x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kahvikoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Diilit Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
  Kahvikoneet 7.1 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76256942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76256943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82876021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467371.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290320.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290321.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290322.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102517837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102580109.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103141974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103141976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105303217.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109069323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110330942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110606690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111286360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112829785.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114518303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116550821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117631124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118120630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629351.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124225025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124905988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125087844.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125601158.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127404325.jpg
   DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen (28)
   DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   144, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   144, ? (offer_sdt_unknown)
   8
   good_buy
   most_sold
  • DeLonghi ECAM650.75.MS Primadonna Elite kahviautomaatti
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/63660873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89610925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103687735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103687737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103687738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105477879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106576898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/56896681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111272832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107623979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029324.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114499916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116550808.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117627155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118656055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119521017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123500021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117660648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126895619.jpg
   DeLonghi ECAM650.75.MS Primadonna Elite kahviautomaatti (10)
   DeLonghi ECAM650.75.MS Primadonna Elite kahviautomaatti
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   1489, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   1489, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVIKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/19909491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24389278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100750187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101102763.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101102764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101102765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101516208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102792102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105303135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105303136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113988643.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458885.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118114663.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124878338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125079397.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126094272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906211.jpg
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVIKONE (20)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVIKONE
   KitchenOne KitchenOne
   474.72, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   474.72, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Jura E6 Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/33894993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/34956770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/35984555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100892117.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101769765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101769766.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107515958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109041194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111263231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111268756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628078.jpg
   Jura E6 Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen (10)
   Jura E6 Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.142857142857143 (3)
   758.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.142857142857143 (3)
   758.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/91448011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95116313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101256965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112217544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117636870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118632710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118812838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125601173.jpg
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN (4)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   323.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   323.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   8
   good_buy
  • Melitta 19434 CAFFEO SOLO COFFEEMAKER
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90334405.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90334406.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100758334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101114503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101114504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101711578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101711580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102043298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102795675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106486485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108736235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111782513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112166639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112634931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113244493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116812955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118114233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118611048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119520916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121036723.jpg
   Melitta 19434 CAFFEO SOLO COFFEEMAKER (7)
   Melitta 19434 CAFFEO SOLO COFFEEMAKER
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   251.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   251.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi ECP 31.21
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/46194864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/46194865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/46194866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101195489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102568932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105303191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105303192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117624008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124891519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125083446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125601165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128004927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128907498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129848036.jpg
   DeLonghi ECP 31.21 (6)
   DeLonghi ECP 31.21
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   103.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   103.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/62328820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/63754314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100763042.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102073196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102073197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105222142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111275175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107623974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117596669.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117627571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118191185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125848594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126460843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128074628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129848063.jpg
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W (6)
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   505.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   505.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Jura A1
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/69690122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71381121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100763640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100951899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106588462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033818.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114462892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629162.jpg
   Jura A1 (7)
   Jura A1
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   542.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   542.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Dolce Gusto JOVIA -KAPSELIKEITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24816572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100884809.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101130529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101530496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102552594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299150.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299151.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105517548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105517549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114318671.jpg
   Dolce Gusto JOVIA -KAPSELIKEITIN (26)
   Dolce Gusto JOVIA -KAPSELIKEITIN
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   69, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   69, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • DeLonghi Dedica Style EC 685.W Vapaasti seisova Espressokone Musta, Hopea, Valkoinen 1,1 L Semiautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76256948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76256949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99461295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99461296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99461297.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99461298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99461299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100764647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100764648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426282.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426284.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826455.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105710560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106603899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107351039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110332589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111286398.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107623990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114295740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116550819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117631125.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118020521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097470.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118120635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124012689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124906013.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125087858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125601166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128075257.jpg
   DeLonghi Dedica Style EC 685.W Vapaasti seisova Espressokone Musta, Hopea, Valkoinen 1,1 L Semiautomaattinen (5)
   DeLonghi Dedica Style EC 685.W Vapaasti seisova Espressokone Musta, Hopea, Valkoinen 1,1 L Semiautomaattinen
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   179, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   179, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi EC 156.B Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L Musta kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/29487349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/29510160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30562420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30562421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30562422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/30562423.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100890654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100913768.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101152957.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102665584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102665585.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102665586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102665587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109880802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117596596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118233260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124883873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125080007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127907037.jpg
   DeLonghi EC 156.B Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L Musta kahvinkeitin (10)
   DeLonghi EC 156.B Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L Musta kahvinkeitin
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Jura E60
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/34956145.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/34956146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/35561851.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112157.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112158.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100759052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102188689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105752523.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110053038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111249313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114491720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119487122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126104817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906226.jpg
   Jura E60 (16)
   Jura E60
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   646.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   646.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Siemens TI905201RW ESPRESSOKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42786022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/44940575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065490.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101189938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101189939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101189940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101189941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810677.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810679.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102573680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111265912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111268022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113274395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118235246.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118832561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122182607.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906457.jpg
   Siemens TI905201RW ESPRESSOKONE (6)
   Siemens TI905201RW ESPRESSOKONE
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   1249, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   1249, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Jura E80
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/68764096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82410867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83974500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86114819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86114820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86114821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86114822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86114823.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88594237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114462589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120388563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906850.jpg
   Jura E80 (16)
   Jura E80
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   966.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   966.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Nespresso Lattissima Touch
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48702127.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48702128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100750172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126514307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657703.jpg
   Nespresso Lattissima Touch (20)
   Nespresso Lattissima Touch
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Jura E8 kahviautomaatti
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48033022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48033021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48033023.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48033024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48033025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48033026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100944405.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101197266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101197267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101197268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101197269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101822634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101822635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102918626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106476696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111267649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112166914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115176604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115176605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117477716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/47364093.jpg
   Jura E8 kahviautomaatti (8)
   Jura E8 kahviautomaatti
   crema crema
   995, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   crema crema
   995, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Philips 3100 series Täysautomaattiset espressokeittimet EP3510/00
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75464433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75464434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75464436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75464437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/75464438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78450391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102372092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102372093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107513250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111285177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111422856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030312.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030316.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109576058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127492165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127492166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127492167.jpg
   Philips 3100 series Täysautomaattiset espressokeittimet EP3510/00 (7)
   Philips 3100 series Täysautomaattiset espressokeittimet EP3510/00
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   369, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   369, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B - Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17430240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84506564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84506565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245480.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100994459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101073567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101073568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101271986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101540908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101645096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102192681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102692575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103536049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105285494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106504056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107431453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111253043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111267767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107623997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112088698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115176666.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116934804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117666527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117771422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118113235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124877462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125081009.jpg
   DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B - Black (11)
   DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.B - Black
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Jura ENA Micro 90
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/43785342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/43785343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/43785344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/43785345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86112112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100759551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100943299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101191813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101191814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101191815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101813964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101813965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105704031.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105716862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111265373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111268388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114520335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628166.jpg
   Jura ENA Micro 90 (4)
   Jura ENA Micro 90
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   726.1, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   726.1, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Jura J6 Brilliant Silver kahviautomaatti
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/65193287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/66836454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/70840177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71384576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723023.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117290.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108300159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628795.jpg
   Jura J6 Brilliant Silver kahviautomaatti (6)
   Jura J6 Brilliant Silver kahviautomaatti
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   1606.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.325973056262596 (10)
   1606.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Melitta Caffeo SOLO Perfect MILK Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21811999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81292353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81292354.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81292355.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81292356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90334504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90334505.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90334506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100749265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100758302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100902857.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101102578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101102579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101102580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101701438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102186052.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102210936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102589065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118114137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030428.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030429.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030430.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121030433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126162854.jpg
   Melitta Caffeo SOLO Perfect MILK Musta (2)
   Melitta Caffeo SOLO Perfect MILK Musta
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   406, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   406, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   6
  • Jura J6
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/65193345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/66836458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/70840180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71418040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723029.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723030.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723031.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88593902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100882040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100892214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100916241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111442700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114462596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117766532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628798.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657733.jpg
   Jura J6 (5)
   Jura J6
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   1519, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   1519, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76256944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76256945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88304415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88304416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88304417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88304418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99466038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99466039.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102580111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103687759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105710557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105710558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105710559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106603895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106603896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107443888.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108173692.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110342027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111286370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107623994.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028951.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113028955.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114142898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114463658.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114879745.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180227.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117694917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118020539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118697887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124906001.jpg
   DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE (3)
   DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   144, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   144, ? (offer_sdt_unknown)
   4
  2 12
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Täysautomaatti DEFAULT
    • ta_ysautomaattinen
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Jauhettu kahvi DEFAULT
    • jauhettu_kahvi
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kahvikapseli
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 290 € (budget)
   • 290 € - 610 € (price_290_610)
   • 610 € - 1040 € (price_610_1000)
   • ≥ 1040 € (price_1000)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espresso-/kahvikone (espresso_kahvikone)
   • Kahvinkeitin (kahvinkeitin)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Ohje (ohje)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
   • Semiautomaattinen (semiautomaattinen)
   • Täysautomaattinen (ta_ysautomaattinen)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Jauhettu kahvi (jauhettu_kahvi)
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvinappi (kahvinappi)
   • Kahvin purut (kahvin_purut)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Kahvin määrä kuppeina (kapasiteetti_kuppeina):
   • < 2 (kapasiteetti_kuppeina_2)
   • 2 - 14 (kapasiteetti_kuppeina_2_14)
   • ≥ 14 (kapasiteetti_kuppeina_14)
  • Vesisäiliön tilavuus (vesisa_ilio_n_tilavuus):
   • < 1.7 litraa (vesisa_ilio_n_tilavuus_1.7)
   • 1.7 litraa - 1.8 litraa (vesisa_ilio_n_tilavuus_1.7_1.8)
   • ≥ 1.8 litraa (vesisa_ilio_n_tilavuus_1.8)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Lisäominaisuudet (extras_espresso_machine):
   • Höyryputki (ho_yryputki)
   • Keep Warm -toiminto (keep_warm_toiminto)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Maitosäiliö (maitosa_ilio_)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Sisäänrakennettu jauhin (sisa_a_nrakennettu_jauhin)
   • Sisäänrakennettu maidonvaahdotin (sisa_a_nrakennettu_maidonvaahdotin)
   • Sisäänrakennettu mylly (sisa_a_nrakennettu_mylly)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
  • Juomatyypit (juomien_tyyppi):
   • Americano (americano)
   • Caffe Crema (caffe_crema)
   • Caffe Latte (caffe_latte)
   • Caffe Lungo (caffe_lungo)
   • Cappuccino (cappuccino)
   • Espresso (espresso)
   • Espresso Macchiato (espresso_macchiato)
   • Kaakao (kaakao)
   • Kahvi (kahvi)
   • Kuuma maito (kuuma_maito)
   • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
   • Latte macchiato (latte_macchiato)
   • Lämmin maito (la_mmin_maito)
   • Ristretto (ristretto)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
   • Tee (tee)
  • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_):
   • Kyllä (kylla_)
  • Keittimen sijoitus (asennustapa):
   • Integroitava (integroitava)
   • Sisäinen (sisa_inen)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
   • Vapaasti sijoitettava (vapaasti_sijoitettava)
  • Leveys (leveys_mm):
   • < 205 mm (leveys_mm_210)
   • 205 mm - 240 mm (leveys_mm_210_240)
   • 240 mm - 285 mm (leveys_mm_240_290)
   • ≥ 285 mm (leveys_mm_290)
  • Automaattinen virrankatkaisu (automaattinen_virrankatkaisu):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi