x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

skanneri

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta skanneri

 • Yleiset tiedot

  Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
  Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

  • Skannerityypit
  • Rajapinta
  • Formaatti
  • Resoluutio
  • Skannerin software
  • Suosittuja skannerimerkkejä


  Ostovinkkejä
  Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
  2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
  3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
  4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
  5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


  Skannerityypit
  Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

  • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
  • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


  Rajapinta
  Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

  Formaatti
  Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Resoluutio
  Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
  Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

  Skannerin software

  Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Suosittuja skannerimerkkejä
  Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

  Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Minkälaisia skannereita on olemassa?
  Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
  Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

  Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
  Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
  Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Voiko diojakin skannata?
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

 • Termien selitykset

  Harmaasyvyys
  Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

  Mukaan liitetty ohjelma
  Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

  Optinen resoluutio
  Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

  Rajapinta
  Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

  Sivusyöttö
  Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
  ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

  Skannerin maksimi pinta-ala
  Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

  Takuu
  Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

  Tyyppi
  Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
  Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  Värisyvyys
  Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

  • Epson Epson
  • Canon Canon
  • HP HP
 • Plustek SmartPhoto F50
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8zLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNDc1ODQzMC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzEvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzkvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDkzMzUyOS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMy5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNy5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxOC5qcGc=
  Plustek SmartPhoto F50 (8)
  7.4 (1)
  Plustek SmartPhoto F50
  Ihan hyvä filmiskanner
  Edullinen hinta antoi odottaa huonoa laatua, mutta onneksi erehdyin. Diojen skannaus tapahtui todella nopeasti ja laatu on paljon parempi kuin tasoskannerilla. Kalliimpiin filmiskannereihin tätä ei kannattane verratakaan.
  8.3
  0 10
Skannerit 7.1 (4)
0 - 24
 • Canon CanoScan Lide 220
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTEuanBn
  Canon CanoScan Lide 220 (26)
  Canon CanoScan Lide 220
  Power.fi Power.fi
  80.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  80.7, ? (offer_sdt_unknown)
  7
  good_buy
 • Epson Epson Perfection V370 Photo
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTE5NTUyODAyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTIzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTI5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTMzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTM5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTQ5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTUzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTU5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTYzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS82LzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTY5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTI1MjI0NTcyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzI5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzIvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzMvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzMzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzQvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzUvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzYvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzcvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzgvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzkvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzM5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzAvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy80LzEvZXBzb24tZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXBob3RvLTU1ODg1NzQxLmpwZw==
  Epson Epson Perfection V370 Photo (14)
  Epson Epson Perfection V370 Photo
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  119, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  119, 4pv (offer_sdt_4_days)
  7
  good_buy
 • Epson Perfection V550 Photo
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924333.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS83LzcvMjE4MjE5NzcvbF8yMTgyMTk3Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924334.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzUvRC9CMTFCMjEwMzAzLTEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924338.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTEvZXBzb25fc2Nhbl9lcHNvbl92NTUwX3VzYi0yNDg1MjY1My1mcm50MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/3/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924333.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS83LzcvMjE4MjE5NzcvbF8yMTgyMTk3Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/4/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924334.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzUvRC9CMTFCMjEwMzAzLTEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-33924338.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTEvZXBzb25fc2Nhbl9lcHNvbl92NTUwX3VzYi0yNDg1MjY1My1mcm50MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NTUwLXBob3RvLTg4NzItMGEwNGUyNzFkOWE0YzRmY2M2NWI2NDZjZTM0NzRiY2QtNDEwNjU1MTkuanBn
  Epson Perfection V550 Photo (9)
  Epson Perfection V550 Photo
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  203.87, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  203.87, 1vk (offer_sdt_1_week)
  7
  good_buy
 • Epson Perfection V850
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTI1MDAyODY2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTMwNTU0MjA5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MTU0MTQyLmpwZw==
  Epson Perfection V850 (16)
  Epson Perfection V850
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  822.48, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  822.48, 1vk (offer_sdt_1_week)
  4
  good_buy
 • Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzEyNDkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzI0NzkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtNTcwOTE2MjQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzYvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay02MjkxOTc1Ni5qcGc=
  Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta (10)
  Canon CanoScan LiDE 120 Taso 2400 x 4800DPI A4 Musta
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  73.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  73.9, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Epson Perfection V800
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTI1MDAyODY1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTMwNjAwNTQ2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU2LmpwZw==
  Epson Perfection V800 (9)
  Epson Perfection V800
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  593, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  593, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Epson Epson Perfection V600 Photo
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzgvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ5OTQ5NTguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzUvZXBzb24tc2Nhbm5lci1lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTkyOTEzNzUuanBn
  Epson Epson Perfection V600 Photo (8)
  Epson Epson Perfection V600 Photo
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  263, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  263, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Canon 9000F Mark II
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
  Canon 9000F Mark II (16)
  Canon 9000F Mark II
  Dustin home Dustin home
  228.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  228.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Reflecta 64380 skanneri
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/9/reflecta-smartphone-scanner-64380-22446479.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/0/reflecta-64380-scanner-39854600.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/1/reflecta-64380-scanner-39854601.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/9/reflecta-smartphone-scanner-64380-22446479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzkvcmVmbGVjdGEtc21hcnRwaG9uZS1zY2FubmVyLTY0MzgwLTIyNDQ2NDc5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/0/reflecta-64380-scanner-39854600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzAvcmVmbGVjdGEtNjQzODAtc2Nhbm5lci0zOTg1NDYwMC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/0/1/reflecta-64380-scanner-39854601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8wLzEvcmVmbGVjdGEtNjQzODAtc2Nhbm5lci0zOTg1NDYwMS5qcGc=
  Reflecta 64380 skanneri (37)
  Reflecta 64380 skanneri
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  39.63, ? (offer_sdt_unknown)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  39.63, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
  most_sold
 • HP Scanjet 300 Flatbed
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzYvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwNTg3Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS80LzkvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwODk0OS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzYvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0yMTIwMDU4Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzcvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0yMTIwMDU4Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzgvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0yMTIwMDU4OC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzkvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0yMTIwMDU4OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzIvaHAtc2NhbmpldC0zMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5Mi5qcGc=
  HP Scanjet 300 Flatbed (11)
  HP Scanjet 300 Flatbed
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  102.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  102.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • HP Scanjet 200 Flatbed
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzcvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwNTg3Ny5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzAvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwODk1MC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5My5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzQvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5NC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzUvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzYvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5Ni5qcGc=
  HP Scanjet 200 Flatbed (9)
  HP Scanjet 200 Flatbed
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  90.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  90.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Canon imageFORMULA P-208II
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzgvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjguanBn
  Canon imageFORMULA P-208II (7)
  Canon imageFORMULA P-208II
  Dustin home Dustin home
  140.06, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  140.06, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • HP Scanjet L2722A skanneri
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16551857.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/7/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16790975.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/6/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16548586.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/1/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16782331.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/5/7/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16551857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC81LzcvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci0xNjU1MTg1Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/7/5/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16790975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS83LzUvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci0xNjc5MDk3NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/6/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16548586.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS84LzYvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci0xNjU0ODU4Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/3/1/hp-scanjet-professional-1000-mobile-scanner-16782331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8zLzEvaHAtc2NhbmpldC1wcm9mZXNzaW9uYWwtMTAwMC1tb2JpbGUtc2Nhbm5lci0xNjc4MjMzMS5qcGc=
  HP Scanjet L2722A skanneri (6)
  HP Scanjet L2722A skanneri
  Dustin home Dustin home
  262.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  262.2, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Canon imageFORMULA P-215II
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-59741375.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS85LzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ1NDExOTQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8xLzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ1NDEzMTUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzEvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzIvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktMjQ2OTYxNjUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-59741375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjE1aWktNTk3NDEzNzUuanBn
  Canon imageFORMULA P-215II (2)
  Canon imageFORMULA P-215II
  Power.fi Power.fi
  267.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  267.7, ? (offer_sdt_unknown)
  6
  good_buy
 • Brother DS-620 skanneri
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzMvYnJvdGhlci1kczYxMC0xOTM1MjI1My5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzEvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzIvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzMvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3NC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzUvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzYvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNi5qcGc=
  Brother DS-620 skanneri (9)
  Brother DS-620 skanneri
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  117.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  117.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Reflecta x8-Scan
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzMvcmVmbGVjdGEteDgtc2Nhbi0yNDg0NTkzMy5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzQvcmVmbGVjdGEteDgtc2Nhbi0yNDg0NTkzNC5qcGc=
  Reflecta x8-Scan (13)
  Reflecta x8-Scan
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  67.84, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  67.84, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • Brother DS-720D skanneri
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzAvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzEvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzIvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvYnJvdGhlci1kcy03MjBkLXNjYW5uZXItMjM0NjUwNDMuanBn
  Brother DS-720D skanneri (5)
  Brother DS-720D skanneri
  Dustin home Dustin home
  153.08, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  153.08, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Canon DR-C240 A4 Document Scanner Duplex 45ppm 60sheet ADF USB
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/2/canon-dr-c240-a4-document-scanner-duplex-45ppm-60sheet-adf-usb-33727822.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzE3NjQ5MTAuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/3/canon-dr-c240-a4-document-scanner-duplex-45ppm-60sheet-adf-usb-33727823.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83NC82OC80OS83MzQ1NmYzNjVmNmU3MTQ4NDQzNjJkNGQ0YzZhMzc0NDc5NGY0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/8/canon-dr-c240-a4-document-scanner-duplex-45ppm-60sheet-adf-usb-35894408.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taXNjby5mci9JbWFnZXNQb3J0YWwvRlIvQ2F0YWxvZ3VlL3Byb2R1Y3RfZGVmYXVsdC5naWY=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/8/canon-imageformula-dr-c240-41418318.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/9/canon-imageformula-dr-c240-41418319.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/0/canon-imageformula-dr-c240-41418320.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/1/canon-imageformula-dr-c240-41418321.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/2/canon-dr-c240-a4-document-scanner-duplex-45ppm-60sheet-adf-usb-33727822.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzE3NjQ5MTAuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/2/3/canon-dr-c240-a4-document-scanner-duplex-45ppm-60sheet-adf-usb-33727823.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83NC82OC80OS83MzQ1NmYzNjVmNmU3MTQ4NDQzNjJkNGQ0YzZhMzc0NDc5NGY0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/8/canon-dr-c240-a4-document-scanner-duplex-45ppm-60sheet-adf-usb-35894408.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taXNjby5mci9JbWFnZXNQb3J0YWwvRlIvQ2F0YWxvZ3VlL3Byb2R1Y3RfZGVmYXVsdC5naWY=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/8/canon-imageformula-dr-c240-41418318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzgvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLWMyNDAtNDE0MTgzMTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/9/canon-imageformula-dr-c240-41418319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzkvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLWMyNDAtNDE0MTgzMTkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/0/canon-imageformula-dr-c240-41418320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzAvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLWMyNDAtNDE0MTgzMjAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/1/canon-imageformula-dr-c240-41418321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzEvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLWRyLWMyNDAtNDE0MTgzMjEuanBn
  Canon DR-C240 A4 Document Scanner Duplex 45ppm 60sheet ADF USB (5)
  Canon DR-C240 A4 Document Scanner Duplex 45ppm 60sheet ADF USB
  Dustin home Dustin home
  680.14, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  680.14, 3pv (offer_sdt_3_days)
  3
  good_buy
 • Rollei DF-S 190 SE
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/0/rollei-df-s190-se-17373410.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/5/rollei-df-s-190-se-20806095.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/6/rollei-df-s-190-se-20806096.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/7/rollei-df-s-190-se-20806097.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/9/rollei-df-s-190-se-61068439.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/0/rollei-df-s190-se-17373410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzAvcm9sbGVpLWRmLXMxOTAtc2UtMTczNzM0MTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/5/rollei-df-s-190-se-20806095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzUvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLTIwODA2MDk1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/6/rollei-df-s-190-se-20806096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzYvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLTIwODA2MDk2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/7/rollei-df-s-190-se-20806097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85Lzcvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLTIwODA2MDk3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/9/rollei-df-s-190-se-61068439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8zLzkvcm9sbGVpLWRmLXMtMTkwLXNlLTYxMDY4NDM5LmpwZw==
  Rollei DF-S 190 SE (12)
  Rollei DF-S 190 SE
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  138.83, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  138.83, 1vk (offer_sdt_1_week)
  1
  good_buy
 • Veho VFS-008 skanneri
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/0/veho-vfs-008-scanner-37879770.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/1/veho-vfs-008-scanner-37879771.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/2/veho-vfs-008-scanner-37879772.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/3/veho-vfs-008-scanner-37879773.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/0/veho-vfs-008-scanner-37879770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzAvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/1/veho-vfs-008-scanner-37879771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzEvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/2/veho-vfs-008-scanner-37879772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzIvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/7/3/veho-vfs-008-scanner-37879773.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzMvdmVoby12ZnMtMDA4LXNjYW5uZXItMzc4Nzk3NzMuanBn
  Veho VFS-008 skanneri (7)
  Veho VFS-008 skanneri
  Dustin home Dustin home
  88.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  88.6, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Canon Lide 110
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/4/canon-lide-110-18095984.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/canon-lide-110-20796924.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/8/4/canon-lide-110-18095984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS84LzQvY2Fub24tbGlkZS0xMTAtMTgwOTU5ODQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/canon-lide-110-20796924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvY2Fub24tbGlkZS0xMTAtMjA3OTY5MjQuanBn
  Canon Lide 110 (10)
  Canon Lide 110
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  81.44, ? (offer_sdt_unknown)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  81.44, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Canon LiDE 210
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/3/4/canon-lide-210-17221234.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/4/canon-lide-210-20796794.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/5/canon-lide-210-20796795.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/6/canon-lide-210-20796796.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/3/4/canon-lide-210-17221234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzQvY2Fub24tbGlkZS0yMTAtMTcyMjEyMzQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/4/canon-lide-210-20796794.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy85LzQvY2Fub24tbGlkZS0yMTAtMjA3OTY3OTQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/5/canon-lide-210-20796795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy85LzUvY2Fub24tbGlkZS0yMTAtMjA3OTY3OTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/9/6/canon-lide-210-20796796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy85LzYvY2Fub24tbGlkZS0yMTAtMjA3OTY3OTYuanBn
  Canon LiDE 210 (8)
  Canon LiDE 210
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  106.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  106.95, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Epson WorkForce DS-30
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/8/epson-workforce-ds-30-24541468.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/9/epson-workforce-ds-30-24541469.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/0/epson-workforce-ds-30-24541470.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/1/epson-workforce-ds-30-24541471.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/2/epson-workforce-ds-30-24541472.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/3/epson-workforce-ds-30-24541473.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/4/epson-workforce-ds-30-24541474.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/5/epson-workforce-ds-30-24541475.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/epson-workforce-ds-30-24541476.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/7/epson-workforce-ds-30-24541477.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/8/epson-workforce-ds-30-24541478.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/9/epson-workforce-ds-30-24541479.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/0/epson-workforce-ds-30-24541480.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/1/epson-workforce-ds-30-24541481.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/2/epson-workforce-ds-30-24541482.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/3/epson-workforce-ds-30-24541483.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/4/epson-workforce-ds-30-24541484.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/5/epson-workforce-ds-30-24541485.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/6/epson-workforce-ds-30-24541486.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/epson-workforce-ds-30-24541487.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/9/epson-workforce-ds-30-24541489.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/0/epson-workforce-ds-30-24541490.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/2/epson-workforce-ds-30-24541492.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/3/epson-workforce-ds-30-24541493.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/4/epson-workforce-ds-30-24541494.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/5/epson-workforce-ds-30-24541495.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/7/epson-workforce-ds-30-24541497.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/8/epson-workforce-ds-30-24541498.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/9/epson-workforce-ds-30-24541499.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/0/epson-workforce-ds-30-24541500.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/1/epson-workforce-ds-30-24541501.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/2/epson-workforce-ds-30-24541502.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/3/epson-workforce-ds-30-24541503.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/4/epson-workforce-ds-30-24541504.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/5/epson-workforce-ds-30-24541505.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/7/epson-workforce-ds-30-24541507.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/8/epson-workforce-ds-30-24541508.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/0/epson-workforce-ds-30-24541510.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/1/epson-workforce-ds-30-24541511.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/2/epson-workforce-ds-30-24541512.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/3/epson-workforce-ds-30-24541513.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/5/epson-workforce-ds-30-24541515.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTE4NzkwMTcxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTE5MjkxNjc1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTE4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTE5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTIzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTI5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTMzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTM5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS80LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTQ5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTUzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTU5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTYzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTY5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTcyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTczLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTc5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTgzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTg5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTIyMTk2OTkyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/8/epson-workforce-ds-30-24541468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDY4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/6/9/epson-workforce-ds-30-24541469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDY5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/0/epson-workforce-ds-30-24541470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDcwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/1/epson-workforce-ds-30-24541471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDcxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/2/epson-workforce-ds-30-24541472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDcyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/3/epson-workforce-ds-30-24541473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDczLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/4/epson-workforce-ds-30-24541474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDc0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/5/epson-workforce-ds-30-24541475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDc1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/6/epson-workforce-ds-30-24541476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDc2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/7/epson-workforce-ds-30-24541477.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDc3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/8/epson-workforce-ds-30-24541478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDc4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/7/9/epson-workforce-ds-30-24541479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDc5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/0/epson-workforce-ds-30-24541480.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDgwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/1/epson-workforce-ds-30-24541481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDgxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/2/epson-workforce-ds-30-24541482.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDgyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/3/epson-workforce-ds-30-24541483.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDgzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/4/epson-workforce-ds-30-24541484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/5/epson-workforce-ds-30-24541485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/6/epson-workforce-ds-30-24541486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/7/epson-workforce-ds-30-24541487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/8/9/epson-workforce-ds-30-24541489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC84LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDg5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/0/epson-workforce-ds-30-24541490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDkwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDkxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/2/epson-workforce-ds-30-24541492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDkyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/3/epson-workforce-ds-30-24541493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDkzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/4/epson-workforce-ds-30-24541494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/5/epson-workforce-ds-30-24541495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/7/epson-workforce-ds-30-24541497.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/8/epson-workforce-ds-30-24541498.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/9/9/epson-workforce-ds-30-24541499.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNDk5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/0/epson-workforce-ds-30-24541500.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTAwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/1/epson-workforce-ds-30-24541501.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTAxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/2/epson-workforce-ds-30-24541502.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTAyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/3/epson-workforce-ds-30-24541503.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTAzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/4/epson-workforce-ds-30-24541504.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/5/epson-workforce-ds-30-24541505.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA1LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/7/epson-workforce-ds-30-24541507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/8/epson-workforce-ds-30-24541508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8wLzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTA5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/0/epson-workforce-ds-30-24541510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTEwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/1/epson-workforce-ds-30-24541511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTExLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/2/epson-workforce-ds-30-24541512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTEyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/3/epson-workforce-ds-30-24541513.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTEzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTE0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/1/5/epson-workforce-ds-30-24541515.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8xLzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTI0NTQxNTE1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy85LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTMwNzU0Nzk2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDYzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC82LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDY5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDcyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDczLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc2LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzkvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDc5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzAvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzEvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzIvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzMvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDgzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzUvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzYvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzcvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzgvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTU1ODg1NDg4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzQvZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTMwLTYwNDkzNjE0LmpwZw==
  Epson WorkForce DS-30 (2)
  Epson WorkForce DS-30
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  136.34, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Tulostintavaratalo.fi Tulostintavaratalo.fi
  136.34, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
 • Plustek SmartPhoto F50
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/0/plustek-smartphoto-f50-14758430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8zLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNDc1ODQzMC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/5/plustek-smartphoto-f50-17850425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/6/plustek-smartphoto-f50-17850426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/7/plustek-smartphoto-f50-17850427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0xNzg1MDQyNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/0/plustek-smartphoto-f50-20715300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzAvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/1/plustek-smartphoto-f50-20715301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzEvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/2/plustek-smartphoto-f50-20715302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/3/plustek-smartphoto-f50-20715303.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwMy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/4/plustek-smartphoto-f50-20715304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/5/plustek-smartphoto-f50-20715305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/6/plustek-smartphoto-f50-20715306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/7/plustek-smartphoto-f50-20715307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwNy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/0/8/plustek-smartphoto-f50-20715308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8wLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC0yMDcxNTMwOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/2/9/plustek-smartphoto-f50-60933529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzkvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDkzMzUyOS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/2/plustek-smartphoto-f50-60989412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzIvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/3/plustek-smartphoto-f50-60989413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzMvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxMy5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/4/plustek-smartphoto-f50-60989414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/5/plustek-smartphoto-f50-60989415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzUvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/6/plustek-smartphoto-f50-60989416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzYvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/7/plustek-smartphoto-f50-60989417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzcvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxNy5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/1/8/plustek-smartphoto-f50-60989418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzgvcGx1c3Rlay1zbWFydHBob3RvLWY1MC02MDk4OTQxOC5qcGc=
  Plustek SmartPhoto F50 (8)
  7.4 (1)
  Plustek SmartPhoto F50
  Dustin home Dustin home
  168.58, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  168.58, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
2 12
 • Quick filters (quick_questions):
  • Epson DEFAULT
   • epson
  • Canon DEFAULT
   • canon
  • HP DEFAULT
   • hp
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 395 (budget)
  • € 395 - € 755 (price_400_760)
  • € 755 - € 1965 (price_760_2000)
  • ≥ € 1965 (price_2000)
 • Tarvitsetko väriskanneria? (va_riskannaus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppisen virtalähteen tarvitset? (virtala_hteen_tyyppi):
  • AC (ac)
  • AC/Akku (ac_akku)
  • AC/USB (ac_usb)
  • Akku (akku)
  • DC (dc)
  • USB (usb)
  • USB/Battery (usb_battery)
 • Haluatko Energy star-sertifioidun skannerin? (energy_star_sertifioitu):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä kuvasensorityypin valitset? (kuvasensorin_tyyppi):
  • CCD (ccd)
  • CIS (cis)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS CIS (cmos_cis)
  • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
  • Colour CIS (colour_cis)
  • Dual CCD (dual_ccd)
  • Dual CIS (dual_cis)
  • Ei (ei)
  • SingleSensor (singlesensor)
 • Tarvitko kaksipuolista skannausta? (kaksipuolinen_skannaus):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä tyyppistä skanneria etsit? (scanner_type):
  • ADF (adf)
  • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
  • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
  • CDF + arkkisyöttöskannerit (cdf_arkkisyo_tto_skannerit)
  • Film/slide (film_slide)
  • flatbed & ADF (flatbed_adf)
  • Hiiri (hiiri)
  • Käyntikortti (ka_yntikortti)
  • Overhead (overhead)
  • Taso (taso)
 • Kuinka suuri skanneri saa maksimissaan olla? (skannauksen_enimma_iskoko):
  • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
  • 1067 x 15000 mm (1067_x_15000_mm)
  • 145 x 125 mm (145_x_125_mm)
  • 203.2 x 289.5 mm (203_2_x_289_5_mm)
  • 203 x 305 mm (203_x_305_mm)
  • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
  • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
  • 215.9 x 1651 mm (215_9_x_1651_mm)
  • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
  • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
  • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
  • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
  • 215.9 x 965.2 mm (215_9_x_965_2_mm)
  • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
  • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
  • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
  • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
  • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
  • 216 mm (216_mm)
  • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
  • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
  • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
  • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
  • 216 x 1651 mm (216_x_1651_mm)
  • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
  • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
  • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
  • 216 x 2997 mm (216_x_2997_mm)
  • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
  • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
  • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
  • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
  • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
  • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
  • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
  • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
  • 216 x 889 mm (216_x_889_mm)
  • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
  • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
  • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
  • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
  • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
  • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
  • 279.4 x 431.8 mm (279_4_x_431_8_mm)
  • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
  • 297 x 210 mm (297_x_210_mm)
  • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
  • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
  • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
  • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
  • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
  • 297 x 5080 mm (297_x_5080_mm)
  • 297 x 965 mm (297_x_965_mm)
  • 3000 x 3000 mm (3000_x_3000_mm)
  • 300 x 400 mm (300_x_400_mm)
  • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
  • 302 x 432 mm (302_x_432_mm)
  • 304.8 x 429.26 mm (304_8_x_429_26_mm)
  • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
  • 304.8 x 4600 mm (304_8_x_4600_mm)
  • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
  • 305 x 429.26 mm (305_x_429_26_mm)
  • 305 x 431.8 mm (305_x_431_8_mm)
  • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
  • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
  • 355.6 x 889 mm (355_6_x_889_mm)
  • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
  • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
  • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
  • 50 x 1270 mm (50_x_1270_mm)
  • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
  • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
  • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • 63.5 x 63.5 mm (63_5_x_63_5_mm)
  • 640 x 480 mm (640_x_480_mm)
  • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
 • Minkä perusliittymän valitset? (standard_interfaces):
  • Ethernet (ethernet)
  • IrDA (irda)
  • Langaton LAN (langaton_lan)
  • RJ-11 (rj_11)
  • SCSI (scsi)
  • SCSI-3 (scsi_3)
  • Ultra SCSI (ultra_scsi)
  • USB (usb)
  • USB 1.1 (usb_1_1)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • USB 3.0 (usb_3_0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot