x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kotiteatterit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kotiteatterit

  • Yleiset tiedot

   Oletko todellinen leffafriikki vai haluatko vain nauttia elokuvista kunnon kuvalla ja äänellä, silloin kuin se sinulle sopii? Haluatko katsella leffoja maksamatta kalliita leffalippuja - mukavasti kotisohvalla? Kotiteatterilaitteet vahvistavat elokuvaelämystä ja varmistavat, että saat elokuvasta kaiken irti. Harkitsetko kotiteatterijärjestelmän hankintaa? Kaipaatko apua valintaan? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon kotiteatterisettiä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • Kotiteatteri tyypit
   • Audiosysteemi tyypit
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   • Tiedostoformaatit ja liittimet
   • Tunnettuja kotiteatterimerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kotiteatterijärjestelmää ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Tila: tilan suuruus, johon kotiteatteri hankitaan. Isompi tila vaatii myös isommat kajarit kuin pieni tila.
   2. Liittimet: mitä kaikkea kotiteatterisettiin tullaan liittämän? Sijoitetaanko kaiuttimet ruudun läheisyyteen vai jonkin matkan päähän? Huolehdi siitä, että liittimiin pääsee helposti käsiksi.
   3. Jos kaiuttimet haluaa sijoittaa pois ruudun luota varmista, että kaapelit ovat tarpeeksi pitkiä.
   4. On olemassa myös langattomia kotiteattereita. Silloin säästyy taistelulta johtoja vastaa. Langaton kotiteatteri toimii joko radiograafisesti tai infrapunan avulla. Infrapunayhteyteen voi kuitenkin aiheutua häiriötä, jos joku kävelee yhteyden läpi.
   5. Saman soortin kaiuttimet kannattaa hankkia saman kokoisina. Esim: kaikki etukaiuttimet kuuluu olla keskenään saman kokoiset, kaikki taustakaiuttimet myös keskenään samankokoiset, muttei välttämättä saman kokoiset kuin etukaiuttimet.

   Kotiteatteri tyypit
   Kotiteatterijärjestelmä on yhdistelmä audiota (kaiuttimet) ja videota (dvd-soitin ja dekooderi). Kunnon kotiteatterin avulla saa luotua erittäin hyvälaatuisen kuvan ja useamman kanavan surround soundin. Kaiuttimien määrä riippuu siis kanavien määrästä.

   Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta: keskikaiuttimen ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille. Kotiteatterilla voi paitsi katsoa leffoja, usein myös kuunnella cd/mp3-levyjä ja radiota.

   Audiosysteemi tyypit
   Audiosysteemejä on sekä kannettavia että ei kannettavia. Ei kannettavat ovat yleensä (mini) stereotorneja, jossa kaiuttimet muodostavat yhden kokonaisuuden. Tällaisten audiosysteemien äänenlaatu ei ole niin korkealaatuista kuin irrallisista osista muodostetun hifi-setin äänenlaatu, mutta sopivat hyvin vaikka opiskelukämppään tai makuuhuoneeseen. Stereotornit ovat hieman halvempia kuin irrallisista komponenteista kootut audiosysteemit.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   Kotiteatterin tärkeimmät toiminnot ovat:

   • Filmien katselu
   • Filmien tallentaminen
   • Musiikin soitto
   • Radion kuuntelu

   Lapsilukko on hyvä toiminto talouksiin, joissa on pieniä lapsia, joiden ei haluta katselevan kaikenlaisia elokuvia. Kaukosäädin kuuluu aina mukaan pakettiin ja joskus myös kuulokkeet.

   Useimmissa kotiteattereissa on FM-radio. Kannettavat stereosysteemit, joissa radio, toimivat usein myös pattereilla, joten sen voi ottaa mukaan rantaan tai piknikille. Hyvissä malleissa on myös mp3-cd soitin, jonka avulla musiikkia voi kuunnella tuntikausia pyörittämällä vain yhtä levyä. Halutessasi kunnella vain radiota on viisaampaa hankkia pieni microsetti.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   Järjestelmän tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta. Lisätietoja kaiuttimista löytyy kategoriasta kaiuttimet.

   Tiedostoformaatit ja liittimet
   Kaikki kotiteatterit ja audiojärjestelmät eivät toista kaikkia tiedostoformaatteja. Laitteen tiedoissa ilmoitetaan mitä videoformaatteja (DVD SVCD, VCD, DivX tai XviD) ja mitä audioformaatteja (CD, Super Audio-cd tai mp3-cd) laite tukee.

   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-ääni tyyppejä, joka ilmoitetaan kohdassa dekooderi. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseksi optimaalisesti mutta vähempikin määrä riittää hyvään ääneen.

   DPL II antaa äänilähteestä riippumatta surround-signaalin. Se tarkoittaa, että voit kuunnella dvd- ja cd-levyjä useammalla kanavalla. DPLII:ssa satelliittikaiuttimet toistavat stereona. Bassokanava on usein erillinen.

   Tuotetiedoissa ilmoitetaan myös millaiset sisääntulot ja ulostulot laitteistossa on, eli millaisia laitteita siihen voidaan liittää. Yleensä laitteissa on video sisään- ja ulostulo (tyyppi ilmoitettu tarkemmin tuotetiedoissa), äänisisääntulo ja scart-liitin (pelikonsolille).

   Suosittuja kotiteatterimerkkejä
   Suosittuja kotiteatterimerkkejä ovat: Sony, Harman/Kardon, Bose, Pioneer, Samsung, Jamo ja Onkyo.

   Vertaile täällä kotiteattereita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko kotiteatterilla kuunnella myös musiikkia, ja jos voi niin missä muodossa?
   Kyllä, suurimmalla osalla kotiteatterilaitteista voi kuunnella myös musiikkia. Yleensä ne toistavat CD:itä, jotkut jopa mp3:ia. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei niitä soita.

   Voiko kotiteatterilla kuunnella radiota?
   Kyllä, useimmissa kotiteatterilaitteissa on myös radio. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laitteessa ei ole radiota.
    

   Voiko tv:n liittää kotiteatterilaitteisiin?
   Kyllä, joihinkin laitteisiin. Voit silloin tallentaa tv-ohjelmia dvd:lle tai laitteen omalle kovalevylle. Jos tv-yhteensopivuutta ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei sitä tue.
    

   Täytyykö minun maksaa jätemaksu kotiteatterista?
   Kotiteatterille jätehuoltomaksu on 3 euroa. Sitä ei tarvitse maksaa erikseen vaan jätemaksu sisältyy tuotteen hintaan. Ostaessasi uuden kodinkoneen tai laitteen,hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen laitteiden hävitys ympäristöystävällisesti.
    

   Kuuluuko subwooferin ääni naapuriin asti?
   Kyllä, subwooferin ääni voi kuulua naapuriin (varsinkin alakerran), jos se on kovalla. Se aiheuttaa paitsi ääntä, myös tärinää. Jos haluat pitää äänet kovalla, kannattaa huone äänieristää niin voit nauttia kovemmistakin äänistä muita häiritsemättä.
    

   Voinko laittaa kaikki kaiuttimet katseelta piiloon?
   Ei, vain subwooferin voi laittaa piiloon esimerkiksi sohvan alle. Muiden kaiuttimien pitäisi olla näkyvillä. Keskikaiuttimen ainakin tulisi olla vapaa ääniesteistä. Myös satelliittikaiuttimien ääni kuulostaa parhaalta, jos niitä ei peitä. Myös niiden välinen tila tulisi olla tyhjä äänen sujuvan kulun varmistamiseksi.
  • Termien selitykset

   Alla lista kotiteattereiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Ne löytyvät myös tuotevertailun lisätietoja-kohdasta.

   Audioformaatti
   Ääniformaatti tarkoittaa äänisignaalin muotoa ja mahdollista koodaustekniikkaa. Laitteiden ymmärtämiä audioformaatteja ovat esimerkiksi CD, Super Audio CD ja MP3.

   Dekooderi
   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-äänen tyyppejä. Lähes kaikissa elokuvissa on nykyään surround-ääni, joten surround-kaiuttimilla saat elokuvien äänestä kaiken irti. Surround-ääni tarkoittaa ympäröivää äänikenttää, sitä että ääni tulee monesta suunnasta eikä vain edestä. Laitteessa on oltava dekooderi, joka muuttaa äänen normaalista stereosta surround-ääneksi. Ääni kuulostaa silloin todenmukaisemmalta ja elokuvaelämyksestä tulee voimakkaampi. Dolby Surround muuntaa 2-kanavaäänen (stereo) 4:lle kanavalle. Nämä neljä ovat vasen ja oikea etukanava sekä vasen ja oikea takakanava. Se ei siis avaa keskikanavaa. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseski optimaalisesti mutta vähempikin määrä jo riittää hyvään ääneen.

   DVD-nauhuri
   Dvd-nauhurissa on usein sekä polttava dvd-asema että kovalevy. ja Dvd-nauhurilla voit tallentaa esimerkiksi tv-ohjelmia dvd-levyille tai laitteen omalle kovalevylle.

   Keskikaiutin
   Keskiäänet toistava pääkaiutin. Se sijoitetaan usein TV:n päälle tai alle. Keskuskaiuttimen tulee toistaa ääni, joka kuuluu kuvan keskeltä, kuten keskustelu.

   Kovalevy
   Laitteessa voi olla kovalevy, jonne voi tallettaa esimerkiksi tv-ohjelmia. Myöhemmin kovalevyn sisällön voi polttaa esimerkiksi dvd-levyille.

   Langattomat kaiuttimet
   Jos et halua kaapelipinoa olohuoneeseesi, voit hankkia langattomat kaiuttimet. Ota huomioon, että jos langattomat kaiuttimet eivät ole paristokäyttöiset, ne tarvitsevat kuitenkin virtajohdon, vaikka yhteys muihin laitteisiin olisikin langaton.

   Lattiakaiuttimet
   Lattiakaiuttimet laitetaan seisomaan lattialle. Ne voivat olla suurikokoisia tai kapeampia. Mieti kaiuttimia valitettasi huoneen sisustusta ja tilaa ja päätä sitten millaiset kaiuttimet sinne sopivat parhaiten.

   Radio
   Useimmissa kotiteattereissa on myös radio.

   RDS
   RDS (Radio Data System), joka tarkoittaa, että radiosignaaliin mukaan liitetään tietoja kuten radiokanava, lähetysohjelma ja tietoja signaaliliikenteestä.

   Satelliittikaiuttimet
   Satelliittikaiuttimet toistavat vain keskiääniä ja diskantteja eli korkeita ääniä. Ne laitetaan sekä yleisön eteen että taakse. Kaiutinten määrä riippuu kotiteatterin kanavien määrästä. Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta (ja mahdollisen subwooferin): keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille surround-äänen toistamiseksi.

   Signaali
   Tuotteen tiedoissa signaali tarkoittaa ääni- tai videosignaaleja, joita laitteisto voi vastaanottaa. Tunnetuimmat signaalityypit ovat PAL, NTSC ja SECAM. Standardisignaali eurooppalaiselle TV:lle on PAL.

   Sisään- ja ulostulot
   Sisään- ja ulostulot kertovat mitä eri laitteita kotiteatteriin voi liittää ja millaisin liittimin. Scart-kaapelilla voidaan kotiteatteriin liittää esimerkiksi tv tai pelikonsoli. Sisä- ja ulostulot vaihtelevat hiukan laitteesta toiseen.

   Subwoofer
   Subwoofer on kaiutinyksikkö, joka toistaa bassoäänet eli taajuudeltaan kaikkein alimmat äänet (20-100 Hz). Aktiivinen subwoofer on bassokaiutin, jossa on sisäänrakennettu vahvistin. Mitä alempi äänen taajuus on, sitä vaikeampaa on sen paikallistaminen (kuulla mistä suunnasta ääni tulee). Siksi subwooferin sijoittamispaikalla ei ole kovin suurta merkitystä. Silti kannattaa huomata, että subwooferin ääni heijastuu seinästä ja näin vahvistuu. Jos bassokaiutin sijoitetaan nurkkaan, sen ääni siis vahvistuu entisestään.

   Tyyppi
   Kotiteatterin tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta.

   Videoformaatti
   Kaikki kotiteatterilaitteet eivät toista kaikkia äänimuotoja. Laitteiden ymmärtämät videoformaatit ovat laitteesta riippuen DVD SVCD, VCD, DivX of XviD. Valitse siis laitteisto sen mukaan, mitä formaatteja haluat toistaa. Toistettavat formaatit on ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

   Videosisään- tai ulostulo
   Videosisääntulo tarkoittaa, että laitteeseen voi liittää esimerkiksi dvd-soittimen tai videonauhurin.

   • Diilit Diilit
   • Harman/Kardon Harman/Kardon kotiteatterijärjestelmät
   • Sony Sony kotiteatterijärjestelmät
   • Bose Bose kotiteatterijärjestelmät
   • 5.1 5.1
  0 - 24
  • Yamaha YHT-1840 3D 5.1, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137664553.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115236353.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119375184.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115236349.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha YHT-1840 3D 5.1, Musta YHT-1840 3D 5.1, Musta YHT-1840 3D 5.1, Musta Yamaha YHT1840 on 5.1 digitaalinen AV-viritinvahvistin ja kaiutinratkaisu. Siinä on HDMI-liitännät 4K-läpiviennillä sekä ARC-, HDR- ja BT2020-ominaisuudet. (10)
   Yamaha YHT-1840 3D 5.1, Musta
   • 04957812618496
   • YHT-1840-B
   • AYHT1840BL
   • 4320656
   • YHT-1840
   5
   good_buy
   most_sold
   329.22 EUR
  • Samsung HW-S56A -soundbar-kaiutin. Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204961015.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223171176.jpg?ts=1
   Samsung Samsung HW-S56A -soundbar-kaiutin. Harmaa HW-S56A -soundbar-kaiutin. Harmaa HW-S56A -soundbar-kaiutin. Harmaa Luonnollista ääntä kaikkialla huoneessa Sisäänrakennettu keskikanava Eri sisällöille optimoitua ääntä (7)
   Samsung HW-S56A -soundbar-kaiutin. Harmaa
   • 08806092216648
   4
   good_buy
   deal
   302.90 EUR
  • Tivoli Audio MODEL Subwoofer, pähkinä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554863.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/191123731.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139921647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139921625.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139921641.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio MODEL Subwoofer, pähkinä MODEL Subwoofer, pähkinä MODEL Subwoofer, pähkinä Model Subwoofer on suunniteltu varta vasten Tivoli Audion Model Twon tai Model Threen kanssa käytettäväksi. Aktiivisena se on helppo säätää toimivaksi juuri sopivalla voimakkuudella. Ainutlaatuisen kapean muotoilun ansiosta Model Sub -kaiutinta ei tarvitse piilotella, vaan sen voi pitää rohkeasti osana tilan sisustusta. Erinomaisen suunnittelun tuloksena on monikäyttöinen subwoofer, joka voidaan asentaa seinälle, asettaa lattialle tai kaataa kyljelleen ja piilottaa. Langattoman toiston lisäks... (3)
   Tivoli Audio MODEL Subwoofer, pähkinä
   • 00815097018094
   • ARTSUB-1809-EU
   3
   good_buy
   369.00 EUR
  • Ortofon - Cadenza Mc - Äänirasia - Red
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215662998.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139250365.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204369386.jpg?ts=1
   Ortofon Ortofon - Cadenza Mc - Äänirasia - Red - Cadenza Mc - Äänirasia - Red - Cadenza Mc - Äänirasia - Red Ortofon Cadenza Red model is using a nude fine line stylus with a cylindrical aluminium cantilever. The stylus tip radius is r/R 8/40 µm. The coils are made from 6NX (99.9999 %) pure silver wire. An improved winding process on the armature allows a better channel balance. The sound picture of Cadenza Red is more relaxed, homogeneous and moderately dynamic in the perspective compared to the Cadenza Blue and have great space and depth in the stereo image. Technical data Output voltage at 1 kHz ... (2)
   Ortofon - Cadenza Mc - Äänirasia - Red
   • 05705796230116
   2
   good_buy
   1249.00 EUR
  • Harman/Kardon HK SURROUND 5.1 Kotiteatterijärjestelmä, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151279657.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158149936.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158149935.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158149937.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158418484.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon HK SURROUND 5.1 Kotiteatterijärjestelmä, Musta HK SURROUND 5.1 Kotiteatterijärjestelmä, Musta HK SURROUND 5.1 Kotiteatterijärjestelmä, Musta (3)
   Harman/Kardon HK SURROUND 5.1 Kotiteatterijärjestelmä, Musta
   • 06925281946738
   • HKSURROUNDBLKEP
   • 6925281946738
   1
   good_buy
   2507.00 EUR
  • Magnat Signature 903
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212660080.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148507132.jpg?ts=1
   Magnat Magnat Signature 903 Signature 903 Signature 903 (2)
   Magnat Signature 903
   • 04018843172521
   1
   good_buy
   1096.19 EUR
  • OneConcept V51 - 5.1 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215430106.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218618976.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218618975.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218618974.jpg?ts=1
   OneConcept OneConcept V51 - 5.1 äänijärjestelmä V51 - 5.1 äänijärjestelmä V51 - 5.1 äänijärjestelmä aktiivinen 5.1-surround-järjestelmä, jossa integroitu 10cm (4")-subwoofer, USB-portti ja SD-paikka musiikin toistoon USB-tikuilta, MP3-soittimilta ja SD-muistikorteilta, FM/AM-radioviritin ja AUX-sisääntulo, vähäresonanssinen pääyksikkö, jossa bassorefleksikanava ja tyylikäs VDF-näyttö, tyylikäs design, jossa punainen, kiiltävä etupaneeli, sis. kaukosäätimen ja johtotelakan (2)
   OneConcept V51 - 5.1 äänijärjestelmä
   • 04260322376030
   1
   good_buy
   101.99 EUR
  • Auna V9B - Etukaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197508752.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218621254.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218621253.jpg?ts=1
   Auna Auna V9B - Etukaiutin V9B - Etukaiutin V9B - Etukaiutin 4-tie etukaiutin: kolmella 16,5 cm:n (6,5") subwooferilla, yhdellä 16,5 cm:n (6,5") lisä-subwooferilla, yhdellä 16,5 cm:n (6,5") keskiäänikaiuttimella ja yhdellä diskanttikaiuttimella, joista kunkin RMS-teho 140 W, 2-tie keskikaiutin: kahdella 13 cm:n (5") subwooferilla ja diskanteilla. - diskanttikaiuttimen RMS-teho 40 W., 2-tie surround-kaiutin: kahdella 13 cm:n (5") subwooferilla ja diskanttikaiuttimella, joista kunkin RMS-teho 40 W, mahtavat bassot: kaikki kaiuttimet bassorefleksirakentee... (2)
   Auna V9B - Etukaiutin
   • 04260509684606
   1
   good_buy
   215.99 EUR
  • Panasonic SC-AKX710E-K musiikkijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202496149.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147110294.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137801112.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117296512.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic SC-AKX710E-K musiikkijärjestelmä SC-AKX710E-K musiikkijärjestelmä SC-AKX710E-K musiikkijärjestelmä (2)
   Panasonic SC-AKX710E-K musiikkijärjestelmä
   • 05025232877157
   1
   good_buy
   413.99 EUR
  • Numan Ambience - 5.0 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197549016.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234001801.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234001800.jpg?ts=1
   Numan Numan Ambience - 5.0 äänijärjestelmä Ambience - 5.0 äänijärjestelmä Ambience - 5.0 äänijärjestelmä 5.0 surround-järjestelmä kotiteatterikäyttöön ja suurempien huoneiden musiikintoistoon, neljä satelliittikaiutinta integroidulla lattiakiinnitysjärjestelmällä, kompakti center-kaiutin alumiinisella jalalla, sisältää 3 m:n kaiutinkaapelin (2)
   Numan Ambience - 5.0 äänijärjestelmä
   • 04260509685887
   1
   good_buy
   203.99 EUR
  • Samsung HW-Q900A 7.1.2 -Dolby Atmos Soundbar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181023215.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202483011.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207681984.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226256875.jpg?ts=1
   Samsung Samsung HW-Q900A 7.1.2 -Dolby Atmos Soundbar HW-Q900A 7.1.2 -Dolby Atmos Soundbar HW-Q900A 7.1.2 -Dolby Atmos Soundbar (2)
   Samsung HW-Q900A 7.1.2 -Dolby Atmos Soundbar
   • 08806092177222
   1
   good_buy
   758.99 EUR
  • Auna Areal 525 BK - 5.1 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197538829.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219477972.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219477971.jpg?ts=1
   Auna Auna Areal 525 BK - 5.1 äänijärjestelmä Areal 525 BK - 5.1 äänijärjestelmä Areal 525 BK - 5.1 äänijärjestelmä Aktiivinen kaiutinjärjestelmä, jossa 13,5 cm:n (5,25") subwoofer ja satelliittikaiuttimet RMS-kokonaisteho yhteensä 95 W, Subwooferissa bassorefleksikotelo ja side firing -rakenne optimaalista ääntä varten, Kaiuttimien äänenvoimakkuutta voi säätää erikseen, Integroitu uniajastin, Mukana toimitetaan kaikki tarvittavat tarvikkeet myös kaapelit ja kaukosäädin, Satelliittikaiuttimissa harmoninen muotoilu ja kiiltolakattu pinta (2)
   Auna Areal 525 BK - 5.1 äänijärjestelmä
   • 04260130926151
   1
   good_buy
   113.99 EUR
  • LG SN9YG 5.1.2 Dolby Atmos Soundbar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219712027.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212505291.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217345239.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226545195.jpg?ts=1
   LG LG SN9YG 5.1.2 Dolby Atmos Soundbar SN9YG 5.1.2 Dolby Atmos Soundbar SN9YG 5.1.2 Dolby Atmos Soundbar Soundbar-järjestelmä, kotiteatterille, 5.1.2-channel, langaton, Wi-Fi, Bluetooth, Sovellusohjattu, 520 watt (Kokonais), dark steel silver (1)
   LG SN9YG 5.1.2 Dolby Atmos Soundbar
   • 08806098714308
   2
   good_buy
   607.27 EUR
  • Auna Concept 620 - 5.1 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197574654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218619792.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218616714.jpg?ts=1
   Auna Auna Concept 620 - 5.1 äänijärjestelmä Concept 620 - 5.1 äänijärjestelmä Concept 620 - 5.1 äänijärjestelmä monitoimintoinen 5.1. kanava-kauitinjärjestelmä, jossa on 250W max. teho / 85W RMS (1)
   Auna Concept 620 - 5.1 äänijärjestelmä
   • 04260275623038
   1
   107.99 EUR
  • Auna Areal Nobility 5.1-kanavainen surround-järjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199417290.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218621915.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218617995.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218621916.jpg?ts=1
   Auna Auna Areal Nobility 5.1-kanavainen surround-järjestelmä Areal Nobility 5.1-kanavainen surround-järjestelmä Areal Nobility 5.1-kanavainen surround-järjestelmä kovimpiin design-vaatimuksiin: elegantin musta SCD-kotiteatterijärjestelmä kromi- ja kupariyksityiskohdilla, keskellä ääntä: voimakasääninen 5.1-kanavainen kaiutinjärjestelmä subwooferista, neljästä tornikaiuttimesta ja yhdestä keskikaiuttimesta, tehokasta ääntä: 5,25" subwoofer 35 watilla ja viisi 3" satelliittia, joista kussakin 17 wattia 120 watin RMS-kokonaisteholle, liitäntäystävällinen: bluetooth 3.0 -liitäntä, USB-portti, SD-paikka sekä AUX-sisääntulo monipuolisten musiikkilähteiden li... (1)
   Auna Areal Nobility 5.1-kanavainen surround-järjestelmä
   • 04060656110610
   1
   263.99 EUR
  • Auna Areal 525 WH - 5.1 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197519470.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219477937.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219477938.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219477932.jpg?ts=1
   Auna Auna Areal 525 WH - 5.1 äänijärjestelmä Areal 525 WH - 5.1 äänijärjestelmä Areal 525 WH - 5.1 äänijärjestelmä Aktiivinen kaiutinjärjestelmä, jossa 13,5 cm:n (5,25") subwoofer ja 5 satelliittikaiutinta - RMS-kokonaisteho yhteensä 95 W, Subwooferissa bassorefleksikotelo ja side firing -rakenne optimaalista ääntä varten, Tyylikäs muotoilu - puurunko ja etupaneelissa kiiltolakkapinta, Mukana toimitetaan kaikki tarvittavat tarvikkeet - myös kaapelit ja kaukosäädin (1)
   Auna Areal 525 WH - 5.1 äänijärjestelmä
   • 04260365796161
   1
   101.99 EUR
  • Edifier 4.1 Soundbar S90HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217390437.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169038542.jpg?ts=1
   Edifier Edifier 4.1 Soundbar S90HD 4.1 Soundbar S90HD 4.1 Soundbar S90HD (1)
   Edifier 4.1 Soundbar S90HD
   • 06923520267217
   1
   good_buy
   700.99 EUR
  • Panasonic SC PM602
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155184456.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155341529.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103952818.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115237466.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129059870.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic SC PM602 SC PM602 SC PM602 Mikrojärjestelmä, 40 watt (Kokonais), hopea (1)
   Panasonic SC PM602
   • 05025232857005
   • SC-PM602EG-S
   • SCPM602EGS
   1
   205.63 EUR
  • Numan Ambience - 5.1 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233461658.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233979293.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233979292.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233979294.jpg?ts=1
   Numan Numan Ambience - 5.1 äänijärjestelmä Ambience - 5.1 äänijärjestelmä Ambience - 5.1 äänijärjestelmä 5.1-Surround-systeemi kotielokuvateatteriin ja tilaäänikäyttöön, aktiivinen mono-subwoofer 25,4 cm (10")down-firing-bassoilla, neljä satelliitikaiutinta integroidulla seinäkiinnitysjärjestelmällä, kompakti center-kaiutin alumiinisella tukijalalla, sisältää30 m kaiutinjohdon (1)
   Numan Ambience - 5.1 äänijärjestelmä
   • 04060656070839
   1
   good_buy
   498.99 EUR
  • Auna MM-5.1-J - 5.1 äänijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197515216.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233998064.jpg?ts=1
   Auna Auna MM-5.1-J - 5.1 äänijärjestelmä MM-5.1-J - 5.1 äänijärjestelmä MM-5.1-J - 5.1 äänijärjestelmä Aktiivinen 5.1-kaiutinjärjestelmä 95 watin RMS-teholla, Sivulle suunnatussa subwooferissa on vähän resonoiva runko ja bassorefleksikotelo, Erikseen säädettävä äänenvoimakkuus jokaiselle kaiuttimelle, Uniajastin, Tyylikäs kiiltolakkaus ja siniset valoefektit, Sopii jalustalle tai seinälle asennettavaksi (1)
   Auna MM-5.1-J - 5.1 äänijärjestelmä
   • 04260130926175
   1
   83.99 EUR
  • Grundig Dsb 950 Sound Bar Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155936796.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210048343.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151070458.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131401969.jpg?ts=1
   Grundig Grundig Dsb 950 Sound Bar Musta Dsb 950 Sound Bar Musta Dsb 950 Sound Bar Musta Soundbar-järjestelmä, televisiolle, langaton, Bluetooth, 40 watt, musta (1)
   Grundig Dsb 950 Sound Bar Musta
   • 04013833017431
   • GLR6520
   • DSB 950
   1
   122.20 EUR
  • Panasonic SC-PM250B - DAB/DAB + - Stereo - hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101160819.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101760039.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102300237.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140992233.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158141844.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic SC-PM250B - DAB/DAB + - Stereo - hopea SC-PM250B - DAB/DAB + - Stereo - hopea SC-PM250B - DAB/DAB + - Stereo - hopea Mikrojärjestelmä, 20 watt (Kokonais), hopea (1)
   Panasonic SC-PM250B - DAB/DAB + - Stereo - hopea
   • 05025232810420
   • SC-PM250BEG-S
   • SC-PM250BEGS
   • SCPM250BEGS
   1
   161.00 EUR
  • TruAudio Hyllykaiutin TruAudio CT-4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229771035.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229771036.jpg?ts=1
   TruAudio TruAudio Hyllykaiutin TruAudio CT-4 Hyllykaiutin TruAudio CT-4 Hyllykaiutin TruAudio CT-4 (1)
   TruAudio Hyllykaiutin TruAudio CT-4
   • 00845882002885
   1
   good_buy
   486.99 EUR
  • Auna Z-Plus 5.1-kaiutinjärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215430217.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218622067.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218622066.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218622065.jpg?ts=1
   Auna Auna Z-Plus 5.1-kaiutinjärjestelmä Z-Plus 5.1-kaiutinjärjestelmä Z-Plus 5.1-kaiutinjärjestelmä täyttä voimaa: aktiivinen 5.1-surround-audiojärjestelmä 70 watin RMS-teholla, täydellistä soundia: integroidulla 6,5" (16,5 cm) OneSide-subwooferilla ja 5 x 3" (7,5 cm) satelliittikaiuttimilla, parhaat yhteydet: USB-portti ja SD-paikka musiikin toistoon USB-tikuilta, MP3-soittimista ja SD-muistikorteilta, langatonta toistoa: bluetooth-toiminto mukavaan audiostriimaukseen älypuhelimesta, tabletista ja kannettavasta tietokoneesta, Balanced Sound -konsepti: huolehtii erityisen sopusointuisesta j... (1)
   Auna Z-Plus 5.1-kaiutinjärjestelmä
   • 04060656108242
   1
   95.99 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Harman/Kardon DEFAULT
    • harman_kardon
   • 5.1 DEFAULT
    • 5_1
  • Merkki (brand):
   • Harman/Kardon (harman_kardon)
   • Auna (auna)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Edifier (edifier)
   • Grundig (grundig)
   • LG (lg)
   • Magnat (magnat)
   • Numan (numan)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Ortofon (ortofon)
   • Panasonic (panasonic)
   • Samsung (samsung)
   • Tivoli Audio (tivoli_audio)
   • TruAudio (truaudio)
   • Yamaha (yamaha)
  • Hinta (price):
   • < 155 € (budget)
   • 155 € - 270 € (price_2)
   • 270 € - 500 € (price_3)
   • ≥ 500 € (price_4)
  • Äänikanavat (a_a_nikanavat):
   • 5.1 (5_1)
  • Bluetooth (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Wi-Fi (langaton_la_hiverkko):
   • Ei (ei)
  • Lähtöteho (la_hto_teho_rms_):
   • 20 W (la_hto_teho_rms__20.0)
   • 40 W (la_hto_teho_rms__40.0)
   • 2000 W (la_hto_teho_rms__2000.0)
  • HDMI-liitännät, sisään (hdmi_in):
   • 4 (4)
  • HDMI-liitännät, ulos (hdmi_out):
   • 4 (4)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi