x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Turvaistuin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Turvaistuimet

  • Yleiset tiedot

   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Keskimäärin lapsi tarvitsee siis turvaistuinta vielä alaluokilla. Turvaistuin kannattaa kiinnittää takapenkille – se on lapselle turvallisinta. Turvaistuimen on oltava oikeankokoinen, oikein kiinnitetty ja sijoitettu autossa oikeaan paikkaan. On myös tärkeää säännöllisesti tarkistaa, että istuin on kunnossa ja muuttaa istuimen säätöjä sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu 

   Tässä ohjeita turvaistuimen ostoon ja käyttöön:

   • 2019 alkaen kannattaa aina ostaa i-Size stardardit täyttävä istuin.
   • Seuraa lastenistuimen käyttöohjeen ohjeita istuimen kiinnityksestä ja paikasta autossa.
   • Tarkista myös auton käyttöohjeesta, mitä siinä sanotaan lastenistuimista. (Esimerkiksi mahdolliset ilmatyynyt vaikuttavat istuimen paikkaan.)
   • Kiinnitä lastenistuin kunnollisesti turvavöillä tai Isofix-kiinnityksellä. Varmista istuinkohtaisesti oikea kiinnitystapa.
   • Varmista aina asennetaanko istuin selkä vai kasvot menosuuntaan. Alle 15kk lapsen tulee aina matkustaa selkä menosuuntaan!
   • Älä laita lasta koskaan liian pieneen tai rikkinäiseen turvaistuimeen.
   • Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuin täyttää Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 tai i-Size standardin. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   Turvaistuimet jaetaan kolmeen luokkaan lapsen ikävuosien ja painon mukaan (ECE R44/03):

   Ikäryhmä Paino/kg Lapsen ikä
   0+ 0-13 0-15 kk
   1 9-18 8 kk -4 v
   2-3 15-36 3-12 v

   Lapsen ikä ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä turvaistuinta valittaessa vaan myös lapsen paino on otettava huomioon. Joka turvaistuimelle on määritelty maksimipaino, kilogrammoina ilmoitettuna. Tämän takia turvaistuimissa ilmoitetaan ikäluokka, koska lasten painot voivat erota samassa iässä paljonkin. Paino on siis tärkeämpi kuin lapsen ikä istuinta valittaessa.

    

   Turvaistuin laitetaan joko etupenkille tai taakse. Istuin kiinnitetään joko isofix-menetelmällä tai auton turvavyöllä. Isofix kiinnitysmekanismi ei tarvitse auton turvavyötä ollenkaan, vaan istuin kiinnitetään suoraan auton penkkiin isofix-ankkureilla tai -kiinnikkeillä. Isofix-mekanismin hyvä puoli on, että sillä istuinta ei voi kiinnittää vahingossa väärin, kuten turvavyöllä. Isofix ei ole vielä kuitenkaan yleinen standardi, joten kaikissa autoissa ei ole isofix-ankkureita. Isofix-istuin voidaan kuitenkin aina kiinnittää myös turvavöillä. Turvavöillä kiinnitettävä turvaistuin on sidottava tiukasti niin, ettei sillä ole liikkumavaraa. Turvavyö ei myöskään saa olla kierteellä.

   Lapsi voi hyvin myös nukkua turvaistuimessa. Monessa istuimessa on sitä varten nukkumistuki tai unituki ja muutenkin ne ovat usein monipuolisesti säädeltäviä. Säätelymahdollisuudet riippuvat merkistä ja mallista. Säädettävät penkit antavat myös kasvunvaraa. Muista tarkistaa säännöllisesti, että säädöt ovat oikein, istuin sopiva ja ehjä.

   Lapset eivät luonnollisestikaan istu aina hiljaa paikoillaan ja toki automatkan aikana myös syödään ja juodaan. Joissakin istuimissa on irrotettava päällys, joka on helppo puhdistaa, jos siihen sotkeentuu ruokaa tai muuta. Jos päällystä ei voi irrottaa, sen voi puhdistaa märällä pesuaineveteen kastetulla pyyhkeellä.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko lasten turvaistuin pakollinen?
   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Vasta sitten kun lapsi on tarpeeksi pitkä, kolmipisteturvavyö on turvallinen.

   Voinko ostaa turvaistuimen myös käytettynä?
   Sitä ei suositella. Mahdolliset viat eivät aina näy päällepäin, mutta voivat vaarantaa lapsen turvallisuutta.

   Montako turvaistuinta auton takapenkille voi laittaa?
   Niin monta kuin siellä on istumapaikkoja ja vaadittuja turvavöitä/kiinnitysmekanismeja.

   Voiko rikkinäistä turvaistuinta vielä käyttää?
   Ei koskaan. Rikkinäinen turvaistuin on vaarallinen. Se täytyy heti vaihtaa.  

   Voiko turvaistuimen laittaa etupenkille?
   Kyllä, mutta ainoastaan jos käyttöohjeissa niin sanotaan ja jos etupenkillä ei ole ilmatyynyä. Turvaistuimen ensisijainen paikka on aina takapenkillä.

    

  • Termien selitykset

   Alla tärkeimmät turvaistuimiin liittyvät tekniset termit selityksineen.
   i-Size (ECE R129) on kesällä 2013 käyttöön otettu uusi lasten turvaistuimia koskeva standardi. i-Size -standardin rinnalla on kuitenkin edelleen käytössä myös vanha vuonna 1995 käyttöön otettu ECE R44/04. Tällä hetkellä on hyväksyttyä edelleen myydä ja käyttää molempien standardien mukaisia istuimia. Vuodesta 2018 alkaen hyväksytään vain i-Size standardin mukaisia uusia turvaistuimia (ei koske turvavyöistimia). Jos lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, ei ole merkitystä kumman standardin mukaisen istuimen valitsee, mutta on ehkä kiinnostavaa tietää mistä on kyse.


   ECE R44/03
   Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuimessa oranssi tarra merkiksi Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 täyttämisestä. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   i-Size
   i-Size standardissa on haluttu varmistaa erityisesti, että lapset matkustavat pidempään selkä menosuuntaan, istuimissa on paremmat sivutörmäyssuojat ja että istuimen oikeaoppinen asentaminen on helppoa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu

   Selkä menosuuntaan pidempään

   i-Size standardin mukaisissa istuimissa lapsi matkustaa vähintään 75cm ja 15kk ikään asti selkä menosuuntaan (aikaisemman 9kg sijaan). Tämä on merkittävä parannus maissa, joissa lapset matkustavat lähes poikkeuksetta kaukalon jälkeen selkä menosuuntaan. On kuitenkin edelleen suositeltavaa matkustaa selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. 

   Sivutörmäyssuoja

   i-Size istuinten hyväksymistestaukseen kuuluu myös sivutörmäys (aiemmin vain etu- ja perätörmäys). Lisäksi testeissä käytetään Q-törmäystestinukkeja, joissa on paremmat sensorit kuin vanhoissa P-testinukeissa. 

   Istuin valitaan pituuden mukaan

   i-Size istuimet määritellään iän ja pituuden mukaan. Turvakaukalot ovat tyypilliset 45-75cm pituisille lapsille ja turvaistuimet 105cm asti. Tämä helpottaa jossain määrin istuimen valintaa, sillä pituudesta näkee paremmin miten pitkään istuin todellisuudessa menee. Lapset saavuttamat useimmiten pituusrajan ennen painorajaa. Kuitenkaan painorajaa ei voi täysin unohtaa, vaan turvakaukaloille pätee edelleen 13kg painoraja ja turvaistuimille useimmiten 18kg painoraja. Painoraja löytyy istuimen käyttöohjeesta.

   Isofix-kiinnitys

   Kaikilta i-Size turvaistuimilta vaaditaan isofix-kiinnitys (tämä ei koska turvakaukaloita). Isofix-kiinnityksellä halutaan varmistaa istuimen oikeaoppinen asennus. Väärin kiinnitetty turvaistuin on turvallisuusriski. Lisäksi istuimessa tulee olla joko tukijalka tai top tether -kiinnitys.  ISOFIX-järjestelmä on Euroopassa pakollinen uusissa henkilö- ja pakettiautoissa marraskuusta 2014 alkaen.

   Kysymyksiä

   Mistä tiedän, että istuin on i-Size istuin?
   Istuimen nimessä on usein mainittu i-Size. Lisäksi istuin on määritelty pituuden eikä painon mukaan. Istuimesta löytyy myös i-Size -logo ja oranssissa hyväksymistarrassa on tunnus ECE R129.

   Sopiiko i-Size istuin autooni?
   Tulevaisuudessa on tarkoitus, että kaikki i-Size istuimet sopivat i-Size autoihin. i-Size autoja ei kuitenkaan vielä juuri ole. Valmistajat tarjoavat kuitenkin tyyppilistoja, joista voi katsoa istuimen sopivuuden autoon. Parhaan varmuuden saa kuitenkin edelleen kokeilemalla istuinta itse autoon.

   Löytyykö i-Size istuimia yli 105cm pitkille?
   Standardiin tuli lisäys (ECE R129 02) heinäkuussa 2017 koskien 100-150cm istuimia. Uuden standardin määrityksistä löytyy kuitenkin vielä huonosti tietoa. Myös näiden istuinten osalta hyväksymistetsit tulevat olemaan tiukemmat ja käytetään uusia Q-testinukkeja (Q3-Q6-Q10). Istuimet tullaan myös määrittelemään pituuden mukaan, siten että lapsen vähimmäispituus on 100 cm ja vähimmäisikä 3 vuotta. Turvavyöistuimissa pitää olla selkänoja, jota ei voi poistaa. Istuimen leveys saa olla korkeintaan 44 cm. Sivutörmäyssuojat vaaditaan 135cm asti. Eli ilmeisesti nykyisen kaltaisia korokkeita saisi käyttää jatkossa vasta yli 135cm pituudessa.

   On vielä jossain määrin epäselvää miten standardi tulee käsittelemään suositeltuja 25kg asti meneviä selkä menosuuntaan istuimia. Ilmeisesti isofix-kiinnitystä ei vaadita 100-150cm pitkille lapsille tarkoitetuilta turvaistuimilta tai voidaan käyttää "specific vehicle booster seat" -kategoriaa, joka sallii joitakin poikkeuksia (mm. yli 44cm leveät istuimet). Tämä tullaan käsittelemään i-Size määrityksen kolmannessa vaiheessa (seuraavaksi).

   Ensimmäinen uuden standardin mukainen istuin on BeSafe izi Flex FIX i-Size (100-150 cm), joka tulee markkinoille keväällä 2018.

   Pitääkö tai kannattaako nyt ostaa i-Size turvaistuin? 
   i-Size turvaistuinten määrä kasvaa jatkuvasti. Uusia vanhan standardin mukaisia turvaistuimia ei luultavasti enää hyväksytä. Uudet testikriteerit ovat vaativammat, mutta ei silti voida sanoa, että kaikki vanhan standardin mukaan hyväksytyt olisivat huonompia. Vanhan standardin mukaisia istuimia myydään varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa ja joka tapauksessa jo hankittuja istuimia saa käyttää vielä pitkään. Ei siis ole väliä kumman standardin mukaisen istuimen hankkii. Kannattaa ostaa sellainen, joka sopii parhaiten omalle lapselle ja omaan autoon.
    
   • Diilit Diilit
   • i-Size istuimet i-Size istuimet
   • Maxi-Cosi Maxi-Cosi turvaistuimet
   • Britax Britax turvaistuimet
   • BeSafe BeSafe turvaistuimet
   • Safety 1st Safety 1st turvaistuimet
   • Sivutörmäyssuoja Turvaistuimet joissa sivutörmäyssuoja
   • ISOFIX Istuimet ISOFIX kiinnityksellä
   • Turvakaukalo Turvakaukalot vastasyntyneille
   • Sisältää telakan Turvaistuin telakalla
  0 - 24
  • Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525506.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615591.jpg
   Britax Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Lasten turvaistuin Britax Max-WayLasten turvaistuin Britax Wax-Way Black Series on kompakti istuin, joka tarjoaa lapselle lisää jalkatilaa, näin lapsi matkustaa turvallisesti jopa 6 vuotiaaksi saakka selkä menosuuntaan päin. Tällä istuimella lapsesi matkustaa mukavan turvallisesti 9 kiloisesta 25 kg saakka.Tätä turvaistuinta käytetään aina pelkästään selkä menosuuntaan!Britax Max-Way turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet:Turvallisin tapa matkustaa- selkä menosuuntaan myös isommille lapsille. ... (17)
   Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • 04000984148237
   • 04000984181661
   5
   good_buy
   219.90 EUR
  • Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166447641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124161761.jpg
   Britax Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Britax Adventure 2017 -turvavyöistuin on kätevä ja kevyt turvavyöistuin, jossa on suojaava sivutörmäyssuoja. Lapsi istuu istuimessa kasvot menosuuntaa kohti. Istuin kasvaa lapsen myötä ja sen pääntukea voi säätää jopa 11 eri asentoon. Auton turvavyöt ohjautuvat täydellisesti lapsen lantion ja olkapään yli. Täyttää eurooppalaisen ECE R44/04 -turvallisuustandardin vaatimukset. - Istuin kiinnitetään kasvot menosuuntaa kohti. - Sopii 15-36 kg:n kokoisille lapsille (noin 4-12 vuotta). - Vyönohjaus... (14)
   Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • 04000984137477
   4
   good_buy
   deal
   127.00 EUR
  • Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172651547.jpg
   Britax Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) Isofix-kiinnitteinen 360 kääntyvä turvaistuin 60-105 cm pituisille lapsille. Testimenestyjä! (55)
   Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm)
   1
   good_buy
   deal
   549.00 EUR
  • Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150560156.jpg
   Joie Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal i-Spin 360 Turvaistuin, Coal i-Spin 360 Turvaistuin, Coal Joie i-Spin 360 on miellyttävä ja vakaa turvaistuin, joka sopii lapselle syntymästä aina 4-vuotiaaksi tai maksimipainon 19 kg saavuttamiseen asti. Turvaistuimessa on niskatuki, jonka korkeutta voi säätää 40105 cm välillä. Käytännöllisen 360-kiertotoiminnon avulla, lapsen asettaminen ja pois ottaminen turvaistuimesta on yksinkertaista ja helppoa. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, jotka asennetaan ISOFIX-toiminnon avulla. Istuimen jalkatuen voi asettaa 19 eri asentoon, jotta siitä saisi mah... (11)
   Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal
   • 05056080606781
   • 05056080609492
   5
   good_buy
   319.90 EUR
  • Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150553371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201786219.jpg
   Britax Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Lasten turvaistuin Britax Max-Way PlusLasten turvaistuin Britax Wax-Way Plus Black Series mahdollistaa lapsen turvallisimman tavan matkustaa, selkä menosuuntaan jopa 6 vuotiaaksi saakka. Tämä päivitetty versio suositusta Britax Max-Way turvaistuimesta soveltuu 9 kk alkaen 6-vuotiaaksi saakka, 9-25 kg.Britax Max-Way Plus turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet: Selkä menosuuntaan myös isommille lapsille,tämä on turvallisin tapa matkustaa, sillä nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat i... (17)
   Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black
   • 04000984183863
   3
   good_buy
   386.00 EUR
  • Maxi-Cosi AxissFix Turvaistuin, Authentic Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151199998.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151814128.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155906984.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi AxissFix Turvaistuin, Authentic Graphite AxissFix Turvaistuin, Authentic Graphite AxissFix Turvaistuin, Authentic Graphite MAXI COSI AxissFix i-Size turvaistuin Authentic Graphite (10)
   Maxi-Cosi AxissFix Turvaistuin, Authentic Graphite
   • 03220660316885
   4
   good_buy
   249.00 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162799581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169987659.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Black Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Black Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Black Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size tarjoaa huippuluokan turvallisuutta ja mukavuutta sekä selkä että kasvot menosuuntaan matkustaessa. Se sopii käytettäväksi alkaen noin kuuden kuukauden ikäiselle lapselle aina noin neljään ikävuoteen asti. Se asennetaan autoon yhdessä 3wayFix-jalustan kanssa, ja turvallisen kiinnityksen takaa helppokäyttöinen ISOFIX-asennus. Helppoa, nopeaa ja turvallista!Maxi-Cosi Pearl Pro2 -turvaistuin on uuden iSize-standardin mukaan hyväksytty käytettäväksi selkä menosuuntaan,... (15)
   Maxi-Cosi Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Black
   • 08712930160441
   3
   good_buy
   deal
   289.00 EUR
  • Kinderkraft Turvaistuin Comfort Up, lime
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166448238.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151498321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205441048.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft Turvaistuin Comfort Up, lime Turvaistuin Comfort Up, lime Turvaistuin Comfort Up, lime Kinderkraftin Comfort Up -turvaistuin takaa lapsellesi mukavat ja turvalliset autokyydit. Turvaistuin asennetaan paikoilleen auton kolmipistevyöllä. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, lisäsuojat hartioiden ja pään ympärillä sekä seitsemään eri asentoon säädettävissä oleva niskatuki. Irrotettavan pehmusteen avulla turvaistuimen voi ottaa käyttöön lapsen painaessa 9 kg. Turvaistuin voidaan muuntaa turvavyöistuimeksi irrottamalla viisipistevaljaat. - Sopii 936 kg painaville lapsille - Asennet... (13)
   Kinderkraft Turvaistuin Comfort Up, lime
   • 05902021219643
   3
   good_buy
   deal
   109.00 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141636722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307217.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Monipuolinen BRITAX RÖMER MULTI-TECH III -turvaistuin voidaan kiinnittää sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Turvaistuin on erittäin pitkäikäinen ja se sopii erinomaisesti 9 - 25 kilon painoiselle lapselle. Kiinnitys autoon onnistuu kätevästi auton omalla kolmipisteturvavyöllä. Asennusilmaisimen ja säädettävän SICT-sivutörmäyssuojan kanssa BRITAX RÖMER MULTI-TECH III -turvaistuin antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta. ECE R44/04 -hyväksytty, ryhmä 1 & 2, 9 - 25 kg. Tarkista... (6)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black
   • 04000984166743
   5
   good_buy
   217.90 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Authentic Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166500008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046661.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046663.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199665240.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Authentic Graphite Pearl Smart i-Size Authentic Graphite Pearl Smart i-Size Authentic Graphite Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size on turvallinen ja mukava turvaistuin, jota voi käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan päin. Istuin on hyväksytty säädöksen i-Size R129 mukaisesti, joten se takaa maksimaalisen turvan lapsellesi. Turvaistuin sopii käytettäväksi lapsille kuudesta kuukaudesta aina noin neljään ikävuoteen saakka (enintään 18 kg). Turvaistuimessa on Isofix-kiinnikkeet, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Maxi-Cosin FamilyFix One i-Size -telakan kanssa. Isofix-asennusjärjestelmän avull... (7)
   Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Authentic Graphite
   • 08712930161332
   4
   good_buy
   deal
   259.00 EUR
  • Cybex Turvakaukalo CYBEX Aton 5 2020 Deep Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152605296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170995178.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205790039.jpg
   Cybex Cybex Turvakaukalo CYBEX Aton 5 2020 Deep Black Turvakaukalo CYBEX Aton 5 2020 Deep Black Turvakaukalo CYBEX Aton 5 2020 Deep Black Cybex Aton 5 on palkitun Aton 2 -turvakaukalon seuraaja, joka tuo suosittuun Aton-sarjaan entistäkin enemmän käteviä toimintoja tehden Cybex Aton -sarjasta paremman ja turvallisemman kuin koskaan aikaisemmin! Uniikkien turva- ja mukavuustoimintojen ansiosta tämä turvakaukalo on täydellinen vaihtoehto keskosille ja pienikokoisille vauvoille. - Red Dot Design Award -voittaja - Hyväksytty: ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild ja Auto Motor Sport - Ruotsalainen Råd & Rön valitsi Cybex A... (18)
   Cybex Turvakaukalo CYBEX Aton 5 2020 Deep Black
   • 04058511812298
   2
   good_buy
   128.90 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074075.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142993939.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey BRITAX Multi-Tech III turvaistuin BRITAX Multi-Tech III turvaistuin 925 kg painoisille lapsille, noin 9 kuukauden iästä noin 6 vuotiaaksi. Joustavuuden ja turvallisuuden yhdistävä Multi-Tech III tarjoaa lapsellesi maksimaalisen suojauksen pidempään.Pitkäikäinen turvaistuin autoon, jossa ei ole isofix-kiinnitys mahdollisuutta!Multi-Tech II turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet:Mahdollistaa pidennetyn matkustamisen selkä menosuuntaan päin. Monipuolinen Multi-Tech III mahdollistaa pidennetyn mat... (5)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • 04000984166767
   5
   good_buy
   217.90 EUR
  • Cybex Turvaistuin Pallas S-Fix, Deep Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151381153.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205727135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205727133.jpg
   Cybex Cybex Turvaistuin Pallas S-Fix, Deep Black Turvaistuin Pallas S-Fix, Deep Black Turvaistuin Pallas S-Fix, Deep Black Ryhmät 1/2/3, 936 kg, n. 9 kk - 12 v. Pallas S-Fix turvaistuin - patentoitua turvallisuutta 12 vuoden ikään saakka Eikö löydy sopivaa! Liian pieni! Yleisiä toteamuksia lapsen ensimmäisten vuosien aikana. Pallas S-Fix -turvaistuin on täydellisen sopiva vuosiksi: 2-in-1 istuimena se soveltuu 9 kk-12 v ikäisille lapsille. Säädettävä etusuojatyyny - säädettävissä yhdellä kädellä (ryhmä 1) Säädettävä etusuojatyyny vähentää vakavien niskavammojen syntyä sitomatta lasta istuimeen. Suojatyynyä on hel... (10)
   Cybex Turvaistuin Pallas S-Fix, Deep Black
   • 04058511833330
   • 520000561
   3
   good_buy
   259.00 EUR
  • Britax Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Burgundy Red
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169562208.jpg
   Britax Britax Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Burgundy Red Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Burgundy Red Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Burgundy Red Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S :llä lapsesi matkustaa turvallisesti leikki-ikäisestä koululaiseksi saakka mukavasti, turvallisesti ja ergonomisesti. Voidaan käyttää lapsen ollessa noin 3,5 -vuotias ja siitä eteenpäin jopa 12 vuotiaaksi saakka. Britax Kidfix III S on korkeinta turvallisuustasoa uusien ominaisuuksien ansiosta. Lapsi on aina täydellisesti suojattu päästä lonkkaan. Voit olla vakuuttunut siitä että lapsesi matkustaa turvallisesti. Kidfix III ... (16)
   Britax Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Burgundy Red
   • 04000984200805
   2
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Britax RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146409351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069215.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069212.jpg
   Britax Britax RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Cosmos Black RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Cosmos Black RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Cosmos Black Ryhmä 0+/1, painoluokka: 018 kg, ikä: syntymästä n. 4 ikävuoteen asti Näin lapsi voi istua autossa kasvot tai selkä menosuuntaan. Istuin kääntyy 360 astetta, joten lapsen asettaminen istuimeen on helppoa, kuten myös istuinsuunnan vaihtaminen. Lapsi istuimeen kädenkäänteessä. Nappia pyörittämällä istuimen saa kääntymään ovea päin. Tämän takia lapsi on helppo istuttaa ja vyöttää istuimeen. Sitten istuimen voi vain kääntää oikeaan asentoon. Ja eikun matkaan! Suunnanvaihto onnistuu kääntämällä. I... (6)
   Britax RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Cosmos Black
   • 04000984199550
   • 2000032195
   4
   good_buy
   337.90 EUR
  • Britax Kidfix i-Size turvavyöistuin Golden Cognac 100-150cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185260037.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185727099.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022845.jpg
   Britax Britax Kidfix i-Size turvavyöistuin Golden Cognac 100-150cm Kidfix i-Size turvavyöistuin Golden Cognac 100-150cm Kidfix i-Size turvavyöistuin Golden Cognac 100-150cm Huippuluokan turvallisuutta kouluikäiselleUuden sukupolven BRITAX RÖMER KIDFIX i-SIZE-turvavyöistuin on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa lasten turvallisuuden takaamiseksi automatkoilla. Istuimessa on käytetty hyväksi havaittuja XP-PAD- ja SecureGuard-tekniikoita nokkakolarien vaikutuksilta suojaamiseksi, kun taas uusi SICT-rakenne suojaa lasta sivusta tulevien törmäysten aikana. Tarkkaan harkittuihin kohtiin tehdyt tuuletusreiät parantavat ilmankiertoa ja auttavat pi... (9)
   Britax Kidfix i-Size turvavyöistuin Golden Cognac 100-150cm
   • 04000984312126
   3
   good_buy
   289.00 EUR
  • Nuna Norr i-Size turvaistuin Caviar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155874794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136554868.jpg
   Nuna Nuna Norr i-Size turvaistuin Caviar Norr i-Size turvaistuin Caviar Norr i-Size turvaistuin Caviar Nuna Norr i-Size turvaistuin Nuna Norr i-Size turvaistuimella lapsesi matkustaa mukavasti turvallisimmalla tavalla, selkä menosuuntaan. Nuna Norr on lujaa teknologiaa, Plus testattu ja kasvaa lapsesi mukana, aina neljä vuotiaaksi saakka. Nuna Norr i-Size turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet:Isofix kiinnitteinen istuini-Size hyväksynnällä. Isofix kiinnitys takaa varman ja tukevan kiinnityksen, sillä istuin on varmasti kiinni autossa ja oikein asennettu. Tukijalka antaa istuimelle extra tukea.... (14)
   Nuna Norr i-Size turvaistuin Caviar
   • 08719743742215
   2
   good_buy
   419.00 EUR
  • Axkid Minikid 2 0-25kg Granite Grey Melange
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156648828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157958223.jpg
   Axkid Axkid Minikid 2 0-25kg Granite Grey Melange Minikid 2 0-25kg Granite Grey Melange Minikid 2 0-25kg Granite Grey Melange Axkid Minikid 2 on turvallinen, selkä menosuuntaan päin asennettava turvaistuin. Vain vähän tilaa vievä turvaistuin on helppo asentaa ainutlaatuisten, itsestään kiristyvien ankkurointihihnojen ansiosta. Istuimen niskatuen voi säätää seitsemään eri asentoon. Viidestä eri kallistusasennosta löydät lapsellesi mukavan asennon lapsen iästä ja pituudesta riippumatta. Istuin on Plus-testattu ja hyväksytty 25 kiloon saakka. Minikid-turvaistuimen uniikin toiminnon ansiosta turvavaljaat ja niskatuki mu... (5)
   Axkid Minikid 2 0-25kg Granite Grey Melange
   • 07350057584415
   4
   good_buy
   399.00 EUR
  • Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344735.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235280.jpg
   Britax Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Turvavyöistuin BRITAX Kidfix2 R Turvavyöistuin BRITAX Kidfix2R joustaa kasvavan lapsesi tarpeiden mukaisesti, suojaten lasta jokaisella matkallanne. Selkänojan irrottamalla saat isommalle lapselle korokeistuimen.Voidaan käyttää lapsen ollessa noin 3,5 -vuotias ja siitä eteenpäin jopa 12 vuotiaaksi saakka. Kiinnitys autoon joko Isofixeillä tai auton omalla turvavyöllä. Kidfix2R turvavyöistuimen parhaimmat ominaisuudet:Lapsesi on suojassa istuimessaan kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa las... (13)
   Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • 04000984165906
   • 2000031433
   2
   good_buy
   deal
   229.00 EUR
  • Maxi-Cosi CabrioFix Turvakaukalo, Essential Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151814133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171849030.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi CabrioFix Turvakaukalo, Essential Black CabrioFix Turvakaukalo, Essential Black CabrioFix Turvakaukalo, Essential Black Maxi-Cosi CabrioFix on turvallinen ja testattu turvakaukalo, joka yhdessä EasyFix-telakan kanssa sai korkeimmat pisteet ruotsalaisen Råd & Rönin vuosittaisissa turvakaukalotestissä vuosina 20072010 kategoriassa 013 kg. CabrioFix valittiin testivoittajaksi myös norjalaisen klikk.no-sivuston toimesta vuonna 2017. Turvakaukalo on painoltaan kevyt ja se on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien travelsystem-vaunujen kanssa. Turvakaukalossa on sivusuoja sekä lisäpehmusteita. Sen saa asennettu... (7)
   Maxi-Cosi CabrioFix Turvakaukalo, Essential Black
   • 08712930155690
   3
   105.90 EUR
  • Britax Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345309.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201644416.jpg
   Britax Britax Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Cosmos Black Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Cosmos Black Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Cosmos Black Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S :llä lapsesi matkustaa turvallisesti leikki-ikäisestä koululaiseksi saakka mukavasti, turvallisesti ja ergonomisesti. Voidaan käyttää lapsen ollessa noin 3,5 -vuotias ja siitä eteenpäin jopa 12 vuotiaaksi saakka. Britax Kidfix III S on korkeinta turvallisuustasoa uusien ominaisuuksien ansiosta. Lapsi on aina täydellisesti suojattu päästä lonkkaan. Voit olla vakuuttunut siitä että lapsesi matkustaa turvallisesti. Kidfix III ... (7)
   Britax Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Cosmos Black
   • 04000984200768
   3
   deal
   269.00 EUR
  • Britax Max-Way 9-25kg Black Series Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124146753.jpg
   Britax Britax Max-Way 9-25kg Black Series Storm Grey Max-Way 9-25kg Black Series Storm Grey Max-Way 9-25kg Black Series Storm Grey Lasten turvaistuin Britax Max-WayLasten turvaistuin Britax Wax-Way Black Series on kompakti istuin, joka tarjoaa lapselle lisää jalkatilaa, näin lapsi matkustaa turvallisesti jopa 6 vuotiaaksi saakka selkä menosuuntaan päin. Tällä istuimella lapsesi matkustaa mukavan turvallisesti 9 kiloisesta 25 kg saakka.Tätä turvaistuinta käytetään aina pelkästään selkä menosuuntaan!Britax Max-Way turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet:Turvallisin tapa matkustaa- selkä menosuuntaan myös isommille lapsille. ... (7)
   Britax Max-Way 9-25kg Black Series Storm Grey
   • 04000984181685
   3
   219.00 EUR
  • CamPart Travel TRAVEL CB-8678 KYLMÄLAUKKU KEFLAVIK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177666320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177666325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177666324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177666326.jpg
   CamPart Travel CamPart Travel TRAVEL CB-8678 KYLMÄLAUKKU KEFLAVIK TRAVEL CB-8678 KYLMÄLAUKKU KEFLAVIK TRAVEL CB-8678 KYLMÄLAUKKU KEFLAVIK CamPart Travel CB-8678 Keflavik -kylmälaukkuun mahtuu runsaasti syömistä ja juomista ja se on helppo ottaa mukaan retkille ja matkoille. Kylmälaukun tilavuus on jopa 41 litraa, jonka ansiosta voit ottaa ruokaa ja juomaa mukaan koko seurueelle. Tämä kylmälaukku kykenee viilentymään jopa 37 astetta ympäröivää ilmaa kylmemmäksi. 230V kompressori Keflavik-kylmälaukku on varustettu kompressoritekniikalla, joka on monta kertaa tehokkaampi kuin lämpösähköinen kylmälaatikko. Kompressori kierrättää ky... (17)
   CamPart Travel TRAVEL CB-8678 KYLMÄLAUKKU KEFLAVIK
   • 08713016097095
   • CB-8678
   1
   393.90 EUR
  • BeSafe Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169564235.jpg
   BeSafe BeSafe Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab Turvaistuin BeSafe IziCombi X4 isofix - Sisältää jalustan Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix on paranneltu versio huippusuositusta X4 mallista. Tämän istuimen matkustusmukavuus on aivan omaa luokkaansa, 0-18kg lapselle.Helppo kiinnittää autoontukevalla ja varmalla kiinnitystavalla; isofixilla ja myöemmin auton omalla turvavyöllä.Turvaistuinta voi kallistaa ajon aikana.Sinun ei tarvitse pysähtyä tai ottaa lasta pois istuimesta. Monta kallistusasentoa, joista löytyy sinun lapsellesi sopiva ... (16)
   BeSafe Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab
   • 07043485390641
   1
   deal
   569.00 EUR
  2 54
  • info@vertaa.fi