x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Maantiepyörät
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • KROSS Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241433879.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625576.jpg?ts=1
   KROSS KROSS Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä Vaihteiden määrä: 24 Rungon materiaali: Aluminium Performance Koko: 29' Etuhaarukka: SR Suntour XCE 28, 80 mm Etuvaihtaja: Shimano Tourney TY700 Takavaihtaja: Shimano Acera M360 Etujarru: Shimano MT200 Takajarru: Shimano MtT200 Jarrukahva: Shimano EF505 Jarrulevy edessä: 160 mm Jarrulevy takana: Disc 160 mm Vaihtajat: Shimano ST-EF505 Kampisarja: Shimano TY301 Hammasrattaat: 42T-34T-24T/175 mm Keskiö: FP-B902 Ketju: Ybn S8 Kasetti: Shimano HG200, 12-32T Keskiölaakeri (etu, taka): Gl-B43F-Ds, Gl (9)
   KROSS Hexagon 5.0 29" 24v maastopyörä
   • 05902262039369
   • 102726812
   4
   good_buy
   deal
   608.90 EUR
  • Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947394.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar (12)
   Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar
   • 07333080050645
   3
   good_buy
   1609.00 EUR
  • Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081534.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Marvil Vindhem on unisex-mallinen, 7-vaihteinen, 28" sähköpyörä, josta saat lisätehoa silloin kun sitä tarvitset; varustettu 10,4Ah:n, 36V:n akulla, joka on valmistettu huippulaadukkaista Samsungin Li-ion kennoista! Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, joka tarjoaa pehmeämmän ja hiljaisemman käynnin. Haluttua tehoa on helppo säätää ohjaustangossa olevan LED-näytön ja ohjauspaneelin avulla. Lisäksi vakiona kori, lukko, seisontatuki, valot, jalkajarru takana ja V-jarru edessä!TEKNISET TIEDOT Akku: Li-ion Samsung 36V 10.4Ah Näyttö: LED, kävelytila, 3 tehotilaa, valaistus päällä/pois Tavarateline: Alumiinimusta Etujarru: Tektro V-jarru, sähkökytkin Takajarru: Jalkajarru Etulamppu: Laaja valokeila Takalamppu: Integroitu akkuun, sis. jarruvalotoiminto Moottori: 250 watin harjaton etunapamoottori Vaihteet: Shimano Nexus, 7-vaihteinen Satula: Selle Royal "Freeway" / alumiinirunko Ohjauslaakeri/kampilaakeri: Neco Kahvat: Velo ergonominen Kori:Ky (10)
   Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä
   • 07333080057330
   3
   good_buy
   829.00 EUR
  • Lyfco Sähköpyörä, 16Ah LG-akku
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947491.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco Sähköpyörä, 16Ah LG-akku Sähköpyörä, 16Ah LG-akku Sähköpyörä, 16Ah LG-akku Tällä käytännöllisellä sähköpyörällä kuljetat lapset päiväkotiin tai ostokset kotiin tai otat tavarat mukaan pyöräpiknikille.Laatikossa on 4 kpl 3-pisteturvavyötä, jotka pitävät matkustajat turvassa matkan aikana. Laatikon mitat ovat 93 x 65 x 51 cm.Moottoriteho 250 WHiljainen, hiiliharjaton moottori auttaa pyöräilemään eteenpäin, ja sen maksiminopeus on 25km/h. Jos nopeus nousee yli 25km/h, moottori sammuu kunnes nopeus on taas alle 25km/h. Moottorin voi toki sammuttaa milloin tahansa, jos haluaa käyttää pelkkää lihasvoimaa.Tehokas LG litiumakkuLukittava, irrotettava akku ja akkulaturi sisältyvät toimitukseen. Akku on 36V/16Ah litiumakku, jossa on korkealaatuisia LG-kennoja.Erittäin tehokas 16 Ah:n akku kestää n. 54 % kauemmin kuin tavallinen 10,4 Ah:n akku. Näin saat 54 % enemmän ajokilometrejä kuin vastaavalla 10,4 Ah:n akulla varustetuissa sähköpyörissä. Ajomatka yhdellä latauksella 16 Ah:n akulla on jopa 60 km, mutta se vaihtelee kuorman painon, ajopinnan, nopeuden ja muiden pyör (6)
   Lyfco Sähköpyörä, 16Ah LG-akku
   • 07333080050614
   3
   good_buy
   1999.00 EUR
  • Fujifilm Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252662002.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Vapaavälitteinen/kiinteävälitteinen polkupyörä kaupunkipyöräilijöille, jotka etsivät mukavaa, edullista ja tyylikästä pyörää, jolla he pärjäävät kaupungin kaduilla. Kiinteä teräsrunko. Flip-flop napa. Mahdollisuus asentaa jopa 42c-renkaat. Paino: 12 kg. Fuji Declaration -pyörä on mukava vapaavälitteinen/kiinteävälitteinen pyörä, joka on suunniteltu kaikkeen, mitä kaupungissa tulee vastaan. Koska pyörään on mahdollista asentaa jopa 42c renkaat, voit taatusti pyöräillä pehmeästi kaupungilla tällä upealla pyörälllä. Takapyörä on asennettu kaupunkimatkoille ja sitä voi ajaa kiinteä- tai vapaavälitteisenä. Tärkeimmät ominaisuudet: - Vahva Hi-ten-teräsrunko ja -haarukka - Helppo käsitellä - Flip-flop napa - Mahdollisuus asentaa jopa 42c-renkaat - Jalustakiinnikkeet Fuji Declaration -pyörän ajoasento on vähemmän aggressiivinen kuin Feather-mallin ja se on suunniteltu pärjäämään suvereenisti kaupunkiviidakossa. Teräsrunkosarja tekee pyöräilystä (13)
   Fujifilm Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • 00785749223759
   1
   good_buy
   most_sold
   499.00 EUR
  • Cube Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219280677.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203159247.jpg?ts=1
   Cube Cube Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä Kohokohdat - Shimano XT ShadowPlus 12-Speed -vaihdejärjestelmä - Hydrauliset Shimano-levyjarrut - Korkealaatuinen Fulcrum Red 77 -pyöräsarja - Maxxis Forecaster EXO -renkaat Mukava ja ketterä täysjousitettu maastopyörä. Shimano XT ShadowPlus 12-Speed. Hydrauliset levyjarrut. Fulcrum Red 77 -pyöräsarja ja Maxxis Forecaster EXO -renkaat. Paino: 14,4 kg. Mukava ja ketterä täysjousitettu maastopyörä. Shimano XT ShadowPlus 12-Speed. Hydrauliset levyjarrut. Fulcrum Red 77 -pyöräsarja ja Maxxis Forecaster EXO -renkaat. Paino: 14,4 kg. Cube Stereo 120 race sopii kaikentyyppisille poluille ja jyrkille metsäpoluille. Stereo 120 tarjoaa parhaan suorituskyvyn mahdollisimman alhaisella painolla. Runko on valmistettu hydromuotoilluista putkista, jotka säästävät painoa lujuutta uhraamatta. Tyylikäs Stealth-lakkaviimeistely. Tärkeimmät Ominaisuudet: Shimano XT ShadowPlus 12-Speed -vaihdejärjestelmä Hydrauliset Shimano-l (11)
   Cube Stereo 120 Race 29 XT12 22, aikuisten maastopyörä
   • 04054571354150
   1
   good_buy
   deal
   2000.00 EUR
  • Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131095931.jpg?ts=1
   Triacle Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ (11)
   Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • 04894526026035
   1
   good_buy
   298.00 EUR
  • SCOTT Navajo 955 HD 22, maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183011349.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183011350.jpg?ts=1
   SCOTT SCOTT Navajo 955 HD 22, maastopyörä Navajo 955 HD 22, maastopyörä Navajo 955 HD 22, maastopyörä Navajo 955 on loistava polkupyörä yleiskäyttöön ja erilaisiin maastoihin. Navajo on myös erittäin suosittu koulu- ja työmatkoilla. Joustohaarukan voi lukita asfalttiteillä pyöräillessä. Hydrauliset levyjarrut jarruttavat tehokkaasti kaikissa olosuhteissa. Tärkeimmät ominaisuudet: Alumiinirunko, jossa on vaijereiden läpivienti Shimano Altus RD-M2000 18 -vaihteisto Suntour lockout -joustohaarukka Hydrauliset Tektro-levyjarrut Kenda Booster 2,4" -renkaat Navajo 955 -pyörässä on miellyttävä pysty ajoasento. Syncros-kiekot ja Kenda Booster -renkaat on kehitetty sekä teille että maastoon. Hydrauliset Tektro-levyjarrut mahdollistavat tehokkaan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. Shimano-vaihteiston 18 -vaihdetta takaa mahdollisimman helpon ajon maastossa ja vauhdikkuuden teillä. Tuotetiedot: TÄRKEIMMÄT OSAT Runko: Aspect 900-700 series / Alloy 6061 Custom Butted Tubing Internal Cable Routing / replaceable hange (11)
   SCOTT Navajo 955 HD 22, maastopyörä
   • 07615523201884
   1
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • Fujifilm Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253123788.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235283391.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Vapaavälitteinen/kiinteävälitteinen polkupyörä kaupunkipyöräilijöille, jotka etsivät yksinkertaista, kevyttä ja nopeaa vapaa-ajan pyörää ja aggressiivista istuma-asentoa. Chromoly -teräsrunko. Flip-flop napa. Kaksiseinäiset vanteet. Mahdollisuus asentaa jopa 32c-renkaat. Paino: 10 kg. Fuji Feather -fixiessä on klassinen kilpapyörän ilme, mukava ja tukeva Chromoly-teräsrunko, pudotuskahva ja yksivaiheinen voimansiirto. Takapyörä on asennettu kaupunkimatkoille ja sitä voi ajaa kiinteä- tai vapaavälitteisenä. Erinomainen nopeaan, hauskaan ja toimivaan kaupunkipyöräilyyn. Tärkeimmät ominaisuudet: - Kiinteä Chromoly-teräsrunko - Helppo käsitellä - Flip-flop napa - Mahdollisuus asentaa jopa 32c-renkaat Fuji Feather -pyörässä on uusi, päivitetty Chromoly-runko, päivitetyt mitat, laajemmat rengasmahdollisuudet, integroitu ketjujen kiristys ja takakiinnikkeet. Featherissä on klassinen kilpapyörän geometria, kevyt ja mukava runko ja hienostunut muoto (7)
   Fujifilm Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • 00785749223537
   2
   good_buy
   599.00 EUR
  • White 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122859.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221551293.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235600381.jpg?ts=1
   White White 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite -pyörässä on alumiinirunko, Microshift 1x10 -vaihteisto, hydrauliset Shimano -levyjarrut ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten ja mahdollisuus tavaratelineelle. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko Shimano Microshift 1x10 -vaihteisto Hydrauliset Clarks -levyjarrut Schwalbe Jumbo Jim Performance 26 x 4.8 ADDIX -renkaat Yhteensopiva Stealth-hissitolpan kanssa Tuotetiedot: Pääkomponentit: Runko: WHITE FAT AL 26 (5x190mm) Etuhaarukka: WHITE FAT AL 26 (5x150mm) Etunapa: KT-M9DF Takanapa: KT-SL8R - Vanteet: WHITE FAT90 32h - Jarrut: Clarks 180/180mm - Renkaat: Schwalbe Jumbo Jim Performance 26 x 4.8 ADDIX - Renkaiden koko: 26" - Paino: 15,3 kg Vaihteisto: - Vaihteiden lukumäärä: 1x10 - Takav (9)
   White 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike
   • 01000030116244
   1
   good_buy
   999.00 EUR
  • KROSS Level 1.0 29" 18v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241434425.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218429737.jpg?ts=1
   KROSS KROSS Level 1.0 29" 18v maastopyörä Level 1.0 29" 18v maastopyörä Level 1.0 29" 18v maastopyörä Vaihteiden Määrä: 18 Rungon Materiaali: Aluminium Lite Koko: 29' Etuhaarukka: SR Suntour XCT30, 100 mm Etuvaihtaja: Shimano Altus M2020 Takavaihtaja: Shimano Altus M2000 Etujarru: Jak-Y2 Nutt Takajarru: Jak-Y2 Nutt Jarrukahva: Jak-Y2 Nutt Jarrulevy Edessä: Shimano 160 mm Jarrulevy Takana: Shimano 160 mm Vaihtajat: Shimano Altus M2010 Kampisarja: Shimano MT101 Hammasrattaat: 36-22T/175 mm Keskiö: FP-B902 Ketju: Shimano HG53 Kasetti: Shimano HG200-9, 11-36T Keskiölaakeri (Etu, Taka): MT200, MT200 (3)
   KROSS Level 1.0 29" 18v maastopyörä
   • 05902262026154
   • 102763933
   3
   good_buy
   deal
   708.90 EUR
  • Tunturi Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214928390.jpg?ts=1
   Tunturi Tunturi Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä Runko: Alumiini Jarrut: Shimano MT-200 hydrauliset levyjarrut Paino: 15 kg Väri: Tummansininen Runkokoko: 48 cm (5)
   Tunturi Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä
   • 06411451027821
   2
   good_buy
   508.90 EUR
  • Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081543.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta Vakaa, tukeva ja mukava sähköpyörä. Täydellinen sinulle, joka haluat ehkä pyöräillä töihin tai haluat vain kulkea pitkiä matkoja ilman autoa. Comfort-sarjassa on Shimanon 7 vaihdetta, jalkajarrut ja 11,6 Ah:n, 36 V:n Phyllion-akku, eli tehoja yhteensä 375 wattia. Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, takuulla tasaisempi ja hiljaisempi käynti. Säädettävissä 5 asentoon. Suuri, keskelle asennettu LCD-näyttö, kori, lukko, seisontatuki, valot ja kaksi v-jarrua ovat vakiona. Säädettävä ohjaustanko pikalukituksella. Täydellinen, kun useat perheenjäsenet käyttävät pyörää. 28". TEKNISET TIEDOT Vaihteet: Shimano Nexus-7, jalkajarru Ohjausyksikkö: Wave Sine Driver 36V (tarjoaa hiljaisemman ja tasaisemman käynnin) Moottori: 250 watin harjaton, vapaasti rullaava moottori erittäin alhaisella vastuksella Akku: Phyllion-akku. 10,4 Ah Näyttö: Suuri LCD-näyttö (9 x 5,5 cm) Taustavalo säädettävissä 5 tasoon Fiksu akun tilanilmaisin (ei vaikuta moottorin toi (3)
   Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Musta
   • 07330179135047
   3
   good_buy
   1179.00 EUR
  • Lyfco Sähköpyörä, 17,5Ah Samsung-akku, 8-vaihteinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947444.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco Sähköpyörä, 17,5Ah Samsung-akku, 8-vaihteinen Sähköpyörä, 17,5Ah Samsung-akku, 8-vaihteinen Sähköpyörä, 17,5Ah Samsung-akku, 8-vaihteinen Tällä käytännöllisellä sähköpyörällä kuljetat lapset päiväkotiin tai ostokset kotiin tai otat tavarat mukaan pyöräpiknikille. Laatikossa on 2 istumapaikkaa turvavöineen, ja sen etupuolella on ovi, mikä helpottaa lastausta. Laatikon mitat ovat 83 x 62 x 55cm ja pyörän kokonaismitat 205 x 105 x 110cm.Moottorinteho 250WHiljainen, hiiliharjaton Bafang-merkkinen moottori auttaa pyöräilemään eteenpäin, ja sen maksiminopeus on 25km/h. Jos nopeus nousee yli 25km/h, moottori sammuu kunnes nopeus on taas alle 25km/h. Moottorin voi toki sammuttaa milloin tahansa, jos haluaa käyttää pelkkää lihasvoimaa.Vahva Samsungin litiumakkuMukana toimitetaan irrotettava ja lukittava litiumakku ja akkulaturi. Erittäin tehokas Samsungin laadukkailla kennoilla varustettu 36V/17,5Ah:n akku kestää noin 69% kauemmin kuin 10,4 Ah:n akku, jolla useimmat sähköpyörät on varustettu. Kantama yhdellä latauksella on jopa 60km, mutta vaihtelee tietenkin kuorman painon, ajoalustan, nopeuden jne. mukaan.Käyttäjäystävällinen (3)
   Lyfco Sähköpyörä, 17,5Ah Samsung-akku, 8-vaihteinen
   • 07333080050638
   3
   good_buy
   2879.00 EUR
  • Tunturi Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214440314.jpg?ts=1
   Tunturi Tunturi Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä Sporttinen Montana-maastopyörä 27,5 tuuman renkailla on ketterä ajettava maastopoluilla ja kaupungin kaduilla. Ohjaukseltaan herkkä Tunturi Montana 27,5- on varustettu 100 mm joustavalla joustohaarukalla, joka vaimentaa maaston epätasaisuudet. Shimanon hydrauliset levyjarrut toimivat luotettavasti huonollakin säällä. Montana 27,5- -maastopyörän voi varustaa lokasuojilla ja muilla pyöräilytarvikkeilla. RUNKO: Alumiini ETUHAARUKKA: RST BLAZE MLC 100mm TAKAVAIHTAJA: Shimano RD-M360 Acera 8-v ETUVA (7)
   Tunturi Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä
   • 06411451027159
   1
   good_buy
   508.90 EUR
  • VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599002.jpg?ts=1
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten kaupunkipyörä. Hyvä ja mukava pysty ajoasento, hyvä varustelutaso, 7 napavaihdetta. Paino 15,3 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, jolloin pyörän päältä näkee hyvin ympärilleen. Mukava satula ja käteen hyvin istuvat tankotupit tekevät pitkästäkin matkasta todella miellyttävän. Kohokohdat: - Tyylikäs ja käytännöllinen alumiinirunko - Todella mukava - Napavaihteisto on huoltovapaa - Hyvä varustelutaso Hyvin varusteltu monikäyttöinen naisten klassikkopyörä. Pyörässä on jalkajarru (rumpujarru) ja edessä tarkkatoimiset V-käsijarrut. Polkupyörän huoltotarve on erittäin alhainen. Osasarja on erittäin hyvää laatua. Hyvä pyörä kaupunkikäyttöön, mutta omiaan myös retki- ja vapaa-ajan pyöräilyssä sekä työmatkapyöräilyssä. Pyörässä on hyvä ja käytännöllinen varustelutaso, johon kuuluu lokasuojat, ketjusuoja, seisontatuki, runkolukko ja tavarateline sekä etu- ja takavalo. Isot ja kevyesti rullaa (6)
   VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030092395
   1
   good_buy
   649.00 EUR
  • Ghost Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 36cm 2023 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228614472.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252337815.jpg?ts=1
   Ghost Ghost Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 36cm 2023 Maastopyörät Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 36cm 2023 Maastopyörät Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 36cm 2023 Maastopyörät (6)
   Ghost Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 36cm 2023 Maastopyörät
   • 04052968308397
   1
   good_buy
   557.89 EUR
  • Fujifilm Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/253123415.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235283391.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Vapaavälitteinen/kiinteävälitteinen polkupyörä kaupunkipyöräilijöille, jotka etsivät yksinkertaista, kevyttä ja nopeaa vapaa-ajan pyörää ja aggressiivista istuma-asentoa. Chromoly -teräsrunko. Flip-flop napa. Kaksiseinäiset vanteet. Mahdollisuus asentaa jopa 32c-renkaat. Paino: 10 kg. Fuji Feather -fixiessä on klassinen kilpapyörän ilme, mukava ja tukeva Chromoly-teräsrunko, pudotuskahva ja yksivaiheinen voimansiirto. Takapyörä on asennettu kaupunkimatkoille ja sitä voi ajaa kiinteä- tai vapaavälitteisenä. Erinomainen nopeaan, hauskaan ja toimivaan kaupunkipyöräilyyn. Tärkeimmät ominaisuudet: - Kiinteä Chromoly-teräsrunko - Helppo käsitellä - Flip-flop napa - Mahdollisuus asentaa jopa 32c-renkaat Fuji Feather -pyörässä on uusi, päivitetty Chromoly-runko, päivitetyt mitat, laajemmat rengasmahdollisuudet, integroitu ketjujen kiristys ja takakiinnikkeet. Featherissä on klassinen kilpapyörän geometria, kevyt ja mukava runko ja hienostunut muoto (4)
   Fujifilm Feather 21/22, unisex-kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • 00785749223544
   2
   good_buy
   599.00 EUR
  • GT LaBomba 21/22, dirt-pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249242630.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250471315.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249242568.jpg?ts=1
   GT GT LaBomba 21/22, dirt-pyörä LaBomba 21/22, dirt-pyörä LaBomba 21/22, dirt-pyörä Ketterä dirt- ja pumptrack-pyörä. Kevyt ja kestävä alumiinirunko. Kenda 3-Sixty 2,35" renkaat. Mekaaniset Promax-levyjarrut. RST-joustohaarukka 100 mm:n joustolla. Vankka kampisarja kromi-molybdeenia. Paino: 12 kg. GT LaBomba on suunniteltu erityisesti hyppyihin dirtparkissa ja nopeisiin kierroksiin pumptrackilla. Pyörän perustana on kevyt ja vankka alumiinirunko. Pyörässä on 3-osainen chromoly-kampi, RST-joustohaarukka ja Kenda 3-sixty renkaat, joten se on valmis kaikkiin haasteisiin dirtparkissa ja pumptrackilla. Sopii hyvin myös päivittäiseen käyttöön, kuten koulumatkojen pyöräilemiseen tai kaupungille. Tärkeimmät ominaisuudet: - 26 tuuman renkaat takaavat maksimaalisen ohjattavuuden - Kenda 3-Sixty 2,35" renkaat - Integroidut ketjunkiristimet - Miellyttävä RST-joustohaarukka 100 mm:n joustolla - Gyro-yhteensopiva Tuotetiedot: - Käyttö: Dirtjump, pumptrack, freestyle - Käyttäjäryhmä: Unisex PÄÄKOMPONENTIT - Ru (6)
   GT LaBomba 21/22, dirt-pyörä
   • 00038675194465
   1
   good_buy
   799.00 EUR
  • Ghost Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 40cm 2023 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228614472.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252337815.jpg?ts=1
   Ghost Ghost Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 40cm 2023 Maastopyörät Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 40cm 2023 Maastopyörät Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 40cm 2023 Maastopyörät (6)
   Ghost Lanao Essential 27.5 AL, valkoinen/vihreä 40cm 2023 Maastopyörät
   • 04052968308403
   1
   good_buy
   557.89 EUR
  • Lyfco Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947499.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium) Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium) Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium) Naisten 28 tuumainen Elise on retkipyörätyyppinen sähköpyörä, jossa on vaimennettu etuhaarukka (Suntour) ja urheilullinen muotoilu. Sähkömoottorin tehtävänä on auttaa sinua polkemisessa aina 25 kilometriä tunnissa saakka. Sähkömoottori käynnistyy yksinkertaisesti heti kun alat polkea ja pysähtyy vastaavasti lopettaessasi polkemisen. Sähkömoottorin saa myös halutessaan pois päältä, jolloin koko pyörä kulkee pelkällä lihasvoimalla.Tässä pyörässä on sähköinen talutusavustaja. Pidä näytöllä olevaa Plus-painiketta alaspainettuna, kun haluat taluttaa pyörää, jolloin sähkömoottori kuljettaa sitä hitaasti eteenpäin. Käytännöllistä ja mukavaa kun talutat pyörää esim. ylämäkeen.Pyörä soveltuu 160-180cm pitkälle käyttäjälle, jonka maksimipaino on 125kg.Tehokas 36V/14Ah litiumakkuMukana toimitetaan irrotettava ja lukittava litiumakku ja akkulaturi. Erittäin tehokas LG:n kennoilla varustettu 14 Ah akku kestää noin 35 % kauemmin kuin 10,4 Ah akku, jolla useimmat sähköpyörät on varustettu. Täysin tyh (2)
   Lyfco Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium)
   • 07333080050867
   3
   1609.00 EUR
  • White XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247562254.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219890898.jpg?ts=1
   White White XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä Täydellinen maastopyörä retkeilyyn, työmatkoihin ja helpompaan harjoitteluun. Kevyt ja jäykkä alumiinirunko ja lukittava joustohaarukka. Hydrauliset levyjarrut. 3x9 Shimano Alivio-vaihteisto. Paino 14 kg. Lukittava Zoom Vaxa -joustohaarukka, Shimano-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut tekevät ajamisen nautinnolliseksi. Ominaisuudet: Zoom Vaxa 30 HLO 100 mm lukittava joustohaarukka Shimano Alivio 3 x 9 -vaihteisto Hydrauliset Shimano-levyjarrut Renkaat Kenda Booster 29x2.20 Shimano Alivio M3100 -vaihteet toimivat nopeasti ja täsmällisesti, ja niitä on helppo ja mukava käyttää. Niissä on Shimanon paras 9-osainen vaihteisto, jossa on käytetty monia ainutlaatuisia Shimano-teknologioita parhaan mahdollisen pyöräilykokemuksen varmistamiseksi. Shimano Alivio SL:n avulla voit vaihtaa kevyempään vaihteeseen jopa 3 vaihdetta kerralla vain yhdellä vaihdevivun työnnöllä takavaihteen nopeampaa vaihtamista varten. Etuvaihteen Shima (5)
   White XC 290 Comp 22, miesten maastopyörä
   • 01000030118477
   1
   599.00 EUR
  • Lyfco Miesten Sähköpyörä Elian 28" 21-vaihteinen Harmaa 10,4Ah
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947400.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco Miesten Sähköpyörä Elian 28" 21-vaihteinen Harmaa 10,4Ah Miesten Sähköpyörä Elian 28" 21-vaihteinen Harmaa 10,4Ah Miesten Sähköpyörä Elian 28" 21-vaihteinen Harmaa 10,4Ah Harmaassa, 28-tuumaisessa Lyfco Elian -sähköpyörässä on hiljainen ja harjaton 250W sähkömoottori. Sähkömoottori avustaa sinua polkemisessa aina 25 km/h asti.Moottori käynnistyy automaattisesti, kun alat polkea ja sammuu automaattisesti polkemisen päätyttyä. Pyörässä on myös yhden näppäimen aputoiminto, jolla saat sähkömoottorin päälle auttamaan esimerkiksi jyrkän mäen kohdalla. Moottorin saa myös halutessaan helposti pois päältä, jolloin koko pyörä kulkee pelkällä lihasvoimalla.Tässä pyörässä on sähköinen talutusavustaja. Pidä näytöllä olevaa Plus-painiketta alaspainettuna, kun haluat taluttaa pyörää, jolloin sähkömoottori kuljettaa sitä hitaasti eteenpäin. Käytännöllistä ja mukavaa kun talutat pyörää esim. ylämäkeen.Vaimennettu etuhaarukka21-vaihteinen Elian-sähköpyörä sopii myös haastavampiin ympäristöihin vaimennetun etuhaarukan ansiosta. Etuhaarukan vaimennus on säädettävissä. Pyörä sopii 170190 cm pituisille käyttäjille, joiden maksimipaino on 125kg.Tehokas 36V/10.4Ah litiumakku (2)
   Lyfco Miesten Sähköpyörä Elian 28" 21-vaihteinen Harmaa 10,4Ah
   • 07333080050690
   3
   1059.00 EUR
  • Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081548.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Musta Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Musta Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Musta Marvil Vindhem on unisex-mallinen, 7-vaihteinen, 28" sähköpyörä, josta saat lisätehoa silloin kun sitä tarvitset; varustettu 10,4Ah:n, 36V:n akulla, joka on valmistettu huippulaadukkaista Samsungin Li-ion kennoista! Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, joka tarjoaa pehmeämmän ja hiljaisemman käynnin. Haluttua tehoa on helppo säätää ohjaustangossa olevan LED-näytön ja ohjauspaneelin avulla. Lisäksi vakiona kori, lukko, seisontatuki, valot, jalkajarru takana ja V-jarru edessä!TEKNINEN INFORMAATIO Akku: Li-ion Samsung 36V 10,4Ah Näyttö: LED, kävelytila, 3 tehotilaa, valaistus päällä/pois Tavarateline: Alumiinimusta Etujarru: Tektro V-jarru, sähkökytkin Takajarru: Jalkajarru Etulamppu: Laaja valokeila Takalamppu: Integroitu akkuun, sis. jarruvalotoiminto Moottori: 250 watin harjaton etunapamoottori Vaihteet: Shimano Nexus, 7-vaihteinen Satula: Selle Royal "Freeway" / alumiinirunko Ohjauslaakeri/kampilaakeri: Neco Kahvat: Velo ergonominen Kor (2)
   Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Musta
   • 07333080057323
   3
   949.00 EUR
  2 18
  • info@vertaa.fi