x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
   • Edullisimmat Edullisimmat
  0 - 24
  • Samsung Odyssey G4 25" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233383354.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494204.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494186.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249494198.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G4 25" -pelinäyttö. Musta Odyssey G4 25" -pelinäyttö. Musta Odyssey G4 25" -pelinäyttö. Musta Samsungin 25 Odyssey G4 -näyttö säväyttää kirkkaalla IPS-paneelillaan ja salamannopealla 240 Hz:n virkistystaajuudella, joka tarjoaa kilpatason nopeutta Full HD -pelaamiseen. Huippunopea 240 Hz:n virkistystaajuus Nopea virkistystaajuus varmistaa, että pelatessasi vastustajiesi pieninkään liike ei jää huomaamatta. Salamannopea 240 Hz:n virkistystaajuus ja 1 millisekunnin vasteaika takaavat, että liiketoisto on terävää ja sujuvaa kovatempoisissakin peleissä. Kirkas ja vivahteikas IPS-paneeli IPS-paneelilla on laajat 178 asteen katselukulmat, minkä ansiosta kuva pysyy selkeänä myös sivuilta katsottuna. Paneelissa on 400 nitin tyypillinen kirkkaus, 99 %:n sRGB-väriavaruus ja se tukee HDR10-värejä. G-SYNC Compatible ja FreeSync Premium Odyssey G4 on varustettu näytönohjaimen ruudunpäivitysnopeuden ja monitorin virkistystaajuuden tahdistavilla G-SYNC Compatible- ja FreeSync Premium -tuilla. Dy (515)
   Samsung Odyssey G4 25" -pelinäyttö. Musta
   • 08806094341966
   • 08806094341850
   • LS27BG400EUXEN
   • 8806094341850
   • LS25BG400EUXEN
   • 8806094341966
   5
   good_buy
   346.99 EUR
  • Samsung Odyssey Ark 55" 4K Curved Gaming Monitor LS55BG970NUXEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253133537.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253133578.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253133583.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253133567.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253133582.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey Ark 55" 4K Curved Gaming Monitor LS55BG970NUXEN Odyssey Ark 55" 4K Curved Gaming Monitor LS55BG970NUXEN Odyssey Ark 55" 4K Curved Gaming Monitor LS55BG970NUXEN Samsung Odyssey Ark. Upea 55" pelinäyttö, jonka 1000R-kaarevuus ympäröi näkökentän. Uppoudu vertaansa vailla olevaan, mukaansatempaavaan kokemukseen.Kääntämällä näyttö Cockpit-tilaan, voit kokea uudenlaisen ja syvän kokemuksen, aivan kuin olisit ohjaamossa. Multi View -toiminnolla moniajo sujuu sulavasti.Näyttöä voi säätää korkeussuunnassa, kallistaa ja asettaa Pivot-tilaan. Ergonomiatoimintojen ansiosta löydät juuri itsellesi sopivan katselukulman.Samsungin ainutlaatuisella LED-tekniikalla valmistettu Quantum Mini LED tarjoaa tiukemmin hallitun taustavalaisun, joka mahdollistaa selkeämmän eron vaaleiden ja tummien alueiden välillä. Näytön mattapintainen viimeistely ei turhia heijastele, joten kirkas päivänvalo ei häiritse käyttöä.Myös äänimaailma on vakuuttava. Kaksi subwooferia ja neljä kaiutinta 60W:n teholla ja Dolby Atmos -tekniikalla saavat aikaan äänikupumaisen ympäristön.Eclipse-valaistuksen avulla voit personoida näyttösi. Voit esim. synkronoida pelin värit ja näytön taustan v (269)
   Samsung Odyssey Ark 55" 4K Curved Gaming Monitor LS55BG970NUXEN
   • 08806094408072
   • 8806094408072
   • LS55BG970NUXEN
   6
   good_buy
   2999.00 EUR
  • AOC 25" Näyttö Gaming 25G3ZM/BK FHD 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253339728.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253491464.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/251263834.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254769938.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253491462.jpg?ts=1
   AOC AOC 25" Näyttö Gaming 25G3ZM/BK FHD 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 25" Näyttö Gaming 25G3ZM/BK FHD 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium 25" Näyttö Gaming 25G3ZM/BK FHD 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium AOC 25G3ZM/BK näyttö täyttää sekä e-urheilijoiden, kilpapelaajien että satunnaisten pelaajien tarpeet. Näytössä on 24.5' VA-paneeli FHD-tarkkuudella, ShadowControl -toiminnolla ja 3000:1 -superkontrastisuhteella. Näytössä on myös tarvittavaa nopeutta toimintapeleihin 240Hz:n virkistystaajuuden, Adaptive Syncin, 1ms:n GTG-vasteajan ja pienen tuloviiveen ansiosta. 240Hz:n virkistystaajuuden ansiosta kaikkien kuvien terävyys on erinomainen ja ne näkyvät tasaisesti peräkkäin niin, että pelaamisesta pääsee nauttimaan täysillä. AMD FreeSync Premium -teknologia varmistaa grafiikkasuorittimen ja monitorin synkronoidut virkistystaajuudet parasta suorituskykyä sekä tasaista ja pätkimätöntä pelikokemusta varten. Näyttöä voidaan nostaa tai laskea omien korkeus- ja istumisvalintojen mukaan. Helposti säädettävä näytön jalusta on myös käännettävissä (Pivot-toiminto) katselu- ja työskentelymukavuutta varten. 6 Games mode - näytön peliasetusten vaihtaminen yhdellä painikkeen napsautuksella. 1ms GTG:n v (224)
   AOC 25" Näyttö Gaming 25G3ZM/BK FHD 240Hz - musta - 1 ms AMD FreeSync Premium
   • 04038986140911
   • 25G3ZM/BK
   6
   good_buy
   235.44 EUR
  • Huawei MateView GT 34" WQHD LED VA kaareva pelinäyttö :53060238
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205618647.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809054.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206809053.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MateView GT 34" WQHD LED VA kaareva pelinäyttö :53060238 MateView GT 34" WQHD LED VA kaareva pelinäyttö :53060238 MateView GT 34" WQHD LED VA kaareva pelinäyttö :53060238 Valmistaudu visuaaliseen uskomattomuuteen. Voimallisen mukaansatempaava 34-tuumainen ultralaaja näyttö 21:9-kuvasuhteella täyttää koko näkökenttäsi. 1500R-kaartuvuuden näyttö kaappaa sinut mukaan katselukokemukseen uudella tavalla. (162)
   Huawei MateView GT 34" WQHD LED VA kaareva pelinäyttö :53060238
   • 06941487223268
   • 53060238
   8
   good_buy
   545.99 EUR
  • Asus TUF VG27AQZ 27" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236698614.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211497332.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211497334.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211815334.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254876423.jpg?ts=1
   Asus Asus TUF VG27AQZ 27" -pelinäyttö TUF VG27AQZ 27" -pelinäyttö TUF VG27AQZ 27" -pelinäyttö Tämä 27 tuuman ammattilaistasoinen WQHD (2560x1440) IPS -pelinäyttö ultranopealla 165 Hz:n virkistystaajuudella tekee pelaamisesta erittäin mukaansatempaavaa ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC) -teknologia mahdollistaa yhdessä G-SYNC Compatible -hyväksytyn näytön kanssa 1 ms:n vasteajan (MPRT) ja estää haamukuvien syntymisen ja kuvan repeilyn, joten kuva pysyy pelatessa tarkkana ja liikkeet sulavina G-SYNC Compatible -hyväksytty, käyttää oletuksena vaihtelevaa virkistystaajuutta (VRR) (173)
   Asus TUF VG27AQZ 27" -pelinäyttö
   • 04711081397267
   • 90LM0503-B01370
   • 4711081397267
   • VG27AQZ
   7
   good_buy
   299.00 EUR
  • Samsung 32" Näyttö Odyssey Neo G7 S32BG750NU - musta - 1 ms NVIDIA G-Sync Compatible
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236951091.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238348149.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238348168.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236747679.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236747694.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 32" Näyttö Odyssey Neo G7 S32BG750NU - musta - 1 ms NVIDIA G-Sync Compatible 32" Näyttö Odyssey Neo G7 S32BG750NU - musta - 1 ms NVIDIA G-Sync Compatible 32" Näyttö Odyssey Neo G7 S32BG750NU - musta - 1 ms NVIDIA G-Sync Compatible Quantum Matrix Technology, HDR 2000 ja UHD-tarkkuus tekevät kuvasta kristallinkirkkaan. G-Sync-yhteensopivassa näytössä on 165 Hz:n virkistystaajuus ja 1 ms:n vasteaika, mikä takaa sujuvan peligrafiikan. Näytön 1000R:n kaarevuus takaa silmien mukavuuden ja upean pelikokemuksen. (155)
   Samsung 32" Näyttö Odyssey Neo G7 S32BG750NU - musta - 1 ms NVIDIA G-Sync Compatible
   • 08806094338515
   • 8806094338515
   • LS32BG750NUXEN
   7
   good_buy
   1083.60 EUR
  • Samsung Odyssey G7 kaareva 27" QHD QLED näyttö LC27G75TQSRXEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207583069.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383582.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568871.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204568876.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206383572.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Odyssey G7 kaareva 27" QHD QLED näyttö LC27G75TQSRXEN Odyssey G7 kaareva 27" QHD QLED näyttö LC27G75TQSRXEN Odyssey G7 kaareva 27" QHD QLED näyttö LC27G75TQSRXEN Koe seuraavan tason pelielämykset, jotka saavat sydämen lyömään kovemmin. Samsung Odyssey G7 C27G75 27" WQHD VA 16:9 Curved Vaikuttava 1000R:n kaarevuus Väreiltään eloisa kuva kaartuu ympäröimään näkökenttääsi. Koe seuraavan tason pelielämykset, jotka saavat sydämen lyömään kovemmin. (78)
   Samsung Odyssey G7 kaareva 27" QHD QLED näyttö LC27G75TQSRXEN
   • 05415247268673
   • 08806092001992
   • 08806090423208
   • LC27G75TQSRXEN
   • 6954661
   • 8806090423208
   • LC27G75TQSUXEN
   • 8806092001992
   11
   good_buy
   493.90 EUR
  • Lenovo G27q-30 27" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236836004.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243206261.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246661866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246061568.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246061563.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G27q-30 27" -pelinäyttö. Musta G27q-30 27" -pelinäyttö. Musta G27q-30 27" -pelinäyttö. Musta G27q-30 27" -pelinäyttö (151)
   Lenovo G27q-30 27" -pelinäyttö. Musta
   • 00196119803721
   • 0196119803721
   • 66E8GAC2EU
   7
   good_buy
   deal
   259.00 EUR
  • AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms QHD Curved
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246192061.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722871.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722857.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204722858.jpg?ts=1
   AOC AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms QHD Curved CQ27G2U 27" 144Hz 1ms QHD Curved CQ27G2U 27" 144Hz 1ms QHD Curved Ensiluokkainen 27 tuuman kaareva pelimonitori 144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajalla CQ27G2U sopii täydellisesti QHD-laatua vaativille pelaajille. Kaareva 27 tuuman VA-paneeli tarjoaa korkealaatuiset kuvat 144 Hz:n virkistystaajuudella ja 1 ms:n vasteajalla sekä tasaisen FreeSync Premium-kokemuksen. 27? 2560x1440 VA ?paneeli Virkistystaajuus 144Hz Kaareva Lisätiedot: Pelituotteet Gaming monitorsPelituotteet PelinäytötKuvasuhde 16:9Kirkkaus, cd/m² 250Kontrastisuhde (dynaaminen ) 80000000:1Kontrastisuhde (tyypillinen) 3000:1Pikselitiheys, mm 0.2745Katselukulma (pysty), ° 178Katselukulma (vaaka), ° 178Näyttövärejä 16.7 MTuotteen paino, g 4100Liitännät HDMILiitännät DisplayPortLiitännät USBLiitännät Audio (3.5mm)Sisäänrakennetut kaiuttimet KylläKaiuttimien teho, W 2 x 2Korkeussäätö KylläKosketusnäyttö EiPivot ominaisuus KylläVESA-standardi, mm 100 x 100Virrankulutus, W 28Virrankulutus valmiustilassa, W 0.3Tuotteen mitat (L x S x K), mm 612.37 x x 73.16 x 367.33Tuotteen mitat j (147)
   AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms QHD Curved
   • 04038986187121
   • 04038986187114
   • 6947771
   • CQ27G2U/BK
   • 4038986187114
   • 4038986187121
   • Q27G2U/BK
   • 6947769
   7
   good_buy
   252.90 EUR
  • Xiaomi 34" Mi Curved v2, UWQHD, VA -kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564375.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564378.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564374.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234564376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/240345314.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi 34" Mi Curved v2, UWQHD, VA -kaareva pelinäyttö 34" Mi Curved v2, UWQHD, VA -kaareva pelinäyttö 34" Mi Curved v2, UWQHD, VA -kaareva pelinäyttö Vaikuttava pelinäyttö 1500R-kaarevuudella. Ultralaaja 21:9-kuvasuhde. 3440 x 1440 pikselin tarkkuus. (156)
   Xiaomi 34" Mi Curved v2, UWQHD, VA -kaareva pelinäyttö
   • 06934177745614
   • BHR5133GL
   • BHR5116GL
   • 6934177745614
   6
   good_buy
   deal
   469.00 EUR
  • Samsung 27” Odyssey G5, WQHD, VA -kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228511031.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810090.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238206988.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810081.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221810079.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 27” Odyssey G5, WQHD, VA -kaareva pelinäyttö 27” Odyssey G5, WQHD, VA -kaareva pelinäyttö 27” Odyssey G5, WQHD, VA -kaareva pelinäyttö (725)
   Samsung 27” Odyssey G5, WQHD, VA -kaareva pelinäyttö
   • 08806092807228
   • LS27AG550EUXEN
   2
   good_buy
   most_sold
   303.80 EUR
  • Asus ProArt PA278QV 27" näyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158190925.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175144804.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219338959.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225694245.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158851942.jpg?ts=1
   Asus Asus ProArt PA278QV 27" näyttö ProArt PA278QV 27" näyttö ProArt PA278QV 27" näyttö ProArt Display PA278QV on 27-tuumainen näyttö, joka on suunniteltu vastaamaan luovan alan ammattilaisten tarpeisiin valokuvien ja videoiden editoinnista graafiseen suunnitteluun. Monitori on kalibroitu ja Calman-verifioitu tehtaalla, jotta erinomainen värien tarkkuus (E < 2) voidaan varmistaa. Se tarjoaa myös alan standardien mukaiset 100 % sRGB- ja 100 % Rec. 709 -väriavaruudet. ASUSin yksinoikeudella tarjoamien ominaisuuksien ansiosta PA278QV:llä on helppo saavuttaa juuri haluamasi vaikutelma nopeasti ja tarkasti. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi ProArt Preset -esiasetukset ja ProArt Palette, joka tarjoaa värien, mustan tason sekä kirkkauden säädön kuudella akselilla. ProArt-näytössä on alan standardien mukaiset 100 % sRGB- ja 100 % Rec. 709 -väriavaruudet, joiden runsas ja kirkas väritoisto varmistaa, että valokuviesi jokainen yksityiskohta on selkeä ja todenmukainen. Tarkan, todenmukaisen väritoiston ansiosta sävyt näkyvät puhtaina ja ilmaisuvoimaisina. ProArt-näyttöjen E (64)
   Asus ProArt PA278QV 27" näyttö
   • 04718017603614
   • 00192876603611
   • 4718017603614
   • 90LM05L1-B01370
   9
   good_buy
   339.00 EUR
  • Samsung 32" Curved Gaming Monitor Odyssey G7
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960499.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224353.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224349.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177224352.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 32" Curved Gaming Monitor Odyssey G7 32" Curved Gaming Monitor Odyssey G7 32" Curved Gaming Monitor Odyssey G7 G75T Series, LED-näyttö, kaareva, 32", 2560 x 1440 WQHD @ 240 Hz, VA, 600 cd/m, 2500:1, DisplayHDR 600, 1 ms, HDMI, 2xDisplayPort, musta (78)
   Samsung 32" Curved Gaming Monitor Odyssey G7
   • 08806090423215
   • 08806092002111
   • LC32G75TQSRXEN
   • 8806090423215
   • 6890371
   • 8806092002111
   • LC32G75TQSUXEN
   8
   good_buy
   573.90 EUR
  • Lenovo G27-30 27" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236835946.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256170376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246884935.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246057104.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246057107.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G27-30 27" -pelinäyttö. Musta G27-30 27" -pelinäyttö. Musta G27-30 27" -pelinäyttö. Musta 27-tuumaisessa Lenovo G27-30 -pelinäytössä on 165 Hz virkistystaajuus, 2 ms vasteaika ja sisäänrakennetut kaittuimet. Full HD VA LED -paneelin AMD FreeSync Premium -teknologia ja 3M:1 dynaaminen kontrasti takaavat värikylläisen ja sujuvan kuvan. (77)
   Lenovo G27-30 27" -pelinäyttö. Musta
   • 00196119803967
   • 66E7GAC2EU
   7
   good_buy
   203.90 EUR
  • Samsung 34" Curved Monitor CH89WG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208443922.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830661.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157814887.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177830651.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 34" Curved Monitor CH89WG 34" Curved Monitor CH89WG 34" Curved Monitor CH89WG Tarkkuus 3440 x 1440 noin 2,5 kertaa suurempi pikselitiheys verrattuna Full HD -tarkkuuteen. Samsung C34H890WG 34" Visuaalista selkeyttä ja yksityiskohtia CH89-näytössä on terävä kuva 3440x1440 pikselin tarkkuudella (2,5 kertaa tarkempi kuin Full HD). Näet enemmän yksityiskohtia kerralla etkä joudu selaamaan ja zoomaamaan niin paljoa. (55)
   Samsung 34" Curved Monitor CH89WG
   • 08806090980718
   • 08806090325694
   • 05415247256724
   • 8806090980718
   • 8806090325694
   • LC34H890WGUXEN
   • LC34H890WGRXEN
   • C34H890WGR
   9
   good_buy
   400.16 EUR
  • Samsung 49" 4K UHD QLED kaareva LC49RG90SSUXEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205126330.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451921.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451913.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451926.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177451911.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 49" 4K UHD QLED kaareva LC49RG90SSUXEN 49" 4K UHD QLED kaareva LC49RG90SSUXEN 49" 4K UHD QLED kaareva LC49RG90SSUXEN Samsung Odyssey C49RG90. Laajempi näkymä, voittoisaa pelaamista. Odyssey C49RG90-mallin 5120 x 1440 pikselin Dual QHD -tarkkuus tarjoaa erittäin leveän kuvasuhteen, joten näet enemmän sisältöä kerralla todella yksityiskohtaisesti. Näytön pinta-ala vastaa kahta 27-tuumaista QHD-näyttöä rinnakkain. Tämä kaareva 49-tuumainen näyttö tarjoaa siis erityisen leveät näkymät, joilla voitat peleissä. Huippuleveän 49-tuumaisen näytön kuvasuhde on 32:9, joten näet aina pelien kohtaukset kokonaisuudessaan juuri niin kuin pelinkehittäjät ovat ne tarkoittaneet.HDR1000 tukee jopa 1000 nitin valovoimaisuutta ja HDR-sisältöä. Samsungin QLED-teknologialla saadaan 95-prosenttinen DCI-P3-väriavaruus, joten värit ovat selkeämpiä, kirkkaampia ja todenmukaisempia kuin koskaan.Mukautuva AMD Radeon FreeSync 2 -synkronointiteknologia vähentää kuvan nykimistä ja muita häiriöitä. FreeSync 2 -versio tukee myös HDR-sisältöä, vähentää syöttöviivettä ja tukee LFC-tekniikkaa (Low Framerate Compensation), joka tekee (87)
   Samsung 49" 4K UHD QLED kaareva LC49RG90SSUXEN
   • 08806092020696
   • 08801643628314
   • LC49RG90SSRXEN
   • 6865895
   • LC49RG90SSU
   • 8801643628314
   • LC49RG90SSUXEN
   • 8806092020696
   6
   good_buy
   1007.99 EUR
  • Huawei MateView GT 27" -pelinäyttö. Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207097376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211197858.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211197857.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211197859.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248695105.jpg?ts=1
   Huawei Huawei MateView GT 27" -pelinäyttö. Musta MateView GT 27" -pelinäyttö. Musta MateView GT 27" -pelinäyttö. Musta LED-monitori, 27", 2560 x 1440, 16:9 @ 165 Hz, VA, HDR, 350 cd/m, 4000:1, 1 x HDMI, USB-C x 1 (vain virtalähde), DP x 1 (DP1.2). (52)
   Huawei MateView GT 27" -pelinäyttö. Musta
   • 06941487232949
   • 53060444
   9
   good_buy
   369.00 EUR
  • Lenovo Y25g-30 NVIDIA G-SYNC Gaming Monitor
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223350838.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252012256.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257885235.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884491.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257885234.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo Y25g-30 NVIDIA G-SYNC Gaming Monitor Y25g-30 NVIDIA G-SYNC Gaming Monitor Y25g-30 NVIDIA G-SYNC Gaming Monitor The Lenovo Legion Y25g-30 gaming monitor takes e-sports players and pro gamers to a whole new level in interactive performance. The monitor pushes the envelope with its 360 Hz refresh rate currently leading world top speed and 1ms response time. Built-in NVIDIA® G-SYNC® technology smooths visuals by syncing the monitors refresh rate with your PCs graphics card to minimise screen tearing, latency and ghosting. Integrated NVIDIA® Reflex Latency Analyser lets you tune the monitor before the game starts to minimise system latency. For superb detail clarity, Legion Y25g-30 features In-Plane Switching (IPS) panel technology, which also assures minimised colour distortion even at wide-viewing angles. With up to 400 cd/m2 brightness, HDR decoding and 99% sRGB colour gamut with Delta E<2, this monitor brings your game to life with realistic effects. You also get enhanced ergonomic features to suit your personal preferences and certified eye-care technology reduces exposure to harmful blue l (51)
   Lenovo Y25g-30 NVIDIA G-SYNC Gaming Monitor
   • 00195713559256
   • 66CCGAC1EU
   9
   good_buy
   456.99 EUR
  • Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729703.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729742.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729749.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729740.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204729741.jpg?ts=1
   Samsung Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync Mukautettu luonnolliseen näkökenttään. Rajattomat liitäntämahdollisuudet Thunderbolt 3 CJ79:ssä on kaksi Thunderbolt 3 -porttia yhteensopivien tietokoneiden liittämistä varten. ThunderboltTM 3 siirtää videota ja dataa jopa 40 Gbit/s:n nopeudella 8 kertaa nopeammin kuin USB 3. (31)
   Samsung C34J791WTU 34" 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync
   • 08801643205294
   • 08806090961076
   • 05415247180364
   • 5400498
   • LC34J791WTU
   • 8806090961076
   • LC34J791WTUXEN
   • LC34J791WTRXEN
   12
   good_buy
   578.41 EUR
  • Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27" IPS QHD 1ms 165Hz
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206303955.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206304009.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206304014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227038194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237831194.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27" IPS QHD 1ms 165Hz Mi 2K Gaming Monitor 27" IPS QHD 1ms 165Hz Mi 2K Gaming Monitor 27" IPS QHD 1ms 165Hz 27" Xiaomi Mi 2K -pelinäyttö tarjoaa erinomaisen 2K-kuvan sekä äärimmäisen sulavan 165 Hz virkistystaajuuden. HDR-teknologian avulla näet viholliset pimeissäkin nurkissa. (48)
   Xiaomi Mi 2K Gaming Monitor 27" IPS QHD 1ms 165Hz
   • 06934177741814
   • BHR5039GL
   9
   339.77 EUR
  • Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275041.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221945838.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165105673.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153729665.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624056.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö G34w-10 34" kaareva pelinäyttö Kaareva 34 tuuman pelinäyttö vie keskelle pelien toimintaa. 144 Hz:n virkistystaajuus ja 4 ms:n vasteaika. (65)
   Lenovo G34w-10 34" kaareva pelinäyttö
   • 00194552480257
   • 0194552480257
   • 66A1GACBEU
   7
   471.70 EUR
  • Lenovo D32qc-20, 32 tuuman kaareva 2K QHD -naytto VA, 75 Hz 4 ms, HDMI DP, FreeSync, kallistus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162155087.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884755.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884752.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167623063.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257884753.jpg?ts=1
   Lenovo Lenovo D32qc-20, 32 tuuman kaareva 2K QHD -naytto VA, 75 Hz 4 ms, HDMI DP, FreeSync, kallistus D32qc-20, 32 tuuman kaareva 2K QHD -naytto VA, 75 Hz 4 ms, HDMI DP, FreeSync, kallistus D32qc-20, 32 tuuman kaareva 2K QHD -naytto VA, 75 Hz 4 ms, HDMI DP, FreeSync, kallistus Amplify efficiency and breeze through your daily close of entertainment with the Lenovo C32qc-20. Its NearEdgeless QHD display, coupled with 1500R curved screen, offers immersive visual to heighten the viewing experience. Whether you are gaming, browsing or watching a video, this monitor keeps you enthralled at all times. The C32qc-20 delivers an engaging gaming experience, thanks to its high refresh rate, quick response time and AMD FreeSync technology. (45)
   Lenovo D32qc-20, 32 tuuman kaareva 2K QHD -naytto VA, 75 Hz 4 ms, HDMI DP, FreeSync, kallistus
   • 00194632157147
   • 66A6GAC1EU
   • 0194632157147
   9
   299.00 EUR
  • Samsung 27" Näyttö S27A600NWU QHD 75Hz USB Hub - musta - 5 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/242545658.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204473615.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204473622.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204473630.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204473612.jpg?ts=1
   Samsung Samsung 27" Näyttö S27A600NWU QHD 75Hz USB Hub - musta - 5 ms AMD FreeSync 27" Näyttö S27A600NWU QHD 75Hz USB Hub - musta - 5 ms AMD FreeSync 27" Näyttö S27A600NWU QHD 75Hz USB Hub - musta - 5 ms AMD FreeSync Näytän koko: 27' Resoluutio: 2560 x 1440 IPS-Paneeli Virkistystaajuus: 60 hz Kuvasuhde: 16:9 Vasteaika: 4 ms Kontrasti: 1:1000 AMD FreeSync Kirkkaus: 300cd/m² liitännät: HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, USB 2.0, USB 3.0, Audio out 3,5mm Mukana tulevat kaapelit: HDMI, USB 3.0 HDR10 (High Dynamic Range) Flicker Free Katselukulma: 178°/178° Kallistus: -2.0(±2.0) ~ 25.0(±2.0) Kääntö: -30.0(±2.0) ~ 30.0(±2.0) Pivot-säätö: -2(±2.0) ~ 92(±2.0) korkeuden sääntö: 120.0mm(±2.0mm) VESA-kiinnitys: 100 mm x 100 mm (45)
   Samsung 27" Näyttö S27A600NWU QHD 75Hz USB Hub - musta - 5 ms AMD FreeSync
   • 08806090952623
   • 8806090952623
   • LS27A600NWU
   • LS27A600NWUXEN
   9
   271.70 EUR
  • Samsung S61B 27" QHD Monitor with IPS panel
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228511038.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230826793.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230826803.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230826796.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230826797.jpg?ts=1
   Samsung Samsung S61B 27" QHD Monitor with IPS panel S61B 27" QHD Monitor with IPS panel S61B 27" QHD Monitor with IPS panel S61B Series, LED-näyttö, 27", 2560 x 1440 WQHD @ 75 Hz, IPS, 300 cd/m, 1000:1, 5 ms, 2xHDMI, DisplayPort, musta (137)
   Samsung S61B 27" QHD Monitor with IPS panel
   • 08806094045307
   • LS27B610EQUXEN
   4
   300.00 EUR
  2 79
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Hinta (price):
   • < 220 € (budget)
   • 220 € - 320 € (price_2)
   • 320 € - 520 € (price_3)
   • ≥ 520 € (price_4)
  • Merkki (brand):
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz 144 Hz näyttö (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 200 Hz (200_hz)
   • 240 Hz 240 Hz näyttö (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD 4K näyttö (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 1980 x 1080 (1980_x_1080)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 1600 (3840_x_1600)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntyvä (ka_a_ntyva_)
   • Pelinäyttö (pelina_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi