x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

lcd-näyttö

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta lcd-näyttö

Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomatt...
 • Yleiset tiedot
  Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
  Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
  Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
  • lcd-monitorin mitat,
  • resoluutio,
  • synkronointi,
  • lcd-monitorin lisäosia,
  • pikselivakuutus.
  Ostovinkkejä
  Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
  1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
  2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
  3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
  4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
  5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
  Lcd-monitorin mitat
  Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
   
  Resoluutio
  Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
   
  Synkronointi
  Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
   
  Lcd-monitorin lisät
  Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
   
  Pikselivakuutus
  Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

  Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
  Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
 • Usein kysytyt kysymykset

  Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
  On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

  En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
  LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

  Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
  Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

  Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
  LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

  Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
  LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

  Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
  Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

  Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
  Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

  Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
  Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

 • Termien selitykset

  Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

  Formaatti
  LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
  Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
  Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
   
  Kaiuttimet
  Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
   
  Katselukulma
  Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
   
  Kontrasti
  Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
  Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
   
  Kosketusnäyttö
  Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
   
  Kuulokkeet
  Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
   
  LCD-tyyppi
  LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
  Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
  TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
  LPTS: TFT:n parannettu versio.
  STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
   
  Paino
  Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
   
  PC liittäntä
  Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
   
  Pikseliväli
  LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
  Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
   
  Resoluutio max.
  Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
  Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
  Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
  LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
   
  Resoluution määrä
  Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
  Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
  Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
  LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
   
  Suojaustaso
  LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
  MPR-II ja MPR-III
  FCC: FCC luokka A tai B
  TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
  Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
  TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60� 80 % energiaa.
   
  Suositus resoluutio
  Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
  Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
  LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
   
  Taajuus max. pysty
  Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
   
  Taajuus max. vaaka
  Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
   
  Taajuus min. pysty
  Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
   
  Taajuus min. vaaka
  Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
   
  TV-viritin
  LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
  Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
   
  Valoteho
  Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
   
  Vasteaika
  LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
  Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
  Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
   
  Video sisään
  Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
   
  Videosignaalin sisääntulo
  Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
  DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
   
  Virrankulutus
  Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
   
  Värien määrä
  Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
Lcd_Näytöt 6.8 (1)
0 - 24
 • KMP ProLite C1911S-3 19" Musta
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/4/kmp-1004-0046-r200-r300-rx500-rx600-e80-44553844.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/7/kmp-1004-0046-r200-r300-rx500-rx600-e80-47068037.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/4/4/kmp-1004-0046-r200-r300-rx500-rx600-e80-44553844.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC80LzQva21wLTEwMDQtMDA0Ni1yMjAwLXIzMDAtcng1MDAtcng2MDAtZTgwLTQ0NTUzODQ0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/3/7/kmp-1004-0046-r200-r300-rx500-rx600-e80-47068037.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8zLzcva21wLTEwMDQtMDA0Ni1yMjAwLXIzMDAtcng1MDAtcng2MDAtZTgwLTQ3MDY4MDM3LmpwZw==
  KMP ProLite C1911S-3 19" Musta (34)
  KMP ProLite C1911S-3 19" Musta
  Shopping4net Shopping4net
  9.043609929691815 (50)
  6.89, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Shopping4net Shopping4net
  9.043609929691815 (50)
  6.89, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  most_sold
 • Acer G6 G236HLBbid 23" Black Full HD
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/2/acer-g-g236hlbbid-23142522.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/3/acer-g-g236hlbbid-23142523.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/4/acer-g-g236hlbbid-23142524.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/acer-g-g236hlbbid-23142525.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24374131.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24374132.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24419031.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24419032.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/2/acer-g-g236hlbbid-23142522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzIvYWNlci1nLWcyMzZobGJiaWQtMjMxNDI1MjIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/3/acer-g-g236hlbbid-23142523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzMvYWNlci1nLWcyMzZobGJiaWQtMjMxNDI1MjMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/4/acer-g-g236hlbbid-23142524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzQvYWNlci1nLWcyMzZobGJiaWQtMjMxNDI1MjQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/acer-g-g236hlbbid-23142525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzUvYWNlci1nLWcyMzZobGJiaWQtMjMxNDI1MjUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24374131.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzEvYWNlci1ldmVyeWRheS1nMjM2aGxiYmlkLTI0Mzc0MTMxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24374132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8zLzIvYWNlci1ldmVyeWRheS1nMjM2aGxiYmlkLTI0Mzc0MTMyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24419031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzEvYWNlci1ldmVyeWRheS1nMjM2aGxiYmlkLTI0NDE5MDMxLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24419032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzIvYWNlci1ldmVyeWRheS1nMjM2aGxiYmlkLTI0NDE5MDMyLmpwZw==
  Acer G6 G236HLBbid 23" Black Full HD (25)
  Acer G6 G236HLBbid 23" Black Full HD
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  133, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  133, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Asus VS228DE 21.5" Musta Full HD
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/asus-vs228de-23389706.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/asus-vs228de-23389707.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/8/asus-vs228de-23389708.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/9/asus-vs228de-23389709.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/0/asus-vs228de-23389710.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/1/asus-vs228de-23389711.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/6/asus-vs228de-23389706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzYvYXN1cy12czIyOGRlLTIzMzg5NzA2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/7/asus-vs228de-23389707.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzcvYXN1cy12czIyOGRlLTIzMzg5NzA3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/8/asus-vs228de-23389708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzgvYXN1cy12czIyOGRlLTIzMzg5NzA4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/0/9/asus-vs228de-23389709.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzkvYXN1cy12czIyOGRlLTIzMzg5NzA5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/0/asus-vs228de-23389710.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzAvYXN1cy12czIyOGRlLTIzMzg5NzEwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/1/1/asus-vs228de-23389711.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzEvYXN1cy12czIyOGRlLTIzMzg5NzExLmpwZw==
  Asus VS228DE 21.5" Musta Full HD (13)
  Asus VS228DE 21.5" Musta Full HD
  Senetic Senetic
  115.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Senetic Senetic
  115.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Philips LCD-näyttö, jossa SmartControl Lite
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/7/philips-223v5lhsb2-00-43172767.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mzg2OTY/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-223v5lhsb2-00-43653433.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/2/philips-223v5lhsb2-lcd-tft-21-5-black-full-hd-58932692.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/7/6/7/philips-223v5lhsb2-00-43172767.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mzg2OTY/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-223v5lhsb2-00-43653433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzMvcGhpbGlwcy0yMjN2NWxoc2IyLTAwLTQzNjUzNDMzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/6/9/2/philips-223v5lhsb2-lcd-tft-21-5-black-full-hd-58932692.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi85LzIvcGhpbGlwcy0yMjN2NWxoc2IyLWxjZC10ZnQtMjEtNS1ibGFjay1mdWxsLWhkLTU4OTMyNjkyLmpwZw==
  Philips LCD-näyttö, jossa SmartControl Lite (10)
  Philips LCD-näyttö, jossa SmartControl Lite
  Dustin home Dustin home
  108.44, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  108.44, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Acer GN Predator GN276HLbid TN+Film 27" Musta 3D-yhteensopiva Full HD
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/acer-gn276hlbid-69cm-27inc-wide-16-9-fhd-144hz-1ms-100m-1-acm-300nits-led-dvi-hdmi-audio-out-black-acer-ecodisplay-53607328.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/6/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440956.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/8/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440958.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/9/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440959.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/0/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440960.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440961.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/2/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440962.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/2/8/acer-gn276hlbid-69cm-27inc-wide-16-9-fhd-144hz-1ms-100m-1-acm-300nits-led-dvi-hdmi-audio-out-black-acer-ecodisplay-53607328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8yLzgvYWNlci1nbjI3NmhsYmlkLTY5Y20tMjdpbmMtd2lkZS0xNi05LWZoZC0xNDRoei0xbXMtMTAwbS0xLWFjbS0zMDBuaXRzLWxlZC1kdmktaGRtaS1hdWRpby1vdXQtYmxhY2stYWNlci1lY29kaXNwbGF5LTUzNjA3MzI4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/6/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS81LzYvYWNlci1nbi1wcmVkYXRvci1nbjI3NmhsYmlkLXRuLWZpbG0tMjctYmxhY2stM2QtZnVsbC1oZC01NDQ0MDk1Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/8/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS81LzgvYWNlci1nbi1wcmVkYXRvci1nbjI3NmhsYmlkLXRuLWZpbG0tMjctYmxhY2stM2QtZnVsbC1oZC01NDQ0MDk1OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/5/9/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS81LzkvYWNlci1nbi1wcmVkYXRvci1nbjI3NmhsYmlkLXRuLWZpbG0tMjctYmxhY2stM2QtZnVsbC1oZC01NDQ0MDk1OS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/0/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS82LzAvYWNlci1nbi1wcmVkYXRvci1nbjI3NmhsYmlkLXRuLWZpbG0tMjctYmxhY2stM2QtZnVsbC1oZC01NDQ0MDk2MC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/1/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS82LzEvYWNlci1nbi1wcmVkYXRvci1nbjI3NmhsYmlkLXRuLWZpbG0tMjctYmxhY2stM2QtZnVsbC1oZC01NDQ0MDk2MS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/6/2/acer-gn-predator-gn276hlbid-tn-film-27-black-3d-full-hd-54440962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS82LzIvYWNlci1nbi1wcmVkYXRvci1nbjI3NmhsYmlkLXRuLWZpbG0tMjctYmxhY2stM2QtZnVsbC1oZC01NDQ0MDk2Mi5qcGc=
  Acer GN Predator GN276HLbid TN+Film 27" Musta 3D-yhteensopiva Full HD (9)
  Acer GN Predator GN276HLbid TN+Film 27" Musta 3D-yhteensopiva Full HD
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  353, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  353, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Samsung S27D390H 27" Musta, Sininen Full HD Kiilto
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/3/samsung-s27d390h-23714153.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/4/samsung-s27d390h-23714154.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/5/samsung-s27d390h-23714155.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/6/samsung-s27d390h-23714156.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/7/samsung-s27d390h-23714157.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/8/samsung-s27d390h-23714158.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/samsung-s27d390h-26084042.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/3/samsung-s27d390h-23714153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzMvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yMzcxNDE1My5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/4/samsung-s27d390h-23714154.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzQvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yMzcxNDE1NC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/5/samsung-s27d390h-23714155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzUvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yMzcxNDE1NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/6/samsung-s27d390h-23714156.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzYvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yMzcxNDE1Ni5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/7/samsung-s27d390h-23714157.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81Lzcvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yMzcxNDE1Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/8/samsung-s27d390h-23714158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81Lzgvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yMzcxNDE1OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/4/2/samsung-s27d390h-26084042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzIvc2Ftc3VuZy1zMjdkMzkwaC0yNjA4NDA0Mi5qcGc=
  Samsung S27D390H 27" Musta, Sininen Full HD Kiilto (9)
  Samsung S27D390H 27" Musta, Sininen Full HD Kiilto
  Power.fi Power.fi
  210.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  210.8, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
 • Benq GL2450 24" Black Full HD Gloss
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/7/benq-gl2450-18691087.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/7/benq-gl2450-18762927.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/4/benq-gl2450-23126084.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/5/benq-gl2450-23126085.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/6/benq-gl2450-23126086.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/7/benq-gl2450-23126087.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/8/benq-gl2450-23126088.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/9/benq-gl2450-23126089.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/0/benq-gl2450-23126090.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/1/benq-gl2450-23126091.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/2/benq-gl2450-23126092.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/7/benq-gl2450-23332557.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/8/benq-gl2450-23332558.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/9/benq-gl2450-23332559.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/benq-gl2450-23332560.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/benq-gl2450-23332561.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/benq-gl2450-23332562.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/3/benq-gl2450-23332563.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/4/benq-gl2450-23332564.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/5/benq-gl2450-23332565.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/3/benq-gl2450-24875843.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/4/benq-gl2450-24875844.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/5/benq-gl2450-24875845.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/6/benq-gl2450-24875846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/7/benq-gl2450-24875847.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/8/benq-gl2450-24875848.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/9/benq-gl2450-24875849.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/0/benq-gl2450-24875850.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/1/benq-gl2450-24875851.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/2/benq-gl2450-24875852.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/5/benq-gl2450-24-black-full-hd-gloss-62105615.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/0/8/7/benq-gl2450-18691087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC84LzcvYmVucS1nbDI0NTAtMTg2OTEwODcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/9/2/7/benq-gl2450-18762927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8yLzcvYmVucS1nbDI0NTAtMTg3NjI5MjcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/4/benq-gl2450-23126084.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzQvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwODQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/5/benq-gl2450-23126085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzUvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwODUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/6/benq-gl2450-23126086.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzYvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwODYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/7/benq-gl2450-23126087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzcvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwODcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/8/benq-gl2450-23126088.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzgvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwODguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/8/9/benq-gl2450-23126089.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzkvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwODkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/0/benq-gl2450-23126090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzAvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwOTAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/1/benq-gl2450-23126091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzEvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwOTEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/9/2/benq-gl2450-23126092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzIvYmVucS1nbDI0NTAtMjMxMjYwOTIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/7/benq-gl2450-23332557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzcvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/8/benq-gl2450-23332558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzgvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/9/benq-gl2450-23332559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzkvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NTkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/0/benq-gl2450-23332560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzAvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NjAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/1/benq-gl2450-23332561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzEvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NjEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/2/benq-gl2450-23332562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzIvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NjIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/3/benq-gl2450-23332563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzMvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NjMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/4/benq-gl2450-23332564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzQvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NjQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/6/5/benq-gl2450-23332565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzUvYmVucS1nbDI0NTAtMjMzMzI1NjUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/3/benq-gl2450-24875843.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzMvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/4/benq-gl2450-24875844.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzQvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/5/benq-gl2450-24875845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzUvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/6/benq-gl2450-24875846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzYvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/7/benq-gl2450-24875847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzcvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/8/benq-gl2450-24875848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzgvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/4/9/benq-gl2450-24875849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC80LzkvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NDkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/0/benq-gl2450-24875850.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzAvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/1/benq-gl2450-24875851.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzEvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NTEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/5/2/benq-gl2450-24875852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzIvYmVucS1nbDI0NTAtMjQ4NzU4NTIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/5/benq-gl2450-24-black-full-hd-gloss-62105615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzUvYmVucS1nbDI0NTAtMjQtYmxhY2stZnVsbC1oZC1nbG9zcy02MjEwNTYxNS5qcGc=
  Benq GL2450 24" Black Full HD Gloss (8)
  Benq GL2450 24" Black Full HD Gloss
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  153, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  153, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Samsung LC24F390FHU 24" Full HD VA Musta tietokoneen litteä näyttö
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/2/samsung-23-5-c24f390-curved-vga-hdmi-55070822.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/2/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130062.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/3/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130063.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/4/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130064.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/5/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130065.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/6/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130066.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/7/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130067.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/8/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130068.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/9/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130069.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/0/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130070.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/1/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130071.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/2/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130072.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/3/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130073.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/4/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130074.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/5/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130075.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/7/samsung-lc24f390fhu-24-full-hd-va-black-55870657.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/8/2/2/samsung-23-5-c24f390-curved-vga-hdmi-55070822.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzIvc2Ftc3VuZy0yMy01LWMyNGYzOTAtY3VydmVkLXZnYS1oZG1pLTU1MDcwODIyLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/2/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzIvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDYyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/3/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzMvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDYzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/4/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzQvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDY0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/5/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130065.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzUvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDY1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/6/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzYvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDY2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/7/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82Lzcvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDY3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/8/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130068.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82Lzgvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDY4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/6/9/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130069.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82Lzkvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDY5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/0/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130070.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzAvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDcwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/1/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130071.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzEvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDcxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/2/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzIvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDcyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/3/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130073.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzMvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDczLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/4/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzQvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDc0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/7/5/samsung-lc24f390fhuxen-24-full-hd-va-black-55130075.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzUvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodXhlbi0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMDc1LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/6/5/7/samsung-lc24f390fhu-24-full-hd-va-black-55870657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi81Lzcvc2Ftc3VuZy1sYzI0ZjM5MGZodS0yNC1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1ODcwNjU3LmpwZw==
  Samsung LC24F390FHU 24" Full HD VA Musta tietokoneen litteä näyttö (8)
  Samsung LC24F390FHU 24" Full HD VA Musta tietokoneen litteä näyttö
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  186.1, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  186.1, 4pv (offer_sdt_4_days)
  4
  good_buy
 • Samsung T32E310EX VA 31.5" Musta Full HD
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/4/samsung-t32e310-31-5-full-hd-32633784.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvYzhiNDA3ZTktNDJkNi00YmIzLWI3MDAtMzU2ZWQ4ZTk1ZGUwL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/0/2/samsung-t32e310-31-5-full-hd-33729902.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvYzhiNDA3ZTktNDJkNi00YmIzLWI3MDAtMzU2ZWQ4ZTk1ZGUwL1NBTVNVTkctVDMyRTMxMC5hc3B4
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/1/samsung-t32e310-31-5-full-hd-34927331.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS84ODA2MDg2NjUyMjE2X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/0/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816470.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/2/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816472.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/3/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816473.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816474.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/5/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816475.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/7/8/4/samsung-t32e310-31-5-full-hd-32633784.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvYzhiNDA3ZTktNDJkNi00YmIzLWI3MDAtMzU2ZWQ4ZTk1ZGUwL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/0/2/samsung-t32e310-31-5-full-hd-33729902.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvYzhiNDA3ZTktNDJkNi00YmIzLWI3MDAtMzU2ZWQ4ZTk1ZGUwL1NBTVNVTkctVDMyRTMxMC5hc3B4
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/3/1/samsung-t32e310-31-5-full-hd-34927331.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5uZXRhbnR0aWxhLmNvbS9pbWFnZXMvY2F0YWxvZy9sYXJnZS84ODA2MDg2NjUyMjE2X3R1b3Rla3V2YTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/0/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzAvc2Ftc3VuZy10MzJlMzEwZXgtMzEtNS1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQzODE2NDcwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/2/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzIvc2Ftc3VuZy10MzJlMzEwZXgtMzEtNS1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQzODE2NDcyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/3/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzMvc2Ftc3VuZy10MzJlMzEwZXgtMzEtNS1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQzODE2NDczLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/4/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzQvc2Ftc3VuZy10MzJlMzEwZXgtMzEtNS1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQzODE2NDc0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/4/7/5/samsung-t32e310ex-31-5-black-full-hd-43816475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzUvc2Ftc3VuZy10MzJlMzEwZXgtMzEtNS1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQzODE2NDc1LmpwZw==
  Samsung T32E310EX VA 31.5" Musta Full HD (8)
  Samsung T32E310EX VA 31.5" Musta Full HD
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  253, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  253, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Philips 193V5LSB2/93 19" HD LCD/TFT Musta LED display
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/8/9/philips-193v5lsb2-20525689.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/7/6/philips-193v5lsb2-20526576.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/4/6/philips-193v5lsb2-23346046.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/4/7/philips-193v5lsb2-23346047.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/7/philips-193v5lsb2-19-black-hd-ready-47562557.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/8/philips-193v5lsb2-19-black-hd-ready-47562558.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/philips-193v5lsb2-93-19-hd-lcd-tft-black-led-display-58932053.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/4/philips-lcd-monitor-with-smartcontrol-lite-193v5lsb2-59365834.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/8/9/philips-193v5lsb2-20525689.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzkvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItMjA1MjU2ODkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/5/7/6/philips-193v5lsb2-20526576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzYvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItMjA1MjY1NzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/4/6/philips-193v5lsb2-23346046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzYvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItMjMzNDYwNDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/0/4/7/philips-193v5lsb2-23346047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC80LzcvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItMjMzNDYwNDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/7/philips-193v5lsb2-19-black-hd-ready-47562557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzcvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItMTktYmxhY2staGQtcmVhZHktNDc1NjI1NTcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/5/8/philips-193v5lsb2-19-black-hd-ready-47562558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzgvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItMTktYmxhY2staGQtcmVhZHktNDc1NjI1NTguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/0/5/3/philips-193v5lsb2-93-19-hd-lcd-tft-black-led-display-58932053.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzMvcGhpbGlwcy0xOTN2NWxzYjItOTMtMTktaGQtbGNkLXRmdC1ibGFjay1sZWQtZGlzcGxheS01ODkzMjA1My5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/4/philips-lcd-monitor-with-smartcontrol-lite-193v5lsb2-59365834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzQvcGhpbGlwcy1sY2QtbW9uaXRvci13aXRoLXNtYXJ0Y29udHJvbC1saXRlLTE5M3Y1bHNiMi01OTM2NTgzNC5qcGc=
  Philips 193V5LSB2/93 19" HD LCD/TFT Musta LED display (7)
  Philips 193V5LSB2/93 19" HD LCD/TFT Musta LED display
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  99.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  99.7, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
 • Samsung C27F390FHU 27" Full HD VA
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130284.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130285.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130286.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130287.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130288.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/9/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130289.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/0/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130290.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130291.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130292.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130293.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130294.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130295.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130296.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130297.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130298.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/4/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495424.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495425.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/6/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495426.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/7/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495427.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/8/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495428.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/9/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495429.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/0/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495430.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/1/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-62424381.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130284.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzQvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130285.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzUvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84LzYvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84Lzcvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84Lzgvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg4LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/8/9/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi84Lzkvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjg5LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/0/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzAvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/1/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130291.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzEvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/2/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130292.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzIvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkyLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/3/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130293.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzMvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjkzLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/4/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzQvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/5/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzUvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk1LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/6/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130296.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85LzYvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk2LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/7/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85Lzcvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk3LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/9/8/samsung-lc27f390fhuxen-27-full-hd-va-black-55130298.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi85Lzgvc2Ftc3VuZy1sYzI3ZjM5MGZodXhlbi0yNy1mdWxsLWhkLXZhLWJsYWNrLTU1MTMwMjk4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/4/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzQvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/5/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzUvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/6/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzYvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/7/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzcvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/8/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzgvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/2/9/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495429.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8yLzkvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MjkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/3/0/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-59495430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzAvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNTk0OTU0MzAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/3/8/1/samsung-c27f390fhu-27-full-hd-va-62424381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzEvc2Ftc3VuZy1jMjdmMzkwZmh1LTI3LWZ1bGwtaGQtdmEtNjI0MjQzODEuanBn
  Samsung C27F390FHU 27" Full HD VA (7)
  Samsung C27F390FHU 27" Full HD VA
  Dustin home Dustin home
  267.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  267.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Philips Brilliance 4K Ultra HD -LCD-näyttö
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/6/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24419696.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/7/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24419697.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/9/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24419699.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/9/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24424149.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/1/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24424151.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/5/philips-brilliance-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24477015.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/3/philips-brilliance-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-288p6ljeb-46912343.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/6/7/philips-brilliance-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-58931867.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/6/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24419696.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi85LzYvcGhpbGlwcy0yODhwNmxqZWItNGstdWx0cmEtaGQtbGVkLWJhY2tsaXQtbW9uaXRvci0yNDQxOTY5Ni5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/7/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24419697.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi85LzcvcGhpbGlwcy0yODhwNmxqZWItNGstdWx0cmEtaGQtbGVkLWJhY2tsaXQtbW9uaXRvci0yNDQxOTY5Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/6/9/9/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24419699.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi85LzkvcGhpbGlwcy0yODhwNmxqZWItNGstdWx0cmEtaGQtbGVkLWJhY2tsaXQtbW9uaXRvci0yNDQxOTY5OS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/4/9/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24424149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzkvcGhpbGlwcy0yODhwNmxqZWItNGstdWx0cmEtaGQtbGVkLWJhY2tsaXQtbW9uaXRvci0yNDQyNDE0OS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/5/1/philips-288p6ljeb-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24424151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS81LzEvcGhpbGlwcy0yODhwNmxqZWItNGstdWx0cmEtaGQtbGVkLWJhY2tsaXQtbW9uaXRvci0yNDQyNDE1MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/1/5/philips-brilliance-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-24477015.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzUvcGhpbGlwcy1icmlsbGlhbmNlLTRrLXVsdHJhLWhkLWxlZC1iYWNrbGl0LW1vbml0b3ItMjQ0NzcwMTUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/3/4/3/philips-brilliance-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-288p6ljeb-46912343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy80LzMvcGhpbGlwcy1icmlsbGlhbmNlLTRrLXVsdHJhLWhkLWxlZC1iYWNrbGl0LW1vbml0b3ItMjg4cDZsamViLTQ2OTEyMzQzLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/8/6/7/philips-brilliance-4k-ultra-hd-led-backlit-monitor-58931867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC82LzcvcGhpbGlwcy1icmlsbGlhbmNlLTRrLXVsdHJhLWhkLWxlZC1iYWNrbGl0LW1vbml0b3ItNTg5MzE4NjcuanBn
  Philips Brilliance 4K Ultra HD -LCD-näyttö (7)
  Philips Brilliance 4K Ultra HD -LCD-näyttö
  Dustin home Dustin home
  450.74, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  450.74, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Dell UltraSharp U2414H 23.8" Musta, Hopea Full HD Matt
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/1/2/dell-u2414h-22471612.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/6/dell-ultrasharp-u2414h-23554716.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/7/dell-ultrasharp-u2414h-23554717.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/8/dell-ultrasharp-u2414h-23554718.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/9/dell-ultrasharp-u2414h-23554719.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/6/dell-ultrasharp-u2414h-24374576.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/7/dell-ultrasharp-u2414h-24374577.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/8/dell-ultrasharp-u2414h-24374578.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/dell-ultrasharp-u2414h-24374579.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/0/dell-ultrasharp-u2414h-24374580.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/1/dell-ultrasharp-u2414h-24374581.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/2/dell-ultrasharp-u2414h-24374582.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/3/dell-ultrasharp-u2414h-24374583.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/4/dell-ultrasharp-u2414h-24374584.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/5/dell-ultrasharp-u2414h-24374585.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/6/dell-ultrasharp-u2414h-24374586.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/7/dell-ultrasharp-u2414h-24374587.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/8/dell-ultrasharp-u2414h-24374588.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/1/2/dell-u2414h-22471612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8xLzIvZGVsbC11MjQxNGgtMjI0NzE2MTIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/6/dell-ultrasharp-u2414h-23554716.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8xLzYvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yMzU1NDcxNi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/7/dell-ultrasharp-u2414h-23554717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8xLzcvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yMzU1NDcxNy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/8/dell-ultrasharp-u2414h-23554718.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8xLzgvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yMzU1NDcxOC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/7/1/9/dell-ultrasharp-u2414h-23554719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8xLzkvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yMzU1NDcxOS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/6/dell-ultrasharp-u2414h-24374576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzYvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU3Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/7/dell-ultrasharp-u2414h-24374577.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzcvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU3Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/8/dell-ultrasharp-u2414h-24374578.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzgvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU3OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/7/9/dell-ultrasharp-u2414h-24374579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzkvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU3OS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/0/dell-ultrasharp-u2414h-24374580.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzAvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4MC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/1/dell-ultrasharp-u2414h-24374581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzEvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4MS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/2/dell-ultrasharp-u2414h-24374582.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzIvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4Mi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/3/dell-ultrasharp-u2414h-24374583.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzMvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/4/dell-ultrasharp-u2414h-24374584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzQvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/5/dell-ultrasharp-u2414h-24374585.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzUvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/6/dell-ultrasharp-u2414h-24374586.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzYvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/7/dell-ultrasharp-u2414h-24374587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzcvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4Ny5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/8/dell-ultrasharp-u2414h-24374588.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzgvZGVsbC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC0yNDM3NDU4OC5qcGc=
  Dell UltraSharp U2414H 23.8" Musta, Hopea Full HD Matt (7)
  Dell UltraSharp U2414H 23.8" Musta, Hopea Full HD Matt
  Senetic Senetic
  279.48, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Senetic Senetic
  279.48, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Iiyama ProLite B1980SD-W1 19" Valkoinen LED display
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/6/iiyama-prolite-b1980sd-w1-led-display-23153326.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/delock-42492-storage-enclosure-29053289.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/3/2/6/iiyama-prolite-b1980sd-w1-led-display-23153326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy8yLzYvaWl5YW1hLXByb2xpdGUtYjE5ODBzZC13MS1sZWQtZGlzcGxheS0yMzE1MzMyNi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/2/8/9/delock-42492-storage-enclosure-29053289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzkvZGVsb2NrLTQyNDkyLXN0b3JhZ2UtZW5jbG9zdXJlLTI5MDUzMjg5LmpwZw==
  Iiyama ProLite B1980SD-W1 19" Valkoinen LED display (6)
  Iiyama ProLite B1980SD-W1 19" Valkoinen LED display
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  62.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  62.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
  good_buy
 • Benq BL702A 17" Black
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/9/benq-bl702a-22203029.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/2/1/benq-bl702a-22408621.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/6/benq-bl702a-23369746.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/7/benq-bl702a-23369747.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/8/benq-bl702a-23369748.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/9/benq-bl702a-23369749.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/0/benq-bl702a-23369750.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/1/benq-bl702a-23369751.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/2/benq-bl702a-23369752.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/3/benq-bl702a-23369753.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/2/9/benq-bl702a-22203029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8yLzkvYmVucS1ibDcwMmEtMjIyMDMwMjkuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/2/1/benq-bl702a-22408621.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8yLzEvYmVucS1ibDcwMmEtMjI0MDg2MjEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/6/benq-bl702a-23369746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy80LzYvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NDYuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/7/benq-bl702a-23369747.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy80LzcvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NDcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/8/benq-bl702a-23369748.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy80LzgvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NDguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/4/9/benq-bl702a-23369749.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy80LzkvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NDkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/0/benq-bl702a-23369750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzAvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NTAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/1/benq-bl702a-23369751.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzEvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NTEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/2/benq-bl702a-23369752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzIvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NTIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/7/5/3/benq-bl702a-23369753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzMvYmVucS1ibDcwMmEtMjMzNjk3NTMuanBn
  Benq BL702A 17" Black (6)
  Benq BL702A 17" Black
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  136, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  136, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • AOC Q2775PQU 27" 4K Ultra HD IPS tietokoneen litteä näyttö
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/6/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511376.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/7/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511377.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/8/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511378.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/9/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511379.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/0/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511380.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/1/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511381.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/2/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511382.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/3/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511383.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/6/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511376.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzYvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM3Ni5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/7/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511377.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzcvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM3Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/8/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511378.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzgvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM3OC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/7/9/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzkvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM3OS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/0/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy84LzAvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM4MC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/1/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy84LzEvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM4MS5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/2/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy84LzIvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM4Mi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/8/3/aoc-q2775pqu-27-4k-ultra-hd-ips-54511383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy84LzMvYW9jLXEyNzc1cHF1LTI3LTRrLXVsdHJhLWhkLWlwcy01NDUxMTM4My5qcGc=
  AOC Q2775PQU 27" 4K Ultra HD IPS tietokoneen litteä näyttö (6)
  AOC Q2775PQU 27" 4K Ultra HD IPS tietokoneen litteä näyttö
  Dustin home Dustin home
  396.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  396.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Samsung S24F350FHU LED 24" Full HD PLS
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/0/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130100.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/1/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130101.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/2/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130102.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/3/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130103.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/4/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130104.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/0/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzAvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/1/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzEvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/2/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzIvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMi5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/3/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzMvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwMy5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/4/samsung-s24f350fhu-led-24-full-hd-pls-55130104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzQvc2Ftc3VuZy1zMjRmMzUwZmh1LWxlZC0yNC1mdWxsLWhkLXBscy01NTEzMDEwNC5qcGc=
  Samsung S24F350FHU LED 24" Full HD PLS (6)
  Samsung S24F350FHU LED 24" Full HD PLS
  Dustin home Dustin home
  162.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  162.38, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Dell UltraSharp U2414H 23.8" Musta, Hopea Full HD Matt
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/8/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-35747138.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODU3MV85NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/7/4/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-36313874.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg2NTk3ODAvMjYw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/7/5/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-36313875.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vdHRvcy5ubC9pbWFnZXMvZGVmYXVsdC9keW5hbWljL3Byb2R1Y3RzLzM3NXB4WDMwMHB4LzIxMC1BRFVMLURFTEwtVWx0cmFTaGFycC1VMjQxNEgtMTEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/3/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652803.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/4/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652804.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/5/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652805.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/6/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652806.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/7/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652807.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/8/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652808.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/9/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652809.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/0/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652810.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/1/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652811.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/2/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652812.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/3/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652813.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/6/6/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-45410166.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/3/8/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-35747138.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5sYXB0ZWNoLmZpL2t1dmFwYW5ra2kvODU3MV85NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/7/4/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-36313874.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg2NTk3ODAvMjYw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/8/7/5/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-36313875.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5vdHRvcy5ubC9pbWFnZXMvZGVmYXVsdC9keW5hbWljL3Byb2R1Y3RzLzM3NXB4WDMwMHB4LzIxMC1BRFVMLURFTEwtVWx0cmFTaGFycC1VMjQxNEgtMTEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/3/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652803.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzMvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODAzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/4/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzQvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODA0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/5/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzUvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODA1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/6/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652806.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzYvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODA2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/7/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652807.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzcvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODA3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/8/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652808.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzgvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODA4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/0/9/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652809.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzkvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODA5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/0/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8xLzAvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODEwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/1/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652811.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8xLzEvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODExLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/2/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652812.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8xLzIvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODEyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/1/3/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-38652813.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8xLzMvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTM4NjUyODEzLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/6/6/dell-24-ultrasharp-u2414h-ips-pivot-has-45410166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzYvZGVsbC0yNC11bHRyYXNoYXJwLXUyNDE0aC1pcHMtcGl2b3QtaGFzLTQ1NDEwMTY2LmpwZw==
  Dell UltraSharp U2414H 23.8" Musta, Hopea Full HD Matt (6)
  Dell UltraSharp U2414H 23.8" Musta, Hopea Full HD Matt
  Dustin home Dustin home
  247.94, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  247.94, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Samsung U28E590D 28" Musta, Hopea 4K Ultra HD
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/5/samsung-u28e590ds-35586875.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/6/samsung-u28e590ds-35586876.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/7/samsung-u28e590ds-35586877.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/8/samsung-u28e590ds-35586878.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/9/samsung-u28e590ds-35586879.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/0/samsung-u28e590ds-35586880.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/1/samsung-u28e590ds-35586881.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/2/samsung-u28e590ds-35586882.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-u28e590ds-35586883.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/5/samsung-u28e590ds-35586875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83LzUvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4NzUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/6/samsung-u28e590ds-35586876.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83LzYvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4NzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/7/samsung-u28e590ds-35586877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83Lzcvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4NzcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/8/samsung-u28e590ds-35586878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83Lzgvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4NzguanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/7/9/samsung-u28e590ds-35586879.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC83Lzkvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4NzkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/0/samsung-u28e590ds-35586880.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzAvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4ODAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/1/samsung-u28e590ds-35586881.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzEvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4ODEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/2/samsung-u28e590ds-35586882.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzIvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4ODIuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-u28e590ds-35586883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvc2Ftc3VuZy11MjhlNTkwZHMtMzU1ODY4ODMuanBn
  Samsung U28E590D 28" Musta, Hopea 4K Ultra HD (6)
  Samsung U28E590D 28" Musta, Hopea 4K Ultra HD
  Dustin home Dustin home
  356.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  356.5, 3pv (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Philips Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/4/philips-241s4lc-19695834.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/1/philips-241s4lcb-ecran-full-hd-s-line-24-61-cm-moniteur-lcd-r-tro-clairage-led-23305231.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/4/philips-241s4lcb-ecran-full-hd-s-line-24-61-cm-moniteur-lcd-r-tro-clairage-led-23305234.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/5/philips-brilliance-241s4lcb-69-24-full-hd-black-computer-monitor-23305235.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/7/philips-241s4lcb-24-black-full-hd-46835547.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/8/philips-241s4lcb-24-black-full-hd-46835548.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/5/1/philips-241s4lcb-24-black-full-hd-46835551.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/4/philips-241s4lc-19695834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzQvcGhpbGlwcy0yNDFzNGxjLTE5Njk1ODM0LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/1/philips-241s4lcb-ecran-full-hd-s-line-24-61-cm-moniteur-lcd-r-tro-clairage-led-23305231.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzEvcGhpbGlwcy0yNDFzNGxjYi1lY3Jhbi1mdWxsLWhkLXMtbGluZS0yNC02MS1jbS1tb25pdGV1ci1sY2Qtci10cm8tY2xhaXJhZ2UtbGVkLTIzMzA1MjMxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/4/philips-241s4lcb-ecran-full-hd-s-line-24-61-cm-moniteur-lcd-r-tro-clairage-led-23305234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzQvcGhpbGlwcy0yNDFzNGxjYi1lY3Jhbi1mdWxsLWhkLXMtbGluZS0yNC02MS1jbS1tb25pdGV1ci1sY2Qtci10cm8tY2xhaXJhZ2UtbGVkLTIzMzA1MjM0LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/3/5/philips-brilliance-241s4lcb-69-24-full-hd-black-computer-monitor-23305235.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8zLzUvcGhpbGlwcy1icmlsbGlhbmNlLTI0MXM0bGNiLTY5LTI0LWZ1bGwtaGQtYmxhY2stY29tcHV0ZXItbW9uaXRvci0yMzMwNTIzNS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/7/philips-241s4lcb-24-black-full-hd-46835547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzcvcGhpbGlwcy0yNDFzNGxjYi0yNC1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQ2ODM1NTQ3LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/4/8/philips-241s4lcb-24-black-full-hd-46835548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzgvcGhpbGlwcy0yNDFzNGxjYi0yNC1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQ2ODM1NTQ4LmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/5/1/philips-241s4lcb-24-black-full-hd-46835551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS81LzEvcGhpbGlwcy0yNDFzNGxjYi0yNC1ibGFjay1mdWxsLWhkLTQ2ODM1NTUxLmpwZw==
  Philips Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö (6)
  Philips Brilliance LED-taustavalaistu LCD-näyttö
  Dustin home Dustin home
  144.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  144.4, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
 • Asus VE278H 27" Musta Full HD LED display
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/8/asus-ve278h-21524998.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/0/asus-ve278h-23314950.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/1/asus-ve278h-23314951.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/2/asus-ve278h-23314952.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/3/asus-ve278h-23314953.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/4/asus-ve278h-23314954.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/6/asus-ve278h-19371366.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/9/8/asus-ve278h-21524998.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzgvYXN1cy12ZTI3OGgtMjE1MjQ5OTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/0/asus-ve278h-23314950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzAvYXN1cy12ZTI3OGgtMjMzMTQ5NTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/1/asus-ve278h-23314951.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzEvYXN1cy12ZTI3OGgtMjMzMTQ5NTEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/2/asus-ve278h-23314952.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzIvYXN1cy12ZTI3OGgtMjMzMTQ5NTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/3/asus-ve278h-23314953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzMvYXN1cy12ZTI3OGgtMjMzMTQ5NTMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/9/5/4/asus-ve278h-23314954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzQvYXN1cy12ZTI3OGgtMjMzMTQ5NTQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/6/6/asus-ve278h-19371366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy82LzYvYXN1cy12ZTI3OGgtMTkzNzEzNjYuanBn
  Asus VE278H 27" Musta Full HD LED display (5)
  Asus VE278H 27" Musta Full HD LED display
  Power.fi Power.fi
  281, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  281, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Asus VC279H 27" Musta Full HD Matt
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/5/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-33806705.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Mi82Zi82NC81MTY5NTY0NzZkNTQ1MzQ3NmEzMzY4NWY3NjM0NWE3MjRmNDM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/2/9/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-34939429.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3NzUyMjYvMjYw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/6/9/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-43489569.jpg?m=aHR0cDovL2kubGJkbi5jb20vSU1HUFJNQVgvQVNVMDI4MzcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/1/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635871.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/2/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635872.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/3/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635873.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/4/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635874.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/5/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635875.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635876.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635877.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/0/5/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-33806705.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Mi82Zi82NC81MTY5NTY0NzZkNTQ1MzQ3NmEzMzY4NWY3NjM0NWE3MjRmNDM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/4/2/9/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-34939429.jpg?m=aHR0cDovL2NkLmFjZXNkaXJlY3QubmwvaW1hZ2UvcHJvZHVjdGltYWdlLzg3NzUyMjYvMjYw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/6/9/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-43489569.jpg?m=aHR0cDovL2kubGJkbi5jb20vSU1HUFJNQVgvQVNVMDI4MzcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/1/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635871.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzEvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/2/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635872.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzIvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzIuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/3/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635873.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzMvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzMuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/4/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635874.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzQvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzQuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/5/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzUvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/6/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635876.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzYvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/7/7/asus-vc279h-led-ips-tft-68-6cm-27-80-000-000-1-5ms-47635877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzcvYXN1cy12YzI3OWgtbGVkLWlwcy10ZnQtNjgtNmNtLTI3LTgwLTAwMC0wMDAtMS01bXMtNDc2MzU4NzcuanBn
  Asus VC279H 27" Musta Full HD Matt (5)
  Asus VC279H 27" Musta Full HD Matt
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  259, ? (offer_sdt_unknown)
  Veikon Kone Veikon Kone
  6.142857142857143 (1)
  259, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Asus PG279Q 27" Wide Quad HD IPS Matt Musta
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/7/asus-pg279q-27-black-wide-quad-hd-45647067.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264486.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264487.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264488.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264489.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264490.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264491.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264492.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264493.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264494.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264495.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264496.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826365.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826366.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293507.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293508.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293509.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293510.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293511.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293512.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293513.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293514.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293515.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/6/7/asus-pg279q-27-black-wide-quad-hd-45647067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC82LzcvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctYmxhY2std2lkZS1xdWFkLWhkLTQ1NjQ3MDY3LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzYvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzcvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzgvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/8/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC84LzkvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDg5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzAvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264491.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzEvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzIvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264493.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzMvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDkzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzQvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDk0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264495.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzUvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDk1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/9/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54264496.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC85LzYvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0MjY0NDk2LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82LzUvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0ODI2MzY1LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/6/6/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-54826366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy82LzYvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTU0ODI2MzY2LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/7/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzcvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTA3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/8/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzgvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTA4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/0/9/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8wLzkvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTA5LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/0/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzAvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTEwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/1/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzEvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTExLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/2/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzIvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTEyLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/3/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293513.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzMvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTEzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/4/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293514.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzQvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTE0LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/1/5/asus-pg279q-27-wide-quad-hd-ips-matt-black-62293515.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzUvYXN1cy1wZzI3OXEtMjctd2lkZS1xdWFkLWhkLWlwcy1tYXR0LWJsYWNrLTYyMjkzNTE1LmpwZw==
  Asus PG279Q 27" Wide Quad HD IPS Matt Musta (5)
  Asus PG279Q 27" Wide Quad HD IPS Matt Musta
  Dustin home Dustin home
  864.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  864.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
 • Samsung S27E391H 27" Sininen, Valkoinen Full HD
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/4/samsung-s27e391h-30596274.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/5/samsung-s27e391h-30596275.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/6/samsung-s27e391h-30596276.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/samsung-s27e391h-30596277.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/8/samsung-s27e391h-30596278.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/9/samsung-s27e391h-30596279.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/0/samsung-s27e391h-30596280.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/4/samsung-s27e391h-30596274.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzQvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI3NC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/5/samsung-s27e391h-30596275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzUvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI3NS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/6/samsung-s27e391h-30596276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzYvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI3Ni5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/7/samsung-s27e391h-30596277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83Lzcvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI3Ny5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/8/samsung-s27e391h-30596278.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83Lzgvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI3OC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/7/9/samsung-s27e391h-30596279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83Lzkvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI3OS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/0/samsung-s27e391h-30596280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzAvc2Ftc3VuZy1zMjdlMzkxaC0zMDU5NjI4MC5qcGc=
  Samsung S27E391H 27" Sininen, Valkoinen Full HD (5)
  Samsung S27E391H 27" Sininen, Valkoinen Full HD
  Senetic Senetic
  270.68, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Senetic Senetic
  270.68, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
2 24
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Benq (benq)
  • Samsung (samsung)
  • ASUS (asus)
  • AOC (aoc)
  • Philips (philips)
  • Acer (acer)
  • AG Neovo (ag_neovo)
  • asustek computer (asustek_computer)
  • Dell (dell)
  • Deltaco (deltaco)
  • Eizo (eizo)
  • Fujitsu (fujitsu)
  • Gechic (gechic)
  • Hexapart (hexapart)
  • HP (hp)
  • Iiyama (iiyama)
  • KMP (kmp)
  • Lenovo (lenovo)
  • LG (lg)
  • NEC (nec)
  • Viewsonic (viewsonic)
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 185 (budget)
  • € 185 - € 265 (price_190_270)
  • € 265 - € 460 (price_270_460)
  • ≥ € 460 (price_460)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Musta (musta)
  • Oranssi (oranssi)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Sininen (sininen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
 • Minkä kokoinen ruutu sopii sinulle parhaiten? (ruudun_halkaisija):
  • < 22 tuuma (ruudun_halkaisija_22)
  • 22 tuuma - 24 tuuma (ruudun_halkaisija_22_24)
  • 24 tuuma - 27 tuuma (ruudun_halkaisija_24_27)
  • ≥ 27 tuuma (ruudun_halkaisija_27)
 • Tarvitsetko sisäänrakennettua kameraa? (sisa_a_nrakennettu_kamera):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä energialuokka sopii sinulle parhaiten? (energialuokka):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • D (d)
  • Määrittelemätön (ma_a_rittelema_to_n)
 • Montako 3.0 USB-porttia tarvitset? (usb_3_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • 5 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • 6 (usb_3_0_porttien_ma_a_ra__6.0)
 • Kuinka suuri resoluutio sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_resoluutio):
  • 1024 x 768 (1024_x_768)
  • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
  • 1280 x 960 (1280_x_960)
  • 1366 x 768 (1366_x_768)
  • 1440 x 900 (1440_x_900)
  • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
  • 1600 x 900 (1600_x_900)
  • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
  • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
  • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
  • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
  • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
  • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
  • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
  • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
  • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
  • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
  • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
  • 800 x 480 (800_x_480)
  • 800 x 600 (800_x_600)
  • 960 x 960 (960_x_960)
 • Onko 3D-yhteensopivuus sinulle tarpeellinen? (3d_compatibility):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko HDMI-yhteensopivuutta? (hdmi):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä kuvaruudun tyyppi sopii sinulle parhaiten? (kuvaruututyyppi):
  • LCD (lcd)
  • LED (led)
 • Tarvitsetko näytön integroidulla TV-virittimellä? (integroitu_tv_viritin):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko näytön sisäisellä kaiuttimella? (sisa_iset_kaiuttimet):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä kontrastisuhde sopii sinulle parhaiten? (contrast_ratio_dynamic_):
  • 100000000:1 (100000000_1)
  • 10000000:1 (10000000_1)
  • 1000000:1 (1000000_1)
  • 10000:1 (10000_1)
  • 1000:1 (1000_1)
  • 12000000:1 (12000000_1)
  • 20000000:1 (20000000_1)
  • 2000000:1 (2000000_1)
  • 20000:1 (20000_1)
  • 2000:1 (2000_1)
  • 25000:1 (25000_1)
  • 3000000:1 (3000000_1)
  • 40000000:1 (40000000_1)
  • 50000000:1 (50000000_1)
  • 5000000:1 (5000000_1)
  • 500000:1 (500000_1)
  • 5000:1 (5000_1)
  • 80000000:1 (80000000_1)
  • 8000000:1 (8000000_1)
  • Mega Contrast (mega_contrast)
  • Ultra Contrast (ultra_contrast)
 • Tarvitsetko dvi-porttia? (dvi_portti):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä HD-tyyppi sopii sinulle parhaiten? (hd_tyyppi):
  • 2K Ultra HD (2k_ultra_hd)
  • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
  • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
  • Ei (ei)
  • Full HD (full_hd)
  • HD (hd)
  • HD ready (hd_ready)
  • Not supported (not_supported)
  • UltraWide Quad HD (ultrawide_quad_hd)
  • Wide Quad HD (wide_quad_hd)
 • Tarvitsetko korkeudensäätö ominaisuutta? (korkeuden_sa_a_to_):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Minkälainen näytön pinta sopii sinulle parhaiten? (na_yto_n_pinta):
  • Kiilto (kiilto)
  • Matt (matt)
  • Matta (matta)
 • Tarvitsetko kallistuksensäätö ominaisuutta? (tilt_adjustment):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Montao 2.0 USB-porttia tarvitset? (usb_2_0_porttien_ma_a_ra_):
  • 1 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • 2 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__2.0)
  • 3 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__3.0)
  • 4 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • 5 (usb_2_0_porttien_ma_a_ra__5.0)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot