x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  pyykinpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
   Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • pesukonetyypit
   • pesukoneen toiminnot
   • hintaerot
   • lisäosia pesukoneisiin
   • suosittuja pesukonemerkkejä

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

   1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
   2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
   4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
   5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

   Pesukonetyypit
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
   Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

   Pesukoneen toiminnot
   Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
   Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

   • Ajastin
   • Energiaa säästävä pesu
   • Fuzzy logic
   • Pikapesu
   • Pelkkä linkous
   • Pesu pienelle lastille
   • Säädettävä kierroslukumäärä
   • Vesilukko / aquastop

   Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

   Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

   Hintaerot
   Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Lisäosia pesukoneisiin

   Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

   Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

   Suosittuja pesukonemerkkejä
   Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
   Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
   mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
   vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
   kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

   Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
   Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
   kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
   Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

  • Termien selitykset

   Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energiaa säästävä ohjelma
   Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

   Energialuokka
   Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energian kulutus
   Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

   Esiohjelmointi
   Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

   Fuzzy logic
   Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kosteusprosentti
   Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

   Kuivaustulos
   Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Käsipesuohjelma
   Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

   Kätisyys
   Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

   Linkouksen kierroslukumäärä
   Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

   Loppumerkki
   Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

   Luukun suuruus
   Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

   Lyhytohjelma
   Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

   Mallin käyttöönotto
   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Manuaalinen säätö
   Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

   Ohjelmanäyttö
   Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

   Paino
   Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

   Pesurummuntilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Pesutulos
   Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Sähköinen ohjaus
   Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

   Säädettävä kierroslukumäärä
   Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

   Tasapainottaja
   Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Täyttö suunta
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
   Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

   Vesilukko / Aquastop
   Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

   Villapesu
   Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

   Yhdistäminen
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
   Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Ylikuormitustunnistin
   Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

   • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
   • Bosch Bosch pyykinpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
   • AEG AEG pyykinpesukoneet
   • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pesukoneet
   • Miele Miele pesukoneet
   • Kapeat pesukoneet Alle 50 cm leveät pesukoneet
   • UPO UPO pesukoneet
   • < 5kg pesukoneet < 5kg pesukoneet
   • Minipesukone Minipesukone mökille tai matkalle
   • Samsung Samsung pesukoneet
   • Siemens Siemens pesukoneet
   • Edullisimmat Edulliset pyykinpesukoneet, joiden hinta on alle 430 euroa
  0 - 24
  • Indesit Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWL60300EEN, 6 kg 1000 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217347074.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232798431.jpg?ts=1
   Indesit Indesit Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWL60300EEN, 6 kg 1000 k/min Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWL60300EEN, 6 kg 1000 k/min Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWL60300EEN, 6 kg 1000 k/min (389)
   Indesit Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWL60300EEN, 6 kg 1000 k/min
   • 08050147601051
   1
   good_buy
   most_sold
   313.99 EUR
  • UPO P612ES PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214898785.jpg?ts=1
   UPO UPO P612ES PYYKINPESUKONE P612ES PYYKINPESUKONE P612ES PYYKINPESUKONE Upo P612ES on kompaktin kokoinen pesukone, joka mahtuu vain 46 cm syvyytensä ansiosta pienempäänkin kylpyhuoneeseen helposti. Pienestä koostaan huolimatta pesukone on varustettu kuuden kilon kapasiteetilla ja 1200 k/min linkouksella, sekä monipuolisilla pesuohjelmilla erilaisille tekstiileille. 15 pesuohjelmaa Pesukoneessa on viisitoista erilaista pesuohjelmaa, joista löytyy oikea ohjelma erilaisille tekstiileille helposti. Perinteisten ohjelmien kuten puuvillaohjelman ja synteettisten vaatteiden ohjelman lisäksi käytettävissä on monia erikoisohjelmia kuten villa, pikapesu, käsinpesu, urheiluvaateohjelma, untuvaohjelma ja Eco-ohjelma. Helppo ohjaus suomenkielisestä ohjauspaneelista Pesukoneessa on selkeä ja moderni digitaalinen näyttö, sekä suomenkielinen ohjelmanvalintapaneeli. Oikean ohjelman valinta on helppoa ja käyttö vaivatonta. Voit säätää pesulämpötilaa ja linkouksen nopeutta helposti. Käytettävissäsi on myös (161)
   UPO P612ES PYYKINPESUKONE
   • 03838782475603
   1
   good_buy
   338.00 EUR
  • AEG L6TEP720K PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229676437.jpg?ts=1
   AEG AEG L6TEP720K PYYKINPESUKONE L6TEP720K PYYKINPESUKONE L6TEP720K PYYKINPESUKONE Tilaa säästävä AEG L6TEP720K -pesukone mahtuu vaivatta kapeampaankin tilaan. Päältä täytettävässä pesukoneessa on 7 kg:n täyttökapasiteetti ja erityisesti silkkivaatteille suunniteltu silkkiohjelma. Woolmark Blue -sertifioitu pesukone takaa myös hellävaraisen pesun villavaatteillesi. Painon mukaan optimoidut pesuajat ProSense®-tekniikka punnitsee pyykkisi ja optimoi pesuohjelman nopeimmaksi täydellisen puhtaan lopputuloksen saavuttavaksi. Tämä paitsi säästää vettä ja energiaa, mutta myös suojelee rakastamiasi vaatteita ja ehkäisee niiden kulumista. Energiatehokkaat ja nopeat pesuohjelmat ECO TimeSave -ohjelma mahdollistaa ECO- ja TimeSave-asetusten valinnan samanaikaisesti. Näin saat pestyä vaatteesi paitsi energiatehokkaasti, mutta myös mahdollisimman nopeasti. Valittavana on myös 20 minuutin pikaohjelma 3 kg:n täyttömäärälle. Ajasta ohjelmat aikatauluusi sopivasti Helppokäyttöinen ohjau (157)
   AEG L6TEP720K PYYKINPESUKONE
   • 07332543802548
   1
   good_buy
   428.00 EUR
  • Whirlpool pyykinpesukone TDLR6230LEU (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208500422.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool pyykinpesukone TDLR6230LEU (valkoinen) pyykinpesukone TDLR6230LEU (valkoinen) pyykinpesukone TDLR6230LEU (valkoinen) Whirlpoolin päältä täytettävä pyykinpesukone 6 kg kapasiteetilla. 6TH SENSE sensoritekniikka tunnistaa pyykin määrän säästäen vettä ja energiaa. Colours 15 - ohjelma pesee värilliset pyykit hellävaraisesti. Monipuoliset ohjelmat, 60 min päivittäispesu 40 asteessa sekä omat eriasteiset pesuohjelmat mm puuvilla, tekokuidut sekä villapyykille.1-23 tunnin ajastin, linkousnopeus max 1200 minuutissa. Kaksi erikseen säädettävää jalkaa helpottavat koneen asennusta sekä edestä löytyvä nukkasihti ovat kä (150)
   Whirlpool pyykinpesukone TDLR6230LEU (valkoinen)
   • 08003437047190
   • TDLR 6230L EU/N
   • TDLR6230LEU
   1
   good_buy
   364.00 EUR
  • UPO pyykinpesukone PI814AS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209672911.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/244702691.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/244702696.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/244702690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/244702694.jpg?ts=1
   UPO UPO pyykinpesukone PI814AS pyykinpesukone PI814AS pyykinpesukone PI814AS Upo P612ES on laadukas ja monipuolinen pesukone energiaa säästävällä inverter-moottorilla. Pesukone on varustettu kahdeksan kilon kapasiteetilla ja 1400 k/min linkouksella, sekä monipuolisilla pesuohjelmilla erilaisille tekstiileille. 16 pesuohjelmaa Pesukoneessa on viisitoista erilaista pesuohjelmaa, joista löytyy oikea ohjelma erilaisille tekstiileille helposti. Perinteisten ohjelmien kuten puuvillaohjelman ja synteettisten vaatteiden ohjelman lisäksi käytettävissä on monia erikoisohjelmia kuten villa, pikapesu, käsinpesu, urheiluvaateohjelma, untuvaohjelma ja Eco-ohjelma. Tehokas, mutta hiljainen ja kestävä moottori Pesukoneen Power Drive -moottori on hiiliharjaton inverter-moottori. Se on erittäin kestävä ja hiljainen moottorityyppi, joka tarjoaa kuitenkin reilusti tehoa pesuun. Steamtech-höyrykäsittely Höyry tekee pyykeistä sileitä ja raikkaita sekä tuhoaa samalla bakteereita. Höyry (57)
   UPO pyykinpesukone PI814AS
   • 03838782560156
   • PI814AS
   3
   good_buy
   deal
   528.90 EUR
  • Samsung WW70T4040EE/LE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223810826.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236744010.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236744013.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236744016.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236744012.jpg?ts=1
   Samsung Samsung WW70T4040EE/LE WW70T4040EE/LE WW70T4040EE/LE (117)
   Samsung WW70T4040EE/LE
   • 08806090604041
   • WW70T4040EE/LE
   1
   good_buy
   370.99 EUR
  • LG pyykinpesukone F4WP308N0W (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197321914.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203686612.jpg?ts=1
   LG LG pyykinpesukone F4WP308N0W (valkoinen) pyykinpesukone F4WP308N0W (valkoinen) pyykinpesukone F4WP308N0W (valkoinen) LG-pyykinpesukoneessa on kestävä DirectDrive-moottori, 8 kg täyttömäärä, kattava ohjelmavalikoima, AI DD sekä ajastintoiminto. (42)
   LG pyykinpesukone F4WP308N0W (valkoinen)
   • 08806091314727
   • F4WP308N0W
   3
   good_buy
   deal
   398.90 EUR
  • Electrolux Pyykinpesukone Electrolux PerfectCare EW6TN5061 6kg 1000r/ min, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217321011.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pyykinpesukone Electrolux PerfectCare EW6TN5061 6kg 1000r/ min, valkoinen Pyykinpesukone Electrolux PerfectCare EW6TN5061 6kg 1000r/ min, valkoinen Pyykinpesukone Electrolux PerfectCare EW6TN5061 6kg 1000r/ min, valkoinen (103)
   Electrolux Pyykinpesukone Electrolux PerfectCare EW6TN5061 6kg 1000r/ min, valkoinen
   • 07332543793259
   1
   good_buy
   374.94 EUR
  • Candy AQUA1042DE/2-S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167057285.jpg?ts=1
   Candy Candy AQUA1042DE/2-S AQUA1042DE/2-S AQUA1042DE/2-S Pesuohjelmien määrä: 16Ajastin (1-24h)Ohjelmat: EcoMix 20°, Perfect Rapid 59 min, Pika 44 min, Sport, Villaohjelma, Käsinpesu (Hienopesu/Silkki), AA 40° kyllä, Mix & Wash kyllä, Pika 32', Pika 29' Pika 59' AA, Fitness 30°, All in One 59', All Hienopesu, Baby 60°, Silkki,ActivEco 20°, Perfect 20 M&W, Tehopesu 40, Performance Plus 60, Synteettiset Tyhjennys + Linkous, Tummat värit kyllä, Huuhtelut, Valkopyykki, Paidat.Nettopaino (kg) 47Bruttopaino (kg) 49 (98)
   Candy AQUA1042DE/2-S
   1
   good_buy
   349.00 EUR
  • Bosch Serie 2 WAJ240L7SN pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206239105.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 2 WAJ240L7SN pyykinpesukone Serie 2 WAJ240L7SN pyykinpesukone Serie 2 WAJ240L7SN pyykinpesukone Bosch-pyykinpesukone on varustettu 7 kg täyttömäärällä, ActiveWater-teknologialla, EcoSilenceDrive-moottorilla, näytöllä ja lapsilukolla. AntiVibration Desing -muotoilu vähentää meteliä ja vakauttaa pyykinpesukonetta. (39)
   Bosch Serie 2 WAJ240L7SN pyykinpesukone
   • 04242005185931
   • WAJ240L7SN
   3
   good_buy
   417.59 EUR
  • Whirlpool pyykinpesukone DST7000N (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167108695.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204520505.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204520507.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204520506.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool pyykinpesukone DST7000N (valkoinen) pyykinpesukone DST7000N (valkoinen) pyykinpesukone DST7000N (valkoinen) Whirlpool-pyykinpesukoneessa on 7 kg täyttömäärä, älykäs 6th Sense -järjestelmä, FreshCare-ominaisuus, sekä useita pesuohjelmia. (96)
   Whirlpool pyykinpesukone DST7000N (valkoinen)
   • 08003437047602
   • DST 7000/N
   • DST7000N
   1
   good_buy
   528.90 EUR
  • LG P4A3VN3WE PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229677739.jpg?ts=1
   LG LG P4A3VN3WE PYYKINPESUKONE P4A3VN3WE PYYKINPESUKONE P4A3VN3WE PYYKINPESUKONE Edestä täytettävä LG P4A3VN3WE -pyykinpesukone on varustettu 9 kg:n täyttökapasiteetilla. Suuri ja selkeä näyttö sekä suuri ja tyylikäs metallipintainen ohjelmanvalitsin tekevät asetusten valinnan vaivattoman helpoksi. Myös ongelmanratkaisu on helppoa kiitos Smart Diagnosis -sovelluksen, joka löytää nopeasti kaikkein pienimmätkin viat. AI DD kontrolloi rummun liikkeitä AI DD valitsee parhaat ja hellävaraisimmat rummun liikkeet painoon ja vaatteiden kankaan pehmeyteen perustuen. Toiminto on saatavana kolmessa ohjelmassa: Puuvilla, Sekoitettu ja Helppohoitoinen. Kestävä ja hiljainen Inverter Direct Drive -moottori Inverter Direct Drive -suoravetomoottori on kestävä, luotettava ja erittäin hiljainen. Moottorissa on vähemmän liikkuvia osia kuin perinteisessä moottorissa, mikä tarkoittaa vähemmän tärinää ja kulumista. Lisää pyykkiä kätevästi kesken pesun Jos olet unohtanut laittaa jotain pe (92)
   LG P4A3VN3WE PYYKINPESUKONE
   • 08806091328335
   1
   good_buy
   628.00 EUR
  • Whirlpool TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173678708.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231226221.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519878.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204519879.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä (56)
   Whirlpool TDLR6030S -pyykinpesukone, päältä täytettävä
   • 08003437045462
   • TDLR 6030S EU/N
   2
   good_buy
   384.94 EUR
  • Bosch pyykinpesukone WAJ280L7SN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202545124.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212332386.jpg?ts=1
   Bosch Bosch pyykinpesukone WAJ280L7SN pyykinpesukone WAJ280L7SN pyykinpesukone WAJ280L7SN Lisää pyykkiä EasyToUse toiminnon avullaUnohtuiko lapsen sukka tai t-paitasi...? Ei hätää, jos huomaat kesken pesuohjelman*, että pyykinpesukoneesta unohtui jotain. Reload-toiminto sallii sinun lisätä tai poistaa vaatteita kesken pesuohjelman. (*Pyykin lisääminen ei ole mahdollista, jos pyykin lämpötila on yli 50°C tai vedenpinta on liian korkealla). Pese 65% nopeammin lopputuloksesta tinkimättä.SpeedPerfect erikoistoiminto on kehitetty tilanteisiin joissa aika ratkaisee. SpeedPerfect-toiminnon avulla voit lyhentää pesuaikaa jopa 65% säilyttäen pesutuloksen samana. Nopeutustoiminnon voi lisätä suurinpaan osaan pesuohjelmia ja se soveltuu kaikille pyykkimäärille ja tekstiilityypeille. Esimerkiksi valitsemalla Mix-ohjelman yhdessä SpeedPerfect-toiminnon kanssa peset jopa 4 kg pyykkiä vain 41 minuutissa. AntiVibration-muotoilu: tärinätön ja tasainen käynti takaa hiljaisen äänitason. Tässä laitteessa on erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive moottori, jolla on 10 (31)
   Bosch pyykinpesukone WAJ280L7SN
   • 04242005185962
   • WAJ280L7SN
   3
   good_buy
   469.00 EUR
  • Electrolux pyykinpesukone EW6T3226A2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209405773.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux pyykinpesukone EW6T3226A2 pyykinpesukone EW6T3226A2 pyykinpesukone EW6T3226A2 Päältä täytettävä Elctrolux EW6T3226A2 -pyykinpesukone tarjoaa monipuoliset pesuohjelmat niin suurille kuin pienille pyykkimäärille. Pesukoneessa on muun muassa antiallergiaohjelma ja hellävarainen ohjelma silkinpesuun. Woolmark Blue -sertifikaatti taas takaa koneen pesevän ja käsittelevän myös villavaatteet mahdollisimman hellävaraisesti. Koneessa on tulvasuojaus ja sen rumpu pysähtyy automaattisesti täyttöluukku ylöspäin. Pesee niin suuria kuin pieniä pyykkimääriä AutoSense-pyykinpesukoneen suuri rumpu mahdollistaa suurten pyykkimäärien pesemisen yhdellä kertaa. Pienempien täyttömäärien yhteydessä kone taas säätää automaattisesti pesuajan, vesimäärän ja energiankulutuksen sopivaksi. Näin peset vaivattomasti niin suuria kuin pieniä määriä aina oikeilla asetuksilla. Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä optimoi pesuohjelman Pesukoneen aivoina toimii edistynyt Fuzzy Logic -ohjainjärjestelmä. Pesuvaiheen alussa järjestelmä an (49)
   Electrolux pyykinpesukone EW6T3226A2
   • 07332543795642
   • EW6T3226A2
   2
   good_buy
   378.00 EUR
  • Electrolux Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142229070.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129832596.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg Edestä täytettävä valkoinen pyykinpesukoneEnergiankulutus vuodessa 118 kWhAjastinPesuohjelmat ja valinnat: On/off, Puuvilla 90 C, Valko/kirjopesu 60, Valko/kirjopesu säästö, Puuvilla 40 C,Valko/kirjopesu 30 C, Pikapesu, Tekokuidut 30 C, Tekokuidut 40 C, Hellävarainen 40 C, Käsinpesu 30 C, Villa 30 C, Villa, Huuhtelu (muok.linkousnopeus), Huuhtelu/tyhjennys.Melutaso dB: 57Melutaso linkouksessadBA : 78Paino kg: 52,4Liitäntäteho 1600 WTarvittava sulake 10 AJännite 230 V (72)
   Electrolux Edestä täytettävä pesukone Electrolux EWC1350 1300rpm 3 kg
   • 05907580671413
   • 07332543096015
   • 05907580671406
   • EWC1350
   • ELX914904002
   1
   good_buy
   459.00 EUR
  • Electrolux Pyykinpesukone Electrolux EW6S404W, 4 kg 1200 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122411436.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Pyykinpesukone Electrolux EW6S404W, 4 kg 1200 k/min Pyykinpesukone Electrolux EW6S404W, 4 kg 1200 k/min Pyykinpesukone Electrolux EW6S404W, 4 kg 1200 k/min (72)
   Electrolux Pyykinpesukone Electrolux EW6S404W, 4 kg 1200 k/min
   • 07332543622436
   1
   good_buy
   380.99 EUR
  • AEG Ladattava pesukone AEG LTN6G261E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236703876.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236709290.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236709289.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232901221.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224642873.jpg?ts=1
   AEG AEG Ladattava pesukone AEG LTN6G261E Ladattava pesukone AEG LTN6G261E Ladattava pesukone AEG LTN6G261E (67)
   AEG Ladattava pesukone AEG LTN6G261E
   • 07332543797707
   • LTN6G261E
   1
   good_buy
   492.99 EUR
  • Whirlpool Päältä täytettävä pyykinpesukone Whirlpool TDLR65230SS, 6,5 kg 1200 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217395852.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Päältä täytettävä pyykinpesukone Whirlpool TDLR65230SS, 6,5 kg 1200 k/min Päältä täytettävä pyykinpesukone Whirlpool TDLR65230SS, 6,5 kg 1200 k/min Päältä täytettävä pyykinpesukone Whirlpool TDLR65230SS, 6,5 kg 1200 k/min (60)
   Whirlpool Päältä täytettävä pyykinpesukone Whirlpool TDLR65230SS, 6,5 kg 1200 k/min
   • 08003437046070
   1
   good_buy
   363.99 EUR
  • Hisense Edestä täytettävä pyykinpesukone Hisense WFPV7012EM, 7 kg 1200 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204611288.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612716.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612719.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612717.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204612715.jpg?ts=1
   Hisense Hisense Edestä täytettävä pyykinpesukone Hisense WFPV7012EM, 7 kg 1200 k/min Edestä täytettävä pyykinpesukone Hisense WFPV7012EM, 7 kg 1200 k/min Edestä täytettävä pyykinpesukone Hisense WFPV7012EM, 7 kg 1200 k/min (59)
   Hisense Edestä täytettävä pyykinpesukone Hisense WFPV7012EM, 7 kg 1200 k/min
   • 06901101812612
   • WFPV7012EM
   1
   good_buy
   303.99 EUR
  • AEG Pyykinpesukone AEG L8FNC68S 8kg 1600r/ min 66cm, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209345631.jpg?ts=1
   AEG AEG Pyykinpesukone AEG L8FNC68S 8kg 1600r/ min 66cm, valkoinen Pyykinpesukone AEG L8FNC68S 8kg 1600r/ min 66cm, valkoinen Pyykinpesukone AEG L8FNC68S 8kg 1600r/ min 66cm, valkoinen (58)
   AEG Pyykinpesukone AEG L8FNC68S 8kg 1600r/ min 66cm, valkoinen
   • 07332543820849
   • L8FNC68S
   1
   683.99 EUR
  • Rosenlew RTT71002 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215446553.jpg?ts=1
   Rosenlew Rosenlew RTT71002 PYYKINPESUKONE RTT71002 PYYKINPESUKONE RTT71002 PYYKINPESUKONE Päältä täytettävä RTT71002 pesukone Rosenlewiltä on varustettu tilavalla 7 kg rummulla. Tähän pesukoneeseen mahtuu siis mukava määrä pyykkiä ja sen tehokkaan 1200 k/min linkouksen ansiosta pyykki kuivuu nopeasti. Jäljellä olevan ajan näyttö Kätevältä digitaaliselta näytöltä näet pesuohjelman keston. Tiedät nopealla silmäyksellä kauanko ohjelma kestää. 30@30° - erinomainen pesu päivittäisiin tarpeisiin Pesukoneessa on kätevä päivittäispesuohjelma, jonka saat käynnistettyä vain yhdellä painalluksella. Nopea 30 minuutin ohjelma pesee vaatteet 30 °C täydellinen ohjelma pienelle arkipyykille. Irrotettava pesuaineannostelija Pesukoneen pesuaineannostelija on vaivaton puhdistaa, sillä se on irrotettava ja voidaan pestä hanan alla. Pikatoiminto Valittavissa on pikatoiminto, jolla voit nopeuttaa valittujen pesuohjelmien kestoa. (54)
   Rosenlew RTT71002 PYYKINPESUKONE
   • 07332543796236
   1
   528.00 EUR
  • Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB65242BS 6,5kg 1200r/ min. valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423786.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423845.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423844.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210423843.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB65242BS 6,5kg 1200r/ min. valkoinen Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB65242BS 6,5kg 1200r/ min. valkoinen Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB65242BS 6,5kg 1200r/ min. valkoinen Whirlpool-pyykinpesukone tarjoaa kätevän ohuen muotoilun sekä jopa 6,5 kg täyttömäärään. 6th Sense -teknologia ja FreshCare-toiminto takaavat perusteellisen pesutuloksen. (36)
   Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB65242BS 6,5kg 1200r/ min. valkoinen
   • 08003437046650
   • TDLRB 65242BS EU/N
   • TDLRB65242BSEUN
   2
   456.99 EUR
  • Indesit Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWS60300EU/N, 6 kg 1000 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/217333036.jpg?ts=1
   Indesit Indesit Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWS60300EU/N, 6 kg 1000 k/min Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWS60300EU/N, 6 kg 1000 k/min Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWS60300EU/N, 6 kg 1000 k/min (53)
   Indesit Päältä täytettävä pyykinpesukone Indesit BTWS60300EU/N, 6 kg 1000 k/min
   • 08050147600979
   1
   328.99 EUR
  2 11
  • Quick filters (quick_questions):
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Päältä täytettävä DEFAULT
    • pa_a_lta_ta_ytetta_va_
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • < 5kg pesukoneet DEFAULT
    • rummun_kapasiteetti_0_5
   • Minipesukone DEFAULT
    • kylla_
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • LG (lg)
   • Electrolux (electrolux)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Samsung (samsung)
   • AEG (aeg)
   • Miele (miele)
   • Adler (adler)
   • Amica (amica)
   • Asko (asko)
   • Beko (beko)
   • Bosch (bosch)
   • Camry (camry)
   • Candy (candy)
   • CYLINDA (cylinda)
   • ELVITA (elvita)
   • Gorenje (gorenje)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Hisense (hisense)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Indesit (indesit)
   • Klarstein (klarstein)
   • Nedis (nedis)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Rosenlew (rosenlew)
   • Senz (senz)
   • Siemens (siemens)
   • Smeg (smeg)
   • UPO (upo)
   • VidaXL (vidaxl)
  • Hinta (price):
   • < 405 € (budget)
   • 405 € - 555 € (price_2)
   • 555 € - 805 € (price_3)
   • ≥ 805 € (price_4)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • Alle 5 kg (rummun_kapasiteetti_0_5)
   • 5-6 kg (rummun_kapasiteetti_5_6)
   • 7-8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
  • Täyttötapa (ta_ytta_minen):
   • Päältä täytettävä (pa_a_lta_ta_ytetta_va_)
   • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 50 cm (alle_50cm)
   • 55 - 59 cm (55_59_cm)
   • 60 cm (60_cm)
   • > 60 cm (yli_60cm)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 52 cm (syvyys_cm_1)
   • 52 cm - 57 cm (syvyys_cm_2)
   • 57 cm - 60 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 60 cm (syvyys_cm_4)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 85 cm (alle_85_cm)
   • 85 cm (85_cm)
   • > 85 cm (yli_85cm)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
   • AquaStop (aquastop)
   • Automaattinen annostelu (automaattinen_annostelu)
   • Itsepuhdistava (itsepuhdistava)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Pesuohjelman keskeytys (pesuohjelman_keskeytys)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Sisävalo (sisa_valo)
  • Kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
   • Ylös (ylo_s)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • < 49 dB (alle_49_db)
   • 49 - 52 dB (49_52_db)
   • 53 - 58 dB (53_58_db)
   • > 58 dB (yli_58_db)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 72 dB (alle_72_db)
   • 72 - 73 dB (72_73_db)
   • 74 - 77 dB (74_77_db)
   • > 77 dB (yli_77_db)
  • Malli (group):
   • Bosch HomeProfessional (bosch_homeprofessional)
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Whirlpool TDLR (whirlpool_tdlr)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Easy care (easy_care)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Keinokuidut (keinokuidut)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Käsinpesu (ka_sinpesu)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Silkkipesu (silkkipesu)
   • Tummat vaatteet (tummat_vaatteet)
   • Villa (villa)
  • Linkousnopeus (rpm) (pyo_rimisnopeus_max_):
   • < 1000 (linkousnopeus_1000)
   • 1200 (linkousnopeus_1200)
   • 1300 (linkousnopeus_1300)
   • 1400 (linkousnopeus_1400)
   • 1500 (linkousnopeus_1500)
   • > 1600 (linkousnopeus_1600)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Kannettava (kannettava):
   • Kyllä (kylla_)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi