x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Polkupyörät

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Diilit Diilit
   • Kona
   • Focus Focus
   • Merida Merida
   • Sähköpyörät
   • SCOTT SCOTT
   • Halvimmat
   • Kaupunkipyörät
   • Cube
   • Maantiepyörät
   • Jopo
  0 - 24
  • Ghost Kato 2.7 AL 27,5", monarch orange/jet black XS | 38cm (27.5") 2020 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151888649.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157784611.jpg
   Ghost Ghost Kato 2.7 AL 27,5", monarch orange/jet black XS | 38cm (27.5") 2020 Maastopyörät Kato 2.7 AL 27,5", monarch orange/jet black XS | 38cm (27.5") 2020 Maastopyörät Kato 2.7 AL 27,5", monarch orange/jet black XS | 38cm (27.5") 2020 Maastopyörät Tyylikäs joustohaarukalla varustettu monipuolinen maastopyörä. 100 mm joustomatka, hydrauliset levyjarrut, jäykkä runko, 24-vaihteinen. Paino 15 kg. Kato 2,7 on erittäin mukava 27,5 tuuman maastopyörä, jossa on etälukittava SR Suntour -joustohaarukka. Pyörässä on Shimanon luotettava ja lujatekoinen vaihteisto, jonka huoltotarve on vähäinen. Pyörässä on tukevat Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Etälukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 ... (74)
   Ghost Kato 2.7 AL 27,5", monarch orange/jet black XS | 38cm (27.5") 2020 Maastopyörät
   • 04052968295383
   1
   good_buy
   most_sold
   599.00 EUR
  • Helkama E3 Sähköpyörä (418Wh akku)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137929512.jpg
   Helkama Helkama E3 Sähköpyörä (418Wh akku) E3 Sähköpyörä (418Wh akku) E3 Sähköpyörä (418Wh akku) Helkama E3 on tyylikäs sähköpyörä kolmella vaihteella. Soveltuu erinomaisesti työmatkapyöräilyyn, ostosreissuille ja muille kaupunkimatkoille. Varmatoiminen Shimano Steps keskimoottori ja tehokas akku, joka avustaa jopa 125km matkan. Tavaratelineen alle sijoitettu akku jakaa painoa tasaisesti ja matala jalannostokorkeus helpottaa kyytiin nousemista. (51)
   Helkama E3 Sähköpyörä (418Wh akku)
   • 06417492116654
   1
   good_buy
   deal
   1948.90 EUR
  • Helkama CE5 Sähköpyörä (504Wh akku)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157245668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137929507.jpg
   Helkama Helkama CE5 Sähköpyörä (504Wh akku) CE5 Sähköpyörä (504Wh akku) CE5 Sähköpyörä (504Wh akku) Helkama CE5 on tyylikäs 5-vaihteinen sähkökaupunkipyörä edistyksellisellä Shimano Steps E6100 -sähkötekniikalla varustettuna. CE5 -sähköpyörässä yhdistyy klassisen kaupunkipyörän muotoilu sporttisiin ominaisuuksiin. Huomaamattomasti runkoon integroitu tehoakku ja voimakkaasti vääntävä keskimoottori vauhdittavat polkemista ja yhdellä latauksella ajetaan jopa 180 km. Hiekkateillä ja epätasaisilla kaduilla ajoa pehmentää lukittava joustokeula. (36)
   Helkama CE5 Sähköpyörä (504Wh akku)
   • 06417492116913
   1
   good_buy
   deal
   2848.90 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152267863.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Uomo 28"/7 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (29)
   NAKAMURA Uomo 28"/7 Miesten Pyörä
   • 06418641056562
   1
   good_buy
   360.00 EUR
  • VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143530073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157785897.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Ajaton ja tyylikäs naisten 3-vaihteinen citypyörä. Erinomainen ajomukavuus, pysty ajoasento. Hyvä varustelutaso. Paino 13,9 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, satulasta näkee hyvin ympärilleen. Erittäin mukava satula ja mukavat tankotupit. Täydellinen pyörä kaupunkiajoon ja lyhyille matkoille. Varustelutasoon kuuluu runkolukko, etu- ja takavalo, ketjukotelo, seisontatuki, lokasuojat ja tavarateline. Valot toimivat paristoilla (paristot hankittava erikseen, ei sisälly). T... (28)
   VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • 01000030051507
   1
   good_buy
   350.00 EUR
  • Fixie Inc. Floater Race, black 51cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156054821.jpg
   Fixie Inc. Fixie Inc. Floater Race, black 51cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Floater Race, black 51cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Floater Race, black 51cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Käyttötarkoitus: Sinkula; Paino (noin): 10 kg; Vaihteiden kokonaismäärä: 1; Sis. polkimet: kyllä; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Diamant; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Merkki: FIXIE Inc.; Vaihteiston tyyppi: Sinkula; Vaihteiden lukumäärä: 1; Merkki: ei vaihteistoa; Malli: ProWheel SQ-246T-1; Eturatas 1: 46 hampaat; Malli: FSA BB-7420ST; Malli: KMC Z-510; Malli: Shimano A8K-17; Merkki: Alhonga; Jarrusysteemi: Vannejarru; Merkki: Alhonga; Jarrusysteemi: Vannejarru; Malli: Alhonga; Malli: H... (18)
   Fixie Inc. Floater Race, black 51cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • 04052406288403
   1
   good_buy
   deal
   518.95 EUR
  • Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142992116.jpg
   Helkama Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi (16)
   Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi
   • 06417492112212
   1
   good_buy
   363.90 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153618231.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia (11)
   Helkama jopo -polkupyörä, 16", 1-vaiht., fuksia
   • 06417492111390
   1
   good_buy
   286.90 EUR
  • Ghost Kato 2,7 HD LO Acera 20, unisex maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151888649.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157784611.jpg
   Ghost Ghost Kato 2,7 HD LO Acera 20, unisex maastopyörä Kato 2,7 HD LO Acera 20, unisex maastopyörä Kato 2,7 HD LO Acera 20, unisex maastopyörä Tyylikäs joustohaarukalla varustettu monipuolinen maastopyörä. 100 mm joustomatka, hydrauliset levyjarrut, jäykkä runko, 24-vaihteinen. Paino 15 kg. Kato 2,7 on erittäin mukava 27,5 tuuman maastopyörä, jossa on etälukittava SR Suntour -joustohaarukka. Pyörässä on Shimanon luotettava ja lujatekoinen vaihteisto, jonka huoltotarve on vähäinen. Pyörässä on tukevat Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Etälukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 ... (11)
   Ghost Kato 2,7 HD LO Acera 20, unisex maastopyörä
   • 04052968295390
   1
   good_buy
   599.00 EUR
  • White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154197575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157785412.jpg
   White White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä Hyvä hybridipyörä monipuoliseen aktiivipyöräilyyn. Hyvä ja mukava ajoasento, 24-vaihteinen Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut. Paino 13,1 kg. SC Comp FF -hybridipyörässä on tarkkatoiminen Shimano Deore -takavaihtaja. Polkupyörän varustelutaso on hyvä ja hintaan suhteutettuna positiivinen yllätys. Hyvä pyörä kaupunkisukkulointiin ja työmatkapyöräilyyn. Kohokohdat: - Mukava, moderni ja kevyt runkomuotoilu - 3x8-vaihteinen Shimano vaihteisto - Shimanon hydrauliset levyjarrut - Shimanon... (10)
   White SC Comp FF 20, miesten hybridipyörä
   • 01000030090025
   1
   good_buy
   549.00 EUR
  • Winora Radius Tour 20", black/slate
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142374054.jpg
   Winora Winora Radius Tour 20", black/slate Radius Tour 20", black/slate Radius Tour 20", black/slate Osittain kokoontaitettava sähköpyörä, joka on pienikokoinen, nopea ja kätevä. Erittäin tehokas Yamaha-moottori, 8-vaihteinen napavaihteisto, hydrauliset levyjarrut. Paino 22,3 kg. Radius Tour -sähköpyörässä on tehokas Yamaha-moottori, jonka vääntömomentti on kokonaiset 70 Nm ja akku 500 Wh. Polkimet ovat taitettavat ja ohjaustangon voi kääntää 90 astetta, jolloin pyörä on helpompi kuljettaa ovien läpi sekä säilyttää. Leveät ja mukavat renkaat eivät ajaudu helposti raitiovaunukiskoihin tai asf... (10)
   Winora Radius Tour 20", black/slate
   • 04054624102240
   1
   good_buy
   2299.00 EUR
  • Ghost Lanao 2,9 W 20, naisten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153492939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157787854.jpg
   Ghost Ghost Lanao 2,9 W 20, naisten maastopyörä Lanao 2,9 W 20, naisten maastopyörä Lanao 2,9 W 20, naisten maastopyörä Hyvä naisten maastopyörä, 29 tuuman vannekoko. Helposti käsiteltävä, turvallinen. 24-vaihteinen Shimano-vaihteisto. SR Suntour -haarukka. Paino 15,5 kg. Lanao 2,9 on erinomainen maastopyörä kaikille, jotka eivät ole vielä kokeillet 29 tuuman vannekokoa eli kaksysiä. Pyörän ohjattavuus on erinomaisen herkkä ja mukava. Mitas Ocelot -renkaat pureutuvat ja vievät tehokkaasti eteenpäin kaikilla alustoilla ja Shimanon hydrauliset levyjarrut takaavat hyvän jarrutehon olosuhteista riippumatta. Kohoko... (10)
   Ghost Lanao 2,9 W 20, naisten maastopyörä
   • 04052968296359
   1
   good_buy
   599.00 EUR
  • White XC 275 Trainer HD 20, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157788009.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153714004.jpg
   White White XC 275 Trainer HD 20, miesten maastopyörä XC 275 Trainer HD 20, miesten maastopyörä XC 275 Trainer HD 20, miesten maastopyörä Joustohaarukalla varustettu maastopyörä harrastepyöräilyyn. Kevyt alumiinirunko ja kestävä osasarja, hyvä ajo-asento. Hydrauliset levyjarrut. Paino 14,7 kg. XC 275 Trainer on nopea- ja tehokasrunkoinen maastopyörä. Pyörässä on joustohaarukka ja Shimanon on tarkkatoiminen ja ongelmaton vaihteisto. Pyörän hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaat ja tasaiset jarrutukset. Hyvin varusteltu pyörä, joka sopii hyvin esimerkiksi koululaiselle ja retkipyöräilyyn. Hyvä hinta-laatusuhde. Kohokohdat: - L... (9)
   White XC 275 Trainer HD 20, miesten maastopyörä
   • 01000030092456
   1
   good_buy
   399.00 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, valkoinen, 24"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150538544.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, valkoinen, 24" jopo -polkupyörä, valkoinen, 24" jopo -polkupyörä, valkoinen, 24" (9)
   Helkama jopo -polkupyörä, valkoinen, 24"
   • 06417492107690
   1
   good_buy
   363.90 EUR
  • Ortler Copenhagen Naiset, candy red 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155541752.jpg
   Ortler Ortler Copenhagen Naiset, candy red 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Copenhagen Naiset, candy red 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Copenhagen Naiset, candy red 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Käyttötarkoitus: City; Paino (noin): 16.96 kg; Vaihteiden kokonaismäärä: 3; Sisältää: LED, Ilmapumppu, Kori:, Soittokello; Sis. polkimet: kyllä; Materiaalityyppi: Teräs; Rakenne: Wave; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Merkki: Ortler; Vaihteiston tyyppi: Napavaihteisto; Vaihteiden lukumäärä: 3; Merkki: Shimano; Tyyppi: Nexus 3; Merkki: Shimano; Tyyppi: Revo Shift; Malli: ProWheel; Eturatas 1: 38 hampaat; Malli: Thun Goal; Rakenne: Cartridge; Malli: KMC; Vaihteisto Hammaspyörä (hammasta): 16 hampaa... (9)
   Ortler Copenhagen Naiset, candy red 45cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • 04052406288649
   1
   good_buy
   deal
   498.95 EUR
  • White 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145568615.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548866.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548872.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153548867.jpg
   White White 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta Suorituskykyinen läskipyörä. 1X12-vaihteinen Sram SX Eagle -vaihteisto ja 4,8 renkaat. Varustekiinnitykset emä-, runko- ja alaputkessa. Paino 14,2 kg. 7Fat Pro on uuden runkogeometrian ansiosta entistä tukevampi ajettavamyös jyrkissä alamäissä. Mukavasti lisäjäykkyyttä tarjoaa myös takahaarukanläpiakseli. Pyörään on mahdollista asentaa Stealth-hissitolppa. Pyörässä on 12 vaihteen Sram SX Eagle -voimansiirto, hydrauliset Shimano MT200 -levyjarrut ja Sun Ringlé Mulefüt 80SL Tubeless Ready -vant... (9)
   White 7FAT Pro SX Eagle 1x12 20, unisex fatbike, Musta
   • 01000030070829
   1
   good_buy
   1199.00 EUR
  • Ortler Lindau Trapez, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153527688.jpg
   Ortler Ortler Lindau Trapez, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Lindau Trapez, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Lindau Trapez, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät Käyttötarkoitus: Trekking; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Paino (noin): 15.99 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Trapez; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano Revo Shift; Malli: Shimano FC-TY301; Eturatas 1: 48 hampaat; Eturatas 2: 38 hampaat; Eturatas 3: 28 hampaat; Malli: Thun; Malli: KMC Z50; Vaihteisto ... (8)
   Ortler Lindau Trapez, black 55cm (28") 2020 Retkipyörät
   • 04052406288755
   1
   good_buy
   deal
   418.95 EUR
  • Ortler Fjaeril Naiset, white 50cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156488783.jpg
   Ortler Ortler Fjaeril Naiset, white 50cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Fjaeril Naiset, white 50cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Fjaeril Naiset, white 50cm (28") 2020 Kaupunkipyörät Käyttötarkoitus: City; Paino (noin): 18.01 kg; Vaihteiden kokonaismäärä: 3; Sisältää: LED, Kori:, Soittokello; Sis. polkimet: kyllä; Materiaalityyppi: Teräs; Rakenne: Wave; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Merkki: Ortler; Vaihteiston tyyppi: Napavaihteisto; Vaihteiden lukumäärä: 3; Merkki: Shimano; Tyyppi: Nexus 3; Merkki: Shimano; Tyyppi: Revo Shift; Malli: ProWheel PRO-A115, 170 mm, alumiini, hopea; Eturatas 1: 38 hampaat; Malli: Thun Goal; Rakenne: Cartridge; Malli: KMC Z-410RB, 110 ketjupalaa... (8)
   Ortler Fjaeril Naiset, white 50cm (28") 2020 Kaupunkipyörät
   • 04052406288687
   1
   good_buy
   deal
   418.95 EUR
  • Ghost FIRE Road Rage 6.9 20, unisex retkeily-/gravelpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162608629.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158846330.jpg
   Ghost Ghost FIRE Road Rage 6.9 20, unisex retkeily-/gravelpyörä FIRE Road Rage 6.9 20, unisex retkeily-/gravelpyörä FIRE Road Rage 6.9 20, unisex retkeily-/gravelpyörä Monipuolinen yleispyörä ilman erityisrajoituksia. Kestävä kuiturunko ja kilometrejä mukavasti nielevät isot renkaat. Tilaa retkivarustukselle. Paino 9,8 kg. FIRE Road Rage 6,9 on hyvä jokapaikan yleispyörä, erinomainen gravel- ja adventure-pyörä, joka lisäksi on omiaan cyclocross-pyöränä. Vaijerit kulkevat tyylikkäästi rungossa, jossa on runsaasti kiinnityspisteitä lisävarustuksen ja pyöräilylaukkujen kiinnitystä varten. FIRE Road Rage 6,9 on erinomainen valinta pidemmille pyöräretkille. Muka... (8)
   Ghost FIRE Road Rage 6.9 20, unisex retkeily-/gravelpyörä
   • 04052968296892
   1
   good_buy
   2499.00 EUR
  • Helkama jopo -polkupyörä, 24", luumu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151782704.jpg
   Helkama Helkama jopo -polkupyörä, 24", luumu jopo -polkupyörä, 24", luumu jopo -polkupyörä, 24", luumu (7)
   Helkama jopo -polkupyörä, 24", luumu
   • 06417492119594
   1
   357.90 EUR
  • Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154142295.jpg
   Ghost Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Monipuolinen joustohaarukalla varustettu maastopyörä, joustomatka 100 mm. Jäykkä runkorakenne, hydrauliset levyjarrut, 24-vaihteinen. Paino 14,9 kg. Kato 2,9 on ajossa erittäin mukava 29-tuumainen maastopyörä, jossa on lukittava SR Suntour -joustohaarukka. Toimintavarma Shimano vaihteisto ja lujatekoiset Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Lukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Tarkkatoiminen ja 24-vaiheen Shimano-vaihteisto, pitkä ... (7)
   Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä
   • 04052968295697
   1
   good_buy
   599.00 EUR
  • Vermont Kinara, black matt 56cm (28") 2020 Retkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153545550.jpg
   Vermont Vermont Kinara, black matt 56cm (28") 2020 Retkipyörät Kinara, black matt 56cm (28") 2020 Retkipyörät Kinara, black matt 56cm (28") 2020 Retkipyörät Käyttötarkoitus: Trekking; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Paino (noin): 15.83 kg; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Diamant; Materiaalityyppi: Alumiini; Muita huomioita: ; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Altus; Malli: Kolme vaihdetta; Merkki: Shimano; Tyyppi: Tourney; Malli: Shimano ST-EF500; Malli: Shimano FC-TY301, 170 mm; Eturatas 1: 48 hampaat; Eturatas 2: 38 hampaat; Eturatas 3: 28 hampaat; Malli: Thun Jive... (6)
   Vermont Kinara, black matt 56cm (28") 2020 Retkipyörät
   • 04052406295982
   1
   deal
   528.95 EUR
  • Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154142295.jpg
   Ghost Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Kato 2,9 20, miesten maastopyörä Monipuolinen joustohaarukalla varustettu maastopyörä, joustomatka 100 mm. Jäykkä runkorakenne, hydrauliset levyjarrut, 24-vaihteinen. Paino 14,9 kg. Kato 2,9 on ajossa erittäin mukava 29-tuumainen maastopyörä, jossa on lukittava SR Suntour -joustohaarukka. Toimintavarma Shimano vaihteisto ja lujatekoiset Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Lukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Tarkkatoiminen ja 24-vaiheen Shimano-vaihteisto, pitkä ... (6)
   Ghost Kato 2,9 20, miesten maastopyörä
   • 04052968295680
   1
   599.00 EUR
  • Serious Cedar Hybrid, black/red 48cm (28") 2020 Retkipyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156403613.jpg
   Serious Serious Cedar Hybrid, black/red 48cm (28") 2020 Retkipyörät Cedar Hybrid, black/red 48cm (28") 2020 Retkipyörät Cedar Hybrid, black/red 48cm (28") 2020 Retkipyörät Käyttötarkoitus: urheilu; Paino (noin): 11.78 kg; Vaihteiden kokonaismäärä: 21; Sis. polkimet: kyllä; Rakenne: Diamant; Materiaalityyppi: Alumiini; Rakenne: Jäykkä etuhaarukka; Tyyppi: Alumiini; Vaihteiston tyyppi: Kettingschakeling; Vaihteiden lukumäärä: 7; Merkki: Shimano; Tyyppi: Acera; Malli: Kolme vaihdetta; Malli: Shimano Tourney; Malli: Shimano ST-EF 500; Malli: Shimano FC-TY301, 170 mm; Eturatas 1: 48 hampaat; Eturatas 2: 38 hampaat; Eturatas 3: 28 hampaat; Malli: Thun Goal, 123 mm; M... (5)
   Serious Cedar Hybrid, black/red 48cm (28") 2020 Retkipyörät
   • 04052406288762
   1
   deal
   518.95 EUR
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Sähköpyörät DEFAULT
    • sa_hko_pyo_ra_
   • Halvimmat DEFAULT
    • budget
   • Kaupunkipyörät DEFAULT
    • kaupunkipyo_ra_
   • Maantiepyörät DEFAULT
    • maantiepyo_ra_
   • Jopo DEFAULT
    • jopo
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < €500 (budget)
   • €500 - €1000 (low)
   • €1000 - €1500 (medium)
   • €1500 - €2000 (high)
   • €2000 - €2500 (higher)
   • > €2500 (highest)
  • Polkupyörän tyyppi (polkupyo_ra_n_tyyppi):
   • Hybridipyörä (hybridipyo_ra_)
   • Jopo Jopo Polkupyörät (jopo)
   • Kaupunkipyörä (kaupunkipyo_ra_)
   • Maantiepyörä (maantiepyo_ra_)
   • Maastopyörä Maastopyörä Polkupyörät (maastopyo_ra_)
   • Retkipyörä (retkipyo_ra_)
   • Sähköpyörä (sa_hko_pyo_ra_)
  • Käyttäjä (sukupuoli):
   • Naiset (naiset)
   • Unisex (unisex)
  • Vaihteiden lukumäärä (vaihteiden_lukuma_a_ra_):
   • 1 (1)
   • 3 (3)
   • 7 (7)
   • 8 (8)
   • 12 (12)
  • Renkaan koko (rengaskoko):
   • 20 " (rengaskoko_20.0)
   • 24 " (rengaskoko_24.0)
   • 26 " (rengaskoko_26.0)
   • 28 " (rengaskoko_28.0)
   • 1811 " (rengaskoko_1811.0)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Turkoosi (turkoosi)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi