x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
   • Edullisimmat Edullisimmat kahvikoneet
  Kahvikoneet 7.06078431372549 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86112183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159215811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178318790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158344784.jpg
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB Yksi kaikkien aikojen suosituimmista täysautomaattisista De'Longhi-kahvikoneista. Jauhaa kahvin kahvipavuista ja valmistaa espressoa ja pitkää kahvia napin painalluksella. Vaahdota maitovaahti maitopohjaisille juomille höyrysuutinta käyttämällä.Yksinkertaisen käytön ja ylläpidon ansiosta voit nauttia kahvista nopeasti ja helposti.ESPRESSOA JA MUSTAA KAHVIAKäytä etupaneelissa olevia painikkeita espresson tai pitkän kahvin valmistamiseen (1 tai 2 annosta) napin painalluksella. Voit ohjelmoida j... (110)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • 00787162595130
   • 04988371023124
   • 08004399325067
   • 229631
   • ECAM22.110.SB
   • 0132213068
   • ECAM22.110SB
   • ECAM22110SB
   • 000000000000054218
   • ECAM 22.110.SB
   • 1730223
   3
   good_buy
   most_sold
   403.00 EUR
  • DeLonghi Magnifica S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155292729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84506564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158345965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100994459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106440308.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Magnifica S Magnifica S Yksi kaikkien aikojen suosituimmista täysautomaattisista De'Longhi-kahvikoneista. Jauhaa kahvin kahvipavuista ja valmistaa espressoa ja pitkää kahvia napin painalluksella. Vaahdota maitovaahti maitopohjaisille juomille höyrysuutinta käyttämällä.Yksinkertaisen käytön ja ylläpidon ansiosta voit nauttia kahvista nopeasti ja helposti.ESPRESSOA JA MUSTAA KAHVIAKäytä etupaneelissa olevia painikkeita espresson tai pitkän kahvin valmistamiseen (1 tai 2 annosta) napin painalluksella. Voit ohjelmoida j... (59)
   DeLonghi Magnifica S
   • 08004399325050
   • ECAM22.110.B
   • 0132213067
   • 1730222
   • ECAM22110B
   • ECAM 22.110 B
   • ECAM 22.110B
   • 0132213027
   • ECAM 22.110BL
   • ECAM22110B, K005-99F, ECAM 22.110.B, ECAM 22.110B, ECAM22.110.B, ECAM 22110B, 0132213027, ECAM22.110B, ECAM 20.110.B
   • ECAM 22.110.B
   • 0132.213027
   • ECAM22.110B
   • 240435
   4
   good_buy
   deal
   329.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065537.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168309968.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta) Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 14 kuppia, musta (38)
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.55 (musta)
   • 08004399331167
   • ECAM 350.55.B
   • 000000000000224349
   • 3684149
   • 0132215297
   • ECAM 350.55.B, ECAM350.55.B Dinamica
   • ECAM350.55.B
   • ECAM35055B
   5
   good_buy
   575.72 EUR
  • DeLonghi ECAM 23.460.B kahvinkeitin Täysautomaattinen Espressokone 1.8 L
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107623975.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24530057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24530053.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24530055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24530056.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 23.460.B kahvinkeitin Täysautomaattinen Espressokone 1.8 L ECAM 23.460.B kahvinkeitin Täysautomaattinen Espressokone 1.8 L ECAM 23.460.B kahvinkeitin Täysautomaattinen Espressokone 1.8 L Kompakti täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "ECAM 23.460" valmistaa kahvin kahvipavuista napin painalluksella. Valitse sekä perinteisistä mustista kahvijuomista että maitopohjaisista kahveista. Intuitiivinen käyttö ja helppo ylläpito antavat sinun nauttia kahvista nopeasti ja helposti.CAPPUCCINO YHDELLÄ KOSKETUKSELLASinun tarvitsee vain painaa Cappuccino-painiketta, niin kahvikone valmistaa sen heti.SÄÄDETTÄVÄ KAHVIN VAHVUUS JA MÄÄRÄMukauta valmistamiasi juomia: valitse 5 vahvuudesta ja oh... (43)
   DeLonghi ECAM 23.460.B kahvinkeitin Täysautomaattinen Espressokone 1.8 L
   • 08004399326828
   • ECAM 23.460.B
   • 4000925
   4
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151415466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155286937.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A" Kahvinkeitin, 15 bar, anthracite (43)
   DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto "Infinissima EDG 160.A"
   • 08004399334021
   • 0132180832
   • EDG 160.A
   4
   good_buy
   deal
   79.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E6 Piano Black"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156792090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168703782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168703783.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161343195.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "E6 Piano Black" Kahvikone JURA "E6 Piano Black" Kahvikone JURA "E6 Piano Black" JURA "E6" on automaattinen kahvikone, joka tarjoaa 11 erilaista erikoisuutta. Uusimmat tekniikat takaavat täydellisen kahvin maun. Erittäin yksinkertaisen käytön värillisen TFT-näytön ja integroitujen automaattisten huolto-ohjelmien ansiosta koneen käyttö on nautinto. Lisäksi kahvikone on erittäin tyylikäs, joten siitä tulee hieno sisustus elementti.11 ERI ERIKOISUUTTAKahvikone valmistaa 11 erilaista juomaa. Klassisten kahvijuomien (espresso, musta kahvi tai cappuccino *) lisäksi JURA E6 tarj... (62)
   Jura Kahvikone JURA "E6 Piano Black"
   • 07610917153770
   • 6959651
   • 15377
   • 7610917153770
   3
   good_buy
   890.00 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150590655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722999.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84723007.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W De Longhi Dinamica kahvikoneella valmistat herkulliset maitokahvit ja espressot käden käänteessä. Bean-to-Cup -toiminnon ansiosta kahvisi on aina tuoretta ja maistuvaa. (38)
   DeLonghi De'Longhi Dinamica kahvikone ECAM 350.35.W
   • 08004399331150
   • 0132220020
   • ECAM350.35W
   • 350.35.W
   • ECAM 350.35.W
   • 0132220024
   • 4003224
   • ECAM350.35.W
   • ECAM 350.35W
   • ECAM35035W
   4
   good_buy
   deal
   799.00 EUR
  • Jura ENA 8 kahvikone (nordic white)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815764.jpg
   Jura Jura ENA 8 kahvikone (nordic white) ENA 8 kahvikone (nordic white) ENA 8 kahvikone (nordic white) Automaattinen Jura ENA 8 -kahvikone on elegantti ja helppokäyttöinen laite, joka tarjoaa vastajauhettua aromikasta kahvia vaikka päivittäin. Ristretto, espresso, cappuccino ja muut herkulliset kahvijuomat ovat vain napinpainalluksen päässä. (36)
   Jura ENA 8 kahvikone (nordic white)
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   4
   good_buy
   1003.90 EUR
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171997670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179818099.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN Kompakti kahvikone, jolla voi valmistaa kahvia joko kahvipavuista ta jauhetusta kahvista. Kone valmistaa samanaikaisesti yhden tai kaksi kupillista espressoa/mustaa kahvia. Kahvin määrää ja väkevyyttä voi säätää käyttöjärjestelmästä. Perinteisen maitovaahdottimen avulla valmistat helposti täyteläistä maitovaahto cappuccinoon tai lattemacchiatoon. Symboleilla varustettu näyttö helpottaa kahvikoneen käyttöä. Tilaa ja nauti joka kerta vastajauhetun kahvin ihanteellisesta mausta!IHANAN HYVÄNMAKUI... (56)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • 08004399327979
   • 0132213093
   3
   good_buy
   deal
   399.00 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Piccolo XS EDG110.WB"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172194838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165660907.jpg
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Piccolo XS EDG110.WB" Kahvikone De'Longhi "Piccolo XS EDG110.WB" Kahvikone De'Longhi "Piccolo XS EDG110.WB" Uusi kompakti De'Longhi -kapselikahvinkeitin "Piccolo XS" on luotu heille, jotka haluavat nauttia herkullisesta kahvista - tujusta espressosta tai maitomaisesta lattesta - heti: kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain asettaa haluamasi makuinen Dolce Gusto -kapseli koneeseen, kääntää vipua ja kahvi on valmis!NOPEA KAHVINVALMISTUSTämä kahvinkeitin on erittäin älykäs - se kytkeytyy automaattisesti päälle, kun kapselin pidike otetaan pois, kuumenee 30 sekunnissa ja sammuu automaattisesti yhde... (53)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi "Piccolo XS EDG110.WB"
   • 08004399335035
   • 132180876
   • 0132180869
   3
   good_buy
   54.85 EUR
  • Philips Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144839957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142704146.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155877173.jpg
   Philips Philips Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50 Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50 Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50 Valmista esimerkiksi espressoa, kahvia, cappuccinoa ja latte macchiatoa helposti yhdellä painalluksella. LatteGo lisää kahvijuomien pinnalle silkinsileän maitovaahtokerroksen. Se voidaan puhdistaa 15 sekunnissa* (47)
   Philips Series 3200 Täysautomaattiset espressokeittimet EP3241/50
   • 08710103878117
   • 08710103896074
   • 08710103878094
   • EP3241/50
   3
   good_buy
   579.00 EUR
  • Sage Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172816808.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393227.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393222.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181268321.jpg
   Sage Sage Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs) Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs) Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs) Valmista kuppi kahvila tasoista kahvia itse, joka maistuu kuin kantapaikka kahvilassasi. Kahvikoneessa automaattinen jauhanta, annostelu, tamppaus ja maidon vaahdotustoiminnot, jotka auttavat valmistamaan moitteetonta kahvia hyvin helposti. Voit valmistaa espressoa ja vaahdottaa maitoa samanaikaisesti, joten voit valmistaa täydellisen Latten minuutissa.DOSE-CONTROL JAUHAMINENIntegroitu kartioteräinen mylly toimittaa oikean määrän tuoretta vasta jauhettua kahvia suoraan portafiltteriin.TARKKA ... (46)
   Sage Barista Express kahvikone BES875BSS (teräs)
   • 09312432030144
   • 000000000000263877
   • 9312432030144
   • SES875BSS2EEU1A
   • 6280341
   • BES875BSS
   3
   good_buy
   deal
   799.00 EUR
  • DeLonghi Espressokone DeLonghi EC230.BK, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154807226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161145978.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161145977.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161145979.jpg
   DeLonghi DeLonghi Espressokone DeLonghi EC230.BK, musta Espressokone DeLonghi EC230.BK, musta Espressokone DeLonghi EC230.BK, musta Kompakti, moderni ja helppokäyttöinen puoliautomaattinen kahvinkeitin De'Longhi "EC230.BK" valmistaa 1 tai 2 kuppia kahvia samanaikaisesti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla maitovaahdottimella voit helposti ja nopeasti kuumentaa ja vaahdottaa maitoa mieltymystesi mukaisesti.KOMPAKTI, MODERNI, MUKAVAKahvinkeittimen pienikokoisuuden ansiosta löydät helposti sopivan paikan sille. Moderni muotoilu (täydellinen yhdistelmä mattaa ja kiiltäviä yksityiskohtia) tekee siitä sopivan mihin tahan... (45)
   DeLonghi Espressokone DeLonghi EC230.BK, musta
   • 08004399334571
   • EC230BK
   3
   good_buy
   deal
   149.00 EUR
  • Jura E8 (EB) kahviautomaatti Piano White
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013781.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924695.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042689.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168807864.jpg
   Jura Jura E8 (EB) kahviautomaatti Piano White E8 (EB) kahviautomaatti Piano White E8 (EB) kahviautomaatti Piano White Viimeisimmän sukupolven suosituin JURA kahvikone "E8" on nyt entistä parempi! Integroitu Aroma mylly on hyvin hiljainen ja toimii motteettomasti, valmistettu kahvi taas on vielä aromaattisempaa. Kahvikone valmistaa entistä enemmän kahvijuomia napin kosketuksella: nauti lungoa ja americanoa kuin ne olisi tehnyt ammattibarista ja löydä maitopohjaiset juomat extra shot toiminnolla. Uudistettu kahvikoneen ohjaus ja automaattisempi maitojärjestelmän puhdistusohjelma tekevät kahvikoneen käytöstä en... (42)
   Jura E8 (EB) kahviautomaatti Piano White
   • 07610917153534
   • 7223321
   • 15353
   3
   good_buy
   999.00 EUR
  • Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142281734.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128074145.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181415275.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21812297.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21812295.jpg
   Melitta Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea) Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea) Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea) Automaattinen kahvinkeitin Auto-Capuccinatore -järjestelmällä, yksinkertainen ja kompakti, täydellinen kahvinautinto, helppokäyttöinen, säädettävä kahvisuuttimen korkeus, kaksi kuppia kerralla, helppo puhdistaa ja pitää huolta, hopea/musta (38)
   Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk kahvikone (hopea)
   • 04006508208135
   • E957-103, 6679170, E 957-103
   • 20813
   • MEL20813
   • E 957-103
   • 6679170
   • 4001500
   • E957-103
   3
   good_buy
   377.73 EUR
  • Smeg ECF01WHEU kahvinkeitin Puoliautomaattinen Espressokone 1 L
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143254337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168735836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168735834.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168735831.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172921226.jpg
   Smeg Smeg ECF01WHEU kahvinkeitin Puoliautomaattinen Espressokone 1 L ECF01WHEU kahvinkeitin Puoliautomaattinen Espressokone 1 L ECF01WHEU kahvinkeitin Puoliautomaattinen Espressokone 1 L Tyylikkään retromuotoilun omaava Smeg espressokeitin. (18)
   Smeg ECF01WHEU kahvinkeitin Puoliautomaattinen Espressokone 1 L
   • 08017709259563
   • ECF01WHEU
   5
   good_buy
   330.99 EUR
  • Jura Kahvikone Jura "Z6 Diamond Black"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033130.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033131.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033134.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033127.jpg
   Jura Jura Kahvikone Jura "Z6 Diamond Black" Kahvikone Jura "Z6 Diamond Black" Kahvikone Jura "Z6 Diamond Black" Jura Z6 kahviautomaatin uudistettu versio, jossa hiljainen ja tarkka Professional Aroma -kahvimylly sekä entistä enemmän juomavaihtoehtoja. Tyylikkäinä värivaihtoehtoina Diamond Black ja Aluminium. (35)
   Jura Kahvikone Jura "Z6 Diamond Black"
   • 07610917152452
   • 5690597
   • 15245
   3
   good_buy
   2090.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033139.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158397376.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black" Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black" Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black" Jura "Ena 8" on erittäin tyylikäs ja kompakti automaattinen kahvikone kotiin. Kahvikone valmistaa 10 erikoisuutta: perinteisestä espressosta ja cappuccinosta flat whiteen ja latte macchiatoon.10 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLAKahvinkeitin valmistaa 10 erilaista juomaa yhdellä painalluksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, espresso doppio ja musta kahvi tai maitopohjaisista kahvijuomia: espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato ja flat white. Voit valmi... (34)
   Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Metropolitan Black"
   • 07610917152537
   • 00755745002580
   • 7610917152537
   • 5811510
   • 15253
   3
   good_buy
   1003.90 EUR
  • Jura E8 (EB) kahviautomaatti Moonlight Silver
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169617354.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042651.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169365813.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169365022.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169365031.jpg
   Jura Jura E8 (EB) kahviautomaatti Moonlight Silver E8 (EB) kahviautomaatti Moonlight Silver E8 (EB) kahviautomaatti Moonlight Silver Jura E8 (EB) Moonlight Silver kahviautomaatti (15336) kaikkein menestyneimmän E8-kahvikonemallin uusimman sukupolven muotoilu on uudistettu ja tarjolla on koko joukko etuja, jotka ovat aiemmin löytyneet ainoastaan premium-luokasta. (34)
   Jura E8 (EB) kahviautomaatti Moonlight Silver
   • 07610917153367
   • 15336
   • 7254249
   • 7610917153367
   3
   good_buy
   1193.90 EUR
  • Sage Kahvikone Sage "the Oracle Touch SES990BTR"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152298675.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147399292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158847189.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169316159.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179059074.jpg
   Sage Sage Kahvikone Sage "the Oracle Touch SES990BTR" Kahvikone Sage "the Oracle Touch SES990BTR" Kahvikone Sage "the Oracle Touch SES990BTR" Sage Oracle Touch musta espressokeitin automatisoidulla kosketusnäytöllä valmistaa suosikkikahvisi kolmivaiheisesti, helposti ja nopeasti - kahvin jauhatus, kahvin valmistus ja maidon vaahdotus. (33)
   Sage Kahvikone Sage "the Oracle Touch SES990BTR"
   • 09312432032209
   • 6139407
   • SES990BTR4EEU1
   • 9312432032209
   3
   good_buy
   deal
   2499.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165211234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169918072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928633.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169918065.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" JURA S8 - kompakti kahvikone, jossa on JURA Premium -segmentin kahvikoneiden ominaisuuksia. Valitse jopa 15 reseptistä erittäin leveän, värikkään, kosketusherkän näytön kautta. Uusimmat tekniikat takaavat juomien täydellisen maun (ikään kuin ne olisi valmistettu parhaalta baristalta!). Lisäksi kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä.15 ERIKOISOMINAISUUTTA YHDELLÄ KOSKETUKSELLAKahvikone valmistaa 15 erilaista juomaa yhdellä kosketuksella. Valitse laaja valikoima mustia kahveja: ... (33)
   Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • 07610917153824
   • 7610917153824
   • 15382
   • 7223089
   3
   1699.00 EUR
  • Siemens Kahvikone Siemens "CT636LES6"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144297772.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54518977.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/54518975.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165107444.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136497959.jpg
   Siemens Siemens Kahvikone Siemens "CT636LES6" Kahvikone Siemens "CT636LES6" Kahvikone Siemens "CT636LES6" Kalusteisiin sijoitettava Siemens-kahvikone valmistaa herkullisia kahvijuomia täysin automaattisesti. Laitetta voi myös ohjata Home Connect -sovelluksella, jonka avulla teet suosikkijuomaasi vain yhdellä kosketuksella. (33)
   Siemens Kahvikone Siemens "CT636LES6"
   • 04242003703595
   • CT636LES6
   • 3588948
   3
   deal
   1999.00 EUR
  • Philips Espressokone Philips LatteGo Omnia EP2235/40, harmaanruskea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144839972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143076365.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158148080.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182400363.jpg
   Philips Philips Espressokone Philips LatteGo Omnia EP2235/40, harmaanruskea Espressokone Philips LatteGo Omnia EP2235/40, harmaanruskea Espressokone Philips LatteGo Omnia EP2235/40, harmaanruskea Täysiautomaattinen kahvikone Philips "Series 2200" valmistaa 3 suosituinta kahvijuomaa vastajauhetuista pavuista sormenpäilläsi. Maitopohjaisten juomien rakastajille on miellyttävänä yllätyksenä maitojärjestelmä "LatteGo", mikä vaahdottaa maidon täydellisesti ja on erityisen helposti puhdistettava. Kahvikonetta on helppo ohjata ja huoltaa.3 KAHVIJUOMAAJuuri sormenpäilläsi: espresso, musta kahvi ja cappuccino. Teen rakastajille - kuuman teen funktio.LATTEGO - AINUTLAATUINEN AUTOMAATTINEN MAITO... (29)
   Philips Espressokone Philips LatteGo Omnia EP2235/40, harmaanruskea
   • 08710103887324
   • 08710103887317
   • 8710103887317
   • 000000000000259190
   • EP2235/40
   3
   409.47 EUR
  • DeLonghi ECP 31.21
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524148.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165148905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102826392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46194866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102568932.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECP 31.21 ECP 31.21 ECP 31.21 Coffee machine with cappuccinatore, 15 bar, black (45)
   DeLonghi ECP 31.21
   • 08004399329348
   • 0132104157
   • ECP31.21
   • ECP 31.21
   • ECP 31.21, ECP31.21
   2
   99.00 EUR
  2 21
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kapselikahvinkeitin
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Kylmien juomien valmistus DEFAULT
    • kylla_
   • Integroitava keitin DEFAULT
    • integroitava
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 175 € (budget)
   • 175 € - 490 € (price_2)
   • 490 € - 955 € (price_3)
   • ≥ 955 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen Automaattinen kahvikone (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automaattinen sammutus (automaattinen_sammutus)
   • Integroitava (integroitava)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • 0.8 bar (pumpun_paine_0.8)
   • 1.0 bar (pumpun_paine_1.0)
   • 3.3 bar (pumpun_paine_3.3)
   • 3.5 bar (pumpun_paine_3.5)
   • 9.0 bar (pumpun_paine_9.0)
   • 10.0 bar (pumpun_paine_10.0)
   • 15.0 bar (pumpun_paine_15.0)
   • 16.0 bar (pumpun_paine_16.0)
   • 19.0 bar (pumpun_paine_19.0)
   • 20.0 bar (pumpun_paine_20.0)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1 L - 1.4 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1.4 L - 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Malli (group):
   • Bosch Tassimo Vivy (bosch_tassimo_vivy)
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Lattissima (delonghi_lattissima)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Dolce Gusto Lumio (dolce_gusto_lumio)
   • Dolce Gusto MiniMe (dolce_gusto_minime)
   • Dolce Gusto Piccolo (dolce_gusto_piccolo)
   • Illy Espresso & Coffee (illy_espresso_coffee)
   • Illy Francis (illy_francis)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso CitiZ (nespresso_citiz)
   • Nespresso Essenza (mini) (nespresso_essenza_mini_)
   • Nespresso Inissia (nespresso_inissia)
   • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
   • Nespresso Pixie (nespresso_pixie)
   • Nespresso U (nespresso_u)
   • Philips Senseo (philips_senseo)
   • Saeco Viva (saeco_viva)
  • Kuumat/kylmät juomat (kuumat_kylma_t_juomat):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi