x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Diilit Diilit
   • BenQ
   • Hitachi
   • 4K-kuvanlaatu
   • Wi-Fi
   • Epson
   • 3D
   • Edullisimmat
   • Full HD
   • Optoma
  0 - 24
  • Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167479863.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168615470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168615471.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168615468.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168618774.jpg
   Optoma Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP DLP-projektori, laser, 3D, 3000 ANSI lumenia, 3840 x 2160, 16:9, 4K, erittäin lyhytheittoinen objektiivi, 802.11b/g/n/ac langaton / Bluetooth (50)
   Optoma CINEMAX P2 3000ANSI 4K UHD 0.25:1 LASER DLP
   • 05055387664401
   • E1P0A46WE1Z1
   4
   good_buy
   most_sold
   2462.99 EUR
  • Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71461142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105606527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150551278.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165091609.jpg
   Asus Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI ASUS ZenBeam E1 on hämmästyttävän kompakti matkaprojektori, joka pienestä koostaan huolimatta pystyy heijastamaan 32" kuvan 1 metrin etäisyydeltä ja 120" kuvan 3,7 metrin etäisyydeltä heittopinnasta. Automaattinen keystone-korjaus pitää huolen siitä, että kuvasuhde pysyy luonnollisena jokaisessa tilanteessa. Laite on varustettu erittäin kirkkaalla ja energiatehokkaalla 150 lumenin valotehon tarjoavalla lampulla, jonka natiiviresoluutio on 854 x 480. Laitteen sisäänrakennettu akku tarjoaa jopa... (9)
   Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • 04712900316674
   • 05055792399424
   • 04058154096178
   • 90LJ0080-B00520
   6
   good_buy
   275.69 EUR
  • Epson eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151104380.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375972.jpg
   Epson Epson eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori Epson TW7000 4K PRO-UHD -projektori tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia edulliseen hintaan. Voit katsella uusinta 4K-sisältöä ylivoimaisella kuvanlaadulla ja jopa 500 tuuman näyttökoolla. Kuvan kohdistaminen on vaivatonta käyttämällä linssin siirtoa, optista zoomausta ja trapetsikorjausta. Nauti 4K-sisällöstä ja kytke esimerkiksi suoratoistolaitteita, Blu-ray-soittimia ja pelikonsoleita HDMI-porttien kautta.Koe kirkkaat ja vahvat värit edullisella 4K PRO-UHD1 -projektorilla. Yhtä kirkas 3 000 ... (7)
   Epson eh-tw7000 3d 4k-skaalaava videoprojektori
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   7
   good_buy
   1002.00 EUR
  • BenQ Projektori TK800M - DLP projector - zoom lens - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151038555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140952928.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169566667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140226534.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141811414.jpg
   BenQ BenQ Projektori TK800M - DLP projector - zoom lens - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumenia Projektori TK800M - DLP projector - zoom lens - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumenia Projektori TK800M - DLP projector - zoom lens - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumenia Mikään ei päihitä jalkapallopelin kauneutta kirkkaassa olohuoneessa tai takapihan grillijuhlissa, kun käytössä on valtava yli 100 tuuman kangas ja 8,3 miljoonan pikselin 4K UHD-kuva elosin HDR-värein. Mukautettavat jalkapallo- ja urheilutilat sekä tehokas ääni siirtävät tapahtumien keskelle stadionille,ja kaikki tämä toimitetaan tyylikkäästi ja kompaktisti muotoiltuna ja helposti asennettavana. 4K UHD -TARKKUUS: Aito 8,3 miljoonan pikselin 4K UHD -tarkkuus tarjoaa henkeäsalpaavaa kuvanlaatua,... (6)
   BenQ Projektori TK800M - DLP projector - zoom lens - 3D - 3840 x 2160 - 3000 ANSI lumenia
   • 04718755078446
   • 9H.JJE77.13E
   • 9H.JLA77.13E
   • 4718755078446
   • 6069919
   7
   good_buy
   1090.21 EUR
  • Optoma Legend of Zelda, The : Toon Link PLUSH
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171258339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172438257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173138160.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173138166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173138883.jpg
   Optoma Optoma Legend of Zelda, The : Toon Link PLUSH Legend of Zelda, The : Toon Link PLUSH Legend of Zelda, The : Toon Link PLUSH Optoma UHD35 on -kotiteatteriprojektori, joka kykenee piirtämään 4K UHD kuvaa valovoimaisesti ja hiljaisesti. Värit toistuvat luonnollisina ja kontrasti on huippuluokkaa. Projektorin 240 Hz virkistystaajuus (1080p resoluutiolla) myös tekee tästä erinomaisen vaihtoehdon pelikäyttöön. Projektorin kotelo ja tuulettimet takaavat ainoastaan 26 dB melutason, joten se on käytössä mukavan hiljainen eikä häiritse katselunautintoa. Projektori tukee HDR10 standardia, jonka avulla yksityiskohdat erottuva... (9)
   Optoma Legend of Zelda, The : Toon Link PLUSH
   • 05055387665019
   • 00000000001199
   • E9PV7GL02EZ2
   5
   good_buy
   898.99 EUR
  • Nebula Capsule II Android
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868529.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150554991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150868533.jpg
   Nebula Nebula Capsule II Android Capsule II Android Capsule II Android DLP-projektori, RGB LED, 200 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p, 802.11a/b/g/n wireless / Bluetooth 4.2, musta (9)
   Nebula Capsule II Android
   • 00848061023022
   • 00848061026818
   • D2421G11
   4
   good_buy
   586.84 EUR
  • Xiaomi Mi Laser Projector dataprojektori Älyprojektori 1300 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178081695.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162473112.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176731988.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178081762.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178639637.jpg
   Xiaomi Xiaomi Mi Laser Projector dataprojektori Älyprojektori 1300 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta Mi Laser Projector dataprojektori Älyprojektori 1300 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta Mi Laser Projector dataprojektori Älyprojektori 1300 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta 4K (3840 x 2160), Android TV, Support HDR, CPU T962X-H (7)
   Xiaomi Mi Laser Projector dataprojektori Älyprojektori 1300 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta
   • 06934177719417
   • BHR4152GL
   5
   good_buy
   1806.00 EUR
  • Nebula Projektori Nebula Apollo -
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928209.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150928211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185291389.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154242726.jpg
   Nebula Nebula Projektori Nebula Apollo - Projektori Nebula Apollo - Projektori Nebula Apollo - DLP-projektori, RGB LED, 200 ANSI lumenia, WVGA (854 x 480), 16:9, 802.11a/b/g/n wireless / Bluetooth 4.2, musta (7)
   Nebula Projektori Nebula Apollo -
   • 00194644020392
   • 00848061060935
   • 0194644020392
   • D2410G11
   • D2410311
   4
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • Epson EF-100W Android TV Edition Project
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184994460.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177734858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151033397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173081298.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177734853.jpg
   Epson Epson EF-100W Android TV Edition Project EF-100W Android TV Edition Project EF-100W Android TV Edition Project Projisoi milloin vain ja missä vain tällä kompaktilla Laserprojektorilla! Epson EF-100 on tyylikäs ja pieni, mutta koostaan huolimatta tehokas ratkaisu esityksiin tai liikkuvaan kuvaan. Projektori on helppokäyttöinen ja sen Laser valonlähde takaa erittäin pitkän käyttöiän projektorille. EF-100 käynnistyy myös lähes viiveettä, joten käyttömukavuus on myös huipussaan, kun halutaan kuva nopeasti esille.Projektoriin voit suoratoistaa mm. kuvaa puhelimesta tai sen voi liittää HDMI:llä yhteensopivi... (3)
   Epson EF-100W Android TV Edition Project
   • 08715946674674
   • V11H914240
   7
   good_buy
   882.80 EUR
  • BenQ MU613 4000ANSI WUXGA 1.5-1.65 DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179355242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910400.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169194526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146910397.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178367578.jpg
   BenQ BenQ MU613 4000ANSI WUXGA 1.5-1.65 DLP MU613 4000ANSI WUXGA 1.5-1.65 DLP MU613 4000ANSI WUXGA 1.5-1.65 DLP BenQ MU613 - DLP-projektori - kannettava - 3D - 4000 ANSI lumenia - WUXGA (1920 x 1200) - 16:10 - 1080p (3)
   BenQ MU613 4000ANSI WUXGA 1.5-1.65 DLP
   • 04718755077838
   • 9H.JKX77.13E
   7
   good_buy
   673.99 EUR
  • BenQ Projektori MH560 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1080 - 3800 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176115996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180088294.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180575279.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180088295.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180088291.jpg
   BenQ BenQ Projektori MH560 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1080 - 3800 ANSI lumenia Projektori MH560 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1080 - 3800 ANSI lumenia Projektori MH560 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1080 - 3800 ANSI lumenia DLP-projektori, kannettava, 3D, 3800 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 1080p (6)
   BenQ Projektori MH560 - DLP projector - portable - 3D - 1920 x 1080 - 3800 ANSI lumenia
   • 04718755084232
   • 9H.JNG77.13G
   4
   good_buy
   663.99 EUR
  • Philips NeoPix Prime 2 videoprojektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181023036.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170993083.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171477116.jpg
   Philips Philips NeoPix Prime 2 videoprojektori NeoPix Prime 2 videoprojektori NeoPix Prime 2 videoprojektori Philips NeoPix Prime 2 videoprojektoriKompakti ja älykäs HD-projektoriAito HD 720p -tarkkuusPhilips OS, jossa esiladattu sovellusUseita kuvankorjauksiaWi-Fi, Bluetooth ja HDMIPhilips NeoPix Prime 2 -projektorilla nautit elokuva- tai peli-illasta HD 720p -resoluutiolla. Kompakti projektori on myös helppo ottaa mukaan ja voit viettää viihtyisää iltaa myös ystävien luona. NeoPix Prime 2 -projektorilla toistat videot ja kuvat värikylläisinä. Helppokäyttöinen Philips OS -käyttöjärjestelmä on esila... (3)
   Philips NeoPix Prime 2 videoprojektori
   • 07640186960915
   • NPX542/INT
   • 7640186960915
   6
   good_buy
   188.80 EUR
  • Epson EB-2255U LCD-projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167482385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149025520.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897481.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155337503.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126580462.jpg
   Epson Epson EB-2255U LCD-projektori EB-2255U LCD-projektori EB-2255U LCD-projektori Epson EB-2255U on dynaaminen Full HD -projektori, jossa on 3LCD-tekniikka, langaton lähiverkkoyhteys ja joustavat, helppokäyttöiset toiminnot. Pidä Full HD -esityksiä ja tuo terävät kuvat ja kirkkaat värit mihin tahansa kokoushuoneeseen tällä erittäin kirkkaalla yrityskäyttöön tarkoitetulla projektorilla. EB-2255U on suunniteltu heijastamaan jopa massiiviseen 300 tuuman kokoon skaalattava kuva, ja siinä on monia liitäntävaihtoehtoja, kuten näytön peilaus ja langaton lähiverkkoyhteys. Full HD ... (3)
   Epson EB-2255U LCD-projektori
   • 04058154161753
   • 08715946628486
   • 9286183
   • V11H815040
   6
   good_buy
   1391.40 EUR
  • Epson EB-1795F LCD-projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156928431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178208301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178084517.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178084518.jpg
   Epson Epson EB-1795F LCD-projektori EB-1795F LCD-projektori EB-1795F LCD-projektori Epson EB-1795FTyössä, jossa ollaan jatkuvasti liikkeellä sekä pidetään esityksiä asiakkaan toimipisteessä, tarvitaan kannettavaa projektoria. Tässä projektorissa yhdistyvät erittäin ohut ja kevyt rakenne, erinomainen kuvanlaatu ja edistykselliset toiminnot. Perinteisen langallisen ja sisäisen langattoman liitäntänsä, aikaa säästävän käyttöönottonsa ja edistyksellisten ominaisuuksiensa ansiosta se sopii ihanteellisesti viimeisteltyjen esitysten projisointiin. Erinomainen kuvanlaatu: 3 200 lume... (3)
   Epson EB-1795F LCD-projektori
   • 08715946629933
   • V11H796040
   • 9309113
   6
   good_buy
   1196.90 EUR
  • Epson EH-TW740 Projector
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167672842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177734000.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733991.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733993.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082177.jpg
   Epson Epson EH-TW740 Projector EH-TW740 Projector EH-TW740 Projector 3LCD-projektori, kannettava, 3300 lumenia (valkoinen), 3300 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, Miracast (4)
   Epson EH-TW740 Projector
   • 08715946680811
   • 8715946680811
   • V11H979040
   5
   good_buy
   499.00 EUR
  • Samsung Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181310151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172223463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181168859.jpg
   Samsung Samsung Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia Samsung LSP9T The Premiere Smart 4K UHD Triple -laserprojektori tarjoaa uudenlaisen kotiteatterielämyksen kirkkaalla ja korkearesoluutioisella kuvalla, Filmmaker Mode -tilalla, älytelevisioiden toiminnoilla ja voimakkaalla äänentoistolla. (8)
   Samsung Projektori The Premiere LSP9 - 3840 x 2160 - 2800 ANSI lumenia
   • 08806090682438
   • SP-LSP9TFAXXC
   3
   good_buy
   6494.90 EUR
  • Epson EB-X41 PROJECTOR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140159949.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178084217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125759023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167481058.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150597453.jpg
   Epson Epson EB-X41 PROJECTOR EB-X41 PROJECTOR EB-X41 PROJECTOR 3LCD-projektori, kannettava, 3600 lumenia (valkoinen), 3600 lumenia (väri), XGA (1024 x 768), 4:3 (8)
   Epson EB-X41 PROJECTOR
   • 08715946639550
   • 04058154240502
   • 08715946639529
   • V11H843040
   • EB-X41
   • 9743823
   3
   good_buy
   558.80 EUR
  • Epson 3LCD Projector EH-TW5820 Full HD (
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167480671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082159.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082162.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178082165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171192108.jpg
   Epson Epson 3LCD Projector EH-TW5820 Full HD ( 3LCD Projector EH-TW5820 Full HD ( 3LCD Projector EH-TW5820 Full HD ( 3LCD-projektori, 3D, 2700 lumenia (valkoinen), 2700 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, valkoinen (4)
   Epson 3LCD Projector EH-TW5820 Full HD (
   • 08715946686677
   • V11HA11040
   5
   good_buy
   deal
   952.90 EUR
  • LG CineBeam Laser dataprojektori Pöytäprojektori 2500 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169488446.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766699.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766704.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147766698.jpg
   LG LG CineBeam Laser dataprojektori Pöytäprojektori 2500 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta CineBeam Laser dataprojektori Pöytäprojektori 2500 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta CineBeam Laser dataprojektori Pöytäprojektori 2500 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta DLP-projektori, laser, 3840 x 2160, 4K, Miracast Wi-Fi Display (5)
   LG CineBeam Laser dataprojektori Pöytäprojektori 2500 ANSI lumenia DLP 2160p (3840x2160) Musta
   • 08806098257201
   • 08806098257232
   • 08806098201594
   • HU80KSW
   • HU80KS.AEU
   • HU80KS
   • HU80KSW.AEU
   4
   good_buy
   1994.69 EUR
  • Epson EB-W51 WXGA 4000ANSI 1.30-1.56:1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169721027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177733964.jpg
   Epson Epson EB-W51 WXGA 4000ANSI 1.30-1.56:1 EB-W51 WXGA 4000ANSI 1.30-1.56:1 EB-W51 WXGA 4000ANSI 1.30-1.56:1 3LCD-projektori, kannettava, 4000 lumenia (valkoinen), 4000 lumenia (väri), WXGA (1280 x 800), 16:10, 720p (2)
   Epson EB-W51 WXGA 4000ANSI 1.30-1.56:1
   • 08715946686134
   • 08715946680705
   • V11H977040
   7
   good_buy
   518.90 EUR
  • BenQ Projector MS560 DLP SVGA 4000lm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175846223.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176510364.jpg
   BenQ BenQ Projector MS560 DLP SVGA 4000lm Projector MS560 DLP SVGA 4000lm Projector MS560 DLP SVGA 4000lm DLP-projektori, kannettava, 3D, 3200 lumenia, SVGA (800 x 600) (4)
   BenQ Projector MS560 DLP SVGA 4000lm
   • 04718755084195
   • 9H.JND77.13E
   4
   343.99 EUR
  • Anker - Nebula Vega Portable Projector
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177265257.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172391407.jpg
   Anker Anker - Nebula Vega Portable Projector - Nebula Vega Portable Projector - Nebula Vega Portable Projector DLP-projektori, LED, kannettava, 500 ANSI lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, 802.11a/b/g/n/ac wireless / Bluetooth 4.2 (6)
   Anker - Nebula Vega Portable Projector
   • 00194644048198
   • D2121G11
   3
   deal
   749.00 EUR
  • Philips PicoPix Nano elokuvaprojektori 100 ANSI lumenia 640 x 360 pikseliä Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167482223.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022427.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175108521.jpg
   Philips Philips PicoPix Nano elokuvaprojektori 100 ANSI lumenia 640 x 360 pikseliä Musta PicoPix Nano elokuvaprojektori 100 ANSI lumenia 640 x 360 pikseliä Musta PicoPix Nano elokuvaprojektori 100 ANSI lumenia 640 x 360 pikseliä Musta Pienikokoinen Philips PicoPix Nano -mobiiliprojektori on vain kämmenen kokoinen laite, mutta luo kookkaan kuvan, jonka avulla jaat videot ja kuvat muiden kanssa. Se sisältää integroidun mediasoittimen, kaiuttimen ja kehittyneen LED-valon. (2)
   Philips PicoPix Nano elokuvaprojektori 100 ANSI lumenia 640 x 360 pikseliä Musta
   • 07640186960472
   • 7640186960472
   • PPX120/INT
   6
   166.80 EUR
  • Optoma EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172167745.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172317385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782271.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782275.jpg
   Optoma Optoma EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI Optoma projectors can display true 3D content from almost any 3D source, including 3D Blu-ray players, 3D broadcasting and the latest generation games consoles. A powerful built-in speaker provides exceptional sound quality and an easy setup without the need for costly external speakers. (2)
   Optoma EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI
   • 05055387660120
   • EH334
   • E1P1A0NWE1Z1
   • 10037053
   6
   577.37 EUR
  2 16
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • 4K-kuvanlaatu DEFAULT
    • 4k_3840_x_2160_
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • 3D DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd_1920_x_1080_
   • Optoma DEFAULT
    • optoma
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 575 € (budget)
   • 575 € - 920 € (price_2)
   • 920 € - 1860 € (price_3)
   • ≥ 1860 € (price_4)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 960 x 540 (960_x_540)
   • 4096 x 2400 (4096_x_2400)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • SVGA (800 x 600) (svga_800_x_600_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • WXGA (1280x768) (wxga_1280x768_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Kattokiinnitteinen (kattokiinnitteinen)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • D-ILA (d_ila)
   • DLP (dlp)
   • LED (led)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 15:9 (15_9)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Projektorin kirkkaus (projektorin_kirkkaus):
   • < 2725 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_1)
   • 2725 ANSI lumenia - 3600 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_2)
   • 3600 ANSI lumenia - 4450 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3)
   • ≥ 4450 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_4)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi