x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kuivaava pesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivaavat pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä.

   Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä.

   Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa. Myös energian kulutus on korkeampi pesu-kuivaus yhdistelmissä, kuin kahdessa erillisessä koneessa. Tämä johtuu siitä, että yhdistelmässä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Jos siis kotitaloudessasi on tilaa pesukoneelle ja kuivurille, kannattaa harkita tarkaan mitä hankkii. Tiettyjä erillisiä pesukoneita ja kuivureita voi asettaa päällekäin, mikä säästää lattiapinta-alaa.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä
   Lähes kaikki tunnetut pesukonevalmistajat tarjoavat myös pesu-kuivaus yhdistelmiä. Koneiden standardikoko on 60 cm leveä. Pesu-kuivaus yhdistelmän voi asettaa ainoastaan työtason alapuolelle, mikäli työtaso on tarpeeksi syvä. Sen päälle ei siis voi asettaa toista laitetta.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada kiinnitettyä vesihanaan, turvalliseen virranlähteeseen, ja että poistovesi täytyy saada ohjattua viemäriin.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön. Mikäli kuivuria ei kytke yllämainitulla tavalla, niin säiliö tulee tyhjentää jokaisen kuivauskerran jälkeen.

   Pesu-kuivaus yhdistelmiä voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku neliönmuotoinen tai pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan.

   Pesu-kuivaus yhdistelmien luukun koko on standardi. Koneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää koneen tiedoista.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää hankkiessa rummun koko on tärkeä ottaa huomioon. Mitä suurempi rumpu sitä enemmän pyykkiä saa pestyä kerrallaan. Pesu-kuivaus yhdistelmien rummun koko voi olla 2,25 kg, 2,5 kg, 3 kg, 3,5 kg , 4 kg, 4,5 kg , 5 kg, 6 kg, 7 kg, mutta on olemassa myös koneita joiden tilavuus on 8 kg, tai jopa 10 kg. Yhdistelmissä kuivurin kapasiteetti on hieman pienempi kuin pesukoneen kapasiteetti. Siksi kuivaaminen on usein tehtävä kahdessa erässä. Kuivaus kapasiteetti yhdistelmissä eroaa erillisestä kuivurista, koska erillisen kuivurin rumpu on yleensä suurempi kuin pesu-kuivaus yhdistelmän rumpu.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat A:sta G:hen. A on kaikista ekonomisin. Suurin osa yhdistelmistä kuuluvat luokkiin B ja C, jotkut merkit tekevät A- ja D-malleja. Ekonomisemmat koneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät. Kirjainsysteemin mukaan määritellään myös pesun ja kuivauksen lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Pesukone
   Tiedoista löytyy kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Luku voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä enemmän kierroksia minuutissa, sitä kuivempana pyykki tulee ulos pesukoneesta ja sitä alhaisempi kosteusprosentti on. Monissa malleissa kierrosluvun voi itse valita annetuista vaihtoehdoista.

   Pesukoneseen kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilat ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi monissa koneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu tai pitsipesu. Useisiin pesukoneisiin kuuluu myös käsinpesuohjelma.
   Jos on usein tarve erikoispesulle, niin kannattaa hankkia pesukone jossa on laaja valikoima erikoispesuohjelmia, tai jota voi ohjelmoida omien toiveittensa mukaan. Monissa koneissa on mahdollisuus valita energiaa säästävä pesu, pikapesu, pelkkä linkous tai pesu pienelle lastille.

   Uusimmissa pesukonemalleissa on paljon lisätoimintoja, joihin kuuluu itsepunnitsija, tasapainottaja (pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana), tiedoitus ohjelman kulusta, pesurummun valaistus ja lopetus-signaali kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se on.

   Kuivuri
   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Pesukone pystyy usein pesemään 5-6 kg pyykkiä, mutta kuivuri pystyy kuivaamaan vain noin puolet tästä määrästä. Nykyään joissain malleissa kuivuri pystyy kuivaamaan saman määrän vaatteita, kuin pesukone pesemään. Kuivaaminen tapahtuu joko ajan perusteella tai kosteuden perusteella. Kosteudentunnistus menetelmä tarkoittaa sitä että käyttäjä valitsee haluamansa kosteusasteen, ja kuivausrumpu lopettaa kuivaamisen kosteusasteen saavutettuaan. Mikäli kuivausrummussa on ajastuksella toimiva lopetus, on kuivausaika yleensä pidempi. Voi olla että rumpu jatkaa kuivaamista vaikka pyykki olisi jo kuivaa. Ohjelmoitava kuivausrumpu on tehokkaampi ja säästää energiaa. Ohjelmoinnin avulla voi valita miten kuivia vaatteista tulee. Voi valita silityskuivan, kaappikuivan tai ohjelman joka kuivaa erikseen villaa, värillistä tai kutistuvaa pyykkiä. Kannattaa huomioida vaatteessa annettavat kuivausohjeet.
   Yleistä

   Pesu-kuivaus yhdistelmässä kätevä lisätoiminto on ajastin. Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan on sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tunnettuja pesu-kuivaus yhdistelmä merkkejä ovat Aeg, Bosch, Miele, UPO ja Siemens.

   Vertaile täällä pesu-kuivaus yhdistelmiä ja löydä parhaat tarjoukset!

   • Tarjouset Kuivaavat pesukoneet edullisesti
   • Pesutornit Pesutornit
   • Samsung Samsung
   • Miele Miele
   • Bosch Bosch
   • Edullisimmat Edullisimmat kuivaavat pesukoneet
  • AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143594974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857174.jpg
   AEG AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE Kuivaavassa AEG-pyykinpesukoneessa on runsas tilavuus, tehokas moottori sekä kattavat pesuohjelmat, joihin lukeutuu muun muassa Nonstop 60-Minute- ja höyryohjelmat. (37)
   5.25 (1)
   AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   Euronics, Salo "huijaa" tarjoushinnoillaan
   Pesukone myytiin mentaliteetillä, että tarjous voimassa enää vain muutaman päivän, päätös kannattaa tehdä pikaisesti, tuotetta myytiin kuitenkin sen jälkeen "tarjoushinnalla", mikä oli 150 euroa kalliimpi kuin naapurikaupassa normaalihinta. Tunsin itseni petetyksi. Pyysin, että otetaan yhteyttä, ei otettu. Itse tuotteeseen olen tyytyväinen ja ylittikin odotukset.
   4.0
   0 10
   • toimitus sopimuksen mukaan
   • tuotte-esittely
   • 1 ystävällinen myyjä
   • tarjouksen voimassaolot puppua
   • palautteen vastaanotto
   • ei oteta yhteyttä
  Kuivaavat pesukoneet 5.25 (1)
  0 - 24
  • Whirlpool RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359270.jpg
   Whirlpool Whirlpool RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE Whirlpool RDD1176287WDEUN on erittäin tilava kuivaava pesukone, joka soveltuu suuren tilavuutensa ansiosta suurempaankin talouteen. Sillä voit pestä huikeat 11 kg pyykkiä ja kuivata jopa 7 kg! Se on varustettu myös laadukkaalla hiiliharjattomalla SenseInverter-moottorilla ja SteamCare-höyryominaisuuksilla. SteamCare-höyry Pesukoneen höyrytoiminnot ovat monikäyttöisiä. Steam Refresh -ohjelmalla voit esimerkiksi raikastaa tekstiilit pelkän höyryn avulla ja SteamCare-toiminto varmistaa, että vaa... (122)
   Whirlpool RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE
   • 08003437611339
   1
   good_buy
   most_sold
   828.00 EUR
  • Electrolux PerfectCare 700 kuivaava pyykinpesukone EW7W5268E5
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137901290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561393.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561397.jpg
   Electrolux Electrolux PerfectCare 700 kuivaava pyykinpesukone EW7W5268E5 PerfectCare 700 kuivaava pyykinpesukone EW7W5268E5 PerfectCare 700 kuivaava pyykinpesukone EW7W5268E5 Vaatteidesi pesu ja kuivaus yhdellä kertaa. PerfectCare 700 -kuivaava pesukoneemme hoitaa vaatteesi kuivasta kuivaksi kätevällä ohjelmalla. Sen DualCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeen tekstiilityypin ja täyttömäärän mukaan ensiluokkaisen huolenpidon takaamiseksi ja säilyttääkseen tekstiilit uudenveroisina pitempään.Kätevästi yhdellä ohjelmalla. Wash&Dry-ohjelma hoitaa pyykkejä kätevästi yhdellä painikkeen painalluksella. Voit valita yhden täydellisen ohjelman optimoitua pes... (48)
   Electrolux PerfectCare 700 kuivaava pyykinpesukone EW7W5268E5
   • 07332543766109
   • 07332543606702
   • 914 600 600
   • EW7W5268E5
   3
   good_buy
   529.00 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161316457.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E Kuivaavalla LG-pyykinpesukoneella voit pestä jopa 8 kg pyykkiä. Se voi myös kuivata jopa 5 kg pyykkiä, ja siinä on myös tehokas Direct Drive -moottori. (108)
   LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E
   • 08806098789122
   • CM20T5S2E
   1
   good_buy
   449.00 EUR
  • Electrolux EW2C327R1 -kuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897161.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897162.jpg
   Electrolux Electrolux EW2C327R1 -kuivausrumpu EW2C327R1 -kuivausrumpu EW2C327R1 -kuivausrumpu Electrolux SimpliCare EW2C32R1 -kuivausrumpu säätää automaattisesti kuivaukseen tarvittavan ajan ja sopivan energian OptiSense -järjestelmän avulla. Kondensoiva kuivaus johtaa syntyneen kosteuden erilliseen vesisäiliöön, eikä erillistä ulkoista ilmanvaihtoa tarvita. OptiSense OptiSense -järjestelmän ansiosta kuivaat pyykit aina optimaalisilla asetuksilla. Järjestelmä säätää automaattisesti kuivausajan ja siihen käytettävän energian pyykkimäärään sopivaksi. Saat kuivatettua pyykkisi nopeasti j... (27)
   Electrolux EW2C327R1 -kuivausrumpu
   • 07332543673049
   • EW2C327R1
   • 916 098 558
   4
   good_buy
   349.00 EUR
  • Electrolux EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165617104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204522127.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204522126.jpg
   Electrolux Electrolux EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE Tuplasti huolenpitoa, puolet vähemmän tilaa Electroluxin DualCare-kuivaava pesukone mahdollistaa kaikkien pyykkien pesemisen ja kuivaamisen yhtäjaksoisesti. Voit pestä ja kuivata suosikkivaatteesi luottavaisesti kerta toisensa jälkeen, koneessa on pesuohjelmat kaikille tekstiilityypeille, mukaan lukien villalle ja silkille.Kuivaava pesukone herkällä kosketuksella Tämän koneen DualCare-järjestelmä mahdollistaa kaikkien herkkienkin tekstiilien pesemisen ja kuivaamisen, mukaan lukien "Vain käsin... (29)
   Electrolux EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE
   • 07332543072194
   • EW2W3068E2
   3
   good_buy
   438.00 EUR
  • Bosch WNA144B0SN Serie 6 -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960969.jpg
   Bosch Bosch WNA144B0SN Serie 6 -kuivaava Pyykinpesukone WNA144B0SN Serie 6 -kuivaava Pyykinpesukone WNA144B0SN Serie 6 -kuivaava Pyykinpesukone Tässä laitteessa on erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive moottori, jolla on 10 vuoden takuu. (18)
   Bosch WNA144B0SN Serie 6 -kuivaava Pyykinpesukone
   • 04242005227037
   4
   good_buy
   deal
   1024.90 EUR
  • AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143594974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857174.jpg
   AEG AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE Kuivaavassa AEG-pyykinpesukoneessa on runsas tilavuus, tehokas moottori sekä kattavat pesuohjelmat, joihin lukeutuu muun muassa Nonstop 60-Minute- ja höyryohjelmat. (37)
   5.25 (1)
   AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • 07332543766130
   • 07332543532612
   • L7WDB861G
   • 914 603 802
   2
   good_buy
   599.00 EUR
  • LG F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165913425.jpg
   LG LG F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone Kuivaava LG-pyykinpesukone pesee 7 kg ja kuivaa 5 kg pyykkiä. Laitteessa on kompakti muotoilu, tehokas TurboWash-teknologia ja integroitu wifi-yhteys. (27)
   LG F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone
   • 08806098771332
   • F2DV707S2WS
   2
   good_buy
   499.00 EUR
  • Bosch WDU8H541SN KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176116906.jpg
   Bosch Bosch WDU8H541SN KUIVAAVA PESUKONE WDU8H541SN KUIVAAVA PESUKONE WDU8H541SN KUIVAAVA PESUKONE Kuivaavassa Bosch Serie 6 -pyykinpesukoneessa on 10 kg pesu- ja 6 kg kuivauskapasiteetti. EcoSilenceDrive-moottori ja yli 15 erilaista ohjelmaa tekevät laitteen käyttämisestä tehokasta ja turvallista. (9)
   Bosch WDU8H541SN KUIVAAVA PESUKONE
   • 04242005203710
   • WDU8H541SN
   4
   good_buy
   1029.00 EUR
  • Samsung Kuivaava pyykinpesukone Samsung WD80TA046BE/LE, 8 kg/5 kg 1400 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202465409.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204528948.jpg
   Samsung Samsung Kuivaava pyykinpesukone Samsung WD80TA046BE/LE, 8 kg/5 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Samsung WD80TA046BE/LE, 8 kg/5 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Samsung WD80TA046BE/LE, 8 kg/5 kg 1400 k/min (34)
   Samsung Kuivaava pyykinpesukone Samsung WD80TA046BE/LE, 8 kg/5 kg 1400 k/min
   • 08806090605109
   • WD80TA046BE/LE
   1
   good_buy
   558.95 EUR
  • Miele WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205356116.jpg
   Miele Miele WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE Miele WTW870 WPM on 9 kilo pesu- ja 6 kilon kuivauskapasiteetilla varustettu huippuluokan kuivaava pesukone. Tässä koneessa tunnettu Miele-laatu yhdistyy monipuolisiin moderneihin ominaisuuksiin, jotka tekevät pyykkihuollosta vaivatonta ja mahdollistavat tehokkaan, mutta hellävaraisen vaatehuollon. Pesuohjelmat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin ja reilun kapasiteetin ansiosta kone soveltuu myös suurempaan talouteen. TwinDos Mielen kaksiosainen TwinDos-annostelujärjestelmä annostelee nestem... (22)
   Miele WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE
   • 04002516365402
   2
   good_buy
   2890.00 EUR
  • Whirlpool FWDG 961483 WVS -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184715237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169590366.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/170984987.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184715193.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWDG 961483 WVS -kuivaava Pyykinpesukone FWDG 961483 WVS -kuivaava Pyykinpesukone FWDG 961483 WVS -kuivaava Pyykinpesukone Kapasiteetti 9 kg. Maksimi kuivauskapasiteetti 6 kg. 14 ohjelmaaLCD-näyttö FreshCare+Pyykki säilyy raikkaana jopa 6h pesun loppumisen jälkeen höyryn ja rummunliikkeiden avulla 6TH SENSE - optimoitu resurssienkäyttö6TH SENSE sovittaa automaattisesti pesuohjelman pyykin määrään nähden. Resurssien käyttö optimoituu ja energiaa, vettä ja aikaa käytetään pienin mahdollinen määrä pesuohjelman aikana. (13)
   Whirlpool FWDG 961483 WVS -kuivaava Pyykinpesukone
   • 08003437616075
   • 8003437616075
   • 869991618750
   • FWDG961483WSVEEN
   3
   good_buy
   478.95 EUR
  • AEG Kuivaava pyykinpesukone AEG L9WBC61B, 10 kg/6 kg 1600 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/107618907.jpg
   AEG AEG Kuivaava pyykinpesukone AEG L9WBC61B, 10 kg/6 kg 1600 k/min Kuivaava pyykinpesukone AEG L9WBC61B, 10 kg/6 kg 1600 k/min Kuivaava pyykinpesukone AEG L9WBC61B, 10 kg/6 kg 1600 k/min Edestä täytettävä valkoinen pesukoneMaksimi linkousnopeus: 1600 k/min Maksimi täyttömäärä pesussa: 10 kgMaksimi täyttömäärä kuivauksessa: 6 kg Säilyttää suosikkivaatteesi uudenveroisinaÖKOMix-tekniikkaa käyttävä kuivaava pesukone esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineet veteen ennen niiden syöttämistä rumpuun. Tällöin ne aktivoituvat ja jakautuvat kuituihin paremmin. Parhaan puhtauden ja tasaisimman kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Pitkään kestävää suojaa pesuun ja kuivaukseenPatentoitu ÖKOMix-te... (19)
   AEG Kuivaava pyykinpesukone AEG L9WBC61B, 10 kg/6 kg 1600 k/min
   • 07332543579167
   • L9WBC61B
   2
   good_buy
   deal
   1150.00 EUR
  • LG W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185503946.jpg
   LG LG W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone Jos tarvitset kuivaavan pesukoneen, jonka syvyys on pienempi kuin tavallisen kuivaavan pyykinpesukoneen, sinun on tarkasteltava tätä LG:n loistavaa vaihtoehtoa. Koneen syvyys on vain 47,5 cm (ilman ovea) mutta siitä huolimatta koneen tilavuus pesuun on 7 kg sekä 5 kg kuivaamiseen. Yhdellä koneella, joka huolehtii sekä pesusta, että kuivauksesta, säästät sekä tilaa että rahaa. Jos asut pienessä asunnossa tai sinulla on pieni kylpyhuone, tämä on loistava vaihtoehto sinulle. AI DD Hellävaraista ... (23)
   LG W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone
   • 08806091322203
   1
   good_buy
   589.90 EUR
  • Bosch WNA134L0SN Serie 4 -kuivaava Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202545764.jpg
   Bosch Bosch WNA134L0SN Serie 4 -kuivaava Pesukone WNA134L0SN Serie 4 -kuivaava Pesukone WNA134L0SN Serie 4 -kuivaava Pesukone WNA134L0SN, Kuivaava pyykinpesukone (7)
   Bosch WNA134L0SN Serie 4 -kuivaava Pesukone
   • 04242005254910
   • WNA134L0SN
   3
   good_buy
   749.00 EUR
  • LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205353635.jpg
   LG LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE Kuivaava LG P4AOTH1WE -pyykinpesukone on varustettu 8 kg:n pesukapasiteetilla ja 6 kg:n kuivaukapasiteetilla. Pese ja kuivaa pyykkisi kätevästi yhdellä koneella. Suuri ja selkeä näyttö sekä suuri ja tyylikäs ohjelmanvalitsin tekevät asetusten valinnan vaivattoman helpoksi. ThinQ-tekniikka taas mahdollistaa erinäiset älytoiminnot Wi-Fi-yhteydellä, kun taas Smart Diagnosis helpottaa ongelmanratkaisua ja löytää nopeasti kaikkein pienimmätkin viat. Optimoidut rummun liikkeet Koneen AI DD -tekniik... (16)
   LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806091332349
   1
   good_buy
   528.00 EUR
  • Whirlpool Fwdg 861483 Wbv Ee N Kuivaava Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205361442.jpg
   Whirlpool Whirlpool Fwdg 861483 Wbv Ee N Kuivaava Pesukone Fwdg 861483 Wbv Ee N Kuivaava Pesukone Fwdg 861483 Wbv Ee N Kuivaava Pesukone (15)
   Whirlpool Fwdg 861483 Wbv Ee N Kuivaava Pesukone
   • 08003437615559
   1
   good_buy
   549.00 EUR
  • Electrolux EW7W6661S7 KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152465515.jpg
   Electrolux Electrolux EW7W6661S7 KUIVAAVA PYYKINPESUKONE EW7W6661S7 KUIVAAVA PYYKINPESUKONE EW7W6661S7 KUIVAAVA PYYKINPESUKONE Electroluxin PerfectCare 700 -sarjan kuivaava pesukone puhdistaa vaatteesi kätevästi yhdellä kuivasta-kuivaksi ohjelmalla. DualCare-järjestelmä muokkaa pesuohjelman vastaamaan pyykkimäärää, ja eri kuitutyypeille räätälöidyt ohjelmat mukautettuine rummunliikkeineen tarjoavat parasta mahdollista huolenpitoa kaikille vaatteillesi. (3)
   Electrolux EW7W6661S7 KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • 07332543606726
   • EW7W6661S7
   5
   good_buy
   789.00 EUR
  • Miele WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962806.jpg
   Miele Miele WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone Huippulaadukas ja pitkäikäinen kuivaava pyykinpesukone pesee ja kuivaa jokapäiväiset pyykit hellävaraisesti patentoidun Miele-kennorummun ansiosta. Koneeseen mahtuu isommankin perheen pyykit suuren 8 kg täyttömäärän ansiosta. Laite käyttää vain erittäin vähän sähköä, sillä pesu ja kuivaus tapahtuvat parhaalla A-luokan energiatehokkuudella. Laitetta on erittäin helppo käyttää innovatiivisen DirectSensor-hipaisuohjauksen sekä selkeä suomenkielisen ohjauspaneelin ansiosta. Määräautomatiikka tunn... (14)
   Miele WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone
   • 04002516382379
   • WTD163FIN
   1
   good_buy
   1839.90 EUR
  • Hotpoint RDD1175238KDVJEU
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167949689.jpg
   Hotpoint Hotpoint RDD1175238KDVJEU RDD1175238KDVJEU RDD1175238KDVJEU Suurin pesun määrä: 11 kgKuivauksen suurin pyykkimäärä: 7 kgÄänitaso(Pesu/Linkous DB) 53/8314 ohjelmaaLCD-näyttö3 kuivatusprogrammiLapsilukkoAjastettu käynnistys Woolmark Green (14)
   Hotpoint RDD1175238KDVJEU
   1
   good_buy
   559.00 EUR
  • WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201613182.jpg
   WhiteWash WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava pyykinpesukone E-energialuokalla, 1400 rpm linkouksella, suurella 8 kilon täyttömäärällä sekä 5 kilon kuivaus kapasiteetillä peset ja kuivaat pyykkisi hellävaraisesti. Suomenkielisestä ohjelmapaneelista on helppo valita sopiva ohjelma pestävän pyykin mukaan. Linkousnopeus ja pesulämpötila on portaittain säädettävissä halutuksi ja kone automaattisesti sulkee ohjelman kanssa epäyhteensopivat vaihtoehdot pois. Ajastimen ajastustoiminnolla pyykinpesu voidaan suori... (14)
   WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone
   • 06438148036287
   1
   deal
   489.90 EUR
  • Samsung WD70T4047CE Pesu/kuivaus, 7 kg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960743.jpg
   Samsung Samsung WD70T4047CE Pesu/kuivaus, 7 kg WD70T4047CE Pesu/kuivaus, 7 kg WD70T4047CE Pesu/kuivaus, 7 kg Pesee vaatteet tehokkaasti pienemmällä määrällä energiaa, aikaa ja vaivaa. Eco Bubble varmistaa tehokkaan, mutta hellävaraisen pesun matalissa lämpötiloissa*. Kun lisäät pesuainetta, se liukenee ja aktivoituu kupliksi. Kuplat tunkeutuvat kankaan jokaiseen kuituun ja likajälkiin, joten lika ja tahrat irtoavat helposti. Pesu on yhtä tehokas niin kylmässä (15 °C) kuin lämpimässäkin vedessä säästäen samalla energiaa ja suojaten vaatteiden väriä ja rakennetta. (9)
   Samsung WD70T4047CE Pesu/kuivaus, 7 kg
   • 08806090603112
   • WD70T4047CE/EE
   2
   599.00 EUR
  • Siemens Kuivaava pesukone WN44A1L9DN (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187611968.jpg
   Siemens Siemens Kuivaava pesukone WN44A1L9DN (valkoinen) Kuivaava pesukone WN44A1L9DN (valkoinen) Kuivaava pesukone WN44A1L9DN (valkoinen) WN44A1L9DN, kuivaava pyykinpesukone (8)
   Siemens Kuivaava pesukone WN44A1L9DN (valkoinen)
   • 04242003868683
   • WN44A1L9DN
   2
   899.00 EUR
  • Electrolux EW7W5247A2 PerfectCare 700 -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182955026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561392.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561401.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561399.jpg
   Electrolux Electrolux EW7W5247A2 PerfectCare 700 -kuivaava Pyykinpesukone EW7W5247A2 PerfectCare 700 -kuivaava Pyykinpesukone EW7W5247A2 PerfectCare 700 -kuivaava Pyykinpesukone Vaatteidesi pesu ja kuivaus yhdellä kertaa. PerfectCare 700 -kuivaava pesukoneemme hoitaa vaatteesi kuivasta kuivaksi kätevällä ohjelmalla. Sen DualCare-järjestelmä muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeen tekstiilityypin ja täyttömäärän mukaan ensiluokkaisen huolenpidon takaamiseksi ja säilyttääkseen tekstiilit uudenveroisina pitempään.Kätevästi yhdellä ohjelmalla. Wash&Dry-ohjelma hoitaa pyykkejä kätevästi yhdellä painikkeen painalluksella. Voit valita yhden täydellisen ohjelman optimoitua pes... (8)
   Electrolux EW7W5247A2 PerfectCare 700 -kuivaava Pyykinpesukone
   • 07332543606719
   • 914 600 601
   • EW7W5247A2
   2
   deal
   689.90 EUR
  2 7
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjouset IMPORTANT
    • true
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 560 € (budget)
   • 560 € - 680 € (price_2)
   • 680 € - 910 € (price_3)
   • ≥ 910 € (price_4)
  • Täyttäminen (ta_ytta_minen):
   • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
   • Päältä täytettävä (pa_a_lta_ta_ytetta_va_)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
  • Kuivauskapasiteetti (kuivauskapasiteetti):
   • 4 kg (kuivauskapasiteetti_4.0)
   • 5 kg (kuivauskapasiteetti_5.0)
   • 6 kg (kuivauskapasiteetti_6.0)
   • 7 kg (kuivauskapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (kuivauskapasiteetti_8.0)
  • Pesukapasiteetti (rummun_kapasiteetti):
   • 7 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
   • 9 kg (rummun_kapasiteetti_9.0)
   • 10 kg (rummun_kapasiteetti_10.0)
  • Ominaisuudet (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • 46 dB (melutaso_pesu__46.0)
   • 48 dB (melutaso_pesu__48.0)
   • 51 dB (melutaso_pesu__51.0)
   • 52 dB (melutaso_pesu__52.0)
   • 53 dB (melutaso_pesu__53.0)
   • 54 dB (melutaso_pesu__54.0)
   • 55 dB (melutaso_pesu__55.0)
   • 56 dB (melutaso_pesu__56.0)
   • 81 dB (melutaso_pesu__81.0)
   • 112 dB (melutaso_pesu__112.0)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 74 dB (melutaso_linkous__1)
   • 74 dB - 76 dB (melutaso_linkous__2)
   • 76 dB - 79 dB (melutaso_linkous__3)
   • ≥ 79 dB (melutaso_linkous__4)
  • Linkousnopeus (pyo_rimisnopeus_max_):
   • 1 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1.0)
   • 1200 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1200.0)
   • 1300 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1300.0)
   • 1400 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1400.0)
   • 1500 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1500.0)
   • 1551 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1551.0)
   • 1600 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1600.0)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 84 cm (korkeus_1)
   • 84 cm - 85 cm (korkeus_2)
   • 85 cm - 87 cm (korkeus_3)
   • ≥ 87 cm (korkeus_4)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • 59.5 cm (leveys_59.5)
   • 59.6 cm (leveys_59.6)
   • 59.7 cm (leveys_59.7)
   • 59.8 cm (leveys_59.8)
   • 60.0 cm (leveys_60.0)
   • 85.0 cm (leveys_85.0)
   • 87.0 cm (leveys_87.0)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 55 cm (syvyys_cm_1)
   • 55 cm - 59 cm (syvyys_cm_2)
   • 59 cm - 61 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 61 cm (syvyys_cm_4)
  • Oven sarana (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Höyrypesu (ho_yrypesu)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Rypistymisen esto (rypistymisen_esto)
   • Villa (villa)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi