x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
  0 - 24
  • Acer NITRO VG240Y 23.8' FHD IPS/FREESYNC/165HZ OC/1MS/HDMI/DP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182605179.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164780783.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164780782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142540.jpg
   Acer Acer NITRO VG240Y 23.8' FHD IPS/FREESYNC/165HZ OC/1MS/HDMI/DP NITRO VG240Y 23.8' FHD IPS/FREESYNC/165HZ OC/1MS/HDMI/DP NITRO VG240Y 23.8' FHD IPS/FREESYNC/165HZ OC/1MS/HDMI/DP Virkistystaajuus 144 Hz ZeroFrame -muotoilu AMD Radeon FreeSync (313)
   Acer NITRO VG240Y 23.8' FHD IPS/FREESYNC/165HZ OC/1MS/HDMI/DP
   • 04710180695281
   • UM.QV0EE.S01
   6
   good_buy
   deal
   199.00 EUR
  • Asus Display VZ249HEG1R Gaming 23.8inch Full HD 1920x1080 IPS 75Hz 1ms MPRT Extreme Low Motion Blur FreeSync Ultra-slim
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167481766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177905390.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164767289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165679307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21184142.jpg
   Asus Asus Display VZ249HEG1R Gaming 23.8inch Full HD 1920x1080 IPS 75Hz 1ms MPRT Extreme Low Motion Blur FreeSync Ultra-slim Display VZ249HEG1R Gaming 23.8inch Full HD 1920x1080 IPS 75Hz 1ms MPRT Extreme Low Motion Blur FreeSync Ultra-slim Display VZ249HEG1R Gaming 23.8inch Full HD 1920x1080 IPS 75Hz 1ms MPRT Extreme Low Motion Blur FreeSync Ultra-slim ASUS Display VZ249HEG1R Gaming 23.8inch Full HD 1920x1080 IPS 75Hz 1ms MPRT Extreme Low Motion Blur FreeSync Ultra-slim Näytön tyyppi: LED-taustavalaistu LCD-näyttö / TFT-aktiivimatriisiNäytön koko: 23.8'Adaptive-Sync -tekniikka: AMD FreeSyncPaneelityyppi: IPSKatselusuhde: 16:9Alkuperäinen tarkkuus: Full HD (1080p) 1920 x 1080 at 75 HzPikselikoko: 0.2745 mmKirkkaus: 250 cd/m²Kontrastisuhde: 1000:1 / 100000000:1 (dynaaminen)Värituki: 16,7 miljoonaa väriäVasteaika: 1 ms (MPRT)Pystysuuntainen pä... (275)
   Asus Display VZ249HEG1R Gaming 23.8inch Full HD 1920x1080 IPS 75Hz 1ms MPRT Extreme Low Motion Blur FreeSync Ultra-slim
   • 04718017657655
   • 90LM05W1-B01E70
   5
   good_buy
   deal
   149.00 EUR
  • Lenovo D24-20 23.8" FULL HD NÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167504165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173039830.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177902782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173039833.jpg
   Lenovo Lenovo D24-20 23.8" FULL HD NÄYTTÖ D24-20 23.8" FULL HD NÄYTTÖ D24-20 23.8" FULL HD NÄYTTÖ Lenovo D24-20 on monipuolinen 23,8 tuuman näyttö niin viihde- kuin työkäyttöön tai vaikka kevyeen pelaamiseen. Moderni muotoilu Lenovo D24-20:n kolmisivuinen NearEdgeless -reuna pitää fokuksesi olennaisessa. Näyttö on heijastuksia estävä ja TÜV Low Blue Light- ja Flicker Free -sertifioitu, mikä takaa vähäisen rasituksen silmille myös pitkäkestoisessä käytössä. VA-paneeli mahdollistaa laajan 178 asteen katselukulman, ja jalustasta voit säätää näytön kallistuksen juuri sinun silmillesi sopivak... (87)
   Lenovo D24-20 23.8" FULL HD NÄYTTÖ
   • 00195042744002
   • 7294241
   • 66AEKAC1EU
   10
   good_buy
   85.90 EUR
  • Asus 27" Full HD 165Hz pelinäyttö VG27VH1B, 90LM0691-B01170
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903820.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903818.jpg
   Asus Asus 27" Full HD 165Hz pelinäyttö VG27VH1B, 90LM0691-B01170 27" Full HD 165Hz pelinäyttö VG27VH1B, 90LM0691-B01170 27" Full HD 165Hz pelinäyttö VG27VH1B, 90LM0691-B01170 Kaareva TUF Gaming VG27VH1B -näyttö soveltuu erinomaisesti vaativalle Full HD -pelaajalle. Jopa 165 Hz virkistystaajuus, FreeSync Premium, 1 ms MPRT-vasteaika ja Extreme Low Motion Blur -teknologia pitävät kuvan terävänä, tarkkana ja sulavaliikkeisenä kovassakin pelitemmossa! 165 Hz virkistystaajuus ja ELMB-teknologia Huikea 165 hertsin virkistystaajuus yhdistettynä Extreme Low Motion Blur -teknologian mahdollistamaan 1 ms MPRT-vasteaikaan tarjoavat arvokasta etua kilpapelaamiseen. Ultranopea... (243)
   Asus 27" Full HD 165Hz pelinäyttö VG27VH1B, 90LM0691-B01170
   • 04718017691123
   • 90LM0691-B01170
   5
   good_buy
   235.90 EUR
  • Samsung Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169759468.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169617377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177543795.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169759475.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451696.jpg
   Samsung Samsung Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö 32-tuumainen Samsung-älynäyttö sisältää Tizen-käyttöjärjestelmän, jonka avulla voit hyödyntää useita älysovelluksia. Se tukee myös DeX/DLNA-näytönjakoa, ja integroidun Office 365 -ohjelmiston ansiosta voit työskennellä ilman tietokonetta. (36)
   Samsung Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö
   • 08806092010604
   • 08592978088514
   • 08806092182165
   • 08806092182127
   • 08806088859484
   • 08806090755729
   • 05415247137061
   • 08806090755675
   • LC49HG90DMR
   • LC49HG90DMRXEN
   • 8806090755675
   • 4780307
   • LC49HG90DMUXEN
   • LS32AM700UUXEN
   • LC49HG90DMU
   • LS32AM700URXEN
   • LS32AM500NRXEN
   • 8806092010604
   • 8806092182165
   • LS32AM500NUXEN
   • LC49HG90DMUXEN?AT, LC49HG90DMU, LC49HG90DMUXEN?NL
   • LS32AM700UU
   • 8806092182127
   • 8806090755729
   13
   good_buy
   290.99 EUR
  • Acer - Nitro XV270Pbmiiprx 27"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162148026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164780388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181864413.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153228806.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153228811.jpg
   Acer Acer - Nitro XV270Pbmiiprx 27" - Nitro XV270Pbmiiprx 27" - Nitro XV270Pbmiiprx 27" Acer Nitro XV270 on huipputeknologialla varustettu monitori. Et menetä enää ainuttakaan toimintasekuntia. 27 -tuuman täydeltä loistavaa 1920 x 1080 Full HD -täysteräväpiirtoa työskentelyyn ja pelaamiseen, ennenkokematonta pelinautintoa. Kun toiminta tiivistyy, kuvan on oltava tarkka. 165 Hz virkistystaajuus ja 1 ms vasteaika tarjoavat erittäin jouhevan katselukokemuksen ja kuvanmuodostus on äärettömän nopeaa. AMD Radeon FreeSync takaa terävän kuvan ilman repeilyä. HDR10-tuella laajennat kontr... (152)
   Acer - Nitro XV270Pbmiiprx 27"
   • 04710180634174
   • 6711647
   • UM.HX0EE.P04
   5
   good_buy
   deal
   279.00 EUR
  • AOC G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165655703.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164967484.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164967483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164967480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164967482.jpg
   AOC AOC G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP 24 tuuman Full HD -näyttö. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 1 ms:n vasteaika. FreeSync Premium -tuki. (44)
   AOC G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP
   • 04038986148641
   • G2490VXA
   9
   good_buy
   175.90 EUR
  • Lenovo D27-30 27.0FHD/75HZ/HDMI/VGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173029492.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176524168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181803630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167831621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167831620.jpg
   Lenovo Lenovo D27-30 27.0FHD/75HZ/HDMI/VGA D27-30 27.0FHD/75HZ/HDMI/VGA D27-30 27.0FHD/75HZ/HDMI/VGA Lenovo D27-30 27? Full HD VA 75Hz, AMD FreeSync 72% NTSC, 4ms vasteaika Eye Comfort -sertifioitu 3 vuoden takuu Parasta mahdollista hinnan ja laadun suhdetta: terävä, värikäs ja kirkas 27-tuumainen Full HD -paneeli neljän millisekunnin vasteajalla järkevään hintaan! Näytössä yhdistyvät käytännöllisyys, helppous ja kaikki tarvittavat toiminnot niin kotiin, opiskeluun kuin töihinkin. Laadukas VA-paneeli takaa perinteistä TN-paneelia paremmat katselukulmat ja värintoiston. Näyttö on helppo kiinn... (32)
   Lenovo D27-30 27.0FHD/75HZ/HDMI/VGA
   • 00195235366912
   • 66B8KAC6EU
   10
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Asus 24" VG248QE, Full HD, TN -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149275165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149275161.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161777879.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149275166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151272304.jpg
   Asus Asus 24" VG248QE, Full HD, TN -pelinäyttö 24" VG248QE, Full HD, TN -pelinäyttö 24" VG248QE, Full HD, TN -pelinäyttö 3D LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, TN, 350 cd/m, 1 ms, HDMI, DVI-D, DisplayPort, kaiuttimet, musta (36)
   Asus 24" VG248QE, Full HD, TN -pelinäyttö
   • 04716659325178
   • 00886227325177
   • 04058154144923
   • 00132017586786
   • 00803982832832
   • ASUVG248QE
   • 90LMGG001Q022B1C
   • 90LMGG301Q022E1C
   • 90LMGG301Q022E1C-
   • 90LMGG001Q022B1C, VG248QE
   • 1133775
   • VG248QE
   • 90LMGG001Q022B1C-
   9
   good_buy
   deal
   259.00 EUR
  • Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275041.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154798562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163952638.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170587.jpg
   Lenovo Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö Kaareva 34 tuuman pelinäyttö vie keskelle pelien toimintaa. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 4 ms:n vasteaika. (29)
   Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • 00194552480257
   • 0194552480257
   • 66A1GACBEU
   10
   good_buy
   deal
   469.00 EUR
  • Asus TUF VG259Q 25" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157005577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158421394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150036947.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158421396.jpg
   Asus Asus TUF VG259Q 25" -pelinäyttö TUF VG259Q 25" -pelinäyttö TUF VG259Q 25" -pelinäyttö LED-näyttö, 25" (24.5" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, IPS, 400 cd/m, 1000:1, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, kaiuttimet (105)
   Asus TUF VG259Q 25" -pelinäyttö
   • 04718017432658
   • 90LM0530-B01370
   • VG259Q
   • 6566813
   4
   good_buy
   deal
   244.90 EUR
  • Samsung 24" Näyttö C24RG50FQU - musta - 4 ms
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156757325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178078290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178078285.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145017136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178078282.jpg
   Samsung Samsung 24" Näyttö C24RG50FQU - musta - 4 ms 24" Näyttö C24RG50FQU - musta - 4 ms 24" Näyttö C24RG50FQU - musta - 4 ms Kaareva Samsung Odyssey LC24RG50FQUXEN 24" -pelinäyttö tarjoaa vakuuttavan pelikokemuksen yksityiskohtaisella 1080p-resoluution VA-paneelilla, voimakkaalla kontrastilla, 144 Hz ruudunpäivitysnopeudella ja AMD FreeSync -teknologialla. (77)
   Samsung 24" Näyttö C24RG50FQU - musta - 4 ms
   • 08801643617547
   • 08806092005457
   • LC24RG50FQU
   • 6238591
   • 8801643617547
   • LC24RG50FQRXEN
   • LC24RG50FQUXEN
   5
   good_buy
   182.42 EUR
  • Acer 24" Näyttö KA242Y - musta - 1 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156235419.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156235421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164781209.jpg
   Acer Acer 24" Näyttö KA242Y - musta - 1 ms AMD FreeSync 24" Näyttö KA242Y - musta - 1 ms AMD FreeSync 24" Näyttö KA242Y - musta - 1 ms AMD FreeSync LED-näyttö, 23.8", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, IPS, 250 cd/m, 1 ms, HDMI, VGA, musta (41)
   Acer 24" Näyttö KA242Y - musta - 1 ms AMD FreeSync
   • 04710180579222
   • 6820693
   • UM.QX2EE.005
   7
   good_buy
   deal
   129.00 EUR
  • Asus ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175846220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146590816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105750624.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131091488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/79303486.jpg
   Asus Asus ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 ASUS ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 (18)
   Asus ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9
   • 00889349508008
   • 04058154214541
   • 04712900508000
   • 00889349599129
   • MB16AC
   • 4719601
   • 90LM0381-B01170
   12
   good_buy
   228.33 EUR
  • Dell Ultrasharp U3818DW 38" 3840 x 1600 21:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131474122.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131474104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131433275.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131433270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830678.jpg
   Dell Dell Ultrasharp U3818DW 38" 3840 x 1600 21:9 Ultrasharp U3818DW 38" 3840 x 1600 21:9 Ultrasharp U3818DW 38" 3840 x 1600 21:9 Samsung C49J89 on jättimäinen 49 näyttö superlaajalla 32:9-kuvasuhteen DFHD-resoluutiolla. Kattavilla liitännöillä varustettu kaareva näyttö sopii erinomaisesti niin monipuoliseen työskentelyyn, viihteen toistamiseen kuin kevyeen pelaamiseen. Monipuoliseen käyttöön C49J890-näytössä on laadukas VA-paneeli erinomaisella 3000:1 kontrastilla, 144 Hz virkistystaajuudella ja 5 ms GtG-vasteajalla, jotka takaavat vivahteikkaan ja sulavan kuvan niin viihteeseen kuin pelaamiseen. Näytössä on sisäänrake... (48)
   Dell Ultrasharp U3818DW 38" 3840 x 1600 21:9
   • 08801643205317
   • 08806092002197
   • 00884116268376
   • 00884116230731
   • 05397063744619
   • 08801643200749
   • 05397063966837
   • 05704174169192
   • 05415247093688
   • 04058154223918
   • 00686514985721
   • LC49J890DKR
   • LC49J890DKU
   • DELL-U3818DW, U3818DW
   • U3818DW
   • DELL-U3818DW
   • CW6Y7
   • 210-AJEX
   • LC49J890DKUXEN
   • LC49J890DKRXEN
   • P2417H
   6
   good_buy
   836.00 EUR
  • AOC G2 27G2AE/BK LED display 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseliä Full HD Musta, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659406.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365422.jpg
   AOC AOC G2 27G2AE/BK LED display 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseliä Full HD Musta, Punainen G2 27G2AE/BK LED display 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseliä Full HD Musta, Punainen G2 27G2AE/BK LED display 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseliä Full HD Musta, Punainen 27 tuuman IPS-näyttö 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja FreeSync Premium-tuella. Tämä 27 tuuman IPS-näyttö tasaisella 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja FreeSync Premium-tuella sopii täydellisesti kilpapelaajille. Sisältää kehyksettömän muotoilun punaisilla erityispiirteillä. 27? 1920x1080 IPS ?paneeli Virkistystaajuus 144Hz 1ms vasteaika Lisätiedot: Pelituotteet Gaming monitorsPelituotteet PelinäytötNäytön koko, ' 27Liitännä... (19)
   AOC G2 27G2AE/BK LED display 68,6 cm (27") 1920 x 1080 pikseliä Full HD Musta, Punainen
   • 04038986186964
   • 04038986188678
   • 4038986186964
   • 27G2AE/BK
   • 4038986188678
   • 27G2U/BK
   • 6969943
   11
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Lenovo 24.5" FHD IPS näyttö 66AAGAC6EU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162165954.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172644627.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160679346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160679350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164403966.jpg
   Lenovo Lenovo 24.5" FHD IPS näyttö 66AAGAC6EU 24.5" FHD IPS näyttö 66AAGAC6EU 24.5" FHD IPS näyttö 66AAGAC6EU Kilpapelaajan valinta. 240 Hz:n Full HD -näyttö. G-Sync- ja FreeSync -yhteensopiva. (31)
   Lenovo 24.5" FHD IPS näyttö 66AAGAC6EU
   • 00194778660525
   • 66AAGAC6EU
   • 0194778660525
   8
   good_buy
   325.00 EUR
  • Samsung 49 " Näyttö C49RG90SSU - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451311.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451921.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451913.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451926.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451911.jpg
   Samsung Samsung 49 " Näyttö C49RG90SSU - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 2 49 " Näyttö C49RG90SSU - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 2 49 " Näyttö C49RG90SSU - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 2 49" kaareva Samsung Odyssey -näyttö tarjoaa runsaasti tilaa pelaamiseen. HDR 1000 -ominaisuus, korkea 120 Hz virkistystaajuus, 4 ms vasteaika ja FreeSync 2 -teknologia takaavat saumattoman sujuvan kuvan. (14)
   Samsung 49 " Näyttö C49RG90SSU - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 2
   • 08806092020696
   • 08801643628314
   • LC49RG90SSRXEN
   • 6865895
   • LC49RG90SSU
   • 8801643628314
   • LC49RG90SSUXEN
   • 8806092020696
   12
   good_buy
   1000.90 EUR
  • Lenovo 31" Näyttö G32qc-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151457339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170605.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167629987.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21184142.jpg
   Lenovo Lenovo 31" Näyttö G32qc-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync 31" Näyttö G32qc-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync 31" Näyttö G32qc-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync LED-näyttö, kaareva, 31.5" (31.5" katseltava), 2560 x 1440 @ 144 Hz, VA, 350 cd/m, 3000:1, 4 ms, HDMI, DisplayPort, musta (37)
   Lenovo 31" Näyttö G32qc-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • 00194552481100
   • 0194552481100
   • 66A2GACBEU
   6
   good_buy
   253.90 EUR
  • Lenovo Q24i-10 23,8"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171192205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156170580.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155294827.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150277043.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150277042.jpg
   Lenovo Lenovo Q24i-10 23,8" Q24i-10 23,8" Q24i-10 23,8" LED-näyttö, 23.8" (23.8" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p), IPS, 250 cd/m, 1000:1, HDMI, VGA, kaiuttimet, musta (66)
   Lenovo Q24i-10 23,8"
   • 00193638002130
   • 6619729
   • 65F3KAC3EU
   • 0193638002130
   4
   good_buy
   165.00 EUR
  • LG 27GN800-B 27" QHD IPS HDMI/DP G-SYNC/FREESYNC PREMIUM 144HZ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098354.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098357.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098356.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098355.jpg
   LG LG 27GN800-B 27" QHD IPS HDMI/DP G-SYNC/FREESYNC PREMIUM 144HZ 27GN800-B 27" QHD IPS HDMI/DP G-SYNC/FREESYNC PREMIUM 144HZ 27GN800-B 27" QHD IPS HDMI/DP G-SYNC/FREESYNC PREMIUM 144HZ LED-näyttö, 27", 2560 x 1440 QHD @ 144 Hz, IPS, 350 cd/m, 1000:1, HDR10, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, himmeä musta (31)
   LG 27GN800-B 27" QHD IPS HDMI/DP G-SYNC/FREESYNC PREMIUM 144HZ
   • 00719192641976
   • 08806091068651
   • 08806091075727
   • 08806091068910
   • 27GN800-B.AEU
   • 27GN800-B
   6
   392.46 EUR
  • AOC Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365847.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175024585.jpg
   AOC AOC Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Huippunopea 1500R kaareva 24 Full HD pelinäyttö. C24G1 sisältää 1500R kaarevan ja kehyksettömän VA-paneelin Full HD ergonomisella jalustalla. Se tarjoaa 144 Hz, FreeSync Premium-toiminnon ja 1 ms MPRT:n sekä lukuisia peliominaisuuksia. (31)
   AOC Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • 04717385944749
   • 04038986146494
   • C24G1
   • 000000000000256868
   • 4717385944749
   6
   183.80 EUR
  • Samsung 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157293122.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224349.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224350.jpg
   Samsung Samsung 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU Samsung C32G75T on pelaajan unelmanäyttö: kaarevassa 32-tuumaisessa QHD-resoluution QLED-näytössä on huikea 240 Hz virkistystaajuus, 1 ms GtG-vasteaika, VA-paneeli 2500:1 kontrastilla ja 600 nitin maksimikirkkaus. Upea kuva QLED-teknologialla Samsungin QLED-tekniikka tuottaa huikean kirkkauden ja mahtavan värintoiston. C32G75T-näyttö on VESA DisplayHDR 600 -sertifioitu ja siinä on erinomainen 2500:1 kontrastisuhde. Miljardia väriä tukevassa näytössä on uskomaton väriskaala, joka toistaa kirkk... (15)
   Samsung 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU
   • 08806090423215
   • 08806092002111
   • 08806090430145
   • LC32G75TQSRXEN
   • 8806090423215
   • 6890371
   • LC32G75TQSUXEN
   • 8806092002111
   10
   574.90 EUR
  • Samsung S34J550 34" Ultra WQHD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176383759.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177225809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177225807.jpg
   Samsung Samsung S34J550 34" Ultra WQHD S34J550 34" Ultra WQHD S34J550 34" Ultra WQHD Samsung S34J550WQR 34" WQHD VA 21:9 34.1" 3440 x 1440 21:9 (23)
   Samsung S34J550 34" Ultra WQHD
   • 08801643414443
   • 08806090961083
   • LS34J550WQU
   • 8806090961083
   • LS34J550WQRXEN
   • LS34J550WQUXEN
   • 000000000000257068
   7
   381.79 EUR
  2 66
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
  • Hinta (price):
   • < 195 € (budget)
   • 195 € - 280 € (price_2)
   • 280 € - 445 € (price_3)
   • ≥ 445 € (price_4)
  • Merkki (brand):
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz 144 Hz näyttö (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 200 Hz (200_hz)
   • 240 Hz 240 Hz näyttö (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD 4K näyttö (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1440 x 900 (1440_x_900)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 2048 x 1536 (2048_x_1536)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi