x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
   • Edullisimmat Edullisimmat
  0 - 24
  • Lenovo L29W-30 29.0 WIDE/90HZ/DP/HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223172258.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246649468.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246649466.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238143408.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246050754.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo L29W-30 29.0 WIDE/90HZ/DP/HDMI L29W-30 29.0 WIDE/90HZ/DP/HDMI L29W-30 29.0 WIDE/90HZ/DP/HDMI Lenovo L29w-30 on ultraleveä ja monikäyttöinen 29 näyttö, joka toimii loistavasti niin viihde-, työ- kuin pelikäytössä. Näytössä on sisäänrakennetut kaiuttimet ja 90 Hz:n virkistystaajuus sekä AMD FreeSync -teknologia. Vivahteikas IPS-paneeli Näytössä on laadukas IPS-paneeli, joka mahdollistaa kirkkaat ja vivahteikkaat värit 300 nitin kirkkaudella sekä laajalla 99 %:n sRGB-väriasteikolla. 90 Hz:n virkistystaajuudella varustettu näyttö tukee myös AMD FreeSynciä, joka ehkäisee kuvan repeilemistä ja nykimistä pelikäytössä. 21:9 kuvasuhde Ultraleveä 21:9 -kuvasuhde 2560 x 1080 -resoluutiolla tarjoaa 33 % lisää vaakasuuntaista tilaa Full HD -resoluutioon nähden. Laaja kuva mahdollistaa niin immersiiviset peli- ja viihdekokemukset kuin sujuvan multitaskaamisen useilla rinnakkaisilla ikkunoilla. Käytännöllinen muotoilu Näytön jalusta on kätevästi säädettävissä, jotta saat sen juuri omille silmi (119)
   Lenovo L29W-30 29.0 WIDE/90HZ/DP/HDMI
   • 00195891708125
   • 66E5GAC3EU
   10
   good_buy
   239.00 EUR
  • Asus VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172825588.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214146787.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214146784.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172825585.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172825586.jpg?ts=1
   Asus Asus VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö LED-näyttö, pelaaminen, kaareva, 31.5", 2560 x 1440 WQHD @ 165 Hz, VA, 250 cd/m, 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, kaiuttimet (144)
   Asus VG32VQ1B 31.5' kaareva pelinäyttö
   • 04718017988827
   • 4718017988827
   • 90LM0661-B02170
   8
   good_buy
   279.00 EUR
  • Acer 31" Näyttö ED320QR Pbiipx - musta - 5 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234005195.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212494863.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211817515.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973111.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172734119.jpg?ts=1
   Acer Acer 31" Näyttö ED320QR Pbiipx - musta - 5 ms AMD FreeSync 31" Näyttö ED320QR Pbiipx - musta - 5 ms AMD FreeSync 31" Näyttö ED320QR Pbiipx - musta - 5 ms AMD FreeSync Kaareva 31,5 tuumainen FHD-näyttö AMD FreeSync Premium 165Hz virkistystaajuus 5ms vasteaika (G to G) (193)
   Acer 31" Näyttö ED320QR Pbiipx - musta - 5 ms AMD FreeSync
   • 04710180718010
   • UM.JE0EE.P01
   5
   good_buy
   deal
   292.90 EUR
  • Samsung Odyssey G9 49' DQHD pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568570.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206386300.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568979.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568974.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206386307.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G9 49' DQHD pelinäyttö Odyssey G9 49' DQHD pelinäyttö Odyssey G9 49' DQHD pelinäyttö Samsung Odyssey C49G95 49" -pelinäyttö tarjoaa upean kuvan VA-paneelilla, 240 hz virkistystaajuudella ja erinomaisella väritarkkuudella. Lisäksi näytön kaareva muotoilu tuo sen reunat lähemmäksi ääreisnäköäsi, parantaen pelikokemusta huomattavasti. (64)
   Samsung Odyssey G9 49' DQHD pelinäyttö
   • 08806090424878
   • 08806092014831
   • LC49G95TSSRXEN
   • 8806090424878
   • LC49G95TSSUXEN
   • 8806092014831
   10
   good_buy
   1005.80 EUR
  • AOC G2490VXA,
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246124006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655732.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655736.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246124037.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204655730.jpg?ts=1
   AOC AOC G2490VXA, G2490VXA, G2490VXA, 90 Series, LED-näyttö, pelaaminen, 23.8", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 144 Hz, VA, 350 cd/m, 3500:1, HDMI, DisplayPort, kaiuttimet, musta, punainen (64)
   AOC G2490VXA,
   • 04038986148641
   • G2490VXA
   • 4038986148641
   10
   good_buy
   152.90 EUR
  • AOC 27" Näyttö Gaming 27G2SPU 165Hz USB Hub - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236762124.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807439.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807444.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807440.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807438.jpg?ts=1
   AOC AOC 27" Näyttö Gaming 27G2SPU 165Hz USB Hub - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 27" Näyttö Gaming 27G2SPU 165Hz USB Hub - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 27" Näyttö Gaming 27G2SPU 165Hz USB Hub - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium Tämä 27' IPS-paneelin näyttö tasaisella 165Hz:n virkistystaajuudella, 1ms:n liikkuvan kuvan vasteajalla ja AdaptiveSync-tuella sopii täydellisesti kilpapelaajille. Sisältää kehyksettömän muotoilun punaisilla erityispiirteillä. 165Hz:n virkistystaajuuden ansiosta kaikkien kuvien terävyys on erinomainen ja ne näkyvät tasaisesti peräkkäin niin, että pelaamisesta pääsee nauttimaan täysillä. Adaptive Sync -toiminto sovittaa monitorin pystysuoran virkistystaajuuden grafiikkasuorittimen kuvataajuuteen, mikä parantaa pelikokemusta entisestään estämällä pätkimisen, kuvan repeytymisen ja värinän. Korkeussäädettävä jalusta - näyttöä voidaan nostaa tai laskea omien korkeus- ja istumisvalintojen mukaan. IPS-paneeli takaa erinomaisen katselukokemuksen kirkkailla ja realistisilla väreillä. 1ms GTG:n vasteaika tarkoittaa suurta nopeutta laadusta tinkimättä parempaa käyttökokemusta varten. Lisätiedot: Pelituotteet Gaming monitorsPelituotteet PelinäytötNäytön koko, ' 27Näytön resoluutio, pikseliä 1920 x (89)
   AOC 27" Näyttö Gaming 27G2SPU 165Hz USB Hub - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 04038986180238
   • 27G2SPU/BK
   6
   good_buy
   deal
   256.17 EUR
  • Lenovo D24-20 23.8" 66AEKAC1EU. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225697916.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167504165.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209126433.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217784946.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237552904.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo D24-20 23.8" 66AEKAC1EU. Musta D24-20 23.8" 66AEKAC1EU. Musta D24-20 23.8" 66AEKAC1EU. Musta D24-20 tarjoaa 1920 x 1080 Full HD -näytön päivittäisiin tarpeisiin. Sen 23,8-tuumainen VA-paneeli, jossa on 3-puoleinen lähes reunaton muotoilu, tarjoaa laadukasta visuaalista kuvaa ja modernia ulkoasua. Käyttäjät saavat helposti parhaan asennon säädettävän kallistusjalustan ja VESA-seinäkiinnitysmahdollisuuden ansiosta, ja vähäinen sinisen valon määrä vähentää silmien väsymistä pitkienkin työtuntien jälkeen. HDMI- tai VGA-porttien avulla yhdistät näytön laitteisiisi, ja jalustan integroidun kaapelinhallinnan avulla D24-20 pidät tilasi yhdistettynä, mutta siistinä. (127)
   Lenovo D24-20 23.8" 66AEKAC1EU. Musta
   • 00195042744002
   • 7294241
   • 66AEKAC1EU
   5
   good_buy
   105.80 EUR
  • Lenovo - G27e-20 27" - 100Hz - 1MS - LED Gaming Monitor
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218270307.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246588077.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246588078.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232113297.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232109893.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo - G27e-20 27" - 100Hz - 1MS - LED Gaming Monitor - G27e-20 27" - 100Hz - 1MS - LED Gaming Monitor - G27e-20 27" - 100Hz - 1MS - LED Gaming Monitor LENOVO G27E-20 27.0FHD/120HZ/DP/HDMI (29)
   Lenovo - G27e-20 27" - 100Hz - 1MS - LED Gaming Monitor
   • 00195891415795
   • 66D8GAR1EU
   12
   good_buy
   199.00 EUR
  • Samsung Odyssey Ark 55" -näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243361963.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/244752466.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245050907.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245050902.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245050881.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey Ark 55" -näyttö Odyssey Ark 55" -näyttö Odyssey Ark 55" -näyttö Samsung Odyssey Ark. Upea 55" pelinäyttö, jonka 1000R-kaarevuus ympäröi näkökentän. Uppoudu vertaansa vailla olevaan, mukaansatempaavaan kokemukseen.Kääntämällä näyttö Cockpit-tilaan, voit kokea uudenlaisen ja syvän kokemuksen, aivan kuin olisit ohjaamossa. Multi View -toiminnolla moniajo sujuu sulavasti.Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa ja asettaa Pivot-tilaan. Ergonomiatoimintojen ansiosta löydät juuri itsellesi sopivan katselukulman.Samsungin ainutlaatuisella LED-tekniikalla valmistettu Quantum Mini LED tarjoaa tiukemmin hallitun taustavalaisun, joka mahdollistaa selkeämmän eron vaaleiden ja tummien alueiden välillä. Näytön mattapintainen viimeistely ei turhia heijastele, joten kirkas päivänvalo ei häiritse käyttöä.Myös äänimaailma on vakuuttava. Kaksi subwooferia ja neljä kaiutinta 60W:n teholla ja Dolby Atmos -tekniikalla saavat aikaan äänikupumaisen ympäristön.Eclipse-valaistuksen avulla voit personoida näyttösi. Voit esim. synkronoida pelin värit ja näytön taustan v (143)
   Samsung Odyssey Ark 55" -näyttö
   • 08806094408072
   • 8806094408072
   • LS55BG970NUXEN
   4
   good_buy
   2999.00 EUR
  • Lenovo L15 15.6FHD/USB-C MOBILE MONITOR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223171544.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171018.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171016.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171013.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238171014.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo L15 15.6FHD/USB-C MOBILE MONITOR L15 15.6FHD/USB-C MOBILE MONITOR L15 15.6FHD/USB-C MOBILE MONITOR Lisänäyttö kannettavalle tietokoneelle. Full HD -tarkkuus. Kaksi USB-C -liitäntää. (55)
   Lenovo L15 15.6FHD/USB-C MOBILE MONITOR
   • 00195891581117
   • 66E4UAC1WL
   8
   good_buy
   201.90 EUR
  • Huawei MateView 28.2" -näyttö. Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237816118.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237816122.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237816125.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237816124.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237816114.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MateView 28.2" -näyttö. Hopea MateView 28.2" -näyttö. Hopea MateView 28.2" -näyttö. Hopea 28" Huawei MateView -näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun erittäin tarkalla 4K+ IPS -paneelilla, minimalistisella muotoilulla, uskomattomalla 94 % näyttö-runko-suhteella sekä 178 asteen katselukulmalla. HDR 400 -tuki. (25)
   Huawei MateView 28.2" -näyttö. Hopea
   • 06941487224708
   • 06941487222919
   • 53060276
   11
   good_buy
   deal
   702.90 EUR
  • Lenovo G27-20 Gaming Monitor
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170986950.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200858536.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200858535.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232109858.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237630945.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G27-20 Gaming Monitor G27-20 Gaming Monitor G27-20 Gaming Monitor LENOVO G27-20 Gaming Monitor (29)
   Lenovo G27-20 Gaming Monitor
   • 00195348253666
   • 66C2GAC1EU
   10
   good_buy
   deal
   269.00 EUR
  • Asus TUF GAMING VG259QM 24,5" PELINÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205419166.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229736554.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158851862.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153323272.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153323275.jpg?ts=1
   Asus Asus TUF GAMING VG259QM 24,5" PELINÄYTTÖ TUF GAMING VG259QM 24,5" PELINÄYTTÖ TUF GAMING VG259QM 24,5" PELINÄYTTÖ - Tuotenimike: ASUS TUF Gaming VG259QM FHD 25inch 280Hz - Kuvaus: ASUS TUF Gaming VG259QM - LED-näyttö - 24.5' - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 280 Hz - IPS - 400 cd/m² - 1000:1 - DisplayHDR 400 - 1 ms - 2xHDMI, DisplayPort - kaiuttimet - EAN-koodi: 4718017571319 - Valmistajan takuu: 36 kuukauden takuu Yleistä - Näytön tyyppi: LED-taustavalaistu LCD-näyttö / TFT-aktiivimatriisi - Energialuokka: Luokka F - Energialuokka (HDR): Luokka G - Energiankulutus vuosittain: 37 kWh - Näytön koko: 24.5' - A (43)
   Asus TUF GAMING VG259QM 24,5" PELINÄYTTÖ
   • 04718017571319
   • 90LM0530-B02370
   • 7134043
   • 4718017571319
   6
   good_buy
   269.00 EUR
  • Samsung 27" Näyttö Odyssey G5 S27AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228511031.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810090.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238206988.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810081.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810079.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 27" Näyttö Odyssey G5 S27AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 27" Näyttö Odyssey G5 S27AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 27" Näyttö Odyssey G5 S27AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium Vaikuttava grafiikka HDR10-tekniikalla. Värisävyjen suuri kirjo herättää pelin kohtaukset uuteen eloon. Näet myös pimeässä piilevät salaisuudet syvien mustan sävyjen, kirkkaiden valkoisten ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ansiosta. (209)
   Samsung 27" Näyttö Odyssey G5 S27AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 08806092807228
   • LS27AG550EUXEN
   2
   good_buy
   294.00 EUR
  • Samsung 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228511032.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674527.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674531.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674528.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215674530.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium Vaikuttava grafiikka HDR10-tekniikalla. Värisävyjen suuri kirjo herättää pelin kohtaukset uuteen eloon. Näet myös pimeässä piilevät salaisuudet syvien mustan sävyjen, kirkkaiden valkoisten ja yksityiskohtaisen tarkkuuden ansiosta. (311)
   Samsung 32" Näyttö Odyssey G5 S32AG550EU - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 08806092807235
   • LS32AG550EUXEN
   1
   good_buy
   most_sold
   400.00 EUR
  • Huawei MateView GT 34" 21:9 kaareva näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205618647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809054.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809053.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MateView GT 34" 21:9 kaareva näyttö MateView GT 34" 21:9 kaareva näyttö MateView GT 34" 21:9 kaareva näyttö LCD-näyttö, kaareva, 34", 3440 x 1440 WQHD @ 165 Hz, VA, 350 cd/m, 2xHDMI, DisplayPort, musta (24)
   Huawei MateView GT 34" 21:9 kaareva näyttö
   • 06941487223268
   • 53060238
   9
   good_buy
   deal
   552.90 EUR
  • Samsung 24" F24T352FHR, Full HD, IPS -näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564388.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564623.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564624.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564615.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204564608.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 24" F24T352FHR, Full HD, IPS -näyttö 24" F24T352FHR, Full HD, IPS -näyttö 24" F24T352FHR, Full HD, IPS -näyttö T35F Series, LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz, IPS, 250 cd/m, 1000:1, 5 ms, HDMI, VGA, tummanharmaa/sininen (72)
   Samsung 24" F24T352FHR, Full HD, IPS -näyttö
   • 08806090961908
   • LF24T352FHRXEN
   4
   good_buy
   149.00 EUR
  • AOC G2790VXA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246126506.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204666584.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204666582.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204666578.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204666579.jpg?ts=1
   AOC AOC G2790VXA G2790VXA G2790VXA AOC:n G2790VXA täyttää kaikki nykyaikaiset laadukkaan pelinäytön vaatimukset: 27 tuuman Full HD -pelinäytössä on 144 Hz virkistystaajuus, 1 ms vasteaika sekä FreeSync Premium -tekniikka. Nopea vasteaika ja korkea virkistystaajuus Salamannopean 1 ms vasteajan ansiosta visuaalinen viive on minimaalinen, ja voit nauttia nopeista liikkeistä ilman haamukuvia. 144 Hz virkistystaajuuden ansiosta kuva pysyy terävänä ja sulavana myös nopeatempoisissa peleissä. Näytössä on VA-paneeli, joka mahdollistaa erinomaisen 350 nitin kirkkauden ja 3000:1 kontrastin. FreeSync Premium ja Shadow Control FreeSync Premiumin ansioista näytönohjaimen ja näytön virkistystaajuudet pysyvät synkronoituna, mikä takaa sulavan, repeilemättömän ja nykimättömän kuvan ja erinomaisen pelikokemuksen. LFC-teknologian ansiosta kuva ei nyi myöskään silloin, kun ruudunpäivitysnopeus putoaa virkistystaajuutta matalammaksi. Shadow Control -ominaisuus kirkastaa (19)
   AOC G2790VXA
   • 04038986188654
   • 4038986188654
   • G2790VXA
   10
   good_buy
   163.80 EUR
  • BenQ Zowie XL2411K 24' 144Hz pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237600374.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237600372.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166660386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237600375.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168250438.jpg?ts=1
   BenQ BenQ Zowie XL2411K 24' 144Hz pelinäyttö Zowie XL2411K 24' 144Hz pelinäyttö Zowie XL2411K 24' 144Hz pelinäyttö BENQ ZOWIE XL2411K 24" FHD TN 144HZ, 1MS, DYAC (19)
   BenQ Zowie XL2411K 24' 144Hz pelinäyttö
   • 04718755083402
   • 9H.LJPLB.QBE
   10
   good_buy
   202.75 EUR
  • Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275041.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229708130.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165105673.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153729665.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624056.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö Kaareva 34 tuuman pelinäyttö vie keskelle pelien toimintaa. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 4 ms:n vasteaika. (17)
   Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • 00194552480257
   • 0194552480257
   • 66A1GACBEU
   10
   good_buy
   469.00 EUR
  • Samsung Odyssey G5 27" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204569014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204569694.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204569696.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204569695.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204569704.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G5 27" -pelinäyttö. Musta Odyssey G5 27" -pelinäyttö. Musta Odyssey G5 27" -pelinäyttö. Musta 27" QHD (2560x1440) 144Hz virkistystaajuus 1000R kaareva paneeli 1ms vasteaika (58)
   Samsung Odyssey G5 27" -pelinäyttö. Musta
   • 08806092005679
   • LC27G53TQWRXEN
   4
   248.66 EUR
  • Samsung U28R55 28" -4K-näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383163.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383170.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383169.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383172.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383174.jpg?ts=1
   Samsung Samsung U28R55 28" -4K-näyttö U28R55 28" -4K-näyttö U28R55 28" -4K-näyttö Samsung 28" Monitor U28R550UQU - Sort - 4 ms (20)
   Samsung U28R55 28" -4K-näyttö
   • 08806090961809
   • 08806090137297
   • 05415247268666
   • LU28R550UQUXEN
   • LU28R550UQU
   • LU28R550UQRXEN
   • 8806090137297
   • 8806090961809
   8
   265.90 EUR
  • Dell Ultrasharp U4919dw LED 49" IPS 5120X1440 49" 5120 x 1440 32:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143439964.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126441217.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126441224.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126441222.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126441225.jpg?ts=1
   Dell Dell Ultrasharp U4919dw LED 49" IPS 5120X1440 49" 5120 x 1440 32:9 Ultrasharp U4919dw LED 49" IPS 5120X1440 49" 5120 x 1440 32:9 Ultrasharp U4919dw LED 49" IPS 5120X1440 49" 5120 x 1440 32:9 Valmiina käyttöön. Entistäkin tehokkaampi Tämä suuri In-Plane Switching -tekniikalla varustettu näyttö vastaa kahta 27-tuumaista QHD-näyttöä ilman niiden välissä olevaa kehystä. Kätevä ja uskomattoman leveä näyttö. (26)
   Dell Ultrasharp U4919dw LED 49" IPS 5120X1440 49" 5120 x 1440 32:9
   • 00884116306344
   • 05397184092484
   • 5397184092484
   • U4919DW
   • DELL-U4919DW
   6
   1216.56 EUR
  • Samsung Odyssey G5 C34G55 34"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205911913.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612278.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612279.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612275.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612274.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G5 C34G55 34" Odyssey G5 C34G55 34" Odyssey G5 C34G55 34" G55T Series, LED-näyttö, kaareva, 34", 3440 x 1440 UWQHD @ 165 Hz, VA, 250 cd/m, 2500:1, HDR10, 1 ms, HDMI, DisplayPort, musta (21)
   Samsung Odyssey G5 C34G55 34"
   • 08806090663628
   • 08806090966873
   • LC34G55TWWUXEN
   • LC34G55TWWRXEN
   • 8806090663628
   • 8806090966873
   7
   399.00 EUR
  2 77
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Hinta (price):
   • < 220 € (budget)
   • 220 € - 310 € (price_2)
   • 310 € - 500 € (price_3)
   • ≥ 500 € (price_4)
  • Merkki (brand):
   • Fujitsu (fujitsu)
   • Samsung (samsung)
   • Asus (asus)
   • AOC (aoc)
   • Apple (apple)
   • Acer (acer)
   • Dell (dell)
   • BenQ (benq)
   • 3M (3m)
   • AG Neovo (ag_neovo)
   • Alienware (alienware)
   • Aopen (aopen)
   • BakkerElkhuizen (bakkerelkhuizen)
   • Blackmagic Design (blackmagic_design)
   • Blackstorm (blackstorm)
   • Braun (braun)
   • Cepter (cepter)
   • Corsair (corsair)
   • Dahua (dahua)
   • DynaScan (dynascan)
   • Eizo (eizo)
   • ELO (elo)
   • Evoko (evoko)
   • Faytech (faytech)
   • Feelworld (feelworld)
   • Fellowes (fellowes)
   • Fuj:tech (fuj_tech)
   • Gigabyte (gigabyte)
   • Hannspree (hannspree)
   • Hikvision (hikvision)
   • HP (hp)
   • Huawei (huawei)
   • Iiyama (iiyama)
   • Kensington (kensington)
   • Kramer (kramer)
   • LC-Power (lc_power)
   • Lenovo (lenovo)
   • LG (lg)
   • Logilink (logilink)
   • MSI (msi)
   • NEC (nec)
   • Philips (philips)
   • Poly (poly)
   • ProXtend (proxtend)
   • Raidsonic (raidsonic)
   • Razer (razer)
   • Sony (sony)
   • Star Micronics (star_micronics)
   • StarTech.com (startech_com)
   • V7 (v7)
   • Viewsonic (viewsonic)
   • Voxicon (voxicon)
   • Wortmann AG (wortmann_ag)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • YoloLIV (yololiv)
   • Zebra (zebra)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 240 Hz (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
   • IPS (ips)
   • TFT (tft)
   • VA (va)
   • TN (tn)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 1980 x 1080 (1980_x_1080)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 1600 (3840_x_1600)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi