x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
  0 - 24
  • BenQ XL2411P
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109094016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473420.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158265167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473418.jpg
   BenQ BenQ XL2411P XL2411P XL2411P 9H.LGPLB.QBE Benq ZOWIE XL2411P 24 ", TN, FHD, 1920 x 1080 pixels, 16:9, 1 ms, 350 cd/m², BlackEurooppalainen malli; SAMSUNG PAY ei toimiValitusaika: 24 kuukautta (1990:932§20a)Sim-tyyppi: Näytön koko: Näytön tyyppi: Kieli: Mitat: Käyttöjärjestelmä: Kamera: Akku: (183)
   BenQ XL2411P
   • 04718755071829
   • 00695977244047
   • 00696728219819
   • 5056295
   • 9H.LGPLB.QBE
   8
   good_buy
   202.90 EUR
  • Lenovo G27Q-20 27.0QHD/165HZ/DP/HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171308658.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177908072.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173052909.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178045266.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177908073.jpg
   Lenovo Lenovo G27Q-20 27.0QHD/165HZ/DP/HDMI G27Q-20 27.0QHD/165HZ/DP/HDMI G27Q-20 27.0QHD/165HZ/DP/HDMI G27q-20 27? 27? QHD IPS 165 Hz 1 ms 99% sRGB G-SYNC Compatible Kolmen vuoden takuu Tyylikäs pelimonitori 27 tuuman paneelilla, joka vastaa vaativammankin pelaajan standardeja: QHD-resoluutio, terävät värit ja laajat katselukulmat takaava IPS-tekniikka, 165-hertsinen ruudunpäivitys ja yhden millisekunnin vasteaika. Lisäksi G-SYNC Compatible -sertifikaatti Näyttö on helppo kiinnittää vaikkapa seinälle VESA-liitännän avulla, mutta myös säädöt ovat monipuoliset: säädä korkeutta ja kallista näyttö... (110)
   Lenovo G27Q-20 27.0QHD/165HZ/DP/HDMI
   • 00195348253932
   • 66C3GAC1EU
   9
   good_buy
   deal
   331.90 EUR
  • AOC Gaming 27G2U/BK 27 ", IPS, FHD, 1920x1080 pixels, 16:9, 1 ms, 250 cd/m²
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659406.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260284.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166260289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365422.jpg
   AOC AOC Gaming 27G2U/BK 27 ", IPS, FHD, 1920x1080 pixels, 16:9, 1 ms, 250 cd/m² Gaming 27G2U/BK 27 ", IPS, FHD, 1920x1080 pixels, 16:9, 1 ms, 250 cd/m² Gaming 27G2U/BK 27 ", IPS, FHD, 1920x1080 pixels, 16:9, 1 ms, 250 cd/m² LED-näyttö, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort, kaiuttimet, musta (39)
   AOC Gaming 27G2U/BK 27 ", IPS, FHD, 1920x1080 pixels, 16:9, 1 ms, 250 cd/m²
   • 04038986186964
   • 04038986188678
   • 4038986186964
   • 27G2AE/BK
   • 4038986188678
   • 27G2U/BK
   • 6969943
   11
   good_buy
   229.00 EUR
  • Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275041.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154798562.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163952638.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170587.jpg
   Lenovo Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö Kaareva 34 tuuman pelinäyttö vie keskelle pelien toimintaa. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 4 ms:n vasteaika. (37)
   Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • 00194552480257
   • 0194552480257
   • 66A1GACBEU
   11
   good_buy
   372.90 EUR
  • Lenovo - D32q-20 31.5 WLED
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150863716.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174653660.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152171007.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152171005.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152171008.jpg
   Lenovo Lenovo - D32q-20 31.5 WLED - D32q-20 31.5 WLED - D32q-20 31.5 WLED LED-näyttö, 31.5" (31.5" katseltava), 2560 x 1440 QHD, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 4 ms, HDMI, DisplayPort, yönmusta (49)
   Lenovo - D32q-20 31.5 WLED
   • 00193638348283
   • 6619747
   • 65F7GAC1EU
   9
   good_buy
   202.90 EUR
  • Lenovo 24" Näyttö Y25-25 24" IPS Full HD 240 Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162165954.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172644627.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160679346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160679350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164403966.jpg
   Lenovo Lenovo 24" Näyttö Y25-25 24" IPS Full HD 240 Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 24" Näyttö Y25-25 24" IPS Full HD 240 Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 24" Näyttö Y25-25 24" IPS Full HD 240 Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium Kilpapelaajan valinta. 240 Hz:n Full HD -näyttö. G-Sync- ja FreeSync -yhteensopiva. (77)
   Lenovo 24" Näyttö Y25-25 24" IPS Full HD 240 Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 00194778660525
   • 66AAGAC6EU
   • 0194778660525
   6
   good_buy
   deal
   331.90 EUR
  • Asus TUF VG259Q 25" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157005577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158421394.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150036947.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158421396.jpg
   Asus Asus TUF VG259Q 25" -pelinäyttö TUF VG259Q 25" -pelinäyttö TUF VG259Q 25" -pelinäyttö LED-näyttö, 25" (24.5" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, IPS, 400 cd/m, 1000:1, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, kaiuttimet (106)
   Asus TUF VG259Q 25" -pelinäyttö
   • 04718017432658
   • 90LM0530-B01370
   • VG259Q
   • 6566813
   5
   good_buy
   229.55 EUR
  • Lenovo - D27-30 27 FHD Monitor
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173029492.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176524168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187896351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167831621.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167831620.jpg
   Lenovo Lenovo - D27-30 27 FHD Monitor - D27-30 27 FHD Monitor - D27-30 27 FHD Monitor Lenovo D27-30 27? Full HD VA 75Hz, AMD FreeSync 72% NTSC, 4ms vasteaika Eye Comfort -sertifioitu 3 vuoden takuu Parasta mahdollista hinnan ja laadun suhdetta: terävä, värikäs ja kirkas 27-tuumainen Full HD -paneeli neljän millisekunnin vasteajalla järkevään hintaan! Näytössä yhdistyvät käytännöllisyys, helppous ja kaikki tarvittavat toiminnot niin kotiin, opiskeluun kuin töihinkin. Laadukas VA-paneeli takaa perinteistä TN-paneelia paremmat katselukulmat ja värintoiston. Näyttö on helppo kiinn... (32)
   Lenovo - D27-30 27 FHD Monitor
   • 00195235366912
   • 66B8KAC6EU
   10
   good_buy
   142.90 EUR
  • Xiaomi XIAOMI-pelimonitori 34 ''
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173053084.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173053088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173053087.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189586904.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173053090.jpg
   Xiaomi Xiaomi XIAOMI-pelimonitori 34 '' XIAOMI-pelimonitori 34 '' XIAOMI-pelimonitori 34 '' 34 tuuman jyrkästi kaareva 1500R-pelinäyttö Ultraleveä 21:9 kuvasuhde Huippulaadukas 3440x1440 pisteen kuva (49)
   Xiaomi XIAOMI-pelimonitori 34 ''
   • 09346112012298
   • 06934177720543
   • XIMI34G
   • 7146549
   • BHR4269GL
   6
   good_buy
   444.90 EUR
  • Asus 27" Näyttö TUF Gaming VG27VH1B 165Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903820.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166903818.jpg
   Asus Asus 27" Näyttö TUF Gaming VG27VH1B 165Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync 27" Näyttö TUF Gaming VG27VH1B 165Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync 27" Näyttö TUF Gaming VG27VH1B 165Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Kaareva TUF Gaming VG27VH1B -näyttö soveltuu erinomaisesti vaativalle Full HD -pelaajalle. Jopa 165 Hz virkistystaajuus, FreeSync Premium, 1 ms MPRT-vasteaika ja Extreme Low Motion Blur -teknologia pitävät kuvan terävänä, tarkkana ja sulavaliikkeisenä kovassakin pelitemmossa! 165 Hz virkistystaajuus ja ELMB-teknologia Huikea 165 hertsin virkistystaajuus yhdistettynä Extreme Low Motion Blur -teknologian mahdollistamaan 1 ms MPRT-vasteaikaan tarjoavat arvokasta etua kilpapelaamiseen. Ultranopea... (89)
   Asus 27" Näyttö TUF Gaming VG27VH1B 165Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync
   • 04718017691123
   • 90LM0691-B01170
   4
   good_buy
   242.78 EUR
  • Acer KA242Y 23.8' FULL HD/IPS/HDMI/VGA/FREESYNC/1MS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156235419.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156235421.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164781209.jpg
   Acer Acer KA242Y 23.8' FULL HD/IPS/HDMI/VGA/FREESYNC/1MS KA242Y 23.8' FULL HD/IPS/HDMI/VGA/FREESYNC/1MS KA242Y 23.8' FULL HD/IPS/HDMI/VGA/FREESYNC/1MS Full HD ISP -näyttö kotiin ja toimistoon. 1 ms:n vasteaika ja 75 Hz:n virkistystaajuus. AMD FreeSync. (69)
   Acer KA242Y 23.8' FULL HD/IPS/HDMI/VGA/FREESYNC/1MS
   • 04710180579222
   • 6820693
   • UM.QX2EE.005
   5
   good_buy
   119.00 EUR
  • Samsung C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156757327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451696.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451677.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451672.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451671.jpg
   Samsung Samsung C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9 C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9 C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9 Samsungin erittäin leveä, kaareva 49-tuumainen näyttö tarjoaa runsaasti tilaa pelaamiseen. UHD-resoluution näytössä on QLED-paneeli, korkea 144 Hz virkistystaajuus, 1 ms vasteaika ja FreeSync 2 -teknologia, jotka takaavat sujuvan pelaamisen. (38)
   Samsung C49HG90D 49" 3840 x 1080 32:9
   • 08806092010604
   • 08592978088514
   • 08806088859484
   • 05415247137061
   • LC49HG90DMR
   • LC49HG90DMRXEN
   • 8806092010604
   • 4780307
   • LC49HG90DMUXEN?AT, LC49HG90DMU, LC49HG90DMUXEN?NL
   • LC49HG90DMUXEN
   • LC49HG90DMU
   7
   good_buy
   686.00 EUR
  • Samsung Odyssey C27G75TQSU, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseliä, Quad HD, QLED, 1 ms, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156419027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158468844.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224316.jpg
   Samsung Samsung Odyssey C27G75TQSU, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseliä, Quad HD, QLED, 1 ms, Musta Odyssey C27G75TQSU, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseliä, Quad HD, QLED, 1 ms, Musta Odyssey C27G75TQSU, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseliä, Quad HD, QLED, 1 ms, Musta Kaarevan 27" Samsung Odyssey C27G7 -pelinäytön korkea kontrasti ja tarkka kuvanlaatu takaavat mukaansatempaavan pelikokemuksen. Näytössä on 27 tuuman VA-paneeli QHD 1440p -resoluutiolla, 240 Hz virkistystaajuus ja tiukan kaareva muotoilu. (21)
   Samsung Odyssey C27G75TQSU, 68,6 cm (27"), 2560 x 1440 pikseliä, Quad HD, QLED, 1 ms, Musta
   • 08806090430473
   • 05415247268673
   • 08806092001992
   • 08806090423208
   • LC27G75TQSRXEN
   • 6954661
   • 8806090423208
   • LC27G75TQSUXEN
   • 8806092001992
   10
   good_buy
   463.90 EUR
  • Samsung 24" Näyttö C24RG52FQR - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178189337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178189391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178189385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178189390.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178189388.jpg
   Samsung Samsung 24" Näyttö C24RG52FQR - musta - 4 ms AMD FreeSync 24" Näyttö C24RG52FQR - musta - 4 ms AMD FreeSync 24" Näyttö C24RG52FQR - musta - 4 ms AMD FreeSync Samsungin C24RG52 on kaareva pelinäyttö 144 Hz virkistystaajuudella ja AMD FreeSyncillä. Mahtava VA-paneeli 3000:1 kontrastilla tuottaa elävän ja vivahteikkaan kuvan. Laadukas VA-paneeli Näytöllä on 144 Hz virkistystaajuus, joka mahdollistaa sulavan ja tarkan kuvan ja salamannopean reagoinnin näytön tapahtumiin. Näytön VA-paneeli tuottaa erinomaisen 3000:1 kontrastisuhteen, joka luo realistisen värimaailman, jossa valkoinen on kirkasta ja musta syvän tummaa. Näytöllä on 4 ms GtG-vasteaika. AM... (312)
   Samsung 24" Näyttö C24RG52FQR - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • 08806092005365
   • LC24RG52FQRXEN
   1
   good_buy
   most_sold
   132.90 EUR
  • Samsung F27T352 27" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181730631.jpg
   Samsung Samsung F27T352 27" -pelinäyttö F27T352 27" -pelinäyttö F27T352 27" -pelinäyttö (301)
   Samsung F27T352 27" -pelinäyttö
   • 08806090961922
   1
   good_buy
   deal
   201.90 EUR
  • Lenovo G27C-10 27" FHD VA 165HZ 4MS FREESYNC DP/HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156454699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170074.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21184142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170069.jpg
   Lenovo Lenovo G27C-10 27" FHD VA 165HZ 4MS FREESYNC DP/HDMI G27C-10 27" FHD VA 165HZ 4MS FREESYNC DP/HDMI G27C-10 27" FHD VA 165HZ 4MS FREESYNC DP/HDMI Kokoa, näköä ja nopeutta! 27-tuumainen pelinäyttö sopii erinomaisesti käytännössä kaikkiin erilaisiin peleihin ja tilanteisiin. Full HD -resoluutio takaa terävän pelikuvan ja 165 hertsin ruudunpäivitys pitää liikkuvan kuvan erittäin sulavana. Kokonaisuuden viimeistelee AMD:n FreeSync ja 4 millisekunnin vasteaika. Koko paketti tyylikkäästi 1500R-kaarevuudella varustetussa paneelissa. 27 tuuman Full HD VA 165Hz 4ms 1500R kaarevuus Kolmen vuoden takuu Näyttö on helppo kiinnittää vaikkapa seinäll... (22)
   Lenovo G27C-10 27" FHD VA 165HZ 4MS FREESYNC DP/HDMI
   • 00194552877552
   • 7208487
   • 66A3GACBEU
   • 0194552877552
   9
   good_buy
   205.70 EUR
  • Samsung 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157293122.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224348.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224349.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224350.jpg
   Samsung Samsung 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU Samsung C32G75T on pelaajan unelmanäyttö: kaarevassa 32-tuumaisessa QHD-resoluution QLED-näytössä on huikea 240 Hz virkistystaajuus, 1 ms GtG-vasteaika, VA-paneeli 2500:1 kontrastilla ja 600 nitin maksimikirkkaus. Upea kuva QLED-teknologialla Samsungin QLED-tekniikka tuottaa huikean kirkkauden ja mahtavan värintoiston. C32G75T-näyttö on VESA DisplayHDR 600 -sertifioitu ja siinä on erinomainen 2500:1 kontrastisuhde. Miljardia väriä tukevassa näytössä on uskomaton väriskaala, joka toistaa kirkk... (27)
   Samsung 32" WQHD QLED 240Hz kaareva pelinäyttö C32G75TQSU
   • 08806090423215
   • 08806092002111
   • 08806090430145
   • LC32G75TQSRXEN
   • 8806090423215
   • 6890371
   • LC32G75TQSUXEN
   • 8806092002111
   8
   good_buy
   553.90 EUR
  • MSI 34" Näyttö Optix MAG342CQRV - musta - 1 ms VESA Adaptive-Sync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166256001.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171148070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171148068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173412622.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189478044.jpg
   MSI MSI 34" Näyttö Optix MAG342CQRV - musta - 1 ms VESA Adaptive-Sync 34" Näyttö Optix MAG342CQRV - musta - 1 ms VESA Adaptive-Sync 34" Näyttö Optix MAG342CQRV - musta - 1 ms VESA Adaptive-Sync LED-näyttö, kaareva, 34", 3440 x 1440 UWQHD @ 100 Hz, VA, 250 cd/m, 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort (62)
   MSI 34" Näyttö Optix MAG342CQRV - musta - 1 ms VESA Adaptive-Sync
   • 04719072719715
   • 04719072719739
   • OPTIX MAG342CQRV
   • 7184967
   • 9S6-3DB65H-007
   • 4719072719715
   4
   good_buy
   355.90 EUR
  • Asus 24" VZ249HEG1R, Full HD, IPS -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167481766.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177905390.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164767289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165679307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21184142.jpg
   Asus Asus 24" VZ249HEG1R, Full HD, IPS -pelinäyttö 24" VZ249HEG1R, Full HD, IPS -pelinäyttö 24" VZ249HEG1R, Full HD, IPS -pelinäyttö ASUS VZ249HEG1R - LED-näyttö - 23,8 "- 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz - IPS - 250 cd / m² - 1000: 1 - 1 ms - HDMI, VGA (60)
   Asus 24" VZ249HEG1R, Full HD, IPS -pelinäyttö
   • 04718017657655
   • 90LM05W1-B01E70
   4
   good_buy
   149.00 EUR
  • Acer Nitro VG240YSbmiipx - 23,8 FHD -näyttö - IPS-paneeli - 1 ms - 165 Hz - 2xHDMI / DP - AMD FreeSync - musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182605179.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164780783.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164780782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159142540.jpg
   Acer Acer Nitro VG240YSbmiipx - 23,8 FHD -näyttö - IPS-paneeli - 1 ms - 165 Hz - 2xHDMI / DP - AMD FreeSync - musta Nitro VG240YSbmiipx - 23,8 FHD -näyttö - IPS-paneeli - 1 ms - 165 Hz - 2xHDMI / DP - AMD FreeSync - musta Nitro VG240YSbmiipx - 23,8 FHD -näyttö - IPS-paneeli - 1 ms - 165 Hz - 2xHDMI / DP - AMD FreeSync - musta Virkistystaajuus 144 Hz ZeroFrame -muotoilu AMD Radeon FreeSync (59)
   Acer Nitro VG240YSbmiipx - 23,8 FHD -näyttö - IPS-paneeli - 1 ms - 165 Hz - 2xHDMI / DP - AMD FreeSync - musta
   • 04710180695281
   • UM.QV0EE.S01
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • LG 27" UltraGear 27GN800-B, QHD, IPS -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098354.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098357.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098356.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170098355.jpg
   LG LG 27" UltraGear 27GN800-B, QHD, IPS -pelinäyttö 27" UltraGear 27GN800-B, QHD, IPS -pelinäyttö 27" UltraGear 27GN800-B, QHD, IPS -pelinäyttö LED-näyttö, 27", 2560 x 1440 QHD @ 144 Hz, IPS, 350 cd/m, 1000:1, HDR10, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, himmeä musta (29)
   LG 27" UltraGear 27GN800-B, QHD, IPS -pelinäyttö
   • 00719192641976
   • 08806091068651
   • 08806091075727
   • 08806091068910
   • 27GN800-B.AEU
   • 27GN800-B
   6
   322.92 EUR
  • Lenovo 24" Näyttö D24-20 23.8" Full HD 75Hz - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167504165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173039830.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177902782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173039833.jpg
   Lenovo Lenovo 24" Näyttö D24-20 23.8" Full HD 75Hz - musta - 4 ms AMD FreeSync 24" Näyttö D24-20 23.8" Full HD 75Hz - musta - 4 ms AMD FreeSync 24" Näyttö D24-20 23.8" Full HD 75Hz - musta - 4 ms AMD FreeSync Lenovo D24-20 on monipuolinen 23,8 tuuman näyttö niin viihde- kuin työkäyttöön tai vaikka kevyeen pelaamiseen. Moderni muotoilu Lenovo D24-20:n kolmisivuinen NearEdgeless -reuna pitää fokuksesi olennaisessa. Näyttö on heijastuksia estävä ja TÜV Low Blue Light- ja Flicker Free -sertifioitu, mikä takaa vähäisen rasituksen silmille myös pitkäkestoisessä käytössä. VA-paneeli mahdollistaa laajan 178 asteen katselukulman, ja jalustasta voit säätää näytön kallistuksen juuri sinun silmillesi sopivak... (43)
   Lenovo 24" Näyttö D24-20 23.8" Full HD 75Hz - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • 00195042744002
   • 7294241
   • 66AEKAC1EU
   5
   106.60 EUR
  • Asus ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175846220.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146590816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105750624.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131091488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/79303486.jpg
   Asus Asus ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9 ASUS ZenScreen MB16AC is designed to keep you productive, wherever you are. It's the portable monitor with a hybrid-signal solution, which means, that it only needs a single USB connector cable to be fully compatible with almost any laptop. (14)
   Asus ZenScreen MB16AC 15.6" 1920 x 1080 16:9
   • 00889349508008
   • 04058154214541
   • 04712900508000
   • 00889349599129
   • MB16AC
   • 4719601
   • 90LM0381-B01170
   10
   222.90 EUR
  • Acer Nitro VG270S 27 tuumainen -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175160841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183365008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175160849.jpg
   Acer Acer Nitro VG270S 27 tuumainen -pelinäyttö Nitro VG270S 27 tuumainen -pelinäyttö Nitro VG270S 27 tuumainen -pelinäyttö 27 tuuman Full HD -pelinäyttö. 165 Hz:n virkistystaajuus. AMD FreeSync -yhteensopiva. (41)
   Acer Nitro VG270S 27 tuumainen -pelinäyttö
   • 04710180695250
   • UM.HV0EE.S01
   5
   deal
   269.00 EUR
  2 56
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
  • Hinta (price):
   • < 205 € (budget)
   • 205 € - 285 € (price_2)
   • 285 € - 420 € (price_3)
   • ≥ 420 € (price_4)
  • Merkki (brand):
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz 144 Hz näyttö (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 240 Hz 240 Hz näyttö (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD 4K näyttö (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi