x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Digiboksit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Digiboksit

  • Yleiset tiedot

   DigiboksitSuomessa siirryttiin digiaikaan 1.9. 2007. Digitaalinen lähetystekniikka vaatii digitaalisen vastaanottimen, jotta vastaanotin tunnistaisi lähetetyt ohjelmat. Vanha televisio sopii hyvin digiaikaan, jos siihen vain hankkii lisälaitteen eli digisovittimen. Digisovitin on yleisesti tunnettu nimellä digiboksi.
   Vaihtoehtona digiboksille on hankkia uusi televisio, jossa digitekniikka on integroitu eli sisäänrakennettu.

   Erilaisia digibokseja ovat mm. perusdigisovittimet, korttipaikalla varustetut digisovittimet, tallentavat digisovittimet, MHP-digisovittimet ja PC-vastaanotinkortit.

   Perusdigiboksi on laite joka tarjoaa hyvälaatuisen kuvan ja äänen, mutta sen avulla ei voi katsella maksullisia tv-kanavia. Mikäli tv-ohjelmia haluaa tallentaa, siihen tarvitaan VHS-nauhuri tai tallentava DVD-soitin. Tallennus onnistuu vain yhdeltä kanavalta kerrallaan, eli siltä jota juuri sillä hetkellä katsotaan.

   Maksukorttipaikan omaavat digiboksit mahdollistavat maksullisten tv-kanavien katselun. Näissä digibokseissa on Conax-salauksenpurku. Ohjelmien tallentaminen onnistuu erillisen tallennusvälineen tai tallentavan digiboksin avulla.

   Tallentavat digisovittimet on tavallisesti hieman kalliimpia, sillä ne ovat varustettu kovalevyllä. Tämän ansiosta digiboksilla voi tallentaa ohjelmia laitteen omaan muistiin, ilman erillistä tallennusvälinettä.
   Tallentavissa digisovittimissa on kaksi vaihtoehtoa: yhden virittimen tallentava digiboksi jonka avulla voi katsella ja tallentaa yhtä tv-kanavaa. Mikäli digiboksissa on kaksi viritintä, sillä voi katsella ja nauhoittaa useampia eri kanavia yhtä aikaa.

   MHP-digisovitin (Multimedia Home Platform) soveltuu vuorovaikutteisten palvelujen vastaanottamiseen. MHP on Suomeen valittu kansainvälinen vuorovaikutteisten palveluiden standardi. Tämän tunnistaa tunnuksesta MHP ja DVB. Vuorovaikutteisia palveluita ovat esim. Ylen Supertekstitelevisio.

   PC-vastaanottokortin avulla digilähetyksiä voi katsella tietokoneen kautta. Tämä on mahdollista vain lisäkortin avulla, jonka tulee olla DVB-T- standardin mukainen. Vanhojen analogisten tv-lähestysten katsomiseen tarkoitettu tv-kortti ei siis ole sopiva. Kortteja on erilaisia: PCI-kortti, joka asennetaan tietokoneeseen sisälle sille varattuun korttipaikkaan. Toinen vaihtoehto on ulkoinen USB-kortti, ja kolmas on PCMCIA-kortti joka asennetaan kannettavaan tietokoneeseen. Lisätietoja kannattaa kysellä tietokonealan liikkeistä, jotta varmasti hankkii sopivan kortin.

   TV:seen integroitu digisovitin mahdollistaa digikanavien katselun ilman erillistä digiboksia. Tällaista televisiota kutsutaan myös nimellä digitelevisio. Tämän tyyppisessä televisiossa ei kuitenkaan usein ole tallenninta, joten ohjelmien tallentamiseen tarvitaan erillinen, tallentava digiboksi tai VHS-nauhuri.

   Lisätietoa digitelevisiota koskeviin kysymyksiin ja sen asentamiseen liittyviin kysymyksiin antaa DigiTV Info:
   www.digitv.fi
   puhelin 0306 344 488 ja sähköposti: info@digitv.fi

   Vertaile täällä digibokseja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen digisovitin minun tulisi hankkia?
   Digitv:n vastaanottotapoja ovat antenni, kaapeli ja satelliittivastaanotto. Digisovittimen hankintaa varten tulee ensin selvittää että millainen vastaanotto asumassasi kiinteistössä on. Kyseessä voi olla esim. omakotitalo, jossa on antennivastaanotto, tai rivi-tai kerrostalo, jossa on antennivastaanotto.
   Isännöitsijältä voi tarkistaa, että taloyhtiön sisäinen järjestelmä on digikelpoinen.
   Antenni-digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-T. Kaapeliverkon digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-C ja sateellittivastaanottoon sopivan digiboksin tunnistaa merkinnästä DVB-S.

   Sopiiko digiboksi juuri minun televisioon?
   Seuraavaksi on hyvä tarkistaa että digiboksi on yhteensopiva television kanssa. Useimmiten digiboksi kytketään televisioon SCART-liitännän avulla. Mikäli tämä puuttuu, voit hankkia sellaisen digiboksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Sitten digiboksin kytkeminen televisioon onnistuu pelkän antennijohdon avulla.

   Mitä tulee tehdä jotta voin katsella maksullisia kanavia?
   Suomessa on joitakin televisiokanavia, jotka ovat maksullisia. Tällöin tarvitset digiboksin, jossa on
   korttipaikka ja Conax-salauksenpurku. Markkinoilla on myös digibokseja, joihin voi liittää ulkoisen
   korttipaikan.

   Miten voin tallentaa ohjelmia digiboksilla?
   Voit nauhoittaa ohjelmia tavallisella VHS-nauhurilla tai tallentavalla DVD-soittimella. Muuten tallentaminen onnistuu digiboksilla, jos se on niinsanotusti tallentava digiboksi. Tälläisessa digiboksissa on sisällä kovalevy. Mikäli sinulla on yhden virittimen perusmalli, sillä voi yleensä nauhoittaa vain yhtä kanavaa kerrallaan. Jos kyseessä on kahden virittimen malli, voi nauhoittaa useampia kanavia kerrallaan.

   Näkyykö digiboksin avulla tekstitys?
   Riippuu täysin digiboksista, että toimiiko tekstitys. Mikäli digiboksissa on tekstitystoiminto, on se ilmaistu sanoilla DVB- ja teletext. DVD-tekstitys tarkoittaa että kieltä voi muuttaa tai osan tekstityksestä voi jättää pois. Jotkut TV-kanavat käyttävät jo valmiiksi DVB-tekstitystä.

   Miten asennan digiboksin?
   Kytke ensin SCART-kaapeli TV:seen ja digiboksiin. Mikäli SCART-liitäntä puuttuu, mutta televisiossa on jokin AV-liitäntä, esim. RCA-liitäntä, voit hankkia SCART-RCA johdon. Jos nämä molemmat puuttuvat, tarvitset digiboksin, jossa on RD-modulaattori.
   Tämän jälkeen kytke antennijohto TV:n ja digiboksin välille. Kytke johto digiboksin "Antenna OUT" liitännästä television "Antenna IN" liitäntään. Tämän kytkennän avulla voi katsella analogisia kanavia, tai kytkeä digiboksin mikäli SCART-liitäntä puuttuu.
   Seuraavaksi kytke toinen antennijohto seinärasian ja digiboksin välille.
   Sitten kytke virtajohdot seinään ja kytke laitteet päälle virtakytkimistä.
   Mikäli sinulla on digiboksi, missä ei ole SCART- tai muuta AV liityntää, tarvitset digiboksin, joka on varustettu RF-ulostulolla. Tämän modulaattorin voi myös hankkia erillisenä.
   RF-ulostulon omaavan digiboksin kytket televisioon antennijohdon avulla. Sen jälkeen on viritettävä kuva
   jollekin television kanavapaikoista. Lisätietoja asennuksesta DigiTV:n sivuilta.

  • Termien selitykset

   Alla lista digiboksien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   DVB-C
   Tarkoittaa että laite soveltuu kaapeliverkkoon.

   DVB-S
   Tarkoittaa että laite soveltuu satelliittivastaanottoon.

   DVB-T
   Tarkoittaa että laite soveltuu antenniverkkoon.

   DVB-tekstitys
   Tarkoittaa, että voit valita haluamasi tekstityskielen. Voit myös jättää tekstityksen pois.

   Integroitu digi-TV-vastaanotin
   TV, jossa on sisäärakennettu digisovitin.

   Korttipaikka maksullisia TV-kanavia varten
   Digiboksi, jossa on Conax-salauksenpurku ja maksukorttipaikka.

   MHP
   MHP eli Multimedia Home Platform tarvitaan jos haluaa käyttää interaktiivisia palveluita. Varmista että boksissa on MHP- sekä DVB-tunnus.

   PC-kortti
   Mikäli haluaa katsella digi-Tv-lähetyksiä tietokoneelta, tarvitaan siihen PC-kortti, jotta tietokone vastaanottaa ohjelmaa. Kortin on oltava DVB-T standardin mukainen.

   Perusdigisovitin eli perusboksi
   Laite, joka tarjoaa hyvän äänen sekä kuvan. Tällä laitteella ei kuitenkaan pysty katsomaan maksullisia TV-kanavia. Tämä laite ei myöskään tallenna, vaan tarvitset erillisen, tallentavan DVD-soittimen.

   SCART-liitin
   Liitin, jolla digiboksi kytketään televisioon. Jos televisiossa ei ole SCART-liitintä, siihen voi hankkia boksin, jossa on RF-modulaattori (perinteinen antenniliitäntä). Silloin kytkemiseen tarvitaan pelkkä antennijohto.

   Tallentava digiboksi
   Boksi, joka tallentaa ohjelmia omaan muistiin, eikä muuta laitetta tarvita. Tallentavia digibokseja on kahdenlaisia: yhden virittimen boksi joka tallentaa vain yhtä kanavaa, ja kahden virittimen boksi jolla voidaan katsella ja nauhoittaa useampia kanavia samanaikaisesti.

   Teletext
   Ominaisuus, jonka avulla näkyy tekstitys. Tarkasta samalla onko boxissa DVB-teksitys, joka mahdollistaa tekstityskielen valinnan.

   • Topfield Topfield digiboksit
   • HDThunder HDThunder digiboksit
   • Vu+ Vu+ digiboksit
   • König König digiboksit
   • HDTV Digiboksit joissa HDTV-vastaanotin
   • Tallentavat Tallentavat digiboksit
   • Antenniverkko Antenniverkkoon sopivat digiboksit
   • Kaapeliverkko Kaapeliverkkoon sopivat digiboksit
   • Satelliittiverkko Satelliittiverkkoon sopivat digiboksit
   • Edulliset Digiboksit hintaluokassa alle 100 euroa
  0 - 16
  • Topfield CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102940033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119077478.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134548872.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131108444.jpg
   Topfield Topfield CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI Ominaisuudet:Teräväpiirtokuva (HD) ja monikanavaäänetTallenna jopa neljää kanavaa - ja katso viidettä!Et huomaa laitteen toiminnoissa mitään viivettä vaikka käynnissä olisi maksimimäärä HD tallennuksia - ja katselussa vielä viides!Topfieldit on tehty tallentamiseen ja tämä näkyy panostuksena ohjelmointiin ja prosessoritehoon.Plug-in kiintolevypaikkaUSB liitäntä: toista musiikkia, kuvia ja videoita tai käytä lisätallennustilana -Lapsilukko -toiminto jolla estät sopimattomien kanavien katselun ... (394)
   Topfield CRC-1410CT 500GB DIGIBOKSI
   • 08809210294634
   • CRC1410CT
   1
   good_buy
   most_sold
   314.00 EUR
  • Finlux TC7840 Teräväpiirto Digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon DVB-T2, DVB-C, MPEG4, CI+. USB REC, Opera -WWW selain. Liitännät: 1xHDMI, 2xUSB, 1xSCART, 1x Et
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135684795.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99812104.jpg
   Finlux Finlux TC7840 Teräväpiirto Digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon DVB-T2, DVB-C, MPEG4, CI+. USB REC, Opera -WWW selain. Liitännät: 1xHDMI, 2xUSB, 1xSCART, 1x Et TC7840 Teräväpiirto Digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon DVB-T2, DVB-C, MPEG4, CI+. USB REC, Opera -WWW selain. Liitännät: 1xHDMI, 2xUSB, 1xSCART, 1x Et TC7840 Teräväpiirto Digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon DVB-T2, DVB-C, MPEG4, CI+. USB REC, Opera -WWW selain. Liitännät: 1xHDMI, 2xUSB, 1xSCART, 1x Et (197)
   Finlux TC7840 Teräväpiirto Digiboksi antenni- ja kaapeliverkkoon DVB-T2, DVB-C, MPEG4, CI+. USB REC, Opera -WWW selain. Liitännät: 1xHDMI, 2xUSB, 1xSCART, 1x Et
   • 06430027979739
   2
   good_buy
   103.00 EUR
  • La Digital Digitalbox 8761 CI+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142857730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136558679.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120321111.jpg
   La Digital La Digital Digitalbox 8761 CI+ Digitalbox 8761 CI+ Digitalbox 8761 CI+ %3Cp%3ELaadukas Xoro digiboksi antenni- ja kaapelitalouksiin. DVB-C%2FT2 -viritin kaikkiin talouksiin.%3C%2Fp%3E (73)
   La Digital Digitalbox 8761 CI+
   • 04260427610992
   4
   good_buy
   95.80 EUR
  • Valueline DVB-T2 HD -vastaanotin, 1080p, SCART, HDMI, PVR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136145345.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126852459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135026189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87479421.jpg
   Valueline Valueline DVB-T2 HD -vastaanotin, 1080p, SCART, HDMI, PVR DVB-T2 HD -vastaanotin, 1080p, SCART, HDMI, PVR DVB-T2 HD -vastaanotin, 1080p, SCART, HDMI, PVR DVB-T2 Plug-In -ter%E4v%E4piirtovastaanotin jopa 1080p-tarkkuuksisten TV-signaalien vastaanottamiseen. Vastaanottimessa on lis%E4ksi monikielinen kuvaruutun%E4ytt%F6 %28OSD%29%2C USB-tulo%2C SCART- ja HDMI-l%E4hd%F6t%2C PVR-ominaisuus sek%E4 s%E4hk%F6inen ohjelmaopas %28EPG%29. Se vastaanottaa jopa 1 000 kanavaa. K%E4ytett%E4viss%E4 ovat seuraavat kielet%3A englanti%2C saksa%2C ranska%2C hollanti%2C italia%2C ruotsi%2C suomi%2C espanja%2C t%9Aekki%2C ven%E4j%E4 ja portugali. (103)
   Valueline DVB-T2 HD -vastaanotin, 1080p, SCART, HDMI, PVR
   • 05412810235971
   3
   good_buy
   39.80 EUR
  • Maximum TC4300 DVB-C/T2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/97981084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131118850.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106030272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106030275.jpg
   Maximum Maximum TC4300 DVB-C/T2 TC4300 DVB-C/T2 TC4300 DVB-C/T2 MAXIMUM TC-4300 -digivastaanotin mahdollistaa digitaalisten TV-signaalien vastaanottamisen vanhemmalla TV:llä. Kaapeli (DVB-C) tai antenni (DVB-T/T2) mahdollistaa TV:n katselemisen esim. YouSeestä, Stofasta tai Boxerista. PVR-toiminnolla voit tallentaa ja toistaa TV-ohjelmia ulkoisella kiintolevyllä. Digivastaanotin on suunniteltu yhdistettäväksi HDMI-liitännän kautta näyttöön tai televisioon, jossa ei ole sisäänrakennettua TV-viritintä tai uudempien TV-formaattien tukea. Digivastaanotin on h... (74)
   Maximum TC4300 DVB-C/T2
   • 05711783480457
   • 7870
   2
   good_buy
   89.95 EUR
  • Strong SRT 8211
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142857526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135010704.jpg
   Strong Strong SRT 8211 SRT 8211 SRT 8211 (64)
   Strong SRT 8211
   • 08717185449594
   • SRT8211
   1
   good_buy
   54.94 EUR
  • Strong DVB-T/T2 antenni SRT ANT45
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137704044.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117639712.jpg
   Strong Strong DVB-T/T2 antenni SRT ANT45 DVB-T/T2 antenni SRT ANT45 DVB-T/T2 antenni SRT ANT45 Strong antenniverkon (DVB-T/T2) antenni tarjoaa laadukkaan signaalivastaanoton. Voidaan sijoittaa sisä- ja ulkotiloihin. (15)
   Strong DVB-T/T2 antenni SRT ANT45
   • 08717185447408
   3
   good_buy
   46.80 EUR
  • Strong SRT 7007
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104009267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135033844.jpg
   Strong Strong SRT 7007 SRT 7007 SRT 7007 (33)
   Strong SRT 7007
   • 08717185449365
   • SRT7007
   1
   good_buy
   69.94 EUR
  • König DVB-S2 REC11
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454045.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118627235.jpg
   König König DVB-S2 REC11 DVB-S2 REC11 DVB-S2 REC11 (33)
   König DVB-S2 REC11
   • 05412810222056
   • DVB-S2 REC11
   1
   good_buy
   65.90 EUR
  • Tarvike USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122230374.jpg
   Tarvike Tarvike USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla 1 ) Ominaisuudet : - Nauti korkeantasoista TV laatua: DVB-T2/T tekniikka tietokoneeseen - Katso ja tallenna alkuperäisessä digilaadulla tietokoneellasi ! - Pieni ja kompakti koko, helppo kuljettaa ! - Katso televisiota koko näytön tai skaalautuva ikkuna - Käytä TimeShift ominaisuutta (pysäyttää live lähetystä ja voit katsoa sen myöhemmin samasta paikasta) - Tallenna suosikkisi ohjelmia tai ajastaa tulevia nauhoituksia Todella pienikokoinen tallentava DVB-T2 digiboxi, suoraan USB liitäntään li... (28)
   Tarvike USB 2.0 DVB-T2 digiviritin kaukosäädimellä ja FM radiolla
   1
   good_buy
   29.80 EUR
  • Vu+ UNO 4K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114454103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90931475.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135001727.jpg
   Vu+ Vu+ UNO 4K UNO 4K UNO 4K (27)
   Vu+ UNO 4K
   • 08809288541401
   • 08809288541579
   • 13008
   1
   good_buy
   329.95 EUR
  • One For All ONE FOR ALL SV 9425 HD-AKTIIVIANTENNI SISÄKÄYTTÖÖN, 44 dB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109989394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137798766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117635327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124917885.jpg
   One For All One For All ONE FOR ALL SV 9425 HD-AKTIIVIANTENNI SISÄKÄYTTÖÖN, 44 dB ONE FOR ALL SV 9425 HD-AKTIIVIANTENNI SISÄKÄYTTÖÖN, 44 dB ONE FOR ALL SV 9425 HD-AKTIIVIANTENNI SISÄKÄYTTÖÖN, 44 dB (7)
   One For All ONE FOR ALL SV 9425 HD-AKTIIVIANTENNI SISÄKÄYTTÖÖN, 44 dB
   • 08716184066412
   3
   good_buy
   35.80 EUR
  • Strong FiCom CA-moduuli CAMFICOM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111109682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111109683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131112926.jpg
   Strong Strong FiCom CA-moduuli CAMFICOM FiCom CA-moduuli CAMFICOM FiCom CA-moduuli CAMFICOM Strong CI+ lukijalla ja operaattorin maksu-tv kortilla nautit urheilu tai elokuvakanavista jopa HD-laatuisina. (10)
   Strong FiCom CA-moduuli CAMFICOM
   • 08717185446142
   • CAMFICOM
   2
   good_buy
   37.95 EUR
  • Triax DVB-T 5V antenni sisätiloihin 300l
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137692600.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107526861.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102375862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123991737.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135001693.jpg
   Triax Triax DVB-T 5V antenni sisätiloihin 300l DVB-T 5V antenni sisätiloihin 300l DVB-T 5V antenni sisätiloihin 300l Triax antenni sisätiloihin, vastaanottaa antenniverkon (DVB-T) televisiosignaaleja sekä radioverkon signaaleja. (6)
   Triax DVB-T 5V antenni sisätiloihin 300l
   • 05702661110108
   3
   good_buy
   23.80 EUR
  • Total Control One For All vahvistettu antenni sisätiloihin SV1240
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142890671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100178229.jpg
   Total Control Total Control One For All vahvistettu antenni sisätiloihin SV1240 One For All vahvistettu antenni sisätiloihin SV1240 One For All vahvistettu antenni sisätiloihin SV1240 Vahvistettu One For All Total Control -antenni SV1240 takaa terävän signaalin ja laadukkaan kuvan. Siinä on jopa 42 dB vahvistus ja 4G LTE -suodatin, joka estää häiritsevät mobiilisignaalit. (5)
   Total Control One For All vahvistettu antenni sisätiloihin SV1240
   • 08716184065866
   3
   good_buy
   34.80 EUR
  • Synology VS360HD dekooderi Musta Langallinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/33348310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/33348311.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121090598.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140145116.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111839835.jpg
   Synology Synology VS360HD dekooderi Musta Langallinen VS360HD dekooderi Musta Langallinen VS360HD dekooderi Musta Langallinen (4)
   Synology VS360HD dekooderi Musta Langallinen
   • 00846504001972
   • 04711174721979
   • 4934905
   • VS360HD
   3
   good_buy
   382.70 EUR
  • Quick filters (quick_questions):
   • Topfield DEFAULT
    • topfield
   • Vu+ DEFAULT
    • vu_
   • König DEFAULT
    • ko_nig
   • HDTV DEFAULT
    • kylla_
   • Tallentavat DEFAULT
    • kylla_
   • Antenniverkko DEFAULT
    • dvb_t
   • Kaapeliverkko DEFAULT
    • dvb_c
   • Satelliittiverkko DEFAULT
    • dvb_s2
    • dvb_s
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 40 € (budget)
   • 40 € - 65 € (price_40_65)
   • 65 € - 105 € (price_65_110)
   • ≥ 105 € (price_110)
  • Sisäänrakennettu kovalevy (kovalevy):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • HDTV-vastaanotin (hdtv):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tallentava digiboksi (tallentaminen):
   • Kyllä (kylla_)
  • Wi-Fi (w_lan):
   • Ei (ei)
  • Flash-muisti (flash_muistikapasiteetti):
   • 4 (4)
   • 4000 (4000)
  • Elektroninen ohjelmaopas (elektroninen_ohjelmaopas):
   • Kyllä (kylla_)
  • DVB-tyyppi (digitaalisignaalin_ja_rjestelma_muoto):
   • DVB-C (dvb_c)
   • DVB-S (dvb_s)
   • DVB-S2 (dvb_s2)
   • DVB-T (dvb_t)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi