x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  dvd-soitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta dvd-soitin

  • Yleiset tiedot

   Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollisuudet laajenevat laajentumistaan kysynnän ja vaatimusten kasvaessa. Dvd-soittimet ja dvd-tallentimet ovat syrjäyttäneet videonauhurit lähes kokonaan. Videon ja dvd:n laatueron vuoksi, sekä hyvien stereolaitteiden ansiosta olohuoneesta saa muokattua mukavan kotiteatterin. Dvd-soittimelle on kuitenkin kehitelty jo seuraajakin, blu-ray soitin, jolla muodostettu kuvanlaatu on entistä parempi.
   Tunnettuja dvd-soittimen ja blu-ray soittimen valmistajia ovat: Akai, JVC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sony ja Toshiba.

   Jalkapallon MM-kisat 2010. Katso ottelut TVkaistalla!

   Suuren tarjonnan vuoksi valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Siksi annammekin tässä tekstissä ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista aiheista:

   • Blu-ray soitin
   • dvd-soitin vai dvd-tallennin
   • tiedostoformaatit
   • kannettavat dvd-soittimet
   • liittimet ja
   • kierrätysmaksu

   Ostovinkkejä:
   Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon dvd-soitinta, dvd-tallenninta tai blu-ray soitinta ostaessa:

   1. Tiedostoformaatit: mitä tiedostoformaatteja käytät ja mitä tiedostoformaatteja dvd-soitin tukee? Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja.
   2. Jos haluaa yhä katsella vanhoja videoita tai dvd:itä uuden laitteen hankittua, niin kannattaa valita yhdistelmälaite: video-dvd yhdistelmäsoitin, tai dvd-blu-ray yhdistelmäsoitin. Yhdistelmäsoittimella pystyy pyörittämään sekä videoita ja dvd:itä tai dvd- ja blu-ray-levyjä.
   3. Harkitsetko blu-ray-soittimen hankintaa? Varmista että TV, johon blu-ray-soitin yhdistetään tukee HD(-ready) ominaisuutta. Ainoastaan silloin pystyy nauttimaan blu-rayn paremmasta kuvanlaatutekniikasta.
   4. Tarkista dvd-soittimessa ja muissa elektronisissa laitteissa olevat liittimet, jotka haluat yhdistää dvd-soittimeen. Varmista, että liittimet täsmäävät toisiinsa.

   Blu-ray-soitin
   Blu-ray on dvd:n seuraaja. Blu-ray:ssä on paljon enemmän tallennustilaa kuin dvd:ssä ja se toimii edistyneemmällä tekniikalla. Näiden parannusten ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin dvd:ssä ja blu-ray:lle saa lisättyä enemmän extroja. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi blu-ray:n laadusta täysin siemauksin on: HD(-ready) TV, blu-ray-soitin ja kotiteatteri äänijärjestelmä.

   Dvd-soitin vai dvd-tallennin
   Kaikki dvd-soittimet pystyvät lukemaan dvd:itä sekä cd:itä, mutta kaikilla soittimilla ei pysty tallentamaan. Jos haluat nauhoittaa ohjelmia TV:stä varmista, että hankit dvd-tallentimen (dvd-recorder). Tallennus tapahtuu joko dvd-writable levylle tai suoraan dvd-soittimen omalle kovalevylle. Suuri osa tallentavista dvd-soittimista tallentaa tiedostot tiettyyn formaattiin, eikä yhdellä dvd-tallentimella nauhoitettuja tiedostoja välttämättä pysty lukemaan toisilla soittimilla.

   Tiedostoformaatit
   Dvd:itä on eri formaateissa, kuten dvd-r, dvd-rw, dvd+rw ja dvd-ram. Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja. Tarkista hankintavaiheessa mitä formaatteja dvd-soitin tukee. Formaatit mainitaan dvd-soittimen teknisissä tiedoissa.

   Kannettavat dvd-soittimet
   Kannettavat dvd-soittimet on tarkoitettu käytettäväksi samalla tavalla kuin muutkin kannettavat soittimet – tien päällä ollessa: junassa, bussissa, autossa jne. Kannettavissa dvd-soittimissa on ruutu, jonka voi taittaa piiloon samalla tavalla kuin sylitietokoneen kannen. Autossa virta kannettavaan laitteeseen saadaan tupakansytyttimestä.

   Liittimet
   Dvd-soitinta hankkiessa on erittäin tärkeä tarkistaa, että dvd-soittimessa on kaikki liittimet, joita tarvitaan, jotta omistamansa TV:n ja äänijärjestelmän sekä dvd-soittimen saa yhdistettyä toisiinsa. Jos TV:ssä on HDMI-liitin, niin on suositeltavaa hankkia myös dvd-soitin HDMI-liittimellä. Dvd-soittimen liittimet mainitaan teknisissä tiedoissa.

   Kierrätysmaksu
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkaappi tai dvd-soitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti. Kannettavasta dvd-soittimesta ei tarvitse maksaa kierrätysmaksua.

   Vertaile täällä DVD-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä DVD on?
   DVD:n tekninen määrittely on Digital Versatile Disc. DVD antaa paremman kuvan ja äänen, ja tallentaa paremmin kuin esimerkiksi video tai laserlevy.
   On olemassa erilaisia DVD-formaatteja, kuten DVD tai DVD-R. Jokainen DVD pystyy soittamaan, mutta kaikki eivät pysty tallentamaan kuvaa. Jos tallennat usein TV:stä, on tärkeätä, että valitset DVD-soittimen, jolla pystyy myös tallentamaan. Näitä kutsutaan myös nimellä DVD-tallennin. Tallennus tapahtuu silloin DVD-levylle tai itse laitteen kovalevylle.

   Voiko videonauhan muuntaa DVD:ksi?
   Kyllä voi. Tarkista vain, että soitin tunnistaa videoformaatin.

   Mikä on alueeton DVD-soitin?
   Ostettavissa DVD-filmeissä ja -soittimissa on aluekoodit. Suomen aluekoodi on 2. Aluekoodeja on yhteensä 6.
   On myös alueettomia DVD-soittimia, tai ne voidaan säätää sellaisiksi. Tämä tehdään kaupassa, josta laite ostetaan, tai se voi olla lisätoiminto, jonka merkki itse toimittaa. Alueettomalla DVD-soittimella voidaan katsella kaikkien alueiden filmejä. Mikäli Suomessa ei vielä ole saatavissa tiettyä filmiä DVD:nä, voi sen tilata ulkomailta tai hankkia sen ulkomailla lomalla ollessaan.

   Miksi on eri alueita?
   Amerikkalaiset filmistudiot ovat ideoineet ne, jotta he voivat vaikuttaa filmien uusiin julkaisuihin. DVD-filmit julkistetaan eri ajankohtina eri puolilla maailmaa. Ensiksi Amerikassa ja Kanadassa, Australiassa ja Japanissa 3 kuukautta myöhemmin, ja vasta 6 kuukauden kuluttua on Euroopan vuoro. On jopa mahdollista, että filmi ilmestyy Amerikassa DVD:lle ennen kuin se on saanut ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa.

   Voinko myös tallentaa DVD-soittimella?
   Kyllä voit. Soitin käyttää tässä hyväkseen sisäistä muistiaan tai kirjoittaa tiedon poltettaville DVD-levyille. Kaikki soittimet eivät pysty tallentamaan, ota tämä huomioon oston yhteydessä. Tieto tallennusmahdollisuudesta löytyy DVD-soittimien tuotevertailusta.

   Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, kuten DVD-soittimen, pesukoneen, jääkaapin, tai vastaavan, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.
    

  • Termien selitykset

   Alla lista DVD-soitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.

   Alueeton
   DVD:ssä oleva aluekoodi huolehtii siitä, ettei DVD:itä voida soittaa jokaisella soittimella. Alueeton DVD-soitin pystyy soittamaan kaikista maista tulevia DVD:itä.
    
   Aluekoodeja on yhteensä 6. Suomen aluekoodi on 2.
   Maailmanlaajuinen aluejako on seuraava:
   -Alue 1: USA ja Kanada
   -Alue 2: Eurooppa, Japani, Lähi-Itä, osa Etelä-Afrikkaa ja Grönlanti
   -Alue 3: Taiwan, Korea, Filippiinit, Indonesia, Hong Kong
   -Alue 4: Meksiko, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti
   -Alue 5: Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, suurin osa Afrikkaa, Mongolia
   -Alue 6: Kiina
    
   Audio ulos
   DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
   Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tästä on ilmoitettu kohdissa Video ja Audio.
    
   Audioformaatti
   On olemassa erilaisia audioformaatteja: CD, MP3 ja SACD. On olemassa DVD- soittimia, jotka ovat yhdistettyjä SACD-soittimia. SACD tarkoittaa Super Audio CD. DVD/SACD-soittimessa on DVD- ja CD-soitin yhdessä ja samassa laitteessa. Super Audio CD:llä tallennettu ääni on vieläkin parempi ja se käyttää useampia kanavia (5.1 kanava). SACD-soittimessa on parempi äänenlaatu kuin tavallisessa CD-soittimessa.
   SACD-markkinat ovat vielä lasten kengissä ja tarjonta on rajoitettu, mutta kasvava. Yhdistetyn DVD/SACD-soittimen hinta on vielä suhteellisen korkea.
    
   CD/DVD-muodot
   On olemassa erilaisia DVD- ja CD-writables, nimittäin DVD-R, DVD+R, DVD RW, DVD- RAM, CD-R ja CD-RW. Tässä nähdään tukeeko tämä DVD-soitin niitä.
    
   Digitaalinen dekooderi
   DVD-soittimella, jossa on sisäänrakennettu dekooderi, on mahdollista soittaa DVD:itä surround-muodossa. Dolby Digital Surround Sound toistaa äänen kuin suuressa tilassa.
   DTS (Digital Theater System) antaa vielä paremman surround-vaikutuksen, niin että voit nauttia omasta elokuvateatterista omassa olohuoneessa. DTS:ää varten on dekooderi välttämätön.
    
   DTS
   DTS, joka tulee sanoista Digital Theater Systems, on tekniikka, jolla surround sound optimoidaan. DTS on DVD-soittimen ja vastaanottimen välinen liitäntä, joka pystyy toistamaan monikanavaisen äänen.
   Jotta DTS:ää voidaan käyttää, on DVD-soittimen ja vastaanottimen (tai dekooderin) tunnistettava DTS ja 5.1 -kaiuttimien on oltava käytössä.
    
   Esittelyvuosi
   Kertoo milloin tämä DVD-soitin on tullut markkinoille.
    
   Kannettava
   Kannettava DVD-soitin on mukana kuljetettava malli. Tämä on kaikki yhdessä - laite, mukaan luettuna näyttö. Kannettava DVD-soitin on kätevä autossa lasten pitämiseksi hiljaa takapenkillä.
    
   Kovalevy
   DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
    
   Kovalevyn koko
   DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
    
   Kuulokkeet
   Tämä kertoo onko DVD-soittimeen mahdollista liittää kuulokkeet.
    
   Lapsilukko
   DVD-soittimessa olevalla lapsilukolla voi määrättyjen filmien näyttäminen estää. Tällä voit estää sen, että lapsesi katselevat filmejä, jotka ovat sopimattomia heidän ikäisilleen.
    
   Paino
   Kiloina, ilman pakkausta.
    
   Signaali
   Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme erilaista televisiosignaalia, nimittäin PAL, SECAM ja NTSC. PAL on Suomessa käytettävä järjestelmä.
   -PAL (Phase Alternate Line): Suomi, useimmat Euroopan maat ja Australia.
   -SECAM (Sequential Color with Memory): Ranska ja Itä-Eurooppa.
   -NTSC (National Television System Committee): Amerikka ja Kanada.
   Järjestelmät eivät ole yhteensopivia. Ranskassa tehtyä kuvausta ei voida suoraan näyttää amerikkalaisessa video- tai DVD-soittimessa.
    
   Tyyppi
   Normaalien DVD-soittimien lisäksi on olemassa muitakin tyyppejä, nimittäin DVD- tallennin, DVD-kovalevytallennin ja DVD/Video combi.
   DVD-tallennin pystyy tallentamaan levylle televisio-ohjelmia samalla tavalla kuin videonauhuri, kun taas DVD-kovalevytallennin voi tehdä sen yhtä hyvin levylle kuin kovalevylle.
   DVD/Video combi on DVD-soittimen ja videonauhurin yhdistelmä.
    
   Video ulostulot
   DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
   Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tämä asia näkyy kohdissa Video ulos ja Audio ulos.
    
   VHS-toiminto
   VHS ilmoittaa onko DVD-soitin DVD/Video combi, jolla voi soittaa myös videonauhoja.
    
   Videoformaatti
   On olemassa erilaisia videoformaatteja (DVD; VCD, SVCD, DivX, Xvid, MPEG), joita jokainen DVD-soitin ei automaattisesti toista.
   • Sony Sony
   • Philips Philips
   • LG LG
  • Sony DVPSR170 DVD-SOITIN MUSTA, XVID, LEV. 27CM
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/6/sony-dvp-sr170-20481446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/6/sony-dvp-sr170-100912506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/7/sony-dvp-sr170-100912507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/2/sony-dvp-sr170-101104852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/3/sony-dvp-sr170-101104853.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/4/sony-dvp-sr170-101104854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/5/sony-dvp-sr170-101104855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/2/6/sony-dvp-sr170-101494426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/2/7/sony-dvp-sr170-101494427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/0/4/sony-dvp-sr170-101704104.jpg
   Sony DVPSR170 DVD-SOITIN MUSTA, XVID, LEV. 27CM (114)
   8.25 (1)
   Sony DVPSR170 DVD-SOITIN MUSTA, XVID, LEV. 27CM
   näppärä
   lapset ja vanhat osaa käyttä.yksinkertainen ja helppo
   10.0
   0 10
   • hyvä
   • helppo
   • kätevä
  Dvd-Soittimet 8.3 (1)
  0 - 24
  • Sony DVPSR170 DVD-SOITIN MUSTA, XVID, LEV. 27CM
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/1/9/sony-dvp-sr170-20421219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/8/3/sony-dvp-sr170-20422383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/4/6/sony-dvp-sr170-20481446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/4/sony-dvp-sr170-23341804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/5/sony-dvp-sr170-23341805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/0/6/sony-dvp-sr170-23341806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/3/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/4/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/3/5/sony-dvp-sr170-slim-stylish-compact-dvd-player-25087935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/6/sony-dvp-sr170-100912506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/7/sony-dvp-sr170-100912507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/2/sony-dvp-sr170-101104852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/3/sony-dvp-sr170-101104853.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/4/sony-dvp-sr170-101104854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/5/sony-dvp-sr170-101104855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/2/6/sony-dvp-sr170-101494426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/2/7/sony-dvp-sr170-101494427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/0/4/sony-dvp-sr170-101704104.jpg
   Sony DVPSR170 DVD-SOITIN MUSTA, XVID, LEV. 27CM (114)
   8.25 (1)
   Sony DVPSR170 DVD-SOITIN MUSTA, XVID, LEV. 27CM
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   43.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Tokmanni.fi Tokmanni.fi
   7.083333333333333 (1)
   43.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
   best_reviewed
  • Sony BDP-S3700 Blu-ray player (Super WiFi, USB, Screen Mirroring) black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/7/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/8/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/9/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/0/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/1/sony-bdps3700b-ec1-blu-ray-speler-55171841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/5/2/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-76391052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/7/1/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-89030071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/0/5/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-100945505.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/5/1/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101207251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/5/2/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101207252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/5/3/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101207253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/5/4/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101207254.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/1/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101834291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/2/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101834292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/3/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101834293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/4/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101834294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/5/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101834295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/6/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-101834296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/0/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-102156600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/0/2/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-102197002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/5/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-102301935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/8/5/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-102570885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/8/6/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-102570886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/6/3/sony-bdps3700-blu-ray-player-black-102590363.jpg
   Sony BDP-S3700 Blu-ray player (Super WiFi, USB, Screen Mirroring) black (16)
   Sony BDP-S3700 Blu-ray player (Super WiFi, USB, Screen Mirroring) black
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 2pv (offer_sdt_2_days)
   7
   good_buy
  • Philips 2000 series DVD-laite DVP2880/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/1/0/philips-dvp2880-19937510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/9/9/philips-dvp2880-23336099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/0/philips-dvp2880-23336100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/2/philips-dvp2880-23336102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/0/3/philips-dvp2880-23336103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/4/0/philips-2000-series-dvp2880-25138740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/4/3/philips-2000-series-dvp2880-25199843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/7/philips-2000-series-dvd-player-72246657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/8/philips-2000-series-dvd-player-72246658.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/2/philips-2000-series-dvd-player-73163802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/3/philips-2000-series-dvd-player-73163803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/0/4/philips-2000-series-dvd-player-73163804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/8/3/philips-2000-series-dvd-player-dvp2880-12-87274683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/4/8/philips-2000-series-dvd-player-dvp2880-12-101496048.jpg
   Philips 2000 series DVD-laite DVP2880/12 (139)
   Philips 2000 series DVD-laite DVP2880/12
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   39.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   39.0, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Samsung BD-J4500 Blu-ray soitin (musta)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/8/8/samsung-bdj4500-blu-ray-soitin-85714088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/5/samsung-bd-j4500-blu-ray-soitin-musta--99326465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/6/samsung-bd-j4500-blu-ray-soitin-musta--99326466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/8/samsung-bd-j4500-blu-ray-soitin-musta--99326468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/1/6/samsung-bd-j4500-blu-ray-soitin-musta--102197016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/9/2/samsung-bdj4500-blu-ray-soitin-91666392.jpg
   Samsung BD-J4500 Blu-ray soitin (musta) (51)
   Samsung BD-J4500 Blu-ray soitin (musta)
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   63, ? (offer_sdt_unknown)
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   63, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti, USB-tuloliitännällä varustettu DVD-soitin DVP-SR370
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/7/8/sony-dvp-sr370-19990478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/6/sony-dvp-sr370-23161366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/7/sony-dvp-sr370-23161367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/8/sony-dvp-sr370-23161368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/2/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101992.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/3/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/4/sony-dvp-sr370-slim-stylish-compact-dvd-player-with-usb-input-25101994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/2/0/sony-dvp-sr370-100925820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/2/1/sony-dvp-sr370-100925821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/7/sony-dvp-sr370-101104057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/5/8/sony-dvp-sr370-101104058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/2/6/sony-dvp-sr370-101510526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/7/9/sony-dvp-sr370-101516379.jpg
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti, USB-tuloliitännällä varustettu DVD-soitin DVP-SR370 (39)
   Sony Ohut, tyylikäs ja kompakti, USB-tuloliitännällä varustettu DVD-soitin DVP-SR370
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   51, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   51, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/5/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/8/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76392986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/1/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/5/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-76454579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/8/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-87987980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/6/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326456.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/7/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/8/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/9/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326460.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/4/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-99326464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/7/3/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-101279573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/1/0/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-102197010.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/1/2/sony-ubpx800-blu-ray-player-7-1channels-3d-black-102197012.jpg
   Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800 (11)
   Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   329, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   329, 3pv (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Sony 3D Smart Blu-ray soitin BDP-S6700
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/3/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/2/4/sony-bdps6700b-ec1-blu-ray-speler-54853624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/6/sony-bdps6700b-55161736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/7/sony-bdps6700b-55161737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/6/5/sony-bdps6700b-55735065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/6/6/sony-bdps6700b-55735066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/8/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-88106586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/8/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-88819786.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/4/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-99361374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/5/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-99361375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-99361376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/7/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-99361377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/7/9/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-99361379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/8/0/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-99361380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/4/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-100749724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/9/8/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101207198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/9/9/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101207199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/0/0/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101207200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/5/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101834235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/6/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101834236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/7/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101834237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/3/8/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-101834238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/4/2/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-102052442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/7/5/sony-bdps6700-blu-ray-player-3d-black-102570875.jpg
   Sony 3D Smart Blu-ray soitin BDP-S6700 (15)
   Sony 3D Smart Blu-ray soitin BDP-S6700
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   169, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   169, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • LG BP250 Blu-Ray -soitin, musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/9/4/lg-bp250-30783994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/9/5/lg-bp250-30783995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/7/lg-bp250-blu-ray-player-2-0-black-blu-ray-player-85993237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/4/5/lg-bp250-blu-ray-player-2-0-black-blu-ray-player-101756645.jpg
   LG BP250 Blu-Ray -soitin, musta (22)
   LG BP250 Blu-Ray -soitin, musta
   Jimms.fi Jimms.fi
   71, ? (offer_sdt_unknown)
   Jimms.fi Jimms.fi
   71, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Akai ACVDS737TG DVD-soitin Musta DVD-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/4/0/akai-dvd-soitin-7-naytoll-x2-ja-pelikonsolilla-29-peli--89367940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/5/akai-acvds737tg-dvd-player-black-98589395.jpg
   Akai ACVDS737TG DVD-soitin Musta DVD-soitin (29)
   Akai ACVDS737TG DVD-soitin Musta DVD-soitin
   Rellunkulma.fi Rellunkulma.fi
   145.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Rellunkulma.fi Rellunkulma.fi
   145.9, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Pioneer DV-2242
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/4/8/pioneer-dv-2242-21724948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/5/5/pioneer-dv-2242-23429555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/6/2/pioneer-dv-2242-dvd-player-black-98990562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/1/9/pioneer-dv-2242-dvd-player-black-101707419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/1/pioneer-dv-2242-dvd-player-black-102290571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/5/0/pioneer-dv-2242-dvd-player-black-102817850.jpg
   Pioneer DV-2242 (18)
   Pioneer DV-2242
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   66.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   66.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Sony Blu-ray soitin BDP-S1700B (musta)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/0/sony-bdps1700b-55161730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/1/sony-bdps1700b-55161731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/2/sony-bdps1700b-55161732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/3/3/sony-bdps1700b-55161733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/3/7/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-99326437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/3/9/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-99326439.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/0/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-99326440.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/1/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-99326441.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/4/2/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-99326442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/3/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101207233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/4/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101207234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/6/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101207236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/7/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101207237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/8/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101207238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/2/9/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101279529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/7/9/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101834279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/8/0/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-101834280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/7/6/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-102005476.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/4/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-102301934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/8/4/sony-bdps1700b-blu-ray-player-black-blu-ray-player-102570884.jpg
   Sony Blu-ray soitin BDP-S1700B (musta) (6)
   Sony Blu-ray soitin BDP-S1700B (musta)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   89.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   89.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Panasonic DVD-S500EG-K
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/6/panasonic-dvd-s500-21525286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/7/panasonic-dvd-s500-23573257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/8/panasonic-dvd-s500-23573258.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/5/9/panasonic-dvd-s500-23573259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/0/panasonic-dvd-s500-23573260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/3/panasonic-dvd-s500-dvd-player-black-101112733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/4/panasonic-dvd-s500-dvd-player-black-101112734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/5/panasonic-dvd-s500-dvd-player-black-101112735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/6/panasonic-dvd-s500-dvd-player-black-101112736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/6/0/panasonic-dvd-s500-dvd-player-black-101496360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/0/9/panasonic-dvd-s500-dvd-player-black-102452309.jpg
   Panasonic DVD-S500EG-K (21)
   Panasonic DVD-S500EG-K
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   54.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   54.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Denver MT-983
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/5/6/denver-mt-983-19941656.jpg
   Denver MT-983 (21)
   Denver MT-983
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   109.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   109.99, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Samsung UBD-M9500 Blu-Ray soitin 7.1channels Musta Blu-Ray-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/7/8/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-86093278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/3/1/samsung-ubd-m9500-uhd-blu-ray-speler-4k-upscaling-smart-tv-wifi-zwart-86348931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/6/3/samsung-ubd-m9500-uhd-blu-ray-speler-4k-upscaling-smart-tv-wifi-zwart-88036563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/4/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/5/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/6/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/7/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/8/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/2/9/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-88621729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/8/6/samsung-ubd-m9500-blu-ray-player-7-1channels-black-blu-ray-player-100742686.jpg
   Samsung UBD-M9500 Blu-Ray soitin 7.1channels Musta Blu-Ray-soitin (8)
   Samsung UBD-M9500 Blu-Ray soitin 7.1channels Musta Blu-Ray-soitin
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   301.2, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   301.2, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Asus EXT BLURAY BD WRITER SBW-S1 PRO/GOLD/G/AS/PDVD
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/7/6/asus-sbw-s1-pro-41416176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/8/asus-sbw-s1-pro-55133448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/4/9/asus-sbw-s1-pro-55133449.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/5/0/asus-sbw-s1-pro-55133450.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/7/1/asus-sbw-s1-pro-blu-ray-recorder-7-1channels-3d-gold-101188271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/2/asus-sbw-s1-pro-blu-ray-recorder-7-1channels-3d-gold-101997832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/5/2/asus-sbw-s1-pro-blu-ray-recorder-7-1channels-3d-gold-102913952.jpg
   Asus EXT BLURAY BD WRITER SBW-S1 PRO/GOLD/G/AS/PDVD (10)
   Asus EXT BLURAY BD WRITER SBW-S1 PRO/GOLD/G/AS/PDVD
   CompuSat CompuSat
   158.96, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   158.96, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Samsung 4K UHD Blu-Ray soitin F-UBD-K8500P/XE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/4/5/samsung-4k-uhd-blu-ray-soitin-f-ubd-k8500p-xe-99328945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/4/6/samsung-4k-uhd-blu-ray-soitin-f-ubd-k8500p-xe-99328946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/4/7/samsung-4k-uhd-blu-ray-soitin-f-ubd-k8500p-xe-99328947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/4/8/samsung-4k-uhd-blu-ray-soitin-f-ubd-k8500p-xe-99328948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/0/4/samsung-4k-uhd-blu-ray-soitin-f-ubd-k8500p-xe-102197004.jpg
   Samsung 4K UHD Blu-Ray soitin F-UBD-K8500P/XE (10)
   Samsung 4K UHD Blu-Ray soitin F-UBD-K8500P/XE
   Jimms.fi Jimms.fi
   353, ? (offer_sdt_unknown)
   Jimms.fi Jimms.fi
   353, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Samsung BD-J4500R
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/2/9/samsung-bd-j4500r-97834029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/6/samsung-bd-j4500r-98990576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/7/samsung-bd-j4500r-98990577.jpg
   Samsung BD-J4500R (10)
   Samsung BD-J4500R
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   64.89, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   64.89, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
   good_buy
  • ATTITUDE Vision 400 DVD-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/3/4/attitude-vision-400-dvd-soitin-102747134.jpg
   ATTITUDE Vision 400 DVD-soitin (9)
   ATTITUDE Vision 400 DVD-soitin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   37.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   37.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Auna MCD-82 Stereot DVD-soittimella
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/1/auna-mcd-82-46190601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/2/auna-mcd-82-46190602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/3/auna-mcd-82-46190603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/4/auna-mcd-82-46190604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/5/auna-mcd-82-46190605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/6/auna-mcd-82-46190606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/3/auna-mcd-82-dvd-player-black-91237053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/3/auna-mcd-82-dvd-player-black-100760043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/1/2/auna-mcd-82-dvd-player-black-101164712.jpg
   Auna MCD-82 Stereot DVD-soittimella (9)
   Auna MCD-82 Stereot DVD-soittimella
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   83.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.fi Electronic-star.fi
   83.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Pioneer BluRay player
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/2/pioneer-bdp-180-45639202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/4/pioneer-bdp-180-46178794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/0/0/pioneer-bdp-180-46757600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/4/7/pioneer-bdp-180-47153947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/4/8/pioneer-bdp-180-47153948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/9/3/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-100885093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/6/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-101189686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/7/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-101189687.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/8/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-101189688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/6/8/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-101810368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/1/3/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-102153713.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/5/3/pioneer-bdp-180-blu-ray-player-5-1-3d-black-102914453.jpg
   Pioneer BluRay player (6)
   Pioneer BluRay player
   CompuSat CompuSat
   266.22, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   266.22, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
  • Akai AD66U Soitin Musta DVD-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/0/3/akai-ad66u-18301103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/1/2/akai-ad66u-18517112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/3/1/akai-ad66u-24624831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/7/akai-ad66u-player-black-101078797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/0/8/akai-ad66u-18302008.jpg
   Akai AD66U Soitin Musta DVD-soitin (9)
   Akai AD66U Soitin Musta DVD-soitin
   Nettimyynti Nettimyynti
   54.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Nettimyynti Nettimyynti
   54.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
   good_buy
  • Madboy MFP-1000
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/7/madboy-mfp-1000-14759117.jpg
   Madboy MFP-1000 (8)
   Madboy MFP-1000
   Ljudia Ljudia
   5.71191737858019 (3)
   181.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Ljudia Ljudia
   5.71191737858019 (3)
   181.9, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • Yamaha BD-S681 Blu-ray Soitin Titanium
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/0/6/yamaha-bd-s681-titaan-60363206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/3/3/yamaha-bd-s681-titaan-61398033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/7/9/yamaha-bd-s681-71467479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/2/2/yamaha-bd-s681-3d-titanium-99233122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/1/yamaha-bd-s681-3d-titanium-101883701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/4/yamaha-bd-s681-3d-titanium-102032904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/0/5/yamaha-bd-s681-3d-titanium-102032905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/1/4/yamaha-bd-s681-3d-titanium-102464614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/9/yamaha-bd-s681-3d-titanium-102573019.jpg
   Yamaha BD-S681 Blu-ray Soitin Titanium (8)
   Yamaha BD-S681 Blu-ray Soitin Titanium
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   329, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   329, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Denver DVU-7780
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/4/5/denver-dvu-7780-102396145.jpg
   Denver DVU-7780 (7)
   Denver DVU-7780
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   37.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   37.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • LG DEFAULT
    • lg
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < 95 € (budget)
   • 95 € - 220 € (price_95_220)
   • 220 € - 335 € (price_220_340)
   • ≥ 335 € (price_340)
  • Tarvitsetko Full HD-ominaisuutta? (full_hd):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Musta (musta)
   • Titaani (titaani)
  • Montako äänikanavaa tarvitset? (a_a_nikanavat):
   • 2.0 (2_0)
   • 5.1 (5_1)
   • 7.1 (7_1)
  • Kuinka painavan valitset? (paino_g):
   • < 1000 g (paino_g_1000)
   • 1000 g - 1900 g (paino_g_1000_1900)
   • 1900 g - 2350 g (paino_g_1900_2400)
   • ≥ 2350 g (paino_g_2400)
  • Tarvitsetko Wlania? (langaton_la_hiverkko):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko soittimen kortinlukijalla? (integroitu_kortinlukija):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko soittimen kiinteällä lanilla? (lan_kiintea_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko 3D-yhteensopivuutta? (3d_compatibility):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Mitä nidekoodereita tarvitset? (sisa_a_nrakennettujen_a_a_nidekooderien_ma_a_ra_):
   • Dolby Atmos (dolby_atmos)
   • Dolby Digital (dolby_digital)
   • Dolby Digital 2.0 Mono (dolby_digital_2_0_mono)
   • Dolby Digital 5.1 (dolby_digital_5_1)
   • Dolby Digital Plus (dolby_digital_plus)
   • Dolby Pro Logic (dolby_pro_logic)
   • Dolby Surround (dolby_surround)
   • Dolby TrueHD (dolby_truehd)
   • DSD (dsd)
   • DTS (dts)
   • DTS-ES (dts_es)
   • DTS-HD (dts_hd)
   • DTS-HD HR (dts_hd_hr)
   • DTS-HD Master Audio (dts_hd_master_audio)
   • DTS-HD Master Audio 5.1 (dts_hd_master_audio_5_1)
   • DTS 2.0 (dts_2_0)
   • DTS 5.1 (dts_5_1)
   • DTS 96/24 (dts_96_24)
   • DTS:X (dts_x)
   • DTS Digital Plus (dts_digital_plus)
   • DTS Neo:6 (dts_neo_6)
   • Ei tuettu (ei_tuettu)
  • Etsitkö soitinta Smart-TV tuella? (smart_tv):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko syvien värien tukea? (syvien_va_rien_tuki):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkä toistolevyn formaatin valitset? (toistolevyn_formaatti):
   • Blu-Ray-audio (blu_ray_audio)
   • Blu-Ray-video (blu_ray_video)
   • CD-audio (cd_audio)
   • CD-video (cd_video)
   • DVD-audio (dvd_audio)
   • DVD-video (dvd_video)
   • DVD-VR (dvd_vr)
   • Kuva-CD (kuva_cd)
   • SACD (sacd)
   • SVCD (svcd)
   • VCD (vcd)
  • Mitä tuettuja videokuvamuotoja valitset? (tuetut_videokuvamuodot):
   • 3G2 (3g2)
   • 3GP (3gp)
   • 3GPP (3gpp)
   • ASF (asf)
   • AVC (avc)
   • AVCHD (avchd)
   • AVI (avi)
   • BDMV (bdmv)
   • DIVX (divx)
   • DIVX HD (divx_hd)
   • FLV (flv)
   • H.262 (h_262)
   • H.264 (h_264)
   • H.265 (h_265)
   • HEVC (hevc)
   • M-JPEG (m_jpeg)
   • M2TS (m2ts)
   • M4V (m4v)
   • MKV (mkv)
   • MOV (mov)
   • MP4 (mp4)
   • MPEG (mpeg)
   • MPEG1 (mpeg1)
   • MPEG2 (mpeg2)
   • MPEG4 (mpeg4)
   • MPG (mpg)
   • MPO (mpo)
   • MTS (mts)
   • PS (ps)
   • TS (ts)
   • VC-1 (vc_1)
   • VOB (vob)
   • VP6 (vp6)
   • VP8 (vp8)
   • VP9 (vp9)
   • VRO (vro)
   • WMA-PRO (wma_pro)
   • WMV (wmv)
   • WMV9 (wmv9)
   • XVID (xvid)
  • Montako 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi