x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kotiteatterit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kotiteatterit

  • Yleiset tiedot

   Oletko todellinen leffafriikki vai haluatko vain nauttia elokuvista kunnon kuvalla ja äänellä, silloin kuin se sinulle sopii? Haluatko katsella leffoja maksamatta kalliita leffalippuja - mukavasti kotisohvalla? Kotiteatterilaitteet vahvistavat elokuvaelämystä ja varmistavat, että saat elokuvasta kaiken irti. Harkitsetko kotiteatterijärjestelmän hankintaa? Kaipaatko apua valintaan? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon kotiteatterisettiä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • Kotiteatteri tyypit
   • Audiosysteemi tyypit
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   • Tiedostoformaatit ja liittimet
   • Tunnettuja kotiteatterimerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kotiteatterijärjestelmää ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Tila: tilan suuruus, johon kotiteatteri hankitaan. Isompi tila vaatii myös isommat kajarit kuin pieni tila.
   2. Liittimet: mitä kaikkea kotiteatterisettiin tullaan liittämän? Sijoitetaanko kaiuttimet ruudun läheisyyteen vai jonkin matkan päähän? Huolehdi siitä, että liittimiin pääsee helposti käsiksi.
   3. Jos kaiuttimet haluaa sijoittaa pois ruudun luota varmista, että kaapelit ovat tarpeeksi pitkiä.
   4. On olemassa myös langattomia kotiteattereita. Silloin säästyy taistelulta johtoja vastaa. Langaton kotiteatteri toimii joko radiograafisesti tai infrapunan avulla. Infrapunayhteyteen voi kuitenkin aiheutua häiriötä, jos joku kävelee yhteyden läpi.
   5. Saman soortin kaiuttimet kannattaa hankkia saman kokoisina. Esim: kaikki etukaiuttimet kuuluu olla keskenään saman kokoiset, kaikki taustakaiuttimet myös keskenään samankokoiset, muttei välttämättä saman kokoiset kuin etukaiuttimet.

   Kotiteatteri tyypit
   Kotiteatterijärjestelmä on yhdistelmä audiota (kaiuttimet) ja videota (dvd-soitin ja dekooderi). Kunnon kotiteatterin avulla saa luotua erittäin hyvälaatuisen kuvan ja useamman kanavan surround soundin. Kaiuttimien määrä riippuu siis kanavien määrästä.

   Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta: keskikaiuttimen ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille. Kotiteatterilla voi paitsi katsoa leffoja, usein myös kuunnella cd/mp3-levyjä ja radiota.

   Audiosysteemi tyypit
   Audiosysteemejä on sekä kannettavia että ei kannettavia. Ei kannettavat ovat yleensä (mini) stereotorneja, jossa kaiuttimet muodostavat yhden kokonaisuuden. Tällaisten audiosysteemien äänenlaatu ei ole niin korkealaatuista kuin irrallisista osista muodostetun hifi-setin äänenlaatu, mutta sopivat hyvin vaikka opiskelukämppään tai makuuhuoneeseen. Stereotornit ovat hieman halvempia kuin irrallisista komponenteista kootut audiosysteemit.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   Kotiteatterin tärkeimmät toiminnot ovat:

   • Filmien katselu
   • Filmien tallentaminen
   • Musiikin soitto
   • Radion kuuntelu

   Lapsilukko on hyvä toiminto talouksiin, joissa on pieniä lapsia, joiden ei haluta katselevan kaikenlaisia elokuvia. Kaukosäädin kuuluu aina mukaan pakettiin ja joskus myös kuulokkeet.

   Useimmissa kotiteattereissa on FM-radio. Kannettavat stereosysteemit, joissa radio, toimivat usein myös pattereilla, joten sen voi ottaa mukaan rantaan tai piknikille. Hyvissä malleissa on myös mp3-cd soitin, jonka avulla musiikkia voi kuunnella tuntikausia pyörittämällä vain yhtä levyä. Halutessasi kunnella vain radiota on viisaampaa hankkia pieni microsetti.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   Järjestelmän tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta. Lisätietoja kaiuttimista löytyy kategoriasta kaiuttimet.

   Tiedostoformaatit ja liittimet
   Kaikki kotiteatterit ja audiojärjestelmät eivät toista kaikkia tiedostoformaatteja. Laitteen tiedoissa ilmoitetaan mitä videoformaatteja (DVD SVCD, VCD, DivX tai XviD) ja mitä audioformaatteja (CD, Super Audio-cd tai mp3-cd) laite tukee.

   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-ääni tyyppejä, joka ilmoitetaan kohdassa dekooderi. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseksi optimaalisesti mutta vähempikin määrä riittää hyvään ääneen.

   DPL II antaa äänilähteestä riippumatta surround-signaalin. Se tarkoittaa, että voit kuunnella dvd- ja cd-levyjä useammalla kanavalla. DPLII:ssa satelliittikaiuttimet toistavat stereona. Bassokanava on usein erillinen.

   Tuotetiedoissa ilmoitetaan myös millaiset sisääntulot ja ulostulot laitteistossa on, eli millaisia laitteita siihen voidaan liittää. Yleensä laitteissa on video sisään- ja ulostulo (tyyppi ilmoitettu tarkemmin tuotetiedoissa), äänisisääntulo ja scart-liitin (pelikonsolille).

   Suosittuja kotiteatterimerkkejä
   Suosittuja kotiteatterimerkkejä ovat: Akai, Grundig, JVC, Kenwood, Onkyo, Philips, Samsung ja Sony.

   Vertaile täällä kotiteattereita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko kotiteatterilla kuunnella myös musiikkia, ja jos voi niin missä muodossa?
   Kyllä, suurimmalla osalla kotiteatterilaitteista voi kuunnella myös musiikkia. Yleensä ne toistavat CD:itä, jotkut jopa mp3:ia. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei niitä soita.

   Voiko kotiteatterilla kuunnella radiota?
   Kyllä, useimmissa kotiteatterilaitteissa on myös radio. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laitteessa ei ole radiota.
    

   Voiko tv:n liittää kotiteatterilaitteisiin?
   Kyllä, joihinkin laitteisiin. Voit silloin tallentaa tv-ohjelmia dvd:lle tai laitteen omalle kovalevylle. Jos tv-yhteensopivuutta ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei sitä tue.
    

   Täytyykö minun maksaa jätemaksu kotiteatterista?
   Kotiteatterille jätehuoltomaksu on 3 euroa. Sitä ei tarvitse maksaa erikseen vaan jätemaksu sisältyy tuotteen hintaan. Ostaessasi uuden kodinkoneen tai laitteen,hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen laitteiden hävitys ympäristöystävällisesti.
    

   Kuuluuko subwooferin ääni naapuriin asti?
   Kyllä, subwooferin ääni voi kuulua naapuriin (varsinkin alakerran), jos se on kovalla. Se aiheuttaa paitsi ääntä, myös tärinää. Jos haluat pitää äänet kovalla, kannattaa huone äänieristää niin voit nauttia kovemmistakin äänistä muita häiritsemättä.
    

   Voinko laittaa kaikki kaiuttimet katseelta piiloon?
   Ei, vain subwooferin voi laittaa piiloon esimerkiksi sohvan alle. Muiden kaiuttimien pitäisi olla näkyvillä. Keskikaiuttimen ainakin tulisi olla vapaa ääniesteistä. Myös satelliittikaiuttimien ääni kuulostaa parhaalta, jos niitä ei peitä. Myös niiden välinen tila tulisi olla tyhjä äänen sujuvan kulun varmistamiseksi.
  • Termien selitykset

   Alla lista kotiteattereiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Ne löytyvät myös tuotevertailun lisätietoja-kohdasta.

   Audioformaatti
   Ääniformaatti tarkoittaa äänisignaalin muotoa ja mahdollista koodaustekniikkaa. Laitteiden ymmärtämiä audioformaatteja ovat esimerkiksi CD, Super Audio CD ja MP3.

   Dekooderi
   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-äänen tyyppejä. Lähes kaikissa elokuvissa on nykyään surround-ääni, joten surround-kaiuttimilla saat elokuvien äänestä kaiken irti. Surround-ääni tarkoittaa ympäröivää äänikenttää, sitä että ääni tulee monesta suunnasta eikä vain edestä. Laitteessa on oltava dekooderi, joka muuttaa äänen normaalista stereosta surround-ääneksi. Ääni kuulostaa silloin todenmukaisemmalta ja elokuvaelämyksestä tulee voimakkaampi. Dolby Surround muuntaa 2-kanavaäänen (stereo) 4:lle kanavalle. Nämä neljä ovat vasen ja oikea etukanava sekä vasen ja oikea takakanava. Se ei siis avaa keskikanavaa. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseski optimaalisesti mutta vähempikin määrä jo riittää hyvään ääneen.

   DVD-nauhuri
   Dvd-nauhurissa on usein sekä polttava dvd-asema että kovalevy. ja Dvd-nauhurilla voit tallentaa esimerkiksi tv-ohjelmia dvd-levyille tai laitteen omalle kovalevylle.

   Keskikaiutin
   Keskiäänet toistava pääkaiutin. Se sijoitetaan usein TV:n päälle tai alle. Keskuskaiuttimen tulee toistaa ääni, joka kuuluu kuvan keskeltä, kuten keskustelu.

   Kovalevy
   Laitteessa voi olla kovalevy, jonne voi tallettaa esimerkiksi tv-ohjelmia. Myöhemmin kovalevyn sisällön voi polttaa esimerkiksi dvd-levyille.

   Langattomat kaiuttimet
   Jos et halua kaapelipinoa olohuoneeseesi, voit hankkia langattomat kaiuttimet. Ota huomioon, että jos langattomat kaiuttimet eivät ole paristokäyttöiset, ne tarvitsevat kuitenkin virtajohdon, vaikka yhteys muihin laitteisiin olisikin langaton.

   Lattiakaiuttimet
   Lattiakaiuttimet laitetaan seisomaan lattialle. Ne voivat olla suurikokoisia tai kapeampia. Mieti kaiuttimia valitettasi huoneen sisustusta ja tilaa ja päätä sitten millaiset kaiuttimet sinne sopivat parhaiten.

   Radio
   Useimmissa kotiteattereissa on myös radio.

   RDS
   RDS (Radio Data System), joka tarkoittaa, että radiosignaaliin mukaan liitetään tietoja kuten radiokanava, lähetysohjelma ja tietoja signaaliliikenteestä.

   Satelliittikaiuttimet
   Satelliittikaiuttimet toistavat vain keskiääniä ja diskantteja eli korkeita ääniä. Ne laitetaan sekä yleisön eteen että taakse. Kaiutinten määrä riippuu kotiteatterin kanavien määrästä. Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta (ja mahdollisen subwooferin): keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille surround-äänen toistamiseksi.

   Signaali
   Tuotteen tiedoissa signaali tarkoittaa ääni- tai videosignaaleja, joita laitteisto voi vastaanottaa. Tunnetuimmat signaalityypit ovat PAL, NTSC ja SECAM. Standardisignaali eurooppalaiselle TV:lle on PAL.

   Sisään- ja ulostulot
   Sisään- ja ulostulot kertovat mitä eri laitteita kotiteatteriin voi liittää ja millaisin liittimin. Scart-kaapelilla voidaan kotiteatteriin liittää esimerkiksi tv tai pelikonsoli. Sisä- ja ulostulot vaihtelevat hiukan laitteesta toiseen.

   Subwoofer
   Subwoofer on kaiutinyksikkö, joka toistaa bassoäänet eli taajuudeltaan kaikkein alimmat äänet (20-100 Hz). Aktiivinen subwoofer on bassokaiutin, jossa on sisäänrakennettu vahvistin. Mitä alempi äänen taajuus on, sitä vaikeampaa on sen paikallistaminen (kuulla mistä suunnasta ääni tulee). Siksi subwooferin sijoittamispaikalla ei ole kovin suurta merkitystä. Silti kannattaa huomata, että subwooferin ääni heijastuu seinästä ja näin vahvistuu. Jos bassokaiutin sijoitetaan nurkkaan, sen ääni siis vahvistuu entisestään.

   Tyyppi
   Kotiteatterin tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta.

   Videoformaatti
   Kaikki kotiteatterilaitteet eivät toista kaikkia äänimuotoja. Laitteiden ymmärtämät videoformaatit ovat laitteesta riippuen DVD SVCD, VCD, DivX of XviD. Valitse siis laitteisto sen mukaan, mitä formaatteja haluat toistaa. Toistettavat formaatit on ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

   Videosisään- tai ulostulo
   Videosisääntulo tarkoittaa, että laitteeseen voi liittää esimerkiksi dvd-soittimen tai videonauhurin.

   • Harman/Kardon Harman/Kardon kotiteatterijärjestelmät
   • Sony Sony kotiteatterijärjestelmät
   • Bose Bose kotiteatterijärjestelmät
   • Edullinen
   • Bluetooth
   • Blu-ray -soitin
   • 5.1-kanavaiset
  0 - 24
  • JBL Bar 5.1 soundbar-kaiutin 5.1 kanavaa 510 W Musta Langallinen & langaton
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114041957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123388030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100751237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123388031.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137798827.jpg
   JBL JBL Bar 5.1 soundbar-kaiutin 5.1 kanavaa 510 W Musta Langallinen & langaton Bar 5.1 soundbar-kaiutin 5.1 kanavaa 510 W Musta Langallinen & langaton Bar 5.1 soundbar-kaiutin 5.1 kanavaa 510 W Musta Langallinen & langaton Äärimmäinen täysin langaton elokuvakokemus!JBL Bar 5.1 muuttuu soundbarista todelliseksi langattomaksi 5.1-kotiteatterijärjestelmäksi mahtavia elokuva- ja musiikkikokemuksia varten. Soundbar-järjestelmään kuuluu kaksi irrotettavaa akkukäyttöistä langatonta surround-kaiutinta 10 tunnin toistoajalla, 510 watin kokonaisteho, 10 tuuman langaton subwoofer, kolme HDMI-liitäntää 4K-laitteille sekä Bluetooth. Dolby® Digitalilla, Dolby Pro Logic II:lla ja DTS:llä elokuvat, musiikki ja videopelit kuulo... (13)
   JBL Bar 5.1 soundbar-kaiutin 5.1 kanavaa 510 W Musta Langallinen & langaton
   • 06925281927485
   • JBLBAR51BLKEP
   • JBLBAR51BLK
   • BAR51BLKEP
   • 4686787
   • JBLBAR51BLKEP, BAR 5.1, JBLBAR5.1
   6
   good_buy
   452.9 EUR
  • JBL BAR 3.1 SOUNDBAR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111302495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105324325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105324324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137807168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104386521.jpg
   JBL JBL BAR 3.1 SOUNDBAR BAR 3.1 SOUNDBAR BAR 3.1 SOUNDBAR Ominaisuudet ja hyödyt:Erillinen keskikanava parantaa äänentoiston selkeyttä, joten enää yksikään kohtauksen ääni ei jää kuulematta.JBL Surround Sound -tekniikka ja 450watin teho takaavat korkealaatuisen elokuvien ja musiikin äänentoiston.10tuuman (250mm) langaton subwoofer iskevään bassotoistoon.4K-laitteiden liittäminen kolmen HDMI-sisääntulon ja yhden -ulostulon (ARC) avulla. Päivitä kotisi viihdekeskus Ultra HD- ja HDCP 2.2 -aikakauteen.Langatonta musiikin suoratoistoa Bluetooth-yhteyden ... (7)
   JBL BAR 3.1 SOUNDBAR
   • 06925281926990
   • JBLBAR31BLKEP
   • 4638050
   • JBLBAR31BLKEP, BAR 3.1
   • BAR31BLKEP
   • JBLBAR31BLK
   8
   good_buy
   404 EUR
  • Sony BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131099357.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102764353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124876622.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101516363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136892618.jpg
   Sony Sony BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta Sony BDV-E4100 (9)
   Sony BDV-E4100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta
   • 00635341445168
   • 04905524897326
   • 04905524897302
   • 04905524897319
   • 04905524897296
   • 04056572577835
   • BDV-E4100
   • BDVE4100
   • BDVE4100.CEL
   • BDV-E4100.CEL
   4
   good_buy
   368.9 EUR
  • Panasonic SC-BTT405EG-K kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 600 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24446767.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140459143.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950899.jpg
   Panasonic Panasonic SC-BTT405EG-K kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 600 W Musta SC-BTT405EG-K kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 600 W Musta SC-BTT405EG-K kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 600 W Musta Optisen levyn soitin: Blu-Ray soitin Tuetut levytyypit: BD-ROM,CD,CD-R,CD-RW,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD+RW DL,DVD-R,DVD-R DL,DVD-RW,DVD-RW DL Sisinen kiintolevy: Ei 3D-yhteensopiva: Kyll Nimellisteho RMS: 600 W nilhdn kanavat: 5.1 kanavaa nidekooderit: Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic II,Dolby TrueHD,DTS-HD HR,DTS-HD Master Audio Taajuuskorjain: Kyll nen paluukanava (ARC): Kyll FM-radio: Kyll Tuetut radiotaajuudet: FM Sislt RDS -virittimen: Kyll Esiasennettujen asemien mr: 30 E... (29)
   Panasonic SC-BTT405EG-K kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 600 W Musta
   • 05025232793297
   • 05054230929001
   • 05025232768356
   • SC-BTT405EG-K
   • SCBTT405EGK
   • 2203049
   • SC-BTT405EG9
   • SC-BTT405EGK, SC-BTT405EG-K
   • SCBTT405E
   1
   good_buy
   most_sold
   299.9 EUR
  • Sony 3D Blu-ray -kotiteatterijärjestelmä BDV-N7200W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111319604.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106832423.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487460.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487459.jpg
   Sony Sony 3D Blu-ray -kotiteatterijärjestelmä BDV-N7200W 3D Blu-ray -kotiteatterijärjestelmä BDV-N7200W 3D Blu-ray -kotiteatterijärjestelmä BDV-N7200W Kotiteatterijärjestelmä, 5.1-kanavainen, musta (11)
   Sony 3D Blu-ray -kotiteatterijärjestelmä BDV-N7200W
   • 04905524953510
   • 05055434906843
   • 04905524953527
   • 05054531252327
   • 1175893
   • BDVN7200WB, BDVN7200WB.CEK, BDVN7200WB.CEL
   • BDVN7200WB.CEL
   • BDVN7200WB, BDVN7200W, BDV-N7200W, BDVN7200WB.CEL, BDV-N7200WB, BDVN7200WB.CEK
   • BDVN7200WB
   2
   good_buy
   599 EUR
  • Sony BDV-E2100 kotiteatterijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111253889.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106523918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88632236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25101864.jpg
   Sony Sony BDV-E2100 kotiteatterijärjestelmä BDV-E2100 kotiteatterijärjestelmä BDV-E2100 kotiteatterijärjestelmä Kotiteatterijärjestelmä, 5.1-kanavainen (10)
   Sony BDV-E2100 kotiteatterijärjestelmä
   • 04905524897456
   • 04905524897449
   • BDVE2100.CEL
   • BDVE2100, 4905524897449, BDV-E2100, BDVE2100.CEL, BDVE2100.CEK
   • BDVE2100, BDVE2100.CEL, BDVE2100.CEK
   • 680464
   • BDVE2100
   • BDV-E2100
   • BDV-E2100.CEL
   1
   good_buy
   282 EUR
  • Denver Musiksystem CD/Radio/Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113053561.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113053558.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113053559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113053562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113053560.jpg
   Denver Denver Musiksystem CD/Radio/Bluetooth Musiksystem CD/Radio/Bluetooth Musiksystem CD/Radio/Bluetooth (8)
   Denver Musiksystem CD/Radio/Bluetooth
   • 05706751022739
   • MC-5010BT Black
   • MC-5010BT BLACK, MC-5010BT
   1
   good_buy
   49.95 EUR
  • Onkyo SKS-HT978 5.1 THX
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417139.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118006561.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118006564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118006563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118006565.jpg
   Onkyo Onkyo SKS-HT978 5.1 THX SKS-HT978 5.1 THX SKS-HT978 5.1 THX Onkyo SKS-HT978 5.1 THX (8)
   Onkyo SKS-HT978 5.1 THX
   • 60978
   1
   good_buy
   574.38 EUR
  • Pioneer SX-N30AE 2.0 kanavaa Stereo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105491723.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132567506.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105491726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124351482.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115238908.jpg
   Pioneer Pioneer SX-N30AE 2.0 kanavaa Stereo SX-N30AE 2.0 kanavaa Stereo SX-N30AE 2.0 kanavaa Stereo TEHOKASTA SUORATOISTOA PUHTAASTA STEREOLAITTEESTA (5)
   Pioneer SX-N30AE 2.0 kanavaa Stereo
   • 04573211153231
   • 04573211153248
   • 04573211151091
   • 5747275
   • HTP-074
   • 5747271
   • SX-N30AE-B
   • SX-N30AE-S
   2
   good_buy
   371.38 EUR
  • LG XBOOM CK43 STEREOSARJA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128715332.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124739397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112007326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110012032.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140391307.jpg
   LG LG XBOOM CK43 STEREOSARJA XBOOM CK43 STEREOSARJA XBOOM CK43 STEREOSARJA Tuetut radiotaajuudet: FM FM-aallonpituusalue: 87,5 - 108 MHz Tuetut levytyypit: CD,CD-R,CD-RW Kasettidekki: Ei Nimellisteho RMS: 300 W Sisnrakennettujen kaiuttimien mr: 2 Subwoofer-kautinelementin halkaisija (brittilinen): 13,5 cm (5.3") Diskanttikaiuttimen halkaisija: 4,06 cm (1.6") Taajuuskorjain: Ei Sisnrakennettu nytt: Ei MP3-toisto: Kyll Ohjaustyyppi: Painikkeet Tuotteen vri: Musta PLL-syntetisaattori: Kyll FM-radio: Kyll Bluetooth: Kyll USB 2.0 -portit: 2 Ajastin: Kyll Unitila-ajastin:... (3)
   LG XBOOM CK43 STEREOSARJA
   • 08806098171545
   • CK43.DEUSLLK, CK 43, CK43
   3
   good_buy
   253.9 EUR
  • König 4G/3G/GSM-antenni, jossa on 2 x 2,5 m:n kaapeli - KÖNIG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114063410.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95232310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124896916.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122468576.jpg
   König König 4G/3G/GSM-antenni, jossa on 2 x 2,5 m:n kaapeli - KÖNIG 4G/3G/GSM-antenni, jossa on 2 x 2,5 m:n kaapeli - KÖNIG 4G/3G/GSM-antenni, jossa on 2 x 2,5 m:n kaapeli - KÖNIG 4G/3G/GSM-antenni parantaa ja nopeuttaa 4G/3G- ja GSM-tiedonsiirtoa käyttämällä kahta taajuuskaistaa. Antennin mukana toimitetaan kaksi 2,5 m:n pienen hävikin LMR200-kaapelia, joiden avulla voi vastaanottaa laadukasta 4G-signaalia vain yhden antennin kautta. Sen voi asentaa sisälle tai ulos, joten se on helppo sijoittaa aina parhaaseen mahdolliseen paikkaan.Ominaisuudet Mahdollistaa 4G-signaalin vastaanoton yhdellä antennilla Suojatut ABS-materiaalit takaavat pitkän käyttöiän Varusteena kaksi... (3)
   König 4G/3G/GSM-antenni, jossa on 2 x 2,5 m:n kaapeli - KÖNIG
   • 05412810235803
   • ANT-4G20-KN
   3
   good_buy
   71.95 EUR
  • Harman/Kardon BDS 380 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 2.1 kanavaa 130 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116087261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116087263.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127465041.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon BDS 380 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 2.1 kanavaa 130 W Musta BDS 380 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 2.1 kanavaa 130 W Musta BDS 380 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 2.1 kanavaa 130 W Musta Tulevaisuuden teknologia uudessa ulkomuodossaSuuren suorituskyvyn 2.1-kanavainen, 3D Blu-ray Disc -järjestelmä, joka tarjoaa suoran pääsyn kaikkiin kannettaviin medioihin.Harman Kardon® BDS 380 on tyylikäs suuren suorituskyvyn 3D Blu-ray Disc -järjestelmä, jossa on uudistunut Blu-ray-toiminto. Se sisältää kolme HDMI®-tuloa, joissa on 3D; HDMI Audio Return Channel (ARC) yhteensopiviin televisioihin; Wi-Fi®-verkkoyhteys, jolloin langallista Ethernet-yhteyttä ei tarvita; Apple AirPlay sisällön s... (7)
   Harman/Kardon BDS 380 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 2.1 kanavaa 130 W Musta
   • 00282922638428
   • BDS 380
   • BDS 380/230-B2
   • BDS 380, BDS 380/230-B2
   1
   good_buy
   914 EUR
  • Sony BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487462.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124880276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487464.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133439601.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103689137.jpg
   Sony Sony BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä Sony 5.1 -kanavainen kotiteatteri, jossa 3D Blu-ray -soitin, 4K ylösskaalaus, sisäänrakennettu Wi-Fi, Magnetic Fluid -kaiuttimet ja NFC Bluetooth -tekniikka. (6)
   Sony BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä
   • 04905524953343
   • 04905524953268
   • BDVN9200WB.CEL
   • BDV-N9200WB.CEL
   • BDV-N9200WB
   • BDVN9200WB
   • BDVN9200WB.CEL, BDVN9200WB
   1
   good_buy
   902.9 EUR
  • Pioneer HTP-075 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125716556.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126929371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126929370.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107213806.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140455397.jpg
   Pioneer Pioneer HTP-075 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa Black HTP-075 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa Black HTP-075 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa Black 600W 5.1-järjestelmä, jossa on Bluetooth ja 4K-tuki (6)
   Pioneer HTP-075 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa Black
   • 04573211151107
   • 3708551
   • HTP-075-B
   1
   good_buy
   349 EUR
  • Sony HT-RT4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111315252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113066777.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113066780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113066779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104386631.jpg
   Sony Sony HT-RT4 HT-RT4 HT-RT4 Sony HT-RT4 (5)
   Sony HT-RT4
   • 04548736041684
   • HTRT4
   • HT-RT4.CEL
   • HTRT4.CEL
   • HT-RT4
   • HTRT4, HTRT4.CEL, HTRT4.CEK
   1
   good_buy
   499.72 EUR
  • Sony Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N9200W (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141844715.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102069016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132257673.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101868744.jpg
   Sony Sony Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N9200W (valkoinen) Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N9200W (valkoinen) Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N9200W (valkoinen) Sony 5.1 -kanavainen kotiteatteri, jossa 3D Blu-ray -soitin, 4K ylösskaalaus, sisäänrakennettu Wi-Fi, Magnetic Fluid -kaiuttimet ja NFC Bluetooth -tekniikka. (5)
   Sony Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N9200W (valkoinen)
   • 04905524953398
   • BDV-N9200WW.CEL
   • BDVN9200WW.CEL
   • BDVN9200WW.CEL, BDVN9200WW
   • BDV-N9200WW
   • BDVN9200WW
   1
   good_buy
   902.9 EUR
  • Yamaha YHT-1840
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119375184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417015.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417014.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417013.jpg
   Yamaha Yamaha YHT-1840 YHT-1840 YHT-1840 Yamaha YHT-1840 (5)
   Yamaha YHT-1840
   • YHT1840BL
   1
   good_buy
   410.44 EUR
  • Bose CineMate 15
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115228573.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137691885.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101725371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122515264.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115228571.jpg
   Bose Bose CineMate 15 CineMate 15 CineMate 15 Bosen helppokäyttöisin soundbar-järjestelmä (3)
   Bose CineMate 15
   • 00017817647250
   • 64090
   • CINEMATE 15
   2
   good_buy
   608.9 EUR
  • Pioneer X-CM56-R CD/Radio/Bluetooth Järjestelmä Vaaleanpunainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134515341.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133322217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133322220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134515340.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133322218.jpg
   Pioneer Pioneer X-CM56-R CD/Radio/Bluetooth Järjestelmä Vaaleanpunainen X-CM56-R CD/Radio/Bluetooth Järjestelmä Vaaleanpunainen X-CM56-R CD/Radio/Bluetooth Järjestelmä Vaaleanpunainen (4)
   Pioneer X-CM56-R CD/Radio/Bluetooth Järjestelmä Vaaleanpunainen
   • 04573211151268
   • X-CM56(R)
   • X-CM56-R
   1
   good_buy
   229 EUR
  • Canton Movie 265 - White
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417110.jpg
   Canton Canton Movie 265 - White Movie 265 - White Movie 265 - White Canton Movie 265 - White (4)
   Canton Movie 265 - White
   • MOVIE265WH
   1
   good_buy
   499.72 EUR
  • Sony BDV-N5200W kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 7.1 kanavaa Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111318990.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950989.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119594834.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106832419.jpg
   Sony Sony BDV-N5200W kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 7.1 kanavaa Musta BDV-N5200W kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 7.1 kanavaa Musta BDV-N5200W kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 7.1 kanavaa Musta Sony 5.1 -kanavainen kotiteatteri, jossa 3D Blu-ray -soitin, 4K ylösskaalaus, sisäänrakennettu Wi-Fi, NFC Bluetooth -tekniikka ja Magnetic Fluid -kaiuttimet. (4)
   Sony BDV-N5200W kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 7.1 kanavaa Musta
   • 04905524953664
   • 05055434906836
   • 04905524953657
   • BDVN5200WB
   • SOBDVN5200W
   • BDVN5200W, BDVN5200WB, BDVN5200WB.CEL, BDVN5200W.CEL, BDV-N5200W
   • BDVN5200WB.CEL
   • BDVN5200W.CEL
   • 1337617
   • BDV-N5200W
   • BDVN5200WB, BDVN5200WB.CEK, BDVN5200WB.CEL
   1
   599 EUR
  • Bose LIFESTYLE 600-KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ, MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101292281.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604898.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604897.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83270429.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83270425.jpg
   Bose Bose LIFESTYLE 600-KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ, MUSTA LIFESTYLE 600-KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ, MUSTA LIFESTYLE 600-KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ, MUSTA Sisustukseen katoava kotiteatteri (3)
   Bose LIFESTYLE 600-KOTITEATTERIJÄRJESTELMÄ, MUSTA
   • 00017817741293
   • LIFESTYLE600BLACK, 761682-2110
   • BOSE Lifestyle 600 Zwart
   • 761682-2110
   • LIFESTYLE600BLACK
   1
   3999 EUR
  • Bose Langaton Soundtouch Sovitin Cinemat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131103099.jpg
   Bose Bose Langaton Soundtouch Sovitin Cinemat Langaton Soundtouch Sovitin Cinemat Langaton Soundtouch Sovitin Cinemat Jos kuuntelet paljon musiikkia Internet-radiosta, musiikkipalveluista ja omasta musiikkikirjastostasi, ne kaikki kannattaa yhdistää samaan järjestelmään. Se onnistuu helposti, kun lisäät langattoman SoundTouch-sovittimen CineMate® 520, 220, 130 tai 120 -kotiteatterijärjestelmääsi. Sen jälkeen voit suoratoistaa musiikkia Internet-radiosta, musiikkikirjastosta ja musiikkipalveluista, kuten Deezer ja Spotify®, kätevästi kodin Wi-Fi®-verkossa täyteläisellä Bose®-äänellä. (3)
   Bose Langaton Soundtouch Sovitin Cinemat
   • 00017817652735
   1
   116.9 EUR
  • Pioneer FS-W50 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117674700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/81861135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132567470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115236513.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135163089.jpg
   Pioneer Pioneer FS-W50 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva Valkoinen FS-W50 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva Valkoinen FS-W50 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva Valkoinen Pioneer FS-W50-W (2)
   Pioneer FS-W50 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva Valkoinen
   • 04988028012617
   • FSW-50-S
   • FS-W50-W
   • FS-W50-W, FSW-50-S
   1
   1199.7 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Harman/Kardon DEFAULT
    • harman_kardon
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Bose DEFAULT
    • bose
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Bluetooth DEFAULT
    • kylla_
   • Blu-ray -soitin DEFAULT
    • blu_ray_soitin
   • 5.1-kanavaiset DEFAULT
    • 5_1
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 330 € (budget)
   • 330 € - 575 € (price_330_580)
   • 575 € - 1060 € (price_580_1100)
   • ≥ 1060 € (price_1100)
  • Kaiutinkanavat (a_a_nikanavat):
   • 2.0 (2_0)
   • 2.1 (2_1)
   • 3.1 (3_1)
   • 5.0 (5_0)
   • 5.1 (5_1)
  • Bluetooth (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Lähtöteho (la_hto_teho_rms_):
   • < 25 W (la_hto_teho_rms__25)
   • 25 W - 340 W (la_hto_teho_rms__25_340)
   • 340 W - 700 W (la_hto_teho_rms__340_700)
   • ≥ 700 W (la_hto_teho_rms__700)
  • Optisen levyn soitin (optical_disc_player_type):
   • Blu-ray -soitin (blu_ray_soitin)
   • Ei sisälly (ei_sisa_lly)
  • HDMI-liitännät, sisään (hdmi_in):
   • 0 (0)
   • 1 (1)
   • 2 (2)
   • 3 (3)
   • 4 (4)
   • 6 (6)
  • HDMI-liitännät, ulos (hdmi_out):
   • 0 (0)
   • 1 (1)
   • 3 (3)
   • 4 (4)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Ruskea (ruskea)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi