x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerit

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Canon, Epson, Fujitsu HP, Brother, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Edullisimmat
  • Nedis FISC3650 dia/filmiskanneri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208470789.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166707432.jpg?ts=1
   Nedis Nedis FISC3650 dia/filmiskanneri FISC3650 dia/filmiskanneri FISC3650 dia/filmiskanneri Löydä kallisarvoiset muistosi uudelleen tällä Nedis-filmiskannerilla. Sen avulla vanhojen negatiivien, videoiden ja diojen skannaaminen suoraan tietokoneeseen on helppoa. Lisäksi se parantaa niiden laatua. Jos vanha valokuvasi on revennyt tai rypistynyt, mutta sinulla on edelleen sen negatiivi, filmi tai vedos, voit skannata ne ja tulostaa suosikkikuvasi uudelleen suoraan tietokoneelta. - Yhdellä painikkeella voit muuntaa 35 mm:n negatiivit, filmit ja diat digitaalisiksi jpg-kuviksi ja tallenta (8)
   4.25 (1)
   Nedis FISC3650 dia/filmiskanneri
   Älä osta lelua!
   Täytyy sanoa, ettei suuret (mainos)puheet suuta halkaise. Olin hieman empiväinen tätä tilatessani, koska onhan kysymys halvan hintaluoka tuotteesta. Ja pelot osoittautuivat aiheelliseksi. Skännäyksen laatu on ala-arvoinen ja vaihtelee suuresti eri kuvien välillä, Näyttäisi siltä, että vika on enemmä softassa kuin optiikassa eli ohjelmisto automaattisesti "sotkee" kuvat, joissa enemmän kontrastia. Minulla oli joitain kukkakuvia, joissa valkoisia kukkia tummaa taustaa vasten, ja skännäystuloksessa kukat olivat pelkkää mössöä. Kuvat näyttivät siltä kuin niitä ei olisi tarkennettu ollenkaan. Ne ovat kuitenkin ihan tarkkoja. Toisaalta jotkut kuvat, joissa oli ihmisiä aika tasavärisessä taustassa, olivat kohtalaisia. Mutta nekään eivät siis parempia kuin alkuperäiset freimit. Sopii siis korkeintaa lasten leikkikaluksi. Mutta jos haluaa todellakin tallentaa arvokkaita muistoja, niin kannattaa myös panostaa laadukkaampaan (=kalliimpaan) laitteeseen. Älä siis osta!
   2.0
   0 10
   • Pieni, kompakti
   • halpa
   • kampojen lataaminen takkuista
   • kuvan laatu surkea
   • skännäysasetusten määrittely
  Skannerit 4.25 (1)
  0 - 24
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940071.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155359249.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126008855.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202847170.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208521004.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Skannaa kaikki tulosteesi, negatiivit ja diakuvat. Skannaa kaikki tulosteet, negatiivit ja kuvat nopeasti ja tehokkaasti. Sisältää filminpidikkeen, joka sopii lähes kaikkiin kokoihin ja muotoihin, mukaan lukien 35 mm:n filmirullat, asennetut kalvokuvat ja täysikokoinen panoraamafilmi. (14)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   8
   good_buy
   295.70 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128063.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530295.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530292.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530296.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Ammattilaistasoinen filmi- ja valokuvaskanneri. Tarkkuuden valinta V850 Pro -mallissa on kahden objektiivin järjestelmä, joka valitsee automaattisesti optimaalisen objektiivin. Se skannaa valokuvia 4800 dpi:n optisella tarkkuudella ja käyttää 6400 dpi:n tarkkuutta, kun skannataan filminpidikkeiden kanssa. (5)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401
   9
   good_buy
   803.90 EUR
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140159377.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341970.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341967.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123341972.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294075.jpg?ts=1
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 Tasoskanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 4800 dpi x 4800 dpi, USB 2.0 (24)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   3
   good_buy
   108.89 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218172555.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236409864.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221589196.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155358918.jpg?ts=1
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 Tasoskanneri, A4/Letter, 4800 dpi x 4800 dpi, USB 2.0 (38)
   Canon CanoScan LiDE 400
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   2
   good_buy
   most_sold
   95.89 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642315.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494756.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494753.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494754.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494752.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Arkkisyötettävä skanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0 (5)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • 8715946656908
   • B11B252401
   8
   good_buy
   112.80 EUR
  • Plustek Opticslim 1180
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422531.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422530.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422534.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101128053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83269657.jpg?ts=1
   Plustek Plustek Opticslim 1180 Opticslim 1180 Opticslim 1180 . (18)
   Plustek Opticslim 1180
   • 05054629523384
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 7546715
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   3
   good_buy
   293.00 EUR
  • Brother CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167204640.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156454816.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182049059.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152539158.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156061940.jpg?ts=1
   Brother Brother CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU BROTHER CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU (6)
   Brother CSA-3401 ASIAKIRJAN SIIRTOTASKU
   • 04977766800518
   • 04977766800778
   • DS640TK1
   6
   good_buy
   51.25 EUR
  • Kodak - Scanza Digital Film Scanner
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134248643.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144905908.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140279861.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237310175.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220296550.jpg?ts=1
   Kodak Kodak - Scanza Digital Film Scanner - Scanza Digital Film Scanner - Scanza Digital Film Scanner Skannaa negatiivit digitaalikuviksi (15)
   Kodak - Scanza Digital Film Scanner
   • 00840102192780
   • 0840102192780
   3
   good_buy
   202.90 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278391.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278390.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278393.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 Filmiskanneri (35 mm), CCD, 35 mm:n filmi, 7200 dpi x 7200 dpi, USB 2.0 (14)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225
   3
   good_buy
   302.90 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642135.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230044512.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219031541.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230044511.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217269386.jpg?ts=1
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Epson FastFoto FF-680W on langaton, huippunopea skanneri, jonka avulla voit skannata, optimoida ja jakaa suuriakin kuvamääriä perheen ja ystäviesi kanssa. Enää ei tarvitse tyytyä yhteen kopioon tärkeästä kuvasta, sillä vain muutamassa sekunnissa voit saada kuvan matkapuhelimellesi, tietokoneellesi tai tablet-laitteellesi ja jakaa sen kenelle tahdot. Tärkeät perhekuvat eivät enää katoa sukuhistorian uumeniin. Epson on nyt tehnyt kaikkensa varmistaakseen, että arvokkaimmat valokuvat ja muistot ovat aina käden ulottuvilla. (2)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • 8715946654270
   • B11B237401
   9
   good_buy
   482.90 EUR
  • Plustek MobileOffice S410
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102760706.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155936899.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155937388.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102190615.jpg?ts=1
   Plustek Plustek MobileOffice S410 MobileOffice S410 MobileOffice S410 (17)
   Plustek MobileOffice S410
   • 04042485285394
   • 0223
   1
   good_buy
   153.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133124070.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101086717.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199277471.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202673516.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102141230.jpg?ts=1
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai Filmiskanneri (35 mm), CCD, 35 mm:n filmi, 7200 dpi x 7200 dpi, USB 2.0 (6)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • 04042485365331
   • 0227
   3
   good_buy
   473.90 EUR
  • Epson Workforce DS-70 A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140154636.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496459.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161840200.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237322660.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131427603.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce DS-70 A4 Workforce DS-70 A4 Workforce DS-70 A4 Pieni, kompakti design ja USB-liitin tekee siitä helppokäyttöisen. Skannaa kaikkialla Pieni, kompakti design ja USB-liitin tekee DS-70-mallista helpon käyttää missä tahansa, esimerkiksi vastaanottoauloissa ja tulostinta voidaan säilyttää miellyttävistä työpöydän laatikossa. (6)
   Epson Workforce DS-70 A4
   • 08715946662831
   • B11B252402
   3
   good_buy
   156.03 EUR
  • Iris IRIScan Desk 5 - 20PPM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172356933.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146943457.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219216068.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202058967.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248087369.jpg?ts=1
   Iris Iris IRIScan Desk 5 - 20PPM IRIScan Desk 5 - 20PPM IRIScan Desk 5 - 20PPM Asiakirjakamera, väri, 8 MP, 3264 x 2448, USB 2.0 (6)
   Iris IRIScan Desk 5 - 20PPM
   • 05420079900820
   • 00765010744985
   • 459524
   3
   good_buy
   191.37 EUR
  • Nedis FISC3650 dia/filmiskanneri
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208470789.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166707432.jpg?ts=1
   Nedis Nedis FISC3650 dia/filmiskanneri FISC3650 dia/filmiskanneri FISC3650 dia/filmiskanneri Löydä kallisarvoiset muistosi uudelleen tällä Nedis-filmiskannerilla. Sen avulla vanhojen negatiivien, videoiden ja diojen skannaaminen suoraan tietokoneeseen on helppoa. Lisäksi se parantaa niiden laatua. Jos vanha valokuvasi on revennyt tai rypistynyt, mutta sinulla on edelleen sen negatiivi, filmi tai vedos, voit skannata ne ja tulostaa suosikkikuvasi uudelleen suoraan tietokoneelta. - Yhdellä painikkeella voit muuntaa 35 mm:n negatiivit, filmit ja diat digitaalisiksi jpg-kuviksi ja tallenta (8)
   4.25 (1)
   Nedis FISC3650 dia/filmiskanneri
   • 05412810330317
   • FISC3650BK
   2
   good_buy
   57.80 EUR
  • Optoma DC556
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176548187.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246120777.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237644294.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237644302.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246120778.jpg?ts=1
   Optoma Optoma DC556 DC556 DC556 Pienimmätkin kohteet voidaan suurentaa suurelle 100 tuuman näytölle. Optomas 4K DC556 luo inspiroivan tilan, jossa pienimmätkin kohteet voidaan suurentaa suureksi 100 tuuman kuvaksi syventämään oppimiskokemusta. Opettajat, juontajat tai opiskelijat voivat asettaa pienen esineen kameran alle ja jakaa kuvan suuren yleisön kanssa Optomas-dokumenttikameralla. (3)
   Optoma DC556
   • 05055387664371
   • DC556
   4
   good_buy
   708.99 EUR
  • Epson WorkForce DS-1630
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140149608.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897470.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897473.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897469.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106583513.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 Monipuolinen ja nopea, luokkansa pienin skanneri, jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. Helppo sijoittaa sekä asiakaspalvelu- että toimistotiloihin Skannaa monenlaisia asiakirjoja: Esimerkiksi kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja Älykkäät värien ja kuvan säädöt: Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Eräs luokkansa nopeimmista: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa USB 3.0 -liitäntä: Toiminta ei hidastu, vaikka skannattaisiin 300 dpi:n tarkkuudella Lisätiedot: Skannaustarkkuus, dpi 1200 x 1200Skannerityyppi TasoSkannausnopeus (Vakio väri- ja mustavalkotuloste A4 ), sivua/min. 25Paperinsyöttökapasiteetti, arkkia 50Tuetut protokollat TCP/IP, DHCP, DNS, SNMP, SLPVakioliitännät USB 3.0Kaksipuolinen skannaus KylläOminaisuudet RGB värinpoisto, edistyksellinen värinpoisto/-tehostus, ohita tyhjät sivut, reikäväli, laajennettu kuvankäsittely, automaattinen vinoasennonkorjaus, RGB-värinparannus, automaattinen kuva (1)
   Epson WorkForce DS-1630
   • 08715946605630
   • 08715946619095
   • 04058154130735
   • B11B239401
   • 9130883
   8
   good_buy
   263.90 EUR
  • Iris IRISCan Mouse Executive 2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125980882.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125980881.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125980880.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125980883.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125980884.jpg?ts=1
   Iris Iris IRISCan Mouse Executive 2 IRISCan Mouse Executive 2 IRISCan Mouse Executive 2 Skanneri ja hiiri yhdessä laitteessa. Paina hiiren sivussa olevaa skannaus-painiketta, pyyhkäise hiirtä mihin tahansa suuntaan paperiasiakirjan yllä ja katso tekstin ja kuvien ilmestyvän tietokoneesi näytölle välittömästi. Niin yksinkertaista se on! (4)
   Iris IRISCan Mouse Executive 2
   • 00765010732326
   • 07650104580750
   • 7294536
   • 458075
   3
   good_buy
   115.81 EUR
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505033.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505036.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505032.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505037.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84505034.jpg?ts=1
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE Filmiskanneri, USB 2.0 (4)
   Rollei DF-S 310 SE
   • 04048805206940
   • 3555059
   • DF-S 310 SE
   • 20694
   3
   good_buy
   123.90 EUR
  • Canon imageFORMULA P-215II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150592313.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237001326.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131100515.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530118.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101529063.jpg?ts=1
   Canon Canon imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, 216 x 1000 mm, 600 dpi x 600 dpi, jopa 15 sivua/min (yksivärinen) / jopa 10 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (20 arkkia), jopa 500 skannausta päivässä, USB 2.0 (1)
   Canon imageFORMULA P-215II
   • 04528472106496
   • 05304304341834
   • 04053162440722
   • 00638084578483
   • 04528472106489
   • 9705B003
   8
   good_buy
   329.84 EUR
  • Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172383634.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894030.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894029.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894033.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105894032.jpg?ts=1
   Technaxx Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta (10)
   Technaxx DigiScan DS-02 negatiivi- ja diakuvaskanneri, 5MP, USB, musta
   • 04260101736437
   • 4166
   1
   85.30 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132640283.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897490.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897488.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151193539.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124898736.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W Nopea ja monipuolinen langaton skanneri, joka on luokkansa pienin ja jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. Luokkansa pienin: Helppo sijoittaa sekä asiakaspalvelu- että toimistotiloihin Skannaa monenlaisia asiakirjoja: Esimerkiksi kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja Älykkäät värien ja kuvan säädöt: Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Eräs luokkansa nopeimmista: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa Langaton yhteys ja USB 3.0 -liitäntä: Valitse joustavuus ja nopeus Lisätiedot: Skannerityyppi TasoSkannausnopeus (Vakio väri- ja mustavalkotuloste A4 ), sivua/min. 25Paperinsyöttökapasiteetti, arkkia 50Ominaisuudet RGB värinpoisto, edistyksellinen värinpoisto/-tehostus, ohita tyhjät sivut, reikäväli, laajennettu kuvankäsittely, automaattinen vinoasennonkorjaus, RGB-värinparannus, automaattinen kuvan kierto, tekstinparannus, reunojen tasoitus, rasterin poisto, viivakoodin tunnistus, alueellinen OCR A & B -tu (1)
   Epson WorkForce DS-1660W
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401
   7
   343.80 EUR
  • Epson Workforce ES-60W A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140151989.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494729.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494730.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150559962.jpg?ts=1
   Epson Epson Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Langaton mobiiliskanneri. Olitpa missä tahansa, Epsonin pienimmällä, Wi-Fi-yhteyttä tukevalla ja myös akkuvirralla toimivalla mobiiliskannerilla voit vaivattomasti skannata asiakirjat hakukelpoisiksi PDF-tiedostoiksi. Skannaa missä tahansa: Pienikokoinen, kevyt malli USB-kaapeli tai integroitu akkuvirta: Skannaa jopa 300 sivua akun latauskertojen välillä Suuri skannausnopeus: Sivu jopa neljässä sekunnissa (8,5 s/min) Yksinkertaista työtäsi: Jatkuva skannaus automaattisessa syöttötilassa Sisältää uuden ScanSmart-ohjelmiston: Ryhdy skannaamaan nopeasti ja helposti Lisätiedot: Skannaustarkkuus, dpi 600 x 600Skannausnopeus Mustavalko: 4 s/sivu - Väri: 4 s/sivuKaksipuolinen skannaus EiOminaisuudet One keypress, RGB värinpoisto, ohita tyhjät sivut, reikäväli, laajennettu kuvankäsittely, esimääritetyt asetukset, automaattisen osajakauma, automaattinen vinoasennonkorjaus, automaattinen mustavalko-/väritunnistus, RGB-värinparannus, automaattinen kuvan kierto, tekstinparannus, reunojen tasoitus, (1)
   Epson Workforce ES-60W A4
   • 08715946656915
   • B11B253401
   • 8715946656915
   7
   158.60 EUR
  • Epson WorkForce DS-410
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137703004.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895385.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895388.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895384.jpg?ts=1
   Epson Epson WorkForce DS-410 WorkForce DS-410 WorkForce DS-410 WorkForce DS-410 -skanneri tarjoaa loistavat tuottavuusominaisuudet edulliseen hintaan. Siksi se soveltuu erinomaisesti käyttäjille, jotka haluavat monilla ominaisuuksilla varustetun yritysskannerin pieneen toimistoon tai kotitoimistoon, samoin kuin IT-osastoille, jotka haluavat investoida kestäviin ja mukautuviin työpöytäskannereihin. DS-410 sisältää valikoiman korvaamattomia tuottavuusominaisuuksia, kuten kaksoissyötön tunnistuksen ja paperia suojaavan Paper Protection -tekniikan, jotka varmistavat, että alkuperäiskappaleet pysyvät turvassa ja että jokainen sivu tulee skannatuksi. Edistyneet LED-anturit havaitsevat, jos skanneriin on syötetty kaksi paperia samaan aikaan. Ongelman havaittuaan kone pysähtyy ja varoittaa käyttäjää. Paper Protection -tekniikka auttaa ennaltaehkäisemään virhesyötöt ja mahdolliset vahingot pysäyttämällä skannerin automattisesti, kun se havaitsee nidottuja tai rypistyneitä asiakirjoja.DS-410 on rakennettu kestämään toimistoelämän vaatimukset ja koska se on (1)
   Epson WorkForce DS-410
   • 08715946638386
   • B11B249401
   7
   303.90 EUR
  2 9
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Epson (epson)
   • Fujitsu (fujitsu)
   • Canon (canon)
   • Brother (brother)
   • HP (hp)
   • Avision (avision)
   • Elmo (elmo)
   • Fluke (fluke)
   • Intermec (intermec)
   • Iris (iris)
   • Kodak (kodak)
   • Lumens (lumens)
   • Mediatech (mediatech)
   • Microtek (microtek)
   • Nedis (nedis)
   • Optoma (optoma)
   • Plustek (plustek)
   • Reflecta (reflecta)
   • Rollei (rollei)
   • Technaxx (technaxx)
   • Veho (veho)
   • Zebra (zebra)
  • Hinta (price):
   • < 285 € (budget)
   • 285 € - 470 € (price_2)
   • 470 € - 940 € (price_3)
   • ≥ 940 € (price_4)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Dia scanner (dia_scanner)
   • Dokumenttikamera (dokumenttikamera)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Hiiriskanneri (hiiriskanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Käyntikorttiskanneri (ka_yntikorttiskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
   • Valokuvaskanneri (valokuvaskanneri)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
   • A3 (a3)
   • A4 (a4)
   • A6 (a6)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
   • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 2125 sivua (daily_duty_cycle_max__1)
   • 2125 sivua - 4000 sivua (daily_duty_cycle_max__2)
   • 4000 sivua - 6750 sivua (daily_duty_cycle_max__3)
   • ≥ 6750 sivua (daily_duty_cycle_max__4)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi