x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Turvaistuin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Turvaistuimet

  • Yleiset tiedot

   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Keskimäärin lapsi tarvitsee siis turvaistuinta vielä alaluokilla. Turvaistuin kannattaa kiinnittää takapenkille – se on lapselle turvallisinta. Turvaistuimen on oltava oikeankokoinen, oikein kiinnitetty ja sijoitettu autossa oikeaan paikkaan. On myös tärkeää säännöllisesti tarkistaa, että istuin on kunnossa ja muuttaa istuimen säätöjä sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu 

   Tässä ohjeita turvaistuimen ostoon ja käyttöön:

   • 2019 alkaen kannattaa aina ostaa i-Size stardardit täyttävä istuin.
   • Seuraa lastenistuimen käyttöohjeen ohjeita istuimen kiinnityksestä ja paikasta autossa.
   • Tarkista myös auton käyttöohjeesta, mitä siinä sanotaan lastenistuimista. (Esimerkiksi mahdolliset ilmatyynyt vaikuttavat istuimen paikkaan.)
   • Kiinnitä lastenistuin kunnollisesti turvavöillä tai Isofix-kiinnityksellä. Varmista istuinkohtaisesti oikea kiinnitystapa.
   • Varmista aina asennetaanko istuin selkä vai kasvot menosuuntaan. Alle 15kk lapsen tulee aina matkustaa selkä menosuuntaan!
   • Älä laita lasta koskaan liian pieneen tai rikkinäiseen turvaistuimeen.
   • Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuin täyttää Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 tai i-Size standardin. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   Turvaistuimet jaetaan kolmeen luokkaan lapsen ikävuosien ja painon mukaan (ECE R44/03):

   Ikäryhmä Paino/kg Lapsen ikä
   0+ 0-13 0-15 kk
   1 9-18 8 kk -4 v
   2-3 15-36 3-12 v

   Lapsen ikä ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä turvaistuinta valittaessa vaan myös lapsen paino on otettava huomioon. Joka turvaistuimelle on määritelty maksimipaino, kilogrammoina ilmoitettuna. Tämän takia turvaistuimissa ilmoitetaan ikäluokka, koska lasten painot voivat erota samassa iässä paljonkin. Paino on siis tärkeämpi kuin lapsen ikä istuinta valittaessa.

    

   Turvaistuin laitetaan joko etupenkille tai taakse. Istuin kiinnitetään joko isofix-menetelmällä tai auton turvavyöllä. Isofix kiinnitysmekanismi ei tarvitse auton turvavyötä ollenkaan, vaan istuin kiinnitetään suoraan auton penkkiin isofix-ankkureilla tai -kiinnikkeillä. Isofix-mekanismin hyvä puoli on, että sillä istuinta ei voi kiinnittää vahingossa väärin, kuten turvavyöllä. Isofix ei ole vielä kuitenkaan yleinen standardi, joten kaikissa autoissa ei ole isofix-ankkureita. Isofix-istuin voidaan kuitenkin aina kiinnittää myös turvavöillä. Turvavöillä kiinnitettävä turvaistuin on sidottava tiukasti niin, ettei sillä ole liikkumavaraa. Turvavyö ei myöskään saa olla kierteellä.

   Lapsi voi hyvin myös nukkua turvaistuimessa. Monessa istuimessa on sitä varten nukkumistuki tai unituki ja muutenkin ne ovat usein monipuolisesti säädeltäviä. Säätelymahdollisuudet riippuvat merkistä ja mallista. Säädettävät penkit antavat myös kasvunvaraa. Muista tarkistaa säännöllisesti, että säädöt ovat oikein, istuin sopiva ja ehjä.

   Lapset eivät luonnollisestikaan istu aina hiljaa paikoillaan ja toki automatkan aikana myös syödään ja juodaan. Joissakin istuimissa on irrotettava päällys, joka on helppo puhdistaa, jos siihen sotkeentuu ruokaa tai muuta. Jos päällystä ei voi irrottaa, sen voi puhdistaa märällä pesuaineveteen kastetulla pyyhkeellä.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko lasten turvaistuin pakollinen?
   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Vasta sitten kun lapsi on tarpeeksi pitkä, kolmipisteturvavyö on turvallinen.

   Voinko ostaa turvaistuimen myös käytettynä?
   Sitä ei suositella. Mahdolliset viat eivät aina näy päällepäin, mutta voivat vaarantaa lapsen turvallisuutta.

   Montako turvaistuinta auton takapenkille voi laittaa?
   Niin monta kuin siellä on istumapaikkoja ja vaadittuja turvavöitä/kiinnitysmekanismeja.

   Voiko rikkinäistä turvaistuinta vielä käyttää?
   Ei koskaan. Rikkinäinen turvaistuin on vaarallinen. Se täytyy heti vaihtaa.  

   Voiko turvaistuimen laittaa etupenkille?
   Kyllä, mutta ainoastaan jos käyttöohjeissa niin sanotaan ja jos etupenkillä ei ole ilmatyynyä. Turvaistuimen ensisijainen paikka on aina takapenkillä.

    

  • Termien selitykset

   Alla tärkeimmät turvaistuimiin liittyvät tekniset termit selityksineen.
   i-Size (ECE R129) on kesällä 2013 käyttöön otettu uusi lasten turvaistuimia koskeva standardi. i-Size -standardin rinnalla on kuitenkin edelleen käytössä myös vanha vuonna 1995 käyttöön otettu ECE R44/04. Tällä hetkellä on hyväksyttyä edelleen myydä ja käyttää molempien standardien mukaisia istuimia. Vuodesta 2018 alkaen hyväksytään vain i-Size standardin mukaisia uusia turvaistuimia (ei koske turvavyöistimia). Jos lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, ei ole merkitystä kumman standardin mukaisen istuimen valitsee, mutta on ehkä kiinnostavaa tietää mistä on kyse.


   ECE R44/03
   Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuimessa oranssi tarra merkiksi Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 täyttämisestä. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   i-Size
   i-Size standardissa on haluttu varmistaa erityisesti, että lapset matkustavat pidempään selkä menosuuntaan, istuimissa on paremmat sivutörmäyssuojat ja että istuimen oikeaoppinen asentaminen on helppoa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu

   Selkä menosuuntaan pidempään

   i-Size standardin mukaisissa istuimissa lapsi matkustaa vähintään 75cm ja 15kk ikään asti selkä menosuuntaan (aikaisemman 9kg sijaan). Tämä on merkittävä parannus maissa, joissa lapset matkustavat lähes poikkeuksetta kaukalon jälkeen selkä menosuuntaan. On kuitenkin edelleen suositeltavaa matkustaa selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. 

   Sivutörmäyssuoja

   i-Size istuinten hyväksymistestaukseen kuuluu myös sivutörmäys (aiemmin vain etu- ja perätörmäys). Lisäksi testeissä käytetään Q-törmäystestinukkeja, joissa on paremmat sensorit kuin vanhoissa P-testinukeissa. 

   Istuin valitaan pituuden mukaan

   i-Size istuimet määritellään iän ja pituuden mukaan. Turvakaukalot ovat tyypilliset 45-75cm pituisille lapsille ja turvaistuimet 105cm asti. Tämä helpottaa jossain määrin istuimen valintaa, sillä pituudesta näkee paremmin miten pitkään istuin todellisuudessa menee. Lapset saavuttamat useimmiten pituusrajan ennen painorajaa. Kuitenkaan painorajaa ei voi täysin unohtaa, vaan turvakaukaloille pätee edelleen 13kg painoraja ja turvaistuimille useimmiten 18kg painoraja. Painoraja löytyy istuimen käyttöohjeesta.

   Isofix-kiinnitys

   Kaikilta i-Size turvaistuimilta vaaditaan isofix-kiinnitys (tämä ei koska turvakaukaloita). Isofix-kiinnityksellä halutaan varmistaa istuimen oikeaoppinen asennus. Väärin kiinnitetty turvaistuin on turvallisuusriski. Lisäksi istuimessa tulee olla joko tukijalka tai top tether -kiinnitys.  ISOFIX-järjestelmä on Euroopassa pakollinen uusissa henkilö- ja pakettiautoissa marraskuusta 2014 alkaen.

   Kysymyksiä

   Mistä tiedän, että istuin on i-Size istuin?
   Istuimen nimessä on usein mainittu i-Size. Lisäksi istuin on määritelty pituuden eikä painon mukaan. Istuimesta löytyy myös i-Size -logo ja oranssissa hyväksymistarrassa on tunnus ECE R129.

   Sopiiko i-Size istuin autooni?
   Tulevaisuudessa on tarkoitus, että kaikki i-Size istuimet sopivat i-Size autoihin. i-Size autoja ei kuitenkaan vielä juuri ole. Valmistajat tarjoavat kuitenkin tyyppilistoja, joista voi katsoa istuimen sopivuuden autoon. Parhaan varmuuden saa kuitenkin edelleen kokeilemalla istuinta itse autoon.

   Löytyykö i-Size istuimia yli 105cm pitkille?
   Standardiin tuli lisäys (ECE R129 02) heinäkuussa 2017 koskien 100-150cm istuimia. Uuden standardin määrityksistä löytyy kuitenkin vielä huonosti tietoa. Myös näiden istuinten osalta hyväksymistetsit tulevat olemaan tiukemmat ja käytetään uusia Q-testinukkeja (Q3-Q6-Q10). Istuimet tullaan myös määrittelemään pituuden mukaan, siten että lapsen vähimmäispituus on 100 cm ja vähimmäisikä 3 vuotta. Turvavyöistuimissa pitää olla selkänoja, jota ei voi poistaa. Istuimen leveys saa olla korkeintaan 44 cm. Sivutörmäyssuojat vaaditaan 135cm asti. Eli ilmeisesti nykyisen kaltaisia korokkeita saisi käyttää jatkossa vasta yli 135cm pituudessa.

   On vielä jossain määrin epäselvää miten standardi tulee käsittelemään suositeltuja 25kg asti meneviä selkä menosuuntaan istuimia. Ilmeisesti isofix-kiinnitystä ei vaadita 100-150cm pitkille lapsille tarkoitetuilta turvaistuimilta tai voidaan käyttää "specific vehicle booster seat" -kategoriaa, joka sallii joitakin poikkeuksia (mm. yli 44cm leveät istuimet). Tämä tullaan käsittelemään i-Size määrityksen kolmannessa vaiheessa (seuraavaksi).

   Ensimmäinen uuden standardin mukainen istuin on BeSafe izi Flex FIX i-Size (100-150 cm), joka tulee markkinoille keväällä 2018.

   Pitääkö tai kannattaako nyt ostaa i-Size turvaistuin? 
   i-Size turvaistuinten määrä kasvaa jatkuvasti. Uusia vanhan standardin mukaisia turvaistuimia ei luultavasti enää hyväksytä. Uudet testikriteerit ovat vaativammat, mutta ei silti voida sanoa, että kaikki vanhan standardin mukaan hyväksytyt olisivat huonompia. Vanhan standardin mukaisia istuimia myydään varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa ja joka tapauksessa jo hankittuja istuimia saa käyttää vielä pitkään. Ei siis ole väliä kumman standardin mukaisen istuimen hankkii. Kannattaa ostaa sellainen, joka sopii parhaiten omalle lapselle ja omaan autoon.
    
   • Tarjoukset Tarjoukset
   • i-Size istuimet i-Size istuimet
   • Maxi-Cosi Maxi-Cosi turvaistuimet
   • Britax Britax turvaistuimet
   • BeSafe BeSafe turvaistuimet
   • Safety 1st Safety 1st turvaistuimet
   • Sivutörmäyssuoja Turvaistuimet joissa sivutörmäyssuoja
   • ISOFIX Istuimet ISOFIX kiinnityksellä
   • Turvakaukalo Turvakaukalot vastasyntyneille
   • Sisältää telakan Turvaistuin telakalla
   • Edullisimmat Edullisimmat turvaistuimet
  0 - 24
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074068.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141636722.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307217.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221714678.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237218321.jpg?ts=1
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Monipuolinen Britax Römer MULTI-TECH III mahdollistaa pidennetyn selkä menosuuntaan suuntautuvan liikkeen 9 kg:sta 25 kg:aan, sekä mahdollisuuden asentaa kasvot menosuuntaan. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävät leveysasennot antavat istuimen kasvaa lapsesi mukana. Asennusosoittimilla ja optimaalisella sivutörmäyssuojalla MULTI-TECH III antaa lapselle täydellisen turvallisuuden.Ominaisuudet:Irrotettava päällinen helpottaa puhdistamista.Sivutörmäyssuoja suojaa lasta sivusta tulevan iskun tilanteessa.Rintapehmusteet tarjoavat mukavuutta ja vähentävät lapsesi liikettä eteenpäin etutörmäyksessä kiinnittämällä erityistä huomiota lapsen herkälle kaulalle. Ne auttavat myös jakamaan etutörmäyksen voimat tasaisemmin hartioiden ja rinnan yli.5-pisteturvavyötSäädettävä niskatuki ja valjaatTekniset Ominaisuudet:Lapsen paino 9-25 kgVoidaan asentaa selkä tai kasvot menosuuntaanMitat: 62 72 x 45 x 48 cmPaino: 10.5 kgKiinnitetään autoon turvavöillä. Selkä menosuuntaan kiinnitettäessä (20)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black
   • 04000984166743
   6
   good_buy
   203.80 EUR
  • Britax Turvaistuin Dualfix 2 R Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146409351.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069214.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069211.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069210.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069215.jpg?ts=1
   Britax Britax Turvaistuin Dualfix 2 R Cosmos Black Turvaistuin Dualfix 2 R Cosmos Black Turvaistuin Dualfix 2 R Cosmos Black Britax-Römer Dualfix2 R -turvaistuin tekee automatkoista turvallisia ja mukavia niin lapselle kuin aikuisellekin. Istuinta voi kääntää täydet 360 astetta, joten voit vaivattomasti asettaa lapsen istuimeen ja nostaa hänet pois sekä valita, matkustaako lapsi selkä vai kasvot menosuuntaan päin. Dualfix2 R -turvaistuimen telakka asennetaan helposti ja turvallisesti auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Telakassa on lisävakautta tuova, säädettävä tukijalka, joka rajoittaa istuimen pyörimistä ja eteenpäin suuntautuvaa liikettä jarrutuksen yhteydessä. Istuinta voi kallistaa useaan eri kallistuskulmaan. Istuimen pehmusteet ja pehmustetut valjaat takaavat mukavan matkustusasennon lapselle. Turvaistuimessa on leveät siivekkeet, jotka suojaavat lasta mahdollisessa sivutörmäyksessä. Niskatukea voidaan säätää lapsen pituuden mukaan. Lapsi kiinnitetään istuimeen viisipistevaljailla, joita on myös helppo säätää istuimen pyörimisliikkeen ansiosta. Huom! Jollyroom suosittelee asiakkaitaan noudattamaan Liikennet (15)
   Britax Turvaistuin Dualfix 2 R Cosmos Black
   • 04000984199550
   • 2000032195
   6
   good_buy
   308.89 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166500008.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046661.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046662.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046663.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199665240.jpg?ts=1
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size on turvallinen ja mukava turvaistuin, jota voi käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan päin. Istuin on hyväksytty säädöksen i-Size R129 mukaisesti, joten se takaa maksimaalisen turvan lapsellesi. Turvaistuin sopii käytettäväksi lapsille kuudesta kuukaudesta aina noin neljään ikävuoteen saakka (enintään 18 kg). Turvaistuimessa on Isofix-kiinnikkeet, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Maxi-Cosin FamilyFix One i-Size -telakan kanssa. Isofix-asennusjärjestelmän avulla istuin on helppo asentaa oikein paikoilleen. Istuimen voi kallistaa neljään eri asentoon, ja sitä voi säätää lapsen koon mukaan. - Irrotettava ja konepesun kestävä päällinen - Säädettävä niskatuki ja neljä kallistuskulmaa - ISOFIX-kiinnitys - Yhteensopiva Maxi-Cosi FamilyFix One i-Size -telakan kanssa (myydään erikseen) - Viisipistevaljaat - Sivutörmäyssuojat - Valmistettu Euroopassa Ikäsuositus: 6 kk4 vuotta (lapsen pituus 67105 cm, enimmäispaino 18 kg). (43)
   Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti
   • 08712930161332
   3
   good_buy
   most_sold
   239.49 EUR
  • Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554097.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345007.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96764137.jpg?ts=1
   Britax Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm Tyylikäs ja nykyaikainen BRITAX RÖMER DUALFIX i-Size -turvaistuin sisältää innovatiivisia turvaominaisuuksia. Turvaistuimessa on muun muassa optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa erityisiä teräsrakenteita on asennettu turvaistuimen sisään, patentoitu Pivot Link -järjestelmä sekä säädettävä Reboundbar-tukikaari. Pienokaiselle tarkoitettu tukea antava Comfort Insert -sisätyyny myydään erikseen. Löydät sen suositelluista tuotteista.BRITAX RÖMER DUALFIX i-Size M -turvaistuin on oman luokkansa testimenestyjä Stiftung Warentest- ja ADAC -testi-instituuttien 10/2018 julkaisemassa turvaistuintestissä. Vuotuisessa eurooppalaisten auto- ja kuluttajajärjestöjen toteuttamassa suuressa turvaistuintestissä Suomesta mukana olivat Autoliitto ry. ja Kuluttajavirasto. Lisätietoa testituloksesta löytyy tuotelinkit välilehdeltä. Turvaistuin yhdistää katseenvangitsevaa muotoilua huipputeknologiaan. Turvaistuin kääntyy 360°, joten voit asettaa vauvan matkustamaan aluksi selkä menosuuntaan ja laps (31)
   Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm
   • 04000984194814
   3
   good_buy
   440.29 EUR
  • Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166447641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541360.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229914135.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124161761.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212211974.jpg?ts=1
   Britax Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Britax Adventure 2017 -turvavyöistuin on kätevä ja kevyt turvavyöistuin, jossa on suojaava sivutörmäyssuoja. Lapsi istuu istuimessa kasvot menosuuntaa kohti. Istuin kasvaa lapsen myötä ja sen pääntukea voi säätää jopa 11 eri asentoon. Auton turvavyöt ohjautuvat täydellisesti lapsen lantion ja olkapään yli. Täyttää eurooppalaisen ECE R44/04 -turvallisuustandardin vaatimukset. - Istuin kiinnitetään kasvot menosuuntaa kohti. - Sopii 15-36 kg:n kokoisille lapsille (noin 4-12 vuotta). - Vyönohjaus - Selkänoja mukautuu penkin kallistumisen mukaan - Irrotettava ja pestävä päällinen. (15)
   Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • 04000984137477
   5
   good_buy
   deal
   127.00 EUR
  • Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229914074.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234790.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234780.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234796.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234794.jpg?ts=1
   Britax Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Ryhmä 23, painoluokka: 1536 kg, ikäsuositus: n. 412 v. Palkittu Kidfix-mallisto on saanut uuden lisäyksen: Kidfix² S on 2-in-1 -turvaistuin, joka sopii 3,5-12 vuotiaille lapsille. V-muotoinen selkänoja säädettävällä SICT-toiminnolla tarjoaa lapselle lisätilaa hänen kasvaessaan js se myös suojaa lasta hyvin sivutörmäystilanteissa. On suositeltavaa, että lapsi matkustaa mahdollisimman pitkään selkänojallisessa turvaistuimessa. Selkänoja voidaan irrottaa, kun lapsi on 135 cm pitkä. SecureGuard yhdessä vyöklipsin kanssa ohjaavat turvavyön oikeaan kohtaan. Mukavasti matkalla Mukavuutta iästä riippumatta: 2-in-1 -turvaistuimena Kidfix² S kasvaa lapsesi mukana 3,5 vuoden iästä aina 12-vuotiaaksi asti. V-muotoinen selkänoja tarjoaa mukavan istuma-asennon. Hartioiden alueella on riittävästi tilaa lapsen kasvaessa, sillä se säätyy automaattisesti pääntuen korkeutta säädettäessä. Selkänoja voidaan irrottaa kokonaan lapsen ollessa 135 cm pitkä. Turvallisuus ennen kaikkea Kidfix² S -turvaistuime (7)
   Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • 04000984165944
   • 2000031437
   8
   good_buy
   163.80 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074075.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307244.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197651285.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142993939.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152583865.jpg?ts=1
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Monipuolinen MULTI-TECH III mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin 9-25 kg painoisille lapsille sekä kasvot menosuuntaan -asennusvaihtoehdon. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävä leveysasento sallivat istuimen kasvaa lapsesi mukana. Asennusilmaisimien ja optimaalisen sivutörmäyssuojan kanssa MULTI-TECH III antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta. (8)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • 04000984166767
   6
   good_buy
   203.80 EUR
  • Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150547980.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264364.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264362.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264361.jpg?ts=1
   Britax Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT on 36-kiloiseksi saakka käytettävä turvaistuin. Istuin kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä. Turvaistuin on varustettu Side Impact Cushion Technology (SICT) -sivutörmäyssuojalla. EVOLVA 123 SL SICT -turvaistuin kasvaa lapsen mukana, ja sitä voi käyttää noin 9-kuukautisesta aina 12-vuotiaaksi asti (936 kg). Istuimen viisipistevaljaita käytetään 18-kiloiseksi asti, minkä jälkeen ne korvataan auton omalla turvavyöllä lapsen matkustusturvallisuuden varmistamiseksi. - Side Impact Cushion Technology (SICT) tarjoaa käyttäjälleen optimaalisen sivutörmäyssuojan. - Click & Safe -tekniikan ansiosta kuulet vyön kiinnittyessä kunnolla. - Valjaiden rintapehmusteet tekevät matkanteosta sekä turvallisempaa että miellyttävämpää. - Kallistusasento, joka soveltuu käytettäväksi kaikenikäisille turvaistuimen käyttäjille. - Helpposäätöinen pääntuki. - 5-pistevaljaat. - Irrotettava päällinen. Tyyppi:Kasvot menosuuntaan asennettava turvaistuinMatkustussuunta:Kasvot menosuu (14)
   Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • 04000984149227
   • 2000025423
   4
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525506.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229730675.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212211937.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247152548.jpg?ts=1
   Britax Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Plus Test -sertifioitu MAX-WAY mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin 9-25 kg painaville lapsille. Moneen asentoon säädettävä selkänoja, säädettävä niskatuki ja valjaat sallivat istuimen mukauttamisen kasvavan lapsesi muuttuvien tarpeiden mukaan. Rinta- ja vatsatyynyt tarjoavat mukavuutta. MAX-WAY on kompakti istuin, joka tarjoaa lisätilaa ajoneuvon matkustamon takaistuimella muille matkustajille. Pidennetty selkä menosuuntaan asennus - turvallisempi ajomatka Asennettuna se (12)
   Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • 04000984148237
   • 04000984181661
   4
   good_buy
   224.90 EUR
  • Britax Evolva 1-2-3 Car Seat Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235026.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235032.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235030.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235034.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235028.jpg?ts=1
   Britax Britax Evolva 1-2-3 Car Seat Musta Evolva 1-2-3 Car Seat Musta Evolva 1-2-3 Car Seat Musta Ryhmä 1/2/3, painoluokka: 9-36 kg, ikäsuositus 9 kk - 12 vuotta EVOLVA 1-2-3 -turvaistuimen ominaisuuksiin kuuluvat olkapehmusteet, säädettävät 5-pistevaljaat, sivutörmäyssuoja ja paljon muuta. Istuimessa on lisäksi juoma- ja välipalateline. Lapsen kiinnitys ensin 5-pistevaljailla ja vanhemmalla iällä 3-pisteturvavöillä. Runsaiden säätömahdollisuuksien vuoksi kasvaa turvaistuin lapsesi mukana. Ominaisuuksia: Asennus kasvot menosuuntaan 936 kg Erityiset olkapehmusteet estävät olennaisesti lapsen luisumista eteenpäin istuimessa Syvät, pehmustetut sivusuojat tarjoavat optimaalisen suojan sivutörmäystilanteisiin Helppo asennus 3-pisteturvavyöllä Helppo säätää: korkeussäädettävät pääntuki ja valjaat Useita istuma-asentoja Valjaat on helppo pukea päälle ja ottaa pois Esiinvedettävä juoma- ja välipalateline Tuotetiedot: Asennus Kolmipisteturvavyöllä Asennusohjain Vyönohjain ohjaa 3-pistevyön oikeaan asentoon hartioiden ja lantion yli Törmäyssuoja Syvät, pehmustetut sivusuojat Erityiset olkap (31)
   Britax Evolva 1-2-3 Car Seat Musta
   • 04000984137354
   • 2000024691
   2
   good_buy
   168.39 EUR
  • Joie i-Base isofix-telakka I-Gemm, i-Snug turvakaukalolle
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150546795.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124166573.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/97897341.jpg?ts=1
   Joie Joie i-Base isofix-telakka I-Gemm, i-Snug turvakaukalolle i-Base isofix-telakka I-Gemm, i-Snug turvakaukalolle i-Base isofix-telakka I-Gemm, i-Snug turvakaukalolle Isofis-telakka kiinnittyy autoon tukevasti ja helpottaa turvakaukalon käyttöä. (6)
   Joie i-Base isofix-telakka I-Gemm, i-Snug turvakaukalolle
   • 05060264394951
   • D0911AA
   6
   good_buy
   deal
   109.00 EUR
  • WOHI COMFORT UP Turvaistuin, Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162814025.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149047114.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151498836.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237348877.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237348878.jpg?ts=1
   WOHI WOHI COMFORT UP Turvaistuin, Black COMFORT UP Turvaistuin, Black COMFORT UP Turvaistuin, Black Kinderkraftin Comfort Up -turvaistuin takaa lapsellesi mukavat ja turvalliset autokyydit. Turvaistuin asennetaan paikoilleen auton kolmipistevyöllä. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, lisäsuojat hartioiden ja pään ympärillä sekä seitsemään eri asentoon säädettävissä oleva niskatuki. Irrotettavan pehmusteen avulla turvaistuimen voi ottaa käyttöön lapsen painaessa 9 kg. Turvaistuin voidaan muuntaa turvavyöistuimeksi irrottamalla viisipistevaljaat. - Sopii 936 kg painaville lapsille - Asennetaan auton kolmipistevyöllä - Säädettävä niskatuki - Lisäsuojat niskalle ja hartioille - Viisipistevaljaat - Irrotettava pehmuste - Irrotettava kangaspäällinen Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun lapsesi tarpeisiin. Eri mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa se voi välillä olla vaikeaa. Helpottaaksemme tätä tärkeää valintaa olemme koonneet turvaistuinoppaan: Jollyroomin Turvaistuinopas (17)
   WOHI COMFORT UP Turvaistuin, Black
   • 05902533905232
   3
   good_buy
   deal
   105.00 EUR
  • Britax - KIDFIX III S Car Seat Storm Grey - One Size - Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344524.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169562208.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166450903.jpg?ts=1
   Britax Britax - KIDFIX III S Car Seat Storm Grey - One Size - Grey - KIDFIX III S Car Seat Storm Grey - One Size - Grey - KIDFIX III S Car Seat Storm Grey - One Size - Grey Turvallinen mutta ei koskaan tylsäElämä tapahtuu sillä välin, kun yrität tehdä suunnitelmia erityisesti lasten tapauksessa. Perusteellisista valmisteluista huolimatta et voi koskaan tietää, milloin onnettomuus tapahtuu. Siksi on hyvä, että sinulla on luotettava turvaistuin, kuten uusi KIDFIX III S -turvaistuimemme. Se on varustettu monilla turvallisuusominaisuuksilla ja se suojelee lastasi odottamattomilta tapahtumilta.Suojattu aina täydellisestiYli 50 vuoden kokemukseen ja tutkimukseen perustuva KIDFIX III S -turvaistuin tarjoaa korkeimman turvallisuustason. Viimeisimpien turvallisuusominaisuuksien ansiosta lapsesi on aina täysin suojattu, päästä varpaisiin. Voit olla siis varma, että pienokaisesi on täysin turvassa.Mukavuutta kaikille matkustajilleKIDFIX III S on yksi markkinoiden mukavimmista turvaistuimista ergonomisen muotonsa ansiosta. Suuremman istuma-alueen ja V-muotoisen selkänojan ansiosta istuin kasvaa täydellisesti lapsen kanssa: se tarjoaa aina parhaan mahdollisen tue (10)
   Britax - KIDFIX III S Car Seat Storm Grey - One Size - Grey
   • 04000984200775
   4
   good_buy
   270.29 EUR
  • Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499869.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148747239.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239500790.jpg?ts=1
   Britax Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey Adventure osoittaa, että myös vanhempien lasten turvaistuin voi olla kätevä. Korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja sivutörmäyssuoja tuovat turvaa. Kevyt ja helppo siirtää. Turvallinen ja vankka Adventure on turvaistuin, joka on suunniteltu tarjoamaan vanhemmille lapsille mukavuutta ja suojaa, jote he tarvitsevat matkustettaessa. Sen pehmustetut sivuosat ja säädettävä päätuki tarjoavat lapsellesi suojaa päästä lantioon, minkä ansiosta jokainen matka on rentouttava. Nopeasti ja yksinkertaisesti (9)
   Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey
   • 04000984195514
   4
   good_buy
   deal
   127.00 EUR
  • Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Grey Marble 61-105cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615518.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499838.jpg?ts=1
   Britax Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Grey Marble 61-105cm Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Grey Marble 61-105cm Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Grey Marble 61-105cm (36)
   Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Grey Marble 61-105cm
   • 04000984196740
   1
   good_buy
   457.99 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182836505.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182836516.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246574008.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345063.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246548180.jpg?ts=1
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Black Pearl Pro2 i-Size Authentic Black Pearl Pro2 i-Size Authentic Black Maxi-Cosin kääntyvä Pearl Pro2 -turvaistuin on hyväksytty i-Size (R129) -mukaisesti ja kiinnitetään autoon turvallisesti ja helposti FamilyFix3-telakalla (myydään erikseen). Mukava ja turvallinen Pearl Pro2 -istuin sopii käyttöön noin neljän vuoden ikään asti (lapsen pituus noin 105 cm). Istuimessa on monta kallistusasentoa ja helposti kiinnitettävät valjaat. Istuin on suunniteltu mukavuus edellä istuimen materiaali on uniikki yhdistelmä tiheää vaahtomuovia ja pehmeää täytettä, jotka takaavat lapselle miellyttävän ajomatkan. Istuimessa on alle kaksivuotiaille lapsille tarkoitettu, irrotettava tukityyny parantamaan pienen lapsen istuma-asentoa. - Helposti säädettävät turvavaljaat ja niskatuki - Helposti irrotettava päälliosa - 4 kallistusasentoa - Kiinnitetään FamilyFix3-telakalla (myydään erikseen) Huom! Jollyroom suosittelee asiakkaitaan noudattamaan Liikenneturvan suositusta siitä, että lapsi matkustaisi mahdollisimman pitkään selkä menosuuntaan päin, ainakin nelivuotiaaksi asti. M (24)
   Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size Authentic Black
   • 08712930160403
   2
   good_buy
   314.49 EUR
  • Maxi-Cosi FamilyFix 360 telakka Black, 8043010110
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185714325.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239387016.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239387014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239387012.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239387019.jpg?ts=1
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi FamilyFix 360 telakka Black, 8043010110 FamilyFix 360 telakka Black, 8043010110 FamilyFix 360 telakka Black, 8043010110 FamilyFix 360 turvaistuintelakka, joka varmistaa nopean ja kätevän lastenistuimen kiinnityksen autoon ja mahdollistaa sen kääntymisen 360 astetta. Jalustassa olevat valo- ja äänimerkit osoittavat, että istuin on kiinnitetty oikein.Yhteensopiva: Pebble 360, Pearl 360 ja Coral 360 Maxi Cosi turvaistuimien kanssa (12)
   Maxi-Cosi FamilyFix 360 telakka Black, 8043010110
   • 08712930170495
   3
   good_buy
   deal
   279.00 EUR
  • Maxi-Cosi Pebble 360 I-Size -turvakaukalo, 40 - 83 Cm, Essential Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219587006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214785988.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246522174.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246520357.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246522173.jpg?ts=1
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pebble 360 I-Size -turvakaukalo, 40 - 83 Cm, Essential Black Pebble 360 I-Size -turvakaukalo, 40 - 83 Cm, Essential Black Pebble 360 I-Size -turvakaukalo, 40 - 83 Cm, Essential Black (19)
   Maxi-Cosi Pebble 360 I-Size -turvakaukalo, 40 - 83 Cm, Essential Black
   • 08712930170280
   2
   good_buy
   286.90 EUR
  • Britax Primo turvakaukalo Black Shadow
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212211909.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213556647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221927495.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237865220.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237865219.jpg?ts=1
   Britax Britax Primo turvakaukalo Black Shadow Primo turvakaukalo Black Shadow Primo turvakaukalo Black Shadow Britax Primo 2016 -turvakaukalo on nappivalinta käytön joustavuutta arvostavalle vanhemmalle: kaukalon muotoiltu tukityyny sekä aurinkosuoja tekevät matkustamisesta miellyttävää lapselle, ja asennusvaihtoehtojensa ansiosta se sopii kaikenlaisiin autoihin. - Olkapehmusteet, pehmustettu pääntuki sekä tyyny tarjoavat lapselle luonnollisen makuuasennon. - Aurinkosuoja ei ole kiinni kantokahvassa, mikä helpottaa turvakaukalon kantamista. - Travelsystem-mahdollisuus (Click & Go). - Pehmustettu, irrotettava päällinen. - Turvallinen kiinnitys kolmipistevyöllä. - ECE R44/04 -standardin mukainen (13 kg). Primo-turvakaukalo soveltuu käytettäväksi Britax-lastenvaunuissa ilman erillisiä adaptereita. Huom! B-Agile Double -vaunuihin tarvitaan adapteri, katso lisätarvikkeet. Ikäsuositus: 015 kk. (11)
   Britax Primo turvakaukalo Black Shadow
   • 04000984504743
   3
   good_buy
   135.90 EUR
  • Britax Turvaistuin Britax Romer Discovery SL, 15-39 kg, Cosmos Black.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167490252.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114144767.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114144768.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114144773.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114144771.jpg?ts=1
   Britax Britax Turvaistuin Britax Romer Discovery SL, 15-39 kg, Cosmos Black. Turvaistuin Britax Romer Discovery SL, 15-39 kg, Cosmos Black. Turvaistuin Britax Romer Discovery SL, 15-39 kg, Cosmos Black. DISCOVERY SL on palkittu lastenistuin, jossa on joustavia asennusvaihtoehtoja, joiden ansiosta se sopii kaikkiin autoihin - se voidaan liittää auton ISOFIX-kiinnityskohtiin. Kaikki kevyessä kuoressa, jotta siirtäminen eri autoihin on helppoa. Turvallinen ja vankka DISCOVERY SL on turvaistuin, joka on suunniteltu tarjoamaan vanhemmille lapsille mukavuutta ja suojaa, jota he tarvitsevat matkustettaessa. Sen pehmustetut sivuosat ja säädettävä päätuki tarjoavat lapsellesi suojaa päästä lantioon, mi (11)
   Britax Turvaistuin Britax Romer Discovery SL, 15-39 kg, Cosmos Black.
   • 04000984137521
   • 2000024686
   3
   87.70 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl 360 lasten turvaistuin Graphite, 8045550110
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184025298.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246358569.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182295496.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181023158.jpg?ts=1
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl 360 lasten turvaistuin Graphite, 8045550110 Pearl 360 lasten turvaistuin Graphite, 8045550110 Pearl 360 lasten turvaistuin Graphite, 8045550110 Maxi Cosi Pearl 360 turvaistuin tarjoaa korkeimman mukavuuden.Maxi Cosi FamilyFix 360 -jalustalla (ei sisälly toimitukseen) turvaistuin on erittäin helppo kiinnittää autoon, ja FlexiSpin-tekniikan avulla voit kääntää sen 360 astetta yhdellä kädellä.G-CELL sivutörmäyssuoja takaa maksimaalisen turvallisuuden vähentämällä sivutörmäysvoimia ja mahdollisia loukkaantumisia.ClimaFlow-järjestelmä varmistaa ilmankierron, joten sekä kesällä että talvella lapsi tuntee olonsa mukavaksi istuimessa ja katto antaa lisäsuojaa auringolta.Ominaisuudet:ClimaFlow järjestelmäFlexiSpin-tekniikkaHelposti sisään vedettävä 5-pisteturvavyöjärjestelmä, joka varmistaa lapsen mukavan kiinnityksenG-CELL sivusuojat5-asentoon säädettävä selkänoja9-asentoinen niskatuki säädettävällä korkeudellaLeveä istuinIstuinpäällinen on konepestäväTelakka myydään erikseen!Tekniset ominaisuudet:Painoluokka: jopa 17,5 kg (4 vuotiaalle)Korkeusluokka: 40-105 cmIstuimen paino: 8 kgMitat: 67,4 x 43 x 42,8-49,8 cm (17)
   Maxi-Cosi Pearl 360 lasten turvaistuin Graphite, 8045550110
   • 08712930170334
   2
   deal
   395.00 EUR
  • Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150560156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237379994.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237380002.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237380000.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239246451.jpg?ts=1
   Joie Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal i-Spin 360 Turvaistuin, Coal i-Spin 360 Turvaistuin, Coal Joie i-Spin 360 on miellyttävä ja vakaa turvaistuin, joka sopii lapselle syntymästä aina 4-vuotiaaksi tai maksimipainon 19 kg saavuttamiseen asti. Turvaistuimessa on niskatuki, jonka korkeutta voi säätää 40105 cm välillä. Käytännöllisen 360-kiertotoiminnon avulla, lapsen asettaminen ja pois ottaminen turvaistuimesta on yksinkertaista ja helppoa. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, jotka asennetaan ISOFIX-toiminnon avulla. Istuimen jalkatuen voi asettaa 19 eri asentoon, jotta siitä saisi mahdollisimman sopivan lapsen pituuteen nähden. I-Spin 360 on varustettu SleepyTime-ominaisuudella, jonka ansiosta voit taittaa selkänojaa taaksepäin mukavampaan nukkumisasentoon herättämättä lasta. Turvaistuin on ECE R129/02-hyväksytty. - Säädettävä niskatuki - SleepyTime-ominaisuus - Mahdollisuus matkustaa selkä menosuuntaan ja kasvot menosuuntaan suunnattuna - Asennetaan ISOFIXin avulla - ECE R129/02 hyväksytty Me Jollyroomilla tiedämme, kuinka tärkeää on valita turvaistuin, joka sopii juuri sinun (5)
   Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal
   • 05056080611778
   • 05056080606781
   • 05056080609492
   5
   deal
   479.00 EUR
  • Recaro lasten turvaistuin Young Sport HERO Prime Mat Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499963.jpg?ts=1
   Recaro Recaro lasten turvaistuin Young Sport HERO Prime Mat Black lasten turvaistuin Young Sport HERO Prime Mat Black lasten turvaistuin Young Sport HERO Prime Mat Black Maksimaalinen turvallisuus on taattava joka tilanteessa: Young Sport Hero on turvaistuin, joka on luotu asennettavaksi ja irrotettavaksi helposti ja turvallisesti melkein mihin tahansa autoon, auton turvavöillä. Riippumatta siitä, kenen kanssa matkustat tai millä autolla, tärkeintä on, että lapsesi ovat turvassa määränpäästä riippumatta. Ja koska tällainen lastenistuin ei voi olla raskas käsitellä, on Young sport Hero suunniteltu painamaan vain noin 8 kg.OMINAISUUDET9 - 36 kg painoisille lapsilleIkäsuositus: 9 kk - 12 v.5-pistevaljaatLuotettava sivuiskunsuojaAsennus auton turvavöillä -Punaiset hihnaohjaimen merkinnät varmistavat oikean asennuksenHengittävät kankaat varmistavat hyvän ilmanvaihdonKäsinojat tarjoavat paremman suojan lantion alueella ja mukavamman istumisen isommille lapsilleLapsi istuu turvaistuimessa kasvot menosuuntaan.ECE R44/04 (22)
   Recaro lasten turvaistuin Young Sport HERO Prime Mat Black
   • 08050038141543
   1
   deal
   249.00 EUR
  • Maxi-Cosi Tinca i-Size Essential Graphite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168311639.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458862.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164456223.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237476779.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237476773.jpg?ts=1
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Tinca i-Size Essential Graphite Tinca i-Size Essential Graphite Tinca i-Size Essential Graphite (21)
   Maxi-Cosi Tinca i-Size Essential Graphite
   • 08712930162858
   1
   deal
   189.00 EUR
  2 54
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • i-Size istuimet DEFAULT
    • kylla_
   • Maxi-Cosi DEFAULT
    • maxi_cosi
   • Britax DEFAULT
    • britax
   • BeSafe DEFAULT
    • besafe
   • Safety 1st DEFAULT
    • safety_1st
   • Sivutörmäyssuoja DEFAULT
    • kylla_
   • ISOFIX DEFAULT
    • isofix
   • Turvakaukalo DEFAULT
    • turvakaukalo
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Britax (britax)
   • Cybex (cybex)
   • Maxi-Cosi (maxi_cosi)
   • BeSafe (besafe)
   • Recaro (recaro)
   • 24hShop (24hshop)
   • ABC Design (abc_design)
   • Agu (agu)
   • ANEX (anex)
   • Avento (avento)
   • AVOVA (avova)
   • Axkid (axkid)
   • Babygo (babygo)
   • Babyjogger (babyjogger)
   • BabyMatex (babymatex)
   • BabyMoov (babymoov)
   • Barbie (barbie)
   • Basil (basil)
   • Bebe Confort (bebe_confort)
   • Beemoo (beemoo)
   • Bellelli (bellelli)
   • Bobike (bobike)
   • Britton (britton)
   • Bubblebum (bubblebum)
   • Bugaboo (bugaboo)
   • Burton (burton)
   • Caretero (caretero)
   • CB-X (cb_x)
   • Cebe (cebe)
   • Chicco (chicco)
   • Childhome (childhome)
   • Concord (concord)
   • Disney (disney)
   • Disney Cars (disney_cars)
   • Disney Frozen (disney_frozen)
   • Disney Princess (disney_princess)
   • Done by Deer (done_by_deer)
   • Dooky (dooky)
   • Doona (doona)
   • Eglo (eglo)
   • Fillikid (fillikid)
   • Fjällräven (fja_llra_ven)
   • Gb GOLD (gb_gold)
   • Graco (graco)
   • Hama (hama)
   • Hauck (hauck)
   • Jane (jane)
   • Joie (joie)
   • Joolz (joolz)
   • Kiddy (kiddy)
   • Kinderkraft (kinderkraft)
   • Klippan (klippan)
   • Lenz (lenz)
   • Lionelo (lionelo)
   • Little Dutch (little_dutch)
   • Lorelli (lorelli)
   • Marvel (marvel)
   • Marvel Avengers (marvel_avengers)
   • Merrell (merrell)
   • Mifold (mifold)
   • Moon (moon)
   • Munchkin (munchkin)
   • Noppies (noppies)
   • Nuna (nuna)
   • Odlo (odlo)
   • On24 (on24)
   • Osann (osann)
   • Peg-Pérego (peg_pe_rego)
   • Play (play)
   • Reer (reer)
   • Rogelli (rogelli)
   • Safety 1st (safety_1st)
   • Salomon (salomon)
   • Shock Doctor (shock_doctor)
   • Silver cross (silver_cross)
   • Sinner (sinner)
   • Stokke (stokke)
   • Swandoo (swandoo)
   • Trunki (trunki)
   • Vulli (vulli)
   • WOHI (wohi)
  • Hinta (price):
   • < 145 € (budget)
   • 145 € - 215 € (price_2)
   • 215 € - 320 € (price_3)
   • ≥ 320 € (price_4)
  • Matkustussuunta (sijainti):
   • Kasvot menosuuntaan (kasvot_menosuuntaan)
   • Selkä menosuuntaan (selka_menosuuntaan)
   • Selkä tai kasvot menosuuntaan (selka_tai_kasvot_menosuuntaan)
  • Istuimen tyyppi (istuimen_tyyppi):
   • Istuinkoroke (istuinkoroke)
   • Turvaistuin (turvaistuin)
   • Turvakaukalo (turvakaukalo)
   • Turvavyöistuin (turvavyo_istuin)
  • Kiinnitystapa (mounting_type):
   • ISOFIX (isofix)
   • Turvavyö (turvavyo_)
  • Lapsen minimipaino (kg) (va_himma_ispaino):
   • 0 kg (va_himma_ispaino_0.0)
   • 1 kg (va_himma_ispaino_1.0)
   • 2 kg (va_himma_ispaino_2.0)
   • 9 kg (va_himma_ispaino_9.0)
   • 15 kg (va_himma_ispaino_15.0)
   • 22 kg (va_himma_ispaino_22.0)
  • Lapsen maksimipaino (kg) (suurin_paino):
   • 13 kg (suurin_paino_13.0)
   • 18 kg (suurin_paino_18.0)
   • 19 kg (suurin_paino_19.0)
   • 25 kg (suurin_paino_25.0)
   • 36 kg (suurin_paino_36.0)
   • 50 kg (suurin_paino_50.0)
  • Ikäsuositus (ika_suositus):
   • 0 - 4 v (0_4_v)
   • 0 - 15 kk (0_15_kk)
   • 3+ (3_)
   • 3.5 - 12 v (3_5_12_v)
   • 4+ (4_)
   • 5+ (5_)
   • 9 kk - 4 v (9_kk_4_v)
   • 9 kk - 6 v (9_kk_6_v)
   • 9 kk - 12 v (9_kk_12_v)
  • Ominaisuudet (lastentarvikkeen_toiminto):
   • 360° kääntyvä (360_ka_a_ntyva_)
   • Aurinkosuoja (aurinkosuoja)
   • Irroitettava päällinen (irroitettava_pa_a_llinen)
   • Irroitettava selkäosa (irroitettava_selka_osa)
   • Makuuasento (makuuasento)
   • Pestävä päällinen (pesta_va_pa_a_llinen)
   • Pienennin vastasyntyneelle (pienennin_vastasyntyneelle)
   • Sisältää jalustan/telakan (sisa_lta_a_jalustan_telakan)
   • Sivutörmäyssuoja (sivuto_rma_yssuoja)
   • Säädettävä niskatuki (sa_a_detta_va_niskatuki)
   • Säädettävä selkänoja (sa_a_detta_va_selka_noja)
   • Säädettävä vyön korkeus (sa_a_detta_va_vyo_n_korkeus)
  • i-Size (i_size):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Istuimen vöiden tyyppi (vyo_n_kiinnitystyyppi):
   • 2-pistelantiovyö (2_pistelantiovyo_)
   • 3-pisteturvavyö (3_pisteturvavyo_)
   • 5-pisteturvavyö (5_pisteturvavyo_)
  • Lapsen enimmäispituus (lapsen_enimma_ispituus):
   • 75 cm (lapsen_enimma_ispituus_75.0)
   • 85 cm (lapsen_enimma_ispituus_85.0)
   • 87 cm (lapsen_enimma_ispituus_87.0)
   • 105 cm (lapsen_enimma_ispituus_105.0)
   • 125 cm (lapsen_enimma_ispituus_125.0)
   • 135 cm (lapsen_enimma_ispituus_135.0)
   • 140 cm (lapsen_enimma_ispituus_140.0)
   • 150 cm (lapsen_enimma_ispituus_150.0)
  • Lapsen vähimmäispituus (lapsen_va_himma_ispituus):
   • 40 cm (lapsen_va_himma_ispituus_40.0)
   • 45 cm (lapsen_va_himma_ispituus_45.0)
   • 60 cm (lapsen_va_himma_ispituus_60.0)
   • 61 cm (lapsen_va_himma_ispituus_61.0)
   • 70 cm (lapsen_va_himma_ispituus_70.0)
   • 76 cm (lapsen_va_himma_ispituus_76.0)
   • 80 cm (lapsen_va_himma_ispituus_80.0)
   • 100 cm (lapsen_va_himma_ispituus_100.0)
   • 400 cm (lapsen_va_himma_ispituus_400.0)
  • Malli (group):
   • Britax Baby-Safe (britax_baby_safe)
   • Britax Dualfix (britax_dualfix)
   • Britax Dualfix M (britax_dualfix_m)
   • Britax Evolva (britax_evolva)
   • Britax Kidfix (britax_kidfix)
   • Britax Kidfix 2 (britax_kidfix_2)
   • Britax Kidfix 3 (britax_kidfix_3)
   • Britax Max-Way (britax_max_way)
   • Britax Multi-Tech 3 (britax_multi_tech_3)
   • Britax Primo (britax_primo)
   • Maxi-Cosi Axiss (maxi_cosi_axiss)
   • Maxi-Cosi AxissFix (maxi_cosi_axissfix)
   • Maxi-Cosi CabrioFix (maxi_cosi_cabriofix)
   • Maxi-Cosi Citi (maxi_cosi_citi)
   • Maxi-Cosi Pearl (maxi_cosi_pearl)
   • Maxi-Cosi Priori (maxi_cosi_priori)
   • Maxi-Cosi Rodi (maxi_cosi_rodi)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Sivusuojaus (sivusuojaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi