x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  astianpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta astianpesukone

  • Yleiset tiedot

   Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
   Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • tiskikonetyypit,
   • tiskikoneen toiminnot,
   • tiskikoneet ja muotoilu sekä
   • suosittuja tiskikonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

   1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
   2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
   3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
   4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
   5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

   Tiskikonetyypit
   On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Tiskikoneen toiminnot
   Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

   • Aquastop
   • Täyttösensori
   • Pesunesteindikaattori
   • Ohjelma puolitäydelle koneelle
   • Lapsilukko
   • Ohjelmaindikaattori
   • Ajastin
   • Huuhteluohjelma
   • Vedenpehmennys

   Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

   Tiskikoneet ja muotoilu
   Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

   Uusia keksintöjä
   Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

   Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

   Suosittuja tiskikonemerkkejä
   Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko pesukone valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
   Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

   Asennustyyppi
   Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

   Astiatelineet
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

   Energialuokka
   Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

   Joustava asettelu
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

   Korkeuden säätäminen
   Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

   Kuivausmenetelmä
   Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

   Kuivaustulosluokka
   Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

   Kulutus
   Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

   Leveys
   Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

   Lopetusäänimerkki
   Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

   Lämmin vesi
   Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

   Lämpöelementti
   Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

   Lämpötilamäärä
   Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

   Maksimilämpötila
   Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

   Malli
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Markkinoilletulo
   Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

   Melutaso
   Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

   Ohjauspaneeli
   Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

   Ohjelmamäärä
   Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

   Pesuaineindikaattori
   Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

   Pesuajan näyttö
   Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

   Pesukapasiteetti
   Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

   Pesutulosluokka
   Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

   Pesuvaiheen näyttö
   Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

   Puolitäyttöohjelma
   Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

   Pöytätaso yhteensopivuus
   Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

   Seuraaja (malli)
   Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

   Suolaindikaattori
   Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

   Sähkönkulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

   Säädettävä korirakenne
   Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

   Tehopesuohjelma
   Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

   Täysautomaattinen
   Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

   Täyttösensori
   Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

   Vedenpehmennin
   Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

   Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
   0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
   4 - 8 °dH = pehmeä vesi
   8 - 12 °dH = keskikova vesi
   12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
   18 - 30 °dH = kova vesi

   Vesilukko
   Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

    

   • Bosch Bosch astianpesukoneet
   • Electrolux Electrolux astianpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool astianpesukoneet
   • Siemens Siemens astianpesukoneet
   • Energiatehokkaat Astianpesukoneet, joiden energialuokka A++
   • 45 cm Astianpesukoneet, joiden leveys on 45cm tai alle
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Erinomainen tiskikone
   Pesee kaiken lian pois. Ohjelmia on riittävä määrä joka tilannetta varten. Soveltuu myös käytettäväksi yöaikaan kerrostalossa, on hiljainen. Erikoisuutena nouseva alakori, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi selkävaivaisille tai pitkille ihmisille. Alakori liu'utetaan ulos ja se nousee miltei keskikorin tasolle, jolta on helppo noukkia astiat säilytystiloihin. Kori liikkuu helposti, eikä vaadi paljoa voimaa. Sekä keskikori, että alakori ovat helposti ja kattavasti muunneltavissa ja erikokoiset ja -malliset astiat saadaan mahdutettua tilavaan koneeseen hyvin. Ainostaan suurimmat pizzalautaset eivät mahdu pystyyn. Nekin saa vinossa kuitenkin puhtaiksi. Yläkori on erillinen aterinkori. Sinne menee helposti useat aterimet ja isommatkin veitset kerralla. Sen saa myös nostettua koneesta pois jos on tarvis saada kori lähemmäksi säilytyslaatikoita.
   10.0
   0 10
   • Nouseva alakori
   • Tilava ja muunneltavissa oleva
   • Hiljainen ja tehokas
   • Jäljellä olevan ajan näyttö
   • Ei isoille "pizzalautasille"
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Loistava tiskari
   Olen n. kuukauden testannut konetta. Erittäin tyytyväinen olen Comfortlift toimintoon, joka helpottaa huonoselkäisen tiskien laittamista ja pois ottamista, kun saa alakorin hyvälle korkeudelle. Alkuun oli hankaluuksia aterinkorin kanssa, kun pitää laittaa kaikki erikseen, mutta siihenkin tottui ja ainakin aterimet tulee puhtaammiksi tällä systeemillä. Kone on myös erittäin hiljainen ja käyttäessäni EtxraDry lisäohjelmaa, on astiat kuivia, kun laittaa kaappiin. Monipuolisesti ohjelmia, joita myös helppo käyttää sekä voi laittaa muistiin suosikkiohjelman. Astiat tulleet myös hyvin puhtaaksi. Käyttöohjekin on selkeä ja toimiva. Kaikin puolin erittäin tyytyväinen koneeseen.
   10.0
   0 10
   • Nouseva alakori
   • Hiljainen ääni
   • Loistava pesutulos
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Kätevä nouseva alakori
   Hyvä astianpesukone, erityisesti Comfortlift-alakori on kätevä konetta täyttäessä ja tyhjentäessä. Kivana lisänä punainen valo heijastuu lattiaan ohjelman ollessa kesken ja muuttuu vihreäksi kun tulee valmista.
   10.0
   0 10
   • Nouseva alakori
   • Aterintaso
   • Hyvä pesujälki
   • Isot lautaset mahtuu huonosti
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Tiskari joka tehoaa
   Kolmekymppisen kotiapuri! Nyt ei tarvitse tiskata pinttyneimpiä ja herkkiäkään astioita enää käsin, tämä kone saa puhtaaksi kaiken mahdollisen! Kiinni jääneet pastan jämät kattilanpohjalta, kuivuneet puuronjämät lautaselta, rasvaiset ja juustoiset leipälautaset toustien jälkeen, tahmaiset kakkulapiot..... Pesutulos on ollut aina priimaa, ei laikkuja, jäämiä tai tahroja astioissa pesun jälkeen ja automaattisesti aukeava luukku ja kuivaus nopeuttaa ja helpottaa kiireisessäkin arjessa. Ylös nouseva alakori taas helpottaa ja nopeuttaa sekin omalta osaltaa koneen tyhjennystä, kuin myös oma pois nostettava aterintasokin. Tämä kone on itselleni jo melkeen liiankin tilava, suurperheille todella unelma, koska tilaa löytyy ja koneellinen tiskiä peseytyy parhaimmillaan vajaassa parissa tunnissa. Alakorin ylös nouseminen tuo pieniä rajotteita astioiden sijoitteluun, mutta kun löytää sen omiin tarpisiin fiksuimman tavan täyttää koneen, niin homma toimii melkeen kuin heittämällä, ei turhia kyyristelyjä tai miettimistä onkohan koneessa vielä tilaa, koska sitä siellä on. Alkuasetukset, suolan ja huuhtelukirkasteen täyttö oli helppoa, täyttöluukut hyvin käden ulottuvilla ja selkeästi merkattuina. Plussaa myös annostelun säätäminen ohjelmanäytöstä/painikkeista, joka on huomattavasti tarkempaa ja selkeämpää, kuin mekaaniset (muoviset) säädöt. Eihän tätä konetta voi kun kehua, ihan vaan sen takia että enää ei tule sellaista "äh, taasko pitää tyhjentää kone"-fiilistä, omassa taloudessani riittää kun kerran viikossa pesee tiskit, ellei isommin kokkaile.
   10.0
   0 10
   • Hiljainen, tilava
   • Tehokas, varmatoiminen
   • Ergonominen, helppokäyttöinen
   • Jäykkä luukku ainakin uutena
   • Ei näytä jäljellä olevaa aikaa
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Tehokas, hiljainen ja monipuolinen tiskikone
   Kuukauden käytön jälkeen voin sanoa, että hyvä hankintapäätös. Mahtuu todella paljon erimallisia ja kokoisia astioita. Helposti muokattavissa eri kokoisille astioille. Ylimmälle aterintasolle on helppo asettaa aterimia ja teräville veitsille on oma turvallinen teline, jossa terät pysyvät suojassa, eikä täytön tai tyhjennyksen aikana satu haveria. Ylemmässä ns. lasihyllyssä on kumiset tukiosat, joissa eri malliset lasit pysyvät hyvin pystyssä. Nyt voi esimerkiksi samppanjalasit pestä turvallisesti koneella. Suurin mullistus on alatason Comfort-lift toiminto. Taso nousee hissimäisesti ja kätevästi ylätason tasolle ja näin on helppoa ja ergonomista täyttää pöydältä lautaset ja muut raskaammat astiat koneeseen. Comfort-lift toiminnolla taso laskeutuu kevyesti takaisin ala-asentoon. Ja tasolle mahtuu todella paljon lautasia ja kippoja ja korin pidikkeitä on helppo siirrellä ja muokata. Edelliseen koneeseen verrattuna suurin muutos on koneen erittäin hiljainen käyttöääni. Lisäksi pesuohjelmia on todella paljon ja helppo myös muokata oma ohjelma, jos koneen ohjelmat eivät ole sopivia. Tiskitulokseen ole myös ollut hyvin tyytyväinen ja se kaiketi tiskikoneen tärkein ominaisuus on. Suosittelen.
   10.0
   0 10
   • Tehokas, hyvä pesutulos
   • Hiljainen, lähes äänetön
   • Käyttömukavuus täydellinen
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Täydellinen astianpesukone isommallekin perheelle
   Tyylikäs kone. Todella tilava imommallekin perheelle. Aterintaso voi kätevästi nostaa pois koneesta joka helpottaa aterimien laittoa laatikkoon. Alakorin comfortlift toiminto on aivan mahtava- säästää selkää antamalla ergonomisesti hyvä asento tiskien laitossa. Hiljainen jossa monta eri ohjelmaa. Helpot ohjeet . Iso plussa että ohjelmavalitsin ja sisäpuolelle, helppo pitää siistina ja puhtaana.
   10.0
   0 10
   • hiljainen
   • ylösnostettava alakori
   • poisnostettava aterinkori
   • ei näkyvä ajastinta
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Helppokäyttöinen, hiljainen ja tyylikäs kone
   Astianesukone on tyylikäs sisältä ja ulkoa. Ohjelmavalitsimet ovat koneen kannen yläosassa ja menevät hienosti piiloon, esimerkiksi lapsilta. Kone on helppokäyttöinen ja saa nopeasti päälle. Ohjeet ovat ihan selkeät. Käyntiääni on hiljainen ja koneen ollessa päällä heijastuu punainen valo lattiaan. Ohjelman loputtua luukku aukeaa automaattisesti ja se helpottaa astioiden kuivumista. Olemme olleet tyytyväisiä myös pesutuloksiin. Sisätilat ovat meidän nelihenkiselle perheelle riittävän tilavat ja helposti muokattavissa. Yläkorin tasolle nouseva alakori on todella kätevä, kun ei tarvitse kumarrella. Tämä on todella hyvä ominaisuus, jolla kone erottuu monista muista. Ruokailuvälineet laitetaan ylimmäisenä olevaan koriin vaakaan. Korin saa nostettua myös helposti pois. Monille astioille on mietitty erillisiä paikkoja, kuten teräville veitsille ja viinilaseille. Luukku on hieman jäykkä nyt alkuun ainakin.
   10.0
   0 10
   • Helppo täyttää ja tyhjentää
   • Hiljainen ääni
   • Tyylikäs
   • Jäykähkö luukku
  • AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/0/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81638860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/3/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/4/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/9/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-102207549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/aeg-ffe62800pw-dishwasher-102715491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/8/9/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/0/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/1/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/2/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/3/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/4/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/5/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755395.jpg
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE (75)
   8.66471119133574 (3)
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   Erittäin hiljainen, nouseva kori, hyvää pesutulos!
   . Eri pesuohjelmien valinta ohjauspaneelista on helppoa ja nopeaa, ei edes tarvinnut lukea paljon ohjauskirja, ohjauspaneeli on luukun yläreunassa. Tiskikoneen paras puoli on alakori, joka nousee yläkorin tasolle vedettäessä se ulos. Kone on helppo täyttää ja tyhjentää, ei tarvitse koko ajan kumarrella. Aterimet laitetaan omaan koriin, joka on ihan ylimmäisenä. Koneesta heijastuu lattiaan punainen merkkivalo koneen ollessa käynnissä. Super hiljainen käynti ääni, luukku avautuu itsestään kun ohjelma on päättynyt, se takaa astioiden luonnollisen kuivumiseen. Pesutulokseen olen ollut erittäin tyytyväinen!
   10.0
   0 10
   • nouseva kori
   • pesutulos
   • kuivat astiat
   • jäljellä oleva aika ei näy
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Monipuolinen ja laadukas kodin tiskari
   Laadukas ja monipuolinen tiskikone, laatua arvostavalle. Helposti muokattava, kaadettavat lautas ja lasipiikit. Hiljainen käyntiääni ja hyvä pesutulos. Jäljellä olevan pesuajannäytön puuttuminen on ainoa mainittava miinus. Ohjelmia löytyy kaikkiin tarpeisiin, tyylikäs kokonaisuus.
   10.0
   0 10
   • Nostettava alakori
   • Pesutulos erinomainen
   • Hiljainen
   • Pesuajannäyttö puuttuu
  • AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/0/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81638860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/3/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/4/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/9/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-102207549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/aeg-ffe62800pw-dishwasher-102715491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/8/9/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/0/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/1/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/2/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/3/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/4/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/5/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755395.jpg
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE (75)
   8.66471119133574 (3)
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   Erittäin tyytyvöinen
   Olen nyt testannut n. viikon ja olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen.
   10.0
   0 10
   • Comfortlift toiminta
   • Pesutulos hyvä
   • Kuivaus hyvä
   • Aterin kori hieman hankala
  • AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/0/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81638860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/3/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/4/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/9/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-102207549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/aeg-ffe62800pw-dishwasher-102715491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/8/9/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/0/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/1/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/2/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/3/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/4/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/5/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755395.jpg
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE (75)
   8.66471119133574 (3)
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   Helppokäyttöinen ja tyylikäs astianpesukone
   Tuote on ryhdikkään tyylikäs ja helppo käyttää. Ohjelmavaihtoehtoja on useita, sen saa myös ajastuksella päälle ja talletettua suosikkiohjelman. Ohjelmavalitsimet ovat koneen kannen yläosassa, jäävät siis piiloon, kun luukun laittaa kiinni. Ohjelma valitaan ensin, sitten luukku kiinni ja kone lähtee päälle. Tässä koneessa on innovatiivinen keksintö alakorin osalta, se nousee samalle korkeudelle, kuin yläkori. Näin on helppo latoa astiat koneeseen ja koneesta pois, selkä suorana. Tilavat korit, mahtuu paljon astioita. Työvälineet tulee omaan koriin, joka on ihan ylimmäisenä. Siinä ladotaan työvälineet rinnakkain vaakaan. Tämä korinosa on muuten tosi hyvä, mutta usein on jäänyt välineet märiksi, eivät siis ole kuivuneet kunnolla. Tosin koneessa on myös valittavissa extra dry -ominaisuus, jota en ole vielä ehtinyt kokeilla, se todennäköisesti auttaisi ko. ongelmaan. Muita hyviä ominaisuuksia on extrahygiene ja timesaver. Extrahygienessä kone säilyttää lämpötilan +70 vähintään 10min ajan viimeisen huuhteluvaiheen aikana. Timesaver taas mahdollistaa valitun ohjelman keston lyhentämisen, noin 50% lyhyemmän. Käyntiääni todella on hiljainen. Koneesta heijastuu lattiaan punainen merkkivalo koneen ollessa käynnissä ja kun ohjelma on loppunut, kone itse avaa luukun automaattisesti ja antaa myös merkkiäänen, iso plussa tästä!
   8.0
   0 10
   • comfortlift ominaisuus
   • merkkivalo ja -ääni
   • hiljainen
   • kuivaustulos
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Tilaihme loistavalla pesutuloksella
   Hyvä kone. Ylös nouseva alataso auttaa koneen täyttämisessä ja tyhjentämisessä. Hiljainen käynti ääni. Avaa itse luukun 10 sek kuluttua ohjelman päättymisestä.
   8.0
   0 10
   • Ylös nouseva alataso
   • Oma hylly aterimille
   • Hiljainen käynti ääni
   • Ei ulkoista näyttöä ajalle
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Monipuolisesti muokattavissa, loistava pesutulos!
   Selkeät käyttöohjeet ja hyvin helppo käyttää. Hiljainen käyntiääni. Heijastaa punaisen valon lattiaan käynnissä ollessaan. Mielestäni tämä ominaisuus on vähän outo ja itse jäin kaipaamaan näyttöä jossa näkyisi ulospäin, kauanko pesuohjelmaa on vielä jäljellä. Tässä koneessa näyttö ja painikkeet on sijoitettu koneen sisäpuolelle. Toki tässä asiassa on positiivisetkin puolensa, sillä nyt lapset eivät pääse painelemaan painikkeita, kun eivät ole näkösällä. Pesuohjelmia on monipuolisesti (6KPL) ja lisäksi pesuohjelmiin saa valittua lisätoimintoja mm. TimeSaver tai ExtraHygiene. Pesuohjelman päätteeksi luukku avautuu automaattisesti noin 10cm joka takaa parhaimman kuivaustuloksen. Halutessaan tämän toiminnon saa ohjelmoitua pois päältä. Laite on muutoinkin monipuolisesti muokattavissa äänimerkeistä huuhtelukirkasteen annosteluun. Laitteessa on myös monipuolisesti muokattavissa olevat pesukorit eli esimerkiksi "lautaspiikkejä" saa kaadettua halutessaan joka takaa sen, että erikokoiset ja muotoiset tiskit saa aseteltua tosi hyvin. Yläkorissa on toisella puolen pehmeät piikit pitämässä herkempiä laseja pystyssä sekä jalallisille laseille kiinnikkeet. Aterimille oma taso jolloin alakoriin jää enemmän tilaa lautasille ja isoille tiskeille. Aterintasoon aterimet asetellaan yksitellen ja ne puhdistuvat paremmin kuin perinteisissä aterinkoreissa. Aterintaso on riittävän tilava suurellekin määrälle ja lisäksi sinne mahtuu puukot ym. Alakorissa ComfortLift joka siis nostaa alatason ylemmäs helpottaen tiskien laittoa ja pois keräämistä. ComfortLift on helppokäyttöinen ja hyvinkin kätevä ominaisuus. Pesutulokseen olen ollut erittäin tyytyväinen.
   10.0
   0 10
   • Monipuolisesti muokattavissa
   • Loistava pesutulos
   • ComfortLift ja aterintaso
   • Ulkopuolella ei aikanäyttöä
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu apuri
   Erityispisteet ylätasosta, johon mahtuu iso määrä aterimia ahtaan aterintelineen sijaan, jossa aterimet ovat aina peseytyneet hieman heikonlaisesti. Koska luukku avautuu itsestään kun ohjelma on valmis, ei enää tarvitse huolehtia, että onko paikalla ohjelman loputtua ja astiat jäisivät märkinä puolen päivän ajaksi koneeseen lojumaan. Lattiaan saa heijastumaan valon, joka ilmaisee koneen olevan käynnissä. Tätä ominaisuutta en ole kokenut kovin tarpeelliseksi, sillä asianpesukone ei ole niin hiljainen, että ei kuulisi koska se vielä pyörii ja koska luukku avautuu itsestään pesuohjelman päätteeksi, on se riittävä merkki siitä, että pesu on valmis. Äänentasoon voi toki vaikuttaa myös se, että keittiömme kiinteät kaapit jättivät sentin-pari tyhjää tilaa koneen molemmin puolin, eikä konetta ja sokkelilistaa näinollen saatu kiinnitettyä niin kuin asentaja olisi toivonut. ComfortLiftin "tärkein" ominaisuus jo nimensä mukaisesti on sen ylös nostettava alakori. Kun astioita lisää alakoriin useamman kerrallaan, on tämä näppärä tapa säästää selkää turhalta kyykkimiseltä. Yksittäisen lautasen kohdalla tosin edestakainen nosto ja lasku tuntuu hieman turhalta, kahvaa kun pitää joka tapauksessa kurotella alhaalta. Jos alakorin saisi nostettua kyykkimättä ylhäällä olevalla painikkeella ylös, olisi se siinä tapauksessa enemmän hyödyksi myös yhden astian täyttötilanteissa. Tämähän on toki ihan käyttöjäkohtainen ominaisuus, haluaako kerätä isomman määrän astioita likoamaan tiskialtaaseen ja täyttää kerralla vai toimiiko kuten minä ja laittaa aina käytetyt astiat koneeseen, vaikka niitä kerralla tulisi vain yksi. Erilaiset telineet ja pidikkeet koreissa tuovat huomattavaa lisäarvoa. Yleensä kun hyllyjä ja koloja ei saa muokattua mitenkään eri tarpeiden mukaan, saa nyt jalalliset lasit ja isokokoiset kulhot omat tilansa, jossa ne pysyvät paikoillaan ja puhdistuvat hyvin. AEG ComfortLift on ulkomuodoltaan todella tyylikäs, eikä vähiten siksi, että painikkeet ovat "piilossa" koneen yläreunan paneelissa. Näinollen kanteen ei tule turhia sormenjälkiä ja tahroja ja se on muutenkin helpompi pitää puhtaana. Luukun avaaminen ja kiinni laittaminen on hieman jäykähköä, mutta vaatinee kaiketi vain hieman oikeanlaista tekniikkaa, enkä näe sitä niin suurena ongelmana. Kaikenkaikkiaan todella toimiva ja hintansa arvoinen pesukone, jonka monipuoliset pesuominaisuudet ja tasot helpottavat kotiaskareita tiskien osalta huomattavasti.
   8.0
   0 10
   • Aterimille oma hyllytaso
   • Nouseva alakori
   • Erilaiset pidikkeet astioille
   • Yksittäisten astioiden lisäys
   • Jäykkä luukku
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Innovatiivinen ja ergonominen astianpesukone.
   Astianpesukone, jossa on uusi ja erilainen alakori (lautaskori), joka nousee käyttäjän tasolle. Comfortlift- teknologia, joka helpottaa koneen täyttämistä ja tyhjentämistä pesuohjelman päätyttyä. Omalta tasolta on kätevämpi tyhjentää kone ja myös täyttää, koska ei tarvitse tehdä selälle tai niska-hartiaseudulle ylimääräisiä ja ikäviäkin liikkeitä ja näin ollen työskentely asento pysyy mukavana. Kori on helppo nostaa ja laskea. Sulavan tuntuista tekniikkaa. Lisäksi koneessa on paljon tilaa ja lasikorissa olevat pidikkeet pitävät hyvin lasit paikallaan ja pesun jälkeen lasit ovat kirkkaita ja ylimääräisiä vesivanoja ei näy laseissa. Yläkori, jossa on tilaa kiitettävästi ruokailuvälineille on koneessa yksi parhaimmista puolista. Korin, kun saa nostettua paikaltaan ja näin ollen tyhjentäminen ja myös täyttäminenkin käy käden käänteessä. Hiljainen ääni. Merkkivalo on myös kiva uusi lisä koneessa, jolloin näkee onko kone päällä ja milloin kone on valmis. Myös luukun aukeaminen 10 cm viimeisen kuivausohjelman jälkeen on plussaa, koska astiat pääsevät luonnollisesti kuivumaan. Hiukan jäykän oloinen avausmekanismi ja saa painaa kunnolla luukkua, että menee varmasti kiinni! Hinta-laatusuhde ja ominaisuudet kohtaavat toistensa kanssa.
   10.0
   0 10
   • Comfortlift alakori
   • Puhdas pesutulos
   • Runsaasti tilaa astioille
   • Jäykkä avausmekanismi
  Astianpesukoneet 8.8 (16)
  0 - 24
  • Electrolux ESF5206LOW Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/5/6/9/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-81642569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/6/electrolux-esf5206low-astianpesukone-81663926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/7/electrolux-esf5206low-astianpesukone-81663927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/5/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/6/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/7/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/8/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/5/9/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/0/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/1/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/2/electrolux-esf5206low-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-89608762.jpg
   Electrolux ESF5206LOW Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A+ astianpesukone (287)
   Electrolux ESF5206LOW Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A+ astianpesukone
   Power.fi Power.fi
   278.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   278.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • Siemens iQ100 SN414W02AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/5/2/siemens-sn414w02as-astianpesu-kone-iq100-speedm-valk-60cm-74938852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/0/4/siemens-sn414w02as-astianpesu-kone-iq100-speedm-valk-60cm-90814604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/2/siemens-iq100-sn414w02as-undercounter-12place-settings-a-dishwasher-103002912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/3/siemens-iq100-sn414w02as-undercounter-12place-settings-a-dishwasher-103002913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/4/siemens-iq100-sn414w02as-undercounter-12place-settings-a-dishwasher-103002914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/5/siemens-iq100-sn414w02as-undercounter-12place-settings-a-dishwasher-103002915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/1/6/siemens-iq100-sn414w02as-undercounter-12place-settings-a-dishwasher-103002916.jpg
   Siemens iQ100 SN414W02AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A+ astianpesukone (475)
   Siemens iQ100 SN414W02AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A+ astianpesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   284, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   284, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   most_sold
  • Electrolux ESL4201LO kapea integroitava astianpesukone, leveys 45 cm
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/2/9/electrolux-esl4201lo-77313529.jpg
   Electrolux ESL4201LO kapea integroitava astianpesukone, leveys 45 cm (197)
   Electrolux ESL4201LO kapea integroitava astianpesukone, leveys 45 cm
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   297.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   297.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Bosch Serie 4 SMU46CW01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/8/6/bosch-smu46cw01s-astianpesukone-valkoinen-74938886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/4/7/bosch-smu46cw01s-astianpesukone-valkoinen-81586647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/6/5/bosch-series-4-astianpesukone-smu46cw01s-valkoinen--96039665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/6/0/bosch-series-4-astianpesukone-smu46cw01s-valkoinen--102207060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/4/2/bosch-serie-4-smu46cw01s-dishwasher-102733742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/2/bosch-serie-4-smu46cw01s-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102750302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/3/bosch-serie-4-smu46cw01s-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102750303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/4/bosch-serie-4-smu46cw01s-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102750304.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/5/bosch-serie-4-smu46cw01s-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102750305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/0/6/bosch-serie-4-smu46cw01s-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102750306.jpg
   Bosch Serie 4 SMU46CW01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone (114)
   Bosch Serie 4 SMU46CW01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone
   Power.fi Power.fi
   477.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   477.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • AEG FFB51400ZM ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 47DB, 2 PESUTASOA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/0/aeg-ffb51400zm-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-83748170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/8/0/aeg-ffb51400zm-astianpesukone-84353580.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/4/1/aeg-ffb51400zm-astianpesukone-88237341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/8/6/aeg-ffb51400zm-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-88596486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/8/7/aeg-ffb51400zm-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-88596487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/8/8/aeg-ffb51400zm-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-88596488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/8/9/aeg-ffb51400zm-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-88596489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/2/aeg-ffb51400zm-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102671932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/3/aeg-ffb51400zm-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102671933.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/4/aeg-ffb51400zm-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102671934.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/5/aeg-ffb51400zm-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102671935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/6/aeg-ffb51400zm-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102671936.jpg
   AEG FFB51400ZM ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 47DB, 2 PESUTASOA (108)
   AEG FFB51400ZM ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 47DB, 2 PESUTASOA
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   438.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   438.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/0/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81638860.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/3/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/4/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-comfort-lift-81663904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/4/9/aeg-ffe62800pw-astianpesukone-102207549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/9/1/aeg-ffe62800pw-dishwasher-102715491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/8/9/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755389.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/0/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755390.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/1/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755391.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/2/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/3/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755393.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/4/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755394.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/9/5/aeg-ffe62800pw-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-102755395.jpg
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE (75)
   8.66471119133574 (3)
   AEG FFE62800PW ASTIANPESUKONE
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   927, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   927, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Bosch Serie 4 SPU45II00S pöydänaluskoneet 9paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/9/9/bosch-spu45ii00s-integroitava-astianpesukone-93543299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/6/2/bosch-spu45ii00s-integroitava-astianpesukone-93937162.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/9/7/bosch-spu45ii00s-integroitava-astianpesukone-101439897.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/7/6/bosch-serie-4-spu45ii00s-dishwasher-102733776.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/3/6/bosch-serie-4-spu45ii00s-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102750336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/3/7/bosch-serie-4-spu45ii00s-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102750337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/3/8/bosch-serie-4-spu45ii00s-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102750338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/3/9/bosch-serie-4-spu45ii00s-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102750339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/4/0/bosch-serie-4-spu45ii00s-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102750340.jpg
   Bosch Serie 4 SPU45II00S pöydänaluskoneet 9paikkaa A++ astianpesukone (57)
   Bosch Serie 4 SPU45II00S pöydänaluskoneet 9paikkaa A++ astianpesukone
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   587.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   587.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Siemens iQ100 SR44E203SK pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/7/8/siemens-sr44e203sk-88120378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/5/siemens-sr44e203sk-96039925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/6/siemens-sr44e203sk-96039926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/7/siemens-sr44e203sk-96039927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/2/8/siemens-sr44e203sk-96039928.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/3/0/siemens-sr44e203sk-100870630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/2/siemens-iq100-sr44e203sk-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102874532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/3/siemens-iq100-sr44e203sk-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102874533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/4/siemens-iq100-sr44e203sk-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102874534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/3/5/siemens-iq100-sr44e203sk-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102874535.jpg
   Siemens iQ100 SR44E203SK pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone (90)
   Siemens iQ100 SR44E203SK pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   384, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   384, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Bosch astianpesukone SKS50E32EU
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/0/5/bosch-sks50e32eu-countertop-6places-settings-a-dishwasher-31793605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/5/2/bosch-sks50e32eu-countertop-6places-settings-a-dishwasher-34891152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/5/6/bosch-sks50e32eu-countertop-6places-settings-a-dishwasher-34891156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/0/bosch-sks50e32eu-mini-6places-a-white-dishwasher-42268170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/1/bosch-sks50e32eu-mini-6places-a-white-dishwasher-42268171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/7/2/bosch-sks50e32eu-mini-6places-a-white-dishwasher-42268172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/0/8/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-96039608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/1/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101159271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/2/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101159272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/3/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101159273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/4/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101159274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/5/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101159275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/7/6/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101159276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/3/3/9/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101286339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/5/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101758325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/6/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101758326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/7/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101758327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/8/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101758328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/2/9/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101758329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/5/2/bosch-sks50e32eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-102011552.jpg
   Bosch astianpesukone SKS50E32EU (44)
   Bosch astianpesukone SKS50E32EU
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   307.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   307.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Whirlpool WUE2B16 ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/7/8/whirlpool-wue-2b16-60268378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/6/4/whirlpool-wue-2b16-semi-built-in-13places-settings-a--71413864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/4/8/whirlpool-wue-2b16-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-101883548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/4/9/whirlpool-wue-2b16-undercounter-13place-settings-a-dishwasher-101883549.jpg
   Whirlpool WUE2B16 ASTIANPESUKONE (111)
   Whirlpool WUE2B16 ASTIANPESUKONE
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   328, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   328, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/1/8/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81642318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/2/0/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-comfort-lift-81663920.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/5/2/aeg-ffe62800pm-astianpesukone-102207552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/3/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/4/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588104.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/5/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588105.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/6/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/7/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/8/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/0/9/electrolux-ffe62800pm-semi-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102588109.jpg
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (37)
   9.526852393428205 (12)
   AEG FFE62800PM Osittain sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   1027, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   1027, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   best_reviewed
  • Bosch SMU46KW03S ASTIANPESUKONE A++, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/4/0/bosch-smu46kw03s-astianpesu-kone-silence-plus-valk-60cm-77201140.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/2/2/bosch-smu46kw03s-astianpesu-kone-silence-plus-valk-60cm-90822722.jpg
   Bosch SMU46KW03S ASTIANPESUKONE A++, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA (135)
   Bosch SMU46KW03S ASTIANPESUKONE A++, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   384, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   384, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Miele G4203SCU ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/5/miele-g-4203-scu-active-freestanding-14places-a-white-44155895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/6/miele-g-4203-scu-active-freestanding-14places-a-white-44155896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/0/7/miele-g-4203-scu-active-semi-built-in-14place-settings-a-dishwasher-100914507.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/6/7/miele-g-4203-scu-active-semi-built-in-14place-settings-a-dishwasher-101189467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/6/8/miele-g-4203-scu-active-semi-built-in-14place-settings-a-dishwasher-101189468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/2/5/miele-g-4203-scu-active-semi-built-in-14place-settings-a-dishwasher-102207825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/2/6/miele-g-4203-scu-active-semi-built-in-14place-settings-a-dishwasher-102207826.jpg
   Miele G4203SCU ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA (124)
   Miele G4203SCU ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 46DB, 3 PESUTASOA
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   630, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   630, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Rosenlew RW4512 Vapaasti seisova 13paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/4/6/rosenlew-rw4512-88120346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/9/rosenlew-rw4512-freestanding-13place-settings-a-dishwasher-102672259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/0/rosenlew-rw4512-freestanding-13place-settings-a-dishwasher-102672260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/1/rosenlew-rw4512-freestanding-13place-settings-a-dishwasher-102672261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/2/rosenlew-rw4512-freestanding-13place-settings-a-dishwasher-102672262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/3/rosenlew-rw4512-freestanding-13place-settings-a-dishwasher-102672263.jpg
   Rosenlew RW4512 Vapaasti seisova 13paikkaa A+ astianpesukone (75)
   Rosenlew RW4512 Vapaasti seisova 13paikkaa A+ astianpesukone
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   358, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   6.177143594099355 (58)
   358, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux ESF4202LOW ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 49DB, 2 PESUTASOA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/9/8/electrolux-esf4202low-84983098.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/8/electrolux-esf4202low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-95893708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/9/electrolux-esf4202low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-95893709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/1/0/electrolux-esf4202low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-95893710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/1/1/electrolux-esf4202low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-95893711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/1/2/electrolux-esf4202low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-95893712.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/1/8/electrolux-esf4202low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-101286718.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/6/electrolux-esf4202low-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102776656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/7/electrolux-esf4202low-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102776657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/8/electrolux-esf4202low-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102776658.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/5/9/electrolux-esf4202low-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102776659.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/6/6/0/electrolux-esf4202low-undercounter-9place-settings-a-dishwasher-102776660.jpg
   Electrolux ESF4202LOW ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 49DB, 2 PESUTASOA (44)
   Electrolux ESF4202LOW ASTIANPESUKONE A+, ÄÄNI 49DB, 2 PESUTASOA
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   374, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   374, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Bosch Serie 4 SMV45AX00E Täysin sisäänrakennettu 12paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/7/4/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12places-settings-a-dishwasher-71558374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/7/5/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12places-settings-a-dishwasher-71558375.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/7/6/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12places-settings-a-dishwasher-71558376.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/7/7/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12places-settings-a-dishwasher-71558377.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/7/9/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-96039679.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/0/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-96039680.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/1/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-96039681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/8/2/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-96039682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/8/0/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-100888780.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/4/4/0/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-100955440.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/0/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286530.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/2/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/3/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/4/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/5/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/6/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/3/7/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-101286537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/4/bosch-serie-4-smv45ax00e-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-102207244.jpg
   Bosch Serie 4 SMV45AX00E Täysin sisäänrakennettu 12paikkaa A++ astianpesukone (35)
   Bosch Serie 4 SMV45AX00E Täysin sisäänrakennettu 12paikkaa A++ astianpesukone
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   454, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   454, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Gram DS6401-60 ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/0/9/3/gram-ds6401-60-24476093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/2/9/3/gram-ds-6401-60-semi-built-in-12places-settings-a-dishwasher-71134293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/0/5/gram-ds-6401-60-semi-built-in-12place-settings-a-dishwasher-100881905.jpg
   Gram DS6401-60 ASTIANPESUKONE (58)
   Gram DS6401-60 ASTIANPESUKONE
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   314, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   314, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Electrolux ESF4513LOW Vapaasti seisova 9paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/2/electrolux-esf4513low-astianpesukone-90413232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/8/1/electrolux-esf4513low-astianpesukone-90537481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/6/electrolux-esf4513low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-102512626.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/7/electrolux-esf4513low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-102512627.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/8/electrolux-esf4513low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-102512628.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/2/9/electrolux-esf4513low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-102512629.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/0/electrolux-esf4513low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-102512630.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/1/electrolux-esf4513low-freestanding-9place-settings-a-dishwasher-102512631.jpg
   Electrolux ESF4513LOW Vapaasti seisova 9paikkaa A+ astianpesukone (33)
   Electrolux ESF4513LOW Vapaasti seisova 9paikkaa A+ astianpesukone
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   397.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   397.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Siemens iQ300 astianpesukone SN436W01AS (valkoinen)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/1/4/siemens-sn436w01as-astianpesukone-a-a-ni-48db-2-pesutasoa-90823714.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/9/1/siemens-iq300-astianpesukone-sn436w01as-valkoinen--96039691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/2/siemens-iq300-astianpesukone-sn436w01as-valkoinen--103002232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/3/siemens-iq300-astianpesukone-sn436w01as-valkoinen--103002233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/4/siemens-iq300-astianpesukone-sn436w01as-valkoinen--103002234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/5/siemens-iq300-astianpesukone-sn436w01as-valkoinen--103002235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/3/6/siemens-iq300-astianpesukone-sn436w01as-valkoinen--103002236.jpg
   Siemens iQ300 astianpesukone SN436W01AS (valkoinen) (67)
   Siemens iQ300 astianpesukone SN436W01AS (valkoinen)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   434, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   434, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Miele astianpesukone G4263 Vi
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/9/miele-astianpesukone-g4263-vi-58737299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/0/miele-astianpesukone-g4263-vi-58737300.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/1/miele-astianpesukone-g4263-vi-58737301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/9/1/miele-g-4263-vi-active-fully-built-in-13places-settings-a--69816191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/4/3/miele-g-4263-vi-active-fully-built-in-13places-settings-a--70979943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/2/2/miele-g-4263-vi-active-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-96039622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/2/3/miele-g-4263-vi-active-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-96039623.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/4/9/miele-g-4263-vi-active-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101808549.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/6/4/miele-g-4263-vi-active-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-102300664.jpg
   Miele astianpesukone G4263 Vi (44)
   Miele astianpesukone G4263 Vi
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   734, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   734, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Siemens IQ100 SK25E203EU ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/1/0/siemens-sk25e203eu-countertop-6places-settings-a-dishwasher-32014510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/5/7/siemens-sk25e203eu-countertop-6places-settings-a-dishwasher-32465357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/9/6/siemens-sk25e203eu-countertop-6places-settings-a-dishwasher-33618796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/2/siemens-sk25e203eu-mini-6places-a-white-dishwasher-44106272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/3/siemens-sk25e203eu-mini-6places-a-white-dishwasher-44106273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/4/siemens-sk25e203eu-mini-6places-a-white-dishwasher-44106274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/7/5/siemens-sk25e203eu-mini-6places-a-white-dishwasher-44106275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/5/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-100881935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/6/8/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-100913968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/6/9/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-100942169.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/3/1/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101162631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/0/6/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-101761506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/5/3/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-102299453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/2/5/siemens-sk25e203eu-countertop-6place-settings-a-dishwasher-102899825.jpg
   Siemens IQ100 SK25E203EU ASTIANPESUKONE (16)
   Siemens IQ100 SK25E203EU ASTIANPESUKONE
   Ecosto.fi Ecosto.fi
   6.873368496782174 (10)
   359, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Ecosto.fi Ecosto.fi
   6.873368496782174 (10)
   359, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   4
  • AEG FSB52610Z Täysin sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/2/8/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-83575028.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/2/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051362.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/3/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051363.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/4/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/5/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051365.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/6/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/7/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/6/8/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-85051368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/0/9/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101286709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/1/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101286911.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/2/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101286912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/3/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101286913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/4/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101286914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/1/5/aeg-fsb52610z-fully-built-in-13place-settings-a-dishwasher-101286915.jpg
   AEG FSB52610Z Täysin sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone (34)
   AEG FSB52610Z Täysin sisäänrakennettu 13paikkaa A++ astianpesukone
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   458, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   458, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  • Electrolux ESL2400RO ASTIANPESUKONE INTEGROITAVA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/2/9/electrolux-esl2400ro-6places-a-white-dishwasher-46190829.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/4/3/electrolux-esl2400ro-fully-built-in-6place-settings-a-dishwasher-102207843.jpg
   Electrolux ESL2400RO ASTIANPESUKONE INTEGROITAVA (20)
   Electrolux ESL2400RO ASTIANPESUKONE INTEGROITAVA
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   326.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.919813618166101 (95)
   326.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  • Siemens iQ100 SN614X04AE Täysin sisäänrakennettu 12paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/8/4/siemens-sn614x04ae-80640084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/3/2/siemens-sn614x04ae-88195032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/3/siemens-iq100-astianpesukone-sn614x04ae-96039723.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/4/siemens-iq100-astianpesukone-sn614x04ae-96039724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/5/siemens-iq100-astianpesukone-sn614x04ae-96039725.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/7/siemens-iq100-astianpesukone-sn614x04ae-96039727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/7/2/8/siemens-iq100-astianpesukone-sn614x04ae-96039728.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/0/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/1/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/2/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/3/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/4/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/5/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/7/6/siemens-iq100-sn614x04ae-fully-built-in-12place-settings-a-dishwasher-103000276.jpg
   Siemens iQ100 SN614X04AE Täysin sisäänrakennettu 12paikkaa A+ astianpesukone (20)
   Siemens iQ100 SN614X04AE Täysin sisäänrakennettu 12paikkaa A+ astianpesukone
   Power.fi Power.fi
   367.07, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   367.07, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
  2 16
  • info@vertaa.fi