x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Webkamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Webkamerat

  • Yleiset tiedot

   Webkamera ei ole vain chatohjelmien jatke, vaan sillä voi myös ottaa kuvia ja tehdä filmejä. Jotkut webkamerat toimivat jopa turvakameroina. Etsit webcamia, mutta kaipaat hieman apua valinnan tekoon. Tässä tekstissä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • webkamera tyyppejä,
   • webkameran toiminnot,
   • webkameroiden teknisiä tietoja,
   • lisäosia webkameroille,
   • suosittuja webcam-merkkejä.


   Ostovinkkejä
   Webkameraa ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Resoluutio: ilmoittaa kuvan tarkkuuden pikseleissä. Mitä korkeampi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Webkamera, jossa 640x480 resoluutio muodostaa terävän kuvan.
   2. Frames per second (fps): taajuus, jolla kuva päivitetään. Mitä korkeampi taajuus, sitä tasaisempi kuva. 30 fps on tarpeeksi korkea tasaisen kuvan luomiseksi.
   3. Ääni: joissain webcameissa on mikrofoni. Äänenlaatu ei kuitenkaan välttämättä ole paras mahdollinen. Tietokonemikrofonit ovat usein parempia laadultaan ja niitä voi vertailla täällä.
   4. Käyttöhelppous: Onko webkamera helppo kiinnittää? Onko se nk. plug & play? Mitä ohjelmia kuuluu pakettiin?
   5. Valo: hämärässä kuvaaminen tuottaa huonoa kuvaa. Varmista siis, että käytät webkameraa hyvässä valaistuksessa. Joissain malleissa on lamppu itsessään.

   Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.com:sta


   Webkamera tyyppejä

   Webkameroita on erilaisia. Ne voidaan jaotella näyttöön kiinnitettäviksi tai stand alone-versioiksi. Kiinnitettävät kiinnitetään usein näytön päälle tai sivulle. Stand alone webcamin voi asettaa seisomaan alustalle. Niiden sijoitusmahdollisuudet ovat suuremmat. Kamera yhdistetään tietokoneeseen usein usb:llä mutta langaton webkamera, jota voi käyttää jopa kymmenien metrien etäisyydeltä tietokoneesta, on parempi joihinkin tilanteisiin.

   Webkameran toiminnot
   Webkameran tärkein toiminto on kuvata kasvoja kun istuu tietokoneen äärellä ja haluaa kommunikoida interaktiivisesti tietokoneen kautta. Sen lisäksi niillä voi ottaa kuvia ja kuvata filmejä. Sen lisäksi webkamerassa voi olla muita toimintoja, kuten:

   • Liikkeentunnistin
   • Kasvontunnistin
   • Panoraamakuvaus
   • Snapshot
   • Zoom

   Tarkemmat selitykset toiminnoista löytyy täältä.

   Webkameroiden teknisiä tietoja
   Yllä mainittujen asioiden lisäksi webkameran sensoriin on hyvä kiinnittää huomiota webcamia ostaessa. Sensori on itseasiassa tärkein webkameran tarkkuutta määrittävä tekijä. Suurimmassa osassa webkameroita on CMOS sensori. Ne eivät ole kovin kalliita. Hieman kalliimpi vaihtoehto on CCD sensori, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja paremman kuvanlaadun. Stil-kuvien resoluutio on näissä kameroissa parempi. Filmikuvan latuun sensorin tyyppi ei juurikaan vaikuta.

   Lisäosia webkameroille

   Tärkeimpiä lisäosia webkameraan ovat:


   Suosittuja webcam-merkkejä

   Suosittuja webkameramerkkejä ovat muun muassa Logitech, Microsoft ja Trust.

   Vertaile täällä webkameroita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko webkameralla ottaa myös valokuvia?
   Kyllä, jos kamerassa on tämä ominaisuus.

   Jos kuvaan webkameralla videon, minne se tallentuu?
   Kamerasta ja asetuksista riippuen videon voi tallentaa joko tietokoneen kovalevylle tai kameran muistikortille.

   Voinko käyttää webkameraa turvakamerana?
   Kyllä, silloin on hyötyä turvasensoreista, jotka huomattuaan liikettä aloittavat kuvauksen.

   Miten liitän webkameran tietokoneeseeni?
   Suurin osa webkameroista toimii plug & play -periaatteella. Ensin asennetaan kameran mukana tuleva ohjelma koneelle. Sitten liitetään vain kameran johto (usein usb) tietokoneeseen ja kamera on käyttövalmis. Kameran ohjelman avulla voi säätää kameran asetuksia ja käyttää sen eri ominaisuuksia. On olemassa myös tietokoneeseen sisäänrakennettuja webkameroita.

   Meneekö webkamera pois päältä kun suljen tietokoneen?
   Kyllä. Voit myös käyttää linssinsuojusta kuvauksen estämiseksi.

   Voiko kuka tahansa nähdä minut kun käytän webkameraa?
   Ei normaalisti. Sinut voi nähdä ainoastaan ne, joille itse annat luvan ohjelman välityksellä. On kuitenkin olemassa pieni mahdollisuus, että joku näkisi webkameran kuvan koneeltasi, jos sinne on vapaa pääsy eikä palomuuria suojaamassa. Voi olla myös viruksia, jotka on kehitetty kaappaamaan webkameran kuvaa koneilta.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista webkameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kasvojen seuranta
   Kasvojen seuranta tarkentaa kuvan kasvoihin vaikka päätä liikutettaisiin kameran edessä.

   Liiketunnistin
   Sensori webkamerassa, joka käynnistää filmaamisen automaattisesti. Liiketunnistimen ja tietynlaisen ohjelman avulla webcamista saa helposti tehtyä valvontakameran.

   Linssiluukku
   Linssinsuojus sulkee estää kuvauksen ja suojaa linssiä. Sillä voit varmistaa, ettei sinua kuvata silloin, kun et sitä halua.

   Max. kameran resoluutio
   Webkameralla otettavien valokuvien laatua määrittää eniten maksimi kameran resoluutio eli valokuvan koko, joka on useimmiten 640x480 pikseliä. Mitä suurempi maksimiresoluutio, sitä suurempi ja tarkempi kuva. Valokuville on kamerassa usein suurempi resoluutio kuin videoille.

   Max. video resoluutio
   Webkamerat on suunniteltu ainoastaan internet-käyttöön, siksi niiden kuvanlaatu ei ole kovin hyvä, koska silloin videon siirtäminen on hitaampaa. Webkameran videokuvaa määrittää eniten resoluutio, joka on useimmiten 640x480 pikseliä. Se ei ole suuri, mutta keskustelukäyttöön ja pienten filmien tekemiseen usein riittävä. Mitä suurempi on maksimiresoluutio, sitä suurempi video ja parempi kuvanlaatu. Resoluution lisäksi videon kuvanlaatuun vaikuttaa kameran nopeus, joka ilmoitetaan kuvien määränä sekunnissa. Se tarkoittaa kuinka monta kuvaa sekunnin aikana kamera lähettää eli miten tiheästi se kuvan päivittää. Mitä suurempi kuvamäärä / sekunti, sitä parempilaatuinen video.

   Megapikseli
   Kertoo kuinka isoja kuvia kamera voi ottaa (pikseleiden eli kuvapisteiden määrä). Kuvan koko ilmoitetaan megapikseleinä.

   Panoramakuvaus
   Webkamera liikkuu vaakatasossa oikealle ja vasemmalle, jolloin kuvaus pinta-alaa saa suurennettua.

   Plug & Play
   Suurin osa webkameroista toimii plug & play -periaatteella. Ensin asennetaan kameran mukana tuleva ohjelma koneelle. Sitten liitetään vain kameran johto (usein usb) tietokoneeseen ja kamera on käyttövalmis. Kameran ohjelman avulla voi säätää kameran asetuksia ja käyttää sen eri ominaisuuksia.

   Sensori
   Webkameran sensori on sen tärkein osa kuvanlaadun kannalta. Suurimmassa osassa webkameroita on CMOS sensori. Hieman kalliimpi vaihtoehto on CCD sensori, joka tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja paremman kuvanlaadun.

   Snapshot-painike
   Snapshot-painikkeella videon voi pysäyttää hetkeksi ja ottaa kameralla siitä valokuvan.

   Statiivi
   Webkamerat kiinnitetään usein näytön päälle tai sivulle statiivilla. On myös kameroita, jotka voi asettaa seisomaan alustalle. Niiden sijoitusmahdollisuudet ovat suuremmat.

   Videoformaatti
   Videot tallennetaan digitaalisessa tallennusmuodossa eli formaatissa, joka on yleensä AVI tai MPEG4. Videotiedostot pakataan, jotta ne vievät vähemmän tilaa.

   Virtalähde
   Webkamera saa tarvitsemansa energian PC:n kautta, paristoista tai akusta.

   Zoom
   Kuvan saa lähemmäs tai kauemmas.

   • Tarjoukset Webkameroiden tarjoukset
   • Microsoft Microsoft
   • Logitech Logitech
   • Trust
   • 1920 x 1080 1920 x 1080 Megapixeliä
   • Kiinteä mikrofoni Kiinteä mikrofoni
   • Full HD Full HD
   • Edullisimmat Edullisimmat webkamerat
  • Logitech BCC950 ConferenceCam
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156243509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692074.jpg
   Logitech Logitech BCC950 ConferenceCam BCC950 ConferenceCam BCC950 ConferenceCam Kokous- / verkkokamera sisäänrakennetulla kaiutinpuhelimella ja kauko-ohjauksella. Videopuhelut maks. 1920 x 1080 pixeliä, USB 2.0, musta.Logitech ConferenceCam yhdistää ammattimaisen HD-videon ja kaiutinpuhelimen erinomaisella äänentoistolla yhdeksi ratkaisuksi fantastiseen hintaan. ConferenceCam on täydellinen pienten ryhmien videoneuvotteluihin ja sopii mihin tahansa toimistossa - panoroi, kallista ja zoomaa kaukosäätimellä. Liitetään USB:n kautta ja se toimii useimpien videoneuvottelusove... (3)
   6.25 (1)
   Logitech BCC950 ConferenceCam
   Conference on tässä pieni työryhmä.
   Hyvä kuuluvuus, mutta kapea kuvakulma kuuloetäisyydellä.
   6.0
   0 10
  Webkamerat 6.25 (1)
  0 - 24
  • Logitech C270 HD Webcam
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759328.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077875.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077874.jpg
   Logitech Logitech C270 HD Webcam C270 HD Webcam C270 HD Webcam Logitech HD Webcam C270. Helppoja HD-videopuheluita. Nautit HD 720p -videopuheluista yleisimmillä pikaviestinohjelmistoilla ja Logitech Vid HD -ohjelmistolla. Se on ilmainen, nopea ja helppo tapa nähdä rakkaimpasi kasvokkain. Lähetä perheellesi tai ystävillesi kuva, kun sinulla ei ole aikaa puhua tai nauhoittaa videota. Ota 3 megapikselin kuva (interpoloitu) vain yhdellä näppäimenpainalluksella. Logitech RightLight-tekniikan ansiosta web-kamera mukautuu heikkoon valaistukseen automaattisesti ... (38)
   Logitech C270 HD Webcam
   • 05053485527352
   • 04122013023541
   • 05099206023802
   • 00509920602375
   • 05053313946492
   • 50992060642014
   • 04102013023802
   • 06332178956273
   • 06092013023521
   • 00013686005054
   • 04055895508502
   • 05055410436388
   • 05054484580218
   • 06441233668232
   • 05099206023758
   • 05092013023607
   • 08978467418909
   • 05099206064201
   • 04877496604687
   • 05054565418997
   • 07346464067580
   • 05112013023503
   • 05052916493600
   • 05053106060459
   • 06920377901837
   • 00797045606334
   • 05053380441609
   • 00734646406772
   • 05712505140215
   • 05053252163356
   • 00644535525616
   • 07346469671980
   • 05054230513101
   • 04055895508496
   • 04102013023635
   • 08112013030805
   • 05053676761039
   • 01112013030642
   • 00102013023417
   • 01102013023812
   • 04053162246294
   • 00734646967198
   • 05052461008403
   • 00151903002506
   • 05054629418994
   • 00079531730861
   • 00734646406765
   • 05052461555785
   • 00734646406802
   • 00063998397941
   • 05052217078261
   • 00791963139738
   • 05081952943176
   • 05053118022285
   • 00785307925569
   • 07897412394611
   • 05099206023819
   • 05053460921601
   • 05053973180052
   • 07092013023704
   • 04054842255476
   • 00804993514052
   • 05053313219831
   • 08978467394876
   • 00872182804369
   • 05052584442450
   • 05102013023535
   • 00734646406758
   • 00689266321274
   • 80D2983
   • 3413967
   • 960-000636
   • 960-000635
   • 5785692
   • 3248348
   • 3234180
   • 960-001063
   • 14N0822E
   • 960-000582
   • 80D2983BL, 80D2983
   • 8647947
   11
   good_buy
   32.90 EUR
  • Acer QHD Conference Webcam
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172251873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176551257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172078008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172221668.jpg
   Acer Acer QHD Conference Webcam QHD Conference Webcam QHD Conference Webcam Suoratoistokamera työpöytäkäyttöön Videon enimmäisresoluutio: 2604 x 1956 Sisäänrakennettu monisuuntamikrofoni (21)
   Acer QHD Conference Webcam
   • 04710886285861
   • GP.OTH11.02M
   • W125937868
   9
   good_buy
   deal
   64.80 EUR
  • Logitech C920 HD Pro Webcam, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154025637.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144810990.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103660833.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144810992.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144810991.jpg
   Logitech Logitech C920 HD Pro Webcam, Musta C920 HD Pro Webcam, Musta C920 HD Pro Webcam, Musta Verkkokamera, väri, 1920 x 1080, audio, USB 2.0, H.264 (20)
   Logitech C920 HD Pro Webcam, Musta
   • 05054230806500
   • 04055895508625
   • 05054533455801
   • 05052916653202
   • 03610480115629
   • 00013591042847
   • 05711045315671
   • 05054531207280
   • 05099206027930
   • 04055895232629
   • 05054230198094
   • 05054629595619
   • 05147841678656
   • 05054533391468
   • 05054484455806
   • 04055895855569
   • 05099206027916
   • 00013201160657
   • 05054063057049
   • 04055895508618
   • 03102015020329
   • 05053106743185
   • 05052883683813
   • 05099206061309
   • 05054230760277
   • 05099206027923
   • 960-001055
   • 4438471
   • 8230630
   • LTC920
   • 960-000768
   • 960-000767
   • 4375561
   • 2743158
   8
   good_buy
   82.00 EUR
  • Logitech Brio 4K Stream Edition
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109552533.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173073463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173073455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173073458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173072776.jpg
   Logitech Logitech Brio 4K Stream Edition Brio 4K Stream Edition Brio 4K Stream Edition Suunniteltu laadukkaaseen suoratoistoon Huippulaadukasta kuvaa live-lähetyksiäsi varten esimerkiksi Twitchissä ja YouTubessa. Suoratoista mitä vain haluat 4K-tarkkuudella 30 kuvaa sekunnissa tai sujuvalla 1080p-tarkkuudella 60 kuvaa sekunnissa. Upeiden ominaisuuksien ansiosta saat aina luotettavaa ja laadukasta kuvamateriaalia suoratoistoasi varten. 4K -laatuista suoratoistoa Suoratoista ja tallenna tarkkaa Full HD -videokuvaa. Lasiobjektiivi ja 4K täysteräväpiirto tallentavat tarkasti kaikki... (10)
   Logitech Brio 4K Stream Edition
   • 05099206075078
   • 960-001194
   • 4608899
   • 9702643
   10
   good_buy
   210.00 EUR
  • Trust Exis Webkamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153485762.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167930809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167930807.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146778159.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167930810.jpg
   Trust Trust Exis Webkamera Exis Webkamera Exis Webkamera Trust Exis -webkameran avulla osallistut etäkokouksiin ja puhut internetpuheluita lähimmäistesi kanssa 640 x 480p -resoluutiolla. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta et tarvitse erillistä mikrofonia. Kytke kamera tietokoneeseen ja aloita keskustelu. (53)
   Trust Exis Webkamera
   • 08713439170030
   • 05053485546087
   • 154235
   • 17003
   3
   good_buy
   deal
   23.98 EUR
  • Logitech C930e HD Webcam
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150598845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110163564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110163566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110163568.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110163565.jpg
   Logitech Logitech C930e HD Webcam C930e HD Webcam C930e HD Webcam Verkkokamera, väri, 1920 x 1080, audio, USB 2.0, H.264 (5)
   Logitech C930e HD Webcam
   • 06920377909789
   • 05099206045200
   • 05099206023130
   • 05053866315417
   • 04054318631667
   • 960-000972
   • 6104644
   • 1739813
   13
   good_buy
   126.90 EUR
  • Logitech C920s HD Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173056280.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173056290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173056289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173056281.jpg
   Logitech Logitech C920s HD Pro C920s HD Pro C920s HD Pro Yksinkertainen, mutta tehokas Logitech C920s Pro HD -webkamerassa on kaikki tarvittava videopuheluiden puhumiseen. Se on varustettu HD-automaattitarkennuksella ja valoa korjaavalla teknologialla, jotka tuottavat laadukasta kuvaa elävillä väreillä. (10)
   Logitech C920s HD Pro
   • 05099206082199
   • 6291313
   • 5099206082199
   • 960-001252
   6
   good_buy
   99.00 EUR
  • Logitech Logitech C922 HD Pro Stream
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137722959.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109499124.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96067404.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96067400.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96067398.jpg
   Logitech Logitech Logitech C922 HD Pro Stream Logitech C922 HD Pro Stream Logitech C922 HD Pro Stream Logitech C922 Pro Stream webkameralla voit striimata pelivideoita ja muita videotallenteita Full HD 1080p -laadulla. Mukana kameran pöytäjalusta. (5)
   Logitech Logitech C922 HD Pro Stream
   • 05099206066977
   • LTGC922STREAM
   • 960-001088
   • 3714841
   • 8976819
   10
   good_buy
   deal
   111.90 EUR
  • Sony HD-kamera SONY PS5
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170988441.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167809093.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179363703.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167708343.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163766466.jpg
   Sony Sony HD-kamera SONY PS5 HD-kamera SONY PS5 HD-kamera SONY PS5 Kaksoislinsseillä, 1080p-tallennuksella ja kiinteällä tuella varustettu HD-kamera toimii saumattomasti PS5-taustanpoistotyökalujen kanssa, jotta voit olla kuvan keskipisteenä. Luo nopeasti tallenne tai lähetä kuvaa itsestäsi ja pelistä langattoman DualSense-ohjaimen luontinäppäimellä. Ikuista ikimuistoiset hetket 1080p-tallennus Kuvaa parhaimmat hetkesi pelien parissa terävällä Full HD -laadulla kameran kaksoislaajakulmalinsseillä. Luo nopeasti tallenne tai lähetä kuvaa itsestäsi ja pelistä l... (6)
   Sony HD-kamera SONY PS5
   • 00711719321200
   • 9321200
   • 6915455
   • P5AEACSNY32120
   9
   good_buy
   deal
   66.98 EUR
  • Xiaomi Nettikamera Xiaomi Imilab CMSXJ22A 1080 p Full HD 30 FPS Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181842260.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181929581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171191683.jpg
   Xiaomi Xiaomi Nettikamera Xiaomi Imilab CMSXJ22A 1080 p Full HD 30 FPS Musta Nettikamera Xiaomi Imilab CMSXJ22A 1080 p Full HD 30 FPS Musta Nettikamera Xiaomi Imilab CMSXJ22A 1080 p Full HD 30 FPS Musta A simple affordable and functional webcam from XiaomiImilab Full HD 1080P is a simple and affordable but functional webcam from XIaomi. The device provides excellent video quality with minimal delays and also records images un Full HD resolution at 30 frames per second. All thanks to the high-quality 2- megapixel sensor.Consistent and transparent video conferencingImilab Full HD 1080p webcam is ideal for everyday use. The device works perfectly with Skype/MS teams/Zoom offering great function... (10)
   Xiaomi Nettikamera Xiaomi Imilab CMSXJ22A 1080 p Full HD 30 FPS Musta
   • 06971085310312
   • CMSXJ22A
   • 82832
   6
   good_buy
   24.25 EUR
  • Logitech BRIO 4K Ultra HD-webcam
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137723962.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110163629.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156294024.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110163623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96066383.jpg
   Logitech Logitech BRIO 4K Ultra HD-webcam BRIO 4K Ultra HD-webcam BRIO 4K Ultra HD-webcam Ota käyttöösi maailman teknisesti kehittynein verkkokamera. Saat ammattilaislaatua konferenssipuheluihin, suoratoistoon tai videokuvan tallentamiseen. Logitech BRIO tuo tullessaan ominaisuuksia, joiden avulla saat hämmästyttävää videokuvaa kaikissa ympäristöissä. Ensimmäisessä 4K-ultrateräväpiirtokamerassamme on viisinkertainen digitaalinen zoomaus ja, RightLight 3 ja HDR. Taustan korvaaminen antaa vapautta tavata missä tahansa. Logitech BRIO 4K Ultra HD webcam - Verkkokamera - väri - 4096 x ... (8)
   Logitech BRIO 4K Ultra HD-webcam
   • 05099206068100
   • 01401197003598
   • 960-001106
   • 9228540
   • 4Z60Q99178
   • LTCBRIO
   7
   good_buy
   188.99 EUR
  • Lenovo 500 FULL HD WIN HELLO WEBCAM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152236436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152236441.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152236437.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152236438.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152236440.jpg
   Lenovo Lenovo 500 FULL HD WIN HELLO WEBCAM 500 FULL HD WIN HELLO WEBCAM 500 FULL HD WIN HELLO WEBCAM A USB Video Class (UVC) compliant video camera designed for teleconferencing applications on desktop or laptop. It's a reliable digital video device to transfer video data with HD quality through a high-speed USB interface in Full HD mode.It's easy to operate, and functional mechanical mechanism creates an excellent user experience. It feeds or streams its image in real-time through a computer to a computer network, and also delivers fast and secure facial recognition for Windows Hello. (5)
   Lenovo 500 FULL HD WIN HELLO WEBCAM
   • 00193638286981
   • 05415247262374
   • 4XC0V13599
   7
   good_buy
   70.39 EUR
  • Sandberg USB Webcam Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154079120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164866634.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154079121.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164866633.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154059479.jpg
   Sandberg Sandberg USB Webcam Pro USB Webcam Pro USB Webcam Pro Sandberg USB Webcam Pro tarjoaa Full HD 1080P-resoluution ansiosta terävää ja selkeää kuvaa. Kamerassa on automaattitarkennus ja automaattinen valaistuksen säätö, jotta vastapuoli näkee sinut aina selvästi. Pieni, upotettu linssisuoja antaa mahdollisuuden peittää kameran linssin, kun haluat varmistaa yksityisyytesi. Kameran alaosassa on puristin, jonka avulla se on helppo kiinnittää kannettavan tietokoneen näyttöön tai vastaavaan laitteeseen. Lisäksi kamera on varustettu stereomikrofonilla. (4)
   Sandberg USB Webcam Pro
   • 05705730133954
   • 05704174045939
   • 7257583
   • 133-95
   8
   good_buy
   63.10 EUR
  • Logitech BCC950 ConferenceCam
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156243509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692074.jpg
   Logitech Logitech BCC950 ConferenceCam BCC950 ConferenceCam BCC950 ConferenceCam Kokous- / verkkokamera sisäänrakennetulla kaiutinpuhelimella ja kauko-ohjauksella. Videopuhelut maks. 1920 x 1080 pixeliä, USB 2.0, musta.Logitech ConferenceCam yhdistää ammattimaisen HD-videon ja kaiutinpuhelimen erinomaisella äänentoistolla yhdeksi ratkaisuksi fantastiseen hintaan. ConferenceCam on täydellinen pienten ryhmien videoneuvotteluihin ja sopii mihin tahansa toimistossa - panoroi, kallista ja zoomaa kaukosäätimellä. Liitetään USB:n kautta ja se toimii useimpien videoneuvottelusove... (3)
   6.25 (1)
   Logitech BCC950 ConferenceCam
   • 07122013030812
   • 07123290456494
   • 00509920603877
   • 05112013030709
   • 05099206038776
   • 05053676761084
   • 05102013024129
   • 05054533419261
   • 00696719275749
   • 960-000867
   • 4749074
   9
   good_buy
   231.90 EUR
  • Logitech StreamCam verkkokamera 1920 x 1080 pikseliä USB 3.2 Gen 1 (3.1 1) Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158748442.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173054092.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173054093.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173054084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173054101.jpg
   Logitech Logitech StreamCam verkkokamera 1920 x 1080 pikseliä USB 3.2 Gen 1 (3.1 1) Musta StreamCam verkkokamera 1920 x 1080 pikseliä USB 3.2 Gen 1 (3.1 1) Musta StreamCam verkkokamera 1920 x 1080 pikseliä USB 3.2 Gen 1 (3.1 1) Musta Logitech StreamCam - Verkkokamera - väri - 1920 x 1080 - 1080p - audio - USB-C 3.1 Gen 1 - MJPEG, YUY2 (3)
   Logitech StreamCam verkkokamera 1920 x 1080 pikseliä USB 3.2 Gen 1 (3.1 1) Musta
   • 05099206087187
   • 960-001281
   • 5099206087187
   • 6799007
   9
   good_buy
   145.00 EUR
  • Sandberg 134-21 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172139440.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172139782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172139783.jpg
   Sandberg Sandberg 134-21 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta 134-21 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta 134-21 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta Sandberg Streamer USB Webcam on täydellinen verkkokamera suoratoistoon, pelaamiseen ja vaikkapa ystävien kanssa jutteluun verkossa. 1080P Full HD -resoluutiolla kamera tuottaa erittäin teräviä kuvia kuvataajuudella 30 ruutua sekunnissa. Kamerassa on myös hienoja ominaisuuksia, kuten automaattinen tarkennus ja automaattinen valonkorjaus. Itse kamera on asetettu valokehään. Kameraan on sisäänrakennettu kohinaa vähentävä mikrofoni takaamaan optimaalinen äänentoisto. (12)
   Sandberg 134-21 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta
   • 05705730134210
   • 134-21
   • 7257569
   3
   good_buy
   57.90 EUR
  • Logitech GROUP videoneuvottelupakkaus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116954141.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105692184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176351512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113058887.jpg
   Logitech Logitech GROUP videoneuvottelupakkaus GROUP videoneuvottelupakkaus GROUP videoneuvottelupakkaus Logitech Group -videoneuvottelulaitteisto muodostuu kamerasta, kaiutinpuhelimesta ja kaukosäätimestä, jotka voidaan liittää tietokoneeseen USB-liittimellä. (4)
   Logitech GROUP videoneuvottelupakkaus
   • 05099206062528
   • 960-001057
   6
   good_buy
   1110.80 EUR
  • Logitech ConferenceCam Connect
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137724131.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105751860.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105751865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105751859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105751853.jpg
   Logitech Logitech ConferenceCam Connect ConferenceCam Connect ConferenceCam Connect Videoneuvottelukamera, väri, 1920 x 1080, 720p, 1080p, audio, langaton, HDMI, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 / NFC, USB 2.0, H.264 (3)
   Logitech ConferenceCam Connect
   • 04082015033958
   • 03082015015832
   • 05099206055971
   • 04052015023709
   • 05099206059030
   • 7972515
   • 960-001014
   • 960-001034
   8
   good_buy
   399.00 EUR
  • Lenovo 4XC1B34802 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164220993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166087464.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166087461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166087463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175976870.jpg
   Lenovo Lenovo 4XC1B34802 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta 4XC1B34802 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta 4XC1B34802 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta Verkkokamera, PTZ, väri, 2 MP, 1920 x 1080, 1080p, USB 2.0, MJPEG, YUY2 (4)
   Lenovo 4XC1B34802 verkkokamera 2 MP 1920 x 1080 pikseliä USB 2.0 Musta
   • 00195348154444
   • 4XC1B34802
   6
   good_buy
   53.65 EUR
  • Logitech C925e webkamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87648934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96066203.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96066202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105693548.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96066206.jpg
   Logitech Logitech C925e webkamera C925e webkamera C925e webkamera Logitech C925e 1920 x 1080 Verkkokamera Musta (2)
   Logitech C925e webkamera
   • 05099206064027
   • 960-001076
   • 8876874
   • LTC925E
   • 3833683
   10
   good_buy
   99.99 EUR
  • Intel RealSense Depth Camera D415
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113342727.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164684596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164683997.jpg
   Intel Intel RealSense Depth Camera D415 RealSense Depth Camera D415 RealSense Depth Camera D415 Intel RealSense Depth Camera D415 - Verkkokamera - 3D - ulkokäyttö, sisätilat - väri - 1920 x 1080 - USB 3.0 (7)
   Intel RealSense Depth Camera D415
   • 00735858352291
   • 05032037110273
   • 82635ASRCDVKHV
   4
   166.80 EUR
  • Logitech C310 verkkokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137723911.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077857.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173077866.jpg
   Logitech Logitech C310 verkkokamera C310 verkkokamera C310 verkkokamera Logitech C310. Megapikselit: 5 MP, Videon enimmäisresoluutio: 1280 x 720 pikseliä, Tuetut videomoodit: 720p. Käyttöliittymä: USB, Tuotteen väri: Musta, Kiinnitystyyppi: Klipsi. Windows-käyttöjärjestelmätuki: Windows 10,Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10..., Mac-käyttöjärjestelmätuki: Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.13 High... (3)
   Logitech C310 verkkokamera
   • 05099206064225
   • 8604379
   • 960-001065
   • 3541856
   7
   56.00 EUR
  • Sandberg USB Webcam Saver
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155246227.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173659635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154079118.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154059478.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193415.jpg
   Sandberg Sandberg USB Webcam Saver USB Webcam Saver USB Webcam Saver Sandberg USB Webcam Saver - Verkkokamera - väri - 640 x 480 - audio - USB 2.0 (3)
   Sandberg USB Webcam Saver
   • 05705730333958
   • 333-95
   7
   22.80 EUR
  • Logitech - C505e HD Webcam, brownbox
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167830919.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169563031.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169563029.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169563030.jpg
   Logitech Logitech - C505e HD Webcam, brownbox - C505e HD Webcam, brownbox - C505e HD Webcam, brownbox Logitech C505e 1280 x 720 Verkkokamera Musta (3)
   Logitech - C505e HD Webcam, brownbox
   • 00097855163806
   • 0097855163806
   • W125909773
   • 960-001372
   7
   56.90 EUR
  2 5
  • info@vertaa.fi