x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  jääkaappi

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Jääkaapit

  • Yleiset tiedot

   Jääkaappi ja pakastin ovat nykyään joka keittiön vakiovarustus. Jääkaapissa helposti pilaantuvia ruokia voi säilyttää useamman päivän. Monia elintarvikkeita voi myös pakastaa. Silloin säilyvyysaika riippuu elintarvikkeesta ja pakastimesta. Markkinoilla on sekä erillisiä jääkaappeja ja pakastimia, että yhdistelmäkaappeja, joissa on molemmat. Harkitsetko uuden jääkaapin hankkimista, mutta kaipaat hieman apua valintaan? Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • jääkaappipakastintyyppejä,
   • jääkaappipakastimen toiminnot,
   • jääkaappipakastimen muotoilu,
   • hintaeroja,
   • uusimmat kehitykset,
   • suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon jääkaappia tai jääkaappipakastinta ostaessa:

   1. Jääkaapin ja pakastimen tai pakastinlokeron kapasiteetti, kotona varattu tila jääkaapille, kotitaloutesi koko.
   2. Ovien kätisyys (avautuuko ovi oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa ovien suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Ota jääkaapille varatun ympäristön lämpötila huomioon jääkaappia ostaessa.
   4. Jääkaapin puhdistuksen ja puhtaana pidon helppous.

   Jääkaappipakastin tyyppejä
   Jääkaappeja on erilaisia. Tärkeimpiä tyyppejä ovat:

   • Pöytämalli: jääkaappi on mahdollisuus asettaa pöytätason alapuolelle, mikäli tasolla on tarpeeksi korkeutta (85 cm) ja syvyyttä (60 cm).
   • Jääkaappipakastin: Jääkaappi, jossa on pakastinlokero.
   • Jääkaappi/pakastin yhdistelmäkaappi: Jääkaappi-pakastinyhdistelmässä on kaksi ovea päällekäin. Jos pakastin on alapuolella, kutsutaan mallia upside-down malliksi. Etuna upside-down mallissa on se, että eniten tarvittu osio (jääkaappi) on silmien korkeudella ja helposti käden ulottuvilla.
   • Amerikkalainen (jenkki) jääkaappi: toiselta nimeltään side-by-side malli. Ovet ovat vierekkäin ja leveyttä tällaisella kaapilla on n. 120 cm. Tällaisen mallin ovessa on usein jääpalakone, joten hankkiessa täytyy ottaa huomioon se, että jääkaappi pitää pystyä kiinnittämään vesijohtoon saadakseen jääpaloja.

   Jääkaapit ja yhdistelmäkaapit (paitsi jenkkikaappi) ovat yleensä 55-60 cm leveitä.
   Lisätietoa pakastimista löytyy kategoriasta pakastimet.

   Yllämainittuja jääkaappeja ja yhdistelmäkaappeja on saatavilla sekä irrallisena että integroituina versioina. Esimerkiksi baariin voi useimmiten rakennuttaa kaappeja eri mallistoista. Valkoiset ovet saa peitettyä asentamalla haluamansa kaapinoven näköiset ovet niiden päälle. Siten ei tarvitse pilata kauniiksi suunniteltua baaria valkoisilla ovilla.

   Jääkaappipakastimen toiminnot
   Jääkaappien ovessa on tilaa pulloille, tölkeille, ja muunlaisille pienille purkeille. Sen lisäksi vihanneslaatikot ja sisävalo ovat vakiovarusteita. Yhdistetyissä jääkaappipakastimissa on myös muita lisätoimintoja. Tässä muutama:

   • Antibakteriasuodatin
   • Automaattisulatus
   • Ovihälytin
   • Lapsilukko
   • Jääpalakone
   • Jään murskaaja
   • Tehoviilennys

   Tässä vain muutama esimerkki lisätoiminnoista. Lisätietoja lisätoiminnoista löytyy jääkaappipakastimien teknisten tietojen selityksistä.


   Jääkaappipakastimen muotoilu
   On mukavaa, jos jääkaappi sopii keittiön muuhun sisustukseen. Jääkaapit ovat pääasiassa valkoisia tai valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mutta on olemassa myös nk. design jääkaappeja, jotka ovat rohkean värisiä tai erikoisen muotoisia. Jääkaappi sijoitetaan kuitenkin usein keittiössä sille tarkoitettuun koloon, joten silloin erikoinen muotoilu ei pääse oikeuksiinsa.

   Hintaeroja
   Jääkaappien välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien jääkaapit, paremman energialuokan jääkaapit ja jääkaapit, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja jääkaappiin kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design jääkaappien hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Uusimmat kehitykset
   Ympäristöstä huolehtiminen ja energian säästö ovat tärkeitä teemoja nykyään ja sen huomaa myös jääkaappien kehittämisessä. Uudet jääkaapit sijoittuvat korkealle energialuokassa niiden mainion teknologian ansiosta. Niissä käytetään ohuempia eristysmateriaaleja, jotta jääkaapin tilavuutta saataisiin lisättyä. Muita uusia kehityksiä ovat:

   • No-frost: jääkaappia ei tarvitse sulattaa, koska sinne ei muodostu jäätä.
   • Viilennystoiminto: kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti. Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin.
   • Nolla-astetila: pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Suosittuja jääkaappipakastinmerkkejä
   Yleisiä jääkaappipakastinmerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Lg, Liebherr, Miele, Samsung, Siemens, Smeg, UPO, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä jääkaappeja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Mikä ero on pakastekaapilla ja pakastearkulla?
   Pakastekaapissa ovi sijaitsee etupuolella ja sisällä on laatikoita joihin tuotteet saa säilöttyä. Pakastearkku taas aukeaa päältäpäin. Sisällä on eri osioita mihin tuotteet saa säilöttyä laatikoiden sijaan. Pakastearkku on keskimäärin suurempi kuin pakastinkaappi. Pakastearkku on hyvä vaihtoehto, jos haluat säilöä suuria määriä esim. metsän antimia syksyisin.

   Voiko jääkaapin tai pakastimen sijoittaa kellariin?
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on ihanne ympäristölämpötila jossa laite toimii optimaalisesti. Jos lämpötila on liian alhainen, jääkaappi tai pakastin voi lopettaa toimimisen kokonaan. Tämä seikka tulee ottaa huomioon kun hankkii jääkaappia tai pakastinta kellariin. HUOM. Myös liian lämmin ympäristö on pahasta.

   Mikä on nolla-astetila?
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Mikä on viinikaappi?
   Viinikaapissa viinejä voi säilyttää niiden ihanne lämpötilassa. Ainoastaan viinin ihannelämpötilassa viini on parhaimmillaan.

  • Termien selitykset

   Alla lista jääkaappien ja pakastimien teknisistä tiedoista selityksineen.

   Allerakennus
   Jääkaapin tai pakastimen voi asettaa normaalin tason alle, jonka syvyys on 60 cm.

   Anti-bakteria
   Tämän erikoistekniikan avulla jääkaappi pysyy aina bakteerittomana. Jääkaappi tai pakastin tulee joka tapauksessa puhdistaa säännöllisesti.

   Automaattisulatus
   Jääkaappi täytyy sulattaa säännöllisesti. Joissain jääkaapeissa on sitä varten automaattitoiminto.

   Design
   Jotkut mallit on suunniteltu erittäin kauniiksi. Ne ovat tehty esim. kokonaan metallista tai kromista ja niissä on kaareva ovi normaalin littanan oven sijaan. Tällaisia malleja esittelee mielellään keittiössään.

   Energialuokka
   Jääkaappi ja pakastin toimivat virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta G:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa jääkaappi- ja pakastinmalleista kuuluvat luokkiin A, B, ja C, jotkut merkit tekevät vielä F- ja G-malleja. Ekonomisemmat jääkaapit ja pakastimet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energiankulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan yksikössä kilowatti/vuosi.

   Jääkaappi-pakastin yhdistelmän tyyppi
   - side-by-side: Jääkaappi ja pakastin vierekkäin. Joko erikseen tai yhdessä
   - Pakastin alhaalla (upside down): kätevä, koska jääkaappi osiota käytetään enemmän.
   - Pakastin ylhäällä
   - Pelkkä jääkaappi
   - Pelkkä pakastin

   Jäämurska
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Jääpalakone
   Joissain malleissa lisätoimintona on jääpalakone ja/tai jäänmurskaaja. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Kylmävesihana
   Joissain malleissa on lisäosana kylmävesihana. Tällaiset mallit täytyy liittää vesijohtoon.

   Lisätoiminnot
   Jääkaappi-pakastin yhdistelmissä on lisätoimintoja kuten automaattinen sulatus, ovihälytin, lapsilukko, jääpalakone, jäänmurskaaja, tai kylmävesihana, nimetäkseen vain muutamia. Lisätoiminnot lisäävät tietenkin hintaa. Kaikkiin jääkaappeihin kuuluu vakiovarusteena ovessa oleva tila pulloille, tölkeille tai muille pienille tuotteille, hyllyjä, vihanneslaatikko ja sisävalo.

   Läpinäkyvät laatikot
   Läpinäkyvät laatikot ovat käytännöllisiä, koska silloin näkee suoraan mitä laatikossa on säilöttynä.

   Muutettava sisäovi
   Ovensisäpuolen saa suunniteltua ja rakennettua sellaiseksi kuin haluaa mallissa mukana tulevilla osilla.

   Nolla-astetila
   Nolla-astetilassa pakastimen lämpötila on asetettu juuri jäätymispisteen yläpuolelle. Monet ruoka-aineet säilyvät tässä lämpötilassa hyvinä pidempään kuin 4-7?C:n lämpötiloissa.

   Oven avautumissuunta
   Huomioi haluamasi mallin ovenavautumissuunta jääkaappia tai pakastinta ostaessa. Joissain malleissa oven avautumissuunnan saa valittua (tai muutettua).

   Paino
   Paino kilogrammoissa ilman pakkausmateriaalia.

   Pakastimen lämpötila
   Pakastimen tai pakastinlokeron lämpötilat ilmoitetaan tähdillä. Mitä enemmän tähtiä, sitä alhaisemman lämpötilan pakastimella saavuttaa ja sitä pidempään tuotteet säilyvät pakastimessa. Haittapuolena on korkeampi energiankulutus niissä pakastimissa jotka saa jäädytettyä alhaisempiin lämpötiloihin (pakastimet joissa enemmän tähtiä).

   Pakastimen/ jääkaapin tilavuus
   Ilmoitetaan litroissa

   Pakastuskapasiteetti
   Pakastimen tiedoissa ilmoitetaan pakastuskapasiteetti. Tämä annetaan kiloissa/ vuorokausi. Jotta tuotteet pakastuisivat optimaalisesti ilmoitettua rajaa ei tulisi ylittää.

   Pullojen määrä
   Oveen tai pulloille erikseen tarkoitettuun hyllyyn mahtuva pullojen lukumäärä.

   Päällerakennus
   Päällerakennus tarkoittaa sitä, että jääkaapin tai pakastimen voi asettaa toisen jääkaapin tai pakastimen, tai muun laitteen päälle.

   Sulatusveden poisto
   Sulatusvesi kulkee jääkaapista pois tiettyä kanavaa pitkin niin, että sulatusvesi ei valu kaikkialle.

   Sähköinen lämpötilan säännöstely
   Haluttu lämpötila pitää asentaa laitteeseen, jonka jälkeen jääkaappi mittaa itse lämpötilan ja pysyy asetetussa lämpötilassa.

   Säilytysaika
   Jos sähkövirta jääkaappiin katkeaa, niin ruoka säilyy siellä vielä hyvänä tietyn aikaa. Tämä aika ilmoitetaan käyttöohjeissa.

   Vihanneslaatikko
   Kuinka monta vihanneslaatikkoa malliin kuuluu ja niiden tilavuus.

   Viilennystoiminto
   Viilennysosion lämpötila lasketaan alhaisemmaksi, mutta tietyn ajan päästä lämpötila kohoaa automaattisesti takaisin normaaliin. Viilennystoiminto on kätevä, jos suuria määriä ruokaa täytyy saada viilennettyä nopeasti.

   Viimeistely
   Kauniimman ulkomuodon saavuttaakseen jääkaappi tai pakastin voidaan viimeistellä eri materiaaleilla (metalli, kromi). Tällöin normaaliin valkoiseen oveen saadaan vaihtelua.

   Yhteis tilavuus
   Annettu litroissa, koko jääkaappi-pakastin yhdistelmästä.

   Ympäristölämpötila
   Jääkaapeilla ja pakastimilla on maksimaali ja minimaali ympäristölämpötilat, joiden välillä kaapit toimivat optimaalisesti. Hankkiessa jääkaappia tai pakastinta esim. kellariin missä lämpötila voi olla alhainen, tulee huolehtia siitä että kaappi sopii kylmään tilaan, muuten siinä voi esiintyä toimintahäiriöitä. Tämä sääntö pätee myös toisinpäin: laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä mikäli se laitetaan tilaan missä lämpötila on sille liian korkea.

   • Tarjoukset Tarjouksessa olevat jääkaapit
   • Rosenlew
   • SMEG
   • AEG
   • UPO
   • Jääkaappipakastin
   • Jääkaappi
   • Kaasujääkaappi
   • Retrojääkaappi
   • Edullisimmat Edullisimmat jääkaapit
  Jääkaapit 6.25 (2)
  0 - 24
  • Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF14W0, 118 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164983702.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576651.jpg
   Electrolux Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF14W0, 118 cm Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF14W0, 118 cm Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF14W0, 118 cm Electrolux LTB1AF14W0 on kompakti 118 cm korkea jenkkikaappi, joka tarjoaa kokoonsa nähden mukavasti kylmäsäilytystilaa ja kätevän pienen 29 litran pakastimen. Käytännöllinen sisäosa ja sulatustarvetta vähentävä LowFrost-teknologia tekevät käytöstä mukavaa. LowFrost-teknologia vähentää jään muodostumista Jääkaappipakastimen sisäänrakennettu LowFrost-teknologia vähentää huurteen ja jään muodostumista merkittävästi, jolloin laitteen sulatustarve vähenee. LowFrost-tekniikan ansiosta laite säilyt... (336)
   Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF14W0, 118 cm
   • 07332543737970
   • LTB1AF14W0
   • 925 992 221
   3
   good_buy
   most_sold
   327.00 EUR
  • Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205334916.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397772.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167397775.jpg
   Whirlpool Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN Whirlpool-jääkaappipakastin tarjoaa 308 litraa monipuolista säilytystilaa kaikenlaisille ruoille ja pakasteille. Siinä on kätevä 6th Sense -teknologia, LessFrost-järjestelmä, sekä kirkas LED-valaistus. (162)
   Whirlpool W5 711E W 1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 08003437903359
   • W5 711E W 1
   • W5711EW1
   4
   good_buy
   329.00 EUR
  • AEG SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174828525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168196205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168196207.jpg
   AEG AEG SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN AEG-jääkaappipakastin tarjoaa erinomaisen lämpötilahallinnan ColdSense-teknologian ansiosta, joka pitää elintarvikkeesi tuoreina ja maukkaina. Sisältää 196-litraisen jääkaappiosion sekä 72-litraisen pakastinosion. (128)
   AEG SCB618F3LS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 07332543735785
   • 925 503 171
   • SCB618F3LS
   4
   good_buy
   559.00 EUR
  • Electrolux LRS2DF39W jääkaappi, LRS2DF39W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165913721.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175139923.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172548040.jpg
   Electrolux Electrolux LRS2DF39W jääkaappi, LRS2DF39W LRS2DF39W jääkaappi, LRS2DF39W LRS2DF39W jääkaappi, LRS2DF39W Tilavassa Electrolux LRS2DF39W -jääkaapissa elintarvikkeet pysyvät tuoreina pidempään DynamicAir-ilmankierron ansiosta. Sisätilaa voi muokata OptiSpace-hyllyjärjestelmällä. (54)
   Electrolux LRS2DF39W jääkaappi, LRS2DF39W
   • 07332543728343
   • LRS2DF39W
   6
   good_buy
   499.00 EUR
  • Bosch KGV36VLEAS Serie 4 -jääkaappipakastin, Teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170628304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170628326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204365163.jpg
   Bosch Bosch KGV36VLEAS Serie 4 -jääkaappipakastin, Teräs KGV36VLEAS Serie 4 -jääkaappipakastin, Teräs KGV36VLEAS Serie 4 -jääkaappipakastin, Teräs Aseta elintarvikkeesi parrasvaloihin.LED-valot tuovat kokonaan uudenlaisen valaistuskonseptin kylmälaitteisiimme taaten tasaisen, häikäisemättömän valaistuksen kaapin sisätiloihin. LED-valot kuluttavat vähemmän energiaa kuin perinteiset jääkaapin valot ja ne kestävät laitteen koko käyttöiän. Paljon tilaa XXL-kokoisille pakasteille.Erityissyvä pakastuslaatikko, jonne mahtuvat suurikokoisetkin tuotteet, kuten kokonaiset kakut tai suuret pizzat. Valmisteletpa lapsen syntymäpäivää tai haluat paka... (50)
   Bosch KGV36VLEAS Serie 4 -jääkaappipakastin, Teräs
   • 04242005197385
   • KGV36VLEAS
   6
   good_buy
   469.00 EUR
  • Electrolux LTB1AF28W0 JENKKIKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165452829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166166594.jpg
   Electrolux Electrolux LTB1AF28W0 JENKKIKAAPPI LTB1AF28W0 JENKKIKAAPPI LTB1AF28W0 JENKKIKAAPPI LowFrost helpottaa pakastimen ylläpitoaIntegroitu LowFrost-järjestelmä vähentää huurteen muodostumista. Näin suorituskykyä paranee ja ylläpito helpottuu. Huurretta muodostuu jopa 80% vähemmän ja sulatusväli on paljon pidempi. Elektroniset säätimet jääkaapin asetusten valitsemiseenElektroniset säätimet mahdollistavat jääkaapin sisälämpötilan säätämisen tarkasti ja nestekidenäyttö antaa tarkkaa palautetta. Korkealuokkainen jääkaapin LED-valaistusErinomainen näkyvyys jääkaapin integroidun LED-va... (72)
   Electrolux LTB1AF28W0 JENKKIKAAPPI
   • 07332543738496
   • 925 992 242
   • LTB1AF28W0
   5
   good_buy
   339.00 EUR
  • Scancool COOL CUBE COCA COLA MINIJÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525457.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205333328.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111305034.jpg
   Scancool Scancool COOL CUBE COCA COLA MINIJÄÄKAAPPI COOL CUBE COCA COLA MINIJÄÄKAAPPI COOL CUBE COCA COLA MINIJÄÄKAAPPI Tyylikkäässä Coca-Cola CoolCube -minijääkaapissa on 48 litran tilavuus. Pienen kokonsa ansiosta se soveltuu mainiosti esimerkiksi mökkikaapiksi, autotalliin, terassille tai vaikkapa toimistoon. Kätevässä minibaarissa on yksi hylly ja se on juuri sopivan kokoinen juomille ja vaikka grilliherkuille. Jääkaapin lämpötilan säätövara on 2-10 °C. (238)
   Scancool COOL CUBE COCA COLA MINIJÄÄKAAPPI
   • 04260169780816
   • Coolcube
   2
   good_buy
   200.90 EUR
  • AEG RKB439F1DX JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165916140.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177866677.jpg
   AEG AEG RKB439F1DX JÄÄKAAPPI RKB439F1DX JÄÄKAAPPI RKB439F1DX JÄÄKAAPPI Tämän suuren jääkaapin sisätilat sopivat suuremmankin perheen tarpeisiin. Hyllyjen väleillä on runsaasti tilaa. Kaikki vetolaatikot voidaan tarvittaessa irrottaa. Paljon tilaa, joustavasti käytettävissä. (137)
   AEG RKB439F1DX JÄÄKAAPPI
   • 07332543732890
   3
   good_buy
   584.50 EUR
  • Electrolux LXB1SE11W0 JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164983704.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710617.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710660.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710659.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710657.jpg
   Electrolux Electrolux LXB1SE11W0 JÄÄKAAPPI LXB1SE11W0 JÄÄKAAPPI LXB1SE11W0 JÄÄKAAPPI Electrolux-jääkaappi tarjoaa 107 litraa säilytystilaa ruoillesi. Siinä on myös 13-litrainen pakastinlokero, sekä kätevä OptiSpace-sisusta turvalasista valmistetuilla hyllyillä. (79)
   Electrolux LXB1SE11W0 JÄÄKAAPPI
   • 07332543740123
   • LXB1SE11W0
   4
   good_buy
   259.00 EUR
  • Electrolux LNT3LF30W1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175699937.jpg
   Electrolux Electrolux LNT3LF30W1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN LNT3LF30W1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN LNT3LF30W1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN Electrolux LNT3LF30W1 on valkoinen 175 cm korkea jääkaappipakastin. Siisti valkoinen jääkaappipakastin on varustettu perinteisellä kahvalla ja tilavalla sisäosalla. Kestävien turvalasihyllyjen lisäksi jääkaapissa on kätevä pulloteline ja kaksi perinteistä hedelmä- ja vihanneslokeroa. ColdSense sensoriteknologia tehokas viilennys Jääkaapin ColdSense-sensoriteknologia mahdollistaa tavallista tehokkaamman viilennyksen. Jääkaapin sensorit reagoivat nopeasti ympäristön ja jääkaapin lämpötilanmuut... (210)
   Electrolux LNT3LF30W1 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 07332543728466
   • LNT3LF30W1
   2
   good_buy
   399.00 EUR
  • Siemens iQ300 jääkaappipakastin KA93NVIFP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976435.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976441.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976442.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976439.jpg
   Siemens Siemens iQ300 jääkaappipakastin KA93NVIFP iQ300 jääkaappipakastin KA93NVIFP iQ300 jääkaappipakastin KA93NVIFP Tyylikäs teräsovinen iQ300 KA93NVIFP side by side kaappi Siemensitä. Tähän tilavaan kaappiin mahtuu suuri määrä ruokaa kerralla ja käytännölliset ominaisuudet varmistavat erinomaiset säilytysolosuhteet. Tehokkaan multiAirFlow ilmankiertojärjestelmän ansiosta kaapissa vallitsee tasainen lämpötila, jonka ansiosta elintarvikkeet säilyvät tuoreina pidempään. Pakastin ei vaadi manuaalista sulatusta, sillä sen NoFrost ominaisuuden ansiosta jäätä ei kerry säästät energiaa sekä vaivaa. (90)
   Siemens iQ300 jääkaappipakastin KA93NVIFP
   • 04242003863978
   • KA93NVIFP
   • 4242003863978
   3
   good_buy
   1395.00 EUR
  • Rosenlew RJP4547 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188267404.jpg
   Rosenlew Rosenlew RJP4547 JÄÄKAAPPIPAKASTIN RJP4547 JÄÄKAAPPIPAKASTIN RJP4547 JÄÄKAAPPIPAKASTIN Siisti Rosenlew RJP4547 on kahdella kompressorilla varustettu oikeakätinen jääkaappipakastin. Kahden kompressorin ansiosta voit säätää jääkaappia ja pakastinta erikseen. LowFrost-pakastimen ansiosta jääkaappipakastimeen kertyy vähemmän jäätä. Kaksi kompressoria Jääkaappipakastimen kaksi erillistä kompressoria mahdollistavat erillisen hallinnan jääkaappi- ja pakastinosioille. LowFrost-pakastin Pakastimen LowFrost-tekniikan ansiosta sinne kertyy tavallista vähemmän jäätä. Tämän ansiosta se vaat... (146)
   Rosenlew RJP4547 JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 07332543749942
   2
   good_buy
   628.00 EUR
  • Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF24W0, 143.4 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166166593.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204673878.jpg
   Electrolux Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF24W0, 143.4 cm Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF24W0, 143.4 cm Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF24W0, 143.4 cm Electrolux LTB1AF24W0 on 143,4 cm korkea jenkkikaappi, joka tarjoaa mukavasti kylmäsäilytystilaa ja 41 litran pakastimen. Käytännöllinen sisäosa ja sulatustarvetta vähentävä LowFrost-teknologia tekevät käytöstä mukavaa. LowFrost-teknologia vähentää jään muodostumista Jääkaappipakastimen sisäänrakennettu LowFrost-teknologia vähentää huurteen ja jään muodostumista merkittävästi, jolloin laitteen sulatustarve vähenee. LowFrost-tekniikan ansiosta laite säilyttää myös suorituskykynsä paremmin ja e... (85)
   Electrolux Jääkaappipakastin Electrolux LTB1AF24W0, 143.4 cm
   • 07332543738137
   • LTB1AF24W0
   • 925 992 230
   3
   good_buy
   377.00 EUR
  • Bosch Jääkaappi Bosch KSV36VBEP, 186 cm, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202545719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205358991.jpg
   Bosch Bosch Jääkaappi Bosch KSV36VBEP, 186 cm, musta Jääkaappi Bosch KSV36VBEP, 186 cm, musta Jääkaappi Bosch KSV36VBEP, 186 cm, musta Tilavan Bosch Serie 4 -jääkaapin ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa FreshSense-teknologia, Supercool-toiminto sekä VitaFresh-laatikko. (22)
   Bosch Jääkaappi Bosch KSV36VBEP, 186 cm, musta
   • 04242005244508
   • KSV36VBEP
   7
   good_buy
   699.00 EUR
  • Festivo 120 CFM KYLMIÖPAKASTIN MUSTA/RST
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175024513.jpg
   Festivo Festivo 120 CFM KYLMIÖPAKASTIN MUSTA/RST 120 CFM KYLMIÖPAKASTIN MUSTA/RST 120 CFM KYLMIÖPAKASTIN MUSTA/RST Festivo-kylmiöpakastin tarjoaa jopa 693 litraa säilytystilaa ruoillesi. Kodinkoneessa on myös energiatehokas LED-valo, NoFrost-teknologia ja ruoan tuoreena pitävä MultiAirflow-järjestelmä. (43)
   Festivo 120 CFM KYLMIÖPAKASTIN MUSTA/RST
   • 06420611795265
   • 120CFM526
   4
   good_buy
   4089.00 EUR
  • Electrolux LXB1AE13W0 JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164983685.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167576529.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167737724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167737725.jpg
   Electrolux Electrolux LXB1AE13W0 JÄÄKAAPPI LXB1AE13W0 JÄÄKAAPPI LXB1AE13W0 JÄÄKAAPPI Electrolux LXB1AE13W0 on vapaasti sijoitettava kompaktin kokoinen jääkaappi 134 litran säilytyskapasiteetilla. Pienestä koostaan huolimatta se on varustettu hedelmä/vihanneslaatikolla ja säädettävillä turvalasihyllyillä, sekä kolmella ovihyllyllä. Laatikko sekä hyllyt ovat irrotettavia, joten voit muokata tarpeen tullen jääkaapin yhdeksi suuremmaksi tilaksi. Lämpötilansäätö käy kätevästi jääkaapin sisälle sijoitetusta mekaanisesta ohjausrullasta. Sisävalon ansiosta näet jääkaapin sisällön vai... (41)
   Electrolux LXB1AE13W0 JÄÄKAAPPI
   • 07332543740246
   • 923 421 174
   • LXB1AE13W0
   4
   good_buy
   239.00 EUR
  • Rosenlew RJKL3001 JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171283185.jpg
   Rosenlew Rosenlew RJKL3001 JÄÄKAAPPI RJKL3001 JÄÄKAAPPI RJKL3001 JÄÄKAAPPI Siisti valkoinen Rosenlew-jääkaappi RJKL3001 on varustettu dynaamisella viilennyksellä ja hiljaisella 38 dB äänitasolla. Se tarjoaa runsaasti säilytystilaa hedelmille ja vihanneksille kahden laatikon ansiosta. Dynaaminen viilennys parantaa tuotteidesi säilyvyyttä Jääkaappi on varustettu Dynamic Air Cooling -puhaltimella, joka kierrättää ilmaa jääkaapissa tehden lämpötilasta tasaisemman. Tasainen lämpötila edistää ruoan säilymistä pidempään. Erittäin helppo käyttää Perinteiset mekaaniset käytt... (109)
   Rosenlew RJKL3001 JÄÄKAAPPI
   • 07332543732838
   • RJKL3001
   2
   good_buy
   399.00 EUR
  • Bosch KGV39VWEA Serie 4 -jääkaappipakastin, Valkoinen, 2m
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205917358.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203954689.jpg
   Bosch Bosch KGV39VWEA Serie 4 -jääkaappipakastin, Valkoinen, 2m KGV39VWEA Serie 4 -jääkaappipakastin, Valkoinen, 2m KGV39VWEA Serie 4 -jääkaappipakastin, Valkoinen, 2m Jääkaappipakastin, jonka VitaFresh-laatikko säilyttää hedelmät ja vihannekset tuoreina pidempään.VitaFreshsäilyttää elintarvikkeet tuoreina pidempään optimaalisen lämpötilan ja ilmankosteuden avulla.LED-valaistus on miellyttävä silmille sekä huoltovapaa, koska se kestää kaapin koko käyttöiän.BigBox-pakastuslaatikko: paljon tilaa pakastusrasioiden pinoamiseen tai isoille pakkauksille.EasyAccess-hylly: ulosvedettävät lasihyllyt, joiden ansiosta jääkaappi on helppo täyttää ja tyhjentää, ja sisäl... (31)
   Bosch KGV39VWEA Serie 4 -jääkaappipakastin, Valkoinen, 2m
   • 04242005197705
   • KGV39VWEA
   5
   good_buy
   499.00 EUR
  • Electrolux LRT5MF38W1 JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165913369.jpg
   Electrolux Electrolux LRT5MF38W1 JÄÄKAAPPI LRT5MF38W1 JÄÄKAAPPI LRT5MF38W1 JÄÄKAAPPI Electrolux-jääkaappi on varustettu modernilla litteällä ovella, LCD-näytöllä sekä luotettavalla MultiFlow-teknologialla. (56)
   Electrolux LRT5MF38W1 JÄÄKAAPPI
   • 07332543741816
   • LRT5MF38W1
   3
   good_buy
   549.00 EUR
  • Samsung RF24R7201SR/EE SIDE BY SIDE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960373.jpg
   Samsung Samsung RF24R7201SR/EE SIDE BY SIDE RF24R7201SR/EE SIDE BY SIDE RF24R7201SR/EE SIDE BY SIDE Energiatehokas Samsung French Door -jääkaappipakastin tarjoaa valtavasti säilytystilaa. Tyylikäs laite tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia, kuten Twin Cooling Plus -teknologia, FlexZone-alue, jääpalakone sekä Wi-Fi-yhteys. (34)
   Samsung RF24R7201SR/EE SIDE BY SIDE
   • 08801643840402
   • RF24R7201SR/EE
   4
   good_buy
   1999.00 EUR
  • Whirlpool Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175921004.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174954860.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174954858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175134623.jpg
   Whirlpool Whirlpool Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm Tilava pakastinsuunnitteluTilavan pakastinsuunnittelun ansiosta voit säilyttää pakastimessa myös suuria pakasteita vain irrottamalla kaksi erikoismallista ylätasoa. Low Frost -toimintoLow Frost -suunnittelun piilotettu jäähdytin ja tyylikkäät lasihyllyt estävät tehokkaasti jään muodostumista laitteen sisälle. Silent Cooling - äänetöntä jäähdytystäÄänetön jäähdytysteknologia tuo lisäarvoa Indesit-kodinkoneelta odottamaasi laatuun ja luotettavuuteen: nauti rauhasta ja hiljaisuudesta. Äänettömän... (90)
   Whirlpool Jääkaappipakastin Indesit LI6S1EW, 159 cm
   • 08050147628362
   • 8050147628362
   • LI6S1EW
   2
   299.00 EUR
  • Senz CT1441W1N JENKKIKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359734.jpg
   Senz Senz CT1441W1N JENKKIKAAPPI CT1441W1N JENKKIKAAPPI CT1441W1N JENKKIKAAPPI 144 cm korkea Senz-jenkkikaappi tarjoaa mukavasti säilytystilaa ja käytännöllisen muokattavan sisäosan. Jääkaapissa on korkeussäädettävät hyllyt ja läpinäkyvä hedelmä-/vihanneslaatikko tuotteiden vaivattomaan järjestelyyn. Jääkaapin sisävalo valaisee sisällön ja lämpötilan säätäminen käy helposti perinteisestä termostaatista kaapin sisällä. Ovi on mukava avata tukevasta oveen upotetusta kahvasta. Hiljaisen 40 dB käyntiäänen ansiosta se soveltuu erinomaisesti myös avoimeen tilaan, kuten vapaa-... (132)
   Senz CT1441W1N JENKKIKAAPPI
   • 04894526061845
   1
   258.00 EUR
  • Bosch KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205897040.jpg
   Bosch Bosch KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN Energiatehokas Bosch KGV362WEAS LowFrost-jääkaappipakastin. LowFrost-pakastimen jäähdytinelementti on sijoitettu pakastimen seinään, tämän ansiosta jäätä muodostuu n. 25 % normaalia vähemmän ja sulatusaika lyhenee jopa 15 %, pakastimen sulatus on nopeampaa kuin perinteisen pakastimen eikä sulatusta tarvitse tehdä yhtä usein. LED-näytön avulla haluttu lämpötila on helposti valittavissa jonka jälkeen elektroninen lämpötilanohjaus valvoo lämpötilaa ja ylläpitää oikean lämpötilan tarkasti. Jääkaa... (17)
   Bosch KGV362WEAS JÄÄKAAPPIPAKASTIN
   • 04242005197606
   • KGV362WEAS
   6
   468.95 EUR
  • Gram KF 3135-91/1 JÄÄKAAPPI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204464742.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359050.jpg
   Gram Gram KF 3135-91/1 JÄÄKAAPPI KF 3135-91/1 JÄÄKAAPPI KF 3135-91/1 JÄÄKAAPPI Valkoinen Gram KF 3135-91/1 jääkaappi metallisella kahvalla. Jääkaapissa on kolme hyllyä, vihanneslokero ja pakastelaatikko tarjoavat monipuolista ruoan säilytystä. Erinomainen säilytystila keittiöösi Jääkaapin hyllyt on valmistettu kestävästä turvalasista ja pystyt määrittelemään niiden korkeuden itse. Energiaa säästävät LED-valot takaavat hyvän valaistuksen jääkaappiisi. Saat jääkaapin sijoitettua todennäköisemmin keittiöösi vaihdettavan oven kätisyyden vuoksi. Näin yhdistät jääkaapin helpo... (127)
   Gram KF 3135-91/1 JÄÄKAAPPI
   • 05709708231567
   • KF 3135-91/1
   1
   358.00 EUR
  2 54
  • info@vertaa.fi