564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/5/9/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/0/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/1/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049861.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/2/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/3/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/4/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/5/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/6/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/7/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/8/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/6/9/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-76049869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/5/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-100915465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/6/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-100915466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/0/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-100948270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/7/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/8/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/9/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/0/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/1/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/2/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/3/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/4/lg-gsb760pzxv-freestanding-626l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101908394.jpg
   LG GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin (28)
   LG GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   913.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   913.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Electrolux jääkaappi ERN3213AOW (177.2 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/3/electrolux-ern3213aow-refrigerator-23818793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/2/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343282.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/3/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/4/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343284.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/5/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/6/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/7/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/8/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/9/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/0/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343290.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/1/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/2/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/3/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/4/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/5/electrolux-ern3213aow-refrigerator-54343295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/1/7/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/1/8/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/1/9/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/0/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228320.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/1/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228321.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/2/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228322.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/3/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/4/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/5/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/6/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-59228326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/0/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-fridge-96042330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/6/3/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-fridge-101717763.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/6/4/electrolux-ern3213aow-built-in-319l-a-white-fridge-101717764.jpg
   Electrolux jääkaappi ERN3213AOW (177.2 cm) (40)
   Electrolux jääkaappi ERN3213AOW (177.2 cm)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   549.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   549.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • AEG SCE81816TS JÄÄ/PAKASTINKAAPPI A+, 177/60CM, INTEGROITAVA, NOFROST
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/5/aeg-sce81816ts-built-in-192l-61l-a-white-76560545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/6/aeg-sce81816ts-built-in-192l-61l-a-white-76560546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/7/aeg-sce81816ts-built-in-192l-61l-a-white-76560547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/8/aeg-sce81816ts-built-in-192l-61l-a-white-76560548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/9/aeg-sce81816ts-built-in-192l-61l-a-white-76560549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/5/0/aeg-sce81816ts-built-in-192l-61l-a-white-76560550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/8/7/aeg-sce81816ts-built-in-a-white-101290187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/6/aeg-sce81816ts-built-in-a-white-102211376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/7/aeg-sce81816ts-built-in-a-white-102211377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/8/aeg-sce81816ts-built-in-a-white-102211378.jpg
   AEG SCE81816TS JÄÄ/PAKASTINKAAPPI A+, 177/60CM, INTEGROITAVA, NOFROST (25)
   AEG SCE81816TS JÄÄ/PAKASTINKAAPPI A+, 177/60CM, INTEGROITAVA, NOFROST
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   698, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   698, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Festivo 120CF kylmiöpakastin harmaa/teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/1/festivo-120cf-no-frost-kylmiopakastin-rst-kylmi-pakastin-9502434-86002381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/7/4/festivo-120cf-no-frost-kylmiopakastin-rst-kylmi-pakastin-9502434-90814474.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/6/festivo-120cf-kylmiopakastin-harmaa-teras-96042756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/7/festivo-120cf-kylmiopakastin-harmaa-teras-96042757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/5/0/festivo-120cf-kylmiopakastin-harmaa-teras-102326350.jpg
   Festivo 120CF kylmiöpakastin harmaa/teräs (24)
   Festivo 120CF kylmiöpakastin harmaa/teräs
   Power.fi Power.fi
   3639, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   3639, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Bosch jääkaappipakastin KGE36BI40 (186 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/2/bosch-kge36bi40-fridge-freezer-24328292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/9/3/bosch-kge36bi40-fridge-freezer-24328293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/0/bosch-kge36bi40-freestanding-304l-a-stainless-steel-fridge-freezer-96042370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/2/bosch-kge36bi40-freestanding-304l-a-stainless-steel-fridge-freezer-96042372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/5/2/bosch-kge36bi40-freestanding-304l-a-stainless-steel-fridge-freezer-101289552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/5/0/bosch-kge36bi40-freestanding-304l-a-stainless-steel-fridge-freezer-101721550.jpg
   Bosch jääkaappipakastin KGE36BI40 (186 cm) (24)
   Bosch jääkaappipakastin KGE36BI40 (186 cm)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   729, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.382067528519574 (12)
   729, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Samsung RS7768FHCSR Vapaasti seisova 545L A++ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/3/5/samsung-rs7768fhcsr-19254935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/1/samsung-rs7768fhcsr-freestanding-545l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-75187371.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/3/samsung-rs7768fhcsr-freestanding-545l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-100924413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/4/2/samsung-rs7768fhcsr-freestanding-545l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101289242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/4/7/samsung-rs7768fhcsr-freestanding-545l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101658347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/4/8/samsung-rs7768fhcsr-freestanding-545l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101658348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/6/1/samsung-rs7768fhcsr-freestanding-545l-a-stainless-steel-side-by-side-refrigerator-101694361.jpg
   Samsung RS7768FHCSR Vapaasti seisova 545L A++ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin (22)
   Samsung RS7768FHCSR Vapaasti seisova 545L A++ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   1287.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   1287.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Festivo 100CF jääkaappipakastin (teräs)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/2/festivo-100cf-no-frost-kylmiopakastin-rst-kylmi-pakastin-9501414-87697572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/7/6/festivo-100cf-no-frost-kylmiopakastin-rst-kylmi-pakastin-9501414-90814476.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/9/festivo-100cf-ja-kaappipakastin-ter-s--96042759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/6/0/festivo-100cf-ja-kaappipakastin-ter-s--96042760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/5/3/festivo-100cf-ja-kaappipakastin-ter-s--102326353.jpg
   Festivo 100CF jääkaappipakastin (teräs) (21)
   Festivo 100CF jääkaappipakastin (teräs)
   Power.fi Power.fi
   3539, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   3539, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
  • Whirlpool SW8 1Q WHR Vapaasti seisova 369L A+ Valkoinen jääkaappi
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/3/3/lg-sw81qwr-60270033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/4/1/whirlpool-sw8-1q-wr-freestanding-369l-a-white-71540741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/4/2/whirlpool-sw8-1q-wr-freestanding-369l-a-white-71540742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/5/whirlpool-sw8-1q-wr-freestanding-369l-a-white-fridge-100881985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/2/5/whirlpool-sw8-1q-wr-freestanding-369l-a-white-fridge-100915425.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/6/4/whirlpool-sw8-1q-wr-freestanding-369l-a-white-fridge-101290864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/0/7/whirlpool-sw8-1q-wr-freestanding-369l-a-white-fridge-101883607.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/8/2/whirlpool-sw8-1q-whr-freestanding-369l-a-white-fridge-102868782.jpg
   Whirlpool SW8 1Q WHR Vapaasti seisova 369L A+ Valkoinen jääkaappi (33)
   Whirlpool SW8 1Q WHR Vapaasti seisova 369L A+ Valkoinen jääkaappi
   Power.fi Power.fi
   339.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   339.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
  • AEG S74010KDX0
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/7/1/aeg-s74010kdx0-refrigerator-34036571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/8/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/9/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/0/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/1/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/2/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/3/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/4/aeg-s74010kdx0-refrigerator-51283274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/2/6/aeg-s74010kdx0-refrigerator-59229326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/2/7/aeg-s74010kdx0-refrigerator-59229327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/4/aeg-s74010kdx0-refrigerator-62333974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/5/aeg-s74010kdx0-refrigerator-62333975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/4/7/aeg-s74010kdx0-freestanding-395l-a-stainless-steel-fridge-102211747.jpg
   AEG S74010KDX0 (32)
   AEG S74010KDX0
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   619.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   619.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Whirlpool jääkaappipakastin BLF9121W (201 cm)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/2/1/whirlpool-blf-9121-w-freestanding-258l-111l-a-white-fridge-freezer-35189621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/3/4/whirlpool-blf-9121-w-fridge-freezer-35591134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/3/5/whirlpool-blf-9121-w-fridge-freezer-35591135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/5/whirlpool-blf-9121-w-freestanding-white-258l-111l-a--48347225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/6/whirlpool-blf-9121-w-freestanding-white-258l-111l-a--48347226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/9/1/whirlpool-blf-9121-w-freestanding-369l-a-white-fridge-freezer-96042491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/5/whirlpool-blf-9121-w-freestanding-369l-a-white-fridge-freezer-101289755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/1/1/whirlpool-blf-9121-w-freestanding-369l-a-white-fridge-freezer-101800711.jpg
   Whirlpool jääkaappipakastin BLF9121W (201 cm) (53)
   Whirlpool jääkaappipakastin BLF9121W (201 cm)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   374.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   374.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  2 43
  • info@vertaa.fi