x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Astianpesukoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Astianpesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
   Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • tiskikonetyypit,
   • tiskikoneen toiminnot,
   • tiskikoneet ja muotoilu sekä
   • suosittuja tiskikonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

   1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
   2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
   3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
   4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
   5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

   Tiskikonetyypit
   On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Tiskikoneen toiminnot
   Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

   • Aquastop
   • Täyttösensori
   • Pesunesteindikaattori
   • Ohjelma puolitäydelle koneelle
   • Lapsilukko
   • Ohjelmaindikaattori
   • Ajastin
   • Huuhteluohjelma
   • Vedenpehmennys

   Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

   Tiskikoneet ja muotoilu
   Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

   Uusia keksintöjä
   Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

   Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

   Suosittuja tiskikonemerkkejä
   Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko pesukone valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
   Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

   Asennustyyppi
   Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

   Astiatelineet
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

   Energialuokka
   Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

   Joustava asettelu
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

   Korkeuden säätäminen
   Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

   Kuivausmenetelmä
   Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

   Kuivaustulosluokka
   Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

   Kulutus
   Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

   Leveys
   Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

   Lopetusäänimerkki
   Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

   Lämmin vesi
   Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

   Lämpöelementti
   Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

   Lämpötilamäärä
   Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

   Maksimilämpötila
   Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

   Malli
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Markkinoilletulo
   Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

   Melutaso
   Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

   Ohjauspaneeli
   Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

   Ohjelmamäärä
   Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

   Pesuaineindikaattori
   Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

   Pesuajan näyttö
   Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

   Pesukapasiteetti
   Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

   Pesutulosluokka
   Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

   Pesuvaiheen näyttö
   Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

   Puolitäyttöohjelma
   Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

   Pöytätaso yhteensopivuus
   Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

   Seuraaja (malli)
   Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

   Suolaindikaattori
   Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

   Sähkönkulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

   Säädettävä korirakenne
   Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

   Tehopesuohjelma
   Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

   Täysautomaattinen
   Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

   Täyttösensori
   Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

   Vedenpehmennin
   Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

   Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
   0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
   4 - 8 °dH = pehmeä vesi
   8 - 12 °dH = keskikova vesi
   12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
   18 - 30 °dH = kova vesi

   Vesilukko
   Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

    

   • Bosch Bosch astianpesukoneet
   • Electrolux Electrolux astianpesukoneet
   • Smeg Smeg astianpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool astianpesukoneet
   • Siemens Siemens astianpesukoneet
   • UPO UPO astianpesukoneet
   • Energiatehokkaat Astianpesukoneet, joiden energialuokka A+++
   • 45 cm Astianpesukoneet, joiden leveys on 45cm tai alle
   • Pöytämalli Pöydälle sijoitettavat astianpesukoneet
  • UPO D62 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101616906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119630286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098347.jpg
   UPO UPO D62 ASTIANPESUKONE D62 ASTIANPESUKONE D62 ASTIANPESUKONE Upon perinteinen ja tehokas astianpesukone on varustettu kahdella pesutasolla, alatason aterinkorilla sekä tukitasolla viinilaseille. Koneessa on kolme eri pesulämpötilaa 40, 50 ja 60 °C.Pesuohjelmat:NormaalipesuPikapesuEkopesuPäivittäispesuItsepuhdistuva suodatinUpon D62 astianpesukone on varuastettu täysin automaattisella itsepuhdistavalla järjestelmällä. Rasva, lika, ruokajäänteet poistetaan eikä kone pääse tukkeutumaan. Näin voit nautti puhtaasta, hyväntuoksuisesta ja täysin toimintakykyi... (37)
   4.9 (1)
   UPO D62 ASTIANPESUKONE
   Ei korkeammille laseille
   Kiinteä, järjettömän ylös asennettu yläkori estää korkeampien lasien, kuten oluttuoppien ja normaalien viinilasien pesun tällä koneella.
   3.3
   0 10
  Astianpesukoneet 7.3 (5)
  0 - 24
  • Bosch Serie 2 SPU40E62SK astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515800.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103105888.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103105890.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103105889.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695037.jpg
   Bosch Bosch Serie 2 SPU40E62SK astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+ Serie 2 SPU40E62SK astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+ Serie 2 SPU40E62SK astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+ Kompakti Bosch Series 2 -astianpesukone 9 hengen astiastolle. VarioSpeed -tekniikalla saat puhtaat astiat lyhyemmässä ajassa. (198)
   Bosch Serie 2 SPU40E62SK astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+
   • 04242002994741
   • BOSCHSPU40E62SK
   • SPU40E62SK
   4
   good_buy
   339.15 EUR
  • Siemens SN414W02AS ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/74938852.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105609889.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105609888.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103002915.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103002912.jpg
   Siemens Siemens SN414W02AS ASTIANPESUKONE SN414W02AS ASTIANPESUKONE SN414W02AS ASTIANPESUKONE Tyyppi: pydnaluskoneet Tuotteen koko: Kokonaiskoko (60 cm) Oven vri: Valkoinen Ohjauspaneelin vri: Valkoinen Sisnrakennettu nytt: Ei Ohjaustyyppi: Painikkeet, Rotaatio Energialuokka: A+ Veden kokonaiskulutus: 3300 L Kokonaisenergiankulutus: 290 kWh Paikkoja: 12 paikkaa Pesuohjelmien mr: 4 Pesuohjelmia: Taloudellinen, Normaali, Suihku suutin, Nopea Ylkorin sdettv korkeus: Kyll Ruokailuvlineiden korin malli: kori Lapsilukko: Kyll Automaattinen pesuaineen tunnistus: Kyll Suolan ilmaisin: Kyll Hu... (335)
   Siemens SN414W02AS ASTIANPESUKONE
   • 04242003782750
   • SN414W02AS
   • SIEMSN414W02AS
   2
   good_buy
   most_sold
   249 EUR
  • Bosch SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/42268170.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039610.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039609.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137690700.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111261263.jpg
   Bosch Bosch SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ Pöytämallinen Bosch astianpesukone soveltuu erinomaisesti pieniin kotitalouksiin. Kestävä EcoSilence Drive -moottori on käytössä hiljainen. (79)
   Bosch SKS50E32EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+
   • 04242002841670
   • SKS50E32EU
   4
   good_buy
   299 EUR
  • Bosch Serie 4 SMU46CW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 13 paikkaa A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750302.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039666.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750303.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137696626.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750306.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 SMU46CW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 13 paikkaa A++ Serie 4 SMU46CW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 13 paikkaa A++ Serie 4 SMU46CW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 13 paikkaa A++ %3Cp%3EVoidaksesi pest%E4 viel%E4 tehokkaammin%2C on Bosch kehitt%E4nyt taloudellisen%26nbsp%3B EcoSilence DriveTM -moottorin. Sille on ominaista nopeus%2C%26nbsp%3B energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Sin%E4 s%E4%E4st%E4t. Hiiliharjaton moottori on hyvin %26nbsp%3B hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan.%3C%2Fp%3E (82)
   Bosch Serie 4 SMU46CW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 13 paikkaa A++
   • 04242002978727
   • SMU46CW01S
   3
   good_buy
   429 EUR
  • Miele G 4203 SCU ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102207825.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137704920.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131093364.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102207826.jpg
   Miele Miele G 4203 SCU ASTIANPESUKONE G 4203 SCU ASTIANPESUKONE G 4203 SCU ASTIANPESUKONE Alkuperäinen aterintaso Aterintaso, Mielen keksintö, tarjoaa monia etuja: Kaikki ruokailuvälineet asetetaan erikseen eivätkä ne siis naarmuunnu. Ruokajäämät poistuvat kokonaan, ja ruokailuvälineet kuivuvat perusteellisesti. Lisäksi ruokailuvälineiden poisottaminen koneesta on helppoa ja hygieenistä. Korkeussäädettävä yläkori Kaikissa Miele-astianpesukoneissa yläkorin korkeutta on helppo säätää se voidaan säätää jopa kallistettuun asentoon. Valittavia asentoja on yhdeksän. Näin koko pesutilaa... (82)
   Miele G 4203 SCU ASTIANPESUKONE
   • 04002515653241
   3
   good_buy
   509.15 EUR
  • AEG FFB41600ZW ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857806.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857808.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857811.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376013.jpg
   AEG AEG FFB41600ZW ASTIANPESUKONE FFB41600ZW ASTIANPESUKONE FFB41600ZW ASTIANPESUKONE UusiAirDrytekniikka mahdollistaa parhaan mahdollisenkuivaustuloksenparannetun ilmavirtauksen ansiosta. Kone raottaaluukkua 10 cmautomaattisesti viimeisen kuivausvaiheen jälkeen ja ohjelman päätyttyä, tämä kuivaa astiat luonnollisesti ja energiaa säästäen. (51)
   AEG FFB41600ZW ASTIANPESUKONE
   • 07332543544523
   • AEG911544013
   • 911 544 013
   4
   good_buy
   399 EUR
  • Bosch Serie 4 SPU45II00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515805.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515809.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515808.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515807.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515806.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 SPU45II00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A++ Serie 4 SPU45II00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A++ Serie 4 SPU45II00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A++ Bosch Series 4 -astianpesukoneessa on kehittynyt tekniikka ja kätevät ohjelmat, jotka varmistavat täydellisen puhtaat astiat nopeammin. ExtraDry-ominaisuuden ansiosta kone kuivaa astiat tehokkaasti. (39)
   Bosch Serie 4 SPU45II00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A++
   • 04242005067497
   • BOSCHSPU45II00S
   • SPU45II00S
   4
   good_buy
   549 EUR
  • Hoover HDP 2D945W-86 astianpesukone Vapaasti seisova 9 paikkaa A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118835164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131116218.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/88120335.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131116219.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103048589.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022237.jpg
   Hoover Hoover HDP 2D945W-86 astianpesukone Vapaasti seisova 9 paikkaa A++ HDP 2D945W-86 astianpesukone Vapaasti seisova 9 paikkaa A++ HDP 2D945W-86 astianpesukone Vapaasti seisova 9 paikkaa A++ A++ energialuokan ainoastaan 45cm leveä astianpesukoneHoover HDP2D945W astianpesukoneesa on valittavana seitsämän pesuohjelmaaja viisi pesulämpötilaa. Astianpesukoneen LCD- näyttö ilmoittaa jäljellä olevan pesuajan käytössä olevasta ohjelmasta. Koneen korkeussäädettävä yläkori ja alakorin alas taittuvat piikit tekevät astioiden täytöstä helpompaa.Äänitasoltaan alhainen- vain 45dB !Alhainen äänitaso mahdollistaa sijoituksen myös avokeittiöön, eikä koneen käyttö häiritse normaalia arkielämää.Aj... (94)
   Hoover HDP 2D945W-86 astianpesukone Vapaasti seisova 9 paikkaa A++
   • 08016361922761
   • 32001054
   2
   good_buy
   374 EUR
  • Rosenlew RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672259.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672263.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672261.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102672260.jpg
   Rosenlew Rosenlew RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+ RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+ RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+ %3Cp%3E%3Cb%3E%3Ci%3EPikaohjelmalla astiat puhtaiksi vain 30 minuutissa.%3C%2Fi%3E%3C%2Fb%3E%3C%2Fp%3E (49)
   Rosenlew RW4512 astianpesukone Vapaasti seisova 13 paikkaa A+
   • 07332543572793
   • RW4512
   3
   good_buy
   279.65 EUR
  • Bosch Series 2 astianpesukone SMU24AI01S (teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039663.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137690143.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112130902.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039661.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039664.jpg
   Bosch Bosch Series 2 astianpesukone SMU24AI01S (teräs) Series 2 astianpesukone SMU24AI01S (teräs) Series 2 astianpesukone SMU24AI01S (teräs) Bosch SMU24AI01S Serie 2 Astianpesukone, 60 cm, teräs ActiveWater 60 -astianpesukone, jossa on VarioSpeed-toiminto, mahdollistaa täydellisen puhtaat ja kuivat astiat 50 % lyhyemmässä ajassa. SilencePlus: miellyttävän hiljainen, vain 48 dB.Lasi 40°C -ohjelma pesee ja kuivaa lasit erittäin hellävaraisesti.Korkeussäädettävä yläkori: luo lisätilaa, erityisen hyvä korkeille astioille.AquaStop: suojaa vesivahinkoja vastaan laitteen koko elinkaaren ajan.Pesee lasit ja muut herkät astiat hellävaraise... (27)
   Bosch Series 2 astianpesukone SMU24AI01S (teräs)
   • 04242002975481
   • SMU24AI01S
   4
   good_buy
   389 EUR
  • Bosch Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750287.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750288.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102750289.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96039744.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++ Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++ Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++ %3Cp%3EHiiliharjattoman Bosch EcoSilence Drive-moottorin etuja ovat tehokkuus%2C hiljaisuus%2C kest%E4vyys ja alhainen energiankulutus. Kaikki mit%E4 astianpesukoneelta haluat.%3C%2Fp%3E (42)
   Bosch Serie 4 SMU46AW01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++
   • 04242002975542
   • SMU46AW01S
   • BOSCHSMU46AW01S
   3
   good_buy
   329 EUR
  • Whirlpool WUE2B16 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/60268378.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137689115.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118628673.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71413864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137558698.jpg
   Whirlpool Whirlpool WUE2B16 ASTIANPESUKONE WUE2B16 ASTIANPESUKONE WUE2B16 ASTIANPESUKONE Työtason alle sijoitettava Whirlpool WUE2B16 astianpesukone puhdistaa astiat kätevästi, tehokkaasti ja nopeasti. (41)
   Whirlpool WUE2B16 ASTIANPESUKONE
   • 08003437204340
   • 859991009570
   • WRPWUE2B16
   3
   good_buy
   254.15 EUR
  • AEG FFB52610ZW Vapaasti seisova 13paikkaa A++ astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857726.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857727.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857722.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857723.jpg
   AEG AEG FFB52610ZW Vapaasti seisova 13paikkaa A++ astianpesukone FFB52610ZW Vapaasti seisova 13paikkaa A++ astianpesukone FFB52610ZW Vapaasti seisova 13paikkaa A++ astianpesukone AEG FFB52610ZW on luotettava ja hiljainen astianpesukone. Hellävaraiset pesuohjelmat mahdollistavat jopa viinilasien pesun ja XtraDry toiminto takaa, että astiat ovat aina kuivat, kun ohjelma on valmis. Hiljainen ja pitkäikäinen Inverter-moottori takaa laitteelle pitkän käyttöiän. (22)
   AEG FFB52610ZW Vapaasti seisova 13paikkaa A++ astianpesukone
   • 07332543544578
   • 911 544 018
   • AEG911544018
   4
   good_buy
   438.9 EUR
  • Siemens iQ100 SR415W00CS pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602075.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602076.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602077.jpg
   Siemens Siemens iQ100 SR415W00CS pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone iQ100 SR415W00CS pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone iQ100 SR415W00CS pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone Sisnrakennettu nytt: Kyll Tyyppi: pydnaluskoneet Tuotteen koko: Slimline (45 cm) Oven vri: Valkoinen Ohjauspaneelin vri: Valkoinen Ohjaustyyppi: Painikkeet, Rotaatio Energialuokka: A+ Veden kokonaiskulutus: 2380 L Kokonaisenergiankulutus: 220 kWh Paikkoja: 9 paikkaa Pesuohjelmien mr: 5 Pesuohjelmia: Auto 45-65 C, Taloudellinen, Intensiivinen, Suihku suutin, Nopea Ekstra kuiva: Kyll Ylkorin sdettv korkeus: Kyll Ruokailuvlineiden korin malli: kori Lapsilukko: Kyll Automaattinen pesuaineen tunni... (35)
   Siemens iQ100 SR415W00CS pöydänaluskoneet 9paikkaa A+ astianpesukone
   • 04242003820858
   • SR415W00CS
   3
   good_buy
   495 EUR
  • AEG FSB51400Z
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130954103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619422.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131313261.jpg
   AEG AEG FSB51400Z FSB51400Z FSB51400Z AEG FSB51400Z AEG SKU aeg-fsb51400z (21)
   AEG FSB51400Z
   • 07332543520756
   4
   good_buy
   433 EUR
  • Siemens iQ300 SN436I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A++ astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602105.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103105150.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103105151.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137695304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/104602109.jpg
   Siemens Siemens iQ300 SN436I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A++ astianpesukone iQ300 SN436I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A++ astianpesukone iQ300 SN436I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A++ astianpesukone Siemens iQ300 -sarjan astianpesukone 12 hengen astiastolle. Koneessa on VarioSpeed-ominaisuus, käytännöllinen VarioFlex-korijärjestelmä, sekä ajastin. (49)
   Siemens iQ300 SN436I01AS pöydänaluskoneet 12paikkaa A++ astianpesukone
   • 04242003782804
   • SIEMSN436I01AS
   • SN436I01AS
   2
   good_buy
   399 EUR
  • Bosch Serie 2 SPU25CW00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515795.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515796.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515799.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515797.jpg
   Bosch Bosch Serie 2 SPU25CW00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+ Serie 2 SPU25CW00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+ Serie 2 SPU25CW00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+ Bosch Series 2 -astianpesukoneessa on kehittynyt ExtraDry-ominaisuus sekä kätevät ohjelmat, jotka varmistavat täydellisen puhtaat astiat nopeammin. (18)
   Bosch Serie 2 SPU25CW00S astianpesukone pöydänaluskoneet 9 paikkaa A+
   • 04242005067480
   • BOSCHSPU25CW00S
   • SPU25CW00S
   4
   good_buy
   399 EUR
  • Siemens SK26E221EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/42696549.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/42696551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102299410.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/42696552.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/42696550.jpg
   Siemens Siemens SK26E221EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ SK26E221EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ SK26E221EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+ aquaStop®-turvajärjestelmä ehkäisee kaikenlaisia vesivahinkoja, niin tulovesiletkun kuin koneen rungonkin vuodot. Siemens takaa tämän turvan astianpesukoneen koko käyttöiäksi. Kun automaattiohjelma on valittu, aquaSensor tarkistaa veden likaisuuden ja kontrolloi, milloin ja minkä verran puhdasta vettä lisätään, sekä säätää samalla astianpesulämpötilan. Jos valitset varioSpeed-toiminnon, valitsemasi pesuohjelman kesto lyhenee jopa 50 %. Tämä ei koske esihuuhtelu- ja pikapesuohjelmia (29 minuut... (25)
   Siemens SK26E221EU astianpesukone Työtason päällinen 6 paikkaa A+
   • 04242003706350
   • SK26E221EU
   3
   good_buy
   381.65 EUR
  • AEG FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131126834.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122220429.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125346004.jpg
   AEG AEG FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE Tämä huippuhiljainen intergroitava astianpesukone AEG:lta on täynnä mahtavia ominaisuuksia! Lykkää ohjelman aloitusta 1-24 tuntia eteenpäin näin astianpesu on helppo sovittaa juuri sinun aikatauluusi. SensorLogic-systeemi säätää vedenkulutuksen täyttömäärän ja astioiden likaisuuden mukaan. Tässä integroitavassa laitteessa on myös digitaalinäyttö yläosan ohjauspaneelissa, josta näät pesuohjelman keston. Astianpesukone heijastaa lattiaan punaisen pisteen merkiksi käynnissäolevasta pesuohjelmas... (14)
   AEG FSE63806P INTEGROITAVA ASTIANPESUKONE
   • 07332543634675
   4
   good_buy
   764.15 EUR
  • UPO D62 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101616906.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119630286.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131098347.jpg
   UPO UPO D62 ASTIANPESUKONE D62 ASTIANPESUKONE D62 ASTIANPESUKONE Upon perinteinen ja tehokas astianpesukone on varustettu kahdella pesutasolla, alatason aterinkorilla sekä tukitasolla viinilaseille. Koneessa on kolme eri pesulämpötilaa 40, 50 ja 60 °C.Pesuohjelmat:NormaalipesuPikapesuEkopesuPäivittäispesuItsepuhdistuva suodatinUpon D62 astianpesukone on varuastettu täysin automaattisella itsepuhdistavalla järjestelmällä. Rasva, lika, ruokajäänteet poistetaan eikä kone pääse tukkeutumaan. Näin voit nautti puhtaasta, hyväntuoksuisesta ja täysin toimintakykyi... (37)
   4.9 (1)
   UPO D62 ASTIANPESUKONE
   • 06416590030671
   2
   good_buy
   434 EUR
  • Bosch Serie 4 SMU46AI01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515779.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103104798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103104797.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137689131.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103515781.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 SMU46AI01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++ Serie 4 SMU46AI01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++ Serie 4 SMU46AI01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++ Bosch Series 4 astianpesukone tarjoaa hyvän käyttötilavuuden ja monipuoliset ohjelmat. VarioSpeed Plus -tekniikalla saat puhtaat astiat lyhyemmässä ajassa. (21)
   Bosch Serie 4 SMU46AI01S astianpesukone pöydänaluskoneet 12 paikkaa A++
   • 04242002975535
   • SMU46AI01S
   • BOSCHSMU46AI01S
   3
   428.9 EUR
  • Miele G 4263 SCVi astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 14 paikkaa A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71065681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71065682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131108620.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102306012.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101883586.jpg
   Miele Miele G 4263 SCVi astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 14 paikkaa A+ G 4263 SCVi astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 14 paikkaa A+ G 4263 SCVi astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 14 paikkaa A+ Alkuperäinen kolmas pesutasoAterintaso, Mielen keksintö, tarjoaa monia etuja: Kaikki ruokailuvälineet asetetaan erikseen eivätkä ne siis naarmuunnu. Ruokajäämät poistuvat kokonaan, ja ruokailuvälineet kuivuvat perusteellisesti. Lisäksi ruokailuvälineiden poisottaminen koneesta on helppoa ja hygieenistä.Comfort-korivarustusKorkeussäädettävä yläkoriKiinteä piikkirivi yläkorissaMultiComfort-alue alakorissaKaksi lautaspiikkiriviä alakorissa.ThermoSave® -lämminvesiliitäntämahdollisuusThermoSaven® ... (19)
   Miele G 4263 SCVi astianpesukone Täysin sisäänrakennettu 14 paikkaa A+
   • 04002515653289
   • G4263SCVI
   3
   841.5 EUR
  • Point PD4522R ASTIANPESUKONE 45CM
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100751254.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131116154.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131116155.jpg
   Point Point PD4522R ASTIANPESUKONE 45CM PD4522R ASTIANPESUKONE 45CM PD4522R ASTIANPESUKONE 45CM Energiatehokas Energialuokka A++ takaa energiatehokkaan pesun tuloksesta tinkimättä. Hiljainen astianpesukone - vain 44dB ! Astianpesukoneen äänitaso on hyvän äänieristyksen ansiosta vain 44 dB! Alhainen äänitaso mahdollistaa sijoituksen myös avokeittiöön, eikä koneen käyttö häiritse normaalia arkielämää. Kolme pesutasoa- tilava ruokailuvälinetaso on kätevä käyttää ! Aterimien lisäksi siinä on tilaa hyvin myös pitkille keittiövälineille. Aterimet eivät myöskään pääse koskettamaan toisiaan jol... (30)
   Point PD4522R ASTIANPESUKONE 45CM
   • 04894526013233
   2
   534 EUR
  • Electrolux ESL4581RO astianpesukone Osittain sisäänrakennettu 9 paikkaa A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122219300.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137697199.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122219304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122219301.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122219305.jpg
   Electrolux Electrolux ESL4581RO astianpesukone Osittain sisäänrakennettu 9 paikkaa A++ ESL4581RO astianpesukone Osittain sisäänrakennettu 9 paikkaa A++ ESL4581RO astianpesukone Osittain sisäänrakennettu 9 paikkaa A++ Energialuokka: A++ Pesuluokka: A Kuivatus-luokka: A Energiankulutus per jakso: 0,688 kWh Veden kulutus per sykli: 9,9 L Tuotteen koko: Slimline (45 cm) Oven vri: Valkoinen Tyyppi: Osittain sisnrakennettu Ohjauspaneelin vri: Musta, Valkoinen Sisnrakennettu nytt: Kyll Viivstetty kynnistys: Kyll Kytketty kuormitus: 1950 W Lattialle heijastuva merkkivalo: Kyll Nytn tyyppi: LED Muunninteknologia: Kyll Lapsilukko: Kyll Puolitytt: Kyll Pesuohjelmia: Auto 45-70 C, Eco 50 C, Intensiivinen, Nopea, Soak... (29)
   Electrolux ESL4581RO astianpesukone Osittain sisäänrakennettu 9 paikkaa A++
   • 07332543561070
   • ESL4581RO
   2
   509.15 EUR
  2 17
  • Quick filters (quick_questions):
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Smeg DEFAULT
    • smeg
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Energiatehokkaat DEFAULT
    • a_energialuokka
   • 45 cm DEFAULT
    • kapea
   • Pöytämalli DEFAULT
    • po_yta_
  • Merkki (brand):
  • Sijoitus (sijoitus):
   • Integroitu (integroitu)
   • Osittain integroitu (osittain_integroitu)
   • Pöytä Pöytä Astianpesukoneet (po_yta_)
   • Työtason alla (tyo_tason_alla)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Hinta (price):
   • < 415 € (budget)
   • 415 € - 555 € (price_420_560)
   • 555 € - 830 € (price_560_830)
   • ≥ 830 € (price_830)
  • Astiastojen määrä (astiastojen_lukuma_a_ra_):
   • < 7 kpl (alle_7_kpl)
   • 8 kpl (8_kpl)
   • 9 kpl (9_kpl)
   • 10 kpl (10_kpl)
   • 11 kpl (11_kpl)
   • 12 kpl (12_kpl)
   • 13 kpl (13_kpl)
   • 14 kpl (14_kpl)
   • 15 kpl (15_kpl)
  • Leveys (leveys_mm):
   • Alle 45 cm (kapea)
   • 45-55cm (normaali_45_55)
   • 56-60cm (normaali)
   • Yli 60 cm (leveä)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_energialuokka)
   • A++ (a_luokka)
   • A+ (a_)
   • A (a)
  • Äänitaso (melutaso_db):
   • < 44 dB (melutaso_db_44)
   • 44 dB - 46 dB (melutaso_db_44_46)
   • 46 dB - 47 dB (melutaso_db_46_47)
   • ≥ 47 dB (melutaso_db_47)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • AquaStop (aquastop)
   • Automaattinen annostelu (automaattinen_annostelu)
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
  • Syvyys (syvyys):
   • Alle 55cm (55)
   • 55-60cm (55_60)
   • Yli 60cm (60)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • < 815 mm (tuotteen_korkeus_820)
   • 815 mm - 820 mm (tuotteen_korkeus_820_820)
   • 820 mm - 850 mm (tuotteen_korkeus_820_850)
   • ≥ 850 mm (tuotteen_korkeus_850)
  • Pesukerran vedenkulutus (pesukerran_vedenkulutus):
   • < 9 (pesukerran_vedenkulutus_9)
   • 9 - 9.5 (pesukerran_vedenkulutus_9_9.5)
   • 9.5 - 11 (pesukerran_vedenkulutus_9.5_11)
   • ≥ 11 (pesukerran_vedenkulutus_11)
  • Lämpötila-asetuksia (la_mpo_tila_asetuksia):
   • 2 (la_mpo_tila_asetuksia_2.0)
   • 3 (la_mpo_tila_asetuksia_3.0)
   • 4 (la_mpo_tila_asetuksia_4.0)
   • 5 (la_mpo_tila_asetuksia_5.0)
   • 6 (la_mpo_tila_asetuksia_6.0)
   • 7 (la_mpo_tila_asetuksia_7.0)
  • Väri (va_ri):
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Klarstein Amazonia (klarstein_amazonia)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • Smeg LVFAB (smeg_lvfab)
   • Smeg ST2FAB (smeg_st2fab)
   • Whirlpool WIC (whirlpool_wic)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi