x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Astianpesukoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Astianpesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
   Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • tiskikonetyypit,
   • tiskikoneen toiminnot,
   • tiskikoneet ja muotoilu sekä
   • suosittuja tiskikonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

   1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
   2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
   3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
   4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
   5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

   Tiskikonetyypit
   On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Tiskikoneen toiminnot
   Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

   • Aquastop
   • Täyttösensori
   • Pesunesteindikaattori
   • Ohjelma puolitäydelle koneelle
   • Lapsilukko
   • Ohjelmaindikaattori
   • Ajastin
   • Huuhteluohjelma
   • Vedenpehmennys

   Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

   Tiskikoneet ja muotoilu
   Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

   Uusia keksintöjä
   Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

   Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

   Suosittuja tiskikonemerkkejä
   Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko pesukone valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
   Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

   Asennustyyppi
   Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

   Astiatelineet
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

   Energialuokka
   Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

   Joustava asettelu
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

   Korkeuden säätäminen
   Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

   Kuivausmenetelmä
   Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

   Kuivaustulosluokka
   Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

   Kulutus
   Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

   Leveys
   Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

   Lopetusäänimerkki
   Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

   Lämmin vesi
   Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

   Lämpöelementti
   Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

   Lämpötilamäärä
   Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

   Maksimilämpötila
   Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

   Malli
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Markkinoilletulo
   Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

   Melutaso
   Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

   Ohjauspaneeli
   Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

   Ohjelmamäärä
   Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

   Pesuaineindikaattori
   Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

   Pesuajan näyttö
   Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

   Pesukapasiteetti
   Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

   Pesutulosluokka
   Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

   Pesuvaiheen näyttö
   Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

   Puolitäyttöohjelma
   Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

   Pöytätaso yhteensopivuus
   Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

   Seuraaja (malli)
   Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

   Suolaindikaattori
   Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

   Sähkönkulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

   Säädettävä korirakenne
   Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

   Tehopesuohjelma
   Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

   Täysautomaattinen
   Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

   Täyttösensori
   Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

   Vedenpehmennin
   Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

   Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
   0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
   4 - 8 °dH = pehmeä vesi
   8 - 12 °dH = keskikova vesi
   12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
   18 - 30 °dH = kova vesi

   Vesilukko
   Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

    

   • Bosch Bosch astianpesukoneet
   • Electrolux Electrolux astianpesukoneet
   • Smeg Smeg astianpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool astianpesukoneet
   • Siemens Siemens astianpesukoneet
   • UPO UPO astianpesukoneet
   • Energiatehokkaat Astianpesukoneet, joiden energialuokka A++
   • 45 cm Astianpesukoneet, joiden leveys on 45cm tai alle
   • Pöytämalli Pöydälle sijoitettavat astianpesukoneet
  • UPO D62 ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101616906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111312374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119630286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125907350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131098346.jpg
   UPO D62 ASTIANPESUKONE (42)
   4.9 (1)
   UPO D62 ASTIANPESUKONE
   Ei korkeammille laseille
   Kiinteä, järjettömän ylös asennettu yläkori estää korkeampien lasien, kuten oluttuoppien ja normaalien viinilasien pesun tällä koneella.
   3.3
   0 10
  Astianpesukoneet 7.3 (5)
  0 - 24
  • Siemens SN414W02AS ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/74938852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90814604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609888.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106585589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131110743.jpg
   Siemens SN414W02AS ASTIANPESUKONE (493)
   Siemens SN414W02AS ASTIANPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   278, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   278, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Bosch Serie 2 SPU40E62SK pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103105887.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103105888.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103105889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103105890.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103515800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103515801.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103515802.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103515803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103515804.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022345.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118566969.jpg
   Bosch Serie 2 SPU40E62SK pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone (163)
   Bosch Serie 2 SPU40E62SK pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   428, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   428, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   3
   good_buy
  • Bosch SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/31793605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/34891152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/34891156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42268170.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42268171.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/42268172.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96039608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101159271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101159272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101159273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101159274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101159275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101159276.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86284618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101758325.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101758326.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101758327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101758328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101758329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102011552.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111261263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113272790.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114063203.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177032.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177033.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177034.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117177492.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117177493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117177494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117177495.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117177496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117177497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123473739.jpg
   Bosch SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ (102)
   Bosch SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.710266657405308 (13)
   309, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.710266657405308 (13)
   309, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Bosch Serie 4 SMU46CI01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/76943095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96039710.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100750477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102601652.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750559.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750560.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750561.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750562.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619439.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131113464.jpg
   Bosch Serie 4 SMU46CI01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone (69)
   Bosch Serie 4 SMU46CI01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   554, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   554, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Electrolux ESF5206LOW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81642569.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81663926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81663927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608755.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608756.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608757.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608758.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608759.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608760.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/89608762.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103963366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619471.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118983124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131094190.jpg
   Electrolux ESF5206LOW ASTIANPESUKONE (100)
   Electrolux ESF5206LOW ASTIANPESUKONE
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   375, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   375, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Gram DS491161T ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24476092.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134292.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131100327.jpg
   Gram DS491161T ASTIANPESUKONE (99)
   Gram DS491161T ASTIANPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   288.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   288.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Siemens SN436W02KS ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101286909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101286910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022358.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022360.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131120062.jpg
   Siemens SN436W02KS ASTIANPESUKONE (93)
   Siemens SN436W02KS ASTIANPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   438.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   438.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Miele G 4203 SCU ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207826.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131093364.jpg
   Miele G 4203 SCU ASTIANPESUKONE (90)
   Miele G 4203 SCU ASTIANPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   528, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   528, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Siemens iQ300 astianpesukone SN436W01AS (valkoinen)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90823714.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96039691.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002232.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103002236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106597420.jpg
   Siemens iQ300 astianpesukone SN436W01AS (valkoinen) (125)
   Siemens iQ300 astianpesukone SN436W01AS (valkoinen)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   378, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   378, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Siemens SN636X01KE INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71439252.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71439253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71439254.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100882130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101286501.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115750815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119473349.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131111640.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131226437.jpg
   Siemens SN636X01KE INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE (42)
   Siemens SN636X01KE INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   554, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   554, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Bosch Serie 4 SMU46CW01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/74938886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81586647.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96039665.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207060.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83500637.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750304.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102750306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105610402.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131110654.jpg
   Bosch Serie 4 SMU46CW01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone (41)
   Bosch Serie 4 SMU46CW01S pöydänaluskoneet 13paikkaa A++ astianpesukone
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   468.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   468.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   3
   good_buy
  • AEG FSB41600Z astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 13 paikkaa A+
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/72818050.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73605862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73605863.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73605864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73605865.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73605866.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100956398.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349150.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349151.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349153.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349154.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349156.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102349157.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102977159.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619450.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113274064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116059539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119455642.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124175586.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124346602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124346603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124346604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124346605.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124346606.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130396813.jpg
   AEG FSB41600Z astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 13 paikkaa A+ (68)
   AEG FSB41600Z astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 13 paikkaa A+
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   403, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   403, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Siemens iQ100 SN414I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A+ astianpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103104867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103104868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104602110.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104602111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104602112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104602113.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/104602114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106587301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629138.jpg
   Siemens iQ100 SN414I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A+ astianpesukone (101)
   Siemens iQ100 SN414I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A+ astianpesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   378, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   378, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Rosenlew RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88120346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102672259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102672260.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102672261.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102672262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102672263.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107094233.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118632860.jpg
   Rosenlew RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+ (62)
   Rosenlew RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   318, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   318, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Hoover HDP2D945W 45CM ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88120335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103048589.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022236.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118835164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131116218.jpg
   Hoover HDP2D945W 45CM ASTIANPESUKONE (55)
   Hoover HDP2D945W 45CM ASTIANPESUKONE
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   374, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   374, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • AEG FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118539234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118983682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/122220429.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125346004.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131126833.jpg
   AEG FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE (20)
   AEG FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   928, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   928, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Gram DS6401-60 ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24476093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71134293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105517527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131100325.jpg
   Gram DS6401-60 ASTIANPESUKONE (44)
   Gram DS6401-60 ASTIANPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   261.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   261.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • UPO D62 ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101616906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111312374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119630286.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125907350.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131098346.jpg
   UPO D62 ASTIANPESUKONE (42)
   4.9 (1)
   UPO D62 ASTIANPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   378.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   378.8, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Siemens IQ100 SK25E203EU ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/32014510.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/32465357.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/33618796.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/44106272.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/44106273.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/44106274.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/44106275.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100881935.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100913968.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100942169.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101162631.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101761506.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102299453.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102899825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111783071.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113274299.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115177134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115754858.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116888638.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120085103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131103031.jpg
   Siemens IQ100 SK25E203EU ASTIANPESUKONE (25)
   Siemens IQ100 SK25E203EU ASTIANPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   378, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   378, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • UPO D65DS astianpesukone Vapaasti seisova 12 paikkaa A-20%
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101589879.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102621922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102621923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102621924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119630287.jpg
   UPO D65DS astianpesukone Vapaasti seisova 12 paikkaa A-20% (39)
   UPO D65DS astianpesukone Vapaasti seisova 12 paikkaa A-20%
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   468, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   468, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Asko D6100IW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/60199558.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71284806.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71284807.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105567142.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105567143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105567144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131108674.jpg
   Asko D6100IW ASTIANPESUKONE (39)
   Asko D6100IW ASTIANPESUKONE
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   634, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   634, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
  • Senz STD49W15 PÖYTÄASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88120366.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100882491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022250.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131116194.jpg
   Senz STD49W15 PÖYTÄASTIANPESUKONE (37)
   Senz STD49W15 PÖYTÄASTIANPESUKONE
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   304, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   304, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
  • Miele G 6060 SCVI ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/66820291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/66995392.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71077111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100749442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207048.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207791.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207792.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102207793.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102327064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102824932.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609942.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609943.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105609944.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131110585.jpg
   Miele G 6060 SCVI ASTIANPESUKONE (22)
   Miele G 6060 SCVI ASTIANPESUKONE
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   1334, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Expert Expert
   6.650720466657149 (691)
   1334, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
  • AEG FFB41600ZW ASTIANPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103963536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103963538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102873574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102873578.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102873575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102873576.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102873577.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105298487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105293005.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105293006.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115792973.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118945494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131120230.jpg
   AEG FFB41600ZW ASTIANPESUKONE (22)
   AEG FFB41600ZW ASTIANPESUKONE
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   433, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   433, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
  2 15
  • Quick filters (quick_questions):
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Smeg DEFAULT
    • smeg
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Energiatehokkaat DEFAULT
    • a_
   • Pöytämalli DEFAULT
    • po_yta_malli
  • Merkki (brand):
  • Tyyppi (tyyppi):
   • Integroitu (integroitu)
   • Osittain integroitu (osittain_integroitu)
   • Pöytämalli (po_yta_malli)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Hinta (price):
   • < 435 € (budget)
   • 435 € - 550 € (price_440_550)
   • 550 € - 835 € (price_550_840)
   • ≥ 835 € (price_840)
  • Leveys (leveys_mm):
   • Alle 45 cm (kapea)
   • 45-55cm (normaali_45_55)
   • 56-60cm (normaali)
   • Yli 60 cm (leveä)
  • Syvyys (syvyys):
   • Alle 55cm (55)
   • 55-60cm (55_60)
   • Yli 60cm (60)
  • Astiastojen lukumäärä (astiastojen_lukuma_a_ra_):
   • 6 (astiastojen_lukuma_a_ra__6.0)
   • 7 (astiastojen_lukuma_a_ra__7.0)
   • 8 (astiastojen_lukuma_a_ra__8.0)
   • 9 (astiastojen_lukuma_a_ra__9.0)
   • 10 (astiastojen_lukuma_a_ra__10.0)
   • 12 (astiastojen_lukuma_a_ra__12.0)
   • 13 (astiastojen_lukuma_a_ra__13.0)
   • 14 (astiastojen_lukuma_a_ra__14.0)
   • 15 (astiastojen_lukuma_a_ra__15.0)
   • 16 (astiastojen_lukuma_a_ra__16.0)
  • Toiminnot (toiminnot):
   • AquaStop (aquastop)
   • Automaatinen annostelu (automaatinen_annostelu)
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty käynnistys (viiva_stetty_ka_ynnistys)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A (a)
   • A++ (a_)
   • A+++ Todella energiatehokas (a_todella_energiatehokas)
   • A++ Energiatehokas (a_energiatehokas)
   • A+ Kuluttaa aika paljon (a_kuluttaa_aika_paljon)
  • Äänitaso (melutaso_db):
   • < 44 dB (melutaso_db_44)
   • 44 dB - 45 dB (melutaso_db_44_45)
   • 45 dB - 47 dB (melutaso_db_45_47)
   • ≥ 47 dB (melutaso_db_47)
  • Väri (va_ri):
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Mitä mallia etsit? (group):
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Klarstein Amazonia (klarstein_amazonia)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • Smeg LVFAB (smeg_lvfab)
   • Smeg ST2FAB (smeg_st2fab)
   • Whirlpool WIC (whirlpool_wic)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • < 815 mm (tuotteen_korkeus_820)
   • 815 mm - 820 mm (tuotteen_korkeus_820_820)
   • 820 mm - 850 mm (tuotteen_korkeus_820_850)
   • ≥ 850 mm (tuotteen_korkeus_850)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi