x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Tarjouksessa
   • BabyBjörn
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Deuter Kid Comfort Active SL lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343560.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615490.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active SL lastenkantorinkka Kid Comfort Active SL lastenkantorinkka Kid Comfort Active SL lastenkantorinkka Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % polyamide; Rungon materiaali: Aluminium; Erikoisominaisuudet: PFC-vapaa; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää, Sivuttaisuuntainen sisäänpääsy mahdollinen; Remmit istuvuuden säätöön: Available; Kädensijat: 2 handles; Erityisominaisuudet: Jalkatuet, Itsenäinen runko, Rintavyö, Lannevyö; Selkäsysteemi: SL fit; specially designed for women's anatomy; Korkeudessä säädettävä: With age-appropriate varying padding width for a healt... (6)
   Deuter Kid Comfort Active SL lastenkantorinkka
   • 04046051096391
   • DR3620119-3007
   4
   good_buy
   169.9 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Everblue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133795680.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Everblue Explore Kantoreppu, Everblue Explore Kantoreppu, Everblue Explore on kätevä ja ergonominen kantoreppu Tula-tuotemerkiltä. Kantoreppua voi kantaa kolmessa eri asennsosa: lapsen kasvot menosuuntaan, lapsen kasvot kantajaa vasten sekä selkäpuolella. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin kantoreppu mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorep... (21)
   Tula Explore Kantoreppu, Everblue
   • 00816091026085
   1
   good_buy
   most_sold
   134.9 EUR
  • BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114445543.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114291686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024989.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Bärsele mini från Babybjörn Liten, enkel och extra mjuk bärsele för nyfödd. Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen om hen somnat i bärselen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens... (8)
   BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • 07317680210562
   3
   good_buy
   82 EUR
  • BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133258981.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101080355.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta BABYBJÖRN Kantoeppu Miracle Ergonominen kantoreppu, jossa on sekä vyötäröhihna että selkätuki Ergonominen vyötäröhihna ja joustavat kantomahdollisuudet takaavat ylivertaisen mukavuuden Aivan uusi ja ainutlaatuinen rakenne antaa monia mahdollisuuksia kantoasentojen vaihteluun; hyvin pehmustettu ja säädettävä vyötäröhihna, mukava selkätuki ja leveät olkahihnat. Säädöt ovat yksinkertaisia ja ne voidaan tehdä lapsen ollessa kantorepussa. Niiden avulla voit jakaa ja siirtää painoa lantiolle, vyötä... (4)
   BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Polyesteri Musta
   • 07317680960023
   • 7317680960023
   3
   good_buy
   104.4 EUR
  • Thule Sapling
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102458397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133457775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118114422.jpg
   Thule Thule Sapling Sapling Sapling Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % Nylon; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää, Sivuttaisuuntainen sisäänpääsy mahdollinen; Erityisominaisuudet: Itsenäinen runko, Rintavyö, Lannevyö; Korkeudessä säädettävä: istuinasennon korkeudensäätö; Enimmäislasti: 22 kg; Tuotteen mitat (K x L x S): 73 x 35 x 31 cm; Tuotteen paino: 3300 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu; Lisätietoja: Material: 210D Cordura Nylon, 420D Nylon, T... (2)
   Thule Sapling
   • 00091021625198
   5
   good_buy
   214.5 EUR
  • Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132024700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125996363.jpg
   Tula Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tulan ergonominen kantoreppu tuntuu miellyttävältä sekä sinulle että lapsellesi. Reppu on säädettävä ja ergonominen 7-20 kiloa painaville lapsille. Lisäosan kanssa reppua voi käyttää jo 3,2 kiloisella lapsella. Kantorepun M-asento tukee lapsen kehon normaalia kehitystä. Kantoreppua on helppo säätää, ja sen avulla lasta voi kantaa sekä vatsan että selän puolella. Pehmustettuja olkahihnoja on helppo mukauttaa vanhemmalle sopiviksi. - Pehmeät vuori pitää lapsen lämpimänä - Neppareilla kiinn... (9)
   Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover
   • 05902574369437
   1
   good_buy
   94.8 EUR
  • Deuter Kid Comfort Pro lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143343458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615468.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Pro lastenkantorinkka Kid Comfort Pro lastenkantorinkka Kid Comfort Pro lastenkantorinkka Deuter Kid Comfort Pro on lapsirinkka . Sopii kaikille. (3)
   Deuter Kid Comfort Pro lastenkantorinkka
   • 04046051096421
   • DR3620319-3003
   3
   good_buy
   299.9 EUR
  • Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343558.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615491.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615493.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort on kätevä kantorinkka, joka tekee hauskoista vaelluksista pienokaisen kanssa vaivattomia! Kantorinkka on miellyttäväkäyttöinen niin lapselle kuin kantajalle. Kantorinkassa on Aircomfort-järjestelmä, joka tarjoaa ensiluokkaisen ilmankierron. Tukeva kantorinkka asettuu lähelle kantajaa, mikä jakaa kuormitusta tasaisesti selälle. Kantorinkka kulkee mukavasti selässä pehmustettujen ja säädettävien olkainten sekä pehmustetun lantiovyön avulla. Rintaremmi auttaa vakauttamaan kantorinkka... (3)
   Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka
   • 04046051096407
   • DR3620219-3003
   3
   good_buy
   199.9 EUR
  • BabyBjorn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114445539.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612181.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612193.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024967.jpg
   BabyBjorn BabyBjorn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Bärsele mini från Babybjörn Liten, enkel och extra mjuk bärsele för nyfödd. Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen om hen somnat i bärselen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens... (3)
   BabyBjorn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose
   • 07317680210142
   3
   good_buy
   82 EUR
  • North 13.5 Adventure Kantorinkka, Red
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124171495.jpg
   North 13.5 North 13.5 Adventure Kantorinkka, Red Adventure Kantorinkka, Red Adventure Kantorinkka, Red Adventure on North 13.5 -tuotemerkin kantorinkka, jonka kyydissä lapsesi kulkee mukanasi seikkailuihin! Lapsi matkustaa turvallisesti selkäpuolella tässä käytännöllisessä ja mukavassa kantorinkassa kantaen. Adventure on kevyt mutta kestävä kantorinkka, joka on valmistettu veden- ja tuulenpitävästä materiaalista. Kantoremmit ovat säädettävissä ja kehoa vasten tulevat osat ovat pehmustettuja. Lapsen matkustusmukavuuden lisäämiseksi kantorinkassa on irrotettava aurinkosuoja, jossa on läpinäkyvät... (6)
   North 13.5 Adventure Kantorinkka, Red
   1
   good_buy
   74.8 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Mint Chip
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759050.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Mint Chip Explore Kantoreppu, Mint Chip Explore Kantoreppu, Mint Chip Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Tuotetta voi kantaa kolmessa eri kantoasennossa: lapsen kasvot menosuuntaan, lapsen kasvot kantajaa kohti sekä selkäpuolella. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepussa on pehmustet... (6)
   Tula Explore Kantoreppu, Mint Chip
   • 00816091028607
   1
   good_buy
   179.9 EUR
  • Baby K'Tan Bärsjal 100 % Bomull XS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121008306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104412775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134968431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142858280.jpg
   Baby K'Tan Baby K'Tan Bärsjal 100 % Bomull XS Bärsjal 100 % Bomull XS Bärsjal 100 % Bomull XS Baby K´tan bärsjal Why wrap when you can Baby K´tan! - En bärsjäl utan krångel! - En mjuk bärsjal i naturlig bomull och med en innovativ design - En korsning mellan bärsjal och bärsele - 5 olika positioner - Barn 3,5-16 kg Se storleksguide nedan (2)
   Baby K'Tan Bärsjal 100 % Bomull XS
   • 00827912075397
   3
   good_buy
   51 EUR
  • BabyBjorn Kantoreppu Mini antrasiitinharmaa 3D Mesh - Gr.Vauvat (0 - 6 kk)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134611699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114445544.jpg
   BabyBjorn BabyBjorn Kantoreppu Mini antrasiitinharmaa 3D Mesh - Gr.Vauvat (0 - 6 kk) Kantoreppu Mini antrasiitinharmaa 3D Mesh - Gr.Vauvat (0 - 6 kk) Kantoreppu Mini antrasiitinharmaa 3D Mesh - Gr.Vauvat (0 - 6 kk) Pienikokoinen ja käytännöllinen BabyBjörn-kantoreppu, joka sopii täydellisesti vastasyntyneelle! Kantoreppua saa säädettyä portaattomasti lapsen kasvaessa. Repussa on tukeva ja säädettävä tuki päälle ja niskalle. Se on pehmeä ja mukava käytössä ja asettaa lapsesi ergonomiseen asentoon. - Aiempaa leveämpi Mini-kantoreppu on leveämpi kuin aiempi BabyBjörn Original -malli, leveimmillään peräti 10 cm leveämpi. Tämä auttaa kantoreppua tukemaan lapsen jalkoja ja lonkkaa paremmin. - 3D Mesh -materia... (2)
   BabyBjorn Kantoreppu Mini antrasiitinharmaa 3D Mesh - Gr.Vauvat (0 - 6 kk)
   • 07317680210135
   3
   good_buy
   93 EUR
  • Babylonia Tricot-Slen Cool Kantoliina, Moon Mist Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142429169.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128239113.jpg
   Babylonia Babylonia Tricot-Slen Cool Kantoliina, Moon Mist Grey Tricot-Slen Cool Kantoliina, Moon Mist Grey Tricot-Slen Cool Kantoliina, Moon Mist Grey Babylonia Tricot-Slen Cool on monipuolinen, miellyttävä ja ohut kantoliina. Kantoliina on sataprosenttista, kierrätetyistä PET-pulloista valmistettua polyesteriä. Tuote on helppohoitoinen, kuivuu nopeasti ja on malliltaan pitkä ja joustava. Tämän ansiosta kantoliinaa voi käyttää mainiosti myös lasta imettäessä tai lapsen kanssa kylpiessä. Kantoliina soveltuu käytettäväksi lapselle, joka painaa 3,515 kg. Mitat: 550 cm. Materiaali: 100 % Polyesteriä. Pesuohje: 30 asteessa. Väri: Harmaa. (3)
   Babylonia Tricot-Slen Cool Kantoliina, Moon Mist Grey
   • 05425035211859
   2
   good_buy
   51.8 EUR
  • Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124144237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954307.jpg
   Manduca Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina Manduca First HempCotton on ergonominen ja käytännöllinen kantoreppu, jota voit käyttää monella eri tapaa. Lapsesi istuu mukavasti M-asennossa. Manducan kantoreppua voi käyttää jo heti syntymästä lähtien, sillä siinä on vastasyntyneitä tukeva integroitu istuin. Patentoidun selkätuen voi helposti laittaa ylös tai alas vetoketjun avulla. Kantorepun sisäosa on valmistettu luomupuuvillasta, joka on kestävää ja tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kantorepun päälliskangas puolestaan on valmistettu... (3)
   Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina
   • 04250371700481
   • 4250371700481
   2
   good_buy
   94.8 EUR
  • Manduca Kantoliina Sling, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87436965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124143306.jpg
   Manduca Manduca Kantoliina Sling, musta Kantoliina Sling, musta Kantoliina Sling, musta Manducan Sling-kantoliina on kuin t-paita ylläsi. Kantoliina on valmistettu luomupuuvillasta, joka on samanaikaisesti sekä kestävä ja vankka että pehmeä ja joustava. Liina mahdollistaa lapsellesi mukavan istuma-asennon samalla, kun materiaalin hyvä hengittävyys pitää huolen siitä, ettei lämpötila nouse liian korkeaksi kantoliinan pikku matkalaiselle. Maksimikuormitus: 9 kg. Mitat: 5,10 x 0,6 m. Materiaali: 100 % luomupuuvillaa. GOTS-sertifioitu. Pesuohje: Konepesu 40°C. (3)
   Manduca Kantoliina Sling, musta
   • 04250371702324
   2
   good_buy
   deal
   59.8000 EUR
  • Chicco EasyFit Vauvan lantioistuin Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259676.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98974953.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259679.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259678.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229929.jpg
   Chicco Chicco EasyFit Vauvan lantioistuin Musta EasyFit Vauvan lantioistuin Musta EasyFit Vauvan lantioistuin Musta Uuden Easy Fit -kantorepun ansiosta voivat vanhemmat pitää lapsen aivan lähellään, samalla kuin molemmat kädet jäävät vapaaksi muita puuhia varten. Pujotetaan ylle kuin paita, kiristetään ja reppu on valmiina käyttöön! Kantorepun säätömahdollisuuksia on helppo käyttää. Lapsen ergonomisesta asennosta huolehtii tukeva istuinosa. Tämä takaa sen, että lapsi pysyy oikeassa M-asennossa ja estää lantion virheasennot. Myös kansainvälinen Hip Dysplasia Institute (IHDI) pitää Easyfit-kantoreppua oikein... (3)
   Chicco EasyFit Vauvan lantioistuin Musta
   • 08058664075072
   • 07079154410000
   2
   good_buy
   deal
   44.9000 EUR
  • Deuter aurinkokatos Kid Comfort
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137912252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134513046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133713047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143226804.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615484.jpg
   Deuter Deuter aurinkokatos Kid Comfort aurinkokatos Kid Comfort aurinkokatos Kid Comfort Deuter KC Sun Roof on repun lisävaruste . Sopii kaikille. (1)
   Deuter aurinkokatos Kid Comfort
   • 04046051096445
   • DR3690219-4014
   4
   good_buy
   24.9 EUR
  • Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120967397.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Kevyessä ja helppokäyttöisessä Vauden kantorinkassa on säädettävä selkätuki ja se on nappivalinta, kun haluat vaeltaa lapsesi kanssa. Pehmustetussa vyötärötuessa on tasku arvoesineiden säilyttämistä varten ja lapsen istuinkorkeus on säädettävissä. Verkkotasku tekee käden ulottuvilla tarvittavien esineiden säilyttämisestä helppoa, ja repun takaosassa olevat heijastimet varmistavat, että sinä ja lapsesi näytte hyvin myös hämärällä liikkuessanne. (1)
   Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • 04021574258303
   • 117770100
   4
   198 EUR
  • Thule Sapling Child Carrier
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102458526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126737981.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133911843.jpg
   Thule Thule Sapling Child Carrier Sapling Child Carrier Sapling Child Carrier Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % Nylon; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää, Sivuttaisuuntainen sisäänpääsy mahdollinen; Erityisominaisuudet: Itsenäinen runko, Rintavyö, Lannevyö; Korkeudessä säädettävä: istuinasennon korkeudensäätö; Enimmäislasti: 22 kg; Tuotteen mitat (K x L x S): 73 x 35 x 31 cm; Tuotteen paino: 3300 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu; Lisätietoja: Material: 210D Cordura Nylon, 420D Nylon, T... (1)
   Thule Sapling Child Carrier
   • 00091021961531
   4
   192.9 EUR
  • Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Love You So Much
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125996086.jpg
   Tula Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Love You So Much Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Love You So Much Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Love You So Much Baby Tula Free-to-Grow on miellyttävä ja ergonominen kantoreppu sekä sinulle että lapsellesi. Voit kantaa lastasi säädettävässä Free-to-Grow -kantorepussa aina syntymästä (3,2 kg) 20 kiloon saakka. Kantorepun etupaneelia voidaan säätää kolmeen eri leveyteen ja kahteen eri korkeuteen. Säädettävyyden ansiosta kantorepun kanssa ei tarvitse käyttää vastasyntyneen lisäosaa. Free-to-Grow-kantoreppu on helppo säätää sopivaksi. Voit kantaa lastasi useissa eri asennoissa sekä rintaasi vasten että sel... (4)
   Tula Baby Tula Free to Grow Kantoreppu, Love You So Much
   • 05903050381004
   1
   good_buy
   109.9 EUR
  • Bergans Lilletind Lapsenkanto , harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75799092.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120934647.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108098952.jpg
   Bergans Bergans Lilletind Lapsenkanto , harmaa Lilletind Lapsenkanto , harmaa Lilletind Lapsenkanto , harmaa Bergans Lilletind Child Carrier on lapsirinkka . Sopii kaikille. (1)
   Bergans Lilletind Lapsenkanto , harmaa
   • 07031581496541
   4
   179 EUR
  • Vaude Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259451.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259449.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta VAUDE Shuttle Premium on lapsirinkka . Sopii kaikille. (1)
   Vaude Shuttle Premium Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • 04021574328839
   • 117780100
   4
   220 EUR
  • Deuter sadesuoja Kid Comfort rinkkoihin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141638461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134513137.jpg
   Deuter Deuter sadesuoja Kid Comfort rinkkoihin sadesuoja Kid Comfort rinkkoihin sadesuoja Kid Comfort rinkkoihin Käyttötarkoitus: Sade- ja tuulisuoja; Materiaali: 100 % polyamidi; Paino: 165 g; Lisätietoja: Fits all Deuter child carriers that have a sun canopy (1)
   Deuter sadesuoja Kid Comfort rinkkoihin
   • 04046051097015
   • DR3690319-2004
   4
   good_buy
   26.8 EUR
  2 25
  • info@vertaa.fi