x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Edullisimmat Edullisimmat videoprojektorit
  0 - 24
  • Samsung The Freestyle -projektori (2. sukupolvi)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/320180484.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315258892.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318974963.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/316317621.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/316317636.jpg?ts=1
   Samsung Samsung The Freestyle -projektori (2. sukupolvi) The Freestyle -projektori (2. sukupolvi) The Freestyle -projektori (2. sukupolvi) The Freestyle projektori (2023) (139)
   Samsung The Freestyle -projektori (2. sukupolvi)
   • 08806094951240
   • SP-LFF3CLAXXXE
   5
   good_buy
   most_sold
   999.00 EUR
  • EcoFlow River 2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324926.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324945.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324947.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324948.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324951.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow River 2 River 2 River 2 Lataus 0-100 % vain 60 minuutissa. Äärimmäisen nopean 60m latauksen ansiosta olet aina valmis seuraavaan lähtöön. Lataa 0-100 % pistorasiasta vain 1 tunnissa. Se on 5 kertaa nopeampi kuin alan normi ja 38 % nopeampi kuin edellinen sukupolvi. Turvallinen ja luotettava 10 vuoden käytön ajan. Voit käyttää sitä lähes joka päivä lähes kymmenen vuoden ajan. LFP-akkukemia ei tarjoa vain pitkää käyttöikää. Se on luotettavampi, tehokkaampi ja turvallisempi myös korkeissa lämpötiloissa. RIVER 2:lla on yksi alan pisimmistä takuista, joka suojaa sinua seuraavat 5 vuotta. Lataa ilman rajoja. Neljän monipuolisen latausvaihtoehdon ansiosta olemme varmistaneet, että voit ladata RIVER 2:n melkein missä tahansa. Lataa pistorasiasta erittäin nopeaa 1 tunnin latausta varten, lataa matkalla autolatauksella ja käytä nopeaa aurinkolatausta, jotta voit olla riippumaton tai ympäristöystävällinen. RIVER 2:ssa on täysin uusi latausvaihtoehto, USB-C. Kytke ja lataa kätevästi missä tahansa, missä on pistorasia. Kä (32)
   EcoFlow River 2
   • 04897082601876
   • 04895251601870
   • 102443
   • ZMR600-B-EU
   9
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • EcoFlow Delta 2 Battery lisäakku
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249528409.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398160.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398162.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398157.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/277240665.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow Delta 2 Battery lisäakku Delta 2 Battery lisäakku Delta 2 Battery lisäakku . (66)
   EcoFlow Delta 2 Battery lisäakku
   • 04897082668688
   • DELTA 2 EXTRA BATTERY
   • 102212
   • ZMR330EB
   • 4897082668688
   5
   good_buy
   703.80 EUR
  • EcoFlow - Solar Panel 400W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233464920.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/309540251.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/309540255.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/309540252.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/275077999.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow - Solar Panel 400W - Solar Panel 400W - Solar Panel 400W Aurinkopaneeli, kannettava, 400 watti(a) (14)
   EcoFlow - Solar Panel 400W
   • 04897082664871
   • 102180
   • SOLAR400W
   10
   good_buy
   deal
   949.00 EUR
  • Epson 4K PRO-UHD Projector EH-TW7000 300
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151104380.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025350.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025349.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025351.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025353.jpg?ts=1
   Epson Epson 4K PRO-UHD Projector EH-TW7000 300 4K PRO-UHD Projector EH-TW7000 300 4K PRO-UHD Projector EH-TW7000 300 3LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 3840 x 2160 (2 x 1920 x 1080), 16:9, 4K, valkoinen (24)
   Epson 4K PRO-UHD Projector EH-TW7000 300
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   6
   good_buy
   1154.77 EUR
  • EcoFlow River 2 Max
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324924.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324939.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324938.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324942.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324936.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow River 2 Max River 2 Max River 2 Max River 2 Max (14)
   EcoFlow River 2 Max
   • 04897082600787
   • 04895251600781
   • ZMR610-B-EU
   • 4895251600781
   • 102441
   9
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • Epson EB-685W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122989382.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140143917.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318845061.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/289165141.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897454.jpg?ts=1
   Epson Epson EB-685W EB-685W EB-685W Epson EB-685W on opetuskäyttöön tarkoitettu lähiprojektori, jonka kuva on skaalattavissa jopa 100 tuumaan HD-ready WXGA -sisällön näyttämiseksi, joten tämä innovatiivinen opetusratkaisu tehostaa oppimista. HD-ready WXGA -resoluution ja 3 500 lumenin kirkkaustason sekä EB-685W:n erittäin lyhyen heijastusetäisyyden avulla voit esittää suuria kuvia hyvin lyhyeltä etäisyydeltä ja minimoida varjot ja häikäisyn. Kontrastisuhteen 14 000:1 ja HDMI-tulon ansiosta opiskelijat hyötyvät terävästä ja selkeästä kuvasta. Epsonin 3LCD-tekniikka takaa korkealaatuisen kuvan, jossa on yhtä suuri valkoisen ja värillisen valon teho, sekä eloisat värit. Heijasta entistä pidempään aiempaa paremman luotettavuuden ja ekotilassa jopa 10 000 tuntia kestävän lampun ansiosta.Jaetun näytön toiminnolla voidaan esittää kahta sisältöä samanaikaisesti laadusta tinkimättä. Valvojatoiminnon avulla ohjaus pysyy opettajilla, ja he voivat päättää, mitä sisältöä näytetään.Näytä sisältöä langattomasti ja helposti erilaisista (22)
   Epson EB-685W
   • 04058154183915
   • 08715946605210
   • V11H744040
   6
   good_buy
   1158.78 EUR
  • Xiaomi Mi Smart Projector 2 - Kotiprojektori (DEMO)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234072148.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318875990.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231329768.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231329763.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318875992.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi Mi Smart Projector 2 - Kotiprojektori (DEMO) Mi Smart Projector 2 - Kotiprojektori (DEMO) Mi Smart Projector 2 - Kotiprojektori (DEMO) DLP-projektori, 4-kanavainen LED, kannettava, 500 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p (36)
   Xiaomi Mi Smart Projector 2 - Kotiprojektori (DEMO)
   • 06934177746383
   • 6934177746383
   • BHR5211GL
   4
   good_buy
   579.90 EUR
  • Samsung THE FREESTYLE KANNETTAVA PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500163.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500154.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500153.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500156.jpg?ts=1
   Samsung Samsung THE FREESTYLE KANNETTAVA PROJEKTORI THE FREESTYLE KANNETTAVA PROJEKTORI THE FREESTYLE KANNETTAVA PROJEKTORI Samsung The Freestyle on kannettava ja kompakti Full HD projektori, jolla voit katsella suurta kuvaa missä vain. Säädät vain katselukulman ja voit osoittaa kuvan vaikka kattoon ja rentoutua sängyssä katsellen elokuvia. The Freestyle SP-LSP3 säätää kuvan automaattisesti tarkaksi, joten manuaalista säätämistä ei tarvita. Osoita vain kuva haluamaasi kohtaan ja voit alkaa nauttia suuresta kuvakoosta missä tahansa. Saat jopa 100" kuvakoon n. 2,7 metrin etäisyydeltä ja projektorin 360 astetta säteilevä ääni luo hyvän kuunteluelämyksen isommallekin porukalle. Voit suoratoistaa sisältöä suoraan puhelimesta (Android tai Apple) tai käyttää projektorin omaa Smart TV sisältöä.The Freestylessa on lisäksi sisäänrakennettu mikrofoni mm. äänikomentoja tai videopuheluita varten.Katso myös kuljetuslaukku, akkualusta ja eriväriset kuoret Freestyle projektorillesi.Tekniset tiedot:Natiiviresoluutio: Full HD Ultra HD, 1920 x 1080Valoteho: 550 LumenHeittosuhde: 1,2Kuvakoko: 30-100"Keystonekorjaus: (automaatt (90)
   Samsung THE FREESTYLE KANNETTAVA PROJEKTORI
   • 08806092978423
   • SP-LSP3BLAXXE
   • 8806092978423
   2
   good_buy
   751.99 EUR
  • Epson Projektori EF-11 - 3LCD-projektori - kannettava - Miracast - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045618.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219024304.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177734060.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177734061.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290333300.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori EF-11 - 3LCD-projektori - kannettava - Miracast - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia Projektori EF-11 - 3LCD-projektori - kannettava - Miracast - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia Projektori EF-11 - 3LCD-projektori - kannettava - Miracast - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia Projektori EPSON EF-11 FullHD Kotiteatteri/viihde ja pelit Bigbox (9)
   Epson Projektori EF-11 - 3LCD-projektori - kannettava - Miracast - 1920 x 1080 - 1000 ANSI lumenia
   • 08715946689005
   • 8715946689005
   • V11HA23040
   10
   good_buy
   deal
   813.64 EUR
  • Epson Projektori CO-FH02 - 3LCD projector - portable - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250315883.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318864072.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252036927.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318864070.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318864066.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori CO-FH02 - 3LCD projector - portable - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens Projektori CO-FH02 - 3LCD projector - portable - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens Projektori CO-FH02 - 3LCD projector - portable - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens 3LCD-projektori, kannettava, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 16:9, 1080p, mustavalkoinen, Android TV (15)
   Epson Projektori CO-FH02 - 3LCD projector - portable - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens
   • 08715946706832
   • 8715946706832
   • V11HA85040
   6
   good_buy
   543.73 EUR
  • Epson eb-fh06 fullhd 3500ansi 1.22-1.47:1 3lcd
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045560.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219024329.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207152277.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219024324.jpg?ts=1
   Epson Epson eb-fh06 fullhd 3500ansi 1.22-1.47:1 3lcd eb-fh06 fullhd 3500ansi 1.22-1.47:1 3lcd eb-fh06 fullhd 3500ansi 1.22-1.47:1 3lcd Epson EB-FH06 Full HD -projektorilla laajennat esitykset, sarjat ja elokuvat suurelle näytölle upealla Full HD -laadulla. 3LCD-tekniikan ja 3 500 lumenin kirkkauden ansiosta elokuvat näkyvät kirkkaina ja selvinä juuri sellaisina kuin ohjaaja on tarkoittanutkin. Epson EB-FH06 -projektorilla heijastat jopa 332 kuvan, mikä takaa näyttävyyttä kaikelle mitä katsot. Suuri kuvakoko syvä kontrasti Epson EB-FH06 -projektori suurentaa esitykset ja elokuvat jopa 332 näytölle. Kontrastisuhde 16000: 1 saa varjot ja mustan sävyt toistumaan tarkkoina ja syvinä. Tämän ansiosta nautit sisällöstä aivan kuin elokuvateatterissa ja luot vaikuttavan elämyksen myös perheelle, ystäville tai yleisöllesi. Kirkas ja välkkymätön kuva Projektorissa on 3LCD-tekniikka, jonka avu (12)
   Epson eb-fh06 fullhd 3500ansi 1.22-1.47:1 3lcd
   • 08715946680576
   • V11H974040
   • 8715946680576
   • 61655385
   7
   good_buy
   650.99 EUR
  • Jackery Explorer 240 EU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/269164955.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290631173.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/289044060.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257761005.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257761004.jpg?ts=1
   Jackery Jackery Explorer 240 EU Explorer 240 EU Explorer 240 EU Explorer 240 EU (20)
   Jackery Explorer 240 EU
   • 06958657300063
   • G0240E0200EH
   • 102123
   5
   good_buy
   246.59 EUR
  • Epson EB-2250U WUXGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140157561.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113059038.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113059041.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113059040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/307632230.jpg?ts=1
   Epson Epson EB-2250U WUXGA EB-2250U WUXGA EB-2250U WUXGA Epson Installation Series EB-2250U WUXGA (1920x1200), 5000 ANSI lumenia, 15.000:1, valkoinen, Bigbox (10)
   Epson EB-2250U WUXGA
   • 04058154162460
   • 08715946628646
   • 87471
   • V11H871040
   7
   good_buy
   1020.52 EUR
  • EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery -lisäakku, 2016 Wh
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398501.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398559.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398520.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398545.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/261398548.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery -lisäakku, 2016 Wh Delta Max Smart Extra Battery -lisäakku, 2016 Wh Delta Max Smart Extra Battery -lisäakku, 2016 Wh EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery -lisäakku, 2016 Wh. Kaksinkertaista EcoFlow Delta Max -virta-aseman akkukapasiteetti. Lisäakku on oma erillinen yksikkö, joka liitetään virta-asemaan mukana toimitettavalla liitäntäkaapelilla. Yhteen Delta Max -virta-asemaan voidaan liittää peräti kaksi lisäakkua, jolloin akkujen kokonaiskapasiteetti on jopa 6048 wattituntia.Yhteensopiva sekä Delta Max 1612 Wh että Delta Max 2016 Wh -virta-asemien kanssa.Ominaisuudet:Lisäakku Ecoflow Delta Max -virta-asemilleYhteensopiva sekä 1612 Wh että 2016 Wh Delta Max -mallien kanssaAkun kapasiteetti 2016 Wh, NCMAkku on suunniteltu säilyttämään tavallisesti 80 % alkuperäisestä kapasiteetistaan 800 täyden latauskerran jälkeenUlostulo: 43 V - 58,4 V, 3200 W maks.Sisääntulo: 50,4 V, 1800 W maks.Lisäakku kiinnitetään mukana toimitettavalla liitäntäkaapelillaLisäakku tulee suojata sateelta ja kosteudeltaMyyntipaketin sisältö:Delta Max Extra BatteryLiitäntäkaapeliOhjekirja (12)
   EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery -lisäakku, 2016 Wh
   • 04897082664741
   • 00842783106018
   • DELTA2000EB-US
   • 102182
   • 50031003
   6
   good_buy
   deal
   1399.53 EUR
  • Samsung The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214499396.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500163.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500154.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500153.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214500156.jpg?ts=1
   Samsung Samsung The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH Test meta description for TV (87)
   Samsung The Freestyle Full HD kannettava projektori SP-LSP3BLAXXH
   • 08806094304930
   • SP-LSP3BLAXXH
   1
   good_buy
   511.12 EUR
  • Asus ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector,300 lumens, 720p
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204576852.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204577161.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204577157.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204577156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204577163.jpg?ts=1
   Asus Asus ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector,300 lumens, 720p ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector,300 lumens, 720p ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector,300 lumens, 720p Enjoy immersive video and audio experiences in the comfort of your home with ASUS ZenBeam Latte L1. Featuring Harman Kardon audio, this unique coffee-mug-shaped portable projector is the world's first to feature a textured fabric aesthetic that fits in any home décor. (33)
   Asus ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector,300 lumens, 720p
   • 04718017930307
   • 90LJ00E5-B00070
   • 90LJ00E5-B00020
   3
   good_buy
   446.12 EUR
  • LG 55UL3J-E 55" UHD -infonäyttö
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243661028.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/242482819.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314278847.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233767567.jpg?ts=1
   LG LG 55UL3J-E 55" UHD -infonäyttö 55UL3J-E 55" UHD -infonäyttö 55UL3J-E 55" UHD -infonäyttö IPS-paneelin laaja katselukulma takaa selkeän sisällön. Erinomainen kuvanlaatu Ultra HD -tarkkuudella UHD-tarkkuus tekee sisällön väreistä ja yksityiskohdista eläviä ja realistisia. Lisäksi IPS-paneelin laaja katselukulma takaa selkeän sisällön. Kehyksen koko 6,9 mm x 18,4 mm ja syvyys 57,5 mm. Luvut perustuvat 55" UL3J -malliin. (8)
   LG 55UL3J-E 55" UHD -infonäyttö
   • 08806091355058
   • 55UL3J-E
   8
   good_buy
   821.63 EUR
  • Optoma W371 DLP XWGA 3800
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175333158.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202889008.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199339641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318865311.jpg?ts=1
   Optoma Optoma W371 DLP XWGA 3800 W371 DLP XWGA 3800 W371 DLP XWGA 3800 DLP-projektori, kannettava, 3D, 3800 lumenia, WXGA (1280 x 800), 16:10, 720p (15)
   Optoma W371 DLP XWGA 3800
   • 05055387664814
   • E9PX7D701EZ3
   5
   good_buy
   411.68 EUR
  • Epson Projektori EH-TW6150 - 3LCD projector - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249480985.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249481001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249480996.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249480997.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249480999.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori EH-TW6150 - 3LCD projector - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens Projektori EH-TW6150 - 3LCD projector - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens Projektori EH-TW6150 - 3LCD projector - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens 3840 x 2160 | 2800 lm |3LCD| Full HD | D-SUB |USB 2.0 Type A| 35 000:1 | (8)
   Epson Projektori EH-TW6150 - 3LCD projector - Musta / Valkoinen - 0 ANSI lumens
   • 08715946710624
   • 8715946710624
   • V11HA74040
   7
   good_buy
   872.09 EUR
  • Streamplify SCREEN LIFT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/258390837.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/320643712.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315012968.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318211250.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/315012970.jpg?ts=1
   Streamplify Streamplify SCREEN LIFT SCREEN LIFT SCREEN LIFT Suuren kokonsa ja saumattoman väriavainnuksen ansiosta SCREEN LIFT 1.5M mahdollistaa entistä luovemman ja monipuolisemman sisällön tuottamisen. Käytännöllisen ja helposti liikuteltavan rakenteensa ansiosta tämä Green Screen on täydellinen striimaamiseen, vloggaamiseen, video- ja valokuvaukseen sekä moneen muuhun!Hydraulinen nostomekanismi sekä lukittavat jalustan renkaat mahdollistavat nopean asennuksen, helpon korkeussäädön ja sulavan liikuttelun.- 1.5×2 metrin Green Screen- Hydraulisella nostimella- Helposti liikutettava ja käytännöllinen design- Lukittavat jalustan renkaat- Vettähylkivä ja rypistymätön materiaali (7)
   Streamplify SCREEN LIFT
   • 04251442506414
   7
   141.37 EUR
  • EcoFlow Delta MAX (2016Wh)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324810.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324847.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324899.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324874.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/262324881.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow Delta MAX (2016Wh) Delta MAX (2016Wh) Delta MAX (2016Wh) Kannettava sähköasema, AC 220-240 V, litiumioni, 2016 Wh, lähtöliittimet: 13, EurooppaKodin varavoima: DELTA Max laajenee älykkäillä lisäakuilla jopa 6 kWh:iin, jolloin kotisi saa virtaa kaikissa hätätilanteissa.Nopea kaksoislataus: Lataus 0-80 % 1 tunnissa. Tai saat jopa 3600 W nopeuden yhdistämällä AC-latauksen ja EcoFlow Smart Generatorin.Anna virtaa useille laitteille: Etsitkö jotakin, joka antaa virtaa raskaille laitteille, kuten jääkaapille ja kuivausrummulle? X-Boostin avulla DELTA Max käsittelee jopa 3000 W laitteita helposti.Kannettava aurinkogeneraattori: Pysy virrassa, olipa mikä tahansa. DELTA Max yhdistetään jopa 2x 400W EcoFlow-aurinkopaneeleihin, jolloin saat 800W Max aurinkolatausnopeuden. (6)
   EcoFlow Delta MAX (2016Wh)
   • 04897082664710
   • 00842783105981
   • 102208
   • 4897082664710
   • DELTA2000-EU
   • 50031006
   8
   1595.00 EUR
  • BenQ Projektori TK700STi - DLP-projektori - lyhyt heittoetäisyys - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206901011.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902274.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/284194897.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902272.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206902271.jpg?ts=1
   BenQ BenQ Projektori TK700STi - DLP-projektori - lyhyt heittoetäisyys - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumens Projektori TK700STi - DLP-projektori - lyhyt heittoetäisyys - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumens Projektori TK700STi - DLP-projektori - lyhyt heittoetäisyys - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumens BenQ TK700STi on lyhyen heittoetäisyyden peliprojektori nopealla vaste-ajalla. Projektorin 3000 ANSI lumenin valoteho tekee siitä sopivan myös valoisaan tilaan joten käyttö ei ole rajoitettu huonekohtaisesti. Projektorin Android TV käyttöliittymä tarjoaa monipuolisesti eri sovellukset ja pelit käyttöösi.Vasteaika on projektoreiden huippua. Esimerkiksi 4K @ 60 Hz 16,67 ms - Full HD 240 Hz 4 ms. Projektori soveltuu kaikenlaiseen pelailuun lähteestä riippumatta.Tekniset tiedot:Projektiojärjestelmä: DLPNatiiviresoluutio: 4K UHD (3840x2160)Kontrasti: 10,000:1Valoteho: 3000 ANSI lumenHeittosuhde: 0.9-1.08Kuvakoko: 30" - 300"Keystone korjaus: 2D-trapetsikorjaus + kuvan kierron säätö, automaattinen pystysuora ja manuaalinen vaaka ± 30 astettaÄänitaso: 35/29 dBA (Normal / Economic mode)Ominaisuudet: HDR, Tuloviive (nopeassa tilassa), CinemaMaster Audio + 2Lampun kesto: Normaali 4000 tuntia / SmartEco 8000 tuntia / Eco 10000 tuntia / Lamppu Säästä 15000 tuntiaKaiuttimet: 5W x1Mitat: 312 x 110 x (7)
   BenQ Projektori TK700STi - DLP-projektori - lyhyt heittoetäisyys - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumens
   • 04718755084300
   • 9H.JNL77.17E
   • 4718755084300
   6
   1469.85 EUR
  • Epson eh-tw7100 with hc lamp warranty
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149660104.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149357267.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025280.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219025274.jpg?ts=1
   Epson Epson eh-tw7100 with hc lamp warranty eh-tw7100 with hc lamp warranty eh-tw7100 with hc lamp warranty Epson EH-TW7100 - Nosta kotiteatterisi uudelle tasolle helpolla 4K-elämyksellä Tämän 4K PRO-UHD -projektorin ansiosta saat edistykselliset huippuominaisuudet edulliseen hintaan. Jopa 500 tuuman näyttökoon ansiosta voit nauttia uusimmasta 4K-sisällöstä ylivoimaisella kuvanlaadulla ja suurella kontrastisuhteella. Kuvan kohdistaminen on vaivatonta käyttämällä linssin siirtoa, optista zoomausta ja trapetsikorjausta. Käyttöönotto, sisällön suoratoisto ja äänentoisto sisäänrakennetuilla kaiuttimilla tai Bluetooth-yhteyden kautta käy vaivattomasti. Täydellinen kuva Nauti kirkkaista ja eloisista väreistä valitsemalla tämä edullinen 4K PRO-UHD -projektori. Yhtä kirkas 3 000 luumenin valkoisen ja värillisen valon tuotto mahdollistaa suuren kirkkauden ja voimakkaat värit. Suuri kontrastisuhde 100 000:1 tarjoaa syvät mustan sävyt ja selkeästi erottuvat varjot. Kuvan interpolointi taas tarjoaa aiempaa terävämmät nopealiikkeiset kuvat. Laajakangaselämys Uppoudu kotiteatterisi tarjontaan mukaansatemp (9)
   Epson eh-tw7100 with hc lamp warranty
   • 08715946670843
   • V11H959040
   • 8715946670843
   5
   1462.90 EUR
  2 16
  • info@vertaa.fi