x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Diilit Diilit
   • BenQ
   • Hitachi
   • 4K-kuvanlaatu
   • Wi-Fi
   • Epson
   • 3D
   • Edullisimmat
   • Full HD
   • Optoma
  0 - 24
  • BenQ TK800M 4K UHD (3840 x 2160), 3000 A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151038555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952928.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169566667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140226534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141811414.jpg
   BenQ BenQ TK800M 4K UHD (3840 x 2160), 3000 A TK800M 4K UHD (3840 x 2160), 3000 A TK800M 4K UHD (3840 x 2160), 3000 A Mikään ei päihitä jalkapallopelin kauneutta kirkkaassa olohuoneessa tai takapihan grillijuhlissa, kun käytössä on valtava yli 100 tuuman kangas ja 8,3 miljoonan pikselin 4K UHD-kuva elosin HDR-värein. Mukautettavat jalkapallo- ja urheilutilat sekä tehokas ääni siirtävät tapahtumien keskelle stadionille,ja kaikki tämä toimitetaan tyylikkäästi ja kompaktisti muotoiltuna ja helposti asennettavana. 4K UHD -TARKKUUS: Aito 8,3 miljoonan pikselin 4K UHD -tarkkuus tarjoaa henkeäsalpaavaa kuvanlaatua,... (7)
   BenQ TK800M 4K UHD (3840 x 2160), 3000 A
   • 04718755078446
   • 9H.JJE77.13E
   • 9H.JLA77.13E
   • 4718755078446
   • 6069919
   7
   good_buy
   1077.50 EUR
  • Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167479863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168615470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168615471.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168615468.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168618774.jpg
   Optoma Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP DLP-projektori, laser, 3D, 3000 ANSI lumenia, 3840 x 2160, 16:9, 4K, erittäin lyhytheittoinen objektiivi, 802.11b/g/n/ac langaton / Bluetooth (25)
   Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP
   • 05055387664401
   • E1P0A46WE1Z1
   3
   good_buy
   most_sold
   2667.99 EUR
  • Epson eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151104380.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375972.jpg
   Epson Epson eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori 3LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 3840 x 2160 (2 x 1920 x 1080), 16:9, 4K, valkoinen (6)
   Epson eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   8
   good_buy
   1001.90 EUR
  • Xiaomi PROJECTOR MI LASER 4K/150" BHR4152GL XIAOMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178081695.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162473112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178081762.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166459319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178639637.jpg
   Xiaomi Xiaomi PROJECTOR MI LASER 4K/150" BHR4152GL XIAOMI PROJECTOR MI LASER 4K/150" BHR4152GL XIAOMI PROJECTOR MI LASER 4K/150" BHR4152GL XIAOMI 4K (3840 x 2160), Android TV, Support HDR, CPU T962X-H (12)
   Xiaomi PROJECTOR MI LASER 4K/150" BHR4152GL XIAOMI
   • 06934177719417
   • BHR4152GL
   5
   good_buy
   1806.00 EUR
  • Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71461142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105606527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150551278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165091609.jpg
   Asus Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI ASUS ZenBeam E1 on hämmästyttävän kompakti matkaprojektori, joka pienestä koostaan huolimatta pystyy heijastamaan 32" kuvan 1 metrin etäisyydeltä ja 120" kuvan 3,7 metrin etäisyydeltä heittopinnasta. Automaattinen keystone-korjaus pitää huolen siitä, että kuvasuhde pysyy luonnollisena jokaisessa tilanteessa. Laite on varustettu erittäin kirkkaalla ja energiatehokkaalla 150 lumenin valotehon tarjoavalla lampulla, jonka natiiviresoluutio on 854 x 480. Laitteen sisäänrakennettu akku tarjoaa jopa... (7)
   Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • 04712900316674
   • 05055792399424
   • 04058154096178
   • 90LJ0080-B00520
   6
   good_buy
   263.12 EUR
  • BenQ W1720 4K UHD (3840 x 2160), 2000 AN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150597270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143438819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952815.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952814.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150997995.jpg
   BenQ BenQ W1720 4K UHD (3840 x 2160), 2000 AN W1720 4K UHD (3840 x 2160), 2000 AN W1720 4K UHD (3840 x 2160), 2000 AN Kutsu ystäväsi ja perheenjäsenesi katselemaan hämmästyttävän upeita 4K HDR -elokuvia. BenQ W1720 4K HDR CineHome -projektorin CinematicColor-teknologia toistaa värit tarkasti, tehostaa elokuvanautintoa lisäämällä aitoa elokuvateatterimaista tuntua, joka tempaa mukaansa täsmälleen ohjaajan vision mukaiseen elämykseen tuoden jättimäisen näytön mahdollistamat visuaaliset elementit omaan olohuoneeseesi.8,3 miljoonan erillisen pikselin 4K UHD -tarkkuus tarjoaa erinomaista kuvanlaatua, jossa yksity... (5)
   BenQ W1720 4K UHD (3840 x 2160), 2000 AN
   • 04718755079184
   • 6082462
   • 9H.JLC77.15E
   • 4718755079184
   • 9H.JLC77.13E
   • 9H.JLC77.14E
   7
   good_buy
   1112.00 EUR
  • Nebula Capsule II Android
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868529.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868533.jpg
   Nebula Nebula Capsule II Android Capsule II Android Capsule II Android 720p HD Picture 100% Brighter Bigger & Better Sound 3600+ Apps USB-C Power Delivery 1-Second Autofocus The Google Assistant (9)
   Nebula Capsule II Android
   • 00848061023022
   • 00848061026818
   • D2421G11
   5
   good_buy
   510.90 EUR
  • Nebula VEGA - kannettava videoprojektori 1080p (1920X1080) - 500 ANSI lumenia - 2x4W - musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177265257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186507165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187900544.jpg
   Nebula Nebula VEGA - kannettava videoprojektori 1080p (1920X1080) - 500 ANSI lumenia - 2x4W - musta VEGA - kannettava videoprojektori 1080p (1920X1080) - 500 ANSI lumenia - 2x4W - musta VEGA - kannettava videoprojektori 1080p (1920X1080) - 500 ANSI lumenia - 2x4W - musta DLP-projektori, LED, kannettava, 500 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, 802.11a/b/g/n/ac wireless / Bluetooth 4.2 (9)
   Nebula VEGA - kannettava videoprojektori 1080p (1920X1080) - 500 ANSI lumenia - 2x4W - musta
   • 00194644048198
   • D2121G11
   4
   good_buy
   588.90 EUR
  • Epson Projektori EH-TW740 - 1920 x 1080 - 3300 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167672842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177734000.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082177.jpg
   Epson Epson Projektori EH-TW740 - 1920 x 1080 - 3300 ANSI lumenia Projektori EH-TW740 - 1920 x 1080 - 3300 ANSI lumenia Projektori EH-TW740 - 1920 x 1080 - 3300 ANSI lumenia 3LCD-projektori, kannettava, 3300 lumenia (valkoinen), 3300 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, Miracast (12)
   Epson Projektori EH-TW740 - 1920 x 1080 - 3300 ANSI lumenia
   • 08715946680811
   • 8715946680811
   • V11H979040
   3
   good_buy
   502.90 EUR
  • BenQ Projektori MU613 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1200 - 4000 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179355242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910400.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178367578.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910395.jpg
   BenQ BenQ Projektori MU613 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1200 - 4000 ANSI lumenia Projektori MU613 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1200 - 4000 ANSI lumenia Projektori MU613 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1200 - 4000 ANSI lumenia BenQ MU613 - DLP-projektori - kannettava - 3D - 4000 ANSI lumenia - WUXGA (1920 x 1200) - 16:10 - 1080p (7)
   BenQ Projektori MU613 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1200 - 4000 ANSI lumenia
   • 04718755077838
   • 9H.JKX77.13E
   4
   good_buy
   739.66 EUR
  • Xiaomi Projektori Mi Smart Compact Projector Mini - 1920 x 1080 - 500 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157601071.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155376002.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152366830.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178231695.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152366826.jpg
   Xiaomi Xiaomi Projektori Mi Smart Compact Projector Mini - 1920 x 1080 - 500 ANSI lumens Projektori Mi Smart Compact Projector Mini - 1920 x 1080 - 500 ANSI lumens Projektori Mi Smart Compact Projector Mini - 1920 x 1080 - 500 ANSI lumens DLP-projektori, kannettava, 500 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, Wi-Fi / Bluetooth, harmaa (10)
   Xiaomi Projektori Mi Smart Compact Projector Mini - 1920 x 1080 - 500 ANSI lumens
   • 06934177712821
   • 6934177712821
   • SJL4014GL
   3
   good_buy
   453.80 EUR
  • LG HU80KS 4K UHD DLP Laser -kotiteatteriprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169488446.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766704.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766698.jpg
   LG LG HU80KS 4K UHD DLP Laser -kotiteatteriprojektori HU80KS 4K UHD DLP Laser -kotiteatteriprojektori HU80KS 4K UHD DLP Laser -kotiteatteriprojektori DLP-projektori, laser, 3840 x 2160, 4K, Miracast Wi-Fi Display (16)
   LG HU80KS 4K UHD DLP Laser -kotiteatteriprojektori
   • 08806098257201
   • 08806098257232
   • 08806098201594
   • HU80KSW
   • HU80KS.AEU
   • HU80KS
   • HU80KSW.AEU
   2
   good_buy
   2028.93 EUR
  • Philips NeoPix Ultra 2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181023035.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187992772.jpg
   Philips Philips NeoPix Ultra 2 NeoPix Ultra 2 NeoPix Ultra 2 LCD-projektori, kannettava, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, 802.11a/b/g/n/ac wireless / Bluetooth / Airplay (3)
   Philips NeoPix Ultra 2
   • 07640186960939
   • 7640186960939
   • NPX642/INT
   6
   good_buy
   310.00 EUR
  • Epson EB-1795F LCD-projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156928431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150552140.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178084517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897525.jpg
   Epson Epson EB-1795F LCD-projektori EB-1795F LCD-projektori EB-1795F LCD-projektori Täydellinen liikkuvalle käyttäjälle esim. asiakaskäyntien esityksiin. Työssä, jossa ollaan jatkuvasti liikkeellä sekä pidetään esityksiä asiakkaan toimipisteessä, tarvitaan kannettavaa projektoria. Tässä projektorissa yhdistyvät erittäin ohut ja kevyt rakenne, erinomainen kuvanlaatu ja edistykselliset toiminnot. (3)
   Epson EB-1795F LCD-projektori
   • 08715946629933
   • V11H796040
   • 9309113
   6
   good_buy
   1151.96 EUR
  • Philips Projektori NeoPix - Prime 2 -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181023036.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170993083.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171477116.jpg
   Philips Philips Projektori NeoPix - Prime 2 - Projektori NeoPix - Prime 2 - Projektori NeoPix - Prime 2 - Philips NeoPix Prime 2 videoprojektoriKompakti ja älykäs HD-projektoriAito HD 720p -tarkkuusPhilips OS, jossa esiladattu sovellusUseita kuvankorjauksiaWi-Fi, Bluetooth ja HDMIPhilips NeoPix Prime 2 -projektorilla nautit elokuva- tai peli-illasta HD 720p -resoluutiolla. Kompakti projektori on myös helppo ottaa mukaan ja voit viettää viihtyisää iltaa myös ystävien luona. NeoPix Prime 2 -projektorilla toistat videot ja kuvat värikylläisinä. Helppokäyttöinen Philips OS -käyttöjärjestelmä on esila... (5)
   Philips Projektori NeoPix - Prime 2 -
   • 07640186960915
   • NPX542/INT
   • 7640186960915
   4
   good_buy
   188.80 EUR
  • Epson 3LCD projector EB-W06 WXGA (1280x8
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168591751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733929.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733931.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733928.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082153.jpg
   Epson Epson 3LCD projector EB-W06 WXGA (1280x8 3LCD projector EB-W06 WXGA (1280x8 3LCD projector EB-W06 WXGA (1280x8 Nautitko valkokangaselämyksistä, mutta tarvitset projektoria myös vaikuttaviin esityksiin? Tämä WXGA-projektori vastaa täydellisesti tarpeitasi 3 700 luumenin kirkkauden ja 3LCD-tekniikan ansiosta. Kannettavaksi suunniteltu projektori on helppo siirtää ja asentaa uuteen käyttöpaikkaan. Monipuolisten ominaisuuksien ja pitkän lampun keston ansiosta projektori on kilpailukykyinen vaihtoehto, joka tarjoaa viihdettä 18 vuoden ajan. WXGA-projektori Kirkkaus 3 700 luumenia Kontrastisuhde 16 000:1 3L... (2)
   Epson 3LCD projector EB-W06 WXGA (1280x8
   • 08715946680569
   • 8715946680569
   • V11H973040
   7
   good_buy
   472.90 EUR
  • Optoma ZH403 DLP Full HD -laserprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156280913.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149049288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149049294.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149049292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149049284.jpg
   Optoma Optoma ZH403 DLP Full HD -laserprojektori ZH403 DLP Full HD -laserprojektori ZH403 DLP Full HD -laserprojektori The ZH403 is a compact Full HD laser projector. Designed for maintenance-free, continuous operation it can be installed in virtually any orientation. Its small and lightweight footprint, 1.3x zoom combined with 360-degree and portrait projection make it a breeze to install. (2)
   Optoma ZH403 DLP Full HD -laserprojektori
   • 05055387663886
   • 00796435444631
   • E1P1A44WE1Z1
   7
   good_buy
   1001.99 EUR
  • LG Projektori CineBeam - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150958377.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162659396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150958376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150958371.jpg
   LG LG Projektori CineBeam - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia Projektori CineBeam - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia Projektori CineBeam - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia DLP-projektori, LED, kannettava, 1000 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, Wi-Fi / Miracast, valkoinen (7)
   LG Projektori CineBeam - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia
   • 08806098362554
   • HF65LSR-EU
   • 8806098362554
   • HF65LSR
   3
   good_buy
   1005.89 EUR
  • Xiaomi PROJECTOR 5000 LUMENS MI LASER/150" MJJGYY02FM XIAOMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168097418.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151412919.jpg
   Xiaomi Xiaomi PROJECTOR 5000 LUMENS MI LASER/150" MJJGYY02FM XIAOMI PROJECTOR 5000 LUMENS MI LASER/150" MJJGYY02FM XIAOMI PROJECTOR 5000 LUMENS MI LASER/150" MJJGYY02FM XIAOMI DLP-projektori, 5000 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, ultra short-throw lens, Wi-Fi / Bluetooth / LAN (4)
   Xiaomi PROJECTOR 5000 LUMENS MI LASER/150" MJJGYY02FM XIAOMI
   • 06934177701788
   • SJL4005GL
   4
   good_buy
   deal
   1715.50 EUR
  • Epson 3LCD Full HD Projector EH-TW7100 4
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149660104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149357267.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082923.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149357268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149357266.jpg
   Epson Epson 3LCD Full HD Projector EH-TW7100 4 3LCD Full HD Projector EH-TW7100 4 3LCD Full HD Projector EH-TW7100 4 Saat 4K PRO-UHD -projektorin edistyneet huippuluokan ominaisuudet. Jopa 500 tuuman näyttökoon ansiosta voit nauttia 4K-sisällöstä ylivoimaisella kuvanlaadulla ja suurella kontrastisuhteella. Kuvan kohdistaminen on vaivatonta käyttämällä linssin siirtoa, optista zoomausta ja trapetsikorjausta. (4)
   Epson 3LCD Full HD Projector EH-TW7100 4
   • 08715946670843
   • V11H959040
   • 8715946670843
   4
   good_buy
   1402.00 EUR
  • Optoma HD29HLV 4500ANSI FULL HD 1.12-1.47:1 DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153590092.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151462575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151462579.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151462574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151462578.jpg
   Optoma Optoma HD29HLV 4500ANSI FULL HD 1.12-1.47:1 DLP HD29HLV 4500ANSI FULL HD 1.12-1.47:1 DLP HD29HLV 4500ANSI FULL HD 1.12-1.47:1 DLP Optoma HD29HLV Full HD on tarkoitettu kotiteatteri käyttöön erinomaisella kuvanlaadulla sekä erittäin pienellä vasteajalla, joten se sopii myös hyvin pelitykiksi.Kuvanlaatu on erinomainen sillä niin värikylläisyys, kontrasti kuin liiketoisto ovat parantuneet oleellisesti vanhoihin malleihin verrattuna. Selkeä valikkorakenne helpottaa käyttöä. HD29HLV osaa halutessasi käynnistyä signaalista ja sammua automaattisesti katselun päätyttyä, joten päivittäinen käyttö on suorastaan naurettavan helppo... (4)
   Optoma HD29HLV 4500ANSI FULL HD 1.12-1.47:1 DLP
   • 05055387663633
   • E1P0A39WE1Z1
   4
   832.90 EUR
  • Philips - PicoPix Nano PPX120/INT - Mobile Projector
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167482223.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022427.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186652410.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175108521.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188339363.jpg
   Philips Philips - PicoPix Nano PPX120/INT - Mobile Projector - PicoPix Nano PPX120/INT - Mobile Projector - PicoPix Nano PPX120/INT - Mobile Projector Pienikokoinen Philips PicoPix Nano -mobiiliprojektori on vain kämmenen kokoinen laite, mutta luo kookkaan kuvan, jonka avulla jaat videot ja kuvat muiden kanssa. Se sisältää integroidun mediasoittimen, kaiuttimen ja kehittyneen LED-valon. (2)
   Philips - PicoPix Nano PPX120/INT - Mobile Projector
   • 07640186960472
   • 7640186960472
   • PPX120/INT
   6
   166.80 EUR
  • Optoma Projektori HD29He - 1920 x 1080 - 3400 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158483920.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167479497.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167404529.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168937022.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168937031.jpg
   Optoma Optoma Projektori HD29He - 1920 x 1080 - 3400 ANSI lumenia Projektori HD29He - 1920 x 1080 - 3400 ANSI lumenia Projektori HD29He - 1920 x 1080 - 3400 ANSI lumenia DLP-projektori, kannettava, 3D, 3600 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p (9)
   Optoma Projektori HD29He - 1920 x 1080 - 3400 ANSI lumenia
   • 05055387664357
   • E1P0A3QWE1Z1
   2
   742.80 EUR
  • BenQ Projektori MS560 - DLP projector - portable - 3D - 800 x 600 - 3200 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175846223.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176510364.jpg
   BenQ BenQ Projektori MS560 - DLP projector - portable - 3D - 800 x 600 - 3200 ANSI lumenia Projektori MS560 - DLP projector - portable - 3D - 800 x 600 - 3200 ANSI lumenia Projektori MS560 - DLP projector - portable - 3D - 800 x 600 - 3200 ANSI lumenia DLP-projektori, kannettava, 3D, 3200 lumenia, SVGA (800 x 600) (5)
   BenQ Projektori MS560 - DLP projector - portable - 3D - 800 x 600 - 3200 ANSI lumenia
   • 04718755084195
   • 9H.JND77.13E
   3
   335.63 EUR
  2 15
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 4K-kuvanlaatu DEFAULT
    • 4k_3840_x_2160_
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • 3D DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd_1920_x_1080_
   • Optoma DEFAULT
    • optoma
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 570 € (budget)
   • 570 € - 955 € (price_2)
   • 955 € - 1955 € (price_3)
   • ≥ 1955 € (price_4)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 960 x 540 (960_x_540)
   • 4096 x 2400 (4096_x_2400)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • SVGA (800 x 600) (svga_800_x_600_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • WXGA (1280x768) (wxga_1280x768_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Kattokiinnitteinen (kattokiinnitteinen)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • D-ILA (d_ila)
   • DLP (dlp)
   • LED (led)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 15:9 (15_9)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Projektorin kirkkaus (projektorin_kirkkaus):
   • < 3000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_1)
   • 3000 ANSI lumenia - 3600 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_2)
   • 3600 ANSI lumenia - 4500 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3)
   • ≥ 4500 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_4)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi