x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Pesukoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
   Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • pesukonetyypit,
   • pesukoneen toiminnot,
   • hintaerot,
   • lisäosia pesukoneisiin,
   • suosittuja pesukonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

   1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
   2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
   4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
   5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

   Pesukonetyypit
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
   Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

   Pesukoneen toiminnot
   Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
   Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

   • Ajastin
   • Energiaa säästävä pesu
   • Fuzzy logic
   • Pikapesu
   • Pelkkä linkous
   • Pesu pienelle lastille
   • Säädettävä kierroslukumäärä
   • Vesilukko / aquastop

   Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

   Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

   Hintaerot
   Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Lisäosia pesukoneisiin

   Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

   Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

   Suosittuja pesukonemerkkejä
   Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
   Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
   mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
   vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
   kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

   Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
   Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
   kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
   Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

  • Termien selitykset

   Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energiaa säästävä ohjelma
   Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

   Energialuokka
   Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energian kulutus
   Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

   Esiohjelmointi
   Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

   Fuzzy logic
   Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kosteusprosentti
   Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

   Kuivaustulos
   Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Käsipesuohjelma
   Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

   Kätisyys
   Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

   Linkouksen kierroslukumäärä
   Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

   Loppumerkki
   Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

   Luukun suuruus
   Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

   Lyhytohjelma
   Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

   Mallin käyttöönotto
   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Manuaalinen säätö
   Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

   Ohjelmanäyttö
   Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

   Paino
   Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

   Pesurummuntilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Pesutulos
   Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Sähköinen ohjaus
   Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

   Säädettävä kierroslukumäärä
   Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

   Tasapainottaja
   Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Täyttö suunta
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
   Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

   Vesilukko / Aquastop
   Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

   Villapesu
   Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

   Yhdistäminen
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
   Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Ylikuormitustunnistin
   Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

   • Diilit Diilit
   • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
   • Bosch Bosch pyykinpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
   • AEG AEG pyykinpesukoneet
   • Edullinen Edulliset pyykinpesukoneet, joiden hinta on alle 430 euroa
   • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pesukoneet
   • Miele Miele pesukoneet
   • Kapeat pesukoneet Alle 50 cm leveät pesukoneet
   • Hiljainen Vertaile melutasoltaan hiljaisia pesukoneita.
   • < 5kg pesukoneet < 5kg pesukoneet
   • Höyrypesu Höyrypesu
   • UPO UPO pesukoneet
   • Samsung Samsung pesukoneet
   • Siemens Siemens pesukoneet
  • Rosenlew RTT6100K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A++ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90813270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101245676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635684.jpg
   Rosenlew RTT6100K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A++ Valkoinen Pesukone (93)
   6.25 (1)
   Rosenlew RTT6100K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A++ Valkoinen Pesukone
   Rosenlew on laatumerkki
   Rosenlew on merkkinä hyvä ja kapeudesta ja päältä täytettävyydestä pisteet
   6.0
   0 10
   • Hinta
   • Melutaso
   • Täyttömäärä
   • Linkous
  • LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80740724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092845.jpg
   LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE (95)
   7.25 (1)
   LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   Hyvä pesukone
   Tähän 65 vuoden ikään on jo kuudes kone. Ja sähkömiehenä olen korjaillut muidenkin koneita. Ja tämä on ylivoimaisesti paras. Jopa Miele oli sarjassa. Ja se on ollut kaikkein murheellisin. Siitä irtosi vesiletku joka teki vesivahingon. Tämä LG antaa jopa paremman pesutuloksen kuin mikään aikaisemmista. Jotka oli jotain Siemensin tekniikka hyödyntäviä. Tämä LG pesee jo kolmanneksi parhaalla ohjelmalla eli kirjopesuohjelmalla paremmin mitä muut. Ei edes hiki haise vaatteissa.
   8.0
   0 10
   • Jo kirjopesuohjelmalla pesee t
   • Hiljainen
   • Kuluttaa vähän vettä, sähköä t
   • En taida osata käyttää sitä kä
   • saisi olla 1600kierroksen kone
   • Muovikansi saisi olla tukevamp
  • Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/20587648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23796903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100899810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101108073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101509521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101509522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115088761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115162385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116321867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116813378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119268590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124866683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129875601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131173755.jpg
   Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone (26)
   6.25 (1)
   Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   Ihan toimiva pieni kone
   Toimii suht hyvin. Ihana ku on pikapesut 14min, 30min ja 59min. Kone lupaa 4kg mutta sanoisin max 3kg. Toimii optimaalisesti Kun täyttää puolilleen. Muuten saattaa tulla epätasapaino ongelmia ja kone &quot;hyppii&quot;. Pieneen kotiin hyvä ?
   6.0
   0 10
  Pyykinpesukoneet 6.0 (4)
  0 - 24
  • Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/53393827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/53393828.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81579431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101829639.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102976241.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118628372.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131105557.jpg
   Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE (464)
   Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   222, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   222, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Whirlpool FWL71452WEU PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87150341.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87150342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106825957.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111635711.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619868.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131115831.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131115832.jpg
   Whirlpool FWL71452WEU PYYKINPESUKONE (209)
   Whirlpool FWL71452WEU PYYKINPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   249, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   249, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Whirlpool TDLR 60111
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/60270155.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/71414213.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100915426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101883617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106580512.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115749533.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121221585.jpg
   Whirlpool TDLR 60111 (133)
   Whirlpool TDLR 60111
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   289, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   289, 4pv (offer_sdt_4_days)
   4
   good_buy
  • Siemens WM14B262DN PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25635540.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25635541.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25635542.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25635543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25635544.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040332.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040333.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101733731.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131101402.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131101403.jpg
   Siemens WM14B262DN PYYKINPESUKONE (147)
   Siemens WM14B262DN PYYKINPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   359.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   359.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Miele WDB020FIN PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86260798.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90824346.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/94033091.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040443.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102370602.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131112893.jpg
   Miele WDB020FIN PYYKINPESUKONE (205)
   Miele WDB020FIN PYYKINPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   719.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   719.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Electrolux TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90814673.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101245886.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82854915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102995083.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102995084.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102995085.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102995086.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102995087.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106585689.jpg
   Electrolux TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone (155)
   Electrolux TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   359.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   359.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • AEG L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/65828056.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043596.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043597.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043598.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043599.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043600.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043603.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/73043604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100916327.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102326835.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115756271.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131110628.jpg
   AEG L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone (92)
   AEG L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   494.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   494.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • AEG L6TEP620K PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102825211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118983659.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131094370.jpg
   AEG L6TEP620K PYYKINPESUKONE (154)
   AEG L6TEP620K PYYKINPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   338.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   338.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Samsung WW80J5426EW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90830803.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101246539.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068186.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068187.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068188.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068191.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103068192.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/125376992.jpg
   Samsung WW80J5426EW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone (59)
   Samsung WW80J5426EW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   533, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   533, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Bosch Serie 6 WAT283T8SN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-30% Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111818681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/111818683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114153294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115799348.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/126007622.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131096750.jpg
   Bosch Serie 6 WAT283T8SN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-30% Valkoinen Pesukone (96)
   Bosch Serie 6 WAT283T8SN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-30% Valkoinen Pesukone
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.710266657405308 (13)
   529, 4pv (offer_sdt_4_days)
   ekodinkoneet ekodinkoneet
   8.710266657405308 (13)
   529, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • UPO PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/99630905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101744354.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102698221.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102698222.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115755667.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118677467.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119656985.jpg
   UPO PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone (95)
   UPO PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   350.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   350.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Miele WCE330FIN PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/113086444.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/121049645.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131121221.jpg
   Miele WCE330FIN PYYKINPESUKONE (56)
   Miele WCE330FIN PYYKINPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   938.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   938.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • LG F2J6WN1W PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/78160295.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/83882017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90829353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513905.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513907.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513908.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513909.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513910.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513912.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513913.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513914.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513917.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103513918.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105731417.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105731419.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105731420.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/105731421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117695517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118629864.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131091854.jpg
   LG F2J6WN1W PYYKINPESUKONE (49)
   LG F2J6WN1W PYYKINPESUKONE
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   449.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   449.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
  • Bosch WAB24166SN PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25562925.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/25633460.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040330.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101733671.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115750468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131101349.jpg
   Bosch WAB24166SN PYYKINPESUKONE (75)
   Bosch WAB24166SN PYYKINPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   308.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   308.8, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Indesit IWUC 41051 C ECO EU Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 4 kg 1000 RPM A+
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/24394883.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101721837.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619965.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115755748.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/130218482.jpg
   Indesit IWUC 41051 C ECO EU Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 4 kg 1000 RPM A+ (108)
   Indesit IWUC 41051 C ECO EU Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 4 kg 1000 RPM A+
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   244, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   244, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/20587648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/23796903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/96040293.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/100899810.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101108073.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101509521.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101509522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/107619875.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115088761.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115162385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116321867.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116813378.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/119268590.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/124866683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129875601.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131173755.jpg
   Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone (26)
   6.25 (1)
   Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   251.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   251.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Candy AQUA 1042D1/2-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747921.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747922.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747923.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747924.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747926.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115747927.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116321868.jpg
   Candy AQUA 1042D1/2-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone (99)
   Candy AQUA 1042D1/2-S Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   363, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   363, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Electrolux TW45F7139 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1300RPM A+++-10% Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90813368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/82854915.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102978385.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102978386.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102978387.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/115754457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/120202822.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/129420467.jpg
   Electrolux TW45F7139 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1300RPM A+++-10% Valkoinen Pesukone (64)
   Electrolux TW45F7139 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1300RPM A+++-10% Valkoinen Pesukone
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   494.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   494.1, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/80740724.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/106022308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131092845.jpg
   LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE (95)
   7.25 (1)
   LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   588.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   588.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
   best_reviewed
  • Rosenlew RTT6100K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A++ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90813270.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/101245676.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635681.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635682.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635683.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103635684.jpg
   Rosenlew RTT6100K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A++ Valkoinen Pesukone (93)
   6.25 (1)
   Rosenlew RTT6100K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A++ Valkoinen Pesukone
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   383, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Euronics.fi Euronics.fi
   8.597012831041685 (60)
   383, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Candy CST 360L-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/117680733.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/114719152.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/118630445.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/123429638.jpg
   Candy CST 360L-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone (82)
   Candy CST 360L-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   288.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Hobby Hall Hobby Hall
   7.0625 (3)
   288.9, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
  • Whirlpool FSCR 90432 PYYKINPESUKONE
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/87384727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/116901208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/131115772.jpg
   Whirlpool FSCR 90432 PYYKINPESUKONE (82)
   Whirlpool FSCR 90432 PYYKINPESUKONE
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   438.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Power.fi Power.fi
   7.233333333333333 (10)
   438.9, >2vk (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   1
  • Rosenlew RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/81583895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/90813269.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/102079113.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103630163.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103630164.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103630165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103630166.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/103630167.jpg
   Rosenlew RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++ (54)
   Rosenlew RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   369, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   4.2552136027140595 (11)
   369, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  • Whirlpool FWSG71283W pyykinpesukone
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/86846305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/88596240.jpg
   Whirlpool FWSG71283W pyykinpesukone (54)
   Whirlpool FWSG71283W pyykinpesukone
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   317, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Itek-kodinkoneet Itek-kodinkoneet
   3.648420100260715 (19)
   317, 4pv (offer_sdt_4_days)
   2
  2 10
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Päältä täytettävä DEFAULT
    • pa_a_lta_ta_ytetta_va_
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Kapeat pesukoneet DEFAULT
    • alle_50
   • Hiljainen DEFAULT
    • hiljainen_50_58_db_
    • todella_hiljainen_50db_
   • < 5kg pesukoneet DEFAULT
    • rummun_kapasiteetti_0_5
   • Höyrypesu DEFAULT
    • ho_yrypesu
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 375 € Halvat pyykinpesukoneet (budget)
   • 375 € - 485 € (price_380_490)
   • 485 € - 720 € (price_490_720)
   • ≥ 720 € (price_720)
  • Täyttötapa (ta_ytta_minen):
   • Päältä täytettävä Pesukoneet (pa_a_lta_ta_ytetta_va_)
   • Edestä täytettävä Pesukoneet (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • Alle 5 kg (rummun_kapasiteetti_0_5)
   • 5-6 kg (rummun_kapasiteetti_5_6)
   • 7-8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
   • 9-10 kg (rummun_kapasiteetti_9_10)
   • Yli 10 kg (rummun_kapasiteetti_10)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Alusvaatteet (alusvaatteet)
   • Ekopesu (ekopesu)
   • Esipesu (esipesu)
   • Farkkukangas (farkkukangas)
   • fluff (fluff)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Höyrypesu (ho_yrypesu)
   • Keinokuidut (keinokuidut)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Käsinpesu (ka_sinpesu)
   • Mikrokuidut (mikrokuidut)
   • Paidat/puserot (paidat_puserot)
   • Pikapesuohjelma (pikapesuohjelma)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Päivittäispesu (pa_ivitta_ispesu)
   • Sekaohjelma (sekaohjelma)
   • Tummat vaatteet (tummat_vaatteet)
   • Tyynyn pesu (tyynyn_pesu)
   • Ulkovaatteet (ulkovaatteet)
   • Urheiluvaatteet (urheiluvaatteet)
   • Valkopesu (valkopesu)
   • Vauvanvaatteet (vauvanvaatteet)
   • Villa (villa)
   • Yöpesu (yo_pesu)
  • Pesukoneen leveys (leveys_mm):
   • Alle 50 cm (alle_50)
   • 50-57 cm (leveys_50_57)
   • 58-60 cm (leveys_58_60)
   • Yli 60 cm (leveys_60)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • LG 6 Motion (lg_6_motion)
   • LG SpaSteam (lg_spasteam)
   • LG TurboWash (lg_turbowash)
   • LG TWINWash (lg_twinwash)
   • Samsung QuickDrive (samsung_quickdrive)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • UPO Pesukarhu (upo_pesukarhu)
   • UPO PK (upo_pk)
   • UPO PKV (upo_pkv)
   • Whirlpool AWE (whirlpool_awe)
   • Whirlpool FSCR (whirlpool_fscr)
   • Whirlpool FWF (whirlpool_fwf)
   • Whirlpool FWG (whirlpool_fwg)
   • Whirlpool FWL (whirlpool_fwl)
   • Whirlpool TDLR (whirlpool_tdlr)
  • Kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea ()
   • Vasen ()
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty käynnistys (viiva_stetty_ka_ynnistys)
   • Wi-Fi (wi_fi)
   • Ympäristöystävällinen (ympa_risto_ysta_va_llinen)
  • Pesukoneen syvyys (syvyys):
   • Alle 55 cm (syvyys_55)
   • 55-57 cm (syvyys_55_57)
   • 58-60 cm (syvyys_58_60)
   • 60-62 cm (syvyys_60_62)
   • Yli 63 cm (syvyys_63)
  • Pesukoneen korkeus (tuotteen_korkeus):
   • Alle 85 cm (korkeus_85)
   • Yli 85 cm (korkeus_86)
  • Melutaso (pesukoneen_melutaso):
   • Hiljainen (50-58 dB) (hiljainen_50_58_db_)
   • Normaali (>58) (normaali_58_)
   • Todella hiljainen (<50dB) (todella_hiljainen_50db_)
  • Linkousnopeus (pyo_rimisnopeus_max_):
   • <-1000 (linkousnopeus_1000)
   • 1200 (linkousnopeus_1200)
   • 1300 (linkousnopeus_1300)
   • 1400 (linkousnopeus_1400)
   • 1500 (linkousnopeus_1500)
   • 1600-> (linkousnopeus_1600)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi