x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Polkupyörät

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Diilit Diilit
   • Kona
   • Focus Focus
   • Merida Merida
   • Sähköpyörät
   • SCOTT SCOTT
   • Halvimmat
   • Kaupunkipyörät
   • Cube
   • Maantiepyörät
   • Jopo
  0 - 24
  • Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164807476.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142248205.jpg
   Ghost Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä Vaativaan maastoon sähköistetty maastopyörä. Huippumukava ja tasapainoinen täysjoustoinen sähkömaastopyörä. Suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella. Paino 22,2 kg. Kato FS S3,9 -sähkömaastopyörässä on hyvä varustelutaso. Sähköavusteinen moottori vie entistä pidemmälle ja mahdollistaa entistä jyrkempien mäkien kiipeämisen. Tasapainoinen, täysjousitettu sähköpyörä tekee maastopyöräilystä entistä mukavampaa. Runkoasennettu akku. Vahva ja hyvin vääntäväShimano E-8000-moottori on erinomainen va... (71)
   Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • 04052968292818
   1
   good_buy
   most_sold
   3499.00 EUR
  • Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164807476.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142248205.jpg
   Ghost Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä Vaativaan maastoon sähköistetty maastopyörä. Huippumukava ja tasapainoinen täysjoustoinen sähkömaastopyörä. Suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella. Paino 22,2 kg. Kato FS S3,9 -sähkömaastopyörässä on hyvä varustelutaso. Sähköavusteinen moottori vie entistä pidemmälle ja mahdollistaa entistä jyrkempien mäkien kiipeämisen. Tasapainoinen, täysjousitettu sähköpyörä tekee maastopyöräilystä entistä mukavampaa. Runkoasennettu akku. Vahva ja hyvin vääntäväShimano E-8000-moottori on erinomainen va... (50)
   Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • 04052968292801
   1
   good_buy
   3499.00 EUR
  • VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143530073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157785897.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Ajaton ja tyylikäs naisten 3-vaihteinen citypyörä. Erinomainen ajomukavuus, pysty ajoasento. Hyvä varustelutaso. Paino 13,9 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, satulasta näkee hyvin ympärilleen. Erittäin mukava satula ja mukavat tankotupit. Täydellinen pyörä kaupunkiajoon ja lyhyille matkoille. Varustelutasoon kuuluu runkolukko, etu- ja takavalo, ketjukotelo, seisontatuki, lokasuojat ja tavarateline. Valot toimivat paristoilla (paristot hankittava erikseen, ei sisälly). T... (49)
   VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • 01000030051507
   1
   good_buy
   399.00 EUR
  • White 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172789842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122859.jpg
   White White 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite -pyörässä on alumiinirunko, Shimano Deore M4100 1x10 -vaihteisto, hydrauliset Tektro HD-M275 -levyjarrut ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten ja mahdollisuus tavaratelineelle. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko Shimano Deore M4100 1x10 -vaihteisto Hydrauliset Tektro HD-M275 -levyjarrut Schwalbe Jumbo Jim Per... (39)
   White 8FAT Lite Deore 1x10 20, unisex fatbike
   • 01000030116244
   1
   good_buy
   999.00 EUR
  • White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172602714.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172602715.jpg
   White White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä Hyvä hybridipyörä monipuoliseen aktiivipyöräilyyn. Hyvä ja mukava ajoasento, 24-vaihteinen Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut. Paino 13,1 kg. SC Comp FF -hybridipyörässä on tarkkatoiminen Shimano Deore -takavaihtaja. Polkupyörän varustelutaso on hyvä ja hintaan suhteutettuna positiivinen yllätys. Hyvä pyörä kaupunkisukkulointiin ja työmatkapyöräilyyn. Kohokohdat: - Mukava, moderni ja kevyt runkomuotoilu - 3x8-vaihteinen Shimano vaihteisto - Shimanon hydrauliset levyjarrut - Shimanon... (26)
   White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä
   • 01000030090025
   1
   good_buy
   549.00 EUR
  • White 8FAT Interceptor Carbon GX 1x12 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169058775.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172433312.jpg
   White White 8FAT Interceptor Carbon GX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT Interceptor Carbon GX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT Interceptor Carbon GX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT Interceptor -pyörässä on hiilikuiturunko, SRAM GX Eagle 1x12 -vaihteisto, 4-mäntäiset SRAM G2 R -levyjarrut, Sun Ringlé tubeless ready -vanteet ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävaruteiden kiinnittämistä varten. Läpiakselit rungossa ja haarukassa tukevoittavat pyörää ja vakauttavat ajoa. Tärkeimmät Ominaisuudet: High-Modulus-hiilikuiturunko SRAM GX Eagle 1x... (25)
   White 8FAT Interceptor Carbon GX 1x12 20, unisex fatbike
   • 01000030116312
   1
   good_buy
   1999.00 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152267863.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (25)
   NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • 06418641056562
   1
   good_buy
   509.00 EUR
  • Helkama E3 Sähköpyörä (418Wh akku)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137929512.jpg
   Helkama Helkama E3 Sähköpyörä (418Wh akku) E3 Sähköpyörä (418Wh akku) E3 Sähköpyörä (418Wh akku) Helkama E3 on tyylikäs sähköpyörä kolmella vaihteella. Soveltuu erinomaisesti työmatkapyöräilyyn, ostosreissuille ja muille kaupunkimatkoille. Varmatoiminen Shimano Steps keskimoottori ja tehokas akku, joka avustaa jopa 125km matkan. Tavaratelineen alle sijoitettu akku jakaa painoa tasaisesti ja matala jalannostokorkeus helpottaa kyytiin nousemista. (20)
   Helkama E3 Sähköpyörä (418Wh akku)
   • 06417492116654
   1
   good_buy
   deal
   2048.90 EUR
  • Winora Tria 7 eco 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155540401.jpg
   Winora Winora Tria 7 eco 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä Tria 7 eco 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä Tria 7 eco 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä Moderni sähköpyörä, jossa on vakaa ajotuntuma ja levyjarrut. Luotettava Bosch-moottori, joka on pitkäikäinen ja vaatii vähemmän huoltoa. Erittäin mukava polkupyörä. Paino 24,4 kg. Tria 7 eco -pyörässä on jäykkä runko ja mukavat leveät renkaat. Keskelle sijoitettu akku matalalla painopisteellä takaa hyvän tasapainon. Runko tarjoaa pystyn ajoasennon sekä hyvän näkyvyyden ja hallinnan. Bosch-moottori on erittäin luotettava ja kestävä. Tärkeimmät ominaisuudet: Tektro T285, hydrauliset levyjarrut... (15)
   Winora Tria 7 eco 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä
   • 04054624083846
   1
   good_buy
   1999.00 EUR
  • Ghost Lector 2.9 LC U 20, unisex maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153464566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157787332.jpg
   Ghost Ghost Lector 2.9 LC U 20, unisex maastopyörä Lector 2.9 LC U 20, unisex maastopyörä Lector 2.9 LC U 20, unisex maastopyörä Ultrajäykkä maastopyörä, kevyt kisa-ajoon kehitetty malli 29 tuuman renkailla. SLX-vaihteisto, RockShox-joustohaarukka, Shimanon levyjarrut. Paino 12,3 kg. Lector 2,9 on kevyt hiilikuiturunkoinen jäykkäperä, jossa on erittäin hyvät komponentit. Kisa-ajoon suunniteltu maastotykki, joka toimii tavallisessa maastolenkkeilyssä kuin unelma. Moderni runkomuotoilu, integroidut vaijerit ja runkoputkissa näkymättömät liitokset. Hyvä maastotykki kovatempoiseen maastopyöräilyyn. Kohokohdat: - Kevyt ja k... (11)
   Ghost Lector 2.9 LC U 20, unisex maastopyörä
   • 04052968296533
   1
   good_buy
   1699.00 EUR
  • Prophete 2021 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28'
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848592.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848595.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848593.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848594.jpg
   Prophete Prophete 2021 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' 2021 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' 2021 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' [block id='10928'] [row] [col span='6' span__sm='12'] Hyvä sähköpyörä takamoottorilla PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28' on luotettava ja hyvä sähköpyörä takamoottorilla aloitteleville sähköpyöräilijöille. Blaupunktin akku tarjoaa jopa 100km kantaman ja 40Nm:n voimalla vääntävä Blaupunktin takamoottori kuljettaa mukavasti isompaakin ylämäkeen. Entdecker e10.6 on varustettu turvallisuutta ja mukavuutta tuovilla lisätarvikkeilla. Sähköpyörän istuintangon jousto ja etujousitus tuovat mu... (11)
   Prophete 2021 PROPHETE ENTDECKER e10.6 52cm (diamant) 28'
   1
   good_buy
   1549.00 EUR
  • Prophete 2021 PROPHETE eSUV Trekking 52cm (trapez) 28'
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848606.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848607.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848609.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848610.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172848608.jpg
   Prophete Prophete 2021 PROPHETE eSUV Trekking 52cm (trapez) 28' 2021 PROPHETE eSUV Trekking 52cm (trapez) 28' 2021 PROPHETE eSUV Trekking 52cm (trapez) 28' [block id='10928'] [row] [col span='4' span__sm='12'] PROPHETE eSUV TREKKING PROPHETE eSUV Trekking 52cm (trapez) 28 on 2020 vuonna startatun eSUV-sarjan retkisähköpyörä sisältäen kaiken mitä sähköpyörältä voi toivoa. eSUV-sähköpyörien suunnittelun lähtökohtana on ollut saavuttaa mahdollisimman toimiva ja hyvä ajokokemus vuodenajasta riippumatta. eSUV Trekking on varustettu German Design Award-palkinnon voittaneella AEG:n sähköjärjestelmällä. Tehokas AEG:n runkoon kiinnitettävä akku tarjoaa j... (11)
   Prophete 2021 PROPHETE eSUV Trekking 52cm (trapez) 28'
   1
   good_buy
   2999.00 EUR
  • NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152114529.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä Bello 28"/3 Naisten Pyörä Bello 28"/3 Naisten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas 28" citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös tavarateline (ISO-25kg) ja hyvin pe... (10)
   NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä
   • 06418641056500
   1
   good_buy
   409.00 EUR
  • SCOTT SUB Park eRide Bosch A+4 20, unisex hybridi-sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153485638.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157787215.jpg
   SCOTT SCOTT SUB Park eRide Bosch A+4 20, unisex hybridi-sähköpyörä SUB Park eRide Bosch A+4 20, unisex hybridi-sähköpyörä SUB Park eRide Bosch A+4 20, unisex hybridi-sähköpyörä Sähköistetty ja hyvin varusteltu hybridipyörä. Monipuoliseen päivittäiskäyttöön mukava ajoasento. Runkointegroitu akku ja hydrauliset levyjarrut. Paino n. 29kg. SUB Park eRIDE on monipuolinen hybridi ja todella hyvä pyörä työmatkapyöräilyyn ja retkipyöräilyyn. Monipuoliseen yleiskäyttöön hyvä varustetaso. Pyörässä on lisäksi teiden epätasaisuutta mukavasti vaimentava joustohaarukka. Toimintavarma Bosch-moottori avustaa tarvittaessa ja 400 Wh:n akku takaa moottoriin riittävästi voimaa ja hyvän... (10)
   SCOTT SUB Park eRide Bosch A+4 20, unisex hybridi-sähköpyörä
   • 07613368838371
   1
   good_buy
   2799.00 EUR
  • VidaXL 28" hollantilainen polkupyörä 28" renkaat 57 cm runko miesten
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167039589.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167039599.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167039596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167039595.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167039590.jpg
   VidaXL VidaXL 28" hollantilainen polkupyörä 28" renkaat 57 cm runko miesten 28" hollantilainen polkupyörä 28" renkaat 57 cm runko miesten 28" hollantilainen polkupyörä 28" renkaat 57 cm runko miesten Perinteinen hollantilainen polkupyörä yhdistää yksinkertaisuuden ja kätevyyden. Vaihteettomassa pyörässä on leveät renkaat jalkatakajarrulla, joka vähentää työskentelyaikaasi pyöräsi parissa ja saat nauttia ajamisesta kauemmin. Tämä kaupunkipyörä, 57 cm teräsrungolla, on ihanteellinen modernille miehelle. Sen leveä satula ja rennon geometrian ohjaustanko tarjoavat mukavan pystytyylisen ajoasennon. 28 tuuman renkaat teräsvanteilla tarjoavat nopean kyydin töihin, kouluun tai viikonloppuna kaupp... (10)
   VidaXL 28" hollantilainen polkupyörä 28" renkaat 57 cm runko miesten
   • 08720286155172
   1
   good_buy
   362.99 EUR
  • White 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172789841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122854.jpg
   White White 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT LTD -pyörässä on alumiinirunko, SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto, SRAM Level -levyjarrut, Sun Ringlé tubeless ready -vanteet ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten.Läpiakseli rungossa ja haarukassa tukevoittavat pyöräää ja vakauttavat ajoa. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto Hydrauliset ... (10)
   White 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike
   • 01000030116282
   1
   good_buy
   1399.00 EUR
  • Winora Tria N7f eco montotube 28″ 400 Wh, unisex sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169003384.jpg
   Winora Winora Tria N7f eco montotube 28″ 400 Wh, unisex sähköpyörä Tria N7f eco montotube 28″ 400 Wh, unisex sähköpyörä Tria N7f eco montotube 28″ 400 Wh, unisex sähköpyörä Varma sähköpyörä, jossa on vakaa ajotuntuma. Luotettava Bosch-moottori, laadukas, pitkäikäinen ja vähemmän huoltoa vaativa. Erittäin mukava polkupyörä. Paino 24,9 kg. Tria N7eco -pyörässä on jäykkä runko monotube-ratkaisusta huolimatta. Mukavat leveät renkaat ja matala keskitetty painopiste, joka takaa hyvän tasapainon. Muotoilustaan palkittu runko tarjoaa pystyn ajoasennon sekä hyvän näkyvyyden ja hallinnan. Bosch-moottori on erittäin vahva, luotettava ja kestävä. Säädettävä ohjainkannatin. ... (10)
   Winora Tria N7f eco montotube 28″ 400 Wh, unisex sähköpyörä
   • 04054624082658
   1
   good_buy
   2399.00 EUR
  • Winora Sinus Tria 8 Monotube 28″ 20, naisten hybridisähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140968848.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165238401.jpg
   Winora Winora Sinus Tria 8 Monotube 28″ 20, naisten hybridisähköpyörä Sinus Tria 8 Monotube 28″ 20, naisten hybridisähköpyörä Sinus Tria 8 Monotube 28″ 20, naisten hybridisähköpyörä Erittäin tukeva naisten sähköpyörä retki- ja arkikäyttöön. Erittäin kestävä ja luotettava Bosch-moottori, 8-vaihteinen Shimano-vaihteisto, mukana toimituksessa runsaasti varusteita. Paino 23,6 kg. Sinus Tria 8 Lowstep on erittäin varma, tukeva ja mukava sähköpyörä, joka on tehty runsaaseen ja toistuvaan käyttöön. Toimivat komponentit ja helppokäyttöinen matala runko. Mukana runsaasti varusteita. Tärkeimmät ominaisuudet: Jäykkä ja matala runko, jonka painopiste on matalalla Erittäin luotetta... (10)
   Winora Sinus Tria 8 Monotube 28″ 20, naisten hybridisähköpyörä
   • 04054624092640
   1
   good_buy
   2299.00 EUR
  • Winora Tria 9 monotube A+500 Wh 21, unisex sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171274543.jpg
   Winora Winora Tria 9 monotube A+500 Wh 21, unisex sähköpyörä Tria 9 monotube A+500 Wh 21, unisex sähköpyörä Tria 9 monotube A+500 Wh 21, unisex sähköpyörä Erittäin mukava sähköpyörä, jossa on vakaa ajotuntuma. Luotettava Bosch-moottori, iso akku, pitkäikäinen ja vähemmän huoltoa vaativa. Erittäin kestävä pyörä. Paino 23,9 kg. Tria 9 -pyörässä on jäykkä runko monotube-ratkaisusta huolimatta. Mukavat leveät renkaat ja matala keskitetty painopiste, joka takaa hyvän tasapainon. Muotoilustaan palkittu runko tarjoaa pystyn ajoasennon sekä hyvän näkyvyyden ja hallinnan. Bosch-moottori on erittäin luotettava ja kestävä, ja 500 Wh:n akku antaa erittäin ... (10)
   Winora Tria 9 monotube A+500 Wh 21, unisex sähköpyörä
   • 04054624092886
   1
   good_buy
   2499.00 EUR
  • White 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172789841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122854.jpg
   White White 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike 8FAT LTD -pyörässä on alumiinirunko, SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto, SRAM Level -levyjarrut, Sun Ringlé tubeless ready -vanteet ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten.Läpiakseli rungossa ja haarukassa tukevoittavat pyöräää ja vakauttavat ajoa. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto Hydrauliset ... (9)
   White 8FAT LTD NX 1x12 20, unisex fatbike
   • 01000030116275
   1
   1399.00 EUR
  • Serious Rockville 27,5" Levy, orange/blue 50cm (27.5") 2020 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163746135.jpg
   Serious Serious Rockville 27,5" Levy, orange/blue 50cm (27.5") 2020 Maastopyörät Rockville 27,5" Levy, orange/blue 50cm (27.5") 2020 Maastopyörät Rockville 27,5" Levy, orange/blue 50cm (27.5") 2020 Maastopyörät Käyttötarkoitus: Aloittelijalle; Rengaskoko: 27,5 tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 24; Paino (noin): 14.65 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Hardtail; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jousitushaarukka; Tyyppi: HL CH-386A; Jousto (mm): 60; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 8; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano Acera; Malli: Shimano Tourney; Eturatas 1: 42 hampaat; Eturatas 2: 34 hampaat; Etu... (9)
   Serious Rockville 27,5" Levy, orange/blue 50cm (27.5") 2020 Maastopyörät
   • 04052406289912
   1
   deal
   518.95 EUR
  • Winora Tria N7eco monotube 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142659251.jpg
   Winora Winora Tria N7eco monotube 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä Tria N7eco monotube 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä Tria N7eco monotube 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä Varma sähköpyörä, jossa on vakaa ajotuntuma. Luotettava Bosch-moottori, laadukas, pitkäikäinen ja vähemmän huoltoa vaativa. Erittäin mukava polkupyörä. Paino 24,4 kg. Tria N7eco -pyörässä on jäykkä runko monotube-ratkaisusta huolimatta. Mukavat leveät renkaat ja matala keskitetty painopiste, joka takaa hyvän tasapainon. Muotoilustaan palkittu runko tarjoaa pystyn ajoasennon sekä hyvän näkyvyyden ja hallinnan. Bosch-moottori on erittäin luotettava ja kestävä. Säädettävä ohjainkannatin. Tärkeim... (9)
   Winora Tria N7eco monotube 28″ 400 Wh 20, unisex sähköpyörä
   • 04054624082597
   1
   good_buy
   2390.00 EUR
  • Serious Rockville 27,5", white/red 54cm (27.5") 2020 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158927789.jpg
   Serious Serious Rockville 27,5", white/red 54cm (27.5") 2020 Maastopyörät Rockville 27,5", white/red 54cm (27.5") 2020 Maastopyörät Rockville 27,5", white/red 54cm (27.5") 2020 Maastopyörät Käyttötarkoitus: Aloittelijalle; Rengaskoko: 27,5 tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Paino (noin): 14.26 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Hardtail; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jousitushaarukka; Tyyppi: Brave-420E; Jousto (mm): 60; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano Tourney; Malli: Shimano; Eturatas 1: 42 hampaat; Eturatas 2: 34 hampaat; Eturatas ... (8)
   Serious Rockville 27,5", white/red 54cm (27.5") 2020 Maastopyörät
   • 04052406290277
   1
   deal
   418.95 EUR
  • Ortler Fjaeril Wave, white 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156488783.jpg
   Ortler Ortler Fjaeril Wave, white 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Fjaeril Wave, white 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Fjaeril Wave, white 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Käyttötarkoitus: City; Paino (noin): 18.01 kg; Vaihteiden kokonaismäärä: 3; Sisältää: LED, Kori:, Soittokello; Sis. polkimet: kyllä; Materiaalityyppi: Teräs; Rakenne: Wave; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Vaihteiston tyyppi: Napavaihteisto; Vaihteiden lukumäärä: 3; Merkki: Shimano; Tyyppi: Nexus 3; Merkki: Ortler; Merkki: Shimano; Tyyppi: Revo Shift; Malli: ProWheel PRO-A115, 170 mm, alumiini, hopea; Eturatas 1: 38 hampaat; Malli: Thun Goal; Rakenne: Cartridge; Malli: KMC Z-410RB, 110 ketjupalaa... (8)
   Ortler Fjaeril Wave, white 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • 04052406288670
   1
   deal
   418.95 EUR
  2 18
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sähköpyörät DEFAULT
    • sa_hko_pyo_ra_
   • SCOTT DEFAULT
    • scott
   • Halvimmat DEFAULT
    • budget
   • Kaupunkipyörät DEFAULT
    • kaupunkipyo_ra_
   • Jopo DEFAULT
    • jopo
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < €500 (budget)
   • €500 - €1000 (low)
   • €1000 - €1500 (medium)
   • €1500 - €2000 (high)
   • €2000 - €2500 (higher)
   • > €2500 (highest)
  • Polkupyörän tyyppi (polkupyo_ra_n_tyyppi):
   • BMX-pyörä (bmx_pyo_ra_)
   • Cruiser-pyörä (cruiser_pyo_ra_)
   • Fatbike Fatbike Polkupyörät (fatbike)
   • Hybridipyörä (hybridipyo_ra_)
   • Jopo Jopo Polkupyörät (jopo)
   • Kaupunkipyörä (kaupunkipyo_ra_)
   • Kuljetuspyörä (kuljetuspyo_ra_)
   • Lasten pyörä (lasten_pyo_ra_)
   • Lähettipyörä (la_hettipyo_ra_)
   • Maastopyörä Maastopyörä Polkupyörät (maastopyo_ra_)
   • Miesten polkupyörä (miesten_polkupyo_ra_)
   • Naisten polkupyörä (naisten_polkupyo_ra_)
   • Retkipyörä (retkipyo_ra_)
   • Sähkömaastopyörä (sa_hko_maastopyo_ra_)
   • Sähköpyörä (sa_hko_pyo_ra_)
  • Käyttäjä (sukupuoli):
   • Naiset (naiset)
   • Miehet (miehet)
   • Unisex (unisex)
  • Vaihteiden lukumäärä (vaihteiden_lukuma_a_ra_):
   • 1 (1)
   • 3 (3)
   • 6 (6)
   • 7 (7)
   • 8 (8)
   • 9 (9)
   • 10 (10)
   • 12 (12)
   • 18 (18)
  • Runkokoko (cm) (runkokoko):
   • 32 cm (runkokoko_32.0)
   • 42 cm (runkokoko_42.0)
   • 43 cm (runkokoko_43.0)
   • 46 cm (runkokoko_46.0)
   • 48 cm (runkokoko_48.0)
   • 50 cm (runkokoko_50.0)
   • 52 cm (runkokoko_52.0)
   • 56 cm (runkokoko_56.0)
   • 57 cm (runkokoko_57.0)
   • 65 cm (runkokoko_65.0)
  • Renkaan koko (rengaskoko):
   • < 26 " (rengaskoko_1)
   • 26 " - 28 " (rengaskoko_2)
   • 28 " - 29 " (rengaskoko_3)
   • ≥ 29 " (rengaskoko_4)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi