x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Pesukoneet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Ennen vanhaan kaikki pyykki pestiin käsin, nykyään apunamme on onneksi pesukone.
   Kaipaatko apua pesukoneen valitsemisessa? Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon pesukonetta hankkiessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:

   • pesukonetyypit,
   • pesukoneen toiminnot,
   • hintaerot,
   • lisäosia pesukoneisiin,
   • suosittuja pesukonemerkkejä.

   Ostovinkkejä
   Ota seuraavat asiat huomioon pesukonetta ostaessa:

   1. Pesukoneen kapasiteetti, kotona varattu tila pesukoneelle, ohjelmien määrä ja niiden kestoaika.
   2. Luukun kätisyys (avautuuko luukku oikealle vai vasemmalle?) Monissa malleissa luukun suuntaa voi vaihtaa, mutta asia kannattaa varmistaa.
   3. Jos kotona on tilaa vain pesukoneelle, mutta ei kuivurille, kannattaa katsoa myös kategoriasta pesu ja kuivausyhdistelmät. Yhdistelmäkoneella pystyy pesemään ja kuivaamaan samalla laitteella.
   4. Minipesukoneet: leveydeltään 45 cm eikä niin syviä kuin yleiset mallit (60 cm leveä). Niiden rummun tilavuus on siten luonnollisesti myös pienempi.
   5. Yleisesti pätee: mitä suurempi rummun kierrosluku/minuutti, sitä kuivempana pyykki tulee pesusta. Tämä vaihtelee kuitenkin merkin ja tyypin mukaan.

   Pesukonetyypit
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä.
   Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä. Niissä luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Jotkut valmistajat tarjoavat päältä täytettäviä malleja, joissa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki. Mikäli kuivaajan haluaa asettaa pesukoneen päälle, laitteiden väliin täytyy laittaa tietynlainen välikappale. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale. Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Pesukonetta sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada paikkaan missä on vesijohto, turvallinen pistorasia ja viemäri.

   Pesukoneen toiminnot
   Kaikkiin pesukoneisiin kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilan 30-95 asteen välillä ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi pesukoneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä erikoispesuohjelmista ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu, käsinpesu tai pitsipesu.
   Uusimmat pesukonemallit tekevät kuitenkin vielä enemmän. Jotkut pesukoneet punnitsevat itse pyykin, niin ettei pesukonetta vahingossa ylikuormita. Tasapainottaja pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana. Tiedoitus ohjelman kulusta pitää pesijän ajan tasalla koko pesuprosessin ajan ja loppumerkki ilmoittaa kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Alla vielä muutama mahdollinen lisätoiminto:

   • Ajastin
   • Energiaa säästävä pesu
   • Fuzzy logic
   • Pikapesu
   • Pelkkä linkous
   • Pesu pienelle lastille
   • Säädettävä kierroslukumäärä
   • Vesilukko / aquastop

   Lisätioetoja lisätoiminnoista löytyy pesukoneiden teknisten tietojen selityksistä.

   Pesukoneen rummun koko ilmoitetaan kiloissa kuivaa pyykkiä. Standardi koko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg. Tiedoista löytyy myös kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Kierroslukumäärää voi muutella yleensä 1000-1400 välillä ja joissain malleissa alaraja on 800 tai yläraja 1600. Energialuokka, pesutulos ja kuivaustulos on yleensä nykyisissä pesukoneissa A (todella hyvä) tai B (hyvä).

   Hintaerot
   Pesukoneiden välillä on suuriakin hintaeroja. Tunnettujen valmistajien pesukoneet, paremman energialuokan pesukoneet ja pesukoneet, joissa uusimmat kehitykset, ovat kalliimpia kuin muut. Myös mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se usein on. Tuoreet mallit ovat ymmärrettävästi kalliimpia kuin vanhemmat ja erikoisten design pesukoneiden hinta nousee myös muita korkeammaksi.

   Lisäosia pesukoneisiin

   Pesukoneen mukana ei juurikaan tule lisäosia. Lisäosia, joita voi itse hankkia ovat esim. välikappaleet, joiden avulla kuivurin saa asetettua pesukoneen päälle. Välikappaleet eivät ole standardisoituja, joten jokaiseen yhdistelmään täytyy hankkia siihen sopiva välikappale.

   Vinkkinä kodinsiivoukseen: kodin siivous vie helposti suuren osan vapaa-aikaa. Jos kodin askareista haluaa selvitä hieman helpommalla kannattaa harkita siivouspalvelun palkkaamista.  

   Suosittuja pesukonemerkkejä
   Tunnettuja pesukonemerkkejä ovat: Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool ja Zanussi.

   Vertaile täällä pesukoneita ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi minun täytyy maksaa jätehuoltomaksu?
   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Toimitetaanko uusi laite perille asti, jos talossa ei ole hissiä?
   Kyllä ja ei. Kaikki toimittajat eivät kuitenkaan toimita laitetta perille asti. Tämä riippuu siitä
   mitä kuljetuksesta sovitaan ostohetkellä. Kannattaa mainita tässä vaiheessa että onko taloon
   vaikea pääsy ja myös se, suostuuko maksamaan lisämaksun erikoiskuljetuksesta. Yllätykset ovat
   kuljetusvaiheessa hieman epätoivottuja.

   Kuuluuko uuteen kuivaajan mukaan asennus?
   Kyllä ja ei. Tämä riippuu myyjästä, eli siitä kuuluuko mukaan asennus. Kannattaa kysyä asennusta mikäli sitä ei ole erikseen mainittu.

   Viedäänkö vanha laite samalla pois, ja myös pakkausmateriaali?
   Myyjän on huolehdittava vanhan laitteen pois viemisestä. Sen takia uudesta laitteesta maksetaan
   kierrätysmaksu. Ilmoita uutta laitetta ostettaessa että teillä on kotona vanha odottamassa kierrätystä. Mikäli myyjä ei huolehdi vanhasta laitteesta, voi kierrätyksen hoitaa itse tai vaihtaa myyjää.

   Mikä ero on pesukoneella ja pesu/kuivausyhdistelmällä?
   Pesukone ainoastaan pesee ja linkoaa. Pesu/kuivausyhdistelmä myös kuivaa. Kotitalouksiin, joissa ei ole tilaa sekä pesukoneelle, että kuivurille, yhdistelmä on kätevä vaihtoehto. Pesu/kuivausyhdistelmässä pesutoiminnot ovat samanlaisia kuin pelkässä pesukoneessa. Kuivaus tulisi tehdä kahdessa erässä, koska pesu/kuivausyhdistelmän kuivurin kapasiteetti on pienempi kuin erillisen kuivurin kapasiteetti. Pesu/kuivausyhdistelmä käyttää tästä syystä enemmän virtaa, koska kuivaus aika on melko pitkä.

  • Termien selitykset

   Alla lista pesukoneiden teknisistä termeistä selityksineen.

   Ajastin
   Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Energiaa säästävä ohjelma
   Perusohjelmien rinnalla monissa malleissa voi valita myös energiaa säästävän ohjelman.Energiaa säästävä ohjelma käyttää vähemmän vettä ja virtaa. Tämän ohjelman tunnistaa E+kirjaimesta ohjelman vieressä, tai kirjaimesta A.

   Energialuokka
   Pesukone käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat AAA:sta C:hen. AAA on kaikista ekonomisin. Suurin osa pesukoneista kuuluvat luokkiin AA, A jaB, jotkut merkit tekevät vielä C-malleja. Ekonomisemmat pesukoneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät.

   Energian kulutus
   Ilmoitetaan kilowateissa/ pesukerta.

   Esiohjelmointi
   Esiohjelmoinnin avulla pesukoneen voi ohjelmoida haluamallaan tavalla, mutta aloittaa pesun vasta myöhemmässä ajankohdassa.

   Fuzzy logic
   Fuzzy logic on pesukoneen ´itseajatteleva´ toiminto. Tämän toiminnon avulla pesukone mittaa pyykin likaisuuden ja pesee sen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

   Jakeluverkon kapasiteetti
   Tämä kenttä kertoo paljonko verkko käyttää energiaa kilowatteina. Jotta vältyttäisiin verkon ylikuormitukselta, on suositeltavaa ettei pesukonetta ja kuivausrumpua liitetä samaan sähköverkkoon. Sähköä voi tarvittaessa jakaa erillisellä pistorasialla.

   Kosteusprosentti
   Puhtaan pyykin kosteusprosentti ilmoittaa kuinka kuivaa pyykki on linkouksen jälkeen. Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Mitä alhaisempi kosteusprosentti, sitä nopeammin pyykki kuivuu pyykkitelineeseen asettamisen jälkeen.

   Kuivaustulos
   Kirjainsysteemin mukaan määritellään kuivuus lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Käsipesuohjelma
   Käsinpesuohjelmalla on hyvä pestä herkkiä materiaaleja. Tähänkin ohjelmaan pystyy joissain malleissa vaikuttamaan säätämällä itse lämpötilaa tai lisäämällä linkouksen.

   Kätisyys
   Edestä täytettävässä pesukoneessa saranat voivat olla joko oikealla tai vasemmalla. Monissa malleissa oven kiinnityspuolen voi muuttaa.

   Linkouksen kierroslukumäärä
   Linkouksen kierroslukumäärä minuuteissa ilmoitetaan pesukoneen tiedoissa. Se voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä korkeampi kierrosluku, sitä kuivempaa pyykki on linkouksen jälkeen ja sitä alhaisempi kosteusprosentti. Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua.

   Loppumerkki
   Pesukone ilmoittaa summerilla kun ohjelma on valmis.

   Luukun suuruus
   Luukun halkaisijan pituuden löytää pesukoneen tiedoista.
   Edestä täytettävissä pesukoneissa luukun koko on standardi. Pesukoneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin.

   Lyhytohjelma
   Kätevä pienille määrille pyykkiä. Ei sovellu kovin likaiselle pyykille.

   Mallin käyttöönotto
   Vuosi, jolloin malli tuli markkinoille.

   Manuaalinen säätö
   Joihinkin pesukoneisiin pystyy automaattisten pesuohjelmien lisäksi ohjelmoimaan tiettyjä toimintoja manuaalisesti. Esimerkiksi linkousohjelman tai veden lämpötilan. Joihinkin pesukoneisiin pystyy ohjelmoimaan jopa koko ohjelman.

   Ohjelmanäyttö
   Ohjelmanäytöstä voi seurata missä kohdassa valittua ohjelmaa pesukone on.

   Paino
   Ilmoitettu kiloissa ilman lastia. Pesukone on painava jotta se pysyisi paikallaan linkouksen aikana.

   Pesurummuntilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Pesutulos
   Pesun lopputulos määritellään kirjainsysteemin mukaan. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Rumpu ruosteetonta terästä
   Ilmoittaa mikäli rumpu on valmistettu ruosteettomasta teräksestä.

   Sähköinen ohjaus
   Mekaanista pesukoneen nappia oikean ohjelman kohdalle käännettäessä napin liikkeestä kuuluu ratinaa. Sähköistä ohjausta köytettäessä napin kääntämisestä ei kuulu mitään ääntä. Mekaanisen pesukoneen voi keskeyttää kesken pesuohjelman, ja nappia painamalla jatkaa pesuohjelman loppuun halutessaan. Pesukoneissa joissa on sähköinen ohjaus ei tämä aina ole mahdollista. Asia tulee varmistaa pesukonetta hankkiessa.

   Säädettävä kierroslukumäärä
   Monissa malleissa linkouksen kierroslukumäärän saa itse valittua. Tämä toiminto on kätevä herkille materiaaleille, joita ei voi lingota pitkään, eikä rajusti.

   Tasapainottaja
   Pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana.

   Tilavuus
   Tilavuus ilmoitetaan kiloissa kuivia vaatteita per pesulasti. Standardikoko on 5 kiloa, mutta luku vaihtelee välillä 3,5-7 kg.

   Täyttö suunta
   Pesukonemalleista voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan. Edestä täytettäviä malleja on enemmän kuin päältä täytettäviä.
   Jotkut valmistuttajat tarjoavat päältä täytettävän mallin jossa kuivausrumpu on erillään. Tämä malli on leveämpi kuin normaali pesukone, ja pesuvaiheen jälkeen pyykit pitää itse siirtää linkoon, koska se on erillään pesuosiosta.

   Vedenkulutus
   Vedenkulutus ilmoitetaan litroissa pesukertaa kohden. Joissain malleissa on energiaa ja vettä säästävä ohjelma.

   Vesilukko / Aquastop
   Vesilukko varmistaa, että vedentulo koneeseen pysäytetään, mikäli pesukoneeseen tulee häiriö tai vuodon vaara.

   Villapesu
   Pesukoneissa on nykyään villapesu, mikä tarkoittaa, että käsin pesun voi tehdä pesukoneella. Villapesu pesee haalealla tai kylmällä vedellä ja linkoaa vain hetken alhaisella kierroslukumäärällä. Kierroslukumäärän voi usein myös itse valita.

   Yhdistäminen
   Pesukoneen tiedoissa ilmoitetaan voiko pesukoneen päälle asettaa kuivaajan. Mikäli sitä ei mainita tiedoissa, niin pesukone ei välttämättä kestä kuivaajan painoa ja voi mennä rikki.
   Pesukone-kuivuriyhdistelmän voi ainoastaan tehdä niin päin, että pesukone on alla.

   Ylikuormitustunnistin
   Pesukone ilmoittaa summerilla tai valolla jos pesukone on liian täynnä. Tällöin osa pyykistä täytyy ottaa pois pesukoneesta ennen kuin sen voi turvallisesti laittaa päälle.

   • Diilit Tarjoukset
   • Electrolux Electrolux pyykinpesukoneet
   • Bosch Bosch pyykinpesukoneet
   • Whirlpool Whirlpool pyykinpesukoneet
   • AEG AEG pyykinpesukoneet
   • Edullinen Edulliset pyykinpesukoneet, joiden hinta on alle 430 euroa
   • Päältä täytettävä Päältä täytettävät pesukoneet
   • Miele Miele pesukoneet
   • Kapeat pesukoneet Alle 50 cm leveät pesukoneet
   • UPO UPO pesukoneet
   • < 5kg pesukoneet < 5kg pesukoneet
   • Minipesukone Minipesukone mökille tai matkalle
   • Samsung Samsung pesukoneet
   • Siemens Siemens pesukoneet
  • LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80992007.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80740724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131092845.jpg
   LG LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE Hiljainen ja älykäsLG Q5J5QN3W pyykinpesukone suoravetomoottorilla, jonka ansiosta kone aiheuttaa vähemmän tärinää. Pesukoneen6 Motion Direct Drive -tekniikka tarjoaa pyykillesi aina optimaalisen pesutuloksen. VÄHEMMÄN TÄRINÄÄ, HILJAISEMPI ÄÄNI Pesukoneidemme suoravetomoottori on kestävä, luotettava ja erittäin hiljainen. Vähemmän liikkuvia osia, tärinää ja kulumista. Koska tiedämme, että markkinoiden parhaalla pesukoneen moottorilla on 10 vuoden takuu kaikissa pesukoneissa. Pysäytä ja lisää ... (144)
   7.25 (1)
   LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   Hyvä pesukone
   Tähän 65 vuoden ikään on jo kuudes kone. Ja sähkömiehenä olen korjaillut muidenkin koneita. Ja tämä on ylivoimaisesti paras. Jopa Miele oli sarjassa. Ja se on ollut kaikkein murheellisin. Siitä irtosi vesiletku joka teki vesivahingon. Tämä LG antaa jopa paremman pesutuloksen kuin mikään aikaisemmista. Jotka oli jotain Siemensin tekniikka hyödyntäviä. Tämä LG pesee jo kolmanneksi parhaalla ohjelmalla eli kirjopesuohjelmalla paremmin mitä muut. Ei edes hiki haise vaatteissa.
   8.0
   0 10
   • Jo kirjopesuohjelmalla pesee t
   • Hiljainen
   • Kuluttaa vähän vettä, sähköä t
   • En taida osata käyttää sitä kä
   • saisi olla 1600kierroksen kone
   • Muovikansi saisi olla tukevamp
  • Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115162385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131173755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129875601.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100899810.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101509522.jpg
   Candy Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone Pieni edestä täytettävä pyykinpesukone sopii loistavasti pieniin asuntoihin. Energialuokka A+. (107)
   6.25 (1)
   Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   Ihan toimiva pieni kone
   Toimii suht hyvin. Ihana ku on pikapesut 14min, 30min ja 59min. Kone lupaa 4kg mutta sanoisin max 3kg. Toimii optimaalisesti Kun täyttää puolilleen. Muuten saattaa tulla epätasapaino ongelmia ja kone &quot;hyppii&quot;. Pieneen kotiin hyvä ?
   6.0
   0 10
  Pyykinpesukoneet 6.0 (4)
  0 - 24
  • Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102976241.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118628372.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137694547.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131105557.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/132100343.jpg
   Whirlpool Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE AWE6100 PYYKINPESUKONE AWE6100 PYYKINPESUKONE Päältä täytettävässä Whirlpool-pyykinpesukoneessa on 6 kg täyttömäärä, 15 minuutin pikaohjelma ja helppokäyttöiset toiminnot. Se sopii erityisesti pieniin kotitalouksiin ja kiireistä arkea helpottamaan. (450)
   Whirlpool AWE6100 PYYKINPESUKONE
   • 08003437726705
   4
   good_buy
   most_sold
   239 EUR
  • Whirlpool TDLR 60111 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/71414213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/121221585.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101883617.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106580512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115749533.jpg
   Whirlpool Whirlpool TDLR 60111 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone TDLR 60111 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone TDLR 60111 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone %3Cp%3EPelimiehen pyykit pesee Whirlpool. Whirlpool on Suomen j%E4%E4kiekkomaajoukkueen virallinen kodinkonevalinta.%3C%2Fp%3E (147)
   Whirlpool TDLR 60111 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 08003437727368
   • 859332761050
   4
   good_buy
   289 EUR
  • Rosenlew RTT6120K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1200RPM A++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103632768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103632770.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103632769.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103632771.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133788997.jpg
   Rosenlew Rosenlew RTT6120K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1200RPM A++ Valkoinen Pesukone RTT6120K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1200RPM A++ Valkoinen Pesukone RTT6120K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1200RPM A++ Valkoinen Pesukone %3Cp%3EKone esivalitsee nopean ja helpon jokap%E4iv%E4isen 30 minuutin 30%B0 ohjelman%2C kun pesukone kytket%E4%E4n p%E4%E4lle. Sinun tarvitsee vain painaa %91k%E4ynnist%E4%92 %96 siin%E4 kaikki%21%26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B%26nbsp%3B %26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (179)
   Rosenlew RTT6120K Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1200RPM A++ Valkoinen Pesukone
   • 07332543500055
   • 913 105 710
   3
   good_buy
   296.65 EUR
  • Whirlpool FWL71452WEU PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131115832.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131115831.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107619868.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111635712.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106825956.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWL71452WEU PYYKINPESUKONE FWL71452WEU PYYKINPESUKONE FWL71452WEU PYYKINPESUKONE Whirlpool FreshCare+ teknologia Uusi FreshCare+ systeemi liikuttaa pyykkiä hellästi rummussa hitain ja säännöllisin liikkein jopa 6 tuntia pesyohjelman päättymisen jälkeen. Näin ilma kiertää kuitujen läpi ja vaatteesi pysyvät raikkaina ja rypyttöminä siihen hetkeen saakka, kun ehdit tyhjentää koneen! Mukautuva Soft Move -pesurumpu Tämä pyykinpesukone on varustettu pehmeästi liikkuvalla Soft Move -rummulla. Rummun liikkeet mouvatuvat pesuohjelmien mukaan jokaiselle kuidulle parhaiten sopivaksi... (135)
   Whirlpool FWL71452WEU PYYKINPESUKONE
   • 08003437728686
   3
   good_buy
   249 EUR
  • Bosch WAB24166SN PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101733671.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040330.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040329.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137699867.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131101349.jpg
   Bosch Bosch WAB24166SN PYYKINPESUKONE WAB24166SN PYYKINPESUKONE WAB24166SN PYYKINPESUKONE Bosch WAB24166SN Pesukone ActiveWater-toiminnolla vähentää veden kulutusta ja suojelee ympäristöäSpeedPerfect: Optimaalinen pesutulos 40% nopeamminAllergiaPlus-tekniikka on kehitetty erityisesti allergikkoja varten, ja sille on myönnetty ECARF-allergiatutkimuskeskuksen laatumerkki.Sensoriohjattu kaksivaiheinen ActiveWatermääräautomatiikka säästää vettä ja kustannuksia.Energialuokka A+++: energiaasäästävin luokka.Tuotteen ominaisuudetSuorituskyky ja kulutusTäyttömäärä: 6 kgEnergiatehokkuusluok... (222)
   Bosch WAB24166SN PYYKINPESUKONE
   • 04242002809342
   • WAB24166SN
   2
   good_buy
   278.9 EUR
  • Miele WDB020FIN PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/86260798.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040443.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137696980.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/78944676.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102370602.jpg
   Miele Miele WDB020FIN PYYKINPESUKONE WDB020FIN PYYKINPESUKONE WDB020FIN PYYKINPESUKONE Mitat mm (leveys)596 Mitat mm (korkeus)850 Mitat mm (syvyys)636 Koneen syvyys luukku auki mm1.054 Koneen syvyys luukku auki mm600 Paino kg90 Kokonaisliitäntäteho kW2,10-2,40 Jännite V220-240 Sulakekoko A10 Taajuus Hz50 Liitäntäjohdon pituus mm2.000 (130)
   Miele WDB020FIN PYYKINPESUKONE
   • 04002515828205
   • WDB020FIN
   3
   good_buy
   679.15 EUR
  • Electrolux TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111818078.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133376001.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111818082.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111818079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111818077.jpg
   Electrolux Electrolux TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone %3Cp%3EElectroluxin pesukoneen Woolmark Blue -sertifikaatti takaa k%E4sinpest%E4vien villavaatteiden hell%E4varaisimman k%E4sittelyn ja hoidon. TimeCare-toiminnolla voit itse valita pesuohjelman keston tekstiilien hell%E4varaisesta k%E4sittelyst%E4 ja tuloksista tinkim%E4tt%E4. N%E4in pyykit ovat valmiit silloin kun niit%E4 tarvitset.%26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (101)
   Electrolux TW33F7129 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 7kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 07332543458363
   • 913 102 402
   3
   good_buy
   339.15 EUR
  • Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115162385.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131173755.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129875601.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100899810.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101509522.jpg
   Candy Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone Pieni edestä täytettävä pyykinpesukone sopii loistavasti pieniin asuntoihin. Energialuokka A+. (107)
   6.25 (1)
   Candy AQUA 1041 D1 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 4kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • 08016361860315
   • 31005426
   • AQUA1041D1S
   • AQUA1041D1-S, 31005426, AQUA 1041 D1
   • Aqua1041D1-S
   2
   good_buy
   298.9 EUR
  • Rosenlew RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103630163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103630167.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103630166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103630164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103630165.jpg
   Rosenlew Rosenlew RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++ RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++ RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++ %3Cp%3EPese vaatteesi nopeammin. T%E4m%E4n pesukoneen Pikapesu-lis%E4toiminto lyhent%E4%E4 pesuohjelman kestoa jopa 50 %25.%26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B%26nbsp%3B %26nbsp%3B%3C%2Fp%3E (64)
   Rosenlew RTT7122N Pesukone Vapaasti seisova Päältätäytettävä Valkoinen 7 kg 1200 RPM A+++
   • 07332543502677
   • 913 105 509
   3
   good_buy
   369 EUR
  • Siemens WM12B166DN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 6kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/45264763.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137694665.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101706594.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115749943.jpg
   Siemens Siemens WM12B166DN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 6kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone WM12B166DN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 6kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone WM12B166DN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 6kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone Siemens-pyykinpesukoneen SpeedPerfect-toiminnolla saat täydellisen puhtaat pyykit nopeammin. Hellävarainen pesuohjelma villalle ja silkille. (97)
   Siemens WM12B166DN Vapaasti seisova Edestä täytettävä 6kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 04242003717516
   • WM12B166DN
   2
   good_buy
   279 EUR
  • LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80992007.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/80740724.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022308.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131092845.jpg
   LG LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE Hiljainen ja älykäsLG Q5J5QN3W pyykinpesukone suoravetomoottorilla, jonka ansiosta kone aiheuttaa vähemmän tärinää. Pesukoneen6 Motion Direct Drive -tekniikka tarjoaa pyykillesi aina optimaalisen pesutuloksen. VÄHEMMÄN TÄRINÄÄ, HILJAISEMPI ÄÄNI Pesukoneidemme suoravetomoottori on kestävä, luotettava ja erittäin hiljainen. Vähemmän liikkuvia osia, tärinää ja kulumista. Koska tiedämme, että markkinoiden parhaalla pesukoneen moottorilla on 10 vuoden takuu kaikissa pesukoneissa. Pysäytä ja lisää ... (144)
   7.25 (1)
   LG Q5J5QN3W DIRECT DRIVE PESUKONE
   • 08806087329919
   1
   good_buy
   best_reviewed
   338.9 EUR
  • UPO PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102698221.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102698222.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119656985.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101744354.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115755667.jpg
   UPO UPO PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone Tyyppi: Vapaasti seisova Vri: Valkoinen Tyttminen: Plttytettv Sisnrakennettu nytt: Ei Oven sarana: Yls Rummun materiaali: Ruostumaton ters Rummun tilavuus: 42 L Oven vri: Valkoinen Ohjaustyyppi: Painikkeet Rummun kapasiteetti: 6 kg Suurin pyrimisnopeus: 1000 RPM Pyrimisluokka: C Pesuohjelmien mr: 18 nentaso: 59 dB Ohjelman aika: 240 min Melutaso (linkous): 76 dB Pesuohjelmat: Esipesu, Nopea Puolitytt: Kyll Jnnskosteus: 62% Sdettvt jalat: Kyll Energialuokka: A+ Energian vuosikulutus: 192 kWh V... (95)
   UPO PK2700 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6kg 1000RPM A+ Valkoinen Pesukone
   • 03838942919381
   • PK2700
   2
   good_buy
   330.65 EUR
  • Whirlpool TDLR 65210 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6.5kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/75080955.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101833897.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129875729.jpg
   Whirlpool Whirlpool TDLR 65210 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6.5kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone TDLR 65210 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6.5kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone TDLR 65210 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6.5kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone Whirlpool TDLR65210 6TH SENSE - optimoitu resurssienkäyttö 6TH SENSE sovittaa automaattisesti pesuohjelman pyykin määrään nähden. Resurssien käyttö optimoituu ja energiaa, vettä ja aikaa käytetään pienin mahdollinen määrä pesuohjelman aikana.Energialuokka A+++ A+++ luokan pesukoneet ovat erittäin ekologisia ja käyttävät hyvin vähän energiaa. Pesutuloksena A on paras mahdollinen.Erikoisohjelma; Colour 15° Colours 15°C pesee vaatteesi yhtä tehokkaasti 15°C lämpötilassa kuin pestäessä ne 40°C lä... (92)
   Whirlpool TDLR 65210 Vapaasti seisova Päältätäytettävä 6.5kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 08003437727689
   • 08003437727207
   • TDLR65210
   2
   good_buy
   304 EUR
  • Electrolux EWC1350 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 3kg 1300RPM A Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/100912391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693210.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129832596.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/120085410.jpg
   Electrolux Electrolux EWC1350 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 3kg 1300RPM A Valkoinen Pesukone EWC1350 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 3kg 1300RPM A Valkoinen Pesukone EWC1350 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 3kg 1300RPM A Valkoinen Pesukone Pieni, mutta tehokas ja helppokäyttöinen pesukone. A-energialuokka, Linkousnopeus 1300 k/min, Täyttömäärä 3 kg, Eko-pesu. (74)
   Electrolux EWC1350 Vapaasti seisova Edestä täytettävä 3kg 1300RPM A Valkoinen Pesukone
   • 05907580671413
   • 07332543096015
   • 05907580671406
   • EWC1350
   2
   good_buy
   425 EUR
  • Electrolux EW6S406W Electrolux
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122411437.jpg
   Electrolux Electrolux EW6S406W Electrolux EW6S406W Electrolux EW6S406W Electrolux Electrolux EW6S406W SensiCare -teknologia:SensiCare -järjestelmän avulla pesuohjelman asetukset säätyvätautomaattisesti täyttömäärän mukaan, jolloin vältetään mm. pyykkien liiallinen ylipesu.Tämä auttaa säilyttämään vaatteet uudenveroisina pitempään.SoftPlus-lisätoimintoesiliottaa pyykkejä ennen viimeistä huuhtelua jakaenhuuhteluaineen tasaisesti koneeseen. Pesee kaikki pyykit tehokkaasti säilyttäenne pehmeinä ja raikkaina pitempään.Anti-Allergy Vapour -toimintoyhdistää vesihöyryn tehokkaasee... (68)
   Electrolux EW6S406W Electrolux
   • 07332543651856
   2
   good_buy
   337 EUR
  • Rosenlew RTT1063 PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131109683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/85323802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131109685.jpg
   Rosenlew Rosenlew RTT1063 PYYKINPESUKONE RTT1063 PYYKINPESUKONE RTT1063 PYYKINPESUKONE RosenlewRTT1063 on päältä täytettävä pyykinpesukone hyvillä ominaiuuksilla, joka sopii kiireisemmällekkin ihmiselle 30 minuutin pikaohjelmansa ansiosta. HALUATKO PESTÄ PYYKIT 30 MINUUTISSA? HELPPOA. Helpon käyttöliittymän ansiosta tämä pesukone tarjoaa kaiken mitä tarvitset. Sinun tarvitsee vain painaa Käynnistä nopean 30 minuutin pesun käynnistämiseksi. SANO HYVÄSTIT EPÄMIELLYTTÄVILLE PESUKONEEN HAJUILLE Tämän koneen kantta ei tarvitse koskaan jättää auki tuuletusta varten. Tuuletusventtiili... (65)
   Rosenlew RTT1063 PYYKINPESUKONE
   • 07332543502660
   2
   good_buy
   318.9 EUR
  • Siemens iQ500 pyykinpesukone WS12L260DN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693409.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122219637.jpg
   Siemens Siemens iQ500 pyykinpesukone WS12L260DN iQ500 pyykinpesukone WS12L260DN iQ500 pyykinpesukone WS12L260DN Siemens iQ500 Slimline -pyykinpesukoneessa on VarioSpeed-toiminto, useita helliä, mutta tehokkaita pesuohjelmia, VarioSoft-pesurumpu sekä iQdrive -moottori. (60)
   Siemens iQ500 pyykinpesukone WS12L260DN
   • 04242003843383
   2
   good_buy
   599 EUR
  • AEG L6TFI722G PT PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/117238251.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133507164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131096488.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/108750970.jpg
   AEG AEG L6TFI722G PT PESUKONE L6TFI722G PT PESUKONE L6TFI722G PT PESUKONE %3Cp%3EMonet Eco-ohjelmat s%E4%E4st%E4v%E4t energiaa. Eco-Ajans%E4%E4st%F6 s%E4%E4st%E4%E4 my%F6s aikaa. Pesuohjelmat mahdollistavat ECO- ja Ajans%E4%E4st%F6-lis%E4toimintojen valitsemisen samanaikaisesti%2C jolloin pesukone pesee energiatehokkaasti sek%E4 mahdollisimman nopeasti.%3C%2Fp%3E (56)
   AEG L6TFI722G PT PESUKONE
   • 07332543601158
   2
   good_buy
   499 EUR
  • LG F2J6WN1W Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 6,5 kg 1200 RPM A+++-30%
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113856628.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118629864.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113856618.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113856630.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113856626.jpg
   LG LG F2J6WN1W Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 6,5 kg 1200 RPM A+++-30% F2J6WN1W Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 6,5 kg 1200 RPM A+++-30% F2J6WN1W Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 6,5 kg 1200 RPM A+++-30% Energiatehokas LG:n vain 45 cm syvä (mitta ei sisällä koneen luukkua) pyykinpesukone, jonka saat mahtumaan pienempäänkin tilaan. Direct Drive -suoravetomoottori 10 vuoden takuulla LG:n pyykinpesukoneissa on LG:n patentoima suoravetomoottori, Direct Drive, jossa moottori kiinnitetään suoraan rumpuun. Suoravetomoottorin ansiosta kone on kestävä ja hiljainen. Kuluvia osia on huomattavasti vähemmän, kuten hiiliharjat ja vetohihna. Moottorille annetaan 10 vuoden täystakuu. (82)
   LG F2J6WN1W Pesukone Vapaasti seisova Edestä täytettävä Valkoinen 6,5 kg 1200 RPM A+++-30%
   • 08806084735362
   • F2J6WN1W
   1
   good_buy
   424.15 EUR
  • Hoover HNOT S382DA-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 8kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125261324.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118630156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133716723.jpg
   Hoover Hoover HNOT S382DA-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 8kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone HNOT S382DA-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 8kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone HNOT S382DA-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 8kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone (53)
   Hoover HNOT S382DA-S Vapaasti seisova Päältätäytettävä 8kg 1200RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 08016361933194
   • 31007626
   2
   good_buy
   299 EUR
  • Samsung WW70J5486MW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103068200.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/125377018.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103068202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103068201.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103068203.jpg
   Samsung Samsung WW70J5486MW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone WW70J5486MW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone WW70J5486MW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone Tyyppi: Vapaasti seisova Tyttminen: Edest tytettv Tuotteen vri: Valkoinen Muunninteknologia: Kyll Oven vri: Valkoinen Sisnrakennettu nytt: Kyll Nytn tyyppi: LED Energialuokka: A+++ Energian vuosikulutus: 103 kWh Veden vuosikulutus: 7400 L Pyrimisluokka: A Rummun kapasiteetti: 7 kg Melutaso (pesu): 51 dB Melutaso (linkous): 74 dB Bubble soak -teknologia: Kyll Lapsilukko: Kyll Jljell olevan ajan nytt: Kyll Helppo silitys -toiminto: Kyll Suurin pyrimisnopeus: 1400 RPM Itsepuhdistuva puhdistusain... (29)
   Samsung WW70J5486MW Vapaasti seisova Edestä täytettävä 7kg 1400RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 08806088727998
   • WW70J5486MW/EE
   3
   398.9 EUR
  • Siemens WM14B262DN PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101733732.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040333.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040335.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/96040334.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137694546.jpg
   Siemens Siemens WM14B262DN PYYKINPESUKONE WM14B262DN PYYKINPESUKONE WM14B262DN PYYKINPESUKONE Edestä täytettävä Siemens pyykinpesukon, jonka varioPerfect-toiminto säästää aikaa ja energiaa. A+++ energialuokitus. (29)
   Siemens WM14B262DN PYYKINPESUKONE
   • 04242003668085
   • WM14B262DN
   3
   278.9 EUR
  • Whirlpool FWF81683W EU Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1600RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122307017.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111328680.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111328682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954307.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954306.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954305.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954311.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131097155.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131097156.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111328678.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115170438.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111328679.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111328681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137440252.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113090654.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954313.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111328684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/122264986.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115170439.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954304.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954303.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954302.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138041178.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954319.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118145396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/138041166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113090655.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137440623.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954293.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134954292.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWF81683W EU Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1600RPM A+++ Valkoinen Pesukone FWF81683W EU Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1600RPM A+++ Valkoinen Pesukone FWF81683W EU Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1600RPM A+++ Valkoinen Pesukone 6th Sense teknologia Whirlpool 6th Sense -teknologian avulla pesukoneesi säätelee veden- ja energiankulutuksen erikseen kutakin pesukuormaa varten, jotta resursseja voidaan käyttää tehokkaasti. Jos peset vain pienen koneellisen pyykkiä, pesukone lyhentää pesuaikaa ja käyttää vähemmän vettä, kuin mitä suuremmalla koneellisella. Ei huolta - kaikki tämä tapahtuu automaattisesti. Whirlpool FreshCare+ teknologia Uusi FreshCare+-systeemi liikuttaa pyykkiä hellästi rummussa hitain ja säännöllisin li... (48)
   Whirlpool FWF81683W EU Vapaasti seisova Edestä täytettävä 8kg 1600RPM A+++ Valkoinen Pesukone
   • 08003437728891
   • 859991537870
   2
   734 EUR
  • AEG L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114627744.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114627752.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114627746.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114627750.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114627745.jpg
   AEG AEG L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone Energiatehokas vapaasti sijoitettava AEG L6FBN842G pyykinpesukone, jonka ansiosta lempivaatteesi puhdistuvat hellästi ja energiatehokkaasti mullistavan ProSense®-tekniikan avulla. Kone punnitsee pyykkisi ja säätää pesuohjelman keston sen mukaan, tinkimättä pesutuloksen laadusta. ProTex rumpu takaa herkällekin pyykille turvallisen pesun. Inverter-moottorin huikean teknologian avulla koneen melutaso pysyy linkouksessakin matalana. AEG:n energiatehokkaan pesukoneen energialuokitus on jopa 20% pa... (18)
   AEG L6FBN842G Sisäinen Edestä täytettävä 8kg 1400RPM A+++-20% Valkoinen Pesukone
   • 07332543503629
   • L6FBN842G
   4
   466.65 EUR
  2 12
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Electrolux DEFAULT
    • electrolux
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Edullinen DEFAULT
    • budget
   • Päältä täytettävä DEFAULT
    • pa_a_lta_ta_ytetta_va_
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Kapeat pesukoneet DEFAULT
    • alle_50
   • UPO DEFAULT
    • upo
   • < 5kg pesukoneet DEFAULT
    • rummun_kapasiteetti_0_5
   • Minipesukone DEFAULT
    • kylla_
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 365 € Halvat pyykinpesukoneet (budget)
   • 365 € - 465 € (price_370_470)
   • 465 € - 730 € (price_470_730)
   • ≥ 730 € (price_730)
  • Täyttömäärä (rummun_kapasiteetti):
   • Alle 5 kg (rummun_kapasiteetti_0_5)
   • 5-6 kg (rummun_kapasiteetti_5_6)
   • 7-8 kg (rummun_kapasiteetti_7_8)
   • 9-10 kg (rummun_kapasiteetti_9_10)
   • Yli 10 kg (rummun_kapasiteetti_10)
  • Täyttötapa (ta_ytta_minen):
   • Päältä täytettävä Pesukoneet (pa_a_lta_ta_ytetta_va_)
   • Edestä täytettävä Pesukoneet (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Linkousnopeus (pyo_rimisnopeus_max_):
   • <-1000 (linkousnopeus_1000)
   • 1200 (linkousnopeus_1200)
   • 1300 (linkousnopeus_1300)
   • 1400 (linkousnopeus_1400)
   • 1500 (linkousnopeus_1500)
   • 1600-> (linkousnopeus_1600)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A (a)
   • A+ (a_)
   • A+++ energialuokka (a_energialuokka)
   • A++ luokka (a_luokka)
   • B (b)
  • Pesukoneen leveys (leveys_mm):
   • Alle 50 cm (alle_50)
   • 50-57 cm (leveys_50_57)
   • 58-60 cm (leveys_58_60)
   • Yli 60 cm (leveys_60)
  • Pesukoneen syvyys (syvyys):
   • Alle 55 cm (syvyys_55)
   • 55-57 cm (syvyys_55_57)
   • 58-60 cm (syvyys_58_60)
   • 60-62 cm (syvyys_60_62)
   • Yli 63 cm (syvyys_63)
  • Pesukoneen korkeus (tuotteen_korkeus):
   • Alle 85 cm (korkeus_85)
   • Yli 85 cm (korkeus_86)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Alusvaatteet (alusvaatteet)
   • Ekopesu (ekopesu)
   • Esipesu (esipesu)
   • Farkkukangas (farkkukangas)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Höyrypesu (ho_yrypesu)
   • Keinokuidut (keinokuidut)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Mikrokuidut (mikrokuidut)
   • Paidat/puserot (paidat_puserot)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Päivittäispesu (pa_ivitta_ispesu)
   • Sekapesu (sekapesu)
   • Silkkipesu (silkkipesu)
   • Tummat vaatteet (tummat_vaatteet)
   • Tyynyn pesu (tyynyn_pesu)
   • Ulkovaatteet (ulkovaatteet)
   • Urheiluvaatteet (urheiluvaatteet)
   • Vauvanvaatteet (vauvanvaatteet)
   • Villa (villa)
   • Vuodevaatteet (vuodevaatteet)
   • Yöpesu (yo_pesu)
  • Malli (group):
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • LG 6 Motion (lg_6_motion)
   • LG SpaSteam (lg_spasteam)
   • LG TurboWash (lg_turbowash)
   • LG TWINWash (lg_twinwash)
   • Samsung QuickDrive (samsung_quickdrive)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
   • Siemens iQ800 (siemens_iq800)
   • Siemens iSensoric (siemens_isensoric)
   • Upo Pesukarhu (upo_pesukarhu)
   • Upo PK (upo_pk)
   • Upo PKV (upo_pkv)
   • Whirlpool AWE (whirlpool_awe)
   • Whirlpool FSCR (whirlpool_fscr)
   • Whirlpool FWF (whirlpool_fwf)
   • Whirlpool FWG (whirlpool_fwg)
   • Whirlpool FWL (whirlpool_fwl)
   • Whirlpool TDLR (whirlpool_tdlr)
  • Toiminnot (pesukoneen_toiminnot):
   • AquaStop (aquastop)
   • Automaattinen annostelu (automaattinen_annostelu)
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Kätisyys (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
  • Äänentaso (dB) (melutaso_db):
   • < 51 dB (melutaso_db_51)
   • 51 dB - 55 dB (melutaso_db_51_55)
   • 55 dB - 62 dB (melutaso_db_55_62)
   • ≥ 62 dB (melutaso_db_62)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kerma (kerma)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Kannettava (kannettava):
   • Kyllä (kylla_)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi