x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerit

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Canon, Epson, Fujitsu HP, Brother, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Diilit
   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140159377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418189.jpg
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39Tämän helppokäyttöisen USB-skannerin muotoilu on tyylikäs ja tilaa säästävä. Integroitu teline lisää joustavuutta, sillä sen avulla skanneria voi käyttää sekä vaaka-asennossa että kyljellään, mikä säästää pöytätilaa. 4 800 dpi:n tarkkuuden ja nopean skannauksen ansiosta V39 tuottaa laadukkaita tuloksia nopeasti. Voit helposti tallentaa ja jakaa valokuviasi ja asiakirjojasi verkossa skannaamalla pilvipalveluihin tai suoraan Facebookiin ja Picasaan.V39:n virransaanti ja liitännät ... (44)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   9
   good_buy
   81.90 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155359249.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151950899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142704905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139525753.jpg
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Epson Perfection V600 Photo (54)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   8
   good_buy
   most_sold
   261.70 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 300
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147303024.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160942462.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119624049.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 300 CanoScan LiDE 300 CanoScan LiDE 300 Pienikokoisessa, kevyessä ja tyylikkäässä A4-tasoskannerissa on 4 pikapainiketta, joiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Se sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Canon CanoScan LiDE 300 - Tasoskanneri - Kosketuskuva-anturi (CIS) - A4/Letter - 2400 dpi x 2400 dpi - USB 2.0 (47)
   Canon CanoScan LiDE 300
   • 04549292119770
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   8
   good_buy
   69.00 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144302156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496285.jpg
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Epson FastFoto FF-680W (9)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • B11B237401
   11
   good_buy
   515.87 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128063.jpg
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Epson Perfection V850 Pro on suunniteltu muuntamaan valokuva- ja negatiivikokoelmat ammattilaislaatuisiksi digitaalisiksi kuviksi. Epson Perfection V850 Pro taso-/filmiskanneri tarjoaa parhaan mahdollisen skannauslaadun, nopeuden ja tuottavuuden. Epson Perfection V850 Pro tukee monenlaisia positiivi- ja negatiivifilmimuotoja, kuten 35 mm:n negatiiveja, 35 mm:n dioja sekä keskikoon ja 5×4 tuuman filmejä. Monipuolinen Perfection V850 Pro on erinomainen skanneri niin ammattilaisvalokuvaajille ku... (12)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401, CP1024U
   • B11B224401
   8
   good_buy
   773.80 EUR
  • Canon imageFORMULA P-208II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158955785.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340087.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151775666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101154170.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-208II imageFORMULA P-208II imageFORMULA P-208II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, Legal, 600 dpi x 600 dpi, jopa 8 sivua/min (yksivärinen) / jopa 8 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (10 arkkia), jopa 100 skannausta päivässä, USB 2.0 (10)
   Canon imageFORMULA P-208II
   • 04053162871083
   • 04528472106366
   • 9704B003
   8
   good_buy
   137.08 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494758.jpg
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Arkkisyötettävä skanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0 (10)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • B11B252401
   8
   good_buy
   110.80 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146784074.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155358918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140599851.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140599856.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 Pienikokoinen ja tyylikäs huipputason skanneri kotiin tai toimistoon Pienikokoisessa ja näppärässä A4-tasoskannerissa on 5 pikapainiketta, jotka tekevät skannerin käytöstä helppoa ja vaivatonta. Skanneri sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi. (11)
   Canon CanoScan LiDE 400
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   6
   good_buy
   85.90 EUR
  • Epson Workforce ES-60W A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140151989.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127886637.jpg
   Epson Epson Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Helppo käyttää, asentaa ja kuljettaa, sekä sitä voidaan käyttää myös ilman virtalähdettä. (6)
   Epson Workforce ES-60W A4
   • 08715946656915
   • B11B253401
   8
   good_buy
   144.90 EUR
  • Veho Smartfix StandAlone Scanner
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162286838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126274611.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147063746.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544289.jpg
   Veho Veho Smartfix StandAlone Scanner Smartfix StandAlone Scanner Smartfix StandAlone Scanner Filmiskanneri (35 mm), CMOS, 35 mm:n filmi, USB 2.0 (28)
   Veho Smartfix StandAlone Scanner
   • 00040232931505
   • VFS-014-SF
   2
   good_buy
   119.80 EUR
  • Xerox Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117084773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147066395.jpg
   Xerox Xerox Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0 Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0 Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0 Arkkisyötettävä skanneri, Dupleksi, 216 x 813 mm, 600 dpi, jopa 100 skannausta päivässä, USB 2.0 (20)
   Xerox Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0
   • 00785414118007
   • 100N03205
   2
   good_buy
   147.80 EUR
  • Epson WorkForce DS-310
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144905149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897501.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897497.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155128323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115050092.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-310 WorkForce DS-310 WorkForce DS-310 Asiakirjaskanneri, Dupleksi, A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 25 sivua/min (yksivärinen) / jopa 25 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (20 arkkia), jopa 500 skannausta päivässä, USB 3.0 (3)
   Epson WorkForce DS-310
   • 08715946616940
   • 04058154157855
   • B11B241401
   8
   good_buy
   229.47 EUR
  • Canon imageFORMULA DR-M140
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106496168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106496167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155943350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151953480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151569574.jpg
   Canon Canon imageFORMULA DR-M140 imageFORMULA DR-M140 imageFORMULA DR-M140 Asiakirjaskanneri, Dupleksi, 216 x 3000 mm, 600 dpi x 600 dpi, jopa 40 sivua/min (yksivärinen) / jopa 40 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (50 arkkia), jopa 6000 skannausta päivässä, USB 2.0 (6)
   Canon imageFORMULA DR-M140
   • 04053162311473
   • 05711045609046
   • 04528472104430
   • 5482B003AA
   • 5482B003
   5
   good_buy
   745.00 EUR
  • Plustek Opticslim 1180
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422530.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101128053.jpg
   Plustek Plustek Opticslim 1180 Opticslim 1180 Opticslim 1180 Tasoskanneri, Contact Image Sensor (CIS), 297 x 431.8 mm, 1200 dpi, USB 2.0 (11)
   Plustek Opticslim 1180
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 7546715
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   3
   good_buy
   300.22 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133124070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163892714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278384.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai Mahdollistaa kuvien skannaamisen erittäin korkealla laadulla ja saa kuvat aina näyttämään täydellisiltä (10)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • 04042485365331
   • 60-A2F-A1M320-C
   • 0227, 227
   • 0227
   3
   good_buy
   488.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145195920.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 Plustek OpticFilm 8100 (16)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225, 225
   • 0225
   • 60-A1C-A1M320-C
   2
   good_buy
   303.00 EUR
  • Plustek Opticpro A320L A3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151587188.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155343616.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124939840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139519504.jpg
   Plustek Plustek Opticpro A320L A3 Opticpro A320L A3 Opticpro A320L A3 Plustek Opticpro A320L A3 (9)
   Plustek Opticpro A320L A3
   • 04042485087714
   • 0280L
   • 10050744
   • 60-2C1-A6M4A0-C
   3
   good_buy
   678.00 EUR
  • Canon imageFORMULA P-215II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150592313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530118.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101529063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155335269.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, 216 x 1000 mm, 600 dpi x 600 dpi, jopa 15 sivua/min (yksivärinen) / jopa 10 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (20 arkkia), jopa 500 skannausta päivässä, USB 2.0 (2)
   Canon imageFORMULA P-215II
   • 04528472106496
   • 05304304341834
   • 04053162440722
   • 00638084578483
   • 9705B003
   8
   good_buy
   272.00 EUR
  • HP Care Pack Next Day Exchange Hardware
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154906082.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154906101.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161381497.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139518598.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139518690.jpg
   HP HP Care Pack Next Day Exchange Hardware Care Pack Next Day Exchange Hardware Care Pack Next Day Exchange Hardware Laajennettu palvelusopimus, tuotteen vaihto, 3 vuotta, laivaus/lähetys, vasteaika STP malleihin ScanJet G2410, G3110 Photo Scanner (17)
   HP Care Pack Next Day Exchange Hardware
   • 00883585243518
   • 00885631758403
   • 00883585243549
   • 00883585243525
   • 00883585243457
   • 00883585243501
   • 00883585243556
   • 08835852434718
   • 00885631758397
   • 00883585409600
   • 00883585248575
   • 00884420593294
   • 00883585409594
   • 00883585248568
   • 00883585243488
   • 00883585243532
   • 00883585243464
   • 00883585243563
   • 00883585248582
   • 00883585243495
   • 00883585243471
   • 00883585243570
   • 00883585248551
   • L2694A
   1
   good_buy
   59.78 EUR
  • Fujitsu ScanSnap iX1500
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126923943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149823371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126923942.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126923945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126923936.jpg
   Fujitsu Fujitsu ScanSnap iX1500 ScanSnap iX1500 ScanSnap iX1500 Fujitsu ScanSnap iX1500 (4)
   Fujitsu ScanSnap iX1500
   • 04939761309779
   • 4939761309779
   • PA03770-B001
   4
   good_buy
   466.70 EUR
  • Canon Canoscan Lide220
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256843.jpg
   Canon Canon Canoscan Lide220 Canoscan Lide220 Canoscan Lide220 Laadukasta skannausta nopeasti ja helpostiPienikokoinen ja tyylikäs skanneri nopeaan skannaukseen kotona laadusta tinkimättä. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi.Edut- Jopa 4 800 x 4 800 dpi:n skannaustarkkuus CIS-anturin ansiosta- 48 bitin värisyvyyden ansiosta taltioit valokuvasi uskomattoman tarkasti ja todenmukaisissa väreissä- Nopea A4-väriskannaus 300 dpi:n tarkkuudella säästää aikaa valmista jo 10 ... (14)
   Canon Canoscan Lide220
   • 04549292013412
   • 04549292013405
   • 05054484704119
   • 05054242233578
   • 04053162460607
   • 05054531100888
   • 05054629511206
   • 07426005489405
   • 1683531
   • LIDE220
   • 9623B010AA
   • 7605765
   • 9623B010
   1
   113.90 EUR
  • Brother ADS-2200
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106817060.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155342882.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155186489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294162.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155598763.jpg
   Brother Brother ADS-2200 ADS-2200 ADS-2200 Brother ADS-2200 (3)
   Brother ADS-2200
   • 04977766776691
   • ADS2200TC1
   4
   319.28 EUR
  • Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152489465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894029.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894031.jpg
   Technaxx Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta (12)
   Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta
   • 04260101736437
   • 4166
   1
   75.65 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125999167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125999166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159168653.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159164920.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159164925.jpg
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka, tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, ostaSkanneri Epson Perfection V600 12800 DPI Mustalyömättömään hintaan. Tyyppi: A4 Resoluutio: 6400 dpi-12800 dpi Nopeus: 18 s-23 s Sisältää: Software Arcsoft Photo Impression 5 OCR Abby Fine Sprint 6 (7)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448596
   • 04053162313767
   • 3810207
   • B11B198032
   • 2602481
   2
   332.00 EUR
  2 12
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 260 € (budget)
   • 260 € - 485 € (price_2)
   • 485 € - 1165 € (price_3)
   • ≥ 1165 € (price_4)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Dokumenttikamera (dokumenttikamera)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Hiiriskanneri (hiiriskanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
   • Viivakoodiskanneri (viivakoodiskanneri)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400)
   • 1600 x 1600 dpi (1600_x_1600)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 3200 x 6400 dpi (3200_x_6400)
   • 3600 x 3600 dpi (3600_x_3600)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
   • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 1500 sivua (daily_duty_cycle_max__1)
   • 1500 sivua - 3500 sivua (daily_duty_cycle_max__2)
   • 3500 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__4)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi