x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
   • Edullisimmat Edullisimmat
  0 - 24
  • Acer 24" Näyttö EK240Y Cbi - EK0 - LED monitor - Full HD (1080p) - 23.8" - musta - 5 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231803840.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231810512.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231810514.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231810513.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218249509.jpg?ts=1
   Acer Acer 24" Näyttö EK240Y Cbi - EK0 - LED monitor - Full HD (1080p) - 23.8" - musta - 5 ms AMD FreeSync 24" Näyttö EK240Y Cbi - EK0 - LED monitor - Full HD (1080p) - 23.8" - musta - 5 ms AMD FreeSync 24" Näyttö EK240Y Cbi - EK0 - LED monitor - Full HD (1080p) - 23.8" - musta - 5 ms AMD FreeSync ACER EK240Y 23.8" FHD VA/FREESYNC/5MS/VGA/HDMI (420)
   Acer 24" Näyttö EK240Y Cbi - EK0 - LED monitor - Full HD (1080p) - 23.8" - musta - 5 ms AMD FreeSync
   • 04710886596578
   • UM.QE0EE.C01
   7
   good_buy
   most_sold
   99.00 EUR
  • Samsung Odyssey Ark 55 tuumainen 4K pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254780429.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136905.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136899.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136906.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136900.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey Ark 55 tuumainen 4K pelinäyttö Odyssey Ark 55 tuumainen 4K pelinäyttö Odyssey Ark 55 tuumainen 4K pelinäyttö Samsung Odyssey Ark. Upea 55" pelinäyttö, jonka 1000R-kaarevuus ympäröi näkökentän. Uppoudu vertaansa vailla olevaan, mukaansatempaavaan kokemukseen.Kääntämällä näyttö Cockpit-tilaan, voit kokea uudenlaisen ja syvän kokemuksen, aivan kuin olisit ohjaamossa. Multi View -toiminnolla moniajo sujuu sulavasti.Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa ja asettaa Pivot-tilaan. Ergonomiatoimintojen ansiosta löydät juuri itsellesi sopivan katselukulman.Samsungin ainutlaatuisella LED-tekniikalla valmistettu Quantum Mini LED tarjoaa tiukemmin hallitun taustavalaisun, joka mahdollistaa selkeämmän eron vaaleiden ja tummien alueiden välillä. Näytön mattapintainen viimeistely ei turhia heijastele, joten kirkas päivänvalo ei häiritse käyttöä.Myös äänimaailma on vakuuttava. Kaksi subwooferia ja neljä kaiutinta 60W:n teholla ja Dolby Atmos -tekniikalla saavat aikaan äänikupumaisen ympäristön.Eclipse-valaistuksen avulla voit personoida näyttösi. Voit esim. synkronoida pelin värit ja näytön taustan v (305)
   Samsung Odyssey Ark 55 tuumainen 4K pelinäyttö
   • 08806094408072
   • 8806094408072
   • LS55BG970NUXEN
   6
   good_buy
   deal
   2999.00 EUR
  • Samsung 27" Full HD LED näyttö LS27BG400EUXEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233383354.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494204.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494186.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494198.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 27" Full HD LED näyttö LS27BG400EUXEN 27" Full HD LED näyttö LS27BG400EUXEN 27" Full HD LED näyttö LS27BG400EUXEN SAMSUNG Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9 (150)
   Samsung 27" Full HD LED näyttö LS27BG400EUXEN
   • 08806094341966
   • 08806094341850
   • LS27BG400EUXEN
   • 8806094341850
   • LS25BG400EUXEN
   • 8806094341966
   9
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Lenovo G27e-20 27" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218270307.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252012331.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257885221.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/259723439.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246588077.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G27e-20 27" -pelinäyttö. Musta G27e-20 27" -pelinäyttö. Musta G27e-20 27" -pelinäyttö. Musta Lenovo G27e-20 is an excellent gaming monitor that effortlessly supports hours of daily usage. With a large 27-inch, 1920x1080 Full-HD display screen, this monitor is ideal for everyday work and studies, as well as for entertainment usage like gaming, etc. This smart-looking monitor comes with the worlds 1st 100 Hz1 (120 Hz overclock) refresh rate, AMD FreeSync Premium technology2 and a 1ms MPRT3 response time for superb gaming experience. Its Natural Low Blue Light technology reduces harmful blue light without any colour distortion and enables hours of safe and fatigue-free viewing experience. In addition, this monitor also has a 95% sRGB display for brilliant colour reproduction. The G27e-20 comes with the Lenovo Artery4 Software to help you quickly and easily adjust your monitor controls. Now you can set monitor display performance, choose game-based display settings, etc. Gamers will also love special tools like Show Frame Rate, Show Timer, and more, to help them win the game. Chec (246)
   Lenovo G27e-20 27" -pelinäyttö. Musta
   • 00195891415795
   • 66D8GAR1EU
   6
   good_buy
   185.00 EUR
  • Samsung 49" Näyttö LC49RG90SSRXEN WQHD 120Hz - Harmaa - 5 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205126330.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451921.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451913.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451926.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451911.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 49" Näyttö LC49RG90SSRXEN WQHD 120Hz - Harmaa - 5 ms AMD FreeSync Premium 49" Näyttö LC49RG90SSRXEN WQHD 120Hz - Harmaa - 5 ms AMD FreeSync Premium 49" Näyttö LC49RG90SSRXEN WQHD 120Hz - Harmaa - 5 ms AMD FreeSync Premium QLED-näyttö, kaareva, 49", 5120 x 1440 Dual WQHD @ 120 Hz, VA, 1000 cd/m, 3000:1, DisplayHDR 1000, 4 ms, HDMI, 2xDisplayPort (154)
   Samsung 49" Näyttö LC49RG90SSRXEN WQHD 120Hz - Harmaa - 5 ms AMD FreeSync Premium
   • 08806092020696
   • 08801643628314
   • LC49RG90SSRXEN
   • 6865895
   • LC49RG90SSU
   • 8801643628314
   • LC49RG90SSUXEN
   • 8806092020696
   7
   good_buy
   899.00 EUR
  • Xiaomi Mi kaareva pelinäyttö BHR5116GL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564375.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564378.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564374.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/240345314.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi Mi kaareva pelinäyttö BHR5116GL Mi kaareva pelinäyttö BHR5116GL Mi kaareva pelinäyttö BHR5116GL Mi Curved Gaming Monitor 34 on vaikuttava 34-tuumainen 21:9 kuvasuhteen jyrkästi kaareva 1500R-pelinäyttö. Sen huippulaadukas 3440x1440 pisteen kuva, 144 hertsin virkistystaajuus ja neljän millisekunnin vasteaika takaavat, että kaikki pelit näyttävät visuaalisesti upeilta. Monipuolisesti säädettävä ja tyylikäs pelinäyttö on ergonominen ratkaisu myös pitkien pelisessioiden aikana. 34 tuuman jyrkästi kaareva 1500R-pelinäyttöUltraleveä 21:9-kuvasuhdeHuippulaadukas 3440x1440 pisteen kuva144 Hz virkistystaajuus4 millisekunnin vasteaikaTyylikäs ja säädettävä muotoilu Y-jalustalla (237)
   Xiaomi Mi kaareva pelinäyttö BHR5116GL
   • 06934177745614
   • BHR5133GL
   • BHR5116GL
   • 6934177745614
   5
   good_buy
   397.56 EUR
  • Huawei MateView GT 34" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205618647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809054.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809053.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MateView GT 34" -pelinäyttö. Musta MateView GT 34" -pelinäyttö. Musta MateView GT 34" -pelinäyttö. Musta MateView GT 34" -pelinäyttö (125)
   Huawei MateView GT 34" -pelinäyttö. Musta
   • 06941487223268
   • 53060238
   7
   good_buy
   552.90 EUR
  • AOC G2490VXA 24" pelinäyttö (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246124006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655732.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655736.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246124037.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655730.jpg?ts=1
   AOC AOC G2490VXA 24" pelinäyttö (musta) G2490VXA 24" pelinäyttö (musta) G2490VXA 24" pelinäyttö (musta) 90 Series, LED-näyttö, pelaaminen, 23.8", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, VA, 350 cd/m, 3500:1, HDMI, DisplayPort, kaiuttimet, musta, punainen (212)
   AOC G2490VXA 24" pelinäyttö (musta)
   • 04038986148641
   • G2490VXA
   • 4038986148641
   5
   good_buy
   162.00 EUR
  • Samsung 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228511032.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674527.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674531.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674528.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674530.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium Vaikuttava grafiikka HDR10-tekniikalla. Värisävyjen suuri kirjo herättää pelin kohtaukset uuteen eloon. Näet myös pimeässä piilevät salaisuudet syvien mustan sävyjen, kirkkaiden valkoisten ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ansiosta. (303)
   Samsung 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 08806092807235
   • LS32AG550EUXEN
   3
   good_buy
   337.80 EUR
  • Lenovo Q24i-20 (66EEGAC3EU)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/259255156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257889276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257889275.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257889278.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246884963.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo Q24i-20 (66EEGAC3EU) Q24i-20 (66EEGAC3EU) Q24i-20 (66EEGAC3EU) Slim, stylish and superior performance the Lenovo Q24i-20 Monitor is all you need and more. The massive 23.8-inch FHD (1920x1080) In-Plane Switching display caters to all your needs whether you are a student or work-from-home professional. With 120% sRGB colour space display, you can view vivid colours even from wide-viewing angles. The monitor is equipped with a sleek, chrome-finished height-adjustable stand to offer supreme viewing comfort. Its unique design is a remarkable feat of engineering that combines both style and functionality. Whats more, the stand features a handy, integrated phone holder for the secure placement of your smartphone. Its easy on the eyes with Natural Low Blue Light technology (TÜV Eyesafe and TÜV Hardware Low Blue Light certified) that reduces harmful blue light without any colour distortion and requires zero setup. With a super-slim 7.1 mm profile, the monitor is minimalistic and aesthetically pleasing. With a punchy dual 3W speaker system, get ready f (181)
   Lenovo Q24i-20 (66EEGAC3EU)
   • 00196378013121
   • 66EEGAC3EU
   4
   good_buy
   186.97 EUR
  • Lenovo G27-30 27" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254024568.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/266844023.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/266844025.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/266844024.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263932157.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G27-30 27" -pelinäyttö. Musta G27-30 27" -pelinäyttö. Musta G27-30 27" -pelinäyttö. Musta Lenovo G27-30 brings games to the screen the way they were meant to be seen.VA panel ensures the vivid colour performance. 165Hz high refresh rate, 1ms with MPRT fast response, and AMD FreeSync Premium Technology provides smooth gaming experience. With the Natural Low Blue Light tech and height adjustment design, user can feel comfortable and enjoy health caring when playing games.2 x 3W integrated speakers let users easily enjoy video and audio combined experience with much space saving. (51)
   Lenovo G27-30 27" -pelinäyttö. Musta
   • 00196119803967
   • 66E7GAC2EU
   9
   good_buy
   219.00 EUR
  • AOC Näyttö AOC 24P2Q 24" FHD LED Full HD AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167464865.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246153528.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246153535.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246153529.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246153524.jpg?ts=1
   AOC AOC Näyttö AOC 24P2Q 24" FHD LED Full HD AMD FreeSync Näyttö AOC 24P2Q 24" FHD LED Full HD AMD FreeSync Näyttö AOC 24P2Q 24" FHD LED Full HD AMD FreeSync AOC 24P2Q 24" FHD IPS HAS DP/HDMI/DVI/VGA (70)
   AOC Näyttö AOC 24P2Q 24" FHD LED Full HD AMD FreeSync
   • 04038986147293
   • 04717385946026
   • 24P2Q
   • 4038986147293
   7
   good_buy
   152.90 EUR
  • Samsung Odyssey G9 - 5120x1440 - 240Hz - VA - USB HUB - Curved
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205718860.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158468865.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158468867.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157954907.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157954898.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G9 - 5120x1440 - 240Hz - VA - USB HUB - Curved Odyssey G9 - 5120x1440 - 240Hz - VA - USB HUB - Curved Odyssey G9 - 5120x1440 - 240Hz - VA - USB HUB - Curved Samsung Odyssey C49G95 49" -pelinäyttö tarjoaa upean kuvan VA-paneelilla, 240 hz virkistystaajuudella ja erinomaisella väritarkkuudella. Lisäksi näytön kaareva muotoilu tuo sen reunat lähemmäksi ääreisnäköäsi, parantaen pelikokemusta huomattavasti. (41)
   Samsung Odyssey G9 - 5120x1440 - 240Hz - VA - USB HUB - Curved
   • 08806090424878
   • 08806092014831
   • 08806094796339
   • LC49G95TSSRXEN
   • 8806090424878
   • LC49G95TSSUXEN
   • 8806092014831
   • LC49G95TSSPXEN
   10
   good_buy
   1226.60 EUR
  • Lenovo G24e-20 23.8" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218270187.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237875604.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257885322.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237875609.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237875612.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G24e-20 23.8" -pelinäyttö. Musta G24e-20 23.8" -pelinäyttö. Musta G24e-20 23.8" -pelinäyttö. Musta With the Lenovo G24e-20 in your arsenal, dominate every game with extraordinary ease. The 23.8-inch screen and a three-side NearEdgeless VA display offer stunning clarity, giving you a quick-footed advantage whenever you are embroiled in fast-paced games. Players can focus on the game and successfully work out their game plan, thanks to AMD FreeSync Premium technology1, a 100 Hz refresh rate that you can overclock to 120 Hz, and super-fast 1ms MPRT2 that virtually eliminate screen tearing and input delay. Moreover, with a 95% sRGB colour gamut and 3000:1 contrast ratio, you get to enjoy uncompromised colour performance for light work and entertainment. Natural Low Blue Light technology protects your eyes while keeping colours accurate. There is no colour distortion, unlike the low blue light software solution that makes the visual appear yellowish. Exclusive Lenovo Artery software3 enables advanced gaming tools and settings to optimise your experience. Everything to ensure you are well (65)
   Lenovo G24e-20 23.8" -pelinäyttö. Musta
   • 00195891416020
   • 66D7GAR1EU
   7
   good_buy
   145.00 EUR
  • Samsung 27" Odyssey G5 QHD, VA -kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228511031.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810090.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238206988.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810081.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810079.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 27" Odyssey G5 QHD, VA -kaareva pelinäyttö 27" Odyssey G5 QHD, VA -kaareva pelinäyttö 27" Odyssey G5 QHD, VA -kaareva pelinäyttö Vaikuttava grafiikka HDR10-tekniikalla. Värisävyjen suuri kirjo herättää pelin kohtaukset uuteen eloon. Näet myös pimeässä piilevät salaisuudet syvien mustan sävyjen, kirkkaiden valkoisten ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ansiosta. (387)
   Samsung 27" Odyssey G5 QHD, VA -kaareva pelinäyttö
   • 08806092807228
   • LS27AG550EUXEN
   2
   good_buy
   300.70 EUR
  • Lenovo Q27Q-1L 27" QHD NÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207583037.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237678378.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252012330.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225697498.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234788755.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo Q27Q-1L 27" QHD NÄYTTÖ Q27Q-1L 27" QHD NÄYTTÖ Q27Q-1L 27" QHD NÄYTTÖ Lenovo Q27q-1L on suunniteltu erottumaan massasta minimalistisen tyylikkäällä muotoilulla. Erittäin ohuet reunat ja runko sekä siro jalka muodostavat kokonaisuuden, joka kelpaa niin kodin kuin toimistonkin näkyvimmälle paikalle. Terävä QHD-resoluutioinen IPS-paneeli toistaa 99 prosenttia sRGB-väriavaruudesta tarjoten erinomaisen väritoiston. Sisäänrakennetut kaiuttimet vapauttavat pöydän erillisistä kaiuttimista ja helpottavat pitämään kokonaisuuden yksinkertaisena.Eyesafe Display -sertifointi - Q27Q-1L käyttää suoraan paneeliin sisäänrakennettua sinistä valoa vähentävää Natural Low Blue Light -teknologiaa, joka poistaa kuvasta silmiä rasittavan sinisen valon aallonpituuden vaikuttamatta kuvanlaatuun. Voit nauttia erinomaisesta kuvasta ilman kellertävää sävyä kuvassa ja samalla olla varma, etteivät silmät rasitu pidemmässäkään käytössä.Tekniset tiedot:Näytön koko: 27"Paneeli: IPSPinnan viimeistely: mattaTaustavalo: White LEDResoluutio: 2560 x 1440 WQHD (109 DPI)Virkistystaajuus: 75 HzV (67)
   Lenovo Q27Q-1L 27" QHD NÄYTTÖ
   • 00195235901373
   • 66C1GAC3EU
   6
   good_buy
   285.00 EUR
  • Lenovo 27" ThinkVision T27p, 4K UHD, USB-C, IPS -näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539016.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155500750.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161339639.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884438.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884440.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo 27" ThinkVision T27p, 4K UHD, USB-C, IPS -näyttö 27" ThinkVision T27p, 4K UHD, USB-C, IPS -näyttö 27" ThinkVision T27p, 4K UHD, USB-C, IPS -näyttö Ergonominen näyttö, joka säästää tilaa ja on helppokäyttöinen. ThinkVision P27q-20 27" QHD IPS 16:9 27 tuuman Lenovo ThinkVision P27q-20 QHD NearEdgeless -näyttö ohuilla kehyksillä. Tyylikäs 27-tuumainen IPS-näyttö QHD-tarkkuudella, tehdaskalibroidulla värintoistolla ja NearEdgeless-muotoilulla, joka maksimoi näytön pinta-alan. (39)
   Lenovo 27" ThinkVision T27p, 4K UHD, USB-C, IPS -näyttö
   • 00193638970552
   • 00193268783331
   • 00193638970644
   • 61EAGAT6EU
   • 61DAMAT1EU
   • 0193268783331
   9
   good_buy
   368.00 EUR
  • AOC CQ27G2U 27" QHD VA CURVED HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246192061.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722871.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722857.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722858.jpg?ts=1
   AOC AOC CQ27G2U 27" QHD VA CURVED HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC CQ27G2U 27" QHD VA CURVED HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC CQ27G2U 27" QHD VA CURVED HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC Ensiluokkainen 27 tuuman suora pelimonitori 144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajalla. Q27G2U on AOC:n uusin suora näyttömalli, joka tarjoaa erinomaisen 144 Hz:n virkistystaajuuden. Sen 1 ms:n vasteaika ja FreeSync Premium-tekniikka takaavat tasaiset ja korkealuokkaiset kuvat vaativimpienkin pelaajien vaatimuksiin ja kilpailuedun säilyttämiseksi monipeleissä. 27 2560x1440 VA-paneeli DP, HDMI (96)
   AOC CQ27G2U 27" QHD VA CURVED HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC
   • 04038986187121
   • 04038986187114
   • 6947771
   • CQ27G2U/BK
   • 4038986187114
   • 4038986187121
   • Q27G2U/BK
   • 6947769
   5
   good_buy
   250.80 EUR
  • Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729703.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729742.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729749.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729740.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729741.jpg?ts=1
   Samsung Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync Mukautettu luonnolliseen näkökenttään. Rajattomat liitäntämahdollisuudet Thunderbolt 3 CJ79:ssä on kaksi Thunderbolt 3 -porttia yhteensopivien tietokoneiden liittämistä varten. ThunderboltTM 3 siirtää videota ja dataa jopa 40 Gbit/s:n nopeudella 8 kertaa nopeammin kuin USB 3. (52)
   Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • 08801643205294
   • 08806090961076
   • 5400498
   • 8806090961076
   • LC34J791WTUXEN
   • LC34J791WTRXEN
   7
   good_buy
   582.90 EUR
  • Lenovo L27q-35 27" -näyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247148007.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/259305341.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247148034.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247148032.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884656.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo L27q-35 27" -näyttö. Musta L27q-35 27" -näyttö. Musta L27q-35 27" -näyttö. Musta L27q-35 adopts 27-inch QHD panel and delivers quality visuals. It looks more than stylish with phone holder and cable management groove engineered into the sculpted stand. Users can easily become immersed in entertainment with a 75Hz refresh rate and free-sync while EyeSafe certified technology balances eyecare and colour performance as well. With Artery software loaded, users can adjust monitor settings with the convenient interface. (36)
   Lenovo L27q-35 27" -näyttö. Musta
   • 00195713801416
   • 66D5GAC2EU
   7
   252.90 EUR
  • Dell U2422H
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178144353.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178144339.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178144364.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178144366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178144367.jpg?ts=1
   Dell Dell U2422H U2422H U2422H Tyyli ja toiminnallisuus yhdessä. Suunniteltu hyvinvointi huomioon ottaen ComfortView Plus-ominaisuus optimoi silmien hyvinvoinnin sisäinen, aina käytössä oleva suojaus, joka pienentää sinisen valon määrää ja tuottaa samalla loistavat värit. Yhtenäiset ja eloisat värit Laaja väripeitto: 100 %:n sRGB, 100 %:n Rec. (35)
   Dell U2422H
   • 05397184504970
   • 05704174556756
   • DELL-U2422H
   7
   deal
   274.99 EUR
  • Asus ZenScreen MB16AH
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215518229.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208602422.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237616822.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237616827.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237616817.jpg?ts=1
   Asus Asus ZenScreen MB16AH ZenScreen MB16AH ZenScreen MB16AH ASUS ZenScreen MB16AH Portable USB Monitor 15.6inch IPS FHD 1920x1080 16:9 220cd/m2 60Hz 5ms USB Type-C Micro-HDMI 2x1w Speaker 3YW (30)
   Asus ZenScreen MB16AH
   • 04718017705301
   • 4718017705301
   • 90LM04T0-B02170
   8
   252.90 EUR
  • Lenovo D32Q-20 31.5" QHD NÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150863716.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252012349.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225722020.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884948.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174653660.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo D32Q-20 31.5" QHD NÄYTTÖ D32Q-20 31.5" QHD NÄYTTÖ D32Q-20 31.5" QHD NÄYTTÖ LED-näyttö, 31.5", 2560 x 1440 QHD, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 4 ms, HDMI, DisplayPort, yönmusta (71)
   Lenovo D32Q-20 31.5" QHD NÄYTTÖ
   • 00193638348283
   • 6619747
   • 65F7GAC1EU
   4
   279.00 EUR
  • Samsung 32" C32R500FHR Full HD, VA -kaareva näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563725.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563928.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563937.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563935.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204563933.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 32" C32R500FHR Full HD, VA -kaareva näyttö 32" C32R500FHR Full HD, VA -kaareva näyttö 32" C32R500FHR Full HD, VA -kaareva näyttö Samsung C32R500. Uppoudu työhön tai pelaamiseen. Näytön 1500R:n kaarevuus kiertyy ympärillesi ja tempaa mukaansa niin, että voit keskittyä kunnolla. Pitkäaikaisessa käytössä näytön kaarevuus vähentää silmien väsymistä, joten tietokoneen käyttö on entistä mukavampaa.Kolmelta reunalta kehyksetön näyttö ulottuu reunasta reunaan, joten voit nauttia suurimmasta mahdollisesta katselupinta-alasta ja minimaalisesta estetiikasta. Tyylikäs tumman siniharmaa ulkokuori ja Y:n muotoinen jalusta tuovat työpöydällesi modernia tyyliä.FreeSync pitää näytön ja grafiikkakortin virkistystaajuuden synkronoituna niin, että kuvan häiriöt vähenevät. Voit katsella elokuvia ja pelata pelejä ilman keskeytyksiä. Nopeatkin toimintakohtaukset toistuvat saumattomasti ja sujuvasti.Optimaaliset väriasetukset ja kuvan kontrasti auttavat näkemään kaiken elävämpänä ja erottamaan viholliset pimeissäkin kohtauksissa. Game Mode säätää kuvaa niin, että peli täyttää koko näytön tarkkoine yksityiskohtineen.Samsungin innovatiiv (56)
   Samsung 32" C32R500FHR Full HD, VA -kaareva näyttö
   • 08806092090484
   • 08806094672077
   • 08806090191107
   • 8806092090484
   • 8806090191107
   • LC32R500FHUXEN
   • LC32R500FHRXEN
   • LC32R500FHPXEN
   5
   239.00 EUR
  2 88
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Hinta (price):
   • < 205 € (budget)
   • 205 € - 305 € (price_2)
   • 305 € - 500 € (price_3)
   • ≥ 500 € (price_4)
  • Merkki (brand):
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 240 Hz (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
   • IPS (ips)
   • TFT (tft)
   • VA (va)
   • TN (tn)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1980 x 1080 (1980_x_1080)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 1600 (3840_x_1600)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi