x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Digiboksit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Digiboksit

  • Yleiset tiedot

   Digiboksit

   Digiboksit

   Suomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
   Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

   Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

   Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

   Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

   Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
   Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

   MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

   PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

   TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

   Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
   www.digitv.fi
   puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

   Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
   Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
   Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
   Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

   Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
   Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

   Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
   Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
   korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
   korttipaikan.

   Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
   Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

   Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
   Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

  • Termien selitykset

   Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   DVB-C
   Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

   DVB-S
   Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

   DVB-T
   Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

   DVB-tekstitys
   Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

   Integroitu digi-TV-vastaanotin
   TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

   Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
   Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

   MHP
   MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

   PC-kortti
   Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

   Perusdigisovitin eli perusboksi
   Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

   SCART-liitin
   Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

   Tallentava digiboksi
   Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

   Teletext
   Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

   • Topfield Topfield digiboksit
   • Vu+ Vu+ digiboksit
   • HDTV Digiboksit joissa HDTV-vastaanotin
   • Tallentavat Tallentavat digiboksit
   • Kaapeliverkko Kaapeliverkkoon sopivat digiboksit
   • Satelliittiverkko Satelliittiverkkoon sopivat digiboksit
   • Edulliset Digiboksit hintaluokassa alle 100 euroa
  0 - 14
  • Topfield CRC-7000-4K-1TB tallentava HD-digiboksi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150292345.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163644614.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149034187.jpg
   Topfield Topfield CRC-7000-4K-1TB tallentava HD-digiboksi CRC-7000-4K-1TB tallentava HD-digiboksi CRC-7000-4K-1TB tallentava HD-digiboksi (299)
   Topfield CRC-7000-4K-1TB tallentava HD-digiboksi
   • 06418312152586
   2
   good_buy
   most_sold
   202.90 EUR
  • Samsung SBB-SS08EL1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155502903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115955970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147039081.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454208.jpg
   Samsung Samsung SBB-SS08EL1 SBB-SS08EL1 SBB-SS08EL1 Digitaalinen signaalisoitin Cortex-A9, RAM 1.5 Gt (97)
   Samsung SBB-SS08EL1
   • 08806088071879
   • SBB-SS08EL1/EN
   4
   good_buy
   339.80 EUR
  • La Digital HRM8761 DIGIBOKSI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153551903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155345176.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155191133.jpg
   La Digital La Digital HRM8761 DIGIBOKSI HRM8761 DIGIBOKSI HRM8761 DIGIBOKSI Full HD-vastaanotin maanpäällisille digitaalisille TV-lähetyksille (DVB-T / T2) ja kaapelitelevisioverkkoon (DVB-C). Vastaanottaa SD-, HD- ja Full HD-kanavat (MPEG2 / H.264 / H.265 HEVC) Paikka CI+ -maksukortinlukijalle: Voidaan laajentaa CI + -moduulilla salattujen kanavien vastaanottamiseen USB-tallennus ja ajansiirto HDMI-liitäntä, jopa 1080p Digitaalinen audiolähtö (S / PDIF koaksiaalinen) ja Ethernet (LAN) Antennilinjan syöttöjännite (+ 5 V) aktiiviantennin kytkemiseksi 2x USB-liitäntä (... (71)
   La Digital HRM8761 DIGIBOKSI
   • 04260427610992
   4
   good_buy
   84.90 EUR
  • Finlux TC7840 DIGIBOKSI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555456.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163645892.jpg
   Finlux Finlux TC7840 DIGIBOKSI TC7840 DIGIBOKSI TC7840 DIGIBOKSI (115)
   Finlux TC7840 DIGIBOKSI
   • 06430027979739
   2
   good_buy
   97.90 EUR
  • LG USB Wi-Fi & Bluetooth Adapter
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131660148.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152020694.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131660150.jpg
   LG LG USB Wi-Fi & Bluetooth Adapter USB Wi-Fi & Bluetooth Adapter USB Wi-Fi & Bluetooth Adapter Verkkoadapteri, USB 2.0, 802.11a, 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 (39)
   LG USB Wi-Fi & Bluetooth Adapter
   • 08806084785893
   • 1557751
   3
   good_buy
   74.90 EUR
  • Maximum TC4300 DVB-C/T2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131118850.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106030272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106030275.jpg
   Maximum Maximum TC4300 DVB-C/T2 TC4300 DVB-C/T2 TC4300 DVB-C/T2 MAXIMUM TC-4300 -digivastaanotin mahdollistaa digitaalisten TV-signaalien vastaanottamisen vanhemmalla TV:llä. Kaapeli (DVB-C) tai antenni (DVB-T/T2) mahdollistaa TV:n katselemisen esim. YouSeestä, Stofasta tai Boxerista. PVR-toiminnolla voit tallentaa ja toistaa TV-ohjelmia ulkoisella kiintolevyllä. Digivastaanotin on suunniteltu yhdistettäväksi HDMI-liitännän kautta näyttöön tai televisioon, jossa ei ole sisäänrakennettua TV-viritintä tai uudempien TV-formaattien tukea. Digivastaanotin on h... (61)
   Maximum TC4300 DVB-C/T2
   • 05711783480457
   • 7870
   1
   good_buy
   119.00 EUR
  • König DVB-S2 REC11
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118627235.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162497240.jpg
   König König DVB-S2 REC11 DVB-S2 REC11 DVB-S2 REC11 (45)
   König DVB-S2 REC11
   • 05412810222056
   • DVB-S2 REC11
   1
   good_buy
   66.90 EUR
  • Technisat DIGIT ISIO S2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155306858.jpg
   Technisat Technisat DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 Digital multimedia receiver, silver (39)
   Technisat DIGIT ISIO S2
   • 04019588147560
   • 0001/4756
   1
   good_buy
   263.49 EUR
  • Technisat DIGIT ISIO S2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155161459.jpg
   Technisat Technisat DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 Digital multimedia receiver, black (34)
   Technisat DIGIT ISIO S2
   • 04019588047563
   • 0000/4756
   1
   good_buy
   285.31 EUR
  • Terratec Grabster Extreme HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110889963.jpg
   Terratec Terratec Grabster Extreme HD Grabster Extreme HD Grabster Extreme HD (31)
   Terratec Grabster Extreme HD
   • 04040895306531
   • 130653
   1
   good_buy
   179.90 EUR
  • Vu+ Zero
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104009274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115241296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140286414.jpg
   Vu+ Vu+ Zero Zero Zero Digitaalinen multimedia-vastaanotin, musta (29)
   Vu+ Zero
   • 08809288540640
   • 10004776
   1
   good_buy
   103.01 EUR
  • Kathrein UFS 800
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106717655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106717654.jpg
   Kathrein Kathrein UFS 800 UFS 800 UFS 800 Satelliitti-TV vastaanotin, Astra, Hotbird (23)
   Kathrein UFS 800
   • 04021121523533
   • 20210231
   1
   good_buy
   121.09 EUR
  • Technisat TechniStar S3 ISIO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104297054.jpg
   Technisat Technisat TechniStar S3 ISIO TechniStar S3 ISIO TechniStar S3 ISIO Digitaalinen multimedia-vastaanotin, musta (14)
   Technisat TechniStar S3 ISIO
   • 04019588047488
   • 0000/4748
   1
   good_buy
   150.48 EUR
  • Denver TDT-viritin Denver Electronics DVBS-205HD DVB-S2 Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142858310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164348194.jpg
   Denver Denver TDT-viritin Denver Electronics DVBS-205HD DVB-S2 Full HD Musta TDT-viritin Denver Electronics DVBS-205HD DVB-S2 Full HD Musta TDT-viritin Denver Electronics DVBS-205HD DVB-S2 Full HD Musta Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka, tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, ostaTDT-viritin Denver Electronics DVBS-205HD DVB-S2 Full HD Mustalyömättömään hintaan. Väri: Musta Tyyppi: Digitaalinen Viritin: DVB-S2 Resoluutio: Full HD Formaatit: H.264, MPEG1, MPEG2, MPEG4 Liitännät: USB 2.0 x 1 S/PDIF x 1 SCART x 1 RF x 1 HDMI x 1 Näyttö: LED Virtalähde: Sähköerkko Jännite: 230 V Mitat noin: 16,8 x 9,5 x 3,8 cm (11)
   Denver TDT-viritin Denver Electronics DVBS-205HD DVB-S2 Full HD Musta
   • 05706751039805
   1
   good_buy
   37.90 EUR
  • info@vertaa.fi