x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Videotykit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Videotykit

  • Yleiset tiedot

   Videoprojektori tai dataprojektori - puhekielessä usein videotykki - on laite, jolla kuva heijastetaan kankaalle tai muulle valkoiselle pinnalle. Yleisimmin sitä käytetään yrityksissä ja oppilaitoksissa erilaisten esitysten pitämiseen. Kotiteatterilaitteiden kasvava suosio on kuitenkin lisännyt videotykkien myyntiä myös kotikäyttöön. Videotykkiä voi käyttää mitä moninaisimmissa tilanteissa: työpaikalla ja kotona, viihdekäyttöön ja hyödyksi.

   Kotiteatterin muhkeasta äänimaailmasta nauttii enemmän jos kuvakin on suurempi. Tarvitaan vain kotiteatterilaitteet, videotykki, valkoinen kangas tai seinä ja olohuoneesi on muuttunut elokuvateatteriksi! Myös jalkapallon tai jääkiekon katsominen videotykillä heijastettuna suurelle kankaalle tuntuu melkein kuin olisi itse stadionilla. Videotykillä voi myös luoda huoneeseen tai juhliin sopivan tunnelman heijastamalla seinälle teemaan sopivan kuvan, shown tai vaikkapa akvaarion. Sillä voi myös kätevästi näyttää digikuvia tietokoneelta suurelle joukolle. Yrityskäytössä videotykki on korvaamaton työkalu esimerkiksi diaesitysten ja mainosten näyttämiseen.

   Markkinoilla on paljon erilaisia projektoreita. Tässä tekstissä käymme läpi muutamia tärkeitä asioita, joihin tulee kiinnittää huomiota videotykkiä ostaessa:

   • Projektorien ominaisuuksista
   • Projektiotekniikka
   • Lisäosia ja lisätoimintoja
   • Suosituimpia projektorimerkkejä

   Projektorien ominaisuuksista

   • Melutaso: Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori on usein kalliimpi, mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa.
   • Koko: Projektoreita on eri kokoisia ja painoisia. Jos videotykkiä käytetään vain yhdessä paikassa, suuri paino ei haittaa mutta kevyt on kätevämpi jos sitä kuljetellaan huoneesta toiseen. Kevyimmät projektorit ovat vain reilun kilon painoisia.
   • Resoluutio: Projektorin resoluutio on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Resoluutio vaihtelee: VGA on 640x480 pikseliä; UXGA 1600x1200 tai enemmän.

   Projektiotekniikka

   • LCD-projektori:LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi.
   • DLP-projektori: Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing-tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle.
   • XGA-projektori: XGA (Extended Graphics Array) tekniikassa resoluutio on 1024x768 pikseliä, eli korkeampi kuin kerkimääräisesti. Jos siis haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, tarvitset XGA -projektorin. XGA-projektorilla saa muodostettua optimaalisen kuvan sen korkean resoluution ansiosta.

   Lisäosia ja lisätoimintoja

   • Laajakuvaprojektori: Elokuvien katsomiseen kotiteatterissa on parasta valita laajakuvaprojektori (16:9), muuten elokuvat näkyvät koossa 4:3. Laajakuvaprojektori vaatii tietysti myös laajakuvakokoisen heijastuskankaan tai leveän seinän. Laajakuvakankaita myydään jopa yhdessä projektoreiden kanssa, juuri kotiteatterikäyttöön.
   • ANSI lumen: Projektori, jossa on suuri ANSI lumen eli valoteho soveltuu myös suureen huoneeseen tai luentosaliin. Tavalliseen huoneeseen riittää projektori, jonka heijastama kuva yltää viidestä kymmeneen metriin.
   • Lamppu: Valonlähteenä projektoreissa on lamppu. Lamppu ei pala ikuisesti vaan se pitää aika-ajoin vaihtaa. Lampun käyttöikä tunneissa löytyy muiden ominaisuuksien lisäksi tuotevertailusta. Projektorin lamput ovat kalliita ja usein hankalia vaihtaa, joten lampoon käyttöikä kannattaa ottaa huomioon ostettaessa.
   • Kuvan korjaus: korjaa kuvan, vaikka projektori ei olisi ihan kohtisuorassa kankaaseen nähden.
   • Picture In Picture: mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti.
   • Liitännät: Dataprojektoriin voi liittää monenlaisia laitteita. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Liitännät vaihtelevat malleittain, joten mieti ostaessa ensin mitä liitäntöjä tarvitset.

   Muita lisäosia ovat:

   • Kaukosäädin, jossa voi olla laserosoitin, joka on kätevä erityisesti esityksiä pidettäessä.
   • Sisäänrakennettu kaiutin, jonka äänenlaatu ei ole kovin kehuttava.
   • Kantolaukku, jossa projektoria on helppoa ja turvallista kuljettaa.
   • Kattoteline, jonka avulla projektorin voi myös kiinnittää kattoon.

   Suosituimpia projektorimerkkejä
   Tunnettuja projektorien valmistajia ovat: Acer, Benq, Canon, Diy, Epson, Hitachi, Infocus, Mitsubishi, Panasonic, Sanyo, Sharp en Toshiba.

   Vertaile täällä projektoreita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Millainen projektori olisi paras elokuvien katseluun?
   Jotta kuvan valoteho olisi riittävä laadukkaaseen kuvaan, täytyy projektorin lampussa olla riittävästi ANSI-lumenia. Kannattaa valita laajakuvaprojektori, joka on parempi laajakuva-elokuvien katsomiseen. Elokuvakäyttöön paras on projektori, joka ymmärtää surround-ääniä. Myös hiljainen melutaso on etu.

   Millainen projektori olisi paras yrityskäyttöön?
   Toimistokäyttöön tarkoitetut projektorit ovat usein tehokkaita ja monipuolisia. Lamppu on niissä hyvä olla pitkäikäinen, koska yrityskäyttö on usein jatkuvaa ja intensiivistä ja lamput kalliita vaihdettavia. Esityksiä annettaessa voi olla apua Picture In Picture -toiminnosta, jolla voi heijastaa useamman kuvan samanaikaisesti.

   Ovatko projektorit kannettavia?
   Periaatteessa projektorit ovat kannettavia, mutta toiset helpommin kuin toiset. Jotkut, varsinkin vanhat mallit ovat usein painavia mutta on olemassa myös kevyitä, vain 1,5 kilon projektoreita. Yleensä projektorin mukana tulee kantolaukku.

   Voiko painavankin projektorin kiinnittää kattoon?
   Kyllä, mutta lue telineen käyttöohjeet ja varmista, että telineen maksimipaino riittää ja kiinnitä se huolella. Kattoteline on kätevä projektorille, jota ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Se ei vie tilaa huoneesta eikä haittaa sisustusta. Katossa projektori on myös turvassa lapsilta ja eläimiltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista projektoreiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Kattokiinnike
   Kattokiinnikkeellä voit asentaa projektorin kattoon, missä se ei vie tilaa tai haittaa sisustusta. Kattokiinnike täytyy usein ostaa erikseen mutta voi myös sisältyä tuotteeseen.

   Kaukosäädin
   Usean projektorin mukana tulee kaukosäädin, jolla voit muuttaa asetuksia tai zoomata menemättä laitteen luokse. Kattoon kiinnitettävässä projektorissa on luonnollisesti oltava kaukosäädin. Kaukosäätimessä on usein laservalo, jolla kankaalle voi osoittaa. Laserosoitin on kätevä esityksiä pidettäessä. Tuotteen tiedoissa ilmoitetaan, jos kaukosäädin ja/tai laserosoitin sisältyy projektoriin.

   Kontrasti
   Kontrasti tarkoittaa kuvan vaaleimman ja tummimman kohdan eroa toisistaan. Kontrasti siis kertoo miten hyvin projektori osaa toistaa tummat ja vaaleat sävyt. Pieni kontrasti tarkoittaa haaleampaa, “harmaampaa” kuvaa ja suuri kontrasti voimakkaampaa ja parempilaatuista kuvaa. Projektorilampun teho vaikuttaa tähän myös mutta vähemmän kuin kontrasti.

   Kuvan korjaus
   Kuvan korjaus (keystone correction) korjaa kuvan, jos projektori ei ole asetettu kohtisuoraan kankaaseen nähden. Näin projektorin paikalle on enemmän valinnanvaraa. Jos laitteessa ei ole kuvan korjausta, se on pidettävä suoraan kankaan edessä.

   Laajakuva
   Laajakuva tarkoittaa leveämpää kuvaa, jonka koko on 16:9. Useimmat elokuvat ovat laajakuvamuodossa, joten elokuvien katseluun kannattaa hankkia laajakuvaprojektori.

   Lamppu
   Projektorissa on lamppu, jonka valo heijastetaan kankaalle tai seinälle. Lamppuja on erilaisia ja ne eroavat valoteholtaan.

   Lampun käyttöikä
   Lampun käyttöikä kannattaa ottaa huomioon, koska ne ovat usein kalliita. Käyttöikä ilmoitetaan tunneissa.

   Liitännät
   Voit liittää dataprojektoriin monenlaisia laitteita liitäntöjen kautta. Liitännät vaihtelevat hiukan malleittain. Voit liittää projektoriin yleensä ainakin kannettavan tietokoneen, dvd-laitteen ja television. Yleisimpiä sisääntuloja ovat: D-SUB (tietokoneen CRT-monitori), DVI (LCD-näyttö), Scart (vanhempi audiovideo) ja S-Video tai komposanttivideosisäänmeno televisiolle.

   Max. resoluutio
   Resoluutio on yksi projektorin tärkeimmistä ominaisuuksista. Se tarkoittaa kuvapisteiden eli pikselien määrää kuvassa. Yleensä laitetta voidaan käyttää useilla resoluutioilla mutta maksimiresoluutio ilmoittaa suurimman mahdollisen resoluution. Resoluutio vaihtelee: se voi olla 640x480 tai 1600x1200,jopa enemmän. Jos haluat heijastaa projektorilla tietokoneesi näytön, jonka resoluutio on 1024x768 pikseliä, myös projektorin on pystyttävä samaan resoluutioon. Projektoreissa on ilmoitettu yleensä sekä maksimiresoluutio että suositusresoluutio.

   Melutaso
   Melutaso ilmoittaa projektorin pitämän äänen voimakkuuden desibeleissä (dB). Monet laitteet pitävät kovaa ääntä, jopa 40 desibeliä. Hiljainen projektori usein kalliimpi mutta sellainen on parempi esimerkiksi elokuvia katsottaessa. Tuotevertailusta löytyy myös melutaso eri projektoreille. Mitä pienempi desibeliluku, sitä hiljaisempi projektori. Hiljaisen projektorin melutaso on noin 25 dB.

   Picture in picture
   Toiminto, joka mahdollistaa useamman kuvan heijastamisen samanaikaisesti. Voit esimerkiksi laittaa näytölle yhtä aikaa www-sivun ja elokuvan tai powerpoint-esityksen ja pörssikurssit.

   Projektorin max. etäisyys
   Maksimietäisyys kertoo miten kaukana projektori voi enintään kankaasta olla. Projektorin voi pitää kauempanakin mutta silloin kuvanlaatu kärsii.

   Projektorin min. etäisyys
   Minimietäisyys projektorin ja kankaan välillä.

   Projektoritekniikka
   On tärkeää tietää myös mitä projektoritekniikkaa laite käyttää. Texas Instruments kehitti DLP eli Digital Light Processing -tekniikan (suomeksi digitaalinen valonkäsittely). DLP käyttää mikropeilipaneeleja, jotka heijastavat valon valkoiselle pinnalle. Näitä on olemassa kolmi- tai yksipaneelisia. Yksipaneelisessa paneelin ja objektiivin väliin laitetaan RGB-väripyörä. Sen heikkous on usein sateenkaariefektin heijastuminen seinälle. Toinen projektorityyppi on LCD (Liquid Cristal Display) eli nestekidenäyttöön perustuva projektori, jossa valo heijastetaan nestekidepaneelin läpi. LCD-projektori perustuu samaan periaatteeseen kuin kolmipaneelinen DLP-prosessori. Yleisesti ottaen DLP -projektori sopii paremmin videomateriaalin katseluun kun taas LCD-projektori tietokoneesta heijastetulle kuvalle.

   Pystytaajuus
   Pystytaajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Vaakataajuus taas päivittää kuvan vaakasuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi pystytaajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Suositus resoluutio
   Resoluutio ilmoitetaan kuvapisteinä, eli pikseleinä, sekä vaaka- että pystysuoraan. Mitä suurempi resoluutio, sitä tarkempi kuva. Yleisimmät resoluutiot ovat 800x600 ja 1024x768 mutta on myös projektoreita, joissa on 1280x1024 tai vieläkin suurempi resoluutio. Usein projektorin resoluutiota voi muuttaa tarpeen mukaan mutta suositusresoluutiolla kyseisen laitteen kuva näyttää parhaalta ja siksi sitä suositellaan käyttämään. Tuotevertailussamme projektorille ilmoitetaan maksimiresoluutio ja suositusresoluutio.

   Tarkennus
   Tarkennus tarkoittaa kuvan terävyyden säätämistä. Se voidaan tehdä projektorista riippuen joko automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen tarkennus tarkoittaa, että projektori tarkentaa kuvan automaattisesti, manuaalinen puolestaan että käyttäjän täytyy itse tarkentaa kuva.

   Vaakataajuus
   Vaakataajuus kertoo miten nopeasti projektori päivittää kuvan vaakasuunnassa, sekunnissa. Pystytaajuus taas päivittää kuvan pystysuunnassa. Yhdessä nämä taajuudet luovat yhtenäisen ja liikkumattoman, värisemättömän kuvan. Mitä suurempi vaakataajuusluku on, sitä parempilaatuisempi kuva.

   Valon tuotto / valoteho
   Valotehon yksikkö on ANSI-lumen. Mitä suurempi valoteho, sitä kirkkaampi kuva ja sitä kauempana projektori voi olla kankaasta.

   Zoom
   Zoom tarkoittaa samaa tekniikkaa, jolla kameran linssilläkin kohde saadaan lähemmäs. Näin myös projektorin heijastamaa kuvaa voi zoomata (jos laitteessa on zoom-ominaisuus).

    

   • Diilit Diilit
   • BenQ
   • Hitachi
   • 4K-kuvanlaatu
   • Wi-Fi
   • Epson
   • 3D
   • Edullisimmat
   • Full HD
   • Optoma
  0 - 24
  • Epson EHTW7000 VIDEOTYKKI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151104380.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149375972.jpg
   Epson Epson EHTW7000 VIDEOTYKKI EHTW7000 VIDEOTYKKI EHTW7000 VIDEOTYKKI 3LCD-projektori, 3D, 3000 lumenia (valkoinen), 3000 lumenia (väri), 16:9, 4K (16)
   Epson EHTW7000 VIDEOTYKKI
   • 08715946670867
   • 8715946670867
   • V11H961040
   8
   good_buy
   999.00 EUR
  • Epson EB-W41 PROJECTOR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126580448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144330811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140158944.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120100398.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120100401.jpg
   Epson Epson EB-W41 PROJECTOR EB-W41 PROJECTOR EB-W41 PROJECTOR Epson EB-W05. Projektorin kirkkaus: 3300 ANSI lumenia, Projektioteknologia: 3LCD, Projektorin oletusresoluutio: WXGA (1280x800). Valonlähteen tyyppi: Lamppu, Valonlähteen käyttöikä: 6000 h, Valonlähteen käyttöikä (säästötila): 10000 h. Tarkennus: Ohje, Polttovälialue: 16,9 - 20,28 mm, Aukkoalue (F-F): 1,49 - 1,72. Videon käsittely: 10 bittiä, Väritilat (2D): Elokuvateatteri, Dynaaminen, Videon väritilat: Taulu, Elokuvateatteri, Dynaaminen, Esitys, sRGB. HDMI/liitäntätyyppi: Täysikokoinen (8)
   Epson EB-W41 PROJECTOR
   • 08715946639574
   • 08715946639512
   • 08715946639468
   • 08715946639499
   • 04058154240519
   • 04988617296503
   • 04058154240489
   • 04058154242483
   • 08715946639505
   • EB-W41
   • V11H844040
   • V11H841040
   • EB-W05
   • EB-U05
   • V11H840041
   • V11H840040
   • 9743820
   • 9743815
   • 9743821
   9
   good_buy
   433.90 EUR
  • Epson EH-TW610 projector with HC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150969858.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061918.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061915.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061917.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113061914.jpg
   Epson Epson EH-TW610 projector with HC EH-TW610 projector with HC EH-TW610 projector with HC Miten olisi 304 tuumainen? (12)
   Epson EH-TW610 projector with HC
   • 08715946642352
   • 4625270
   • EHTW610
   • 9743817
   • TW-610
   • EH-TW610
   • V11H849140
   6
   good_buy
   503.90 EUR
  • BenQ Projektori CinePrime W2700 - 3840 x 2160 - 2000 ANSI lumenia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151029848.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133717253.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142231508.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158293985.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133717243.jpg
   BenQ BenQ Projektori CinePrime W2700 - 3840 x 2160 - 2000 ANSI lumenia Projektori CinePrime W2700 - 3840 x 2160 - 2000 ANSI lumenia Projektori CinePrime W2700 - 3840 x 2160 - 2000 ANSI lumenia DLP-projektori, 3D, 2000 ANSI lumenia, 3840 x 2160, 16:9, 4K (11)
   BenQ Projektori CinePrime W2700 - 3840 x 2160 - 2000 ANSI lumenia
   • 04718755076343
   • 4718755076343
   • 9H.JKC77.37E
   6
   good_buy
   1561.95 EUR
  • Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71461142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158092480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105606527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150551278.jpg
   Asus Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI ZENBEAM E1 PROJEKTORI E1 (8)
   Asus ZENBEAM E1 PROJEKTORI
   • 04712900316674
   • 90LJ0080-B00520
   6
   good_buy
   deal
   282.60 EUR
  • Epson EHTW7400 4K PROJEKTORI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152430833.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151035263.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132494860.jpg
   Epson Epson EHTW7400 4K PROJEKTORI EHTW7400 4K PROJEKTORI EHTW7400 4K PROJEKTORI 3LCD-projektori, 3D, 2400 lumenia (valkoinen), 2400 lumenia (väri), Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, LAN (14)
   Epson EHTW7400 4K PROJEKTORI
   • 08715946663029
   • V11H932040
   • 8715946663029
   4
   good_buy
   1893.90 EUR
  • BenQ MH606 Full-HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145812809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95968809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155342819.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95968810.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/95968807.jpg
   BenQ BenQ MH606 Full-HD MH606 Full-HD MH606 Full-HD BenQ MH606-neuvotteluhuoneprojektori on suunniteltu tehokkaisiin ja tuottaviin kokouksiin, jotka yhdistävät esiintyjät ja osallistujat. Projektori tukee langatonta esitystekniikkaa langattomia suoratoistosovittimia käytettäessä (lisävaruste). (6)
   BenQ MH606 Full-HD
   • 04718755069925
   • 9H.JGX77.13E
   • 9834652
   7
   good_buy
   651.22 EUR
  • Optoma Uhd30 3400Ansi Uhd 1.5-1.66:1 Dlp
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153444381.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156280914.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158929178.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158944541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158944538.jpg
   Optoma Optoma Uhd30 3400Ansi Uhd 1.5-1.66:1 Dlp Uhd30 3400Ansi Uhd 1.5-1.66:1 Dlp Uhd30 3400Ansi Uhd 1.5-1.66:1 Dlp Optoman uutuus 4K videotykki HDR HLG tuella, 240 Hz virkistystaajuudella ja nopealla vasteajalla. (5)
   Optoma Uhd30 3400Ansi Uhd 1.5-1.66:1 Dlp
   • 05055387663657
   • E1P0A40WE1Z1
   • UHD30
   6
   good_buy
   1075.67 EUR
  • BenQ W5700 1800ANSI 4K UHD 1.36-2.18 DLP
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152437179.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145639630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145639634.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143159463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145639631.jpg
   BenQ BenQ W5700 1800ANSI 4K UHD 1.36-2.18 DLP W5700 1800ANSI 4K UHD 1.36-2.18 DLP W5700 1800ANSI 4K UHD 1.36-2.18 DLP Kotiteatteriin BenQ W5700 4K -projektori, jossa on HDR-PRO, DLP, UHD 2160p 8,3 Mpx, laaja väriasteikko, 100 %:n DCI-P3 ja Rec. 709, 3D, 2D-linssinsiirto, Dual HDMI, 4K HDR -videokuvalle kotiteatterissa/olohuoneessa! EISA 2019-2020 voittaja kotiteatterien projektorit sarjassa! TRUE 4K UHD -RESOLUUTIO: Aito 8,3 miljoonan pikselin tarkkuus tarjoaa henkeäsalpaavan kuvanlaadun 3840x2160, jossa yksityiskohdat ovat uskomattoman selkeitä ja teräviä 100 % DCI-P3 DIGITAALISEN ELOKUVAN VÄRIT: BenQ Cinem... (9)
   BenQ W5700 1800ANSI 4K UHD 1.36-2.18 DLP
   • 04718755077593
   • 9H.JKV77.17E
   • 6936723
   4
   good_buy
   2849.00 EUR
  • Epson EB-980W WXGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140144332.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125354701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125354700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125354705.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125354704.jpg
   Epson Epson EB-980W WXGA EB-980W WXGA EB-980W WXGA Nosta rima entistäkin korkeammalle tällä kirkasta sisältöä näyttävällä, skaalautuvalla ja helposti määritettävällä 3 800 lumenin WXGA-projektorilla, joka tarjoaa useita liitäntäratkaisuja. Kirkas ja eloisa näyttö: 3 800 lumenin ja kontrastisuhteen 15,000:1 WXGA-projektori Vähäinen ylläpito: oppitunteja 10 vuoden ajan ennen ylläpitoa 1 Joustava asennus: Vaaka- ja pystysuuntainen trapetsikorjaus ja optinen 1.6x-zoomaus Parannetut liitännät: Kaksi HDMI-porttia, MHL-tuki, RJ-45 Ethernet, valinnai... (3)
   Epson EB-980W WXGA
   • 08715946642642
   • 9841314
   • V11H866040
   8
   good_buy
   767.00 EUR
  • BenQ SH753+ projektori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150562876.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137722718.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137416594.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162256554.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137416585.jpg
   BenQ BenQ SH753+ projektori SH753+ projektori SH753+ projektori Kevyt ja kompakti BenQ SH753+ -projektori tarjoaa korkean kirkkauden, terävän ja selkeän tekstin sekä eloisat värit. Katselu onnistuu helposti myös hyvin valaistuissa ja suurissa kokoushuoneissa. Lisäksi laitteessa on joustava heittosuhde. (4)
   BenQ SH753+ projektori
   • 04718755078217
   • 9H.JGJ77.25E
   6
   good_buy
   1429.90 EUR
  • BenQ MH535 3500ANSI FHD 1.37-1.66
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158103125.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949984.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949988.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118949985.jpg
   BenQ BenQ MH535 3500ANSI FHD 1.37-1.66 MH535 3500ANSI FHD 1.37-1.66 MH535 3500ANSI FHD 1.37-1.66 DLP projector, portable, 3D, 3500 ANSI lumens, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p (3)
   BenQ MH535 3500ANSI FHD 1.37-1.66
   • 04718755075797
   • 10340906
   • 4718755075797
   • 9H.JJY77.33E
   7
   good_buy
   597.61 EUR
  • Kodak PROJEKTORI LUMA 150
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144606079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152574925.jpg
   Kodak Kodak PROJEKTORI LUMA 150 PROJEKTORI LUMA 150 PROJEKTORI LUMA 150 Luma 150 on huippukevyt ja kompakti projektori, jonka saa hetkessä yhdistettyä langattomasti älypuhelimiin näytön heijastusta varten. Helppo käyttöinen ja taskukokoinen projektori kulkee vaivattomasti mukanasi. Voit milloin vain esittää reissukuviasi tai esimerkiksi PowerPoint-esityksiä. Sisäänrakennettu kaiutin Sisäänrakennetun 2W:n kaiuttimen ansiosta videot toistuvat äänien kanssa. Luma 150 sisältää myös 3,5 mm kuulokeliitännän. Liitännät Laite sisältää HDMI, MicroSD ja USB portin. Voit si... (17)
   Kodak PROJEKTORI LUMA 150
   • 00843812105798
   2
   good_buy
   301.90 EUR
  • Epson EB-2250U WUXGA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140157561.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149025521.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113059038.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113059041.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155448381.jpg
   Epson Epson EB-2250U WUXGA EB-2250U WUXGA EB-2250U WUXGA EB-U42 3LCD WUXGA mobile projector 1920x1200 16:10 3600 lumen 15.000 : 1 contrast 2W speaker (6)
   Epson EB-2250U WUXGA
   • 04058154162460
   • 08715946628646
   • 87471
   • V11H871040
   • 9239592
   4
   good_buy
   1289.90 EUR
  • Optoma EH416 Full-HD
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150517824.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129649454.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129649460.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155448152.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129649458.jpg
   Optoma Optoma EH416 Full-HD EH416 Full-HD EH416 Full-HD Project high resolution visuals regardless of the ambient light level using the bright full HD 1080p EH416. Designed for businesses and professional installation environments this compact and powerful projector can be installed or taken on the move. Perfect for small edge blending and stacking projects. Easy to connect to with multiple inputs including two HDMI, MHL, VGA and a built in 10W speaker. You can even present wirelessly using the HDCast Pro (sold separately) or use the USB Power to ... (3)
   Optoma EH416 Full-HD
   • 05055387632226
   • 00796435440022
   • 95.72W01GC0E
   • 8694367
   • 95.72W01GC0E, EH416
   6
   good_buy
   956.53 EUR
  • Optoma EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782269.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782271.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103782275.jpg
   Optoma Optoma EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI DLP-projektori, kannettava, 3D, 3600 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, HD 1080p (3)
   Optoma EH334/1080p 3600Alu 20.000:1 HDMI
   • 05055387660120
   • EH334
   • E1P1A0NWE1Z1
   • 10037053
   6
   good_buy
   614.75 EUR
  • Xiaomi Projektor Mi Laser Projector 150
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150522287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145815319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150814646.jpg
   Xiaomi Xiaomi Projektor Mi Laser Projector 150 Projektor Mi Laser Projector 150 Projektor Mi Laser Projector 150 DLP-projektori, 5000 lumenia, Full HD (1920 x 1080), 16:9, 1080p, ultra short-throw lens, Wi-Fi / Bluetooth / LAN (22)
   Xiaomi Projektor Mi Laser Projector 150
   • 06934177701788
   • SJL4005GL
   1
   good_buy
   most_sold
   1603.00 EUR
  • Epson EB-2265U 3LCD WUXGA installation
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140154376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149025523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155448337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147027334.jpg
   Epson Epson EB-2265U 3LCD WUXGA installation EB-2265U 3LCD WUXGA installation EB-2265U 3LCD WUXGA installation EB-2265UTuo terävät kuvat ja kirkkaat värit mihin tahansa kokoushuoneeseen erittäin kirkkaalla Full HD -projektorillamme, joka on suunniteltu heijastamaan jopa massiiviseen 300 tuuman kokoon skaalattava kuva. Siinä on eri liitäntävaihtoehtoja, kuten HDBaseT, näytön peilaus ja langaton lähiverkko. Lisäksi voit vaihtaa dioja käden heilautuksella Gesture Presenterin avulla Jopa 300 tuuman näyttö ja loistava laatu: Full HD -tarkkuus Epsonin 3LCD-tekniikalla Herätä esityksesi henkiin: Erinomainen ... (4)
   Epson EB-2265U 3LCD WUXGA installation
   • 08715946628462
   • 04058154208755
   • V11H814040
   • 9239593
   5
   good_buy
   1802.71 EUR
  • Nebula Mars Ii Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149024627.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158292950.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158404818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158404823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132692045.jpg
   Nebula Nebula Mars Ii Musta Mars Ii Musta Mars Ii Musta DLP-projektori, kannettava, 300 ANSI lumenia, 1280 x 720, 16:9, 720p (8)
   Nebula Mars Ii Musta
   • 00848061053241
   • D2322G11
   • 0848061053241
   3
   good_buy
   565.00 EUR
  • BenQ 1080p Projector W1210ST 2200
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137723581.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/89664068.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137698515.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132526391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132526386.jpg
   BenQ BenQ 1080p Projector W1210ST 2200 1080p Projector W1210ST 2200 1080p Projector W1210ST 2200 DLP-projektori, 3D, 2200 ANSI lumenia, 1920 x 1080, 16:9, HD 1080p (4)
   BenQ 1080p Projector W1210ST 2200
   • 04718755064920
   • 9H.JFP77.13E
   • 4469903
   • 9129603
   • 9H.JFP77.13E, W1210ST
   5
   good_buy
   949.00 EUR
  • Epson EB-1780W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136082835.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118897530.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122989868.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150596852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155448231.jpg
   Epson Epson EB-1780W EB-1780W EB-1780W Epson EB-1780W -projektorilla pidät esitelmiä missä tahansa. Kannettava projektori mahtuu helposti kannettavan laukkuun ja projisoi HD Ready -laatuista kuvaa automaattisella keystone-korjauksella. (2)
   Epson EB-1780W
   • 04058154167229
   • 08715946629919
   • 9296745
   • V11H795040
   7
   703.90 EUR
  • Epson EB-2247U WUXGA/4200
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126582076.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125426898.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125426902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125426904.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125426897.jpg
   Epson Epson EB-2247U WUXGA/4200 EB-2247U WUXGA/4200 EB-2247U WUXGA/4200 3LCD-projektori, 4200 lumenia (valkoinen), 4200 lumenia (väri), WUXGA (1920 x 1200), 16:10, 1080p, 802.11n langaton / LAN (7)
   Epson EB-2247U WUXGA/4200
   • 08715946642727
   • V11H881040
   • 9848107
   3
   995.93 EUR
  • Optoma HD144X/1080p 3200Alu 23.000:1 HDMI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150846134.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147884752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155343043.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111318947.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98319491.jpg
   Optoma Optoma HD144X/1080p 3200Alu 23.000:1 HDMI HD144X/1080p 3200Alu 23.000:1 HDMI HD144X/1080p 3200Alu 23.000:1 HDMI Optoma HD144X Full-HD (7)
   Optoma HD144X/1080p 3200Alu 23.000:1 HDMI
   • 05055387660342
   • 05055387660113
   • 05055387653306
   • HD143X
   • E1P0A0UBE1Z2
   • E1P0A0UBE1Z1
   • 4969640
   • HD144X
   • 10037052
   • 10050705
   3
   565.00 EUR
  • Optoma UHD65
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96182360.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96182365.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96182376.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96182372.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96182374.jpg
   Optoma Optoma UHD65 UHD65 UHD65 Optoma UHD65 on huippuunsa viritetty 4K tykki erinomaisilla kuvanparannusominaisuuksilla. Tilaa ilman postikuluja! (4)
   Optoma UHD65
   • 00796435812652
   • 05055387650039
   • E1P0A018E1Z1
   • UHD65
   4
   1976.99 EUR
  2 28
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • BenQ DEFAULT
    • benq
   • Hitachi DEFAULT
    • hitachi
   • 4K-kuvanlaatu DEFAULT
    • 4k_3840_x_2160_
    • 4k_cinema_4096_x_2160_
   • Wi-Fi DEFAULT
    • kylla_
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • 3D DEFAULT
    • kylla_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
   • Full HD DEFAULT
    • full_hd_1920_x_1080_
   • Optoma DEFAULT
    • optoma
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 730 € (budget)
   • 730 € - 1310 € (price_2)
   • 1310 € - 2990 € (price_3)
   • ≥ 2990 € (price_4)
  • Tarkkuus (projektorin_oletusresoluutio):
   • 4K (3840 x 2160) (4k_3840_x_2160_)
   • 4K Cinema (4096 x 2160) (4k_cinema_4096_x_2160_)
   • 800 x 600 (800_x_600)
   • 960 x 540 (960_x_540)
   • 4096 x 2400 (4096_x_2400)
   • Full HD (1920 x 1080) (full_hd_1920_x_1080_)
   • HD (1280 x 720) (hd_1280_x_720_)
   • SVGA (800 x 600) (svga_800_x_600_)
   • WUXGA (1920 x 1200) (wuxga_1920_x_1200_)
   • WVGA (854 x 480) (wvga_854_x_480_)
   • WXGA (1280 x 800) (wxga_1280_x_800_)
   • XGA (1024 x 768) (xga_1024_x_768_)
  • Projektorin tyyppi (projektorin_tyyppi):
   • Kannettava projektori (kannettava_projektori)
   • Kattokiinnitteinen (kattokiinnitteinen)
   • Pöytäprojektori (po_yta_projektori)
   • Seinäkiinnitetty projektori (seina_kiinnitetty_projektori)
   • Älyprojektori (a_lyprojektori)
  • Projektioteknologia (projektioteknologia):
   • 3LCD/LCD (3lcd_lcd)
   • D-ILA (d_ila)
   • DLP (dlp)
   • LED (led)
   • SXRD (sxrd)
  • Kuvasuhde (native_kuvasuhde):
   • 4:3 (4_3)
   • 15:9 (15_9)
   • 16:9 (16_9)
   • 16:10 (16_10)
  • 3D-yhteensopivuus (3d_compatibility):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • WiFi (langaton_la_hiverkko):
   • Kyllä (kylla_)
   • Ei (ei)
  • Projektorin kirkkaus (projektorin_kirkkaus):
   • < 3200 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_1)
   • 3200 ANSI lumenia - 3700 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_2)
   • 3700 ANSI lumenia - 5000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_3)
   • ≥ 5000 ANSI lumenia (projektorin_kirkkaus_4)
  • HDMI-porttien määrä (hdmi_porttien_ma_a_ra_):
   • 0 (hdmi_porttien_ma_a_ra__0.0)
   • 1 (hdmi_porttien_ma_a_ra__1.0)
   • 2 (hdmi_porttien_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (hdmi_porttien_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (hdmi_porttien_ma_a_ra__4.0)
   • 5 (hdmi_porttien_ma_a_ra__5.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi