x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  digiboksi

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta digiboksi

  • Yleiset tiedot

   DigiboksitSuomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
   Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

   Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

   Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

   Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

   Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
   Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

   MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

   PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

   TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

   Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
   www.digitv.fi
   puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

   Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
   Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
   Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
   Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

   Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
   Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

   Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
   Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
   korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
   korttipaikan.

   Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
   Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

   Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
   Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

   Miten asennan digiboksin?
   Kytke ensin SCART-kaapeli TV:seen ja digiboksiin. Mikäli SCART-liitäntä puuttuu, mutta televisiossa on jokin AV-liitäntä, esim. RCA-liitäntä, voit hankkia SCART-RCA johdon. Jos nämä molemmat puuttuvat, tarvitset digiboksin, jossa on RD-modulaattori.
   Tämän jälkeen kytke antennijohto TV:n ja digiboksin välille. Kytke johto digiboksin "Antenna OUT" liitännästä television "Antenna IN" liitäntään. Tämän kytkennän avulla voi katsella analogisia kanavia, tai kytkeä digiboksin mikäli SCART-liitäntä puuttuu.
   Seuraavaksi kytke toinen antennijohto seinärasian ja digiboksin välille.
   Sitten kytke virtajohdot seinään ja kytke laitteet päälle virtakytkimistä.
   Mikäli sinulla on digiboksi, missä ei ole SCART- tai muuta AV liityntää, tarvitset digiboksin, joka on varustettu RF-ulostulolla. Tämän modulaattorin voi myös hankkia erillisenä.
   RF-ulostulon omaavan digiboksin kytket televisioon antennijohdon avulla. Sen jälkeen on viritettävä kuva
   jollekin television kanavapaikoista. Lisätietoja asennuksesta DigiTV:n sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   DVB-C
   Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

   DVB-S
   Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

   DVB-T
   Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

   DVB-tekstitys
   Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

   Integroitu digi-TV-vastaanotin
   TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

   Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
   Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

   MHP
   MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

   PC-kortti
   Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

   Perusdigisovitin eli perusboksi
   Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

   SCART-liitin
   Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

   Tallentava digiboksi
   Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

   Teletext
   Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

   • Topfield Topfield digiboksit
   • HDThunder HDThunder digiboksit
   • LA Digital LA Digital digiboksit
   • HDMI yhteys Digiboksit joissa Hdmi-yhteys
   • Antenniverkko Antenniverkkoon sopivat digiboksit
   • Kaapeliverkko Kaapeliverkkoon sopivat digiboksit
   • Satelliittiverkko Satelliittiverkkoon sopivat digiboksit
   • Edulliset Digiboksit hintaluokassa alle 100 euroa
  • Vu+ VU + Duo² 1x DVB-S2 / 1x DVB-C / T Hybrid Tuner Full HD 1080p Linux Receiver
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/3/vu--duo2-22247563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/2/vu--duo2-101496462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/8/9/vu--duo2-102795189.jpg
   Vu+ VU + Duo² 1x DVB-S2 / 1x DVB-C / T Hybrid Tuner Full HD 1080p Linux Receiver (401)
   8.25 (1)
   Vu+ VU + Duo² 1x DVB-S2 / 1x DVB-C / T Hybrid Tuner Full HD 1080p Linux Receiver
   Paras digiboksi
   Laadukas, nopea ja erittäin monipuolinen digiboksi. Jos kaksi vaihdettavaa viritintä riittää niin muita ei kannata enää katsella.
   10.0
   0 10
  Digiboksit 8.3 (1)
  0 - 24
  • Vu+ VU + Duo² 1x DVB-S2 / 1x DVB-C / T Hybrid Tuner Full HD 1080p Linux Receiver
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/6/3/vu--duo2-22247563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/2/vu--duo2-101496462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/8/9/vu--duo2-102795189.jpg
   Vu+ VU + Duo² 1x DVB-S2 / 1x DVB-C / T Hybrid Tuner Full HD 1080p Linux Receiver (401)
   8.25 (1)
   Vu+ VU + Duo² 1x DVB-S2 / 1x DVB-C / T Hybrid Tuner Full HD 1080p Linux Receiver
   Proshop Proshop
   7.956104202784775 (82)
   279.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Proshop Proshop
   7.956104202784775 (82)
   279.9, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
   best_reviewed
  • Dilog DCT280HD
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/4/5/dilog-dct-280hd-30632645.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/3/dilog-dct-280hd-101752623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/5/2/dilog-dct-280hd-102029352.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/5/1/dilog-dct-280hd-102893751.jpg
   Dilog DCT280HD (149)
   Dilog DCT280HD
   Proshop Proshop
   7.956104202784775 (82)
   126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   7.956104202784775 (82)
   126.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Topfield CRC-1410CT DIGIBOKSI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/7/topfield-crc-1410ct-63960547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/6/6/topfield-crc-1410ct-102007866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/6/7/topfield-crc-1410ct-102007867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/3/3/topfield-crc-1410ct-102940033.jpg
   Topfield CRC-1410CT DIGIBOKSI (100)
   Topfield CRC-1410CT DIGIBOKSI
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   333.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   333.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Samsung GX-VI1680SJ UHD
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/0/8/samsung-gx-vi1680sj-uhd-93737708.jpg
   Samsung GX-VI1680SJ UHD (98)
   Samsung GX-VI1680SJ UHD
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   209, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   209, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • HDTHUNDER HD6500 1TB DIGIBOKSI HD6500 V2
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/1/hdthunder-hd6500-1tb-digiboksi-hd6500-v2-90840681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/7/6/hdthunder-hd6500-1tb-digiboksi-hd6500-v2-100858776.jpg
   HDTHUNDER HD6500 1TB DIGIBOKSI HD6500 V2 (76)
   HDTHUNDER HD6500 1TB DIGIBOKSI HD6500 V2
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   383.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   383.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Vu+ Solo 4K
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/5/3/vu--solo-4k-84692353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/8/vu--solo-4k-90837248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/8/8/vu--solo-4k-2x-dvb-s2-fbc-tuner-pvr-ready-twin-linux-receiver-uhd-2160p-91664288.jpg
   Vu+ Solo 4K (35)
   Vu+ Solo 4K
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   377.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   377.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • HDTHUNDER HD4500 500GB DIGIBOKSI, HD4500 V2
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/8/5/hdthunder-hd4500-500gb-digiboksi-hd4500-v2-90836285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/2/hdthunder-hd4500-500gb-digiboksi-hd4500-v2-100852632.jpg
   HDTHUNDER HD4500 500GB DIGIBOKSI, HD4500 V2 (52)
   HDTHUNDER HD4500 500GB DIGIBOKSI, HD4500 V2
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   323.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   323.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Terratec GRABSTER EXTREME HD (Full HD Game Capture/Video HD-Recoder)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/8/5/terratec-grabster-extreme-hd-30544385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/0/8/terratec-grabster-extreme-hd-30544508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/5/3/terratec-grabster-extreme-hd-101750953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/3/terratec-grabster-extreme-hd-30419133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/4/terratec-grabster-extreme-hd-30419134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/4/3/terratec-grabster-extreme-hd-101902843.jpg
   Terratec GRABSTER EXTREME HD (Full HD Game Capture/Video HD-Recoder) (25)
   Terratec GRABSTER EXTREME HD (Full HD Game Capture/Video HD-Recoder)
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   147.6, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   147.6, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Triax 5V Digital active antenna
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/2/triax-dvb-t-300i-27252562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/4/1/triax-dvb-t-300i-101149541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/2/7/triax-dvb-t-300i-101902327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/6/2/triax-dvb-t-300i-102375862.jpg
   Triax 5V Digital active antenna (33)
   Triax 5V Digital active antenna
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   19.90, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Onkyo TX-8020B 90W Stereo Musta viritinvastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/8/onkyo-tx-8020-b-21467228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/6/onkyo-tx-8020-av-receiver-23423636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/1/onkyo-tx-8020b-90w-stereo-black-av-receiver-101110111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/2/onkyo-tx-8020b-90w-stereo-black-av-receiver-101110112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/1/3/onkyo-tx-8020b-90w-stereo-black-av-receiver-101110113.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/3/9/onkyo-tx-8020b-90w-stereo-black-av-receiver-101510039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/7/onkyo-tx-8020b-90w-stereo-black-av-receiver-102142797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/5/8/onkyo-tx-8020b-90w-stereo-black-av-receiver-102768558.jpg
   Onkyo TX-8020B 90W Stereo Musta viritinvastaanotin (9)
   Onkyo TX-8020B 90W Stereo Musta viritinvastaanotin
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   283.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   283.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Strong SLIMSAT SA64
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/8/strong-slimsat-sa64-18666748.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/4/3/strong-slimsat-sa64-101278743.jpg
   Strong SLIMSAT SA64 (6)
   Strong SLIMSAT SA64
   Power.fi Power.fi
   208.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   208.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • König Dvb-s2-teräväpiirtovastaanotin, 1080p
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/3/6/konig-dvb-s2-rec11-av-receiver-26240236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/1/konig-dvb-s2-rec11-av-receiver-33090131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/7/konig-dvb-s2-rec11-av-receiver-33100417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/1/8/konig-dvb-s2-rec11-av-receiver-33100418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/3/konig-dvb-s2-rec11-av-receiver-33102213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/9/9/konig-dvb-s2-rec11-black-av-receiver-101146399.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/0/0/konig-dvb-s2-rec11-black-av-receiver-101146400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/0/1/konig-dvb-s2-rec11-black-av-receiver-101146401.jpg
   König Dvb-s2-teräväpiirtovastaanotin, 1080p (6)
   König Dvb-s2-teräväpiirtovastaanotin, 1080p
   Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
   4.8844988422296725 (3)
   45.7, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Kauppasatama.fi Kauppasatama.fi
   4.8844988422296725 (3)
   45.7, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Selfsat H30D2 Flat Antenna Twin for two participants
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/0/selfsat-h30d2-18681370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/8/selfsat-h30d2-101072428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/3/0/selfsat-h30d2-101072430.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/3/0/selfsat-h30d2-101495330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/3/1/selfsat-h30d2-101495331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/8/selfsat-h30d2-101504488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/8/9/selfsat-h30d2-101504489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/1/9/selfsat-h30d2-102300219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/6/9/selfsat-h30d2-17007469.jpg
   Selfsat H30D2 Flat Antenna Twin for two participants (8)
   Selfsat H30D2 Flat Antenna Twin for two participants
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   105.5, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   105.5, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Selfsat H30D4 Quad flat antenna for four participants
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/1/selfsat-h30d4-19020131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/8/2/selfsat-h30d4-19189482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/7/selfsat-h30d4-101073447.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/0/8/selfsat-h30d4-101272408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/3/7/selfsat-h30d4-102308237.jpg
   Selfsat H30D4 Quad flat antenna for four participants (6)
   Selfsat H30D4 Quad flat antenna for four participants
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   117, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   117, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Xoro HRK 7660 Digital Cable Receiver HDTV, DVB-C, HDMI, SCART, PVR
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/8/xoro-hrk-7660-70962968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/9/xoro-hrk-7660-70962969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/7/0/xoro-hrk-7660-70962970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/7/1/xoro-hrk-7660-70962971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/5/2/xoro-hrk-7660-black-av-receiver-102306052.jpg
   Xoro HRK 7660 Digital Cable Receiver HDTV, DVB-C, HDMI, SCART, PVR (5)
   Xoro HRK 7660 Digital Cable Receiver HDTV, DVB-C, HDMI, SCART, PVR
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   59.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   59.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Onkyo TX-L50-B 5.1 AV-VIRITIN VAHVISTIN MUSTA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/7/0/onkyo-tx-l50-5-1-surround-black-65007570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/7/5/onkyo-tx-l50-b-5-1-av-viritin-vahvistin-musta-65121075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/6/onkyo-tx-l50-b-5-1-av-viritin-vahvistin-musta-69251216.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/9/3/onkyo-tx-l50-b-5-1-av-viritin-vahvistin-musta-71091593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/5/9/onkyo-tx-l50-5-1-surround-black-71100159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/6/0/onkyo-tx-l50-5-1-surround-black-71100160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/6/1/onkyo-tx-l50-5-1-surround-black-71100161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/3/8/onkyo-tx-l50-5-1channels-surround-black-av-receiver-102325938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/3/9/onkyo-tx-l50-5-1channels-surround-black-av-receiver-102325939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/4/0/onkyo-tx-l50-5-1channels-surround-black-av-receiver-102325940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/4/1/onkyo-tx-l50-5-1channels-surround-black-av-receiver-102325941.jpg
   Onkyo TX-L50-B 5.1 AV-VIRITIN VAHVISTIN MUSTA (4)
   Onkyo TX-L50-B 5.1 AV-VIRITIN VAHVISTIN MUSTA
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   499, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   499, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Xoro HRS 8659 digital satellite receiver with LAN connection HDTV, DVB-S2, HDMI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/8/xoro-sat100488-av-receiver-47563418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/9/8/xoro-sat100488-av-receiver-54491898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/9/9/xoro-sat100488-av-receiver-54491899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/0/0/xoro-sat100488-av-receiver-54491900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/0/1/xoro-sat100488-av-receiver-54491901.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/3/3/xoro-sat100488-black-av-receiver-102918733.jpg
   Xoro HRS 8659 digital satellite receiver with LAN connection HDTV, DVB-S2, HDMI (3)
   Xoro HRS 8659 digital satellite receiver with LAN connection HDTV, DVB-S2, HDMI
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   50, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   50, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Onkyo TXL20 2.1 AV-VIRITINVAHVISTIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/6/3/onkyo-txl20b-170w-2-0-stereo-3d-black-av-receiver-64873063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/2/3/onkyo-txl20b-170w-2-0-stereo-3d-av-receiver-71607623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/0/2/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-black-av-receiver-102325802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/0/3/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-black-av-receiver-102325803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/0/4/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-black-av-receiver-102325804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/6/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-black-av-receiver-102945026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/3/0/onkyo-tx-l20d-b-2-1-viritin-vahvistin-musta-66943830.jpg
   Onkyo TXL20 2.1 AV-VIRITINVAHVISTIN (2)
   Onkyo TXL20 2.1 AV-VIRITINVAHVISTIN
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   479, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   479, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Onkyo TXL20 2.1 AV-VIRITINVAHVISTIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/8/5/onkyo-txl20b-170w-2-0-stereo-3d-white-64693885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/2/4/onkyo-txl20b-170w-2-0-stereo-3d-white-71607624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/9/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-white-av-receiver-102325689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/0/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-white-av-receiver-102325690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/1/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-white-av-receiver-102325691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/2/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-white-av-receiver-102325692.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/3/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-white-av-receiver-102325693.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/9/9/onkyo-txl20b-170w-2-0channels-stereo-3d-white-av-receiver-102944899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/3/1/onkyo-tx-l20d-w-2-1-viritin-vahvistin-valkoinen-66943531.jpg
   Onkyo TXL20 2.1 AV-VIRITINVAHVISTIN (1)
   Onkyo TXL20 2.1 AV-VIRITINVAHVISTIN
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   418.5, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   418.5, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Xoro HRS 9198 LAN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/5/4/xoro-hrs-9198-lan-99317754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/7/7/xoro-hrs-9198-lan-100243077.jpg
   Xoro HRS 9198 LAN (2)
   Xoro HRS 9198 LAN
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   78.3, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   78.3, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Xoro HRT8720 DVB-T2 receiver met Opnamefunctie, Duitse DVB-T2 standaard (H.265)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/3/1/xoro-hrt8720-dvb-t2-receiver-met-opnamefunctie-duitse-dvb-t2-standaard-h-265--90619131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/5/xoro-hrt8720-dvb-t2-receiver-met-opnamefunctie-duitse-dvb-t2-standaard-h-265--100174955.jpg
   Xoro HRT8720 DVB-T2 receiver met Opnamefunctie, Duitse DVB-T2 standaard (H.265) (2)
   Xoro HRT8720 DVB-T2 receiver met Opnamefunctie, Duitse DVB-T2 standaard (H.265)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   62.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   62.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Xoro HRT 7620 DVB-T2 receiver met Opnamefunctie, Front-USB, Duitse DVB-T2 standaard (H.265)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/1/7/xoro-hrt-7620-dvb-t2-receiver-met-opnamefunctie-front-usb-duitse-dvb-t2-standaard-h-265--90830617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/2/9/xoro-hrt-7620-dvb-t2-receiver-met-opnamefunctie-front-usb-duitse-dvb-t2-standaard-h-265--100149029.jpg
   Xoro HRT 7620 DVB-T2 receiver met Opnamefunctie, Front-USB, Duitse DVB-T2 standaard (H.265) (2)
   Xoro HRT 7620 DVB-T2 receiver met Opnamefunctie, Front-USB, Duitse DVB-T2 standaard (H.265)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   57.3, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   57.3, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Kathrein UFT 930sw 7W Musta viritinvastaanotin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/6/kathrein-uft-930sw-dvb-t2-receiver-met-duitse-dvb-t2-standaard-h-265-front-usb-86091706.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/4/kathrein-uft-930sw-7w-black-av-receiver-95419444.jpg
   Kathrein UFT 930sw 7W Musta viritinvastaanotin (1)
   Kathrein UFT 930sw 7W Musta viritinvastaanotin
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   106.5, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   106.5, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Technisat TechniSat TechniStar S2 HD SAT REC
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/9/technisat-s2-21768279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/1/technisat-s2-21768281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/8/7/technisat-s2-23765787.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/0/2/technisat-s2-24625502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/0/4/technisat-s2-24625504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/6/technisat-s2-black-av-receiver-88048756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/3/6/technisat-s2-black-av-receiver-101384336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/6/technisat-s2-black-av-receiver-102396996.jpg
   Technisat TechniSat TechniStar S2 HD SAT REC (1)
   Technisat TechniSat TechniStar S2 HD SAT REC
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   179, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   179, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Topfield DEFAULT
    • topfield
   • HDThunder DEFAULT
    • hdthunder
   • HDMI yhteys DEFAULT
    • kylla_
   • Antenniverkko DEFAULT
    • dvb_t_mpeg4_
   • Kaapeliverkko DEFAULT
    • dvb_c_mpeg4_
   • Satelliittiverkko DEFAULT
    • dvb_s2
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Hinta (price):
   • Alle €100 (budget)
   • €100 - €210 (keskihintaiset)
   • Yli €210 (kalliit)
  • Onko sinulla HDTV? (hdtv):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko HDMI -yhteyttä? (hdmi_yhteys):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Sopiiko tarpeisiisi paremmin lautasantenni vai vastaanotin? (kategoria):
   • Lautas-antenni (lautas_antenni)
   • Vastaanotin (vastaanotin)
  • Tarvitsetko IPTV:tä? (iptv):
   • Ei (ei)
  • Tarvitsetko digiboksin antenniverkkoon? (antenniverkko_dvb_t_):
   • DVB-T (MPEG4) (dvb_t_mpeg4_)
   • Ei (ei)
  • Tarvitsetko digiboksin kaapeliverkkoon? (kaapeliverkko_dvb_c_):
   • DVB-C (MPEG4) (dvb_c_mpeg4_)
   • Ei (ei)
  • Tarvitsetko digiboksin satelliittiverkkoon? (satelliittiverkko_dvb_s_):
   • DVB-S2 (dvb_s2)
   • Ei (ei)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi