x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kantoreput ja -liinat

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kantoreput ja -liinat

  • Yleiset tiedot

   Kantorepun valintaopas

   Kantoreppu ei ole välttämätön hankinta, mutta se on monessa lapsiperheessä hyödyllinen. Pientä vauvaa joutuu kantamaan paljon; vauvat saattavat olla itkuisia syystä tai toisesta, ja kantaminen ja pieni liike usein rauhoittavat lasta. Kantaminen ja sylissä pitäminen tuo vauvan lähelle kantajaa ja lisää turvallisuutta, kun saa olla lähellä tuttua aikuista. Kantorepusta on kantajalle iso apu, koska se vapauttaa kädet muihin askareisiin. Kantoreppu on kätevä kaveri myös reissussa. Voit ottaa vauvan mukaan moneen paikkaan, mihin et pääse vaunuilla tai rattailla. Julkisissa kulkuneuvoissa liikkuminen on paljon helpompaa kantorepun kuin isojen lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa Kun valitset hyvän kantorepun, säästyt myös monilta selkä- ja hartiavaivoilta. Vauva on nimittäin huomattavasti kevyemmän tuntuinen kantorepussa kuin ilman sitä. Kun olet hankkimassa kantoreppua, käy lastentarvikeliikkeessä kokeilemassa, miltä se tuntuu päällä ja miten se puetaan. Mukavuudesta kantajaa ja vauvaa kohtaan ei kannata koskaan tinkiä! Kiinnitä huomiota pukemisen helppouteen. Jos repun pukeminen on hankalaa, jää se helposti käyttämättä. Valitse kantoreppu, jota molemmat vanhemmat voivat käyttää. Ostosreissulle kannattaa lähteä koko perheen voimin, jotta voitte testata kantoreppua molemmille vanhemmille ja niin, että lapsi on kantorepussa.

   Millainen on hyvä kantoreppu?

   Kantorepussa olevan vauvan selän pitää olla pyöreä, C kirjaimen muotoinen. Tässä samassa asennossa vauva on äidin vatsassakin. Vauvan pepun tulee olla alempana kuin polvet. Tämä on vauvalle luontainen asento. Tarkista, ettei kantorepun selkäosa ole liian tuettu. Kantorepussa vauvan jalkojen tulee olla niin sanotussa sammakkoasennossa. Tämä asento auttaa selän pysymistä pyöreänä. Mitä leveämpi haarakappale repussa on, sitä paremmin selkä pyöristyy. Jos haarakappale on kovin kapea, vauva roikkuu jalat suorina ja selkä ojentuu luonnottomaan asentoon.Tämä ei ole vauvan selälle hyväksi. Kapea haarakappale myös painaa vauvan haaroja. Tutustu Manduca-kantoreppuun tästä! Jos hankit kantorepun ihan pienelle vauvalle, varmista, että repussa on erillinen niskatuki. Vastasyntynyt vauva ei vielä pysty kannattelemaan päätä ja sen vuoksi tuki on tärkeä. Kun vauva kasvaa ja osaa jo kannattaa päätään, tuen voi ottaa pois. Pienelle vauvalle on tärkeää, että kannat häntä kasvot itseesi päin. Näin tuki vauvan hallitsemattomalle vartalolle on paras mahdollinen. Tämä asento myös rauhoittaa lapsen ulkopuolisilta ärsykkeiltä, kun lähellä on vain tuttu aikuinen. Kun vauvan vartalon ja pään hallinta on vahvistunut, voit kääntää hänet kasvot menosuuntaan. Tässä asennossa isompi vauva näkee ympärilleen ja viihtyy paremmin repussa. Huomioi kantorepun hankinnassa oma ergonomia. Tarkista, että reppu tukee hyvin selkää ja siinä on leveät ja tukevat olkahihnat. Repussa pitää olla myös hyvät säädöt erikokoisille kantajille. Leveä, säädettävä lantiovyö on tärkeä, sillä se estää reppua heilumasta ja jakaa lapsen painoa mukavasti lanteille. Rinnan yli menevä niin sanottu heiluntatuki on myös tärkeä repun tuennassa. Kantajan ergonomian tärkeys korostuu lapsen painon lisääntyessä. Jos aikomuksenasi on kantaa isoa lasta, hanki reppu, jossa voit kantaa lasta myös selässä. Tällöin kannattaa kiinnittää huomio myös kantorepun painoraja. Jotkut reput ovat pitkäikäisempiä kuin toiset.

   VOIKO VASTASYNTYNYTTÄ VAUVAA KANTAA KANTOREPUSSA?

   Vastasyntynyttä vauvaa voi kantaa kantorepussa, kun muistat tukea vauvan hyvin. Vauvan pää pitää olla tuettuna päätuen avulla, ettei se pääse retkahtamaan taakse. Myös vauvan vartalo pitää olla tuettuna vahvasti kantajan vartaloa vasten. Huomioi selän C-asento samoin kuin jalkojen sammakkoasento. Pidä huoli, että jalat ja kädet pääsevät liikkumaan eivätkä ne ole puristuksissa. Huomio myös, että hengitys pääsee kulkemaan vapaasti. Älä pidä kuitenkaan vastasyntynyttä liian pitkään repussa. Harjoittele pikku hiljaa ja lisää kantorepun käyttöä, kun vauva vahvistuu ja tottuu reppuun.

   KANTOLIINAT

   Kantoliinat jaetaan kahteen ryhmään; trikooliinat ja kudotut liinat.

   Trikooliinat ovat joustavasta neuloskankaasta ommeltuja, yleensä viitisen metriä pitkiä kantoliinoja. Trikooliinat ovat usein aloittelijalle helppoja, sillä sidonta tehdään valmiiksi kantajan päälle ennen kuin vauva otetaan kyytiin. Trikooliina soveltuu parhaiten aivan pienen vauvan kantamiseen - jo kuusikiloisen vauvan kantaminen ohuehkolla trikooliinalla saattaa tuntua epämiellyttävältä, koska liina venyy ja painopiste siirtyy epäedulliseksi kantajalle. Venymisen vuoksi trikooliinaa ei myöskään tule käyttää selässä kantamiseen, sillä isompi lapsi saattaa pystyä rimpuilemaan itsensä liinasta vapaaksi. Lonkkasidonta on kuitenkin trikooliinalla mahdollinen, kunhan lapsen päällä on kolme kerrosta liinaa.

   Trikooliinan plussat:

   -helppo aloittelijalle

   -voit pitää sidonnan päälläsi ja nostaa vauvaa kyytiin ja pois tarpeen mukaan

   Trikooliinan miinukset:

   -lyhytikäinen

   -ei sovellu selässä kantamiseen

   Kudotut liinat

   Kudottu liina on valmistettu useimmiten vinojoustavasta kankaasta ja se on huomattavasti trikooliinaa tukevampi. Kudotulla liinalla voi kantaa sekä edessä, selässä että lonkalla vastasyntyneestä leikki-ikäiseksi. Kantomukavuus on erittäin hyvä, ja kudottu kangas tukee sekä lasta että kantajaa paremmin kuin trikoinen. Liinan voi sitoa sopivaksi hyvin erikokoisille kantajille. Sitomisen opettelu vaatii hieman vaivannäköä, mutta on sen arvoista.

   Kudotun liinan plussat:

   -monipuolinen

   -sopii kantouran alusta loppuun asti

   -sopii kaikenkokoisille kantajille

   Kudotun liinan minukset:

   -vaatii hieman perehtymistä

   Miten kantoliinassa kannetaan?

   Kasvot kantajaan päin Kun lapsi ei vielä ole noussut seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankansa on luonnollisen pyöreä ja ikään kuin C-kirjaimen mallinen. Tämä asento on äärimmäisen tärkeä myös kannettaessa; lapsen selkä ei saa jäädä suoraksi tai pahimmassa tapauksessa väärään suuntaan eli notkolle taipuneeksi. Helpoiten lapsen selän oikean asennon varmistaa kantamalla lasta oikeaoppisessa ns. sammakkoasennossa. Sammakkoasennossa kantoliina tukee lasta huolellisesti polvitaipeesta polvitaipeeseen, ja lapsen peppu on hänen polviaan alempana. Näin lapsen selkä kääntyy sille ominaiseen asentoon kaikkein helpoiten. Aivan pienten vauvojen kohdalla kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota myös sivuttaistukeen. Vastasyntyneen selkäranka ei kestä pystysuoraa painetta, eikä hän voi olla kantoliinassa vain haarojensa varassa. Tarvitaan siis hyvä sivuttaistuki. Tämä syntyy automaattisesti, kun sidonta on riittävän napakka (lapsen ja kantajan vartaloiden väliin ei jää tyhjää tilaa - lapsi on kiinni kantajassa!) ja liina on tukevasti levitettynä lapsen selän ja kylkien yli. Kun lapsi opettelee seisomaan ja kävelemään, hänen selkärankaansa kehittyy aikuisillekin ominainen s-kirjaimen malli. Tässä vaiheessa esimerkiksi selkärepussa kannettaessa lapsen selkä näyttää jo suoralta, eikä ole yleensä enää taipuneena c-kirjaimen malliin. Lapselle on kuitenkin luontaista myös käpertyä kantajaansa vasten, jolloin selkä voi olla pyöreänäkin. Isojakin lapsia kannettaessa tulee aina huolehtia siitä, että kantoliina tukee lasta kunnolla polvitaipeesta polvitaipeeseen, jotta paino ei tule liikaa lapsen haaroihin ja jalkojen verenkierto on esteetöntä.

   Kantaminen kasvot menosuuntaan

   Lasta ei saa koskaan kantaa kasvot menosuuntaan päin siten, että jalat roikkuvat liinasta suorina alaspäin. Tällainen asento on lapsen selän ja lonkkien kehityksen kannalta huono. Lisäksi se kuormittaa kantajaa lapsen painopisteen siirtyessä kauas kantajasta. Kasvot menosuuntaan kannettaessa lapsi ei voi myöskään halutessaan suojautua ympäristön ärsykkeiltä kääntämällä päätään kantajan suojiin tai hakea kantajalta turvaa ja rohkaisua. Ainoa lapselle ergonominen sidonta, jossa lapsi on kasvot eteenpäin, on ns. Buddha, jossa lapsen jalat ovat sykkyrällä liinan sisällä. Sitäkin kannattaa kuitenkin käyttää vain harkiten ja tutussa ympäristössä, jossa ei ole liikaa ärsykkeitä lapselle. Myös kasvot menosuuntaan kannettaessa on aina pidettävä huoli siitä, että lapsen polvet ovat vähintään pepun korkeudella ja selkä pysyy pyöreänä.

   Selässä kantaminen

   Selässä kantamisessa on omat haasteensa. Vauvaa voi periaatteessa kantaa selässä jo aivan pienenä, mutta se vaatii aikaisempaa kokemusta. Mikäli et ole aikaisemmin kantanut selässä, kannattaa seiässäkantaminen aloittaa vasta vähän myöhemmin n.5-6 kk:n ikäisenä. Selässä kantamisessa on useita etuja verrattuna edessä kantamiseen.Lapsi on pois näkökentästä ja kantaja pystyy liikkumaan ja toimimaan vapaammin. Isompaa lasta on kevyempi kantaa selässä kuin edessä ja kaiken lisäksi lapsi näkee selästä paremmin ympärilleen ja viihtyy liinakyydissä. Hyvä kantoasento kantoliinassa kantajalle Hyvässä sidonnassa sekä lapsella että kantajalla on mukava olla Lapsen tulisi olla liinassa hyvin ja napakasti kantajaa vasten. Mitä löysemmällä sidonta on, sitä kauemmas lapsen painopiste siirtyy kantajasta. Tällöin kantaminen voi olla hankalaa, ja kantajan täytyy koko ajan hyvin aktiivisesti tukea itseään ja varoa heilahteluja. Kun kantoliina on sidottu riittävän napakasti ja ylös (lapsen peppu on mieluiten vähintään kantajan navan korkeudella), painopiste pysyy parempana. Pieniä lapsia kannetaan yleensä edessä, mutta isompia lapsia on usein helpompi ja kevyempi kantaa selässä. Tärkeää kantomukavuudelle on myös se, että liina on riittävän levitetty joka puolelta, etenkin hartioilta ja selästä. Kapeana köytenä kulkeva liina voi painaa sekä kantajaa että kannettavaa, eikä se ei myöskään tuo maksimaalista tukea.

   Ei ole olemassa yhtä, maailman parasta kantovälinettä. On pitkää, on lyhyttä, on kudottuja, on neulosta,rengasliinoja, kantopusseja,neliöliinoja, ergonomisia kantoreppuja ja vielä yhdistelmäliinoja. Yksi sopii lyhytaikaiseen kantamiseen, toinen on helppo pukea ja ottaa mukaan ja kolmannella saa lapsen nopeasti kyytiin. Kartoita tarve, kokeile ja kuulostele. Löydät varmasti omasi!

   Lähde: OzBaby (https://www.ozbaby.fi/info/kantorepun-valintaopas/75/)

   • Diilit Tarjouksessa
   • Kantorinkka Kantorinkat vaellukselle
   • Kantoliina Kevyt kantoliina
   • Ergobaby Ergobaby kantoreput
   • Baby K'Tan Baby K'Tan kantoliinat
   • Deuter Deuter kantorinkat
  0 - 24
  • Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124144237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120954307.jpg
   Manduca Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina Manduca First HempCotton on ergonominen ja käytännöllinen kantoreppu, jota voit käyttää monella eri tapaa. Lapsesi istuu mukavasti M-asennossa. Manducan kantoreppua voi käyttää jo heti syntymästä lähtien, sillä siinä on vastasyntyneitä tukeva integroitu istuin. Patentoidun selkätuen voi helposti laittaa ylös tai alas vetoketjun avulla. Kantorepun sisäosa on valmistettu luomupuuvillasta, joka on kestävää ja tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Kantorepun päälliskangas puolestaan on valmistettu... (15)
   Manduca 4250371700481 Vauvan lantioistuin Puuvilla Musta, Harmaa kantoliina
   • 04250371700481
   • 4250371700481
   2
   good_buy
   most_sold
   94.80 EUR
  • Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343558.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615491.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615493.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort on kätevä kantorinkka, joka tekee hauskoista vaelluksista pienokaisen kanssa vaivattomia! Kantorinkka on miellyttäväkäyttöinen niin lapselle kuin kantajalle. Kantorinkassa on Aircomfort-järjestelmä, joka tarjoaa ensiluokkaisen ilmankierron. Tukeva kantorinkka asettuu lähelle kantajaa, mikä jakaa kuormitusta tasaisesti selälle. Kantorinkka kulkee mukavasti selässä pehmustettujen ja säädettävien olkainten sekä pehmustetun lantiovyön avulla. Rintaremmi auttaa vakauttamaan kantorinkka... (5)
   Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka
   • 04046051096407
   • DR3620219-3003
   4
   good_buy
   299.00 EUR
  • Manduca Kantoreppu PureCotton, DarkGrey - harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120996616.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124141498.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120996617.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124740343.jpg
   Manduca Manduca Kantoreppu PureCotton, DarkGrey - harmaa Kantoreppu PureCotton, DarkGrey - harmaa Kantoreppu PureCotton, DarkGrey - harmaa Kauniit värit ja selkeät linjat ovat tämän uuden Manduca-sarjan tunnusmerkkejä. PureCotton-kantorepulla on nimensä mukaisesti selkeä pelkistetty design. Yksinkertaisessä muotoilussa pääsevät värit paremmin esiin. Kantoreppu sopii yhteen niin sporttisten kuin eleganttienkin tyylien kanssa. Pehmeät kangasosat on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Kantoreppu valmistetaan Tsekeissä ja on suunniteltu, kuten kaikki Manducat, Saksassa. Kaikki Manducat on myös todettu testeissä turvallisiksi (TÜV-GS... (12)
   Manduca Kantoreppu PureCotton, DarkGrey - harmaa
   • 04250371704038
   2
   good_buy
   103.80 EUR
  • Thule Sapling
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102458397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133457775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139480866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118114422.jpg
   Thule Thule Sapling Sapling Sapling Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % Nylon; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää, Sivuttaisuuntainen sisäänpääsy mahdollinen; Erityisominaisuudet: Itsenäinen runko, Rintavyö, Lannevyö; Korkeudessä säädettävä: istuinasennon korkeudensäätö; Enimmäislasti: 22 kg; Tuotteen mitat (K x L x S): 73 x 35 x 31 cm; Tuotteen paino: 3300 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu; Lisätietoja: Material: 210D Cordura Nylon, 420D Nylon, T... (3)
   Thule Sapling
   • 00091021625198
   5
   good_buy
   214.50 EUR
  • BabyBjörn 098094 Vauvan pehmeä kantoreppu Puuvilla Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144468405.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144540532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229486.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138229505.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn 098094 Vauvan pehmeä kantoreppu Puuvilla Harmaa 098094 Vauvan pehmeä kantoreppu Puuvilla Harmaa 098094 Vauvan pehmeä kantoreppu Puuvilla Harmaa Kätevä BabyBjörn One kantoreppu tulee olemaan ahkerassa käytössä! Leveä vyötärönauha ja pehmustetut olkahihnat mahdollistavat sen että sekä vastasyntynyt että taaperoikäinen kulkevat mukavasti mukana. Vyötärönauha jakaa painon lanteillesi eikä kuormita selkääsi niin paljon. Kantorepussa on neljä erilaista tapaa kantaa lasta - kaikki tavat yhtä mukavia ja helppokäyttöisiä. Näin saat vaihtelua niin sinulle kuin lapsellesikin. BabyBjörn One on ergonominen ja lantioystävällinen kantoreppu. Intern... (5)
   BabyBjörn 098094 Vauvan pehmeä kantoreppu Puuvilla Harmaa
   • 07317680980946
   • BB098094
   3
   good_buy
   139.50 EUR
  • Deuter Kid Comfort Pro lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143343458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615468.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Pro lastenkantorinkka Kid Comfort Pro lastenkantorinkka Kid Comfort Pro lastenkantorinkka Deuter Kid Comfort Pro on lapsirinkka . Sopii kaikille. (5)
   Deuter Kid Comfort Pro lastenkantorinkka
   • 04046051096421
   • DR3620319-3003
   3
   good_buy
   299.90 EUR
  • BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Hopea, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259186.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134612317.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259185.jpg
   BabyBjörn BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Hopea, Musta Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Hopea, Musta Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Hopea, Musta Bärselen Miracle från Baby Björn är ett bekvämt bärande i en klassisk design. Du kan enkelt och smidigt justera bärselen själv till en passande och behaglig höjd utan att du behöver ta den av dig. Spännena klickar tydligt när du har knäppt dem rätt. Bärselens upprätta position håller det lilla barnets andningsvägar, armar och ben fria, och dess rejäla huvudstöd skyddar barnets huvud- och nackmuskulatur. Att bära ditt lilla barn på bröstet får ditt barn att känna sig tryggt då han/hon känner v... (5)
   BabyBjörn Baby Carrier Miracle Vauvan kantoreppu Puuvilla, Polyesteri Hopea, Musta
   • 07317680960658
   • 7317680960658
   3
   good_buy
   92.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615436.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615437.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615435.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort lastenkantorinkka Kid Comfort lastenkantorinkka Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Pintamateriaalin yksityiskohdat: 100 % polyamide; Rungon materiaali: Aluminium; Erikoisominaisuudet: PFC-vapaa; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää, Sivuttaisuuntainen sisäänpääsy mahdollinen; Remmit istuvuuden säätöön: Yes; Kädensijat: 2 handles; Päätaskut: With zipper; Erityisominaisuudet: Jalkatuet, Itsenäinen runko, Rintavyö, Lannevyö, Heijastimilla; Selkäsysteemi: Aircomfort Sensic Vario; Korkeudessä säädettävä: With age-appropriate varying padding width f... (3)
   Deuter Kid Comfort lastenkantorinkka
   • 04046051096414
   • DR3620219-5026
   4
   good_buy
   249.90 EUR
  • Manduca XT Butterfly -kantoreppu - vaaleanpunainen-harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140387837.jpg
   Manduca Manduca XT Butterfly -kantoreppu - vaaleanpunainen-harmaa XT Butterfly -kantoreppu - vaaleanpunainen-harmaa XT Butterfly -kantoreppu - vaaleanpunainen-harmaa Vihdoin se on täällä - uusi manduca XT! Manduca XT-kantorepun erikoisuudet: Portaattomasti säädettävät aukot jaloille 16 - 50 cm Kolmessa tasossa säädettävä korkeus patentoidun selkäosan pidennyksen ja integroidun ZipIn XT:n ansiosta Vastasyntyneen lisäosaa tai muita lisäosia ei tarvita Yksi koko soveltuu kaikille lapsille ja vanhemmille Selkäpaneeli on yksisäikeistä kangasta ja se mukautuu näin hyvin lapsesi selän mukaan. Vain jalkojen alueella ja niskan alueella on kevyt pehmuste. Mukavat o... (11)
   Manduca XT Butterfly -kantoreppu - vaaleanpunainen-harmaa
   • 04250371704854
   1
   good_buy
   129.90 EUR
  • North 13.5 Adventure Kantorinkka, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124171141.jpg
   North 13.5 North 13.5 Adventure Kantorinkka, Harmaa Adventure Kantorinkka, Harmaa Adventure Kantorinkka, Harmaa North 13.5 Adventure -kantorinkka on erinomainen silloin, kun haluat ottaa lapsesi mukaan seikkailuun. Lapsi istuu turvallisesti äidin tai isän selässä tässä käytännöllisessä kantorinkassa. Adventure-kantorinkka on kevyt, ja se on valmistettu kestävästä ja vedenpitävästä materiaalista. Siinä on säädettävät kantoremmit ja pehmustettu lantiotuki. Lasta varten kantorinkassa on irrotettava aurinkosuoja, jossa on läpinäkyvät sivut. Kantorepun saa taitettua kätevästi kasaan ja on siten helppo säily... (11)
   North 13.5 Adventure Kantorinkka, Harmaa
   1
   good_buy
   104.80 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Everblue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133795680.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Everblue Explore Kantoreppu, Everblue Explore Kantoreppu, Everblue Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (10)
   Tula Explore Kantoreppu, Everblue
   • 00816091026085
   1
   good_buy
   179.90 EUR
  • Tula Free to Grow Kantoreppu, Coast Marble
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133795668.jpg
   Tula Tula Free to Grow Kantoreppu, Coast Marble Free to Grow Kantoreppu, Coast Marble Free to Grow Kantoreppu, Coast Marble Miellyttävä ja ergonominen kantoreppu Tula-tuotemerkiltä. Kantoreppua saa säädettyä lapselle sopivaksi vastasyntyneestä (3,2 kg) aina 20-kiloiseksi saakka. Etupaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen ja siinä on kaksi korkeusasetusta, joiden avulla sitä saa mukautettua lapselle. Kantorepun kanssa ei tarvitse erillistä vauvatukea. Kantoreppua on helppo säätää sopivaksi ja sitä voi kantaa sekä vatsa- että selkäpuolella. Kantorepussa on pehmustetut ja säädettävät olkaimet, joiden avul... (9)
   Tula Free to Grow Kantoreppu, Coast Marble
   • 00816091029499
   1
   good_buy
   159.90 EUR
  • Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133259418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120967397.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta Kevyessä ja helppokäyttöisessä Vauden kantorinkassa on säädettävä selkätuki ja se on nappivalinta, kun haluat vaeltaa lapsesi kanssa. Pehmustetussa vyötärötuessa on tasku arvoesineiden säilyttämistä varten ja lapsen istuinkorkeus on säädettävissä. Verkkotasku tekee käden ulottuvilla tarvittavien esineiden säilyttämisestä helppoa, ja repun takaosassa olevat heijastimet varmistavat, että sinä ja lapsesi näytte hyvin myös hämärällä liikkuessanne. (2)
   Vaude Shuttle Comfort Vauvan kantoreppu Polyamidi, Polyesteri Musta
   • 04021574258303
   • 117770100
   4
   good_buy
   198.00 EUR
  • Manduca Kantoreppu XT, Grey/Ocean - harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151938.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151941.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121151939.jpg
   Manduca Manduca Kantoreppu XT, Grey/Ocean - harmaa Kantoreppu XT, Grey/Ocean - harmaa Kantoreppu XT, Grey/Ocean - harmaa Vihdoin se on täällä - uusi manduca XT! Manduca XT-kantorepun erikoisuudet: 1) Portaattomasti säädettävät aukot jaloille 16 - 50 cm 2) Kolmessa tasossa säädettävä korkeus patentoidun selkäosan pidennyksen ja integroidun ZipIn XT:n ansiosta 3) Vastasyntyneen lisäosaa tai muita lisäosia ei tarvita 4) Yksi koko soveltuu kaikille lapsille ja vanhemmille Selkäpaneeli on yksisäikeistä kangasta ja se mukautuu näin hyvin lapsesi selän mukaan. Vain jalkojen alueella ja niskan alueella on kevyt pehmust... (8)
   Manduca Kantoreppu XT, Grey/Ocean - harmaa
   • 04250371704199
   1
   good_buy
   149.00 EUR
  • Deuter Kid Comfort Active lastenkantorinkka
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615482.jpg
   Deuter Deuter Kid Comfort Active lastenkantorinkka Kid Comfort Active lastenkantorinkka Kid Comfort Active lastenkantorinkka Deuter Kid Comfort Active on lapsirinkka . Sopii kaikille. (2)
   Deuter Kid Comfort Active lastenkantorinkka
   • 04046051096384
   • DR3620019-3003
   4
   good_buy
   239.00 EUR
  • Babylonia Tricot-Slen Kantoliina, Soft Pink
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142429129.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128235994.jpg
   Babylonia Babylonia Tricot-Slen Kantoliina, Soft Pink Tricot-Slen Kantoliina, Soft Pink Tricot-Slen Kantoliina, Soft Pink Pitkä ja joustava kantoliina, joka on valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta. Tticot-Slen on paras valinta vastayntyneelle tai pienelle lapselle. Kantoliina on helppo solmia, sen avulla voi kantaa lasta monella eri tavalla ja kantoliinassa on helppo myös imettää. Yksi koko sopii kaikille. Babylonia-kantoliina sopii käytettäväksi 3,5 kilosta aina 15 painokiloon saakka. Koko: One size. Pituus: 550 cm. Materiaali: 100% luomu- ja Öko-Tex 100 -puuvillaa. Pesuohje: Konepesu 30°C. Väri: Vaaleanpunai... (5)
   Babylonia Tricot-Slen Kantoliina, Soft Pink
   • 05425035212900
   2
   good_buy
   50.00 EUR
  • Vaude Shuttle Base Lapset, dark indian red 2016 Lastenkantorinkat
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139437188.jpg
   Vaude Vaude Shuttle Base Lapset, dark indian red 2016 Lastenkantorinkat Shuttle Base Lapset, dark indian red 2016 Lastenkantorinkat Shuttle Base Lapset, dark indian red 2016 Lastenkantorinkat Käyttötarkoitus: lasten kantoistuin; Kokokategoria: 15 - 30 l l; Repun tilavuus: 20 l; Pintamateriaalin yksityiskohdat: Main fabric: 100 % Polyamide; childs seat: 100% polyester; Ominaisuudet: Kokoa voi säätää; Erityisominaisuudet: Lannevyö; Enimmäislasti: 22 kg; Lapsen enimmäispituus: 105 cm (n.); Tuotteen mitat (K x L x S): 72 x 35 x 41 cm; Tuotteen paino: 2560 g; Laatu- ja turvallisuusmerkinnät: TÜV-tarkastettu, TÜV GS; Lisätietoja: Tukeva, koossa säädettävä selkäosa, Pehmustettu vyötärövy... (5)
   Vaude Shuttle Base Lapset, dark indian red 2016 Lastenkantorinkat
   • 04052285207793
   2
   good_buy
   deal
   149.99 EUR
  • Inget (Storm) Startpaket Bärsele 360, Svart/Camel, Ergobaby
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128230822.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96907096.jpg
   Inget (Storm) Inget (Storm) Startpaket Bärsele 360, Svart/Camel, Ergobaby Startpaket Bärsele 360, Svart/Camel, Ergobaby Startpaket Bärsele 360, Svart/Camel, Ergobaby Bärsele 360 i Svart/Camel med matchande grått spädbarnsinlägg Det nya startpaketet 360 4 Positioner innehåller vår prisbelönta bärsele 360 tillsammans med det nya spädbarnsinlägget EasySnug som ger en mysig övergång till livet från mammas mage. Med sitt breda, stödjande midjebälte och vadderade axelremmar erbjuder 360 en skön komfort för föräldrar och all den ergonomi som ditt barn behöver från nyfödd tillsammans med spädbarnsinlägget (3,2-5,5 kg) som påminner om mammas mage. Från inlägg till... (5)
   Inget (Storm) Startpaket Bärsele 360, Svart/Camel, Ergobaby
   • 08451970614513
   2
   good_buy
   104.90 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759033.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Discover Explore Kantoreppu, Discover Explore Kantoreppu, Discover Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (7)
   Tula Explore Kantoreppu, Discover
   • 00816091027020
   1
   179.90 EUR
  • Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132024700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125996363.jpg
   Tula Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover Baby Tulan ergonominen kantoreppu tuntuu miellyttävältä sekä sinulle että lapsellesi. Reppu on säädettävä ja ergonominen 7-20 kiloa painaville lapsille. Lisäosan kanssa reppua voi käyttää jo 3,2 kiloisella lapsella. Kantorepun M-asento tukee lapsen kehon normaalia kehitystä. Kantoreppua on helppo säätää, ja sen avulla lasta voi kantaa sekä vatsan että selän puolella. Pehmustettuja olkahihnoja on helppo mukauttaa vanhemmalle sopiviksi. - Pehmeät vuori pitää lapsen lämpimänä - Neppareilla kiinn... (7)
   Tula Baby Tula Standard Kantoreppu, Discover
   • 05902574369437
   1
   good_buy
   94.80 EUR
  • Manduca Kantoreppu First Hempcotton, Red, Collection 2018 - punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142071639.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104336714.jpg
   Manduca Manduca Kantoreppu First Hempcotton, Red, Collection 2018 - punainen Kantoreppu First Hempcotton, Red, Collection 2018 - punainen Kantoreppu First Hempcotton, Red, Collection 2018 - punainen Manducan First kantoreppu on hyvin ergonominen. Kantoreppu, joka vastaa turvallisuusstandardia. Manducan First kantorepun kanssa lasta on erittäin mukava kantaa. Tehty kaikille vanhemmille, jotka etsivät kantomukavuutta. Kantoreppu on saatavilla kuudessa kauniissa värissä. Tuotetietoja: M-asento Patentoi u selkäosan pidennys Integroitu istuimenpienennin Käytettävissä sekä vatsan että selän puolella Anatomisesti muotoiltu lantiovyö Sopii isoille ja pienille vanhemmille Soveltuu 3,5 - 20 kg:n p... (7)
   Manduca Kantoreppu First Hempcotton, Red, Collection 2018 - punainen
   • 04250371703697
   1
   good_buy
   109.90 EUR
  • Tula Explore Kantoreppu, Bloom
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137759076.jpg
   Tula Tula Explore Kantoreppu, Bloom Explore Kantoreppu, Bloom Explore Kantoreppu, Bloom Explore on näppärä ja ergonominen kantoreppu Tulalta. Lasta voi kantaa repussa kolmella eri tavalla: selkäpuolella kasvot menosuuntaan päin tai etupuolella kasvot menosuuntaa tai kantajaa kohti. Kantoreppua voi käyttää vastasyntyneestä aina 20-kiloiseksi asti ilman tarvetta erilliselle vauvatuelle! Vartalopaneelia saa säädettyä kolmeen eri leveysasetukseen, jolloin se mukautuu kasvavalle lapselle sopivaksi. Myös pehmustettua niskatukea saa säädettyä tukemaan vauvan päätä ja niskaa. Kantorepus... (7)
   Tula Explore Kantoreppu, Bloom
   • 00816091026009
   1
   179.90 EUR
  • Baby K'Tan Active Kantoliina, Sininen XL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124167177.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128248037.jpg
   Baby K'Tan Baby K'Tan Active Kantoliina, Sininen XL Active Kantoliina, Sininen XL Active Kantoliina, Sininen XL Pehmeä kantoliina, joka on innovatiivisen muotoilunsa ansiosta kuin kantorepun ja -liinan risteytys, yhdistäen molempien ominaisuuksia esimerkiksi kantoasentojen suhteen. Pehmeä kantoliina on kevyt käytössä, ja soveltuu käytettäväksi 3,516-kiloisten lasten kanssa viidessä eri asennossa. Pehmeästä puuvillasta valmistettu liina on materiaaliltaan hyvin hengittävää, eikä siinä ole käytetty atsovärejä. Kantoliina luo kannettavalle lapselle miellyttävän taskun, ja tuotteeseen sisältyvä ylimääräine... (4)
   Baby K'Tan Active Kantoliina, Sininen XL
   • 00760921368213
   2
   51.00 EUR
  • Stokke Kantoreppu MyCarrier harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145484746.jpg
   Stokke Stokke Kantoreppu MyCarrier harmaa Kantoreppu MyCarrier harmaa Kantoreppu MyCarrier harmaa Kantoreppu kasvaa lapsen mukana eikä tee kompromisseja lapsen mukavuuden suhteen. Reppua voi käyttää kolmen vuoden ikään saakka. Tätä reppua voi käyttää selkäpuolella ja etupuolella. Reppu on luomupuuvillaa Lapset muodostavat yhteyden lähellä oleviin ihmisiin erittäin nopeasti. Vanhemmat rauhoittavat lapsen täysin. Sydänmensyke ja liike tuovat vauvalle turvallisuudentunteen. Kantorepussa vauva pysyy lähellä. Stokke® MyCarrier -kantoreppu on ainutlaatuinen. 40 vuoden kokemus takaa mukavuuden. ... (6)
   Stokke Kantoreppu MyCarrier harmaa
   • 07040354316061
   1
   159.00 EUR
  2 24
  • info@vertaa.fi