x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Turvaistuin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Turvaistuimet

  • Yleiset tiedot

   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Keskimäärin lapsi tarvitsee siis turvaistuinta vielä alaluokilla. Turvaistuin kannattaa kiinnittää takapenkille – se on lapselle turvallisinta. Turvaistuimen on oltava oikeankokoinen, oikein kiinnitetty ja sijoitettu autossa oikeaan paikkaan. On myös tärkeää säännöllisesti tarkistaa, että istuin on kunnossa ja muuttaa istuimen säätöjä sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu 

   Tässä ohjeita turvaistuimen ostoon ja käyttöön:

   • 2019 alkaen kannattaa aina ostaa i-Size stardardit täyttävä istuin.
   • Seuraa lastenistuimen käyttöohjeen ohjeita istuimen kiinnityksestä ja paikasta autossa.
   • Tarkista myös auton käyttöohjeesta, mitä siinä sanotaan lastenistuimista. (Esimerkiksi mahdolliset ilmatyynyt vaikuttavat istuimen paikkaan.)
   • Kiinnitä lastenistuin kunnollisesti turvavöillä tai Isofix-kiinnityksellä. Varmista istuinkohtaisesti oikea kiinnitystapa.
   • Varmista aina asennetaanko istuin selkä vai kasvot menosuuntaan. Alle 15kk lapsen tulee aina matkustaa selkä menosuuntaan!
   • Älä laita lasta koskaan liian pieneen tai rikkinäiseen turvaistuimeen.
   • Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuin täyttää Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 tai i-Size standardin. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   Turvaistuimet jaetaan kolmeen luokkaan lapsen ikävuosien ja painon mukaan (ECE R44/03):

   Ikäryhmä Paino/kg Lapsen ikä
   0+ 0-13 0-15 kk
   1 9-18 8 kk -4 v
   2-3 15-36 3-12 v

   Lapsen ikä ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä turvaistuinta valittaessa vaan myös lapsen paino on otettava huomioon. Joka turvaistuimelle on määritelty maksimipaino, kilogrammoina ilmoitettuna. Tämän takia turvaistuimissa ilmoitetaan ikäluokka, koska lasten painot voivat erota samassa iässä paljonkin. Paino on siis tärkeämpi kuin lapsen ikä istuinta valittaessa.

    

   Turvaistuin laitetaan joko etupenkille tai taakse. Istuin kiinnitetään joko isofix-menetelmällä tai auton turvavyöllä. Isofix kiinnitysmekanismi ei tarvitse auton turvavyötä ollenkaan, vaan istuin kiinnitetään suoraan auton penkkiin isofix-ankkureilla tai -kiinnikkeillä. Isofix-mekanismin hyvä puoli on, että sillä istuinta ei voi kiinnittää vahingossa väärin, kuten turvavyöllä. Isofix ei ole vielä kuitenkaan yleinen standardi, joten kaikissa autoissa ei ole isofix-ankkureita. Isofix-istuin voidaan kuitenkin aina kiinnittää myös turvavöillä. Turvavöillä kiinnitettävä turvaistuin on sidottava tiukasti niin, ettei sillä ole liikkumavaraa. Turvavyö ei myöskään saa olla kierteellä.

   Lapsi voi hyvin myös nukkua turvaistuimessa. Monessa istuimessa on sitä varten nukkumistuki tai unituki ja muutenkin ne ovat usein monipuolisesti säädeltäviä. Säätelymahdollisuudet riippuvat merkistä ja mallista. Säädettävät penkit antavat myös kasvunvaraa. Muista tarkistaa säännöllisesti, että säädöt ovat oikein, istuin sopiva ja ehjä.

   Lapset eivät luonnollisestikaan istu aina hiljaa paikoillaan ja toki automatkan aikana myös syödään ja juodaan. Joissakin istuimissa on irrotettava päällys, joka on helppo puhdistaa, jos siihen sotkeentuu ruokaa tai muuta. Jos päällystä ei voi irrottaa, sen voi puhdistaa märällä pesuaineveteen kastetulla pyyhkeellä.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko lasten turvaistuin pakollinen?
   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Vasta sitten kun lapsi on tarpeeksi pitkä, kolmipisteturvavyö on turvallinen.

   Voinko ostaa turvaistuimen myös käytettynä?
   Sitä ei suositella. Mahdolliset viat eivät aina näy päällepäin, mutta voivat vaarantaa lapsen turvallisuutta.

   Montako turvaistuinta auton takapenkille voi laittaa?
   Niin monta kuin siellä on istumapaikkoja ja vaadittuja turvavöitä/kiinnitysmekanismeja.

   Voiko rikkinäistä turvaistuinta vielä käyttää?
   Ei koskaan. Rikkinäinen turvaistuin on vaarallinen. Se täytyy heti vaihtaa.  

   Voiko turvaistuimen laittaa etupenkille?
   Kyllä, mutta ainoastaan jos käyttöohjeissa niin sanotaan ja jos etupenkillä ei ole ilmatyynyä. Turvaistuimen ensisijainen paikka on aina takapenkillä.

    

  • Termien selitykset

   Alla tärkeimmät turvaistuimiin liittyvät tekniset termit selityksineen.
   i-Size (ECE R129) on kesällä 2013 käyttöön otettu uusi lasten turvaistuimia koskeva standardi. i-Size -standardin rinnalla on kuitenkin edelleen käytössä myös vanha vuonna 1995 käyttöön otettu ECE R44/04. Tällä hetkellä on hyväksyttyä edelleen myydä ja käyttää molempien standardien mukaisia istuimia. Vuodesta 2018 alkaen hyväksytään vain i-Size standardin mukaisia uusia turvaistuimia (ei koske turvavyöistimia). Jos lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, ei ole merkitystä kumman standardin mukaisen istuimen valitsee, mutta on ehkä kiinnostavaa tietää mistä on kyse.


   ECE R44/03
   Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuimessa oranssi tarra merkiksi Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 täyttämisestä. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   i-Size
   i-Size standardissa on haluttu varmistaa erityisesti, että lapset matkustavat pidempään selkä menosuuntaan, istuimissa on paremmat sivutörmäyssuojat ja että istuimen oikeaoppinen asentaminen on helppoa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu

   Selkä menosuuntaan pidempään

   i-Size standardin mukaisissa istuimissa lapsi matkustaa vähintään 75cm ja 15kk ikään asti selkä menosuuntaan (aikaisemman 9kg sijaan). Tämä on merkittävä parannus maissa, joissa lapset matkustavat lähes poikkeuksetta kaukalon jälkeen selkä menosuuntaan. On kuitenkin edelleen suositeltavaa matkustaa selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. 

   Sivutörmäyssuoja

   i-Size istuinten hyväksymistestaukseen kuuluu myös sivutörmäys (aiemmin vain etu- ja perätörmäys). Lisäksi testeissä käytetään Q-törmäystestinukkeja, joissa on paremmat sensorit kuin vanhoissa P-testinukeissa. 

   Istuin valitaan pituuden mukaan

   i-Size istuimet määritellään iän ja pituuden mukaan. Turvakaukalot ovat tyypilliset 45-75cm pituisille lapsille ja turvaistuimet 105cm asti. Tämä helpottaa jossain määrin istuimen valintaa, sillä pituudesta näkee paremmin miten pitkään istuin todellisuudessa menee. Lapset saavuttamat useimmiten pituusrajan ennen painorajaa. Kuitenkaan painorajaa ei voi täysin unohtaa, vaan turvakaukaloille pätee edelleen 13kg painoraja ja turvaistuimille useimmiten 18kg painoraja. Painoraja löytyy istuimen käyttöohjeesta.

   Isofix-kiinnitys

   Kaikilta i-Size turvaistuimilta vaaditaan isofix-kiinnitys (tämä ei koska turvakaukaloita). Isofix-kiinnityksellä halutaan varmistaa istuimen oikeaoppinen asennus. Väärin kiinnitetty turvaistuin on turvallisuusriski. Lisäksi istuimessa tulee olla joko tukijalka tai top tether -kiinnitys.  ISOFIX-järjestelmä on Euroopassa pakollinen uusissa henkilö- ja pakettiautoissa marraskuusta 2014 alkaen.

   Kysymyksiä

   Mistä tiedän, että istuin on i-Size istuin?
   Istuimen nimessä on usein mainittu i-Size. Lisäksi istuin on määritelty pituuden eikä painon mukaan. Istuimesta löytyy myös i-Size -logo ja oranssissa hyväksymistarrassa on tunnus ECE R129.

   Sopiiko i-Size istuin autooni?
   Tulevaisuudessa on tarkoitus, että kaikki i-Size istuimet sopivat i-Size autoihin. i-Size autoja ei kuitenkaan vielä juuri ole. Valmistajat tarjoavat kuitenkin tyyppilistoja, joista voi katsoa istuimen sopivuuden autoon. Parhaan varmuuden saa kuitenkin edelleen kokeilemalla istuinta itse autoon.

   Löytyykö i-Size istuimia yli 105cm pitkille?
   Standardiin tuli lisäys (ECE R129 02) heinäkuussa 2017 koskien 100-150cm istuimia. Uuden standardin määrityksistä löytyy kuitenkin vielä huonosti tietoa. Myös näiden istuinten osalta hyväksymistetsit tulevat olemaan tiukemmat ja käytetään uusia Q-testinukkeja (Q3-Q6-Q10). Istuimet tullaan myös määrittelemään pituuden mukaan, siten että lapsen vähimmäispituus on 100 cm ja vähimmäisikä 3 vuotta. Turvavyöistuimissa pitää olla selkänoja, jota ei voi poistaa. Istuimen leveys saa olla korkeintaan 44 cm. Sivutörmäyssuojat vaaditaan 135cm asti. Eli ilmeisesti nykyisen kaltaisia korokkeita saisi käyttää jatkossa vasta yli 135cm pituudessa.

   On vielä jossain määrin epäselvää miten standardi tulee käsittelemään suositeltuja 25kg asti meneviä selkä menosuuntaan istuimia. Ilmeisesti isofix-kiinnitystä ei vaadita 100-150cm pitkille lapsille tarkoitetuilta turvaistuimilta tai voidaan käyttää "specific vehicle booster seat" -kategoriaa, joka sallii joitakin poikkeuksia (mm. yli 44cm leveät istuimet). Tämä tullaan käsittelemään i-Size määrityksen kolmannessa vaiheessa (seuraavaksi).

   Ensimmäinen uuden standardin mukainen istuin on BeSafe izi Flex FIX i-Size (100-150 cm), joka tulee markkinoille keväällä 2018.

   Pitääkö tai kannattaako nyt ostaa i-Size turvaistuin? 
   i-Size turvaistuinten määrä kasvaa jatkuvasti. Uusia vanhan standardin mukaisia turvaistuimia ei luultavasti enää hyväksytä. Uudet testikriteerit ovat vaativammat, mutta ei silti voida sanoa, että kaikki vanhan standardin mukaan hyväksytyt olisivat huonompia. Vanhan standardin mukaisia istuimia myydään varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa ja joka tapauksessa jo hankittuja istuimia saa käyttää vielä pitkään. Ei siis ole väliä kumman standardin mukaisen istuimen hankkii. Kannattaa ostaa sellainen, joka sopii parhaiten omalle lapselle ja omaan autoon.
    
   • Tarjoukset Tarjoukset
   • i-Size istuimet i-Size istuimet
   • Maxi-Cosi Maxi-Cosi turvaistuimet
   • Britax Britax turvaistuimet
   • BeSafe BeSafe turvaistuimet
   • Safety 1st Safety 1st turvaistuimet
   • Sivutörmäyssuoja Turvaistuimet joissa sivutörmäyssuoja
   • ISOFIX Istuimet ISOFIX kiinnityksellä
   • Turvakaukalo Turvakaukalot vastasyntyneille
   • Sisältää telakan Turvaistuin telakalla
   • Edullisimmat Edullisimmat turvaistuimet
  0 - 24
  • Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166447641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229914135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124161761.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212211974.jpg
   Britax Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black Useimpiin autoihin sopiva kevyt istuinADVENTURE osoittaa, että myös vanhempien lasten turvaistuin voi olla kätevä. Korkeussuunnassa säädettävä päätuki ja sivutörmäyssuoja tuovat turvaa. Kevyt ja helppo siirtää. Intuitiivisesti sijoitetun turvavyön ohjaimen ansiosta kiinnitys on aina helppoa.Hyödyllistä tietoa: ADVENTURE sai ADAC-testistä (ADAC Online 05/2019) luokituksen HYVÄ ja arvosanan 2,1.Turvaistuin mukavuutta ja turvallisuuttaTurvallinen ja vankka ADVENTURE on turvaistuin, joka on suun... (49)
   Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Black
   • 04000984137477
   5
   good_buy
   deal
   127.00 EUR
  • Maxi-Cosi CabrioFix 0+ Essential Black turvakaukalo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151814133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171849030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166457696.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi CabrioFix 0+ Essential Black turvakaukalo CabrioFix 0+ Essential Black turvakaukalo CabrioFix 0+ Essential Black turvakaukalo Ryhmä 0+, syntymästä n. 12 kk ikään asti (0-13 kg) Turvallinen ja mukava turvakaukalo. Turvakaukalossa on mukava nukkua automatkan aikana. Maxi-Cosi CabrioFix -turvakaukalo voidaan yhdistää lähes kaikkiin lastenvaunuihin, mikä tekee siitä kätevän Travel Systemin. Kaukalo voidaan ottaa ulos autosta ja napsauttaa kiinni lastenvaunuihin, jolloin automatkan aikana nukahtanut vauva voi jatkaa uniaan häiriöttä. CabrioFix-turvakaukaloa voi käyttää yhdessä FamilyFix- ja EasyBase-jalustojen kanssa, ta... (39)
   Maxi-Cosi CabrioFix 0+ Essential Black turvakaukalo
   • 08712930155690
   3
   good_buy
   deal
   129.00 EUR
  • Britax - Dualfix 2 R Car Seat Cosmos Black - One Size - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146409351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171069215.jpg
   Britax Britax - Dualfix 2 R Car Seat Cosmos Black - One Size - Black - Dualfix 2 R Car Seat Cosmos Black - One Size - Black - Dualfix 2 R Car Seat Cosmos Black - One Size - Black Britax-Römer Dualfix2 R -turvaistuin tekee automatkoista turvallisia ja mukavia niin lapselle kuin aikuisellekin. Istuinta voi kääntää täydet 360 astetta, joten voit vaivattomasti asettaa lapsen istuimeen ja nostaa hänet pois sekä valita, matkustaako lapsi selkä vai kasvot menosuuntaan päin. Dualfix2 R -turvaistuimen telakka asennetaan helposti ja turvallisesti auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Telakassa on lisävakautta tuova, säädettävä tukijalka, joka rajoittaa istuimen pyörimistä ja eteenpäin s... (10)
   Britax - Dualfix 2 R Car Seat Cosmos Black - One Size - Black
   • 04000984199550
   • 2000032195
   7
   good_buy
   deal
   328.90 EUR
  • Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229914074.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234796.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234794.jpg
   Britax Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Ryhmä 23, painoluokka: 1536 kg, ikäsuositus: n. 412 v. Palkittu Kidfix-mallisto on saanut uuden lisäyksen: Kidfix² S on 2-in-1 -turvaistuin, joka sopii 3,5-12 vuotiaille lapsille. V-muotoinen selkänoja säädettävällä SICT-toiminnolla tarjoaa lapselle lisätilaa hänen kasvaessaan js se myös suojaa lasta hyvin sivutörmäystilanteissa. On suositeltavaa, että lapsi matkustaa mahdollisimman pitkään selkänojallisessa turvaistuimessa. Selkänoja voidaan irrottaa, kun lapsi on 135 cm pitkä. SecureGuard y... (8)
   Britax Kidfix2 S turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • 04000984165944
   • 2000031437
   8
   good_buy
   deal
   164.21 EUR
  • Joie i-Spin 360 turvaistuin Coal C1801AACOL000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150560156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159817386.jpg
   Joie Joie i-Spin 360 turvaistuin Coal C1801AACOL000 i-Spin 360 turvaistuin Coal C1801AACOL000 i-Spin 360 turvaistuin Coal C1801AACOL000 Joie i-Spin 360 on miellyttävä ja vakaa turvaistuin, joka sopii lapselle syntymästä aina 4-vuotiaaksi tai maksimipainon 19 kg saavuttamiseen asti. Turvaistuimessa on niskatuki, jonka korkeutta voi säätää 40105 cm välillä. Käytännöllisen 360-kiertotoiminnon avulla, lapsen asettaminen ja pois ottaminen turvaistuimesta on yksinkertaista ja helppoa. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, jotka asennetaan ISOFIX-toiminnon avulla. Istuimen jalkatuen voi asettaa 19 eri asentoon, jotta siitä saisi mah... (10)
   Joie i-Spin 360 turvaistuin Coal C1801AACOL000
   • 05056080611778
   • 05056080606781
   • 05056080609492
   6
   good_buy
   315.90 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141636722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221714678.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black Monipuolinen MULTI-TECH III mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin 9-25 kg painoisille lapsille sekä kasvot menosuuntaan -asennusvaihtoehdon. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävä leveysasento sallivat istuimen kasvaa lapsesi mukana. Asennusilmaisimien ja optimaalisen sivutörmäyssuojan kanssa MULTI-TECH III antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta. (8)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Cosmos Black
   • 04000984166743
   7
   good_buy
   198.90 EUR
  • Britax Comfort insert lisäpehmuste
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615585.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615586.jpg
   Britax Britax Comfort insert lisäpehmuste Comfort insert lisäpehmuste Comfort insert lisäpehmuste (27)
   Britax Comfort insert lisäpehmuste
   • 04000984194777
   3
   good_buy
   20.90 EUR
  • Britax BABY-SAFE² i-SIZE turvakaukalo Storm Grey 2000029695
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169561914.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539160.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499876.jpg
   Britax Britax BABY-SAFE² i-SIZE turvakaukalo Storm Grey 2000029695 BABY-SAFE² i-SIZE turvakaukalo Storm Grey 2000029695 BABY-SAFE² i-SIZE turvakaukalo Storm Grey 2000029695 i-Size turvallisuutta ilman kompromisseja kasvavalle lapsellesiBABY-SAFE 2 i-SIZE soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään asti. Irrotettavan vastasyntyneelle tarkoitetun sisätyynyn ja lie-flat-teknologian ansiosta turvakaukalo tarjoaa vastasyntyneelle ergonomisen asennon ja riittävästi tilaa kasvaa 83 cm:n pituuteen. Tuote on suunniteltu pitämään vauva mukavasti turvassa matkalla kuin matkalla.Tilaa kasvulle soveltuu syntymästä 15 kuukauden ikään astiBABY-SAFE2 i-SIZE on suunniteltu noudatta... (65)
   Britax BABY-SAFE² i-SIZE turvakaukalo Storm Grey 2000029695
   • 04000984192704
   1
   good_buy
   deal
   229.00 EUR
  • Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166500008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046661.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046662.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171046663.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199665240.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size on turvallinen ja mukava turvaistuin, jota voi käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan päin. Istuin on hyväksytty säädöksen i-Size R129 mukaisesti, joten se takaa maksimaalisen turvan lapsellesi. Turvaistuin sopii käytettäväksi lapsille kuudesta kuukaudesta aina noin neljään ikävuoteen saakka (enintään 18 kg). Turvaistuimessa on Isofix-kiinnikkeet, ja sitä voidaan käyttää yhdessä Maxi-Cosin FamilyFix One i-Size -telakan kanssa. Isofix-asennusjärjestelmän avull... (12)
   Maxi-Cosi Pearl Smart i-Size, Turvaistuin 0-18,5 kg, aito grafiitti
   • 08712930161332
   4
   good_buy
   deal
   259.00 EUR
  • Maxi-Cosi - Pebble Pro Infant Carrier Essential Black - One Size - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182836517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168000945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168000948.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226138954.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226138952.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi - Pebble Pro Infant Carrier Essential Black - One Size - Black - Pebble Pro Infant Carrier Essential Black - One Size - Black - Pebble Pro Infant Carrier Essential Black - One Size - Black Maxi-Cosi - Infant Car Seats 0-13 kg - Pebble Pro infant carrier by Maxi-Cosi. Ergonomic headrest and baby-hug inlay. Side Protection System offers optimal protection against side impact collisions. Large sun canopy. Adjustable 3-point safety harness. ISOfix base is sold separately.Technical specifications: (12)
   Maxi-Cosi - Pebble Pro Infant Carrier Essential Black - One Size - Black
   • 08712930155317
   • 08712930155362
   • 8799672110
   4
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525506.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229730675.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212211937.jpg
   Britax Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Britax Römer - Car Seats 9-25 kg - The Britax Römer Max-Way Car Seat in Cosmos Black has been Plus Test approved to extend rearward facing travel until your child is 25 kg, for the safe trips and your piece of mind. Suitable for babies from 9 months to 6 years. Rearward facing for most protection while travelling. Smaller seat for more legroom, and compact installation perfect for smaller cars. Flexible installation with your cars 3-point or 2-point seat belt. Optimum side impact protec... (9)
   Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • 04000984148237
   • 04000984181661
   5
   good_buy
   205.90 EUR
  • Britax - Primo Infant Carrier Black - One Size - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212211909.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213556647.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221927495.jpg
   Britax Britax - Primo Infant Carrier Black - One Size - Black - Primo Infant Carrier Black - One Size - Black - Primo Infant Carrier Black - One Size - Black PRIMO on suunniteltu vanhemmille, jotka pitävät joustavuudesta - se tarjoaa muotoillun tukipehmusteen mukavuuden pienemmille lapsille ja älykkäästi suunnitellun aurinkosuojan sekä monien asennusvaihtoehtojen kätevyyden, jotka sopivat mihin tahansa autoon. Kotelomaisen kaukalon pehmustetut sivutuet suojaavat vauvaasi sivutörmäyksiltä mukavasti ja turvallisesti. Lisäksi pehmustettu pääntuki ja muotoiltu tukipehmuste mahdollistavat luonnollisen nukkumisasennon, ja ne voidaan poistaa vauvan kasvaes (5)
   Britax - Primo Infant Carrier Black - One Size - Black
   • 04000984504743
   6
   good_buy
   118.90 EUR
  • Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554097.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345007.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96764137.jpg
   Britax Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm Jokainen matka on ainutlaatuinen!DualFix M i-Size -turvaistuin vastaa lapsesi tarpeisiin syntymästä lähtien aina 4 ikävuoteen asti (105 cm). 360 asteen kulmassa pyörivä istuin tarjoaa vanhemmille ja lapsille huippumukavuuden ja sitä voi käytää kasvot tai selkä menosuuntaan.DualFix M i-Size yllättää sinua ihanilla ominaisuuksillaan ja palkintoja saaneella muotoilullaan. Maksimaalinen turvallisuus ja tyylikäs muotoilu yhdessä paketissa!Ikäsuositus: 3 kk - 4 v | 61 - 105 cm | maksimikuormitus: 1... (11)
   Britax Dualfix M i-Size turvaistuin (61-105 cm) - Moonlight Blue 61-105cm
   • 04000984194814
   3
   good_buy
   579.00 EUR
  • Kinderkraft turvaistuin Comfort Up, harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162816157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151499314.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187436813.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151156010.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft turvaistuin Comfort Up, harmaa turvaistuin Comfort Up, harmaa turvaistuin Comfort Up, harmaa Kinderkraftin Comfort Up -turvaistuin takaa lapsellesi mukavat ja turvalliset autokyydit. Turvaistuin asennetaan paikoilleen auton kolmipistevyöllä. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, lisäsuojat hartioiden ja pään ympärillä sekä seitsemään eri asentoon säädettävissä oleva niskatuki. Irrotettavan pehmusteen avulla turvaistuimen voi ottaa käyttöön lapsen painaessa 9 kg. Turvaistuin voidaan muuntaa turvavyöistuimeksi irrottamalla viisipistevaljaat. - Sopii 936 kg painaville lapsille - Asennet... (11)
   Kinderkraft turvaistuin Comfort Up, harmaa
   • 05902021219605
   3
   good_buy
   deal
   105.00 EUR
  • Joie i-Gemm 2 (ryhmä 0+) 0-13 kg turvakaukalo
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156171165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170995249.jpg
   Joie Joie i-Gemm 2 (ryhmä 0+) 0-13 kg turvakaukalo i-Gemm 2 (ryhmä 0+) 0-13 kg turvakaukalo i-Gemm 2 (ryhmä 0+) 0-13 kg turvakaukalo Joie i-Gemm -turvakaukalo on kehitetty antamaan paras mahdollinen suoja vastasyntyneille vauvoille heti ensimmäisestä elinpäivästä alkaen.Turvakaukalolla on i-Size hyväksyntä 4085 sentin pituisille vauvoille. - Kolmikerroksinen Tri-Protect-niskatuki - Säädettävä niskatuki ja viisipistevaljaat, jotka kasvavat lapsen mukana - Säädettävä kuomu - Yhteensopiva Maxi-Cosi-adaptereilla varustettujen lastenvaunujen kanssa. - Kiinnitys Isofix-telakkaan (myydään erikseen) tai auton turvavyöllä Yhteensop... (6)
   Joie i-Gemm 2 (ryhmä 0+) 0-13 kg turvakaukalo
   • 05056080608549
   4
   good_buy
   129.90 EUR
  • Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215941532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264362.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264361.jpg
   Britax Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black BRITAX car seat EVOLVA 123 SL SICT Cosmos Black ZS SB 2000025423 (4)
   Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • 04000984149227
   • 2000025423
   5
   good_buy
   deal
   179.70 EUR
  • Kinderkraft COMFORT UP Turvaistuin, Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162814025.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149047114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151498836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151156737.jpg
   Kinderkraft Kinderkraft COMFORT UP Turvaistuin, Black COMFORT UP Turvaistuin, Black COMFORT UP Turvaistuin, Black Kinderkraftin Comfort Up -turvaistuin takaa lapsellesi mukavat ja turvalliset autokyydit. Turvaistuin asennetaan paikoilleen auton kolmipistevyöllä. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, lisäsuojat hartioiden ja pään ympärillä sekä seitsemään eri asentoon säädettävissä oleva niskatuki. Irrotettavan pehmusteen avulla turvaistuimen voi ottaa käyttöön lapsen painaessa 9 kg. Turvaistuin voidaan muuntaa turvavyöistuimeksi irrottamalla viisipistevaljaat. - Sopii 936 kg painaville lapsille - Asennet... (5)
   Kinderkraft COMFORT UP Turvaistuin, Black
   • 05902533905232
   4
   good_buy
   deal
   105.00 EUR
  • Britax Auton Istuin Max Way One Size BS Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124146753.jpg
   Britax Britax Auton Istuin Max Way One Size BS Storm Grey Auton Istuin Max Way One Size BS Storm Grey Auton Istuin Max Way One Size BS Storm Grey Britax Römer - Car Seats 9-25 kg - Britaxs Römer Max-Way Car Seat in Storm Grey has been Plus Test approved to extend rearward facing travel until your child is 25 kg, for the safe trips and your piece of mind. Suitable for babies from 9 months to 6 years. Rearward facing for most protection while travelling. Smaller seat for more legroom, and compact installation perfect for smaller cars. Flexible installation with your cars 3-point or 2-point seat belt. Optimum side impact protection ... (5)
   Britax Auton Istuin Max Way One Size BS Storm Grey
   • 04000984181685
   4
   good_buy
   204.90 EUR
  • Maxi-Cosi - Familyfix2 Car Seat Base - Familyfix2 Base - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200525864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157452571.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204327465.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169338567.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204327466.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi - Familyfix2 Car Seat Base - Familyfix2 Base - Black - Familyfix2 Car Seat Base - Familyfix2 Base - Black - Familyfix2 Car Seat Base - Familyfix2 Base - Black Maxi-Cosin FamilyFix2 on kätevä ja yksinkertainen turvaistuintelakka. Telakka sopii vauvojen ja pienten lasten turvaistuimiin ja tekee lapsen matkustamisesta miellyttävää syntymästä noin neljänteen ikävuoteen asti. Lapsen pään ja niskan maksimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi, asiantuntijat suosittelevat, että alle 105 cm (alle 4-vuotiaat) lapset kulkevat autossa selkä menosuuntaan. (5)
   Maxi-Cosi - Familyfix2 Car Seat Base - Familyfix2 Base - Black
   • 08712930166207
   • 8785010110
   4
   good_buy
   deal
   219.00 EUR
  • Nania Turvaistuin Nania Beline Adventure Giraffe
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203345102.jpg
   Nania Nania Turvaistuin Nania Beline Adventure Giraffe Turvaistuin Nania Beline Adventure Giraffe Turvaistuin Nania Beline Adventure Giraffe NANIA turvaistuin kuuluu luokkiin: 1/2/3 ja on tarkoitettu 9-36 kg painaville lapsille.Ominaisuudet:Moderni ja värikäs muotoiluSelkänojan muoto on mukautettu lapsen anatomiaanSäädettävä selkänojaErgonominen istuinrakenne käyttäen vain korkealaatuisia materiaalejaSivusuojaSäädettävä 5-pisteturvavyöKiinnitetään autoon 3-pisteturvavyölläSäädettävä niskatuen korkeusIrrotettava ja pehmeä istuinverhoilu on valmistettu 100 % polyesterista ja pestävä 30 CHyväksytty ECE R 44-04 -sertifikaatillaTehty R... (12)
   Nania Turvaistuin Nania Beline Adventure Giraffe
   • 03507460171648
   2
   deal
   74.85 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074075.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197651285.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142993939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152583865.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Monipuolinen MULTI-TECH III mahdollistaa pidennetyn kuljetuksen selkä menosuuntaan päin 9-25 kg painoisille lapsille sekä kasvot menosuuntaan -asennusvaihtoehdon. Säädettävä niskatuki ja valjaat sekä säädettävä leveysasento sallivat istuimen kasvaa lapsesi mukana. Asennusilmaisimien ja optimaalisen sivutörmäyssuojan kanssa MULTI-TECH III antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta. (2)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • 04000984166767
   7
   good_buy
   198.90 EUR
  • Axkid ONE Turvaistuin, Tar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167208401.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221711380.jpg
   Axkid Axkid ONE Turvaistuin, Tar ONE Turvaistuin, Tar ONE Turvaistuin, Tar Axkid ONE asettaa uudet standardit selkä menosuuntaan päin asennettaville ISOFIX-turvaistuimille. Se on nimittäin ainoa turvaistuinmalli, joka täyttää viimeisimmät i-Size-vaatimukset, ja sopii käytettäväksi aina 125 cm pituuteen tai 23 kg painoon asti. Markkinoiden muut turvaistuimet on hyväksytty 105 cm ja 18 kg painoon asti. Tämän ansiosta Axkid ONE -turvaistuimella on noin kolme vuotta pidempi käyttöaika. ONE-turvaistuimessa on innovatiivinen, karkaistusta alumiinista ja teräksestä valmist... (7)
   Axkid ONE Turvaistuin, Tar
   • 07350057584590
   3
   598.90 EUR
  • Maxi-Cosi - Tinca Infant Carrier Essential Black - One Size - Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172002430.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166457483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164456218.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi - Tinca Infant Carrier Essential Black - One Size - Black - Tinca Infant Carrier Essential Black - One Size - Black - Tinca Infant Carrier Essential Black - One Size - Black MaXI COSI -turvakaukalon tärkeimmät ominaisuudet:Hyvin kevyt, painaa vain 3,2 kgTäyttää korkeimmat eurooppalaiset turvavaatimukset i-SizeSäädettävät pääntuet varmistavat parhaan mahdollisen mukavuuden lapsellesiIkäsuositus: ensimmäinen elinvuosi (45-75 cm)Monipuolinen turvallisuus matkan aikana (3-pistevaljaat)Helppo asennus autoonPään ja niskan lisäsuojaSäädettävä pääntukiIso kuomu suojaa auringolta (7)
   Maxi-Cosi - Tinca Infant Carrier Essential Black - One Size - Black
   • 08712930162841
   3
   deal
   189.00 EUR
  • Stokke Lasten turvaistuin iZi Go Modular X1 BeSafe 556801
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182104228.jpg
   Stokke Stokke Lasten turvaistuin iZi Go Modular X1 BeSafe 556801 Lasten turvaistuin iZi Go Modular X1 BeSafe 556801 Lasten turvaistuin iZi Go Modular X1 BeSafe 556801 Stokke ® iZi Go Besafe ® on kevyt turvakaukalo pehmusteilla, jotka takaavat viihtyisyyttä.Täyttää uusimmat turvavaatimukset.Ikäsuositus: 0 - n. 12 kk (13 kg) (lapsen pituus: 40-75 cm).Ergonominen kantokahva.Ergonominen asento lapselle.Aurinkosuoja.Integroidut adapterit, jotka sopivat yhteen STOKKE-runkojen kanssa.5-pistevaljaat.Päälliset voi pestä pesukoneessa 40° C lämpötilassa. (11)
   Stokke Lasten turvaistuin iZi Go Modular X1 BeSafe 556801
   • 07040355568018
   2
   299.00 EUR
  2 59
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • i-Size istuimet DEFAULT
    • kylla_
   • Maxi-Cosi DEFAULT
    • maxi_cosi
   • Britax DEFAULT
    • britax
   • BeSafe DEFAULT
    • besafe
   • Safety 1st DEFAULT
    • safety_1st
   • Sivutörmäyssuoja DEFAULT
    • kylla_
   • ISOFIX DEFAULT
    • isofix
   • Turvakaukalo DEFAULT
    • turvakaukalo
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Britax (britax)
   • Cybex (cybex)
   • Maxi-Cosi (maxi_cosi)
   • BeSafe (besafe)
   • Recaro (recaro)
   • ABC Design (abc_design)
   • AeroMoov (aeromoov)
   • Agu (agu)
   • ANEX (anex)
   • Avento (avento)
   • AVOVA (avova)
   • Axkid (axkid)
   • Babygo (babygo)
   • BabyMatex (babymatex)
   • BABYZEN (babyzen)
   • Basil (basil)
   • Bebe Confort (bebe_confort)
   • Bebeconfort (bebeconfort)
   • Beemoo (beemoo)
   • Blokker (blokker)
   • Bobike (bobike)
   • Bright Starts (bright_starts)
   • Britton (britton)
   • Bubblebum (bubblebum)
   • Bugaboo (bugaboo)
   • Burton (burton)
   • Caretero (caretero)
   • CB-X (cb_x)
   • Cebe (cebe)
   • Chicco (chicco)
   • Childhome (childhome)
   • Concord (concord)
   • Craft (craft)
   • Disney (disney)
   • Disney Cars (disney_cars)
   • Disney Frozen (disney_frozen)
   • Disney Princess (disney_princess)
   • Dooky (dooky)
   • Doona (doona)
   • Eglo (eglo)
   • Fillikid (fillikid)
   • Fisher-Price (fisher_price)
   • Fjällräven (fja_llra_ven)
   • GoodBaby (goodbaby)
   • Graco (graco)
   • Hama (hama)
   • Hauck (hauck)
   • Infantino (infantino)
   • Jane (jane)
   • Joie (joie)
   • Jollein (jollein)
   • Joolz (joolz)
   • Kiddy (kiddy)
   • Kikadu (kikadu)
   • Kinderkraft (kinderkraft)
   • Klippan (klippan)
   • Knorr-Baby (knorr_baby)
   • Lenz (lenz)
   • Lezyne (lezyne)
   • Lionelo (lionelo)
   • Little Dutch (little_dutch)
   • Lorelli (lorelli)
   • Marvel (marvel)
   • Matex (matex)
   • Merrell (merrell)
   • Mifold (mifold)
   • Moon (moon)
   • Motherhood (motherhood)
   • Munchkin (munchkin)
   • Nania (nania)
   • Noppies (noppies)
   • Nuna (nuna)
   • Odlo (odlo)
   • On24 (on24)
   • Osann (osann)
   • Peg-Pérego (peg_pe_rego)
   • Playgro (playgro)
   • Rogelli (rogelli)
   • Safety 1st (safety_1st)
   • Salomon (salomon)
   • Shock Doctor (shock_doctor)
   • Silver cross (silver_cross)
   • Sinner (sinner)
   • Sophie de Giraf (sophie_de_giraf)
   • Star Wars (star_wars)
   • Stokke (stokke)
   • Swandoo (swandoo)
   • Trunki (trunki)
   • UPPAbaby (uppababy)
   • Usorteret (usorteret)
  • Hinta (price):
   • < 150 € (budget)
   • 150 € - 220 € (price_2)
   • 220 € - 320 € (price_3)
   • ≥ 320 € (price_4)
  • Matkustussuunta (sijainti):
   • Kasvot menosuuntaan (kasvot_menosuuntaan)
   • Selkä menosuuntaan (selka_menosuuntaan)
   • Selkä tai kasvot menosuuntaan (selka_tai_kasvot_menosuuntaan)
  • Istuimen tyyppi (istuimen_tyyppi):
   • Istuinkoroke (istuinkoroke)
   • Turvaistuin (turvaistuin)
   • Turvakaukalo (turvakaukalo)
   • Turvavyöistuin (turvavyo_istuin)
  • Kiinnitystapa (mounting_type):
   • ISOFIX (isofix)
   • Turvavyö (turvavyo_)
  • Lapsen minimipaino (kg) (va_himma_ispaino):
   • 0 kg (va_himma_ispaino_0.0)
   • 1 kg (va_himma_ispaino_1.0)
   • 2 kg (va_himma_ispaino_2.0)
   • 4 kg (va_himma_ispaino_4.0)
   • 9 kg (va_himma_ispaino_9.0)
   • 15 kg (va_himma_ispaino_15.0)
   • 22 kg (va_himma_ispaino_22.0)
  • Lapsen maksimipaino (kg) (suurin_paino):
   • 13 kg (suurin_paino_13.0)
   • 18 kg (suurin_paino_18.0)
   • 19 kg (suurin_paino_19.0)
   • 25 kg (suurin_paino_25.0)
   • 26 kg (suurin_paino_26.0)
   • 36 kg (suurin_paino_36.0)
   • 50 kg (suurin_paino_50.0)
  • Ikäsuositus (ika_suositus):
   • 0 - 4 v (0_4_v)
   • 0 - 15 kk (0_15_kk)
   • 3+ (3_)
   • 3.5 - 12 v (3_5_12_v)
   • 4-6 (4_6)
   • 4+ (4_)
   • 5+ (5_)
   • 9 kk - 4 v (9_kk_4_v)
   • 9 kk - 6 v (9_kk_6_v)
   • 9 kk - 12 v (9_kk_12_v)
  • Ominaisuudet (lastentarvikkeen_toiminto):
   • 360° kääntyvä (360_ka_a_ntyva_)
   • Aurinkosuoja (aurinkosuoja)
   • Irroitettava päällinen (irroitettava_pa_a_llinen)
   • Irroitettava selkäosa (irroitettava_selka_osa)
   • Makuuasento (makuuasento)
   • Pestävä päällinen (pesta_va_pa_a_llinen)
   • Pienennin vastasyntyneelle (pienennin_vastasyntyneelle)
   • Sisältää jalustan/telakan (sisa_lta_a_jalustan_telakan)
   • Sivutörmäyssuoja (sivuto_rma_yssuoja)
   • Säädettävä niskatuki (sa_a_detta_va_niskatuki)
   • Säädettävä selkänoja (sa_a_detta_va_selka_noja)
   • Säädettävä vyön korkeus (sa_a_detta_va_vyo_n_korkeus)
  • i-Size (i_size):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Istuimen vöiden tyyppi (vyo_n_kiinnitystyyppi):
   • 2-pistelantiovyö (2_pistelantiovyo_)
   • 3/5-pisteturvavyö (3_5_pisteturvavyo_)
   • 3-pisteturvavyö (3_pisteturvavyo_)
   • 5-pisteturvavyö (5_pisteturvavyo_)
  • Lapsen enimmäispituus (lapsen_enimma_ispituus):
   • 75 cm (lapsen_enimma_ispituus_75.0)
   • 85 cm (lapsen_enimma_ispituus_85.0)
   • 87 cm (lapsen_enimma_ispituus_87.0)
   • 105 cm (lapsen_enimma_ispituus_105.0)
   • 125 cm (lapsen_enimma_ispituus_125.0)
   • 135 cm (lapsen_enimma_ispituus_135.0)
   • 140 cm (lapsen_enimma_ispituus_140.0)
   • 150 cm (lapsen_enimma_ispituus_150.0)
  • Lapsen vähimmäispituus (lapsen_va_himma_ispituus):
   • 40 cm (lapsen_va_himma_ispituus_40.0)
   • 45 cm (lapsen_va_himma_ispituus_45.0)
   • 60 cm (lapsen_va_himma_ispituus_60.0)
   • 61 cm (lapsen_va_himma_ispituus_61.0)
   • 70 cm (lapsen_va_himma_ispituus_70.0)
   • 76 cm (lapsen_va_himma_ispituus_76.0)
   • 80 cm (lapsen_va_himma_ispituus_80.0)
   • 100 cm (lapsen_va_himma_ispituus_100.0)
  • Malli (group):
   • Britax Baby-Safe (britax_baby_safe)
   • Britax Baby-Safe 2 (britax_baby_safe_2)
   • Britax Dualfix (britax_dualfix)
   • Britax Dualfix M (britax_dualfix_m)
   • Britax Evolva (britax_evolva)
   • Britax Kidfix (britax_kidfix)
   • Britax Kidfix 2 (britax_kidfix_2)
   • Britax Kidfix 3 (britax_kidfix_3)
   • Britax Max-Way (britax_max_way)
   • Britax Multi-Tech 3 (britax_multi_tech_3)
   • Britax Primo (britax_primo)
   • Maxi-Cosi Axiss (maxi_cosi_axiss)
   • Maxi-Cosi AxissFix (maxi_cosi_axissfix)
   • Maxi-Cosi CabrioFix (maxi_cosi_cabriofix)
   • Maxi-Cosi Citi (maxi_cosi_citi)
   • Maxi-Cosi Pearl (maxi_cosi_pearl)
   • Maxi-Cosi Priori (maxi_cosi_priori)
   • Maxi-Cosi Rodi (maxi_cosi_rodi)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Printtikuosi (printtikuosi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Sivusuojaus (sivusuojaus):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi