x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  pyykinpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
   Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • pesukonetyypit
   • pesukoneen toiminnot
   • hintaerot
   • lisäosia pesukoneisiin
   • suosittuja pesukonemerkkejä

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

   1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
   2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
   4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
   5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

   Pesukonetyypit
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
   Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

   Pesukoneen toiminnot
   Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
   Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

   • Ajastin
   • Energiaa säästävä pesu
   • Fuzzy logic
   • Pikapesu
   • Pelkkä linkous
   • Pesu pienelle lastille
   • Säädettävä kierroslukumäärä
   • Vesilukko / aquastop

   Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

   Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

   Hintaerot
   Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Lisäosia pesukoneisiin

   Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

   Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

   Suosittuja pesukonemerkkejä
   Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
   Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
   mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
   vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
   kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

   Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
   Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
   kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
   Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

  • Termien selitykset

   Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energiaa säästävä ohjelma
   Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

   Energialuokka
   Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energian kulutus
   Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

   Esiohjelmointi
   Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

   Fuzzy logic
   Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kosteusprosentti
   Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

   Kuivaustulos
   Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Käsipesuohjelma
   Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

   Kätisyys
   Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

   Linkouksen kierroslukumäärä
   Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

   Loppumerkki
   Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

   Luukun suuruus
   Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

   Lyhytohjelma
   Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

   Mallin käyttöönotto
   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Manuaalinen säätö
   Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

   Ohjelmanäyttö
   Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

   Paino
   Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

   Pesurummuntilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Pesutulos
   Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Sähköinen ohjaus
   Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

   Säädettävä kierroslukumäärä
   Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

   Tasapainottaja
   Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Täyttö suunta
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
   Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

   Vesilukko / Aquastop
   Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

   Villapesu
   Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

   Yhdistäminen
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
   Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Ylikuormitustunnistin
   Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
   • Bosch Bosch pyykinpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
   • AEG AEG pyykinpesukoneet
   • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pesukoneet
   • Miele Miele pesukoneet
   • Kapeat pesukoneet Alle 50 cm leveät pesukoneet
   • UPO UPO pesukoneet
   • < 5kg pesukoneet < 5kg pesukoneet
   • Minipesukone Minipesukone mökille tai matkalle
   • Samsung Samsung pesukoneet
   • Siemens Siemens pesukoneet
   • Edullisimmat Edulliset pyykinpesukoneet, joiden hinta on alle 430 euroa
  0 - 24
  • UPO P612ES PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214898785.jpg
   UPO UPO P612ES PYYKINPESUKONE P612ES PYYKINPESUKONE P612ES PYYKINPESUKONE Upo P612ES on kompaktin kokoinen pesukone, joka mahtuu vain 46 cm syvyytensä ansiosta pienempäänkin kylpyhuoneeseen helposti. Pienestä koostaan huolimatta pesukone on varustettu kuuden kilon kapasiteetilla ja 1200 k/min linkouksella, sekä monipuolisilla pesuohjelmilla erilaisille tekstiileille. 15 pesuohjelmaa Pesukoneessa on viisitoista erilaista pesuohjelmaa, joista löytyy oikea ohjelma erilaisille tekstiileille helposti. Perinteisten ohjelmien kuten puuvillaohjelman ja synteettisten vaatte... (620)
   UPO P612ES PYYKINPESUKONE
   • 03838782475603
   1
   good_buy
   most_sold
   378.00 EUR
  • Bosch WAU28U09SN PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221972365.jpg
   Bosch Bosch WAU28U09SN PYYKINPESUKONE WAU28U09SN PYYKINPESUKONE WAU28U09SN PYYKINPESUKONE Bosch WAU28U09SN on erinomaisilla ominaisuuksilla varustettu edestä täytettävä pesukone. Se tarjoaa reilun 9 kg pesukapasiteetin ja hyvän 1400 k/min linkouksen. Käytettävissäsi on Boschin edistyneet tekniikat, jotka tekevät pyykinpesusta mukavampaa. Pesukoneen laadukas EcoSilence Drive -moottori tarjoaa erinomaista pesutehoa, kestävyyttä, sekä miellyttävän hiljaisen käyntiäänen. Tehokas, mutta hiljainen ja kestävä moottori Pesukoneen EcoSilence Drive-moottori on hiiliharjaton inverter-moottor... (450)
   Bosch WAU28U09SN PYYKINPESUKONE
   • 04242005246793
   1
   good_buy
   418.00 EUR
  • Whirlpool TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173678708.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519879.jpg
   Whirlpool Whirlpool TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä Whirlpool TDLR 6030S EU/N on päältä täytettävä pesukone kuuden kilon täyttömäärällä. Se on varustettu monipuolisilla pesuohjelmilla erilaisille tekstiileille, sekä FreshCare-toiminnolla, joka estää pyykkejäsi rypistymistä. Pesukoneen 6th Sense -teknologia mukauttaa pesun automaattisesti, jotta voit pestä hellävaraisesti, mutta tehokkaasti kuluttamatta turhaa sähköä tai vettä. 6th Sense Pesukoneen 6th Sense -teknologia mukauttaa pesuohjelman automaattisesti pyykin määrän perusteella. Sen ansio... (166)
   Whirlpool TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä
   • 08003437045462
   • TDLR 6030S EU/N
   3
   good_buy
   279.00 EUR
  • Candy CSTG 48TE/1-S PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215342861.jpg
   Candy Candy CSTG 48TE/1-S PYYKINPESUKONE CSTG 48TE/1-S PYYKINPESUKONE CSTG 48TE/1-S PYYKINPESUKONE Candy CSTG 48TE/1-S on päältä täytettävä pesukone erittäin tilavalla 8 kg rummulla. Suuren rummun ansiosta tämä päältä täytettävä pesukone soveltuu erinomaisesti myös suuremmalle perheelle. Pesukone tarjoaa nopeita pesuohjelmia, jotka sopivat täydellisesti kiireiseen arkeen. Tehokas 1400 k/min linkous mahdollistaa nopeamman pyykinkuivauksen. Monipuoliset pesuohjelmat ja 24 tunnin ajastin Valittavanasi on 17 pesuohjelmaa, joista löydät sopivan ohjelman kaikille tekstiileille vaivatta. Kätevä 2... (149)
   Candy CSTG 48TE/1-S PYYKINPESUKONE
   • 08059019017914
   • 31011153
   3
   good_buy
   308.00 EUR
  • Whirlpool FFB 9458 WV EU PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215163023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210428481.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210428485.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210428480.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210428489.jpg
   Whirlpool Whirlpool FFB 9458 WV EU PYYKINPESUKONE FFB 9458 WV EU PYYKINPESUKONE FFB 9458 WV EU PYYKINPESUKONE Whirlpool FFB 9458 WV EU on yhdeksän kilon kapasiteetilla ja 1400 k/min linkouksella varustettu edestä täytettävä pyykinpesukone. Monipuoliset tekniikat varmistavat ihanteellisen pyykkihuollon ja höyryohjelma mahdollistaa pyykkihuoltoon uusia mahdollisuuksia. FreshCare+ pidentää vasta pestyn tuntua ja tuoksua Whirlpoolin FreshCare+ tekee mahdolliseksi nauttia pehmeistä, juuri pestyistä vaatteista - jotka tuoksuvat raikkailta - jopa kuusi tuntia pesuohjelman loppumisen jälkeen. Kun pesukone on... (226)
   Whirlpool FFB 9458 WV EU PYYKINPESUKONE
   • 08003437049644
   • FFB 9458 WV EE
   2
   good_buy
   426.00 EUR
  • Samsung WW90T604CLE/S4 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221811161.jpg
   Samsung Samsung WW90T604CLE/S4 PYYKINPESUKONE WW90T604CLE/S4 PYYKINPESUKONE WW90T604CLE/S4 PYYKINPESUKONE Pesee vaatteet tehokkaasti pienemmällä määrällä energiaa, aikaa ja vaivaa. Eco Bubble varmistaa tehokkaan, mutta hellävaraisen pesun matalissa lämpötiloissa*. Kun lisäät pesuainetta, se liukenee ja aktivoituu kupliksi. Kuplat tunkeutuvat kankaan jokaiseen kuituun ja likajälkiin, joten lika ja tahrat irtoavat helposti. Pesu on yhtä tehokas niin kylmässä (15 °C) kuin lämpimässäkin vedessä säästäen samalla energiaa ja suojaten vaatteiden väriä ja rakennetta. (190)
   Samsung WW90T604CLE/S4 PYYKINPESUKONE
   • 08806090603457
   2
   good_buy
   528.00 EUR
  • AEG L7FQS966E2 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221969802.jpg
   AEG AEG L7FQS966E2 PYYKINPESUKONE L7FQS966E2 PYYKINPESUKONE L7FQS966E2 PYYKINPESUKONE Woolmark Blue -sertifioitu AEG L7FQS966E2 -pyykinpesukone takaa hellävaraisen pesun myös villavaatteillesi. Koneessa on tilava ja hellävarainen ProTex-rumpu sekä energiatehokas ja kestävä ÖKOInverter-moottori. Käyttöturvallisuuden takaavat lapsilukko ja Aqua Control -sensorilla varustettu vesitulvasuojaus. Automaattinen pesuaineen annostelu AutoDose-toiminnon ansiosta sinun ei tarvitse pähkäillä, mikä on oikea määrä pesuainetta vaatteillesi. Älykkäät sensorit laskevat juuri sopivan määrän pes... (193)
   AEG L7FQS966E2 PYYKINPESUKONE
   • 07332543797158
   1
   good_buy
   628.00 EUR
  • Electrolux EW6T3226A2 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209405773.jpg
   Electrolux Electrolux EW6T3226A2 PYYKINPESUKONE EW6T3226A2 PYYKINPESUKONE EW6T3226A2 PYYKINPESUKONE Päältä täytettävä Elctrolux EW6T3226A2 -pyykinpesukone tarjoaa monipuoliset pesuohjelmat niin suurille kuin pienille pyykkimäärille. Pesukoneessa on muun muassa antiallergiaohjelma ja hellävarainen ohjelma silkinpesuun. Woolmark Blue -sertifikaatti taas takaa koneen pesevän ja käsittelevän myös villavaatteet mahdollisimman hellävaraisesti. Koneessa on tulvasuojaus ja sen rumpu pysähtyy automaattisesti täyttöluukku ylöspäin. Pesee niin suuria kuin pieniä pyykkimääriä AutoSense-pyykinpesukoneen... (75)
   Electrolux EW6T3226A2 PYYKINPESUKONE
   • 07332543795642
   • EW6T3226A2
   2
   good_buy
   428.00 EUR
  • Whirlpool TDLR 6230SS EU/N pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204464929.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204465216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204465217.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204465215.jpg
   Whirlpool Whirlpool TDLR 6230SS EU/N pesukone TDLR 6230SS EU/N pesukone TDLR 6230SS EU/N pesukone Päältä täytettävä pyykinpesukone kapeaan tilaan. Hiljainen ja kestävä Whirlpool pesukone, jonka moottorille myönnetään 5 vuoden takuu. (41)
   Whirlpool TDLR 6230SS EU/N pesukone
   • 08003437046162
   • TDLR6230SS
   3
   good_buy
   340.00 EUR
  • AEG L6TEP720K PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218015021.jpg
   AEG AEG L6TEP720K PYYKINPESUKONE L6TEP720K PYYKINPESUKONE L6TEP720K PYYKINPESUKONE Tilaa säästävä AEG L6TEP720K -pesukone mahtuu vaivatta kapeampaankin tilaan. Päältä täytettävässä pesukoneessa on 7 kg:n täyttökapasiteetti ja erityisesti silkkivaatteille suunniteltu silkkiohjelma. Woolmark Blue -sertifioitu pesukone takaa myös hellävaraisen pesun villavaatteillesi. Painon mukaan optimoidut pesuajat ProSense®-tekniikka punnitsee pyykkisi ja optimoi pesuohjelman nopeimmaksi täydellisen puhtaan lopputuloksen saavuttavaksi. Tämä paitsi säästää vettä ja energiaa, mutta myös suoj... (101)
   AEG L6TEP720K PYYKINPESUKONE
   • 07332543802548
   1
   good_buy
   448.00 EUR
  • Samsung WW82T4041CT/EE PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221811163.jpg
   Samsung Samsung WW82T4041CT/EE PYYKINPESUKONE WW82T4041CT/EE PYYKINPESUKONE WW82T4041CT/EE PYYKINPESUKONE Syväpese vaatteet hygieenisesti höyryllä. Hygiene Steam -ohjelma parantaa pyykin pesutulosta ilman esikäsittelyä. Se vapauttaa rummun pohjasta höyryä, joten kukin vaatekappale höyryttyy perusteellisesti. Tämä poistaa pinttyneen lian ja 99,9 % bakteereista* ja allergeeneista**. (65)
   Samsung WW82T4041CT/EE PYYKINPESUKONE
   • 08806090762864
   2
   good_buy
   528.00 EUR
  • Adler AD 8055
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223900970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205715496.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156507073.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157015814.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156507072.jpg
   Adler Adler AD 8055 AD 8055 AD 8055 Aina ei ole mahdollista päästä käyttämään tavallista pesukonetta tai pesutupaa, kun haluat pestä vaatteesi: tällainen tilanne saattaa tulla pitkän matkan aikana, leirintäalueella tai jopa kotona, kun tavallinen pesukoneesi rikkoutuu. Joskus sattuu myös käymään niin, että sinun tarvitsee pestä vain muutama vaatekappale nopeasti, jolloin ison pesukoneen käynnistäminen ei ole ekologista, eikä myöskään taloudellista. Kaikissa näissä tapauksissa voi AD8055 Minipesukone olla ratkaisu. Se on pieni j... (64)
   Adler AD 8055
   • 05902934835749
   • AD 8055
   2
   good_buy
   76.99 EUR
  • Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137694547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153756716.jpg
   Whirlpool Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE AWE6100 PYYKINPESUKONE AWE6100 PYYKINPESUKONE (95)
   Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE
   • 08003437726705
   • WRPAWE6100
   • AWE6100
   1
   good_buy
   310.99 EUR
  • LG P4AMTN0W PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221946720.jpg
   LG LG P4AMTN0W PYYKINPESUKONE P4AMTN0W PYYKINPESUKONE P4AMTN0W PYYKINPESUKONE Tämä energiasäästävä LG:n pyykinpesukone tarjoaa tilavan kahdeksan kilon tilavuuden tehokkaalla 1400 kierroksen linkousnopeudella. Direct Drive -moottorin ansioista tämä kone on erittäin pitkäaikainen ja tarjoaa hiljaisen pesun. Direct Drive -suoravetomoottori LG:n pyykinpesukoneissa on LG:n patentoima Direct Drive -suoravetomoottori, jossa moottori kiinnitetään suoraan rumpuun. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen. Kuluvia osia on vähemmän, kuten hiiliharjat ja vetohihna. (76)
   LG P4AMTN0W PYYKINPESUKONE
   • 08806098784646
   1
   good_buy
   328.00 EUR
  • Candy Ylös Ladata Pesukone Cst 27le/1-s 7 kg White
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207190000.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612266.jpg
   Candy Candy Ylös Ladata Pesukone Cst 27le/1-s 7 kg White Ylös Ladata Pesukone Cst 27le/1-s 7 kg White Ylös Ladata Pesukone Cst 27le/1-s 7 kg White Candy CST 27LE/1-S on päältä täytettävä pesukone 7 kg kapasiteetilla ja 1200 k/min linkouksella. Määräautomatiikalla ja monipuolisella 15 pesuohjelman valikoimalla varustettu pesukone on täynnä edistyneitä älyominaisuuksia. Smart Check-up tekee ongelmien ratkaisusta helpompaa Smart Check-up tarkkailee laiteen tilaa. Ongelmatilanteessa Smart Check-up -toiminnolla voit ratkoa mahdollisia ongelmia itse. My Statistics auttaa optimoimaan pyykinpesusi My Statistics tietää useimmin käyttämäsi ohjelm... (74)
   Candy Ylös Ladata Pesukone Cst 27le/1-s 7 kg White
   • 08059019018034
   • 31011160
   1
   good_buy
   358.00 EUR
  • Whirlpool TDLR 6241BS päältä täytettävä pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/227228605.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203245908.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212571181.jpg
   Whirlpool Whirlpool TDLR 6241BS päältä täytettävä pesukone TDLR 6241BS päältä täytettävä pesukone TDLR 6241BS päältä täytettävä pesukone Pitkäikäinen, hyvin hiljainen ja edistynyt hiiliharjaton moottori on sijoitettu koneen ytimeen, jotta pesukoneesi kestää pitkään. (44)
   Whirlpool TDLR 6241BS päältä täytettävä pesukone
   • 08003437047572
   2
   good_buy
   454.90 EUR
  • Whirlpool TDLRB65242BS EU/N PÄÄLTÄ TÄYTETTÄVÄ PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423786.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423845.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423844.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423843.jpg
   Whirlpool Whirlpool TDLRB65242BS EU/N PÄÄLTÄ TÄYTETTÄVÄ PYYKINPESUKONE TDLRB65242BS EU/N PÄÄLTÄ TÄYTETTÄVÄ PYYKINPESUKONE TDLRB65242BS EU/N PÄÄLTÄ TÄYTETTÄVÄ PYYKINPESUKONE Whirlpool-pyykinpesukone tarjoaa kätevän ohuen muotoilun sekä jopa 6,5 kg täyttömäärään. 6th Sense -teknologia ja FreshCare-toiminto takaavat perusteellisen pesutuloksen. (14)
   Whirlpool TDLRB65242BS EU/N PÄÄLTÄ TÄYTETTÄVÄ PYYKINPESUKONE
   • 08003437046650
   • TDLRB 65242BS EU/N
   • TDLRB65242BSEUN
   4
   good_buy
   422.00 EUR
  • LG F4WP308N0W pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197321914.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203686612.jpg
   LG LG F4WP308N0W pesukone F4WP308N0W pesukone F4WP308N0W pesukone LG-pyykinpesukoneessa on kestävä DirectDrive-moottori, 8 kg täyttömäärä, kattava ohjelmavalikoima, AI DD sekä ajastintoiminto. (37)
   LG F4WP308N0W pesukone
   • 08806091314727
   • F4WP308N0W
   2
   good_buy
   328.90 EUR
  • Gram WME 61084/1 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205364203.jpg
   Gram Gram WME 61084/1 PYYKINPESUKONE WME 61084/1 PYYKINPESUKONE WME 61084/1 PYYKINPESUKONE Gram WME 61084/1 on tyylikäs edestä täytettävä pesukone 8 kilon pesukapasiteetilla. Pesukone näyttää modernilta kokomustan ohjauspaneelin ja luukun ansiosta. Se on myös varustettu hyvillä ominaisuuksilla kuten, 1400 k/min linkouksella, inverter-moottorilla, allergiatoiminnolla, sekä monipuolisella pesuohjelmavalikoimalla. Hiiliharjaton inverter-moottori Tässä pesukoneessa on hiljainen, mutta kestävä ja pitkäikäinen inverter-moottori, joka kestää myös korkeita linkousnopeuksia. Digitaalinen nä... (55)
   Gram WME 61084/1 PYYKINPESUKONE
   • 05709708233691
   1
   good_buy
   408.00 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161316457.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E Kuivaavalla LG-pyykinpesukoneella voit pestä jopa 8 kg pyykkiä. Se voi myös kuivata jopa 5 kg pyykkiä, ja siinä on myös tehokas Direct Drive -moottori. (54)
   LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E
   • 08806098789122
   • CM20T5S2E
   1
   good_buy
   528.90 EUR
  • Electrolux Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142229070.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129832596.jpg
   Electrolux Electrolux Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg Edestä täytettävä valkoinen pyykinpesukoneEnergiankulutus vuodessa 118 kWhAjastinPesuohjelmat ja valinnat: On/off, Puuvilla 90 C, Valko/kirjopesu 60, Valko/kirjopesu säästö, Puuvilla 40 C,Valko/kirjopesu 30 C, Pikapesu, Tekokuidut 30 C, Tekokuidut 40 C, Hellävarainen 40 C, Käsinpesu 30 C, Villa 30 C, Villa, Huuhtelu (muok.linkousnopeus), Huuhtelu/tyhjennys.Melutaso dB: 57Melutaso linkouksessadBA : 78Paino kg: 52,4Liitäntäteho 1600 WTarvittava sulake 10 AJännite 230 V (54)
   Electrolux Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg
   • 05907580671413
   • 07332543096015
   • 05907580671406
   • EWC1350
   • ELX914904002
   1
   449.00 EUR
  • Indesit Edestä täytettävä pyykinpesukone Indesit MTWSA 51051 W, 5 kg 1000 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710579.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710587.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710588.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710590.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169710591.jpg
   Indesit Indesit Edestä täytettävä pyykinpesukone Indesit MTWSA 51051 W, 5 kg 1000 k/min Edestä täytettävä pyykinpesukone Indesit MTWSA 51051 W, 5 kg 1000 k/min Edestä täytettävä pyykinpesukone Indesit MTWSA 51051 W, 5 kg 1000 k/min Puuvilla 60Puuvilla 60 -ohjelma puhdistaa puuvillavaatteesi tehokkaasti 60 asteessa vain 59 minuutissa. Puuvilla 40Puuvilla 40 -ohjelma puhdistaa hellävaraisesti puuvillavaatteesi ja poistaa tahrat jopa 40 asteessa vain 45 minuutissa. Water Balance Plus -vedensäästöohjelmaInnovatiivisella Water Balance Plus -ohjelmalla säästät merkittävästi vettä, energiaa ja aikaa. Pienillä kuormilla se voi säästää jopa 70 % vettä ja 50 % energiaa, sillä ohjelma on 35 % nopeampi. AjastinAjastetulla ohjelmal... (35)
   Indesit Edestä täytettävä pyykinpesukone Indesit MTWSA 51051 W, 5 kg 1000 k/min
   • 08050147588505
   • MTWSA51051WEE
   2
   260.00 EUR
  • Senz WM250FL PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359196.jpg
   Senz Senz WM250FL PYYKINPESUKONE WM250FL PYYKINPESUKONE WM250FL PYYKINPESUKONE 15 pesuohjelmaa Cotton Cotton Intensive Synthetic Mix Jeans ECO 40-60 20°C Spin Only Rinse & Spin Bulky/Bedlinen Baby Care Wool Sport Wear Rapid 45 Quick 15 Toiminnot Ajastin 3, 6 tai 9 h Rummunpuhdistus Lapsilukko (50)
   Senz WM250FL PYYKINPESUKONE
   • 04894526057053
   1
   258.00 EUR
  • Bosch Serie 6 WAU24UL8SN pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180088233.jpg
   Bosch Bosch Serie 6 WAU24UL8SN pyykinpesukone Serie 6 WAU24UL8SN pyykinpesukone Serie 6 WAU24UL8SN pyykinpesukone Lisää pyykkiä Reload-toiminnon avullaUnohtuiko lapsen sukka tai t-paitasi...? Ei hätää, jos huomaat kesken pesuohjelman*, että pyykinpesukoneesta unohtui jotain. Reload-toiminto sallii sinun lisätä tai poistaa vaatteita kesken pesuohjelman. (*Pyykin lisääminen ei ole mahdollista, jos pyykin lämpötila on yli 50°C tai vedenpinta on liian korkealla). Kuiskaustakin hiljaisempi pyykinpesukone.Pyykinpesukoneiden innovatiiviset AntiVibration-sivupaneelit ovat kivan näköiset, mutta ne lisäävät myös k... (19)
   Bosch Serie 6 WAU24UL8SN pyykinpesukone
   • 04242005246786
   • WAU24UL8SN
   3
   494.00 EUR
  2 14
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Päältä täytettävä DEFAULT
    • pa_a_lta_ta_ytetta_va_
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • < 5kg pesukoneet DEFAULT
    • rummun_kapasiteetti_0_5
   • Minipesukone DEFAULT
    • kylla_
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • LG (lg)
   • Electrolux (electrolux)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Samsung (samsung)
   • AEG (aeg)
   • Miele (miele)
   • Adler (adler)
   • Asko (asko)
   • Beko (beko)
   • Bosch (bosch)
   • Candy (candy)
   • CYLINDA (cylinda)
   • ELVITA (elvita)
   • Gorenje (gorenje)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Helkama (helkama)
   • Hisense (hisense)
   • Hoover (hoover)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Indesit (indesit)
   • Klarstein (klarstein)
   • Nedis (nedis)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Rosenlew (rosenlew)
   • Senz (senz)
   • Siemens (siemens)
   • Smeg (smeg)
   • UPO (upo)
   • VidaXL (vidaxl)
  • Hinta (price):
   • < 385 € (budget)
   • 385 € - 530 € (price_2)
   • 530 € - 755 € (price_3)
   • ≥ 755 € (price_4)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • Alle 5 kg (rummun_kapasiteetti_0_5)
   • 5-6 kg (rummun_kapasiteetti_5_6)
   • 7-8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
  • Täyttötapa (ta_ytta_minen):
   • Päältä täytettävä (pa_a_lta_ta_ytetta_va_)
   • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 50 cm (alle_50cm)
   • 50 - 55 cm (50_55_cm)
   • 55 - 59 cm (55_59_cm)
   • 60 cm (60_cm)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 52 cm (syvyys_cm_1)
   • 52 cm - 60 cm (syvyys_cm_2)
   • ≥ 60 cm (syvyys_cm_3)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 85 cm (alle_85_cm)
   • 85 cm (85_cm)
   • > 85 cm (yli_85cm)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
   • AquaStop (aquastop)
   • Automaattinen annostelu (automaattinen_annostelu)
   • Itsepuhdistava (itsepuhdistava)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Pesuohjelman keskeytys (pesuohjelman_keskeytys)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Sisävalo (sisa_valo)
  • Kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
   • Ylös (ylo_s)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • < 49 dB (alle_49_db)
   • 49 - 52 dB (49_52_db)
   • 53 - 58 dB (53_58_db)
   • > 58 dB (yli_58_db)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 72 dB (alle_72_db)
   • 72 - 73 dB (72_73_db)
   • 74 - 77 dB (74_77_db)
   • > 77 dB (yli_77_db)
  • Malli (group):
   • Bosch HomeProfessional (bosch_homeprofessional)
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • Siemens iQ800 (siemens_iq800)
   • Whirlpool AWE (whirlpool_awe)
   • Whirlpool FWF (whirlpool_fwf)
   • Whirlpool TDLR (whirlpool_tdlr)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Alusvaatteet (alusvaatteet)
   • Easy care (easy_care)
   • Ekopesu (ekopesu)
   • Esipesu (esipesu)
   • Farkkukangas (farkkukangas)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Höyrypesu (ho_yrypesu)
   • Keinokuidut (keinokuidut)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Käsinpesu (ka_sinpesu)
   • Paidat/puserot (paidat_puserot)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Päivittäispesu (pa_ivitta_ispesu)
   • Sekapesu (sekapesu)
   • Silkkipesu (silkkipesu)
   • Stains (stains)
   • Tummat vaatteet (tummat_vaatteet)
   • Ulkovaatteet (ulkovaatteet)
   • Urheiluvaatteet (urheiluvaatteet)
   • Valkopesu (valkopesu)
   • Vauvanvaatteet (vauvanvaatteet)
   • Verhot (verhot)
   • Villa (villa)
   • Vuodevaatteet (vuodevaatteet)
  • Linkousnopeus (rpm) (pyo_rimisnopeus_max_):
   • < 1000 (linkousnopeus_1000)
   • 1200 (linkousnopeus_1200)
   • 1300 (linkousnopeus_1300)
   • 1400 (linkousnopeus_1400)
   • 1500 (linkousnopeus_1500)
   • > 1600 (linkousnopeus_1600)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Kannettava (kannettava):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi