x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  näyttö

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Näytöt

  • Yleiset tiedot
   Nykyään lcd-näytöt ovat suositumpia pöytäkoneen näyttönä, kuin CRT-monitorit. Tft- tai lcd-näyttö on litteä ja vie huomattavasti vähemmän tilaa työpöydältä kuin vanhat kuvaputki näytöt. LCD on lyhenne sanoista Liquid Cristal Display. Lcd-monitorin näyttö on rakennettu nestekiteistä, jotka reagoivat sähköaaltoihin, tai toisin sanoen valoon ja sen intensiteettiin. Tämän erikoisen teknologian ansiosta näytöt voidaan valmistaa niin ohuiksi.
   Tunnettuja lcd-näyttöjen valmistajia ovat: Acer, Beng, Eizo, Iijama, LG, Philips ja Samsung.
   Tässä tekstissä käsittelemme asioita jotka kannattaa ottaa huomioon lcd-näyttöä ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:
   • lcd-monitorin mitat,
   • resoluutio,
   • synkronointi,
   • lcd-monitorin lisäosia,
   • pikselivakuutus.
   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon tietokonenäyttöä ostaessa:
   1. Energian kulutus: energiaa säästävän LCD-monitorin tunnistaa Energy Star -merkistä. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60–80 % energiaa.
   2. Kirkkaus: ilmoitetaan yksikössä kandelaa per neliömetri. Mitä korkeampi luku, sitä kirkkaammaksi kuvaa saa säädettyä.
   3. Katselukulma: onko ruudun takana usein useampi henkilö? Silloin kannattaa kiinnittää huomiota katselukulmaan. Mitä suurempi ilmoitettu katselukulma (asteita) sitä parempana kuva säilyy, vaikka sitä katselisikin sivulta päin.
   4. Reaktioaika: haluatko katsoa videoita tai pelata pelejä? Valitse silloin näyttö, jossa lyhyt reaktioaika.
   5. Pikselivakuutus: joskus käy niin, että yksi tai muutama pikseli on vioittunut jo valmistuksen aikana. Sitä ei voi estää ja siksi pikseleille on mahdollisuus hankkia vakuutus ostovaiheessa. Vakuutuksen avulla saa heti uuden monitorin, jos siinä on jo ostovaiheessa kuolleita pikseleitä.
   Lcd-monitorin mitat
   Lcd-monitorin koko ilmoitetaan tuumissa. Mitta otetaan vinosti näytön yli. Pienin näyttö on 14 tuumaa, suurin täydet 65 tuumaa. Niitä ei käytetä yksinomaan PC:n kanssa, vaan myös TV -näyttönä. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Valinta riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Resoluutio
   Näytön fyysisen koon lisäksi myös sen resoluutio on tärkeä. Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 1280x1024 ja 1440x900. Lcd-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä on yksi suositeltu resoluutio. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen.
    
   Synkronointi
   Kuva muodostuu pikseleistä, jotka päivitetään jatkuvasti. Tätä kutsutaan synkronoinniksi. Synkronointinopeus ilmoitetaan hertseinä, vaakasuorassa ja pystysuorassa. Taajuus merkitsee yksinkertaisesti sitä, kuinka monta kertaa kuva päivittyy sekunnissa. Hertsien kohdalla pätee: mitä suurempi luku, sitä parempi ja tasaisempi kuva.
    
   Lcd-monitorin lisät
   Lcd-monitorissa voi olla useita lisäosia. Joissakin on sisäänrakennettu webcam, kaiuttimet tai liittimet mikrofonille tai kuulokkeille. Toisissa monitoreissa on tupla sisääntulo, jolloin yhteen monitoriin voi kiinnittää kaksi PC:tä.
    
   Pikselivakuutus
   Viimeinen vihje lcd-monitoria hankkivalle: pikselivakuutus. Lcd-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta lcd-monitoria ostettaessa voit hankkia myös pikselivakuutuksen. Tietenkin siihen liittyy kustannuksia. Jos kotiin tultua näyttää, että kaikki pikselit eivät toimikaan (nk. 'kuolleita pikseleitä), vaihdetaan näyttö välittömästi uuteen. Vakuutus ei koske pelkästään lcd-näyttöjä, vaan se voidaan liittää myös plasma-TV:n digitaalikameran, kannettavan tietokoneen tai kämmenmikron ostoon. Itse asiassa kaikkiin laitteisiin, joissa on tft-näyttö.

   Lisätietoja lcd-monitoreissa käytetyistä teknisistä tiedoista löytyy tästä.
   Vertaile tässä kategoriassa lcd-näyttöjä ja löydä parhaat tarjoukset!
  • Usein kysytyt kysymykset

   Haluaisin ostaa LCD-näytön, mutta mihin minun pitää kiinnittää huomiota?
   On useampia asioita, joihin on hyvä kiinnittää huomiota kun menet ostamaan LCD-näytön. Lue ennen kaikkea yleistä taustatietoa LCD-näytöistä, saadaksesi paremman kuvan olemassa olevista mahdollisuuksista. Yleisesti ottaen ovat isommat näytöt kalliimpia. Ota huomioon suositeltu resoluutio, jos sinulla on tapana työskennellä määrätyllä tavalla.

   En ymmärrä teknisiä yksityiskohtia, mistä löytyisi selityksiä?
   LCD-näyttöjen tuotevertailusta löytyy televisiomalleittain noin 30 eri ominaisuutta. Ominaisuudesta voit välittömästi lukea yksityiskohdat klikkaamalla linkkiä.

   Haluan vaihtaa nykyisen CRT-monitorin LCD-näyttöön, käykö se päinsä?
   Kyllä. PC ei välitä onko kyseessä CRT-monitori (jossa on laatikko takapuolella niin kuin kuvaputkitelevisiossa) vai litteä monitori.

   Onko LCD-näytön säteily vaarallinen terveydelle?
   LCD-monitorin sähkömagneettisen säteilyn ja terveyden välillä ei ole huomattu minkäänlaista yhteyttä. On olemassa erilaisia suojaustasoja, jotka osoittavat, että LCD-näyttö täyttää säteilynormit. Näitä ovat esim. MPR-II ja MPR-III, FCC ja TCO. Yhden tai useamman näistä suojaustasoista täyttävät monitorit säteilevät hyvin vähän.

   Mikä on pikselivakuutus, pitääkö minun ottaa sellainen, kun ostan LCD-näytön?
   LCD-näyttö muodostuu miljoonista pikseleistä. Silloin tällöin tulee eteen tilanne, että jossain pikselissä on valmistusvirhe. Tätä silmällä pitäen on olemassa ISO-standardin mukainen takuusääntö. Uutta LCD-monitoria ostettaessa voit valita tällaisen vakuutuksen. Jos kotiin tultua ilmenee, etteivät kaikki pikselit toimikaan (nk. 'kuolleet pikseli), vaihdetaan näyttö heti uuteen. Sitä paitsi vakuutukseen sisältyy kustannuksia. Sinun on itse päätettävä valitsetko vakuutuksen ja lisäkustannukset, mutta se on suositeltavaa.

   Voinko käyttää monitoria myös TV-näyttönä?
   Kyllä voit, mikäli se soveltuu siihen. Tämä näkyy tuotevertailustamme. Toisinaan se on valinnainen mahdollisuus, jolloin monitoriin tarvitaan ulkopuolisia tarvikkeita

   Mistä tiedän minkä kokoisen LCD-näytön tarvitsen?
   Tämän suhteen ei ole olemassa sääntöä, kuten litteiden TV-näyttöjen kohdalla. Tässä tulee kyseeseen suositeltu näytön katseluetäisyys. PC-näytön kohdalla ratkaisevat omat mieltymyksesi ja työskentelytapasi. Usealle tietokoneen käyttäjälle on 15 tuuman näyttö riittävä, toiset työskentelevät 21 tuuman näytöllä, jossa on suurempi resoluutio. Ota ostettaessa huomioon näytön suositeltu resoluutio. Oman mieltymyksesi lisäksi myös budjetti on tärkeä. LCD-näytön suhteen pätee: mitä suurempi, sitä kalliimpi.

   Voinko pelata tietokonepelejä LCD-näytöllä?
   Tietokonepelejä voidaan pelata erinomaisesti LCD-näytöllä; pidä vain mielessä, että virkistyksen on kestettävä mahdollisimman vähän millisekunteja; 16 tai 12 ms on riittävä. Resoluutio on yleensä pienempi, mutta peliä voi hyvin pelata myös seuraavilla: 1280 x 1024 / 1280 x 960 / 1024 x 768.

  • Termien selitykset

   Alla lista LCD-monitorien teknisistä termeistä aakkosjärjestyksessä. Sama lista löytyy myös info sivuilta tuotevertailussa.    

   Formaatti
   LCD-näytön formaatti tai kuvakoko ilmoitetaan tuumina.
   Kuvakoko mitataan vinosti näytön yli, mitta on halkaisijan suuruus.
   Pienimpien näyttöjen halkaisija on 13 tuumaa, suuremmat ovat jopa 42 tuumaa. Sinä itse päätät minkä kokoisen näytön haluat, kyse on henkilökohtaisesta valinnasta. Ehkä 15 tuuman näyttö riittää sinulle, kun taas toiset valitsevat 19 tuuman näytön. Tämä riippuu työskentelytavastasi, ja myös budjetista, sillä: mitä suurempi näyttö, sitä kalliimpi se on.
    
   Kaiuttimet
   Tämä ilmoittaa ovatko kaiuttimet sisäänrakennetut, tai että voidaanko ne liittää lisälaitteina.
    
   Katselukulma
   Katselukulma ilmoitetaan asteina. Tämä ilmoittaa suurimman katselukulman.
    
   Kontrasti
   Tarkoittaa, että lähes samanlaiset värit, kuten tummanharmaa ja musta, on vaikeata erottaa. Mitä suurempi suhde, sitä paremmin värit erottuvat.
   Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Kummankin kohdalla pätee: mitä suurempi, sen parempi.
    
   Kosketusnäyttö
   Tämä ilmoittaa voiko LCD-näyttöä käyttää sitä koskettamalla. Niin kutsutulla kosketusnäytöllä tämä on mahdollista. 
    
   Kuulokkeet
   Ilmoittaa onko siinä kuulokeliitintä.
    
   LCD-tyyppi
   LCD-tyyppi kertoo mitä materiaalia näyttö on.
   Useimmiten esiintyvät tyypit ovat:
   TFT: LCD-tyyppi, jonka valotuotto ja katselukulma ovat normaalia LCD- näyttöä paremmat. Siinä voidaan jokaista pikseliä erikseen 'ohjata', eikä siinä esiinny värirappeutumaa.
   LPTS: TFT:n parannettu versio.
   STN- ja DSTN-näyttöjä esiintyy harvoin, ja usein ne ovat huonompaa laatua kuin nykyiset TFT-näytöt.
    
   Paino
   Paino ilmoitetaan kiloina, ilman pakkausta.
    
   PC liittäntä
   Joissakin monitoreissa on kaksi PC:n sisäänmenoa, jolloin kaksi PC:tä voi toimia yhdellä monitorilla.
    
   Pikseliväli
   LCD-näyttö muodostuu pikseleistä. Pikseliväli ilmoittaa miten lähekkäin pikselit ovat toisiaan. Pikselien kohdalla pätee: mitä lähempänä toisiaan, sitä parempi kuvalaatu.
   Tämä ilmoitetaan millimetreinä.
    
   Resoluutio max.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On olemassa näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n, ja jopa korkeampaan resoluutioon.
   Maksimi resoluutio ilmoittaa suurimman resoluution. Tämän ei aina tarvitse olla suositeltu resoluutio.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Resoluution määrä
   Tässä kerrotaan resoluutioiden kokonaismäärä, mukaan luettuna suositeltu resoluutio.
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikseleiden määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Suojaustaso
   LCD-monitori voi täyttää erilaisia suojaustasoja. Ne ovat:
   MPR-II ja MPR-III
   FCC: FCC luokka A tai B
   TCO (myös TCO 95, TCO 99 ja TCO 03)
   Nämä ovat kaikki sähkömagneettisen säteilyn suojaustasoja. Monitoreissa, jotka täyttävät yhden tai useamman suojaustason, on alhaisempi säteily kun sellaisissa, jotka eivät sellaista täytä.
   TCO:lla on tiukempia normeja, joten TCO on parempi suojaustaso kuin MPR. Energy Star: energiakulutuksen suojaustaso. LCD-monitorin virrankulutus on pienempi kuin CRT-monitorilla. Energiaa säästävä LCD-monitori tunnistetaan Energy Star -suojaustasosta. Energy Star -monitori siirtyy 'horrostilaan' (sleep mode), tai sammuu tietyn toimettomuusajan jälkeen. Tämä säästää noin 60? 80 % energiaa.
    
   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan vaakasuorassa ja pystysuorassa olevien pikselien määränä. Mitä suurempi resoluutio, sitä terävämpi kuva.
   Yleisimmät resoluutiot ovat 640x480, 800x600 ja 1024x768. On myös näyttöjä, jotka pystyvät 1280x1024:n ja jopa suurempiin resoluutioihin.
   LCD-näytössä voi olla useita resoluutioita, mutta siinä käytetään suositeltua resoluutiota. Tämä ilmoittaa, että kuvan laatu on määrätyllä resoluutiolla paras mahdollinen. Tuotevertailussa resoluutio löytyy kolmesta kohtaa: suositeltu resoluutio, maksimiresoluutio ja resoluutiomäärä.
    
   Taajuus max. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean vaakasuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus max. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin maksimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva voi virkistyä 1 sekunnin aikana. Yhdessä nopean pystysuoran virkistyksen kanssa saadaan "vakaa" kuva. Aikaisemmin kuvan saattoi nähdä 'tärisevän', kyseessä oli kuvan virkistyminen. Mitä suurempi luku, sitä vakaampi kuva.
    
   Taajuus min. pysty
   Tässä kerrotaan monitorin minimi pystysuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   Taajuus min. vaaka
   Tässä kerrotaan monitorin minimi vaakasuora virkistystaajuus. Luku ilmoittaa kuinka usein kuva vähintään voi virkistyä 1 sekunnin aikana.
    
   TV-viritin
   LCD-monitoria voidaan käyttää PC:n lisäksi myös TV-ruutuna. Tästä näkee jos se on mahdollista.
   Valinnaisena tarkoittaa, että se kyllä käy, mutta siihen tarvitaan lisälaitteita.
    
   Valoteho
   Näytön valoteho ilmoitetaan kandeloina neliömetriä kohta. Kandela on yhtä kuin tavallisen kynttilän valoteho (candela on kynttilä latinaksi). Näytön kontrasti on yhtä tärkeä kuin valoteho. Katso kontrastin selitys.
    
   Vasteaika
   LCD-monitorin vasteaika ilmoitetaan millisekunteina.
   Tämä ilmoittaa kuinka usein ja kuinka nopeasti kuva virkistyy, kuinka kauan pikseleiltä menee värin vaihtamiseen.
   Jos aika on hyvin pitkä, näkyy liikkeen jäljessä varjoja (nk. ghosting).
    
   Video sisään
   Tämä ilmoittaa pystyykö monitori vastaanottamaan kuvia muustakin lähteestä kuin normaalista monitori->PC -liitoksesta. Tämä on kätevää, jos haluat liittää digitaalikameran tai pelitietokoneen LCD-näyttöön.
    
   Videosignaalin sisääntulo
   Tämä ilmoittaa minkä tyyppisellä kaapelilla monitori liitetään PC:hen. D-SUB on normaali 9-pinnan VGA-kaapeli.
   DVI on lyhennys sanoista Digital Video Interface, ja se syöttää signaalin digitaalisesti, eli paremmanlaatuisena.
    
   Virrankulutus
   Tämä ilmoittaa keskimääräisen tehonkulutuksen watteina.
    
   Värien määrä
   Hyvää kuvaa varten tarvitaan mahdollisimman suuri määrä värejä. Monitorissa voi näkyä eri määrä värejä punaisten, vihreiden ja sinisten 'kuvapisteiden' (pikseleiden) määrästä riippuen. Tästä näkyy montako eri väriä monitorissa voi näkyä.
   • Tarjoukset Diilit
   • Asus Asus näytöt
   • 144 Hz 144 Hz näytöt
   • Samsung Samsung näytöt
   • IPS näytöt IPS näytöt
   • 4K 4K Ultra HD näytöt
   • Acer Acer näytöt
   • BenQ BenQ näytöt
   • 24-tuumaiset 24 tuumaiset näytöt
   • 3D-näytöt 3D yhteensopivat näytöt
   • Pelinäytöt Pelaamiseen soveltuvat näytöt
  Näytöt 4.75 (1)
  0 - 24
  • BenQ Zowie XL2411P 24" pelinäyttö (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109094016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473420.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158265167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96473418.jpg
   BenQ BenQ Zowie XL2411P 24" pelinäyttö (musta) Zowie XL2411P 24" pelinäyttö (musta) Zowie XL2411P 24" pelinäyttö (musta) PC eSports -pelaamiseen tarkoitettu XL2411P -näytto on hienoviritetty mahdollisimman sulavaa ja nopeavasteista pelikokemusta varten. Terävä kuvanlaatu antaa pelaajalle oikeat aseet kilpailuun.Tämä näyttö tuottaa sulavan FPS- ja MOBA-pelaamiskokemuksen 1 ms:n vasteajan ja 144 Hz:n virkistystaajuuden ansiosta.Black eQualizer saa tummat kohtaukset näkymään selkeinä ilman että vaaleita alueita ylivalotetaan, joten pelaaja huomaa kohteet helposti ja katselumukavuus säilyy.Color Vibrance auttaa vir... (164)
   BenQ Zowie XL2411P 24" pelinäyttö (musta)
   • 04718755071829
   • 5056295
   • 9H.LGPLB.QBE
   10
   good_buy
   205.90 EUR
  • AOC Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365847.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158280595.jpg
   AOC AOC Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync LED-näyttö, kaareva, 24", 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m, 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort, musta (120)
   AOC Gaming C24G1 24" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • 04717385944749
   • 04038986146494
   • C24G1
   • 000000000000256868
   • 4717385944749
   10
   good_buy
   153.80 EUR
  • Samsung U28E590D 4K UHD 28"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163953635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96034725.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101161748.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126010541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126010544.jpg
   Samsung Samsung U28E590D 4K UHD 28" U28E590D 4K UHD 28" U28E590D 4K UHD 28" Samsung LU28E590DS. Näytön halkaisija: 71,1 cm (28"), Näytön erottelutarkkuus: 3840 x 2160 pikseliä, HD-tyyppi: 4K Ultra HD, Näytön teknologia: LED. Näyttö: LED. Vasteaika (tyypillinen): 1 ms. Kontrastisuhde: 700:1. Vakiokuvasuhde: 16:9, Katselukulma, vaakasuora: 170°, Katselukulma, pystysuora: 160°. VESA-kiinnitys. Energy Star -sertifioitu, Tuotteen väri: Musta, Hopea (63)
   Samsung U28E590D 4K UHD 28"
   • 04053162868854
   • 08806086929493
   • SAM28LU28E590
   • LU28E590DS
   • 2130505
   • LU28E590DS/EN
   • 000000000000086511
   • LU28E590DS, LU28E590DS/EN?NL, LU28E590DS/EN?AT
   12
   good_buy
   253.90 EUR
  • Samsung 5K C49RG90S 49" kaareva pelinäyttö (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156757326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148700498.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147240834.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147240845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147240850.jpg
   Samsung Samsung 5K C49RG90S 49" kaareva pelinäyttö (musta) 5K C49RG90S 49" kaareva pelinäyttö (musta) 5K C49RG90S 49" kaareva pelinäyttö (musta) Samsung LC49RG90. Näytön halkaisija: 124 cm (48.8"), Näytön erottelutarkkuus: 5120 x 1440 pikseliä, HD-tyyppi: UltraWide Dual Quad HD, Näytön teknologia: QLED, Vasteaika (tyypillinen): 4 ms, Vakiokuvasuhde: 32:9, Katselukulma, vaakasuora: 178°, Katselukulma, pystysuora: 178°. Sisäänrakennettu USB-keskus, USB-keskuksen versio: 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1). VESA-kiinnitys, Korkeudensäätö. Tuotteen väri: Harmaa (69)
   Samsung 5K C49RG90S 49" kaareva pelinäyttö (musta)
   • 08801643628314
   • 6865895
   • LC49RG90SSU
   • 8801643628314
   • LC49RG90SSUXEN
   11
   good_buy
   1003.90 EUR
  • Samsung C24RG50 23,5" CURVED
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156757325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145017128.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145017136.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145017135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145017129.jpg
   Samsung Samsung C24RG50 23,5" CURVED C24RG50 23,5" CURVED C24RG50 23,5" CURVED CRG50 Series, LED-näyttö, kaareva, 24" (23.5" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m, 3000:1, 4 ms, 2xHDMI, DisplayPort, musta (104)
   Samsung C24RG50 23,5" CURVED
   • 08801643617547
   • LC24RG50FQU
   • 6238591
   • 8801643617547
   • LC24RG50FQUXEN
   7
   good_buy
   163.90 EUR
  • Lenovo 27" Näyttö G27c-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156454699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170074.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21184142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170069.jpg
   Lenovo Lenovo 27" Näyttö G27c-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync 27" Näyttö G27c-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync 27" Näyttö G27c-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync 27? Full HD VA 165Hz 4ms 1500R kaarevuus Kolmen vuoden takuu Kokoa, näköä ja nopeutta! 27-tuumainen pelinäyttö sopii erinomaisesti käytännössä kaikkiin erilaisiin peleihin ja tilanteisiin. Full HD -resoluutio takaa terävän pelikuvan ja 165 hertsin ruudunpäivitys pitää liikkuvan kuvan erittäin sulavana. Kokonaisuuden viimeistelee AMD:n FreeSync ja 4 millisekunnin vasteaika. Koko paketti tyylikkäästi 1500R-kaarevuudella varustetussa paneelissa. Näyttö on helppo kiinnittää vaikkapa seinälle VESA... (87)
   Lenovo 27" Näyttö G27c-10 - musta - 4 ms AMD FreeSync
   • 00194552877552
   • 66A3GACBEU
   8
   good_buy
   186.00 EUR
  • HP EliteDisplay E243 23.8" 1920 x 1080 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160925952.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/85364835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/85364838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112521277.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112521282.jpg
   HP HP EliteDisplay E243 23.8" 1920 x 1080 16:9 EliteDisplay E243 23.8" 1920 x 1080 16:9 EliteDisplay E243 23.8" 1920 x 1080 16:9 Hyödynnä näyttösi reuna-alueet Tyylin ja tarkoituksen yhdistävä huomiota herättävä nykyaikainen yritysnäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan ihanteellinen katselukulma, tuottavuus ja ergonomia. 60,45 cm:n (23,8 tuuman) HP EliteDisplay E243 -näytössä on kolmipuolinen mikroreunakehys saumattomaan usean näytön ryhmittelyyn ja nelisuuntainen säädettävyys, jotta voit työskennellä tehokkaasti koko päivän. - Paranna tuottavuuttasi esteettömällä näkymällä ja korkean tarkkuuden kolmipuolisella mikrore... (43)
   HP EliteDisplay E243 23.8" 1920 x 1080 16:9
   • 00190781262480
   • 00190781262442
   • 00190781262541
   • 00190781262565
   • 00190781262664
   • 00190781262466
   • 00190781262688
   • 00190781262589
   • 00190781262701
   • 00190781262602
   • 00190781262503
   • 00190781262619
   • 00190781262718
   • 00190781262671
   • 00190781262473
   • 00190781262572
   • 00190781262695
   • 00190781262497
   • 00190781262596
   • 00190781262510
   • 00190781262732
   • 00195122210892
   • 00190781262633
   • 00190781262534
   • 00190781262435
   • 00190781262459
   • 00190781262558
   • 00190781262725
   • 00190781262626
   • 00190781262527
   • 00190781262428
   • 05704174104452
   • 05711783998259
   • 05711783998211
   • 1FH47AA#ABY
   • 1FH47AT#ABU, 1FH47AT
   • 1FH47AT#ABB
   • 1FH47AA
   • 1FH47AT
   • 1FH47AA#ABB
   12
   good_buy
   164.90 EUR
  • BenQ Zowie XL2546 DyAc
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124284032.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131164840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150522573.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158259359.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131164844.jpg
   BenQ BenQ Zowie XL2546 DyAc Zowie XL2546 DyAc Zowie XL2546 DyAc PC-kilpapelaamiseen tarkoitetut XL-sarjan huippuluokan näytöt on hienoviritetty mahdollisimman sulavaa ja nopeavasteista pelikokemusta varten. Terävä kuvanlaatu antaa pelaajalle oikeat aseet kilpailuun. (55)
   BenQ Zowie XL2546 DyAc
   • 04718755068812
   • 4538083
   • 9H.LG9LB.QBE
   10
   good_buy
   476.00 EUR
  • AOC Gaming C27G1 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365816.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365839.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365826.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365820.jpg
   AOC AOC Gaming C27G1 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Gaming C27G1 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync Gaming C27G1 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync LED-näyttö, kaareva, 27", 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m, 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort (51)
   AOC Gaming C27G1 27" 1920 x 1080 16:9 AMD FreeSync
   • 04717385944756
   • 04038986186506
   • 00685417719884
   • 4717385944756
   • 6936607
   • 000000000000256873
   • C27G1
   10
   good_buy
   185.90 EUR
  • Samsung ODYSSEY C27RG50 27" PELINÄYTTÖ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157011632.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146965884.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146965874.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146965870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146965878.jpg
   Samsung Samsung ODYSSEY C27RG50 27" PELINÄYTTÖ ODYSSEY C27RG50 27" PELINÄYTTÖ ODYSSEY C27RG50 27" PELINÄYTTÖ PUBG Europe League -sarjan virallinen näyttö 2019Samsung LC27RG50 pelinäyttö, jonka kaarevan muotoilun ansiosta voit uppoutua pelimaailmaan täydellisesti. Näytön kolme reunaa ovat kehyksettömiä, mikä mahdollistaa sinulle mahdollisuuden asettaa kaksi näyttöä vierekkäin tyylikkäästi. VA paneeli Samsungin VA paneelin ansiosta kuva näyttää hyvältä joka suunnasta. 178° katselukulman ansiosta kuvalaatu on yhtä hyvä asennosta riippumatta. Eye Saver Mode Kätevä Eye Saver Mode säästää silmiäsi sinisel... (76)
   Samsung ODYSSEY C27RG50 27" PELINÄYTTÖ
   • 08801643931421
   • LC27RG50FQUXEN
   • 8801643931421
   7
   good_buy
   286.00 EUR
  • AOC CU34G2X 34" UltraWide -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365141.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365188.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365176.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365168.jpg
   AOC AOC CU34G2X 34" UltraWide -pelinäyttö CU34G2X 34" UltraWide -pelinäyttö CU34G2X 34" UltraWide -pelinäyttö AOC:n CU34G2X/BK on huippunäyttö vaativalle pelaajalle. 34 tuuman kaarevassa pelinäytössä on VA-paneeli 1 ms vasteajalla, 144 Hz virkistystaajuus ja ultraleveä 21:9 kuvasuhteen 3440 x 1440 resoluutio. Huikeaa nopeutta AOC CU34G2X/BK eliminoi liikkeen aikaisen epäselvyyden jopa nykyaikaisista nopeista peleistä 1 ms vasteajalla, mikä on luokkansa nopein. Tämän hämmästyttävän visuaalisen suorituksen ansiosta voit reagoida vaistonvaraisesti näytön tapahtumiin. Voit ajaa mutkissa ammattimaisen ral... (136)
   AOC CU34G2X 34" UltraWide -pelinäyttö
   • 04038986117005
   • 6947787
   • CU34G2X/BK
   5
   good_buy
   353.90 EUR
  • Lenovo G32QC-10 31.5' QHD CURVED/144HZ/DP/HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151457339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170605.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/21184142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152170609.jpg
   Lenovo Lenovo G32QC-10 31.5' QHD CURVED/144HZ/DP/HDMI G32QC-10 31.5' QHD CURVED/144HZ/DP/HDMI G32QC-10 31.5' QHD CURVED/144HZ/DP/HDMI 31,5? QHD 144Hz 4ms 1500R kaarevuus Kolmen vuoden takuu Kokoa, näköä ja nopeutta! 31,5 tuumainen pelinäyttö on modernin kokoinen unelmanäyttö esimerkiksi seikkailupelien tai urheilupelien ystäville.QHD-resoluutio takaa todella terävän pelikuvan ja 144 hertsin ruudunpäivitys pitää liikkuvan kuvan sulavana. Kokonaisuuden viimeistelee AMD:n FreeSync ja 4 millisekunnin vasteaika. Koko paketti tyylikkäästi 1500R-kaarevuudella varustetussa paneelissa. Näyttö on helppo kiinnittää vaikkapa seinälle V... (34)
   Lenovo G32QC-10 31.5' QHD CURVED/144HZ/DP/HDMI
   • 00194552481100
   • 66A2GACBEU
   11
   good_buy
   282.77 EUR
  • AOC Q27G2U 27" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150863722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151238202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275712.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275738.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151275740.jpg
   AOC AOC Q27G2U 27" -pelinäyttö Q27G2U 27" -pelinäyttö Q27G2U 27" -pelinäyttö AOCQ27G2U/BKpelinäyttö suuri 27 pelinäyttö uskomattoman korkealla laadulla ja 1 ms vasteajalla. Salamannopea 1 ms vasteaika AOC Q27G2U/BK eliminoi liikkeen aikaisen epäselvyyden jopa nykyaikaisista nopeista peleistä 1 ms vasteajalla, mikä on luokkansa nopein. Tämän hämmästyttävän visuaalisen suorituksen ansiosta voit reagoida vaistonvaraisesti näytön tapahtumiin. Voit ajaa mutkissa ammattimaisen rallikuskin tavoin tai tuhota vihollisen laukauksella päähän tämän kurkistaessa nurkan takaa. Lisä... (40)
   AOC Q27G2U 27" -pelinäyttö
   • 04038986187121
   • 04038986187114
   • 6947771
   • CQ27G2U/BK
   • 4038986187121
   • Q27G2U/BK
   • 6947769
   9
   good_buy
   293.90 EUR
  • Dell UltraSharp U2719D 27" 2560 x 1440 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164022585.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164022607.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164022596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164022601.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164022602.jpg
   Dell Dell UltraSharp U2719D 27" 2560 x 1440 16:9 UltraSharp U2719D 27" 2560 x 1440 16:9 UltraSharp U2719D 27" 2560 x 1440 16:9 Dell Ultrasharp U2719D on yrityskäyttöön suunnattu erittäin ohutreunainen 27" QHD-resoluution näyttö. Erinomaisella väritoistolla (99% sRGB), korkealla kontrastilla ja suurilla katselukulmilla varustettu häikäisemätön IPS-paneeli tuottaa korkealaatuisen kuvanlaadun. Monipuoliset säätömahdollisuudet ja kattavat liitännät takaavat mainion käyttömukavuuden jokaisella työpisteellä. (28)
   Dell UltraSharp U2719D 27" 2560 x 1440 16:9
   • 05704174085799
   • 05397184200506
   • 00884116285403
   • 05704174088493
   • 05397184004876
   • 00884116365884
   • 5397184004876
   • 210-ARBR
   • U2719D
   • DELL-U2719D
   11
   good_buy
   383.70 EUR
  • Samsung C43J890DKU Curved 43" 3840 x 1200 32:10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147801055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145814202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145814211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145814195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145814213.jpg
   Samsung Samsung C43J890DKU Curved 43" 3840 x 1200 32:10 C43J890DKU Curved 43" 3840 x 1200 32:10 C43J890DKU Curved 43" 3840 x 1200 32:10 Samsungin mullistavan CJ89-näytön ominaisuudet ovat yhtä vaikuttavia kuin sen kaareva 43" super ultra-wide -muoto. Kuvasuhde 32:10. Näytön nopea 120 Hz: n virkistystaajuus merkitsee saumatonta ja sulavaa kuvaa. Virkistystaajuuden voi vaihtaa myös 60 Hz: n tai 120 Hz: n tasolle näytön toiminnan optimoimiseksi. Mitä tahansa teetkin, työsi sujuu älykkäämmin Samsungin avulla. (28)
   Samsung C43J890DKU Curved 43" 3840 x 1200 32:10
   • 08801643352202
   • LC43J890DKU
   • LC43J890DKUXEN
   • LC43J890DKUXEN, LC43J890DKU
   11
   good_buy
   759.90 EUR
  • AOC C32G1 31.5" 1920 x 1080 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365871.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365875.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365873.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156365863.jpg
   AOC AOC C32G1 31.5" 1920 x 1080 16:9 C32G1 31.5" 1920 x 1080 16:9 C32G1 31.5" 1920 x 1080 16:9 LED-näyttö, kaareva, 31.5" (31.5" katseltava), 1920 x 1080 Full HD (1080p), VA, 250 cd/m, 3000:1, 1 ms, 2xHDMI, VGA, DisplayPort, musta, sekä Re-Spawned 3 Year Advance Replacement and Zero Dead Pixel Guarantee / 1 Year One-Time Accident Damage Exchange (25)
   AOC C32G1 31.5" 1920 x 1080 16:9
   • 04038986116510
   • 00685417720286
   • C32G1
   • 000000000000256874
   • 4038986116510
   11
   good_buy
   219.30 EUR
  • Dell UltraSharp U2412M Musta 24" 1920 x 1200 16:10
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148805962.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148805967.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131428710.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148805972.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148805964.jpg
   Dell Dell UltraSharp U2412M Musta 24" 1920 x 1200 16:10 UltraSharp U2412M Musta 24" 1920 x 1200 16:10 UltraSharp U2412M Musta 24" 1920 x 1200 16:10 Dell OptiPlex Micro Vertical Stand (87)
   Dell UltraSharp U2412M Musta 24" 1920 x 1200 16:10
   • 08592457010678
   • 05397063109722
   • 08841160642448
   • 07427452632604
   • 00884116176275
   • 05397063090402
   • 05397063039203
   • 00884116064244
   • 05711783357933
   • 05397063744497
   • 04058154135389
   • 04058154047576
   • 00884116248538
   • 05397063840205
   • 05711783236436
   • U2412M
   • 210-AJUX
   • U2412MWH-WHITE
   • 210-agyh
   • 5397063109722
   • 860-10147
   • 482-BBBR
   • 860-10161
   • 210-AGYH
   5
   good_buy
   37.80 EUR
  • LG UltraGear 27GL850-B 27" QHD-pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150601984.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145186407.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145186411.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145186414.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158461804.jpg
   LG LG UltraGear 27GL850-B 27" QHD-pelinäyttö UltraGear 27GL850-B 27" QHD-pelinäyttö UltraGear 27GL850-B 27" QHD-pelinäyttö 27 LG-näyttö tarjoaa suuren ruudun terävällä QHD-resoluutiolla ja 144 Hz -virkistystaajuudella. Näyttö tukee 95% DCI-P3 -väriasteikosta ja tarjoaa muun muassa viivettä vähentävän Dynamic Action Sync -ominaisuuden. (24)
   LG UltraGear 27GL850-B 27" QHD-pelinäyttö
   • 08806098542314
   • 27GL850-B
   • 6820956
   11
   good_buy
   460.90 EUR
  • AOC 24B1H 23,6" näyttö (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162586857.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158473102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156366291.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162586898.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156366299.jpg
   AOC AOC 24B1H 23,6" näyttö (musta) 24B1H 23,6" näyttö (musta) 24B1H 23,6" näyttö (musta) VA-paneelilla varustettu 24B1H tarjoaa huippuluokan 3000:1 staattisen kontrastisuhteen syvillä mustan väreillä. Sen tyylikäs 23,6' paneeli 1080p resoluutiolla on kolmelta sivulta kehyksetön ja se sisältää huippukapean 12,5 mm:n profiilin, joka mahdollistaa näytön katselemisen käytännössä mistä tahansa kulmasta (178/178). Lisätiedot: Näytön koko, ' 23.6Näytön resoluutio, pikseliä 1920 x 1080Virkistystaajuus, Hz 60Vasteaika, ms 5Paneelin tyyppi MVAKuvasuhde 16:9Kirkkaus, cd/m² 250Kontrastisuhde... (46)
   AOC 24B1H 23,6" näyttö (musta)
   • 04038986146364
   • 00685417718085
   • 6968971
   • 24B1H
   7
   good_buy
   99.00 EUR
  • Samsung S34J550 34" Ultra WQHD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150601572.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161639518.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122217226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122217232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122217227.jpg
   Samsung Samsung S34J550 34" Ultra WQHD S34J550 34" Ultra WQHD S34J550 34" Ultra WQHD SJ55W Series, LED-näyttö, 34.1" (34" katseltava), 3440 x 1440 Ultra WQHD, VA, 300 cd/m, 3000:1, 4 ms, 2xHDMI, DisplayPort, tummanharmaa/sininen (33)
   Samsung S34J550 34" Ultra WQHD
   • 08801643414443
   • LS34J550WQU
   • LS34J550WQUXEN
   • 000000000000257068
   9
   good_buy
   395.29 EUR
  • Acer PREDATOR XB253QGP 24.5"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156083427.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152053253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151381445.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154241531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151381446.jpg
   Acer Acer PREDATOR XB253QGP 24.5" PREDATOR XB253QGP 24.5" PREDATOR XB253QGP 24.5" 144Hz näyttö NVIDIA G-Sync yhteensopiva VESA DisplayHDR 400 (44)
   Acer PREDATOR XB253QGP 24.5"
   • 04710180704860
   • UM.KX3EE.P08
   7
   deal
   304.90 EUR
  • Asus Vs197DE 18.5" 1366 x 768 16:9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153737110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161423104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155307177.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23123788.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23150199.jpg
   Asus Asus Vs197DE 18.5" 1366 x 768 16:9 Vs197DE 18.5" 1366 x 768 16:9 Vs197DE 18.5" 1366 x 768 16:9 LED-näyttö, 18.5" (18.5" katseltava), 1366 x 768, TN, 200 cd/m, 600:1, 5 ms, VGA, musta (37)
   Asus Vs197DE 18.5" 1366 x 768 16:9
   • 00886227339709
   • 05054629176542
   • 04053162768192
   • 04719543380901
   • 05053973542560
   • 04716659339700
   • 90LMF1301T02201C
   • 90-LMF1001T02201C-
   • VS197DE
   • 90LMF1001T02201C
   • 90LMF1101T60001C-
   • 90LMF1101T00001C-
   • 90LMF1001T02201C-
   • 90LMF1101T00001C
   8
   75.62 EUR
  • Samsung Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156757327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144995457.jpg
   Samsung Samsung Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö CHG9 Series, QLED-näyttö, kaareva, 49" (48.9" katseltava), 3840 x 1080, VA, 600 cd/m, 1 ms, 2xHDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort, black coal (14)
   Samsung Odyssey C49HG90D 49" -pelinäyttö
   • 08592978088514
   • 08806088859484
   • 05415247137061
   • 4780307
   • LC49HG90DMUXEN?AT, LC49HG90DMU, LC49HG90DMUXEN?NL
   • LC49HG90DMUXEN
   • LC49HG90DMU
   15
   656.00 EUR
  • Samsung LU32J 32" 3840 x 2160 16:9 AMD FreeSync
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150603613.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147539820.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158362835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122034148.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158362837.jpg
   Samsung Samsung LU32J 32" 3840 x 2160 16:9 AMD FreeSync LU32J 32" 3840 x 2160 16:9 AMD FreeSync LU32J 32" 3840 x 2160 16:9 AMD FreeSync UJ59 tukee miljardia eri värisävyä, joten sen kuva näyttää eloisalta ja todenmukaiselta. Suurempi tarkkuus tarkoittaa sitä, että värit näyttävät luonnollisemmilta, joten UJ59 sopii ihanteellisesti valokuva-, video- ja grafiikkasovellusten käyttöön. (13)
   Samsung LU32J 32" 3840 x 2160 16:9 AMD FreeSync
   • 08801643212094
   • LU32J590UQUXEN
   • LU32J590UQU
   16
   321.20 EUR
  2 71
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Asus DEFAULT
    • asus
   • 144 Hz DEFAULT
    • 144_hz
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • IPS näytöt DEFAULT
    • ips
   • 4K DEFAULT
    • 4k_ultra_hd
   • Acer DEFAULT
    • acer
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 24-tuumaiset DEFAULT
    • 24_tuumaiset
   • 3D-näytöt DEFAULT
    • 3d_yhteensopiva
   • Pelinäytöt DEFAULT
    • pelaaminen
  • Hinta (price):
   • < 180 € (budget)
   • 180 € - 265 € (price_2)
   • 265 € - 455 € (price_3)
   • ≥ 455 € (price_4)
  • Merkki (brand):
  • Näytön koko (ruudun_halkaisija):
   • 14 " (14_tuumaiset)
   • 15 " (15_tuumaiset)
   • 17 " (17_tuumaiset)
   • 18 " (18_tuumaiset)
   • 19 " (19_tuumaiset)
   • 20 " (20_tuumaiset)
   • 21 " (21_tuumaiset)
   • 22 " (22_tuumaiset)
   • 23 " (23_tuumaiset)
   • 24 " (24_tuumaiset)
   • 25 " (25_tuumaiset)
   • 26 " (26_tuumaiset)
   • 27 " (27_tuumaiset)
   • 29 " (29_tuumaiset)
   • 30 " (30_tuumaiset)
   • 31 " (31_tuumaiset)
   • 32 " (32_tuumaiset)
   • 34 " (34_tuumaiset)
   • 35 " (35_tuumaiset)
   • 37 " (37_tuumaiset)
   • 38 " (38_tuumaiset)
   • 42 " (42_tuumaiset)
   • 43 " (43_tuumaiset)
   • 48 " (48_tuumaiset)
   • 54 " (54_tuumaiset)
   • 55 " (55_tuumaiset)
  • Suurin virkistystaajuus (suurin_virkistystaajuus):
   • 50 Hz (50_hz)
   • 60 Hz (60_hz)
   • 70 Hz (70_hz)
   • 75 Hz (75_hz)
   • 76 Hz (76_hz)
   • 100 Hz (100_hz)
   • 120 Hz (120_hz)
   • 144 Hz 144 Hz näyttö (144_hz)
   • 160 Hz (160_hz)
   • 165 Hz (165_hz)
   • 200 Hz (200_hz)
   • 240 Hz 240 Hz näyttö (240_hz)
  • Paneelin tyyppi (paneelin_tyyppi):
  • HD tyyppi (hd_tyyppi):
   • 4K Ultra HD 4K näyttö (4k_ultra_hd)
   • 2K QHD (2k_qhd)
   • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
   • 8K Ultra HD (8k_ultra_hd)
   • Full HD (full_hd)
   • HD (hd)
   • HD+ (hd_)
   • QHD+ (qhd_)
   • QUAD HD (quad_hd)
   • QXGA (qxga)
   • SXGA+ (sxga_)
   • UWQHD (uwqhd)
   • UXGA (uxga)
   • WQHD (wqhd)
   • WQXGA (wqxga)
   • WSXGA+ (wsxga_)
   • WUXGA (wuxga)
   • WXGA (wxga)
   • XGA (xga)
  • Näytön resoluutio (na_yto_n_resoluutio):
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1024 x 768 (1024_x_768)
   • 1280 x 800 (1280_x_800)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 1366 x 768 (1366_x_768)
   • 1440 x 900 (1440_x_900)
   • 1600 x 900 (1600_x_900)
   • 1600 x 1200 (1600_x_1200)
   • 1680 x 1050 (1680_x_1050)
   • 1920 x 1080 (1920_x_1080)
   • 1920 x 1200 (1920_x_1200)
   • 1920 x 1920 (1920_x_1920)
   • 2048 x 1536 (2048_x_1536)
   • 2560 x 1080 (2560_x_1080)
   • 2560 x 1440 (2560_x_1440)
   • 2560 x 1600 (2560_x_1600)
   • 3440 x 1440 (3440_x_1440)
   • 3840 x 1080 (3840_x_1080)
   • 3840 x 2160 (3840_x_2160)
   • 4096 x 2160 (4096_x_2160)
   • 5120 x 2160 (5120_x_2160)
   • 5120 x 2880 (5120_x_2880)
   • 7680 x 4320 (7680_x_4320)
  • Ominaisuudet (nayton_ominaisuudet):
   • 3D-yhteensopiva (3d_yhteensopiva)
   • DVI port (dvi_port)
   • Gaming monitor (gaming_monitor)
   • Kaltevuuden säätö (kaltevuuden_sa_a_to_)
   • Korkeuden säätö (korkeuden_sa_a_to_)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Rotating (rotating)
   • Sisäänrakennettu kamera (sisa_a_nrakennettu_kamera)
   • Sisäänrakennettu mikrofoni (sisa_a_nrakennettu_mikrofoni)
   • Sisäänrakennetut kaiuttimet (sisa_a_nrakennetut_kaiuttimet)
  • Liitettävyys (liitetta_vyys):
   • DisplayPort (displayport)
   • DVI (dvi)
   • HDMI (hdmi)
   • Mini DisplayPort (mini_displayport)
   • USB (usb)
   • USB-C (usb_c)
   • VGA (vga)
  • Asema markkinoilla (asema_markkinoilla):
   • Pelinäyttö Pelinäyttö (pelaaminen)
   • Graafinensuunnittelu (graafinensuunnittelu)
   • Home & Office (home_office)
   • Yritys (yritys)
  • Näytön muoto (na_yto_n_muoto):
  • Näytön pinta (na_yto_n_pinta):
   • Kiilto (kiilto)
   • Matta (matta)
  • Tuotteen väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi