x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Epson Epson
   • BenQ BenQ
   • Optoma Optoma
   • NEC NEC
   • Sony Sony
   • Acer Acer
   • Pöytäprojektorit
  Videotykit 7.8 (1)
  0 - 24
  • Epson EB-U05 Pöytäprojektori 3400ANSI lumenia 3LCD WUXGA (1920x1200) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/7/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389947.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/8/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389948.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/9/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/0/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/1/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389951.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/2/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389952.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/5/3/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-87389953.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/3/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/4/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/5/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749675.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/6/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/7/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749677.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/0/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-101283590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/1/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-101283591.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/2/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-101283592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/3/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-101283593.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/4/8/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/4/9/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/5/0/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/5/5/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203355.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/5/6/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203356.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/5/7/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/5/9/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203359.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/0/1/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102600001.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/1/7/epson-eb-u05-desktop-projector-3400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102820617.jpg
   Epson EB-U05 Pöytäprojektori 3400ANSI lumenia 3LCD WUXGA (1920x1200) Valkoinen dataprojektori (18)
   Epson EB-U05 Pöytäprojektori 3400ANSI lumenia 3LCD WUXGA (1920x1200) Valkoinen dataprojektori
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   656.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   656.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Diel Carbon 2 HD WiFi LED-projektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/0/9/diel-carbon-2-hd-wifi-led-projektori-87049309.jpg
   Diel Carbon 2 HD WiFi LED-projektori (57)
   Diel Carbon 2 HD WiFi LED-projektori
   e-ville.com e-ville.com
   7.770096450354182 (361)
   161.14, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   e-ville.com e-ville.com
   7.770096450354182 (361)
   161.14, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Epson EB-U42 Kannettava projektori 3600ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta, Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/2/7/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-87124027.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/1/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-87903611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/7/0/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-87966570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/4/8/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-88103848.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/2/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-98749342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/3/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-98749343.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/4/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-98749344.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/5/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-98749345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/6/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-98749346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/4/7/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-98749347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/6/3/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-101283563.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/6/4/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-101283564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/1/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-102203281.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/8/3/epson-eb-u42-portable-projector-3600ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-black-white-data-projector-102203283.jpg
   Epson EB-U42 Kannettava projektori 3600ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta, Valkoinen dataprojektori (15)
   Epson EB-U42 Kannettava projektori 3600ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta, Valkoinen dataprojektori
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   869, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   869, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Epson EB-W05 Pöytäprojektori 3300ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/0/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/1/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/2/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/3/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/4/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/5/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389945.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/6/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-87389946.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/8/7/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101283587.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/8/8/epson-eb-w05-desktop-projector-3300ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101283588.jpg
   Epson EB-W05 Pöytäprojektori 3300ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori (12)
   Epson EB-W05 Pöytäprojektori 3300ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori
   CompuSat CompuSat
   483.77, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   483.77, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Acer H5380BD/DLP HD 720p Kontrast: 13000:1
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/0/0/acer-h5380bd-23234400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/0/1/acer-h5380bd-23234401.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/7/7/acer-h5380bd-23239377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/4/acer-home-h5380bd-23531034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/5/acer-home-h5380bd-23531035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/6/acer-home-h5380bd-23531036.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/7/acer-home-h5380bd-23531037.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/3/8/acer-home-h5380bd-23531038.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/3/2/acer-home-h5380bd-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x720-white-data-projector-101484832.jpg
   Acer H5380BD/DLP HD 720p Kontrast: 13000:1 (15)
   Acer H5380BD/DLP HD 720p Kontrast: 13000:1
   CompuSat CompuSat
   533.33, ? (offer_sdt_unknown)
   CompuSat CompuSat
   533.33, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • BenQ CineHome W1600UST Full-HD
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/4/1/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-100770641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/5/9/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600059.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/0/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/1/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/2/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600062.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/3/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/4/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/5/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600065.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/6/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/7/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/8/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600068.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/6/9/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102600069.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/5/7/benq-cinehome-w1600ust-full-hd-102820657.jpg
   BenQ CineHome W1600UST Full-HD (5)
   BenQ CineHome W1600UST Full-HD
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   1369, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   1369, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Hitachi CP WX4022WN LCD-projektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/9/6/hitachi-cp-wx4022n-20247996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/8/hitachi-cp-wx4022n-21388418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/9/hitachi-cp-wx4022n-21388419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/0/hitachi-cp-wx4022n-21388420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/2/1/hitachi-cp-wx4022n-21388421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/7/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/8/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/9/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/0/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/1/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/2/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/3/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/4/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/5/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-98749395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/3/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-101105053.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/5/4/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-101105054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/4/9/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-101283249.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/1/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-101510601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/0/2/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-101510602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/6/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-101703926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/7/hitachi-cp-wx4022wn-4000ansi-lumens-3lcd-white-data-projector-102820307.jpg
   Hitachi CP WX4022WN LCD-projektori (4)
   Hitachi CP WX4022WN LCD-projektori
   CompuSat CompuSat
   679.35, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   679.35, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Philips PicoPix Taskuprojektori PPX4010/INT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/3/8/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-41826938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/1/6/philips-ppx4010-43229016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/8/5/philips-ppx4010-58932685.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/8/6/philips-ppx4010-58932686.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/9/7/philips-picopix-pocket-projector-72340797.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/6/philips-picopix-pocket-projector-73196716.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/7/philips-picopix-pocket-projector-73196717.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/8/philips-picopix-pocket-projector-73196718.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/9/philips-picopix-pocket-projector-73196719.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/2/0/philips-picopix-pocket-projector-73196720.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/2/1/philips-picopix-pocket-projector-73196721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/2/2/philips-picopix-pocket-projector-73196722.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/2/3/philips-picopix-pocket-projector-73196723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/3/0/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-80484430.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/3/1/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-80484431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/3/2/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-80484432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/3/3/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-80484433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/5/9/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101188659.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/6/0/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101188660.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/6/1/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101188661.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/6/2/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101188662.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/1/8/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101808418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/0/5/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101878705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/4/3/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-101904143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/2/6/philips-picopix-pocket-projector-ppx4010-int-102153426.jpg
   Philips PicoPix Taskuprojektori PPX4010/INT (16)
   Philips PicoPix Taskuprojektori PPX4010/INT
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   299, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   299, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • BenQ W1700 projector DLP UHD 4K
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/0/8/benq-w1700-4k-videoprojektori-96215908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/5/zowie-w1700-4k-videoprojektori-98815395.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/1/9/zowie-w1700-4k-videoprojektori-99177019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/1/7/benq-w1700-4k-beamer-101176217.jpg
   BenQ W1700 projector DLP UHD 4K (6)
   BenQ W1700 projector DLP UHD 4K
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   1549, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   1549, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Epson EB-990U WUXGA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/3/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-90327813.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/4/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-90327814.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/5/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-90327815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/1/6/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-90327816.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/3/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/4/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/5/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/6/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/9/7/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98749297.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/3/3/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-101283633.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/7/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/9/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203469.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/2/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/7/3/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102203473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/4/3/epson-eb-990u-desktop-projector-3800ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102820643.jpg
   Epson EB-990U WUXGA (6)
   Epson EB-990U WUXGA
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   958.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   958.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Hitachi CP-AW2505 Seinäkiinnitetty projektori 2700ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/7/hitachi-cp-aw2505-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-wall-mounted-projector-data-projector-64606537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/7/hitachi-cp-aw2505-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-desktop-projector-data-projector-71458177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/8/hitachi-cp-aw2505-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-desktop-projector-data-projector-71458178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/9/hitachi-cp-aw2505-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-desktop-projector-data-projector-71458179.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/0/hitachi-cp-aw2505-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-desktop-projector-data-projector-71458180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/8/1/hitachi-cp-aw2505-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-desktop-projector-data-projector-71458181.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/8/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-98746198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/9/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-98746199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/0/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-98746200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/1/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-98746201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/1/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-101283431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/0/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-102202700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/1/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-102202701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/4/3/hitachi-cp-aw2505-wall-mounted-projector-2700ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-data-projector-102820543.jpg
   Hitachi CP-AW2505 Seinäkiinnitetty projektori 2700ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) dataprojektori (5)
   Hitachi CP-AW2505 Seinäkiinnitetty projektori 2700ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) dataprojektori
   CompuSat CompuSat
   852.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   852.19, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Canon Lv Wx320 Dlp-Projektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/7/9/canon-lv-wx320-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-desktop-projector-white-46994079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/3/9/canon-lv-wx320-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-desktop-projector-white-50882439.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/6/7/canon-lv-wx320-wxga-dlp-paneel-3d-geschikt-rj-45-mhl-compatible-hdmi-poorten-3-jaarlamp-garantie-51831467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/2/6/canon-lv-wx320-52327126.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/2/7/canon-lv-wx320-52327127.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/5/canon-lv-wx320-52399205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/6/canon-lv-wx320-52399206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/7/canon-lv-wx320-52399207.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/8/canon-lv-wx320-52399208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/0/9/canon-lv-wx320-52399209.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/1/9/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-98749119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/5/9/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-101194459.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/0/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-101194460.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/5/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-101816535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/6/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-101816536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/7/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-101816537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/8/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-101816538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/3/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-102202503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/4/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-102202504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/5/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-102202505.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/0/7/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-102202507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/0/7/2/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-102569072.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/0/5/canon-lv-wx320-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-white-data-projector-102976605.jpg
   Canon Lv Wx320 Dlp-Projektori (3)
   Canon Lv Wx320 Dlp-Projektori
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   514.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   514.3, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
   good_buy
  • Epson EB-W39 Pöytäprojektori 3500ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/8/5/epson-eb-w39-desktop-projector-3500ansi-lumens-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-90327785.jpg
   Epson EB-W39 Pöytäprojektori 3500ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori (7)
   Epson EB-W39 Pöytäprojektori 3500ANSI lumenia 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   728.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   6.884077214074849 (14)
   728.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Asus ZenBeam E1 Kannettava projektori 150ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Hopea dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/9/4/9/asus-zenbeam-e1-64580949.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/4/1/asus-zenbeam-e1-69047741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/3/5/asus-zenbeam-e1-69671835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/4/2/asus-zenbeam-e1-150ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-portable-projector-silver-71461142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/7/6/asus-zenbeam-e1-portable-projector-150ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-100949976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/6/4/asus-zenbeam-e1-portable-projector-150ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-102180764.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/6/5/asus-zenbeam-e1-portable-projector-150ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-102180765.jpg
   Asus ZenBeam E1 Kannettava projektori 150ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Hopea dataprojektori (7)
   Asus ZenBeam E1 Kannettava projektori 150ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Hopea dataprojektori
   CompuSat CompuSat
   348.21, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   348.21, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Epson EH-TW6700W Pöytäprojektori 3000ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D-yhteensopiva Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/5/8/epson-eh-tw6700w-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-desktop-projector-white-62957058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/1/0/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-98750010.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/1/1/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-98750011.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/1/2/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-98750012.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/1/3/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-98750013.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/5/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-101283415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/5/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102042265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/6/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102042266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/7/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102042267.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/8/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102042268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/7/3/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102419373.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/7/5/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102419375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/7/8/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102419378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/7/9/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102419379.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/0/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102419380.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/8/1/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102419381.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/1/9/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102820519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/6/0/epson-eh-tw6700w-desktop-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-3d-white-data-projector-102976360.jpg
   Epson EH-TW6700W Pöytäprojektori 3000ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D-yhteensopiva Valkoinen dataprojektori (2)
   Epson EH-TW6700W Pöytäprojektori 3000ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D-yhteensopiva Valkoinen dataprojektori
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   1609, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   1609, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Epson EB-1460UI Seinäkiinnitetty projektori 4400ANSI lumenia 3LCD WUXGA (1920x1200) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/2/8/epson-eb-1460ui-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-wall-mounted-projector-73958828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/2/9/epson-eb-1460ui-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-wall-mounted-projector-73958829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/3/0/epson-eb-1460ui-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-wall-mounted-projector-73958830.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/3/1/epson-eb-1460ui-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-wall-mounted-projector-73958831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/5/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/6/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/7/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/8/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/8/9/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/0/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/1/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/2/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/3/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746193.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/4/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-98746194.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/7/7/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102202977.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/7/8/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102202978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/7/9/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102202979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/9/3/epson-eb-1460ui-wall-mounted-projector-4400ansi-lumens-3lcd-wuxga-1920x1200-white-data-projector-102820593.jpg
   Epson EB-1460UI Seinäkiinnitetty projektori 4400ANSI lumenia 3LCD WUXGA (1920x1200) Valkoinen dataprojektori (4)
   Epson EB-1460UI Seinäkiinnitetty projektori 4400ANSI lumenia 3LCD WUXGA (1920x1200) Valkoinen dataprojektori
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   3385.2, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   3385.2, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Hitachi CP-WX4042WN LCD-projektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/4/7/hitachi-cp-wx4042wn-lcd-projektori-1280-x-800-4000lumen-ia--97730647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/6/hitachi-cp-wx4042wn-lcd-projektori-98746316.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/7/hitachi-cp-wx4042wn-lcd-projektori-98746317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/8/hitachi-cp-wx4042wn-lcd-projektori-98746318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/1/9/hitachi-cp-wx4042wn-lcd-projektori-98746319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/2/0/hitachi-cp-wx4042wn-lcd-projektori-98746320.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/6/8/hitachi-cp-wx4042wn-102203568.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/7/1/hitachi-cp-wx4042wn-102203571.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/6/2/hitachi-cp-wx4042wn-102820662.jpg
   Hitachi CP-WX4042WN LCD-projektori (4)
   Hitachi CP-WX4042WN LCD-projektori
   CompuSat CompuSat
   648.93, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   648.93, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Epson EH-TW610 Kannettava projektori 3000ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/0/4/epson-eh-tw610-portable-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-88324904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/8/4/epson-eh-tw610-kannettava-projektori-3000ansi-lumenia-3lcd-1080p-1920x1080-valkoinen-dataprojektori-89567584.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/1/7/epson-eh-tw610-kannettava-projektori-3000ansi-lumenia-3lcd-1080p-1920x1080-valkoinen-dataprojektori-89715517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/6/5/epson-eh-tw610-portable-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/7/epson-eh-tw610-portable-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-101283617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/8/epson-eh-tw610-portable-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-101283618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/0/5/epson-eh-tw610-portable-projector-3000ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-102203405.jpg
   Epson EH-TW610 Kannettava projektori 3000ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Valkoinen dataprojektori (4)
   Epson EH-TW610 Kannettava projektori 3000ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Valkoinen dataprojektori
   CompuSat CompuSat
   642.71, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   642.71, 3pv (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Viewsonic PJD5153 Pöytäprojektori 3200ANSI lumenia DLP SVGA (800x600) Musta dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/0/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/1/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242511.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/2/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/3/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242513.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/4/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242514.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/5/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242515.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/6/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/7/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/8/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242518.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/1/9/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242519.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/2/0/viewsonic-pjd5153-data-projector-30242520.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/9/viewsonic-pjd5153-data-projector-30248009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/8/viewsonic-pjd5153-data-projector-30248138.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/1/viewsonic-pjd5153-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-svga-800x600-black-data-projector-102600081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/9/5/viewsonic-pjd5153-desktop-projector-3200ansi-lumens-dlp-svga-800x600-black-data-projector-102820695.jpg
   Viewsonic PJD5153 Pöytäprojektori 3200ANSI lumenia DLP SVGA (800x600) Musta dataprojektori (9)
   Viewsonic PJD5153 Pöytäprojektori 3200ANSI lumenia DLP SVGA (800x600) Musta dataprojektori
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   369, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   369, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Optoma UHD550X Kannettava projektori 2800ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/4/7/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/4/8/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484748.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/4/9/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/0/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/1/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484751.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/2/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/3/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/4/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/5/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/6/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/7/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/8/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/9/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/6/0/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/6/1/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/6/2/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-83484762.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/4/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-98749874.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/5/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-98749875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/6/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-98749876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/7/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-98749877.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/7/8/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-98749878.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/6/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-101283556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/7/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-101283557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/3/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102203233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/4/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102203234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/5/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102203235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/6/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102203236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/7/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102203237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/1/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/2/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/3/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/5/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/6/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/0/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/1/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599931.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/2/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/3/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/4/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/5/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/6/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599936.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/8/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599938.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/3/9/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/0/optoma-uhd550x-portable-projector-2800ansi-lumens-dlp-2160p-3840x2160-white-data-projector-102599940.jpg
   Optoma UHD550X Kannettava projektori 2800ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Valkoinen dataprojektori (6)
   Optoma UHD550X Kannettava projektori 2800ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Valkoinen dataprojektori
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   1765.14, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   1765.14, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   2
  • Epson EH-TW650 Pöytäprojektori 3100ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/4/7/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-87428747.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/3/9/epson-eh-tw650-poytaprojektori-3100ansi-lumenia-3lcd-1080p-1920x1080-valkoinen-dataprojektori-87453539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/6/epson-eh-tw650-poytaprojektori-3100ansi-lumenia-3lcd-1080p-1920x1080-valkoinen-dataprojektori-87489396.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/2/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/3/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/4/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/5/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/6/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/0/7/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-91197807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/6/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-101283596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/7/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-101283597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/9/8/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-101283598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/1/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-102820621.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/2/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-102820622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/2/4/epson-eh-tw650-desktop-projector-3100ansi-lumens-3lcd-1080p-1920x1080-white-data-projector-102820624.jpg
   Epson EH-TW650 Pöytäprojektori 3100ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Valkoinen dataprojektori (6)
   Epson EH-TW650 Pöytäprojektori 3100ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Valkoinen dataprojektori
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   663.2, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Boltbox.fi Boltbox.fi
   7.214285714285714 (2)
   663.2, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Epson EB-535W Pöytäprojektori 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/8/2/epson-eb-535w-30557782.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/2/1/epson-eb-535w-30564421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/1/epson-eb-535w-30564851.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/7/3/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-98748073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/7/4/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-98748074.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/0/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101155280.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/3/3/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101751133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/3/4/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101751134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/3/5/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101751135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/8/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-101902628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/6/3/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-102820363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/6/4/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-102820364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/6/5/epson-eb-535w-desktop-projector-3lcd-wxga-1280x800-white-data-projector-102820365.jpg
   Epson EB-535W Pöytäprojektori 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori (2)
   Epson EB-535W Pöytäprojektori 3LCD WXGA (1280x800) Valkoinen dataprojektori
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   1209, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   8.02872282164146 (65)
   1209, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   4
  • BenQ MW843UST Pöytäprojektori 3000ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) 3D-yhteensopiva Valkoinen dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/3/6/benq-mw843ust-24843536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/6/benq-mw843ust-24844986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/7/benq-mw843ust-24844987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/8/benq-mw843ust-24844988.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/9/benq-mw843ust-24844989.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/0/benq-mw843ust-24844990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/9/1/benq-mw843ust-24844991.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/2/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/3/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/4/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/5/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/6/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/7/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/8/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/9/zowie-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-98748009.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/9/6/benq-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-101530696.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/5/benq-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-101723435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/9/3/benq-mw843ust-desktop-projector-3000ansi-lumens-dlp-wxga-1280x800-3d-white-data-projector-102202293.jpg
   BenQ MW843UST Pöytäprojektori 3000ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) 3D-yhteensopiva Valkoinen dataprojektori (2)
   BenQ MW843UST Pöytäprojektori 3000ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) 3D-yhteensopiva Valkoinen dataprojektori
   CompuSat CompuSat
   977.08, ? (offer_sdt_unknown)
   CompuSat CompuSat
   977.08, ? (offer_sdt_unknown)
   4
  • Asus S1 Kannettava projektori 200ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Hopea dataprojektori
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/7/5/asus-s1-23702175.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/7/6/asus-s1-23702176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/7/7/asus-s1-23702177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/7/8/asus-s1-23702178.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/7/9/asus-s1-23702179.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/8/0/asus-s1-23702180.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/0/8/asus-s1-portable-projector-200ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-101518008.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/5/1/asus-s1-portable-projector-200ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-101717251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/5/2/asus-s1-portable-projector-200ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-101717252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/6/asus-s1-portable-projector-200ansi-lumens-dlp-wvga-854x480-silver-data-projector-102879946.jpg
   Asus S1 Kannettava projektori 200ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Hopea dataprojektori (2)
   Asus S1 Kannettava projektori 200ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Hopea dataprojektori
   CompuSat CompuSat
   347.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CompuSat CompuSat
   347.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
   4
  2 23
  • info@vertaa.fi