x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Maantiepyörät
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • ECO GLIDER Ecoglider E-Bike Sähköpyörä RS4 Hero Black 12,5 Ah
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081663.jpg?ts=1
   ECO GLIDER ECO GLIDER Ecoglider E-Bike Sähköpyörä RS4 Hero Black 12,5 Ah Ecoglider E-Bike Sähköpyörä RS4 Hero Black 12,5 Ah Ecoglider E-Bike Sähköpyörä RS4 Hero Black 12,5 Ah Elämäsi peto, RS4 HERO on taitettava sähköpyörä innokkaalle purjelentokoneelle. (12)
   ECO GLIDER Ecoglider E-Bike Sähköpyörä RS4 Hero Black 12,5 Ah
   • 07350123340624
   4
   good_buy
   1499.00 EUR
  • Insera Muffle 24" -fatbike, 38 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222125350.jpg?ts=1
   Insera Insera Muffle 24" -fatbike, 38 cm Muffle 24" -fatbike, 38 cm Muffle 24" -fatbike, 38 cm (25)
   Insera Muffle 24" -fatbike, 38 cm
   • 06417492120361
   2
   good_buy
   most_sold
   356.99 EUR
  • Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081534.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Marvil Vindhem on unisex-mallinen, 7-vaihteinen, 28" sähköpyörä, josta saat lisätehoa silloin kun sitä tarvitset; varustettu 10,4Ah:n, 36V:n akulla, joka on valmistettu huippulaadukkaista Samsungin Li-ion kennoista! Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, joka tarjoaa pehmeämmän ja hiljaisemman käynnin. Haluttua tehoa on helppo säätää ohjaustangossa olevan LED-näytön ja ohjauspaneelin avulla. Lisäksi vakiona kori, lukko, seisontatuki, valot, jalkajarru takana ja V-jarru edessä!TEKNISET TIEDOT Akku: Li-ion Samsung 36V 10.4Ah Näyttö: LED, kävelytila, 3 tehotilaa, valaistus päällä/pois Tavarateline: Alumiinimusta Etujarru: Tektro V-jarru, sähkökytkin Takajarru: Jalkajarru Etulamppu: Laaja valokeila Takalamppu: Integroitu akkuun, sis. jarruvalotoiminto Moottori: 250 watin harjaton etunapamoottori Vaihteet: Shimano Nexus, 7-vaihteinen Satula: Selle Royal "Freeway" / alumiinirunko Ohjauslaakeri/kampilaakeri: Neco Kahvat: Velo ergonominen Kori:Ky (8)
   Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä
   • 07333080057330
   3
   good_buy
   959.00 EUR
  • Cube Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219280677.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203159247.jpg?ts=1
   Cube Cube Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä Kohokohdat - Shimano XT ShadowPlus 12-Speed -vaihdejärjestelmä - Hydrauliset Shimano-levyjarrut - Korkealaatuinen Fulcrum Red 77 -pyöräsarja - Maxxis Forecaster EXO -renkaat Mukava ja ketterä täysjousitettu maastopyörä. Shimano XT ShadowPlus 12-Speed. Hydrauliset levyjarrut. Fulcrum Red 77 -pyöräsarja ja Maxxis Forecaster EXO -renkaat. Paino: 14,4 kg. Mukava ja ketterä täysjousitettu maastopyörä. Shimano XT ShadowPlus 12-Speed. Hydrauliset levyjarrut. Fulcrum Red 77 -pyöräsarja ja Maxxis Forecaster EXO -renkaat. Paino: 14,4 kg. Cube Stereo 120 race sopii kaikentyyppisille poluille ja jyrkille metsäpoluille. Stereo 120 tarjoaa parhaan suorituskyvyn mahdollisimman alhaisella painolla. Runko on valmistettu hydromuotoilluista putkista, jotka säästävät painoa lujuutta uhraamatta. Tyylikäs Stealth-lakkaviimeistely. Tärkeimmät Ominaisuudet: Shimano XT ShadowPlus 12-Speed -vaihdejärjestelmä Hydrauliset Shimano-l (20)
   Cube Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä
   • 04054571354150
   1
   good_buy
   2399.00 EUR
  • Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081543.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta Vakaa, tukeva ja mukava sähköpyörä. Täydellinen sinulle, joka haluat ehkä pyöräillä töihin tai haluat vain kulkea pitkiä matkoja ilman autoa. Comfort-sarjassa on Shimanon 7 vaihdetta, jalkajarrut ja 11,6 Ah:n, 36 V:n Phyllion-akku, eli tehoja yhteensä 375 wattia. Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, takuulla tasaisempi ja hiljaisempi käynti. Säädettävissä 5 asentoon. Suuri, keskelle asennettu LCD-näyttö, kori, lukko, seisontatuki, valot ja kaksi v-jarrua ovat vakiona. Säädettävä ohjaustanko pikalukituksella. Täydellinen, kun useat perheenjäsenet käyttävät pyörää. 28". TEKNISET TIEDOT Vaihteet: Shimano Nexus-7, jalkajarru Ohjausyksikkö: Wave Sine Driver 36V (tarjoaa hiljaisemman ja tasaisemman käynnin) Moottori: 250 watin harjaton, vapaasti rullaava moottori erittäin alhaisella vastuksella Akku: Phyllion-akku. 10,4 Ah Näyttö: Suuri LCD-näyttö (9 x 5,5 cm) Taustavalo säädettävissä 5 tasoon Fiksu akun tilanilmaisin (ei vaikuta moottorin toi (8)
   Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta
   • 07330179135047
   3
   good_buy
   1399.00 EUR
  • Helkama Saana 7v Polkupyörä 28" (Ajajan pituus 155-180cm)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220948841.jpg?ts=1
   Helkama Helkama Saana 7v Polkupyörä 28" (Ajajan pituus 155-180cm) Saana 7v Polkupyörä 28" (Ajajan pituus 155-180cm) Saana 7v Polkupyörä 28" (Ajajan pituus 155-180cm) Retrohenkinen Helkama Saana 7v helppoon ja huolettomaan pyöräilyyn! Kotimainen Helkama Saana on klassinen, matalarunkoinen kaupunkipyörä. Helppokäyttöisessä polkupyörässä on vankka teräsrunko ja 7 vaihdetta. Takajarruna pyörässä on perinteinen ja luotettava jalkajarru. Ominaisuudet: Vankka teräsrunko Shimano Nexus 7 napavaihde 7 vaihdetta 28 renkaat Varusteina runkolukko, etukori, LED-valot, seisontajalka (19)
   Helkama Saana 7v Polkupyörä 28" (Ajajan pituus 155-180cm)
   1
   good_buy
   deal
   798.90 EUR
  • Haibike Allmtn 3 Mtb Electric Bike Hopeinen 44 / 625Wh
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625309.jpg?ts=1
   Haibike Haibike Allmtn 3 Mtb Electric Bike Hopeinen 44 / 625Wh Allmtn 3 Mtb Electric Bike Hopeinen 44 / 625Wh Allmtn 3 Mtb Electric Bike Hopeinen 44 / 625Wh Keskeiset tiedot: Tyyppi: Pedelec 25km/h; Käyttötarkoitus: täysjousitettu sähkömaastopyörä; Rengaskoko: 27,5 + / 29 tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 12; Mitat: Paino (noin): 25 kg; Suurin sallittu kokonaispaino: 120 kg; Toimituksen sisältö: Sis. polkimet: kyllä; Runko: Vaimentimen tuotemerkki: Rock Shox; Rakenne: MTB täysjoustorunko; Runkomateriaali: Alumiini; Muita huomioita: Tapered head tube, thru-axle M12 (1.75) x 148 mm, post mount disc brake; Jousituksen merkki: Deluxe Select, Air; Iskunvaimentimen joustomatka: 150 mm; Moottori: Merkki: Bosch; Malli: Performance CX Gen.4; Tyyppi: Keskiömoottori; Teho: 250 watti; Paristo: Malli: Bosch Power Tube; Tyyppi: litium-Ion; Energiamäärä: 625 Wh; Akun sijainti: Integroitu akku irrotettava; Näyttö: Bosch Purion; Laturi: Tyyppi: Bosch Compact -laturi 2A; Akun kantama: Kantama (km): 50; Etuhaarukka: Rakenne: Jousitushaarukka; Merkki: RockShox; Tyyppi: 35 Silver, steel spring, tapered, thru-axle boost; Jousitettu haarukka: Joustohaarukan joust (12)
   Haibike Allmtn 3 Mtb Electric Bike Hopeinen 44 / 625Wh
   • 04054624124631
   2
   good_buy
   4197.39 EUR
  • Helkama Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228091801.jpg?ts=1
   Helkama Helkama Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm) Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm) Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm) Helkama Ilona on 7 vaihteinen perinteisellä jalkajarrulla varustettu matalarunkoinen kaupunkipyörä. Kotimainen Helkama Ilona on huoleton ja helppokäyttöinen kaupunkipyörä, jossa on vankka alumiinirunko ja 7 vaihdetta. Pyörä on varustettu perinteisellä ja luotettavalla jalkajarrulla. 28 tuumaiset renkaat takaavat hyvän ajotuntuman. Lisävarusteena pyörän mukana tulee tavarateline, lokasuojat, seisontajalka, lukko,etuvalo sekä etukori. Saatavilla värit punainen, valkoinen ja musta. Runkokoko on 53 cm. Helkama Ilona on tyylikäs matalarunkoinen polkupyörä, joka soveltuu erinomaisesti kaikille! (18)
   Helkama Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm)
   1
   good_buy
   deal
   678.90 EUR
  • Haibike AllTrail 8 29 i625 12-v sähkömaastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625188.jpg?ts=1
   Haibike Haibike AllTrail 8 29 i625 12-v sähkömaastopyörä AllTrail 8 29 i625 12-v sähkömaastopyörä AllTrail 8 29 i625 12-v sähkömaastopyörä Keskeiset tiedot: Tyyppi: Pedelec 25km/h; Käyttötarkoitus: täysjousitettu sähkömaastopyörä; Rengaskoko: 29" tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 12; Mitat: Paino (noin): 28 kg; Suurin sallittu kokonaispaino: 120 kg; Toimituksen sisältö: Sis. polkimet: kyllä; Runko: Vaimentimen tuotemerkki: Rock Shox; Rakenne: MTB täysjoustorunko; Runkomateriaali: Alumiini; Muita huomioita: SkidPlate, Integrated motor (Bosch), tapered head tube, thru-axle M12 (1.75) x 148 mm, Post Mount disc brake; Jousituksen merkki: Super Deluxe Select Plus, air; Iskunvaimentimen joustomatka: 140 mm; Moottori: Merkki: Bosch; Malli: Performance CX Gen.4; Tyyppi: Keskiömoottori; Teho: 250 watti; Paristo: Malli: Bosch Power Tube; Tyyppi: litium-Ion; Energiamäärä: 625 Wh; Akun sijainti: Integroitu akku irrotettava; Näyttö: Bosch Purion; Laturi: Tyyppi: Bosch Compact -laturi 2A; Akun kantama: Kantama (km): 50; Etuhaarukka: Rakenne: Jousitushaarukka; Merkki: RockShox; Tyyppi: 35 Silver, air, tapered, thru-axle boost; Jousitettu (11)
   Haibike AllTrail 8 29 i625 12-v sähkömaastopyörä
   • 04054624123702
   2
   good_buy
   4486.39 EUR
  • VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599002.jpg?ts=1
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten kaupunkipyörä. Hyvä ja mukava pysty ajoasento, hyvä varustelutaso, 7 napavaihdetta. Paino 15,3 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, jolloin pyörän päältä näkee hyvin ympärilleen. Mukava satula ja käteen hyvin istuvat tankotupit tekevät pitkästäkin matkasta todella miellyttävän. Kohokohdat: - Tyylikäs ja käytännöllinen alumiinirunko - Todella mukava - Napavaihteisto on huoltovapaa - Hyvä varustelutaso Hyvin varusteltu monikäyttöinen naisten klassikkopyörä. Pyörässä on jalkajarru (rumpujarru) ja edessä tarkkatoimiset V-käsijarrut. Polkupyörän huoltotarve on erittäin alhainen. Osasarja on erittäin hyvää laatua. Hyvä pyörä kaupunkikäyttöön, mutta omiaan myös retki- ja vapaa-ajan pyöräilyssä sekä työmatkapyöräilyssä. Pyörässä on hyvä ja käytännöllinen varustelutaso, johon kuuluu lokasuojat, ketjusuoja, seisontatuki, runkolukko ja tavarateline sekä etu- ja takavalo. Isot ja kevyesti rullaa (16)
   VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030092395
   1
   good_buy
   649.00 EUR
  • KROSS Evado 5.0 28" 27v naisten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625549.jpg?ts=1
   KROSS KROSS Evado 5.0 28" 27v naisten hybridipyörä Evado 5.0 28" 27v naisten hybridipyörä Evado 5.0 28" 27v naisten hybridipyörä Malli: EVADO 5.0 Vaihteiden määrä: 27 Rungon materiaali: ALUMINIUM LITE Koko: DL (19') 28' Etuhaarukka: SR SUNTOUR NEX HLO, 63mm Takaiskunvaimennin: -, - Etuvaihtaja: SHIMANO ALTUS M370 Takavaihtaja: SHIMANO ACERA T3000 Etujarru: JAK-Y2 NUTT Takajarru: JAK-Y2 NUTT Jarrukahva: JAK-Y2 NUTT Jarrulevy edessä: DISC (160) Jarrulevy takana: DISC (160) Vaihtajat: SHIMANO ALIVIO M3100 Kampisarja: SHIMANO ACERA T3010 Hammasrattaat: 48T-36T-26T/170MM Kesikö: FP-B902 Ketju: SHIMANO HG53 Kasetti: SHIMANO HG (6)
   KROSS Evado 5.0 28" 27v naisten hybridipyörä
   • 05902262037730
   • 102742916
   3
   good_buy
   703.80 EUR
  • SCOTT Aspect e-RIDE 930 625wh Perf 65nm, sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217806046.jpg?ts=1
   SCOTT SCOTT Aspect e-RIDE 930 625wh Perf 65nm, sähköpyörä Aspect e-RIDE 930 625wh Perf 65nm, sähköpyörä Aspect e-RIDE 930 625wh Perf 65nm, sähköpyörä Maastopyörä sähkömoottorilla. Alumiinirunko integroidulla 625 Wh: n akulla. Hydrauliset Shimano -levyjarrut. Shimano 10-vaihteen vaihteisto. 120 mm joustohaarukka, lukitus ohjaustangosta. Kenda Booster 2,6 tuuman renkaat. Paino: Noin 25,9 kg. Aspect eRide antaa sinulle runsaasti hauskoja tunteja tiellä ja maastossa. Tehokas Boschin moottori ja 625 Wh:n akku. Tärkeimmät ominaisuudet: - Jäykkä ja kevyt alumiinirunko keskivedolla ja integroidulla 625wh:n akulla - SR Suntour -joustohaarukka 120 mm:n joustolla - Shimano Deore 10-vaihteinen vaihteisto -Syncros kiekkosetti, jossa on pitävät 2,6 tuuman Kenda-renkaat Hydrauliset Shimano-levyjarrut Scott Aspect eRIDE 930:ssä on alumiinirunko, jossa akku on integroitu viistoputkeen ja moottori on sijoitettu keskiöön, joka parantaa pyörän tasapainoa ja siistiä ulkonäköä. Mukava ajo-asento, joka sopii ajamiseen niin maastossa kuin alamäkeen metsäpoluilla. Bosch Performance Line -mootto (15)
   SCOTT Aspect e-RIDE 930 625wh Perf 65nm, sähköpyörä
   • 07615523133185
   1
   good_buy
   3899.00 EUR
  • Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947394.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar (6)
   Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar
   • 07333080050645
   3
   good_buy
   1899.00 EUR
  • KROSS Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241433879.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625576.jpg?ts=1
   KROSS KROSS Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä Vaihteiden määrä: 24 Rungon materiaali: Aluminium Performance Koko: 29' Etuhaarukka: SR Suntour XCE 28, 80 mm Etuvaihtaja: Shimano Tourney TY700 Takavaihtaja: Shimano Acera M360 Etujarru: Shimano MT200 Takajarru: Shimano MtT200 Jarrukahva: Shimano EF505 Jarrulevy edessä: 160 mm Jarrulevy takana: Disc 160 mm Vaihtajat: Shimano ST-EF505 Kampisarja: Shimano TY301 Hammasrattaat: 42T-34T-24T/175 mm Keskiö: FP-B902 Ketju: Ybn S8 Kasetti: Shimano HG200, 12-32T Keskiölaakeri (etu, taka): Gl-B43F-Ds, Gl (3)
   KROSS Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä
   • 05902262039369
   • 102726812
   4
   good_buy
   437.89 EUR
  • N1 N1-maastopyörä 26, naisten, minttu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230283976.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206857179.jpg?ts=1
   N1 N1 N1-maastopyörä 26, naisten, minttu N1-maastopyörä 26, naisten, minttu N1-maastopyörä 26, naisten, minttu (12)
   N1 N1-maastopyörä 26, naisten, minttu
   • 08605036538279
   1
   good_buy
   276.99 EUR
  • Focus Sam² 6.7 Mtb Electric Bike Harmaa XL / 625Wh
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234345205.jpg?ts=1
   Focus Focus Sam² 6.7 Mtb Electric Bike Harmaa XL / 625Wh Sam² 6.7 Mtb Electric Bike Harmaa XL / 625Wh Sam² 6.7 Mtb Electric Bike Harmaa XL / 625Wh (11)
   Focus Sam² 6.7 Mtb Electric Bike Harmaa XL / 625Wh
   • 04000990420372
   1
   good_buy
   4360.89 EUR
  • Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131095931.jpg?ts=1
   Triacle Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ (11)
   Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • 04894526026035
   1
   good_buy
   298.00 EUR
  • Romet Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217330196.jpg?ts=1
   Romet Romet Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen (11)
   Romet Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen
   • 05907782736040
   1
   good_buy
   216.99 EUR
  • X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231236319.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189482301.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189482300.jpg?ts=1
   X-treme X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike Fatbike X-Treme Bronze on eittämättä hinta-laatusuhteen aatelia, kun katsoo sen ominaisuuksia ja hintalappua. Ärjyt 4 tuumaa paksut ja 26 tuuman halkaisijalla tehdyt renkaat mahdollistavat todella mukavan ajokokemuksen ympäri vuoden läpi kinosten ja polttavien asfalttien. Etujousituksen puute tuskin haittaa kovemmassakaan menossa isojen läskipyörien syödessä pahimmat tärinät. X-Treme Bronze läskipyörässä on Wellgon alumiiniset polkimet rautapiikeillä, joissa pysyvät tassut varmasti rankemmassak (7)
   X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike
   • 06430077714533
   2
   good_buy
   362.90 EUR
  • GT Zaskar Lt Expert 29 2021 Mtb Bike Vihreä M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230219932.jpg?ts=1
   GT GT Zaskar Lt Expert 29 2021 Mtb Bike Vihreä M Zaskar Lt Expert 29 2021 Mtb Bike Vihreä M Zaskar Lt Expert 29 2021 Mtb Bike Vihreä M (10)
   GT Zaskar Lt Expert 29 2021 Mtb Bike Vihreä M
   • 00038675191426
   1
   good_buy
   1327.39 EUR
  • Fujifilm Nevada 29 1.9 2021 Mtb Bike Harmaa XL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234326113.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm Nevada 29 1.9 2021 Mtb Bike Harmaa XL Nevada 29 1.9 2021 Mtb Bike Harmaa XL Nevada 29 1.9 2021 Mtb Bike Harmaa XL Keskeiset tiedot: Käyttötarkoitus: XC Race/Marathon; Rengaskoko: 29" tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Mitat: Paino (noin): 15.11 kg; Toimituksen sisältö: Sis. polkimet: kyllä; Runko: Rakenne: Hardtail; Runkomateriaali: Alumiini; Muita huomioita: Fuji A2-SL custom-butted aluminium, BSA73mm bottom bracket, Fuji A1-SL aluminium rear triangle; Etuhaarukka: Rakenne: Jousitushaarukka; Merkki: Suntour; Tyyppi: SF19-XCE 29; Jousitettu haarukka: Joustohaarukan joustomatka: 100; Vaihteisto: Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Vaihtaja: Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Vaihdevipu: Malli: Shimano EF41, EZ Fire; Kampisarja: Malli: ProWheel; Eturatas 1: 42 hampaat; Eturatas 2: 34 hampaat; Eturatas 3: 24 hampaat; Keskiö: Rakenne: Cartridge; Ketjut: Malli: KMC; Kasetti: Vaihteisto Hammaspyörä (hammasta): 14; Malli: Shimano; Etujarrut: Merkki: Tektro M280; Tyyppi: M280; Jarrusysteemi: Mekaaniset levyjarrut; Jarru (6)
   Fujifilm Nevada 29 1.9 2021 Mtb Bike Harmaa XL
   • 00785749192703
   2
   412.89 EUR
  • White XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247562254.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219890898.jpg?ts=1
   White White XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä Täydellinen maastopyörä retkeilyyn, työmatkoihin ja helpompaan harjoitteluun. Kevyt ja jäykkä alumiinirunko ja lukittava joustohaarukka. Hydrauliset levyjarrut. 3x9 Shimano Alivio-vaihteisto. Paino 14 kg. Lukittava Zoom Vaxa -joustohaarukka, Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tekevät ajamisen nautinnolliseksi. Ominaisuudet: Zoom Vaxa 30 HLO 100 mm lukittava joustohaarukka Shimano Alivio 3 x 9 -vaihteisto Hydrauliset Shimano-levyjarrut Renkaat Kenda Booster 29x2.20 Shimano Alivio M3100 -vaihteet toimivat nopeasti ja täsmällisesti, ja niitä on helppo ja mukava käyttää. Niissä on Shimanon paras 9-osainen vaihteisto, jossa on käytetty monia ainutlaatuisia Shimano-teknologioita parhaan mahdollisen pyöräilykokemuksen varmistamiseksi. Shimano Alivio SL:n avulla voit vaihtaa kevyempään vaihteeseen jopa 3 vaihdetta kerralla vain yhdellä vaihdevivun työnnöllä takavaihteen nopeampaa vaihtamista varten. Etuvaihteen Shima (8)
   White XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä
   • 01000030118477
   1
   599.00 EUR
  • Capriolo Touring Sunrise hybridipyörä 28 musta-harmaa, runko 22
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175562994.jpg?ts=1
   Capriolo Capriolo Touring Sunrise hybridipyörä 28 musta-harmaa, runko 22 Touring Sunrise hybridipyörä 28 musta-harmaa, runko 22 Touring Sunrise hybridipyörä 28 musta-harmaa, runko 22 (8)
   Capriolo Touring Sunrise hybridipyörä 28 musta-harmaa, runko 22
   • 08605036536534
   1
   265.99 EUR
  • Insera Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203483038.jpg?ts=1
   Insera Insera Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa (8)
   Insera Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa
   • 06430071560860
   1
   533.99 EUR
  2 91
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Helkama DEFAULT
    • helkama
   • SCOTT DEFAULT
    • scott
   • Ghost DEFAULT
    • ghost
   • Kaupunkipyörät DEFAULT
    • kaupunkipyo_ra_
   • Jopo DEFAULT
    • helkama_jopo
   • Maantiepyörät DEFAULT
    • maantiepyo_ra_
  • Merkki (brand):
   • Helkama (helkama)
   • Tunturi (tunturi)
   • Focus (focus)
   • SCOTT (scott)
   • Kona (kona)
   • White (white)
   • Ghost (ghost)
   • Vermont (vermont)
   • ATALA (atala)
   • Baana (baana)
   • Basso (basso)
   • Bianchi (bianchi)
   • BMC (bmc)
   • Bombtrack (bombtrack)
   • Breezer (breezer)
   • Breezer Bikes (breezer_bikes)
   • Cannondale (cannondale)
   • Capriolo (capriolo)
   • Cinelli (cinelli)
   • Coast (coast)
   • Creme (creme)
   • Cube (cube)
   • Cult (cult)
   • Cycloc (cycloc)
   • Dahon (dahon)
   • Dartmoor (dartmoor)
   • Devron (devron)
   • DIAMANT (diamant)
   • Diel (diel)
   • Dino Bikes (dino_bikes)
   • ECO GLIDER (eco_glider)
   • Eightshot (eightshot)
   • Elite (elite)
   • EOVOLT (eovolt)
   • Excelsior (excelsior)
   • Felt (felt)
   • Finna (finna)
   • Fischer (fischer)
   • Fixie Inc. (fixie_inc_)
   • Fuji Bikes (fuji_bikes)
   • Fujifilm (fujifilm)
   • Giant (giant)
   • GT (gt)
   • GT Bicycles (gt_bicycles)
   • GZR (gzr)
   • Haibike (haibike)
   • Insera (insera)
   • Kalkhoff (kalkhoff)
   • KINK (kink)
   • KROSS (kross)
   • Lapierre (lapierre)
   • Lezyne (lezyne)
   • Liv (liv)
   • Lyfco (lyfco)
   • M-Wave (m_wave)
   • Marin (marin)
   • Marvil (marvil)
   • Mbm (mbm)
   • N1 (n1)
   • Nioki (nioki)
   • Norco (norco)
   • Orbea (orbea)
   • Ortler (ortler)
   • Polygon (polygon)
   • Radio Bikes (radio_bikes)
   • Razor (razor)
   • Ridley (ridley)
   • RIVA (riva)
   • Roland (roland)
   • Romet (romet)
   • Rondo (rondo)
   • S'Cool (s_cool)
   • Santa Cruz (santa_cruz)
   • Se Bikes (se_bikes)
   • Serious (serious)
   • Specialized (specialized)
   • Sunpeed (sunpeed)
   • Surly (surly)
   • Talamex (talamex)
   • Telefunken (telefunken)
   • Tern (tern)
   • Triacle (triacle)
   • VeloCity by White (velocity_by_white)
   • Volare (volare)
   • Votec (votec)
   • Vsf fahrradmanufaktur (vsf_fahrradmanufaktur)
   • WHISTLE (whistle)
   • Wilier (wilier)
   • Winora (winora)
   • X-treme (x_treme)
  • Polkupyörän tyyppi (polkupyo_ra_n_tyyppi):
   • Cruiser-pyörä (cruiser_pyo_ra_)
   • Fatbike (fatbike)
   • Hybridipyörä (hybridipyo_ra_)
   • Jopo (jopo)
   • Kaupunkipyörä (kaupunkipyo_ra_)
   • Lasten pyörä (lasten_pyo_ra_)
   • Maantiepyörä (maantiepyo_ra_)
   • Maastopyörä (maastopyo_ra_)
   • Retkipyörä (retkipyo_ra_)
   • Sähköpyörä (sa_hko_pyo_ra_)
   • Triathlon-pyörä (triathlon_pyo_ra_)
  • Käyttäjä (sukupuoli):
   • Naiset (naiset)
   • Miehet (miehet)
   • Unisex (unisex)
  • Vaihteiden lukumäärä (vaihteiden_lukuma_a_ra_):
   • 1 (1)
   • 3 (3)
   • 7 (7)
   • 8 (8)
   • 18 (18)
   • 21 (21)
   • 27 (27)
  • Runkokoko (cm) (runkokoko):
   • < 46 cm (runkokoko_1)
   • 46 cm - 50 cm (runkokoko_2)
   • 50 cm - 54 cm (runkokoko_3)
   • ≥ 54 cm (runkokoko_4)
  • Renkaan koko (rengaskoko):
   • < 18 " (rengaskoko_1)
   • 18 " - 24 " (rengaskoko_2)
   • 24 " - 26 " (rengaskoko_3)
   • ≥ 26 " (rengaskoko_4)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Nude (nude)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Malli (group):
   • Helkama Jopo (helkama_jopo)
   • Ghost Kato (ghost_kato)
   • Ghost Lanao (ghost_lanao)
   • Helkama Jääkäri (helkama_ja_a_ka_ri)
   • S'Cool chiX (s_cool_chix)
   • S'Cool troX (s_cool_trox)
   • S'Cool XXlite (s_cool_xxlite)
   • Serious Eight Ball (serious_eight_ball)
   • Serious Rockville (serious_rockville)
   • Serious Superlite (serious_superlite)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi