x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

dvd-soitin

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa katsoi tuotteita dvd-soitin:ssä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta dvd-soitin

Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollis...
 • Yleiset tiedot

  Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollisuudet laajenevat laajentumistaan kysynnän ja vaatimusten kasvaessa. Dvd-soittimet ja dvd-tallentimet ovat syrjäyttäneet videonauhurit lähes kokonaan. Videon ja dvd:n laatueron vuoksi, sekä hyvien stereolaitteiden ansiosta olohuoneesta saa muokattua mukavan kotiteatterin. Dvd-soittimelle on kuitenkin kehitelty jo seuraajakin, blu-ray soitin, jolla muodostettu kuvanlaatu on entistä parempi.
  Tunnettuja dvd-soittimen ja blu-ray soittimen valmistajia ovat: Akai, JVC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sony ja Toshiba.

  Jalkapallon MM-kisat 2010. Katso ottelut TVkaistalla!

  Suuren tarjonnan vuoksi valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Siksi annammekin tässä tekstissä ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista aiheista:

  • Blu-ray soitin
  • dvd-soitin vai dvd-tallennin
  • tiedostoformaatit
  • kannettavat dvd-soittimet
  • liittimet ja
  • kierrätysmaksu

  Ostovinkkejä:
  Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon dvd-soitinta, dvd-tallenninta tai blu-ray soitinta ostaessa:

  1. Tiedostoformaatit: mitä tiedostoformaatteja käytät ja mitä tiedostoformaatteja dvd-soitin tukee? Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja.
  2. Jos haluaa yhä katsella vanhoja videoita tai dvd:itä uuden laitteen hankittua, niin kannattaa valita yhdistelmälaite: video-dvd yhdistelmäsoitin, tai dvd-blu-ray yhdistelmäsoitin. Yhdistelmäsoittimella pystyy pyörittämään sekä videoita ja dvd:itä tai dvd- ja blu-ray-levyjä.
  3. Harkitsetko blu-ray-soittimen hankintaa? Varmista että TV, johon blu-ray-soitin yhdistetään tukee HD(-ready) ominaisuutta. Ainoastaan silloin pystyy nauttimaan blu-rayn paremmasta kuvanlaatutekniikasta.
  4. Tarkista dvd-soittimessa ja muissa elektronisissa laitteissa olevat liittimet, jotka haluat yhdistää dvd-soittimeen. Varmista, että liittimet täsmäävät toisiinsa.

  Blu-ray-soitin
  Blu-ray on dvd:n seuraaja. Blu-ray:ssä on paljon enemmän tallennustilaa kuin dvd:ssä ja se toimii edistyneemmällä tekniikalla. Näiden parannusten ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin dvd:ssä ja blu-ray:lle saa lisättyä enemmän extroja. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi blu-ray:n laadusta täysin siemauksin on: HD(-ready) TV, blu-ray-soitin ja kotiteatteri äänijärjestelmä.

  Dvd-soitin vai dvd-tallennin
  Kaikki dvd-soittimet pystyvät lukemaan dvd:itä sekä cd:itä, mutta kaikilla soittimilla ei pysty tallentamaan. Jos haluat nauhoittaa ohjelmia TV:stä varmista, että hankit dvd-tallentimen (dvd-recorder). Tallennus tapahtuu joko dvd-writable levylle tai suoraan dvd-soittimen omalle kovalevylle. Suuri osa tallentavista dvd-soittimista tallentaa tiedostot tiettyyn formaattiin, eikä yhdellä dvd-tallentimella nauhoitettuja tiedostoja välttämättä pysty lukemaan toisilla soittimilla.

  Tiedostoformaatit
  Dvd:itä on eri formaateissa, kuten dvd-r, dvd-rw, dvd+rw ja dvd-ram. Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja. Tarkista hankintavaiheessa mitä formaatteja dvd-soitin tukee. Formaatit mainitaan dvd-soittimen teknisissä tiedoissa.

  Kannettavat dvd-soittimet
  Kannettavat dvd-soittimet on tarkoitettu käytettäväksi samalla tavalla kuin muutkin kannettavat soittimet – tien päällä ollessa: junassa, bussissa, autossa jne. Kannettavissa dvd-soittimissa on ruutu, jonka voi taittaa piiloon samalla tavalla kuin sylitietokoneen kannen. Autossa virta kannettavaan laitteeseen saadaan tupakansytyttimestä.

  Liittimet
  Dvd-soitinta hankkiessa on erittäin tärkeä tarkistaa, että dvd-soittimessa on kaikki liittimet, joita tarvitaan, jotta omistamansa TV:n ja äänijärjestelmän sekä dvd-soittimen saa yhdistettyä toisiinsa. Jos TV:ssä on HDMI-liitin, niin on suositeltavaa hankkia myös dvd-soitin HDMI-liittimellä. Dvd-soittimen liittimet mainitaan teknisissä tiedoissa.

  Kierrätysmaksu
  Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkaappi tai dvd-soitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti. Kannettavasta dvd-soittimesta ei tarvitse maksaa kierrätysmaksua.

  Vertaile täällä DVD-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

 • Usein kysytyt kysymykset

  Mikä DVD on?
  DVD:n tekninen määrittely on Digital Versatile Disc. DVD antaa paremman kuvan ja äänen, ja tallentaa paremmin kuin esimerkiksi video tai laserlevy.
  On olemassa erilaisia DVD-formaatteja, kuten DVD tai DVD-R. Jokainen DVD pystyy soittamaan, mutta kaikki eivät pysty tallentamaan kuvaa. Jos tallennat usein TV:stä, on tärkeätä, että valitset DVD-soittimen, jolla pystyy myös tallentamaan. Näitä kutsutaan myös nimellä DVD-tallennin. Tallennus tapahtuu silloin DVD-levylle tai itse laitteen kovalevylle.

  Voiko videonauhan muuntaa DVD:ksi?
  Kyllä voi. Tarkista vain, että soitin tunnistaa videoformaatin.

  Mikä on alueeton DVD-soitin?
  Ostettavissa DVD-filmeissä ja -soittimissa on aluekoodit. Suomen aluekoodi on 2. Aluekoodeja on yhteensä 6.
  On myös alueettomia DVD-soittimia, tai ne voidaan säätää sellaisiksi. Tämä tehdään kaupassa, josta laite ostetaan, tai se voi olla lisätoiminto, jonka merkki itse toimittaa. Alueettomalla DVD-soittimella voidaan katsella kaikkien alueiden filmejä. Mikäli Suomessa ei vielä ole saatavissa tiettyä filmiä DVD:nä, voi sen tilata ulkomailta tai hankkia sen ulkomailla lomalla ollessaan.

  Miksi on eri alueita?
  Amerikkalaiset filmistudiot ovat ideoineet ne, jotta he voivat vaikuttaa filmien uusiin julkaisuihin. DVD-filmit julkistetaan eri ajankohtina eri puolilla maailmaa. Ensiksi Amerikassa ja Kanadassa, Australiassa ja Japanissa 3 kuukautta myöhemmin, ja vasta 6 kuukauden kuluttua on Euroopan vuoro. On jopa mahdollista, että filmi ilmestyy Amerikassa DVD:lle ennen kuin se on saanut ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa.

  Voinko myös tallentaa DVD-soittimella?
  Kyllä voit. Soitin käyttää tässä hyväkseen sisäistä muistiaan tai kirjoittaa tiedon poltettaville DVD-levyille. Kaikki soittimet eivät pysty tallentamaan, ota tämä huomioon oston yhteydessä. Tieto tallennusmahdollisuudesta löytyy DVD-soittimien tuotevertailusta.

  Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
  Ostaessasi sähkölaitteen, kuten DVD-soittimen, pesukoneen, jääkaapin, tai vastaavan, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.
   

 • Termien selitykset

  Alla lista DVD-soitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.

  Alueeton
  DVD:ssä oleva aluekoodi huolehtii siitä, ettei DVD:itä voida soittaa jokaisella soittimella. Alueeton DVD-soitin pystyy soittamaan kaikista maista tulevia DVD:itä.
   
  Aluekoodeja on yhteensä 6. Suomen aluekoodi on 2.
  Maailmanlaajuinen aluejako on seuraava:
  -Alue 1: USA ja Kanada
  -Alue 2: Eurooppa, Japani, Lähi-Itä, osa Etelä-Afrikkaa ja Grönlanti
  -Alue 3: Taiwan, Korea, Filippiinit, Indonesia, Hong Kong
  -Alue 4: Meksiko, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti
  -Alue 5: Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, suurin osa Afrikkaa, Mongolia
  -Alue 6: Kiina
   
  Audio ulos
  DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
  Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tästä on ilmoitettu kohdissa Video ja Audio.
   
  Audioformaatti
  On olemassa erilaisia audioformaatteja: CD, MP3 ja SACD. On olemassa DVD- soittimia, jotka ovat yhdistettyjä SACD-soittimia. SACD tarkoittaa Super Audio CD. DVD/SACD-soittimessa on DVD- ja CD-soitin yhdessä ja samassa laitteessa. Super Audio CD:llä tallennettu ääni on vieläkin parempi ja se käyttää useampia kanavia (5.1 kanava). SACD-soittimessa on parempi äänenlaatu kuin tavallisessa CD-soittimessa.
  SACD-markkinat ovat vielä lasten kengissä ja tarjonta on rajoitettu, mutta kasvava. Yhdistetyn DVD/SACD-soittimen hinta on vielä suhteellisen korkea.
   
  CD/DVD-muodot
  On olemassa erilaisia DVD- ja CD-writables, nimittäin DVD-R, DVD+R, DVD RW, DVD- RAM, CD-R ja CD-RW. Tässä nähdään tukeeko tämä DVD-soitin niitä.
   
  Digitaalinen dekooderi
  DVD-soittimella, jossa on sisäänrakennettu dekooderi, on mahdollista soittaa DVD:itä surround-muodossa. Dolby Digital Surround Sound toistaa äänen kuin suuressa tilassa.
  DTS (Digital Theater System) antaa vielä paremman surround-vaikutuksen, niin että voit nauttia omasta elokuvateatterista omassa olohuoneessa. DTS:ää varten on dekooderi välttämätön.
   
  DTS
  DTS, joka tulee sanoista Digital Theater Systems, on tekniikka, jolla surround sound optimoidaan. DTS on DVD-soittimen ja vastaanottimen välinen liitäntä, joka pystyy toistamaan monikanavaisen äänen.
  Jotta DTS:ää voidaan käyttää, on DVD-soittimen ja vastaanottimen (tai dekooderin) tunnistettava DTS ja 5.1 -kaiuttimien on oltava käytössä.
   
  Esittelyvuosi
  Kertoo milloin tämä DVD-soitin on tullut markkinoille.
   
  Kannettava
  Kannettava DVD-soitin on mukana kuljetettava malli. Tämä on kaikki yhdessä - laite, mukaan luettuna näyttö. Kannettava DVD-soitin on kätevä autossa lasten pitämiseksi hiljaa takapenkillä.
   
  Kovalevy
  DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
   
  Kovalevyn koko
  DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
   
  Kuulokkeet
  Tämä kertoo onko DVD-soittimeen mahdollista liittää kuulokkeet.
   
  Lapsilukko
  DVD-soittimessa olevalla lapsilukolla voi määrättyjen filmien näyttäminen estää. Tällä voit estää sen, että lapsesi katselevat filmejä, jotka ovat sopimattomia heidän ikäisilleen.
   
  Paino
  Kiloina, ilman pakkausta.
   
  Signaali
  Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme erilaista televisiosignaalia, nimittäin PAL, SECAM ja NTSC. PAL on Suomessa käytettävä järjestelmä.
  -PAL (Phase Alternate Line): Suomi, useimmat Euroopan maat ja Australia.
  -SECAM (Sequential Color with Memory): Ranska ja Itä-Eurooppa.
  -NTSC (National Television System Committee): Amerikka ja Kanada.
  Järjestelmät eivät ole yhteensopivia. Ranskassa tehtyä kuvausta ei voida suoraan näyttää amerikkalaisessa video- tai DVD-soittimessa.
   
  Tyyppi
  Normaalien DVD-soittimien lisäksi on olemassa muitakin tyyppejä, nimittäin DVD- tallennin, DVD-kovalevytallennin ja DVD/Video combi.
  DVD-tallennin pystyy tallentamaan levylle televisio-ohjelmia samalla tavalla kuin videonauhuri, kun taas DVD-kovalevytallennin voi tehdä sen yhtä hyvin levylle kuin kovalevylle.
  DVD/Video combi on DVD-soittimen ja videonauhurin yhdistelmä.
   
  Video ulostulot
  DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
  Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tämä asia näkyy kohdissa Video ulos ja Audio ulos.
   
  VHS-toiminto
  VHS ilmoittaa onko DVD-soitin DVD/Video combi, jolla voi soittaa myös videonauhoja.
   
  Videoformaatti
  On olemassa erilaisia videoformaatteja (DVD; VCD, SVCD, DivX, Xvid, MPEG), joita jokainen DVD-soitin ei automaattisesti toista.
  • Philips Philips
  • Sony Sony
  • Samsung Samsung
 • Philips DEFAULT
  • philips
 • Sony DEFAULT
  • sony
 • Samsung DEFAULT
  • samsung
0 - 24
 • Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8xLzkvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjA0MjEyMTkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzMvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjA0MjIzODMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzQvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjMzNDE4MDQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzUvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjMzNDE4MDUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8wLzYvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtMjMzNDE4MDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzMvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci0yNTA4NzkzMy5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzQvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci0yNTA4NzkzNC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzUvc29ueS1kdnAtc3IxNzAtc2xpbS1zdHlsaXNoLWNvbXBhY3QtZHZkLXBsYXllci0yNTA4NzkzNS5qcGc=
  Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170 (165)
  Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti DVD-soitin DVP-SR170
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  39, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Tokmanni.fi Tokmanni.fi
  39, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
  most_sold
 • Philips 2000 series DVD-laite
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/6/philips-dvp2880-21516906.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/7/philips-dvp2880-21516907.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzAvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTE5OTM3NTEwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/6/philips-dvp2880-21516906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8wLzYvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIxNTE2OTA2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/9/0/7/philips-dvp2880-21516907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8wLzcvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIxNTE2OTA3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzkvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MDk5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzAvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MTAwLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzIvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MTAyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8wLzMvcGhpbGlwcy1kdnAyODgwLTIzMzM2MTAzLmpwZw==
  Philips 2000 series DVD-laite (43)
  Philips 2000 series DVD-laite
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  56.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  56.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • LG BP250 Blu-Ray-soitin
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQvbGctYnAyNTAtMzA3ODM5OTQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzUvbGctYnAyNTAtMzA3ODM5OTUuanBn
  LG BP250 Blu-Ray-soitin (38)
  LG BP250 Blu-Ray-soitin
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  71.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  71.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Panasonic DMP-BDT167 Soitin 3D-yhteensopiva Musta
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/panasonic-dmp-bdt167eg-bluraysoitin-3d-smart-apps-netflix-youtube-usb-54748129.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094540.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094541.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094542.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094543.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094544.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/2/9/panasonic-dmp-bdt167eg-bluraysoitin-3d-smart-apps-netflix-youtube-usb-54748129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8yLzkvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQxNjdlZy1ibHVyYXlzb2l0aW4tM2Qtc21hcnQtYXBwcy1uZXRmbGl4LXlvdXR1YmUtdXNiLTU0NzQ4MTI5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/0/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzAvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQxNjctcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLTU1MDk0NTQwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/1/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzEvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQxNjctcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLTU1MDk0NTQxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/2/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzIvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQxNjctcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLTU1MDk0NTQyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/3/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzMvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQxNjctcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLTU1MDk0NTQzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/4/4/panasonic-dmp-bdt167-player-3d-black-55094544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzQvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQxNjctcGxheWVyLTNkLWJsYWNrLTU1MDk0NTQ0LmpwZw==
  Panasonic DMP-BDT167 Soitin 3D-yhteensopiva Musta (33)
  Panasonic DMP-BDT167 Soitin 3D-yhteensopiva Musta
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  96.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  96.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
 • Pioneer DV-2242 DVD-soitin
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/8/pioneer-dv-2242-21724948.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/5/5/pioneer-dv-2242-23429555.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/4/8/pioneer-dv-2242-21724948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS80LzgvcGlvbmVlci1kdi0yMjQyLTIxNzI0OTQ4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/5/5/pioneer-dv-2242-23429555.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzUvcGlvbmVlci1kdi0yMjQyLTIzNDI5NTU1LmpwZw==
  Pioneer DV-2242 DVD-soitin (24)
  Pioneer DV-2242 DVD-soitin
  Dustin home Dustin home
  71.86, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  71.86, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Sony BDPS6700B Blu-Ray-soitin
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/0/8/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841208.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/0/9/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841209.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/6/4/sony-bdps6700b-59960764.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/0/8/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzgvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjA4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/0/9/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-53841209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzkvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjA5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzMvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0ODUzNjIzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzQvc29ueS1iZHBzNjcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0ODUzNjI0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzYvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTUxNjE3MzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzcvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTUxNjE3MzcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzUvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTU3MzUwNjUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC82LzYvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTU3MzUwNjYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/6/4/sony-bdps6700b-59960764.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzQvc29ueS1iZHBzNjcwMGItNTk5NjA3NjQuanBn
  Sony BDPS6700B Blu-Ray-soitin (21)
  Sony BDPS6700B Blu-Ray-soitin
  Power.fi Power.fi
  169.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  169.8, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • Samsung BD-H8500 Blu-Ray-soitin
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/7/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120817.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/8/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120818.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/9/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120819.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120820.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/1/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120821.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/7/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzcvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yNDEyMDgxNy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/8/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzgvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yNDEyMDgxOC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/1/9/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzkvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yNDEyMDgxOS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/0/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzAvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yNDEyMDgyMC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/1/samsung-bd-h8500-blu-ray-player-recorder-24120821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzEvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yNDEyMDgyMS5qcGc=
  Samsung BD-H8500 Blu-Ray-soitin (14)
  Samsung BD-H8500 Blu-Ray-soitin
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  305.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  305.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Samsung BD-H8900N
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/5/samsung-bd-h8900nxe-24979375.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/1/samsung-bd-h8900n-25267451.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/2/samsung-bd-h8900n-25267452.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/3/samsung-bd-h8900n-25267453.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/4/samsung-bd-h8900n-25267454.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/5/samsung-bd-h8900n-25267455.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/5/samsung-bd-h8900nxe-24979375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy83LzUvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMG54ZS0yNDk3OTM3NS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/1/samsung-bd-h8900n-25267451.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzEvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMG4tMjUyNjc0NTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/2/samsung-bd-h8900n-25267452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzIvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMG4tMjUyNjc0NTIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/3/samsung-bd-h8900n-25267453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzMvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMG4tMjUyNjc0NTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/4/samsung-bd-h8900n-25267454.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzQvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMG4tMjUyNjc0NTQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/5/5/samsung-bd-h8900n-25267455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzUvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMG4tMjUyNjc0NTUuanBn
  Samsung BD-H8900N (14)
  Samsung BD-H8900N
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  307, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  307, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Pioneer BDP-LX88-K Blu-Ray-soitin
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/4/pioneer-bdp-lx88-k-28056774.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/5/pioneer-bdp-lx88-k-28056775.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/6/pioneer-bdp-lx88-k-28056776.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/4/pioneer-bdp-lx88-k-28056774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy83LzQvcGlvbmVlci1iZHAtbHg4OC1rLTI4MDU2Nzc0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/5/pioneer-bdp-lx88-k-28056775.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy83LzUvcGlvbmVlci1iZHAtbHg4OC1rLTI4MDU2Nzc1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/7/6/pioneer-bdp-lx88-k-28056776.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy83LzYvcGlvbmVlci1iZHAtbHg4OC1rLTI4MDU2Nzc2LmpwZw==
  Pioneer BDP-LX88-K Blu-Ray-soitin (13)
  Pioneer BDP-LX88-K Blu-Ray-soitin
  Dustin home Dustin home
  1363.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  1363.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Madboy MFP-2000
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/2/madboy-mfp-2000-20511442.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/4/4/2/madboy-mfp-2000-20511442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC80LzIvbWFkYm95LW1mcC0yMDAwLTIwNTExNDQyLmpwZw==
  Madboy MFP-2000 (13)
  Madboy MFP-2000
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  319.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  319.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Madboy MFP-1000
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzcvbWFkYm95LW1mcC0xMDAwLTE0NzU5MTE3LmpwZw==
  Madboy MFP-1000 (11)
  Madboy MFP-1000
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  194.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  194.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Sony BDPS3700B.EC1 Blu-ray Speler
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53349280.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/7/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53841277.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/5/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-54633505.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/8/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53349280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi84LzAvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzMzQ5MjgwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/2/7/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-53841277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi83Lzcvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTUzODQxMjc3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/5/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-54633505.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzUvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU0NjMzNTA1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzcvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODM3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzgvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODM4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzkvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODM5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC80LzAvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODQwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC80LzEvc29ueS1iZHBzMzcwMGItZWMxLWJsdS1yYXktc3BlbGVyLTU1MTcxODQxLmpwZw==
  Sony BDPS3700B.EC1 Blu-ray Speler (11)
  Sony BDPS3700B.EC1 Blu-ray Speler
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  107, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  107, 5pv (offer_sdt_5_days)
  3
 • Panasonic DMP-BDT460
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/2/panasonic-dmp-bdt460-23732642.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/panasonic-dmp-bdt460-23732643.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/panasonic-dmp-bdt460-23732644.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/panasonic-dmp-bdt460-23732645.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/2/panasonic-dmp-bdt460-23732642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi80LzIvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQ0NjAtMjM3MzI2NDIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/3/panasonic-dmp-bdt460-23732643.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi80LzMvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQ0NjAtMjM3MzI2NDMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/4/panasonic-dmp-bdt460-23732644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi80LzQvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQ0NjAtMjM3MzI2NDQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/4/5/panasonic-dmp-bdt460-23732645.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi80LzUvcGFuYXNvbmljLWRtcC1iZHQ0NjAtMjM3MzI2NDUuanBn
  Panasonic DMP-BDT460 (10)
  Panasonic DMP-BDT460
  Dustin home Dustin home
  205.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  205.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Sony BDP-S6500
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/2/sony-bdp-s6500-60121912.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/9/1/2/sony-bdp-s6500-60121912.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8xLzIvc29ueS1iZHAtczY1MDAtNjAxMjE5MTIuanBn
  Sony BDP-S6500 (10)
  Sony BDP-S6500
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  190, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  190, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
 • Samsung BD-H8500N/XE Blu-Ray soitin - 500Gt - WiFi direct
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930193.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQkRIODUwME4/JGZ1bGwk
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930194.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTAvdG5fLTg4MDYwODU5NDA5NzAtMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930195.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzcvRC9CRC1IODUwME4tWEUtMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/4/samsung-bd-h8500n-34025814.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/5/samsung-bd-h8500n-34025815.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/samsung-bd-h8500n-34025816.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/samsung-bd-h8500n-34025817.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/8/samsung-bd-h8500n-34025818.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/3/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930193.jpg?m=aHR0cDovL3R1YmJ5LnNjZW5lNy5jb20vaXMvaW1hZ2UvdHViYnkvQkRIODUwME4/JGZ1bGwk
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/4/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930194.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ldXJvbmljcy5maS9pbWFnZV92aWV3LnBocD9uYW1lPTAvdG5fLTg4MDYwODU5NDA5NzAtMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/samsung-bd-h8500n-xe-blu-ray-soitin-500gt-wifi-direct-33930195.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9wcm9kaW1hZ2VzLzcvRC9CRC1IODUwME4tWEUtMS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/4/samsung-bd-h8500n-34025814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzQvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMG4tMzQwMjU4MTQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/5/samsung-bd-h8500n-34025815.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzUvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMG4tMzQwMjU4MTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/6/samsung-bd-h8500n-34025816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMG4tMzQwMjU4MTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/7/samsung-bd-h8500n-34025817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMG4tMzQwMjU4MTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/1/8/samsung-bd-h8500n-34025818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzgvc2Ftc3VuZy1iZC1oODUwMG4tMzQwMjU4MTguanBn
  Samsung BD-H8500N/XE Blu-Ray soitin - 500Gt - WiFi direct (10)
  Samsung BD-H8500N/XE Blu-Ray soitin - 500Gt - WiFi direct
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  257, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  257, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
 • Samsung UBD-K8500 Blu-Ray-soitin
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/8/samsung-ubd-k8500-en-55145778.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/9/samsung-ubd-k8500-en-55145779.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/0/samsung-ubd-k8500-en-55145780.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/1/samsung-ubd-k8500-en-55145781.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/2/samsung-ubd-k8500-en-55145782.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/8/samsung-ubd-k8500-en-55145778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83Lzgvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3NzguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/7/9/samsung-ubd-k8500-en-55145779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83Lzkvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3NzkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/0/samsung-ubd-k8500-en-55145780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3ODAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/1/samsung-ubd-k8500-en-55145781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzEvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3ODEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/8/2/samsung-ubd-k8500-en-55145782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzIvc2Ftc3VuZy11YmQtazg1MDAtZW4tNTUxNDU3ODIuanBn
  Samsung UBD-K8500 Blu-Ray-soitin (9)
  Samsung UBD-K8500 Blu-Ray-soitin
  Power.fi Power.fi
  401.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  401.8, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Samsung BD-H8900 Blu-Ray-soitin
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/3/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957033.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/4/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957034.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/5/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957035.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/6/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957036.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/7/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957037.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/2/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23960782.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/3/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzMvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1NzAzMy5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/4/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzQvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1NzAzNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/5/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzUvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1NzAzNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/6/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzYvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1NzAzNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/3/7/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23957037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzcvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk1NzAzNy5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/8/2/samsung-bd-h8900-blu-ray-player-recorder-23960782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy84LzIvc2Ftc3VuZy1iZC1oODkwMC1ibHUtcmF5LXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMzk2MDc4Mi5qcGc=
  Samsung BD-H8900 Blu-Ray-soitin (9)
  Samsung BD-H8900 Blu-Ray-soitin
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  295.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  295.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
  2
 • Pioneer BluRay player
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-k-45639202.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDQ2NDU2MjUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-k-46178794.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTg4MDI4MzAxMDAxX2hfZl9sXzA=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-k-46757600.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QT0JEUDE4MEsuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-k-45639202.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDQ2NDU2MjUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-k-46178794.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTg4MDI4MzAxMDAxX2hfZl9sXzA=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-k-46757600.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QT0JEUDE4MEsuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzcvcGlvbmVlci1iZHAtMTgwLTQ3MTUzOTQ3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzgvcGlvbmVlci1iZHAtMTgwLTQ3MTUzOTQ4LmpwZw==
  Pioneer BluRay player (6)
  Pioneer BluRay player
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Onkyo BD-SP809 hopea
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/3/onkyo-bd-sp809-18517273.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/9/1/onkyo-bd-sp809-silver--23237691.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/2/7/3/onkyo-bd-sp809-18517273.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi83LzMvb25reW8tYmQtc3A4MDktMTg1MTcyNzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/9/1/onkyo-bd-sp809-silver--23237691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85LzEvb25reW8tYmQtc3A4MDktc2lsdmVyLS0yMzIzNzY5MS5qcGc=
  Onkyo BD-SP809 hopea (5)
  Onkyo BD-SP809 hopea
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  649, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  649, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Sony BDPS4500B Blu-Ray-soitin
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/9/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564039.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/0/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564040.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/1/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564041.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564042.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/3/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564043.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/4/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564044.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/5/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564045.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/6/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564046.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/7/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564047.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/0/sony-bdp-s4500-30724680.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/3/9/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzkvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDM5LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/0/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzAvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/1/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzEvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzIvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/3/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzMvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/4/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564044.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzQvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQ0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/5/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzUvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQ1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/6/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzYvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQ2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/7/sony-3d-blu-ray-disc-player-30564047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80Lzcvc29ueS0zZC1ibHUtcmF5LWRpc2MtcGxheWVyLTMwNTY0MDQ3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/8/0/sony-bdp-s4500-30724680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi84LzAvc29ueS1iZHAtczQ1MDAtMzA3MjQ2ODAuanBn
  Sony BDPS4500B Blu-Ray-soitin (5)
  Sony BDPS4500B Blu-Ray-soitin
  Conrad Electronic Conrad Electronic
  124.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad Electronic Conrad Electronic
  124.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Onkyo BD-SP353
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/0/onkyo-bd-sp353-zwart-51339370.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5wbGF0dGV0di5ubC92YXIvaW1hZ2VzL09ua3lvLUJELVNQMzUzLVp3YXJ0MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/1/onkyo-bd-sp353-zwart-51746021.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjgzNTUwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/2/onkyo-bd-sp353-zwart-53592512.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/2/onkyo-bd-sp353-54455232.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/3/onkyo-bd-sp353-54455233.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/4/onkyo-bd-sp353-54455234.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/3/7/0/onkyo-bd-sp353-zwart-51339370.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5wbGF0dGV0di5ubC92YXIvaW1hZ2VzL09ua3lvLUJELVNQMzUzLVp3YXJ0MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/2/1/onkyo-bd-sp353-zwart-51746021.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjgzNTUwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/2/onkyo-bd-sp353-zwart-53592512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzIvb25reW8tYmQtc3AzNTMtendhcnQtNTM1OTI1MTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/2/onkyo-bd-sp353-54455232.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzIvb25reW8tYmQtc3AzNTMtNTQ0NTUyMzIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/3/onkyo-bd-sp353-54455233.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzMvb25reW8tYmQtc3AzNTMtNTQ0NTUyMzMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/4/onkyo-bd-sp353-54455234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzQvb25reW8tYmQtc3AzNTMtNTQ0NTUyMzQuanBn
  Onkyo BD-SP353 (4)
  Onkyo BD-SP353
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Auna MCD-82 Stereot DVD-soittimella
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/1/auna-mcd-82-46190601.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/2/auna-mcd-82-46190602.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/3/auna-mcd-82-46190603.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/4/auna-mcd-82-46190604.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/5/auna-mcd-82-46190605.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/6/auna-mcd-82-46190606.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/1/auna-mcd-82-46190601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzEvYXVuYS1tY2QtODItNDYxOTA2MDEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/2/auna-mcd-82-46190602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzIvYXVuYS1tY2QtODItNDYxOTA2MDIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/3/auna-mcd-82-46190603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzMvYXVuYS1tY2QtODItNDYxOTA2MDMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/4/auna-mcd-82-46190604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzQvYXVuYS1tY2QtODItNDYxOTA2MDQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/5/auna-mcd-82-46190605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzUvYXVuYS1tY2QtODItNDYxOTA2MDUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/0/6/auna-mcd-82-46190606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzYvYXVuYS1tY2QtODItNDYxOTA2MDYuanBn
  Auna MCD-82 Stereot DVD-soittimella (4)
  Auna MCD-82 Stereot DVD-soittimella
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  104.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  104.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • Pioneer BDP-LX58
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/4/pioneer-bdp-lx58-25259184.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/5/pioneer-bdp-lx58-25259185.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/6/pioneer-bdp-lx58-25259186.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/7/pioneer-bdp-lx58-25259187.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/8/pioneer-bdp-lx58-25259188.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/6/pioneer-bdp-lx58-25313696.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/4/pioneer-bdp-lx58-25259184.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzQvcGlvbmVlci1iZHAtbHg1OC0yNTI1OTE4NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/5/pioneer-bdp-lx58-25259185.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzUvcGlvbmVlci1iZHAtbHg1OC0yNTI1OTE4NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/6/pioneer-bdp-lx58-25259186.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzYvcGlvbmVlci1iZHAtbHg1OC0yNTI1OTE4Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/7/pioneer-bdp-lx58-25259187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzcvcGlvbmVlci1iZHAtbHg1OC0yNTI1OTE4Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/1/8/8/pioneer-bdp-lx58-25259188.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzgvcGlvbmVlci1iZHAtbHg1OC0yNTI1OTE4OC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/9/6/pioneer-bdp-lx58-25313696.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi85LzYvcGlvbmVlci1iZHAtbHg1OC0yNTMxMzY5Ni5qcGc=
  Pioneer BDP-LX58 (4)
  Pioneer BDP-LX58
  Dustin home Dustin home
  743.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  743.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Yamaha BD-S477 Blu-Ray-soitin
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/4/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121054.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/5/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121055.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/6/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121056.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/7/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121057.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/4/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzQveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/5/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121055.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzUveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/6/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121056.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzYveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/5/7/yamaha-bd-s477-blu-ray-player-recorder-24121057.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC81LzcveWFtYWhhLWJkLXM0NzctYmx1LXJheS1wbGF5ZXItcmVjb3JkZXItMjQxMjEwNTcuanBn
  Yamaha BD-S477 Blu-Ray-soitin (3)
  Yamaha BD-S477 Blu-Ray-soitin
  Huvilaite Huvilaite
  9.202414919471186 (30)
  173.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
  Huvilaite Huvilaite
  9.202414919471186 (30)
  173.95, 2pv (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
2 3
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 110 (budget)
  • € 110 - € 175 (price_110_180)
  • € 175 - € 300 (price_180_300)
  • ≥ € 300 (price_300)
 • Tarvitsetko Full HD-ominaisuutta? (full_hd):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Hopea (hopea)
  • Kulta (kulta)
  • Musta (musta)
  • Sininen (sininen)
  • Valkoinen (valkoinen)
 • Montako äänikanavaa tarvitset? (a_a_nikanavat):
  • 2.0 (2_0)
  • 5.1 (5_1)
  • 7.1 (7_1)
 • Kuinka painavan valitset? (paino_g):
  • < 875 g (paino_g_880)
  • 875 g - 1200 g (paino_g_880_1200)
  • 1200 g - 2200 g (paino_g_1200_2200)
  • ≥ 2200 g (paino_g_2200)
 • Tarvitsetko Wlania? (langaton_la_hiverkko):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko soittimen kortinlukijalla? (integroitu_kortinlukija):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko soittimen kiinteällä lanilla? (lan_kiintea_):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko 3D-yhteensopivuutta? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mitä nidekoodereita tarvitset? (sisa_a_nrakennettujen_a_a_nidekooderien_ma_a_ra_):
  • Dolby Digital (dolby_digital)
  • Dolby Digital Plus (dolby_digital_plus)
  • Dolby TrueHD (dolby_truehd)
  • DSD (dsd)
  • DTS (dts)
  • DTS 2.0 (dts_2_0)
  • DTS 96/24 (dts_96_24)
  • DTS Digital Plus (dts_digital_plus)
  • DTS Digital Surround (dts_digital_surround)
  • DTS-ES (dts_es)
  • DTS-HD (dts_hd)
  • DTS-HD HR (dts_hd_hr)
  • DTS-HD Master Audio (dts_hd_master_audio)
  • Ei (ei)
 • Etsitkö soitinta Smart-TV tuella? (smart_tv):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko syvien värien tukea? (syvien_va_rien_tuki):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkä toistolevyn formaatin valitset? (toistolevyn_formaatti):
  • Blu-Ray audio (blu_ray_audio)
  • Blu-Ray video (blu_ray_video)
  • CD audio (cd_audio)
  • CD video (cd_video)
  • DVD-Audio (dvd_audio)
  • DVD-Video (dvd_video)
  • SVCD (svcd)
  • VCD (vcd)
 • Mitä tuettuja videokuvamuotoja valitset? (tuetut_videokuvamuodot):
  • 3GP (3gp)
  • ASF (asf)
  • AVC (avc)
  • AVCHD (avchd)
  • AVI (avi)
  • BDMV (bdmv)
  • DIVX (divx)
  • DIVX HD (divx_hd)
  • FLV (flv)
  • H.264 (h_264)
  • M4V (m4v)
  • M-JPEG (m_jpeg)
  • MKV (mkv)
  • MOV (mov)
  • MP4 (mp4)
  • MPEG (mpeg)
  • MPEG1 (mpeg1)
  • MPEG2 (mpeg2)
  • MPEG4 (mpeg4)
  • MPG (mpg)
  • MPO (mpo)
  • VC-1 (vc_1)
  • VOB (vob)
  • WMV (wmv)
  • XVID (xvid)
 • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Onkyo BD-SP809 (onkyo_bd_sp809)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi