x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Näytöt

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Asus Asus näytöt
   • Dell Dell näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • Fujitsu Fujitsu näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
  Näytöt 8.3 (1)
  0 - 24
  • Acer G6 GN246HLB LED display 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111253247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/51777577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116944885.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101123908.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/32803091.jpg
   Acer Acer G6 GN246HLB LED display 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD Musta G6 GN246HLB LED display 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD Musta G6 GN246HLB LED display 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD Musta Nytn halkaisija (tuuma): 60,96 cm (24") Vasteaika (tyypillinen): 1 ms Nytn kirkkaus: 350 cd/m Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Nytt: LED Nytn teknologia: TN+Film Ruudun halkaisija (cm): 60,9 cm Kontrastisuhde (dynaaminen): 100000000:1 Katselukulma, vaakasuora: 170 Katselukulma, pystysuora: 160 Nyttvrej: 16,77M Kuvasuhde: 16:9 HDCP: Kyll 3D-yhteensopiva: Kyll HD-tyyppi: Full HD Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet: 1920 x 1080 (HD 1080) VGA (D-Sub)-portit: 1 DVI-portti: Kyll HDMI -por... (66)
   Acer G6 GN246HLB LED display 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD Musta
   • 04713147249510
   • 04713147249534
   • 05054484618942
   • 05054629450482
   • 04053162720701
   • UM.FG6EE.B06
   • UM.FG6EE.B06, GN246HLBBID, 8656A20
   • 1371493
   7
   good_buy
   most_sold
   184.95 EUR
  • Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23150195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103091769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131416368.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23150199.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134932788.jpg
   Asus Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta LED-näyttö, 18.5" (18.5" katseltava), 1366 x 768, TN, 200 cd/m², 600:1, 5 ms, VGA, musta (60)
   Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta
   • 00886227339709
   • 04053162768192
   • 04719543380901
   • 05053973542560
   • 04716659339700
   • 90LMF1101T00001C, 90LMF1101T60001C-, VS197D, 90LMF1101T00001C-
   • 90-LMF1001T02201C-
   • VS197DE
   • 90LMF1001T02201C
   • 90LMF1101T60001C-
   • 90LMF1101T00001C-
   • 90LMF1001T02201C-
   • 90LMF1101T00001C
   • VS197DE, 90-LMF1001T02201C-, 4716659339700, 90LMF1001T02201C, 90LMF1001T02201C-, 90LMF1301T02201C-, 90LMF1301T02201C
   7
   good_buy
   82.41 EUR
  • Samsung LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101161749.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108557172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034725.jpg
   Samsung Samsung LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea Tyylikäs 28" Samsung U28E590D LED-näyttö, jossa erittäin nopea 1 ms vasteaika. AMD FreeSync -teknologia tuottaa tarkan kuvan, loistava näyttö pelaamiseen. (21)
   Samsung LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea
   • 04053162868854
   • 08806086929493
   • SAM28LU28E590
   • LU28E590DS, LU28E590DS/EN, U28E590D
   • LU28E590DS
   • 2130505
   • LU28E590DS/EN
   • LU28E590DS, LU28E590DS/EN?NL, LU28E590DS/EN?AT
   12
   good_buy
   273.42 EUR
  • Samsung C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101283193.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133255.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133257.jpg
   Samsung Samsung C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta Kaareva 24-tuuman näyttö, jossa on nopea VA-paneeli ja FreeSync (32)
   Samsung C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta
   • 08806088209289
   • LC24F390FHUXEN, LC24F390FHU, LC24F390FHUX, SAMSUNG C24F390 CURVED 24INCH MONITOR, 886T295
   • LC24F390FHUXEN, LC24F390FHU, LC24F390FHUXEN?NL, LC24F390FHUXEN?AT
   • LC24F390FHUXEN
   • 3416645
   • LC24F390FHU
   9
   good_buy
   125.9 EUR
  • Samsung C27F390 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137814636.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135019655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102471939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102471936.jpg
   Samsung Samsung C27F390 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync C27F390 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync C27F390 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Kaareva 27-tuumainen Samsung-näyttö tuottaa terävän Full HD 1080p -resoluution kuvan korkealla kontrastilla. AMD FreeSync -teknologia tuottaa tarkan kuvan peleille. (30)
   Samsung C27F390 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • 08801643098360
   • LC27F390FHUXXE
   8
   good_buy
   164.99 EUR
  • BenQ XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111306905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473416.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473415.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473420.jpg
   BenQ BenQ XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black Nytn halkaisija (tuuma): 61 cm (24") Nytn kirkkaus: 350 cd/m Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Vasteaika (tyypillinen): 1 ms Nytt: LED HD-tyyppi: Full HD Nytn teknologia: LED Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet: 1920 x 1080 (HD 1080) Kontrastisuhde (tyypillinen): 1000:1 Kontrastisuhde (dynaaminen): 12000000:1 Vakiokuvasuhde: 16:9 Nytn kirkkaus (min): 350 cd/m Tuotteen vri: Musta Sisnrakennettu USB-keskus: Kyll DVI-portti: Kyll HDMI -portteja: 1 Kuulokkeet: 3,5 mm VESA-kiinnitys: Kyll... (22)
   BenQ XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black
   • 04718755071829
   • 5056295
   • 9H.LGPLB.QBE
   • 9H.LGPLB.QBE, XL2411P, M353299
   8
   good_buy
   224 EUR
  • Samsung C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137600945.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118635621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125448369.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133773305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125448377.jpg
   Samsung Samsung C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9 C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9 C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9 49" super ultra-wide -näyttö, jossa on innovatiivinen 32:9-kuvasuhde tarkoittaa, että näet aina pelitapahtumat kokonaisuudessaan juuri niinkuin kehittäjät ovat suunnitelleet. 1800R:n kaareva paneeli vetää sinut peliin mukaan ja tarjoaa teatteritason katseluelämyksen elokuville ja videoille. Näytön 32:9-kuvasuhde ja 49 tuuman erittäin leveä kaareva paneeli tarjoavat sinulle reilusti tilaa, jotta näkisit asiakirjoistasi paljon enemmän kerralla. CHG90 tarjoaa niin leveän panoraamanäkymän, että v... (12)
   Samsung C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9
   • 08592978088514
   • 08806088859484
   • 05415247137061
   • 4780307
   • LC49HG90DMUXEN, LC49HG90DMU, C49HG90, C49HG90DMN, 886W021
   • LC49HG90DMUXEN?AT, LC49HG90DMU, LC49HG90DMUXEN?NL
   • LC49HG90DMUXEN
   • LC49HG90DMU
   11
   good_buy
   889.25 EUR
  • BenQ GW2470HL tietokoneen litteä näyttö 60,5 cm (23.8") Full HD LED Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111303055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95053351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95053346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95053350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95053349.jpg
   BenQ BenQ GW2470HL tietokoneen litteä näyttö 60,5 cm (23.8") Full HD LED Musta GW2470HL tietokoneen litteä näyttö 60,5 cm (23.8") Full HD LED Musta GW2470HL tietokoneen litteä näyttö 60,5 cm (23.8") Full HD LED Musta BenQ GW2470HL 23.8 1920 x 1080 16:9 (30)
   BenQ GW2470HL tietokoneen litteä näyttö 60,5 cm (23.8") Full HD LED Musta
   • 04718755068430
   • 9H.LG6LB.QBE, GW2470HL
   • 9H.LG6LB.QBE
   • 5055145
   5
   good_buy
   123.1 EUR
  • Samsung LS24D330HSX LED display 61 cm (24") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125157024.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130228986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123864810.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123864811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116640357.jpg
   Samsung Samsung LS24D330HSX LED display 61 cm (24") Full HD Musta LS24D330HSX LED display 61 cm (24") Full HD Musta LS24D330HSX LED display 61 cm (24") Full HD Musta SD300 Series, LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p), TN, 250 cd/m², 1000:1, 1 ms, HDMI, VGA, erittäin kiiltävä musta (26)
   Samsung LS24D330HSX LED display 61 cm (24") Full HD Musta
   • 08592978059972
   • 08806088440835
   • LS24D330HSX/EN, LS24D330HSX, SAMSUNG S24D330, 886T961
   • LS24D330HSX/EN
   • 3531851
   • LS24D330HSX, LS24D330HSX/EN?AT
   • LS24D330HSX
   5
   good_buy
   91.9 EUR
  • Asus ROG Swift PG278QR 27" 2560 x 1440 16:9 NVIDIA G-SYNC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/73285729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102744171.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102744167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96035018.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96035019.jpg
   Asus Asus ROG Swift PG278QR 27" 2560 x 1440 16:9 NVIDIA G-SYNC ROG Swift PG278QR 27" 2560 x 1440 16:9 NVIDIA G-SYNC ROG Swift PG278QR 27" 2560 x 1440 16:9 NVIDIA G-SYNC Asus ROG Swift PG278QR pelinäyttö on rakennettu voittamaan isoissa peleissä. Siinä on WQHD paneeli 165 Hz virkistystaajuudella, joka tarjoaa sulavan kuvan ja luonnolliselta tuntuvan pelituntuman. Sisäänrakennettu Nvidian G-Sync tekniikka synkronoi näytönohjaimen virkistystaajuuden näytön kanssa, joka mahdollistaa viiveettömän pelaamisen ja välittömän visuaalisen palautteen. WQHD-resoluutio Tässä 27" WQHD-näytössä on 2560 x 1440 resoluutio joka tarjoaa todenmukaiset pelivisuaalit. Resoluutio n... (10)
   Asus ROG Swift PG278QR 27" 2560 x 1440 16:9 NVIDIA G-SYNC
   • 04058154137994
   • 04712900470994
   • 00889349470992
   • 90LM00U3-B01370, PG278QR
   • 3906577
   • ASUPG278QR
   • 90LM00U3-B01370
   • 90LM00U5-B023B0
   • PG278QR
   9
   good_buy
   522.9 EUR
  • BenQ EX3501R tietokoneen litteä näyttö 88,9 cm (35") 4K Ultra HD LED Kaareva Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111318110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106043643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106043648.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106043650.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140485309.jpg
   BenQ BenQ EX3501R tietokoneen litteä näyttö 88,9 cm (35") 4K Ultra HD LED Kaareva Harmaa EX3501R tietokoneen litteä näyttö 88,9 cm (35") 4K Ultra HD LED Kaareva Harmaa EX3501R tietokoneen litteä näyttö 88,9 cm (35") 4K Ultra HD LED Kaareva Harmaa Kaareva 35-tuumainen BenQ EX3501R -pelinäyttö tuo pelin tapahtumat lähemmäksi. HDR-ominaisuus, Wide QHD 1440p VA -paneeli, korkea virkistystaajuus ja AMD FreeSync -teknologia takaavat sujuvan ja yksityiskohtaisen kuvan. (13)
   BenQ EX3501R tietokoneen litteä näyttö 88,9 cm (35") 4K Ultra HD LED Kaareva Harmaa
   • 04718755070280
   • 9H.LGJLA.TSE, EX3501R
   • 9H.LGJLA.TSE
   • 4718293
   7
   good_buy
   611.7 EUR
  • Samsung LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136539756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137762057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133739531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122034151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122034147.jpg
   Samsung Samsung LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta UJ59 Series, LED-näyttö, 32" (32" katseltava), 3840 x 2160 4K, VA, 270 cd/m², 3000:1, 4 ms, 2xHDMI, DisplayPort, siniharmaa (6)
   Samsung LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta
   • 08801643212094
   • LU32J590UQUXEN
   • LU32J590UQUXEN, LU32J590UQUXZG, LU32J590UQU
   • LU32J590UQU
   11
   good_buy
   341.09 EUR
  • Asus VS247HR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111253662.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107610278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107610279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107610277.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140470849.jpg
   Asus Asus VS247HR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta VS247HR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta VS247HR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta Nytn halkaisija (tuuma): 59,9 cm (23.6") Nytn kirkkaus (tavallinen): 250 cd/m Ruudun halkaisija (cm): 59,9 cm Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Kuvapikselitiheys: 0,272 x 0,272 mm Kontrastisuhde (dynaaminen): 50000000:1 Katselukulma, vaakasuora: 170 Katselukulma, pystysuora: 160 Vasteaika (tyypillinen): 2 ms Nyttvrej: 16,78 miljoonaa vri Vakiokuvasuhde: 16:9 3D-yhteensopiva: Ei HDCP: Kyll Sisnrakennettu USB-keskus: Ei VGA (D-Sub)-portit: 1 DVI-portti: Kyll DVI-D -portteja: 1 HDMI -po... (13)
   Asus VS247HR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta
   • 05054629616352
   • 04058154124420
   • 00886227551781
   • 04716659551782
   • 90LME2301T02231C-, VS247HR, 90LME201T02231C-, 90LME2501T02231C, 90LME2501T02231C-
   • VS247HR
   • 2210240
   • 90LME2501T02231C
   • 90LME2301T02231, VS247HR, 90LME2501T02231C
   • 1537309
   • 90LME2301T02231C-
   • 90LME2301T02231C
   • 90LME2501T02231C-
   6
   good_buy
   152 EUR
  • Acer XB Predator XB271HU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Musta, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120220996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034814.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034810.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034805.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034811.jpg
   Acer Acer XB Predator XB271HU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Musta, Punainen XB Predator XB271HU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Musta, Punainen XB Predator XB271HU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Musta, Punainen Acer Predator XB1 27 2560 x 1440 16:9 NVIDIA G-SYNC (13)
   Acer XB Predator XB271HU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Musta, Punainen
   • 04713392260216
   • UM.HX1EE.005
   • UM.HX1EE.005.FF
   • UM.HX1EE.005, XB271HUB, XB271HUBMIPRZ
   • AC27XB271HUBM
   • 3729647
   6
   good_buy
   623.1 EUR
  • Asus VG245H tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141206013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122151458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105581022.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140484488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102033154.jpg
   Asus Asus VG245H tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Musta VG245H tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Musta VG245H tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Musta Nytn halkaisija (tuuma): 61 cm (24") Ruudun halkaisija (cm): 61 cm Vakiokuvasuhde: 16:9 Kuvasuhde: 16:9 Vrikirjo: 72% Nytn teknologia: TN Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Kuvapikselitiheys: 0,2768 x 0,2768 mm Nytn kirkkaus: 250 cd/m HD-tyyppi: Full HD Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet: 1920 x 1080 (HD 1080) Katselukulma, vaakasuora: 170 Katselukulma, pystysuora: 160 Tuetut videomoodit: 1080p Vasteaika (tyypillinen): 1 ms Nyttvrej: 16,78 miljoonaa vri sRGB: Kyll Sisiset kaiuttimet:... (18)
   Asus VG245H tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Musta
   • 00889349413876
   • 00889349413869
   • 04058154124413
   • 04712900413861
   • 90LM02V0-B01370, VG245H
   • VG245H
   • 3639907
   • 90LM02V0-B01370
   5
   good_buy
   165.9 EUR
  • Asus VS248HR tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/55115357.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106019594.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106019596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124264231.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102599778.jpg
   Asus Asus VS248HR tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD Musta VS248HR tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD Musta VS248HR tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD Musta Nytn halkaisija (tuuma): 61 cm (24") Nytn kirkkaus: 250 cd/m Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Vasteaika (tyypillinen): 1 ms Nytt: LED Ruudun halkaisija (cm): 61 cm Kontrastisuhde (dynaaminen): 50000000:1 Katselukulma, vaakasuora: 170 Katselukulma, pystysuora: 160 Nyttvrej: 16,78 miljoonaa vri Kuvapikselitiheys: 0,2768 x 0,2768 mm Skannausalue (vaaka): 30 - 83 kHz Skannausalue (pysty): 50 - 76 Hz Kuvasuhde: 16:9 Digitaalinen vaakataajuus: 30 - 83 kHz Digitaalinen pystytaajuus: 50 - 7... (7)
   Asus VS248HR tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD Musta
   • 04712900135671
   • 04058154124437
   • 05706998538468
   • 90LME3001Q02231C-, VS248HR, 90LME3301Q02231C-, 90LME3301Q02231C
   • 90LME3001Q02231C
   • VS248HR
   • 90LME3001Q02231C-
   • 90LME3301Q02231C
   9
   good_buy
   142.9 EUR
  • Asus VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD LED Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127425183.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133139320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101282497.jpg
   Asus Asus VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD LED Musta VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD LED Musta VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD LED Musta Nytn halkaisija (tuuma): 61 cm (24") Vasteaika (tyypillinen): 1 ms Nytn kirkkaus: 350 cd/m Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Nytt: LED Nytn teknologia: LED Kontrastisuhde (dynaaminen): 80000000:1 Katselukulma, vaakasuora: 170 Katselukulma, pystysuora: 160 Nyttvrej: 16,78 miljoonaa vri Kuvapikselitiheys: 0,2768 x 0,2768 mm Kuvasuhde: 16:9 Digitaalinen vaakataajuus: 30 - 140 kHz Digitaalinen pystytaajuus: 50 - 144 Hz HDCP: Kyll 3D-yhteensopiva: Kyll HD-tyyppi: Full HD Tuetut grafiikan ... (6)
   Asus VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D-yhteensopiva Full HD LED Musta
   • 04716659325178
   • 00886227325177
   • 04058154144923
   • 00132017586786
   • 00803982832832
   • ASUVG248QE
   • 90LMGG001Q022B1C
   • 90LMGG301Q022E1C-
   • 90LMGG001Q022B1C, VG248QE
   • 1133775
   • VG248QE
   • 90LMGG001Q022B1C-
   • 90LMGG001Q022B1C-, VG248QE, 4716659325178, 90LMGG001Q022B1C, VG248QE-1, 90LMGG301Q022E1C, 90LMGG301Q022E1C-
   9
   good_buy
   239 EUR
  • Dell UltraSharp U3219Q LED display 80 cm (31.5") 4K Ultra HD Matta Musta, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120188122.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134804271.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120188117.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120188118.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134776218.jpg
   Dell Dell UltraSharp U3219Q LED display 80 cm (31.5") 4K Ultra HD Matta Musta, Harmaa UltraSharp U3219Q LED display 80 cm (31.5") 4K Ultra HD Matta Musta, Harmaa UltraSharp U3219Q LED display 80 cm (31.5") 4K Ultra HD Matta Musta, Harmaa LED-näyttö 32" (31.5" katseltava) 3840 x 2160 4K IPS 400 cd/m² 1300:1 5 ms HDMI DisplayPort USB-C musta sekä 3-Years Advanced Exchange Service and Premium Panel Guarantee (15)
   Dell UltraSharp U3219Q LED display 80 cm (31.5") 4K Ultra HD Matta Musta, Harmaa
   • 05397184092491
   • U3219Q
   • DELL-U3219Q, R41HX, U3219Q
   5
   good_buy
   839.6 EUR
  • MSI Optix MAG241CR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Kaareva Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132586971.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140297246.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125310823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125310820.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128292398.jpg
   MSI MSI Optix MAG241CR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Kaareva Matta Musta Optix MAG241CR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Kaareva Matta Musta Optix MAG241CR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Kaareva Matta Musta Uutta todellisuutta täydellisin yksityiskohdin (8)
   MSI Optix MAG241CR LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Kaareva Matta Musta
   • 04719072580568
   • 04719072581794
   • 6149429
   • OPTIX MAG241CR
   • 9S6-3EA25T-029
   • MAG241CR, OPTIX MAG241CR
   7
   good_buy
   298.4 EUR
  • AOC Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136551744.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125296023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137778789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125296031.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125296032.jpg
   AOC AOC Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta LED-näyttö, kaareva, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m², 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort (17)
   AOC Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta
   • 04038986186506
   • C27G1
   4
   good_buy
   271.97 EUR
  • Samsung S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124227483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109136289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131119635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133773306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103091777.jpg
   Samsung Samsung S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta Ohut, tyylikäs ja nykyaikainen muotoiluVain 10 mm:n ohut paneeli on alle puolet tavallisten Samsung-näyttöjen paksuudesta. Yksinkertainen pyöreä jalusta täydentää hienosti äärimmäisen ohutta näyttöä. Vaakasuuntainen kuviointi paneelin takana luo modernia tyylikkyyttä. Optimoitua katselumukavuutta Vähentämällä sinistä valoa joka stimuloi verkkokalvoa muita värejä enemmän Eye Saver Mode vähentää silmien väsymistä ja tekee katselusta mukavampaa. Samsungin Flicker Free -tekniikka vähentää kuvan... (5)
   Samsung S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • 08592978064389
   • 08806088209357
   • 00798334306294
   • LS27F350FHUXEN
   • 3409446
   • LS27F350FHU
   • LS27F350FHU, LS27F350FHUXEN?NL, LS27F350FHUXEN, LS27F350FHUXEN?AT, LS27F350FHU/XEN
   9
   145.6 EUR
  • Samsung S27E330H LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112639879.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71095394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71095400.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123363574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87872615.jpg
   Samsung Samsung S27E330H LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta S27E330H LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta S27E330H LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta Nytn halkaisija (tuuma): 68,6 cm (27") Nytn kirkkaus (tavallinen): 300 cd/m Vasteaika (tyypillinen): 1 ms Nytn erottelutarkkuus: 1920 x 1080 pikseli Nytt: LED HD-tyyppi: Full HD Nytn teknologia: LED Tuetut grafiikan erottelutarkkuudet: 1920 x 1080 (HD 1080) Kontrastisuhde (tyypillinen): 1000:1 Dynaamisen kontrastisuhteen markkinointinimi: Mega Contrast Katselukulma, vaakasuora: 170 Katselukulma, pystysuora: 160 Nyttvrej: 16,78 miljoonaa vri Vakiokuvasuhde: 16:9 Vrikirjo: 72% Suurin pivitystaa... (14)
   Samsung S27E330H LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • 08806088440842
   • 08806088742908
   • 08592978060619
   • LS27E330HZX/ EN
   • LS27E330HZX
   • LS27E330HSX, LS27E330HSX/EN, SAMSUNG S27E330, LS27E330HZX
   • LS27E330HSX, LS27E330HSX/EN, LS27E330HSX/EN?NL, LS27E330HSX/EN?AT
   • 4760811
   • LS27E330HZX/EN
   • LS27E330HZX, LS27E330HZX/EN?AT, LS27E330HZX/EN?NL
   • LS27E330HSX
   4
   169.5 EUR
  • Acer Predator XB240HBbmjdpr 24" 1920 x 1080 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137814687.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107124980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116975825.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95966153.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95966157.jpg
   Acer Acer Predator XB240HBbmjdpr 24" 1920 x 1080 16:9 Predator XB240HBbmjdpr 24" 1920 x 1080 16:9 Predator XB240HBbmjdpr 24" 1920 x 1080 16:9 Acer Predator XB240HBbmjdpr 24 1920 x 1080 16:9 (37)
   Acer Predator XB240HBbmjdpr 24" 1920 x 1080 16:9
   • 04713883251365
   • UM.FX0EE.B01
   2
   212.95 EUR
  • AOC Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101191807.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125621019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125621015.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111265372.jpg
   AOC AOC Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta AOC Gaming G2460VQ6 24 1920 x 1080 16:9 (11)
   AOC Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta
   • 04038986145398
   • 00685417714889
   • AOC24G2460VQ6
   • 3623151
   • G2460VQ6
   5
   134.95 EUR
  2 42
  • Quick filters (quick_questions):
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • Dell DEFAULT
    • dell
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • vasteaika_tyypillinen__4
    • vasteaika_tyypillinen__4_5
  • Hinta (price):
   • < 200 € (budget)
   • 200 € - 290 € (price_200_290)
   • 290 € - 505 € (price_290_510)
   • ≥ 505 € (price_510)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
   • 64 " (64_tuumaiset)
   • 82 " (82_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz (144_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 180 Hz (180_hz)
   • 200 Hz (200_hz)
   • 240 Hz (240_hz)
  • Vasteaika (tyypillinen) (vasteaika_tyypillinen_):
   • < 4 ms (vasteaika_tyypillinen__4)
   • 4 ms - 5 ms (vasteaika_tyypillinen__4_5)
   • 5 ms - 6 ms (vasteaika_tyypillinen__5_6)
   • ≥ 6 ms (vasteaika_tyypillinen__6)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
  • Merkki (brand):
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1440 x 900 (1440_x_900)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi