x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Maantiepyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143530073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157785897.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Ajaton ja tyylikäs naisten 3-vaihteinen citypyörä. Erinomainen ajomukavuus, pysty ajoasento. Hyvä varustelutaso. Paino 13,9 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, satulasta näkee hyvin ympärilleen. Erittäin mukava satula ja mukavat tankotupit. Täydellinen pyörä kaupunkiajoon ja lyhyille matkoille. Varustelutasoon kuuluu runkolukko, etu- ja takavalo, ketjukotelo, seisontatuki, lokasuojat ja tavarateline. Valot toimivat paristoilla (paristot hankittava erikseen, ei sisälly). T... (186)
   VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • 01000030051507
   1
   good_buy
   most_sold
   399.00 EUR
  • NAKAMURA Bello 28"/7 Naisten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152114516.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 28"/7 Naisten Pyörä Bello 28"/7 Naisten Pyörä Bello 28"/7 Naisten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas 28" citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös tavarateline (ISO-25kg) ja hyvin pe... (175)
   NAKAMURA Bello 28"/7 Naisten Pyörä
   • 06418641056531
   1
   good_buy
   409.90 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152267863.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (166)
   NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • 06418641056562
   1
   good_buy
   409.90 EUR
  • NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152114529.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä Bello 28"/3 Naisten Pyörä Bello 28"/3 Naisten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas 28" citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös tavarateline (ISO-25kg) ja hyvin pe... (128)
   NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä
   • 06418641056500
   1
   good_buy
   339.90 EUR
  • N1 MTB PRO 2.0, 29" -maastopyörä, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178556633.jpg
   N1 N1 MTB PRO 2.0, 29" -maastopyörä, musta MTB PRO 2.0, 29" -maastopyörä, musta MTB PRO 2.0, 29" -maastopyörä, musta (106)
   N1 MTB PRO 2.0, 29" -maastopyörä, musta
   1
   good_buy
   deal
   465.99 EUR
  • NAKAMURA Bello 24/3 Tyttöjen Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153480227.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 24/3 Tyttöjen Pyörä Bello 24/3 Tyttöjen Pyörä Bello 24/3 Tyttöjen Pyörä Nykyaikainen ja laadukas tyttöjen citypyörä. Soveltuu parhaiten 135-155cm ajajalle. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko, jossa hyvä ajoasento. Tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnollisen kevyttä. Jalka- ja käsijarru sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös tavarateline... (95)
   NAKAMURA Bello 24/3 Tyttöjen Pyörä
   • 06418641056579
   1
   good_buy
   309.90 EUR
  • Cube Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 21, täysvaimennettu unisex pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176660027.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176660026.jpg
   Cube Cube Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 21, täysvaimennettu unisex pyörä Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 21, täysvaimennettu unisex pyörä Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 21, täysvaimennettu unisex pyörä Vakuuttava ja laadukas maasto- ja all mountain -pyörä. SRAM GX 1 x 12 -vaihteisto, RockShox-haarukat, 160/150 mm:n jousto, Magura MT Thirty -jarrut. Paino 13,4 kg. Stereo 150 C:62 Race 29 on ilmiömäinen pyörä, joka sopii poluille ja vaihtelevaan maastoon. 160 mm:n jousto haarukassa ja 150 mm rungossa lisää käyttömukavuutta ja hallittavuutta kaikkialla. Erittäin kestävä ja kevyt hiilikuiturunko, kapeneva ohjaustangon tolppa ja Boost 148 -taka-akseli mahdollistavat tarkan ohjauksen ja tehokkaan... (83)
   Cube Stereo 150 C:62 Race 29 GX12 21, täysvaimennettu unisex pyörä
   • 04054571339911
   1
   good_buy
   3499.00 EUR
  • Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176241252.jpg
   Ridley Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo-sarjan monipuolisin polkupyörä. Erinomainen sora- ja maanteillä sekä työmatkoilla. Shimano GRX400 2 x 10-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut. Paino 10,8 kg. Kanzo A -pyörällä voi ajaa kaikenlaisilla teillä joko 2832 mm:n maantierenkailla, 45 mm:n sorarenkailla tai 650B-renkailla offroad-elämyksissä. Pyörässä on piilotetut kiinnikkeet lokasuojille, joten sen voi muuttaa arkipyöräilyyn sopivaksi. Lisäkiinnikkeet haarukassa ja alaputkessa mahdollistavat lisävarusteiden tai pullojen kiinni... (79)
   Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä
   • 05400928147651
   1
   good_buy
   1699.00 EUR
  • NAKAMURA Kombi Retro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152240013.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Kombi Retro Kombi Retro Kombi Retro Kombi on 24-tuumaisilla renkailla oleva retrohenkinen monikäyttöinen polkupyörä. Runkokorkeudeltaan 45cm, mutta todella laajoilla säätöalueilla sekä istuimen että ohjaimen osalta. ( käyttäjäkokosuositus 140-185cm) HiTen runko on todella vahvaa tekoa. Uusi, entistä säädettävämpi ohjain luo mahdollisuudet moniin eri ajoasentoihin ja säädöt riittävät kaiken kokoisille kuljettajille. Turvallinen ja helppokäyttöinen jalkajarru. Runkolukon asennusvalmius. Pyörä jossa ei ole turhia yksityiskohtia, m... (73)
   NAKAMURA Kombi Retro
   • 06418641056432
   1
   good_buy
   249.90 EUR
  • Romet Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen-sininen, runko 19"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173663692.jpg
   Romet Romet Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen-sininen, runko 19" Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen-sininen, runko 19" Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen-sininen, runko 19" (62)
   Romet Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen-sininen, runko 19"
   • 05907782784140
   1
   good_buy
   deal
   665.99 EUR
  • Romet Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen -violetti,runko 17"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175562519.jpg
   Romet Romet Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen -violetti,runko 17" Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen -violetti,runko 17" Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen -violetti,runko 17" (51)
   Romet Gazela 28" naisten retki-ja kaupunkipyörä valkoinen -violetti,runko 17"
   • 05907782784089
   1
   good_buy
   deal
   605.99 EUR
  • Romet Jolene 6.3 26" maastopyörä valkoinen - vihreä , runko 17"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173663851.jpg
   Romet Romet Jolene 6.3 26" maastopyörä valkoinen - vihreä , runko 17" Jolene 6.3 26" maastopyörä valkoinen - vihreä , runko 17" Jolene 6.3 26" maastopyörä valkoinen - vihreä , runko 17" (46)
   Romet Jolene 6.3 26" maastopyörä valkoinen - vihreä , runko 17"
   • 05907782780531
   1
   good_buy
   deal
   765.99 EUR
  • VeloCity by White Vilma 28 3s Classic 19 Black, naisten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137915879.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157784953.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Vilma 28 3s Classic 19 Black, naisten citypyörä Vilma 28 3s Classic 19 Black, naisten citypyörä Vilma 28 3s Classic 19 Black, naisten citypyörä Tyylikäs naisten 3-vaihteinen klassikkopyörä citykäyttöön. Jalka- ja käsijarrut. Vaivaton ja huoltovapaa Shimanon napavaihde. Paino 14,7 kg. Vilma 28 3s Classic -pyörässä on valmiiksi asennettuna lokasuojat, ketjukotelo, seisontatuki, runkolukko ja tavarateline. Pyörässä on jalka- ja käsijarrut. Toimintavarma pyörä, jonka osasarja ei vaadi erikoishuoltoa. Tuotetiedot: - Käyttö: Kaupunki, maaseutu, retkeily, työmatkapyöräily - Runko: Alloy - Haarukka: Steel - Ohjainlaakeri: Chin Haur CH-90-3BW... (44)
   VeloCity by White Vilma 28 3s Classic 19 Black, naisten citypyörä
   • 01000030051422
   1
   good_buy
   379.00 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152267866.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (39)
   NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä
   • 06418641056555
   1
   good_buy
   339.90 EUR
  • Romet Rambler R6.1 26" maastopyörä musta, runko 19"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172108163.jpg
   Romet Romet Rambler R6.1 26" maastopyörä musta, runko 19" Rambler R6.1 26" maastopyörä musta, runko 19" Rambler R6.1 26" maastopyörä musta, runko 19" (36)
   Romet Rambler R6.1 26" maastopyörä musta, runko 19"
   • 05907782781187
   1
   good_buy
   deal
   585.99 EUR
  • NAKAMURA Bello 26"/3 Tyttöjen Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152114525.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 26"/3 Tyttöjen Pyörä Bello 26"/3 Tyttöjen Pyörä Bello 26"/3 Tyttöjen Pyörä Nykyaikainen ja laadukas tyttöjen citypyörä. Soveltuu parhaiten 150-165cm tytöille tai naisille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko, jossa hyvä ajoasento. Tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnollisen kevyttä. Jalka- ja käsijarru sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös... (33)
   NAKAMURA Bello 26"/3 Tyttöjen Pyörä
   • 06418641056586
   1
   good_buy
   339.90 EUR
  • POPAL CityFlex 28 Inch 57 cm Women 3SP Rim Brakes Grey(Wheel size 28 Inch)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108907686.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158760527.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158760526.jpg
   POPAL POPAL CityFlex 28 Inch 57 cm Women 3SP Rim Brakes Grey(Wheel size 28 Inch) CityFlex 28 Inch 57 cm Women 3SP Rim Brakes Grey(Wheel size 28 Inch) CityFlex 28 Inch 57 cm Women 3SP Rim Brakes Grey(Wheel size 28 Inch) Popal CityFlex city bike The Popal CityFlex is a modern and versatile city bike. The bike is comfortable due to the strong steel frame and the adjustable stem. The city bike is suitable for daily use in the city or as a school bike. Furthermore, with the LED lighting you are always clearly visible in the dark. Specifications: Colour: Grey Gender: ladies Material frame: steel Rim material: aluminum Wheel size: 28 inches Frame size: 57 cm Stem: adjustable Seatpost resilient: no Fork suspension ... (32)
   POPAL CityFlex 28 Inch 57 cm Women 3SP Rim Brakes Grey(Wheel size 28 Inch)
   • 08719636002426
   • 28102 57cm Grijs
   1
   good_buy
   426.99 EUR
  • White 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122859.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172789842.jpg
   White White 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite -pyörässä on alumiinirunko, Shimano Deore M4100 1x10 -vaihteisto, hydrauliset Tektro HD-M275 -levyjarrut ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten ja mahdollisuus tavaratelineelle. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko Shimano Deore M4100 1x10 -vaihteisto Hydrauliset Tektro HD-M275 -levyjarrut Schwalbe Jumbo Jim Per... (32)
   White 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike
   • 01000030116244
   1
   good_buy
   999.00 EUR
  • N1 Combi 24” polkupyörä, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173663644.jpg
   N1 N1 Combi 24” polkupyörä, valkoinen Combi 24” polkupyörä, valkoinen Combi 24” polkupyörä, valkoinen (31)
   N1 Combi 24” polkupyörä, valkoinen
   1
   good_buy
   deal
   365.99 EUR
  • Ghost Square Trekking 2,8 20, miesten trekkingpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158452466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158452467.jpg
   Ghost Ghost Square Trekking 2,8 20, miesten trekkingpyörä Square Trekking 2,8 20, miesten trekkingpyörä Square Trekking 2,8 20, miesten trekkingpyörä Monipuolinen trekkingpyörä pyörävaelluksille ja työmatkapyöräilyyn. Joustohaarukka, 3x8-vaihteinen, 28 renkaat, hydrauliset levyjarrut. Paino 17,3 kg. Square Trekking 2,8 -trekkingpyörässä on tyylikäs ja funktionaalinen muotoilu ja runkoon viedyt vaijerit. Pyörässä on tehokkaat hydrauliset levyjarrut sekä valmiiksi asennetut lokasuojat ja tavarateline. Lisäksi tässä trekkingpyörässä on, etupyörään kiinnitetyn dynamon voimin, valaiseva etuvalo. Kohokohdat: - Mukava pystysuora ajoasento - Runko... (28)
   Ghost Square Trekking 2,8 20, miesten trekkingpyörä
   • 04052968297417
   1
   good_buy
   699.00 EUR
  • Serious Cedar Trapez, musta 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156659052.jpg
   Serious Serious Cedar Trapez, musta 55cm (28") 2020 Retkipyörät Cedar Trapez, musta 55cm (28") 2020 Retkipyörät Cedar Trapez, musta 55cm (28") 2020 Retkipyörät Käyttötarkoitus: vapaa-aika; Paino (noin): 13.29 kg; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Trapez; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jousitushaarukka; Jousto (mm): 50 mm; Merkki: Suntour; Tyyppi: SF-14-M3010P; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Acera; Malli: Kolme vaihdetta; Malli: Shimano Tourney; Malli: Shimano STEF500; Malli: Shimano; Eturatas 1: 48 hampaat; Eturatas 2: 38 hampaat; Eturatas 3: 28 hampaat; Malli... (27)
   Serious Cedar Trapez, musta 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • 04052406288922
   1
   deal
   528.95 EUR
  • Salutoni Naisten kaupunkipyörä SALUTONI Excellent 28 tuumaa 50 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172511891.jpg
   Salutoni Salutoni Naisten kaupunkipyörä SALUTONI Excellent 28 tuumaa 50 cm Naisten kaupunkipyörä SALUTONI Excellent 28 tuumaa 50 cm Naisten kaupunkipyörä SALUTONI Excellent 28 tuumaa 50 cm Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme. Avoinna arkipäivisin 8.00-17.00 | info@on24.fi | (09) 7479 0201 (26)
   Salutoni Naisten kaupunkipyörä SALUTONI Excellent 28 tuumaa 50 cm
   1
   460.73 EUR
  • Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176241252.jpg
   Ridley Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo-sarjan monipuolisin polkupyörä. Erinomainen sora- ja maanteillä sekä työmatkoilla. Shimano GRX400 2 x 10-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut. Paino 10,8 kg. Kanzo A -pyörällä voi ajaa kaikenlaisilla teillä joko 2832 mm:n maantierenkailla, 45 mm:n sorarenkailla tai 650B-renkailla offroad-elämyksissä. Pyörässä on piilotetut kiinnikkeet lokasuojille, joten sen voi muuttaa arkipyöräilyyn sopivaksi. Lisäkiinnikkeet haarukassa ja alaputkessa mahdollistavat lisävarusteiden tai pullojen kiinni... (26)
   Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä
   • 05400928147675
   1
   1699.00 EUR
  • Romet Moderne 7 28" naisten kaupunkipyörä musta-harmaa, runko 17"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175116311.jpg
   Romet Romet Moderne 7 28" naisten kaupunkipyörä musta-harmaa, runko 17" Moderne 7 28" naisten kaupunkipyörä musta-harmaa, runko 17" Moderne 7 28" naisten kaupunkipyörä musta-harmaa, runko 17" (26)
   Romet Moderne 7 28" naisten kaupunkipyörä musta-harmaa, runko 17"
   1
   deal
   835.99 EUR
  2 17
  • info@vertaa.fi