x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Edullisimmat Edullisimmat videoprojektorit
  0 - 24
  • EcoFlow RIVER 600 KANNETTAVA VARAVIRTA-ASEMA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228446232.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226652895.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203174916.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226650454.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226650450.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow RIVER 600 KANNETTAVA VARAVIRTA-ASEMA RIVER 600 KANNETTAVA VARAVIRTA-ASEMA RIVER 600 KANNETTAVA VARAVIRTA-ASEMA 2x 600W AC OUTLETS AND 288Wh CAPACITYThe RIVER 600 can power up to 9devices simultaneously. With 2pure sine wave AC outlets, the RIVER 600 can power devices up to 1800Wwith the X-Boost mode on.With a capacity of 288Wh, the RIVER 600 provides enough juice to run essential devices for hours, depending on the actual output.RECHARGE FROM 0% TO 80% WITHIN 1 HOURWith EcoFlows patented X-Stream Technology, the smart inverter enables a fast rechargeabilitythat takes less than 1 hour to charge from 0%... (45)
   EcoFlow RIVER 600 KANNETTAVA VARAVIRTA-ASEMA
   • 04897082662983
   • 00842783103932
   • 4897082662983
   • EFRIVER600-EU
   8
   good_buy
   most_sold
   385.00 EUR
  • Samsung The Freestyle -projektori. Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232424168.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547087.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547086.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547088.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547085.jpg?ts=1
   Samsung Samsung The Freestyle -projektori. Valkoinen The Freestyle -projektori. Valkoinen The Freestyle -projektori. Valkoinen Siirrä puhelimen näyttö suurelle näytölle. Yllättävää iloa kaikkialla Kannettava ja yllättävän yksinkertainen Sijoita näyttö minne haluat 180 dynaaminen kulma Löydä täydellinen katselukulma. Siirrä näyttö seinästä kattoon muutamalla napsautuksella. Muutat vain kulman ja nautit. Valmis otettavaksi mukaan Kannettava Alhainen paino. (14)
   Samsung The Freestyle -projektori. Valkoinen
   • 08806092978423
   • SP-LSP3BLAXXE
   • 8806092978423
   9
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • Samsung The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214499396.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500163.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500154.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500153.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500156.jpg?ts=1
   Samsung Samsung The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH (32)
   Samsung The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH
   • 08806094304930
   • SP-LSP3BLAXXH
   1
   good_buy
   890.99 EUR
  • Epson EH-TW7000 4K PRO-UHD 3000ANSI 1.32-2.15:1 3LCD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151104380.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150562641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164307986.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151721905.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202974780.jpg?ts=1
   Epson Epson EH-TW7000 4K PRO-UHD 3000ANSI 1.32-2.15:1 3LCD EH-TW7000 4K PRO-UHD 3000ANSI 1.32-2.15:1 3LCD EH-TW7000 4K PRO-UHD 3000ANSI 1.32-2.15:1 3LCD 3LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 3840 x 2160 (2 x 1920 x 1080), 16:9, 4K, valkoinen (4)
   Epson EH-TW7000 4K PRO-UHD 3000ANSI 1.32-2.15:1 3LCD
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   6
   good_buy
   1100.00 EUR
  • Kodak Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092268.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152574925.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172222586.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202440001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188353779.jpg?ts=1
   Kodak Kodak Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens Luma 150 on huippukevyt ja kompakti projektori, jonka saa hetkessä yhdistettyä langattomasti älypuhelimiin näytön heijastusta varten. Helppo käyttöinen ja taskukokoinen projektori kulkee vaivattomasti mukanasi. Voit milloin vain esittää reissukuviasi tai esimerkiksi PowerPoint-esityksiä. Sisäänrakennettu kaiutin Sisäänrakennetun 2W:n kaiuttimen ansiosta videot toistuvat äänien kanssa. Luma 150 sisältää myös 3,5 mm kuulokeliitännän. Liitännät Laite sisältää HDMI, MicroSD ja USB portin. Voit si... (12)
   Kodak Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens
   • 00843812105798
   3
   good_buy
   294.00 EUR
  • Asus P3B PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122990709.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150535863.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221932922.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105727411.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105727412.jpg?ts=1
   Asus Asus P3B PROJEKTORI P3B PROJEKTORI P3B PROJEKTORI ASUS P3B Portable LED projektori, 800 lumenia, WXGA (1280 * 800), Sisäänrakennettu 12000mAh akku, Short Throw, jopa 3 tunnin projektio, PowerBank, Multimedia Player 800 lumenin pitkäkestoinen LED-valonlähde huippuluokkaisia HD-visuaaleja varten Lähiprojektorilinssi heijastaa kuvia aina 0,45 m 3,4 metriin Sisäänrakennettu 12,000mAh akku tarjoaa jopa 3 tuntia projektio aikaa ja kaksinkertaistuu teho pankki mobiililaitteisiin ASUS Wi-Fi -heijastus langattomia esitelmiä ja median latausta varten He (4)
   Asus P3B PROJEKTORI
   • 04716659927228
   • 04712900394177
   • 00889349394175
   • 04053162981454
   • 9265443
   • 90LJ0070-B00120
   • 8360811
   • P3B
   • 8338798
   • 90LJ0070-B10120
   6
   good_buy
   507.90 EUR
  • Nebula Capsule II Android
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164545161.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185290195.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554991.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200816299.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227751748.jpg?ts=1
   Nebula Nebula Capsule II Android Capsule II Android Capsule II Android 720p HD Picture 100% Brighter Bigger & Better Sound 3600+ Apps USB-C Power Delivery 1-Second Autofocus The Google Assistant (8)
   Nebula Capsule II Android
   • 00848061023022
   • 00848061026818
   • D2421G11
   3
   good_buy
   649.00 EUR
  • Philips NeoPix Easy
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178423339.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155371945.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224304451.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188332866.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212898585.jpg?ts=1
   Philips Philips NeoPix Easy NeoPix Easy NeoPix Easy LCD-projektori, kannettava, 2600 lumenia, 840 x 480, 16:9 (12)
   Philips NeoPix Easy
   • 07640186960199
   • NPX440/INT
   2
   good_buy
   115.00 EUR
  • XGIMI Projektori Horizon Pro - 3840 x 2160 -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045807.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199215234.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199215237.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207454385.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207454390.jpg?ts=1
   XGIMI XGIMI Projektori Horizon Pro - 3840 x 2160 - Projektori Horizon Pro - 3840 x 2160 - Projektori Horizon Pro - 3840 x 2160 - More Brains,More Brawn,Less HassleMeet HORIZON Pro, the most versatile and easiest to use true 4K home projector from XGIMI. HORIZON Pro packs premium features into an intuitive and powerful package.Take all the work out of finding the perfect 4K picture just turn on HORIZON in any room and reshape your cinema experience in seconds, right out of the box.Get more immersive anywhere you choose with industry-leading picture quality, intelligent imaging features, and Hi-Fi sound from Harman Kardo... (11)
   XGIMI Projektori Horizon Pro - 3840 x 2160 -
   • 06935670512611
   • 06935670500120
   • XK03H
   • 6935670512611
   2
   good_buy
   2099.00 EUR
  • Epson Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045560.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207152277.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234004270.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173055790.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228760099.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia Korkealaatuiset ja kirkkaat kuvat. Epson EB-FH06 Full HD Suurenna sisältösi toimistossa ja kotona tyylillä 332 tuuman näytölle tällä Full HD -projektorilla. Helppokäyttöinen ja helposti asennettava projektori on nopeasti käyttövalmis. (4)
   Epson Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia
   • 08715946680576
   • V11H974040
   4
   good_buy
   579.70 EUR
  • Samsung LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple laserprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206106121.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172223463.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181168859.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210811800.jpg?ts=1
   Samsung Samsung LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple laserprojektori LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple laserprojektori LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple laserprojektori (10)
   Samsung LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple laserprojektori
   • 08806090682438
   • SP-LSP9TFAXXC
   2
   good_buy
   deal
   6500.00 EUR
  • Epson EF-11 Projector
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045618.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219826102.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228911114.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232109970.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232113818.jpg?ts=1
   Epson Epson EF-11 Projector EF-11 Projector EF-11 Projector Pienikokoinen ja kevyt EF-11 on helppo siirtää huoneesta toiseen. Tämä uuteen EpiqVision Mini -sarjaan kuuluva pienikokoinen laserprojektori TV heijastaa välittömästi ja lähes mille tahansa pinnalle. Voit näyttää sisältöä esimerkiksi puhelimesta, suoratoistolaitteesta, kannettavasta tietokoneesta, pelikonsolista ja monesta muusta laitteesta sisäänrakennetun Miracastin avulla. Trapetsikorjauksen avulla käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, ja laservalonlähdeteknologian ansiosta voit nauttia viihd... (3)
   Epson EF-11 Projector
   • 08715946689005
   • V11HA23040
   5
   good_buy
   789.90 EUR
  • Philips NeoPix Easy 2+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176040780.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176040778.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176040777.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176052005.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176052006.jpg?ts=1
   Philips Philips NeoPix Easy 2+ NeoPix Easy 2+ NeoPix Easy 2+ LCD-projektori, kannettava, 1280 x 720, 16:9, 720p (5)
   Philips NeoPix Easy 2+
   • 07640186960908
   • NPX442
   • NPX442/INT
   • 7640186960908
   3
   good_buy
   159.00 EUR
  • Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203147954.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167479863.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234003743.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045591.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201749013.jpg?ts=1
   Optoma Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP DLP-projektori, laser, 3D, 3000 ANSI lumenia, 3840 x 2160, 16:9, 4K, erittäin lyhytheittoinen objektiivi, 802.11b/g/n/ac langaton / Bluetooth (5)
   Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP
   • 05055387664401
   • E1P0A46WE1Z1
   3
   good_buy
   1999.00 EUR
  • Nebula Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166409392.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162710406.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189504654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201099650.jpg?ts=1
   Nebula Nebula Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens DLP-projektori, RGB LED, kannettava (akkukäyttöinen), 500 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p, 802.11a/b/g/n langaton / Bluetooth 4.0, musta (8)
   Nebula Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens
   • 00194644017682
   • D2323311
   2
   good_buy
   599.99 EUR
  • Epson Projektori EH-TW5700 - 3LCD projector - 3D - 1920 x 1080 - 2700 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045882.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225721738.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169703029.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169703030.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193439.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori EH-TW5700 - 3LCD projector - 3D - 1920 x 1080 - 2700 ANSI lumenia Projektori EH-TW5700 - 3LCD projector - 3D - 1920 x 1080 - 2700 ANSI lumenia Projektori EH-TW5700 - 3LCD projector - 3D - 1920 x 1080 - 2700 ANSI lumenia Projektori FullHD 1080p resoluutiolla (3)
   Epson Projektori EH-TW5700 - 3LCD projector - 3D - 1920 x 1080 - 2700 ANSI lumenia
   • 08715946686684
   • 8715946686684
   • V11HA12040
   4
   good_buy
   789.00 EUR
  • BenQ SH753+ FHD 5000ANSI 1.39-2.09 DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150562876.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142017517.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137722718.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162256554.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234004884.jpg?ts=1
   BenQ BenQ SH753+ FHD 5000ANSI 1.39-2.09 DLP SH753+ FHD 5000ANSI 1.39-2.09 DLP SH753+ FHD 5000ANSI 1.39-2.09 DLP Erinomainen kuvanlaatu. Eloisaa kirkkautta valoisissa ympäristöissä SH753+:n korkea 5 000 luumenin valovoima mahdollistaa esitykset myös valojen ollessa päällä, mikä helpottaa keskustelemista, yhteistyötä ja muistiinpanojen tekemistä keskikokoisissa neuvotteluhuoneissa tuottavuudesta tinkimättä. (3)
   BenQ SH753+ FHD 5000ANSI 1.39-2.09 DLP
   • 04718755078217
   • 9H.JGJ77.2HE
   • 9H.JGJ77.25E
   4
   good_buy
   1117.99 EUR
  • Xiaomi Projektori Xiaomi BHR5211GL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234072148.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231329765.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231329768.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231329763.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224016326.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi Projektori Xiaomi BHR5211GL Projektori Xiaomi BHR5211GL Projektori Xiaomi BHR5211GL DLP-projektori, 4-kanavainen LED, kannettava, 500 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p (4)
   Xiaomi Projektori Xiaomi BHR5211GL
   • 06934177746383
   • 6934177746383
   • BHR5211GL
   3
   good_buy
   589.60 EUR
  • Optoma Projektori HD29HST - 1920 x 1080 - 4000 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153590092.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166692818.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234004646.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155384890.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209374378.jpg?ts=1
   Optoma Optoma Projektori HD29HST - 1920 x 1080 - 4000 ANSI lumenia Projektori HD29HST - 1920 x 1080 - 4000 ANSI lumenia Projektori HD29HST - 1920 x 1080 - 4000 ANSI lumenia DLP-projektori, kannettava, 3D, 4000 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, lyhytheittoinen kiinteä objektiivi (4)
   Optoma Projektori HD29HST - 1920 x 1080 - 4000 ANSI lumenia
   • 05055387663145
   • E1P0A3BWE1Z1
   3
   good_buy
   904.90 EUR
  • Philips PicoPix Max miniprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022428.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210650642.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212319314.jpg?ts=1
   Philips Philips PicoPix Max miniprojektori PicoPix Max miniprojektori PicoPix Max miniprojektori DLP-projektori, LED, kannettava, 850 lumenia, 850 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 802.11ac langaton / Miracast / AirPlay (2)
   Philips PicoPix Max miniprojektori
   • 07640186960502
   • 7640186960502
   • PPX620/INT
   4
   good_buy
   795.00 EUR
  • Nebula Apollo 480p on kannettava projektori, jossa on Android TV, kaiutin ja sisäänrakennettu akku.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185291389.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210078335.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225722098.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182916632.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189057009.jpg?ts=1
   Nebula Nebula Apollo 480p on kannettava projektori, jossa on Android TV, kaiutin ja sisäänrakennettu akku. Apollo 480p on kannettava projektori, jossa on Android TV, kaiutin ja sisäänrakennettu akku. Apollo 480p on kannettava projektori, jossa on Android TV, kaiutin ja sisäänrakennettu akku. DLP-projektori, RGB LED, 200 ANSI lumenia, WVGA (854 x 480), 16:9, 802.11a/b/g/n wireless / Bluetooth 4.2, musta (2)
   Nebula Apollo 480p on kannettava projektori, jossa on Android TV, kaiutin ja sisäänrakennettu akku.
   • 00194644020392
   • 00848061060935
   • 0194644020392
   • D2410G11
   • D2410311
   4
   449.00 EUR
  • Philips PicoPix Max One miniprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171789437.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225848056.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178423425.jpg?ts=1
   Philips Philips PicoPix Max One miniprojektori PicoPix Max One miniprojektori PicoPix Max One miniprojektori - Jopa 120 tuumaa - Kirkas ja helposti mukana kulkeva - USB-C-video ja HDMI - Kiinteät kaiuttimet, akunkesto 5 h PicoPix Max One heijastaa kuvan Full HD 1080p -laatuisena ja luonnollisen värisenä 4-kanavaisen LED- valon ansiosta. Valmiina USB-C-video- ja HDMI-liitännät Apple MacBookille ja älylaitteille. Sisäinen akku, jonka kesto on 5 tuntia. Sähköinen tarkennus, digitaalinen zoomi ja automaattinen keystone -toiminto. Kiinteät stereokaiuttimet vangitsevaan äänentoistoon Et tarvitse ylimääräist (2)
   Philips PicoPix Max One miniprojektori
   • 07640186960496
   • PPX520/INT
   • 7640186960496
   4
   596.90 EUR
  • Epson EH-TW740 FULLHD 3300ANSI 1.00-1.20:1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167812296.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263919.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263917.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263920.jpg?ts=1
   Epson Epson EH-TW740 FULLHD 3300ANSI 1.00-1.20:1 EH-TW740 FULLHD 3300ANSI 1.00-1.20:1 EH-TW740 FULLHD 3300ANSI 1.00-1.20:1 Uppoudu lempielokuviisi tämän Full HD -projektorin avulla. Projektori on helppo siirtää ja asentaa, joten voit rentoutua nauttimaan sen kirkkaasta 3400 lumenin näytöstä. Monipuolisten ominaisuuksien ja pitkän lampun keston ansiosta projektori tarjoaa viihdettä jopa 18 vuodeksi. (3)
   Epson EH-TW740 FULLHD 3300ANSI 1.00-1.20:1
   • 08715946680811
   • 8715946680811
   • 60970690
   • V11H979040
   3
   607.44 EUR
  • Philips NeoPix Ultra 2 miniprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181023035.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187992772.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171477078.jpg?ts=1
   Philips Philips NeoPix Ultra 2 miniprojektori NeoPix Ultra 2 miniprojektori NeoPix Ultra 2 miniprojektori LCD-projektori, kannettava, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, 802.11a/b/g/n/ac wireless / Bluetooth / Airplay (3)
   Philips NeoPix Ultra 2 miniprojektori
   • 07640186960939
   • 7640186960939
   • NPX642/INT
   3
   321.80 EUR
  2 10
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • BenQ (benq)
   • Epson (epson)
   • Sony (sony)
   • NEC (nec)
   • Acer (acer)
   • Optoma (optoma)
   • AIRTAME (airtame)
   • Anker (anker)
   • Art (art)
   • Asus (asus)
   • Barco (barco)
   • Dell (dell)
   • EcoFlow (ecoflow)
   • Huddly (huddly)
   • Infocus (infocus)
   • Kodak (kodak)
   • Kramer (kramer)
   • LG (lg)
   • Multibrackets (multibrackets)
   • Nebula (nebula)
   • NEC Display Solutions (nec_display_solutions)
   • Overmax (overmax)
   • Panasonic (panasonic)
   • Philips (philips)
   • Polk Audio (polk_audio)
   • Samsung (samsung)
   • Viewsonic (viewsonic)
   • Vision (vision)
   • Vivitek (vivitek)
   • VivoLink (vivolink)
   • XGIMI (xgimi)
   • Xiaomi (xiaomi)
  • Hinta (price):
   • < 575 € (budget)
   • 575 € - 935 € (price_2)
   • 935 € - 1650 € (price_3)
   • ≥ 1650 € (price_4)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1200 x 800 (1200_x_800)
   • 1980 x 1080 (1980_x_1080)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • DLP (dlp)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi