x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kamerat

  • Yleiset tiedot

   Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeutuu. Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • digikameratyypit kamera
    • digitaalinen automaattikamera
    • digitaalinen järjestelmäkamera
   • digikameran toiminnot
   • digikameran teknisiä tietoja
   • nykyajan digikamerat
   • juuri sinulle sopiva digikamera
   • digikameroiden lisäosia
   • suosittuja digikameramerkkejä

   Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.com:sta

   Ostovinkkejä
   Digikameraa hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. LCD-näyttö: Haluatko digikameran lcd-näytöllä vai ilman? Näyttö auttaa sinua ottamaan kuvan, jolla näet kaiken ja sinun ei tarvitse tähystää etsimen läpi. Se kuitenkin kuluttaa paljon akkua. Vaihtoehtoisesti voit valita elektronisen etsimen. Sillä pystyt näkemään paremmin ja lisäksi se kuluttaa vähemmän akkua. 
   2. Digitaalisilla järjestelmäkameroilla kuvia otetaan yhä katsomalla etsimen läpi. Uusimmissa malleissa on myös reaaliaikainen lcd-näyttö, jonka avulla kuvia voi ottaa, mutta tämän toiminnon ansiosta uudemmat mallit myös maksavat hieman enemmän. Harkitse siis digitaalista järjestelmäkameraa hankkiessa, haluatko aktiivisen lcd-näytön, vai riittääkö se, että kuvan näkee lcd-näytöllä vasta kuvan oton jälkeen.
   3. HUOM! Kaikki kamerat eivät toimi Macilla, Linuxilla tai Windowsin kaikilla versioilla. Lue tekniset tiedot kunnolla ja varmista, että kamerasi voidaan liittää omaan PC:hen tai Maciin.
   4. Digikameroita tehdään aina vaan suuremmalla ja suuremmalla resoluutiolla. Pikselimäärän sijaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota esim. optiseen zoomiin, koska pikseleitä nykyajan kameroissa on kyllä riittävästi normaali kuvaamiseen.
   5. Selvitä etukäteen minkälaiseen käyttöön kameraa hankit. Siten vältyt maksamasta turhaan toiminnoista, joita et välttämättä tarvitse.

   Oletko valmis ostamaan digikameran jo näiden ostovinkkien jälkeen? Vertaa tuotteita täällä! 


   valokuvausDigikameratyypit
   Digikamerat on helppo jakaa kahteen ryhmään: automaattikamerat (nämä voidaan jakaa edelleen kompaktikameroihin ja ultrakompaktikameroihin)ja järjestelmäkamerat. Automaattikamerat sopivat tavalliseen arkikäyttöön, eli tilanteisiin, joissa hyviä kuvia halutaan ottaa nopeasti ja helposti. Järjestelmäkamera sopii edistyneelle harrastajalle ja ammattilaiselle. Ammattikuvaajien sivut antavat uusia ideoita kuvien ottoon. Alla tarkempi selvitys erikseen automaattikameroista ja digitaalisista järjestelmäkameroista.

   Digitaalinen automaattikameradigikamera
   Automaattikamerat ovat pieniä ja helppoja kantaa mukana. Tosin ne ovat usein kuitenkin hieman liian isoja housun taskuun työnnettäväksi, johon ultrakompaktikamera  sopii mainiosti. Ultrakompaktikamerat maksavat kuitenkin hieman enemmän kuin kompaktikamerat.
   Automaattikamerat ovat helppoja käyttää. ’Tähtää ja laukaise’- tyyli sopii mainiosti automaattikameralle. Harrastelijakin pystyy hyötymään automaattikameran toiminnoista sen verran, ettei välttämättä ole tarpeellista hankkia järjestelmäkameraa, vaikka olisikin hieman ahkerampi kuvaaja. Monissa automaattikameramalleissa on nykyään suhteellisen hyvä zoom ja kuvanvakain, joiden avulla kuvaamiseen saa lisää joustavuuttaa, mahdollisuuksia ja laatua. Sen lisäksi digikameroilla voi usein kuvata videopätkiä. Toisin sanoen automaattinen digikamera voi nimestään huolimatta omata monia säädettäviä toimintoja, jotka saa kompaktissa muodossa ja hyvään hintaan.

   järjestelmäkameraDigitaalinen järjestelmäkamera
   Edistyneemmät harrastelijat ja ammattilaiset käyttävät kuvaamiseen digitaalista järjestelmäkameraa. Järjestelmäkamera hyödyntää peilejä ja prismoja, jotta linssin läpi tuleva valo saadaan muodostettua kuvaksi etsimelle. Kuvan otto hetkellä etsimelle muodostettu kuva tallennetaan kameran muistiin.
   Runko ja linssi myydään usein erikseen. Linssejä voi yhteen runkoon ostaa useampia. Linssien avulla kuviin saadaan erilaisia efektejä. Esimerkkejä erilaisista linsseistä ovat laajakuvalinssit ja telelinssit.
   Automaattidigikameroihin verrattuna järjestelmäkameroiden säätöjä voi muuttaa laajemmalla skaalalla. Järjestelmäkameroiden kesken säätöjen laajuudessa on myös eroja, joten ennen kameran hankintaa kannattaa selvittää omat toiveet kameran mahdollisuuksista.
   Järjestelmäkamerassa on suurempi sensori kuin automaattikamerassa. Suuremman sensorin etuja ovat:

   • Yksityiskohdat tulevat paremmin esille
   • Kameraa voi käyttää vähemmässä valossa
   • Liikkuvaa kuvaa saa tallennettua tarkemmin, eli esim. urheilutapahtumien kuvaaminen onnistuu paremmin kuin kompaktikameralla.
     
    Digikameran toiminnot
    Digikameralla pystyy paljon muuhunkin kuin kuvien ottamiseen. Kuvan oton jälkeen lcd-näytöltä pystyy katsomaan millainen kuvasta tuli. Aikaisemmin otettuja kuviakin pystyy selaamaan. Kuvan otto tapahtuu kompaktikameroissa lcd-näytön avulla, eikä etsimen läpi katsoen. Lcd-näyttö tosin kuluttaa patteria melkoisesti! Monilla digikameroilla voi myös videokuvata. Filmikuva on kuitenkin huonolaatuisempaa kuin still-kuvien laatu. Digikamera tallentaa ääntä filmaamisen yhteydessä, joten niissä on pieni mikrofoni. Muita digikameran toimintoja ovat:
   • Kuvanvakain
   • Digitaalinen zoom
   • Kasvontunnistin
   • Optinen zoom
   • Punasilmänesto
   • TV-out
   • Itselaukaisin

    
   Digikameran teknisiä tietoja
   Kameraa hankkiessa kannattaa tarkistaa seuraavat ominaisuudet: resoluutio, sensori, optinen zoom ja digitaalinen zoom. Alla jokaisesta pieni selvitys. Muita sanaselityksiä löytää digikameran teknisten tietojen selityksistä.

   Resoluutio (pikseleiden määrä)
   Valokuvamaailmassa pikseleiden määrä tuntuu olevan kaikki kaikessa. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta. Resoluutio määrittää oikeastaan vaan sen, kuinka suuria printtejä kuvista voi tehdä ilman, että laatu kärsii. Normaalikokoisen (10x15 cm) kuvan resoluutio on riittävä kun se on 3 megapixeliä. Kahdeksan pikseliä on nykyään erittäin suosittu määrä. Sillä saa tehtyä hyviä printtejä, jotka ovat kokoa 20x27 cm. Jos kuvasta haluaa tehdä esim. kanvaksen, jonka koko on 50x70, niin kannattaa kuvata 10 megapikselin resoluutiolla.

   Sensori
   Filmirullan sijaan kameroissa on nykyään sensori. Sensori koostuu tuhansista elektronisista soluista: pikseleistä. Pikselit reagoivat valoon ja muodostavat signaalia, joista vuorostaan muodostetaan kuva. Sensoreita on kahdenlaisia: CMOS-sensori (Complementary Metal Oxide Semiconductor) ja CCD-sensori (Charge-Coupled Device). Digikameroissa käytetään enimmäkseen CCD-sensoria, koska CCD-sensori muodostaa lähes kohinatonta kuvaa ja jakaa valon tasaisesti koko kuvan alueelle. CCD-sensorin haittapuolia on se, että ne ovat kalliita ja käyttävät enemmän energiaa. Suurimmat erot CMOS ja CCD sensorien välillä ovat:

   OminaisuusCMOSCCD
   Signaali Digitaalinen (bitti) Analoginen (voltti)
   Kohina Keskitaso Alhainen
   Teknologian taso Alhainen Korkea
   Reaktio Keskitaso Keskitasoa alhaisempi
   Dynamiikka (valaistusolosuhteiden skaala missä
   normaali sensori toimii)
   Keskitaso Korkea
   Kuvan kirkkauden jakauma Alhainen Korkea


   Optinen zoom
   Ehkäpä tärkein mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostovaiheessa on optinen zoom. Optinen zoomi on kameran linssissä oleva mekaniikka. Sillä voidaan kaukaisuudessa oleva kohde tuoda lähelle ilman että kuvan laatu heikkenee. Optinen zoomi takaa kuvan tarkkuuden. 1:3 zoom on yleinen digikameroissa tällä hetkellä. Se tarkoittaa, että kuvan saa tuotua kolme kertaa lähemmäksi ongelmitta. Superzoom kameroilla voi zoomata jopa 12 kertaisesti.

   Digitaalinen zoom
   Digitaalinen zoomi ei käytännössä ole niin hyvä kuin mitä paperilla näyttää. Digikameroilla voi usein zoomata digitaalisesti jopa 10 kertaiseksi. Digitaalinen zoomi 'paisuttaa' osan digitaalista kuvaa. Tällöin kuvan laatu kärsii, koska kuvapisteitä tarvitaan enemmän kuin niitä on käytettävissä. Kameran on silloin itse laskettava ylimääräiset kuvapisteet, jolloin kuvan yksityiskohdat kärsivät.

   Nykyajan digikamerat
   Tekniikka kehittyy nopeasti ja välillä on vaikea pysyä mukana. Siksi kerromme mitä ominaisuuksia nykyajan digikamera usein sisältää. 

   • Resoluutio (megapikselit): Tämän hetken digikameroissa voi olla jopa 18 megapikseliä.
   • Digitaalinen zoom: Uusimmissa digikameroissa on jopa 10 kertainen digitaalinen zoom. 
   • Optinen zoom: Yleinen optinen zoom on 3 kertainen, mutta myös 5 kertaiset ovat yleisiä. Järjestelmäkameroissa optinen zoom voi olla jopa 12 kertainen. 
   • Sensori: Yleisin käytössä oleva sensori on CCD-kenno, mutta joistakin laadukkaammista kameroista löytyy CMOS-kenno. 

   järjestelmäkamera

   Juuri sinulle sopiva digikamera
   Kaikki eivät käytä kameraa yhtä usein, eivätkä kaikki kaipaa kameraan monia eri toimintoja. Monelle hyvien kuvien ottaminen helposti ja yksinkertaisesti on pääasia. Alla kuvaus erilaisista käyttäjistä ja kameroista, jotka sopivat heille:

   Satunnainen kuvaaja: Kuvia otetaan synttäreillä ja lomilla tai muissa satunnaisissa tapahtumissa. Toiveena on, että kamera kulkee helposti mukana ja että kuvia saa otettua nopeasti ilman vaikeita säätöjä. Kun kuvia haluaa printata paperille, niin niistä printataan normaali kokoisia eikä julisteita. Valitse kompakti digikamera, jossa on 5-6 megapikseliä ja 3x optinen zoom. Tällainen kompaktikamera on pieni, kätevä kuljettaa mukana ja kuvia saa räpsittyä helposti ja nopeasti kaikenlaisissa tilanteissa.

   Harrastelija: Kuvien ottaminen on kivaa ja kuvaat paljon, mutta et halua, että siitä muodostuu liikaa pään vaivaa. Kameralla on kiva testata uusia tekniikoita, mutta haluat myös, että sillä voi käyttää nk. 'osoita ja laukaise'-tekniikkaa, mikäli tarve vaatii. Sen lisäksi haluat, ettei kuvaamiseen ja hyvien kuvien tekemiseen tarvita kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Valitse tässä tapauksessa digitaalinen kompaktikamera, jossa on 10 megapikseliä tai enemmän ja kokea optisen zoomin kerroin. Myös superzoomkameraa kannattaa harkita. Superzoomkamerassa on erittäin korkea optisen zoomin kerroin. 

   Edistynyt harrastaja/ammattilainen: Kamera on aina mukana ja otat kuvia kaikesta ja kaikista. Teet mieluiten kaikki asetukset automaattisesti, etkä välitä vaikka hyvien kuvien ottaminen vaatiikin painavamman kameran ja lisäosien mukana kuljettamista. Valitse digitaalinen järjestelmäkamera, jossa megapikseleitä enemmän kuin 10 ja optisen zoomini kerroin 12. Tämä riippuu tietenkin myös siitä minkälaista linssiä käytät.

   Jos kaipaa inspiraatiota valokuvaamiseen kannattaa vierailla valokuvaajabloggaajan sivuilla josta löytyy paljon tietoa kuvista/kuvaamisesta, sekä laitteiden testejä ja muiden kuvaajien haastatteluja.

   Digikameroiden lisäosia
   Digikameran mukana tulee yleensä aina lisäosia. Jos mukana ei tule juuri niitä lisäosia, mitä itse kaipaa, niin ne voi ostaa erikseen. Ennen kaikkea muistikortti, usb-kaapeli ja suojakotelo ovat tärkeitä lisäosia.

   Muisti on joko sisäisessä tai ulkoisessa muodossa. Yleensä 16-32 MB. Sen lisäksi voi ostaa lisämuistia. Lisätietoa muistikorteista, SD- tai MMC-korteista, muistitikuista ja xD-korteista löytyy kategoriasta muistikortit.

   Kuvia muokatakseen ne täytyy siirtää kameralta tietokoneelle. Tämän voi tehdä monella tavalla. Usb-kaapeli on yksi mahdollisuus, mutta myös kortinlukijaa voi käyttää tähän tarkoitukseen.

   Muita digikameroiden lisäosia ovat linssit, akut ja paristot, salamat ja kamerajalustat. Tutustu kameratarvikkeisiin täällä.

   Katso uutisia ja arvioita digikameroista Digikuvaus.fi sivuilta.

   Suosittuja digikameramerkkejä

   Suosittuja digikameramerkkejä ovat Canon, Olympus, Panasonic, Samsung ja Sony.

   Suosittuja kameroita:

   Canon EOS 

   Vertaile tässä kategoriassa digikameroita ja löydä parhaat tarjoukset

   Vinkkinä kuvaajalle: luontokuvaus voi olla hauskaa ja mielenkiintoista. Katso täältä luontokuvaajan kuvia, vinkkejä ja tekniikkaa maanpäältä sekä pinnan alta ja kokeile miltä luontokuvat näyttävät oman kameran kanssa.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mitä pitää ottaa huomioon digikameraa ostaessa?
   Markkinoilla on valtava määrä digitaalikameroita. Hinnat ja mallit eroavat aikalailla toisistaan. Ennen kameran ostamista on syytä kysyä itseltään mihin kameraa tulee käyttämään. Oletko tilannekuvaaja vai aito harrastaja? Haluatko muokata ja lähettää kuvia digitaalisesti, painattaa niitä vai asettaa niitä webbisivulle?
   Vastauksesta riippuen voit valita yksinkertaisen kameran, tai edistyksellisen laitteen, jossa on laajat käsinsäätömahdollisuudet.
   Useimmat valokuvaajat valitsevat automaattikameran, jolloin kuvaaminen tapahtuu pelkästään nappia painamalla. Suorittamalla kuitenkin itse kameran säädöt käsin, voi kuvan laatua parantaa, tai voit liittää siihen erikoisefektejä. Ennen kameran hankkimista on tehtävä laitetyypin valinta (automaattinen, puoliautomaattinen vai käsinsäädettävä).

   Mitä ovat megapikselit?
   Pixel on lyhenne sanoista 'picture element' (kuva-alkio). Pikselit ovat pieniä pisteitä, joista näytössä oleva digitaalinen kuva muodostuu. Mitä enemmän pikseleitä kuvassa on, sitä suurempi on näyttö- tai kuvaresoluutio. Näin ollen mitä enemmän pikseleitä, sitä yksityiskohtaisempi kuva.
   Kameroissa on 1:stä jopa 20:een megapikseliä. Jos kuvat tulostetaan kokoon 10x15, saa 3 megapikselin kameralla riittävän teräviä kuvia. Nykyään uudemmissa kameramalleissa on 7 tai 8 megapikseliä. Näiden kameroiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

   Voidaanko digitaalikuvia myös tulostaa?
   Kyllä, digitaalikuvia voi myös tulostaa. Niitä voi teettää useissa liikkeissä. Kuvat painetaan valokuvapaperille. Ne voi hakea liikkeestä itse, tai ne voidaan lähettää kotiin.
   Kuvat voi toimittaa liikeeseen digitaalisessa muodossa lähettämällä (nk. lataaminen), tai ne voi viedä liikeeseen muistikortilla.

   Tuleeko kameran mukana suomenkielinen käyttöohje?
   Useimmiten kyllä, mutta voi olla, että laitteen mukana tulee pelkästään englannin- tai saksankieliset ohjeet. Itse kameramerkin kotisivulta voi käyttöohjeen usein ladata haluamallaan kielellä.

   Sopivatko tämän hetkiset linssini/lisälaitteeni myös digitaalikameraan?
   Vain kalliimmissa kameroissa yhteensopivuus on mahdollista. Asia vaihtelee kameroittain ja merkeittäin. Lue erityisen tarkkaan laitteen tekniset tiedot ennen sen hankkimista. Digitaalikamerat ovat yleensä pienempiä ja kompaktimmassa muodossa kuin vastaavanlaiset analogiset kamerat.

   Kuinka monta kuvaa digitaalikameraan mahtuu?
   Tämä riippuu valitusta kuvan laadusta ja muistikapasiteetista. Lisäksi se riippuu valitusta resoluutiosta.
   Esimerkki: 5 megapikselin kameralla otettu kuva vie noin 2,5-3 MB kuvaa kohden. Sadalle kuvalle tarvitaan siis n 250-300 MB. 1 GB:n kokoiselle muistikortille saa jo hyvän määrän kuvia talteen.

  • Termien selitykset

   Alla lista digikameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Digitaalinen zoom
   Kameran digitaalinen zoomauskyky. Digitaalinen zoomi on zoomaamista suurentamalla digitaalisen kuvan määrättyä osaa. Toisin sanoen sen jälkeen kun kuva on otettu, suurennetaan siitä digitaalisesti yksi osa. Koska tässä sovelletaan digitaalista laskutoimitusta, ja "lähteessä" (kuva ilman digitaalista zoomausta) on vähemmän tietoa kyseessä olevasta kuvan osasta kuin mitä "tuloksen" pitää olla, saattaa kuvan laatu huonontua. Monet kamerat eivät salli suoraa digitaalista zoomausta. Ensin on suoritettava täysi optinen zoomaus ennen kuin digitaalisen zoomin toimintoa voidaan käyttää. Digitaalinen zoomaus on myös arka ihmiskäden tärinälle. Riittävä valaistus parantaa digitaalisesti zoomatun kuvan laatua. Kameran asettaminen vakaalle alustalle tai statiiviin auttaa myös.

   Esittelyvuosi
   Ilmoittaa vuoden, jolloin kamera tuli markkinoille.

   Hitain suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki.
   Hidas suljinnopeus on sama kuin pitkä valotusaika, esimerkiksi '15 sekuntia'. Tämä pitkän ajan kuluessa tulee kennolle linssin läpi valoa, jolloin siihen muodostuu kuva. Hitaita (pitkiä) valotusaikoja käytetään ennen kaikkea pimeässä ympäristössä, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoriteillä.

   ISO eli kameran valoherkkyys
   Automaattinen tarkoittaa, että kamera säätää ISO-arvon automaattisesti.
   Mikäli lisäksi ilmoitetaan lukuja, voi käyttäjä valita käsin toisen valoherkkyysasetuksen. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän valoa tarvitaan kuvan ottamiseen. Kameroilla, joiden ISO-arvot ovat 1600 tai sitä suuremmat, pystyy ottamaan infrapunakuvia, mikäli käytössä on infrapunalamppu.

   Itselaukaisin
   Kertoo onko kamerassa itselaukaisijatoiminto.
   Kun kamerassa on tämä toiminto, voidaan kamera säätää siten, että se ottaa kuvan pienen ajastuksen jälkeen. Tämä antaa mahdollisuuden ehtiä itsekin kuvaan.
   Kamera on tietenkin tällöin asetettava statiiville tai jollekin toiselle tukevalle alustalle.

   Järjestelmä
   Kertoo säätääkö kamera kaiken automaattisesti, vai voitko itse muuttaa asetuksia. Tällöin otetaan esimerkiksi huomioon onko mahdollista säätää ISO-arvoja, väritasapainoa, valotusta tai suljinaikaa käsin.

   Kenno
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppistä kennoa kamerassa käytetään. Kenno on digitaalikameran valoherkkä pinta. Valoherkkä pinta on siru, jossa on erittäin paljon valoantureita. CCD ja CMOS ovat eniten käytetyt kennotyypit. CMOS on edullisempi kenno kuin CCD. Se on hyvänlaatuinen, mutta siinä saattaa esiintyä 'kuvakohinaa' ja siinä voi olla huonompi valoherkkyys.

   • CCD on lyhennys sanoista 'Charge Coupled Device'. Digitaalikameroissa käytetään sekä lineaarista että tasaista CCD:tä. CCD:llä tallennetaan vain mustavalkokuvia. Värien määrittämiseksi kuva ohjataan punaisen, vihreän ja sinisen suodattimen läpi. Tämä on tärkeätä värien intensiteettiä varten. Yhdessä ne muodostavat jälleen kauniin kuvan. Tämä suodatustapa on syy siihen, miksi useissa kameroissa tehollisten megapikseleiden määrä on pienempi kuin kennoissa olevien pikseleiden määrä.
   • CMOS on lyhennys sanoista 'Complementary Metal Oxide Semiconductor'. CMOS-puolijohteet toimivat kahdella piirillä, yhdessä on negatiivinen ja toisessa positiivinen polariteetti (napaisuus). Koska kumpaakin piiriä ei voida käyttää samanaikaisesti, kuluttavat CMOS-sirut vähemmän energiaa kuin vain yhdentyyppistä transistoria käyttävät sirut. Tästä johtuen CMOS-kennolla on suuri etu paljon käytettyyn normaali-CCD:hen verrattuna.

   Kennomitat
   Tässä kohdassa kerrotaan minkä kokoista kennoa kamerassa käytetään. Tästä voi päätellä minkä muotoisia kuvia sillä voidaan ottaa. Suurempi ei tässä tapauksessa ole aina parempi.

   Käyttöjärjestelmä
   Tämä kertoo mikä käyttöjärjestelmä tukee tätä kameraa.
   Usein valmistaja ilmoittaa, että kamera toimii Windows-järjestelmällä, muttei tarkenna millä Windows-versiolla. Valmistajat unohtavat yleensä, että on myös muita käyttöjärjestelmiä, kuten MacOS X ja Linux. Moni digitaalikamera toimii jo erittäin hyvin MacOS X:llä, Linuxilla ja niistä johdetuilla käyttöjärjestelmillä.

   Liitännät
   Osoitus käytettävissä olevista liitäntämenetelmistä. Tämä kertoo miten kameran saa liitettyä tietokoneeseen kuvien ja filmien kopioimiseksi siitä koneeseen.

   Lisämuistit
   Ilmoittaa toimitetaanko kameran mukana muisti.
   Yleensä uuden digitaalikameran mukana tulee suhteellisen pieni muistiväline, jolla joka tapauksessa pääsee alkuun. Vakavaa valokuvausta varten on kuitenkin parasta hankkia suurempi muistiväline. 4 megapikselin kamera, jonka resoluutio on 2272x1704, ja joka on säädetty ottamaan mahdollisimman korkean resoluution kuvia, käyttää noin 1,5 MB kuvaa kohti. Mukana toimitettuun 16 MB:n muistiin voidaan näin ollen tallentaa vain 10–12 kuvaa.

   Lisätiedot sarjavalotus
   Ilmoitetaan useimmiten kuvien lukumäärällä (fps, frames per second, kuvaa sekunnissa).
   Esimerkki: "2,5 fps, max 2,5 kuvaa" kertoo, että kamera pystyy ottamaan 2,5 kuvaa sekunnissa, max 2,5 kuvaa ja pidättämään sitä kunnes kameran on pakko tallentaa tieto (hitaampaan) muistitietovälineeseen.

   Max. 35mm ekviv.
   Linssin maksimi polttopiste-etäisyys, joka vastaa perinteisen 50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n 'analogisen' kameran maksimi polttopiste-etäisyyttä.
   Esimerkiksi digitaalikameran CCD-sensori, jonka koko on 8,10 x 6,08 mm, on halkaisijaltaan 10,13 mm. Linssi, jonka polttopiste-etäisyys on 11,7 mm, tuottaa tälle sensorille saman 47 asteen kuvan kuin 50 mm:n linssi 'analogisessa' 35 mm:n kamerassa. Tämän kameran 11,7 mm:n linssi vastaa '50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n -polttopiste-ekvivalenttia'.
   Kuvaamalla tällä tavalla digitaalikameroiden linssejä, tulevat niiden valmistajat sellaisten digitaalikameroiden käyttäjiä vastaan, joilla on kokemusta 35 mm:n 'analogisista' kameroista.

   Max. aukko
   Digitaalikameran aukko on toistensa päällä liukuvista lamelleista muodostuva rengas. Sitä voi parhaiten verrata silmän iirikseen. Suurin aukon arvo kuvaa maksimi tarkennusetäisyyden (maks. 35 mm -ekvivalentti) ja linssin maksimi halkaisijan välistä suhdetta aukon ollessa täysin auki.
   Esimerkki: f/16 kuvaa himmenninaukkoa, joka on 1/16 polttopiste-etäisyydestä.

   Megapikselit
   Pikselien määrä määrää kuvan laadun. Se ilmoittaa kuinka monta "kuvapistettä" sensori käyttää lopullisen digitaalisen kuvan muodostamiseen. Me pyrimme ilmoittamaan tässä 'tehollisten' kuvapisteiden lukumäärän. Mitä suurempi määrä pikseleitä, sitä enemmän kuvassa näkyy yksityiskohtia. Mutta kuvan laatu ei välttämättä parane edelleen jos pikselien määrä kasvaa vielä miljoonalla. Muutkin tekijät, kuten linssi, sensorin värisuodatin ja digitaalinen kuvaprosessori ovat tärkeitä tekijöitä kuvan laatua määritettäessä.
   Jos kuvat tulostetaan kokoon 10x15, saa 2 megapikselin kameralla riittävän teräviä kuvia. Uusien kameramallien hinta-laatusuhde on kohdallaan, kun niissä on 3 tai 4 megapikseliä.

   Min. 35mm ekviv.
   Linssin minimi polttopiste-etäisyys, joka vastaa perinteisen 50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n 'analogisen' kameran minimi polttopiste-etäisyyttä.
   Esimerkiksi digitaalikameran CCD-sensori, jonka koko on 8,10 x 6,08 mm, on halkaisijaltaan 10,13 mm. Linssi, jonka polttopiste-etäisyys on 11,7 mm, tuottaa tälle sensorille saman 47 asteen kuvan kuin 50 mm:n linssi 'analogisessa' 35 mm:n kamerassa. Tämän kameran 11,7 mm:n linssi vastaa '50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n -polttopiste-ekvivalenttia'.
   Kuvaamalla tällä tavalla digitaalikameroiden linssejä, tulevat niiden valmistajat sellaisten digitaalikameroiden käyttäjiä vastaan, joilla on kokemusta 35 mm:n 'analogisista' kameroista.

   Min. aukko
   Digitaalikameran aukko on toistensa päällä liukuvista lamelleista muodostuva rengas. Sitä voi parhaiten verrata silmän iirikseen. Pienin aukko arvo kuvaa minimi tarkennusetäisyyden (min. 35 mm -ekvivalentti) ja linssin minimi halkaisijan välistä suhdetta aukon ollessa mahdollisimman pieni.
   Esimerkki: f/16 kuvaa himmenninaukkoa, joka on 1/16 polttopiste-etäisyydestä.

   Muistityyppi
   Kameran muistikapasiteettia voidaan yleensä kasvattaa muistikortilla (memory card). Eri kokoisia kortteja on saatavissa irrallaan ja lisäksi niitä voidaan lukea irrallaan kamerasta kortinlukijalla (cardreader). Markkinoilla on monentyyppisiä muistikortteja. Yleisiä ovat:

   • CF (Compact Flash)
   • SD (SecureDigital)
   • MMC (MultiMediaCard)

   Flash-muisti on turvallinen, erittäin luotettava tallennusmenetelmä, jossa ei käytetä ollenkaan virtaa sen jälkeen kun kuvat on kerran tallennettu. Kuvat vain poistetaan kun käyttäjä niin haluaa.

   Nestekidenäytön koko
   LCD-näytön halkaisijan pituus.

   Nopein suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

   Optinen zoom
   Optinen zoomi on zoomausta kameran linssin mekaniikalla. Optinen zoomi takaa kuvan tarkkuuden. Sillä voidaan kaukaisuudessa oleva kohde tuoda lähelle ilman että kuvan laatu heikkenee. Optisen ja digitaalisen zoomin välillä on suuri ero. Optinen zoomi toimii säätämällä mekaanisesti itse kameran linssiä. Tällä tavalla kuvan laatu pysyy samana, kun taas digitaalisessa zoomissa osa digitaalisesta kuvasta suurennetaan, jolloin laatu huononee koska siinä tarvitaan enemmän kuvapisteitä kuin mitä on käytettävissä. Kameran on näin ollen laskettava ylimääräiset kuvapisteet.

   Paino
   Kameran kokonaispaino. Yritämme ilmoittaa kameran painon patteri mukaan luettuna, mutta emme voi välttyä siltä, että tämä on joskus mahdotonta.

   Patterin tyyppi
   Kertoo käytetyn patterin tai akkutyypin. Tietyt kamerat toimivat AA-paristoilla (sormiparistot), toiset käyttävät akkua. Kummallakin on etunsa ja haittansa. AA-paristoita voi ostaa mistä tahansa kadunkulmasta, mutta ne kestävät vähemmän aikaa. Akut kestävät kauemmin kuin paristot, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava erillisellä akkulaturilla, joka ehkä onkin jäänyt kotiin.

   Punasilmänesto
   Punasilmäisyyden vähennys kaksoissalamalla.
   Monella kameralla voidaan vähentää salamavalon käytöstä johtuvaa tyypillistä punasilmäisyyttä väläyttämällä salamaa kaksi kertaa nopeasti peräkkäin. Ensimmäinen välähdys pienentää kuvattavan henkilön silmien silmäteriä, minkä jälkeen toisen välähdyksen hetkellä ne ovat sen verran pienentyneet, että 'punasilmäisyys' ei ole niin voimakasta.

   Resoluutio
   Osoitus kameralla otettavan kuvan suurimmasta resoluutiosta. Kuvia, joiden resoluutio on suuri, voidaan työstää helpommin koska niissä on enemmän tietoa käytettävissä kuin kuvassa, jonka resoluutio on alhainen. Resoluutio ilmoittaa kuinka monesta pikselistä kuva koostuu. Mitä suurempi resoluutio, sitä enemmän yksityiskohtia kuvatun kohteen väreistä kuvassa on. Kuitenkin seuraava pitää paikkansa: mitä suurempi resoluutio, sitä suuremmat tiedostot kameran muistivälineessä.

   Salama
   Ilmoittaa onko kamerassa salamavalo, tai vaihtoehtoisesti pystyykö se käyttämään salamavaloa. 'Hotshoe' on pidike, johon voidaan kiinnittää 'viisas salamavalo'. Tällainen salamavalo voi määrätä kameran kanssa parhaan tilaisuuteen sopivan salamatoiminnan. Lisäksi on digitaalisia kameroita, joihin voidaan erikoisliitännällä liittää ulkoisia salamavaloja. Tämän tyyppisiä salamavaloja käyttävät pääasiassa ammattikuvaajat, ja niitä on ennen kaikkea kalliimmissa digitaalikameroissa.

   Sarjavalotus
   Ilmoittaa pystyykö kameralla ottamaan sarja kuvia, joiden välinen aika on erittäin lyhyt. Tämä voi olla kätevää urheilusuoritusten tai nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamista varten.

   Sisäinen muisti
   Kameralla on oma sisäinen muisti. Sen koko ilmoitetaan megatavuina, lyhennettynä MB. Mitä suurempi MB-luku on, sitä enemmän kuvia voidaan tallentaa.

   Tallennusmuoto
   Ilmoittaa missä muodossa digitaalikuvat tallentuvat kameraan.
   JPEG- tai JPG-formaatista on hyvää vauhtia tulossa teollisuusstandardi. JPG-menetelmä pienentää raakaa kuvamateriaalia jättämällä pois tarpeetonta tietoa ja käyttämällä pakkaustekniikkaa hyväksi. Tällä tavalla voidaan JPG-formaatissa 1 megabitin muistiin tallentaa enemmän kuin raakaformaatissa TIFF.
   Kuten sanottu, TIFF on raakaformaatti. Siksi ne vievät enemmän muistitilaa, joten muistiin voidaan tallentaa vähemmän, mutta vieläkin paremmanlaatuisia kuvia.
   AVI-, MPEG- ja MJPEG-formaatteja käytetään animaatioiden ja filmien tallentamiseen.

   Tarkennus
   Ilmoittaa voidaanko kameran tarkennus suorittaa käsin, tapahtuuko se automaattisesti, vai onko se niiden yhdistelmä (esiintyy useimmin).

   • Automaattinen: kamera suorittaa itse tarkennuksen kohteeseen.
   • Puoliautomaattinen: kamera suorittaa itse tarkennuksen, mutta antaa käyttäjän tarvittaessa muuttaa sitä.
   • Käsin: käyttäjä voi suorittaa tarkennuksen itse kiertämällä käsin linssiä.

   TV-out
   Kertoo voidaanko kamera liittää televisioon, jotta kuvat ja/tai filmi voidaan näyttää TV-ruudulla. Yleensä liitäntä tapahtuu yhdistetyllä videokaapelilla. Urosliitin, joka SCART-muunninliittimellä liitetään TV:n SCART-liittimeen. Mikäli kameralla voidaan ottaa myös äänikuvia tai -filmejä, on kaapelissa yleensä lisäurosliitin äänen siirtämistä varten.

   Videokuvaus
   Ilmoittaa voidaanko kameralla ottaa videokuvaa (yleensä lyhyitä). Mikäli kamerassa on tämä toiminto, ja tieto on saatavilla, voidaan kohdasta 'videokuvausominaisuudet' löytää tiedot kameran kapasiteetista.

   Videokuvauksen tiedot
   Ilmoitetaan yleensä resoluutiona, ajanpituutena ja fps-lukumääränä. Fps tarkoittaa frames per second, eli kuvaa sekunnissa.
   Tyypillinen esimerkki: "320x200 15fps 30 s"

   Ääni
   Tässä kerrotaan voidaanko kameralla tallentaa kuvien ja filmien yhteydessä ääntä. Joissakin kameroissa on sisäänrakennettu pieni mikrofoni, jolla voidaan tallentaa ääntä otettuihin kuviin, tai filmiä kuvattaessa. Varo ettet pidä kättä mikrofonin päällä kuvauksen aikana.

    

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Canon Laaja valikoima Canonin kameroita
   • Nikon Laaja valikoima Nikonin kameroita
   • Olympus Laaja valikoima Olympus-kameroita
   • Sony Laaja valikoima Olympus-kameroita
   • Järjestelmäkamerat SLR ja TLR Järjestelmäkamerat useissa eri merkeissä ja malleissa
   • Yli 20 Mpx Kamerat,joiden resoluutio yli 20 megapikseliä
   • Full HD -videokuvaus Full HD -video-ominaisuuden sisältävät digikamerat.
   • Edullisimmat Edullisimmat kamerat
  0 - 24
  • Canon EOS 2000D + 18-55 f/3.5-5.6 IS II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234041757.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234041756.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234041755.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235600102.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106821017.jpg?ts=1
   Canon Canon EOS 2000D + 18-55 f/3.5-5.6 IS II EOS 2000D + 18-55 f/3.5-5.6 IS II EOS 2000D + 18-55 f/3.5-5.6 IS II Ota upeita valokuvia ja kuvaa laadukkaita videoita Canon EOS 2000D -DSLR-kameralla, jossa on 18-55 mm DC3 -objektiivi. Kamerassa on 24,1 Mpix CMOS-kenno, optinen etsin, ponnahdussalama ja 3 tuuman LCD-näyttö. (58)
   Canon EOS 2000D + 18-55 f/3.5-5.6 IS II
   • 04549292111842
   • 07434013074049
   • 04549292111859
   • 2728C002
   • 2728C002AA
   • 2728C003
   • 2728C003AA
   • 4940647
   • 000000000000245837
   • 2000D 1855 IS
   • 10039939
   • 6239368
   7
   good_buy
   399.00 EUR
  • Nikon P1000 125X Zoom
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/240292488.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/240292487.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155064025.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246495794.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246495798.jpg?ts=1
   Nikon Nikon P1000 125X Zoom P1000 125X Zoom P1000 125X Zoom Nikon Coolpix P1000 - Kuuhun ja takaisin Nikon Coolpix P1000 herättää tunteita. Toiset ajaa bemareilla, toisilla on tosi iso linssi. 3000mm kinovastaavuus pitkässä päässä on vähintäänkin kunnioitusta herättävä, mutta sen lisäksi voit zoomata vielä lisää digitaalisesti. Sillä päästään jo hämmentävään 12000mm kinovastaavuuteen (tosin kuvanlaatu ottaa jo hittiä siinä kohtaa).Nikon Coolpix P1000 äärimmäisten pituuksien tukena on Nikonin Dual Detect Optical Vibration Reduction, jolla saavutetaan 5 aukon kuvan vakautus, ja kuvasi ovat terävämpiä kuin ilman sitä. Tärkeimmät ominaisuudet Nikonin ennenäkemättömän 24-3000mm polttovälin omaava superzoom kamera 16MP BSI CMOS Image Sensor, kyllä,Nikon Coolpix P1000 tuo Nikonin 2015 luvulle superzoomeissa. Taustavalaistu 16 miljoonan pikselin kenno tuottaa tarkkoja kuvia 100-6400 herkkyyksien raameissa. Saat tehtyä sillä myös 4K UHD videota 30 tai 25 kuvaa sekunnissa. 125x optinen zoomi Dual Detect Optical Vibration Reduction kuvanvakaimella pitää (76)
   Nikon P1000 125X Zoom
   • 00018208953370
   • 5580499
   • VQA060EA
   4
   good_buy
   1049.00 EUR
  • Panasonic Lumix DMC-FZ300 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119119543.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/58730224.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217566853.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175021195.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232208049.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic Lumix DMC-FZ300 Musta Lumix DMC-FZ300 Musta Lumix DMC-FZ300 Musta Superzoom mahdollistaa eläväntuntuiset kuvat. 25600 mm:n zoom ja suuri F2.8-aukko 25600 mm:n LEICA DC VARIO-ELMARIT -objektiivissa on suuri F2.8-aukko. Saat kuvan kaukanakin olevasta kohteesta, vaikka se liikkuisi nopeasti. Jatkuva F2.8-kapasiteetti tehostaa kuvausta vähäisessä valossa koko zoomausalueella. (70)
   Panasonic Lumix DMC-FZ300 Musta
   • 05025232830671
   • 05025232830664
   • 05025232830657
   • DMC-FZ300EPK
   • 000000000000220565
   • DMC-FZ300EFK
   • DMC-FZ300EG-K
   • DMC-FZ300EGK
   • PANDMCFZ300
   • 2358471
   • 5025232830657
   4
   good_buy
   489.18 EUR
  • Canon Powershot G7 X Mark II
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158142410.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149915.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96037455.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96037458.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158142408.jpg?ts=1
   Canon Canon Powershot G7 X Mark II Powershot G7 X Mark II Powershot G7 X Mark II Digitaalinen kamera, kompakti, 20.1 MP, 1080p / 59.95 fps, 4.2x optinen zoomi, Wi-Fi, NFC (62)
   Canon Powershot G7 X Mark II
   • 01000000173178
   • 04549292056365
   • 08030207007153
   • 8637660
   • 1066C002
   • 3170479
   • 1066C002AA
   • POWSG7XM2B
   • 000000000000226970
   4
   good_buy
   502.90 EUR
  • Canon EOS 250D + 18-55 IS Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140659021.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229578410.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208543263.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146929.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150589518.jpg?ts=1
   Canon Canon EOS 250D + 18-55 IS Musta EOS 250D + 18-55 IS Musta EOS 250D + 18-55 IS Musta Peiliheijastuskamera kääntyvällä näytöllä ja 4K-videotallennuksella. EOS 250D on kevyt ja kompakti, joten se on helppo ottaa mukaan spontaaneihin seikkailuihin ja matkoille. Kääntyvän näytön avulla voit ottaa kuvia ja kuvata videota hankalista kulmista. Voit jopa kääntää näyttöä itseesi päin, niin voit vlogata kätevästi ja ottaa tyylikkäitä selfie-kuvia. (33)
   Canon EOS 250D + 18-55 IS Musta
   • 04549292132717
   • 01000000209853
   • 4549292132717
   • 3454C002
   • 3454C002AA
   • 6151985
   5
   good_buy
   604.80 EUR
  • Canon EOS 90D JÄRJESTELMÄKAMERA RUNKO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146146159.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237396104.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163745364.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163745363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237396100.jpg?ts=1
   Canon Canon EOS 90D JÄRJESTELMÄKAMERA RUNKO EOS 90D JÄRJESTELMÄKAMERA RUNKO EOS 90D JÄRJESTELMÄKAMERA RUNKO Canon EOS 90D DSLR- kameran runko pitää sisällään 32,5 megapikselin APS-C CMOS -kennon, joka tuottaa huipputerävät kuvat ja 4K-videot yhdessä Dual Pixel CMOS AF -automaattitarkennuksen ja laajan ISO-herkkyyden kanssa. WiFI- ja Bluetooth-yhteydet. (15)
   Canon EOS 90D JÄRJESTELMÄKAMERA RUNKO
   • 04549292138627
   • 04549292138337
   • 4549292138627
   • 3616C003
   • 3616C003AA
   • 6431105
   8
   good_buy
   1091.90 EUR
  • Canon PowerShot G7 X Mark III -digikamera, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150526632.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144683860.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237384104.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144378706.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158147033.jpg?ts=1
   Canon Canon PowerShot G7 X Mark III -digikamera, Musta PowerShot G7 X Mark III -digikamera, Musta PowerShot G7 X Mark III -digikamera, Musta Striimaa ja luo huippulaatuista sisältöä sosiaaliseen mediaan Canon PowerShot G7 X Mark III -digikameralla. Kameralla otat valokuvat ja 4K-videot suurella tarkkuudella jopa heikoissa valaistusolosuhteissa. (29)
   Canon PowerShot G7 X Mark III -digikamera, Musta
   • 04549292137736
   • 3637C002AA
   • 4549292137736
   • 3637C002
   • 6295159
   5
   good_buy
   702.90 EUR
  • DJI - Avata Fly More Kit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247651119.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247654660.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243591148.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243279826.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246647821.jpg?ts=1
   DJI DJI - Avata Fly More Kit - Avata Fly More Kit - Avata Fly More Kit DJI Avata Fly More Kit -pakkaus sisältää DJI Avata akkujen latauskeskuksen sekä kaksi älykästä lentoakkua paljon lentävälle. Pakkauksen avulla pidät akut ladattuina ja aina valmiina uuteen seikkailuun. (15)
   DJI - Avata Fly More Kit
   • 06941565936448
   • CP.FP.00000071.01
   • CP.FP.00000071
   7
   good_buy
   262.90 EUR
  • Canon PowerShot SX740 HS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137754177.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158279453.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158279452.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158279454.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155307483.jpg?ts=1
   Canon Canon PowerShot SX740 HS PowerShot SX740 HS PowerShot SX740 HS 40x optisella zoomilla, huippunopealla DIGIC-prosessorilla ja erinomaisella 4K-resoluutiolla varustettu taskukokoinen PowerShot SX740 HS -kamera on monipuolinen ratkaisu 20,3 megapikselin kuvien ottamiseen. (54)
   Canon PowerShot SX740 HS
   • 04549292118988
   • 5431739
   • 2955C002
   • 000000000000255928
   • 2955C002AA
   3
   good_buy
   352.90 EUR
  • Canon EOS M50 Mk II 15-45mm - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174828885.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204582215.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204582678.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204582680.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177529189.jpg?ts=1
   Canon Canon EOS M50 Mk II 15-45mm - Black EOS M50 Mk II 15-45mm - Black EOS M50 Mk II 15-45mm - Black Jos olet sisällöntuottaja, EOS M50 Mark II on täydellinen vaihtoehto älypuhelimelle. Se tarjoaa uusia tapoja pitää yhteyttä yleisöösi ja huomattavasti parempaa kuvanlaatua. Tämä pieni vloggauskamera kuvaa ammattimaisen näköisiä valokuvia ja elokuvia matalalla syväterävyydellä ja erinomaisella suorituskyvyllä hämärässä. Lisää monipuolinen EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM -objektiivi, niin voit kuvata kaikenlaisia kohteita yhdellä objektiivilla. (24)
   Canon EOS M50 Mk II 15-45mm - Black
   • 04549292176438
   • 4728C007
   • 4728C007AA
   • 4549292176438
   5
   good_buy
   689.90 EUR
  • Panasonic Lumix DC-TZ200 kompaktikamera (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177746599.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150542212.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic Lumix DC-TZ200 kompaktikamera (musta) Lumix DC-TZ200 kompaktikamera (musta) Lumix DC-TZ200 kompaktikamera (musta) Panasonic DC-TZ200 täydellinen matkakumppani Panasonic Lumix DC-TZ200 mahdollistaa nautinnon vapaudesta tallentaa jokainen hetki kameralla, joka kulkee mukanasi ja on riittävän pieni taskuun laitettavaksi. Täydellinen kaikkia kohteita varten, menit sitten elävään kaupunkimaisemaan tai nauttimaan kauniista luonnosta. Tehokas 15-kertainen optinen zoomi ja suuren suorituskyvyn 20 megapikselin kenno tallentavat kallisarvoiset hetket ikiajoiksi.Tehokkaat toiminnot kompaktissa rungossa. Erinomainen kuvanlaatu päivällä ja yöllä Voit jatkaa seikkailujesi tallentamista pitkälle yöhön tehokkaan 1 tuuman 20 megapikselin kennon avulla, jolla saat enemmän yksityiskohtia, väriä ja selkeyttä vähäisessäkin valossa. Se, että aurinko laskee, ei tarkoita, että kamera pitää laittaa pois. 15-kertaisem optisen zoomin avulla voit ottaa kaikenlaisia kuvia. Leica DC-objektiivilla saat joustavuuden aina 24mm laajakulmasta 360mm zoomaukseen. Täydellinen uskomattomien kuvien ottamiseen sekä läheltä että kaukaa. (29)
   Panasonic Lumix DC-TZ200 kompaktikamera (musta)
   • 05025232877065
   • DC-TZ200EP-K
   4
   good_buy
   678.90 EUR
  • Nikon Coolpix B500
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133137858.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108749348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143415579.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146786224.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120406641.jpg?ts=1
   Nikon Nikon Coolpix B500 Coolpix B500 Coolpix B500 Nauti hämmästyttävästä kuvanlaadusta vaivattomasti Nikon COOLPIX B500: n avulla. Tutustu sen tehokkaaseen 40-kertaisella optisella zoomilla varustettuun NIKKOR-objektiiviin, joka on laajennettavissa 80-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi, ja erinomaisen vakauden takaavaan zoomauksen sivusäätimeen. (115)
   Nikon Coolpix B500
   • 08033737555613
   • 00018208949038
   • VNA952E1
   1
   good_buy
   most_sold
   284.99 EUR
  • Hasselblad X2D 100c (ilman objektiivia)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245719837.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221735944.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245612106.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246583744.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246583743.jpg?ts=1
   Hasselblad Hasselblad X2D 100c (ilman objektiivia) X2D 100c (ilman objektiivia) X2D 100c (ilman objektiivia) Toimitukset ovat alkaneet. (112)
   Hasselblad X2D 100c (ilman objektiivia)
   • 07392544117218
   • 07392544114231
   • 7392544114231
   1
   good_buy
   8699.00 EUR
  • Sony a7 III ILCE-7M3K + FE 28-70 f/3.5-5.6 OSS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158147825.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146170053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158147826.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106821067.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106821070.jpg?ts=1
   Sony Sony a7 III ILCE-7M3K + FE 28-70 f/3.5-5.6 OSS a7 III ILCE-7M3K + FE 28-70 f/3.5-5.6 OSS a7 III ILCE-7M3K + FE 28-70 f/3.5-5.6 OSS Sony A7 III + Sony FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS - Erinomainen paketti kuvaukseen aloitukseen Sonyn odotettu täyden kennon peilitön järjestelmäkamera ja kittiputki kiedottuna kauniiseen pakettiin. Hyvä valinta jos haluaa aloittaa erinomaisella rungolla ja lisäillä objektiivejä pikkuhiljaa. Sony FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS toimii erinomaisesti perusnäppäilyyn ja maisemakuvaukseen. Lasi on kyllä terävä, sen suurin puute on valovoima. Jos haluat suoraan aloittaa huippuoptiikalla, suosittelemme Sony A7 III kaveriksi joko Tamronin 28-75mm f/2.8 XRD:tä tai Sony A7 III + Sony 24-105mm f/4 OSS tuotepakettia. Sony A7 III on yksi Sonyn tärkeimpiä ja myydyimpiä kameroita, se loistaa joka osa-alueella ja on varma valinta mihin tahansa kuvaukseen. Käyttäjää hemmotellaan ominaisuuksilla, joita ei tämän hintaluokan kameroista normaalisti löydy. Jos haluat tietää tarkemmin Sony A7 III:sta, suosittelemme lukemaan täydet tuotetiedot tästä 24 Megapixelin Exmor R BSI CMOS sensori BIONZ X kuvaprosessori & LSI - (27)
   Sony a7 III ILCE-7M3K + FE 28-70 f/3.5-5.6 OSS
   • 04548736079748
   • 01000000203462
   • ILCE7M3KB.CEC
   • 5128915
   4
   good_buy
   deal
   2202.90 EUR
  • Panasonic Lumix TZ95
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150521238.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172319556.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197636006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152044724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144028978.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic Lumix TZ95 Lumix TZ95 Lumix TZ95 . (27)
   Panasonic Lumix TZ95
   • 05025232894406
   • DC-TZ95EP-K
   4
   good_buy
   438.96 EUR
  • Sony ZV-1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158725759.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158725841.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158725840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204689742.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204689748.jpg?ts=1
   Sony Sony ZV-1 ZV-1 ZV-1 ZV-1 on suunniteltu sisällöntuotantoon. Siinä on selfieiden kuvaukseen sopiva kääntyvä LCD-näyttö, rungon kädensija ja kuvausvalo. Kolmen kotelon suuntamikrofoni ja tuulisuoja takaavat selkeän äänentallennuksen ilman kohinaa. (8)
   Sony ZV-1
   • 05013493389571
   • 6884061
   • ZV1BDI.EU
   • 5013493389571
   9
   good_buy
   deal
   852.90 EUR
  • Canon PowerShot SX430 IS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209130155.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75001179.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75001183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75001177.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75001182.jpg?ts=1
   Canon Canon PowerShot SX430 IS PowerShot SX430 IS PowerShot SX430 IS Suuri 45x zoom Kuvaa kauniit yksityiskohdat kaukaakin tällä pienikokoisella kameralla, jossa on tehokas 45x optinen zoom. Helposti mukana kulkeva ja mukavan tuntuinen kamera on täydellinen kumppani tärkeisiin hetkiin. (66)
   Canon PowerShot SX430 IS
   • 04549292083446
   • 01000000193169
   • 9301303
   • 1790C002
   • 3931883
   • 1790C002AA
   2
   good_buy
   232.90 EUR
  • Sony Cyber-shot RX10 IV
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161777592.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237167330.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113050034.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237167339.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113050036.jpg?ts=1
   Sony Sony Cyber-shot RX10 IV Cyber-shot RX10 IV Cyber-shot RX10 IV Erinomaisella zoomilla varustetulla Sony Cyber-Shot RX10 Mark 4 -digitaalikameralla otat eläviä kuvia upealla laadulla. Kamerassa on edistynyt kuvaprosessori, nopea automaattitarkennus ja 4K-videokuvaus. (24)
   Sony Cyber-shot RX10 IV
   • 04548736074088
   • 04548736074064
   • DSCRX10M4.CE3
   • DSC-RX10M4.CE3
   • 4706189
   • DSC-RX10M4
   • DSCRX10M4
   4
   good_buy
   1699.00 EUR
  • Fujifilm X100V hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204716470.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160484860.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155507985.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160484824.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158434544.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm X100V hopea X100V hopea X100V hopea Säänkestävä kompaktikamera 4K-videokuvauksella ja tarkalla objektiivilla (38)
   Fujifilm X100V hopea
   • 04547410423426
   • 1012685
   • 4547410423426
   • 16642965
   3
   good_buy
   1629.00 EUR
  • Nikon D780
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150887818.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158140647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237448623.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237448626.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237448634.jpg?ts=1
   Nikon Nikon D780 D780 D780 Digitaalinen kamera, SLR, 24.5 MP, Full Frame, 4K / 30 fps, vain runko, Wi-Fi, Bluetooth (11)
   Nikon D780
   • 04960759904157
   • VBA560AE
   • 4960759904157
   6
   good_buy
   2292.90 EUR
  • Canon Powershot SX70 HS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237312609.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143243387.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143208961.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158397570.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143208946.jpg?ts=1
   Canon Canon Powershot SX70 HS Powershot SX70 HS Powershot SX70 HS PowerShot SX70 HS (53)
   Canon Powershot SX70 HS
   • 08714574660110
   • 04549292119169
   • 01000000190045
   • 5782145
   • 3071C002AA
   • 3071C002
   2
   544.80 EUR
  • Sony DSC RX100 Mark 6
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149136748.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143418927.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150592583.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115799672.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237284150.jpg?ts=1
   Sony Sony DSC RX100 Mark 6 DSC RX100 Mark 6 DSC RX100 Mark 6 Sony Cyber-shot DSC-RX100 VI - Täydellinen pokkari? Sony Cyber-shot DSC-RX100 VI tarjoaa enemmän kättä pidempää ja tehoa kuin edeltäjänsä, Sonyn taskukokoinen voimanpussi on täynnä päätä huimaavia stilli ja video ominaisuuksia. Aiemmista sarjan kameroista poiketenSony Cyber-shot DSC-RX100 VI on varustettu huomattavasti pidemmällä zoomilla. 24-200mm (kino kokoon suhteutettuna) oleva ZEISS Vario-Sonnar T* linssi kattaa laajasta kulmasta telefotoon hyvin joustavan polttovälin. Uudistetusta linssi designista kaiken irti ottava 20,1 megapikselin Exmor RS CMOS kenno yhdistettynä Bionz X kuva prosessoriin mahdollistaa nopean kuvauksen jopa 24 kuvaa sekunnissa, ISO 12800 herkkyyksillä. Mukana tietysti myös 4K UHD video tallennus. Kennon design pitää sisällääm 315 pisteen hybridi autofokusjärjestelmän, jolla saavutetaan nopea ja tarkka tarkennus, ja kohteen seuranta sekä stilli ja video moodeissa. Stäkätty design ja kennon taustavalaisu antavat myös aikaisempaan verrattuna paremmat lopputuloks (15)
   Sony DSC RX100 Mark 6
   • 04548736083318
   • 01000000208375
   • 04548736083295
   • DSC-RX100M6
   • DSCRX100M6.CE
   • 5273197
   • DSCRX100M6.CE3
   • DSCRX100M6
   5
   982.90 EUR
  • Panasonic DC-S5KE-K LUMIX S5 KAMERA + 20-60MM OBJEKTIIVI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168159625.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235028992.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239384112.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239384108.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239384115.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DC-S5KE-K LUMIX S5 KAMERA + 20-60MM OBJEKTIIVI DC-S5KE-K LUMIX S5 KAMERA + 20-60MM OBJEKTIIVI DC-S5KE-K LUMIX S5 KAMERA + 20-60MM OBJEKTIIVI Panasonic Lumix DC-S5KE-K on kompakti kamera, joka on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat DSLR-kameran monipuolisuutta, uskomattomia still-kuvia ja elokuva laatuisia videoita yhdestä kamerasta. Kameran mukana tulee20-60MM objektiivi. Hyviä kuvia päivällä ja yöllä Kamerassa on 24,2 megapikselin kenno, joka tuottaa yksityiskohtaisia ja värikkäitä kuvia myös heikossa valaistuksessa. Kahden natiivin ISO-tekniikan avulla kamera voi ylittää huomattavasti yhden ISO-tekniikan dynaamisen alueen. Et koskaan menetä tärkeitä hetkiä Liikkuvan kohteen kuvaaminen voi olla haastavaa myös kokeneemmalle valokuvaajalle. Kamera ratkaisee tämän ongelman 4K Photo -toiminnolla. Se tallentaa 4K-videon (60 kuvaa sekunnissa), josta voit valita menestyneimmän kehyksen täydelliselle valokuvalle. Näin sa (10)
   Panasonic DC-S5KE-K LUMIX S5 KAMERA + 20-60MM OBJEKTIIVI
   • 05025232940080
   • 114688
   • DC-S5KE-K
   6
   2290.28 EUR
  • Panasonic Lumix kompaktikamera DC-LX100M2EP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153621870.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119323475.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic Lumix kompaktikamera DC-LX100M2EP Lumix kompaktikamera DC-LX100M2EP Lumix kompaktikamera DC-LX100M2EP The LX100 II combines an advanced sensor with a fast lens and manual operation. It offers a superior level of creative control. (27)
   Panasonic Lumix kompaktikamera DC-LX100M2EP
   • 05025232885015
   • DC-LX100M2EP
   3
   895.28 EUR
  2 18
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Olympus DEFAULT
    • olympus
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Full HD -videokuvaus DEFAULT
    • 1920_x_1080
    • 3840_x_2160
    • 4096_x_2160
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Kameratyyppi (kameratyyppi):
   • Bridge-kamera (bridge_kamera)
   • Järjestelmäkamera (ja_rjestelma_kamera)
   • Kompakti kamera (kompakti_kamera)
   • Kompaktit järjestelmäkamera (kompaktit_ja_rjestelma_kamera)
   • Medium format camera (medium_format_camera)
   • Vedenalainen kamera (vedenalainen_kamera)
  • Merkki (brand):
   • Canon (canon)
   • Nikon (nikon)
   • Olympus (olympus)
   • Sony (sony)
   • Panasonic (panasonic)
   • Fujifilm (fujifilm)
   • Agfa (agfa)
   • Aquapix (aquapix)
   • Brinno (brinno)
   • Bushnell (bushnell)
   • DJI (dji)
   • Easypix (easypix)
   • Epson (epson)
   • FLIR (flir)
   • Hasselblad (hasselblad)
   • Ilford (ilford)
   • Kodak (kodak)
   • Lastolite (lastolite)
   • Leica (leica)
   • Lomography (lomography)
   • Manfrotto (manfrotto)
   • Paralenz (paralenz)
   • Profoto (profoto)
   • Ricoh (ricoh)
   • Rollei (rollei)
   • SeaLife (sealife)
   • Seek (seek)
   • Seek Thermal (seek_thermal)
   • Sigma (sigma)
   • SJCAM (sjcam)
   • Vtech (vtech)
  • Malli (group):
   • Canon EOS 5D Mark IV (canon_eos_5d_mark_iv)
   • Canon EOS 6D Mark II (canon_eos_6d_mark_ii)
   • Canon EOS 77D (canon_eos_77d)
   • Canon EOS 80D (canon_eos_80d)
   • Canon EOS 200D (canon_eos_200d)
   • Canon EOS 800D (canon_eos_800d)
   • Canon EOS 2000D (canon_eos_2000d)
   • Canon EOS 4000D (canon_eos_4000d)
   • Canon EOS M100 (canon_eos_m100)
   • Canon EOS M50 (canon_eos_m50)
   • Canon EOS M6 (canon_eos_m6)
   • Canon EOS R (canon_eos_r)
   • Canon IXUS 285 (canon_ixus_285)
   • Canon Powershot G1 X (canon_powershot_g1_x)
   • Canon Powershot G7 X (canon_powershot_g7_x)
   • Canon Powershot SX430 IS (canon_powershot_sx430_is)
   • Canon Powershot SX620 HS (canon_powershot_sx620_hs)
   • Canon Powershot SX70 HS (canon_powershot_sx70_hs)
   • Fujifilm Instax (fujifilm_instax)
   • Fujifilm X-E3 (fujifilm_x_e3)
   • Fujifilm X-T2 (fujifilm_x_t2)
   • Fujifilm X-T20 (fujifilm_x_t20)
   • Hasselblad X1D (hasselblad_x1d)
   • Kodak Minishot (kodak_minishot)
   • Kodak Pixpro AZ152 (kodak_pixpro_az152)
   • Leica M10-P (leica_m10_p)
   • Lomography Diana Mini (lomography_diana_mini)
   • Nikon Coolpix P1000 (nikon_coolpix_p1000)
   • Nikon D3500 (nikon_d3500)
   • Nikon D5600 (nikon_d5600)
   • Nikon D750 (nikon_d750)
   • Nikon D7500 (nikon_d7500)
   • Nikon D850 (nikon_d850)
   • Nikon W300 (nikon_w300)
   • Nikon Z6 (nikon_z6)
   • Nikon Z7 (nikon_z7)
   • Olympus OM-D E-M1 (olympus_om_d_e_m1)
   • Olympus OM-D E-M1 Mark II (olympus_om_d_e_m1_mark_ii)
   • Olympus OM-D E-M10 (olympus_om_d_e_m10)
   • Olympus OM-D E-M10 Mark III (olympus_om_d_e_m10_mark_iii)
   • Olympus Tough Tg-6 (olympus_tough_tg_6)
   • Panasonic Lumix DC-FZ300 (panasonic_lumix_dc_fz300)
   • Panasonic Lumix DC-FZ82 (panasonic_lumix_dc_fz82)
   • Panasonic Lumix DC-G9 (panasonic_lumix_dc_g9)
   • Panasonic Lumix DC-GH5 (panasonic_lumix_dc_gh5)
   • Panasonic Lumix DC-GH5S (panasonic_lumix_dc_gh5s)
   • Panasonic Lumix DC-GX9 (panasonic_lumix_dc_gx9)
   • Panasonic Lumix DC-TZ200 (panasonic_lumix_dc_tz200)
   • Panasonic Lumix DMC-FZ1000 (panasonic_lumix_dmc_fz1000)
   • Panasonic Lumix DMC-FZ2000 (panasonic_lumix_dmc_fz2000)
   • Panasonic Lumix DMC-G80 (panasonic_lumix_dmc_g80)
   • Panasonic Lumix DMC-GX80 (panasonic_lumix_dmc_gx80)
   • Panasonic Lumix DMC-LX100 (panasonic_lumix_dmc_lx100)
   • Panasonic Lumix DMC-LX15 (panasonic_lumix_dmc_lx15)
   • Panasonic Lumix DMC-TZ100 (panasonic_lumix_dmc_tz100)
   • Panasonic Lumix DMC-TZ80 (panasonic_lumix_dmc_tz80)
   • Ricoh GR II (ricoh_gr_ii)
   • Sony A7R III (sony_a7r_iii)
   • Sony Alpha A6000 (sony_alpha_a6000)
   • Sony Alpha A7 Mark II (sony_alpha_a7_mark_ii)
   • Sony Alpha A7 Mark III (sony_alpha_a7_mark_iii)
   • Sony Alpha A7S (sony_alpha_a7s)
   • Sony Alpha A9 (sony_alpha_a9)
   • Sony Cybershot DSC-RX100 III (sony_cybershot_dsc_rx100_iii)
   • Sony Cybershot DSC-RX100 V (sony_cybershot_dsc_rx100_v)
   • Sony Cybershot DSC-WX350 (sony_cybershot_dsc_wx350)
   • Sony Cybershot DSC-WX500 (sony_cybershot_dsc_wx500)
   • Sony RX100 VI (sony_rx100_vi)
  • Hinta (price):
   • < 710 € (budget)
   • 710 € - 1 120 € (price_2)
   • 1 120 € - 2 190 € (price_3)
   • ≥ 2 190 € (price_4)
  • Kameran kokonaisresoluutio (megapikseliä) (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia_):
   • < 20 MP (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__1)
   • 20 MP - 24 MP (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__2)
   • 24 MP - 26 MP (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__3)
   • ≥ 26 MP (kameran_kokonaisresoluutio_megapikselia__4)
  • Optinen zoomi (optinen_zoomi):
   • < 5x Zoom (optinen_zoomi_5)
   • 5x - 10x Zoom (optinen_zoomi_5_10)
   • 10x - 30x Zoom (optinen_zoomi_10_30)
   • > 30x Zoom (optinen_zoomi_30)
  • Kuvanvakain (kuvan_vakauttaja):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Videokuvan resoluutio (maksimi_resoluutio):
   • 640 x 480 pikseliä (640_x_480)
   • 1280 x 720 pikseliä (1280_x_720)
   • 1920 x 1080 pikseliä (1920_x_1080)
   • 3840 x 2160 pikseliä (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 pikseliä (4096_x_2160)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • HDMI (hdmi)
   • HDMI (Type A) (hdmi_type_a_)
   • micro HDMI (micro_hdmi)
   • micro USB (micro_usb)
   • Micro-HDMI (Type D) (micro_hdmi_type_d_)
   • Mini HDMI (mini_hdmi)
   • mini USB (mini_usb)
   • Mini-HDMI (Type C) (mini_hdmi_type_c_)
   • USB (usb)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi