x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Liedet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Liedet

  • Yleiset tiedot

   Eikö vanha uunisi enää täytä vaatimuksiasi? Korjataksesi tilanteen katso mitä tuotevalikoimassa on tarjolla liesiuunien, keittiön tärkeimmän laitteen, saralla. Onko sinulla suuri perhe, vai oletteko kaksin? Valmistatko usein monimutkaisia aterioita, vai onko aterian lämmittäminen tärkeämpää kuin valmistaminen? Wokki vai paisti? Kaasu vai sähkö? Haluatko kiinteän liesiuunin? Mieti vastaus näihin kysymyksiin ennen kuin päätät minkä liesiuunin haluat.

   Kuten nimestä voi päätellä, liesiuuni koostuu liedestä ja uunista. Liesi toimii joko sähköllä tai kaasulla. Sähköliedet voi jaotella induktiohellaan, halogeenihellaan, keraamiseen hellaan ja quick-therm hellaan. Keittoalueiden, eli levyjen määrä vaihtelee eri helloissa. Yleisimpiä ovat 4, 5, 6 tason hellat, mutta myös 2, 7, 8 levyn helloja on olemassa.

   Uuni, kuten liesikin, voi toimia kaasulla tai sähköllä. Etuna kaasussa on sen halpa hinta ja se, että uunin tai hellan saa hetkessä kuumaksi. Sähköhellat ovat kuitenkin yleisempiä. Sähköhellan ja sähköuunin etu on siinä, että lämpötilaa voi säädellä helpommin ja tarkemmin kuin kaasua käyttäessä.
   Liesiuuneja on olemassa eri tyyppejä. Irrallinen on yleisin. Uunin voi rakentaa kiinteästi kokonaisuuteen silloin jos keittiön suunnittelee kerralla kaikkine laitteineen. Liesiuunien mitat ilmoitetaan tiedoissa.

   Keittoalueiden määrä määrittää kuinka monella levyllä voi samanaikaisesti valmista ruokaa. Tähän lukuun sisältyy mahdollisesti wokkilevy, kalan valmistus levy, paistolevy, paahtolevy, lämmitysalue ja tavalliset levyt. Wokkilevy on tavallista tehokkaampi levy, joka sopii hyvin stir-fry aterioiden valmistamiseen. Soikeille kalapannuille saa valittua soikean levyn.

   Tiedoista saa selville missä levyjen säätönappulat sijaitsevat (päällä, päällä vasemmalla, päällä oikealla, edessä) ja mitä tyyppiä nappulat ovat (kierto, kosketus vai sensori). Jos kyseessä on kaasuhella, niin levyt ovat silloin valmistettu joko emalista, tai ruostumattomasta teräksestä.

   Suurimmassa osassa liesiuunimalleista on yksi uuni, mutta joissain malleissa kaksi. Molemmista uuneista ilmoitetaan tilavuus ja maksimi lämpötila. Uunia lämmittäessä voi valita joko ylälämmön, alalämmön, ylä- ja ala lämmön, kiertoilman tai grillin. Uunit joissa voi valita ylä- ja/tai alalämmön sopivat hyvin perinteisten paistien valmistamiseen. Kiertoilmauuni toimii niin, että kuumaa ilmaa kierrätetään uunissa puhaltimen avulla. Sen vuoksi lämpötila on koko uunissa tasainen, mikä mahdollistaa useamman ruoan valmistamisen samanaikaisesti. Kiertoilmauunit ovat aina sähköuuneja. Grillin avulla voi lihaa ja muita ruokia valmistaa lämpösäteilyllä. Joissain malleissa on kiertotikku, jotta lihan saa paahdettua tasaisesti joka puolelta.

   Termostaatin kontrollivalo ilmoittaa kun uuni saavuttaa halutun lämpötilan. Päällysviilennys huolehtii siitä, ettei uuni kuumene liikaa ulkopuolelta, mikä on tärkeä turvallisuusominaisuus. Se edesauttaa myös uunin läheisyydessä olevien laitteiden ja kalusteiden säilyvyyttä.
   Uunin alla oleva säilytystila on erittäin kätevä uuninpeltien ja pannujen säilytykseen. Lapsiperheisiin on hyvä valita liesiuuni, jossa on lapsilukko. Joissain kaasuhelloissa on toiminto, joka pysäyttää kaasuvirran jos liekki sammuu syystä tai toisesta. Tämä toiminto parantaa turvallisuutta.

   Sen lisäksi uuneissa on lisätoimintoja, kuten kipinäsytytin (kaasuhella), ajastin, munakello. Lisätuotteita liesiuunin kylkiäiseksi ovat paahdin, pizzalevy, grillilevy, grillisetti, grillipannu ja keittokirja. Kaikki extrat tuovat tietenkin hieman lisähintaa hankintaan.

   Ostettaessa elektronista laitetta kuten uuni, astianpesukone, jääkaappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tunnettuja liesiuunien valmistajia ovat Aga, Atag, Boretti, Bosch, Etna, Falcon, Indesit, Siemens, Solitaire ja UPO.

   Vertaile täällä liesiuuneja ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten liesiuuni, astianpesukone, jääkaappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Voiko liesiuuni yhdistelmän sijaan valita myös erillisen lieden ja uunin?
   Voi. Jos lieden ja uunin valitsee samasta sarjasta, niin ne sopivat myös hyvin yhteen.

   Voiko liedellä tehdä wokkiruokia, vaikka siinä ei olisikaan varsinaista wokkilevyä?
   Voi, mutta wokki valmistuu nopeammin wokkilevyllä. Wokkilevy on nimittäin tavallista tehokkaampi, niin että wokki lämpenee nopeasti kuumaksi ja valmistuu siten myös nopeammin.

   Mikä on kalan paistolevy?
   Kalan paistolevy on soikea levy, joka lämmittää ovaalin kalapannun optimaalisesti.

   Mikä etu kiertoilmauunista on?
   Kiertoilmauunin lämpötila on kaikkialla uunissa tasainen, koska kuumaa ilmaa kierrätetään uunin sisällä puhaltimen avulla. Uunissa voi siis valmistaa useampia ruokia samanaikaisesti.

  • Termien selitykset

   Alla lista liesien teknisistä termeistä selityksineen.

   Energialuokka
   Liesiuunien energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat A:sta G:hen. A on kaikista ekonomisin. Suurin osa kuuluu luokkiin A ja B. Ekonomisemmat liesiuunit ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Fry-top
   Fry-top on littana metallilevy jonka päällä ruokaa paistetaan ilman pannua.

   Grilli
   Grillin avulla voi lihaa ja muita ruokia paahtaa lämpösäteilyllä. Joissain malleissa on kiertotikku, jotta lihan saa paahdettua tasaisesti joka puolelta.

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina.

   Kiertoilma
   Kiertoilmauuni toimii niin, että kuumaa ilmaa kierrätetään uunissa puhaltimen avulla. Sen vuoksi lämpötila on koko uunissa tasainen, mikä mahdollistaa useamman ruoan valmistamisen samanaikaisesti. Kiertoilmauunit ovat aina sähköuuneja.

   Kiertotikku (grilli)
   Jos malliin kuuluu kiertotikku, niin se ilmoitetaan tiedoissa.

   Liesi
   Liesi toimii joko sähköllä tai kaasulla. Sähköliedet voidaan jaotella induktiohellaan, halogeenihellaan, keraamiseen hellaan ja quick-therm hellaan.

   Lämpölevy
   Lämpölevyllä tarkoitetaan keittoaluetta, joka toimii alhaisella teholla.

   Nappuloiden tyyppi
   Ilmoittaa onko uunissa kierto-, kosketus- vai sensorinappulat.

   Päällysviilennys
   Päällysviilennys huolehtii siitä, ettei uuni kuumene liikaa ulkopuolelta, mikä on tärkeä turvallisuusominaisuus. Se edesauttaa myös uunin läheisyydessä olevien laitteiden ja kalusteiden säilyvyyttä.

   Termostaatin kontrollivalo
   Termostaatin kontrollivalo ilmoittaa kun uuni saavuttaa halutun lämpötilan.

   Tilavuus
   Uunin tilavuus ilmoitetaan litroissa.

   Ylä- ja alalämpö
   Uunit joissa voi valita ylä- ja/tai alalämmön sopivat hyvin perinteisten paistien valmistamiseen.

   • Induktioliedet Induktioliedet
   • 50 cm - 60 cm 50 cm - 60 cm leveät liedet
   • Pöytäliedet Pöytäliedet
   • Keraamiset liedet Keraamiset liedet
   • Useampi uuni Lattialiesi, jossa useampi uuni
   • Kaasuliedet Kaasuliedet
   • Rosenlew Rosenlew liedet
   • UPO UPO liedet
   • Gorenje Gorenje liedet
  0 - 24
  • Rosenlew RKL510 Vapaasti seisova liesi Kiinteä levy A Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103001002.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131097260.jpg
   Rosenlew Rosenlew RKL510 Vapaasti seisova liesi Kiinteä levy A Valkoinen RKL510 Vapaasti seisova liesi Kiinteä levy A Valkoinen RKL510 Vapaasti seisova liesi Kiinteä levy A Valkoinen %3Cp%3ET%E4m%E4 kapea liesi l%F6yt%E4%E4 helposti paikkansa keitti%F6ss%E4. Kapeista ulkomitoistaan huolimatta siin%E4 on tilava uuni. %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B%26nbsp%3B %26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (134)
   Rosenlew RKL510 Vapaasti seisova liesi Kiinteä levy A Valkoinen
   • 07332543558667
   • 943 004 966
   3
   good_buy
   333 EUR
  • Electrolux EKC54550OX Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24380104.jpg
   Electrolux Electrolux EKC54550OX Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A EKC54550OX Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A EKC54550OX Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A (220)
   Electrolux EKC54550OX Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A
   • 07332543342549
   • 943 004 680
   1
   good_buy
   most_sold
   389 EUR
  • Zanussi ZCV540G1WA liesi Vapaasti seisova liesi Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25160933.jpg
   Zanussi Zanussi ZCV540G1WA liesi Vapaasti seisova liesi Valkoinen A ZCV540G1WA liesi Vapaasti seisova liesi Valkoinen A ZCV540G1WA liesi Vapaasti seisova liesi Valkoinen A Zanussi ZCV540G1WA Korkeus 86cm ei ole säädettävä AsennusVapaasti sijoitettavaKeittotasoKeraaminenKypsennystavatYlä/alalämpö + grilliUunin vastuksetAlälämpö |Grilli |Ylä/alalämpö |YläPaistolämpömittariEi ole Keittoalueen teho (W)/halkaisija (mm), oikea etu1200W/140mmKeittoalueen teho (W)/halkaisija (mm), oikea taka 1700W/180mmKeittoalueen teho (W)/halkaisija (mm), vasen etu 1700W/180mmKeittoalueen teho (W)/halkaisija (mm), vasen taka 1200W/140mm Zanussi SKU zanussi-zcv540g1wa (116)
   Zanussi ZCV540G1WA liesi Vapaasti seisova liesi Valkoinen A
   • 07332543394258
   • 07332543651078
   • ZCV540G1WA
   2
   good_buy
   300 EUR
  • Electrolux EKG51153OW Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kaasuliesi A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/24380089.jpg
   Electrolux Electrolux EKG51153OW Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kaasuliesi A EKG51153OW Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kaasuliesi A EKG51153OW Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kaasuliesi A (137)
   Electrolux EKG51153OW Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kaasuliesi A
   • 07332543343232
   • 943 003 340
   1
   good_buy
   265 EUR
  • Wilfa EMK-218 grilliuuni 22 L Valkoinen 2200 W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136499170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136499171.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105617372.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131111244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136499301.jpg
   Wilfa Wilfa EMK-218 grilliuuni 22 L Valkoinen 2200 W EMK-218 grilliuuni 22 L Valkoinen 2200 W EMK-218 grilliuuni 22 L Valkoinen 2200 W Uunin sisinen tilavuus: 22 L Uunin teho: 2200 W Tuotteen vri: Valkoinen Termostaatin alue: 50 - 250 C Ohjaustyyppi: Rotaatio Nytt: Ei Ajastin: Kyll Kiertoilmalla ruoanlaittoa: Kyll Tuotteen leveys: 590 mm Tuotteen syvyys: 370 mm Tuotteen korkeus: 340 mm Sisnrakennettu nytt: Ei Perinteinen ruoanlaitto: Kyll (34)
   Wilfa EMK-218 grilliuuni 22 L Valkoinen 2200 W
   • 07044870038506
   • 603850
   4
   good_buy
   187.9 EUR
  • Rosenlew RKK510 Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102871911.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101288422.jpg
   Rosenlew Rosenlew RKK510 Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Valkoinen RKK510 Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Valkoinen RKK510 Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Valkoinen Sopii myös pieneen keittiöönTämä 50 cm leveä liesi löytää helposti paikkansa keittiössä. Kapeista ulkomitoistaan huolimatta siinä on tilava uuni.Haudutusuunilla valmistat maukkaampaa ruokkaaRuoka kypsennetään matalassa lämpötilassa. Näin ruoan parhaimmat aromit tulevat esiin.Uunin puhtaana pitäminen on nyt entistä helpompaa!Ei enää hankalaa hankaamista! Uuniluukun lasipaneelit voidaan poistaa hetkessä, jolloin niiden puhdistaminen on yhtä helppoa kuin astioiden peseminen.Kaikille perinteisill... (88)
   Rosenlew RKK510 Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Valkoinen
   • 07332543558704
   • 943 004 971
   1
   good_buy
   337.9 EUR
  • UPO LK62MF1V TURVALIESI 60CM, KERAAMINEN TASO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119635292.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108705191.jpg
   UPO UPO LK62MF1V TURVALIESI 60CM, KERAAMINEN TASO LK62MF1V TURVALIESI 60CM, KERAAMINEN TASO LK62MF1V TURVALIESI 60CM, KERAAMINEN TASO UPO LK62MF1V lattialiesi on turvallinen valinta arjen ruoanlaittoon. Turvaominaisuudet Keittotason 120 minuutin turva-ajastin estää tason käyttämisen ennen kuin ajastimesta on käännetty haluttu toiminta-aika. Tämän jälkeen taso sammuu automaattisesti, jolloin ei jää huolta siitä, että taso jäisi päälle. Uuni Lattialiedessä on innovatiivinen suuri 70 litran holviuuni. Uunin holvimainen muotoilu on suunniteltu antamaan erinomainen kypsennystulos, joka on totuttu yhdistämään perinteisesti vain l... (56)
   UPO LK62MF1V TURVALIESI 60CM, KERAAMINEN TASO
   • 08590371058066
   2
   good_buy
   534.8 EUR
  • Zanussi ZCV550K1XA Vapaasti seisova Keraaminen A Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30245670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138234636.jpg
   Zanussi Zanussi ZCV550K1XA Vapaasti seisova Keraaminen A Ruostumaton teräs ZCV550K1XA Vapaasti seisova Keraaminen A Ruostumaton teräs ZCV550K1XA Vapaasti seisova Keraaminen A Ruostumaton teräs Zanussi ZCV550K1XA Zanussi SKU zanussi-zcv550k1xa (47)
   Zanussi ZCV550K1XA Vapaasti seisova Keraaminen A Ruostumaton teräs
   • 07332543663026
   • 07332543403295
   • 943 004 798
   2
   good_buy
   368 EUR
  • Zanussi ZCG210U1WA Vapaasti seisova Kaasuliesi Valkoinen liesi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113351743.jpg
   Zanussi Zanussi ZCG210U1WA Vapaasti seisova Kaasuliesi Valkoinen liesi ZCG210U1WA Vapaasti seisova Kaasuliesi Valkoinen liesi ZCG210U1WA Vapaasti seisova Kaasuliesi Valkoinen liesi (70)
   Zanussi ZCG210U1WA Vapaasti seisova Kaasuliesi Valkoinen liesi
   • 07332543403066
   • ZCG210U1WA
   1
   good_buy
   248 EUR
  • Gram EK 4510-90 liesi Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103570646.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122468773.jpg
   Gram Gram EK 4510-90 liesi Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A EK 4510-90 liesi Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A EK 4510-90 liesi Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A Gram EK 4510-90 -liedellä ruoanlaitto sujuu nopeammin. Liedessä on neljä keittolevyä ja useita käteviä uunitoimintoja. (45)
   Gram EK 4510-90 liesi Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Keraaminen A
   • 05709708225436
   • EK 4510-90
   2
   good_buy
   328.9 EUR
  • Gorenje EC5111WG Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113865551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113865554.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113865553.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113865552.jpg
   Gorenje Gorenje EC5111WG Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen EC5111WG Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen EC5111WG Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen (67)
   Gorenje EC5111WG Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen
   • 03838782022210
   • 466114
   1
   good_buy
   314 EUR
  • UPO Essential induktioliesi CI8155
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141940515.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041701.jpg
   UPO UPO Essential induktioliesi CI8155 Essential induktioliesi CI8155 Essential induktioliesi CI8155 Vapaasti sijoitettava Upo Essential -induktioliesi CI8155 on luotettava apuri päivittäisessä ruoanvalmistuksessa. Tilava uuni mahdollistaa ruokien valmistamisen koko perheelle ilman ongelmia. AquaClean tarjoaa vaivattoman uunin puhdistuksen. (67)
   UPO Essential induktioliesi CI8155
   • 08590371058127
   • CI8155
   1
   good_buy
   508.9 EUR
  • Whirlpool ACMK 5531/WH LATTIALIESI 50CM, KERAAMINEN TASO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138412683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118566741.jpg
   Whirlpool Whirlpool ACMK 5531/WH LATTIALIESI 50CM, KERAAMINEN TASO ACMK 5531/WH LATTIALIESI 50CM, KERAAMINEN TASO ACMK 5531/WH LATTIALIESI 50CM, KERAAMINEN TASO (60)
   Whirlpool ACMK 5531/WH LATTIALIESI 50CM, KERAAMINEN TASO
   • 08003437222962
   1
   good_buy
   528 EUR
  • UPO LV62TG1V TURVALIESI 60CM, VALURAULEVYT
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119644396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131149129.jpg
   UPO UPO LV62TG1V TURVALIESI 60CM, VALURAULEVYT LV62TG1V TURVALIESI 60CM, VALURAULEVYT LV62TG1V TURVALIESI 60CM, VALURAULEVYT UPO LV62TG1V lattialiesi on turvallinen valinta arjen ruoanlaittoon. Turvaominaisuudet Keittotason 120 minuutin turva-ajastin estää tason käyttämisen ennen kuin ajastimesta on käännetty haluttu toiminta-aika. Tämän jälkeen taso sammuu automaattisesti, jolloin ei jää huolta siitä, että taso jäisi päälle. Uuni Lattialiedessä on innovatiivinen suuri 74 litran holviuuni. Uunin holvimainen muotoilu on suunniteltu antamaan erinomainen kypsennystulos, joka on totuttu yhdistämään perinteisesti vain l... (38)
   UPO LV62TG1V TURVALIESI 60CM, VALURAULEVYT
   • 08590371058059
   2
   good_buy
   524.8 EUR
  • Rosenlew RMI510 Vapaasti seisova liesi Keittoalueeton induktioliesi A Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102871514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133507049.jpg
   Rosenlew Rosenlew RMI510 Vapaasti seisova liesi Keittoalueeton induktioliesi A Valkoinen RMI510 Vapaasti seisova liesi Keittoalueeton induktioliesi A Valkoinen RMI510 Vapaasti seisova liesi Keittoalueeton induktioliesi A Valkoinen %3Cp%3ERengasvastuksella varustettu kiertoilmauuni tarjoaa ihanteellisen toiminnon kaikkiin resepteihisi. Koska l%E4mp%F6 jakautuu uunissa tasaisesti%2C voit paistaa samanaikaisesti useammalla kannatintasolla. %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B%26nbsp%3B %26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (37)
   Rosenlew RMI510 Vapaasti seisova liesi Keittoalueeton induktioliesi A Valkoinen
   • 07332543558728
   • 943 004 973
   2
   good_buy
   628 EUR
  • Gram EKM 3500-90 Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kiinteä levy A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48033700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105518537.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131103684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138412206.jpg
   Gram Gram EKM 3500-90 Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kiinteä levy A EKM 3500-90 Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kiinteä levy A EKM 3500-90 Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kiinteä levy A Tyyppi: Vapaasti seisova Vri: Musta, Valkoinen Ohjaustyyppi: Rotaatio Ohjauksen sijainti: Etu Sisnrakennettu nytt: Ei Viilennysovi: Kyll Korkeudenst: 2 cm Irrotettava lasiovi: Kyll Helposti puhdistettava: Kyll Lasiovipaneelien mr: 3 Uunien lukumr: 1 Sisinen kapasiteetti yhteens: 72 L Uunin tyyppi: Shk Energialuokka: A Energiankulutus (tavanomainen): 0,88 kWh Virta: 16 A AC-syttjnnite: 230 - 400 AC-sytttaajuus: 50 1. uunin sistilojen kapasiteetti: 72 L uuni koko: Keskikokoinen Ruoanlaiton tyyp... (55)
   Gram EKM 3500-90 Vapaasti seisova liesi Musta, Valkoinen Kiinteä levy A
   • 05709708225412
   • 5709708225412
   1
   good_buy
   308 EUR
  • Wilfa EMC-3000W Vapaasti seisova liesi Valkoinen Keraaminen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117836744.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115068597.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131101077.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135126682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135102758.jpg
   Wilfa Wilfa EMC-3000W Vapaasti seisova liesi Valkoinen Keraaminen EMC-3000W Vapaasti seisova liesi Valkoinen Keraaminen EMC-3000W Vapaasti seisova liesi Valkoinen Keraaminen Uunin teho: 2500 W Tuotteen vri: Valkoinen Grillin teho: 1000 W Ohjaustyyppi: Rotaatio Sisnrakennettu nytt: Ei Ajastin: Kyll Ajastimen kesto: 90 min Kiertoilmalla ruoanlaittoa: Kyll Grilli: Kyll Leivonta alusta: Kyll Tuotteen leveys: 580 mm Tuotteen syvyys: 330 mm Tuotteen korkeus: 340 mm Tuotetyyppi: Vapaasti seisova liesi Kahvan vri: Valkoinen Ohjauksen sijainti: Oikea yl Vyhykkeiden mr: 2 Shkisi vyhykkeit: 2 Polttimen/keittoalue 1. sijainti: Oikea Polttimen/keittoalue 1. virtalhde: Shk Pol... (11)
   Wilfa EMC-3000W Vapaasti seisova liesi Valkoinen Keraaminen
   • 07044876039453
   • 603945/EMC-3000
   5
   good_buy
   321 EUR
  • UPO Essential liesi CE8135
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141941864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041681.jpg
   UPO UPO Essential liesi CE8135 Essential liesi CE8135 Essential liesi CE8135 Vapaasti sijoitettava Upo Essential -liesi CE8135 on luotettava apuri päivittäisessä ruoanvalmistuksessa. Tilava 74 litran uuni mahdollistaa ruokien valmistamisen koko perheelle ilman ongelmia. AquaClean tarjoaa vaivattoman uunin puhdistuksen. (53)
   UPO Essential liesi CE8135
   • 08590371058103
   • CE8135
   1
   good_buy
   278.9 EUR
  • Zanussi ZCE540G1WA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115793598.jpg
   Zanussi Zanussi ZCE540G1WA ZCE540G1WA ZCE540G1WA (53)
   Zanussi ZCE540G1WA
   • 07332543663002
   • 07332543394241
   1
   good_buy
   241 EUR
  • Candy liesi/astianpesukone TRIO 9503-1X
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141923818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118629111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041546.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619449.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134514965.jpg
   Candy Candy liesi/astianpesukone TRIO 9503-1X liesi/astianpesukone TRIO 9503-1X liesi/astianpesukone TRIO 9503-1X Vapaasti sijoitettava 60 cm liesi, jossa on mukana pieni astianpesukone 6 astiastolle. Kätevä ratkaisu pieniin asuntoihin ja mökille. (33)
   Candy liesi/astianpesukone TRIO 9503-1X
   • 08016361891074
   • 08016361981850
   • TRIO95031X
   2
   good_buy
   1228.9 EUR
  • AEG CCB56400BW Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857570.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857572.jpg
   AEG AEG CCB56400BW Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen CCB56400BW Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen CCB56400BW Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen AEG CCB56400BW Keraaminen liesiVasen etu: Hilight, 1700W(1700W/700W)/180mm/120mm Vasen taka: Hilight, 1200W/140mm Oikea etu: Hilight, 1200W/140mm Oikea taka: Hilight, 2000W(1100W/900W)/250mmX140mm/140mm Sähkö uuni AEG SKU aeg-ccb56400bw (47)
   AEG CCB56400BW Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Valkoinen
   • 07332543565719
   • 943 004 988
   1
   469 EUR
  • Klarstein 10021582 liesi Keittolevy Ruostumaton teräs Kiinteä levy
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/59444881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/59444886.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138412088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138412174.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138412131.jpg
   Klarstein Klarstein 10021582 liesi Keittolevy Ruostumaton teräs Kiinteä levy 10021582 liesi Keittolevy Ruostumaton teräs Kiinteä levy 10021582 liesi Keittolevy Ruostumaton teräs Kiinteä levy monipuolinen minileivinuuni-grilli, 2 keittolevyä ja konvektio- sekä varrastoiminto, voimakkaat 2000 W:n tehot, valaistu sisäosa, jossa45 litraa tilaa, 4 tasoa ja 4 kuumennuselementtiä, helppo käyttääneljänpyörösäätimen ja kahden, havainnollistavilla symboleilla varustetun vipukytkimen ansiosta, luukku turvalasia; teräskahva, teräsrunko, joka on helppo puhdistaa, sis. grilliritilän ja uunipellin sekä grillausvartaan (43)
   Klarstein 10021582 liesi Keittolevy Ruostumaton teräs Kiinteä levy
   • 04260365793658
   • 10021582
   1
   109.99 EUR
  • AEG CCB56400BX Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107622961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857579.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857580.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90675758.jpg
   AEG AEG CCB56400BX Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Ruostumaton teräs CCB56400BX Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Ruostumaton teräs CCB56400BX Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Ruostumaton teräs AEG CCB56400BX Keraaminen liesiVasen etu: Hilight, 1700W(1700W/700W)/180mm/120mm Vasen taka: Hilight, 1200W/140mm Oikea etu: Hilight, 1200W/140mm Oikea taka : Hilight, 2000W(1100W/900W)/250mmX140mm/140mm Sähkö uuni AEG SKU aeg-ccb56400bx (28)
   AEG CCB56400BX Vapaasti seisova liesi Keraaminen A Musta, Ruostumaton teräs
   • 07332543565702
   • 943 004 987
   2
   529 EUR
  • AEG CIB56400BX Vapaasti seisova liesi Keittoalueinduktioliesi A Musta, Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/89599740.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119215316.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857528.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857532.jpg
   AEG AEG CIB56400BX Vapaasti seisova liesi Keittoalueinduktioliesi A Musta, Ruostumaton teräs CIB56400BX Vapaasti seisova liesi Keittoalueinduktioliesi A Musta, Ruostumaton teräs CIB56400BX Vapaasti seisova liesi Keittoalueinduktioliesi A Musta, Ruostumaton teräs AEG CIB56400BX Korkeus 86cm, ei ole säädettävä Keittotaso: induktiotasoVasen etu: indukt., 2500W/1400W/140mm Vasen taka: indukt, 3700W/2100W/210mm Oikea etu: indukt, 2800W/1800W/180mm Oikea taka: indukt, 2500W/1400W/140mm Sähkö uuni AEG SKU aeg-cib56400bx (26)
   AEG CIB56400BX Vapaasti seisova liesi Keittoalueinduktioliesi A Musta, Ruostumaton teräs
   • 07332543565696
   • 943 004 986
   2
   725 EUR
  2 9
  • Quick filters (quick_questions):
   • Induktioliedet DEFAULT
    • induktio
   • 50 cm - 60 cm DEFAULT
    • leveys_mm_500_600
   • Pöytäliedet DEFAULT
    • poltinten_ma_a_ra__2.0
   • Keraamiset liedet DEFAULT
    • keraaminen
   • Useampi uuni DEFAULT
    • 2
    • 3
   • Kaasuliedet DEFAULT
    • kaasu
   • Rosenlew DEFAULT
    • rosenlew
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Gorenje DEFAULT
    • gorenje
  • Hinta (price):
   • < 440 € (budget)
   • 440 € - 630 € (price_440_630)
   • 630 € - 940 € (price_630_940)
   • ≥ 940 € (price_940)
  • Merkki (brand):
  • Lieden tyyppi (lieden_tyyppi):
   • Induktio Induktio Liedet (induktio)
   • Kaasu (kaasu)
   • Keraaminen (keraaminen)
   • Valurauta (valurauta)
  • Uunin tyyppi (uunin_tyyppi):
   • Kiertoilmauuni (kiertoilmauuni)
   • Miniuuni (miniuuni)
   • Pyrolyysiuuni (pyrolyysiuuni)
   • Sähköuuni (sa_hko_uuni)
   • Yhdistelmäuuni (yhdistelma_uuni)
  • Keittoalueiden määrä (poltinten_ma_a_ra_):
   • 2 (poltinten_ma_a_ra__2.0)
   • 3 (poltinten_ma_a_ra__3.0)
   • 4 (poltinten_ma_a_ra__4.0)
   • 5 (poltinten_ma_a_ra__5.0)
   • 6 (poltinten_ma_a_ra__6.0)
  • Uunin tilavuus (sisa_inen_kapasiteetti_yhteensa_):
   • < 60 L (sisa_inen_kapasiteetti_yhteensa__60)
   • 60 L - 68 L (sisa_inen_kapasiteetti_yhteensa__60_68)
   • 68 L - 74 L (sisa_inen_kapasiteetti_yhteensa__68_74)
   • ≥ 74 L (sisa_inen_kapasiteetti_yhteensa__74)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_energialuokka)
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
  • Leveys (leveys_mm):
   • < 500 mm (leveys_mm_500)
   • 500 mm - 600 mm (leveys_mm_500_600)
   • ≥ 600 mm (leveys_mm_600)
  • Syvyys (syvyys):
   • 330 mm (syvyys_330.0)
   • 345 mm (syvyys_345.0)
   • 370 mm (syvyys_370.0)
   • 400 mm (syvyys_400.0)
   • 500 mm (syvyys_500.0)
   • 594 mm (syvyys_594.0)
   • 598 mm (syvyys_598.0)
   • 600 mm (syvyys_600.0)
   • 605 mm (syvyys_605.0)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • < 850 mm (tuotteen_korkeus_850)
   • 850 mm - 900 mm (tuotteen_korkeus_850_900)
   • ≥ 900 mm (tuotteen_korkeus_900)
  • Uunien lukumäärä (uunien_lukuma_a_ra_):
   • 1 (1)
   • 2 (2)
   • 3 (3)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi