x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kuivausrumpu

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivausrummut

  • Yleiset tiedot
   Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa!
   Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: 
   • Kuivausrumputyypit
   • Kuivausrumpujen toiminnot
   • Kuivausrumpujen hintaerot
   • Teknisiä mahdollisuuksia
   • Kuivausrumpujen lisäosat
   • Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kuivausrumpua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuivurin kapasiteetti, tila, jonka olet varannut kuivurille kotona, ohjelmien määrä, kuivausohjelman pituus.
   2. Kuivurin ovi avautuu joko oikealle tai vasemmalle, mikäli kuivurin luukku ei ole kuivurin päällä. Mieti etukäteen mihin suuntaan haluat oven avautuvan. Useimmissa malleissa oven kätisyyttä voi muuttaa.
   3. Säästä luontoa ja omia varoja ja valitse ekonominen kuivuri. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta maksavat itsensä takaisin käytössä pienemmän sähkönkulutuksen ansiosta.
   4. Jos kuivurin asettaa paikkaan, jossa sen ääni voi haitata normaalia elämää, niin kannattaa kiinnittää huomiota kuivurin melutasoon.Kuivureiden melutasossa on suuria eroja.
   Kuivausrumputyypit
   On olemassa kahta erilaista kuivausrumputyyppiä: kondensoiva kuivausrumpu ja horniin liitettävä kuivausrumpu.

   Kondensoiva kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, eikä sen käyttö edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.

   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä ekonomisempi. Lämmin ilma poistuu siis putken kautta joko horniin, tai ikkunasta ulos, riippuen siitä mihin ja miten kuivuri sijoitetaan.

   Kuivausrumpujen toiminnot
   Kuivausrumpujen tärkeimmät toiminnot kuivaamisen lisäksi ovat:
   • Silitystoiminto
   • Vesisäiliöindikaattori
   • Ohjelmaindikaattori
   • Loppusummeri
   • Ajastin
   • Rummun valaisin
   • Kosteusmittari
   • Villaohjelma

   Kuivausrumpujen hintaerot

   Kuivausrumpujen hintaerot ovat suuria. Suositun merkkiset, korkean energialuokan omaavat ja moniohjelmaiset kuivurit ovat yleensä kalliimpia kuin muut. Uudet mallit ovat kalliimpia kuin vanhat mallit ja niissä on usein mukana kuivureihin kehitellyt viimeisimmät keksinnöt. Myös muotoilu tuo lisähintaa kuivureille, joten design-mallit ovat muita hintavampia.

   Teknisiä mahdollisuuksia
   Kuivausrummun vakioleveys on 60 cm ja luukku aukeaa edestä. On olemassa myös pienempiä kuivausrumpuja, jotka ovat 45 cm leveitä tai malleja, jotka eivät ole niin syviä. Nämä pienemmät mallit toimivat kuten tavalliset koot, mutta niiden kapasiteetti on pienempi, eli pyykkiä mahtuu vähemmän sisään.

   Jos olet hankkimassa samanaikaisesti pesukonetta ja kuivausrumpua, on hyvä ensin selvittää että rummun voi asettaa pesukoneen päälle, ja että pesukone kestää rummun painon. Laitteita ei voi asettaa toisin päin, eli pesukoneen on aina oltava rummun päällä. Tuotetiedoissa ilmoitetaan sopiiko pesukone rummun alle. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Jos on tilasta pulaa eikä ole mahdollisuutta sijoittaa kotitaluteen sekä pesukonetta että kuivuria niin pesukone, jossa on tehokas linkous, helpottaa myös pyykin kuivaamista.

   Kuivausrumpujen lisäosat
   Kuivausrumpujen mukana ei yleensä tule lisäosia, koska niitä ei kuivausrumpuihin juurikaan ole. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Kannattimet on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Kaikista sähkölaitteista on maksettava kierrätysmaksu. Tämä maksu maksetaan, jotta vanhat laitteet poistetaan käytöstä ympäristöystävällisesti. Kierrätysmaksu lisätään laitteen hintaan.

   Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä
   Suosittuja kuivausrummun valmistajia ovat mm. Aeg, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Indesit, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi. 
  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten kuivausrumpu, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi kuivausrumpu kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei olisi hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko kuivausrumpu valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mitä eroa on kuivausrummulla ja pesu-kuivausyhdistelmällä?
   Kuivausrumpu huolehtii pelkästään kuivauksesta. Pesu-kuivauyhdistelmä pesee ja linkoaa pyykin. Kotitalouksissa, joissa ei ole tilaa kuivausrummulle, on yhdistelmä hyvä valinta. Yhdistelmän kuivaustoiminto on samanlainen kuin tavallisen kuivausrummunkin. Kuivaus koostuu kahdesta vaiheesta, mutta yhdistelmä pystyy kuivaamaan hieman vähemmän pyykkiä kuin tavallinen kuivaaja. Jos pesee esim. 5 kiloa pyykkiä, on puolet otettava ulos ennen kuivausta. Yhdistelmässä ei ole suurta rumpua, joten tuplakäyttö kuluttaa loppujen lopuksi enemmän energiaa. Pesu-kuivausyhdistelmän etu on, että yhdessä laitteessa on kaksi suosittua toimintoa, ja se vie vähemmän tilaa kotona.

   Sopiiko kuivausrummun liitäntä meillä olevaan energialähteeseen?
   Kuivaaja on aina liitettävä maadoitettuun energialähteeseen. Virtalähteen kannattaa olla erillinen, jotta ylikuormitusta ei tapahdu. Kuivausrumpuja varten on olemassa erilaisia pistorasioita, mutta nämä yksityiskohdat kannattaa varmistaa myyjältä tai energiayhtiöltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista kuivausrumpujen teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energialuokka
   Kuivausrumpu käyttää paljon energiaa. Energialuokka ilmoitetaan kirjaimina. A on eniten energiaa säästävä. Useimmat rummut ovat luokkaa C tai D, koska ne käyttävät lähes samaa kuivaussysteemiä, mutta jotkut valmistajat tuottavat myös A ja B luokkaa omaavia malleja. Energiaa säästävät mallit ovat kalliimpia hankkiessa, mutta käyttävät vähemmän energiaa ja tulevat pidemmällä ajalla edullisemmaksi käytössä.

   Energian kulutus
   Energian kulutus ilmoitetaan kilowatteina

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältytään verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon.Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kapasiteetti
   Kapasiteetilla ilmoitetaan kuinka paljon pyykkiä kerralla kuivaaja voi kuivata. Tähän vaikuttaa erityisesti rummun koko. Mitä suurempi rumpu, sitä enemmän pyykkiä kuivaajan sisälle mahtuu. Kuivauskapasiteetti ilmoitetaan kiloissa pyykkiä. vakiomäärä on 5 kg, mutta voi vaihdella 2,5 ja 7,5 kilon välillä.

   Kuivaajan tyyppi
   On olemassa 2 eri kuivausrumpu-tyyppiä: Kondensoiva-kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, ja sen käyttö ei edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.
   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä halvempi. Mutta jotta rumpu poistaa ilman, on seinään tehtävä aukko Kaiken lisäksi lämmintä ilmaa ei poiston takia voi käyttää hyödyksi, vaan se menee suoraan ulos ja hukkaan. Kannattaa huomioida että letkun pään ja seinäaukon väliin jää tarpeaksi tilaa. Näin letkuun ei kerry kosteutta. Välin tulisi olla 10 senttiä

   Lopetus-signaali
   Ääni, joka ilmaisee että onko pyykki kuivaa. Voit äänen kuultua ottaa pyykin ulos kuivaajasta ja laittaa joko suoraan kaappiin tai silittää ensin.

   Luukun koko
   Luukun koon halkaisija ilmoitetaan sentteinä. Koko on yleensä standardi mutta on olemassa malleja, joissa on suurempi luukku. Tämä helpottaa jos haluaa pestä suurempikokoista pyykkiä, esim. maakuupussin.

   Luukun kätisyys
   Useimmissa malleissa on mahdollista vaihtaa luukun kätisyys, jotta voit valita aukeaako luukku vasemmalle vai oikealle.

   Malli
   Kuivausrumpu on aina erillään oleva laite. Mikäli etsit pesu-kuivausyhdistelmää, katso lisätietoja täältä.

   Ohjelmanäyttö
   Tämän avulla näet missä kohtaa ohjelma on. Usein näyttö kertoo kuinka monta minuuttia ohjelmaa on vielä jäljellä.

   Ohjelmointi
   Kuivausrummun ohjelma toimii joko ajastimella tai elektronisella kosteudentunnistimella. Jälkimmäinen tunnistaa asetetun kosteusasteen, ja pysäyttää kuivaamisen sen asteen saavutettuaan.Ajastimella toimiva ohjelma on yleensä pidempi, sillä ohjelma voi jatkua vaikka pyykki olisikin jo kuivaa. Elektronisella kosteudentunnistimella toimiva ohjelma säästää energiaa.

   Pesukoneen päälle asetettava kuivausrumpu
   Kuivausrummun tiedoissa on kerrottu että soveltuuko se asetettavaksi esim. pesukoneen päälle. Tämä pitää tarkistaa myös pesukoneen osalta, jotta selviää onko pesukone tarpeeksi kestävä kannattamaan kuivausrumpua. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Ryppyjen silitys
   Ryppyjen silitys toiminto huolehtii siitä että kuivat vaatteet ovat sileitä kun ne otetaan kuivausrummusta ulos.

   Suodattimen ilmoitin
   Kun kuivaajan suodatin on täynnä ja se pitää vaihtaa, kuivaaja ilmoittaa asiasta mikäli siinä on tämä toiminto.

   Tason alle mahtuva kuivausrumpu
   Mikäli kuivausrumpu on leveydeltään keittiötasoa vastaava vakio, se voidaan asettaa 60 cm leveän tason alle.

   Villaohjelma
   Kuivaajassa on villan kuivaamiselle erityinen ohjelma, jotta voit turvallisesti kuivata villaisia vaatteita. Kannattaa huomioida pesuohjeet ennen kuin laitat ohjelman päälle.

    

   • Tarjoukset Kuivausrummut, jotka ovat tarjouksessa
   • Samsung Samsung kuivausrummut
   • LG LG kuivausrummut
   • Bosch Bosch kuivausrummut
   • Lämpöpumppu Lämpöpumpputekniikalla toimivat kuivausrummut
   • Siemens Vertaa kaikki Siemens kuivausrummut
   • AEG ‘Perfect in vorm en functie’ daar staat AEG voor. Deze wasdrogers zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur.
   • Miele Wasdrogers van Miele staan bekend om hun lange levensduur en hoge kwaliteit. Met een Miele kan je dus jaren vooruit.
   • Kuivauskaapit Vertaa kaikki kuivauskaapit
   • Pikaohjelma Kuivausrummut, joissa pikaohjelma
   • Villaohjelma Kuivausrummut, joissa villaohjelma
   • Ajan näyttö Kuivausrummut, joissa jäljellä olevan ajan näyttö ominaisuus
   • Edullisimmat Edullisimmat kuivaurummut ja -kaapit
  0 - 24
  • Candy CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971083.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183314324.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204646049.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165695056.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204646051.jpg?ts=1
   Candy Candy CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU (156)
   Candy CSO C8DG-S KUIVAUSRUMPU
   • 08016361993174
   • 31101827
   1
   good_buy
   most_sold
   278.00 EUR
  • Bosch WTH8307LSN KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153618228.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217326276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210567123.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WTH8307LSN KUIVAUSRUMPU WTH8307LSN KUIVAUSRUMPU WTH8307LSN KUIVAUSRUMPU Lämpöpumpullinen Bosch Serie 4 WTH8307LSN -kuivausrumpu helpottaa pyykinpesua ja säästää aikaa älykkäällä AutoDry-järjestelmällä, AntiVibration-muotoilulla ja hellävaraisella kuivaustoiminnolla. Koneessa on myös helposti puhdistettava suodatin. (18)
   Bosch WTH8307LSN KUIVAUSRUMPU
   • 04242005187942
   • WTH8307LSN
   5
   good_buy
   579.00 EUR
  • Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040205.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150517869.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152471106.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102207924.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) Electrolux DC3500TWR -kuivauskaapilla kuivaat helposti kaikki kosteat vaatteesi. Kuivauskaapissa kuivaat hellävaraisesti ja tehokkaasti niin vaatteesi, pyykkisi tai jalkineesi olivat ne juuri pestyjä taikka kastuneet ulkona lumi- tai vesisateessa. Ripustustilaa kaapissa on 18 metriä, johon saat vaivatta ripustettua vaatteesi kuivumaan. Tämä tarkoittaa jopa neljää kilogrammaa koneessa lingottua pyykkiä. (22)
   Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • 07332543475339
   • 07332543551095
   • DC3500TWR
   3
   good_buy
   608.90 EUR
  • Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3600EWR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150517057.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142381198.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163217708.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022175.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3600EWR DryCare kuivauskaappi DC3600EWR DryCare kuivauskaappi DC3600EWR Tämän näppärän kuivauskaapin avulla kuivaat vaatteesi hellävaraisesti parissa tunnissa. Sensorit tunnistavat, kun vaatteet ovat kuivat ja sammuttavat kaapin automaattisesti, säästäen näin energiaa ja aikaa. Kaapin sisältä löytyy kolme kätevää ripustintaso, johon saat isommatkin vaatteet helposti kuivumaan, tasot voidaan myös tarvittaessa ottaa ulos helpottaen näin tyhjentämistä ja täyttämistä. Mukana tulevat varusteet: Tuuletinsuoja, Poistoputki, Siirrettävät ja yksittäin taitettavat ripustimet, Siirrettävä ripustin. (16)
   Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3600EWR
   • 07332543551453
   • 07332543476787
   • DC3600EWR
   3
   good_buy
   728.00 EUR
  • Klarstein Zap Dry -pyykinkuivaaja
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222077340.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222077339.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197552245.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222077338.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222077341.jpg?ts=1
   Klarstein Klarstein Zap Dry -pyykinkuivaaja Zap Dry -pyykinkuivaaja Zap Dry -pyykinkuivaaja Lyhyt kuivausaika: tehokas pyykinkuivaaja 820 watin teholla, Täydellinen pieniin asuntoihin: vie 50 litran koneeksi vain vähän tilaa, Kestävä materiaali: helposti puhdistettava rumpu pitkäikäistä, ruostumatonta terästä, Helppokäyttöinen: käyttö selkeän kosketuskäyttöpaneelin avulla, Korkealaatuinen: elegantti kansi vahvalla turvalasilla, Kaikki hallussa: LED-näyttö (36)
   Klarstein Zap Dry -pyykinkuivaaja
   • 04060656154690
   1
   good_buy
   deal
   274.99 EUR
  • Whirlpool FFT M22 9X2B EE KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229696410.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231819962.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231819963.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231819952.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231819954.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool FFT M22 9X2B EE KUIVAUSRUMPU FFT M22 9X2B EE KUIVAUSRUMPU FFT M22 9X2B EE KUIVAUSRUMPU Whirlpoolin kuivausrummulla helpotat päivittäistä pyykinpesua energiaa säästäen! Kuivausrummun lämpöpumpputekniikan ansiosta kuivaus on todella energiatehokasta, sillä ilma lämmitetään kuivausrummussa uudelleen. Koneessa on lisäksi energiaa säästävä kuivausohjelma sekä suuri 9 kilon tilavuus, jonka ansiosta voit kuivata suuremmankin määrän pyykkiä kerralla. Digitaaliselta näytöltä voit tarkistaa jäljellä olevan kuivausajan ja nukkasihdin saat irrotettua helposti puhdistusta varten. FreshCare+ pitää vaatteet raikkaina Vaikka unohtaisit tyhjentää vaatteet kuivausrummusta ohjelman päätyttyä, ei huolta! Whirlpool FreshCare+ -teknologia pitää vaatteesi raikkaina jopa 6 tuntia, sillä kuivausrumpu pyörittää pyykkejä tasaisin välein sekä suihkuttaa pyykin sekaan höyryä. Koneen älykäs lämpötilan säätö ja rumpujärjestelmä estävät sekä pahan hajun että ryppyjen muodostumisen, jotta voit nauttia raikkaasta ja hyväntuoksuisesta pyykistä aina kerta toisensa j (30)
   Whirlpool FFT M22 9X2B EE KUIVAUSRUMPU
   • 08003437625473
   • FFT M22 9X2B EE
   1
   good_buy
   528.00 EUR
  • Samsung DV80T5240AT/S4 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229676941.jpg?ts=1
   Samsung Samsung DV80T5240AT/S4 KUIVAUSRUMPU DV80T5240AT/S4 KUIVAUSRUMPU DV80T5240AT/S4 KUIVAUSRUMPU Samsung DV80T5240AT/S4 on modernin minimalistisella muotoilulla varustettu monipuolinen kuivausrumpu 8 kg kapasiteetilla. Quick Dry 35 kun tarvitset pienen pyykin kuivaksi nopeasti Quick Dry 35 on täydellinen ohjelma niihin tilanteisiin, kun tarvitset vastapestyn vaatteen nopeasti takaisin käyttöön. Sillä voit kuivata pienen määrän pyykkiä vain 35 minuutissa. Optimal Dry älykäs kuivausjärjestelmä Monipuolinen kolmea sensoria hyödyntävä kuivausjärjestelmä mahdollistaa optimaalisen kuivauksen kaikkiin tarpeisiisi. Kosteussensori, lämpötilasensori ja lämmönvaihtimen puhdistussensori säätävät automaattisesti tarvittavan kuivausajan. Älykkään sensorikuivauksen sijasta voit halutessasi määritellä myös kuivausajan itse. 2-in-1 nukkasihti tekee kuivausrummun ylläpidosta helppoa Tämä kuivausrumpu on varustettu kätevällä 2-in-1 suodattimella, jonka ansiosta perinteistä lämmönvaihtimen suodati (29)
   Samsung DV80T5240AT/S4 KUIVAUSRUMPU
   • 08806092616479
   1
   good_buy
   728.00 EUR
  • AEG T6DBM720G KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198412463.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073244.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073243.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073242.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114073236.jpg?ts=1
   AEG AEG T6DBM720G KUIVAUSRUMPU T6DBM720G KUIVAUSRUMPU T6DBM720G KUIVAUSRUMPU AEG-kuivausrumpu säästää aikaa ja tarjoaa tehokasta sekä muokattavaa hoivaa vaatteille ProSense-teknologian ansiosta. 7 kg täyttömäärällä varustettu laite tarjoaa myös Delay Start -toiminnon sekä Delicate- ja Sensitive Drying -kuivausohjelmat. (19)
   AEG T6DBM720G KUIVAUSRUMPU
   • 07332543490158
   • T6DBM720G
   • 916 097 949
   • 916097949
   2
   good_buy
   518.90 EUR
  • AEG T7DSP843K KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214023184.jpg?ts=1
   AEG AEG T7DSP843K KUIVAUSRUMPU T7DSP843K KUIVAUSRUMPU T7DSP843K KUIVAUSRUMPU AEG T7DSP843K on kuivausrumpu erittäin energiatehokkaalla lämpöpumpputekniikalla. Valittavanasi on erikoisohjelmia esimerkiksi silkille, villalle ja urheiluvaatteille, minkä lisäksi seuraat helposti ohjelman edistymistä selkeältä näytöltä. Voit myös valita vaihtoehtoisen äänimerkin ilmoittamaan, milloin ohjelma päättyy. Veden poistoletku kuuluu mukaan lisävarusteena. Alhaisemmat lämpötilat suojelevat vaatteitasi SensiDry-teknologia kuivattaa pyykkisi puolet tavallisia kuivausrumpuja alemmalla lämpötilalla pidentämättä kuitenkaan merkittävästi kuivausaikaa. Näin vaatteesi eivät altistu tarpeettomalle kuumuudelle ja ne pysyvät pidempään samanlaatuisina kuin ostopäivänä. Alhaisemmat lämpötilat myös säästävät sähköä. Sensoriohjattu kuivaus parhaisiin tuloksiin ProSense-teknologian edistyneet kosteus- ja lämpötilasensorit säätävät kuivausaikaa ja energiankulutusta pyykin määrän mukaan, oli pyykkiä sitten paljon tai vähän. (26)
   AEG T7DSP843K KUIVAUSRUMPU
   • 07332543792290
   1
   good_buy
   728.00 EUR
  • Klarstein Jet Set 2500 -kuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162631852.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218592684.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218595967.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218595966.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218595968.jpg?ts=1
   Klarstein Klarstein Jet Set 2500 -kuivausrumpu Jet Set 2500 -kuivausrumpu Jet Set 2500 -kuivausrumpu tilaasäästävä: kuivausrumpu 850 watin tehollapieniin asuntoihin soveltuvassa CompactDry Conceptissa, helppo käyttää: 2 lämmitysporrasta ja pyöritettävä ajastuksen säädin 200 minuuttiin asti, passeli: kuivausrumpu 2,5 kg:n kapasiteetilla modernissa lookissa, tehokas: suurten pyykkimäärien tilaasäästävää kuivaamista ennätysajassa, kestävä & käytännöllinen: edestä täytettävä kuivausrumpu ruostumattomasta teräksestä (26)
   Klarstein Jet Set 2500 -kuivausrumpu
   • 04060656231896
   1
   good_buy
   287.99 EUR
  • Klarstein Zap Dry -kuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220140642.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170035512.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220145032.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220143925.jpg?ts=1
   Klarstein Klarstein Zap Dry -kuivausrumpu Zap Dry -kuivausrumpu Zap Dry -kuivausrumpu lyhyt kuivatusaika: tehokas kuivausrumpu 820 watin teholla, täydellinen pieniin asuntoihin: vie vain vähän tilaa 50 litran tilavuudella, pehmeää & kuivaa: rypytöntä kuivatusta paidoille, alusvaatteille tai T-paidoille kuuden ripustimen avulla, kestävää materiaalia: helposti puhdistettava rumpu pitkäikäisestä ruostumattomasta teräksestä, helppo käyttää: selkeä ohjaus kosketuspaneelilla, parasta laatua: elegantti kansi vahvasta turvalasista, kaikki näkyvillä: LED-näytön ansiosta, hyvää tuoksua: tuoksukangas vapauttaa aromeja kuivatuksen aikana (26)
   Klarstein Zap Dry -kuivausrumpu
   • 04060656231360
   1
   good_buy
   deal
   259.99 EUR
  • Senz SDC320 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210446586.jpg?ts=1
   Senz Senz SDC320 KUIVAUSRUMPU SDC320 KUIVAUSRUMPU SDC320 KUIVAUSRUMPU (24)
   Senz SDC320 KUIVAUSRUMPU
   • 04894526057077
   1
   good_buy
   328.00 EUR
  • Miele TSA223WP KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207494933.jpg?ts=1
   Miele Miele TSA223WP KUIVAUSRUMPU TSA223WP KUIVAUSRUMPU TSA223WP KUIVAUSRUMPU Vapaasti seisovan Miele T1 Active -kuivausrummun ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa EcoDry-teknologia, FragranceDos-hajusteominaisuus, T1-lämpöpumppu ja käyttäjäystävällinen EasyControl-näyttö. Laitteessa on 7 kg täyttömäärä. (15)
   Miele TSA223WP KUIVAUSRUMPU
   • 04002516485520
   • TSA223WPFIN
   2
   good_buy
   1027.00 EUR
  • Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3500TWL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137698363.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142419418.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3500TWL DryCare kuivauskaappi DC3500TWL DryCare kuivauskaappi DC3500TWL Electrolux DC3500TWL kuivauskaappi kuivaa erinomaisesti pyykkisi sekä ulkona kastuneet vaattet tai kengät. Loistava vaihtoehto erityisesti lapsiperheille, jolloin ulkona kastuineita vaatteita pitää saada usein kuivumaan. 18 metrin ripustustilaan saa paljon vaatteita kuivumaan samaan aikaan. Kaappi kuivaa myös suuret vaatemäärät tehokkaasti. Kuivauskaapi on erittäin helppokäyttöinen. Tarvitsee valita vain aika ja lämpötila. (14)
   Electrolux DryCare kuivauskaappi DC3500TWL
   • 07332543551101
   • DC3500TWL
   2
   good_buy
   628.00 EUR
  • Candy Smart Pro kuivausrumpu CSOEH8A3TES
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519129.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204534487.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204534489.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204534488.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204534485.jpg?ts=1
   Candy Candy Smart Pro kuivausrumpu CSOEH8A3TES Smart Pro kuivausrumpu CSOEH8A3TES Smart Pro kuivausrumpu CSOEH8A3TES Candy Smart Pro -kuivausrummulla kuivaat pyykin helposti ja nopeasti. Laitteessa on 8 kg täyttömäärä, ja wifi-yhteyden ansiosta se voidaan yhdistää Simply-fi-mobiilisovellukseen. Laitteessa on myös kattava valikoima erilaisia kuivausohjelmia. (19)
   Candy Smart Pro kuivausrumpu CSOEH8A3TES
   • 08059019023403
   • 31102177
   1
   good_buy
   658.90 EUR
  • Gram DDC 60081 KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220104655.jpg?ts=1
   Gram Gram DDC 60081 KUIVAUSRUMPU DDC 60081 KUIVAUSRUMPU DDC 60081 KUIVAUSRUMPU Gram DDC 60081 on siisti valkoinen kuivausrumpu mustilla yksityiskohdilla. Se on varustettu 8 kilon kuivauskapasiteetilla ja monipuolisilla ohjelmilla erilaisiin tarpeisiin. Selkeät hallintalaitteet ja näyttö helpottavat laitteen käyttöä.24 tunnin ajastettu käynnistys puolestaan helpottaa arjen pyörittämistä. Tehokasta ja hiljaista kuivausta Kuvausrummun suuntaa vaihtava rumpu mahdollistaa erinomaisen kuivauksen myös lyhyessä ajassa. Pienemmän melutason mahdollistaa pesukoneen Boomerang-runko. 15 kuivausohjelmasta löydät sopivan kaikille tekstiileille Monipuolinen viidentoista ohjelman valikoima mahdollistaa ihanteellisen kuivauksen erilaisille tekstiileillesi. Käytettävissä on perinteisten ohjelmien lisäksi monipuolisia erikoisohjelmia, sekä lyhyitä ohjelmia kiireisiin päiviin. (18)
   Gram DDC 60081 KUIVAUSRUMPU
   • 05709708233653
   1
   good_buy
   428.00 EUR
  • AEG T8DEP845G KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229681727.jpg?ts=1
   AEG AEG T8DEP845G KUIVAUSRUMPU T8DEP845G KUIVAUSRUMPU T8DEP845G KUIVAUSRUMPU Woolmark Blue -sertifioitu AEG T8DEP845G -kuivausrumpu takaa hellävaraisen kuivauksen herkimmillekin villavaatteillesi. Kuivausrummussa on hellävarainen Protex-rumpu, inverter-moottori ja erittäin energiatehokas lämpöpumpputeknologia. AutoOff-toiminnon ansiosta kuivausrumpu ei myöskään kuluta turhaan sähköä valmiustilassa. Räätälöidyt asetukset koko vaatekaapillesi AbsoluteCare®-järjestelmä kontrolloi rummun liikkeitä ja kuivauksen lämpötilaa tarkasti juuri valitulle kangastyypille sopiviksi. Kuivasit sitten pehmeitä villapaitoja, kauluspaitoja tai ulkoiluvaatteita, saat vaatteesi kuivaksi ilman tarpeetonta kutistumista tai rypistymistä. Alhaisemmat lämpötilat suojelevat vaatteitasi SensiDry-teknologia kuivattaa pyykkisi puolet tavallisia kuivausrumpuja alemmalla lämpötilalla pidentämättä kuitenkaan merkittävästi kuivausaikaa. Näin vaatteesi eivät altistu tarpeettomalle kuumuudelle ja ne pysyvät pidempään samanlaatui (16)
   AEG T8DEP845G KUIVAUSRUMPU
   • 07332543750832
   1
   good_buy
   808.00 EUR
  • Beko DF7439SX
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245002619.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245002624.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245002622.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245002623.jpg?ts=1
   Beko Beko DF7439SX DF7439SX DF7439SX (14)
   Beko DF7439SX
   • 08690842407765
   • DF 7439 SX
   1
   good_buy
   522.99 EUR
  • Electrolux Inspiration kuivausrumpu EDE1072PDW
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157745662.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218120.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Inspiration kuivausrumpu EDE1072PDW Inspiration kuivausrumpu EDE1072PDW Inspiration kuivausrumpu EDE1072PDW Electroluxin huippuluokan kuivausrumpu kätevillä ominaisuuksilla. Suuntaa vaihtavan rummun ansiosta pyykki ei pääse kietoutumaan rummussa. Tuloksena vähemmän ryppyjä vaatteissa ja vähemmän silittämistä. Automaattinen rypistymisenestojakso: Kuivausohjelman lopussa on 30 minuuttia pitkä automaattinen jäähdytysjakso, jonka aikana pyykki hiljalleen viilenee ja rumpu pyörähtää tasaisin väliajoin. Näin estetään pyykin uudelleen rypistyminen. Automaattiset kuivausohjelmat: Pyykin kuivaaminen käy kätevästi automaattiohjelmilla. Jos haluat esimerkiksi kaappikuivaa tai silityskuivaa pyykkiä, se onnistuu helposti. Elektroniset anturit tunnistavat oikean kosteustason automaattisesti. Aikaohjatut kuivausohjelmat. (9)
   Electrolux Inspiration kuivausrumpu EDE1072PDW
   • 07332543306480
   • 916 095 292
   • EDE1072PDW
   2
   good_buy
   458.00 EUR
  • Klarstein Jet Set -kuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157572602.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222009183.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222009464.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222009465.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222009463.jpg?ts=1
   Klarstein Klarstein Jet Set -kuivausrumpu Jet Set -kuivausrumpu Jet Set -kuivausrumpu tilaasäästävä: kuivausrumpu 1020 watin teholla ja CompactDry-konseptilla, sopii pieniin asuntoihin, helppo käyttää: 2 lämmitysporrasta ja pyöritettävä ajastuksen säädin 200 minuuttiin asti, sopiva: kuivausrumpu 3 kilogramman kapasiteetilla ja modernilla lookilla, tehokas: suurten pyykkimäärien tilaasäästävää kuivaamista ennätysajassa, kestävä & käytännöllinen: edestä täytettävä kuivausrumpu ruostumattomasta teräksestä (13)
   Klarstein Jet Set -kuivausrumpu
   • 04060656160097
   1
   good_buy
   359.99 EUR
  • Klarstein Jet Set -kuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157572529.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219287705.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219289823.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219287585.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/219287703.jpg?ts=1
   Klarstein Klarstein Jet Set -kuivausrumpu Jet Set -kuivausrumpu Jet Set -kuivausrumpu tilaasäästävä: kuivausrumpu 1020 watin teholla ja CompactDry-konseptilla, sopii pieniin asuntoihin, helppo käyttää: 2 lämmitysporrasta ja pyöritettävä ajastuksen säädin 200 minuuttiin asti, sopiva: kuivausrumpu 3 kilogramman kapasiteetilla ja modernilla lookilla, tehokas: suurten pyykkimäärien tilaasäästävää kuivaamista ennätysajassa, kestävä & käytännöllinen: edestä täytettävä kuivausrumpu ruostumattomasta teräksestä (12)
   Klarstein Jet Set -kuivausrumpu
   • 04060656160103
   1
   329.99 EUR
  • Samsung DV5000T kuivausrumpu DV90TA020DE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207692785.jpg?ts=1
   Samsung Samsung DV5000T kuivausrumpu DV90TA020DE DV5000T kuivausrumpu DV90TA020DE DV5000T kuivausrumpu DV90TA020DE Energiatehokkaassa Samsung DV5000T -kuivausrummussa on 9 kg täyttömäärä, lämpöpumpputeknologia, OptimalDry-ominaisuus ja useita kuivausohjelmia, jotka tekevät pyykinpesurutiinistasi nopeamman ihanteellisella lopputuloksella. (12)
   Samsung DV5000T kuivausrumpu DV90TA020DE
   • 08806092732001
   • DV90TA020DEEE
   1
   478.90 EUR
  • Bosch WTX8HKL9SN KUIVAUSRUMPU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146839578.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215201476.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210567121.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WTX8HKL9SN KUIVAUSRUMPU WTX8HKL9SN KUIVAUSRUMPU WTX8HKL9SN KUIVAUSRUMPU Bosch Series 8 -kuivausrumpu huolehtii pyykeistä hellästi ja tehokkaasti. Siinä on älykäs automaattinen ohjelma, erityisohjelma allergikoille, 40 minuutin pikaohjelma, AutoClean-nukankerääjä sekä tehokas lämpöpumpputeknologia. (3)
   Bosch WTX8HKL9SN KUIVAUSRUMPU
   • 04242005186150
   • WTX8HKL9SN
   4
   1113.99 EUR
  • Hoover DXOH9A2TCEXS-S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204483704.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204483736.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204483735.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204483734.jpg?ts=1
   Hoover Hoover DXOH9A2TCEXS-S DXOH9A2TCEXS-S DXOH9A2TCEXS-S (11)
   Hoover DXOH9A2TCEXS-S
   • 08016361990210
   • 31101747
   1
   523.99 EUR
  2 9
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • LG DEFAULT
    • lg
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Lämpöpumppu DEFAULT
    • la_mpo_pumppu
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Kuivauskaapit DEFAULT
    • kuivauskaappi
   • Pikaohjelma DEFAULT
    • pikaohjelma
   • Villaohjelma DEFAULT
    • villaohjelma
   • Ajan näyttö DEFAULT
    • ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • Miele (miele)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Electrolux (electrolux)
   • Samsung (samsung)
   • Bosch (bosch)
   • AEG (aeg)
   • LG (lg)
   • Asko (asko)
   • Beko (beko)
   • Candy (candy)
   • CYLINDA (cylinda)
   • Edesa (edesa)
   • ELVITA (elvita)
   • Gorenje (gorenje)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Hisense (hisense)
   • Hoover (hoover)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Husqvarna (husqvarna)
   • Klarstein (klarstein)
   • Matsui (matsui)
   • Senz (senz)
   • Siemens (siemens)
   • Vestfrost (vestfrost)
  • Hinta (price):
   • < 540 € (budget)
   • 540 € - 730 € (price_2)
   • 730 € - 975 € (price_3)
   • ≥ 975 € (price_4)
  • Kuivaajan tyyppi (kuivaajan_tyyppi):
   • Kuivauskaappi (kuivauskaappi)
   • Kuivausrumpu (kuivausrumpu)
  • Kuivausjärjestelmä (kuivausja_rjestelma_):
   • Kondensoiva (kondensoiva)
   • Lämpöpumppu (la_mpo_pumppu)
   • sensori (sensori)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • 2,5 kg (rummun_kapasiteetti_2.5)
   • 3 kg (rummun_kapasiteetti_3.0)
   • 3,5 kg (rummun_kapasiteetti_3.5)
   • 4 kg (rummun_kapasiteetti_4.0)
   • 5 kg (rummun_kapasiteetti_5.0)
   • 7 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
  • Melutaso (melutaso_db):
   • < 64 dB (melutaso_db_1)
   • 64 dB - 65 dB (melutaso_db_2)
   • 65 dB - 67 dB (melutaso_db_3)
   • ≥ 67 dB (melutaso_db_4)
  • Kuivausohjelmat (kuivausohjelmat):
   • Eko-ohjelma (eko_ohjelma)
   • Erittäin kuiva (eritta_in_kuiva)
   • Kaappikuiva (kaappikuiva)
   • Kylmäohjelma (kylma_ohjelma)
   • Paidat (paidat)
   • Pikaohjelma (pikaohjelma)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Puuvillaohjelma (puuvillaohjelma)
   • Silityskuiva (silityskuiva)
   • Synteettisten kuivausohjelma (synteettisten_kuivausohjelma)
   • Villaohjelma (villaohjelma)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Rypistymisen esto (rypistymisen_esto)
   • Sisävalo (sisa_valo)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Leveys (leveys):
   • < 60 cm (leveys_1)
   • 60 cm (leveys_2)
  • Syvyys (syvyys_cm):
   • < 58 cm (syvyys_cm_1)
   • 58 cm - 60 cm (syvyys_cm_2)
   • 60 cm - 62 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 62 cm (syvyys_cm_4)
  • Korkeus (korkeus):
   • < 85 cm (korkeus_1)
   • 85 cm (korkeus_2)
   • 85 cm - 88 cm (korkeus_3)
   • ≥ 88 cm (korkeus_4)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A+ (a_)
   • B (b)
   • C (c)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi