x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kotiteatteri

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kotiteatteri

  • Yleiset tiedot

   Oletko todellinen leffafriikki vai haluatko vain nauttia elokuvista kunnon kuvalla ja äänellä, silloin kuin se sinulle sopii? Haluatko katsella leffoja maksamatta kalliita leffalippuja - mukavasti kotisohvalla? Kotiteatterilaitteet vahvistavat elokuvaelämystä ja varmistavat, että saat elokuvasta kaiken irti. Harkitsetko kotiteatterijärjestelmän hankintaa? Kaipaatko apua valintaan? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon kotiteatterisettiä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • Kotiteatteri tyypit
   • Audiosysteemi tyypit
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   • Tiedostoformaatit ja liittimet
   • Tunnettuja kotiteatterimerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kotiteatterijärjestelmää ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Tila: tilan suuruus, johon kotiteatteri hankitaan. Isompi tila vaatii myös isommat kajarit kuin pieni tila.
   2. Liittimet: mitä kaikkea kotiteatterisettiin tullaan liittämän? Sijoitetaanko kaiuttimet ruudun läheisyyteen vai jonkin matkan päähän? Huolehdi siitä, että liittimiin pääsee helposti käsiksi.
   3. Jos kaiuttimet haluaa sijoittaa pois ruudun luota varmista, että kaapelit ovat tarpeeksi pitkiä.
   4. On olemassa myös langattomia kotiteattereita. Silloin säästyy taistelulta johtoja vastaa. Langaton kotiteatteri toimii joko radiograafisesti tai infrapunan avulla. Infrapunayhteyteen voi kuitenkin aiheutua häiriötä, jos joku kävelee yhteyden läpi.
   5. Saman soortin kaiuttimet kannattaa hankkia saman kokoisina. Esim: kaikki etukaiuttimet kuuluu olla keskenään saman kokoiset, kaikki taustakaiuttimet myös keskenään samankokoiset, muttei välttämättä saman kokoiset kuin etukaiuttimet.

   Kotiteatteri tyypit
   Kotiteatterijärjestelmä on yhdistelmä audiota (kaiuttimet) ja videota (dvd-soitin ja dekooderi). Kunnon kotiteatterin avulla saa luotua erittäin hyvälaatuisen kuvan ja useamman kanavan surround soundin. Kaiuttimien määrä riippuu siis kanavien määrästä.

   Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta: keskikaiuttimen ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille. Kotiteatterilla voi paitsi katsoa leffoja, usein myös kuunnella cd/mp3-levyjä ja radiota.

   Audiosysteemi tyypit
   Audiosysteemejä on sekä kannettavia että ei kannettavia. Ei kannettavat ovat yleensä (mini) stereotorneja, jossa kaiuttimet muodostavat yhden kokonaisuuden. Tällaisten audiosysteemien äänenlaatu ei ole niin korkealaatuista kuin irrallisista osista muodostetun hifi-setin äänenlaatu, mutta sopivat hyvin vaikka opiskelukämppään tai makuuhuoneeseen. Stereotornit ovat hieman halvempia kuin irrallisista komponenteista kootut audiosysteemit.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   Kotiteatterin tärkeimmät toiminnot ovat:

   • Filmien katselu
   • Filmien tallentaminen
   • Musiikin soitto
   • Radion kuuntelu

   Lapsilukko on hyvä toiminto talouksiin, joissa on pieniä lapsia, joiden ei haluta katselevan kaikenlaisia elokuvia. Kaukosäädin kuuluu aina mukaan pakettiin ja joskus myös kuulokkeet.

   Useimmissa kotiteattereissa on FM-radio. Kannettavat stereosysteemit, joissa radio, toimivat usein myös pattereilla, joten sen voi ottaa mukaan rantaan tai piknikille. Hyvissä malleissa on myös mp3-cd soitin, jonka avulla musiikkia voi kuunnella tuntikausia pyörittämällä vain yhtä levyä. Halutessasi kunnella vain radiota on viisaampaa hankkia pieni microsetti.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   Järjestelmän tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta. Lisätietoja kaiuttimista löytyy kategoriasta kaiuttimet.

   Tiedostoformaatit ja liittimet
   Kaikki kotiteatterit ja audiojärjestelmät eivät toista kaikkia tiedostoformaatteja. Laitteen tiedoissa ilmoitetaan mitä videoformaatteja (DVD SVCD, VCD, DivX tai XviD) ja mitä audioformaatteja (CD, Super Audio-cd tai mp3-cd) laite tukee.

   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-ääni tyyppejä, joka ilmoitetaan kohdassa dekooderi. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseksi optimaalisesti mutta vähempikin määrä riittää hyvään ääneen.

   DPL II antaa äänilähteestä riippumatta surround-signaalin. Se tarkoittaa, että voit kuunnella dvd- ja cd-levyjä useammalla kanavalla. DPLII:ssa satelliittikaiuttimet toistavat stereona. Bassokanava on usein erillinen.

   Tuotetiedoissa ilmoitetaan myös millaiset sisääntulot ja ulostulot laitteistossa on, eli millaisia laitteita siihen voidaan liittää. Yleensä laitteissa on video sisään- ja ulostulo (tyyppi ilmoitettu tarkemmin tuotetiedoissa), äänisisääntulo ja scart-liitin (pelikonsolille).

   Suosittuja kotiteatterimerkkejä
   Suosittuja kotiteatterimerkkejä ovat: Akai, Grundig, JVC, Kenwood, Onkyo, Philips, Samsung ja Sony.

   Vertaile täällä kotiteattereita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko kotiteatterilla kuunnella myös musiikkia, ja jos voi niin missä muodossa?
   Kyllä, suurimmalla osalla kotiteatterilaitteista voi kuunnella myös musiikkia. Yleensä ne toistavat CD:itä, jotkut jopa mp3:ia. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei niitä soita.

   Voiko kotiteatterilla kuunnella radiota?
   Kyllä, useimmissa kotiteatterilaitteissa on myös radio. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laitteessa ei ole radiota.
    

   Voiko tv:n liittää kotiteatterilaitteisiin?
   Kyllä, joihinkin laitteisiin. Voit silloin tallentaa tv-ohjelmia dvd:lle tai laitteen omalle kovalevylle. Jos tv-yhteensopivuutta ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei sitä tue.
    

   Täytyykö minun maksaa jätemaksu kotiteatterista?
   Kotiteatterille jätehuoltomaksu on 3 euroa. Sitä ei tarvitse maksaa erikseen vaan jätemaksu sisältyy tuotteen hintaan. Ostaessasi uuden kodinkoneen tai laitteen,hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen laitteiden hävitys ympäristöystävällisesti.
    

   Kuuluuko subwooferin ääni naapuriin asti?
   Kyllä, subwooferin ääni voi kuulua naapuriin (varsinkin alakerran), jos se on kovalla. Se aiheuttaa paitsi ääntä, myös tärinää. Jos haluat pitää äänet kovalla, kannattaa huone äänieristää niin voit nauttia kovemmistakin äänistä muita häiritsemättä.
    

   Voinko laittaa kaikki kaiuttimet katseelta piiloon?
   Ei, vain subwooferin voi laittaa piiloon esimerkiksi sohvan alle. Muiden kaiuttimien pitäisi olla näkyvillä. Keskikaiuttimen ainakin tulisi olla vapaa ääniesteistä. Myös satelliittikaiuttimien ääni kuulostaa parhaalta, jos niitä ei peitä. Myös niiden välinen tila tulisi olla tyhjä äänen sujuvan kulun varmistamiseksi.
  • Termien selitykset

   Alla lista kotiteattereiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Ne löytyvät myös tuotevertailun lisätietoja-kohdasta.

   Audioformaatti
   Ääniformaatti tarkoittaa äänisignaalin muotoa ja mahdollista koodaustekniikkaa. Laitteiden ymmärtämiä audioformaatteja ovat esimerkiksi CD, Super Audio CD ja MP3.

   Dekooderi
   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-äänen tyyppejä. Lähes kaikissa elokuvissa on nykyään surround-ääni, joten surround-kaiuttimilla saat elokuvien äänestä kaiken irti. Surround-ääni tarkoittaa ympäröivää äänikenttää, sitä että ääni tulee monesta suunnasta eikä vain edestä. Laitteessa on oltava dekooderi, joka muuttaa äänen normaalista stereosta surround-ääneksi. Ääni kuulostaa silloin todenmukaisemmalta ja elokuvaelämyksestä tulee voimakkaampi. Dolby Surround muuntaa 2-kanavaäänen (stereo) 4:lle kanavalle. Nämä neljä ovat vasen ja oikea etukanava sekä vasen ja oikea takakanava. Se ei siis avaa keskikanavaa. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseski optimaalisesti mutta vähempikin määrä jo riittää hyvään ääneen.

   DVD-nauhuri
   Dvd-nauhurissa on usein sekä polttava dvd-asema että kovalevy. ja Dvd-nauhurilla voit tallentaa esimerkiksi tv-ohjelmia dvd-levyille tai laitteen omalle kovalevylle.

   Keskikaiutin
   Keskiäänet toistava pääkaiutin. Se sijoitetaan usein TV:n päälle tai alle. Keskuskaiuttimen tulee toistaa ääni, joka kuuluu kuvan keskeltä, kuten keskustelu.

   Kovalevy
   Laitteessa voi olla kovalevy, jonne voi tallettaa esimerkiksi tv-ohjelmia. Myöhemmin kovalevyn sisällön voi polttaa esimerkiksi dvd-levyille.

   Langattomat kaiuttimet
   Jos et halua kaapelipinoa olohuoneeseesi, voit hankkia langattomat kaiuttimet. Ota huomioon, että jos langattomat kaiuttimet eivät ole paristokäyttöiset, ne tarvitsevat kuitenkin virtajohdon, vaikka yhteys muihin laitteisiin olisikin langaton.

   Lattiakaiuttimet
   Lattiakaiuttimet laitetaan seisomaan lattialle. Ne voivat olla suurikokoisia tai kapeampia. Mieti kaiuttimia valitettasi huoneen sisustusta ja tilaa ja päätä sitten millaiset kaiuttimet sinne sopivat parhaiten.

   Radio
   Useimmissa kotiteattereissa on myös radio.

   RDS
   RDS (Radio Data System), joka tarkoittaa, että radiosignaaliin mukaan liitetään tietoja kuten radiokanava, lähetysohjelma ja tietoja signaaliliikenteestä.

   Satelliittikaiuttimet
   Satelliittikaiuttimet toistavat vain keskiääniä ja diskantteja eli korkeita ääniä. Ne laitetaan sekä yleisön eteen että taakse. Kaiutinten määrä riippuu kotiteatterin kanavien määrästä. Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta (ja mahdollisen subwooferin): keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille surround-äänen toistamiseksi.

   Signaali
   Tuotteen tiedoissa signaali tarkoittaa ääni- tai videosignaaleja, joita laitteisto voi vastaanottaa. Tunnetuimmat signaalityypit ovat PAL, NTSC ja SECAM. Standardisignaali eurooppalaiselle TV:lle on PAL.

   Sisään- ja ulostulot
   Sisään- ja ulostulot kertovat mitä eri laitteita kotiteatteriin voi liittää ja millaisin liittimin. Scart-kaapelilla voidaan kotiteatteriin liittää esimerkiksi tv tai pelikonsoli. Sisä- ja ulostulot vaihtelevat hiukan laitteesta toiseen.

   Subwoofer
   Subwoofer on kaiutinyksikkö, joka toistaa bassoäänet eli taajuudeltaan kaikkein alimmat äänet (20-100 Hz). Aktiivinen subwoofer on bassokaiutin, jossa on sisäänrakennettu vahvistin. Mitä alempi äänen taajuus on, sitä vaikeampaa on sen paikallistaminen (kuulla mistä suunnasta ääni tulee). Siksi subwooferin sijoittamispaikalla ei ole kovin suurta merkitystä. Silti kannattaa huomata, että subwooferin ääni heijastuu seinästä ja näin vahvistuu. Jos bassokaiutin sijoitetaan nurkkaan, sen ääni siis vahvistuu entisestään.

   Tyyppi
   Kotiteatterin tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta.

   Videoformaatti
   Kaikki kotiteatterilaitteet eivät toista kaikkia äänimuotoja. Laitteiden ymmärtämät videoformaatit ovat laitteesta riippuen DVD SVCD, VCD, DivX of XviD. Valitse siis laitteisto sen mukaan, mitä formaatteja haluat toistaa. Toistettavat formaatit on ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

   Videosisään- tai ulostulo
   Videosisääntulo tarkoittaa, että laitteeseen voi liittää esimerkiksi dvd-soittimen tai videonauhurin.

   • Sony Sony
   • LG LG
   • Samsung Samsung
  0 - 24
  • Sony BDV-E4100 5.1 1000W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/2/sony-bdv-e4100-19988582.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/1/sony-bdv-e4100-21326451.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/1/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091521.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/2/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091522.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/8/2/sony-bdv-e4100-19988582.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS84LzIvc29ueS1iZHYtZTQxMDAtMTk5ODg1ODIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/5/1/sony-bdv-e4100-21326451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzEvc29ueS1iZHYtZTQxMDAtMjEzMjY0NTEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/1/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8yLzEvc29ueS1iZHYtZTQxMDAtM2QtYmx1LXJheS1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjUwOTE1MjEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/2/2/sony-bdv-e4100-3d-blu-ray-home-cinema-system-25091522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8yLzIvc29ueS1iZHYtZTQxMDAtM2QtYmx1LXJheS1ob21lLWNpbmVtYS1zeXN0ZW0tMjUwOTE1MjIuanBn
   Sony BDV-E4100 5.1 1000W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä (24)
   Sony BDV-E4100 5.1 1000W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   430.28, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   430.28, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Philips Kotiteatteri PHILIPS
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/2/philips-kotiteatteri-philips-51185442.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vbjI0LmZpL2ltYWdlcy9hLzgwODUzX2FfMzU2NDg4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/4/2/philips-kotiteatteri-philips-51185442.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vbjI0LmZpL2ltYWdlcy9hLzgwODUzX2FfMzU2NDg4LmpwZw==
   Philips Kotiteatteri PHILIPS (21)
   Philips Kotiteatteri PHILIPS
   on24.fi on24.fi
   7.358218382796898 (3)
   339, ? (offer_sdt_unknown)
   on24.fi on24.fi
   7.358218382796898 (3)
   339, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Pioneer Htp-075 5.1 - Black
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/2/pioneer-htp-075-5-1-black-62330772.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8yMDMwMjYvNTAwLzQwMC9odHAtMDc1LTUxLS0tYmxhY2suanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/7/2/pioneer-htp-075-5-1-black-62330772.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8yMDMwMjYvNTAwLzQwMC9odHAtMDc1LTUxLS0tYmxhY2suanBn
   Pioneer Htp-075 5.1 - Black (21)
   Pioneer Htp-075 5.1 - Black
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   315, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   315, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • LG LHB645 5.1 1000W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/lg-lhb645-home-cinema-system-31829235.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/lg-lhb645-home-cinema-system-31874796.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/3/5/lg-lhb645-home-cinema-system-31829235.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8zLzUvbGctbGhiNjQ1LWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0zMTgyOTIzNS5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/9/6/lg-lhb645-home-cinema-system-31874796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy85LzYvbGctbGhiNjQ1LWhvbWUtY2luZW1hLXN5c3RlbS0zMTg3NDc5Ni5qcGc=
   LG LHB645 5.1 1000W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä (19)
   LG LHB645 5.1 1000W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   253, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   6.142857142857143 (1)
   253, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Sony HTRT3 5.1channels 600W Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/sony-ht-rt3-54504205.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/sony-ht-rt3-54504206.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/7/sony-ht-rt3-54504207.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/8/9/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161689.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/0/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161690.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/1/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161691.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/2/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161692.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/3/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161693.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/4/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161694.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/5/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161695.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/4/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55735044.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/5/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55735045.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/6/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55735046.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/5/sony-ht-rt3-54504205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzUvc29ueS1odC1ydDMtNTQ1MDQyMDUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/6/sony-ht-rt3-54504206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzYvc29ueS1odC1ydDMtNTQ1MDQyMDYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/2/0/7/sony-ht-rt3-54504207.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzcvc29ueS1odC1ydDMtNTQ1MDQyMDcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/8/9/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161689.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi84Lzkvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2ODkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/0/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161690.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzAvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2OTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/1/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzEvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2OTEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/2/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161692.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzIvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2OTIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/3/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzMvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2OTMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/4/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzQvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2OTQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/9/5/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55161695.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85LzUvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTUxNjE2OTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/4/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55735044.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzQvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTU3MzUwNDQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/5/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55735045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzUvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTU3MzUwNDUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/4/6/sony-ht-rt3-5-1-600w-black-55735046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzYvc29ueS1odC1ydDMtNS0xLTYwMHctYmxhY2stNTU3MzUwNDYuanBn
   Sony HTRT3 5.1channels 600W Musta kotiteatterijärjestelmä (9)
   Sony HTRT3 5.1channels 600W Musta kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   209, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   209, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Harman-Kardon BDS 785S 5.1 525W Valkoinen kotiteatterijärjestelmä
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/harman-kardon-bds-785s-5-1-525w-white-49732342.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/4/harman-kardon-bds-785s-5-1-525w-white-50843984.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/harman-kardon-bds-785s-5-1-525w-white-51116103.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/4/harman-kardon-bds-785s-wit-71550014.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/5/harman-kardon-bds-785s-wit-71550015.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/6/harman-kardon-bds-785s-wit-71550016.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/7/harman-kardon-bds-785s-wit-71550017.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/8/harman-kardon-bds-785s-wit-71550018.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/9/harman-kardon-bds-785s-wit-71550019.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/2/0/harman-kardon-bds-785s-wit-71550020.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/2/harman-kardon-bds-785s-5-1-525w-white-49732342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy80LzIvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy01LTEtNTI1dy13aGl0ZS00OTczMjM0Mi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/8/4/harman-kardon-bds-785s-5-1-525w-white-50843984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzQvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy01LTEtNTI1dy13aGl0ZS01MDg0Mzk4NC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/harman-kardon-bds-785s-5-1-525w-white-51116103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzMvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy01LTEtNTI1dy13aGl0ZS01MTExNjEwMy5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/4/harman-kardon-bds-785s-wit-71550014.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzQvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMTQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/5/harman-kardon-bds-785s-wit-71550015.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMTUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/6/harman-kardon-bds-785s-wit-71550016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/7/harman-kardon-bds-785s-wit-71550017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzcvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/8/harman-kardon-bds-785s-wit-71550018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/1/9/harman-kardon-bds-785s-wit-71550019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzkvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMTkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/2/0/harman-kardon-bds-785s-wit-71550020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzAvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNzg1cy13aXQtNzE1NTAwMjAuanBn
   Harman-Kardon BDS 785S 5.1 525W Valkoinen kotiteatterijärjestelmä (12)
   Harman-Kardon BDS 785S 5.1 525W Valkoinen kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1498.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1498.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Bose CineMate 15 Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/8/bose-cinemate-15-24995708.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/9/bose-cinemate-15-24995709.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/0/bose-cinemate-15-24995710.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/8/bose-cinemate-15-25673088.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/9/bose-cinemate-15-25673089.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/0/bose-cinemate-15-25673090.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/bose-cinemate-15-25673091.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/8/bose-cinemate-15-24995708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8wLzgvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNDk5NTcwOC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/0/9/bose-cinemate-15-24995709.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8wLzkvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNDk5NTcwOS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/1/0/bose-cinemate-15-24995710.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8xLzAvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNDk5NTcxMC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/8/bose-cinemate-15-25673088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzgvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNTY3MzA4OC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/8/9/bose-cinemate-15-25673089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzkvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNTY3MzA4OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/0/bose-cinemate-15-25673090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC85LzAvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNTY3MzA5MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/9/1/bose-cinemate-15-25673091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC85LzEvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0xNS0yNTY3MzA5MS5qcGc=
   Bose CineMate 15 Musta kotiteatterijärjestelmä (9)
   Bose CineMate 15 Musta kotiteatterijärjestelmä
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   739, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   739, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • JBL CINEMAVISION SERIES CINEMA 610/230 5.1 Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/1/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23612731.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/0/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23613040.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/3/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863993.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863994.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863995.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863996.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/7/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863997.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/3/1/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23612731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8zLzEvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtMjM2MTI3MzEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/4/0/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-23613040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzAvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtMjM2MTMwNDAuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/3/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzMvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzUvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/6/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzYvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/7/jbl-cinemavision-series-cinema-610-230-55863997.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzcvamJsLWNpbmVtYXZpc2lvbi1zZXJpZXMtY2luZW1hLTYxMC0yMzAtNTU4NjM5OTcuanBn
   JBL CINEMAVISION SERIES CINEMA 610/230 5.1 Musta kotiteatterijärjestelmä (8)
   JBL CINEMAVISION SERIES CINEMA 610/230 5.1 Musta kotiteatterijärjestelmä
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   296.3, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   296.3, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Sony BDVN9200W
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/8/sony-bdvn9200w-59236878.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/8/sony-bdvn9200w-59236878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83Lzgvc29ueS1iZHZuOTIwMHctNTkyMzY4NzguanBn
   Sony BDVN9200W (3)
   Sony BDVN9200W
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   839, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   839, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Panasonic SC-HTB385EG 3.1 250W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/8/5/panasonic-sc-htb385eg-3-1-250w-3d-black-70989685.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/3/0/panasonic-sc-htb385eg-3-1-250w-3d-black-71400230.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/8/5/panasonic-sc-htb385eg-3-1-250w-3d-black-70989685.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi84LzUvcGFuYXNvbmljLXNjLWh0YjM4NWVnLTMtMS0yNTB3LTNkLWJsYWNrLTcwOTg5Njg1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/3/0/panasonic-sc-htb385eg-3-1-250w-3d-black-71400230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8zLzAvcGFuYXNvbmljLXNjLWh0YjM4NWVnLTMtMS0yNTB3LTNkLWJsYWNrLTcxNDAwMjMwLmpwZw==
   Panasonic SC-HTB385EG 3.1 250W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä (7)
   Panasonic SC-HTB385EG 3.1 250W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   249.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   249.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Harman Kardon BDS 485S 2.1 330W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-485-s-49572656.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/9/5/harman-kardon-bds-485-s-49757895.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/0/9/harman-kardon-bds-485-s-51157809.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/4/harman-kardon-bds-485-s-52281254.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/5/harman-kardon-bds-485-s-52281255.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/6/harman-kardon-bds-485-s-52281256.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/harman-kardon-bds-485-s-52281257.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/8/harman-kardon-bds-485-s-52281258.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/9/harman-kardon-bds-485-s-52281259.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/0/harman-kardon-bds-485-s-52281260.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/5/6/harman-kardon-bds-485-s-49572656.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi81LzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNDk1NzI2NTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/9/5/harman-kardon-bds-485-s-49757895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC85LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNDk3NTc4OTUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/0/9/harman-kardon-bds-485-s-51157809.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC8wLzkvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTExNTc4MDkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/4/harman-kardon-bds-485-s-52281254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzQvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/5/harman-kardon-bds-485-s-52281255.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/6/harman-kardon-bds-485-s-52281256.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/7/harman-kardon-bds-485-s-52281257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzcvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/8/harman-kardon-bds-485-s-52281258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/5/9/harman-kardon-bds-485-s-52281259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzkvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNTkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/0/harman-kardon-bds-485-s-52281260.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzAvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1LXMtNTIyODEyNjAuanBn
   Harman Kardon BDS 485S 2.1 330W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä (4)
   Harman Kardon BDS 485S 2.1 330W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1399, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1399, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Harman Kardon BDS 885S Black
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/5/harman-kardon-bds-885s-67070655.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kd2JjMmE1YzdhL0JEUy04ODVTLUhpZ2gtTGVmdC1BbmdsZV9kdkhBTWFzdGVyLmpwZz9zZnJtPXBuZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/5/harman-kardon-bds-885s-67070655.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kd2JjMmE1YzdhL0JEUy04ODVTLUhpZ2gtTGVmdC1BbmdsZV9kdkhBTWFzdGVyLmpwZz9zZnJtPXBuZw==
   Harman Kardon BDS 885S Black (6)
   Harman Kardon BDS 885S Black
   Harman Kardon Harman Kardon
   1699, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Harman Kardon Harman Kardon
   1699, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
   good_buy
  • Bose CineMate 220 2.1 Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/9/3/bose-cinemate-220-25288193.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/0/2/bose-cinemate-220-25314302.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/9/3/bose-cinemate-220-25288193.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS85LzMvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0yMjAtMjUyODgxOTMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/0/2/bose-cinemate-220-25314302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8wLzIvYm9zZS1jaW5lbWF0ZS0yMjAtMjUzMTQzMDIuanBn
   Bose CineMate 220 2.1 Musta kotiteatterijärjestelmä (5)
   Bose CineMate 220 2.1 Musta kotiteatterijärjestelmä
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   1299, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   1299, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Harman Kardon BDS 485S 2.1 330W 3D-yhteensopiva Valkoinen kotiteatterijärjestelmä
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/5/harman-kardon-bds-485s-wit-48876055.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/0/harman-kardon-bds-485s-wit-49732470.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/5/harman-kardon-bds-485s-wit-51116215.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/1/harman-kardon-bds-485s-wit-52281261.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/2/harman-kardon-bds-485s-wit-52281262.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/3/harman-kardon-bds-485s-wit-52281263.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/4/harman-kardon-bds-485s-wit-52281264.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/5/harman-kardon-bds-485s-wit-52281265.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/6/harman-kardon-bds-485s-wit-52281266.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/7/harman-kardon-bds-485s-wit-52281267.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/5/5/harman-kardon-bds-485s-wit-48876055.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC81LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNDg4NzYwNTUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/7/0/harman-kardon-bds-485s-wit-49732470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzAvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNDk3MzI0NzAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/1/5/harman-kardon-bds-485s-wit-51116215.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8xLzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTExMTYyMTUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/1/harman-kardon-bds-485s-wit-52281261.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzEvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/2/harman-kardon-bds-485s-wit-52281262.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzIvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/3/harman-kardon-bds-485s-wit-52281263.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzMvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/4/harman-kardon-bds-485s-wit-52281264.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzQvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/5/harman-kardon-bds-485s-wit-52281265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/6/harman-kardon-bds-485s-wit-52281266.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/6/7/harman-kardon-bds-485s-wit-52281267.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi82LzcvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDg1cy13aXQtNTIyODEyNjcuanBn
   Harman Kardon BDS 485S 2.1 330W 3D-yhteensopiva Valkoinen kotiteatterijärjestelmä (3)
   Harman Kardon BDS 485S 2.1 330W 3D-yhteensopiva Valkoinen kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1399, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1399, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Harman Kardon BDS 635 Black
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/3/4/harman-kardon-bds-635-59281434.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kdzA1NjM1NDc2L0JEUy02MzUtQ09NQk8tMTYwNngxNjA2cHhfZHZIQU1hc3Rlci5qcGc/c2ZybT1wbmc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/6/1/harman-kardon-bds-635-60473361.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/0/8/harman-kardon-bds-635-60654808.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/3/4/harman-kardon-bds-635-59281434.jpg?m=aHR0cDovL2RlbWFuZHdhcmUuZWRnZXN1aXRlLm5ldC9zaXRzX3BvZDI3L2R3L2ltYWdlL3YyL0FBVUpfUFJEL29uL2RlbWFuZHdhcmUuc3RhdGljLy0vU2l0ZXMtbWFzdGVyQ2F0YWxvZ19IYXJtYW4vZGVmYXVsdC9kdzA1NjM1NDc2L0JEUy02MzUtQ09NQk8tMTYwNngxNjA2cHhfZHZIQU1hc3Rlci5qcGc/c2ZybT1wbmc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/6/1/harman-kardon-bds-635-60473361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82LzEvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNjM1LTYwNDczMzYxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/0/8/harman-kardon-bds-635-60654808.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8wLzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNjM1LTYwNjU0ODA4LmpwZw==
   Harman Kardon BDS 635 Black (4)
   Harman Kardon BDS 635 Black
   Harman Kardon Harman Kardon
   899, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Harman Kardon Harman Kardon
   899, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
   good_buy
  • Harman-Kardon BDS 480 2.1 130W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/3/harman-kardon-bds-480-21822753.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/8/harman-kardon-bds-480-21832648.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/5/3/harman-kardon-bds-480-21822753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy81LzMvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDgwLTIxODIyNzUzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/8/harman-kardon-bds-480-21832648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi80LzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1iZHMtNDgwLTIxODMyNjQ4LmpwZw==
   Harman-Kardon BDS 480 2.1 130W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä (4)
   Harman-Kardon BDS 480 2.1 130W 3D-yhteensopiva Musta kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1105, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   1105, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Bose LIFESTYLE 600 SYSTEM VALKOINEN
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/3/1/bose-lifestyle-600-system-valkoinen-63774831.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9MTc4MTc3NDEzNzg=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/1/bose-lifestyle-600-system-valkoinen-64579481.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/7/bose-lifestyle-600-system-valkoinen-73633467.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/3/1/bose-lifestyle-600-system-valkoinen-63774831.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9MTc4MTc3NDEzNzg=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/8/1/bose-lifestyle-600-system-valkoinen-64579481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC84LzEvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtNjAwLXN5c3RlbS12YWxrb2luZW4tNjQ1Nzk0ODEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/6/7/bose-lifestyle-600-system-valkoinen-73633467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzcvYm9zZS1saWZlc3R5bGUtNjAwLXN5c3RlbS12YWxrb2luZW4tNzM2MzM0NjcuanBn
   Bose LIFESTYLE 600 SYSTEM VALKOINEN (4)
   Bose LIFESTYLE 600 SYSTEM VALKOINEN
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   3999, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   3999, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   Bose Acoustimass 6 III 5.0 kotiteatterijärjestelmä (4)
   Bose Acoustimass 6 III 5.0 kotiteatterijärjestelmä
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   999, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   999, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Samsung Hw-j7510r
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/1/samsung-hw-j7510r-74724381.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8yMjI3NjEvNTAwLzQwMC9jdXJ2ZWQtc291bmRiYXItajc1MTByLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/2/samsung-hw-j7510r-76058542.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXNvdW5kYmFycy9ob21ldGhlYXRyZXNvdW5kYmFyc2RlZmF1bHQvaW1hZ2UyL3NhbXN1bmdfaHctajc1MTByeGUtMzc2ODMyNTItZnJudDEuanBlZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/1/samsung-hw-j7510r-74724381.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8yMjI3NjEvNTAwLzQwMC9jdXJ2ZWQtc291bmRiYXItajc1MTByLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/2/samsung-hw-j7510r-76058542.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21ldGhlYXRyZXNvdW5kYmFycy9ob21ldGhlYXRyZXNvdW5kYmFyc2RlZmF1bHQvaW1hZ2UyL3NhbXN1bmdfaHctajc1MTByeGUtMzc2ODMyNTItZnJudDEuanBlZw==
   Samsung Hw-j7510r (2)
   Samsung Hw-j7510r
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   699, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   699, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  • Harman-Kardon BDS 335 Black
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/9/6/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-60653896.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/9/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-67018549.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/5/8/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-71697758.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/9/6/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-60653896.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC85LzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zMzUtMi0xLXN5c3QtZGxuYS1idC13aWZpLXp3YXJ0LTYwNjUzODk2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/4/9/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-67018549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzkvaGFybWFuLWthcmRvbi1oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zMzUtMi0xLXN5c3QtZGxuYS1idC13aWZpLXp3YXJ0LTY3MDE4NTQ5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/5/8/harman-kardon-harman-kardon-bds-335-2-1-syst-dlna-bt-wifi-zwart-71697758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy81LzgvaGFybWFuLWthcmRvbi1oYXJtYW4ta2FyZG9uLWJkcy0zMzUtMi0xLXN5c3QtZGxuYS1idC13aWZpLXp3YXJ0LTcxNjk3NzU4LmpwZw==
   Harman-Kardon BDS 335 Black (3)
   Harman-Kardon BDS 335 Black
   Harman Kardon Harman Kardon
   799, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Harman Kardon Harman Kardon
   799, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
  • Sony BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/7/sony-bdv-n9200wb-24341117.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/4/sony-bdv-n9200wb-24341304.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/sony-bdv-n9200wb-24401624.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/5/sony-bdv-n9200wb-24401625.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/1/sony-bdv-n9200w-5-1ch-home-theatre-with-high-resolution-audio-27965251.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/1/7/sony-bdv-n9200wb-24341117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8xLzcvc29ueS1iZHYtbjkyMDB3Yi0yNDM0MTExNy5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/4/sony-bdv-n9200wb-24341304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8wLzQvc29ueS1iZHYtbjkyMDB3Yi0yNDM0MTMwNC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/4/sony-bdv-n9200wb-24401624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvc29ueS1iZHYtbjkyMDB3Yi0yNDQwMTYyNC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/2/5/sony-bdv-n9200wb-24401625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzUvc29ueS1iZHYtbjkyMDB3Yi0yNDQwMTYyNS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/1/sony-bdv-n9200w-5-1ch-home-theatre-with-high-resolution-audio-27965251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzEvc29ueS1iZHYtbjkyMDB3LTUtMWNoLWhvbWUtdGhlYXRyZS13aXRoLWhpZ2gtcmVzb2x1dGlvbi1hdWRpby0yNzk2NTI1MS5qcGc=
   Sony BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä (2)
   Sony BDV-N9200W kotiteatterijärjestelmä
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   839, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.092361340156665 (79)
   839, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Samsung Hw-j6011r
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/5/samsung-hw-j6011r-74725075.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8yMjU2NjAvNTAwLzQwMC9jdXJ2ZWQtc291bmRiYXItajYwMTFyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/7/5/samsung-hw-j6011r-74725075.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8yMjU2NjAvNTAwLzQwMC9jdXJ2ZWQtc291bmRiYXItajYwMTFyLmpwZw==
   Samsung Hw-j6011r (3)
   Samsung Hw-j6011r
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   463.14, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   463.14, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Dali ZENSOR 1 5.1 KOTITEATTERI WHAT HIFI TESTIVOITTAJA
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/8/dali-zensor-1-5-1-kotiteatteri-what-hifi-testivoittaja-58612668.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9NDU2NDQ4ODg5ODc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/6/8/dali-zensor-1-5-1-kotiteatteri-what-hifi-testivoittaja-58612668.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9NDU2NDQ4ODg5ODc=
   Dali ZENSOR 1 5.1 KOTITEATTERI WHAT HIFI TESTIVOITTAJA (3)
   Dali ZENSOR 1 5.1 KOTITEATTERI WHAT HIFI TESTIVOITTAJA
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   1499, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   6.957142857142857 (1)
   1499, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • Edifier Cinesound B7
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/0/3/edifier-cinesound-b7-56831003.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8xNzc1NjEvNTAwLzQwMC9jaW5lc291bmQtYjcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/0/3/edifier-cinesound-b7-56831003.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmR1c3Rpbi5ldS9pbWFnZS8xNzc1NjEvNTAwLzQwMC9jaW5lc291bmQtYjcuanBn
   Edifier Cinesound B7 (3)
   Edifier Cinesound B7
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   350.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   6.8533510702623115 (15)
   350.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • LG DEFAULT
    • lg
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < € 520 (budget)
   • € 520 - € 835 (price_520_840)
   • € 835 - € 1400 (price_840_1400)
   • ≥ € 1400 (price_1400)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Montako äänikanavaa tarvitset? (a_a_nikanavat):
   • 2.1 (2_1)
   • 3.1 (3_1)
   • 4.1 (4_1)
   • 5.0 (5_0)
   • 5.1 (5_1)
  • Mikä lähtöteho sopii sinulle parhaiten? (la_hto_teho_rms_):
   • 130 W (la_hto_teho_rms__130.0)
   • 200 W (la_hto_teho_rms__200.0)
   • 250 W (la_hto_teho_rms__250.0)
   • 330 W (la_hto_teho_rms__330.0)
   • 340 W (la_hto_teho_rms__340.0)
   • 350 W (la_hto_teho_rms__350.0)
   • 525 W (la_hto_teho_rms__525.0)
   • 600 W (la_hto_teho_rms__600.0)
   • 1000 W (la_hto_teho_rms__1000.0)
   • 1200 W (la_hto_teho_rms__1200.0)
  • Tarvitsetko bluetoothia? (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko langatonta subwooferia? (wireless_subwoofer):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko fm-radiota? (fm_radio):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko WLAN:ia? (langaton_la_hiverkko):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Onko 3D-yhteensopivuus sinulle tarpeellinen? (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
  • Montako HDMI-ulostuloa tarvitset? (hdmi_out):
   • 1 (1)
   • 3 (3)
  • Onko integroitu TV-viritin tarpeellinen? (integroitu_tv_viritin):
   • Ei (ei)
  • Millaista digitaaliaudioliitäntää kaipaat? (digitaaliaudio_optinen):
   • 1 (digitaaliaudio_optinen_1.0)
   • 2 (digitaaliaudio_optinen_2.0)
   • 3 (digitaaliaudio_optinen_3.0)
  • Käytätkö järjestelmää telakkana muulle tuotteelle? (docking_compatibility):
   • Ei tuettu (ei_tuettu)
  • Tarvitsetko karaoke-ominaisuutta? (karaoke):
   • Ei (ei)
  • Mitkä videokuvamuodot ovat sinulle tärkeitä? (tuetut_videokuvamuodot):
   • 3GP (3gp)
   • AVCHD (avchd)
   • FLV (flv)
   • H.264 (h_264)
   • M4V (m4v)
   • MKV (mkv)
   • MOV (mov)
   • MP4 (mp4)
   • MPEG1 (mpeg1)
   • MPEG2 (mpeg2)
   • MPEG4 (mpeg4)
   • VOB (vob)
   • WMV (wmv)
   • WMV9 (wmv9)
   • XVID (xvid)
  • Montako USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi
  vertaa.fi
  Muiden maiden sivustot