x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Liesituulettimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Liesituulettimet

  • Yleiset tiedot

   On harmillista jos ruuankäry jää pyörimään keittiöön. Varsinkaan talvella ei ikkunaa mielellään avaa, mutta kärystä olisi kiva päästä eroon. Liesituuletin huolehtii että ruunlaiton aikana sekä sen jälkeen ilma vaihtuu tehokkaasti. Liesituulettimissa on kuitenkin paljon eroja, vaikka ne näyttäisivätkin samalta.

   Alta löydät lisätietoja ja vinkkejä liesituulettimen hankintaan.

   Erilaisia liesituuletintyyppejä on mm. vapaasti sijoitettava liesituuletin, jossa laite on erillisenä, esim. keskellä keittiötä.
   Kalusteisiin tai liesikuvun sisään sijoitettava on yleinen malli. On lisäksi olemassa liesikupu, joita on myös sijoitettavia malleja sekä ulosvedettävä liesituuletin.

   Liesituulettimia on kaksi päätyyppiä: poistoilmatuuletin ja hiilisuodatintuuletin. Poistoilmatuuletin on tehokkaampi, sillä se poistaa lähes kaiken käryn sekä höyryn. Mikäli poistoilmakytkentä ei ole mahdollinen, kannattaa valita hiilisuodatin. Se on useimmiten helppo asentaa. Ilma kiertää tuolloin ympäri ja puhdistuu mennessään hiilisuodattimen läpi.
   Liesituulettimen teho riippuu sen moottorista. Tehokas moottori tuottaa kuitenkin paljon ääntä, joten voi olla hyödyllistä jos liesituulettimessa on käytetty ääntä vaimentavaa materiaalia. Myös puhallinpyörien vakaus voi vaikuttaa ääneen. Ääni on ilmoitettu desibeleinä. Liesituulettimen valintaan vaikuttaa lisäksi keittiön koko ja se, kuinka kulmikas ilmanpoistohorni on. Tehokkuutta tarvitaan enemmän suuressa keittiössä ja silloin kun hornissa on monta mutkaa. Edullinen liesituuletin ei välttämättä tarjoa paljon tehoa asennettuna, sillä moottori ei ole tarpeeksi tiivis ja tehoa menee hukkaan. Teho ilmoitetaan m3/h, eli tuuletin voi olla esim. tehoa 800 m3/h. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen paljonko teho on asennettuna.

   Tuuletin täytyy puhdistaa aika ajoin ja siksi onkin kannattavaa valita tuuletin jonka puhdistaminen on helppoa. Vesihöyry, rasva ja tuoksut pinttyvät helposti kiinni. Lisäksi on hyvä huomioida että liesituuletin sopii malliltaan ja tyyliltään muihin keittiölaitteisiin ja kalusteisiin. Valaistus on myös oleellinen. Halogeenilamput kestävät pidempään ja ovat siten ympäristöystävällisempiä. Joissakin liesituulettimissa on toiminto, joka ilmoittaa aina kun suodattimen puhdistus on tarpeen. Liesituuletinta asennettaessa tulisi huomioda hornin koko (senteissä) sekä jakeluverkon voimakkuus (watteina).

   Liesituulettimen mukana toimitetaan usein eri suodattimen osia.

   Liesituulettimien valmistajia ovat AEG, Bauknecht, Bosch, Itho, Miele ja Siemens.

   Vertaile täällä liesituulettimia ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voinko liittää liesituulettimen ilmanvaihtokanavaan eli horniin?
   Kyllä sen voi tehdä, mutta ainoastaan poistoilmaa käyttävän tuulettimen. Poistoilmasuodatin sopii ilmanvaihtokanavaan, sillä silloin ilma poistuu hornia myöten. Mikäli hornin käyttö ei ole mahdollista, on parasta hankkia hiilisuodatin, jolloin ilma kiertää huoneessa ja puhdistuu kulkiessaan suodattimen läpi.

   Koska minun täytyy puhdistaa liesituuletin tai vaihtaa sen suodatin?
   Suodatin täytyy vaihtaa tai puhdistaa säännöllisesti. Mitä suurempi imuteho, sen vähemmän on puhdistettavaa. Tämä on myös turvallisempaa, sillä rasva voi syttyä suodattimessa tuleen. Joissakin malleissa on toiminto, joka ilmaisee kun suodatin on puhdistettava tai vaihdettava. Mikäli tätä toimintoa ei ole, suodatin on itse tarkistettava aika ajoin. Puhdistamisen aikataulu riippuu myös siitä mitä ruokaa valmistaa ja kuinka usein. Jos valmistaa usein rasvaista ruokaa, on selvää että myös suodatin on puhdistettava usein.

   Mikä liesituuletin on kaikkein tehokkain?
   Liesituulettimia on kaksi päätyyppiä: poistoilmatuuletin ja hiilisuodatintuuletin. Poistoilmatuuletin on tehokkaampi, sillä se poistaa lähes kaiken ruantuoksun sekä höyryn. Mikäli poistoilmakytkentä ei ole mahdollinen, kannattaa valita hiilisuodatin. Se on useimmiten helppo asentaa. Ilma kiertää tuolloin ympäri ja puhdistuu osuessaan hiilisuodattimen läpi. Edullinen liesituuletin ei välttämättä tarjoa paljon tehoa asennettuna, sillä moottori ei ole tarpeeksi tiivis ja tehoa kuluu hukkaan. Teho ilmoitetaan m3/h, eli tuuletin voi olla esim. 800 m3/h puhaltava. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen paljonko teho on asennettuna

  • Termien selitykset

   Alla lista liesituulettimien teknisistä termeistä selityksineen.

   Hiilisuodatin
   Mikäli et voi liittää liesituuletinta ilmastointikanavaan, on mahdollista hankkia hiilisuodatin. Se on useimmiten helppo asentaa. Ilma kiertää tuolloin ympäri ja puhdistuu osuessaan hiilisuodattimen läpi

   Horninkoko
   Kuin liesituuletin liitetään ilmastointikanavaan, on syytä ottaa huomioon ilmastointikanavan koko. Tämä ilmoitetaan senttimetreissä (cm).

   Imuteho
   Teho ilmoitetaan m3/h, eli tuuletin voi olla esim. 800 m3/h puhaltava. Kannattaa kiinnittää huomiota siihen paljonko teho on asennettuna, sillä teho voi laskea kun moottori ei ole asennuksen jälkeen tarpeeksi tiivis ja tehoa kuluu hukkaan.

   Lisätarvikkeet
   Eri suodattimien osat toimitetaan lisätarvikkeina.

   Malli
   Erilaisia liesituuletintyyppejä on mm. vapaasti sijoitettava liesituuletin, jossa laite on erillisenä, esim. keskellä keittiötä.
   Kalusteisiin tai liesikuvun sisään sijoitettava on yleinen malli. On lisäksi olemassa liesikupu, joita on myös sijoitettavia malleja sekä ulosvedettävä liesituuletin

   Moottori
   Liesituulettimessa on moottori, jonka avulla ilma kiertää.

   Suodatin tyyppi
   Suodatettu ilma jää suodattimeen, ja näitä suodatinmalleja on kahdenlaisia. On metallisia suodattimia, jotka voi puhdistaa itse, ja kertäkäyttöisiä (esim. paperisia) suodattimia, jotka voi vaihtaa tarvittaessa. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta liittää liesituuletinta ilmanvaihtokanavaan, siinä on todennäköisesti hiilisuodatin tai sellainen on mahdollista hankkia lisämaksusta. Ilma kiertää tuolloin ympäri ja puhdistuu osuessaan hiilisuodattimen läpi.

   Suodattimen puhdistuksen ilmaisin
   Joissakin liesituulettimissa on toiminto, joka ilmoittaa kun suodatin on puhdistettava tai vaihdettava. Mikäli tätä toimintoa ei ole, tulisi itse aika ajoin tarkistaa suodattimen tila. Tämä riippuu myös siitä kuinka usein valmistaa ruokaa, ja mitä ruokaa valmistaa.Rasvainen ruoka tuottaa enemmän rasvaista likaa.

   Sähköverkon voimakkuus
   Jotta ei tapahtuisi ylikuormitusta, on syytä kiinnittää huomiota sähköverkon tehoon. Tämä ilmoitetaan Watteina.

   Valaistus
   Valaistus on myös oleellinen osa ruuanlaitossa. Halogeenilamput kestävät pidempään ja ovat siten ympäristöystävällisempiä.

   Äänitaso
   Tehokas moottori tuottaa kuitenkin paljon ääntä, joten voi olla hyödyllistä jos liesituulettimessa on käyetty ääntä vaimentavaa materiaalia. Myös puhallinpyörien vakaus voi vaikuttaa ääneen. Ääni on ilmoitettu desibeleinä.

   • Integroitavat Integroitavat liesituulettimet
   • Electrolux Electrolux liesituulettimet
   • Huippuimuriohjaus Liesituulettimet huippuimuriohjauksella
   • Siemens Siemens liesituulettimet
   • Saarekeliesituulettimet Saarekeliesituulettimet
   • UPO UPO liesituulettimet
   • Ulosvedettävät Ulosvedettävät liesituulettimet
   • Elica Elica liesituulettimet
  0 - 24
  • AEG DBB5660HM LIESITUULETIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101288103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140456471.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117313772.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140456469.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140456473.jpg
   AEG AEG DBB5660HM LIESITUULETIN DBB5660HM LIESITUULETIN DBB5660HM LIESITUULETIN Energialuokka: A Nesteen dynaaminen tehokkuusluokka: A Valaisun tehokkuusluokka: A Rasvan suodatustehokkuusoluokka: C Kokonaisenergiankulutus: 61 kWh Melutaso: 54 dB Poiston enimmisteho: 779 m/h Intensiivinen nopeus: Kyll Nopeuksien lukumr: 3 Ohjaustyyppi: Kosketus Lampun teho: 5 W Lamppujen lukumr: 2 lamppu(a) Lampun tyyppi: LED Rasvasuodattimen malli: Ruostumaton ters Suodattimien mr: 1 kpl Siirrettv suodatin: Kyll Suodattimen puhtausilmaisin: Kyll Tuotteen vri: Ruostumaton ters Poiston tyy... (19)
   AEG DBB5660HM LIESITUULETIN
   • 07332543517626
   • 4487673
   • DBB5660HM
   • DBB5660HM, 942150529
   4
   good_buy
   361 EUR
  • Electrolux LFU215W LIESITUULETIN 50CM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137414021.jpg
   Electrolux Electrolux LFU215W LIESITUULETIN 50CM LFU215W LIESITUULETIN 50CM LFU215W LIESITUULETIN 50CM (73)
   Electrolux LFU215W LIESITUULETIN 50CM
   • 07332543614479
   1
   good_buy
   most_sold
   105.9 EUR
  • AEG DBB5960HM LIESITUULETIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114605914.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140911947.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102348716.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134707382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134707373.jpg
   AEG AEG DBB5960HM LIESITUULETIN DBB5960HM LIESITUULETIN DBB5960HM LIESITUULETIN AEG DBB5960HM Hob2Hoodin ansiosta liesituuletin käynnistyy automaattisesti keittotasoa käytettäessä ja säätää tuulettimen nopeuden tarpeen mukaan. Kypsennä, paista ja ruskista, koskematta kertaakaan liesituulettimeesi. Halutessasi voit myös säätää puhaltimen nopeutta itse liesituulettimen omilla säätimillä.Breeze- toiminto: Erityisen hiljainen toiminto, joka auttaa pitämään ilman puhtaana lähes äänettömästi. Kapasiteetti n. 120 m3/h ja äänitasi n. 30 dB(A).Hyödynnä LED-valaistuksen edut. Kirk... (9)
   AEG DBB5960HM LIESITUULETIN
   • 07332543517596
   • 942150526
   • 4478569
   • DBB5960HM, 942150526
   • DBB5960HM
   4
   good_buy
   393 EUR
  • Savo CH-4106-S LIESITUULETIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141627890.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118031923.jpg
   Savo Savo CH-4106-S LIESITUULETIN CH-4106-S LIESITUULETIN CH-4106-S LIESITUULETIN Savo CH-4106-S on AC-huippuimuria ohjaava 60 cm leveä seinälle asennettava liesituuletin. Tyylikäs teräksinen liesituuletin tarjoaa hyvän työvalon ruoanlaittoon 8 watin LED-valojensa ansiosta. Liesituulettimen mekaanisten painikkeiden avulla huippuimurin ohjaaminen onnistuu puolestaan vaivattomasti. (13)
   Savo CH-4106-S LIESITUULETIN
   • 08026493057309
   • 00000000090346
   3
   good_buy
   186 EUR
  • Electrolux EFT60465OW Valkoinen Semi built-in (pull out) cooker hood A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745736.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745737.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041077.jpg
   Electrolux Electrolux EFT60465OW Valkoinen Semi built-in (pull out) cooker hood A EFT60465OW Valkoinen Semi built-in (pull out) cooker hood A EFT60465OW Valkoinen Semi built-in (pull out) cooker hood A Kokonaisenergiankulutus: 42,7 kWh Energialuokka: A Melutaso: 71 dB Nesteen dynaaminen tehokkuusluokka: A Valaisun tehokkuusluokka: A Rasvan suodatustehokkuusoluokka: D Rasvasuodattimen malli: Alumiini Suodattimien mr: 2 kpl Siirrettv suodatin: Kyll Lampun tyyppi: LED Lamppujen lukumr: 2 lamppu(a) Poiston enimmisteho: 625 m/h Suurin siskierrtysteho: 240 m/h Poistoilman yhteyden halkaisija: 15 cm Paino: 10 kg Etisyys liedest vhintn: 50 cm Etisyys kaasuliedest vhintn: 65 cm Melutaso (hidas): 50 ... (8)
   Electrolux EFT60465OW Valkoinen Semi built-in (pull out) cooker hood A
   • 07332543528295
   • 942 150 603
   • EFT60465OW
   4
   good_buy
   350.9 EUR
  • AEG DPB2621S Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Hopea 280m³/h liesituuletin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115269446.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116502681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116502682.jpg
   AEG AEG DPB2621S Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Hopea 280m³/h liesituuletin DPB2621S Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Hopea 280m³/h liesituuletin DPB2621S Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Hopea 280m³/h liesituuletin AEG DPB2621S AEG SKU aeg-dpb2621s (22)
   AEG DPB2621S Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Hopea 280m³/h liesituuletin
   • DPB2621S
   1
   good_buy
   149 EUR
  • Savo F-1106-W 215 m³/h Sisäänrakennettu Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/28057805.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100749378.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118031888.jpg
   Savo Savo F-1106-W 215 m³/h Sisäänrakennettu Valkoinen F-1106-W 215 m³/h Sisäänrakennettu Valkoinen F-1106-W 215 m³/h Sisäänrakennettu Valkoinen Liesituuletin 230 m3/h moottorilla, varustettu kätevällä kääntyvällä lasilipalla. Valaistus 1x40W (50cm), metallinen pestävä rasvasuodatin. Kylmäsuojaventtiili vakiovarusteena. (14)
   Savo F-1106-W 215 m³/h Sisäänrakennettu Valkoinen
   • 08026493048130
   • 90712
   2
   good_buy
   116 EUR
  • Electrolux EFF90560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745693.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041090.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041088.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745696.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745695.jpg
   Electrolux Electrolux EFF90560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B EFF90560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B EFF90560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B Seinälle kiinnitettävässä Electrolux-liesituulettimessa on moderni muotoilu ja se puhdistaa keittiösi ilman tehokaasti. (5)
   Electrolux EFF90560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B
   • 07332543445998
   • EFF90560OX
   • 942 150 422
   4
   good_buy
   269 EUR
  • Bosch DUL63CC20 Seinäkiinnitys Valkoinen 350m³/h D liesituuletin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112845105.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137486219.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137485937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140456050.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137485794.jpg
   Bosch Bosch DUL63CC20 Seinäkiinnitys Valkoinen 350m³/h D liesituuletin DUL63CC20 Seinäkiinnitys Valkoinen 350m³/h D liesituuletin DUL63CC20 Seinäkiinnitys Valkoinen 350m³/h D liesituuletin Bosch DUL63CC20 Serie | 4 Liesituuletin, 60 cmValkoinen Yläkaapin alle asennettava liesituuletin, joka säästää tilaa. Voidaan asentaa myös seinälle.Poistoilma: teho 350 m³/h takaa nopeasti puhtaan huoneilman.LED-valo valaisee erinomaisesti keittotason ja kuluttaa vähän energiaa. Käyttö ja tehoEnergiatehokkuusluokka: DMaks. tuulettimen teho 350 m³/h hormiliitäntäisenä normin DIN/EN 61591 mukaanÄänitaso EN 60704-3 ja EN60704-2-13 korkeimmalla normaalitasolla, poistoilma: 72 dB(A) re 1 pW (58 dB... (20)
   Bosch DUL63CC20 Seinäkiinnitys Valkoinen 350m³/h D liesituuletin
   • 04242002968476
   • DUL63CC20
   • 3881497
   1
   good_buy
   209 EUR
  • Electrolux LFC316X liesituuletin 420 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126640718.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126640717.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126640716.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126640715.jpg
   Electrolux Electrolux LFC316X liesituuletin 420 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D LFC316X liesituuletin 420 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D LFC316X liesituuletin 420 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D Electrolux LFC316X Minimietäisyys sähkölevystä (cm): 50Minimietäisyys kaasulevystä (cm): 65Hormiliitäntäputki Ø (mm): 150Valaistus: 2 x LedRasvasuodatin: 2 x AlumiiniNettopaino (kg): 7.1 Asennus hormiin tai kiertoilmatoimisena. Aktiivihiilisuodatin lisävarusteena: Aktiivihiilisuodatin: 2, lisävarusteAktiivihiilisuodattimen tyyppi: ECFB02 Electrolux SKU electrolux-lfc316x (8)
   Electrolux LFC316X liesituuletin 420 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D
   • 07332543614585
   • LFC316X
   3
   good_buy
   153 EUR
  • Zanussi ZHP60260SA Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Ruostumaton teräs 280m³/h D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113812840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113812844.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134513204.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113812843.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113812841.jpg
   Zanussi Zanussi ZHP60260SA Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Ruostumaton teräs 280m³/h D ZHP60260SA Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Ruostumaton teräs 280m³/h D ZHP60260SA Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Ruostumaton teräs 280m³/h D Zanussi ZHP60260SA Zanussi SKU zanussi-zhp60260sa (13)
   Zanussi ZHP60260SA Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Ruostumaton teräs 280m³/h D
   • 07332543611669
   • 942 022 059
   2
   good_buy
   109 EUR
  • UPO E5023 liesituuletin 340 m³/h Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106484554.jpg
   UPO UPO E5023 liesituuletin 340 m³/h Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Valkoinen E5023 liesituuletin 340 m³/h Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Valkoinen E5023 liesituuletin 340 m³/h Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Valkoinen Poiston enimmisteho: 340 m/h Nopeuksien lukumr: 3 Malli: Puoliksi sisnrakennettu (ulosvedettv) Lamppujen mr: 2 lamp(s) Lampputyyppi: Fluoresentti Vri: Valkoinen Sisnrakennettu nytt: Ei Poistoilman yhteyden halkaisija: 12,5 cm Moottorien lukumr: 1 Suodattimien mr: 1 kpl Pestv suodatin: Kyll Tuotteen syvyys: 480 mm Tuotteen korkeus: 80 mm Pakkauksen leveys: 160 mm Pakkauksen syvyys: 540 mm Pakkauksen korkeus: 560 mm Paino pakattuna: 8,4 kg Tuotteen vri: Valkoinen Lamppujen lukumr: 2 lamppu(a) L... (19)
   UPO E5023 liesituuletin 340 m³/h Puoliksi sisäänrakennettu (ulosvedettävä) Valkoinen
   • 07319250005271
   • E 5023
   • E5023
   1
   good_buy
   235.9 EUR
  • Electrolux LFU216X liesituuletin 272 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126924305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126924308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133030153.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126924306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126924307.jpg
   Electrolux Electrolux LFU216X liesituuletin 272 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D LFU216X liesituuletin 272 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D LFU216X liesituuletin 272 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D Electrolux LFU216X Perinteinen tuuletin 60 cm 3 imutehoaMinimietäisyys sähkölevystä (cm): 50Minimietäisyys kaasulevystä (cm): 65Hormiliitäntäputki Ø (mm): 125Valaistus: 1 x LedRasvasuodatin: 2 x Alumiini Rasvasuodattimen puhdistustarpeen ilmaisin: Rasvasuodatin imee ruoanlaiton aikana syntyneet rasvahiukkaset. Suodatinta on käytettävä aina sekä ulospoistavassa että ilmankiertoversiossa. Puhdistus on ehdottoman tärkeää laitteen toimivuuden ja paloturvallisuuden kannalta ja se on suoritettava n... (12)
   Electrolux LFU216X liesituuletin 272 m³/h Seinäkiinnitys Ruostumaton teräs D
   • 07332543614349
   • LFU216X
   2
   good_buy
   94 EUR
  • UPO E5070W LIESITUULETIN 50CM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119630343.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102306644.jpg
   UPO UPO E5070W LIESITUULETIN 50CM E5070W LIESITUULETIN 50CM E5070W LIESITUULETIN 50CM (17)
   UPO E5070W LIESITUULETIN 50CM
   • 03838942130441
   1
   good_buy
   135.9 EUR
  • UPO H360S LIESITUULETIN 60CM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119635190.jpg
   UPO UPO H360S LIESITUULETIN 60CM H360S LIESITUULETIN 60CM H360S LIESITUULETIN 60CM (15)
   UPO H360S LIESITUULETIN 60CM
   • 03838942130489
   1
   good_buy
   205.9 EUR
  • Whirlpool AKR672IX liesituuletin Seinäkiinnitys Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23759343.jpg
   Whirlpool Whirlpool AKR672IX liesituuletin Seinäkiinnitys Harmaa AKR672IX liesituuletin Seinäkiinnitys Harmaa AKR672IX liesituuletin Seinäkiinnitys Harmaa Whirlpool AKR672IX Asennuspaikka: Seinälle Max. imuteho: 415 m3/h Min. äänitaso: 42 dBMax. äänitaso: 59 dB Valoteho: 2 x 40 W Rasvasuodatin: Pestävä metalli Min. asennuskorkeus: 65 cm Taajuus (Hz min-Hz max)50Liitäntäteho (W) 200Äänitaso dB(A), hormiin poistava 42-49-59Nopeuksien määrä 3Moottorien kokonaisteho (W) 120Jännite (V) 220-230Nettopaino (kg) 12 Korkeus x leveys x syvyys(mm) 566-870x598x450Minimi etäisyys kaasuliedestä (mm) 750Minimi etäisyys sähköliedestä (mm) 650Hormiliitäntäputken... (15)
   Whirlpool AKR672IX liesituuletin Seinäkiinnitys Harmaa
   • 08003437797682
   • AKR672IX
   1
   good_buy
   159 EUR
  • Electrolux EFP60460OX liesituuletin 603 m³/h Sisäänrakennettu Ruostumaton teräs A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111574231.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111574232.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136106595.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111574233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136106654.jpg
   Electrolux Electrolux EFP60460OX liesituuletin 603 m³/h Sisäänrakennettu Ruostumaton teräs A EFP60460OX liesituuletin 603 m³/h Sisäänrakennettu Ruostumaton teräs A EFP60460OX liesituuletin 603 m³/h Sisäänrakennettu Ruostumaton teräs A Poiston enimmisteho: 603 m/h Poiston tyyppi: Suutin/Uudelleenkierrttv Nesteen dynaaminen tehokkuusluokka: A Valaisun tehokkuusluokka: A Rasvan suodatustehokkuusoluokka: C Suurin siskierrtysteho: 603 m/h Nopeuksien lukumr: 3 Intensiivinen nopeus: Ei Melutaso: 66 dB Melutaso (hidas): 48 dB Melutaso (nopea): 66 dB Malli: Sisnrakennettu Lamppujen lukumr: 2 lamppu(a) Lampun tyyppi: LED Tuotteen vri: Ruostumaton ters Sisnrakennettu nytt: Ei Moottorien lukumr: 1 Sislt moottorin: Kyll Rasvasuodattime... (6)
   Electrolux EFP60460OX liesituuletin 603 m³/h Sisäänrakennettu Ruostumaton teräs A
   • 07332543471942
   • EFP60460OX
   3
   good_buy
   207 EUR
  • Electrolux LFP315S LIESITUULETIN 50CM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137413833.jpg
   Electrolux Electrolux LFP315S LIESITUULETIN 50CM LFP315S LIESITUULETIN 50CM LFP315S LIESITUULETIN 50CM %3Cp%3ELiesituulettimemme voidaan taittaa kokonaan piiloon keittotason yl%E4puolella olevaan kalusteeseen%2C kun sit%E4 ei k%E4ytet%E4. Automaattisesti aktivoituva puhallin on valmis k%E4ytett%E4v%E4ksi%2C kun ved%E4t liesituulettimen ulos. Pest%E4v%E4 suodatin%2C joka puhdistaa ilman tehokkaasti pidemp%E4%E4n Leveys on 50 cm.%3C%2Fp%3E (15)
   Electrolux LFP315S LIESITUULETIN 50CM
   • 07332543614721
   1
   good_buy
   283 EUR
  • Electrolux EFF60560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/110745683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107621206.jpg
   Electrolux Electrolux EFF60560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B EFF60560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B EFF60560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B Electrolux EFF60560OX Seinälle kiinnitettävä design-tuuletin, Suurin imuteho 603 m3/h, 4 eri tehoa, Hob2Hood -toiminto,Höyry- ja aromitunnistin, Elektroniset painikkeet, 2 LED-valoa, Pestävä rasvasuodatin,Rasvasuodattimen- ja aktiivihiilisuodattimen merkkivalo, Aktiivihiilisuodatin lisävarusteena, Leveys 59,8 cm Raikasta ilmaa ilman desibelejäRuokailun pitäisi olla sosiaalinen hetki ilman äänekästä liesituuletinta.Tässä Electrolux -liesituulettimessa on Breeze -toiminto, joka pitää ilman raik... (3)
   Electrolux EFF60560OX Riippuva Ruostumaton teräs 603m³/h B
   • 07332543445967
   • 942 150 419
   • EFF60560OX
   5
   good_buy
   270.42 EUR
  • Electrolux EFU216W 272 m³/h Allerakennettu Valkoinen D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128632109.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128632110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128632111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128632112.jpg
   Electrolux Electrolux EFU216W 272 m³/h Allerakennettu Valkoinen D EFU216W 272 m³/h Allerakennettu Valkoinen D EFU216W 272 m³/h Allerakennettu Valkoinen D Lähes huomaamaton Electrolux-liesituuletin EFU216W pitää keittiösi ilman puhtaana tehokkaasti. Helppokäyttöisessä liesituulettimessa on mekaaninen liukukytkin. (10)
   Electrolux EFU216W 272 m³/h Allerakennettu Valkoinen D
   • 07332543614363
   • 942 150 768
   • 942150768
   2
   good_buy
   100.9 EUR
  • Rosenlew RLT6142W liesituuletin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376551.jpg
   Rosenlew Rosenlew RLT6142W liesituuletin RLT6142W liesituuletin RLT6142W liesituuletin (14)
   Rosenlew RLT6142W liesituuletin
   • 07332543619498
   1
   135.9 EUR
  • Ecotronic liesituuletin EBUC500W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141913337.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96041311.jpg
   Ecotronic Ecotronic liesituuletin EBUC500W liesituuletin EBUC500W liesituuletin EBUC500W Kaapistoon integroitava valkoinen liesituuletin, jossa 220 m3/h puhallinteho ja kolme tehoasetusta. (13)
   Ecotronic liesituuletin EBUC500W
   • 05707582941404
   • EBUC500W
   1
   73.9 EUR
  • THERMEX MANCHESTER K501 LIESITUULETIN 50CM, 110656
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142323793.jpg
   THERMEX THERMEX MANCHESTER K501 LIESITUULETIN 50CM, 110656 MANCHESTER K501 LIESITUULETIN 50CM, 110656 MANCHESTER K501 LIESITUULETIN 50CM, 110656 (11)
   THERMEX MANCHESTER K501 LIESITUULETIN 50CM, 110656
   • 05703347524417
   1
   135.9 EUR
  • Franke F210 50 LIESITUULETIN 50CM, 100916
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142310148.jpg
   Franke Franke F210 50 LIESITUULETIN 50CM, 100916 F210 50 LIESITUULETIN 50CM, 100916 F210 50 LIESITUULETIN 50CM, 100916 (11)
   Franke F210 50 LIESITUULETIN 50CM, 100916
   • 07319250004649
   1
   185.9 EUR
  2 30
  • info@vertaa.fi