x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Tarjouksessa
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • BabyBjörn kantoreppu MOVE Sage Green, 3D Mesh
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150516652.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150102957.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn kantoreppu MOVE Sage Green, 3D Mesh kantoreppu MOVE Sage Green, 3D Mesh kantoreppu MOVE Sage Green, 3D Mesh BabyBjörnin Move-kantorepulla on voit kantaa lastasi pitkiä aikoja. Move sopii vastasyntyneille, ja se kasvaa lapsesi mukana. Helppokäyttöinen ja kaksiosainen kantoreppu on nopea pukea ja ottaa pois. Move-kantorepussa on sisäänrakennettu selkätuki, vyötäröhihnat ja pehmustetut olkahihnat, jotka auttavat jakamaan kuormituksen tasaisen. Se on varustettu säädettävällä päätuella, jalka-aukoilla ja pituudella, jotta lapsesi voi matkustaa mukavasti ja ergonomisesti. Kantoreppu on valmistettu kehitt... (11)
   BabyBjörn kantoreppu MOVE Sage Green, 3D Mesh
   • 07317680990389
   5
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Baby Tula Tula Explore kantoreppu Bloom
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759076.jpg
   Baby Tula Baby Tula Tula Explore kantoreppu Bloom Tula Explore kantoreppu Bloom Tula Explore kantoreppu Bloom Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (22)
   Baby Tula Tula Explore kantoreppu Bloom
   • 00816091026009
   2
   good_buy
   most_sold
   123.90 EUR
  • BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172887993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615452.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024991.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black Pieni, yksinkertainen ja erittäin pehmeä kantoreppu vastasyntyneelle. Kantoreppu Mini on pieni ja yksinkertainen kantoreppu, jonka voit nopeasti laittaa päälle lyhytaikaiseen vauvan kantamiseen. Täydellinen muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, kun lapsi tarvitsee paljon läheisyyttä kaikkina vuorokauden aikoina. Voit helposti avata koko etukappaleen ja asettaa vauvan makuulle, jos hän nukahtaa kantolaukussa. Ylimääräiset pehmeät kankaat muotoutuvat vauvan selän, jalkojen ja lantion ympärille... (8)
   BabyBjörn Mini rintareppu BabyBjörn - Cotton Black
   • 07317680210562
   4
   good_buy
   86.20 EUR
  • BabyBjörn kantoreppu MOVE Grey, 3D Mesh
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150538766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150103072.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn kantoreppu MOVE Grey, 3D Mesh kantoreppu MOVE Grey, 3D Mesh kantoreppu MOVE Grey, 3D Mesh BabyBjörnin Move-kantorepulla on voit kantaa lastasi pitkiä aikoja. Move sopii vastasyntyneille, ja se kasvaa lapsesi mukana. Helppokäyttöinen ja kaksiosainen kantoreppu on nopea pukea ja ottaa pois. Move-kantorepussa on sisäänrakennettu selkätuki, vyötäröhihnat ja pehmustetut olkahihnat, jotka auttavat jakamaan kuormituksen tasaisen. Se on varustettu säädettävällä päätuella, jalka-aukoilla ja pituudella, jotta lapsesi voi matkustaa mukavasti ja ergonomisesti. Kantoreppu on valmistettu kehitt... (5)
   BabyBjörn kantoreppu MOVE Grey, 3D Mesh
   • 07317680990181
   5
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • BabyBjörn kantolaukku MOVE Anthracite, 3D Mesh
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150536358.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150103122.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn kantolaukku MOVE Anthracite, 3D Mesh kantolaukku MOVE Anthracite, 3D Mesh kantolaukku MOVE Anthracite, 3D Mesh Kantoreppu Move on mukava kantaa pitkään sekä sinulle että vauvallesi. Ihanteellinen niille, jotka haluavat mennä ulos yhdessä lapsensa kanssa. Sisäänrakennettu selkätuki, vyötärövyö ja pehmustetut olkahihnat tarjoavat suuren helpotuksen, ja pehmeä ilmava verkkokangas tekee siitä viileän ja mukavan sinulle ja vauvallesi. Se on nopea ja helppo laittaa päälle. Säädettävä pääntuki, jalkateline ja korkeus varmistavat, että vauva saa oikean tuen ja istuu mukavasti. Kantoreppu Movessa on vähän aset... (3)
   BabyBjörn kantolaukku MOVE Anthracite, 3D Mesh
   • 07317680990136
   5
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137796019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169497228.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169497226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141901433.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight Deuter Kid Comfort Pro on lapsirinkka . Sopii kaikille. (6)
   Deuter Kid Comfort Pro Kantorinkka, Midnight
   • 04046051115559
   • 04046051096421
   • 362031930030
   • 3620321-3003
   • DR3620319-3003
   3
   good_buy
   359.00 EUR
  • Tula Explore -kantoreppu, Scottsdale
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156455992.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161660150.jpg
   Tula Tula Explore -kantoreppu, Scottsdale Explore -kantoreppu, Scottsdale Explore -kantoreppu, Scottsdale Kantoreppu Tula Explore Kantoreppu Tula Explore Scottsdale on uudenlainen kantoreppu, jossa kannat lastasi mukavasti ja tukevasti.Kantorepussa on monipuoliset, mutta silti todella helpot säätömahdollisuudet. Tulan Explore repulla kannat lastasi edessä lapsen kasvot itseesi päin, selässä kasvot menosuuntaan, ja nyt myös edessä kasvot menosuuntaan! Näin lapsesi näkee edessään avautuvat seikkailut turvallisesti kantajan lähellä.Explore kantorepulla voit kantaa 3,2kg - 20kg lasta. Scottsdale on i... (5)
   Tula Explore -kantoreppu, Scottsdale
   • 05903050389222
   3
   good_buy
   128.90 EUR
  • BabyBjörn Miracle Kantoreppu Cotton Mix, Musta/Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612317.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259185.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151023940.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Miracle Kantoreppu Cotton Mix, Musta/Hopea Miracle Kantoreppu Cotton Mix, Musta/Hopea Miracle Kantoreppu Cotton Mix, Musta/Hopea BABYBJÖRN:in Miracle-rintareppu on mainio valinta vanhemmille, jotka toivovat vauvalleen viihtyisyyttä pidemmällä matkalla.Valmistettu pehmeästä puuvillastaSoveltuu vauvoille syntymästä lähtien -~15 kk ikäisille lapsilleSopii mainiosti vastasyntyneelleVarma käyttömukavuus kantajalleTäysin uuden, ainutlaatuisen muotoilun rintareppu. Vyötäröhihnan erikoispehmusteiden, selkään kohdistuvan rasituksen oikean siirtämisen ja leveiden olkahihnojen avulla pystyt kantamaan vauvaa muutamalla tavalla. Va... (11)
   BabyBjörn Miracle Kantoreppu Cotton Mix, Musta/Hopea
   • 07317680960658
   • 096065
   • 7317680960658
   1
   good_buy
   deal
   139.00 EUR
  • Manduca First PureCotton Kantoreppu, DarkGrey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124141498.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120996617.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120996616.jpg
   Manduca Manduca First PureCotton Kantoreppu, DarkGrey First PureCotton Kantoreppu, DarkGrey First PureCotton Kantoreppu, DarkGrey Manduca First PureCotton on ergonominen ja käytännöllinen kantoreppu, jota voi käyttää monella eri tavalla. Lapsesi istuu mukavasti M-asennossa. Manducan kantoreppua voi käyttää jo heti syntymästä lähtien, sillä siinä on vastasyntyneitä tukeva integroitu istuin. Patentoidun selkätuen voi helposti laittaa ylös tai alas vetoketjun avulla. Sekä sisä- että ulko-osa on valmistettu luomupuuvillasta, joka on kestävää ja tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. First PureCotton -kantorepun avulla voit ka... (7)
   Manduca First PureCotton Kantoreppu, DarkGrey
   • 04250371704038
   2
   good_buy
   99.80 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140881157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158290363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158401814.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight (10)
   Deuter Kid Comfort Active Kantorinkka, Midnight
   • 04046051096384
   • 362001930030
   • DR3620019-3003
   1
   good_buy
   239.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140585658.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155053157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169497223.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim Kid Comfort Active SL on kätevä Deuter-kantorinkka, joka on mukautettu naiselliselle anatomialle sopivaksi. Kantorinkassa on ohuet, tavallista toisiaan lähempänä olevat olkaimet, lantiota mukaileva lantiovyö sekä tavallista lyhyempi selkälevy, joka soveltuu erinomaisesti hieman lyhyemmälle kantajalle. Kantorinkka on miellyttäväkäyttöinen niin lapselle kuin kantajalle. Kantorinkassa on pehmustetut olkaimet, pehmustettu lantiovyö sekä kantorinkkaa vakauttava rintaremmi. Kantorinkan painopistett... (4)
   Deuter Kid Comfort Active SL Kantorinkka, Denim
   • 04046051096391
   • 04046051115511
   • 3620021-3007
   • DR3620119-3007
   • 362011930070
   3
   good_buy
   209.00 EUR
  • Hauck Kulmasuoja Corner Me
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157837576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142333183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173143167.jpg
   Hauck Hauck Kulmasuoja Corner Me Kulmasuoja Corner Me Kulmasuoja Corner Me Yleinen kulmasuojaPöydän tai kaapin kulmiinKorkealaatuinen teippiPyöristetyt kulmasuojat suojelevat lastasi. Sopii erityisesti pöytiin ja kaappeihin, mutta voi kiinnittää muihin pintoihin.Mitat: 4,5 x 4,5 cmMateriaali: pehmeä silikoniPakkauksessa: 8 kpl (4)
   Hauck Kulmasuoja Corner Me
   • 04007923618462
   3
   good_buy
   14.20 EUR
  • Stokke MyCarrier rintareppu Black Etuosa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166447442.jpg
   Stokke Stokke MyCarrier rintareppu Black Etuosa MyCarrier rintareppu Black Etuosa MyCarrier rintareppu Black Etuosa STOKKE carrier My Carrier Deep Black 431703 (4)
   Stokke MyCarrier rintareppu Black Etuosa
   • 07040354317037
   3
   good_buy
   119.00 EUR
  • Kinderkraft kantoreppu NINO pink
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166450866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162817102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156683844.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151499777.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156683841.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft kantoreppu NINO pink kantoreppu NINO pink kantoreppu NINO pink Kinderkraftin ergonomisella NINO-kantorepulla lasta voidaan kantaa niin selässä kuin vartalon etupuolellakin. Kantorepun suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon lapsen selän ja lonkan asento. Kantoreppu sopii vastasyntyneestä noin 20 kg painavalle lapselle ilman tarvittavia lisätukia tai -osia. Kanto-osa on säädettävissä kolmeen eri leveyteen kasvavan lapsesi tarpeen mukaisesti. Topattu niskatuki tukee pienen lapsen niskaa ja päätä ja on myös säädettävissä. Topatut ja säädettävät olkaim... (4)
   Kinderkraft kantoreppu NINO pink
   • 05902533909209
   • KKNNINOPINK000
   3
   good_buy
   deal
   57.85 EUR
  • Tula Kantoreppu Tula Explore Sleepy Dust
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166457864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151416461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150527719.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163319531.jpg
   Tula Tula Kantoreppu Tula Explore Sleepy Dust Kantoreppu Tula Explore Sleepy Dust Kantoreppu Tula Explore Sleepy Dust (9)
   Tula Kantoreppu Tula Explore Sleepy Dust
   • 05903050382537
   1
   good_buy
   180.90 EUR
  • Ergobaby Original Carrier kantoreppu Teal
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148550008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120957348.jpg
   Ergobaby Ergobaby Original Carrier kantoreppu Teal Original Carrier kantoreppu Teal Original Carrier kantoreppu Teal (8)
   Ergobaby Original Carrier kantoreppu Teal
   • 08451970468819
   1
   good_buy
   deal
   109.00 EUR
  • Babylonia Tricot-slen Eko Kantoliina, Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124169870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169205597.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169205598.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169205596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169205567.jpg
   Babylonia Babylonia Tricot-slen Eko Kantoliina, Black Tricot-slen Eko Kantoliina, Black Tricot-slen Eko Kantoliina, Black Tricot-Slen är ett utmärkt val för att bära barn från födseln upp till ca 15 kg. Eftersom den är lite elastiskt, kan du knyta på bärsjalen först och sedan sätta i och ta ur barnet ur bärsjalen, enkelt, snabbt och säkert. Med Tricot-Slen bär du ditt barn i ergonomisk M-position samtidigt barnet behåller den naturliga C-kurvan på ryggen. Tack vare den speciella sticktekniken, utvecklad av Babylonia, ger Tricot-Slen optimal komfort och perfekt stöd utan att studsa när du rör dig. Eftersom det in... (5)
   Babylonia Tricot-slen Eko Kantoliina, Black
   • 05425011481986
   • TS-934
   2
   good_buy
   59.00 EUR
  • BabyBjörn Mini 3D Jersey -kantoreppu, Dark Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172887937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612558.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024973.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini 3D Jersey -kantoreppu, Dark Grey Mini 3D Jersey -kantoreppu, Dark Grey Mini 3D Jersey -kantoreppu, Dark Grey Pienikokoinen ja käytännöllinen BabyBjörn-kantoreppu, joka sopii täydellisesti vastasyntyneelle! Kantoreppua saa säädettyä portaattomasti lapsen kasvaessa. Repussa on tukeva ja säädettävä tuki päälle ja niskalle. Se on pehmeä ja mukava käytössä ja asettaa lapsesi ergonomiseen asentoon. - Aiempaa leveämpi Mini-kantoreppu on leveämpi kuin aiempi BabyBjörn Original -malli, leveimmillään peräti 10 cm leveämpi. Tämä auttaa kantoreppua tukemaan lapsen jalkoja ja lonkkaa paremmin. - 3D Jersey Kantor... (3)
   BabyBjörn Mini 3D Jersey -kantoreppu, Dark Grey
   • 07317680210845
   3
   good_buy
   98.40 EUR
  • Ergobaby Easysnug Pienennysosa Kantoreppuun, Luonnonvärinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166448794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151023904.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151023905.jpg
   Ergobaby Ergobaby Easysnug Pienennysosa Kantoreppuun, Luonnonvärinen Easysnug Pienennysosa Kantoreppuun, Luonnonvärinen Easysnug Pienennysosa Kantoreppuun, Luonnonvärinen Ihana ErgoBabyn pienennysosa kantoreppuun, jonka avulla voit kantaa vauvaasi mukavalla ja ergonomisella tavalla aivan pienestä asti. Pienennysosa vastasyntyneelle vauvalle kiinnitetään monesta osaa kantoreppuun, jonka ansiosta sitä on helppo käyttää. Ihanasta luomupuuvillasta valmistettu EasySnug-pienennysosa tuntuu pehmeältä vauvan päätä vasten. - Vakaa pää- ja niskatuki - Ergonominen kantoasento - Sopii pienille 3,2-5,5 kg -vauvoille sekä vauvoille, joiden pää ja niska tarvitsevat vielä tuk... (5)
   Ergobaby Easysnug Pienennysosa Kantoreppuun, Luonnonvärinen
   • 08451970615213
   • EBC-IIANATV3
   2
   deal
   37.85 EUR
  • Kinderkraft MILO Kantoreppu, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166450047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168190061.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168190064.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168190063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168190057.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft MILO Kantoreppu, musta MILO Kantoreppu, musta MILO Kantoreppu, musta TUOTTEEN OminaisuudetKantoreppu on suunniteltu lapsille 3 kk:n iästä lähtienKaksi käyttötapaa (sisäpuoli käännettävissä ulos)Säädettävät, pehmustetut valjaatPikkutasku pientavaroilleHelppo taittaaHelppo pestä 30 ° C lämpötilassaTEKNISET TIEDOTMitat: 31 x 37, 5 x 38 cmKoostumus: 100 pros. puuvillaKantorepun paino: 0, 39 kgTäyttää korkeimmat eurooppalaiset turvallisuusstandardit (CEN TR 16512: 2015) (5)
   Kinderkraft MILO Kantoreppu, musta
   • 05902533913053
   2
   good_buy
   deal
   68.85 EUR
  • BabyBjörn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172888059.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156095784.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121024963.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose Pieni, yksinkertainen ja erittäin pehmeä kantoreppu vastasyntyneelle. Kantoreppu Mini on pieni ja yksinkertainen kantoreppu, jonka voit nopeasti laittaa päälle lyhytaikaiseen vauvan kantamiseen. Täydellinen muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, kun lapsi tarvitsee paljon läheisyyttä kaikkina vuorokauden aikoina. Voit helposti avata koko etukappaleen ja asettaa vauvan makuulle, jos hän nukahtaa kantolaukussa. Ylimääräiset pehmeät kankaat muotoutuvat vauvan selän, jalkojen ja lantion ympärille... (3)
   BabyBjörn Mini Cotton Kantoreppu, Old Rose
   • 07317680210142
   3
   good_buy
   86.20 EUR
  • Tula Kantoreppu Tula Explore Forever
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132025291.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172174325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150522943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164794411.jpg
   Tula Tula Kantoreppu Tula Explore Forever Kantoreppu Tula Explore Forever Kantoreppu Tula Explore Forever (7)
   Tula Kantoreppu Tula Explore Forever
   • 05903050382612
   1
   180.90 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Sleepy Dust
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133795653.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Sleepy Dust Explore Kantoreppu, Sleepy Dust Explore Kantoreppu, Sleepy Dust Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (7)
   Tula Explore Kantoreppu, Sleepy Dust
   • 00816091025965
   1
   159.90 EUR
  • Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260028.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133260027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169562016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120984604.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier on ergonominen kantoreppu, joka on mitoitettu erityisen hyvin. Tukee hyvin lasta ja kantajaa. Sopii 1 kk iästä 3-vuotiaaksi.Kantorepussa on hyvät säädöt, ja reppu kasvaa lapsen mukana, eikä jää heti pieneksi. Pystyt säätämään reppua kaikille kantajille sopivaksi, reppu säätyy niin äidille kuin isällekkin sopivaksi.Mukava sekä kantajalle että lapselle. Tukeva lantiovyö ja hyvä tuki hartioille ovat tärkeitä asi... (4)
   Stokke Kantoreppu Stokke MyCarrier Black Front and Back Carrier
   • 07040354316030
   • 7040354316030
   2
   159.00 EUR
  2 24
  • info@vertaa.fi