x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Edullisimmat Edullisimmat kahvikoneet
  • Aeropress AeroPress-kahvinkeitin Aerobie
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg?ts=1
   Aeropress Aeropress AeroPress-kahvinkeitin Aerobie AeroPress-kahvinkeitin Aerobie AeroPress-kahvinkeitin Aerobie "AeroPress" on uskomattoman monipuolinen kahvinvalmistustyökalu, joka soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin kahvin ystäville. Aeropress yhdistää ""French Press"" -keittimen ja perinteisen suodatinkahvinkeittimen edut, mikä tekee aromaattisen kahvin valmistamisesta todella yksinkertaista ja nopeaa.Laitteen avulla voit tutustua kahvin rajattomiin makuihin säätelemällä uuttoaikaa, veden lämpötilaa ja eri jauhatuskarkeuksia. Menetelmällä valmistat jopa 250 ml kahvia kerralla ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin."AeroPress" on ainutlaatuinen pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta, joten voit valmistaa kahvia milloin ja missä tahansa. Toinen etu on myös, että laite on valmistettu kestävästä materiaalista ja se on helppo huoltaa.Pakkaus sisältää: AeroPress keittimen, 350 paperisuodatinta, sekoittimen, kahvilusikan sekä suodattimien pidikkeen. (27)
   8.25 (1)
   Aeropress AeroPress-kahvinkeitin Aerobie
   Halpa, ekologinen, tekee erinomaisen hyvää kahvia
   Käsikäyttöinen, ei edes sähköä tarvita, laita laatukahvit vaikka leirinuotiolla. Muovista, mutta laadukkaasta elintarvikemuovista. Edullinen ostos.
   10.0
   0 10
   • Hinta
   • Laadukas kahvi
   • Ekologinen
   • Tekee kahvit/espressot 1-2:lle
  Kahvikoneet 8.72156862745098 (4)
  0 - 24
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”EC 685.M”
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568829.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467371.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467373.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248737532.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467367.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”EC 685.M” Kahvikone De'Longhi ”EC 685.M” Kahvikone De'Longhi ”EC 685.M” De'Longhin uusi teräsrunkoinen Dedica espressokeitin on näyttävä, tyylikäs ja helppokäyttöinen. Pieneenkin keittiöön sopiva kompakti, virtaviivainen muotoilu pitää sisällään Thermoblock järjestelmän ja 15-barin pumpun. Laite on käyttövalmiina 40 sekunnissa. Oikeaoppiset, cremapintaiset espressot valmistuvat kahvijauheesta tai ESE-annosnapeista. Säädettävällä höyrysuuttimella lämmität maidon Caffe Latteesi tai valmistat täydellisen maitovaahdon Cappucinoosi. Helppokäyttöisen ohjelmointivalikon avulla voit valita kahvisi pituuden ja lämpötilan. Itsesammutustoiminto on ohjelmoitavissa: voit ajastaa sammutustoiminnon kytkeytymään päälle 9min., 30min. tai 3 tunnin jälkeen. Laite ilmoittaa merkkivalolla, kun on aika suorittaa kalkinpoisto. Säädettävä 2-osainen tippa-alusta ja irrotettava vesisiäliö lisäävät käyttömukavuutta. Kiiltäväksi harjattu teräspinta ja viimeistellyt yksityiskohdat kielivät italialaisten tinkimättömästä tyylitajusta ja rakkaudesta kahviin. De'Longhi Dedica espressokeit (124)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”EC 685.M”
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • 132106138
   • EC 685.M
   • EC685.M
   5
   good_buy
   189.00 EUR
  • DeLonghi ECAM21117B ESPRESSOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202776059.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172434982.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223842851.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210004346.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229567480.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi ECAM21117B ESPRESSOKONE ECAM21117B ESPRESSOKONE ECAM21117B ESPRESSOKONE Helppokäyttöisellä DeLonghin kahvikoneella valmistat varmasti tuoretta kahvia käden käänteessä. Valitse vain haluamasi kahvin koko ja lämpötila ohjauspaneelista, tai valmista oma juomasi aina pehmeästä maitovaahdosta alkaen itse. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli Oman maun mukaisen kahvin valmistus on todella helppoa. Pyöritettävällä säätimellä valitset kahvin vahvuuden sekä lämpötilan. Yhdellä napinpainalluksella aloitat kahvin uuttoprosessin. Kahvikoneen kanssa voit käyttää niin valitsemiasi kahvipapuja tai valmiiksi jauhettua kahvia. Kahvisäiliön aromikansi säilyttää kahvin tuoreina ja käyttökelpoisina entistä pidempään. Cappuccino System - vaahdota maito itse Kahvikoneen Cappucino System-järjestelmän myöt&au (195)
   DeLonghi ECAM21117B ESPRESSOKONE
   • 08004399326163
   • ECAM 21.117.B
   • ECAM21.117.B
   • 0132213085
   3
   good_buy
   most_sold
   309.00 EUR
  • DeLonghi Dolce Gusto Piccolo XS -kapselikeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221970216.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257159382.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160136.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160150.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Dolce Gusto Piccolo XS -kapselikeitin Dolce Gusto Piccolo XS -kapselikeitin Dolce Gusto Piccolo XS -kapselikeitin Tyylikäs Dolce Gusto EDG110WB Piccolo XS -kapselikeitin näyttää hyvältä keittiössä viemättä turhaa tilaa. Keitin on helppo pitää puhtaana, vaatii hyvin vähän huoltoa, ja 1400 W:n moottorin ansiosta se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Vaivaton ja helppokäyttöinen keitin Dolce Gusto -kapselikeittimellä valmistat herkullisia juomia käden käänteessä. Aseta kapseli koneeseen, käännä vipua kevyesti ja hetken kuluttua kahvisi on kupissa cremalla kruunattuna. Käyttöturvallisuuden lisäämiseksi laite myös sammuu automaattisesti minuutti käytön jälkeen. Korkeudeltaan säädettävän mukitelineen ansioista voit vaivatta käyttää erikokoisia mukeja ja laseja. Kuumat ja kylmät juomat koko perheelle Laajasta valikoimasta Nescafé Dolce Gusto -kapseleita jokainen voi valita oman suosikkinsa, oli se sitten perinteinen espresso tai cappuccino, tai vaikkapa kuuma kaakao tai tee. Ilmatiiviit kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat ar (85)
   DeLonghi Dolce Gusto Piccolo XS -kapselikeitin
   • 08004399335035
   • 132180876
   • 0132180869
   4
   good_buy
   49.00 EUR
  • Philips Kahvikone Philips "EP2224/10"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147977763.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249324176.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249324179.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249324173.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249324174.jpg?ts=1
   Philips Philips Kahvikone Philips "EP2224/10" Kahvikone Philips "EP2224/10" Kahvikone Philips "EP2224/10" Nauti tuoreista pavuista syntyvää herkullista aromia ja makua Philips älykkään uuttojärjestelmän ansiosta. Perinteisellä maidonvaahdottimella pystyt helposti valmistamaan maitovaahtoa lempijuomillesi.ESPRESSO JA KAHVI VASTAJAUHETUISTA PAVUISTASinun täytyy vain painaa nappia ja kahvikone aloittaa papujen jauhaamisen ja aromaattisen espresson ja mustan kahvin valmistuksen. Vastajauhetuista kahvipavuista kahvi on paljon aromaattisempaa ja paremman makuista.PERINTEINEN MAIDONVAAHDOTIN MAUKASTA MAITOVAAHTOA VARTENKaada maito kuppiin, upota sinne vaahdotin, paina höyrytoimintoa ja samantien valmistetaan herkullinen maito maitopohjaista juomaasi varten. Suutin koostuu vain kahdesta osasta, joten sitä on helppo puhdistaa.INTUITIIVINEN KOSKETUSOHJAUSIntuitiivinen kosketusnäyttö helposti tunnistettavilla kuvilla ei ainoastaan anna valita haluamaasi juomaa, mutta myös muistuttaa, milloin pitäisi vaihtaa vedensuodatin tai suorittaa kalkinpoisto.LEMPIKAHVILLESI 12 JAUHATUSASTETTAPystyt valitsemaan (65)
   Philips Kahvikone Philips "EP2224/10"
   • 08710103894735
   • 08710103894742
   • EP2224/10
   5
   good_buy
   349.13 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi "EC230.BK"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202526040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161145978.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161145977.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161145980.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830284.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi "EC230.BK" Kahvikone De'Longhi "EC230.BK" Kahvikone De'Longhi "EC230.BK" Tyylikkäällä Delonghi EC230BK -kahvikoneella keität maukkaat espressot itsellesi ja muille. Täydellinen espressoille ja maitopohjaisille kahvijuomille Helppokäyttöisellä valmistat aromikkaat kahvijuomat samettisen pehmeällä maitovaahdolla yhdelle tai kahdelle. Kompaktin kokoinen kone on varusteltu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla maitovaahdottimella, joten voit valmistaa sen avulla myös esimerkiksi täyteläisiä cappuccinoja. Laitteen irrotettavan tippa-alustan ansiosta kuppipaikalle mahtuu suurempikin muki jopa 11 cm korkea. Ergonominen ja pitkäikäinen Kahvikoneessa on ergonominen kädensija, jonka avulla kahvinkeittohetki sujuu miellyttävästi. Helppokäyttöisestä pyöritettävästä ohjaimesta valitset haluatko kahvia, kuumaa vettä, vai kenties kuumaa höyryä maitovaahtoa varten. Koneen boileri on valmistettu niin ikään ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta laite on erittäin kestävä. (93)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi "EC230.BK"
   • 08004399334571
   • EC230BK
   3
   good_buy
   119.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156792088.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164104075.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" JURA "E6" on automaattinen kahvikone, joka tarjoaa 11 erilaista erikoisuutta. Uusimmat tekniikat takaavat täydellisen kahvin maun. Erittäin yksinkertaisen käytön värillisen TFT-näytön ja integroitujen automaattisten huolto-ohjelmien ansiosta koneen käyttö on nautinto. Lisäksi kahvikone on erittäin tyylikäs, joten siitä tulee hieno sisustus elementti.11 ERI ERIKOISUUTTAKahvikone valmistaa 11 erilaista juomaa. Klassisten kahvijuomien (espresso, musta kahvi tai cappuccino*) lisäksi JURA E6 tarjoaa espresso doppion, epresso macchiaton, americanon ja lungon. Voit valmistaa myös maitovaahtoa ja kuumaa vettä.UUDEN SUKUPOLVEN AROMA G3 KAHVIMYLLY TÄYDELLISELLE KAHVIN MAULLEUusi Aroma G3-kahvimylly ei ole vain kestävä ja pitkäikäinen, mutta myös paljon tehokkaampi - muuttuneen terien kulman ansiosta pavut jauhetaan kaksi kertaa nopeammin, mikä säilyttää parhaan kahviaromin ja välttää mahdollisen ylikuumenemisen jauhamisen aikana.P.E.P.®-TEKNIIKKA ERINOMAISEEN RISTRETTOON JA ESPRESSOONPulssiuutto (57)
   Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • 07610917153787
   • 7610917153787
   • 6959649
   • 15378
   4
   good_buy
   989.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Magnifica Evo ECAM290.61.B"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250018539.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250019738.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236698659.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/258411805.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210823923.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Magnifica Evo ECAM290.61.B" Kahvikone De'Longhi "Magnifica Evo ECAM290.61.B" Kahvikone De'Longhi "Magnifica Evo ECAM290.61.B" Tämän "Magnifica Evo" -mallin avulla voit luoda henkilökohtaisen MyLatte -juoman: valitse vain vaahdotettavan maidon määrä suoraan kuppiin. Kone keittää espresson ja lisää sen ihastuttavaksi viimeistelyksi. "Magnifica Evo" tyydyttää jokaisen kahvinystävän käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja räätälöityjen juomavalikoimiensa ansiosta nopeasti ja helposti.5 VÄRILLISTÄ KORKEARESOLUUTIOISTA RESEPTIKUVAKETTATutustu tämän kahvinkeittimen intuitiiviseen käyttöliittymään ja toimintoihin viiden värillisen reseptikuvakkeen avulla, joiden avulla voit käyttää suosikkijuomaasi yhdellä kosketuksella. Tämä malli tarjoaa espresson, tavallisen mustan kahvin, MyLatte resepti, cappuccinon ja kuuman veden teetä varten. Lisäksi voit räätälöidä juomasi: valitse voimakas, keskinkertainen tai mieto aroma; nauti kuumasta, keskitasosta tai matalasta lämpötilasta.MAHDOLLISUUS KÄYTTÄÄ PAPUJA TAI JAUHETTUA KAHVIADe'Longhi "Magnifica Evo" sisältää integroidun kahvimyllyn, jossa on 13 asetusta, joiden avulla vo (142)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Magnifica Evo ECAM290.61.B"
   • 08004399021396
   • 8004399021396
   • ECAM29061B
   2
   good_buy
   429.00 EUR
  • DeLonghi Kahvinkeitin NESCAFÉ Dolce Gusto "MiniMe EDG155.BG" De'Longhilta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221974888.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157700.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157703.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157702.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157699.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvinkeitin NESCAFÉ Dolce Gusto "MiniMe EDG155.BG" De'Longhilta Kahvinkeitin NESCAFÉ Dolce Gusto "MiniMe EDG155.BG" De'Longhilta Kahvinkeitin NESCAFÉ Dolce Gusto "MiniMe EDG155.BG" De'Longhilta Pieni ja monipuolinen Dolce Gusto Mini Me -kapselikeitin valmistaa sekä kylmät että kuumat juomat käden käänteessä. Se on kompakti kapselikeitin, joka mahtuu jokaiseen keittiöön. 15 baarin paine takaa kahviisi täyteläisen creman sekä maitovaahdon. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia kahvijuomia espressosta latte macchiatoon, vaihtoehtoisesti kaakaojuomia tai jopa teetä. Kahvikapselin ainutlaatuinen rakenne takaa aina tuoreen makuelämyksen. Auto-Stop-ominaisuus katkaisee juoman valumisen valitsemasi veden määrän mukaan. Voit säätää veden määrän joko kapselipaketin ohjeen mukaisesti tai valmistaa juomasi oman makusi mukaiseksi. Voit säätää vivusta valmistatko kuumaa (punainen) tai kylmää (sininen) juomaa.Kuuma ja kylmä vesi toiminto: säädä vivusta valmistatko kuumaa (punainen) tai kylmää (sininen) juomaa. Energiatehokas (A-luokka): Laite on käyttövalmis 30 sekunnissa, ekotoiminto katkaisee laitteen virran kun laite on ollut 5 minuuttia käyttämättä. Teho: 1500W. Paino: 2,5kg, Tuotteen s (50)
   DeLonghi Kahvinkeitin NESCAFÉ Dolce Gusto "MiniMe EDG155.BG" De'Longhilta
   • 08004399332959
   • 08004399335141
   • 08004399020320
   • 08004399333697
   • 0132180656
   • EDG155.BG
   4
   good_buy
   44.89 EUR
  • DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" De'Longhilta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218061576.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559220.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559210.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559216.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559223.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" De'Longhilta Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" De'Longhilta Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" De'Longhilta Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisellaNESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen valinnoistasi. Nauti jopa 30 kahvijuomaa - Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, tai jopa kuuma kaakao, tee ja viileät juomat, juuri sellaisina kuin sinä niistä tykkäät.SÄÄDETTÄVÄ INTENSIIVISYYSHenkilökohtaista juomasi säätämällä intensiivisyyttä jotta voit mukauttaa kahvin makuusi ja nauttia intensiivistä espressoa sen espresso boost teknologian.LÄMPÖTILAN VALINTALämpimästä hyvin kuumaan, voit säätää lämpötilan oikeaksi henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja kahvitilaisuutta varten kolmen eri lämp (40)
   DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" De'Longhilta
   • 08004399334533
   • EDG315.B
   • 0132180847
   5
   good_buy
   deal
   95.00 EUR
  • DeLonghi INFINISSIMA EDG160A KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151415466.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230023910.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237405174.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212593023.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237405170.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi INFINISSIMA EDG160A KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, MUSTA INFINISSIMA EDG160A KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, MUSTA INFINISSIMA EDG160A KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, MUSTA Nescafé Dolce Gusto Inissima EDG160A kapselikahvikone keittää erinomaisia kylmiä ja kuumia juomia, joiden taso vastaa ammattilaisbaristan valmistamia juomia. Kahvinautinto on aina mukava ja yksilöity jopa 15 baarin paineen ansiosta. Laitteessa on 1,2 litran vesisäiliö, joka on helppo irrottaa ja asettaa takaisin paikoilleen. Tyylikäs muotoilu Inissima-kapselikoneen uniikki muotoilu tekee siitä keittiön katseenvangitsijan. Inissima on paitsi upea visuaalisesti, myös huippuluokkaa toimivuudeltaan. Kuppiteline korkeudensäädöllä Laitteen tippa-alustan korkeutta voidaan säätää helpolla klikkauksella. Sen ansiosta erikokoiset juomat voidaan valmistaa helposti suoraan omissa tarjoilukupeissaan aina korkeisiin laseihin saakka. Tippa-alustaa voidaan säätää kolmeen eri tasoon 90 ja 150 mm välillä. Automaattinen ECO-tila Kahvikone kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun se on ollut käyttämättä 5 (71)
   DeLonghi INFINISSIMA EDG160A KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, MUSTA
   • 08004399334021
   • 0132180832
   • EDG 160.A
   3
   good_buy
   59.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”EC 685.W”
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137709511.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461297.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461299.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167625903.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167625902.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”EC 685.W” Kahvikone De'Longhi ”EC 685.W” Kahvikone De'Longhi ”EC 685.W” Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, valkoinen (44)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”EC 685.W”
   • 08004399331211
   • EC685.W
   • 4326610
   • 0132106141
   • EC 685.W
   4
   good_buy
   179.00 EUR
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86112183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159215811.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215964063.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205786738.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722615.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 2 kuppia, hopea/musta (42)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • 08004399325067
   • 229631
   • ECAM22.110.SB
   • ECAM 22.110 SB
   • 0132213068
   • ECAM22.110SB
   • ECAM22110SB
   • 000000000000054218
   • 132213031
   • ECAM 22.110.SB
   • 1730223
   4
   good_buy
   349.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi "EC785.BG"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210093748.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184947417.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237609481.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237609515.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168196455.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi "EC785.BG" Kahvikone De'Longhi "EC785.BG" Kahvikone De'Longhi "EC785.BG" Moderni, tyylikäs ja erittäin kompakti puoliautomaattinen kahvinkeitin niille, jotka haluavat olla barista kotona. Valmistat helposti ja nopeasti tiheän ja voimakkaan espresson tai mustan kahvin ja vaahdotat täydellisen maitovaahdon maitopohjaisille juomille.KAHVIA JAUHETUSTA KAHVISTA TAI KAHVINAPEISTA (E.S.E)Sarja sisältää 2 suodatinta kahvin valmistamiseksi jauhetusta kahvista (yhden ja kahden kupin) ja yhden suodattimen kahvinapeille (E.S.E). Jauhettua kahvia painetaan tamperilla.15 BAR PAINE - AITO ESPRESSOKahvinkeittimen paine on 15 baaria, joten valmistat aitoa espressokahvia - tiheä koostumus täydellisellä kahvikreemalla.SÄÄDETTÄVÄ MAIDONVAAHDOTIN KUUMALLE MAIDOLLE, MAITOVAAHDOLLE JA KUUMALLE VEDELLEMaitopohjaisten juomien ystäville on tarjolla kaksiasentoinen säädettävä maidon höyrysuutin: höyrytä maitoa lattelle tai vaahdota sitä cappuccinolle (maitokannu sisältyy sarjaan). Sekoittamalla maitoa espressoon eri suhteissa, valmistelet kahvijuomat: espresso macchiatosta flaw white (66)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi "EC785.BG"
   • 08004399015777
   • 08004399021044
   • 0132106227
   • 8004399015777
   • EC 785.BG
   • 0132106230
   3
   good_buy
   deal
   199.00 EUR
  • Melitta Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220196246.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976318.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976316.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976319.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147976317.jpg?ts=1
   Melitta Melitta Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“ Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“ Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“ Automaattinen kahvinkeitin, jossa cappucinatore, erittäin hiljainen kahvimylly, säädettävä kahvin voimakkuus, aromin uuttamisjärjestelmä (A.E.S.), 5 jauhatusasetusta, LED-symbolinäyttö, papusäiliö 250 g, irrotettava vesisäiliö 1,5 litraa, huoltopainike, titaani.Puhdasta kahvin suorituskykyä. Nimensä mukaisesti Melitta® Avanza® on uusi täysautomaattinen kahvinkeittimemme, joka keskittyy täydellisten kahvijuomien valmistukseen. Vain 200 mm leveydellään se on yksi maailman pienimmistä täysautomaattisista kahvinkeittimistä. Paras muotoilukin voi tehdä vaikutuksen vain yhdistettynä erinomaisiin ominaisuuksiin. Ja Avanza®:ssa® on niitä - moderni etupaneeli, Cappucinature, varastoon rakennetut painikkeet yhdistettynä suureen papusäiliöön ja vesisäiliöön takaavat ja helpon käsittelyn. (54)
   Melitta Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“
   • 04006508222100
   • 6870263
   • 6767843
   • 022210
   • 4006508222100
   3
   good_buy
   423.03 EUR
  • DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Genio S EDG 225.W" De'Longhilta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249551797.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249552112.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249552113.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212593035.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237591772.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Genio S EDG 225.W" De'Longhilta Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Genio S EDG 225.W" De'Longhilta Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Genio S EDG 225.W" De'Longhilta Automaattinen, erittäin kompaktikapselikahvikoneNESCAFÉ® Dolce Gusto® on luotu ajattelemalla luovasti ja yksinkertaisesti. Sen XL toiminto antaa sinun muokata juomasi kokoa riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Saatavilla on enemmän kuin 30 kahvijuomaa, kylmästä kuumaan, luo vapaasti ammatillisia laatukahveja kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän. Kahvin tuoreutta säilyttävät ilmatiiviisti suljetut kapselit antavat sinun nauttia runsaan aromaattista kokemusta aina uudelleen. Laita kapseli koneeseen, muokkaa juomasi kokoa näytöllä ja valitse toiminto ja nauti!15 BARIN PAINELuo ammatillinen laatukahvi tiheällä samettisella cremalla alle 30 sekunnissa kiitos 15 barin korkealla suorituskyvyllä pumpun, joka tuo täydellisesti esiin delikaattisen maun ja korkealuokkaiset aromit jokaisesta kahvikapselista.KORKEALAATUINEN KAHVIVALIKOIMANauti yli 30 korkealuokkaista kahvijuomaa, pidät sitten pienestä tai isosta, tummasta tai maidolla kahvista. Nauti rohkeaa Ristrettoa, i (54)
   DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Genio S EDG 225.W" De'Longhilta
   • 08004399334472
   • 0132180854
   • 0132180846
   3
   good_buy
   deal
   89.00 EUR
  • Stanley Perfect-Brew Pour Over Classic Kahvinkeitin, vihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207045096.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207046069.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207046067.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234723743.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212130621.jpg?ts=1
   Stanley Stanley Perfect-Brew Pour Over Classic Kahvinkeitin, vihreä Perfect-Brew Pour Over Classic Kahvinkeitin, vihreä Perfect-Brew Pour Over Classic Kahvinkeitin, vihreä Teräksinen kahvisuodatin. (33)
   Stanley Perfect-Brew Pour Over Classic Kahvinkeitin, vihreä
   • 06939236373142
   4
   good_buy
   31.70 EUR
  • Miele Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM”
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253197718.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249750157.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249750276.jpg?ts=1
   Miele Miele Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM” Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM” Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM” Mielen kahvikeskus tarjoaa täydellisen makunautinnon. Mikäli pidät vastajauhetusta kahvista ja haluat itse valita haluamasi kahvipavut, on Miele kahvikeskus juuri oikea valinta sinulle. Kahvikeskus jauhaa kahvin suoraan pavuista, jolloin saat aina tuoreimman ja maukkaimman makunautinnon. Innovatiivinen AromaticSystem-järjestelmä varmistaa täydellisen maun lempikahviisi. Kahvikeskuksella valmistat niin herkulliset maitokahvijuomat kuin perinteisemmätkin kahvijuomat helposti napin painalluksella. Tyylikäs Miele-kahvikeskus on kotonaan kaikkialla keittiössäsi. OneTouch for Two-toiminnon ansiosta voit valmistaa jopa kaksi maitokahvijuomaa samanaikaisesti vain yhdellä napin painalluksella. Laite myös puhdistaa itse itsensä käytön jälkeen, joten sen ylläpito on erittäin vaivatonta. Laitetta on erittäin helppo käyttää selkeän näytön, DirectSensor-hipaisuohjauksen ja pikavalintapainikkeiden avulla. Laitteen käyttö onnistuu myös etänä älylaitteella MobileStart-toiminnon avulla. Tallennettavien (32)
   Miele Kahvikone Miele “CM 6360 LOCM”
   • 04002516357872
   • 11579670
   4
   good_buy
   1479.90 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "S8 Piano Black"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206878734.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170929725.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255162030.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132213642.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132213641.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "S8 Piano Black" Kahvikone JURA "S8 Piano Black" Kahvikone JURA "S8 Piano Black" JURA S8 - kompakti kahvikone, jossa on JURA Premium -segmentin kahvikoneiden ominaisuuksia. Valitse jopa 15 reseptistä erittäin leveän, värikkään, kosketusherkän näytön kautta. Uusimmat tekniikat takaavat juomien täydellisen maun (ikään kuin ne olisi valmistettu parhaalta baristalta!). Lisäksi kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä.15 ERIKOISOMINAISUUTTA YHDELLÄ KOSKETUKSELLAKahvikone valmistaa 15 erilaista juomaa yhdellä kosketuksella. Valitse laaja valikoima mustia kahveja: ristretto, espresso, musta kahvi. Valmista kahvit maidolla: cappuccino, caffè latte, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Valmista myös maitovaahtoa, kuumaa maitoa, kuumaa vettä ja jopa kuumaa vettä vihreää teetä varten.AMMATTIMAINEN MYLLYProfessional Aroma Grinder säilyttää jopa 12,2% enemmän kahvin aromeista, kuin muut perinteiset kahvimyllyt ja varmistaa paremman jauhatuslaadun alusta loppuun. Paranneltu jauhatusgeometria saavuttaa optimaalisen jauhatuksen, joka tarkoittaa sitä, että (84)
   Jura Kahvikone JURA "S8 Piano Black"
   • 07610917153817
   • 07610917152025
   • 4785183
   • 15381
   • 7223095
   • 15202
   2
   good_buy
   deal
   1849.00 EUR
  • Sage Barista Pro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210703265.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155595525.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237361001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239296282.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237361006.jpg?ts=1
   Sage Sage Barista Pro Barista Pro Barista Pro Tämän Sage-kahvikoneen avulla sinusta voi tulla todellinen kotibarista ja pääset nauttimaan kahvin täydellisestä mausta. Uusimpien integroitujen tekniikoiden ansiosta: laaja LCD-näyttö, innovatiivinen lämmitysjärjestelmä "Thermojet", digitaalinen lämpötilansäädin PID, ammattimainen portafilter ja höyrysuutin, valmistavat kahvin nopeasti, helposti ja ammattimaisesti.LCD-NÄYTTÖ HELPPOA HALLINTAA VARTENLeveällä LCD-näytöllä näet kaikki tarvitsemasi tiedot kahvin valmistamiseksi. Voit valita olemassa olevista asetuksista tai muuttaa ne oman makusi mukaiseksi.AINA VALMIS VALMISTAMAAN KAHVIA TAI MAITOVAAHTOAInnovatiivinen "ThermoJet" -lämmitysjärjestelmä mahdollistaa tarvittavan veden lämpötilan saavuttamisen vain 3 sekunnissa. Vaihda espresso-tilasta maidonvaahdotustilaan nopeasti.INTEGROITU JA SÄÄDETTÄVÄ MYLLYPaina vain nappulaa ja integroitu kartiomainen mylly jauhaa halutun määrän kahvia. Jauhatuskarkeutta (jopa 30 eri karkeutta) ja annoskokoa on mahdollista säätää.19 - 22 G KAHVIANNOKSI (30)
   Sage Barista Pro
   • 09312432032834
   • SES 878 BSS
   • 6280705
   • 9312432032834
   • SES878BSS4EEU1
   4
   good_buy
   699.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065652.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065651.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065656.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo tuo kahvilan kotiisi.Italiassa valmistettu teräsrunkoinen Primadonna S Evo valmistaa täydellistä kahvia vain napinpainalluksella. Valittavana on laaja valikoima suoravalintaisia kahvireseptejä oikeaoppisesta espressosta herkulliseen Latte Macchiatoon. Integroitu teräksinen kahvimylly jauhaa pavut ja saat nauttia tuoreen kahvin aromeista joka kupillisella.Kaikki kahvireseptit ovat muokattavissa ja selkeä tekstinäyttö on helppo käyttää. Voit helposti tallentaa suosikkikahvisi asetukset ja nauttia ne aina juuri sellaisena, kuin haluat. Kuumavesitoiminnolla kupponen teetä valmistuu hetkessä.Älylaitteeseen ladattavan De'Longhi Coffee link sovelluksen avulla saat laitteestasi enemmän irti ja opit käyttämään sen monipuolisuutta. Sovelluksen avulla voit paitsi valmistaa kahvia, myös muokata ja tallentaa kahvireseptejä.Kun haluat nautiskella herkullisista maitokahvijuomista, DeLonghin patentoitu Latte Crema -järjestelmä takaa täydellisen lopputuloksen. Nautit cappu (28)
   DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • 08004399331679
   • ECAM510.55.M
   • 4169337
   • ECAM510.55M
   • ECAM51055M
   • ECAM 510.55.M
   • 0132215311
   4
   good_buy
   deal
   899.00 EUR
  • Aeropress AeroPress-kahvinkeitin Aerobie
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg?ts=1
   Aeropress Aeropress AeroPress-kahvinkeitin Aerobie AeroPress-kahvinkeitin Aerobie AeroPress-kahvinkeitin Aerobie "AeroPress" on uskomattoman monipuolinen kahvinvalmistustyökalu, joka soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin kahvin ystäville. Aeropress yhdistää ""French Press"" -keittimen ja perinteisen suodatinkahvinkeittimen edut, mikä tekee aromaattisen kahvin valmistamisesta todella yksinkertaista ja nopeaa.Laitteen avulla voit tutustua kahvin rajattomiin makuihin säätelemällä uuttoaikaa, veden lämpötilaa ja eri jauhatuskarkeuksia. Menetelmällä valmistat jopa 250 ml kahvia kerralla ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin."AeroPress" on ainutlaatuinen pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta, joten voit valmistaa kahvia milloin ja missä tahansa. Toinen etu on myös, että laite on valmistettu kestävästä materiaalista ja se on helppo huoltaa.Pakkaus sisältää: AeroPress keittimen, 350 paperisuodatinta, sekoittimen, kahvilusikan sekä suodattimien pidikkeen. (27)
   8.25 (1)
   Aeropress AeroPress-kahvinkeitin Aerobie
   • 00852760008006
   • 00085276000800
   4
   43.99 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065632.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467361.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065629.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065631.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen) Modernisti muotoiltu De'Longhi "EC 685"-kahvikone on lyömätön kone niille, jotka haluavat samalla sekä korkeinta laatua että yksinkertaisuutta. Kahvikoneen kaikki toiminnot voi suorittaa vain kolmella painikkeella. Elektronisen ohjausjärjestelmän ansiosta voit asettaa juomiesi lämpötilan ja koon helposti. Tällä kahvikoneella voit valmistaa herkullista kahvia vain muutamassa sekunnissa. ENEMMÄN KAHVIJUOMIA! Kahvikone valmistaa espresson ja kahvin lisäksi myös Latte Macchiatoa, Caffe Lattea, Flat Whiteä, Lungoa, Cappuccinoa, teetä ja kuumaa maitoa.VIRRANSÄÄSTÖTILASinun ei tarvitse epäröidä, unohditko sammuttaa kahvikoneen - kun konetta ei ole käytetty hetkeen, se sammuu automaattisesti.AMMATTITASON KONEKromipinnoitetun metallisen rungon ja ammattitason suodatinkahvan ansiosta voit tuntea itsesi todelliseksi baristaksi. Tippasuoja varmistaa, ettei kahvia päädy minne (41)
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (punainen)
   • 08004399331204
   • 0132106139
   • 132106139
   • EC 685.R
   • EC685R
   • 4326860
   • EC685.R
   3
   179.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634933.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255161971.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255161970.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928633.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255161974.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" JURA S8 - kompakti kahvikone, jossa on JURA Premium -segmentin kahvikoneiden ominaisuuksia. Valitse jopa 15 reseptistä erittäin leveän, värikkään, kosketusherkän näytön kautta. Uusimmat tekniikat takaavat juomien täydellisen maun (ikään kuin ne olisi valmistettu parhaalta baristalta!). Lisäksi kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä.15 ERIKOISOMINAISUUTTA YHDELLÄ KOSKETUKSELLAKahvikone valmistaa 15 erilaista juomaa yhdellä kosketuksella. Valitse laaja valikoima mustia kahveja: ristretto, espresso, musta kahvi. Valmista kahvit maidolla: cappuccino, caffè latte, latte macchiato, flat white, espresso macchiato. Valmista myös maitovaahtoa, kuumaa maitoa, kuumaa vettä ja jopa kuumaa vettä vihreää teetä varten.AMMATTIMAINEN MYLLYProfessional Aroma Grinder säilyttää jopa 12,2% enemmän kahvin aromeista, kuin muut perinteiset kahvimyllyt ja varmistaa paremman jauhatuslaadun alusta loppuun. Paranneltu jauhatusgeometria saavuttaa optimaalisen jauhatuksen, joka tarkoittaa sitä, että (40)
   Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • 07610917153824
   • 7610917153824
   • 15382
   • 7223089
   3
   deal
   1703.90 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Magnifica S ECAM 21.117.SB"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211076457.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158855235.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224735749.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223803939.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248760312.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Magnifica S ECAM 21.117.SB" Kahvikone De'Longhi "Magnifica S ECAM 21.117.SB" Kahvikone De'Longhi "Magnifica S ECAM 21.117.SB" DeLonghi Magnifica S täydellistä kahvia pavusta kuppiin napinpainalluksellaKompaktin DeLonghi Magnifica S kahviautomaatin käyttöpaneeli on helppo käyttää ja valmistat täydellisen Espresson tai kahvin pavusta kuppiin vain yhdellä napinpainalluksella. Laadukas teräksinen kahvimylly jauhaa pavut ja saat nauttia tuoreen kahvin aromeista joka kupillisella.Suoravalintaisia kahvireseptejä on neljä: Espresso, 2 x Espresso, pitkä kahvi tai 2 x pitkä kahviKahvin pituus, vahvuus ja lämpötila on säädettävissä. Maidon lämmittämisestä ja vaahdotuksesta huolehtii höyrysuutin, jonka avulla viimeistelet herkulliset maitokahvijuomat käden käänteessä. Nautit Cappuccinosi aina täydellisen kermaisella maitovaahdolla kruunattuna, viimeiseen pisaraan asti. Säädettävän annostelusuuttimen ansiosta voit käyttää erikokoisia kuppeja. Voit valmistaa kahvia myös kahvijauheesta ja kuumavesitoiminnon avulla valmistuu kupponen teetäkin nopeasti ja helposti.Johtavan kahvilaitevalmistajan täysautomaattiset kahvikone (25)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Magnifica S ECAM 21.117.SB"
   • 09154403572969
   • 08004399326156
   • 21.117.SB
   • 0132213086
   4
   304.89 EUR
  2 22
  • info@vertaa.fi