x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Polkupyörät

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Polkupyörät

  • Yleiset tiedot

   Mitä eroja on eri pyörämalleissa ja mikä sopisi juuri minulle? Pyörämallin ja koon valinta on helppoa, mutta vaatii hetken aikaa ja perehtymistä, jotta uusi pyöräsi tarjoaisi sinulle juuri sen mitä siltä haluat! Ennen valintaa kannattaa miettiä, millaisessa maastossa liikut? Pyöräiletkö enemmän päällystetyillä- vai sorateillä? Vai haetko mahdollisesti pyörää pururadoille ja maastolenkeille?

   Maastopyörä

   Maastopyörä on suunniteltu haastaville poluille ja vaikeaan maastoon. Se on omiaan maastossa, joten se ei sovellu maantieajoon niin hyvin kuin maantiepyörä tai hybridipyorä. Maastopyörälle tunnusomaista ovat leveät ja voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka takaavat hyvän pidon pinnoilla, joilla kitkaa olisi muuten vähän. Maastopyörässä on huomattavasti maantiepyörää pystympi ajoasento, jolloin ajaja kykenee paremmin reagoimaan vastaantuleviin töyssyihin ja kuoppiin. Maastopyörät on usein varustettu jousitetulla etuhaarukalla ja tehokkailla jarruilla, kuten V-jarruilla tai levyjarruilla. Useat muut kilpa- ja harrastekäyttöön tarkoitetut pyörätyypit ovat ajan saatossa kehittyneet maastopyöristä.

   City-pyörä

   Kaupunkipyörä eli city-pyörä on erityisesti kaupunkiajoon tarkoitettu. Kaupunkipyörä on vähän huoltoa vaativa pyörätyyppi. Se on suunniteltu erityisesti lyhyille matkoille kaupunkiympäristössä, yleisesti alle 20 kilometrin kauppa- ja työmatkoille sekä satunnaisille lenkeille. Pidemmille matkoille paremmin soveltuvia pyörätyyppejä ovat esimerkiksi hybridit ja maantiepyörät.

   Vaihteiden lukumäärä kaupunkipyörissä vaihtelee yleensä 1-8 välillä ja vaihteet  sijaitsevat tyypillisesti takanavan sisällä (napavaihde), mikä edellyttää vain vähän huoltamista. Jarruna toimii tyypillisesti jalkajarru, joka sekin on lähes huoltovapaa. Kaupunkipyörissä on yleensä maastopyöriä suuremmat 28" renkaat, mutta pienempirenkaisia mallejakin löytyy. Tunnusomaista on myös pysty ajoasento, jolloin ajaja istuu mukavasti ja kykenee havaitsemaan tehokkaasti ympäristöään. Kaupunkipyöriä on helppo hallita kaupungin vilinässä ja ne ovat yleensä hyvin varusteltuja soveltuen tarvittaessa tavaroidenkin kuljettamiseen. Kaupunkipyörät kestävät myös erilaisia ajopintojen epätasaisuuksia kuten mukulakivialustaa, routakuoppia ja kynnyksiä, vahvan rakenteensa ansiosta erinomaisesti.

   Maantiepyörä

   Maantiepyörä on pyörätyypeistä kaikkein vanhin ja perinteikkäin. Siitä käytetään usein myös kansanomaisempaa nimitystä kilpapyörä. Maantiepyörä on nimensä mukaisesti suunniteltu maantiekäyttöön. Se on omiaan hyväkuntoisella asfaltoidulla tiellä tapahtuvaan, tarvittaessa vauhdikkaaseenkin ajoon.

   Tunnusomaista maantiepyörälle ovat kapeat, suuripaineiset renkaat, jotka aikaansaavat pienen kitkan ja hyvän rullaavuuden poljettaessa. Matala painopiste edesauttaa hyvien ajo-ominaisuuksien saavuttamisessa kovissakin vauhdeissa. Maantiepyörän tunnistaa myös sen alaspäin käyristyvästä ohjaustangosta: ajoasento maantiepyörissä on matala, mikä mahdollistaa pienemmän ilmanvastuksen ja sitä kautta nopeamman vauhdin. Matala ajo-asento ehkäisee puutumisia pidemmillä ajorupeamilla kun otetta voi vaihtaa ohjaustangolla ala-asennosta "normaaliimpaan", poikittaisen ohjaustangon -tyyppiseen otteeseen.  Maantiepyörät ovat pyörätyypeistä keveimpiä ja siksi niistä onkin yleensä karsittu pois kaikki sellaiset lisävarusteet, kuin lokasuojat, seisontatuki ja tavarateline.

   Cyclocross- ja gravelpyörä

   Cyclocrossari sijoittuu maantiepyörän ja hybridipyörän välimaastoon. Ulkonäkö ja ajoasento ovat maantiepyörää muistuttavia, mutta paksummat renkaat, kevyemmät vaihdevälitykset ja lisävarusteoptiot lisäävät Cyclocrossin käyttömahdollisuuksia verrattuna maantiepyöriin. Renkaat ovat yleensä maantiepyörää leveämmät ja hiukan karkeakuvioisemmat, jolloin ne soveltuvat myös hiekka- ja metsäautoteille ja tekevät pyörästä monikäyttöisemmän. Cyclocrossariin on myös mahdollista asentaa esim. lokasuojat ja tavarateline. Suuren suosion viime vuosina saavuttaneet gravel-pyörät ovat cyclocrossariin verrattuna lähempänä maantiepyörää, mutta niisä on usein enemmän rengastilaa ja paremmat valmiudet pyörän varusteluun kuin maantiepyörässä.

   Sähköpyörä

   Sähköpyörällä viitataan polkupyörään, jossa etenemistä avustetaan sähkömoottorin avulla. Näistä pyöristä käytetään yleisesti sellaisia nimityksiä kuin sähköpyörä, sähköavusteinen polkupyörä, e-bike sekä pedelec. Sähköavusteisen pyörän moottori saa avustaa korkeintaan 25 km/h vauhtia. Tätä korkeammissa vauhdeissa sähkömoottori ei saa Suomen lainsäädännön mukaan avustaa etenemistä. Lisäksi sähkömoottori saa avustaa etenemistä vain poljettaessa. Moottorin teho saa olla enimmillään 250 wattia. Mikäli näistä rajoituksista poiketaan, ei pyörää voida Suomen Ajoneuvolain mukaan enää pitää sähköpyöränä, vaan se on rekisteröitävä moottoriajoneuvoksi.

   Sähköpyörä soveltuu monenlaiseen käyttöön työmatkapyöräilyn lisäksi. Niitä käytetään myös mm. pitkillä retkillä, koska eteneminen on vaivatonta. Lisäksi ikäihmisille ja erilaisista sairauksista kuten esim. nivelvammoista kärsiville sähköpyörä saattaa tarjota mahdollisuuden pyöräillä täysipainoisesti silloinkin kun pyöräily tavallisella pyörällä ei olisi enää mahdollista. Moni käyttää sähköpyörää tavallisen pyörän korvikkeena, oli kyse sitten kauppamatkoista tai pidemmistäkin ajoista, niin vaivattoman vauhdikkaasti sähköpyörällä halutessaan pääsee!

   Retkipyörä

   Retkipyörät ovat suunniteltu erityisesti pitkille matkoille, joissa pitää pystyä kuljettamaan paljon tavaroita mukana. Retkipyöriin on mahdollista lastata kiinni suuriakin tavarakuormia. Maantiepyöriin verrattuna retkipyörässä on usein hieman kuvioidummat paksummat renkaat sekä laajemmat välityssuhteet mäkisiä osuuksia varten. Komponenttivalinnoissa retkipyörissä painotetaan kulutuskestävyyttä ja toimintavarmuutta, sekä varaosien helppoa ja yleistä saatavuutta myös syrjäseuduilla. Ajoasento retkipyörissä on usein varsin pystyssä mahdollistaen useiden peräkkäisten pitkien päivien viettämisen pyöränselässä mukavasti, sekä helpottaen maisemien ja liikenteen seuraamista.

   Oikean runkokoon valinta

   Polkupyörissä tarjotaan usein erilaisia kokovaihtoehtoja, jotka ilmaistaan pyörämaailmassa runkokokona. Runkokoko tarkoittaa polkimien kampien kiinnityskohdan etäisyyttä rungon pystyputken päähän ja se ilmaistaan yleensä senttimetreissä.

   Oheisiin taulukoihin on koottu suosituksia siitä, mikä runkokoko on Sinulle sopivin. Ensin on esitelty aikuisten runkokoot ja sitten lasten runkokoot. On huomionarvoista, että nämä ovat valmistajien antamien suostusten mukaan esitettäviä keskimääräisiä ohjearvoja ja siten viittellisiä. Runkokoon lisäksi sopivan ajoasennon löytymisessä säätövaraa löytyy pyörissä useimmiten myös satulan säädöistä (satulaa voi yleensä säätää sekä korkeus-, että pituussuunnassa) sekä ohjaustangon säädöissä (ohjaustangon korkeutta ja etäisyyttä on usein mahdollista säätää).

   Mikäli vaikuttaa siltä, että pituutesi puolesta sinulle voisi sopia kaksi eri runkokoa, kannattaa ottaa huomioon jalan sisäpituus. Jalan sisäpituus on väli maasta haaroihin ja sitä ilmaistaan senttimetreissä. Mikäli jalan sisäpituuden huomioimisen jälkeenkin vaikuttaa siltä, että kyseeseen voisi tulla kaksi eri runkokokoa, kannattaa nyrkkisääntönä yleensä valita näistä pienempi: liian suuri runkoko vaikeuttaa pyörän hallintaa.

   Huomioithan sen, että joissakin pyörämalleissa on naisille suunniteltu erikseen mallit. Usein naisille ei ole kuitenkaan suunniteltu erikseen malleja, jolloin kyseeseen saattaa tulla miesten mallia yhden runkokokoon verran pienempi runkokoko.

   • Diilit Diilit
   • Kona
   • Focus Focus
   • Merida Merida
   • Sähköpyörät
   • SCOTT SCOTT
   • Halvimmat
   • Kaupunkipyörät
   • Cube
   • Maantiepyörät
   • Jopo
  0 - 24
  • Helkama CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150537495.jpg
   Helkama Helkama CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä (166)
   Helkama CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä
   • 06417492115145
   1
   good_buy
   most_sold
   1395.00 EUR
  • Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153739459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142992116.jpg
   Helkama Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi (142)
   Helkama Jopo-polkupyörä 24", 1-vaihteinen, turkoosi
   • 06417492112212
   1
   good_buy
   deal
   345.99 EUR
  • Bits Classic 3 Lady, naisten kaupunkipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121655338.jpg
   Bits Bits Classic 3 Lady, naisten kaupunkipyörä Classic 3 Lady, naisten kaupunkipyörä Classic 3 Lady, naisten kaupunkipyörä Tyylikäs ja turvallinen naisten kaupunkipyörä. Shimanon 3-vaihteinen napavaihde on helppokäyttöinen ja lähes huoltovapaa. Paino 13,7 kg. Hyvä ja kestävä osasarja ilman turhuuksia. Ajoasento on kaupunkipyöräilyyn erityisen miellyttävä. Mukana lokasuojat. Tuotetiedot: - Kehys: Alloy - Haarukka: Steel Hi-Ten - Ohjainlaakeri: Chin Haur CH-90-3BW - Ohjaustanko: Silver Steel (595 mm, 66 degree rise, 43 degree bend) - Tupit:Velo VLG-690AD2(L) - Ohjainkannatin: H.L. HA-C40-5, EXT 40MM, RISE 30DEG - S... (135)
   Bits Classic 3 Lady, naisten kaupunkipyörä
   • 01000001137971
   1
   good_buy
   249.00 EUR
  • Helkama SE8 28" 8-vaihteinen sähköpyörä, Musta 52cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140358854.jpg
   Helkama Helkama SE8 28" 8-vaihteinen sähköpyörä, Musta 52cm SE8 28" 8-vaihteinen sähköpyörä, Musta 52cm SE8 28" 8-vaihteinen sähköpyörä, Musta 52cm (79)
   Helkama SE8 28" 8-vaihteinen sähköpyörä, Musta 52cm
   • 06417492116777
   2
   good_buy
   2005.00 EUR
  • VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143530073.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä Ajaton ja tyylikäs naisten 3-vaihteinen citypyörä. Erinomainen ajomukavuus, pysty ajoasento. Hyvä varustelutaso. Paino 13,9 kg. Pystysuora ajoasento on eduksi kaupunkiliikenteessä, satulasta näkee hyvin ympärilleen. Erittäin mukava satula ja mukavat tankotupit. Täydellinen pyörä kaupunkiajoon ja lyhyille matkoille. Varustelutasoon kuuluu runkolukko, etu- ja takavalo, ketjukotelo, seisontatuki, lokasuojat ja tavarateline. Valot toimivat paristoilla (paristot hankittava erikseen, ei sisälly). T... (116)
   VeloCity by White Live 28 3s Classic 19, naisten citypyörä
   • 01000030051507
   1
   good_buy
   350.00 EUR
  • Merida Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143508214.jpg
   Merida Merida Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä Työmatka- ja retkipyöräilyyn varustelutasoltaan erinomainen 24-vaihteinen hybridipyörä. Lukittava joustohaarukka ja hydrauliset levyjarrut. Paino 15 kg. Crossway Striker on mukavasti rullaava ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomainen yleispyörä. Hydrauliset levyjarrut mahdollistavat tarkan ja tehokkaan jarrutusvoiman kaikissa olosuhteissa. Pyörän Suntour NEX -joustohaarukka pehmentää mukavasti menoa, joustomatka 63 mm. Joustohaarukassa on lisäksi lockout-toiminto, jouston saa halutessaan kokonaan ... (99)
   Merida Crossway Striker Gent 1920, miesten hybridipyörä
   • 07049091198763
   1
   good_buy
   499.00 EUR
  • White AX 290 FF 20, miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153653731.jpg
   White White AX 290 FF 20, miesten hybridipyörä AX 290 FF 20, miesten hybridipyörä AX 290 FF 20, miesten hybridipyörä Monipuolinen 8-vaihteinen hybridipyörä. Mukava ajoasento, isot renkaat ja mekaaniset levyjarrut. Alhainen huoltotarve. Paino n. 14 kg. AX 290 FF on olennaiseen pelkistetty toimintavarma pyörä. Helppo käsitellä, helppo huoltaa ja helppo omistaa. Kohokohdat: - Hyvä ajomukavuus, alumiinirunko - 1x8-vaihteinen Shimano Altus -vaihteisto - Ongelmattomat Tektron mekaaniset levyjarrut - Kevyesti rullaavat renkaat Runkomuotoilu mahdollistaa mukavan ajoasennon. Vaijerit on viety runkoon, mikä parantaa ... (97)
   White AX 290 FF 20, miesten hybridipyörä
   • 01000030092401
   1
   good_buy
   299.00 EUR
  • NAKAMURA Bello 28"/7 Naisten Pyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152114516.jpg
   NAKAMURA NAKAMURA Bello 28"/7 Naisten Pyörä Bello 28"/7 Naisten Pyörä Bello 28"/7 Naisten Pyörä Nykyaikainen ja laadukas 28" citypyörä, joka sopii sekä tytöille että naisille. Huolettomat Shimano-napavaihteet, vankka ja kevyt HiTen-runko. Hyvä ajoasento ja tukevat kaksoisseinämävanteet tekevät ajamisesta nautinnon. Turvallinen jalkajarru takana ja käsijarru edessä sekä kattava perusvarustelu. Pehmeät ja hyvät ergo-kädensijat ja miellyttävä istuin. Shimano Nexus napavaihteet ovat huolettomat, helppokäyttöiset ja toimintavarmat. Varustukseen kuuluu myös tavarateline (ISO-25kg) ja hyvin pe... (89)
   NAKAMURA Bello 28"/7 Naisten Pyörä
   • 06418641056531
   1
   good_buy
   389.90 EUR
  • Ghost Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red M | 46cm (29") 2020 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154142295.jpg
   Ghost Ghost Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red M | 46cm (29") 2020 Maastopyörät Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red M | 46cm (29") 2020 Maastopyörät Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red M | 46cm (29") 2020 Maastopyörät Monipuolinen joustohaarukalla varustettu maastopyörä, joustomatka 100 mm. Jäykkä runkorakenne, hydrauliset levyjarrut, 24-vaihteinen. Paino 14,9 kg. Kato 2,9 on ajossa erittäin mukava 29-tuumainen maastopyörä, jossa on lukittava SR Suntour -joustohaarukka. Toimintavarma Shimano vaihteisto ja lujatekoiset Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Lukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Tarkkatoiminen ja 24-vaiheen Shimano-vaihteisto, pitkä ... (84)
   Ghost Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red M | 46cm (29") 2020 Maastopyörät
   • 04052968295680
   1
   good_buy
   599.00 EUR
  • Helkama CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150523251.jpg
   Helkama Helkama CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä, Harmaa CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä, Harmaa CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä, Harmaa (56)
   Helkama CE3 28" 3-vaihteinen sähköpyörä, Harmaa
   • 06417492116975
   2
   good_buy
   1295.99 EUR
  • Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142248205.jpg
   Ghost Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä Vaativaan maastoon sähköistetty maastopyörä. Huippumukava ja tasapainoinen täysjoustoinen sähkömaastopyörä. Suorituskykyä hyvällä hinta-laatusuhteella. Paino 22,2 kg. Kato FS S3,9 -sähkömaastopyörässä on hyvä varustelutaso. Sähköavusteinen moottori vie entistä pidemmälle ja mahdollistaa entistä jyrkempien mäkien kiipeämisen. Tasapainoinen, täysjousitettu sähköpyörä tekee maastopyöräilystä entistä mukavampaa. Runkoasennettu akku. Vahva ja hyvin vääntäväShimano E-8000-moottori on erinomainen va... (80)
   Ghost HYB Kato FS S3,9 19, unisex täysjousto sähköpyörä
   • 04052968292818
   1
   good_buy
   2999.00 EUR
  • White AX 290 FF Ane 20 naisten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153714006.jpg
   White White AX 290 FF Ane 20 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane 20 naisten hybridipyörä AX 290 FF Ane 20 naisten hybridipyörä Monipuolinen 8-vaihteinen naisten hybridipyörä. Mukava ajoasento, isot renkaat ja mekaaniset levyjarrut. Alhainen huoltotarve. Paino n. 14 kg. AX 290 FF Ane on olennaiseen pelkistetty toimintavarma pyörä. Helppo käsitellä, helppo huoltaa ja helppo omistaa. Kohokohdat: - Hyvä ajomukavuus, alumiinirunko - 1x8-vaihteinen Shimano Altus -vaihteisto - Ongelmattomat Tektron mekaaniset levyjarrut - Kevyesti rullaavat renkaat Runkomuotoilu mahdollistaa mukavan ajoasennon. Vaijerit on viety runkoon, mi... (67)
   White AX 290 FF Ane 20 naisten hybridipyörä
   • 01000030092425
   1
   good_buy
   299.00 EUR
  • SCOTT Navajo 955 HD 20, unisex maastopyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152467491.jpg
   SCOTT SCOTT Navajo 955 HD 20, unisex maastopyörä Navajo 955 HD 20, unisex maastopyörä Navajo 955 HD 20, unisex maastopyörä Maastopyörässä on mukava pystysuora ajoasento, joka sallii hyvän näkökentän. 27-vaihteinen, 100 mm:n joustohaarukka, hydrauliset levyjarrut. Paino 14,6 kg. Navajo 955 on hyvä valinta niin vauhdikkaaseen pyörälenkkeilyyn kuin seikkailuhaluisempaan pyöräretkeilyyn, ja on kotonaan sekä maastossa että maanteillä. Navajo on suosittu pyörä myös koulumatkapyöräilyyn. Tiellä pyöräiltäessä joustohaarukan saa lukittua. Hydrauliset levyjarrut takaavat tehokkaan ja pehmeän jarrutuksen kaikissa olosuhteis... (62)
   SCOTT Navajo 955 HD 20, unisex maastopyörä
   • 07613368839125
   1
   good_buy
   699.00 EUR
  • Tunturi eForte 28" -sähköpyörä, 7-v, 50 cm, mattaharmaa/vihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154958897.jpg
   Tunturi Tunturi eForte 28" -sähköpyörä, 7-v, 50 cm, mattaharmaa/vihreä eForte 28" -sähköpyörä, 7-v, 50 cm, mattaharmaa/vihreä eForte 28" -sähköpyörä, 7-v, 50 cm, mattaharmaa/vihreä (57)
   Tunturi eForte 28" -sähköpyörä, 7-v, 50 cm, mattaharmaa/vihreä
   • 06411451021966
   1
   good_buy
   1905.00 EUR
  • Helkama Aino -polkupyörä, 26", 3-vaiht., musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154291819.jpg
   Helkama Helkama Aino -polkupyörä, 26", 3-vaiht., musta Aino -polkupyörä, 26", 3-vaiht., musta Aino -polkupyörä, 26", 3-vaiht., musta (56)
   Helkama Aino -polkupyörä, 26", 3-vaiht., musta
   • 06417492106488
   1
   good_buy
   683.90 EUR
  • GZR Black Rambler Fatbike 26" -sähköpyörä, 19" runko
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150583923.jpg
   GZR GZR Black Rambler Fatbike 26" -sähköpyörä, 19" runko Black Rambler Fatbike 26" -sähköpyörä, 19" runko Black Rambler Fatbike 26" -sähköpyörä, 19" runko (55)
   GZR Black Rambler Fatbike 26" -sähköpyörä, 19" runko
   • 06438148027223
   1
   good_buy
   1398.00 EUR
  • SCOTT SUB Cross Park HD 20, naisten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153586941.jpg
   SCOTT SCOTT SUB Cross Park HD 20, naisten hybridipyörä SUB Cross Park HD 20, naisten hybridipyörä SUB Cross Park HD 20, naisten hybridipyörä Hyvin varusteltu monikäyttöinen naisten hybridipyörä. Mukavuuspainotteinen ajoasento. Laatukomponentit, hydrauliset levyjarrut. Paino 13,6 kg. SUB Cross Park Lady on huoleton laatupyörä, jonka osasarja pysyy normaalihuollossa hyväkuntoisena pitkään. Varma valinta, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Soveltuu hyvin kaiken tyyppisille teille, myös päällystämättömille hiekka- ja sorateille. Tämä on urheilullinen hybridipyörä, jossa on mukava ajoasento ja jonka käyttöalue on todella laaja. Pyörässä... (53)
   SCOTT SUB Cross Park HD 20, naisten hybridipyörä
   • 07613368839637
   1
   good_buy
   749.00 EUR
  • Helkama Saana 28" 7-vaihteinen polkupyörä, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134564503.jpg
   Helkama Helkama Saana 28" 7-vaihteinen polkupyörä, Musta Saana 28" 7-vaihteinen polkupyörä, Musta Saana 28" 7-vaihteinen polkupyörä, Musta (52)
   Helkama Saana 28" 7-vaihteinen polkupyörä, Musta
   • 06417492115121
   1
   good_buy
   625.99 EUR
  • Cannondale Habit 6, black M | 44cm (29") 2020 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153493016.jpg
   Cannondale Cannondale Habit 6, black M | 44cm (29") 2020 Maastopyörät Habit 6, black M | 44cm (29") 2020 Maastopyörät Habit 6, black M | 44cm (29") 2020 Maastopyörät Käyttötarkoitus: Tour/Trail; Paino (noin): 15.59 kg; Rengaskoko: 29" tuuma; Vaihteiden kokonaismäärä: 11; Sis. polkimet: Nee; Rakenne: Full suspension; Materiaalityyppi: Alumiini; Muita huomioita: SmartForm C1 Alloy, Proportional Response viritetty, Ai offset drivetrain, ISCG05, BSA 83, Post mount kiinnitys, kartiomainen emäputki; Vaimentimen tuotemerkki: Rock Shox; Jousituksen merkki: Deluxe Select, DebonAir; Rakenne: Jousitushaarukka; Merkki: RockShox; Tyyppi: Recon RL, DebonAir, 51 mm offs... (50)
   Cannondale Habit 6, black M | 44cm (29") 2020 Maastopyörät
   • 00884603780473
   1
   good_buy
   2028.00 EUR
  • Ghost Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red S | 42cm (29") 2020 Maastopyörät
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154142295.jpg
   Ghost Ghost Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red S | 42cm (29") 2020 Maastopyörät Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red S | 42cm (29") 2020 Maastopyörät Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red S | 42cm (29") 2020 Maastopyörät Monipuolinen joustohaarukalla varustettu maastopyörä, joustomatka 100 mm. Jäykkä runkorakenne, hydrauliset levyjarrut, 24-vaihteinen. Paino 14,9 kg. Kato 2,9 on ajossa erittäin mukava 29-tuumainen maastopyörä, jossa on lukittava SR Suntour -joustohaarukka. Toimintavarma Shimano vaihteisto ja lujatekoiset Rodi-vanteet ja jykevät Mitas-renkaat. Kohokohdat: - Kestävä alumiinirunko - Lukittava SR Suntour -joustohaarukka, joustomatka 100 mm - Tarkkatoiminen ja 24-vaiheen Shimano-vaihteisto, pitkä ... (50)
   Ghost Kato 2.9 AL 29", jet black/riot red S | 42cm (29") 2020 Maastopyörät
   • 04052968295673
   1
   good_buy
   599.00 EUR
  • Felt QX75 miesten hybridipyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154949216.jpg
   Felt Felt QX75 miesten hybridipyörä QX75 miesten hybridipyörä QX75 miesten hybridipyörä Sporttinen, mukava ja helposti hallittava QX75 hybridipyörä tarjoaa maantiepyörän rullaavuuden ja maastopyörän mukavuuden. Soveltuu erinomaisesti työmatkapyöräilyyn ja leppoisaan lenkkeilyyn niin asfaltti ja sorateille. Kevyt ja jämäkkä alumiinirunko, tehokkaat mekaaniset levyjarrut, varmatoiminen Shimano 21-vaihteisto ja hyvin rullaavat renkaat. Kaikissa Felt-pyörissämme on aine- ja valmistusvikojen varalta 2 vuoden takuu, rungoilla 3 vuotta. (49)
   Felt QX75 miesten hybridipyörä
   • 04251206315603
   1
   809.00 EUR
  • GZR Pedelec Fat 4.0 "Dozer" -sähköpyörä taittuvalla rungolla, 20"
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150583972.jpg
   GZR GZR Pedelec Fat 4.0 "Dozer" -sähköpyörä taittuvalla rungolla, 20" Pedelec Fat 4.0 "Dozer" -sähköpyörä taittuvalla rungolla, 20" Pedelec Fat 4.0 "Dozer" -sähköpyörä taittuvalla rungolla, 20" (46)
   GZR Pedelec Fat 4.0 "Dozer" -sähköpyörä taittuvalla rungolla, 20"
   • 06438148028923
   1
   1007.90 EUR
  • Solifer Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150548909.jpg
   Solifer Solifer Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta (46)
   Solifer Pulski Fatbike, 7-v, mattamusta
   • 06430019816042
   1
   464.90 EUR
  • VeloCity by White Energy Boost Hd Bfmax Center 20 Uni Eu, unisex sähköpyörä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155675338.jpg
   VeloCity by White VeloCity by White Energy Boost Hd Bfmax Center 20 Uni Eu, unisex sähköpyörä Energy Boost Hd Bfmax Center 20 Uni Eu, unisex sähköpyörä Energy Boost Hd Bfmax Center 20 Uni Eu, unisex sähköpyörä Monipuolinen ja kätevä sähköpyörä tyylikästä skandimuotoilua. Mukava ajoasento, hyvät säädöt. Pyörässä on lokasuojat, seisontatuki ja ajovalo. Paino 27 kg. Energy Boost on hyvä valinta sekä lyhyemmille pyörälenkeille että monipuoliseen arkipyöräilyyn. Pyörässä on hyvät hydrauliset levyjarrut, joiden jarruteho on erinomainen myös sateella. Kohokohdat: - Hyvä ajomukavuus, skandinaavista suunnittelua - Laadukas Shimano-vaihteisto - Pyörässä on lokasuojat, seisontatuki ja ajovalo - Hyvä valinta l... (44)
   VeloCity by White Energy Boost Hd Bfmax Center 20 Uni Eu, unisex sähköpyörä
   • 01000030102926
   1
   1599.00 EUR
  2 29
  • info@vertaa.fi