x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjouksessa Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
  Kahvikoneet 5.95718954248366 (4)
  0 - 24
  • DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467367.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467368.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) DeLonghi Dedica EC685.M espressokone. Todella pienikokoinen ja näyttävä espressokeitin monipuolisilla ominaisuuksilla. Toimii myös E.S.E. espressonapeilla. (86)
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs)
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • EC 685.M
   • 132106138
   • EC685.M
   • EC 685.M, 0132106138, EC685.S/M
   7
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150182942.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161340880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161340881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161130235.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161340882.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen) 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen) 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen) Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, kerma (60)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen)
   • 08017709230029
   • 07439630716792
   • ECF01CREU
   7
   good_buy
   299.00 EUR
  • DeLonghi Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155292729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158345965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100994459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440308.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B Kompakti kahvikone, jolla voi valmistaa kahvia joko kahvipavuista ta jauhetusta kahvista. Kone valmistaa samanaikaisesti yhden tai kaksi kupillista espressoa/mustaa kahvia. Kahvin määrää ja väkevyyttä voi säätää käyttöjärjestelmästä. Perinteisen maitovaahdottimen avulla valmistat helposti täyteläistä maitovaahto cappuccinoon tai lattemacchiatoon. Symboleilla varustettu näyttö helpottaa kahvikoneen käyttöä. Tilaa ja nauti joka kerta vastajauhetun kahvin ihanteellisesta mausta!IHANAN HYVÄNMAKUI... (118)
   DeLonghi Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B
   • 08004399325050
   • ECAM22.110.B
   • 0132213067
   • 1730222
   • ECAM22110B
   • ECAM 22.110 B
   • ECAM 22.110B
   • 0132213027
   • ECAM 22.110BL
   • ECAM22110B, K005-99F, ECAM 22.110.B, ECAM 22.110B, ECAM22.110.B, ECAM 22110B, 0132213027, ECAM22.110B, ECAM 20.110.B
   • ECAM 22.110.B
   • 0132.213027
   • ECAM22.110B
   • 240435
   4
   good_buy
   deal
   329.00 EUR
  • Smeg ECF01WHEU espressokeitin valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152604307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152604306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152604308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159120041.jpg
   Smeg Smeg ECF01WHEU espressokeitin valkoinen ECF01WHEU espressokeitin valkoinen ECF01WHEU espressokeitin valkoinen Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, valkoinen (41)
   Smeg ECF01WHEU espressokeitin valkoinen
   • 08017709259563
   • ECF01WHEU
   5
   good_buy
   299.00 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605422.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158142969.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101290292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158142971.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen) 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen) 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen) Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, punainen (23)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen)
   • 08017709229870
   • ECF01RDEU
   6
   good_buy
   299.00 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150182936.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150182935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134336.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150182937.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta) 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta) 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta) Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, musta (17)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta)
   • 08017709229924
   • 07439630716778
   • ECF01BLEU
   7
   good_buy
   299.00 EUR
  • Sage Espressokone Sage "The Barista Express SES875"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152298671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393227.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393222.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393229.jpg
   Sage Sage Espressokone Sage "The Barista Express SES875" Espressokone Sage "The Barista Express SES875" Espressokone Sage "The Barista Express SES875" Valmista kuppi kahvila tasoista kahvia itse, joka maistuu kuin kantapaikka kahvilassasi. Kahvikoneessa automaattinen jauhanta, annostelu, tamppaus ja maidon vaahdotustoiminnot, jotka auttavat valmistamaan moitteetonta kahvia hyvin helposti. Voit valmistaa espressoa ja vaahdottaa maitoa samanaikaisesti, joten voit valmistaa täydellisen Latten minuutissa.DOSE-CONTROL JAUHAMINENIntegroitu kartioteräinen mylly toimittaa oikean määrän tuoretta vasta jauhettua kahvia suoraan portafiltteriin.TARKKA ... (36)
   Sage Espressokone Sage "The Barista Express SES875"
   • 09312432030144
   • 000000000000263877
   • SES875BSS2EEU1A
   • 6280341
   • BES875BSS
   4
   good_buy
   699.00 EUR
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86112183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159215811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158344784.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158344783.jpg
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 2 kuppia, hopea/musta (48)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • 08004399325067
   • 229631
   • ECAM22.110.SB
   • 0132213068
   • ECAM22.110SB
   • ECAM22110SB
   • 000000000000054218
   • ECAM 22.110.SB
   • 1730223
   3
   good_buy
   322.56 EUR
  • Jura ENA 8 kahvikone (nordic white)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815764.jpg
   Jura Jura ENA 8 kahvikone (nordic white) ENA 8 kahvikone (nordic white) ENA 8 kahvikone (nordic white) Automaattinen Jura ENA 8 -kahvikone on elegantti ja helppokäyttöinen laite, joka tarjoaa vastajauhettua aromikasta kahvia vaikka päivittäin. Ristretto, espresso, cappuccino ja muut herkulliset kahvijuomat ovat vain napinpainalluksen päässä. (22)
   Jura ENA 8 kahvikone (nordic white)
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   4
   good_buy
   1003.90 EUR
  • DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151415466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155286937.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvinkeitin, 15 bar, anthracite (30)
   DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A"
   • 08004399334021
   • 0132180832
   • EDG 160.A
   3
   good_buy
   deal
   79.00 EUR
  • DeLonghi BCO 421.S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497964.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387672.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387675.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387677.jpg
   DeLonghi DeLonghi BCO 421.S BCO 421.S BCO 421.S Kahvinkeitin kanssa suodatinkahvin ja cappucinon keitin, 15 bar, 10 kuppia, hopea/musta (30)
   DeLonghi BCO 421.S
   • 08004399332423
   • BCO 421.S
   • BCO421
   • BCO 420.1
   • BCO421S
   • 6113175
   3
   good_buy
   256.90 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065537.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107623995.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 14 kuppia, musta (14)
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta)
   • 08004399331167
   • ECAM 350.55.B
   • 000000000000224349
   • 3684149
   • 0132215297
   • ECAM 350.55.B, ECAM350.55.B Dinamica
   • ECAM350.55.B
   • ECAM35055B
   5
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • DeLonghi EC850M ESPRESSOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127905941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515510.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515513.jpg
   DeLonghi DeLonghi EC850M ESPRESSOKONE EC850M ESPRESSOKONE EC850M ESPRESSOKONE DeLonghi EC850 M on ihanteellinen kahvikone maitoa sisältävän kahvin valmistukseen. Kone valmistaa espressoa, mustaa kahvia, lattea, cappuccinoa ja lattemacchiatoa sekä jauhetusta kahvista että kahvikapseleista. Sinun ei tarvitse enää pelätä, että kahvi valuu yli reunan, sillä kahvijuomien kokoa voi säätää tarvittaessa. Koska kahvikoneen käyttö on äärettömän helppoa, voit keskittyä kahvin nauttimiseen. Mmmm Kunpa makua vain voisi sanoin kuvata.AUTOMAATTINEN MAITOVAAHTOJÄRJESTELMÄTässä kahviko... (16)
   DeLonghi EC850M ESPRESSOKONE
   • 08004399325357
   4
   good_buy
   deal
   329.00 EUR
  • Nivona Nicr 960 Kahviautomaatti, Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153974489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155523917.jpg
   Nivona Nivona Nicr 960 Kahviautomaatti, Täysautomaattinen Nicr 960 Kahviautomaatti, Täysautomaattinen Nicr 960 Kahviautomaatti, Täysautomaattinen Tyylikäs kahvikone erityisen hiljaisella kahvimyllylläHiljainen kahvimyllySuuri ja värillinen kosketusnäyttöValaistu 2,2 L vesisäiliö 8 eri väriäSisäänrakennettu Bluetooth-yhteysAroma Balance -järjestelmäErillinen puhdistusohjelmaErityisen suuri 270 g kahvipapusäiliöIrrotettava kahvimylly on helppo puhdistaa (15)
   Nivona Nicr 960 Kahviautomaatti, Täysautomaattinen
   • 04260083469606
   • 300 900 960
   4
   good_buy
   1696.99 EUR
  • Dolce Gusto PICCOLO KAPSELIKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112117.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103804906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135485593.jpg
   Dolce Gusto Dolce Gusto PICCOLO KAPSELIKEITIN PICCOLO KAPSELIKEITIN PICCOLO KAPSELIKEITIN Exclusiivinen De'Longhin "Piccolini" design kahvinkeitin on täydellinen valinta niille, jotka pitävät herkullisista ja helposti valmistetuista kahvinjuomista. Määritä juomien koko niin kuumiissa kuin kylmissä juomissa haluamallasi tavalla - yksinkertaisesti käännät mekaanista vipua ja täytät kuppisi haluamasi kokoiseksi!AROMAATTINEN KAHVI PAKSULLA, KERMAISELLA VAAHDOLLAKorkea 15 bar:n paine takaa tasaisen veden ja paineen jakautumisen. Tämä tuottaa herkullisen, paksun vaahdon jokaiselle kahvi... (35)
   Dolce Gusto PICCOLO KAPSELIKEITIN
   • 08004399328600
   • PICCOLOWHITE
   • 0132180251
   • EDG 100.W, 132180556, 0132180251
   2
   good_buy
   39.00 EUR
  • Jura A1 espressokone A115133
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141437209.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497852.jpg
   Jura Jura A1 espressokone A115133 A1 espressokone A115133 A1 espressokone A115133 Jura A1 -kahvikone täyttää kahvinystävän toiveet. Tyylikäs kone on samalla keittiön katseenvangitsija. (13)
   Jura A1 espressokone A115133
   • 07610917151332
   • 4434277
   • 15133
   4
   good_buy
   572.90 EUR
  • DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065627.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99466038.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99466039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105710558.jpg
   DeLonghi DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE EC 685BK ESPRESSO MACHINE EC 685BK ESPRESSO MACHINE Manuaalinen De Longhi Dedica -kahvikone EC685 on jokaisen kahvinystävän unelma. Thermoblock-lämmitysjärjestelmä, nopea toiminta ja säädettävä Cappuccino-järjestelmä takaavat upean makuelämyksen. (13)
   DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • 08004399331181
   • EC685.BK
   • EC685BK
   • EC 685.BK
   • 4326862
   • 0132106140
   • 132106140
   • EC 685.BK, 0132106140, EC685.BK
   4
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Philips Series 2200 2224/10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147977763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165103112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154181212.jpg
   Philips Philips Series 2200 2224/10 Series 2200 2224/10 Series 2200 2224/10 Täysautomaattinen kahvikone Philips "Series 2200 EP2224 / 10" valmistaa kaksi klassista kahvijuomaa - espresson ja mustan kahvia - juuri jauhetuista kahvipavuista yhdellä napin painalluksella. Jokainen juoma voidaan valmistaa kunkin kahvikaverin mieltymysten mukaisesti - nauti mahdollisuudesta säätää jokaisen kahvijuoman vahvuutta (3 eri tasoa) ja annoskokoa (pieni, keskikokoinen tai suuri). Maitopohjaisten kahvien ystävät kykenevät valmistamaan herkullisen maitovaahdon käyttämällä klassista ... (13)
   Philips Series 2200 2224/10
   • 08710103894735
   • 08710103894742
   • EP2224/10
   4
   good_buy
   deal
   349.00 EUR
  • Smeg ECF01PKEU -espressokeitin, pinkki
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605420.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149911939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149911936.jpg
   Smeg Smeg ECF01PKEU -espressokeitin, pinkki ECF01PKEU -espressokeitin, pinkki ECF01PKEU -espressokeitin, pinkki Smeg ECF01 50-luvun retrohenkinen italialainen espressokeitin. Voit käyttää sekä jauhettua espressokahvia, että E.S.E. espressokahvipodeja. (12)
   Smeg ECF01PKEU -espressokeitin, pinkki
   • 08017709266813
   • 8017709266813
   • ECF01PKEU
   4
   good_buy
   299.00 EUR
  • Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137704645.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158086479.jpg
   Dolce Gusto Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) Kompakti Dolce Gusto Mini Me -kapselikeitin, jolla valmistat lempijuomasi helposti. Kapselivalikoima on monipuolinen ja siihen kuuluu erilaisten kahvien ja maitokahvien lisäksi myös kaakaota ja teetä. Laitetta on helppo ohjata vivusta, josta voit säätää helposti veden määrän ja haluatko kuumaa vai kylmää juomaa. Juomien tekeminen on vaivatonta sillä 0,8 L vesisäiliöllä valmistat useamman juoman kerralla, ja laite on käyttövalmis vain 30 sekunnissa. (18)
   Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa)
   • 08004399332959
   • 0132180656
   3
   good_buy
   42.90 EUR
  • Jura E8 (2018) kahvikone 15247 (platina)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505825.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505826.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505831.jpg
   Jura Jura E8 (2018) kahvikone 15247 (platina) E8 (2018) kahvikone 15247 (platina) E8 (2018) kahvikone 15247 (platina) IMPRESSA E8 on täysautomaattinen, innovatiivinen ja erittäin helppokäyttöinen kahvikone kotikäyttöön. Impressa valmistaa kaikki kahvijuomat erittäin helposti, koneen huolto on nopeaa ja tyylikäs design sopii täydellisesti jokaiseen keittiöön.INNOVATIIVINEN P.E.P.© UUTINYKSIKKÖP.E.P.© uutinyksikössä vesi virtaa sykähdyksittäin vastajauhettuun kahviin. Tämän ansiosta kaikki kahvin parhaat makuominaisuudet uuttuvat kuppiisi.UUDEN TEKNOLOGIAN MAHVIMYLLY Aroma G3Kun valitsette haluamasi kahvijuoma... (11)
   Jura E8 (2018) kahvikone 15247 (platina)
   • 07610917152476
   • 5692183
   • 15247
   4
   1149.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E8 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158934484.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158934584.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884834.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "E8 Piano White" Kahvikone JURA "E8 Piano White" Kahvikone JURA "E8 Piano White" Jura E8 (2018) -kahvikoneen Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. Voit hallita kahvikonetta myös älypuhelimellasi. (11)
   Jura Kahvikone JURA "E8 Piano White"
   • 07610917153060
   • 6516884
   • 15306
   • 7610917153060
   4
   1190.00 EUR
  • Krups Arabica Quattro Force Silver -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99246946.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555491.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149032207.jpg
   Krups Krups Arabica Quattro Force Silver -kahviautomaatti Arabica Quattro Force Silver -kahviautomaatti Arabica Quattro Force Silver -kahviautomaatti Automatic coffee machine, 15 bar, 1,7 l watertank, LCD display, black/silver (27)
   Krups Arabica Quattro Force Silver -kahviautomaatti
   • 00010942222934
   • EA817810
   2
   302.90 EUR
  • DeLonghi CABLE PARTITION 300MM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722932.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161427686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161459252.jpg
   DeLonghi DeLonghi CABLE PARTITION 300MM CABLE PARTITION 300MM CABLE PARTITION 300MM Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, musta / hopea (16)
   DeLonghi CABLE PARTITION 300MM
   • 08004399329362
   • 00731304261674
   • 00654522025135
   • 08004399329355
   • ECP35.31
   • 000000000000225686
   • ECP 33.21
   • 3833677
   • ECP 35.31, ECP 33.21, 0132104159, 0132104158
   3
   101.35 EUR
  2 24
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjouksessa IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kapselikahvinkeitin
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Kylmien juomien valmistus DEFAULT
    • kylla_
   • Integroitava keitin DEFAULT
    • integroitava
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 160 € (budget)
   • 160 € - 465 € (price_2)
   • 465 € - 960 € (price_3)
   • ≥ 960 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espressokeitin (espressokeitin)
   • Kahvikone (kahvikone)
   • Kahvityynykone (kahvityynykone)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Matkakahvinkeitin (matkakahvinkeitin)
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automaattinen sammutus (automaattinen_sammutus)
   • Integroitava (integroitava)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • 0.8 bar (pumpun_paine_0.8)
   • 1.0 bar (pumpun_paine_1.0)
   • 3.3 bar (pumpun_paine_3.3)
   • 3.5 bar (pumpun_paine_3.5)
   • 9.0 bar (pumpun_paine_9.0)
   • 10.0 bar (pumpun_paine_10.0)
   • 15.0 bar (pumpun_paine_15.0)
   • 16.0 bar (pumpun_paine_16.0)
   • 19.0 bar (pumpun_paine_19.0)
   • 20.0 bar (pumpun_paine_20.0)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1 L - 1.6 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1.6 L - 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Malli (group):
   • Bosch Tassimo Vivy (bosch_tassimo_vivy)
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Lattissima (delonghi_lattissima)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Dolce Gusto Lumio (dolce_gusto_lumio)
   • Dolce Gusto MiniMe (dolce_gusto_minime)
   • Dolce Gusto Piccolo (dolce_gusto_piccolo)
   • Illy Anniversary (illy_anniversary)
   • Illy Espresso & Coffee (illy_espresso_coffee)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso CitiZ (nespresso_citiz)
   • Nespresso Essenza (mini) (nespresso_essenza_mini_)
   • Nespresso Expert (nespresso_expert)
   • Nespresso Inissia (nespresso_inissia)
   • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
   • Nespresso U (nespresso_u)
   • Philips Senseo (philips_senseo)
   • Saeco Original (saeco_original)
   • Saeco Quadrante (saeco_quadrante)
   • Saeco Switch (saeco_switch)
   • Saeco Viva (saeco_viva)
  • Kuumat/kylmät juomat (kuumat_kylma_t_juomat):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi