x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Diilit Diilit
   • BenQ
   • Hitachi
   • 4K-kuvanlaatu
   • Wi-Fi
   • Epson
   • 3D
   • Edullisimmat
   • Full HD
   • Optoma
  0 - 24
  • Philips PicoPix Micro mobiiliprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171789656.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169811892.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173039203.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158433637.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171180112.jpg
   Philips Philips PicoPix Micro mobiiliprojektori PicoPix Micro mobiiliprojektori PicoPix Micro mobiiliprojektori Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka, tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, ostaProjektori Philips Picopix Micro PPX320 LED 150 lm 2W Mustalyömättömään hintaan. Väri: Musta Lamppu: LED Kiilto: 150 lm ANSI Resoluutio: 960 x 540 px Ääni: 2 W Uudelleenladattava litiumakku: 3000 mAh Liitettävyys: WIFI 5 Ghz Näytön koko: 80" Liitännät: USB 2.0 x 1 HDMI x 1 VGA x 1 Käyttöjärjeestelmä: Linux (32)
   Philips PicoPix Micro mobiiliprojektori
   • 07640186960489
   • PPX320/INT
   • PPX320
   • 7640186960489
   5
   good_buy
   204.00 EUR
  • Xiaomi Projektori MI - 4K -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173643423.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169972535.jpg
   Xiaomi Xiaomi Projektori MI - 4K - Projektori MI - 4K - Projektori MI - 4K - DLP-projektori, 4K (45)
   Xiaomi Projektori MI - 4K -
   • 06971310420564
   • L176FGN
   2
   good_buy
   most_sold
   1838.60 EUR
  • Epson EF-12 FULLHD EPICVISION MINI-PROJECTOR ANDROID
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169452257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193544.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169315325.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174183181.jpg
   Epson Epson EF-12 FULLHD EPICVISION MINI-PROJECTOR ANDROID EF-12 FULLHD EPICVISION MINI-PROJECTOR ANDROID EF-12 FULLHD EPICVISION MINI-PROJECTOR ANDROID Muotoilultaan tyylikäs ja hienostunut projektori pitää sisällään vaikuttavia ominaisuuksia. Laite on helppo siirtää huoneesta toiseen, ja se heijastaa lähes välittömästi ja mihin suuntaan tahansa. Älykkäiden ratkaisujen ja Yamahan äänimaailman ansiosta se on täydellinen ratkaisu. Epsonin 3CLD-tekniikan ansiosta kuvat ovat kirkkaampia ja eloisampia. Kompakti ja kevyt muotoilu sekä Android TV ja Yamahan äänimaailma Nauti 150 tuuman näytöstä seinällä tai katossa Kestävä ratkaisu Suoratoista ja n... (12)
   Epson EF-12 FULLHD EPICVISION MINI-PROJECTOR ANDROID
   • 08715946688787
   • V11HA14040
   5
   good_buy
   1001.90 EUR
  • Xiaomi Projektori Mi 4K Laser Projector 150" - 3840 x 2160 -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165828137.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162473112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166459319.jpg
   Xiaomi Xiaomi Projektori Mi 4K Laser Projector 150" - 3840 x 2160 - Projektori Mi 4K Laser Projector 150" - 3840 x 2160 - Projektori Mi 4K Laser Projector 150" - 3840 x 2160 - DLP-projektori, 3D, 4K (14)
   Xiaomi Projektori Mi 4K Laser Projector 150" - 3840 x 2160 -
   • 06934177719417
   • BHR4152GL
   4
   good_buy
   1864.64 EUR
  • Epson EH-TW7400 4K 2400ANSI 1.35-2.84:1 3LCD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152430833.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151035263.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494860.jpg
   Epson Epson EH-TW7400 4K 2400ANSI 1.35-2.84:1 3LCD EH-TW7400 4K 2400ANSI 1.35-2.84:1 3LCD EH-TW7400 4K 2400ANSI 1.35-2.84:1 3LCD Nauti ensiluokkaisesta kuvanlaadusta Paranna kotiteatterikokemustasi tällä tehokkaalla 4K PRO-UHD1 projektorilla. 3LCD-tekniikan ja yhtä suuren valkoisen ja värillisen valotehon (2 400 lumenia) ansiosta voit välttää ?sateenkaariefektin? ja nauttia täyteläisistä väreistä. HDR-tuki mahdollistaa tarkat yksityiskohdat ja kuvan syvyyden, jolloin näet värit täyteläisinä mutta luonnollisina. Erittäin laaja värintoisto lisää luonnollisten värien aluetta. Lisäksi näet uskomattoman tarkkoja yksityiskoh... (5)
   Epson EH-TW7400 4K 2400ANSI 1.35-2.84:1 3LCD
   • 08715946663029
   • V11H932040
   • 8715946663029
   8
   good_buy
   1784.80 EUR
  • BenQ TK800M dataprojektori Pöytäprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) 3D Sininen, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151038555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952928.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169566667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140226534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141811414.jpg
   BenQ BenQ TK800M dataprojektori Pöytäprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) 3D Sininen, Valkoinen TK800M dataprojektori Pöytäprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) 3D Sininen, Valkoinen TK800M dataprojektori Pöytäprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) 3D Sininen, Valkoinen Mikään ei päihitä jalkapallopelin kauneutta kirkkaassa olohuoneessa tai takapihan grillijuhlissa, kun käytössä on valtava yli 100 tuuman kangas ja 8,3 miljoonan pikselin 4K UHD-kuva elosin HDR-värein. Mukautettavat jalkapallo- ja urheilutilat sekä tehokas ääni siirtävät tapahtumien keskelle stadionille,ja kaikki tämä toimitetaan tyylikkäästi ja kompaktisti muotoiltuna ja helposti asennettavana. 4K UHD -TARKKUUS: Aito 8,3 miljoonan pikselin 4K UHD -tarkkuus tarjoaa henkeäsalpaavaa kuvanlaatua,... (6)
   BenQ TK800M dataprojektori Pöytäprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) 3D Sininen, Valkoinen
   • 04718755078446
   • 9H.JJE77.13E
   • 9H.JLA77.13E
   • 4718755078446
   • 6069919
   6
   good_buy
   1147.42 EUR
  • Kodak Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092268.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152574925.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172222586.jpg
   Kodak Kodak Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens DLP-projektori, 150 lumenia, WVGA (854 x 480), Wi-Fi, valkoinen (16)
   Kodak Projektori LUMA 150 - 854 x 480 - 150 ANSI lumens
   • 00843812105798
   3
   good_buy
   307.90 EUR
  • Philips Projektori Philips Neopix NPX240/INT 1080 px USB 2.0 Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146590385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928735.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928737.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928743.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928741.jpg
   Philips Philips Projektori Philips Neopix NPX240/INT 1080 px USB 2.0 Harmaa Projektori Philips Neopix NPX240/INT 1080 px USB 2.0 Harmaa Projektori Philips Neopix NPX240/INT 1080 px USB 2.0 Harmaa Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka , tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, osta Projektori Philips Neopix NPX240/INT 1080 px USB 2.0 Harmaa lyömättömään hintaan. Väri: Harmaa Ominaisuudet: Kaukosäädin Kortinlukija Resoluutio: Full HD 1920 x 1080 px Teknologia: LED Virtalähde: Sähköerkko Liitännät: HDMI x 1 USB 2.0 x 1 Ääni: 1 W Kiilto: 650 lm ANSI Philips NPX240/INT. Projektorin kirkkaus: 650 ANSI lumenia, Projektioteknologia: LCD, Projekt... (25)
   Philips Projektori Philips Neopix NPX240/INT 1080 px USB 2.0 Harmaa
   • 07640186960151
   • NPX240
   2
   good_buy
   122.00 EUR
  • Samsung Projektori The Premiere LSP7 - 3840 x 2160 - 2200 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168090246.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172225284.jpg
   Samsung Samsung Projektori The Premiere LSP7 - 3840 x 2160 - 2200 ANSI lumenia Projektori The Premiere LSP7 - 3840 x 2160 - 2200 ANSI lumenia Projektori The Premiere LSP7 - 3840 x 2160 - 2200 ANSI lumenia Samsung LSP7TFAXXC The Premiere Smart 4K laserprojektori tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan sekä 4K-tarkkuuden erittäin lyhyellä heijastusetäisyydellä, mikä tekee siitä erittäin helpon sijoittaa ilman monimutkaista asennusta. Voimakas ääni sekä älysovellukset takaavat vaikuttavan Smart TV -kokemuksen tyylikkään kompaktissa paketissa. Projektori sopii täydellisesti myös pelaamiseen, sillä se on varustettu Game Enhancer -toiminnolla, jolla saat selkeän kuvan ilman viivettä. Laserteknologia yhdessä... (13)
   Samsung Projektori The Premiere LSP7 - 3840 x 2160 - 2200 ANSI lumenia
   • 08806090588174
   • SP-LSP7TFAXXC
   3
   good_buy
   3494.90 EUR
  • Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71461142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105606527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150551278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165091609.jpg
   Asus Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI E1 (4)
   Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • 04712900316674
   • 04058154096178
   • 90LJ0080-B00520
   6
   good_buy
   282.60 EUR
  • Epson EB-1780W WXGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136082835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897530.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122989868.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150596852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167481315.jpg
   Epson Epson EB-1780W WXGA EB-1780W WXGA EB-1780W WXGA Erinomainen kuvanlaatuNauti loistavasta kuvanlaadusta ja hämmästyttävän luonnollisista väreistä Epsonin 3LCD-tekniikan takaaman 3000 lumenin yhtä suuren valkoisen ja värillisen valon tehon ansiosta. True Colours -tekniikka varmistaa todenmukaisen värintoiston, ja 10000:1:n kontrastisuhteen ansiosta projisoidut kuvat ovat selkeitä ja tarkkoja.Helppo asentaaAutomaattinen pysty- ja vaakasuuntainen trapetsikorjaus helpottaa projektorin käyttöönottoa lähes missä tahansa. Lyhyt heijastusetäisyys ma... (2)
   Epson EB-1780W WXGA
   • 04058154167229
   • 08715946629919
   • 9296745
   • V11H795040
   8
   good_buy
   703.90 EUR
  • Asus ZenBeam S2 kannettava LED-projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155110806.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952009.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952011.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952013.jpg
   Asus Asus ZenBeam S2 kannettava LED-projektori ZenBeam S2 kannettava LED-projektori ZenBeam S2 kannettava LED-projektori DLP-projektori, RGB LED, 3D, 500 lumenia, 1280 x 720, 16:9, short-throw fixed lens (5)
   Asus ZenBeam S2 kannettava LED-projektori
   • 04718017171885
   • 90LJ00C0-B00520
   4
   good_buy
   500.90 EUR
  • BenQ Projektori CinePrime W5700 - 3840 x 2160 - 1800 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152437179.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167737134.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145639634.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143159463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145639631.jpg
   BenQ BenQ Projektori CinePrime W5700 - 3840 x 2160 - 1800 ANSI lumenia Projektori CinePrime W5700 - 3840 x 2160 - 1800 ANSI lumenia Projektori CinePrime W5700 - 3840 x 2160 - 1800 ANSI lumenia Kotiteatteriin BenQ W5700 4K -projektori, jossa on HDR-PRO, DLP, UHD 2160p 8,3 Mpx, laaja väriasteikko, 100 %:n DCI-P3 ja Rec. 709, 3D, 2D-linssinsiirto, Dual HDMI, 4K HDR -videokuvalle kotiteatterissa/olohuoneessa! EISA 2019-2020 voittaja kotiteatterien projektorit sarjassa! TRUE 4K UHD -RESOLUUTIO: Aito 8,3 miljoonan pikselin tarkkuus tarjoaa henkeäsalpaavan kuvanlaadun 3840x2160, jossa yksityiskohdat ovat uskomattoman selkeitä ja teräviä 100 % DCI-P3 DIGITAALISEN ELOKUVAN VÄRIT: BenQ Cinem... (13)
   BenQ Projektori CinePrime W5700 - 3840 x 2160 - 1800 ANSI lumenia
   • 04718755077593
   • 9H.JKV77.17E
   • 6936723
   2
   good_buy
   2849.00 EUR
  • Epson EF-11 dataprojektori Pöytäprojektori 1000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169452256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169936228.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172813727.jpg
   Epson Epson EF-11 dataprojektori Pöytäprojektori 1000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta EF-11 dataprojektori Pöytäprojektori 1000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta EF-11 dataprojektori Pöytäprojektori 1000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta Pienikokoinen ja kevyt EF-11 on helppo siirtää huoneesta toiseen. Tämä uuteen EpiqVision Mini -sarjaan kuuluva pienikokoinen laserprojektori TV heijastaa välittömästi ja lähes mille tahansa pinnalle. Voit näyttää sisältöä esimerkiksi puhelimesta, suoratoistolaitteesta, kannettavasta tietokoneesta, pelikonsolista ja monesta muusta laitteesta sisäänrakennetun Miracastin avulla. Trapetsikorjauksen avulla käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, ja laservalonlähdeteknologian ansiosta voit nauttia viihd... (2)
   Epson EF-11 dataprojektori Pöytäprojektori 1000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Musta
   • 08715946689005
   • V11HA23040
   7
   good_buy
   801.90 EUR
  • Optoma W460ST/WXGA 4200Alu 20.000:1 HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150570812.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155343456.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167480523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105360910.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105360911.jpg
   Optoma Optoma W460ST/WXGA 4200Alu 20.000:1 HDMI W460ST/WXGA 4200Alu 20.000:1 HDMI W460ST/WXGA 4200Alu 20.000:1 HDMI Projektorin lamppu malleihin Optoma HD39, HD39Darbee (12)
   Optoma W460ST/WXGA 4200Alu 20.000:1 HDMI
   • 05055387651166
   • 05055387655508
   • E1P1D14WE1Z1
   • SP.7AF01GC01
   • 5055387655508
   • 10036879
   2
   good_buy
   163.90 EUR
  • Nebula Capsule II Android
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868529.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868533.jpg
   Nebula Nebula Capsule II Android Capsule II Android Capsule II Android DLP-projektori, RGB LED, 200 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p, 802.11a/b/g/n wireless / Bluetooth 4.2, musta (4)
   Nebula Capsule II Android
   • 00848061023022
   • 00848061026818
   • D2421G11
   4
   good_buy
   650.00 EUR
  • Epson EH-TW740 Projector
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167672842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169202034.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263919.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171975902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171263917.jpg
   Epson Epson EH-TW740 Projector EH-TW740 Projector EH-TW740 Projector Valkokangaskokemuksen luominen kotona on helppoa tällä Full HD -projektorilla, jolla voi tuottaa jopa 386 tuuman näytön. Projektorin käyttöönotto on helppoa, ja se tuottaa selvän ja kirkkaan kuvan 3 300 luumenin kirkkaudella. Pitkäkestoisen lampun ansiosta projektori tarjoaa viihdettä 18 vuoden ajaksi. Full HD 1080p -projektori 3 300 luumenin kirkkaus Kontrastisuhde 16 000:1 3LCD-tekniikka Lisätiedot: Äänentaso, dB 37Mukana tulevat tarvikkeet Päälaite, Virtakaapeli, Pikaopas, Kaukosäädin ml. ... (2)
   Epson EH-TW740 Projector
   • 08715946680811
   • 8715946680811
   • V11H979040
   6
   good_buy
   597.17 EUR
  • LG Projektori LG MPRPRY0233 LED HD 550 lm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161419902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114594247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114594244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114594250.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114594245.jpg
   LG LG Projektori LG MPRPRY0233 LED HD 550 lm Projektori LG MPRPRY0233 LED HD 550 lm Projektori LG MPRPRY0233 LED HD 550 lm Jos olet kiinnostunut IT ja elektroniikka, tykkäät olla ajan tasalla teknologiasta etkä halua missata pienimpiäkään hienouksia, ostaProjektori LG MPRPRY0233 LED HD 550 lmlyömättömään hintaan. LED: kyllä HD: kyllä WiFi: kyllä Bluetooth: kyllä Teknologia: LED RGB 3D: kyllä Näyttö: 100" 3 m 1280 x 720 px HDMI: kyllä (6)
   LG Projektori LG MPRPRY0233 LED HD 550 lm
   • 08806087635201
   • 08806087635300
   • 00719192605206
   • 08806087635218
   • 08806087789447
   • PH550G
   • PH550G.AEU
   • PH550G, PH550G.AEU, PH550G.AEK
   • PH550
   • PH550G.AEK
   3
   deal
   509.10 EUR
  • BenQ MH750 DLP-projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135232536.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115225882.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115225884.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115225883.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158363430.jpg
   BenQ BenQ MH750 DLP-projektori MH750 DLP-projektori MH750 DLP-projektori DLP-projektori, 3D, 4500 ANSI lumenia, 1920 x 1080, 16:9, HD 1080p (3)
   BenQ MH750 DLP-projektori
   • 04718755064371
   • 9H.JFG77.23E
   • 9H.JFG77.23E, MH750
   • 9129598
   5
   good_buy
   1035.20 EUR
  • Asus Projektori F1 - 1920 x 1080 - 1200 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161011778.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952082.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952086.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952085.jpg
   Asus Asus Projektori F1 - 1920 x 1080 - 1200 ANSI lumens Projektori F1 - 1920 x 1080 - 1200 ANSI lumens Projektori F1 - 1920 x 1080 - 1200 ANSI lumens DLP-projektori, RGB LED, kannettava, 3D, 1200 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, short-throw fixed lens, 802.11ac wireless (3)
   Asus Projektori F1 - 1920 x 1080 - 1200 ANSI lumens
   • 04712900966282
   • 90LJ00B0-B00520
   5
   good_buy
   776.92 EUR
  • Epson EB-FH06 FULLHD 3500ANSI 1.22-1.47:1 3LCD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169721028.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173055790.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193411.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169274448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169274445.jpg
   Epson Epson EB-FH06 FULLHD 3500ANSI 1.22-1.47:1 3LCD EB-FH06 FULLHD 3500ANSI 1.22-1.47:1 3LCD EB-FH06 FULLHD 3500ANSI 1.22-1.47:1 3LCD 3LCD-projektori, kannettava, 3500 lumenia (valkoinen), 3500 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p (2)
   Epson EB-FH06 FULLHD 3500ANSI 1.22-1.47:1 3LCD
   • 08715946680576
   • V11H974040
   6
   good_buy
   606.38 EUR
  • Xiaomi Projektori MI -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167583502.jpg
   Xiaomi Xiaomi Projektori MI - Projektori MI - Projektori MI - DLP-projektori (9)
   Xiaomi Projektori MI -
   • 06971310420434
   • M055FGNEU
   2
   570.90 EUR
  • Samsung Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170859964.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172223463.jpg
   Samsung Samsung Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia Samsung LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple -laserprojektori tarjoaa uudenlaisen kotiteatterielämyksen kirkkaalla ja korkearesoluutioisella kuvalla, Filmmaker Mode -tilalla, älytelevisioiden toiminnoilla ja voimakkaalla äänentoistolla. (5)
   Samsung Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia
   • 08806090682438
   • SP-LSP9TFAXXC
   3
   6489.99 EUR
  • BenQ GV1 DLP LED Projector WVGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151038554.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169488449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155767167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132692008.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151767141.jpg
   BenQ BenQ GV1 DLP LED Projector WVGA GV1 DLP LED Projector WVGA GV1 DLP LED Projector WVGA BenQ GV1 (3)
   BenQ GV1 DLP LED Projector WVGA
   • 04718755077302
   • 04544438055745
   • 04718755077272
   • 9H.JKL77.51E
   • 5978768
   • 4718755077272
   • 9H.JKL77.50E
   • 9H.JKL77.59E
   4
   364.06 EUR
  2 26
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • Hitachi DEFAULT
    • hitachi
   • 4K-kuvanlaatu DEFAULT
    • 4k_3840_x_2160_
    • 4k_cinema_4096_x_2160_
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • 3D DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd_1920_x_1080_
   • Optoma DEFAULT
    • optoma
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 715 € (budget)
   • 715 € - 1375 € (price_2)
   • 1375 € - 3365 € (price_3)
   • ≥ 3365 € (price_4)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 4K Cinema (4096 x 2160) (4k_cinema_4096_x_2160_)
   • 960 x 540 (960_x_540)
   • 4096 x 2400 (4096_x_2400)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • SVGA (800 x 600) (svga_800_x_600_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Kattokiinnitteinen (kattokiinnitteinen)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
   • Älyprojektori (a_lyprojektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • D-ILA (d_ila)
   • DLP (dlp)
   • LED (led)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 15:9 (15_9)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Projektorin kirkkaus (projektorin_kirkkaus):
   • < 3300 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_1)
   • 3300 ANSI lumenia - 4000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_2)
   • 4000 ANSI lumenia - 5175 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3)
   • ≥ 5175 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_4)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 0 (hdmi_porttien_ma_a_ra__0.0)
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi