x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Edullisimmat Edullisimmat kahvikoneet
  • Aeropress Kahvikone AeroPress
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/271855794.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg?ts=1
   Aeropress Aeropress Kahvikone AeroPress Kahvikone AeroPress Kahvikone AeroPress Ainutlaatuinen kahvinkeitin jolla teet uskomattoman hyvää kahvia helposti ja nopeasti. Aeropress on kriitikoiden ylistämä, täysin uusi tapa valmistaa laadukasta kahvia ilman kalliita ja kömpelöitä laitteita tai vaikeasti puhdistettavia osia. Se sopii hyvin myös retki- ja matkakäyttöön.Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme vastajauhettuja kahvinporoja laadukkaista kahvipavuista! Oikea jauhatuskarkeus riippuu kahvin lajikkeesta ja omista makutottumuksista - kokeilemalla pääset parhaaseen lopputulokseen.Mukana tulee 350 kappaleen pakkaus suodatinpaperia.Yhteensopivat lisätarvikkeetAerobie AeroPress suodatinpaperit (25)
   8.25 (1)
   Aeropress Kahvikone AeroPress
   Halpa, ekologinen, tekee erinomaisen hyvää kahvia
   Käsikäyttöinen, ei edes sähköä tarvita, laita laatukahvit vaikka leirinuotiolla. Muovista, mutta laadukkaasta elintarvikemuovista. Edullinen ostos.
   10.0
   0 10
   • Hinta
   • Laadukas kahvi
   • Ekologinen
   • Tekee kahvit/espressot 1-2:lle
  Kahvikoneet 8.72156862745098 (4)
  0 - 24
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi Dedica EC 685.W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/275371534.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461297.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461299.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/271856931.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137709511.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi Dedica EC 685.W Kahvikone De'Longhi Dedica EC 685.W Kahvikone De'Longhi Dedica EC 685.W Puoliautomaattisen kahvinkeittimen DELONGHI EC685.W ominaisuudet: - Termoblokkijärjestelmä - Nopea lämpeneminen: 40 sekuntia - Veden täyttöjärjestelmä itseimevä - Jauhettu kahvinsuodattimet (1 tai 2 kuppia varten) ja ESE-pakkaukset - Cappuccino-järjestelmä - Viimeistely on valmistettu metallista - Helppokäyttöinen paneeli 3 painikkeella - Automaattinen energiansäästö - Ilmoitus vaaditusta kalkinpoistosta - Irrotettava vesisäiliö - Sisäänvedettävä tyhjennysallas vedenpinnan osoittimella Säädettävä korkeus - "Double drip" -järjestelmän ansiosta voit käyttää jopa 12 cm korkeita kuppeja. Korkea suorituskyky - elektroninen lämpötilan säätö, säädettävä kahvimäärä, kahvinkeittimen valmistus kahvinvalmistukseen 40 sekunnissa. Tyyli - kiiltävä metalli, mattapintainen. Vuotaneeseen vesikaukaloon painettu logo on hienovarainen tyyliyksityiskohta. (124)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi Dedica EC 685.W
   • 08004399331211
   • EC685.W
   • 4326610
   • 0132106141
   • EC 685.W
   5
   good_buy
   deal
   192.99 EUR
  • Smeg kahvikone BCC01WHMEU (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186264183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238451677.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238451681.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238451679.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206116382.jpg?ts=1
   Smeg Smeg kahvikone BCC01WHMEU (valkoinen) kahvikone BCC01WHMEU (valkoinen) kahvikone BCC01WHMEU (valkoinen) Tämä Smegin automaattinen kahvi/espressokone on suunniteltu henkilöille, jotka arvostavat korkealaatuista kahvia, mutta haluavat saada sen yksinkertaisella tavalla. Tämän helpommaksi se ei enää voi tulla! Valitse muun muassa americano, ristetto, espresso tai tavallinen musta kahvi. Paina vain yhtä käyttäjäystävällisistä painikkeista ja saat tuoreen kupillisen vasta valmistettua kahvia. Kun konetta ei ole käytetty yli 20 minuuttiin, se sammuu automaattisesti. Kahvikone on uskomattoman helppo huoltaa, se huuhtelee koneen automaattisesti käynnistyksen yhteydessä ja ilmoittaa milloin se on tyhjennettävä kahvijäämistä. Muotoilusta ei voi erehtyä, se on klassinen, uniikki ja se on Smeg! Suunnittelussa on selkeää inspiraatiota 50-luvulta, ja sitä löytyy useita eri väriyhdistelmiä, joista valita. Laatu ei tunnu vain aromaattisessa kahvissa, vaan myös valituissa materiaaleissa. (58)
   Smeg kahvikone BCC01WHMEU (valkoinen)
   • 08017709300982
   • BCC01WHMEU
   • 8017709300982
   6
   good_buy
   679.00 EUR
  • DeLonghi ECAM21117B ESPRESSOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/271855214.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202776059.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223842851.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313019381.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312717483.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi ECAM21117B ESPRESSOKONE ECAM21117B ESPRESSOKONE ECAM21117B ESPRESSOKONE Helppokäyttöisellä DeLonghin kahvikoneella valmistat varmasti tuoretta kahvia käden käänteessä. Valitse vain haluamasi kahvin koko ja lämpötila ohjauspaneelista, tai valmista oma juomasi aina pehmeästä maitovaahdosta alkaen itse. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli Oman maun mukaisen kahvin valmistus on todella helppoa. Pyöritettävällä säätimellä valitset kahvin vahvuuden sekä lämpötilan. Yhdellä napinpainalluksella aloitat kahvin uuttoprosessin. Kahvikoneen kanssa voit käyttää niin valitsemiasi kahvipapuja tai valmiiksi jauhettua kahvia. Kahvisäiliön aromikansi säilyttää kahvin tuoreina ja käyttökelpoisina entistä pidempään. Cappuccino System - vaahdota maito itse Kahvikoneen Cappucino System-järjestelmän myöt&au (47)
   DeLonghi ECAM21117B ESPRESSOKONE
   • 08004399326163
   • ECAM 21.117.B
   • ECAM21.117.B
   7
   good_buy
   deal
   322.99 EUR
  • Moccamaster Optio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252234488.jpg?ts=1
   Moccamaster Moccamaster Optio Optio Optio MOCCAMASTER OPTIO on laadukas kahvinkeitin, jolla keität aina täydellisen aromikasta kahvia juuri sen verran kuin haluat. Kahvinkeittimen kyljessä on katkaisin, jolla voit säätää tarpeen mukaan, valmistatko täyden kannullisen kahvia vai ainoastaan puolikkaan. 1,25 litran tilavuus mahdollistaa jopa kymmenen kupin keittämisen kerralla ja valmistusaika on ainoastaan 6 minuuttia. Irrotettavien ja siirreltävien osien ansiosta kahvinkeittimen puhdistus on helppoa, joten saat pidettyä sen toimintakykyisenä mahdollisimman pitkään. Moccamaster-kahvinkeitin takaa luotettavaa ja pitkäikäistä kahvin valmistusta. Täysi tai puolikas kannullinen kahvia makusi mukaisesti Moccamaster Optio on erinomainen valinta, kun haluat mahdollisuuden valmistaa vain puolikkaan kannullisen kahvia. Sinun tarvitsee ainoastaan lisätä vesi ja kahvijauhe, sekä valita kytkimeltä suodatusmääräksi kokonainen tai puolikas kannullinen. Lopputulos on aina täydellinen, sillä kahvinkeitin (49)
   Moccamaster Optio
   • 08712072539150
   • 53915
   6
   good_buy
   288.90 EUR
  • DeLonghi EDG110WB PICCOLO XS KAPSELIKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257159382.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160136.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160150.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257160131.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi EDG110WB PICCOLO XS KAPSELIKEITIN EDG110WB PICCOLO XS KAPSELIKEITIN EDG110WB PICCOLO XS KAPSELIKEITIN Tyylikäs Dolce Gusto EDG110WB Piccolo XS -kapselikeitin näyttää hyvältä keittiössä viemättä turhaa tilaa. Keitin on helppo pitää puhtaana, vaatii hyvin vähän huoltoa, ja 1400 W:n moottorin ansiosta se toimii nopeasti ja tehokkaasti. Vaivaton ja helppokäyttöinen keitin Dolce Gusto -kapselikeittimellä valmistat herkullisia juomia käden käänteessä. Aseta kapseli koneeseen, käännä vipua kevyesti ja hetken kuluttua kahvisi on kupissa cremalla kruunattuna. Käyttöturvallisuuden lisäämiseksi laite myös sammuu automaattisesti minuutti käytön jälkeen. Korkeudeltaan säädettävän mukitelineen ansioista voit vaivatta käyttää erikokoisia mukeja ja laseja. Kuumat ja kylmät juomat koko perheelle Laajasta valikoimasta Nescafé Dolce Gusto -kapseleita jokainen voi valita oman suosikkinsa, oli se sitten perinteinen espresso tai cappuccino, tai vaikkapa kuuma kaakao tai tee. Ilmatiiviit kapselit säilyttävät kahvin tuoreuden ja takaavat ar (43)
   DeLonghi EDG110WB PICCOLO XS KAPSELIKEITIN
   • 08004399023406
   • 08004399335035
   • 132180876
   • 0132180869
   6
   good_buy
   deal
   64.89 EUR
  • DeLonghi De'Longhi EC885.BG Dedica Arte -espressokeitin, beigen kulta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248371348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312755817.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/275253481.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250761520.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250761517.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi EC885.BG Dedica Arte -espressokeitin, beigen kulta De'Longhi EC885.BG Dedica Arte -espressokeitin, beigen kulta De'Longhi EC885.BG Dedica Arte -espressokeitin, beigen kulta Teräsrunkoisella DeLonghi Dedica Arte espressokeittimellä valmistat helposti aidon italialaisen espresson. Erityisen My LatteArt -höyrysuuttimen avulla maidon käsittely on vaivatonta ja myyntipakkaukseen kuuluvaa metallikannua hyödyntäen valmistat nopeasti silkkisen mikrovaahdon ylelliseen Cappuccinoosi.Kompaktisti muotoiltu, vain 15 cm leveä keitin sopii hyvin pieniinkin keittiöihin ja hillitty beige väri metallisine yksityiskohtineen viimeistelee tyylikkyyden.Tehokkaan Thermoblock järjestelmän ansiosta kahvin valmistuslämpötilat pysyvät vakaina ja laite lämpenee käyttövalmiiksi puolessa minuutissa. Voit keittää yksi tai kaksi kuppia kahvia kerralla ja oikeaoppiset espressot valmistuvat kahvijauheesta täydellisellä cremalla kruunattuna. Myyntipakkaus sisältää yhden ja kahden kupin suodattimien lisäksi metallisen kahvitampperin sekä E.S.E. -annosnapeille sopivan suodattimen. Valaistujen ohjelmointinäppäinten avulla voit muokata kahvisi pituutta ja lämpötilaa. Automaattisen virrankatka (62)
   DeLonghi De'Longhi EC885.BG Dedica Arte -espressokeitin, beigen kulta
   • 08004399024939
   • 8004399024939
   • 132106252
   5
   good_buy
   deal
   232.99 EUR
  • DeLonghi Kahvikone De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.61.B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250018539.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250019738.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236698659.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/258411805.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/287378972.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.61.B Kahvikone De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.61.B Kahvikone De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.61.B Kahvinkeitin DELONGHI ECAM290.61.B Bigbox (99)
   DeLonghi Kahvikone De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.61.B
   • 08004399021396
   • 8004399021396
   • ECAM29061B
   3
   good_buy
   485.19 EUR
  • Siemens TE651319RW KAHVIKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262418204.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262418202.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262418203.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262418205.jpg?ts=1
   Siemens Siemens TE651319RW KAHVIKONE TE651319RW KAHVIKONE TE651319RW KAHVIKONE Siemens TE651319RW kahvikoneen upeat toiminnot varmistavat, että kahvinautintosi on joka kerta huippuunsa hiottu. OneTouch-toiminnon ansiosta valmistat kahvikupillisen mahdollisimman helposti vain yhdellä painalluksella. Tyylikäs näyttö kosketustoiminnoilla Suosikki kahvin valinta ei koskaan ole ollut niin helppoa, kuin kahvikoneen coffeeSelect-näytöllä. Se näyttää kutsuvasti valikoiman erikoiskahveja, joista valitset mieluisesti koskettamalla näytön sensoriohjaimia. Tehokas kahvimylly Korkealaatuinen ceramDrive -kahvimylly jauhaa kahvipavut tasaisesti ja hienosti, minkä ansiosta kahvin maku ja aromi säilyvät intensiivisinä ja rikkaina koko jauhatusprosessin ajan. Lisäksi keraamiset terät ovat lähes ikuisia, mikä takaa kestävän ja optimaalisesti laadukkaan makunautinnon. Aina täydellin (92)
   Siemens TE651319RW KAHVIKONE
   • 04242003862087
   • TE651319RW
   3
   good_buy
   603.70 EUR
  • DeLonghi CITIZ KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208734924.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/271855760.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198386981.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318511472.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223825637.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi CITIZ KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, VALKOINEN CITIZ KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, VALKOINEN CITIZ KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, VALKOINEN Täysin automaattinen Nespresso CitiZ -kapselikeitin, jolla valmistat korkealuokkaisia Espresso- ja Lungo-juomia. (24)
   DeLonghi CITIZ KAPSELIKEITIN BY DELONGHI, VALKOINEN
   • 08004399331372
   • 0132192127
   • 0132191165
   • EN167.W
   • EN 167.W
   7
   good_buy
   143.90 EUR
  • Moccamaster Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, red metallic
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/266615037.jpg?ts=1
   Moccamaster Moccamaster Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, red metallic Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, red metallic Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, red metallic Käsintehdyt Moccamaster suodatinkahvinkeittimet on tehty niille, ketkä arvostaa korkeinta laatua. Alankomailla valmistetut kahvinkeittimet on yhteensopivat ECBC (Eropean Coffee Brewing Centre - Euroopan kahvinvalmistus keskus) vaatimuksilla. Se tarkoittaa, että näillä koneillä valmisteettu kahvi on täydellisenlaatuinen ja -makuinen.Ominaisuudet:- Yhteensobiva ECBC vaatimuksilla- Kahvin valmistuslämpötila: 92-96°C- Valmistusaika: 6 minuuttia (10 kuppia)- Korkeimman laadun kuparinen lämmityselementti- Erillinen uutinyksikkö ja kuumalevy- Auto-off tominto- Sopivat 4. koon paperisuodattimen- Poistoputki ruostumattomasta teräksestä- Alumiininen runkoAinutlaatuiset ominaisuudet:- Suodatinkorin pidike- Aromikansi- Automaattinen tippalukko- Säädettävä kuumalevy (48 wattia tai 65 wattia) (24)
   Moccamaster Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, red metallic
   • 08712072539143
   • 53914
   6
   good_buy
   283.70 EUR
  • DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto GENIO S PLUS EDG 315.B De'Longhilta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218061576.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559220.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559210.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559216.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249559223.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto GENIO S PLUS EDG 315.B De'Longhilta Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto GENIO S PLUS EDG 315.B De'Longhilta Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto GENIO S PLUS EDG 315.B De'Longhilta Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisellaNESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen valinnoistasi. Nauti jopa 30 kahvijuomaa - Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, tai jopa kuuma kaakao, tee ja viileät juomat, juuri sellaisina kuin sinä niistä tykkäät.SÄÄDETTÄVÄ INTENSIIVISYYSHenkilökohtaista juomasi säätämällä intensiivisyyttä jotta voit mukauttaa kahvin makuusi ja nauttia intensiivistä espressoa sen espresso boost teknologian.LÄMPÖTILAN VALINTALämpimästä hyvin kuumaan, voit säätää lämpötilan oikeaksi henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja kahvitilaisuutta varten kolmen eri lämp (35)
   DeLonghi Kahvikone NESCAFÉ Dolce Gusto GENIO S PLUS EDG 315.B De'Longhilta
   • 08004399334533
   • EDG315.B
   • 0132180847
   5
   good_buy
   90.89 EUR
  • Moccamaster Optio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252541134.jpg?ts=1
   Moccamaster Moccamaster Optio Optio Optio Moccamaster Optio Gold on täydellinen lisäys keittiöösi. Keitin on käsintehty Hollannissa ja se keittää kuumaa, aromikasta kahvia. Kahvinkeitin keittää maukasta kahvia määrästä riippumatta ja on optimaalinen valinta myös silloin, kun et halua keittää täyttä pannua kahvia. Optio-keittimen uuttoaika määräytyy valitsemasi kahvimäärän mukaan. Lopputuloksena on aina täydellisen makuinen kahvi. Optio kahvinkeittimessä on erityistoiminto, jonka avulla voit valita keitätkö kokonaisen, vai puolikkaan pannun kahvia. Sinun tulee lisätä vain vesi ja kahvijauhe, sekä valita suodatusmääräksi kokonainen tai puolikas kannullinen ja kahvinkeitin hoitaa loput. Keittimen hienous löytyy kahdesta erillisestä lämmityselementistä. Toinen elementti valmistaa kahvin sille parhaimmassa 92-96°C:n suodatuslämpötilassa, toinen puolestaan pitää kahvin optimaalisessa 80-85°C:n lämpötilassa aina sen nauttimiseen asti. Lämmityselementin lisäksi Moccamaster Optiosta löytyy automaatinen tippalukko, joka pysäyttää kahvin (22)
   Moccamaster Optio
   • 08712072539167
   • 53916
   6
   good_buy
   288.90 EUR
  • Black & Decker BLACK+DECKER -espressokeitin, Musta, Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249634939.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249637098.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249637092.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249637084.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249637086.jpg?ts=1
   Black & Decker Black & Decker BLACK+DECKER -espressokeitin, Musta, Ruostumaton teräs BLACK+DECKER -espressokeitin, Musta, Ruostumaton teräs BLACK+DECKER -espressokeitin, Musta, Ruostumaton teräs Espresso ja ihana Crema. BLACK+DECKER-espressokeitin 20 bar Nauti erinomaisesta espressosta tämän Black+Decker-espressokoneen avulla. Huipputehokas espressokeitin, joka tekee espressosta kermaisempaa, maukkaampaa ja aromikkaampaa italialaisen 20 baarin pumpun ja esi-infuusion ansiosta. Lisäkreemijärjestelmä. (41)
   Black & Decker BLACK+DECKER -espressokeitin, Musta, Ruostumaton teräs
   • 08432406200067
   • 60751390
   • BXCO850E
   • ES9200060B
   4
   good_buy
   154.17 EUR
  • Smeg ECF01WHEU -espressokeitin, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/271858348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157733.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157731.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257157730.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164032840.jpg?ts=1
   Smeg Smeg ECF01WHEU -espressokeitin, valkoinen ECF01WHEU -espressokeitin, valkoinen ECF01WHEU -espressokeitin, valkoinen Smeg "ECF01" on värikäs, aito italialainen kahvikone, joka sopii näyttäväksi kokonaisuudeksi keittiössäsi. Se on ihanteellinen espresson, cappuccinon, latten tai latte macchiaton valmistukseen. Lisäksi voit valmistaa paksua, samettista vaahtoa säädettävän höyrysauvan avulla.HIENOSTUNUT LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ Valmista aitoa espressoa, cappuccinoa ja lattea kotisi mukavuudessa. Vastajauhetulla kahvilla saat sisäisen baristasi esiin sekä voit valmistaa kahvin oikeassa lämpötilassa ja paineessa hienostuneen termoblock-lämmitysjärjestelmän avulla. Se mahdollistaa nopeammat käynnistysajat ja tarkan veden lämpötilan säädön uuttoa, höyryä ja kuumaa vettä varten. LUKUISIA MAHDOLLISUUKSIAOptimaalisen 15 barin paineen ansiosta tämä kahvikone tuottaa virheettömiä tuloksia. Siinä on myös höyrysauva/maidonvaahdotin cappuccinoa varten, joten voit helposti luoda tiheää, kermaista vaahtoa sekoittamalla höyryä, ilmaa ja maitoa. Mahdollisuus irrottaa tippa- (26)
   Smeg ECF01WHEU -espressokeitin, valkoinen
   • 08017709259563
   • ECF01WHEU
   5
   good_buy
   360.00 EUR
  • Aeropress Kahvikone AeroPress
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/271855794.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg?ts=1
   Aeropress Aeropress Kahvikone AeroPress Kahvikone AeroPress Kahvikone AeroPress Ainutlaatuinen kahvinkeitin jolla teet uskomattoman hyvää kahvia helposti ja nopeasti. Aeropress on kriitikoiden ylistämä, täysin uusi tapa valmistaa laadukasta kahvia ilman kalliita ja kömpelöitä laitteita tai vaikeasti puhdistettavia osia. Se sopii hyvin myös retki- ja matkakäyttöön.Parhaimman makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme vastajauhettuja kahvinporoja laadukkaista kahvipavuista! Oikea jauhatuskarkeus riippuu kahvin lajikkeesta ja omista makutottumuksista - kokeilemalla pääset parhaaseen lopputulokseen.Mukana tulee 350 kappaleen pakkaus suodatinpaperia.Yhteensopivat lisätarvikkeetAerobie AeroPress suodatinpaperit (25)
   8.25 (1)
   Aeropress Kahvikone AeroPress
   • 00852760008006
   • 00085276000800
   • 00085276000855
   5
   good_buy
   39.99 EUR
  • DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065627.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99466038.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99466039.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065626.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065622.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE EC 685BK ESPRESSO MACHINE EC 685BK ESPRESSO MACHINE Modernisti muotoiltu De'Longhi "EC 685"-kahvikone on lyömätön kone niille, jotka haluavat samalla sekä korkeinta laatua että yksinkertaisuutta. Kahvikoneen kaikki toiminnot voi suorittaa vain kolmella painikkeella. Elektronisen ohjausjärjestelmän ansiosta voit asettaa juomiesi lämpötilan ja koon helposti. Tällä kahvikoneella voit valmistaa herkullista kahvia vain muutamassa sekunnissa. ENEMMÄN KAHVIJUOMIA! Kahvikone valmistaa espresson ja kahvin lisäksi myös Latte Macchiatoa, Caffe Lattea, Flat Whiteä, Lungoa, Cappuccinoa, teetä ja kuumaa maitoa.VIRRANSÄÄSTÖTILASinun ei tarvitse epäröidä, unohditko sammuttaa kahvikoneen - kun konetta ei ole käytetty hetkeen, se sammuu automaattisesti.AMMATTITASON KONEKromipinnoitetun metallisen rungon ja ammattitason suodatinkahvan ansiosta voit tuntea itsesi todelliseksi baristaksi. Tippasuoja varmistaa, ettei kahvia päädy minne (16)
   DeLonghi EC 685BK ESPRESSO MACHINE
   • 08004399331181
   • 28004399331185
   • EC685.BK
   • EC685BK
   • EC 685.BK
   • 4326862
   • 0132106140
   • 132106140
   6
   good_buy
   deal
   192.99 EUR
  • Moccamaster Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, matt black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213146641.jpg?ts=1
   Moccamaster Moccamaster Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, matt black Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, matt black Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, matt black Moccamaster Optio Matt Black on täydellinen lisäys keittiöösi. Keitin on käsintehty Hollannissa ja se keittää kuumaa, aromikasta kahvia. Kahvinkeitin keittää maukasta kahvia määrästä riippumatta ja on optimaalinen valinta myös silloin, kun et halua keittää täyttä pannua kahvia. Optio-keittimen uuttoaika määräytyy valitsemasi kahvimäärän mukaan. Lopputuloksena on aina täydellisen makuinen kahvi. Optio kahvinkeittimessä on erityistoiminto, jonka avulla voit valita keitätkö kokonaisen, vai puolikkaan pannun kahvia. Sinun tulee lisätä vain vesi ja kahvijauhe, sekä valita suodatusmääräksi kokonainen tai puolikas kannullinen ja kahvinkeitin hoitaa loput. Keittimen hienous löytyy kahdesta erillisestä lämmityselementistä. Toinen elementti valmistaa kahvin sille parhaimmassa 92-96°C:n suodatuslämpötilassa, toinen puolestaan pitää kahvin optimaalisessa 80-85°C:n lämpötilassa aina sen nauttimiseen asti. Lämmityselementin lisäksi Moccamaster Optiosta löytyy automaatinen tippalukko, joka pysäyttää (23)
   Moccamaster Optio kahvinkeitin, 1,25 litraa, matt black
   • 08712072539129
   • 53912
   5
   good_buy
   283.70 EUR
  • Philips Kahvikone Philips Series 2200 EP2224/10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147977763.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314335656.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315913775.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314335637.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/289766552.jpg?ts=1
   Philips Philips Kahvikone Philips Series 2200 EP2224/10 Kahvikone Philips Series 2200 EP2224/10 Kahvikone Philips Series 2200 EP2224/10 Täysautomaattiset espressokeittimet (12)
   Philips Kahvikone Philips Series 2200 EP2224/10
   • 08710103894735
   • 08710103894742
   • EP2224/10
   7
   good_buy
   deal
   372.99 EUR
  • DeLonghi EC9155.MB ESPRESSOKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235175726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249677793.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231341431.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231341433.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246647728.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi EC9155.MB ESPRESSOKONE EC9155.MB ESPRESSOKONE EC9155.MB ESPRESSOKONE De'Longhi EC9155.MB kahvinkeitin Puoliautomaattinen espressokeitin 2,5 L Bigbox (11)
   DeLonghi EC9155.MB ESPRESSOKONE
   • 08004399022324
   • 08004399021921
   • EC9155.MB
   • 0132126043
   • 8004399021921
   7
   good_buy
   deal
   522.99 EUR
  • Electrolux Create 3 E3CM1-3ST -kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312280291.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318733263.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/304774617.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Create 3 E3CM1-3ST -kahvinkeitin Create 3 E3CM1-3ST -kahvinkeitin Create 3 E3CM1-3ST -kahvinkeitin Kahvinkeitin ELECTROLUX E3CM1-3ST Bigbox (19)
   Electrolux Create 3 E3CM1-3ST -kahvinkeitin
   • 07332543971206
   • 910003714
   5
   good_buy
   54.65 EUR
  • Philips Fully automatic espresso machines EP2220/10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/305601616.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312745481.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160985999.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290264641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140666751.jpg?ts=1
   Philips Philips Fully automatic espresso machines EP2220/10 Fully automatic espresso machines EP2220/10 Fully automatic espresso machines EP2220/10 Täysautomaattiset espressokeittimet (12)
   Philips Fully automatic espresso machines EP2220/10
   • 08710103877448
   • 08710103877424
   • 09990000002702
   • 08710103910008
   • 08720389007408
   • 08710103877455
   • 08710103877431
   • 8710103877448
   • EP2220/10
   • EP2221/40
   • 6098707
   • 000000000000259188
   6
   323.90 EUR
  • DeLonghi GENIO S TOUCH KAPSELIKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262854802.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262854803.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249556956.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249556949.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249556953.jpg?ts=1
   DeLonghi DeLonghi GENIO S TOUCH KAPSELIKEITIN GENIO S TOUCH KAPSELIKEITIN GENIO S TOUCH KAPSELIKEITIN Automaattinen, erittäin pienikokoinen NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S Touch -kahvinkeitin on suunniteltu sopimaan täydellisesti keittiöösi. Tässä kahvimyllyssä on useita lisäominaisuuksia. Intensiivisen espressokahvin teknologia (espresso boost), säädettävä lämpötila ja vaihdettava annoskoko antavat sinulle mahdollisuuden muokata valmistettua kahvia oman makusi mukaan. Kaikkien asetusten muuttaminen on erittäin helppoa erittäin helpon ohjauksen ansiosta. Hermeettisesti suljetuilla kapseleilla valmista yli 30 ensiluokkaista kahvilajia napin painalluksella. SÄÄDETTÄVÄ MAKUINTENSITEETTI Säädä juoma-asetukset makusi mukaan: integroidun espresso boost -teknologian ansiosta voit säätää valmistettavan kahvin voimakkuutta ja nauttia intensiivisestä espressokahvista. MUUTA LÄMPÖTILA Lämpimästä erittäin kuumaan kahviin - muuta valmistetun juoman lämpötilaa oman makusi mukaan. Valitse kolmesta lämpötilatasosta napin painalluksella. Olipa sinulla kiire ja haluat lämmintä kahvia tai sinulla on ystävi (10)
   DeLonghi GENIO S TOUCH KAPSELIKEITIN
   • 08004399334564
   • 0132180848
   • 0132180852
   7
   111.50 EUR
  • Black & Decker Kaffemaskin Steam Coffee Maker 3,5 bar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209844301.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312740771.jpg?ts=1
   Black & Decker Black & Decker Kaffemaskin Steam Coffee Maker 3,5 bar Kaffemaskin Steam Coffee Maker 3,5 bar Kaffemaskin Steam Coffee Maker 3,5 bar BLACK+DECKER Steam -kahvinkeitin 3,5 bar Hydropainekeitin 0,24 litran lasikannulla, soveltuu jopa 4 kahvikupillisen valmistamiseen. Tyylikäs musta viimeistely ja etupuolella designlämpömittari, joka osoittaa kahvin lämpötilan. 3,5 baarin paine ja 800 watin teho. (22)
   Black & Decker Kaffemaskin Steam Coffee Maker 3,5 bar
   • 08432406200050
   • 67888958
   • ES9200050B
   4
   63.98 EUR
  • Wacaco Minipresso Ns Capsules Coffee Maker Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/321869825.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/321870608.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241409549.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215295255.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134249984.jpg?ts=1
   Wacaco Wacaco Minipresso Ns Capsules Coffee Maker Musta Minipresso Ns Capsules Coffee Maker Musta Minipresso Ns Capsules Coffee Maker Musta Valmista itse ihanaa kahvia Wacacon kannettavalla espressokeittimellä.Tässä versiossa on pienempi vesisäiliö kuin Wacaco Nespressossa, joten tämä miniversio sopii hienosti laukkuun.Se on täydellinen retkeilyyn ja ulkoiluun esim. telttaillessa tai pyöräretkellä. Fiksun pumppujärjestelmän avulla saavutat 8 baaria, joten saat helposti valmistettua mahtavaa kahvia.Käyttäjäystävällinen kahvinkeitin on helppo purkaa ja puhdistaa saippualla ja vedellä.Fiksussa keittimessä on innovatiivinen design, joten voit valmistaa tuoretta espressokahvia ollessasi liikkeellä. Paketissa saat sekä innovatiivisen espressokeittimen että Nespresso Adapterin. Siten voit käyttää kapseleita kahvin valmistukseen. Voit lisäksi käyttää hienoksi jauhettua kahvia. (21)
   Wacaco Minipresso Ns Capsules Coffee Maker Musta
   • 04897066230061
   4
   62.00 EUR
  2 26
  • info@vertaa.fi