x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Astianpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Astianpesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Moderni astianpesukone eli tiskikone ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös älykäs ja energiaa säästävä. Samalla määrällä vettä, jonka vanha laite tai käsintiskaus kuluttaa, pesee uusi astianpesukone suuremman määrän astioita yhtä tehokkaasti.
   Harkitset astianpesukoneen hankintaa, mutta kaipaat hieman apua valinnan helpottamiseksi. Tässä tekstissä käsittelemme asioita, jotka tulee ottaa huomioon astianpesukonetta ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • tiskikonetyypit,
   • tiskikoneen toiminnot,
   • tiskikoneet ja muotoilu sekä
   • suosittuja tiskikonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Astianpesukonetta ostaessa huomioi seuraavat asiat:

   1. Säästä luontoa ja varojasi ja valitse ekonominen astianpesukone. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta kuluttavat vähemmän vettä ja sähköä käytössä. Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Skaala kulkee A:sta D:hen ja A antaa parhaan tuloksen.
   2. Varmista, että astiastosi mahtuu hyvin astianpesukoneeseen. Ota siis astianpesukoneen sisämitat huomioon.
   3. Huomioi astianpesukoneen kokonaiskapasiteetti: Tilavuus litroissa ja astasarjojen määrä, jonka saa kerralla pestyä.
   4. Ovatko astiatelineet irrotettavia, jotta erilaisia astioita saa mahtumaan astianpesukoneeseen helpommin?
   5. Astianpesukoneen melutaso. Mikäli astianpesukoneen asettaa avokeittiöön on mukavaa, jos se on mahdollisimman hiljainen.

   Tiskikonetyypit
   On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä eli integroitu on osa keittiön sisustusta, joten se sopii standardimitoitetun (60cm syvän) työtason alle. Integroituihin astianpesukoneisiin saa usein hankittua oven, joka sopii keittiön muuhun kalusteeseen, joten astianpesukonetta ei erota muista kaapeista.
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille pienikokoinen astianpesukone on paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Tiskikoneen toiminnot
   Astianpesukoneet eroavat toisistaan kokonsa, maksimilämpötilan, äänekkyyden, energiankulutuksen ja ohjelmiensa osalta. Perinteinen kone vain pesee ja kuivaa astiat yksinkertaisella perusohjelmalla mutta uudet kehittyneemmät astianpesukoneet omaavat myös kehittyneempiä toimintoja, joista yleisimpiä ovat:

   • Aquastop
   • Täyttösensori
   • Pesunesteindikaattori
   • Ohjelma puolitäydelle koneelle
   • Lapsilukko
   • Ohjelmaindikaattori
   • Ajastin
   • Huuhteluohjelma
   • Vedenpehmennys

   Lisätietoa astianpesukoneen lisätoiminnoista löytyy täältä.

   Tiskikoneet ja muotoilu
   Astianpesukoneita on erivärisiä: pääasiassa metallinhohtoisia tai valkoisia mutta niitä on saatavilla myös muissa väreissä. Metallinhohtoiset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niiden viehätys onkin niiden moderni säihke. Kuten aikaisemmin mainittiinn, astianpesukoneeseen on mahdollisuus liittää myös muuhun keittiön kalusteeseen sopiva ovi, jottei se erotu keittiössä muiden joukosta.

   Uusia keksintöjä
   Uusissa astianpesukoneissa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoa lasien koon ja määrän mukaan.

   Lopuksi, ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava myös jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhan tuotteen hävitys ympäristöystävällisesti.

   Suosittuja tiskikonemerkkejä
   Tunnettuja astianpesukonemerkkejä ovat Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä astianpesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi pesukone kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei ole hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko pesukone valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha astianpesukoneeni pois uutta tuotaessa?
   Jälleenmyyjästä riippuu viedäänkö vanha kone pois uutta tuotaessa. Kuljetuspalvelun tarjoavat jällenmyyjät saattavat velottaa tuotteesta hieman korkeamman hinnan mutta kuljetus jää silloin heidän huolekseen.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista astianpesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Ajastimen avulla voit ajastaa astianpesukoneen käynnistymään itsekseen tietyn ajan kuluttua. Jos haluaa käyttää edullisempaa yösöhköä, on koneessa hyvä olla ajastin, jolloin sen saa ajastettua käynnistymään yöllä.

   Asennustyyppi
   Astianpesukone voi olla joko irrallinen tai integroitu. Integroitu kone on osa keittiön kalusteita, eikä sitä voi usein nähdä päällepäin. Koneen omassa etupaneelissa on yleensä kätevä kahva. Koneen ovessa voi olla sama paneeli kuin muissakin keittiökaapeissa tai sitten koneen oma ovi voi näkyä. Koneen tilan näkee silloin helposti. Integroitu kone on vielä tunnistettavissa ulkoa, koska ovi on täsmälleen samanlainen kuin muissakin kaapeissa mutta reunat ovat näkyvissä. Täysin integroitua astianpesukonetta ei voi tunnistaa ulkoa vaan se näyttää täsmälleen samalta kuni muut keittiön kaapit. Koneen reunatkin on piilotettu.

   Astiatelineet
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit, pannut ja kattilat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi telineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan. Kuppitelineeseen asetellaan kahvikupit.

   Energialuokka
   Astianpesukoneen energiatehokkuus, äänekkyys ja pesutulos ilmoitetaan energiamerkissä kirjaimin. Energialuokka ilmoitetaan siinä kirjaimilla. Kirjainjärjestelmä kulkee AAA:sta D:hen, jossa AAA on vähiten energiaa kuluttava. Suurin osa astianpesukoneista kuuluu luokkiin A, B ja C mutta jotkut merkit valmistavat myös AAA ja D-luokkien koneita. Energiaa säästävät koneet ovat ostettaessa kalliimpia mutta maksavat itsensä käytössä takaisin, koska kuluttavat vähemmän sähköä ja vettä pesukertaa kohden. Samalla kirjainsysteemillä ilmoitetaan myös pesu- ja kuivaustulos. Myös ne merkitään A:sta D:hen, jossa A tarkoittaa hyvää ja D huonoa.

   Joustava asettelu
   Astianpesukoneessa on irrotettavat telineet, joihin lautaset, lasit ja muut astiat asetetaan. Ruokailuvälineille on tiivis kori, jossa ne pysyvät paikoillaan, eivätkä pääse estämään koneen liikkuvien osien toimintaa. Joissakin malleissa voi astiatelineet asetella asetella eri tavoin, mikä mahdollistaa asettelun muuttamisen astioiden mukaan. Esimerkiksi, pestäessä isoja pannuja ja kattiloita, voi poistaa ylätelineen kokonaan tai muuttaa lasitelineen asentoja lasien koon ja määrän mukaan.

   Korkeuden säätäminen
   Joidenkin astianpesukoneiden korkeutta voi muuttaa säädettävillä jaloilla. Näin saat pari senttiä muutosvaraa. Tuotevertailussa annetaan koneen minimikorkeus.

   Kuivausmenetelmä
   Aktiivinen kondenssikuivaus, höyrykuivaus, imurikuivaus: kaikki nämä menetelmät varmistavat, että astiat ovat kuivia koneen lopettaessa ohjelman. Kuivaus on pesuohjelmien viimeinen vaihe.

   Kuivaustulosluokka
   Kuivaustulos ilmoitetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa kuivaustulosta

   Kulutus
   Sähkönkulutus ilmoitetaan kilowatteina. Sähkökaappi näyttää kulutuksen. Sähkökaappia avattaessa astianpesukone täytyy ehdottomasti olla kytkettynä pois päältä.

   Leveys
   Suurin osa astianpesukoneista on 60cm leveitä. On olemassa myös kapeampia 45cm:n koneita.

   Lopetusäänimerkki
   Kone ilmoittaa äänimerkillä, että pesuohjelma on loppunut ja kone on valmis tyhjennettäväksi.

   Lämmin vesi
   Normaalisti astianpesukone ottaa veden kylmävesihanasta ja lämmittää sen itse. On kuitenkin mahdollista joissakin koneissa ottaa koneeseen myös suoraan lämmintä vettä.

   Lämpöelementti
   Kertoo, onko lämpöelementti piilotettu vai ei.

   Lämpötilamäärä
   Lämpötilamäärä kertoo sen, miten monessa eri lämpötilassa koneella voi pestä. Yksinkertaisimmissa koneissa on kaksi pesulämpötilaa ja kalliimmissa useampia.

   Maksimilämpötila
   Astianpesukoneessa on useita ohjelmia eri pesulämpötiloilla. Maksimilämpötila on korkein lämpötila, jolla kone pesee.

   Malli
   Suurin osa tiskikoneista on leveydeltään 60 cm. On olemassa myös kapeampia 45 cm:n koneita ja löytyypä markkinoilta jopa kompakteja 3-in-1 -koneita, joissa on hella, minitiskikone ja uuni. Pienille talouksille on pienikokoinen astianpesukone paras valinta, koska suuren täyttymistä pitäisi odottaa liian kauan. Pieni kone vie myös vähemmän tilaa pienessä keittiössä.

   Markkinoilletulo
   Kertoo milloin uusi malli tulee markkinoille.

   Melutaso
   Avoimessa keittiössä koneen melutasolla on suuri merkitys. On olemassa hiljaisia ja hiukan äänekkäämpiä koneita. Voit vertailla koneita sivulla myös äänenvoimakkuuden suhteen. Äänenvoimakkuus on ilmoitettu desibeleissä ja mitä pienempi määrä, sitä hiljaisempi kone. Hiljaisen astianpesukoneen ääni on noin 42 - 44 decibeliä.

   Ohjauspaneeli
   Astianpesukoneessa on ohjauspaneeli, jossa on painikkeet toiminnoille ja pesuohjelmat. Yleensä se on koneen ovessa. Ohjauspaneeli voi mallista riippuen olla joko näkyvissä tai piilotettu.

   Ohjelmamäärä
   Ohjelmamäärä kertoo, montako erilaista pesuohjelmaa astianpesukone tuntee. Yksinkertaisissa malleissa on vain pari ohjelmaa mutta kehittyneemmissä jopa viisi tai kuusi: eri pesulämpötiloja, energiansäästöohjelma ja ohjelma puolitäydelle koneelle.

   Pesuaineindikaattori
   Tämä toiminto ilmoittaa, jos unohdit laittaa pesuaineen koneeseen.

   Pesuajan näyttö
   Pesuajan näyttö kertoo, miten kaun pesuohjelmaa on jäljellä. Aika ilmoitetaan minuuteissa.

   Pesukapasiteetti
   Koneen pesukapasiteetti tai täyttömäärä, eli paljonko astioita se kerrallaan pesee, ilmoitetaan astiayksikköinä. Yksi ateriayksikkö vastaa yhtä henkilöä. Suurimman osan koneista kapasiteetti on 12 ateriayksikköä. Kapean 45cm:n koneen täyttömäärä on noin 8-9 ateriayksikköä. Pienimmät minikoneet pesevät 4-6 ateriayksikköä.

   Pesutulosluokka
   Pesutulos annetaan kirjaimilla A-D, jolloin A tarkoittaa parasta ja D huonointa pesutulosta.

   Pesuvaiheen näyttö
   Pesuvaiheen näyttö kertoo, missä vaiheessa ohjelmaa kone on menossa.

   Puolitäyttöohjelma
   Joissakin koneissa on ohjelma puolitäydelle koneelle. Se on nopeampi ja käyttää vähemmän vettä ja pesuainetta.

   Pöytätaso yhteensopivuus
   Pöytätasosopiva tarkoittaa, että kone mahtuu standardikorkuisen- ja syvyisen (60cm) pöytätason alle. Kiinteä malli on aina pöytätason alle sopiva, irrallinen ei välttämättä.

   Seuraaja (malli)
   Uudempi versio markkinoilla jo olevasta mallista.

   Suolaindikaattori
   Pesutulos riippuu veden kovuudesta ja veden kovuus vaihtelee paikoittain. Jos koneessa ei ole vedenpehmennintä, suolaindikaattori pyytää lisäämään koneeseen pehmennyssuolaa.

   Sähkönkulutus
   Energiankulutus ilmoitetaan kilowatteina.

   Säädettävä korirakenne
   Astianpesukoneessa voi olla säädettävä korirakenne, jolloin se on hyvin erilaisiin tiloihin sopiva. Siinä voi esimerkiksi olla jalat, joiden korkeutta voi säätää. On myös malleja, jotka saa asetettua kätevästi työtason alle niin, että kaikki tila tulee käytettyä hyväksi. On olemassa sekä irrallisia että kiinteitä astianpesukoneita. Irrallinen tarkoittaa konetta, jonka voi vain yhdistää vesihanaan, viemäriin ja sähköpistokkeeseen. Kiinteä on osa keittiön sisustusta, joten usein ne sopivat standardin 60cm syvän työtason alle.

   Tehopesuohjelma
   Tehopesuohjelma on tarkoitettu erittäin likaisille astioille.

   Täysautomaattinen
   Täysautomaattista astianpesukonetta ei voi itse säädellä lainkaan vaan siinä on valmiit ohjelmat, joista voi valita.

   Täyttösensori
   Astianpesukoneessa on usein turvajärjestelmä, joka sisältää oven lapsilukon, vesilukon ja täyttösensorin. Näiden ansiosta lapset eivät voi avata konetta sen ollessa käynnissä, konetta ei ole mahdollista täyttää liian täyteen ja koneen mennessä jumiin vedentulo koneeseen lakkaa, jolloin vesivahingon todennäköisyys on pienempi.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroina / pesukerta standardiohjelmalla.

   Vedenpehmennin
   Joissakin astianpesukoneissa on vedenpehmennin. Veden kovuus vaikuttaa pesuaineen tehoon ja siten pesutulokseen.Vedenpehmennin varmistaa hyvän pesutuloksen jos haluat käyttää luontoa säästäviä fosfaatittomia pesuaineita. Vedenpehmennin on tarpeen myös, mikäli tulovesi on tavallista kovempaa. Veden kovuus määritellään sen kalkki- ja magnesiumpitoisuuden mukaan. Mitä enemmän näitä mineraaleja vedessä on sitä kovempaa se on. Veden kovuus vaihtelee riippuen asuinpaikasta. Lisätietoa vedenkovuudesta saa kunnan vesihuollosta.

   Veden kovuus luokitellaan seuraavasti (Veden kovuus ilmoitetaan saksalaisina asteina.):
   0 - 4 °dH = hyvin pehmeä vesi
   4 - 8 °dH = pehmeä vesi
   8 - 12 °dH = keskikova vesi
   12 - 18 °dH = kohtalaisen kova vesi
   18 - 30 °dH = kova vesi

   Vesilukko
   Vesilukko katkaisee veden tulon heti, jos kone menee jumiin, tai sen ovi aukeaa.

    

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Bosch Bosch astianpesukoneet
   • Smeg Smeg astianpesukoneet
   • Electrolux Electrolux astianpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool astianpesukoneet
   • Siemens Siemens astianpesukoneet
   • UPO UPO astianpesukoneet
   • Energiatehokkaat Astianpesukoneet, joiden energialuokka A+++
   • 45 cm Astianpesukoneet, joiden leveys on 45cm tai alle
   • Pöytämalli Pöydälle sijoitettavat astianpesukoneet
   • Edullisimmat Edullisimmat astianpesukoneet
  0 - 24
  • Bosch SPV4HKX45E Serie 4 -astianpesukone, integroitava
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/259175605.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SPV4HKX45E Serie 4 -astianpesukone, integroitava SPV4HKX45E Serie 4 -astianpesukone, integroitava SPV4HKX45E Serie 4 -astianpesukone, integroitava Lasisuoja Lasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glass Protection -teknologia, säätelevät jatkuvasti veden kovuusastetta. Tällöin varmistetaan, että helposti särkyvät astiat pestään aina hellävaroen. InfoLight punainen, tiedottava piste.Punainen valopiste lattialla kertoo, onko kalustepeitteinen astianpesukoneesi vielä käynnissä vai lopettanut pesun. Yksi tulos: täydellisyys.Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi. ActiveWater: vähemmän vettä, vähemmän energiaa, enemmän tehoa.Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutuloksen. Kohdennettu veden (92)
   Bosch SPV4HKX45E Serie 4 -astianpesukone, integroitava
   • 04242005206056
   • SPV4HKX45E
   6
   good_buy
   479.00 EUR
  • Bosch Series 4 astianpesukone SMU4HAW48S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229677175.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012185.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012188.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012189.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256012184.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Series 4 astianpesukone SMU4HAW48S Series 4 astianpesukone SMU4HAW48S Series 4 astianpesukone SMU4HAW48S Bosch SMU4HAW48S Serie 4 -astianpesukone sai "Hyvä ostos" -maininnan Kuluttaja-lehdessä 2/2023!Extra Dry - Yksi tulos: täydellisyys.Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi.Triple Rackmatic - Kolmiportainen korkeussäätö myös kun kori on täynnä Rackmatic-järjestelmän ansiosta yläkorin korkeutta voi säätää jopa 5 cm. Ja se onnistuu myös kori täynnä. Tämä tarkoittaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja ja maksimaalista mukautuvuutta.Silence-ohjelma - Hiljaisuutta.Silence-ohjelma on hiljaisin ohjelmamme astianpesuun. Kun aktivoit tämän lisätoiinnon, pesuohjelman äänitaso putoaa matalinpaan mahdolliseen. Tämä on saavutetaan erityisellä Eco 50 °C -ohjelmalla, jossa vesisuihkun painetta on vähennetty ja ns. liotusaikaa pidennetty.Easy (51)
   Bosch Series 4 astianpesukone SMU4HAW48S
   • 04242005227358
   • SMU4HAW48S
   7
   good_buy
   564.85 EUR
  • Whirlpool WSUE 2B19 -astianpesukone, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167422692.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227228194.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153757097.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/291361368.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool WSUE 2B19 -astianpesukone, valkoinen WSUE 2B19 -astianpesukone, valkoinen WSUE 2B19 -astianpesukone, valkoinen Whrilpool 45 cm WSUE 2B19 F -energialuokan astianpesukone elektronisella ohjauspaneelilla on loistava valinta pieneen keittiöön. Koneeseen mahtuu 10 hengen astiat kerralla ja valittavissa on 5 pesuohjelmaa.Viivästetty käynnistys Start delay -ohjelma mahdollistaa ajastetun ja viivästyneen käynnistyksen, jotta tiskikoneesi on valmis juuri silloin kuin itse haluat.AquaStop - Älä huolehdi vesivuodostaAquastop toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia vesivuodosta, sillä Aquastop havaitsee paineen muutoksen ja katkaisee automaattisesti vedentulon vuodon sattuessa.Tekniset tiedotEnergialuokka: FEnergiankulutus: 84 kWh / 100 pesuaTäyttömäärä: 10 astiastoaÄänitaso: 49 dBHiiliharjaton moottoriKäynnistyksen maksimiajastus 8 hVedenpehmennyssuolan merkkivaloHuuhtelukirkasteen merkkivaloSäädettävä yläkoriAquastopLiitännän arvo 1900 WVirta 10 AJännite 220-230 VTaajuus 50 HzPaketissa ei tule mukana 3/4" - 1/2" kierreadapteria tulovestiletkulle.Vedensyötön maksimilämpötila 60 °CSäädettävä sokkeli (105)
   Whirlpool WSUE 2B19 -astianpesukone, valkoinen
   • 08003437232947
   4
   good_buy
   394.00 EUR
  • Bosch astianpesukone SPV2IKX10E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125960.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125989.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125987.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/298562584.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125985.jpg?ts=1
   Bosch Bosch astianpesukone SPV2IKX10E astianpesukone SPV2IKX10E astianpesukone SPV2IKX10E Extra Dry - Yksi tulos: täydellisyys.Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi.Korkeussäädettävä yläkori - Lisää tilaa sinne missä tarvitaan.Korkeussäädettävä yläkori tuo lisätilaa korkeille astioille ylä- tai alakoriin aina kun tarvitaan.Easy Start - Suosittelee sopivan ohjelman.Joskus oikean astianpesuohjelman valinta saattaa olla hämmentävää, ja pesun lopputulos on kaikkea muuta kuin täydellinen. Home Connect -sovelluksen Easy Start poistaa arvailun ja suosittelee sinulle juuri sopivan astianpesuohjelman joka kerta suoraan mobiililaitteeseesi. Ainoa asia, joka sinun täytyy tehdä, on syöttää Home Connect -sovellukseen astioittesi likaisuusaste ja tieto minkälaisia astioita olet pesemässä. Näin valitset helposti oikean ohje (50)
   Bosch astianpesukone SPV2IKX10E
   • 04242005183821
   • SPV2IKX10E
   6
   good_buy
   435.32 EUR
  • Bosch SERIE 2 SMU2ITW04S ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/316327965.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/251343302.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/251343296.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/251343298.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/251343294.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SERIE 2 SMU2ITW04S ASTIANPESUKONE SERIE 2 SMU2ITW04S ASTIANPESUKONE SERIE 2 SMU2ITW04S ASTIANPESUKONE ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin.Silence on demand: tauota pesuohjelma ja käynnistä 30 min hiljaisuus milloin vain Home Connect -soveluksen kautta.Home Connect: langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma: Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.AquaStop-turvajärjestelmä suojaa vesivahingoilta laitteen koko elinkaaren ajan. Kulutus ja suorituskykyTilavuus (standardi): 12 astiastoaEnergiatehokkuusluokka: A+ (asteikolla A+++ - D)Kuivaustehokkuusluokka: AÄänitaso: 50 dB(A) re 1 pWHome ConnectOhjelmat ja erikoistoiminnot6 pesuohjelmaa: Eco, Auto 45-65°, Intensiivinen, Express 65°, Lasit, Esihuuhtelu3 erikoistoimintoa: Home Connect, ExtraDry, HalfLoad-puolitäyttöSuosikkiohjelma: suoravalintapainike haluamallesi pesuohjelmalleSilence (48)
   Bosch SERIE 2 SMU2ITW04S ASTIANPESUKONE
   • 04242005224357
   • SMU2ITW04S
   6
   good_buy
   489.00 EUR
  • Electrolux ESF2400OW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313072252.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113353542.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113353540.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/292345529.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215202880.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux ESF2400OW ESF2400OW ESF2400OW Electrolux ESF2400OW - Kompakti pöytämallinen astianpesukone Suuret juhlat pienessä asunnossa? Electrolux Compact -astianpesukoneen ansiosta voit unohtaa tiskaamisen eri ruokalajien välissä. 20 minuutin Party-ohjelma hoitaa hankalat työt puolestasi, jolloin sinulla jää aikaa vieraiden viihdyttämiseen tai jälkiruoan valmistamiseen. Maksimaalinen ympäristöystävällisyys, minimaaliset käyttökulut Minimoi kotitaloutesi ympäristöhaitat ja sähkökulut. Aina oikea pesuohjelma Tarkalleen oikea ohjelma astioillesi, pesitpä sitten mitä tahansa. Valitse kuudesta ohjelmasta sinulle sopivin. Voidaan asentaa lattiatason yläpuolelle Tämä astianpesukone voidaan halutessa asentaa lattiatasoa korkeammalle. Siinä on vakiovarusteena ns. lapposarja, joka estää veden läpivirtaamisen. (57)
   Electrolux ESF2400OW
   • 07332543765249
   • ESF2400OW
   5
   good_buy
   360.84 EUR
  • Miele Astianpesukone G 5110 U Active (Brilliant-valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312129593.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318501337.jpg?ts=1
   Miele Miele Astianpesukone G 5110 U Active (Brilliant-valkoinen) Astianpesukone G 5110 U Active (Brilliant-valkoinen) Astianpesukone G 5110 U Active (Brilliant-valkoinen) G 5110 U Active Työtason alle asennettavat astianpesukoneet (106)
   Miele Astianpesukone G 5110 U Active (Brilliant-valkoinen)
   • 04002516611608
   • G 5110 U Active
   3
   good_buy
   979.00 EUR
  • Bosch Pöytäastianpesukone Bosch SKS62E32EU, 55 cm 6 astiastoa, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246154295.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290030447.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167651156.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290030851.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167651155.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Pöytäastianpesukone Bosch SKS62E32EU, 55 cm 6 astiastoa, valkoinen Pöytäastianpesukone Bosch SKS62E32EU, 55 cm 6 astiastoa, valkoinen Pöytäastianpesukone Bosch SKS62E32EU, 55 cm 6 astiastoa, valkoinen Miniastianpesukone Bosch SKS62E32EU Bigbox (29)
   Bosch Pöytäastianpesukone Bosch SKS62E32EU, 55 cm 6 astiastoa, valkoinen
   • 04242005198047
   • 7268691
   • SKS62E32EU
   7
   good_buy
   399.00 EUR
  • Miele Keittotaso KM 7667 FR (teraes)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230632162.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/265569730.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318329006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/306566931.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/312127195.jpg?ts=1
   Miele Miele Keittotaso KM 7667 FR (teraes) Keittotaso KM 7667 FR (teraes) Keittotaso KM 7667 FR (teraes) Laadukas 45 cm leveä Miele-astianpesukone mahtuu kompaktiinkin keittiöön. Erityisen QuickPowerWash-pesuohjelman ansiosta saavutat A-luokan pesutuloksen alle tunnissa. Ehdit näin tarvittaessa tiskata jopa useamman koneellisen illassa. Kolmannella pesutasolla aterimet puhdistuvat tehokkaasti ja hygieenisesti ja alakorista säästyy tilaa lautasille ja muille astioille. Astianpesukone on erittäin taloudellinen ja kuluttaa vain juuri oikean määrän vettä. Muunneltavat korirakenteet mahdollistavat erikokoisten astioiden pesun vaivatta. Äärimmäisen turvallinen Waterproof-vesiturvajärjestelmä varmistaa, että vedet pysyvät astianpesukoneen sisällä koko laitteen eliniän ajan. Ohjelman kulkua on helppo seurata selkeän jäljellä olevan ohjelma-ajan näytön kautta. Kuten kaikki Miele-kodinkoneet, myös astianpesukoneet on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö.QuickPowerWashA-luokan pesu- ja kuivaustulos alle tunnissa. Ei enää tuntien odottelua hitailla ohjelmilla tai tehottomien pikapesujen (88)
   Miele Keittotaso KM 7667 FR (teraes)
   • 04002516315056
   • 04002516148289
   • 04002516614005
   • KM 7667 FR
   • 11144900
   • 21564037NER
   3
   good_buy
   1115.00 EUR
  • Bosch SERIE 2 SMU2HTI64S ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/316413625.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249481218.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249481217.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249481215.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249481214.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SERIE 2 SMU2HTI64S ASTIANPESUKONE SERIE 2 SMU2HTI64S ASTIANPESUKONE SERIE 2 SMU2HTI64S ASTIANPESUKONE Bosch SMU2HTI64S Serie 2 -astianpesukone sai "Hyvä ostos" -maininnan Kuluttaja-lehdessä 2/2023!Extra Dry - Yksi tulos: täydellisyys.Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi.Korkeussäädettävä yläkori - Lisää tilaa sinne missä tarvitaan.Korkeussäädettävä yläkori tuo lisätilaa korkeille astioille ylä- tai alakoriin aina kun tarvitaan.Silence-ohjelma - Hiljaisuutta.Silence-ohjelma on hiljaisin ohjelmamme astianpesuun. Kun aktivoit tämän lisätoiinnon, pesuohjelman äänitaso putoaa matalinpaan mahdolliseen. Tämä on saavutetaan erityisellä Eco 50 °C -ohjelmalla, jossa vesisuihkun painetta on vähennetty ja ns. liotusaikaa pidennetty.Easy Start - Suosittelee sopivan ohjelman.Joskus oikean astianpesuohjelman valinta saattaa olla hämment (26)
   Bosch SERIE 2 SMU2HTI64S ASTIANPESUKONE
   • 04242005221387
   • SMU2HTI64S
   6
   good_buy
   deal
   559.80 EUR
  • Whirlpool Integroitava astianpesukone WUE2B26 X APK, 60 cm, ruostumaton teräs
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204508543.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204518640.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204518641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204518639.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Integroitava astianpesukone WUE2B26 X APK, 60 cm, ruostumaton teräs Integroitava astianpesukone WUE2B26 X APK, 60 cm, ruostumaton teräs Integroitava astianpesukone WUE2B26 X APK, 60 cm, ruostumaton teräs Tiskaa puolitäysi kone tällä ohjelmalla Kun olet lähdössä vaikkapa lomalle ja tiskikoneesi on puoliksi täynnä, on tämä ohjelma valintasi. Se säästää vettä, energiaa ja aikaa puhdistaen samalla astiasi putipuhtaiksi. Täytä vain tiskikoneen ylä- ja alatasot puolilleen ja käynnistä ohjelma. Viivästetty käynnistys Start delay -ohjelma mahdollistaa ajastetun ja viivästyneen käynnistyksen, jotta tiskikoneesi on valmis juuri silloin kuin itse haluat. Energialuokka: E Tuotteen leveys, mm: 597 Täyttömää (46)
   Whirlpool Integroitava astianpesukone WUE2B26 X APK, 60 cm, ruostumaton teräs
   • 08003437611957
   • 869991611550
   4
   good_buy
   414.00 EUR
  • AEG 7000-SARJAN FFB73507ZW ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214451557.jpg?ts=1
   AEG AEG 7000-SARJAN FFB73507ZW ASTIANPESUKONE 7000-SARJAN FFB73507ZW ASTIANPESUKONE 7000-SARJAN FFB73507ZW ASTIANPESUKONE AEG FFB73507Z on 45 cm kapea astianpesukone 10 astiaston täyttömäärällä. Se on varustettu kätevällä MaxiFlex-aterintasolla, joka vapauttaa lisää tilaa alakoriin.Koneessa on valittavana myös erityisen hiljainen Extra Silent -pesuohjelma, jossa äänitaso laskee jopa 37% normaaliin ohjelmaan verrattuna. Extra Silent -ohjelman kestoa on kuitenkin hieman pidennetty, jotta pesutulos säilyy mahdollisimman hyvänä. Tarkka pesutulos sensorien avulla Astianpesukoneen erinomaisen pesutuloksen takana on sensoriteknologia ja erityinen SatelliteClean®-suihkuvarsi, joka pesee astiat tehokkaasti myös nurkista.Sensoriautomatiikka tunnistaa astioiden määrän ja likaisuuden, sekä mukauttaa pesun. Saat täydellisen pesutuloksen käyttämättä turhaan ylimääräistä vettä tai energiaa. Tehokas AirDry-kuivaus Astianpesukone kuivaa astiat erittäin tehokkaasti hyödyntämällä luonnollista ilmavirtaa. Luukku aukeaa raolleen perinteisen kuiva (45)
   AEG 7000-SARJAN FFB73507ZW ASTIANPESUKONE
   • 07332543735617
   • FFB73507ZW
   4
   good_buy
   624.85 EUR
  • Gram DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216109684.jpg?ts=1
   Gram Gram DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE Gram OM 4911-60 T/1 on valkoinen 45 cm leveä astianpesukone kymmenen astiaston kapasiteetilla. Se on varustettu hyvillä perustoiminnoilla ja seitsemän pesuohjelman valikoimalla. Ohjaus on yksinkertaista astianpesukoneen perinteisistä painikkeista. Kätevät toiminnot Astianpesukoneessa on kätevä viivästetty käynnistys, jonka voit asettaa kolmen, kuuden tai yhdeksän tunnin päähän. Puolitäyttötoiminnolla voit pestä koneellisen, vaikka se ei olisikaan vielä täynnä. Hyvät pesuohjelmat Astianpesukoneessa on seitsemän erilaista pesuohjelmaa neljässä eri pesulämpötilassa: 40, 50, 65 ja 70°C. Pesuohjelmista löytyy myös nopeita vaihtoehtoja: 30 min Quick-ohjelma, sekä 60 min Quick&Clean-ohjelma. Ohjelmat Quick&Clean 60 min / 65°C Quick 30 min / 40°C ECO 50°C Teho 65°C Hygienia 70°C Hellävarainen 40°C Esipesu (152)
   Gram DS 4911-60 T/1 ASTIANPESUKONE
   • 05709708232489
   1
   good_buy
   most_sold
   338.90 EUR
  • Electrolux ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203850246.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619471.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165745053.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen Itsestään avautuva luukku parantaa kuivaustuloksiaAirDry-tekniikkamme ansiosta raikasta ilmaa pääsee koneeseen jokaisen pesuohjelman päätteeksi. Luukku avautuu automaattisesti raolleen kuivausvaiheen lopussa. Ilma kiertää koneessa vapaasti - tuloksena täysin kuivat astiat ja ruokailuvälineet.Pesee tehokkaasti likaisemmatkin astiatTeho-ohjelma takaa likaisimpienkin astioiden tehokkaan pesun sen 70 °C vesisuihkun ansiosta.Nopea ja tehokasKun pestäviä astioita ja aikaa on vähän, astianpesukoneen 30 minuutin pikaohjelma tarjoaa erittäin nopean mutta pesutulokseltaan täydellisen ratkaisun.Joustavuutta ajastimen avullaAjastimella voit ohjelmoida astianpesukoneen käynnistymään halutessasi jopa vasta kolmen tunnin kuluttua.Tekniset tiedot Energialuokka: F Energiankulutus: 104 kWh / 100 pesua Täyttömäärä: 13 astiastoa Äänitaso: 49 dB Pesuohjelmat: 90 Min, Säästöohjelma 50°C, Tehopesu 70°C, A-luokan pikapesu 30 min., Esihuuhtelu Muu informaatio/merkkivalot: Ajastin 3 h, Kuivausjakso, Valmis, Pää (35)
   Electrolux ESF5206LOW -astianpesukone, Valkoinen
   • 07332543777358
   • 07332543545148
   • 07332543542734
   • 07332543633845
   • ESF5206LOW
   • ELX911549078
   4
   good_buy
   389.89 EUR
  • Bosch SERIE 2 SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221969689.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255831261.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255831255.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255831259.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255831257.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SERIE 2 SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE SERIE 2 SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE SERIE 2 SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE ExtraDry-tehokuivaus on erityisen huolellinen kuivaus vaikeasti kuivattaville astioille, kuten muoville. Korkeamman huuhtelulämpötilan ja pidemmän kuivausvaiheen ansiosta myös muoviosat kuivuvat hyvin.Korkeussäädettävä yläkori tuo lisätilaa korkeille astioille ylä- tai alakoriin aina kun tarvitaan.Home Connect: langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma: Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.AquaStop-turvajärjestelmä suojaa vesivahingoilta laitteen koko elinkaaren ajan. Kulutus ja suorituskykyTilavuus (standardi): 9 astiastoaEnergiatehokkuusluokka: A+ (asteikolla A+++ - D)Kuivaustehokkuusluokka: AÄänitaso: 50 dB(A) re 1 pWHome ConnectOhjelmat ja erikoistoiminnot6 pesuohjelmaa: Eco, Auto 45-65°, Intensiivinen, Express 65°, Lasit, Esihuuhtelu3 erikoistoimintoa: Home Connect, ExtraDry, SpeedPerfect+Suosikkiohjelma: suoravalintapainike haluamallesi pesuohjelmalleSilence on demand -lisätoiminto (15)
   Bosch SERIE 2 SPU2IKW02S ASTIANPESUKONE
   • 04242005229420
   • SPU2IKW02S
   6
   good_buy
   499.00 EUR
  • Gram OM 6100-90 T/1 -astianpesukone, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210563226.jpg?ts=1
   Gram Gram OM 6100-90 T/1 -astianpesukone, valkoinen OM 6100-90 T/1 -astianpesukone, valkoinen OM 6100-90 T/1 -astianpesukone, valkoinen Valkoinen kalusteisiin sijoitettava astianpesukone. Energialuokka (EU_2021_EP): E Täyttömäärä: 12 astiastoa Helppokäyttöinen, kaikki tarvittavat ohjelmat Pikaohjelma puhdasta nopeasti 60min ja 60-astetta ja myös 30-min pikaohjelma. Äänitaso: 49db Asennusmitat (KxLxS): 82-92x60x57 cm AquaStop-järjestelmät ehkäisevät koneen tai tuloletkun epätiiveydestä johtuvia vesivahinkoja Quick&Clean on ohjelma, joka sopii tilanteeseen, jossa astiat ovat joutuneet odottamaan esimerkiksi vuorokauden. Quick&Cle (44)
   Gram OM 6100-90 T/1 -astianpesukone, valkoinen
   • 05709708231796
   • OM 6100-90 T/1
   3
   good_buy
   328.90 EUR
  • Bosch SMU4HAB48S Serie 4 -astianpesukone, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216917093.jpg?ts=1
   Bosch Bosch SMU4HAB48S Serie 4 -astianpesukone, musta SMU4HAB48S Serie 4 -astianpesukone, musta SMU4HAB48S Serie 4 -astianpesukone, musta Extra Dry - Yksi tulos: täydellisyys.Muoviastiat jäävät usein märiksi astianpesukoneessa pesun jälkeen. Tästä syystä Boschin astianpesukoneissa on ExtraDry-ohjelma. Se nostaa lämpötilaa viimeisessä huuhtelussa ja pidentää kuivausaikaa. Tällöin myös muoviastiat, kuten tuttipullot tai piknik-astiat tulevat hohtavanpuhtaiksi ja täysin kuiviksi.Triple Rackmatic - Kolmiportainen korkeussäätö myös kun kori on täynnäRackmatic-järjestelmän ansiosta yläkorin korkeutta voi säätää jopa 5 cm. Ja se onnistuu myös kori täynnä. Tämä tarkoittaa entistäkin enemmän vaihtoehtoja ja maksimaalista mukautuvuutta.Silence-ohjelma - Hiljaisuutta.Silence-ohjelma on hiljaisin ohjelmamme astianpesuun. Kun aktivoit tämän lisätoiinnon, pesuohjelman äänitaso putoaa matalinpaan mahdolliseen. Tämä on saavutetaan erityisellä Eco 50 °C -ohjelmalla, jossa vesisuihkun painetta on vähennetty ja ns. liotusaikaa pidennetty.Easy Start - Suosittelee sopivan ohjelman.Joskus oikean astianpesuohjelman valinta saattaa olla hämme (41)
   Bosch SMU4HAB48S Serie 4 -astianpesukone, musta
   • 04242005245918
   • SMU4HAB48S
   3
   good_buy
   639.89 EUR
  • Whirlpool WSIC3M17
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150541744.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916044.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916055.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230916043.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool WSIC3M17 WSIC3M17 WSIC3M17 Integroitava astianpesukone - Ei sisällä etupaneelia. Kapea kalusteisiin asennettava astianpesukone Whirlpoolin WSIC 3M17 on hiljainen astianpesukone, jossa on älykäs anturitekniikka ja 112 tunnin ajastus. Se on vain 45 cm leveä, mutta siinä on kuitenkin tilaa 10 astiastolle, eikä se säästä ominaisuuksista tai käytännöllisistä toiminnoista. Innovatiivinen tekniikka, erikoisominaisuudet ja käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli auttavat sinua saavuttamaan täydelliset astianpesun tulokset yksinkertaisella tavalla ja pienellä vaivalla. Automaattiset asetukset opastavat sinua. Pese useilla tasoilla Osatäyttö -toiminnolla voidaan pestä pieni määrä astioita vain ylä- tai alakorissa ja säästää siten sekä vettä että energiaa. Älykäs vaihtoehto kun et halua odottaa astianpesua kunnes koko astianpesukone on täynnä. 6th Sense-älykkäät anturit Älykkäät anturit tunnistavat tiskin likaantumisasteen ja säätävät pesusyklin automaattisesti resurssien kulutuksen optimoimiseksi. Puhdista astiat ilman tarpee (23)
   Whirlpool WSIC3M17
   • 08003437233012
   • WSIC 3M17
   • 869991616610
   4
   good_buy
   360.71 EUR
  • AEG FFB62407ZW 6000-sarjan -astianpesukone, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165667644.jpg?ts=1
   AEG AEG FFB62407ZW 6000-sarjan -astianpesukone, valkoinen FFB62407ZW 6000-sarjan -astianpesukone, valkoinen FFB62407ZW 6000-sarjan -astianpesukone, valkoinen Tehokas astianpesu. SatelliteClean®-suihkuvarsien avullaEnsiluokkaiset pesutulokset SatelliteClean®-suihkuvarren avulla. Suihkuvarren moninkertainen liike suihkuttaa vettä jatkuvasti muuttuvasta kohdasta. Vesi saavuttaa jokaisen nurkan. Täydellisen pesutuloksen saavuttamiseksi.Vesi saavuttaa jokaisen nurkan. Kaksoissuihkuvarsien avullaKaksoissuihkuvarret maksimaaliseen veden jakautumiseen. Pyörivät suihkuttimet varmistavat veden jakautumisen kaikkiin ala- ja yläkorien nurkkiin luotettavia pesutuloksia varten.QuickLift-kori varmistaa helpon pääsyn astioihin säätyvän korkeuden avullaQuickLift-kori koneen tehokkaaseen täyttämiseen ja tyhjentämiseen. Vaikka kori olisi täynnä suurikokoisia astioita, QuickLift-järjestelmän avulla säädät korkeuden korin helppoa täyttöä ja tyhjennystä varten. Nopea ja tehokas Tämä astianpesukone tarjoaa täydellisen suorituskyvyn nopeasti sen erityisen 30 minuutin ohjelman ansiosta.Tekniset tiedotEnergialuokka: EEnergiankulutus: 70 kWh / 100 pesuaTäyttömäärä: 9 (30)
   AEG FFB62407ZW 6000-sarjan -astianpesukone, valkoinen
   • 07332543735679
   • FFB62407ZW
   3
   474.85 EUR
  • Bosch Serie | 6 SPV6ZMX23E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125947.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125995.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125999.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246125996.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/323411167.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie | 6 SPV6ZMX23E Serie | 6 SPV6ZMX23E Serie | 6 SPV6ZMX23E Silence Plus:erityisen hiljainen astianpesukone, 43dB.Home Connect:langaton etäohjaus älypuhelimella tai taulutietokoneella.Suosikkiohjelma:Personoi astianpesukoneesi. Voit valita suosikkiohjelmasi, jonka saat käynnistettyä yhdestä valitsimesta.TimeLight-toiminto heijastaa lattiaan ohjelmavaiheen ja jäljellä olevan ajan, joten et avaa konetta turhaan kesken pesun.AquaStop-turvajärjestelmä suojaa vesivahingoilta laitteen koko elinkaaren ajan. LasisuojaLasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glass Protection -teknologia, säätelevät jatkuvasti veden kovuusastetta. Tällöin varmistetaan, että helposti särkyvät astiat pestään aina hellävaroen. ActiveWater: vähemmän vettä, vähemmän energiaa, enemmän tehoa. Tämä innovatiivinen pesuteknologia maksimoi tehon varmistaen ympäristöystävällisemmän pesun ja erinomaisen pesutuloksen. Kohdennettu vedenjakelu, optimoitu suodatintekniikka, n (10)
   Bosch Serie | 6 SPV6ZMX23E
   • 04242005215058
   • SPV6ZMX23E
   • 4242005215058
   6
   good_buy
   772.26 EUR
  • Electrolux Sisäänrakennettu astianpesukone Electrolux EEG48300L + LAHJA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/313134248.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176384137.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176384131.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176384135.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176384132.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Sisäänrakennettu astianpesukone Electrolux EEG48300L + LAHJA Sisäänrakennettu astianpesukone Electrolux EEG48300L + LAHJA Sisäänrakennettu astianpesukone Electrolux EEG48300L + LAHJA 700-sarjan Electrolux EEG48300L on kalustepeitteinen astianpesukone, joka integroituu saumattomasti keittiöösi. Lattiaan heijastuvasta kaksivärisestä merkkivalosta näet nopeallakin silmäyksellä, onko integroitava kone käynnissä vai ei. Valo on vihreä ohjelman päätyttyä ja punainen ohjelman ollessa käynnissä. Aterintaso ja hellävarainen käsittely laseille Erityisen syvällä MaxiFlex-aterintasolla peset helposti kaikenmuotoisia ja -kokoisia ruokailuvälineitä, olivat ne sitten suuria tai muodoltaan hankalia. Pehmeät lasipidikkeet ja GlassCare-lisätoiminto taas pitävät huolen siitä, etteivät herkät lasisi vahingoitu pesun aikana. Lasipidikkeet pitävät lasit pystyssä tukevasti ja turvallisesti. Joka nurkan saavuttava suihkuvarsi SatelliteClean®-suihkuvarrella vesi saavuttaa jopa kolme kertaa laajemman pinta-alan kuin perinteisissä järjestelmissä. Näin astioista tulee kirkkaan puhtaita ilman ylimääräistä vedenkulutusta. Kak (30)
   Electrolux Sisäänrakennettu astianpesukone Electrolux EEG48300L + LAHJA
   • 07332543706204
   • 911 536 471
   3
   good_buy
   560.27 EUR
  • Point PTDW1 ASTIANPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213146280.jpg?ts=1
   Point Point PTDW1 ASTIANPESUKONE PTDW1 ASTIANPESUKONE PTDW1 ASTIANPESUKONE (73)
   Point PTDW1 ASTIANPESUKONE
   • 04894526058654
   1
   354.90 EUR
  • Bosch Serie 2 astianpesukone SKS50E42EU (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246162014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/290079789.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301828.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301829.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156301826.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 2 astianpesukone SKS50E42EU (valkoinen) Serie 2 astianpesukone SKS50E42EU (valkoinen) Serie 2 astianpesukone SKS50E42EU (valkoinen) Lasi 40°C -ohjelma pesee ja kuivaa lasit sekä muut lämpötiloille herkät astiat hellävaraisesti. AutomaattiohjelmatVarmista optimaalinen puhdistusteho automaattisesti. Veden käyttö, veden lämpötila ja huuhteluaika säädetään tarkasti likaisuustason mukaan, jolloin optimaaliset pesutulokset saavutetaan vettä ja energiaa säästämällä. LasisuojaLasisuoja on hellävarainen suoja laseillesi ja helposti särkyville astioillesi. Koska pehmeä vesi syövyttää laseja, Boschin astianpesukoneet, joissa on Glass Protection -teknologia, säätelevät jatkuvasti veden kovuusastetta. Tällöin varmistetaan, että helposti särkyvät astiat pestään aina hellävaroen. (18)
   Bosch Serie 2 astianpesukone SKS50E42EU (valkoinen)
   • 04242005134977
   • SKS50E42EU
   4
   359.00 EUR
  • Siemens SN43IW08TS iQ300 -astianpesukone, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/273513690.jpg?ts=1
   Siemens Siemens SN43IW08TS iQ300 -astianpesukone, valkoinen SN43IW08TS iQ300 -astianpesukone, valkoinen SN43IW08TS iQ300 -astianpesukone, valkoinen Työtason alle sijoitettava Siemens SN43IW08TS astianpesukoneen useat ja monipuoliset toiminnot helpottavat arkeasi ja tekevät siitä joustavampaa. Pesukoneen monipuoliset pesuohjelmat mahdollistavat aina sopivan pesuohjelman löytämisen. Erikoistoimintojen avulla kykenet muokkaamaan pesuohjelmia halujesi sekä tarpeidesi mukaan. Kätevän ajastimen avulla voit asettaa pesuohjelman käynnistymisen myöhemmäksi. VarioSpeed -erikoistoiminto VarioSpeed-toiminto nopeuttaa pesuohjelmia jopa 50 %. Pikapesutoiminto sopii käytettäväksi silloin, kun haluat astiasi hohtavan puhtaina, mutta sinulla ei ole aikaa odottaa normaalin pesuohjelman valmistumista. iQdrive-hiiliharjaton moottori Erittäin kestävä ja pitkäikäinen iQdrive-moottori tarjoaa saman suorituskyvyn alhaisemmalla energiankulutuksella sekä lyhyitä ohjelmia optimaalisilla lopputuloksilla. Ohjelmasta riippumatta moottori on miellyttävän hiljainen. AquaStop estä (27)
   Siemens SN43IW08TS iQ300 -astianpesukone, valkoinen
   • 04242003876787
   3
   578.90 EUR
  2 25
  • info@vertaa.fi