x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Turvaistuin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Turvaistuimet

  • Yleiset tiedot

   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Keskimäärin lapsi tarvitsee siis turvaistuinta vielä alaluokilla. Turvaistuin kannattaa kiinnittää takapenkille – se on lapselle turvallisinta. Turvaistuimen on oltava oikeankokoinen, oikein kiinnitetty ja sijoitettu autossa oikeaan paikkaan. On myös tärkeää säännöllisesti tarkistaa, että istuin on kunnossa ja muuttaa istuimen säätöjä sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu 

   Tässä ohjeita turvaistuimen ostoon ja käyttöön:

   • 2019 alkaen kannattaa aina ostaa i-Size stardardit täyttävä istuin.
   • Seuraa lastenistuimen käyttöohjeen ohjeita istuimen kiinnityksestä ja paikasta autossa.
   • Tarkista myös auton käyttöohjeesta, mitä siinä sanotaan lastenistuimista. (Esimerkiksi mahdolliset ilmatyynyt vaikuttavat istuimen paikkaan.)
   • Kiinnitä lastenistuin kunnollisesti turvavöillä tai Isofix-kiinnityksellä. Varmista istuinkohtaisesti oikea kiinnitystapa.
   • Varmista aina asennetaanko istuin selkä vai kasvot menosuuntaan. Alle 15kk lapsen tulee aina matkustaa selkä menosuuntaan!
   • Älä laita lasta koskaan liian pieneen tai rikkinäiseen turvaistuimeen.
   • Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuin täyttää Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 tai i-Size standardin. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   Turvaistuimet jaetaan kolmeen luokkaan lapsen ikävuosien ja painon mukaan (ECE R44/03):

   Ikäryhmä Paino/kg Lapsen ikä
   0+ 0-13 0-15 kk
   1 9-18 8 kk -4 v
   2-3 15-36 3-12 v

   Lapsen ikä ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä turvaistuinta valittaessa vaan myös lapsen paino on otettava huomioon. Joka turvaistuimelle on määritelty maksimipaino, kilogrammoina ilmoitettuna. Tämän takia turvaistuimissa ilmoitetaan ikäluokka, koska lasten painot voivat erota samassa iässä paljonkin. Paino on siis tärkeämpi kuin lapsen ikä istuinta valittaessa.

    

   Turvaistuin laitetaan joko etupenkille tai taakse. Istuin kiinnitetään joko isofix-menetelmällä tai auton turvavyöllä. Isofix kiinnitysmekanismi ei tarvitse auton turvavyötä ollenkaan, vaan istuin kiinnitetään suoraan auton penkkiin isofix-ankkureilla tai -kiinnikkeillä. Isofix-mekanismin hyvä puoli on, että sillä istuinta ei voi kiinnittää vahingossa väärin, kuten turvavyöllä. Isofix ei ole vielä kuitenkaan yleinen standardi, joten kaikissa autoissa ei ole isofix-ankkureita. Isofix-istuin voidaan kuitenkin aina kiinnittää myös turvavöillä. Turvavöillä kiinnitettävä turvaistuin on sidottava tiukasti niin, ettei sillä ole liikkumavaraa. Turvavyö ei myöskään saa olla kierteellä.

   Lapsi voi hyvin myös nukkua turvaistuimessa. Monessa istuimessa on sitä varten nukkumistuki tai unituki ja muutenkin ne ovat usein monipuolisesti säädeltäviä. Säätelymahdollisuudet riippuvat merkistä ja mallista. Säädettävät penkit antavat myös kasvunvaraa. Muista tarkistaa säännöllisesti, että säädöt ovat oikein, istuin sopiva ja ehjä.

   Lapset eivät luonnollisestikaan istu aina hiljaa paikoillaan ja toki automatkan aikana myös syödään ja juodaan. Joissakin istuimissa on irrotettava päällys, joka on helppo puhdistaa, jos siihen sotkeentuu ruokaa tai muuta. Jos päällystä ei voi irrottaa, sen voi puhdistaa märällä pesuaineveteen kastetulla pyyhkeellä.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko lasten turvaistuin pakollinen?
   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Vasta sitten kun lapsi on tarpeeksi pitkä, kolmipisteturvavyö on turvallinen.

   Voinko ostaa turvaistuimen myös käytettynä?
   Sitä ei suositella. Mahdolliset viat eivät aina näy päällepäin, mutta voivat vaarantaa lapsen turvallisuutta.

   Montako turvaistuinta auton takapenkille voi laittaa?
   Niin monta kuin siellä on istumapaikkoja ja vaadittuja turvavöitä/kiinnitysmekanismeja.

   Voiko rikkinäistä turvaistuinta vielä käyttää?
   Ei koskaan. Rikkinäinen turvaistuin on vaarallinen. Se täytyy heti vaihtaa.  

   Voiko turvaistuimen laittaa etupenkille?
   Kyllä, mutta ainoastaan jos käyttöohjeissa niin sanotaan ja jos etupenkillä ei ole ilmatyynyä. Turvaistuimen ensisijainen paikka on aina takapenkillä.

    

  • Termien selitykset

   Alla tärkeimmät turvaistuimiin liittyvät tekniset termit selityksineen.
   i-Size (ECE R129) on kesällä 2013 käyttöön otettu uusi lasten turvaistuimia koskeva standardi. i-Size -standardin rinnalla on kuitenkin edelleen käytössä myös vanha vuonna 1995 käyttöön otettu ECE R44/04. Tällä hetkellä on hyväksyttyä edelleen myydä ja käyttää molempien standardien mukaisia istuimia. Vuodesta 2018 alkaen hyväksytään vain i-Size standardin mukaisia uusia turvaistuimia (ei koske turvavyöistimia). Jos lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, ei ole merkitystä kumman standardin mukaisen istuimen valitsee, mutta on ehkä kiinnostavaa tietää mistä on kyse.


   ECE R44/03
   Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuimessa oranssi tarra merkiksi Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 täyttämisestä. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   i-Size
   i-Size standardissa on haluttu varmistaa erityisesti, että lapset matkustavat pidempään selkä menosuuntaan, istuimissa on paremmat sivutörmäyssuojat ja että istuimen oikeaoppinen asentaminen on helppoa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu

   Selkä menosuuntaan pidempään

   i-Size standardin mukaisissa istuimissa lapsi matkustaa vähintään 75cm ja 15kk ikään asti selkä menosuuntaan (aikaisemman 9kg sijaan). Tämä on merkittävä parannus maissa, joissa lapset matkustavat lähes poikkeuksetta kaukalon jälkeen selkä menosuuntaan. On kuitenkin edelleen suositeltavaa matkustaa selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. 

   Sivutörmäyssuoja

   i-Size istuinten hyväksymistestaukseen kuuluu myös sivutörmäys (aiemmin vain etu- ja perätörmäys). Lisäksi testeissä käytetään Q-törmäystestinukkeja, joissa on paremmat sensorit kuin vanhoissa P-testinukeissa. 

   Istuin valitaan pituuden mukaan

   i-Size istuimet määritellään iän ja pituuden mukaan. Turvakaukalot ovat tyypilliset 45-75cm pituisille lapsille ja turvaistuimet 105cm asti. Tämä helpottaa jossain määrin istuimen valintaa, sillä pituudesta näkee paremmin miten pitkään istuin todellisuudessa menee. Lapset saavuttamat useimmiten pituusrajan ennen painorajaa. Kuitenkaan painorajaa ei voi täysin unohtaa, vaan turvakaukaloille pätee edelleen 13kg painoraja ja turvaistuimille useimmiten 18kg painoraja. Painoraja löytyy istuimen käyttöohjeesta.

   Isofix-kiinnitys

   Kaikilta i-Size turvaistuimilta vaaditaan isofix-kiinnitys (tämä ei koska turvakaukaloita). Isofix-kiinnityksellä halutaan varmistaa istuimen oikeaoppinen asennus. Väärin kiinnitetty turvaistuin on turvallisuusriski. Lisäksi istuimessa tulee olla joko tukijalka tai top tether -kiinnitys.  ISOFIX-järjestelmä on Euroopassa pakollinen uusissa henkilö- ja pakettiautoissa marraskuusta 2014 alkaen.

   Kysymyksiä

   Mistä tiedän, että istuin on i-Size istuin?
   Istuimen nimessä on usein mainittu i-Size. Lisäksi istuin on määritelty pituuden eikä painon mukaan. Istuimesta löytyy myös i-Size -logo ja oranssissa hyväksymistarrassa on tunnus ECE R129.

   Sopiiko i-Size istuin autooni?
   Tulevaisuudessa on tarkoitus, että kaikki i-Size istuimet sopivat i-Size autoihin. i-Size autoja ei kuitenkaan vielä juuri ole. Valmistajat tarjoavat kuitenkin tyyppilistoja, joista voi katsoa istuimen sopivuuden autoon. Parhaan varmuuden saa kuitenkin edelleen kokeilemalla istuinta itse autoon.

   Löytyykö i-Size istuimia yli 105cm pitkille?
   Standardiin tuli lisäys (ECE R129 02) heinäkuussa 2017 koskien 100-150cm istuimia. Uuden standardin määrityksistä löytyy kuitenkin vielä huonosti tietoa. Myös näiden istuinten osalta hyväksymistetsit tulevat olemaan tiukemmat ja käytetään uusia Q-testinukkeja (Q3-Q6-Q10). Istuimet tullaan myös määrittelemään pituuden mukaan, siten että lapsen vähimmäispituus on 100 cm ja vähimmäisikä 3 vuotta. Turvavyöistuimissa pitää olla selkänoja, jota ei voi poistaa. Istuimen leveys saa olla korkeintaan 44 cm. Sivutörmäyssuojat vaaditaan 135cm asti. Eli ilmeisesti nykyisen kaltaisia korokkeita saisi käyttää jatkossa vasta yli 135cm pituudessa.

   On vielä jossain määrin epäselvää miten standardi tulee käsittelemään suositeltuja 25kg asti meneviä selkä menosuuntaan istuimia. Ilmeisesti isofix-kiinnitystä ei vaadita 100-150cm pitkille lapsille tarkoitetuilta turvaistuimilta tai voidaan käyttää "specific vehicle booster seat" -kategoriaa, joka sallii joitakin poikkeuksia (mm. yli 44cm leveät istuimet). Tämä tullaan käsittelemään i-Size määrityksen kolmannessa vaiheessa (seuraavaksi).

   Ensimmäinen uuden standardin mukainen istuin on BeSafe izi Flex FIX i-Size (100-150 cm), joka tulee markkinoille keväällä 2018.

   Pitääkö tai kannattaako nyt ostaa i-Size turvaistuin? 
   i-Size turvaistuinten määrä kasvaa jatkuvasti. Uusia vanhan standardin mukaisia turvaistuimia ei luultavasti enää hyväksytä. Uudet testikriteerit ovat vaativammat, mutta ei silti voida sanoa, että kaikki vanhan standardin mukaan hyväksytyt olisivat huonompia. Vanhan standardin mukaisia istuimia myydään varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa ja joka tapauksessa jo hankittuja istuimia saa käyttää vielä pitkään. Ei siis ole väliä kumman standardin mukaisen istuimen hankkii. Kannattaa ostaa sellainen, joka sopii parhaiten omalle lapselle ja omaan autoon.
    
   • Diilit Diilit
   • i-Size istuimet i-Size istuimet
   • Maxi-Cosi Maxi-Cosi turvaistuimet
   • Britax Britax turvaistuimet
   • BeSafe BeSafe turvaistuimet
   • Safety 1st Safety 1st turvaistuimet
   • Sivutörmäyssuoja Turvaistuimet joissa sivutörmäyssuoja
   • ISOFIX Istuimet ISOFIX kiinnityksellä
   • Turvakaukalo Turvakaukalot vastasyntyneille
   • Sisältää telakan Turvaistuin telakalla
  0 - 24
  • Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525506.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152961340.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615591.jpg
   Britax Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Todistettua turvallisuutta lapsellesiPlus Test-sertifioitu MAX-WAY mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin. 925 kg painaville lapsille.Moneen asentoon säädettävä selkänoja, säädettävä niskatuki ja valjaat sallivat istuimen mukauttamisen kasvavan lapsesi muuttuvien tarpeiden mukaan. Rinta-ja vatsatyynyt tarjoavat mukavuutta. MAX-WAY on kompakti istuin, joka tarjoaa lisätilaa ajoneuvon matkustamon takaistuimella muille matkustajille.NOSTOTPidennetty selkä menosuuntaan asennu... (23)
   Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • 04000984148237
   • 04000984181661
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukalo, 0 - 13 Kg, Essential Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151814133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171849030.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukalo, 0 - 13 Kg, Essential Black CabrioFix -turvakaukalo, 0 - 13 Kg, Essential Black CabrioFix -turvakaukalo, 0 - 13 Kg, Essential Black Tyylikäs ja käytännöllinen Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukalo tarjoaa turvaa vastasyntyneen kuljettamiseen autolla muun muassa ISOFIX-kiinnitysmahdollisuuden sekä tukevien sivutörmäyssuojien ansiosta. Integroitu aurinkolippa ja tukityyny tekevät matkustamisesta vauvalle mukavampaa. Tekstiilit voidaan irrottaa pesua varten ilman turvavöiden irrotusta. Kevyttä kaukaloa on helppo ja mukava kantaa mukana. Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukaloa on yhteensopiva Maxi-Cosi FamilyFix-, 2WayFix-, easyFix- j... (17)
   Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukalo, 0 - 13 Kg, Essential Black
   • 08712930155690
   5
   good_buy
   105.80 EUR
  • Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264362.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264361.jpg
   Britax Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black BRITAX EVOLVA 1-2-3 SL SICT -turvaistuin on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana aina 9 kilosta 36 kiloon asti. Uudessa BRITAX RÖMER EVOLVA 1-2-3 SL SICT -mallissa on Soft-Latch ISOFIX -asennusjärjestelmä, joka kiinnittää istuimen suoraan autoon äärimmäisen turvallisesti. Uusin malli sisältää myös SICT-sivutörmäysteknologian, joka minimoi lapseen kohdistuvan törmäysvoiman sivutörmäyksessä. Turvaistuimen uuden mallinen päällinen on ylellisen näköinen. Niskatuen pehmeät materiaalit ja rintapehm... (11)
   Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • 04000984149227
   • 2000025423
   5
   good_buy
   deal
   173.43 EUR
  • Britax Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107218.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107222.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107219.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107223.jpg
   Britax Britax Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Storm Grey Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Storm Grey Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Storm Grey Ryhmä 0+/1, painoluokka: 018 kg, ikä: syntymästä n. 4 ikävuoteen asti Näin lapsi voi istua autossa kasvot tai selkä menosuuntaan. Istuin kääntyy 360 astetta, joten lapsen asettaminen istuimeen on helppoa, kuten myös istuinsuunnan vaihtaminen. Lapsi istuimeen kädenkäänteessä. Nappia pyörittämällä istuimen saa kääntymään ovea päin. Tämän takia lapsi on helppo istuttaa ja vyöttää istuimeen. Sitten istuimen voi vain kääntää oikeaan asentoon. Ja eikun matkaan! Suunnanvaihto onnistuu kääntämällä. I... (10)
   Britax Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Storm Grey
   • 04000984199574
   • 2000032197
   5
   good_buy
   299.00 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615691.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141636722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307217.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black Monipuolinen BRITAX RÖMER MULTI-TECH III -turvaistuin voidaan kiinnittää sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Turvaistuin on erittäin pitkäikäinen ja se sopii erinomaisesti 9 - 25 kilon painoiselle lapselle. Kiinnitys autoon onnistuu kätevästi auton omalla kolmipisteturvavyöllä. Asennusilmaisimen ja säädettävän SICT-sivutörmäyssuojan kanssa BRITAX RÖMER MULTI-TECH III -turvaistuin antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta. ECE R44/04 -hyväksytty, ryhmä 1 & 2, 9 - 25 kg. Tarkista... (9)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black
   • 04000984166743
   5
   good_buy
   219.00 EUR
  • Maxi-Cosi - AxissFix Car seat (61-105 cm) - Authentic Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151199998.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151814128.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155906984.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi - AxissFix Car seat (61-105 cm) - Authentic Graphite - AxissFix Car seat (61-105 cm) - Authentic Graphite - AxissFix Car seat (61-105 cm) - Authentic Graphite MAXI COSI AxissFix i-Size turvaistuin Authentic Graphite (17)
   Maxi-Cosi - AxissFix Car seat (61-105 cm) - Authentic Graphite
   • 03220660316885
   3
   good_buy
   289.00 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Authentic Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166500008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046661.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046663.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Authentic Graphite Pearl Smart i-Size Authentic Graphite Pearl Smart i-Size Authentic Graphite Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size on turvallinen ja mukava turvaistuin, jota voi käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan päin. Istuin on hyväksytty säädöksen i-Size R129 mukaisesti, joten se takaa maksimaalisen turvan lapsellesi. Turvaistuin sopii käytettäväksi lapsille kuudesta kuukaudesta aina noin neljään ikävuoteen saakka (enintään 18 kg). Turvaistuimessa on Isofix-kiinnikkeet, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Maxi-Cosin FamilyFix One i-Size -telakan kanssa. Isofix-asennusjärjestelmän avull... (15)
   Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size Authentic Graphite
   • 08712930161332
   3
   good_buy
   225.00 EUR
  • Maxi-Cosi Kore I-Size -turvavyöistuin, 100 - 150 Cm, Authentic Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153203740.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169561948.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Kore I-Size -turvavyöistuin, 100 - 150 Cm, Authentic Graphite Kore I-Size -turvavyöistuin, 100 - 150 Cm, Authentic Graphite Kore I-Size -turvavyöistuin, 100 - 150 Cm, Authentic Graphite Kätevämpää ei olekaan. Kore-turvaistuin on mukava ja erittäin turvallinen. Vyötys on niin helppoa, että se sujuu lapseltakin. Istuimessa on laadukkaat peitteet ja tyyliä vaikka muille jakaa. Istuin on suunniteltu niin, että lapset pääsevät siihen erittäin helposti. He voivat myös itse vyöttää itsensä kiinni. Kore täyttää tiukat i-Size-turvaistuinnormit ja siinä on vahvistettu sivutörmäyssuoja. Sopii 100 - 150 senttisille lapsille. Tuotetietoja: Sivutörmäyssuoja / Side Protection System Sivutö... (6)
   Maxi-Cosi Kore I-Size -turvavyöistuin, 100 - 150 Cm, Authentic Graphite
   • 03220660317240
   5
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Britax Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146409351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069215.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069212.jpg
   Britax Britax Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Cosmos Black Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Cosmos Black Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Cosmos Black Britax-Römer Dualfix2 R -turvaistuin tekee automatkoista turvallisia ja mukavia niin lapselle kuin aikuisellekin. Istuinta voi kääntää täydet 360 astetta, joten voit vaivattomasti asettaa lapsen istuimeen ja nostaa hänet pois sekä valita, matkustaako lapsi selkä vai kasvot menosuuntaan päin. Dualfix2 R -turvaistuimen telakka asennetaan helposti ja turvallisesti auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Telakassa on lisävakautta tuova, säädettävä tukijalka, joka rajoittaa istuimen pyörimistä ja eteenpäin s... (6)
   Britax Dualfix2 R turvaistuin 0-18kg Cosmos Black
   • 04000984199550
   • 2000032195
   5
   good_buy
   299.00 EUR
  • Britax MAX-FIX II turvaistuin Cosmos Black 2000022859
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074132.jpg
   Britax Britax MAX-FIX II turvaistuin Cosmos Black 2000022859 MAX-FIX II turvaistuin Cosmos Black 2000022859 MAX-FIX II turvaistuin Cosmos Black 2000022859 BRITAX-turvaistuin MAX-FIX II COSMOS BLACK.Suositellaan lapsille, joiden paino on alle 18 kg.Suositellaan alle 4-vuotiaille lapsilleIsofix-järjestelmällä voit asentaa turvaistuimen suoraan autosi Isofix-kiinnityspisteisiinPehmustetut reunat5-pistevaljaatMitat: 78 x 45 x 53 cmPaino: 14 kgValmistettu Iso-Britanniassa (25)
   Britax MAX-FIX II turvaistuin Cosmos Black 2000022859
   • 04000984138351
   1
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Grey Marble 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170294.jpg
   Britax Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Grey Marble 15-36kg Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Grey Marble 15-36kg Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Grey Marble 15-36kg Joustava ja turvallinen liikkeelläPalkittu KIDFIX-mallisto sai juuri hienon lisäyksen: KIDFIX 2 S kaksi yhdessä -turvaistuimessanoin 3,512-vuotiaille lapsille. V-muotoisen selkänojan ja säädettävän SICT-toiminnon ansiosta istuin ei tarjoa ainoastaan lapsellesi lisää tilaa kasvaa vaan myös erinomainen sivutörmäyssuojan. Suosittelemme, että korkeaselkäistä ja korottavaa istuinta käytetään mahdollisimman pitkään. KIDFIX 2 S:n selkänojan voi kuitenkin poistaa, kun lapsi saavuttaa 135 cm:n pituude... (4)
   Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Grey Marble 15-36kg
   • 04000984181258
   • 2000031443
   5
   good_buy
   deal
   216.10 EUR
  • Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147982829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124146873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153590513.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153590512.jpg
   Britax Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Storm Grey Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Storm Grey Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Storm Grey Ryhmä 1/2/3, painoluokka: 936 kg, ikäsuositus: 9 kk - 12 v Innovatiivisia ja joustavia toimintoja Evolva-sarja on ollut jo yli 10 vuoden ajan useiden perheiden suosikki. Sarjan uusin tulokas, Evolva 123 SL SICT ei pelkästään näytä tyylikäältä, vaan on myös entistä turvallisempi. Optimaalinen sivutörmäyssuoja-teknologia (SICT) takaa sen, että onnettomuuden sattuessa vahingoittava törmäysenergia heikkenee huomattavasti. Pehmeävartisilla ISOFIT SL (Soft Latch) -kiinnikeillä istuimen kiinnittämin... (4)
   Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Storm Grey
   • 04000984184242
   • 2000027863
   5
   good_buy
   deal
   189.00 EUR
  • Maxi-Cosi Marble I-Size -turvakaukalo + Jalusta, 0 - 13 Kg, Essential Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164456228.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162799400.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175350171.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167882088.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Marble I-Size -turvakaukalo + Jalusta, 0 - 13 Kg, Essential Black Marble I-Size -turvakaukalo + Jalusta, 0 - 13 Kg, Essential Black Marble I-Size -turvakaukalo + Jalusta, 0 - 13 Kg, Essential Black Maxi-Cosi Marble -turvakaukalo tekee vastasyntyneen automatkoista mukavia ja turvallisia. Marblessa vauva makoilee miltei vaakatasossa, mikä on miellyttävä ja ergonominen nukkumisasento vastasyntyneelle. Integroitu suuri aurinkolippa ja tukityyny tekevät matkustamisesta vauvalle mukavampaa. Tekstiilit voidaan irrottaa pesua varten ilman turvavöiden irrotusta. Turvakaukalo on i-Size-hyväksytty.Maxi-Cosi Marblen mukana toimitetaan ISOFIX-jalusta, jonka ansiosta kaukalon turvallinen kiinnitys on... (5)
   Maxi-Cosi Marble I-Size -turvakaukalo + Jalusta, 0 - 13 Kg, Essential Black
   • 08712930160175
   4
   good_buy
   deal
   389.00 EUR
  • Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166447641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124161761.jpg
   Britax Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Useimpiin autoihin sopiva kevyt istuinADVENTURE osoittaa, että myös vanhempien lasten turvaistuin voi olla kätevä. Korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja sivutörmäyssuoja tuovat turvaa. Kevyt ja helppo siirtää. Intuitiivisesti sijoitetun turvavyön ohjaimen ansiosta kiinnitys on aina helppoa.Hyödyllistä tietoa: ADVENTURE sai ADAC-testistä (ADAC Online 05/2019) luokituksen HYVÄ ja arvosanan 2,1.NOSTOTTurvaistuin mukavuutta ja turvallisuuttaTurvallinen ja vankka ADVENTURE on turvaistuin, joka o... (5)
   Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • 04000984137477
   4
   good_buy
   69.00 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166448184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162799489.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169987659.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151817499.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Graphite Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Graphite Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Graphite Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size tarjoaa huippuluokan turvallisuutta ja mukavuutta sekä selkä että kasvot menosuuntaan matkustaessa. Se sopii käytettäväksi alkaen noin kuuden kuukauden ikäiselle lapselle aina noin neljään ikävuoteen asti. Se asennetaan autoon yhdessä 3wayFix-jalustan kanssa, ja turvallisen kiinnityksen takaa helppokäyttöinen ISOFIX-asennus. Helppoa, nopeaa ja turvallista!Maxi-Cosi Pearl Pro2 -turvaistuin on uuden iSize-standardin mukaan hyväksytty käytettäväksi selkä menosuuntaan,... (7)
   Maxi-Cosi Pearl Pro2 I-Size -turvaistuin, 67 - 105 Cm, Authentic Graphite
   • 08712930160489
   3
   good_buy
   336.90 EUR
  • Joie Turvaistuin Joie i-Spin 360 Coal
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150560156.jpg
   Joie Joie Turvaistuin Joie i-Spin 360 Coal Turvaistuin Joie i-Spin 360 Coal Turvaistuin Joie i-Spin 360 Coal I-Size-turvallisuutta 360 ° pyörivässä turvaistuimessa! Arkea helpottavan Joie i-Spin 360 -turvaistuimen 360 ° kääntyvä istuinosa nopeuttaa sekä asennussuunnan vaihtoa että lapsen asettamista valjaisiin. Vauvan ollessa pienimmillään asennetaan Joie i-Spin 360 -turvaistuin selkä menosuuntaan turvallisuuden takaamiseksi. Asennus voidaan vaihtaa kasvot menosuuntaan, kun lapsi on yli 76 cm pitkä ja vähintään 15 kuukauden ikäinen. Jalustallaan kääntyvän istuimen käytännöllisyys yhdistettynä ensilu... (7)
   Joie Turvaistuin Joie i-Spin 360 Coal
   • 05056080606781
   • 05056080609492
   3
   good_buy
   356.90 EUR
  • Maxi-Cosi lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162799581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169987659.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120 lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120 lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120 Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Sizella lapsesi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan 105cm pituiseksi eli noin 4 vuotiaaksi saakka. Sopii 67 - 105 cm pituiselle lapselle.Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size on uusi, lisäominaisuuksilla varusteltu versio Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size turvaistuimesta.Huom!Tämän istuin kiinnitetään autoon jalustalla. Jalusta ei tule istuimen mukana. Lisää jalusta ostoskoriin Täydentävät tuotteet -välilehdeltä.Maxi-Cosi Pea... (4)
   Maxi-Cosi lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120
   • 08712930160441
   4
   good_buy
   deal
   289.00 EUR
  • Britax RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150530836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140279974.jpg
   Britax Britax RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black Turvakaukalo BRITAX Primo Turvakaukalo BRITAX Primo on mukavasti pehmustettu.Kaukalossa on kolme kiinnitystapaa: sopii varmasti kaikkiin autoihin!Tämän turvakaukalon parhaimmat ominaisuudet: Kaukalossa on mukava lisäpehmuste lapselle.Lapsella on kaukalossa hyvä nukkuma-asento.Helppo käyttää: turvavaljaat säätyvät näppärästi yhdellä kädellä.Turvakaukalossa voidaan hyödyntää Travel Systemiä.Vauvan kaukalossa on pehmustettu pääntuki ja lisäpehmuste, joka tukee hyvää nukkumisasentoa vauvalla. Kau... (4)
   Britax RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black
   • 04000984140057
   4
   108.90 EUR
  • Kinderkraft Turvaistuin MyWay, harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167208472.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152411997.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168001965.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151500027.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft Turvaistuin MyWay, harmaa Turvaistuin MyWay, harmaa Turvaistuin MyWay, harmaa KINDERKRAFT:in Myway-turvaistuin:Painosuositus: 0-36 kgLapsi voi istua selkä menosuuntaanHelppo suunnanvaihtoISOFIX-järjestelmäPääntuen säätö (10 asemaa)5-pistevaljaatTilava ja syvä istuinIstuimen kangas on mukavan tuntuinen, voi pestä pesukoneessa (4)
   Kinderkraft Turvaistuin MyWay, harmaa
   • 05902533913091
   4
   good_buy
   149.90 EUR
  • Kinderkraft ONETO3 turvaistuin Black/Gray
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162816252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157788278.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft ONETO3 turvaistuin Black/Gray ONETO3 turvaistuin Black/Gray ONETO3 turvaistuin Black/Gray ISOFIX + TOP TETHER -turvajärjestelmäSivusuojan järjestelmä suojaa sivuiskun yhteydessäHelposti ja nopeasti säädettävä selkänoja, säätö 5:een asentoonNiskatuen säätö 10:een asentoonPehmusteet pään alueella, sivuilla ja istuinosassaUpea muotoilu mukautuu lapsen kehoonOlkapäävöiden pehmusteet poistavat painetta, niiden sisäpuolella on liukumaton pinnoiteSisäiset 5-pistevaljaat lisäävät turvallisuuttaSisäisten valjaiden asennon voi säätääKulutusta kestävä, hengittävä kangasIrrotettava, pestävä p... (4)
   Kinderkraft ONETO3 turvaistuin Black/Gray
   • 05902533910083
   4
   good_buy
   127.90 EUR
  • Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Moonlight Blue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615591.jpg
   Britax Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Moonlight Blue Max-Way 9-25kg - Black Series - Moonlight Blue Max-Way 9-25kg - Black Series - Moonlight Blue Britax Römer MAX-WAY on PLUS-hyväksytty, selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin Britaxilta. MAX-WAY on suunniteltu kasvavalle lapselle sopivaksi: siinä on useita kallistusasentoja sekä säädettävät niskatuki ja valjaat. Istuin on mitoitukseltaan kompakti, mikä jättää jaloille mukavasti tilaa. - Selkä menosuuntaan asennettava turvaistuin 925 kg painavalle lapselle. - Pieni istuin enemmän jalkatilaa. - Mukautuva asennus kolmipistevyö tai kaksipistevyö. - Syvät sivutyynyt tarjoavat ihanteel... (4)
   Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Moonlight Blue
   • 04000984190250
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Wine Rose 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170254.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170260.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170259.jpg
   Britax Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Wine Rose 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Wine Rose 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Wine Rose 15-36kg Turvavyöistuin BRITAX Kidfix2 R Turvavyöistuin BRITAX Kidfix2R joustaa kasvavan lapsesi tarpeiden mukaisesti, suojaten lasta jokaisella matkallanne. Selkänojan irrottamalla saat isommalle lapselle korokeistuimen.Voidaan käyttää lapsen ollessa noin 3,5 -vuotias ja siitä eteenpäin jopa 12 vuotiaaksi saakka. Kiinnitys autoon joko Isofixeillä tai auton omalla turvavyöllä. Kidfix2R turvavyöistuimen parhaimmat ominaisuudet:Lapsesi on suojassa istuimessaan kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa las... (3)
   Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Wine Rose 15-36kg
   • 04000984183597
   • 2000031474
   5
   139.00 EUR
  • Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150553371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168620192.jpg
   Britax Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Lasten turvaistuin Britax Max-Way PlusLasten turvaistuin Britax Wax-Way Plus Black Series mahdollistaa lapsen turvallisimman tavan matkustaa, selkä menosuuntaan jopa 6 vuotiaaksi saakka. Tämä päivitetty versio suositusta Britax Max-Way turvaistuimesta soveltuu 9 kk alkaen 6-vuotiaaksi saakka, 9-25 kg.Britax Max-Way Plus turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet: Selkä menosuuntaan myös isommille lapsille,tämä on turvallisin tapa matkustaa, sillä nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat i... (9)
   Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black
   • 04000984183863
   2
   299.00 EUR
  • Britax Baby-Safe Turvakaukalo, Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156116853.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166131774.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153742957.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153742956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153742960.jpg
   Britax Britax Baby-Safe Turvakaukalo, Cosmos Black Baby-Safe Turvakaukalo, Cosmos Black Baby-Safe Turvakaukalo, Cosmos Black Ryhmä 0+, painoluokka: 013 kg, ikäsuositus: syntymästä n. 15 kk:n ikäiseksi Baby-Safe:n avulla alkaa vauvan elämä turvallisesti. Tämän kaukalon kanssa kantomukavuudestakaan ei tarvitse tinkiä. Se yhdistää älykkään turvallisuuden ja matkustusmukavuuden. Ominaisuuksia: Travel-System-valmius CLICK & GO® -ominaisuus Syvät ja pehmeät sivusuojat ja pehmustettu istuimenpienennin takaavat ergonomisen asennon 5-pistevaljaat Irrotettava, pehmustettu päällinen Tuotetiedot: Kiinnitys: Autoon: 3-pistetur... (9)
   Britax Baby-Safe Turvakaukalo, Cosmos Black
   • 04000984155105
   • 2000026517
   2
   deal
   119.50 EUR
  2 47
  • info@vertaa.fi