x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
   • Edullisimmat Edullisimmat kahvikoneet
  Kahvikoneet 8.485784313725489 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi EC685.M Dedica -espressokeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568829.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103141974.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140702782.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115180224.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210033450.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi EC685.M Dedica -espressokeitin EC685.M Dedica -espressokeitin EC685.M Dedica -espressokeitin DeLonghi Dedica EC685.M espressokone. Todella pienikokoinen ja näyttävä espressokeitin monipuolisilla ominaisuuksilla. Toimii myös E.S.E. espressonapeilla. (49)
   DeLonghi EC685.M Dedica -espressokeitin
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • EC 685.M
   • EC685.M
   7
   good_buy
   169.00 EUR
  • DeLonghi Nescafe Dolce Gusto Infinissima (EDG160A)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218902305.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230023910.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237405174.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212593023.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237405170.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Nescafe Dolce Gusto Infinissima (EDG160A) Nescafe Dolce Gusto Infinissima (EDG160A) Nescafe Dolce Gusto Infinissima (EDG160A) Nescafé Dolce Gusto Inissima EDG160A kapselikahvikone keittää erinomaisia kylmiä ja kuumia juomia, joiden taso vastaa ammattilaisbaristan valmistamia juomia. Kahvinautinto on aina mukava ja yksilöity jopa 15 baarin paineen ansiosta. Laitteessa on 1,2 litran vesisäiliö, joka on helppo irrottaa ja asettaa takaisin paikoilleen. Tyylikäs muotoilu Inissima-kapselikoneen uniikki muotoilu tekee siitä keittiön katseenvangitsijan. Inissima on paitsi upea visuaalisesti, myös huippuluokkaa toimivuudelta... (57)
   DeLonghi Nescafe Dolce Gusto Infinissima (EDG160A)
   • 08004399334021
   • 0132180832
   4
   good_buy
   deal
   69.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065652.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065651.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065656.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M Klassisella designilla täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M" jauhaa pavut erikseen joka kerta ja valmistaa jopa 13 kahvijuomaa yhdellä napinhipaisulla. Käytä My Menu ominaisuutta luodaksesi ja tallentaaksesi oma erillinen valikko kaikille tykkäämillesi juomille. LCD näytön, kosketuskuvioiden ja älysovelluksella ohjauksen ansiosta on kahvikoneen käyttö puhdasta nautintoa. Helppo huolto antaa sinun nauttia kahvista nopeasti ja helposti. 13 KAHVIJUOMAA YHDELLÄ KO... (27)
   DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • 08004399331679
   • ECAM510.55.M
   • 4169337
   • ECAM510.55M
   • ECAM51055M
   • ECAM 510.55.M
   • 0132215311
   6
   good_buy
   799.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201522542.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164104075.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Uusittu Jura E6 (EB) kahviautomaatti Piano White (15378) on helppokäyttöinen ja nyt entistäkin tehokkaampi Professional Aroma Grinder -kahvimyllyn ansiosta. Kotikäyttöön tai pieneen toimistoon. (40)
   Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • 07610917153787
   • 7610917153787
   • 6959649
   • 15378
   5
   good_buy
   deal
   1108.90 EUR
  • Wacaco Minipresso GR Ground kannettava espressokeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230427800.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237219961.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237219965.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237219962.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237219964.jpg?ts=1
   Wacaco Wacaco Minipresso GR Ground kannettava espressokeitin Minipresso GR Ground kannettava espressokeitin Minipresso GR Ground kannettava espressokeitin Halutessasi maistella lukuisia eri jauhettuja kahvilaatuja ja nauttia jopa 50 ml aitoa espressoa kotonasi, toimistolla tai matkan päällä, on kannettava espressokeitin WACACO "Minipresso GR" taatusti paras valinta. Kompakti, kevyt ja vankkarakenteinen "Minipresso GR" saa taatusti päivästäsi paremman jokaisen espressotipan myötä, jonka tämä pieni laite tarjoaa.PIENI JA KEVYTLähditpä matkalle muutamaksi tunniksi tai viikoksi, matkavarusteita valittaessa tila ja paino ovat tärkeitä tekijöitä. "Mi... (42)
   Wacaco Minipresso GR Ground kannettava espressokeitin
   • 04897066230016
   4
   good_buy
   deal
   56.99 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218061576.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237518488.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237518482.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237518485.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237518500.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisella DeLonghi Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen va... (41)
   DeLonghi Kahvikone De’Longhi Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B"
   • 08004399334533
   • 0132180847
   4
   good_buy
   deal
   119.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634933.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634955.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634956.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928633.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634954.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" JURA S8 - kompakti kahvikone, jossa on JURA Premium -segmentin kahvikoneiden ominaisuuksia. Valitse jopa 15 reseptistä erittäin leveän, värikkään, kosketusherkän näytön kautta. Uusimmat tekniikat takaavat juomien täydellisen maun (ikään kuin ne olisi valmistettu parhaalta baristalta!). Lisäksi kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä.15 ERIKOISOMINAISUUTTA YHDELLÄ KOSKETUKSELLAKahvikone valmistaa 15 erilaista juomaa yhdellä kosketuksella. Valitse laaja valikoima mustia kahveja: ... (28)
   Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • 07610917153824
   • 7610917153824
   • 15382
   • 7223089
   5
   good_buy
   1649.00 EUR
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86112183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159215811.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215964063.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205786738.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722615.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB Yksi kaikkien aikojen suosituimmista täysautomaattisista De'Longhi-kahvikoneista. Jauhaa kahvin kahvipavuista ja valmistaa espressoa ja pitkää kahvia napin painalluksella. Vaahdota maitovaahti maitopohjaisille juomille höyrysuutinta käyttämällä.Yksinkertaisen käytön ja ylläpidon ansiosta voit nauttia kahvista nopeasti ja helposti.ESPRESSOA JA MUSTAA KAHVIAKäytä etupaneelissa olevia painikkeita espresson tai pitkän kahvin valmistamiseen (1 tai 2 annosta) napin painalluksella. Voit ohjelmoida j... (35)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • 08004399325067
   • 229631
   • ECAM22.110.SB
   • ECAM 22.110 SB
   • 0132213068
   • ECAM22.110SB
   • ECAM22110SB
   • 000000000000054218
   • 132213031
   • ECAM 22.110.SB
   • 1730223
   4
   good_buy
   335.00 EUR
  • Miele Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM”
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962851.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212571630.jpg?ts=1
   Miele Miele Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM” Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM” Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM” Yhden maailman tunnetuiman kotilaitteiden valmistajan valmistama kahvikone Miele "CM 6360 MilkPerfection" on luotu niille, jotka haluavat valita laajasta juomien valikoimasta. Tämä malli pystyy valmistamaan monia juomia: perinteisestä espressosta tai cappuccinosta tyylikkääseen flat white tai espresso macchiato juomiin saakka. Sen lisäksi se pystyy valmistamaan mitä tahansa juomaa 2 annosta samanaikaisesti. Teen ystävätkin tulevat kokemaan miellyttävän yllätyksen : kuumaa vettä valmistaessa h... (27)
   Miele Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM”
   • 04002516357872
   • 11579670
   5
   good_buy
   deal
   1479.00 EUR
  • Jura E8 Dark Inox -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453725.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170927877.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453727.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183676902.jpg?ts=1
   Jura Jura E8 Dark Inox -kahviautomaatti E8 Dark Inox -kahviautomaatti E8 Dark Inox -kahviautomaatti Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (25)
   Jura E8 Dark Inox -kahviautomaatti
   • 07610917153640
   • 7223319
   • 15364
   • 7610917153640
   5
   good_buy
   1194.90 EUR
  • Philips EP2230/10 KAHVIKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225133536.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146609432.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169651324.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233411267.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237375859.jpg?ts=1
   Philips Philips EP2230/10 KAHVIKONE EP2230/10 KAHVIKONE EP2230/10 KAHVIKONE Täysiautomaattinen kahvikone Philips "Series 2200" valmistaa 3 suosituinta kahvijuomaa vastajauhetuista pavuista sormenpäilläsi. Maitopohjaisten juomien rakastajille on miellyttävänä yllätyksenä maitojärjestelmä "LatteGo", mikä vaahdottaa maidon täydellisesti ja on erityisen helposti puhdistettava. Kahvikonetta on helppo ohjata ja huoltaa.3 KAHVIJUOMAAJuuri sormenpäilläsi: espresso, musta kahvi ja cappuccino. Teen rakastajille - kuuman teen funktio.LATTEGO - AINUTLAATUINEN AUTOMAATTINEN MAITO... (31)
   Philips EP2230/10 KAHVIKONE
   • 08710103886037
   • 08710103886044
   • 8710103886037
   • EP2230/10
   4
   good_buy
   429.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E8 Piano Black" (2020)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209805774.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209806254.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203922432.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187612716.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209806255.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "E8 Piano Black" (2020) Kahvikone JURA "E8 Piano Black" (2020) Kahvikone JURA "E8 Piano Black" (2020) Jura E8 (EB) Piano Black kahviautomaatti (15355) kaikkein menestyneimmän E8-kahvikonemallin uusimman sukupolven muotoilu on uudistettu ja tarjolla on koko joukko etuja, jotka ovat aiemmin löytyneet ainoastaan premium-luokasta. (30)
   Jura Kahvikone JURA "E8 Piano Black" (2020)
   • 07610917153558
   • 7610917153558
   • 15355
   4
   good_buy
   deal
   1179.00 EUR
  • DeLonghi LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC9355.M 2.0 ESPRESSOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185760194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205322469.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231443440.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231443441.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205322470.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC9355.M 2.0 ESPRESSOKONE LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC9355.M 2.0 ESPRESSOKONE LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC9355.M 2.0 ESPRESSOKONE DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355M -kahvikoneella voit nauttia autenttisesta kahvilakokemuksesta kotonasi. Valmistat herkullista kahvia juuri omaan henkilökohtaiseen makuusi tarkkaan säädettävillä asetuksilla. Löydä oma suosikkitapasi valmistaa kahvia valitsemalla optimaalinen jauhatus, annos ja lämpötila ja viimeistele kahvi silkkisellä, suussa sulavalla maidolla. Aktiivinen lämpötilan säätö pitää veden lämpötila vakaana parhaan uuttamistuloksen varmistamiseksi. Kahden erillisen lämmi... (29)
   DeLonghi LA SPECIALISTA PRESTIGIO EC9355.M 2.0 ESPRESSOKONE
   • 08004399019942
   • 0132126017
   • 8004399019942
   4
   good_buy
   799.00 EUR
  • DeLonghi BCO 421.S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497996.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497964.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230481992.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237292453.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237292463.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi BCO 421.S BCO 421.S BCO 421.S Kahvinkeitin kanssa suodatinkahvin ja cappucinon keitin, 15 bar, 10 kuppia, hopea/musta (46)
   DeLonghi BCO 421.S
   • 08004399332423
   • BCO421
   • vendiro-brandsupply24-138976
   • 0132504019
   • 6113175
   3
   good_buy
   235.00 EUR
  • Jura E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169617354.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170923911.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169617363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169617364.jpg?ts=1
   Jura Jura E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (28)
   Jura E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti
   • 07610917153367
   • 15336
   • 7254249
   • 7610917153367
   4
   good_buy
   1194.90 EUR
  • Sage Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209100038.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213183707.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161415374.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203126277.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169316070.jpg?ts=1
   Sage Sage Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs Sage the Barista Express espressokeittimellä voit jauhaa kahvipavut juuri ennen espresson uuttoa. Integroitu kahvimylly annostelee tarkasti oikean määrän kahvia. (28)
   Sage Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs
   • 09312432030144
   • 09312432033640
   • 000000000000263877
   • 9312432030144
   • SES875BSS2EEU1A
   • BES875BSS
   • 6280341
   4
   good_buy
   679.00 EUR
  • Sage Barista Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210703265.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155595525.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237361001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239296282.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237361006.jpg?ts=1
   Sage Sage Barista Pro Barista Pro Barista Pro Tämän Sage-kahvikoneen avulla sinusta voi tulla todellinen kotibarista ja pääset nauttimaan kahvin täydellisestä mausta. Uusimpien integroitujen tekniikoiden ansiosta: laaja LCD-näyttö, innovatiivinen lämmitysjärjestelmä "Thermojet", digitaalinen lämpötilansäädin PID, ammattimainen portafilter ja höyrysuutin, valmistavat kahvin nopeasti, helposti ja ammattimaisesti.LCD-NÄYTTÖ HELPPOA HALLINTAA VARTENLeveällä LCD-näytöllä näet kaikki tarvitsemasi tiedot kahvin valmistamiseksi. Voit valita olem... (28)
   Sage Barista Pro
   • 09312432032834
   • SES 878 BSS
   • 6280705
   • SES878BSS4EEU1
   • 9312432032834
   4
   good_buy
   729.00 EUR
  • DeLonghi Espressokone DeLonghi EC685W, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137709511.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167625903.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167625902.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223825187.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167700334.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Espressokone DeLonghi EC685W, valkoinen Espressokone DeLonghi EC685W, valkoinen Espressokone DeLonghi EC685W, valkoinen DeLonghi Dedica EC685.W espressokone. Todella pienikokoinen ja näyttävä espressokeitin monipuolisilla ominaisuuksilla. Toimii myös E.S.E. espressonapeilla. (27)
   DeLonghi Espressokone DeLonghi EC685W, valkoinen
   • 08004399331211
   • EC685.W
   • 4326610
   • 0132106141
   • EC 685.W
   4
   good_buy
   203.10 EUR
  • Jura ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149918234.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146750.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146747.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143702796.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140712604.jpg?ts=1
   Jura Jura ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti Jura "Ena 8" on erittäin tyylikäs ja kompakti automaattinen kahvikone kotiin. Kahvikone valmistaa 10 erikoisuutta: perinteisestä espressosta ja cappuccinosta flat whiteen ja latte macchiatoon.10 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLAKahvinkeitin valmistaa 10 erilaista juomaa yhdellä painalluksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, espresso doppio ja musta kahvi tai maitopohjaisista kahvijuomia: espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato ja flat white. Voit valmi... (25)
   Jura ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti
   • 07610917152537
   • 00755745002580
   • 7610917152537
   • 5811510
   • 15253
   4
   deal
   1099.00 EUR
  • DeLonghi ETAM 29660 S KAHVINKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213156289.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515900.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229566785.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515898.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102011530.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi ETAM 29660 S KAHVINKEITIN ETAM 29660 S KAHVINKEITIN ETAM 29660 S KAHVINKEITIN DeLonghi Autentica ETAM 29660 SB kahvikoneella voit valmistaa juuri mieltymystesi mukaista kahvia. Valitse kahvin koko, yksi tai kaksi kuppia, erityisen vahvaa kahvia tai miedompaa kahvia. Laitteen manuaalinen maidonvaahdotusjärjestelmä valmistaa aina täyteläisen, kermaisen vaahdon täydellistä cappuccinoa tai lattea varten. Yksinkertainen ohjauspaneeli Kahvikoneen yksinkertainen ja tehokas ohjauspaneeli mukauttaa jokaisen kahvikupillisen juuri makuusi sopivaksi vain napin painalluksella. Voit... (40)
   DeLonghi ETAM 29660 S KAHVINKEITIN
   • 08004399329805
   • 08004399328686
   • ETAM29660S
   • ETAM29.660.SB
   • 1667283
   • ETAM29660SB
   3
   deal
   919.00 EUR
  • Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013781.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924695.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013782.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013780.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White" Kahvikone Jura "E8 Piano White" Kahvikone Jura "E8 Piano White" Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (25)
   Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White"
   • 07610917153534
   • 7223321
   • 15353
   4
   good_buy
   1194.90 EUR
  • DeLonghi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624013.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223616050.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150520054.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152138678.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237282097.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti Täysautomaattinen DeLonghi Primadonna Elite Experience ECAM650.85.MS kahvikone valmistaa laajan valikoiman erikoiskahvireseptejä, vain yhdellä hipaisulla. Luo oma profiili jopa kuudelle eri käyttäjälle. Interaktiivinen 4,3 TFT hipaisunäyttö. (25)
   DeLonghi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti
   • 08004399331648
   • 0132219009
   • 132219009
   4
   good_buy
   1399.00 EUR
  • Jura ENA 8 Nordic White -kahviautomaatti, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221372519.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497575.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924692.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924658.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140667028.jpg?ts=1
   Jura Jura ENA 8 Nordic White -kahviautomaatti, Valkoinen ENA 8 Nordic White -kahviautomaatti, Valkoinen ENA 8 Nordic White -kahviautomaatti, Valkoinen Jura ENA 8 Nordic White on uusi tyylikäs kahviautomaatti sveitsiläiseltä Juralta. Tutustu ja tilaa! (25)
   Jura ENA 8 Nordic White -kahviautomaatti, Valkoinen
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   4
   deal
   1099.00 EUR
  • DeLonghi Dolce Gusto EDG155.BG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221974888.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131148356.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237325600.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208595637.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237325599.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Dolce Gusto EDG155.BG Dolce Gusto EDG155.BG Dolce Gusto EDG155.BG Dolce Gusto MiniMe on kompakti automaattinen kapselikeitin, jolla valmistat herkullisia kuumia ja kylmiä juomia. (38)
   DeLonghi Dolce Gusto EDG155.BG
   • 08004399332959
   • 0132180656
   3
   44.80 EUR
  2 20
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kapselikahvinkeitin
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Integroitava keitin DEFAULT
    • integroitava
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • DeLonghi (delonghi)
   • Nespresso (nespresso)
   • Miele (miele)
   • Melitta (melitta)
   • Siemens (siemens)
   • Bosch (bosch)
   • Philips (philips)
   • Adler (adler)
   • AEG (aeg)
   • Aeropress (aeropress)
   • Alessi (alessi)
   • Ariete (ariete)
   • Ascaso (ascaso)
   • Bialetti (bialetti)
   • Black & Decker (black_decker)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Breville (breville)
   • Cafflano (cafflano)
   • Camry (camry)
   • Cecotec (cecotec)
   • Cilio (cilio)
   • Cloer (cloer)
   • Denby (denby)
   • Dolce Gusto (dolce_gusto)
   • E-ville (e_ville)
   • Ecg (ecg)
   • Electrolux (electrolux)
   • Elektra (elektra)
   • Fellow (fellow)
   • Gaggia (gaggia)
   • Gastroback (gastroback)
   • Graef (graef)
   • Grundig (grundig)
   • GSI (gsi)
   • Handpresso (handpresso)
   • Hario (hario)
   • Jura (jura)
   • Kinto (kinto)
   • KitchenAid (kitchenaid)
   • Klarstein (klarstein)
   • Krups (krups)
   • La Pavoni (la_pavoni)
   • Lelit (lelit)
   • Mesko (mesko)
   • Metabo (metabo)
   • MPM (mpm)
   • My Flair (my_flair)
   • Nivona (nivona)
   • Princess (princess)
   • Rig-Tig (rig_tig)
   • Rommelsbacher (rommelsbacher)
   • Royal Catering (royal_catering)
   • Saeco (saeco)
   • Sage (sage)
   • Severin (severin)
   • SJÖSTRAND (sjo_strand)
   • Smeg (smeg)
   • Tanner (tanner)
   • Theo Klein (theo_klein)
   • Wacaco (wacaco)
   • WMF (wmf)
  • Hinta (price):
   • < 140 € (budget)
   • 140 € - 440 € (price_2)
   • 440 € - 900 € (price_3)
   • ≥ 900 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espresso-/kahvikone (kahvikone)
   • Espressokeitin (espressokeitin)
   • Kahvinkeitin (kahvinkeitin)
   • Kahvityynykone (kahvityynykone)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Matkakahvinkeitin (matkakahvinkeitin)
   • Mutteripannu (mutteripannu)
   • Perkolaattori (perkolaattori)
   • Pressopannu (pressopannu)
   • Yhdistelmäkahvinkeitin (yhdistelma_kahvinkeitin)
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automaattinen sammutus (automaattinen_sammutus)
   • Integroitava (integroitava)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Tummanharmaa (tummanharmaa)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • 15 bar (pumpun_paine_15.0)
   • 16 bar (pumpun_paine_16.0)
   • 19 bar (pumpun_paine_19.0)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1,1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1,1 L - 1,7 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1,7 L - 2 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 2 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Malli (group):
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Dolce Gusto MiniMe (dolce_gusto_minime)
   • Dolce Gusto Piccolo (dolce_gusto_piccolo)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso CitiZ (nespresso_citiz)
   • Nespresso Essenza (mini) (nespresso_essenza_mini_)
   • Nespresso Inissia (nespresso_inissia)
   • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
   • Nespresso Pixie (nespresso_pixie)
   • Philips Senseo (philips_senseo)
  • Kuumat/kylmät juomat (kuumat_kylma_t_juomat):
   • Ei (ei)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi