x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  skannerit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta skannerit

  • Yleiset tiedot

   Skannerilla pystyy ‘lukemaan’ kuvia, valokuvia, piirustuksia jne. ja tallentamaan ne digitaaliseen muotoon. Skanneri on litteä laite, joka liitetään joko PC:hen tai Mac:iin. Kuvan digitaaliseen muotoon muuttaminen ja tallennus tapahtuu yksinkertaisesti asettamalla kuva skannerissa olevan lasin päälle ja antamalla skannerille käsky tallentaa kuva muistiin nappia painamalla. Jälkeenpäin digitaalista tiedostoa voi muokata. Sen voi esim. asettaa internetsivuilleen, siitä voi tehdä kutsun, tai lähettää kuvan sukulaisille ja tuttaville.
   Harkitset skannerin hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista asioista:

   • Skannerityypit
   • Rajapinta
   • Formaatti
   • Resoluutio
   • Skannerin software
   • Suosittuja skannerimerkkejä


   Ostovinkkejä
   Skanneria ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Värisyvyys: ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bittiluku, sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.
   2. Formaatti: Kaikki skannerit eivät pysty skannaamaan kaiken kokoisia paperifirmaatteja. Skannerit, joilla saa skannattua A4-formaattia suurempia kuvia ovat usein kalliimpia.
   3. ADF: mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin, ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä skannerin lasille.
   4. All-in one: jos etsit printteriä, jolla pystyy myös skannaamaan, kannattaa siirtyä monitoimilaitteet kategoriaan. Tulostimet kategoriassa on vertailussa laitteet, jotka pystyvät tulostamisen lisäksi myös skannaamaan, kopioimaan ja faxaamaan.
   5. Resoluutio: Varmista, että skannerin resoluutio on vähintään 2400 dpi. Mitä korkeampi resoluutio, sitä parempi skannaus kvaliteetti.


   Skannerityypit
   Yleisesti ottaen skannerit voi jakaa kahteen ryhmään:

   • Flatbed-skanneri: Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy. Skannattava kuva asetetaan lasilevyn päälle. Skannauskäsky annetaan usein vain yhtä nappia painamalla. Sen jälkeen skanneri skannaa kuvan ja tallentaa sen tiedostoksi tietokoneelle. Tämän jälkeen kuvaa voidaan muokata. Kotikäyttöisiä skannereita on olemassa sekä pöytämalleina että kannettavina.
   • Diaskanneri ja 8mm-filmiskanneri: Dioja voi myös skannata, kunhan skanneri vain on diaskanneri. Diaskannerilla pystyy skannaamaan dioja korkealla resoluutiolla. Diasovittimen avulla myös tavallisella skannerilla saa skannattua dioja. On olemassa myös 8mm-filmiskannereita. Niillä skannatessa kuvista tulee laadukkaampia kuin diasovittimen avulla dioja skannatessa.


   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Liitin ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttämänsä systeemi tukee skannerin rajapintaa. Skannerin voi kiinnittää tietokoneeseen eri tavoilla. Suosituimpia tällähetkellä ovat usb-skannerit ja firewire-skannerit.

   Formaatti
   Kotikäyttöisillä skannereilla voi yleensä tallentaa kuvia, jotka ovat korkeintaan A4:n kokoisia. Skannerit joilla saa skannattua suurempia kuvia, A3 tai A2, ovat kalliimpia. Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Resoluutio
   Skannerin resoluutio on tärkeämpi ominaisuus kuin formaatti. Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla kuvista saa tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.
   Optisen resoluution lisäksi skannereissa on myös nk. enhanced resoluutio. Tämän toiminnon avulla kuva suurennetaan tietokoneohjelman avulla. Enhanced resoluution haittapuoli on se, että kuvien laatu kärsii ja niistä tulee epätarkempia kuin silloin, jos tätä toimintoa ei käytä.

   Skannerin software

   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos kuitenkin haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Suosittuja skannerimerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak ja Plustek.

   Vertaile täällä skannereita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Minkälaisia skannereita on olemassa?
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Toimiiko skanneri myös Mac:issä?
   Kyllä, mutta skannerin tiedoista tulee tarkistaa ennen ostoa, että juuri kyseinen skanneri sopii yhteen myös Mac:in kanssa.

   Mitä tietokoneohjelmia tulee mukaan skanneria ostaessa?
   Tämä vaihtelee merkin ja tyypin mukaan. Useimmiten mukana tulee ohjelma jolla kuvia voi muokata ja arkistoida. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Voiko skannerilla skannata myös A3 formaatia?
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Voiko diojakin skannata?
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

  • Termien selitykset

   Harmaasyvyys
   Harmaasyvyys ilmoitetaan biteissä. Mitä korkeampi bitti-luku sitä enemmän harmaan sävyjä skannerilla saa tuotettua. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   Mukaan liitetty ohjelma
   Kuvan skannaamisen jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella. Skannerin mukana tuleva ohjelma sopii muokkaamiseen. Erikseen ostettuna kuvanmuokkausohjelmat ovat usein kalliimpia kuin skannerin mukana hankkiessa. Jos haluat ohjelmaan enemmän käyttömahdollisuuksia kuin skannerin mukana tulevassa ohjelmassa on, kannattaa ohjelma silloin hankkia erikseen.

   Optinen resoluutio
   Mitä parempi resoluutio sitä tarkempi kuva. Resoluutio ilmoitetaan yksikössä dpi, eli Dots Per Inch (pisteitä per tuuma). Joillain muokkausohjelmilla kuvaa saa suurennettua. Tällöin kuva näyttää suuremmalta, mutta on epätarkempi, kuin jos kuvan skannaa optisen resoluution mukaan. Hyvässä kotikäyttöisessä skannerissa 2400 dpi:n resoluutio on riittävä. Tällaisella skannerilla saa kuvista tehtyä hyviä digitaalisia kuvia.

   Rajapinta
   Skanneri kiinnitetään PC:hen tai Mac:iin johdoilla. Kiinnitys ja rajapinta määrittävät kuvan muodostuksen nopeuden. Skannerin rajapinnan löytää tuotevertailussa tuotteen tiedoista. Skanneria hankkiessa täytyy ottaa huomioon, että käyttöjärjestelmäsi tukee skannerin rajapinta.

   Sivusyöttö
   Skannereissa esiintyy sekä manuaalista että automaattista sivunsyöttöä. Manuaalisissa skannereissa kuvat pitää asettaa yksitellen lasilevyn päälle.
   ADF (Automatic Document Feed) toiminto on kätevä, mikäli kuvia haluaa usein skannata monta peräkkäin. ADF huolehtii silloin dokumenttien automaatti syötöstä. Joihinkin malleihin ADF:n voi ostaa lisäosana.

   Skannerin maksimi pinta-ala
   Kotikäyttöiset skannerit ovat useimmiten korkeintaan A4:n kokoisia. Suurempiakin skannereita on olemassa Halutessasi skannata suurempia kuvia kuin oma skannerisi pystyy tuottamaan, voit skannata kuvan osissa. Tietynlaisilla tietokoneohjelmilla osat voi liitää taas yhteen yhdeksi kuvaksi.

   Takuu
   Takuun vakioaika on yksi vuosi. Valmistuttajat antavat usein kuitenkin kahden vuoden takuun laitteisiin.

   Tyyppi
   Kotikäytössä useimmin esiintyvät skannerit ovat niin kutsuttuja flatbed malleja. Nämä ovat ohuita malleja, joissa avautuvan läpän alla sijaitsee lasilevy, jonka päälle skannattava kuva asetetaan. Skannattu kuva tallennetaan skanneriin kiinnitettyyn tietokoneeseen. Tämän jälkeen kuvaa voi muokata tietokoneella.
   Skannereilla voi skannata myös dioja, mikäli diojen skannaus kuuluu sen toimintoihin. Toisilla skannereilla pystyy skannaamaan filmiä.

   Värisyvyys
   Värisyvyys ilmoitetaan biteissä. Nyt myös pätee sääntö: mitä korkeampi bitti-luku, sitä parempi. Sitä enemmän värejä saadaan aikaiseksi. 24 bittisellä skannerilla kuviin saa jo hyvät värit, mutta markkinoilla on myös kohtuu hintaisia 48:n bitin skannereita.

   • Epson Epson
   • Canon Canon
   • HP HP
   • Fujitsu Fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus
  0 - 24
  • Canon CanoScan LiDE 220 skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzIvNS8wL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMjIwLTI0ODcxMjUwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzIvNS8xL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMjIwLTI0ODcxMjUxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/8/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058258.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNS84L2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMjIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci00ODAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay05NjA1ODI1OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/9/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058259.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNS85L2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMjIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci00ODAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay05NjA1ODI1OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/1/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058261.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNi8xL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMjIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci00ODAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay05NjA1ODI2MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/6/2/canon-canoscan-lide-220-flatbed-scanner-4800-x-4800dpi-a4-black-96058262.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNi8yL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMjIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci00ODAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay05NjA1ODI2Mi5qcGc=
   Canon CanoScan LiDE 220 skanneri (58)
   Canon CanoScan LiDE 220 skanneri
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   85.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   85.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
   8
   good_buy
   most_sold
  • Epson Epson Perfection V600 Photo
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/8/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-14994958.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNS84L2Vwc29uLXNjYW5uZXItZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTE0OTk0OTU4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/epson-scanner-epson-perfection-v600-photo-19291375.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNy81L2Vwc29uLXNjYW5uZXItZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTE5MjkxMzc1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/9/epson-perfection-v600-photo-77752019.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMS85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAxOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/0/epson-perfection-v600-photo-77752020.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMi8wL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAyMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/4/epson-perfection-v600-photo-77752024.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMi80L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAyNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/5/epson-perfection-v600-photo-77752025.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMi81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAyNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/7/epson-perfection-v600-photo-77752027.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMi83L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAyNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/8/epson-perfection-v600-photo-77752028.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMi84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAyOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/2/9/epson-perfection-v600-photo-77752029.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMi85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAyOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/3/epson-perfection-v600-photo-77752033.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMy8zL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/4/epson-perfection-v600-photo-77752034.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMy80L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/3/5/epson-perfection-v600-photo-77752035.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMy81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjAzNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/5/epson-perfection-v600-photo-77752045.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNC81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA0NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/6/epson-perfection-v600-photo-77752046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNC82L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/7/epson-perfection-v600-photo-77752047.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNC83L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA0Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/8/epson-perfection-v600-photo-77752048.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNC84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA0OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/3/epson-perfection-v600-photo-77752053.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNS8zL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA1My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/4/epson-perfection-v600-photo-77752054.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNS80L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA1NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/6/1/epson-perfection-v600-photo-77752061.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNi8xL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjYwMC1waG90by03Nzc1MjA2MS5qcGc=
   Epson Epson Perfection V600 Photo (52)
   Epson Epson Perfection V600 Photo
   Power.fi Power.fi
   209, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   209, 1vk (offer_sdt_1_week)
   8
   good_buy
  • Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzcvMy8xL2Nhbm9uLTkwMDBmLW1hcmstaWktMjAyNDc3MzEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvMi82L2Nhbm9uLTkwMDBmLW1hcmstaWktMjEzMjMyMjYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvMi83L2Nhbm9uLTkwMDBmLW1hcmstaWktMjEzMjMyMjcuanBn
   Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea (45)
   Canon CanoScan 9000F Mark II Tasoskanneri 9600 x 9600DPI A4 Musta, Hopea
   Proshop Proshop
   7.7154982908633585 (79)
   216.04, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   7.7154982908633585 (79)
   216.04, 1vk (offer_sdt_1_week)
   7
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 120 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzIvNC85L2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLTI0ODcxMjQ5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzQvNy85L2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLTI0ODcyNDc5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzYvMi80L2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLTU3MDkxNjI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzcvNS82L2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLWZsYXRiZWQtMjQwMC14LTQ4MDBkcGktYTQtYmxhY2stNjI5MTk3NTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzYvNC8wL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay04MzI2OTY0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzYvNC8xL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay04MzI2OTY0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMS8wL2Nhbm9uLWNhbm9zY2FuLWxpZGUtMTIwLWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay04NjExMTgxMC5qcGc=
   Canon CanoScan LiDE 120 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta (46)
   Canon CanoScan LiDE 120 Tasoskanneri 2400 x 4800DPI A4 Musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   65.90, 4pv (offer_sdt_4_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   65.90, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNi82L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTY2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNi83L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTY3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNi84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTY4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNi85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTY5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNy8wL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTcwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNy8xL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTcxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNy8yL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LTMwNzgxOTcyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/8/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504998.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOS84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci00ODAwLTQ4MDBkcGktYTQtYmxhY2stODQ1MDQ5OTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/9/epson-perfection-v39-flatbed-scanner-4800-4800dpi-a4-black-84504999.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOS85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM5LWZsYXRiZWQtc2Nhbm5lci00ODAwLTQ4MDBkcGktYTQtYmxhY2stODQ1MDQ5OTkuanBn
   Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta (16)
   Epson Perfection V39 Tasoskanneri 4800 х 4800DPI A4 Musta
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   85.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   85.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   8
   good_buy
  • Epson Perfection V550 valokuvaskanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84505005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/4/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-96058324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/3/8/epson-perfection-v550-photo-flatbed-6400-x-9600dpi-a4-black-33924338.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvMy84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by1mbGF0YmVkLTY0MDAteC05NjAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTMzOTI0MzM4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/6/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065516.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMS82L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by04ODcyLTBhMDRlMjcxZDlhNGM0ZmNjNjViNjQ2Y2UzNDc0YmNkLTQxMDY1NTE2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065517.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMS83L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by04ODcyLTBhMDRlMjcxZDlhNGM0ZmNjNjViNjQ2Y2UzNDc0YmNkLTQxMDY1NTE3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/8/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065518.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMS84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by04ODcyLTBhMDRlMjcxZDlhNGM0ZmNjNjViNjQ2Y2UzNDc0YmNkLTQxMDY1NTE4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/9/epson-perfection-v550-photo-8872-0a04e271d9a4c4fcc65b646ce3474bcd-41065519.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMS85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by04ODcyLTBhMDRlMjcxZDlhNGM0ZmNjNjViNjQ2Y2UzNDc0YmNkLTQxMDY1NTE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/0/5/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84505005.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMC81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stODQ1MDUwMDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/4/epson-perfection-v550-photo-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-96058324.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvMi80L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjU1MC1waG90by1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stOTYwNTgzMjQuanBn
   Epson Perfection V550 valokuvaskanneri (13)
   Epson Perfection V550 valokuvaskanneri
   Topshot.fi Topshot.fi
   224, ? (offer_sdt_unknown)
   Topshot.fi Topshot.fi
   224, ? (offer_sdt_unknown)
   8
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNS80L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNS81L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNS82L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNS83L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NTcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNS84L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC81L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC82L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC83L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC84L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC85L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLXNlLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4OS5qcGc=
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta (22)
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   359.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   359.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V370 A4 skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/0/5/epson-perfection-v370-photo-96058205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/3/epson-perfection-v370-photo-100749503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/0/2/epson-epson-perfection-v370-photo-19552802.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvMC8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0xOTU1MjgwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224520.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224521.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224522.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224523.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi8zL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224524.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi80L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224525.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224526.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224527.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224528.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224529.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMi85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUyOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224530.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224531.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224532.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224533.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy8zL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224534.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy80L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224535.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224536.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224537.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224538.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224539.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvMy85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDUzOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224540.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224541.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224542.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224543.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC8zL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224544.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC80L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224545.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224546.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224547.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224548.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224549.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNC85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU0OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224550.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224551.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224552.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224553.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS8zL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224554.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS80L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224555.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224556.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224557.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224558.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/5/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224559.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNS85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU1OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224560.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224561.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224562.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/3/epson-epson-perfection-v370-photo-25224563.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi8zL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/4/epson-epson-perfection-v370-photo-25224564.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi80L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/5/epson-epson-perfection-v370-photo-25224565.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/epson-epson-perfection-v370-photo-25224566.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/epson-epson-perfection-v370-photo-25224567.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/epson-epson-perfection-v370-photo-25224568.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/epson-epson-perfection-v370-photo-25224569.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU2OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/epson-epson-perfection-v370-photo-25224570.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU3MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/epson-epson-perfection-v370-photo-25224571.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU3MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/epson-epson-perfection-v370-photo-25224572.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0yNTIyNDU3Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885725.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMi81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTcyNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885726.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMi82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTcyNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885727.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMi83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTcyNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885728.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMi84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTcyOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/2/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885729.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMi85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTcyOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885730.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885731.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/2/epson-epson-perfection-v370-photo-55885732.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy8yL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/3/epson-epson-perfection-v370-photo-55885733.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy8zL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/4/epson-epson-perfection-v370-photo-55885734.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy80L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/5/epson-epson-perfection-v370-photo-55885735.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy81L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/6/epson-epson-perfection-v370-photo-55885736.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy82L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/7/epson-epson-perfection-v370-photo-55885737.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy83L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/8/epson-epson-perfection-v370-photo-55885738.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy84L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/3/9/epson-epson-perfection-v370-photo-55885739.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMy85L2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTczOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/0/epson-epson-perfection-v370-photo-55885740.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvNC8wL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTc0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/4/1/epson-epson-perfection-v370-photo-55885741.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvNC8xL2Vwc29uLWVwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by01NTg4NTc0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/0/5/epson-perfection-v370-photo-96058205.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvMC81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by05NjA1ODIwNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/3/epson-perfection-v370-photo-100749503.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzUvMC8zL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjM3MC1waG90by0xMDA3NDk1MDMuanBn
   Epson Perfection V370 A4 skanneri (16)
   Epson Perfection V370 A4 skanneri
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   123.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   123.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Epson Perfection V800 skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-84504990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNi81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC0yNTAwMjg2NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvNC82L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC0zMDYwMDU0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi80L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC01NTk0NTYyNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC01NTk0NTYyNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNS81L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC01NzE1NDM1NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNS82L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC01NzE1NDM1Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/0/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-84504990.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOS8wL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stbWV0YWxsaWMtODQ1MDQ5OTAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/7/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058277.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNy83L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stbWV0YWxsaWMtOTYwNTgyNzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/8/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058278.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNy84L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stbWV0YWxsaWMtOTYwNTgyNzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/9/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058279.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNy85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stbWV0YWxsaWMtOTYwNTgyNzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/1/epson-perfection-v800-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-metallic-96058281.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvOC8xL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjgwMC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stbWV0YWxsaWMtOTYwNTgyODEuanBn
   Epson Perfection V800 skanneri (12)
   Epson Perfection V800 skanneri
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   593.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   593.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-215II Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-59741375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/4/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-84504974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzEvOS80L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0NTQxMTk0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvMS81L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0NTQxMzE1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNi8xL2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0Njk2MTYxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNi8yL2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0Njk2MTYyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNi8zL2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0Njk2MTYzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNi80L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0Njk2MTY0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNi81L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTI0Njk2MTY1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/canon-imageformula-p-215ii-59741375.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNy81L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLTU5NzQxMzc1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/7/4/canon-imageformula-p-215ii-sheet-fed-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-84504974.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNy80L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIxNWlpLXNoZWV0LWZlZC1zY2FubmVyLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay1ncmV5LTg0NTA0OTc0LmpwZw==
   Canon imageFORMULA P-215II Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa (8)
   Canon imageFORMULA P-215II Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Harmaa
   Dustin home Dustin home
   7.411183428621275 (61)
   290.57, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.411183428621275 (61)
   290.57, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvMi82L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjM4ODIzMjYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNi8zL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NjMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNi80L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNi81L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NjUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNi82L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtNzIwMC14LTcyMDBkcGktYmxhY2stMjQ1NDM0NjYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC8wL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC8xL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC8yL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC8zL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOC80L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgyMDBpLWFpLWZpbG0tc2xpZGUtc2Nhbm5lci03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay04NjI3ODM4NC5qcGc=
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta (15)
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Musta
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   449, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   449, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Brother DS-720D 600 x 600DPI A4 Valkoinen skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/0/brother-ds-720d-scanner-23465040.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNC8wL2Jyb3RoZXItZHMtNzIwZC1zY2FubmVyLTIzNDY1MDQwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/1/brother-ds-720d-scanner-23465041.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNC8xL2Jyb3RoZXItZHMtNzIwZC1zY2FubmVyLTIzNDY1MDQxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/2/brother-ds-720d-scanner-23465042.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNC8yL2Jyb3RoZXItZHMtNzIwZC1zY2FubmVyLTIzNDY1MDQyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/3/brother-ds-720d-scanner-23465043.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNC8zL2Jyb3RoZXItZHMtNzIwZC1zY2FubmVyLTIzNDY1MDQzLmpwZw==
   Brother DS-720D 600 x 600DPI A4 Valkoinen skanneri (7)
   Brother DS-720D 600 x 600DPI A4 Valkoinen skanneri
   Jimms.fi Jimms.fi
   149, ? (offer_sdt_unknown)
   Jimms.fi Jimms.fi
   149, ? (offer_sdt_unknown)
   5
   good_buy
  • Rollei DF-S 100 SE Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzYvNy84L3JvbGxlaS1kZi1zMTAwLTU1MTMyOTc1LTI0NDc5Njc4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzcvOC8yL3JvbGxlaS1kZi1zMTAwLTU1MTMyOTc1LTI0NDc5NzgyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMy85L3JvbGxlaS1kZi1zMTAwLTU1MTMyOTc1LTI0NDc5ODM5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvOC8xL3JvbGxlaS1kZi1zLTEwMC1zZS0yNDc5Njk4MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvOC8yL3JvbGxlaS1kZi1zLTEwMC1zZS0yNDc5Njk4Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvOC8zL3JvbGxlaS1kZi1zLTEwMC1zZS0yNDc5Njk4My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvOC80L3JvbGxlaS1kZi1zLTEwMC1zZS0yNDc5Njk4NC5qcGc=
   Rollei DF-S 100 SE Musta (29)
   Rollei DF-S 100 SE Musta
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   96.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   96.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8100 Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Sininen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/4/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-84504941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/0/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/2/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543443.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC8zL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibHVlLTI0NTQzNDQzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543444.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC80L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibHVlLTI0NTQzNDQ0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543445.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC81L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibHVlLTI0NTQzNDQ1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/6/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC82L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibHVlLTI0NTQzNDQ2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/7/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543447.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC83L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibHVlLTI0NTQzNDQ3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/8/plustek-opticfilm-8100-film-slide-7200-x-7200dpi-blue-24543448.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC84L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibHVlLTI0NTQzNDQ4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/4/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-84504941.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNC8xL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODQ1MDQ5NDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/0/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278390.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOS8wL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODYyNzgzOTAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/1/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278391.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOS8xL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODYyNzgzOTEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/2/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278392.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOS8yL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODYyNzgzOTIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/3/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278393.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOS8zL3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODYyNzgzOTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/4/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278394.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOS80L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODYyNzgzOTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/9/5/plustek-opticfilm-8100-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-blue-86278395.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvOS81L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTgxMDAtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsdWUtODYyNzgzOTUuanBn
   Plustek OpticFilm 8100 Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Sininen (18)
   Plustek OpticFilm 8100 Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Sininen
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.04713801785585 (4)
   258, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.04713801785585 (4)
   258, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Technaxx DIGISCAN DS-02
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/3/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/4/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005834.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/5/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/6/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/7/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/8/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/3/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005833.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy8zL3RlY2huYXh4LWRpZ2lzY2FuLWRzLTAyLWJsYWNrLTk2MDA1ODMzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/4/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005834.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy80L3RlY2huYXh4LWRpZ2lzY2FuLWRzLTAyLWJsYWNrLTk2MDA1ODM0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/5/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005835.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy81L3RlY2huYXh4LWRpZ2lzY2FuLWRzLTAyLWJsYWNrLTk2MDA1ODM1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/6/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005836.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy82L3RlY2huYXh4LWRpZ2lzY2FuLWRzLTAyLWJsYWNrLTk2MDA1ODM2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/7/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005837.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy83L3RlY2huYXh4LWRpZ2lzY2FuLWRzLTAyLWJsYWNrLTk2MDA1ODM3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/3/8/technaxx-digiscan-ds-02-black-96005838.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMy84L3RlY2huYXh4LWRpZ2lzY2FuLWRzLTAyLWJsYWNrLTk2MDA1ODM4LmpwZw==
   Technaxx DIGISCAN DS-02 (17)
   Technaxx DIGISCAN DS-02
   Data-Systems Data-Systems
   6.33259653458037 (13)
   80.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Data-Systems Data-Systems
   6.33259653458037 (13)
   80.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNi82L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjg1MC0yNTAwMjg2Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzIvMC85L2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjg1MC0zMDU1NDIwOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzYvMy8xL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjg1MC01NzA5MTYzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzYvMy8yL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjg1MC01NzA5MTYzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzEvNC8yL2Vwc29uLXBlcmZlY3Rpb24tdjg1MC01NzE1NDE0Mi5qcGc=
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta (4)
   Epson Perfection V850 Tasoskanneri 6400 x 9600DPI A4 Musta
   Topshot.fi Topshot.fi
   854, ? (offer_sdt_unknown)
   Topshot.fi Topshot.fi
   854, ? (offer_sdt_unknown)
   5
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMS82L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIwOGlpLTMwMTY1ODE2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzgvMS83L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIwOGlpLTMwMTY1ODE3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvMi83L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIwOGlpLTMwMjk4NDI3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvMi84L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIwOGlpLTMwMjk4NDI4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOS80L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIwOGlpLWFkZi1zY2FubmVyLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay04NDUwNDk5NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvOS81L2Nhbm9uLWltYWdlZm9ybXVsYS1wLTIwOGlpLWFkZi1zY2FubmVyLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay04NDUwNDk5NS5qcGc=
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta (4)
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Musta
   Jimms.fi Jimms.fi
   141, ? (offer_sdt_unknown)
   Jimms.fi Jimms.fi
   141, ? (offer_sdt_unknown)
   5
   good_buy
  • Rollei DF-S 310 SE Film/slide scanner Musta skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/1/7/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-68609417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/5/rollei-df-s-310-se-78991395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/5/6/rollei-df-s-310-se-83720856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/2/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/3/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/4/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/5/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/6/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/7/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/1/7/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-68609417.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzQvMS83L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci02ODYwOTQxNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/9/5/rollei-df-s-310-se-78991395.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvOS81L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS03ODk5MTM5NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/5/6/rollei-df-s-310-se-83720856.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzgvNS82L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS04MzcyMDg1Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/2/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505032.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMy8yL3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci04NDUwNTAzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/3/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505033.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMy8zL3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci04NDUwNTAzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/4/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505034.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMy80L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci04NDUwNTAzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/5/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505035.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMy81L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci04NDUwNTAzNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/6/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505036.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMy82L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci04NDUwNTAzNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/7/rollei-df-s-310-se-film-slide-scanner-black-scanner-84505037.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvMy83L3JvbGxlaS1kZi1zLTMxMC1zZS1maWxtLXNsaWRlLXNjYW5uZXItYmxhY2stc2Nhbm5lci04NDUwNTAzNy5qcGc=
   Rollei DF-S 310 SE Film/slide scanner Musta skanneri (17)
   Rollei DF-S 310 SE Film/slide scanner Musta skanneri
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   129.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   129.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzIvNS8zL2Jyb3RoZXItZHM2MTAtMTkzNTIyNTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvNy8xL2Jyb3RoZXItZHMtNjIwLXNjYW5uZXItMjM0MjI2NzEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvNy8yL2Jyb3RoZXItZHMtNjIwLXNjYW5uZXItMjM0MjI2NzIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvNy8zL2Jyb3RoZXItZHMtNjIwLXNjYW5uZXItMjM0MjI2NzMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzYvNy80L2Jyb3RoZXItZHMtNjIwLXNjYW5uZXItMjM0MjI2NzQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzIvMC81L2Jyb3RoZXItZHM2MTAtNTAyMjQyMDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzIvMC82L2Jyb3RoZXItZHM2MTAtNTAyMjQyMDYuanBn
   Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri (4)
   Brother DS-620 Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Valkoinen skanneri
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   108.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   108.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Jobo Snapscan 9000
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/9/2/jobo-snapscan-9000-18631892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/9/2/jobo-snapscan-9000-18631892.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvOS8yL2pvYm8tc25hcHNjYW4tOTAwMC0xODYzMTg5Mi5qcGc=
   Jobo Snapscan 9000 (15)
   Jobo Snapscan 9000
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   149.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Digitarvike.fi Digitarvike.fi
   149.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 135 filmiskanneri diaskanneri ja negaskanneri
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/4/6/plustek-opticfilm-135-filmiskanneri-diaskanneri-ja-negaskanneri-69306146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/4/6/plustek-opticfilm-135-filmiskanneri-diaskanneri-ja-negaskanneri-69306146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNC82L3BsdXN0ZWstb3B0aWNmaWxtLTEzNS1maWxtaXNrYW5uZXJpLWRpYXNrYW5uZXJpLWphLW5lZ2Fza2FubmVyaS02OTMwNjE0Ni5qcGc=
   Plustek OpticFilm 135 filmiskanneri diaskanneri ja negaskanneri (13)
   Plustek OpticFilm 135 filmiskanneri diaskanneri ja negaskanneri
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.04713801785585 (4)
   363, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.04713801785585 (4)
   363, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  • Fujitsu ScanSnap S1300i Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-19292799.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/4/7/fujitsu-scansnap-s1300i-19812147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/6/fujitsu-scansnap-s1300i-21117926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/7/fujitsu-scansnap-s1300i-21117927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/8/fujitsu-scansnap-s1300i-21117928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/9/fujitsu-scansnap-s1300i-21117929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/0/fujitsu-scansnap-s1300i-21117930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/6/9/fujitsu-scansnap-s1300i-24334369.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/1/fujitsu-scansnap-s1300i-24334371.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/2/fujitsu-scansnap-s1300i-24334372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/3/fujitsu-scansnap-s1300i-24334373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/4/fujitsu-scansnap-s1300i-24334374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-24334375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-24334376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/8/fujitsu-scansnap-s1300i-24334378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/7/fujitsu-scansnap-s1300i-32806597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/8/fujitsu-scansnap-s1300i-32806598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-32806599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/0/fujitsu-scansnap-s1300i-32806600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/1/fujitsu-scansnap-s1300i-32806601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/2/fujitsu-scansnap-s1300i-32806602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/3/fujitsu-scansnap-s1300i-32806603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-41878875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-41878876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-19292799.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvOS85L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTE5MjkyNzk5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/4/7/fujitsu-scansnap-s1300i-19812147.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvNC83L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTE5ODEyMTQ3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/6/fujitsu-scansnap-s1300i-21117926.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi82L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTIxMTE3OTI2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/7/fujitsu-scansnap-s1300i-21117927.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi83L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTIxMTE3OTI3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/8/fujitsu-scansnap-s1300i-21117928.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi84L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTIxMTE3OTI4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/9/fujitsu-scansnap-s1300i-21117929.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi85L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTIxMTE3OTI5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/0/fujitsu-scansnap-s1300i-21117930.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy8wL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTIxMTE3OTMwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/6/9/fujitsu-scansnap-s1300i-24334369.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNi85L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0MzY5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/1/fujitsu-scansnap-s1300i-24334371.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy8xL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0MzcxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/2/fujitsu-scansnap-s1300i-24334372.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy8yL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0MzcyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/3/fujitsu-scansnap-s1300i-24334373.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy8zL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0MzczLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/4/fujitsu-scansnap-s1300i-24334374.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy80L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0Mzc0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-24334375.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy81L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0Mzc1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-24334376.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy82L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0Mzc2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/7/8/fujitsu-scansnap-s1300i-24334378.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvNy84L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTI0MzM0Mzc4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806594.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS80L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NTk0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806595.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS81L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NTk1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806596.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS82L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NTk2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/7/fujitsu-scansnap-s1300i-32806597.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS83L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NTk3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/8/fujitsu-scansnap-s1300i-32806598.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS84L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NTk4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/9/fujitsu-scansnap-s1300i-32806599.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS85L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NTk5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/0/fujitsu-scansnap-s1300i-32806600.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC8wL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjAwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/1/fujitsu-scansnap-s1300i-32806601.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC8xL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjAxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/2/fujitsu-scansnap-s1300i-32806602.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC8yL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjAyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/3/fujitsu-scansnap-s1300i-32806603.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC8zL2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjAzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/4/fujitsu-scansnap-s1300i-32806604.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC80L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjA0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/5/fujitsu-scansnap-s1300i-32806605.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC81L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjA1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/6/fujitsu-scansnap-s1300i-32806606.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvMC82L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTMyODA2NjA2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/7/5/fujitsu-scansnap-s1300i-41878875.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzgvNy81L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTQxODc4ODc1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/7/6/fujitsu-scansnap-s1300i-41878876.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzgvNy82L2Z1aml0c3Utc2NhbnNuYXAtczEzMDBpLTQxODc4ODc2LmpwZw==
   Fujitsu ScanSnap S1300i Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Hopea (5)
   Fujitsu ScanSnap S1300i Arkkisyöttö skanneri 600 x 600DPI A4 Musta, Hopea
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   266.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   266.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • I.R.I.S. IRISCan Mouse 2 Mouse scanner 300 x 300DPI A3 Musta, Sininen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/2/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-29569502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/3/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-29569503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-29578276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/1/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/2/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/0/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891715.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891718.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/2/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/2/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-29569502.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzUvMC8yL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi0yOTU2OTUwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/3/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-29569503.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzUvMC8zL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi0yOTU2OTUwMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-29578276.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNy82L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi0yOTU3ODI3Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787924.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi80L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787925.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi81L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTI1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787926.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi82L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTI2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787928.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi84L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTI4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/2/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787929.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMi85L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTI5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/1/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787931.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy8xL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTMxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/2/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787932.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy8yL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTMyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787933.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy8zL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTMzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787934.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy80L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTM0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787936.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy82L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTM2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787939.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy85L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTM5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/0/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787940.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC8wL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787944.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC80L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQ0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787945.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC81L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQ1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787946.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC82L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQ2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787947.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC83L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQ3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787948.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC84L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQ4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-78787949.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvNC85L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc4Nzg3OTQ5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/5/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891715.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMS81L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzE1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/8/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891718.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMS84L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzE4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/1/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891719.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMS85L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/2/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891722.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi8yL2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzIyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/4/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891724.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi80L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/6/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891726.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi82L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzI2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/7/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891727.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi83L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzI3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/9/i-r-i-s--iriscan-mouse-2-mouse-scanner-300-x-300dpi-a3-black-blue-79891729.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi85L2ktci1pLXMtLWlyaXNjYW4tbW91c2UtMi1tb3VzZS1zY2FubmVyLTMwMC14LTMwMGRwaS1hMy1ibGFjay1ibHVlLTc5ODkxNzI5LmpwZw==
   I.R.I.S. IRISCan Mouse 2 Mouse scanner 300 x 300DPI A3 Musta, Sininen (5)
   I.R.I.S. IRISCan Mouse 2 Mouse scanner 300 x 300DPI A3 Musta, Sininen
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   62.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   62.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  • Plustek OpticPro A320 Tasoskanneri A3
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/5/5/plustek-opticpro-a320-24302455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/5/5/plustek-opticpro-a320-24302455.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzQvNS81L3BsdXN0ZWstb3B0aWNwcm8tYTMyMC0yNDMwMjQ1NS5qcGc=
   Plustek OpticPro A320 Tasoskanneri A3 (5)
   Plustek OpticPro A320 Tasoskanneri A3
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.04713801785585 (4)
   587, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Reaxon.fi Reaxon.fi
   8.04713801785585 (4)
   587, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  2 8
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Kaksipuolinen skannaus DEFAULT
    • kylla_
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 240 € (budget)
   • 240 € - 475 € (price_240_480)
   • 475 € - 1170 € (price_480_1200)
   • ≥ 1170 € (price_1200)
  • Kaksipuolinen skannaus (kaksipuolinen_skannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Skannausresoluutio (optinen_skannausresoluutio):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
   • 300 x 600 dpi (300_x_600_dpi)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400_dpi)
   • 1600 x 3200 dpi (1600_x_3200_dpi)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800_dpi)
   • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
   • 4800 х 4800 dpi (4800_4800_dpi)
   • 5300 - 10600 dpi (5300_10600_dpi)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
   • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
  • Filmiskannaus (filmiskannaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Päivittäinen käyttömäärä (max) (daily_duty_cycle_max_):
   • < 1000 sivua (daily_duty_cycle_max__1000)
   • 1000 sivua - 3000 sivua (daily_duty_cycle_max__1000_3000)
   • 3000 sivua - 5000 sivua (daily_duty_cycle_max__3000_5000)
   • ≥ 5000 sivua (daily_duty_cycle_max__5000)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi