x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  polkupyörä

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Helkama Helkama
   • SCOTT SCOTT
   • Ghost Ghost
   • Kaupunkipyörät
   • Maantiepyörät
   • Jopo Helkama Jopo
   • Edullisimmat Edullisimmat polkupyörät
  0 - 24
  • Tunturi Bomber 24" - lasten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185185497.jpg
   Tunturi Tunturi Bomber 24" - lasten maastopyörä Bomber 24" - lasten maastopyörä Bomber 24" - lasten maastopyörä (54)
   Tunturi Bomber 24" - lasten maastopyörä
   • 06411451023250
   1
   good_buy
   most_sold
   609.00 EUR
  • White XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157788009.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153714004.jpg
   White White XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä XC 275 Trainer on nopea- ja tehokasrunkoinen maastopyörä. Pyörässä on joustohaarukka ja Shimanon on tarkkatoiminen ja ongelmaton vaihteisto. Pyörän hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaat ja tasaiset jarrutukset. Hyvin varusteltu pyörä, joka sopii hyvin esimerkiksi koululaiselle ja retkipyöräilyyn. Hyvä hinta-laatusuhde. Tärkeimmät ominaisuudet: - Lujatekoinen alumiinirunko, uusi muotoilu - 3x8-vaihteinen Shimano-vaihteisto - SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Shimanon hydraul... (42)
   White XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä
   • 01000030092456
   1
   good_buy
   299.00 EUR
  • NAKAMURA Uomo 28"/3 - miesten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183737549.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Uomo 28"/3 - miesten citypyörä Uomo 28"/3 - miesten citypyörä Uomo 28"/3 - miesten citypyörä Nykyaikainen ja laadukas citypyörä miehille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko 55cm korkuisena. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Tuttu ja turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja napakat suomalaiset Herrmans ergo-kädensijat ja miellyttävä italialainen Selle Monte Grappa-istuin mallia Art.440 Light . Shimano Nexus -napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toiminta... (26)
   NAKAMURA Uomo 28"/3 - miesten citypyörä
   • 06418641056555
   1
   good_buy
   339.90 EUR
  • SCOTT Spark 900 EXPERT 21, täysjousitettu unisex maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179626925.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179626926.jpg
   SCOTT SCOTT Spark 900 EXPERT 21, täysjousitettu unisex maastopyörä Spark 900 EXPERT 21, täysjousitettu unisex maastopyörä Spark 900 EXPERT 21, täysjousitettu unisex maastopyörä Spark 900 Expert -pyörässä on Spark 3 -alumiinirunko, 130 mm:n jousto edessä ja 120 mm:n jousto takana, joten se on tukeva polkupyörä ajoon poluilla. Molempia jousituksia säädetään helposti ohjaustangosta eri asentoihin. Vaihtoehdot ovat ei joustoa, traction ja täysi jousto. Tärkeimmät ominaisuudet: Spark Alloy SL -runko RockShox Judy 130 mm -joustohaarukka X-Fusion Nude, 120 mm, TwinLoc -takajousitus 12 SRAM SX Eagle -vaihdetta Hydrauliset Shimano MT201 -levyjarrut Spark 900 Expert -pyö... (24)
   SCOTT Spark 900 EXPERT 21, täysjousitettu unisex maastopyörä
   • 07615523201303
   1
   good_buy
   2499.00 EUR
  • Tunturi Akseli 3 M - miesten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183736309.jpg
   Tunturi Tunturi Akseli 3 M - miesten citypyörä Akseli 3 M - miesten citypyörä Akseli 3 M - miesten citypyörä (23)
   Tunturi Akseli 3 M - miesten citypyörä
   • 06411451023410
   1
   good_buy
   559.00 EUR
  • X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189482301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/189482300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200631146.jpg
   X-treme X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike (19)
   X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Bronze fatbike
   • 06430077714533
   1
   good_buy
   401.90 EUR
  • White 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172789841.jpg
   White White 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten.Läpiakseli rungossa ja haarukassa tukevoittavat pyöräää ja vakauttavat ajoa. 8FAT LTD -pyörässä on alumiinirunko, SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto, SRAM Level -levyjarrut, Sun Ringlé tubeless ready -vanteet ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. (16)
   White 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike
   • 01000030116282
   1
   good_buy
   1399.00 EUR
  • White XC 275 Trainer HD Ane 21, naisten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200690828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179480672.jpg
   White White XC 275 Trainer HD Ane 21, naisten maastopyörä XC 275 Trainer HD Ane 21, naisten maastopyörä XC 275 Trainer HD Ane 21, naisten maastopyörä Naisten maastopyörä harrastepyöräilyyn. Kevyt alumiinirunko, joustohaarukka, kestävä osasarja ja hyvä ajo-asento. Hydrauliset levyjarrut. Paino 14,7 kg. XC 275 Trainer Ane on nopea- ja tehokasrunkoinen maastopyörä. Pyörässä on joustohaarukka ja Shimanon on tarkkatoiminen ja ongelmaton vaihteisto. Pyörän hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaat ja tasaiset jarrutukset. Hyvin varusteltu pyörä, joka sopii hyvin esimerkiksi koululaiselle ja retkipyöräilyyn. Hyvä hinta-laatusuhde. Kohokohdat: - L... (13)
   White XC 275 Trainer HD Ane 21, naisten maastopyörä
   • 01000030092470
   1
   good_buy
   299.00 EUR
  • White 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168122854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172789841.jpg
   White White 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike Pyörässä on rungon sisään vedetyt vaijerit (ICR), ja siihen voi asentaa Stealth-hissitolpan. Useita varustekiinnikkeitä lisävarusteiden kiinnittämistä varten.Läpiakseli rungossa ja haarukassa tukevoittavat pyöräää ja vakauttavat ajoa. 8FAT LTD -pyörässä on alumiinirunko, SRAM NX Eagle 1x12 -vaihteisto, SRAM Level -levyjarrut, Sun Ringlé tubeless ready -vanteet ja Schwalbe Jumbo Jim 26 x 4.8 -renkaat. (12)
   White 8FAT LTD NX 1x12 21, unisex fatbike
   • 01000030116275
   1
   good_buy
   1399.00 EUR
  • White AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153714006.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157787168.jpg
   White White AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane on olennaiseen pelkistetty toimintavarma pyörä. Helppo käsitellä, helppo huoltaa ja helppo omistaa. Kohokohdat: - Hyvä ajomukavuus, alumiinirunko - 1x8-vaihteinen Shimano Altus -vaihteisto - Ongelmattomat Tektron mekaaniset levyjarrut - Kevyesti rullaavat renkaat Runkomuotoilu mahdollistaa mukavan ajoasennon. Vaijerit on viety runkoon, mikä parantaa pyörän ulkonäköä ja helpottaa huoltoa, koska vaijerinkuoriin tulee vähemmän vettä. Vaihteiden vaihto on erityisen vaivatonta, koska... (12)
   White AX 290 FF Ane 21 naisten hybridipyörä
   • 01000030092425
   1
   good_buy
   279.00 EUR
  • SCOTT Scale 900 Elite XT12 21, unisex-maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174802526.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174802525.jpg
   SCOTT SCOTT Scale 900 Elite XT12 21, unisex-maastopyörä Scale 900 Elite XT12 21, unisex-maastopyörä Scale 900 Elite XT12 21, unisex-maastopyörä Scale 900 Elite on hyvä pyörä runsaasti harjoitteleville ja kisakuntoa tavoitteleville. Mukava ajoasento, hyvä varustelu ja kevyt pyörä. Joustohaarukka, jossa on 100 mm:n jousto ja lukitustoiminto ohjaustangossa, sopii kaikkiin olosuhteisiin. Tärkeimmät ominaisuudet: Scale 3 Carbon / IMP Technology / HMF -runko Shimano XT RD-M8100 SGS Shadow Plus / 12 Speed -vaihteisto FOX 32 Float Rhythm Grippi 3 3-modi -joustohaarukka Syncros Belcarra Regular 2.5 -satula Schwalbe Racing Ray/Ralph 29 x ... (11)
   SCOTT Scale 900 Elite XT12 21, unisex-maastopyörä
   • 07615523201662
   1
   good_buy
   2499.00 EUR
  • X-treme 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen, Ei
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136139760.jpg
   X-treme X-treme 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen, Ei 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen, Ei 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen, Ei (11)
   X-treme 26x4" X-Treme Classic fatbike - Mustavihreä, Reiällinen, Ei
   • 06430066801770
   1
   good_buy
   561.90 EUR
  • SCOTT Metrix Speed Disc 21, unisex hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183011384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183011385.jpg
   SCOTT SCOTT Metrix Speed Disc 21, unisex hybridipyörä Metrix Speed Disc 21, unisex hybridipyörä Metrix Speed Disc 21, unisex hybridipyörä Kevyt ja nopea hybridipyörä, jossa on suora ohjaustanko ja miellyttävä ajoasento. Harjoitteluun, työmatkapyöräilyyn, kaupassa käyntiin. 16 vaihdetta, hydrauliset levyjarrut. Paino 11,0 kg. Metrix Speed on oivallinen pyörä harjoitteluun ja nopeaan työmatkapyöräilyyn. Pyörä sopii myös nopeaan ja mukavaan pyöräilyyn pitkille matkoille hieman epätasaisessa maastossa. Tärkeimmät ominaisuudet: Metrix Disc / 6061 Double Butted -alumiinirunko, jossa Endurance-geometria 16 Shimano -vaihdetta Hydrau... (10)
   SCOTT Metrix Speed Disc 21, unisex hybridipyörä
   • 07615523202515
   1
   good_buy
   999.00 EUR
  • Romet Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 17"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202405713.jpg
   Romet Romet Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 17" Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 17" Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 17" (9)
   Romet Jolene 6.1 26" maastopyörä sininen-harmaa, runko 17"
   • 05907782780425
   1
   good_buy
   deal
   605.99 EUR
  • Helkama Saana -polkupyörä, 7-vaiht., Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187273506.jpg
   Helkama Helkama Saana -polkupyörä, 7-vaiht., Musta Saana -polkupyörä, 7-vaiht., Musta Saana -polkupyörä, 7-vaiht., Musta Tyylikkäällä 7-vaihteisella Helkama Saana -polkupyörällä kuljet leppoisasti pitkin kaupungin katuja. Eleganttinen muotoilu etukoria myöten. Pyörässä on takana perinteinen jalkajarru ja edessä tehokas v-jarru. Kestävä ja huoleton Shimano Nexus -vaihteisto. Etukori ja lukko kuuluvat myös pyörän varusteisiin.Ajajan vähimmäispituus: 148 cm. Rengaskoko: 28". Runkokoko: 53 cm. Jarrut: jalkajarru takana ja edessä v-jarru. Vaihteisto: Shimano Nexus 7-v. Varusteet: etukori ja lukkoPyörä toimitetaan lä... (9)
   Helkama Saana -polkupyörä, 7-vaiht., Musta
   • 06417492115121
   1
   good_buy
   707.90 EUR
  • White XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157788009.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153714004.jpg
   White White XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä XC 275 Trainer on nopea- ja tehokasrunkoinen maastopyörä. Pyörässä on joustohaarukka ja Shimanon on tarkkatoiminen ja ongelmaton vaihteisto. Pyörän hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaat ja tasaiset jarrutukset. Hyvin varusteltu pyörä, joka sopii hyvin esimerkiksi koululaiselle ja retkipyöräilyyn. Hyvä hinta-laatusuhde. Tärkeimmät ominaisuudet: - Lujatekoinen alumiinirunko, uusi muotoilu - 3x8-vaihteinen Shimano-vaihteisto - SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Shimanon hydraul... (9)
   White XC 275 Trainer HD 21, miesten maastopyörä
   • 01000030092463
   1
   good_buy
   299.00 EUR
  • Helkama Jopo polkupyörä, 1-vaihteinen, 24 ", Italian punainen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202403753.jpg
   Helkama Helkama Jopo polkupyörä, 1-vaihteinen, 24 ", Italian punainen Jopo polkupyörä, 1-vaihteinen, 24 ", Italian punainen Jopo polkupyörä, 1-vaihteinen, 24 ", Italian punainen (9)
   Helkama Jopo polkupyörä, 1-vaihteinen, 24 ", Italian punainen
   • 06417492120941
   1
   good_buy
   deal
   1315.99 EUR
  • Elite Qubo Power Mag Smart B+, harjoitusvastus
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165767478.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145620285.jpg
   Elite Elite Qubo Power Mag Smart B+, harjoitusvastus Qubo Power Mag Smart B+, harjoitusvastus Qubo Power Mag Smart B+, harjoitusvastus Elite Qubo Power Mag Smart B+ on omiaan lisäkilometrien kerryttämiseen sisätiloissa, lämmittelyyn ja voimapyöräilyyn. Yhteensopivat sovellukset. Lisäksi käytössä Elite My E-Trainer 12 kuukauden ajan. Langaton magneettinen harjoitusvastus, elektroninen vastuksen säätö. Monipuoliseen käyttöön. Teho 1420 W. (5)
   Elite Qubo Power Mag Smart B+, harjoitusvastus
   • 08020775024195
   2
   good_buy
   deal
   259.95 EUR
  • X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Iron fatbike - Punamusta, Reiällinen, Ei
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136139756.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200353193.jpg
   X-treme X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Iron fatbike - Punamusta, Reiällinen, Ei Outlet - 26x4" X-Treme Iron fatbike - Punamusta, Reiällinen, Ei Outlet - 26x4" X-Treme Iron fatbike - Punamusta, Reiällinen, Ei (7)
   X-treme Outlet - 26x4" X-Treme Iron fatbike - Punamusta, Reiällinen, Ei
   • 06430066801831
   1
   451.90 EUR
  • Helkama Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150532145.jpg
   Helkama Helkama Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta Helkama jopo-tuoteperheen 20" renkailla varustettu pyörä sopii jo "itsena¨isille" menijo¨ille. Tarjolla on kolme jopomaisen tyylika¨sta¨ va¨rivaihtoehtoa: fuksia, musta ja turkoosi.Ajajan vähimmäispituus: 120 cm. Rungon koko: 38,5 cm. Kammet: 32H, 150 mm. Runko: Hi-Ten teräs. Etuhaarukka: Hi-Ten teräs. Takaratas: 3/32". Ketju: KMC 3/32" Rost Buster. Takajarru: Jalkajarru. Navat: etu Alumiini, taka Shimano 1-v. Renkaat: Mitas Walrus 47-406 (20 x 1,75"). Vaihteet: Shimano 1-v. Vanteet: Alumiini... (7)
   Helkama Jopo -polkupyörä, 20", 1-vaiht., Musta
   • 06417492114407
   1
   306.90 EUR
  • ATALA Replay Tourney 21V, 27,5” - miesten maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184020707.jpg
   ATALA ATALA Replay Tourney 21V, 27,5” - miesten maastopyörä Replay Tourney 21V, 27,5” - miesten maastopyörä Replay Tourney 21V, 27,5” - miesten maastopyörä Miesten ATALA 27,5" Replay 21-V MD alumiinirunkoinen maastopyörä. Tunnetun valmistajan Shimanon 21-vaihteinen Tourney-vaihteisto. HL-joustokeula vaimentaa mukavasti pienet iskut. Clarksin mekaaniset levyjarrut. Byten pitäväkuvoiset 27,5x1,95 renkaat ja alumiiniset kaksoisseinä-vanteet. Lisätiedot: runkoAlu 27,5", sterzo Integrato koko16" - S / 18" - M / 20" - L haarukkaHL CH-386A 27,5" ohjainlaakeriIntegrata 1"1/8 kampisarjaAcciaio 42/34/24, movimento a cartuccia polkimetResina takavaihtajaSh... (7)
   ATALA Replay Tourney 21V, 27,5” - miesten maastopyörä
   • 08000000412447
   1
   505.80 EUR
  • Helkama Jopo3 -polkupyörä, Turkoosi, 24"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150538746.jpg
   Helkama Helkama Jopo3 -polkupyörä, Turkoosi, 24" Jopo3 -polkupyörä, Turkoosi, 24" Jopo3 -polkupyörä, Turkoosi, 24" Helkama jopo3 on klassikkopyörän kolmivaihteinen versio! Runko on samanlainen kuin perinteisessä jopossa, mutta vaihteisto tekee kuljettamiesta kevyempää, kun vaihteita voi vaihtaa vauhdin ja jaksamisen mukaan. Myös jopo3 tehdään Hangossa, kuten muutkin jopot.Vähimmäispituus: 136 cm. Keskiö: 38H, 170 mm. Etuhaarukka: Hi-Ten. Takaratas: 3/32. Ketju: 3/32" Rost Buster. Etu-/takajarru: Käsijarru (V-jarru)/jalkajarru. Etu-/takanapa: Shimano Nexus 3-v. Keskiölaakeri: Shimano BB-UN 26, Cartridge. R... (7)
   Helkama Jopo3 -polkupyörä, Turkoosi, 24"
   • 06417492116159
   1
   459.90 EUR
  • Cube Reaction C:62 ONE NX12 21, unisex maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183170930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177343304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177343303.jpg
   Cube Cube Reaction C:62 ONE NX12 21, unisex maastopyörä Reaction C:62 ONE NX12 21, unisex maastopyörä Reaction C:62 ONE NX12 21, unisex maastopyörä Maastopyörä, jossa on Boost-akselistandardin mukainen hiilikuiturunko ja kauko-ohjattava joustohaarukka sekä SRAM NX 1 x 12 -vaihteisto. Hydrauliset levyjarrut. Paino 11,5 kg. Reaction C:62 One on erinomainen hiilikuitupyörä vaativille pyöräilijöille. Keveys, mukavuus ja huippuluokan varustelu tuottavat nopeasti kiihtyvän, helposti käsiteltävän ja erittäin tukevan pyörän. Tärkeimmät ominaisuudet: 1 x 12 SRAM NX Eagle -vaihteisto SR Suntour Raidon 32 Air, Boost, 100 mm:n joustohaarukka ja ka... (7)
   Cube Reaction C:62 ONE NX12 21, unisex maastopyörä
   • 04054571322432
   1
   good_buy
   1699.00 EUR
  • Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144560639.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739403.jpg
   Helkama Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta (7)
   Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, musta
   • 06417492113578
   1
   deal
   515.99 EUR
  2 36
  • info@vertaa.fi