x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjouksessa Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
  Kahvikoneet 5.95718954248366 (4)
  0 - 24
  • DeLonghi Magnifica S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155292729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158345965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100994459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440308.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Magnifica S Magnifica S Yksi kaikkien aikojen suosituimmista täysautomaattisista De'Longhi-kahvikoneista. Jauhaa kahvin kahvipavuista ja valmistaa espressoa ja pitkää kahvia napin painalluksella. Vaahdota maitovaahti maitopohjaisille juomille höyrysuutinta käyttämällä.Yksinkertaisen käytön ja ylläpidon ansiosta voit nauttia kahvista nopeasti ja helposti.ESPRESSOA JA MUSTAA KAHVIAKäytä etupaneelissa olevia painikkeita espresson tai pitkän kahvin valmistamiseen (1 tai 2 annosta) napin painalluksella. Voit ohjelmoida j... (170)
   DeLonghi Magnifica S
   • 08004399325050
   • ECAM22.110.B
   • 0132213067
   • ECAM22110B
   • 1730222
   • ECAM 22.110 B
   • ECAM 22.110B
   • 0132213027
   • ECAM 22.110BL
   • ECAM22110B, K005-99F, ECAM 22.110.B, ECAM 22.110B, ECAM22.110.B, ECAM 22110B, 0132213027, ECAM22.110B, ECAM 20.110.B
   • ECAM 22.110.B
   • 0132.213027
   • 240435
   • ECAM22.110B
   4
   good_buy
   deal
   329.00 EUR
  • DeLonghi MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137704645.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157840323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157840326.jpg
   DeLonghi DeLonghi MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) Kompakti Dolce Gusto Mini Me -kapselikeitin, jolla valmistat lempijuomasi helposti. Kapselivalikoima on monipuolinen ja siihen kuuluu erilaisten kahvien ja maitokahvien lisäksi myös kaakaota ja teetä. Laitetta on helppo ohjata vivusta, josta voit säätää helposti veden määrän ja haluatko kuumaa vai kylmää juomaa. Juomien tekeminen on vaivatonta sillä 0,8 L vesisäiliöllä valmistat useamman juoman kerralla, ja laite on käyttövalmis vain 30 sekunnissa. (156)
   DeLonghi MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa)
   • 08004399332959
   • 08004399335141
   • 08004399020320
   • 08004399333697
   • 0132180656
   • EDG155.BG
   3
   good_buy
   42.70 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065537.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168309968.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 14 kuppia, musta (48)
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta)
   • 08004399331167
   • ECAM 350.55.B
   • 000000000000224349
   • 3684149
   • 0132215297
   • ECAM 350.55.B, ECAM350.55.B Dinamica
   • ECAM350.55.B
   • ECAM35055B
   5
   good_buy
   599.00 EUR
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171995093.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN Yksilöllisempää ja maukkaampaa kahvinautintoa Delonghi kahviautomaatilla. (58)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • 08004399327979
   • 0132213093
   4
   good_buy
   365.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815764.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Automaattinen Jura ENA 8 -kahvikone on elegantti ja helppokäyttöinen laite, joka tarjoaa vastajauhettua aromikasta kahvia vaikka päivittäin. Ristretto, espresso, cappuccino ja muut herkulliset kahvijuomat ovat vain napinpainalluksen päässä. (48)
   Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White"
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   4
   good_buy
   1003.90 EUR
  • Jura A1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141437209.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497852.jpg
   Jura Jura A1 A1 A1 JURA "A1" on erittäin kompakti kahvikone mustan kahvin rakastajille. Valmista oma ristretto, espresso ja musta kahvi vain yhdellä kosketuksella. Kiitos integroitujein viimeisimpien teknologioiden, kahvin maku on kuin sen olisi tehnyt oikea barista. Estetit arvostavat kahvikoneen minimalistista disainia.RISTRETTO, ESPRESSO, MUSTA KAHVIKone klassisen mustan kahvin rakastajille valmistaa ristrettoa, espressoa ja mustaa kahvia.UUDEN SUKUPOLVEN G3 -MYLLY TÄYDELLISTÄ KAHVIN MAKUA VARTENUusi Aroma G... (46)
   Jura A1
   • 07610917151332
   • 4434277
   • 15133
   4
   good_buy
   571.00 EUR
  • Jura A1 -kahviautomaatti valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118628621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100742030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165681574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141437214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136887542.jpg
   Jura Jura A1 -kahviautomaatti valkoinen A1 -kahviautomaatti valkoinen A1 -kahviautomaatti valkoinen JURA "A1" on erittäin kompakti kahvikone mustan kahvin rakastajille. Valmista oma ristretto, espresso ja musta kahvi vain yhdellä kosketuksella. Kiitos integroitujein viimeisimpien teknologioiden, kahvin maku on kuin sen olisi tehnyt oikea barista. Estetit arvostavat kahvikoneen minimalistista disainia.RISTRETTO, ESPRESSO, MUSTA KAHVIKone klassisen mustan kahvin rakastajille valmistaa ristrettoa, espressoa ja mustaa kahvia.UUDEN SUKUPOLVEN G3 -MYLLY TÄYDELLISTÄ KAHVIN MAKUA VARTENUusi Aroma G... (41)
   Jura A1 -kahviautomaatti valkoinen
   • 07610917151714
   • 4434271
   • 15171
   4
   good_buy
   602.90 EUR
  • Jura Z6 kahvikone (timanttimusta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033130.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033131.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033134.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033127.jpg
   Jura Jura Z6 kahvikone (timanttimusta) Z6 kahvikone (timanttimusta) Z6 kahvikone (timanttimusta) Jura Z6 kahviautomaatin uudistettu versio, jossa hiljainen ja tarkka Professional Aroma -kahvimylly sekä entistä enemmän juomavaihtoehtoja. Tyylikkäinä värivaihtoehtoina Diamond Black ja Aluminium. (38)
   Jura Z6 kahvikone (timanttimusta)
   • 07610917152452
   • 5690597
   • 15245
   4
   good_buy
   2094.90 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161130235.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161340880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161340881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161130330.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168739367.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen) 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen) 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen) Smeg ECF01 50-luvun retrohenkinen italialainen espressokeitin. Voit käyttää sekä jauhettua espressokahvia, että E.S.E. espressokahvipodeja. (20)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01CREU (luonnonvalkoinen)
   • 08017709230029
   • 07439630716792
   • ECF01CREU
   6
   good_buy
   303.90 EUR
  • Philips Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144839957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142704146.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155877173.jpg
   Philips Philips Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50 Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50 Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50 Valmista esimerkiksi espressoa, kahvia, cappuccinoa ja latte macchiatoa helposti yhdellä painalluksella. LatteGo lisää kahvijuomien pinnalle silkinsileän maitovaahtokerroksen. Se voidaan puhdistaa 15 sekunnissa* (52)
   Philips Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50
   • 08710103878117
   • 08710103896074
   • 08710103878094
   • EP3241/50
   3
   good_buy
   579.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone DeLonghi "ECAM 23.460.S"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117596243.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52241572.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52241570.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52241571.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/52241573.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone DeLonghi "ECAM 23.460.S" Kahvikone DeLonghi "ECAM 23.460.S" Kahvikone DeLonghi "ECAM 23.460.S" Kompakti täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "ECAM 23.460" valmistaa kahvin kahvipavuista napin painalluksella. Valitse sekä perinteisistä mustista kahvijuomista että maitopohjaisista kahveista. Intuitiivinen käyttö ja helppo ylläpito antavat sinun nauttia kahvista nopeasti ja helposti.MAITOPOHJAISET JUOMAT YHDELLÄ KOSKETUKSELLASinun tarvitsee vain painaa Cappuccino-painiketta, niin kahvikone valmistaa sen heti. Maidon koostumusta ja määrää säätämällä voit valmistaa sekä cappuccinoa että la... (52)
   DeLonghi Kahvikone DeLonghi "ECAM 23.460.S"
   • 08004399326835
   • ECAM 23.460.S
   • ECAM 23.460.S, ECAM23 460 S
   • 8004399326835
   • 0132215395
   3
   good_buy
   576.15 EUR
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86112183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159215811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158344784.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158344783.jpg
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 2 kuppia, hopea/musta (48)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • 08004399325067
   • 229631
   • ECAM22.110.SB
   • 0132213068
   • ECAM22.110SB
   • ECAM22110SB
   • 000000000000054218
   • ECAM 22.110.SB
   • 1730223
   3
   good_buy
   355.30 EUR
  • DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151415466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155286937.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvinkeitin 15 bar anthracite (44)
   DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A"
   • 08004399334021
   • 0132180832
   • EDG 160.A
   3
   good_buy
   70.80 EUR
  • Siemens Kahvikone Siemens "CT636LES6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144297772.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54518977.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54518975.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165107444.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497959.jpg
   Siemens Siemens Kahvikone Siemens "CT636LES6" Kahvikone Siemens "CT636LES6" Kahvikone Siemens "CT636LES6" Tämä korkean laadun sisäänrakennettu automaattinen kahvikone ei ainoastaan näytä mahtavalta, mutta valmistaa myös kaikki suosituimmat kahvijuomat yhdellä kosketuksella. Integroitu uusin kahviteknologia takaa korkeimman kahvin laadun, ja kätevä näyttö ja intuitiivinen ohjauspaneeli tekevät kahvikoneen käytöstä erittäin helppoa. Lisäksi voit ohjata kahvikonetta alykkäällä Home Connect sovelluksella, joka ei ainoastaan tarjoa 17 lisäreseptiä kahvijuomille, mutta myös käytännöllisiä vinkkejä kahv... (43)
   Siemens Kahvikone Siemens "CT636LES6"
   • 04242003703595
   • CT636LES6
   • 3588948
   3
   good_buy
   1594.90 EUR
  • Smeg 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162032334.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102211077.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168655543.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168655547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160931788.jpg
   Smeg Smeg 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta) 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta) 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta) Smeg ECF01 50-luvun retrohenkinen italialainen espressokeitin. Voit käyttää sekä jauhettua espressokahvia, että E.S.E. espressokahvipodeja. (14)
   Smeg 50-luvun kahvikone ECF01BLEU (musta)
   • 08017709229924
   • 07439630716778
   • ECF01BLEU
   6
   good_buy
   303.90 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi "PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146050396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146050399.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158276361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146050398.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi "PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS" Kahvikone De'Longhi "PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS" Kahvikone De'Longhi "PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS" Automatic coffee machine with cappuccinatore, 19 bar, stainless steel (42)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi "PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS"
   • 08004399331648
   • ECAM 650.85.MS
   • 132219009
   3
   good_buy
   deal
   1749.00 EUR
  • DeLonghi Kahviautomaatti Delonghi ECAM23.120.B, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171344296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169992561.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169992553.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169983903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169983904.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahviautomaatti Delonghi ECAM23.120.B, musta Kahviautomaatti Delonghi ECAM23.120.B, musta Kahviautomaatti Delonghi ECAM23.120.B, musta Automatic coffee machine with cappuccinatore, 15 bar, black (42)
   DeLonghi Kahviautomaatti Delonghi ECAM23.120.B, musta
   • 08004399326187
   • ECAM 23.120.B, ECAM23120B, ECAM23.120.B
   • 132213084
   • ECAM 23.120.B
   • 8004399326187
   3
   good_buy
   368.44 EUR
  • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151001895.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158415437.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158415421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158313183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158313182.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB Magnifica S Smart ECAM250.23.SB Magnifica S Smart ECAM250.23.SB Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, hopea/musta (41)
   DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB
   • 08004399334120
   • 8004399334120
   • 132213166
   3
   good_buy
   377.21 EUR
  • Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142281734.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128074145.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102531130.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21812297.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21812295.jpg
   Melitta Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea) Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea) Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea) Automaattinen kahvinkeitin Auto-Capuccinatore -järjestelmällä, yksinkertainen ja kompakti, täydellinen kahvinautinto, helppokäyttöinen, säädettävä kahvisuuttimen korkeus, kaksi kuppia kerralla, helppo puhdistaa ja pitää huolta, hopea/musta (41)
   Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea)
   • 04006508208135
   • E957-103, 6679170, E 957-103
   • 20813
   • MEL20813
   • E 957-103
   • 6679170
   • 4001500
   • E957-103
   3
   good_buy
   377.73 EUR
  • Philips PicoBaristo Täysin automaattinen espressokeitin SM5470/10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112732170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162089741.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159169099.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159169101.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159169102.jpg
   Philips Philips PicoBaristo Täysin automaattinen espressokeitin SM5470/10 PicoBaristo Täysin automaattinen espressokeitin SM5470/10 PicoBaristo Täysin automaattinen espressokeitin SM5470/10 Perehdy kahvien maailmaan tuttujen juomien, kuten espresson ja cappuccinon, avulla tai erikoiskahvien, kuten americanon tai espresso macchiaton, avulla (38)
   Philips PicoBaristo Täysin automaattinen espressokeitin SM5470/10
   • 08710103854647
   • 08710103855187
   • SM5470/10
   3
   good_buy
   593.65 EUR
  • Sage The Bambino Plus espressokeitin harjattu teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142276901.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152298674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169316084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158287336.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158287330.jpg
   Sage Sage The Bambino Plus espressokeitin harjattu teräs The Bambino Plus espressokeitin harjattu teräs The Bambino Plus espressokeitin harjattu teräs Kahvikone Sage "Bambino Plus" on kuin pieni barista, joka mahtuu kotiisi. 54 mm:n kahvasuodattimella ja 19 g:lla kahvia lopputulos on ihana ja aromaattinen kuppi kahvia.MAIDON VAAHDOTTAMINEN TÄYDELLISEKSIKorkealaatuisen höyrysauvan ansiosta, voit nopeasti ja luotettavasti valmistaa madon kahvia varten. Tämä barista-laatuinen maitovaahto on todellista latte taidetta.INNOVATIIVINEN LÄMPÖTILAJÄRJESTELMÄInnovatiivinen "ThermoJet" lämmön säätöjärjestelmä mahdollistaa halutun lämpötilan saavuttamis... (35)
   Sage The Bambino Plus espressokeitin harjattu teräs
   • 09312432031523
   • 9312432031523
   • 000000000000263869
   • SES500BSS4EEU1
   • 61160128
   • 6139367
   3
   499.00 EUR
  • Dolce Gusto Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166294346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166568941.jpg
   Dolce Gusto Dolce Gusto Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B" Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisella NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen va... (35)
   Dolce Gusto Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "GENIO S PLUS EDG 315.B"
   • 08004399334533
   3
   92.70 EUR
  • Jura ENA 8 Massive Aluminium Signature Line kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815747.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815745.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815744.jpg
   Jura Jura ENA 8 Massive Aluminium Signature Line kahviautomaatti ENA 8 Massive Aluminium Signature Line kahviautomaatti ENA 8 Massive Aluminium Signature Line kahviautomaatti JURA "ENA 8" on pieni, simppeli mutta samalla tyylikäs yhden kupin kahvikone. Vain yhdellä napin painauksella voit valmistaa kahvijuomia, jotka tyydyttää vaativimmankin kahvin rakastajan.Käsityötaidon ja uusimman tuotantotekniikan perinteen ansiosta luotiin tämän poikkeuksellisen tarkka mestariteos JURA "ENA 8 Massive Aluminium" on maailman ensimmäinen automaattinen kahvinkeitin, jossa on 3 mm: n alumiininen runko.PIENIVain 27,1 cm leveä, 32,3 cm korkea ja 44,5 cm syvä. Tämä yhden kupin kahvi... (33)
   Jura ENA 8 Massive Aluminium Signature Line kahviautomaatti
   • 07610917152223
   • 5742291
   • 15222
   3
   1549.00 EUR
  • DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065627.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99466038.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99466039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105710558.jpg
   DeLonghi DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE EC 685BK ESPRESSO MACHINE EC 685BK ESPRESSO MACHINE Manuaalinen De Longhi Dedica -kahvikone EC685 on jokaisen kahvinystävän unelma. Thermoblock-lämmitysjärjestelmä, nopea toiminta ja säädettävä Cappuccino-järjestelmä takaavat upean makuelämyksen. (54)
   DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • 08004399331181
   • EC685.BK
   • EC685BK
   • EC 685.BK
   • 4326862
   • 0132106140
   • 132106140
   • EC 685.BK, 0132106140, EC685.BK
   2
   155.27 EUR
  2 22
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjouksessa IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kapselikahvinkeitin
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Kylmien juomien valmistus DEFAULT
    • kylla_
   • Integroitava keitin DEFAULT
    • integroitava
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 180 € (budget)
   • 180 € - 525 € (price_2)
   • 525 € - 1000 € (price_3)
   • ≥ 1000 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen Automaattinen kahvikone (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automaattinen sammutus (automaattinen_sammutus)
   • Integroitava (integroitava)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • 0.8 bar (pumpun_paine_0.8)
   • 1.2 bar (pumpun_paine_1.2)
   • 3.3 bar (pumpun_paine_3.3)
   • 3.5 bar (pumpun_paine_3.5)
   • 9.0 bar (pumpun_paine_9.0)
   • 10.0 bar (pumpun_paine_10.0)
   • 15.0 bar (pumpun_paine_15.0)
   • 16.0 bar (pumpun_paine_16.0)
   • 19.0 bar (pumpun_paine_19.0)
   • 20.0 bar (pumpun_paine_20.0)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1.1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1.1 L - 1.5 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1.5 L - 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Malli (group):
   • Bosch Tassimo Vivy (bosch_tassimo_vivy)
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Dolce Gusto Lumio (dolce_gusto_lumio)
   • Dolce Gusto MiniMe (dolce_gusto_minime)
   • Dolce Gusto Piccolo (dolce_gusto_piccolo)
   • Illy Anniversary (illy_anniversary)
   • Illy Espresso & Coffee (illy_espresso_coffee)
   • Illy Francis (illy_francis)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso CitiZ (nespresso_citiz)
   • Nespresso Essenza (mini) (nespresso_essenza_mini_)
   • Nespresso Expert (nespresso_expert)
   • Nespresso Inissia (nespresso_inissia)
   • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
   • Nespresso Pixie (nespresso_pixie)
   • Nespresso U (nespresso_u)
  • Kuumat/kylmät juomat (kuumat_kylma_t_juomat):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi