x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videokamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videokamerat

  • Yleiset tiedot

   Videokamerat

   Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä.
   Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta.


   Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • videokameratyypit,
   • videokameran toiminnot,
   • videokameran teknisistä ominaisuuksista,
   • videokameroiden hintaerot,
   • uusimmat kehitykset,
   • videokameran lisäosat ja
   • suosittuja merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessa videokameraa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuvan tallennus: Kuvan tallentamiseen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita. Alla lisätietoa tallennuksesta.
   2. Käyttöhelppous: Onko videokameran hallinta helppoa? Onko videokamerassa lcd-näyttö? Jos videokameraa käyttää usein, kannattaa kiinnittää huomiota myös sen painoon.
   3. Valo: Jos kuvaat usein pimeässä, niin valolla varustettu kamera on kätevä.
   4. Lisäosia: Videokameran mukana tulevat lisäosat vaihtelevat. Voi siis olla, että lisäosiin kuluu vielä varoja. Mieti mitä lisäosia kaipaat ja tarkista tulevatko ne paketissa mukana.
   5. Käyttöjärjestelmä: Jos haluat tallentaa filmejä tietokoneelle muokataksesi niitä, niin varmista että videokamera sopii yhteen käyttöjärjestelmäsi kanssa. Kaikki videokamerat eivät sovi yhteen Macin kanssa ja käyttämäsi Windowsin versio kannattaa tarkistaa ennen videokameran hankintaa.

   Videokameratyypit

   • Käsivideokamera: Pienikokoisia videokameroita, joita saa kuvauksen aikana kontrolloitua helposti yhdellä kädellä. Tällaisten videokameroiden etu on myös se, että kuvauksen voi alottaa nopeasti tarvitsematta juurikaan valita asetuksia. Haittapuolia on, ettei käsivideokameroissa ole etsintä lainkaan, joten kuvaus täytyy aina tehdä lcd-näytön kautta.
   • Horisontaalivideokamera: nämä ovat eniten myytyjä videokameroita. Horisontaalivideokameroitakin on helppo kontrolloida, tällaisista videokameroista on monia versioita ja videoita saa tallennettua kaikilla kuvan tallennus formaateilla. Suurimmassa osassa horisontaalivideokameroita on myös hyvä kuvan laatu.
   • Vertikaalivideokamera: nämä ovat litteitä ja helppoja kuljettaa mukana, mutta eivät niin mukavia käteen ja helppoja kontrolloida. Toiminnoissa vertikaalivideokamerat yltävät horisontaalivideokameroiden tasolle.
   • Videokamera ammattikäyttöön: Ammattilaisille tarkoitetut videokamerat ovat isoja ja painavia. Kokonsa takia niiden kannatteleminen käytön aikana ei ole helppoa ja asetuksiakin niissä on paljon. Ennen kuin tällaisesta videokamerasta saa kaiken hyödyn irti täytyy tosiaan perehtyä sen toimintoihin. Sen jälkeen mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Kuvan laatu ammattikäyttöön tarkoitetuissa videokameroissa on erityisen hyvä.

   Videokameran toiminnot
   Videokameran tärkein toiminto on videokuvan tallentaminen. Videokuvan laatu on videokameran hyvyyden mitta ja siihen voi vaikuttaa muutamien lisätoimintojen avulla.

   • Kuvan vakain: Huolehtii siitä, että pienet liikkeet, kuten käden tärinä ei vaikuta videokuvaan huonontavasti. Kätevää silloin kun ei ole statiivia käden ulottuvilla.
   • Firewire: tämän kaapelin avulla videot saa helposti siirrettyä videokameralta tietokoneelle ilman että laatu huononee.
   • Lamppu: Joissain videokameroissa on sisäänrakennettu lamppu, jotta kuvaaminen onnistuu pimeässäkin. Irrallisisakin lamppuja on saatavilla.
   • Lcd-näyttö: Kuvaa voi seurata lcd-näytöltä etsimen sijaan. Kuvattuja videoita voi katsella myös lcd-näytöltä. Monissa videokameroissa on sekä etsin, että lcd-näyttö.
   • Zoom: zoomin avulla kuvan saa tuotua lähemmäksi. Zoomeja on sekä optisia että digitaalisia.

   Lisätietoja näistä ja muista toiminnoista löytyy videokameroiden teknisten tietojen selityksistä.

   videokamera Videokameran teknisistä ominaisuuksista

   Kaksi ominaisuutta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota videokameraa ostaessa on sensori ja zoom. Kerromme molemmista lisää alla. Sen lisäksi annamme tietoa erilaisista kuvan tallennus menetelmistä.

   Sensori
   Sensori on ehkäpä tärkein asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun vertailee kameroiden kuvan laatua. Optimaaliseen, ammattimaiseen käyttöön suositellaan hankittavaksi 3 ccd-sensori. Tavalliselle käyttäjälle ccd-sensori on jo riittävän hyvä. Ccd-sensoreilla saa tallennettua enemmän yksityiskohtia kuin cmso-sensoreilla, joita käytetään esim. matkapuhelimissa olevissa videokameroissa.

   Zoom
   Zoomia käytetään kun kuva halutaan tuoda lähemmäs kameraa. Zoomeja on kahdenlaisia: optinen ja digitaalinen zoom. Optista zoomia käytettäessä zoomataan linssin avulla. Etuna on se, että kuvanlaatu pysyy hyvänä zoomatessakin. Digitaalinen zoom suurentaa tietyn osan kuvaa, joten kuvanlaatu huononee zoomatessa. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota enemmän optisen zoomin ominaisuuksiin kuin digitaalisen zoomin ominaisuuksiin.

   Tallennustyyppi
   Yleisimmät tallennustyypit videokameroille ovat MiniDV, DVD, HD (kovalevy) ja muistikortit.

   • MiniDV: ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on yhä suosittu tapa videoiden tallentamiseen videokameralle. MiniDv tallentaa filmin pienelle teipille, joka on n. 6mm leveä. Vaikka MiniDV meinaa välillä kovassa kilpailussa jäädä uusien tekniikoiden varjoon, niin siinä on kuitenkin omat etunsa. MiniDV on halpa ja saatavissa kaikkialta. Erityisen tärkeä MiniDV:n ominaisuus ja etu on se, että MiniDV tuottaa yleisestiottaen paremman kuvan- ja äänenlaadun kuin muut tallennustyypit. Hyvän kuvanlaadun vuoksi MiniDV on hyvä vaihtoehto mikäli haluat muokata filmiä myhemmin. Tallennetut filminpätkät on helppo siirtää kamerasta tietokoneelle esim. USB:n tai FireWiren:n avulla. Haittana on se, että tietyn pisteen löytäminen filmiltä on tehtävä kelaamalla nauhaa eteen- tai taaksepäin.
   • DVD: videokamerassa voi käyttää joko DVD-R tai DVD-RW tekniikkaa. DVD-R :lle pystyy nauhoittamaan kerran, kun taas DVD-RW :lle voi nauhoitta useamman kerran ja vanhojen filmien päälle. Tavalliset DVD-soittimet pystyvät lukemaan molempia formaatteja. DVD videokamerat ovat käyttäjäystävällisiä. DVD:lle tallennetut filmit voidaan toistaa kotona helposti suoraan DVD-soittimella. Videoiden muokkaus jälkeenpäin on kuitenkin hieman monimutkaisempaa kuin MiniDV:n muokkaus. Videotiedostojen tallennusformaatti pitää nimittäin ensin muuttaa, ennen kuin filmejä voidaan muokata. Tässä prosessissa laatu heikkenee jonkin verran. Standardi DVD-levylle pystyy nauhottamaan 30 minuuttia. Ostohinta on korkeampi kuin MiniDV:n ostohinta, mutta DVD-videokamerat ovat kevyitä ja helppoja säilöä.
   • HD (harddisk=kovalevy): Tämän tyyppisessä videokamerassa ei siis käytetä erillistä kasettia tai levyä, vaan siinä on sisään rakennettu kovalevy. Harddisk camcorderit valtaavatkit suosiota enenevässä määrin. Suuri etu on helppous videoiden siirrossa tietokoneelle ja niiden muokkaus. Mutta jos sattuu niin, että kovalevy täyttyy, niin ainoa mahdollisuus voidakseen kuvata taas on joko kovalevyn (osittainen) tyhjentäminen tai videomateriaalin siirtäminen tietokoneelle.
   • Muisti: Muistikortit ovat pieniä. Videonauhoituksen kuvat tallennetaan Compact Flash Cardille, MMC:lle, Smart Media kortille, SD kortille, xD-picture kortile, microdrivelle tai muistitikulle (pro). Yhdistelmät näiden muistikorttien ja/tai nauhan tai DVD:n välillä ovat myös mahdollisia. Kuvat tallennetaan tällöin muistikortille ja filmi nauhalle tai DVD:lle. Muistikorttien hinta on jonkin verran korkeampi kuin MiniDV-nauhan tai DVD-levyn hinta.


   Videokameroiden hintaeroista
   Videokameroita on olemassa erilaisia ja erikokoisia, eri toiminnoilla ja eri tallennustekniikoilla. Näistä ominaisuuksista riippuen yksi videokamera on kalliimmpi kuin toinen. Videokameroiden hinnoittelussa ei päde sääntö, että suurempi on kalliimpi, vaikka isot ammattikäyttöön tarkoitetut videokamerat ovatkin paljon kalliimpia kuin muut. Ammattilaisten kamerat ovat kalliimpia, koska niissä on laaja skaala monipuolisia toimintoja. Myös pienimmät videokamerat ovat kalliita. Niitä ovat design-videokamerat, jotka ovat kompakteja, mutta omaavat tärkeimmät toiminnot. Halvin vaihtoehto on horisontaalivideokamera. Niissä on useimmiten hyvä kuvanlaatu, kooltaan ne ovat keskikokoisia ja niissä on yleisimmät toiminnot. Myös tallennustyypillä on vaikutusta hintaan ja tunnetut merkit ovat hintavampia kuin tuntemattomat.

   Uusimmat kehitykset
   Nyt kun lcd- ja plasma-TV:t jo jylläävät markkinoilla ties kuinka monetta vuotta, niin looginen seuraava askel on HD-videokameran hankinta. Tällaisella kameralla väreistä saadaan intensiivisemmpiä ja realistisempia. Myös äänenlaatu on erittäin hyvä. High Definition videokameroissa on erilaisia formaatteja, kuten esim: High Definition Video (HDV) ja AVCHD. HDV:n tallennustyyppi on MiniDV. Sony ja Panasonic olivat ensimmäisiä, jotka tuottivat AVCHD formaattia. Se käyttää MPEG4:sta. Tämä on pakkaustekniikka, jonka avulla HD-kuvaa tallennetaan kovalevylle, DVD:lle tai muistikortille. HD-videokamerat ovat ehdottomasti tulevaisuuden videokameroita, siltä ei voi enää välttyä.

   Videokameran lisäosia
   Videokameran mukana voi tulla lisäosia, mutta usein ne täytyy hankkia erikseen. Esimerkkejä lisäosista ovat vara-akku, tallennuslaitteita, laukku kantohihna, lamppu, statiivi ja lisämikrofoni.

   Suosittuja merkkejä
   Tunnettuja videokameran valmistajia ovat: Canon, JVC, Panasonic, Samsung ja Sony (Handycam).

   Vertaile täällä videokameroita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä on digitaalisen ja analogisen videokameran välinen ero?
   Jos käsittelet kuvia PC:llä, on videokamera oikea laite sinulle. Kuvan laatu on parempi, sinulla on enemmän ja parempia mahdollisuuksia kuvan suhteen, ja käsittely PC:llä on nopeata. Analogisella videokameralla voit myös käsitellä kuvia digitaalisesti PC:llä, mutta siinä on pari lisävaihetta. Laadullisesti kummankin tyyppisen kameran laadussa on eroa, digitaalinen on tarkempi. Digitaalinen videokamera on kalliimpi kuin analoginen.

   Voinko näyttää vanhat analogiset filmit myös digitaalisessa videokamerassa?
   Et. Vain Sonylla on mahdollisuus näyttää analogista Hi-8:aa digitaalisessa laitteessa. Sony käyttää ainoana merkkinä Digital-8 -tallennustyyppiä. Mikäli sinulla sattuu olemaan vanhoja analogisia Hi-8 -nauhoja, on ehkä ymmärrettävää, että hankit jälleen Sonyn.

   Voinko myös ottaa valokuvia digitaalisella videokameralla?
   Kyllä, mikäli laite soveltuu siihen. Tämä on niin kutsuttu Foto Mode tai Still Picture. Mikäli haluat digitaalikameran, ei tämä toiminto välttämättä ole niin kiinnostava, koska megapiksleiden määrä on rajoitetumpi kuin 'erillisessä' digitaalikamerassa. Otettu kuva, itse asiassa paikalleen asetettu videokuva, tallennetaan erikseen erilliseen muistikorttiin, memory stick:iin. Tätä lisämuistia ei yleensä ole videokamerassa, se on hankittava erikseen. Otetut kuvat voidaan myös käsitellä PC:llä ja tulostaa. On myös olemassa hybridilaitteita, videokamera ja valokuvakamera yhdessä ja samassa. Nämä ovat uudempia laitteita, jotka tunnistaa otettujen kuvien suuremmasta resoluutiosta.

  • Termien selitykset

   Alla lista videokameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   AE-ohjelmat
   AE-ohjelmat ovat sääntöjä, jotka koskevat kuvaa, väriä ja valoa, jotka kamera ottaa huomioon filmattaessa. Usein esiintyviä ohjelmia, jotka tulevat varmaan vastaan ovat esimerkiksi 'urheilu', 'huono ilma', 'aurinkoinen ilma', jne. Kamera määrittelee parhaat mahdolliset asetukset kyseisissä olosuhteissa filmaamista varten.

   Digitaalinen zoom
   Optisen zoomin lisäksi useimmat kamerat pystyvät zoomaamaan myös digitaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että valokuvan pikselit 'paisutetaan' digitaalisesti, jotta kuva näyttäisi suuremmalta. Kuvan tarkkuus tosin kärsii tästä.

   Hitain suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki. Hidas suljinnopeus on esimerkiksi '15 sekuntia'. Tuona erittäin pitkänä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva.
   Hitaita (pitkiä) suljinnopeuksia käytetään erittäin pimeissä olosuhteissa, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoritiellä.

   Kenno mitat
   CCD:n koko. Suuremmassa CCD:ssä on suuremmat pikselit, jolloin kuva on tarkempi, koska esiintyy vähemmän signaalikohinaa. Suurempi kenno antaa myös paremman tuloksen optisella zoomilla.

   Kuvanvakain
   Kuvanvakaaja tarkoittaa mahdollisuutta kuvan optiseen tai elektroniseen vakauttamiseen kuvauksen aikana, jotteivät tärisevät kädet muodostaisi estettä kuvaamiselle. Optinen kuvanvakaus tapahtuu 'liikkuvalla' linssillä, joka liikkuu kameran liikkeitä vastaan. Elektroninen kuvanvakaus tapahtuu prosessorilla, joka pitää kuvan digitaalisesti paikallaan.

   LCD-tyyppi
   Kertoo minkä tyyppinen LCD-näyttö on käytössä.
   LCD tarkoittaa Liquid Crystal Display (nestekidenäyttö), ja se on pieni, energiaa säästävä, videokameraan rakennettu näyttö. Siitä näkee mitä kamera näkee filmauksen aikana, ja sillä voidaan heti katsella otettuja videoita. Kameran käyttö ja asetukset tapahtuvat enimmäkseen näytöllä nähtävän valikon kautta. LCD-näytöissä käytetään erilaisia tekniikoita:

   • TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD-näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   • LTPS: TFT:n parannettu versio.
   • STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt

   Lux rating
   'Lux rating' ilmoittaa videokameran CCD:n valoherkkyyden. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän herkkä CCD, ja sitä huonompi kuva vähän valoisissa olosuhteissa. 'Lux rating' on varsin mystinen määrittely, joten on hyvä ajatus kokeilla itse milloin kamera pystyy ottamaan hyvän kuvan ja milloin ei.

   Max. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Max. aukko
   Suurin koko, johon aukko yltää.

   Min. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Min. aukko
   Pienin koko, johon aukko yltää.

   Nopein suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

   Optinen zoom
   Optinen zoomaus tapahtuu itse kameran linssimekanismilla. Tällä saavutetaan hyvä laadullinen zoomaustulos, eikä mitään kuvapisteitä monisteta, kuten digitaalisessa zoomissa, zoomivaikutuksen saamiseksi.

   Patterin tyyppi
   Antaa osoituksen käytetystä patteri- tai akkutyypistä. Joissakin kameroissa käytetään AA-pattereita (penlite), toisissa käytetään akkua. Kummassakin tyypissä on hyvät ja huonot puolensa. AA-pattereita voi ostaa joka kadun kulmasta, mutta ne kestävät lyhemmän aikaa. Akut kestävät pattereita pitempään, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava ulkopuolisella akkulaturilla, jonka olet mahdollisesti juuri jättänyt kotiin.

   Tallennusmuoto
   Digitaalikamerat käyttävät säännönmukaisesti seuraavia: MiniDV, CD-R, Digital-8 tai MicroMV. Suositeltavaa tallennusmuotoa koskevia tietoja varten ehdotamme lukemaan videokameroita koskevat yleiset tiedot.

   USB-streaming
   Tällä toiminnolla voidaan ottaa elävä video, valokuva tai videoklippi, ja toistaa se saman tien videokameran ja PC:n välisellä USB-liitoksella internetissä. Videokamera toimii tietynlaisena tosiaikaisena webcamina.

   Valkotasapaino
   Kameran on kompensoitava esim. loisteputkien ja/tai auringon värilämpötilaerot. Tämä tapahtuu valkotasapainoasetuksella - vihreän, punaisen ja sinisen yhdistelmä, joka aikaansaa täydellisen valkoisen. Tämä tapahtuu usein automaattisesti, mutta usein videokameroissa on mahdollisuus myös säätää se manuaalisesti.

   Valokuvaustila
   "Valokuvaustila" ilmoittaa onko tällä videokameralla mahdollisuus ottaa filmin lisäksi kuvia.

   Vastavalotuskomponentti
   Kun kuvattava kohde on valolähteen edessä, puhutaan vastavalosta. Tällöin on kohteesta viime kädessä nähtävissä vain siluetti. Videokamerat, joissa on tämä lisävaruste, kompensoivat vastavalon takavalolla, tai suurentamalla hieman aukkoa. Tämä ei kuitenkaan ole aina hyvä ratkaisu. Voi käydä niin, että vastavalon voimakkuus myös kasvaa, jolloin tausta voi 'haalistua' ylivalotuksen takia.

   Video in
   Tällä liittimellä voit liittää toisen laitteen videokameraan esimerkiksi kuvien siirtämiseksi.

   Video out
   Tätä kautta liität kameran televisioon.

   Videoliitäntä
   Liitäntä, jonka kautta kamera siirtää videokuvia toisiin laitteisiin. Usein S- Video, USB tai Firewire. Viimeksi mainittu on erinomainen digitaalisten videokuvien siirtämiseksi PC:hen, ja se esiintyykin useimmiten. Lisää tästä kohdassa yleistä videokameroista.

   Yökuvaus
   Tämä kertoo onko videokamerassa mahdollisuus ottaa pimeässä selviä kuvia. Usein tämä tapahtuu digitaalisella toiminnalla, jossa olemassa olevaa valoa vahvistetaan, mahdollisesti infrapunavalon avulla.

    

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony videokamerat
   • Canon Canon videokamerat
   • Panasonic Panasonic videokamerat
   • 4K
   • Full HD Full HD videokamerat
   • Wi-Fi Videokamerat joissa langaton lähiverkko
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Sony FDR-AX43A 4K VIDEOKAMERA, MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229270671.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230441647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255055658.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255055654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/306107710.jpg?ts=1
   Sony Sony FDR-AX43A 4K VIDEOKAMERA, MUSTA FDR-AX43A 4K VIDEOKAMERA, MUSTA FDR-AX43A 4K VIDEOKAMERA, MUSTA Sony AX43 UHD 4K Handycam -kameralla voit tallentaa ultrajämäkkää videokuvaa liikkeessä. Tämä pienikokoinen videokamera sisältää sisäänrakennetun gimbal-tasapainotuksen ja Balanced Optical SteadyShot -kuvanvakaimen sekä alhainen valoherkkyys Exmor R CMOS -kuvakennon, jolla tuotat teräviä ja laadukkaita UHD 4K -videoita tai 16,6 megapikselin valokuvia. Voit tallentaa jopa UHD 4K -videota 24 tai 30 kuvan sekuntinopeudella käyttäen Sonyn XAVC S -koodekkia nopeudella jopa 100 megabittiä sekunnissa tai jopa 50 megabittiä sekunnissa 1080p HD -videota. Nopea ja älykäs automaattitarkennus seuraa kohteitasi ja pitää ne terävinä, ja ZEISS Vario-Sonnar T* -zoom-objektiivi tarjoaa 20x optisen/30x digitaalisen zoomin 4K-resoluutiossa ja jopa 250x digitaalisen zoomin HD-resoluutiossa.Ø7,2 mm Exmor R CMOS, 8 megapikseliä 20x optinen zoom, 26,8 - 536 mm kinovastaavuus Zeiss Vario-Sonnar® T* -objektiivi suurin aukko: f/2 - 3,8 optinen kuvanvakain suodinkierre: 55 mm 4K-videokuva: 3840x2160@25p/24p, 100 (14)
   Sony FDR-AX43A 4K VIDEOKAMERA, MUSTA
   • 04548736141254
   • FDRAX43ABA.CEE
   • FDRAX43AB.CEE
   6
   good_buy
   deal
   792.90 EUR
  • Canon LEGRIA HF G70 4K VIDEOKAMERA, MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/304963634.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/273611232.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253099440.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253099439.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253099441.jpg?ts=1
   Canon Canon LEGRIA HF G70 4K VIDEOKAMERA, MUSTA LEGRIA HF G70 4K VIDEOKAMERA, MUSTA LEGRIA HF G70 4K VIDEOKAMERA, MUSTA Käiskäyttöinen videokamera 4K/25P UHD-resoluutiolla (10)
   Canon LEGRIA HF G70 4K VIDEOKAMERA, MUSTA
   • 08714574672816
   • 5734C006
   • 5734C006AA
   • 8714574672816
   6
   good_buy
   deal
   992.90 EUR
  • Sony Handycam HDR-CX405 videokamera (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346191.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346192.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133148986.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288996332.jpg?ts=1
   Sony Sony Handycam HDR-CX405 videokamera (musta) Handycam HDR-CX405 videokamera (musta) Handycam HDR-CX405 videokamera (musta) Videokamera, 1080p, 2.51 MP, 30x optinen zoomi, Carl Zeiss, flash-kortti, musta (18)
   Sony Handycam HDR-CX405 videokamera (musta)
   • 01000000236071
   • 04548736001114
   • 00027242886155
   • 04548736001091
   • 04548736001107
   • 000000000000085318
   • HDRCX405B.CEN
   • HDRCX405BLK
   • HDRCX405B
   • 1920528
   4
   good_buy
   273.63 EUR
  • Panasonic HC-VX1 -videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169739105.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163717712.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146958034.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141893488.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146958036.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-VX1 -videokamera HC-VX1 -videokamera HC-VX1 -videokamera Suuri MOS-kenno, kirkas F1.8-objektiivi ja uudenaikainen tarkka automaattitarkennus terävät toimintakuvat. 4K-objektiivin 25 mm: n laajakulmaobjektiivilla ja 24-kertaisella optisella zoomilla tallennat kiihkeimmätkin tunnelmat. Hybrid O.I.S. vähentää epäterävyyden minimiin myös zoomauksen aikana. (8)
   Panasonic HC-VX1 -videokamera
   • 05025232877683
   • 5134237
   • 5025232877683
   • HC-VX1EG-K
   5
   good_buy
   564.06 EUR
  • Panasonic HC-X2000 - videokamera - Leica - tallennus: flash-kortti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155245903.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155781010.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153968751.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209130055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/322701530.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-X2000 - videokamera - Leica - tallennus: flash-kortti HC-X2000 - videokamera - Leica - tallennus: flash-kortti HC-X2000 - videokamera - Leica - tallennus: flash-kortti Kompakti 4K-videokamera ammattimaisille kuville integroidulla valaistuksella. Alan pienin ja kevyin 4K/60p-videokamera Ammattimaista kuvausta kaikkialla: HC-X2000-kamerassa on edistyneet toiminnot tasapainoisessa rungossa erinomaisen toiminnallisuuden ja kannettavuuden takaamiseksi. (9)
   Panasonic HC-X2000 - videokamera - Leica - tallennus: flash-kortti
   • 01000000244427
   • 05025232935161
   • 5025232935161
   • HC-X2000E
   4
   good_buy
   2002.90 EUR
  • Panasonic HC-V380EG-K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/322599298.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197761666.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/302836441.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197761667.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340272.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-V380EG-K HC-V380EG-K HC-V380EG-K Full HD-videokamera, joka tekee tallentamisesta helpompaa ja videon toistamisesta hauskempaa, erinomaisella lopputuloksella. Langaton monikameratekniikka tallentaa useita kohtauksia samanaikaisesti, joten voit luoda ainutlaatuisia video-otoksia. (14)
   Panasonic HC-V380EG-K
   • 05025232836826
   • HC-V380EG-K
   • 000000000000220564
   3
   good_buy
   302.35 EUR
  • Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210118172.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105566831.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105566830.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/295390397.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71569643.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA (31)
   Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • 05025232836789
   • HC-V180EC-K
   1
   good_buy
   most_sold
   258.90 EUR
  • Sony Handycam FDR-AX53
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/89361056.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/322609884.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144436290.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144436285.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144436287.jpg?ts=1
   Sony Sony Handycam FDR-AX53 Handycam FDR-AX53 Handycam FDR-AX53 Edistyksellisiä toimintoja upeisiin videoihin Huippuluokan 4K Handycam® -kameramme tarjoaa lyömätöntä suorituskykyä. Tasapainotettu optinen SteadyShot-toiminto ja nopea älykäs automaattitarkennus varmistavat, että saat juuri sellaisia kuvia kuin haluat. (6)
   Sony Handycam FDR-AX53
   • 01000000001143
   • 01000000217858
   • 04548736021327
   • 04548736028715
   • 04548736021310
   • FDRAX53B.CEE
   • 000000000000218954
   • 3209521
   • FDRAX53B
   5
   good_buy
   889.08 EUR
  • Panasonic LUMIX DC-BGH1 -videokamera, runko
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993639.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993722.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993729.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993730.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic LUMIX DC-BGH1 -videokamera, runko LUMIX DC-BGH1 -videokamera, runko LUMIX DC-BGH1 -videokamera, runko Minimaalinen ja suorituskykyinen kamera videokuvaukseen ja striimaukseen (10)
   Panasonic LUMIX DC-BGH1 -videokamera, runko
   • 05025232914654
   • DC-BGH1E
   3
   good_buy
   2289.04 EUR
  • Blackmagic Design ATEM Mini Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169429891.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257887084.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/280289161.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830290.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225961160.jpg?ts=1
   Blackmagic Design Blackmagic Design ATEM Mini Pro ATEM Mini Pro ATEM Mini Pro Blackmagic Design Atem Mini Pro - HDMI Live Stream Switcher tallennuksella Blackmagic Design Atem Mini Pro rakentaa edeltäjänsä päälle lisäominaisuuksia. Saat kaikki Atem Minin ominaisuudet ja lisäksi alla olevat: Sama takapaneeli kuin Atem Minissä lisänapeilla ja softaominaisuuksilla Streamaa 1080p HD tasolla Quick Stream, on-air ja record nappulat Hardware encoder poistaa tarpeen streamaus softalle aikakoodin ohjaus ja konfiguraatio, stream status Täysi tuki ja ohjaus BMPCC 6K ja 4K kameroille Yhtäaikainen USB tallennus Integraatio Multidockin kanssa live kovalevyn vaihtoon Voit kustomoida kehittyneitä asetuksia XML tiedostoilla Softan kautta ohjelman ja grafiikoiden esikatselu, tallennus tila, on air status, äänimittarit Ohjelman esikatselu input ja output napit tallennuksen indikaatiovalo (Tally light) pocket cinema kameroille (4k/6K) automaattinen aikakoodin synkronointi kameroiden välillä Blackmagic Design Atem Mini sarja on suunniteltu usean kameran live streamaukseen internetti (5)
   Blackmagic Design ATEM Mini Pro
   • 09338716006797
   5
   good_buy
   339.14 EUR
  • Panasonic HC-VXF1 -videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154143039.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167280130.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108547147.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146957959.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146957958.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic HC-VXF1 -videokamera HC-VXF1 -videokamera HC-VXF1 -videokamera Panasonic VXF1 -videokamera ilahduttaa perheen 4K-videokuvaajia elokuvamaisen hyvän jälkensä vuoksi. 25 mm:n laajakulmalla, 24-kertaisella optisella zoomilla ja uudenaikaisella tarkalla automaattitarkennuksella otat loistavia kuvia. Ammattilaistason ominaisuuksiin kuuluvat elektroninen etsin (EFV) ja manuaalinen rengas. Uusi suuri MOS-kenno ja kirkas F1.8-objektiivi tuottavat hyvän kuvanlaadun myös hämärissä oloissa. Kallistettavan elektronisen etsimen (EVF) avulla voit helposti kuvata kirkkaas (3)
   Panasonic HC-VXF1 -videokamera
   • 05025232877539
   • 01000000242997
   • HC-VXF1EG-K
   • 5025232877539
   6
   good_buy
   722.90 EUR
  • Zoom Handy Recorder H6 Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155500756.jpg?ts=1
   Zoom Zoom Handy Recorder H6 Black Handy Recorder H6 Black Handy Recorder H6 Black Uskomaton kannettava 6 ääniraidan ääninauhuri, korkealla 24-bittinen / 96 kHz nauhoituslaatu. Zoom H6 Black toimii hyvin erilaisissa tilanteissa, olipa kyse podcastista, audiodesignista, videoista, samplauksesta tai musiikin nauhoituksesta. Zoom H6 tarjoaa parempaa liikkuvuutta nauhoituksien aikana, joten äänenlaatu on loistava vaikka liikuskeletsin äänityksen aikana. (5)
   Zoom Handy Recorder H6 Black
   • 45152600228230
   • 04515260022823
   4
   good_buy
   301.90 EUR
  • Sony FX3 -elokuvakamera, runko
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290523874.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290523344.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290523387.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233458158.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290523267.jpg?ts=1
   Sony Sony FX3 -elokuvakamera, runko FX3 -elokuvakamera, runko FX3 -elokuvakamera, runko Sony FX3 on korkeatasoinen full frame -elokuvakamera, joka pitää sisällään edistyksellistä tekniikkaa erityisesti videokuvaukseen. Käytettävyydeltään ja ominaisuuksiltaan tämä kamera soveltuu videokuvauksen ammattilaisille ja edistyneille harrastajille, jotka haluavat kameraltaan paljon.Sony FX3 on varustettu samalla 12 megapikselin taustavalaistulla full frame -kennolla ja tehokkaalla Bionz XR -prosessorilla kuin A7S III. Uusi kenno mahdollistaa ISO-herkkyydet aina 409600 asti, ja matalilla herkkyyksillä terävyys ja dynamiikka kestävät vertailun mihin tahansa kameraan markkinoilla. Kennossa on myös 5-akselinen kuvanvakain, joka paitsi helpottaa terävien kuvien saamista, myös vakauttaa etsinkuvan. A7S III:stä peritty huima 759 pisteen automaattitarkennus pysyy mukana vaikeimmissakin tilanteissa ja kattaa lähes koko kuva-alan. Silmätarkennus on erinomainen apu ihmisiä kuvatessa. Täysin äänetön suljin puolestaan mahdollistaa kuvaamisen sellaisissa tilanteissa, jotka vaativat täydellistä (4)
   Sony FX3 -elokuvakamera, runko
   • 04548736123229
   • 01000000254488
   • ILME-FX3
   • 4548736123229
   4
   good_buy
   4817.32 EUR
  • DJI Zenmuse P1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/298110971.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/323391448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/323391453.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/280312345.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314299938.jpg?ts=1
   DJI DJI Zenmuse P1 Zenmuse P1 Zenmuse P1 Zenmuse P1 (4)
   DJI Zenmuse P1
   • 06941565910868
   4
   good_buy
   5748.90 EUR
  • Sony PXW-Z150 -ammattivideokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133128714.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/295406370.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102380414.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/295406368.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102380418.jpg?ts=1
   Sony Sony PXW-Z150 -ammattivideokamera PXW-Z150 -ammattivideokamera PXW-Z150 -ammattivideokamera Järkevän kokoinen tuotantotason videokamera, jolla kuvaat korkealaatuista 4K- tai FullHD-kuvaa. Suurikokoinen OLED-etsin. 13,2 x 8,8 mm:n Exmor R CMOS 12x optinen zoom, 29 - 348 mm:n kinovastaavuus valovoima: f/2,8 - 4,5 optinen kuvanvakain suodinkierre: 62 mm 4 askeleen sisäinen ND-suodin (ND0/4/14/64) XAVC S 3840x2160@30/25/24p, 100/60 Mb/s, 4:2:0 8-bit XAVC S 1920x1080@60/50/30/25/24p, 50 Mb/s, 4:2:2 10-bit OLED-etsin, 1440k sisäänrakennettu WiFi ja NFC 2x SD(HC/XC) -korttipaikka mitat: 171 x 188 x 371 mm paino: n. 2270 g (kuvauskunnossa)liitännät: 2x XLR tulo (line/mic/mic+48V Phantom) 1x BNC komposiitti 75 (3G/HD/SD SMPTE 424/292/259M) 3,5 mm kuulokeliitäntä DC in HDMI-ulostulo (A)myyntipaketin sisältö: kamera, akku (NP-F770), laturi (BC-L1), virtalähde (AC-L100C), vastavalosuoja, silmäsuoja, varustekengän suoja, USB-kaapeli, langaton kauko-ohjain (RMT-845) ja paristo (6)
   Sony PXW-Z150 -ammattivideokamera
   • 04548736035492
   • 01000000236750
   • 4548736035492
   3
   good_buy
   3392.90 EUR
  • Bose Videobar Vbs 230V Eu Video Conferencing System 8 Mp
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255983421.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255045124.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/264142046.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254109543.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313499942.jpg?ts=1
   Bose Bose Videobar Vbs 230V Eu Video Conferencing System 8 Mp Videobar Vbs 230V Eu Video Conferencing System 8 Mp Videobar Vbs 230V Eu Video Conferencing System 8 Mp Bose Professional Videobar VB-S on kompakti all-in-one USB-neuvottelulaite. Se on helppo asentaa, ja se tuottaa ensiluokkaista ääntä ja videokuvaa jopa 3 × 3 metrin kokoisissa huoneissa. (5)
   Bose Videobar Vbs 230V Eu Video Conferencing System 8 Mp
   • 00017817835350
   • 868751-2110
   3
   good_buy
   936.80 EUR
  • DJI Zenmuse L1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249633633.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249634246.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221544003.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/297455412.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/297455390.jpg?ts=1
   DJI DJI Zenmuse L1 Zenmuse L1 Zenmuse L1 Zenmuse L1 (8)
   DJI Zenmuse L1
   • 06941565910042
   • CP.EN.00000330.01
   2
   good_buy
   11798.90 EUR
  • Sony PXW-FX9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169466779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237444428.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163141161.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237444435.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216562791.jpg?ts=1
   Sony Sony PXW-FX9 PXW-FX9 PXW-FX9 PXW-FX9 ilman objektiivia (12)
   Sony PXW-FX9
   • 04548736112001
   1
   good_buy
   13493.90 EUR
  • Panasonic AG-CX350 -4K-tuotantokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/308309756.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/308309758.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155155489.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/322758837.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/322758834.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic AG-CX350 -4K-tuotantokamera AG-CX350 -4K-tuotantokamera AG-CX350 -4K-tuotantokamera Käsikäyttöinen 4K-videokamera monipuolisilla toiminnoilla (4)
   Panasonic AG-CX350 -4K-tuotantokamera
   • 05025232888894
   3
   good_buy
   4048.90 EUR
  • Zoom Q2N-4K VIDEOTALLENNIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229739648.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150531403.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216518108.jpg?ts=1
   Zoom Zoom Q2N-4K VIDEOTALLENNIN Q2N-4K VIDEOTALLENNIN Q2N-4K VIDEOTALLENNIN Yhdistetty videokamera ja ääninauhuri (9)
   Zoom Q2N-4K VIDEOTALLENNIN
   • 04515260020102
   1
   212.90 EUR
  • Jabra PanaCast Table Stand Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525832.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313470386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313469035.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313470384.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313470382.jpg?ts=1
   Jabra Jabra PanaCast Table Stand Black PanaCast Table Stand Black PanaCast Table Stand Black Jabra panacast table stand (1)
   Jabra PanaCast Table Stand Black
   • 05706991022551
   • 14207-56
   7
   53.90 EUR
  • Sony Elokuvasarja ILME-FX6V
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/295538067.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290391043.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/317743673.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/317743676.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/317743678.jpg?ts=1
   Sony Sony Elokuvasarja ILME-FX6V Elokuvasarja ILME-FX6V Elokuvasarja ILME-FX6V Sony FX6 elokuvanteosta sisällön luontiin (6)
   Sony Elokuvasarja ILME-FX6V
   • 05013493411302
   • ILME-FX6
   2
   good_buy
   6702.90 EUR
  • Zoom Q8n-4K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230133152.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/319610634.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/291561528.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/291561530.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/291561525.jpg?ts=1
   Zoom Zoom Q8n-4K Q8n-4K Q8n-4K 4K-video- ja 4-raitainen tallennin, jossa on paljon ominaisuuksia Korkea dynaaminen alue (HDR) F2.8 f/2.8 -objektiivi, jossa on 150olaajakulma. LCD-värinäyttö, jossa on 180okääntömahdollisuus selfieitä varten USB interface suoratoistoon/tiedonsiirtoon (6)
   Zoom Q8n-4K
   • 04515260025817
   2
   392.90 EUR
  • Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206899823.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902152.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902151.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902155.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902153.jpg?ts=1
   Blackmagic Design Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera Suorituskykyinen 6K-kamera sisäänrakennetuilla ND-suotimilla (2)
   Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro -elokuvakamera
   • 09338716006858
   • CINECAMPOCHDEF06P
   • BM-CINECAMPOCHDE
   4
   2499.22 EUR
  2 8
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Panasonic DEFAULT
    • panasonic
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Sony Sony Videokamera (sony)
   • Canon Canon Videokamera (canon)
   • Panasonic Panasonic Videokamera (panasonic)
   • JVC JVC Videokamera (jvc)
   • Atomos (atomos)
   • Axis (axis)
   • Blackmagic Design (blackmagic_design)
   • Bose (bose)
   • Brinno (brinno)
   • Desview (desview)
   • DJI (dji)
   • Easypix (easypix)
   • Epos (epos)
   • FLIR (flir)
   • Grylls, Bear (grylls_bear)
   • Huddly (huddly)
   • Ikan (ikan)
   • Insta360 (insta360)
   • Jabra (jabra)
   • Joby (joby)
   • KanDao (kandao)
   • Konftel (konftel)
   • Logitech (logitech)
   • Manfrotto (manfrotto)
   • Neat (neat)
   • Outdoor Club (outdoor_club)
   • Peak Design (peak_design)
   • Poly (poly)
   • Saramonic (saramonic)
   • Technaxx (technaxx)
   • Transcend (transcend)
   • Veho (veho)
   • Wiral (wiral)
   • Yealink (yealink)
   • Z Cam (z_cam)
   • Zoom (zoom)
  • Hinta (price):
   • < 285 € (budget)
   • 285 € - 855 € (price_2)
   • 855 € - 2 500 € (price_3)
   • ≥ 2 500 € (price_4)
  • HD-tyyppi (hd_tyyppi):
  • Maksimi resoluutio (maksimi_resoluutio):
   • 1920 x 1080 pikseliä (1920_x_1080)
   • 3840 x 2160 pikseliä (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 pikseliä (4096_x_2160)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 2,7 " (ruudun_halkaisija_2.7)
   • 3 " (ruudun_halkaisija_3.0)
   • 3,46 " (ruudun_halkaisija_3.46)
   • 3,5 " (ruudun_halkaisija_3.5)
   • 4 " (ruudun_halkaisija_4.0)
   • 5 " (ruudun_halkaisija_5.0)
   • 7 " (ruudun_halkaisija_7.0)
   • 7,6 " (ruudun_halkaisija_7.6)
  • Yhteensopivat muistikortit (yhteensopivat_muistikortit):
   • CF (cf)
   • CFast 2.0 (cfast_2_0)
   • Ei muistikorttia (ei_muistikorttia)
   • MicroSD (microsd)
   • MicroSDHC (microsdhc)
   • MicroSDXC (microsdxc)
   • MS (ms)
   • MS Micro (M2) (ms_micro_m2_)
   • MS PRO Duo Mark 2 (ms_pro_duo_mark_2)
   • MS Pro-HG Duo (ms_pro_hg_duo)
   • MS XC-HG Duo (ms_xc_hg_duo)
   • SD (sd)
   • SDHC (sdhc)
   • SDXC (sdxc)
  • Paino (paino_g):
   • 190 g (paino_g_190.0)
   • 211 g (paino_g_211.0)
   • 252 g (paino_g_252.0)
   • 635 g (paino_g_635.0)
   • 1110 g (paino_g_1110.0)
   • 2000 g (paino_g_2000.0)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Kuvanvakain (kuvan_vakauttaja):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDMI (hdmi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Wi-Fi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Valokuvamoodi (valokuvamoodi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi