x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
   • Edullisimmat Edullisimmat kahvikoneet
  • Aeropress kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg?ts=1
   Aeropress Aeropress kahvinkeitin kahvinkeitin kahvinkeitin Kahviharrastajien suosima kahvilaite jolla valmistat kupillisen erinomaista kahvia. (49)
   8.25 (1)
   Aeropress kahvinkeitin
   Halpa, ekologinen, tekee erinomaisen hyvää kahvia
   Käsikäyttöinen, ei edes sähköä tarvita, laita laatukahvit vaikka leirinuotiolla. Muovista, mutta laadukkaasta elintarvikemuovista. Edullinen ostos.
   10.0
   0 10
   • Hinta
   • Laadukas kahvi
   • Ekologinen
   • Tekee kahvit/espressot 1-2:lle
  Kahvikoneet 8.485784313725489 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi EC685M DEDICA ESPRESSOKEITIN TERÄS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568829.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103141974.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140702782.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223572971.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115180224.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi EC685M DEDICA ESPRESSOKEITIN TERÄS EC685M DEDICA ESPRESSOKEITIN TERÄS EC685M DEDICA ESPRESSOKEITIN TERÄS Erittäin kapea (15 cm) ja tyylikäs metallirunkoinen Delonghi Dedica espressokeitin on täynnä ominaisuuksia. (37)
   DeLonghi EC685M DEDICA ESPRESSOKEITIN TERÄS
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • EC 685.M
   • EC685.M
   7
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Aeropress kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg?ts=1
   Aeropress Aeropress kahvinkeitin kahvinkeitin kahvinkeitin Kahviharrastajien suosima kahvilaite jolla valmistat kupillisen erinomaista kahvia. (49)
   8.25 (1)
   Aeropress kahvinkeitin
   • 00085276000800
   5
   good_buy
   32.80 EUR
  • DeLonghi Dolce Gusto Mini Me Sas Edg155 Capsules Coffee Maker Musta,Harmaa One Size / EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221974888.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131148356.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163489010.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208595637.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181466034.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Dolce Gusto Mini Me Sas Edg155 Capsules Coffee Maker Musta,Harmaa One Size / EU Plug Dolce Gusto Mini Me Sas Edg155 Capsules Coffee Maker Musta,Harmaa One Size / EU Plug Dolce Gusto Mini Me Sas Edg155 Capsules Coffee Maker Musta,Harmaa One Size / EU Plug Kompakti Dolce Gusto Mini Me -kapselikeitin, jolla valmistat lempijuomasi helposti. Kapselivalikoima on monipuolinen ja siihen kuuluu erilaisten kahvien ja maitokahvien lisäksi myös kaakaota ja teetä. Laitetta on helppo ohjata vivusta, josta voit säätää helposti veden määrän ja haluatko kuumaa vai kylmää juomaa. Juomien tekeminen on vaivatonta sillä 0,8 L vesisäiliöllä valmistat useamman juoman kerralla, ja laite on käyttövalmis vain 30 sekunnissa. (74)
   DeLonghi Dolce Gusto Mini Me Sas Edg155 Capsules Coffee Maker Musta,Harmaa One Size / EU Plug
   • 08004399332959
   • 0132180656
   3
   good_buy
   most_sold
   43.90 EUR
  • Philips Kahvikone Philips "Series 2200 EP2230/10"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225133536.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146609432.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169651324.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233411267.jpg?ts=1
   Philips Philips Kahvikone Philips "Series 2200 EP2230/10" Kahvikone Philips "Series 2200 EP2230/10" Kahvikone Philips "Series 2200 EP2230/10" Täysiautomaattinen kahvikone Philips "Series 2200" valmistaa 3 suosituinta kahvijuomaa vastajauhetuista pavuista sormenpäilläsi. Maitopohjaisten juomien rakastajille on miellyttävänä yllätyksenä maitojärjestelmä "LatteGo", mikä vaahdottaa maidon täydellisesti ja on erityisen helposti puhdistettava. Kahvikonetta on helppo ohjata ja huoltaa.3 KAHVIJUOMAAJuuri sormenpäilläsi: espresso, musta kahvi ja cappuccino. Teen rakastajille - kuuman teen funktio.LATTEGO - AINUTLAATUINEN AUTOMAATTINEN MAITO... (35)
   Philips Kahvikone Philips "Series 2200 EP2230/10"
   • 08710103886037
   • 08710103886044
   • 8710103886037
   • EP2230/10
   5
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • DeLonghi Dolce Gusto Infinissima Sas Edg160 A Capsules Coffee Maker Musta One Size / EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218902305.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230023910.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212593023.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155286937.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226368482.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Dolce Gusto Infinissima Sas Edg160 A Capsules Coffee Maker Musta One Size / EU Plug Dolce Gusto Infinissima Sas Edg160 A Capsules Coffee Maker Musta One Size / EU Plug Dolce Gusto Infinissima Sas Edg160 A Capsules Coffee Maker Musta One Size / EU Plug Nescafé Dolce Gusto Inissima EDG160A kapselikahvikone keittää erinomaisia kylmiä ja kuumia juomia, joiden taso vastaa ammattilaisbaristan valmistamia juomia. Kahvinautinto on aina mukava ja yksilöity jopa 15 baarin paineen ansiosta. Laitteessa on 1,2 litran vesisäiliö, joka on helppo irrottaa ja asettaa takaisin paikoilleen. Tyylikäs muotoilu Inissima-kapselikoneen uniikki muotoilu tekee siitä keittiön katseenvangitsijan. Inissima on paitsi upea visuaalisesti, myös huippuluokkaa toimivuudelta... (42)
   DeLonghi Dolce Gusto Infinissima Sas Edg160 A Capsules Coffee Maker Musta One Size / EU Plug
   • 08004399334021
   • 0132180832
   4
   good_buy
   deal
   69.00 EUR
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171997670.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210620386.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN Delonghi Magnifica kahviautomaatilla kahvin yksilöinti on helppoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suurempi kahvi; kokeile vahvaa tai miedompaa makua; nauti kuumana tai lämpimänä. Uusi Thermoblock antaa espressolle optimaalisen lämpötilan. Laitteessa on höyrysuutin eli maidonvaahdotin, jonka avulla voi helposti valmistaa suosituimmat kahvijuomat espressosta cappuccinoon ja caffe latteen. Maitokahvijuomat ovat espressopohjaisia, vain maidon määrä ja vaahdon koostumus vaihtelee halutusta juomast (31)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • 08004399327979
   • 0132213093
   5
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • Sage Espressokone Sage "The Barista Express SES875"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209100038.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213183707.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161415374.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203126277.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169316070.jpg?ts=1
   Sage Sage Espressokone Sage "The Barista Express SES875" Espressokone Sage "The Barista Express SES875" Espressokone Sage "The Barista Express SES875" Sage the Barista Express espressokeittimellä voit jauhaa kahvipavut juuri ennen espresson uuttoa. Integroitu kahvimylly annostelee tarkasti oikean määrän kahvia. (31)
   Sage Espressokone Sage "The Barista Express SES875"
   • 09312432030144
   • 000000000000263877
   • 9312432030144
   • SES875BSS2EEU1A
   • BES875BSS
   • 6280341
   5
   good_buy
   509.00 EUR
  • Dolce Gusto EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218061576.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209331941.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166568941.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157560439.jpg?ts=1
   Dolce Gusto Dolce Gusto EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisella DeLonghi Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen va... (38)
   Dolce Gusto EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA
   • 08004399334533
   • 0132180847
   4
   good_buy
   deal
   119.00 EUR
  • Melitta Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220196246.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220196245.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220196247.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166265809.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167739721.jpg?ts=1
   Melitta Melitta Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“ Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“ Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“ Automaattinen kahvinkeitin, jossa cappucinatore, erittäin hiljainen kahvimylly, säädettävä kahvin voimakkuus, aromin uuttamisjärjestelmä (A.E.S.), 5 jauhatusasetusta, LED-symbolinäyttö, papusäiliö 250 g, irrotettava vesisäiliö 1,5 litraa, huoltopainike, titaani.Puhdasta kahvin suorituskykyä. Nimensä mukaisesti Melitta® Avanza® on uusi täysautomaattinen kahvinkeittimemme, joka keskittyy täydellisten kahvijuomien valmistukseen. Vain 200 mm leveydellään se on yksi maailman pienimmistä täysautoma... (57)
   Melitta Kahvikone Melitta „F27/0-100 Avanza“
   • 04006508222100
   • 6870263
   • 022210
   • 6767843
   • 4006508222100
   3
   good_buy
   499.00 EUR
  • DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624013.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223616050.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150520054.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152138678.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147262134.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS Täysautomaattinen DeLonghi Primadonna Elite Experience ECAM650.85.MS kahvikone valmistaa laajan valikoiman erikoiskahvireseptejä, vain yhdellä hipaisulla. Luo oma profiili jopa kuudelle eri käyttäjälle. Interaktiivinen 4,3 TFT hipaisunäyttö. (28)
   DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.85.MS
   • 08004399331648
   • 0132219009
   • 132219009
   5
   good_buy
   deal
   1599.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065652.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065651.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065656.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M Klassisella designilla täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M" jauhaa pavut erikseen joka kerta ja valmistaa jopa 13 kahvijuomaa yhdellä napinhipaisulla. Käytä My Menu ominaisuutta luodaksesi ja tallentaaksesi oma erillinen valikko kaikille tykkäämillesi juomille. LCD näytön, kosketuskuvioiden ja älysovelluksella ohjauksen ansiosta on kahvikoneen käyttö puhdasta nautintoa. Helppo huolto antaa sinun nauttia kahvista nopeasti ja helposti. 13 KAHVIJUOMAA YHDELLÄ KO... (27)
   DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • 08004399331679
   • ECAM510.55.M
   • 4169337
   • ECAM510.55M
   • ECAM51055M
   • ECAM 510.55.M
   • 0132215311
   5
   good_buy
   deal
   899.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634933.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634955.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634956.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928633.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168634954.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" JURA S8 - kompakti kahvikone, jossa on JURA Premium -segmentin kahvikoneiden ominaisuuksia. Valitse jopa 15 reseptistä erittäin leveän, värikkään, kosketusherkän näytön kautta. Uusimmat tekniikat takaavat juomien täydellisen maun (ikään kuin ne olisi valmistettu parhaalta baristalta!). Lisäksi kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä.15 ERIKOISOMINAISUUTTA YHDELLÄ KOSKETUKSELLAKahvikone valmistaa 15 erilaista juomaa yhdellä kosketuksella. Valitse laaja valikoima mustia kahveja: ... (25)
   Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • 07610917153824
   • 7610917153824
   • 15382
   • 7223089
   5
   good_buy
   1394.90 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201522542.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806053.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164104075.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Uusittu Jura E6 (EB) kahviautomaatti Piano White (15378) on helppokäyttöinen ja nyt entistäkin tehokkaampi Professional Aroma Grinder -kahvimyllyn ansiosta. Kotikäyttöön tai pieneen toimistoon. (25)
   Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • 07610917153787
   • 7610917153787
   • 6959649
   • 15378
   5
   good_buy
   903.90 EUR
  • Jura Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453725.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170927877.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453727.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183676902.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020) Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020) Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020) Jura E8 (EB) Dark Inox kahviautomaatti (15364) kaikkein menestyneimmän E8-kahvikonemallin uusimman sukupolven muotoilu on uudistettu ja tarjolla on koko joukko etuja, jotka ovat aiemmin löytyneet ainoastaan premium-luokasta. (28)
   Jura Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020)
   • 07610917153640
   • 7223319
   • 15364
   • 7610917153640
   4
   good_buy
   1194.90 EUR
  • Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013781.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924695.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013782.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013780.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White" Kahvikone Jura "E8 Piano White" Kahvikone Jura "E8 Piano White" Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (28)
   Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White"
   • 07610917153534
   • 7223321
   • 15353
   4
   good_buy
   1003.90 EUR
  • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151001895.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158415437.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158313183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158313182.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158415433.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti Täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "ECAM 250.23" jauhaa kahvisi tuoreista kahvipavuista ja valmistaa espressoa, kahvia ja erityistä hitaasti valmistettua pitkää mustaa kahvia yhdellä kosketuksella. Höyrysuuttimella pystyt vaahdottamaan maidon tai höyryttää kuumaa maitoa maitopohjaisille juomille. Yksinkertaisen käytön ja ylläpidon ansiosta voit nauttia kahvista nopeasti ja helposti.ESPRESSO, KAHVI JA ERITYINEN PITKÄ RESEPTI KOSKETUKSEN PÄÄSSÄTee espressoa tai pitkää kahvia (1 tai 2 annosta... (27)
   DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti
   • 08004399334120
   • 8004399334120
   • 132213166
   4
   good_buy
   399.00 EUR
  • Philips Ep2224 Drip Coffee Maker Musta One Size / EU Plug
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221973984.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220091557.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154181212.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219091925.jpg?ts=1
   Philips Philips Ep2224 Drip Coffee Maker Musta One Size / EU Plug Ep2224 Drip Coffee Maker Musta One Size / EU Plug Ep2224 Drip Coffee Maker Musta One Size / EU Plug Nauti tuoreista pavuista syntyvää herkullista aromia ja makua Philips älykkään uuttojärjestelmän ansiosta. Perinteisellä maidonvaahdottimella pystyt helposti valmistamaan maitovaahtoa lempijuomillesi.ESPRESSO JA KAHVI VASTAJAUHETUISTA PAVUISTASinun täytyy vain painaa nappia ja kahvikone aloittaa papujen jauhaamisen ja aromaattisen espresson ja mustan kahvin valmistuksen. Vastajauhetuista kahvipavuista kahvi on paljon aromaattisempaa ja paremman makuista.PERINTEINEN MAIDONVAAHDOTIN MAUKASTA MA... (27)
   Philips Ep2224 Drip Coffee Maker Musta One Size / EU Plug
   • 08710103894735
   • 08710103894742
   • EP2224/10
   4
   good_buy
   deal
   399.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149918234.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146750.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146747.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143702796.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140712604.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black" Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black" Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black" Jura "Ena 8" on erittäin tyylikäs ja kompakti automaattinen kahvikone kotiin. Kahvikone valmistaa 10 erikoisuutta: perinteisestä espressosta ja cappuccinosta flat whiteen ja latte macchiatoon.10 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLAKahvinkeitin valmistaa 10 erilaista juomaa yhdellä painalluksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, espresso doppio ja musta kahvi tai maitopohjaisista kahvijuomia: espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato ja flat white. Voit valmi... (26)
   Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black"
   • 07610917152537
   • 00755745002580
   • 7610917152537
   • 5811510
   • 15253
   4
   good_buy
   deal
   1099.00 EUR
  • Sage Kahvikone Sage "the Barista Pro SES878BSS"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210703265.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155595525.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158408247.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158408248.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158298351.jpg?ts=1
   Sage Sage Kahvikone Sage "the Barista Pro SES878BSS" Kahvikone Sage "the Barista Pro SES878BSS" Kahvikone Sage "the Barista Pro SES878BSS" Tämän Sage-kahvikoneen avulla sinusta voi tulla todellinen kotibarista ja pääset nauttimaan kahvin täydellisestä mausta. Uusimpien integroitujen tekniikoiden ansiosta: laaja LCD-näyttö, innovatiivinen lämmitysjärjestelmä "Thermojet", digitaalinen lämpötilansäädin PID, ammattimainen portafilter ja höyrysuutin, valmistavat kahvin nopeasti, helposti ja ammattimaisesti.LCD-NÄYTTÖ HELPPOA HALLINTAA VARTENLeveällä LCD-näytöllä näet kaikki tarvitsemasi tiedot kahvin valmistamiseksi. Voit valita olem... (26)
   Sage Kahvikone Sage "the Barista Pro SES878BSS"
   • 09312432032834
   • SES 878 BSS
   • 6280705
   • 9312432032834
   • SES878BSS4EEU1
   4
   739.00 EUR
  • Miele CM 6360 MILKPERFECTION KAHVIKONE, VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962851.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212571630.jpg?ts=1
   Miele Miele CM 6360 MILKPERFECTION KAHVIKONE, VALKOINEN CM 6360 MILKPERFECTION KAHVIKONE, VALKOINEN CM 6360 MILKPERFECTION KAHVIKONE, VALKOINEN Yhden maailman tunnetuiman kotilaitteiden valmistajan valmistama kahvikone Miele "CM 6360 MilkPerfection" on luotu niille, jotka haluavat valita laajasta juomien valikoimasta. Tämä malli pystyy valmistamaan monia juomia: perinteisestä espressosta tai cappuccinosta tyylikkääseen flat white tai espresso macchiato juomiin saakka. Sen lisäksi se pystyy valmistamaan mitä tahansa juomaa 2 annosta samanaikaisesti. Teen ystävätkin tulevat kokemaan miellyttävän yllätyksen : kuumaa vettä valmistaessa h... (26)
   Miele CM 6360 MILKPERFECTION KAHVIKONE, VALKOINEN
   • 04002516357872
   • 11579670
   4
   good_buy
   1203.90 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221372519.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497575.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924692.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924658.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140667028.jpg?ts=1
   Jura Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Jura ENA 8 Nordic White on uusi tyylikäs kahviautomaatti sveitsiläiseltä Juralta. Tutustu ja tilaa! (26)
   Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White"
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   4
   good_buy
   deal
   1099.00 EUR
  • Siemens EQ.500 Integral kahvikone TQ505R09
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162584950.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202453293.jpg?ts=1
   Siemens Siemens EQ.500 Integral kahvikone TQ505R09 EQ.500 Integral kahvikone TQ505R09 EQ.500 Integral kahvikone TQ505R09 Siemens EQ.500 Integral -kahvikone täyttää niin espresson kuin maitokahvinkin ystävän toiveet. Keitä lempikahvisi helposti yhdellä kosketusnäytön painalluksella. (34)
   Siemens EQ.500 Integral kahvikone TQ505R09
   • 04242003837429
   • TQ505R09
   3
   deal
   999.00 EUR
  • Sage The Bambino Plus espressokeitin. harjattu teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142276901.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152298674.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169316084.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158287336.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158287330.jpg?ts=1
   Sage Sage The Bambino Plus espressokeitin. harjattu teräs The Bambino Plus espressokeitin. harjattu teräs The Bambino Plus espressokeitin. harjattu teräs Kahvikone Sage "Bambino Plus" on kuin pieni barista, joka mahtuu kotiisi. 54 mm:n kahvasuodattimella ja 19 g:lla kahvia lopputulos on ihana ja aromaattinen kuppi kahvia.MAIDON VAAHDOTTAMINEN TÄYDELLISEKSIKorkealaatuisen höyrysauvan ansiosta, voit nopeasti ja luotettavasti valmistaa madon kahvia varten. Tämä barista-laatuinen maitovaahto on todellista latte taidetta.INNOVATIIVINEN LÄMPÖTILAJÄRJESTELMÄInnovatiivinen "ThermoJet" lämmön säätöjärjestelmä mahdollistaa halutun lämpötilan saavuttamis... (31)
   Sage The Bambino Plus espressokeitin. harjattu teräs
   • 09312432031523
   • 9312432031523
   • 000000000000263869
   • SES500BSS4EEU1
   • 61160128
   • 6139367
   3
   deal
   529.90 EUR
  • DeLonghi Dedica Metallics EC785.GY
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211076171.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186263897.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182553585.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186263900.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186263899.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Dedica Metallics EC785.GY Dedica Metallics EC785.GY Dedica Metallics EC785.GY Moderni, tyylikäs ja erittäin kompakti puoliautomaattinen kahvinkeitin niille, jotka haluavat olla barista kotona. Valmistat helposti ja nopeasti tiheän ja voimakkaan espresson tai mustan kahvin ja vaahdotat täydellisen maitovaahdon maitopohjaisille juomille.KAHVIA JAUHETUSTA KAHVISTA TAI KAHVINAPEISTA (E.S.E)Sarja sisältää 2 suodatinta kahvin valmistamiseksi jauhetusta kahvista (yhden ja kahden kupin) ja yhden suodattimen kahvinapeille (E.S.E). Jauhettua kahvia painetaan tamperilla.15 BAR PA... (30)
   DeLonghi Dedica Metallics EC785.GY
   • 08004399015784
   • 0132106228
   • 0132106231
   3
   deal
   249.00 EUR
  2 21
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kapselikahvinkeitin
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Integroitava keitin DEFAULT
    • integroitava
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • DeLonghi (delonghi)
   • Nespresso (nespresso)
   • Miele (miele)
   • Melitta (melitta)
   • Siemens (siemens)
   • Bosch (bosch)
   • Philips (philips)
   • Adler (adler)
   • AEG (aeg)
   • Aeropress (aeropress)
   • Alessi (alessi)
   • Ariete (ariete)
   • Ascaso (ascaso)
   • Bialetti (bialetti)
   • Black & Decker (black_decker)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Breville (breville)
   • Cafflano (cafflano)
   • Cecotec (cecotec)
   • Cilio (cilio)
   • Cloer (cloer)
   • Denby (denby)
   • Dolce Gusto (dolce_gusto)
   • Dualit (dualit)
   • E-ville (e_ville)
   • Ecg (ecg)
   • Electrolux (electrolux)
   • Elektra (elektra)
   • Fellow (fellow)
   • Gaggia (gaggia)
   • Gastroback (gastroback)
   • Graef (graef)
   • Grundig (grundig)
   • GSI (gsi)
   • Handpresso (handpresso)
   • Hario (hario)
   • Jura (jura)
   • Kinto (kinto)
   • KitchenAid (kitchenaid)
   • Klarstein (klarstein)
   • Krups (krups)
   • La Pavoni (la_pavoni)
   • Lelit (lelit)
   • Mesko (mesko)
   • Metabo (metabo)
   • MPM (mpm)
   • Nivona (nivona)
   • Princess (princess)
   • Rig-Tig (rig_tig)
   • Rommelsbacher (rommelsbacher)
   • Royal Catering (royal_catering)
   • Saeco (saeco)
   • Sage (sage)
   • Severin (severin)
   • SJÖSTRAND (sjo_strand)
   • Smeg (smeg)
   • Tanner (tanner)
   • Tristar (tristar)
   • Wacaco (wacaco)
  • Hinta (price):
   • < 145 € (budget)
   • 145 € - 450 € (price_2)
   • 450 € - 900 € (price_3)
   • ≥ 900 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espresso-/kahvikone (kahvikone)
   • Espressokeitin (espressokeitin)
   • Kahvinkeitin (kahvinkeitin)
   • Kahvityynykone (kahvityynykone)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Matkakahvinkeitin (matkakahvinkeitin)
   • Mutteripannu (mutteripannu)
   • Perkolaattori (perkolaattori)
   • Pressopannu (pressopannu)
   • Yhdistelmäkahvinkeitin (yhdistelma_kahvinkeitin)
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automaattinen sammutus (automaattinen_sammutus)
   • Integroitava (integroitava)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Tummanharmaa (tummanharmaa)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • 15 bar (pumpun_paine_15.0)
   • 16 bar (pumpun_paine_16.0)
   • 19 bar (pumpun_paine_19.0)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1.1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1.1 L - 1.7 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1.7 L - 2 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 2 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Malli (group):
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Dolce Gusto MiniMe (dolce_gusto_minime)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso CitiZ (nespresso_citiz)
   • Nespresso Essenza (mini) (nespresso_essenza_mini_)
   • Nespresso Inissia (nespresso_inissia)
   • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
   • Nespresso Pixie (nespresso_pixie)
   • Philips Senseo (philips_senseo)
  • Kuumat/kylmät juomat (kuumat_kylma_t_juomat):
   • Ei (ei)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi