x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kuivausrummut

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivausrummut

  • Yleiset tiedot
   Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa!
   Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: 
   • Kuivausrumputyypit
   • Kuivausrumpujen toiminnot
   • Kuivausrumpujen hintaerot
   • Teknisiä mahdollisuuksia
   • Kuivausrumpujen lisäosat
   • Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kuivausrumpua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuivurin kapasiteetti, tila, jonka olet varannut kuivurille kotona, ohjelmien määrä, kuivausohjelman pituus.
   2. Kuivurin ovi avautuu joko oikealle tai vasemmalle, mikäli kuivurin luukku ei ole kuivurin päällä. Mieti etukäteen mihin suuntaan haluat oven avautuvan. Useimmissa malleissa oven kätisyyttä voi muuttaa.
   3. Säästä luontoa ja omia varoja ja valitse ekonominen kuivuri. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta maksavat itsensä takaisin käytössä pienemmän sähkönkulutuksen ansiosta.
   4. Jos kuivurin asettaa paikkaan, jossa sen ääni voi haitata normaalia elämää, niin kannattaa kiinnittää huomiota kuivurin melutasoon.Kuivureiden melutasossa on suuria eroja.
   Kuivausrumputyypit
   On olemassa kahta erilaista kuivausrumputyyppiä: kondensoiva kuivausrumpu ja horniin liitettävä kuivausrumpu.

   Kondensoiva kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, eikä sen käyttö edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.

   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä ekonomisempi. Lämmin ilma poistuu siis putken kautta joko horniin, tai ikkunasta ulos, riippuen siitä mihin ja miten kuivuri sijoitetaan.

   Kuivausrumpujen toiminnot
   Kuivausrumpujen tärkeimmät toiminnot kuivaamisen lisäksi ovat:
   • Silitystoiminto
   • Vesisäiliöindikaattori
   • Ohjelmaindikaattori
   • Loppusummeri
   • Ajastin
   • Rummun valaisin
   • Kosteusmittari
   • Villaohjelma

   Kuivausrumpujen hintaerot

   Kuivausrumpujen hintaerot ovat suuria. Suositun merkkiset, korkean energialuokan omaavat ja moniohjelmaiset kuivurit ovat yleensä kalliimpia kuin muut. Uudet mallit ovat kalliimpia kuin vanhat mallit ja niissä on usein mukana kuivureihin kehitellyt viimeisimmät keksinnöt. Myös muotoilu tuo lisähintaa kuivureille, joten design-mallit ovat muita hintavampia.

   Teknisiä mahdollisuuksia
   Kuivausrummun vakioleveys on 60 cm ja luukku aukeaa edestä. On olemassa myös pienempiä kuivausrumpuja, jotka ovat 45 cm leveitä tai malleja, jotka eivät ole niin syviä. Nämä pienemmät mallit toimivat kuten tavalliset koot, mutta niiden kapasiteetti on pienempi, eli pyykkiä mahtuu vähemmän sisään.

   Jos olet hankkimassa samanaikaisesti pesukonetta ja kuivausrumpua, on hyvä ensin selvittää että rummun voi asettaa pesukoneen päälle, ja että pesukone kestää rummun painon. Laitteita ei voi asettaa toisin päin, eli pesukoneen on aina oltava rummun päällä. Tuotetiedoissa ilmoitetaan sopiiko pesukone rummun alle. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Jos on tilasta pulaa eikä ole mahdollisuutta sijoittaa kotitaluteen sekä pesukonetta että kuivuria niin pesukone, jossa on tehokas linkous, helpottaa myös pyykin kuivaamista.

   Kuivausrumpujen lisäosat
   Kuivausrumpujen mukana ei yleensä tule lisäosia, koska niitä ei kuivausrumpuihin juurikaan ole. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Kannattimet on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Kaikista sähkölaitteista on maksettava kierrätysmaksu. Tämä maksu maksetaan, jotta vanhat laitteet poistetaan käytöstä ympäristöystävällisesti. Kierrätysmaksu lisätään laitteen hintaan.

   Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä
   Suosittuja kuivausrummun valmistajia ovat mm. Aeg, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Indesit, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi. 
  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten kuivausrumpu, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi kuivausrumpu kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei olisi hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko kuivausrumpu valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mitä eroa on kuivausrummulla ja pesu-kuivausyhdistelmällä?
   Kuivausrumpu huolehtii pelkästään kuivauksesta. Pesu-kuivauyhdistelmä pesee ja linkoaa pyykin. Kotitalouksissa, joissa ei ole tilaa kuivausrummulle, on yhdistelmä hyvä valinta. Yhdistelmän kuivaustoiminto on samanlainen kuin tavallisen kuivausrummunkin. Kuivaus koostuu kahdesta vaiheesta, mutta yhdistelmä pystyy kuivaamaan hieman vähemmän pyykkiä kuin tavallinen kuivaaja. Jos pesee esim. 5 kiloa pyykkiä, on puolet otettava ulos ennen kuivausta. Yhdistelmässä ei ole suurta rumpua, joten tuplakäyttö kuluttaa loppujen lopuksi enemmän energiaa. Pesu-kuivausyhdistelmän etu on, että yhdessä laitteessa on kaksi suosittua toimintoa, ja se vie vähemmän tilaa kotona.

   Sopiiko kuivausrummun liitäntä meillä olevaan energialähteeseen?
   Kuivaaja on aina liitettävä maadoitettuun energialähteeseen. Virtalähteen kannattaa olla erillinen, jotta ylikuormitusta ei tapahdu. Kuivausrumpuja varten on olemassa erilaisia pistorasioita, mutta nämä yksityiskohdat kannattaa varmistaa myyjältä tai energiayhtiöltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista kuivausrumpujen teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energialuokka
   Kuivausrumpu käyttää paljon energiaa. Energialuokka ilmoitetaan kirjaimina. A on eniten energiaa säästävä. Useimmat rummut ovat luokkaa C tai D, koska ne käyttävät lähes samaa kuivaussysteemiä, mutta jotkut valmistajat tuottavat myös A ja B luokkaa omaavia malleja. Energiaa säästävät mallit ovat kalliimpia hankkiessa, mutta käyttävät vähemmän energiaa ja tulevat pidemmällä ajalla edullisemmaksi käytössä.

   Energian kulutus
   Energian kulutus ilmoitetaan kilowatteina

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältytään verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon.Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kapasiteetti
   Kapasiteetilla ilmoitetaan kuinka paljon pyykkiä kerralla kuivaaja voi kuivata. Tähän vaikuttaa erityisesti rummun koko. Mitä suurempi rumpu, sitä enemmän pyykkiä kuivaajan sisälle mahtuu. Kuivauskapasiteetti ilmoitetaan kiloissa pyykkiä. vakiomäärä on 5 kg, mutta voi vaihdella 2,5 ja 7,5 kilon välillä.

   Kuivaajan tyyppi
   On olemassa 2 eri kuivausrumpu-tyyppiä: Kondensoiva-kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, ja sen käyttö ei edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.
   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä halvempi. Mutta jotta rumpu poistaa ilman, on seinään tehtävä aukko Kaiken lisäksi lämmintä ilmaa ei poiston takia voi käyttää hyödyksi, vaan se menee suoraan ulos ja hukkaan. Kannattaa huomioida että letkun pään ja seinäaukon väliin jää tarpeaksi tilaa. Näin letkuun ei kerry kosteutta. Välin tulisi olla 10 senttiä

   Lopetus-signaali
   Ääni, joka ilmaisee että onko pyykki kuivaa. Voit äänen kuultua ottaa pyykin ulos kuivaajasta ja laittaa joko suoraan kaappiin tai silittää ensin.

   Luukun koko
   Luukun koon halkaisija ilmoitetaan sentteinä. Koko on yleensä standardi mutta on olemassa malleja, joissa on suurempi luukku. Tämä helpottaa jos haluaa pestä suurempikokoista pyykkiä, esim. maakuupussin.

   Luukun kätisyys
   Useimmissa malleissa on mahdollista vaihtaa luukun kätisyys, jotta voit valita aukeaako luukku vasemmalle vai oikealle.

   Malli
   Kuivausrumpu on aina erillään oleva laite. Mikäli etsit pesu-kuivausyhdistelmää, katso lisätietoja täältä.

   Ohjelmanäyttö
   Tämän avulla näet missä kohtaa ohjelma on. Usein näyttö kertoo kuinka monta minuuttia ohjelmaa on vielä jäljellä.

   Ohjelmointi
   Kuivausrummun ohjelma toimii joko ajastimella tai elektronisella kosteudentunnistimella. Jälkimmäinen tunnistaa asetetun kosteusasteen, ja pysäyttää kuivaamisen sen asteen saavutettuaan.Ajastimella toimiva ohjelma on yleensä pidempi, sillä ohjelma voi jatkua vaikka pyykki olisikin jo kuivaa. Elektronisella kosteudentunnistimella toimiva ohjelma säästää energiaa.

   Pesukoneen päälle asetettava kuivausrumpu
   Kuivausrummun tiedoissa on kerrottu että soveltuuko se asetettavaksi esim. pesukoneen päälle. Tämä pitää tarkistaa myös pesukoneen osalta, jotta selviää onko pesukone tarpeeksi kestävä kannattamaan kuivausrumpua. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Ryppyjen silitys
   Ryppyjen silitys toiminto huolehtii siitä että kuivat vaatteet ovat sileitä kun ne otetaan kuivausrummusta ulos.

   Suodattimen ilmoitin
   Kun kuivaajan suodatin on täynnä ja se pitää vaihtaa, kuivaaja ilmoittaa asiasta mikäli siinä on tämä toiminto.

   Tason alle mahtuva kuivausrumpu
   Mikäli kuivausrumpu on leveydeltään keittiötasoa vastaava vakio, se voidaan asettaa 60 cm leveän tason alle.

   Villaohjelma
   Kuivaajassa on villan kuivaamiselle erityinen ohjelma, jotta voit turvallisesti kuivata villaisia vaatteita. Kannattaa huomioida pesuohjeet ennen kuin laitat ohjelman päälle.

    

   • Diilit Diilit
   • Samsung Samsung kuivausrummut
   • LG LG kuivausrummut
   • Bosch Bosch kuivausrummut
   • Lämpöpumppu Lämpöpumpputekniikalla toimivat kuivausrummut
   • Edulliset Edullisimmat kuivaurummut ja -kaapit
   • Siemens Vertaa kaikki Siemens kuivausrummut
   • AEG ‘Perfect in vorm en functie’ daar staat AEG voor. Deze wasdrogers zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur.
   • Miele Wasdrogers van Miele staan bekend om hun lange levensduur en hoge kwaliteit. Met een Miele kan je dus jaren vooruit.
   • Kuivauskaapit Vertaa kaikki kuivauskaapit
   • Pikaohjelma Kuivausrummut, joissa pikaohjelma
   • Villaohjelma Kuivausrummut, joissa villaohjelma
   • Ajan näyttö Kuivausrummut, joissa jäljellä olevan ajan näyttö ominaisuus
  • LG kuivausrumpu RC80U2AV0W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150557279.jpg
   LG LG kuivausrumpu RC80U2AV0W kuivausrumpu RC80U2AV0W kuivausrumpu RC80U2AV0W %3Cp%3ELG%3An allergiaohjelma v%E4hent%E4%E4 99%2C9%25 allergeeneista%2C kuten p%F6lypunkeista%2C jotka voivat aiheuttaa allergia- tai hengitysoireita. Paranna el%E4m%E4nlaatuasi allergeenivapaalla ymp%E4rist%F6ll%E4.%3C%2Fp%3E (38)
   7.25 (1)
   LG kuivausrumpu RC80U2AV0W
   Hyvä mutta ajastusohjeen puolesta epäselvä laite.
   Juuri sen itsepuhdistuvuuden takia laite ostettiin. Kun sitä ei ole käyttöikä on max. viisi vuotta. Vanhassa laitteessa luki vain ajastustoiminnoissa kaappikuiva tai kaappikuiva + tässä esim. pyyhkeet ei mitään voiko ne laittaa suoraan kaappiin. Ensimmäiseksi pesin sukkia ei ollut sukille omaa aikaa.
   8.0
   0 10
   • Hiljainen ja tehokas
   • Hyvä kaksoissuodatin
   • Itsepuhdistuva lauhduttajan ke
   • Epälooginen ajastustoiminto
   • Ei mitään luukkuja joista voi
   • Normaalisti kallis 1000€
  Kuivausrummut 7.25 (1)
  0 - 24
  • Whirlpool FT CM10 7B EU -kuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533165.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149480301.jpg
   Whirlpool Whirlpool FT CM10 7B EU -kuivausrumpu FT CM10 7B EU -kuivausrumpu FT CM10 7B EU -kuivausrumpu Whirlpool FTCM107BEU on edestä täytettävä kuivausrumpu 6th Sense -kuivauksella, joka antaa pyykillesi optimaalisen kuivaustuloksen samalla säästäen aikaa ja rahaa. Pyykinpesukone on varustettu digitaalinäytöllä sekä ajastimella. Näytön avulla voit seurata pesuohjelmassa jäljellä olevaa aikaa ja ajastimen avulla voit asettaa pesuohjelman käynnistymään myöhemmin sinulle sopivaan aikaan. 6TH SENSE -sensoriohjattu kuivaus 6TH SENSE tekniikka tunnistaa pyykin määrän ja sovittaa käytettävän ohjelma... (72)
   Whirlpool FT CM10 7B EU -kuivausrumpu
   • 08003437235764
   3
   good_buy
   378.00 EUR
  • LG kuivausrumpu RC80U2AV0W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628531.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150557279.jpg
   LG LG kuivausrumpu RC80U2AV0W kuivausrumpu RC80U2AV0W kuivausrumpu RC80U2AV0W %3Cp%3ELG%3An allergiaohjelma v%E4hent%E4%E4 99%2C9%25 allergeeneista%2C kuten p%F6lypunkeista%2C jotka voivat aiheuttaa allergia- tai hengitysoireita. Paranna el%E4m%E4nlaatuasi allergeenivapaalla ymp%E4rist%F6ll%E4.%3C%2Fp%3E (38)
   7.25 (1)
   LG kuivausrumpu RC80U2AV0W
   • 08806098183654
   4
   good_buy
   best_reviewed
   648.90 EUR
  • Bosch Serie 4 WTH83007SN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/55902963.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040177.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040176.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040174.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/55902965.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 WTH83007SN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+ Serie 4 WTH83007SN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+ Serie 4 WTH83007SN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+ Tällä Boschin kuivausrummulla vaatteesi saavat tehokkaan hellävaraisen käsittelyn. Pehmeä linkous ja sensoriohjatut ohjelmat tekevät vaatteistasi puhtaan raikkaita joka kerta. (58)
   Bosch Serie 4 WTH83007SN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+
   • 04242002856506
   • WTH83007SN
   3
   good_buy
   362.90 EUR
  • Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628484.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040205.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150517869.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133745339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149503286.jpg
   Electrolux Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) %3Cp%3E%3Cstrong%3ESuuri tilavuus%3C%2Fstrong%3E%26nbsp%3B- 4 kg%3An%2F18 metrin kapasiteetin ansiosta t%E4ss%E4 kaapissa voidaan kuivata paljon pyykki%E4 yhdell%E4 kertaa. Kaappi kuivaa kaikki vaatteet hell%E4varaisesti ja perusteellisesti v%E4lit%F6nt%E4 k%E4ytt%F6%E4 varten vaikka kaappi olisi t%E4ynn%E4.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (35)
   Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • 07332543475339
   • 07332543551095
   • DC3500TWR
   4
   good_buy
   489.90 EUR
  • AEG T7DBL830G Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073251.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073250.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073249.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073246.jpg
   AEG AEG T7DBL830G Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A+ T7DBL830G Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A+ T7DBL830G Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A+ Säästä aikaa ja energiaa hyödyntämällä ProSense-teknologiaa, joka mittaa pyykin määrän ja säätää lämpötilan ja kuivausajan sopivaksi jokaiselle koneelliselle. Kone hyödyntää myös uutta SensiDry teknologiaa, jonka avulla tekstiilit voidaan kuivata puolet alhaisemmassa lämpötilassa, verrattuna tavallisiin kuivausrumpuihin. Tuloksena saat hellemmän kuivauksen vaatteillesi. (29)
   AEG T7DBL830G Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A+
   • 07332543485895
   • 916 097 885
   4
   good_buy
   469.90 EUR
  • Electrolux EW7H558B5 KUIVAUSRUMPU A+, 8KG, LÄMPÖPUMPPU, 111374
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141635052.jpg
   Electrolux Electrolux EW7H558B5 KUIVAUSRUMPU A+, 8KG, LÄMPÖPUMPPU, 111374 EW7H558B5 KUIVAUSRUMPU A+, 8KG, LÄMPÖPUMPPU, 111374 EW7H558B5 KUIVAUSRUMPU A+, 8KG, LÄMPÖPUMPPU, 111374 (87)
   Electrolux EW7H558B5 KUIVAUSRUMPU A+, 8KG, LÄMPÖPUMPPU, 111374
   • 07332543629183
   1
   good_buy
   deal
   428.00 EUR
  • AEG T7DBK730K KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101287166.jpg
   AEG AEG T7DBK730K KUIVAUSRUMPU T7DBK730K KUIVAUSRUMPU T7DBK730K KUIVAUSRUMPU Laadukasta ja hellävaraista kuivausta AEG:n lämpöpumpputekniikalla varustellulla kuivausrummulla. AEG:n SensiDry®-teknologia suojaa tekstiilejäsi liialliselta lämmöltä käyttämällä alhaista lämpötilaa kuivausohjelmien kestoa pidentämättä. Turvallisen matalat lämpötilat AEG:n SensiDry®-teknologia kuivaa vaatteesi puolet alhaisemmassa lämpötilassa tavanomaisiin kuivausrumpuihin verrattuna säilyttäen kuitenkin kuivausohjelman pituuden lähes samana. Tekstiilit eivät altistu turhaan liialle lämmöll... (82)
   AEG T7DBK730K KUIVAUSRUMPU
   • 07332543536702
   • 916098066
   1
   good_buy
   728.00 EUR
  • Bosch NIMO BTCDC0000B -kuivauskaappi, ovi aukeaa vasemmalle
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150521233.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619663.jpg
   Bosch Bosch NIMO BTCDC0000B -kuivauskaappi, ovi aukeaa vasemmalle NIMO BTCDC0000B -kuivauskaappi, ovi aukeaa vasemmalle NIMO BTCDC0000B -kuivauskaappi, ovi aukeaa vasemmalle (20)
   Bosch NIMO BTCDC0000B -kuivauskaappi, ovi aukeaa vasemmalle
   • 04242002875705
   4
   good_buy
   469.90 EUR
  • Candy CS C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125270481.jpg
   Candy Candy CS C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B CS C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B CS C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B Candy CSC8DGS kuivausrumpu on varustettu kuivattavan pyykin määrän sekä kosteuden tunnistavilla sensoreilla. Näin kuivaus on aiempaa tarkempaa, ja myös pyykkien rypistymistä voidaan estää paremmin. Helppoa ja mukavaa käyttöä Kuivausrummun oviaukko on 3,5 cm suurempi kuin perinteisissä malleissa, joten vaatteiden laittaminen ja poistaminen on helppoa. Kätevän ajastustoiminnon ansiosta voit käyttää kuivausrumpua joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Hellävaraista kuivausta villavaatteille Woo... (75)
   Candy CS C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B
   • 08016361945036
   • 31100944
   1
   good_buy
   268.00 EUR
  • AEG T8DER945C Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 9 kg A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857303.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857298.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857300.jpg
   AEG AEG T8DER945C Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 9 kg A++ T8DER945C Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 9 kg A++ T8DER945C Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 9 kg A++ Nyt voit vihdoin käyttää kuivausrummussa kaikki pesemäsi vaatteet. AbsoluteCare-teknologian avulla kuivasuohjelmat ovat räätälöidyt oikeanlaisiksi kaikille eri tekstiileille. Säästä aikaa ja energiaa hyödyntämällä ProSense-teknologiaa, joka mittaa pyykin määrän ja säätää lämpötilan ja kuivausajan sopivaksi jokaiselle koneelliselle. Tässä suuressa kuivausrummussa on vain yksi suodatin, johon on helppo päästä käsiksi pudistamista varten. Näin laitteesi toimii aina optimitasolla. Kuivausrumpu on... (16)
   AEG T8DER945C Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 9 kg A++
   • 07332543553389
   • 916 098 170
   4
   good_buy
   759.80 EUR
  • Electrolux EW6C527G2 Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720521.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720522.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720518.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133781937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720520.jpg
   Electrolux Electrolux EW6C527G2 Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg B EW6C527G2 Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg B EW6C527G2 Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg B %3Cp%3EAjastimen avulla voit ohjelmoida kuivausohjelman k%E4ynnistym%E4%E4n sopivimpana ajankohtana. Sinun tarvitsee vain sy%F6tt%E4%E4 aika kuivausohjelman automaattista k%E4ynnistymist%E4 varten%2C kone hoitaa loput.%26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (21)
   Electrolux EW6C527G2 Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg B
   • 07332543631407
   • 916 098 449
   3
   good_buy
   478.00 EUR
  • Hoover HL C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140651647.jpg
   Hoover Hoover HL C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B HL C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B HL C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B Tehokas ja monipuolinen kuivausrumpu Hooverilta! Tässä modernissa koneessa on ajastin jonka, avulla voit lykätä ohjelman alkamista usealla tunnilla. Näin sinun arkesi suunnittelu helpottuu. Koneen 15 kuivausohjelmaa tarjoavat suuren määrän vaihtoehtoja kaikkiin erilaisiin kuivaustarkoituksiin. Näihin lukeutuvat mm. erilliset ohjelmat urheiluvaatteille ja puuvillalle. Tämän lisäksi kuivausrumpu tarjoaa myös allergia- ja tuoksuohjelmat. (51)
   Hoover HL C8DG-S Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg B
   • 08016361945197
   • 31100960
   1
   good_buy
   319.00 EUR
  • Miele Miele kuivausrumpu TDD230FIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628522.jpg
   Miele Miele Miele kuivausrumpu TDD230FIN Miele kuivausrumpu TDD230FIN Miele kuivausrumpu TDD230FIN Miele-kuivausrumpu on korkealuokkainen kuivausrumpu, jossa on lämpöpumpputekniikka, suuri tilavuus ja paljon muita käteviä ominaisuuksia. (46)
   Miele Miele kuivausrumpu TDD230FIN
   • 04002515940020
   1
   good_buy
   828.90 EUR
  • Klarstein Master Jerky 32 kuivain
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131801090.jpg
   Klarstein Klarstein Master Jerky 32 kuivain Master Jerky 32 kuivain Master Jerky 32 kuivain soveltuu kaupalliseen käyttöön:yli 5 m² tilaa hedelmille, vihanneksille, lihalle, sienille tai mausteille, ehdotonta kontrollia:täysin automaattinen kuivausprosessiDigiSet-ohjauksella, heti käyttövalmis:sisältää 32 helposti puhdistettavaa hyllyä ruostumattomasta teräksestä, terveellistä ja makoisaa:NutritionPlus-konseptinansiosta kuivahedelmät sisältävät jopa nelinkertaisesti ravintoaineita verrattuna samaan määrään tuoreita hedelmiä, monipuoliset mahdollisuudet: kaksi erillistä kuivausosaa e... (29)
   Klarstein Master Jerky 32 kuivain
   • 04060656110597
   2
   good_buy
   1490.99 EUR
  • Whirlpool FT M11 82 EU kuivausrumpu Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150574870.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150574876.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150574874.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150574872.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150574871.jpg
   Whirlpool Whirlpool FT M11 82 EU kuivausrumpu Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A++ FT M11 82 EU kuivausrumpu Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A++ FT M11 82 EU kuivausrumpu Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A++ Whirlpool FT M11 82 EU kuivausrumpu energiatehokkaaseen kuivaukseen. Kuivausrummpun lämpöpumpputekniikan ansiosta kuivaus käy erittäin energiatehokkaasti. FreshCare+ Kuivausrummun FreshCare+ -toiminto varmistaa, että vaatteet eivät rypisty tai muutu tunkkaisiksi, mikäli ne jäävät kuivausrumpuun ohjelman päätyttyä. Toiminto toimii jopa 6 tuntia ohjelman päättymisen jälkeen. Se liikuttaa rumpua aina väliajoin, jotta vaatteet eivät rypisty ja muutu tunkkaiseksi. Woolmark sertifikaatti Kuivausrum... (29)
   Whirlpool FT M11 82 EU kuivausrumpu Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 8 kg A++
   • 08003437602580
   • FT M11 82 EU
   2
   good_buy
   428.00 EUR
  • Klarstein Zap Dry -kuivausrumpu 820 W 50 l kosketuskäyttöpaneeli LED-näyttö vihreä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146483428.jpg
   Klarstein Klarstein Zap Dry -kuivausrumpu 820 W 50 l kosketuskäyttöpaneeli LED-näyttö vihreä Zap Dry -kuivausrumpu 820 W 50 l kosketuskäyttöpaneeli LED-näyttö vihreä Zap Dry -kuivausrumpu 820 W 50 l kosketuskäyttöpaneeli LED-näyttö vihreä Klarstein Zap Dry on kuivausrumpu , joka löytää paikkansa kaikkialla, ja joka kuivaa pyykit nopeasti ja tehokkaasti. Tilaasäästävä ja minimalistinen kuivausrumpu toimii ilman monimutkaisia säätönappeja, ja siinä on selkeä kosketuskäyttöpaneeli. Valittavana on kolme eri ohjelmaa erilaisille materiaaleille. Sen lisäksi kuivausaikaa voi haluttaessa pidentää. Käyttö ei voisi olla helpompaa: valitset ohjelman, odotat että aika ilmestyy näytölle, ja kuivaus voi alkaa. Kuivausrumpuun mahtuu 50 litra... (27)
   Klarstein Zap Dry -kuivausrumpu 820 W 50 l kosketuskäyttöpaneeli LED-näyttö vihreä
   • 04060656154683
   2
   good_buy
   286.99 EUR
  • Bosch BTCDC0001B kuivauskaappi, BTCDC0001B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150598661.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619679.jpg
   Bosch Bosch BTCDC0001B kuivauskaappi, BTCDC0001B BTCDC0001B kuivauskaappi, BTCDC0001B BTCDC0001B kuivauskaappi, BTCDC0001B (24)
   Bosch BTCDC0001B kuivauskaappi, BTCDC0001B
   • 04242002875910
   2
   good_buy
   deal
   498.00 EUR
  • Miele TCE530WP KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103686414.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022196.jpg
   Miele Miele TCE530WP KUIVAUSRUMPU TCE530WP KUIVAUSRUMPU TCE530WP KUIVAUSRUMPU Tehokkaan Miele WP Active Plus -kuivausrummun lämpöpumpputeknologia, hellävaraiset kuivausohjelmat ja PerfectDry-ominaisuus takaavat nopean ja tehokkaan kuivauksen, joka ei vahingoita vaatteitasi. (23)
   Miele TCE530WP KUIVAUSRUMPU
   • 04002515940006
   2
   good_buy
   1024.90 EUR
  • Samsung DV80M5010KW/EE Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A++ Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112004041.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555962.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112004039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112004036.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/112004038.jpg
   Samsung Samsung DV80M5010KW/EE Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A++ Valkoinen DV80M5010KW/EE Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A++ Valkoinen DV80M5010KW/EE Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A++ Valkoinen %3Cp%3EKun aika on rahaa. Quick Dry 35 -kuivausohjelmalla saat pienet pyykkim%E4%E4r%E4t kuiviksi jo 35 %0D%0Aminuutissa. Voit rumpukuivata tarvitsemasi vaatteet nopeasti%2C kun on %0D%0Akiire.%3C%2Fp%3E (13)
   Samsung DV80M5010KW/EE Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A++ Valkoinen
   • 08806088731452
   • DV80M5010KW
   3
   good_buy
   549.90 EUR
  • Samsung DV70M5020KW Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103522247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150549648.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040195.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040201.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040199.jpg
   Samsung Samsung DV70M5020KW Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A++ DV70M5020KW Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A++ DV70M5020KW Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A++ Energiatehokas Samsung-kuivausrumpu DV70M5020KW käyttää lämpöpumpputeknologiaa ja kuivaa vaatteet hellävaraisesti. (12)
   Samsung DV70M5020KW Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A++
   • 08806088731391
   • 08806088759319
   • DV70M5020KW/EE
   • DV70M5020KW
   3
   good_buy
   489.90 EUR
  • Electrolux kuivauskaappi DC4600HPWR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628492.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133746121.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142924354.jpg
   Electrolux Electrolux kuivauskaappi DC4600HPWR kuivauskaappi DC4600HPWR kuivauskaappi DC4600HPWR %3Cp%3ET%E4m%E4 Electroluxin ymp%E4rist%F6yst%E4v%E4llist%E4 l%E4mp%F6pumpputekniikkaa hy%F6dynt%E4v%E4 kuivauskaappi tiivist%E4%E4 vaatteista haihtuvan kosteuden vesis%E4ili%F6%F6n%2C joten sen poistoilmaa ei tarvitse ohjata ulos. T%E4st%E4 syyst%E4 voit sijoitella kaapin vapaammin haluamaasi paikkaan.%3C%2Fp%3E (7)
   Electrolux kuivauskaappi DC4600HPWR
   • 07332543551477
   4
   1827.00 EUR
  • Siemens WT43H007DN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48490682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48490684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/48490683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142229103.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121337818.jpg
   Siemens Siemens WT43H007DN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+ WT43H007DN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+ WT43H007DN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+ Tällä Siemensin kuivausrummulla vaatteesi saavat tehokkaan hellävaraisen käsittelyn. Pehmeä linkous ja sensoriohjatut ohjelmat tekevät vaatteistasi puhtaan raikkaita joka kerta. (23)
   Siemens WT43H007DN kuivausrumpu Freestanding Edestä täytettävä Valkoinen 7 kg A+
   • 04242003702611
   • WT43H007DN
   1
   478.90 EUR
  • Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3600EWR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628494.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133746124.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142381198.jpg
   Electrolux Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3600EWR DryCare kuivauskaappi DC3600EWR DryCare kuivauskaappi DC3600EWR %3Cp%3EK%E4yt%E4 aikasi vapaammin. Electroluxin k%E4tev%E4n ajastimen avulla valitset helposti aikatauluusi sopivan ajan%2C jolloin haluat vaatteiden olevan kuivia. Ajastimen voi s%E4%E4t%E4%E4 1-8 tunnin v%E4lille.%3C%2Fp%3E (9)
   Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3600EWR
   • 07332543551453
   3
   728.00 EUR
  • Candy Smart kuivausrumpu CSC7LFS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141628539.jpg
   Candy Candy Smart kuivausrumpu CSC7LFS Smart kuivausrumpu CSC7LFS Smart kuivausrumpu CSC7LFS Candy Smart -kuivausrumpu on luotettava laite, joka on varustettu älykkäillä ohjelmilla, jotka tekevät vaatteiden kuivaamisesta vaivatonta. (22)
   Candy Smart kuivausrumpu CSC7LFS
   • 08016361939035
   1
   328.90 EUR
  2 9
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • LG DEFAULT
    • lg
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Lämpöpumppu DEFAULT
    • la_mpo_pumppu
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Kuivauskaapit DEFAULT
    • kuivauskaappi
   • Pikaohjelma DEFAULT
    • pikaohjelma
   • Villaohjelma DEFAULT
    • villaohjelma
   • Ajan näyttö DEFAULT
    • ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_
  • Merkki (brand):
   • Miele (miele)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Electrolux (electrolux)
   • Samsung (samsung)
   • Bosch (bosch)
   • AEG (aeg)
   • Asko (asko)
   • Candy (candy)
   • Gorenje (gorenje)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Hoover (hoover)
   • Husqvarna (husqvarna)
   • Indesit (indesit)
   • Klarstein (klarstein)
   • LG (lg)
   • Matsui (matsui)
   • Siemens (siemens)
   • UPO (upo)
  • Hinta (price):
   • < 580 € (budget)
   • 580 € - 735 € (price_580_740)
   • 735 € - 1030 € (price_740_1000)
   • ≥ 1030 € (price_1000)
  • Kuivaajan tyyppi (kuivaajan_tyyppi):
   • Kuivauskaappi (kuivauskaappi)
   • Kuivausrumpu (kuivausrumpu)
  • Kuivausjärjestelmä (kuivausja_rjestelma_):
   • Hormiliitäntä (hormiliita_nta_)
   • Kondensoiva (kondensoiva)
   • Lämpöpumppu (la_mpo_pumppu)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • 3.5 kg (rummun_kapasiteetti_3.5)
   • 4.0 kg (rummun_kapasiteetti_4.0)
   • 5.2 kg (rummun_kapasiteetti_5.2)
   • 6.0 kg (rummun_kapasiteetti_6.0)
   • 6.5 kg (rummun_kapasiteetti_6.5)
   • 7.0 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8.0 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
   • 9.0 kg (rummun_kapasiteetti_9.0)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 64 dB (melutaso_db_64)
   • 64 dB - 65 dB (melutaso_db_64_65)
   • 65 dB - 66 dB (melutaso_db_65_66)
   • ≥ 66 dB (melutaso_db_66)
  • Kuivausohjelmat (kuivausohjelmat):
   • Automaattiohjelma (automaattiohjelma)
   • Eko-ohjelma (eko_ohjelma)
   • Erittäin kuiva (eritta_in_kuiva)
   • Farkkuohjelma (farkkuohjelma)
   • Hienopyykki (hienopyykki)
   • Höyrykuivausohjelma (ho_yrykuivausohjelma)
   • Kaappikuiva (kaappikuiva)
   • Kenkäohjelma (kenka_ohjelma)
   • Kylmäohjelma (kylma_ohjelma)
   • Paidat (paidat)
   • Pikaohjelma (pikaohjelma)
   • Puuvillaohjelma (puuvillaohjelma)
   • Pyyhkeet (pyyhkeet)
   • Raikastusohjelma (raikastusohjelma)
   • Sekaohjelma (sekaohjelma)
   • Silityskuiva (silityskuiva)
   • Synteettisten kuivausohjelma (synteettisten_kuivausohjelma)
   • Urheiluohjelma (urheiluohjelma)
   • Villaohjelma (villaohjelma)
   • Vuodevaatteet (vuodevaatteet)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Sisävalo (sisa_valo)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Leveys (leveys_mm):
   • Alle 60 cm (normaali)
   • Yli 60 cm (leveä)
  • Syvyys (syvyys):
   • Alle 60 cm (pienikokoinen)
   • 60 cm - 65 cm (normaali_syvyys)
   • Yli 65 cm (eritta_in_syva_)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • Alle 85 cm (normaali)
   • Yli 85 cm (korkea)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_energialuokka)
   • A++ (a_luokka)
   • A+ (a_)
   • B (b)
   • C (c)
   • Luokka A+++ (luokka_a_)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Ruskea (ruskea)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi