x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videokamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videokamerat

  • Yleiset tiedot

   Videokamerat

   Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä.
   Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta.


   Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • videokameratyypit,
   • videokameran toiminnot,
   • videokameran teknisistä ominaisuuksista,
   • videokameroiden hintaerot,
   • uusimmat kehitykset,
   • videokameran lisäosat ja
   • suosittuja merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessa videokameraa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuvan tallennus: Kuvan tallentamiseen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita. Alla lisätietoa tallennuksesta.
   2. Käyttöhelppous: Onko videokameran hallinta helppoa? Onko videokamerassa lcd-näyttö? Jos videokameraa käyttää usein, kannattaa kiinnittää huomiota myös sen painoon.
   3. Valo: Jos kuvaat usein pimeässä, niin valolla varustettu kamera on kätevä.
   4. Lisäosia: Videokameran mukana tulevat lisäosat vaihtelevat. Voi siis olla, että lisäosiin kuluu vielä varoja. Mieti mitä lisäosia kaipaat ja tarkista tulevatko ne paketissa mukana.
   5. Käyttöjärjestelmä: Jos haluat tallentaa filmejä tietokoneelle muokataksesi niitä, niin varmista että videokamera sopii yhteen käyttöjärjestelmäsi kanssa. Kaikki videokamerat eivät sovi yhteen Macin kanssa ja käyttämäsi Windowsin versio kannattaa tarkistaa ennen videokameran hankintaa.

   Videokameratyypit

   • Käsivideokamera: Pienikokoisia videokameroita, joita saa kuvauksen aikana kontrolloitua helposti yhdellä kädellä. Tällaisten videokameroiden etu on myös se, että kuvauksen voi alottaa nopeasti tarvitsematta juurikaan valita asetuksia. Haittapuolia on, ettei käsivideokameroissa ole etsintä lainkaan, joten kuvaus täytyy aina tehdä lcd-näytön kautta.
   • Horisontaalivideokamera: nämä ovat eniten myytyjä videokameroita. Horisontaalivideokameroitakin on helppo kontrolloida, tällaisista videokameroista on monia versioita ja videoita saa tallennettua kaikilla kuvan tallennus formaateilla. Suurimmassa osassa horisontaalivideokameroita on myös hyvä kuvan laatu.
   • Vertikaalivideokamera: nämä ovat litteitä ja helppoja kuljettaa mukana, mutta eivät niin mukavia käteen ja helppoja kontrolloida. Toiminnoissa vertikaalivideokamerat yltävät horisontaalivideokameroiden tasolle.
   • Videokamera ammattikäyttöön: Ammattilaisille tarkoitetut videokamerat ovat isoja ja painavia. Kokonsa takia niiden kannatteleminen käytön aikana ei ole helppoa ja asetuksiakin niissä on paljon. Ennen kuin tällaisesta videokamerasta saa kaiken hyödyn irti täytyy tosiaan perehtyä sen toimintoihin. Sen jälkeen mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Kuvan laatu ammattikäyttöön tarkoitetuissa videokameroissa on erityisen hyvä.

   Videokameran toiminnot
   Videokameran tärkein toiminto on videokuvan tallentaminen. Videokuvan laatu on videokameran hyvyyden mitta ja siihen voi vaikuttaa muutamien lisätoimintojen avulla.

   • Kuvan vakain: Huolehtii siitä, että pienet liikkeet, kuten käden tärinä ei vaikuta videokuvaan huonontavasti. Kätevää silloin kun ei ole statiivia käden ulottuvilla.
   • Firewire: tämän kaapelin avulla videot saa helposti siirrettyä videokameralta tietokoneelle ilman että laatu huononee.
   • Lamppu: Joissain videokameroissa on sisäänrakennettu lamppu, jotta kuvaaminen onnistuu pimeässäkin. Irrallisisakin lamppuja on saatavilla.
   • Lcd-näyttö: Kuvaa voi seurata lcd-näytöltä etsimen sijaan. Kuvattuja videoita voi katsella myös lcd-näytöltä. Monissa videokameroissa on sekä etsin, että lcd-näyttö.
   • Zoom: zoomin avulla kuvan saa tuotua lähemmäksi. Zoomeja on sekä optisia että digitaalisia.

   Lisätietoja näistä ja muista toiminnoista löytyy videokameroiden teknisten tietojen selityksistä.

   videokamera Videokameran teknisistä ominaisuuksista

   Kaksi ominaisuutta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota videokameraa ostaessa on sensori ja zoom. Kerromme molemmista lisää alla. Sen lisäksi annamme tietoa erilaisista kuvan tallennus menetelmistä.

   Sensori
   Sensori on ehkäpä tärkein asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun vertailee kameroiden kuvan laatua. Optimaaliseen, ammattimaiseen käyttöön suositellaan hankittavaksi 3 ccd-sensori. Tavalliselle käyttäjälle ccd-sensori on jo riittävän hyvä. Ccd-sensoreilla saa tallennettua enemmän yksityiskohtia kuin cmso-sensoreilla, joita käytetään esim. matkapuhelimissa olevissa videokameroissa.

   Zoom
   Zoomia käytetään kun kuva halutaan tuoda lähemmäs kameraa. Zoomeja on kahdenlaisia: optinen ja digitaalinen zoom. Optista zoomia käytettäessä zoomataan linssin avulla. Etuna on se, että kuvanlaatu pysyy hyvänä zoomatessakin. Digitaalinen zoom suurentaa tietyn osan kuvaa, joten kuvanlaatu huononee zoomatessa. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota enemmän optisen zoomin ominaisuuksiin kuin digitaalisen zoomin ominaisuuksiin.

   Tallennustyyppi
   Yleisimmät tallennustyypit videokameroille ovat MiniDV, DVD, HD (kovalevy) ja muistikortit.

   • MiniDV: ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on yhä suosittu tapa videoiden tallentamiseen videokameralle. MiniDv tallentaa filmin pienelle teipille, joka on n. 6mm leveä. Vaikka MiniDV meinaa välillä kovassa kilpailussa jäädä uusien tekniikoiden varjoon, niin siinä on kuitenkin omat etunsa. MiniDV on halpa ja saatavissa kaikkialta. Erityisen tärkeä MiniDV:n ominaisuus ja etu on se, että MiniDV tuottaa yleisestiottaen paremman kuvan- ja äänenlaadun kuin muut tallennustyypit. Hyvän kuvanlaadun vuoksi MiniDV on hyvä vaihtoehto mikäli haluat muokata filmiä myhemmin. Tallennetut filminpätkät on helppo siirtää kamerasta tietokoneelle esim. USB:n tai FireWiren:n avulla. Haittana on se, että tietyn pisteen löytäminen filmiltä on tehtävä kelaamalla nauhaa eteen- tai taaksepäin.
   • DVD: videokamerassa voi käyttää joko DVD-R tai DVD-RW tekniikkaa. DVD-R :lle pystyy nauhoittamaan kerran, kun taas DVD-RW :lle voi nauhoitta useamman kerran ja vanhojen filmien päälle. Tavalliset DVD-soittimet pystyvät lukemaan molempia formaatteja. DVD videokamerat ovat käyttäjäystävällisiä. DVD:lle tallennetut filmit voidaan toistaa kotona helposti suoraan DVD-soittimella. Videoiden muokkaus jälkeenpäin on kuitenkin hieman monimutkaisempaa kuin MiniDV:n muokkaus. Videotiedostojen tallennusformaatti pitää nimittäin ensin muuttaa, ennen kuin filmejä voidaan muokata. Tässä prosessissa laatu heikkenee jonkin verran. Standardi DVD-levylle pystyy nauhottamaan 30 minuuttia. Ostohinta on korkeampi kuin MiniDV:n ostohinta, mutta DVD-videokamerat ovat kevyitä ja helppoja säilöä.
   • HD (harddisk=kovalevy): Tämän tyyppisessä videokamerassa ei siis käytetä erillistä kasettia tai levyä, vaan siinä on sisään rakennettu kovalevy. Harddisk camcorderit valtaavatkit suosiota enenevässä määrin. Suuri etu on helppous videoiden siirrossa tietokoneelle ja niiden muokkaus. Mutta jos sattuu niin, että kovalevy täyttyy, niin ainoa mahdollisuus voidakseen kuvata taas on joko kovalevyn (osittainen) tyhjentäminen tai videomateriaalin siirtäminen tietokoneelle.
   • Muisti: Muistikortit ovat pieniä. Videonauhoituksen kuvat tallennetaan Compact Flash Cardille, MMC:lle, Smart Media kortille, SD kortille, xD-picture kortile, microdrivelle tai muistitikulle (pro). Yhdistelmät näiden muistikorttien ja/tai nauhan tai DVD:n välillä ovat myös mahdollisia. Kuvat tallennetaan tällöin muistikortille ja filmi nauhalle tai DVD:lle. Muistikorttien hinta on jonkin verran korkeampi kuin MiniDV-nauhan tai DVD-levyn hinta.


   Videokameroiden hintaeroista
   Videokameroita on olemassa erilaisia ja erikokoisia, eri toiminnoilla ja eri tallennustekniikoilla. Näistä ominaisuuksista riippuen yksi videokamera on kalliimmpi kuin toinen. Videokameroiden hinnoittelussa ei päde sääntö, että suurempi on kalliimpi, vaikka isot ammattikäyttöön tarkoitetut videokamerat ovatkin paljon kalliimpia kuin muut. Ammattilaisten kamerat ovat kalliimpia, koska niissä on laaja skaala monipuolisia toimintoja. Myös pienimmät videokamerat ovat kalliita. Niitä ovat design-videokamerat, jotka ovat kompakteja, mutta omaavat tärkeimmät toiminnot. Halvin vaihtoehto on horisontaalivideokamera. Niissä on useimmiten hyvä kuvanlaatu, kooltaan ne ovat keskikokoisia ja niissä on yleisimmät toiminnot. Myös tallennustyypillä on vaikutusta hintaan ja tunnetut merkit ovat hintavampia kuin tuntemattomat.

   Uusimmat kehitykset
   Nyt kun lcd- ja plasma-TV:t jo jylläävät markkinoilla ties kuinka monetta vuotta, niin looginen seuraava askel on HD-videokameran hankinta. Tällaisella kameralla väreistä saadaan intensiivisemmpiä ja realistisempia. Myös äänenlaatu on erittäin hyvä. High Definition videokameroissa on erilaisia formaatteja, kuten esim: High Definition Video (HDV) ja AVCHD. HDV:n tallennustyyppi on MiniDV. Sony ja Panasonic olivat ensimmäisiä, jotka tuottivat AVCHD formaattia. Se käyttää MPEG4:sta. Tämä on pakkaustekniikka, jonka avulla HD-kuvaa tallennetaan kovalevylle, DVD:lle tai muistikortille. HD-videokamerat ovat ehdottomasti tulevaisuuden videokameroita, siltä ei voi enää välttyä.

   Videokameran lisäosia
   Videokameran mukana voi tulla lisäosia, mutta usein ne täytyy hankkia erikseen. Esimerkkejä lisäosista ovat vara-akku, tallennuslaitteita, laukku kantohihna, lamppu, statiivi ja lisämikrofoni.

   Suosittuja merkkejä
   Tunnettuja videokameran valmistajia ovat: Canon, JVC, Panasonic, Samsung ja Sony (Handycam).

   Vertaile täällä videokameroita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä on digitaalisen ja analogisen videokameran välinen ero?
   Jos käsittelet kuvia PC:llä, on videokamera oikea laite sinulle. Kuvan laatu on parempi, sinulla on enemmän ja parempia mahdollisuuksia kuvan suhteen, ja käsittely PC:llä on nopeata. Analogisella videokameralla voit myös käsitellä kuvia digitaalisesti PC:llä, mutta siinä on pari lisävaihetta. Laadullisesti kummankin tyyppisen kameran laadussa on eroa, digitaalinen on tarkempi. Digitaalinen videokamera on kalliimpi kuin analoginen.

   Voinko näyttää vanhat analogiset filmit myös digitaalisessa videokamerassa?
   Et. Vain Sonylla on mahdollisuus näyttää analogista Hi-8:aa digitaalisessa laitteessa. Sony käyttää ainoana merkkinä Digital-8 -tallennustyyppiä. Mikäli sinulla sattuu olemaan vanhoja analogisia Hi-8 -nauhoja, on ehkä ymmärrettävää, että hankit jälleen Sonyn.

   Voinko myös ottaa valokuvia digitaalisella videokameralla?
   Kyllä, mikäli laite soveltuu siihen. Tämä on niin kutsuttu Foto Mode tai Still Picture. Mikäli haluat digitaalikameran, ei tämä toiminto välttämättä ole niin kiinnostava, koska megapiksleiden määrä on rajoitetumpi kuin 'erillisessä' digitaalikamerassa. Otettu kuva, itse asiassa paikalleen asetettu videokuva, tallennetaan erikseen erilliseen muistikorttiin, memory stick:iin. Tätä lisämuistia ei yleensä ole videokamerassa, se on hankittava erikseen. Otetut kuvat voidaan myös käsitellä PC:llä ja tulostaa. On myös olemassa hybridilaitteita, videokamera ja valokuvakamera yhdessä ja samassa. Nämä ovat uudempia laitteita, jotka tunnistaa otettujen kuvien suuremmasta resoluutiosta.

  • Termien selitykset

   Alla lista videokameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   AE-ohjelmat
   AE-ohjelmat ovat sääntöjä, jotka koskevat kuvaa, väriä ja valoa, jotka kamera ottaa huomioon filmattaessa. Usein esiintyviä ohjelmia, jotka tulevat varmaan vastaan ovat esimerkiksi 'urheilu', 'huono ilma', 'aurinkoinen ilma', jne. Kamera määrittelee parhaat mahdolliset asetukset kyseisissä olosuhteissa filmaamista varten.

   Digitaalinen zoom
   Optisen zoomin lisäksi useimmat kamerat pystyvät zoomaamaan myös digitaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että valokuvan pikselit 'paisutetaan' digitaalisesti, jotta kuva näyttäisi suuremmalta. Kuvan tarkkuus tosin kärsii tästä.

   Hitain suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki. Hidas suljinnopeus on esimerkiksi '15 sekuntia'. Tuona erittäin pitkänä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva.
   Hitaita (pitkiä) suljinnopeuksia käytetään erittäin pimeissä olosuhteissa, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoritiellä.

   Kenno mitat
   CCD:n koko. Suuremmassa CCD:ssä on suuremmat pikselit, jolloin kuva on tarkempi, koska esiintyy vähemmän signaalikohinaa. Suurempi kenno antaa myös paremman tuloksen optisella zoomilla.

   Kuvanvakain
   Kuvanvakaaja tarkoittaa mahdollisuutta kuvan optiseen tai elektroniseen vakauttamiseen kuvauksen aikana, jotteivät tärisevät kädet muodostaisi estettä kuvaamiselle. Optinen kuvanvakaus tapahtuu 'liikkuvalla' linssillä, joka liikkuu kameran liikkeitä vastaan. Elektroninen kuvanvakaus tapahtuu prosessorilla, joka pitää kuvan digitaalisesti paikallaan.

   LCD-tyyppi
   Kertoo minkä tyyppinen LCD-näyttö on käytössä.
   LCD tarkoittaa Liquid Crystal Display (nestekidenäyttö), ja se on pieni, energiaa säästävä, videokameraan rakennettu näyttö. Siitä näkee mitä kamera näkee filmauksen aikana, ja sillä voidaan heti katsella otettuja videoita. Kameran käyttö ja asetukset tapahtuvat enimmäkseen näytöllä nähtävän valikon kautta. LCD-näytöissä käytetään erilaisia tekniikoita:

   • TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD-näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   • LTPS: TFT:n parannettu versio.
   • STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt

   Lux rating
   'Lux rating' ilmoittaa videokameran CCD:n valoherkkyyden. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän herkkä CCD, ja sitä huonompi kuva vähän valoisissa olosuhteissa. 'Lux rating' on varsin mystinen määrittely, joten on hyvä ajatus kokeilla itse milloin kamera pystyy ottamaan hyvän kuvan ja milloin ei.

   Max. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Max. aukko
   Suurin koko, johon aukko yltää.

   Min. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Min. aukko
   Pienin koko, johon aukko yltää.

   Nopein suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

   Optinen zoom
   Optinen zoomaus tapahtuu itse kameran linssimekanismilla. Tällä saavutetaan hyvä laadullinen zoomaustulos, eikä mitään kuvapisteitä monisteta, kuten digitaalisessa zoomissa, zoomivaikutuksen saamiseksi.

   Patterin tyyppi
   Antaa osoituksen käytetystä patteri- tai akkutyypistä. Joissakin kameroissa käytetään AA-pattereita (penlite), toisissa käytetään akkua. Kummassakin tyypissä on hyvät ja huonot puolensa. AA-pattereita voi ostaa joka kadun kulmasta, mutta ne kestävät lyhemmän aikaa. Akut kestävät pattereita pitempään, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava ulkopuolisella akkulaturilla, jonka olet mahdollisesti juuri jättänyt kotiin.

   Tallennusmuoto
   Digitaalikamerat käyttävät säännönmukaisesti seuraavia: MiniDV, CD-R, Digital-8 tai MicroMV. Suositeltavaa tallennusmuotoa koskevia tietoja varten ehdotamme lukemaan videokameroita koskevat yleiset tiedot.

   USB-streaming
   Tällä toiminnolla voidaan ottaa elävä video, valokuva tai videoklippi, ja toistaa se saman tien videokameran ja PC:n välisellä USB-liitoksella internetissä. Videokamera toimii tietynlaisena tosiaikaisena webcamina.

   Valkotasapaino
   Kameran on kompensoitava esim. loisteputkien ja/tai auringon värilämpötilaerot. Tämä tapahtuu valkotasapainoasetuksella - vihreän, punaisen ja sinisen yhdistelmä, joka aikaansaa täydellisen valkoisen. Tämä tapahtuu usein automaattisesti, mutta usein videokameroissa on mahdollisuus myös säätää se manuaalisesti.

   Valokuvaustila
   "Valokuvaustila" ilmoittaa onko tällä videokameralla mahdollisuus ottaa filmin lisäksi kuvia.

   Vastavalotuskomponentti
   Kun kuvattava kohde on valolähteen edessä, puhutaan vastavalosta. Tällöin on kohteesta viime kädessä nähtävissä vain siluetti. Videokamerat, joissa on tämä lisävaruste, kompensoivat vastavalon takavalolla, tai suurentamalla hieman aukkoa. Tämä ei kuitenkaan ole aina hyvä ratkaisu. Voi käydä niin, että vastavalon voimakkuus myös kasvaa, jolloin tausta voi 'haalistua' ylivalotuksen takia.

   Video in
   Tällä liittimellä voit liittää toisen laitteen videokameraan esimerkiksi kuvien siirtämiseksi.

   Video out
   Tätä kautta liität kameran televisioon.

   Videoliitäntä
   Liitäntä, jonka kautta kamera siirtää videokuvia toisiin laitteisiin. Usein S- Video, USB tai Firewire. Viimeksi mainittu on erinomainen digitaalisten videokuvien siirtämiseksi PC:hen, ja se esiintyykin useimmiten. Lisää tästä kohdassa yleistä videokameroista.

   Yökuvaus
   Tämä kertoo onko videokamerassa mahdollisuus ottaa pimeässä selviä kuvia. Usein tämä tapahtuu digitaalisella toiminnalla, jossa olemassa olevaa valoa vahvistetaan, mahdollisesti infrapunavalon avulla.

    

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony videokamerat
   • Canon Canon videokamerat
   • Panasonic Panasonic videokamerat
   • 4K
   • Full HD Full HD videokamerat
   • Wi-Fi Videokamerat joissa langaton lähiverkko
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133183709.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88819852.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101285242.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150597472.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156062382.jpg?ts=1
   Sony Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA Ikuista hetkiä elämän varrelta juuri sellaisina kuin ne näet. CX240E-Handycam-kamerassa on tehokas BIONZ X -kuvaprosessori, Exmor R CMOS -kenno ja ZEISS-laajakulmaobjektiivi. BIONZ X on nopea ja tehokas kuvaprosessori, joka vähentää kuvakohinaa. (43)
   Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA
   • 04905524969412
   • 01000000158335
   • 04905524969429
   • 05054230709146
   • 05054484730002
   • 08437012684140
   • 00027242876873
   • HDRCX240EB
   • SOHDRCX240EB
   • 1170139
   • HDRCX240EB.CEH
   • HDR-CX240EB.CEN
   • HDRCX240EB.CEN
   • 000000000000075354
   • HDR-CX240EB
   4
   good_buy
   most_sold
   202.90 EUR
  • Transcend DRIVEPRO 10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237507551.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237507547.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237507536.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156847366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203545383.jpg?ts=1
   Transcend Transcend DRIVEPRO 10 DRIVEPRO 10 DRIVEPRO 10 Kojelautakamera, 1080p / 60 fps, Wi-Fi, G-anturi (19)
   Transcend DRIVEPRO 10
   • 00760557847748
   • TS-DP10A-32G
   5
   good_buy
   79.95 EUR
  • Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210118172.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105566831.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105566830.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71569643.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101882948.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA Videokamera 1080p / 50 fps 2.51 MP 50x optinen zoomi flash-kortti musta (16)
   Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • 05025232836789
   • HC-V180EC-K
   3
   good_buy
   255.90 EUR
  • Sony FX6 -elokuvakamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198745827.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237645898.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237645890.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237645917.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231758200.jpg?ts=1
   Sony Sony FX6 -elokuvakamera FX6 -elokuvakamera FX6 -elokuvakamera FX6 kamerarunko (26)
   Sony FX6 -elokuvakamera
   • 05013493411302
   • ILME-FX6
   2
   good_buy
   6792.90 EUR
  • Zoom Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229739648.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150531403.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216518108.jpg?ts=1
   Zoom Zoom Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella Yhdistetty videokamera ja ääninauhuri (11)
   Zoom Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella
   • 04515260020102
   3
   good_buy
   192.90 EUR
  • Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169739105.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784610.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784361.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784605.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784607.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA Suuri MOS-kenno, kirkas F1.8-objektiivi ja uudenaikainen tarkka automaattitarkennus terävät toimintakuvat. 4K-objektiivin 25 mm: n laajakulmaobjektiivilla ja 24-kertaisella optisella zoomilla tallennat kiihkeimmätkin tunnelmat. Hybrid O.I.S. vähentää epäterävyyden minimiin myös zoomauksen aikana. (9)
   Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA
   • 01000000179347
   • 05025232877683
   • 5134237
   • 5025232877683
   • HC-VX1EG-K
   3
   good_buy
   598.90 EUR
  • Blackmagic Design Blackmagic 4K Cinema Pocket Camera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220585954.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213020.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237281723.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169470097.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115799197.jpg?ts=1
   Blackmagic Design Blackmagic Design Blackmagic 4K Cinema Pocket Camera Blackmagic 4K Cinema Pocket Camera Blackmagic 4K Cinema Pocket Camera Ammattimainen 4K-videokamera useisiin käyttötarkoituksiin (5)
   Blackmagic Design Blackmagic 4K Cinema Pocket Camera
   • 09338716005387
   • BM-CINECAMPOCHDMFT4K
   • CINECAMPOCHDMFT4K
   4
   good_buy
   1349.00 EUR
  • Canon LEGRIA HF G50 -videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142917350.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183638943.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141557576.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162481562.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162481561.jpg?ts=1
   Canon Canon LEGRIA HF G50 -videokamera LEGRIA HF G50 -videokamera LEGRIA HF G50 -videokamera 4K-videokamera tehokkaalla zoomilla (12)
   Canon LEGRIA HF G50 -videokamera
   • 08714574661803
   • 3667C007
   • 3667C007AA
   • 8714574661803
   2
   good_buy
   1002.90 EUR
  • Sony FDR-AX700 -videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150556587.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115786437.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115786436.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143419096.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144436193.jpg?ts=1
   Sony Sony FDR-AX700 -videokamera FDR-AX700 -videokamera FDR-AX700 -videokamera Tallenna elämä juuri sellaisena kuin sen koet 4K HDR (HLG) -kuvina. Nopean hybridiautomaattitarkennuksen ainutlaatuinen suorituskyky varmistaa sen, että automaattitarkennus on erityisen tarkka, nopea ja luotettava. (4)
   Sony FDR-AX700 -videokamera
   • 01000000208542
   • 04548736068568
   • 4677441
   • FDRAX700.CEE
   • FDR-AX700
   • FDRAX700
   • FDR-AX700.CEE
   • FDRAX700B.CEE
   4
   good_buy
   deal
   1902.90 EUR
  • Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208325200.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169467564.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146490297.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182306617.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237392416.jpg?ts=1
   Blackmagic Design Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pocket Cinema Camera 6K Pocket Cinema Camera 6K Suorituskykyinen 6K-kamera EF-kiinnityksellä (4)
   Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K
   • 09338716006285
   • CINECAMPOCHDEF6K
   • BM-CINECAMPOCHDEF6K
   4
   good_buy
   2096.84 EUR
  • Panasonic HC-VXF1 videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154143039.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384501.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384508.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167280130.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384502.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-VXF1 videokamera HC-VXF1 videokamera HC-VXF1 videokamera Panasonic-videokamera tuottaa yksityiskohtaisia 4K-videoita 5 askeleen hybridikuvanvakauksen, automaattisen tarkennuksen sekä laadukkaan pimeäkuvauksen ansiosta. Kameran objektiivi kattaa alueen 25 mm laajakulmasta 600 mm telealueelle. (4)
   Panasonic HC-VXF1 videokamera
   • 05025232877539
   • HC-VXF1EG-K
   • 5025232877539
   4
   good_buy
   714.24 EUR
  • Panasonic LUMIX DC-BGH1 -videokamera, Runko
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993639.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993722.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993729.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993730.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic LUMIX DC-BGH1 -videokamera, Runko LUMIX DC-BGH1 -videokamera, Runko LUMIX DC-BGH1 -videokamera, Runko Minimaalinen ja suorituskykyinen kamera videokuvaukseen ja striimaukseen (6)
   Panasonic LUMIX DC-BGH1 -videokamera, Runko
   • 05025232914654
   • DC-BGH1E
   3
   good_buy
   2290.28 EUR
  • DJI Zenmuse L1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221544003.jpg?ts=1
   DJI DJI Zenmuse L1 Zenmuse L1 Zenmuse L1 Zenmuse L1 (8)
   DJI Zenmuse L1
   • 06941565910042
   2
   good_buy
   12498.90 EUR
  • Panasonic HC-V380EG-K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102570411.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197761666.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197761667.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340272.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132562328.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-V380EG-K HC-V380EG-K HC-V380EG-K (11)
   Panasonic HC-V380EG-K
   • 05025232836826
   • HC-V380EG-K
   • 000000000000220564
   • HCV380EGK
   1
   good_buy
   351.90 EUR
  • Sony PXW-Z150 -ammattivideokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128714.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102380414.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102380420.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237203138.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102380417.jpg?ts=1
   Sony Sony PXW-Z150 -ammattivideokamera PXW-Z150 -ammattivideokamera PXW-Z150 -ammattivideokamera PXW-Z150 (7)
   Sony PXW-Z150 -ammattivideokamera
   • 04548736035492
   • PXW-Z150//C
   • PXWZ150
   • 4548736035492
   2
   good_buy
   3392.90 EUR
  • DJI Pocket 2 Waterproof Case
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208517292.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165795619.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235789711.jpg?ts=1
   DJI DJI Pocket 2 Waterproof Case Pocket 2 Waterproof Case Pocket 2 Waterproof Case Waterproof at up to 60m, the DJI Pocket 2 Waterproof Case enables Pocket 2 to capture high-quality under-water images that are glare and distortion-free. The internal clamp keeps the gimbal in place. (7)
   DJI Pocket 2 Waterproof Case
   • 06941565903204
   • CP.OS.00000125.01
   2
   good_buy
   58.90 EUR
  • Veho Muvi Micro HD10X
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126273431.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205879863.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212308309.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237282949.jpg?ts=1
   Veho Veho Muvi Micro HD10X Muvi Micro HD10X Muvi Micro HD10X Veho Muvi micro HD camcorder, 1080p (4)
   Veho Muvi Micro HD10X
   • 00040232615269
   • 00742832884402
   • VCC-003-MUVI-1080
   3
   good_buy
   81.30 EUR
  • Sony HDR-CX450 videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88107852.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346231.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346233.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346230.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346228.jpg?ts=1
   Sony Sony HDR-CX450 videokamera HDR-CX450 videokamera HDR-CX450 videokamera Tee muistoistasi ikuisia Sony HDR-CX450 Full HD -videokameralla. Kameran laajakulmaobjektiivi ja 30-kertainen optinen zoomi, sekä valikoima käteviä kuvaustoimintoja takaavat tarkan ja selkeän videolaadun myös käsivaralla kuvatessa. (4)
   Sony HDR-CX450 videokamera
   • 04548736021150
   • HDRCX450BLK
   • 3150417
   • HDRCX450B.CEN
   • HDRCX450B
   • 000000000000218951
   3
   good_buy
   352.90 EUR
  • Canon XA40
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141635094.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178117331.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178117332.jpg?ts=1
   Canon Canon XA40 XA40 XA40 Erittäin kompakti, ammattimainen kämmenen kokoinen 4K XA-sarjan videokamera, jossa on 20-kertainen optinen zoom-objektiivi. (4)
   Canon XA40
   • 08714574661780
   • 8714574661780
   • 3666C007AA
   3
   good_buy
   1304.89 EUR
  • Sony PXW-Z190
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169470088.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150162496.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150162498.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150162501.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150162494.jpg?ts=1
   Sony Sony PXW-Z190 PXW-Z190 PXW-Z190 PXW-Z190 (9)
   Sony PXW-Z190
   • 04548736086579
   • PXW-Z190V//C
   • PXW-Z190V
   1
   good_buy
   4002.90 EUR
  • Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206899823.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902152.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902151.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902155.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902153.jpg?ts=1
   Blackmagic Design Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro (2)
   Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera
   • 09338716006858
   • CINECAMPOCHDEF06P
   • BM-CINECAMPOCHDE
   4
   2990.26 EUR
  • FLIR One Pro LT for iOS lämpökamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133881267.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172344960.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206713627.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237301846.jpg?ts=1
   FLIR FLIR One Pro LT for iOS lämpökamera One Pro LT for iOS lämpökamera One Pro LT for iOS lämpökamera FLIR ONE Pro LT for iOS, lämpökamera, -20 - +120 °C (2)
   FLIR One Pro LT for iOS lämpökamera
   • 07332558015711
   • 435-0012-03
   4
   403.80 EUR
  • Jabra PanaCast kameran jalusta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525832.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237401143.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207092336.jpg?ts=1
   Jabra Jabra PanaCast kameran jalusta PanaCast kameran jalusta PanaCast kameran jalusta Jabra PanaCast - Kameran jalusta (2)
   Jabra PanaCast kameran jalusta
   • 05706991022551
   • 14207-56
   4
   73.57 EUR
  • Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153744999.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237378763.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203819211.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248087340.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237378759.jpg?ts=1
   Blackmagic Design Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2 URSA Mini Pro 4.6K G2 URSA Mini Pro 4.6K G2 Kameranauhuri, 4.6K / 60 fps, vain runko, flash-kortti, Bluetooth (2)
   Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2
   • 09338716005837
   • BM-CINEURSAMUPRO46KG2
   4
   6899.00 EUR
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Panasonic DEFAULT
    • panasonic
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Sony (sony)
   • Canon (canon)
   • Panasonic (panasonic)
   • JVC (jvc)
   • Atomos (atomos)
   • Blackmagic Design (blackmagic_design)
   • BlackVue (blackvue)
   • Bose (bose)
   • Brinno (brinno)
   • DDPai (ddpai)
   • Denver (denver)
   • Desview (desview)
   • DJI (dji)
   • Easypix (easypix)
   • Epos (epos)
   • FLIR (flir)
   • GoPro (gopro)
   • Grylls, Bear (grylls_bear)
   • Huddly (huddly)
   • Insta360 (insta360)
   • Jabra (jabra)
   • KanDao (kandao)
   • Konftel (konftel)
   • Logitech (logitech)
   • Minox (minox)
   • Moza (moza)
   • Osram (osram)
   • Poly (poly)
   • Polycom (polycom)
   • Technaxx (technaxx)
   • Transcend (transcend)
   • Veho (veho)
   • Wiral (wiral)
   • Yealink (yealink)
   • Z Cam (z_cam)
   • Zoom (zoom)
  • Hinta (price):
   • < 260 € (budget)
   • 260 € - 875 € (price_2)
   • 875 € - 2 225 € (price_3)
   • ≥ 2 225 € (price_4)
  • HD-tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Cinema (4k_cinema)
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • SD (sd)
  • Maksimi resoluutio (maksimi_resoluutio):
   • 1920 x 1080 pikseliä (1920_x_1080)
   • 3840 x 2160 pikseliä (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 pikseliä (4096_x_2160)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 2,4 " (ruudun_halkaisija_2.4)
   • 2,7 " (ruudun_halkaisija_2.7)
   • 3 " (ruudun_halkaisija_3.0)
   • 3,46 " (ruudun_halkaisija_3.46)
   • 3,5 " (ruudun_halkaisija_3.5)
   • 3,97 " (ruudun_halkaisija_3.97)
   • 4 " (ruudun_halkaisija_4.0)
   • 5 " (ruudun_halkaisija_5.0)
   • 7 " (ruudun_halkaisija_7.0)
  • Yhteensopivat muistikortit (yhteensopivat_muistikortit):
   • CF (cf)
   • CFast 2.0 (cfast_2_0)
   • MicroSD (microsd)
   • MicroSDHC (microsdhc)
   • MicroSDXC (microsdxc)
   • MS (ms)
   • MS Micro (M2) (ms_micro_m2_)
   • MS PRO Duo Mark 2 (ms_pro_duo_mark_2)
   • MS Pro-HG Duo (ms_pro_hg_duo)
   • MS XC-HG Duo (ms_xc_hg_duo)
   • SD (sd)
   • SD / SDHC / SDXC (sd_sdhc_sdxc)
   • SDHC (sdhc)
   • SDXC (sdxc)
   • XQD (xqd)
  • Paino (paino_g):
   • 108 g (paino_g_108.0)
   • 190 g (paino_g_190.0)
   • 250 g (paino_g_250.0)
   • 252 g (paino_g_252.0)
   • 264 g (paino_g_264.0)
   • 305 g (paino_g_305.0)
   • 635 g (paino_g_635.0)
   • 1110 g (paino_g_1110.0)
   • 2000 g (paino_g_2000.0)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Kuvanvakain (kuvan_vakauttaja):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDMI (hdmi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Wi-Fi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Valokuvamoodi (valokuvamoodi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi