x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Jääkaapit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Jääkaapit

  • Yleiset tiedot

   Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • jääkaappipakastintyyppejä,
   • jääkaappipakastimen toiminnot,
   • jääkaappipakastimen muotoilu,
   • hintaeroja,
   • uusimmat kehitykset,
   • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

   1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
   2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
   4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

   Jääkaappipakastin tyyppejä
   Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

   • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
   • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
   • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
   • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

   Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
   Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

   Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

   Jääkaappipakastimen toiminnot
   Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

   • Antibakteriasuodatin
   • Automaattisulatus
   • Ovihälytin
   • Lapsilukko
   • Jääpalakone
   • Jään murskaaja
   • Tehoviilennys

   Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


   Jääkaappipakastimen muotoilu
   On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

   Hintaeroja
   Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Uusimmat kehitykset
   Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

   • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
   • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
   • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
   Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
   Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

   Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

   Mikä on nolla-astetila?
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Mikä on viinikaappi?
   Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

  • Termien selitykset

   Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

   Allerakennus
   Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

   Anti-bakteria
   Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

   Automaattisulatus
   Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

   Design
   Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

   Energialuokka
   Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energiankulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

   Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
   - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
   - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
   - Pakastin ylhäällä
   - Pelkkä jääkaappi
   - Pelkkä pakastin

   Jäämurska
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Jääpalakone
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Kylmävesihana
   Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Lisätoiminnot
   Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

   Läpinäkyvät laatikot
   Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

   Muutettava sisäovi
   Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

   Nolla-astetila
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Oven avautumissuunta
   Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

   Paino
   Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

   Pakastimen lämpötila
   Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

   Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
   Ilmoitetaan litroissa

   Pakastuskapasiteetti
   Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

   Pullojen määrä
   Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

   Päällerakennus
   Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

   Sulatusveden poisto
   Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

   Sähköinen lämpötilan säännöstely
   Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

   Säilytysaika
   Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

   Vihanneslaatikko
   Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

   Viilennystoiminto
   Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

   Viimeistely
   Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

   Yhteis tilavuus
   Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

   Ympäristölämpötila
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

   • Diilit Diilit
   • Jääkaappipakastin
   • Jääkaappi
   • Kaasujääkaappi
   • Rosenlew
   • SMEG
   • AEG
   • UPO
   • Retrojääkaappi
  • Electrolux ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24486763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101289524.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131100125.jpg
   Electrolux Electrolux ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+ ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+ ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+ Tilavalla, vapaasti sijoitettavalla Electrolux jääkaapilla on energialuokka A+. (58)
   4.25 (1)
   Electrolux ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+
   Ala-arvoinen tuote laadullisesti
   Valmistuksessa ei minkäänlaista laadunvalvontaa. Oven materiaali niin ohutta peltiä, ettei kahva pysy lainkaan kiinni. Täysin ala-arvoinen tuote laadullisesti. Arvaahan sen valmistettu Unkarissa.
   2.0
   0 10
   • tilava
   • hiljainen
   • tyylikäs
   • Kahva irtoaa kerran viikossa
   • hyllyjä ei saa ulos
   • säätötassut rikkoontuivat heti
  Jääkaapit 6.1 (3)
  0 - 24
  • Samsung RB30J3000WW jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 311 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111389217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105382179.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/55126667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/35611305.jpg
   Samsung Samsung RB30J3000WW jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 311 L A+ RB30J3000WW jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 311 L A+ RB30J3000WW jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 311 L A+ Alhainen energiankulutus, No Frost, invertterikompressori ja LED-valaistus. LED-valaistus antaa kirkkaan valaistuksen jääkaappiin ja alhainen energiataso ja pitkäikäisyys tekee LEDeistä ympäristöystävällisen valinnan. (290)
   Samsung RB30J3000WW jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 311 L A+
   • 08806086725194
   • 08806086725187
   • RB30J3000SA
   • RB30J3000WW/EF
   • RB30J3000SA/EF
   • 3267884
   • 3267650
   • RB30J3000WW
   6
   good_buy
   381 EUR
  • Electrolux ERF1904FOW yhdistelmäjääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24486749.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042343.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100884775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042342.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376326.jpg
   Electrolux Electrolux ERF1904FOW yhdistelmäjääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen A+ ERF1904FOW yhdistelmäjääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen A+ ERF1904FOW yhdistelmäjääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen A+ Tyyppi: Vapaasti seisova Vri: Valkoinen Oven sarana: Oikea Knnettvt ovet: Kyll Kokonaiskapasiteetti: 172 L Ilmastoluokka: SN-ST nentaso: 40 dB Jkaapin nettokapasiteetti: 166 L Sistilojen valo: Kyll Automaattinen sulatus (jkaappi): Kyll Hyllyjen mr jkaapissa: 3 Vihanneslaatikoita: 1 Munahylly: Kyll Pakastimen sijainti: Ylreunaan laitettu Pakastimen nettokapasiteetti: 18 L Pakastuskapasiteetti: 2 kg/24h Varastointiaika shkkatkon aikana: 11 h Thtiluokitus: 4* Sdettvt jalat: Kyll Energialuokka: A... (348)
   Electrolux ERF1904FOW yhdistelmäjääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen A+
   • 07332543310715
   • ERF1904FOW
   5
   good_buy
   299 EUR
  • Electrolux EJ2301AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24283511.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042365.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105517496.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101289549.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042364.jpg
   Electrolux Electrolux EJ2301AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+ EJ2301AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+ EJ2301AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+ Tämä pieni mutta yllättävän tilava jääkaappipakastin mahtuu hyvin pienempäänkin keittiöön. Patentoitu TwinTech tekniikka takaa ihanteellisen kosteustason, jotta ruokasi säilyisi parhaalla mahdollisella tavalla. Jääkapin sisältä löydät kirkkaiden LED-valojen lisäksi, 4 tukevaa turvalasihyllyä ja yhden tilavan säilytyslaatikon vihanneksille ja hedelmille. Jääkapin yläosassa sijaitsevasta pakastimesta löytyy yhteensä 43 L säilytystilaa. (229)
   Electrolux EJ2301AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+
   • 07332543333219
   • 920 241 414
   • EJ2301AOW2
   5
   good_buy
   286 EUR
  • Electrolux ERF4115DOW JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101883622.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042715.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105578080.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137691796.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110806740.jpg
   Electrolux Electrolux ERF4115DOW JÄÄKAAPPI ERF4115DOW JÄÄKAAPPI ERF4115DOW JÄÄKAAPPI Tilavassa, vapaasti sijoitettavassa Electrolux jääkaapissa on LED-valo ja energialuokka A+. (130)
   Electrolux ERF4115DOW JÄÄKAAPPI
   • 07332543455706
   • 925 052 099
   • ERF4115DOW
   6
   good_buy
   428 EUR
  • Frezzer Kaasujääkaappi Frezzer HR60G 60L (myös 12V ja 230V), grafiitti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141890300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114661619.jpg
   Frezzer Frezzer Kaasujääkaappi Frezzer HR60G 60L (myös 12V ja 230V), grafiitti Kaasujääkaappi Frezzer HR60G 60L (myös 12V ja 230V), grafiitti Kaasujääkaappi Frezzer HR60G 60L (myös 12V ja 230V), grafiitti Supersuosittu grafiitinharmaa kaasujääkaappi (387)
   Frezzer Kaasujääkaappi Frezzer HR60G 60L (myös 12V ja 230V), grafiitti
   • 06438014198293
   3
   good_buy
   339 EUR
  • Samsung RR39M7010WWEE JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82775215.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042856.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042854.jpg
   Samsung Samsung RR39M7010WWEE JÄÄKAAPPI RR39M7010WWEE JÄÄKAAPPI RR39M7010WWEE JÄÄKAAPPI Vapaasti sijoitettava Samsung RR39M7010WW jääkaappi tarjoaa runsaasti tilaa kaikille ruoka-aineillesi. Kylmälaitteessa on Wi-Fi-valmius sekä tehokas Multiflow-ilmankierto. (74)
   Samsung RR39M7010WWEE JÄÄKAAPPI
   • 08806088602875
   • RR39M7010WW
   6
   good_buy
   578 EUR
  • Rosenlew RJVL1655 Vapaasti seisova 150L A+ Valkoinen jääkaappi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102776851.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102776852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131091725.jpg
   Rosenlew Rosenlew RJVL1655 Vapaasti seisova 150L A+ Valkoinen jääkaappi RJVL1655 Vapaasti seisova 150L A+ Valkoinen jääkaappi RJVL1655 Vapaasti seisova 150L A+ Valkoinen jääkaappi %3Cp%3ESulatus toimii automaattisesti. Sulatusvesi valuu laitteen takana%2C kompressorin yl%E4puolella sijaitsevaan kaukaloon%2C josta se haihtuu huoneilmaan.%3C%2Fp%3E (204)
   Rosenlew RJVL1655 Vapaasti seisova 150L A+ Valkoinen jääkaappi
   • 07332543554706
   • 933 012 474
   3
   good_buy
   237.9 EUR
  • Flow Flow-jääkaappi Medium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105620785.jpg
   Flow Flow Flow-jääkaappi Medium Flow-jääkaappi Medium Flow-jääkaappi Medium (457)
   Flow Flow-jääkaappi Medium
   1
   good_buy
   most_sold
   84.99 EUR
  • Samsung side-by-side jääkaappipakastin RS50N3403SA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140383324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112165132.jpg
   Samsung Samsung side-by-side jääkaappipakastin RS50N3403SA side-by-side jääkaappipakastin RS50N3403SA side-by-side jääkaappipakastin RS50N3403SA %3Cp%3ESamsung side by side kaappi NoFrost-automaattisulatuksella%2C joka s%E4%E4st%E4%E4 aikaa ja vaivaa.%3C%2Fp%3E (78)
   Samsung side-by-side jääkaappipakastin RS50N3403SA
   • 08801643258368
   5
   good_buy
   929 EUR
  • Electrolux EJ2801AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 265 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24188037.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042356.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042355.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105517488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142642739.jpg
   Electrolux Electrolux EJ2801AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 265 L A+ EJ2801AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 265 L A+ EJ2801AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 265 L A+ Vapaasti sijoitettava Electrolux jääkaappipakastin, jossa on SpacePlus ja energialuokka A+. (91)
   Electrolux EJ2801AOW2 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 265 L A+
   • 07332543333523
   • 920 241 124
   • EJ2801AOW2
   4
   good_buy
   310 EUR
  • Rosenlew RJPK 2600 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131099726.jpg
   Rosenlew Rosenlew RJPK 2600 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+ RJPK 2600 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+ RJPK 2600 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+ Tyyppi: Vapaasti seisova Oven sarana: Oikea Knnettvt ovet: Kyll Hyllyjen materiaali: Lasi Kompressoreita: 1 Kokonaisnettokapasiteetti: 228 L Ilmastoluokka: SN-ST nentaso: 40 dB Jkaapin nettokapasiteetti: 184 L Jkaapin sisvalo: Kyll Hyllyjen mr jkaapissa: 4 Vihanneslaatikoita: 1 Ovihyllyt: 3 Munahylly: Kyll Pulloteline: Kyll Pakastimen sijainti: Ylreunaan laitettu Pakastimen nettokapasiteetti: 44 L Pakastuskapasiteetti: 3 kg/24h Varastointiaika shkkatkon aikana: 19 h Thtiluokitus: 4* Hyllyjen ... (134)
   Rosenlew RJPK 2600 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 228 L A+
   • 07332543294275
   • RJPK2600
   3
   good_buy
   288.8 EUR
  • Severin KS 9827 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 47 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/28016270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47395591.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47395592.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96059256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96059258.jpg
   Severin Severin KS 9827 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 47 L A+ KS 9827 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 47 L A+ KS 9827 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 47 L A+ Tyyppi: Vapaasti seisova No Frost -jrjestelm: Ei Oven sarana: Oikea Jkuutiolokero: Kyll Kokonaiskapasiteetti: 49 L Hyllyjen mr jkaapissa: 1 Pulloteline: Kyll Kokonaisenergiankulutus: 113 kWh Vri: Valkoinen Tuotteen syvyys: 480 mm Energialuokka: A+ Ilmastoluokka: N nentaso: 42 dB Tuotteen paino: 16 kg Pakkauksen leveys: 465 mm Pakkauksen syvyys: 510 mm Pakkauksen korkeus: 530 mm Paino pakattuna: 17 kg Melutaso: 42 dB Paino: 16 kg (200)
   Severin KS 9827 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 47 L A+
   • 04008146982705
   • KS9827
   • 9827, KS9827
   • KS 9827
   2
   good_buy
   149 EUR
  • Rosenlew RJKL3000 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 395 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47095425.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137698233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112349791.jpg
   Rosenlew Rosenlew RJKL3000 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 395 L A+ RJKL3000 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 395 L A+ RJKL3000 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 395 L A+ Vapaasti sijoitettava Rosenlew jääkaappi tarjoaa reilusti säilytystilaa. Jääkaapissa on kätevä LED-valo ja helpot toiminnot. (118)
   Rosenlew RJKL3000 jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 395 L A+
   • 07332543427666
   • RJKL3000
   3
   good_buy
   378.9 EUR
  • Whirlpool BLF 8001 W jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 339 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101806598.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042516.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142229440.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101289762.jpg
   Whirlpool Whirlpool BLF 8001 W jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 339 L A+ BLF 8001 W jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 339 L A+ BLF 8001 W jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 339 L A+ Less Frost -tekniikka - vähemmän huurretta, enemmän tilaa pakasteille Less Frost vähentää huurteen muodostumista pakastimen sisätiloihin, mikä puolestaan antaa lisätilaa pakasteille. Tämä innovatiivinen tekniikka merkitsee sitä, että jäähdytyselementit ovat pakastintilan ulkopuolella seinien sisällä. Pakastin on myös helpompi pitää puhtaana, kun huurretta on vähemmän. Koska hyllyt ovat lasia ritilöiden sijaan, voit myös poistaa pakastinlaatikon ja sijoittaa elintarvikkeet suoraan hyllylle, mi... (108)
   Whirlpool BLF 8001 W jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 339 L A+
   • 08003437900341
   • BLF8001W
   • 4248595
   • 850515911800
   • BLF 8001 W
   3
   good_buy
   299 EUR
  • Electrolux Electrolux jääkaappi ERF4114AOW (185,4 cm) (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141909439.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96042348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376322.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109027864.jpg
   Electrolux Electrolux Electrolux jääkaappi ERF4114AOW (185,4 cm) (valkoinen) Electrolux jääkaappi ERF4114AOW (185,4 cm) (valkoinen) Electrolux jääkaappi ERF4114AOW (185,4 cm) (valkoinen) Tuoteryhm Jkaappi Asennus/sijoitus Vapaasti sijoitettava Vri Valkoinen Energialuokka (2010/30/EU) A++ Vuotuinen energiankul. (kWh, 2010/30/EU) 116 Jkaapin nettotilavuus (ltr) 387 Kokonaisnettotilavuus (ltr) 387 Jkaapin sulatus Automaattinen Ilmastoluokka (2010/30/EU) SN-N-ST-T Ymp.lmptila min. (C, 2010/30/EU) 10 nitaso (dB(A) re 1 pW, 2010/30/EU) 39 Pikaviilennys On Ovi auki -hlytys nimerkki ja kuvake Jkaapin hyllyt Turvalasi listalla Hyllyt (kpl) 4 (106)
   Electrolux Electrolux jääkaappi ERF4114AOW (185,4 cm) (valkoinen)
   • 07332543455683
   • ERF4114AOW
   3
   good_buy
   528 EUR
  • Rosenlew RJP4532 Vapaasti seisova 329L A+ Valkoinen jääkaappipakastin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102776828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102776829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102776830.jpg
   Rosenlew Rosenlew RJP4532 Vapaasti seisova 329L A+ Valkoinen jääkaappipakastin RJP4532 Vapaasti seisova 329L A+ Valkoinen jääkaappipakastin RJP4532 Vapaasti seisova 329L A+ Valkoinen jääkaappipakastin Jkaapin nettokapasiteetti: 220 L Pakastimen nettokapasiteetti: 109 L Kokonaisnettokapasiteetti: 329 L Melutaso: 40 dB Energialuokka: A+ Pakastuskapasiteetti: 5 kg/24h Varastointiaika shkkatkon aikana: 20 h Minimi kyttlmptila: 10 C Suurin toimintalmptila: 43 C Kokonaisenergiankulutus: 304 kWh Tuotteen syvyys: 595 mm Paino: 65,1 kg Ilmastoluokka: SN-T Jhdytyslaite: R600a AC-syttjnnite: 230 Johdon pituus: 2,4 m Tyyppi: Vapaasti seisova Tuotteen vri: Valkoinen Oven sarana: Oikea Knnettvt ovet: Ky... (105)
   Rosenlew RJP4532 Vapaasti seisova 329L A+ Valkoinen jääkaappipakastin
   • 07332543275809
   • 925 053 524
   3
   good_buy
   428 EUR
  • Sunwind Kaasujääkaappi Ventus 100 litraa TOP CONTROL, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108044928.jpg
   Sunwind Sunwind Kaasujääkaappi Ventus 100 litraa TOP CONTROL, valkoinen Kaasujääkaappi Ventus 100 litraa TOP CONTROL, valkoinen Kaasujääkaappi Ventus 100 litraa TOP CONTROL, valkoinen (260)
   Sunwind Kaasujääkaappi Ventus 100 litraa TOP CONTROL, valkoinen
   1
   good_buy
   799 EUR
  • Whirlpool ARC 2353 WH jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 212 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101495284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135478081.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117166766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101067000.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101066999.jpg
   Whirlpool Whirlpool ARC 2353 WH jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 212 L A+ ARC 2353 WH jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 212 L A+ ARC 2353 WH jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 212 L A+ Energialuokka: A+ Kokonaisenergiankulutus: 212 kWh Oven sarana: Oikea Sisnrakennettu nytt: Ei Veden annostelija: Ei Jkaapin sisvalo: Kyll No Frost (jkaappi): Ei Pakastimen sijainti: Ylreunaan laitettu nentaso: 40 dB Tuotteen syvyys: 58 cm Tuotteen paino: 48 kg Sulatustoiminto: Kyll Jkuutiolokero: Kyll Tyyppi: Vapaasti seisova Ilmastoluokka: Ei Knnettvt ovet: Kyll Varastointiaika shkkatkon aikana: 10h Kokonaisnettokapasiteetti: 212l Jkaapin nettokapasiteetti: 171l Hyllyjen mr jkaapissa: 3 Ener... (168)
   Whirlpool ARC 2353 WH jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 212 L A+
   • 08003437944949
   • 399865
   • ARC2353
   • ARC 2353
   • ARC2353WH, 850123511000, ARC 2353
   2
   good_buy
   199 EUR
  • Bosch Serie 2 KGN36NW30 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 302 L A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101833096.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105519220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135488581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135488650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135488652.jpg
   Bosch Bosch Serie 2 KGN36NW30 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 302 L A++ Serie 2 KGN36NW30 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 302 L A++ Serie 2 KGN36NW30 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 302 L A++ Energialuokka: A++ Kokonaisenergiankulutus: 235 kWh Kokonaisnettokapasiteetti: 302 L Jkaapin sisvalo: Kyll Lampputyyppi: LED nentaso: 42 dB Ilmastoluokka: SN-T No Frost (jkaappi): Kyll Jkaapin nettokapasiteetti: 215 L Hyllyjen mr jkaapissa: 4 Vihanneslaatikoita: 1 Pakastimen sijainti: Alas-sijoitettu Pakastimen nettokapasiteetti: 87 L Pakastuskapasiteetti: 12 kg/24h Varastointiaika shkkatkon aikana: 16 h Hyllyjen mr pakastimessa: 3 Oven sarana: Oikea Knnettvt ovet: Kyll Sdettvt jalat: Kyll Tu... (62)
   Bosch Serie 2 KGN36NW30 jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 302 L A++
   • 04242002853536
   • KGN36NW30
   • 3416989
   • KGN 36 NW 30
   4
   good_buy
   528 EUR
  • AEG SCE81816TS INTEGROITAVA JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102211378.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110278070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110278066.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110278068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110278069.jpg
   AEG AEG SCE81816TS INTEGROITAVA JÄÄKAAPPIPAKASTIN SCE81816TS INTEGROITAVA JÄÄKAAPPIPAKASTIN SCE81816TS INTEGROITAVA JÄÄKAAPPIPAKASTIN AEG SCE81816TS Elektroninen lämpötilanohjaus LCD-näytöllä Elektroninen lämpötilanohjaus digitaalinäytöllä Jääkaapissa automaattisulatus: Sulatus toimii automaattisesti. Sulatusvesi valuu laitteen takana, kompressorin päällä olevaan kaukaloon, josta se haihtuu huoneilmaan. Pakastimessa No Frost-automaattisulatus: AEG:n No Frost -tekniikan ansiosta pakastinta ei tarvitse enää käsin sulattaa. Ilmassa oleva kosteus ei kondensoidu kaapin seinämiin eikä pakastuslaatikoihin vaan se kerääntyy erillis... (33)
   AEG SCE81816TS INTEGROITAVA JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 07332543508488
   • 925501035
   • SCE81816TS
   • 925 501 035
   • 4319336
   6
   good_buy
   689 EUR
  • Electrolux ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24486763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101289524.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131100125.jpg
   Electrolux Electrolux ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+ ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+ ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+ Tilavalla, vapaasti sijoitettavalla Electrolux jääkaapilla on energialuokka A+. (58)
   4.25 (1)
   Electrolux ERF2004AOW jääkaappi Vapaasti seisova Valkoinen 196 L A+
   • 07332543310678
   • ERF2004AOW
   4
   299 EUR
  • LG GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111273894.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76049866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76049869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76049865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/76049868.jpg
   LG LG GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin Lineaarinen kompressori (74)
   LG GSB760PZXV Vapaasti seisova 626L A+ Ruostumaton teräs side-by-side-jääkaappipakastin
   • 06934585682990
   • 3475141
   • GC-B247S*UV
   • GSB760PZXV
   3
   782 EUR
  • LG GBB59SWRZS jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 300 L A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118093303.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118093305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118093304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624886.jpg
   LG LG GBB59SWRZS jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 300 L A++ GBB59SWRZS jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 300 L A++ GBB59SWRZS jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 300 L A++ LG GBB59SWRZS Lineaarinen invertterikompressori säästää energiaaLG:n lineaarinen invertterikompressori on jääkaapin sydän ja sillä saavutetaan jopa 32% alhaisempi energiankulutus, paras kestävyys ja optimaalinen lämpötilanohjaus, jolla ruoka pysyy tuoreempana pidempään.Suurennettu pakastinLG on suurentanut yhtä pakastimen laatikoista luodakseen lisää tilaa paljon tilaa vieville pakasteille.Smart DiagnosisLG:n Smart Diagnosis on nopea ja helppo vianmääritystapa. Soitat vain LG:n asiakaspalvelu... (46)
   LG GBB59SWRZS jääkaappipakastin Vapaasti seisova Valkoinen 300 L A++
   • 08806084343345
   • GBB59SWRZS
   • GW-B439S*RZ
   4
   438 EUR
  • Bosch Serie 4 KSV36VI3P jääkaappi Vapaasti seisova Ruostumaton teräs 346 L A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110488106.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110488108.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137689818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110488109.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110488110.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 KSV36VI3P jääkaappi Vapaasti seisova Ruostumaton teräs 346 L A++ Serie 4 KSV36VI3P jääkaappi Vapaasti seisova Ruostumaton teräs 346 L A++ Serie 4 KSV36VI3P jääkaappi Vapaasti seisova Ruostumaton teräs 346 L A++ Vapaasti sijoitettavassa Bosch Series 4 -jääkaapissa on riittoisa tilavuus ja ihanteelliset säilytysolosuhteet elintarvikkeille. (45)
   Bosch Serie 4 KSV36VI3P jääkaappi Vapaasti seisova Ruostumaton teräs 346 L A++
   • 04242005051816
   • KSV36VI3P
   4
   639 EUR
  2 44
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Jääkaappipakastin DEFAULT
    • ja_a_kaappipakastin
   • Jääkaappi DEFAULT
    • ja_a_kaappi
   • Kaasujääkaappi DEFAULT
    • kaasuja_a_kaappi
   • Rosenlew DEFAULT
    • rosenlew
   • SMEG DEFAULT
    • smeg
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Retrojääkaappi DEFAULT
    • retro
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 500 € (budget)
   • 500 € - 780 € (price_500_780)
   • 780 € - 1230 € (price_780_1200)
   • ≥ 1230 € (price_1200)
  • Tyyppi (tyyppi_ja_a_kaappi):
   • Jääkaappi (ja_a_kaappi)
   • Jääkaappipakastin (ja_a_kaappipakastin)
   • Jenkkikaappi (jenkkikaappi)
   • Kaasujääkaappi (kaasuja_a_kaappi)
   • Side-by-Side Side-by-Side Jääkaapit (side_by_side)
   • Minijääkaappi (minija_a_kaappi)
   • Kompressorijääkaappi (kompressorija_a_kaappi)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_energialuokka)
   • A++ (a_luokka)
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
  • Sijoitus (sijoitus):
   • Integroitu (integroitu)
   • Pöytä (po_yta_)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Jääkaapin nettokapasiteetti (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti):
   • < 195 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200)
   • 195 L - 230 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_200_230)
   • 230 L - 315 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_230_320)
   • ≥ 315 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_320)
  • Pakastimen nettokapasiteetti (pakastimen_nettokapasiteetti):
   • < 50 L (pakastimen_nettokapasiteetti_50)
   • 50 L - 90 L (pakastimen_nettokapasiteetti_50_90)
   • 90 L - 100 L (pakastimen_nettokapasiteetti_90_100)
   • ≥ 100 L (pakastimen_nettokapasiteetti_100)
  • Oven kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Oikea tai vasen (oikea_tai_vasen)
   • Vasen (vasen)
  • Leveys (leveys_mm):
   • Alle 55 cm (kapea)
   • 60 cm (normaali)
   • Yli 60 cm (leveä)
  • Syvyys (syvyys):
   • Alle 56 cm (pienikokoinen)
   • 56-65 cm (normaali syvyys)
   • Yli 65 cm (erittäin syvä)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • Alle 155 cm (matala)
   • 155-180 cm (normaali)
   • 180-190 cm (korkea)
   • Yli 190 cm (erittäin korkea)
  • Jääkaapin lisätoiminnot (ja_a_kaapin_lisa_toiminnot):
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Pakastelokero (pakastelokero)
   • Pulloteline (pulloteline)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 38 dB (low)
   • 38 - 40 dB (medium)
   • > 41 dB (high)
  • Sähkönkulutus kWh/vuosi (ja_a_kaapin_sa_hko_nkulutus):
   • 140-275 (140_275)
   • Alle 140 (alle_140)
   • Yli 275 (yli_275)
  • Pakastimen sijainti (pakastimen_sijainti):
   • Alhaalla (alhaalla)
   • Sivussa (sivussa)
   • Ylhäällä (ylha_a_lla_)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Liebherr Premium (liebherr_premium)
  • Muotoilu (muotoilu):
   • Amerikkalainen ovi (amerikkalainen_ovi)
   • Retro (retro)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi