x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus
  0 - 24
  • Epson PERFECTION V370 PHOTO SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/0/5/epson-perfection-v370-photo-96058205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/3/epson-perfection-v370-photo-100749503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/1/3/epson-perfection-v370-photo-101417213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/9/8/epson-perfection-v370-photo-101495998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/6/4/epson-perfection-v370-photo-101696664.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/6/5/epson-perfection-v370-photo-101696665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/5/epson-perfection-v370-photo-102313225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/7/epson-perfection-v370-photo-102762357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/3/epson-perfection-v370-photo-104261643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/6/8/epson-perfection-v370-photo-105252468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/9/7/epson-perfection-v370-photo-114488697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/8/1/epson-perfection-v370-photo-117606381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/3/6/epson-perfection-v370-photo-skanneri-122468736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/3/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/4/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/5/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/7/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/0/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/3/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/4/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/5/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/6/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/4/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/8/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/9/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/0/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/1/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/2/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/3/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/4/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/5/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/6/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/7/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/8/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/0/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/2/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337582.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/3/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337583.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/5/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337585.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/6/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/7/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/8/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/1/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337591.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/2/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/3/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/4/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/5/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/9/6/epson-perfection-v370-photo-skanneri-123337596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/1/epson-perfection-v370-photo-126008251.jpg
   Epson PERFECTION V370 PHOTO SKANNERI (28)
   Epson PERFECTION V370 PHOTO SKANNERI
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.2 (1)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.2 (1)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Canon CANOSCAN LIDE 120 A4 USB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/5/3/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-100979253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/3/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/5/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/7/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/2/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101238629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101282244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/5/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101282245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/9/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101530898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/9/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101530899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/0/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101530900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/5/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101723705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101723706.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/7/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101723707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102027489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102147069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102552709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102552710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/3/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-104331863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-104331864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-105256836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/7/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-105256837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/0/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-106530409.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-106530410.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-106530411.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/2/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-107436112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-107481418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-110223088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/1/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-111255219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/8/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-114488588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/2/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-117617321.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-118626971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-122151860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-124324754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/6/7/canon-canoscan-lide-120-2400-x-4800-dpi-flatbed-scanner-black-a4-124861667.jpg
   Canon CANOSCAN LIDE 120 A4 USB (49)
   Canon CANOSCAN LIDE 120 A4 USB
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   75.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   75.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
   most_sold
  • Canon CanoScan 9000F Mark II
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-100913100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-100978522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101104979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101104980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101104982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/7/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101237972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101282219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101282220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101496198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/9/6/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101510596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/1/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101516418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703911.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/5/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101898059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/4/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-102186114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/4/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-102551042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/3/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-102792373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/3/3/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-104263833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/5/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/5/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/6/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/6/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-107432622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/7/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-107480587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/4/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-114488814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/2/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-115458021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/5/5/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-116837955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/3/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-117612538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-118627489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/7/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-119115477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/9/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-121808890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/6/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-123337756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-123337758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-123473441.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/7/4/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-124871574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/3/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-125983130.jpg
   Canon CanoScan 9000F Mark II (30)
   Canon CanoScan 9000F Mark II
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   218.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   218.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • Epson PERFECTION V600 PHOTO SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/0/epson-perfection-v600-photo-101270040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/1/epson-perfection-v600-photo-101643011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/2/epson-perfection-v600-photo-101643012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/5/epson-perfection-v600-photo-101689115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/9/epson-perfection-v600-photo-101892619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/2/3/epson-perfection-v600-photo-102754123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/6/epson-perfection-v600-photo-102782906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/6/epson-perfection-v600-photo-104118036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/2/8/epson-perfection-v600-photo-114487528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/1/epson-perfection-v600-photo-116940071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/2/0/epson-perfection-v600-photo-117608620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/4/epson-perfection-v600-photo-118626954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/4/9/epson-perfection-v600-photo-122483149.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/0/epson-perfection-v600-photo-122483150.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/1/epson-perfection-v600-photo-122483151.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/2/epson-perfection-v600-photo-122483152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/3/epson-perfection-v600-photo-122483153.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/4/epson-perfection-v600-photo-122483154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/5/epson-perfection-v600-photo-122483155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/6/epson-perfection-v600-photo-122483156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/7/epson-perfection-v600-photo-122483157.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/8/epson-perfection-v600-photo-122483158.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/5/9/epson-perfection-v600-photo-122483159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/0/epson-perfection-v600-photo-122483160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/1/epson-perfection-v600-photo-122483161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/2/epson-perfection-v600-photo-122483162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/3/epson-perfection-v600-photo-122483163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/6/4/epson-perfection-v600-photo-122483164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/6/epson-perfection-v600-photo-126008856.jpg
   Epson PERFECTION V600 PHOTO SKANNERI (17)
   Epson PERFECTION V600 PHOTO SKANNERI
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   208.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   208.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   8
   good_buy
  • Epson PERFECTION V39 SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/4/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101239042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101282249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101756595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101756596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101756597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101997232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102148913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102188107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102819673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102819675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-103605472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/4/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105749905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/4/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-107481366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-107848960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/2/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-111260822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/0/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-111354000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-114487553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/5/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-116838459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/9/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-117619995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118222242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/1/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418182.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/4/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/9/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/5/6/epson-perfection-v39-119119156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/4/0/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-119910340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/3/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/5/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-123341975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/2/8/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-124183128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/2/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-124739872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/8/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-124885038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/2/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-125076192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/9/1/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-125526691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/2/9/epson-perfection-v39-125983429.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/6/epson-perfection-v39-126261706.jpg
   Epson PERFECTION V39 SKANNERI (11)
   Epson PERFECTION V39 SKANNERI
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   85.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   85.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Epson Perfection V550 Photo Skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84505005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/4/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-96058324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101372265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/9/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101771869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/1/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101771871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/2/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101771872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/6/7/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-105206567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-105294078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/9/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-105294079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/3/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-110221803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/6/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-114489346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/8/9/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-117621289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/3/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-123337743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/4/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-123337744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-123337745.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/6/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-123337746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/6/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-126261768.jpg
   Epson Perfection V550 Photo Skanneri (8)
   Epson Perfection V550 Photo Skanneri
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.460496836901857 (59)
   202, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.460496836901857 (59)
   202, 5pv (offer_sdt_5_days)
   8
   good_buy
  • Canon CanoScan Lide 300
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/9/5/canon-canoscan-lide-300-117674795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/1/canon-lide-300-117884181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/2/canon-lide-300-117993632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/6/3/canon-lide-300-emea-119247963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/4/canon-lide-300-flatbedscanner-a4-2400-x-4800-dpi-usb-document-foto-119459344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/7/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-119624047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/8/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-119624048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/9/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-119624049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/0/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-119624050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/7/0/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-119643670.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/8/8/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-120187688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/8/9/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-120187689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/2/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-122151442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/2/1/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-123337621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/2/2/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-123337622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/2/3/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-123337623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/2/4/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-123337624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/7/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-124820067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/0/1/canon-canoscan-lide-300-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-124947901.jpg
   Canon CanoScan Lide 300 (12)
   Canon CanoScan Lide 300
   Data-Systems Data-Systems
   8.215760174375005 (18)
   80.05, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.215760174375005 (18)
   80.05, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Rollei PDF-S 240 SE Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/0/7/rollei-pdf-s-240-se-black-103086507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/0/8/rollei-pdf-s-240-se-black-103086508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/0/9/rollei-pdf-s-240-se-black-103086509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/0/rollei-pdf-s-240-se-black-103086510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/1/rollei-pdf-s-240-se-black-103086511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/2/rollei-pdf-s-240-se-black-103086512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/3/rollei-pdf-s-240-se-black-103086513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/4/rollei-pdf-s-240-se-black-103086514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/5/rollei-pdf-s-240-se-black-103086515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/6/rollei-pdf-s-240-se-black-103086516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/7/rollei-pdf-s-240-se-black-103086517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/8/rollei-pdf-s-240-se-black-103086518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/9/rollei-pdf-s-240-se-black-103086519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/3/rollei-pdf-s-240-se-black-105294043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/7/rollei-pdf-s-240-se-black-112350107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/9/rollei-pdf-s-240-se-black-114487549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/3/rollei-pdf-s-240-se-black-124861933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/5/rollei-pdf-s-240-se-black-126486925.jpg
   Rollei PDF-S 240 SE Musta (24)
   Rollei PDF-S 240 SE Musta
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   6.8 (1)
   139, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   6.8 (1)
   139, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Canon CANOSCAN LIDE 220 SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/3/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102718239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/5/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-100979254.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/3/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101238630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101372226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101372227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101372228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/0/5/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101530905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101723709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/4/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101907640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102131630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102147074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102313478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102552716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102552717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/4/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102718240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102819636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102819639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-104331877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-104331878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-104331879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530414.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/5/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/5/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-107338654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-107436114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/2/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-107481420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-110492758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-111255229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/9/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-114488590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/2/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-117617323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118626973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-122151863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/2/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-122421229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/8/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-123473584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/6/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-124324766.jpg
   Canon CANOSCAN LIDE 220 SKANNERI (4)
   Canon CANOSCAN LIDE 220 SKANNERI
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   94.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   94.5, 1vk (offer_sdt_1_week)
   7
   good_buy
  • Epson WorkForce DS-30
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/9/5/epson-workforce-ds-30-78452395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/4/4/epson-workforce-ds-30-100912444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/9/8/epson-workforce-ds-30-100977998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/0/epson-workforce-ds-30-101082840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/2/4/epson-workforce-ds-30-101364324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/7/epson-workforce-ds-30-101653277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/epson-workforce-ds-30-101653278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/9/epson-workforce-ds-30-102045049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/5/epson-workforce-ds-30-102550575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/6/epson-workforce-ds-30-104035006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/7/epson-workforce-ds-30-104035007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/8/epson-workforce-ds-30-104035008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/9/epson-workforce-ds-30-104035009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/6/epson-workforce-ds-30-107429346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/8/epson-workforce-ds-30-110492428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/7/epson-workforce-ds-30-114487717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/2/epson-workforce-ds-30-116941162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/8/epson-scanner-workforce-ds-30-usb-117611398.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/epson-scanner-workforce-ds-30-usb-124874568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/0/epson-workforce-ds-30-125961860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/1/epson-workforce-ds-30-125961861.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/2/epson-workforce-ds-30-125961862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/3/epson-workforce-ds-30-125961863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/4/epson-workforce-ds-30-125961864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/6/epson-scanner-workforce-ds-30-usb-126262016.jpg
   Epson WorkForce DS-30 (4)
   Epson WorkForce DS-30
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   117.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   117.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/7/0/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101154170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101282248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/6/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/7/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/9/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/0/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/1/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749501.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/4/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-102555448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/0/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/1/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/2/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/3/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/6/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/7/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/9/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-107434868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/1/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-114487551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-117619678.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/3/6/canon-imageformula-p-208ii-600-x-600-dpi-adf-scanner-black-a4-124884136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/5/canon-imageformula-p-208ii-600-x-600-dpi-adf-scanner-black-a4-125074985.jpg
   Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 (5)
   Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   Dustin home Dustin home
   7.913401284506326 (89)
   151.07, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.913401284506326 (89)
   151.07, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Epson Perfection V800 Photo
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-57154356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-84504990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132217.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101541197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/4/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/5/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/6/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-102027556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-102552629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/5/4/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-102819654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/3/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-104330753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/4/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-104330754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/8/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/8/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/8/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530290.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/1/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-108544511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/2/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-110208220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-111257747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/4/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085204.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/5/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/6/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/9/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/1/0/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/2/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120108522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/7/9/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120214779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/9/6/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120292096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/4/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-124881344.jpg
   Epson Perfection V800 Photo (5)
   Epson Perfection V800 Photo
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   592.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   592.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Veho VFS-014-SF Film/slide scanner Musta skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/8/7/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-96544287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/8/8/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-96544288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/8/9/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-96544289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/9/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-108780419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/2/2/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-117640822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/2/2/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-125094622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/1/1/veho-vfs-014-sf-film-slide-scanner-black-scanner-126274611.jpg
   Veho VFS-014-SF Film/slide scanner Musta skanneri (15)
   Veho VFS-014-SF Film/slide scanner Musta skanneri
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   116.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   116.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/5/4/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/5/5/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/5/6/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/5/8/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/1/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085861.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/3/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/4/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/6/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/7/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/8/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-103085868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/1/3/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-113347913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/7/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-113846327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/3/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-116840203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/3/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-124938853.jpg
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner (22)
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   109, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   109, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Epson Perfection V850 Pro
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-57154142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/9/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/0/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132230.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/1/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/7/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101282247.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/8/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101541198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/0/8/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102200408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/3/9/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102426739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/0/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102426740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102552633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/7/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-104330774.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/7/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-104330775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/6/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-108331253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/9/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-111257759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/6/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-114489263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-115093554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/4/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-116838545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/6/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-116947165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/0/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-117617750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/6/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/7/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/1/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-119118712.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/8/epson-perfection-v850-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-124881348.jpg
   Epson Perfection V850 Pro (2)
   Epson Perfection V850 Pro
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   799.6, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   799.6, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • Canon CanoScan Lide 400
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/8/7/canon-canoscan-lide-400-117816887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/6/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/7/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/9/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/5/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118509635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/8/7/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118512587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/1/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/2/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187692.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/4/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/6/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/6/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120304160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/1/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-121055881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/2/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-121569620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/9/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-122152259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/2/9/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-123337829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-123337830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/1/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-123337831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/2/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-123337832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/9/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-124820109.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/9/2/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-125010792.jpg
   Canon CanoScan Lide 400 (5)
   Canon CanoScan Lide 400
   Data-Systems Data-Systems
   8.215760174375005 (18)
   96.65, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.215760174375005 (18)
   96.65, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Canon imageFORMULA DR-C230 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/9/canon-dr-c230-scanner-83329669.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/2/7/canon-dr-c230-scanner-84500227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/1/7/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-85406617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/6/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101282386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/7/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101282387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/8/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101282388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/9/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-103683929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/3/0/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-103683930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/6/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-106696996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/7/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-106696997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/8/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-106696998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/9/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-106696999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/0/0/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-106697000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/7/9/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-107368679.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/8/0/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-107368680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/8/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-108562618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/7/0/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-111297670.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/1/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-113783251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/0/2/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-117633602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/2/canon-imageformula-dr-c230-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-117771512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/7/8/canon-imageformula-dr-c230-600-x-600-dpi-adf-scanner-black-a4-124911178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/1/5/canon-imageformula-dr-c230-600-x-600-dpi-adf-scanner-black-a4-125089615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/4/0/canon-imageformula-dr-c230-600-x-600-dpi-adf-scanner-black-a4-125137640.jpg
   Canon imageFORMULA DR-C230 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 (2)
   Canon imageFORMULA DR-C230 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   448.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   448.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Brother DS-820W Mobile
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/3/brother-ds-820w-scanner-23474413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/4/brother-ds-820w-scanner-23474414.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/5/brother-ds-820w-scanner-23474415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/1/6/brother-ds-820w-scanner-23474416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/6/9/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101119569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/7/0/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101119570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/7/1/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101119571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/1/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101238381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/0/7/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101486707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/0/5/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101716005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/0/6/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-101716006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/2/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-102552012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/5/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-102800145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/0/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-102879790.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/8/4/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-104283484.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/8/5/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-104283485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/8/6/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-104283486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/2/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-106527272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/2/5/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-108554625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/1/3/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-114487913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/2/4/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-117614824.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/8/1/brother-ds-820w-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-white-scanner-124875181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/0/brother-scanner-dsmobile-820-125983220.jpg
   Brother DS-820W Mobile (2)
   Brother DS-820W Mobile
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   105.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   105.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/1/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/3/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086713.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101499449.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-102550589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-103660084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/6/2/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-107429462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-119118385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/1/2/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-124264812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-124991637.jpg
   Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta (5)
   Plustek OpticFilm 8200i SE 7200 x 7200 DPI Film/slide scanner Musta
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.240530270087831 (4)
   398, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.240530270087831 (4)
   398, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/7/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101499451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/9/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-102550592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-102865492.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/3/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-105344133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-107431866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-114487741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/9/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-114879799.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/8/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-116681358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-119118386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/3/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-122474334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-124219457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/4/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-124867845.jpg
   Plustek OpticFilm 8200i Ai (5)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.240530270087831 (4)
   468, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.240530270087831 (4)
   468, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Iris IRIScan Pro 3 Wi-Fi 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta A4
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/4/i-r-i-s--iris-scan-pro-3-wifi-24706764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/5/i-r-i-s--iris-scan-pro-3-wifi-24706765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/3/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/5/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/6/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/8/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/9/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/0/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/2/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-78930392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/1/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-79891701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/4/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-79891704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/8/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-79891708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/9/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-79891709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/8/5/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-100979185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/2/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101129452.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/3/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101129453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/6/7/i-r-i-s--iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101529767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/7/8/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/7/9/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294179.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/0/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/1/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/2/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294182.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/3/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/4/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/5/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/6/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/8/7/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-105294187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/0/3/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-109030703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/9/iris-scanner-portable-iriscan-pro-3-wifi-123991819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/0/5/iris-iriscan-pro-3-wifi-124125605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/3/3/iris-scanner-portable-iriscan-pro-3-wifi-124323033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/9/iris-scanner-portable-iriscan-pro-3-wifi-124991969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/1/7/iris-scanner-portable-iriscan-pro-3-wifi-125082417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/4/2/iris-iriscan-pro-3-wi-fi-600-x-600-dpi-sheet-fed-scanner-black-a4-125714742.jpg
   Iris IRIScan Pro 3 Wi-Fi 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta A4 (5)
   Iris IRIScan Pro 3 Wi-Fi 600 x 600 DPI Arkkisyöttö skanneri Musta A4
   Dustin home Dustin home
   7.913401284506326 (89)
   266.39, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   7.913401284506326 (89)
   266.39, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 135 3600 x 3600 DPI Film/slide scanner Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/2/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-107415792.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/2/3/plustek-opticfilm-135-85420723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/7/plustek-opticfilm-135-102000627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/9/plustek-opticfilm-135-103683919.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/1/plustek-opticfilm-135-103683921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/2/8/plustek-opticfilm-135-105294128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/1/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-107415791.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/3/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-107415793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/7/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-119121707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/4/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-121614704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/3/5/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-124265235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/1/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-124909341.jpg
   Plustek OpticFilm 135 3600 x 3600 DPI Film/slide scanner Musta (7)
   Plustek OpticFilm 135 3600 x 3600 DPI Film/slide scanner Musta
   Dustin home Dustin home
   7.913401284506326 (89)
   396.18, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   7.913401284506326 (89)
   396.18, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
  • Epson EXPRESSION 12000XL PRO 2400 x 4800 DPI Harmaa, Valkoinen A3
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/6/epson-expression-12000xl-pro-80426206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/2/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-81409072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/3/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-81409073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/9/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-105710069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/0/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-105710070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/2/2/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-107409022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-108561375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/9/7/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-116770797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/4/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-116963924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/9/4/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-117631094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/1/6/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-118972816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/1/7/epson-expression-12000xl-pro-2400-x-4800dpi-a3-grey-white-118972817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/4/4/epson-expression-12000xl-pro-124905844.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/8/8/epson-expression-12000xl-pro-125654288.jpg
   Epson EXPRESSION 12000XL PRO 2400 x 4800 DPI Harmaa, Valkoinen A3 (4)
   Epson EXPRESSION 12000XL PRO 2400 x 4800 DPI Harmaa, Valkoinen A3
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   3825.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Multitronic Multitronic
   8.450946570788222 (298)
   3825.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Technaxx DigiScan DS-02 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/5/technaxx-digiscan-ds-02-103087815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/2/8/technaxx-digiscan-ds-02-black-105894028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/2/9/technaxx-digiscan-ds-02-black-105894029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/0/technaxx-digiscan-ds-02-black-105894030.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/1/technaxx-digiscan-ds-02-black-105894031.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/2/technaxx-digiscan-ds-02-black-105894032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/3/3/technaxx-digiscan-ds-02-black-105894033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/8/4/technaxx-digiscan-ds-02-black-108566384.jpg
   Technaxx DigiScan DS-02 Musta (4)
   Technaxx DigiScan DS-02 Musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   74.94, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   74.94, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  2 8
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus DEFAULT
    • kylla_
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 255 € (budget)
   • 255 € - 490 € (price_260_490)
   • 490 € - 1075 € (price_490_1100)
   • ≥ 1075 € (price_1100)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Enimmäiskoko (mm) (skannauksen_enimma_iskoko):
   • 35 x 226 mm (35_x_226_mm)
   • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 1117.6 mm (215_9_x_1117_6_mm)
   • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
   • 215.9 x 3048 mm (215_9_x_3048_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
   • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
   • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
   • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
   • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 5080 mm (216_x_5080_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 304.8 x 5588 mm (304_8_x_5588_mm)
   • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
   • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 1118 x 20.1 mm (1118_x_20_1_mm)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • 1D/2D (1d_2d)
   • 2D (2d)
   • ADF (adf)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
   • Arkkisyöttö skanneri (arkkisyo_tto_skanneri)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Kannettava skanneri (kannettava_skanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Muut (muut)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
   • Tasoskanneri, Flatbed & ADF scanner (tasoskanneri_flatbed_adf_scanner)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
   • 600 dpi (600_dpi)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
   • 3600 x 3600 dpi (3600_x_3600_dpi)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800_dpi)
   • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
   • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Skannauksen jako (skannauksen_jako):
   • Kopiointi (kopiointi)
   • Kuva (kuva)
   • Muistikortti (muistikortti)
   • Muistikortti, PC (muistikortti_pc)
   • OCR (ocr)
   • Palvelin (palvelin)
   • PC, TWAIN (pc_twain)
   • Sähköposti (sa_hko_posti)
   • Sähköposti/Pilvi (sa_hko_posti_pilvi)
   • Tiedosto (tiedosto)
   • Tiedosto, Kuva (tiedosto_kuva)
   • Tiedosto, USB (tiedosto_usb)
   • TWAIN (twain)
   • USB (usb)
  • Liitettävyys (standard_interfaces):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Ethernet (ethernet)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
   • USB 3.1 (usb_3_1)
   • WLAN (wlan)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 1500 sivua (daily_duty_cycle_max__1500)
   • 1500 sivua - 3000 sivua (daily_duty_cycle_max__1500_3000)
   • 3000 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3000_6000)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__6000)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi