x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kahvikoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Diilit Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
  Kahvikoneet 7.1 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111267767.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142229258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440309.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen Kompakti kahvikone, jolla voi valmistaa kahvia joko kahvipavuista ta jauhetusta kahvista. Kone valmistaa samanaikaisesti yhden tai kaksi kupillista espressoa/mustaa kahvia. Kahvin määrää ja väkevyyttä voi säätää käyttöjärjestelmästä. Perinteisen maitovaahdottimen avulla valmistat helposti täyteläistä maitovaahto cappuccinoon tai lattemacchiatoon. Symboleilla varustettu näyttö helpottaa kahvikoneen käyttöä. Tilaa ja nauti joka kerta vastajauhetun kahvin ihanteellisesta mausta!IHANAN HYVÄNMAKUI... (75)
   DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen
   • 08004399325050
   • ECAM22.110.B
   • ECAM22110B
   • 1730222
   • ECAM 22.110 B
   • ECAM 22.110B
   • 0132213027
   • ECAM 22.110BL
   • ECAM22110B, K005-99F, ECAM 22.110.B, ECAM 22.110B, ECAM22.110.B, ECAM 22110B, 0132213027, ECAM22.110B, ECAM 20.110.B
   • ECAM 22.110.B
   • ECAM22.110B, 0132213027
   • 0132.213027
   • ECAM22.110B
   • 240435
   4
   good_buy
   289.00 EUR
  • DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111286360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467370.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467372.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen Kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, metalli (22)
   DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • EC 685.M
   • EC685.M
   • EC 685.M, 0132106138, EC685.S/M
   8
   good_buy
   170.00 EUR
  • Smeg ECF01RDEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111281988.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80723766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95269595.jpg
   Smeg Smeg ECF01RDEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen ECF01RDEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen ECF01RDEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen Espressokone on saanut inspiraationsa italialaisten rakkaudesta kahviin. Smegin espressokone on retrotyylinen kuten muutkin kodinkoneet Smegin valikoimassa, joten voit valita juuri oman lempivärin ja koota varusteet keittiöön samassa tyylissä. Tällä kahvikoneella saat niin espresson, cappuccinon, laten kuin latte macchiaton aamupalapöytään. Toiminnot: Käyttäjäystävällinen kontrollipaneeli. Voit tehdä yhden tai kaksi kuppia kahvia. Höyrytystoiminto maidon vaahdottamiseen. Säädettävä Cappuccino... (15)
   Smeg ECF01RDEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen
   • 08017709229870
   • ECF01RDEU
   6
   good_buy
   289.00 EUR
  • DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111275175.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065560.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723006.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen De Longhi Dinamica kahvikoneella valmistat herkulliset maitokahvit ja espressot käden käänteessä. Bean-to-Cup -toiminnon ansiosta kahvisi on aina tuoretta ja maistuvaa. (15)
   DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen
   • 08004399331150
   • 0132220020
   • ECAM350.35W
   • 350.35.W
   • ECAM 350.35.W
   • 4003224
   • ECAM350.35.W
   • ECAM 350.35W
   • ECAM35035W
   6
   good_buy
   459.00 EUR
  • DeLonghi ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128004927.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124891519.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen Valmista helposti kupillinen ihanaa kuumaa kahvia, joka on kuin baristan valmistamaa. DeLonghi ECP 31.21 -espressokoneessa on irrotettava vesisäiliö, jossa on mitta-asteikko, joten voit helposti täyttää laitteeseen lisää vettä ja jatkaa herkullisesta kahvista nauttimista. Koneessa ei ole sisäänrakennettua kahvimyllyä, joten käytä jauhettua kahvia. (18)
   DeLonghi ECP 31.21 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,1 L Puoliautomaattinen
   • 08004399329348
   • ECP31.21
   • ECP 31.21
   • ECP 31.21, 0132104157
   • ECP 31.21, ECP31.21
   5
   good_buy
   103.00 EUR
  • Philips 5000 series Automaattinen espressokeitin EP5333/10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125604861.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125633144.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136498302.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136498317.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136498287.jpg
   Philips Philips 5000 series Automaattinen espressokeitin EP5333/10 5000 series Automaattinen espressokeitin EP5333/10 5000 series Automaattinen espressokeitin EP5333/10 Philipsin automaattinen Series 5000 EP5333/10 espressokeitin valmistaa täydellistä kahvia suoraan tuoreista pavuista. Voit valmistaa kuutta eri kahvia (Espresso, Americano, Cappuccino, Latte Macchiato, Café au lait, Kahvi). Lisäksi voit säätää esimerkiksi kahvin voimakkuutta tai määrää oman makusi mukaan. EP5333/10 espressokeittimen LatteGo-vaahdotin tekee täydellistä maitovaahtoa erikoiskahveihin. (10)
   Philips 5000 series Automaattinen espressokeitin EP5333/10
   • 08710103859963
   • 08710103894179
   • EP5333/10
   7
   good_buy
   549.00 EUR
  • DeLonghi DOLCE GUSTO PICCOLO KAPSELIKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112116.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103112113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103804906.jpg
   DeLonghi DeLonghi DOLCE GUSTO PICCOLO KAPSELIKEITIN DOLCE GUSTO PICCOLO KAPSELIKEITIN DOLCE GUSTO PICCOLO KAPSELIKEITIN Exclusiivinen De'Longhin "Piccolini" design kahvinkeitin on täydellinen valinta niille, jotka pitävät herkullisista ja helposti valmistetuista kahvinjuomista. Määritä juomien koko niin kuumiissa kuin kylmissä juomissa haluamallasi tavalla - yksinkertaisesti käännät mekaanista vipua ja täytät kuppisi haluamasi kokoiseksi!AROMAATTINEN KAHVI PAKSULLA, KERMAISELLA VAAHDOLLAKorkea 15 bar:n paine takaa tasaisen veden ja paineen jakautumisen. Tämä tuottaa herkullisen, paksun vaahdon jokaiselle kahvi... (87)
   DeLonghi DOLCE GUSTO PICCOLO KAPSELIKEITIN
   • 08004399328600
   • PICCOLOWHITE
   • 0132180251
   • EDG 100.W
   • EDG 100.W, 132180556, 0132180251
   1
   good_buy
   most_sold
   29.00 EUR
  • Siemens EQ.6 plus TE653318RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,7 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111324198.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105418447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105418451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105418449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105418445.jpg
   Siemens Siemens EQ.6 plus TE653318RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,7 L Täysautomaattinen EQ.6 plus TE653318RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,7 L Täysautomaattinen EQ.6 plus TE653318RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,7 L Täysautomaattinen Nauti upeaa kahvia päivittäin Siemens-espressokoneella! Laite on täynnä mahtavia ominaisuuksia, kuten SensoFlow sekä OneTouch. SensoFlow-järjestelmä takaa täydellisen kupillisen kahvia ihanteellisen haudutuslämpötilan avulla ja OneTouch-tekniikka antaa sinun luoda suosikkijuomasi napin painalluksella! Kaikki laitteen reseptit on muokattavissa makusi mukaan.Saatavilla olevat juomat:AmericanoCafé au laitKerma kahviaCapuccinoEspressoVärjätty espressoTasaisen valkoinenKuuma maitoKuuma vesiMaustet... (16)
   Siemens EQ.6 plus TE653318RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1,7 L Täysautomaattinen
   • 04242003806401
   • TE653318RW
   • 5062536
   4
   good_buy
   799.00 EUR
  • Siemens CT636LES1 kahvinkeitin Sisäinen Espressokone Musta, Ruostumaton teräs 2,4 L 1 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142037531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25276654.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25276652.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25276651.jpg
   Siemens Siemens CT636LES1 kahvinkeitin Sisäinen Espressokone Musta, Ruostumaton teräs 2,4 L 1 kuppia Täysautomaattinen CT636LES1 kahvinkeitin Sisäinen Espressokone Musta, Ruostumaton teräs 2,4 L 1 kuppia Täysautomaattinen CT636LES1 kahvinkeitin Sisäinen Espressokone Musta, Ruostumaton teräs 2,4 L 1 kuppia Täysautomaattinen Kahvi- ja espressoautomaatti, kalusteisiin sijoitettava, 19 bar, automaattinen maitojärjestelmän höyrypuhdistus jokaisen juoman jälkeen, hiljainen keraaminen kahvimylly, ruostumaton teräs. (8)
   Siemens CT636LES1 kahvinkeitin Sisäinen Espressokone Musta, Ruostumaton teräs 2,4 L 1 kuppia Täysautomaattinen
   • 04242003645437
   • 3588591
   • CT636LES1
   6
   good_buy
   1349.00 EUR
  • DeLonghi BCO 420.1 kahvinkeitin Vapaasti seisova Yhdistelmäkahvinkeitin 1 L Puoliautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113089030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387675.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387672.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143387673.jpg
   DeLonghi DeLonghi BCO 420.1 kahvinkeitin Vapaasti seisova Yhdistelmäkahvinkeitin 1 L Puoliautomaattinen BCO 420.1 kahvinkeitin Vapaasti seisova Yhdistelmäkahvinkeitin 1 L Puoliautomaattinen BCO 420.1 kahvinkeitin Vapaasti seisova Yhdistelmäkahvinkeitin 1 L Puoliautomaattinen Kahvinkeitin kanssa suodatinkahvin ja cappucinon keitin, 15 bar, 10 kuppia, hopea/musta (24)
   DeLonghi BCO 420.1 kahvinkeitin Vapaasti seisova Yhdistelmäkahvinkeitin 1 L Puoliautomaattinen
   • 08004399332423
   • BCO 421.S
   • BCO421
   • BCO 420.1
   • BC0421.S, BCO421
   • 6113175
   3
   good_buy
   224.00 EUR
  • DeLonghi DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111275924.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065538.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065535.jpg
   DeLonghi DeLonghi DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen KOSKETUSPANEELIIntuitiivinen ohjauspaneeli selkeällä LCD-näytöllä ja kosketuspainikkeilla, jotta käyttö olisi helppoa ja nopeaa.LAAJA VALIKOIMA KAHVIJUOMIAKlassisten kahvijuomien pikapainikkeiden lisäksi (espresso, musta kahvi, cappuccino ja latte macchiato) Dinamicasta löytyy myös MY-toiminto, jonka avulla pystyt mukauttamaan kaikkien juomien vahvuutta ja kahvin/maidon määrää. Näin voit nauttia aina juuri sinun makuusi valmistetusta kahvista!"LATTECREMA"-JÄRJESTELMÄJuuri sopivan lämpöinen tä... (11)
   DeLonghi DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen
   • 08004399331167
   • ECAM 350.55.B, 0132215297
   • ECAM 350.55.B
   • 3684149
   • ECAM 350.55.B, ECAM350.55.B Dinamica
   • 0132215297
   • ECAM350.55.B
   • ECAM35055B
   5
   good_buy
   599.00 EUR
  • DeLonghi ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24389278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101102764.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105303136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113988643.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen DeLonghi ECAM 22.360 espresso -kahvikone valmistaa yhdellä napinpainalluksella cappuccinoa, lattemacchiatoa, espressoa ja mustaa kahvia sekä kuumaa maitoa kaakaon varten. Voit säätää kahvin makua, määrää ja lämpötilaa makusi mukaan. Kaksirivinen näyttö ja selkeästi sijoitetut juomien valintanapit tekevät kahvikoneen käytöstä helppoa ja nopeaa. Helppoa ja nautinnollista kokeile itse!MAITOKAHVIT YHDELLÄ NAPINPAINALLUKSELLAECAM 22.360 -kahvikoneessa on patentoitu automaattinen maidonvaahdotusjä... (13)
   DeLonghi ECAM 22.360.B Vapaasti seisova Espressokone 1,8 L Täysautomaattinen
   • 08004399325951
   • ECAM 22.360 B
   • ECAM 22.360.B, 0132.215149
   • ECAM22.360.B
   • 0132.215149
   • ECAM22.360B
   4
   good_buy
   449.00 EUR
  • Smeg ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111281891.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102211077.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71134337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80723763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95269592.jpg
   Smeg Smeg ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen Espressokone on saanut inspiraationsa italialaisten rakkaudesta kahviin. Smegin espressokone on retrotyylinen kuten muutkin kodinkoneet Smegin valikoimassa, joten voit valita juuri oman lempivärin ja koota varusteet keittiöön samassa tyylissä. Tällä kahvikoneella saat niin espresson, cappuccinon, laten kuin latte macchiaton aamupalapöytään. Toiminnot: Käyttäjäystävällinen kontrollipaneeli. Voit tehdä yhden tai kaksi kuppia kahvia. Höyrytystoiminto maidon vaahdottamiseen. Säädettävä Cappuccino... (10)
   Smeg ECF01BLEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 1 L Puoliautomaattinen
   • 08017709229924
   • 07439630716778
   • ECF01BLEU
   5
   good_buy
   deal
   290.00 EUR
  • DeLonghi Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111273003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100885231.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131107673.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132012176.jpg
   DeLonghi DeLonghi Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen Nyt voit helposti nauttia sellaista kahvia kuin haluat. Automaattisessa espressokeittimessä on uusi ohjauspaneeli, jota on helppo ymmärtää. Yksinkertaisesti nappia painamalla voit valmistaa haluamaasi kahvia. Näytössä on selittäviä symboleja, joista voit helposti nähdä, jos säiliö on tyhjä, purusäiliö täynnä ja puhdista kone. Kone ilmoittaa, kun se tarvitsee kalkinpoistoa. (5)
   DeLonghi Dinamica Ecam 350.15.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 14 kuppia Täysautomaattinen
   • 08004399331143
   • 0132221000
   • ECAM35015B
   • ECAM350.15.B, 350.15.B
   • ECAM350.15.B
   • 3683989
   7
   good_buy
   399.00 EUR
  • Nespresso Essenza Mini kahvikone C30 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142389999.jpg
   Nespresso Nespresso Essenza Mini kahvikone C30 (musta) Essenza Mini kahvikone C30 (musta) Essenza Mini kahvikone C30 (musta) Nespresson pienikokoisin kahvikone on syntynyt yhdistämällä ammattitaitoa ja modernia muotoilua laadusta tinkimättä. Essenza Mini -kahvikoneella valmistat espresson ja lungon napin painalluksella. Valitse kahdesta eri designista ja kolmesta eri värivaihtoehdosta, jotka sopivat sinun tyyliisi ja sisustukseesi. Essenza Mini -kahvikoneessa yhdistyvät helppokäyttöisyys, minimalistinen kauneus ja edistyksellinen Nespresso-laatu, jonka ansiosta jokainen kahvikupillinen on täydellinen.Optimaalien k... (16)
   Nespresso Essenza Mini kahvikone C30 (musta)
   • 07630047608858
   3
   good_buy
   73.00 EUR
  • Melitta 20812 CAFFEO SOLO & PERFEC MILK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100749265.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/94245486.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126162854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/81292355.jpg
   Melitta Melitta 20812 CAFFEO SOLO & PERFEC MILK 20812 CAFFEO SOLO & PERFEC MILK 20812 CAFFEO SOLO & PERFEC MILK Täysin automaattisella Melitta Caffeo Solo -kahvikoneella valmistat tuoretta, aromikasta kahvia helposti. (4)
   Melitta 20812 CAFFEO SOLO & PERFEC MILK
   • 04006508208128
   • 6679163
   • E957-101, 6679163, 20812.8, E 957-101
   • MEL20812
   • E 957-101
   • 4001501
   • E957-101
   7
   good_buy
   379.00 EUR
  • DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111272832.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118656055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666791.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133727397.jpg
   DeLonghi DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS 4,3 TUUMAN NÄYTTÖUusi 4,3 tuuman värillinen kosketusnäytön tekee kahvikoneen käyttämisestä helppoa ja sujuvaa. Selkeän näytön avulla voit valmistaa kaikkia suosikkijuomiasi, säätää ja tallentaa reseptejä oman makusi mukaan ja luoda jopa 6 yksilöllistä profiilia. Kaikki tämä onnistuu helposti kosketusnäytön avulla.YKSILÖLLISTÄKÄÄ RESEPTINNEKosketusnäytön avulla voit mukauttaa kaikkia juomia espressosta latte macchiatoon makusi mukaan. PrimaDonna Eliten ansiosta voit nauttia suosikkijuomasi juu... (4)
   DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikone ECAM65075MS
   • 08004399331013
   • 3389873
   • 132219005, ECAM650.85.MS
   • ECAM650.75.MS
   6
   1349.00 EUR
  • Melitta Caffeo Passione OT Vapaasti seisova Espressokone 1,2 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112649338.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065494.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124732383.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135327275.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48073578.jpg
   Melitta Melitta Caffeo Passione OT Vapaasti seisova Espressokone 1,2 L Täysautomaattinen Caffeo Passione OT Vapaasti seisova Espressokone 1,2 L Täysautomaattinen Caffeo Passione OT Vapaasti seisova Espressokone 1,2 L Täysautomaattinen Caffeo Passione - Espressoa rakkaudella Kahvi on paljon enemmän kuin kuuma juoma. Caffeo Passione One Touch on automaattinen espressokeitin, johon on ohjelmoitu valmiiksi kaikki suosituimmat kahvijuomat! Laite on hyvin hellä näin kahvipapujen aromi ja maku siirtyvät täydellisesti jokaiseen kupilliseen. Tyylikkään keittimen materiaaleina on käytetty kromia ja ruostumatonta terästä. Valmista perinteinen kuppi kahvia tai erikoiskahveja kuten caffè macchiato tai caffè latte. Esiohjelmoidut kahvi... (4)
   Melitta Caffeo Passione OT Vapaasti seisova Espressokone 1,2 L Täysautomaattinen
   • 04006508215478
   • 04006508215485
   • 21548.5, 6758086
   • MEL21548
   • 6758086
   • 6758087
   • 21547.8, 6758087
   • 4323638
   6
   good_buy
   579.00 EUR
  • Melitta CAFFEO SOLO Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,2 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112166639.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142275457.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105515543.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133121166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143405398.jpg
   Melitta Melitta CAFFEO SOLO Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,2 L Täysautomaattinen CAFFEO SOLO Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,2 L Täysautomaattinen CAFFEO SOLO Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,2 L Täysautomaattinen Yksi markkinoiden pienimmistä täysautomaattisista kahvikoneista. Parhaat aromit saat kun käytät vastajauhettuja kahvipapuja. Täydelliset aromit huuhtelee pavut ennen keittämstä. Säädä kahvin vahvuutta ja lämpötilaa helposti. (6)
   Melitta CAFFEO SOLO Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,2 L Täysautomaattinen
   • 04006508194346
   • 6553104
   • 230487
   • E950-101, 6553104, 4006508194346
   • 4001499
   5
   good_buy
   289.00 EUR
  • DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111272880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102192104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117666165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906733.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136541307.jpg
   DeLonghi DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs DeLonghi PrimaDonna Elite kahvikoneessa on Bluetooth-yhteys ja älykkäät ominaisuudet. Nauti kupillinen herkullista kahvia juuri silloin kun se sinulle sopii. (6)
   DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 2L Musta, Ruostumaton teräs
   • 08004399331006
   • ECAM650.55MS, 132217026
   • 132217026
   • 4091567
   • ECAM650.55MS
   5
   good_buy
   1252.99 EUR
  • Siemens TI903209RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 2,3 L Täysautomaattinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111269151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47076407.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47076406.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47076405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137776826.jpg
   Siemens Siemens TI903209RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 2,3 L Täysautomaattinen TI903209RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 2,3 L Täysautomaattinen TI903209RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 2,3 L Täysautomaattinen Siemens EQ.9 on Siemensin kehittynein kahvilaitesarja, jossa todella monipuoliset toiminnot. (6)
   Siemens TI903209RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone 2,3 L Täysautomaattinen
   • 04242003685570
   • 2432165
   • TI903209RW
   5
   good_buy
   1029.00 EUR
  • Nespresso Lattissima One kahvikone F111WHITE (valk.)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141217894.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131120355.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101290473.jpg
   Nespresso Nespresso Lattissima One kahvikone F111WHITE (valk.) Lattissima One kahvikone F111WHITE (valk.) Lattissima One kahvikone F111WHITE (valk.) Espresso, Lungo ja maitokahvit helposti yhdellä napin painalluksella.Maitosäiliö valmistaa maitovaahtoa yhden Cappuccinon tai Latte Macchiaton verran kerrallaanMaitosäiliö ja kaikki sen osat ovat konepestäviäKalkinpoiston merkkivalo (7)
   Nespresso Lattissima One kahvikone F111WHITE (valk.)
   • 07630039646257
   4
   203.00 EUR
  • Severin KA 5978 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 0,22 L 4 kuppia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30264702.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127905968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/94245548.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/94245551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/94245550.jpg
   Severin Severin KA 5978 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 0,22 L 4 kuppia KA 5978 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 0,22 L 4 kuppia KA 5978 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 0,22 L 4 kuppia Espressokone niille, jotka haluavat valmistaa useamman kupin kerralla. Severinin espressokeittimellä voit valmistaa samanaikaisesti jopa 4 espressokupillista. Lämmitettyä ja vaahdotettua maitoa haluaville koneessa on myös tehokas höyrysuutin, jolla maidon vaahdottaminen on lasten leikkiä. Koneessa on nyt automaattinen sulkutoiminto ja 220 millilitran vesisäiliö. Lisäksi siihen kuuluu puhdistuksen helpottava irrotettava tippa-astia sekä tarjoilukannu ja suodatinpidike. (10)
   Severin KA 5978 kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Musta 0,22 L 4 kuppia
   • 04008146018831
   • 04056256703741
   • KA 5978
   • 4002317
   3
   51.14 EUR
  • Nespresso Creatista Plus kahvikone J520EU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131389892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133430374.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87984547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135499916.jpg
   Nespresso Nespresso Creatista Plus kahvikone J520EU Creatista Plus kahvikone J520EU Creatista Plus kahvikone J520EU Vapauta sisäinen luovuutesi Uuden Nespresso Creatista Plus -kahvikoneen avulla nautit täydellisestä baristaelämyksestä kotonasi. Täysautomaattisen höyryputken avulla valmistat täydellisesti vaahdotettua ja juuri sen lämpöistä maitovaahtoa kuin haluat. Lopuksi voit loihtia kahvijuomaasi latte art -taidetta maitovaahdosta.Olemme luoneet sinulle unohtumattoman kahvielämyksen jota voit täydentää maidolla.Kahvikoneen selkeä näyttö opastaa sinua erilaisten kahvijuomien valmistuksessa ja voit person... (6)
   Nespresso Creatista Plus kahvikone J520EU
   • 07630039648916
   4
   383.00 EUR
  2 16
  • info@vertaa.fi