x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Astianpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Astianpesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
   Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • tiskikonetyypit,
   • tiskikoneen toiminnot,
   • tiskikoneet ja muotoilu sekä
   • suosittuja tiskikonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

   1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
   2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
   3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
   4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
   5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

   Tiskikonetyypit
   On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Tiskikoneen toiminnot
   Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

   • Aquastop
   • Täyttösensori
   • Pesunesteindikaattori
   • Ohjelma puolitäydelle koneelle
   • Lapsilukko
   • Ohjelmaindikaattori
   • Ajastin
   • Huuhteluohjelma
   • Vedenpehmennys

   Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

   Tiskikoneet ja muotoilu
   Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

   Uusia keksintöjä
   Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

   Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

   Suosittuja tiskikonemerkkejä
   Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko pesukone valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
   Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

   Asennustyyppi
   Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

   Astiatelineet
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

   Energialuokka
   Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

   Joustava asettelu
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

   Korkeuden säätäminen
   Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

   Kuivausmenetelmä
   Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

   Kuivaustulosluokka
   Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

   Kulutus
   Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

   Leveys
   Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

   Lopetusäänimerkki
   Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

   Lämmin vesi
   Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

   Lämpöelementti
   Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

   Lämpötilamäärä
   Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

   Maksimilämpötila
   Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

   Malli
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Markkinoilletulo
   Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

   Melutaso
   Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

   Ohjauspaneeli
   Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

   Ohjelmamäärä
   Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

   Pesuaineindikaattori
   Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

   Pesuajan näyttö
   Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

   Pesukapasiteetti
   Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

   Pesutulosluokka
   Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

   Pesuvaiheen näyttö
   Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

   Puolitäyttöohjelma
   Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

   Pöytätaso yhteensopivuus
   Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

   Seuraaja (malli)
   Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

   Suolaindikaattori
   Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

   Sähkönkulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

   Säädettävä korirakenne
   Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

   Tehopesuohjelma
   Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

   Täysautomaattinen
   Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

   Täyttösensori
   Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

   Vedenpehmennin
   Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

   Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
   0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
   4 - 8 °dH = pehmeä vesi
   8 - 12 °dH = keskikova vesi
   12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
   18 - 30 °dH = kova vesi

   Vesilukko
   Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

    

   • Diilit Diilit
   • Bosch Bosch astianpesukoneet
   • Smeg Smeg astianpesukoneet
   • Electrolux Electrolux astianpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool astianpesukoneet
   • Siemens Siemens astianpesukoneet
   • UPO UPO astianpesukoneet
   • Energiatehokkaat Astianpesukoneet, joiden energialuokka A+++
   • 45 cm Astianpesukoneet, joiden leveys on 45cm tai alle
   • Pöytämalli Pöydälle sijoitettavat astianpesukoneet
   • Edullisimmat Edullisimmat astianpesukoneet
  0 - 24
  • Bosch Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210640939.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164478569.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin.Silence on demand: tauota pesuohjelma ja käynnistä 30 min hiljaisuus milloin vain Home Connect -soveluksen kautta.Home Connect: langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma: Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.AquaStop-turvajärjestelmä suojaa vesivahingoilta laitteen koko elinkaaren ajan. Kulutus ja suorituskykyTilavuus (standardi): 12 astiastoaEnergiatehokkuusluokka: A+ (asteikolla A+++ - D)Kuivaustehokkuusluokka: AÄänitaso: 50 dB(A) re 1 pWHome ConnectOhjelmat ja erikoistoiminnot6 pesuohjelmaa: Eco, Auto 45-65°, Intensiivinen, Express 65°, Lasit, Esihuuhtelu3 erikoistoimintoa: Home Connect, ExtraDry, HalfLoad-puolitäyttöSuosikkiohjelma: suoravalintapainike haluamallesi pesuohjelmalleSilence (90)
   Bosch Series 2 astianpesukone SMU2ITW04S
   • 04242005224357
   • SMU2ITW04S
   4
   good_buy
   most_sold
   388.90 EUR
  • Whirlpool WSIC 3M17
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541744.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916044.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916043.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool WSIC 3M17 WSIC 3M17 WSIC 3M17 Tämän kalusteisiin sijoitettavan Whirlpool astianpesukoneen ominaisuudet: hopeanvärinen. Energiatehokkuusluokka A+. Säädettävät jalat epätasaisilla lattioilla ja pinnoilla vapauttamiseksi. Erinomainen suorituskyky tuottaa parhaat pesutulokset. Erinomainen kuivausteho varmistaa erinomaiset tulokset. Kapea, leveys vain 45 cm 6TH SENSE -sensoritekniikkaa Sensoriohjelma, määrittää ohjelman keston astioiden likaisuuden perusteella Multizone-toiminto, kun tiskejä vain ylä- tai alakorissa Ohjelma juom (64)
   Whirlpool WSIC 3M17
   • 08003437233012
   • WSIC 3M17
   • 869991616610
   3
   good_buy
   334.94 EUR
  • Bosch SKS50E42EU ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246162014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301828.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301829.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216253113.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301826.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SKS50E42EU ASTIANPESUKONE SKS50E42EU ASTIANPESUKONE SKS50E42EU ASTIANPESUKONE Lasi 40°C -ohjelma pesee ja kuivaa lasit sekä muut lämpötiloille herkät astiat hellävaraisesti. AutomaattiohjelmatVarmista optimaalinen puhdistusteho automaattisesti. Veden käyttö, veden lämpötila ja huuhteluaika säädetään tarkasti likaisuustason mukaan, jolloin optimaaliset pesutulokset saavutetaan vettä ja energiaa säästämällä. LasisuojaLasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glass Protection -teknologia, säätelevät jatkuvasti veden kovuusastetta. Tällöin varmistetaan, että helposti särkyvät astiat pestään aina hellävaroen. (33)
   Bosch SKS50E42EU ASTIANPESUKONE
   • 04242005134977
   • SKS50E42EU
   4
   good_buy
   359.00 EUR
  • Bosch Integroitava astianpesukone Bosch SMV2ITX16E, 12 astiastoa leveys 60 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245940097.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245942305.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245942304.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245942300.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183284880.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Integroitava astianpesukone Bosch SMV2ITX16E, 12 astiastoa leveys 60 cm Integroitava astianpesukone Bosch SMV2ITX16E, 12 astiastoa leveys 60 cm Integroitava astianpesukone Bosch SMV2ITX16E, 12 astiastoa leveys 60 cm InfoLight punainen, tiedottava piste.Punainen valopiste lattialla kertoo, onko kalustepeitteinen astianpesukoneesi vielä käynnissä vai lopettanut pesun. EcoSilence DriveTM: erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä.Voidaksesi pestä vielä tehokkaammin, olemme kehittäneet taloudellisen EcoSilence DriveTM -moottorin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan. Home Connect: langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Pesukone, joka suojaa vesivahingoilta.Me Boschilla välitämme sekä astioistasi että kotisi turvallisuudesta. AquaStop-järjestelmä koostuu kaksikerroksisesta syöttöletkusta, mekaanisesta syöttöletkun venttiilistä sekä visuaalisesta näytöstä. Vuotava vesi kerääntyy letkun koteloon, jossa oleva sieni turpoaa, mikä puolestaan pysäyttää vedentulon mekaanisesti. Boschin AquaStop-järjestelmä suojaa vesivahingoilta pesusta pesuun koneen koko käyttöiän ajan (52)
   Bosch Integroitava astianpesukone Bosch SMV2ITX16E, 12 astiastoa leveys 60 cm
   • 04242005206094
   • 4242005206094
   • SMV2ITX16E
   3
   good_buy
   404.99 EUR
  • Bosch Series 2 astianpesukone SMU2HTI64S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229681918.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/235203898.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221151354.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Series 2 astianpesukone SMU2HTI64S Series 2 astianpesukone SMU2HTI64S Series 2 astianpesukone SMU2HTI64S Bosch-astianpesukone on erittäin hellävarainen herkillekin astioille. Monipuoliset pesuohjelmat mahdollistavat aina sopivan pesuohjelman löytämisen. Pesuohjelman jälkeen pesukone kuivaa astiasi tehokkaasti kuivaustoiminnon avulla. Astianpesukoneen käyttö on miellyttävää, sillä sen moottori on erittäin hiljainen ja kestävä sekä ajastimen avulla voit suunnitella päivääsi entistä tehokkaammin. EcoSilence Drive EcoSilence Drive -hiiliharjaton moottori on hiljainen, kestävä ja tehokas. Pitkäikäisyytensä ansiosta moottori on ekologinen ja tarjoaa täydellisen pesutuloksen kerta toisensa jälkeen. ActiveWater-ominaisuus Ekologisen ActiveWater-ominaisuuden ansiosta astianpesukone säästää vettä ja energiaa. Ympäristöystävällinen ominaisuus takaa täydellisen pesutuloksen. AquaStop estää vesivahinkoja AquaStop takaa vesivahinkosuojan koko laitteen eliniän ajaksi. Se ehkäisee kaikenlaiset vesivahingot (30)
   Bosch Series 2 astianpesukone SMU2HTI64S
   • 04242005221387
   • SMU2HTI64S
   4
   good_buy
   528.90 EUR
  • Bosch astianpesukone SPV6ZMX23E täysin integroitava
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125947.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125995.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125999.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125996.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125997.jpg?ts=1
   Bosch Bosch astianpesukone SPV6ZMX23E täysin integroitava astianpesukone SPV6ZMX23E täysin integroitava astianpesukone SPV6ZMX23E täysin integroitava Silence Plus:erityisen hiljainen astianpesukone, 43dB.Home Connect:langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma:Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.TimeLight-toiminto heijastaa lattiaan ohjelmavaiheen ja jäljellä olevan ajan, joten et avaa konetta turhaan kesken pesun.AquaStop-turvajärjestelmä suojaa vesivahingoilta laitteen koko elinkaaren ajan. LasisuojaLasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glass Protection -teknologia, säätelevät jatkuvasti veden kovuusastetta. Tällöin varmistetaan, että helposti särkyvät astiat pestään aina hellävaroen. ActiveWater: vähemmän vettä, vähemmän energiaa, enemmän tehoa. Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutuloksen. Kohdennettu vedenjakelu, optimoitu suodatintekniikka, n (26)
   Bosch astianpesukone SPV6ZMX23E täysin integroitava
   • 04242005215058
   • SPV6ZMX23E
   • 4242005215058
   4
   good_buy
   779.00 EUR
  • Bosch SKS62E32EU ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246154295.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167651156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167626414.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167651155.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246154309.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SKS62E32EU ASTIANPESUKONE SKS62E32EU ASTIANPESUKONE SKS62E32EU ASTIANPESUKONE Bosch SKS62E32EUastianpesukone on erittäin hellävarainen herkillekin astioille. Monipuoliset pesuohjelmat mahdollistavat aina sopivan pesuohjelman löytämisen. Pesuohjelman jälkeen pesukone kuivaa astiasi tehokkaasti kuivaustoiminnon avulla. Astianpesukoneen käyttö on miellyttävää, sillä sen moottori on erittäin hiljainen ja kestävä sekä ajastimen avulla voit suunnitella päivääsi entistä tehokkaammin. EcoSilence Drive EcoSilence Drive -hiiliharjaton moottori on hiljainen, kestävä ja tehokas. Pitkäikäisyytensä ansiosta moottori on ekologinen ja tarjoaa täydellisen pesutuloksen kerta toisensa jälkeen. ActiveWater-ominaisuus Ekologisen ActiveWater-ominaisuuden ansiosta astianpesukone säästää vettä ja energiaa. Ympäristöystävällinen ominaisuus takaa täydellisen pesutuloksen. (22)
   Bosch SKS62E32EU ASTIANPESUKONE
   • 04242005198047
   • 7268691
   • SKS62E32EU
   4
   good_buy
   386.99 EUR
  • Samsung DW5500M Astianpesukone pikaohjelmalla
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233992531.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120792777.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120792782.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120792781.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120792780.jpg?ts=1
   Samsung Samsung DW5500M Astianpesukone pikaohjelmalla DW5500M Astianpesukone pikaohjelmalla DW5500M Astianpesukone pikaohjelmalla Monipuolinen kolmas kori antaa erillisen tilan astianpesukoneen yläosassa aterimille sekä muille pienille ja kevyille keittiövälineille. Ne ovat siellä erillään ja puhdistuvat siten tehokkaasti. (57)
   Samsung DW5500M Astianpesukone pikaohjelmalla
   • 08806088788289
   • DW60M6051US
   • DW60M6051US/EE
   2
   good_buy
   578.90 EUR
  • Bosch astianpesukone SPV2IKX10E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125960.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125989.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125987.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125985.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166717751.jpg?ts=1
   Bosch Bosch astianpesukone SPV2IKX10E astianpesukone SPV2IKX10E astianpesukone SPV2IKX10E ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin.Home Connect:langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma:Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.InfoLight:punainen merkkivalo heijastuu lattiaan astianpesukoneen ollessa käynnissä. LasisuojaLasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glass Protection -teknologia, säätelevät jatkuvasti veden kovuusastetta. Tällöin varmistetaan, että helposti särkyvät astiat pestään aina hellävaroen. Yksi tulos: täydellisyys.Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentä (27)
   Bosch astianpesukone SPV2IKX10E
   • 04242005183821
   • SPV2IKX10E
   3
   good_buy
   431.99 EUR
  • Electrolux Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813059.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813226.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813228.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813229.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210813225.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa (60)
   Electrolux Integroitava astianpesukone Electrolux EEA12100L, 45 cm 9 astiastoa
   • 07332543738427
   • 911 079 056
   1
   good_buy
   453.99 EUR
  • Electrolux Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181021841.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125502291.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155673343.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168281778.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen Electrolux-astianpesukoneessa on tilaa 13 hengen astioille. Laitteen ominaisuuksiin lukeutuu myös kuusi ohjelmaa, Time Manager sekä astiat kuivaava AirDry-teknologia. (36)
   Electrolux Astianpesukone Electrolux ESF5545LOW 60cm valkoinen
   • 07332543483174
   • 07332543777297
   • 07332543635214
   • 07332543472895
   • ESF5545LOW
   • ELX911546099
   2
   good_buy
   428.90 EUR
  • Siemens SN43HI33TS ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229681406.jpg?ts=1
   Siemens Siemens SN43HI33TS ASTIANPESUKONE SN43HI33TS ASTIANPESUKONE SN43HI33TS ASTIANPESUKONE Työtason alle sijoitettava Siemens SN43HI33TS astianpesukoneen useat ja monipuoliset toiminnot helpottavat arkeasi ja tekevät siitä joustavampaa. Pesukoneen monipuoliset pesuohjelmat mahdollistavat aina sopivan pesuohjelman löytämisen. Erikoistoimintojen avulla kykenet muokkaamaan pesuohjelmia halujesi sekä tarpeidesi mukaan. Kätevän ajastimen avulla voit asettaa pesuohjelman käynnistymisen myöhemmäksi. VarioSpeed Plus -erikoistoiminto VarioSpeed Plus -toiminto nopeuttaa pesuohjelmia jopa 66 %. Pikapesutoiminto sopii käytettäväksi silloin, kun haluat astiasi hohtavan puhtaina, mutta sinulla ei ole aikaa odottaa normaalin pesuohjelman valmistumista. iQdrive-hiiliharjaton moottori Erittäin kestävä ja pitkäikäinen iQdrive-moottori tarjoaa saman suorituskyvyn alhaisemmalla energiankulutuksella sekä lyhyitä ohjelmia optimaalisilla lopputuloksilla. Ohjelmasta riippumatta moottori on miellyttävän hiljainen. Aq (21)
   Siemens SN43HI33TS ASTIANPESUKONE
   • 04242003876763
   • SN43HI33TS
   3
   good_buy
   628.90 EUR
  • Candy CDCP6
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174644817.jpg?ts=1
   Candy Candy CDCP6 CDCP6 CDCP6 Ajastin 6 ohjelma (46)
   Candy CDCP6
   1
   good_buy
   289.00 EUR
  • AEG FSB53927Z, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148129027.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148129041.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148129030.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148129028.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148129043.jpg?ts=1
   AEG AEG FSB53927Z, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm FSB53927Z, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm FSB53927Z, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm HELLÄVARAINEN LASIEN KÄSITTELYAEG:n GlassCare-järjestelmä suojaa ja puhdistaa kaikki lasit tehokkaasti.Ainutlaatuinen yläkori pitää astiat oikeassa asennossa hellävaraisesti ja tarkasti estäen tärinän ja ehkäisten vauriot.Alakorin uudet lasinpidikkeet tarjoavat optimaalisen suojan korkeimmillekin laseille.Ei vesijälkiä, ei käsinpesua. Ainoastaan kirkkaan puhtaat tulokset.ENSILUOKKAISET TULOKSET JA HELLÄVARAINEN LASIEN KÄSITTELYEnsiluokkaisen hellävarainen käsittely arkalaatuisille laseille AEG SoftGrip ja SoftSpikes -pidikkeiden ansiosta.Ne pitävät lasit tiukasti paikoillaan suojellen niitä vaurioilta.TEHOKAS ASTIANPESU. SATELLITECLEAN®-SUIHKUVARSIEN AVULLAEnsiluokkaiset pesutulokset SatelliteClean®-suihkuvarren avulla.Suihkuvarren moninkertainen liike suihkuttaa vettä jatkuvasti muuttuvasta kohdasta.Vesi saavuttaa jokaisen nurkan. Täydellisen pesutuloksen saavuttamiseksi.LUONNOLLINEN KUIVAUSUusi AirDry -tekniikka maksimoi kuivaustuloksen luonnollisen ilmavirtauksen avulla.Konee (30)
   AEG FSB53927Z, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm
   • 07332543761760
   • 07332543671687
   • FSB53927Z
   2
   good_buy
   534.94 EUR
  • Gram OM6100-90T/1 astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210563226.jpg?ts=1
   Gram Gram OM6100-90T/1 astianpesukone OM6100-90T/1 astianpesukone OM6100-90T/1 astianpesukone Valkoinen kalusteisiin sijoitettava astianpesukone. Täyttömäärä: 12 astiastoa Helppokäyttöinen Pikaohjelma puhdasta nopeasti 60min ja 60-astetta ja myös 30-min pikaohjelma. Äänitaso: 49db Asennusmitat (KxLxS): 82-92x60x57 cm (27)
   Gram OM6100-90T/1 astianpesukone
   • 05709708231796
   • OM 6100-90 T/1
   2
   good_buy
   334.00 EUR
  • AEG Astianpesukone FBB83706PM (Teräs)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187967249.jpg?ts=1
   AEG AEG Astianpesukone FBB83706PM (Teräs) Astianpesukone FBB83706PM (Teräs) Astianpesukone FBB83706PM (Teräs) AEG FBB83706P -astianpesukone tekee ohjelman tilan tarkistamisen helpoksi lattiaan heijastuvalla kaksivärisellä merkkivalolla. Punainen merkkivalo kertoo pesuohjelman olevan käynnissä, kun taas vihreä valo ilmoittaa ohjelman päättyneen. Korkeussäädettävä yläkori ja erinomaisen näkyvyyden takaava sisävalo taas tekevät koneen täyttämisestä ja tyhjentämisestä vaivattoman helppoa. Moninkertainen Aqua Control -vesiturva minimoi vesivahinkojen mahdollisuuden. SprayZone erityisen likaisille astioille SprayZone-toiminto on kolme kertaa vakio-ohjelmia tehokkaampi ja pesee erityisen likaiset astiat ilman esihuuhtelun tai liotuksen tarvetta. SprayZone poistaa myös kiinni palaneet ruokajäämät ja vaikeat tahrat tehokkaasti. Toiminto takaa ehjät ja puhtaat astiat huippuluokan tuloksin. Kirkkaan puhtaat lasit turvallisesti Hellävaraisella 45 °C:n lasiohjelmalla peset lasisi huoletta puhtaiksi. Pesuveden alhaisempi lämpötila ja hita (26)
   AEG Astianpesukone FBB83706PM (Teräs)
   • 07332543781720
   • FBB83706PM
   2
   good_buy
   728.90 EUR
  • Bosch Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229682968.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227695097.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone EcoSilence DriveTM: erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä.Voidaksesi pestä vielä tehokkaammin, olemme kehittäneet taloudellisen EcoSilence DriveTM -moottorin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan. ActiveWater: vähemmän vettä, vähemmän energiaa, enemmän tehoa.Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutuloksen. Kohdennettu vedenjakelu, optimoitu suodatintekniikka, nopeampi lämmitys ja suurempi vedenkierron pumpputeho mahdollistavat pienemmän veden- ja energiankulutuksen. Kolmiportainen korkeussäätö myös kun kori on täynnäRackmatic-järjestelmän ansiosta yläkorin korkeutta voi säätää jopa 5 cm. Ja se onnistuu myös kori täynnä. Tämä tarkoittaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja ja maksimaalista mukautuvuutta. WiFi Home Connect (15)
   Bosch Serie 4 SMU4HAI48S astianpesukone
   • 04242005222896
   • SMU4HAI48S
   3
   good_buy
   649.00 EUR
  • Bosch Astianpesukone SMV8YCX03E (Ei tietoa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229678902.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238221368.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238221364.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238221369.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/238221370.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Astianpesukone SMV8YCX03E (Ei tietoa) Astianpesukone SMV8YCX03E (Ei tietoa) Astianpesukone SMV8YCX03E (Ei tietoa) Silence Plus: erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä.Voidaksesi pestä vielä tehokkaammin, olemme kehittäneet taloudellisen Silence Plus-moottorin. Sille on ominaista nopeus, energiatehokkuus ja pieni virrankulutus. Hiiliharjaton moottori on hyvin hiljainen ja vakuuttaa erinomaisilla pesutuloksillaan. PerfectDry perustuu Zeolith®-tekniikkaan: 3D Airflow kuivaa täydellisesti, jopa muoviastiat.Täydellinen kuivaustulos astioillesi tasaisella, tehokkaalla ja samalla hellävaraisella 3D-ilmavirtauksella. Zeolith®-teknologiaan perustuvat PerfectDry-astianpesukoneet käsittelevät kosteutta ja muuntavat sen lämpimäksi ilmaksi. Astiasi jopa muoviastiat tulevat astianpesukoneesta hohtavan puhtaina ja täydellisen kuivina. Zeolith®-tekniikkaan perustuva PerfectDry-ominaisuus tuottaa täydellisen kuivaustuloksen astianpesukoneesi koko käyttöiän. Max Flex -koritUudelleen muotoillut, erittäin joustavat ja vakaat korit, jotka liukuvat ensiluokkaisesti. Home Connect: langaton etäohjaus älypuheli (15)
   Bosch Astianpesukone SMV8YCX03E (Ei tietoa)
   • 04242005301669
   • SMV8YCX03E
   3
   good_buy
   1199.00 EUR
  • Point PTDW1 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213146280.jpg?ts=1
   Point Point PTDW1 ASTIANPESUKONE PTDW1 ASTIANPESUKONE PTDW1 ASTIANPESUKONE (37)
   Point PTDW1 ASTIANPESUKONE
   • 04894526058654
   1
   good_buy
   355.80 EUR
  • Siemens SN43IW08TS ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971381.jpg?ts=1
   Siemens Siemens SN43IW08TS ASTIANPESUKONE SN43IW08TS ASTIANPESUKONE SN43IW08TS ASTIANPESUKONE Työtason alle sijoitettava Siemens SN43IW08TS astianpesukoneen useat ja monipuoliset toiminnot helpottavat arkeasi ja tekevät siitä joustavampaa. Pesukoneen monipuoliset pesuohjelmat mahdollistavat aina sopivan pesuohjelman löytämisen. Erikoistoimintojen avulla kykenet muokkaamaan pesuohjelmia halujesi sekä tarpeidesi mukaan. Kätevän ajastimen avulla voit asettaa pesuohjelman käynnistymisen myöhemmäksi. VarioSpeed -erikoistoiminto VarioSpeed-toiminto nopeuttaa pesuohjelmia jopa 50 %. Pikapesutoiminto sopii käytettäväksi silloin, kun haluat astiasi hohtavan puhtaina, mutta sinulla ei ole aikaa odottaa normaalin pesuohjelman valmistumista. iQdrive-hiiliharjaton moottori Erittäin kestävä ja pitkäikäinen iQdrive-moottori tarjoaa saman suorituskyvyn alhaisemmalla energiankulutuksella sekä lyhyitä ohjelmia optimaalisilla lopputuloksilla. Ohjelmasta riippumatta moottori on miellyttävän hiljainen. AquaStop estä (24)
   Siemens SN43IW08TS ASTIANPESUKONE
   • 04242003876787
   2
   good_buy
   628.90 EUR
  • Electrolux ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619471.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203850246.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165745053.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen Työtason alle sijoitettavassa Electrolux-astianpesukoneessa on tilaa 13 hengen astioille. Laitteen ominaisuuksiin lukeutuu myös viisi ohjelmaa sekä astiat kuivaava AirDry-teknologia. (35)
   Electrolux ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen
   • 07332543777358
   • 07332543545148
   • 07332543542734
   • 07332543633845
   • ESF5206LOW
   • ELX911549078
   1
   378.90 EUR
  • Miele G 5262 SCVI ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217857104.jpg?ts=1
   Miele Miele G 5262 SCVI ASTIANPESUKONE G 5262 SCVI ASTIANPESUKONE G 5262 SCVI ASTIANPESUKONE G 5262 SCVi on integroitava astianpesukone Mieleltä. Tilava astianpesukone käytännöllisellä korijärjestelmällä ja erinomaisilla pesuohjelmilla on kiireisen arjen pelastaja. Tämä astianpesukone voidaan liittää kuumavesiliitäntään energiatehokkaampaan astianpesuun. Sen erityinen FreshWater-puhdasvesijärjestelmä mahdollistaa myös erittäin pienen vedenkulutuksen. Käytännöllinen sisus Astianpesukone on varustettu kätevällä kolmannella pesutasolla, jota voi mukauttaa tarpeen mukaan. Kolmas pesutaso vapauttaa reilusti tilaa alakoriin ja peset suuremman määrän astioita kerralla. Hyvät pesuohjelmat ja ylivoimainen QuickPowerWash Astianpesukoneessa on 5 erilaista pesuohjelmaa erilaisiin tarpeisiin. Automaattiohjelmalla peset erittäin vaivattomasti. Kiireisen arjen pelastaja on QuickPowerWash-pesuohjelma, joka kestää vain 58 min, mutta puhdistaa silti normaalilikaiset astiat tehokkaasti. Puhdasvesijärjestelmä mahd (23)
   Miele G 5262 SCVI ASTIANPESUKONE
   • 04002516356264
   2
   1028.00 EUR
  • Indesit DSIE2B19, integroitava astianpesukone,10 astiastoa, 45 cm
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206187741.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230803324.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230803325.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129519719.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230025423.jpg?ts=1
   Indesit Indesit DSIE2B19, integroitava astianpesukone,10 astiastoa, 45 cm DSIE2B19, integroitava astianpesukone,10 astiastoa, 45 cm DSIE2B19, integroitava astianpesukone,10 astiastoa, 45 cm Ohjelmat: Eco, Normal, Intensive, Delicate, Rapid (22)
   Indesit DSIE2B19, integroitava astianpesukone,10 astiastoa, 45 cm
   • 08050147557983
   • DSIE2B19
   2
   339.00 EUR
  • AEG Astianpesukone FFB73507ZW (Valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214451557.jpg?ts=1
   AEG AEG Astianpesukone FFB73507ZW (Valkoinen) Astianpesukone FFB73507ZW (Valkoinen) Astianpesukone FFB73507ZW (Valkoinen) AEG FFB73507Z on 45 cm kapea astianpesukone 10 astiaston täyttömäärällä. Se on varustettu kätevällä MaxiFlex-aterintasolla, joka vapauttaa lisää tilaa alakoriin.Koneessa on valittavana myös erityisen hiljainen Extra Silent -pesuohjelma, jossa äänitaso laskee jopa 37% normaaliin ohjelmaan verrattuna. Extra Silent -ohjelman kestoa on kuitenkin hieman pidennetty, jotta pesutulos säilyy mahdollisimman hyvänä. Tarkka pesutulos sensorien avulla Astianpesukoneen erinomaisen pesutuloksen takana on sensoriteknologia ja erityinen SatelliteClean®-suihkuvarsi, joka pesee astiat tehokkaasti myös nurkista.Sensoriautomatiikka tunnistaa astioiden määrän ja likaisuuden, sekä mukauttaa pesun. Saat täydellisen pesutuloksen käyttämättä turhaan ylimääräistä vettä tai energiaa. Tehokas AirDry-kuivaus Astianpesukone kuivaa astiat erittäin tehokkaasti hyödyntämällä luonnollista ilmavirtaa. Luukku aukeaa raolleen perinteisen kuiva (21)
   AEG Astianpesukone FFB73507ZW (Valkoinen)
   • 07332543735617
   • FFB73507ZW
   2
   628.90 EUR
  2 19
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Smeg DEFAULT
    • smeg
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Pöytämalli DEFAULT
    • po_yta_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Bosch (bosch)
   • Siemens (siemens)
   • Miele (miele)
   • AEG (aeg)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Asko (asko)
   • Beko (beko)
   • Bomann (bomann)
   • Brabantia (brabantia)
   • Brandt (brandt)
   • Candy (candy)
   • CYLINDA (cylinda)
   • Edesa (edesa)
   • Electrolux (electrolux)
   • ELVITA (elvita)
   • Fisher & Paykel (fisher_paykel)
   • Gorenje (gorenje)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Indesit (indesit)
   • Joseph Joseph (joseph_joseph)
   • Klarstein (klarstein)
   • LG (lg)
   • Logik (logik)
   • NEFF (neff)
   • Point (point)
   • Samsung (samsung)
   • Smeg (smeg)
   • Teka (teka)
   • UPO (upo)
   • Vestfrost (vestfrost)
  • Sijoitus (sijoitus):
   • Integroitu (integroitu)
   • Pöytä (po_yta_)
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
  • Hinta (price):
   • < 465 € (budget)
   • 465 € - 625 € (price_2)
   • 625 € - 975 € (price_3)
   • ≥ 975 € (price_4)
  • Astiastojen määrä (astiastojen_lukuma_a_ra_):
   • < 7 kpl (alle_7_kpl)
   • 8 kpl (8_kpl)
   • 9 kpl (9_kpl)
   • 10 kpl (10_kpl)
   • 11 kpl (11_kpl)
   • 12 kpl (12_kpl)
   • 13 kpl (13_kpl)
   • 14 kpl (14_kpl)
   • 15 kpl (15_kpl)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A+ (a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
   • G (g)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 45 cm (alle_45)
   • 50 - 55 cm (50_55_cm)
   • 55 - 60 cm (55_60_cm)
   • > 60 cm (yli_60)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 50 cm (alle_50_cm)
   • 50 - 55 cm (50_55_cm)
   • 57 - 58 cm (57_58_cm)
   • > 58 cm (yli_58_cm)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 60 cm (alle_60_cm)
   • 80 - 85 cm (80_85_cm)
   • > 85 cm (yli_85_cm)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • AquaStop (aquastop)
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
  • Lämpötila-asetuksia (la_mpo_tila_asetuksia):
   • 3 (3_settings)
   • 4 (4_settings)
   • 5 (5_settings)
   • 6 (6_settings)
   • 7 (7_settings)
  • Väri (va_ri):
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Punainen (punainen)
   • Sininen (sininen)
   • Tummanharmaa (tummanharmaa)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Klarstein Amazonia (klarstein_amazonia)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • Whirlpool WIC (whirlpool_wic)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi