x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerit

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Canon, Epson, Fujitsu HP, Brother, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Diilit Diilit
   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Epson WorkForce DS-1630
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140149608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167765874.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155127995.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151192317.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 Kompakti Epson WorkForce -skanneri sopii erinomaisesti pieneen toimistoon tai kotitoimistoon. Laite skannaa jopa 25 sivua minuutissa ja suurien dokumenttien skannaaminen on kätevää automaattisen paperinsyöttäjän ansiosta. (11)
   Epson WorkForce DS-1630
   • 08715946605630
   • 08715946619095
   • 04058154130735
   • B11B239401
   • 9130883
   8
   good_buy
   263.90 EUR
  • Canon imageFORMULA P-215II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150592313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530118.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101529063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155119006.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II Tyylikäs P-215II takaa helpon ja nopean skannauksen niin toimistossa, kotona kuin matkallakin. Se on yksi markkinoiden nopeimmista kannettavista skannereista, jonka kaksipuolinen skannausnopeus on jopa 30 mallisivua/min.Kevyt ja pienikokoinen P-215II on näppärä työkalu toimistoon tai matkalle. Pienikokoinen skanneri mahtuu helposti matkalaukkuun tai työpöydälle. Canonin ainutlaatuinen sisäinen CaptureOnTouch Lite -ohjelmisto on heti valmis käytettäväksi, eikä erillisiä ohjaimia tai sovelluksi... (11)
   Canon imageFORMULA P-215II
   • 04528472106496
   • 05304304341834
   • 00638084578483
   • 04053162440722
   • 04528472106489
   • 9705B003
   7
   good_buy
   282.90 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155359249.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202847170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142704905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139525753.jpg
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Epson Perfection V600 Photo skannaa kaikki kuvat, negatiivit ja diat nopeasti ja tehokkaasti.Epson Perfection V600 Photo on laadukas, edullinen ja silti monipuolinen 6 400 dpi:n filmi- ja kuvaskanneri, joka poistaa pölyjäljet ja naarmut filmistä ja valokuvista tehokkaalla DIGITAL ICE -tekniikalla. Laadukas 6.400 dpi:n filmi- ja valokuvaskanneri Filmin ja kuvien entisöinti DIGITAL ICE -tekniikalla Skannaus nopeasti ja energiaa säästäen Epson ReadyScan LED tekniikalla Monien eri valokuva- ja fi... (24)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   4
   good_buy
   289.90 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128063.jpg
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Epson Perfection V850 Pro on suunniteltu muuntamaan valokuva- ja negatiivikokoelmat ammattilaislaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi. Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskanneri tarjoaa parhaan mahdollisen skannauslaadun, nopeuden ja tuottavuuden. Epson Perfection V850 Pro tukee monenlaisia positiivi- ja negatiivifilmimuotoja, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikoon ja 5×4 tuuman filmejä. Monipuolinen Perfection V850 Pro on erinomainen skanneri niin ammattilaisvalokuvaajille ku... (8)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401, CP1024U
   • B11B224401
   8
   good_buy
   802.90 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494758.jpg
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Arkkisyötettävä skanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0 (14)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • B11B252401
   5
   good_buy
   128.90 EUR
  • Epson WorkForce DS-310
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144905149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168204417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168204415.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102201129.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155128323.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-310 WorkForce DS-310 WorkForce DS-310 Hallitse liikkeellä ollessasi asiakirjoja nopeasti ja nopeasti toimivalla (25 sivua minuutissa) skannerilla. Pienikokoinen ja kevyt skanneri on helppo ottaa mukaan laukussa tai sijoittaa laatikkoon erilaisten paperien kätevää digitalisointia varten. Siinä on myös tehokkuutta parantava 20 sivun automaattinen paperinsyöttölaite. DS-310 skannaa lähes rajattomasti erilaisia yksi- ja kaksipuolisia papereita, ja se voi käsitellä kortteja ja papereita, joiden paksuus on 52230 g/m2. Skannerissa on my... (7)
   Epson WorkForce DS-310
   • 08715946616940
   • 04058154157855
   • B11B241401
   7
   good_buy
   230.99 EUR
  • Canon imageFORMULA P-208II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158955785.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340087.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151775666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101154170.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-208II imageFORMULA P-208II imageFORMULA P-208II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, Legal, 600 dpi x 600 dpi, jopa 8 sivua/min (yksivärinen) / jopa 8 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (10 arkkia), jopa 100 skannausta päivässä, USB 2.0 (4)
   Canon imageFORMULA P-208II
   • 04053162871083
   • 04528472106359
   • 04528472106366
   • 9704B003
   8
   good_buy
   141.04 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146784074.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155358918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186031884.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186031876.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 Tasoskanneri, A4/Letter, 4800 dpi x 4800 dpi, USB 2.0 (24)
   Canon CanoScan LiDE 400
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   2
   good_buy
   most_sold
   94.85 EUR
  • Veho Smartfix StandAlone Scanner
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162286838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126274611.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147063746.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544289.jpg
   Veho Veho Smartfix StandAlone Scanner Smartfix StandAlone Scanner Smartfix StandAlone Scanner Filmiskanneri (35 mm), CMOS, 35 mm:n filmi, USB 2.0 (14)
   Veho Smartfix StandAlone Scanner
   • 00040232931505
   • VFS-014-SF
   3
   good_buy
   106.80 EUR
  • Canon DR-C225W II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203127710.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158957707.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158957705.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159113052.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146635.jpg
   Canon Canon DR-C225W II DR-C225W II DR-C225W II Document scanner, Duplex, 600 dpi x 600 dpi, up to 25 ppm (mono) / up to 25 ppm (colour), ADF (30 sheets), up to 1500 scans per day, USB 2.0, Wi-Fi(n) (4)
   Canon DR-C225W II
   • 04528472108476
   • 3259C003
   6
   good_buy
   440.99 EUR
  • Plustek Opticslim 1180
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422530.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101128053.jpg
   Plustek Plustek Opticslim 1180 Opticslim 1180 Opticslim 1180 Tasoskanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), 297 x 431.8 mm, 1200 dpi, USB 2.0 (19)
   Plustek Opticslim 1180
   • 05054629523384
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 7546715
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   2
   good_buy
   293.00 EUR
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140159377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418182.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133147022.jpg
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 (20)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 05054629705902
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   1
   good_buy
   105.90 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i SE filmiskanneri Diaskanneri / negaskanneri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109348813.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i SE filmiskanneri Diaskanneri / negaskanneri OpticFilm 8200i SE filmiskanneri Diaskanneri / negaskanneri OpticFilm 8200i SE filmiskanneri Diaskanneri / negaskanneri (19)
   Plustek OpticFilm 8200i SE filmiskanneri Diaskanneri / negaskanneri
   1
   good_buy
   368.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133124070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278383.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai Filmiskanneri (35 mm), CCD, 35 mm:n filmi, 7200 dpi x 7200 dpi, USB 2.0 (12)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • 04042485365331
   • 0227, 227
   • 0227
   2
   good_buy
   485.55 EUR
  • Epson WorkForce DS-360W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144903972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897493.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168825927.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180676055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102201118.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W Sisäisellä akulla ja langattomilla liitännöillä varustetulla kannettavalla skannerilla voit skannata missä tahansa. Lisäksi DS-360W on kevyt ja pienikokoinen, joten asiakirjojen skannaus käy nopeasti ja tehokkaasti myös liikkeellä ollessa. Skannerin voi myös ladata USB-liitännän kautta. Markkinoiden nopein1 skannaus (25 sivua/min) takaa paperitöiden sujumisen. Skannaa liikkeellä ollessasi ilman johtoja: Sisäinen akku ja langattomat liitännät Nopein kannettava skanneri1: Skan... (3)
   Epson WorkForce DS-360W
   • 08715946616957
   • 04058154157862
   • B11B242401
   5
   good_buy
   277.00 EUR
  • Brother ADS-2800W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150576729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172617346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155937109.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102570301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111425127.jpg
   Brother Brother ADS-2800W ADS-2800W ADS-2800W ADS-2800W ADS-2800W on todellinen verkkoskanneri, joka toimii ilman tietokonetta tai erillistä ohjelmistoa. Voit jakaa tietoa tiimien ja eri osastojen välillä helposti. ADS-2800W skannaa asiakirjasi suoraan verkkoon, sähköpostin liitteeksi, tiedostoksi, kuvaksi, SharePoint® palveluun, USB:lle tai OCR-tekstintunnistusohjelmaan. ADS-2800W skanneri tarjoaa sekä kiinteän, että langattoman verkkoyhteyden lisäten tehokkuutta ja joustavuutta. Langattomuuden ansiosta ADS-2800W voidaan sijoittaa toimi... (2)
   Brother ADS-2800W
   • 00012502642787
   • 04002352010016
   • 04002352009539
   • 04977766755290
   • 04977766755306
   • 04977766760706
   • ADS-2800W
   • ADS2800WUX1
   • 3228656
   • ADS2800WZW1
   • ADS2800WZU1
   6
   good_buy
   477.97 EUR
  • Iris IRISCan Book 5 White
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116984061.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109068340.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150548638.jpg
   Iris Iris IRISCan Book 5 White IRISCan Book 5 White IRISCan Book 5 White Scan books and magazines anytime, anywhere and without ripping pages off thanks to the brand new IRIScan Book 5 : the worlds fastest book scanner (5)
   Iris IRISCan Book 5 White
   • 05420079900103
   • 458739
   • 9240629
   3
   good_buy
   147.81 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132640283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897490.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151193539.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124898736.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W Nopea ja monipuolinen langaton skanneri, joka on luokkansa pienin ja jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta.Tasoskannerin ja kätevän 50 sivun automaattisen paperinsyöttölaitteen yhdistelmän avulla voidaan skannata monenlaisia haastavia asiakirjoja, kuten kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja, ja toimiston asiakirjapinojen skannaaminen sujuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Pienen kokonsa ansiosta laite on helppo sijoittaa toimisto- ja asiakas... (3)
   Epson WorkForce DS-1660W
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401
   4
   good_buy
   318.28 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 300
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171849242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147303024.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160942462.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186031821.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 300 CanoScan LiDE 300 CanoScan LiDE 300 (12)
   Canon CanoScan LiDE 300
   • 04549292119770
   • 07350022732537
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   1
   good_buy
   78.40 EUR
  • Epson WorkForce ES-580W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200816510.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179058421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179053347.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179058422.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205786306.jpg
   Epson Epson WorkForce ES-580W WorkForce ES-580W WorkForce ES-580W Langaton skannaus Helppokäyttöinen 10,9 cm:n LCD-kosketusnäyttö Skannaa suoraan pilveen, verkkokansioihin ja sähköpostiin ilman tietokonetta Intuitiivinen Epson ScanSmart -ohjelmisto PC:lle ja Macille Helppo esikatselu, tekstintunnistus ja lataus Skannaa jopa 35 sivua minuutissa, molemmat puolet kerralla Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Säästä aikaa tällä helppokäyttöisellä ja langattomalla skannerilla, jossa on automaattinen arkinsyöttö, 10,9 cm:n kosketusn... (1)
   Epson WorkForce ES-580W
   • 08715946685984
   • B11B258401
   • 8715946685984
   7
   good_buy
   474.60 EUR
  • Epson WorkForce DS-80W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140161151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178083678.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177259882.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-80W WorkForce DS-80W WorkForce DS-80W Yrityskäyttöön tarkoitettu Wi-Fi-mobiiliskanneri. A4-mobiiliskanneri sopii ihanteellisesti asiakirjojen skannaamiseen ja käsittelyyn matkalla tai pienissä ja kiireisissä toimistoympäristöissä. Skannaa missä tahansa: Pienikokoinen, kevyt malli USB-kaapeli tai integroitu akkuvirta: Skannaa jopa 300 sivua akun latauskertojen välillä Suuri skannausnopeus: Sivu jopa neljässä sekunnissa (8,5 s/min) Yksinkertaista työtäsi: Jatkuva skannaus automaattisessa syöttötilassa Mukana useita ohjelmistoja: Do... (1)
   Epson WorkForce DS-80W
   • 08715946662848
   • B11B253402
   7
   175.87 EUR
  • Epson WorkForce DS-530II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173199842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173199840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173199844.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-530II WorkForce DS-530II WorkForce DS-530II Tehokkaalla materiaalinkäsittelyllä ja tietojen eheyden varmistavilla innovatiivisilla älytoiminnoilla varustettu WorkForce DS-530II on suunniteltu erittäin tehokasta ja yksinkertaista organisaation työnkulkuun integrointia varten. Siinä on 50 sivun automaattinen paperinsyöttölaite ja mahdollisuus skannata jopa 35 sivua tai 70 kuvaa minuutissa sekä laaja valikoima materiaalinkäsittelyvaihtoehtoja, joiden avulla voi nopeasti taltioida, luetteloida, tallentaa ja jakaa yritysasiakirjoja. Alansa ... (2)
   Epson WorkForce DS-530II
   • 08715946685908
   • B11B261401
   4
   370.99 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169463815.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 (8)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225, 225
   • 0225
   1
   317.00 EUR
  • Epson WorkForce DS-50000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125955136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168656237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168656239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182042294.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146768139.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-50000 WorkForce DS-50000 WorkForce DS-50000 Tämä skanneri on suunniteltu asiakirjojen erilliskäsittelyyn. Se soveltuu erinomaisesti sidottujen materiaalien sekä paksujen ja hauraiden asiakirjojen skannaukseen TWAIN-, ISIS- ja WIA-tuen sekä Document Capture Pro -liitinten ansiosta laite on helppo integroida vertikaalisiin sovelluksiin.A3-tasoskanneri: Asiakirjojen skannaus A3+-kokoon asti. Laadukas lopputulos: Edistyksellinen CCD-tekniikka. Ei lämpenemisaikaa: ReadyScan LED heti skannausvalmis. Verkkovalmius: Valinnainen verkkoliitäntä... (2)
   Epson WorkForce DS-50000
   • 08715946499253
   • 04053162313798
   • B11B204131BY
   • B11B204131
   • 5143482
   4
   1396.99 EUR
  2 8
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 270 € (budget)
   • 270 € - 435 € (price_2)
   • 435 € - 845 € (price_3)
   • ≥ 845 € (price_4)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Dokumenttikamera (dokumenttikamera)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Hiiriskanneri (hiiriskanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 1375 sivua (daily_duty_cycle_max__1)
   • 1375 sivua - 3500 sivua (daily_duty_cycle_max__2)
   • 3500 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__4)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi