x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Diilit
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205229086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182236709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169497220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169497223.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Lastenkantorinkka naisille optimoidulla kantojärjestelmällä. (11)
   Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • 04046051096391
   • 04046051115511
   • 3620021-3007
   • DR3620119-3007
   • 362011930070
   4
   good_buy
   239.00 EUR
  • Hauck Pad Me 2 Suojalista
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150838690.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165866511.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107979120.jpg
   Hauck Hauck Pad Me 2 Suojalista Pad Me 2 Suojalista Pad Me 2 Suojalista Helppo käyttöPituus: 2 mSuojelee lasta loukkaantumiseltaSopii peitettäväksi pöytien ja hyllyjen reunojaKorkealaatuinen teippiVoi leikata tarvittavan pituuden (13)
   Hauck Pad Me 2 Suojalista
   • 04007923618424
   2
   good_buy
   19.85 EUR
  • Stokke MyCarrier kantoreppu Black Mesh 431604
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180071957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260052.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260051.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260054.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260053.jpg
   Stokke Stokke MyCarrier kantoreppu Black Mesh 431604 MyCarrier kantoreppu Black Mesh 431604 MyCarrier kantoreppu Black Mesh 431604 STOKKE® MyCarrier kantoreppu Black Mesh 431604 (19)
   Stokke MyCarrier kantoreppu Black Mesh 431604
   • 07040354316047
   • 7040354316047
   1
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Manduca kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124144237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259266.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615423.jpg
   Manduca Manduca kantoreppu kantoreppu kantoreppu (18)
   Manduca kantoreppu
   • 04250371700481
   • 4250371700481
   1
   good_buy
   deal
   122.90 EUR
  • BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172887993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024991.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Pehmeä, helppokäyttöinen Mini rintareppu vastasyntyneen kantamiseen. (7)
   BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • 07317680210562
   3
   good_buy
   86.20 EUR
  • Osprey Poco Lt
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177248986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205233664.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179121607.jpg
   Osprey Osprey Poco Lt Poco Lt Poco Lt Osprey Poco Lt on lapsirinkka . (3)
   Osprey Poco Lt
   • 00843820125931
   5
   good_buy
   deal
   265.90 EUR
  • Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185564511.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260028.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984604.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier (14)
   Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier
   • 07040354316030
   • 7040354316030
   1
   good_buy
   159.00 EUR
  • Manduca Sling Kantoliina, Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145813838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179707532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169564512.jpg
   Manduca Manduca Sling Kantoliina, Black Sling Kantoliina, Black Sling Kantoliina, Black Trikookankainen, pehmeä ja ekologinen kantoliina. Se on kangasrakenteensa vuoksi samaan aikaan joustava ja jämäkkä ilman elastaania. Kantoliina on myös hengittävä, ja pienen painonsa, 620 g, vuoksi yksi keveimmistä trikooliinoista. One-Size: Manduca Sling on 5,50 m pitkä ja 60 cm leveä. Se sopii kaikenkokoisille kantajille jättäen tarpeeksi tilaa niskatuelle ja hyvälle M-asennolle. Voit myös sitoa kantoliinan valmiiksi ilman lasta. Liinan kapenevat päät ja kontrastisaumat helpottavat sitomis... (5)
   Manduca Sling Kantoliina, Black
   • 04250371702324
   • 233-20-60-001
   • 13143
   2
   good_buy
   deal
   55.60 EUR
  • BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Jersey Light Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024981.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612202.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Jersey Light Grey Mini rintareppu BabyBjörn - Jersey Light Grey Mini rintareppu BabyBjörn - Jersey Light Grey Pienikokoinen ja käytännöllinen BabyBjörn-kantoreppu, joka sopii täydellisesti vastasyntyneelle! Kantoreppua saa säädettyä portaattomasti lapsen kasvaessa. Repussa on tukeva ja säädettävä tuki päälle ja niskalle. Se on pehmeä ja mukava käytössä ja asettaa lapsesi ergonomiseen asentoon. - Aiempaa leveämpi Mini-kantoreppu on leveämpi kuin aiempi BabyBjörn Original -malli, leveimmillään peräti 10 cm leveämpi. Tämä auttaa kantoreppua tukemaan lapsen jalkoja ja lonkkaa paremmin. - 3D Jersey Kantor... (3)
   BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Jersey Light Grey
   • 07317680210722
   3
   good_buy
   deal
   109.00 EUR
  • Kinderkraft NINO Kantoreppu, minttu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166450328.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162814522.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151500143.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140529575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140529578.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft NINO Kantoreppu, minttu NINO Kantoreppu, minttu NINO Kantoreppu, minttu Tuotekuvaus:Valmistettu hengittävästä materiaalista: 100% puuvillaIkäsuositus: 3 kk - 20 kg2 kantotapaa: edessä ja selässäSäädettävät vyöt pehmusteillaMukava vyötärövyö: 10 cm:n leveysTaskut pikkutavaroilleMitat:Lasta kannattelevan osan pituus alhaalla: 31 cm, ylhäällä: 37,5 cm, pituus: 38 cmVyötärövyön leveys: 10 cmVyötärövyön pituus: 67 cm, nauhojen kanssa: 73 cmOlkapäävyön pituus: 53 cm, nauhojen kanssa: 60 cmSivuttaisen vyön pituus: 30 cm (3)
   Kinderkraft NINO Kantoreppu, minttu
   • 05902533909216
   • KKNNINOMINT000
   3
   good_buy
   deal
   54.94 EUR
  • Hippychick Hipseat Kantotuki, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130331333.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024542.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024540.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024541.jpg
   Hippychick Hippychick Hipseat Kantotuki, Musta Hipseat Kantotuki, Musta Hipseat Kantotuki, Musta Hippychick Hipseat -lannetuki auttaa vanhempaa kantamaan lasta lantiollaan ilman, että se turhaan rasittaa olkapäitä tai selkää. Istuimessa on kiinteä taso, jolla lapsesi istuu turvallisesti. Koska Hipseat antaa hyvän tuen lapsellesi altapäin, auttaa se jaksamaan kantaa myös hieman isompaa lasta. - Lanneympärys maksimissaan noin 106 cm. Ikäsuositus: 6 kk +. (4)
   Hippychick Hipseat Kantotuki, Musta
   • 05060248815434
   • 5060248815434
   • 12001-1
   2
   good_buy
   54.30 EUR
  • BabyBjörn Mini Kantoreppu 3D Jersey, Mustaharmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172888056.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini Kantoreppu 3D Jersey, Mustaharmaa Mini Kantoreppu 3D Jersey, Mustaharmaa Mini Kantoreppu 3D Jersey, Mustaharmaa Pienikokoinen ja käytännöllinen BabyBjörn-kantoreppu, joka sopii täydellisesti vastasyntyneelle! Kantoreppua saa säädettyä portaattomasti lapsen kasvaessa. Repussa on tukeva ja säädettävä tuki päälle ja niskalle. Se on pehmeä ja mukava käytössä ja asettaa lapsesi ergonomiseen asentoon. - Aiempaa leveämpi Mini-kantoreppu on leveämpi kuin aiempi BabyBjörn Original -malli, leveimmillään peräti 10 cm leveämpi. Tämä auttaa kantoreppua tukemaan lapsen jalkoja ja lonkkaa paremmin. - 3D Jersey Kantor... (2)
   BabyBjörn Mini Kantoreppu 3D Jersey, Mustaharmaa
   • 07317680210760
   3
   good_buy
   98.40 EUR
  • Hauck Corner Me 3 Kulmasuojat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157837576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177825586.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189543129.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99927671.jpg
   Hauck Hauck Corner Me 3 Kulmasuojat Corner Me 3 Kulmasuojat Corner Me 3 Kulmasuojat Yleinen kulmasuojaPöydän tai kaapin kulmiinKorkealaatuinen teippiPyöristetyt kulmasuojat suojelevat lastasi. Sopii erityisesti pöytiin ja kaappeihin, mutta voi kiinnittää muihin pintoihin.Mitat: 4,5 x 4,5 cmMateriaali: pehmeä silikoniPakkauksessa: 8 kpl (2)
   Hauck Corner Me 3 Kulmasuojat
   • 04007923618462
   3
   good_buy
   11.20 EUR
  • Stokke Kantoreppu MYCARRIER Grey 431606
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180071958.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145484746.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu MYCARRIER Grey 431606 Kantoreppu MYCARRIER Grey 431606 Kantoreppu MYCARRIER Grey 431606 STOKKE Kantoreppu MYCARRIER Grey 431606 (3)
   Stokke Kantoreppu MYCARRIER Grey 431606
   • 07040354316061
   2
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Moby Classic Kantoliina, Slate
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145106946.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156230568.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024171.jpg
   Moby Moby Classic Kantoliina, Slate Classic Kantoliina, Slate Classic Kantoliina, Slate Mobyn palkittu kantoliina on valmistettu pehmeästä, kestävästä ja hyvin hengittävästä puuvillakankaasta. Kantoliina jakaa lapsen painon tasaisesti selällesi ja lantiollesi. Sen avulla saat kätesi vapaaksi ja voit samalla pitää lasta lähelläsi. Ikäsuositus: vastasyntynyt n. 13 kg. (4)
   Moby Classic Kantoliina, Slate
   • 00843390005800
   • MCL-SLATE
   1
   good_buy
   56.80 EUR
  • Osprey Kantorinkat, Poco Lt, Blue Sky
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185999463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185999465.jpg
   Osprey Osprey Kantorinkat, Poco Lt, Blue Sky Kantorinkat, Poco Lt, Blue Sky Kantorinkat, Poco Lt, Blue Sky Osprey Poco Lt kannustaa tutkimaan maailmaa, riippumatta siitä, onko seikkailu suuri vai pieni. Kun lasta kannetaan selässä tukevassa, turvallisessa ja mukavassa kantorinkassa, ette saa ainoastaan yhteistä näkyä ympäröivään maailmaan, vaan myös sen liikkumavapauden, jota tarvitaan lähdettäessä yhdessä seikkailemaan. Uusien kokemusten jakaminen lasten kanssa tekee heistä osallistuvampia ja antaa heille uuden perspektiivin ympärillään olevaan maailmaan. Jaa arjen seikkailut ottamalla avuksi Poc... (1)
   Osprey Kantorinkat, Poco Lt, Blue Sky
   • 00843820125870
   4
   good_buy
   deal
   265.90 EUR
  • BabyBjörn Move Kantoreppu 3D Mesh, Anthracite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150536358.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150103122.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Move Kantoreppu 3D Mesh, Anthracite Move Kantoreppu 3D Mesh, Anthracite Move Kantoreppu 3D Mesh, Anthracite BabyBjörnin Move-kantorepulla on voit kantaa lastasi pitkiä aikoja. Move sopii vastasyntyneille, ja se kasvaa lapsesi mukana. Helppokäyttöinen ja kaksiosainen kantoreppu on nopea pukea ja ottaa pois. Move-kantorepussa on sisäänrakennettu selkätuki, vyötäröhihnat ja pehmustetut olkahihnat, jotka auttavat jakamaan kuormituksen tasaisen. Se on varustettu säädettävällä päätuella, jalka-aukoilla ja pituudella, jotta lapsesi voi matkustaa mukavasti ja ergonomisesti. Kantoreppu on valmistettu kehitt... (1)
   BabyBjörn Move Kantoreppu 3D Mesh, Anthracite
   • 07317680990136
   4
   good_buy
   148.70 EUR
  • Manduca kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124144240.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229429.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229439.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229422.jpg
   Manduca Manduca kantoreppu kantoreppu kantoreppu (4)
   Manduca kantoreppu
   • 04250371700504
   • 4250371700504
   1
   good_buy
   deal
   122.90 EUR
  • Ergobaby Unipussi Elefantit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96855722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124167649.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200871654.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458312.jpg
   Ergobaby Ergobaby Unipussi Elefantit Unipussi Elefantit Unipussi Elefantit Miksi kapalointi on hyödyllistä vauvalle? Äidin kohdussa vauva tottuu pieneen tilaan, jossa liikevapaus on rajoitettua. Liikevapauden rajoitus kapaloidessa antaa lapselle sitä turvaa, johon hän on tottunut. On huomattu, että lapset, joita ei kapaloida, ovat itkuisia ja rauhattomia, koska liikuttaessaan käsiä ja jalkoja he eivät keskity, heidän on vaikeampaa nukahtaa, nukahdettuaan he helposti heräävät taas.Tutkimuksien mukaan vauvan kapalointi vaikuttaa myönteisesti unenlaatuun: kapaloitu vau... (4)
   Ergobaby Unipussi Elefantit
   • 08451970612519
   • EBC-SWAELEPH
   1
   good_buy
   35.89 EUR
  • Lionelo Margareet kantoreppu, harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166267485.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166928637.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202473911.jpg
   Lionelo Lionelo Margareet kantoreppu, harmaa Margareet kantoreppu, harmaa Margareet kantoreppu, harmaa (4)
   Lionelo Margareet kantoreppu, harmaa
   • 05902581658036
   1
   good_buy
   58.94 EUR
  • Moby Classic Kantoliina, Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145106963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024334.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024335.jpg
   Moby Moby Classic Kantoliina, Black Classic Kantoliina, Black Classic Kantoliina, Black Mobyn palkittu kantoliina on valmistettu pehmeästä, kestävästä ja hyvin hengittävästä puuvillakankaasta. Kantoliina jakaa lapsen painon tasaisesti selällesi ja lantiollesi. Sen avulla saat kätesi vapaaksi ja voit samalla pitää lasta lähelläsi. Ikäsuositus: vastasyntynyt n. 13 kg. (3)
   Moby Classic Kantoliina, Black
   • 00843390000003
   • MCL-BLACK
   1
   59.80 EUR
  • Boba Kantoliina, Navy Blue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146112941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024158.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024157.jpg
   Boba Boba Kantoliina, Navy Blue Kantoliina, Navy Blue Kantoliina, Navy Blue Boba-kantoliinassa yhdistyvät kestävyys ja joustavuus. 95 % puuvillasta ja 5 % elastaanista valmistettu kantoliina on suunniteltu jakamaan lapsen paino ergonomisesti hartioiden, selän ja lantion kesken. Kantoliina on yleiskäyttöinen ja se asettuu mukavasti ylle joka käyttökerralla. Kantoliina on testattu kestämään kuormitusta aina 20 kiloon asti. Kantoliina on kätevä apu imetysaikana ja se auttaa lasta rauhoittumaan vanhempaa vasten mukavasti. (3)
   Boba Kantoliina, Navy Blue
   • 00896921002649
   • BW1-008
   1
   46.80 EUR
  • Tula Baby Tula, Tula Free-To-Grow Vauvan Kantolaukku Play
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188339454.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188339455.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120969694.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120969686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120969693.jpg
   Tula Tula Baby Tula, Tula Free-To-Grow Vauvan Kantolaukku Play Baby Tula, Tula Free-To-Grow Vauvan Kantolaukku Play Baby Tula, Tula Free-To-Grow Vauvan Kantolaukku Play Kantoreppu Tula Free to Grow Kantoreppu Tula Free to Grow Play on täysin uudella tavalla säädettävä ergonominen kantoreppu, joka sopii innovatiivisen säädettävyytensä ansiosta käytettäväksi vastasyntyneestä taaperoikään saakka - ilman lisävarusteita! Free to Grow kantoreppua voi käyttää kaikkiaan kolmessa eri leveydessä, joten reppu on aina sopiva lapsen kokoon nähden: repun paneeliosa voidaan kaventaa pienille vauvoille sopivaksi, säätöjen ollessa isoimmillaan, reppu sopii isommillekin taape... (3)
   Tula Baby Tula, Tula Free-To-Grow Vauvan Kantolaukku Play
   • 05902574364326
   1
   149.00 EUR
  • Vaude Shuttle Sade- Ja Aurinkosuoja, Orange
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124142955.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142071164.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Sade- Ja Aurinkosuoja, Orange Shuttle Sade- Ja Aurinkosuoja, Orange Shuttle Sade- Ja Aurinkosuoja, Orange VAUDE Sun-Raincover-Combination Shuttle on repun lisävaruste . (2)
   Vaude Shuttle Sade- Ja Aurinkosuoja, Orange
   • 04021574360556
   • 119032270
   2
   32.80 EUR
  2 21
  • info@vertaa.fi