x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Tarjouksessa
   • BabyBjörn
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Thule Sapling
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102458397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133457778.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82248565.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120965520.jpg
   Thule Thule Sapling Sapling Sapling Walking for hours with your son or daughter With the Thule Sapling backpack you can easily take your son or daughter out for a walk. The bag wears as a backpack, but has a very dear one charge on-board. The Thule Sapling is great for both parents and child comfortable . He is designed in such a way that your child is very comfortable, even if the walk takes a few hours. In addition to the Thule Sapling, we also have the Thule Sapling Elite in the range. These backpacks differ from each other ... (6)
   Thule Sapling
   • 00091021625198
   5
   good_buy
   214.5 EUR
  • Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124144237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954306.jpg
   Manduca Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina MANDUCA Kantoreppu MANDUCA kantoreppu - kantamisen ihanuutta helposti ensimetreiltä alkaen! Manduca kantoreppu on turvallinen ja soveltuu sekä vauvoille että taaperoille. Manduca kantorepussa kannat lastasi ortopedisesti oikeassa asennossa ja se kasvaa lapsesi mukana. Manducan avulla lasta voi kantaa sekä edessä että selkäpuolella. Nyt Manduca kantoreppua on saatavilla myös uusissa tyylikkäissä väreissä! Manducan on suunnitellut Petra Schachtner, joka on koulutettu kantoliina-asiantuntija ja ... (8)
   Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina
   • 04250371700481
   • 4250371700481
   3
   good_buy
   deal
   90.3000 EUR
  • Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Laivasto
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116116424.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133457751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117354514.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Laivasto Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Laivasto Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Laivasto Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l l; Repun tilavuus: 25 l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: Main fabric: 100 % Polyamide; childs seat: 100% polyester; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää; Kädensijat: On front and back; Erityisominaisuudet: Rintavyö, Lannevyö; Enimmäislasti: 18 kg; Lapsen enimmäispituus: 105 cm (n.); Tuotteen mitat (K x L x S): 72 x 35 x 41 cm; Tuotteen paino: 3100 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu, TÜV GS; Lisätietoja: Tukeva, koossa s... (5)
   Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Laivasto
   • 04021574258327
   • 117773050
   3
   good_buy
   199.9 EUR
  • BabyBjorn rintareppu Mini Cotton Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024992.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114445543.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114291686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024989.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024993.jpg
   BabyBjorn BabyBjorn rintareppu Mini Cotton Black rintareppu Mini Cotton Black rintareppu Mini Cotton Black Bärsele mini från Babybjörn Liten, enkel och extra mjuk bärsele för nyfödd. Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen om hen somnat i bärselen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens... (3)
   BabyBjorn rintareppu Mini Cotton Black
   • 07317680210562
   4
   good_buy
   79.8 EUR
  • Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Picnic
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121157975.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125994020.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121157972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121157971.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121157970.jpg
   Tula Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Picnic Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Picnic Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Picnic Baby Tula Free-to-Grow on miellyttävä ja ergonominen kantoreppu sekä sinulle että lapsellesi. Voit kantaa lastasi säädettävässä Free-to-Grow -kantorepussa aina syntymästä (3,2 kg) 20 kiloon saakka. Kantorepun etupaneelia voidaan säätää kolmeen eri leveyteen ja kahteen eri korkeuteen. Säädettävyyden ansiosta kantorepun kanssa ei tarvitse käyttää vastasyntyneen lisäosaa. Free-to-Grow-kantoreppu on helppo säätää sopivaksi. Voit kantaa lastasi useissa eri asennoissa sekä rintaasi vasten että sel... (11)
   Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Picnic
   • 05903050381769
   1
   good_buy
   most_sold
   104.8 EUR
  • MiniMeis G3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133465880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133465875.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133465878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133465881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133465877.jpg
   MiniMeis MiniMeis G3 G3 G3 Minimeis Minimeis G3 on lapsirinkka vaellukseen ja kävelyyn. Sopii kaikille. (7)
   MiniMeis G3
   • 07072255000091
   2
   good_buy
   74.8 EUR
  • Mountain Buggy Bagrider
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124158983.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96855492.jpg
   Mountain Buggy Mountain Buggy Bagrider Bagrider Bagrider Pienen lapsen kanssa matkustaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa kuin Mountain Buggy -käsimatkatavaralaukun kanssa! Laukussa on myös Bagrider, joka on kokoontaitettava istuin, jossa lapsesi istuu turvallisesti. Laukussa on kaksi lisäpyörää, jotta se on mahdollisimman vakaa ja turvallinen. Istuinta voidaan käyttää silloin, kun lapsi pystyy istumaan itse (noin 6-9 kuukauden iässä). Maksimikuormitus: 15 kg. Tilavuus 35 litraa. Laukun mitat: 52 x 38 x 26 cm. Väri: Musta. (8)
   Mountain Buggy Bagrider
   • 09420015758924
   1
   good_buy
   104.9 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759033.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Discover Explore Kantoreppu, Discover Explore Kantoreppu, Discover Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Tuotetta voi kantaa kolmessa eri kantoasennossa: lapsen kasvot menosuuntaan, lapsen kasvot kantajaa kohti sekä selkäpuolella. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepussa on pehmustet... (8)
   Tula Explore Kantoreppu, Discover
   • 00816091027020
   1
   good_buy
   135.9 EUR
  • Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132024700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125996363.jpg
   Tula Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tulan ergonominen kantoreppu tuntuu miellyttävältä sekä sinulle että lapsellesi. Reppu on säädettävä ja ergonominen 7-20 kiloa painaville lapsille. Lisäosan kanssa reppua voi käyttää jo 3,2 kiloisella lapsella. Kantorepun M-asento tukee lapsen kehon normaalia kehitystä. Kantoreppua on helppo säätää, ja sen avulla lasta voi kantaa sekä vatsan että selän puolella. Pehmustettuja olkahihnoja on helppo mukauttaa vanhemmalle sopiviksi. - Pehmeät vuori pitää lapsen lämpimänä - Neppareilla kiinn... (8)
   Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover
   • 05902574369437
   1
   good_buy
   89.8 EUR
  • North 13.5 Adventure Kantorinkka, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124171093.jpg
   North 13.5 North 13.5 Adventure Kantorinkka, Punainen Adventure Kantorinkka, Punainen Adventure Kantorinkka, Punainen North 13.5 Adventure -kantorinkka on erinomainen silloin, kun haluat ottaa lapsesi mukaan seikkailuun. Lapsi istuu turvallisesti äidin tai isän selässä tässä käytännöllisessä kantorinkassa. Adventure-kantorinkka on kevyt, ja se on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista. Siinä on säädettävät kantoremmit ja pehmustettu lantiotuki. Lasta varten kantorinkassa on irrotettava aurinkosuoja, jossa on läpinäkyvät sivut. Kantorepun saa taitettua kätevästi kasaan ja on siten helppo säily... (8)
   North 13.5 Adventure Kantorinkka, Punainen
   1
   good_buy
   64.8 EUR
  • Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta, S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121010551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104412775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140170013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135044296.jpg
   Baby K'Tan Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta, S Baby K’tan Kantoliina, Musta, S Baby K’tan Kantoliina, Musta, S Baby Ktan Kantoliina on pehmeä puuvillainen kantoliina, joka on rintarepun ja kantoliinan välimuoto. Natural Organicissa yhdistyvät molempien parhaat puolet ja tarjoaa lisäksi paljon muuta. Kantoliinaa on helppo käyttää ja lasta voi kantaa peräti viidessä eri asennossa (NEWBORN KANGAROO, HUG, ADVENTURE, EXPLORE ja HIP). Baby Ktan kantoliina on valmistettu niin vahvasta puuvillakankaasta, että voit hyvin kantaa siinä jopa 16 kg:n painoista lasta. Kankaiden värjäämiseen ei ole käytetty lainkaan... (4)
   Baby K'Tan Baby K’tan Kantoliina, Musta, S
   • 00827912059779
   2
   good_buy
   56.8 EUR
  • North 13.5 Adventure Kantorinkka, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124171141.jpg
   North 13.5 North 13.5 Adventure Kantorinkka, Harmaa Adventure Kantorinkka, Harmaa Adventure Kantorinkka, Harmaa North 13.5 Adventure -kantorinkka on erinomainen silloin, kun haluat ottaa lapsesi mukaan seikkailuun. Lapsi istuu turvallisesti äidin tai isän selässä tässä käytännöllisessä kantorinkassa. Adventure-kantorinkka on kevyt, ja se on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista. Siinä on säädettävät kantoremmit ja pehmustettu lantiotuki. Lasta varten kantorinkassa on irrotettava aurinkosuoja, jossa on läpinäkyvät sivut. Kantorepun saa taitettua kätevästi kasaan ja on siten helppo säily... (6)
   North 13.5 Adventure Kantorinkka, Harmaa
   1
   good_buy
   89.8 EUR
  • Vaude Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259449.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta VAUDE Shuttle Premium on lapsirinkka . Sopii kaikille. (1)
   Vaude Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • 04021574328839
   • 117780100
   5
   good_buy
   272.9 EUR
  • Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Twilight Tulip
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125995645.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132024557.jpg
   Tula Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Twilight Tulip Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Twilight Tulip Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Twilight Tulip Baby Tula Free-to-Grow on miellyttävä ja ergonominen kantoreppu sekä sinulle että lapsellesi. Voit kantaa lastasi säädettävässä Free-to-Grow -kantorepussa aina syntymästä (3,2 kg) 20 kiloon saakka. Kantorepun etupaneelia voidaan säätää kolmeen eri leveyteen ja kahteen eri korkeuteen. Säädettävyyden ansiosta kantorepun kanssa ei tarvitse käyttää vastasyntyneen lisäosaa. Free-to-Grow-kantoreppu on helppo säätää sopivaksi. Voit kantaa lastasi useissa eri asennoissa sekä rintaasi vasten että sel... (4)
   Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Twilight Tulip
   • 05903050381707
   1
   good_buy
   119.9 EUR
  • Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117355575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116116615.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126735273.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Kevyessä ja helppokäyttöisessä Vauden kantorinkassa on säädettävä selkätuki ja se on nappivalinta, kun haluat vaeltaa lapsesi kanssa. Pehmustetussa vyötärötuessa on tasku arvoesineiden säilyttämistä varten ja lapsen istuinkorkeus on säädettävissä. Verkkotasku tekee käden ulottuvilla tarvittavien esineiden säilyttämisestä helppoa, ja repun takaosassa olevat heijastimet varmistavat, että sinä ja lapsesi näytte hyvin myös hämärällä liikkuessanne. (1)
   Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • 04021574258303
   • 117770100
   4
   good_buy
   199.9 EUR
  • Thule Sapling
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102458526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82248684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126737981.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/64406016.jpg
   Thule Thule Sapling Sapling Sapling Thule Kantoreppu Sapling on kantoreppu, jonka avulla voit kantaa lasta selässäsi kävelyllä ja vaelluksella. Sen avulla molempien olo on mukava koko reissun ajan ja se istuu hyvin selkään helpon selkäosan pituuden säädön sekä lantiovyön avulla. Tämän avulla kantajaa voi vaihdella ilman hankaluuksia. Kantorepussa on tasku nesteille sekä suuri lokero helppoa tavaroiden organisointia varten, johon mahtuu kaikki oleellinen. Lantiovyössä on kaksi tilavaa, vetoketjullista taskua, joissa voit säilytt... (1)
   Thule Sapling
   • 00091021961531
   4
   good_buy
   214.5 EUR
  • Beemoo Carry Comfort Kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124171261.jpg
   Beemoo Beemoo Carry Comfort Kantoreppu Carry Comfort Kantoreppu Carry Comfort Kantoreppu Beemoo Carry Kantoreppu, Comfort on mukava ja helppokäyttöinen kantoreppu, joka sopii erinomaisesti niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kantorepussa voit kantaa lasta edessä tai takana selässä. Kun haluat kantaa lasta rintaasi vasten, kantorepun voi kiinnittää helposti ilman apua ja lapsen voi laittaa paikalleen. Kantorepun avulla lapsesi istuu mukavasti ja se luo läheisyyttä sinun ja lapsesi välille. Siinä on myös tärkeä pääntuki, joka antaa lapsesi niskalle tarvittavan tuen. Topatut olkaimet ja v... (4)
   Beemoo Carry Comfort Kantoreppu
   1
   good_buy
   29.8 EUR
  • BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133258981.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130216070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101080355.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128231329.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118374665.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta BABYBJÖRN Kantoeppu Miracle Ergonominen kantoreppu, jossa on sekä vyötäröhihna että selkätuki Ergonominen vyötäröhihna ja joustavat kantomahdollisuudet takaavat ylivertaisen mukavuuden Aivan uusi ja ainutlaatuinen rakenne antaa monia mahdollisuuksia kantoasentojen vaihteluun; hyvin pehmustettu ja säädettävä vyötäröhihna, mukava selkätuki ja leveät olkahihnat. Säädöt ovat yksinkertaisia ja ne voidaan tehdä lapsen ollessa kantorepussa. Niiden avulla voit jakaa ja siirtää painoa lantiolle, vyötä... (1)
   BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta
   • 07317680960023
   • 7317680960023
   4
   good_buy
   94.8 EUR
  • Bergans Lilletind Lapsenkanto , harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117356434.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120934647.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108098952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111374321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75799092.jpg
   Bergans Bergans Lilletind Lapsenkanto , harmaa Lilletind Lapsenkanto , harmaa Lilletind Lapsenkanto , harmaa Bergans Lilletind Child Carrier on lapsirinkka . Sopii kaikille. (1)
   Bergans Lilletind Lapsenkanto , harmaa
   • 07031581496541
   4
   good_buy
   168.9 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Coast Marble
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759059.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Coast Marble Explore Kantoreppu, Coast Marble Explore Kantoreppu, Coast Marble Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Tuotetta voi kantaa kolmessa eri kantoasennossa: lapsen kasvot menosuuntaan, lapsen kasvot kantajaa kohti sekä selkäpuolella. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepussa on pehmustet... (4)
   Tula Explore Kantoreppu, Coast Marble
   • 00816091029260
   1
   good_buy
   135.9 EUR
  • Osprey Poco AG Lapsenkanto , musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134613351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117356248.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117356247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117356251.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117356252.jpg
   Osprey Osprey Poco AG Lapsenkanto , musta Poco AG Lapsenkanto , musta Poco AG Lapsenkanto , musta Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l l; Repun tilavuus: 20 l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % Nylon; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää; Sisältyy toimitukseen.: kyllä; Erityisominaisuudet: Jalkatuet, Itsenäinen runko, Aurinko- & sadesuoja, Rintavyö, Lannevyö; Tuotteen mitat (K x L x S): 73 x 38 x 43 cm; Tuotteen paino: 3130 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu, TÜV GS; Lisätietoja: Material: 210D nylon shadow box; 400HD nylon Pack cloth, 3D mesh stre... (2)
   Osprey Poco AG Lapsenkanto , musta
   • 00845136043275
   2
   329.9 EUR
  • Tula Standard Kantoreppu, Coast Marble
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138005476.jpg
   Tula Tula Standard Kantoreppu, Coast Marble Standard Kantoreppu, Coast Marble Standard Kantoreppu, Coast Marble Baby Tulan ergonominen kantoreppu tuntuu miellyttävältä sekä sinulle että lapsellesi. Reppu on säädettävä ja ergonominen 7-20 kiloa painaville lapsille. Lisäosan kanssa reppua voi käyttää jo 3,2 kiloisella lapsella. Kantorepun M-asento tukee lapsen kehon normaalia kehitystä. Kantoreppua on helppo säätää, ja sen avulla lasta voi kantaa sekä vatsan että selän puolella. Pehmustettuja olkahihnoja on helppo mukauttaa vanhemmalle sopiviksi. - Pehmeät vuori pitää lapsen lämpimänä - Neppareilla kiinn... (3)
   Tula Standard Kantoreppu, Coast Marble
   • 05903050386290
   1
   149.9 EUR
  • BabyBjörn Baby Carrier We Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116777518.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229330.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259171.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259169.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Baby Carrier We Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Musta Baby Carrier We Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Musta Baby Carrier We Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Musta (3)
   BabyBjörn Baby Carrier We Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Musta
   • 07317680920447
   • 7317680920447
   1
   99.9 EUR
  • Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Stormy
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120986017.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126508861.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107292386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120986014.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120986010.jpg
   Tula Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Stormy Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Stormy Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Stormy Tula Free-to-Grow on miellyttävä ja ergonominen kantoreppu sekä sinulle että lapsellesi. Voit kantaa lastasi säädettävässä Free-to-Grow -kantorepussa aina syntymästä (3,2 kg) 20 kiloon saakka. Kantorepun etupaneelia voidaan säätää kolmeen eri leveyteen ja kahteen eri korkeuteen. Säädettävyyden ansiosta kantorepun kanssa ei tarvitse käyttää vastasyntyneen lisäosaa. Free-to-Grow-kantoreppu on helppo säätää sopivaksi. Voit kantaa lastasi useissa eri asennoissa sekä rintaasi vasten että selkäpuo... (3)
   Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Stormy
   • 05902574367143
   1
   109.9 EUR
  2 26
  • info@vertaa.fi