x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Turvaistuin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Turvaistuin

  • Yleiset tiedot

   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Keskimäärin lapsi tarvitsee siis turvaistuinta vielä alaluokilla. Turvaistuin kannattaa kiinnittää takapenkille – se on lapselle turvallisinta. Turvaistuimen on oltava oikeankokoinen, oikein kiinnitetty ja sijoitettu autossa oikeaan paikkaan. On myös tärkeää säännöllisesti tarkistaa, että istuin on kunnossa ja muuttaa istuimen säätöjä sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu 

   Tässä ohjeita turvaistuimen ostoon ja käyttöön:

   • 2019 alkaen kannattaa aina ostaa i-Size stardardit täyttävä istuin.
   • Seuraa lastenistuimen käyttöohjeen ohjeita istuimen kiinnityksestä ja paikasta autossa.
   • Tarkista myös auton käyttöohjeesta, mitä siinä sanotaan lastenistuimista. (Esimerkiksi mahdolliset ilmatyynyt vaikuttavat istuimen paikkaan.)
   • Kiinnitä lastenistuin kunnollisesti turvavöillä tai Isofix-kiinnityksellä. Varmista istuinkohtaisesti oikea kiinnitystapa.
   • Varmista aina asennetaanko istuin selkä vai kasvot menosuuntaan. Alle 15kk lapsen tulee aina matkustaa selkä menosuuntaan!
   • Älä laita lasta koskaan liian pieneen tai rikkinäiseen turvaistuimeen.
   • Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuin täyttää Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 tai i-Size standardin. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   Turvaistuimet jaetaan kolmeen luokkaan lapsen ikävuosien ja painon mukaan (ECE R44/03):

   Ikäryhmä Paino/kg Lapsen ikä
   0+ 0-13 0-15 kk
   1 9-18 8 kk -4 v
   2-3 15-36 3-12 v

   Lapsen ikä ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä turvaistuinta valittaessa vaan myös lapsen paino on otettava huomioon. Joka turvaistuimelle on määritelty maksimipaino, kilogrammoina ilmoitettuna. Tämän takia turvaistuimissa ilmoitetaan ikäluokka, koska lasten painot voivat erota samassa iässä paljonkin. Paino on siis tärkeämpi kuin lapsen ikä istuinta valittaessa.

    

   Turvaistuin laitetaan joko etupenkille tai taakse. Istuin kiinnitetään joko isofix-menetelmällä tai auton turvavyöllä. Isofix kiinnitysmekanismi ei tarvitse auton turvavyötä ollenkaan, vaan istuin kiinnitetään suoraan auton penkkiin isofix-ankkureilla tai -kiinnikkeillä. Isofix-mekanismin hyvä puoli on, että sillä istuinta ei voi kiinnittää vahingossa väärin, kuten turvavyöllä. Isofix ei ole vielä kuitenkaan yleinen standardi, joten kaikissa autoissa ei ole isofix-ankkureita. Isofix-istuin voidaan kuitenkin aina kiinnittää myös turvavöillä. Turvavöillä kiinnitettävä turvaistuin on sidottava tiukasti niin, ettei sillä ole liikkumavaraa. Turvavyö ei myöskään saa olla kierteellä.

   Lapsi voi hyvin myös nukkua turvaistuimessa. Monessa istuimessa on sitä varten nukkumistuki tai unituki ja muutenkin ne ovat usein monipuolisesti säädeltäviä. Säätelymahdollisuudet riippuvat merkistä ja mallista. Säädettävät penkit antavat myös kasvunvaraa. Muista tarkistaa säännöllisesti, että säädöt ovat oikein, istuin sopiva ja ehjä.

   Lapset eivät luonnollisestikaan istu aina hiljaa paikoillaan ja toki automatkan aikana myös syödään ja juodaan. Joissakin istuimissa on irrotettava päällys, joka on helppo puhdistaa, jos siihen sotkeentuu ruokaa tai muuta. Jos päällystä ei voi irrottaa, sen voi puhdistaa märällä pesuaineveteen kastetulla pyyhkeellä.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko lasten turvaistuin pakollinen?
   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Vasta sitten kun lapsi on tarpeeksi pitkä, kolmipisteturvavyö on turvallinen.

   Voinko ostaa turvaistuimen myös käytettynä?
   Sitä ei suositella. Mahdolliset viat eivät aina näy päällepäin, mutta voivat vaarantaa lapsen turvallisuutta.

   Montako turvaistuinta auton takapenkille voi laittaa?
   Niin monta kuin siellä on istumapaikkoja ja vaadittuja turvavöitä/kiinnitysmekanismeja.

   Voiko rikkinäistä turvaistuinta vielä käyttää?
   Ei koskaan. Rikkinäinen turvaistuin on vaarallinen. Se täytyy heti vaihtaa.  

   Voiko turvaistuimen laittaa etupenkille?
   Kyllä, mutta ainoastaan jos käyttöohjeissa niin sanotaan ja jos etupenkillä ei ole ilmatyynyä. Turvaistuimen ensisijainen paikka on aina takapenkillä.

    

  • Termien selitykset

   Alla tärkeimmät turvaistuimiin liittyvät tekniset termit selityksineen.
   i-Size (ECE R129) on kesällä 2013 käyttöön otettu uusi lasten turvaistuimia koskeva standardi. i-Size -standardin rinnalla on kuitenkin edelleen käytössä myös vanha vuonna 1995 käyttöön otettu ECE R44/04. Tällä hetkellä on hyväksyttyä edelleen myydä ja käyttää molempien standardien mukaisia istuimia. Vuodesta 2018 alkaen hyväksytään vain i-Size standardin mukaisia uusia turvaistuimia (ei koske turvavyöistimia). Jos lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, ei ole merkitystä kumman standardin mukaisen istuimen valitsee, mutta on ehkä kiinnostavaa tietää mistä on kyse.


   ECE R44/03
   Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuimessa oranssi tarra merkiksi Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 täyttämisestä. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   i-Size
   i-Size standardissa on haluttu varmistaa erityisesti, että lapset matkustavat pidempään selkä menosuuntaan, istuimissa on paremmat sivutörmäyssuojat ja että istuimen oikeaoppinen asentaminen on helppoa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu

   Selkä menosuuntaan pidempään

   i-Size standardin mukaisissa istuimissa lapsi matkustaa vähintään 75cm ja 15kk ikään asti selkä menosuuntaan (aikaisemman 9kg sijaan). Tämä on merkittävä parannus maissa, joissa lapset matkustavat lähes poikkeuksetta kaukalon jälkeen selkä menosuuntaan. On kuitenkin edelleen suositeltavaa matkustaa selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. 

   Sivutörmäyssuoja

   i-Size istuinten hyväksymistestaukseen kuuluu myös sivutörmäys (aiemmin vain etu- ja perätörmäys). Lisäksi testeissä käytetään Q-törmäystestinukkeja, joissa on paremmat sensorit kuin vanhoissa P-testinukeissa. 

   Istuin valitaan pituuden mukaan

   i-Size istuimet määritellään iän ja pituuden mukaan. Turvakaukalot ovat tyypilliset 45-75cm pituisille lapsille ja turvaistuimet 105cm asti. Tämä helpottaa jossain määrin istuimen valintaa, sillä pituudesta näkee paremmin miten pitkään istuin todellisuudessa menee. Lapset saavuttamat useimmiten pituusrajan ennen painorajaa. Kuitenkaan painorajaa ei voi täysin unohtaa, vaan turvakaukaloille pätee edelleen 13kg painoraja ja turvaistuimille useimmiten 18kg painoraja. Painoraja löytyy istuimen käyttöohjeesta.

   Isofix-kiinnitys

   Kaikilta i-Size turvaistuimilta vaaditaan isofix-kiinnitys (tämä ei koska turvakaukaloita). Isofix-kiinnityksellä halutaan varmistaa istuimen oikeaoppinen asennus. Väärin kiinnitetty turvaistuin on turvallisuusriski. Lisäksi istuimessa tulee olla joko tukijalka tai top tether -kiinnitys.  ISOFIX-järjestelmä on Euroopassa pakollinen uusissa henkilö- ja pakettiautoissa marraskuusta 2014 alkaen.

   Kysymyksiä

   Mistä tiedän, että istuin on i-Size istuin?
   Istuimen nimessä on usein mainittu i-Size. Lisäksi istuin on määritelty pituuden eikä painon mukaan. Istuimesta löytyy myös i-Size -logo ja oranssissa hyväksymistarrassa on tunnus ECE R129.

   Sopiiko i-Size istuin autooni?
   Tulevaisuudessa on tarkoitus, että kaikki i-Size istuimet sopivat i-Size autoihin. i-Size autoja ei kuitenkaan vielä juuri ole. Valmistajat tarjoavat kuitenkin tyyppilistoja, joista voi katsoa istuimen sopivuuden autoon. Parhaan varmuuden saa kuitenkin edelleen kokeilemalla istuinta itse autoon.

   Löytyykö i-Size istuimia yli 105cm pitkille?
   Standardiin tuli lisäys (ECE R129 02) heinäkuussa 2017 koskien 100-150cm istuimia. Uuden standardin määrityksistä löytyy kuitenkin vielä huonosti tietoa. Myös näiden istuinten osalta hyväksymistetsit tulevat olemaan tiukemmat ja käytetään uusia Q-testinukkeja (Q3-Q6-Q10). Istuimet tullaan myös määrittelemään pituuden mukaan, siten että lapsen vähimmäispituus on 100 cm ja vähimmäisikä 3 vuotta. Turvavyöistuimissa pitää olla selkänoja, jota ei voi poistaa. Istuimen leveys saa olla korkeintaan 44 cm. Sivutörmäyssuojat vaaditaan 135cm asti. Eli ilmeisesti nykyisen kaltaisia korokkeita saisi käyttää jatkossa vasta yli 135cm pituudessa.

   On vielä jossain määrin epäselvää miten standardi tulee käsittelemään suositeltuja 25kg asti meneviä selkä menosuuntaan istuimia. Ilmeisesti isofix-kiinnitystä ei vaadita 100-150cm pitkille lapsille tarkoitetuilta turvaistuimilta tai voidaan käyttää "specific vehicle booster seat" -kategoriaa, joka sallii joitakin poikkeuksia (mm. yli 44cm leveät istuimet). Tämä tullaan käsittelemään i-Size määrityksen kolmannessa vaiheessa (seuraavaksi).

   Ensimmäinen uuden standardin mukainen istuin on BeSafe izi Flex FIX i-Size (100-150 cm), joka tulee markkinoille keväällä 2018.

   Pitääkö tai kannattaako nyt ostaa i-Size turvaistuin? 
   i-Size turvaistuinten määrä kasvaa jatkuvasti. Uusia vanhan standardin mukaisia turvaistuimia ei luultavasti enää hyväksytä. Uudet testikriteerit ovat vaativammat, mutta ei silti voida sanoa, että kaikki vanhan standardin mukaan hyväksytyt olisivat huonompia. Vanhan standardin mukaisia istuimia myydään varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa ja joka tapauksessa jo hankittuja istuimia saa käyttää vielä pitkään. Ei siis ole väliä kumman standardin mukaisen istuimen hankkii. Kannattaa ostaa sellainen, joka sopii parhaiten omalle lapselle ja omaan autoon.
    
   • Diilit Diilit
   • i-Size istuimet i-Size istuimet
   • Maxi-Cosi Maxi-Cosi turvaistuimet
   • Britax Britax turvaistuimet
   • BeSafe BeSafe turvaistuimet
   • Safety 1st Safety 1st turvaistuimet
   • Sivutörmäyssuoja Turvaistuimet joissa sivutörmäyssuoja
   • ISOFIX Istuimet ISOFIX kiinnityksellä
   • Turvakaukalo Turvakaukalot vastasyntyneille
   • Sisältää telakan Turvaistuin telakalla
  0 - 24
  • Britax Dualfix 0 + / 1 ( 0-18 kg 0-4 vuotta ) Harmaa auton lapsi-istuin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124854317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124142103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82139404.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81963359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128236893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101291368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102331941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118191134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120503411.jpg
   Britax Dualfix 0 + / 1 ( 0-18 kg 0-4 vuotta ) Harmaa auton lapsi-istuin (50)
   Britax Dualfix 0 + / 1 ( 0-18 kg 0-4 vuotta ) Harmaa auton lapsi-istuin
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   339.3400, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   339.3400, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
   deal
  • Britax - Max-Way Black Series
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99093380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128249274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134098392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131415531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98350286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114626910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124146756.jpg
   Britax - Max-Way Black Series (25)
   Britax - Max-Way Black Series
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   227, 4pv (offer_sdt_4_days)
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   227, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Britax DUALFIX 0 + / 1 ( 0-18 kg 0-4 vuotta ) Musta auton lapsi-istuin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100890942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101825165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117751797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131809218.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71580918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101199265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124168271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/68782329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120414907.jpg
   Britax DUALFIX 0 + / 1 ( 0-18 kg 0-4 vuotta ) Musta auton lapsi-istuin (21)
   Britax DUALFIX 0 + / 1 ( 0-18 kg 0-4 vuotta ) Musta auton lapsi-istuin
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   341.1600, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   341.1600, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
   deal
  • Britax - Multi-Tech III Car Seat (9-25kg) - Cosmos Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128247118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98369773.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114628545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96751140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124145087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/93113384.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429661.jpg
   Britax - Multi-Tech III Car Seat (9-25kg) - Cosmos Black (21)
   Britax - Multi-Tech III Car Seat (9-25kg) - Cosmos Black
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   227, 4pv (offer_sdt_4_days)
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   227, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Britax Britax, Multi-Tech III Turvaistuin Storm Grey
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128248416.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96768395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074075.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124142056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98373688.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96844917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123931614.jpg
   Britax Britax, Multi-Tech III Turvaistuin Storm Grey (8)
   Britax Britax, Multi-Tech III Turvaistuin Storm Grey
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   237, 4pv (offer_sdt_4_days)
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   237, 4pv (offer_sdt_4_days)
   7
   good_buy
  • Britax Britax, KidFix Turvaistuin Black Series Storm Grey ZS SB
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114045177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128251568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114628901.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109615365.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127003178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114043367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124148926.jpg
   Britax Britax, KidFix Turvaistuin Black Series Storm Grey ZS SB (21)
   Britax Britax, KidFix Turvaistuin Black Series Storm Grey ZS SB
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   103.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   103.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   3
   good_buy
  • Britax Römer, Turvakaukalo, Primo, Cosmos Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96906459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123786701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124168494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96488685.jpg
   Britax Römer, Turvakaukalo, Primo, Cosmos Black (12)
   Britax Römer, Turvakaukalo, Primo, Cosmos Black
   A-T Lastenturva A-T Lastenturva
   119, 3pv (offer_sdt_3_days)
   A-T Lastenturva A-T Lastenturva
   119, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Britax Evolva 123 SL Sict Cosmos Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102577407.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127088648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96475810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124167801.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81963060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120502047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114626990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120502048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125005917.jpg
   Britax Evolva 123 SL Sict Cosmos Black (18)
   Britax Evolva 123 SL Sict Cosmos Black
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   168.2600, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   168.2600, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
   deal
  • Britax Britax, MAX-WAY BR BLACK SERIES Storm Grey
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99093376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114628740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128249270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124146753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99093377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98350002.jpg
   Britax Britax, MAX-WAY BR BLACK SERIES Storm Grey (15)
   Britax Britax, MAX-WAY BR BLACK SERIES Storm Grey
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   216.3500, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   216.3500, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
   deal
  • Britax Römer, Vyöistuin, Evolva 123 SL Sict, Black Marble
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/135021051.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102577408.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134013132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124172723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/134013721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118237357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96475914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81963322.jpg
   Britax Römer, Vyöistuin, Evolva 123 SL Sict, Black Marble (9)
   Britax Römer, Vyöistuin, Evolva 123 SL Sict, Black Marble
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   181.9100, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   181.9100, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
   deal
  • Britax Römer, Turvakaukalo, Primo, Storm Grey
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/92457034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124148250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125136155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108829259.jpg
   Britax Römer, Turvakaukalo, Primo, Storm Grey (8)
   Britax Römer, Turvakaukalo, Primo, Storm Grey
   A-T Lastenturva A-T Lastenturva
   119, 3pv (offer_sdt_3_days)
   A-T Lastenturva A-T Lastenturva
   119, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Cybex Turvaistuin Solution M-fix, Lavastone Black-black - musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130951041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124144986.jpg
   Cybex Turvaistuin Solution M-fix, Lavastone Black-black - musta (30)
   Cybex Turvaistuin Solution M-fix, Lavastone Black-black - musta
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   163.7100, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   163.7100, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
   deal
  • Britax Britax, Multi-Tech III Turvaistuin Wine Rose
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124145578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98373666.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128248409.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96764529.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114628481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124739376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96844834.jpg
   Britax Britax, Multi-Tech III Turvaistuin Wine Rose (7)
   Britax Britax, Multi-Tech III Turvaistuin Wine Rose
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   236, 4pv (offer_sdt_4_days)
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   236, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Maxi-Cosi Turvaistuin Rodi XP Fix, Night Black - musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82763203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132021367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124170402.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119588257.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128240624.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84263331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124758701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87580192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96889729.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84210491.jpg
   Maxi-Cosi Turvaistuin Rodi XP Fix, Night Black - musta (11)
   Maxi-Cosi Turvaistuin Rodi XP Fix, Night Black - musta
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   119.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   119.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   3
   good_buy
  • Britax King II LS 1 ( 9-18 kg 9 kuukautta - 4 vuotta ) Musta, Punainen auton lapsi-istuin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125567923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96652557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101225683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101225681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101225680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101225684.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124145401.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101225682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118191202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101225685.jpg
   Britax King II LS 1 ( 9-18 kg 9 kuukautta - 4 vuotta ) Musta, Punainen auton lapsi-istuin (11)
   Britax King II LS 1 ( 9-18 kg 9 kuukautta - 4 vuotta ) Musta, Punainen auton lapsi-istuin
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   162.8900, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   162.8900, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
   deal
  • Britax Römer, Selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, Max-Fix II, Cosmos Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81960097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126167550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125074132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96475044.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82255399.jpg
   Britax Römer, Selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, Max-Fix II, Cosmos Black (5)
   Britax Römer, Selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin, Max-Fix II, Cosmos Black
   A-T Lastenturva A-T Lastenturva
   229, 3pv (offer_sdt_3_days)
   A-T Lastenturva A-T Lastenturva
   229, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Britax DISCOVERY SL 2-3 ( 15-36 kg ; 3,5-12 vuotta ) Musta auton lapsi-istuin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82041550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96885696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125136123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144768.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114627733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144769.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124167328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144770.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144767.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144771.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128236892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81962420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127088642.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114144773.jpg
   Britax DISCOVERY SL 2-3 ( 15-36 kg ; 3,5-12 vuotta ) Musta auton lapsi-istuin (9)
   Britax DISCOVERY SL 2-3 ( 15-36 kg ; 3,5-12 vuotta ) Musta auton lapsi-istuin
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   96.1700, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   96.1700, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
   deal
  • Britax Britax, MAX-WAY BR BLACK SERIES Moonlight Blue
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108519336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114629135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99104542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128249845.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124843877.jpg
   Britax Britax, MAX-WAY BR BLACK SERIES Moonlight Blue (5)
   Britax Britax, MAX-WAY BR BLACK SERIES Moonlight Blue
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   221.8100, 1vk (offer_sdt_1_week)
   PinkorBlue.fi PinkorBlue.fi
   8.287391828779233 (5)
   221.8100, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
   deal
  • Britax Turvaistuin Multi-Tech III, Moonlight Blue - sininen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96844912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120080446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128248413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124145591.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96768186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/98373686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114628483.jpg
   Britax Turvaistuin Multi-Tech III, Moonlight Blue - sininen (5)
   Britax Turvaistuin Multi-Tech III, Moonlight Blue - sininen
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   236, 4pv (offer_sdt_4_days)
   adlibris adlibris
   4.263443204432518 (81)
   236, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Britax Turvavyöistuin Kidfix SL Black Series, Cosmos Black, Britax
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109615274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106826989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128251584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118182915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124148946.jpg
   Britax Turvavyöistuin Kidfix SL Black Series, Cosmos Black, Britax (12)
   Britax Turvavyöistuin Kidfix SL Black Series, Cosmos Black, Britax
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   103.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   103.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   2
   good_buy
  • Axkid Axkid, Minikid 2018 Turvaistuin Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106007276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99026466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106007277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128249793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125475003.jpg
   Axkid Axkid, Minikid 2018 Turvaistuin Musta (7)
   Axkid Axkid, Minikid 2018 Turvaistuin Musta
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   328.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   328.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   3
  • Britax Römer Kidfix² R Turvaistuin, Cosmos Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132024773.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131152723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/132565605.jpg
   Britax Römer Kidfix² R Turvaistuin, Cosmos Black (7)
   Britax Römer Kidfix² R Turvaistuin, Cosmos Black
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   188.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   188.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   3
  • Axkid Minikid Turvaistuin Selkä Menosuuntaan 2018, Punainen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99014625.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124147219.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106000983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111021657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106000982.jpg
   Axkid Minikid Turvaistuin Selkä Menosuuntaan 2018, Punainen (11)
   Axkid Minikid Turvaistuin Selkä Menosuuntaan 2018, Punainen
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   328.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   328.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   2
  • Cybex Juno 2-fix, Pure Black
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81963397.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504470.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504471.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703545.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504465.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703546.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124143170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703547.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120504469.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90569120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128417385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129703550.jpg
   Cybex Juno 2-fix, Pure Black (11)
   Cybex Juno 2-fix, Pure Black
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   178.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Jollyroom.fi Jollyroom.fi
   8.230251853609476 (745)
   178.9, 6pv (offer_sdt_6_days)
   2
  2 36
  • info@vertaa.fi