x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kahvikoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Diilit Diilit
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
  Kahvikoneet 7.1 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101256965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112217544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117636870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118632710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95116314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125601173.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118812838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95116313.jpg
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN (28)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   329.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   329.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103141974.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110606690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130219265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290321.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111286361.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105303217.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180223.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102517837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116550821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705660.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467369.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705663.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103141975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109221589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118120630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110872236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106603892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114518303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103141975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111286360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109069323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124225025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134416164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102426279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110330942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112829785.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131854554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102580109.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124905988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127404325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113030548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117631124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115180224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705732.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131398055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99467371.jpg
   DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen (22)
   DeLonghi Dedica Style EC 685.M Vapaasti seisova Espressokone Musta, Metallinen, Hopea 1,1 L Semiautomaattinen
   Proshop Proshop
   8.68332213237246 (111)
   163.34, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   8.68332213237246 (111)
   163.34, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   7
   good_buy
  • DeLonghi DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111783392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290101.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131809003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178182.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71117780.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113040209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113040210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111275923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71117782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133510003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118026628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113040212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128383136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125392557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118995167.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125632954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110894211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115166572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111275925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103609458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121581051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118995166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113040208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119454826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101883016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101883017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101883013.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113040211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111275924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113040213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115718319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133126880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106580497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71117781.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107623995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134849270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71117783.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118995168.jpg
   DeLonghi DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen (21)
   DeLonghi DINAMICA ECAM 350.55.B Vapaasti seisova Espressokone Musta Täysautomaattinen
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   599, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   599, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.SB Vapaasti seisova Espressokone Musta, Hopea 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130219017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118886742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124927186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105346563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102689659.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121040934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118796032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105346564.jpg
   DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.SB Vapaasti seisova Espressokone Musta, Hopea 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen (18)
   DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.SB Vapaasti seisova Espressokone Musta, Hopea 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   349, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   349, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Jura E80 Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120924945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636247.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/68764096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82410867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83974500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120388563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132290080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132290082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906850.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132290076.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636264.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132290078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132290084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132290086.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114462589.jpg
   Jura E80 Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen (46)
   Jura E80 Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   KitchenOne KitchenOne
   1199, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   1199, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Smeg ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034284.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81025476.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121037119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95269593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100749894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697340.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697304.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697369.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131337253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103112176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111281936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065607.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697323.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065609.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80723764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128237605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723063.jpg
   Smeg ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen (9)
   Smeg ECF01CREU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Kromattu, Kerman väri 1 L 2 kuppia Semiautomaattinen
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   303.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   303.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • Dolce Gusto MINI ME MUSTA KAHVINKEITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100913749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750811.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101746177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103916803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750818.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117619263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103916802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126385764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100750762.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750812.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131101993.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103916796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131101995.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103916800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103916798.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131101997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299161.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102589483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102087273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88750816.jpg
   Dolce Gusto MINI ME MUSTA KAHVINKEITIN (12)
   Dolce Gusto MINI ME MUSTA KAHVINKEITIN
   Proshop Proshop
   8.68332213237246 (111)
   50.28, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.68332213237246 (111)
   50.28, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Dolce Gusto JOVIA -KAPSELIKEITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87132963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105517548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100884809.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299150.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132551663.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100884810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299151.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131198525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105517549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101130529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102552594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114318671.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101530496.jpg
   Dolce Gusto JOVIA -KAPSELIKEITIN (33)
   Dolce Gusto JOVIA -KAPSELIKEITIN
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   46.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   46.9, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106519695.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48716408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124878225.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105657711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132225916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117301099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131098943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118097377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100884687.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112373800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132225915.jpg
   DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen (11)
   DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,8 L 14 kuppia Täysautomaattinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   322.99, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   322.99, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Jura A1 Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133119420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106588462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638248.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638246.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114462892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033818.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132213193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723049.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638228.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133632506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100763640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111280302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113033821.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134638122.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723048.jpg
   Jura A1 Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen (11)
   Jura A1 Vapaasti seisova Espressokone Musta 1,1 L 9 kuppia Täysautomaattinen
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.142857142857143 (3)
   539.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.142857142857143 (3)
   539.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Jura E6 Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134635991.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107515958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134635988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628078.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111263232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125337629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034139.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125337630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101769766.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134636097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125337631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111268756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95117274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101170573.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125337632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133631103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109041194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111263231.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034137.jpg
   Jura E6 Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen (17)
   Jura E6 Vapaasti seisova Espressokone Musta, Platina 1,9 L 16 kuppia Täysautomaattinen
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   769, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   769, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L 14kuppia Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131854499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102757828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134694479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124877462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134698569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105285494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133629879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134698494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115709755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100994459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111253044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130326910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111267767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102692575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134697754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84506565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134698559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114458800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117771422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101645096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84506564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118113235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115176666.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113026878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103679830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106440308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245480.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106504056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111253043.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117666527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116934804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112088698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119448549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103536049.jpg
   DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L 14kuppia Musta (15)
   DeLonghi Magnifica S Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L 14kuppia Musta
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   299, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Smeg ECF01BLEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Musta, Kromattu kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109887818.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131337255.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704937.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111281891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121037118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128237588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132980928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80723763.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81025475.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211077.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103112172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105619572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134704947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105619572.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100916522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95269592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134705034.jpg
   Smeg ECF01BLEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Musta, Kromattu kahvinkeitin (5)
   Smeg ECF01BLEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Musta, Kromattu kahvinkeitin
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   303.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   303.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • Melitta 19434 CAFFEO SOLO COFFEEMAKER
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102043298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131099539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113244493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111782513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133630366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112634931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111401703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111401703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121036723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108736235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131099540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90334406.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134565129.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112142475.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101711581.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118531802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119520916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112166639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118611048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126107216.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118114233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101114504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/21812136.jpg
   Melitta 19434 CAFFEO SOLO COFFEEMAKER (5)
   Melitta 19434 CAFFEO SOLO COFFEEMAKER
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   257.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   257.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Melitta CAFFEO PASSIONE KAHVIKONE HOPEA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100750241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124732383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103918459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133631866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121207.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114313467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108417067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112649337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640612.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101815653.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126974296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120086661.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120086662.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133230405.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114499559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299179.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134347624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110604400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640632.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121087417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118279704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065492.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134640615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101815589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114295726.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/46930866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133631867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126974296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/47848105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035438.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/112649338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/48073581.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133671613.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035439.jpg
   Melitta CAFFEO PASSIONE KAHVIKONE HOPEA (4)
   Melitta CAFFEO PASSIONE KAHVIKONE HOPEA
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   569, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   569, ? (offer_sdt_unknown)
   6
   good_buy
  • Sage Dual Boiler kahvikone BES920UK
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110604414.jpg
   Sage Dual Boiler kahvikone BES920UK (26)
   Sage Dual Boiler kahvikone BES920UK
   crema crema
   1349, 3pv (offer_sdt_3_days)
   crema crema
   1349, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Siemens TI905201RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2,3 L Täysautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131104813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118235246.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101189938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722871.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118832561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101189939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131104815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133724870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122232385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114459257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722873.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122182607.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105515676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113274395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113035063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101289926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111268022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119448166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/44940575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722872.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644214.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644215.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101810681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065490.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134644217.jpg
   Siemens TI905201RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2,3 L Täysautomaattinen (5)
   Siemens TI905201RW kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Ruostumaton teräs 2,3 L Täysautomaattinen
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   1249, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   1249, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Dolce Gusto NESCAFÉ DOLCE GUSTO MINI ME KAPSELIKEITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131148356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131148357.jpg
   Dolce Gusto NESCAFÉ DOLCE GUSTO MINI ME KAPSELIKEITIN (15)
   Dolce Gusto NESCAFÉ DOLCE GUSTO MINI ME KAPSELIKEITIN
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   76, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.285714285714286 (10)
   76, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103607396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723000.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111275175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126460843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131818389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103607396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133451349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115178373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119455047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118191185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71408914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/62328820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065565.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111275176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84722997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117627571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125848594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102073196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102073197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128074628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129848063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94245606.jpg
   DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen (3)
   DeLonghi Dinamica Ecam 350.35.W Vapaasti seisova Täysautomaattinen Espressokone 1.8L Valkoinen
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   489, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KahviKaveri KahviKaveri
   7.2 (1)
   489, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Smeg ECF01PBEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Sininen, Kromattu kahvinkeitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065610.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290285.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95269594.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029382.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133121288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065612.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111281966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121037120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723070.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131337252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81025477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128237622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132980929.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103112180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111100421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100916526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113029387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84723068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80723765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134715961.jpg
   Smeg ECF01PBEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Sininen, Kromattu kahvinkeitin (3)
   Smeg ECF01PBEU Vapaasti seisova Semiautomaattinen Espressokone 1L 2kuppia Sininen, Kromattu kahvinkeitin
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   303.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   303.2, 4pv (offer_sdt_4_days)
   6
   good_buy
  • DeLonghi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Valutus-kahvinkeitin Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130962434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115721701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/79441251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105299212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117666691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130219303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114464055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118998459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133149354.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117632465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065653.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290383.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124908879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80457883.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118998460.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118998461.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118998462.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/133510198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065654.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065655.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87065658.jpg
   DeLonghi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Valutus-kahvinkeitin Hopea (4)
   DeLonghi PRIMADONNA S EVO ECAM 510.55.M Vapaasti seisova Täysautomaattinen Valutus-kahvinkeitin Hopea
   KitchenOne KitchenOne
   899, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   899, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
  • DeLonghi PRIMADONNA ELITE ECAM 650.55.MS
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111272880.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116550800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106576904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101847344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111091204.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111272882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105525453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/69176865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131107647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118427644.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101290044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/55907852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/69176866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119520787.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127906733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101218379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117666165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131107646.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102192104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105525454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113034536.jpg
   DeLonghi PRIMADONNA ELITE ECAM 650.55.MS (4)
   DeLonghi PRIMADONNA ELITE ECAM 650.55.MS
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   1213.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.848837603757349 (7)
   1213.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
  • Sage The Barista Expressokone BES875BSS Ruostumaton Teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125396550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128253422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128153997.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117250222.jpg
   Sage The Barista Expressokone BES875BSS Ruostumaton Teräs (5)
   Sage The Barista Expressokone BES875BSS Ruostumaton Teräs
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   647.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Makujakauppa.fi Makujakauppa.fi
   647.4, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
  • Smeg DCF01PBEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Sininen 1,4 L 10 kuppia Semiautomaattinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125306839.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128254400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125306840.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125346347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125306841.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131425297.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123778006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131425298.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125306842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125306843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123426371.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125306844.jpg
   Smeg DCF01PBEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Sininen 1,4 L 10 kuppia Semiautomaattinen (5)
   Smeg DCF01PBEU kahvinkeitin Vapaasti seisova Espressokone Sininen 1,4 L 10 kuppia Semiautomaattinen
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   239, ? (offer_sdt_unknown)
   CDON.COM CDON.COM
   4.015567592122124 (80)
   239, ? (offer_sdt_unknown)
   4
  2 14
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Täysautomaatti DEFAULT
    • ta_ysautomaattinen
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kahvikapseli
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 200 € (budget)
   • 200 € - 495 € (price_200_500)
   • 495 € - 950 € (price_500_950)
   • ≥ 950 € (price_950)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espresso-/kahvikone (espresso_kahvikone)
   • Kahvinkeitin (kahvinkeitin)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
   • Täysautomaattinen (ta_ysautomaattinen)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvinappi (kahvinappi)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Kahvin määrä kuppeina (kapasiteetti_kuppeina):
   • 1 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_1.0)
   • 2 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_2.0)
   • 5 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_5.0)
   • 6 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_6.0)
   • 9 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_9.0)
   • 10 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_10.0)
   • 14 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_14.0)
   • 15 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_15.0)
   • 20 kuppia (kapasiteetti_kuppeina_20.0)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Juomatyypit (juomien_tyyppi):
   • Caffe Crema (caffe_crema)
   • Caffe Latte (caffe_latte)
   • Cappuccino (cappuccino)
   • Espresso (espresso)
   • Kahvi (kahvi)
   • Kuuma vesi (kuuma_vesi)
   • Latte Macchiato (latte_macchiato)
   • Lämmin maito (la_mmin_maito)
   • Ristretto (ristretto)
  • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Keittimen sijoitus (asennustapa):
   • Integroitava (integroitava)
   • Vapaasti sijoitettava (vapaasti_sijoitettava)
  • Leveys (leveys_mm):
   • < 200 mm (leveys_mm_200)
   • 200 mm - 240 mm (leveys_mm_200_240)
   • 240 mm - 280 mm (leveys_mm_240_280)
   • ≥ 280 mm (leveys_mm_280)
  • Automaattinen virrankatkaisu (automaattinen_virrankatkaisu):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi