x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus
  0 - 24
  • Epson Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131103281.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131103287.jpg
   Epson Epson Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4 Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4 Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4 Epson V550 Photo skannerilla voit helposti skannata erilaisia negatiivi- ja positiivifilmejä jopa keskikokoisia filmejä ja muuntaa vanhat valokuvat kirkkaiksi, selkeiksi digitaalikuviksi Digital ICE® -tekniikan ja Epson Easy Photo Fix -ohjelmiston avulla.Nopea ja laadukas skannausEpsonin Matrix CCD -tekniikka ja 6 400 dpi:n optinen tarkkuus takaavat, että laite tallentaa kaikki yksityiskohdat. Nopean ja energiatehokkaan Epson ReadyScan LED -tekniikan ansiosta skannerin lämpenemisaika on hyv... (28)
   Epson Perfection V550 Photo 6400 x 9600 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 08715946529035
   • EPSONV550
   • 6741521
   • B11B210303
   9
   good_buy
   199.00 EUR
  • Epson Perfection V370 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/19552802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137699048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142395940.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139525840.jpg
   Epson Epson Perfection V370 Photo Perfection V370 Photo Perfection V370 Photo Epson ReadyScan LED -tekniikka skannaa välittömästi lähes kokonaan ilman lämpenemisaikaa ja on virrankäytöltään erittäin energiatehokas, mikä pienentää sähkölaskua ja ympäristövaikutuksia. Raskaiden kirjojen tai 3D-objektien skannaaminen ei ole ongelma, koska Perfection V370 Photon kannessa on joustava saranointi, joka voi aueta jopa 180 astetta. Vaikka osa kirjasta tai skannattavasta kohteesta ei olisi kiinni skannerin lasissa, kuva saadaan silti tarkennettua ja tallennettua tarkasti. Tämä j... (32)
   Epson Perfection V370 Photo
   • 08715946522388
   • 08715946526157
   • 05711045800047
   • 5299029
   • EPSONV370
   • B11B207313
   8
   good_buy
   119.00 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008855.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008853.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142704905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122483156.jpg
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Skannaa kaikki kuvat, negatiivit ja diat nopeasti ja tehokkaasti. Skannerin filmipidikkeeseen voi asettaa monta filmikokoa ja -tyyppiä, kuten 35 mm:n filmiä, dioja sekä keskikokoisia panoraamafilmejä. Epson ReadyScan LED -tekniikan ansiosta skannauksen voi aloittaa heti odottamatta laitteen lämpenemistä. Myös skannauksen aikana kuluu entistä vähemmän energiaa, mikä säästää ympäristöä ja rahaa. Edistyksellisellä DIGITAL ICE -tekniikalla voi poistaa pölyjäljet ja naarmut filmist... (27)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   7
   good_buy
   239.00 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187688.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131120835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131429829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119624051.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Tasoskanneri Musta A4 Pienikokoinen ja tyylikäs skanneri kotiin tai toimistoon Pienikokoisessa ja näppärässä A4-tasoskannerissa on 4 pikapainiketta, jotka tekevät skannerin käytöstä helppoa ja vaivatonta. Skanneri sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi. (16)
   Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 2400 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 04549292119770
   • 2995C010, 2995C010AA, LIDE 300
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   6
   good_buy
   73.00 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187696.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133111919.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145151890.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133634243.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 Pienikokoinen ja tyylikäs huipputason skanneri kotiin tai toimistoon Pienikokoisessa ja näppärässä A4-tasoskannerissa on 5 pikapainiketta, jotka tekevät skannerin käytöstä helppoa ja vaivatonta. Skanneri sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi. (12)
   Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 2996C010, 2996C010AA, LIDE 400
   • 10341053
   8
   good_buy
   85.90 EUR
  • Epson Perfection V800 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111257747.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085209.jpg
   Epson Epson Perfection V800 Photo Perfection V800 Photo Perfection V800 Photo Käyttäjäystävällinen Epson Perfection V800 Photo skanneri sopii loistavasti A4-kokoisten valokuvien skannaukseen. Sisäänrakennetulla filmiyksiköllä skannaat vanhoja dioja, filmejä ja negatiiveja. (11)
   Epson Perfection V800 Photo
   • 08715946538150
   • 04053162519671
   • 7607821
   • B11B223401, PERFECTION V800
   • B11B223401
   • EPSONV800
   7
   good_buy
   549.00 EUR
  • Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144410055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102555448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101154170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143472257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145207350.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 Canon imageFORMULA P-208II (12)
   Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • 04053162871083
   • 04528472106366
   • 9704B003
   • 9704B003, 9704B003AA, 9704B003AB, P-208II
   6
   good_buy
   145.49 EUR
  • Canon CanoScan 8800F Tasoskanneri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120187701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133500003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142935203.jpg
   Canon Canon CanoScan 8800F Tasoskanneri CanoScan 8800F Tasoskanneri CanoScan 8800F Tasoskanneri Canon Toner Black 1.7K 051 - LBP162/MF264/MF267/MF269 (32)
   Canon CanoScan 8800F Tasoskanneri
   • 04960999455457
   • 04549292105094
   • 2168C002
   • 2168B002
   • 2168B009, 2168B002, 2168B008
   3
   good_buy
   most_sold
   74.50 EUR
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111260823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418181.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118418187.jpg
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39Tämän helppokäyttöisen USB-skannerin muotoilu on tyylikäs ja tilaa säästävä. Integroitu teline lisää joustavuutta, sillä sen avulla skanneria voi käyttää sekä vaaka-asennossa että kyljellään, mikä säästää pöytätilaa. 4 800 dpi:n tarkkuuden ja nopean skannauksen ansiosta V39 tuottaa laadukkaita tuloksia nopeasti. Voit helposti tallentaa ja jakaa valokuviasi ja asiakirjojasi verkossa skannaamalla pilvipalveluihin tai suoraan Facebookiin ja Picasaan.V39:n virransaanti ja liitännät ... (8)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 05054629705902
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • B11B232401, 235K088
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   8
   good_buy
   79.95 EUR
  • Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111255230.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058260.jpg
   Canon Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4 Snabb och enkel scanning med hög kvalitet (10)
   Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Tasoskanneri Musta A4
   • 04549292013412
   • 04549292013405
   • 05054484704119
   • 05054242233578
   • 04053162460607
   • 05054531100888
   • 05054629511206
   • 07426005489405
   • 1683531
   • LIDE220
   • 9623B010AA
   • 9623B010, LIDE 220, 9623B010AA
   • 7605765
   • 9623B010
   6
   good_buy
   90.93 EUR
  • Veho VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126274611.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544289.jpg
   Veho Veho VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta (22)
   Veho VFS-014-SF skanneri Film/slide scanner Musta
   • 00040232931505
   • VFS-014-SF
   2
   good_buy
   116.80 EUR
  • Epson EXPRESSION 12000XL PRO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118972816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118972817.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121613585.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140154541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136120831.jpg
   Epson Epson EXPRESSION 12000XL PRO EXPRESSION 12000XL PRO EXPRESSION 12000XL PRO (20)
   Epson EXPRESSION 12000XL PRO
   • 08715946622958
   • 04058154205525
   • B11B240401BT
   2
   good_buy
   3975.55 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642135.jpg
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Epson FastFoto -skanneri skannaa valokuvat laadukkaasti ja nopeasti. Rakenna oma digitaalinen valokuva-albumisi mukavasti kotoa käsin. (4)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • B11B237401
   6
   good_buy
   589.00 EUR
  • Rollei PDF-S 240 SE Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86319980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86319976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86319974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101282218.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129057762.jpg
   Rollei Rollei PDF-S 240 SE Musta PDF-S 240 SE Musta PDF-S 240 SE Musta Talletavanhat valokuvat, negatiivit ja diakuvat. Skannaus ei vaadi tietokonetta, helppoa! Jopa 2400 dpi:n skannaustarkkuus takaa laadukkaat kuvat. Pienikokoinen, kevyt ja kätevä. Tallenna kuvat helposti muistikortille,kovalevylle taiCD-/DVD-levylle. (27)
   Rollei PDF-S 240 SE Musta
   • 04048805206810
   • 20681
   • 2825655
   1
   good_buy
   139.00 EUR
  • Brother DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101088123.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519664.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106519669.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111395070.jpg
   Brother Brother DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4 DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4 DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4 Brother DSmobile 620 (5)
   Brother DS-620 skanneri 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta, Valkoinen A4
   • 04977766723602
   • 04052305878002
   • 08092015014617
   • 08808987687588
   • 08032015032303
   • 00012502635437
   • 04977766721837
   • 08746578976584
   • LS19MYNKBBAU
   • DS620Z1
   • DS-620, DS620Z1
   • DS-620
   • DS620
   • 1046517
   5
   good_buy
   99.95 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278389.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103660084.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta Plustek OpticFilm 8200i SE (15)
   Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • 04042485365348
   • 0226, 226
   • 0226
   • 0226, 00226, OPTICFILM 8200I SE, 26208
   2
   good_buy
   396.18 EUR
  • Epson WorkForce ES-60W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494727.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494730.jpg
   Epson Epson WorkForce ES-60W WorkForce ES-60W WorkForce ES-60W Helppo käyttää, asentaa ja kuljettaa, sekä sitä voidaan käyttää myös ilman virtalähdettä. (3)
   Epson WorkForce ES-60W
   • 08715946656915
   • B11B253401
   6
   good_buy
   149.00 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101541198.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904467.jpg
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Epson Perfection V850 Pro (3)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401, CP1024U
   • B11B224401
   6
   good_buy
   749.00 EUR
  • Brother DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101119273.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124178862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106527252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100943541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124874828.jpg
   Brother Brother DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4 DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4 DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4 Brother Dsmobile 720D (12)
   Brother DS-720D skanneri 600 x 600 DPI Valkoinen A4
   • 05054533640719
   • 00827466635955
   • 05054629466339
   • 00012502635673
   • 00640206624633
   • 00125026356730
   • 04977766721844
   • DS720DZ1
   • 1083853
   • DS720D
   • DS-720D, DS720DZ1
   • DS-720D
   2
   good_buy
   156.80 EUR
  • iON Film 2 SD Plus Film/slide scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114715547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114715546.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142527240.jpg
   iON iON Film 2 SD Plus Film/slide scanner Musta Film 2 SD Plus Film/slide scanner Musta Film 2 SD Plus Film/slide scanner Musta (17)
   iON Film 2 SD Plus Film/slide scanner Musta
   • 00812715014773
   • ISC09
   1
   96.89 EUR
  • Rollei DF-S 100 SE Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115335459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133136019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115335470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115335472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140663454.jpg
   Rollei Rollei DF-S 100 SE Musta DF-S 100 SE Musta DF-S 100 SE Musta Pelasta vanhat negatiivit ja diat, jotta muutkin voivat nauttia niistä. Skanneri digitalisoi kuvat, jotta ne säilyvät haalistumatta jälkipolville. Yksinkertainen ja helppokäyttöinen. 1800 dpi:n tarkkuus ja 24 Mt:n sisäinen muisti. 5 megapikselin kenno. (17)
   Rollei DF-S 100 SE Musta
   • 04048805206056
   • 20605
   • 4048805206056
   • 941269
   1
   good_buy
   89.95 EUR
  • Epson WorkForce DS-1630
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111277032.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140149608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897473.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106583513.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 Monipuolinen skanneri, jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. (2)
   Epson WorkForce DS-1630
   • 08715946605630
   • 08715946619095
   • 04058154130735
   • B11B239401
   • 9130883
   6
   259.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278390.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101706289.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen Plustek OpticFilm 8100 (10)
   Plustek OpticFilm 8100 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Sininen
   • 04042485365324
   • 0225, 225
   • 0225
   2
   343.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114879799.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133124070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278383.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278381.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta OpticFilm 8200i Ai 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta OpticFilm 8200i Ai 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta Mahdollistaa kuvien skannaamisen erittäin korkealla laadulla ja saa kuvat aina näyttämään täydellisiltä (8)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • 04042485365331
   • 0227, 227
   • 0227
   2
   510.26 EUR
  2 8
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus DEFAULT
    • kylla_
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 250 € (budget)
   • 250 € - 485 € (price_250_490)
   • 485 € - 960 € (price_490_960)
   • ≥ 960 € (price_960)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Diascanner (diascanner)
   • Dokumenttikamera (dokumenttikamera)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 (285_x_218)
   • 300 x 300 (300_x_300)
   • 600 x 600 (600_x_600)
   • 600 x 1200 (600_x_1200)
   • 1200 x 1200 (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 (1200_x_2400)
   • 2400 x 2400 (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 (2400_x_4800)
   • 3600 x 3600 (3600_x_3600)
   • 4800 x 4800 (4800_x_4800)
   • 4800 x 9600 (4800_x_9600)
   • 6400 x 9600 (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 (7200_x_7200)
   • 9600 x 9600 (9600_x_9600)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Liitettävyys (standard_interfaces):
   • Ethernet (ethernet)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • SCSI-3 (scsi_3)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
   • WLAN (wlan)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 575 sivua (daily_duty_cycle_max__580)
   • 575 sivua - 3000 sivua (daily_duty_cycle_max__580_3000)
   • 3000 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3000_6000)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__6000)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi