x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Näytöt

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Asus Asus näytöt
   • Dell Dell näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • Fujitsu Fujitsu näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
  Näytöt 8.3 (1)
  0 - 24
  • BenQ XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111306905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705323.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473416.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473415.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473420.jpg
   BenQ BenQ XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black eSports, XL Series, LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p), TN, 350 cd/m², 1000:1, 1 ms, HDMI, DVI-D, DisplayPort, harmaa (183)
   BenQ XL2411P tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Flat Black
   • 04718755071829
   • 5056295
   • 9H.LGPLB.QBE
   • 9H.LGPLB.QBE, XL2411P, M353299
   6
   good_buy
   most_sold
   179.00 EUR
  • Samsung LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136539756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137762057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133739531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122034151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122034147.jpg
   Samsung Samsung LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta UJ59 Series, LED-näyttö, 32" (32" katseltava), 3840 x 2160 4K, VA, 270 cd/m², 3000:1, 4 ms, 2xHDMI, DisplayPort, siniharmaa (31)
   Samsung LU32J590UQU tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") 4K Ultra HD LED Musta
   • 08801643212094
   • LU32J590UQUXEN
   • LU32J590UQUXEN, LU32J590UQUXZG, LU32J590UQU
   • LU32J590UQU
   12
   good_buy
   320.56 EUR
  • Asus VG248QZ LED display 61 cm (24") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126510982.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142952887.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131424173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137449121.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126510981.jpg
   Asus Asus VG248QZ LED display 61 cm (24") Full HD Musta VG248QZ LED display 61 cm (24") Full HD Musta VG248QZ LED display 61 cm (24") Full HD Musta LED-näyttö, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p), TN, 350 cd/m², 1 ms, HDMI, DVI-D, DisplayPort, kaiuttimet, musta (43)
   Asus VG248QZ LED display 61 cm (24") Full HD Musta
   • 04718017100540
   • 90LMGG701Q022E1C-, VG248QZ
   • VG248QZ
   6
   good_buy
   195.60 EUR
  • Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23150195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103091769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131416368.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23150199.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134932788.jpg
   Asus Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta LED-näyttö, 18.5" (18.5" katseltava), 1366 x 768, TN, 200 cd/m², 600:1, 5 ms, VGA, musta (42)
   Asus VS197DE tietokoneen litteä näyttö 47 cm (18.5") WXGA Musta
   • 00886227339709
   • 04053162768192
   • 04719543380901
   • 05053973542560
   • 04716659339700
   • 90LMF1101T00001C, 90LMF1101T60001C-, VS197D, 90LMF1101T00001C-
   • 90-LMF1001T02201C-
   • VS197DE
   • 90LMF1001T02201C
   • 90LMF1101T60001C-
   • 90LMF1101T00001C-
   • 90LMF1001T02201C-
   • 90LMF1101T00001C
   • VS197DE, 90-LMF1001T02201C-, 4716659339700, 90LMF1001T02201C, 90LMF1001T02201C-, 90LMF1301T02201C-, 90LMF1301T02201C
   6
   good_buy
   90.50 EUR
  • Asus VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D Full HD LED Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101701265.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133139320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88750219.jpg
   Asus Asus VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D Full HD LED Musta VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D Full HD LED Musta VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D Full HD LED Musta ASUS VG248QE 24 1920 x 1080 16:9 (31)
   Asus VG248QE tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") 3D Full HD LED Musta
   • 04716659325178
   • 00886227325177
   • 04058154144923
   • 00132017586786
   • 00803982832832
   • ASUVG248QE
   • 90LMGG001Q022B1C
   • 90LMGG301Q022E1C-
   • 90LMGG001Q022B1C, VG248QE
   • 1133775
   • VG248QE
   • 90LMGG001Q022B1C-
   • 90LMGG001Q022B1C-, VG248QE, 4716659325178, 90LMGG001Q022B1C, VG248QE-1, 90LMGG301Q022E1C, 90LMGG301Q022E1C-
   8
   good_buy
   229.00 EUR
  • Samsung C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101283193.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133255.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/69133257.jpg
   Samsung Samsung C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta Kaareva 24-tuuman näyttö, jossa on nopea VA-paneeli ja FreeSync (34)
   Samsung C24F390FHU LED display 59,7 cm (23.5") Full HD Kaareva Musta
   • 08806088209289
   • LC24F390FHUXEN, LC24F390FHU, LC24F390FHUX, SAMSUNG C24F390 CURVED 24INCH MONITOR, 886T295
   • LC24F390FHUXEN, LC24F390FHU, LC24F390FHUXEN?NL, LC24F390FHUXEN?AT
   • LC24F390FHUXEN
   • 3416645
   • LC24F390FHU
   7
   good_buy
   130.61 EUR
  • Samsung C32F391FWU LED display 81,3 cm (32") Full HD Kaareva Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124005857.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133773308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137689728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140343241.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/123389095.jpg
   Samsung Samsung C32F391FWU LED display 81,3 cm (32") Full HD Kaareva Valkoinen C32F391FWU LED display 81,3 cm (32") Full HD Kaareva Valkoinen C32F391FWU LED display 81,3 cm (32") Full HD Kaareva Valkoinen Ohut profiili ja elegantisti kaartuva muotoilu (30)
   Samsung C32F391FWU LED display 81,3 cm (32") Full HD Kaareva Valkoinen
   • 08806088254708
   • 08592978059286
   • LC32F391FWUXEN, LC32F391FWU, SAMSUNG C32F391 CURVED 32INCH MONITOR, C32F391FWUXEN, 886T466
   • LC32F391FWUXEN
   • LC32F391FWU, LC32F391FWUXEN, LC32F391FWUXEN?NL, LC32F391FWUXEN?AT, LC32F391FWU/XEN
   • 3481782
   • LC32F391FWUXEN/WIT
   7
   good_buy
   222.78 EUR
  • Samsung C49HG90DMU LED display 124,5 cm (49") QLED Kaareva Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143576727.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995455.jpg
   Samsung Samsung C49HG90DMU LED display 124,5 cm (49") QLED Kaareva Musta C49HG90DMU LED display 124,5 cm (49") QLED Kaareva Musta C49HG90DMU LED display 124,5 cm (49") QLED Kaareva Musta 49" super ultra-wide -näyttö, jossa on innovatiivinen 32:9-kuvasuhde tarkoittaa, että näet aina pelitapahtumat kokonaisuudessaan juuri niinkuin kehittäjät ovat suunnitelleet. 1800R:n kaareva paneeli vetää sinut peliin mukaan ja tarjoaa teatteritason katseluelämyksen elokuville ja videoille. Näytön 32:9-kuvasuhde ja 49 tuuman erittäin leveä kaareva paneeli tarjoavat sinulle reilusti tilaa, jotta näkisit asiakirjoistasi paljon enemmän kerralla. CHG90 tarjoaa niin leveän panoraamanäkymän, että v... (21)
   Samsung C49HG90DMU LED display 124,5 cm (49") QLED Kaareva Musta
   • 08592978088514
   • 08806088859484
   • 05415247137061
   • 4780307
   • LC49HG90DMUXEN, LC49HG90DMU, C49HG90, C49HG90DMN, 886W021
   • LC49HG90DMUXEN?AT, LC49HG90DMU, LC49HG90DMUXEN?NL
   • LC49HG90DMUXEN
   • LC49HG90DMU
   9
   good_buy
   874.25 EUR
  • Samsung C27F390FHU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102471932.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135019655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102471939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102471936.jpg
   Samsung Samsung C27F390FHU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta C27F390FHU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta C27F390FHU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta Kaareva 27-tuumainen Samsung-näyttö tuottaa terävän Full HD 1080p -resoluution kuvan korkealla kontrastilla. AMD FreeSync -teknologia tuottaa tarkan kuvan peleille. (22)
   Samsung C27F390FHU tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta
   • 08801643098360
   • LC27F390FHUXXE
   8
   good_buy
   164.99 EUR
  • Acer XF240Hbmjdpr tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111266626.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133133664.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/46178112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106566793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108417943.jpg
   Acer Acer XF240Hbmjdpr tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Matta Musta XF240Hbmjdpr tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Matta Musta XF240Hbmjdpr tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Matta Musta Acer XF 24 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync (17)
   Acer XF240Hbmjdpr tietokoneen litteä näyttö 61 cm (24") Full HD LED Matta Musta
   • 04713392211928
   • 05054629925416
   • 3557217
   • UM.FX0EE.001
   9
   good_buy
   204.90 EUR
  • Samsung LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101161749.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108557172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034728.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034725.jpg
   Samsung Samsung LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea Tyylikäs 28" Samsung U28E590D LED-näyttö, jossa erittäin nopea 1 ms vasteaika. AMD FreeSync -teknologia tuottaa tarkan kuvan, loistava näyttö pelaamiseen. (15)
   Samsung LU28E590DS LED display 71,1 cm (28") 4K Ultra HD Musta, Hopea
   • 04053162868854
   • 08806086929493
   • SAM28LU28E590
   • LU28E590DS, LU28E590DS/EN, U28E590D
   • LU28E590DS
   • 2130505
   • LU28E590DS/EN
   • LU28E590DS, LU28E590DS/EN?NL, LU28E590DS/EN?AT
   9
   good_buy
   230.38 EUR
  • AOC Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143932642.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125296023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137778789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125296031.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125296032.jpg
   AOC AOC Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta LED-näyttö, kaareva, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m², 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort, sekä 4 Year Advance Replacement and Zero Dead Pixel Guarantee / 1 Year 1-Time Accident Damage Exchange (22)
   AOC Gaming C27G1 LED display 68,6 cm (27") Full HD Kaareva Musta
   • 04717385944756
   • 04038986186506
   • 00685417719884
   • C27G1
   6
   good_buy
   250.43 EUR
  • Asus VG278Q LED display 68,6 cm (27") Full HD Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103089894.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103565009.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140485137.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133959177.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140485138.jpg
   Asus Asus VG278Q LED display 68,6 cm (27") Full HD Matta Musta VG278Q LED display 68,6 cm (27") Full HD Matta Musta VG278Q LED display 68,6 cm (27") Full HD Matta Musta ASUS VG278Q 27 1920 x 1080 16:9 (16)
   Asus VG278Q LED display 68,6 cm (27") Full HD Matta Musta
   • 04712900808254
   • 04058154234099
   • 00889349747155
   • 04712900747171
   • 90LM03P0-B01370
   • VG278Q
   • 90LM03P0-B01370, VG278Q
   • VG278Q, 90LM03P0-B01370
   • 4651540
   7
   good_buy
   299.00 EUR
  • Asus VS278H tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100913461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118890320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107425135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105517510.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140469334.jpg
   Asus Asus VS278H tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD Musta VS278H tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD Musta VS278H tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD Musta VS278H Full HD LED-näyttö, jossa on erittäin nopea 1ms vasteaika, 80000000: 1 kontrastisuhde ja HDMI liitäntä. Näyttö on optimoitu hienoimpaan kuva- ja värilaatuun. Näytössä tukeva jalusta ja ohut design. (16)
   Asus VS278H tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • 04056572597406
   • 00889349091289
   • 04053162744981
   • 05712505615126
   • 04055895838517
   • 04712900124262
   • 00886227722792
   • 05054533706187
   • 04053162981478
   • 04712900091281
   • 05054484706182
   • 04716659722793
   • 90LM01M0-B04170
   • 90LM01M0-B04170, VP278H, 90LM01M3-B01170
   • 90LM01M3-B01170
   • VS278H
   • 1470099
   • 2590949
   • 90LMF6001Q02271C, VS278H
   • 90LMF6001Q02271C
   • VP278H
   7
   good_buy
   161.40 EUR
  • Asus ROG Strix XG27VQ tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143867684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117383842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144320053.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103552389.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103552390.jpg
   Asus Asus ROG Strix XG27VQ tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta, Punainen ROG Strix XG27VQ tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta, Punainen ROG Strix XG27VQ tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta, Punainen Kaareva Asus ROG Strix XG27VQ 144 Hz pelinäyttö Asus ROG Strix XG27VQ on suunniteltu intensiivisiä ja nopeatempoisia pelejä varten. Tässä 27" Full HD -näytössä on 144 Hz virkistystaajuus. Kuva näyttää elävältä ja auttaa sinua näkemään nopeat liikkeet ilman vääristymiä tai sumeita kuvia. FreeSync-teknologia eliminoi ruudun repeämisen ja katkoilevan virkistystaajuuden. Se synkronoi näytön virkistystaajuuden näytönohjaimen kanssa, joka auttaa pitämään kuvan sulavana ja tasaisena. Asus GamePlus A... (16)
   Asus ROG Strix XG27VQ tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Kaareva Musta, Punainen
   • 04712900712940
   • 00889349602607
   • 04058154234082
   • 4682767
   • 90LM03G0-B01970
   • 90LM03G0-B01970, XG27VQ
   • XG27VQ
   7
   good_buy
   440.82 EUR
  • Samsung LS34J550WQU LED display 86,6 cm (34.1") 4K Ultra HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124736970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143439963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122217226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122217232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133948941.jpg
   Samsung Samsung LS34J550WQU LED display 86,6 cm (34.1") 4K Ultra HD Musta LS34J550WQU LED display 86,6 cm (34.1") 4K Ultra HD Musta LS34J550WQU LED display 86,6 cm (34.1") 4K Ultra HD Musta Samsung S34j550 34.1 3440 x 1440 21:9 AMD FreeSync (19)
   Samsung LS34J550WQU LED display 86,6 cm (34.1") 4K Ultra HD Musta
   • 08801643414443
   • LS34J550WQU
   • LS34J550WQUXEN, LS34J550WQU, S34J550WQU
   • LS34J550WQUXEN
   6
   good_buy
   387.60 EUR
  • Samsung S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124227483.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109136289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131119635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133773306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103091777.jpg
   Samsung Samsung S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta Ohut, tyylikäs ja nykyaikainen muotoiluVain 10 mm:n ohut paneeli on alle puolet tavallisten Samsung-näyttöjen paksuudesta. Yksinkertainen pyöreä jalusta täydentää hienosti äärimmäisen ohutta näyttöä. Vaakasuuntainen kuviointi paneelin takana luo modernia tyylikkyyttä. Optimoitua katselumukavuutta Vähentämällä sinistä valoa joka stimuloi verkkokalvoa muita värejä enemmän Eye Saver Mode vähentää silmien väsymistä ja tekee katselusta mukavampaa. Samsungin Flicker Free -tekniikka vähentää kuvan... (14)
   Samsung S27F350FHU LED display 68,6 cm (27") Full HD Musta
   • 08592978064389
   • 08806088209357
   • 00798334306294
   • LS27F350FHUXEN
   • 3409446
   • LS27F350FHU
   • LS27F350FHU, LS27F350FHUXEN?NL, LS27F350FHUXEN, LS27F350FHUXEN?AT, LS27F350FHU/XEN
   7
   good_buy
   179.00 EUR
  • AOC Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101191807.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125621019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125621015.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111265372.jpg
   AOC AOC Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta AOC Gaming G2460VQ6 24 1920 x 1080 16:9 (24)
   AOC Gaming G2460VQ6 LED display 61 cm (24") Full HD LCD Matta Musta
   • 04038986145398
   • 00685417714889
   • AOC24G2460VQ6
   • 3623151
   • G2460VQ6
   5
   good_buy
   135.81 EUR
  • Asus ROG Strix XG32VQ tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") Wide Quad HD LED Kaareva Kiilto Musta, Harmaa, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106817505.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137704326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144602282.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140478994.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103565430.jpg
   Asus Asus ROG Strix XG32VQ tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") Wide Quad HD LED Kaareva Kiilto Musta, Harmaa, Punainen ROG Strix XG32VQ tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") Wide Quad HD LED Kaareva Kiilto Musta, Harmaa, Punainen ROG Strix XG32VQ tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") Wide Quad HD LED Kaareva Kiilto Musta, Harmaa, Punainen ASUS ROG Strix XG32VQ 31.5 2560 x 1440 16:9 (13)
   Asus ROG Strix XG32VQ tietokoneen litteä näyttö 80 cm (31.5") Wide Quad HD LED Kaareva Kiilto Musta, Harmaa, Punainen
   • 04712900805949
   • 04058154253021
   • 00889349805947
   • XG32VQ
   • 90LM03S0-B011B0
   • 90LM03S0-B01170, XG32VQ
   • 4977415
   • 90LM03S0-B01170
   7
   good_buy
   599.00 EUR
  • AOC Gaming G2590VXQ tietokoneen litteä näyttö 62,2 cm (24.5") Full HD LED Matta Musta, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111320629.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117753904.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117753899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117753905.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132692411.jpg
   AOC AOC Gaming G2590VXQ tietokoneen litteä näyttö 62,2 cm (24.5") Full HD LED Matta Musta, Punainen Gaming G2590VXQ tietokoneen litteä näyttö 62,2 cm (24.5") Full HD LED Matta Musta, Punainen Gaming G2590VXQ tietokoneen litteä näyttö 62,2 cm (24.5") Full HD LED Matta Musta, Punainen Etene läpi kiivastahtisten pelitapahtumien ilman kuvan hidastelua AOC G2590VXQ -pelinäytöllä. 24,5-tuumainen näyttö tarjoaa Full HD -resoluution ja minimoidun viiveen vain 1 ms vasteajan ja AMD FreeSync -teknologian ansiosta. (45)
   AOC Gaming G2590VXQ tietokoneen litteä näyttö 62,2 cm (24.5") Full HD LED Matta Musta, Punainen
   • 04038986166102
   • 5074819
   • G2590VXQ
   • G2590VXQ, G2590VX
   3
   good_buy
   129.00 EUR
  • Asus PG279Q tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143303934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/62293511.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/62293513.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/62293514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034768.jpg
   Asus Asus PG279Q tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Matta Musta PG279Q tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Matta Musta PG279Q tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Matta Musta Korkearesoluutioinen IPS-panelilla varustettu 165 Hz näyttö, G-Sync. (11)
   Asus PG279Q tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Wide Quad HD LED Matta Musta
   • 00889349143674
   • 00889349143681
   • 04712900143683
   • 90LM0230-B01370
   • PG279Q
   • 90LM0230-B01370, PG279Q
   • ASUPG279Q
   • 2747793
   7
   629.00 EUR
  • Asus VG278QR tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Matta Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140278762.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131148326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128822987.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144327502.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133202665.jpg
   Asus Asus VG278QR tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Matta Musta VG278QR tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Matta Musta VG278QR tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Matta Musta LCD-näyttö, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p), G-Sync yhteensopiva, TN, 400 cd/m², 1000:1, 0.5 ms, HDMI, DVI-D, DisplayPort, kaiuttimet, musta (11)
   Asus VG278QR tietokoneen litteä näyttö 68,6 cm (27") Full HD LED Matta Musta
   • 04718017122795
   • 90LM03P3-B01370, VG278QR
   • 90LM03P3-B01370
   7
   336.70 EUR
  • Lenovo D24-10 LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119740404.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134793195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137701836.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121083028.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134316537.jpg
   Lenovo Lenovo D24-10 LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta D24-10 LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta D24-10 LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta Lenovo D24-10 -näyttö sopii monipuoliseen käyttöön kotona tai toimistossa. Siinä on 23,6-tuumainen paneeli Full HD 1080p -resoluutiolla ja TUV-sertifikaatti, joka takaa alhaisen sinisen valon määrän, jotta silmäsi eivät rasitu. (61)
   Lenovo D24-10 LED display 59,9 cm (23.6") Full HD Musta
   • 00192563801504
   • 65E2KAC1EU
   • 5432144
   2
   89.00 EUR
  • AOC Gaming C24G1 LED display 61 cm (24") Full HD Kaareva Matta Musta, Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144050431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118615540.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137761801.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118615534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118615532.jpg
   AOC AOC Gaming C24G1 LED display 61 cm (24") Full HD Kaareva Matta Musta, Punainen Gaming C24G1 LED display 61 cm (24") Full HD Kaareva Matta Musta, Punainen Gaming C24G1 LED display 61 cm (24") Full HD Kaareva Matta Musta, Punainen LED-näyttö, kaareva, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m², 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort, sekä 4 Year Advance Replacement and Zero Dead Pixel Guarantee / 1 Year 1-Time Accident Damage Exchange (17)
   AOC Gaming C24G1 LED display 61 cm (24") Full HD Kaareva Matta Musta, Punainen
   • 04717385944749
   • 04038986146494
   • C24G1
   5
   197.74 EUR
  2 41
  • Quick filters (quick_questions):
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • Dell DEFAULT
    • dell
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Fujitsu DEFAULT
    • fujitsu
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • vasteaika_tyypillinen__4
    • vasteaika_tyypillinen__4_5
  • Hinta (price):
   • < 200 € (budget)
   • 200 € - 295 € (price_200_300)
   • 295 € - 520 € (price_300_520)
   • ≥ 520 € (price_520)
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
   • 64 " (64_tuumaiset)
   • 82 " (82_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 200 Hz (200_hz)
   • 240 Hz (240_hz)
  • Vasteaika (tyypillinen) (vasteaika_tyypillinen_):
   • < 4 ms (vasteaika_tyypillinen__4)
   • 4 ms - 5 ms (vasteaika_tyypillinen__4_5)
   • 5 ms - 6 ms (vasteaika_tyypillinen__5_6)
   • ≥ 6 ms (vasteaika_tyypillinen__6)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
  • Merkki (brand):
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 1980 x 1080 (1980_x_1080)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
   • Kaareva (kaareva)
   • Litteä (littea_)
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi