x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kahvikoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Diilit Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
  Kahvikoneet 7.1 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111286360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467370.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467372.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen Sdettv kuppitelineen korkeus: Kyll Ergonominen kahva: Kyll Summeri: Kyll Irroitettava filtteriteline: Kyll Nkyviss oleva vesitaso: Kyll Tyyppi: Vapaasti seisova Tuotetyyppi: Espressokone Tuotteen vri: Musta, Metallinen, Hopea Vesisuihkujen mr: 2 Kotelon materiaali: Ruostumaton ters Ohjaustyyppi: Painikkeet Hyryputki: Kyll Sisnrakennettu nytt: Ei Teho: 1300 W AC-syttjnnite: 220 - 240 V AC-sytttaajuus: 50/60 Hz Automaattinen virrankatkaisu: Kyll Automaattinen virran sammutus (maks.) jlkeen: 180... (31)
   DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • EC 685.M
   • EC685.M
   • EC 685.M, 0132106138, EC685.S/M
   8
   good_buy
   most_sold
   161.47 EUR
  • DeLonghi Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111273003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100885231.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131107673.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132012176.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, musta (12)
   DeLonghi Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen
   • 08004399331143
   • 0132221000
   • ECAM35015B
   • ECAM350.15.B
   • 3683989
   8
   good_buy
   399 EUR
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95116314.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118812838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117636870.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN De'Longhi DeLonghi ECAM 21.117.W Magnifica S tuotemerkiltä De'Longhi (11)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • 08004399327979
   8
   good_buy
   370.89 EUR
  • DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111253044.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142229258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440309.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen Kompakti kahvikone, jolla voi valmistaa kahvia joko kahvipavuista ta jauhetusta kahvista. Kone valmistaa samanaikaisesti yhden tai kaksi kupillista espressoa/mustaa kahvia. Kahvin määrää ja väkevyyttä voi säätää käyttöjärjestelmästä. Perinteisen maitovaahdottimen avulla valmistat helposti täyteläistä maitovaahto cappuccinoon tai lattemacchiatoon. Symboleilla varustettu näyttö helpottaa kahvikoneen käyttöä. Tilaa ja nauti joka kerta vastajauhetun kahvin ihanteellisesta mausta!IHANAN HYVÄNMAKUI... (25)
   DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   • 08004399325050
   • ECAM22.110.B
   • ECAM22110B
   • 1730222
   • ECAM 22.110 B
   • ECAM 22.110B
   • 0132213027
   • ECAM 22.110BL
   • ECAM22110B, K005-99F, ECAM 22.110.B, ECAM 22.110B, ECAM22.110.B, ECAM 22110B, 0132213027, ECAM22.110B, ECAM 20.110.B
   • ECAM 22.110.B
   • 0132.213027
   • ECAM22.110B
   • 240435
   4
   good_buy
   289 EUR
  • Smeg ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta, Kromattu 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111281891.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102211077.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80723763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95269592.jpg
   Smeg Smeg ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta, Kromattu 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta, Kromattu 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta, Kromattu 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen Espressokone on saanut inspiraationsa italialaisten rakkaudesta kahviin. Smegin espressokone on retrotyylinen kuten muutkin kodinkoneet Smegin valikoimassa, joten voit valita juuri oman lempivärin ja koota varusteet keittiöön samassa tyylissä. Tällä kahvikoneella saat niin espresson, cappuccinon, laten kuin latte macchiaton aamupalapöytään. Toiminnot: Käyttäjäystävällinen kontrollipaneeli. Voit tehdä yhden tai kaksi kuppia kahvia. Höyrytystoiminto maidon vaahdottamiseen. Säädettävä Cappuccino... (10)
   Smeg ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta, Kromattu 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • 08017709229924
   • 07439630716778
   • ECF01BLEU
   7
   good_buy
   deal
   290.0000 EUR
  • DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111275175.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065560.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723006.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen De Longhi Dinamica kahvikoneella valmistat herkulliset maitokahvit ja espressot käden käänteessä. Bean-to-Cup -toiminnon ansiosta kahvisi on aina tuoretta ja maistuvaa. (10)
   DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen
   • 08004399331150
   • 0132220020
   • ECAM350.35W
   • 350.35.W
   • ECAM 350.35.W
   • 4003224
   • ECAM350.35.W
   • ECAM 350.35W
   • ECAM35035W
   7
   good_buy
   459 EUR
  • DeLonghi ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24389278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101102764.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105303136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113988643.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen Kompakti DeLonghi-espressokone, jossa on sisäänrakennettu maitosäiliö Valmista lempikahviasi vain yhdellä napin painalluksella. Selkeä kahden tekstirivin näyttö, joka avustaa pitää ajan tasalla kahvin valmistumisesta.Maitosäiliön (0,6l) voi irrottaa puhdistettavaksi yhdellä napin painalluksella, ja sitä voidaan säilyttää täytettynä jääkaapissa. (18)
   DeLonghi ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   • 08004399325951
   • ECAM 22.360 B
   • ECAM 22.360.B, 0132.215149
   • ECAM22.360.B
   • 0132.215149
   4
   good_buy
   474.72 EUR
  • Sage SES875BSS2EEU1A kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2 L Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125307253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705260.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125307256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125307257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125307255.jpg
   Sage Sage SES875BSS2EEU1A kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2 L Semiautomaattinen SES875BSS2EEU1A kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2 L Semiautomaattinen SES875BSS2EEU1A kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2 L Semiautomaattinen Valmista kuppi kahvila tasoista kahvia itse, joka maistuu kuin kantapaikka kahvilassasi. Kahvikoneessa automaattinen jauhanta, annostelu, tamppaus ja maidon vaahdotustoiminnot, jotka auttavat valmistamaan moitteetonta kahvia hyvin helposti. Voit valmistaa espressoa ja vaahdottaa maitoa samanaikaisesti, joten voit valmistaa täydellisen Latten minuutissa.DOSE-CONTROL JAUHAMINENIntegroitu kartioteräinen mylly toimittaa oikean määrän tuoretta vasta jauhettua kahvia suoraan portafiltteriin.TARKKA ... (12)
   Sage SES875BSS2EEU1A kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2 L Semiautomaattinen
   • 09312432030144
   • SES875BSS2EEU1A
   5
   good_buy
   649 EUR
  • Sage Sage Espresso kahvikone BES810BSSUK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217528.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065684.jpg
   Sage Sage Sage Espresso kahvikone BES810BSSUK Sage Espresso kahvikone BES810BSSUK Sage Espresso kahvikone BES810BSSUK Oikeassa espressossa tai cappuccinossa on kyse makeuden, happamuuden ja karvauden tasapainosta. Tämän tyylikkään espressokeittimen ansiosta sisäinenbaristasi herää eloon ja voit tehdä hyvää kahvia kotonasi.Se on varustettu 1,8 litran vesisäiliöllä ja italialaisella 15 baarin pumppupaineella, jotka yhdessä tarjoavat puitteet todella hyvälle espressolle tai cappuccinolle. Toimitukseen kuuluu lisäksi magneettinen tampperi ja irrotettava tippa-alusta, joka kertoo tyhjennystarpeesta näppärällä Emp... (11)
   Sage Sage Espresso kahvikone BES810BSSUK
   • 09312432022873
   • BES810BSSUK
   5
   good_buy
   397 EUR
  • DeLonghi EDG 250.B kahvinkeitin Vapaasti seisova Kahvikapselikone Musta 0,8 L Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114318671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87132961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105517549.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87132963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132551663.jpg
   DeLonghi DeLonghi EDG 250.B kahvinkeitin Vapaasti seisova Kahvikapselikone Musta 0,8 L Semiautomaattinen EDG 250.B kahvinkeitin Vapaasti seisova Kahvikapselikone Musta 0,8 L Semiautomaattinen EDG 250.B kahvinkeitin Vapaasti seisova Kahvikapselikone Musta 0,8 L Semiautomaattinen Dolce Gusto Jovia kapselikeittimellä valmistat sekä kuumia että kylmiä juomia. (19)
   DeLonghi EDG 250.B kahvinkeitin Vapaasti seisova Kahvikapselikone Musta 0,8 L Semiautomaattinen
   • 08004399328525
   • EDG 250.B
   • JOVIABLACK
   • EDG 250.B, EDG250B, 132180544, EDG250.B, 132180553
   3
   good_buy
   46.9 EUR
  • DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.BG Vapaasti seisova Espressokone Valkoinen 1,4 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111269106.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065432.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065430.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722770.jpg
   DeLonghi DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.BG Vapaasti seisova Espressokone Valkoinen 1,4 L 2 kuppia Semiautomaattinen Icona Vintage ECOV 311.BG Vapaasti seisova Espressokone Valkoinen 1,4 L 2 kuppia Semiautomaattinen Icona Vintage ECOV 311.BG Vapaasti seisova Espressokone Valkoinen 1,4 L 2 kuppia Semiautomaattinen Tehokas DeLonghi Icona -kahvikone takaa upean kahvielämyksen. Tyylikäs vintage-muotoilu tuo tyyliä keittösi sisustukseen. (14)
   DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.BG Vapaasti seisova Espressokone Valkoinen 1,4 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • 00000002204420
   • 08004399326729
   • 08004399327375
   • 4002605
   • ECOV 311.BG, ECOV311BG, 0132106084, ECOV311.BG
   • ECOV311.BG
   • 2047565
   • 904015
   • ECOV 311.BG
   • ECOV311BG
   3
   good_buy
   170.9 EUR
  • Smeg ECF01RDEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Kromattu, Punainen kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111281988.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80723766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95269595.jpg
   Smeg Smeg ECF01RDEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Kromattu, Punainen kahvinkeitin ECF01RDEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Kromattu, Punainen kahvinkeitin ECF01RDEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Kromattu, Punainen kahvinkeitin Espressokone on saanut inspiraationsa italialaisten rakkaudesta kahviin. Smegin espressokone on retrotyylinen kuten muutkin kodinkoneet Smegin valikoimassa, joten voit valita juuri oman lempivärin ja koota varusteet keittiöön samassa tyylissä. Tällä kahvikoneella saat niin espresson, cappuccinon, laten kuin latte macchiaton aamupalapöytään. Toiminnot: Käyttäjäystävällinen kontrollipaneeli. Voit tehdä yhden tai kaksi kuppia kahvia. Höyrytystoiminto maidon vaahdottamiseen. Säädettävä Cappuccino... (4)
   Smeg ECF01RDEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Kromattu, Punainen kahvinkeitin
   • 08017709229870
   • ECF01RDEU
   6
   good_buy
   deal
   290.0000 EUR
  • DeLonghi Mini Me EDG305.BG Vapaasti seisova Kahvikapselikone 0.8L 1kuppia Musta, Harmaa kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103916796.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87132985.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88750818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103916802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88750813.jpg
   DeLonghi DeLonghi Mini Me EDG305.BG Vapaasti seisova Kahvikapselikone 0.8L 1kuppia Musta, Harmaa kahvinkeitin Mini Me EDG305.BG Vapaasti seisova Kahvikapselikone 0.8L 1kuppia Musta, Harmaa kahvinkeitin Mini Me EDG305.BG Vapaasti seisova Kahvikapselikone 0.8L 1kuppia Musta, Harmaa kahvinkeitin Ainutlaatuinen automaattinen tekniikka takaa annostelun juuri sinun makusi mukaan. Voit säätää suosikkijuomasi annostuksen helposti keittimen yläosassa olevalla rullapainikkeella. Keitin pysähtyy automaattisesti, kun haluttu lopputulos on saavutettu. Voit noudattaa pakkauksessa suositeltua annostelua tai säätää sen oman makusi mukaan. (7)
   DeLonghi Mini Me EDG305.BG Vapaasti seisova Kahvikapselikone 0.8L 1kuppia Musta, Harmaa kahvinkeitin
   • 08004399332706
   • 08004399327702
   • 08004399329133
   • 0132180557
   • MINIMEBLACKC
   • EDG305.BG
   • EDG305.BG, 132180151, EDG 305.BG, 132180557, EDG305BG, 0132180557, ME EDG305
   4
   good_buy
   72.8 EUR
  • Jura E6 Platina Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111263232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118628078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141412280.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101170576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136498162.jpg
   Jura Jura E6 Platina Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen E6 Platina Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen E6 Platina Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen Tyyppi: Vapaasti seisova Tuotteen vri: Musta, Platina Tuotetyyppi: Espressokone Sisnrakennettu nytt: Kyll Nytn tyyppi: TFT Kahvin sytt: Kahvipavut, Jauhettu kahvi Vesisilin tilavuus: 1,9 L Kahvinkeittimen tyyppi: Tysautomaattinen Sisnrakennettu jauhin: Kyll Kahvipapujen kapasiteetti: 280 g Johdon pituus: 1,1 m Kytketty kuormitus: 1450 W AC-syttjnnite: 230 V AC-sytttaajuus: 50 Hz Tuotteen leveys: 280 mm Tuotteen syvyys: 439 mm Tuotteen korkeus: 351 mm Paino: 9,8 kg Kahvin valmistaminen: Kyll C... (11)
   Jura E6 Platina Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   • 07610917150588
   • 4427905
   • 15058
   3
   good_buy
   769 EUR
  • DeLonghi Dedica Style EC 685.R Vapaasti seisova Espressokone Musta, Punainen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114290491.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467361.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065633.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065629.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dedica Style EC 685.R Vapaasti seisova Espressokone Musta, Punainen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen Dedica Style EC 685.R Vapaasti seisova Espressokone Musta, Punainen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen Dedica Style EC 685.R Vapaasti seisova Espressokone Musta, Punainen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen Modernisti muotoiltu De'Longhi "EC 685"-kahvikone on lyömätön kone niille, jotka haluavat samalla sekä korkeinta laatua että yksinkertaisuutta. Kahvikoneen kaikki toiminnot voi suorittaa vain kolmella painikkeella. Elektronisen ohjausjärjestelmän ansiosta voit asettaa juomiesi lämpötilan ja koon helposti. Tällä kahvikoneella voit valmistaa herkullista kahvia vain muutamassa sekunnissa. ENEMMÄN KAHVIJUOMIA! Kahvikone valmistaa espresson ja kahvin lisäksi myös Latte Macchiatoa, Caffe Lattea, Fl... (5)
   DeLonghi Dedica Style EC 685.R Vapaasti seisova Espressokone Musta, Punainen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   • 08004399331204
   • 0132106139
   • EC 685.R, 0132106139
   • EC 685.R
   • EC685R
   • 4326860
   • EC685.R
   5
   good_buy
   179 EUR
  • DeLonghi ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128004927.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124891519.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 2 kuppia Semiautomaattinen ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 2 kuppia Semiautomaattinen ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 2 kuppia Semiautomaattinen Valmista helposti kupillinen ihanaa kuumaa kahvia, joka on kuin baristan valmistamaa. DeLonghi ECP 31.21 -espressokoneessa on irrotettava vesisäiliö, jossa on mitta-asteikko, joten voit helposti täyttää laitteeseen lisää vettä ja jatkaa herkullisesta kahvista nauttimista. Koneessa ei ole sisäänrakennettua kahvimyllyä, joten käytä jauhettua kahvia. (5)
   DeLonghi ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • 08004399329348
   • ECP31.21
   • ECP 31.21
   • ECP 31.21, ECP31.21
   5
   good_buy
   103.9 EUR
  • Jura Z6 Vapaasti seisova Espressokone Alumiini, Musta 2,4 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111275557.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722967.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133121254.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95117285.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134644604.jpg
   Jura Jura Z6 Vapaasti seisova Espressokone Alumiini, Musta 2,4 L Täysautomaattinen Z6 Vapaasti seisova Espressokone Alumiini, Musta 2,4 L Täysautomaattinen Z6 Vapaasti seisova Espressokone Alumiini, Musta 2,4 L Täysautomaattinen Jura Z6 espressokone tarjoaa ainutlaatuiset aromit, optimaalisen uuttoajan. Valmista herkullisia kahvijuomia, kuten cafe latteja ammattilaisen tavoin kotoa käsin. (10)
   Jura Z6 Vapaasti seisova Espressokone Alumiini, Musta 2,4 L Täysautomaattinen
   • 07610917151639
   • 07610917152315
   • 4794801
   • 15163
   • 15231
   3
   good_buy
   1696.9 EUR
  • Miele CM6150OB MUSTA KAHVIKESKUS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118377126.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506634.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506636.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506633.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105609784.jpg
   Miele Miele CM6150OB MUSTA KAHVIKESKUS CM6150OB MUSTA KAHVIKESKUS CM6150OB MUSTA KAHVIKESKUS CappuccinatoreMinimaalista vaivannäköä: kuumaa maitoa tai pehmeää maitovaahtoa suoraan kuppiin, lasiin tai kannuun.AromaticSystem-järjestelmäEnemmän makua. Miele-kahvikeskusten kahvinvalmistuskammio laajenee, kun siihen virtaa vettä. Laajeneminen mahdollistaa jauhetun kahvin ja veden erityisen tehokkaan sekoittumisen, jolloin kahvin aromi vahvistuu entisestään. Voit jo alkaa iloita upean aromaattisesta kahvista.Kartionmuotoinen jauhatusmyllyParhaan kahviaromin takaamiseksi Miele käyttää kahvi... (6)
   Miele CM6150OB MUSTA KAHVIKESKUS
   • 04002515769003
   • 04002515768914
   • CM6150BLACK
   • 3752789
   • CM 6150
   4
   good_buy
   1098.9 EUR
  • DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111272832.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118656055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666791.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133727397.jpg
   DeLonghi DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS 4,3 TUUMAN NÄYTTÖUusi 4,3 tuuman värillinen kosketusnäytön tekee kahvikoneen käyttämisestä helppoa ja sujuvaa. Selkeän näytön avulla voit valmistaa kaikkia suosikkijuomiasi, säätää ja tallentaa reseptejä oman makusi mukaan ja luoda jopa 6 yksilöllistä profiilia. Kaikki tämä onnistuu helposti kosketusnäytön avulla.YKSILÖLLISTÄKÄÄ RESEPTINNEKosketusnäytön avulla voit mukauttaa kaikkia juomia espressosta latte macchiatoon makusi mukaan. PrimaDonna Eliten ansiosta voit nauttia suosikkijuomasi juu... (3)
   DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS
   • 08004399331013
   • 3389873
   • 132219005, ECAM650.85.MS
   • ECAM650.75.MS
   6
   good_buy
   1349 EUR
  • Smeg ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111281936.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131337253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80723764.jpg
   Smeg Smeg ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen Espressokone on saanut inspiraationsa italialaisten rakkaudesta kahviin. Smegin espressokone on retrotyylinen kuten muutkin kodinkoneet Smegin valikoimassa, joten voit valita juuri oman lempivärin ja koota varusteet keittiöön samassa tyylissä. Tällä kahvikoneella saat niin espresson, cappuccinon, laten kuin latte macchiaton aamupalapöytään. Toiminnot: Käyttäjäystävällinen kontrollipaneeli. Voit tehdä yhden tai kaksi kuppia kahvia. Höyrytystoiminto maidon vaahdottamiseen. Säädettävä Cappuccino... (3)
   Smeg ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • 08017709230029
   • 07439630716792
   • ECF01CREU
   6
   good_buy
   deal
   290.0000 EUR
  • Jura A1 Piano Black Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111280302.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723048.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723050.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723049.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118629162.jpg
   Jura Jura A1 Piano Black Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen A1 Piano Black Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen A1 Piano Black Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen Tyyppi: Vapaasti seisova Tuotetyyppi: Espressokone Tuotteen vri: Musta Vesisuihkujen mr: 1 Sisnrakennettu nytt: Kyll Kahvinsuodatin: Kyll Teho: 1450 W AC-syttjnnite: 230 V AC-sytttaajuus: 50 Hz Automaattinen virrankatkaisu: Kyll Energianssttila: Kyll Energialuokka: A Vesisilin tilavuus: 1,1 L Kahvin sytt: Kahvipavut, Jauhettu kahvi Kahvin valmistaminen: Kyll Ristretton valmistaminen: Kyll Espresson valmistus: Kyll Maidon kuumennus: Ei Teen valmistus: Ei Kaakaon valmistus: Ei Kaakaon tekeminen... (5)
   Jura A1 Piano Black Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen
   • 07610917151332
   • 4434277
   • 15133
   4
   542.1 EUR
  • DeLonghi BCO 421.S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Yhdistelmäkahvinkeitin 1L 10kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113089030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497964.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134469884.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134643138.jpg
   DeLonghi DeLonghi BCO 421.S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Yhdistelmäkahvinkeitin 1L 10kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin BCO 421.S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Yhdistelmäkahvinkeitin 1L 10kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin BCO 421.S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Yhdistelmäkahvinkeitin 1L 10kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin DeLonghi BCO421.S on kätevä yhdistelmäkeitin, jolla valmistat yhdellä ja samalla laitteella niin espressot, cappuccinot kuin suodatinkahvinkin. (13)
   DeLonghi BCO 421.S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Yhdistelmäkahvinkeitin 1L 10kuppia Musta, Hopea kahvinkeitin
   • 08004399332423
   • BCO 421.S
   • BCO421
   • 6113175
   2
   245.9 EUR
  • Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217926.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131148356.jpg
   Dolce Gusto Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa) Dolce Gusto MiniMe on kompakti automaattinen kapselikeitin, jolla valmistat herkullisia kuumia ja kylmiä juomia. (7)
   Dolce Gusto MiniMe kapselikeitin (musta/harmaa)
   • 08004399332959
   3
   71.85 EUR
  • Smeg Espressokone ECF01PGEU Vihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142268464.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134518667.jpg
   Smeg Smeg Espressokone ECF01PGEU Vihreä Espressokone ECF01PGEU Vihreä Espressokone ECF01PGEU Vihreä Tämä ihastuttava vihreä espressokone on saanut inspiraationsa italialaisten rakkaudesta kahviin. Smegsin espressokoneessa on sama 50-luvun teema kuin muissakin Smegsin tuotteissa, joten voit helposti yhdistellä suosikkisi elegantiksi kokoelmaksi keittiöösi. Tämä uusi espressokone tarjoaa sinulle unohtumattoman kahvinautinnon. Pidit sitten espressosta, cappuccinosta, latesta tai latte macchiatosta, kone valmistaa sinulle täydellisen juoman kotisi viihtyisässä keittiössä. Toiminnot: Käyttäjäyst... (7)
   Smeg Espressokone ECF01PGEU Vihreä
   • 08017709266851
   3
   300.1 EUR
  2 16
  • info@vertaa.fi