x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Maantiepyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144560639.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739403.jpg
   Helkama Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta (65)
   Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta
   • 06417492113578
   1
   good_buy
   deal
   515.99 EUR
  • NAKAMURA X-Rider 28/21 Hybrid
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183737548.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA X-Rider 28/21 Hybrid X-Rider 28/21 Hybrid X-Rider 28/21 Hybrid Sporttinen hybridipyörä. Tämä pyörä on kotonaan niin asfalttiviidakossa kuin maaseudun maanteilläkin ja kaikilla päälysteillä. Kätevä ohjainkannattimen kulman eli ajoasennon säätö. Kevyt ja kestävä 6061 alumiinirunko. Modernit ja tehokkaat levyjarrut. Laadukas Shimano-vaihteisto revoshift vaihtajin, 21 Shimano Altus-vaihdetta. Herkästi rullaavat Mitas V69-city kuvioiset renkaat tuplaseinävanteilla tekevät ajamisesta nautinnon. Varusteina seisontatuki, soittokello ja kevyet lokasuojat. Rungoss... (44)
   NAKAMURA X-Rider 28/21 Hybrid
   • 06418641056326
   1
   good_buy
   379.90 EUR
  • N1 Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173993250.jpg
   N1 N1 Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", valkoinen Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", valkoinen Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", valkoinen (37)
   N1 Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", valkoinen
   1
   good_buy
   deal
   415.99 EUR
  • Tunturi Parkway 7 M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183738764.jpg
   Tunturi Tunturi Parkway 7 M Parkway 7 M Parkway 7 M (37)
   Tunturi Parkway 7 M
   • 06411451023533
   1
   good_buy
   559.00 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183737549.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Uomo 28"/3 Miesten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (34)
   NAKAMURA Uomo 28"/3 Miesten Pyörä
   • 06418641056555
   1
   good_buy
   339.90 EUR
  • Romet Jolene 6.2 26" maastopyörä vihreä -harmaa, runko 19"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172574387.jpg
   Romet Romet Jolene 6.2 26" maastopyörä vihreä -harmaa, runko 19" Jolene 6.2 26" maastopyörä vihreä -harmaa, runko 19" Jolene 6.2 26" maastopyörä vihreä -harmaa, runko 19" (32)
   Romet Jolene 6.2 26" maastopyörä vihreä -harmaa, runko 19"
   • 05907782780463
   1
   good_buy
   deal
   605.99 EUR
  • NAKAMURA Tradition 28"/3
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183738052.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Tradition 28"/3 Tradition 28"/3 Tradition 28"/3 Nykyaikainen ja laadukas citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Runkokorkeus 51cm ja täten soveltuu 160-180cm ajajille. Etukorillinen malli on myös rungoltaan tyylikästä eleganssia. Vankka HiTen-runko, hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet. Rungon muotoilun ansiosta erittäin matala ja helppo jalannostokorkeus.Jalka- ja käsijarru sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin. Shimano Nexus 3 -napavaihteet ovat h... (32)
   NAKAMURA Tradition 28"/3
   • 06418641056593
   1
   good_buy
   309.90 EUR
  • Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739305.jpg
   Helkama Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, valkoinen Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, valkoinen Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, valkoinen (32)
   Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, valkoinen
   • 06417492113561
   1
   good_buy
   deal
   515.99 EUR
  • VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182751057.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182751058.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten pyörä. 3-portainen Shimanon napavaihteisto, yksinkertainen ja huoltovapaa pyörä. Takana tehokas jalkajarru, edessä V-jarru. Paino 14,7 kg. Vilma 28 3s Classic on tyylikäs, perinteinen naisten pyörä, jonka mukana toimitetaan kätevä varustepaketti, kuten lokasuojat, ketjusuoja, tukijalka, hamesuoja, runkolukko ja tavarateline. Renkaiden valkoiset sivut korostavat perinteistä ilmettä, vaikka vanteet ovatkin modernisti alumiinia. Turvalliset ja helppokäyttöiset jarrut. ... (30)
   VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030118705
   1
   good_buy
   299.00 EUR
  • Helkama Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156454697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739500.jpg
   Helkama Helkama Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia Tämän kauniin värisen, 24-tuumaisen pyörän suosio kestää ja sillä on ilo ajella vuodesta toiseen! Aidon yksinkertainen ja mukava jopo-kaupunkipyörä on Pohjoismaiden ylivoimaisesti myydyin pyörämalli, eikä sen suosion loppua näy. Tänäkin vuonna yksivaihteinen jopo on varustettu kestävällä runkolukolla, tukevalla tavaratelineellä ja rämisemättömillä lokasuojilla. Helkama jopo on nimensä mukaisesti Jokaisen Polkupyörä ja taatusti lujaa kotimaista tekoa.Ajajan vähimmäispituus: 136 cm. Keskiö: 38H... (18)
   Helkama Jopo 24", 1-v polkupyörä, fuksia
   • 06417492110379
   2
   good_buy
   deal
   515.99 EUR
  • N1 Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", minttu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173995836.jpg
   N1 N1 Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", minttu Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", minttu Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", minttu (24)
   N1 Naisten citypyörä N1 Cruiser 1.0 28", minttu
   • 08605036538798
   1
   good_buy
   deal
   415.99 EUR
  • NAKAMURA Hammer 9 Mtb
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185185488.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Hammer 9 Mtb Hammer 9 Mtb Hammer 9 Mtb Hammer on laadukas 29 maastopyörä kaupunkiin, hiekkateille ja maastolenkeille. Tämä koko - renkaat 29" - soveltuu parhaiten yli 175 senttisille kuljettajille. Tässä rengaskoossa yhdistyy hybridin ja maasturin parhaat ominaisuudet. Laadukas Shimano Acera-vaihteisto 21 vaihdetta EazyFire-vaihtimin. Laadukkaat ja varmatoimiset mekaaniset Zoom-levyjarrut. Zoom laatua oleva preload joustohaarukka ja moderni ja tukeva ALU 6061 runko tekevät pyörästä monikäyttöisen. Levyjarrut pysäyttävät pyörän luo... (23)
   NAKAMURA Hammer 9 Mtb
   • 06418641054094
   1
   good_buy
   489.90 EUR
  • SCOTT Scale 900 Comp 1x12 21, unisex-maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174802585.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174802584.jpg
   SCOTT SCOTT Scale 900 Comp 1x12 21, unisex-maastopyörä Scale 900 Comp 1x12 21, unisex-maastopyörä Scale 900 Comp 1x12 21, unisex-maastopyörä Alumiinirunkoinen maastopyörä aktiiviharrastajille. Sisältää vain laatukomponentteja, mm. RockShox-joustohaarukka. Sopii harjoitteluun ja kilpailuihin. Paino 12,7 kg. Scale 900 Comp on kevyt maastopyörä, jonka SRAM SX Eagle 1 x 12 -vaihteisto takaa helpomman ja nopeamman vaihtamisen kuin pyörissä, joissa on enemmän rattaita edessä. Hyvin varusteltu pyörä, jossa on racing-geometria ja jolla on hyvät kisameriitit. Hyvä vaihtoehto kalliimmalle Scale-hiilikuiturungolle. Tärkeimmät ominaisuudet: ... (23)
   SCOTT Scale 900 Comp 1x12 21, unisex-maastopyörä
   • 07615523201266
   1
   good_buy
   1299.00 EUR
  • NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183737533.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä Bello 28"/3 Naisten Pyörä Bello 28"/3 Naisten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas 28" citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös tavarateline (ISO-25kg) ja hyvin pe... (19)
   NAKAMURA Bello 28"/3 Naisten Pyörä
   • 06418641056500
   1
   good_buy
   339.90 EUR
  • Tunturi Akseli 3 M
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183736309.jpg
   Tunturi Tunturi Akseli 3 M Akseli 3 M Akseli 3 M (16)
   Tunturi Akseli 3 M
   • 06411451023410
   1
   good_buy
   559.00 EUR
  • Helkama Jopo -polkupyörä, 24", Luumu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151782704.jpg
   Helkama Helkama Jopo -polkupyörä, 24", Luumu Jopo -polkupyörä, 24", Luumu Jopo -polkupyörä, 24", Luumu Tämän komean värisen, 24-tuumaisen jopon suosio kestää, ja sillä on ilo ajella vuodesta toiseen! Aidon yksinkertainen ja mukava jopo-kaupunkipyörä on Pohjoismaiden ylivoimaisesti myydyin pyörämalli, eikä sen suosion loppua näy. Tänäkin vuonna jopo on varustettu kestävällä runkolukolla, tukevalla tavaratelineellä ja rämisemättömillä lokasuojilla. Helkama jopo on nimensä mukaisesti Jokaisen Polkupyörä ja taatusti lujaa kotimaista tekoa.Ajajan vähimmäispituus: 136 cm. Keskiö: 38H, 170 mm alum.. ... (15)
   Helkama Jopo -polkupyörä, 24", Luumu
   • 06417492119594
   1
   good_buy
   367.90 EUR
  • Romet Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 15"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175562209.jpg
   Romet Romet Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 15" Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 15" Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 15" (15)
   Romet Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 15"
   • 05907782780449
   1
   good_buy
   deal
   585.99 EUR
  • White AX+ 290 FF 21, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182802395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182802396.jpg
   White White AX+ 290 FF 21, miesten hybridipyörä AX+ 290 FF 21, miesten hybridipyörä AX+ 290 FF 21, miesten hybridipyörä Erittäin kätevä ja monikäyttöinen pyörä, jonka ajoasento on mukava. Isot renkaat, 9vaihdetta ja hydrauliset levyjarrut. Lähes huoltovapaa. Paino 13,9 kg. AX+ 290 FF on yksinkertainen ja monipuolinen pyörä, joka sopii niille, jotka arvostavat helppoa pyöräilyä. Helppo hallita, helppo huoltaa ja helppo omistaa.Mukavuutta parantava, vaimennettu satulatolppa. Tärkeimmät ominaisuudet: Alumiinirunko ja erittäin mukava ajoasento Shimano 1 x 9-vaihteisto Tektron ongelmattomat hydrauliset levyjarru... (15)
   White AX+ 290 FF 21, miesten hybridipyörä
   • 01000030118200
   1
   good_buy
   349.00 EUR
  • White XC 290 Pro Deore 11s 21, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182901976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182901977.jpg
   White White XC 290 Pro Deore 11s 21, miesten maastopyörä XC 290 Pro Deore 11s 21, miesten maastopyörä XC 290 Pro Deore 11s 21, miesten maastopyörä Huoliteltu maastopyörä, jossa on uusi Shimano 1 x 11 -vaihteisto. Hydrauliset levyjarrut, RockShox-joustohaarukka. Harjoitteluun sopiva pyörä, joka tarjoaa vastinetta rahoille. Paino 13,4 kg. XC 290 Pro on kevyt, huippunopea ja ajovalmis jäykkäperäpyörä hyvään hintaan. Lukittava RockShox-joustohaarukka ja Shimano-vaihteet ja -jarrut takaavat turvallisuuden ja laadun. Tärkeimmät ominaisuudet: Lukittava RockShox Judy TK 100 mm -joustohaarukka Shimano Deore 1 x 11 -vaihteet - Hydrauliset Shima... (15)
   White XC 290 Pro Deore 11s 21, miesten maastopyörä
   • 01000030118507
   1
   good_buy
   999.00 EUR
  • Helkama Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150532145.jpg
   Helkama Helkama Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta Helkama jopo-tuoteperheen 20" renkailla varustettu pyörä sopii jo "itsena¨isille" menijo¨ille. Tarjolla on kolme jopomaisen tyylika¨sta¨ va¨rivaihtoehtoa: fuksia, musta ja turkoosi.Ajajan vähimmäispituus: 120 cm. Rungon koko: 38,5 cm. Kammet: 32H, 150 mm. Runko: Hi-Ten teräs. Etuhaarukka: Hi-Ten teräs. Takaratas: 3/32". Ketju: KMC 3/32" Rost Buster. Takajarru: Jalkajarru. Navat: etu Alumiini, taka Shimano 1-v. Renkaat: Mitas Walrus 47-406 (20 x 1,75"). Vaihteet: Shimano 1-v. Vanteet: Alumiini... (14)
   Helkama Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta
   • 06417492114407
   1
   306.90 EUR
  • Cube Analog HD RLO SX12 21, unisex maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182537841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177426902.jpg
   Cube Cube Analog HD RLO SX12 21, unisex maastopyörä Analog HD RLO SX12 21, unisex maastopyörä Analog HD RLO SX12 21, unisex maastopyörä Erittäin hyvä maastopyörä, jossa on 29-tuumaiset renkaat, joustohaarukka kauko-ohjattavalla lukituksella ja vahvat hydrauliset levyjarrut. 1 x 12 SRAM -vaihteet. Paino 13,5 kg. Analog HD on täydellinen kumppani mudassa. Hyvin varustellussa pyörässä on tukeva alumiinirunko. Komponentit tunnetuilta valmistajilta, kuten SRAM, RockShox, Shimano ja Schwalbe, saavat aikaan hienon ja lujatekoisen pyörän, joka kestää pitkään eikä vaadi paljon huoltoa. Tärkeimmät ominaisuudet: 1 x 12 SRAM SX Eagle -v... (14)
   Cube Analog HD RLO SX12 21, unisex maastopyörä
   • 04054571348302
   1
   good_buy
   849.00 EUR
  • Tunturi Bomber 24"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185185497.jpg
   Tunturi Tunturi Bomber 24" Bomber 24" Bomber 24" (12)
   Tunturi Bomber 24"
   • 06411451023250
   1
   609.00 EUR
  • Solifer Pulski Fatbike, 7-v, Mattamusta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150548909.jpg
   Solifer Solifer Pulski Fatbike, 7-v, Mattamusta Pulski Fatbike, 7-v, Mattamusta Pulski Fatbike, 7-v, Mattamusta Solifer Pulski Fatbike on varustettu 7-vaihteella ja jämäkällä alumiinirungolla. Ajettavuus on kevyttä jopa haastavammassa maastossa. Tällä ajat niin kaupungissa kuin maastopoluilla mukavasti rullaillen. Fatbike sopii myös hyvin pehmeälle alustalle kuten hiekkarannalle tai pehmeälle lumelle. Kestävä runko jolla takuuta 5 vuotta, muilla osilla 12 kk. Rengaskoko on 26" x 4" tuumaa, ja runkokoko 19" sopii yli 175 cm pituiselle kuljettajalle. Valmistettu Suomessa.Renkaat 26" x 4". Mattamusta alum... (12)
   Solifer Pulski Fatbike, 7-v, Mattamusta
   • 06430019816042
   1
   464.90 EUR
  • Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185184842.jpg
   Ridley Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä Kanzo-sarjan monipuolisin polkupyörä. Erinomainen sora- ja maanteillä sekä työmatkoilla. Shimano GRX400 2 x 10-vaihteisto ja hydrauliset levyjarrut. Paino 10,8 kg. Kanzo A -pyörällä voi ajaa kaikenlaisilla teillä joko 2832 mm:n maantierenkailla, 45 mm:n sorarenkailla tai 650B-renkailla offroad-elämyksissä. Pyörässä on piilotetut kiinnikkeet lokasuojille, joten sen voi muuttaa arkipyöräilyyn sopivaksi. Lisäkiinnikkeet haarukassa ja alaputkessa mahdollistavat lisävarusteiden tai pullojen kiinni... (12)
   Ridley Kanzo A disc GRX400 2x10 21, unisex gravel- ja työmatkapyörä
   • 05400928147651
   1
   1699.00 EUR
  2 32
  • info@vertaa.fi