x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Turvaistuin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Turvaistuimet

  • Yleiset tiedot

   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Keskimäärin lapsi tarvitsee siis turvaistuinta vielä alaluokilla. Turvaistuin kannattaa kiinnittää takapenkille – se on lapselle turvallisinta. Turvaistuimen on oltava oikeankokoinen, oikein kiinnitetty ja sijoitettu autossa oikeaan paikkaan. On myös tärkeää säännöllisesti tarkistaa, että istuin on kunnossa ja muuttaa istuimen säätöjä sitä mukaa kun lapsi kasvaa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu 

   Tässä ohjeita turvaistuimen ostoon ja käyttöön:

   • 2019 alkaen kannattaa aina ostaa i-Size stardardit täyttävä istuin.
   • Seuraa lastenistuimen käyttöohjeen ohjeita istuimen kiinnityksestä ja paikasta autossa.
   • Tarkista myös auton käyttöohjeesta, mitä siinä sanotaan lastenistuimista. (Esimerkiksi mahdolliset ilmatyynyt vaikuttavat istuimen paikkaan.)
   • Kiinnitä lastenistuin kunnollisesti turvavöillä tai Isofix-kiinnityksellä. Varmista istuinkohtaisesti oikea kiinnitystapa.
   • Varmista aina asennetaanko istuin selkä vai kasvot menosuuntaan. Alle 15kk lapsen tulee aina matkustaa selkä menosuuntaan!
   • Älä laita lasta koskaan liian pieneen tai rikkinäiseen turvaistuimeen.
   • Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuin täyttää Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 tai i-Size standardin. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   Turvaistuimet jaetaan kolmeen luokkaan lapsen ikävuosien ja painon mukaan (ECE R44/03):

   Ikäryhmä Paino/kg Lapsen ikä
   0+ 0-13 0-15 kk
   1 9-18 8 kk -4 v
   2-3 15-36 3-12 v

   Lapsen ikä ei ole ainoa asia, jolla on merkitystä turvaistuinta valittaessa vaan myös lapsen paino on otettava huomioon. Joka turvaistuimelle on määritelty maksimipaino, kilogrammoina ilmoitettuna. Tämän takia turvaistuimissa ilmoitetaan ikäluokka, koska lasten painot voivat erota samassa iässä paljonkin. Paino on siis tärkeämpi kuin lapsen ikä istuinta valittaessa.

    

   Turvaistuin laitetaan joko etupenkille tai taakse. Istuin kiinnitetään joko isofix-menetelmällä tai auton turvavyöllä. Isofix kiinnitysmekanismi ei tarvitse auton turvavyötä ollenkaan, vaan istuin kiinnitetään suoraan auton penkkiin isofix-ankkureilla tai -kiinnikkeillä. Isofix-mekanismin hyvä puoli on, että sillä istuinta ei voi kiinnittää vahingossa väärin, kuten turvavyöllä. Isofix ei ole vielä kuitenkaan yleinen standardi, joten kaikissa autoissa ei ole isofix-ankkureita. Isofix-istuin voidaan kuitenkin aina kiinnittää myös turvavöillä. Turvavöillä kiinnitettävä turvaistuin on sidottava tiukasti niin, ettei sillä ole liikkumavaraa. Turvavyö ei myöskään saa olla kierteellä.

   Lapsi voi hyvin myös nukkua turvaistuimessa. Monessa istuimessa on sitä varten nukkumistuki tai unituki ja muutenkin ne ovat usein monipuolisesti säädeltäviä. Säätelymahdollisuudet riippuvat merkistä ja mallista. Säädettävät penkit antavat myös kasvunvaraa. Muista tarkistaa säännöllisesti, että säädöt ovat oikein, istuin sopiva ja ehjä.

   Lapset eivät luonnollisestikaan istu aina hiljaa paikoillaan ja toki automatkan aikana myös syödään ja juodaan. Joissakin istuimissa on irrotettava päällys, joka on helppo puhdistaa, jos siihen sotkeentuu ruokaa tai muuta. Jos päällystä ei voi irrottaa, sen voi puhdistaa märällä pesuaineveteen kastetulla pyyhkeellä.

  • Usein kysytyt kysymykset

   Onko lasten turvaistuin pakollinen?
   Lapsen on käytettävä turvaistuinta autossa matkustaessaan, kunnes hän on yli 135 cm pitkä. Vasta sitten kun lapsi on tarpeeksi pitkä, kolmipisteturvavyö on turvallinen.

   Voinko ostaa turvaistuimen myös käytettynä?
   Sitä ei suositella. Mahdolliset viat eivät aina näy päällepäin, mutta voivat vaarantaa lapsen turvallisuutta.

   Montako turvaistuinta auton takapenkille voi laittaa?
   Niin monta kuin siellä on istumapaikkoja ja vaadittuja turvavöitä/kiinnitysmekanismeja.

   Voiko rikkinäistä turvaistuinta vielä käyttää?
   Ei koskaan. Rikkinäinen turvaistuin on vaarallinen. Se täytyy heti vaihtaa.  

   Voiko turvaistuimen laittaa etupenkille?
   Kyllä, mutta ainoastaan jos käyttöohjeissa niin sanotaan ja jos etupenkillä ei ole ilmatyynyä. Turvaistuimen ensisijainen paikka on aina takapenkillä.

    

  • Termien selitykset

   Alla tärkeimmät turvaistuimiin liittyvät tekniset termit selityksineen.
   i-Size (ECE R129) on kesällä 2013 käyttöön otettu uusi lasten turvaistuimia koskeva standardi. i-Size -standardin rinnalla on kuitenkin edelleen käytössä myös vanha vuonna 1995 käyttöön otettu ECE R44/04. Tällä hetkellä on hyväksyttyä edelleen myydä ja käyttää molempien standardien mukaisia istuimia. Vuodesta 2018 alkaen hyväksytään vain i-Size standardin mukaisia uusia turvaistuimia (ei koske turvavyöistimia). Jos lapsi matkustaa selkä menosuuntaan, ei ole merkitystä kumman standardin mukaisen istuimen valitsee, mutta on ehkä kiinnostavaa tietää mistä on kyse.


   ECE R44/03
   Turvaistuinta ostettaessa kannattaa tarkistaa, että istuimessa oranssi tarra merkiksi Euroopan turvallisuusnormien ECE R44/03 täyttämisestä. Tarralla merkityt turvaistuimet on testattu ja turvallisiksi todettu.

   i-Size
   i-Size standardissa on haluttu varmistaa erityisesti, että lapset matkustavat pidempään selkä menosuuntaan, istuimissa on paremmat sivutörmäyssuojat ja että istuimen oikeaoppinen asentaminen on helppoa.

   Vanhan (ECE R44/04) ja uuden (I-Size ECE R129) suurimmat erot ovat:

   ECE R44/04:

   • Määrittelee istuimet painon mukaan
   • Asennus selkä menosuuntaan 9 kiloon asti
   • Hyväksytty kiinnitettäväksi sekä Isofix-kiinnikkeillä tai auton turvavöillä


   ECE R129 (I-Size):

   • Määrittelee istuimet iän ja pituuden mukaan
   • Selkä menosuuntaan 15 kuukauden ikään saakka
   • Vain Isofix-kiinnitys (turvakaukalo on mahdollista kiinnittää myös turvavyöllä)
   • Kaikki i-Size-istuimet sopivat i-Size-varustettuun autoon. Tämä tullee käytännössä uusiutumaan hitaasti autokannan uusiutumistahdin takia. Jo nyt tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että i-Size-istuimien on mahduttava tiettyihin mittoihin (ja vievät siten yleensä vähemmän tilaan kuin vanhan standardin mukaiset istuimet)
   • Sivutörmäystestattu

   Selkä menosuuntaan pidempään

   i-Size standardin mukaisissa istuimissa lapsi matkustaa vähintään 75cm ja 15kk ikään asti selkä menosuuntaan (aikaisemman 9kg sijaan). Tämä on merkittävä parannus maissa, joissa lapset matkustavat lähes poikkeuksetta kaukalon jälkeen selkä menosuuntaan. On kuitenkin edelleen suositeltavaa matkustaa selkä menosuuntaan niin pitkään kuin mahdollista. 

   Sivutörmäyssuoja

   i-Size istuinten hyväksymistestaukseen kuuluu myös sivutörmäys (aiemmin vain etu- ja perätörmäys). Lisäksi testeissä käytetään Q-törmäystestinukkeja, joissa on paremmat sensorit kuin vanhoissa P-testinukeissa. 

   Istuin valitaan pituuden mukaan

   i-Size istuimet määritellään iän ja pituuden mukaan. Turvakaukalot ovat tyypilliset 45-75cm pituisille lapsille ja turvaistuimet 105cm asti. Tämä helpottaa jossain määrin istuimen valintaa, sillä pituudesta näkee paremmin miten pitkään istuin todellisuudessa menee. Lapset saavuttamat useimmiten pituusrajan ennen painorajaa. Kuitenkaan painorajaa ei voi täysin unohtaa, vaan turvakaukaloille pätee edelleen 13kg painoraja ja turvaistuimille useimmiten 18kg painoraja. Painoraja löytyy istuimen käyttöohjeesta.

   Isofix-kiinnitys

   Kaikilta i-Size turvaistuimilta vaaditaan isofix-kiinnitys (tämä ei koska turvakaukaloita). Isofix-kiinnityksellä halutaan varmistaa istuimen oikeaoppinen asennus. Väärin kiinnitetty turvaistuin on turvallisuusriski. Lisäksi istuimessa tulee olla joko tukijalka tai top tether -kiinnitys.  ISOFIX-järjestelmä on Euroopassa pakollinen uusissa henkilö- ja pakettiautoissa marraskuusta 2014 alkaen.

   Kysymyksiä

   Mistä tiedän, että istuin on i-Size istuin?
   Istuimen nimessä on usein mainittu i-Size. Lisäksi istuin on määritelty pituuden eikä painon mukaan. Istuimesta löytyy myös i-Size -logo ja oranssissa hyväksymistarrassa on tunnus ECE R129.

   Sopiiko i-Size istuin autooni?
   Tulevaisuudessa on tarkoitus, että kaikki i-Size istuimet sopivat i-Size autoihin. i-Size autoja ei kuitenkaan vielä juuri ole. Valmistajat tarjoavat kuitenkin tyyppilistoja, joista voi katsoa istuimen sopivuuden autoon. Parhaan varmuuden saa kuitenkin edelleen kokeilemalla istuinta itse autoon.

   Löytyykö i-Size istuimia yli 105cm pitkille?
   Standardiin tuli lisäys (ECE R129 02) heinäkuussa 2017 koskien 100-150cm istuimia. Uuden standardin määrityksistä löytyy kuitenkin vielä huonosti tietoa. Myös näiden istuinten osalta hyväksymistetsit tulevat olemaan tiukemmat ja käytetään uusia Q-testinukkeja (Q3-Q6-Q10). Istuimet tullaan myös määrittelemään pituuden mukaan, siten että lapsen vähimmäispituus on 100 cm ja vähimmäisikä 3 vuotta. Turvavyöistuimissa pitää olla selkänoja, jota ei voi poistaa. Istuimen leveys saa olla korkeintaan 44 cm. Sivutörmäyssuojat vaaditaan 135cm asti. Eli ilmeisesti nykyisen kaltaisia korokkeita saisi käyttää jatkossa vasta yli 135cm pituudessa.

   On vielä jossain määrin epäselvää miten standardi tulee käsittelemään suositeltuja 25kg asti meneviä selkä menosuuntaan istuimia. Ilmeisesti isofix-kiinnitystä ei vaadita 100-150cm pitkille lapsille tarkoitetuilta turvaistuimilta tai voidaan käyttää "specific vehicle booster seat" -kategoriaa, joka sallii joitakin poikkeuksia (mm. yli 44cm leveät istuimet). Tämä tullaan käsittelemään i-Size määrityksen kolmannessa vaiheessa (seuraavaksi).

   Ensimmäinen uuden standardin mukainen istuin on BeSafe izi Flex FIX i-Size (100-150 cm), joka tulee markkinoille keväällä 2018.

   Pitääkö tai kannattaako nyt ostaa i-Size turvaistuin? 
   i-Size turvaistuinten määrä kasvaa jatkuvasti. Uusia vanhan standardin mukaisia turvaistuimia ei luultavasti enää hyväksytä. Uudet testikriteerit ovat vaativammat, mutta ei silti voida sanoa, että kaikki vanhan standardin mukaan hyväksytyt olisivat huonompia. Vanhan standardin mukaisia istuimia myydään varmasti kuitenkin vielä jonkin aikaa ja joka tapauksessa jo hankittuja istuimia saa käyttää vielä pitkään. Ei siis ole väliä kumman standardin mukaisen istuimen hankkii. Kannattaa ostaa sellainen, joka sopii parhaiten omalle lapselle ja omaan autoon.
    
   • Diilit Diilit
   • i-Size istuimet i-Size istuimet
   • Maxi-Cosi Maxi-Cosi turvaistuimet
   • Britax Britax turvaistuimet
   • BeSafe BeSafe turvaistuimet
   • Safety 1st Safety 1st turvaistuimet
   • Sivutörmäyssuoja Turvaistuimet joissa sivutörmäyssuoja
   • ISOFIX Istuimet ISOFIX kiinnityksellä
   • Turvakaukalo Turvakaukalot vastasyntyneille
   • Sisältää telakan Turvaistuin telakalla
  0 - 24
  • Maxi-Cosi lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162799581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166458094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169987659.jpg
   Maxi-Cosi Maxi-Cosi lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120 lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120 lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120 Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Sizella lapsesi matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan 105cm pituiseksi eli noin 4 vuotiaaksi saakka. Sopii 67 - 105 cm pituiselle lapselle.Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size on uusi, lisäominaisuuksilla varusteltu versio Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size turvaistuimesta.Huom!Tämän istuin kiinnitetään autoon jalustalla. Jalusta ei tule istuimen mukana. Lisää jalusta ostoskoriin Täydentävät tuotteet -välilehdeltä.Maxi-Cosi Pea... (21)
   Maxi-Cosi lasten turvaistuin Pearl Pro 2 i-Size Authentic Black 8797671120
   • 08712930160441
   4
   good_buy
   289.00 EUR
  • Britax RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107218.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107222.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107219.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152107223.jpg
   Britax Britax RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Storm Grey RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Storm Grey RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Storm Grey Britax-Römer Dualfix2 R -turvaistuin tekee automatkoista turvallisia ja mukavia niin lapselle kuin aikuisellekin. Istuinta voi kääntää täydet 360 astetta, joten voit vaivattomasti asettaa lapsen istuimeen ja nostaa hänet pois sekä valita, matkustaako lapsi selkä vai kasvot menosuuntaan päin. Dualfix2 R -turvaistuimen telakka asennetaan helposti ja turvallisesti auton ISOFIX-kiinnikkeisiin. Telakassa on lisävakautta tuova, säädettävä tukijalka, joka rajoittaa istuimen pyörimistä ja eteenpäin s... (10)
   Britax RÖMER DUALFIX 2 R -turvaistuin, 61 Cm - 105 Cm, Storm Grey
   • 04000984199574
   • 2000032197
   5
   good_buy
   deal
   479.00 EUR
  • Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150553371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168620192.jpg
   Britax Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black Lasten turvaistuin Britax Max-Way PlusLasten turvaistuin Britax Wax-Way Plus Black Series mahdollistaa lapsen turvallisimman tavan matkustaa, selkä menosuuntaan jopa 6 vuotiaaksi saakka. Tämä päivitetty versio suositusta Britax Max-Way turvaistuimesta soveltuu 9 kk alkaen 6-vuotiaaksi saakka, 9-25 kg.Britax Max-Way Plus turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet: Selkä menosuuntaan myös isommille lapsille,tämä on turvallisin tapa matkustaa, sillä nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat i... (18)
   Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Cosmos Black
   • 04000984183863
   3
   good_buy
   349.00 EUR
  • Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Blue Marble
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150531552.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179648894.jpg
   Britax Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Blue Marble Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Blue Marble Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Blue Marble Lasten turvaistuin Britax Max-Way PlusLasten turvaistuin Britax Wax-Way Plus Black Series mahdollistaa lapsen turvallisimman tavan matkustaa, selkä menosuuntaan jopa 6 vuotiaaksi saakka. Tämä päivitetty versio suositusta Britax Max-Way turvaistuimesta soveltuu 9 kk alkaen 6-vuotiaaksi saakka, 9-25 kg.Britax Max-Way Plus turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet: Selkä menosuuntaan myös isommille lapsille,tämä on turvallisin tapa matkustaa, sillä nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat i... (18)
   Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Blue Marble
   • 04000984183917
   3
   good_buy
   369.00 EUR
  • Joie i-Spin 360 turvaistuin Grey Flannel 213870
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525425.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143730896.jpg
   Joie Joie i-Spin 360 turvaistuin Grey Flannel 213870 i-Spin 360 turvaistuin Grey Flannel 213870 i-Spin 360 turvaistuin Grey Flannel 213870 I-Size-turvallisuutta 360 ° pyörivässä turvaistuimessa! Arkea helpottavan Joie i-Spin 360 -turvaistuimen 360 ° kääntyvä istuinosa nopeuttaa sekä asennussuunnan vaihtoa että lapsen asettamista valjaisiin. Vauvan ollessa pienimmillään asennetaan Joie i-Spin 360 -turvaistuin selkä menosuuntaan turvallisuuden takaamiseksi. Asennus voidaan vaihtaa kasvot menosuuntaan, kun lapsi on yli 76 cm pitkä ja vähintään 15 kuukauden ikäinen. Jalustallaan kääntyvän istuimen käytännöllisyys yhdistettynä ensilu... (8)
   Joie i-Spin 360 turvaistuin Grey Flannel 213870
   • 05056080606798
   5
   good_buy
   deal
   415.00 EUR
  • Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166449300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150556975.jpg
   Britax Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Storm Grey Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Storm Grey Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Storm Grey Lasten turvaistuin Britax Max-Way PlusLasten turvaistuin Britax Wax-Way Plus Black Series mahdollistaa lapsen turvallisimman tavan matkustaa, selkä menosuuntaan jopa 6 vuotiaaksi saakka. Tämä päivitetty versio suositusta Britax Max-Way turvaistuimesta soveltuu 9 kk alkaen 6-vuotiaaksi saakka, 9-25 kg.Britax Max-Way Plus turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet: Selkä menosuuntaan myös isommille lapsille,tämä on turvallisin tapa matkustaa, sillä nokkakolarin sattuessa kolarin voimat ohjautuvat i... (14)
   Britax Max-Way Plus turvaistuin 9-25kg - Storm Grey
   • 04000984183887
   3
   good_buy
   349.00 EUR
  • Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150525506.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152961340.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615591.jpg
   Britax Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black Lasten turvaistuin Britax Max-WayLasten turvaistuin Britax Wax-Way Black Series on kompakti istuin, joka tarjoaa lapselle lisää jalkatilaa, näin lapsi matkustaa turvallisesti jopa 6 vuotiaaksi saakka selkä menosuuntaan päin. Tällä istuimella lapsesi matkustaa mukavan turvallisesti 9 kiloisesta 25 kg saakka.Tätä turvaistuinta käytetään aina pelkästään selkä menosuuntaan!Britax Max-Way turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet:Turvallisin tapa matkustaa- selkä menosuuntaan myös isommille lapsille. ... (6)
   Britax Max-Way 9-25kg - Black Series - Cosmos Black
   • 04000984148237
   • 04000984181661
   5
   good_buy
   218.90 EUR
  • Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344735.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235280.jpg
   Britax Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg Turvavyöistuin BRITAX Kidfix2 R Turvavyöistuin BRITAX Kidfix2R joustaa kasvavan lapsesi tarpeiden mukaisesti, suojaten lasta jokaisella matkallanne. Selkänojan irrottamalla saat isommalle lapselle korokeistuimen.Voidaan käyttää lapsen ollessa noin 3,5 -vuotias ja siitä eteenpäin jopa 12 vuotiaaksi saakka. Kiinnitys autoon joko Isofixeillä tai auton omalla turvavyöllä. Kidfix2R turvavyöistuimen parhaimmat ominaisuudet:Lapsesi on suojassa istuimessaan kolmella tavalla: istuimen kuori suojaa las... (6)
   Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Cosmos Black 15-36kg
   • 04000984165906
   • 2000031433
   5
   good_buy
   149.00 EUR
  • Axkid One I-Size -turvaistuin, 61-125 Cm, Tar Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167208401.jpg
   Axkid Axkid One I-Size -turvaistuin, 61-125 Cm, Tar Black One I-Size -turvaistuin, 61-125 Cm, Tar Black One I-Size -turvaistuin, 61-125 Cm, Tar Black Axkid ONE sätter en ny standard för bakåtvända bilbarnstolar med ISOfix. Stolen är den enda som är godkänd enligt det senaste i-Size reglementet upp till 125 cm/23 kg eller ca: 7 års ålder. Detta innebär att ditt barn kan åka bakåtvänt upp till 3 år längre än existerande ISOfix stolar på marknaden. Bakåtvänt är det överlägset säkraste sättet för barn att åka hela vägen upp till 6-7 års åldern, ju längre bakåtvänt desto bättre. Innovativ Svensk design byggd i lättviktsmaterial Axkid ONE har e... (6)
   Axkid One I-Size -turvaistuin, 61-125 Cm, Tar Black
   • 07350057584590
   5
   good_buy
   689.90 EUR
  • Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150560156.jpg
   Joie Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal i-Spin 360 Turvaistuin, Coal i-Spin 360 Turvaistuin, Coal Joie i-Spin 360 on miellyttävä ja vakaa turvaistuin, joka sopii lapselle syntymästä aina 4-vuotiaaksi tai maksimipainon 19 kg saavuttamiseen asti. Turvaistuimessa on niskatuki, jonka korkeutta voi säätää 40105 cm välillä. Käytännöllisen 360-kiertotoiminnon avulla, lapsen asettaminen ja pois ottaminen turvaistuimesta on yksinkertaista ja helppoa. Turvaistuimessa on viisipistevaljaat, jotka asennetaan ISOFIX-toiminnon avulla. Istuimen jalkatuen voi asettaa 19 eri asentoon, jotta siitä saisi mah... (6)
   Joie i-Spin 360 Turvaistuin, Coal
   • 05056080606781
   • 05056080609492
   5
   good_buy
   357.90 EUR
  • Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Storm Grey 15-36kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344736.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235496.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235484.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235486.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152235498.jpg
   Britax Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Storm Grey 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Storm Grey 15-36kg Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Storm Grey 15-36kg Palkitun KIDFIX lisäys: KIDFIX2 S -istuin 3,5 - 12 vuotiaille lapsille. SICT:illä säädettävän V-muotoisen nojan ansiosta istuin ei vain tarjoaa enemmän tilaa lapsesi kasvuun, mutta myös varmistaa poikkeuksellisen suojan sivuiskun yhteydessä.Irrotettava istuimen päällinen on vielä yksi oiva ratkaisu, joka mahdollistaa pesun ja mukavan pyyhkimisen milloin vain.AINA TURVALLISTAAina turvallisen KIDFIX2 S:in korkeassa selkänojassa on sivuilla pehmeät siivet, jotka varmistavat sivusuojan törmäyksen... (7)
   Britax Kidfix2 R turvavyöistuin 15-36kg - Black Series Storm Grey 15-36kg
   • 04000984165920
   • 2000031435
   4
   good_buy
   147.90 EUR
  • Nuna Norr i-Size turvaistuin Caviar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155874794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136554868.jpg
   Nuna Nuna Norr i-Size turvaistuin Caviar Norr i-Size turvaistuin Caviar Norr i-Size turvaistuin Caviar (25)
   Nuna Norr i-Size turvaistuin Caviar
   • 08719743742215
   1
   good_buy
   most_sold
   419.00 EUR
  • Joie turvaistuin EVERY STAGE FX, (Group 0+/1/2/3), gray flannel
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165354246.jpg
   Joie Joie turvaistuin EVERY STAGE FX, (Group 0+/1/2/3), gray flannel turvaistuin EVERY STAGE FX, (Group 0+/1/2/3), gray flannel turvaistuin EVERY STAGE FX, (Group 0+/1/2/3), gray flannel Turvaistuin Joie Every Stage isofix Turvaistuin Joie Every Stage on 4-in1 turvaistuin, joka ihan kirjaimellisesti kasvaa lapsesi mukana. Tällä istuimella lapsesi siis pärjää koko turvaistuin ajan, syntymästä noin 12 vuotiaaksi saakka. Ja miten se on mahdollista? Lue alta: Näin Joie Every Stage 4-in-1 turvaistuin toimii:0-18kg (Group 0+/1) Pehmustetut pienentimet tuovat vauvan lähemmäs turvavaljaita, ja pienentävät istuimen vauvalle sopivaksi. Istuin säätyy jalustallaan, jolloin vauvalla on mu... (5)
   Joie turvaistuin EVERY STAGE FX, (Group 0+/1/2/3), gray flannel
   • 05056080607610
   5
   good_buy
   238.90 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615691.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141636722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307217.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black Monipuolinen BRITAX RÖMER MULTI-TECH III -turvaistuin voidaan kiinnittää sekä selkä että kasvot menosuuntaan. Turvaistuin on erittäin pitkäikäinen ja se sopii erinomaisesti 9 - 25 kilon painoiselle lapselle. Kiinnitys autoon onnistuu kätevästi auton omalla kolmipisteturvavyöllä. Asennusilmaisimen ja säädettävän SICT-sivutörmäyssuojan kanssa BRITAX RÖMER MULTI-TECH III -turvaistuin antaa vanhemmille takeen täydellisestä turvallisuudesta. ECE R44/04 -hyväksytty, ryhmä 1 & 2, 9 - 25 kg. Tarkista... (5)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) Cosmos Black
   • 04000984166743
   5
   good_buy
   218.90 EUR
  • Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166499869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148747239.jpg
   Britax Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey Sivutörmäyssuojalla varustettu kevyt turvaistuin sopii isommille lapsille. Pääntuen korkeutta voidaan säätää yhteentoista eri asentoon, jonka ansiosta istuin mukautuu lapsen pituuteen. Auton kolmipisteturvavyö ohjautuu ihanteellisesti lapsen lantion ja olkapäiden yli.ECE R44/04 -hyväksytty, ryhmä II & III, 15 - 36 kg. Noin kolme vuotiaasta kaksitoista vuotiaaseen asti. Asennus kasvot menosuuntaan.. Sivutörmäyssuoja.. Korkeussuunnassa säädettävä päätuki.. Vyönohjain ohjaa kolmepisteturvavyön o... (6)
   Britax Adventure turvavyöistuin 15-36kg - Storm Grey
   • 04000984195514
   4
   good_buy
   69.00 EUR
  • Britax RÖMER KIDFIX III S -turvavyöistuin, 15 - 36 Kg, Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181345309.jpg
   Britax Britax RÖMER KIDFIX III S -turvavyöistuin, 15 - 36 Kg, Cosmos Black RÖMER KIDFIX III S -turvavyöistuin, 15 - 36 Kg, Cosmos Black RÖMER KIDFIX III S -turvavyöistuin, 15 - 36 Kg, Cosmos Black Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S Turvavyöistuin BRITAX Kidfix III S :llä lapsesi matkustaa turvallisesti leikki-ikäisestä koululaiseksi saakka mukavasti, turvallisesti ja ergonomisesti. Voidaan käyttää lapsen ollessa noin 3,5 -vuotias ja siitä eteenpäin jopa 12 vuotiaaksi saakka. Britax Kidfix III S on korkeinta turvallisuustasoa uusien ominaisuuksien ansiosta. Lapsi on aina täydellisesti suojattu päästä lonkkaan. Voit olla vakuuttunut siitä että lapsesi matkustaa turvallisesti. Kidfix III ... (6)
   Britax RÖMER KIDFIX III S -turvavyöistuin, 15 - 36 Kg, Cosmos Black
   • 04000984200768
   4
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Joie Spin 360 turvaistuin Ember
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166450063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159851809.jpg
   Joie Joie Spin 360 turvaistuin Ember Spin 360 turvaistuin Ember Spin 360 turvaistuin Ember 360 ° pyörivä turvaistuin arjen helpotukseksi! Joie Spin 360 -turvaistuimen 360 ° kääntyvä istuinosa nopeuttaa sekä asennussuunnan vaihtoa että lapsen asettamista valjaisiin. Vauvan ollessa pienimmillään asennetaan Joie Spin 360 -turvaistuin selkä menosuuntaan turvallisuuden takaamiseksi. Asennus voidaan vaihtaa kasvot menosuuntaan, kun lapsi on 9 - 18 kg. Jalustallaan kääntyvän istuimen käytännöllisyys yhdistettynä ensiluokkaisiin turvaominaisuuksiin tekevät Joie Spin 360 -turvaistuimesta lo... (9)
   Joie Spin 360 turvaistuin Ember
   • 05056080605890
   3
   good_buy
   286.90 EUR
  • Cybex Turvaistuin Sirona S I-Size, Deep Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152641050.jpg
   Cybex Cybex Turvaistuin Sirona S I-Size, Deep Black Turvaistuin Sirona S I-Size, Deep Black Turvaistuin Sirona S I-Size, Deep Black Cybex Sirona S i-Size on käännettävä turvaistuin, joka mahdollistaa matkustamisen selkä menosuuntaan päin, kunnes lapsen pituus ylittää 105 cm. Turvaistuimen uudistunut muotoilu takaa, että myös hieman pidemmillä lapsilla on hyvin jalkatilaa auton koosta riippumatta. Turvaistuimessa on 12 asentoon säädettävissa oleva niskatuki sekä turvavaljaat, jotka asettuvat automaattisesti oikeaan kohtaan niskatuen korkeuteen nähden. Sirona S i-Size on osa Cybexin suosittua Gold-sarjaa. - Red Dot Design A... (5)
   Cybex Turvaistuin Sirona S I-Size, Deep Black
   • 04058511830643
   • 520000513
   4
   good_buy
   368.90 EUR
  • Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125074075.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134307244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142993939.jpg
   Britax Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey BRITAX Multi-Tech III turvaistuin BRITAX Multi-Tech III turvaistuin 925 kg painoisille lapsille, noin 9 kuukauden iästä noin 6 vuotiaaksi. Joustavuuden ja turvallisuuden yhdistävä Multi-Tech III tarjoaa lapsellesi maksimaalisen suojauksen pidempään.Pitkäikäinen turvaistuin autoon, jossa ei ole isofix-kiinnitys mahdollisuutta!Multi-Tech II turvaistuimen parhaimmat ominaisuudet:Mahdollistaa pidennetyn matkustamisen selkä menosuuntaan päin. Monipuolinen Multi-Tech III mahdollistaa pidennetyn mat... (4)
   Britax Multi-Tech III turvaistuin (9-25 kg) - Storm Grey
   • 04000984166767
   5
   good_buy
   219.00 EUR
  • Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181344384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264362.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152264361.jpg
   Britax Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT on 36-kiloiseksi saakka käytettävä turvaistuin. Istuin kiinnitetään autoon ISOFIX-kiinnikkeillä. Turvaistuin on varustettu Side Impact Cushion Technology (SICT) -sivutörmäyssuojalla. EVOLVA 123 SL SICT -turvaistuin kasvaa lapsen mukana, ja sitä voi käyttää noin 9-kuukautisesta aina 12-vuotiaaksi asti (936 kg). Istuimen viisipistevaljaita käytetään 18-kiloiseksi asti, minkä jälkeen ne korvataan auton omalla turvavyöllä lapsen matkustusturvallisuuden varmistamise... (4)
   Britax Evolva 123 SL Sict turvaistuin - Cosmos Black
   • 04000984149227
   • 2000025423
   5
   166.90 EUR
  • Britax RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150530836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140279974.jpg
   Britax Britax RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black Turvakaukalo BRITAX Primo Turvakaukalo BRITAX Primo on mukavasti pehmustettu.Kaukalossa on kolme kiinnitystapaa: sopii varmasti kaikkiin autoihin!Tämän turvakaukalon parhaimmat ominaisuudet: Kaukalossa on mukava lisäpehmuste lapselle.Lapsella on kaukalossa hyvä nukkuma-asento.Helppo käyttää: turvavaljaat säätyvät näppärästi yhdellä kädellä.Turvakaukalossa voidaan hyödyntää Travel Systemiä.Vauvan kaukalossa on pehmustettu pääntuki ja lisäpehmuste, joka tukee hyvää nukkumisasentoa vauvalla. Kau... (5)
   Britax RÖMER PRIMO -turvakaukalo, 0–13 Kg, Cosmos Black
   • 04000984140057
   4
   108.90 EUR
  • Dorel PebblePro+ turvakaukalo Essential Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182836517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168000945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168000948.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183600369.jpg
   Dorel Dorel PebblePro+ turvakaukalo Essential Black PebblePro+ turvakaukalo Essential Black PebblePro+ turvakaukalo Essential Black Maxi-Cosin testattu Pebble Pro -turvakaukalo luo lapselle turvallisen ja mukavan ympäristön. Pebble Pro on vastaanottanut valtavasti hyviä tuotearvioita ja on yhteensopiva useimpien markkinoiden lastenvaunujen ja Travel system -järjestelmien kanssa. Vain 4,1 kiloa painavassa turvakaukalossa on sivutörmäyssuojat ja lisätäyte. Se voidaan asentaa autoon FamilyFix3-telakan kanssa (myydään erikseen). Vastasyntynyt matkustaa kaukalossa turvallisesti ja hyvässä matkustusasennossa vastasyntyneen lisä... (4)
   Dorel PebblePro+ turvakaukalo Essential Black
   • 08712930155317
   • 08712930155362
   5
   good_buy
   259.00 EUR
  • BeSafe Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169564235.jpg
   BeSafe BeSafe Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab Turvaistuin BeSafe IziCombi X4 isofix - Sisältää jalustan Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix on paranneltu versio huippusuositusta X4 mallista. Tämän istuimen matkustusmukavuus on aivan omaa luokkaansa, 0-18kg lapselle.Helppo kiinnittää autoontukevalla ja varmalla kiinnitystavalla; isofixilla ja myöemmin auton omalla turvavyöllä.Turvaistuinta voi kallistaa ajon aikana.Sinun ei tarvitse pysähtyä tai ottaa lasta pois istuimesta. Monta kallistusasentoa, joista löytyy sinun lapsellesi sopiva ... (13)
   BeSafe Turvaistuin BeSafe Izi Combi X4 isofix Fresh Black Cab
   • 07043485390641
   2
   399.00 EUR
  • Britax Comfort insert lisäpehmuste
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142615585.jpg
   Britax Britax Comfort insert lisäpehmuste Comfort insert lisäpehmuste Comfort insert lisäpehmuste Pienokaiselle tarkoitettu BRITAX RÖMER Comfort Insert -sisätyyny antaa lisämukavuutta ja tukea. Sisätyyny takaa erinomaisen matkustusmukavuuden. Turvaistuimen hyväksyntä on 61 - 105 cm. Sisätyyny soveltuu seuraaviin BRITAX RÖMER istuimiin: MAX-FIX II, Dualfix, Dualfix i-Size, Dualfix M i-Size, SWINGFIX i-Size, SWINGFIX M i-Size, Trifix² i-Size, Versafix, MAX-WAY, MAX-WAY PLUS, TWO-WAY, MULTI-TECH III, ADVANSAFIX III SICT, Evolva 1-2-3, Evolva 1-2-3 PLUS, Evolva 1-2-3 SL SICT ja ADVANSAFIX IV R. (13)
   Britax Comfort insert lisäpehmuste
   • 04000984194777
   2
   22.90 EUR
  2 50
  • info@vertaa.fi