x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videokamerat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videokamerat

  • Yleiset tiedot

   Videokamerat

   Videokameralla muistoja saa tallennettua filmille äänen kera. Videokuvan avulla muistot palautuvat mieleen elävästi, mutta monilla videokameroilla saa otettua myös still-kuvia (tavallisia valokuvia). Filmattua kuvaa voidaan käsitellä helposti tietokoneella, niin että laatu pysyy hyvänä.
   Tässä tekstissä puhutaan jatkossa ainoastaan digitaalisesta videokamerasta.


   Harkitset videokameran hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista aiheista:

   • videokameratyypit,
   • videokameran toiminnot,
   • videokameran teknisistä ominaisuuksista,
   • videokameroiden hintaerot,
   • uusimmat kehitykset,
   • videokameran lisäosat ja
   • suosittuja merkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessa videokameraa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuvan tallennus: Kuvan tallentamiseen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita. Alla lisätietoa tallennuksesta.
   2. Käyttöhelppous: Onko videokameran hallinta helppoa? Onko videokamerassa lcd-näyttö? Jos videokameraa käyttää usein, kannattaa kiinnittää huomiota myös sen painoon.
   3. Valo: Jos kuvaat usein pimeässä, niin valolla varustettu kamera on kätevä.
   4. Lisäosia: Videokameran mukana tulevat lisäosat vaihtelevat. Voi siis olla, että lisäosiin kuluu vielä varoja. Mieti mitä lisäosia kaipaat ja tarkista tulevatko ne paketissa mukana.
   5. Käyttöjärjestelmä: Jos haluat tallentaa filmejä tietokoneelle muokataksesi niitä, niin varmista että videokamera sopii yhteen käyttöjärjestelmäsi kanssa. Kaikki videokamerat eivät sovi yhteen Macin kanssa ja käyttämäsi Windowsin versio kannattaa tarkistaa ennen videokameran hankintaa.

   Videokameratyypit

   • Käsivideokamera: Pienikokoisia videokameroita, joita saa kuvauksen aikana kontrolloitua helposti yhdellä kädellä. Tällaisten videokameroiden etu on myös se, että kuvauksen voi alottaa nopeasti tarvitsematta juurikaan valita asetuksia. Haittapuolia on, ettei käsivideokameroissa ole etsintä lainkaan, joten kuvaus täytyy aina tehdä lcd-näytön kautta.
   • Horisontaalivideokamera: nämä ovat eniten myytyjä videokameroita. Horisontaalivideokameroitakin on helppo kontrolloida, tällaisista videokameroista on monia versioita ja videoita saa tallennettua kaikilla kuvan tallennus formaateilla. Suurimmassa osassa horisontaalivideokameroita on myös hyvä kuvan laatu.
   • Vertikaalivideokamera: nämä ovat litteitä ja helppoja kuljettaa mukana, mutta eivät niin mukavia käteen ja helppoja kontrolloida. Toiminnoissa vertikaalivideokamerat yltävät horisontaalivideokameroiden tasolle.
   • Videokamera ammattikäyttöön: Ammattilaisille tarkoitetut videokamerat ovat isoja ja painavia. Kokonsa takia niiden kannatteleminen käytön aikana ei ole helppoa ja asetuksiakin niissä on paljon. Ennen kuin tällaisesta videokamerasta saa kaiken hyödyn irti täytyy tosiaan perehtyä sen toimintoihin. Sen jälkeen mahdollisuudet ovat melkein rajattomat. Kuvan laatu ammattikäyttöön tarkoitetuissa videokameroissa on erityisen hyvä.

   Videokameran toiminnot
   Videokameran tärkein toiminto on videokuvan tallentaminen. Videokuvan laatu on videokameran hyvyyden mitta ja siihen voi vaikuttaa muutamien lisätoimintojen avulla.

   • Kuvan vakain: Huolehtii siitä, että pienet liikkeet, kuten käden tärinä ei vaikuta videokuvaan huonontavasti. Kätevää silloin kun ei ole statiivia käden ulottuvilla.
   • Firewire: tämän kaapelin avulla videot saa helposti siirrettyä videokameralta tietokoneelle ilman että laatu huononee.
   • Lamppu: Joissain videokameroissa on sisäänrakennettu lamppu, jotta kuvaaminen onnistuu pimeässäkin. Irrallisisakin lamppuja on saatavilla.
   • Lcd-näyttö: Kuvaa voi seurata lcd-näytöltä etsimen sijaan. Kuvattuja videoita voi katsella myös lcd-näytöltä. Monissa videokameroissa on sekä etsin, että lcd-näyttö.
   • Zoom: zoomin avulla kuvan saa tuotua lähemmäksi. Zoomeja on sekä optisia että digitaalisia.

   Lisätietoja näistä ja muista toiminnoista löytyy videokameroiden teknisten tietojen selityksistä.

   videokamera Videokameran teknisistä ominaisuuksista

   Kaksi ominaisuutta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota videokameraa ostaessa on sensori ja zoom. Kerromme molemmista lisää alla. Sen lisäksi annamme tietoa erilaisista kuvan tallennus menetelmistä.

   Sensori
   Sensori on ehkäpä tärkein asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun vertailee kameroiden kuvan laatua. Optimaaliseen, ammattimaiseen käyttöön suositellaan hankittavaksi 3 ccd-sensori. Tavalliselle käyttäjälle ccd-sensori on jo riittävän hyvä. Ccd-sensoreilla saa tallennettua enemmän yksityiskohtia kuin cmso-sensoreilla, joita käytetään esim. matkapuhelimissa olevissa videokameroissa.

   Zoom
   Zoomia käytetään kun kuva halutaan tuoda lähemmäs kameraa. Zoomeja on kahdenlaisia: optinen ja digitaalinen zoom. Optista zoomia käytettäessä zoomataan linssin avulla. Etuna on se, että kuvanlaatu pysyy hyvänä zoomatessakin. Digitaalinen zoom suurentaa tietyn osan kuvaa, joten kuvanlaatu huononee zoomatessa. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota enemmän optisen zoomin ominaisuuksiin kuin digitaalisen zoomin ominaisuuksiin.

   Tallennustyyppi
   Yleisimmät tallennustyypit videokameroille ovat MiniDV, DVD, HD (kovalevy) ja muistikortit.

   • MiniDV: ollut olemassa jo jonkin aikaa ja on yhä suosittu tapa videoiden tallentamiseen videokameralle. MiniDv tallentaa filmin pienelle teipille, joka on n. 6mm leveä. Vaikka MiniDV meinaa välillä kovassa kilpailussa jäädä uusien tekniikoiden varjoon, niin siinä on kuitenkin omat etunsa. MiniDV on halpa ja saatavissa kaikkialta. Erityisen tärkeä MiniDV:n ominaisuus ja etu on se, että MiniDV tuottaa yleisestiottaen paremman kuvan- ja äänenlaadun kuin muut tallennustyypit. Hyvän kuvanlaadun vuoksi MiniDV on hyvä vaihtoehto mikäli haluat muokata filmiä myhemmin. Tallennetut filminpätkät on helppo siirtää kamerasta tietokoneelle esim. USB:n tai FireWiren:n avulla. Haittana on se, että tietyn pisteen löytäminen filmiltä on tehtävä kelaamalla nauhaa eteen- tai taaksepäin.
   • DVD: videokamerassa voi käyttää joko DVD-R tai DVD-RW tekniikkaa. DVD-R :lle pystyy nauhoittamaan kerran, kun taas DVD-RW :lle voi nauhoitta useamman kerran ja vanhojen filmien päälle. Tavalliset DVD-soittimet pystyvät lukemaan molempia formaatteja. DVD videokamerat ovat käyttäjäystävällisiä. DVD:lle tallennetut filmit voidaan toistaa kotona helposti suoraan DVD-soittimella. Videoiden muokkaus jälkeenpäin on kuitenkin hieman monimutkaisempaa kuin MiniDV:n muokkaus. Videotiedostojen tallennusformaatti pitää nimittäin ensin muuttaa, ennen kuin filmejä voidaan muokata. Tässä prosessissa laatu heikkenee jonkin verran. Standardi DVD-levylle pystyy nauhottamaan 30 minuuttia. Ostohinta on korkeampi kuin MiniDV:n ostohinta, mutta DVD-videokamerat ovat kevyitä ja helppoja säilöä.
   • HD (harddisk=kovalevy): Tämän tyyppisessä videokamerassa ei siis käytetä erillistä kasettia tai levyä, vaan siinä on sisään rakennettu kovalevy. Harddisk camcorderit valtaavatkit suosiota enenevässä määrin. Suuri etu on helppous videoiden siirrossa tietokoneelle ja niiden muokkaus. Mutta jos sattuu niin, että kovalevy täyttyy, niin ainoa mahdollisuus voidakseen kuvata taas on joko kovalevyn (osittainen) tyhjentäminen tai videomateriaalin siirtäminen tietokoneelle.
   • Muisti: Muistikortit ovat pieniä. Videonauhoituksen kuvat tallennetaan Compact Flash Cardille, MMC:lle, Smart Media kortille, SD kortille, xD-picture kortile, microdrivelle tai muistitikulle (pro). Yhdistelmät näiden muistikorttien ja/tai nauhan tai DVD:n välillä ovat myös mahdollisia. Kuvat tallennetaan tällöin muistikortille ja filmi nauhalle tai DVD:lle. Muistikorttien hinta on jonkin verran korkeampi kuin MiniDV-nauhan tai DVD-levyn hinta.


   Videokameroiden hintaeroista
   Videokameroita on olemassa erilaisia ja erikokoisia, eri toiminnoilla ja eri tallennustekniikoilla. Näistä ominaisuuksista riippuen yksi videokamera on kalliimmpi kuin toinen. Videokameroiden hinnoittelussa ei päde sääntö, että suurempi on kalliimpi, vaikka isot ammattikäyttöön tarkoitetut videokamerat ovatkin paljon kalliimpia kuin muut. Ammattilaisten kamerat ovat kalliimpia, koska niissä on laaja skaala monipuolisia toimintoja. Myös pienimmät videokamerat ovat kalliita. Niitä ovat design-videokamerat, jotka ovat kompakteja, mutta omaavat tärkeimmät toiminnot. Halvin vaihtoehto on horisontaalivideokamera. Niissä on useimmiten hyvä kuvanlaatu, kooltaan ne ovat keskikokoisia ja niissä on yleisimmät toiminnot. Myös tallennustyypillä on vaikutusta hintaan ja tunnetut merkit ovat hintavampia kuin tuntemattomat.

   Uusimmat kehitykset
   Nyt kun lcd- ja plasma-TV:t jo jylläävät markkinoilla ties kuinka monetta vuotta, niin looginen seuraava askel on HD-videokameran hankinta. Tällaisella kameralla väreistä saadaan intensiivisemmpiä ja realistisempia. Myös äänenlaatu on erittäin hyvä. High Definition videokameroissa on erilaisia formaatteja, kuten esim: High Definition Video (HDV) ja AVCHD. HDV:n tallennustyyppi on MiniDV. Sony ja Panasonic olivat ensimmäisiä, jotka tuottivat AVCHD formaattia. Se käyttää MPEG4:sta. Tämä on pakkaustekniikka, jonka avulla HD-kuvaa tallennetaan kovalevylle, DVD:lle tai muistikortille. HD-videokamerat ovat ehdottomasti tulevaisuuden videokameroita, siltä ei voi enää välttyä.

   Videokameran lisäosia
   Videokameran mukana voi tulla lisäosia, mutta usein ne täytyy hankkia erikseen. Esimerkkejä lisäosista ovat vara-akku, tallennuslaitteita, laukku kantohihna, lamppu, statiivi ja lisämikrofoni.

   Suosittuja merkkejä
   Tunnettuja videokameran valmistajia ovat: Canon, JVC, Panasonic, Samsung ja Sony (Handycam).

   Vertaile täällä videokameroita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Mikä on digitaalisen ja analogisen videokameran välinen ero?
   Jos käsittelet kuvia PC:llä, on videokamera oikea laite sinulle. Kuvan laatu on parempi, sinulla on enemmän ja parempia mahdollisuuksia kuvan suhteen, ja käsittely PC:llä on nopeata. Analogisella videokameralla voit myös käsitellä kuvia digitaalisesti PC:llä, mutta siinä on pari lisävaihetta. Laadullisesti kummankin tyyppisen kameran laadussa on eroa, digitaalinen on tarkempi. Digitaalinen videokamera on kalliimpi kuin analoginen.

   Voinko näyttää vanhat analogiset filmit myös digitaalisessa videokamerassa?
   Et. Vain Sonylla on mahdollisuus näyttää analogista Hi-8:aa digitaalisessa laitteessa. Sony käyttää ainoana merkkinä Digital-8 -tallennustyyppiä. Mikäli sinulla sattuu olemaan vanhoja analogisia Hi-8 -nauhoja, on ehkä ymmärrettävää, että hankit jälleen Sonyn.

   Voinko myös ottaa valokuvia digitaalisella videokameralla?
   Kyllä, mikäli laite soveltuu siihen. Tämä on niin kutsuttu Foto Mode tai Still Picture. Mikäli haluat digitaalikameran, ei tämä toiminto välttämättä ole niin kiinnostava, koska megapiksleiden määrä on rajoitetumpi kuin 'erillisessä' digitaalikamerassa. Otettu kuva, itse asiassa paikalleen asetettu videokuva, tallennetaan erikseen erilliseen muistikorttiin, memory stick:iin. Tätä lisämuistia ei yleensä ole videokamerassa, se on hankittava erikseen. Otetut kuvat voidaan myös käsitellä PC:llä ja tulostaa. On myös olemassa hybridilaitteita, videokamera ja valokuvakamera yhdessä ja samassa. Nämä ovat uudempia laitteita, jotka tunnistaa otettujen kuvien suuremmasta resoluutiosta.

  • Termien selitykset

   Alla lista videokameroiden teknisistä termeistä selityksineen.

   AE-ohjelmat
   AE-ohjelmat ovat sääntöjä, jotka koskevat kuvaa, väriä ja valoa, jotka kamera ottaa huomioon filmattaessa. Usein esiintyviä ohjelmia, jotka tulevat varmaan vastaan ovat esimerkiksi 'urheilu', 'huono ilma', 'aurinkoinen ilma', jne. Kamera määrittelee parhaat mahdolliset asetukset kyseisissä olosuhteissa filmaamista varten.

   Digitaalinen zoom
   Optisen zoomin lisäksi useimmat kamerat pystyvät zoomaamaan myös digitaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että valokuvan pikselit 'paisutetaan' digitaalisesti, jotta kuva näyttäisi suuremmalta. Kuvan tarkkuus tosin kärsii tästä.

   Hitain suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on enimmillään auki. Hidas suljinnopeus on esimerkiksi '15 sekuntia'. Tuona erittäin pitkänä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva.
   Hitaita (pitkiä) suljinnopeuksia käytetään erittäin pimeissä olosuhteissa, tai erikoistehosteiden saamiseksi kuvaan, kuten autonvalojen juovat moottoritiellä.

   Kenno mitat
   CCD:n koko. Suuremmassa CCD:ssä on suuremmat pikselit, jolloin kuva on tarkempi, koska esiintyy vähemmän signaalikohinaa. Suurempi kenno antaa myös paremman tuloksen optisella zoomilla.

   Kuvanvakain
   Kuvanvakaaja tarkoittaa mahdollisuutta kuvan optiseen tai elektroniseen vakauttamiseen kuvauksen aikana, jotteivät tärisevät kädet muodostaisi estettä kuvaamiselle. Optinen kuvanvakaus tapahtuu 'liikkuvalla' linssillä, joka liikkuu kameran liikkeitä vastaan. Elektroninen kuvanvakaus tapahtuu prosessorilla, joka pitää kuvan digitaalisesti paikallaan.

   LCD-tyyppi
   Kertoo minkä tyyppinen LCD-näyttö on käytössä.
   LCD tarkoittaa Liquid Crystal Display (nestekidenäyttö), ja se on pieni, energiaa säästävä, videokameraan rakennettu näyttö. Siitä näkee mitä kamera näkee filmauksen aikana, ja sillä voidaan heti katsella otettuja videoita. Kameran käyttö ja asetukset tapahtuvat enimmäkseen näytöllä nähtävän valikon kautta. LCD-näytöissä käytetään erilaisia tekniikoita:

   • TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD-näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   • LTPS: TFT:n parannettu versio.
   • STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt

   Lux rating
   'Lux rating' ilmoittaa videokameran CCD:n valoherkkyyden. Mitä suurempi luku, sitä vähemmän herkkä CCD, ja sitä huonompi kuva vähän valoisissa olosuhteissa. 'Lux rating' on varsin mystinen määrittely, joten on hyvä ajatus kokeilla itse milloin kamera pystyy ottamaan hyvän kuvan ja milloin ei.

   Max. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Max. aukko
   Suurin koko, johon aukko yltää.

   Min. 35mm ekviv.
   Arvo, joka tulee lähimmäksi klassista 35 mm:n videokuvaa. Tämä on käytännöllinen ennen kaikkea henkilöille, jotka ovat tottuneet analogisiin videokameroihin.

   Min. aukko
   Pienin koko, johon aukko yltää.

   Nopein suljinnopeus
   Suljinnopeus ilmoittaa ajan, jonka sulkija on vähimmillään auki. Nopea suljinnopeus on esimerkiksi 'yksi kahdestuhannesosa sekuntia'. Tuona erittäin lyhyenä aikavälinä valo menee linssin läpi kennoon, jonka jälkeen siitä muodostuu kuva. Nopeita sulkijanopeuksia käytetään ennen kaikkea valoisissa olosuhteissa.

   Optinen zoom
   Optinen zoomaus tapahtuu itse kameran linssimekanismilla. Tällä saavutetaan hyvä laadullinen zoomaustulos, eikä mitään kuvapisteitä monisteta, kuten digitaalisessa zoomissa, zoomivaikutuksen saamiseksi.

   Patterin tyyppi
   Antaa osoituksen käytetystä patteri- tai akkutyypistä. Joissakin kameroissa käytetään AA-pattereita (penlite), toisissa käytetään akkua. Kummassakin tyypissä on hyvät ja huonot puolensa. AA-pattereita voi ostaa joka kadun kulmasta, mutta ne kestävät lyhemmän aikaa. Akut kestävät pattereita pitempään, mutta kun akku on tyhjä, on se ladattava ulkopuolisella akkulaturilla, jonka olet mahdollisesti juuri jättänyt kotiin.

   Tallennusmuoto
   Digitaalikamerat käyttävät säännönmukaisesti seuraavia: MiniDV, CD-R, Digital-8 tai MicroMV. Suositeltavaa tallennusmuotoa koskevia tietoja varten ehdotamme lukemaan videokameroita koskevat yleiset tiedot.

   USB-streaming
   Tällä toiminnolla voidaan ottaa elävä video, valokuva tai videoklippi, ja toistaa se saman tien videokameran ja PC:n välisellä USB-liitoksella internetissä. Videokamera toimii tietynlaisena tosiaikaisena webcamina.

   Valkotasapaino
   Kameran on kompensoitava esim. loisteputkien ja/tai auringon värilämpötilaerot. Tämä tapahtuu valkotasapainoasetuksella - vihreän, punaisen ja sinisen yhdistelmä, joka aikaansaa täydellisen valkoisen. Tämä tapahtuu usein automaattisesti, mutta usein videokameroissa on mahdollisuus myös säätää se manuaalisesti.

   Valokuvaustila
   "Valokuvaustila" ilmoittaa onko tällä videokameralla mahdollisuus ottaa filmin lisäksi kuvia.

   Vastavalotuskomponentti
   Kun kuvattava kohde on valolähteen edessä, puhutaan vastavalosta. Tällöin on kohteesta viime kädessä nähtävissä vain siluetti. Videokamerat, joissa on tämä lisävaruste, kompensoivat vastavalon takavalolla, tai suurentamalla hieman aukkoa. Tämä ei kuitenkaan ole aina hyvä ratkaisu. Voi käydä niin, että vastavalon voimakkuus myös kasvaa, jolloin tausta voi 'haalistua' ylivalotuksen takia.

   Video in
   Tällä liittimellä voit liittää toisen laitteen videokameraan esimerkiksi kuvien siirtämiseksi.

   Video out
   Tätä kautta liität kameran televisioon.

   Videoliitäntä
   Liitäntä, jonka kautta kamera siirtää videokuvia toisiin laitteisiin. Usein S- Video, USB tai Firewire. Viimeksi mainittu on erinomainen digitaalisten videokuvien siirtämiseksi PC:hen, ja se esiintyykin useimmiten. Lisää tästä kohdassa yleistä videokameroista.

   Yökuvaus
   Tämä kertoo onko videokamerassa mahdollisuus ottaa pimeässä selviä kuvia. Usein tämä tapahtuu digitaalisella toiminnalla, jossa olemassa olevaa valoa vahvistetaan, mahdollisesti infrapunavalon avulla.

    

   • Sony Sony videokamerat
   • Canon Canon videokamerat
   • Panasonic Panasonic videokamerat
   • 4K
   • Full HD Full HD videokamerat
   • Wi-Fi Videokamerat joissa langaton lähiverkko
   • Edullisimmat
  0 - 24
  • Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133183709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88819852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101285242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150597472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124335146.jpg
   Sony Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA Edullinen perustason videokamera, joka sopii mainiosti kotikäyttöön. Mukana tuleva akku mahdollistaa jopa kahden tunnin kuvausajan yhdellä latauksella.Ø 3,1 mm CMOS, 2 megapikseliä. 27x optinen zoom, 30 - 804 mm kinovastaavuus. valovoima: f/1,9 - 4. suodinkierre: ei. videokuva: 1920x1080@50p/50i, 28/24Mb/s, H.264/AVC, stereo. HDMImicro-liitäntä (D). näyttö: 6,8 cm LCD, 230k. microSD(HC/XC)/MS Micro -korttipaikka. mitat: 54 x 60 x 128 mm. paino: 215 g CIPA. akku: NP-BX1. Myyntipakkauksen sisäl... (18)
   Sony HDR-CX240EB HD-VIDEOKAMERA
   • 04905524969412
   • 04905524969429
   • 05054230709146
   • 05054484730002
   • 08437012684140
   • 00027242876873
   • HDRCX240EB
   • SOHDRCX240EB
   • 1170139
   • HDRCX240EB.CEH
   • HDR-CX240EB.CEN
   • HDRCX240EB, HDRCX240EB.CEN, HDRCX240EB.CEH
   • HDRCX240EB.CEN
   • 000000000000075354
   • HDR-CX240EB
   7
   good_buy
   182.90 EUR
  • Zoom Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163270789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150531403.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164459669.jpg
   Zoom Zoom Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella Muusikoille suunnattu Zoom Q2n-4K videokamera yhdistää laadukkaan UHD 4K -videon ja 24-bittisen 96 kHz -audiotallennuksen. Viisi eri kuvakulmaa ja yhden napin käynnistys tekevät tallentamisesta helppoa. Erinomainen työkalu tubettajille, konserttitaltiointeihin ja treenikämpälle.Kenno: n. 7,66 x 6,17 mm CMOS 16 megapikseliä. 150° kuvakulma. Valovoima: f/2.8. Sisäänrakennettu 120° XY stereomikrofoni. Micro SD (HC/XC) -muistikorttipaikka (maks 256 Gt). Videokuva: maks 4K 30 kuvaa/sekunti. 1,77" ... (27)
   Zoom Q2n-4K -videokamera Audiotallentimella
   • 04515260020102
   4
   good_buy
   most_sold
   202.80 EUR
  • Canon LEGRIA HF G50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156780055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164103507.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141557576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162481562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162481561.jpg
   Canon Canon LEGRIA HF G50 LEGRIA HF G50 LEGRIA HF G50 Videokamera, 4K / 25 fps, 21.14 MP, 20x optinen zoomi, flash-kortti (20)
   Canon LEGRIA HF G50
   • 08714574661780
   • 08714574661803
   • 3667C007AA
   • 8714574661803
   • 8714574661780
   • 3666C007AA
   3
   good_buy
   949.00 EUR
  • Canon LEGRIA HF R806
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73606195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176602206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176602205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146959328.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144436060.jpg
   Canon Canon LEGRIA HF R806 LEGRIA HF R806 LEGRIA HF R806 Canon LEGRIA HF R806 videokameraCanon LEGRIA HF R806 videokamera on pienikokoinen, mutta sitäkin tehokkaampi Full HD videoita tallentava kamera. LEGRIA HF R806 videokamerassa on 57-kertaisesti suurentava Advanced Zoom toiminto, joten etäisyys ei enää ole esteenä kohteen tallentamiselle. Legria HF R806 on erittäin helppokäyttöinen, mm. kosketusnäytön ansiosta. Tämä kamera sopiikin erinomaisesti mm. oman perheen tapahtumien tallennukseen. Erinomainen kuvanlaatuCanon DIGIC DV 4 -prosessori mahdo... (18)
   Canon LEGRIA HF R806
   • 08714574647982
   • 08030207007542
   • 04549292088359
   • 1960C004
   • 3930483
   • 1960C012
   • 1960C012AA
   • 1960C004AA
   3
   good_buy
   252.80 EUR
  • Panasonic HC-VXF1 -videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154143039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384501.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384502.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158384506.jpg
   Panasonic Panasonic HC-VXF1 -videokamera HC-VXF1 -videokamera HC-VXF1 -videokamera Panasonic-videokamera tuottaa yksityiskohtaisia 4K-videoita 5 askeleen hybridikuvanvakauksen, automaattisen tarkennuksen sekä laadukkaan pimeäkuvauksen ansiosta. Kameran objektiivi kattaa alueen 25 mm laajakulmasta 600 mm telealueelle. (17)
   Panasonic HC-VXF1 -videokamera
   • 05025232877539
   • HC-VXF1EG-K
   • 5025232877539
   3
   good_buy
   733.90 EUR
  • Canon Xa11
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103552844.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103552846.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103552849.jpg
   Canon Canon Xa11 Xa11 Xa11 Camcorder, 1080p / 50 fps, 3.09 MP, 20x optical zoom, flash card (13)
   Canon Xa11
   • 04549292089912
   • 08714574654775
   • 2218C006
   • 2218C003AA
   • 2218C003
   • 2218C006AA
   2
   good_buy
   1299.00 EUR
  • JVC Videokamera GZ-RY980HEU 4K Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154779516.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675475.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675473.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144675478.jpg
   JVC JVC Videokamera GZ-RY980HEU 4K Musta Videokamera GZ-RY980HEU 4K Musta Videokamera GZ-RY980HEU 4K Musta Videokamera, 4K / 30 fps, 18.9 MP, 10x optinen zoomi, flash-kortti, veden alla enint. 5 m, musta (12)
   JVC Videokamera GZ-RY980HEU 4K Musta
   • 04975769453113
   • 000000000000245477
   • GZ-RY980HEU
   • 4889891
   • GZRY980HEU
   2
   good_buy
   782.51 EUR
  • Sony HDR-CX625 videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133127361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346204.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346208.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346201.jpg
   Sony Sony HDR-CX625 videokamera HDR-CX625 videokamera HDR-CX625 videokamera Sony CX625 on erinomainen videokamera koti- tai harrastekäyttöön. Kelluvaan linssijärjestelmään perustuva kuvanvakain on erittäin tehokas ja kuvanlaadultaan paras mahdollinen, sillä kenno ja koko objektiivi liikkuvat yhdessä paketissa kompensoiden käden tärinää ja heilahteluja. Korkealaatuinen XAVC S-kuvaustila ja monipuoliset langattomat ominaisuudet kuten suoratoisto ja monen kameran ohjaus.Ø3,1 mm Exmor R CMOS, 2 megapikseliä. 30x optinen zoom, 26,8 -804 mm kinovastaavuus. B.O.S.S. -optine... (7)
   Sony HDR-CX625 videokamera
   • 04548736021181
   • 04548736021204
   • HDRCX625B.CEN
   • 2837363
   • 000000000000218952
   • HDRCX625B
   • HDRCX625B.CEH
   • SOHDRCX625
   • HDRCX625BLK
   3
   good_buy
   457.90 EUR
  • KanDao QooCam Fun
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169743316.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179213862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172220347.jpg
   KanDao KanDao QooCam Fun QooCam Fun QooCam Fun 360° toimintakamera, voidaan liittää älypuhelimeen / 30 fps (7)
   KanDao QooCam Fun
   • 06972805230125
   • QCM5507
   3
   good_buy
   153.99 EUR
  • BlackVue DR750-LTE-2CH 32GB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165931067.jpg
   BlackVue BlackVue DR750-LTE-2CH 32GB DR750-LTE-2CH 32GB DR750-LTE-2CH 32GB DR750Xon laadukas, tyylikäs ja pienikokoinen tuulilasiin asennettava kamera, jonka taltioinnit saat nopeasti käyttöösi puhelimeen sekä tietokoneelle. Taltioi matkasi 139 asteen kuvakulmalla Full HD 1080p laadulla jopa hämärällä. Erillisen takakameran ansiosta näet ja nauhoitat myös, mitä auton takana tapahtuu. Huomaamaton Musta ja pieni kamera asettuu tuulilasiisi esimerkiksi taustapeilin viereen ettei se häiritse näkökenttääsi ajaessa eikä se pistä silmään helposti muille liikenteessä olevil... (4)
   BlackVue DR750-LTE-2CH 32GB
   • 08809724490164
   4
   good_buy
   495.00 EUR
  • Sony HDR-CX450 videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88107852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346231.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346230.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346228.jpg
   Sony Sony HDR-CX450 videokamera HDR-CX450 videokamera HDR-CX450 videokamera Tee muistoistasi ikuisia Sony HDR-CX450 Full HD -videokameralla. Kameran laajakulmaobjektiivi ja 30-kertainen optinen zoomi, sekä valikoima käteviä kuvaustoimintoja takaavat tarkan ja selkeän videolaadun myös käsivaralla kuvatessa. (6)
   Sony HDR-CX450 videokamera
   • 04548736021150
   • HDRCX450BLK
   • HDRCX450B, HDRCX450B.CEN
   • 3150417
   • HDRCX450B.CEN
   • HDRCX450B
   • 000000000000218951
   3
   good_buy
   303.90 EUR
  • Blackmagic Design URSA Mini Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153744999.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171105157.jpg
   Blackmagic Design Blackmagic Design URSA Mini Pro URSA Mini Pro URSA Mini Pro Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2, täysiverinen elokuvakamera Mini Pro edeltäjäänsä paremmilla sisuskaluilla varustettu Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2 tuo pelikentälle paremmat kontrollit ja vielä enemmän funktionaalisuutta. Rungossa on päivitetty Super35 4.6K kenno jossa 15 aukkoa dynamiikkaa ISO 3200 herkkyydellä, jopa 300 fps pikakuvaus ja enemmän tallennus funktioita. Blackmagic Design URSA Mini Pro 4.6K G2 kino kameralla voi tallentaa cinemaattisia näkymiä sen Super-35mm 4... (15)
   Blackmagic Design URSA Mini Pro
   • 09338716005837
   1
   good_buy
   6903.90 EUR
  • Panasonic HC-V380EG-K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102570411.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152722207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155296868.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155340272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115770904.jpg
   Panasonic Panasonic HC-V380EG-K HC-V380EG-K HC-V380EG-K (6)
   Panasonic HC-V380EG-K
   • 05025232836826
   • HC-V380EG-K
   • 3347585
   • 000000000000220564
   • HCV380EGK
   3
   good_buy
   292.88 EUR
  • Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163734205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169739590.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784610.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158784607.jpg
   Panasonic Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA Panasonic HC-VX1 4K videokameraPanasonic VX1 4K videokameralla kuvaat elokuvamaiset videot, suurella taustavalaistulla MOS-kennolla ja kirkkaalla F1.8-objektiivilla. Uudenaikainen, tarkka ja nopea automaattitarkennus takaa terävät videot. Uuden, 4K tarkkuuteen kykenevän objektiivin 25 mm laajakulma ja 24-kertainen optinen zoom mahdollistavat laajan käyttöalueen, jolla tallennat kiihkeimmätkin tunnelmat. Uusi Hybrid O.I.S. on entistä tehokkaampi vakaaja ja se vähentää epäterävyyden minimiin my... (9)
   Panasonic HC-VX1EG-K VIDEOKAMERA
   • 05025232877683
   • 5134237
   • 5025232877683
   • HC-VX1EG-K
   2
   good_buy
   604.00 EUR
  • Panasonic HC-X1500E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153968752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162172867.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155054321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162172866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162172864.jpg
   Panasonic Panasonic HC-X1500E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta HC-X1500E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta HC-X1500E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta Panasonic HC-X1500 4K videokameraTallennus ulkoiselle tallentimelle4K 10-bit 60pHEVC 200Mbps25 600 mm zoomobjektiiviSisäänrakennettu ND-suodinPanasonic HC-X1500 on täysiverinen, ammattitason 4K videokamera pienessä paketissa. Panasonic HC-X1500 kamera kuvaa 4K 60p videota ja kykenee jopa 4:2:2 10bit FullHD tarkkuuteen.Panasonic HC-X1500 pakkaa edistyneet kuvaustoiminnot kompaktisti suunniteltuun runkoon, saavuttaen erinomaisen tasapainon toimintojen ja kannettavuuden välillä. Ultraohuen tuul... (5)
   Panasonic HC-X1500E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta
   • 05025232935147
   • 5025232935147
   • HC-X1500E
   3
   good_buy
   1704.00 EUR
  • 24hShop WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177679457.jpg
   24hShop 24hShop WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode (8)
   24hShop WiFi Kamera Full HD 1080P Liikeaktivoitu IR mode
   • 07313380422113
   • 80611
   2
   good_buy
   95.80 EUR
  • Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162654954.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71569643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71569644.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101882948.jpg
   Panasonic Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA HCV180EC HD-VIDEOKAMERA Panasonic HC-V180 Ota Full-HD videot helpostiPanasonic HC-V180 on pienikokoinen Full-HD videokamera, jossa on järeä 50-kertainen optinen zoomi, polttoväli 2.06 103 mm (28 1740 mm 35 mm vastaavuus) lisäksi se on myös valovoimainen Valovoimainen! f/1.8(laajakulma)-4.2 (tele). Pitkä polttoväli ja laitteen pieni fyysinen koko tekevätkin tästä mainion matkakameran, joka ei vie laukusta liikaa tilaa, mutta saat kohteet talteen tarkasti.Panasonic HC-V180 on varustettu Level Shot -toiminnolla, jok... (8)
   Panasonic HCV180EC HD-VIDEOKAMERA
   • 05025232836789
   • HC-V180EC-K
   2
   good_buy
   244.00 EUR
  • Brinno TLC2020 Time Lapse -videokamera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171033480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166936052.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172223721.jpg
   Brinno Brinno TLC2020 Time Lapse -videokamera TLC2020 Time Lapse -videokamera TLC2020 Time Lapse -videokamera Brinno TLC2020 Timelapse Camera (3)
   Brinno TLC2020 Time Lapse -videokamera
   • 04712417431327
   4
   good_buy
   349.06 EUR
  • Blackmagic Design 4K Cinema Pocket Camera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151213020.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169470111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115799198.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114762326.jpg
   Blackmagic Design Blackmagic Design 4K Cinema Pocket Camera 4K Cinema Pocket Camera 4K Cinema Pocket Camera Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K - kevyt hiilikuiturunkoinen 4K-filmikamera Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K on varustettu 4/3" kennolla joka pystyy taltioimaan 4096x2160 DCI 4K kuvaa jopa 60 fps vauhdilla. Sen Micro Four Thirds bajonetti on yhteensopiva alkuperäisten Pocket Cinema Camera linssien kanssa, tai esimerkiksi loistavan Olympuksen 12-100mm f/4 lasin kanssa. Erikseen hankittavilla adaptereilla saat kameraan kiinni lähes minkä tahansa linssin. Blackmagic Design Pock... (7)
   Blackmagic Design 4K Cinema Pocket Camera
   • 00689613951642
   • 09338716005387
   • CINECAMPOCHDMFT4K
   2
   good_buy
   1303.90 EUR
  • Panasonic HC-W580 Twin-videokamera (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346212.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86346211.jpg
   Panasonic Panasonic HC-W580 Twin-videokamera (musta) HC-W580 Twin-videokamera (musta) HC-W580 Twin-videokamera (musta) Panasonic HC-W580 Full HD videokamerassa on kaksi kameraa, laajakuvaobjektiivi, kuva kuvassa toiminto, 50x optinen zoom, 90x älykäs zoom sekä sisäänrakennetut Wi-Fi ja NFC. (10)
   Panasonic HC-W580 Twin-videokamera (musta)
   • 05025232836895
   • 05025232836871
   • HCW580BLK
   • HC-W580EG-K
   • HCW580EGK
   1
   492.90 EUR
  • Panasonic HC-X2000E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155115256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155245903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158131642.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158307670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158433365.jpg
   Panasonic Panasonic HC-X2000E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta HC-X2000E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta HC-X2000E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta Panasonic HC-X2000E videokameraTallennus ulkoiselle tallentimelle jopa 4K 10-bit 60pHEVC 200Mbps25 mm 600 mm zoomobjektiiviSisäänrakennettu ND-suodin2 säätöpyörää manuaalikuvaukseenPanasonic HC-X2000 on täysiverinen, 4K/60p videokamera pienessä paketissa. Panasonic HC-X2000 kamerassa on pakattu edistyneet, ammattitason kuvaustoiminnot kompaktisti suunniteltuun runkoon. HC-X2000 kamerassa on saatu erinomainen tasapaino toimintojen ja kannettavuuden välillä. 4K videokameroilla on taipumuksena ... (4)
   Panasonic HC-X2000E videokamera Kannettava 8.29 MP MOS 4K Ultra HD Musta
   • 05025232935161
   • 5025232935161
   • HC-X2000E
   3
   good_buy
   2262.49 EUR
  • KanDao Meeting PRO Conference Camera
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172223240.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172493229.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175978980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172849724.jpg
   KanDao KanDao Meeting PRO Conference Camera Meeting PRO Conference Camera Meeting PRO Conference Camera Kandao Meeting Pro 360 -konferenssikamera Kandao Meeting Pro on kaksikamerainen, 360° all-in-one konferenssikamera etäpalavereihin. Helppokäyttöinen kamera toimii täysin itsenäisesti, tehokkaan käyttöjärjestelmänsä ansiosta. Kamera voidaan liittää HDMI-liitännällä suoraan isoon televisioon, jolloin vastapuolen osallistujat nähdään isolla ruudulla. USB liitännän kautta kamera voidaan liittää perinteisesti tietokoneeseen, jolloin hallinta on helppoa.Kamera on varustettu kahdeksalla mikrofonilla... (2)
   KanDao Meeting PRO Conference Camera
   • 06972805230163
   • MT0822
   5
   799.00 EUR
  • Sony Handycam FDR-AX53
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/89361056.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158357453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158357455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158242232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144436287.jpg
   Sony Sony Handycam FDR-AX53 Handycam FDR-AX53 Handycam FDR-AX53 Pienikokoinen 4K-videokamera kotikäyttöön. Kamerassa on ulottuva 20x optinen zoom sekä monipuoliset langattomat ominaisuudet.Katso myös AX53 -vloggaajan kit! Ø7,2 mm Exmor R CMOS, 8 megapikseliä. 20x optinen zoom, 26,8 - 536 mm kinovastaavuus. Zeiss Vario-Sonnar® T* -objektiivi. suurin aukko: f/2 - 3,8. optinen kuvanvakain. suodinkierre: 55 mm. 4K-videokuva: 3840x2160@25p/24p, 100/60Mb/s, XAVC S. FullHD-videokuva: 1920x1080@50p/25p/24p, 50Mb/s XAVC S. SD(HC/XC)/MS PRO Duo -korttipaikka. Mikro... (6)
   Sony Handycam FDR-AX53
   • 01000000001143
   • 04548736021327
   • 04548736028715
   • 04548736021310
   • FDRAX53B.CEE
   • FDRAX53.CEN
   • FDRAX53B, FDRAX53B.CEE, FDRAX53B.CEN, FDRAX53B.CEH
   • 000000000000218954
   • SOFDRAX53
   • 3209521
   • FDRAX53B
   2
   952.90 EUR
  • JVC GY-HM70E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172526800.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172526807.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172526808.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102801964.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151069729.jpg
   JVC JVC GY-HM70E GY-HM70E GY-HM70E Capture every stunning detail with this advanced Full HD shoulder supported 1080/60p camcorder. The GY-HM70 is equipped with a high quality 29.5mm wide-angle GT lens that offers smooth 16x dynamic zoom performance*. The camera records on two SDHC or SDXC memory cards in the AVCHD Progressive format at 28Mbps. And its unique dual battery system keeps you recording for hours and hours since the batteries may be hot swapped during recording. Never before has this much performance been packed int... (6)
   JVC GY-HM70E
   • 04975769414626
   • GYHM70E
   • 4323632
   • GY-HM70E
   2
   1058.77 EUR
  2 4
  • Quick filters (quick_questions):
   • Sony DEFAULT
    • sony
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Panasonic DEFAULT
    • panasonic
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 340 € (budget)
   • 340 € - 1005 € (price_2)
   • 1005 € - 2605 € (price_3)
   • ≥ 2605 € (price_4)
  • HD-tyyppi (hd_tyyppi):
  • Maksimi resoluutio (maksimi_resoluutio):
   • 720 x 480 pikseliä (720_x_480)
   • 1920 x 1080 pikseliä (1920_x_1080)
   • 3840 x 2160 pikseliä (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 pikseliä (4096_x_2160)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 2.7 " (ruudun_halkaisija_2.7)
   • 2.95 " (ruudun_halkaisija_2.95)
   • 3.0 " (ruudun_halkaisija_3.0)
   • 3.46 " (ruudun_halkaisija_3.46)
   • 3.5 " (ruudun_halkaisija_3.5)
   • 4.0 " (ruudun_halkaisija_4.0)
   • 4.3 " (ruudun_halkaisija_4.3)
   • 5.0 " (ruudun_halkaisija_5.0)
  • Yhteensopivat muistikortit (yhteensopivat_muistikortit):
   • CF (cf)
   • CFast 2.0 (cfast_2_0)
   • MicroSD (microsd)
   • MicroSDHC (microsdhc)
   • MicroSDXC (microsdxc)
   • MMC (mmc)
   • MS (ms)
   • MS Micro (M2) (ms_micro_m2_)
   • MS PRO Duo Mark 2 (ms_pro_duo_mark_2)
   • MS Pro-HG Duo (ms_pro_hg_duo)
   • MS XC-HG Duo (ms_xc_hg_duo)
   • SD (sd)
   • SD / SDHC / SDXC (sd_sdhc_sdxc)
   • SDHC (sdhc)
   • SDXC (sdxc)
   • XQD (xqd)
  • Paino (paino_g):
   • < 225 g (paino_g_1)
   • 225 g - 715 g (paino_g_2)
   • ≥ 715 g (paino_g_3)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Kuvanvakain (kuvan_vakauttaja):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDMI (hdmi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Wi-Fi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Valokuvamoodi (valokuvamoodi):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi