x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Mikroaaltouunit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Mikroaaltouunit

  • Yleiset tiedot

   Mikroaaltouuni eli mikrouuni on helppo apuväline ruuanlaitossa. Aamupuuro valmistuu parissa minuutissa ja lounas lämpiää hetkessä. Aikaa jää muuhun juuri silloin kun sitä tarvitsee.
   Mikrouuni soveltuu ruuan lämmittämisen lisäksi myös ruuan valmistukseen, tai osaksi sitä. Kaupassa myydään lisäksi paljon valmisaterioita, jotka tarvitsee vain lämmittää mikrossa. Mikrouunin helppous onkin yleensä juuri se, mikä siinä vetoaa ihmisiin. Mikrouuni on keittiössä usein korvaamattoman kätevä. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, joita kannattaa ottaa huomioon mikroaaltouunia ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • mikrouunityypit,
   • mikrouunin toiminnot,
   • teknisiä yksityiskohtia,
   • mikrouunien hintaeroja,
   • mikrouunin lisäosia,
   • suosittuja mikrouunimerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Mikroaaltouunia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Teho: määrittää suurelta osin mikrouunin mahdollisuudet. Mitä suurempi teho, sitä enemmän lämmitysvaihtoehtoja ja nopeampia lämmitysmahdollisuuksia.
   2. Tilavuus: ilmoitetaan litroissa
   3. Tyyppi: irrallinen vai integroitu? Irrallisten mikrouunien ympärille täytyy aina jättää tarpeeksi tilaa, jotta koneella on tarpeeksi tilaa lämmön poistoon.
   4. Käyttömukavuus: onko mikrouuni helppo ohjelmoida?
   5. Oven kätisyys: mihin suuntaan ovi aukeaa? Tarkista etukäteen mikä on paras avaussuunta ovelle, ettei hankinnan jälkeen ilmaannu yllätyksiä.

   Mikroaaltouunityypit
   Mikroaaltouuneja on eri tyyppejä:

   • Yksinkertainen mikroaaltouuni: vain tavallisia mikroaaltouunin toimintoja
   • Combi mikroaaltouuni: mikroaaltouuni ja uuni samassa. Tämä on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin jos käytettävissä on vähän tilaa, mutta haluaa mahdollisimman paljon toimintoja. Ohjelmoitava combimikrouuni on kätevämpi ruuanlaitossa, sillä siihen pystyy asettamaan ohjelman, joka esimerkiksi sulattaa ja kypsentää ilman että ohjelmaa tarvitsee vaihtaa. Kannattaa huomioida ohjelmoitava mikroaaltouuni tarvitsee suuremman sähköliitännän kuin yksinkertainen mikrouuni. Tarkasta siis mittari, ettei verkon ylikuormitusta pääse tapahtumaan.
   • Höyrymikrouuni: tämä on melko uusi tuote. Se on itseasiassa combimikro, jossa höyryuunitoiminto. Koska ruoka lämmitetään höyryllä, niin siitä saa valmistettua luonnollisemman makuista eikä vitamiinejakaan häviä niin paljoa.

   Mikrouuni on yleensä irrallinen laite keittiössä, mutta se voidaan myös sisäänrakentaa keittiökalusteeseen. Tässä tapauksessa kannattaa huomioida sopiiko mikrouuni ylätasoon vai alatasoon,

   Mikroaaltouunin toiminnot
   Mikrouuni lämpenee mikroaaltoja käyttäen. Kaikki mitä yleensä valmistetaan keittämällä, höyryttämällä tai hauduttamalla, voidaan valmistaa myös mikrossa. Muita tärkeitä toimintoja ovat:

   • Crisp-toiminto: tekniikkaa, joka kypsyttää miroruoankin rapeaksi
   • Painovaaka: pyörivässä alustassa on mittari, joka mittaa ruuan painon. Siten mikrouuni on helpompi ohjelmoida oikein
   • Grilli: toiminto, joka voi paahtaa joko alta, päältä, tai mollemmista suunnista samanaikaisesti
   • Jetstart: pikatoiminto, jonka avulla saa yhdellä napin painalluksella esim. 30 sekuntia lämmitystä. Jokainen napin painallus tuo 30 sekunttia lisäaikaa.
   • Lapsilukko
   • Lcd-näyttö
   • Sulatus-toiminto

   Teknisiä yksityiskohtia
   Useimmissa mikroaaltouuneissa teho on 750/800/850/900 tai 1000 Wattia, mutta on myös malleja joiden teho on jopa 2100 Wattia. Niissä on myös lisätoimintoja ja valmistusaika on nopeampi kuin vähempitehoisissa mikrouuneissa. Tuotetiedoista löydät maksimi tehon ja säädettävien tehojen määrän. Tehoa voi säätää alhaisemmaksi ruokakohtaisesti. Mikrouunin tilavuus ilmoitetaan litroissa.
   Lähes kaikissa mikrouuneissa on pyörivä taso, jolle lautasen tai muun astian voi asettaa lämmityksen ajaksi.

   Mikroaaltouunien hintaeroja
   Mikrojen välillä on vielä suuria hintaeroja. Tunnettujen valmistajien mikrot, korkean energialuokan omaavat mikrot, monilla ohjelmilla ja uusilla teknisillä keksinnöillä varustetut mikrot maksavat usein enemmän. Myös design-mikrouunit ovat muita kalliimpia. Irralliset mikrouunit ovat integroituja halvempia.Integroitu mikrouuni tulee usein hankittua osana keittiötä remontin yhteydessä.

   Mikroaaltouunin lisäosia
   Mikrouuneille on saatavilla kaikenlaisia lisäosia ja tarvikkeita. On tuttipullon pidike, paistolautanen, suojakupu ym. Mikäli osia ei ole saatavilla ostettaessa, kannattaa niitä kysellä valmistajalta tai maahantuojalta.

   Suosittuja mikroaaltouunimerkkejä
   Yleisimpiä mikrouunien valmistajia ovat Bosch, Daewoo, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

   Vertaile täällä mikrouuneja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voinko keittää munia mikroaaltouunissa?
   Kyllä, jos niille on olemassa erillinen pidike. Kananmuna laajenee ja liikkuu kuumetessaan, ja pysyy pidikkeen ansiosta paikoillaan.

   Voinko peittää mikroruuan alumiinifoliolla?
   Et voi, sillä alumiinifoliota tai muun tapaista metallia ei saa laittaa mikroaaltouuniin. Tähän tarkoitukseen on olemassa eirtyistä mikrouunifoliota, jota saa ruokakaupasta.

   Voiko mikroaaltouunissa käyttää kaikenlaisia astioita?
   Et voi, sillä kaikki astiat eivät sovellu mikroaaltouunissa käyettäviksi. Tarkoitukseen sopivan astian tunnistat pohjassa olevasta merkinnästä. Usein tämä on mainittu myös tuoteselosteessa. Jos epäröit, niin kannattaa käyttää vain sellaista astiaa, jonka tiedät kestävän mikroaaltouunissa.

   Liittyykö mikroaaltouunin käyttöön riskejä?
   Ei, siihen ei liity riskejä. Mutta siitä pitää huolehtia ettei ruokaan tai astiaan tule bakteereja.
   Metallisia astioita tai osia ei saa käyttää mikroaaltouunissa, mutta ei myöskään lusikoita, tarjoiluväleneitä tai puisia osia ja välineitä. Mikroaaltouunille on kehitetty sopivia metallisia astioita, mutta se selkeästi merkitty pakkauksessa ja tuoteselosteessa. Ei kuitenkaan kannata olla nenä kiinni mikroaaltouunissa. Karkailevat mikrosäteet ovat vaarallisia.

   Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, on siitä maksettava kierrätysmaksu. Tällä maksulla rahoitetaan vanhojen sähkölaitteiden kierrätystä, jotta ympäristö säästyisi. Yleensä maksu maksetaan uuden laitteen oston yhteydessä, ja on jo lisätty hintaan.

   Voinko kuivata kotieläimiä mikroaaltouunissa?
   Et. Mikroaaltouuniin EI missään tapauksessa saa laittaa eläviä eläimiä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista mikroaaltouunien teknisistä termeistä selityksineen.

   Alustan halkaisija
   Jotta ruoka lämpeää tasaisesti jokapuolelta, on mikroaaltouunin keskellä pyörivä alusta. Tämän alustan koko ilmoitetaan halkaisijan mukaan sentteinä. On myös mikroaaltouuneja joissa ei ole tälläistä alustaa.

   Crisp-toiminto
   Mikroaaltouuni lämmittää ruuan sisäpuolelta ulospäin, jolloin pinnasta ei tule rapea kuten tavallisessa uunissa. Kannattaa siis muistaa että esim. pizza tai lasagne ei valmistu tavallisessa mikrouunissa toivotun mukaisesti. Mutta jos mikrouunissa on crisp-toiminto, tuloksena on rapea pinta. Crisp-toiminnolla tarkoitetaan tekniikka, joka suuntaa ruokaan säteitä kahdesta suunnasta. Näin ruoka kypsyy sekä ylhäältä että alhaalta Kun mikrouuni saavuttaa tietyn lämpötilan (210 astetta), se pysyy siinä tilassa, jolloin ruoka ei pääse palamaan, vaan kypsyy rapeaksi.

   Grilli-toiminto
   On olemassa 4 eri tyyppiä mikroaaltouuneja:

   • yksinkertainen mikrouuni
   • mikrouuni jossa on grilli
   • yhdistelmämikro, jossa on mikroaaltouuni ja tavallinen uuni samassa
   • mikroaaltouuni jossa on höyryntunnistin

   Mikäli mikrouunissa on grilli-toiminto, se mainittu tässä osiossa

   Grillin maksimi teho
   Grillin teho ilmoitetaan Watteina.

   Grillin tyyppi
   Grillin maksimi lämpötila on mainittu, ja se paistaa joko ylä- ja alapuolelta tai molemmista päistä.

   Jet start
   Jetstart on pikatoiminto, jonka avulla saa yhdellä napin painalluksella esim. 30 sekuntia lämmitystä. Jokainen napin painallus tuo 30 sekunttia lisäaikaa.

   Lapsilukko
   Tämä kenttä ilmaisee mikäli mikroaaltouunissa on integroitu lapsilukko, jotta lapset eivät ala leikkiessään painelemaan mikroaaltouunin nappeja ja uuni mene vahingossa päälle.

   Lisätarvikkeet
   Mikroaaltouunin lisätarvikkeita voivat olla erilaiset astiat ja pidikkeet, kuten tuttipullon pidike, uunivuoka ym.

   Maksimi teho
   Mikroaaltouuni lämmittää ruokaa mikroaaltoja käyttäen. Teho ilmoitetaan Watteina. Tuotetiedoista löydät ilmoitettuna maksimitehon ja sen kuinka monta eri tehoa voi valita. Mikäli toimintoja on enemmän, voit valita lämmitystehon jopa ruuan mukaan.

   Malli
   Mikroaaltouuneja on kolmea eri mallia:

   • irrallaan oleva mikroaaltouuni, joka tarvitsee vain kytkeä sähkövirtaan ja se toimii
   • integroitu ylätasoon
   • integroitu alatasoon

   Näiden kahden intregroidun mallin välillä on eroja. Mikäli valitset tälläisen, kannattaa huomioida se mihin haluat että mikroaaltouuni asennetaan ja se, että malli sopii siihen paikkaan. Mikäli tämä mietityttää, kannattaa lisäneuvoja kysyä keittiöasiantuntijalta.

   Oven avaaja
   Mikroaaltouuneissa on kaksi erilaista ovenavaussysteemiä: kahva tai napilla aukeava ovi.

   Painovaaka
   Joissakin malleissa pyörivän alustan yhteyteen on asennettu vaaka, joka ilmoittaa ruuan painon. Tämän tiedon avulla voit ohjelmoida uunin ohjelman.

   Pyörivä alusta
   Jotta ruoka lämpeää tasaisesti joka puolelta, mikroaaltouunissa on pyörivä alusta. Alustan koko ilmoitetaan halkaisijan mukaan sentteinä. On myös uuneja, joissa ei ole kyseistä osaa.

   Sisäosa
   Sisäosan suuruus ilmoitetaan litroissa, ja koko merkitsee lähinnä kun miettii että minkä kokoisia astioita mikrouuniin haluaa laittaa.

   Sisävalo
   Mikroaaltouunissa on usein valo, jotta voit tarkkailla ruuan valmistumista.

   Sulatus
   Tällä toiminnolla voit sulattaa eri ruokia. Usein myös mikroaaltouunissa on kuvake, jonka avulla saat sulatusohjelman eri ruuille. Sulatettavia ruokia voi olla esim. liha-, kala, ja kasvisruuat sekä pakastettu leipä.

   Sähköliitäntä
   Teho ilmoitetaan Wateissa, ja sillä ilmaistaan mihin liitäntään mikroaaltouunin voi kytkeä. Kannattaa huomioida että monitoimintainen mikroaaltouuni kuormittaa sähköverkkoa enemmän kuin tavallinen mikroaaltouuni. Kannattaa tarkistaa sähkökaapista riittääkö sähkövirta jotta ylikuormitusta ei tapahdu.

   Teho
   Mikroaaltouunin teho ilmoitetaan Watteina. Tuotetiedoissa löydät tarkempia tietoja siitä kuinka paljon eri asteita voi valita, ja mikä on maksimi teho. Mikäli toimintoja on enemmän, voit valita lämmitystehon jopa ruuan mukaan.

   Tyyppi
   Mikroaaltouuneja on neljää tyyppiä:

   • yksittäinen uuni
   • grilli-mikroaaltouuni yhdistelmä
   • yhdistelmäuuni jossa on mikroaaltouuni ja sähköuuni samassa
   • yhdistelmäuuni jossa on höyrytystoiminto

   Lisäksi on erikseen saatavana Crisp-toiminto, jolloin mikroaaltouuni lämmittää ruuan sisäpuolelta ulospäin. Näin pinnasta tulee rapea kuten tavallisessa uunissa.

   Uunin maksimiteho
   Uunin teho ilmoitetaan Watteina.

   • Tarjoukset
   • Samsung Samsung mikroaaltouunit
   • Electrolux Electrolux mikroaaltouunit
   • AEG AEG mikroaaltouunit
   • Edullisimmat Edulliset mikroaaltouunit
   • Grillitoiminto
   • Integroitavat
   • Leveys 60 cm
   • Kiertoilmatoiminto
  • Samsung GE83M/BAL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367199.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115748274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367200.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914240.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670498.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41835434.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135671239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914238.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135671172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670594.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367201.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670062.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914241.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135671149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670725.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914243.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367203.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367204.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914246.jpg
   Samsung Samsung GE83M/BAL GE83M/BAL GE83M/BAL Samsung GE83M/BAL Samsung SKU samsung-ge83m-bal (56)
   8.25 (1)
   Samsung GE83M/BAL
   Hyvä, englanninkielinen paneeli, helppokäyttöinen
   Olin alkuun skpetinen, kun sivuilla luki, että on venäjänkielinen paneeli, mutta englanniksi käyttöohjeet. Kun olin jo tilannut tuotteen, vasta huomasin, että se olikin tämä mikro. Otin yhteyttä ja minulle kerrottiin, että paneeli on englanninkielinen. Totesin, että sitten luonnistuu. En ole katunut ostopäätöstäni.
   10.0
   0 10
   • Helppokäyttöinen
   • Selkeät merkit
   • Täytyy painaa lujaa kuvakkeita
  • Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100881866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105516311.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106609701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110053028.jpg
   Gram Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI MO1770M MIKROAALTOUUNI MO1770M MIKROAALTOUUNI VäriValkoinen Tilavuus, l17 Mikroaaltouunin tehokkuus, W700 Muut ominaisuudet Lyhyt yhteenvetoGRAM MO 1770 M. Tilavuus 17 litraa. 5 tehoaluetta. NäyttöEi Tuotteen mitat (K xL x S), mm262 x452 x306 GrilliEi LapsilukkoKyllä VäriValkoinen (84)
   7.25 (1)
   Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   hei hei etsin edullista mikro-uunia 30-40 euroa
   mummitkin tykkää lämmittää ruokansa, ruoan tämä fossiili valmistaa itse liedellä-uunissa !!!
   8.0
   0 10
   • tee tarjous
   • voisin ottaa yhden koekäyttöön
   • saat plussat kun omistan tämän
   • ei vielä kokemusta
   • en ole koskaan käyttänyt
   • en omista mikroa
  Mikroaaltouunit 7.9 (3)
  0 - 24
  • Rosenlew RFM20110WA 700W Musta, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/47267704.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376380.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101942756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101814445.jpg
   Rosenlew Rosenlew RFM20110WA 700W Musta, Valkoinen RFM20110WA 700W Musta, Valkoinen RFM20110WA 700W Musta, Valkoinen Väri: Valkoinen Uunin sisäpinta: Maalattu teräs Uunin sisäpinnan väri: Valkoinen Tuoteryhmä: Mikroaaltouuni Asennus/sijoitus: Vapaasti sijoitettava Kypsennystavat: Mikroaalto Uunitilan nettotilavuus (ltr): 19.6 Tehotasoja (kpl): 5 Grillin tehotasot (kpl): 1 Pyörivän lautasen halkaisija (mm): 255 Kypsennysalustan materiaali: Lasi Luukun avautuminen: Painike Mitat K x L x S (mm): 258.2x439.5x330 Liitäntäteho (W): 1050 Jännite (V): 230 (298)
   Rosenlew RFM20110WA 700W Musta, Valkoinen
   • 07332543411344
   • RFM20110WA
   3
   good_buy
   most_sold
   58.65 EUR
  • Samsung MS23K3515AW, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131122823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120300142.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117750421.jpg
   Samsung Samsung MS23K3515AW, Valkoinen MS23K3515AW, Valkoinen MS23K3515AW, Valkoinen %3Cp%3ESamsung MS23K3515AW mikron sis%E4puolella keraaminen emalipinta%2C joka on helppo pit%E4%E4 puhtaana. Digitaalisen mikron automaattiohjelmia on mukava k%E4ytt%E4%E4.%3C%2Fp%3E (86)
   Samsung MS23K3515AW, Valkoinen
   • 08801643397784
   6
   good_buy
   104 EUR
  • Panasonic NN-SD452W 32 L 1000 W Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137414153.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120143956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134240843.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102287624.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100749495.jpg
   Panasonic Panasonic NN-SD452W 32 L 1000 W Valkoinen NN-SD452W 32 L 1000 W Valkoinen NN-SD452W 32 L 1000 W Valkoinen Tuotteen leveys: 525 mm Tuotteen syvyys: 388 mm Tuotteen korkeus: 310 mm Tuotteen paino: 11,5 kg Sismittasuhteet: 355 x 388 x 251 mm Sisinen kapasiteetti: 32 L Kypsentmisen tyypit: Mikroaaltouuni Ohjaustyyppi: Painikkeet, Rotaatio Mikroaaltouunin teho: 1000 W Lapsilukko: Kyll Tehotasojen mr: 6 Kntalustan koko: 34 cm Automaattinen ruoanlaitto -toiminto: Kyll Automaattisten ohjelmien mr: 12 Muunninteknologia: Kyll Grilli: Kyll Virtavaatimukset: 220-240V, 50/60 Hz Vri: Valkoinen Paino: 11,5 kg T... (44)
   Panasonic NN-SD452W 32 L 1000 W Valkoinen
   • 05025232674992
   • NNSD452WEPG
   • NN-SD452WEPG
   • RX-V373, NN-SD452WEPG
   • NN-SD452W
   6
   good_buy
   157.9 EUR
  • Bosch HMT75M421 Työtason päällinen 17L 800W Valkoinen mikroaaltouuni
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115745619.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624332.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116422252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127085881.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115163815.jpg
   Bosch Bosch HMT75M421 Työtason päällinen 17L 800W Valkoinen mikroaaltouuni HMT75M421 Työtason päällinen 17L 800W Valkoinen mikroaaltouuni HMT75M421 Työtason päällinen 17L 800W Valkoinen mikroaaltouuni Mikroaaltouuni, Vapaasti seisova, 17 litraa, 800 W, valkoinenTuotteen mitat: korkeus 290 mm, leveys 461 mm, syvyys 351 mm (58)
   Bosch HMT75M421 Työtason päällinen 17L 800W Valkoinen mikroaaltouuni
   • 04242002490939
   • HMT75M421
   4
   good_buy
   120.68 EUR
  • Sharp R-200BKW Työtason päällinen 20L 800W Musta mikroaaltouuni
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122479285.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122479286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112671372.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106486370.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122479287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101707714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96193950.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127905752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122479288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137318104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135074793.jpg
   Sharp Sharp R-200BKW Työtason päällinen 20L 800W Musta mikroaaltouuni R-200BKW Työtason päällinen 20L 800W Musta mikroaaltouuni R-200BKW Työtason päällinen 20L 800W Musta mikroaaltouuni Tämä mikroaaltouuni on täydellinen ruoan sulattamiseen tai lämmittämiseen. Siihen mahtuu 20 litraa, siinä on viisi mikroaaltotasoa. Mikroaaltoteho on 800 W, ja käyttö tapahtuu mekaanisesti. Ajastin voidaan asettaa enintään 35 minuutiksi.Uunin ulkopuoli on musta, mutta sisäpuoli on harmaa puhdistamisen helpottamiseksi. Sisällä on myös 25,5 cm kokoinen lasilautanen. (89)
   Sharp R-200BKW Työtason päällinen 20L 800W Musta mikroaaltouuni
   • 04974019755991
   • R-200BKW
   3
   good_buy
   74.89 EUR
  • Samsung MS28J5255UW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101817433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120202903.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101817432.jpg
   Samsung Samsung MS28J5255UW MS28J5255UW MS28J5255UW %3Cp%3EMaailman alhaisin energiankulutus. Laadukas mikro. Helppok%E4ytt%F6inen mikro.%3C%2Fp%3E (85)
   Samsung MS28J5255UW
   • 08806086891035
   3
   good_buy
   148 EUR
  • Electrolux EMS20300OX mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/25050097.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100881869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376182.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098880.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670639.jpg
   Electrolux Electrolux EMS20300OX mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs EMS20300OX mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs EMS20300OX mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs Uunin sisäpinta: Maalattu teräs Uunin sisäpinnan väri: Tummansininen Tuoteryhmä: Mikroaaltouuni Asennus/sijoitus: Vapaasti sijoitettava Kypsennystavat: Grilli|Mikroaalto|Mikroaalto + Grilli Uunitilan tilavuus (ltr): 20.31 Uunitilan korkeus (mm): 210 Uunitilan leveys (mm): 300 Uunitilan syvyys (mm): 311 Tehotasoja (kpl): 5 Grillin tehotasot (kpl): 1 Pyörivän lautasen halkaisija (mm): 245 Kypsennysalustan materiaali: Lasi Luukun avautuminen: Kädensija Mitat K x L x S (mm): 280x461x367 Vakiovaru... (41)
   Electrolux EMS20300OX mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs
   • 07332543230044
   • EMS20300OX
   5
   good_buy
   118.9 EUR
  • Matsui mikroaaltouuni M17MW16E (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96043668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96043667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96043666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137697131.jpg
   Matsui Matsui mikroaaltouuni M17MW16E (valkoinen) mikroaaltouuni M17MW16E (valkoinen) mikroaaltouuni M17MW16E (valkoinen) Helppokäyttöinen, valkoinen Matsui mikroaaltouuni, jossa mekaaninen ohjaus. (148)
   Matsui mikroaaltouuni M17MW16E (valkoinen)
   • 05017416538398
   • M17MW16E
   1
   good_buy
   43.9 EUR
  • Panasonic NN-GD34HWSUG Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 23L 1000W Harmaa, Valkoinen mikroaaltouuni
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122219629.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103044847.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124200067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117639119.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126320237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135054115.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106826851.jpg
   Panasonic Panasonic NN-GD34HWSUG Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 23L 1000W Harmaa, Valkoinen mikroaaltouuni NN-GD34HWSUG Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 23L 1000W Harmaa, Valkoinen mikroaaltouuni NN-GD34HWSUG Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 23L 1000W Harmaa, Valkoinen mikroaaltouuni Tyyppi: Tytason pllinen Tuotetyyppi: Grillimikroaaltouuni Sisinen kapasiteetti: 23 L Mikroaaltouunin teho: 1000 W Ohjaustyyppi: Painikkeet, Rotaatio Muunninteknologia: Kyll Grillin teho: 1000 W Tehotasojen mr: 6 Ovenavaustyyppi: Tynn Kntalustan koko: 28,5 cm Sisnrakennettu nytt: Kyll Tuotteen vri: Harmaa, Valkoinen Lapsilukko: Kyll Grilli: Kyll Automaattisten ohjelmien mr: 13 Sulatustoiminto: Kyll Uudelleenlmmitystoiminto: Kyll Tuotteen leveys: 488 mm Tuotteen syvyys: 395 mm Tuotteen korkeus:... (37)
   Panasonic NN-GD34HWSUG Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 23L 1000W Harmaa, Valkoinen mikroaaltouuni
   • 05025232869824
   • NN-GD34HWSUG
   4
   good_buy
   189 EUR
  • Samsung MS23K3515AS, Hopea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118187771.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695570.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131122826.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120300141.jpg
   Samsung Samsung MS23K3515AS, Hopea MS23K3515AS, Hopea MS23K3515AS, Hopea %3Cp%3ESamsung mikroaaltouunin sis%E4puolella keraaminen emalipinta%2C joka on helppo pit%E4%E4 puhtaana.%3C%2Fp%3E (34)
   Samsung MS23K3515AS, Hopea
   • 08801643397777
   4
   good_buy
   113.9 EUR
  • Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100881866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105516311.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106609701.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110053028.jpg
   Gram Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI MO1770M MIKROAALTOUUNI MO1770M MIKROAALTOUUNI VäriValkoinen Tilavuus, l17 Mikroaaltouunin tehokkuus, W700 Muut ominaisuudet Lyhyt yhteenvetoGRAM MO 1770 M. Tilavuus 17 litraa. 5 tehoaluetta. NäyttöEi Tuotteen mitat (K xL x S), mm262 x452 x306 GrilliEi LapsilukkoKyllä VäriValkoinen (84)
   7.25 (1)
   Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   • 05709708225153
   • MO 1770 M
   • MO1770M
   2
   good_buy
   58.65 EUR
  • Whirlpool MWD 122 WH Työtason päällinen 20 L 800 W Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71488599.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131111461.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102211934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624333.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134932782.jpg
   Whirlpool Whirlpool MWD 122 WH Työtason päällinen 20 L 800 W Valkoinen MWD 122 WH Työtason päällinen 20 L 800 W Valkoinen MWD 122 WH Työtason päällinen 20 L 800 W Valkoinen Mikroaaltouuni grillillä, Vapaasti seisova, 20 litraa, 700 W, valkoinen (43)
   Whirlpool MWD 122 WH Työtason päällinen 20 L 800 W Valkoinen
   • 08003437860287
   • MWD122WH
   3
   good_buy
   82 EUR
  • Daewoo KOR-6LBRC Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20L 800W Kerman väri mikroaaltouuni
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115754424.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421815.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421810.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421813.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421812.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421817.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421814.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92421816.jpg
   Daewoo Daewoo KOR-6LBRC Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20L 800W Kerman väri mikroaaltouuni KOR-6LBRC Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20L 800W Kerman väri mikroaaltouuni KOR-6LBRC Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20L 800W Kerman väri mikroaaltouuni (106)
   Daewoo KOR-6LBRC Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20L 800W Kerman väri mikroaaltouuni
   • 08806323338217
   • KOR-6LBRC
   1
   good_buy
   110 EUR
  • Bosch HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90164485.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128379754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102862168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624296.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102300192.jpg
   Bosch Bosch HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs Mikroaaltouuni, Vapaasti seisova, 17 litraa, 800 W, ruostumaton teräs (63)
   Bosch HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs
   • 04242002490946
   • HMT75M451
   2
   good_buy
   96.15 EUR
  • Bosch BFL634GB1 mikroaaltouuni Sisäinen 21 L 900 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30650010.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96043357.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137700344.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125424837.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624262.jpg
   Bosch Bosch BFL634GB1 mikroaaltouuni Sisäinen 21 L 900 W Musta BFL634GB1 mikroaaltouuni Sisäinen 21 L 900 W Musta BFL634GB1 mikroaaltouuni Sisäinen 21 L 900 W Musta Bosch BFL634GB1 vasenkätinen Yläkaappiin sopiva, 38 cm korkea, mikroaaltouuni ruoan sulatukseen, kuumentamiseen ja kypsentämiseen. 7 AutoPilot-automaattiohjelmaa auttavat saavuttamaan täydellisen lopputuloksen.Sivulle avautuva luukku, saranat vasemmalla.Painoautomatiikka: valitse ohjelma ja raaka-aineen paino, ja optimaalinen teho asetetaan automaattisesti.ColorGlass: musta lasi on tyylikäs vaihtoehto teräkselle. Tuotteen ominaisuudetMikromalli / lämmitystoimintoUunin tilavuus: 21 lKeraaminen... (17)
   Bosch BFL634GB1 mikroaaltouuni Sisäinen 21 L 900 W Musta
   • 04242002813752
   • BFL634GB1
   5
   good_buy
   492 EUR
  • Samsung GE83M/BAL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367199.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115748274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367200.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914240.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914242.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670498.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/41835434.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670818.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135671239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914238.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135671172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670594.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624283.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367201.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670062.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914241.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135671149.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135670725.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914243.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367203.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367204.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128367207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117914246.jpg
   Samsung Samsung GE83M/BAL GE83M/BAL GE83M/BAL Samsung GE83M/BAL Samsung SKU samsung-ge83m-bal (56)
   8.25 (1)
   Samsung GE83M/BAL
   • 08806088489254
   • 08806085190597
   • GE83M
   2
   good_buy
   best_reviewed
   144 EUR
  • Severin MW 7893 mikroaaltouuni Sisäinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20 L 700 W Punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88784839.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112879339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137588158.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88784840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102211954.jpg
   Severin Severin MW 7893 mikroaaltouuni Sisäinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20 L 700 W Punainen MW 7893 mikroaaltouuni Sisäinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20 L 700 W Punainen MW 7893 mikroaaltouuni Sisäinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20 L 700 W Punainen Severin Mikroaaltouuni Retro 700W Punainen tuotemerkiltä Severin (55)
   Severin MW 7893 mikroaaltouuni Sisäinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20 L 700 W Punainen
   • 04008146024542
   • 4005717
   • MW 7893
   2
   good_buy
   100.9 EUR
  • Siemens BF634LGS1 IQ700 MIKROAALTOUUNI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101134499.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105516331.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127906580.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136540550.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136540547.jpg
   Siemens Siemens BF634LGS1 IQ700 MIKROAALTOUUNI BF634LGS1 IQ700 MIKROAALTOUUNI BF634LGS1 IQ700 MIKROAALTOUUNI Sisinen kapasiteetti: 21 L Tyyppi: Sisinen Vri: Musta, Ruostumaton ters Kypsentmisen tyypit: Mikroaaltouuni Ohjaustyyppi: Kosketus Mikroaaltouunin teho: 900 W Tehotasojen mr: 5 Sistilojen valo: Kyll Sisnrakennettu nytt: Kyll Nytn tyyppi: TFT Johdon pituus: 1,5 m Kytketty kuormitus: 1220 W Tuotteen leveys: 594 mm Tuotteen syvyys: 318 mm Tuotteen korkeus: 382 mm Asennustilan mitat (LxSxK): 560 x 300 x 362 mm Oven sarana: Vasen Tuotteen vri: Musta, Ruostumaton ters (20)
   Siemens BF634LGS1 IQ700 MIKROAALTOUUNI
   • 04242003676400
   • BF634LGS1
   4
   good_buy
   594.15 EUR
  • Rosenlew RFG20200WA Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 19,6 L 700 W Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103002237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101697408.jpg
   Rosenlew Rosenlew RFG20200WA Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 19,6 L 700 W Valkoinen RFG20200WA Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 19,6 L 700 W Valkoinen RFG20200WA Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 19,6 L 700 W Valkoinen Tuotetyyppi: Yhdistelmmikroaaltouuni Grilli: Kyll Tuotteen vri: Valkoinen Sisinen kapasiteetti: 19,6 L Tyyppi: Paras mahdollinen Tehotasojen mr: 3 Mikroaaltouunin teho: 700 W Grillin teho: 1000 W Sulatustoiminto: Kyll Kntalustan koko: 25,5 cm Tuotteen leveys: 439,5 mm Tuotteen syvyys: 317 mm Tuotteen korkeus: 258,2 mm Virta: 8 A Kytketty kuormitus: 1450 W Johdon pituus: 1,3 m Ovenavaustyyppi: Nappi AC-syttjnnite: 230 Kiertoilmalla ruoanlaittoa: Ei Ruoanlaitto hyryll: Ei Varras grilli: Ei Ohja... (52)
   Rosenlew RFG20200WA Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 19,6 L 700 W Valkoinen
   • 07332543411368
   • 947 607 433
   2
   good_buy
   84.15 EUR
  • Bosch HMT75M521 mikroaaltouuni 17 L 800 W Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118739879.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134963109.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100992946.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101689003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138556021.jpg
   Bosch Bosch HMT75M521 mikroaaltouuni 17 L 800 W Valkoinen HMT75M521 mikroaaltouuni 17 L 800 W Valkoinen HMT75M521 mikroaaltouuni 17 L 800 W Valkoinen Bosch HMT75M521 Kalusteisiin sijoitettava, 38 cm korkea mikroaaltouuni, joka sulattaa, lämmittää ja valmistaa ruoan erittäin nopeasti. AutoPilot 7: jokainen ateria valmistuu täydellisesti 7 esivalittavan automaattiohjelman ansiosta.Painoautomatiikka: valitse ohjelma ja raaka-aineen paino, ja optimaalinen teho asetetaan automaattisesti.Sivulle aukeava luukku: helppo avata. Mikromalli / lämmitystoimintoUunin tilavuus: 17 l, sisäpinta terästäPyörivä lasinen kypsennysalusta, halkaisija 24,5 cmPai... (49)
   Bosch HMT75M521 mikroaaltouuni 17 L 800 W Valkoinen
   • 04242002490953
   • HMT75M521
   2
   good_buy
   176 EUR
  • Champion Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131733626.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127908073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136699996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135103336.jpg
   Champion Champion Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta Tämän Championin mikroaaltouunin tilavuus on 20 litraa ja teho 700 wattia. Joten tilaa riittää useimpiin tehtäviin, ja 700 watin teholla lämmität ruoan pikavauhtia. Ovessa on lapsilukko. Voit valita 8 eri automaattisen menuun välillä, mutta on tietenkin myös mahdollista asettaa sekä teho että aika manuaalisesti. Teho voidaan asettaa viidelle eri tasolle, riippuen siitä mitä olet valmistamassa / lämmittämässä. (29)
   Champion Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta
   • 07391091852429
   3
   64.9 EUR
  • Champion CHMW20 Mikroaaltouun 20l 700W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135103908.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127908850.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/92137990.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137525586.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107366627.jpg
   Champion Champion CHMW20 Mikroaaltouun 20l 700W Musta CHMW20 Mikroaaltouun 20l 700W Musta CHMW20 Mikroaaltouun 20l 700W Musta Championin retrotyylisen mikroaaltouunin tilavuus on 20 litraa ja teho 700 wattia. Joten tilaa riittää useimpiin tehtäviin, ja 700 watin teholla lämmität ruoan pikavauhtia. Ovessa on lapsilukko. Voit valita 12 eri automaattisen toiminnon välillä, mutta on tietenkin myös mahdollista asettaa sekä teho että aika manuaalisesti. Teho voidaan asettaa viidelle eri tasolle, riippuen siitä mitä olet valmistamassa / lämmittämässä. (25)
   Champion CHMW20 Mikroaaltouun 20l 700W Musta
   • 07391091850517
   3
   64.9 EUR
  • AEG MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102602251.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624334.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132646589.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133202508.jpg
   AEG AEG MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI Maksimoi tilankäyttö keittiössäsi integroidun mikroaaltouunin avulla! Tämän mikron asennus käy äärimmäisen helposti kytke se vain pistorasiaan. Laitteen tarkasti suunniteltu tuuletusjärjestelmä takaa tehokkaan ilmankierron laitteen asennuspaikasta riippumatta. Monivaihekypsennyksen avulla voit räätälöidä jopa kolme eri kypsennysvaiheita yhdeksi ohjelmaksi. (38)
   AEG MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   • 07332543496723
   2
   642 EUR
  • Bosch Serie 6 BFL524MS0 mikroaaltouuni Sisäinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Musta, Ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107624387.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695076.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114518398.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135687641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135687649.jpg
   Bosch Bosch Serie 6 BFL524MS0 mikroaaltouuni Sisäinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Musta, Ruostumaton teräs Serie 6 BFL524MS0 mikroaaltouuni Sisäinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Musta, Ruostumaton teräs Serie 6 BFL524MS0 mikroaaltouuni Sisäinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Musta, Ruostumaton teräs Bosch Series 6 -mikroaaltouuni on tyylikäs ja se lämmittää ruoan nopeasti 800 watin teholla. Mikroaaltouunissa on 7 ohjelmaa ja sähköinen ajastin. (14)
   Bosch Serie 6 BFL524MS0 mikroaaltouuni Sisäinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Musta, Ruostumaton teräs
   • 04242005038732
   • BFL524MS0
   4
   284 EUR
  2 12
  • info@vertaa.fi