x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Diilit
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Tula Standart kantoreppu Archer TBCA8DGG4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98204715.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984671.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984670.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984673.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984669.jpg?ts=1
   Tula Tula Standart kantoreppu Archer TBCA8DGG4 Standart kantoreppu Archer TBCA8DGG4 Standart kantoreppu Archer TBCA8DGG4 TULA Standart kantoreppu Archer TBCA8DGG4 (46)
   Tula Standart kantoreppu Archer TBCA8DGG4
   • 05902574361400
   1
   good_buy
   deal
   169.00 EUR
  • Hauck Pad Me 2 Suojalista
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150838690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165866511.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107979120.jpg?ts=1
   Hauck Hauck Pad Me 2 Suojalista Pad Me 2 Suojalista Pad Me 2 Suojalista Helppo käyttöPituus: 2 mSuojelee lasta loukkaantumiseltaSopii peitettäväksi pöytien ja hyllyjen reunojaKorkealaatuinen teippiVoi leikata tarvittavan pituuden (23)
   Hauck Pad Me 2 Suojalista
   • 04007923618424
   2
   good_buy
   22.80 EUR
  • Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Ocotillo - One Size - Blue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208741356.jpg?ts=1
   Baby Tula Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Ocotillo - One Size - Blue - Tula Lite Baby Carrier Ocotillo - One Size - Blue - Tula Lite Baby Carrier Ocotillo - One Size - Blue Baby Tula - Baby Carriers - Tula Lite baby carrier by Baby Tula. Streamlined comfort with both front and back carry positions. Optimal ergonomic position for baby with minimal adjustments needed. Durable, woven Ripstop material keeps baby cool. Padded shoulder straps for optimal neck and shoulder comfort. Carrier packs neatly into attached waistband. Hip pouch with plenty of storage, even when the carrier is packed away. Detachable hood provides sun protection to baby plus extra privacy when... (22)
   Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Ocotillo - One Size - Blue
   • 05907780153412
   2
   good_buy
   deal
   84.95 EUR
  • BabyDan Liesisuoja ilman paneelia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124758941.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150564679.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119588292.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124173433.jpg?ts=1
   BabyDan BabyDan Liesisuoja ilman paneelia Liesisuoja ilman paneelia Liesisuoja ilman paneelia BabyDanin liesisuoja estää lasta polttamasta sormiaan tai tulemasta liian lähelle kuumaa liettä. Tuote on testattu ja se täyttää kaikki vaaditut turvallisuusstandardit. Suoja asetetaan paikoilleen mukana tulevalla teipillä. Sopii 5070 cm leveisiin lieseihin. (8)
   BabyDan Liesisuoja ilman paneelia
   • 05705548008062
   4
   good_buy
   29.30 EUR
  • Tula Explore kantoreppu Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154144761.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150529079.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175978608.jpg?ts=1
   Tula Tula Explore kantoreppu Discover Explore kantoreppu Discover Explore kantoreppu Discover (21)
   Tula Explore kantoreppu Discover
   • 05903050383749
   1
   good_buy
   166.89 EUR
  • Tula Standard Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125996363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202760608.jpg?ts=1
   Tula Tula Standard Musta Standard Musta Standard Musta (20)
   Tula Standard Musta
   • 05902574369437
   1
   good_buy
   114.89 EUR
  • Baby Tula Tula Explore kantoreppu pellava Linen Ash
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208736762.jpg?ts=1
   Baby Tula Baby Tula Tula Explore kantoreppu pellava Linen Ash Tula Explore kantoreppu pellava Linen Ash Tula Explore kantoreppu pellava Linen Ash - Jokainen kantoasento, jota vauvasi tarvitsee, myös kasvot ulospäin. - Useita asentoja vauvan kantamiseen, mukaan lukien kasvot menosuuntaan, kasvot kantajaan päin ja lapsi selkäpuolella. - Jokainen asento tarjoaa luonnollisen ja ergonomisen asennon, mikä edistää tervettä lantion ja selkärangan kehitystä vauvalle. - Kevytrakenteinen ja helposti säädettävällä muotoilulla. - Säädettävissä kolmeen eri leveysasentoon löytääksesi täydellisen istuvuuden vauvan kasvaessa vastasyntyneestä taaperoksi. (5)
   Baby Tula Tula Explore kantoreppu pellava Linen Ash
   • 05907780152507
   4
   good_buy
   deal
   199.00 EUR
  • Tula Free To Grow Coast Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235766215.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458935.jpg?ts=1
   Tula Tula Free To Grow Coast Musta Free To Grow Coast Musta Free To Grow Coast Musta (20)
   Tula Free To Grow Coast Musta
   • 05907780150718
   1
   good_buy
   131.89 EUR
  • Ergobaby Adapt Grey kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166457726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132020854.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612118.jpg?ts=1
   Ergobaby Ergobaby Adapt Grey kantoreppu Adapt Grey kantoreppu Adapt Grey kantoreppu Ergobaby Adapt on kätevä kantoreppu, joka sopii myös vastasyntyneelle vauvalle. Adapt-kantoreppu on säädettävä ja ergonominen, joka kasvaa lapsesi mukana. Olkaremmit voidaan laittaa ristiin ja niissä on lisäpehmusteet. Vyötärölenkillä on kaksoissäätö ja sitä voi kiristää helposti (66-140 cm), mikä antaa hyvän ja ergonomisen tuen selälle. Kolme ergonomista kantotapaa: selänpuolella, lantiolla ja etupuolella. Täydellinen kantoreppu pienille kantajille säädettävyyden ansiosta (säädettävyys 73-124 (10)
   Ergobaby Adapt Grey kantoreppu
   • 08451970613813
   2
   good_buy
   123.80 EUR
  • Tula Free To Grow Oranssi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225860249.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188339454.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188339455.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120969690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120969694.jpg?ts=1
   Tula Tula Free To Grow Oranssi Free To Grow Oranssi Free To Grow Oranssi (15)
   Tula Free To Grow Oranssi
   • 05902574364326
   1
   good_buy
   131.89 EUR
  • Salewa Koala Ii Child Carrier Sininen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163953236.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185969706.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109475791.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163822738.jpg?ts=1
   Salewa Salewa Koala Ii Child Carrier Sininen Koala Ii Child Carrier Sininen Koala Ii Child Carrier Sininen KOALA-lastenkantorinkka on täysin varusteltu ja mukava tapa kuljettaa pientä lastasi turvallisesti, kun vaellat pidempiä aikoja. Siinä on integroitu sade- ja aurinkosuoja sekä säädettävä solkijärjestelmä. Äideille ja isille selkäjärjestelmä on erittäin nopea ja helppo säätää pituuden mukaan, joten vanhemmat voivat jakaa kuorman ilman hankalia säätöjä. Lisäksi kantokoppa jakaa suurimman osan painosta lantiolle eikä hartioille - hyvästi kipeät selät. Kantokorissa on myös tasku arvoesineille ja la (5)
   Salewa Koala Ii Child Carrier Sininen
   • 04053865865228
   3
   good_buy
   209.80 EUR
  • Baby Tula Lite Valkoinen,Sininen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165437151.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209808.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167632496.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209807.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209810.jpg?ts=1
   Baby Tula Baby Tula Lite Valkoinen,Sininen Lite Valkoinen,Sininen Lite Valkoinen,Sininen Baby Tula - Baby Carriers - Tula Lite baby carrier by Baby Tula. Streamlined comfort with both front and back carry positions. Optimal ergonomic position for baby with minimal adjustments needed. Durable, woven Ripstop material keeps baby cool. Padded shoulder straps for optimal neck and shoulder comfort. Carrier packs neatly into attached waistband. Hip pouch with plenty of storage, even when the carrier is packed away. Detachable hood provides sun protection to baby plus extra privacy when... (5)
   Baby Tula Lite Valkoinen,Sininen
   • 05907780150909
   • 5907780150909
   3
   good_buy
   75.89 EUR
  • Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Discover - One Size - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165437162.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209820.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167632497.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209822.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209821.jpg?ts=1
   Baby Tula Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Discover - One Size - Black - Tula Lite Baby Carrier Discover - One Size - Black - Tula Lite Baby Carrier Discover - One Size - Black Baby Tula - Baby Carriers - Tula Lite baby carrier by Baby Tula. Streamlined comfort with both front and back carry positions. Optimal ergonomic position for baby with minimal adjustments needed. Durable, woven Ripstop material keeps baby cool. Padded shoulder straps for optimal neck and shoulder comfort. Carrier packs neatly into attached waistband. Hip pouch with plenty of storage, even when the carrier is packed away. Detachable hood provides sun protection to baby plus extra privacy when... (3)
   Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Discover - One Size - Black
   • 05907780150916
   • 5907780150916
   4
   good_buy
   73.70 EUR
  • Kinderkraft NINO Kantoreppu, Pink
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166450866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162817102.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151499777.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169828055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169828056.jpg?ts=1
   Kinderkraft Kinderkraft NINO Kantoreppu, Pink NINO Kantoreppu, Pink NINO Kantoreppu, Pink Kinderkraftin ergonomisella NINO-kantorepulla lasta voidaan kantaa niin selässä kuin vartalon etupuolellakin. Kantorepun suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon lapsen selän ja lonkan asento. Kantoreppu sopii kolmikuukautisesta noin 20 kg painavalle lapselle ilman tarvittavia lisätukia tai -osia. Kanto-osa on säädettävissä kolmeen eri leveyteen kasvavan lapsesi tarpeen mukaisesti. Topattu niskatuki tukee pienen lapsen niskaa ja päätä ja on myös säädettävissä. Topatut ja säädettävät olka... (8)
   Kinderkraft NINO Kantoreppu, Pink
   • 05902533909209
   2
   good_buy
   deal
   74.90 EUR
  • Vaude Shuttle Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124143836.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207489788.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239514887.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120967581.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239514886.jpg?ts=1
   Vaude Vaude Shuttle Premium Shuttle Premium Shuttle Premium VAUDE Shuttle Premium on lapsirinkka vaellukseen. (3)
   Vaude Shuttle Premium
   • 04021574328839
   4
   good_buy
   254.39 EUR
  • Kinderkraft Kantoreppu Huggy, Bird
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163280350.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231352550.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237577796.jpg?ts=1
   Kinderkraft Kinderkraft Kantoreppu Huggy, Bird Kantoreppu Huggy, Bird Kantoreppu Huggy, Bird Kinderkraftin Huggy-kantoreppu sopii kolmen kuukauden ikäisestä noin 20 kg painavalle lapselle. Lasta voidaan kantaa niin selässä kuin vartalon etupuolellakin ja repun suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon lapsen selän ja lonkan asento. Kanto-osa on säädettävissä kolmeen eri leveyteen kasvavan lapsesi tarpeen mukaisesti. Topattu niskatuki tukee pienen lapsen niskaa ja päätä ja on myös säädettävissä. Topatut ja säädettävät olkaimet tekevät repusta kantajalleen mukavan ja ergonomisen. I... (4)
   Kinderkraft Kantoreppu Huggy, Bird
   • 05902533914432
   3
   good_buy
   deal
   84.90 EUR
  • Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Soar - One Size - Green
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165437140.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209794.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209792.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188308897.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207209790.jpg?ts=1
   Baby Tula Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Soar - One Size - Green - Tula Lite Baby Carrier Soar - One Size - Green - Tula Lite Baby Carrier Soar - One Size - Green Baby Tula - Baby Carriers - Tula Lite baby carrier by Baby Tula. Streamlined comfort with both front and back carry positions. Optimal ergonomic position for baby with minimal adjustments needed. Durable, woven Ripstop material keeps baby cool. Padded shoulder straps for optimal neck and shoulder comfort. Carrier packs neatly into attached waistband. Hip pouch with plenty of storage, even when the carrier is packed away. Detachable hood provides sun protection to baby plus extra privacy when... (4)
   Baby Tula - Tula Lite Baby Carrier Soar - One Size - Green
   • 05907780150923
   • 5907780150923
   3
   good_buy
   75.89 EUR
  • Baby Tula - Toddler Baby Carrier Discover - 2 Years - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132186543.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344720.jpg?ts=1
   Baby Tula Baby Tula - Toddler Baby Carrier Discover - 2 Years - Black - Toddler Baby Carrier Discover - 2 Years - Black - Toddler Baby Carrier Discover - 2 Years - Black Baby Tula - Baby Carriers - Gray Toddler baby carrier by Baby Tula. Ergonomic M-position seat supports safe development for babys hips and back. Padded shoulder straps for optimal neck and shoulder comfort. Cool and lightweight fabrics prevent your baby from overheating. Padded leg openings. Wide, padded waistband evenly distributes weight. Oeko-Tex® certified material, free from harmful substances.What you get: 1 x Baby Carrier 1 x Detachable Hood Suitable for ages 2 to 6 years. Weight: ... (6)
   Baby Tula - Toddler Baby Carrier Discover - 2 Years - Black
   • 05902574369444
   2
   good_buy
   deal
   169.00 EUR
  • Ergobaby - Omni 360 All-In-One Baby Carrier Black - One Size - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96907082.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134611726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163320179.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134611748.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118374435.jpg?ts=1
   Ergobaby Ergobaby - Omni 360 All-In-One Baby Carrier Black - One Size - Black - Omni 360 All-In-One Baby Carrier Black - One Size - Black - Omni 360 All-In-One Baby Carrier Black - One Size - Black Ergobaby - Baby Carriers - Designed by the award-winning brand Ergobaby, the Omni 360 All-In-One Baby Carrier in Black will be an essential investment for life with your baby. Designed to initiate bonding between you and your baby, while providing ergonomic support. Four front and back carrying positions. Supportive Velcro waistband for long-wearing comfort. Padded shoulder straps for extra support. Optional crisscross shoulder strap option for a tighter fit. Cushioned and foldable head... (6)
   Ergobaby - Omni 360 All-In-One Baby Carrier Black - One Size - Black
   • 08451970287816
   2
   good_buy
   deal
   199.00 EUR
  • Tula Explore Coast Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172174258.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172174324.jpg?ts=1
   Tula Tula Explore Coast Musta Explore Coast Musta Explore Coast Musta (8)
   Tula Explore Coast Musta
   • 05907780150701
   1
   176.89 EUR
  • BabyDan Multi Lock (8547-1-9)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/82253868.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234708619.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235012139.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221145155.jpg?ts=1
   BabyDan BabyDan Multi Lock (8547-1-9) Multi Lock (8547-1-9) Multi Lock (8547-1-9) Monitoimilukko soveltuu moneen paikkaan: sillä saa helposti lukittua esim. jääkaapin ovet, WC-pöntön kannen ja roskakorit jne. Taittuu kaapin tms. kulman yli ja avautuu toisesta päästä Kätevä tarrakiinnitys Biohajoava pakkaus (2)
   BabyDan Multi Lock (8547-1-9)
   • 05705548023782
   • 05705548043537
   4
   14.70 EUR
  • Osprey Poco
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238743561.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205609211.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202965752.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228718995.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232796376.jpg?ts=1
   Osprey Osprey Poco Poco Poco Mukava ja luotettava lapsenkantorinkka. (2)
   Osprey Poco
   • 00845136093874
   4
   good_buy
   314.90 EUR
  • Tula Explore Linen Moss Green kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224442798.jpg?ts=1
   Tula Tula Explore Linen Moss Green kantoreppu Explore Linen Moss Green kantoreppu Explore Linen Moss Green kantoreppu - Jokainen kantoasento, jota vauvasi tarvitsee, myös kasvot ulospäin. - Useita asentoja vauvan kantamiseen, mukaan lukien kasvot menosuuntaan, kasvot kantajaan päin ja lapsi selkäpuolella. - Jokainen asento tarjoaa luonnollisen ja ergonomisen asennon, mikä edistää tervettä lantion ja selkärangan kehitystä vauvalle. - Kevytrakenteinen ja helposti säädettävällä muotoilulla. - Säädettävissä kolmeen eri leveysasentoon löytääksesi täydellisen istuvuuden vauvan kasvaessa vastasyntyneestä taaperoksi. (5)
   Tula Explore Linen Moss Green kantoreppu
   • 05907780154228
   2
   173.80 EUR
  • Tula Explore Ginger Dots Black kantoreppu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211483533.jpg?ts=1
   Tula Tula Explore Ginger Dots Black kantoreppu Explore Ginger Dots Black kantoreppu Explore Ginger Dots Black kantoreppu - Jokainen kantoasento, jota vauvasi tarvitsee, myös kasvot ulospäin. - Useita asentoja vauvan kantamiseen, mukaan lukien kasvot menosuuntaan, kasvot kantajaan päin ja lapsi selkäpuolella. - Jokainen asento tarjoaa luonnollisen ja ergonomisen asennon, mikä edistää tervettä lantion ja selkärangan kehitystä vauvalle. - Kevytrakenteinen ja helposti säädettävällä muotoilulla. - Säädettävissä kolmeen eri leveysasentoon löytääksesi täydellisen istuvuuden vauvan kasvaessa vastasyntyneestä taaperoksi. (5)
   Tula Explore Ginger Dots Black kantoreppu
   • 05907780154075
   2
   173.80 EUR
  2 17
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Kantorinkka DEFAULT
    • kantorinkka
   • Kantoliina DEFAULT
    • kantoliina
   • Ergobaby DEFAULT
    • ergobaby
   • Baby K'Tan DEFAULT
    • baby_k_tan
  • Merkki (brand):
   • BabyBjörn (babybjo_rn)
   • Aldoria Baby (aldoria_baby)
   • Amazonas (amazonas)
   • Baby K'Tan (baby_k_tan)
   • Baby Tula (baby_tula)
   • BabyDan (babydan)
   • Babylonia (babylonia)
   • BabyOnEarth (babyonearth)
   • Boba (boba)
   • Britax (britax)
   • Coracor (coracor)
   • Cybex (cybex)
   • Ergobaby (ergobaby)
   • Fidella (fidella)
   • Fillikid (fillikid)
   • Griffin (griffin)
   • Hauck (hauck)
   • Hippychick (hippychick)
   • Hoppediz (hoppediz)
   • Infantino (infantino)
   • Kinderkraft (kinderkraft)
   • Kluba Medical (kluba_medical)
   • Little Life (little_life)
   • Littlelife (littlelife)
   • Love Radius (love_radius)
   • MaBYeN (mabyen)
   • Manduca (manduca)
   • Moby (moby)
   • Najell (najell)
   • Nuna (nuna)
   • Osprey (osprey)
   • Reer (reer)
   • Salewa (salewa)
   • Snugglebundl (snugglebundl)
   • Stokke (stokke)
   • Thule (thule)
   • Tula (tula)
   • Vaude (vaude)
  • Hinta (price):
   • < 70 € (budget)
   • 70 € - 90 € (price_2)
   • 90 € - 140 € (price_3)
   • ≥ 140 € (price_4)
  • Tyyppi (kantova_lineen_tyyppi):
   • Kantoliina (kantoliina)
   • Kantoreppu (kantoreppu)
   • Kantorinkka (kantorinkka)
  • Vauvan maksimipaino (kg) (suurin_paino):
   • 15 kg (suurin_paino_15.0)
   • 20 kg (suurin_paino_20.0)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Malli (group):
   • BabyBjörn Mini (babybjo_rn_mini)
   • BabyBjörn One Air (babybjo_rn_one_air)
   • Ergobaby Adapt (ergobaby_adapt)
   • Ergobaby Omni 360 (ergobaby_omni_360)
   • Hoppediz Maxi (hoppediz_maxi)
   • Hoppediz Ring-Sling (hoppediz_ring_sling)
   • Manduca First (manduca_first)
   • Manduca Sling (manduca_sling)
   • Manduca XT (manduca_xt)
   • Stokke MyCarrier (stokke_mycarrier)
   • Tula Explore (tula_explore)
   • Tula Free To Grow (tula_free_to_grow)
   • Vaude Shuttle (vaude_shuttle)
  • Materiaali (materiaali):
   • Metalli (metalli)
   • Muovi (muovi)
   • Nailon (nailon)
   • Polyamidi (polyamidi)
   • Polyesteri (polyesteri)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Synteettinen (synteettinen)
   • Tekstiili (tekstiili)
   • Verkko (verkko)
   • Viskoosi (viskoosi)
  • Paino (g) (paino_g):
   • 2 g (paino_g_2.0)
   • 3 g (paino_g_3.0)
   • 2390 g (paino_g_2390.0)
   • 3000 g (paino_g_3000.0)
   • 3350 g (paino_g_3350.0)
   • 3399 g (paino_g_3399.0)
   • 3705 g (paino_g_3705.0)
   • 3770 g (paino_g_3770.0)
  • Säilytystila (sa_ilytyslokero):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi