x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Polkupyörät

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Diilit
   • Kona
   • Focus Focus
   • Merida Merida
   • Sähköpyörät
   • SCOTT SCOTT
   • Halvimmat
   • Kaupunkipyörät
   • Cube
   • Maantiepyörät
   • Jopo
  0 - 24
  • Helkama sähköpyörä e-Fatbike FE8 8-v 26" 17" mattamusta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150517643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153191994.jpg
   Helkama Helkama sähköpyörä e-Fatbike FE8 8-v 26" 17" mattamusta sähköpyörä e-Fatbike FE8 8-v 26" 17" mattamusta sähköpyörä e-Fatbike FE8 8-v 26" 17" mattamusta (111)
   Helkama sähköpyörä e-Fatbike FE8 8-v 26" 17" mattamusta
   • 06417492118467
   2
   good_buy
   1713.99 EUR
  • Helkama E7 -sähköpyörä, musta/lila, 54 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150516964.jpg
   Helkama Helkama E7 -sähköpyörä, musta/lila, 54 cm E7 -sähköpyörä, musta/lila, 54 cm E7 -sähköpyörä, musta/lila, 54 cm (80)
   Helkama E7 -sähköpyörä, musta/lila, 54 cm
   • 06417492116685
   2
   good_buy
   2093.99 EUR
  • NAKAMURA 26"/21 Furious
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152114501.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA 26"/21 Furious 26"/21 Furious 26"/21 Furious Moderni 26-tuuman citymaasturi. Laadukas Mozo GD-327 -joustohaarukka (elastomeeri(jousi) tasoittaa ajoa. Tukevat tuplaseinämäiset profiilivanteet ja herkästi rullaavat, mutta pitävät Mitas V67 cityMTB renkaat sekä vankka, modernin muotoilun HiTen-runko tekevät pyörästä monikäyttöisen. Laadukas Shimano TY300 vaihteisto revoshift-vaihtajin, 21 vaihdetta. Modernit Logan levyjarrut pysäyttävät vaativissakin tilanteissa. Muoviset kevyet lokasuojat suojaavat pahimmilta roiskeilta. Rungossa kiinnity... (119)
   NAKAMURA 26"/21 Furious
   • 06418641056296
   1
   good_buy
   most_sold
   309.90 EUR
  • Helkama e-FAT -sähköpyörä, 19"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150553145.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153191998.jpg
   Helkama Helkama e-FAT -sähköpyörä, 19" e-FAT -sähköpyörä, 19" e-FAT -sähköpyörä, 19" (57)
   Helkama e-FAT -sähköpyörä, 19"
   • 06417492118474
   2
   good_buy
   1707.99 EUR
  • White 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145568615.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548867.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548865.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548872.jpg
   White White 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta Suorituskykyinen läskipyörä. 1X12-vaihteinen Sram SX Eagle -vaihteisto ja 4,8 renkaat. Varustekiinnitykset emä-, runko- ja alaputkessa. Paino 14,2 kg. 7Fat Pro on uuden runkogeometrian ansiosta entistä tukevampi ajettavamyös jyrkissä alamäissä. Mukavasti lisäjäykkyyttä tarjoaa myös takahaarukanläpiakseli. Pyörään on mahdollista asentaa Stealth-hissitolppa. Pyörässä on 12 vaihteen Sram SX Eagle -voimansiirto, hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut ja Sun Ringlé Mulefüt 80SL Tubeless Ready -vant... (73)
   White 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta
   • 01000030070836
   1
   good_buy
   1199.00 EUR
  • Helkama Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia + kaupan päälle polkupyörän kori
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150544789.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739500.jpg
   Helkama Helkama Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia + kaupan päälle polkupyörän kori Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia + kaupan päälle polkupyörän kori Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia + kaupan päälle polkupyörän kori (52)
   Helkama Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia + kaupan päälle polkupyörän kori
   • 06417492110379
   1
   good_buy
   515.99 EUR
  • Helkama CE3 -sähköpyörä, punainen, 48 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150537495.jpg
   Helkama Helkama CE3 -sähköpyörä, punainen, 48 cm CE3 -sähköpyörä, punainen, 48 cm CE3 -sähköpyörä, punainen, 48 cm (33)
   Helkama CE3 -sähköpyörä, punainen, 48 cm
   • 06417492115145
   2
   good_buy
   1190.99 EUR
  • Helkama Oiva -polkupyörä, 7-vaiht., musta, 58 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150518358.jpg
   Helkama Helkama Oiva -polkupyörä, 7-vaiht., musta, 58 cm Oiva -polkupyörä, 7-vaiht., musta, 58 cm Oiva -polkupyörä, 7-vaiht., musta, 58 cm (32)
   Helkama Oiva -polkupyörä, 7-vaiht., musta, 58 cm
   • 06417492106679
   2
   good_buy
   650.99 EUR
  • Helkama SE8 -sähköpyörä, 52 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150557662.jpg
   Helkama Helkama SE8 -sähköpyörä, 52 cm SE8 -sähköpyörä, 52 cm SE8 -sähköpyörä, 52 cm (32)
   Helkama SE8 -sähköpyörä, 52 cm
   • 06417492116777
   2
   good_buy
   2004.99 EUR
  • Helkama CE3 -sähköpyörä, harmaa, 48 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150523251.jpg
   Helkama Helkama CE3 -sähköpyörä, harmaa, 48 cm CE3 -sähköpyörä, harmaa, 48 cm CE3 -sähköpyörä, harmaa, 48 cm (31)
   Helkama CE3 -sähköpyörä, harmaa, 48 cm
   • 06417492116975
   2
   good_buy
   1290.99 EUR
  • White XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129759559.jpg
   White White XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä Joustohaarukalla varustettu maastopyörä harrastepyöräilyyn. Kevyt alumiinirunko ja kestävä osasarja, hyvä ajo-asento. Hydrauliset levyjarrut. Paino 14,7 kg. XC 275 Trainer Ane -pyörässä on Shimano-vaihteet, suorituskykyinen runko ja jäykkä haarukka. Hyvä ajo-asento, joka ei väsytä. Tehokkaasti ja tasaisesti jarruttavat hydrauliset levyjarrut. Tuotetiedot: - Runko: Alloy - Haarukka: HL CH-141 - Ohjainlaakeri: Feimin FP-H863 - Ohjaustanko: Alloy SABK (600 mm, 15 degree bend) - Tankotupit: DDK D... (46)
   White XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä
   • 01000030003391
   1
   good_buy
   349.00 EUR
  • Helkama Ainotar 28", 3-vaihteinen naisten polkupyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153466435.jpg
   Helkama Helkama Ainotar 28", 3-vaihteinen naisten polkupyörä Ainotar 28", 3-vaihteinen naisten polkupyörä Ainotar 28", 3-vaihteinen naisten polkupyörä (41)
   Helkama Ainotar 28", 3-vaihteinen naisten polkupyörä
   • 06417492115602
   1
   good_buy
   560.99 EUR
  • Helkama Aino -polkupyörä, 26", 7-vaiht., musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151817394.jpg
   Helkama Helkama Aino -polkupyörä, 26", 7-vaiht., musta Aino -polkupyörä, 26", 7-vaiht., musta Aino -polkupyörä, 26", 7-vaiht., musta (26)
   Helkama Aino -polkupyörä, 26", 7-vaiht., musta
   • 06417492106471
   2
   good_buy
   730.99 EUR
  • Merida Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143508214.jpg
   Merida Merida Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä Työmatka- ja retkipyöräilyyn varustelutasoltaan erinomainen 24-vaihteinen hybridipyörä. Lukittava joustohaarukka ja hydrauliset levyjarrut. Paino 15 kg. Crossway Striker on mukavasti rullaava ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomainen yleispyörä. Hydrauliset levyjarrut mahdollistavat tarkan ja tehokkaan jarrutusvoiman kaikissa olosuhteissa. Pyörän Suntour NEX -joustohaarukka pehmentää mukavasti menoa, joustomatka 63 mm. Joustohaarukassa on lisäksi lockout-toiminto, jouston saa halutessaan kokonaan ... (37)
   Merida Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä
   • 07049091198763
   1
   good_buy
   499.00 EUR
  • Raleigh Elegance 28" 7-vaihteinen polkupyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144993641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152143515.jpg
   Raleigh Raleigh Elegance 28" 7-vaihteinen polkupyörä Elegance 28" 7-vaihteinen polkupyörä Elegance 28" 7-vaihteinen polkupyörä (36)
   Raleigh Elegance 28" 7-vaihteinen polkupyörä
   • 06411451020341
   1
   good_buy
   deal
   215.99 EUR
  • Raleigh Pioneer 28" 21-vaihteinen polkupyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143002063.jpg
   Raleigh Raleigh Pioneer 28" 21-vaihteinen polkupyörä Pioneer 28" 21-vaihteinen polkupyörä Pioneer 28" 21-vaihteinen polkupyörä (34)
   Raleigh Pioneer 28" 21-vaihteinen polkupyörä
   • 06411451020358
   1
   good_buy
   deal
   215.99 EUR
  • Helkama CE10 MTB 27,5" 10-vaihteinen sähköpyörä, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153189594.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134564511.jpg
   Helkama Helkama CE10 MTB 27,5" 10-vaihteinen sähköpyörä, Valkoinen CE10 MTB 27,5" 10-vaihteinen sähköpyörä, Valkoinen CE10 MTB 27,5" 10-vaihteinen sähköpyörä, Valkoinen (34)
   Helkama CE10 MTB 27,5" 10-vaihteinen sähköpyörä, Valkoinen
   • 06417492116890
   1
   good_buy
   2830.99 EUR
  • Helkama T7 28" 7-vaihteinen naisten polkupyörä, Musta 46cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143308606.jpg
   Helkama Helkama T7 28" 7-vaihteinen naisten polkupyörä, Musta 46cm T7 28" 7-vaihteinen naisten polkupyörä, Musta 46cm T7 28" 7-vaihteinen naisten polkupyörä, Musta 46cm (32)
   Helkama T7 28" 7-vaihteinen naisten polkupyörä, Musta 46cm
   • 06417492117033
   1
   good_buy
   523.99 EUR
  • Raleigh Classic De Lux 28" 7-vaihteinen polkupyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142994146.jpg
   Raleigh Raleigh Classic De Lux 28" 7-vaihteinen polkupyörä Classic De Lux 28" 7-vaihteinen polkupyörä Classic De Lux 28" 7-vaihteinen polkupyörä (32)
   Raleigh Classic De Lux 28" 7-vaihteinen polkupyörä
   • 06411451020297
   1
   good_buy
   deal
   295.99 EUR
  • White SC Comp FF 19, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133495742.jpg
   White White SC Comp FF 19, miesten hybridipyörä SC Comp FF 19, miesten hybridipyörä SC Comp FF 19, miesten hybridipyörä Retki- ja kuntopyöräilyyn ajomukavuutta. Jäykkä alumiinirunko ja teräshaarukka takaavat tarkan ohjattavuuden. Hydrauliset levyjarrut. Paino 13,2 kg. SC Comp FF -hybridipyörässä on laadukas ja tarkkatoiminen Shimano Deore -takavaihtaja. Rungon K-Mount helpottaa seisontatuen asentamista. Osasarjan hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Etupäässä asfalttiajoon erinomainen pyörä, jolla mielellään poikkeaa myös hiekkateille. Tuotetiedot: - Käyttö: Työmatkapyöräily, vapaa-aika, retkipyöräily, asfaltti-... (32)
   White SC Comp FF 19, miesten hybridipyörä
   • 01000030050975
   1
   good_buy
   479.00 EUR
  • Helkama CE5 Di2 -sähköpyörä, harmaa, 54 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150549470.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134531257.jpg
   Helkama Helkama CE5 Di2 -sähköpyörä, harmaa, 54 cm CE5 Di2 -sähköpyörä, harmaa, 54 cm CE5 Di2 -sähköpyörä, harmaa, 54 cm (30)
   Helkama CE5 Di2 -sähköpyörä, harmaa, 54 cm
   • 06417492116746
   1
   2610.99 EUR
  • White XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129759559.jpg
   White White XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä Joustohaarukalla varustettu maastopyörä harrastepyöräilyyn. Kevyt alumiinirunko ja kestävä osasarja, hyvä ajo-asento. Hydrauliset levyjarrut. Paino 14,7 kg. XC 275 Trainer Ane -pyörässä on Shimano-vaihteet, suorituskykyinen runko ja jäykkä haarukka. Hyvä ajo-asento, joka ei väsytä. Tehokkaasti ja tasaisesti jarruttavat hydrauliset levyjarrut. Tuotetiedot: - Runko: Alloy - Haarukka: HL CH-141 - Ohjainlaakeri: Feimin FP-H863 - Ohjaustanko: Alloy SABK (600 mm, 15 degree bend) - Tankotupit: DDK D... (30)
   White XC 275 Trainer 1920 , miesten maastopyörä
   • 01000030003377
   1
   349.00 EUR
  • NAKAMURA Kombi Retro
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152240013.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Kombi Retro Kombi Retro Kombi Retro Kombi on 24-tuumaisilla renkailla oleva retrohenkinen monikäyttöinen polkupyörä. Runkokorkeudeltaan 45cm, mutta todella laajoilla säätöalueilla sekä istuimen että ohjaimen osalta. ( käyttäjäkokosuositus 140-185cm) HiTen runko on todella vahvaa tekoa. Uusi, entistä säädettävämpi ohjain luo mahdollisuudet moniin eri ajoasentoihin ja säädöt riittävät kaiken kokoisille kuljettajille. Turvallinen ja helppokäyttöinen jalkajarru. Runkolukon asennusvalmius. Pyörä jossa ei ole turhia yksityiskohtia, m... (28)
   NAKAMURA Kombi Retro
   • 06418641056432
   1
   239.90 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152267866.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (28)
   NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä
   • 06418641056555
   1
   309.90 EUR
  2 23
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Merida DEFAULT
    • merida
   • Sähköpyörät DEFAULT
    • sa_hko_pyo_ra_
   • SCOTT DEFAULT
    • scott
   • Halvimmat DEFAULT
    • budget
   • Kaupunkipyörät DEFAULT
    • kaupunkipyo_ra_
   • Maantiepyörät DEFAULT
    • maantiepyo_ra_
   • Jopo DEFAULT
    • jopo
  • Merkki (brand):
   • Helkama (helkama)
   • Tunturi (tunturi)
   • Merida (merida)
   • SCOTT (scott)
   • White (white)
   • Ghost (ghost)
   • Bits (bits)
   • Colnago (colnago)
   • Giant (giant)
   • GZR (gzr)
   • Haibike (haibike)
   • Ktm (ktm)
   • NAKAMURA (nakamura)
   • Nishiki (nishiki)
   • Raleigh (raleigh)
   • Ridley (ridley)
   • Salutoni (salutoni)
   • Seletti (seletti)
   • Stigo (stigo)
   • VeloCity by White (velocity_by_white)
   • WeeRide (weeride)
   • Winora (winora)
  • Hinta (price):
   • < €500 (budget)
   • €500 - €1000 (low)
   • €1000 - €1500 (medium)
   • €1500 - €2000 (high)
   • €2000 - €2500 (higher)
   • > €2500 (highest)
  • Polkupyörän tyyppi (polkupyo_ra_n_tyyppi):
   • Cyclocross (cyclocross)
   • Fatbike (fatbike)
   • Hybridipyörä (hybridipyo_ra_)
   • Jopo (jopo)
   • Kaupunkipyörä (kaupunkipyo_ra_)
   • Kokoontaitettava pyörä (kokoontaitettava_pyo_ra_)
   • Maantiepyörä (maantiepyo_ra_)
   • Maastopyörä (maastopyo_ra_)
   • Miesten polkupyörä (miesten_polkupyo_ra_)
   • Retkipyörä (retkipyo_ra_)
   • Sähkömaastopyörä (sa_hko_maastopyo_ra_)
   • Sähköpyörä (sa_hko_pyo_ra_)
   • Taitettava sähköpyörä (taitettava_sa_hko_pyo_ra_)
  • Käyttäjä (sukupuoli):
   • Naiset (naiset)
   • Miehet (miehet)
   • Unisex (unisex)
  • Vaihteiden lukumäärä (vaihteiden_lukuma_a_ra_):
   • 1 (1)
   • 3 (3)
   • 7 (7)
   • 8 (8)
   • 9 (9)
   • 10 (10)
   • 11 (11)
   • 12 (12)
   • 16 (16)
   • 21 (21)
  • Renkaan koko (rengaskoko):
   • 12 " (rengaskoko_12.0)
   • 24 " (rengaskoko_24.0)
   • 26 " (rengaskoko_26.0)
   • 27 " (rengaskoko_27.0)
   • 28 " (rengaskoko_28.0)
   • 29 " (rengaskoko_29.0)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Syaani (syaani)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi