x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Brother Brother
   • Fujitsu Fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus
  0 - 24
  • Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-100913100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-100978522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101104979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101104980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101104982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/7/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101237972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101282219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101282220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101496198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/9/6/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101510596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/1/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101516418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703911.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101703912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/5/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-101898059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/4/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-102186114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/4/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-102551042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/7/3/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-102792373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/3/3/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-104263833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/5/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/5/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/6/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/6/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-106520261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/2/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-107432622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/7/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-107480587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/1/4/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-114488814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/2/1/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-115458021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/5/5/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-116837955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/3/8/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-117612538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/9/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-118627489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/7/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-119115477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/9/0/canon-canoscan-9000f-mark-ii-flatbed-scanner-9600-x-9600dpi-a4-black-silver-121808890.jpg
   Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea (55)
   Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea
   Amazon Amazon
   199.9, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   199.9, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
   most_sold
  • Canon CANOSCAN LIDE 120 A4 USB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/5/3/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-100979253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/3/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/5/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/7/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/8/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101130388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/2/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101238629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101282244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/5/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101282245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/9/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101530898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/9/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101530899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/0/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101530900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/5/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101723705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101723706.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/7/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-101723707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102027489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102147069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102552709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-102552710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/3/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-104331863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/4/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-104331864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-105256836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/7/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-105256837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/0/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-106530409.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-106530410.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-106530411.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/2/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-107436112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-107481418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-110223088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/1/9/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-111255219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/8/8/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-114488588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/2/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-117617321.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-118626971.jpg
   Canon CANOSCAN LIDE 120 A4 USB (25)
   Canon CANOSCAN LIDE 120 A4 USB
   Amazon Amazon
   63.59, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   63.59, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   10
   good_buy
  • Epson PERFECTION V370 PHOTO SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/0/5/epson-perfection-v370-photo-96058205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/3/epson-perfection-v370-photo-100749503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/1/3/epson-perfection-v370-photo-101417213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/9/8/epson-perfection-v370-photo-101495998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/6/4/epson-perfection-v370-photo-101696664.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/6/5/epson-perfection-v370-photo-101696665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/5/epson-perfection-v370-photo-102313225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/7/epson-perfection-v370-photo-102762357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/3/epson-perfection-v370-photo-104261643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/6/8/epson-perfection-v370-photo-105252468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/9/7/epson-perfection-v370-photo-114488697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/8/1/epson-perfection-v370-photo-117606381.jpg
   Epson PERFECTION V370 PHOTO SKANNERI (34)
   Epson PERFECTION V370 PHOTO SKANNERI
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.0 (1)
   119, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Epson PERFECTION V600 PHOTO SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/0/epson-perfection-v600-photo-101270040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/1/epson-perfection-v600-photo-101643011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/2/epson-perfection-v600-photo-101643012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/5/epson-perfection-v600-photo-101689115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/1/9/epson-perfection-v600-photo-101892619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/2/3/epson-perfection-v600-photo-102754123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/6/epson-perfection-v600-photo-102782906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/6/epson-perfection-v600-photo-104118036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/2/8/epson-perfection-v600-photo-114487528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/1/epson-perfection-v600-photo-116940071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/2/0/epson-perfection-v600-photo-117608620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/4/epson-perfection-v600-photo-118626954.jpg
   Epson PERFECTION V600 PHOTO SKANNERI (20)
   Epson PERFECTION V600 PHOTO SKANNERI
   Multitronic Multitronic
   8.438111395980405 (298)
   262.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Multitronic Multitronic
   8.438111395980405 (298)
   262.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Canon CANOSCAN LIDE 220 SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/3/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102718239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/5/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-100979254.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101130394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/3/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101238630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101372226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101372227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101372228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/0/5/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101530905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101723709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/4/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-101907640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102131630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/7/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102147074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102313478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102552716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/1/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102552717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/4/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102718240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102819636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-102819639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-104331877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-104331878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-104331879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/3/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-105256843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530414.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/5/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/6/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/7/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-106530417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/5/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-107338654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/1/4/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-107436114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/2/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-107481420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/5/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-110492758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/2/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-111255229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/9/0/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-114488590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/2/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-117617323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/3/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118626973.jpg
   Canon CANOSCAN LIDE 220 SKANNERI (13)
   Canon CANOSCAN LIDE 220 SKANNERI
   Amazon Amazon
   83.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   83.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   10
   good_buy
  • Epson Perfection V550 Photo Skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84505005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/4/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-96058324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101372265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/9/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101771869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/1/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101771871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/2/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101771872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/6/7/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-105206567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-105294078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/9/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-105294079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/3/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-110221803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/6/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-114489346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/8/9/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-117621289.jpg
   Epson Perfection V550 Photo Skanneri (11)
   Epson Perfection V550 Photo Skanneri
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   202, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   7.430943088074107 (59)
   202, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • Epson PERFECTION V39 SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/7/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/8/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101157383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/4/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101239042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101282249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101756595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101756596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101756597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-101997232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/1/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102148913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102188107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102819673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-102819675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-103605472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/4/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105294076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-105749905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/4/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-106537345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-107481366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/6/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-107848960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/2/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-111260822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/0/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-111354000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-114487553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/5/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-116838459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/9/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-117619995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118222242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/1/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/2/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418182.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/3/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/4/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/5/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/6/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/7/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/9/0/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-118418190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/5/6/epson-perfection-v39-119119156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/4/0/epson-perfection-v39-numerisation-a-plat-4800-4800dpi-a4-noir-119910340.jpg
   Epson PERFECTION V39 SKANNERI (7)
   Epson PERFECTION V39 SKANNERI
   Multitronic Multitronic
   8.438111395980405 (298)
   85.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Multitronic Multitronic
   8.438111395980405 (298)
   85.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/1/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/3/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086713.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101499449.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-102550589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-103660084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/6/2/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-107429462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-119118385.jpg
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta (22)
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   Amazon Amazon
   274.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   274.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200i Ai
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/7/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101086717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-101499451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/9/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-102550592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-102865492.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/3/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-105344133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-107431866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-114487741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/9/9/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-114879799.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/8/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-116681358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-119118386.jpg
   Plustek OpticFilm 8200i Ai (19)
   Plustek OpticFilm 8200i Ai
   Amazon Amazon
   389, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   389, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Epson Perfection V800 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-57154356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-84504990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132217.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101541197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/4/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/5/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/6/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-102027556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-102552629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/5/4/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-102819654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/3/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-104330753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/5/4/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-104330754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/8/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/8/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/8/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530290.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-106530291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/1/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-108544511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/2/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-110208220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-111257747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/4/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085204.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/5/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/6/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/0/9/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/1/0/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120085210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/2/2/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120108522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/7/9/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120214779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/9/6/epson-perfection-v800-numerisation-a-plat-6400-x-9600dpi-a4-noir-120292096.jpg
   Epson Perfection V800 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (6)
   Epson Perfection V800 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Amazon Amazon
   579, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   579, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/7/0/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101154170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101282248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/6/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/7/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/9/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/0/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/1/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-101749501.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/4/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-102555448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/0/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/1/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/2/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/3/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/6/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/7/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/9/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-104627339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/6/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-107434868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/1/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-114487551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/8/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-117619678.jpg
   Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4 (3)
   Canon imageFORMULA P-208II 600 x 600 DPI ADF-skanneri Musta A4
   Amazon Amazon
   132.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   132.9, ? (offer_sdt_unknown)
   6
   good_buy
  • Rollei PDF-S 240 SE Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/0/7/rollei-pdf-s-240-se-black-103086507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/0/8/rollei-pdf-s-240-se-black-103086508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/0/9/rollei-pdf-s-240-se-black-103086509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/0/rollei-pdf-s-240-se-black-103086510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/1/rollei-pdf-s-240-se-black-103086511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/2/rollei-pdf-s-240-se-black-103086512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/3/rollei-pdf-s-240-se-black-103086513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/4/rollei-pdf-s-240-se-black-103086514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/5/rollei-pdf-s-240-se-black-103086515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/6/rollei-pdf-s-240-se-black-103086516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/7/rollei-pdf-s-240-se-black-103086517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/8/rollei-pdf-s-240-se-black-103086518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/1/9/rollei-pdf-s-240-se-black-103086519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/3/rollei-pdf-s-240-se-black-105294043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/0/7/rollei-pdf-s-240-se-black-112350107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/9/rollei-pdf-s-240-se-black-114487549.jpg
   Rollei PDF-S 240 SE Musta (15)
   Rollei PDF-S 240 SE Musta
   Amazon Amazon
   89.35, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   89.35, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Epson WorkForce DS-30
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/7/1/epson-workforce-ds-30-18790171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/7/5/epson-workforce-ds-30-19291675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/8/epson-workforce-ds-30-22196918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/9/epson-workforce-ds-30-22196919.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/0/epson-workforce-ds-30-22196920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/1/epson-workforce-ds-30-22196921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/2/epson-workforce-ds-30-22196922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/3/epson-workforce-ds-30-22196923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/4/epson-workforce-ds-30-22196924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/5/epson-workforce-ds-30-22196925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/6/epson-workforce-ds-30-22196926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/7/epson-workforce-ds-30-22196927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/8/epson-workforce-ds-30-22196928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/2/9/epson-workforce-ds-30-22196929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/0/epson-workforce-ds-30-22196930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/1/epson-workforce-ds-30-22196931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/2/epson-workforce-ds-30-22196932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/3/epson-workforce-ds-30-22196933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/4/epson-workforce-ds-30-22196934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/5/epson-workforce-ds-30-22196935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/6/epson-workforce-ds-30-22196936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/7/epson-workforce-ds-30-22196937.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/8/epson-workforce-ds-30-22196938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/9/epson-workforce-ds-30-22196939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/0/epson-workforce-ds-30-22196940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/1/epson-workforce-ds-30-22196941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/2/epson-workforce-ds-30-22196942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/3/epson-workforce-ds-30-22196943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/4/epson-workforce-ds-30-22196944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/5/epson-workforce-ds-30-22196945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/6/epson-workforce-ds-30-22196946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/7/epson-workforce-ds-30-22196947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/8/epson-workforce-ds-30-22196948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/4/9/epson-workforce-ds-30-22196949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/0/epson-workforce-ds-30-22196950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/1/epson-workforce-ds-30-22196951.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/2/epson-workforce-ds-30-22196952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/3/epson-workforce-ds-30-22196953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/4/epson-workforce-ds-30-22196954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/5/epson-workforce-ds-30-22196955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/6/epson-workforce-ds-30-22196956.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/7/epson-workforce-ds-30-22196957.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/8/epson-workforce-ds-30-22196958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/5/9/epson-workforce-ds-30-22196959.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/0/epson-workforce-ds-30-22196960.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/1/epson-workforce-ds-30-22196961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/2/epson-workforce-ds-30-22196962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/3/epson-workforce-ds-30-22196963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/4/epson-workforce-ds-30-22196964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/5/epson-workforce-ds-30-22196965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/6/epson-workforce-ds-30-22196966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/7/epson-workforce-ds-30-22196967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/8/epson-workforce-ds-30-22196968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/6/9/epson-workforce-ds-30-22196969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/0/epson-workforce-ds-30-22196970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/1/epson-workforce-ds-30-22196971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/2/epson-workforce-ds-30-22196972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/3/epson-workforce-ds-30-22196973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/4/epson-workforce-ds-30-22196974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/5/epson-workforce-ds-30-22196975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/6/epson-workforce-ds-30-22196976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/7/epson-workforce-ds-30-22196977.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/8/epson-workforce-ds-30-22196978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/9/epson-workforce-ds-30-22196979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/0/epson-workforce-ds-30-22196980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/1/epson-workforce-ds-30-22196981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/3/epson-workforce-ds-30-22196983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/4/epson-workforce-ds-30-22196984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/5/epson-workforce-ds-30-22196985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/6/epson-workforce-ds-30-22196986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/7/epson-workforce-ds-30-22196987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/8/epson-workforce-ds-30-22196988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/9/epson-workforce-ds-30-22196989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/0/epson-workforce-ds-30-22196990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/1/epson-workforce-ds-30-22196991.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/2/epson-workforce-ds-30-22196992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/8/8/epson-workforce-ds-30-24541488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/9/1/epson-workforce-ds-30-24541491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/9/6/epson-workforce-ds-30-24541496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/6/epson-workforce-ds-30-24541506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/9/epson-workforce-ds-30-24541509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/1/4/epson-workforce-ds-30-24541514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/9/6/epson-workforce-ds-30-30754796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/3/epson-workforce-ds-30-55885463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/4/epson-workforce-ds-30-55885464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/5/epson-workforce-ds-30-55885465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/6/epson-workforce-ds-30-55885466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/7/epson-workforce-ds-30-55885467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/8/epson-workforce-ds-30-55885468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/9/epson-workforce-ds-30-55885469.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/0/epson-workforce-ds-30-55885470.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/1/epson-workforce-ds-30-55885471.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/2/epson-workforce-ds-30-55885472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/3/epson-workforce-ds-30-55885473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/4/epson-workforce-ds-30-55885474.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/5/epson-workforce-ds-30-55885475.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/6/epson-workforce-ds-30-55885476.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/7/epson-workforce-ds-30-55885477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/8/epson-workforce-ds-30-55885478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/9/epson-workforce-ds-30-55885479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/0/epson-workforce-ds-30-55885480.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/1/epson-workforce-ds-30-55885481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/2/epson-workforce-ds-30-55885482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/3/epson-workforce-ds-30-55885483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/4/epson-workforce-ds-30-55885484.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/5/epson-workforce-ds-30-55885485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/6/epson-workforce-ds-30-55885486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/7/epson-workforce-ds-30-55885487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/8/8/epson-workforce-ds-30-55885488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/4/epson-workforce-ds-30-60493614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/9/5/epson-workforce-ds-30-78452395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/4/4/epson-workforce-ds-30-100912444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/9/8/epson-workforce-ds-30-100977998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/0/epson-workforce-ds-30-101082840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/2/4/epson-workforce-ds-30-101364324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/7/epson-workforce-ds-30-101653277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/epson-workforce-ds-30-101653278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/9/epson-workforce-ds-30-102045049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/5/epson-workforce-ds-30-102550575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/6/epson-workforce-ds-30-104035006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/7/epson-workforce-ds-30-104035007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/8/epson-workforce-ds-30-104035008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/9/epson-workforce-ds-30-104035009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/6/epson-workforce-ds-30-107429346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/8/epson-workforce-ds-30-110492428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/1/7/epson-workforce-ds-30-114487717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/2/epson-workforce-ds-30-116941162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/8/epson-scanner-workforce-ds-30-usb-117611398.jpg
   Epson WorkForce DS-30 (3)
   Epson WorkForce DS-30
   Amazon Amazon
   109, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   109, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/7/9/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-24295280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/4/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-61068440.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/7/rollei-df-s-190-se-film-slide-102025897.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/6/rollei-df-s-190-se-film-slide-102034576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/0/rollei-df-s-190-se-film-slide-102184140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/2/rollei-df-s-190-se-film-slide-102313052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/0/8/rollei-df-s-190-se-film-slide-102395308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/4/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-102526274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/5/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-102539645.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/5/rollei-df-s-190-se-film-slide-scanner-108626995.jpg
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner (15)
   Rollei DF-S 190 SE Film/slide scanner
   Amazon Amazon
   86.58, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   86.58, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Canon IMAGEFORMULA P-215II SKANNERI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-59741375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/4/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-84504974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/5/5/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-100938655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/2/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-100979132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/8/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101128418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/9/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101128419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/1/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101282241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/2/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101282242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/6/3/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101529063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/6/4/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101529064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/6/5/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-101529065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/0/6/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-102200406.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/3/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-103652983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/7/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-104328857.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/8/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-104328858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/9/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-104328859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/0/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-104328860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/1/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-104328861.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/3/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256763.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/4/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/5/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/6/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256766.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/7/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/8/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256768.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/6/9/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256769.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/7/0/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/7/1/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-105256771.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/6/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-106530116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/7/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-106530117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/8/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-106530118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/1/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-107481331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/7/7/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-111254277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/0/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-114488030.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/0/8/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-117617208.jpg
   Canon IMAGEFORMULA P-215II SKANNERI (4)
   Canon IMAGEFORMULA P-215II SKANNERI
   Amazon Amazon
   283.12, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   283.12, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 400 Tasoskanneri 4800 x 4800DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/8/7/canon-canoscan-lide-400-117816887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/6/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/7/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/5/9/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118101360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/5/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118509635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/8/7/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-118512587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/1/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/2/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187692.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/4/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/9/6/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120187696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/6/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-120304160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/8/1/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-121055881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/2/0/canon-canoscan-lide-400-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-121569620.jpg
   Canon CanoScan LiDE 400 Tasoskanneri 4800 x 4800DPI A4 Musta (12)
   Canon CanoScan LiDE 400 Tasoskanneri 4800 x 4800DPI A4 Musta
   Data-Systems Data-Systems
   8.072780159843754 (18)
   95.75, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.072780159843754 (18)
   95.75, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-57154142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/2/9/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/0/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132230.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/1/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101132234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/7/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101282247.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/8/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101541198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-101725518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/0/8/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102200408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/3/9/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102426739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/0/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102426740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-102552633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/7/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-104330774.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/7/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-104330775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/6/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-106530296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-108331253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/9/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-111257759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/6/3/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-114489263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-115093554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/4/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-116838545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/6/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-116947165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/0/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-117617750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/4/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/5/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/6/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/7/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-118904467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/1/2/epson-perfection-v850-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-119118712.jpg
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (2)
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Amazon Amazon
   792.27, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   792.27, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Brother DS-620
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/2/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-100912722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/0/9/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-100978209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/2/1/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101088121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/2/3/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101088123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/2/4/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101088124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/1/7/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101237617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/4/3/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101396843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/5/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101507485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/6/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101507486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/9/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101515689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/0/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101658130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/8/0/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-101737880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/1/1/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-102550611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/5/1/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-102563651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/0/9/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-102760709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/1/0/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-102760710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/1/6/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-104119516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/1/7/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-104119517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/1/8/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-104119518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/1/9/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-104119519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/2/0/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-104119520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/4/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-106519664.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/5/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-106519665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/7/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-106519667.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/8/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-106519668.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/9/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-106519669.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/3/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-106526193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/3/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-107432033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/0/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-111395070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/0/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-114487580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/9/5/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-117193795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/8/9/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-117612089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/7/brother-ds-620-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-white-scanner-120292707.jpg
   Brother DS-620 (2)
   Brother DS-620
   CDON.COM CDON.COM
   4.073345089979749 (80)
   108.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.073345089979749 (80)
   108.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Plustek OpticSlim 1180 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/1/5/plustek-opticslim-1180-24547615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/7/plustek-opticslim-1180-24533277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/1/6/plustek-opticslim-1180-24547616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/1/7/plustek-opticslim-1180-24547617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/3/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-84504973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/5/3/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-101128053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/5/4/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-101128054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/4/0/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-101282240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/3/0/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-102146130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/6/1/plustek-opticslim-1180-flatbed-scanner-1200-x-1200dpi-a3-grey-white-105294061.jpg
   Plustek OpticSlim 1180 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen (5)
   Plustek OpticSlim 1180 Tasoskanneri 1200 x 1200DPI A3 Harmaa, Valkoinen
   Dustin home Dustin home
   7.8003531915023645 (81)
   344.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.8003531915023645 (81)
   344.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Musta, Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/8/fujitsu-scansnap-sv600-21399078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/9/fujitsu-scansnap-sv600-21399079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/0/fujitsu-scansnap-sv600-21399080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/1/fujitsu-scansnap-sv600-21399081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/2/fujitsu-scansnap-sv600-21399082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/3/fujitsu-scansnap-sv600-21399083.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/4/fujitsu-scansnap-sv600-21399084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/5/fujitsu-scansnap-sv600-21399085.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/6/fujitsu-scansnap-sv600-21399086.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/7/fujitsu-scansnap-sv600-21399087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/8/fujitsu-scansnap-sv600-21399088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/8/9/fujitsu-scansnap-sv600-21399089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/0/fujitsu-scansnap-sv600-21399090.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/1/fujitsu-scansnap-sv600-21399091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/2/fujitsu-scansnap-sv600-21399092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/3/fujitsu-scansnap-sv600-21399093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/4/fujitsu-scansnap-sv600-21399094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/5/fujitsu-scansnap-sv600-21399095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/6/fujitsu-scansnap-sv600-21399096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/7/fujitsu-scansnap-sv600-21399097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/8/fujitsu-scansnap-sv600-21399098.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/9/9/fujitsu-scansnap-sv600-21399099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/0/0/fujitsu-scansnap-sv600-21399100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/6/6/fujitsu-scansnap-sv600-32806266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/6/7/fujitsu-scansnap-sv600-32806267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/6/8/fujitsu-scansnap-sv600-32806268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/6/9/fujitsu-scansnap-sv600-32806269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/0/fujitsu-scansnap-sv600-32806270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/1/fujitsu-scansnap-sv600-32806271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/2/fujitsu-scansnap-sv600-32806272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/3/fujitsu-scansnap-sv600-32806273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/4/fujitsu-scansnap-sv600-32806274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/5/fujitsu-scansnap-sv600-32806275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/9/fujitsu-scansnap-sv600-41878039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/4/0/fujitsu-scansnap-sv600-41878040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/2/3/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-100978723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/3/1/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-101109331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/3/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-101109332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/1/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-101509921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-101509922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/7/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-101708257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/3/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/4/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516204.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/5/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/6/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/7/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516207.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/8/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/9/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/0/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/1/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-103516212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/9/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/0/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/1/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/3/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/4/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/5/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-104264567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/0/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-106521160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/1/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-106521161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-106521162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/3/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-106521163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/6/4/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-106521164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/0/1/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-109022601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/0/2/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-109022602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/5/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-scanner-285-x-218dpi-a3-black-white-111252185.jpg
   Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Musta, Valkoinen (8)
   Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Musta, Valkoinen
   Amazon Amazon
   654.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   654.99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Epson ELPDC07 document camera
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/1/7/epson-elpdc07-96834517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/6/7/epson-elpdc07-106516067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/4/1/epson-visualiser-elpdc07-112770941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/7/epson-visualiser-elpdc07-117975967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/4/4/epson-visualiser-elpdc07-117996044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/1/epson-visualiser-elpdc07-118405721.jpg
   Epson ELPDC07 document camera (8)
   Epson ELPDC07 document camera
   Data-Systems Data-Systems
   8.072780159843754 (18)
   275.15, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.072780159843754 (18)
   275.15, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Rollei PDF-S 340 Film/slide scanner Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/0/0/rollei-pdf-s-340-film-slide-scanner-black-91446400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/5/9/rollei-pdf-s-340-film-slide-scanner-black-100917159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/8/2/rollei-pdf-s-340-film-slide-scanner-black-102154582.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/1/2/rollei-pdf-s-340-film-slide-scanner-black-102976612.jpg
   Rollei PDF-S 340 Film/slide scanner Musta (12)
   Rollei PDF-S 340 Film/slide scanner Musta
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   169, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   169, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8100
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/4/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-84504941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/0/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/2/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/8/2/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-101107782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/8/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-101107783.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/9/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-101706289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/0/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-101875810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-114487813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/0/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-119118604.jpg
   Plustek OpticFilm 8100 (7)
   Plustek OpticFilm 8100
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.892424216070265 (4)
   313, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   7.892424216070265 (4)
   313, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Plustek OpticFilm 135 Film/slide scanner 3600 x 3600DPI Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/2/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-107415792.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/2/3/plustek-opticfilm-135-85420723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/7/plustek-opticfilm-135-102000627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/1/9/plustek-opticfilm-135-103683919.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/1/plustek-opticfilm-135-103683921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/2/8/plustek-opticfilm-135-105294128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/1/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-107415791.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/9/3/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-107415793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/7/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-119121707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/0/4/plustek-opticfilm-135-film-slide-scanner-3600-x-3600dpi-black-121614704.jpg
   Plustek OpticFilm 135 Film/slide scanner 3600 x 3600DPI Musta (7)
   Plustek OpticFilm 135 Film/slide scanner 3600 x 3600DPI Musta
   Amazon Amazon
   298.84, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   298.84, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
  2 7
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Brother DEFAULT
    • brother
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus DEFAULT
    • kylla_
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 275 € (budget)
   • 275 € - 495 € (price_280_500)
   • 495 € - 1305 € (price_500_1300)
   • ≥ 1305 € (price_1300)
  • Suurin ISO A-luokan paperikoko (suurin_iso_a_luokan_paperikoko):
  • Enimmäiskoko (mm) (skannauksen_enimma_iskoko):
   • 35 x 226 mm (35_x_226_mm)
   • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
   • 130 x 180 mm (130_x_180_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 1117.6 mm (215_9_x_1117_6_mm)
   • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
   • 215.9 x 3048 mm (215_9_x_3048_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
   • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
   • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 813 mm (216_x_813_mm)
   • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
   • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 5080 mm (216_x_5080_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 304.8 x 5588 mm (304_8_x_5588_mm)
   • 305 x 432 mm (305_x_432_mm)
   • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
   • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 1118 x 20.1 mm (1118_x_20_1_mm)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Skannerin tyyppi (skannerin_tyyppi):
   • 2D (2d)
   • ADF (adf)
   • ADF + Manual feed scanner (adf_manual_feed_scanner)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • Arkkisyöttö (arkkisyo_tto_)
   • Arkkisyöttö skanneri (arkkisyo_tto_skanneri)
   • CDF + Sheet-fed scanner (cdf_sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Filmiskanneri (filmiskanneri)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Kynäskanneri (kyna_skanneri)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Tasoskanneri (tasoskanneri)
   • Tasoskanneri, Flatbed & ADF scanner (tasoskanneri_flatbed_adf_scanner)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
   • 3600 x 3600 dpi (3600_x_3600_dpi)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800_dpi)
   • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
   • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Skannauksen jako (skannauksen_jako):
   • Kuva (kuva)
   • Muistikortti (muistikortti)
   • Muistikortti, PC (muistikortti_pc)
   • OCR (ocr)
   • PC, TWAIN (pc_twain)
   • Pilvi, FTP, Tiedosto, Kuva (pilvi_ftp_tiedosto_kuva)
   • Sähköposti (sa_hko_posti)
   • Sähköposti, E-mail Server, Faksi, Tiedosto, FTP (sa_hko_posti_e_mail_server_faksi_tiedosto_ftp)
   • Sähköposti, FTP, Faksi, USB (sa_hko_posti_ftp_faksi_usb)
   • Sähköposti, Tiedosto, FTP, OCR (sa_hko_posti_tiedosto_ftp_ocr)
   • Tiedosto (tiedosto)
   • Tiedosto, Kuva (tiedosto_kuva)
   • Tiedosto, PC (tiedosto_pc)
   • Tiedosto, USB (tiedosto_usb)
   • TWAIN (twain)
  • Liitettävyys (standard_interfaces):
   • Ethernet (ethernet)
   • IrDA (irda)
   • Langaton LAN (langaton_lan)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • SCSI-3 (scsi_3)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
   • USB 3.1 (usb_3_1)
   • WLAN (wlan)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 1500 sivua (daily_duty_cycle_max__1500)
   • 1500 sivua - 3000 sivua (daily_duty_cycle_max__1500_3000)
   • 3000 sivua - 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__3000_6000)
   • ≥ 6000 sivua (daily_duty_cycle_max__6000)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi