x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Astianpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Astianpesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
   Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • tiskikonetyypit,
   • tiskikoneen toiminnot,
   • tiskikoneet ja muotoilu sekä
   • suosittuja tiskikonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

   1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
   2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
   3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
   4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
   5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

   Tiskikonetyypit
   On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Tiskikoneen toiminnot
   Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

   • Aquastop
   • Täyttösensori
   • Pesunesteindikaattori
   • Ohjelma puolitäydelle koneelle
   • Lapsilukko
   • Ohjelmaindikaattori
   • Ajastin
   • Huuhteluohjelma
   • Vedenpehmennys

   Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

   Tiskikoneet ja muotoilu
   Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

   Uusia keksintöjä
   Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

   Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

   Suosittuja tiskikonemerkkejä
   Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko pesukone valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
   Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

   Asennustyyppi
   Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

   Astiatelineet
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

   Energialuokka
   Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

   Joustava asettelu
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

   Korkeuden säätäminen
   Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

   Kuivausmenetelmä
   Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

   Kuivaustulosluokka
   Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

   Kulutus
   Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

   Leveys
   Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

   Lopetusäänimerkki
   Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

   Lämmin vesi
   Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

   Lämpöelementti
   Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

   Lämpötilamäärä
   Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

   Maksimilämpötila
   Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

   Malli
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Markkinoilletulo
   Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

   Melutaso
   Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

   Ohjauspaneeli
   Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

   Ohjelmamäärä
   Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

   Pesuaineindikaattori
   Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

   Pesuajan näyttö
   Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

   Pesukapasiteetti
   Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

   Pesutulosluokka
   Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

   Pesuvaiheen näyttö
   Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

   Puolitäyttöohjelma
   Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

   Pöytätaso yhteensopivuus
   Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

   Seuraaja (malli)
   Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

   Suolaindikaattori
   Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

   Sähkönkulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

   Säädettävä korirakenne
   Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

   Tehopesuohjelma
   Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

   Täysautomaattinen
   Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

   Täyttösensori
   Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

   Vedenpehmennin
   Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

   Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
   0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
   4 - 8 °dH = pehmeä vesi
   8 - 12 °dH = keskikova vesi
   12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
   18 - 30 °dH = kova vesi

   Vesilukko
   Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

    

   • Diilit Diilit
   • Bosch Bosch astianpesukoneet
   • Smeg Smeg astianpesukoneet
   • Electrolux Electrolux astianpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool astianpesukoneet
   • Siemens Siemens astianpesukoneet
   • UPO UPO astianpesukoneet
   • Energiatehokkaat Astianpesukoneet, joiden energialuokka A+++
   • 45 cm Astianpesukoneet, joiden leveys on 45cm tai alle
   • Pöytämalli Pöydälle sijoitettavat astianpesukoneet
   • Edullisimmat Edullisimmat astianpesukoneet
  0 - 24
  • Whirlpool WSIC 3M17
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541744.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916044.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916040.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916043.jpg
   Whirlpool Whirlpool WSIC 3M17 WSIC 3M17 WSIC 3M17 Tämän kalusteisiin sijoitettavan Whirlpool astianpesukoneen ominaisuudet: hopeanvärinen. Energiatehokkuusluokka A+. Säädettävät jalat epätasaisilla lattioilla ja pinnoilla vapauttamiseksi. Erinomainen suorituskyky tuottaa parhaat pesutulokset. Erinomainen kuivausteho varmistaa erinomaiset tulokset. Kapea, leveys vain 45 cm 6TH SENSE -sensoritekniikkaa Sensoriohjelma, määrittää ohjelman keston astioiden likaisuuden perusteella Multizone-toiminto, kun tiskejä vain ylä- tai alakorissa Ohjelma juom (101)
   Whirlpool WSIC 3M17
   • 08003437233012
   • WSIC 3M17
   • 859991616610
   3
   good_buy
   299.95 EUR
  • Bosch SPU2HKW57S 45CM DISHWASHER
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210640962.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215189146.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175597213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165617003.jpg
   Bosch Bosch SPU2HKW57S 45CM DISHWASHER SPU2HKW57S 45CM DISHWASHER SPU2HKW57S 45CM DISHWASHER ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin. (58)
   Bosch SPU2HKW57S 45CM DISHWASHER
   • 04242005210404
   • SPU2HKW57S
   4
   good_buy
   479.00 EUR
  • Gram DS 6100/1 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216109697.jpg
   Gram Gram DS 6100/1 ASTIANPESUKONE DS 6100/1 ASTIANPESUKONE DS 6100/1 ASTIANPESUKONE DS 6100/1 on 12 astiaston kapasiteetilla varustettu astianpesukone Gramilta. Se on erittäin helppokäyttöinen perinteisistä painikkeista. Kätevät toiminnot Astianpesukoneessa on kätevä viivästetty käynnistys, jonka voit asettaa kolmen, kuuden tai yhdeksän tunnin päähän. Puolitäyttötoiminnolla voit pestä koneellisen, vaikka se ei olisikaan vielä täynnä. Pesuohjelmat Astianpesukoneessa on neljä erilaista pesuohjelmaa kolmessa eri pesulämpötilassa: 40, 50 ja 65°C. Pesuohjelmista löytyy myös nopei... (182)
   Gram DS 6100/1 ASTIANPESUKONE
   • 05709708232144
   1
   good_buy
   most_sold
   278.00 EUR
  • Bosch SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229677321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202544425.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165482276.jpg
   Bosch Bosch SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi. (35)
   Bosch SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE
   • 04242005229420
   • SPU2IKW02S
   5
   good_buy
   458.90 EUR
  • Electrolux ESF2400OW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113353538.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113353542.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113353540.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215202880.jpg
   Electrolux Electrolux ESF2400OW ESF2400OW ESF2400OW OminaisuudetVoidaan asentaa lattiatason yläpuolelle:Tämä astianpesukone voidaan halutessa asentaa lattiatasoakorkeammalle.Siinä on vakiovarusteena ns. lapposarja, joka estää veden läpivirtaamisen.Pesuohjelmat:20 Min Party Program, Säästöohjelma 55°C, Lasipesu 40°C, Tehopesu 70°C, Normaaliohjelma 65°C,Pikapesu 40°C.Kuivaustekniikka:Kuivaus jälkilämmön avullaTehokas lämminvesitekniikka:Tämä laite voidaan kytkeä turvallisesti myös lämminvesiliitäntään,jonka max. lämpötila on 60 °C. Lämminvesilii... (31)
   Electrolux ESF2400OW
   • 07332543765249
   • ESF2400OW
   4
   good_buy
   355.80 EUR
  • Bosch Pöydälle sijoitettava astianpesukone Bosch SKS50E42EU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168529755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301829.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216253113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301826.jpg
   Bosch Bosch Pöydälle sijoitettava astianpesukone Bosch SKS50E42EU Pöydälle sijoitettava astianpesukone Bosch SKS50E42EU Pöydälle sijoitettava astianpesukone Bosch SKS50E42EU Lasi 40°C -ohjelma pesee ja kuivaa lasit sekä muut lämpötiloille herkät astiat hellävaraisesti. AutomaattiohjelmatVarmista optimaalinen puhdistusteho automaattisesti. Veden käyttö, veden lämpötila ja huuhteluaika säädetään tarkasti likaisuustason mukaan, jolloin optimaaliset pesutulokset saavutetaan vettä ja energiaa säästämällä. LasisuojaLasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glas... (23)
   Bosch Pöydälle sijoitettava astianpesukone Bosch SKS50E42EU
   • 04242005134977
   • SKS50E42EU
   5
   good_buy
   329.00 EUR
  • Bosch Serie 4 SMU4HAW48S astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215186907.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206239126.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 SMU4HAW48S astianpesukone Serie 4 SMU4HAW48S astianpesukone Serie 4 SMU4HAW48S astianpesukone EcoSilence DriveTM: erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä.Voidaksesi pestä vielä tehokkaammin, olemme kehittäneet taloudellisen EcoSilence DriveTM -moottorin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan. ActiveWater: vähemmän vettä, vähemmän energiaa, enemmän tehoa.Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutu... (22)
   Bosch Serie 4 SMU4HAW48S astianpesukone
   • 04242005227358
   • SMU4HAW48S
   5
   good_buy
   559.00 EUR
  • Electrolux Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813059.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813226.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813228.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813229.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813225.jpg
   Electrolux Electrolux Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa (64)
   Electrolux Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa
   • 07332543738427
   • 911 079 056
   1
   good_buy
   419.00 EUR
  • Bomann TSG5701 pöytäastianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212449619.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212449713.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212449712.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212449711.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212449716.jpg
   Bomann Bomann TSG5701 pöytäastianpesukone TSG5701 pöytäastianpesukone TSG5701 pöytäastianpesukone Upea ja käytännöllinen Bomann huippu-uutuus pöytäastianpesukone, joka ei vaadi erillistä vesiliitäntää. (38)
   Bomann TSG5701 pöytäastianpesukone
   • 04004470570106
   • 757010
   2
   good_buy
   373.80 EUR
  • Bosch astianpesukone SKS62E32EU (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168528805.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170943741.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170944273.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167651156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170944275.jpg
   Bosch Bosch astianpesukone SKS62E32EU (valkoinen) astianpesukone SKS62E32EU (valkoinen) astianpesukone SKS62E32EU (valkoinen) Bosch SKS62E32EUastianpesukone on erittäin hellävarainen herkillekin astioille. Monipuoliset pesuohjelmat mahdollistavat aina sopivan pesuohjelman löytämisen. Pesuohjelman jälkeen pesukone kuivaa astiasi tehokkaasti kuivaustoiminnon avulla. Astianpesukoneen käyttö on miellyttävää, sillä sen moottori on erittäin hiljainen ja kestävä sekä ajastimen avulla voit suunnitella päivääsi entistä tehokkaammin. EcoSilence Drive EcoSilence Drive -hiiliharjaton moottori on hiljainen, kestävä ja tehokas. P... (14)
   Bosch astianpesukone SKS62E32EU (valkoinen)
   • 04242005198047
   • 7268691
   • SKS62E32EU
   4
   good_buy
   369.00 EUR
  • AEG FSB53927Z ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221970281.jpg
   AEG AEG FSB53927Z ASTIANPESUKONE FSB53927Z ASTIANPESUKONE FSB53927Z ASTIANPESUKONE (52)
   AEG FSB53927Z ASTIANPESUKONE
   • 07332543791651
   1
   good_buy
   528.00 EUR
  • Siemens Astianpesukone SN615X00AE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208310479.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71281016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71281017.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71281015.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71281014.jpg
   Siemens Siemens Astianpesukone SN615X00AE Astianpesukone SN615X00AE Astianpesukone SN615X00AE Siemens SN615X00AE on integroitava astianpesukone hiiliharjattomalla iQdrive moottorilla. Astianpesukoneeseen mahtuu 12 astiastoa ja siinä on kätevä automaattiohjelma, joka mukauttaa pesun astioiden likaisuuden perusteella. Erityinen pesuaineannostelija Erityisellä dosageAssist pesuaineannostelijalla varustettu astianpesukone liottaa pesuainetabletin tasaisesti. Tabletti tippuu erilliseen dosageAssist-annostelijaan yläkorissa, josta se liukenee tasaisesti taaten maksimaalisen pesutehon. iQdri... (33)
   Siemens Astianpesukone SN615X00AE
   • 04242003767801
   • SN615X00AE
   2
   good_buy
   608.00 EUR
  • Siemens SN43HW55VS ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221970220.jpg
   Siemens Siemens SN43HW55VS ASTIANPESUKONE SN43HW55VS ASTIANPESUKONE SN43HW55VS ASTIANPESUKONE Siemensin iQ300-sarjan astianpesukone SN43H on upea astianpesukone monipuolisilla pesuohjelmilla ja kätevällä kolmannella pesutasolla. Astianpesukone on miellyttävä käyttää sen tyylikkäästä elektronisesta ohjauspaneelista. Keskellä ohjauspaneelia on kätevä jäljellä olevan pesuajan digitaalinen näyttö. Astianpesukoneen sisus on valmistettu ruostumattomasta teräksestä sekä Polinox-muovista. Anna Home Connectin lisätä älyä rutiineihisi Home Connect -ominaisuudella varustettua laitetta voidaan se... (33)
   Siemens SN43HW55VS ASTIANPESUKONE
   • 04242003887349
   2
   good_buy
   628.90 EUR
  • Gram DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216109684.jpg
   Gram Gram DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE Gram OM 4911-60 T/1 on valkoinen 45 cm leveä astianpesukone kymmenen astiaston kapasiteetilla. Se on varustettu hyvillä perustoiminnoilla ja seitsemän pesuohjelman valikoimalla. Ohjaus on yksinkertaista astianpesukoneen perinteisistä painikkeista. Kätevät toiminnot Astianpesukoneessa on kätevä viivästetty käynnistys, jonka voit asettaa kolmen, kuuden tai yhdeksän tunnin päähän. Puolitäyttötoiminnolla voit pestä koneellisen, vaikka se ei olisikaan vielä täynnä. Hyvät pesuohjelmat Astianpesukon... (49)
   Gram DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE
   • 05709708232489
   1
   good_buy
   328.00 EUR
  • Bosch Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359194.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215200043.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210640939.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164478569.jpg
   Bosch Bosch Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin.Silence on demand: tauota pesuohjelma ja käynnistä 30 min hiljaisuus milloin vain Home Connect -soveluksen kautta.Home Connect: langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma: Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä va... (17)
   Bosch Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S
   • 04242005224357
   • SMU2ITW04S
   3
   good_buy
   428.90 EUR
  • Bosch Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229682968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227695097.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone EcoSilence DriveTM: erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä.Voidaksesi pestä vielä tehokkaammin, olemme kehittäneet taloudellisen EcoSilence DriveTM -moottorin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan. ActiveWater: vähemmän vettä, vähemmän energiaa, enemmän tehoa.Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutu... (25)
   Bosch Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone
   • 04242005222896
   • SMU4HAI48S
   2
   good_buy
   619.00 EUR
  • AEG FFB53940ZM ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152445473.jpg
   AEG AEG FFB53940ZM ASTIANPESUKONE FFB53940ZM ASTIANPESUKONE FFB53940ZM ASTIANPESUKONE AEG FFB53940Z on tilava 14 astiaston täyttömäärällä varustettu astianpesukone. Käytännöllinen sisus kolmannella pesutasolla ja monipuolisilla säätömahdollisuuksilla tekee käytöstä mukavaa. Erinomaiset pesuohjelmat Astianpesukoneessa on viisi pesuohjelmaa, jotka kattavat täydellisesti erilaiset tarpeet. Pikaohjelmalla peset nopeasti vain 30 minuutissa, AutoSense-automaattiohjelmalla saat erinomaisen pesutuloksen automaattisesti, Eco-ohjelma on ympäristöystävällinen valinta ja lasinpesuohjelmal... (25)
   AEG FFB53940ZM ASTIANPESUKONE
   • 07332543672547
   2
   good_buy
   638.90 EUR
  • AEG FFB41600ZW1 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/135310487.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158146040.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125318270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971783.jpg
   AEG AEG FFB41600ZW1 ASTIANPESUKONE FFB41600ZW1 ASTIANPESUKONE FFB41600ZW1 ASTIANPESUKONE AEG FFB41600ZW on tason alle sijoitettava 60 cm astianpesukone. Siinä on tehokas AirDry-kuivaus, neljä käytännöllistä pesuohjelmaa ja se on helppokäyttöinen perinteisistä painikkeista. Tehokas AirDry-kuivaus Astianpesukone kuivaa astiat erittäin tehokkaasti hyödyntämällä luonnollista ilmavirtaa. Luukku aukeaa raolleen perinteisen kuivausohjelman päätteeksi, jolloin astianpesukoneeseen pääsee virtaamaan viileää ilmaa, ja astiat jatkavat kuivumista luonnollisesti vielä ohjelman päätyttyä. Senso... (30)
   AEG FFB41600ZW1 ASTIANPESUKONE
   • 07332543531851
   • 07332543777242
   • FFB41600ZW
   • 911 514 004
   1
   good_buy
   458.00 EUR
  • Miele astianpesukone G5000UBRWS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205046351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205046545.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205046543.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205326275.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205046544.jpg
   Miele Miele astianpesukone G5000UBRWS astianpesukone G5000UBRWS astianpesukone G5000UBRWS Miele-astianpesukoneella voit pestä 13 hengen astiat kerrallaan. Laite on varustettu lukuisilla pesuohjelmilla, ajastintoiminnolla sekä 58 minuutin QuickPowerWash-pikaohjelmalla. (29)
   Miele astianpesukone G5000UBRWS
   • 04002516314455
   • 11494340
   • G5000UBRWS
   1
   good_buy
   818.90 EUR
  • Rosenlew RW4512 astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208504431.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672263.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672260.jpg
   Rosenlew Rosenlew RW4512 astianpesukone RW4512 astianpesukone RW4512 astianpesukone Pikaohjelmalla astiat puhtaiksi vain 30 minuutissa. (29)
   Rosenlew RW4512 astianpesukone
   • 07332543572793
   • RW4512
   1
   good_buy
   438.90 EUR
  • Beko DVS05024W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217353135.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172077820.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200759170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216515353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216515351.jpg
   Beko Beko DVS05024W DVS05024W DVS05024W (27)
   Beko DVS05024W
   • 08690842392269
   • DVS05024W
   • 8690842392269
   1
   259.00 EUR
  • Bosch SPV2IKX10E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168527614.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255320.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166255316.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166717751.jpg
   Bosch Bosch SPV2IKX10E SPV2IKX10E SPV2IKX10E ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin.Home Connect:langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma:Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.InfoLight:punainen merkkivalo heijastuu lattiaan astianpesukoneen ollessa käynnissä. LasisuojaLasisuoja o... (18)
   Bosch SPV2IKX10E
   • 04242005183821
   • SPV2IKX10E
   2
   397.00 EUR
  • Electrolux Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181021841.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125502291.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155673343.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168281778.jpg
   Electrolux Electrolux Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen Electrolux-astianpesukoneessa on tilaa 13 hengen astioille. Laitteen ominaisuuksiin lukeutuu myös kuusi ohjelmaa, Time Manager sekä astiat kuivaava AirDry-teknologia. (17)
   Electrolux Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen
   • 07332543483174
   • 07332543777297
   • 07332543635214
   • 07332543472895
   • ESF5545LOW
   • ELX911546099
   2
   488.90 EUR
  • Beko Astianpesukone Beko DFS26024W, 45 cm 10 astiastoa, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217320541.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206199554.jpg
   Beko Beko Astianpesukone Beko DFS26024W, 45 cm 10 astiastoa, valkoinen Astianpesukone Beko DFS26024W, 45 cm 10 astiastoa, valkoinen Astianpesukone Beko DFS26024W, 45 cm 10 astiastoa, valkoinen (25)
   Beko Astianpesukone Beko DFS26024W, 45 cm 10 astiastoa, valkoinen
   • 08690842186660
   • DFS26024W
   1
   339.00 EUR
  2 18
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Smeg DEFAULT
    • smeg
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Pöytämalli DEFAULT
    • po_yta_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Bosch (bosch)
   • Siemens (siemens)
   • Miele (miele)
   • AEG (aeg)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Asko (asko)
   • Beko (beko)
   • Bomann (bomann)
   • Brabantia (brabantia)
   • Brandt (brandt)
   • Candy (candy)
   • CYLINDA (cylinda)
   • Edesa (edesa)
   • Electrolux (electrolux)
   • ELVITA (elvita)
   • Fisher & Paykel (fisher_paykel)
   • Gorenje (gorenje)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Helkama (helkama)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Indesit (indesit)
   • Joseph Joseph (joseph_joseph)
   • Klarstein (klarstein)
   • LG (lg)
   • Logik (logik)
   • Rosenlew (rosenlew)
   • Samsung (samsung)
   • Smeg (smeg)
   • UPO (upo)
   • Vestfrost (vestfrost)
  • Sijoitus (sijoitus):
   • Integroitu (integroitu)
   • Pöytä (po_yta_)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Hinta (price):
   • < 430 € (budget)
   • 430 € - 610 € (price_2)
   • 610 € - 930 € (price_3)
   • ≥ 930 € (price_4)
  • Astiastojen määrä (astiastojen_lukuma_a_ra_):
   • < 7 kpl (alle_7_kpl)
   • 8 kpl (8_kpl)
   • 9 kpl (9_kpl)
   • 10 kpl (10_kpl)
   • 11 kpl (11_kpl)
   • 12 kpl (12_kpl)
   • 13 kpl (13_kpl)
   • 14 kpl (14_kpl)
   • 15 kpl (15_kpl)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
   • G (g)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 45 cm (alle_45)
   • 50 - 55 cm (50_55_cm)
   • 55 - 60 cm (55_60_cm)
   • > 60 cm (yli_60)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 50 cm (alle_50_cm)
   • 50 - 55 cm (50_55_cm)
   • 57 - 58 cm (57_58_cm)
   • > 58 cm (yli_58_cm)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 60 cm (alle_60_cm)
   • 80 - 85 cm (80_85_cm)
   • > 85 cm (yli_85_cm)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • AquaStop (aquastop)
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
  • Lämpötila-asetuksia (la_mpo_tila_asetuksia):
   • 3 (3_settings)
   • 4 (4_settings)
   • 5 (5_settings)
   • 6 (6_settings)
   • 7 (7_settings)
  • Väri (va_ri):
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Tummanharmaa (tummanharmaa)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Klarstein Amazonia (klarstein_amazonia)
   • Rosenlew RW4512 (rosenlew_rw4512)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Whirlpool WIC (whirlpool_wic)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi