x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  jääkaappi

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Jääkaapit

  • Yleiset tiedot

   Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • jääkaappipakastintyyppejä,
   • jääkaappipakastimen toiminnot,
   • jääkaappipakastimen muotoilu,
   • hintaeroja,
   • uusimmat kehitykset,
   • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

   1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
   2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
   4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

   Jääkaappipakastin tyyppejä
   Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

   • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
   • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
   • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
   • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

   Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
   Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

   Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

   Jääkaappipakastimen toiminnot
   Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

   • Antibakteriasuodatin
   • Automaattisulatus
   • Ovihälytin
   • Lapsilukko
   • Jääpalakone
   • Jään murskaaja
   • Tehoviilennys

   Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


   Jääkaappipakastimen muotoilu
   On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

   Hintaeroja
   Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Uusimmat kehitykset
   Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

   • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
   • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
   • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
   Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
   Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

   Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

   Mikä on nolla-astetila?
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Mikä on viinikaappi?
   Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

  • Termien selitykset

   Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

   Allerakennus
   Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

   Anti-bakteria
   Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

   Automaattisulatus
   Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

   Design
   Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

   Energialuokka
   Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energiankulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

   Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
   - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
   - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
   - Pakastin ylhäällä
   - Pelkkä jääkaappi
   - Pelkkä pakastin

   Jäämurska
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Jääpalakone
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Kylmävesihana
   Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Lisätoiminnot
   Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

   Läpinäkyvät laatikot
   Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

   Muutettava sisäovi
   Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

   Nolla-astetila
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Oven avautumissuunta
   Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

   Paino
   Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

   Pakastimen lämpötila
   Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

   Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
   Ilmoitetaan litroissa

   Pakastuskapasiteetti
   Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

   Pullojen määrä
   Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

   Päällerakennus
   Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

   Sulatusveden poisto
   Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

   Sähköinen lämpötilan säännöstely
   Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

   Säilytysaika
   Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

   Vihanneslaatikko
   Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

   Viilennystoiminto
   Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

   Viimeistely
   Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

   Yhteis tilavuus
   Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

   Ympäristölämpötila
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

   • Tarjoukset Tarjouksessa olevat jääkaapit
   • SMEG
   • Rosenlew
   • AEG
   • UPO
   • Jääkaappipakastin
   • Minijääkaappi
   • Kaasujääkaappi
   • Retrojääkaappi
   • Edullisimmat Edullisimmat jääkaapit
  0 - 24
  • Samsung RR7000 Jääkaappi, 387 ℓ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241407045.jpg?ts=1
   Samsung Samsung RR7000 Jääkaappi, 387 ℓ RR7000 Jääkaappi, 387 ℓ RR7000 Jääkaappi, 387 ℓ Samsung RR39M7010 -jääkaappi tarjoaa reilun 387 litran nettitilavuuden. Tehokas All-Around -kylmennystekniikka, kestävä ja energiatehokas inverter-kompressori ja säädettävä sisus vastaavat täydellisesti nykypäivän ruoansäilytyksen tarpeisiin. All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä on erittäin tehokas Jääkaapin All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä puhaltaa viileää ilmaa suoraan eri hyllyväleihin, jotta jääkaappi pysyy kauttaaltaan yhtä viileänä. Näin jäähdytys on erittäin tehokasta ja ruokatarvikkeesi eivät altistu haitallisille lämpötilavaihteluille, jolloin ne myös säilyvät pidempään. Power Cool pikaviilennys hyödyntää All-Around Cooling -järjestelmää Jääkaapin Power Cool -tehoviilennys hyödyntää All-Around Cooling -järjestelmää. Sen avulla voit viilentää jääkaapin erittäin nopeasti. Kun valitset Power Cool -toiminnon, viileää ilmaa puhalletaan reilusti, jolloin saavutetaan nopea viilentyminen. K (322)
   Samsung RR7000 Jääkaappi, 387 ℓ
   • 08806094450880
   • RR39M7010WW/EF
   4
   good_buy
   most_sold
   728.00 EUR
  • Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229678072.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397773.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397772.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397780.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397775.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN Whirlpool-jääkaappipakastin tarjoaa 308 litraa monipuolista säilytystilaa kaikenlaisille ruoille ja pakasteille. Siinä on kätevä 6th Sense -teknologia, LessFrost-järjestelmä, sekä kirkas LED-valaistus. (133)
   Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08003437903359
   • W5 711E W 1
   • W5711EW1
   3
   good_buy
   408.90 EUR
  • Coca-cola Minijääkaappi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119288213.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142856427.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215319222.jpg?ts=1
   Coca-cola Coca-cola Minijääkaappi Minijääkaappi Minijääkaappi Jos haluat siisteimmän minijääkaapin! Kiitos kauniin Coca-Cola-tölkin muotonsa, tämä kaappi on hieman enemmän kuin vain pieni jääkaappi, se on sisustusyksityiskohta kotiisi. Keskellä jääkaappia on hylly, jonka voit ottaa pois, jotta sisään mahtuu jotain isompaa kuin tavallinen tölkki. Jos haluat ottaa jääkaapin mukaan roadtripille, se onnistuu mainiosti. Voit käyttää sitä tavallisen pistorasian tai jopa tupakansytytinliitännän avulla autossasi tai asuntovaunussasi. Tölkin päällisosa toimii kätevänä kantokahvana. Tietoja tuotteesta Coca-Cola Jääkaappi: Kapasiteetti: 12 litraa Tilavuus 10-12 33 cl tölkkiä Irrotettava hylly keskellä Koko: 28 cm halkaisija ja 47 cm korkea Liitännät sekä pistorasiaan (230V) että tupakansytyt (59)
   Coca-cola Minijääkaappi
   • 04897037749615
   • RE-117331
   5
   good_buy
   160.10 EUR
  • Samsung RB33J3200WW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205126355.jpg?ts=1
   Samsung Samsung RB33J3200WW RB33J3200WW RB33J3200WW Jäähdytysjärjestelmä levittää kylmyyttä koko kaappiin. Kylmää ilmaa puhalletaan venttiileistä, jotka ovat kunkin hyllyn kohdalla. Ruoka säilyy raikkaampana, kun lämpötila on tasainen. (264)
   Samsung RB33J3200WW
   • 08806086725798
   1
   good_buy
   700.00 EUR
  • Electrolux jääkaappi LRB3AF12S integroitava
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022562.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204616784.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux jääkaappi LRB3AF12S integroitava jääkaappi LRB3AF12S integroitava jääkaappi LRB3AF12S integroitava Humidity Control -säilytysosioKätevä Humidity Control -säilytysosio mukauttaa ilmankosteuden kasviksille ja yrteille sopiviksi, säilyttäen niiden tuoreuden pidempään. (85)
   Electrolux jääkaappi LRB3AF12S integroitava
   • 07332543725243
   • 933 033 047
   • LRB3AF12S
   3
   good_buy
   399.00 EUR
  • Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LNT3LE31W1, 175 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204504058.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519877.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202509313.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LNT3LE31W1, 175 cm Jääkaappipakastin Electrolux LNT3LE31W1, 175 cm Jääkaappipakastin Electrolux LNT3LE31W1, 175 cm Electrolux-jääkaappipakastimessa on suuri kokonaistilavuus, ColdSense-teknologia, LowFrost-toiminto sekä energiatehokas LED-valaistus. (81)
   Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LNT3LE31W1, 175 cm
   • 07332543728473
   • LNT3LE31W1R
   • 925 053 333
   3
   good_buy
   453.99 EUR
  • LG GBB71MCDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221972490.jpg?ts=1
   LG LG GBB71MCDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN GBB71MCDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN GBB71MCDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN LG:n tyylikäs jääkaappipakastin on sekä esteettisesti miellyttävä että käytännöllinen ja toimiva. Jääkaapissa on pulloteline kahdelle pullolle sekä taitettava kaksiosainen hylly, jolla teet tilaa pitkille ja tilaa vieville tuotteille helposti ja vaivattomasti. Jääkaapin etähallinta on myös mahdollista yhteensopivan älypuhelimen ja LG SmartThinQ -sovelluksen avulla. Kaukosäädä lämpötila-asetuksia missä tahansa oletkin. FRESHBalancer ja FRESHConverter pitävät elintarvikkeet tuoreina FRESHConverter-laatikko pitää lihan, kalan ja vihannekset hyvin tuoreina. Voit valita ihanteellisen säilytyslämpötilan juuri säilyttämäsi elintarviketyypin mukaan. FRESHBalancer taas huolehtii kosteustasapainon säilyttämisestä. Eri hallintalaitteet säätävät ihanteellisen kosteuden hedelmille ja vihanneksille riippuen paikasta, johon ne on sijoitettu. Nopea ja tasainen DoorCooling+-jäähdytys Jääkaappipakastimen DoorCooling+-tekniikka (148)
   LG GBB71MCDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08806091013767
   1
   good_buy
   926.00 EUR
  • Samsung French Door jääkaappipakastin RF24R7201SR (177,7 cm)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960373.jpg?ts=1
   Samsung Samsung French Door jääkaappipakastin RF24R7201SR (177,7 cm) French Door jääkaappipakastin RF24R7201SR (177,7 cm) French Door jääkaappipakastin RF24R7201SR (177,7 cm) Moderni RF24R7201SR/EE Side by Side Samsungilta on varustettu tehokkaalla Twin Cooling Plus -jäähdytysjärjestelmällä, joka takaa ruoallesi optimaalisen säilytyslämpötilan ja ilmankosteuden. Tyylikäs teräksinen Side by Side sopii erinomaisesti erilaisiin keittiöihin sen ajattoman muotoilun ansiosta. Tehokas ja tasainen viilennys Twin Cooling Plus-jäähdytysjärjestelmällä Kaapin kaksi erillistä jäähdytysjärjestelmää varmistavat optimaalisen säilytyksen sekä jääkaapissa, että pakastimessa. Kaksi erillisen jäähdytysjärjestelmän ansiosta jääkaapissa on kosteampi ilma, jossa elintarvikkeet säilyvät parempina pidempään. FlexZone-keskilaatikko on optimaalinen tuoretuotteille tai juomille Keskimmäinen laatikko on muuta jääkaappia viileämpi ja se onkin optimaalinen paikka säilyttää liha- ja kalatuotteita taikka viilentää juomia. Kätevän tilanjakajan ansiosta voit järjestellä tilavan laatikon vaivattomasti. Teho (54)
   Samsung French Door jääkaappipakastin RF24R7201SR (177,7 cm)
   • 08801643840402
   • RF24R7201SR/EE
   3
   good_buy
   2538.90 EUR
  • Electrolux jenkkikaappi LTB1AF14W0
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164983702.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576651.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux jenkkikaappi LTB1AF14W0 jenkkikaappi LTB1AF14W0 jenkkikaappi LTB1AF14W0 Electrolux LTB1AF14W0 on kompakti 118 cm korkea jenkkikaappi, joka tarjoaa kokoonsa nähden mukavasti kylmäsäilytystilaa ja kätevän pienen 29 litran pakastimen. Käytännöllinen sisäosa ja sulatustarvetta vähentävä LowFrost-teknologia tekevät käytöstä mukavaa. LowFrost-teknologia vähentää jään muodostumista Jääkaappipakastimen sisäänrakennettu LowFrost-teknologia vähentää huurteen ja jään muodostumista merkittävästi, jolloin laitteen sulatustarve vähenee. LowFrost-tekniikan ansiosta laite säilyttää myös suorituskykynsä paremmin ja energiankulutus pysyy alhaisempana. Käytännölliset yksityiskohdat tekevät käytöstä mukavaa Tämän jenkkikaapin tukevat turvalasihyllyt kestävät jopa 25 (75)
   Electrolux jenkkikaappi LTB1AF14W0
   • 07332543737970
   • LTB1AF14W0
   • 925 992 221
   2
   good_buy
   364.40 EUR
  • AEG jääkaappipakastin SCB618F6TS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181021871.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175336051.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175336053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175336052.jpg?ts=1
   AEG AEG jääkaappipakastin SCB618F6TS jääkaappipakastin SCB618F6TS jääkaappipakastin SCB618F6TS Huurtumaton TwinTech®-jääpakastin auttaa säilyttämään ainesten aromit. TwinTechin erilliset jäähdytysjärjestelmät jääkaapille ja pakastimelle säilyttävät elintarvikkeet tavanomaisia huurtumattomia järjestelmiä paremmin. (44)
   AEG jääkaappipakastin SCB618F6TS
   • 07332543765911
   • 925 505 060
   • SCB618F6TS
   3
   good_buy
   799.00 EUR
  • Beko Jääkaappipakastin Beko CSA270K30XPN, 170.8 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230893633.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230893635.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212339455.jpg?ts=1
   Beko Beko Jääkaappipakastin Beko CSA270K30XPN, 170.8 cm Jääkaappipakastin Beko CSA270K30XPN, 170.8 cm Jääkaappipakastin Beko CSA270K30XPN, 170.8 cm (105)
   Beko Jääkaappipakastin Beko CSA270K30XPN, 170.8 cm
   • 05944008923112
   • CSA270K30XPN
   1
   good_buy
   313.99 EUR
  • Samsung RS67A8811WW/EF SIDE BY SIDE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208259023.jpg?ts=1
   Samsung Samsung RS67A8811WW/EF SIDE BY SIDE RS67A8811WW/EF SIDE BY SIDE RS67A8811WW/EF SIDE BY SIDE Jääkaapissa on reilusti tilaa. SpaceMax-teknologian ansiosta sisäseinät ovat ohuempia ja tilaa on siten enemmän. Viikon ruokaostoksille riittää tilaa, ja koska kaikki on helppo pitää järjestyksessä, löydät nopeasti tarvitsemasi. (39)
   Samsung RS67A8811WW/EF SIDE BY SIDE
   • 08806090805301
   3
   good_buy
   1319.90 EUR
  • Whirlpool SW8AM2YWR jääkaappi, korkeus 188 cm, SW8AM2YWR2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204513571.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519605.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519607.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519611.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519608.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool SW8AM2YWR jääkaappi, korkeus 188 cm, SW8AM2YWR2 SW8AM2YWR jääkaappi, korkeus 188 cm, SW8AM2YWR2 SW8AM2YWR jääkaappi, korkeus 188 cm, SW8AM2YWR2 Vähän energiaa kuluttava A++ luokan malli. Hyvä valinta ympäristölle ja taloudellesi. Antibakteerisuodatin Whirlpool yhdessä Microbanin kanssa on kehittänyt antibakteerisuodattimen, joka poistaa kylmälaitteen sisätilassa olevia bakteereja.Nettopaino (kg) 62Bruttopaino (kg) 64 (57)
   Whirlpool SW8AM2YWR jääkaappi, korkeus 188 cm, SW8AM2YWR2
   • 08003437613975
   • 869991608360
   • SW8AM2YWR2
   2
   good_buy
   559.00 EUR
  • Frezzer Matkajääkaappi Frezzer Pro 65L 12/24V
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234665878.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234665879.jpg?ts=1
   Frezzer Frezzer Matkajääkaappi Frezzer Pro 65L 12/24V Matkajääkaappi Frezzer Pro 65L 12/24V Matkajääkaappi Frezzer Pro 65L 12/24V Frezzer Pro 65L 12/24v kompressorijääkaappi-pakastin hopea (17)
   Frezzer Matkajääkaappi Frezzer Pro 65L 12/24V
   • 06438014269245
   • 102381313
   5
   good_buy
   deal
   399.00 EUR
  • AEG SKE818F1DC JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216029728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176221301.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165017569.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165017566.jpg?ts=1
   AEG AEG SKE818F1DC JÄÄKAAPPI SKE818F1DC JÄÄKAAPPI SKE818F1DC JÄÄKAAPPI AEG SKE818F1DC integroitava jääkaappi hyödyntää tehokasta dynaamista viilennystä, jonka ansiosta säilytyslämpötila pysyy tasaisena ja kaappi kauttaaltaan viileänä. Laadukkaat säilytysolosuhteet edistävät ruokatarvikkeiden tuoreina pysymistä ja näin vähentävät ruokahävikkiä. DynamicAir-tuuletin luo tasaisen ilmavirran Jääkaapin DynamicAir-tuuletin kierrättää ilmaa jääkaapissa, jotta lämpötila pysyisi tasaisempana joka puolella jääkaappia. Kätevällä Coolmatic-pikaviilennyksellä voit lisätä tehoa viilennykseen esimerkiksi, kun jääkaappiin asetetaan kerralla suuri määrä ruokatarvikkeita. Käytännöllinen sisus Jääkaapin sisus tekee päivittäisestä käytöstä mukavampaa. Hyllyt ovat kestävä turvalasia, valaistuksesta vastaa energiatehokas LED-valaistus ja käytettävissäsi on muokattava FlexiShelf-hylly. Suuri laatikko on varustettu teleskooppikiskoilla, joiden ansiosta käyttö on erittäin sulavaa. Helppo ohjaus dig (16)
   AEG SKE818F1DC JÄÄKAAPPI
   • 07332543730520
   • 7152569
   • 7332543730520
   • SKE818F1DC
   4
   good_buy
   899.00 EUR
  • Bosch Serie 2 jääkaappipakastin KGN33NWEB (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212667242.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246152426.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246152429.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246152427.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246152428.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 2 jääkaappipakastin KGN33NWEB (valkoinen) Serie 2 jääkaappipakastin KGN33NWEB (valkoinen) Serie 2 jääkaappipakastin KGN33NWEB (valkoinen) Suojaa pakasteesi sulamiselta.Kun pakastimeen lisätään elintarvikkeita, nousee pakastimen lämpötilan hetkellisesti. Tämä voi aiheuttaa sulamista ja makumuutoksia jo pakastetuissa tuotteissa. SuperFreezing-toiminto jäähdyttää pakastimesi kylmemmäksi, jolloin uudet tuotteet jäähtyvät ja pakastuvat nopeammin. Tämä suojaa samalla jo pakastettuja ruokia sulamiselta, kun lisäät uusia ruokia pakastimeen. Laitteet, joissa on automaattinen pakastustoiminto, palaavat energian säästämiseksi normaalitilaan, kun tarvittava lämpötila on saavutettu. Tämä on hyväksi ruoille ja vähentää myös energiankululutusta. Ilmankierto viilentää tasaisesti ja takaa elintarvikkeiden säilyvyyden. Tuuletinavusteinen Multi Airflow -järjestelmä jakaa kylmän ilmavirran tasaisesti jääkaapin ja pakastimen joka tasolle. Lämpötilanvaihtelut vähenevät ja jäähdytysaika lyhenee elintarvikkeet säilyvät kauemmin. FreshSense: ihanteellinen säilytysympäristö.Optimaalinen säilytysympäristö säilyttää elintarvikkeiden täydellisen k (41)
   Bosch Serie 2 jääkaappipakastin KGN33NWEB (valkoinen)
   • 04242005196517
   • KGN33NWEB
   2
   good_buy
   529.00 EUR
  • LG GBB71PZDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221969725.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204521271.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204521275.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204521280.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204521276.jpg?ts=1
   LG LG GBB71PZDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN GBB71PZDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN GBB71PZDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN LG:n tyylikäs jääkaappipakastin on sekä esteettisesti miellyttävä että käytännöllinen ja toimiva. Jääkaapissa on pulloteline kahdelle pullolle sekä taitettava kaksiosainen hylly, jolla teet tilaa pitkille ja tilaa vieville tuotteille helposti ja vaivattomasti. Jääkaapin etähallinta on myös mahdollista yhteensopivan älypuhelimen ja LG SmartThinQ -sovelluksen avulla. Kaukosäädä lämpötila-asetuksia missä tahansa oletkin. FRESHBalancer ja FRESHConverter pitävät elintarvikkeet tuoreina FRESHConverter-laatikko pitää lihan, kalan ja vihannekset hyvin tuoreina. Voit valita ihanteellisen säilytyslämpötilan juuri säilyttämäsi elintarviketyypin mukaan. FRESHBalancer taas huolehtii kosteustasapainon säilyttämisestä. Eri hallintalaitteet säätävät ihanteellisen kosteuden hedelmille ja vihanneksille riippuen paikasta, johon ne on sijoitettu. Nopea ja tasainen DoorCooling+-jäähdytys Jääkaappipakastimen DoorCooling+-tekniikka (41)
   LG GBB71PZDMN JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08806091014610
   • GBB71PZDMN
   2
   good_buy
   663.99 EUR
  • Samsung RS67A8811B1/EF SIDE BY SIDE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205911921.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201463714.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175162879.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204558137.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204558143.jpg?ts=1
   Samsung Samsung RS67A8811B1/EF SIDE BY SIDE RS67A8811B1/EF SIDE BY SIDE RS67A8811B1/EF SIDE BY SIDE Jääkaapissa on reilusti tilaa. SpaceMax-teknologian ansiosta sisäseinät ovat ohuempia ja tilaa on siten enemmän. Viikon ruokaostoksille riittää tilaa, ja koska kaikki on helppo pitää järjestyksessä, löydät nopeasti tarvitsemasi. (22)
   Samsung RS67A8811B1/EF SIDE BY SIDE
   • 08806090805264
   • RS67A8811B1/EF
   3
   good_buy
   1423.00 EUR
  • Bosch Serie 4 jääkaappipakastin KGV39VWEA (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229677494.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246137442.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237583767.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 4 jääkaappipakastin KGV39VWEA (valkoinen) Serie 4 jääkaappipakastin KGV39VWEA (valkoinen) Serie 4 jääkaappipakastin KGV39VWEA (valkoinen) Jääkaappipakastin, jonka VitaFresh-laatikko säilyttää hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään.VitaFreshsäilyttää elintarvikkeet tuoreina pidempään optimaalisen lämpötilan ja ilmankosteuden avulla.LED-valaistus on miellyttävä silmille sekä huoltovapaa, koska se kestää kaapin koko käyttöiän.BigBox-pakastuslaatikko: paljon tilaa pakastusrasioiden pinoamiseen tai isoille pakkauksille.EasyAccess-hylly: ulosvedettävät lasihyllyt, joiden ansiosta jääkaappi on helppo täyttää ja tyhjentää, ja sisältö on helposti nähtävissä.LowFrost-pakastin muodostaa jäätä vähemmän, minkä ansiosta sulattamista tarvitaan huomattavasti harvemmin säästät aikaa ja energiaa. Hedelmät ja vihannekset säilyttävät vitamiininsa ja pysyvät tuoreina pidempään.Koskaan ei ole ollut näin helppoa syödä terveellisesti. VitaFresh-tuoresäilytysjärjestelmä luo optimaaliset olosuhteet kaikille tuoreille elintarvikkeillesi kosteustason säädön avulla. Kun säilytyslaatikon kosteusolosuhteita voidaan säätää sisällön mukaan, pysyv (21)
   Bosch Serie 4 jääkaappipakastin KGV39VWEA (valkoinen)
   • 04242005197705
   • KGV39VWEA
   3
   good_buy
   529.00 EUR
  • Samsung side-by-side jääkaappipakastin RF65A967FB1 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236951092.jpg?ts=1
   Samsung Samsung side-by-side jääkaappipakastin RF65A967FB1 (musta) side-by-side jääkaappipakastin RF65A967FB1 (musta) side-by-side jääkaappipakastin RF65A967FB1 (musta) Tyylikäs ja tilava Samsung RF65A967FB1 side by side -jääkaappipakastin kaunistaa modernin keittiön tarjoamalla samalla runsaasti säilytystilaa kaikille ruokaostoksille. Selkeät säilytyslokerot ja hyllyt pitävät ruoat nätisti varastoituina ja helposti löydettävissä, kun taas oven sisään integroitu vesiautomaatti pitää ulkokuoren kauniin minimalistisena. Asetusten muuttaminen on myös helppoa kaapin sisältä löytyvällä LCD-näytöllä. Maustettua vettä ja erikokoisia jääpaloja Beverage Center -vesiautomaatilla saat raikasta vettä nopeasti ja helposti. Automaatissa on pestävä suutin ja mukana on BPA-vapaa Autofill-kannu, jossa voit pitää esimerkiksi hedelmillä ja yrteillä maustettua vettä tarjoiluvalmiina. Pakastimessa on myös kätevä Dual Auto Ice Maker, joka valmistaa sekä kokonaisia jääkuutioita että pienempiä jääpaloja. Näin sinulla on enemmän valinnanvaraa joka tilanteeseen. Säilytysalueet kaikille elintarvikkeillesi Ta (21)
   Samsung side-by-side jääkaappipakastin RF65A967FB1 (musta)
   • 08806092158672
   • RF65A967FB1
   3
   good_buy
   3600.00 EUR
  • Frezzer Pro 130L 12/24V kompressorijääkaappi, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208603582.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245669866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227695091.jpg?ts=1
   Frezzer Frezzer Pro 130L 12/24V kompressorijääkaappi, musta Pro 130L 12/24V kompressorijääkaappi, musta Pro 130L 12/24V kompressorijääkaappi, musta Kompressorikäyttöinen 12/24V 130 litran jääkaappipakastin koostuu kahdesta, erillisestä LG:n kompressoreilla varustetuista 65L yksiköstä joita voit käyttää yhtä aikaa tai erikseen (omat virtajohdot). Sopii hyvin käytettäväksi niin kotona, kuin matkoillakin. Kestää hyvin tärinää ja kallistuksia, joten toimii hyvin kovemmassakin menossa. Erittäin tehokas, jäähdyttää jopa -18 °C:een vain hyvin pienellä virrankulutuksella ulkolämpötilasta riippumatta. Ominaisuudet: Tehokkaat DC-invertterikompressor (13)
   Frezzer Pro 130L 12/24V kompressorijääkaappi, musta
   • 06438014301525
   • 102620931
   4
   deal
   794.00 EUR
  • Whirlpool jääkaappipakastin W5811EW1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576536.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576832.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576827.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576836.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576835.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool jääkaappipakastin W5811EW1 jääkaappipakastin W5811EW1 jääkaappipakastin W5811EW1 Less FrostLess Frost teknologia kaapeissa tuo pakastimeen lisaa tilavuutta ja helpottaa sulatusta. Jaahdytyselementti on kierretty pakastintilan ulkopuolelle, jolloin pakastimen sisalle tulee lisaa tilaa ja kertyy vahemman huurretta. 6th Sense Fresh Control teknologia6th Sense sensorit valvovat jääkaapin sisälämpötilaa ja kosteutasoa luoden optimaaliset säilytysolosuhteet elintarvikkeille mahdollisimman pitkäksi ajaksi, minimoiden ruoan hävikin Vankkatekoiset ja tyylikkaat lasihyllyt. (34)
   Whirlpool jääkaappipakastin W5811EW1
   • 08003437903335
   • W5 811E W 1
   • W5811EW1
   2
   439.00 EUR
  • Samsung BESPOKE RB34A7B5D39/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN SATIN BEIGE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204961025.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185596365.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202890232.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226249096.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226223603.jpg?ts=1
   Samsung Samsung BESPOKE RB34A7B5D39/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN SATIN BEIGE BESPOKE RB34A7B5D39/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN SATIN BEIGE BESPOKE RB34A7B5D39/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN SATIN BEIGE Samsungin upea Bespoke-jääkaappipakastin erottuu edukseen uniikilla designillaan. Sillä luot keittiöösi tyylikkään, modernin ilmeen. Ainutlaatuisen muotoilun ja kauniin värin lisäksi jääkaappipakastin on täynnä Samsungin kehittynyttä tekniikkaa, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa ruokatarvikkeiden optimaaliseen säilytykseen. All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä on erittäin tehokas Jääkaappipakastimen All-Around Cooling -jäähdytysjärjestelmä puhaltaa viileää ilmaa suoraan eri hyllyväleihin, jotta kaappi pysyy kauttaaltaan yhtä viileänä. Näin jäähdytys on erittäin tehokasta ja ruokatarvikkeesi eivät altistu haitallisille lämpötilavaihteluille, jolloin ne myös säilyvät pidempään. Power Cool ja Power Freeze hyödyntävät All-Around Cooling -järjestelmää Jääkaapin Power Cool -tehoviilennys, sekä Power Freeze -pikapakastus hyödyntävät All-Around Cooling -järjestelmää. Sen avulla voit viilentää jääkaapin tai pakastimen (19)
   Samsung BESPOKE RB34A7B5D39/EF JÄÄKAAPPIPAKASTIN SATIN BEIGE
   • 08806092253834
   • RB34A7B5D39/EF
   3
   928.00 EUR
  • Bosch KTR15NWFA JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210090726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168624164.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185955057.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163348545.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217812772.jpg?ts=1
   Bosch Bosch KTR15NWFA JÄÄKAAPPI KTR15NWFA JÄÄKAAPPI KTR15NWFA JÄÄKAAPPI LED-valaistus on miellyttävä silmille sekä huoltovapaa, koska se kestää kaapin koko käyttöiän. MultiBox-vihanneslaatikko säilyttää hedelmät ja vihannekset pidempään tuoreina.Mekaaninen lämpötilanohjaus (46)
   Bosch KTR15NWFA JÄÄKAAPPI
   • 04242005209118
   • 7071651
   • KTR15NWFA
   • 4242005209118
   1
   249.00 EUR
  2 60
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • SMEG DEFAULT
    • smeg
   • Rosenlew DEFAULT
    • rosenlew
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Jääkaappipakastin DEFAULT
    • ja_a_kaappipakastin
   • Minijääkaappi DEFAULT
    • minija_a_kaappi
   • Kaasujääkaappi DEFAULT
    • kaasuja_a_kaappi
   • Retrojääkaappi DEFAULT
    • retro
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Samsung (samsung)
   • Smeg (smeg)
   • Electrolux (electrolux)
   • Bosch (bosch)
   • Rosenlew (rosenlew)
   • Gram (gram)
   • Gorenje (gorenje)
   • Point (point)
   • AEG (aeg)
   • Amica (amica)
   • Aps (aps)
   • Asko (asko)
   • Baseus (baseus)
   • Beko (beko)
   • Bomann (bomann)
   • Brandt (brandt)
   • Bredeco (bredeco)
   • Candy (candy)
   • Coca-cola (coca_cola)
   • CYLINDA (cylinda)
   • Dometic (dometic)
   • ELVITA (elvita)
   • Emerio (emerio)
   • Eta (eta)
   • Festivo (festivo)
   • Fisher & Paykel (fisher_paykel)
   • Frezzer (frezzer)
   • Grundig (grundig)
   • Guzzanti (guzzanti)
   • HiKOKI (hikoki)
   • Hisense (hisense)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Husqvarna (husqvarna)
   • Indesit (indesit)
   • Klarstein (klarstein)
   • LG (lg)
   • Liebherr (liebherr)
   • Logik (logik)
   • Marshall (marshall)
   • Matsui (matsui)
   • Microsoft (microsoft)
   • Midea (midea)
   • Miele (miele)
   • Mobicool (mobicool)
   • MSW (msw)
   • Myoutdoorkitchen (myoutdoorkitchen)
   • NEFF (neff)
   • Norcool (norcool)
   • NORDMAX (nordmax)
   • Ravanson (ravanson)
   • Rosieres (rosieres)
   • Royal Catering (royal_catering)
   • Scancool (scancool)
   • Scandomestic (scandomestic)
   • Schlosser (schlosser)
   • Senz (senz)
   • Severin (severin)
   • Sharp (sharp)
   • Siemens (siemens)
   • Snaige (snaige)
   • Sunwind (sunwind)
   • Teka (teka)
   • Temptech (temptech)
   • Tristar (tristar)
   • Unit (unit)
   • UPO (upo)
   • Vestfrost (vestfrost)
  • Hinta (price):
   • < 395 € (budget)
   • 395 € - 585 € (price_2)
   • 585 € - 820 € (price_3)
   • 820 € - 1 045 € (price_4)
   • 1 045 € - 1 650 € (price_5)
   • ≥ 1 650 € (price_6)
  • Tyyppi (tyyppi_ja_a_kaappi):
   • Jääkaappi (ja_a_kaappi)
   • Jääkaappipakastin (ja_a_kaappipakastin)
   • Jenkkikaappi (jenkkikaappi)
   • Kaasujääkaappi (kaasuja_a_kaappi)
   • Side-by-Side (side_by_side)
   • Minijääkaappi (minija_a_kaappi)
   • Ammattikäyttöön (ammattika_ytto_o_n)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
   • G (g)
  • Väri (va_ri):
   • Punainen (punainen)
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Sijoitus (sijoitus):
   • Integroitu (integroitu)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 145 cm (korkeus_1)
   • 145 cm - 180 cm (korkeus_2)
   • 180 cm - 190 cm (korkeus_3)
   • ≥ 190 cm (korkeus_4)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 55 cm (leveys_1)
   • 55 cm - 60 cm (leveys_2)
   • ≥ 60 cm (leveys_3)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 55 cm (syvyys_cm_1)
   • 55 cm - 65 cm (syvyys_cm_2)
   • 65 cm - 68 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 68 cm (syvyys_cm_4)
  • Pakastimen nettokapasiteetti (pakastimen_nettokapasiteetti):
   • < 65 L (pakastimen_nettokapasiteetti_1)
   • 65 L - 95 L (pakastimen_nettokapasiteetti_2)
   • 95 L - 110 L (pakastimen_nettokapasiteetti_3)
   • ≥ 110 L (pakastimen_nettokapasiteetti_4)
  • Jääkaapin nettokapasiteetti (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti):
   • < 185 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_1)
   • 185 L - 230 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_2)
   • 230 L - 280 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_3)
   • ≥ 280 L (ja_a_kaapin_nettokapasiteetti_4)
  • Oven kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Oikea tai vasen (oikea_tai_vasen)
   • Vasen (vasen)
  • Jääkaapin lisätoiminnot (ja_a_kaapin_lisa_toiminnot):
   • Jääpalakone (ja_a_palakone)
   • Käännettävät ovet (ka_a_nnetta_va_t_ovet)
   • NoFrost-toiminto (nofrost_toiminto)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Pakastelokero (pakastelokero)
   • Pulloteline (pulloteline)
   • Vesiannostelija (vesiannostelija)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 36 dB (melutaso_db_1)
   • 36 dB - 38 dB (melutaso_db_2)
   • 38 dB - 40 dB (melutaso_db_3)
   • ≥ 40 dB (melutaso_db_4)
  • Pakastimen sijainti (pakastimen_sijainti):
   • Alhaalla (alhaalla)
   • Sivussa (sivussa)
   • Ylhäällä (ylha_a_lla_)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
  • Muotoilu (muotoilu):
   • Retro (retro)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi