x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  pyykinpesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
   Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • pesukonetyypit
   • pesukoneen toiminnot
   • hintaerot
   • lisäosia pesukoneisiin
   • suosittuja pesukonemerkkejä

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

   1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
   2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
   4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
   5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

   Pesukonetyypit
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
   Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

   Pesukoneen toiminnot
   Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
   Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

   • Ajastin
   • Energiaa säästävä pesu
   • Fuzzy logic
   • Pikapesu
   • Pelkkä linkous
   • Pesu pienelle lastille
   • Säädettävä kierroslukumäärä
   • Vesilukko / aquastop

   Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

   Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

   Hintaerot
   Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Lisäosia pesukoneisiin

   Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

   Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

   Suosittuja pesukonemerkkejä
   Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
   Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
   mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
   vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
   kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

   Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
   Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
   kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
   Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

  • Termien selitykset

   Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energiaa säästävä ohjelma
   Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

   Energialuokka
   Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energian kulutus
   Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

   Esiohjelmointi
   Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

   Fuzzy logic
   Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kosteusprosentti
   Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

   Kuivaustulos
   Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Käsipesuohjelma
   Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

   Kätisyys
   Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

   Linkouksen kierroslukumäärä
   Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

   Loppumerkki
   Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

   Luukun suuruus
   Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

   Lyhytohjelma
   Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

   Mallin käyttöönotto
   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Manuaalinen säätö
   Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

   Ohjelmanäyttö
   Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

   Paino
   Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

   Pesurummuntilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Pesutulos
   Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Sähköinen ohjaus
   Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

   Säädettävä kierroslukumäärä
   Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

   Tasapainottaja
   Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Täyttö suunta
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
   Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

   Vesilukko / Aquastop
   Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

   Villapesu
   Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

   Yhdistäminen
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
   Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Ylikuormitustunnistin
   Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

   • Diilit Diilit
   • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
   • Bosch Bosch pyykinpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
   • AEG AEG pyykinpesukoneet
   • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pesukoneet
   • Miele Miele pesukoneet
   • Kapeat pesukoneet Alle 50 cm leveät pesukoneet
   • UPO UPO pesukoneet
   • < 5kg pesukoneet < 5kg pesukoneet
   • Minipesukone Minipesukone mökille tai matkalle
   • Samsung Samsung pesukoneet
   • Siemens Siemens pesukoneet
   • Edullisimmat Edulliset pyykinpesukoneet, joiden hinta on alle 430 euroa
  • Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167043146.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786112.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786114.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786116.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786113.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Whirlpool-pyykinpesukoneen ominaisuuksiin lukeutuu Zen-, 6th Sense- ja SoftMove-teknologiat ja vaatteiden värit sekä muodon pidempään säilyttävä Colour 15 -ohjelma. (100)
   8.25 (1)
   Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N
   Suomen hiljaisin päältätäytettävä pesukone 71 db
   Suomen hiljaisin päältätäytettävä pyykinpesukone, 71 db linkous. When buying a washing machine, you can choose from the following noise levels: - Extra silent (71 dB or less). - Silent (72 or 73 dB). - Normal (74 to 77 dB). - Loud (78 dB or more).
   10.0
   0 10
   • Hiljaisuus
   • 7 kg kapasiteetti
  Pyykinpesukoneet 0.0 (1)
  0 - 24
  • Whirlpool TDLR 6240L EU/N -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/275253366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247551251.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool TDLR 6240L EU/N -pyykinpesukone TDLR 6240L EU/N -pyykinpesukone TDLR 6240L EU/N -pyykinpesukone Whirlpool-pyykinpesukone 6 kg täyttömäärällä, solakalla muotoilulla ja useilla kätevillä pesuohjelmilla takaa, että vaatteesi puhdistuvat perusteellisesti mutta hellästi myös ahtaammissa pesutiloissa. (393)
   Whirlpool TDLR 6240L EU/N -pyykinpesukone
   • 08003437051388
   • TDLR 6240L EU/N
   3
   good_buy
   most_sold
   328.90 EUR
  • Miele W1 WSA023 WCS PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962854.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/316331074.jpg?ts=1
   Miele Miele W1 WSA023 WCS PYYKINPESUKONE W1 WSA023 WCS PYYKINPESUKONE W1 WSA023 WCS PYYKINPESUKONE Miele WSA 023 sai "Hyvä Ostos" -maininnan Kuluttaja-lehdessä 8/2022!Laadukas Mielen edestä täytettävä pyykinpesukone 7 kg täyttömäärällä. Selkeä suomenkielinen ohjauspaneeli ja helppokäyttöinen EasySensor-hipaisuohjaus tekevät jokapäiväisestä käytöstä vaivatonta. Patentoidun kennorummun ansiosta pyykinpesukone on erittäin hellävarainen kaikentyyppisille vaatteille. Kätevä CapDosing-kapseliannostelu mahdollistaa Miele Caps-pesuainekapseleiden käytön mm. erityispesuainetta vaativilla villa- ja urheiluvaatteilla. Määräautomatiikka tunnistaa pyykin määrän ja säätää pesuohjelmien veden- ja sähkönkulutuksen juuri oikeaksi. Hiljainen ja kestävä hiiliharjaton ProfiEco-moottori takaa laitteen pitkäikäisyyden. Kuten muutkin Miele-kodinkoneet, pyykinpesukoneet on testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö.Patentoitu kennorumpuTäydellisen puhdasta ja hellävaraista pyykinhoitoa patentoidun Miele-kennorummun ansiosta. Kennorummun ja pyykin väliin muodostuu ohut vesikalvo, jonka päällä pyykki (114)
   Miele W1 WSA023 WCS PYYKINPESUKONE
   • 04002516313625
   • WSA023FIN
   3
   good_buy
   828.00 EUR
  • Electrolux EW6S5404E1 PerfectCare 600 -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/306960921.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux EW6S5404E1 PerfectCare 600 -pyykinpesukone EW6S5404E1 PerfectCare 600 -pyykinpesukone EW6S5404E1 PerfectCare 600 -pyykinpesukone Vaatteesi pestään huolellisesti PerfectCare 600 -kompakti pesukone SensiCare järjestelmällä säätää ohjelman pituuden pesumäärän mukaan ja kuluttaa näin vähemmän energiaa ja vettä sekä estää vaatteiden pesun liian pitkään. Tämä mahdollistaa taloudelliset pesuohjelmat pienemmälläkin pesumäärällä. Ohuen kompakti muotoilu säästää tilaa tinkimättä kapasiteetista tai suorituskyvystä. Mukautettu pesu lyhyemmässä ajassa SensiCare-järjestelmämme on mukautettu pyykin määrään, jotta vaatteita ei pestä liian kauaa. Tämä varmistaa, että vaatteet säilyvät pidempään. Jokainen kuitu käsitellään ja vaatteet pehmenevät SoftPlus-toimintomme esisekoittaa ja jakaa huuhteluaineen tasaisesti. Varmistaa, että jokainen kuitu jokaisessa pesussa olevassa vaatteessa pehmenee ja tuoksuu raikkaalta pidempään. Antiallerginen ohjelma parempaan siivoukseen Anti-allergiaohjelmamme yhdistää vesihöyryn tehokkaaseen pesuohjelmaan bakteerien poistamiseksi vaatteista. Vähemmän energiaa, enemmän aikaa Eco TimeManagerin avull (59)
   Electrolux EW6S5404E1 PerfectCare 600 -pyykinpesukone
   • 07332543651849
   • 07332543764723
   • EW6S5404E1
   4
   good_buy
   494.85 EUR
  • Whirlpool FFS 7458 W EE Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224825524.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224827768.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224827766.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252158798.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/252158791.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool FFS 7458 W EE Pyykinpesukone FFS 7458 W EE Pyykinpesukone FFS 7458 W EE Pyykinpesukone Whirlpool FFS 7458 W EE edestä täytettävä pyykinpesukone on varustettu 6th Sense ja Fresh Care+ -ominaisuuksien lisäksi kestävällä hiiliharjattomalla invertterimoottorilla, ajastimella ja höyrypesuohjelmalla sekä 7 kg:n täyttömäärällä. Tämän pyykinpesukonemallin energialuokka on B, ja laite sopii siksi mainiosti päivittäiseen peruskäyttöön.Fresh Care+ - Pitää pyykkisi raikkaana pesuohjelman loputtua!FreshCare+ toiminto jättää tekstiilisi pehmeiksi ja hyväntuoksuisiksi pyörittämällä rumpua hellävaraisesti ja höyryttämällä tasaisin väliajoin jopa 6 tuntia pesuohjelman loppumisen jälkeen. Ideaali ratkaisu silloin kun sinulla ei ole aikaa ottaa pyykkejä pois rummusta heti pesun jälkeen tai silloin kun yksinkertaisesti unohdat pyykit rumpuun!6TH Sense-teknologia6TH Sense-teknologia. Pesukoneet, joissa on 6TH Sense -tekniikka, säätävät automaattisesti pesuohjelman sen mukaan, kuinka paljon ja minkä tyyppisiä vaatteita olet laittanut koneeseen. Tämä varmistaa, että vaatteesi saavat hellävarai (152)
   Whirlpool FFS 7458 W EE Pyykinpesukone
   • 08003437050770
   • 8003437050770
   • 859991645390
   • FFS7458WEE
   2
   good_buy
   389.00 EUR
  • Electrolux EW6F5248G4 Perfect Care 600 -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218212447.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux EW6F5248G4 Perfect Care 600 -pyykinpesukone EW6F5248G4 Perfect Care 600 -pyykinpesukone EW6F5248G4 Perfect Care 600 -pyykinpesukone Pesee jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti.SensiCare-järjestelmää käyttävä ensiluokkainen Electrolux EW6F5348F4 PerfectCare 600 -pesukone säätää ohjelman keston täyttömäärän mukaan kuluttaen vähemmän energiaa ja vettä ja välttäen pyykkien liiallisen pesun. Mahdollistaa taloudellisimpien ohjelmien käyttämisen pienien pyykkimäärien pesemiseksi.Tehokas pesu, pehmeämpi lopputulos.SoftPlus-lisätoiminto esiliottaa pyykkejä ennen viimeistä huuhtelua jakaen huuhteluaineen tasaisesti koneeseen. Pesee kaikki pyykit tehokkaasti säilyttäen ne pehmeinä ja raikkaina pitempään.Lisää höyryä ensiluokkaista puhtautta vartenAnti-Allergy Vapour -toiminto yhdistää vesihöyryn tehokkaaseen pesuohjelmaan bakteerien poistamiseksi vaatteista.Vähemmän energiaa, enemmän aikaa.Eco TimeManager mahdollistaa pesuohjelman keston säätämisen oman aikataulun mukaan. Säästää sekä aikaa että energiaa pesutehokkuudesta tinkimättä.Pyykinpesua oman aikataulusi mukaanAjastintoiminnon ansiosta voit käynnistää pesukoneen ohjelma (72)
   Electrolux EW6F5248G4 Perfect Care 600 -pyykinpesukone
   • 07332543838448
   • EW6F5248G4
   3
   good_buy
   deal
   578.90 EUR
  • Samsung WW80T504CAT/S4 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971946.jpg?ts=1
   Samsung Samsung WW80T504CAT/S4 PYYKINPESUKONE WW80T504CAT/S4 PYYKINPESUKONE WW80T504CAT/S4 PYYKINPESUKONE Modernin minimalistisen näköinen Samsung WW80T504CAT/S4 on täynnä monipuolista tekniikkaa, joka helpottaa pyykinpesua ja mahdollistaa erinomaisen pesutehon hellävaraisesti. Eco Bubble hellävarainen, mutta tehokas pesu kaikissa lämpötiloissa Samsungin uniikki Eco Bubble-tekniikka mahdollistaa entistä hellävaraisemman pesun alemmissa lämpötilassa tinkimättä erinomaisesta pesutuloksesta. Eco Bubble-tekniikalla pesuaine liotetaan veteen siten, että se sekoittuu pieniin ilmakupliin, jotka mahdollistavat paremman puhdistustehon. Bubble Soak-esiliotus mahdollistaa uskomattoman tehokkaan tahranpoiston Erityinen Bubble Soak esiliotusohjelma puhdistaa vaikeatkin tahrat ilman, että joudut hinkkaamaan niitä. Pesukone liottaa vaatetta pesuainevaahdossa, jossa tahrat puhdistuvat tehokkaasti. Voit yhdistää Bubble Soak -esipesun valittuihin ohjelmiin. Hygiene Steam puhdistaa tekstiilit kauttaaltaan (179)
   Samsung WW80T504CAT/S4 PYYKINPESUKONE
   • 08806092656789
   1
   good_buy
   708.00 EUR
  • Gram WDE70714-90/1 pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210282676.jpg?ts=1
   Gram Gram WDE70714-90/1 pyykinpesukone WDE70714-90/1 pyykinpesukone WDE70714-90/1 pyykinpesukone Valkoinen pesukone, täyttömäärä 7 kg. Ajastetun käynnistyksen ja jäljellä olevan ajan näyttö. 7 kilon pesukapasiteetti riittää hyvin useimmille perheille, joilla on normaali pesutarve. Rummun linkousnopeus on 1400 kierrosta minuutissa, joten pyykkiin vain vähän jäännöskosteutta ja se kuivuu nopeasti niin kuivaustelineessä kuin kuivausrummussakin. Aktiiviliikkujien kannattaa valita pyykinpesukone, jossa on erityinen urheiluvaateohjelma. Ohjelmassa on lyhyempi pesuaika ja alhaisempi pesulämpötila (112)
   Gram WDE70714-90/1 pyykinpesukone
   • 05709708232632
   • WDE 70714-90/1
   2
   good_buy
   328.90 EUR
  • LG Pyykinpesukone LG F2J3WY5WE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245282643.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245283008.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245283010.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245283015.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245283016.jpg?ts=1
   LG LG Pyykinpesukone LG F2J3WY5WE Pyykinpesukone LG F2J3WY5WE Pyykinpesukone LG F2J3WY5WE Smart DiagnosisSmart Diagnosis löytää nopeasti kaikkein pienimmätkin viat. Ajastin 3-19 t Steam Baby toiminto (163)
   LG Pyykinpesukone LG F2J3WY5WE
   • 08806091092922
   • F2J3WY5WE
   1
   good_buy
   409.00 EUR
  • Bosch WAN280L5SN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/268415006.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/285166370.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WAN280L5SN WAN280L5SN WAN280L5SN Hygiene Plus: hygieeninen pesu jopa 40°:ssaJoskus puhdas ei vain ole tarpeeksi puhdas. Siksi kehitimme Hygiene Plus -ohjelman. Ohjelma pitää lämpötilan vakiona pesujakson ajan, ja siihen on lisätty ylimääräinen huuhtelu varmistamaan hygieenisesti puhdas lopputulos sekä poistamaan bakteerit ja pölypunkit erityisen tehokkaasti. Lopputulos: hygieeninen pesutulos, jossa poistettu 99,99 % tavallisista bakteereista jopa 40°C:ssa.SpeedPerfect - Täydelliset tulokset yli puolet nopeammin.Kun aika on kortilla, Boschin SpeedPerfect -ohjelma nipistää jopa 65 %* pesuajasta ilman, että tulokset kärsivät. SpeedPerfect-nopeutus toimii yhdessä useimpien pesuohjelmien kanssa, kaikilla täyttöasteilla ja kuitutyypeillä. Jos valitset esimerkiksi Mix -ohjelman SpeedPerfect -toiminnolla, voit pestä jopa 4 kiloa kirjopyykkiä vain 46 minuutissa.ActiveWater Plus -teknologia - Säätää pesuun tarvittavan veden määrän täyttömäärälle sopivaksi automaattisesti.Ei väliä kuinka pienen määrän peset kerralla. ActiveWater (53)
   Bosch WAN280L5SN
   • 04242005355099
   • WAN280L5SN
   3
   good_buy
   534.00 EUR
  • Bosch Pesukone Bosch WAJ240L3SN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288204936.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/304771531.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Pesukone Bosch WAJ240L3SN Pesukone Bosch WAJ240L3SN Pesukone Bosch WAJ240L3SN Lisää pyykkiä EasyToUse toiminnon avullaUnohtuiko lapsen sukka tai t-paitasi...? Ei hätää, jos huomaat kesken pesuohjelman*, että pyykinpesukoneesta unohtui jotain. Reload-toiminto sallii sinun lisätä tai poistaa vaatteita kesken pesuohjelman. (*Pyykin lisääminen ei ole mahdollista, jos pyykin lämpötila on yli 50°C tai vedenpinta on liian korkealla). Pese 65% nopeammin lopputuloksesta tinkimättä.SpeedPerfect erikoistoiminto on kehitetty tilanteisiin joissa aika ratkaisee. SpeedPerfect-toiminnon avulla voit lyhentää pesuaikaa jopa 65% säilyttäen pesutuloksen samana. Nopeutustoiminnon voi lisätä suurinpaan osaan pesuohjelmia ja se soveltuu kaikille pyykkimäärille ja tekstiilityypeille. Esimerkiksi valitsemalla Mix-ohjelman yhdessä SpeedPerfect-toiminnon kanssa peset jopa 4 kg pyykkiä vain 41 minuutissa. AntiVibration-muotoilu: tärinätön ja tasainen käynti takaa hiljaisen äänitason. Tässä laitteessa on erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive moottori, jolla on 10 (86)
   Bosch Pesukone Bosch WAJ240L3SN
   • 04242005355150
   • WAJ240L3SN
   2
   good_buy
   469.00 EUR
  • Senz STL150 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359265.jpg?ts=1
   Senz Senz STL150 PYYKINPESUKONE STL150 PYYKINPESUKONE STL150 PYYKINPESUKONE Päältä täytettävässä Senz STL150 pesukoneessa peset 6 kg pyykkiä. Tämä helppokäyttöinen pyykinpesukone on varustettu monipuolisella kuudentoista ohjelman valikoimalla, joista löydät sopivan ohjelman kaikille tekstiileillesi. Helppokäyttöinen kompakti pesukone Päältä täytettävä pesukone mahtuu kompaktin kokonsa puolesta pienempäänkin tilaan. Se tarjoaa kompaktista koostaan huolimatta mukavan 6 kg pesukapasiteetin ja kätevän ajastimen, jolla voit pestä joustavammin. Käyttö on helppoa perinteisestä ohjelmanvalintarullasta ja painikkeista. Drum Clean -ohjelmalla pidät pesukoneen raikkaana Erityisellä Drum Clean -rummunpuhdistustoiminnolla varustettu pesukone on helppo pitää puhtaana ja raikkaana. Se puhdistaa itse pesukoneen sisältä tehokkaasti. 16 pesuohjelmaa Cotton Quick 15 Rapid 45 ECO 46-60 Intensive 20°C Rinse & Spin Spi (120)
   Senz STL150 PYYKINPESUKONE
   • 04894526057039
   1
   good_buy
   408.00 EUR
  • Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167043146.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786112.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786114.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786116.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230786113.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N Whirlpool-pyykinpesukoneen ominaisuuksiin lukeutuu Zen-, 6th Sense- ja SoftMove-teknologiat ja vaatteiden värit sekä muodon pidempään säilyttävä Colour 15 -ohjelma. (100)
   8.25 (1)
   Whirlpool Pyykinpesukone Whirlpool TDLRB 7222BS EU/N
   • 08003437047053
   • TDLRB7222BSEU
   • TDLRB 7222BS EU/N
   1
   good_buy
   best_reviewed
   481.90 EUR
  • Candy CST06LET/1-S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243966335.jpg?ts=1
   Candy Candy CST06LET/1-S CST06LET/1-S CST06LET/1-S Eco Mix 20 ° C59-min ohjelma (2,5 kg; 60 ° C)14-min ohjelma (1 kg; 30 ° C)30-min ohjelma (2,5 kg; 30 ° C)44-min ohjelma (3,5 kg; 40 ° C)FarkutVillaLisähuuhtelu SmartTouch (86)
   Candy CST06LET/1-S
   1
   good_buy
   319.00 EUR
  • VidaXL Minipesukone Kaksi rumpua 5,6 kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161440550.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255509667.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157505962.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157505955.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/255509663.jpg?ts=1
   VidaXL VidaXL Minipesukone Kaksi rumpua 5,6 kg Minipesukone Kaksi rumpua 5,6 kg Minipesukone Kaksi rumpua 5,6 kg Tämä tilaa- ja rahaa säästävä kaksirumpuinen minipesukone sopii erinomaisesti opiskelijoille tai käytettäväksi leirintäalueella tai pienikokoisissa keittiöissä, asuntovaunuissa sekä matkailuautoissa. Tässä pesukoneessa on erityinen kaksirumpuinen muotoilu ja sen suurin pesutilavuus on 3,6 kg sekä linkouskapasiteetti 2 kg. Sen sisäänrakennettu 15 minuutin ajastin sammuttaa laitteen automaattisesti jokaisen pesuohjelman jälkeen, linkousohjelmalla on 5 minuutin ajastin. Minipesukoneemme mukana toimitetaan tyhjennysletku, jonka ansiosta voit tyhjentää veden helposti pesun jälkeen. Toimitukseen sisältyy myös syöttöletku. (75)
   VidaXL Minipesukone Kaksi rumpua 5,6 kg
   • 08718475559900
   • 50549
   1
   good_buy
   204.99 EUR
  • Miele - WEA035 WCS Active lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176803563.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314065052.jpg?ts=1
   Miele Miele - WEA035 WCS Active lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet - WEA035 WCS Active lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet - WEA035 WCS Active lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet Miele Pyykinpesukoneet | WEA035 WCS Active lootusvalkoinen W1 edestä täytettävä pyykinpesukone: 17kg:lle pyykkiä, luotettavaa Miele-laatua edulliseen hintaan. Raikasta pyykkisi nopeasti Pika20 | Osta verkosta nyt (48)
   Miele - WEA035 WCS Active lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet
   • 04002516313151
   2
   good_buy
   928.90 EUR
  • Electrolux pyykinpesukone EW6S5438G6
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/306960764.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux pyykinpesukone EW6S5438G6 pyykinpesukone EW6S5438G6 pyykinpesukone EW6S5438G6 SensiCare-järjestelmää käyttävä kompakti PerfectCare 600 -pesukone säätää ohjelman keston täyttömäärän mukaan kuluttaen vähemmän energiaa ja vettä ja välttäen pyykkien liiallisen pesun. (16)
   Electrolux pyykinpesukone EW6S5438G6
   • 07333394012278
   • EW6S5438G6
   4
   good_buy
   524.85 EUR
  • Whirlpool TDLR 6040S EU/N -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/275253368.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254235624.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool TDLR 6040S EU/N -pyykinpesukone TDLR 6040S EU/N -pyykinpesukone TDLR 6040S EU/N -pyykinpesukone Whirlpool pyykinpesukone: 6 kg - TDLR 6040S EU/N Slimline-kodinkoneemme on täydellinen ratkaisu pieneen tilaan. Valkoinen pyykinpesukone on vapaasti sijoitettava ja päältä täytettävä. Nopea ja resurssitehokas: linkous 1000 kierrosta minuutissa. Ainutlaatuinen 6th SENSE -tekniikka mukauttaa asetukset dynaamisesti kutakin pyykkierää varten, jotta tekstiileistäsi pidetään huoli. 6TH SENSE - optimoitu resurssienkäyttö 6TH SENSE sovittaa automaattisesti pesuohjelman pyykin määrään nähden. Resurssien käyttö optimoituu ja energiaa, vettä ja aikaa käytetään pienin mahdollinen määrä pesuohjelman aikana. Erikoisohjelma; Colours 15° Colours 15°C pesee vaatteesi yhtä tehokkaasti 15°C lämpötilassa kuin pestäessä ne 40°C lämpötilassa, taaten hellävaraisen pesun ja pitkän iän tekstiilien väreille. Tämä on mahdollista uniikin Wave Motion teknologian ansiosta, joka tekee rummun pyörimisliikkeen syklistä epäsymmetrisen. Tekstiilit jakautuvat tasaisemmin ja laaja alaisemmin rummussa, jolloin pesuaine pää (40)
   Whirlpool TDLR 6040S EU/N -pyykinpesukone
   • 08003437051180
   2
   good_buy
   378.90 EUR
  • Miele - WSD023 WCS 8kg lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/306817682.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/314073477.jpg?ts=1
   Miele Miele - WSD023 WCS 8kg lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet - WSD023 WCS 8kg lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet - WSD023 WCS 8kg lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet Miele Pyykinpesukoneet | WSD023 WCS 8kg lootusvalkoinen W1 edestä täytettävä pyykinpesukone: 18kg kennorumpu ja lämmin sileytys pitävät pyykin kauniina. Silitys käy helposti, kun apuna on lämmin sileytys höyryllä | Osta verkosta nyt (37)
   Miele - WSD023 WCS 8kg lootusvalkoinen – Pyykinpesukoneet
   • 04002516465690
   2
   good_buy
   1159.89 EUR
  • UPO PI714AS -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209672923.jpg?ts=1
   UPO UPO PI714AS -pyykinpesukone PI714AS -pyykinpesukone PI714AS -pyykinpesukone Upo PI714AS on nykyaikainen, erittäin helppokäyttöinen pyykinpesukone, jossa on päivittäistä pyykinkäsittelyä helpottava höyrytoiminto. 7 kilon täyttömäärä mahdollistaa ison kertapyykin pesemisen, 1400 kierroksen linko tekee tehokkaasti kuivaa pyykkiä ja A-energiatehokkuus varmistaa, että kone on edullinen käyttää. Suomenkielisen ohjemapaneelin ja käyttöohjeen ansiosta oikean pesuohjelman valinta on helppoa ja vältät käyttövirheet. Pesukoneessa on invertterimoottori, joka on pesun ja linkouksen aikana todella hiljainen ja jolla on rekisteröitymistä vastaan kymmenen vuoden takuu!Peräti viidessä ohjemassa on höyrytoiminto, jonka ansiosta pyykkisi ovat vähemmän ryppyisiä, tuoksuvat raikkaille ja sinun ei tarvitse käyttää huuhteluaineita. Lopputulos on pehmeä ja mukavan tuntuinen ilman lisäaineita!Uusi, edistyksellinen aaltokuvioitu rumpu ja 3D-pesuolakkeet kohtelevat vaatteitasi entistäkin hellävaraisemmin, vähemmän ryppyjä vähemmän silittämistä. Pesutapahtuman aikana vaatteesi kuidut (55)
   UPO PI714AS -pyykinpesukone
   • 03838782560224
   • PI714AS
   1
   good_buy
   459.89 EUR
  • Haier I-PRO SERIES 3 HW90-BP14939S PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288828467.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288828893.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288828891.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288828889.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/288828892.jpg?ts=1
   Haier Haier I-PRO SERIES 3 HW90-BP14939S PYYKINPESUKONE I-PRO SERIES 3 HW90-BP14939S PYYKINPESUKONE I-PRO SERIES 3 HW90-BP14939S PYYKINPESUKONE (50)
   Haier I-PRO SERIES 3 HW90-BP14939S PYYKINPESUKONE
   • 06921081596937
   • 31019177
   1
   good_buy
   556.00 EUR
  • Indesit BTW S72200 EU/N PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249471637.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249471692.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249471694.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/307710601.jpg?ts=1
   Indesit Indesit BTW S72200 EU/N PYYKINPESUKONE BTW S72200 EU/N PYYKINPESUKONE BTW S72200 EU/N PYYKINPESUKONE Päältä täytettävä Indesit BTW S72200 EU/N on pienempäänkin tilaan sopiva pesukone. Kompakteista ulkomitoistaan huolimatta se tarjoaa mukavan 7 kg täyttömäärän. Monipuolisella pesuohjelmavalikoimalla varustetussa pyykinpesukoneessa on myös lyhyempiä ohjelmia ja kätevä Turn&Go -pikakäynnistys. Turn&Go yksinkertainen käynnistys Pesukoneen käyttö ei voisi olla helpompaa kuin Turn&Go -pikakäynnistyksellä. Täytät vain pesukoneen ja valitset Turn&Go ohjelman. Se on räätälöity tavalliselle päivittäiselle sekapyykille ja ohjelma kestää vain 45 minuuttia. Monipuoliset pesuohjelmat ja nopea RapidWash Monipuolisesta pesuohjelmavalikoimasta löydät sopivan ohjelman erilaisille tekstiileille vaivatta. Nopean RapidWash-ominaisuuden ansiosta kaikille tekstiileille on myös nopeammat lyhytohjelmat. Ohjelmat Turn&Go (Puuvilla ja synteettiset 30°C / 45 min) Synteettiset 40°C (48)
   Indesit BTW S72200 EU/N PYYKINPESUKONE
   • 08050147618738
   • BTW S72200 EU/N
   1
   476.00 EUR
  • Hoover H3TM28TACE-1-S -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/267576657.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204601622.jpg?ts=1
   Hoover Hoover H3TM28TACE-1-S -pyykinpesukone H3TM28TACE-1-S -pyykinpesukone H3TM28TACE-1-S -pyykinpesukone H-WASH 300 LITE on tukeva ja luotettava pesukone, joka sisältää täydelliset pesuohjelmat vaatteiden hoitoon. Se pystyy pesemään suosikkivaatteesi täydellisesti ja vaivattomasti, varmistamalla äärimmäisen huomion kankaille ja väreille sekä tarjoamalla monia edistyneitä ja räätälöityjä ominaisuuksia, jotka on kehitetty parantamaan elämääsi. Se mukauttaa myös pesutoiminnon kuormitukseen, mikä takaa parhaat tulokset. Voit ladata sovelluskaupasta Hooverin oman Hoover wizard -sovelluksen, joka sisält (30)
   Hoover H3TM28TACE-1-S -pyykinpesukone
   • 08059019017761
   • 31011141
   2
   544.00 EUR
  • Miele WWV 980 WPS Passion -pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/306949737.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137696382.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/318733376.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206291912.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206291910.jpg?ts=1
   Miele Miele WWV 980 WPS Passion -pyykinpesukone WWV 980 WPS Passion -pyykinpesukone WWV 980 WPS Passion -pyykinpesukone Mielen Prestige-luokan pyykinpesukone tarjoaa parhaan pesutuloksen kaikenväriselle pyykille automaattisen, kaksivaiheisen TwinDos pesuaineannostelun ansiosta. Tehokkaan PowerWash-järjestelmän ja QuickPowerWash-ohjelman ansiosta pesuun ei tarvitse käyttää tunteja, vaan saavutat A-luokan pesutuloksen vain 49 minuutissa jopa 60-asteessa. Hellävarainen, patentoitu Miele-kennorumpu varmistaa hellävaraisen pesun vaatteillesi. Täyttömäärän näytön ansiosta tiedät tarkalleen, paljonko koneessa on pyykkiä. Koneeseen mahtuu isommankin perheen pyykit suuren 9 kg täyttömäärän ansiosta. Laite on erittäin ympäristöystävällinen, sillä pesu tapahtuu parhaalla A energialuokituksella. Tyylikäs, hopeanvärinen Prestige-luukku viimeistelee pyykinpesukoneen ulkonäön. Moderni ja intuitiivinen MTouch kosketusnäyttö ja kaareva ohjauspaneeli tekevät käytöstä nopeaa ja vaivatonta. Höyrytoiminto raikastaa ja sileyttää pyykin ja vähentää näin silitystarvetta merkittävästi. Nopea, jopa 1600 kierroksen, linkousnopeus (11)
   Miele WWV 980 WPS Passion -pyykinpesukone
   • 04002516078654
   • 10999340
   • WWV980WPS
   4
   3023.90 EUR
  • Indesit Pyykinpesukone INDESIT MTWSA 61252 WK EE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249502283.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249502292.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202456038.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249502295.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/249502287.jpg?ts=1
   Indesit Indesit Pyykinpesukone INDESIT MTWSA 61252 WK EE Pyykinpesukone INDESIT MTWSA 61252 WK EE Pyykinpesukone INDESIT MTWSA 61252 WK EE Puuvilla 60Puuvilla 60 -ohjelma puhdistaa puuvillavaatteesi tehokkaasti 60 asteessa vain 59 minuutissa. Puuvilla 40Puuvilla 40 -ohjelma puhdistaa hellävaraisesti puuvillavaatteesi ja poistaa tahrat jopa 40 asteessa vain 45 minuutissa. Water Balance Plus -vedensäästöohjelmaInnovatiivisella Water Balance Plus -ohjelmalla säästät merkittävästi vettä, energiaa ja aikaa. Pienillä kuormilla se voi säästää jopa 70 % vettä ja 50 % energiaa, sillä ohjelma on 35 % nopeampi. AjastinAjastetulla ohjelmalla voit kätevästi ohjelmoida pesun suoritettavaksi myöhemmin päivällä tai yöllä. Aseta vain ohjelma ja anna Indesit-kodinkoneesi hoitaa loput. Mix coloured 40 Sport Autoclean (44)
   Indesit Pyykinpesukone INDESIT MTWSA 61252 WK EE
   • 08050147587447
   • MTWSA61252WKEE
   1
   319.00 EUR
  2 12
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Päältä täytettävä DEFAULT
    • pa_a_lta_ta_ytetta_va_
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • < 5kg pesukoneet DEFAULT
    • rummun_kapasiteetti_0_5
   • Minipesukone DEFAULT
    • kylla_
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 500 € (budget)
   • 500 € - 725 € (price_2)
   • 725 € - 1 080 € (price_3)
   • ≥ 1 080 € (price_4)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • Alle 5 kg (rummun_kapasiteetti_0_5)
   • 7-8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
   • 9-10 kg (rummun_kapasiteetti_9_10)
  • Täyttötapa (ta_ytta_minen):
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
   • F (f)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • < 50 cm (alle_50cm)
   • 55 - 59 cm (55_59_cm)
   • 60 cm (60_cm)
   • > 60 cm (yli_60cm)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 55 cm (syvyys_cm_1)
   • 55 cm - 60 cm (syvyys_cm_2)
   • 60 cm - 61 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 61 cm (syvyys_cm_4)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 85 cm (alle_85_cm)
   • 85 cm (85_cm)
   • > 85 cm (yli_85cm)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
   • AquaStop (aquastop)
   • Automaattinen annostelu (automaattinen_annostelu)
   • Itsepuhdistava (itsepuhdistava)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Pesuohjelman keskeytys (pesuohjelman_keskeytys)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Sisävalo (sisa_valo)
  • Kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
   • Ylös (ylo_s)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • < 49 dB (alle_49_db)
   • 49 - 52 dB (49_52_db)
   • 53 - 58 dB (53_58_db)
   • > 58 dB (yli_58_db)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 72 dB (alle_72_db)
   • 72 - 73 dB (72_73_db)
   • 74 - 77 dB (74_77_db)
   • > 77 dB (yli_77_db)
  • Malli (group):
   • Bosch HomeProfessional (bosch_homeprofessional)
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • Whirlpool TDLR (whirlpool_tdlr)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Easy care (easy_care)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Keinokuidut (keinokuidut)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Käsinpesu (ka_sinpesu)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Stains (stains)
   • Villa (villa)
  • Linkousnopeus (rpm) (pyo_rimisnopeus_max_):
   • < 1000 (linkousnopeus_1000)
   • 1200 (linkousnopeus_1200)
   • 1300 (linkousnopeus_1300)
   • 1400 (linkousnopeus_1400)
   • > 1600 (linkousnopeus_1600)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Kannettava (kannettava):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi