x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Tarjouksessa
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Maron
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615437.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153484043.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615435.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Maron Kid Comfort Kantorinkka, Maron Kid Comfort Kantorinkka, Maron Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 5 - 14 l; Repun tilavuus: 14 l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % polyamide; Rungon materiaali: Aluminium; Erikoisominaisuudet: PFC-vapaa; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää, Sivuttaisuuntainen sisäänpääsy mahdollinen; Remmit istuvuuden säätöön: Yes; Kädensijat: 2 handles; Päätaskut: With zipper; Erityisominaisuudet: Jalkatuet, Itsenäinen runko, Rintavyö, Lannevyö, Heijastimilla, Aurinko- & sadesuoja; Selkäsysteemi: Aircomfort Sensic Vario;... (7)
   Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Maron
   • 04046051096414
   • 362021950260
   • DR3620219-5026
   4
   good_buy
   deal
   249.90 EUR
  • BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124150273.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024989.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024993.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Pienikokoinen ja käytännöllinen BabyBjörn-kantoreppu, joka sopii täydellisesti vastasyntyneelle! Kantoreppua saa säädettyä portaattomasti lapsen kasvaessa. Repussa on tukeva ja säädettävä tuki päälle ja niskalle. Se on pehmeä ja mukava käytössä ja asettaa lapsesi ergonomiseen asentoon. - Aiempaa leveämpi Mini-kantoreppu on leveämpi kuin aiempi BabyBjörn Original -malli, leveimmillään peräti 10 cm leveämpi. Tämä auttaa kantoreppua tukemaan lapsen jalkoja ja lonkkaa paremmin. Ikäsuositus: 01 vu... (6)
   BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • 07317680210562
   4
   good_buy
   79.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615490.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024557.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL on kätevä Deuter-kantorinkka, joka on mukautettu naiselliselle anatomialle sopivaksi. Kantorinkassa on ohuet, tavallista toisiaan lähempänä olevat olkaimet, lantiota mukaileva lantiovyö sekä tavallista lyhyempi selkälevy, joka soveltuu erinomaisesti hieman lyhyemmälle kantajalle. Kantorinkka on miellyttäväkäyttöinen niin lapselle kuin kantajalle. Kantorinkassa on pehmustetut olkaimet, pehmustettu lantiovyö sekä kantorinkkaa vakauttava rintaremmi. Kantorinkan painopistett... (5)
   Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • 04046051096391
   • DR3620119-3007
   • 362011930070
   4
   good_buy
   deal
   199.90 EUR
  • Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143343459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615468.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024552.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024553.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort Pro on lapsirinkka . Sopii kaikille. (5)
   Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096421
   • 362031930030
   • DR3620319-3003
   4
   good_buy
   deal
   299.90 EUR
  • Deuter KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151770597.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134513046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133713047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143997094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615484.jpg
   Deuter Deuter KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite Käytännöllinen kantorinkan aurinkosuoja Deuter-merkiltä. Aurinkosuoja on taipuisa sekä kestävä ja se suojaa lasta auringon voimakkailta säteiltä. Aurinkosuoja on helppo kiinnittää kantorinkkaan. - Yhteensopiva Kid Comfort Active -, Kid Comfort Active SL - sekä Kid Comfort -kantorinkkojen aknssa. - Suojaa lasta UV-säteiltä. - Ei sisällä PFC-yhdisteitä. (7)
   Deuter KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite
   • 04046051096445
   • 369021940140
   • DR3690219-4014
   3
   good_buy
   deal
   28.80 EUR
  • Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151770714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150353359.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615491.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024535.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024536.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort on lapsirinkka . Sopii kaikille. (4)
   Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096407
   • 362021930030
   • DR3620219-3003
   4
   good_buy
   deal
   288.90 EUR
  • Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front Carrier
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108962892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96488331.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front Carrier Laadukas kantoreppu, joka on tukeva ja ergonominen ja sopii jo aivan pienelle vauvalle. (9)
   Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front Carrier
   • 07040354317037
   2
   good_buy
   119.00 EUR
  • Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Brown Front Carrier
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109278651.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96487343.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Brown Front Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Brown Front Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Brown Front Carrier Stokken laadukas kantoreppu, joka on tukeva ja ergonominen ja sopii jo aivan pienelle vauvalle. (12)
   Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Brown Front Carrier
   • 07040354317013
   1
   good_buy
   most_sold
   123.90 EUR
  • Tula Kantoreppu Tula Explore Mint Chip
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151761.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151762.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151760.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152223006.jpg
   Tula Tula Kantoreppu Tula Explore Mint Chip Kantoreppu Tula Explore Mint Chip Kantoreppu Tula Explore Mint Chip Explorella voit kantaa lastasi vastasyntyneestä taaperoksi saakka, helposti ja jopa kolmella eri tavalla! (7)
   Tula Kantoreppu Tula Explore Mint Chip
   • 05903050384364
   2
   good_buy
   deal
   127.89 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151770528.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150138353.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort Active on lapsirinkka . Sopii kaikille. (7)
   Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096384
   • 362001930030
   • DR3620019-3003
   2
   good_buy
   deal
   230.90 EUR
  • Manduca kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615426.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124144237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954307.jpg
   Manduca Manduca kantoreppu kantoreppu kantoreppu Ehdottomasti myydyin kantoreppumme.Manduca vapauttaa vanhemman kädet, kun lapsi vaatii paljon läheisyyttä. Nyt huipputarjous! (7)
   Manduca kantoreppu
   • 04250371700481
   • 4250371700481
   2
   good_buy
   deal
   98.80 EUR
  • Hauck Guide Me Turvavaljaat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150838684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131261239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/85745764.jpg
   Hauck Hauck Guide Me Turvavaljaat Guide Me Turvavaljaat Guide Me Turvavaljaat Med denna gåsele kan ditt barn utforska världen på ett säkert sätt utan att komma bort från dig som förälder. Säkerhetsbandet som medföljer har en längd på 1,2 meter. Selen kan du också använda som en barnvagns- eller matstolssele. (7)
   Hauck Guide Me Turvavaljaat
   • 04007923618288
   2
   good_buy
   16.00 EUR
  • Baby Tula Tula Free to Grow kantoreppu Sleepy Dust
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144064482.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152223053.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146817789.jpg
   Baby Tula Baby Tula Tula Free to Grow kantoreppu Sleepy Dust Tula Free to Grow kantoreppu Sleepy Dust Tula Free to Grow kantoreppu Sleepy Dust Tula Free To Grow kantoreppu on suosittu malli, jolla kannat lastasi vastasyntyneestä taaperoksi saakka. Värinä Sleepy Dust. (4)
   Baby Tula Tula Free to Grow kantoreppu Sleepy Dust
   • 05903050382544
   3
   good_buy
   132.89 EUR
  • Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta, M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121010540.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104412775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135023727.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142857124.jpg
   Baby K'Tan Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta, M Baby K’tan Kantoliina, Musta, M Baby K’tan Kantoliina, Musta, M Baby K´tan bärsjal Why wrap when you can Baby K´tan! - En bärsjäl utan krångel! - En mjuk bärsjal i naturlig bomull och med en innovativ design - En korsning mellan bärsjal och bärsele - 5 olika positioner - Barn 3,5-16 kg Se storleksguide nedan (6)
   Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta, M
   • 00827912059762
   2
   good_buy
   49.00 EUR
  • Ergobaby Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Pearl Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612342.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124148977.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612412.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612827.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612290.jpg
   Ergobaby Ergobaby Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Pearl Grey Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Pearl Grey Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Pearl Grey Ergobabyn monipuolista Omni 360 -kantoreppua voi käyttää jo vastasyntyneestä asti, ja se tarjoaa neljä erilaista kantoasentoa! Omni 360 kasvaa lapsen kanssa ensimmäisestä viikosta 36 kk:n ikään asti. Olkaimet saa laitettua ristiin, minkä avulla reppu mukautuu kantajalle sopivaksi. - Ergonominen, edistyksellinen vaihtoehto. - Säädettävissä lapsen mukaan vastasyntyneestä kolmivuotiaaksi. - Tukee ristiselkää erinomaisesti. - Kantoreppu mahdollistaa imetyksen. - Kantoreppua voi käyttää vastasynty... (5)
   Ergobaby Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Pearl Grey
   • 08451970628510
   2
   good_buy
   deal
   159.90 EUR
  • Tula Explore -kantoreppu, Everblue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150557866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132025221.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142612654.jpg
   Tula Tula Explore -kantoreppu, Everblue Explore -kantoreppu, Everblue Explore -kantoreppu, Everblue Aivan uudenlainen kantoreppu, jolla kannat lastasi myös edessä, kasvot menosuuntaan! (5)
   Tula Explore -kantoreppu, Everblue
   • 05903050382650
   2
   good_buy
   deal
   146.89 EUR
  • Ergobaby Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Khaki Green
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134611628.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151418171.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124148980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134611405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134611438.jpg
   Ergobaby Ergobaby Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Khaki Green Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Khaki Green Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Khaki Green Ergobabyn monipuolista Omni 360 -kantoreppua voi käyttää jo vastasyntyneestä asti, ja se tarjoaa neljä erilaista kantoasentoa! Omni 360 kasvaa lapsen kanssa ensimmäisestä viikosta 36 kk:n ikään asti. Olkaimet saa laitettua ristiin, minkä avulla reppu mukautuu kantajalle sopivaksi. - Ergonominen, edistyksellinen vaihtoehto. - Säädettävissä lapsen mukaan vastasyntyneestä kolmivuotiaaksi. - Tukee ristiselkää erinomaisesti. - Kantoreppu mahdollistaa imetyksen. - Kantoreppua voi käyttää vastasynty... (5)
   Ergobaby Omni 360 Kantoreppu Cool Air, Khaki Green
   • 08451970628411
   2
   good_buy
   deal
   159.90 EUR
  • Kinderkraft Kantoreppu Milo, harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151157690.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153189739.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142798619.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft Kantoreppu Milo, harmaa Kantoreppu Milo, harmaa Kantoreppu Milo, harmaa Moderniutta, mukavuutta ja läheisyyttä Milo-kantoreppu on todella mukava. Kantoreppu tukee lapsen asentoa kannettaessa ja käytetyt luonnolliset materiaalit tekevät kantorepusta mukavan. Leveä lantiovyö Leveä ja pehmeä lantiovyö vähentää kantajan selkään kodistuvaa rasitusta, minkä ansiosta kantorepun käyttäminen on mukavaa. Säädettävät vyöt Säädettävien vöiden ansiosta kantoreppu voidaan säätää lapsen ja kantajan kokoon sopivaksi. Pehmusteet lukkojen alla Lukkojen alla olevat pehmusteet estäv... (5)
   Kinderkraft Kantoreppu Milo, harmaa
   • 05902533910885
   2
   good_buy
   55.94 EUR
  • Vaude Shuttle Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133457911.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259449.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Premium Shuttle Premium Shuttle Premium Loistavat ominaisuudet omaava lapsenkantorinkka. (5)
   Vaude Shuttle Premium
   • 04021574328839
   • 117780100
   2
   good_buy
   deal
   272.90 EUR
  • Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151016526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104412775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135044296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142856432.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121010551.jpg
   Baby K'Tan Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta Baby K’tan Kantoliina, Musta Baby K’tan Kantoliina, Musta Baby K´tan bärsjal Why wrap when you can Baby K´tan! - En bärsjäl utan krångel! - En mjuk bärsjal i naturlig bomull och med en innovativ design - En korsning mellan bärsjal och bärsele - 5 olika positioner - Barn 3,5-16 kg Se storleksguide nedan (5)
   Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta
   • 00827912059779
   • 62206
   2
   good_buy
   49.00 EUR
  • Tula Explore Coast Kantoreppu, Marble
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151016715.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759059.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151016716.jpg
   Tula Tula Explore Coast Kantoreppu, Marble Explore Coast Kantoreppu, Marble Explore Coast Kantoreppu, Marble Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (6)
   Tula Explore Coast Kantoreppu, Marble
   • 00816091029260
   • TBCP6G90
   1
   deal
   159.90 EUR
  • Vaude Shuttle Comfort
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133457752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120960642.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Comfort Shuttle Comfort Shuttle Comfort Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l; Repun tilavuus: 25 l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: Main fabric: 100 % Polyamide; childs seat: 100% polyester; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää; Kädensijat: On front and back; Erityisominaisuudet: Rintavyö, Lannevyö; Enimmäislasti: 18 kg; Lapsen enimmäispituus: 105; Tuotteen mitat (K x L x S): 72 x 35 x 41; Tuotteen paino: 3100 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu, TÜV GS; Lisätietoja: Tukeva, koossa säädettävä sel... (6)
   Vaude Shuttle Comfort
   • 04021574258327
   • 117773050
   1
   deal
   224.95 EUR
  • Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984607.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984605.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260025.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Stokken laadukas kantoreppu, joka on tukeva ja ergonominen sekä kantajalle että vauvalle. (4)
   Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier
   • 07040354316030
   • 7040354316030
   2
   159.00 EUR
  • Babylonia Tricot-slen Eko Kantoliina, Taupe
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024479.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142429164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104412767.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149953556.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024481.jpg
   Babylonia Babylonia Tricot-slen Eko Kantoliina, Taupe Tricot-slen Eko Kantoliina, Taupe Tricot-slen Eko Kantoliina, Taupe Tricot-Slen är ett utmärkt val för att bära barn från födseln upp till ca 15 kg. Eftersom den är lite elastiskt, kan du knyta på bärsjalen först och sedan sätta i och ta ur barnet ur bärsjalen, enkelt, snabbt och säkert. Med Tricot-Slen bär du ditt barn i ergonomisk M-position samtidigt barnet behåller den naturliga C-kurvan på ryggen. Tack vare den speciella sticktekniken, utvecklad av Babylonia, ger Tricot-Slen optimal komfort och perfekt stöd utan att studsa när du rör dig. Eftersom det in... (4)
   Babylonia Tricot-slen Eko Kantoliina, Taupe
   • 05425011483591
   • TS-950
   2
   54.00 EUR
  2 27
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Kantorinkka DEFAULT
    • kantorinkka
   • Kantoliina DEFAULT
    • kantoliina
   • Ergobaby DEFAULT
    • ergobaby
   • Baby K'Tan DEFAULT
    • baby_k_tan
   • Deuter DEFAULT
    • deuter
  • Merkki (brand):
   • BabyBjörn (babybjo_rn)
   • Aldoria Baby (aldoria_baby)
   • Amazonas (amazonas)
   • Baby K'Tan (baby_k_tan)
   • Baby Tula (baby_tula)
   • Babygo (babygo)
   • Babylonia (babylonia)
   • BabyOnEarth (babyonearth)
   • Beco (beco)
   • Beemoo (beemoo)
   • Bergans (bergans)
   • Boba (boba)
   • Bondolino (bondolino)
   • Britax (britax)
   • Caboo (caboo)
   • CB-X (cb_x)
   • Chicco (chicco)
   • Coracor (coracor)
   • Cybex (cybex)
   • Deuter (deuter)
   • Diono (diono)
   • Easy Rider (easy_rider)
   • Ergobaby (ergobaby)
   • Fidella (fidella)
   • Fillikid (fillikid)
   • Hauck (hauck)
   • Hippychick (hippychick)
   • Hoppediz (hoppediz)
   • Infantino (infantino)
   • Inget (Storm) (inget_storm_)
   • Kinderkraft (kinderkraft)
   • Lascal (lascal)
   • Littlelife (littlelife)
   • Manduca (manduca)
   • Marsupi (marsupi)
   • Moby (moby)
   • Mountain Buggy (mountain_buggy)
   • Najell (najell)
   • North 13.5 (north_13_5)
   • Nuna (nuna)
   • Osprey (osprey)
   • Phil & Teds (phil_teds)
   • REWA (rewa)
   • Safety 1st (safety_1st)
   • Salewa (salewa)
   • Sea to Summit (sea_to_summit)
   • Simply Good (simply_good)
   • Snugglebundl (snugglebundl)
   • Stokke (stokke)
   • Thule (thule)
   • Tula (tula)
   • Vaude (vaude)
   • WE MADE ME (we_made_me)
  • Hinta (price):
   • < 70 € (budget)
   • 70 € - 95 € (price_70_95)
   • 95 € - 120 € (price_95_120)
   • ≥ 120 € (price_120)
  • Tyyppi (kantova_lineen_tyyppi):
   • Kantoliina (kantoliina)
   • Kantoreppu (kantoreppu)
   • Kantorinkka (kantorinkka)
  • Vauvan maksimipaino (kg) (suurin_paino):
   • 9 kg (suurin_paino_9.0)
   • 12 kg (suurin_paino_12.0)
   • 15 kg (suurin_paino_15.0)
   • 18 kg (suurin_paino_18.0)
   • 20 kg (suurin_paino_20.0)
   • 22 kg (suurin_paino_22.0)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Malli (group):
   • Baby K'Tan Active (baby_k_tan_active)
   • BabyBjörn Mini (babybjo_rn_mini)
   • BabyBjörn Miracle (babybjo_rn_miracle)
   • BabyBjörn One (babybjo_rn_one)
   • BabyBjörn One Air (babybjo_rn_one_air)
   • Babylonia Tricot-Slen (babylonia_tricot_slen)
   • Deuter Kid Comfort (deuter_kid_comfort)
   • Ergobaby Adapt (ergobaby_adapt)
   • Ergobaby Aura (ergobaby_aura)
   • Ergobaby Omni 360 (ergobaby_omni_360)
   • Hauck Close To Me (hauck_close_to_me)
   • Hoppediz Maxi (hoppediz_maxi)
   • Hoppediz Ring-Sling (hoppediz_ring_sling)
   • Manduca Blackline (manduca_blackline)
   • Manduca First (manduca_first)
   • Manduca PureCotton (manduca_purecotton)
   • Manduca Sling (manduca_sling)
   • Manduca XT (manduca_xt)
   • Stokke MyCarrier (stokke_mycarrier)
   • Thule Sapling (thule_sapling)
   • Tula Explore (tula_explore)
   • Tula Free To Grow (tula_free_to_grow)
   • Tula Standard (tula_standard)
   • Vaude Shuttle (vaude_shuttle)
  • Materiaali (materiaali):
   • Muovi (muovi)
   • Nailon (nailon)
   • Polyamidi (polyamidi)
   • Polyesteri (polyesteri)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Verkko (verkko)
  • Paino (g) (paino_g):
   • < 380 g (paino_g_380)
   • 380 g - 2985 g (paino_g_380_3000)
   • 2985 g - 3580 g (paino_g_3000_3600)
   • ≥ 3580 g (paino_g_3600)
  • Säilytystila (sa_ilytyslokero):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi