x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Maantiepyörät
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081534.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä Marvil Vindhem on unisex-mallinen, 7-vaihteinen, 28" sähköpyörä, josta saat lisätehoa silloin kun sitä tarvitset; varustettu 10,4Ah:n, 36V:n akulla, joka on valmistettu huippulaadukkaista Samsungin Li-ion kennoista! Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, joka tarjoaa pehmeämmän ja hiljaisemman käynnin. Haluttua tehoa on helppo säätää ohjaustangossa olevan LED-näytön ja ohjauspaneelin avulla. Lisäksi vakiona kori, lukko, seisontatuki, valot, jalkajarru takana ja V-jarru edessä!TEKNISET TIEDOT Akku: Li-ion Samsung 36V 10.4Ah Näyttö: LED, kävelytila, 3 tehotilaa, valaistus päällä/pois Tavarateline: Alumiinimusta Etujarru: Tektro V-jarru, sähkökytkin Takajarru: Jalkajarru Etulamppu: Laaja valokeila Takalamppu: Integroitu akkuun, sis. jarruvalotoiminto Moottori: 250 watin harjaton etunapamoottori Vaihteet: Shimano Nexus, 7-vaihteinen Satula: Selle Royal "Freeway" / alumiinirunko Ohjauslaakeri/kampilaakeri: Neco Kahvat: Velo ergonominen Kori:Ky (13)
   Marvil Sähköpyörä Vindhem Lite 28" 7-vaihteinen 36V 10,4 Ah Tummanvihreä
   • 07333080057330
   3
   good_buy
   989.00 EUR
  • Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947394.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar (15)
   Lyfco El-lådcykel, 10Ah LG-batteri, 6 växlar
   • 07333080050645
   2
   good_buy
   1749.00 EUR
  • Lyfco Sähköpyörä, 16Ah LG-akku
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947491.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco Sähköpyörä, 16Ah LG-akku Sähköpyörä, 16Ah LG-akku Sähköpyörä, 16Ah LG-akku Tällä käytännöllisellä sähköpyörällä kuljetat lapset päiväkotiin tai ostokset kotiin tai otat tavarat mukaan pyöräpiknikille.Laatikossa on 4 kpl 3-pisteturvavyötä, jotka pitävät matkustajat turvassa matkan aikana. Laatikon mitat ovat 93 x 65 x 51 cm.Moottoriteho 250 WHiljainen, hiiliharjaton moottori auttaa pyöräilemään eteenpäin, ja sen maksiminopeus on 25km/h. Jos nopeus nousee yli 25km/h, moottori sammuu kunnes nopeus on taas alle 25km/h. Moottorin voi toki sammuttaa milloin tahansa, jos haluaa käyttää pelkkää lihasvoimaa.Tehokas LG litiumakkuLukittava, irrotettava akku ja akkulaturi sisältyvät toimitukseen. Akku on 36V/16Ah litiumakku, jossa on korkealaatuisia LG-kennoja.Erittäin tehokas 16 Ah:n akku kestää n. 54 % kauemmin kuin tavallinen 10,4 Ah:n akku. Näin saat 54 % enemmän ajokilometrejä kuin vastaavalla 10,4 Ah:n akulla varustetuissa sähköpyörissä. Ajomatka yhdellä latauksella 16 Ah:n akulla on jopa 60 km, mutta se vaihtelee kuorman painon, ajopinnan, nopeuden ja muiden pyör (12)
   Lyfco Sähköpyörä, 16Ah LG-akku
   • 07333080050614
   2
   good_buy
   2409.00 EUR
  • X-treme 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228103477.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136139760.jpg?ts=1
   X-treme X-treme 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen Fatbike on varustettu 4 tuumaa paksuilla maastonakeilla ja tehokkailla levyjarruilla. Isojen renkaiden takia pyörällä polkeminen voi olla raskaampaa kuin normaalilla fillarilla, mutta X-TREMEA helpottaa 21-portainen Shimanon Tourney -vaihteisto. Maastokuvioiset renkaat sopii hyvin katuajeluun säällä kuin säällä, mutta vielä sitä paremmin maastoon, jonne Fatbiket kuuluukin. Tällä läskipyörällä otat kaikki tiet ja polut haltuun keräten vastaantulijoiden katseet. Fatty on valmistettu alumiiniseoks (17)
   X-treme 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen
   • 06430066801770
   1
   good_buy
   most_sold
   608.90 EUR
  • White 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122859.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221551293.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235600381.jpg?ts=1
   White White 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike 8FAT Lite -pyörässä on alumiinirunko, Microshift 1x10 -vaihteisto, hydrauliset Shimano -levyjarrut ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten ja mahdollisuus tavaratelineelle. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko Shimano Microshift 1x10 -vaihteisto Hydrauliset Clarks -levyjarrut Schwalbe Jumbo Jim Performance 26 x 4.8 ADDIX -renkaat Yhteensopiva Stealth-hissitolpan kanssa Tuotetiedot: Pääkomponentit: Runko: WHITE FAT AL 26 (5x190mm) Etuhaarukka: WHITE FAT AL 26 (5x150mm) Etunapa: KT-M9DF Takanapa: KT-SL8R - Vanteet: WHITE FAT90 32h - Jarrut: Clarks 180/180mm - Renkaat: Schwalbe Jumbo Jim Performance 26 x 4.8 ADDIX - Renkaiden koko: 26" - Paino: 15,3 kg Vaihteisto: - Vaihteiden lukumäärä: 1x10 - Takav (16)
   White 8FAT Lite 1x10 20, unisex fatbike
   • 01000030116244
   1
   good_buy
   999.00 EUR
  • Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131095931.jpg?ts=1
   Triacle Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ (15)
   Triacle 18 VAIHTEINEN MAASTOPYÖRÄ
   • 04894526026035
   1
   good_buy
   298.00 EUR
  • Lyfco Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236947499.jpg?ts=1
   Lyfco Lyfco Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium) Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium) Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium) Naisten 28 tuumainen Elise on retkipyörätyyppinen sähköpyörä, jossa on vaimennettu etuhaarukka (Suntour) ja urheilullinen muotoilu. Sähkömoottorin tehtävänä on auttaa sinua polkemisessa aina 25 kilometriä tunnissa saakka. Sähkömoottori käynnistyy yksinkertaisesti heti kun alat polkea ja pysähtyy vastaavasti lopettaessasi polkemisen. Sähkömoottorin saa myös halutessaan pois päältä, jolloin koko pyörä kulkee pelkällä lihasvoimalla.Tässä pyörässä on sähköinen talutusavustaja. Pidä näytöllä olevaa Plus-painiketta alaspainettuna, kun haluat taluttaa pyörää, jolloin sähkömoottori kuljettaa sitä hitaasti eteenpäin. Käytännöllistä ja mukavaa kun talutat pyörää esim. ylämäkeen.Pyörä soveltuu 160-180cm pitkälle käyttäjälle, jonka maksimipaino on 125kg.Tehokas 36V/14Ah litiumakkuMukana toimitetaan irrotettava ja lukittava litiumakku ja akkulaturi. Erittäin tehokas LG:n kennoilla varustettu 14 Ah akku kestää noin 35 % kauemmin kuin 10,4 Ah akku, jolla useimmat sähköpyörät on varustettu. Täysin tyh (5)
   Lyfco Naisten Sähköpyörä Elise 28" 8-vaihteinen Harmaa 14 Ah (Premium)
   • 07333080050867
   3
   good_buy
   1929.00 EUR
  • KROSS Hexagon 5.0 29' 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241433879.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216625576.jpg?ts=1
   KROSS KROSS Hexagon 5.0 29' 24v maastopyörä Hexagon 5.0 29' 24v maastopyörä Hexagon 5.0 29' 24v maastopyörä Vaihteiden määrä: 24 Rungon materiaali: Aluminium Performance Koko: 29' Etuhaarukka: SR Suntour XCE 28, 80 mm Etuvaihtaja: Shimano Tourney TY700 Takavaihtaja: Shimano Acera M360 Etujarru: Shimano MT200 Takajarru: Shimano MtT200 Jarrukahva: Shimano EF505 Jarrulevy edessä: 160 mm Jarrulevy takana: Disc 160 mm Vaihtajat: Shimano ST-EF505 Kampisarja: Shimano TY301 Hammasrattaat: 42T-34T-24T/175 mm Keskiö: FP-B902 Ketju: Ybn S8 Kasetti: Shimano HG200, 12-32T Keskiölaakeri (etu, taka): Gl-B43F-Ds, Gl (5)
   KROSS Hexagon 5.0 29' 24v maastopyörä
   • 05902262039369
   • 102726812
   3
   good_buy
   604.90 EUR
  • N1 N1-maastopyörä 26, miehet, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230987806.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205993378.jpg?ts=1
   N1 N1 N1-maastopyörä 26, miehet, musta N1-maastopyörä 26, miehet, musta N1-maastopyörä 26, miehet, musta (12)
   N1 N1-maastopyörä 26, miehet, musta
   • 08605036538286
   1
   good_buy
   206.99 EUR
  • VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182751058.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182751057.jpg?ts=1
   VeloCity by White VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten pyörä. 3-portainen Shimanon napavaihteisto, yksinkertainen ja huoltovapaa pyörä. Takana tehokas jalkajarru, edessä V-jarru. Paino 14,7 kg. Vilma 28 3s Classic on tyylikäs, perinteinen naisten pyörä, jonka mukana toimitetaan kätevä varustepaketti, kuten lokasuojat, ketjusuoja, tukijalka, hamesuoja, runkolukko ja tavarateline. Renkaiden valkoiset sivut korostavat perinteistä ilmettä, vaikka vanteet ovatkin modernisti alumiinia. Turvalliset ja helppokäyttöiset jarrut. Tärkeimmät ominaisuudet: Perinteinen ja tukeva runko kevyttä alumiinia Erittäin käyttövarma 3-portainen napavaihteisto takaa vähäisen huoltotarpeen Helppokäyttöiset jarrut Mukana kaikki tarvittavat varusteet, kuten ladattavat valot Erittäin käyttövarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa pyörä. Tukeva ja jäykkä runko, joka on kunnon vanhan ajan laatua mutta valmistetut moderneista kevyistä materiaaleista. Turvallinen ja ennakoitav (10)
   VeloCity by White Vilma 28 3s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030118705
   1
   good_buy
   499.00 EUR
  • Fuji Bikes Nevada 1.3 HD Deore 11 22, maastopyörä unisex
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231120852.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221122414.jpg?ts=1
   Fuji Bikes Fuji Bikes Nevada 1.3 HD Deore 11 22, maastopyörä unisex Nevada 1.3 HD Deore 11 22, maastopyörä unisex Nevada 1.3 HD Deore 11 22, maastopyörä unisex Mukava maastopyörä monipuoliseen käyttöön. Shimano Deore 11-speed vaihteet. Hydrauliset levyjarrut. Suntour 100mm joustohaarukka. Kiinnikkeet, tavaratelineelle ja seisontatuelle. Paino: 14,4 kg. Nevada 29 1.3 -pyörä on täydellinen maastopyörä niille, jotka aloittelevat maastopyöräilyä, ja niille, jotka haluavat vankan arkipyörän vaikka työmatka-ajoon. Sopii naisille ja miehille. Tärkeimmät ominaisuudet: - Kestävä super kevyt alumiinirunko - Mukava Suntour-joustohaarukka lukituksella. Hydrauliset levyjarrut -WTB Ranger Comp 2.25" renkaat - Kiinnikkeet tavarratelineelle ja näytöille Fujin Nevada-malleissa on nyt päivitetty geometria vastaamaan nykypäivän standardeja. Vaijereiden sisävienti mahdollistaa sujuvan vaihtamisen, vähäisen huoltotarpeen antaen pyörälle siistin ilmeen. 100 mm: n joustohaarukka luo mukavuutta ja itseluottamusta, kun pyöräilijät lähtevät poluille tai kuoppaisille kaupungin kaduille. Tarkat Shimano-va (6)
   Fuji Bikes Nevada 1.3 HD Deore 11 22, maastopyörä unisex
   • 00785749192406
   • 00785749192390
   2
   good_buy
   799.00 EUR
  • Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Antrasiitinharmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/234081539.jpg?ts=1
   Marvil Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Antrasiitinharmaa Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Antrasiitinharmaa Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Antrasiitinharmaa Vakaa, tukeva ja mukava sähköpyörä. Täydellinen sinulle, joka haluat ehkä pyöräillä töihin tai haluat vain kulkea pitkiä matkoja ilman autoa. Comfort-sarjassa on Shimanon 7 vaihdetta, jalkajarrut ja 11,6 Ah:n, 36 V:n Phyllion-akku, eli tehoja yhteensä 375 wattia. Moottori on 250 wattia ja siinä on paranneltu elektroniikka wavesine-ohjausyksiköllä, joka takaa tasaisemman ja hiljaisemman käynnin. Säädettävissä 5 asentoon. Suuri, keskelle asennettu LCD-näyttö, kori, lukko, seisontatuki, valot ja kaksi v-jarrua ovat vakiona. Säädettävä ohjaustanko pikalukituksella. Täydellinen, kun useat perheenjäsenet käyttävät pyörää. 28". TEKNISET TIEDOT Vaihteet: Shimano Nexus-7, jalkajarru Ohjausyksikkö: Wave Sine Driver 36V (tarjoaa hiljaisemman ja tasaisemman käynnin) Moottori: 250 watin harjaton, vapaasti rullaava moottori erittäin alhaisella resistanssilla Akku: Phyllion-akku. 11,6 AH Näyttö: Suuri LCD-näyttö (9 x 5,5 cm) Taustavalo säädettävissä 5 tasoon Fiksu akun tilanilmaisin (ei vaikuta moott (3)
   Marvil Sähköpyörä E-motion Comfort 28" 7-vaihteinen 36V Antrasiitinharmaa
   • 07333080058702
   3
   good_buy
   1229.00 EUR
  • N1 Kaupunkipyörä N1 Cruiser 1.0 28", beige
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254225186.jpg?ts=1
   N1 N1 Kaupunkipyörä N1 Cruiser 1.0 28", beige Kaupunkipyörä N1 Cruiser 1.0 28", beige Kaupunkipyörä N1 Cruiser 1.0 28", beige (7)
   N1 Kaupunkipyörä N1 Cruiser 1.0 28", beige
   • 08605036538781
   1
   good_buy
   243.99 EUR
  • GT LaBomba 21/22, dirt-pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249242630.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250471315.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249242568.jpg?ts=1
   GT GT LaBomba 21/22, dirt-pyörä LaBomba 21/22, dirt-pyörä LaBomba 21/22, dirt-pyörä Ketterä dirt- ja pumptrack-pyörä. Kevyt ja kestävä alumiinirunko. Kenda 3-Sixty 2,35" renkaat. Mekaaniset Promax-levyjarrut. RST-joustohaarukka 100 mm:n joustolla. Vankka kampisarja kromi-molybdeenia. Paino: 12 kg. GT LaBomba on suunniteltu erityisesti hyppyihin dirtparkissa ja nopeisiin kierroksiin pumptrackilla. Pyörän perustana on kevyt ja vankka alumiinirunko. Pyörässä on 3-osainen chromoly-kampi, RST-joustohaarukka ja Kenda 3-sixty renkaat, joten se on valmis kaikkiin haasteisiin dirtparkissa ja pumptrackilla. Sopii hyvin myös päivittäiseen käyttöön, kuten koulumatkojen pyöräilemiseen tai kaupungille. Tärkeimmät ominaisuudet: - 26 tuuman renkaat takaavat maksimaalisen ohjattavuuden - Kenda 3-Sixty 2,35" renkaat - Integroidut ketjunkiristimet - Miellyttävä RST-joustohaarukka 100 mm:n joustolla - Gyro-yhteensopiva Tuotetiedot: - Käyttö: Dirtjump, pumptrack, freestyle - Käyttäjäryhmä: Unisex PÄÄKOMPONENTIT - Ru (7)
   GT LaBomba 21/22, dirt-pyörä
   • 00038675194465
   1
   good_buy
   799.00 EUR
  • N1 N1-maastopyörä 26, naisten, minttu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230283976.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206857179.jpg?ts=1
   N1 N1 N1-maastopyörä 26, naisten, minttu N1-maastopyörä 26, naisten, minttu N1-maastopyörä 26, naisten, minttu (7)
   N1 N1-maastopyörä 26, naisten, minttu
   • 08605036538279
   1
   good_buy
   206.99 EUR
  • VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599001.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164599002.jpg?ts=1
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja ajaton naisten kaupunkipyörä. Hyvä ja mukava pysty ajoasento, hyvä varustelutaso, 7 napavaihdetta. Paino 15,3 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, jolloin pyörän päältä näkee hyvin ympärilleen. Mukava satula ja käteen hyvin istuvat tankotupit tekevät pitkästäkin matkasta todella miellyttävän. Kohokohdat: - Tyylikäs ja käytännöllinen alumiinirunko - Todella mukava - Napavaihteisto on huoltovapaa - Hyvä varustelutaso Hyvin varusteltu monikäyttöinen naisten klassikkopyörä. Pyörässä on jalkajarru (rumpujarru) ja edessä tarkkatoimiset V-käsijarrut. Polkupyörän huoltotarve on erittäin alhainen. Osasarja on erittäin hyvää laatua. Hyvä pyörä kaupunkikäyttöön, mutta omiaan myös retki- ja vapaa-ajan pyöräilyssä sekä työmatkapyöräilyssä. Pyörässä on hyvä ja käytännöllinen varustelutaso, johon kuuluu lokasuojat, ketjusuoja, seisontatuki, runkolukko ja tavarateline sekä etu- ja takavalo. Isot ja kevyesti rullaa (6)
   VeloCity by White Live 28 7s classic 21, naisten kaupunkipyörä
   • 01000030092395
   1
   good_buy
   649.00 EUR
  • Tunturi Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214928390.jpg?ts=1
   Tunturi Tunturi Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä Tunturi Montauk 29- -maastopyörällä polkeminen on tehokasta, koska isot 29 tuuman renkaat rullaavat kevyesti. Samalla leveissä renkaissa on pitoa vaativallakin alustalla. Montauk 29- -maastopyörällä voit kuntoilla metsäpoluilla tai pyöräillä työmatkat ympärivuotisesti. Montauk 29- on varustettu muun muassa 100 mm joustavalla joustohaarukalla, joka vaimentaa maaston epätasaisuudet. Shimanon hydrauliset levyjarrut toimivat luotettavasti huonollakin säällä. Montauk 29- -maastopyörän voi varustaa l (4)
   Tunturi Montauk 29.0' man mtb 24v maastopyörä
   • 06411451027821
   2
   good_buy
   508.90 EUR
  • Helkama Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228091801.jpg?ts=1
   Helkama Helkama Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm) Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm) Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm) Helkama Ilona on 7 vaihteinen perinteisellä jalkajarrulla varustettu matalarunkoinen kaupunkipyörä. Kotimainen Helkama Ilona on huoleton ja helppokäyttöinen kaupunkipyörä, jossa on vankka alumiinirunko ja 7 vaihdetta. Pyörä on varustettu perinteisellä ja luotettavalla jalkajarrulla. 28 tuumaiset renkaat takaavat hyvän ajotuntuman. Lisävarusteena pyörän mukana tulee tavarateline, lokasuojat, seisontajalka, lukko,etuvalo sekä etukori. Saatavilla värit punainen, valkoinen ja musta. Runkokoko on 53 cm. Helkama Ilona on tyylikäs matalarunkoinen polkupyörä, joka soveltuu erinomaisesti kaikille! (6)
   Helkama Ilona 7v Polkupyörä (Ajajan pituus: 155 - 180 cm)
   1
   good_buy
   deal
   678.90 EUR
  • Tunturi Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214440314.jpg?ts=1
   Tunturi Tunturi Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä Sporttinen Montana-maastopyörä 27,5 tuuman renkailla on ketterä ajettava maastopoluilla ja kaupungin kaduilla. Ohjaukseltaan herkkä Tunturi Montana 27,5- on varustettu 100 mm joustavalla joustohaarukalla, joka vaimentaa maaston epätasaisuudet. Shimanon hydrauliset levyjarrut toimivat luotettavasti huonollakin säällä. Montana 27,5- -maastopyörän voi varustaa lokasuojilla ja muilla pyöräilytarvikkeilla. RUNKO: Alumiini ETUHAARUKKA: RST BLAZE MLC 100mm TAKAVAIHTAJA: Shimano RD-M360 Acera 8-v ETUVA (6)
   Tunturi Montana 27,5' MTB 24v maastopyörä
   • 06411451027159
   1
   good_buy
   508.90 EUR
  • White 8FAT LTD NX 1x12 22, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122854.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/244209783.jpg?ts=1
   White White 8FAT LTD NX 1x12 22, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 22, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 22, unisex fatbike 8FAT LTD -pyörässä on alumiinirunko, SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto, SRAM Level -levyjarrut, Sun Ringlé tubeless ready -vanteet ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten.Läpiakseli rungossa ja haarukassa tukevoittavat pyöräää ja vakauttavat ajoa. Tärkeimmät Ominaisuudet: 6061-T6-alumiinirunko SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto Hydrauliset SRAM Level -levyjarrut Sun Ringlé Mulefüt 80SL V2 tubeless ready -vanteet Schwalbe Jumbo Jim Performance 26 x 4.8 ADDIX -renkaat Tuotetiedot: Pääkomponentit: Runko: WHITE FAT AL 26 (12x197mm) Etuhaarukka: WHITE FAT AL 26 (15x150mm) Etunapa: Chosen A4786B-M15-150 Takanapa: Chosen A8777B-M12-197 - Vanteet: Sun Ringlé Mulefüt 80SL V2 32h - Jarrut: SRAM Level 180/180mm - Renkaat: Schwalbe Jumbo Jim Perform (5)
   White 8FAT LTD NX 1x12 22, unisex fatbike
   • 01000030116275
   1
   1499.00 EUR
  • Fujifilm Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252662002.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen Vapaavälitteinen/kiinteävälitteinen polkupyörä kaupunkipyöräilijöille, jotka etsivät mukavaa, edullista ja tyylikästä pyörää, jolla he pärjäävät kaupungin kaduilla. Kiinteä teräsrunko. Flip-flop napa. Mahdollisuus asentaa jopa 42c-renkaat. Paino: 12 kg. Fuji Declaration -pyörä on mukava vapaavälitteinen/kiinteävälitteinen pyörä, joka on suunniteltu kaikkeen, mitä kaupungissa tulee vastaan. Koska pyörään on mahdollista asentaa jopa 42c renkaat, voit taatusti pyöräillä pehmeästi kaupungilla tällä upealla pyörälllä. Takapyörä on asennettu kaupunkimatkoille ja sitä voi ajaa kiinteä- tai vapaavälitteisenä. Tärkeimmät ominaisuudet: - Vahva Hi-ten-teräsrunko ja -haarukka - Helppo käsitellä - Flip-flop napa - Mahdollisuus asentaa jopa 42c-renkaat - Jalustakiinnikkeet Fuji Declaration -pyörän ajoasento on vähemmän aggressiivinen kuin Feather-mallin ja se on suunniteltu pärjäämään suvereenisti kaupunkiviidakossa. Teräsrunkosarja tekee pyöräilystä (5)
   Fujifilm Declaration 21/22, miesten kaupunkipyörä, fixie, yksivaihteinen
   • 00785749223759
   1
   499.00 EUR
  • N1 Polkupyörä N1 Cross 28", musta.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230283970.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173663633.jpg?ts=1
   N1 N1 Polkupyörä N1 Cross 28", musta. Polkupyörä N1 Cross 28", musta. Polkupyörä N1 Cross 28", musta. (5)
   N1 Polkupyörä N1 Cross 28", musta.
   • 08605036538347
   1
   206.99 EUR
  • KROSS Level 1.0 29' 18v maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/241434425.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218429737.jpg?ts=1
   KROSS KROSS Level 1.0 29' 18v maastopyörä Level 1.0 29' 18v maastopyörä Level 1.0 29' 18v maastopyörä Vaihteiden Määrä: 18 Rungon Materiaali: Aluminium Lite Koko: 29' Etuhaarukka: SR Suntour XCT30, 100 mm Etuvaihtaja: Shimano Altus M2020 Takavaihtaja: Shimano Altus M2000 Etujarru: Jak-Y2 Nutt Takajarru: Jak-Y2 Nutt Jarrukahva: Jak-Y2 Nutt Jarrulevy Edessä: Shimano 160 mm Jarrulevy Takana: Shimano 160 mm Vaihtajat: Shimano Altus M2010 Kampisarja: Shimano MT101 Hammasrattaat: 36-22T/175 mm Keskiö: FP-B902 Ketju: Shimano HG53 Kasetti: Shimano HG200-9, 11-36T Keskiölaakeri (Etu, Taka): MT200, MT200 (2)
   KROSS Level 1.0 29' 18v maastopyörä
   • 05902262026154
   • 102763933
   3
   704.90 EUR
  • GT Grade Expert 21/22, gravelpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249242556.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249242558.jpg?ts=1
   GT GT Grade Expert 21/22, gravelpyörä Grade Expert 21/22, gravelpyörä Grade Expert 21/22, gravelpyörä Tyylikäs gravelpyörä kaikille alustoille. Laadukas alumiinirunko ja hiilikuituhaarukka. Shimano GRX 2x10 vaihteet. Hydrauliset Shimano-levyjarrut. WTB Riddler TCS Light 700x37c renkaat. Paino: N. 10 kg. GT Grade Expert on täydellinen valinta gravelpyöräilyyn. Jos etsit laadukkaasti valmistettua alumiinirunkoista pyörää, joka on suunniteltu hauskanpitoon, valintasi on GT Grade Expert. Takahaarukan Triple Triangle rakenteen, hiilikuituhaarukan ja Shimano-osasarjan ansiosta GT Grade Expert on valmis kaikkiin seikkailuihin. Tärkeimmät ominaisuudet: - Vankka alumiinirunko, triple triangle rakenne - Hydrauliset Shimano Tiagra levyjarrut - Leveät ja pitävät WTB Riddler TCS Light 700x37c renkaat - Di2- ja Stealth Dropper yhteensopiva Grade Expert on monipuolinen gravelpyörä, jossa on erinomaiset ominaisuudet niin asfaltilla kuin soralla. Nopea asfaltilla, mutta riittävän mukava, jotta pyörä on miellyttävä ajettava myös haastavammilla alust (5)
   GT Grade Expert 21/22, gravelpyörä
   • 00038675192522
   1
   good_buy
   1899.00 EUR
  2 11
  • info@vertaa.fi