x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
   • Edullisimmat Edullisimmat
  0 - 24
  • Lenovo L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223171544.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221332121.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228297645.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226376011.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228330613.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ Lisänäyttö kannettavalle tietokoneelle. Full HD -tarkkuus. Kaksi USB-C -liitäntää. (65)
   Lenovo L15 15,6" FULL HD MOBIILINÄYTTÖ
   • 00195891581117
   • 66E4UAC1WL
   8
   good_buy
   199.00 EUR
  • Asus TUF Gaming VG24VQE Curved Gaming Monitor – 23.6 inch
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210260194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212912981.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229736478.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212912983.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205122079.jpg?ts=1
   Asus Asus TUF Gaming VG24VQE Curved Gaming Monitor – 23.6 inch TUF Gaming VG24VQE Curved Gaming Monitor – 23.6 inch TUF Gaming VG24VQE Curved Gaming Monitor – 23.6 inch TUF Gaming VG24VQE on 23,6 tuumainen, kaareva Full HD -näyttö, jossa on ultranopea 165 Hz:n virkistystaajuus. Se on suunniteltu ammattimaisille pelaajille ja niille, jotka etsivät mukaansatempaavaa pelaamista. Sen kaarevassa näytössä on Adaptive-Sync (FreeSync Premium) -tekniikka, joka mahdollistaa erittäin sujuvan pelaamisen ilman repeilyä ja pätkimistä. Kirkkaus 250 cd/m ja kontrastisuhde 3000:1. Vasteaika 4 ms (harmaa harmaalla), 1 ms (MPRT). 2 x HDMI, DisplayPort ja kuuloke -liitännät. St... (64)
   Asus TUF Gaming VG24VQE Curved Gaming Monitor – 23.6 inch
   • 04718017881715
   • 90LM0575-B01170
   8
   good_buy
   174.80 EUR
  • Samsung F24T352 24" 16:9 IPS 1920X1080 5MS 75HZ 1000:1 HDMI HDMI-CABLE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223171089.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228497708.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210450335.jpg?ts=1
   Samsung Samsung F24T352 24" 16:9 IPS 1920X1080 5MS 75HZ 1000:1 HDMI HDMI-CABLE F24T352 24" 16:9 IPS 1920X1080 5MS 75HZ 1000:1 HDMI HDMI-CABLE F24T352 24" 16:9 IPS 1920X1080 5MS 75HZ 1000:1 HDMI HDMI-CABLE T35F Series, LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 5 ms, HDMI, VGA, tummanharmaa/sininen (135)
   Samsung F24T352 24" 16:9 IPS 1920X1080 5MS 75HZ 1000:1 HDMI HDMI-CABLE
   • 08806090961908
   • LF24T352FHRXEN
   4
   good_buy
   most_sold
   152.90 EUR
  • Acer Nitro 27 tuumainen -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226403814.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158086726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193566.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225693867.jpg?ts=1
   Acer Acer Nitro 27 tuumainen -pelinäyttö Nitro 27 tuumainen -pelinäyttö Nitro 27 tuumainen -pelinäyttö LED-näyttö, kaareva, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 165 Hz, VA, 250 cd/m, 4000:1, 5 ms, 2xHDMI, DisplayPort, musta (102)
   Acer Nitro 27 tuumainen -pelinäyttö
   • 04710180717983
   5
   good_buy
   deal
   254.90 EUR
  • AOC Gaming 27G2U 27' pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659406.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170546945.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659438.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163512914.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171181505.jpg?ts=1
   AOC AOC Gaming 27G2U 27' pelinäyttö Gaming 27G2U 27' pelinäyttö Gaming 27G2U 27' pelinäyttö 27 tuuman IPS-näyttö 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja FreeSync Premium-tuella. Tämä 27 tuuman IPS-näyttö tasaisella 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja FreeSync Premium-tuella sopii täydellisesti kilpapelaajille. Sisältää kehyksettömän muotoilun punaisilla erityispiirteillä. 27? 1920x1080 IPS ?paneeli Virkistystaajuus 144Hz 1ms vasteaika Lisätiedot: Pelituotteet Gaming monitorsPelituotteet PelinäytötNäytön koko, ' 27Liitännä... (33)
   AOC Gaming 27G2U 27' pelinäyttö
   • 04038986186964
   • 04038986188678
   • 4038986186964
   • 27G2AE/BK
   • 4038986188678
   • 27G2U/BK
   • 6969943
   10
   good_buy
   233.54 EUR
  • BenQ Zowie XL2411K 24" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166660386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217817975.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208757384.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199901410.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199852244.jpg?ts=1
   BenQ BenQ Zowie XL2411K 24" -pelinäyttö Zowie XL2411K 24" -pelinäyttö Zowie XL2411K 24" -pelinäyttö XL-sarjan pelinäytöt on suunniteltu eSports käyttöön ja ovatkin olleet äärimmäisen suosittuja ammattilaisten käytössä jo vuosia. Päivitetyssä XL2411K-mallissa on parannettu ergonomia ja säädettävyys aikaisempiin malleihin verrattuna, minkä avulla saat enemmän tilaa pöydälle ja paremman peliasennon. 24? FHD TN-paneeli 144Hz, 1ms(GTG) DyAc HDMI 1.4 x2 / HDMI 2.0 / DP 1.2 / Kuulokeliitäntä Kääntö-, korkeus- ja kallistussäätö Lisätiedot: Pelituotteet PelinäytötNäytön koko, ' 24Kuvasuhde 16:9Näytö... (52)
   BenQ Zowie XL2411K 24" -pelinäyttö
   • 04718755083402
   • 9H.LJPLB.QBE
   7
   good_buy
   189.30 EUR
  • AOC G2490VXA 24" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210092728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212913276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212913275.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209126436.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212913105.jpg?ts=1
   AOC AOC G2490VXA 24" -pelinäyttö G2490VXA 24" -pelinäyttö G2490VXA 24" -pelinäyttö Huippuluokan suorituskykyä. 24 tuuman Full HD -näyttö 144 Hz:n virkistystaajuudella, 1 ms:n MPRT-ajalla sekä FreeSync Premium -tekniikalla.G2490VXA tarjoaa huipputason suorituskykyä 144 Hz:n virkistystaajuuden ja 1 ms:n vasteajan (MPRT) ansiosta. (33)
   AOC G2490VXA 24" -pelinäyttö
   • 04038986148641
   • G2490VXA
   • 4038986148641
   9
   good_buy
   162.90 EUR
  • Lenovo L24E-30 23.8FHD/75HZ/HDMI/VGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229679674.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209745808.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo L24E-30 23.8FHD/75HZ/HDMI/VGA L24E-30 23.8FHD/75HZ/HDMI/VGA L24E-30 23.8FHD/75HZ/HDMI/VGA Lenovo L24e-30 on ohut ja minimalistisesti muotoiltu 23,8-tuumainen näyttö. Elegantissa L24e-näytössä on ohuet kolmen reunan NearEdgeless-kehykset ja laadukas VA-paneeli erinomaisella 3000:1 kontrastisuhteella. Erinomainen VA-paneeli Tarkka Full HD -näyttö VA-paneelilla ja mahtavalla 3000:1 kontrastilla tarjoaa yksityiskohtaisen ja vivahteikkaan kuvan laajoilla 178 asteen katselukulmilla, ja voit nauttia tarkoista väreistä myös sivuilta katsottuna. Näyttö tukee myös AMD FreeSynciä, joka ehkäi... (22)
   Lenovo L24E-30 23.8FHD/75HZ/HDMI/VGA
   • 00195348151818
   • 66BCKAC2EU
   11
   good_buy
   133.10 EUR
  • Asus VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214146786.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214146787.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214146785.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214146784.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208571714.jpg?ts=1
   Asus Asus VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö LED-näyttö, pelaaminen, kaareva, 31.5", 2560 x 1440 WQHD @ 165 Hz, VA, 250 cd/m, 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, kaiuttimet (36)
   Asus VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö
   • 04718017988827
   • 4718017988827
   • 90LM0661-B02170
   8
   good_buy
   342.96 EUR
  • AOC 24" Näyttö Gaming C24G2U/BK - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173136537.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173136566.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173136564.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208672459.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175144556.jpg?ts=1
   AOC AOC 24" Näyttö Gaming C24G2U/BK - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 24" Näyttö Gaming C24G2U/BK - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 24" Näyttö Gaming C24G2U/BK - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium AOC C24G2U/BK on 23,6 huippulaadukas kaareva Full HD -pelinäyttö VA-paneelilla, 165 Hz virkistystaajuudella ja 1 ms vasteajalla. Salamannopea 1 ms vasteaika AOC C24G2U/BK eliminoi liikkeen aikaisen epäselvyyden jopa nykyaikaisista nopeista peleistä 1 ms vasteajalla, mikä on luokkansa nopein. Tämän hämmästyttävän visuaalisen suorituksen ansiosta voit reagoida vaistonvaraisesti näytön tapahtumiin. Voit ajaa mutkissa ammattimaisen rallikuskin tavoin tai tuhota vihollisen laukauksella päähän tämä... (21)
   AOC 24" Näyttö Gaming C24G2U/BK - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 04038986148191
   • C24G2U/BK
   • 4038986148191
   10
   good_buy
   200.78 EUR
  • Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212953109.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150601571.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172968747.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177696817.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231557846.jpg?ts=1
   Samsung Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync Mukautettu luonnolliseen näkökenttään. Rajattomat liitäntämahdollisuudet Thunderbolt 3 CJ79:ssä on kaksi Thunderbolt 3 -porttia yhteensopivien tietokoneiden liittämistä varten. ThunderboltTM 3 siirtää videota ja dataa jopa 40 Gbit/s:n nopeudella 8 kertaa nopeammin kuin USB 3. (18)
   Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • 08801643205294
   • 08806090961076
   • 05415247180364
   • 5400498
   • 8806090961076
   • LC34J791WTUXEN
   • LC34J791WTRXEN
   11
   good_buy
   553.90 EUR
  • Samsung 28" Näyttö U28R550UQR 4K - musta - 4 ms
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960419.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158147028.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158147024.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169187328.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169187327.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 28" Näyttö U28R550UQR 4K - musta - 4 ms 28" Näyttö U28R550UQR 4K - musta - 4 ms 28" Näyttö U28R550UQR 4K - musta - 4 ms 28 Samsung LU28R550UQUXEN -näyttö sopii erityisesti multimediakäyttöön. Näytön IPS-paneelissa on 4 ms vasteaika, korkea kontrasti ja yksityiskohdat terävinä näyttävä 4K UHD -resoluutio. (25)
   Samsung 28" Näyttö U28R550UQR 4K - musta - 4 ms
   • 08806090961809
   • 08806090137297
   • LU28R550UQUXEN
   • LU28R550UQRXEN
   • 8806090137297
   • 8806090961809
   9
   good_buy
   263.00 EUR
  • Samsung C32R500 31,5" -näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205911900.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163407535.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163407533.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203127545.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156946210.jpg?ts=1
   Samsung Samsung C32R500 31,5" -näyttö C32R500 31,5" -näyttö C32R500 31,5" -näyttö LED-näyttö, kaareva, 32" (31.5" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, VA, 300 cd/m, 3000:1, 4 ms, HDMI, VGA, tummanharmaa/sininen (78)
   Samsung C32R500 31,5" -näyttö
   • 08806092090484
   • 08806090191107
   • 8806092090484
   • 8806090191107
   • LC32R500FHRXEN
   4
   good_buy
   deal
   240.00 EUR
  • Xiaomi 34" Näyttö 34 L Mi Curved Gaming Monitor 34" | BHR5133 - musta - 4 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225700366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220385430.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207986280.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi 34" Näyttö 34 L Mi Curved Gaming Monitor 34" | BHR5133 - musta - 4 ms AMD FreeSync Premium 34" Näyttö 34 L Mi Curved Gaming Monitor 34" | BHR5133 - musta - 4 ms AMD FreeSync Premium 34" Näyttö 34 L Mi Curved Gaming Monitor 34" | BHR5133 - musta - 4 ms AMD FreeSync Premium Vaikuttava pelinäyttö 1500R-kaarevuudella. Ultralaaja 21:9-kuvasuhde. 3440 x 1440 pikselin tarkkuus. (39)
   Xiaomi 34" Näyttö 34 L Mi Curved Gaming Monitor 34" | BHR5133 - musta - 4 ms AMD FreeSync Premium
   • 06934177745614
   • BHR5133GL
   • BHR5116GL
   6
   good_buy
   399.00 EUR
  • MSI 24" Näyttö Optix G241 - musta - 1 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153778906.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165493217.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158438733.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157250014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158438729.jpg?ts=1
   MSI MSI 24" Näyttö Optix G241 - musta - 1 ms AMD FreeSync 24" Näyttö Optix G241 - musta - 1 ms AMD FreeSync 24" Näyttö Optix G241 - musta - 1 ms AMD FreeSync MSI Optix G241MYS -pelinäytössä on nopea 144 Hz ruudunpäivitysnopeus ja matala 1 ms vasteaika, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti kilpailulliseen pelaamiseen. (114)
   MSI 24" Näyttö Optix G241 - musta - 1 ms AMD FreeSync
   • 04719072688318
   • 04719072695835
   • 6753991
   • 9S6-3BA41T-015
   • OPTIX G241
   • Optix G241
   3
   good_buy
   deal
   268.99 EUR
  • Lenovo - L29w-30 29" Ultra Wide IPS Monitor
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223172258.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220483453.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo - L29w-30 29" Ultra Wide IPS Monitor - L29w-30 29" Ultra Wide IPS Monitor - L29w-30 29" Ultra Wide IPS Monitor Lenovo L29w-30 on ultraleveä ja monikäyttöinen 29 näyttö, joka toimii loistavasti niin viihde-, työ- kuin pelikäytössä. Näytössä on sisäänrakennetut kaiuttimet ja 90 Hz:n virkistystaajuus sekä AMD FreeSync -teknologia. Vivahteikas IPS-paneeli Näytössä on laadukas IPS-paneeli, joka mahdollistaa kirkkaat ja vivahteikkaat värit 300 nitin kirkkaudella sekä laajalla 99 %:n sRGB-väriasteikolla. 90 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö tukee myös AMD FreeSynciä, joka ehkäisee kuvan repeilemist... (17)
   Lenovo - L29w-30 29" Ultra Wide IPS Monitor
   • 00195891708125
   • 66E5GAC3EU
   10
   good_buy
   195.00 EUR
  • Acer Nitro VG270S 27” -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231843302.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215212376.jpg?ts=1
   Acer Acer Nitro VG270S 27” -pelinäyttö Nitro VG270S 27” -pelinäyttö Nitro VG270S 27” -pelinäyttö 27 tuuman Full HD -pelinäyttö. 165 Hz:n virkistystaajuus. AMD FreeSync -yhteensopiva. (33)
   Acer Nitro VG270S 27” -pelinäyttö
   • 04710180695250
   6
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • Huawei MATEVIEW GT 34" UWQHD PELINÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205618647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225730624.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206622655.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215369983.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220933741.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MATEVIEW GT 34" UWQHD PELINÄYTTÖ MATEVIEW GT 34" UWQHD PELINÄYTTÖ MATEVIEW GT 34" UWQHD PELINÄYTTÖ Valmistaudu visuaaliseen uskomattomuuteen. Voimallisen mukaansatempaava 34-tuumainen ultralaaja näyttö 21:9-kuvasuhteella täyttää koko näkökenttäsi. 1500R-kaartuvuuden näyttö kaappaa sinut mukaan katselukokemukseen uudella tavalla. (12)
   Huawei MATEVIEW GT 34" UWQHD PELINÄYTTÖ
   • 06941487223268
   • 53060238
   12
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • Huawei MateView GT 27” pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207097376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209979863.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225726256.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220933669.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233422048.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MateView GT 27” pelinäyttö MateView GT 27” pelinäyttö MateView GT 27” pelinäyttö LED-monitori, 27", 2560 x 1440, 16:9 @ 165 Hz, VA, HDR, 350 cd/m, 4000:1, 1 x HDMI, USB-C x 1 (vain virtalähde), DP x 1 (DP1.2). (17)
   Huawei MateView GT 27” pelinäyttö
   • 06941487232949
   • 53060444
   9
   337.49 EUR
  • Lenovo L27e-30 27” näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223172025.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225729518.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo L27e-30 27” näyttö L27e-30 27” näyttö L27e-30 27” näyttö 27 Lenovo L27e-30 -näyttö on erinomainen valinta työ- ja kotikäyttöön. Vain 7,1 mm paksuinen näyttö sopii vaivattomasti työpöydällesi. Näytössä on myös kätevä puhelinpidike sekä kätketty kaapelointijärjestelmä. (14)
   Lenovo L27e-30 27” näyttö
   • 00195348325486
   • 66BEKAC2EU
   10
   deal
   192.90 EUR
  • Samsung 27" Näyttö C27T550FDR - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960442.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188274719.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188274725.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188274724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155987370.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 27" Näyttö C27T550FDR - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 27" Näyttö C27T550FDR - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync 27" Näyttö C27T550FDR - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync T55 Series, LED-näyttö, kaareva, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, VA, 250 cd/m, 3000:1, 4 ms, HDMI, VGA, DisplayPort, kaiuttimet, tummanharmaa/sininen (49)
   Samsung 27" Näyttö C27T550FDR - Harmaa - 4 ms AMD FreeSync
   • 08806090961861
   • 08806090423406
   • 05415247293071
   • 8806090423406
   • 5415247293071
   • 8806090961861
   • LC27T550FDUXEN
   • 6839175
   • LC27T550FDRXEN
   4
   deal
   250.00 EUR
  • Asus 43" Näyttö ROG Strix XG43UQ 144Hz 1ms - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200816576.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218067680.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225885548.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229740446.jpg?ts=1
   Asus Asus 43" Näyttö ROG Strix XG43UQ 144Hz 1ms - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 43" Näyttö ROG Strix XG43UQ 144Hz 1ms - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 43" Näyttö ROG Strix XG43UQ 144Hz 1ms - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 43 ASUS ROG Strix XG43UQ -pelinäyttö tarjoaa hämmästyttävän kuvanlaadun 4K-resoluution, 144 Hz virkistystaajuuden sekä 1 ms MPRT-vasteajan avulla. ELMB Sync -ominaisuuden ansiosta ghosting ja sumentumiset voivat jäädä menneisyyteen. (24)
   Asus 43" Näyttö ROG Strix XG43UQ 144Hz 1ms - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 04718017500272
   • 90LM0590-B02170
   6
   1429.00 EUR
  • AOC 24G2U 24" pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150529042.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162899139.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158318305.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211975774.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203128648.jpg?ts=1
   AOC AOC 24G2U 24" pelinäyttö 24G2U 24" pelinäyttö 24G2U 24" pelinäyttö 23,8" AOC 24G2U -pelinäytön 1 ms vasteaika ja 144 Hz virkistystaajuus antavat sinulle selkeän edun kilpapelaamisessa. (14)
   AOC 24G2U 24" pelinäyttö
   • 04038986146944
   • 6936605
   • 4038986146944
   • 24G2U/BK
   9
   209.49 EUR
  • Lenovo D24-20 24" NÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225697916.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167504165.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172907419.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177902782.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172907422.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo D24-20 24" NÄYTTÖ D24-20 24" NÄYTTÖ D24-20 24" NÄYTTÖ Lenovo D24-20 on monipuolinen 23,8 tuuman näyttö niin viihde- kuin työkäyttöön tai vaikka kevyeen pelaamiseen. Moderni muotoilu Lenovo D24-20:n kolmisivuinen NearEdgeless -reuna pitää fokuksesi olennaisessa. Näyttö on heijastuksia estävä ja TÜV Low Blue Light- ja Flicker Free -sertifioitu, mikä takaa vähäisen rasituksen silmille myös pitkäkestoisessä käytössä. VA-paneeli mahdollistaa laajan 178 asteen katselukulman, ja jalustasta voit säätää näytön kallistuksen juuri sinun silmillesi sopivak... (23)
   Lenovo D24-20 24" NÄYTTÖ
   • 00195042744002
   • 7294241
   • 66AEKAC1EU
   6
   102.90 EUR
  2 65
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Hinta (price):
   • < 220 € (budget)
   • 220 € - 310 € (price_2)
   • 310 € - 500 € (price_3)
   • ≥ 500 € (price_4)
  • Merkki (brand):
   • Fujitsu (fujitsu)
   • Samsung (samsung)
   • Asus (asus)
   • AOC (aoc)
   • Apple (apple)
   • Acer (acer)
   • Dell (dell)
   • BenQ (benq)
   • 3M (3m)
   • AG Neovo (ag_neovo)
   • Alienware (alienware)
   • Aten (aten)
   • Atomos (atomos)
   • Blackmagic Design (blackmagic_design)
   • Blackstorm (blackstorm)
   • Braun (braun)
   • Cepter (cepter)
   • Corsair (corsair)
   • Corsair Microsystems (corsair_microsystems)
   • Deltaco (deltaco)
   • Digitus (digitus)
   • DJI (dji)
   • Eizo (eizo)
   • Elo (elo)
   • Evoko (evoko)
   • Feelworld (feelworld)
   • Fuj:tech (fuj_tech)
   • Gechic (gechic)
   • Gigabyte (gigabyte)
   • Gigabyte technology (gigabyte_technology)
   • Hannspree (hannspree)
   • Hikvision (hikvision)
   • HP (hp)
   • Huawei (huawei)
   • Iiyama (iiyama)
   • Kensington (kensington)
   • Kramer (kramer)
   • LC-Power (lc_power)
   • Lenovo (lenovo)
   • LG (lg)
   • MSI (msi)
   • NEC (nec)
   • NEC Display Solutions (nec_display_solutions)
   • Philips (philips)
   • ProXtend (proxtend)
   • R-Go Tools (r_go_tools)
   • Razer (razer)
   • Sony (sony)
   • Star Micronics (star_micronics)
   • StarTech.com (startech_com)
   • Swit (swit)
   • V7 (v7)
   • Viewsonic (viewsonic)
   • Wacom (wacom)
   • X-Rite (x_rite)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • YoloLIV (yololiv)
   • Zebra Technologies (zebra_technologies)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 60 Hz (60_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz (144_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 240 Hz (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
   • IPS (ips)
   • TFT (tft)
   • VA (va)
   • TN (tn)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1440 x 900 (1440_x_900)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 1980 x 1080 (1980_x_1080)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 1600 (3840_x_1600)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 1440 (5120_x_1440)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi