x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kahvikone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kahvikoneet

  • Yleiset tiedot

   Suomessa juodaan paljon kahvia, noin 10 kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee lähes viisi kupillista kahvia päivässä per henkilö. Kahvinkeitin on siis monessa taloudessa tarpeen. Kahvi on nautintoaine, ja nauttiessa kannattaa arvostaa laatua. Italialaisen mallin mukaan espresso on kasvattanut suosiotaan muun euroopan lisäksi myös suomessa. Nykyään vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa, ristrettoa tai macchiato caldon (kahvi lämmitetyn, vaahdotetun maidon kanssa).
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon espressokeitintä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • espressokeitintyypit,
   • espressokeittimen toiminnot,
   • espressokeittimen muotoilu,
   • suosittuja espressokeitinmerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ostaessasi espressokeitintä kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Espressokeittimen tilavuus: Kuinka monta kupillista kahvia halutaan yleensä kerralla tehdä?
   2. Vaatimukset: Mitä toimintoja vaadit espressokeittimeltä? Haluatko kahvin valmistuvan vain napinpainalluksella, vai kokeiletko mieluiten itse kuinka keittimellä saa keitettyä herkullisinta kahvia?
   3. Putsaus: Onko espressokeitin helppo puhdistaa? Voiko osia siitä pestä astianpesukoneessa?
   4. Kahvinkeitin ja espressokeitin samassa: Jos talossa on sekä suodatinkahvin että espresson suosijoita, niin yhdistelmäkeitin on omiaan.
   5. Kahvin sortti: haluatko valmistaa kahvia pavuista, kahvinpuruista vai valmiiksi pakatuista kahvipusseista?

   Espressokeitin tyypit
   Espressokeittimiä on kolmenlaisia: automaattisia, puoli-automaattisia ja nespressokeittimiä (mukien kera):

   • Täysin automaattisella espressokeittimellä tai nespresso keittimellä saa tehtyä täydellisen kupin kahvia ilman pienintä vaivaa. Kone toimii ennalta ohjelmoidusti ja käyttö on yksinkertaista. Laite täytyy muistaa laittaa päälle ajoissa, jotta se lämpiää, ja mikäli kyseessä on nespressokeitin niin muki täytyy asettaa paikoilleen. Tämän jälkeen vain nappia painamalla saa kupin herkullista italialaista espressoa.
   • Puoli-automaattinen espressokeitin täytyy osittain itse ohjelmoida ja siten pystyy myös vaikuttamaan espresson makuun. Silloin voi esimerkiksi säännöstellä kahvinporojen määrää, laitteen painetta (bar) ja veden laatua. (Automaattisessa keittimessä kaikki edellämainittu täytyy ohjelmoida etukäteen.)

   Maistettuasi espressoa huomaat heti eron espressokahvin ja suodatinkahvin välillä. Espresson maku on täyteläinen, aromirikas ja koostumus pehmeä. Se johtuu espressokahvin erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan korkealla paineella erittäin hienoksi jauhettujen kahvinporojen läpi, niin että kahvista veteen liukenevat aineet liukenevat erittäin nopeasti. Lopputuloksen laatu riippuu monista tärkeistä tekijöistä: kahvin määrästä, veden paineesta, veden lämpötilasta, kuinka hienoksi jauhettuja kahvinporot ovat ja liukenemisajasta.

   Espressokeittimen toiminnot
   Espressokeittimissä on muitakin toimintoja kuin vain kahvin keittäminen. Joitakin lisätoimintoja ovat:

   • Ajastin: kahvin keittämisen voi ohjelmoida tapahtumaan haluttuun aikaan.
   • Höyryputki: maidon tai veden lämmittämiseen
   • Kahvimylly
   • Lämpölevy
   • Maitosäiliö
   • Vesisuodatin: huolehtii että esim. kalkki jää suodattimeen eikä sekoitu kahvin joukkoon.
   • Vesisäiliö: siten jokaista kuppia varten ei tarvitse lisätä vettä
   • Voimakkuuden säädin: voi valita kuinka vahvaa kahvia haluaa.

   Espressokeittimen muotoilu
   Espressokeitinten muotoilu vaihtelee paljon. Saatavilla on eri värisiä espressokeittimiä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Espressokeitin voi olla todella tyylikkään näköinen keittiössä, joten sen voi hyvin laittaa näkyvälle paikalle. Silloin on kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että espressokeitin sopii hyvin myös keittiön muuhun välineistöön ja kalustukseen.

   Suosittuja espressokeitinmerkkejä
   Suosittuja merkkejä ovat: Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin ja Siemens.

   Vertaile täällä espressokeittimiä ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko Senseo-laite espressokeitin?
   Ei, Senseo on kahvinkeitin. Esiannostelluista kahvipusseista saadaan kerralla yksi tai kaksi kuppia kahvia. Kahvinvalmistus tapahtuu eri menetelmällä kuin espressokeittimessä. Senseolla tehdään siis suodatinkahvia.

   Mitä höyryputkella voi tehdä?
   Höyryputkella voi lämmittää tarvittaessa maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kuinka espressokeittimen voi puhdistaa?
   Kalkkikertymät saa postettua kalkinpoistajalla jota saa nestemäisenä tai tabletteina. Poista käytetyt kahvinporot keittimestä aina käytön jälkeen ja huolehdi, että säiliössä oleva vesi on puhdasta. Siten voi estää koneen likaantumisen.

   Mikä ero on kuppien ja annosten välillä?
   Kupit ja annokset ovat molemmat valmiiksi annosteltuja espresso annoksia. Kuppi on yksittäispakattu pieni metallisäiliö ja annos on suodatinpaperiin pakattu määrä kahvia. Kupit ovat pallon muotoisia, kun taas annokset ovat litteitä. Kupit ja annokset ovat kalliimpia kuin irtokahvi tai kahvipavut.

   Mikä baari (bar) on?
   Baari on paineen yksikkö. Paine, jolla vesi menee kahvista läpi espressokeittimessä, annetaan baareissa. Tässä tilanteessa pätee sääntö: mitä korkeampi paine sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista espressokeitinten teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä.

   Ajastin
   Ajastimen avulla espressokeittimen voi etukäteen säätää valmistamaan kahvia silloin kuin haluat.

   Automaattinen kalkinpoistaja
   Kalkkikertymät tulee poistaa espressokeittimestä tarvittaessa. Sen voi tehdä nestemäisellä tai tabletinmuodossa olevalla kalkinpoistajalla. Joissakin espressokeitinmalleissa on sisäänrakennettu kalkinpoistaja. Tätä ominaisuutta kutsutaan automaattiseksi kalkinpoistajaksi.

   Automaattisuljin
   Turvallisuustoiminto. Kun espressokeitin on ollut koskemattomana tietyn ajan se sulkeutuu itsestään.

   Höyryputki
   Höyryputken avulla voi tarvittaessa lämmittää maitoa kahviin. Sitä voi myös käyttää veden kuumentamiseen teetä varten, jolloin höyryputki toimii kuumavesihanana.

   Kahvin laatu
   Espresso täytyy tehdä erittäin hienoksi jauhetuista kahvinporoista. Kahvin voi jauhaa itse tai ostaa valmiiksi annosteltuja annoksia

   Kuppien kertamäärä
   Espressokeittimellä saa tehtyä kerralla 1-2 kuppia espressoa. On olemassa myös suurempia keittimiä joilla saa tehtyä neljä kuppia espressoa kerrallaan.

   Kuumavesihana
   Joissakin espressokeitinmalleissa on lisätoimintona kuumavesihana, jolla saa kummennettua esim. Teeveden nopeasti. Mallista riippuen kuumavesihana on joskus höyryputken muodossa ja joskus erillisenä hanana.

   Lämpölevy kupeille
   Esilämmitetyt kupit ovat välttämättömiä ensiluokkaista espressoa valmistettaessa. Lämpölevy huolehtii siitä, että kupit ovat aina oikean lämpöisiä.

   Malli/tyyppi
   Espressokeitintä hankkiessa tulee harkita haluaako laitteeseen sekä espresson teko mahdollisuuden, että tavallisen suodatinkahvin teko mahdollisuuden. Yhdistelmäkeitin on käytännöllinen vaihtoehto, ja kahden erillisen koneen sijaan keittiössäsi onkin vain yksi laite. Kahta eri toimintoa pystyy käyttämään samanaikaisesti.

   Pumpun paine
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.
   Pumpulla aikaansaatava paine on ilmoitettu espressokeittimen tiedoissa baareissa. Mitä korkeampi paine laitteella on mahdollista saada, sitä parempi. Espressokeittimissä 15 baarin (tai korkeampi) paine takaa ensiluokkaisen espresson.

   Systeemi
   Espresson vahva maku saadaan oikeanlaisesta kahvista ja erikoisesta valmistustavasta. Vesi suodatetaan kahvin läpi korkean paineen avulla. Korkea paine saadaan aikaiseksi joko pumpulla tai höyryllä. Pumpulla saadaan kuitenkin korkeampi paine kuin höyryllä. Höyry saadaan aikaiseksi keittämällä vettä. Espressokeitin, jossa paine saadaan aikaiseksi höyryn avulla, on helpompi käyttää ja halvempi.

   Säädettävä kahvinvahvuus
   Automaattisissa espressonkeittimissä kahvinvahvuutta ei ole mahdollista säätää itse. Jos siis haluat vaikuttaa kahvin vahvuuteen, tarkista että valitsemassasi mallissa on siihen salliva toiminto.

   Vedenjohdatus
   Suurimmassa osassa espressonkeittimiä on vesisäiliö. On olemassa myös keittimiä jotka saa kytkettyä suoraan vesijohtoon.

   Vesisäiliön tilavuus
   Vesisäiliöön saa säilöttyä vettä montaa espressokuppia varten. Veden tuoreudesta tulee huolehtia hyvin taatakseen parhaan mahdollisen espresson laadun.
   Kiinteät ja kalliimmat espressokeittimet voi kiinnittää suoraan vesijohtoon ja täten taata tuoreen veden saannin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Täysautomaatti Täysautomaattiset espressokeittimet.
   • Kahvipavut Espressokeittimet joissa kahvimylly papujen jauhamiseen.
   • Jauhettu kahvi Espressokeittimet joihin käy jauhettu kahvi.
   • Delonghi Delonghi espressokeittimet.
   • Miele Miele espressokeittimet.
   • Melitta Melitta espressokeittimet.
   • Kapselikeitin Kapselikahvinkeittimet
   • Edullinen Vertaa kaikki espressokeittimet hinnat alle 260 euroa.
   • Kylmien juomien valmistus Valmista jääkahvia tai -teetä
   • Integroitava keitin Kalusteeseen asennettava kahvikone
   • Edullisimmat Edullisimmat kahvikoneet
  • Aeropress kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg
   Aeropress Aeropress kahvinkeitin kahvinkeitin kahvinkeitin Kahviharrastajien suosima kahvilaite jolla valmistat kupillisen erinomaista kahvia. (30)
   8.25 (1)
   Aeropress kahvinkeitin
   Halpa, ekologinen, tekee erinomaisen hyvää kahvia
   Käsikäyttöinen, ei edes sähköä tarvita, laita laatukahvit vaikka leirinuotiolla. Muovista, mutta laadukkaasta elintarvikemuovista. Edullinen ostos.
   10.0
   0 10
   • Hinta
   • Laadukas kahvi
   • Ekologinen
   • Tekee kahvit/espressot 1-2:lle
  Kahvikoneet 8.485784313725489 (3)
  0 - 24
  • DeLonghi De Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150568829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467367.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99467370.jpg
   DeLonghi DeLonghi De Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) De Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) De Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs) Erittäin kapea (15 cm) ja tyylikäs metallirunkoinen Delonghi Dedica espressokeitin on täynnä ominaisuuksia. (34)
   DeLonghi De Longhi Dedica kahvikone EC685 (teräs)
   • 08004399331198
   • 4326858
   • 0132106138
   • 132106138
   • EC 685.M
   • EC685.M
   6
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • DeLonghi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146050396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146050399.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230312046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158276361.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti Täysautomaattinen DeLonghi Primadonna Elite Experience ECAM650.85.MS kahvikone valmistaa laajan valikoiman erikoiskahvireseptejä, vain yhdellä hipaisulla. Luo oma profiili jopa kuudelle eri käyttäjälle. Interaktiivinen 4,3 TFT hipaisunäyttö. (28)
   DeLonghi ECAM650.85.MS PrimaDonna Elite Experience kahviautomaatti
   • 08004399331648
   • ECAM 650.85.MS
   • 0132219009
   • 132219009
   6
   good_buy
   deal
   1599.00 EUR
  • DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Mini Me kapselikeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157840323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157840326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221974888.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157840325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208595637.jpg
   DeLonghi DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Mini Me kapselikeitin Nescafé Dolce Gusto Mini Me kapselikeitin Nescafé Dolce Gusto Mini Me kapselikeitin Armsa välimusega kohvimasin, mis rõõmustab Teid igal hommikul tassikese kuuma kohviga. Kohvimasin kasutab kohvikapsleid ning vajab seetõttu väga minimaalset hooldust. Iga kord saate nautida erineva maitsega kohvijooke: alates espressost kuni latte macchiatoni või kakaoni (lai kohvikapslite valik)Veekoguse reguleerimisnäidiku abil on veelgi lihtsam ideaalse maitsega kohvi teha!KREEMJA VAHUGA AROMAATNE KOHVKõrge 15-baarine veerõhk vastab ka professionaalsetele kohvimasinatele esitatud nõuetele ... (78)
   DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Mini Me kapselikeitin
   • 08004399332959
   • 08004399335141
   • 08004399020320
   • 08004399333697
   • 0132180656
   • EDG155.BG
   3
   good_buy
   most_sold
   43.90 EUR
  • Philips EP2224/10 KAHVIKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147977763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171236744.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171236743.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263656.jpg
   Philips Philips EP2224/10 KAHVIKONE EP2224/10 KAHVIKONE EP2224/10 KAHVIKONE Nauti tuoreista pavuista syntyvää herkullista aromia ja makua Philips älykkään uuttojärjestelmän ansiosta. Perinteisellä maidonvaahdottimella pystyt helposti valmistamaan maitovaahtoa lempijuomillesi.ESPRESSO JA KAHVI VASTAJAUHETUISTA PAVUISTASinun täytyy vain painaa nappia ja kahvikone aloittaa papujen jauhaamisen ja aromaattisen espresson ja mustan kahvin valmistuksen. Vastajauhetuista kahvipavuista kahvi on paljon aromaattisempaa ja paremman makuista.PERINTEINEN MAIDONVAAHDOTIN MAUKASTA MA... (34)
   Philips EP2224/10 KAHVIKONE
   • 08710103894735
   • 08710103894742
   • EP2224/10
   5
   good_buy
   326.00 EUR
  • Sage Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209100038.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213183707.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161415374.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393227.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169316070.jpg
   Sage Sage Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs Sage the Barista Express espressokeittimellä voit jauhaa kahvipavut juuri ennen espresson uuttoa. Integroitu kahvimylly annostelee tarkasti oikean määrän kahvia. (31)
   Sage Espressokone Sage the Barista Express SES875, ruostomaton teräs
   • 09312432030144
   • 000000000000263877
   • 9312432030144
   • SES875BSS2EEU1A
   • 6280341
   • BES875BSS
   5
   good_buy
   503.90 EUR
  • Philips EP2230/10 Series 2200 -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225133536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146609432.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169651324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159165319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143573251.jpg
   Philips Philips EP2230/10 Series 2200 -kahviautomaatti EP2230/10 Series 2200 -kahviautomaatti EP2230/10 Series 2200 -kahviautomaatti Täysiautomaattinen kahvikone Philips "Series 2200" valmistaa 3 suosituinta kahvijuomaa vastajauhetuista pavuista sormenpäilläsi. Maitopohjaisten juomien rakastajille on miellyttävänä yllätyksenä maitojärjestelmä "LatteGo", mikä vaahdottaa maidon täydellisesti ja on erityisen helposti puhdistettava. Kahvikonetta on helppo ohjata ja huoltaa.3 KAHVIJUOMAAJuuri sormenpäilläsi: espresso, musta kahvi ja cappuccino. Teen rakastajille - kuuman teen funktio.LATTEGO - AINUTLAATUINEN AUTOMAATTINEN MAITO... (31)
   Philips EP2230/10 Series 2200 -kahviautomaatti
   • 08710103886037
   • 08710103886044
   • EP2230/10
   • 8710103886037
   5
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • Aeropress kahvinkeitin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206257448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82862953.jpg
   Aeropress Aeropress kahvinkeitin kahvinkeitin kahvinkeitin Kahviharrastajien suosima kahvilaite jolla valmistat kupillisen erinomaista kahvia. (30)
   8.25 (1)
   Aeropress kahvinkeitin
   • 00085276000800
   5
   good_buy
   32.80 EUR
  • DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Infinissima EDG 160.A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151415466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230023910.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212593023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155286937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226368482.jpg
   DeLonghi DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Infinissima EDG 160.A Nescafé Dolce Gusto Infinissima EDG 160.A Nescafé Dolce Gusto Infinissima EDG 160.A Nescafé Dolce Gusto Inissima EDG160A kapselikahvikone keittää erinomaisia kylmiä ja kuumia juomia, joiden taso vastaa ammattilaisbaristan valmistamia juomia. Kahvinautinto on aina mukava ja yksilöity jopa 15 baarin paineen ansiosta. Laitteessa on 1,2 litran vesisäiliö, joka on helppo irrottaa ja asettaa takaisin paikoilleen. Tyylikäs muotoilu Inissima-kapselikoneen uniikki muotoilu tekee siitä keittiön katseenvangitsijan. Inissima on paitsi upea visuaalisesti, myös huippuluokkaa toimivuudelta... (34)
   DeLonghi Nescafé Dolce Gusto Infinissima EDG 160.A
   • 08004399334021
   • 0132180832
   • EDG 160.A
   4
   good_buy
   deal
   69.00 EUR
  • DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171997670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210620386.jpg
   DeLonghi DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN ECAM 21117 KAHVINKEITIN Delonghi Magnifica kahviautomaatilla kahvin yksilöinti on helppoa. Valitse pieni, keskikokoinen tai suurempi kahvi; kokeile vahvaa tai miedompaa makua; nauti kuumana tai lämpimänä. Uusi Thermoblock antaa espressolle optimaalisen lämpötilan. Laitteessa on höyrysuutin eli maidonvaahdotin, jonka avulla voi helposti valmistaa suosituimmat kahvijuomat espressosta cappuccinoon ja caffe latteen. Maitokahvijuomat ovat espressopohjaisia, vain maidon määrä ja vaahdon koostumus vaihtelee halutusta juomast (26)
   DeLonghi ECAM 21117 KAHVINKEITIN
   • 08004399327979
   • 0132213093
   5
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • Jura Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453725.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170927877.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453727.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213453726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183676902.jpg
   Jura Jura Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020) Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020) Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020) Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (26)
   Jura Kahvikone Jura "E8 Dark Inox" (2020)
   • 07610917153640
   • 7223319
   • 15364
   • 7610917153640
   5
   good_buy
   deal
   1349.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165211234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169918072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170928633.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169918065.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver" JURA S8 - kompakti kahvikone, jossa on JURA Premium -segmentin kahvikoneiden ominaisuuksia. Valitse jopa 15 reseptistä erittäin leveän, värikkään, kosketusherkän näytön kautta. Uusimmat tekniikat takaavat juomien täydellisen maun (ikään kuin ne olisi valmistettu parhaalta baristalta!). Lisäksi kahvikone näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä.15 ERIKOISOMINAISUUTTA YHDELLÄ KOSKETUKSELLAKahvikone valmistaa 15 erilaista juomaa yhdellä kosketuksella. Valitse laaja valikoima mustia kahveja: ... (26)
   Jura Kahvikone JURA "S8 Moonlight Silver"
   • 07610917153824
   • 7610917153824
   • 15382
   • 7223089
   5
   good_buy
   1394.90 EUR
  • DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065654.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065652.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065651.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87065656.jpg
   DeLonghi DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M Klassisella designilla täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M" jauhaa pavut erikseen joka kerta ja valmistaa jopa 13 kahvijuomaa yhdellä napinhipaisulla. Käytä My Menu ominaisuutta luodaksesi ja tallentaaksesi oma erillinen valikko kaikille tykkäämillesi juomille. LCD näytön, kosketuskuvioiden ja älysovelluksella ohjauksen ansiosta on kahvikoneen käyttö puhdasta nautintoa. Helppo huolto antaa sinun nauttia kahvista nopeasti ja helposti. 13 KAHVIJUOMAA YHDELLÄ KO... (24)
   DeLonghi De'Longhi Primadonna S Evo kahvikone ECAM51055M
   • 08004399331679
   • ECAM510.55.M
   • 4169337
   • ECAM510.55M
   • ECAM51055M
   • ECAM 510.55.M
   • 0132215311
   5
   good_buy
   deal
   899.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156792088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806053.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165806052.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156792920.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903027.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Kahvikone JURA "E6 Piano White" Uusittu Jura E6 (EB) kahviautomaatti Piano White (15378) on helppokäyttöinen ja nyt entistäkin tehokkaampi Professional Aroma Grinder -kahvimyllyn ansiosta. Kotikäyttöön tai pieneen toimistoon. (24)
   Jura Kahvikone JURA "E6 Piano White"
   • 07610917153787
   • 7610917153787
   • 6959649
   • 15378
   5
   good_buy
   903.90 EUR
  • Sage The Barista Pro espressokeitin. harjattu teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210703265.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155595525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158408247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158408248.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158298351.jpg
   Sage Sage The Barista Pro espressokeitin. harjattu teräs The Barista Pro espressokeitin. harjattu teräs The Barista Pro espressokeitin. harjattu teräs Tämän Sage-kahvikoneen avulla sinusta voi tulla todellinen kotibarista ja pääset nauttimaan kahvin täydellisestä mausta. Uusimpien integroitujen tekniikoiden ansiosta: laaja LCD-näyttö, innovatiivinen lämmitysjärjestelmä "Thermojet", digitaalinen lämpötilansäädin PID, ammattimainen portafilter ja höyrysuutin, valmistavat kahvin nopeasti, helposti ja ammattimaisesti.LCD-NÄYTTÖ HELPPOA HALLINTAA VARTENLeveällä LCD-näytöllä näet kaikki tarvitsemasi tiedot kahvin valmistamiseksi. Voit valita olem... (29)
   Sage The Barista Pro espressokeitin. harjattu teräs
   • 09312432032834
   • SES 878 BSS
   • 6280705
   • 9312432032834
   • SES878BSS4EEU1
   4
   good_buy
   deal
   899.00 EUR
  • DeLonghi De Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137709511.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461297.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99461299.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167625903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167625902.jpg
   DeLonghi DeLonghi De Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen) De Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen) De Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen) DeLonghi Dedica EC685.W espressokone. Todella pienikokoinen ja näyttävä espressokeitin monipuolisilla ominaisuuksilla. Toimii myös E.S.E. espressonapeilla. (29)
   DeLonghi De Longhi Dedica kahvikone EC685 (valkoinen)
   • 08004399331211
   • EC685.W
   • 4326610
   • 0132106141
   • EC 685.W
   4
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355.M -espressokeitin, Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185760194.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205322469.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203984371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203984372.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188202168.jpg
   DeLonghi DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355.M -espressokeitin, Hopea La Specialista Prestigio EC9355.M -espressokeitin, Hopea La Specialista Prestigio EC9355.M -espressokeitin, Hopea DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355M -kahvikoneella voit nauttia autenttisesta kahvilakokemuksesta kotonasi. Valmistat herkullista kahvia juuri omaan henkilökohtaiseen makuusi tarkkaan säädettävillä asetuksilla. Löydä oma suosikkitapasi valmistaa kahvia valitsemalla optimaalinen jauhatus, annos ja lämpötila ja viimeistele kahvi silkkisellä, suussa sulavalla maidolla. Aktiivinen lämpötilan säätö pitää veden lämpötila vakaana parhaan uuttamistuloksen varmistamiseksi. Kahden erillisen lämmi... (29)
   DeLonghi La Specialista Prestigio EC9355.M -espressokeitin, Hopea
   • 08004399019942
   • 0132126017
   • 8004399019942
   4
   good_buy
   deal
   799.00 EUR
  • Jura ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033139.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146747.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122033135.jpg
   Jura Jura ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti Jura "Ena 8" on erittäin tyylikäs ja kompakti automaattinen kahvikone kotiin. Kahvikone valmistaa 10 erikoisuutta: perinteisestä espressosta ja cappuccinosta flat whiteen ja latte macchiatoon.10 ERIKOISUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLAKahvinkeitin valmistaa 10 erilaista juomaa yhdellä painalluksella. Valitse laajasta mustien kahvien joukosta: ristretto, espresso, espresso doppio ja musta kahvi tai maitopohjaisista kahvijuomia: espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato ja flat white. Voit valmi... (27)
   Jura ENA 8 Metropolitan Black kahviautomaatti
   • 07610917152537
   • 00755745002580
   • 7610917152537
   • 5811510
   • 15253
   4
   good_buy
   deal
   1099.00 EUR
  • DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86112183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159215811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215964063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205786738.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/84722615.jpg
   DeLonghi DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB Automaattinen kahvinkeitin kanssa cappucinolaite, 15 bar, 2 kuppia, hopea/musta (27)
   DeLonghi MAGNIFICA S ECAM 21.117.SB
   • 08004399325067
   • 229631
   • ECAM22.110.SB
   • ECAM 22.110 SB
   • 0132213068
   • ECAM22.110SB
   • ECAM22110SB
   • 000000000000054218
   • 132213031
   • ECAM 22.110.SB
   • 1730223
   4
   good_buy
   deal
   419.00 EUR
  • Dolce Gusto EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218061576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209331941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166568941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157560439.jpg
   Dolce Gusto Dolce Gusto EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA Juomien muokkaaminen makusi mukaan ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin se on erittäin kompaktilla automaattisella DeLonghi Dolce Gusto® Genio S Plus kahvikoneella, muotoiultu saumattomilla linjoilla ja innovatiivisilla uudistuksilla. Tiheällä samettisella cremalla ammatillisten laadukkaiden kahvien valmistamisen lisäksi voit nyt säätää insiivisyyttä, lämpötilaa ja annoksen kokoa kiitos koneen korkeapaineisen järjestelmän (jopa 15 baria). Kahvisi valmistus loppuu automaattisesti riippuen va... (43)
   Dolce Gusto EDG315B GENIO S PLUS KAPSELIKEITIN, MUSTA
   • 08004399334533
   • 0132180847
   3
   good_buy
   deal
   119.00 EUR
  • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151001895.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158415437.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158313183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158313182.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158415433.jpg
   DeLonghi DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti Täysautomaattinen kahvikone De'Longhi "ECAM 250.23" jauhaa kahvisi tuoreista kahvipavuista ja valmistaa espressoa, kahvia ja erityistä hitaasti valmistettua pitkää mustaa kahvia yhdellä kosketuksella. Höyrysuuttimella pystyt vaahdottamaan maidon tai höyryttää kuumaa maitoa maitopohjaisille juomille. Yksinkertaisen käytön ja ylläpidon ansiosta voit nauttia kahvista nopeasti ja helposti.ESPRESSO, KAHVI JA ERITYINEN PITKÄ RESEPTI KOSKETUKSEN PÄÄSSÄTee espressoa tai pitkää kahvia (1 tai 2 annosta... (26)
   DeLonghi Magnifica S Smart ECAM250.23.SB -kahviautomaatti
   • 08004399334120
   • 8004399334120
   • 132213166
   4
   386.65 EUR
  • Jura ENA 4 Full Metropolitan Black kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208737087.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209806447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209806448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206878741.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201339212.jpg
   Jura Jura ENA 4 Full Metropolitan Black kahviautomaatti ENA 4 Full Metropolitan Black kahviautomaatti ENA 4 Full Metropolitan Black kahviautomaatti Jura ENA 4 -kahvikoneen avulla saat aina tuoretta kahvia vain yhdellä napin painalluksella sekä tarkoilla asetuksilla. 125 g papusäiliön ansiosta voit käyttää tuoreita papuja laitteen kanssa, jotka se jauhaa automaattisesti. (26)
   Jura ENA 4 Full Metropolitan Black kahviautomaatti
   • 07610917153442
   • 15344
   4
   deal
   769.00 EUR
  • Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176013781.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170924695.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042689.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168807813.jpg
   Jura Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White" Kahvikone Jura "E8 Piano White" Kahvikone Jura "E8 Piano White" Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (26)
   Jura Kahvikone Jura "E8 Piano White"
   • 07610917153534
   • 7223321
   • 15353
   4
   good_buy
   deal
   1349.00 EUR
  • Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121815764.jpg
   Jura Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White" Jura ENA 8 Nordic White on uusi tyylikäs kahviautomaatti sveitsiläiseltä Juralta. Tutustu ja tilaa! (26)
   Jura Kahvikone JURA "ENA 8 Nordic White"
   • 07610917152391
   • 15239
   • 5836399
   4
   deal
   1099.00 EUR
  • Jura E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169617354.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170923911.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042651.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165042655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169365813.jpg
   Jura Jura E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti Jura E8 -kahvikone on Juran historian menestyksekkäin automaattinen kahvikone. Pulse Extraction Process -uuttoprosessi takaa erinomaisen maun monenlaisille kahvijuomille. (25)
   Jura E8 Moonlight Silver -kahviautomaatti
   • 07610917153367
   • 15336
   • 7254249
   • 7610917153367
   4
   deal
   1399.00 EUR
  2 22
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Kahvipavut DEFAULT
    • kahvipavut
   • Delonghi DEFAULT
    • delonghi
   • Melitta DEFAULT
    • melitta
   • Kapselikeitin DEFAULT
    • kapselikahvinkeitin
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Kylmien juomien valmistus DEFAULT
    • kylla_
   • Integroitava keitin DEFAULT
    • integroitava
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • DeLonghi (delonghi)
   • Nespresso (nespresso)
   • Miele (miele)
   • Melitta (melitta)
   • Siemens (siemens)
   • Bosch (bosch)
   • Philips (philips)
   • Adler (adler)
   • AEG (aeg)
   • Aeropress (aeropress)
   • Alessi (alessi)
   • Ariete (ariete)
   • Ascaso (ascaso)
   • Bialetti (bialetti)
   • Braun (braun)
   • Breville (breville)
   • Cafflano (cafflano)
   • Camry (camry)
   • Cecotec (cecotec)
   • Cilio (cilio)
   • Clatronic (clatronic)
   • Denby (denby)
   • Dolce Gusto (dolce_gusto)
   • Dualit (dualit)
   • Elektra (elektra)
   • Fellow (fellow)
   • Gaggia (gaggia)
   • Gastroback (gastroback)
   • GSI (gsi)
   • Handpresso (handpresso)
   • Hario (hario)
   • Jura (jura)
   • Kinto (kinto)
   • KitchenAid (kitchenaid)
   • Klarstein (klarstein)
   • Krups (krups)
   • La Pavoni (la_pavoni)
   • Lelit (lelit)
   • Mesko (mesko)
   • Nivona (nivona)
   • Princess (princess)
   • Rig-Tig (rig_tig)
   • Rommelsbacher (rommelsbacher)
   • Royal Catering (royal_catering)
   • Saeco (saeco)
   • Sage (sage)
   • Severin (severin)
   • SJÖSTRAND (sjo_strand)
   • Smeg (smeg)
   • Theo Klein (theo_klein)
   • Wacaco (wacaco)
   • WMF (wmf)
  • Hinta (price):
   • < 130 € (budget)
   • 130 € - 450 € (price_2)
   • 450 € - 900 € (price_3)
   • ≥ 900 € (price_4)
  • Kahvin syöttö (kahvin_syo_tto_):
   • Kahvikapseli (kahvikapseli)
   • Kahvipavut (kahvipavut)
   • Kahvityyny (kahvityyny)
   • Suodatinkahvi (suodatinkahvi)
  • Keittimen tyyppi (kahvinkeittimen_tyyppi):
   • Espresso-/kahvikone (kahvikone)
   • Espressokeitin (espressokeitin)
   • Kahvinkeitin (kahvinkeitin)
   • Kahvityynykone (kahvityynykone)
   • Kapselikahvinkeitin (kapselikahvinkeitin)
   • Matkakahvinkeitin (matkakahvinkeitin)
   • Mutteripannu (mutteripannu)
   • Pressopannu (pressopannu)
   • Yhdistelmäkahvinkeitin (yhdistelma_kahvinkeitin)
  • Käyttö (toimintatavat):
   • Automaattinen (automaattinen)
   • Manuaalinen (manuaalinen)
   • Puoliautomaattinen (puoliautomaattinen)
  • Lisäominaisuudet (kahvikoneen_ominaisuudet):
   • Ajastin (ajastin)
   • Automaattinen sammutus (automaattinen_sammutus)
   • Integroitava (integroitava)
   • Irroitettava vesisäiliö (irroitettava_vesisa_ilio_)
   • Kahvimylly (kahvimylly)
   • Kupin lämmitin (kupin_la_mmitin)
   • Maidonvaahdotin (maidonvaahdotin)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puhdistusohjelma (puhdistusohjelma)
   • Säädettävä kahvin vahvuus (sa_a_detta_va_kahvin_vahvuus)
   • Säädettävä lämpötila (sa_a_detta_va_la_mpo_tila)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Tummanharmaa (tummanharmaa)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Paine (bar) (pumpun_paine):
   • 1.0 bar (pumpun_paine_1.0)
   • 3.5 bar (pumpun_paine_3.5)
   • 9.0 bar (pumpun_paine_9.0)
   • 15.0 bar (pumpun_paine_15.0)
   • 16.0 bar (pumpun_paine_16.0)
   • 19.0 bar (pumpun_paine_19.0)
   • 20.0 bar (pumpun_paine_20.0)
  • vesisäiliö tilavuus (vesisa_ilio_tilavuus):
   • < 1.1 L (vesisa_ilio_tilavuus_1)
   • 1.1 L - 1.7 L (vesisa_ilio_tilavuus_2)
   • 1.7 L - 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_3)
   • ≥ 1.9 L (vesisa_ilio_tilavuus_4)
  • Malli (group):
   • DeLonghi ECAM (delonghi_ecam)
   • DeLonghi Nespresso (delonghi_nespresso)
   • Dolce Gusto MiniMe (dolce_gusto_minime)
   • Dolce Gusto Piccolo (dolce_gusto_piccolo)
   • Krups Dolce Gusto (krups_dolce_gusto)
   • Krups Nespresso (krups_nespresso)
   • Nespresso CitiZ (nespresso_citiz)
   • Nespresso Essenza (mini) (nespresso_essenza_mini_)
   • Nespresso Inissia (nespresso_inissia)
   • Nespresso Lattissima (nespresso_lattissima)
   • Nespresso Pixie (nespresso_pixie)
   • Philips Senseo (philips_senseo)
   • Saeco Quadrante (saeco_quadrante)
  • Kuumat/kylmät juomat (kuumat_kylma_t_juomat):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi