x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
   • Edullisimmat Edullisimmat
  0 - 24
  • Acer ED270RP 27" Full HD LED näyttö UM.HE0EE.P01
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226403814.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158086726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973099.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973093.jpg
   Acer Acer ED270RP 27" Full HD LED näyttö UM.HE0EE.P01 ED270RP 27" Full HD LED näyttö UM.HE0EE.P01 ED270RP 27" Full HD LED näyttö UM.HE0EE.P01 LED-näyttö, kaareva, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 165 Hz, VA, 250 cd/m, 4000:1, 5 ms, 2xHDMI, DisplayPort, musta (332)
   Acer ED270RP 27" Full HD LED näyttö UM.HE0EE.P01
   • 04710180717983
   • UM.HE0EE.P01
   6
   good_buy
   deal
   252.90 EUR
  • Lenovo L29W-30 29" UWFHD NÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223172258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220483453.jpg
   Lenovo Lenovo L29W-30 29" UWFHD NÄYTTÖ L29W-30 29" UWFHD NÄYTTÖ L29W-30 29" UWFHD NÄYTTÖ Lenovo L29w-30 on ultraleveä ja monikäyttöinen 29 näyttö, joka toimii loistavasti niin viihde-, työ- kuin pelikäytössä. Näytössä on sisäänrakennetut kaiuttimet ja 90 Hz:n virkistystaajuus sekä AMD FreeSync -teknologia. Vivahteikas IPS-paneeli Näytössä on laadukas IPS-paneeli, joka mahdollistaa kirkkaat ja vivahteikkaat värit 300 nitin kirkkaudella sekä laajalla 99 %:n sRGB-väriasteikolla. 90 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö tukee myös AMD FreeSynciä, joka ehkäisee kuvan repeilemist... (140)
   Lenovo L29W-30 29" UWFHD NÄYTTÖ
   • 00195891708125
   • 66E5GAC3EU
   7
   good_buy
   deal
   239.00 EUR
  • Lenovo 24" L24e-30, Full HD, VA -näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229679674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204642642.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204642648.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204642645.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204642641.jpg
   Lenovo Lenovo 24" L24e-30, Full HD, VA -näyttö 24" L24e-30, Full HD, VA -näyttö 24" L24e-30, Full HD, VA -näyttö Lenovo L24e-30 on ohut ja minimalistisesti muotoiltu 23,8-tuumainen näyttö. Elegantissa L24e-näytössä on ohuet kolmen reunan NearEdgeless-kehykset ja laadukas VA-paneeli erinomaisella 3000:1 kontrastisuhteella. Erinomainen VA-paneeli Tarkka Full HD -näyttö VA-paneelilla ja mahtavalla 3000:1 kontrastilla tarjoaa yksityiskohtaisen ja vivahteikkaan kuvan laajoilla 178 asteen katselukulmilla, ja voit nauttia tarkoista väreistä myös sivuilta katsottuna. Näyttö tukee myös AMD FreeSynciä, joka ehkäi... (83)
   Lenovo 24" L24e-30, Full HD, VA -näyttö
   • 00195348151818
   • 66BCKAC2EU
   10
   good_buy
   129.00 EUR
  • AOC 27G2U 27" FHD IPS DP/HDMI 144HZ FREESYNC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659406.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260285.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260286.jpg
   AOC AOC 27G2U 27" FHD IPS DP/HDMI 144HZ FREESYNC 27G2U 27" FHD IPS DP/HDMI 144HZ FREESYNC 27G2U 27" FHD IPS DP/HDMI 144HZ FREESYNC 27 tuuman IPS-näyttö 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja FreeSync Premium-tuella. Tämä 27 tuuman IPS-näyttö tasaisella 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja FreeSync Premium-tuella sopii täydellisesti kilpapelaajille. Sisältää kehyksettömän muotoilun punaisilla erityispiirteillä. 27? 1920x1080 IPS ?paneeli Virkistystaajuus 144Hz 1ms vasteaika Lisätiedot: Pelituotteet Gaming monitorsPelituotteet PelinäytötNäytön koko, ' 27Liitännä... (41)
   AOC 27G2U 27" FHD IPS DP/HDMI 144HZ FREESYNC
   • 04038986186964
   • 04038986188678
   • 04717385946156
   • 4038986186964
   • 27G2AE/BK
   • 4038986188678
   • 27G2U/BK
   • 6969943
   11
   good_buy
   229.00 EUR
  • Samsung 32" Curved Monitor CR50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563725.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563928.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563935.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563933.jpg
   Samsung Samsung 32" Curved Monitor CR50 32" Curved Monitor CR50 32" Curved Monitor CR50 LED-näyttö, kaareva, 32" (31.5" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, VA, 300 cd/m, 3000:1, 4 ms, HDMI, VGA, tummanharmaa/sininen (176)
   Samsung 32" Curved Monitor CR50
   • 08806092090484
   • 08806090191107
   • 8806092090484
   • 8806090191107
   • LC32R500FHRXEN
   • LC32R500FHUXEN
   4
   good_buy
   deal
   240.00 EUR
  • Lenovo L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223171544.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228482057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228396665.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228396663.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228396668.jpg
   Lenovo Lenovo L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ Lisänäyttö kannettavalle tietokoneelle. Full HD -tarkkuus. Kaksi USB-C -liitäntää. (59)
   Lenovo L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ
   • 00195891581117
   • 66E4UAC1WL
   8
   good_buy
   199.00 EUR
  • Asus VG246H 24' FullHD pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175159859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175163283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175163280.jpg
   Asus Asus VG246H 24' FullHD pelinäyttö VG246H 24' FullHD pelinäyttö VG246H 24' FullHD pelinäyttö (330)
   Asus VG246H 24' FullHD pelinäyttö
   • 04718017853057
   • 90LM06K0-B01170
   2
   good_buy
   deal
   202.90 EUR
  • Acer Nitro ED320QRP 31.5" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228754771.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212494863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211817515.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172734119.jpg
   Acer Acer Nitro ED320QRP 31.5" -pelinäyttö. Musta Nitro ED320QRP 31.5" -pelinäyttö. Musta Nitro ED320QRP 31.5" -pelinäyttö. Musta LED-näyttö, kaareva, 31.5", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 165 Hz, VA, 300 cd/m, 4000:1, 5 ms, 2xHDMI, DisplayPort, musta (113)
   Acer Nitro ED320QRP 31.5" -pelinäyttö. Musta
   • 04710180718010
   • UM.JE0EE.P01
   4
   good_buy
   deal
   292.90 EUR
  • Huawei MateView GT 27" QHD LED VA pelinäyttö :53060444
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207097376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209979863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211197859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211701733.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230655580.jpg
   Huawei Huawei MateView GT 27" QHD LED VA pelinäyttö :53060444 MateView GT 27" QHD LED VA pelinäyttö :53060444 MateView GT 27" QHD LED VA pelinäyttö :53060444 LED-monitori, 27", 2560 x 1440, 16:9 @ 165 Hz, VA, HDR, 350 cd/m, 4000:1, 1 x HDMI, USB-C x 1 (vain virtalähde), DP x 1 (DP1.2). (17)
   Huawei MateView GT 27" QHD LED VA pelinäyttö :53060444
   • 06941487232949
   • 53060444
   14
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • BenQ 24.5" Zowie XL2546K, Full HD, TN -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166660385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168110092.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168110091.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168110094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168110093.jpg
   BenQ BenQ 24.5" Zowie XL2546K, Full HD, TN -pelinäyttö 24.5" Zowie XL2546K, Full HD, TN -pelinäyttö 24.5" Zowie XL2546K, Full HD, TN -pelinäyttö XL-sarjan pelinäytöt on suunniteltu eSports käyttöön ja ovatkin olleet äärimmäisen suosittuja ammattilaisten käytössä jo vuosia. Päivitetyssä XL2546K-mallissa on parannettu ergonomia ja säädettävyys aikaisempiin malleihin verrattuna, minkä avulla saat enemmän tilaa pöydälle ja paremman peliasennon. 25? FHD TN-paneeli 240Hz, 1ms(GTG) DyAc+ HDMI 2.0 x3 / DP 1.2 / Kuulokeliitäntä S Switch-kontrolleri Kääntö-, korkeus- ja kallistussäätö Lisätiedot: Pelituotteet PelinäytötNäytön koko, ' 24.5Kuvasu... (29)
   BenQ 24.5" Zowie XL2546K, Full HD, TN -pelinäyttö
   • 04718755083310
   • 9H.LJNLB.QBE
   9
   good_buy
   545.70 EUR
  • Samsung LF24T352FHRXEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564624.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564615.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564608.jpg
   Samsung Samsung LF24T352FHRXEN LF24T352FHRXEN LF24T352FHRXEN T35F Series, LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 5 ms, HDMI, VGA, tummanharmaa/sininen (85)
   Samsung LF24T352FHRXEN
   • 08806090961908
   • LF24T352FHRXEN
   4
   good_buy
   deal
   152.90 EUR
  • Lenovo G27E-20 27" FULL HD PELINÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218270307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208051413.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208051416.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208051415.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208051417.jpg
   Lenovo Lenovo G27E-20 27" FULL HD PELINÄYTTÖ G27E-20 27" FULL HD PELINÄYTTÖ G27E-20 27" FULL HD PELINÄYTTÖ 27 tuuman Full HD -pelinäyttö. Jopa 120 Hz:n virkistystaajuus. AMD FreeSync -yhteensopiva. (12)
   Lenovo G27E-20 27" FULL HD PELINÄYTTÖ
   • 00195891415795
   • 66D8GAR1EU
   14
   good_buy
   200.00 EUR
  • Samsung Odyssey G9 C49G95 49" kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568570.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206386300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568979.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206386307.jpg
   Samsung Samsung Odyssey G9 C49G95 49" kaareva pelinäyttö Odyssey G9 C49G95 49" kaareva pelinäyttö Odyssey G9 C49G95 49" kaareva pelinäyttö Samsung Odyssey C49G95 49" -pelinäyttö tarjoaa upean kuvan VA-paneelilla, 240 hz virkistystaajuudella ja erinomaisella väritarkkuudella. Lisäksi näytön kaareva muotoilu tuo sen reunat lähemmäksi ääreisnäköäsi, parantaen pelikokemusta huomattavasti. (20)
   Samsung Odyssey G9 C49G95 49" kaareva pelinäyttö
   • 08806090424878
   • 08806092014831
   • LC49G95TSSRXEN
   • 8806090424878
   • LC49G95TSSUXEN
   • 8806092014831
   10
   good_buy
   deal
   1460.00 EUR
  • Samsung Odyssey G5 34" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205911913.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612275.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612274.jpg
   Samsung Samsung Odyssey G5 34" -pelinäyttö. Musta Odyssey G5 34" -pelinäyttö. Musta Odyssey G5 34" -pelinäyttö. Musta G55T Series, LED-näyttö, kaareva, 34", 3440 x 1440 UWQHD @ 165 Hz, VA, 250 cd/m, 2500:1, HDR10, 1 ms, HDMI, DisplayPort, musta (33)
   Samsung Odyssey G5 34" -pelinäyttö. Musta
   • 08806090663628
   • 08806090966873
   • LC34G55TWWUXEN
   • LC34G55TWWRXEN
   • 8806090663628
   • 8806090966873
   7
   good_buy
   454.54 EUR
  • AOC 27" Näyttö Gaming C27G2ZE/BK 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207010859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163356382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163638620.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204709292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163638626.jpg
   AOC AOC 27" Näyttö Gaming C27G2ZE/BK 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 27" Näyttö Gaming C27G2ZE/BK 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 27" Näyttö Gaming C27G2ZE/BK 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium AOC C27G2ZE tarjoaa ensiluokkaisen kuvanlaadun kaarevalla 27' Full HD VA-paneelilla. 0.5ms vasteajan, 240Hz virkistystaajuuden ja 300 nitin kirkkauden ansiosta monitori tarjoaa tasaisen sekä väririkkaan käyttökokemuksen. 240Hz virkistystaajuus vapauttaa huippuluokan GPU:t täysin ja tarjoaa ennennäkemättömän sileän kuvan näytön. Kaikki yksityiskohdat näkyvät erittäin tarkasti ja kaikki liikkeet ovat kristallin kirkkaita. AMD FreeSync Premium -teknologia varmistaa grafiikkasuorittimen ja monito... (29)
   AOC 27" Näyttö Gaming C27G2ZE/BK 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 04038986187381
   • C27G2ZE/BK
   • 4038986187381
   8
   good_buy
   deal
   352.90 EUR
  • Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171536138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171536144.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171536140.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171536142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171536139.jpg
   Asus Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" -pelinäyttö. Musta TUF Gaming VG24VQE 23.6" -pelinäyttö. Musta TUF Gaming VG24VQE 23.6" -pelinäyttö. Musta TUF Gaming VG24VQE on 23,6 tuumainen, kaareva Full HD -näyttö, jossa on ultranopea 165 Hz:n virkistystaajuus. Se on suunniteltu ammattimaisille pelaajille ja niille, jotka etsivät mukaansatempaavaa pelaamista. Sen kaarevassa näytössä on Adaptive-Sync (FreeSync Premium) -tekniikka, joka mahdollistaa erittäin sujuvan pelaamisen ilman repeilyä ja pätkimistä. Kirkkaus 250 cd/m ja kontrastisuhde 3000:1. Vasteaika 4 ms (harmaa harmaalla) 1 ms (MPRT). 2 x HDMI, DisplayPort ja kuuloke -liitännät. Ste... (22)
   Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" -pelinäyttö. Musta
   • 04718017881715
   • 00192876853078
   • 04718017976114
   • 90LM0575-B01170
   9
   good_buy
   deal
   202.90 EUR
  • Lenovo G24e-20 23,8 tuumainen näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218270187.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208053928.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208053930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208053923.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208053926.jpg
   Lenovo Lenovo G24e-20 23,8 tuumainen näyttö G24e-20 23,8 tuumainen näyttö G24e-20 23,8 tuumainen näyttö Lenovo G24e-20 on 23,8 Full HD -pelinäyttö, jonka huippuluokan liiketoiston ja nopeuden takaavat 1 ms:n MPRT-vasteaika, jopa 120 Hz:n virkistystaajuus ja AMD FreeSync Premium -tekniikka. Nopeatempoiseen pelaamiseen G24e-20 täyttää vaativankin pelaajan laatukriteerit: 1 ms MPRT-vasteaika, korkea virkistystaajuus ja AMD FreeSync Premium mahdollistavat tarkan ja sulavan liiketoiston sekä salamannopean reagoinnin ruudun tapahtumiin. Näytön 100 Hz:n virkistystaajuus on ylikellotettavissa 120 Hz:n ... (12)
   Lenovo G24e-20 23,8 tuumainen näyttö
   • 00195891416020
   • 66D7GAR1EU
   13
   good_buy
   176.90 EUR
  • AOC C24G2U/BK 24" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173136537.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162590885.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162590876.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162590883.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204690501.jpg
   AOC AOC C24G2U/BK 24" -pelinäyttö C24G2U/BK 24" -pelinäyttö C24G2U/BK 24" -pelinäyttö AOC C24G2U/BK on 23,6 huippulaadukas kaareva Full HD -pelinäyttö VA-paneelilla, 165 Hz virkistystaajuudella ja 1 ms vasteajalla. Salamannopea 1 ms vasteaika AOC C24G2U/BK eliminoi liikkeen aikaisen epäselvyyden jopa nykyaikaisista nopeista peleistä 1 ms vasteajalla, mikä on luokkansa nopein. Tämän hämmästyttävän visuaalisen suorituksen ansiosta voit reagoida vaistonvaraisesti näytön tapahtumiin. Voit ajaa mutkissa ammattimaisen rallikuskin tavoin tai tuhota vihollisen laukauksella päähän tämä... (17)
   AOC C24G2U/BK 24" -pelinäyttö
   • 04038986148191
   • C24G2U/BK
   • 4038986148191
   10
   good_buy
   214.00 EUR
  • LG UltraFine Ergo 32UN880 31,5" näyttö (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216750379.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216750386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183957163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216750384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216750389.jpg
   LG LG UltraFine Ergo 32UN880 31,5" näyttö (musta) UltraFine Ergo 32UN880 31,5" näyttö (musta) UltraFine Ergo 32UN880 31,5" näyttö (musta) 32? 3840x2160 UHD resoluutio HDMI/DP USB Type-C PD 60W IPS-näyttö DCI-P3 95% värintoisto HDR10 Lisätiedot: Liitännät HDMILiitännät DisplayPortLiitännät USB-CKirkkaus, cd/m² 350Kontrastisuhde (tyypillinen) 1000:1Vasteaika, ms 5Näyttövärejä 1.07 BTuotteen paino (jalustan kanssa), g 10300Tuotteen paino, g 6500VESA-standardi, mm 100 x 100Kuvasuhde 16:9Korkeussäätö KylläKosketusnäyttö EiKatselukulma (pysty), ° 178Katselukulma (vaaka), ° 178Virkistystaajuus, Hz N/ANäytön resoluutio, pikseliä 3840 x... (32)
   LG UltraFine Ergo 32UN880 31,5" näyttö (musta)
   • 08806091060327
   • 08806098724932
   • 08806098724659
   • 32UN880-B.AEU
   • 32UN880-B
   • 32UN880-B.aeu
   • 8806098724659
   6
   good_buy
   675.04 EUR
  • Samsung 28" Näyttö U28R550UQU - musta - 4 ms
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383169.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383174.jpg
   Samsung Samsung 28" Näyttö U28R550UQU - musta - 4 ms 28" Näyttö U28R550UQU - musta - 4 ms 28" Näyttö U28R550UQU - musta - 4 ms 28 Samsung LU28R550UQUXEN -näyttö sopii erityisesti multimediakäyttöön. Näytön IPS-paneelissa on 4 ms vasteaika, korkea kontrasti ja yksityiskohdat terävinä näyttävä 4K UHD -resoluutio. (19)
   Samsung 28" Näyttö U28R550UQU - musta - 4 ms
   • 08806090961809
   • 08806090137297
   • 05415247268666
   • LU28R550UQUXEN
   • LU28R550UQU
   • LU28R550UQRXEN
   • 8806090137297
   • 8806090961809
   9
   deal
   376.90 EUR
  • AOC G2490VXA 23.8" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210092728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655732.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655736.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655730.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655734.jpg
   AOC AOC G2490VXA 23.8" -pelinäyttö. Musta G2490VXA 23.8" -pelinäyttö. Musta G2490VXA 23.8" -pelinäyttö. Musta 24 tuuman Full HD -näyttö. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 1 ms:n vasteaika. FreeSync Premium -tuki. (15)
   AOC G2490VXA 23.8" -pelinäyttö. Musta
   • 04038986148641
   • G2490VXA
   • 4038986148641
   10
   175.00 EUR
  • AOC C32G2AE 32" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221969382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204537089.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221969385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204537090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204537085.jpg
   AOC AOC C32G2AE 32" -pelinäyttö. Musta C32G2AE 32" -pelinäyttö. Musta C32G2AE 32" -pelinäyttö. Musta Full HD -pelaamiseen suunnitellussa kaarevassa 31,5 AOC C32G3AE/BK -näytössä on kaikki tosipelaajalle olennaiset ominaisuudet: matala vasteaika, korkea 165 Hz virkistystaajuus sekä FreeSync Premium -teknologia ja G-SYNC Compatible -tuki. Kaareva VA-paneeli Kaareva (1000R) näyttö ja laadukas VA-paneeli mahdollistavat vaikuttavan ja immersiivisen pelielämyksen erinomaisella responsiivisuudella ja säväyttävän korkealla kontrastilla. VA-paneeli yltää mahtavaan 3000:1 kontrastisuhteeseen, jopa 1 m... (23)
   AOC C32G2AE 32" -pelinäyttö. Musta
   • 04038986147217
   • C32G3AE/BK
   • 4038986147217
   7
   259.30 EUR
  • Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34” -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205108194.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225700366.jpg
   Xiaomi Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34” -pelinäyttö Mi Curved Gaming Monitor 34” -pelinäyttö Mi Curved Gaming Monitor 34” -pelinäyttö LED-näyttö, kaareva, 34", 3440 x 1440 WQHD @ 144 Hz, 300 cd/m, 3000:1, 4 ms, 2xHDMI, 2xDisplayPort, musta (41)
   Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34” -pelinäyttö
   • 06934177745614
   • BHR5133GL
   • BHR5116GL
   5
   399.00 EUR
  • Samsung SJ55W Series S34J550WQU 34.1" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383760.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177225806.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383766.jpg
   Samsung Samsung SJ55W Series S34J550WQU 34.1" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync SJ55W Series S34J550WQU 34.1" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync SJ55W Series S34J550WQU 34.1" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync Tarkka SJ550W-näyttö tuottaa veitsenteräviä kuvia. Samsung S34J550WQR 34" WQHD VA 21:9 WQHD-kuvanlaatu Suuren tarkkuuden ansiosta SJ55W:n kuva on veitsenterävä. Ja koska piksleitä on enemmän, voit pitää näkyvissä useampia verkkosivuja ja asiakirjoja samanaikaisesti ilman selaamista tai zoomaamista kauemmas. (26)
   Samsung SJ55W Series S34J550WQU 34.1" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • 08801643414443
   • 08806090961083
   • LS34J550WQU
   • 8806090961083
   • LS34J550WQRXEN
   • LS34J550WQUXEN
   • 000000000000257068
   6
   346.19 EUR
  2 69
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Hinta (price):
   • < 225 € (budget)
   • 225 € - 305 € (price_2)
   • 305 € - 455 € (price_3)
   • ≥ 455 € (price_4)
  • Merkki (brand):
   • Fujitsu (fujitsu)
   • Samsung (samsung)
   • Asus (asus)
   • AOC (aoc)
   • Apple (apple)
   • Acer (acer)
   • Dell (dell)
   • BenQ (benq)
   • 3M (3m)
   • AG Neovo (ag_neovo)
   • Alienware (alienware)
   • Aopen (aopen)
   • Aten (aten)
   • Blackmagic Design (blackmagic_design)
   • Blackstorm (blackstorm)
   • Braun (braun)
   • Cepter (cepter)
   • Corsair (corsair)
   • Deltaco (deltaco)
   • Digitus (digitus)
   • Eizo (eizo)
   • Elo (elo)
   • Evoko (evoko)
   • Feelworld (feelworld)
   • Fuj:tech (fuj_tech)
   • Gechic (gechic)
   • Gigabyte (gigabyte)
   • Gigabyte technology (gigabyte_technology)
   • Hannspree (hannspree)
   • HP (hp)
   • Huawei (huawei)
   • Iiyama (iiyama)
   • LC-Power (lc_power)
   • Lenovo (lenovo)
   • LG (lg)
   • MSI (msi)
   • NEC (nec)
   • Philips (philips)
   • ProXtend (proxtend)
   • Razer (razer)
   • Sony (sony)
   • Star Micronics (star_micronics)
   • StarTech.com (startech_com)
   • Swit (swit)
   • Targus (targus)
   • V7 (v7)
   • Viewsonic (viewsonic)
   • Voxicon (voxicon)
   • Wortmann AG (wortmann_ag)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • Zebra Technologies (zebra_technologies)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 240 Hz (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
   • IPS (ips)
   • TFT (tft)
   • VA (va)
   • TN (tn)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1440 x 900 (1440_x_900)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi