x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerit

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Canon, Epson, Fujitsu HP, Brother, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Diilit Diilit
   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Edullisimmat
  Skannerit 4.25 (1)
  0 - 24
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642135.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230044512.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230044511.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217269386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158506001.jpg?ts=1
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Epson FastFoto FF-680W on langaton, huippunopea skanneri, jonka avulla voit skannata, optimoida ja jakaa suuriakin kuvamääriä perheen ja ystäviesi kanssa. Enää ei tarvitse tyytyä yhteen kopioon tärkeästä kuvasta, sillä vain muutamassa sekunnissa voit saada kuvan matkapuhelimellesi, tietokoneellesi tai tablet-laitteellesi ja jakaa sen kenelle tahdot. Tärkeät perhekuvat eivät enää katoa sukuhistorian uumeniin. Epson on nyt tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että arvokkaimmat valokuvat ja muistot ... (7)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • 8715946654270
   • B11B237401
   10
   good_buy
   479.00 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940071.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155359249.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008855.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202847170.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208521004.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Skannaa kaikki tulosteesi, negatiivit ja diakuvat. Skannaa kaikki tulosteet, negatiivit ja kuvat nopeasti ja tehokkaasti. Sisältää filminpidikkeen, joka sopii lähes kaikkiin kokoihin ja muotoihin, mukaan lukien 35 mm:n filmirullat, asennetut kalvokuvat ja täysikokoinen panoraamafilmi. (10)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   8
   good_buy
   296.15 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642315.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173110334.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173110332.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150557520.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214861329.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Arkkisyötettävä skanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0 (6)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • 8715946656908
   • B11B252401
   9
   good_buy
   112.80 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278391.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278390.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278393.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 Filmiskanneri (35 mm), CCD, 35 mm:n filmi, 7200 dpi x 7200 dpi, USB 2.0 (27)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225
   3
   good_buy
   most_sold
   299.00 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128063.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530295.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530292.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530296.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Ammattilaistasoinen filmi- ja valokuvaskanneri. Tarkkuuden valinta V850 Pro -mallissa on kahden objektiivin järjestelmä, joka valitsee automaattisesti optimaalisen objektiivin. Se skannaa valokuvia 4800 dpi:n optisella tarkkuudella ja käyttää 6400 dpi:n tarkkuutta, kun skannataan filminpidikkeiden kanssa. (3)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401
   12
   good_buy
   800.00 EUR
  • Epson Workforce ES-60W A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140151989.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166508479.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155614899.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150559962.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185292972.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Langaton mobiiliskanneri. Olitpa missä tahansa, Epsonin pienimmällä, Wi-Fi-yhteyttä tukevalla ja myös akkuvirralla toimivalla mobiiliskannerilla voit vaivattomasti skannata asiakirjat hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi. Skannaa missä tahansa: Pienikokoinen, kevyt malli USB-kaapeli tai integroitu akkuvirta: Skannaa jopa 300 sivua akun latauskertojen välillä Suuri skannausnopeus: Sivu jopa neljässä sekunnissa (8,5 s/min) Yksinkertaista työtäsi: Jatkuva skannaus automaattisessa syöttötilassa Sisäl... (6)
   Epson Workforce ES-60W A4
   • 08715946656915
   • B11B253401
   • 8715946656915
   7
   good_buy
   158.60 EUR
  • Kodak - Scanza Digital Film Scanner
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134248643.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144905908.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140279861.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220296550.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215299347.jpg?ts=1
   Kodak Kodak - Scanza Digital Film Scanner - Scanza Digital Film Scanner - Scanza Digital Film Scanner Skannaa negatiivit digitaalikuviksi (15)
   Kodak - Scanza Digital Film Scanner
   • 00840102192780
   • 0840102192780
   3
   good_buy
   199.00 EUR
  • Plustek Opticslim 1180
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422531.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422530.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422534.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101128053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83269657.jpg?ts=1
   Plustek Plustek Opticslim 1180 Opticslim 1180 Opticslim 1180 . (5)
   Plustek Opticslim 1180
   • 05054629523384
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 7546715
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   4
   good_buy
   293.00 EUR
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140159377.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341970.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341967.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341972.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294075.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 Skannaa, tallenna ja jaa kuvia ja asiakirjoja nopeasti ja helposti. Tällä helppokäyttöisellä USB-käyttöisellä skannerilla on uusi, kätevä ja tilaa säästävä muotoilu. Integroitu pidike lisää joustavuutta, koska skanneria voi käyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa, mikä säästää tilaa työpöydällä. (13)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   2
   good_buy
   107.99 EUR
  • Epson WorkForce DS-1630
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140149608.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106583517.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106583513.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217308888.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155127995.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 Monipuolinen ja nopea, luokkansa pienin skanneri, jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. Helppo sijoittaa sekä asiakaspalvelu- että toimistotiloihin Skannaa monenlaisia asiakirjoja: Esimerkiksi kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja Älykkäät värien ja kuvan säädöt: Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Eräs luokkansa nopeimmista: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa USB 3.0 -liitäntä: Toiminta ei hidastu, vaikka... (2)
   Epson WorkForce DS-1630
   • 08715946605630
   • 08715946619095
   • 04058154130735
   • B11B239401
   • 9130883
   7
   good_buy
   321.00 EUR
  • Epson WorkForce DS-310
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144905149.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102201129.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106593817.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150552112.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133741813.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-310 WorkForce DS-310 WorkForce DS-310 WorkForce DS-310Skannaa liikkeellä ollessasi erilaisia asiakirjoja markkinoiden nopeimmalla1 kannettavalla yritysskannerilla, jossa on SuperSpeed USB 3.0 -liitäntä Skannaa asiakirjoja liikkeellä ollessasi: Hallitse paperiasiakirjoja nopeasti ja tehokkaasti liikkeellä ollessasi Nopein kannettava skanneri1: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa1 ja USB 3.0 -liitäntä Pienikokoinen ja kevyt: Helppo kuljettaa mukana tai säilyttää laatikossa Monipuolinen: Yksi- ja kaksipuolinen skannaus 300 dpi:n tark... (2)
   Epson WorkForce DS-310
   • 08715946616940
   • 04058154157855
   • B11B241401
   7
   good_buy
   227.99 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231556743.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208580958.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221589196.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155358918.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 Tasoskanneri, A4/Letter, 4800 dpi x 4800 dpi, USB 2.0 (7)
   Canon CanoScan LiDE 400
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   3
   good_buy
   94.85 EUR
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134571928.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155335902.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146783466.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139529834.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE Filmiskanneri, USB 2.0 (6)
   Rollei DF-S 310 SE
   • 04048805206940
   • 3555059
   • DF-S 310 SE
   • 20694
   3
   good_buy
   123.90 EUR
  • Brother DS-940 mobile scanner
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166874083.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182035343.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184034789.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161258714.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223173356.jpg?ts=1
   Brother Brother DS-940 mobile scanner DS-940 mobile scanner DS-940 mobile scanner Brother DS-940DW DS-940DW on monipuolinen mobiiliskanneri, jossa on vakiona akku, langaton verkkoliitäntä ja intuitiivinen LCD-käyttöpaneeli. Asiakirjojen muuttaminen digitaalisiksi on yksinkertaista sijainnistasi huolimatta. Hyvä valinta liikkuvaan työhön ja pieniin työskentelytiloihin. (3)
   Brother DS-940 mobile scanner
   • 04977766800648
   • DS940DWTK1
   • DS940DW
   4
   good_buy
   197.65 EUR
  • Canon imageFORMULA P-215II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150592313.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161049804.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131100515.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530118.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101529063.jpg?ts=1
   Canon Canon imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, 216 x 1000 mm, 600 dpi x 600 dpi, jopa 15 sivua/min (yksivärinen) / jopa 10 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (20 arkkia), jopa 500 skannausta päivässä, USB 2.0 (1)
   Canon imageFORMULA P-215II
   • 04528472106496
   • 05304304341834
   • 04053162440722
   • 00638084578483
   • 04528472106489
   • 9705B003
   8
   good_buy
   329.84 EUR
  • Brother ADS-2400N
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164732065.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205448722.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600154.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155329992.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600156.jpg?ts=1
   Brother Brother ADS-2400N ADS-2400N ADS-2400N Asiakirjaskanneri, Kaksois-CIS, Dupleksi, A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 40 sivua/min (yksivärinen) / jopa 40 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (50 arkkia), jopa 3000 skannausta päivässä, USB 2.0, Gigabit LAN, USB 2.0 (Host) (2)
   Brother ADS-2400N
   • 04977766755177
   • 04056203548395
   • 04977766755191
   • 04977766755184
   • 08712453075581
   • ADS-2400N
   • ADS2400NUN1
   • ADS2400NZW1
   • 3452268
   5
   good_buy
   358.30 EUR
  • Epson Workforce Es-500wii Scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219780921.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202875635.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187646855.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183660263.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215336423.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce Es-500wii Scanner Musta Workforce Es-500wii Scanner Musta Workforce Es-500wii Scanner Musta Langaton skannaus Skannaa älypuhelimeen, tablettiin, PC:lle tai Maciin Esikatsele, lähetä sähköpostiin, lataa ja luo muokattavia tiedostoja Skannaa jopa 35 arkkia minuutissa, molemmat puolet kerralla Automaattinen rajaus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Skannaa asiakirjoja käyntikorteista A4-asiakirjoihin, joiden paino on 27?413 g/m² Tämä nopea, A4-koon kaksipuolinen skanneri automaattisella arkinsyötöllä mahdollistaa yritysasiakirjojen nopean digitalisoinnin tietokoneilta, tableteilta ja ... (1)
   Epson Workforce Es-500wii Scanner Musta
   • 08715946686028
   • 8715946686028
   • B11B263401
   8
   good_buy
   389.80 EUR
  • Epson WORKFORCE ES-580W SKANNERI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200816510.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179626724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225695730.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187646847.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205957225.jpg?ts=1
   Epson Epson WORKFORCE ES-580W SKANNERI WORKFORCE ES-580W SKANNERI WORKFORCE ES-580W SKANNERI Asiakirjaskanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), Dupleksi, 215.9 x 6096 mm, 600 dpi x 600 dpi, jopa 35 sivua/min (yksivärinen) / jopa 35 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (100 arkkia), jopa 4000 skannausta päivässä, USB 3.0, Wi-Fi(ac) (1)
   Epson WORKFORCE ES-580W SKANNERI
   • 08715946685984
   • B11B258401
   • 8715946685984
   8
   good_buy
   435.00 EUR
  • Epson WorkForce DS-80W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212592668.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212592667.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140161151.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150560055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177259882.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-80W WorkForce DS-80W WorkForce DS-80W Asiakirjaskanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 15 sivua/min (yksivärinen) / jopa 15 sivua/min (väri), jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0, Wi-Fi(n) (1)
   Epson WorkForce DS-80W
   • 08715946662848
   • 8715946662848
   • B11B253402
   7
   good_buy
   196.99 EUR
  • Epson WorkForce DS-360W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144903972.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102201119.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208516390.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177259879.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225705563.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W Asiakirjaskanneri, Dupleksi, A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 25 sivua/min (yksivärinen) / jopa 25 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (20 arkkia), jopa 500 skannausta päivässä, USB 3.0, Wi-Fi(n) (2)
   Epson WorkForce DS-360W
   • 08715946616957
   • 04058154157862
   • B11B242401
   4
   good_buy
   262.52 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132640283.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151193539.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168754045.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124898736.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167178968.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W Nopea ja monipuolinen langaton skanneri, joka on luokkansa pienin ja jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. Luokkansa pienin: Helppo sijoittaa sekä asiakaspalvelu- että toimistotiloihin Skannaa monenlaisia asiakirjoja: Esimerkiksi kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja Älykkäät värien ja kuvan säädöt: Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Eräs luokkansa nopeimmista: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa Langaton ... (1)
   Epson WorkForce DS-1660W
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401
   6
   351.00 EUR
  • Iris Iriscan Book 3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/79891700.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101107447.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116984128.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147077659.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294163.jpg?ts=1
   Iris Iris Iriscan Book 3 Iriscan Book 3 Iriscan Book 3 Skannaa kirjoja ja lehtiä ilman tietokonetta. Liuuta skannerisi skannattavan asiakirjan yli ja luo korkean resoluution kuva silmänräpäyksessä (jopa 900 dpi). (3)
   Iris Iriscan Book 3
   • 07650104578887
   • 00765010730506
   • 00168141563461
   • 00168141563584
   • 07650104578894
   • 457888
   • 457889
   3
   108.29 EUR
  • Epson ELP-DC13 Full-HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140160582.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233978583.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155369391.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200881243.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173103570.jpg?ts=1
   Epson Epson ELP-DC13 Full-HD ELP-DC13 Full-HD ELP-DC13 Full-HD Asiakirjakamera, väri, 2,1 MP, 1920 x 1080, audio, VGA, HDMI, USB (3)
   Epson ELP-DC13 Full-HD
   • 08715946610115
   • V12H757040
   3
   520.92 EUR
  • Brother CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167204640.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156454816.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182049059.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152539158.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156061940.jpg?ts=1
   Brother Brother CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU Arkkisyötettävä skanneri, 215.9 x 1828.8 mm, 600 dpi x 600 dpi, USB 3.0 (1)
   Brother CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU
   • 04977766800518
   • 04977766800778
   • CSA3401
   • DS640TK1
   6
   50.45 EUR
  2 9
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Epson (epson)
   • Fujitsu (fujitsu)
   • Canon (canon)
   • Brother (brother)
   • HP (hp)
   • Avision (avision)
   • Datalogic (datalogic)
   • Deltaco (deltaco)
   • Fluke (fluke)
   • Honeywell (honeywell)
   • Intermec (intermec)
   • Iris (iris)
   • Kodak (kodak)
   • Lumens (lumens)
   • Mediatech (mediatech)
   • Microtek (microtek)
   • Motorola (motorola)
   • Nedis (nedis)
   • Plustek (plustek)
   • Reflecta (reflecta)
   • Rollei (rollei)
   • Socket Mobile (socket_mobile)
   • Technaxx (technaxx)
   • Veho (veho)
   • Zebra (zebra)
  • Hinta (price):
   • < 205 € (budget)
   • 205 € - 400 € (price_2)
   • 400 € - 880 € (price_3)
   • ≥ 880 € (price_4)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Dia scanner (dia_scanner)
   • Dokumenttikamera (dokumenttikamera)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Hiiriskanneri (hiiriskanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
   • Viivakoodiskanneri (viivakoodiskanneri)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
   • A3 (a3)
   • A4 (a4)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
   • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 2500 sivua (daily_duty_cycle_max__1)
   • 2500 sivua - 4000 sivua (daily_duty_cycle_max__2)
   • 4000 sivua - 6250 sivua (daily_duty_cycle_max__3)
   • ≥ 6250 sivua (daily_duty_cycle_max__4)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi