x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kahvikoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Diilit Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
  • Aeropress Kahvikone Aerobie "AeroPress"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101182919.jpg
   Aeropress Aeropress Kahvikone Aerobie "AeroPress" Kahvikone Aerobie "AeroPress" Kahvikone Aerobie "AeroPress" Kahviharrastajien suosima kahvilaite jolla valmistat kupillisen erinomaista kahvia. (24)
   8.25 (1)
   Aeropress Kahvikone Aerobie "AeroPress"
   Halpa, ekologinen, tekee erinomaisen hyvää kahvia
   Käsikäyttöinen, ei edes sähköä tarvita, laita laatukahvit vaikka leirinuotiolla. Muovista, mutta laadukkaasta elintarvikemuovista. Edullinen ostos.
   10.0
   0 10
   • Hinta
   • Laadukas kahvi
   • Ekologinen
   • Tekee kahvit/espressot 1-2:lle
  Kahvikoneet 7.457189542483659 (4)
  0 - 24
  • DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467367.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467368.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) Modernisti muotoiltu De'Longhi "EC 685"-kahvikone on lyömätön kone niille, jotka haluavat samalla sekä korkeinta laatua että yksinkertaisuutta. Kahvikoneen kaikki toiminnot voi suorittaa vain kolmella painikkeella. Elektronisen ohjausjärjestelmän ansiosta voit asettaa juomiesi lämpötilan ja koon helposti. Tällä kahvikoneella voit valmistaa herkullista kahvia vain muutamassa sekunnissa. ENEMMÄN KAHVIJUOMIA! Kahvikone valmistaa espresson ja kahvin lisäksi myös Latte Macchiatoa, Caffe Lattea, Fl... (44)
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs)
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • EC 685.M
   • 132106138
   • EC685.M
   • EC 685.M, 0132106138, EC685.S/M
   6
   good_buy
   161.00 EUR
  • DeLonghi Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155292729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100994459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666415.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B Kompakti kahvikone, jolla voi valmistaa kahvia joko kahvipavuista ta jauhetusta kahvista. Kone valmistaa samanaikaisesti yhden tai kaksi kupillista espressoa/mustaa kahvia. Kahvin määrää ja väkevyyttä voi säätää käyttöjärjestelmästä. Perinteisen maitovaahdottimen avulla valmistat helposti täyteläistä maitovaahto cappuccinoon tai lattemacchiatoon. Symboleilla varustettu näyttö helpottaa kahvikoneen käyttöä. Tilaa ja nauti joka kerta vastajauhetun kahvin ihanteellisesta mausta!IHANAN HYVÄNMAKUI... (76)
   DeLonghi Magnifica kahvikone ECAM 22.110.B
   • 08004399325050
   • ECAM22.110.B
   • 0132213067
   • 1730222
   • ECAM22110B
   • ECAM 22.110 B
   • ECAM 22.110B
   • 0132213027
   • ECAM 22.110BL
   • ECAM22110B, K005-99F, ECAM 22.110.B, ECAM 22.110B, ECAM22.110.B, ECAM 22110B, 0132213027, ECAM22.110B, ECAM 20.110.B
   • ECAM 22.110.B
   • 0132.213027
   • ECAM22.110B
   • 240435
   4
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Jura E8 (2018) kahvikone 15247 (platina)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505825.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505826.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141505831.jpg
   Jura Jura E8 (2018) kahvikone 15247 (platina) E8 (2018) kahvikone 15247 (platina) E8 (2018) kahvikone 15247 (platina) IMPRESSA E8 on täysautomaattinen, innovatiivinen ja erittäin helppokäyttöinen kahvikone kotikäyttöön. Impressa valmistaa kaikki kahvijuomat erittäin helposti, koneen huolto on nopeaa ja tyylikäs design sopii täydellisesti jokaiseen keittiöön.INNOVATIIVINEN P.E.P.© UUTINYKSIKKÖP.E.P.© uutinyksikössä vesi virtaa sykähdyksittäin vastajauhettuun kahviin. Tämän ansiosta kaikki kahvin parhaat makuominaisuudet uuttuvat kuppiisi.UUDEN TEKNOLOGIAN MAHVIMYLLY Aroma G3Kun valitsette haluamasi kahvijuoma... (33)
   Jura E8 (2018) kahvikone 15247 (platina)
   • 07610917152476
   • 5692183
   • 15247
   5
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137698159.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100750187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105303136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114458885.jpg
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVI MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVI MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVI DeLonghi ECAM 22.360 espresso -kahvikone valmistaa yhdellä napinpainalluksella cappuccinoa, lattemacchiatoa, espressoa ja mustaa kahvia sekä kuumaa maitoa kaakaon varten. Voit säätää kahvin makua, määrää ja lämpötilaa makusi mukaan. Kaksirivinen näyttö ja selkeästi sijoitetut juomien valintanapit tekevät kahvikoneen käytöstä helppoa ja nopeaa. Helppoa ja nautinnollista kokeile itse!MAITOKAHVIT YHDELLÄ NAPINPAINALLUKSELLAECAM 22.360 -kahvikoneessa on patentoitu automaattinen maidonvaahdotusjä... (37)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 22.360.B KAHVI
   • 08004399325951
   • ECAM 22.360 B
   • 0132215345
   • ECAM 22.360.B, 0132.215149
   • ECAM22.360.B
   • 0132.215149
   4
   good_buy
   deal
   499.00 EUR
  • Dolce Gusto PICCOLO KAPSELIKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112117.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103804906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135485593.jpg
   Dolce Gusto Dolce Gusto PICCOLO KAPSELIKEITIN PICCOLO KAPSELIKEITIN PICCOLO KAPSELIKEITIN Exclusiivinen De'Longhin "Piccolini" design kahvinkeitin on täydellinen valinta niille, jotka pitävät herkullisista ja helposti valmistetuista kahvinjuomista. Määritä juomien koko niin kuumiissa kuin kylmissä juomissa haluamallasi tavalla - yksinkertaisesti käännät mekaanista vipua ja täytät kuppisi haluamasi kokoiseksi!AROMAATTINEN KAHVI PAKSULLA, KERMAISELLA VAAHDOLLAKorkea 15 bar:n paine takaa tasaisen veden ja paineen jakautumisen. Tämä tuottaa herkullisen, paksun vaahdon jokaiselle kahvi... (93)
   Dolce Gusto PICCOLO KAPSELIKEITIN
   • 08004399328600
   • PICCOLOWHITE
   • 0132180251
   • EDG 100.W, 132180556, 0132180251
   2
   good_buy
   most_sold
   39.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”ECP 35.31”
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722932.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120086891.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102307242.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”ECP 35.31” Kahvikone De'Longhi ”ECP 35.31” Kahvikone De'Longhi ”ECP 35.31” IRROTETTAVA VESISÄILIÖSuodatinkahva on mahdollista asettaa sopivaksi joko yhdelle kupilliselle, kahdelle kupilliselle tai kahvitableteille. Koneen mukana saat myös kahvitampperin kahvijauheen tiivistämistä varten. Vesisäiliön saa irrotettua helppoa täyttämistä ja puhdistamista varten.AMMATILLINEN SUODATINKAHVALaadukas alumiinipäällystys ja kolme suodatinta: yhdelle kupille, kahdelle kupille ja E.S.E.-tableteille.CAPPUCCINO JÄRJESTELMÄ - KUUMAN VEDEN TOIMINTOCappuccino järjestelmä sekoittaa hö... (28)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi ”ECP 35.31”
   • 08004399329362
   • 00731304261674
   • 00654522025135
   • 08004399329355
   • ECP35.31
   • 000000000000225686
   • ECP 33.21
   • 3833677
   • ECP 35.31, ECP 33.21, 0132104159, 0132104158
   4
   good_buy
   101.30 EUR
  • Aeropress Kahvikone Aerobie "AeroPress"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101182919.jpg
   Aeropress Aeropress Kahvikone Aerobie "AeroPress" Kahvikone Aerobie "AeroPress" Kahvikone Aerobie "AeroPress" Kahviharrastajien suosima kahvilaite jolla valmistat kupillisen erinomaista kahvia. (24)
   8.25 (1)
   Aeropress Kahvikone Aerobie "AeroPress"
   • 00085276000800
   4
   good_buy
   deal
   28.80 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01PBEU (sininen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150182945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723064.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150182943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065612.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01PBEU (sininen) 50-luvun kahvikone ECF01PBEU (sininen) 50-luvun kahvikone ECF01PBEU (sininen) 50-luvun retrohenkinen Smeg -kahvikone piristää keittiösi ilmettä. Laadukkaalla laitteella valmistat helposti lempikahvijuomiasi. (17)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01PBEU (sininen)
   • 08017709229979
   • ECF01PBEU
   5
   good_buy
   266.90 EUR
  • Jura ENA 8 kahvikone (nordic white)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815764.jpg
   Jura Jura ENA 8 kahvikone (nordic white) ENA 8 kahvikone (nordic white) ENA 8 kahvikone (nordic white) Jura ENA 8 Nordic White on uusi tyylikäs kahviautomaatti sveitsiläiseltä Juralta. Tutustu ja tilaa! (17)
   Jura ENA 8 kahvikone (nordic white)
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   5
   good_buy
   1002.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146384284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461297.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461299.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461295.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461298.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen) De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen) Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, valkoinen (20)
   DeLonghi De'Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen)
   • 08004399331211
   • EC685.W
   • 4326610
   • EC 685.W, 0132106141
   • 0132106141
   • EC 685.W
   4
   good_buy
   deal
   169.00 EUR
  • DeLonghi Jovia kapselikeitin (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102495689.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102495690.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102495691.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88750789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88750786.jpg
   DeLonghi DeLonghi Jovia kapselikeitin (valkoinen) Jovia kapselikeitin (valkoinen) Jovia kapselikeitin (valkoinen) Dolce Gusto Jovia kapselikeittimellä valmistat sekä kuumia että kylmiä juomia. (43)
   DeLonghi Jovia kapselikeitin (valkoinen)
   • 08004399328945
   • 08004399328532
   • 132180249
   • JOVIAWHITE
   • 0132180543
   2
   good_buy
   42.80 EUR
  • Jura S8 CROME KAHVIAUTOMAATTI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147962001.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132213705.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132213709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102602494.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132213713.jpg
   Jura Jura S8 CROME KAHVIAUTOMAATTI S8 CROME KAHVIAUTOMAATTI S8 CROME KAHVIAUTOMAATTI Tyylikäs Jura "S8" mallisto kehitettiin, jotta kaikki kahvin ystävät pääsisivät nauttimaan erinomaisista ja monipuolisista kahvinjuomaresepteistä ja korkealuokkaisista kahvijuomista.ESPRESSOSTA LATTE MACCHIATOON - YHDELLÄ NAPIN PAINALLUKSELLATässä kahvikoneessa voit yhdellä napin painalluksella valmistaa kahvisi yhdestä 15 kahvireseptistä. Innovatiivinen uutinyksikkö "P.E.P.®" optimoi uuttoajan. Valmistaakseen ristretton tai espresson, se pakottaa kuuman veden jauhetun kahvin läpi lyhyillä sy... (16)
   Jura S8 CROME KAHVIAUTOMAATTI
   • 07610917151875
   • 4785175
   • 15187
   4
   good_buy
   1696.90 EUR
  • Philips EP2224/10 KAHVIKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147977763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154181212.jpg
   Philips Philips EP2224/10 KAHVIKONE EP2224/10 KAHVIKONE EP2224/10 KAHVIKONE Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, cashmere gray (23)
   Philips EP2224/10 KAHVIKONE
   • 08710103894735
   • 08710103894742
   • EP2224/10
   3
   good_buy
   429.00 EUR
  • DeLonghi ECAM35015B KAHVIKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065513.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666456.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666454.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM35015B KAHVIKONE ECAM35015B KAHVIKONE ECAM35015B KAHVIKONE Valmista perinteiset kahvijuomasuosikkisi käden käänteessä laadukkaalla De Longhi Dinamica -kahvikoneella. (14)
   DeLonghi ECAM35015B KAHVIKONE
   • 08004399331143
   • 0132221000
   • ECAM35015B
   • 0132221013
   • 350.15.B
   • 000000000000224348
   • ECAM350.15.B
   • 3683989
   4
   good_buy
   deal
   399.00 EUR
  • Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS (ruostumaton teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152386078.jpg
   Sage Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS (ruostumaton teräs) Barista Pro kahvikone SES 878 BSS (ruostumaton teräs) Barista Pro kahvikone SES 878 BSS (ruostumaton teräs) Tämän Sage-kahvikoneen avulla sinusta voi tulla todellinen kotibarista ja pääset nauttimaan kahvin täydellisestä mausta. Uusimpien integroitujen tekniikoiden ansiosta: laaja LCD-näyttö, innovatiivinen lämmitysjärjestelmä "Thermojet", digitaalinen lämpötilansäädin PID, ammattimainen portafilter ja höyrysuutin, valmistavat kahvin nopeasti, helposti ja ammattimaisesti.LCD-NÄYTTÖ HELPPOA HALLINTAA VARTENLeveällä LCD-näytöllä näet kaikki tarvitsemasi tiedot kahvin valmistamiseksi. Voit valita olem... (14)
   Sage Barista Pro kahvikone SES 878 BSS (ruostumaton teräs)
   • 09312432032834
   • SES 878 BSS
   • 6280705
   • SES878BSS4EEU1
   4
   good_buy
   799.00 EUR
  • Jura E8 KAHVIAUTOMAATTI PIANO WHITE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155497753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884833.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884834.jpg
   Jura Jura E8 KAHVIAUTOMAATTI PIANO WHITE E8 KAHVIAUTOMAATTI PIANO WHITE E8 KAHVIAUTOMAATTI PIANO WHITE Jura E8 (2018) -kahvikoneen Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. Voit hallita kahvikonetta myös älypuhelimellasi. (13)
   Jura E8 KAHVIAUTOMAATTI PIANO WHITE
   • 07610917153060
   • 6516884
   • 15306
   4
   good_buy
   1099.00 EUR
  • DeLonghi EC850M ESPRESSOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127905941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515510.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515513.jpg
   DeLonghi DeLonghi EC850M ESPRESSOKONE EC850M ESPRESSOKONE EC850M ESPRESSOKONE DeLonghi EC850 M on ihanteellinen kahvikone maitoa sisältävän kahvin valmistukseen. Kone valmistaa espressoa, mustaa kahvia, lattea, cappuccinoa ja lattemacchiatoa sekä jauhetusta kahvista että kahvikapseleista. Sinun ei tarvitse enää pelätä, että kahvi valuu yli reunan, sillä kahvijuomien kokoa voi säätää tarvittaessa. Koska kahvikoneen käyttö on äärettömän helppoa, voit keskittyä kahvin nauttimiseen. Mmmm Kunpa makua vain voisi sanoin kuvata.AUTOMAATTINEN MAITOVAAHTOJÄRJESTELMÄTässä kahviko... (13)
   DeLonghi EC850M ESPRESSOKONE
   • 08004399325357
   4
   good_buy
   deal
   245.00 EUR
  • Jura A1 espressokone A115133
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141437209.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497852.jpg
   Jura Jura A1 espressokone A115133 A1 espressokone A115133 A1 espressokone A115133 Jura A1 -kahvikone täyttää kahvinystävän toiveet. Tyylikäs kone on samalla keittiön katseenvangitsija. (10)
   Jura A1 espressokone A115133
   • 07610917151332
   • 4434277
   • 15133
   5
   good_buy
   571.00 EUR
  • DeLonghi Infinissima kapselikeitin EDG160A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151415466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155286937.jpg
   DeLonghi DeLonghi Infinissima kapselikeitin EDG160A Infinissima kapselikeitin EDG160A Infinissima kapselikeitin EDG160A Kahvinkeitin, 15 bar, anthracite (17)
   DeLonghi Infinissima kapselikeitin EDG160A
   • 08004399334021
   • 0132180832
   • EDG 160.A
   3
   good_buy
   34.85 EUR
  • Nespresso Creatista Plus kahvikone J520EU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152274790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150551013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133430374.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87984547.jpg
   Nespresso Nespresso Creatista Plus kahvikone J520EU Creatista Plus kahvikone J520EU Creatista Plus kahvikone J520EU Vapauta sisäinen luovuutesi Uuden Nespresso Creatista Plus -kahvikoneen avulla nautit täydellisestä baristaelämyksestä kotonasi. Täysautomaattisen höyryputken avulla valmistat täydellisesti vaahdotettua ja juuri sen lämpöistä maitovaahtoa kuin haluat. Lopuksi voit loihtia kahvijuomaasi latte art -taidetta maitovaahdosta.Olemme luoneet sinulle unohtumattoman kahvielämyksen jota voit täydentää maidolla.Kahvikoneen selkeä näyttö opastaa sinua erilaisten kahvijuomien valmistuksessa ja voit person... (10)
   Nespresso Creatista Plus kahvikone J520EU
   • 07630039648916
   • J520-EU-ME-NE
   4
   383.90 EUR
  • Elektra Espressokeitin Elektra "Micro Casa SX"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107096120.jpg
   Elektra Elektra Espressokeitin Elektra "Micro Casa SX" Espressokeitin Elektra "Micro Casa SX" Espressokeitin Elektra "Micro Casa SX" Elektra Micro Casa SX on ammattimainen puoliautomaattinen espressokone, joka on valmistettu vanhojen perinteisten kahvikoneiden muotoilua ja keskittyen samalla korkealaatuisen kahvin saavuttamiseen.HISTORIA JA UUSI TEKNOLOGIA KOHTAAVATEnsiluokkainen design-espressokone Micro Casa SX on valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista. Kahvikoneesta löytyy kaikki tärkeimmät toiminnot, joita tarvitset täydellisen espresson ja maitokahvijuomien valmistamiseen. Kahvikoneen on kruunaa ikoninen s... (40)
   Elektra Espressokeitin Elektra "Micro Casa SX"
   • 08057013531313
   1
   1999.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150590655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722999.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723007.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W De Longhi Dinamica kahvikoneella valmistat herkulliset maitokahvit ja espressot käden käänteessä. Bean-to-Cup -toiminnon ansiosta kahvisi on aina tuoretta ja maistuvaa. (10)
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W
   • 08004399331150
   • 0132220020
   • ECAM350.35W
   • 350.35.W
   • ECAM 350.35.W
   • 0132220024
   • 4003224
   • ECAM350.35.W
   • ECAM 350.35W
   • ECAM35035W
   4
   deal
   489.00 EUR
  • DeLonghi DOLCE GUSTO GENIO 2 KAPSELIKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87132957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87132954.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87132953.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156455982.jpg
   DeLonghi DeLonghi DOLCE GUSTO GENIO 2 KAPSELIKEITIN DOLCE GUSTO GENIO 2 KAPSELIKEITIN DOLCE GUSTO GENIO 2 KAPSELIKEITIN Automaattinen kapselikeitin valmistaa sekä kuumia että kylmiä juomia. (10)
   DeLonghi DOLCE GUSTO GENIO 2 KAPSELIKEITIN
   • 08004399326941
   • 602226
   • 0132180713
   • GENIO2BLACK
   • EDG 465.B
   4
   good_buy
   72.90 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605422.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134409.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605425.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen) 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen) 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen) Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, punainen (7)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01RDEU (punainen)
   • 08017709229870
   • ECF01RDEU
   5
   266.90 EUR
  2 20
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kahvikapseli
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 150 € (budget)
   • 150 € - 410 € (price_2)
   • 410 € - 935 € (price_3)
   • ≥ 935 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espresso-/kahvikone (espresso_kahvikone)
   • Kahvityynykone (kahvityynykone)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Mutteripannu (mutteripannu)
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automatic switch off (automatic_switch_off)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • < 15 bar (pumpun_paine_1)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1 L - 1.7 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1.7 L - 1.8 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 1.8 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Juomatyypit (juomien_tyyppi):
   • Americano (americano)
   • Caffe Crema (caffe_crema)
   • Caffe Latte (caffe_latte)
   • Cappuccino (cappuccino)
   • Espresso (espresso)
   • Kaakao (kaakao)
   • Kahvi (kahvi)
   • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
   • Latte Macchiato (latte_macchiato)
   • Lungo (lungo)
   • Lämmin maito (la_mmin_maito)
   • Mokkakahvi (mokkakahvi)
   • Ristretto (ristretto)
   • Tee (tee)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi