x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  dvd-soitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta dvd-soitin

  • Yleiset tiedot

   Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollisuudet laajenevat laajentumistaan kysynnän ja vaatimusten kasvaessa. Dvd-soittimet ja dvd-tallentimet ovat syrjäyttäneet videonauhurit lähes kokonaan. Videon ja dvd:n laatueron vuoksi, sekä hyvien stereolaitteiden ansiosta olohuoneesta saa muokattua mukavan kotiteatterin. Dvd-soittimelle on kuitenkin kehitelty jo seuraajakin, blu-ray soitin, jolla muodostettu kuvanlaatu on entistä parempi.
   Tunnettuja dvd-soittimen ja blu-ray soittimen valmistajia ovat: Akai, JVC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sony ja Toshiba.

   Jalkapallon MM-kisat 2010. Katso ottelut TVkaistalla!

   Suuren tarjonnan vuoksi valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Siksi annammekin tässä tekstissä ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista aiheista:

   • Blu-ray soitin
   • dvd-soitin vai dvd-tallennin
   • tiedostoformaatit
   • kannettavat dvd-soittimet
   • liittimet ja
   • kierrätysmaksu

   Ostovinkkejä:
   Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon dvd-soitinta, dvd-tallenninta tai blu-ray soitinta ostaessa:

   1. Tiedostoformaatit: mitä tiedostoformaatteja käytät ja mitä tiedostoformaatteja dvd-soitin tukee? Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja.
   2. Jos haluaa yhä katsella vanhoja videoita tai dvd:itä uuden laitteen hankittua, niin kannattaa valita yhdistelmälaite: video-dvd yhdistelmäsoitin, tai dvd-blu-ray yhdistelmäsoitin. Yhdistelmäsoittimella pystyy pyörittämään sekä videoita ja dvd:itä tai dvd- ja blu-ray-levyjä.
   3. Harkitsetko blu-ray-soittimen hankintaa? Varmista että TV, johon blu-ray-soitin yhdistetään tukee HD(-ready) ominaisuutta. Ainoastaan silloin pystyy nauttimaan blu-rayn paremmasta kuvanlaatutekniikasta.
   4. Tarkista dvd-soittimessa ja muissa elektronisissa laitteissa olevat liittimet, jotka haluat yhdistää dvd-soittimeen. Varmista, että liittimet täsmäävät toisiinsa.

   Blu-ray-soitin
   Blu-ray on dvd:n seuraaja. Blu-ray:ssä on paljon enemmän tallennustilaa kuin dvd:ssä ja se toimii edistyneemmällä tekniikalla. Näiden parannusten ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin dvd:ssä ja blu-ray:lle saa lisättyä enemmän extroja. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi blu-ray:n laadusta täysin siemauksin on: HD(-ready) TV, blu-ray-soitin ja kotiteatteri äänijärjestelmä.

   Dvd-soitin vai dvd-tallennin
   Kaikki dvd-soittimet pystyvät lukemaan dvd:itä sekä cd:itä, mutta kaikilla soittimilla ei pysty tallentamaan. Jos haluat nauhoittaa ohjelmia TV:stä varmista, että hankit dvd-tallentimen (dvd-recorder). Tallennus tapahtuu joko dvd-writable levylle tai suoraan dvd-soittimen omalle kovalevylle. Suuri osa tallentavista dvd-soittimista tallentaa tiedostot tiettyyn formaattiin, eikä yhdellä dvd-tallentimella nauhoitettuja tiedostoja välttämättä pysty lukemaan toisilla soittimilla.

   Tiedostoformaatit
   Dvd:itä on eri formaateissa, kuten dvd-r, dvd-rw, dvd+rw ja dvd-ram. Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja. Tarkista hankintavaiheessa mitä formaatteja dvd-soitin tukee. Formaatit mainitaan dvd-soittimen teknisissä tiedoissa.

   Kannettavat dvd-soittimet
   Kannettavat dvd-soittimet on tarkoitettu käytettäväksi samalla tavalla kuin muutkin kannettavat soittimet – tien päällä ollessa: junassa, bussissa, autossa jne. Kannettavissa dvd-soittimissa on ruutu, jonka voi taittaa piiloon samalla tavalla kuin sylitietokoneen kannen. Autossa virta kannettavaan laitteeseen saadaan tupakansytyttimestä.

   Liittimet
   Dvd-soitinta hankkiessa on erittäin tärkeä tarkistaa, että dvd-soittimessa on kaikki liittimet, joita tarvitaan, jotta omistamansa TV:n ja äänijärjestelmän sekä dvd-soittimen saa yhdistettyä toisiinsa. Jos TV:ssä on HDMI-liitin, niin on suositeltavaa hankkia myös dvd-soitin HDMI-liittimellä. Dvd-soittimen liittimet mainitaan teknisissä tiedoissa.

   Kierrätysmaksu
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkaappi tai dvd-soitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti. Kannettavasta dvd-soittimesta ei tarvitse maksaa kierrätysmaksua.

   Vertaile täällä DVD-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä DVD on?
   DVD:n tekninen määrittely on Digital Versatile Disc. DVD antaa paremman kuvan ja äänen, ja tallentaa paremmin kuin esimerkiksi video tai laserlevy.
   On olemassa erilaisia DVD-formaatteja, kuten DVD tai DVD-R. Jokainen DVD pystyy soittamaan, mutta kaikki eivät pysty tallentamaan kuvaa. Jos tallennat usein TV:stä, on tärkeätä, että valitset DVD-soittimen, jolla pystyy myös tallentamaan. Näitä kutsutaan myös nimellä DVD-tallennin. Tallennus tapahtuu silloin DVD-levylle tai itse laitteen kovalevylle.

   Voiko videonauhan muuntaa DVD:ksi?
   Kyllä voi. Tarkista vain, että soitin tunnistaa videoformaatin.

   Mikä on alueeton DVD-soitin?
   Ostettavissa DVD-filmeissä ja -soittimissa on aluekoodit. Suomen aluekoodi on 2. Aluekoodeja on yhteensä 6.
   On myös alueettomia DVD-soittimia, tai ne voidaan säätää sellaisiksi. Tämä tehdään kaupassa, josta laite ostetaan, tai se voi olla lisätoiminto, jonka merkki itse toimittaa. Alueettomalla DVD-soittimella voidaan katsella kaikkien alueiden filmejä. Mikäli Suomessa ei vielä ole saatavissa tiettyä filmiä DVD:nä, voi sen tilata ulkomailta tai hankkia sen ulkomailla lomalla ollessaan.

   Miksi on eri alueita?
   Amerikkalaiset filmistudiot ovat ideoineet ne, jotta he voivat vaikuttaa filmien uusiin julkaisuihin. DVD-filmit julkistetaan eri ajankohtina eri puolilla maailmaa. Ensiksi Amerikassa ja Kanadassa, Australiassa ja Japanissa 3 kuukautta myöhemmin, ja vasta 6 kuukauden kuluttua on Euroopan vuoro. On jopa mahdollista, että filmi ilmestyy Amerikassa DVD:lle ennen kuin se on saanut ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa.

   Voinko myös tallentaa DVD-soittimella?
   Kyllä voit. Soitin käyttää tässä hyväkseen sisäistä muistiaan tai kirjoittaa tiedon poltettaville DVD-levyille. Kaikki soittimet eivät pysty tallentamaan, ota tämä huomioon oston yhteydessä. Tieto tallennusmahdollisuudesta löytyy DVD-soittimien tuotevertailusta.

   Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, kuten DVD-soittimen, pesukoneen, jääkaapin, tai vastaavan, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.
    

  • Termien selitykset

   Alla lista DVD-soitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.

   Alueeton
   DVD:ssä oleva aluekoodi huolehtii siitä, ettei DVD:itä voida soittaa jokaisella soittimella. Alueeton DVD-soitin pystyy soittamaan kaikista maista tulevia DVD:itä.
    
   Aluekoodeja on yhteensä 6. Suomen aluekoodi on 2.
   Maailmanlaajuinen aluejako on seuraava:
   -Alue 1: USA ja Kanada
   -Alue 2: Eurooppa, Japani, Lähi-Itä, osa Etelä-Afrikkaa ja Grönlanti
   -Alue 3: Taiwan, Korea, Filippiinit, Indonesia, Hong Kong
   -Alue 4: Meksiko, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti
   -Alue 5: Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, suurin osa Afrikkaa, Mongolia
   -Alue 6: Kiina
    
   Audio ulos
   DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
   Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tästä on ilmoitettu kohdissa Video ja Audio.
    
   Audioformaatti
   On olemassa erilaisia audioformaatteja: CD, MP3 ja SACD. On olemassa DVD- soittimia, jotka ovat yhdistettyjä SACD-soittimia. SACD tarkoittaa Super Audio CD. DVD/SACD-soittimessa on DVD- ja CD-soitin yhdessä ja samassa laitteessa. Super Audio CD:llä tallennettu ääni on vieläkin parempi ja se käyttää useampia kanavia (5.1 kanava). SACD-soittimessa on parempi äänenlaatu kuin tavallisessa CD-soittimessa.
   SACD-markkinat ovat vielä lasten kengissä ja tarjonta on rajoitettu, mutta kasvava. Yhdistetyn DVD/SACD-soittimen hinta on vielä suhteellisen korkea.
    
   CD/DVD-muodot
   On olemassa erilaisia DVD- ja CD-writables, nimittäin DVD-R, DVD+R, DVD RW, DVD- RAM, CD-R ja CD-RW. Tässä nähdään tukeeko tämä DVD-soitin niitä.
    
   Digitaalinen dekooderi
   DVD-soittimella, jossa on sisäänrakennettu dekooderi, on mahdollista soittaa DVD:itä surround-muodossa. Dolby Digital Surround Sound toistaa äänen kuin suuressa tilassa.
   DTS (Digital Theater System) antaa vielä paremman surround-vaikutuksen, niin että voit nauttia omasta elokuvateatterista omassa olohuoneessa. DTS:ää varten on dekooderi välttämätön.
    
   DTS
   DTS, joka tulee sanoista Digital Theater Systems, on tekniikka, jolla surround sound optimoidaan. DTS on DVD-soittimen ja vastaanottimen välinen liitäntä, joka pystyy toistamaan monikanavaisen äänen.
   Jotta DTS:ää voidaan käyttää, on DVD-soittimen ja vastaanottimen (tai dekooderin) tunnistettava DTS ja 5.1 -kaiuttimien on oltava käytössä.
    
   Esittelyvuosi
   Kertoo milloin tämä DVD-soitin on tullut markkinoille.
    
   Kannettava
   Kannettava DVD-soitin on mukana kuljetettava malli. Tämä on kaikki yhdessä - laite, mukaan luettuna näyttö. Kannettava DVD-soitin on kätevä autossa lasten pitämiseksi hiljaa takapenkillä.
    
   Kovalevy
   DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
    
   Kovalevyn koko
   DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
    
   Kuulokkeet
   Tämä kertoo onko DVD-soittimeen mahdollista liittää kuulokkeet.
    
   Lapsilukko
   DVD-soittimessa olevalla lapsilukolla voi määrättyjen filmien näyttäminen estää. Tällä voit estää sen, että lapsesi katselevat filmejä, jotka ovat sopimattomia heidän ikäisilleen.
    
   Paino
   Kiloina, ilman pakkausta.
    
   Signaali
   Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme erilaista televisiosignaalia, nimittäin PAL, SECAM ja NTSC. PAL on Suomessa käytettävä järjestelmä.
   -PAL (Phase Alternate Line): Suomi, useimmat Euroopan maat ja Australia.
   -SECAM (Sequential Color with Memory): Ranska ja Itä-Eurooppa.
   -NTSC (National Television System Committee): Amerikka ja Kanada.
   Järjestelmät eivät ole yhteensopivia. Ranskassa tehtyä kuvausta ei voida suoraan näyttää amerikkalaisessa video- tai DVD-soittimessa.
    
   Tyyppi
   Normaalien DVD-soittimien lisäksi on olemassa muitakin tyyppejä, nimittäin DVD- tallennin, DVD-kovalevytallennin ja DVD/Video combi.
   DVD-tallennin pystyy tallentamaan levylle televisio-ohjelmia samalla tavalla kuin videonauhuri, kun taas DVD-kovalevytallennin voi tehdä sen yhtä hyvin levylle kuin kovalevylle.
   DVD/Video combi on DVD-soittimen ja videonauhurin yhdistelmä.
    
   Video ulostulot
   DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
   Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tämä asia näkyy kohdissa Video ulos ja Audio ulos.
    
   VHS-toiminto
   VHS ilmoittaa onko DVD-soitin DVD/Video combi, jolla voi soittaa myös videonauhoja.
    
   Videoformaatti
   On olemassa erilaisia videoformaatteja (DVD; VCD, SVCD, DivX, Xvid, MPEG), joita jokainen DVD-soitin ei automaattisesti toista.
   • Sony Sony
   • Philips Philips
   • LG LG
  • Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/6/sony-dvp-sr170-20481446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzIvMS85L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIwNDIxMjE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvOC8zL3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIwNDIyMzgzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/6/sony-dvp-sr170-20481446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvNC82L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIwNDgxNDQ2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMC80L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIzMzQxODA0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMC81L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIzMzQxODA1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMC82L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIzMzQxODA2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy8zL3NvbnktZHZwLXNyMTcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItMjUwODc5MzMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy80L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItMjUwODc5MzQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy81L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItMjUwODc5MzUuanBn
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170 (146)
   8.25 (1)
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
   näppärä
   lapset ja vanhat osaa käyttä.yksinkertainen ja helppo
   10.0
   0 10
   • hyvä
   • helppo
   • kätevä
  Dvd-Soittimet 8.3 (1)
  0 - 24
  • Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/6/sony-dvp-sr170-20481446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzIvMS85L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIwNDIxMjE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvOC8zL3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIwNDIyMzgzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/6/sony-dvp-sr170-20481446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvNC82L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIwNDgxNDQ2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMC80L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIzMzQxODA0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMC81L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIzMzQxODA1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMC82L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLTIzMzQxODA2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy8zL3NvbnktZHZwLXNyMTcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItMjUwODc5MzMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy80L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItMjUwODc5MzQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvMy81L3NvbnktZHZwLXNyMTcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItMjUwODc5MzUuanBn
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170 (146)
   8.25 (1)
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   51.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   51.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   best_reviewed
  • Philips 2000 series DVD-laite DVP2880/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/4/0/philips-2000-series-dvp2880-25138740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/3/philips-2000-series-dvp2880-25199843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/7/philips-2000-series-dvd-player-72246657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/8/philips-2000-series-dvd-player-72246658.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/2/philips-2000-series-dvd-player-73163802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/3/philips-2000-series-dvd-player-73163803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/4/philips-2000-series-dvd-player-73163804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/8/3/philips-2000-series-dvd-player-dvp2880-12-87274683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMS8wL3BoaWxpcHMtZHZwMjg4MC0xOTkzNzUxMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzAvOS85L3BoaWxpcHMtZHZwMjg4MC0yMzMzNjA5OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvMC8wL3BoaWxpcHMtZHZwMjg4MC0yMzMzNjEwMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvMC8yL3BoaWxpcHMtZHZwMjg4MC0yMzMzNjEwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvMC8zL3BoaWxpcHMtZHZwMjg4MC0yMzMzNjEwMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/4/0/philips-2000-series-dvp2880-25138740.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzcvNC8wL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZwMjg4MC0yNTEzODc0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/3/philips-2000-series-dvp2880-25199843.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvNC8zL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZwMjg4MC0yNTE5OTg0My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/7/philips-2000-series-dvd-player-72246657.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvNS83L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci03MjI0NjY1Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/8/philips-2000-series-dvd-player-72246658.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzYvNS84L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci03MjI0NjY1OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/2/philips-2000-series-dvd-player-73163802.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzgvMC8yL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci03MzE2MzgwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/3/philips-2000-series-dvd-player-73163803.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzgvMC8zL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci03MzE2MzgwMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/4/philips-2000-series-dvd-player-73163804.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzgvMC80L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci03MzE2MzgwNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/8/3/philips-2000-series-dvd-player-dvp2880-12-87274683.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzYvOC8zL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODgwLTEyLTg3Mjc0NjgzLmpwZw==
   Philips 2000 series DVD-laite DVP2880/12 (160)
   Philips 2000 series DVD-laite DVP2880/12
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   39.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   39.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Sony BDPS1700B Blu-Ray soitin Musta Blu-Ray-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/0/sony-bdps1700b-55161730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/1/sony-bdps1700b-55161731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/2/sony-bdps1700b-55161732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/3/sony-bdps1700b-55161733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/0/sony-bdps1700b-55161730.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMy8wL3NvbnktYmRwczE3MDBiLTU1MTYxNzMwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/1/sony-bdps1700b-55161731.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMy8xL3NvbnktYmRwczE3MDBiLTU1MTYxNzMxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/2/sony-bdps1700b-55161732.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMy8yL3NvbnktYmRwczE3MDBiLTU1MTYxNzMyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/3/sony-bdps1700b-55161733.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMy8zL3NvbnktYmRwczE3MDBiLTU1MTYxNzMzLmpwZw==
   Sony BDPS1700B Blu-Ray soitin Musta Blu-Ray-soitin (39)
   Sony BDPS1700B Blu-Ray soitin Musta Blu-Ray-soitin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   101.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   101.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Sony BDPS3700 Blu-Ray soitin Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/5/2/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-76391052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/1/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-89030071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMy83L3NvbnktYmRwczM3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NTE3MTgzNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMy84L3NvbnktYmRwczM3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NTE3MTgzOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMy85L3NvbnktYmRwczM3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NTE3MTgzOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvNC8wL3NvbnktYmRwczM3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NTE3MTg0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvNC8xL3NvbnktYmRwczM3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NTE3MTg0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/5/2/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-76391052.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzAvNS8yL3NvbnktYmRwczM3MDAtYmx1LXJheS1wbGF5ZXItYmxhY2stNzYzOTEwNTIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/1/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-89030071.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzAvNy8xL3NvbnktYmRwczM3MDAtYmx1LXJheS1wbGF5ZXItYmxhY2stODkwMzAwNzEuanBn
   Sony BDPS3700 Blu-Ray soitin Musta (23)
   Sony BDPS3700 Blu-Ray soitin Musta
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Philips 2000 series DVD-laite DVP2800/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/2/2/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-86460522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/8/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/9/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/0/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/1/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/3/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275693.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/4/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/7/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/2/2/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-86460522.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvMi8yL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg2NDYwNTIyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/8/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275688.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOC84L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1Njg4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/9/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275689.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOC85L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1Njg5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/0/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275690.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOS8wL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1NjkwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/1/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275691.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOS8xL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1NjkxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/3/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275693.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOS8zL3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1NjkzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/4/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275694.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOS80L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1Njk0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/9/7/philips-2000-series-dvd-player-dvp2800-12-87275697.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOS83L3BoaWxpcHMtMjAwMC1zZXJpZXMtZHZkLXBsYXllci1kdnAyODAwLTEyLTg3Mjc1Njk3LmpwZw==
   Philips 2000 series DVD-laite DVP2800/12 (45)
   Philips 2000 series DVD-laite DVP2800/12
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   41.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   41.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti, USB-tuloliitännällä varustettu DVD-soitin DVP-SR370
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvNy84L3NvbnktZHZwLXNyMzcwLTE5OTkwNDc4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNi82L3NvbnktZHZwLXNyMzcwLTIzMTYxMzY2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNi83L3NvbnktZHZwLXNyMzcwLTIzMTYxMzY3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNi84L3NvbnktZHZwLXNyMzcwLTIzMTYxMzY4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOS8yL3NvbnktZHZwLXNyMzcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItd2l0aC11c2ItaW5wdXQtMjUxMDE5OTIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOS8zL3NvbnktZHZwLXNyMzcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItd2l0aC11c2ItaW5wdXQtMjUxMDE5OTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOS80L3NvbnktZHZwLXNyMzcwLXNsaW0tc3R5bGlzaC1jb21wYWN0LWR2ZC1wbGF5ZXItd2l0aC11c2ItaW5wdXQtMjUxMDE5OTQuanBn
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti, USB-tuloliitännällä varustettu DVD-soitin DVP-SR370 (29)
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti, USB-tuloliitännällä varustettu DVD-soitin DVP-SR370
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   54.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   54.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Pioneer BDP-180 Blu-Ray soitin 5.1 3D-yhteensopiva Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-45639202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-46178794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-46757600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-45639202.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzIvMC8yL3Bpb25lZXItYmRwLTE4MC00NTYzOTIwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-46178794.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzcvOS80L3Bpb25lZXItYmRwLTE4MC00NjE3ODc5NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-46757600.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzYvMC8wL3Bpb25lZXItYmRwLTE4MC00Njc1NzYwMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzkvNC83L3Bpb25lZXItYmRwLTE4MC00NzE1Mzk0Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzkvNC84L3Bpb25lZXItYmRwLTE4MC00NzE1Mzk0OC5qcGc=
   Pioneer BDP-180 Blu-Ray soitin 5.1 3D-yhteensopiva Musta (9)
   Pioneer BDP-180 Blu-Ray soitin 5.1 3D-yhteensopiva Musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   199, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   199, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • LG UP970 Blu-Ray soitin 3D-yhteensopiva Musta Blu-Ray-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/5/lg-up970-blu-ray-player-74126465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/8/lg-up970-blu-ray-player-74269638.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/9/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/0/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/1/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/2/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/3/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/4/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/5/2/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-87490152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/6/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-87871506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/5/lg-up970-blu-ray-player-74126465.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvNi81L2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTc0MTI2NDY1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/8/lg-up970-blu-ray-player-74269638.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzYvMy84L2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTc0MjY5NjM4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/9/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203619.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMS85L2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTgxMjAzNjE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/0/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203620.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi8wL2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTgxMjAzNjIwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/1/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203621.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi8xL2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTgxMjAzNjIxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/2/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203622.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi8yL2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTgxMjAzNjIyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/3/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203623.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi8zL2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTgxMjAzNjIzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/4/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-81203624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi80L2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTgxMjAzNjI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/5/2/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-87490152.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvNS8yL2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg3NDkwMTUyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/6/lg-up970-blu-ray-player-3d-black-blu-ray-player-87871506.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzUvMC82L2xnLXVwOTcwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg3ODcxNTA2LmpwZw==
   LG UP970 Blu-Ray soitin 3D-yhteensopiva Musta Blu-Ray-soitin (19)
   LG UP970 Blu-Ray soitin 3D-yhteensopiva Musta Blu-Ray-soitin
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   283.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   283.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Sony UBPX800 Blu-Ray soitin 7.1channels 3D-yhteensopiva Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/5/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/5/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/8/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-87987980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392982.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvOC8yL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjM5Mjk4Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392983.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvOC8zL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjM5Mjk4My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392984.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvOC80L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjM5Mjk4NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/5/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392985.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvOC81L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjM5Mjk4NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392986.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvOC82L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjM5Mjk4Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454566.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi82L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU2Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454567.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi83L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU2Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454568.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi84L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU2OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454569.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNi85L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU2OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454570.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8wL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454571.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8xL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454572.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8yL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454573.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy8zL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454574.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy80L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/5/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454575.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy81L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454576.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy82L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454577.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy83L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454578.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy84L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454579.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy85L3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay03NjQ1NDU3OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/8/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-87987980.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzkvOC8wL3NvbnktdWJweDgwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci03LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay04Nzk4Nzk4MC5qcGc=
   Sony UBPX800 Blu-Ray soitin 7.1channels 3D-yhteensopiva Musta (11)
   Sony UBPX800 Blu-Ray soitin 7.1channels 3D-yhteensopiva Musta
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   299, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   299, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Sony UHP-H1 Blu-ray Player
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/1/sony-uhp-h1-blu-ray-player-77281521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/2/1/sony-uhp-h1-blu-ray-player-77281521.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzUvMi8xL3NvbnktdWhwLWgxLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTc3MjgxNTIxLmpwZw==
   Sony UHP-H1 Blu-ray Player (10)
   Sony UHP-H1 Blu-ray Player
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   259, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   259, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Samsung UBD-M9500 Blu-Ray soitin 7.1channels Musta Blu-Ray-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-86093278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/3/1/samsung-ubd-m9500-uhd-blu-ray-speler-4k-upscaling-smart-tv-wifi-zwart-86348931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/6/3/samsung-ubd-m9500-uhd-blu-ray-speler-4k-upscaling-smart-tv-wifi-zwart-88036563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/4/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/5/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/6/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/7/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/8/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/9/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-86093278.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvNy84L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg2MDkzMjc4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/3/1/samsung-ubd-m9500-uhd-blu-ray-speler-4k-upscaling-smart-tv-wifi-zwart-86348931.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzkvMy8xL3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLXVoZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci00ay11cHNjYWxpbmctc21hcnQtdHYtd2lmaS16d2FydC04NjM0ODkzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/6/3/samsung-ubd-m9500-uhd-blu-ray-speler-4k-upscaling-smart-tv-wifi-zwart-88036563.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvNi8zL3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLXVoZC1ibHUtcmF5LXNwZWxlci00ay11cHNjYWxpbmctc21hcnQtdHYtd2lmaS16d2FydC04ODAzNjU2My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/4/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621724.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi80L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg4NjIxNzI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/5/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621725.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi81L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg4NjIxNzI1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/6/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621726.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi82L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg4NjIxNzI2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/7/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621727.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi83L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg4NjIxNzI3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/8/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621728.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi84L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg4NjIxNzI4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/9/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621729.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMi85L3NhbXN1bmctdWJkLW05NTAwLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTctMWNoYW5uZWxzLWJsYWNrLWJsdS1yYXktcGxheWVyLTg4NjIxNzI5LmpwZw==
   Samsung UBD-M9500 Blu-Ray soitin 7.1channels Musta Blu-Ray-soitin (16)
   Samsung UBD-M9500 Blu-Ray soitin 7.1channels Musta Blu-Ray-soitin
   Power.fi Power.fi
   335.6, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   335.6, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Philips Kannettava DVD-laite PD7042/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/5/0/philips-pd7040-14881750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/1/philips-pd7040-14965461.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/4/philips-pd7040-17772134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/5/philips-pd7040-17772135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/6/philips-pd7040-17772136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/5/9/philips-pd7040-18270659.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/6/0/philips-pd7040-18270660.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/6/8/philips-pd7040-23097268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/6/9/philips-pd7040-23097269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/1/philips-pd7040-23097271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/2/philips-pd7040-23097272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/5/9/philips-pd7040-23099259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/6/0/philips-pd7040-23099260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/6/2/philips-pd7040-23099262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/7/philips-pd7040-12-25131987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/8/philips-pd7040-12-25131988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/9/philips-pd7040-12-25131989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/0/philips-pd7040-12-25131990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/8/philips-pd7040-59486978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/7/5/philips-pd7040-12-60729175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/8/8/philips-pd7040-12-63153188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/8/9/philips-pd7040-12-63153189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/0/philips-pd7040-12-63153190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/8/6/philips-portable-dvd-player-72328886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/8/7/philips-portable-dvd-player-72328887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/6/philips-portable-dvd-player-73212336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/7/philips-portable-dvd-player-73212337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/8/philips-portable-dvd-player-73212338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/9/philips-portable-dvd-player-73212339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/0/philips-portable-dvd-player-73212340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/0/philips-pd7040-14990390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/5/0/philips-pd7040-14881750.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvNS8wL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE0ODgxNzUwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/6/1/philips-pd7040-14965461.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvNi8xL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE0OTY1NDYxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/4/philips-pd7040-17772134.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvMy80L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE3NzcyMTM0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/5/philips-pd7040-17772135.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvMy81L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE3NzcyMTM1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/6/philips-pd7040-17772136.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvMy82L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE3NzcyMTM2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/5/9/philips-pd7040-18270659.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvNS85L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE4MjcwNjU5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/6/0/philips-pd7040-18270660.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvNi8wL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE4MjcwNjYwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/6/8/philips-pd7040-23097268.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNi84L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk3MjY4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/6/9/philips-pd7040-23097269.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNi85L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk3MjY5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/1/philips-pd7040-23097271.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNy8xL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk3MjcxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/7/2/philips-pd7040-23097272.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNy8yL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk3MjcyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/5/9/philips-pd7040-23099259.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzIvNS85L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk5MjU5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/6/0/philips-pd7040-23099260.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzIvNi8wL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk5MjYwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/6/2/philips-pd7040-23099262.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzIvNi8yL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTIzMDk5MjYyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/7/philips-pd7040-12-25131987.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOC83L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTI1MTMxOTg3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/8/philips-pd7040-12-25131988.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOC84L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTI1MTMxOTg4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/8/9/philips-pd7040-12-25131989.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOC85L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTI1MTMxOTg5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/0/philips-pd7040-12-25131990.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOS8wL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTI1MTMxOTkwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/7/8/philips-pd7040-59486978.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzkvNy84L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTU5NDg2OTc4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/7/5/philips-pd7040-12-60729175.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzEvNy81L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTYwNzI5MTc1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/8/8/philips-pd7040-12-63153188.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOC84L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTYzMTUzMTg4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/8/9/philips-pd7040-12-63153189.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOC85L3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTYzMTUzMTg5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/0/philips-pd7040-12-63153190.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOS8wL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTEyLTYzMTUzMTkwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/8/6/philips-portable-dvd-player-72328886.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzgvOC82L3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MjMyODg4Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/8/7/philips-portable-dvd-player-72328887.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzgvOC83L3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MjMyODg4Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/6/philips-portable-dvd-player-73212336.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvMy82L3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MzIxMjMzNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/7/philips-portable-dvd-player-73212337.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvMy83L3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MzIxMjMzNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/8/philips-portable-dvd-player-73212338.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvMy84L3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MzIxMjMzOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/3/9/philips-portable-dvd-player-73212339.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvMy85L3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MzIxMjMzOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/0/philips-portable-dvd-player-73212340.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvNC8wL3BoaWxpcHMtcG9ydGFibGUtZHZkLXBsYXllci03MzIxMjM0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/9/0/philips-pd7040-14990390.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvOS8wL3BoaWxpcHMtcGQ3MDQwLTE0OTkwMzkwLmpwZw==
   Philips Kannettava DVD-laite PD7042/12 (14)
   Philips Kannettava DVD-laite PD7042/12
   Power.fi Power.fi
   256, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   256, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Sony BDPS6700 Blu-Ray soitin 3D-yhteensopiva Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/8/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-88106586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-88819786.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi8zL3NvbnktYmRwczY3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NDg1MzYyMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzYvMi80L3NvbnktYmRwczY3MDBiLWVjMS1ibHUtcmF5LXNwZWxlci01NDg1MzYyNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMy82L3NvbnktYmRwczY3MDBiLTU1MTYxNzM2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMy83L3NvbnktYmRwczY3MDBiLTU1MTYxNzM3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNi81L3NvbnktYmRwczY3MDBiLTU1NzM1MDY1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNi82L3NvbnktYmRwczY3MDBiLTU1NzM1MDY2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/8/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-88106586.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOC82L3NvbnktYmRwczY3MDAtYmx1LXJheS1wbGF5ZXItM2QtYmxhY2stODgxMDY1ODYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-88819786.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzcvOC82L3NvbnktYmRwczY3MDAtYmx1LXJheS1wbGF5ZXItM2QtYmxhY2stODg4MTk3ODYuanBn
   Sony BDPS6700 Blu-Ray soitin 3D-yhteensopiva Musta (14)
   Sony BDPS6700 Blu-Ray soitin 3D-yhteensopiva Musta
   Proshop Proshop
   8.00024635529547 (73)
   134.78, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   8.00024635529547 (73)
   134.78, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Akai AD66U Soitin Musta DVD-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/0/3/akai-ad66u-18301103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/1/2/akai-ad66u-18517112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/3/1/akai-ad66u-24624831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/0/8/akai-ad66u-18302008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/0/3/akai-ad66u-18301103.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzEvMC8zL2FrYWktYWQ2NnUtMTgzMDExMDMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/1/2/akai-ad66u-18517112.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzEvMS8yL2FrYWktYWQ2NnUtMTg1MTcxMTIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/3/1/akai-ad66u-24624831.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvMy8xL2FrYWktYWQ2NnUtMjQ2MjQ4MzEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/0/8/akai-ad66u-18302008.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvMC84L2FrYWktYWQ2NnUtMTgzMDIwMDguanBn
   Akai AD66U Soitin Musta DVD-soitin (19)
   Akai AD66U Soitin Musta DVD-soitin
   Nettimyynti Nettimyynti
   54.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Nettimyynti Nettimyynti
   54.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
   good_buy
  • Panasonic DMP-UB310EG Blu-Ray soitin 5.1channels 3D-yhteensopiva Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/1/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-88081641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/8/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/9/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/0/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/1/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/2/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/3/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/1/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-88081641.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzYvNC8xL3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay04ODA4MTY0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/8/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641338.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvMy84L3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay05MDY0MTMzOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/9/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641339.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvMy85L3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay05MDY0MTMzOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/0/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641340.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNC8wL3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay05MDY0MTM0MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/1/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641341.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNC8xL3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay05MDY0MTM0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/2/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641342.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNC8yL3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay05MDY0MTM0Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/4/3/panasonic-dmp-ub310eg-blu-ray-player-5-1channels-3d-black-90641343.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzMvNC8zL3BhbmFzb25pYy1kbXAtdWIzMTBlZy1ibHUtcmF5LXBsYXllci01LTFjaGFubmVscy0zZC1ibGFjay05MDY0MTM0My5qcGc=
   Panasonic DMP-UB310EG Blu-Ray soitin 5.1channels 3D-yhteensopiva Musta (8)
   Panasonic DMP-UB310EG Blu-Ray soitin 5.1channels 3D-yhteensopiva Musta
   Power.fi Power.fi
   356, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   356, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Denver MT-983
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/5/6/denver-mt-983-19941656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/5/6/denver-mt-983-19941656.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzYvNS82L2RlbnZlci1tdC05ODMtMTk5NDE2NTYuanBn
   Denver MT-983 (12)
   Denver MT-983
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   109.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   109.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Asus SBW-S1 Pro Blu-Ray tallennin 7.1channels 3D-yhteensopiva Kulta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/7/6/asus-sbw-s1-pro-41416176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/8/asus-sbw-s1-pro-55133448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/9/asus-sbw-s1-pro-55133449.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/0/asus-sbw-s1-pro-55133450.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/7/6/asus-sbw-s1-pro-41416176.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvNy82L2FzdXMtc2J3LXMxLXByby00MTQxNjE3Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/8/asus-sbw-s1-pro-55133448.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC84L2FzdXMtc2J3LXMxLXByby01NTEzMzQ0OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/9/asus-sbw-s1-pro-55133449.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNC85L2FzdXMtc2J3LXMxLXByby01NTEzMzQ0OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/0/asus-sbw-s1-pro-55133450.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvNS8wL2FzdXMtc2J3LXMxLXByby01NTEzMzQ1MC5qcGc=
   Asus SBW-S1 Pro Blu-Ray tallennin 7.1channels 3D-yhteensopiva Kulta (11)
   Asus SBW-S1 Pro Blu-Ray tallennin 7.1channels 3D-yhteensopiva Kulta
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   197.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   197.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Lenovo 4XA0K93942 DVD-tallennin Musta DVD-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/8/lenovo-tc-tiny-dvd-super-multi-drive-kit-69625478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/0/lenovo-tc-tiny-dvd-super-multi-drive-kit-80335070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/1/lenovo-4xa0k93942-dvd-recorder-black-82407481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/8/lenovo-tc-tiny-dvd-super-multi-drive-kit-69625478.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzQvNy84L2xlbm92by10Yy10aW55LWR2ZC1zdXBlci1tdWx0aS1kcml2ZS1raXQtNjk2MjU0NzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/0/lenovo-tc-tiny-dvd-super-multi-drive-kit-80335070.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNy8wL2xlbm92by10Yy10aW55LWR2ZC1zdXBlci1tdWx0aS1kcml2ZS1raXQtODAzMzUwNzAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/1/lenovo-4xa0k93942-dvd-recorder-black-82407481.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzQvOC8xL2xlbm92by00eGEwazkzOTQyLWR2ZC1yZWNvcmRlci1ibGFjay04MjQwNzQ4MS5qcGc=
   Lenovo 4XA0K93942 DVD-tallennin Musta DVD-soitin (10)
   Lenovo 4XA0K93942 DVD-tallennin Musta DVD-soitin
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   54.8, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   54.8, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Madboy MFP-1000
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzEvMS83L21hZGJveS1tZnAtMTAwMC0xNDc1OTExNy5qcGc=
   Madboy MFP-1000 (9)
   Madboy MFP-1000
   Ljudia Ljudia
   5.71191737858019 (3)
   185.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Ljudia Ljudia
   5.71191737858019 (3)
   185.9, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Madboy MFP-2000
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/2/madboy-mfp-2000-20511442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/2/madboy-mfp-2000-20511442.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvNC8yL21hZGJveS1tZnAtMjAwMC0yMDUxMTQ0Mi5qcGc=
   Madboy MFP-2000 (9)
   Madboy MFP-2000
   Ljudia Ljudia
   5.71191737858019 (3)
   305.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Ljudia Ljudia
   5.71191737858019 (3)
   305.9, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Panasonic DVD-S500 DVD-soitin Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/6/panasonic-dvd-s500-21525286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/7/panasonic-dvd-s500-23573257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/8/panasonic-dvd-s500-23573258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/9/panasonic-dvd-s500-23573259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/0/panasonic-dvd-s500-23573260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/6/panasonic-dvd-s500-21525286.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvOC82L3BhbmFzb25pYy1kdmQtczUwMC0yMTUyNTI4Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/7/panasonic-dvd-s500-23573257.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvNS83L3BhbmFzb25pYy1kdmQtczUwMC0yMzU3MzI1Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/8/panasonic-dvd-s500-23573258.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvNS84L3BhbmFzb25pYy1kdmQtczUwMC0yMzU3MzI1OC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/9/panasonic-dvd-s500-23573259.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvNS85L3BhbmFzb25pYy1kdmQtczUwMC0yMzU3MzI1OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/0/panasonic-dvd-s500-23573260.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvNi8wL3BhbmFzb25pYy1kdmQtczUwMC0yMzU3MzI2MC5qcGc=
   Panasonic DVD-S500 DVD-soitin Musta (8)
   Panasonic DVD-S500 DVD-soitin Musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   54.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   54.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Trevi DVMI 3580 HD DVD-soitin Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/4/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-58548254.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/8/0/trevi-dvmi-3580-lecteur-dvd-cd-full-hd-usb-mp3-sortie-hdmi-prise-peritel-59696380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/7/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/8/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/9/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/0/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/1/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/5/4/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-58548254.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvNS80L3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1oZC1wbGF5ZXItYmxhY2stNTg1NDgyNTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/8/0/trevi-dvmi-3580-lecteur-dvd-cd-full-hd-usb-mp3-sortie-hdmi-prise-peritel-59696380.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzMvOC8wL3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1sZWN0ZXVyLWR2ZC1jZC1mdWxsLWhkLXVzYi1tcDMtc29ydGllLWhkbWktcHJpc2UtcGVyaXRlbC01OTY5NjM4MC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/7/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096527.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMi83L3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1oZC1wbGF5ZXItYmxhY2stNzEwOTY1MjcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/8/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096528.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMi84L3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1oZC1wbGF5ZXItYmxhY2stNzEwOTY1MjguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/9/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096529.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMi85L3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1oZC1wbGF5ZXItYmxhY2stNzEwOTY1MjkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/0/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096530.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMy8wL3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1oZC1wbGF5ZXItYmxhY2stNzEwOTY1MzAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/1/trevi-dvmi-3580-hd-player-black-71096531.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMy8xL3RyZXZpLWR2bWktMzU4MC1oZC1wbGF5ZXItYmxhY2stNzEwOTY1MzEuanBn
   Trevi DVMI 3580 HD DVD-soitin Musta (8)
   Trevi DVMI 3580 HD DVD-soitin Musta
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   68.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   68.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Lenco DVP9331
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/3/lenco-dvp-9331-portable-dvd-player-60208283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/8/9/lenco-dvp-9331-portable-dvd-player-75728989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/7/lenco-dvp-9331-portable-dvd-player-78291817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/8/3/lenco-dvp-9331-portable-dvd-player-60208283.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzIvOC8zL2xlbmNvLWR2cC05MzMxLXBvcnRhYmxlLWR2ZC1wbGF5ZXItNjAyMDgyODMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/8/9/lenco-dvp-9331-portable-dvd-player-75728989.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzkvOC85L2xlbmNvLWR2cC05MzMxLXBvcnRhYmxlLWR2ZC1wbGF5ZXItNzU3Mjg5ODkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/7/lenco-dvp-9331-portable-dvd-player-78291817.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvMS83L2xlbmNvLWR2cC05MzMxLXBvcnRhYmxlLWR2ZC1wbGF5ZXItNzgyOTE4MTcuanBn
   Lenco DVP9331 (7)
   Lenco DVP9331
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   119, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   119, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Auna MCD-82 DVD-soitin Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/1/auna-mcd-82-46190601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/2/auna-mcd-82-46190602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/3/auna-mcd-82-46190603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/4/auna-mcd-82-46190604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/5/auna-mcd-82-46190605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/6/auna-mcd-82-46190606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/3/auna-mcd-82-dvd-player-black-91237053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/1/auna-mcd-82-46190601.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMC8xL2F1bmEtbWNkLTgyLTQ2MTkwNjAxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/2/auna-mcd-82-46190602.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMC8yL2F1bmEtbWNkLTgyLTQ2MTkwNjAyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/3/auna-mcd-82-46190603.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMC8zL2F1bmEtbWNkLTgyLTQ2MTkwNjAzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/4/auna-mcd-82-46190604.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMC80L2F1bmEtbWNkLTgyLTQ2MTkwNjA0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/5/auna-mcd-82-46190605.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMC81L2F1bmEtbWNkLTgyLTQ2MTkwNjA1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/6/auna-mcd-82-46190606.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMC82L2F1bmEtbWNkLTgyLTQ2MTkwNjA2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/3/auna-mcd-82-dvd-player-black-91237053.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvNS8zL2F1bmEtbWNkLTgyLWR2ZC1wbGF5ZXItYmxhY2stOTEyMzcwNTMuanBn
   Auna MCD-82 DVD-soitin Musta (7)
   Auna MCD-82 DVD-soitin Musta
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   83.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   83.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • LG DEFAULT
    • lg
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < 60 € (budget)
   • 60 € - 195 € (price_60_200)
   • 195 € - 305 € (price_200_310)
   • ≥ 305 € (price_310)
  • Tarvitsetko Full HD-ominaisuutta? (full_hd):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Musta (musta)
   • Titaani (titaani)
  • Montako äänikanavaa tarvitset? (a_a_nikanavat):
   • 5.1 (5_1)
   • 7.1 (7_1)
  • Kuinka painavan valitset? (paino_g):
   • < 900 g (paino_g_900)
   • 900 g - 1300 g (paino_g_900_1300)
   • 1300 g - 2000 g (paino_g_1300_2000)
   • ≥ 2000 g (paino_g_2000)
  • Tarvitsetko Wlania? (langaton_la_hiverkko):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko soittimen kortinlukijalla? (integroitu_kortinlukija):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko soittimen kiinteällä lanilla? (lan_kiintea_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko 3D-yhteensopivuutta? (3d_compatibility):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Mitä nidekoodereita tarvitset? (sisa_a_nrakennettujen_a_a_nidekooderien_ma_a_ra_):
   • Dolby Atmos (dolby_atmos)
   • Dolby Digital (dolby_digital)
   • Dolby Digital Plus (dolby_digital_plus)
   • Dolby Surround (dolby_surround)
   • Dolby TrueHD (dolby_truehd)
   • DTS (dts)
   • DTS-ES (dts_es)
   • DTS-HD (dts_hd)
   • DTS-HD HR (dts_hd_hr)
   • DTS-HD Master Audio (dts_hd_master_audio)
   • DTS 2.0 (dts_2_0)
   • DTS 96/24 (dts_96_24)
   • Ei tuettu (ei_tuettu)
  • Etsitkö soitinta Smart-TV tuella? (smart_tv):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko syvien värien tukea? (syvien_va_rien_tuki):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä toistolevyn formaatin valitset? (toistolevyn_formaatti):
   • Blu-Ray-audio (blu_ray_audio)
   • Blu-Ray-video (blu_ray_video)
   • CD-audio (cd_audio)
   • CD-video (cd_video)
   • DVD-audio (dvd_audio)
   • DVD-video (dvd_video)
   • DVD-VR (dvd_vr)
   • Kuva-CD (kuva_cd)
   • SACD (sacd)
   • SVCD (svcd)
   • VCD (vcd)
  • Mitä tuettuja videokuvamuotoja valitset? (tuetut_videokuvamuodot):
   • 3G2 (3g2)
   • 3GP (3gp)
   • 3GPP (3gpp)
   • ASF (asf)
   • AVC (avc)
   • AVCHD (avchd)
   • AVI (avi)
   • DAT (dat)
   • DIVX (divx)
   • DIVX HD (divx_hd)
   • FLV (flv)
   • H.264 (h_264)
   • M4V (m4v)
   • MKV (mkv)
   • MOV (mov)
   • MP4 (mp4)
   • MPEG (mpeg)
   • MPEG1 (mpeg1)
   • MPEG2 (mpeg2)
   • MPEG2-PS (mpeg2_ps)
   • MPEG2-TS (mpeg2_ts)
   • MPEG4 (mpeg4)
   • MPG (mpg)
   • MPO (mpo)
   • PS (ps)
   • RMVB (rmvb)
   • TS (ts)
   • VC-1 (vc_1)
   • VOB (vob)
   • VRO (vro)
   • WMV (wmv)
   • WMV9 (wmv9)
   • XVID (xvid)
  • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi