x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Digiboksit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Digiboksit

  • Yleiset tiedot

   DigiboksitSuomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
   Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

   Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

   Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

   Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

   Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
   Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

   MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

   PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

   TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

   Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
   www.digitv.fi
   puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

   Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
   Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
   Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
   Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

   Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
   Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

   Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
   Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
   korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
   korttipaikan.

   Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
   Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

   Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
   Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

   Miten asennan digiboksin?
   Kytke ensin SCART-kaapeli TV:seen ja digiboksiin. Mikäli SCART-liitäntä puuttuu, mutta televisiossa on jokin AV-liitäntä, esim. RCA-liitäntä, voit hankkia SCART-RCA johdon. Jos nämä molemmat puuttuvat, tarvitset digiboksin, jossa on RD-modulaattori.
   Tämän jälkeen kytke antennijohto TV:n ja digiboksin välille. Kytke johto digiboksin "Antenna OUT" liitännästä television "Antenna IN" liitäntään. Tämän kytkennän avulla voi katsella analogisia kanavia, tai kytkeä digiboksin mikäli SCART-liitäntä puuttuu.
   Seuraavaksi kytke toinen antennijohto seinärasian ja digiboksin välille.
   Sitten kytke virtajohdot seinään ja kytke laitteet päälle virtakytkimistä.
   Mikäli sinulla on digiboksi, missä ei ole SCART- tai muuta AV liityntää, tarvitset digiboksin, joka on varustettu RF-ulostulolla. Tämän modulaattorin voi myös hankkia erillisenä.
   RF-ulostulon omaavan digiboksin kytket televisioon antennijohdon avulla. Sen jälkeen on viritettävä kuva
   jollekin television kanavapaikoista. Lisätietoja asennuksesta DigiTV:n sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   DVB-C
   Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

   DVB-S
   Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

   DVB-T
   Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

   DVB-tekstitys
   Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

   Integroitu digi-TV-vastaanotin
   TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

   Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
   Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

   MHP
   MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

   PC-kortti
   Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

   Perusdigisovitin eli perusboksi
   Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

   SCART-liitin
   Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

   Tallentava digiboksi
   Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

   Teletext
   Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

   • Diilit Diilit
   • Topfield Topfield digiboksit
   • HDThunder HDThunder digiboksit
   • Vu+ Vu+ digiboksit
   • König König digiboksit
   • HDTV Digiboksit joissa HDTV-vastaanotin
   • Tallentavat Tallentavat digiboksit
   • Antenniverkko Antenniverkkoon sopivat digiboksit
   • Kaapeliverkko Kaapeliverkkoon sopivat digiboksit
   • Satelliittiverkko Satelliittiverkkoon sopivat digiboksit
   • Edulliset Digiboksit hintaluokassa alle 100 euroa
  0 - 16
  • Topfield CRC-7000-4K TALLENTAVA SMART HD DIGIBOXI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150292345.jpg
   Topfield Topfield CRC-7000-4K TALLENTAVA SMART HD DIGIBOXI CRC-7000-4K TALLENTAVA SMART HD DIGIBOXI CRC-7000-4K TALLENTAVA SMART HD DIGIBOXI TOPFIELD CRC-7000-4K on huippuluokan tallentava HD-digiboksi, jossa on sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys. Katsele ja tallenna TV-ohjelmia ilmaisilta- sekä maksukanavilta, nopeasti ja vaivattomasti. TOPFIELD CRC-7000 tarjoaa myös suosituimmat suoratoistopalvelut kuten YLE Areena, MTV Katsomo, RUUTU, Youtube sekä ViaPlay. (668)
   Topfield CRC-7000-4K TALLENTAVA SMART HD DIGIBOXI
   • 06418312152586
   3
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • Topfield CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102940033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119077478.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131108444.jpg
   Topfield Topfield CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI Ominaisuudet:Teräväpiirtokuva (HD) ja monikanavaäänetTallenna jopa neljää kanavaa - ja katso viidettä!Et huomaa laitteen toiminnoissa mitään viivettä vaikka käynnissä olisi maksimimäärä HD tallennuksia - ja katselussa vielä viides!Topfieldit on tehty tallentamiseen ja tämä näkyy panostuksena ohjelmointiin ja prosessoritehoon.Plug-in kiintolevypaikkaUSB liitäntä: toista musiikkia, kuvia ja videoita tai käytä lisätallennustilana -Lapsilukko -toiminto jolla estät sopimattomien kanavien katselun ... (438)
   Topfield CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI
   • 08809210294634
   • CRC1410CT
   1
   good_buy
   301.90 EUR
  • Finlux TC7840 teräväpiirto digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555456.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144610817.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135684795.jpg
   Finlux Finlux TC7840 teräväpiirto digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon TC7840 teräväpiirto digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon TC7840 teräväpiirto digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon (246)
   Finlux TC7840 teräväpiirto digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon
   • 06430027979739
   1
   good_buy
   85.89 EUR
  • Dilog CI+/CA-moduuli maksu-tv-korteille
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111108902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116950598.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134975766.jpg
   Dilog Dilog CI+/CA-moduuli maksu-tv-korteille CI+/CA-moduuli maksu-tv-korteille CI+/CA-moduuli maksu-tv-korteille (59)
   Dilog CI+/CA-moduuli maksu-tv-korteille
   • 07350021779601
   • CAMCCIPD
   4
   good_buy
   42.90 EUR
  • La Digital HRM8761 DIGIBOKSI DVB-T2, DVB-C, USB REC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120321111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136558679.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142857730.jpg
   La Digital La Digital HRM8761 DIGIBOKSI DVB-T2, DVB-C, USB REC HRM8761 DIGIBOKSI DVB-T2, DVB-C, USB REC HRM8761 DIGIBOKSI DVB-T2, DVB-C, USB REC %3Cp%3ELaadukas Xoro digiboksi antenni- ja kaapelitalouksiin. DVB-C%2FT2 -viritin kaikkiin talouksiin.%3C%2Fp%3E (179)
   La Digital HRM8761 DIGIBOKSI DVB-T2, DVB-C, USB REC
   • 04260427610992
   1
   good_buy
   102.90 EUR
  • Maximum TC4300 DVB-C/T2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/97981084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131118850.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106030272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106030275.jpg
   Maximum Maximum TC4300 DVB-C/T2 TC4300 DVB-C/T2 TC4300 DVB-C/T2 MAXIMUM TC-4300 -digivastaanotin mahdollistaa digitaalisten TV-signaalien vastaanottamisen vanhemmalla TV:llä. Kaapeli (DVB-C) tai antenni (DVB-T/T2) mahdollistaa TV:n katselemisen esim. YouSeestä, Stofasta tai Boxerista. PVR-toiminnolla voit tallentaa ja toistaa TV-ohjelmia ulkoisella kiintolevyllä. Digivastaanotin on suunniteltu yhdistettäväksi HDMI-liitännän kautta näyttöön tai televisioon, jossa ei ole sisäänrakennettua TV-viritintä tai uudempien TV-formaattien tukea. Digivastaanotin on h... (160)
   Maximum TC4300 DVB-C/T2
   • 05711783480457
   • 7870
   1
   good_buy
   101.90 EUR
  • LG AN-WF500 WIFI DONGLE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131660148.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147080023.jpg
   LG LG AN-WF500 WIFI DONGLE AN-WF500 WIFI DONGLE AN-WF500 WIFI DONGLE Verkkoadapteri, USB 2.0, 802.11a, 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 (32)
   LG AN-WF500 WIFI DONGLE
   • 08806084785893
   • 1557751
   3
   good_buy
   82.70 EUR
  • Tarvike USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122230374.jpg
   Tarvike Tarvike USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla 1 ) Ominaisuudet : - Nauti korkeantasoista TV laatua: DVB-T2/T tekniikka tietokoneeseen - Katso ja tallenna alkuperäisessä digilaadulla tietokoneellasi ! - Pieni ja kompakti koko, helppo kuljettaa ! - Katso televisiota koko näytön tai skaalautuva ikkuna - Käytä TimeShift ominaisuutta (pysäyttää live lähetystä ja voit katsoa sen myöhemmin samasta paikasta) - Tallenna suosikkisi ohjelmia tai ajastaa tulevia nauhoituksia Todella pienikokoinen tallentava DVB-T2 digiboxi, suoraan USB liitäntään li... (60)
   Tarvike USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla
   1
   good_buy
   27.80 EUR
  • Valueline Full HD DVB-T2 Vastaanotin 1080p Vapaillekanaville (FTA)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126852459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135026189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87479421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136145345.jpg
   Valueline Valueline Full HD DVB-T2 Vastaanotin 1080p Vapaillekanaville (FTA) Full HD DVB-T2 Vastaanotin 1080p Vapaillekanaville (FTA) Full HD DVB-T2 Vastaanotin 1080p Vapaillekanaville (FTA) DVB-T2 Plug-In -ter%E4v%E4piirtovastaanotin jopa 1080p-tarkkuuksisten TV-signaalien vastaanottamiseen. Vastaanottimessa on lis%E4ksi monikielinen kuvaruutun%E4ytt%F6 %28OSD%29%2C USB-tulo%2C SCART- ja HDMI-l%E4hd%F6t%2C PVR-ominaisuus sek%E4 s%E4hk%F6inen ohjelmaopas %28EPG%29. Se vastaanottaa jopa 1 000 kanavaa. K%E4ytett%E4viss%E4 ovat seuraavat kielet%3A englanti%2C saksa%2C ranska%2C hollanti%2C italia%2C ruotsi%2C suomi%2C espanja%2C t%9Aekki%2C ven%E4j%E4 ja portugali. (40)
   Valueline Full HD DVB-T2 Vastaanotin 1080p Vapaillekanaville (FTA)
   • 05412810235971
   1
   good_buy
   55.80 EUR
  • Terratec Grabster Extreme HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454145.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110889963.jpg
   Terratec Terratec Grabster Extreme HD Grabster Extreme HD Grabster Extreme HD (23)
   Terratec Grabster Extreme HD
   • 04040895306531
   • 130653
   1
   good_buy
   175.89 EUR
  • Clint CT4 digiboksi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137694434.jpg
   Clint Clint CT4 digiboksi CT4 digiboksi CT4 digiboksi Clint CT4 -digiboksilla mahdollistat, että vanha televisiosi vastaanottaa digitaalisia signaaleja. Samalla saat pääsyn DBV-T/T2/C-kanaviin ja kaapeli-TV-kanaviin. (19)
   Clint CT4 digiboksi
   • 05711783480440
   1
   good_buy
   104.85 EUR
  • Technisat TechniStar S3 ISIO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454212.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99948638.jpg
   Technisat Technisat TechniStar S3 ISIO TechniStar S3 ISIO TechniStar S3 ISIO Digitaalinen multimedia-vastaanotin, musta (17)
   Technisat TechniStar S3 ISIO
   • 04019588047488
   • 0000/4748
   1
   good_buy
   150.44 EUR
  • Kathrein UFS 800
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106717655.jpg
   Kathrein Kathrein UFS 800 UFS 800 UFS 800 Satelliitti-TV vastaanotin, Astra, Hotbird (16)
   Kathrein UFS 800
   • 04021121523533
   • 20210231
   1
   good_buy
   111.75 EUR
  • Technisat DIGIT ISIO S2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454190.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102958741.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134461729.jpg
   Technisat Technisat DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 Digital multimedia receiver, silver (13)
   Technisat DIGIT ISIO S2
   • 04019588147560
   • 0001/4756
   1
   good_buy
   250.50 EUR
  • Vu+ Zero
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115241295.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115241296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104009274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95834373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150826008.jpg
   Vu+ Vu+ Zero Zero Zero Digitaalinen multimedia-vastaanotin, musta (12)
   Vu+ Zero
   • 08809288540640
   • 10004776
   1
   good_buy
   107.66 EUR
  • Technisat DIGIT ISIO S2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146630307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129059506.jpg
   Technisat Technisat DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 DIGIT ISIO S2 Digital multimedia receiver, black (8)
   Technisat DIGIT ISIO S2
   • 04019588047563
   • 0000/4756
   1
   good_buy
   262.80 EUR
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Topfield DEFAULT
    • topfield
   • Vu+ DEFAULT
    • vu_
   • HDTV DEFAULT
    • kylla_
   • Tallentavat DEFAULT
    • kylla_
   • Antenniverkko DEFAULT
    • dvb_t
    • dvb_t2
   • Kaapeliverkko DEFAULT
    • dvb_c
   • Satelliittiverkko DEFAULT
    • dvb_s
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Clint (clint)
   • Dilog (dilog)
   • Finlux (finlux)
   • Kathrein (kathrein)
   • La Digital (la_digital)
   • LG (lg)
   • Maximum (maximum)
   • Tarvike (tarvike)
   • Technisat (technisat)
   • Terratec (terratec)
   • Topfield (topfield)
   • Valueline (valueline)
   • Vu+ (vu_)
  • Hinta (price):
   • < 85 € (budget)
   • 85 € - 110 € (price_85_110)
   • 110 € - 235 € (price_110_240)
   • ≥ 235 € (price_240)
  • DVB-tyyppi (digitaalisignaalin_ja_rjestelma_muoto):
   • DVB-C (dvb_c)
   • DVB-S (dvb_s)
   • DVB-T (dvb_t)
   • DVB-T2 (dvb_t2)
  • HDTV (hdtv):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Sisäänrakennettu kovalevy (kovalevy):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tallentava digiboksi (tallentaminen):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Elektroninen ohjelmaopas (elektroninen_ohjelmaopas):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi