x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  skanneri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta skanneri

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
  0 - 24
  • Canon CanoScan Lide 220 Tasoskanneri 4800 x 4800DPI A4 Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTEuanBn
   Canon CanoScan Lide 220 Tasoskanneri 4800 x 4800DPI A4 Musta (22)
   Canon CanoScan Lide 220 Tasoskanneri 4800 x 4800DPI A4 Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   84.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   84.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea (25)
   Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   206.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   206.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Canon CanoScan LiDE 120 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzEyNDkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzI0NzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtNTcwOTE2MjQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzYvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay02MjkxOTc1Ni5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTI0MDAteC00ODAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTgzMjY5NjQwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTI0MDAteC00ODAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTgzMjY5NjQxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8xLzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTI0MDAteC00ODAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTg2MTExODEwLmpwZw==
   Canon CanoScan LiDE 120 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta (18)
   Canon CanoScan LiDE 120 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   70.52, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   70.52, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Epson Epson Perfection V370 Photo
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTE5NTUyODAyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQxLmpwZw==
   Epson Epson Perfection V370 Photo (17)
   Epson Epson Perfection V370 Photo
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V550 Photo Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84505005.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLWZsYXRiZWQtNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stMzM5MjQzMzguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84505005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci02NDAwLXgtOTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay04NDUwNTAwNS5qcGc=
   Epson Perfection V550 Photo Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (11)
   Epson Perfection V550 Photo Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   219.55, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   219.55, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Epson Epson Perfection V600 Photo
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzgvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ5OTQ5NTguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzUvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTkyOTEzNzUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDE5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDIwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDI5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDM0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDM1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDQ4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDUzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC82LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTc3NzUyMDYxLmpwZw==
   Epson Epson Perfection V600 Photo (6)
   Epson Epson Perfection V600 Photo
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   259.73, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   259.73, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V800 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-84504990.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTI1MDAyODY1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTMwNjAwNTQ2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-84504990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci02NDAwLXgtOTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay1tZXRhbGxpYy04NDUwNDk5MC5qcGc=
   Epson Perfection V800 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (6)
   Epson Perfection V800 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   593.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   593.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Epson WorkForce DS-30
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/5/epson-workforce-ds-30-78452395.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTE4NzkwMTcxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTE5MjkxNjc1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTE4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTE5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTczLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDkxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTE0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy85LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTMwNzU0Nzk2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDYzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDczLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgxLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTYwNDkzNjE0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/9/5/epson-workforce-ds-30-78452395.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy85LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTc4NDUyMzk1LmpwZw==
   Epson WorkForce DS-30 (5)
   Epson WorkForce DS-30
   Dustin home Dustin home
   8.12881866135078 (40)
   109.06, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   8.12881866135078 (40)
   109.06, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504998.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504999.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504998.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTQ4MDAtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay04NDUwNDk5OC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504999.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTQ4MDAtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay04NDUwNDk5OS5qcGc=
   Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta (7)
   Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   85.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   85.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTI1MDAyODY2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTMwNTU0MjA5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MTU0MTQyLmpwZw==
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (4)
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   773.36, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   773.36, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yMzg4MjMyNi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2Ni5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzAvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzEvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzIvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg0LmpwZw==
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta (6)
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   485, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   485, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Rollei DF-S 100 SE Musta
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi83Lzgvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk2NzguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk3ODIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzkvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk4MzkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTg0LmpwZw==
   Rollei DF-S 100 SE Musta (10)
   Rollei DF-S 100 SE Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   94.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   94.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Brother DS-720D 600 x 600DPI A4 Valkoinen skanneri
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzAvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzEvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzIvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDMuanBn
   Brother DS-720D 600 x 600DPI A4 Valkoinen skanneri (6)
   Brother DS-720D 600 x 600DPI A4 Valkoinen skanneri
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   147.29, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   147.29, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTYuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzgvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjguanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktYWRmLXNjYW5uZXItNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTg0NTA0OTk0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktYWRmLXNjYW5uZXItNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTg0NTA0OTk1LmpwZw==
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta (3)
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   142.73, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   142.73, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8100 Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Sininen
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-84504941.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/0/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278390.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278391.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/2/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278392.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278393.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278394.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278395.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzgvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtMjQ1NDM0NDguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-84504941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS80LzEvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NDUwNDk0MS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/0/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278390.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzAvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NjI3ODM5MC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278391.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzEvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NjI3ODM5MS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/2/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278392.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzIvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NjI3ODM5Mi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278393.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NjI3ODM5My5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278394.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NjI3ODM5NC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/9/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278395.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODEwMC1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmx1ZS04NjI3ODM5NS5qcGc=
   Plustek OpticFilm 8100 Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Sininen (8)
   Plustek OpticFilm 8100 Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Sininen
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   258, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   258, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/9/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295279.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295280.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/4/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-61068440.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/7/9/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi83Lzkvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtMjQyOTUyNzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/8/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi84LzAvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtMjQyOTUyODAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/4/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-61068440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC80LzAvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNjEwNjg0NDAuanBn
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner (12)
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   135.33, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   135.33, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticSlim 1180 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/7/plustek-opticslim-1180-24533277.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/5/plustek-opticslim-1180-24547615.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/6/plustek-opticslim-1180-24547616.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/7/plustek-opticslim-1180-24547617.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/3/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-84504973.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/7/7/plustek-opticslim-1180-24533277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDUzMzI3Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/5/plustek-opticslim-1180-24547615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8xLzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDU0NzYxNS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/6/plustek-opticslim-1180-24547616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8xLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDU0NzYxNi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/1/7/plustek-opticslim-1180-24547617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8xLzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC0yNDU0NzYxNy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/7/3/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-84504973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS83LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY3NsaW0tMTE4MC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTMtZ3JleS13aGl0ZS04NDUwNDk3My5qcGc=
   Plustek OpticSlim 1180 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen (8)
   Plustek OpticSlim 1180 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   288, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   288, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Epson Expression 12000XL Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/6/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76086916.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/4/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76454924.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/5/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76454925.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/6/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76454926.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/4/epson-expression-12000xl-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-84505064.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/6/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76086916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzYvZXBzb24tZXhwcmVzc2lvbi0xMjAwMHhsLWZsYXRiZWQtMjQwMC14LTQ4MDBkcGktYTMtZ3JleS13aGl0ZS03NjA4NjkxNi5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/4/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76454924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8yLzQvZXBzb24tZXhwcmVzc2lvbi0xMjAwMHhsLWZsYXRiZWQtMjQwMC14LTQ4MDBkcGktYTMtZ3JleS13aGl0ZS03NjQ1NDkyNC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/5/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76454925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8yLzUvZXBzb24tZXhwcmVzc2lvbi0xMjAwMHhsLWZsYXRiZWQtMjQwMC14LTQ4MDBkcGktYTMtZ3JleS13aGl0ZS03NjQ1NDkyNS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/2/6/epson-expression-12000xl-flatbed-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-76454926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8yLzYvZXBzb24tZXhwcmVzc2lvbi0xMjAwMHhsLWZsYXRiZWQtMjQwMC14LTQ4MDBkcGktYTMtZ3JleS13aGl0ZS03NjQ1NDkyNi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/4/epson-expression-12000xl-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-84505064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzQvZXBzb24tZXhwcmVzc2lvbi0xMjAwMHhsLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hMy1ncmV5LXdoaXRlLTg0NTA1MDY0LmpwZw==
   Epson Expression 12000XL Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A3 Harmaa, Valkoinen (4)
   Epson Expression 12000XL Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   3679.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   5.910634180367922 (11)
   3679.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 135 filmiskanneri diaskanneri ja negaskanneri
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/6/plustek-opticfilm-135-filmiskanneri-diaskanneri-ja-negaskanneri-69306146.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cucmVheG9uLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9NS90bl9QTFVTVEVLLU9wdGljRmlsbS0xMzUtZmlsbWlza2FubmVyaS1QTE9GMTM1LTEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/4/6/plustek-opticfilm-135-filmiskanneri-diaskanneri-ja-negaskanneri-69306146.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cucmVheG9uLmZpL2ltYWdlX3ZpZXcucGhwP25hbWU9NS90bl9QTFVTVEVLLU9wdGljRmlsbS0xMzUtZmlsbWlza2FubmVyaS1QTE9GMTM1LTEuanBn
   Plustek OpticFilm 135 filmiskanneri diaskanneri ja negaskanneri (10)
   Plustek OpticFilm 135 filmiskanneri diaskanneri ja negaskanneri
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   363, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.497573160001135 (3)
   363, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Canon imageFORMULA DR-6030C Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A3 Valkoinen
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/9/canon-dr-6030-c-18053329.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/3/0/canon-dr-6030-c-18053330.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/6/canon-dr-6030-c-18069886.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/6/6/canon-dr-6030-c-18344666.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/1/7/canon-dr-6030-c-18516017.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/1/canon-imageformula-dr-6030c-23176421.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/2/canon-imageformula-dr-6030c-23176422.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/3/canon-imageformula-dr-6030c-23176423.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/4/canon-imageformula-dr-6030c-23176424.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/5/canon-imageformula-dr-6030c-23176425.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/2/3/canon-imageformula-dr-6030c-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a3-white-84504823.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/7/7/canon-dr-6030-c-17967377.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/9/canon-dr-6030-c-18053329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8yLzkvY2Fub24tZHItNjAzMC1jLTE4MDUzMzI5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/3/0/canon-dr-6030-c-18053330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8zLzAvY2Fub24tZHItNjAzMC1jLTE4MDUzMzMwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/8/6/canon-dr-6030-c-18069886.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC84LzYvY2Fub24tZHItNjAzMC1jLTE4MDY5ODg2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/6/6/canon-dr-6030-c-18344666.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi82LzYvY2Fub24tZHItNjAzMC1jLTE4MzQ0NjY2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/1/7/canon-dr-6030-c-18516017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzcvY2Fub24tZHItNjAzMC1jLTE4NTE2MDE3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/1/canon-imageformula-dr-6030c-23176421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzEvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLTYwMzBjLTIzMTc2NDIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/2/canon-imageformula-dr-6030c-23176422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzIvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLTYwMzBjLTIzMTc2NDIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/3/canon-imageformula-dr-6030c-23176423.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzMvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLTYwMzBjLTIzMTc2NDIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/4/canon-imageformula-dr-6030c-23176424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLTYwMzBjLTIzMTc2NDI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/2/5/canon-imageformula-dr-6030c-23176425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLTYwMzBjLTIzMTc2NDI1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/2/3/canon-imageformula-dr-6030c-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a3-white-84504823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8yLzMvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLTYwMzBjLXNoZWV0LWZlZC1zY2FubmVyLTYwMC14LTYwMGRwaS1hMy13aGl0ZS04NDUwNDgyMy5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/7/7/canon-dr-6030-c-17967377.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy83LzcvY2Fub24tZHItNjAzMC1jLTE3OTY3Mzc3LmpwZw==
   Canon imageFORMULA DR-6030C Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A3 Valkoinen (6)
   Canon imageFORMULA DR-6030C Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A3 Valkoinen
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   3105.95, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   3105.95, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1NC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1NS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1Ny5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzgvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1OC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzgvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzkvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg5LmpwZw==
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta (5)
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   365, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   365, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzMvYnJvdGhlci1kczYxMC0xOTM1MjI1My5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzEvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3MS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzIvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3Mi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzMvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3NC5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzUvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzYvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNi5qcGc=
   Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri (3)
   Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   110.65, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   110.65, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
  • Reflecta RPS 10M Film/slide scanner Musta
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/0/5/reflecta-65910-scanner-25293205.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/2/reflecta-65910-scanner-25314352.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/0/5/reflecta-65910-scanner-25293205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzUvcmVmbGVjdGEtNjU5MTAtc2Nhbm5lci0yNTI5MzIwNS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/2/reflecta-65910-scanner-25314352.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzIvcmVmbGVjdGEtNjU5MTAtc2Nhbm5lci0yNTMxNDM1Mi5qcGc=
   Reflecta RPS 10M Film/slide scanner Musta (7)
   Reflecta RPS 10M Film/slide scanner Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   710, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   710, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
  • I.R.I.S. IRIScan Express 4 Arkkisyöttö skanneri 1200 x 1200DPI A4 Musta
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/5/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-79791965.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-79791972.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/4/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-79791974.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/7/i-r-i-s--express-4-44165007.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/i-r-i-s--express-4-44444332.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/i-r-i-s--express-4-44444333.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/i-r-i-s--express-4-44444334.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/i-r-i-s--express-4-44444335.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/3/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931643.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/4/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931644.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/5/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931645.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/6/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931646.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/9/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931649.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/5/0/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931650.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/5/1/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931651.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/6/5/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-79791965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzUvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzk3OTE5NjUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/2/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-79791972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzIvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzk3OTE5NzIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/7/4/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-79791974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzQvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzk3OTE5NzQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/0/7/i-r-i-s--express-4-44165007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzcvaS1yLWktcy0tZXhwcmVzcy00LTQ0MTY1MDA3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/2/i-r-i-s--express-4-44444332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzIvaS1yLWktcy0tZXhwcmVzcy00LTQ0NDQ0MzMyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/i-r-i-s--express-4-44444333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzMvaS1yLWktcy0tZXhwcmVzcy00LTQ0NDQ0MzMzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/i-r-i-s--express-4-44444334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzQvaS1yLWktcy0tZXhwcmVzcy00LTQ0NDQ0MzM0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/5/i-r-i-s--express-4-44444335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8zLzUvaS1yLWktcy0tZXhwcmVzcy00LTQ0NDQ0MzM1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/3/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931643.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzMvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NDMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/4/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzQvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NDQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/5/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931645.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzUvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NDUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/6/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931646.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzYvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/9/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931649.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzkvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NDkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/5/0/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931650.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi81LzAvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/5/1/i-r-i-s--iriscan-express-4-sheet-fed-scanner-1200-x-1200dpi-a4-black-78931651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi81LzEvaS1yLWktcy0taXJpc2Nhbi1leHByZXNzLTQtc2hlZXQtZmVkLXNjYW5uZXItMTIwMC14LTEyMDBkcGktYTQtYmxhY2stNzg5MzE2NTEuanBn
   I.R.I.S. IRIScan Express 4 Arkkisyöttö skanneri 1200 x 1200DPI A4 Musta (4)
   I.R.I.S. IRIScan Express 4 Arkkisyöttö skanneri 1200 x 1200DPI A4 Musta
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   138.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Proshop Proshop
   7.490038287796962 (40)
   138.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  2 11
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < 280 € (budget)
   • 280 € - 595 € (price_280_600)
   • 595 € - 1555 € (price_600_1600)
   • ≥ 1555 € (price_1600)
  • Tarvitsetko väriskanneria? (va_riskannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tyyppisen virtalähteen tarvitset? (virtala_hteen_tyyppi):
   • AC (ac)
   • AC/Akku (ac_akku)
   • AC/USB (ac_usb)
   • Akku (akku)
   • DC (dc)
   • Sector (sector)
   • USB (usb)
   • USB/akku (usb_akku)
   • USB/Battery (usb_battery)
  • Haluatko Energy star-sertifioidun skannerin? (energy_star_sertifioitu):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä kuvasensorityypin valitset? (kuvasensorin_tyyppi):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CCD (dual_ccd)
   • Dual CIS (dual_cis)
   • SingleSensor (singlesensor)
  • Tarvitko kaksipuolista skannausta? (kaksipuolinen_skannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä tyyppistä skanneria etsit? (scanner_type):
   • ADF (adf)
   • ADF + Manual feed scanner (adf_manual_feed_scanner)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
   • Arkkisyöttö skanneri (arkkisyo_tto_skanneri)
   • Business Card scanner (business_card_scanner)
   • CDF + Sheet-fed scanner (cdf_sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Handheld scanner (handheld_scanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Pen scanner (pen_scanner)
   • Taso (taso)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
  • Kuinka suuri skanneri saa maksimissaan olla? (skannauksen_enimma_iskoko):
   • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
   • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
   • 216 x 889 mm (216_x_889_mm)
   • 216 x 910 mm (216_x_910_mm)
   • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 219 x 356 mm (219_x_356_mm)
   • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
   • 241 x 2997 mm (241_x_2997_mm)
   • 279.4 x 431.8 mm (279_4_x_431_8_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 304.8 x 429.26 mm (304_8_x_429_26_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 304.8 x 9100 mm (304_8_x_9100_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 50 x 1270 mm (50_x_1270_mm)
   • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
   • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
   • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
   • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
   • 148 x 105 mm (148_x_105_mm)
   • 148 x 210 mm (148_x_210_mm)
   • 203.2 x 289.5 mm (203_2_x_289_5_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 1117.6 mm (215_9_x_1117_6_mm)
   • 215.9 x 1651 mm (215_9_x_1651_mm)
   • 215.9 x 215.9 mm (215_9_x_215_9_mm)
   • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
   • 215.9 x 297 mm (215_9_x_297_mm)
   • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 6096 mm (215_9_x_6096_mm)
   • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
   • 215.9 x 965.2 mm (215_9_x_965_2_mm)
   • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
   • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
   • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
   • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
   • 216 x 279 mm (216_x_279_mm)
   • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 813 mm (216_x_813_mm)
   • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
   • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
   • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
   • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
   • 216 x 2500 mm (216_x_2500_mm)
   • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 3810 mm (216_x_3810_mm)
   • 305 x 431.8 mm (305_x_431_8_mm)
   • 305 x 432 mm (305_x_432_mm)
   • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
   • 305 x 2540 mm (305_x_2540_mm)
   • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
   • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
   • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 1067 x 15000 mm (1067_x_15000_mm)
   • 1118 x 20.1 mm (1118_x_20_1_mm)
   • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
  • Minkä perusliittymän valitset? (standard_interfaces):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Ethernet (ethernet)
   • IrDA (irda)
   • Langaton LAN (langaton_lan)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • SCSI (scsi)
   • SCSI-3 (scsi_3)
   • Ultra SCSI (ultra_scsi)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
   • USB 3.1 (usb_3_1)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi