x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kotiteatterit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kotiteatterit

  • Yleiset tiedot

   Oletko todellinen leffafriikki vai haluatko vain nauttia elokuvista kunnon kuvalla ja äänellä, silloin kuin se sinulle sopii? Haluatko katsella leffoja maksamatta kalliita leffalippuja - mukavasti kotisohvalla? Kotiteatterilaitteet vahvistavat elokuvaelämystä ja varmistavat, että saat elokuvasta kaiken irti. Harkitsetko kotiteatterijärjestelmän hankintaa? Kaipaatko apua valintaan? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon kotiteatterisettiä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • Kotiteatteri tyypit
   • Audiosysteemi tyypit
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   • Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   • Tiedostoformaatit ja liittimet
   • Tunnettuja kotiteatterimerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kotiteatterijärjestelmää ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Tila: tilan suuruus, johon kotiteatteri hankitaan. Isompi tila vaatii myös isommat kajarit kuin pieni tila.
   2. Liittimet: mitä kaikkea kotiteatterisettiin tullaan liittämän? Sijoitetaanko kaiuttimet ruudun läheisyyteen vai jonkin matkan päähän? Huolehdi siitä, että liittimiin pääsee helposti käsiksi.
   3. Jos kaiuttimet haluaa sijoittaa pois ruudun luota varmista, että kaapelit ovat tarpeeksi pitkiä.
   4. On olemassa myös langattomia kotiteattereita. Silloin säästyy taistelulta johtoja vastaa. Langaton kotiteatteri toimii joko radiograafisesti tai infrapunan avulla. Infrapunayhteyteen voi kuitenkin aiheutua häiriötä, jos joku kävelee yhteyden läpi.
   5. Saman soortin kaiuttimet kannattaa hankkia saman kokoisina. Esim: kaikki etukaiuttimet kuuluu olla keskenään saman kokoiset, kaikki taustakaiuttimet myös keskenään samankokoiset, muttei välttämättä saman kokoiset kuin etukaiuttimet.

   Kotiteatteri tyypit
   Kotiteatterijärjestelmä on yhdistelmä audiota (kaiuttimet) ja videota (dvd-soitin ja dekooderi). Kunnon kotiteatterin avulla saa luotua erittäin hyvälaatuisen kuvan ja useamman kanavan surround soundin. Kaiuttimien määrä riippuu siis kanavien määrästä.

   Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta: keskikaiuttimen ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille. Kotiteatterilla voi paitsi katsoa leffoja, usein myös kuunnella cd/mp3-levyjä ja radiota.

   Audiosysteemi tyypit
   Audiosysteemejä on sekä kannettavia että ei kannettavia. Ei kannettavat ovat yleensä (mini) stereotorneja, jossa kaiuttimet muodostavat yhden kokonaisuuden. Tällaisten audiosysteemien äänenlaatu ei ole niin korkealaatuista kuin irrallisista osista muodostetun hifi-setin äänenlaatu, mutta sopivat hyvin vaikka opiskelukämppään tai makuuhuoneeseen. Stereotornit ovat hieman halvempia kuin irrallisista komponenteista kootut audiosysteemit.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin toiminnot
   Kotiteatterin tärkeimmät toiminnot ovat:

   • Filmien katselu
   • Filmien tallentaminen
   • Musiikin soitto
   • Radion kuuntelu

   Lapsilukko on hyvä toiminto talouksiin, joissa on pieniä lapsia, joiden ei haluta katselevan kaikenlaisia elokuvia. Kaukosäädin kuuluu aina mukaan pakettiin ja joskus myös kuulokkeet.

   Useimmissa kotiteattereissa on FM-radio. Kannettavat stereosysteemit, joissa radio, toimivat usein myös pattereilla, joten sen voi ottaa mukaan rantaan tai piknikille. Hyvissä malleissa on myös mp3-cd soitin, jonka avulla musiikkia voi kuunnella tuntikausia pyörittämällä vain yhtä levyä. Halutessasi kunnella vain radiota on viisaampaa hankkia pieni microsetti.

   Kotiteatterin ja audiosysteemin kaiuttimet
   Järjestelmän tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta. Lisätietoja kaiuttimista löytyy kategoriasta kaiuttimet.

   Tiedostoformaatit ja liittimet
   Kaikki kotiteatterit ja audiojärjestelmät eivät toista kaikkia tiedostoformaatteja. Laitteen tiedoissa ilmoitetaan mitä videoformaatteja (DVD SVCD, VCD, DivX tai XviD) ja mitä audioformaatteja (CD, Super Audio-cd tai mp3-cd) laite tukee.

   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-ääni tyyppejä, joka ilmoitetaan kohdassa dekooderi. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseksi optimaalisesti mutta vähempikin määrä riittää hyvään ääneen.

   DPL II antaa äänilähteestä riippumatta surround-signaalin. Se tarkoittaa, että voit kuunnella dvd- ja cd-levyjä useammalla kanavalla. DPLII:ssa satelliittikaiuttimet toistavat stereona. Bassokanava on usein erillinen.

   Tuotetiedoissa ilmoitetaan myös millaiset sisääntulot ja ulostulot laitteistossa on, eli millaisia laitteita siihen voidaan liittää. Yleensä laitteissa on video sisään- ja ulostulo (tyyppi ilmoitettu tarkemmin tuotetiedoissa), äänisisääntulo ja scart-liitin (pelikonsolille).

   Suosittuja kotiteatterimerkkejä
   Suosittuja kotiteatterimerkkejä ovat: Akai, Grundig, JVC, Kenwood, Onkyo, Philips, Samsung ja Sony.

   Vertaile täällä kotiteattereita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voiko kotiteatterilla kuunnella myös musiikkia, ja jos voi niin missä muodossa?
   Kyllä, suurimmalla osalla kotiteatterilaitteista voi kuunnella myös musiikkia. Yleensä ne toistavat CD:itä, jotkut jopa mp3:ia. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei niitä soita.

   Voiko kotiteatterilla kuunnella radiota?
   Kyllä, useimmissa kotiteatterilaitteissa on myös radio. Jos tätä ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laitteessa ei ole radiota.
    

   Voiko tv:n liittää kotiteatterilaitteisiin?
   Kyllä, joihinkin laitteisiin. Voit silloin tallentaa tv-ohjelmia dvd:lle tai laitteen omalle kovalevylle. Jos tv-yhteensopivuutta ei ole erikseen ilmoitettu tuotteen tiedoissa, silloin laite ei sitä tue.
    

   Täytyykö minun maksaa jätemaksu kotiteatterista?
   Kotiteatterille jätehuoltomaksu on 3 euroa. Sitä ei tarvitse maksaa erikseen vaan jätemaksu sisältyy tuotteen hintaan. Ostaessasi uuden kodinkoneen tai laitteen,hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen laitteiden hävitys ympäristöystävällisesti.
    

   Kuuluuko subwooferin ääni naapuriin asti?
   Kyllä, subwooferin ääni voi kuulua naapuriin (varsinkin alakerran), jos se on kovalla. Se aiheuttaa paitsi ääntä, myös tärinää. Jos haluat pitää äänet kovalla, kannattaa huone äänieristää niin voit nauttia kovemmistakin äänistä muita häiritsemättä.
    

   Voinko laittaa kaikki kaiuttimet katseelta piiloon?
   Ei, vain subwooferin voi laittaa piiloon esimerkiksi sohvan alle. Muiden kaiuttimien pitäisi olla näkyvillä. Keskikaiuttimen ainakin tulisi olla vapaa ääniesteistä. Myös satelliittikaiuttimien ääni kuulostaa parhaalta, jos niitä ei peitä. Myös niiden välinen tila tulisi olla tyhjä äänen sujuvan kulun varmistamiseksi.
  • Termien selitykset

   Alla lista kotiteattereiden teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Ne löytyvät myös tuotevertailun lisätietoja-kohdasta.

   Audioformaatti
   Ääniformaatti tarkoittaa äänisignaalin muotoa ja mahdollista koodaustekniikkaa. Laitteiden ymmärtämiä audioformaatteja ovat esimerkiksi CD, Super Audio CD ja MP3.

   Dekooderi
   Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) ja Dolby Pro Logic II (DPLII) ovat surround-äänen tyyppejä. Lähes kaikissa elokuvissa on nykyään surround-ääni, joten surround-kaiuttimilla saat elokuvien äänestä kaiken irti. Surround-ääni tarkoittaa ympäröivää äänikenttää, sitä että ääni tulee monesta suunnasta eikä vain edestä. Laitteessa on oltava dekooderi, joka muuttaa äänen normaalista stereosta surround-ääneksi. Ääni kuulostaa silloin todenmukaisemmalta ja elokuvaelämyksestä tulee voimakkaampi. Dolby Surround muuntaa 2-kanavaäänen (stereo) 4:lle kanavalle. Nämä neljä ovat vasen ja oikea etukanava sekä vasen ja oikea takakanava. Se ei siis avaa keskikanavaa. Sekä DD että DTS äänikanavat on erotettu: satelliittikaiuttimet, keskikanava ja kanava matalille äänille. Tämä bassokanava ei ole täydellinen kanava, koska se toistaa vain bassoäänet. Periaatteessa tarvitaan kuusi kaiutinta äänen toistamiseski optimaalisesti mutta vähempikin määrä jo riittää hyvään ääneen.

   DVD-nauhuri
   Dvd-nauhurissa on usein sekä polttava dvd-asema että kovalevy. ja Dvd-nauhurilla voit tallentaa esimerkiksi tv-ohjelmia dvd-levyille tai laitteen omalle kovalevylle.

   Keskikaiutin
   Keskiäänet toistava pääkaiutin. Se sijoitetaan usein TV:n päälle tai alle. Keskuskaiuttimen tulee toistaa ääni, joka kuuluu kuvan keskeltä, kuten keskustelu.

   Kovalevy
   Laitteessa voi olla kovalevy, jonne voi tallettaa esimerkiksi tv-ohjelmia. Myöhemmin kovalevyn sisällön voi polttaa esimerkiksi dvd-levyille.

   Langattomat kaiuttimet
   Jos et halua kaapelipinoa olohuoneeseesi, voit hankkia langattomat kaiuttimet. Ota huomioon, että jos langattomat kaiuttimet eivät ole paristokäyttöiset, ne tarvitsevat kuitenkin virtajohdon, vaikka yhteys muihin laitteisiin olisikin langaton.

   Lattiakaiuttimet
   Lattiakaiuttimet laitetaan seisomaan lattialle. Ne voivat olla suurikokoisia tai kapeampia. Mieti kaiuttimia valitettasi huoneen sisustusta ja tilaa ja päätä sitten millaiset kaiuttimet sinne sopivat parhaiten.

   Radio
   Useimmissa kotiteattereissa on myös radio.

   RDS
   RDS (Radio Data System), joka tarkoittaa, että radiosignaaliin mukaan liitetään tietoja kuten radiokanava, lähetysohjelma ja tietoja signaaliliikenteestä.

   Satelliittikaiuttimet
   Satelliittikaiuttimet toistavat vain keskiääniä ja diskantteja eli korkeita ääniä. Ne laitetaan sekä yleisön eteen että taakse. Kaiutinten määrä riippuu kotiteatterin kanavien määrästä. Standardi kotiteatteri sisältää viisi kaiutinta (ja mahdollisen subwooferin): keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta, jotka asetetaan katsojan ympärille surround-äänen toistamiseksi.

   Signaali
   Tuotteen tiedoissa signaali tarkoittaa ääni- tai videosignaaleja, joita laitteisto voi vastaanottaa. Tunnetuimmat signaalityypit ovat PAL, NTSC ja SECAM. Standardisignaali eurooppalaiselle TV:lle on PAL.

   Sisään- ja ulostulot
   Sisään- ja ulostulot kertovat mitä eri laitteita kotiteatteriin voi liittää ja millaisin liittimin. Scart-kaapelilla voidaan kotiteatteriin liittää esimerkiksi tv tai pelikonsoli. Sisä- ja ulostulot vaihtelevat hiukan laitteesta toiseen.

   Subwoofer
   Subwoofer on kaiutinyksikkö, joka toistaa bassoäänet eli taajuudeltaan kaikkein alimmat äänet (20-100 Hz). Aktiivinen subwoofer on bassokaiutin, jossa on sisäänrakennettu vahvistin. Mitä alempi äänen taajuus on, sitä vaikeampaa on sen paikallistaminen (kuulla mistä suunnasta ääni tulee). Siksi subwooferin sijoittamispaikalla ei ole kovin suurta merkitystä. Silti kannattaa huomata, että subwooferin ääni heijastuu seinästä ja näin vahvistuu. Jos bassokaiutin sijoitetaan nurkkaan, sen ääni siis vahvistuu entisestään.

   Tyyppi
   Kotiteatterin tyyppi ilmoitetaan numeroilla kuten 2.1, 5.1 ja 7.1. Nämä numerot tarkoittavat äänikanavien määrää. Tyypissä 5.1 on viisi kanavaa (yksi keskikaiutin ja neljä satelliittikaiutinta) ja kuudes kanava matalille bassoäänille (subwoofer). Yhteensä tyypin 5.1 kotiteatterissa on siis kuusi kaiutinta.

   Videoformaatti
   Kaikki kotiteatterilaitteet eivät toista kaikkia äänimuotoja. Laitteiden ymmärtämät videoformaatit ovat laitteesta riippuen DVD SVCD, VCD, DivX of XviD. Valitse siis laitteisto sen mukaan, mitä formaatteja haluat toistaa. Toistettavat formaatit on ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

   Videosisään- tai ulostulo
   Videosisääntulo tarkoittaa, että laitteeseen voi liittää esimerkiksi dvd-soittimen tai videonauhurin.

   • Harman/Kardon Harman/Kardon kotiteatterijärjestelmät
   • Sony Sony kotiteatterijärjestelmät
   • Bose Bose kotiteatterijärjestelmät
   • Edullinen
   • Bluetooth
   • Blu-ray -soitin
   • 5.1-kanavaiset
  0 - 24
  • Jamo S 805 HCS 5.0kanavaa Valkoinen kaiutinsetti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146517248.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105442367.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113064890.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114308822.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113064891.jpg
   Jamo Jamo S 805 HCS 5.0kanavaa Valkoinen kaiutinsetti S 805 HCS 5.0kanavaa Valkoinen kaiutinsetti S 805 HCS 5.0kanavaa Valkoinen kaiutinsetti Laadukkaat kaiuttimet Jamo S805 HCS 5.0 kotiteatterisarja tarjoaa Jamon Studio sarjalle ominaiseen tyyliin loistavaa hinta / laatusuhdetta. (8)
   Jamo S 805 HCS 5.0kanavaa Valkoinen kaiutinsetti
   • 05709009003214
   • 41064390
   • 1064390
   • 5897643
   6
   good_buy
   456.00 EUR
  • Yamaha YHT-1840 3D 5.1 3,5W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148246801.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/85086525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137664553.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/85086526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135161449.jpg
   Yamaha Yamaha YHT-1840 3D 5.1 3,5W Musta YHT-1840 3D 5.1 3,5W Musta YHT-1840 3D 5.1 3,5W Musta Yamaha YHT-1840 (14)
   Yamaha YHT-1840 3D 5.1 3,5W Musta
   • 04957812618496
   • YHT-1840-B
   • AYHT1840BL
   • 4320656
   • YHT-1840
   3
   good_buy
   most_sold
   329.22 EUR
  • Sony BDV-E4100 3D 5.1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142396401.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145466712.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124876622.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101516363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136892618.jpg
   Sony Sony BDV-E4100 3D 5.1 BDV-E4100 3D 5.1 BDV-E4100 3D 5.1 Kotiteatterijärjestelmä, 5.1-kanavainen (8)
   Sony BDV-E4100 3D 5.1
   • 00635341445168
   • 04905524897326
   • 04905524897302
   • 04905524897319
   • 04905524897296
   • 04056572577835
   • BDV-E4100
   • BDVE4100
   • BDVE4100.CEL
   • BDV-E4100.CEL
   4
   good_buy
   368.90 EUR
  • Pioneer HTP-074 kaiutinsetti 5.1 kanavaa 550 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151775943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142612938.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143305323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142384596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106626641.jpg
   Pioneer Pioneer HTP-074 kaiutinsetti 5.1 kanavaa 550 W Musta HTP-074 kaiutinsetti 5.1 kanavaa 550 W Musta HTP-074 kaiutinsetti 5.1 kanavaa 550 W Musta Pioneer SX-N30AE-B Stereo Receiver (6)
   Pioneer HTP-074 kaiutinsetti 5.1 kanavaa 550 W Musta
   • 04573211153231
   • 04573211153248
   • 04573211151091
   • 5747275
   • HTP-074
   • 5747271
   • SX-N30AE-B
   • SX-N30AE-S
   4
   good_buy
   439.06 EUR
  • Sony BDV-E2100 5.1 Blu-ray, Bluetooth
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151708892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106523918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151130105.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88632236.jpg
   Sony Sony BDV-E2100 5.1 Blu-ray, Bluetooth BDV-E2100 5.1 Blu-ray, Bluetooth BDV-E2100 5.1 Blu-ray, Bluetooth 1000W Sony 5.1 kotiteatteri, jossa Smart 3D Blu-ray -soitIn, sisäänrakennettu Wi-Fi, NFC ja Bluetooth. (9)
   Sony BDV-E2100 5.1 Blu-ray, Bluetooth
   • 04905524897456
   • 04905524897449
   • BDVE2100.CEL
   • BDVE2100, BDVE2100.CEL, BDVE2100.CEK
   • 680464
   • BDVE2100
   • BDV-E2100
   • BDV-E2100.CEL
   • 000000000000070270
   3
   good_buy
   281.86 EUR
  • JBL Bar 5.1 Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114041957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123388030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147541851.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146223926.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123388031.jpg
   JBL JBL Bar 5.1 Black Bar 5.1 Black Bar 5.1 Black Äärimmäinen täysin langaton elokuvakokemus!JBL Bar 5.1 muuttuu soundbarista todelliseksi langattomaksi 5.1-kotiteatterijärjestelmäksi mahtavia elokuva- ja musiikkikokemuksia varten. Soundbar-järjestelmään kuuluu kaksi irrotettavaa akkukäyttöistä langatonta surround-kaiutinta 10 tunnin toistoajalla, 510 watin kokonaisteho, 10 tuuman langaton subwoofer, kolme HDMI-liitäntää 4K-laitteille sekä Bluetooth. Dolby® Digitalilla, Dolby Pro Logic II:lla ja DTS:llä elokuvat, musiikki ja videopelit kuulo... (9)
   JBL Bar 5.1 Black
   • 06925281927485
   • 177915
   • JBLBAR51BLKEP
   • JBLBAR51BLK
   • BAR51BLKEP
   • 4686787
   • 000000000000235471
   3
   good_buy
   699.00 EUR
  • Harman Kardon HK SURROUND 5.1 -langaton kaiutinjärjestelmä, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151800140.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151279657.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon HK SURROUND 5.1 -langaton kaiutinjärjestelmä, musta HK SURROUND 5.1 -langaton kaiutinjärjestelmä, musta HK SURROUND 5.1 -langaton kaiutinjärjestelmä, musta Langaton kotiteatterijärjestelmä (9)
   Harman Kardon HK SURROUND 5.1 -langaton kaiutinjärjestelmä, musta
   • 06925281946738
   • HKSURROUNDBLKEP
   • 6925281946738
   2
   good_buy
   2499.00 EUR
  • Sony 5.1 3D Blu-ray BDV-N9200W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151775255.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150519210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124880276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487464.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133439601.jpg
   Sony Sony 5.1 3D Blu-ray BDV-N9200W Musta 5.1 3D Blu-ray BDV-N9200W Musta 5.1 3D Blu-ray BDV-N9200W Musta Sony 5.1 -kanavainen kotiteatteri, jossa 3D Blu-ray -soitin, 4K ylösskaalaus, sisäänrakennettu Wi-Fi, Magnetic Fluid -kaiuttimet ja NFC Bluetooth -tekniikka. (3)
   Sony 5.1 3D Blu-ray BDV-N9200W Musta
   • 04905524953343
   • 04905524953268
   • BDVN9200WB.CEL
   • BDV-N9200WB.CEL
   • BDV-N9200WB
   • BDVN9200WB
   • BDVN9200WB.CEL, BDVN9200WB
   4
   good_buy
   903.90 EUR
  • Samsung SWA-8500S langattomat Surround -kaiuttimet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151817506.jpg
   Samsung Samsung SWA-8500S langattomat Surround -kaiuttimet SWA-8500S langattomat Surround -kaiuttimet SWA-8500S langattomat Surround -kaiuttimet Yhdistä Samsung 2.0 -takakaiutinsarja Samsung-äänijärjestelmään, jossa ei ole multiroom-ominaisuutta saadaksesi loistokkaan tilaäänen. (8)
   Samsung SWA-8500S langattomat Surround -kaiuttimet
   • 08806088759418
   2
   good_buy
   151.90 EUR
  • Sony BDV-E6100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129648841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150293511.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147077356.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102551054.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135160085.jpg
   Sony Sony BDV-E6100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta BDV-E6100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta BDV-E6100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta Kotiteatterijärjestelmä, 5.1-kanavainen (8)
   Sony BDV-E6100 kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta
   • 04905524897203
   • BDVE6100.CEL
   2
   good_buy
   425.52 EUR
  • Onkyo HT-S3800 3D 5.1 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111394363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148591224.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71400234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150647580.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102306434.jpg
   Onkyo Onkyo HT-S3800 3D 5.1 Musta HT-S3800 3D 5.1 Musta HT-S3800 3D 5.1 Musta (6)
   Onkyo HT-S3800 3D 5.1 Musta
   • 04573211151077
   • 1500236
   • HT-S3800 Zwart
   • 000000000000230357
   • 3729757
   • HT-S3800
   1
   good_buy
   357.89 EUR
  • Onkyo HT-S9800THX-B 7.2 kotiteatterijärjestelmä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111303959.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150544824.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95042924.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95042925.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95042926.jpg
   Onkyo Onkyo HT-S9800THX-B 7.2 kotiteatterijärjestelmä HT-S9800THX-B 7.2 kotiteatterijärjestelmä HT-S9800THX-B 7.2 kotiteatterijärjestelmä Onkyo HT-S9800THX Complete 7.1 Surround Package (4)
   Onkyo HT-S9800THX-B 7.2 kotiteatterijärjestelmä
   • 04573211152647
   • HT-S9800THX-B
   • HT-S9800THX
   • 5132009
   2
   good_buy
   1528.92 EUR
  • Bose Lifestyle 650 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126462422.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101292283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950919.jpg
   Bose Bose Lifestyle 650 Musta Lifestyle 650 Musta Lifestyle 650 Musta Bosen uusi lippulaivajärjestelmä kotiteatteriin (5)
   Bose Lifestyle 650 Musta
   • 00017817741316
   • 761683-2110
   • BOSE Lifestyle 650 Zwart
   • LIFESTYLE650BLACK
   • LIFESTYLE650BLACK, 761683-2110
   1
   good_buy
   5199.00 EUR
  • Bose Lifestyle 600 System Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950915.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950951.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950948.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604920.jpg
   Bose Bose Lifestyle 600 System Valkoinen Lifestyle 600 System Valkoinen Lifestyle 600 System Valkoinen Sisustukseen katoava kotiteatteri. (5)
   Bose Lifestyle 600 System Valkoinen
   • 00017817741378
   • 761682-2210, LIFESTYLE600WHITE
   • BOSE Lifestyle 600 Wit
   1
   good_buy
   3999.00 EUR
  • AEG EC4829 BLUETOOTH-KARAOKEKESKUS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151340235.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100166431.jpg
   AEG AEG EC4829 BLUETOOTH-KARAOKEKESKUS EC4829 BLUETOOTH-KARAOKEKESKUS EC4829 BLUETOOTH-KARAOKEKESKUS (5)
   AEG EC4829 BLUETOOTH-KARAOKEKESKUS
   • 04015067006120
   1
   good_buy
   304.90 EUR
  • Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N7200W (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151709595.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110487453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147796686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146840915.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151085478.jpg
   Sony Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N7200W (musta) 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N7200W (musta) 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N7200W (musta) Kotiteatterijärjestelmä, 5.1-kanavainen, musta (3)
   Sony 5.1 kotiteatteri 3D Blu-ray BDV-N7200W (musta)
   • 04905524953510
   • 05055434906843
   • 04905524953527
   • 05054531252327
   • 000000000000101474
   • 1175893
   • BDVN7200WB, BDVN7200WB.CEK, BDVN7200WB.CEL
   • BDVN7200WB.CEL
   • BDVN7200WB
   2
   good_buy
   710.99 EUR
  • Canton Movie 265 Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111417110.jpg
   Canton Canton Movie 265 Valkoinen Movie 265 Valkoinen Movie 265 Valkoinen Canton Movie 265 - White (4)
   Canton Movie 265 Valkoinen
   • MOVIE265WH
   1
   good_buy
   499.10 EUR
  • LG LHB645N kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115237126.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106931859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106931858.jpg
   LG LG LHB645N kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta LHB645N kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta LHB645N kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta (3)
   LG LHB645N kotiteatterijärjestelmä 3D-yhteensopiva 5.1 kanavaa 1000 W Musta
   • 08806087104776
   • LHB645N.DEUSLLK
   • LHB645N
   1
   good_buy
   407.89 EUR
  • Bose SoundTouch 220 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45646742.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131104358.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45646749.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45646750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45646748.jpg
   Bose Bose SoundTouch 220 Musta SoundTouch 220 Musta SoundTouch 220 Musta Herätä viihteesi eloonOn olemassa sarjoja ja elokuvia, jotka on pakko nähdä, ja kappaleita, jotka on pakko kuulla. Parempi äänentoisto tekee viihteestä vielä parempaa. Bose® SoundTouch® 220 -kotiteatterijärjestelmän kaksi pientä Gemstone®-kaiutinta ja piiloon sijoitettava langaton Acoustimass®-bassoyksikkö tuovat lisäväriä elokuviin, TV-sarjoihin ja langattomaan musiikkiin. Järjestelmä sopii erinomaisesti myös musiikkikäyttöön, sillä voit kuunnella sillä musiikkia langattomasti kotisi Wi-Fi®-... (3)
   Bose SoundTouch 220 Musta
   • 00017817699419
   • SOUNDTOUCH220
   • 738476-2100
   • 66131
   1
   1414.00 EUR
  • Onkyo HT-S7805 kotiteatterijärjestelmä 3D 7.2 kanavaa 160 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151739214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115232495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106612120.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148591236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106612119.jpg
   Onkyo Onkyo HT-S7805 kotiteatterijärjestelmä 3D 7.2 kanavaa 160 W Musta HT-S7805 kotiteatterijärjestelmä 3D 7.2 kanavaa 160 W Musta HT-S7805 kotiteatterijärjestelmä 3D 7.2 kanavaa 160 W Musta (3)
   Onkyo HT-S7805 kotiteatterijärjestelmä 3D 7.2 kanavaa 160 W Musta
   • 04573211152180
   • 3732647
   • 000000000000235690
   • HT-S7805B
   • HT-S7805
   • HT-S7805-B
   1
   good_buy
   908.89 EUR
  • Sony BDV-N9200W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115229557.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150531931.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102069016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132257673.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101868744.jpg
   Sony Sony BDV-N9200W BDV-N9200W BDV-N9200W Sony 5.1 -kanavainen kotiteatteri, jossa 3D Blu-ray -soitin, 4K ylösskaalaus, sisäänrakennettu Wi-Fi, Magnetic Fluid -kaiuttimet ja NFC Bluetooth -tekniikka. (2)
   Sony BDV-N9200W
   • 04905524953398
   • BDV-N9200WW.CEL
   • BDVN9200WW.CEL
   • BDVN9200WW.CEL, BDVN9200WW
   • BDV-N9200WW
   • BDVN9200WW
   2
   good_buy
   903.90 EUR
  • Bose Lifestyle 650 Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88864570.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604908.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950921.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137950945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604909.jpg
   Bose Bose Lifestyle 650 Valkoinen Lifestyle 650 Valkoinen Lifestyle 650 Valkoinen Bosen uusi lippulaivajärjestelmä kotiteatteriin! (3)
   Bose Lifestyle 650 Valkoinen
   • 00017817741422
   • 761683-2210
   1
   5199.00 EUR
  • Bose Lifestyle 600 System
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101292281.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604898.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105604897.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83270429.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/83270425.jpg
   Bose Bose Lifestyle 600 System Lifestyle 600 System Lifestyle 600 System Sisustukseen katoava kotiteatteri. (2)
   Bose Lifestyle 600 System
   • 00017817741293
   • LIFESTYLE600BLACK, 761682-2110
   • BOSE Lifestyle 600 Zwart
   • 761682-2110
   • LIFESTYLE600BLACK
   1
   3999.00 EUR
  • LG LHB655 Torni 1000W Musta kodin äänentoistolaite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110583421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127464869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115220369.jpg
   LG LG LHB655 Torni 1000W Musta kodin äänentoistolaite LHB655 Torni 1000W Musta kodin äänentoistolaite LHB655 Torni 1000W Musta kodin äänentoistolaite (2)
   LG LHB655 Torni 1000W Musta kodin äänentoistolaite
   • 08806087225976
   • LHB655
   • LHB655.EEUSLLK
   1
   507.89 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Harman/Kardon DEFAULT
    • harman_kardon
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Bose DEFAULT
    • bose
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Bluetooth DEFAULT
    • kylla_
   • Blu-ray -soitin DEFAULT
    • blu_ray_soitin
   • 5.1-kanavaiset DEFAULT
    • 5_1
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 410 € (budget)
   • 410 € - 700 € (price_410_700)
   • 700 € - 1000 € (price_700_1000)
   • ≥ 1000 € (price_1000)
  • Kaiutinkanavat (a_a_nikanavat):
   • 2.0 (2_0)
   • 2.1 (2_1)
   • 4.1 (4_1)
   • 5.0 (5_0)
   • 5.1 (5_1)
   • 7.1 (7_1)
   • 7.2 (7_2)
  • Bluetooth (bluetooth):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Lähtöteho (la_hto_teho_rms_):
   • < 160 W (la_hto_teho_rms__160)
   • 160 W - 525 W (la_hto_teho_rms__160_530)
   • 525 W - 1000 W (la_hto_teho_rms__530_1000)
   • ≥ 1000 W (la_hto_teho_rms__1000)
  • Optisen levyn soitin (optical_disc_player_type):
   • Blu-ray -soitin (blu_ray_soitin)
   • Ei sisälly (ei_sisa_lly)
  • HDMI-liitännät, sisään (hdmi_in):
   • 0 (0)
   • 1 (1)
   • 2 (2)
   • 3 (3)
   • 4 (4)
   • 5 (5)
   • 6 (6)
   • 7 (7)
   • 8 (8)
  • HDMI-liitännät, ulos (hdmi_out):
   • 1 (1)
   • 2 (2)
   • 3 (3)
   • 4 (4)
  • Väri (va_ri):
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi