x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus
  0 - 24
  • Epson Perfection V370 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/19552802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137699048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098910.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139525840.jpg
   Epson Epson Perfection V370 Photo Perfection V370 Photo Perfection V370 Photo Epson ReadyScan LED -tekniikka skannaa välittömästi lähes kokonaan ilman lämpenemisaikaa ja on virrankäytöltään erittäin energiatehokas, mikä pienentää sähkölaskua ja ympäristövaikutuksia. Raskaiden kirjojen tai 3D-objektien skannaaminen ei ole ongelma, koska Perfection V370 Photon kannessa on joustava saranointi, joka voi aueta jopa 180 astetta. Vaikka osa kirjasta tai skannattavasta kohteesta ei olisi kiinni skannerin lasissa, kuva saadaan silti tarkennettua ja tallennettua tarkasti. Tämä j... (23)
   Epson Perfection V370 Photo
   • 08715946522388
   • 08715946526157
   • 05711045800047
   • 5299029
   • EPSONV370
   • B11B207313
   9
   good_buy
   132.9 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187688.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131120835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131429829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119624051.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 Pienikokoinen ja tyylikäs skanneri kotiin tai toimistoon Pienikokoisessa ja näppärässä A4-tasoskannerissa on 4 pikapainiketta, jotka tekevät skannerin käytöstä helppoa ja vaivatonta. Skanneri sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi. (27)
   Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 04549292119770
   • 2995C010, 2995C010AA, LIDE 300
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   6
   good_buy
   most_sold
   69 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008855.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008853.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122483156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139525753.jpg
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Paino: 4 kg Tiedostomuodot (skanneri): TIFF,PDF Optinen skannauserottelutarkkuus: 6400 x 9600 DPI Suhteellinen kosteus: 10 - 80% Optinen tiheys: 3,4 Tulon vrisyvyys: 48 bitti Lhdn vrisyvyys: 48 bitti Anturin tyyppi: CCD Valonlhde: Valkoinen LED Filmiskannaus: Kyll Vakioliitnnt: USB 2.0 USB-Liitin: USB B-tyyppi Virtalhteen tyyppi: AC Virrankulutus: 16,5 W Sytteen taajuus: 50/60 Tulojnnite: 100-240 V Tuotteen leveys: 280 mm Tuotteen syvyys: 485 mm Tuotteen korkeus: 118 mm Niputettu ohjelmisto: ... (13)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   8
   good_buy
   261.7 EUR
  • Epson Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131103281.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131103287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135036418.jpg
   Epson Epson Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4 Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4 Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4 Epson V550 Photo skannerilla voit helposti skannata erilaisia negatiivi- ja positiivifilmejä jopa keskikokoisia filmejä ja muuntaa vanhat valokuvat kirkkaiksi, selkeiksi digitaalikuviksi Digital ICE® -tekniikan ja Epson Easy Photo Fix -ohjelmiston avulla.Nopea ja laadukas skannausEpsonin Matrix CCD -tekniikka ja 6 400 dpi:n optinen tarkkuus takaavat, että laite tallentaa kaikki yksityiskohdat. Nopean ja energiatehokkaan Epson ReadyScan LED -tekniikan ansiosta skannerin lämpenemisaika on hyv... (8)
   Epson Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 08715946529035
   • EPSONV550
   • 6741521
   • B11B210303
   9
   good_buy
   202 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187696.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133111919.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133634243.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140599854.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4 CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4 CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4 Pienikokoinen ja tyylikäs huipputason skanneri kotiin tai toimistoon Pienikokoisessa ja näppärässä A4-tasoskannerissa on 5 pikapainiketta, jotka tekevät skannerin käytöstä helppoa ja vaivatonta. Skanneri sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi. (9)
   Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 2996C010, 2996C010AA, LIDE 400
   • 10341053
   7
   good_buy
   96.6 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125833752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897490.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121612173.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W Edullinen Wi-Fi-tasoskanneri (14)
   Epson WorkForce DS-1660W
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401, B11B244401BY
   • B11B244401
   5
   good_buy
   239 EUR
  • Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111255230.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058260.jpg
   Canon Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 Snabb och enkel scanning med hög kvalitet (5)
   Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 04549292013412
   • 04549292013405
   • 05054484704119
   • 05054242233578
   • 04053162460607
   • 05054531100888
   • 05054629511206
   • 07426005489405
   • 1683531
   • LIDE220
   • 9623B010AA
   • 9623B010, LIDE 220, 9623B010AA
   • 7605765
   • 9623B010
   7
   good_buy
   91.5 EUR
  • Epson Perfection V800 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111257747.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085209.jpg
   Epson Epson Perfection V800 Photo Perfection V800 Photo Perfection V800 Photo Käyttäjäystävällinen Epson Perfection V800 Photo skanneri sopii loistavasti A4-kokoisten valokuvien skannaukseen. Sisäänrakennetulla filmiyksiköllä skannaat vanhoja dioja, filmejä ja negatiiveja. (5)
   Epson Perfection V800 Photo
   • 08715946538150
   • 04053162519671
   • 7607821
   • B11B223401, PERFECTION V800
   • B11B223401
   • EPSONV800
   6
   good_buy
   592.2 EUR
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111260823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418181.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418187.jpg
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39Tämän helppokäyttöisen USB-skannerin muotoilu on tyylikäs ja tilaa säästävä. Integroitu teline lisää joustavuutta, sillä sen avulla skanneria voi käyttää sekä vaaka-asennossa että kyljellään, mikä säästää pöytätilaa. 4 800 dpi:n tarkkuuden ja nopean skannauksen ansiosta V39 tuottaa laadukkaita tuloksia nopeasti. Voit helposti tallentaa ja jakaa valokuviasi ja asiakirjojasi verkossa skannaamalla pilvipalveluihin tai suoraan Facebookiin ja Picasaan.V39:n virransaanti ja liitännät ... (3)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 05054629705902
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • B11B232401, 235K088
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   9
   good_buy
   86.0 EUR
  • Brother DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101119273.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124178862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106527252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100943541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124874828.jpg
   Brother Brother DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4 DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4 DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4 Brother Dsmobile 720D (6)
   Brother DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4
   • 05054533640719
   • 00827466635955
   • 05054629466339
   • 00012502635673
   • 00640206624633
   • 00125026356730
   • 04977766721844
   • DS720DZ1
   • 1083853
   • DS720D
   • DS-720D, DS720DZ1
   • DS-720D
   4
   good_buy
   142.8 EUR
  • Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30165816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102555448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101154170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120205028.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101749501.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 Canon imageFORMULA P-208II (3)
   Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • 04053162871083
   • 04528472106366
   • 9704B003
   • 9704B003, 9704B003AA, 9704B003AB, P-208II
   6
   good_buy
   145.8 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278390.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101706289.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen Plustek OpticFilm 8100 (13)
   Plustek OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen
   • 04042485365324
   • 0225, 225
   • 0225
   2
   good_buy
   293 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101541198.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904467.jpg
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Skannauksen enimmiskoko: 216 x 297 mm Optinen skannauserottelutarkkuus: 6400 x 9600 DPI Vriskannaus: Kyll Tulon vrisyvyys: 48 bitti Lhdn vrisyvyys: 48 bitti Filmiskannaus: Kyll Optinen tiheys: 4 Tasoskannausnopeus (mustavalkoinen, A4): 12 sek/sivu Skannerin tyyppi: Tasoskanneri Vri: Musta Anturin tyyppi: CCD Valonlhde: ReadyScan LED Suurin ISO A-luokan paperikoko: A4 Vakioliitnnt: USB 2.0 Virtalhteen tyyppi: AC Virrankulutus: 23 W Virrankulutus valmiustilassa: 12 W Virrankulutus (pois plt): 0... (2)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401, CP1024U
   • B11B224401
   7
   good_buy
   799.6 EUR
  • Rollei DF-S 100 SE Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115335459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133136019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115335470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115335472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140663454.jpg
   Rollei Rollei DF-S 100 SE Musta DF-S 100 SE Musta DF-S 100 SE Musta Pelasta vanhat negatiivit ja diat, jotta muutkin voivat nauttia niistä. Skanneri digitalisoi kuvat, jotta ne säilyvät haalistumatta jälkipolville. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen. 1800 dpi:n tarkkuus ja 24 Mt:n sisäinen muisti. 5 megapikselin kenno. (11)
   Rollei DF-S 100 SE Musta
   • 04048805206056
   • 20605
   • 4048805206056
   • 941269
   2
   good_buy
   81.7 EUR
  • Rollei PDF-S 240 SE Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112350107.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86319976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86319978.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86319974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101282218.jpg
   Rollei Rollei PDF-S 240 SE Musta PDF-S 240 SE Musta PDF-S 240 SE Musta Talletavanhat valokuvat, negatiivit ja diakuvat. Skannaus ei vaadi tietokonetta, helppoa! Jopa 2400 dpi:n skannaustarkkuus takaa laadukkaat kuvat. Pienikokoinen, kevyt ja kätevä. Tallenna kuvat helposti muistikortille,kovalevylle taiCD-/DVD-levylle. (16)
   Rollei PDF-S 240 SE Musta
   • 04048805206810
   • 20681
   • 2825655
   1
   good_buy
   139 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278389.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103660084.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta Plustek OpticFilm 8200i SE (10)
   Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • 04042485365348
   • 0226, 226
   • 0226
   • 0226, 00226, OPTICFILM 8200I SE, 26208
   2
   good_buy
   378 EUR
  • Veho VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126274611.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544289.jpg
   Veho Veho VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta (9)
   Veho VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta
   • 00040232931505
   • VFS-014-SF
   2
   good_buy
   122.8 EUR
  • Epson Expression 12000XL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125830959.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125830963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125830961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140149730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133122950.jpg
   Epson Epson Expression 12000XL Expression 12000XL Expression 12000XL Tarkka A3-skanneri, joka on suunniteltu toteuttamaan vaativimmatkin taidegrafiikkatyöt (3)
   Epson Expression 12000XL
   • 04058154205518
   • 08715946616506
   • B11B240401
   • 9265878
   4
   good_buy
   3118.99 EUR
  • Epson WorkForce DS-70
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496454.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496459.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-70 WorkForce DS-70 WorkForce DS-70 Pieni, kompakti design ja USB-liitin tekee siitä helppokäyttöisen (3)
   Epson WorkForce DS-70
   • 08715946662831
   • B11B252402
   4
   good_buy
   125.8 EUR
  • Canon CanoScan 9000F Mark II 9600 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta, Hopea A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115458021.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100978522.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101104980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136068596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136068582.jpg
   Canon Canon CanoScan 9000F Mark II 9600 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta, Hopea A4 CanoScan 9000F Mark II 9600 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta, Hopea A4 CanoScan 9000F Mark II 9600 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta, Hopea A4 (12)
   Canon CanoScan 9000F Mark II 9600 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta, Hopea A4
   • 04960999901473
   • 04054319097349
   • 5894235
   • 6218B009
   • 6218B009, 6218B009AA
   • 6218B009, 6218B009AA, 6218B008, 6218B009AB, CANOSCAN 9000F MARK II
   • 711059
   • 6218B009AA
   • 6196837
   1
   good_buy
   281.91 EUR
  • Epson WorkForce DS-360W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897494.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897493.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897492.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102201119.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W WorkForce DS-360W Sisäisellä akulla ja langattomilla liitännöillä varustettu kannettava skanneri (2)
   Epson WorkForce DS-360W
   • 08715946616957
   • 04058154157862
   • B11B242401
   5
   295.0 EUR
  • Brother DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111395070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519664.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519669.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519668.jpg
   Brother Brother DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4 DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4 DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4 Skannauksen enimmiskoko: 210 x 297 mm Skannerin tyyppi: Arkkisytt skanneri Optinen skannauserottelutarkkuus: 600 x 600 DPI Tehostettu skannaustarkkuus: 1200 x 1200 DPI Anturin tyyppi: CIS Vriskannaus: Kyll Kaksipuolinen skannaus: Ei Tulon vrisyvyys: 48 bitti Lhdn vrisyvyys: 24 bitti Filmiskannaus: Ei Harmaasvyjen tasot: 256 Tiedostomuodot (skanneri): JPG,PDF,TIFF Skannaa: Pilvi, Tiedosto, FTP, OCR Vakiosyttkapasiteetti (arkkia): 1 arkkia Vakioliitnnt: USB 1.1,USB 2.0 Windows kyttjrjestelmtuki... (2)
   Brother DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4
   • 04977766723602
   • 04052305878002
   • 08092015014617
   • 08808987687588
   • 08032015032303
   • 00012502635437
   • 04977766721837
   • 08746578976584
   • LS19MYNKBBAU
   • DS620Z1
   • DS-620, DS620Z1
   • DS-620
   • DS620
   • 1046517
   5
   111.8 EUR
  • Canon imageFORMULA DR-M140 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Harmaa A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136068653.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106496167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106496168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100937060.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101082152.jpg
   Canon Canon imageFORMULA DR-M140 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Harmaa A4 imageFORMULA DR-M140 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Harmaa A4 imageFORMULA DR-M140 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Harmaa A4 Skannauksen enimmiskoko: 216 x 356 mm Skannerin tyyppi: Arkkisytt skanneri Optinen skannauserottelutarkkuus: 600 x 600 DPI Anturin tyyppi: CMOS CIS Vriskannaus: Kyll Kaksipuolinen skannaus: Kyll Tulon vrisyvyys: 24 bitti Lhdn vrisyvyys: 8 bitti Harmaasvyjen tasot: 256 Valonlhde: RGB LED Pivittinen kyttmr (maks): 6000 sivua Automaattisen asiakirjojen syttlaitteen kapasiteetti: 50 arkkia Tuetut skannausmateriaalit: Kartonki Materiaalin paino, ADF: 80 - 380 g/m Windows kyttjrjestelmtuki: Kyll Tu... (2)
   Canon imageFORMULA DR-M140 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Harmaa A4
   • 04053162311473
   • 05711045609046
   • 04528472104430
   • 5482B003, 5482B003AA, 242V573
   • 5482B003AA
   • 5482B003
   4
   783.25 EUR
  • Canon imageFORMULA DR-F120 600 x 600 DPI Flatbed & ADF scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104336610.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600075.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102335792.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115712998.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102884228.jpg
   Canon Canon imageFORMULA DR-F120 600 x 600 DPI Flatbed & ADF scanner Musta imageFORMULA DR-F120 600 x 600 DPI Flatbed & ADF scanner Musta imageFORMULA DR-F120 600 x 600 DPI Flatbed & ADF scanner Musta (3)
   Canon imageFORMULA DR-F120 600 x 600 DPI Flatbed & ADF scanner Musta
   • 04056203137544
   • 04528472106601
   • 04528472106588
   • 9017B003
   • 9017B003, 9017B003AC
   • 2122563
   • 9017B003AA
   3
   382 EUR
  2 7
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus DEFAULT
    • kylla_
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 230 € (budget)
   • 230 € - 500 € (price_230_500)
   • 500 € - 995 € (price_500_1000)
   • ≥ 995 € (price_1000)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Diascanner (diascanner)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 (285_x_218)
   • 600 x 600 (600_x_600)
   • 600 x 1200 (600_x_1200)
   • 1200 x 1200 (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 (1200_x_2400)
   • 2400 x 4800 (2400_x_4800)
   • 3600 x 3600 (3600_x_3600)
   • 4800 x 4800 (4800_x_4800)
   • 4800 x 9600 (4800_x_9600)
   • 6400 x 9600 (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 (7200_x_7200)
   • 9600 x 9600 (9600_x_9600)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Liitettävyys (standard_interfaces):
   • Ethernet (ethernet)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • SCSI-3 (scsi_3)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
   • WLAN (wlan)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 800 sivua (daily_duty_cycle_max__800)
   • 800 sivua - 3000 sivua (daily_duty_cycle_max__800_3000)
   • 3000 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3000_6000)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__6000)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi