x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Edullisimmat Edullisimmat videoprojektorit
  0 - 24
  • Samsung The Freestyle -projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547087.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547086.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224547088.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232988520.jpg?ts=1
   Samsung Samsung The Freestyle -projektori The Freestyle -projektori The Freestyle -projektori Katseluelämyksiä isossa koossa. Miniprojektori, joka toimii kuin Smart TV. Helppo ja nopea asentaa. (28)
   Samsung The Freestyle -projektori
   • 08806092978423
   • SP-LSP3BLAXXE
   • 8806092978423
   8
   good_buy
   999.00 EUR
  • EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208736748.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218188529.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205897082.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235339976.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237836339.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery Delta Max Smart Extra Battery Delta Max Smart Extra Battery Ecoflow lisäakku Delta Max malleihin, laajentaa 2016Wh:sta 4016Wh: iin Delta Max 2016 Wh/Delta Max 1600Wh 3616Wh:iin. Delta Max Extra -akku kiinnitetään Delta Max -laitteeseen kaksinkertaistamaan yksikön kapasiteetti. Tämä tarjoaa kustannustehokkaan tavan päivittää Delta Max:in kapasiteettia. Latausasema Ecowlow Delta Max malliin voidaan ketjuttaa myös yhden tai kahden DELTA Max-lisäakun kanssa, jolloin akkukapasiteettia voidaan kasvattaa portaittain. (35)
   EcoFlow Delta Max Smart Extra Battery
   • 04897082664741
   • 00842783106018
   • DELTA2000EB-US
   6
   good_buy
   most_sold
   1503.80 EUR
  • EcoFlow Delta Mini - Portable Power Station
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208736457.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235339981.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214453543.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209243858.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226376625.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow Delta Mini - Portable Power Station Delta Mini - Portable Power Station Delta Mini - Portable Power Station EcoFlow Delta mini asettaa uuden standardin akkuvirtageneraattoreiden joukossa. Sen avulla voit saavuttaa täysin uuden tehokkuuden virran kytkemällä kaikki tarvittavat laitteet sekä tien päällä että kotona (22)
   EcoFlow Delta Mini - Portable Power Station
   • 00842783105127
   • 04897082664154
   • DELTAMini-EU
   • DELTAMINI-EU
   • 4897082664154
   • DELTAmini-EU
   7
   good_buy
   955.90 EUR
  • Epson EH-TW7000 4K PRO-UHD PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151104380.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150562641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164307986.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151721905.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202974780.jpg?ts=1
   Epson Epson EH-TW7000 4K PRO-UHD PROJEKTORI EH-TW7000 4K PRO-UHD PROJEKTORI EH-TW7000 4K PRO-UHD PROJEKTORI 3LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 3840 x 2160 (2 x 1920 x 1080), 16:9, 4K, valkoinen (18)
   Epson EH-TW7000 4K PRO-UHD PROJEKTORI
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   8
   good_buy
   1103.90 EUR
  • Samsung THE PREMIERE SMART 4K LASERPROJEKTORI SP-LSP7TFAXXC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960754.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206119441.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172225284.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209804429.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223531362.jpg?ts=1
   Samsung Samsung THE PREMIERE SMART 4K LASERPROJEKTORI SP-LSP7TFAXXC THE PREMIERE SMART 4K LASERPROJEKTORI SP-LSP7TFAXXC THE PREMIERE SMART 4K LASERPROJEKTORI SP-LSP7TFAXXC Samsung LSP7T The Premiere Smart 4K UHD -laserprojektori tarjoaa uudenlaisen kotiteatterielämyksen kirkkaalla ja korkearesoluutioisella kuvalla, Filmmaker Mode -tilalla, älytelevisioiden toiminnoilla ja voimakkaalla äänentoistolla. (32)
   Samsung THE PREMIERE SMART 4K LASERPROJEKTORI SP-LSP7TFAXXC
   • 08806090588174
   • SP-LSP7TFAXXC
   4
   good_buy
   3494.90 EUR
  • Kodak PROJEKTORI LUMA 150
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092268.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152574925.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172222586.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202440001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237384915.jpg?ts=1
   Kodak Kodak PROJEKTORI LUMA 150 PROJEKTORI LUMA 150 PROJEKTORI LUMA 150 Luma 150 on huippukevyt ja kompakti projektori, jonka saa hetkessä yhdistettyä langattomasti älypuhelimiin näytön heijastusta varten. Helppo käyttöinen ja taskukokoinen projektori kulkee vaivattomasti mukanasi. Voit milloin vain esittää reissukuviasi tai esimerkiksi PowerPoint-esityksiä. Sisäänrakennettu kaiutin Sisäänrakennetun 2W:n kaiuttimen ansiosta videot toistuvat äänien kanssa. Luma 150 sisältää myös 3,5 mm kuulokeliitännän. Liitännät Laite sisältää HDMI, MicroSD ja USB portin. Voit si... (20)
   Kodak PROJEKTORI LUMA 150
   • 00843812105798
   • 00843812107754
   3
   good_buy
   301.89 EUR
  • Philips PicoPix Max Full HD -mobiiliprojektori (1920x1080), 850 ANSI lumenia, musta.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022428.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210650642.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212319314.jpg?ts=1
   Philips Philips PicoPix Max Full HD -mobiiliprojektori (1920x1080), 850 ANSI lumenia, musta. PicoPix Max Full HD -mobiiliprojektori (1920x1080), 850 ANSI lumenia, musta. PicoPix Max Full HD -mobiiliprojektori (1920x1080), 850 ANSI lumenia, musta. DLP-projektori, LED, kannettava, 850 lumenia, 850 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 802.11ac langaton / Miracast / AirPlay (5)
   Philips PicoPix Max Full HD -mobiiliprojektori (1920x1080), 850 ANSI lumenia, musta.
   • 07640186960502
   • 7640186960502
   • PPX620/INT
   6
   good_buy
   653.90 EUR
  • Epson EB-W06 WXGA PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045762.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239416681.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171976089.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171192139.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171192136.jpg?ts=1
   Epson Epson EB-W06 WXGA PROJEKTORI EB-W06 WXGA PROJEKTORI EB-W06 WXGA PROJEKTORI 3LCD-projektori, kannettava, 3700 lumenia (valkoinen), 3700 lumenia (väri), WXGA (1280 x 800), 16:10, 720p (4)
   Epson EB-W06 WXGA PROJEKTORI
   • 08715946680569
   • 8715946680569
   • V11H973040
   6
   good_buy
   496.43 EUR
  • EcoFlow Delta MAX (2016Wh) latausasema
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208742202.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221341447.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235339971.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237846166.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211449191.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow Delta MAX (2016Wh) latausasema Delta MAX (2016Wh) latausasema Delta MAX (2016Wh) latausasema Se korvaa erinomaisesti likaisen, meluisan ja saastuttavan polttoainetta käyttävän aggregaatin eli sähkögeneraattorin. Se on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi työmaille, kesämökeille, autotalliin, veneisiin, asuntovaunuihin ja muualle verkkovirran ulottumattomissa oleviin tiloihin. (7)
   EcoFlow Delta MAX (2016Wh) latausasema
   • 04897082664710
   • 00842783105981
   • 4897082664710
   • DELTA2000-EU
   4
   good_buy
   2123.80 EUR
  • LG Lähietäisyysprojektori HU85LS.AEU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045554.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239186768.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165667948.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165667949.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237448249.jpg?ts=1
   LG LG Lähietäisyysprojektori HU85LS.AEU Lähietäisyysprojektori HU85LS.AEU Lähietäisyysprojektori HU85LS.AEU DLP-projektori, laser, 2700 ANSI lumenia, 3840 x 2160, 16:9, 4K, erittäin lyhytheittoinen objektiivi, WiDi / Miracast Wi-Fi Display, valkoinen (11)
   LG Lähietäisyysprojektori HU85LS.AEU
   • 08806098545001
   • 00195174001462
   • 8806098545001
   • HU85LS.AEU
   3
   good_buy
   4428.28 EUR
  • XGIMI Halo Plus FHD kannettava projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045845.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224269602.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224269600.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224430899.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226068565.jpg?ts=1
   XGIMI XGIMI Halo Plus FHD kannettava projektori Halo Plus FHD kannettava projektori Halo Plus FHD kannettava projektori DLP-projektori, LED, kannettava, 3D, 900 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 1080p, 802.11a/b/g/n/ac wireless / Bluetooth 5.0 (14)
   XGIMI Halo Plus FHD kannettava projektori
   • 06935670500526
   • 06935670500267
   • WM03A
   • 6935670500267
   2
   good_buy
   999.00 EUR
  • BenQ GS2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152234591.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237081349.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237081351.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178239228.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237081352.jpg?ts=1
   BenQ BenQ GS2 GS2 GS2 DLP-projektori, LED, kannettava, 500 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p, 802.11b/g/n/ac langaton / Bluetooth (4)
   BenQ GS2
   • 04718755077951
   • 04544438055950
   • 9H.JL577.59E
   • 6936769
   5
   good_buy
   646.44 EUR
  • Epson Projektori EH-LS300W - 3LCD projector - 1920 x 1080 - 3600 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237647731.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237647722.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210096136.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237647733.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237647725.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori EH-LS300W - 3LCD projector - 1920 x 1080 - 3600 ANSI lumenia Projektori EH-LS300W - 3LCD projector - 1920 x 1080 - 3600 ANSI lumenia Projektori EH-LS300W - 3LCD projector - 1920 x 1080 - 3600 ANSI lumenia Tämä 120' älykäs Full HD -laserprojektori TV kuuluu uuteen EpiqVision Ultra -mallistoon, ja siinä on Android TV ja YAMAHAn ääni. Älykäs laserprojektori TV 3 600 lumenin kirkkaus Kontrastisuhde 2 500 000:1 3LCD-tekniikka Nauti entistä jännittävämmästä kotiviihteestä suuremmassa koossa, samalla kun pidät kotisi tyylikkäänä ilman pysyvästi seinällä olevaa mustaa näyttöä. Epsonin erittäin lyhyen etäisyyden Full HD -laserprojektori TV:ssä on tyylikäs muotoilu sekä Android TV ja YAMAHAn ääni. Se on... (5)
   Epson Projektori EH-LS300W - 3LCD projector - 1920 x 1080 - 3600 ANSI lumenia
   • 08715946688749
   • V11HA07040
   4
   good_buy
   deal
   1904.37 EUR
  • Epson Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045560.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237622653.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237622654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207152277.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237622649.jpg?ts=1
   Epson Epson Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia Epson EB-FH06 Full HD -projektorilla laajennat esitykset, sarjat ja elokuvat suurelle näytölle upealla Full HD -laadulla. 3LCD-tekniikan ja 3 500 lumenin kirkkauden ansiosta elokuvat näkyvät kirkkaina ja selvinä juuri sellaisina kuin ohjaaja on tarkoittanutkin. Epson EB-FH06 -projektorilla heijastat jopa 332 kuvan, mikä takaa näyttävyyttä kaikelle mitä katsot. Suuri kuvakoko syvä kontrasti Epson EB-FH06 -projektori suurentaa esitykset ja elokuvat jopa 332 näytölle. Kontrastisuhde 16000: 1 s... (2)
   Epson Projektori EB-FH06 - 3LCD projector - portable - 1920 x 1080 - 3500 ANSI lumenia
   • 08715946680576
   • V11H974040
   7
   good_buy
   579.70 EUR
  • BenQ TH671ST Full-HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237213885.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237213881.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237213884.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237213882.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140485982.jpg?ts=1
   BenQ BenQ TH671ST Full-HD TH671ST Full-HD TH671ST Full-HD (7)
   BenQ TH671ST Full-HD
   • 04718755070136
   • 9H.JGY77.13E
   • 5936017
   • 9H.JGY77.1HE
   • 9895316
   3
   good_buy
   811.99 EUR
  • Nebula Apollo UK + EU Plug - mobile projector
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185291389.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210078335.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237441549.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237441546.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225722098.jpg?ts=1
   Nebula Nebula Apollo UK + EU Plug - mobile projector Apollo UK + EU Plug - mobile projector Apollo UK + EU Plug - mobile projector DLP-projektori, RGB LED, 200 ANSI lumenia, WVGA (854 x 480), 16:9, 802.11a/b/g/n wireless / Bluetooth 4.2, musta (4)
   Nebula Apollo UK + EU Plug - mobile projector
   • 00194644020392
   • 00848061060935
   • 0194644020392
   • D2410G11
   • D2410311
   4
   good_buy
   449.00 EUR
  • Epson EH-TW750 FULL HD PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167481577.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239192985.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207220339.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237604480.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188336817.jpg?ts=1
   Epson Epson EH-TW750 FULL HD PROJEKTORI EH-TW750 FULL HD PROJEKTORI EH-TW750 FULL HD PROJEKTORI Helposti asennettavissa 1,2-kertaisen zoomauksen, vaaka- ja pystysuuntaisen trapetsikorjauksen myötä Epson EH-TW750 -projektori on helposti sijoitettavissa optimaalisen katseluelämyksen aikaansaamiseksi. Kahteen HDMI-porttiin (toinen MHL) voidaan liittää DVD-soittimia, pelikonsoleita tai muita laitteita. iProjection -sovelluksen ja sisäänrakennetun Miracastin avulla voit helposti suoratoistaa sisältöä älylaitteista. Kirkas ja välkkymätön kuva 3 400 lumenin värillisen ja valkoisen valon teho j... (6)
   Epson EH-TW750 FULL HD PROJEKTORI
   • 08715946680729
   • 8715946680729
   • V11H980040
   3
   good_buy
   695.00 EUR
  • XGIMI Horizon Pro 4K projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045807.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199215234.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199215237.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/239195677.jpg?ts=1
   XGIMI XGIMI Horizon Pro 4K projektori Horizon Pro 4K projektori Horizon Pro 4K projektori More Brains,More Brawn,Less HassleMeet HORIZON Pro, the most versatile and easiest to use true 4K home projector from XGIMI. HORIZON Pro packs premium features into an intuitive and powerful package.Take all the work out of finding the perfect 4K picture just turn on HORIZON in any room and reshape your cinema experience in seconds, right out of the box.Get more immersive anywhere you choose with industry-leading picture quality, intelligent imaging features, and Hi-Fi sound from Harman Kardo... (6)
   XGIMI Horizon Pro 4K projektori
   • 06935670512611
   • 06935670500120
   • XK03H
   • 6935670512611
   3
   good_buy
   2099.00 EUR
  • Epson 3LCD Projector EF‑11 Full HD (19
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228045618.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237630977.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237630970.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237630980.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237630973.jpg?ts=1
   Epson Epson 3LCD Projector EF‑11 Full HD (19 3LCD Projector EF‑11 Full HD (19 3LCD Projector EF‑11 Full HD (19 Pienikokoinen ja kevyt EF-11 on helppo siirtää huoneesta toiseen. Tämä uuteen EpiqVision Mini -sarjaan kuuluva pienikokoinen laserprojektori TV heijastaa välittömästi ja lähes mille tahansa pinnalle. Voit näyttää sisältöä esimerkiksi puhelimesta, suoratoistolaitteesta, kannettavasta tietokoneesta, pelikonsolista ja monesta muusta laitteesta sisäänrakennetun Miracastin avulla. Trapetsikorjauksen avulla käyttöönotto on nopeaa ja helppoa, ja laservalonlähdeteknologian ansiosta voit nauttia viihd... (3)
   Epson 3LCD Projector EF‑11 Full HD (19
   • 08715946689005
   • V11HA23040
   5
   good_buy
   787.90 EUR
  • Overmax Full HD Overmax MultiPic 4.1 - LCD projektorit
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217305693.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237748184.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237748183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202446473.jpg?ts=1
   Overmax Overmax Full HD Overmax MultiPic 4.1 - LCD projektorit Full HD Overmax MultiPic 4.1 - LCD projektorit Full HD Overmax MultiPic 4.1 - LCD projektorit LCD-projektori, kannettava, 4000 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, Wi-Fi (10)
   Overmax Full HD Overmax MultiPic 4.1 - LCD projektorit
   • 05902581659231
   2
   good_buy
   218.70 EUR
  • EcoFlow River Max Portable Power Station Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208533969.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172222313.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226650636.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226650637.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221861770.jpg?ts=1
   EcoFlow EcoFlow River Max Portable Power Station Musta River Max Portable Power Station Musta River Max Portable Power Station Musta River 600 Max (9)
   EcoFlow River Max Portable Power Station Musta
   • 04897082662976
   • 4897082662976
   • EFRIVER600MAX-EU
   2
   602.90 EUR
  • Asus Projektori ZenBeam Latte L1 - 1280 x 720 - 300 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231238077.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213515411.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225698294.jpg?ts=1
   Asus Asus Projektori ZenBeam Latte L1 - 1280 x 720 - 300 ANSI lumens Projektori ZenBeam Latte L1 - 1280 x 720 - 300 ANSI lumens Projektori ZenBeam Latte L1 - 1280 x 720 - 300 ANSI lumens - Tuotenimike: ASUS ZenBeam Latte L1 Portable LED Projector 300 lumens 720p sound by Harman Kardon 10 W Bluetooth speaker - Kuvaus: ASUS ZenBeam Latte L1 - DLP-projektori - LED - 300 lumenia - 1280 x 720 - 16:9 - 720p - lyhytheittoinen kiinteä objektiivi - Wi-Fi / Bluetooth - harmaa, musta - EAN-koodi: 4718017930307 - Valmistajan takuu: 24 kuukauden vienti takuu Yleistä - Laitteen tyyppi: DLP-projektori - 720p - Kotelon väri: Harmaa, musta Projektori - Kirkkaus: 300 lumenia - Kontrastisuhde: 16 (3)
   Asus Projektori ZenBeam Latte L1 - 1280 x 720 - 300 ANSI lumens
   • 04718017930307
   • 90LJ00E5-B00070
   4
   427.03 EUR
  • XGIMI AURA 4K UST-LASERPROJEKTOR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228787272.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212749007.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229744860.jpg?ts=1
   XGIMI XGIMI AURA 4K UST-LASERPROJEKTOR AURA 4K UST-LASERPROJEKTOR AURA 4K UST-LASERPROJEKTOR Your Next TV Is Not a TVSimply put, AURA revolutionizes the home cinematic experience. This space-saving, stylish laser projector utilizes a laser-powered UST projection 17.3 from any wall, remarkable 4K UHD resolution, and insanely bright 2400 ANSI lumens[1] to provide you a luxurious TV-like experiencewithout the TV.Large Projection from a Short DistanceEquipped with the most advanced Ultra Short Throw (UST) technology on the market, AURA delivers breathtaking displays of various sizes with... (4)
   XGIMI AURA 4K UST-LASERPROJEKTOR
   • 06935670500458
   • XM03A
   • 6935670500458
   3
   3099.00 EUR
  • Nebula Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166409392.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162710406.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189504654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201099650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237575543.jpg?ts=1
   Nebula Nebula Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens DLP-projektori, RGB LED, kannettava (akkukäyttöinen), 500 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p, 802.11a/b/g/n langaton / Bluetooth 4.0, musta (6)
   Nebula Projektori Nebula Mars II Pro - 1280 x 720 - 500 ANSI lumens
   • 00194644017682
   • D2323311
   2
   599.99 EUR
  2 11
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • BenQ (benq)
   • Epson (epson)
   • Sony (sony)
   • NEC (nec)
   • Acer (acer)
   • Optoma (optoma)
   • AIRTAME (airtame)
   • Anker (anker)
   • Art (art)
   • Asus (asus)
   • Barco (barco)
   • Dell (dell)
   • EcoFlow (ecoflow)
   • HP (hp)
   • Infocus (infocus)
   • Kodak (kodak)
   • LG (lg)
   • Multibrackets (multibrackets)
   • Nebula (nebula)
   • Overmax (overmax)
   • Panasonic (panasonic)
   • Philips (philips)
   • Samsung (samsung)
   • Viewsonic (viewsonic)
   • Vision (vision)
   • Vivitek (vivitek)
   • VivoLink (vivolink)
   • WOHI (wohi)
   • XGIMI (xgimi)
   • Xiaomi (xiaomi)
  • Hinta (price):
   • < 595 € (budget)
   • 595 € - 1 000 € (price_2)
   • 1 000 € - 1 800 € (price_3)
   • ≥ 1 800 € (price_4)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 4K Cinema (4096 x 2160) (4k_cinema_4096_x_2160_)
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 1200 x 800 (1200_x_800)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • SVGA (800 x 600) (svga_800_x_600_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • DLP (dlp)
   • LED (led)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi