x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta näyttö

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • ASUS ASUS
   • Benq Benq
   • Samsung Samsung
  Näytöt 7.1 (5)
  0 - 24
  • Asus VS248HR 24" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/5/asus-vs248hr-24-black-full-hd-44343815.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/9/asus-vs248hr-24-black-full-hd-46974969.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/4/9/asus-vs248hr-24-black-full-hd-47089549.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/7/asus-vs248hr-24-full-hd-55115357.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/asus-vs248hr-24-full-hd-55115358.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/9/asus-vs248hr-24-full-hd-55115359.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/0/asus-vs248hr-24-full-hd-55115360.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/5/asus-vs248hr-24-full-hd-black-computer-monitor-86112305.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/1/5/asus-vs248hr-24-black-full-hd-44343815.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzUvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtNDQzNDM4MTUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/6/9/asus-vs248hr-24-black-full-hd-46974969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS82LzkvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtNDY5NzQ5NjkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/4/9/asus-vs248hr-24-black-full-hd-47089549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzkvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtNDcwODk1NDkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/7/asus-vs248hr-24-full-hd-55115357.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy81LzcvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWZ1bGwtaGQtNTUxMTUzNTcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/8/asus-vs248hr-24-full-hd-55115358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy81LzgvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWZ1bGwtaGQtNTUxMTUzNTguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/5/9/asus-vs248hr-24-full-hd-55115359.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy81LzkvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWZ1bGwtaGQtNTUxMTUzNTkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/6/0/asus-vs248hr-24-full-hd-55115360.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy82LzAvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWZ1bGwtaGQtNTUxMTUzNjAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/0/5/asus-vs248hr-24-full-hd-black-computer-monitor-86112305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8wLzUvYXN1cy12czI0OGhyLTI0LWZ1bGwtaGQtYmxhY2stY29tcHV0ZXItbW9uaXRvci04NjExMjMwNS5qcGc=
   Asus VS248HR 24" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö (29)
   Asus VS248HR 24" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   162.79, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   162.79, 3pv (offer_sdt_3_days)
   10
   good_buy
  • Samsung S24F350FHU 24" Full HD PLS Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/0/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130100.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/1/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130101.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/2/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130102.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/3/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130103.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/4/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130104.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611824.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611825.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611826.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611827.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611828.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/9/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611829.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/0/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611830.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/0/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzAvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/1/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzEvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/2/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzIvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMi5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/3/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzMvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMy5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/4/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzQvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwNC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/4/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzQvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODI0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/5/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzUvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODI1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/6/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzYvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODI2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/7/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzcvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODI3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/8/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzgvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODI4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/2/9/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8yLzkvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODI5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/3/0/samsung-s24f350fhu-24-full-hd-pls-black-71611830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzAvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LTI0LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTcxNjExODMwLmpwZw==
   Samsung S24F350FHU 24" Full HD PLS Musta tietokoneen litteä näyttö (18)
   Samsung S24F350FHU 24" Full HD PLS Musta tietokoneen litteä näyttö
   Dustin home Dustin home
   7.70403855084415 (45)
   147.35, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.70403855084415 (45)
   147.35, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Samsung S22F350FHU 22" Full HD TN Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/4/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917948.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/4/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917949.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917950.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917951.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917952.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917953.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/4/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917954.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/5/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917955.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/6/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917956.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/7/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917957.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917958.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917959.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917960.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917961.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917962.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917963.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/4/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917964.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/9/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133398.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/9/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133399.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133400.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133401.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133402.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133403.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/4/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133404.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/5/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133405.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/6/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133406.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/7/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133407.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133408.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133409.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133410.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133411.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133412.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133413.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/4/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80Lzgvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTQ4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/4/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80Lzkvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTQ5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzAvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTUwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917951.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzEvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTUxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917952.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzIvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTUyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzMvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTUzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/4/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzQvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTU0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/5/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzUvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTU1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/6/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzYvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTU2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/7/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81Lzcvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTU3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81Lzgvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTU4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/5/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81Lzkvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTU5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS82LzAvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTYwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS82LzEvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTYxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS82LzIvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTYyLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS82LzMvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTYzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/9/6/4/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-led-black-55917964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS82LzQvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtbGVkLWJsYWNrLTU1OTE3OTY0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/9/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85Lzgvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzMzOTguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/9/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133399.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85Lzkvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzMzOTkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzAvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133401.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzEvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzIvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133403.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzMvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/4/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133404.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzQvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/5/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133405.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzUvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/6/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133406.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzYvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/7/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133407.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzcvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/8/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133408.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzgvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDguanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/0/9/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133409.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzkvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MDkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/0/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzAvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/1/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzEvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MTEuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/2/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzIvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MTIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/3/samsung-s22f350fhu-22-full-hd-tn-black-69133413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzMvc2Ftc3VuZy1zMjJmMzUwZmh1LTIyLWZ1bGwtaGQtdG4tYmxhY2stNjkxMzM0MTMuanBn
   Samsung S22F350FHU 22" Full HD TN Musta tietokoneen litteä näyttö (39)
   Samsung S22F350FHU 22" Full HD TN Musta tietokoneen litteä näyttö
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   104.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   104.6, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Asus VS197D 18.5" Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/asus-vs197de-23150195.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/8/asus-vs197de-20018558.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/8/asus-vs197de-23123788.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/9/asus-vs197de-23123789.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/0/asus-vs197de-23123790.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/1/asus-vs197de-23123791.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/6/asus-vs197de-23150196.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/7/asus-vs197de-23150197.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/8/asus-vs197de-23150198.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/9/asus-vs197de-23150199.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/7/asus-vs197de-24899657.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/5/asus-vs197de-23150195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzUvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTUwMTk1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/5/8/asus-vs197de-20018558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS81LzgvYXN1cy12czE5N2RlLTIwMDE4NTU4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/8/asus-vs197de-23123788.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzgvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTIzNzg4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/9/asus-vs197de-23123789.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy84LzkvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTIzNzg5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/0/asus-vs197de-23123790.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzAvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTIzNzkwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/1/asus-vs197de-23123791.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzEvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTIzNzkxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/6/asus-vs197de-23150196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzYvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTUwMTk2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/7/asus-vs197de-23150197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzcvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTUwMTk3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/8/asus-vs197de-23150198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzgvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTUwMTk4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/9/9/asus-vs197de-23150199.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS85LzkvYXN1cy12czE5N2RlLTIzMTUwMTk5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/7/asus-vs197de-24899657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzcvYXN1cy12czE5N2RlLTI0ODk5NjU3LmpwZw==
   Asus VS197D 18.5" Musta tietokoneen litteä näyttö (36)
   Asus VS197D 18.5" Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   90.56, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   90.56, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Samsung S27F350FHU 27" Full HD PLS Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/5/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130105.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/6/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130106.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/7/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130107.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/8/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130108.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/9/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130109.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/0/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130110.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/9/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078279.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/0/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078280.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/1/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078281.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/2/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078282.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/3/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078283.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/4/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078284.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/5/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078285.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/5/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130105.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzUvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTU1MTMwMTA1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/6/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130106.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzYvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTU1MTMwMTA2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/7/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130107.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzcvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTU1MTMwMTA3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/8/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130108.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzgvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTU1MTMwMTA4LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/9/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130109.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzkvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTU1MTMwMTA5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/0/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-55130110.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8xLzAvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTU1MTMwMTEwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/7/9/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83Lzkvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4Mjc5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/0/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzAvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4MjgwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/1/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzEvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4MjgxLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/2/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzIvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4MjgyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/3/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078283.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzMvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4MjgzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/4/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzQvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4Mjg0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/5/samsung-s27f350fhu-27-full-hd-pls-black-69078285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzUvc2Ftc3VuZy1zMjdmMzUwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtcGxzLWJsYWNrLTY5MDc4Mjg1LmpwZw==
   Samsung S27F350FHU 27" Full HD PLS Musta tietokoneen litteä näyttö (11)
   Samsung S27F350FHU 27" Full HD PLS Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   212.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   212.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • Asus VG248QE 24" Full HD TN+Film 3D-yhteensopiva Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/5/asus-vg248qe-19862465.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/6/8/asus-vg248qe-20018568.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/9/asus-vg248qe-23150719.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/0/asus-vg248qe-23150720.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/1/asus-vg248qe-23150721.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/2/asus-vg248qe-23150722.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/3/asus-vg248qe-23150723.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/4/asus-vg248qe-23150724.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/5/asus-vg248qe-23150725.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/6/5/asus-vg248qe-19862465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC82LzUvYXN1cy12ZzI0OHFlLTE5ODYyNDY1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/5/6/8/asus-vg248qe-20018568.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS82LzgvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIwMDE4NTY4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/1/9/asus-vg248qe-23150719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzkvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzE5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/0/asus-vg248qe-23150720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8yLzAvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzIwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/1/asus-vg248qe-23150721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8yLzEvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzIxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/2/asus-vg248qe-23150722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8yLzIvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzIyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/3/asus-vg248qe-23150723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8yLzMvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzIzLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/4/asus-vg248qe-23150724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8yLzQvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzI0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/2/5/asus-vg248qe-23150725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8yLzUvYXN1cy12ZzI0OHFlLTIzMTUwNzI1LmpwZw==
   Asus VG248QE 24" Full HD TN+Film 3D-yhteensopiva Musta tietokoneen litteä näyttö (9)
   Asus VG248QE 24" Full HD TN+Film 3D-yhteensopiva Musta tietokoneen litteä näyttö
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   253.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   253.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   7
   good_buy
  • Asus VC279H 27" Full HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/asus-vc279h-32004526.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/asus-vc279h-32004527.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/asus-vc279h-32004528.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/asus-vc279h-32004529.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/asus-vc279h-32004530.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/asus-vc279h-32004531.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/asus-vc279h-32004532.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/4/asus-vc279h-27-full-hd-ips-matt-black-computer-monitor-83269654.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/6/asus-vc279h-32004526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzYvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MjYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/7/asus-vc279h-32004527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzcvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MjcuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/8/asus-vc279h-32004528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzgvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MjguanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/2/9/asus-vc279h-32004529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8yLzkvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MjkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/0/asus-vc279h-32004530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzAvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MzAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/1/asus-vc279h-32004531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzEvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MzEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/3/2/asus-vc279h-32004532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzIvYXN1cy12YzI3OWgtMzIwMDQ1MzIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/5/4/asus-vc279h-27-full-hd-ips-matt-black-computer-monitor-83269654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi81LzQvYXN1cy12YzI3OWgtMjctZnVsbC1oZC1pcHMtbWF0dC1ibGFjay1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgzMjY5NjU0LmpwZw==
   Asus VC279H 27" Full HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö (15)
   Asus VC279H 27" Full HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   224.66, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   224.66, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Samsung C27F390FHU 27" Full HD VA Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130284.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130285.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130286.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130287.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130288.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/9/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130289.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/0/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130290.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130291.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130292.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130293.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130294.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130295.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130296.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130297.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130298.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/4/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495424.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495425.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/6/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495426.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/7/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495427.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/8/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495428.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/9/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495429.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/0/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495430.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/1/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-62424381.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/4/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248754.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/5/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248755.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/6/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248756.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/7/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248757.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/8/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248758.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/9/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248759.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/0/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248760.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/1/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248761.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/2/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248762.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/3/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248763.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzQvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzUvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzYvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84Lzcvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84Lzgvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/9/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84Lzkvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/0/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzAvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130291.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzEvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130292.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzIvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkyLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130293.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzMvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzQvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk0LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzUvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130296.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzYvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85Lzcvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130298.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85Lzgvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/4/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzQvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzUvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/6/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzYvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/7/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzcvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjcuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/8/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzgvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/9/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495429.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzkvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/0/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzAvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MzAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/1/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-62424381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzEvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNjI0MjQzODEuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/4/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248754.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzQvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NTQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/5/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzUvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NTUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/6/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzYvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NTYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/7/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81Lzcvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NTcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/8/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81Lzgvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NTguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/5/9/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81Lzkvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NTkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/0/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzAvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NjAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/1/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248761.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzEvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NjEuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/2/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248762.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzIvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NjIuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/6/3/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-black-71248763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzMvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtYmxhY2stNzEyNDg3NjMuanBn
   Samsung C27F390FHU 27" Full HD VA Musta tietokoneen litteä näyttö (14)
   Samsung C27F390FHU 27" Full HD VA Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   241.16, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   241.16, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Benq XL2411Z 24" Full HD TN Harmaa tietokoneen litteä näyttö
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/3/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grijs-64578093.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grijs-69060961.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/0/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grijs-70409730.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/0/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grey-71430740.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/9/3/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grijs-64578093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85LzMvYmVucS14bDI0MTF6LTI0LWZ1bGwtaGQtdG4tZ3JpanMtNjQ1NzgwOTMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grijs-69060961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS82LzEvYmVucS14bDI0MTF6LTI0LWZ1bGwtaGQtdG4tZ3JpanMtNjkwNjA5NjEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/3/0/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grijs-70409730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8zLzAvYmVucS14bDI0MTF6LTI0LWZ1bGwtaGQtdG4tZ3JpanMtNzA0MDk3MzAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/7/4/0/benq-xl2411z-24-full-hd-tn-grey-71430740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy80LzAvYmVucS14bDI0MTF6LTI0LWZ1bGwtaGQtdG4tZ3JleS03MTQzMDc0MC5qcGc=
   Benq XL2411Z 24" Full HD TN Harmaa tietokoneen litteä näyttö (11)
   Benq XL2411Z 24" Full HD TN Harmaa tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   280.69, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   280.69, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Asus VG278H 27" Full HD 3D-yhteensopiva Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/5/asus-vg278h-18741395.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/6/asus-vg278h-18779066.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/2/asus-vg278h-23240932.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/3/asus-vg278h-23240933.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/4/asus-vg278h-23240934.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/5/asus-vg278h-23240935.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/6/asus-vg278h-23240936.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/7/asus-vg278h-23240937.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/9/5/asus-vg278h-18741395.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy85LzUvYXN1cy12ZzI3OGgtMTg3NDEzOTUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/6/6/asus-vg278h-18779066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC82LzYvYXN1cy12ZzI3OGgtMTg3NzkwNjYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/2/asus-vg278h-23240932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzIvYXN1cy12ZzI3OGgtMjMyNDA5MzIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/3/asus-vg278h-23240933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzMvYXN1cy12ZzI3OGgtMjMyNDA5MzMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/4/asus-vg278h-23240934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvYXN1cy12ZzI3OGgtMjMyNDA5MzQuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/5/asus-vg278h-23240935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzUvYXN1cy12ZzI3OGgtMjMyNDA5MzUuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/6/asus-vg278h-23240936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzYvYXN1cy12ZzI3OGgtMjMyNDA5MzYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/3/7/asus-vg278h-23240937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzcvYXN1cy12ZzI3OGgtMjMyNDA5MzcuanBn
   Asus VG278H 27" Full HD 3D-yhteensopiva Musta tietokoneen litteä näyttö (44)
   Asus VG278H 27" Full HD 3D-yhteensopiva Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   133.63, ? (offer_sdt_unknown)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   133.63, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Asus PG279Q 27" Wide Quad HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/7/asus-pg279q-27-black-wide-quad-hd-45647067.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264486.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264487.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264488.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264489.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264490.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264491.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264492.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264493.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264494.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264495.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264496.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826365.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826366.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293507.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293508.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293509.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293510.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293511.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293512.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293513.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293514.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293515.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/7/asus-pg279q-27-black-wide-quad-hd-45647067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC82LzcvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctYmxhY2std2lkZS1xdWFkLWhkLTQ1NjQ3MDY3LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzYvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzcvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzgvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzkvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzAvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzEvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzIvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzMvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzQvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDk0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzUvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDk1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzYvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDk2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82LzUvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0ODI2MzY1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82LzYvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0ODI2MzY2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzcvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTA3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzgvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTA4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzkvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTA5LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzAvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTEwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzEvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTExLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzIvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTEyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293513.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzMvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTEzLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293514.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzQvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTE0LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293515.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzUvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTE1LmpwZw==
   Asus PG279Q 27" Wide Quad HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö (3)
   Asus PG279Q 27" Wide Quad HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   Dozbee.com Dozbee.com
   809, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dozbee.com Dozbee.com
   809, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   9
   good_buy
  • Asus VS247NR 23.6" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/3/6/asus-vs247nr-22446436.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/5/asus-vs247nr-22447015.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/asus-vs247nr-23343024.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/5/asus-vs247nr-25211575.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/6/asus-vs247nr-25211576.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/7/asus-vs247nr-25211577.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/8/asus-vs247nr-25211578.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/9/asus-vs247nr-25211579.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/3/6/asus-vs247nr-22446436.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzYvYXN1cy12czI0N25yLTIyNDQ2NDM2LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/5/asus-vs247nr-22447015.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzUvYXN1cy12czI0N25yLTIyNDQ3MDE1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/4/asus-vs247nr-23343024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzQvYXN1cy12czI0N25yLTIzMzQzMDI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/5/asus-vs247nr-25211575.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzUvYXN1cy12czI0N25yLTI1MjExNTc1LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/6/asus-vs247nr-25211576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzYvYXN1cy12czI0N25yLTI1MjExNTc2LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/7/asus-vs247nr-25211577.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzcvYXN1cy12czI0N25yLTI1MjExNTc3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/8/asus-vs247nr-25211578.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzgvYXN1cy12czI0N25yLTI1MjExNTc4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/5/7/9/asus-vs247nr-25211579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzkvYXN1cy12czI0N25yLTI1MjExNTc5LmpwZw==
   Asus VS247NR 23.6" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö (5)
   Asus VS247NR 23.6" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   143.38, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   143.38, 1vk (offer_sdt_1_week)
   6
   good_buy
  • Benq GW2470HM 23.8" Full HD AMVA+ (SNB) Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/3/benq-24-gw2470hm-1920x1080-d-sub-dvi-hdmi-vga-64579023.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/5/benq-24-gw2470hm-1920x1080-d-sub-dvi-hdmi-vga-70410275.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/7/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128317.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/8/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128318.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/9/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128319.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/0/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128320.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/1/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128321.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/2/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128322.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/3/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128323.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/7/4/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-computer-monitor-87003074.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/2/2/benq-24-gw2470hm-1920x1080-d-sub-dvi-hdmi-vga-64225322.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/3/benq-24-gw2470hm-1920x1080-d-sub-dvi-hdmi-vga-64579023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzMvYmVucS0yNC1ndzI0NzBobS0xOTIweDEwODAtZC1zdWItZHZpLWhkbWktdmdhLTY0NTc5MDIzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/5/benq-24-gw2470hm-1920x1080-d-sub-dvi-hdmi-vga-70410275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzUvYmVucS0yNC1ndzI0NzBobS0xOTIweDEwODAtZC1zdWItZHZpLWhkbWktdmdhLTcwNDEwMjc1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/7/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzcvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMTcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/8/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzgvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMTguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/1/9/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzkvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMTkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/0/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzAvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMjAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/1/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzEvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMjEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/2/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzIvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMjIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/2/3/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-71128323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzMvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stNzExMjgzMjMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/7/4/benq-gw2470hm-23-8-full-hd-amva-snb-black-computer-monitor-87003074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC83LzQvYmVucS1ndzI0NzBobS0yMy04LWZ1bGwtaGQtYW12YS1zbmItYmxhY2stY29tcHV0ZXItbW9uaXRvci04NzAwMzA3NC5qcGc=
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/3/2/2/benq-24-gw2470hm-1920x1080-d-sub-dvi-hdmi-vga-64225322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy8yLzIvYmVucS0yNC1ndzI0NzBobS0xOTIweDEwODAtZC1zdWItZHZpLWhkbWktdmdhLTY0MjI1MzIyLmpwZw==
   Benq GW2470HM 23.8" Full HD AMVA+ (SNB) Musta tietokoneen litteä näyttö (5)
   Benq GW2470HM 23.8" Full HD AMVA+ (SNB) Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   146.88, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   146.88, 3pv (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Asus VC239H 23" Full HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/0/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-36730420.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/0/5/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-37232905.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/8/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516168.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/9/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516169.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/0/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516170.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/1/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516171.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/2/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516172.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/3/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516173.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/4/2/0/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-36730420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzAvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM2NzMwNDIwLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/0/5/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-37232905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8wLzUvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM3MjMyOTA1LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/8/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzgvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM4NTE2MTY4LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/6/9/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzkvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM4NTE2MTY5LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/0/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzAvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM4NTE2MTcwLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/1/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzEvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM4NTE2MTcxLmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/2/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516172.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzIvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM4NTE2MTcyLmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/1/7/3/asus-vc239h-23-black-full-hd-matt-38516173.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS83LzMvYXN1cy12YzIzOWgtMjMtYmxhY2stZnVsbC1oZC1tYXR0LTM4NTE2MTczLmpwZw==
   Asus VC239H 23" Full HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö (4)
   Asus VC239H 23" Full HD IPS Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   160, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   160, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
   good_buy
  • Benq Zowie XL2430 24" Full HD TN 3D-yhteensopiva Harmaa tietokoneen litteä näyttö
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/8/6/benq-zowie-benq-24-xl2430-1920x1080d-sub-dvi-dual-link-hdmix2-dp-64577686.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/8/benq-zowie-benq-24-xl2430-1920x1080d-sub-dvi-dual-link-hdmix2-dp-69060208.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/9/benq-zowie-benq-24-xl2430-1920x1080d-sub-dvi-dual-link-hdmix2-dp-70408639.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/5/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463795.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/6/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463796.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/7/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463797.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/8/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463798.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/9/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463799.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/0/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463800.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/1/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463801.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/8/6/benq-zowie-benq-24-xl2430-1920x1080d-sub-dvi-dual-link-hdmix2-dp-64577686.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzYvYmVucS16b3dpZS1iZW5xLTI0LXhsMjQzMC0xOTIweDEwODBkLXN1Yi1kdmktZHVhbC1saW5rLWhkbWl4Mi1kcC02NDU3NzY4Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/0/8/benq-zowie-benq-24-xl2430-1920x1080d-sub-dvi-dual-link-hdmix2-dp-69060208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8wLzgvYmVucS16b3dpZS1iZW5xLTI0LXhsMjQzMC0xOTIweDEwODBkLXN1Yi1kdmktZHVhbC1saW5rLWhkbWl4Mi1kcC02OTA2MDIwOC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/3/9/benq-zowie-benq-24-xl2430-1920x1080d-sub-dvi-dual-link-hdmix2-dp-70408639.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzkvYmVucS16b3dpZS1iZW5xLTI0LXhsMjQzMC0xOTIweDEwODBkLXN1Yi1kdmktZHVhbC1saW5rLWhkbWl4Mi1kcC03MDQwODYzOS5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/5/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzUvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzNzk1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/6/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzYvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzNzk2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/7/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463797.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzcvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzNzk3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/8/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463798.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzgvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzNzk4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/9/9/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzkvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzNzk5LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/0/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8wLzAvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzODAwLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/0/1/benq-zowie-xl2430-24-full-hd-tn-3d-grey-71463801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8wLzEvYmVucS16b3dpZS14bDI0MzAtMjQtZnVsbC1oZC10bi0zZC1ncmV5LTcxNDYzODAxLmpwZw==
   Benq Zowie XL2430 24" Full HD TN 3D-yhteensopiva Harmaa tietokoneen litteä näyttö (7)
   Benq Zowie XL2430 24" Full HD TN 3D-yhteensopiva Harmaa tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   376.59, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   376.59, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • Dell S Series S2718HN 27" 4K Ultra HD IPS Matta Musta, Hopea tietokoneen litteä näyttö
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/0/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038850.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/1/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038851.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/2/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038852.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/3/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038853.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/5/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122315.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/6/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122316.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/7/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122317.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/8/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122318.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/9/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122319.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/0/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122320.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/1/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122321.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/2/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122322.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/3/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122323.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/4/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122324.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122325.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122326.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/7/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122327.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/2/4/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81204324.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/2/5/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81204325.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/0/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzAvZGVsbC1zMjcxOGgtMjctNGstdWx0cmEtaGQtaXBzLW1hdHQtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNzcwMzg4NTAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/1/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038851.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzEvZGVsbC1zMjcxOGgtMjctNGstdWx0cmEtaGQtaXBzLW1hdHQtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNzcwMzg4NTEuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/2/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzIvZGVsbC1zMjcxOGgtMjctNGstdWx0cmEtaGQtaXBzLW1hdHQtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNzcwMzg4NTIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/5/3/dell-s2718h-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-77038853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC81LzMvZGVsbC1zMjcxOGgtMjctNGstdWx0cmEtaGQtaXBzLW1hdHQtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNzcwMzg4NTMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/5/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzUvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzE1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/6/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzYvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzE2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/7/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzcvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzE3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/8/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzgvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzE4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/1/9/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzkvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzE5LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/0/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzAvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzIwLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/1/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzEvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzIxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/2/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzIvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzIyLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/3/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzMvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzIzLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/4/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzQvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzI0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/5/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzUvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzI1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/6/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzI2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/2/7/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81122327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMTIyMzI3LmpwZw==
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/2/4/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81204324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMjA0MzI0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/2/5/dell-s-series-s2718hn-27-4k-ultra-hd-ips-matt-black-silver-computer-monitor-81204325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvZGVsbC1zLXNlcmllcy1zMjcxOGhuLTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLXNpbHZlci1jb21wdXRlci1tb25pdG9yLTgxMjA0MzI1LmpwZw==
   Dell S Series S2718HN 27" 4K Ultra HD IPS Matta Musta, Hopea tietokoneen litteä näyttö (21)
   Dell S Series S2718HN 27" 4K Ultra HD IPS Matta Musta, Hopea tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   211.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   211.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Asus PG348Q 34" UltraWide Quad HD LED Alumiini, Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/6/1/asus-pg348q-34-4k-ultra-hd-led-aluminium-black-50673961.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/0/5/asus-pg348q-led-34-aluminium-black-4k-ultra-hd-52198705.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/6/1/asus-pg348q-34-4k-ultra-hd-led-aluminium-black-50673961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS82LzEvYXN1cy1wZzM0OHEtMzQtNGstdWx0cmEtaGQtbGVkLWFsdW1pbml1bS1ibGFjay01MDY3Mzk2MS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/7/0/5/asus-pg348q-led-34-aluminium-black-4k-ultra-hd-52198705.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8wLzUvYXN1cy1wZzM0OHEtbGVkLTM0LWFsdW1pbml1bS1ibGFjay00ay11bHRyYS1oZC01MjE5ODcwNS5qcGc=
   Asus PG348Q 34" UltraWide Quad HD LED Alumiini, Musta tietokoneen litteä näyttö (3)
   Asus PG348Q 34" UltraWide Quad HD LED Alumiini, Musta tietokoneen litteä näyttö
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   1203.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.30722891566265 (2)
   1203.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   8
   good_buy
  • Asus 24,5" LED ROG Swift PG258Q G-Sync Pelinäyttö
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/8/4/asus-24-5-led-rog-swift-pg258q-g-sync-pelinaytto-76549084.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/5/asus-24-5-led-rog-swift-pg258q-g-sync-pelinaytto-77705185.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/5/asus-24-5-led-rog-swift-pg258q-g-sync-pelinaytto-78500275.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/8/4/asus-24-5-led-rog-swift-pg258q-g-sync-pelinaytto-76549084.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC84LzQvYXN1cy0yNC01LWxlZC1yb2ctc3dpZnQtcGcyNThxLWctc3luYy1wZWxpbmF5dHRvLTc2NTQ5MDg0LmpwZw==
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/1/8/5/asus-24-5-led-rog-swift-pg258q-g-sync-pelinaytto-77705185.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84LzUvYXN1cy0yNC01LWxlZC1yb2ctc3dpZnQtcGcyNThxLWctc3luYy1wZWxpbmF5dHRvLTc3NzA1MTg1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/7/5/asus-24-5-led-rog-swift-pg258q-g-sync-pelinaytto-78500275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzUvYXN1cy0yNC01LWxlZC1yb2ctc3dpZnQtcGcyNThxLWctc3luYy1wZWxpbmF5dHRvLTc4NTAwMjc1LmpwZw==
   Asus 24,5" LED ROG Swift PG258Q G-Sync Pelinäyttö (4)
   Asus 24,5" LED ROG Swift PG258Q G-Sync Pelinäyttö
   Dozbee.com Dozbee.com
   634, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dozbee.com Dozbee.com
   634, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   6
   good_buy
  • Asus VP247H 23.6" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/1/8/asus-vp247h-23-6-full-hd-black-computer-monitor-43553918.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/2/9/asus-vp247h-23-6-full-hd-black-computer-monitor-50589629.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/8/7/asus-vp247h-23-6-full-hd-black-computer-monitor-51334787.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/5/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498285.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/6/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498286.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/7/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498287.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/8/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498288.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/9/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498289.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/9/1/8/asus-vp247h-23-6-full-hd-black-computer-monitor-43553918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzgvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLWJsYWNrLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNDM1NTM5MTguanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/2/9/asus-vp247h-23-6-full-hd-black-computer-monitor-50589629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzkvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLWJsYWNrLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNTA1ODk2MjkuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/8/7/asus-vp247h-23-6-full-hd-black-computer-monitor-51334787.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy84LzcvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLWJsYWNrLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNTEzMzQ3ODcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/5/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzUvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLTU0NDk4Mjg1LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/6/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzYvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLTU0NDk4Mjg2LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/7/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzcvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLTU0NDk4Mjg3LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/8/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzgvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLTU0NDk4Mjg4LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/2/8/9/asus-vp247h-23-6-full-hd-54498289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzkvYXN1cy12cDI0N2gtMjMtNi1mdWxsLWhkLTU0NDk4Mjg5LmpwZw==
   Asus VP247H 23.6" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö (4)
   Asus VP247H 23.6" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   162.86, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   162.86, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Samsung C32F391FWU 32" Full HD Valkoinen tietokoneen litteä näyttö
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/0/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067330.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/4/6/samsung-31-5-c32f391-curved-dp-hdmi-55821346.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/samsung-c32f391fwu-32--55902674.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/8/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906368.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/9/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906369.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/0/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906370.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/1/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906371.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/2/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906372.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/3/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906373.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/4/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906374.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/5/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906375.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/6/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906376.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/7/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906377.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/8/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906378.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/9/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906379.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/0/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906380.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/1/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906381.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/2/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906382.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067328.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/9/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067329.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/1/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067331.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/2/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067332.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/3/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067333.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/4/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067334.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/5/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067335.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/6/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067336.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/7/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067337.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/8/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067338.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/9/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067339.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/0/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067340.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/1/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067341.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/2/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067342.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/3/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067343.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/4/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067344.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/0/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzAvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/4/6/samsung-31-5-c32f391-curved-dp-hdmi-55821346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzYvc2Ftc3VuZy0zMS01LWMzMmYzOTEtY3VydmVkLWRwLWhkbWktNTU4MjEzNDYuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/7/4/samsung-c32f391fwu-32--55902674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLS01NTkwMjY3NC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/8/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82Lzgvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM2OC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/9/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82Lzkvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM2OS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/0/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906370.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzAvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3MC5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/1/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906371.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzEvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3MS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/2/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906372.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzIvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3Mi5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/3/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906373.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzMvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3My5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/4/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906374.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzQvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3NC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/5/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906375.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzUvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3NS5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/6/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906376.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83LzYvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3Ni5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/7/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906377.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83Lzcvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3Ny5qcGc=
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/8/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906378.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83Lzgvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3OC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/7/9/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83Lzkvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM3OS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/0/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzAvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM4MC5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/1/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzEvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM4MS5qcGc=
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/8/2/samsung-c32f391fwu-31-5-full-hd-white-55906382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzIvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMxLTUtZnVsbC1oZC13aGl0ZS01NTkwNjM4Mi5qcGc=
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMjguanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/9/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8yLzkvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMjkuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/1/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzEvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzEuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/2/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzIvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzIuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/3/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzMvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/4/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067334.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzQvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzQuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/5/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067335.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzUvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzUuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/6/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067336.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzYvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzYuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/7/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067337.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzcvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzcuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/8/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067338.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzgvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzguanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/9/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067339.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8zLzkvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczMzkuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/0/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067340.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzAvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczNDAuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/1/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzEvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczNDEuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/2/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzIvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczNDIuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/3/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzMvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczNDMuanBn
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/4/4/samsung-c32f391fwu-32-full-hd-white-69067344.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy80LzQvc2Ftc3VuZy1jMzJmMzkxZnd1LTMyLWZ1bGwtaGQtd2hpdGUtNjkwNjczNDQuanBn
   Samsung C32F391FWU 32" Full HD Valkoinen tietokoneen litteä näyttö (7)
   Samsung C32F391FWU 32" Full HD Valkoinen tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   334.66, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   334.66, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Asus VP278H 27" Full HD TN Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/7/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379267.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379268.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379269.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/0/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379270.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/1/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379271.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/7/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379267.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi82LzcvYXN1cy1sY2QtdnAyNzhoLTI3aS02OC02Y20td2lkZS1zY3JlZW4tNTQzNzkyNjcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/8/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379268.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi82LzgvYXN1cy1sY2QtdnAyNzhoLTI3aS02OC02Y20td2lkZS1zY3JlZW4tNTQzNzkyNjguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/6/9/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379269.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi82LzkvYXN1cy1sY2QtdnAyNzhoLTI3aS02OC02Y20td2lkZS1zY3JlZW4tNTQzNzkyNjkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/0/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379270.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi83LzAvYXN1cy1sY2QtdnAyNzhoLTI3aS02OC02Y20td2lkZS1zY3JlZW4tNTQzNzkyNzAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/2/7/1/asus-lcd-vp278h-27i-68-6cm-wide-screen-54379271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi83LzEvYXN1cy1sY2QtdnAyNzhoLTI3aS02OC02Y20td2lkZS1zY3JlZW4tNTQzNzkyNzEuanBn
   Asus VP278H 27" Full HD TN Matta Musta tietokoneen litteä näyttö (3)
   Asus VP278H 27" Full HD TN Matta Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   199, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   199, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
  • Asus MX279H 27" Full HD IPS Musta, Hopea tietokoneen litteä näyttö
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/3/asus-mx279h-19718103.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/2/8/asus-mx279h-19711728.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/2/asus-mx279h-19747442.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/3/asus-mx279h-led-display-23149023.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/4/asus-mx279h-led-display-23149024.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/5/asus-mx279h-led-display-23149025.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/6/asus-mx279h-led-display-23149026.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/7/asus-mx279h-led-display-23149027.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/8/asus-mx279h-led-display-23149028.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/9/asus-mx279h-led-display-23149029.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/asus-mx279h-led-display-23149030.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/3/asus-mx279h-27-full-hd-ips-black-silver-computer-monitor-78128433.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/1/0/3/asus-mx279h-19718103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8wLzMvYXN1cy1teDI3OWgtMTk3MTgxMDMuanBn
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/7/2/8/asus-mx279h-19711728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8yLzgvYXN1cy1teDI3OWgtMTk3MTE3MjguanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/4/2/asus-mx279h-19747442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC80LzIvYXN1cy1teDI3OWgtMTk3NDc0NDIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/3/asus-mx279h-led-display-23149023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzMvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjMuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/4/asus-mx279h-led-display-23149024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzQvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/5/asus-mx279h-led-display-23149025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzUvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjUuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/6/asus-mx279h-led-display-23149026.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzYvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/7/asus-mx279h-led-display-23149027.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzcvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/8/asus-mx279h-led-display-23149028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzgvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/2/9/asus-mx279h-led-display-23149029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzkvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMjkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/0/asus-mx279h-led-display-23149030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzAvYXN1cy1teDI3OWgtbGVkLWRpc3BsYXktMjMxNDkwMzAuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/3/3/asus-mx279h-27-full-hd-ips-black-silver-computer-monitor-78128433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8zLzMvYXN1cy1teDI3OWgtMjctZnVsbC1oZC1pcHMtYmxhY2stc2lsdmVyLWNvbXB1dGVyLW1vbml0b3ItNzgxMjg0MzMuanBn
   Asus MX279H 27" Full HD IPS Musta, Hopea tietokoneen litteä näyttö (3)
   Asus MX279H 27" Full HD IPS Musta, Hopea tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   297.74, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   297.74, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
  • Asus PB277Q 27" Wide Quad HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/3/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175223.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/4/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175224.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/5/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175225.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/6/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175226.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/7/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175227.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/8/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175228.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/9/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175229.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175230.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/1/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175231.jpg
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/2/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175232.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/3/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175233.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/4/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175234.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/5/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175235.jpg
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/3/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175223.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzMvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/4/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzQvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjQuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/5/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175225.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzUvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjUuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/6/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjYuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/7/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzcvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjcuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/8/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175228.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzgvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjguanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/2/9/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175229.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzkvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMjkuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/0/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzAvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMzAuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/1/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175231.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzEvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMzEuanBn
   • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/2/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175232.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzIvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMzIuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/3/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175233.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzMvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMzMuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/4/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzQvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMzQuanBn
   • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/5/asus-27in-wled-tn-2560x1440-1ms-16-9-pb277q-1000-1-dvi-hdmi-dispport-55175235.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzUvYXN1cy0yN2luLXdsZWQtdG4tMjU2MHgxNDQwLTFtcy0xNi05LXBiMjc3cS0xMDAwLTEtZHZpLWhkbWktZGlzcHBvcnQtNTUxNzUyMzUuanBn
   Asus PB277Q 27" Wide Quad HD Musta tietokoneen litteä näyttö (3)
   Asus PB277Q 27" Wide Quad HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   328.63, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   328.63, 3pv (offer_sdt_3_days)
   7
  • Asus VS228NE 21.5" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/5/1/asus-vs228ne-22276851.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/7/asus-vs228ne-22279437.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/8/asus-vs228ne-23193418.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/3/asus-vs228ne-23444633.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/4/asus-vs228ne-23444634.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/5/asus-vs228ne-23444635.jpg
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/6/asus-vs228ne-23444636.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/7/asus-vs228ne-23444637.jpg
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/5/1/asus-vs228ne-22276851.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC81LzEvYXN1cy12czIyOG5lLTIyMjc2ODUxLmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/3/7/asus-vs228ne-22279437.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8zLzcvYXN1cy12czIyOG5lLTIyMjc5NDM3LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/1/8/asus-vs228ne-23193418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzgvYXN1cy12czIyOG5lLTIzMTkzNDE4LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/3/asus-vs228ne-23444633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzMvYXN1cy12czIyOG5lLTIzNDQ0NjMzLmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/4/asus-vs228ne-23444634.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzQvYXN1cy12czIyOG5lLTIzNDQ0NjM0LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/5/asus-vs228ne-23444635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzUvYXN1cy12czIyOG5lLTIzNDQ0NjM1LmpwZw==
   • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/6/asus-vs228ne-23444636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzYvYXN1cy12czIyOG5lLTIzNDQ0NjM2LmpwZw==
   • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/6/3/7/asus-vs228ne-23444637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzcvYXN1cy12czIyOG5lLTIzNDQ0NjM3LmpwZw==
   Asus VS228NE 21.5" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö (5)
   Asus VS228NE 21.5" Full HD Musta tietokoneen litteä näyttö
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   109.25, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Proshop Proshop
   8.013197866374302 (51)
   109.25, 6pv (offer_sdt_6_days)
   5
  2 58
  • Quick filters (quick_questions):
   • ASUS DEFAULT
    • asus
   • Benq DEFAULT
    • benq
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • < 180 € (budget)
   • 180 € - 250 € (price_180_250)
   • 250 € - 475 € (price_250_480)
   • ≥ 475 € (price_480)
  • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
   • Alumiini (alumiini)
   • Antrasiitti (antrasiitti)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kirsikka (kirsikka)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Metallinen (metallinen)
   • Musta (musta)
   • Pronssi (pronssi)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
   • < 22 tuuma (ruudun_halkaisija_22)
   • 22 tuuma - 24 tuuma (ruudun_halkaisija_22_24)
   • 24 tuuma - 27 tuuma (ruudun_halkaisija_24_27)
   • ≥ 27 tuuma (ruudun_halkaisija_27)
  • Tarvitsetko sisäänrakennettua kameraa? (sisa_a_nrakennettu_kamera):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Mikä energialuokka sopii sinulle parhaiten? (energialuokka):
   • A (a)
   • A+ (a_)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
  • Montako 3.0 USB-porttia tarvitset? (usb_3_0_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
   • 5 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
   • 6 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__6.0)
  • Kuinka suuri resoluutio sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_resoluutio):
   • 800 x 480 (800_x_480)
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1024 x 1280 (1024_x_1280)
   • 1280 x 960 (1280_x_960)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1440 x 900 (1440_x_900)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 108 (1920_x_108)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 1600 (3840_x_1600)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Onko 3D-yhteensopivuus sinulle tarpeellinen? (3d_compatibility):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko HDMI-yhteensopivuutta? (hdmi):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Mikä kuvaruudun tyyppi sopii sinulle parhaiten? (kuvaruututyyppi):
   • LCD (lcd)
   • LED (led)
  • Tarvitsetko näytön integroidulla TV-virittimellä? (integroitu_tv_viritin):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tarvitsetko näytön sisäisellä kaiuttimella? (sisa_iset_kaiuttimet):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Mikä kontrastisuhde sopii sinulle parhaiten? (contrast_ratio_dynamic_):
   • 1:80000000 (1_80000000)
   • 1:100000000 (1_100000000)
   • 1000:1 (1000_1)
   • 2000:1 (2000_1)
   • 3000:1 (3000_1)
   • 5000:1 (5000_1)
   • 10000:1 (10000_1)
   • 20000:1 (20000_1)
   • 25000:1 (25000_1)
   • 80000:1 (80000_1)
   • 150000:1 (150000_1)
   • 200000:1 (200000_1)
   • 500000:1 (500000_1)
   • 1000000:1 (1000000_1)
   • 2000000:1 (2000000_1)
   • 3000000:1 (3000000_1)
   • 4000000:1 (4000000_1)
   • 5000000:1 (5000000_1)
   • 6000000:1 (6000000_1)
   • 8000000:1 (8000000_1)
   • 10000000:1 (10000000_1)
   • 12000000:1 (12000000_1)
   • 20000000:1 (20000000_1)
   • 30000000:1 (30000000_1)
   • 40000000:1 (40000000_1)
   • 50000000:1 (50000000_1)
   • 80000000:1 (80000000_1)
   • 100000000:1 (100000000_1)
   • 120000000:1 (120000000_1)
   • 200000000:1 (200000000_1)
   • Mega Contrast (mega_contrast)
  • Tarvitsetko dvi-porttia? (dvi_portti):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Mikä HD-tyyppi sopii sinulle parhaiten? (hd_tyyppi):
   • 2K Ultra HD (2k_ultra_hd)
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Ei tuettu (ei_tuettu)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • Not supported (not_supported)
   • Quad HD (quad_hd)
   • SXGA (sxga)
   • Ultra-Wide Quad HD+ (ultra_wide_quad_hd_)
   • UltraWide Quad HD (ultrawide_quad_hd)
   • UW-UXGA (uw_uxga)
   • Wide Quad HD (wide_quad_hd)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
  • Tarvitsetko korkeudensäätö ominaisuutta? (korkeuden_sa_a_to_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Minkälainen näytön pinta sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matt (matt)
   • Matta (matta)
  • Tarvitsetko kallistuksensäätö ominaisuutta? (tilt_adjustment):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Montao 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
   • 5 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi