x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Polkupyörät

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Diilit Diilit
   • Kona
   • Focus Focus
   • Merida Merida
   • Sähköpyörät
   • SCOTT SCOTT
   • Halvimmat
   • Kaupunkipyörät
   • Cube
   • Maantiepyörät
   • Jopo
  0 - 24
  • NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152267863.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (32)
   NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • 06418641056562
   1
   good_buy
   most_sold
   360.00 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, 24", musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541378.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, 24", musta jopo -polkupyörä, 24", musta jopo -polkupyörä, 24", musta (30)
   Helkama jopo -polkupyörä, 24", musta
   • 06417492112960
   1
   good_buy
   363.90 EUR
  • Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164807476.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142248205.jpg
   Ghost Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä Vaativaan maastoon sähköistetty maastopyörä. Huippumukava ja tasapainoinen täysjoustoinen sähkömaastopyörä. Suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella. Paino 22,2 kg. Kato FS S3,9 -sähkömaastopyörässä on hyvä varustelutaso. Sähköavusteinen moottori vie entistä pidemmälle ja mahdollistaa entistä jyrkempien mäkien kiipeämisen. Tasapainoinen, täysjousitettu sähköpyörä tekee maastopyöräilystä entistä mukavampaa. Runkoasennettu akku. Vahva ja hyvin vääntäväShimano E-8000-moottori on erinomainen va... (27)
   Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • 04052968292801
   1
   good_buy
   3499.00 EUR
  • Helkama CE5 Di2 Sähköpyörä (504Wh akku)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157245668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137929507.jpg
   Helkama Helkama CE5 Di2 Sähköpyörä (504Wh akku) CE5 Di2 Sähköpyörä (504Wh akku) CE5 Di2 Sähköpyörä (504Wh akku) Helkama CE5 on tyylikäs 5-vaihteinen sähkökaupunkipyörä edistyksellisellä Shimano Steps E6100 -sähkötekniikalla varustettuna. CE5 -sähköpyörässä yhdistyy klassisen kaupunkipyörän muotoilu sporttisiin ominaisuuksiin. Huomaamattomasti runkoon integroitu tehoakku ja voimakkaasti vääntävä keskimoottori vauhdittavat polkemista ja yhdellä latauksella ajetaan jopa 180 km. Hiekkateillä ja epätasaisilla kaduilla ajoa pehmentää lukittava joustokeula. (22)
   Helkama CE5 Di2 Sähköpyörä (504Wh akku)
   • 06417492116913
   1
   good_buy
   deal
   2848.90 EUR
  • Prophete GRAVELER e10.9 full eMTB 27.5” -sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987707.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987711.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987708.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987710.jpg
   Prophete Prophete GRAVELER e10.9 full eMTB 27.5” -sähköpyörä GRAVELER e10.9 full eMTB 27.5” -sähköpyörä GRAVELER e10.9 full eMTB 27.5” -sähköpyörä [row] [col span='4' span__sm='12'] PROPHETE GRAVELER e10.9 2020 PROPHETE GRAVELER e10.9 full eMTB 27.5 on Propheten täysjousitettu sähkömaastopyörä German Design Award-palkinnon voittaneella AEG:n sähköjärjestelmällä. AEG:n 48V 100Nm moottori antaa riittävän tuen mihin tahansa ylämäkeen ja 614Wh akussa riittää virtaa varmasti pitkillekin lenkeille. Moottorin avustusta säätelee yhdessä tahti-, nopeus, ja momenttitunnistimet. Pyörästä löytyy myös Gear sensor ominaisuus, joka sammuttaa moottorin... (22)
   Prophete GRAVELER e10.9 full eMTB 27.5” -sähköpyörä
   1
   good_buy
   3199.00 EUR
  • Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142992116.jpg
   Helkama Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi (18)
   Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi
   • 06417492112212
   1
   good_buy
   363.90 EUR
  • Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154142295.jpg
   Ghost Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Monipuolinen joustohaarukalla varustettu maastopyörä, joustomatka 100 mm. Jäykkä runkorakenne, hydrauliset levyjarrut, 24-vaihteinen. Paino 14,9 kg. Kato 2,9 on ajossa erittäin mukava 29-tuumainen maastopyörä, jossa on lukittava SR Suntour -joustohaarukka. Toimintavarma Shimano vaihteisto ja lujatekoiset Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Lukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Tarkkatoiminen ja 24-vaiheen Shimano-vaihteisto, pitkä ... (14)
   Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä
   • 04052968295673
   1
   good_buy
   599.00 EUR
  • Baana Fat 24" -fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150587963.jpg
   Baana Baana Fat 24" -fatbike Fat 24" -fatbike Fat 24" -fatbike (11)
   Baana Fat 24" -fatbike
   • 06438148029296
   1
   good_buy
   407.90 EUR
  • Baana Suokki 24" -polkupyörä, 3-vaiht., musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/159157808.jpg
   Baana Baana Suokki 24" -polkupyörä, 3-vaiht., musta Suokki 24" -polkupyörä, 3-vaiht., musta Suokki 24" -polkupyörä, 3-vaiht., musta (11)
   Baana Suokki 24" -polkupyörä, 3-vaiht., musta
   • 06438148033866
   1
   good_buy
   258.90 EUR
  • Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164807476.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142248205.jpg
   Ghost Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä Vaativaan maastoon sähköistetty maastopyörä. Huippumukava ja tasapainoinen täysjoustoinen sähkömaastopyörä. Suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella. Paino 22,2 kg. Kato FS S3,9 -sähkömaastopyörässä on hyvä varustelutaso. Sähköavusteinen moottori vie entistä pidemmälle ja mahdollistaa entistä jyrkempien mäkien kiipeämisen. Tasapainoinen, täysjousitettu sähköpyörä tekee maastopyöräilystä entistä mukavampaa. Runkoasennettu akku. Vahva ja hyvin vääntäväShimano E-8000-moottori on erinomainen va... (10)
   Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • 04052968292818
   1
   good_buy
   3499.00 EUR
  • Prophete GRAVELER e10.8 HT eMTB 27.5” -sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987733.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987732.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987729.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987731.jpg
   Prophete Prophete GRAVELER e10.8 HT eMTB 27.5” -sähköpyörä GRAVELER e10.8 HT eMTB 27.5” -sähköpyörä GRAVELER e10.8 HT eMTB 27.5” -sähköpyörä [row] [col span='4' span__sm='12'] PROPHETE GRAVELER 10.8 2020 PROPHETE GRAVELER e10.8 HT eMTB 27.5 on Propheten jäykkäperäinen sähkömaastopyörä, joka on varustettu German Design Award-palkinnon voittaneella AEG:n sähköjärjestelmällä. AEG:n 48V 100Nm moottori antaa riittävän tuen mihin tahansa ylämäkeen ja 614Wh akussa riittää virtaa varmasti pitkillekin lenkeille. Tahti-, nopeus, ja momenttitunnistimien lisäksi pyörässä on Gear sensor, joka sammuttaa moottorin vedon vaihteenvaihdon ajaksi, o... (10)
   Prophete GRAVELER e10.8 HT eMTB 27.5” -sähköpyörä
   1
   good_buy
   2899.00 EUR
  • Serious Rockville 27,5'', green 42cm (27.5") 2019 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126665200.jpg
   Serious Serious Rockville 27,5'', green 42cm (27.5") 2019 Maastopyörät Rockville 27,5'', green 42cm (27.5") 2019 Maastopyörät Rockville 27,5'', green 42cm (27.5") 2019 Maastopyörät Käyttötarkoitus: Aloittelijalle; Rengaskoko: 27,5 tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Paino (noin): 13 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Hardtail; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jousitushaarukka; Tyyppi: Brave-420E; Jousto (mm): 60; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano Tourney; Malli: Shimano; Eturatas 1: 42 hampaat; Eturatas 2: 34 hampaat; Eturatas 3: ... (9)
   Serious Rockville 27,5'', green 42cm (27.5") 2019 Maastopyörät
   • 04052406256563
   1
   good_buy
   deal
   428.95 EUR
  • Solifer Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150548909.jpg
   Solifer Solifer Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta (9)
   Solifer Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta
   • 06430019816042
   1
   good_buy
   464.90 EUR
  • Ghost HYB Square Trekking B1,8 20, miesten hybridisähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150623042.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164478215.jpg
   Ghost Ghost HYB Square Trekking B1,8 20, miesten hybridisähköpyörä HYB Square Trekking B1,8 20, miesten hybridisähköpyörä HYB Square Trekking B1,8 20, miesten hybridisähköpyörä Tyylikäs ja monipuolinen sähköpyörä vapaa-ajan- ja retkikäyttöön. 28'' renkaat, joustohaarukka, 9 vaihdetta, hydrauliset levyjarrut. Varma Bosch-moottori, 50 Nm. Paino 24,1 kg. Square Trekking 1,8 sopii päivittäiseen käyttöön asfaltti- ja hiekkateille sekä joustohaarukkansa ansiosta myös metsäpoluille. Vankka Active Line Plus -moottori ja 500 Wh:n akku tukevat ajoa tarvittaessa. Tärkeimmät ominaisuudet: Kestävä Bosch-moottori ja 500 Wh:n akku 9-vaihteinen Shimano-vaihteisto SR Suntour -jou... (8)
   Ghost HYB Square Trekking B1,8 20, miesten hybridisähköpyörä
   • 04052968298193
   1
   good_buy
   2499.00 EUR
  • White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154197575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157785412.jpg
   White White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä Hyvä hybridipyörä monipuoliseen aktiivipyöräilyyn. Hyvä ja mukava ajoasento, 24-vaihteinen Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut. Paino 13,1 kg. SC Comp FF -hybridipyörässä on tarkkatoiminen Shimano Deore -takavaihtaja. Polkupyörän varustelutaso on hyvä ja hintaan suhteutettuna positiivinen yllätys. Hyvä pyörä kaupunkisukkulointiin ja työmatkapyöräilyyn. Kohokohdat: - Mukava, moderni ja kevyt runkomuotoilu - 3x8-vaihteinen Shimano vaihteisto - Shimanon hydrauliset levyjarrut - Shimanon... (8)
   White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä
   • 01000030090032
   1
   good_buy
   549.00 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, valkoinen, 24"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150538544.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, valkoinen, 24" jopo -polkupyörä, valkoinen, 24" jopo -polkupyörä, valkoinen, 24" (7)
   Helkama jopo -polkupyörä, valkoinen, 24"
   • 06417492107690
   1
   good_buy
   363.90 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, fuksia, 24"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739500.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156454697.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, fuksia, 24" jopo -polkupyörä, fuksia, 24" jopo -polkupyörä, fuksia, 24" (7)
   Helkama jopo -polkupyörä, fuksia, 24"
   • 06417492110379
   1
   good_buy
   363.90 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153618231.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia (6)
   Helkama jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia
   • 06417492111390
   1
   286.90 EUR
  • Ortler Lindau Disc Diamond, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157856097.jpg
   Ortler Ortler Lindau Disc Diamond, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Lindau Disc Diamond, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Lindau Disc Diamond, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Käyttötarkoitus: Trekking; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Paino (noin): 16.68 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Diamant; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano Revo Shift; Malli: Shimano FC-TY301; Eturatas 1: 48 hampaat; Eturatas 2: 38 hampaat; Eturatas 3: 28 hampaat; Malli: Thun; Malli: KMC Z50; Vaihteisto... (6)
   Ortler Lindau Disc Diamond, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • 04052406288540
   1
   good_buy
   478.00 EUR
  • Baana Flesu 26" -fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168178445.jpg
   Baana Baana Flesu 26" -fatbike Flesu 26" -fatbike Flesu 26" -fatbike (6)
   Baana Flesu 26" -fatbike
   • 06438148029357
   1
   407.90 EUR
  • Baana Hermanni 28" -retropyörä, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156455969.jpg
   Baana Baana Hermanni 28" -retropyörä, musta Hermanni 28" -retropyörä, musta Hermanni 28" -retropyörä, musta (6)
   Baana Hermanni 28" -retropyörä, musta
   • 06418187491810
   1
   229.90 EUR
  • Prophete 2020 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28'
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164987578.jpg
   Prophete Prophete 2020 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' 2020 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' 2020 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' Hyvä sähköpyörä takamoottorilla 2020 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' on luotettava ja hyvä sähköpyörä takamoottorilla aloitteleville sähköpyöräilijöille. Blaupunktin akku tarjoaa jopa 100km kantaman ja 40Nm:n voimalla vääntävä Blaupunktin takamoottori kuljettaa mukavasti isompaakin ylämäkeen. Entdecker e10.6 on varustettu turvallisuutta ja mukavuutta tuovilla lisätarvikkeilla. Sähköpyörän istuintangon jousto ja etujousitus tuovat mukavuutta ajoon. Oman ajoasennon löytymiseen löyty... (6)
   Prophete 2020 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28'
   1
   good_buy
   1499.00 EUR
  • Helkama SE10 M Sähköpyörä (504Wh akku)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152649392.jpg
   Helkama Helkama SE10 M Sähköpyörä (504Wh akku) SE10 M Sähköpyörä (504Wh akku) SE10 M Sähköpyörä (504Wh akku) Helkama SE10 M on tyylikäs, varmatoiminen ja käytännöllinen miesten hybridisähköpyörä kaupunkiajoon, työmatkoille ja pidemmille pyörälenkeille. Markkinoita johtava Shimano Steps -moottori, loistava Shimano Deore -vaihteisto, hydrauliset levyjarrut ja akun toimintasäde jopa 180 km yhdellä latauksella! (6)
   Helkama SE10 M Sähköpyörä (504Wh akku)
   • 06417492119273
   1
   good_buy
   2848.90 EUR
  • Ortler Lindau, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155541171.jpg
   Ortler Ortler Lindau, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Lindau, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Lindau, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Käyttötarkoitus: Trekking; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Paino (noin): 15.99 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Diamant; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano Revo Shift; Malli: Shimano FC-TY301; Eturatas 1: 48 hampaat; Eturatas 2: 38 hampaat; Eturatas 3: 28 hampaat; Malli: Thun; Malli: KMC Z50; Vaihteisto... (5)
   Ortler Lindau, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • 04052406288717
   1
   deal
   418.95 EUR
  2 13
  • info@vertaa.fi