x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerit

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Canon, Epson, Fujitsu HP, Brother, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Diilit Diilit
   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Epson Perfection V39
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140159377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168251907.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168251905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133147022.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168251910.jpg
   Epson Epson Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39 Perfection V39Tämän helppokäyttöisen USB-skannerin muotoilu on tyylikäs ja tilaa säästävä. Integroitu teline lisää joustavuutta, sillä sen avulla skanneria voi käyttää sekä vaaka-asennossa että kyljellään, mikä säästää pöytätilaa. 4 800 dpi:n tarkkuuden ja nopean skannauksen ansiosta V39 tuottaa laadukkaita tuloksia nopeasti. Voit helposti tallentaa ja jakaa valokuviasi ja asiakirjojasi verkossa skannaamalla pilvipalveluihin tai suoraan Facebookiin ja Picasaan.V39:n virransaanti ja liitännät ... (41)
   Epson Perfection V39
   • 08715946544298
   • 05054629705902
   • 00010343916906
   • 04053162794122
   • 7844827
   • B11B232401
   • 2460867
   10
   good_buy
   81.90 EUR
  • Epson Perfection V600 Photo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116940071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155359249.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151950899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142704905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139525753.jpg
   Epson Epson Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Perfection V600 Photo Epson Perfection V600 Photo skannaa kaikki kuvat, negatiivit ja diat nopeasti ja tehokkaasti.Epson Perfection V600 Photo on laadukas, edullinen ja silti monipuolinen 6 400 dpi:n filmi- ja kuvaskanneri, joka poistaa pölyjäljet ja naarmut filmistä ja valokuvista tehokkaalla DIGITAL ICE -tekniikalla. Laadukas 6.400 dpi:n filmi- ja valokuvaskanneri Filmin ja kuvien entisöinti DIGITAL ICE -tekniikalla Skannaus nopeasti ja energiaa säästäen Epson ReadyScan LED tekniikalla Monien eri valokuva- ja fi... (33)
   Epson Perfection V600 Photo
   • 08715946448602
   • 08715946472003
   • 2615043
   • B11B198033
   11
   good_buy
   258.60 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 300
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147303024.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160942462.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140600202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119624049.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 300 CanoScan LiDE 300 CanoScan LiDE 300 Pienikokoisessa, kevyessä ja tyylikkäässä A4-tasoskannerissa on 4 pikapainiketta, joiden käyttö on helppoa ja vaivatonta. Se sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Canon CanoScan LiDE 300 - Tasoskanneri - Kosketuskuva-anturi (CIS) - A4/Letter - 2400 dpi x 2400 dpi - USB 2.0 (49)
   Canon CanoScan LiDE 300
   • 04549292119770
   • 2995C010AA
   • 5451593
   • 2995C010
   • 10341052
   8
   good_buy
   most_sold
   72.90 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118904466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128063.jpg
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Epson Perfection V850 Pro (13)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401, CP1024U
   • B11B224401
   10
   good_buy
   775.36 EUR
  • Epson Workforce ES-60W A4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140151989.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166508479.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155345768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127886637.jpg
   Epson Epson Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Workforce ES-60W A4 Arkkisyötettävä skanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0, Wi-Fi(n) (19)
   Epson Workforce ES-60W A4
   • 08715946656915
   • B11B253401
   • 8715946656915
   8
   good_buy
   151.33 EUR
  • Canon CanoScan LiDE 400
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137795369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146784074.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155358918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140599851.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140599856.jpg
   Canon Canon CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 CanoScan LiDE 400 Pienikokoinen ja tyylikäs huipputason skanneri kotiin tai toimistoon Pienikokoisessa ja näppärässä A4-tasoskannerissa on 5 pikapainiketta, jotka tekevät skannerin käytöstä helppoa ja vaivatonta. Skanneri sopii erinomaisesti korkearesoluutioiseen skannaukseen kotona tai toimistossa. Taltioi helposti tarkkoja valokuvia ja asiakirjoja, ja lähetä ne sitten halutessasi suoraan pilvipalveluun tietokoneestasi. (21)
   Canon CanoScan LiDE 400
   • 04549292119855
   • 5451599
   • 2996C010
   • 2996C010AA
   • 10341053
   5
   good_buy
   92.90 EUR
  • Epson WorkForce DS-1660W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132640283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168116397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151193539.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168754045.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124898736.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W WorkForce DS-1660W Nopea ja monipuolinen langaton skanneri, joka on luokkansa pienin ja jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. Luokkansa pienin: Helppo sijoittaa sekä asiakaspalvelu- että toimistotiloihin Skannaa monenlaisia asiakirjoja: Esimerkiksi kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja Älykkäät värien ja kuvan säädöt: Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Eräs luokkansa nopeimmista: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa Langaton ... (6)
   Epson WorkForce DS-1660W
   • 04058154130742
   • 08715946605661
   • 9130884
   • B11B244401
   8
   good_buy
   295.00 EUR
  • Epson WorkForce DS-410
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137703004.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168309906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168309905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168309901.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168309903.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-410 WorkForce DS-410 WorkForce DS-410 Epson WorkForce DS-410 WorkForce DS-410 -skanneri tarjoaa loistavat tuottavuusominaisuudet edulliseen hintaan. Siksi se soveltuu erinomaisesti käyttäjille, jotka haluavat monilla ominaisuuksilla varustetun yritysskannerin pieneen toimistoon tai kotitoimistoon, samoin kuin IT-osastoille, jotka haluavat investoida kestäviin ja mukautuviin työpöytäskannereihin. A4-arkkiskanneri yrityskäyttöön: Loistavat tuottavuusominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan Paper Protection -tekniikka: Suojaa alkuperä... (6)
   Epson WorkForce DS-410
   • 08715946638386
   • B11B249401
   7
   good_buy
   306.26 EUR
  • Canon imageFORMULA P-208II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159116825.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340087.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151775666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101154170.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-208II imageFORMULA P-208II imageFORMULA P-208II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, Legal, 600 dpi x 600 dpi, jopa 8 sivua/min (yksivärinen) / jopa 8 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (10 arkkia), jopa 100 skannausta päivässä, USB 2.0 (6)
   Canon imageFORMULA P-208II
   • 04053162871083
   • 04528472106359
   • 04528472106366
   • 9704B003
   5
   good_buy
   141.88 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133124070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163892714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278384.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai OpticFilm 8200i Ai Filmiskanneri (35 mm), CCD, 35 mm:n filmi, 7200 dpi x 7200 dpi, USB 2.0 (17)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • 04042485365331
   • 0227, 227
   • 0227
   2
   good_buy
   481.50 EUR
  • Optoma DOCUMENT CAMERA DC450
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150548184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155337048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155179121.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143118089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143118088.jpg
   Optoma Optoma DOCUMENT CAMERA DC450 DOCUMENT CAMERA DC450 DOCUMENT CAMERA DC450 Optoma's DC450 creates an inspirational space where even the smallest of objects can be enlarged onto a huge 100inch screen for a more in-depth learning experience. Teaching staff, presenters and students are now able to share even the smallest objects or detailed experiments with a larger audience using Optoma?s visualisers. Suitable for classrooms, lecture theatres, boardrooms and auditoriums, it?s a great way to give students an interactive learning experience. Lisätiedot: Jännite, V 100-2... (5)
   Optoma DOCUMENT CAMERA DC450
   • 05055387600300
   • DC450
   5
   good_buy
   430.90 EUR
  • Veho VFS-014 Smartfix - film scanner (35 mm) - desktop - USB 2.0
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162286838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126274611.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147063746.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96544289.jpg
   Veho Veho VFS-014 Smartfix - film scanner (35 mm) - desktop - USB 2.0 VFS-014 Smartfix - film scanner (35 mm) - desktop - USB 2.0 VFS-014 Smartfix - film scanner (35 mm) - desktop - USB 2.0 Filmiskanneri (35 mm), CMOS, 35 mm:n filmi, USB 2.0 (10)
   Veho VFS-014 Smartfix - film scanner (35 mm) - desktop - USB 2.0
   • 00040232931505
   • VFS-014-SF
   3
   good_buy
   123.80 EUR
  • Canon imageFORMULA P-215II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150592313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106530118.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101529063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155335269.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II Asiakirjaskanneri, Dupleksi, 216 x 1000 mm, 600 dpi x 600 dpi, jopa 15 sivua/min (yksivärinen) / jopa 10 sivua/min (väri), Automaattisyöttö (ADF) (20 arkkia), jopa 500 skannausta päivässä, USB 2.0 (2)
   Canon imageFORMULA P-215II
   • 04528472106496
   • 05304304341834
   • 04053162440722
   • 00638084578483
   • 04528472106489
   • 9705B003
   9
   good_buy
   278.89 EUR
  • Epson WorkForce DS-1630
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140149608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167765873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167765874.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155127995.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151192317.jpg
   Epson Epson WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 WorkForce DS-1630 Monipuolinen ja nopea, luokkansa pienin skanneri, jonka nopea automaattinen paperinsyöttölaite parantaa tuottavuutta. Helppo sijoittaa sekä asiakaspalvelu- että toimistotiloihin Skannaa monenlaisia asiakirjoja: Esimerkiksi kirjoja, sidottuja asiakirjoja, passeja ja herkkiä materiaaleja Älykkäät värien ja kuvan säädöt: Automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Eräs luokkansa nopeimmista: Skannausnopeus 25 sivua minuutissa USB 3.0 -liitäntä: Toiminta ei hidastu, vaikka... (2)
   Epson WorkForce DS-1630
   • 08715946605630
   • 08715946619095
   • 04058154130735
   • B11B239401
   • 9130883
   8
   good_buy
   259.89 EUR
  • Xerox Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117084773.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147066395.jpg
   Xerox Xerox Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0 Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0 Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0 Arkkisyötettävä skanneri, Dupleksi, 216 x 813 mm, 600 dpi, jopa 100 skannausta päivässä, USB 2.0 (8)
   Xerox Duplex Travel Scanner - Arkkisyötettävä skanneri - Dupleksi - 216 x 813 mm - 600 dpi - jopa 100 skannausta päivässä - USB 2.0
   • 00785414118007
   • 100N03205
   3
   good_buy
   147.80 EUR
  • Plustek Opticpro A320L A3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151587188.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155343616.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124939840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139519504.jpg
   Plustek Plustek Opticpro A320L A3 Opticpro A320L A3 Opticpro A320L A3 Plustek Opticpro A320L A3 (13)
   Plustek Opticpro A320L A3
   • 04042485087714
   • 0280L
   • 10050744
   • 60-2C1-A6M4A0-C
   2
   good_buy
   678.00 EUR
  • Epson Workforce ES-50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494758.jpg
   Epson Epson Workforce ES-50 Workforce ES-50 Workforce ES-50 Arkkisyötettävä skanneri, Kosketuskuva-anturi (CIS), A4, 600 dpi x 600 dpi, jopa 300 skannausta päivässä, USB 2.0 (4)
   Epson Workforce ES-50
   • 08715946656908
   • B11B252401
   4
   good_buy
   132.90 EUR
  • Canon imageFORMULA DR-M1060
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155122098.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155321369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139529293.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116576826.jpg
   Canon Canon imageFORMULA DR-M1060 imageFORMULA DR-M1060 imageFORMULA DR-M1060 Monipuolinen ja erittäin pienikokoinen A3-skanneri, jossa on suora ja U-paperirata. Pieneen tilaan sopiva DR-M1060 skannaa luotettavasti useita erilaisia asiakirjoja jopa A3-koossa. Erittäin pienikokoinen A3-skanneri Suora ja U-paperirata monenlaisten asiakirjojen käsittelyyn Tehokas skannaus jopa 120 mallisivua minuutissa Kätevä paperin syöttö laitteen etupuolelta Tehokkaat ohjelmistot, mukana myös Kofax VRS Tasoskannerien ja viivakoodimoduulin helppo lisäys Lisätiedot: Kaksipuolinen skannau... (4)
   Canon imageFORMULA DR-M1060
   • 05052184526543
   • 05054629858998
   • 04053162445727
   • 04528472106410
   • 05054533651449
   • 9392B003
   4
   good_buy
   1428.46 EUR
  • Brother DS-820W Mobile
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124182905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140663459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117614824.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23474415.jpg
   Brother Brother DS-820W Mobile DS-820W Mobile DS-820W Mobile Kevyt ja kompakti kannettava Brother-skanneri on tehty mobiilikäyttöön. Ladattavalla akulla toimivan laitteen avulla skannaus onnistuu vain yhdellä napin painalluksella. Voit sakannata suoraan pilveen tai mobiililaitteelle WiFi-yhteyden kautta. (2)
   Brother DS-820W Mobile
   • 00012502635765
   • 04977766722391
   • DS820WZ1
   • DS820W
   • 1095298
   • DS-820W
   6
   177.80 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86278394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169463815.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 (15)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225, 225
   • 0225
   1
   good_buy
   317.00 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132642135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144302156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132496285.jpg
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Nopea ja tehokas Tulostettujen kuvien kokoelman muuntamisen digitaaliseen muotoon ei tarvitse olla vaikeaa tai aikaa vievää tällä automaattisella syöttölaitteella voit skannata jopa 30 valokuvaa 30 sekunnissa1. Voit skannata standardin ja neliön muotoisia valokuvia, panoraamakuvia sekä pikavalokuvia, jotka ovat kooltaan 9x13 21x91 cm (panoraama). Lisäksi älytoiminto tietää, milloin myös valokuvan takaosa ja sen erityiset käsinkirjoitetut muistiinpanot pitää skannata. Tuhansien valokuvien kä... (2)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • B11B237401
   6
   good_buy
   599.00 EUR
  • Iris Iriscan Book 3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/79891700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101107447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/22288214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105294164.jpg
   Iris Iris Iriscan Book 3 Iriscan Book 3 Iriscan Book 3 Skannaa kirjoja ja lehtiä ilman tietokonetta. Liuuta skannerisi skannattavan asiakirjan yli ja luo korkean resoluution kuva silmänräpäyksessä (jopa 900 dpi). (6)
   Iris Iriscan Book 3
   • 07650104578887
   • 00765010730506
   • 00168141563461
   • 00168141563584
   • 07650104578894
   • 457888
   • 457889
   3
   104.57 EUR
  • Plustek Opticslim 1180
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422530.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114422534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101128053.jpg
   Plustek Plustek Opticslim 1180 Opticslim 1180 Opticslim 1180 Tasoskanneri Kosketuskuva-anturi (CIS) 297 x 431.8 mm 1200 dpi USB 2.0 (10)
   Plustek Opticslim 1180
   • 04042485286223
   • 00783064286220
   • 0254
   • 7546715
   • 0254UK
   • 60-2B2-A1M420-C
   2
   315.36 EUR
  • Canon Canoscan Lide220
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96058262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105256843.jpg
   Canon Canon Canoscan Lide220 Canoscan Lide220 Canoscan Lide220 (14)
   Canon Canoscan Lide220
   • 04549292013412
   • 04549292013405
   • 05054484704119
   • 05054242233578
   • 04053162460607
   • 05054531100888
   • 05054629511206
   • 07426005489405
   • 1683531
   • LIDE220
   • 9623B010AA
   • 7605765
   • 9623B010
   1
   148.50 EUR
  2 11
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 215 € (budget)
   • 215 € - 430 € (price_2)
   • 430 € - 870 € (price_3)
   • ≥ 870 € (price_4)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • Asiakirjaskanneri (asiakirjaskanneri)
   • Dokumenttikamera (dokumenttikamera)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Hiiriskanneri (hiiriskanneri)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Käsiskanneri (ka_siskanneri)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
   • Viivakoodiskanneri (viivakoodiskanneri)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400)
   • 1600 x 1600 dpi (1600_x_1600)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
   • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 1500 sivua (daily_duty_cycle_max__1)
   • 1500 sivua - 4000 sivua (daily_duty_cycle_max__2)
   • 4000 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__4)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi