x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Tarjouksessa
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140585644.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158290399.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615492.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158290393.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158290377.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort on lapsirinkka . Sopii kaikille. (15)
   Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096407
   • 362021930030
   • DR3620219-3003
   4
   good_buy
   249.90 EUR
  • Deuter KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134513046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151770003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162221562.jpg
   Deuter Deuter KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite Käytännöllinen kantorinkan aurinkosuoja Deuter-merkiltä. Aurinkosuoja on taipuisa sekä kestävä ja se suojaa lasta auringon voimakkailta säteiltä. Aurinkosuoja on helppo kiinnittää kantorinkkaan. - Yhteensopiva Kid Comfort Active -, Kid Comfort Active SL - sekä Kid Comfort -kantorinkkojen aknssa. - Suojaa lasta UV-säteiltä. - Ei sisällä PFC-yhdisteitä. (9)
   Deuter KC Sun Roof Aurinkosuoja, Graphite
   • 04046051096445
   • 369021940140
   • DR3690219-4014
   3
   good_buy
   30.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140881157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158290363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158401814.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort Active on lapsirinkka . Sopii kaikille. (15)
   Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096384
   • 362001930030
   • DR3620019-3003
   2
   good_buy
   most_sold
   249.90 EUR
  • Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137796019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141901433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024553.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024551.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort Pro on lapsirinkka . Sopii kaikille. (6)
   Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096421
   • 362031930030
   • DR3620319-3003
   3
   good_buy
   354.90 EUR
  • Tula Free to Grow -kantoreppu, Sleepy Dust
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155699774.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163319438.jpg
   Tula Tula Free to Grow -kantoreppu, Sleepy Dust Free to Grow -kantoreppu, Sleepy Dust Free to Grow -kantoreppu, Sleepy Dust Tula Free To Grow kantoreppu on suosittu malli, jolla kannat lastasi vastasyntyneestä taaperoksi saakka. Värinä Sleepy Dust. (6)
   Tula Free to Grow -kantoreppu, Sleepy Dust
   • 05903050382544
   3
   good_buy
   131.90 EUR
  • Manduca kantoreppu First PureCotton Night black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124143495.jpg
   Manduca Manduca kantoreppu First PureCotton Night black kantoreppu First PureCotton Night black kantoreppu First PureCotton Night black Manduca First PureCotton on ergonominen ja käytännöllinen kantoreppu, jota voi käyttää monella eri tavalla. Lapsesi istuu mukavasti M-asennossa. Manducan kantoreppua voi käyttää jo heti syntymästä lähtien, sillä siinä on vastasyntyneitä tukeva integroitu istuin. Patentoidun selkätuen voi helposti laittaa ylös tai alas vetoketjun avulla. Sekä sisä- että ulko-osa on valmistettu luomupuuvillasta, joka on kestävää ja tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. First PureCotton -kantorepun avulla voit ka... (9)
   Manduca kantoreppu First PureCotton Night black
   • 04250371704045
   2
   good_buy
   122.90 EUR
  • BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024990.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Pieni, yksinkertainen ja erittäin pehmeä kantoreppu vastasyntyneelle. Kantoreppu Mini on pieni ja yksinkertainen kantoreppu, jonka voit nopeasti laittaa päälle lyhytaikaiseen vauvan kantamiseen. Täydellinen muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, kun lapsi tarvitsee paljon läheisyyttä kaikkina vuorokauden aikoina. Voit helposti avata koko etukappaleen ja asettaa vauvan makuulle, jos hän nukahtaa kantolaukussa. Ylimääräiset pehmeät kankaat muotoutuvat vauvan selän, jalkojen ja lantion ympärille... (3)
   BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • 07317680210562
   4
   good_buy
   80.30 EUR
  • BabyBjörn One Air Mesh Kantoreppu 2018, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144468401.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144540508.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144540509.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151017232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146272925.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn One Air Mesh Kantoreppu 2018, Harmaa One Air Mesh Kantoreppu 2018, Harmaa One Air Mesh Kantoreppu 2018, Harmaa - Ergonominen, pehmeä ja mukava - Portaaton koon ja istuimen leveyden säätö - Kannat pitkään, vastasyntyneestä 3-vuotiaaksi, myös eteenpäinkäännettynä ja selässä kanto Kantoreppu One on pehmeä ja ergonominen kantoreppu, jonka avulla on helppo antaa lapselle tärkeää läheisyyttä heti syntymän jälkeen. Kangas on mukautuvaa ja voit sekä nähdä että tuntea, että vastasyntynyt vauvasi on luonnollisessa asennossa, selkä c-käyrässä. Joustava sopimaan mihin tahansa kokoon Kantoreppu One avulla voit hel... (3)
   BabyBjörn One Air Mesh Kantoreppu 2018, Harmaa
   • 07317680980137
   • 098013
   • BB098013
   4
   good_buy
   169.90 EUR
  • Kinderkraft MILO Kantoreppu, harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163825832.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149785377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142798619.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft MILO Kantoreppu, harmaa MILO Kantoreppu, harmaa MILO Kantoreppu, harmaa (12)
   Kinderkraft MILO Kantoreppu, harmaa
   • 05902533910885
   1
   good_buy
   60.94 EUR
  • BabyBjörn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124150261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156095784.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024963.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Pieni, yksinkertainen ja erittäin pehmeä kantoreppu vastasyntyneelle. Kantoreppu Mini on pieni ja yksinkertainen kantoreppu, jonka voit nopeasti laittaa päälle lyhytaikaiseen vauvan kantamiseen. Täydellinen muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, kun lapsi tarvitsee paljon läheisyyttä kaikkina vuorokauden aikoina. Voit helposti avata koko etukappaleen ja asettaa vauvan makuulle, jos hän nukahtaa kantolaukussa. Ylimääräiset pehmeät kankaat muotoutuvat vauvan selän, jalkojen ja lantion ympärille... (4)
   BabyBjörn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose
   • 07317680210142
   3
   good_buy
   80.30 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759033.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Discover Explore Kantoreppu, Discover Explore Kantoreppu, Discover Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (9)
   Tula Explore Kantoreppu, Discover
   • 00816091027020
   1
   good_buy
   179.90 EUR
  • Deuter KC Deluxe Sadesuoja, Kiwi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134513137.jpg
   Deuter Deuter KC Deluxe Sadesuoja, Kiwi KC Deluxe Sadesuoja, Kiwi KC Deluxe Sadesuoja, Kiwi Kantorinkan sadesuoja, joka suojaa lastasi sekä kantamuksiasi sateelta ja tuulelta. Sadesuoja on yhteensopiva kaikkien Deuterin aurinkosuojallisten kantorinkkojen kanssa. - Ei sisällä PFC-yhdisteitä. - Likaahylkivä. (9)
   Deuter KC Deluxe Sadesuoja, Kiwi
   • 04046051097015
   • 369031920040
   • DR3690319-2004
   1
   good_buy
   32.80 EUR
  • Ergobaby Bundle Of Joy Original kantoreppu Galaxy/Grey carrier + insert
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148553258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120970095.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120970096.jpg
   Ergobaby Ergobaby Bundle Of Joy Original kantoreppu Galaxy/Grey carrier + insert Bundle Of Joy Original kantoreppu Galaxy/Grey carrier + insert Bundle Of Joy Original kantoreppu Galaxy/Grey carrier + insert (8)
   Ergobaby Bundle Of Joy Original kantoreppu Galaxy/Grey carrier + insert
   • 08451970508010
   1
   good_buy
   129.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140585658.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155053157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024560.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL on kätevä Deuter-kantorinkka, joka on mukautettu naiselliselle anatomialle sopivaksi. Kantorinkassa on ohuet, tavallista toisiaan lähempänä olevat olkaimet, lantiota mukaileva lantiovyö sekä tavallista lyhyempi selkälevy, joka soveltuu erinomaisesti hieman lyhyemmälle kantajalle. Kantorinkka on miellyttäväkäyttöinen niin lapselle kuin kantajalle. Kantorinkassa on pehmustetut olkaimet, pehmustettu lantiovyö sekä kantorinkkaa vakauttava rintaremmi. Kantorinkan painopistett... (3)
   Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • 04046051096391
   • DR3620119-3007
   • 362011930070
   3
   good_buy
   239.00 EUR
  • Thule Kantoreppu Sapling Elite, Dark Shadow/Slate
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102826858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145610471.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133963266.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124844216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155895206.jpg
   Thule Thule Kantoreppu Sapling Elite, Dark Shadow/Slate Kantoreppu Sapling Elite, Dark Shadow/Slate Kantoreppu Sapling Elite, Dark Shadow/Slate Thule Kantoreppu Sapling Elite on kantoreppu, jonka avulla voit kantaa lasta selässäsi kävelyllä ja vaelluksella. Sen avulla molempien olo on mukava koko reissun ajan ja se istuu hyvin selkään helpon selkäosan pituuden säädön sekä lantiovyön avulla. Tämän avulla kantajaa voi vaihdella ilman hankaluuksia. Kantorepussa on tasku nesteille sekä suuri lokero helppoa tavaroiden organisointia varten, johon mahtuu kaikki oleellinen. Lisäksi kantorepussa on selkäreppu, jonka voi irrottaa kantorepusta.... (3)
   Thule Kantoreppu Sapling Elite, Dark Shadow/Slate
   • 00091021556645
   • 210102
   3
   good_buy
   255.90 EUR
  • Boba Kantoliina, Navy Blue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146112941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024158.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024157.jpg
   Boba Boba Kantoliina, Navy Blue Kantoliina, Navy Blue Kantoliina, Navy Blue Boba-kantoliinassa yhdistyvät kestävyys ja joustavuus. 95 % puuvillasta ja 5 % elastaanista valmistettu kantoliina on suunniteltu jakamaan lapsen paino ergonomisesti hartioiden, selän ja lantion kesken. Kantoliina on yleiskäyttöinen ja se asettuu mukavasti ylle joka käyttökerralla. Kantoliina on testattu kestämään kuormitusta aina 20 kiloon asti. Kantoliina on kätevä apu imetysaikana ja se auttaa lasta rauhoittumaan vanhempaa vasten mukavasti. (7)
   Boba Kantoliina, Navy Blue
   • 00896921002649
   • BW1-008
   1
   good_buy
   46.80 EUR
  • Baby Tula Tula Explore kantoreppu Bloom
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759076.jpg
   Baby Tula Baby Tula Tula Explore kantoreppu Bloom Tula Explore kantoreppu Bloom Tula Explore kantoreppu Bloom (7)
   Baby Tula Tula Explore kantoreppu Bloom
   • 00816091026009
   1
   good_buy
   179.90 EUR
  • Sea to Summit Packcover Usil Xxs 10-20l, sadesuoja
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150179621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157786427.jpg
   Sea to Summit Sea to Summit Packcover Usil Xxs 10-20l, sadesuoja Packcover Usil Xxs 10-20l, sadesuoja Packcover Usil Xxs 10-20l, sadesuoja Silikonipinnoitettu repun sadesuoja. Saumaton rakenne, vesipilari 2000 mm ja vuotoreiät. Toimitetaan pakkaussäkissä. Paino vain: 43 g. Tuotetiedot: - Paino: 43 g - Koko: 1020 l - Vesipilariarvo: 2000 mm - Materiaalit: 30D Ultra-Sil® -silikonipinnoitettu Cordura® Muita yksityiskohtia: - Kiinnitysnauha, joka takaa hyvän istuvuuden repun päällä (7)
   Sea to Summit Packcover Usil Xxs 10-20l, sadesuoja
   • 09327868011247
   1
   good_buy
   29.80 EUR
  • Tula Explore -kantoreppu, Sleepy Dust
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151416461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150527719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163319531.jpg
   Tula Tula Explore -kantoreppu, Sleepy Dust Explore -kantoreppu, Sleepy Dust Explore -kantoreppu, Sleepy Dust Aivan uudenlainen kantoreppu, jolla kannat lastasi myös edessä, kasvot menosuuntaan! (4)
   Tula Explore -kantoreppu, Sleepy Dust
   • 05903050382537
   2
   good_buy
   179.00 EUR
  • Boba Kantoliina, Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146112935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024333.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024331.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024332.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151024330.jpg
   Boba Boba Kantoliina, Grey Kantoliina, Grey Kantoliina, Grey Boba-kantoliinassa yhdistyvät kestävyys ja joustavuus. 95 % puuvillasta ja 5 % elastaanista valmistettu kantoliina on suunniteltu jakamaan lapsen paino ergonomisesti hartioiden, selän ja lantion kesken. Kantoliina on yleiskäyttöinen ja se asettuu mukavasti ylle joka käyttökerralla. Kantoliina on testattu kestämään kuormitusta aina 20 kiloon asti. Kantoliina on kätevä apu imetysaikana ja se auttaa lasta rauhoittumaan vanhempaa vasten mukavasti. (6)
   Boba Kantoliina, Grey
   • 00896921002618
   • BW1-005
   1
   46.80 EUR
  • Manduca First HempCotton Kantoreppu, Navy
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142846.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142842.jpg
   Manduca Manduca First HempCotton Kantoreppu, Navy First HempCotton Kantoreppu, Navy First HempCotton Kantoreppu, Navy Manduca First HempCotton on ergonominen ja käytännöllinen kantoreppu, jota voit käyttää monella eri tapaa. Lapsesi istuu mukavasti M-asennossa. Manducan kantoreppua voi käyttää jo heti syntymästä lähtien, sillä siinä on vastasyntyneitä tukeva integroitu istuin. Patentoidun selkätuen voi helposti laittaa ylös tai alas vetoketjun avulla. Kantorepun sisäosa on valmistettu luomupuuvillasta, joka on kestävää ja tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kantorepun päälliskangas puolestaan on valmistettu... (4)
   Manduca First HempCotton Kantoreppu, Navy
   • 04250371703734
   • 222-02-73-018
   2
   95.80 EUR
  • Tula Explore -kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154144761.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150529079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163319249.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152223002.jpg
   Tula Tula Explore -kantoreppu, Discover Explore -kantoreppu, Discover Explore -kantoreppu, Discover (6)
   Tula Explore -kantoreppu, Discover
   • 05903050383749
   1
   good_buy
   180.90 EUR
  • Babylonia Tricot-Slen Cool Kantoliina, Tummansininen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124174098.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101034768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149953628.jpg
   Babylonia Babylonia Tricot-Slen Cool Kantoliina, Tummansininen Tricot-Slen Cool Kantoliina, Tummansininen Tricot-Slen Cool Kantoliina, Tummansininen Babylonia Tricot-Slen Cool on monipuolinen, miellyttävä ja ohut kantoliina. Kantoliina on sataprosenttista, kierrätetyistä PET-pulloista valmistettua polyesteriä. Tuote on helppohoitoinen, kuivuu nopeasti ja on malliltaan pitkä ja joustava. Tämän ansiosta kantoliinaa voi käyttää mainiosti myös lasta imettäessä tai lapsen kanssa kylpiessä. Kantoliina soveltuu käytettäväksi lapselle, joka painaa 3,515 kg. Mitat: 550 cm. Materiaali: 100 % Polyesteriä. Pesuohje: 30 asteessa. Väri: Sininen. (4)
   Babylonia Tricot-Slen Cool Kantoliina, Tummansininen
   • 05425035211842
   • TSC-945-AW15 TSC-945
   2
   46.60 EUR
  • Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Maron
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615437.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160344255.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615435.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Maron Kid Comfort Kantorinkka, Maron Kid Comfort Kantorinkka, Maron Kid Comfort on kätevä kantorinkka, joka tekee hauskoista vaelluksista pienokaisen kanssa vaivattomia! Kantorinkka on miellyttäväkäyttöinen niin lapselle kuin kantajalle. Kantorinkassa on Aircomfort-järjestelmä, joka tarjoaa ensiluokkaisen ilmankierron. Tukeva kantorinkka asettuu lähelle kantajaa, mikä jakaa kuormitusta tasaisesti selälle. Kantorinkka kulkee mukavasti selässä pehmustettujen ja säädettävien olkainten sekä pehmustetun lantiovyön avulla. Rintaremmi auttaa vakauttamaan kantorinkka... (2)
   Deuter Kid Comfort Kantorinkka, Maron
   • 04046051096414
   • 362021950260
   • DR3620219-5026
   3
   269.90 EUR
  2 25
  • info@vertaa.fi