x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kuivausrumpu

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kuivausrumpu

  • Yleiset tiedot
   Kuivausrumpu on tehokas apu pyykin kuivattamiseen. Ei tarvitse kuin ottaa pyykit pesukoneesta ja laittaa ne kuivausrumpuun. Näin ei aikaa tuhlaannu turhaan pyykin ripustamiseen ja odotteluun että pyykki kuivaa. Kuivaustelineet vievät kaiken lisäksi paljon tilaa. Kuivausrummussa pyykit kuivuvat yleensä tunnissa. Kuivausrumpu jopa tarvittaessa silittää, joten mikäs sen helpompaa!
   Harkitset kuivausrummun hankintaa ja kaipaat hieman apua valintaan. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka tulee ottaa huomioon kuivausrumpua ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista: 
   • Kuivausrumputyypit
   • Kuivausrumpujen toiminnot
   • Kuivausrumpujen hintaerot
   • Teknisiä mahdollisuuksia
   • Kuivausrumpujen lisäosat
   • Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä

   Ostovinkkejä
   Kuivausrumpua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Kuivurin kapasiteetti, tila, jonka olet varannut kuivurille kotona, ohjelmien määrä, kuivausohjelman pituus.
   2. Kuivurin ovi avautuu joko oikealle tai vasemmalle, mikäli kuivurin luukku ei ole kuivurin päällä. Mieti etukäteen mihin suuntaan haluat oven avautuvan. Useimmissa malleissa oven kätisyyttä voi muuttaa.
   3. Säästä luontoa ja omia varoja ja valitse ekonominen kuivuri. Ekonomiset mallit ovat kalliimpia ostaessa, mutta maksavat itsensä takaisin käytössä pienemmän sähkönkulutuksen ansiosta.
   4. Jos kuivurin asettaa paikkaan, jossa sen ääni voi haitata normaalia elämää, niin kannattaa kiinnittää huomiota kuivurin melutasoon.Kuivureiden melutasossa on suuria eroja.
   Kuivausrumputyypit
   On olemassa kahta erilaista kuivausrumputyyppiä: kondensoiva kuivausrumpu ja horniin liitettävä kuivausrumpu.

   Kondensoiva kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, eikä sen käyttö edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.

   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä ekonomisempi. Lämmin ilma poistuu siis putken kautta joko horniin, tai ikkunasta ulos, riippuen siitä mihin ja miten kuivuri sijoitetaan.

   Kuivausrumpujen toiminnot
   Kuivausrumpujen tärkeimmät toiminnot kuivaamisen lisäksi ovat:
   • Silitystoiminto
   • Vesisäiliöindikaattori
   • Ohjelmaindikaattori
   • Loppusummeri
   • Ajastin
   • Rummun valaisin
   • Kosteusmittari
   • Villaohjelma

   Kuivausrumpujen hintaerot

   Kuivausrumpujen hintaerot ovat suuria. Suositun merkkiset, korkean energialuokan omaavat ja moniohjelmaiset kuivurit ovat yleensä kalliimpia kuin muut. Uudet mallit ovat kalliimpia kuin vanhat mallit ja niissä on usein mukana kuivureihin kehitellyt viimeisimmät keksinnöt. Myös muotoilu tuo lisähintaa kuivureille, joten design-mallit ovat muita hintavampia.

   Teknisiä mahdollisuuksia
   Kuivausrummun vakioleveys on 60 cm ja luukku aukeaa edestä. On olemassa myös pienempiä kuivausrumpuja, jotka ovat 45 cm leveitä tai malleja, jotka eivät ole niin syviä. Nämä pienemmät mallit toimivat kuten tavalliset koot, mutta niiden kapasiteetti on pienempi, eli pyykkiä mahtuu vähemmän sisään.

   Jos olet hankkimassa samanaikaisesti pesukonetta ja kuivausrumpua, on hyvä ensin selvittää että rummun voi asettaa pesukoneen päälle, ja että pesukone kestää rummun painon. Laitteita ei voi asettaa toisin päin, eli pesukoneen on aina oltava rummun päällä. Tuotetiedoissa ilmoitetaan sopiiko pesukone rummun alle. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Jos on tilasta pulaa eikä ole mahdollisuutta sijoittaa kotitaluteen sekä pesukonetta että kuivuria niin pesukone, jossa on tehokas linkous, helpottaa myös pyykin kuivaamista.

   Kuivausrumpujen lisäosat
   Kuivausrumpujen mukana ei yleensä tule lisäosia, koska niitä ei kuivausrumpuihin juurikaan ole. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Kannattimet on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle.
   Kaikista sähkölaitteista on maksettava kierrätysmaksu. Tämä maksu maksetaan, jotta vanhat laitteet poistetaan käytöstä ympäristöystävällisesti. Kierrätysmaksu lisätään laitteen hintaan.

   Suosituimpia kuivausrumpumerkkejä
   Suosittuja kuivausrummun valmistajia ovat mm. Aeg, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Indesit, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi. 
  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten kuivausrumpu, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tuodaanko uusi kuivausrumpu kolmanteen kerrokseen asti, vaikka talossa ei olisi hissiä?
   Perille asti kuljetuksesta tulee sopia kaupan kanssa. Joidenkin kauppojen sivustoilla kuljetusmahdollisuudesta mainitaan erikseen. Jos talossa ei ole hissiä, kannattaa asia mainita kuljetuksesta sovittaessa, että toimittajat osaavat varautua siihen.

   Asennetaanko kuivausrumpu valmiiksi?
   Jotkut jälleenmyyjät saattavat tarjota asennuspalveluja mutta automaattisesti se ei sisälly hintaan. Kannattaa siis kysyä asennuksesta jo laitetta ostettaessa.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mitä eroa on kuivausrummulla ja pesu-kuivausyhdistelmällä?
   Kuivausrumpu huolehtii pelkästään kuivauksesta. Pesu-kuivauyhdistelmä pesee ja linkoaa pyykin. Kotitalouksissa, joissa ei ole tilaa kuivausrummulle, on yhdistelmä hyvä valinta. Yhdistelmän kuivaustoiminto on samanlainen kuin tavallisen kuivausrummunkin. Kuivaus koostuu kahdesta vaiheesta, mutta yhdistelmä pystyy kuivaamaan hieman vähemmän pyykkiä kuin tavallinen kuivaaja. Jos pesee esim. 5 kiloa pyykkiä, on puolet otettava ulos ennen kuivausta. Yhdistelmässä ei ole suurta rumpua, joten tuplakäyttö kuluttaa loppujen lopuksi enemmän energiaa. Pesu-kuivausyhdistelmän etu on, että yhdessä laitteessa on kaksi suosittua toimintoa, ja se vie vähemmän tilaa kotona.

   Sopiiko kuivausrummun liitäntä meillä olevaan energialähteeseen?
   Kuivaaja on aina liitettävä maadoitettuun energialähteeseen. Virtalähteen kannattaa olla erillinen, jotta ylikuormitusta ei tapahdu. Kuivausrumpuja varten on olemassa erilaisia pistorasioita, mutta nämä yksityiskohdat kannattaa varmistaa myyjältä tai energiayhtiöltä.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista kuivausrumpujen teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energialuokka
   Kuivausrumpu käyttää paljon energiaa. Energialuokka ilmoitetaan kirjaimina. A on eniten energiaa säästävä. Useimmat rummut ovat luokkaa C tai D, koska ne käyttävät lähes samaa kuivaussysteemiä, mutta jotkut valmistajat tuottavat myös A ja B luokkaa omaavia malleja. Energiaa säästävät mallit ovat kalliimpia hankkiessa, mutta käyttävät vähemmän energiaa ja tulevat pidemmällä ajalla edullisemmaksi käytössä.

   Energian kulutus
   Energian kulutus ilmoitetaan kilowatteina

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältytään verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon.Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kapasiteetti
   Kapasiteetilla ilmoitetaan kuinka paljon pyykkiä kerralla kuivaaja voi kuivata. Tähän vaikuttaa erityisesti rummun koko. Mitä suurempi rumpu, sitä enemmän pyykkiä kuivaajan sisälle mahtuu. Kuivauskapasiteetti ilmoitetaan kiloissa pyykkiä. vakiomäärä on 5 kg, mutta voi vaihdella 2,5 ja 7,5 kilon välillä.

   Kuivaajan tyyppi
   On olemassa 2 eri kuivausrumpu-tyyppiä: Kondensoiva-kuivausrumpu päästää lämpöä huonetilaan, ja sen käyttö ei edellytä vesihanaa. Vesi jää sisäiseen säiliöön, ja jokaisen kuivauskerran jälkeen säiliö on tyhjennettävä. Kuivausrumpu ilmoittaa jos säiliö on liian täynnä jotta ohjelma jatkuisi. On myös olemassa lisälaitteena irrallinen osa, jonka avulla rummun voi kytkeä vesihanaan, ja tyhjennys onnistuu sitä kautta. Tämä osa toimitetaan yleensä uuden laitteen mukana. Kätevää on jos kuivausrummun lähellä on esim. tiskiallas ym. jonka kautta vesi voi poistua.
   Horniin liitettävä kuivausrumpu poistaa lämpimän ilman hornin kautta. Tämä ratkaisu on kondensoivaa-rumpua vanhempi, mutta etuna on että se on yleensä halvempi. Mutta jotta rumpu poistaa ilman, on seinään tehtävä aukko Kaiken lisäksi lämmintä ilmaa ei poiston takia voi käyttää hyödyksi, vaan se menee suoraan ulos ja hukkaan. Kannattaa huomioida että letkun pään ja seinäaukon väliin jää tarpeaksi tilaa. Näin letkuun ei kerry kosteutta. Välin tulisi olla 10 senttiä

   Lopetus-signaali
   Ääni, joka ilmaisee että onko pyykki kuivaa. Voit äänen kuultua ottaa pyykin ulos kuivaajasta ja laittaa joko suoraan kaappiin tai silittää ensin.

   Luukun koko
   Luukun koon halkaisija ilmoitetaan sentteinä. Koko on yleensä standardi mutta on olemassa malleja, joissa on suurempi luukku. Tämä helpottaa jos haluaa pestä suurempikokoista pyykkiä, esim. maakuupussin.

   Luukun kätisyys
   Useimmissa malleissa on mahdollista vaihtaa luukun kätisyys, jotta voit valita aukeaako luukku vasemmalle vai oikealle.

   Malli
   Kuivausrumpu on aina erillään oleva laite. Mikäli etsit pesu-kuivausyhdistelmää, katso lisätietoja täältä.

   Ohjelmanäyttö
   Tämän avulla näet missä kohtaa ohjelma on. Usein näyttö kertoo kuinka monta minuuttia ohjelmaa on vielä jäljellä.

   Ohjelmointi
   Kuivausrummun ohjelma toimii joko ajastimella tai elektronisella kosteudentunnistimella. Jälkimmäinen tunnistaa asetetun kosteusasteen, ja pysäyttää kuivaamisen sen asteen saavutettuaan.Ajastimella toimiva ohjelma on yleensä pidempi, sillä ohjelma voi jatkua vaikka pyykki olisikin jo kuivaa. Elektronisella kosteudentunnistimella toimiva ohjelma säästää energiaa.

   Pesukoneen päälle asetettava kuivausrumpu
   Kuivausrummun tiedoissa on kerrottu että soveltuuko se asetettavaksi esim. pesukoneen päälle. Tämä pitää tarkistaa myös pesukoneen osalta, jotta selviää onko pesukone tarpeeksi kestävä kannattamaan kuivausrumpua. Jotta rummun voi asettaa pesukoneen päälle, siihen tarvitaan erillinen kannattin. Tätä ei välttämättä tule kuivausrummun mukana, vaan se on hankittava erikseen. Tätä ennen on hyvä selvittää, sopiiko kannatin juuri tietylle pesukoneelle ja kuivausrummulle

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Ryppyjen silitys
   Ryppyjen silitys toiminto huolehtii siitä että kuivat vaatteet ovat sileitä kun ne otetaan kuivausrummusta ulos.

   Suodattimen ilmoitin
   Kun kuivaajan suodatin on täynnä ja se pitää vaihtaa, kuivaaja ilmoittaa asiasta mikäli siinä on tämä toiminto.

   Tason alle mahtuva kuivausrumpu
   Mikäli kuivausrumpu on leveydeltään keittiötasoa vastaava vakio, se voidaan asettaa 60 cm leveän tason alle.

   Villaohjelma
   Kuivaajassa on villan kuivaamiselle erityinen ohjelma, jotta voit turvallisesti kuivata villaisia vaatteita. Kannattaa huomioida pesuohjeet ennen kuin laitat ohjelman päälle.

    

   • Electrolux Electrolux kuivausrummut
   • Bosch Bosch kuivausrummut
   • AEG AEG kuivausrummut
   • Siemens Siemens kuivausrummut
   • Whirlpool Whirlpool kuivausrummut
   • Miele Miele kuivausrummut
   • Edulliset Kuivausrummut, joiden hinta alle 450 euroa
   • Kondensoituminen Kondensoituminen
   • Lämpöpumppu Lämpöpumppu
  0 - 24
  • Bosch WTA792L7SN 7KG
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/8/bosch-wta792l7sn-7kg-91930588.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/8/8/bosch-wta792l7sn-7kg-91930588.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvOC84L2Jvc2NoLXd0YTc5Mmw3c24tN2tnLTkxOTMwNTg4LmpwZw==
   Bosch WTA792L7SN 7KG (90)
   Bosch WTA792L7SN 7KG
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   384, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   384, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Siemens WT43H007DN KUIVAUSRUMPU A+, 7KG
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/6/4/siemens-wt43h007dn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-46635364.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/6/7/siemens-wt43h007dn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-46777167.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/2/siemens-wt43h007dn-a-freestanding-7kg-front-load-white-tumble-dryer-48490682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/3/siemens-wt43h007dn-a-freestanding-7kg-front-load-white-tumble-dryer-48490683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/4/siemens-wt43h007dn-a-freestanding-7kg-front-load-white-tumble-dryer-48490684.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/2/4/siemens-wt43h007dn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-100754724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/3/6/4/siemens-wt43h007dn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-46635364.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzMvNi80L3NpZW1lbnMtd3Q0M2gwMDdkbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNDY2MzUzNjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/6/7/siemens-wt43h007dn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-46777167.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzEvNi83L3NpZW1lbnMtd3Q0M2gwMDdkbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNDY3NzcxNjcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/2/siemens-wt43h007dn-a-freestanding-7kg-front-load-white-tumble-dryer-48490682.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvOC8yL3NpZW1lbnMtd3Q0M2gwMDdkbi1hLWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctZnJvbnQtbG9hZC13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNDg0OTA2ODIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/3/siemens-wt43h007dn-a-freestanding-7kg-front-load-white-tumble-dryer-48490683.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvOC8zL3NpZW1lbnMtd3Q0M2gwMDdkbi1hLWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctZnJvbnQtbG9hZC13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNDg0OTA2ODMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/8/4/siemens-wt43h007dn-a-freestanding-7kg-front-load-white-tumble-dryer-48490684.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvOC80L3NpZW1lbnMtd3Q0M2gwMDdkbi1hLWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctZnJvbnQtbG9hZC13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNDg0OTA2ODQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/2/4/siemens-wt43h007dn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-100754724.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzcvMi80L3NpZW1lbnMtd3Q0M2gwMDdkbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItMTAwNzU0NzI0LmpwZw==
   Siemens WT43H007DN KUIVAUSRUMPU A+, 7KG (53)
   Siemens WT43H007DN KUIVAUSRUMPU A+, 7KG
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   484, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   484, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/5/0/electrolux-dc3500twr-kuivauskaappi-81677650.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/9/electrolux-dc3500twr-kuivauskaappi-81873979.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/5/electrolux-kuivauskaappi-dc3500twr-valkoinen--96040205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/5/0/electrolux-dc3500twr-kuivauskaappi-81677650.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzYvNS8wL2VsZWN0cm9sdXgtZGMzNTAwdHdyLWt1aXZhdXNrYWFwcGktODE2Nzc2NTAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/9/electrolux-dc3500twr-kuivauskaappi-81873979.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzkvNy85L2VsZWN0cm9sdXgtZGMzNTAwdHdyLWt1aXZhdXNrYWFwcGktODE4NzM5NzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/5/electrolux-kuivauskaappi-dc3500twr-valkoinen--96040205.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzIvMC81L2VsZWN0cm9sdXgta3VpdmF1c2thYXBwaS1kYzM1MDB0d3ItdmFsa29pbmVuLS05NjA0MDIwNS5qcGc=
   Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen) (18)
   Electrolux kuivauskaappi DC3500TWR (valkoinen)
   Euronics.fi Euronics.fi
   5.069639952419145 (57)
   501, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   5.069639952419145 (57)
   501, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Bosch kuivausrumpu WTH83007SN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/4/1/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-46780641.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/8/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-51731418.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/0/2/bosch-kuivausrumpu-wth83007sn-51832302.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/3/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-55902963.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/4/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-55902964.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/5/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-55902965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/7/4/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-96040174.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/7/6/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-96040176.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/4/1/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-46780641.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvNC8xL2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNDY3ODA2NDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/1/8/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-51731418.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvMS84L2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNTE3MzE0MTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/0/2/bosch-kuivausrumpu-wth83007sn-51832302.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzMvMC8yL2Jvc2NoLWt1aXZhdXNydW1wdS13dGg4MzAwN3NuLTUxODMyMzAyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/3/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-55902963.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvNi8zL2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNTU5MDI5NjMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/4/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-55902964.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvNi80L2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNTU5MDI5NjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/6/5/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-55902965.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvNi81L2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItNTU5MDI5NjUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/7/4/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-96040174.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvNy80L2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItOTYwNDAxNzQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/7/6/bosch-serie-4-wth83007sn-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-96040176.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvNy82L2Jvc2NoLXNlcmllLTQtd3RoODMwMDdzbi1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS10dW1ibGUtZHJ5ZXItOTYwNDAxNzYuanBn
   Bosch kuivausrumpu WTH83007SN (28)
   Bosch kuivausrumpu WTH83007SN
   Power.fi Power.fi
   513, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   513, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • AEG T6DBM720G Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg B Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/7/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-69353237.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/1/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610481.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/2/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610482.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/3/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610483.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/4/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610484.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/5/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610485.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/6/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610486.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/7/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/8/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610488.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/9/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610489.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/0/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610490.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/1/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610491.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/3/7/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-69353237.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvMy83L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNjkzNTMyMzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/1/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610481.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC8xL2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/2/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610482.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC8yL2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/3/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610483.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC8zL2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/4/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610484.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC80L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/5/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610485.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC81L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/6/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610486.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC82L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/7/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610487.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC83L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/8/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610488.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC84L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/8/9/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610489.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOC85L2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0ODkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/0/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610490.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOS8wL2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0OTAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/1/aeg-t6dbm720g-freestanding-front-load-7kg-b-white-73610491.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOS8xL2FlZy10NmRibTcyMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtN2tnLWItd2hpdGUtNzM2MTA0OTEuanBn
   AEG T6DBM720G Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg B Valkoinen (38)
   AEG T6DBM720G Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg B Valkoinen
   Power.fi Power.fi
   425, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   425, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Miele TDA 140 C Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg B Valkoinen kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/1/4/miele-tda-140-c-tumble-dryer-25014014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/1/4/miele-tda-140-c-tumble-dryer-25014014.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzAvMS80L21pZWxlLXRkYS0xNDAtYy10dW1ibGUtZHJ5ZXItMjUwMTQwMTQuanBn
   Miele TDA 140 C Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg B Valkoinen kuivausrumpu (28)
   Miele TDA 140 C Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg B Valkoinen kuivausrumpu
   Power.fi Power.fi
   923, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   923, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Bosch BTCDC0001B kuivauskaappi
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/6/bosch-btcdc0001b-kuivauskaappi-36711876.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/2/bosch-btcdc0001b-kuivauskaappi-51608472.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/3/bosch-btcdc0001b-kuivauskaappi-51608473.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/6/bosch-btcdc0001b-kuivauskaappi-36711876.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzgvNy82L2Jvc2NoLWJ0Y2RjMDAwMWIta3VpdmF1c2thYXBwaS0zNjcxMTg3Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/2/bosch-btcdc0001b-kuivauskaappi-51608472.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNy8yL2Jvc2NoLWJ0Y2RjMDAwMWIta3VpdmF1c2thYXBwaS01MTYwODQ3Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/3/bosch-btcdc0001b-kuivauskaappi-51608473.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNy8zL2Jvc2NoLWJ0Y2RjMDAwMWIta3VpdmF1c2thYXBwaS01MTYwODQ3My5qcGc=
   Bosch BTCDC0001B kuivauskaappi (13)
   Bosch BTCDC0001B kuivauskaappi
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Whirlpool DDLX70110 kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/4/6/whirlpool-ddlx70110-kuivausrumpu-83530446.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/4/7/whirlpool-ddlx70110-kuivausrumpu-87962447.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/4/6/whirlpool-ddlx70110-kuivausrumpu-83530446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvNC82L3doaXJscG9vbC1kZGx4NzAxMTAta3VpdmF1c3J1bXB1LTgzNTMwNDQ2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/4/7/whirlpool-ddlx70110-kuivausrumpu-87962447.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzQvNC83L3doaXJscG9vbC1kZGx4NzAxMTAta3VpdmF1c3J1bXB1LTg3OTYyNDQ3LmpwZw==
   Whirlpool DDLX70110 kuivausrumpu (18)
   Whirlpool DDLX70110 kuivausrumpu
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   418.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   418.8, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • AEG T7DBL830G Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A+ Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/5/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-66357245.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/8/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/9/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/0/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610500.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/1/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610501.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/2/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610502.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/3/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/4/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610504.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/5/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-66357245.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNC81L2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNjYzNTcyNDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/8/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610498.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOS84L2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA0OTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/9/9/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610499.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvOS85L2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA0OTkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/0/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610500.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvMC8wL2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA1MDAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/1/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610501.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvMC8xL2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA1MDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/2/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610502.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvMC8yL2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA1MDIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/3/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610503.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvMC8zL2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA1MDMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/0/4/aeg-t7dbl830g-freestanding-front-load-8kg-a-white-73610504.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvMC80L2FlZy10N2RibDgzMGctZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtNzM2MTA1MDQuanBn
   AEG T7DBL830G Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A+ Valkoinen (18)
   AEG T7DBL830G Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg A+ Valkoinen
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   530, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   530, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Samsung kuivausrumpu DV70M5020KW
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/1/7/samsung-dv70m5020kw-en-warmtepompdroger-wit-82909817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/6/samsung-dv70m5020kw-en-warmtepompdroger-wit-88925616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/8/samsung-dv70m5020kw-en-warmtepompdroger-wit-93074958.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/5/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/6/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/7/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/8/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/9/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/0/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/1/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/1/7/samsung-dv70m5020kw-en-warmtepompdroger-wit-82909817.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzgvMS83L3NhbXN1bmctZHY3MG01MDIwa3ctZW4td2FybXRlcG9tcGRyb2dlci13aXQtODI5MDk4MTcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/6/samsung-dv70m5020kw-en-warmtepompdroger-wit-88925616.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS82L3NhbXN1bmctZHY3MG01MDIwa3ctZW4td2FybXRlcG9tcGRyb2dlci13aXQtODg5MjU2MTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/5/8/samsung-dv70m5020kw-en-warmtepompdroger-wit-93074958.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNS84L3NhbXN1bmctZHY3MG01MDIwa3ctZW4td2FybXRlcG9tcGRyb2dlci13aXQtOTMwNzQ5NTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/5/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040195.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOS81L3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMTk1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/6/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040196.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOS82L3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMTk2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/7/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040197.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOS83L3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMTk3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/8/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040198.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOS84L3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMTk4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/9/9/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040199.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOS85L3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMTk5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/0/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040200.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzIvMC8wL3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMjAwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/0/1/samsung-kuivausrumpu-dv70m5020kw-96040201.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzIvMC8xL3NhbXN1bmcta3VpdmF1c3J1bXB1LWR2NzBtNTAyMGt3LTk2MDQwMjAxLmpwZw==
   Samsung kuivausrumpu DV70M5020KW (17)
   Samsung kuivausrumpu DV70M5020KW
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   499, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   499, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • LG RC8055 AH2Z
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/9/lg-rc8055-ah2z--20616599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/9/lg-rc8055-ah2z--20616599.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvOS85L2xnLXJjODA1NS1haDJ6LS0yMDYxNjU5OS5qcGc=
   LG RC8055 AH2Z (17)
   LG RC8055 AH2Z
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   649, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   649, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux kuivausrumpu EDH3674PW3
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/1/electrolux-edh3674pw3-24121941.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/1/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/2/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422702.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/3/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/4/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/5/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/6/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422706.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/7/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422707.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/8/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/7/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040127.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/8/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040128.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/9/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040129.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/0/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/1/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/2/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/4/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/5/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/4/1/electrolux-edh3674pw3-24121941.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvNC8xL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My0yNDEyMTk0MS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/1/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422701.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC8xL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/2/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422702.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC8yL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/3/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422703.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC8zL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/4/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422704.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC80L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/5/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422705.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC81L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/6/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422706.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC82L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/7/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422707.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC83L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/8/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-71422708.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMC84L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS03MTQyMjcwOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/7/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040127.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMi83L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEyNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/8/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040128.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMi84L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEyOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/9/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040129.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMi85L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEyOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/0/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040130.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMy8wL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEzMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/1/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040131.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMy8xL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/2/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040132.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMy8yL2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/4/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040134.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMy80L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/3/5/electrolux-edh3674pw3-freestanding-front-load-7kg-a-white-96040135.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMy81L2VsZWN0cm9sdXgtZWRoMzY3NHB3My1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NjA0MDEzNS5qcGc=
   Electrolux kuivausrumpu EDH3674PW3 (17)
   Electrolux kuivausrumpu EDH3674PW3
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux FlexCare kuivausrumpu EDP2074PDW
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/3/electrolux-edp-2074-pdw-19537833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/1/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857331.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/2/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/3/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/4/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857334.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/5/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/6/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/7/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857337.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/8/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857338.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/9/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857339.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/1/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-96040121.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/3/electrolux-edp-2074-pdw-19537833.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzgvMy8zL2VsZWN0cm9sdXgtZWRwLTIwNzQtcGR3LTE5NTM3ODMzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/1/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857331.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy8xL2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/2/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857332.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy8yL2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/3/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857333.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy8zL2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/4/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857334.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy80L2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/5/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857335.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy81L2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/6/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857336.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy82L2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/7/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857337.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy83L2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/8/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857338.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy84L2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/3/9/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-82857339.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMy85L2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS04Mjg1NzMzOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/2/1/electrolux-edp2074pdw-freestanding-front-load-7kg-b-white-96040121.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvMi8xL2VsZWN0cm9sdXgtZWRwMjA3NHBkdy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYi13aGl0ZS05NjA0MDEyMS5qcGc=
   Electrolux FlexCare kuivausrumpu EDP2074PDW (20)
   Electrolux FlexCare kuivausrumpu EDP2074PDW
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   429, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   429, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Bosch BTCDC0000B Bosch Drying cabinet
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/0/9/bosch-btcdc0000b-bosch-drying-cabinet-90806709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/4/7/bosch-btcdc0000b-bosch-drying-cabinet-92510347.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/0/9/bosch-btcdc0000b-bosch-drying-cabinet-90806709.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzcvMC85L2Jvc2NoLWJ0Y2RjMDAwMGItYm9zY2gtZHJ5aW5nLWNhYmluZXQtOTA4MDY3MDkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/4/7/bosch-btcdc0000b-bosch-drying-cabinet-92510347.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvNC83L2Jvc2NoLWJ0Y2RjMDAwMGItYm9zY2gtZHJ5aW5nLWNhYmluZXQtOTI1MTAzNDcuanBn
   Bosch BTCDC0000B Bosch Drying cabinet (12)
   Bosch BTCDC0000B Bosch Drying cabinet
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   469, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Bosch WTW855R9SN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/2/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/3/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/4/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059434.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/5/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059435.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/6/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059436.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/2/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059432.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzQvMy8yL2Jvc2NoLXd0dzg1NXI5c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI4MDU5NDMyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/3/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059433.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzQvMy8zL2Jvc2NoLXd0dzg1NXI5c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI4MDU5NDMzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/4/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059434.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzQvMy80L2Jvc2NoLXd0dzg1NXI5c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI4MDU5NDM0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/5/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059435.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzQvMy81L2Jvc2NoLXd0dzg1NXI5c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI4MDU5NDM1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/3/6/bosch-wtw855r9sn-tumble-dryer-28059436.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzQvMy82L2Jvc2NoLXd0dzg1NXI5c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI4MDU5NDM2LmpwZw==
   Bosch WTW855R9SN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen kuivausrumpu (6)
   Bosch WTW855R9SN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen kuivausrumpu
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   735, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   735, 4pv (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Candy CS4 H7A1DE-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg A+ Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/9/3/candy-cs4h7a1de-s-kuivausrumpu-92534893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/1/1/candy-cs4-h7a1de-s-freestanding-front-load-7kg-a-white-95867111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/9/3/candy-cs4h7a1de-s-kuivausrumpu-92534893.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzgvOS8zL2NhbmR5LWNzNGg3YTFkZS1zLWt1aXZhdXNydW1wdS05MjUzNDg5My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/1/1/candy-cs4-h7a1de-s-freestanding-front-load-7kg-a-white-95867111.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzEvMS8xL2NhbmR5LWNzNC1oN2ExZGUtcy1mcmVlc3RhbmRpbmctZnJvbnQtbG9hZC03a2ctYS13aGl0ZS05NTg2NzExMS5qcGc=
   Candy CS4 H7A1DE-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg A+ Valkoinen (14)
   Candy CS4 H7A1DE-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg A+ Valkoinen
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.514383473129206 (89)
   559.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.514383473129206 (89)
   559.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Samsung DV70M50203W kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/5/3/samsung-dv70m50203w-kuivausrumpu-87809353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/1/1/samsung-dv70m50203w-kuivausrumpu-88270611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/5/3/samsung-dv70m50203w-kuivausrumpu-87809353.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzMvNS8zL3NhbXN1bmctZHY3MG01MDIwM3cta3VpdmF1c3J1bXB1LTg3ODA5MzUzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/6/1/1/samsung-dv70m50203w-kuivausrumpu-88270611.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzYvMS8xL3NhbXN1bmctZHY3MG01MDIwM3cta3VpdmF1c3J1bXB1LTg4MjcwNjExLmpwZw==
   Samsung DV70M50203W kuivausrumpu (9)
   Samsung DV70M50203W kuivausrumpu
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.514383473129206 (89)
   659.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.514383473129206 (89)
   659.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • LG RC7055AH1Z Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg A++ Valkoinen kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/5/7/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-23734657.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/2/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023412.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/3/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/4/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023414.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/5/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023415.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/5/7/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-23734657.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzYvNS83L2xnLXJjNzA1NWFoMXotdHVtYmxlLWRyeWVyLTIzNzM0NjU3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/2/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023412.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMS8yL2xnLXJjNzA1NWFoMXotdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1MDIzNDEyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/3/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023413.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMS8zL2xnLXJjNzA1NWFoMXotdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1MDIzNDEzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/4/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023414.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMS80L2xnLXJjNzA1NWFoMXotdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1MDIzNDE0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/1/5/lg-rc7055ah1z-tumble-dryer-25023415.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMS81L2xnLXJjNzA1NWFoMXotdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1MDIzNDE1LmpwZw==
   LG RC7055AH1Z Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg A++ Valkoinen kuivausrumpu (9)
   LG RC7055AH1Z Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg A++ Valkoinen kuivausrumpu
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   599, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   599, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Bosch WTH852L7SN kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/6/bosch-wth852l7sn-kuivausrumpu-84471996.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/5/bosch-wth852l7sn-kuivausrumpu-84760575.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/0/8/bosch-wth852l7sn-kuivausrumpu-88437708.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/9/6/bosch-wth852l7sn-kuivausrumpu-84471996.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzkvOS82L2Jvc2NoLXd0aDg1Mmw3c24ta3VpdmF1c3J1bXB1LTg0NDcxOTk2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/7/5/bosch-wth852l7sn-kuivausrumpu-84760575.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzUvNy81L2Jvc2NoLXd0aDg1Mmw3c24ta3VpdmF1c3J1bXB1LTg0NzYwNTc1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/7/0/8/bosch-wth852l7sn-kuivausrumpu-88437708.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzcvMC84L2Jvc2NoLXd0aDg1Mmw3c24ta3VpdmF1c3J1bXB1LTg4NDM3NzA4LmpwZw==
   Bosch WTH852L7SN kuivausrumpu (11)
   Bosch WTH852L7SN kuivausrumpu
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.514383473129206 (89)
   589.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Direct123.fi Direct123.fi
   8.514383473129206 (89)
   589.8, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • LG RC9055AP2F Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen kuivausrumpu
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/1/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095531.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/2/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/3/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/4/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095534.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/5/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095535.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/6/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/7/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/1/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095531.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy8xL2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/2/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095532.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy8yL2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/3/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095533.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy8zL2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/4/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095534.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy80L2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/5/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095535.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy81L2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/6/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095536.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy82L2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/5/3/7/lg-rc9055ap2f-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-47095537.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzUvMy83L2xnLXJjOTA1NWFwMmYtYS1mcmVlc3RhbmRpbmctOWtnLXRvcC1sb2FkLXdoaXRlLXR1bWJsZS1kcnllci00NzA5NTUzNy5qcGc=
   LG RC9055AP2F Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen kuivausrumpu (7)
   LG RC9055AP2F Vapaasti seisova Edestä täytettävä 9kg A++ Valkoinen kuivausrumpu
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   883.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   883.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  • Bosch Meisterstück kuivausrumpu WTW875M8SN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/0/3/bosch-wtw875m8sn-25208603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/9/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995079.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/0/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/1/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/2/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/3/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995083.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/3/bosch-wtw875m8sn-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-96040143.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/4/bosch-wtw875m8sn-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-96040144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/6/bosch-wtw875m8sn-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-96040146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/6/0/3/bosch-wtw875m8sn-25208603.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzYvMC8zL2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tMjUyMDg2MDMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/7/9/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995079.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvNy85L2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1OTk1MDc5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/0/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995080.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvOC8wL2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1OTk1MDgwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/1/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995081.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvOC8xL2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1OTk1MDgxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/2/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995082.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvOC8yL2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1OTk1MDgyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/8/3/bosch-wtw875m8sn-tumble-dryer-25995083.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzAvOC8zL2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tdHVtYmxlLWRyeWVyLTI1OTk1MDgzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/3/bosch-wtw875m8sn-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-96040143.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvNC8zL2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtdHVtYmxlLWRyeWVyLTk2MDQwMTQzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/4/bosch-wtw875m8sn-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-96040144.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvNC80L2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtdHVtYmxlLWRyeWVyLTk2MDQwMTQ0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/4/6/bosch-wtw875m8sn-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-96040146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvNC82L2Jvc2NoLXd0dzg3NW04c24tZnJlZXN0YW5kaW5nLWZyb250LWxvYWQtOGtnLWEtd2hpdGUtdHVtYmxlLWRyeWVyLTk2MDQwMTQ2LmpwZw==
   Bosch Meisterstück kuivausrumpu WTW875M8SN (7)
   Bosch Meisterstück kuivausrumpu WTW875M8SN
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   753, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   6.320353641885731 (18)
   753, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux kuivauskaappi DC4600HPW
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/3/0/electrolux-dc4600hpwr-76339330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/8/9/electrolux-dc4600hpwr-96040189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/3/0/electrolux-dc4600hpwr-76339330.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzMvMy8wL2VsZWN0cm9sdXgtZGM0NjAwaHB3ci03NjMzOTMzMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/8/9/electrolux-dc4600hpwr-96040189.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOC85L2VsZWN0cm9sdXgtZGM0NjAwaHB3ci05NjA0MDE4OS5qcGc=
   Electrolux kuivauskaappi DC4600HPW (9)
   Electrolux kuivauskaappi DC4600HPW
   Euronics.fi Euronics.fi
   5.069639952419145 (57)
   2192, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   5.069639952419145 (57)
   2192, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • AEG T8DEP845E
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/5/aeg-t8dep845e-65165685.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/5/aeg-t8dep845e-65165685.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvOC81L2FlZy10OGRlcDg0NWUtNjUxNjU2ODUuanBn
   AEG T8DEP845E (8)
   AEG T8DEP845E
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   799, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   799, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  • Bosch WTH8520SSN KUIVAUSRUMPU
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/2/0/bosch-wth8520ssn-60270320.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/2/0/bosch-wth8520ssn-60270320.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMi8wL2Jvc2NoLXd0aDg1MjBzc24tNjAyNzAzMjAuanBn
   Bosch WTH8520SSN KUIVAUSRUMPU (8)
   Bosch WTH8520SSN KUIVAUSRUMPU
   Euronics.fi Euronics.fi
   5.069639952419145 (57)
   601, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   5.069639952419145 (57)
   601, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
  2 4
  • Quick filters (quick_questions):
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Edulliset DEFAULT
    • budget
   • Kondensoituminen DEFAULT
    • kondensoituminen
   • Lämpöpumppu DEFAULT
    • la_mpo_pumppu
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Mikä on budjettisi? (price):
   • Alle 450e (budget)
   • 450e - 600e (keskihintaiset)
   • 600e - 800e (kalliit)
   • Yli 800e (erittäin kalliit)
  • Minkä kuivausjärjestelmän valitset? (kuivausja_rjestelma_):
  • Minkä energialuokan valitset? (energialuokka):
   • A+++ (a_)
   • B (b)
  • Mikä kuivausrummun syvyys sopii sinulle parhaiten? (syvyys):
   • Pienikokoinen (alle 60 cm) (pienikokoinen)
   • Normaali syvyys (60-65 cm) (normaali syvyys)
   • Erittäin syvä (yli 65 cm) (erittäin syvä)
  • Korkeus (tuotteen_korkeus):
   • Matala (alle 80 cm) (matala)
   • Normaali (80-85 cm) (normaali)
   • Korkea (yli 85 cm) (korkea)
  • Rungon tyyppi (kotelon_muotoilu):
   • Vapaasti seisova (vapaasti_seisova)
   • Integroitava (sisa_inen)
  • Minkä energiankulutuksen valitset? (energiankulutus):
   • < 1.9 kilowattitunti (energiankulutus_1.9)
   • 1.9 kilowattitunti - 2.2 kilowattitunti (energiankulutus_1.9_2.2)
   • 2.2 kilowattitunti - 3 kilowattitunti (energiankulutus_2.2_3)
   • ≥ 3 kilowattitunti (energiankulutus_3)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • 7 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
   • 9 kg (rummun_kapasiteetti_9.0)
   • 10 kg (rummun_kapasiteetti_10.0)
  • Minkä ohjaustyypin valitset? (ohjaustyyppi):
   • Kosketus (kosketus)
   • Painikkeet (painikkeet)
   • Rotaatio (rotaatio)
  • Väri (va_ri):
   • Kromattu (kromattu)
   • Musta (musta)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Tarvitsetko viivästetty käynnistys -ominaisuutta? (viiva_stetty_ka_ynnistys):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi