x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Mikroaaltouunit

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Mikroaaltouunit

  • Yleiset tiedot

   Mikroaaltouuni eli mikrouuni on helppo apuväline ruuanlaitossa. Aamupuuro valmistuu parissa minuutissa ja lounas lämpiää hetkessä. Aikaa jää muuhun juuri silloin kun sitä tarvitsee.
   Mikrouuni soveltuu ruuan lämmittämisen lisäksi myös ruuan valmistukseen, tai osaksi sitä. Kaupassa myydään lisäksi paljon valmisaterioita, jotka tarvitsee vain lämmittää mikrossa. Mikrouunin helppous onkin yleensä juuri se, mikä siinä vetoaa ihmisiin. Mikrouuni on keittiössä usein korvaamattoman kätevä. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, joita kannattaa ottaa huomioon mikroaaltouunia ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • mikrouunityypit,
   • mikrouunin toiminnot,
   • teknisiä yksityiskohtia,
   • mikrouunien hintaeroja,
   • mikrouunin lisäosia,
   • suosittuja mikrouunimerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Mikroaaltouunia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Teho: määrittää suurelta osin mikrouunin mahdollisuudet. Mitä suurempi teho, sitä enemmän lämmitysvaihtoehtoja ja nopeampia lämmitysmahdollisuuksia.
   2. Tilavuus: ilmoitetaan litroissa
   3. Tyyppi: irrallinen vai integroitu? Irrallisten mikrouunien ympärille täytyy aina jättää tarpeeksi tilaa, jotta koneella on tarpeeksi tilaa lämmön poistoon.
   4. Käyttömukavuus: onko mikrouuni helppo ohjelmoida?
   5. Oven kätisyys: mihin suuntaan ovi aukeaa? Tarkista etukäteen mikä on paras avaussuunta ovelle, ettei hankinnan jälkeen ilmaannu yllätyksiä.

   Mikroaaltouunityypit
   Mikroaaltouuneja on eri tyyppejä:

   • Yksinkertainen mikroaaltouuni: vain tavallisia mikroaaltouunin toimintoja
   • Combi mikroaaltouuni: mikroaaltouuni ja uuni samassa. Tämä on hyvä vaihtoehto varsinkin silloin jos käytettävissä on vähän tilaa, mutta haluaa mahdollisimman paljon toimintoja. Ohjelmoitava combimikrouuni on kätevämpi ruuanlaitossa, sillä siihen pystyy asettamaan ohjelman, joka esimerkiksi sulattaa ja kypsentää ilman että ohjelmaa tarvitsee vaihtaa. Kannattaa huomioida ohjelmoitava mikroaaltouuni tarvitsee suuremman sähköliitännän kuin yksinkertainen mikrouuni. Tarkasta siis mittari, ettei verkon ylikuormitusta pääse tapahtumaan.
   • Höyrymikrouuni: tämä on melko uusi tuote. Se on itseasiassa combimikro, jossa höyryuunitoiminto. Koska ruoka lämmitetään höyryllä, niin siitä saa valmistettua luonnollisemman makuista eikä vitamiinejakaan häviä niin paljoa.

   Mikrouuni on yleensä irrallinen laite keittiössä, mutta se voidaan myös sisäänrakentaa keittiökalusteeseen. Tässä tapauksessa kannattaa huomioida sopiiko mikrouuni ylätasoon vai alatasoon,

   Mikroaaltouunin toiminnot
   Mikrouuni lämpenee mikroaaltoja käyttäen. Kaikki mitä yleensä valmistetaan keittämällä, höyryttämällä tai hauduttamalla, voidaan valmistaa myös mikrossa. Muita tärkeitä toimintoja ovat:

   • Crisp-toiminto: tekniikkaa, joka kypsyttää miroruoankin rapeaksi
   • Painovaaka: pyörivässä alustassa on mittari, joka mittaa ruuan painon. Siten mikrouuni on helpompi ohjelmoida oikein
   • Grilli: toiminto, joka voi paahtaa joko alta, päältä, tai mollemmista suunnista samanaikaisesti
   • Jetstart: pikatoiminto, jonka avulla saa yhdellä napin painalluksella esim. 30 sekuntia lämmitystä. Jokainen napin painallus tuo 30 sekunttia lisäaikaa.
   • Lapsilukko
   • Lcd-näyttö
   • Sulatus-toiminto

   Teknisiä yksityiskohtia
   Useimmissa mikroaaltouuneissa teho on 750/800/850/900 tai 1000 Wattia, mutta on myös malleja joiden teho on jopa 2100 Wattia. Niissä on myös lisätoimintoja ja valmistusaika on nopeampi kuin vähempitehoisissa mikrouuneissa. Tuotetiedoista löydät maksimi tehon ja säädettävien tehojen määrän. Tehoa voi säätää alhaisemmaksi ruokakohtaisesti. Mikrouunin tilavuus ilmoitetaan litroissa.
   Lähes kaikissa mikrouuneissa on pyörivä taso, jolle lautasen tai muun astian voi asettaa lämmityksen ajaksi.

   Mikroaaltouunien hintaeroja
   Mikrojen välillä on vielä suuria hintaeroja. Tunnettujen valmistajien mikrot, korkean energialuokan omaavat mikrot, monilla ohjelmilla ja uusilla teknisillä keksinnöillä varustetut mikrot maksavat usein enemmän. Myös design-mikrouunit ovat muita kalliimpia. Irralliset mikrouunit ovat integroituja halvempia.Integroitu mikrouuni tulee usein hankittua osana keittiötä remontin yhteydessä.

   Mikroaaltouunin lisäosia
   Mikrouuneille on saatavilla kaikenlaisia lisäosia ja tarvikkeita. On tuttipullon pidike, paistolautanen, suojakupu ym. Mikäli osia ei ole saatavilla ostettaessa, kannattaa niitä kysellä valmistajalta tai maahantuojalta.

   Suosittuja mikroaaltouunimerkkejä
   Yleisimpiä mikrouunien valmistajia ovat Bosch, Daewoo, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

   Vertaile täällä mikrouuneja ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voinko keittää munia mikroaaltouunissa?
   Kyllä, jos niille on olemassa erillinen pidike. Kananmuna laajenee ja liikkuu kuumetessaan, ja pysyy pidikkeen ansiosta paikoillaan.

   Voinko peittää mikroruuan alumiinifoliolla?
   Et voi, sillä alumiinifoliota tai muun tapaista metallia ei saa laittaa mikroaaltouuniin. Tähän tarkoitukseen on olemassa eirtyistä mikrouunifoliota, jota saa ruokakaupasta.

   Voiko mikroaaltouunissa käyttää kaikenlaisia astioita?
   Et voi, sillä kaikki astiat eivät sovellu mikroaaltouunissa käyettäviksi. Tarkoitukseen sopivan astian tunnistat pohjassa olevasta merkinnästä. Usein tämä on mainittu myös tuoteselosteessa. Jos epäröit, niin kannattaa käyttää vain sellaista astiaa, jonka tiedät kestävän mikroaaltouunissa.

   Liittyykö mikroaaltouunin käyttöön riskejä?
   Ei, siihen ei liity riskejä. Mutta siitä pitää huolehtia ettei ruokaan tai astiaan tule bakteereja.
   Metallisia astioita tai osia ei saa käyttää mikroaaltouunissa, mutta ei myöskään lusikoita, tarjoiluväleneitä tai puisia osia ja välineitä. Mikroaaltouunille on kehitetty sopivia metallisia astioita, mutta se selkeästi merkitty pakkauksessa ja tuoteselosteessa. Ei kuitenkaan kannata olla nenä kiinni mikroaaltouunissa. Karkailevat mikrosäteet ovat vaarallisia.

   Minun pitää maksaa kierrätysmaksu, mikä se on?
   Ostaessasi sähkölaitteen, on siitä maksettava kierrätysmaksu. Tällä maksulla rahoitetaan vanhojen sähkölaitteiden kierrätystä, jotta ympäristö säästyisi. Yleensä maksu maksetaan uuden laitteen oston yhteydessä, ja on jo lisätty hintaan.

   Voinko kuivata kotieläimiä mikroaaltouunissa?
   Et. Mikroaaltouuniin EI missään tapauksessa saa laittaa eläviä eläimiä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista mikroaaltouunien teknisistä termeistä selityksineen.

   Alustan halkaisija
   Jotta ruoka lämpeää tasaisesti jokapuolelta, on mikroaaltouunin keskellä pyörivä alusta. Tämän alustan koko ilmoitetaan halkaisijan mukaan sentteinä. On myös mikroaaltouuneja joissa ei ole tälläistä alustaa.

   Crisp-toiminto
   Mikroaaltouuni lämmittää ruuan sisäpuolelta ulospäin, jolloin pinnasta ei tule rapea kuten tavallisessa uunissa. Kannattaa siis muistaa että esim. pizza tai lasagne ei valmistu tavallisessa mikrouunissa toivotun mukaisesti. Mutta jos mikrouunissa on crisp-toiminto, tuloksena on rapea pinta. Crisp-toiminnolla tarkoitetaan tekniikka, joka suuntaa ruokaan säteitä kahdesta suunnasta. Näin ruoka kypsyy sekä ylhäältä että alhaalta Kun mikrouuni saavuttaa tietyn lämpötilan (210 astetta), se pysyy siinä tilassa, jolloin ruoka ei pääse palamaan, vaan kypsyy rapeaksi.

   Grilli-toiminto
   On olemassa 4 eri tyyppiä mikroaaltouuneja:

   • yksinkertainen mikrouuni
   • mikrouuni jossa on grilli
   • yhdistelmämikro, jossa on mikroaaltouuni ja tavallinen uuni samassa
   • mikroaaltouuni jossa on höyryntunnistin

   Mikäli mikrouunissa on grilli-toiminto, se mainittu tässä osiossa

   Grillin maksimi teho
   Grillin teho ilmoitetaan Watteina.

   Grillin tyyppi
   Grillin maksimi lämpötila on mainittu, ja se paistaa joko ylä- ja alapuolelta tai molemmista päistä.

   Jet start
   Jetstart on pikatoiminto, jonka avulla saa yhdellä napin painalluksella esim. 30 sekuntia lämmitystä. Jokainen napin painallus tuo 30 sekunttia lisäaikaa.

   Lapsilukko
   Tämä kenttä ilmaisee mikäli mikroaaltouunissa on integroitu lapsilukko, jotta lapset eivät ala leikkiessään painelemaan mikroaaltouunin nappeja ja uuni mene vahingossa päälle.

   Lisätarvikkeet
   Mikroaaltouunin lisätarvikkeita voivat olla erilaiset astiat ja pidikkeet, kuten tuttipullon pidike, uunivuoka ym.

   Maksimi teho
   Mikroaaltouuni lämmittää ruokaa mikroaaltoja käyttäen. Teho ilmoitetaan Watteina. Tuotetiedoista löydät ilmoitettuna maksimitehon ja sen kuinka monta eri tehoa voi valita. Mikäli toimintoja on enemmän, voit valita lämmitystehon jopa ruuan mukaan.

   Malli
   Mikroaaltouuneja on kolmea eri mallia:

   • irrallaan oleva mikroaaltouuni, joka tarvitsee vain kytkeä sähkövirtaan ja se toimii
   • integroitu ylätasoon
   • integroitu alatasoon

   Näiden kahden intregroidun mallin välillä on eroja. Mikäli valitset tälläisen, kannattaa huomioida se mihin haluat että mikroaaltouuni asennetaan ja se, että malli sopii siihen paikkaan. Mikäli tämä mietityttää, kannattaa lisäneuvoja kysyä keittiöasiantuntijalta.

   Oven avaaja
   Mikroaaltouuneissa on kaksi erilaista ovenavaussysteemiä: kahva tai napilla aukeava ovi.

   Painovaaka
   Joissakin malleissa pyörivän alustan yhteyteen on asennettu vaaka, joka ilmoittaa ruuan painon. Tämän tiedon avulla voit ohjelmoida uunin ohjelman.

   Pyörivä alusta
   Jotta ruoka lämpeää tasaisesti joka puolelta, mikroaaltouunissa on pyörivä alusta. Alustan koko ilmoitetaan halkaisijan mukaan sentteinä. On myös uuneja, joissa ei ole kyseistä osaa.

   Sisäosa
   Sisäosan suuruus ilmoitetaan litroissa, ja koko merkitsee lähinnä kun miettii että minkä kokoisia astioita mikrouuniin haluaa laittaa.

   Sisävalo
   Mikroaaltouunissa on usein valo, jotta voit tarkkailla ruuan valmistumista.

   Sulatus
   Tällä toiminnolla voit sulattaa eri ruokia. Usein myös mikroaaltouunissa on kuvake, jonka avulla saat sulatusohjelman eri ruuille. Sulatettavia ruokia voi olla esim. liha-, kala, ja kasvisruuat sekä pakastettu leipä.

   Sähköliitäntä
   Teho ilmoitetaan Wateissa, ja sillä ilmaistaan mihin liitäntään mikroaaltouunin voi kytkeä. Kannattaa huomioida että monitoimintainen mikroaaltouuni kuormittaa sähköverkkoa enemmän kuin tavallinen mikroaaltouuni. Kannattaa tarkistaa sähkökaapista riittääkö sähkövirta jotta ylikuormitusta ei tapahdu.

   Teho
   Mikroaaltouunin teho ilmoitetaan Watteina. Tuotetiedoissa löydät tarkempia tietoja siitä kuinka paljon eri asteita voi valita, ja mikä on maksimi teho. Mikäli toimintoja on enemmän, voit valita lämmitystehon jopa ruuan mukaan.

   Tyyppi
   Mikroaaltouuneja on neljää tyyppiä:

   • yksittäinen uuni
   • grilli-mikroaaltouuni yhdistelmä
   • yhdistelmäuuni jossa on mikroaaltouuni ja sähköuuni samassa
   • yhdistelmäuuni jossa on höyrytystoiminto

   Lisäksi on erikseen saatavana Crisp-toiminto, jolloin mikroaaltouuni lämmittää ruuan sisäpuolelta ulospäin. Näin pinnasta tulee rapea kuten tavallisessa uunissa.

   Uunin maksimiteho
   Uunin teho ilmoitetaan Watteina.

   • Samsung Samsung mikroaaltouunit
   • Whirlpool Whirlpool mikroaaltouunit
   • Bosch bosch mikroaaltouunit
   • Electrolux Electrolux mikroaaltouunit
   • Siemens Siemens mikroaaltouunit
   • Edulliset Mikroaaltouunit hintaluokassa alle 100 euroa
   • Ruostumaton teräs Mikroaaltouunit, joiden ulkopinta on ruostumattomasta teräksestä.
  • Samsung GE83M mikroaaltouuni Countertop Grill microwave 23 L 800 W Stainless steel
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/31272703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/41835434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115748274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914246.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367204.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367207.jpg
   Samsung GE83M mikroaaltouuni Countertop Grill microwave 23 L 800 W Stainless steel (54)
   8.25 (1)
   Samsung GE83M mikroaaltouuni Countertop Grill microwave 23 L 800 W Stainless steel
   Hyvä, englanninkielinen paneeli, helppokäyttöinen
   Olin alkuun skpetinen, kun sivuilla luki, että on venäjänkielinen paneeli, mutta englanniksi käyttöohjeet. Kun olin jo tilannut tuotteen, vasta huomasin, että se olikin tämä mikro. Otin yhteyttä ja minulle kerrottiin, että paneeli on englanninkielinen. Totesin, että sitten luonnistuu. En ole katunut ostopäätöstäni.
   10.0
   0 10
   • Helppokäyttöinen
   • Selkeät merkit
   • Täytyy painaa lujaa kuvakkeita
  • Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/22440928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23653611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100912711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105516311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106609701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110053028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115755443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131098854.jpg
   Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI (69)
   7.25 (1)
   Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   hei hei etsin edullista mikro-uunia 30-40 euroa
   mummitkin tykkää lämmittää ruokansa, ruoan tämä fossiili valmistaa itse liedellä-uunissa !!!
   8.0
   0 10
   • tee tarjous
   • voisin ottaa yhden koekäyttöön
   • saat plussat kun omistan tämän
   • ei vielä kokemusta
   • en ole koskaan käyttänyt
   • en omista mikroa
  Mikroaaltouunit 7.9 (3)
  0 - 24
  • Samsung ME71M mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/19234905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/20618666.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576981.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576982.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576985.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576986.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24576987.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101658237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118627220.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123786570.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115171034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981748.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981749.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981750.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981751.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981752.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122981761.jpg
   Samsung ME71M mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs (350)
   Samsung ME71M mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   89.85, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   89.85, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Samsung MS28J5255UW MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/47610110.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/47713107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/49073268.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812901.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/59812910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100943736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101817433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120202903.jpg
   Samsung MS28J5255UW MIKROAALTOUUNI (146)
   Samsung MS28J5255UW MIKROAALTOUUNI
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   148.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   148.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Samsung MS23K3515AS MIKROAALTOUUNI SILVER
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116852427.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117750418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120300141.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131122825.jpg
   Samsung MS23K3515AS MIKROAALTOUUNI SILVER (54)
   Samsung MS23K3515AS MIKROAALTOUUNI SILVER
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   117.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   117.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • AEG MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81643169.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83621662.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83700437.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109076683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115752925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131094197.jpg
   AEG MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI (50)
   AEG MBB1756SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   374, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   374, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Bosch HMT75M421
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17517177.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17520710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17850092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17875856.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/18121976.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23854084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100923251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100939607.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101642007.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115163815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115745619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116422252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127085881.jpg
   Bosch HMT75M421 (61)
   Bosch HMT75M421
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   121.72, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   121.72, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Panasonic NN-S251WMEPG Työtason päällinen 20L 800W Harmaa mikroaaltouuni
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/18620010.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23653314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100749235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101692674.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101894370.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106421190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106719734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115752822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117610735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122219630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127905733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128028629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130459987.jpg
   Panasonic NN-S251WMEPG Työtason päällinen 20L 800W Harmaa mikroaaltouuni (43)
   Panasonic NN-S251WMEPG Työtason päällinen 20L 800W Harmaa mikroaaltouuni
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   107.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   107.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Rosenlew RFM20110WA mikroaaltouuni Työtason päällinen 19,6 L 700 W Musta, Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/43957876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/47267704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101814445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101942756.jpg
   Rosenlew RFM20110WA mikroaaltouuni Työtason päällinen 19,6 L 700 W Musta, Valkoinen (114)
   Rosenlew RFM20110WA mikroaaltouuni Työtason päällinen 19,6 L 700 W Musta, Valkoinen
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   77.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   77.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux EMS20300OX MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/19405182.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25050097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881869.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101695560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101695561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124729461.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131098880.jpg
   Electrolux EMS20300OX MIKROAALTOUUNI (34)
   Electrolux EMS20300OX MIKROAALTOUUNI
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   132, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   132, 4pv (offer_sdt_4_days)
   5
   good_buy
  • Samsung MS23K3515AW/EE MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116852425.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117750421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120300142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131122823.jpg
   Samsung MS23K3515AW/EE MIKROAALTOUUNI (58)
   Samsung MS23K3515AW/EE MIKROAALTOUUNI
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   104, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   104, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Champion Retrotyylinen mikroaaltouuni
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107366627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908850.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/92137990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/92423103.jpg
   Champion Retrotyylinen mikroaaltouuni (87)
   Champion Retrotyylinen mikroaaltouuni
   KitchenOne KitchenOne
   60.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenOne KitchenOne
   60.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Bosch HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17520712.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17541133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17850093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/18114505.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/18122035.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90164485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101237106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101689002.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102300192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102862168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107431271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624296.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115163818.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115751751.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124877842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127085882.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128379754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/17168682.jpg
   Bosch HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs (76)
   Bosch HMT75M451 mikroaaltouuni 17 L 800 W Ruostumaton teräs
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   93.06, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Proshop Proshop
   8.43576713772956 (106)
   93.06, 3pv (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/22440928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23653611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100912711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105516311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106609701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/110053028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115755443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131098854.jpg
   Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI (69)
   7.25 (1)
   Gram MO1770M MIKROAALTOUUNI
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   67.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   67.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Panasonic Mikroaaltouuni Grilli NN-GD452WSPG
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/95269805.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826690.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107351237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117639222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122034629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122219634.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122865006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124200061.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908820.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128038827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/91902496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/92097718.jpg
   Panasonic Mikroaaltouuni Grilli NN-GD452WSPG (35)
   Panasonic Mikroaaltouuni Grilli NN-GD452WSPG
   KitchenTime KitchenTime
   5.903101136777569 (7)
   178.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.903101136777569 (7)
   178.89, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Panasonic NN-E20JWMEPG mikroaaltouuni Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113346564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119206554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119206555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119206557.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121024266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122209481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122219649.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124739754.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124854322.jpg
   Panasonic NN-E20JWMEPG mikroaaltouuni Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Valkoinen (35)
   Panasonic NN-E20JWMEPG mikroaaltouuni Työtason päällinen Solo mikroaaltouuni 20 L 800 W Valkoinen
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   99.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   99.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Electrolux EMS21400S Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 21.23L 800W Hopea mikroaaltouuni
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/58894453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105476733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115756097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117763828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122488319.jpg
   Electrolux EMS21400S Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 21.23L 800W Hopea mikroaaltouuni (34)
   Electrolux EMS21400S Työtason päällinen Grillimikroaaltouuni 21.23L 800W Hopea mikroaaltouuni
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   115, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   115, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Whirlpool MWD122WH MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71488599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115750843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131111461.jpg
   Whirlpool MWD122WH MIKROAALTOUUNI (56)
   Whirlpool MWD122WH MIKROAALTOUUNI
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   102, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   102, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Samsung GE83M mikroaaltouuni Countertop Grill microwave 23 L 800 W Stainless steel
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/31272703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/41835434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090966.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090967.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/52090968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107624283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115748274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914238.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914239.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914240.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914242.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117914246.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367204.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367206.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128367207.jpg
   Samsung GE83M mikroaaltouuni Countertop Grill microwave 23 L 800 W Stainless steel (54)
   8.25 (1)
   Samsung GE83M mikroaaltouuni Countertop Grill microwave 23 L 800 W Stainless steel
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   144, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   144, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
   best_reviewed
  • Samsung ME73M mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/19234903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/19270549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23652581.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101086785.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120407330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120407331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478278.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478279.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122478280.jpg
   Samsung ME73M mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs (35)
   Samsung ME73M mikroaaltouuni 20 L 800 W Ruostumaton teräs
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   98, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   98, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Severin MW 7892 Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20L 700W Kulta mikroaaltouuni
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82328727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83886851.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86300252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88784836.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88784837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88784838.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96043626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96043627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96043628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101291118.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101291119.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101291120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211961.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102211962.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102826666.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106680387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114627990.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115167024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115167025.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115167026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127443347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/128185558.jpg
   Severin MW 7892 Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20L 700W Kulta mikroaaltouuni (35)
   Severin MW 7892 Paras mahdollinen Yhdistelmämikroaaltouuni 20L 700W Kulta mikroaaltouuni
   KitchenTime KitchenTime
   5.903101136777569 (7)
   99.89, 4pv (offer_sdt_4_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.903101136777569 (7)
   99.89, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Champion Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102602734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106609969.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121231824.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/127908073.jpg
   Champion Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta (34)
   Champion Mikroaaltouuni 20l 700W, Musta
   KitchenTime KitchenTime
   5.903101136777569 (7)
   62.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   KitchenTime KitchenTime
   5.903101136777569 (7)
   62.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • AEG MBE2658SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115166233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81398330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/93639421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119455607.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131111921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102348707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102348708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118360251.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81081564.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/109063392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100882163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/79609086.jpg
   AEG MBE2658SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI (20)
   AEG MBE2658SM INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   707.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   707.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Electrolux EMM17007OX mikroaaltouuni Sisäinen 17 L 700 W Musta, Ruostumaton teräs
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24979388.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24979389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25566017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100938761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101725054.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101725055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108738433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747160.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122483728.jpg
   Electrolux EMM17007OX mikroaaltouuni Sisäinen 17 L 700 W Musta, Ruostumaton teräs (33)
   Electrolux EMM17007OX mikroaaltouuni Sisäinen 17 L 700 W Musta, Ruostumaton teräs
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   297.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   297.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  • Bosch BFL520MB0 MIKROAALTOUUNI 60CM, MUSTA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/108752144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117858120.jpg
   Bosch BFL520MB0 MIKROAALTOUUNI 60CM, MUSTA (19)
   Bosch BFL520MB0 MIKROAALTOUUNI 60CM, MUSTA
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.710266657405308 (13)
   289, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.710266657405308 (13)
   289, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
  • Samsung MS22M8074ATEE INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83976899.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/84493950.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96043613.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96043614.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96043615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522316.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103522319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106023183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106023184.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106023185.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106023186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118092917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120202984.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092843.jpg
   Samsung MS22M8074ATEE INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI (18)
   Samsung MS22M8074ATEE INTEGROITAVA MIKROAALTOUUNI
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   308.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   308.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
  2 10
  • Quick filters (quick_questions):
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • Alle 100€ Edulliset Mikroaaltouunit (budget)
   • 100€ - 200€ (keskihintaiset)
   • 200€ - 350€ (kalliit)
   • Yli 350€ (erittain_kalliit)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Musta (musta)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Syvyys (syvyys):
   • 296 mm (syvyys_296.0)
   • 320 mm (syvyys_320.0)
   • 357 mm (syvyys_357.0)
   • 371 mm (syvyys_371.0)
   • 395 mm (syvyys_395.0)
   • 404 mm (syvyys_404.0)
   • 405 mm (syvyys_405.0)
   • 414 mm (syvyys_414.0)
   • 422 mm (syvyys_422.0)
   • 468 mm (syvyys_468.0)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • < 280 mm (tuotteen_korkeus_280)
   • 280 mm - 305 mm (tuotteen_korkeus_280_310)
   • 305 mm - 385 mm (tuotteen_korkeus_310_390)
   • ≥ 385 mm (tuotteen_korkeus_390)
  • Sijoitustapa (asennustapa):
   • Integroitava (integroitava)
   • Pöydälle sijoitettava (po_yda_lle_sijoitettava)
   • Sisäinen (sisa_inen)
   • Työtason alla (tyo_tason_alla)
   • Työtason päällinen (tyo_tason_pa_a_llinen)
   • Vapaasti sijoitettava (vapaasti_sijoitettava)
  • Mikroaaltouunin näyttö (sisa_a_nrakennettu_na_ytto_):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Pyörivä alusta (levysoitin):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Teho (mikroaaltouunin_teho):
   • 700 W (mikroaaltouunin_teho_700.0)
   • 750 W (mikroaaltouunin_teho_750.0)
   • 800 W (mikroaaltouunin_teho_800.0)
   • 900 W (mikroaaltouunin_teho_900.0)
   • 1000 W (mikroaaltouunin_teho_1000.0)
   • 1200 W (mikroaaltouunin_teho_1200.0)
   • 1250 W (mikroaaltouunin_teho_1250.0)
   • 1300 W (mikroaaltouunin_teho_1300.0)
  • Ohjaustyyppi (ohjaustyyppi):
   • Kosketus (kosketus)
   • Kosketusnäyttö (kosketusna_ytto_)
   • Kääntönappi (ka_a_nto_nappi)
   • Painikkeet (painikkeet)
   • Rotaatio (rotaatio)
  • Grillitoiminto (grilli):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Sulatustoiminto (sulatustoiminto):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Tilavuus (sisa_inen_kykenevyys):
   • 16.8 litraa (sisa_inen_kykenevyys_16.8)
   • 17.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_17.0)
   • 18.5 litraa (sisa_inen_kykenevyys_18.5)
   • 20.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_20.0)
   • 22.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_22.0)
   • 23.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_23.0)
   • 25.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_25.0)
   • 26.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_26.0)
   • 28.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_28.0)
   • 31.0 litraa (sisa_inen_kykenevyys_31.0)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi