x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kuivausrummut

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivausrummut

  • Yleiset tiedot
   Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa!
   Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: 
   • Kuivausrumputyypit
   • Kuivausrumpujen toiminnot
   • Kuivausrumpujen hintaerot
   • Teknisiä mahdollisuuksia
   • Kuivausrumpujen lisäosat
   • Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kuivausrumpua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuivurin kapasiteetti, tila, jonka olet varannut kuivurille kotona, ohjelmien määrä, kuivausohjelman pituus.
   2. Kuivurin ovi avautuu joko oikealle tai vasemmalle, mikäli kuivurin luukku ei ole kuivurin päällä. Mieti etukäteen mihin suuntaan haluat oven avautuvan. Useimmissa malleissa oven kätisyyttä voi muuttaa.
   3. Säästä luontoa ja omia varoja ja valitse ekonominen kuivuri. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta maksavat itsensä takaisin käytössä pienemmän sähkönkulutuksen ansiosta.
   4. Jos kuivurin asettaa paikkaan, jossa sen ääni voi haitata normaalia elämää, niin kannattaa kiinnittää huomiota kuivurin melutasoon.Kuivureiden melutasossa on suuria eroja.
   Kuivausrumputyypit
   On olemassa kahta erilaista kuivausrumputyyppiä: kondensoiva kuivausrumpu ja horniin liitettävä kuivausrumpu.

   Kondensoiva kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, eikä sen käyttö edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.

   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä ekonomisempi. Lämmin ilma poistuu siis putken kautta joko horniin, tai ikkunasta ulos, riippuen siitä mihin ja miten kuivuri sijoitetaan.

   Kuivausrumpujen toiminnot
   Kuivausrumpujen tärkeimmät toiminnot kuivaamisen lisäksi ovat:
   • Silitystoiminto
   • Vesisäiliöindikaattori
   • Ohjelmaindikaattori
   • Loppusummeri
   • Ajastin
   • Rummun valaisin
   • Kosteusmittari
   • Villaohjelma

   Kuivausrumpujen hintaerot

   Kuivausrumpujen hintaerot ovat suuria. Suositun merkkiset, korkean energialuokan omaavat ja moniohjelmaiset kuivurit ovat yleensä kalliimpia kuin muut. Uudet mallit ovat kalliimpia kuin vanhat mallit ja niissä on usein mukana kuivureihin kehitellyt viimeisimmät keksinnöt. Myös muotoilu tuo lisähintaa kuivureille, joten design-mallit ovat muita hintavampia.

   Teknisiä mahdollisuuksia
   Kuivausrummun vakioleveys on 60 cm ja luukku aukeaa edestä. On olemassa myös pienempiä kuivausrumpuja, jotka ovat 45 cm leveitä tai malleja, jotka eivät ole niin syviä. Nämä pienemmät mallit toimivat kuten tavalliset koot, mutta niiden kapasiteetti on pienempi, eli pyykkiä mahtuu vähemmän sisään.

   Jos olet hankkimassa samanaikaisesti pesukonetta ja kuivausrumpua, on hyvä ensin selvittää että rummun voi asettaa pesukoneen päälle, ja että pesukone kestää rummun painon. Laitteita ei voi asettaa toisin päin, eli pesukoneen on aina oltava rummun päällä. Tuotetiedoissa ilmoitetaan sopiiko pesukone rummun alle. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Jos on tilasta pulaa eikä ole mahdollisuutta sijoittaa kotitaluteen sekä pesukonetta että kuivuria niin pesukone, jossa on tehokas linkous, helpottaa myös pyykin kuivaamista.

   Kuivausrumpujen lisäosat
   Kuivausrumpujen mukana ei yleensä tule lisäosia, koska niitä ei kuivausrumpuihin juurikaan ole. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Kannattimet on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Kaikista sähkölaitteista on maksettava kierrätysmaksu. Tämä maksu maksetaan, jotta vanhat laitteet poistetaan käytöstä ympäristöystävällisesti. Kierrätysmaksu lisätään laitteen hintaan.

   Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä
   Suosittuja kuivausrummun valmistajia ovat mm. Aeg, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Indesit, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi. 
  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten kuivausrumpu, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi kuivausrumpu kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei olisi hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko kuivausrumpu valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mitä eroa on kuivausrummulla ja pesu-kuivausyhdistelmällä?
   Kuivausrumpu huolehtii pelkästään kuivauksesta. Pesu-kuivauyhdistelmä pesee ja linkoaa pyykin. Kotitalouksissa, joissa ei ole tilaa kuivausrummulle, on yhdistelmä hyvä valinta. Yhdistelmän kuivaustoiminto on samanlainen kuin tavallisen kuivausrummunkin. Kuivaus koostuu kahdesta vaiheesta, mutta yhdistelmä pystyy kuivaamaan hieman vähemmän pyykkiä kuin tavallinen kuivaaja. Jos pesee esim. 5 kiloa pyykkiä, on puolet otettava ulos ennen kuivausta. Yhdistelmässä ei ole suurta rumpua, joten tuplakäyttö kuluttaa loppujen lopuksi enemmän energiaa. Pesu-kuivausyhdistelmän etu on, että yhdessä laitteessa on kaksi suosittua toimintoa, ja se vie vähemmän tilaa kotona.

   Sopiiko kuivausrummun liitäntä meillä olevaan energialähteeseen?
   Kuivaaja on aina liitettävä maadoitettuun energialähteeseen. Virtalähteen kannattaa olla erillinen, jotta ylikuormitusta ei tapahdu. Kuivausrumpuja varten on olemassa erilaisia pistorasioita, mutta nämä yksityiskohdat kannattaa varmistaa myyjältä tai energiayhtiöltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista kuivausrumpujen teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energialuokka
   Kuivausrumpu käyttää paljon energiaa. Energialuokka ilmoitetaan kirjaimina. A on eniten energiaa säästävä. Useimmat rummut ovat luokkaa C tai D, koska ne käyttävät lähes samaa kuivaussysteemiä, mutta jotkut valmistajat tuottavat myös A ja B luokkaa omaavia malleja. Energiaa säästävät mallit ovat kalliimpia hankkiessa, mutta käyttävät vähemmän energiaa ja tulevat pidemmällä ajalla edullisemmaksi käytössä.

   Energian kulutus
   Energian kulutus ilmoitetaan kilowatteina

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältytään verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon.Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kapasiteetti
   Kapasiteetilla ilmoitetaan kuinka paljon pyykkiä kerralla kuivaaja voi kuivata. Tähän vaikuttaa erityisesti rummun koko. Mitä suurempi rumpu, sitä enemmän pyykkiä kuivaajan sisälle mahtuu. Kuivauskapasiteetti ilmoitetaan kiloissa pyykkiä. vakiomäärä on 5 kg, mutta voi vaihdella 2,5 ja 7,5 kilon välillä.

   Kuivaajan tyyppi
   On olemassa 2 eri kuivausrumpu-tyyppiä: Kondensoiva-kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, ja sen käyttö ei edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.
   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä halvempi. Mutta jotta rumpu poistaa ilman, on seinään tehtävä aukko Kaiken lisäksi lämmintä ilmaa ei poiston takia voi käyttää hyödyksi, vaan se menee suoraan ulos ja hukkaan. Kannattaa huomioida että letkun pään ja seinäaukon väliin jää tarpeaksi tilaa. Näin letkuun ei kerry kosteutta. Välin tulisi olla 10 senttiä

   Lopetus-signaali
   Ääni, joka ilmaisee että onko pyykki kuivaa. Voit äänen kuultua ottaa pyykin ulos kuivaajasta ja laittaa joko suoraan kaappiin tai silittää ensin.

   Luukun koko
   Luukun koon halkaisija ilmoitetaan sentteinä. Koko on yleensä standardi mutta on olemassa malleja, joissa on suurempi luukku. Tämä helpottaa jos haluaa pestä suurempikokoista pyykkiä, esim. maakuupussin.

   Luukun kätisyys
   Useimmissa malleissa on mahdollista vaihtaa luukun kätisyys, jotta voit valita aukeaako luukku vasemmalle vai oikealle.

   Malli
   Kuivausrumpu on aina erillään oleva laite. Mikäli etsit pesu-kuivausyhdistelmää, katso lisätietoja täältä.

   Ohjelmanäyttö
   Tämän avulla näet missä kohtaa ohjelma on. Usein näyttö kertoo kuinka monta minuuttia ohjelmaa on vielä jäljellä.

   Ohjelmointi
   Kuivausrummun ohjelma toimii joko ajastimella tai elektronisella kosteudentunnistimella. Jälkimmäinen tunnistaa asetetun kosteusasteen, ja pysäyttää kuivaamisen sen asteen saavutettuaan.Ajastimella toimiva ohjelma on yleensä pidempi, sillä ohjelma voi jatkua vaikka pyykki olisikin jo kuivaa. Elektronisella kosteudentunnistimella toimiva ohjelma säästää energiaa.

   Pesukoneen päälle asetettava kuivausrumpu
   Kuivausrummun tiedoissa on kerrottu että soveltuuko se asetettavaksi esim. pesukoneen päälle. Tämä pitää tarkistaa myös pesukoneen osalta, jotta selviää onko pesukone tarpeeksi kestävä kannattamaan kuivausrumpua. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Ryppyjen silitys
   Ryppyjen silitys toiminto huolehtii siitä että kuivat vaatteet ovat sileitä kun ne otetaan kuivausrummusta ulos.

   Suodattimen ilmoitin
   Kun kuivaajan suodatin on täynnä ja se pitää vaihtaa, kuivaaja ilmoittaa asiasta mikäli siinä on tämä toiminto.

   Tason alle mahtuva kuivausrumpu
   Mikäli kuivausrumpu on leveydeltään keittiötasoa vastaava vakio, se voidaan asettaa 60 cm leveän tason alle.

   Villaohjelma
   Kuivaajassa on villan kuivaamiselle erityinen ohjelma, jotta voit turvallisesti kuivata villaisia vaatteita. Kannattaa huomioida pesuohjeet ennen kuin laitat ohjelman päälle.

    

   • Diilit Diilit
   • Samsung Samsung kuivausrummut
   • LG LG kuivausrummut
   • Bosch Bosch kuivausrummut
   • Lämpöpumppu Lämpöpumpputekniikalla toimivat kuivausrummut
   • Edulliset Edullisimmat kuivaurummut ja -kaapit
   • Siemens Vertaa kaikki Siemens kuivausrummut
   • AEG ‘Perfect in vorm en functie’ daar staat AEG voor. Deze wasdrogers zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur.
   • Miele Wasdrogers van Miele staan bekend om hun lange levensduur en hoge kwaliteit. Met een Miele kan je dus jaren vooruit.
   • Kuivauskaapit Vertaa kaikki kuivauskaapit
   • Pikaohjelma Kuivausrummut, joissa pikaohjelma
   • Villaohjelma Kuivausrummut, joissa villaohjelma
   • Ajan näyttö Kuivausrummut, joissa jäljellä olevan ajan näyttö ominaisuus
  Kuivausrummut 7.25 (1)
  0 - 24
  • Electrolux EW2C327R1 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142535443.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897162.jpg
   Electrolux Electrolux EW2C327R1 KUIVAUSRUMPU EW2C327R1 KUIVAUSRUMPU EW2C327R1 KUIVAUSRUMPU Electrolux SimpliCare EW2C32R1 -kuivausrumpu säätää automaattisesti kuivaukseen tarvittavan ajan ja sopivan energian OptiSense -järjestelmän avulla. Kondensoiva kuivaus johtaa syntyneen kosteuden erilliseen vesisäiliöön, eikä erillistä ulkoista ilmanvaihtoa tarvita. OptiSense OptiSense -järjestelmän ansiosta kuivaat pyykit aina optimaalisilla asetuksilla. Järjestelmä säätää automaattisesti kuivausajan ja siihen käytettävän energian pyykkimäärään sopivaksi. Saat kuivatettua pyykkisi nopeasti j... (75)
   Electrolux EW2C327R1 KUIVAUSRUMPU
   • 07332543673049
   • EW2C327R1
   • 916 098 558
   3
   good_buy
   397.00 EUR
  • InnovaGoods kannettava InnovaGoods- kuivauskaappi 1000W valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156225146.jpg
   InnovaGoods InnovaGoods kannettava InnovaGoods- kuivauskaappi 1000W valkoinen kannettava InnovaGoods- kuivauskaappi 1000W valkoinen kannettava InnovaGoods- kuivauskaappi 1000W valkoinen Vaatteiden kuivatus on nyt nopeaa ja helppoa kätevällä ja tehokkaalla, kannettavalla InnovaGoods Home Houseware - kuivauskaapilla ! Näppärä laite ei vahingoita kankaita, ja lisäksi se helpottaa vaatteiden silittämistä ehkäisemällä niiden rypistymistä.Hellävarainen kuivauskaappi sopii erinomaisesti myös hienopestäville vaatteille. Valmistettu alumiinista, polykarbonaatista ja PEVA- muovista. Korkea suorituskyky ja alhainen kulutus Näppärä, kannettava malli Helppo koota ja purkaa (säästää tilaa... (117)
   InnovaGoods kannettava InnovaGoods- kuivauskaappi 1000W valkoinen
   • 04899888115045
   2
   good_buy
   most_sold
   73.00 EUR
  • Bosch WTH8307LSN lämpöpumppukuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153618228.jpg
   Bosch Bosch WTH8307LSN lämpöpumppukuivausrumpu WTH8307LSN lämpöpumppukuivausrumpu WTH8307LSN lämpöpumppukuivausrumpu Boschin kuivausrummut ja kuivaavat pyykinpesukoneet, joissa on AutoDry-toiminto, kuivaavat jopa kymmenen kiloa vaatteita hellävaraisesti juuri niin kuivaksi kuin haluat. Voit valita asetuksista haluamasi kuivuusasteen: joko heti kaappikuivaksi tai vain sen verran kuiviksi, että vaatteet voi silittää. Tunnistimet mittaavat lämpötilaa ja kosteutta, jolloin ne suojaavat pyykkiäsi liian korkeilta lämpötiloilta, ylikuivaamiselta ja kutistumiselta. (34)
   Bosch WTH8307LSN lämpöpumppukuivausrumpu
   • 04242005187942
   • WTH8307LSN
   4
   good_buy
   428.90 EUR
  • Whirlpool FTCM107BEU KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131131823.jpg
   Whirlpool Whirlpool FTCM107BEU KUIVAUSRUMPU FTCM107BEU KUIVAUSRUMPU FTCM107BEU KUIVAUSRUMPU Whirlpool FTCM107BEU on edestä täytettävä kuivausrumpu 6th Sense -kuivauksella, joka antaa pyykillesi optimaalisen kuivaustuloksen samalla säästäen aikaa ja rahaa. Pyykinpesukone on varustettu digitaalinäytöllä sekä ajastimella. Näytön avulla voit seurata pesuohjelmassa jäljellä olevaa aikaa ja ajastimen avulla voit asettaa pesuohjelman käynnistymään myöhemmin sinulle sopivaan aikaan. 6TH SENSE -sensoriohjattu kuivaus 6TH SENSE tekniikka tunnistaa pyykin määrän ja sovittaa käytettävän ohjelma... (54)
   Whirlpool FTCM107BEU KUIVAUSRUMPU
   • 08003437235764
   3
   good_buy
   388.00 EUR
  • Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150517869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152471106.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102207924.jpg
   Electrolux Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) Electrolux kuivauskaappi tarjoaa runsaasti kuivaustilaa vaatteille. Helppokäyttöisessä kaapissa on ajastustoiminto. (53)
   Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • 07332543475339
   • 07332543551095
   • DC3500TWR
   3
   good_buy
   527.00 EUR
  • Candy CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163165447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163883586.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163165450.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163165449.jpg
   Candy Candy CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU Candy CSO C8DG-S on kondensoiva kuivausrumpu 8 kilon kuivauskapasiteetilla. Se on varustettu monipuolisilla ja nopeilla kuivausohjelmilla, sekä Woolmark-sertifikaatilla. Sertifikaatti on tae hellävaraisesta kuivauksesta myös villalle. Kuivausrummussa on selkeä digitaalinen näyttö ja 24 tunnin ajastin, jonka ansiosta sinulla on mahdollisuus käyttää kuivausrumpua joustavammin. Kuivausrummun älykäs Simply-Fi teknologia mahdollistaa ääniohjauksen ja etäohjauksen Wi-Fi-yhteydellä. (59)
   Candy CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU
   • 08016361993174
   • 31101827
   2
   good_buy
   278.00 EUR
  • Samsung kuivausrumpu DV70M5020KW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150549648.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040196.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040197.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103522257.jpg
   Samsung Samsung kuivausrumpu DV70M5020KW kuivausrumpu DV70M5020KW kuivausrumpu DV70M5020KW Energiatehokas Samsung-kuivausrumpu DV70M5020KW käyttää lämpöpumpputeknologiaa ja kuivaa vaatteet hellävaraisesti. (42)
   Samsung kuivausrumpu DV70M5020KW
   • 08806088731391
   • 08806088759319
   • DV70M5020KW/EE
   • DV70M5020KW
   2
   good_buy
   518.90 EUR
  • AEG T7DBM730G KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103105875.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857698.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857703.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857700.jpg
   AEG AEG T7DBM730G KUIVAUSRUMPU T7DBM730G KUIVAUSRUMPU T7DBM730G KUIVAUSRUMPU AEG:n SensiDry-teknologia kuivaa vaatteesi puolet alhaisemmassa lämpötilassa tavanomaisiin kuivausrumpuihin verrattuna säilyttäen kuitenkin kuivausohjelman pituuden lähes samana. Tekstiilit eivät altistu turhaan liialle lämmölle ja säilyvät uudenveroisina pitempään. Matala lämpötila auttaa myös säästämään energiaa. (23)
   AEG T7DBM730G KUIVAUSRUMPU
   • 07332543490288
   • 916 097 959
   3
   good_buy
   539.90 EUR
  • Electrolux kuivauskaappi DC4600HPWR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137704823.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142924354.jpg
   Electrolux Electrolux kuivauskaappi DC4600HPWR kuivauskaappi DC4600HPWR kuivauskaappi DC4600HPWR Tilava kuivauskaappi johon on helppo ripustaa märät vaatteet. Kuivauskaappi sopii täydellisesti eteiseen ulkovaatteita varten. Kaapissa on säädettävä ajastin ja se sammuu silloin kun se ei ole käytössä. Energiaa säästävä lämpöpumpputeknologia pitää lämpötilan alhaisena, joka säästää energian lisäksi myös vaatteitasi. (9)
   Electrolux kuivauskaappi DC4600HPWR
   • 07332543551477
   • DC4600HPWR
   5
   good_buy
   1718.95 EUR
  • LG kuivausrumpu FDRC308N0W9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144395281.jpg
   LG LG kuivausrumpu FDRC308N0W9 kuivausrumpu FDRC308N0W9 kuivausrumpu FDRC308N0W9 Tätä LG:n FDRC308N0W9 kuivausrumpua on mukava käyttää, sillä sitä voi ohjata ääniohjauksella tai sovelluksesta käsin. Pystyt säätämään kuivauksen päättymisaikaa joustavasti itse. Kuivausrummun kondensaattori on itsepuhdistuva, joten sinun ei tarvitse erikseen huolehtia sen puhdistamisesta. (27)
   LG kuivausrumpu FDRC308N0W9
   • 08806098428540
   • FDRC308N0W9
   2
   good_buy
   528.90 EUR
  • Matsui kuivausrumpu MCD7W19E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154363397.jpg
   Matsui Matsui kuivausrumpu MCD7W19E kuivausrumpu MCD7W19E kuivausrumpu MCD7W19E Matsui-kuivausrumpu kuivaa vaatteesi tehokkaasti ja hellävaraisesti. Se ei vahingoita vaatteitasi, sillä siitä löytyy eri kangastyypeille suunniteltuja ohjelmia. Laitteesta löytyy myös ajastin sekä rypistymistä estävä toiminto. (40)
   Matsui kuivausrumpu MCD7W19E
   • 05017416784399
   • MCD7W19E
   1
   good_buy
   278.90 EUR
  • Electrolux EW6C527G2 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720521.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720522.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720520.jpg
   Electrolux Electrolux EW6C527G2 KUIVAUSRUMPU EW6C527G2 KUIVAUSRUMPU EW6C527G2 KUIVAUSRUMPU Ajastimen avulla voit ohjelmoida kuivausohjelman käynnistymään sopivimpana ajankohtana. Sinun tarvitsee vain syöttää aika kuivausohjelman automaattista käynnistymistä varten, kone hoitaa loput. (9)
   Electrolux EW6C527G2 KUIVAUSRUMPU
   • 07332543631407
   • 916 098 449
   4
   good_buy
   488.00 EUR
  • Candy CSC8DGS KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158906231.jpg
   Candy Candy CSC8DGS KUIVAUSRUMPU CSC8DGS KUIVAUSRUMPU CSC8DGS KUIVAUSRUMPU Candy CSC8DGS kuivausrumpu on varustettu kuivattavan pyykin määrän sekä kosteuden tunnistavilla sensoreilla. Näin kuivaus on aiempaa tarkempaa, ja myös pyykkien rypistymistä voidaan estää paremmin. Helppoa ja mukavaa käyttöä Kuivausrummun oviaukko on 3,5 cm suurempi kuin perinteisissä malleissa, joten vaatteiden laittaminen ja poistaminen on helppoa. Kätevän ajastustoiminnon ansiosta voit käyttää kuivausrumpua joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Hellävaraista kuivausta villavaatteille Woo... (35)
   Candy CSC8DGS KUIVAUSRUMPU
   • 08016361945036
   • 31100944
   1
   good_buy
   328.00 EUR
  • Candy Smart kuivausrumpu CSC7LFS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137696257.jpg
   Candy Candy Smart kuivausrumpu CSC7LFS Smart kuivausrumpu CSC7LFS Smart kuivausrumpu CSC7LFS Candy Smart -kuivausrumpu on luotettava laite, joka on varustettu älykkäillä ohjelmilla, jotka tekevät vaatteiden kuivaamisesta vaivatonta. (23)
   Candy Smart kuivausrumpu CSC7LFS
   • 08016361939035
   • CSC7LFS
   • 31100826
   1
   good_buy
   258.90 EUR
  • CYLINDA TVP5571 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150983728.jpg
   CYLINDA CYLINDA TVP5571 KUIVAUSRUMPU TVP5571 KUIVAUSRUMPU TVP5571 KUIVAUSRUMPU (22)
   CYLINDA TVP5571 KUIVAUSRUMPU
   • 07392186307749
   • 9205379
   1
   good_buy
   638.00 EUR
  • Miele TCF650WP KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153979284.jpg
   Miele Miele TCF650WP KUIVAUSRUMPU TCF650WP KUIVAUSRUMPU TCF650WP KUIVAUSRUMPU T1-lämpöpumppukuivausrumpu - A+++ ja EcoSpeed: kuivaa pyykkisi nopeasti ja äärimmäisen energiatehokkaasti. (19)
   Miele TCF650WP KUIVAUSRUMPU
   • 04002516281542
   1
   good_buy
   deal
   1324.90 EUR
  • ELVITA CTS1190V KUIVAUSKAAPPI VASEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150983548.jpg
   ELVITA ELVITA CTS1190V KUIVAUSKAAPPI VASEN CTS1190V KUIVAUSKAAPPI VASEN CTS1190V KUIVAUSKAAPPI VASEN (16)
   ELVITA CTS1190V KUIVAUSKAAPPI VASEN
   • 07330095607109
   1
   good_buy
   538.00 EUR
  • Senz SDC320 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160728142.jpg
   Senz Senz SDC320 KUIVAUSRUMPU SDC320 KUIVAUSRUMPU SDC320 KUIVAUSRUMPU SENZ SDC320on valkoinen ja helppokäyttöinen kuivausrumpu jokaisen kodin nopeaan pyykinkuivaustarpeeseen. Kuivausrumpu on erittäin helppokäyttöinen, vaikka se sisältää useita toimintoja, jotka tekevät pyykkien kuivaustuloksista parempia. Rypistymisenesto-toiminto on erinomainen estämään vaatteiden rypistymistä, jolloin ne säilyvät siistimpinä ja eivät välttämättä tarvitse silitystä. 16 kuivausohjelmaa erilaisille kuivaustarpeille Kuivausrummun erilaiset kuivausohjelmat varmistavat, että löydät... (16)
   Senz SDC320 KUIVAUSRUMPU
   • 04894526057077
   1
   good_buy
   328.00 EUR
  • Whirlpool FTM1172EU KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150516937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163495205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163495206.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163495203.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163495202.jpg
   Whirlpool Whirlpool FTM1172EU KUIVAUSRUMPU FTM1172EU KUIVAUSRUMPU FTM1172EU KUIVAUSRUMPU 5 vuoden moottoritakuu. (10)
   Whirlpool FTM1172EU KUIVAUSRUMPU
   • 08003437602566
   • 6781329
   • FT M11 72 EU
   2
   good_buy
   deal
   613.90 EUR
  • AEG T6DBP721K KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131123202.jpg
   AEG AEG T6DBP721K KUIVAUSRUMPU T6DBP721K KUIVAUSRUMPU T6DBP721K KUIVAUSRUMPU Säästä aikaa ja energiaa hyödyntämällä ProSense-teknologiaa, joka mittaa pyykin määrän ja säätää lämpötilan ja kuivausajan sopivaksi jokaiselle koneelliselle. Tämä säästää energiaa ja on hellempi vaatteillesi. Ajastimen ansiosta voit ohjelmoida koneesi käymään itsellesi parhaiten sopivaan aikaan. Voit esimerkiksi asettaa koneen käymään niin, että pyykki valmistuu juuri töistä palatessasi. Kiireessä sinun on myös mahdollista lyhentää eri ohjelmien kuivausaikaa. (14)
   AEG T6DBP721K KUIVAUSRUMPU
   • 07332543634446
   1
   good_buy
   428.00 EUR
  • Samsung kuivausrumpu DV90K6000CW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137702346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141192026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121343998.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107377598.jpg
   Samsung Samsung kuivausrumpu DV90K6000CW kuivausrumpu DV90K6000CW kuivausrumpu DV90K6000CW Samsung Kuivausrumpu DV90K6000CWDV6000 Kuivausrumpu on kodinkone 9kg kuivauskapasiteetilla. 9kg:n kuivauskapasiteetti antaa mahdollisuuden suurienkin pyykkimäärien kuivaamiseen kerralla älykästä lämpöpumpputeknologiaa hyödyntäen, joka kierrättää lämmön ja kuluttaa siten vähemmän energiaa. Saat helposti todella puhdasta ja erittäin kuivaa pyykkiä sinulle ja perheellesi. Käyttökokemusta helpottavat Filter Clean Alarm, joka muistuttaa milloin on aika puhdistaa kondenssisuodatin. Sisäinen anturi ... (9)
   Samsung kuivausrumpu DV90K6000CW
   • 08806088394886
   • 08806088393100
   • 08806088394909
   • 08806088391984
   • DV90K6000CW/ET
   • DV90K6000CWEN
   • DV90K6000CW/EE
   • DV90K6000CW
   • DV 90 K 6000 CWEN
   • DV90K6000CW/EN
   2
   deal
   833.90 EUR
  • LG Essence Styler höyryraikastus/kuivauskaappi S3WF (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137705999.jpg
   LG LG Essence Styler höyryraikastus/kuivauskaappi S3WF (valkoinen) Essence Styler höyryraikastus/kuivauskaappi S3WF (valkoinen) Essence Styler höyryraikastus/kuivauskaappi S3WF (valkoinen) Pidä vaatteesi raikkaina, kuivina ja hygieenisinä edistyneen LG Essence Styler S3WF -höyryraikastus/kuivauskaapin avulla. (13)
   LG Essence Styler höyryraikastus/kuivauskaappi S3WF (valkoinen)
   • 08806098112463
   • S3WF
   1
   1628.90 EUR
  • Husqvarna QW7384 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146147287.jpg
   Husqvarna Husqvarna QW7384 KUIVAUSRUMPU QW7384 KUIVAUSRUMPU QW7384 KUIVAUSRUMPU (13)
   Husqvarna QW7384 KUIVAUSRUMPU
   • 07332543714780
   1
   738.00 EUR
  • Matsui kuivausrumpu MHP8W19E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154363402.jpg
   Matsui Matsui kuivausrumpu MHP8W19E kuivausrumpu MHP8W19E kuivausrumpu MHP8W19E Kuivata vaatteesi Matsui-kuivausrummulla valitsemalla juuri oikea ohjelma käyttämillesi kangastyypeille. Laite hyödyntää lämpöpumpputeknologiaa, ja siitä löytyy muun muassa toiminto, jolla voit ajastaa kuivauksen aloituksen. (12)
   Matsui kuivausrumpu MHP8W19E
   • 05017416784498
   • MHP8W19E
   1
   378.90 EUR
  2 6
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • LG DEFAULT
    • lg
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Lämpöpumppu DEFAULT
    • la_mpo_pumppu
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Kuivauskaapit DEFAULT
    • kuivauskaappi
   • Pikaohjelma DEFAULT
    • pikaohjelma
   • Villaohjelma DEFAULT
    • villaohjelma
   • Ajan näyttö DEFAULT
    • ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 530 € (budget)
   • 530 € - 690 € (price_2)
   • 690 € - 930 € (price_3)
   • ≥ 930 € (price_4)
  • Kuivaajan tyyppi (kuivaajan_tyyppi):
   • Kuivauskaappi (kuivauskaappi)
   • Kuivausrumpu (kuivausrumpu)
  • Kuivausjärjestelmä (kuivausja_rjestelma_):
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • 3.5 kg (rummun_kapasiteetti_3.5)
   • 4.0 kg (rummun_kapasiteetti_4.0)
   • 5.2 kg (rummun_kapasiteetti_5.2)
   • 7.0 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8.0 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
   • 9.0 kg (rummun_kapasiteetti_9.0)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 64 dB (melutaso_db_1)
   • 64 dB - 65 dB (melutaso_db_2)
   • 65 dB - 66 dB (melutaso_db_3)
   • ≥ 66 dB (melutaso_db_4)
  • Kuivausohjelmat (kuivausohjelmat):
   • Alusvaatteet (alusvaatteet)
   • Automaattiohjelma (automaattiohjelma)
   • Eko-ohjelma (eko_ohjelma)
   • Farkkuohjelma (farkkuohjelma)
   • Hienopyykki (hienopyykki)
   • Höyrykuivausohjelma (ho_yrykuivausohjelma)
   • Kenkäohjelma (kenka_ohjelma)
   • Paidat (paidat)
   • Pikaohjelma (pikaohjelma)
   • Puuvillaohjelma (puuvillaohjelma)
   • Raikastusohjelma (raikastusohjelma)
   • Sekaohjelma (sekaohjelma)
   • Synteettisten kuivausohjelma (synteettisten_kuivausohjelma)
   • Urheiluohjelma (urheiluohjelma)
   • Villaohjelma (villaohjelma)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Sisävalo (sisa_valo)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Leveys (leveys_mm):
   • Alle 60 cm (normaali)
   • Yli 60 cm (leveä)
  • Syvyys (syvyys):
   • 60 cm - 65 cm (normaali_syvyys)
   • Yli 65 cm (eritta_in_syva_)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • Alle 85 cm (normaali)
   • Yli 85 cm (korkea)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A++ (a_luokka)
   • A+ (a_)
   • B (b)
   • C (c)
   • Luokka A+++ (luokka_a_)
  • Väri (va_ri):
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi