x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Maantiepyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • EMV POWER MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHDETTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158094211.jpg
   EMV EMV POWER MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHDETTA POWER MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHDETTA POWER MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHDETTA POWER-maastopyörä on varustettu Shimanon vaihteistolla, vankalla teräsrungolla sekä maastorenkailla, jotka soveltuvat niin maanteitä kuin metsäpolkuja varten. Pyörä luovutetaan pakattuna, ja se tulee koota ennen käyttöönottoa. (90)
   EMV POWER MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHDETTA
   • 04894526019006
   1
   good_buy
   most_sold
   298.00 EUR
  • Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131095931.jpg
   Triacle Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ (57)
   Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • 04894526026035
   1
   good_buy
   298.00 EUR
  • Haibike Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 L Cool Grey / Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625266.jpg
   Haibike Haibike Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 L Cool Grey / Black Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 L Cool Grey / Black Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 L Cool Grey / Black (55)
   Haibike Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 L Cool Grey / Black
   • 04054624119903
   1
   good_buy
   2939.89 EUR
  • White AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221996304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221996303.jpg
   White White AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä Monipuolinen 8-vaihteinen naisten hybridipyörä. Mukava ajoasento, isot renkaat ja mekaaniset levyjarrut. Alhainen huoltotarve. Paino n. 14 kg. AX 290 FF Ane on olennaiseen pelkistetty toimintavarma pyörä. Helppo käsitellä, helppo huoltaa ja helppo omistaa. Kohokohdat: - Hyvä ajomukavuus, alumiinirunko - 1x8-vaihteinen Shimano Altus -vaihteisto - Ongelmattomat Tektron mekaaniset levyjarrut - Kevyesti rullaavat renkaat Runkomuotoilu mahdollistaa mukavan ajoasennon. Vaijerit on viety runkoon, mi... (51)
   White AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä
   • 01000030092425
   1
   good_buy
   349.00 EUR
  • VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182751058.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182751057.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten pyörä. 3-portainen Shimanon napavaihteisto, yksinkertainen ja huoltovapaa pyörä. Takana tehokas jalkajarru, edessä V-jarru. Paino 14,7 kg. Vilma 28 3s Classic on tyylikäs, perinteinen naisten pyörä, jonka mukana toimitetaan kätevä varustepaketti, kuten lokasuojat, ketjusuoja, tukijalka, hamesuoja, runkolukko ja tavarateline. Renkaiden valkoiset sivut korostavat perinteistä ilmettä, vaikka vanteet ovatkin modernisti alumiinia. Turvalliset ja helppokäyttöiset jarrut. ... (45)
   VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030118705
   1
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • N1 MTB PRO 2.0, 29 -maastopyörä, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198505922.jpg
   N1 N1 MTB PRO 2.0, 29 -maastopyörä, musta MTB PRO 2.0, 29 -maastopyörä, musta MTB PRO 2.0, 29 -maastopyörä, musta (40)
   N1 MTB PRO 2.0, 29 -maastopyörä, musta
   • 08605036538545
   1
   good_buy
   279.00 EUR
  • Helkama Polkupyörä Glitter Jopo 24", valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212611990.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217319395.jpg
   Helkama Helkama Polkupyörä Glitter Jopo 24", valkoinen Polkupyörä Glitter Jopo 24", valkoinen Polkupyörä Glitter Jopo 24", valkoinen (39)
   Helkama Polkupyörä Glitter Jopo 24", valkoinen
   • 06417492113561
   1
   good_buy
   399.00 EUR
  • Dino Yleiskokoinen taitettava polkupyörä Dino 321
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209032506.jpg
   Dino Dino Yleiskokoinen taitettava polkupyörä Dino 321 Yleiskokoinen taitettava polkupyörä Dino 321 Yleiskokoinen taitettava polkupyörä Dino 321 (38)
   Dino Yleiskokoinen taitettava polkupyörä Dino 321
   • 08006817321026
   1
   good_buy
   199.00 EUR
  • N1 Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, minttu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220845634.jpg
   N1 N1 Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, minttu Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, minttu Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, minttu (38)
   N1 Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, minttu
   • 08605036538798
   1
   good_buy
   219.00 EUR
  • Helkama Jopo 24' nuorten polkupyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541378.jpg
   Helkama Helkama Jopo 24' nuorten polkupyörä Jopo 24' nuorten polkupyörä Jopo 24' nuorten polkupyörä (25)
   Helkama Jopo 24' nuorten polkupyörä
   • 06417492112960
   2
   good_buy
   383.90 EUR
  • VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599001.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599002.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten kaupunkipyörä. Hyvä ja mukava pysty ajoasento, hyvä varustelutaso, 7 napavaihdetta. Paino 15,3 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, jolloin pyörän päältä näkee hyvin ympärilleen. Mukava satula ja käteen hyvin istuvat tankotupit tekevät pitkästäkin matkasta todella miellyttävän. Kohokohdat: - Tyylikäs ja käytännöllinen alumiinirunko - Todella mukava - Napavaihteisto on huoltovapaa - Hyvä varustelutaso Hyvin varusteltu monikäyttöinen naisten klassi... (37)
   VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030092395
   1
   good_buy
   649.00 EUR
  • Helkama Jopo 24' nuorten polkupyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221950322.jpg
   Helkama Helkama Jopo 24' nuorten polkupyörä Jopo 24' nuorten polkupyörä Jopo 24' nuorten polkupyörä (34)
   Helkama Jopo 24' nuorten polkupyörä
   • 06417492109816
   1
   good_buy
   399.00 EUR
  • Insera Hybrid Evo M 28" hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223176841.jpg
   Insera Insera Hybrid Evo M 28" hybridipyörä Hybrid Evo M 28" hybridipyörä Hybrid Evo M 28" hybridipyörä (16)
   Insera Hybrid Evo M 28" hybridipyörä
   • 06417492122488
   2
   good_buy
   500.90 EUR
  • Triacle 18-VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 51 CM HARMAA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158087367.jpg
   Triacle Triacle 18-VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 51 CM HARMAA 18-VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 51 CM HARMAA 18-VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 51 CM HARMAA (22)
   Triacle 18-VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 51 CM HARMAA
   • 04894526039691
   1
   good_buy
   298.00 EUR
  • Haibike Mtb Sähköpyörä Trekking 5 Mid 52 Blue / Canary
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625265.jpg
   Haibike Haibike Mtb Sähköpyörä Trekking 5 Mid 52 Blue / Canary Mtb Sähköpyörä Trekking 5 Mid 52 Blue / Canary Mtb Sähköpyörä Trekking 5 Mid 52 Blue / Canary (20)
   Haibike Mtb Sähköpyörä Trekking 5 Mid 52 Blue / Canary
   • 04054624115202
   1
   good_buy
   2838.89 EUR
  • Insera Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203483038.jpg
   Insera Insera Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa (19)
   Insera Maastopyörä Fat Bike Insera Muffle 26'', musta/harmaa
   • 06430071560860
   1
   good_buy
   499.00 EUR
  • Haibike Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 XL Cool Grey / Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625266.jpg
   Haibike Haibike Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 XL Cool Grey / Black Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 XL Cool Grey / Black Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 XL Cool Grey / Black (18)
   Haibike Mtb Sähköpyörä Hardnine 6 XL Cool Grey / Black
   • 04054624119910
   1
   good_buy
   2939.89 EUR
  • Focus Mtb Sähköpyörä Jam² 6.9 29´´ M Sky Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225314552.jpg
   Focus Focus Mtb Sähköpyörä Jam² 6.9 29´´ M Sky Grey Mtb Sähköpyörä Jam² 6.9 29´´ M Sky Grey Mtb Sähköpyörä Jam² 6.9 29´´ M Sky Grey (18)
   Focus Mtb Sähköpyörä Jam² 6.9 29´´ M Sky Grey
   • 04000990420396
   1
   good_buy
   5865.39 EUR
  • Focus Maantiepyörä Paralane 8.8 XS Stone Blue
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225314608.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185841480.jpg
   Focus Focus Maantiepyörä Paralane 8.8 XS Stone Blue Maantiepyörä Paralane 8.8 XS Stone Blue Maantiepyörä Paralane 8.8 XS Stone Blue (17)
   Focus Maantiepyörä Paralane 8.8 XS Stone Blue
   • 04000990403818
   1
   good_buy
   2333.89 EUR
  • Romet Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217330196.jpg
   Romet Romet Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen (16)
   Romet Naisten kaupunkipyörä Romet Angel 26 "2020, valkoinen / vaaleanpunainen
   • 05907782736040
   1
   good_buy
   199.00 EUR
  • N1 Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220457341.jpg
   N1 N1 Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, punainen Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, punainen Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, punainen (15)
   N1 Cruiser 1.0 28 naisten citypyörä, punainen
   • 08605036538828
   1
   219.00 EUR
  • Cube Cross Race C:62 SL GRX 11s, gravelpyörä, unisex
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217849846.jpg
   Cube Cube Cross Race C:62 SL GRX 11s, gravelpyörä, unisex Cross Race C:62 SL GRX 11s, gravelpyörä, unisex Cross Race C:62 SL GRX 11s, gravelpyörä, unisex Upea cross race -pyörä. Kevyt ja joustava täyshiilirunko ja haarukka. Sisäinen kaapelireititys. Shimano GRX 1x11 -vaihteistojärjestelmä ja GRX-hydraulilevyjarrut. Newman Evolution SL -renkaat Schwalbes X One -kumi. Paino: 8,4 kg. Cube Cross Race C:62 SL on täysiverinen cyclocross harjoitteluun, retkeilyyn ja työmatkoihin. Hyvä ainutlaatuinen maastopyörä eri alustoilla, kuten soralla, ruoholla, hiekalla, metsäpoluilla sekä kivetyillä teillä. Cross race -pyörä on monipuolisin pyörämalli ja hyvä... (15)
   Cube Cross Race C:62 SL GRX 11s, gravelpyörä, unisex
   • 04054571370976
   1
   3049.00 EUR
  • N1 Cruiser 1.0 28" Kaupunkipyörä, beige
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202401345.jpg
   N1 N1 Cruiser 1.0 28" Kaupunkipyörä, beige Cruiser 1.0 28" Kaupunkipyörä, beige Cruiser 1.0 28" Kaupunkipyörä, beige (14)
   N1 Cruiser 1.0 28" Kaupunkipyörä, beige
   • 08605036538781
   1
   219.00 EUR
  • X-treme Bronze 26x4' 7v fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218896849.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189482301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189482300.jpg
   X-treme X-treme Bronze 26x4' 7v fatbike Bronze 26x4' 7v fatbike Bronze 26x4' 7v fatbike Fatbike X-Treme Bronze on eittämättä hinta-laatusuhteen aatelia, kun katsoo sen ominaisuuksia ja hintalappua. Ärjyt 4 tuumaa paksut ja 26 tuuman halkaisijalla tehdyt renkaat mahdollistavat todella mukavan ajokokemuksen ympäri vuoden läpi kinosten ja polttavien asfalttien. Etujousituksen puute tuskin haittaa kovemmassakaan menossa isojen läskipyörien syödessä pahimmat tärinät. X-Treme Bronze läskipyörässä on Wellgon alumiiniset polkimet rautapiikeillä, joissa pysyvät tassut varmasti rankemmassak (9)
   X-treme Bronze 26x4' 7v fatbike
   • 06430077714533
   2
   501.90 EUR
  2 65
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Helkama DEFAULT
    • helkama
   • SCOTT DEFAULT
    • scott
   • Ghost DEFAULT
    • ghost
   • Kaupunkipyörät DEFAULT
    • kaupunkipyo_ra_
   • Maantiepyörät DEFAULT
    • maantiepyo_ra_
   • Jopo DEFAULT
    • helkama_jopo
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Helkama (helkama)
   • Tunturi (tunturi)
   • Focus (focus)
   • SCOTT (scott)
   • Kona (kona)
   • White (white)
   • Ghost (ghost)
   • Vermont (vermont)
   • ACADEMY (academy)
   • ATALA (atala)
   • B&W (b_w)
   • Baana (baana)
   • Basso (basso)
   • Bianchi (bianchi)
   • Blokker (blokker)
   • BMC (bmc)
   • Bombtrack (bombtrack)
   • Breezer (breezer)
   • Cannondale (cannondale)
   • Capriolo (capriolo)
   • Cervelo (cervelo)
   • Cinelli (cinelli)
   • Coast (coast)
   • Creme (creme)
   • Cube (cube)
   • Cult (cult)
   • DIAMANT (diamant)
   • Dino (dino)
   • Elite Italy (elite_italy)
   • EMV (emv)
   • EOVOLT (eovolt)
   • Excelsior (excelsior)
   • Felt (felt)
   • Fischer (fischer)
   • Fixie Inc. (fixie_inc_)
   • Fuji Bikes (fuji_bikes)
   • Fujifilm (fujifilm)
   • Giant (giant)
   • Globber (globber)
   • GT Bicycles (gt_bicycles)
   • Haibike (haibike)
   • Hape (hape)
   • Insera (insera)
   • Janod (janod)
   • Kalkhoff (kalkhoff)
   • KINK (kink)
   • KROSS (kross)
   • Lapierre (lapierre)
   • Liv (liv)
   • M-Wave (m_wave)
   • Marin (marin)
   • Mbm (mbm)
   • N1 (n1)
   • Norco (norco)
   • Orbea (orbea)
   • Ortler (ortler)
   • Polisport (polisport)
   • Polygon (polygon)
   • Prophete (prophete)
   • Qu-Ax (qu_ax)
   • Radio Bikes (radio_bikes)
   • Raymon (raymon)
   • Razor (razor)
   • Ridley (ridley)
   • RIVA (riva)
   • Roland (roland)
   • Romet (romet)
   • Rondo (rondo)
   • S'Cool (s_cool)
   • Santa Cruz (santa_cruz)
   • Se Bikes (se_bikes)
   • Serious (serious)
   • Silverback (silverback)
   • Solifer (solifer)
   • Talamex (talamex)
   • Tern (tern)
   • Triacle (triacle)
   • VeloCity by White (velocity_by_white)
   • Votec (votec)
   • Vsf fahrradmanufaktur (vsf_fahrradmanufaktur)
   • WHISTLE (whistle)
   • Wilier (wilier)
   • Winora (winora)
   • X-treme (x_treme)
  • Hinta (price):
   • < 500 € (budget)
   • 500 - 1000 € (low)
   • 1000 - 1500 € (medium)
   • 1500 - 2000 € (high)
   • 2000 - 2500 € (higher)
   • > 2500 € (highest)
  • Polkupyörän tyyppi (polkupyo_ra_n_tyyppi):
   • BMX-pyörä (bmx_pyo_ra_)
   • Cruiser-pyörä (cruiser_pyo_ra_)
   • Fatbike (fatbike)
   • Hybridipyörä (hybridipyo_ra_)
   • Jopo (jopo)
   • Kaupunkipyörä (kaupunkipyo_ra_)
   • Lasten pyörä (lasten_pyo_ra_)
   • Maantiepyörä (maantiepyo_ra_)
   • Maastopyörä (maastopyo_ra_)
   • Retkipyörä (retkipyo_ra_)
   • Sähköpyörä (sa_hko_pyo_ra_)
   • Triathlon-pyörä (triathlon_pyo_ra_)
   • Yksipyöräinen (yksipyo_ra_inen)
  • Käyttäjä (sukupuoli):
   • Naiset (naiset)
   • Miehet (miehet)
   • Unisex (unisex)
  • Vaihteiden lukumäärä (vaihteiden_lukuma_a_ra_):
   • 1 (1)
   • 7 (7)
   • 18 (18)
   • 21 (21)
  • Runkokoko (cm) (runkokoko):
   • 43 cm (runkokoko_43.0)
   • 46 cm (runkokoko_46.0)
   • 48 cm (runkokoko_48.0)
   • 49 cm (runkokoko_49.0)
   • 50 cm (runkokoko_50.0)
   • 51 cm (runkokoko_51.0)
   • 52 cm (runkokoko_52.0)
   • 53 cm (runkokoko_53.0)
   • 54 cm (runkokoko_54.0)
   • 56 cm (runkokoko_56.0)
  • Renkaan koko (rengaskoko):
   • < 24 " (rengaskoko_1)
   • 24 " - 26 " (rengaskoko_2)
   • 26 " - 28 " (rengaskoko_3)
   • ≥ 28 " (rengaskoko_4)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Malli (group):
   • Helkama Jopo (helkama_jopo)
   • Ghost Kato (ghost_kato)
   • Ghost Lanao (ghost_lanao)
   • S'Cool chiX (s_cool_chix)
   • S'Cool troX (s_cool_trox)
   • S'Cool XXlite (s_cool_xxlite)
   • Serious Eight Ball (serious_eight_ball)
   • Serious One (serious_one)
   • Serious Rockville (serious_rockville)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi