x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  DVD ja Blu-ray -soittimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta DVD ja Blu-ray -soittimet

  • Yleiset tiedot

   Dvd-soitin on yksi niistä nykyajan laitteista, joka löytää tiensä lähes jokaiseen talouteen. Dvd-soitinten käyttömahdollisuudet laajenevat laajentumistaan kysynnän ja vaatimusten kasvaessa. Dvd-soittimet ja dvd-tallentimet ovat syrjäyttäneet videonauhurit lähes kokonaan. Videon ja dvd:n laatueron vuoksi, sekä hyvien stereolaitteiden ansiosta olohuoneesta saa muokattua mukavan kotiteatterin. Dvd-soittimelle on kuitenkin kehitelty jo seuraajakin, blu-ray soitin, jolla muodostettu kuvanlaatu on entistä parempi.
   Tunnettuja dvd-soittimen ja blu-ray soittimen valmistajia ovat: Akai, JVC, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sony ja Toshiba.

   Jalkapallon MM-kisat 2010. Katso ottelut TVkaistalla!

   Suuren tarjonnan vuoksi valinnan tekeminen voi olla vaikeaa. Siksi annammekin tässä tekstissä ensin muutaman ostovinkin ja sen jälkeen kerromme lisää seuraavista aiheista:

   • Blu-ray soitin
   • dvd-soitin vai dvd-tallennin
   • tiedostoformaatit
   • kannettavat dvd-soittimet
   • liittimet ja
   • kierrätysmaksu

   Ostovinkkejä:
   Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon dvd-soitinta, dvd-tallenninta tai blu-ray soitinta ostaessa:

   1. Tiedostoformaatit: mitä tiedostoformaatteja käytät ja mitä tiedostoformaatteja dvd-soitin tukee? Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja.
   2. Jos haluaa yhä katsella vanhoja videoita tai dvd:itä uuden laitteen hankittua, niin kannattaa valita yhdistelmälaite: video-dvd yhdistelmäsoitin, tai dvd-blu-ray yhdistelmäsoitin. Yhdistelmäsoittimella pystyy pyörittämään sekä videoita ja dvd:itä tai dvd- ja blu-ray-levyjä.
   3. Harkitsetko blu-ray-soittimen hankintaa? Varmista että TV, johon blu-ray-soitin yhdistetään tukee HD(-ready) ominaisuutta. Ainoastaan silloin pystyy nauttimaan blu-rayn paremmasta kuvanlaatutekniikasta.
   4. Tarkista dvd-soittimessa ja muissa elektronisissa laitteissa olevat liittimet, jotka haluat yhdistää dvd-soittimeen. Varmista, että liittimet täsmäävät toisiinsa.

   Blu-ray-soitin
   Blu-ray on dvd:n seuraaja. Blu-ray:ssä on paljon enemmän tallennustilaa kuin dvd:ssä ja se toimii edistyneemmällä tekniikalla. Näiden parannusten ansiosta kuvanlaatu on parempi kuin dvd:ssä ja blu-ray:lle saa lisättyä enemmän extroja. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi blu-ray:n laadusta täysin siemauksin on: HD(-ready) TV, blu-ray-soitin ja kotiteatteri äänijärjestelmä.

   Dvd-soitin vai dvd-tallennin
   Kaikki dvd-soittimet pystyvät lukemaan dvd:itä sekä cd:itä, mutta kaikilla soittimilla ei pysty tallentamaan. Jos haluat nauhoittaa ohjelmia TV:stä varmista, että hankit dvd-tallentimen (dvd-recorder). Tallennus tapahtuu joko dvd-writable levylle tai suoraan dvd-soittimen omalle kovalevylle. Suuri osa tallentavista dvd-soittimista tallentaa tiedostot tiettyyn formaattiin, eikä yhdellä dvd-tallentimella nauhoitettuja tiedostoja välttämättä pysty lukemaan toisilla soittimilla.

   Tiedostoformaatit
   Dvd:itä on eri formaateissa, kuten dvd-r, dvd-rw, dvd+rw ja dvd-ram. Kaikki dvd-soittimet eivät tue kaikkia formaatteja. Tarkista hankintavaiheessa mitä formaatteja dvd-soitin tukee. Formaatit mainitaan dvd-soittimen teknisissä tiedoissa.

   Kannettavat dvd-soittimet
   Kannettavat dvd-soittimet on tarkoitettu käytettäväksi samalla tavalla kuin muutkin kannettavat soittimet – tien päällä ollessa: junassa, bussissa, autossa jne. Kannettavissa dvd-soittimissa on ruutu, jonka voi taittaa piiloon samalla tavalla kuin sylitietokoneen kannen. Autossa virta kannettavaan laitteeseen saadaan tupakansytyttimestä.

   Liittimet
   Dvd-soitinta hankkiessa on erittäin tärkeä tarkistaa, että dvd-soittimessa on kaikki liittimet, joita tarvitaan, jotta omistamansa TV:n ja äänijärjestelmän sekä dvd-soittimen saa yhdistettyä toisiinsa. Jos TV:ssä on HDMI-liitin, niin on suositeltavaa hankkia myös dvd-soitin HDMI-liittimellä. Dvd-soittimen liittimet mainitaan teknisissä tiedoissa.

   Kierrätysmaksu
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkaappi tai dvd-soitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti. Kannettavasta dvd-soittimesta ei tarvitse maksaa kierrätysmaksua.

   Vertaile täällä DVD-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä DVD on?
   DVD:n tekninen määrittely on Digital Versatile Disc. DVD antaa paremman kuvan ja äänen, ja tallentaa paremmin kuin esimerkiksi video tai laserlevy.
   On olemassa erilaisia DVD-formaatteja, kuten DVD tai DVD-R. Jokainen DVD pystyy soittamaan, mutta kaikki eivät pysty tallentamaan kuvaa. Jos tallennat usein TV:stä, on tärkeätä, että valitset DVD-soittimen, jolla pystyy myös tallentamaan. Näitä kutsutaan myös nimellä DVD-tallennin. Tallennus tapahtuu silloin DVD-levylle tai itse laitteen kovalevylle.

   Voiko videonauhan muuntaa DVD:ksi?
   Kyllä voi. Tarkista vain, että soitin tunnistaa videoformaatin.

   Mikä on alueeton DVD-soitin?
   Ostettavissa DVD-filmeissä ja -soittimissa on aluekoodit. Suomen aluekoodi on 2. Aluekoodeja on yhteensä 6.
   On myös alueettomia DVD-soittimia, tai ne voidaan säätää sellaisiksi. Tämä tehdään kaupassa, josta laite ostetaan, tai se voi olla lisätoiminto, jonka merkki itse toimittaa. Alueettomalla DVD-soittimella voidaan katsella kaikkien alueiden filmejä. Mikäli Suomessa ei vielä ole saatavissa tiettyä filmiä DVD:nä, voi sen tilata ulkomailta tai hankkia sen ulkomailla lomalla ollessaan.

   Miksi on eri alueita?
   Amerikkalaiset filmistudiot ovat ideoineet ne, jotta he voivat vaikuttaa filmien uusiin julkaisuihin. DVD-filmit julkistetaan eri ajankohtina eri puolilla maailmaa. Ensiksi Amerikassa ja Kanadassa, Australiassa ja Japanissa 3 kuukautta myöhemmin, ja vasta 6 kuukauden kuluttua on Euroopan vuoro. On jopa mahdollista, että filmi ilmestyy Amerikassa DVD:lle ennen kuin se on saanut ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa.

   Voinko myös tallentaa DVD-soittimella?
   Kyllä voit. Soitin käyttää tässä hyväkseen sisäistä muistiaan tai kirjoittaa tiedon poltettaville DVD-levyille. Kaikki soittimet eivät pysty tallentamaan, ota tämä huomioon oston yhteydessä. Tieto tallennusmahdollisuudesta löytyy DVD-soittimien tuotevertailusta.

   Minun on maksettava kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, kuten DVD-soittimen, pesukoneen, jääkaapin, tai vastaavan, on sinun maksettava kierrätysmaksu. Maksu suoritetaan vanhojen, käytöstä poistettujen laitteiden ympäristöystävällistä hävittämistä varten. Uuden sähkölaitteen oston yhteydessä maksat vanhan laitteen hävittämisestä ja kierrätyksestä. Kierrätysmaksu sisältyy laitteen hintaan.
    

  • Termien selitykset

   Alla lista DVD-soitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.

   Alueeton
   DVD:ssä oleva aluekoodi huolehtii siitä, ettei DVD:itä voida soittaa jokaisella soittimella. Alueeton DVD-soitin pystyy soittamaan kaikista maista tulevia DVD:itä.
    
   Aluekoodeja on yhteensä 6. Suomen aluekoodi on 2.
   Maailmanlaajuinen aluejako on seuraava:
   -Alue 1: USA ja Kanada
   -Alue 2: Eurooppa, Japani, Lähi-Itä, osa Etelä-Afrikkaa ja Grönlanti
   -Alue 3: Taiwan, Korea, Filippiinit, Indonesia, Hong Kong
   -Alue 4: Meksiko, Etelä-Amerikka, Keski-Amerikka, Australia, Uusi Seelanti
   -Alue 5: Venäjä, Itä-Eurooppa, Intia, suurin osa Afrikkaa, Mongolia
   -Alue 6: Kiina
    
   Audio ulos
   DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
   Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tästä on ilmoitettu kohdissa Video ja Audio.
    
   Audioformaatti
   On olemassa erilaisia audioformaatteja: CD, MP3 ja SACD. On olemassa DVD- soittimia, jotka ovat yhdistettyjä SACD-soittimia. SACD tarkoittaa Super Audio CD. DVD/SACD-soittimessa on DVD- ja CD-soitin yhdessä ja samassa laitteessa. Super Audio CD:llä tallennettu ääni on vieläkin parempi ja se käyttää useampia kanavia (5.1 kanava). SACD-soittimessa on parempi äänenlaatu kuin tavallisessa CD-soittimessa.
   SACD-markkinat ovat vielä lasten kengissä ja tarjonta on rajoitettu, mutta kasvava. Yhdistetyn DVD/SACD-soittimen hinta on vielä suhteellisen korkea.
    
   CD/DVD-muodot
   On olemassa erilaisia DVD- ja CD-writables, nimittäin DVD-R, DVD+R, DVD RW, DVD- RAM, CD-R ja CD-RW. Tässä nähdään tukeeko tämä DVD-soitin niitä.
    
   Digitaalinen dekooderi
   DVD-soittimella, jossa on sisäänrakennettu dekooderi, on mahdollista soittaa DVD:itä surround-muodossa. Dolby Digital Surround Sound toistaa äänen kuin suuressa tilassa.
   DTS (Digital Theater System) antaa vielä paremman surround-vaikutuksen, niin että voit nauttia omasta elokuvateatterista omassa olohuoneessa. DTS:ää varten on dekooderi välttämätön.
    
   DTS
   DTS, joka tulee sanoista Digital Theater Systems, on tekniikka, jolla surround sound optimoidaan. DTS on DVD-soittimen ja vastaanottimen välinen liitäntä, joka pystyy toistamaan monikanavaisen äänen.
   Jotta DTS:ää voidaan käyttää, on DVD-soittimen ja vastaanottimen (tai dekooderin) tunnistettava DTS ja 5.1 -kaiuttimien on oltava käytössä.
    
   Esittelyvuosi
   Kertoo milloin tämä DVD-soitin on tullut markkinoille.
    
   Kannettava
   Kannettava DVD-soitin on mukana kuljetettava malli. Tämä on kaikki yhdessä - laite, mukaan luettuna näyttö. Kannettava DVD-soitin on kätevä autossa lasten pitämiseksi hiljaa takapenkillä.
    
   Kovalevy
   DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
    
   Kovalevyn koko
   DVD-soittimen kovalevylle voidaan tallentaa TV-ohjelmia ja filmejä, samoin kuin on totuttu tekemään videonauhurilla. Kovalevyn koko ilmoittaa kuinka paljon ohjelmia voidaan tallentaa, eli niiden kokonaispituuden. Kovalevy on DVD- soittimen muisti.
    
   Kuulokkeet
   Tämä kertoo onko DVD-soittimeen mahdollista liittää kuulokkeet.
    
   Lapsilukko
   DVD-soittimessa olevalla lapsilukolla voi määrättyjen filmien näyttäminen estää. Tällä voit estää sen, että lapsesi katselevat filmejä, jotka ovat sopimattomia heidän ikäisilleen.
    
   Paino
   Kiloina, ilman pakkausta.
    
   Signaali
   Maailmanlaajuisesti on olemassa kolme erilaista televisiosignaalia, nimittäin PAL, SECAM ja NTSC. PAL on Suomessa käytettävä järjestelmä.
   -PAL (Phase Alternate Line): Suomi, useimmat Euroopan maat ja Australia.
   -SECAM (Sequential Color with Memory): Ranska ja Itä-Eurooppa.
   -NTSC (National Television System Committee): Amerikka ja Kanada.
   Järjestelmät eivät ole yhteensopivia. Ranskassa tehtyä kuvausta ei voida suoraan näyttää amerikkalaisessa video- tai DVD-soittimessa.
    
   Tyyppi
   Normaalien DVD-soittimien lisäksi on olemassa muitakin tyyppejä, nimittäin DVD- tallennin, DVD-kovalevytallennin ja DVD/Video combi.
   DVD-tallennin pystyy tallentamaan levylle televisio-ohjelmia samalla tavalla kuin videonauhuri, kun taas DVD-kovalevytallennin voi tehdä sen yhtä hyvin levylle kuin kovalevylle.
   DVD/Video combi on DVD-soittimen ja videonauhurin yhdistelmä.
    
   Video ulostulot
   DVD-soitinta ostettaessa on tärkeätä tietää pystytäänkö olemassa oleva televisio ja (mahdollinen) surround äänijärjestelmä liittämään toisiinsa. Jos TV:ssä on komposiittiliitin, on suositeltavaa hankkia DVD-soitin, jossa on komposiittiulostulo.
   Katso tätä asiaa laitteen erittelyistä, ettei tule yllätyksiä. Tuotetiedoissa tämä asia näkyy kohdissa Video ulos ja Audio ulos.
    
   VHS-toiminto
   VHS ilmoittaa onko DVD-soitin DVD/Video combi, jolla voi soittaa myös videonauhoja.
    
   Videoformaatti
   On olemassa erilaisia videoformaatteja (DVD; VCD, SVCD, DivX, Xvid, MPEG), joita jokainen DVD-soitin ei automaattisesti toista.
   • Sony Sony
   • Panasonic Panasonic
   • Blu-Ray -soitin Blu-Ray -soitin
   • DVD-soitin DVD-soitin
   • Kannettava soitin DVD-soitin matkalle tai autoon
   • 4K UHD soitin 4K DVD- ja BluRay-soittimet
  0 - 24
  • Sony BDP-S1700 BLURAY-SOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133135237.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326439.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116609906.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176552773.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326442.jpg?ts=1
   Sony Sony BDP-S1700 BLURAY-SOITIN BDP-S1700 BLURAY-SOITIN BDP-S1700 BLURAY-SOITIN Ohut ja helppokäyttöinen Sony BDP-S1700B Blu-ray-soitin toistaa elokuvat Full HD -tarkkuudella. Soittimessa on DVD-ylösskaalaus ja verkkovalmius. (18)
   Sony BDP-S1700 BLURAY-SOITIN
   • 00027242898851
   • 04548736013551
   • 04548736013544
   • 3280216
   • BDPS1700B.EC1
   • BDPS1700EC1
   • BDP-S1700
   • BDPS1700B
   • 000000000000219293
   9
   good_buy
   94.99 EUR
  • Sony UBP-X700 4K UHD BLURAY-SOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114594404.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98624724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98624723.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151414999.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98624717.jpg?ts=1
   Sony Sony UBP-X700 4K UHD BLURAY-SOITIN UBP-X700 4K UHD BLURAY-SOITIN UBP-X700 4K UHD BLURAY-SOITIN Tämä 4K Ultra HD Blu-ray -soitin tuo sinut aitiopaikalle. Eläydy elokuviin ja TV-ohjelmiin suuren dynaamisen alueen ansiosta. Herätä elokuvat henkiin 4K HDR -laatuisina Asetu aitiopaikalle tämän 4K Ultra HD Blu-ray -soittimen avulla. Edistyksellinen tilaääni, 4K-tarkkuus ja eloisa suuren dynaamisen alueen kuva mahdollistavat ennenkokemattoman visuaalisen kokemuksen, joka tempaa mukaansa. Katso elokuvia laadukkaasti 4K Ultra HD -soittimella Katsele elokuvia nelinkertaisella tarkkuudella tavallisiin Blu-ray (Full HD) -soittimiin verrattuna, toista 4K Ultra HD Blu-ray -levyjä tai käytä 4K-suoratoistopalveluja. Kaikki luonnon värit BT.2020-väriavaruuden tuen ansiosta värivalikoima on paljon laajempi kuin perinteisissä TV-signaaleissa. Erittäin laajan väriavaruuden ansiosta värit voidaan toistaa kylläisempinä ja todenmukaisempina syvänsinisen sävyistä luonnollisen vihreisiin ja eloisan punaisiin sävyihin. Upea 4K-tarkkuus kaikissa katsottavissa sisällöissä UBP-X700-soitin skaalaa kaikki kat (13)
   Sony UBP-X700 4K UHD BLURAY-SOITIN
   • 04548736062757
   • 04548736062764
   • 4854770
   • 000000000000242797
   • UBPX700B.EC1
   6
   good_buy
   252.99 EUR
  • Denver Electronics DVH-7787 DVD-soitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256337630.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/269027908.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223886125.jpg?ts=1
   Denver Denver Electronics DVH-7787 DVD-soitin Electronics DVH-7787 DVD-soitin Electronics DVH-7787 DVD-soitin Helppokäyttöisessä Denver DVH-7787 DVD-soittimessa on 2-kanavainen Dolby Digital -ääni. Voit katsella vanhojakin elokuvia 1080p tarkkuudella ylösskaalauksen ansiosta ja vaihtaa kuvasuhdetta 4:3 ja 16:9 välillä. Denver DVH-7787 soitin toistaa mediatiedostoja myös USB-muistilta tai ulkoiselta kovalevyltä. Kevyt ja pienikokoinen DVD-soitin toistaa monipuolisesti CD- ja DVD-levyjä. Tuetut formaatit: DVD, AVI, CD, CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, JPEG, VCD, PICTURE CD (27)
   Denver Electronics DVH-7787 DVD-soitin
   • 05706751041341
   • 110111000230
   3
   good_buy
   most_sold
   43.21 EUR
  • LG BP250 BLU-RAY -SOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150546443.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243660398.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151076746.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237023337.jpg?ts=1
   LG LG BP250 BLU-RAY -SOITIN BP250 BLU-RAY -SOITIN BP250 BLU-RAY -SOITIN Blu-ray-levysoitin, Upscaling (16)
   LG BP250 BLU-RAY -SOITIN
   • 08806087920079
   • 08806087946369
   • 08806087944808
   • 08806087225600
   • 08806087225921
   • BP250
   • 8806087946369
   • 6832197
   • BP250.EDEULLM
   • 8806087920079
   • BP250.BDEULLK
   • BP250.BSWELLK
   4
   good_buy
   93.90 EUR
  • Sony BDPS6700B 4K UPSCALE BLURAY PLAYER
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144067506.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103680077.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123388973.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103680066.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155294787.jpg?ts=1
   Sony Sony BDPS6700B 4K UPSCALE BLURAY PLAYER BDPS6700B 4K UPSCALE BLURAY PLAYER BDPS6700B 4K UPSCALE BLURAY PLAYER Blu-ray-levysoitin, Upscaling, Ethernet, Wi-Fi (8)
   Sony BDPS6700B 4K UPSCALE BLURAY PLAYER
   • 00027242898875
   • 04548736013445
   • 04548736013438
   • 04548736013506
   • 000000000000219297
   • BDPS6700B
   • 3280482
   • BDPS6700B.EC1
   6
   good_buy
   137.99 EUR
  • Philips 2000 series TAEP200/12 DVD-soitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223663600.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167911277.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237475586.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256345193.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237475585.jpg?ts=1
   Philips Philips 2000 series TAEP200/12 DVD-soitin 2000 series TAEP200/12 DVD-soitin 2000 series TAEP200/12 DVD-soitin DVD-toistin (24)
   Philips 2000 series TAEP200/12 DVD-soitin
   • 04895229104440
   • TAEP200
   • TAEP200/12
   • 6744981
   3
   good_buy
   53.48 EUR
  • Panasonic DVD-S700 DVDSOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156766170.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155189644.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237282107.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117913896.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117913895.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DVD-S700 DVDSOITIN DVD-S700 DVDSOITIN DVD-S700 DVDSOITIN Panasonic DVD-S700 on DVD- ja CD-levyjä toistava soitin, jossa on myös 1080p -skaalaus. Separantaa kuvanlaatua korjaamalla kuvien kirkkaussignaaleja pikseli kerrallaan. Voit toistaa mediatiedostoja myös USB-liitännän kautta.Ominaisuudet: DVD-, CD- ja USB-toisto HD -skaalaus Video D/A -konvertteri108 MHz/ 12 bit Dolby Digital Audio D/A -konvertteri192 kHz/ 24 bit Liitännät: HDMI, komposiittivideo, analoginen audio, SCART HDMI-CEC Mitat ja paino:310 x 39 x 204 mm, 1,1 kg.Pakkauksen mukana tulevat lisävarusteet: kaukosäädin, paristot, komposiittivideokaapeli ja virtajohto. (14)
   Panasonic DVD-S700 DVDSOITIN
   • 05025232743926
   • DVD-S700EG-K
   • 5025232743926
   4
   good_buy
   57.48 EUR
  • Sony DVP-SR370
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23161366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25101993.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25101994.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25101992.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151066798.jpg?ts=1
   Sony Sony DVP-SR370 DVP-SR370 DVP-SR370 DVD-soitinHuomioithan: Tässä mallissa ei ole HDMI-ulostuloa. (6)
   Sony DVP-SR370
   • 04905524904079
   • 05013493236585
   • 04905524904109
   • 000000000000082991
   • 900198
   • DVPSR370B
   • DVPSR370B.EC1
   4
   good_buy
   39.00 EUR
  • Sony UBP-X500 - Blu-ray-levysoitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949920.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949922.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949918.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949919.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238405466.jpg?ts=1
   Sony Sony UBP-X500 - Blu-ray-levysoitin UBP-X500 - Blu-ray-levysoitin UBP-X500 - Blu-ray-levysoitin Tämä 4K Ultra HD Blu-ray -soitin tuo sinut aitiopaikalle. Eläydy elokuviin ja TV-ohjelmiin suuren dynaamisen alueen ansiosta. Herätä elokuvat henkiin 4K HDR -laatuisina Asetu aitiopaikalle tämän 4K Ultra HD Blu-ray -soittimen avulla. Edistyksellinen tilaääni, 4K-tarkkuus ja eloisa suuren dynaamisen alueen kuva mahdollistavat ennenkokemattoman visuaalisen kokemuksen, joka tempaa mukaansa. Upea 4K-tarkkuus kaikissa katsottavissa sisällöissä UBP-X500-soitin skaalaa kaikki katsottavat sisällöt upeaan 4K-resoluutioon. Kohteet terävöityvät ja niitä parannetaan reaaliajassa, jotta voit nauttia yksityiskohtaisista kuvista korkean resoluution televisioille täydellisesti sopivalla tavalla. Täyteläinen kuva kaikissa näytöissä Katsele 4K HDR -elokuvia, vaikkei käytössäsi olisikaan HDR-televisiota, ja ihastele varjoisten ja kirkkaiden alueiden yksityiskohtaisuutta. HDR-SDR-muunto skaalaa älykkäästi HDR: n erittäin laajan kirkkausalueen SDR-kuvaksi ja varmistaa erinomaisen kuvanlaadun myös tavallisi (3)
   Sony UBP-X500 - Blu-ray-levysoitin
   • 04548736081055
   • UBPX500B.EC1
   6
   good_buy
   229.00 EUR
  • Panasonic DMRBCT76ENK 4K BLURAY-SOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103073434.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554514.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205847414.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212303517.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DMRBCT76ENK 4K BLURAY-SOITIN DMRBCT76ENK 4K BLURAY-SOITIN DMRBCT76ENK 4K BLURAY-SOITIN Panasonic DMR-BCT76 on kaapelitalouksiin soveltuva HD-digiboksi, jolla voit tallentaa kahta ohjelmaa samanaikaisesti. Tyylikäs musta laite on loistava lisävaruste Ultra HD -televisiolle, koska siinä on 4K-skaalaava Blu-ray-soitin! Se tukee myös 3D Blu-ray-levyjä. Soittimessa on HD-tuplaviritin DVB-C-lähetyksille ja kaksi CI+ -moduulipaikkaa. Voit siis halutessasi liittää siihen kaksi eri maksukortinlukijaa, jolloin voit tallentaa yhtä maksukanavaa ja katsella toista.Soittimessa on sisäänrakennettu 500 Gt kovalevy ja siihen voi myös liittää ulkoisen USB-levyn lisätallennustilaksi. Ajansiirto-toiminnolla voit pysäyttää TV-kuvan esimerkiksi puhelun ajaksi.DMR-BCT76 on edeltäjiinsä nähden jopa viisi kertaa pidempi tallennusaika.Tallentimen langaton verkkoyhteys tarjoaa monenlaisia käyttötarkoituksia. Mobiililaitteille ladattavan Media Center App -sovelluksen avulla voit katsella joko jo tallennettuja ohjelmia, tai suoraa TV-kuvaa kannettavan laitteesi ruudulta. Voit myös ajastaa tallennuk (8)
   Panasonic DMRBCT76ENK 4K BLURAY-SOITIN
   • 05025232867158
   • DMR-BCT76ENK
   • DMRBCT76ENK
   3
   good_buy
   399.00 EUR
  • Panasonic DVD-soitin Panasonic DVD-S500EG-K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155325386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237254040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137951012.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137951009.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110582570.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DVD-soitin Panasonic DVD-S500EG-K DVD-soitin Panasonic DVD-S500EG-K DVD-soitin Panasonic DVD-S500EG-K DVD-toistin (8)
   Panasonic DVD-soitin Panasonic DVD-S500EG-K
   • 05025232743896
   • DVD-S500EG-K
   3
   good_buy
   49.99 EUR
  • LG UBK90
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118743637.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115798552.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237277150.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114022040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115798557.jpg?ts=1
   LG LG UBK90 UBK90 UBK90 3D Blu-ray-levysoitin, Upscaling, Ethernet, Wi-Fi (3)
   LG UBK90
   • 08806098272167
   • 08806098211166
   • UBK90
   • UBK90.DEUSLLK
   4
   good_buy
   249.00 EUR
  • Panasonic 4K Blu-ray soitin Panasonic DP-UB450EG-K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150537323.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158143866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158143867.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158143868.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202446290.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic 4K Blu-ray soitin Panasonic DP-UB450EG-K 4K Blu-ray soitin Panasonic DP-UB450EG-K 4K Blu-ray soitin Panasonic DP-UB450EG-K Panasonic DP-UB450 UHD Blu-ray-soittimella saat parhaan hyödyn HDR-televisiosta ja vielä vaikuttavamman suorituskyvyn 4K-suoratoistoon. Panasonicin uusi HCX-prosessori, joka hyödyntää UHD 4K -sisältöäsi, tuo yhteen vuosien kuvaosaamisen ja yhteistyön Hollywood-studioiden kanssa. Elävien värien ja elämäntyyppisten kuvien suhteen harva voi päästä lähelle prosessorin tehoa. Koe ällistyttävät 4K-kuvat Panasonic Ultra HD Blu-ray -soitin tarjoaa tuen useille HDR-muodoille, kuten HDR10:lle, joka on standardi HDR-muoto elokuvissa sekä UHD Blu-ray -levyillä. Ne tukevat nyt myös tulevan sukupolven HDR10+-standardin dynaamisen metadatan HDR-toistoa. Lisäksi ne ovat Dolby Vision- ja Hybrid Log-Gamma -yhteensopivia. Panasonicin alkuperäisellä korkealaatuisella kuvateknologialla saavutettu synerginen efekti mahdollistaa jopa entistä tarkemman kuvanlaadun. Vaikuttava Ultra HD -kokemus Tukee Ultra HD Blu-ray -standardia, joka on seuraavan sukupolven Blu-ray-levystandardi. Panasonicin ainutlaatuinen, k (4)
   Panasonic 4K Blu-ray soitin Panasonic DP-UB450EG-K
   • 05025232889129
   • DP-UB450EG-K
   • 5025232889129
   3
   good_buy
   230.99 EUR
  • Panasonic DMPBDT167EG BLU-RAY -SOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236439840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144061158.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144061152.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257989075.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237063973.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DMPBDT167EG BLU-RAY -SOITIN DMPBDT167EG BLU-RAY -SOITIN DMPBDT167EG BLU-RAY -SOITIN 3D Blu-ray-levysoitin (2)
   Panasonic DMPBDT167EG BLU-RAY -SOITIN
   • 05025232837724
   • DMP-BDT167EG
   • DMPBDT167EG
   4
   good_buy
   105.89 EUR
  • Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800M2B.EC1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203662550.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224954482.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167629248.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155875954.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202755783.jpg?ts=1
   Sony Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800M2B.EC1 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800M2B.EC1 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800M2B.EC1 Sony 4K UHD Blu-ray-soittimella voit katsella elokuvia ja TV-sarjoja uskomattoman tarkalla 4K UHD -kuvanlaadulla ja laadukkaalla äänellä yhteensopivasta televisiosta. Sisäänrakennettu WiFi mahdollistaa langattoman suoratoiston. (3)
   Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800M2B.EC1
   • 04548736086265
   • UBPX800M2B.EC1
   • 6093536
   • 4548736086265
   3
   good_buy
   340.99 EUR
  • Panasonic DP-UB824EGK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525140.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158943820.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158943821.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158943824.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237283678.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DP-UB824EGK DP-UB824EGK DP-UB824EGK Panasonic DP-UB820 toistaa kuvat uskollisesti sellaisina kuin ohjaaja on tarkoittanut. Sen ainutlaatuinen kuvankäsittelytekniikka maksimoi 4K-sisällön kauneuden ja verkkotoimintojen ansiosta voit nauttia erilaisista 4K-sisällöistä.Panasonicin 4K Pro HDR -mallinsoittimessa on HCX-prosessori Ultra HD Blu-ray:lle. Se sisältää alkuperäistä kuvatekniikkaa, joka tuottaa uskomattoman kuvanlaadun. Tarkat värit ja HDR-toisto antavat sinulle upeat katselykokemukset. Soitin tukee useita HDR-muotoja kuten HDR10, HDR10+, HLG ja Dolby Vision.Soittimessa sisäänrakennettu WiFi ja 4K tuki* sekä Netflixille että YouTubelle. Voit toistaa mediatiedostot langattomasti Miracast-yhteensopivalta laitteelta tai soittimen USB-portin kautta.TWIN HDMI -liitäntä erottelee kuva- ja äänisignaalit toisistaan, jolloin kohinaa ei pääse syntymään. Laite tukee myös analogista 7.1 -äänentoistoa, jolla sen voi kytkeä suoraan kotiteatterijärjestelmään.Panasonic DP-UB820 jaPanasonic DP-UB824 ovat keskenään identtiset mall (5)
   Panasonic DP-UB824EGK
   • 05025232878765
   • DP-UB824EGK
   • DP-UB824EG-K
   • 5025232878765
   2
   good_buy
   440.99 EUR
  • Sony DVD-soitin DVP-SR760H (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23180267.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133435403.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236977482.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155358168.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236977484.jpg?ts=1
   Sony Sony DVD-soitin DVP-SR760H (musta) DVD-soitin DVP-SR760H (musta) DVD-soitin DVP-SR760H (musta) DVD-toistin (3)
   Sony DVD-soitin DVP-SR760H (musta)
   • 04905524842074
   • 04905524842098
   • 000000000000223123
   • 310333
   • DVPSR760HB
   • DVPSR760HB.EC1
   3
   good_buy
   67.48 EUR
  • Panasonic Blu-ray soitin DMPBD84EGK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99525948.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99525949.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161369624.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161369699.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic Blu-ray soitin DMPBD84EGK Blu-ray soitin DMPBD84EGK Blu-ray soitin DMPBD84EGK Panasonic DMP-BD84EG-K on älykäs verkkoon yhdistetty Blu-ray -soitin, joka toistaa monenlaista sisältöä, esimerkiksi Internetissä jaettuja videoita YouTubesta ja Netflixistä sekä valokuvia ulkoiselta kiintolevyltä. Soitin toistaa Blu-ray levyjen lisäksi myös DVD:t ja CD-levyt.Tekniset tiedot:Blu-ray, DVD, AVCHD, CD-DA levyjen toistoUSB liitäntä toistoa vartenDeep Colourx.v.ColourQuick Start ModeHDMI-CECUlkoisen kiintolevyn tukiBD-Live tukiHDMI ulostulo.Pakkauksen mukana tulevat lisävarusteet: kaukosäädin, paristot ja virtajohto. (6)
   Panasonic Blu-ray soitin DMPBD84EGK
   • 05025232837687
   • DMP-BD84EGK
   • DMP-BD84EG-K
   • DMPBD84EGK
   1
   good_buy
   79.99 EUR
  • Madboy MFP-1000X karaoke DVD-soitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268438024.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268438989.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268438988.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268438991.jpg?ts=1
   Madboy Madboy MFP-1000X karaoke DVD-soitin MFP-1000X karaoke DVD-soitin MFP-1000X karaoke DVD-soitin MadBoy MFP-1000X on uuden sukupolven karaoke- ja multiformaattisoitin, joka tarjoaa hinta/laatusuhteeltaan ylivoimaiset ominaisuudet, olematta kuitenkaan vaikea käyttää. Voit valita laitteen käyttökielen kuudesta eri vaihtoehdosta, joista yksi on Suomi. Soitin on tyylikkäästi muotoiltu ja valmistettu olemaan elegantti osa ympäristöä johon se sijoitetaan. 2 mikrofoniliitäntää omilla äänenvoimakkuussäädöillä Säädettävä digitaalinen kaiku SD-kortinlukija lukee MMC-, MS- ja SD & SDHC kortit USB 2.0 (4)
   Madboy MFP-1000X karaoke DVD-soitin
   • 06407080900123
   • MFP1000X
   2
   good_buy
   172.80 EUR
  • Panasonic DMPBDT180EG BLU-RAY -SOITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/60127741.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105525367.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92180563.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105525368.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DMPBDT180EG BLU-RAY -SOITIN DMPBDT180EG BLU-RAY -SOITIN DMPBDT180EG BLU-RAY -SOITIN (5)
   Panasonic DMPBDT180EG BLU-RAY -SOITIN
   • 05025232837779
   • DMP-BDT180EG
   1
   good_buy
   183.70 EUR
  • Sony BDP-S3700 BLURAY PLAYER
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150564674.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140545143.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158088671.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101207254.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140124981.jpg?ts=1
   Sony Sony BDP-S3700 BLURAY PLAYER BDP-S3700 BLURAY PLAYER BDP-S3700 BLURAY PLAYER Blu-ray-levysoitin, Upscaling, Wi-Fi, DLNA (2)
   Sony BDP-S3700 BLURAY PLAYER
   • 04548736013568
   • 3280448
   • BDPS3700B.EC1
   • 000000000000219296
   • BDPS3700B
   3
   109.99 EUR
  • Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326456.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326464.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326460.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326459.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99326461.jpg?ts=1
   Sony Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800 3D Blu-ray-levysoitin, Upscaling, Ethernet, Bluetooth, Wi-Fi (4)
   Sony 4K UHD Blu-ray-soitin UBPX800
   • 00027242901674
   • 04548736060074
   • 05013493344464
   • 04548736042957
   • 05703281032405
   • UBPX800INFNO
   • 4044494
   • UBPX800B.EC1
   • UBP-X800
   • 000000000000232826
   • 3983088
   • UBPX800INFNO.EU
   • UBPX800INFBN.EU
   • 5013493344464
   1
   401.27 EUR
  • Panasonic DMR-BCT765 - Blu-ray disc recorder with TV-viritin and HDD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/272426374.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DMR-BCT765 - Blu-ray disc recorder with TV-viritin and HDD DMR-BCT765 - Blu-ray disc recorder with TV-viritin and HDD DMR-BCT765 - Blu-ray disc recorder with TV-viritin and HDD 3D Blu-ray-levytallennin TV-virittimellä ja kiintolevyllä, Upscaling, Ethernet, Wi-Fi (3)
   Panasonic DMR-BCT765 - Blu-ray disc recorder with TV-viritin and HDD
   • 05025232929276
   • DMR-BCT765AG
   1
   477.00 EUR
  • Caselogic Logic 224CD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226965316.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226965313.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226965315.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/283317230.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/276849487.jpg?ts=1
   Caselogic Caselogic Logic 224CD Logic 224CD Logic 224CD Lompakko CD/DVD levyille, 208 levyä, nailon, musta (2)
   Caselogic Logic 224CD
   • 00085854016704
   • CDW208
   2
   40.16 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Panasonic DEFAULT
    • panasonic
   • Blu-Ray -soitin DEFAULT
    • blu_ray_soitin
   • DVD-soitin DEFAULT
    • dvd_soitin
   • Kannettava soitin DEFAULT
    • kylla_
   • 4K UHD soitin DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
  • Hinta (price):
   • < 75 € (budget)
   • 75 € - 140 € (price_2)
   • 140 € - 370 € (price_3)
   • ≥ 370 € (price_4)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
  • Mediasoittimen tyyppi (mediasoittimen_tyyppi):
   • Blu-Ray -soitin (blu_ray_soitin)
   • DVD-soitin (dvd_soitin)
  • Soittimen ominaisuudet (dvd_toiminnot):
   • 3D tuki (3d_tuki)
   • HDMI (hdmi)
   • LAN (lan)
   • Tallentava (tallentava)
   • USB (usb)
   • Wi-Fi (wi_fi)
  • Kannettava soitin (kannettava):
   • Kyllä (kylla_)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
  • Tuetut tiedostot (tuetut_videokuvamuodot):
   • 3G2 (3g2)
   • 3GP (3gp)
   • ASF (asf)
   • AVC (avc)
   • AVCHD (avchd)
   • DIVX (divx)
   • FLV (flv)
   • H.265 (h_265)
   • HEVC (hevc)
   • M-JPEG (m_jpeg)
   • M2TS (m2ts)
   • M4V (m4v)
   • MKV (mkv)
   • mp4 (mp4)
   • MPEG (mpeg)
   • MPEG1 (mpeg1)
   • MPEG2 (mpeg2)
   • MPEG2-TS (mpeg2_ts)
   • MPEG4 (mpeg4)
   • MPG (mpg)
   • VC-1 (vc_1)
   • VOB (vob)
   • wma (wma)
   • WMV (wmv)
   • WMV9 (wmv9)
   • XviD (xvid)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi