x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  skanneri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta skanneri

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
  0 - 24
  • Canon CanoScan Lide 220 Taso 4800 x 4800DPI A4 Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTEuanBn
   Canon CanoScan Lide 220 Taso 4800 x 4800DPI A4 Musta (16)
   Canon CanoScan Lide 220 Taso 4800 x 4800DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   92.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   92.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Canon CanoScan 9000F Mark II
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II (18)
   Canon CanoScan 9000F Mark II
   Proshop Proshop
   7.572594740118787 (17)
   219, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.572594740118787 (17)
   219, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzIuanBn
   Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta (8)
   Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   85.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   85.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V550 Photo Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLWZsYXRiZWQtNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stMzM5MjQzMzguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTkuanBn
   Epson Perfection V550 Photo Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (12)
   Epson Perfection V550 Photo Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   229, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   229, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Epson Epson Perfection V370 Photo
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTE5NTUyODAyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQxLmpwZw==
   Epson Epson Perfection V370 Photo (10)
   Epson Epson Perfection V370 Photo
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzEyNDkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzI0NzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtNTcwOTE2MjQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzYvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay02MjkxOTc1Ni5qcGc=
   Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta (9)
   Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   74.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   74.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTYuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzgvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjguanBn
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta (7)
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   169.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   169.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Epson WorkForce DS-30
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/5/epson-workforce-ds-30-78452395.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTE4NzkwMTcxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTE5MjkxNjc1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTE4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTE5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTczLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDkxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTE0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy85LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTMwNzU0Nzk2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDYzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDczLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTYwNDkzNjE0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/5/epson-workforce-ds-30-78452395.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy85LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTc4NDUyMzk1LmpwZw==
   Epson WorkForce DS-30 (5)
   Epson WorkForce DS-30
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   139.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.083333333333333 (1)
   139.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide 7200 x 7200DPI Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yMzg4MjMyNi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2Ni5qcGc=
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide 7200 x 7200DPI Musta (7)
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide 7200 x 7200DPI Musta
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.622269805001277 (3)
   458, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.622269805001277 (3)
   458, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Epson Epson Perfection V600 Photo
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzgvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ5OTQ5NTguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzUvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTkyOTEzNzUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDE5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDIwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDM0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDM1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDUzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC82LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDYxLmpwZw==
   Epson Epson Perfection V600 Photo (7)
   Epson Epson Perfection V600 Photo
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   327.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   327.5, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzMvYnJvdGhlci1kczYxMC0xOTM1MjI1My5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzEvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3MS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzIvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3Mi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzMvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3NC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzUvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzYvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNi5qcGc=
   Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri (7)
   Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   117.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   117.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Canon CanoScan Lide 110 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/4/canon-lide-110-18095984.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/canon-lide-110-20796924.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/4/canon-lide-110-18095984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS84LzQvY2Fub24tbGlkZS0xMTAtMTgwOTU5ODQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/canon-lide-110-20796924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvY2Fub24tbGlkZS0xMTAtMjA3OTY5MjQuanBn
   Canon CanoScan Lide 110 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta (6)
   Canon CanoScan Lide 110 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   72.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   72.5, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-215II Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-59741375.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS85LzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ1NDExOTQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8xLzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ1NDEzMTUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzEvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzIvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-59741375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktNTk3NDEzNzUuanBn
   Canon imageFORMULA P-215II Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa (3)
   Canon imageFORMULA P-215II Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   290.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   290.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • HP Scanjet 1000 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/5/0/hp-scanjet-l2722a-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-72254250.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/2/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854382.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/3/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854383.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/4/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854384.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854385.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/9/3/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-78535393.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/9/4/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-78535394.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891807.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/8/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891808.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/9/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891809.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/1/0/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891810.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/5/0/hp-scanjet-l2722a-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-72254250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81LzAvaHAtc2NhbmpldC1sMjcyMmEtc2hlZXQtZmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS1zY2FubmVyLTcyMjU0MjUwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/2/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzIvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03NDg1NDM4Mi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/3/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzMvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03NDg1NDM4My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/4/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzQvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03NDg1NDM4NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-74854385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzUvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03NDg1NDM4NS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/9/3/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-78535393.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzMvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03ODUzNTM5My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/9/4/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-78535394.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzQvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03ODUzNTM5NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzcvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03OTg5MTgwNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/8/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891808.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzgvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03OTg5MTgwOC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/9/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891809.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzkvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03OTg5MTgwOS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/1/0/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-79891810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8xLzAvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci03OTg5MTgxMC5qcGc=
   HP Scanjet 1000 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen (4)
   HP Scanjet 1000 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   283.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   283.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Brother DS-720D skanneri
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzAvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzEvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzIvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDMuanBn
   Brother DS-720D skanneri (4)
   Brother DS-720D skanneri
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   155.2, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   155.2, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Brother PDS-5000 ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa skanneri
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/2/brother-pds-5000-adf-600-x-600dpi-a4-black-grey-scanner-31858512.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/1/brother-pds-5000-scanner-31874991.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/1/2/brother-pds-5000-adf-600-x-600dpi-a4-black-grey-scanner-31858512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8xLzIvYnJvdGhlci1wZHMtNTAwMC1hZGYtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LWJsYWNrLWdyZXktc2Nhbm5lci0zMTg1ODUxMi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/1/brother-pds-5000-scanner-31874991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzEvYnJvdGhlci1wZHMtNTAwMC1zY2FubmVyLTMxODc0OTkxLmpwZw==
   Brother PDS-5000 ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa skanneri (3)
   Brother PDS-5000 ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa skanneri
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   906.2, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   906.2, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • HP Scanjet Enterprise Flow 7000 s3 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Valkoinen
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-66407501.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066277.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066278.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066279.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066280.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066281.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066282.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856719.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856720.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856721.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856722.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856723.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/4/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856724.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-77148758.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-79891963.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-81343288.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/0/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-66407501.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy02NjQwNzUwMS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzcvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2Mjc3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066278.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2Mjc4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzkvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2Mjc5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzAvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2MjgwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2MjgxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzIvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2MjgyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/1/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzkvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MTkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzAvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjEuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzIvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzMvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/2/4/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzQvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-77148758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzcxNDg3NTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-79891963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzMvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzk4OTE5NjMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-81343288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItODEzNDMyODguanBn
   HP Scanjet Enterprise Flow 7000 s3 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Valkoinen (3)
   HP Scanjet Enterprise Flow 7000 s3 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Valkoinen
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   1066.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   1066.0, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • I.R.I.S. IRISCan Mouse Executive 2 Mouse scanner 300 x 300DPI A3 Sininen, Valkoinen
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714085.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714086.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714087.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714088.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/3/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930373.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930374.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930375.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930377.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930378.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930379.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/8/0/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930380.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/8/1/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930381.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-79791807.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC84LzUvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi0yMzcxNDA4NS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714086.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC84LzYvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi0yMzcxNDA4Ni5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC84LzcvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi0yMzcxNDA4Ny5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/8/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-23714088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC84LzgvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi0yMzcxNDA4OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/3/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy83LzMvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzczLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930374.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy83LzQvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzc0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy83LzUvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzc1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930377.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy83LzcvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzc3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930378.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy83LzgvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzc4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/7/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy83LzkvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzc5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/8/0/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy84LzAvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzgwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/3/8/1/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-78930381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy84LzEvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc4OTMwMzgxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-executive-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-blue-white-79791807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzcvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1tb3VzZS1leGVjdXRpdmUtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibHVlLXdoaXRlLTc5NzkxODA3LmpwZw==
   I.R.I.S. IRISCan Mouse Executive 2 Mouse scanner 300 x 300DPI A3 Sininen, Valkoinen (3)
   I.R.I.S. IRISCan Mouse Executive 2 Mouse scanner 300 x 300DPI A3 Sininen, Valkoinen
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   87.98, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   87.98, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Musta, Valkoinen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/1/fujitsu-scansnap-sv600-53318171.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379353.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/4/fujitsu-scansnap-sv600-54379354.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/5/fujitsu-scansnap-sv600-54379355.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/6/fujitsu-scansnap-sv600-54379356.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/7/fujitsu-scansnap-sv600-54379357.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/8/fujitsu-scansnap-sv600-54379358.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/9/fujitsu-scansnap-sv600-54379359.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/0/fujitsu-scansnap-sv600-54379360.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/1/fujitsu-scansnap-sv600-54379361.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/2/fujitsu-scansnap-sv600-54379362.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379363.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/0/fujitsu-scansnap-sv600-69062440.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/9/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-285-x-218dpi-a3-black-white-52308179.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/1/fujitsu-scansnap-sv600-53318171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01MzMxODE3MS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379353.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1My5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/4/fujitsu-scansnap-sv600-54379354.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1NC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/5/fujitsu-scansnap-sv600-54379355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1NS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/6/fujitsu-scansnap-sv600-54379356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/7/fujitsu-scansnap-sv600-54379357.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/8/fujitsu-scansnap-sv600-54379358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1OC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/5/9/fujitsu-scansnap-sv600-54379359.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/0/fujitsu-scansnap-sv600-54379360.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/1/fujitsu-scansnap-sv600-54379361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2MS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/2/fujitsu-scansnap-sv600-54379362.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2Mi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/6/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2My5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/4/0/fujitsu-scansnap-sv600-69062440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC80LzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC02OTA2MjQ0MC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/7/9/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-285-x-218dpi-a3-black-white-52308179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC1vdmVyaGVhZC0yODUteC0yMThkcGktYTMtYmxhY2std2hpdGUtNTIzMDgxNzkuanBn
   Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Musta, Valkoinen (4)
   Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Musta, Valkoinen
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   825.22, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   825.22, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  • Plustek Opticfilm 8200i Se
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/7/plustek-opticfilm-8200i-se-62242847.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS84MzQ4LzUwMC80MDAvb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/4/7/plustek-opticfilm-8200i-se-62242847.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS84MzQ4LzUwMC80MDAvb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLmpwZw==
   Plustek Opticfilm 8200i Se (4)
   Plustek Opticfilm 8200i Se
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   420.36, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   420.36, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Epson Epson GT-S85
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/1/epson-gt-s85-18651011.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/7/epson-gt-s85-25222957.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/8/epson-gt-s85-25222958.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/9/epson-gt-s85-25222959.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-gt-s85-25222960.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/1/epson-gt-s85-25222961.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/2/epson-gt-s85-25222962.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/3/epson-gt-s85-25222963.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/4/epson-gt-s85-25222964.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/5/epson-gt-s85-25222965.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/6/epson-gt-s85-25222966.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/7/epson-gt-s85-25222967.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/8/epson-gt-s85-25222968.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/9/epson-gt-s85-25222969.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/0/epson-gt-s85-25222970.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/1/epson-gt-s85-25222971.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/2/epson-gt-s85-25222972.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/3/epson-gt-s85-25222973.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/4/epson-gt-s85-25222974.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/5/epson-gt-s85-25222975.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/6/epson-gt-s85-25222976.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/4/epson-gt-s85-55885294.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/5/epson-gt-s85-55885295.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/6/epson-gt-s85-55885296.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/7/epson-gt-s85-55885297.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/8/epson-gt-s85-55885298.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/9/epson-gt-s85-55885299.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/epson-gt-s85-55885300.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/epson-gt-s85-55885301.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/epson-gt-s85-55885302.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/epson-gt-s85-55885303.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/epson-gt-s85-55885304.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/epson-gt-s85-55885305.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/epson-gt-s85-55885306.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/epson-gt-s85-55885307.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/epson-gt-s85-55885308.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/9/epson-gt-s85-55885309.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/1/0/epson-gt-s85-55885310.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/1/1/epson-gt-s85-55885311.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/1/2/epson-gt-s85-55885312.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/1/1/epson-gt-s85-18651011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC8xLzEvZXBzb24tZ3Qtczg1LTE4NjUxMDExLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/7/epson-gt-s85-25222957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzcvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTU3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/8/epson-gt-s85-25222958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzgvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTU4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/5/9/epson-gt-s85-25222959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzkvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTU5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-gt-s85-25222960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzAvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTYwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/1/epson-gt-s85-25222961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzEvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTYxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/2/epson-gt-s85-25222962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzIvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTYyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/3/epson-gt-s85-25222963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzMvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTYzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/4/epson-gt-s85-25222964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzQvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTY0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/5/epson-gt-s85-25222965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzUvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTY1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/6/epson-gt-s85-25222966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzYvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTY2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/7/epson-gt-s85-25222967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzcvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTY3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/8/epson-gt-s85-25222968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzgvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTY4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/6/9/epson-gt-s85-25222969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzkvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTY5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/0/epson-gt-s85-25222970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzAvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTcwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/1/epson-gt-s85-25222971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzEvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTcxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/2/epson-gt-s85-25222972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzIvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTcyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/3/epson-gt-s85-25222973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzMvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTczLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/4/epson-gt-s85-25222974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzQvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTc0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/5/epson-gt-s85-25222975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzUvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTc1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/7/6/epson-gt-s85-25222976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS83LzYvZXBzb24tZ3Qtczg1LTI1MjIyOTc2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/4/epson-gt-s85-55885294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzQvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1Mjk0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/5/epson-gt-s85-55885295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzUvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1Mjk1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/6/epson-gt-s85-55885296.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzYvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1Mjk2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/7/epson-gt-s85-55885297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzcvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1Mjk3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/8/epson-gt-s85-55885298.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzgvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1Mjk4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/9/9/epson-gt-s85-55885299.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi85LzkvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1Mjk5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/epson-gt-s85-55885300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzAvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzAwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/epson-gt-s85-55885301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzEvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzAxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/epson-gt-s85-55885302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzIvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzAyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/epson-gt-s85-55885303.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzMvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzAzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/epson-gt-s85-55885304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzQvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzA0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/epson-gt-s85-55885305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzUvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzA1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/epson-gt-s85-55885306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzYvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzA2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/epson-gt-s85-55885307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzcvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzA3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/epson-gt-s85-55885308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzgvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzA4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/9/epson-gt-s85-55885309.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzkvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzA5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/1/0/epson-gt-s85-55885310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzAvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzEwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/1/1/epson-gt-s85-55885311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzEvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzExLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/1/2/epson-gt-s85-55885312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8xLzIvZXBzb24tZ3Qtczg1LTU1ODg1MzEyLmpwZw==
   Epson Epson GT-S85 (4)
   Epson Epson GT-S85
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   770.04, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   770.04, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Epson WorkForce DS-1630 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A4 Musta, Valkoinen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/8/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-63349398.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/9/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-71066299.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/0/0/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-71066300.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/0/1/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-71066301.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/8/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-78427578.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/9/8/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-63349398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy85LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTE2MzAtZmxhdGJlZC0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS02MzM0OTM5OC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/9/9/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-71066299.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi85LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTE2MzAtZmxhdGJlZC0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS03MTA2NjI5OS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/0/0/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-71066300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTE2MzAtZmxhdGJlZC0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS03MTA2NjMwMC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/0/1/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-71066301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTE2MzAtZmxhdGJlZC0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS03MTA2NjMwMS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/7/8/epson-workforce-ds-1630-flatbed-1200-x-1200dpi-a4-black-white-78427578.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTE2MzAtZmxhdGJlZC0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS03ODQyNzU3OC5qcGc=
   Epson WorkForce DS-1630 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A4 Musta, Valkoinen (2)
   Epson WorkForce DS-1630 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A4 Musta, Valkoinen
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   310, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   310, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   2
  • Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta, Metallinen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTI1MDAyODY2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTMwNTU0MjA5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MTU0MTQyLmpwZw==
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta, Metallinen (2)
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta, Metallinen
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   976.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.346428138933202 (10)
   976.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Epson WorkForce DS-310 ADF scanner 1200 x 1200DPI A4 Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/4/8/epson-workforce-ds-310-adf-1200-x-1200dpi-a4-black-73972248.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/4/8/epson-workforce-ds-310-adf-1200-x-1200dpi-a4-black-73972248.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi80LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMxMC1hZGYtMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzM5NzIyNDguanBn
   Epson WorkForce DS-310 ADF scanner 1200 x 1200DPI A4 Musta (2)
   Epson WorkForce DS-310 ADF scanner 1200 x 1200DPI A4 Musta
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   273.36, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   8.104745158486018 (26)
   273.36, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  2 7
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < € 290 (budget)
   • € 290 - € 560 (price_290_560)
   • € 560 - € 1150 (price_560_1200)
   • ≥ € 1150 (price_1200)
  • Tarvitsetko väriskanneria? (va_riskannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tyyppisen virtalähteen tarvitset? (virtala_hteen_tyyppi):
   • AC (ac)
   • AC/Akku (ac_akku)
   • AC/USB (ac_usb)
   • Akku (akku)
   • DC (dc)
   • USB (usb)
   • USB/Battery (usb_battery)
  • Haluatko Energy star-sertifioidun skannerin? (energy_star_sertifioitu):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä kuvasensorityypin valitset? (kuvasensorin_tyyppi):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CCD (dual_ccd)
   • Dual CIS (dual_cis)
   • SingleSensor (singlesensor)
  • Tarvitko kaksipuolista skannausta? (kaksipuolinen_skannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tyyppistä skanneria etsit? (scanner_type):
   • ADF (adf)
   • ADF + Manual feed scanner (adf_manual_feed_scanner)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • Arkkisyöttö skanneri (arkkisyo_tto_skanneri)
   • Business Card scanner (business_card_scanner)
   • CDF + Sheet-fed scanner (cdf_sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Handheld scanner (handheld_scanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Pen scanner (pen_scanner)
   • Taso (taso)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
  • Kuinka suuri skanneri saa maksimissaan olla? (skannauksen_enimma_iskoko):
   • 1067 x 15000 mm (1067_x_15000_mm)
   • 1118 x 20.1 mm (1118_x_20_1_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 1117.6 mm (215_9_x_1117_6_mm)
   • 215.9 x 215.9 mm (215_9_x_215_9_mm)
   • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
   • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 6096 mm (215_9_x_6096_mm)
   • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
   • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
   • 215 x 355 mm (215_x_355_mm)
   • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
   • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
   • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
   • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
   • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 813 mm (216_x_813_mm)
   • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
   • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 219 x 356 mm (219_x_356_mm)
   • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
   • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 305 x 2540 mm (305_x_2540_mm)
   • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
   • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
   • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 50 x 1270 mm (50_x_1270_mm)
   • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
   • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
   • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
  • Minkä perusliittymän valitset? (standard_interfaces):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Ethernet (ethernet)
   • IrDA (irda)
   • Langaton LAN (langaton_lan)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • SCSI-3 (scsi_3)
   • Ultra SCSI (ultra_scsi)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi