x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videokamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videokamerat

  • Yleiset tiedot

   Videokamerat

   Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä.
   Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta.


   Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • videokameratyypit,
   • videokameran toiminnot,
   • videokameran teknisistä ominaisuuksista,
   • videokameroiden hintaerot,
   • uusimmat kehitykset,
   • videokameran lisäosat ja
   • suosittuja merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessa videokameraa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuvan tallennus: Kuvan tallentamiseen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita. Alla lisätietoa tallennuksesta.
   2. Käyttöhelppous: Onko videokameran hallinta helppoa? Onko videokamerassa lcd-näyttö? Jos videokameraa käyttää usein, kannattaa kiinnittää huomiota myös sen painoon.
   3. Valo: Jos kuvaat usein pimeässä, niin valolla varustettu kamera on kätevä.
   4. Lisäosia: Videokameran mukana tulevat lisäosat vaihtelevat. Voi siis olla, että lisäosiin kuluu vielä varoja. Mieti mitä lisäosia kaipaat ja tarkista tulevatko ne paketissa mukana.
   5. Käyttöjärjestelmä: Jos haluat tallentaa filmejä tietokoneelle muokataksesi niitä, niin varmista että videokamera sopii yhteen käyttöjärjestelmäsi kanssa. Kaikki videokamerat eivät sovi yhteen Macin kanssa ja käyttämäsi Windowsin versio kannattaa tarkistaa ennen videokameran hankintaa.

   Videokameratyypit

   • Käsivideokamera: Pienikokoisia videokameroita, joita saa kuvauksen aikana kontrolloitua helposti yhdellä kädellä. Tällaisten videokameroiden etu on myös se, että kuvauksen voi alottaa nopeasti tarvitsematta juurikaan valita asetuksia. Haittapuolia on, ettei käsivideokameroissa ole etsintä lainkaan, joten kuvaus täytyy aina tehdä lcd-näytön kautta.
   • Horisontaalivideokamera: nämä ovat eniten myytyjä videokameroita. Horisontaalivideokameroitakin on helppo kontrolloida, tällaisista videokameroista on monia versioita ja videoita saa tallennettua kaikilla kuvan tallennus formaateilla. Suurimmassa osassa horisontaalivideokameroita on myös hyvä kuvan laatu.
   • Vertikaalivideokamera: nämä ovat litteitä ja helppoja kuljettaa mukana, mutta eivät niin mukavia käteen ja helppoja kontrolloida. Toiminnoissa vertikaalivideokamerat yltävät horisontaalivideokameroiden tasolle.
   • Videokamera ammattikäyttöön: Ammattilaisille tarkoitetut videokamerat ovat isoja ja painavia. Kokonsa takia niiden kannatteleminen käytön aikana ei ole helppoa ja asetuksiakin niissä on paljon. Ennen kuin tällaisesta videokamerasta saa kaiken hyödyn irti täytyy tosiaan perehtyä sen toimintoihin. Sen jälkeen mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Kuvan laatu ammattikäyttöön tarkoitetuissa videokameroissa on erityisen hyvä.

   Videokameran toiminnot
   Videokameran tärkein toiminto on videokuvan tallentaminen. Videokuvan laatu on videokameran hyvyyden mitta ja siihen voi vaikuttaa muutamien lisätoimintojen avulla.

   • Kuvan vakain: Huolehtii siitä, että pienet liikkeet, kuten käden tärinä ei vaikuta videokuvaan huonontavasti. Kätevää silloin kun ei ole statiivia käden ulottuvilla.
   • Firewire: tämän kaapelin avulla videot saa helposti siirrettyä videokameralta tietokoneelle ilman että laatu huononee.
   • Lamppu: Joissain videokameroissa on sisäänrakennettu lamppu, jotta kuvaaminen onnistuu pimeässäkin. Irrallisisakin lamppuja on saatavilla.
   • Lcd-näyttö: Kuvaa voi seurata lcd-näytöltä etsimen sijaan. Kuvattuja videoita voi katsella myös lcd-näytöltä. Monissa videokameroissa on sekä etsin, että lcd-näyttö.
   • Zoom: zoomin avulla kuvan saa tuotua lähemmäksi. Zoomeja on sekä optisia että digitaalisia.

   Lisätietoja näistä ja muista toiminnoista löytyy videokameroiden teknisten tietojen selityksistä.

   videokamera Videokameran teknisistä ominaisuuksista

   Kaksi ominaisuutta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota videokameraa ostaessa on sensori ja zoom. Kerromme molemmista lisää alla. Sen lisäksi annamme tietoa erilaisista kuvan tallennus menetelmistä.

   Sensori
   Sensori on ehkäpä tärkein asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun vertailee kameroiden kuvan laatua. Optimaaliseen, ammattimaiseen käyttöön suositellaan hankittavaksi 3 ccd-sensori. Tavalliselle käyttäjälle ccd-sensori on jo riittävän hyvä. Ccd-sensoreilla saa tallennettua enemmän yksityiskohtia kuin cmso-sensoreilla, joita käytetään esim. matkapuhelimissa olevissa videokameroissa.

   Zoom
   Zoomia käytetään kun kuva halutaan tuoda lähemmäs kameraa. Zoomeja on kahdenlaisia: optinen ja digitaalinen zoom. Optista zoomia käytettäessä zoomataan linssin avulla. Etuna on se, että kuvanlaatu pysyy hyvänä zoomatessakin. Digitaalinen zoom suurentaa tietyn osan kuvaa, joten kuvanlaatu huononee zoomatessa. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota enemmän optisen zoomin ominaisuuksiin kuin digitaalisen zoomin ominaisuuksiin.

   Tallennustyyppi
   Yleisimmät tallennustyypit videokameroille ovat MiniDV, DVD, HD (kovalevy) ja muistikortit.

   • MiniDV: ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on yhä suosittu tapa videoiden tallentamiseen videokameralle. MiniDv tallentaa filmin pienelle teipille, joka on n. 6mm leveä. Vaikka MiniDV meinaa välillä kovassa kilpailussa jäädä uusien tekniikoiden varjoon, niin siinä on kuitenkin omat etunsa. MiniDV on halpa ja saatavissa kaikkialta. Erityisen tärkeä MiniDV:n ominaisuus ja etu on se, että MiniDV tuottaa yleisestiottaen paremman kuvan- ja äänenlaadun kuin muut tallennustyypit. Hyvän kuvanlaadun vuoksi MiniDV on hyvä vaihtoehto mikäli haluat muokata filmiä myhemmin. Tallennetut filminpätkät on helppo siirtää kamerasta tietokoneelle esim. USB:n tai FireWiren:n avulla. Haittana on se, että tietyn pisteen löytäminen filmiltä on tehtävä kelaamalla nauhaa eteen- tai taaksepäin.
   • DVD: videokamerassa voi käyttää joko DVD-R tai DVD-RW tekniikkaa. DVD-R :lle pystyy nauhoittamaan kerran, kun taas DVD-RW :lle voi nauhoitta useamman kerran ja vanhojen filmien päälle. Tavalliset DVD-soittimet pystyvät lukemaan molempia formaatteja. DVD videokamerat ovat käyttäjäystävällisiä. DVD:lle tallennetut filmit voidaan toistaa kotona helposti suoraan DVD-soittimella. Videoiden muokkaus jälkeenpäin on kuitenkin hieman monimutkaisempaa kuin MiniDV:n muokkaus. Videotiedostojen tallennusformaatti pitää nimittäin ensin muuttaa, ennen kuin filmejä voidaan muokata. Tässä prosessissa laatu heikkenee jonkin verran. Standardi DVD-levylle pystyy nauhottamaan 30 minuuttia. Ostohinta on korkeampi kuin MiniDV:n ostohinta, mutta DVD-videokamerat ovat kevyitä ja helppoja säilöä.
   • HD (harddisk=kovalevy): Tämän tyyppisessä videokamerassa ei siis käytetä erillistä kasettia tai levyä, vaan siinä on sisään rakennettu kovalevy. Harddisk camcorderit valtaavatkit suosiota enenevässä määrin. Suuri etu on helppous videoiden siirrossa tietokoneelle ja niiden muokkaus. Mutta jos sattuu niin, että kovalevy täyttyy, niin ainoa mahdollisuus voidakseen kuvata taas on joko kovalevyn (osittainen) tyhjentäminen tai videomateriaalin siirtäminen tietokoneelle.
   • Muisti: Muistikortit ovat pieniä. Videonauhoituksen kuvat tallennetaan Compact Flash Cardille, MMC:lle, Smart Media kortille, SD kortille, xD-picture kortile, microdrivelle tai muistitikulle (pro). Yhdistelmät näiden muistikorttien ja/tai nauhan tai DVD:n välillä ovat myös mahdollisia. Kuvat tallennetaan tällöin muistikortille ja filmi nauhalle tai DVD:lle. Muistikorttien hinta on jonkin verran korkeampi kuin MiniDV-nauhan tai DVD-levyn hinta.


   Videokameroiden hintaeroista
   Videokameroita on olemassa erilaisia ja erikokoisia, eri toiminnoilla ja eri tallennustekniikoilla. Näistä ominaisuuksista riippuen yksi videokamera on kalliimmpi kuin toinen. Videokameroiden hinnoittelussa ei päde sääntö, että suurempi on kalliimpi, vaikka isot ammattikäyttöön tarkoitetut videokamerat ovatkin paljon kalliimpia kuin muut. Ammattilaisten kamerat ovat kalliimpia, koska niissä on laaja skaala monipuolisia toimintoja. Myös pienimmät videokamerat ovat kalliita. Niitä ovat design-videokamerat, jotka ovat kompakteja, mutta omaavat tärkeimmät toiminnot. Halvin vaihtoehto on horisontaalivideokamera. Niissä on useimmiten hyvä kuvanlaatu, kooltaan ne ovat keskikokoisia ja niissä on yleisimmät toiminnot. Myös tallennustyypillä on vaikutusta hintaan ja tunnetut merkit ovat hintavampia kuin tuntemattomat.

   Uusimmat kehitykset
   Nyt kun lcd- ja plasma-TV:t jo jylläävät markkinoilla ties kuinka monetta vuotta, niin looginen seuraava askel on HD-videokameran hankinta. Tällaisella kameralla väreistä saadaan intensiivisemmpiä ja realistisempia. Myös äänenlaatu on erittäin hyvä. High Definition videokameroissa on erilaisia formaatteja, kuten esim: High Definition Video (HDV) ja AVCHD. HDV:n tallennustyyppi on MiniDV. Sony ja Panasonic olivat ensimmäisiä, jotka tuottivat AVCHD formaattia. Se käyttää MPEG4:sta. Tämä on pakkaustekniikka, jonka avulla HD-kuvaa tallennetaan kovalevylle, DVD:lle tai muistikortille. HD-videokamerat ovat ehdottomasti tulevaisuuden videokameroita, siltä ei voi enää välttyä.

   Videokameran lisäosia
   Videokameran mukana voi tulla lisäosia, mutta usein ne täytyy hankkia erikseen. Esimerkkejä lisäosista ovat vara-akku, tallennuslaitteita, laukku kantohihna, lamppu, statiivi ja lisämikrofoni.

   Suosittuja merkkejä
   Tunnettuja videokameran valmistajia ovat: Canon, JVC, Panasonic, Samsung ja Sony (Handycam).

   Vertaile täällä videokameroita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä on digitaalisen ja analogisen videokameran välinen ero?
   Jos käsittelet kuvia PC:llä, on videokamera oikea laite sinulle. Kuvan laatu on parempi, sinulla on enemmän ja parempia mahdollisuuksia kuvan suhteen, ja käsittely PC:llä on nopeata. Analogisella videokameralla voit myös käsitellä kuvia digitaalisesti PC:llä, mutta siinä on pari lisävaihetta. Laadullisesti kummankin tyyppisen kameran laadussa on eroa, digitaalinen on tarkempi. Digitaalinen videokamera on kalliimpi kuin analoginen.

   Voinko näyttää vanhat analogiset filmit myös digitaalisessa videokamerassa?
   Et. Vain Sonylla on mahdollisuus näyttää analogista Hi-8:aa digitaalisessa laitteessa. Sony käyttää ainoana merkkinä Digital-8 -tallennustyyppiä. Mikäli sinulla sattuu olemaan vanhoja analogisia Hi-8 -nauhoja, on ehkä ymmärrettävää, että hankit jälleen Sonyn.

   Voinko myös ottaa valokuvia digitaalisella videokameralla?
   Kyllä, mikäli laite soveltuu siihen. Tämä on niin kutsuttu Foto Mode tai Still Picture. Mikäli haluat digitaalikameran, ei tämä toiminto välttämättä ole niin kiinnostava, koska megapiksleiden määrä on rajoitetumpi kuin 'erillisessä' digitaalikamerassa. Otettu kuva, itse asiassa paikalleen asetettu videokuva, tallennetaan erikseen erilliseen muistikorttiin, memory stick:iin. Tätä lisämuistia ei yleensä ole videokamerassa, se on hankittava erikseen. Otetut kuvat voidaan myös käsitellä PC:llä ja tulostaa. On myös olemassa hybridilaitteita, videokamera ja valokuvakamera yhdessä ja samassa. Nämä ovat uudempia laitteita, jotka tunnistaa otettujen kuvien suuremmasta resoluutiosta.

  • Termien selitykset

   Alla lista videokameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   AE-ohjelmat
   AE-ohjelmat ovat sääntöjä, jotka koskevat kuvaa, väriä ja valoa, jotka kamera ottaa huomioon filmattaessa. Usein esiintyviä ohjelmia, jotka tulevat varmaan vastaan ovat esimerkiksi 'urheilu', 'huono ilma', 'aurinkoinen ilma', jne. Kamera määrittelee parhaat mahdolliset asetukset kyseisissä olosuhteissa filmaamista varten.

   Digitaalinen zoom
   Optisen zoomin lisäksi useimmat kamerat pystyvät zoomaamaan myös digitaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että valokuvan pikselit 'paisutetaan' digitaalisesti, jotta kuva näyttäisi suuremmalta. Kuvan tarkkuus tosin kärsii tästä.

   Hitain suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki. Hidas suljinnopeus on esimerkiksi '15 sekuntia'. Tuona erittäin pitkänä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva.
   Hitaita (pitkiä) suljinnopeuksia käytetään erittäin pimeissä olosuhteissa, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoritiellä.

   Kenno mitat
   CCD:n koko. Suuremmassa CCD:ssä on suuremmat pikselit, jolloin kuva on tarkempi, koska esiintyy vähemmän signaalikohinaa. Suurempi kenno antaa myös paremman tuloksen optisella zoomilla.

   Kuvanvakain
   Kuvanvakaaja tarkoittaa mahdollisuutta kuvan optiseen tai elektroniseen vakauttamiseen kuvauksen aikana, jotteivät tärisevät kädet muodostaisi estettä kuvaamiselle. Optinen kuvanvakaus tapahtuu 'liikkuvalla' linssillä, joka liikkuu kameran liikkeitä vastaan. Elektroninen kuvanvakaus tapahtuu prosessorilla, joka pitää kuvan digitaalisesti paikallaan.

   LCD-tyyppi
   Kertoo minkä tyyppinen LCD-näyttö on käytössä.
   LCD tarkoittaa Liquid Crystal Display (nestekidenäyttö), ja se on pieni, energiaa säästävä, videokameraan rakennettu näyttö. Siitä näkee mitä kamera näkee filmauksen aikana, ja sillä voidaan heti katsella otettuja videoita. Kameran käyttö ja asetukset tapahtuvat enimmäkseen näytöllä nähtävän valikon kautta. LCD-näytöissä käytetään erilaisia tekniikoita:

   • TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD-näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   • LTPS: TFT:n parannettu versio.
   • STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt

   Lux rating
   'Lux rating' ilmoittaa videokameran CCD:n valoherkkyyden. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän herkkä CCD, ja sitä huonompi kuva vähän valoisissa olosuhteissa. 'Lux rating' on varsin mystinen määrittely, joten on hyvä ajatus kokeilla itse milloin kamera pystyy ottamaan hyvän kuvan ja milloin ei.

   Max. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Max. aukko
   Suurin koko, johon aukko yltää.

   Min. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Min. aukko
   Pienin koko, johon aukko yltää.

   Nopein suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

   Optinen zoom
   Optinen zoomaus tapahtuu itse kameran linssimekanismilla. Tällä saavutetaan hyvä laadullinen zoomaustulos, eikä mitään kuvapisteitä monisteta, kuten digitaalisessa zoomissa, zoomivaikutuksen saamiseksi.

   Patterin tyyppi
   Antaa osoituksen käytetystä patteri- tai akkutyypistä. Joissakin kameroissa käytetään AA-pattereita (penlite), toisissa käytetään akkua. Kummassakin tyypissä on hyvät ja huonot puolensa. AA-pattereita voi ostaa joka kadun kulmasta, mutta ne kestävät lyhemmän aikaa. Akut kestävät pattereita pitempään, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava ulkopuolisella akkulaturilla, jonka olet mahdollisesti juuri jättänyt kotiin.

   Tallennusmuoto
   Digitaalikamerat käyttävät säännönmukaisesti seuraavia: MiniDV, CD-R, Digital-8 tai MicroMV. Suositeltavaa tallennusmuotoa koskevia tietoja varten ehdotamme lukemaan videokameroita koskevat yleiset tiedot.

   USB-streaming
   Tällä toiminnolla voidaan ottaa elävä video, valokuva tai videoklippi, ja toistaa se saman tien videokameran ja PC:n välisellä USB-liitoksella internetissä. Videokamera toimii tietynlaisena tosiaikaisena webcamina.

   Valkotasapaino
   Kameran on kompensoitava esim. loisteputkien ja/tai auringon värilämpötilaerot. Tämä tapahtuu valkotasapainoasetuksella - vihreän, punaisen ja sinisen yhdistelmä, joka aikaansaa täydellisen valkoisen. Tämä tapahtuu usein automaattisesti, mutta usein videokameroissa on mahdollisuus myös säätää se manuaalisesti.

   Valokuvaustila
   "Valokuvaustila" ilmoittaa onko tällä videokameralla mahdollisuus ottaa filmin lisäksi kuvia.

   Vastavalotuskomponentti
   Kun kuvattava kohde on valolähteen edessä, puhutaan vastavalosta. Tällöin on kohteesta viime kädessä nähtävissä vain siluetti. Videokamerat, joissa on tämä lisävaruste, kompensoivat vastavalon takavalolla, tai suurentamalla hieman aukkoa. Tämä ei kuitenkaan ole aina hyvä ratkaisu. Voi käydä niin, että vastavalon voimakkuus myös kasvaa, jolloin tausta voi 'haalistua' ylivalotuksen takia.

   Video in
   Tällä liittimellä voit liittää toisen laitteen videokameraan esimerkiksi kuvien siirtämiseksi.

   Video out
   Tätä kautta liität kameran televisioon.

   Videoliitäntä
   Liitäntä, jonka kautta kamera siirtää videokuvia toisiin laitteisiin. Usein S- Video, USB tai Firewire. Viimeksi mainittu on erinomainen digitaalisten videokuvien siirtämiseksi PC:hen, ja se esiintyykin useimmiten. Lisää tästä kohdassa yleistä videokameroista.

   Yökuvaus
   Tämä kertoo onko videokamerassa mahdollisuus ottaa pimeässä selviä kuvia. Usein tämä tapahtuu digitaalisella toiminnalla, jossa olemassa olevaa valoa vahvistetaan, mahdollisesti infrapunavalon avulla.

    

   • Diilit Diilit
   • Sony Sony videokamerat
   • Canon Canon videokamerat
   • Panasonic Panasonic videokamerat
   • 4K
   • Full HD Full HD videokamerat
   • Wi-Fi Videokamerat joissa langaton lähiverkko
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133183709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88819852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101285242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150597472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156062382.jpg
   Sony Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240E musta (61)
   Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA
   • 04905524969412
   • 01000000158335
   • 04905524969429
   • 05054230709146
   • 05054484730002
   • 08437012684140
   • 00027242876873
   • HDRCX240EB
   • SOHDRCX240EB
   • 1170139
   • HDRCX240EB.CEH
   • HDR-CX240EB.CEN
   • HDRCX240EB.CEN
   • 000000000000075354
   • HDR-CX240EB
   2
   good_buy
   most_sold
   179.00 EUR
  • Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210118172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105566831.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105566830.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71569643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101882948.jpg
   Panasonic Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA Kun tutkit nähtävyyksiä tai nautit ajasta perheen kanssa, videosi pysyvät vakaina ja selkeinä 5-akselisen käsien tärinän tunnistuksen ansiosta. Se on ehdoton suurella zoomauksella ja korjaamaan kameran tärinää. Kätevällä 28 mm: n laajakulma-asetuksella voit kuvata vaikuttavia maisemia ja ryhmäkuvia. (56)
   Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • 05025232836789
   • HC-V180EC-K
   2
   good_buy
   205.90 EUR
  • Canon HF G50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142917350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183638943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141557576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162481562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162481561.jpg
   Canon Canon HF G50 HF G50 HF G50 Tallenna muistosi ällistyttävällä 4K-laadulla Canon LEGRIA HF G50 -videokameran avulla, joka sisältää 20-kertaisen optisen zoomin, 8-teräisen aukon, HDMI-liitännän ja 3-tuumaisen kosketusnäytön dynaamisen kuvanvakauksen lisäksi. (9)
   Canon HF G50
   • 08714574661803
   • 3667C007
   • 3667C007AA
   • 8714574661803
   4
   good_buy
   903.90 EUR
  • FLIR One Pro LT for iOS lämpökamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133881267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172344960.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206713627.jpg
   FLIR FLIR One Pro LT for iOS lämpökamera One Pro LT for iOS lämpökamera One Pro LT for iOS lämpökamera FLIR ONE Pro LT for iOS, lämpökamera, -20 - +120 °C Lämpökamera, jonka avulla voi paikantaa lämpö- ja kosteusongelmia. Sillä voi havaita rakennuksessa olevat vuodot, ennen kuin ne tulevat pahemmiksi. FLIR ONE Pro LT tehostaa työskentelyä aiempaan nähden, sillä monia sen toiminnoista on paranneltu. Muutokset koskevat niin resoluutiota, kuvanlaatua kuin liitintekniikkaakin. Tuote sopii monenlaiseen eri käyttöön, oli sitten harrastelija tai ammattilainen. - Kytketään iOS-laitteeseen Lightning-liit (5)
   FLIR One Pro LT for iOS lämpökamera
   • 07332558015711
   • 00845188017699
   • 435-0012-03
   5
   good_buy
   403.00 EUR
  • Easypix GoXtreme Vision+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217328029.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230652947.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225090519.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186347931.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183048480.jpg
   Easypix Easypix GoXtreme Vision+ GoXtreme Vision+ GoXtreme Vision+ Toimintakamera, 4K / 30 fps, 12.0 MP, Wi-Fi, veden alla enint. 30 m (9)
   Easypix GoXtreme Vision+
   • 04260041686229
   3
   good_buy
   101.85 EUR
  • Panasonic Lumix DC-BGH1E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993639.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171993730.jpg
   Panasonic Panasonic Lumix DC-BGH1E Lumix DC-BGH1E Lumix DC-BGH1E Minimaalinen ja suorituskykyinen kamera videokuvaukseen ja striimaukseen (8)
   Panasonic Lumix DC-BGH1E
   • 05025232914654
   • DC-BGH1E
   3
   good_buy
   2290.28 EUR
  • Sony HDR-CX450 videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88107852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346231.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346230.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346228.jpg
   Sony Sony HDR-CX450 videokamera HDR-CX450 videokamera HDR-CX450 videokamera Tee muistoistasi ikuisia Sony HDR-CX450 Full HD -videokameralla. Kameran laajakulmaobjektiivi ja 30-kertainen optinen zoomi, sekä valikoima käteviä kuvaustoimintoja takaavat tarkan ja selkeän videolaadun myös käsivaralla kuvatessa. (8)
   Sony HDR-CX450 videokamera
   • 04548736021150
   • HDRCX450BLK
   • 3150417
   • HDRCX450B.CEN
   • HDRCX450B
   • 000000000000218951
   3
   good_buy
   349.00 EUR
  • Suntek Trail Camera Hunting And Tracking Camera Suntek HC-550A 2.0 Inch LCD 1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187312339.jpg
   Suntek Suntek Trail Camera Hunting And Tracking Camera Suntek HC-550A 2.0 Inch LCD 1 Trail Camera Hunting And Tracking Camera Suntek HC-550A 2.0 Inch LCD 1 Trail Camera Hunting And Tracking Camera Suntek HC-550A 2.0 Inch LCD 1 Camera trap, 5.0 MP / 16.0 MP (interpoloitu), 1080p / 30 fps (8)
   Suntek Trail Camera Hunting And Tracking Camera Suntek HC-550A 2.0 Inch LCD 1
   • 06973092720160
   3
   good_buy
   deal
   76.40 EUR
  • Sony FX6 kamerarunko
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198745827.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172548885.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224628778.jpg
   Sony Sony FX6 kamerarunko FX6 kamerarunko FX6 kamerarunko FX6 kamerarunko (13)
   Sony FX6 kamerarunko
   • 05013493411302
   2
   good_buy
   6789.00 EUR
  • KanDao QooCam Fun
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189584079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169743316.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172220347.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212337938.jpg
   KanDao KanDao QooCam Fun QooCam Fun QooCam Fun 360° toimintakamera, voidaan liittää älypuhelimeen / 30 fps (7)
   KanDao QooCam Fun
   • 06972805230125
   • QCM5507
   3
   good_buy
   144.00 EUR
  • Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169739105.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784610.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784605.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784607.jpg
   Panasonic Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA Suuri MOS-kenno, kirkas F1.8-objektiivi ja uudenaikainen tarkka automaattitarkennus terävät toimintakuvat. 4K-objektiivin 25 mm: n laajakulmaobjektiivilla ja 24-kertaisella optisella zoomilla tallennat kiihkeimmätkin tunnelmat. Hybrid O.I.S. vähentää epäterävyyden minimiin myös zoomauksen aikana. (11)
   Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA
   • 01000000179347
   • 05025232877683
   • 5134237
   • 5025232877683
   • HC-VX1EG-K
   2
   good_buy
   595.00 EUR
  • Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K EF-Mount
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213045.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169467564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209194071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209193748.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146490297.jpg
   Blackmagic Design Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K EF-Mount Pocket Cinema Camera 6K EF-Mount Pocket Cinema Camera 6K EF-Mount Suorituskykyinen 6K-kamera EF-kiinnityksellä (4)
   Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K EF-Mount
   • 09338716006285
   • CINECAMPOCHDEF6K
   • BM-CINECAMPOCHDEF6K
   4
   good_buy
   1899.00 EUR
  • Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206899823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902152.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902155.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902153.jpg
   Blackmagic Design Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro Pocket Cinema Camera 6K Pro Pocket Cinema Camera 6K Pro Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro (6)
   Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Pro
   • 09338716006858
   • CINECAMPOCHDEF06P
   • BM-CINECAMPOCHDE
   3
   good_buy
   2499.00 EUR
  • Panasonic HC-X2000 - camcorder - Leica - storage: flash card
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155245903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204588229.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158243472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158433374.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158307670.jpg
   Panasonic Panasonic HC-X2000 - camcorder - Leica - storage: flash card HC-X2000 - camcorder - Leica - storage: flash card HC-X2000 - camcorder - Leica - storage: flash card Kompakti 4K-videokamera ammattimaisille kuville integroidulla valaistuksella. Alan pienin ja kevyin 4K/60p-videokamera Ammattimaista kuvausta kaikkialla: HC-X2000-kamerassa on edistyneet toiminnot tasapainoisessa rungossa erinomaisen toiminnallisuuden ja kannettavuuden takaamiseksi. (6)
   Panasonic HC-X2000 - camcorder - Leica - storage: flash card
   • 05025232935161
   • 5025232935161
   • HC-X2000E
   3
   good_buy
   2170.00 EUR
  • 24hShop WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200027899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200028019.jpg
   24hShop 24hShop WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode (9)
   24hShop WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode
   • 07313380422113
   • 80611
   2
   good_buy
   100.90 EUR
  • Sony Xperia Pro 5G
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181920432.jpg
   Sony Sony Xperia Pro 5G Xperia Pro 5G Xperia Pro 5G 6.5 tuuman 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED -näyttö Suunniteltu suoratoiston ja luovan alan ammattilaisille Paranna työnkulkuasi HDMI-tulolla Ammattitason tekniikkaa Alpha-kameroista Live-suoratoisto 5G-nopeudella yhdistettynä helppouteen (9)
   Sony Xperia Pro 5G
   • 07311271632481
   • XQAQ52B.EEAC
   2
   good_buy
   2503.90 EUR
  • Panasonic Hc_mdh3 One Size Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161555185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161555192.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161555191.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161555188.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161431348.jpg
   Panasonic Panasonic Hc_mdh3 One Size Black Hc_mdh3 One Size Black Hc_mdh3 One Size Black Capture superb low-light shots with a large MOS sensor and built-in LED light, while maintaining stability with a shoulder-mount design. Pro-level functions, such as a dual SD card slot & manual ring, also enhance your video recording performance. (8)
   Panasonic Hc_mdh3 One Size Black
   • 05025232877010
   • HC-MDH3E
   • 5025232877010
   2
   good_buy
   1189.00 EUR
  • Blackmagic Design URSA Mini Pro 4,6K EF G2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153744999.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203819211.jpg
   Blackmagic Design Blackmagic Design URSA Mini Pro 4,6K EF G2 URSA Mini Pro 4,6K EF G2 URSA Mini Pro 4,6K EF G2 Kameranauhuri, 4.6K / 60 fps, vain runko, flash-kortti, Bluetooth (3)
   Blackmagic Design URSA Mini Pro 4,6K EF G2
   • 09338716005837
   • BM-CINEURSAMUPRO46KG2
   4
   good_buy
   6515.00 EUR
  • Panasonic HC-X1500E 4K 60P VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153968752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155054321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162172866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162172864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162172862.jpg
   Panasonic Panasonic HC-X1500E 4K 60P VIDEOKAMERA HC-X1500E 4K 60P VIDEOKAMERA HC-X1500E 4K 60P VIDEOKAMERA Tehokas videokamera, joka tallentaa ikimuistoiset hetket uskomattomalla 4K-laadulla. Kameran 4K-objektiivi pystyy jopa 24x optiseen zoomaukseen ja kattaa aina 25 mm:n laajakulmasta 600 mm:n teleobjektiiviin. Kamera tallentaa suuria ryhmiä laajakulma-asetuksella, ja käännettävällä LCD-näytöllä. Suunniteltu ammattilaisten tarpeisiin HC-X1500E on suunniteltu vastaamaan ammattilaisten tarpeita uskomattoman korkealaatuisten videoiden ja kevyiden yhdistelmien avulla. Se on pienikokoisin ja kevyin v... (3)
   Panasonic HC-X1500E 4K 60P VIDEOKAMERA
   • 05025232935147
   • 01000000187199
   • 5025232935147
   • HC-X1500E
   4
   good_buy
   deal
   1599.00 EUR
  • Panasonic AG-CX350 -4K-tuotantokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169739217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155155489.jpg
   Panasonic Panasonic AG-CX350 -4K-tuotantokamera AG-CX350 -4K-tuotantokamera AG-CX350 -4K-tuotantokamera Käsikäyttöinen 4K-videokamera monipuolisilla toiminnoilla (7)
   Panasonic AG-CX350 -4K-tuotantokamera
   • 05025232888894
   2
   good_buy
   4055.00 EUR
  • DJI CAMERA ACC POCKET2 WIDE ANGLE/LENS CP.OS.00000126.01 DJI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208594952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169187552.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197757740.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217394382.jpg
   DJI DJI CAMERA ACC POCKET2 WIDE ANGLE/LENS CP.OS.00000126.01 DJI CAMERA ACC POCKET2 WIDE ANGLE/LENS CP.OS.00000126.01 DJI CAMERA ACC POCKET2 WIDE ANGLE/LENS CP.OS.00000126.01 DJI . (2)
   DJI CAMERA ACC POCKET2 WIDE ANGLE/LENS CP.OS.00000126.01 DJI
   • 06941565903211
   • CP.OS.00000126.01
   5
   54.00 EUR
  • Panasonic HC-X1E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150550844.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71586665.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71586666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71586669.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71586671.jpg
   Panasonic Panasonic HC-X1E HC-X1E HC-X1E The HC-X1 features a newly developed LEICA DICOMAR 4K lens, which offers a quick 20x optical zoom from an extremely wide angle of 24mm to ultra-telephoto at 480mm. (4)
   Panasonic HC-X1E
   • 05025232855988
   • PANHCX1E
   • HC-X1E
   • 3903307
   3
   2708.78 EUR
  • Sony HDR-CX625 videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133127361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346204.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346208.jpg
   Sony Sony HDR-CX625 videokamera HDR-CX625 videokamera HDR-CX625 videokamera Helppokäyttöinen videokamera useilla älykkäillä ominaisuuksilla (6)
   Sony HDR-CX625 videokamera
   • 04548736021181
   • 04548736021204
   • 01000000172423
   • HDRCX625B.CEN
   • 2837363
   • 000000000000218952
   • HDRCX625B
   • HDRCX625B.CEH
   • SOHDRCX625
   • HDRCX625BLK
   2
   449.00 EUR
  • Sony Handycam FDR-AX53
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/89361056.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161433007.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158357453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158357455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158242232.jpg
   Sony Sony Handycam FDR-AX53 Handycam FDR-AX53 Handycam FDR-AX53 Käsikäyttöinen videokamera 4K-resoluutiolla (6)
   Sony Handycam FDR-AX53
   • 01000000186741
   • 01000000001143
   • 04548736021327
   • 04548736028715
   • 04548736021310
   • FDRAX53B.CEE
   • FDRAX53.CEN
   • 000000000000218954
   • SOFDRAX53
   • 3209521
   • FDRAX53B
   2
   889.00 EUR
  2 4
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Panasonic DEFAULT
    • panasonic
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Sony (sony)
   • Canon (canon)
   • Panasonic (panasonic)
   • JVC (jvc)
   • 24hShop (24hshop)
   • Atomos (atomos)
   • Blackmagic Design (blackmagic_design)
   • BlackVue (blackvue)
   • Bose (bose)
   • Brinno (brinno)
   • DDPai (ddpai)
   • Desview (desview)
   • DJI (dji)
   • Easypix (easypix)
   • Epos (epos)
   • FLIR (flir)
   • Huddly (huddly)
   • Insta360 (insta360)
   • KanDao (kandao)
   • Minox (minox)
   • Moza (moza)
   • Osram (osram)
   • Suntek (suntek)
   • Tracer (tracer)
   • Transcend (transcend)
   • Veho (veho)
   • Wiral (wiral)
   • Yealink (yealink)
   • Z Cam (z_cam)
   • Zoom (zoom)
  • Hinta (price):
   • < 200 € (budget)
   • 200 € - 955 € (price_2)
   • 955 € - 2425 € (price_3)
   • ≥ 2425 € (price_4)
  • HD-tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Cinema (4k_cinema)
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • SD (sd)
  • Maksimi resoluutio (maksimi_resoluutio):
   • 1920 x 1080 pikseliä (1920_x_1080)
   • 3840 x 2160 pikseliä (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 pikseliä (4096_x_2160)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 2.7 " (ruudun_halkaisija_2.7)
   • 2.95 " (ruudun_halkaisija_2.95)
   • 3.0 " (ruudun_halkaisija_3.0)
   • 3.46 " (ruudun_halkaisija_3.46)
   • 3.5 " (ruudun_halkaisija_3.5)
   • 3.97 " (ruudun_halkaisija_3.97)
   • 4.0 " (ruudun_halkaisija_4.0)
   • 4.3 " (ruudun_halkaisija_4.3)
   • 5.0 " (ruudun_halkaisija_5.0)
  • Yhteensopivat muistikortit (yhteensopivat_muistikortit):
   • CF (cf)
   • CFast 2.0 (cfast_2_0)
   • MicroSD (microsd)
   • MicroSDHC (microsdhc)
   • MicroSDXC (microsdxc)
   • MS (ms)
   • MS Micro (M2) (ms_micro_m2_)
   • MS PRO Duo Mark 2 (ms_pro_duo_mark_2)
   • MS Pro-HG Duo (ms_pro_hg_duo)
   • MS XC-HG Duo (ms_xc_hg_duo)
   • SD (sd)
   • SD / SDHC / SDXC (sd_sdhc_sdxc)
   • SDHC (sdhc)
   • SDXC (sdxc)
   • XQD (xqd)
  • Paino (paino_g):
   • 190 g (paino_g_190.0)
   • 250 g (paino_g_250.0)
   • 264 g (paino_g_264.0)
   • 305 g (paino_g_305.0)
   • 635 g (paino_g_635.0)
   • 1110 g (paino_g_1110.0)
   • 2000 g (paino_g_2000.0)
   • 3000 g (paino_g_3000.0)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Kuvanvakain (kuvan_vakauttaja):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDMI (hdmi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Wi-Fi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Valokuvamoodi (valokuvamoodi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi