x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kamerat

  • Yleiset tiedot

   Digikameroiden väliset erot, erilaiset mahdollisuudet ja hintaerot suurenevat entisestään. Siksi valinnan tekeminen vaikeutuu. Auttaaksemme sinua valinnan tekemisessä annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • digikameratyypit kamera
    • digitaalinen automaattikamera
    • digitaalinen järjestelmäkamera
   • digikameran toiminnot
   • digikameran teknisiä tietoja
   • nykyajan digikamerat
   • juuri sinulle sopiva digikamera
   • digikameroiden lisäosia
   • suosittuja digikameramerkkejä

   Katso käytettyjä kameroita Nettimarkkina.com:sta

   Ostovinkkejä
   Digikameraa hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. LCD-näyttö: Haluatko digikameran lcd-näytöllä vai ilman? Näyttö auttaa sinua ottamaan kuvan, jolla näet kaiken ja sinun ei tarvitse tähystää etsimen läpi. Se kuitenkin kuluttaa paljon akkua. Vaihtoehtoisesti voit valita elektronisen etsimen. Sillä pystyt näkemään paremmin ja lisäksi se kuluttaa vähemmän akkua. 
   2. Digitaalisilla järjestelmäkameroilla kuvia otetaan yhä katsomalla etsimen läpi. Uusimmissa malleissa on myös reaaliaikainen lcd-näyttö, jonka avulla kuvia voi ottaa, mutta tämän toiminnon ansiosta uudemmat mallit myös maksavat hieman enemmän. Harkitse siis digitaalista järjestelmäkameraa hankkiessa, haluatko aktiivisen lcd-näytön, vai riittääkö se, että kuvan näkee lcd-näytöllä vasta kuvan oton jälkeen.
   3. HUOM! Kaikki kamerat eivät toimi Macilla, Linuxilla tai Windowsin kaikilla versioilla. Lue tekniset tiedot kunnolla ja varmista, että kamerasi voidaan liittää omaan PC:hen tai Maciin.
   4. Digikameroita tehdään aina vaan suuremmalla ja suuremmalla resoluutiolla. Pikselimäärän sijaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota esim. optiseen zoomiin, koska pikseleitä nykyajan kameroissa on kyllä riittävästi normaali kuvaamiseen.
   5. Selvitä etukäteen minkälaiseen käyttöön kameraa hankit. Siten vältyt maksamasta turhaan toiminnoista, joita et välttämättä tarvitse.

   Oletko valmis ostamaan digikameran jo näiden ostovinkkien jälkeen? Vertaa tuotteita täällä! 


   valokuvausDigikameratyypit
   Digikamerat on helppo jakaa kahteen ryhmään: automaattikamerat (nämä voidaan jakaa edelleen kompaktikameroihin ja ultrakompaktikameroihin)ja järjestelmäkamerat. Automaattikamerat sopivat tavalliseen arkikäyttöön, eli tilanteisiin, joissa hyviä kuvia halutaan ottaa nopeasti ja helposti. Järjestelmäkamera sopii edistyneelle harrastajalle ja ammattilaiselle. Ammattikuvaajien sivut antavat uusia ideoita kuvien ottoon. Alla tarkempi selvitys erikseen automaattikameroista ja digitaalisista järjestelmäkameroista.

   Digitaalinen automaattikameradigikamera
   Automaattikamerat ovat pieniä ja helppoja kantaa mukana. Tosin ne ovat usein kuitenkin hieman liian isoja housun taskuun työnnettäväksi, johon ultrakompaktikamera  sopii mainiosti. Ultrakompaktikamerat maksavat kuitenkin hieman enemmän kuin kompaktikamerat.
   Automaattikamerat ovat helppoja käyttää. ’Tähtää ja laukaise’- tyyli sopii mainiosti automaattikameralle. Harrastelijakin pystyy hyötymään automaattikameran toiminnoista sen verran, ettei välttämättä ole tarpeellista hankkia järjestelmäkameraa, vaikka olisikin hieman ahkerampi kuvaaja. Monissa automaattikameramalleissa on nykyään suhteellisen hyvä zoom ja kuvanvakain, joiden avulla kuvaamiseen saa lisää joustavuuttaa, mahdollisuuksia ja laatua. Sen lisäksi digikameroilla voi usein kuvata videopätkiä. Toisin sanoen automaattinen digikamera voi nimestään huolimatta omata monia säädettäviä toimintoja, jotka saa kompaktissa muodossa ja hyvään hintaan.

   järjestelmäkameraDigitaalinen järjestelmäkamera
   Edistyneemmät harrastelijat ja ammattilaiset käyttävät kuvaamiseen digitaalista järjestelmäkameraa. Järjestelmäkamera hyödyntää peilejä ja prismoja, jotta linssin läpi tuleva valo saadaan muodostettua kuvaksi etsimelle. Kuvan otto hetkellä etsimelle muodostettu kuva tallennetaan kameran muistiin.
   Runko ja linssi myydään usein erikseen. Linssejä voi yhteen runkoon ostaa useampia. Linssien avulla kuviin saadaan erilaisia efektejä. Esimerkkejä erilaisista linsseistä ovat laajakuvalinssit ja telelinssit.
   Automaattidigikameroihin verrattuna järjestelmäkameroiden säätöjä voi muuttaa laajemmalla skaalalla. Järjestelmäkameroiden kesken säätöjen laajuudessa on myös eroja, joten ennen kameran hankintaa kannattaa selvittää omat toiveet kameran mahdollisuuksista.
   Järjestelmäkamerassa on suurempi sensori kuin automaattikamerassa. Suuremman sensorin etuja ovat:

   • Yksityiskohdat tulevat paremmin esille
   • Kameraa voi käyttää vähemmässä valossa
   • Liikkuvaa kuvaa saa tallennettua tarkemmin, eli esim. urheilutapahtumien kuvaaminen onnistuu paremmin kuin kompaktikameralla.
     
    Digikameran toiminnot
    Digikameralla pystyy paljon muuhunkin kuin kuvien ottamiseen. Kuvan oton jälkeen lcd-näytöltä pystyy katsomaan millainen kuvasta tuli. Aikaisemmin otettuja kuviakin pystyy selaamaan. Kuvan otto tapahtuu kompaktikameroissa lcd-näytön avulla, eikä etsimen läpi katsoen. Lcd-näyttö tosin kuluttaa patteria melkoisesti! Monilla digikameroilla voi myös videokuvata. Filmikuva on kuitenkin huonolaatuisempaa kuin still-kuvien laatu. Digikamera tallentaa ääntä filmaamisen yhteydessä, joten niissä on pieni mikrofoni. Muita digikameran toimintoja ovat:
   • Kuvanvakain
   • Digitaalinen zoom
   • Kasvontunnistin
   • Optinen zoom
   • Punasilmänesto
   • TV-out
   • Itselaukaisin

    
   Digikameran teknisiä tietoja
   Kameraa hankkiessa kannattaa tarkistaa seuraavat ominaisuudet: resoluutio, sensori, optinen zoom ja digitaalinen zoom. Alla jokaisesta pieni selvitys. Muita sanaselityksiä löytää digikameran teknisten tietojen selityksistä.

   Resoluutio (pikseleiden määrä)
   Valokuvamaailmassa pikseleiden määrä tuntuu olevan kaikki kaikessa. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta. Resoluutio määrittää oikeastaan vaan sen, kuinka suuria printtejä kuvista voi tehdä ilman, että laatu kärsii. Normaalikokoisen (10x15 cm) kuvan resoluutio on riittävä kun se on 3 megapixeliä. Kahdeksan pikseliä on nykyään erittäin suosittu määrä. Sillä saa tehtyä hyviä printtejä, jotka ovat kokoa 20x27 cm. Jos kuvasta haluaa tehdä esim. kanvaksen, jonka koko on 50x70, niin kannattaa kuvata 10 megapikselin resoluutiolla.

   Sensori
   Filmirullan sijaan kameroissa on nykyään sensori. Sensori koostuu tuhansista elektronisista soluista: pikseleistä. Pikselit reagoivat valoon ja muodostavat signaalia, joista vuorostaan muodostetaan kuva. Sensoreita on kahdenlaisia: CMOS-sensori (Complementary Metal Oxide Semiconductor) ja CCD-sensori (Charge-Coupled Device). Digikameroissa käytetään enimmäkseen CCD-sensoria, koska CCD-sensori muodostaa lähes kohinatonta kuvaa ja jakaa valon tasaisesti koko kuvan alueelle. CCD-sensorin haittapuolia on se, että ne ovat kalliita ja käyttävät enemmän energiaa. Suurimmat erot CMOS ja CCD sensorien välillä ovat:

   OminaisuusCMOSCCD
   Signaali Digitaalinen (bitti) Analoginen (voltti)
   Kohina Keskitaso Alhainen
   Teknologian taso Alhainen Korkea
   Reaktio Keskitaso Keskitasoa alhaisempi
   Dynamiikka (valaistusolosuhteiden skaala missä
   normaali sensori toimii)
   Keskitaso Korkea
   Kuvan kirkkauden jakauma Alhainen Korkea


   Optinen zoom
   Ehkäpä tärkein mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostovaiheessa on optinen zoom. Optinen zoomi on kameran linssissä oleva mekaniikka. Sillä voidaan kaukaisuudessa oleva kohde tuoda lähelle ilman että kuvan laatu heikkenee. Optinen zoomi takaa kuvan tarkkuuden. 1:3 zoom on yleinen digikameroissa tällä hetkellä. Se tarkoittaa, että kuvan saa tuotua kolme kertaa lähemmäksi ongelmitta. Superzoom kameroilla voi zoomata jopa 12 kertaisesti.

   Digitaalinen zoom
   Digitaalinen zoomi ei käytännössä ole niin hyvä kuin mitä paperilla näyttää. Digikameroilla voi usein zoomata digitaalisesti jopa 10 kertaiseksi. Digitaalinen zoomi 'paisuttaa' osan digitaalista kuvaa. Tällöin kuvan laatu kärsii, koska kuvapisteitä tarvitaan enemmän kuin niitä on käytettävissä. Kameran on silloin itse laskettava ylimääräiset kuvapisteet, jolloin kuvan yksityiskohdat kärsivät.

   Nykyajan digikamerat
   Tekniikka kehittyy nopeasti ja välillä on vaikea pysyä mukana. Siksi kerromme mitä ominaisuuksia nykyajan digikamera usein sisältää. 

   • Resoluutio (megapikselit): Tämän hetken digikameroissa voi olla jopa 18 megapikseliä.
   • Digitaalinen zoom: Uusimmissa digikameroissa on jopa 10 kertainen digitaalinen zoom. 
   • Optinen zoom: Yleinen optinen zoom on 3 kertainen, mutta myös 5 kertaiset ovat yleisiä. Järjestelmäkameroissa optinen zoom voi olla jopa 12 kertainen. 
   • Sensori: Yleisin käytössä oleva sensori on CCD-kenno, mutta joistakin laadukkaammista kameroista löytyy CMOS-kenno. 

   järjestelmäkamera

   Juuri sinulle sopiva digikamera
   Kaikki eivät käytä kameraa yhtä usein, eivätkä kaikki kaipaa kameraan monia eri toimintoja. Monelle hyvien kuvien ottaminen helposti ja yksinkertaisesti on pääasia. Alla kuvaus erilaisista käyttäjistä ja kameroista, jotka sopivat heille:

   Satunnainen kuvaaja: Kuvia otetaan synttäreillä ja lomilla tai muissa satunnaisissa tapahtumissa. Toiveena on, että kamera kulkee helposti mukana ja että kuvia saa otettua nopeasti ilman vaikeita säätöjä. Kun kuvia haluaa printata paperille, niin niistä printataan normaali kokoisia eikä julisteita. Valitse kompakti digikamera, jossa on 5-6 megapikseliä ja 3x optinen zoom. Tällainen kompaktikamera on pieni, kätevä kuljettaa mukana ja kuvia saa räpsittyä helposti ja nopeasti kaikenlaisissa tilanteissa.

   Harrastelija: Kuvien ottaminen on kivaa ja kuvaat paljon, mutta et halua, että siitä muodostuu liikaa pään vaivaa. Kameralla on kiva testata uusia tekniikoita, mutta haluat myös, että sillä voi käyttää nk. 'osoita ja laukaise'-tekniikkaa, mikäli tarve vaatii. Sen lisäksi haluat, ettei kuvaamiseen ja hyvien kuvien tekemiseen tarvita kaikenlaista ylimääräistä tavaraa. Valitse tässä tapauksessa digitaalinen kompaktikamera, jossa on 10 megapikseliä tai enemmän ja kokea optisen zoomin kerroin. Myös superzoomkameraa kannattaa harkita. Superzoomkamerassa on erittäin korkea optisen zoomin kerroin. 

   Edistynyt harrastaja/ammattilainen: Kamera on aina mukana ja otat kuvia kaikesta ja kaikista. Teet mieluiten kaikki asetukset automaattisesti, etkä välitä vaikka hyvien kuvien ottaminen vaatiikin painavamman kameran ja lisäosien mukana kuljettamista. Valitse digitaalinen järjestelmäkamera, jossa megapikseleitä enemmän kuin 10 ja optisen zoomini kerroin 12. Tämä riippuu tietenkin myös siitä minkälaista linssiä käytät.

   Jos kaipaa inspiraatiota valokuvaamiseen kannattaa vierailla valokuvaajabloggaajan sivuilla josta löytyy paljon tietoa kuvista/kuvaamisesta, sekä laitteiden testejä ja muiden kuvaajien haastatteluja.

   Digikameroiden lisäosia
   Digikameran mukana tulee yleensä aina lisäosia. Jos mukana ei tule juuri niitä lisäosia, mitä itse kaipaa, niin ne voi ostaa erikseen. Ennen kaikkea muistikortti, usb-kaapeli ja suojakotelo ovat tärkeitä lisäosia.

   Muisti on joko sisäisessä tai ulkoisessa muodossa. Yleensä 16-32 MB. Sen lisäksi voi ostaa lisämuistia. Lisätietoa muistikorteista, SD- tai MMC-korteista, muistitikuista ja xD-korteista löytyy kategoriasta muistikortit.

   Kuvia muokatakseen ne täytyy siirtää kameralta tietokoneelle. Tämän voi tehdä monella tavalla. Usb-kaapeli on yksi mahdollisuus, mutta myös kortinlukijaa voi käyttää tähän tarkoitukseen.

   Muita digikameroiden lisäosia ovat linssit, akut ja paristot, salamat ja kamerajalustat. Tutustu kameratarvikkeisiin täällä.

   Katso uutisia ja arvioita digikameroista Digikuvaus.fi sivuilta.

   Suosittuja digikameramerkkejä

   Suosittuja digikameramerkkejä ovat Canon, Olympus, Panasonic, Samsung ja Sony.

   Suosittuja kameroita:

   Canon EOS 

   Vertaile tässä kategoriassa digikameroita ja löydä parhaat tarjoukset

   Vinkkinä kuvaajalle: luontokuvaus voi olla hauskaa ja mielenkiintoista. Katso täältä luontokuvaajan kuvia, vinkkejä ja tekniikkaa maanpäältä sekä pinnan alta ja kokeile miltä luontokuvat näyttävät oman kameran kanssa.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mitä pitää ottaa huomioon digikameraa ostaessa?
   Markkinoilla on valtava määrä digitaalikameroita. Hinnat ja mallit eroavat aikalailla toisistaan. Ennen kameran ostamista on syytä kysyä itseltään mihin kameraa tulee käyttämään. Oletko tilannekuvaaja vai aito harrastaja? Haluatko muokata ja lähettää kuvia digitaalisesti, painattaa niitä vai asettaa niitä webbisivulle?
   Vastauksesta riippuen voit valita yksinkertaisen kameran, tai edistyksellisen laitteen, jossa on laajat käsinsäätömahdollisuudet.
   Useimmat valokuvaajat valitsevat automaattikameran, jolloin kuvaaminen tapahtuu pelkästään nappia painamalla. Suorittamalla kuitenkin itse kameran säädöt käsin, voi kuvan laatua parantaa, tai voit liittää siihen erikoisefektejä. Ennen kameran hankkimista on tehtävä laitetyypin valinta (automaattinen, puoliautomaattinen vai käsinsäädettävä).

   Mitä ovat megapikselit?
   Pixel on lyhenne sanoista 'picture element' (kuva-alkio). Pikselit ovat pieniä pisteitä, joista näytössä oleva digitaalinen kuva muodostuu. Mitä enemmän pikseleitä kuvassa on, sitä suurempi on näyttö- tai kuvaresoluutio. Näin ollen mitä enemmän pikseleitä, sitä yksityiskohtaisempi kuva.
   Kameroissa on 1:stä jopa 20:een megapikseliä. Jos kuvat tulostetaan kokoon 10x15, saa 3 megapikselin kameralla riittävän teräviä kuvia. Nykyään uudemmissa kameramalleissa on 7 tai 8 megapikseliä. Näiden kameroiden hinta-laatusuhde on kohdallaan.

   Voidaanko digitaalikuvia myös tulostaa?
   Kyllä, digitaalikuvia voi myös tulostaa. Niitä voi teettää useissa liikkeissä. Kuvat painetaan valokuvapaperille. Ne voi hakea liikkeestä itse, tai ne voidaan lähettää kotiin.
   Kuvat voi toimittaa liikeeseen digitaalisessa muodossa lähettämällä (nk. lataaminen), tai ne voi viedä liikeeseen muistikortilla.

   Tuleeko kameran mukana suomenkielinen käyttöohje?
   Useimmiten kyllä, mutta voi olla, että laitteen mukana tulee pelkästään englannin- tai saksankieliset ohjeet. Itse kameramerkin kotisivulta voi käyttöohjeen usein ladata haluamallaan kielellä.

   Sopivatko tämän hetkiset linssini/lisälaitteeni myös digitaalikameraan?
   Vain kalliimmissa kameroissa yhteensopivuus on mahdollista. Asia vaihtelee kameroittain ja merkeittäin. Lue erityisen tarkkaan laitteen tekniset tiedot ennen sen hankkimista. Digitaalikamerat ovat yleensä pienempiä ja kompaktimmassa muodossa kuin vastaavanlaiset analogiset kamerat.

   Kuinka monta kuvaa digitaalikameraan mahtuu?
   Tämä riippuu valitusta kuvan laadusta ja muistikapasiteetista. Lisäksi se riippuu valitusta resoluutiosta.
   Esimerkki: 5 megapikselin kameralla otettu kuva vie noin 2,5-3 MB kuvaa kohden. Sadalle kuvalle tarvitaan siis n 250-300 MB. 1 GB:n kokoiselle muistikortille saa jo hyvän määrän kuvia talteen.

  • Termien selitykset

   Alla lista digikameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Digitaalinen zoom
   Kameran digitaalinen zoomauskyky. Digitaalinen zoomi on zoomaamista suurentamalla digitaalisen kuvan määrättyä osaa. Toisin sanoen sen jälkeen kun kuva on otettu, suurennetaan siitä digitaalisesti yksi osa. Koska tässä sovelletaan digitaalista laskutoimitusta, ja "lähteessä" (kuva ilman digitaalista zoomausta) on vähemmän tietoa kyseessä olevasta kuvan osasta kuin mitä "tuloksen" pitää olla, saattaa kuvan laatu huonontua. Monet kamerat eivät salli suoraa digitaalista zoomausta. Ensin on suoritettava täysi optinen zoomaus ennen kuin digitaalisen zoomin toimintoa voidaan käyttää. Digitaalinen zoomaus on myös arka ihmiskäden tärinälle. Riittävä valaistus parantaa digitaalisesti zoomatun kuvan laatua. Kameran asettaminen vakaalle alustalle tai statiiviin auttaa myös.

   Esittelyvuosi
   Ilmoittaa vuoden, jolloin kamera tuli markkinoille.

   Hitain suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki.
   Hidas suljinnopeus on sama kuin pitkä valotusaika, esimerkiksi '15 sekuntia'. Tämä pitkän ajan kuluessa tulee kennolle linssin läpi valoa, jolloin siihen muodostuu kuva. Hitaita (pitkiä) valotusaikoja käytetään ennen kaikkea pimeässä ympäristössä, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoriteillä.

   ISO eli kameran valoherkkyys
   Automaattinen tarkoittaa, että kamera säätää ISO-arvon automaattisesti.
   Mikäli lisäksi ilmoitetaan lukuja, voi käyttäjä valita käsin toisen valoherkkyysasetuksen. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän valoa tarvitaan kuvan ottamiseen. Kameroilla, joiden ISO-arvot ovat 1600 tai sitä suuremmat, pystyy ottamaan infrapunakuvia, mikäli käytössä on infrapunalamppu.

   Itselaukaisin
   Kertoo onko kamerassa itselaukaisijatoiminto.
   Kun kamerassa on tämä toiminto, voidaan kamera säätää siten, että se ottaa kuvan pienen ajastuksen jälkeen. Tämä antaa mahdollisuuden ehtiä itsekin kuvaan.
   Kamera on tietenkin tällöin asetettava statiiville tai jollekin toiselle tukevalle alustalle.

   Järjestelmä
   Kertoo säätääkö kamera kaiken automaattisesti, vai voitko itse muuttaa asetuksia. Tällöin otetaan esimerkiksi huomioon onko mahdollista säätää ISO-arvoja, väritasapainoa, valotusta tai suljinaikaa käsin.

   Kenno
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppistä kennoa kamerassa käytetään. Kenno on digitaalikameran valoherkkä pinta. Valoherkkä pinta on siru, jossa on erittäin paljon valoantureita. CCD ja CMOS ovat eniten käytetyt kennotyypit. CMOS on edullisempi kenno kuin CCD. Se on hyvänlaatuinen, mutta siinä saattaa esiintyä 'kuvakohinaa' ja siinä voi olla huonompi valoherkkyys.

   • CCD on lyhennys sanoista 'Charge Coupled Device'. Digitaalikameroissa käytetään sekä lineaarista että tasaista CCD:tä. CCD:llä tallennetaan vain mustavalkokuvia. Värien määrittämiseksi kuva ohjataan punaisen, vihreän ja sinisen suodattimen läpi. Tämä on tärkeätä värien intensiteettiä varten. Yhdessä ne muodostavat jälleen kauniin kuvan. Tämä suodatustapa on syy siihen, miksi useissa kameroissa tehollisten megapikseleiden määrä on pienempi kuin kennoissa olevien pikseleiden määrä.
   • CMOS on lyhennys sanoista 'Complementary Metal Oxide Semiconductor'. CMOS-puolijohteet toimivat kahdella piirillä, yhdessä on negatiivinen ja toisessa positiivinen polariteetti (napaisuus). Koska kumpaakin piiriä ei voida käyttää samanaikaisesti, kuluttavat CMOS-sirut vähemmän energiaa kuin vain yhdentyyppistä transistoria käyttävät sirut. Tästä johtuen CMOS-kennolla on suuri etu paljon käytettyyn normaali-CCD:hen verrattuna.

   Kennomitat
   Tässä kohdassa kerrotaan minkä kokoista kennoa kamerassa käytetään. Tästä voi päätellä minkä muotoisia kuvia sillä voidaan ottaa. Suurempi ei tässä tapauksessa ole aina parempi.

   Käyttöjärjestelmä
   Tämä kertoo mikä käyttöjärjestelmä tukee tätä kameraa.
   Usein valmistaja ilmoittaa, että kamera toimii Windows-järjestelmällä, muttei tarkenna millä Windows-versiolla. Valmistajat unohtavat yleensä, että on myös muita käyttöjärjestelmiä, kuten MacOS X ja Linux. Moni digitaalikamera toimii jo erittäin hyvin MacOS X:llä, Linuxilla ja niistä johdetuilla käyttöjärjestelmillä.

   Liitännät
   Osoitus käytettävissä olevista liitäntämenetelmistä. Tämä kertoo miten kameran saa liitettyä tietokoneeseen kuvien ja filmien kopioimiseksi siitä koneeseen.

   Lisämuistit
   Ilmoittaa toimitetaanko kameran mukana muisti.
   Yleensä uuden digitaalikameran mukana tulee suhteellisen pieni muistiväline, jolla joka tapauksessa pääsee alkuun. Vakavaa valokuvausta varten on kuitenkin parasta hankkia suurempi muistiväline. 4 megapikselin kamera, jonka resoluutio on 2272x1704, ja joka on säädetty ottamaan mahdollisimman korkean resoluution kuvia, käyttää noin 1,5 MB kuvaa kohti. Mukana toimitettuun 16 MB:n muistiin voidaan näin ollen tallentaa vain 10–12 kuvaa.

   Lisätiedot sarjavalotus
   Ilmoitetaan useimmiten kuvien lukumäärällä (fps, frames per second, kuvaa sekunnissa).
   Esimerkki: "2,5 fps, max 2,5 kuvaa" kertoo, että kamera pystyy ottamaan 2,5 kuvaa sekunnissa, max 2,5 kuvaa ja pidättämään sitä kunnes kameran on pakko tallentaa tieto (hitaampaan) muistitietovälineeseen.

   Max. 35mm ekviv.
   Linssin maksimi polttopiste-etäisyys, joka vastaa perinteisen 50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n 'analogisen' kameran maksimi polttopiste-etäisyyttä.
   Esimerkiksi digitaalikameran CCD-sensori, jonka koko on 8,10 x 6,08 mm, on halkaisijaltaan 10,13 mm. Linssi, jonka polttopiste-etäisyys on 11,7 mm, tuottaa tälle sensorille saman 47 asteen kuvan kuin 50 mm:n linssi 'analogisessa' 35 mm:n kamerassa. Tämän kameran 11,7 mm:n linssi vastaa '50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n -polttopiste-ekvivalenttia'.
   Kuvaamalla tällä tavalla digitaalikameroiden linssejä, tulevat niiden valmistajat sellaisten digitaalikameroiden käyttäjiä vastaan, joilla on kokemusta 35 mm:n 'analogisista' kameroista.

   Max. aukko
   Digitaalikameran aukko on toistensa päällä liukuvista lamelleista muodostuva rengas. Sitä voi parhaiten verrata silmän iirikseen. Suurin aukon arvo kuvaa maksimi tarkennusetäisyyden (maks. 35 mm -ekvivalentti) ja linssin maksimi halkaisijan välistä suhdetta aukon ollessa täysin auki.
   Esimerkki: f/16 kuvaa himmenninaukkoa, joka on 1/16 polttopiste-etäisyydestä.

   Megapikselit
   Pikselien määrä määrää kuvan laadun. Se ilmoittaa kuinka monta "kuvapistettä" sensori käyttää lopullisen digitaalisen kuvan muodostamiseen. Me pyrimme ilmoittamaan tässä 'tehollisten' kuvapisteiden lukumäärän. Mitä suurempi määrä pikseleitä, sitä enemmän kuvassa näkyy yksityiskohtia. Mutta kuvan laatu ei välttämättä parane edelleen jos pikselien määrä kasvaa vielä miljoonalla. Muutkin tekijät, kuten linssi, sensorin värisuodatin ja digitaalinen kuvaprosessori ovat tärkeitä tekijöitä kuvan laatua määritettäessä.
   Jos kuvat tulostetaan kokoon 10x15, saa 2 megapikselin kameralla riittävän teräviä kuvia. Uusien kameramallien hinta-laatusuhde on kohdallaan, kun niissä on 3 tai 4 megapikseliä.

   Min. 35mm ekviv.
   Linssin minimi polttopiste-etäisyys, joka vastaa perinteisen 50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n 'analogisen' kameran minimi polttopiste-etäisyyttä.
   Esimerkiksi digitaalikameran CCD-sensori, jonka koko on 8,10 x 6,08 mm, on halkaisijaltaan 10,13 mm. Linssi, jonka polttopiste-etäisyys on 11,7 mm, tuottaa tälle sensorille saman 47 asteen kuvan kuin 50 mm:n linssi 'analogisessa' 35 mm:n kamerassa. Tämän kameran 11,7 mm:n linssi vastaa '50 mm:n linssillä varustetun 35 mm:n -polttopiste-ekvivalenttia'.
   Kuvaamalla tällä tavalla digitaalikameroiden linssejä, tulevat niiden valmistajat sellaisten digitaalikameroiden käyttäjiä vastaan, joilla on kokemusta 35 mm:n 'analogisista' kameroista.

   Min. aukko
   Digitaalikameran aukko on toistensa päällä liukuvista lamelleista muodostuva rengas. Sitä voi parhaiten verrata silmän iirikseen. Pienin aukko arvo kuvaa minimi tarkennusetäisyyden (min. 35 mm -ekvivalentti) ja linssin minimi halkaisijan välistä suhdetta aukon ollessa mahdollisimman pieni.
   Esimerkki: f/16 kuvaa himmenninaukkoa, joka on 1/16 polttopiste-etäisyydestä.

   Muistityyppi
   Kameran muistikapasiteettia voidaan yleensä kasvattaa muistikortilla (memory card). Eri kokoisia kortteja on saatavissa irrallaan ja lisäksi niitä voidaan lukea irrallaan kamerasta kortinlukijalla (cardreader). Markkinoilla on monentyyppisiä muistikortteja. Yleisiä ovat:

   • CF (Compact Flash)
   • SD (SecureDigital)
   • MMC (MultiMediaCard)

   Flash-muisti on turvallinen, erittäin luotettava tallennusmenetelmä, jossa ei käytetä ollenkaan virtaa sen jälkeen kun kuvat on kerran tallennettu. Kuvat vain poistetaan kun käyttäjä niin haluaa.

   Nestekidenäytön koko
   LCD-näytön halkaisijan pituus.

   Nopein suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

   Optinen zoom
   Optinen zoomi on zoomausta kameran linssin mekaniikalla. Optinen zoomi takaa kuvan tarkkuuden. Sillä voidaan kaukaisuudessa oleva kohde tuoda lähelle ilman että kuvan laatu heikkenee. Optisen ja digitaalisen zoomin välillä on suuri ero. Optinen zoomi toimii säätämällä mekaanisesti itse kameran linssiä. Tällä tavalla kuvan laatu pysyy samana, kun taas digitaalisessa zoomissa osa digitaalisesta kuvasta suurennetaan, jolloin laatu huononee koska siinä tarvitaan enemmän kuvapisteitä kuin mitä on käytettävissä. Kameran on näin ollen laskettava ylimääräiset kuvapisteet.

   Paino
   Kameran kokonaispaino. Yritämme ilmoittaa kameran painon patteri mukaan luettuna, mutta emme voi välttyä siltä, että tämä on joskus mahdotonta.

   Patterin tyyppi
   Kertoo käytetyn patterin tai akkutyypin. Tietyt kamerat toimivat AA-paristoilla (sormiparistot), toiset käyttävät akkua. Kummallakin on etunsa ja haittansa. AA-paristoita voi ostaa mistä tahansa kadunkulmasta, mutta ne kestävät vähemmän aikaa. Akut kestävät kauemmin kuin paristot, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava erillisellä akkulaturilla, joka ehkä onkin jäänyt kotiin.

   Punasilmänesto
   Punasilmäisyyden vähennys kaksoissalamalla.
   Monella kameralla voidaan vähentää salamavalon käytöstä johtuvaa tyypillistä punasilmäisyyttä väläyttämällä salamaa kaksi kertaa nopeasti peräkkäin. Ensimmäinen välähdys pienentää kuvattavan henkilön silmien silmäteriä, minkä jälkeen toisen välähdyksen hetkellä ne ovat sen verran pienentyneet, että 'punasilmäisyys' ei ole niin voimakasta.

   Resoluutio
   Osoitus kameralla otettavan kuvan suurimmasta resoluutiosta. Kuvia, joiden resoluutio on suuri, voidaan työstää helpommin koska niissä on enemmän tietoa käytettävissä kuin kuvassa, jonka resoluutio on alhainen. Resoluutio ilmoittaa kuinka monesta pikselistä kuva koostuu. Mitä suurempi resoluutio, sitä enemmän yksityiskohtia kuvatun kohteen väreistä kuvassa on. Kuitenkin seuraava pitää paikkansa: mitä suurempi resoluutio, sitä suuremmat tiedostot kameran muistivälineessä.

   Salama
   Ilmoittaa onko kamerassa salamavalo, tai vaihtoehtoisesti pystyykö se käyttämään salamavaloa. 'Hotshoe' on pidike, johon voidaan kiinnittää 'viisas salamavalo'. Tällainen salamavalo voi määrätä kameran kanssa parhaan tilaisuuteen sopivan salamatoiminnan. Lisäksi on digitaalisia kameroita, joihin voidaan erikoisliitännällä liittää ulkoisia salamavaloja. Tämän tyyppisiä salamavaloja käyttävät pääasiassa ammattikuvaajat, ja niitä on ennen kaikkea kalliimmissa digitaalikameroissa.

   Sarjavalotus
   Ilmoittaa pystyykö kameralla ottamaan sarja kuvia, joiden välinen aika on erittäin lyhyt. Tämä voi olla kätevää urheilusuoritusten tai nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamista varten.

   Sisäinen muisti
   Kameralla on oma sisäinen muisti. Sen koko ilmoitetaan megatavuina, lyhennettynä MB. Mitä suurempi MB-luku on, sitä enemmän kuvia voidaan tallentaa.

   Tallennusmuoto
   Ilmoittaa missä muodossa digitaalikuvat tallentuvat kameraan.
   JPEG- tai JPG-formaatista on hyvää vauhtia tulossa teollisuusstandardi. JPG-menetelmä pienentää raakaa kuvamateriaalia jättämällä pois tarpeetonta tietoa ja käyttämällä pakkaustekniikkaa hyväksi. Tällä tavalla voidaan JPG-formaatissa 1 megabitin muistiin tallentaa enemmän kuin raakaformaatissa TIFF.
   Kuten sanottu, TIFF on raakaformaatti. Siksi ne vievät enemmän muistitilaa, joten muistiin voidaan tallentaa vähemmän, mutta vieläkin paremmanlaatuisia kuvia.
   AVI-, MPEG- ja MJPEG-formaatteja käytetään animaatioiden ja filmien tallentamiseen.

   Tarkennus
   Ilmoittaa voidaanko kameran tarkennus suorittaa käsin, tapahtuuko se automaattisesti, vai onko se niiden yhdistelmä (esiintyy useimmin).

   • Automaattinen: kamera suorittaa itse tarkennuksen kohteeseen.
   • Puoliautomaattinen: kamera suorittaa itse tarkennuksen, mutta antaa käyttäjän tarvittaessa muuttaa sitä.
   • Käsin: käyttäjä voi suorittaa tarkennuksen itse kiertämällä käsin linssiä.

   TV-out
   Kertoo voidaanko kamera liittää televisioon, jotta kuvat ja/tai filmi voidaan näyttää TV-ruudulla. Yleensä liitäntä tapahtuu yhdistetyllä videokaapelilla. Urosliitin, joka SCART-muunninliittimellä liitetään TV:n SCART-liittimeen. Mikäli kameralla voidaan ottaa myös äänikuvia tai -filmejä, on kaapelissa yleensä lisäurosliitin äänen siirtämistä varten.

   Videokuvaus
   Ilmoittaa voidaanko kameralla ottaa videokuvaa (yleensä lyhyitä). Mikäli kamerassa on tämä toiminto, ja tieto on saatavilla, voidaan kohdasta 'videokuvausominaisuudet' löytää tiedot kameran kapasiteetista.

   Videokuvauksen tiedot
   Ilmoitetaan yleensä resoluutiona, ajanpituutena ja fps-lukumääränä. Fps tarkoittaa frames per second, eli kuvaa sekunnissa.
   Tyypillinen esimerkki: "320x200 15fps 30 s"

   Ääni
   Tässä kerrotaan voidaanko kameralla tallentaa kuvien ja filmien yhteydessä ääntä. Joissakin kameroissa on sisäänrakennettu pieni mikrofoni, jolla voidaan tallentaa ääntä otettuihin kuviin, tai filmiä kuvattaessa. Varo ettet pidä kättä mikrofonin päällä kuvauksen aikana.

    

   • Canon Laaja valikoima Canonin kameroita
   • Nikon Laaja valikoima Nikonin kameroita
   • Olympus Laaja valikoima Olympus-kameroita
   • Sony Laaja valikoima Olympus-kameroita
   • Järjestelmäkamerat SLR ja TLR Järjestelmäkamerat useissa eri merkeissä ja malleissa
   • Yli 20 Mpx Kamerat,joiden resoluutio yli 20 megapikseliä
   • Edulliset
   • Full HD -videokuvaus Full HD -video-ominaisuuden sisältävät digikamerat.
  • Olympus Om-d E-m10 Mark Ii + 14-42/3,5-5,6 Ez
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/41389715.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781125.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101188272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101188273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101188274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101807912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101807913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101807914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102153225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102568252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102568253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105208021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565361.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565362.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111266631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113484373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765010.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765013.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116458597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116839148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119119749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131104516.jpg
   Olympus Om-d E-m10 Mark Ii + 14-42/3,5-5,6 Ez (40)
   8.25 (1)
   Olympus Om-d E-m10 Mark Ii + 14-42/3,5-5,6 Ez
   Kelpo kamera ja edullinen hinta
   Olen käyttänyt paljon sitä. Turha hankkia kalliimpaa. 3/4 on nykyaikaa. Vanhoja laseja voi käyttää adapterilla.
   10.0
   0 10
   • Hämäräkuvaus
   • Pieni koko
   • adapterilla vanhat lasit
   • käytön opettelu
  Kamerat 7.8 (2)
  0 - 24
  • Canon PowerShot SX430 IS
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73950431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001173.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001179.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001182.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75001184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/91237018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284919.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102364303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102364305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102364306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102364307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102364308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102364310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102514752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102578341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102578342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107643633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108242233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111281867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111441425.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112112178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035312.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057501.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114463336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115179406.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115775260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115775261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115775262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115775263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115775264.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115775265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116541332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116962684.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117630185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117982980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119910789.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124904145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125136125.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130514817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131112079.jpg
   Canon PowerShot SX430 IS (43)
   Canon PowerShot SX430 IS
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   214.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   214.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   7
   good_buy
  • Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 Yksisilmäinen peiliheijastuskamera pakki 24.1MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103434051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103434052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103434053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436937.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821015.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110596223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110596224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111322174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113467885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109226825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115187087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115247886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115247887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115247888.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115247889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115247890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115247891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116070608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116840199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117002480.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117654805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119057859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119116108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123474293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124938381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125670800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126325058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131418785.jpg
   Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 Yksisilmäinen peiliheijastuskamera pakki 24.1MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta (40)
   Canon EOS 2000D BK 18-55 IS II EU26 Yksisilmäinen peiliheijastuskamera pakki 24.1MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   468.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   468.1, 3pv (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043715.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043718.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83269871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037581.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205583.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102421084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102577940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102577941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103894503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105694198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107442821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107641990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111284296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387699.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108415943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115179770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776215.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776216.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776217.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117630083.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119115589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122152289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124175100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124903539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125136121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100756000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160082.jpg
   Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Musta (30)
   Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   115.11, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   115.11, 6pv (offer_sdt_6_days)
   6
   good_buy
  • Fujifilm Instax Mini 9, Vaaleansininen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111291359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80837881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107475055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107762483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113036891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113036892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113036893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113036894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113036895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113036896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115173197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778505.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116839493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116966206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121570242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124908892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125486411.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126204907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126724466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131398322.jpg
   Fujifilm Instax Mini 9, Vaaleansininen (17)
   Fujifilm Instax Mini 9, Vaaleansininen
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   72.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   72.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
   good_buy
  • Canon PowerShot SX70 HS Bridge-kamera 20,3 MP 1/2.3" CMOS 5184 x 3888 pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120369859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121105812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122239770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24103885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429351.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429352.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120354502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125670769.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125670772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126089049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126899390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128203806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128715433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129767880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129808943.jpg
   Canon PowerShot SX70 HS Bridge-kamera 20,3 MP 1/2.3" CMOS 5184 x 3888 pikseliä Musta (38)
   Canon PowerShot SX70 HS Bridge-kamera 20,3 MP 1/2.3" CMOS 5184 x 3888 pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   578.46, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   578.46, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Olympus E-PL8 PANCAKE, VALKOINEN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102115104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71413679.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71413680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71413681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100949613.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284783.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284785.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284786.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102115106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102159689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102306524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102573736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869850.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869851.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869853.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869857.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102869860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103945117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105602375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105602376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105602377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110849829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111277174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115760593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115760594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115760595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115760596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115760597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115760598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118376911.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118852256.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119218603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122468609.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124898519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131109783.jpg
   Olympus E-PL8 PANCAKE, VALKOINEN (23)
   Olympus E-PL8 PANCAKE, VALKOINEN
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   405.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   405.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Canon EOS M100 Kompakti kamera 24.2MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86167168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87716897.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87833631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87833632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87833633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87833634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87833635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87833636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100751129.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097230.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102601137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820818.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106820823.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109119265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24103885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117597915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114309154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113537973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115182563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119115962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114904106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120188626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120249872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120390094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400823.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400824.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122207865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124918163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125733262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126272564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129522460.jpg
   Canon EOS M100 Kompakti kamera 24.2MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta (21)
   Canon EOS M100 Kompakti kamera 24.2MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   497.86, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   497.86, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Fujifilm Instax Mini 9, Sininen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80986840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80986841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/85822394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87992351.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139365.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107475173.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107762489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111291369.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113057221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113645727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778956.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778957.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116839533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116965996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123425488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123468556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124909096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125486396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160141.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092653.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092654.jpg
   Fujifilm Instax Mini 9, Sininen (8)
   Fujifilm Instax Mini 9, Sininen
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   72.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   72.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   8
   good_buy
  • Nikon COOLPIX P1000 Kompakti kamera 16 MP 1/2.3" CMOS 4608 x 3456 pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122053380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124140061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128937528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25050938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124192352.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115806319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116221237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118749870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118749871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119629794.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119459067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124217852.jpg
   Nikon COOLPIX P1000 Kompakti kamera 16 MP 1/2.3" CMOS 4608 x 3456 pikseliä Musta (79)
   Nikon COOLPIX P1000 Kompakti kamera 16 MP 1/2.3" CMOS 4608 x 3456 pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   1146.38, ? (offer_sdt_unknown)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   1146.38, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Nikon COOLPIX P900 Bridge-kamera 16 MP 1/2.3" CMOS 4608 x 3456 pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30250757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30310785.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30310786.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30310787.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/55939753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101154663.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101750198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102148643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543672.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543677.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108473349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113037072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113053237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113053238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113053239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113053240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113053241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114008434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114008435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114008436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114008437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114008440.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114150078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114613216.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765403.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765404.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765405.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765406.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765407.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116412627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116838422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117239040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119119097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123872410.jpg
   Nikon COOLPIX P900 Bridge-kamera 16 MP 1/2.3" CMOS 4608 x 3456 pikseliä Musta (77)
   Nikon COOLPIX P900 Bridge-kamera 16 MP 1/2.3" CMOS 4608 x 3456 pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   529, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   529, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Sony DSC-W810B MUSTA DIGIKAMERA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120471998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120471999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120472000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120472001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120472002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113281694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118246201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113066804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122229646.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112432735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112659183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124932972.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103049101.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113066806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113066807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103049089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113066808.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115791270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111315274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116614025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113103571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115791267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115791268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117642677.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131118781.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103049095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103049088.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108414860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113066805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112377047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115791269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115185775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124852958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112542746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119219938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266191.jpg
   Sony DSC-W810B MUSTA DIGIKAMERA (16)
   Sony DSC-W810B MUSTA DIGIKAMERA
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   102, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   102, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Olympus Om-d E-m10 Mark Ii + 14-42/3,5-5,6 Ez
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/41389715.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42781125.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101188272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101188273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101188274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101807912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101807913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101807914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102153225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102568252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102568253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105208021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565361.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106565362.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107543727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111266631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113031043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113484373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765010.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765013.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115765014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116458597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116839148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119119749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131104516.jpg
   Olympus Om-d E-m10 Mark Ii + 14-42/3,5-5,6 Ez (40)
   8.25 (1)
   Olympus Om-d E-m10 Mark Ii + 14-42/3,5-5,6 Ez
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   455.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   455.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
   best_reviewed
  • Canon IXUS 285 HS svart
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52199394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52199395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52199396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52199397.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52199398.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100887996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100887998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100945183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101201057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101905028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102155218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102569767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102583785.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102920848.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103576402.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107472014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111267899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387476.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387480.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115761461.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115761462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115761463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115761464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115761465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116838945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116953758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117624375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119115530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124892626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160015.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160018.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105651.jpg
   Canon IXUS 285 HS svart (14)
   Canon IXUS 285 HS svart
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   209.8, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   209.8, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Canon PowerShot G9 X Mark II Kompakti kamera 20.1MP 1" CMOS 5472 x 3648pikseliä Ruskea, Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87948643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102821788.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103685367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037585.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103685371.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102205596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037583.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96037587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107617312.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105717276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105531825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105531826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105531827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105531828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105531829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111388000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111388001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111388002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111388003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111388004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24103885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117709121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108417515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116840148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113302229.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113813188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113302228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119115966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120151722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120151723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120400604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124275210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130524144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131120218.jpg
   Canon PowerShot G9 X Mark II Kompakti kamera 20.1MP 1" CMOS 5472 x 3648pikseliä Ruskea, Hopea (12)
   Canon PowerShot G9 X Mark II Kompakti kamera 20.1MP 1" CMOS 5472 x 3648pikseliä Ruskea, Hopea
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   378.82, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   378.82, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Canon Eos M50 + Ef-m 15-45mm F/3.5-6.3 Is Stm
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105296382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778771.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778773.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778774.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778779.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778780.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778781.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778775.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778776.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778777.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103778778.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821010.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106821012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108594853.jpg
   Canon Eos M50 + Ef-m 15-45mm F/3.5-6.3 Is Stm (30)
   Canon Eos M50 + Ef-m 15-45mm F/3.5-6.3 Is Stm
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   706.18, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   706.18, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Punainen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/79972690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610730.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652823.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652834.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106652838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647642.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647644.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647645.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107647646.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108415370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111291563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115181545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117632537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119115688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122152417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123425988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125136145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125518799.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125518800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126089055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160137.jpg
   Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Punainen (6)
   Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Punainen
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   122, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   122, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73209215.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86428175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284897.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101284900.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102361046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102421042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102577989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102577990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642699.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642702.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107642705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108417872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111281105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387745.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387748.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113244614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98489583.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115776346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117779877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119115592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119263463.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119263464.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122152293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124903573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125136131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125953815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160089.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160090.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131112350.jpg
   Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Hopea (11)
   Canon Digital IXUS 185 Kompakti kamera 20MP 1/2.3" CCD 5152 x 3864pikseliä Hopea
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   114.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   114.99, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Fujifilm Instax Mini 9, Pinkki
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80837913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83490741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662449.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662450.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662451.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662452.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89662456.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139351.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139354.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106139355.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107373299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107475057.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107762486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109360601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111291371.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115181536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115778512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116839495.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116966208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121570252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121768934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124908896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125486367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160125.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160126.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160127.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126160129.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127001593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092597.jpg
   Fujifilm Instax Mini 9, Pinkki (4)
   Fujifilm Instax Mini 9, Pinkki
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   72.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   72.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   8
   good_buy
  • Olympus TG-5 TOUGH DIGIKAMERA, PUNAINEN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81900980.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81969593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81969595.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87893894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/91011906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/92070701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102821867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102821871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106020620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106020621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107378855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107378856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107378857.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107378859.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107378860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107378861.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107475015.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107648634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111293580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112864747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113038508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113038509.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113038510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113038511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113038512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113038513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119714628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128613828.jpg
   Olympus TG-5 TOUGH DIGIKAMERA, PUNAINEN (16)
   Olympus TG-5 TOUGH DIGIKAMERA, PUNAINEN
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   409.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   409.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • GoPro HERO7 White white Koko Uni
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119319662.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119319663.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119326017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119413842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119427007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119484009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119627324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119713002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119713003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119765243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120319687.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121079063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121576809.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121752784.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122410901.jpg
   GoPro HERO7 White white Koko Uni (8)
   GoPro HERO7 White white Koko Uni
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   215.55, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   215.55, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Fujifilm Quicksnap Flash 400
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103660752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/16463766.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100994208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100994209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101068482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101068483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101504009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102139378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102802997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115173883.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116837826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124990660.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132124323.jpg
   Fujifilm Quicksnap Flash 400 (14)
   Fujifilm Quicksnap Flash 400
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   6.255381604696673 (2)
   12.99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Clas Ohlson Clas Ohlson
   6.255381604696673 (2)
   12.99, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
  • Panasonic Lumix DMC-TZ100 Kompakti kamera 20.1MP 1" MOS 5472 x 3648pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/53587490.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/54463142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/54463143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/54463144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/54463145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/54463146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/54463147.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71398804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71398805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71398806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71398807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108465322.jpg
   Panasonic Lumix DMC-TZ100 Kompakti kamera 20.1MP 1" MOS 5472 x 3648pikseliä Musta (14)
   Panasonic Lumix DMC-TZ100 Kompakti kamera 20.1MP 1" MOS 5472 x 3648pikseliä Musta
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   458.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   458.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
  • Canon EOS 2000D BK BODY EU26 Yksisilmäinen peiliheijastuskamera muoto 24.1MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103099117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103099118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103099119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103509148.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103509149.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110596305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113468013.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113831332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115248061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115248062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115248063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116840269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117002993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117212005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117783973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119057860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119116081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124978867.jpg
   Canon EOS 2000D BK BODY EU26 Yksisilmäinen peiliheijastuskamera muoto 24.1MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta (13)
   Canon EOS 2000D BK BODY EU26 Yksisilmäinen peiliheijastuskamera muoto 24.1MP CMOS 6000 x 4000pikseliä Musta
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   398.66, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   7.568351964714981 (94)
   398.66, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
  • Canon IXUS 285HS DIGIKAMERA HOPEA, 20.2MP, 12*, 1079C001
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097695.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097693.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097694.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103097696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101285139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610684.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610685.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105436832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108414718.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111317577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111387998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114075494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114500400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115792854.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115792855.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115792856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115792857.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115792858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116070583.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116839996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117644215.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119116093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266423.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119266424.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119382515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124996858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131119970.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131119971.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132183825.jpg
   Canon IXUS 285HS DIGIKAMERA HOPEA, 20.2MP, 12*, 1079C001 (7)
   Canon IXUS 285HS DIGIKAMERA HOPEA, 20.2MP, 12*, 1079C001
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   209.8, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   209.8, ? (offer_sdt_unknown)
   4
  2 13
  • info@vertaa.fi