x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
   • Edullisimmat Edullisimmat
  0 - 24
  • AOC 24G2SAE/BK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215295947.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245267671.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245267664.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245267572.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245267668.jpg?ts=1
   AOC AOC 24G2SAE/BK 24G2SAE/BK 24G2SAE/BK Anna itsellesi mahdollisuus nauttia täysin mukaansatempaavasta pelikokemuksesta 24G2SAE 23,8 tuuman LED-pelinäytön avulla. Äärimmäisen nopealla virkistystaajuudella ja alhaisilla vasteajoilla tämä tyylikäs näyttö varmistaa huippuluokan pelisuorituskyvyn ja sujuvan ja saumattoman pelin. FreeSync Premiumin avulla voit mukauttaa näytön yksilöllisiin mieltymyksiin ja optimoida peliympäristösi hallinnan.Nauti selkeämmistä kuvista ja toiminnasta hämmästyttävällä 165 Hz:n virkistystaajuudella, joka näyttää kaikki yksityiskohdat ilman liikkeen viivettä, tarjoten silmiinpistävän visuaalisen kokemuksen. Lisäksi integroidut kaiuttimet antavat käyttäjille mahdollisuuden nauttia peleistä, elokuvista, musiikista ja muusta äänisisällöstä ilman ulkoisten kaiuttimien liittämistä. Kaiken huipuksi ohut reunasta reunaan ulottuva ja kehystön muotoilu varmistaa näytön tilan maksimaalisen käytön ja lisää samalla oman hienostuneen auran kaikkiin asetuksiin.165Hz näyttöAMD FreeSync Premium -yhteensopiva4 ms (G (233)
   AOC 24G2SAE/BK
   • 04038986199919
   • 24G2SAE/BK
   • 4038986199919
   10
   good_buy
   160.09 EUR
  • AOC G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246124006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655732.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655736.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246124037.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655730.jpg?ts=1
   AOC AOC G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP 90 Series, LED-näyttö, pelaaminen, 23.8", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, VA, 350 cd/m, 3500:1, HDMI, DisplayPort, kaiuttimet, musta, punainen (202)
   AOC G2490VXA 24" FHD VA 144HZ HDMI/DP
   • 04038986148641
   • G2490VXA
   • 4038986148641
   9
   good_buy
   154.99 EUR
  • AOC 27G2SPU 27" FHD IPS HAS DP/HDMI 165HZ FREESYNC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248336049.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807439.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807446.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807444.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807440.jpg?ts=1
   AOC AOC 27G2SPU 27" FHD IPS HAS DP/HDMI 165HZ FREESYNC 27G2SPU 27" FHD IPS HAS DP/HDMI 165HZ FREESYNC 27G2SPU 27" FHD IPS HAS DP/HDMI 165HZ FREESYNC AOC 27G2SPU 27" -pelimonitori on ihanteellinen ratkaisu kaikille vakaville pelaajille, jotka etsivät hyvää suorituskykyä edulliseen hintaan. Full High Definition 1080p -resoluutiolla, pienellä tuloviiveellä ja laajalla, 16,7 miljoonaa väriä kattavalla värisyvyydellä voit luoda katseenvangitsijan näytön, joka maksimoi näytönohjaimesi potentiaalin.Nauti sujuvasta grafiikasta AMD FreeSync Premiumin tai Nvidia G-Syncin avulla, joka pitää grafiikkasuorittimen ja näytön virkistystaajuudet synkronoituna ja eliminoi näytön repeämiä ja liike-epäterävyyttä. Tehosta peliäsi 165 Hz:n virkistystaajuudella, mikä tekee peleistäsi yhtä sujuvaa kuin silkki ja voit kohdata kilpailevia pelaajia vastakkaisissa otteluissa keskeytyksettä. Nauti paremmasta uppoutumisesta suosikkipeleihisi kehyksettömän rakenteen ansiosta, joka mahdollistaa häiriöttömän pelaamisen täydellisessä mukavuudessa. Taisteluasemastasi on juuri tullut todellinen kahden sisäänrakennetun stereokaiuttimen tarjoaman terävän äänen ansiosta (275)
   AOC 27G2SPU 27" FHD IPS HAS DP/HDMI 165HZ FREESYNC
   • 04038986180238
   • 4038986180238
   • 27G2SPU/BK
   6
   good_buy
   most_sold
   212.90 EUR
  • Lenovo 15" Näyttö L152 - LED-näyttö - Full HD (1080p) - 15,6 tuumaa - musta - 6 ms
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171018.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171019.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171016.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171023.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171013.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo 15" Näyttö L152 - LED-näyttö - Full HD (1080p) - 15,6 tuumaa - musta - 6 ms 15" Näyttö L152 - LED-näyttö - Full HD (1080p) - 15,6 tuumaa - musta - 6 ms 15" Näyttö L152 - LED-näyttö - Full HD (1080p) - 15,6 tuumaa - musta - 6 ms Lisänäyttö kannettavalle tietokoneelle. Full HD -tarkkuus. Kaksi USB-C -liitäntää. (253)
   Lenovo 15" Näyttö L152 - LED-näyttö - Full HD (1080p) - 15,6 tuumaa - musta - 6 ms
   • 00195891581117
   • 66E4UAC1WL
   6
   good_buy
   232.90 EUR
  • AOC Q27G2U 27" QHD VA HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246192061.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722871.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722857.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722858.jpg?ts=1
   AOC AOC Q27G2U 27" QHD VA HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC Q27G2U 27" QHD VA HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC Q27G2U 27" QHD VA HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC Ensiluokkainen 27 tuuman kaareva pelimonitori 144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajalla CQ27G2U sopii täydellisesti QHD-laatua vaativille pelaajille. Kaareva 27 tuuman VA-paneeli tarjoaa korkealaatuiset kuvat 144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajalla sekä tasaisen FreeSync Premium-kokemuksen. 27- 2560x1440 VA -paneeli Virkistystaajuus 144Hz 1 ms vasteaika Kaareva Korkeussäätö Liitännät: 3.5 mm kuulokeliitäntä, DisplayPort, HDMI, USB 100 x 100 mm VESA-yhteensopivuus Mitat ilm (126)
   AOC Q27G2U 27" QHD VA HAS DP/HDMI 144HZ FREESYNC
   • 04038986187121
   • 04038986187114
   • 6947771
   • CQ27G2U/BK
   • 4038986187114
   • 4038986187121
   • Q27G2U/BK
   • 6947769
   10
   good_buy
   250.99 EUR
  • Samsung Odyssey Ark 55" -näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254780429.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136905.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136899.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136906.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/263136900.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey Ark 55" -näyttö Odyssey Ark 55" -näyttö Odyssey Ark 55" -näyttö Samsung Odyssey Ark. Upea 55" pelinäyttö, jonka 1000R-kaarevuus ympäröi näkökentän. Uppoudu vertaansa vailla olevaan, mukaansatempaavaan kokemukseen.Kääntämällä näyttö Cockpit-tilaan, voit kokea uudenlaisen ja syvän kokemuksen, aivan kuin olisit ohjaamossa. Multi View -toiminnolla moniajo sujuu sulavasti.Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa ja asettaa Pivot-tilaan. Ergonomiatoimintojen ansiosta löydät juuri itsellesi sopivan katselukulman.Samsungin ainutlaatuisella LED-tekniikalla valmistettu Quantum Mini LED tarjoaa tiukemmin hallitun taustavalaisun, joka mahdollistaa selkeämmän eron vaaleiden ja tummien alueiden välillä. Näytön mattapintainen viimeistely ei turhia heijastele, joten kirkas päivänvalo ei häiritse käyttöä.Myös äänimaailma on vakuuttava. Kaksi subwooferia ja neljä kaiutinta 60W:n teholla ja Dolby Atmos -tekniikalla saavat aikaan äänikupumaisen ympäristön.Eclipse-valaistuksen avulla voit personoida näyttösi. Voit esim. synkronoida pelin värit ja näytön taustan v (171)
   Samsung Odyssey Ark 55" -näyttö
   • 08806094408072
   • 8806094408072
   • LS55BG970NUXEN
   8
   good_buy
   deal
   3002.00 EUR
  • Samsung Odyssey G5 34" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205911913.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612278.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612279.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612275.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/267948306.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G5 34" -pelinäyttö Odyssey G5 34" -pelinäyttö Odyssey G5 34" -pelinäyttö Samsung Odyssey G5 Laadukas 34" pelinäyttö Ultrawide WQHD 3400 x 1440 -tarkkuudella, jopa 165Hz virkistystaajuudella ja 1 ms vasteajalla. Näytön 1000R:n kaarevuus täyttää koko näkökentän ja auttaa eläytymään peliin vieläkin paremmin. Nosta pelielämykset uudelle jännittävälle tasolle. Pelien maailma tuntuu nyt vaikuttavan todelliselta. Ultrawide WQHD -tarkkuus merkitsee reilusti pikseleitä ja laaja kuva-ala varmistaa mukaansatempaavan pelikokemuksen.Koe laajempi katselukulma ja nauti toiminnasta.Päihitä vastustajasi suurillakin nopeuksilla. Näytön jopa 165Hz:n virkistystaajuus varmistaa, että pelin liikkeissä ei ole viiveitä. Siten voit nauttia jännittävistä pelielämyksistä jouhevalla grafiikalla ja upealla terävyydellä.Kun vasteaika on vain yhden millisekunnin, kaikilla reaktioillasi on merkitystä. Voit yllättää vastustajasi heti, kun näet heidät. Pysyt aina askeleen edellä nopeiden ja tarkkojen liikkeiden ansiosta. Näyttö reagoi yhtä nopeasti kuin sinä itsekin.Jatkuvaa toimintaa (124)
   Samsung Odyssey G5 34" -pelinäyttö
   • 08806090663628
   • 08806090966873
   • 08806094796315
   • LC34G55TWWUXEN
   • LC34G55TWWPXEN
   • 8806094796315
   • LC34G55TWWRXEN
   • 8806090663628
   • 8806090966873
   6
   good_buy
   441.38 EUR
  • BenQ XL2540K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/274859918.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/274859920.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/274859919.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268845385.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237637980.jpg?ts=1
   BenQ BenQ XL2540K XL2540K XL2540K Zowien (BenQ) XL2540K 240 Hz:n 24,5" pelimonitori on täydellinen valinta kaikille vakaville esports-urheilijoille. 240 Hz:n virkistystaajuudella tämä näyttö varmistaa sujuvan ja tasaisen pelikokemuksen kaikkina aikoina. Black eQualizer -ominaisuus parantaa näkyvyyttä tummissa kohtauksissa ilman ylivalottaa ne kirkkaat alueet, kun taas Color Vibrance antaa sinun säätää väriasetusta ja sävyä erottaaksesi viholliset pelissä.Korkeudensäätö ja vapaa kallistustoiminto mahdollistavat nopean ja kätevän asettamisen, mikä tekee peliympäristöstä mukavamman. Ja pelitilan esiasetuksissa eri pelinimikkeille, voit helposti vaihtaa asetusten välillä parhaan pelikokemuksen saavuttamiseksi. Vie pelaamisesi uudelle tasolle e-urheilunäytön XL2540K avulla jo tänään.Max. Virkistystaajuus (PC): 240 HzMax. Virkistystaajuus (konsoli): 120 Hz PS5/Xbox series X:lleLiitäntä: HDMI 2.0x3, DP 1.2, kuulokeliitäntäXL-asetus jaettavaksi: Valinnainen (5-suuntainen) (51)
   BenQ XL2540K
   • 04718755083303
   • 9H.LJMLB.QBE
   • 4718755083303
   9
   good_buy
   335.29 EUR
  • Samsung F24T450F 23,8" 16:9, 1920X1080 IPS,5MS, HAS, HDMI*2/DP, HDMI CABLE.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/266214382.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212394972.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212394968.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212394967.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212394971.jpg?ts=1
   Samsung Samsung F24T450F 23,8" 16:9, 1920X1080 IPS,5MS, HAS, HDMI*2/DP, HDMI CABLE. F24T450F 23,8" 16:9, 1920X1080 IPS,5MS, HAS, HDMI*2/DP, HDMI CABLE. F24T450F 23,8" 16:9, 1920X1080 IPS,5MS, HAS, HDMI*2/DP, HDMI CABLE. Kaikki yksityiskohdat näkyvät jokaisesta katselukulmasta. IPS-paneeli säilyttää värien eloisuuden ja kuvan selkeyden näytön koko pinta-alalla. Koko tiimi voi työskennellä mukavasti tuottavuutta parantavilla leveillä näytöillä. Kaikki värisävyt näkyvät vääristymättöminä 178 asteen katselukulman ansiosta. Kattavat liitännät tuovat kätevyyttä tietokoneen käyttöön. Näytössä on kaksi HDMI 1.4 -liitäntää ja Display Port -liitäntä, joten voit liittää erilaisia lisälaitteita helposti suoraan näyttöön. (63)
   Samsung F24T450F 23,8" 16:9, 1920X1080 IPS,5MS, HAS, HDMI*2/DP, HDMI CABLE.
   • 08806092013100
   • LF24T450FQRXXE
   7
   good_buy
   128.65 EUR
  • AOC 24G2SPU/BK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236762125.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236762134.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231827532.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231827527.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231827535.jpg?ts=1
   AOC AOC 24G2SPU/BK 24G2SPU/BK 24G2SPU/BK AOC 24G2SPU 24" FHD IPS HAS DP/HDMI 165HZ FREESYNC (39)
   AOC 24G2SPU/BK
   • 04038986140225
   • 4038986140225
   • 24G2SPU/BK
   9
   good_buy
   179.22 EUR
  • Asus VG24VQE 23.6inch VA WLED FHD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268069397.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268069398.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268069396.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237662144.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237662142.jpg?ts=1
   Asus Asus VG24VQE 23.6inch VA WLED FHD VG24VQE 23.6inch VA WLED FHD VG24VQE 23.6inch VA WLED FHD TUF Gaming VG24VQE on 23,6 tuumainen, kaareva Full HD -näyttö, jossa on ultranopea 165 Hz:n virkistystaajuus. Se on suunniteltu ammattimaisille pelaajille ja niille, jotka etsivät mukaansatempaavaa pelaamista. Sen kaarevassa näytössä on Adaptive-Sync (FreeSync Premium) -tekniikka, joka mahdollistaa erittäin sujuvan pelaamisen ilman repeilyä ja pätkimistä. Kirkkaus 250 cd/m ja kontrastisuhde 3000:1. Vasteaika 4 ms (harmaa harmaalla), 1 ms (MPRT). 2 x HDMI, DisplayPort ja kuuloke -liitännät. Stereokaiuttimet. (32)
   Asus VG24VQE 23.6inch VA WLED FHD
   • 04718017881715
   • 4718017881715
   • 90LM0575-B01170
   9
   good_buy
   189.00 EUR
  • AOC 25G3ZM/BK
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260612043.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260612679.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260612683.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260612678.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260612673.jpg?ts=1
   AOC AOC 25G3ZM/BK 25G3ZM/BK 25G3ZM/BK AOC GAMING 25G3ZM/BK on 24,5-tuumainen Full HD -pelinäyttö, jolla nautit responsiivisesta ja sulavasta pelikokemuksesta huikealla 240 hertsin virkistystaajuudella. Näytössä on erinomainen 3000:1 kontrasti, matala syöttöviive ja Adaptive-Sync -tekniikka. Huippuluokan nopeus pelaamiseen 24,5-tuumainen Full HD -näyttö on parhaimmillaan nopeutta vaativissa peleissä: 240 Hz:n virkistystaajuus, Low Input Lag -toiminto ja vain 1 millisekunnin GtG-vasteaika (0,5 ms MPRT) pitävät kuvan sulavana ja mahdollistavat salamannopean reagoinnin ruudun tapahtumiin. Näyttö tukee myös Full HD @120 Hz -tilaa konsolipelaamista varten. Syvä kontrasti VA-paneelilla AOC GAMING 25G3ZM/BK -näytössä on VA-paneeli, joka tuottaa syvät värit erinomaisella 3000:1 staattisella kontrastisuhteella. Näytössä on 300 nitin tyypillinen kirkkaus ja sen dynaaminen kontrastisuhde on jopa 80 000 000:1. 25G3ZM/BK toistaa 100 % sRGB-väriavaruudesta. (43)
   AOC 25G3ZM/BK
   • 04038986140911
   • 4038986140911
   • 25G3ZM/BK
   7
   good_buy
   193.90 EUR
  • Samsung C24F390 23.5" 16:9 CURVED (1800R) 1920X1080, 4MS, VGA/HDMI, HDMI CABLE.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232180901.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177454136.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177454138.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177454131.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177454132.jpg?ts=1
   Samsung Samsung C24F390 23.5" 16:9 CURVED (1800R) 1920X1080, 4MS, VGA/HDMI, HDMI CABLE. C24F390 23.5" 16:9 CURVED (1800R) 1920X1080, 4MS, VGA/HDMI, HDMI CABLE. C24F390 23.5" 16:9 CURVED (1800R) 1920X1080, 4MS, VGA/HDMI, HDMI CABLE. Kaareva, tyylikäs ja nykyaikainen muotoilu. Kaarevin näyttö varmistaa mukaansatempaavat katseluelämykset Koe todella mukaansatempaava katselukokemus Samsungin näytöllä, joka on kaarevampi kuin mikään muu näyttö. 1800R-näyttö ympäröi näkökenttäsi kuin iMax-teatterin valkokangas. (48)
   Samsung C24F390 23.5" 16:9 CURVED (1800R) 1920X1080, 4MS, VGA/HDMI, HDMI CABLE.
   • 08806090969355
   • 8806090969355
   • LC24F390FHRXEN
   6
   good_buy
   128.83 EUR
  • Samsung S24A400 24" BEZELLESS 16:9 WIDE 1920X1080 IPS, 5MS, 60HZ, HDMI/DP/VGA, VESA, HAS,WEBCAM 1MP,SPEAKER
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230482094.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204583746.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256153376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256153380.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256153366.jpg?ts=1
   Samsung Samsung S24A400 24" BEZELLESS 16:9 WIDE 1920X1080 IPS, 5MS, 60HZ, HDMI/DP/VGA, VESA, HAS,WEBCAM 1MP,SPEAKER S24A400 24" BEZELLESS 16:9 WIDE 1920X1080 IPS, 5MS, 60HZ, HDMI/DP/VGA, VESA, HAS,WEBCAM 1MP,SPEAKER S24A400 24" BEZELLESS 16:9 WIDE 1920X1080 IPS, 5MS, 60HZ, HDMI/DP/VGA, VESA, HAS,WEBCAM 1MP,SPEAKER S40VA Series, LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 5 ms, HDMI, VGA, DisplayPort, kaiuttimet, musta (34)
   Samsung S24A400 24" BEZELLESS 16:9 WIDE 1920X1080 IPS, 5MS, 60HZ, HDMI/DP/VGA, VESA, HAS,WEBCAM 1MP,SPEAKER
   • 08806092231627
   • 08806092014640
   • 05415247285465
   • 08806092237490
   • LS24A400VEUXEN
   • LS24A400VEUXXU
   • LS24A400VEU
   • 8806092231627
   7
   good_buy
   deal
   153.99 EUR
  • Asus tuf vg27aqz display 27inch wqhd 155hz 2560x1440 gsync compatible hdr 1ms 16:9 hdmi dp speaker
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236698614.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211497332.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211497334.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226375800.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260212509.jpg?ts=1
   Asus Asus tuf vg27aqz display 27inch wqhd 155hz 2560x1440 gsync compatible hdr 1ms 16:9 hdmi dp speaker tuf vg27aqz display 27inch wqhd 155hz 2560x1440 gsync compatible hdr 1ms 16:9 hdmi dp speaker tuf vg27aqz display 27inch wqhd 155hz 2560x1440 gsync compatible hdr 1ms 16:9 hdmi dp speaker Tämä 27 tuuman ammattilaistasoinen WQHD (2560x1440) IPS -pelinäyttö ultranopealla 165 Hz:n virkistystaajuudella tekee pelaamisesta erittäin mukaansatempaavaa ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) -teknologia mahdollistaa yhdessä G-SYNC Compatible -hyväksytyn näytön kanssa 1 ms:n vasteajan (MPRT) ja estää haamukuvien syntymisen ja kuvan repeilyn, joten kuva pysyy pelatessa tarkkana ja liikkeet sulavina G-SYNC Compatible -hyväksytty, käyttää oletuksena vaihtelevaa virkistystaajuutta (VRR) (29)
   Asus tuf vg27aqz display 27inch wqhd 155hz 2560x1440 gsync compatible hdr 1ms 16:9 hdmi dp speaker
   • 04711081397267
   • 90LM0503-B01370
   • 4711081397267
   • VG27AQZ
   8
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Samsung Odyssey G7 (C32G75) 32" QHD -kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960499.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158468788.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224349.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224352.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G7 (C32G75) 32" QHD -kaareva pelinäyttö Odyssey G7 (C32G75) 32" QHD -kaareva pelinäyttö Odyssey G7 (C32G75) 32" QHD -kaareva pelinäyttö 32" pelinäyttö Samsung resoluutio 2560x1440 (QHD), 240Hz & Curved 1000RTekniset tiedotResoluutio: 2560x1440 (QHD)Virkistystaajuus: 240HzVasteaika: 1ms (GTG)Paneelityyppi: QLED (With Quantum Dot)HighlightsG-Sync CompatibleCurved (1000R)HDR600Core lighting design (28)
   Samsung Odyssey G7 (C32G75) 32" QHD -kaareva pelinäyttö
   • 08806090423215
   • 08806094796308
   • 08806092002111
   • LC32G75TQSRXEN
   • LC32G75TQSPXEN
   • 8806090423215
   • 8806094796308
   • 6890371
   • LC32G75TQSUXEN
   • 8806092002111
   8
   good_buy
   525.00 EUR
  • Samsung Odyssey G8 S34BG850S 34" kaareva OLED näyttö (hopea)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/258313294.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/258313310.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260275581.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260275567.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/260275570.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G8 S34BG850S 34" kaareva OLED näyttö (hopea) Odyssey G8 S34BG850S 34" kaareva OLED näyttö (hopea) Odyssey G8 S34BG850S 34" kaareva OLED näyttö (hopea) Odyssey OLED G8 LS34BG850SUXEN näyttö (28)
   Samsung Odyssey G8 S34BG850S 34" kaareva OLED näyttö (hopea)
   • 08806094525175
   • LS34BG850SUXEN
   • 8806094525175
   8
   good_buy
   deal
   1309.00 EUR
  • Samsung U28R55 28" 16:9 3840X2160 UHD IPS, 4MS, HDR10, HDMI 2.0X2, DP 1.2-
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383163.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383170.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383169.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383172.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383174.jpg?ts=1
   Samsung Samsung U28R55 28" 16:9 3840X2160 UHD IPS, 4MS, HDR10, HDMI 2.0X2, DP 1.2- U28R55 28" 16:9 3840X2160 UHD IPS, 4MS, HDR10, HDMI 2.0X2, DP 1.2- U28R55 28" 16:9 3840X2160 UHD IPS, 4MS, HDR10, HDMI 2.0X2, DP 1.2- Samsung U28R55 on moderni ja minimalistisesti muotoiltu 28 tuuman 4K UHD -näyttö, joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Näytössä on laadukas IPS-paneeli, HDR10-tuki, yli miljardi väriä ja huipputarkka 4K-resoluutio. Laadukas IPS-paneeli U28R55-näytön IPS-paneeli tuottaa erinomaisen väritoiston. HDR10 -tuettu näyttö toistaa jopa miljardia väriä, toistaen valkoiset kirkkaina ja mustat syvän tummina. Laadukas IPS-paneeli mahdollistaa myös laajat katselukulmat: kuva säilyy vivahteikkaana ja selkeänä lähes mistä tahansa kulmasta katsottuna. 4K-resoluutio 4K UHD -kuva muodostuu jopa 8 miljoonasta pikselistä, mikä takaa häikäisevän tarkat yksityiskohtaisen ja realistisen kuvan. Käytössäsi on nelinkertainen resoluutio täysteräväpiirtoon verrattuna. Voit nauttia huippulaadukkaasta kuvasta niin videotoistossa kuin työskentelykäytössä, jossa voit työskennellä kätevästi pitäen useita ikkunoita auki samanai (20)
   Samsung U28R55 28" 16:9 3840X2160 UHD IPS, 4MS, HDR10, HDMI 2.0X2, DP 1.2-
   • 08806090961809
   • 08806090137297
   • 05415247268666
   • 08806094771831
   • LU28R550UQPXEN
   • LU28R550UQUXEN
   • 8806094771831
   • LU28R550UQRXEN
   • 8806090137297
   • 8806090961809
   9
   good_buy
   264.03 EUR
  • Samsung Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233383354.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494204.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494186.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494198.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9 Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9 Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9 SAMSUNG Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9 (18)
   Samsung Odyssey G4 S25BG400 25inch 16:9
   • 08806094341966
   • 08806094341850
   • LS27BG400EUXEN
   • 8806094341850
   • LS25BG400EUXEN
   • 8806094341966
   9
   good_buy
   234.90 EUR
  • BenQ XL2546K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166660385.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268845949.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268845951.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268845947.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268845953.jpg?ts=1
   BenQ BenQ XL2546K XL2546K XL2546K XL-sarjan pelinäytöt on suunniteltu eSports käyttöön ja ovatkin olleet äärimmäisen suosittuja ammattilaisten käytössä jo vuosia. Päivitetyssä XL2546K-mallissa on parannettu ergonomia ja säädettävyys aikaisempiin malleihin verrattuna, minkä avulla saat enemmän tilaa pöydälle ja paremman peliasennon.BenQ Zowie XL2546K ominaisuudet:Näytön koko: 24,5"Paneeli: TNResoluutio: 1920 x 1080 (kuvasuhde: 16:9)Virkistystaajuus: 240 HzKirkkaus: 320 cd/m2Kontrasti: natiivi 1000:1Pikselikoko: 0,270 mmVasteaika: 1 msKaiuttimet: EiLiitännät: 3 x HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, kuulokeliitäntäJalustan kallistus: +23°~-5°Jalustan kääntö: +45°~-45°Jalustan korkeuden säätö: 0~155 mmPivot-säätö: 0°~+90°Flicker-free: KylläLow Blue Light: KylläFreesync -yhteensopivuusMuut lisäominaisuudet: Dynamic Accuracy, Black eQualizer, Color VibranceVESA-seinäkiinnitys: 100 x 100 mmKensington-lukkoliitäntä: KylläHäikäisysuoja, S Switch -kytkinMukana toimitettavat kaapelit: DisplayPort, virtakaapeliFyysiset Mitat jalustan kanss (14)
   BenQ XL2546K
   • 04718755083310
   • 9H.LJNLB.QBE
   • 4718755083310
   10
   good_buy
   465.29 EUR
  • Lenovo 15" M15 FHD IPS USB-C(65W)/SLEEVE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217888712.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237751258.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/266707379.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200245458.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237751263.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo 15" M15 FHD IPS USB-C(65W)/SLEEVE 15" M15 FHD IPS USB-C(65W)/SLEEVE 15" M15 FHD IPS USB-C(65W)/SLEEVE Make productivity portable with the ThinkVision M15. Its stunning form factor meticulously designed to expand and match the screen real estate of multiple kinds of laptop, this light and slim 15.6-inch FHD resolution mobile monitor weighs just 860 g while its head measures a mere 6 mm thick, making it perfect for multi-screen multitasking like spreadsheets in an airport lounge or sharing a presentation with a prospect in a restaurant.;Equipped with two identical USB Type-C ports, the monitor gives users indispensable Power Pass Through capability. This means they can power both the monitor and the laptop with a single power adapter, plugged into one port with a USB Type-C cable connected to the computer from the other port. Or they can simply power the M15 from the laptop using just one USB Type-C connection. With safety ever in ThinkVisions minds, the M15 mobile monitor also comes equipped with TÜV Rheinland certified Low Blue Light technology, which protects users from eyestrain caus (22)
   Lenovo 15" M15 FHD IPS USB-C(65W)/SLEEVE
   • 00195713404303
   • 62CAUAT1WL
   • 0195713404303
   7
   deal
   295.99 EUR
  • BenQ 9H.LJTLB.QBE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181730215.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/277398305.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237670541.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237670534.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237670540.jpg?ts=1
   BenQ BenQ 9H.LJTLB.QBE 9H.LJTLB.QBE 9H.LJTLB.QBE 27" 4K-näyttö monipuolisilla liitännöillä (25)
   BenQ 9H.LJTLB.QBE
   • 04718755084706
   • 9H.LJTLB.QBE
   6
   1500.40 EUR
  • BenQ XL2411K
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237600374.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237600372.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166660386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237600375.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268845944.jpg?ts=1
   BenQ BenQ XL2411K XL2411K XL2411K BENQ ZOWIE XL2411K 24" FHD TN 144HZ, 1MS, DYAC (12)
   BenQ XL2411K
   • 04718755083402
   • 9H.LJPLB.QBE
   • 4718755083402
   10
   185.29 EUR
  • Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275041.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/281301075.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221805087.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/281301040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/281301128.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö Kaareva 34 tuuman pelinäyttö vie keskelle pelien toimintaa. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 4 ms:n vasteaika. (35)
   Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • 00194552480257
   • 0194552480257
   • 66A1GACBEU
   5
   deal
   455.69 EUR
  2 89
  • info@vertaa.fi