x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  skanneri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta skanneri

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
  • Plustek SmartPhoto F50 Film/slide
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8zLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNDc1ODQzMC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzEvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwOC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzkvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDkzMzUyOS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxOC5qcGc=
   Plustek SmartPhoto F50 Film/slide (7)
   7.4 (1)
   Plustek SmartPhoto F50 Film/slide
   Ihan hyvä filmiskanner
   Edullinen hinta antoi odottaa huonoa laatua, mutta onneksi erehdyin. Diojen skannaus tapahtui todella nopeasti ja laatu on paljon parempi kuin tasoskannerilla. Kalliimpiin filmiskannereihin tätä ei kannattane verratakaan.
   8.3
   0 10
  Skannerit 7.4 (1)
  0 - 24
  • Canon CanoScan Lide 220 Taso 4800 x 4800DPI A4 Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTEuanBn
   Canon CanoScan Lide 220 Taso 4800 x 4800DPI A4 Musta (24)
   Canon CanoScan Lide 220 Taso 4800 x 4800DPI A4 Musta
   Power.fi Power.fi
   88.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   88.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   7
   good_buy
  • Canon CanoScan 9000F Mark II
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II (20)
   Canon CanoScan 9000F Mark II
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   232.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   232.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Epson Epson Perfection V370 Photo
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTE5NTUyODAyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQxLmpwZw==
   Epson Epson Perfection V370 Photo (13)
   Epson Epson Perfection V370 Photo
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzEyNDkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzI0NzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtNTcwOTE2MjQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzYvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay02MjkxOTc1Ni5qcGc=
   Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta (13)
   Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   73.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   73.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V550 Photo Taso 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLWZsYXRiZWQtNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stMzM5MjQzMzguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTkuanBn
   Epson Perfection V550 Photo Taso 6400 x 9600DPI A4 Musta (11)
   Epson Perfection V550 Photo Taso 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   229, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   229, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Veho VFS-008 Film/slide 3600 x 3600DPI Musta skanneri
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/0/veho-vfs-008-scanner-37879770.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/1/veho-vfs-008-scanner-37879771.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/2/veho-vfs-008-scanner-37879772.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/3/veho-vfs-008-scanner-37879773.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/0/veho-vfs-008-scanner-37879770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzAvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/1/veho-vfs-008-scanner-37879771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzEvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzEuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/2/veho-vfs-008-scanner-37879772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzIvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/3/veho-vfs-008-scanner-37879773.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzMvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzMuanBn
   Veho VFS-008 Film/slide 3600 x 3600DPI Musta skanneri (32)
   Veho VFS-008 Film/slide 3600 x 3600DPI Musta skanneri
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   102.4, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   102.4, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Epson Epson Perfection V600 Photo
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzgvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ5OTQ5NTguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzUvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTkyOTEzNzUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDE5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDIwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDM0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDM1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDUzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC82LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDYxLmpwZw==
   Epson Epson Perfection V600 Photo (9)
   Epson Epson Perfection V600 Photo
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   277.87, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   277.87, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • Epson Perfection V850
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTI1MDAyODY2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTMwNTU0MjA5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MTU0MTQyLmpwZw==
   Epson Perfection V850 (7)
   Epson Perfection V850
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   822.48, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   822.48, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • Brother DS-720D skanneri
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzAvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzEvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzIvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDMuanBn
   Brother DS-720D skanneri (7)
   Brother DS-720D skanneri
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   157.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   157.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II ADF 600 x 600DPI A4 Black
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTYuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzgvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjguanBn
   Canon imageFORMULA P-208II ADF 600 x 600DPI A4 Black (4)
   Canon imageFORMULA P-208II ADF 600 x 600DPI A4 Black
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   169, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   169, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide 7200 x 7200DPI Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yMzg4MjMyNi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2Ni5qcGc=
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide 7200 x 7200DPI Musta (6)
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide 7200 x 7200DPI Musta
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   508, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   508, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Reflecta x8-Scan Film/slide 1800 x 1800DPI Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzMvcmVmbGVjdGEteDgtc2Nhbi0yNDg0NTkzMy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzQvcmVmbGVjdGEteDgtc2Nhbi0yNDg0NTkzNC5qcGc=
   Reflecta x8-Scan Film/slide 1800 x 1800DPI Musta (13)
   Reflecta x8-Scan Film/slide 1800 x 1800DPI Musta
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   68.93, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   68.93, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticBook 4800 Taso 1200 x 1200DPI Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/1/plustek-opticbook-4800-28028451.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/5/1/plustek-opticbook-4800-28028451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC81LzEvcGx1c3Rlay1vcHRpY2Jvb2stNDgwMC0yODAyODQ1MS5qcGc=
   Plustek OpticBook 4800 Taso 1200 x 1200DPI Musta (5)
   Plustek OpticBook 4800 Taso 1200 x 1200DPI Musta
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   540.02, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   540.02, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Canon CanoScan Lide 110
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/4/canon-lide-110-18095984.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/canon-lide-110-20796924.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/4/canon-lide-110-18095984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS84LzQvY2Fub24tbGlkZS0xMTAtMTgwOTU5ODQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/canon-lide-110-20796924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvY2Fub24tbGlkZS0xMTAtMjA3OTY5MjQuanBn
   Canon CanoScan Lide 110 (7)
   Canon CanoScan Lide 110
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   81.44, ? (offer_sdt_unknown)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   81.44, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Epson Perfection V39
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzIuanBn
   Epson Perfection V39 (7)
   Epson Perfection V39
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   83.84, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   83.84, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Epson Perfection V800
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTI1MDAyODY1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTMwNjAwNTQ2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU2LmpwZw==
   Epson Perfection V800 (4)
   Epson Perfection V800
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   605.48, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   605.48, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Rollei DF-S 190 SE Film/slide
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/9/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295279.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295280.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/4/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-61068440.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/9/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi83Lzkvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtMjQyOTUyNzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzAvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtMjQyOTUyODAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/4/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-61068440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC80LzAvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNjEwNjg0NDAuanBn
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide (10)
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   140.33, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
   140.33, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8100 Film/slide 7200 x 7200DPI Sininen
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzgvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDguanBn
   Plustek OpticFilm 8100 Film/slide 7200 x 7200DPI Sininen (5)
   Plustek OpticFilm 8100 Film/slide 7200 x 7200DPI Sininen
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   258, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   258, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • HP Scanjet 200 Flatbed Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/8/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857598.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/9/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857599.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/0/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857600.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/1/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857601.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857602.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857603.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76319382.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76391182.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240713.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/4/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240714.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/5/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240715.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzcvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwNTg3Ny5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzAvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwODk1MC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzQvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzUvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5NS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzYvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5Ni5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/8/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857598.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzgvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NTk4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/9/9/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzkvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NTk5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/0/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzAvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/1/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzIvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76319382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy84LzIvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc2MzE5MzgyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76391182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS84LzIvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc2MzkxMTgyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc3MjQwNzEzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/4/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzQvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc3MjQwNzE0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/5/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240715.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzUvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc3MjQwNzE1LmpwZw==
   HP Scanjet 200 Flatbed Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta (5)
   HP Scanjet 200 Flatbed Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   84.6, ? (offer_sdt_unknown)
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   84.6, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Plustek OpticSlim 1180 Taso 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/7/plustek-opticslim-1180-24533277.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/5/plustek-opticslim-1180-24547615.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/6/plustek-opticslim-1180-24547616.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/7/plustek-opticslim-1180-24547617.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/7/plustek-opticslim-1180-24533277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDUzMzI3Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/5/plustek-opticslim-1180-24547615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8xLzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDU0NzYxNS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/6/plustek-opticslim-1180-24547616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8xLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDU0NzYxNi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/7/plustek-opticslim-1180-24547617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8xLzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDU0NzYxNy5qcGc=
   Plustek OpticSlim 1180 Taso 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen (3)
   Plustek OpticSlim 1180 Taso 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   288, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   288, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Plustek SmartPhoto F50 Film/slide
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8zLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNDc1ODQzMC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzEvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwOC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzkvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDkzMzUyOS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxOC5qcGc=
   Plustek SmartPhoto F50 Film/slide (7)
   7.4 (1)
   Plustek SmartPhoto F50 Film/slide
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   168.58, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   168.58, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
   best_reviewed
  • HP Scanjet Pro 2500 f1 Flatbed & ADF 1200 x 1200DPI A4 Musta, Valkoinen
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/3/2/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-adf-1200-x-1200dpi-a4-black-white-45649332.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/2/4/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-adf-1200-x-1200dpi-a4-black-white-47907424.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/7/hp-scanjet-pro-2500-f1-48557137.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/8/hp-scanjet-pro-2500-f1-48557138.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/9/hp-scanjet-pro-2500-f1-48557139.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/7/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853267.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/8/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853268.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/9/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853269.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/0/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853270.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-77186966.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/3/2/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-adf-1200-x-1200dpi-a4-black-white-45649332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8zLzIvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLWFkZi0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS00NTY0OTMzMi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/2/4/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-adf-1200-x-1200dpi-a4-black-white-47907424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8yLzQvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLWFkZi0xMjAwLXgtMTIwMGRwaS1hNC1ibGFjay13aGl0ZS00NzkwNzQyNC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/7/hp-scanjet-pro-2500-f1-48557137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzcvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS00ODU1NzEzNy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/8/hp-scanjet-pro-2500-f1-48557138.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzgvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS00ODU1NzEzOC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/9/hp-scanjet-pro-2500-f1-48557139.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzkvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS00ODU1NzEzOS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/7/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853267.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi82LzcvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTMyNjcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/8/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853268.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi82LzgvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTMyNjguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/6/9/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853269.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi82LzkvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTMyNjkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/0/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-74853270.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzAvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTMyNzAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/hp-scanjet-pro-2500-f1-flatbed-scanner-77186966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzYvaHAtc2NhbmpldC1wcm8tMjUwMC1mMS1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNzcxODY5NjYuanBn
   HP Scanjet Pro 2500 f1 Flatbed & ADF 1200 x 1200DPI A4 Musta, Valkoinen (4)
   HP Scanjet Pro 2500 f1 Flatbed & ADF 1200 x 1200DPI A4 Musta, Valkoinen
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   374.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.039432204969362 (9)
   374.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Fujitsu ScanSnap S1300i Arkkisyöttö 600 x 600DPI A4 Musta, Hopea
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-19292799.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/4/7/fujitsu-scansnap-s1300i-19812147.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/6/fujitsu-scansnap-s1300i-21117926.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/7/fujitsu-scansnap-s1300i-21117927.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/8/fujitsu-scansnap-s1300i-21117928.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/9/fujitsu-scansnap-s1300i-21117929.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/0/fujitsu-scansnap-s1300i-21117930.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/fujitsu-scansnap-s1300i-24334369.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/1/fujitsu-scansnap-s1300i-24334371.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/2/fujitsu-scansnap-s1300i-24334372.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/fujitsu-scansnap-s1300i-24334373.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/4/fujitsu-scansnap-s1300i-24334374.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-24334375.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-24334376.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/8/fujitsu-scansnap-s1300i-24334378.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806594.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806595.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806596.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/7/fujitsu-scansnap-s1300i-32806597.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/8/fujitsu-scansnap-s1300i-32806598.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-32806599.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/0/fujitsu-scansnap-s1300i-32806600.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/1/fujitsu-scansnap-s1300i-32806601.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/2/fujitsu-scansnap-s1300i-32806602.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/3/fujitsu-scansnap-s1300i-32806603.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806604.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806605.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806606.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-41878875.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-41878876.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-19292799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy85LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMTkyOTI3OTkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/4/7/fujitsu-scansnap-s1300i-19812147.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS80LzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMTk4MTIxNDcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/6/fujitsu-scansnap-s1300i-21117926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjExMTc5MjYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/7/fujitsu-scansnap-s1300i-21117927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjExMTc5MjcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/8/fujitsu-scansnap-s1300i-21117928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjExMTc5MjguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/2/9/fujitsu-scansnap-s1300i-21117929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjExMTc5MjkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/0/fujitsu-scansnap-s1300i-21117930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjExMTc5MzAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/6/9/fujitsu-scansnap-s1300i-24334369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNjkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/1/fujitsu-scansnap-s1300i-24334371.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/2/fujitsu-scansnap-s1300i-24334372.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/3/fujitsu-scansnap-s1300i-24334373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/4/fujitsu-scansnap-s1300i-24334374.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-24334375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-24334376.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzYuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/7/8/fujitsu-scansnap-s1300i-24334378.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy83LzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMjQzMzQzNzguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY1OTQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY1OTUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY1OTYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/7/fujitsu-scansnap-s1300i-32806597.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY1OTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/8/fujitsu-scansnap-s1300i-32806598.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY1OTguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-32806599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY1OTkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/0/fujitsu-scansnap-s1300i-32806600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/1/fujitsu-scansnap-s1300i-32806601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/2/fujitsu-scansnap-s1300i-32806602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/3/fujitsu-scansnap-s1300i-32806603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktMzI4MDY2MDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-41878875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktNDE4Nzg4NzUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-41878876.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zMTMwMGktNDE4Nzg4NzYuanBn
   Fujitsu ScanSnap S1300i Arkkisyöttö 600 x 600DPI A4 Musta, Hopea (2)
   Fujitsu ScanSnap S1300i Arkkisyöttö 600 x 600DPI A4 Musta, Hopea
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   298.16, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.31525285124686 (16)
   298.16, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Rollei DF-S 100 SE
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi83Lzgvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk2NzguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk3ODIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzkvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk4MzkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTg0LmpwZw==
   Rollei DF-S 100 SE (5)
   Rollei DF-S 100 SE
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   96.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   96.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
  2 12
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < € 390 (budget)
   • € 390 - € 760 (price_390_760)
   • € 760 - € 2180 (price_760_2200)
   • ≥ € 2180 (price_2200)
  • Tarvitsetko väriskanneria? (va_riskannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tyyppisen virtalähteen tarvitset? (virtala_hteen_tyyppi):
   • AC (ac)
   • AC/Akku (ac_akku)
   • AC/USB (ac_usb)
   • Akku (akku)
   • DC (dc)
   • USB (usb)
   • USB/Battery (usb_battery)
  • Haluatko Energy star-sertifioidun skannerin? (energy_star_sertifioitu):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä kuvasensorityypin valitset? (kuvasensorin_tyyppi):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CCD (dual_ccd)
   • Dual CIS (dual_cis)
   • SingleSensor (singlesensor)
  • Tarvitko kaksipuolista skannausta? (kaksipuolinen_skannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tyyppistä skanneria etsit? (scanner_type):
   • ADF (adf)
   • ADF + Manual feed scanner (adf_manual_feed_scanner)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
   • Arkkisyöttö skanneri (arkkisyo_tto_skanneri)
   • Business Card scanner (business_card_scanner)
   • CDF + Sheet-fed scanner (cdf_sheet_fed_scanner)
   • Film/slide (film_slide)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Taso (taso)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
  • Kuinka suuri skanneri saa maksimissaan olla? (skannauksen_enimma_iskoko):
   • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
   • 1067 x 15000 mm (1067_x_15000_mm)
   • 1118 x 20.1 mm (1118_x_20_1_mm)
   • 203.2 x 289.5 mm (203_2_x_289_5_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 1117.6 mm (215_9_x_1117_6_mm)
   • 215.9 x 1651 mm (215_9_x_1651_mm)
   • 215.9 x 215.9 mm (215_9_x_215_9_mm)
   • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
   • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
   • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
   • 215.9 x 965.2 mm (215_9_x_965_2_mm)
   • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
   • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
   • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
   • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
   • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
   • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
   • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
   • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
   • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
   • 216 x 1651 mm (216_x_1651_mm)
   • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
   • 216 x 279 mm (216_x_279_mm)
   • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 2997 mm (216_x_2997_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 3810 mm (216_x_3810_mm)
   • 216 x 813 mm (216_x_813_mm)
   • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
   • 216 x 889 mm (216_x_889_mm)
   • 216 x 910 mm (216_x_910_mm)
   • 216 x 9144 mm (216_x_9144_mm)
   • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 219 x 356 mm (219_x_356_mm)
   • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
   • 241 x 2997 mm (241_x_2997_mm)
   • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
   • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
   • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
   • 279.4 x 431.8 mm (279_4_x_431_8_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 210 mm (297_x_210_mm)
   • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
   • 297 x 5080 mm (297_x_5080_mm)
   • 297 x 863 mm (297_x_863_mm)
   • 297 x 965 mm (297_x_965_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 302 x 432 mm (302_x_432_mm)
   • 304.8 x 1000 mm (304_8_x_1000_mm)
   • 304.8 x 429.26 mm (304_8_x_429_26_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 304.8 x 4600 mm (304_8_x_4600_mm)
   • 304.8 x 9100 mm (304_8_x_9100_mm)
   • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
   • 305 x 432 mm (305_x_432_mm)
   • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
   • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
   • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 50 x 1270 mm (50_x_1270_mm)
   • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
   • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
   • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
   • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
  • Minkä perusliittymän valitset? (standard_interfaces):
   • Ethernet (ethernet)
   • IrDA (irda)
   • Langaton LAN (langaton_lan)
   • NFC (nfc)
   • RJ-11 (rj_11)
   • SCSI (scsi)
   • SCSI-3 (scsi_3)
   • Ultra SCSI (ultra_scsi)
   • Ultra Wide SCSI (ultra_wide_scsi)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi
  vertaa.fi
  Muiden maiden sivustot