x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • BenQ
   • Hitachi
   • 4K-kuvanlaatu
   • Wi-Fi
   • Epson
   • 3D
   • Edullisimmat
   • Full HD
   • Optoma
  0 - 24
  • Epson EH-TW7000 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146986238.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149660062.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375975.jpg
   Epson Epson EH-TW7000 dataprojektori EH-TW7000 dataprojektori EH-TW7000 dataprojektori 3LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 16:9, 4K (34)
   Epson EH-TW7000 dataprojektori
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   6
   good_buy
   999.00 EUR
  • Epson EH-TW610 dataprojektori 3000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Kannettava projektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111304869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061917.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061916.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140387200.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147405850.jpg
   Epson Epson EH-TW610 dataprojektori 3000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Kannettava projektori Valkoinen EH-TW610 dataprojektori 3000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Kannettava projektori Valkoinen EH-TW610 dataprojektori 3000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Kannettava projektori Valkoinen 3LCD-projektori, kannettava, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, 802.11b/g/n langaton (29)
   Epson EH-TW610 dataprojektori 3000 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) Kannettava projektori Valkoinen
   • 08715946642352
   • 4625270
   • EHTW610
   • 9743817
   • TW-610
   • EH-TW610
   • V11H849140
   6
   good_buy
   501.90 EUR
  • Epson EB-U05 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111302541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144330811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126580448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140144448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120100398.jpg
   Epson Epson EB-U05 dataprojektori EB-U05 dataprojektori EB-U05 dataprojektori Tämä laadukas ja monipuolinen WXGA-projektori suurentaa sisältösi moninkertaiseksi niin kotona kuin toimistossakin. Tehokkaan 3 600 lumenin 3LCD-tekniikan ansiosta projektori tuottaa uskomattoman kirkkaan ja selkeän kuvan valoisassakin ympäristössä. Pitkäikäinen lamppu tekee laitteesta edullisen hankinnan. Projektori on myös helppo siirtää ja asentaa uuteen käyttöpaikkaan. (9)
   Epson EB-U05 dataprojektori
   • 08715946639574
   • 08715946639512
   • 04058154240519
   • 08715946639505
   • 04058154240489
   • EB-W41
   • V11H844040
   • V11H841040
   • 9743815
   • V11H840041
   • EB-U05
   • 9743821
   8
   good_buy
   441.90 EUR
  • Epson Home Cinema EH-TW7400 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131915930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144327635.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148468933.jpg
   Epson Epson Home Cinema EH-TW7400 dataprojektori Home Cinema EH-TW7400 dataprojektori Home Cinema EH-TW7400 dataprojektori 3LCD-projektori, 3D, 2400 lumenia (valkoinen), 2400 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, LAN (22)
   Epson Home Cinema EH-TW7400 dataprojektori
   • 08715946663029
   • V11H932040
   • 8715946663029
   4
   good_buy
   1894.00 EUR
  • Epson EH-TW5650 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149801999.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144381316.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158303.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895330.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895327.jpg
   Epson Epson EH-TW5650 dataprojektori EH-TW5650 dataprojektori EH-TW5650 dataprojektori Tee olohuoneestasi interaktiivinen viihdeparatiisi ja nauti elokuvista ja peleistä suurella kuvakoolla. Epson 3D Full HD -projektori EH-TW5650 takaa kirkkaat värit ja tasaisen videokuvan. (20)
   Epson EH-TW5650 dataprojektori
   • 08715946640242
   • 04058154246122
   • 4625280
   • 9743816
   • V11H852040
   4
   good_buy
   801.90 EUR
  • Epson EB-U42 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133125300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140151867.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895234.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116439531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895237.jpg
   Epson Epson EB-U42 dataprojektori EB-U42 dataprojektori EB-U42 dataprojektori 3LCD-projektori, kannettava, 3600 lumenia (valkoinen), 3600 lumenia (väri), WUXGA (1920 x 1200), 16:10, 1080p, 802.11n langaton / Miracast (9)
   Epson EB-U42 dataprojektori
   • 08715946639611
   • 04058154238141
   • 9722283
   • V11H846040
   6
   good_buy
   628.06 EUR
  • Viewsonic PX727-4K dataprojektori 2200 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/109240490.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124354481.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124354484.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128038916.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128038914.jpg
   Viewsonic Viewsonic PX727-4K dataprojektori 2200 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Valkoinen PX727-4K dataprojektori 2200 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Valkoinen PX727-4K dataprojektori 2200 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Valkoinen Projektorin lamppu malleihin ViewSonic PG705HD, PG705WU (42)
   Viewsonic PX727-4K dataprojektori 2200 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Valkoinen
   • 00766907942217
   • 00766907929416
   • 04589468730323
   • PX727-4K
   • RLC-117
   • VIEW PX727-4K
   • 9919543
   2
   good_buy
   most_sold
   212.11 EUR
  • Asus P3B dataprojektori 800 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Kannettava projektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124321184.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122990709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/77757157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105727412.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105727411.jpg
   Asus Asus P3B dataprojektori 800 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Kannettava projektori Valkoinen P3B dataprojektori 800 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Kannettava projektori Valkoinen P3B dataprojektori 800 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Kannettava projektori Valkoinen DLP-projektori, 800 lumenia, WXGA (1280 x 800), 16:10, kiinteät ultra short-throw,linssit (8)
   Asus P3B dataprojektori 800 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Kannettava projektori Valkoinen
   • 04716659927228
   • 04712900394177
   • 04053162981454
   • 00889349394175
   • 9265443
   • 90LJ0070-B00120
   • 8360811
   • 8338798
   • 90LJ0070-B10120
   6
   good_buy
   639.84 EUR
  • BenQ MW535 dataprojektori 3600 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Pöytäprojektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141334265.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119739861.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119739862.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136087780.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136087480.jpg
   BenQ BenQ MW535 dataprojektori 3600 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Pöytäprojektori Valkoinen MW535 dataprojektori 3600 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Pöytäprojektori Valkoinen MW535 dataprojektori 3600 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Pöytäprojektori Valkoinen DLP projector, portable, 3D, 3300 ANSI lumens, WXGA (1280 x 800), 16:10, 720p (9)
   BenQ MW535 dataprojektori 3600 ANSI lumenia DLP WXGA (1280x800) Pöytäprojektori Valkoinen
   • 04718755075711
   • 9H.JJX77.33E
   • 10340908
   • 4718755075711
   5
   good_buy
   390.00 EUR
  • StarTech.com Wireless Presentation System
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147064453.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124890709.jpg
   StarTech.com StarTech.com Wireless Presentation System Wireless Presentation System Wireless Presentation System Startech Wireless Screen Sharing (25)
   StarTech.com Wireless Presentation System
   • 00065030861847
   2
   good_buy
   169.00 EUR
  • Epson EH-TW650 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111302112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144330812.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137692195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118895307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115067237.jpg
   Epson Epson EH-TW650 dataprojektori EH-TW650 dataprojektori EH-TW650 dataprojektori Muuta olohuoneesi elokuvateatteriksi Epson-kotiteatteriprojektorilla. Projektorissa on jopa 3100 lm kirkkaus, terävä HD 1080p resoluutio, 3LCD-väriteknologia ja sisäänrakennettu WiFi helppoon suoratoistoon. (14)
   Epson EH-TW650 dataprojektori
   • 08715946639635
   • 04058154251652
   • V11H849040
   • 9743825
   3
   good_buy
   551.90 EUR
  • BenQ TK800M dataprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Musta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140924315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140226534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952929.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140469458.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140469456.jpg
   BenQ BenQ TK800M dataprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Musta, Valkoinen TK800M dataprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Musta, Valkoinen TK800M dataprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Musta, Valkoinen BenQ TK800M 4K UHD (7)
   BenQ TK800M dataprojektori 3000 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Pöytäprojektori Musta, Valkoinen
   • 04718755078446
   • 9H.JJE77.13E
   • 9H.JLA77.13E
   • 4718755078446
   • 6069919
   5
   good_buy
   1252.00 EUR
  • Epson EB-W05 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133124140.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144381322.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119600153.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119600151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120938779.jpg
   Epson Epson EB-W05 dataprojektori EB-W05 dataprojektori EB-W05 dataprojektori 3LCD-projektori, kannettava, 3300 lumenia (valkoinen), 3300 lumenia (väri), WXGA (1280 x 800), 16:10, HD 720p (4)
   Epson EB-W05 dataprojektori
   • 08715946639468
   • 08715946639499
   • 04058154242483
   • 9743820
   • EB-W05
   • V11H840040
   6
   good_buy
   429.66 EUR
  • BenQ MH606 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) 3D Pöytäprojektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95968806.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133187468.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145812809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95968809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122991007.jpg
   BenQ BenQ MH606 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) 3D Pöytäprojektori Valkoinen MH606 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) 3D Pöytäprojektori Valkoinen MH606 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) 3D Pöytäprojektori Valkoinen BenQ MH606 Full-HD (7)
   BenQ MH606 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) 3D Pöytäprojektori Valkoinen
   • 04718755069925
   • 9H.JGX77.13E
   • 9834652
   4
   good_buy
   698.00 EUR
  • Asus S1 dataprojektori 200 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110193593.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115225156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137707191.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102879946.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136080008.jpg
   Asus Asus S1 dataprojektori 200 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea S1 dataprojektori 200 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea S1 dataprojektori 200 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea DLP-projektori, 200 lumenia, WVGA (854 x 480), 16:9, kiinteät ultra short-throw,linssit (5)
   Asus S1 dataprojektori 200 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea
   • 08862276335550
   • 00803982847966
   • 04716659633693
   • 00886227633555
   • 04053162744608
   • 7169559
   • 7188682
   • S1
   • 90LJ0060-B00120
   • 90LJ0060-B00120, S1
   5
   good_buy
   329.84 EUR
  • Epson Home Cinema EH-LS100 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111300131.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130219211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140394110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158698.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128037885.jpg
   Epson Epson Home Cinema EH-LS100 dataprojektori Home Cinema EH-LS100 dataprojektori Home Cinema EH-LS100 dataprojektori Lähiprojektorilla helppo asennus ja suuri kuva (10)
   Epson Home Cinema EH-LS100 dataprojektori
   • 08715946640563
   • 04058154259573
   • 9834657
   • V11H879540
   3
   good_buy
   2998.90 EUR
  • Acer P1525 alkuperäinen lamppu moduulilla
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131694210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148468823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148750610.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87381486.jpg
   Acer Acer P1525 alkuperäinen lamppu moduulilla P1525 alkuperäinen lamppu moduulilla P1525 alkuperäinen lamppu moduulilla (16)
   Acer P1525 alkuperäinen lamppu moduulilla
   • 04713392408489
   • 65014
   2
   good_buy
   186.55 EUR
  • Asus ZenBeam E1 dataprojektori 150 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71461142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149478047.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105606527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136079395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115225294.jpg
   Asus Asus ZenBeam E1 dataprojektori 150 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea ZenBeam E1 dataprojektori 150 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea ZenBeam E1 dataprojektori 150 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea E1 (6)
   Asus ZenBeam E1 dataprojektori 150 ANSI lumenia DLP WVGA (854x480) Kannettava projektori Hopea
   • 04712900316674
   • 90LJ0080-B00520
   4
   good_buy
   287.00 EUR
  • Anker Nebula Capsule II Android
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147463458.jpg
   Anker Anker Nebula Capsule II Android Nebula Capsule II Android Nebula Capsule II Android DLP-projektori, RGB LED, 200 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p, 802.11a/b/g/n wireless / Bluetooth 4.2 (14)
   Anker Nebula Capsule II Android
   • 00848061023022
   • D2421G11
   2
   good_buy
   699.00 EUR
  • Epson EH-TW6700 dataprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111274712.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140354080.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144341402.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140155990.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122988235.jpg
   Epson Epson EH-TW6700 dataprojektori EH-TW6700 dataprojektori EH-TW6700 dataprojektori LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia, 1920 x 1080, 16:9, HD 1080p (8)
   Epson EH-TW6700 dataprojektori
   • 08715946617886
   • 04058154132777
   • V11H799040
   • EHTW6700
   • 8976224
   • EH-TW6700
   3
   1001.90 EUR
  • BenQ MH535 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141334243.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949984.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949985.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122993569.jpg
   BenQ BenQ MH535 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen MH535 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen MH535 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen DLP projector, portable, 3D, 3500 ANSI lumens, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p (5)
   BenQ MH535 dataprojektori 3500 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen
   • 04718755075797
   • 10340906
   • 4718755075797
   • 9H.JJY77.33E
   4
   good_buy
   490.00 EUR
  • Epson EH-TW5600 dataprojektori 2500 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D Ceiling-mounted projector Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111389539.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061612.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103956332.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133224879.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133224880.jpg
   Epson Epson EH-TW5600 dataprojektori 2500 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D Ceiling-mounted projector Valkoinen EH-TW5600 dataprojektori 2500 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D Ceiling-mounted projector Valkoinen EH-TW5600 dataprojektori 2500 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D Ceiling-mounted projector Valkoinen Tällä Full HD 3D- ja 2D-projektorilla valkokangaskokemuksen luominen on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan aiemmin. Linssin säätö, trapetsikorjaus ja 1,6-kertainen manuaalinen zoomaus helpottavat säätämistä. Kuvien kirkkaus on 2500 lumenia, 3LCD-tekniikka takaa eloisat värit ja dynaaminen 35000:1-kontrastisuhde näyttää yksityiskohtaisimmatkin varjot. Tee jokaisesta hetkestä tärkeä Epsonin Full HD -kotiteatteriprojektorin avulla voit muuttaa urheilulajien seuraamisen, klassikkoelokuvan kat... (11)
   Epson EH-TW5600 dataprojektori 2500 ANSI lumenia 3LCD 1080p (1920x1080) 3D Ceiling-mounted projector Valkoinen
   • 08715946640228
   • 9743818
   • V11H851040
   2
   701.80 EUR
  • BenQ W1600UST dataprojektori 3300 ANSI lumenia 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Kulta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111312250.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782177.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122991166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133780794.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113064679.jpg
   BenQ BenQ W1600UST dataprojektori 3300 ANSI lumenia 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Kulta, Valkoinen W1600UST dataprojektori 3300 ANSI lumenia 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Kulta, Valkoinen W1600UST dataprojektori 3300 ANSI lumenia 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Kulta, Valkoinen DLP-projektori, 3300 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, HD 1080p (4)
   BenQ W1600UST dataprojektori 3300 ANSI lumenia 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Kulta, Valkoinen
   • 04718755067785
   • 4718755067785
   • 9857153
   • 9H.JG477.19E
   4
   1449.00 EUR
  • BenQ MH733 dataprojektori 4000 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111310298.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99649087.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122151338.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99649090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99649089.jpg
   BenQ BenQ MH733 dataprojektori 4000 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen MH733 dataprojektori 4000 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen MH733 dataprojektori 4000 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen BenQ MH733 Full-HD (4)
   BenQ MH733 dataprojektori 4000 ANSI lumenia DLP 1080p (1920x1080) Pöytäprojektori Valkoinen
   • 04718755069734
   • 00840046037307
   • 9H.JGT77.13E, MH733
   • 9H.JGT77.13E
   • 9895315
   4
   748.99 EUR
  2 30
  • Quick filters (quick_questions):
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • Hitachi DEFAULT
    • hitachi
   • 4K-kuvanlaatu DEFAULT
    • 4k_3840_x_2160_
    • 4k_cinema_4096_x_2160_
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • 3D DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd_1920_x_1080_
   • Optoma DEFAULT
    • optoma
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 700 € (budget)
   • 700 € - 1260 € (price_700_1300)
   • 1260 € - 2980 € (price_1300_3000)
   • ≥ 2980 € (price_3000)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 4K Cinema (4096 x 2160) (4k_cinema_4096_x_2160_)
   • 1280 x 1024 (1280_x_1024)
   • 4096 x 2400 (4096_x_2400)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • SVGA (800 x 600) (svga_800_x_600_)
   • SXGA+ (1400 x 1050) (sxga_1400_x_1050_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Kattokiinnitteinen (kattokiinnitteinen)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
   • Älyprojektori (a_lyprojektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • D-ILA (d_ila)
   • DLP (dlp)
   • LED (led)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Projektorin kirkkaus (projektorin_kirkkaus):
   • < 3000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3000)
   • 3000 ANSI lumenia - 3600 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3000_3600)
   • 3600 ANSI lumenia - 5000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3600_5000)
   • ≥ 5000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_5000)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 0 (hdmi_porttien_ma_a_ra__0.0)
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
   • 5 (hdmi_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi