x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kuivaava pesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivaavat pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä.

   Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä.

   Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa. Myös energian kulutus on korkeampi pesu-kuivaus yhdistelmissä, kuin kahdessa erillisessä koneessa. Tämä johtuu siitä, että yhdistelmässä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Jos siis kotitaloudessasi on tilaa pesukoneelle ja kuivurille, kannattaa harkita tarkaan mitä hankkii. Tiettyjä erillisiä pesukoneita ja kuivureita voi asettaa päällekäin, mikä säästää lattiapinta-alaa.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä
   Lähes kaikki tunnetut pesukonevalmistajat tarjoavat myös pesu-kuivaus yhdistelmiä. Koneiden standardikoko on 60 cm leveä. Pesu-kuivaus yhdistelmän voi asettaa ainoastaan työtason alapuolelle, mikäli työtaso on tarpeeksi syvä. Sen päälle ei siis voi asettaa toista laitetta.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada kiinnitettyä vesihanaan, turvalliseen virranlähteeseen, ja että poistovesi täytyy saada ohjattua viemäriin.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön. Mikäli kuivuria ei kytke yllämainitulla tavalla, niin säiliö tulee tyhjentää jokaisen kuivauskerran jälkeen.

   Pesu-kuivaus yhdistelmiä voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku neliönmuotoinen tai pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan.

   Pesu-kuivaus yhdistelmien luukun koko on standardi. Koneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää koneen tiedoista.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää hankkiessa rummun koko on tärkeä ottaa huomioon. Mitä suurempi rumpu sitä enemmän pyykkiä saa pestyä kerrallaan. Pesu-kuivaus yhdistelmien rummun koko voi olla 2,25 kg, 2,5 kg, 3 kg, 3,5 kg , 4 kg, 4,5 kg , 5 kg, 6 kg, 7 kg, mutta on olemassa myös koneita joiden tilavuus on 8 kg, tai jopa 10 kg. Yhdistelmissä kuivurin kapasiteetti on hieman pienempi kuin pesukoneen kapasiteetti. Siksi kuivaaminen on usein tehtävä kahdessa erässä. Kuivaus kapasiteetti yhdistelmissä eroaa erillisestä kuivurista, koska erillisen kuivurin rumpu on yleensä suurempi kuin pesu-kuivaus yhdistelmän rumpu.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat A:sta G:hen. A on kaikista ekonomisin. Suurin osa yhdistelmistä kuuluvat luokkiin B ja C, jotkut merkit tekevät A- ja D-malleja. Ekonomisemmat koneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät. Kirjainsysteemin mukaan määritellään myös pesun ja kuivauksen lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Pesukone
   Tiedoista löytyy kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Luku voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä enemmän kierroksia minuutissa, sitä kuivempana pyykki tulee ulos pesukoneesta ja sitä alhaisempi kosteusprosentti on. Monissa malleissa kierrosluvun voi itse valita annetuista vaihtoehdoista.

   Pesukoneseen kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilat ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi monissa koneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu tai pitsipesu. Useisiin pesukoneisiin kuuluu myös käsinpesuohjelma.
   Jos on usein tarve erikoispesulle, niin kannattaa hankkia pesukone jossa on laaja valikoima erikoispesuohjelmia, tai jota voi ohjelmoida omien toiveittensa mukaan. Monissa koneissa on mahdollisuus valita energiaa säästävä pesu, pikapesu, pelkkä linkous tai pesu pienelle lastille.

   Uusimmissa pesukonemalleissa on paljon lisätoimintoja, joihin kuuluu itsepunnitsija, tasapainottaja (pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana), tiedoitus ohjelman kulusta, pesurummun valaistus ja lopetus-signaali kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se on.

   Kuivuri
   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Pesukone pystyy usein pesemään 5-6 kg pyykkiä, mutta kuivuri pystyy kuivaamaan vain noin puolet tästä määrästä. Nykyään joissain malleissa kuivuri pystyy kuivaamaan saman määrän vaatteita, kuin pesukone pesemään. Kuivaaminen tapahtuu joko ajan perusteella tai kosteuden perusteella. Kosteudentunnistus menetelmä tarkoittaa sitä että käyttäjä valitsee haluamansa kosteusasteen, ja kuivausrumpu lopettaa kuivaamisen kosteusasteen saavutettuaan. Mikäli kuivausrummussa on ajastuksella toimiva lopetus, on kuivausaika yleensä pidempi. Voi olla että rumpu jatkaa kuivaamista vaikka pyykki olisi jo kuivaa. Ohjelmoitava kuivausrumpu on tehokkaampi ja säästää energiaa. Ohjelmoinnin avulla voi valita miten kuivia vaatteista tulee. Voi valita silityskuivan, kaappikuivan tai ohjelman joka kuivaa erikseen villaa, värillistä tai kutistuvaa pyykkiä. Kannattaa huomioida vaatteessa annettavat kuivausohjeet.
   Yleistä

   Pesu-kuivaus yhdistelmässä kätevä lisätoiminto on ajastin. Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan on sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tunnettuja pesu-kuivaus yhdistelmä merkkejä ovat Aeg, Bosch, Miele, UPO ja Siemens.

   Vertaile täällä pesu-kuivaus yhdistelmiä ja löydä parhaat tarjoukset!

   • Diilit Diilit
   • Pesutornit Pesutornit
   • Samsung Samsung
   • Miele Miele
   • Bosch Bosch
   • Edullisimmat Edullisimmat kuivaavat pesukoneet
  0 - 24
  • LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971320.jpg?ts=1
   LG LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE Kuivaava LG P4AOTH1WE -pyykinpesukone on varustettu 8 kg:n pesukapasiteetilla ja 6 kg:n kuivaukapasiteetilla. Pese ja kuivaa pyykkisi kätevästi yhdellä koneella. Suuri ja selkeä näyttö sekä suuri ja tyylikäs ohjelmanvalitsin tekevät asetusten valinnan vaivattoman helpoksi. ThinQ-tekniikka taas mahdollistaa erinäiset älytoiminnot Wi-Fi-yhteydellä, kun taas Smart Diagnosis helpottaa ongelmanratkaisua ja löytää nopeasti kaikkein pienimmätkin viat. Optimoidut rummun liikkeet Koneen AI DD -tekniikka taas valitsee parhaat ja hellävaraisimmat rummun liikkeet painoon ja vaatteiden kankaan pehmeyteen perustuen. Kestävä ja hiljainen Inverter Direct Drive -moottori Inverter Direct Drive -suoravetomoottori on kestävä, luotettava ja erittäin hiljainen. Moottorissa on vähemmän liikkuvi (158)
   LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806091332349
   2
   good_buy
   most_sold
   528.00 EUR
  • Electrolux Kuivaava pesukone EW7W5468E6 (Valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229682724.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Kuivaava pesukone EW7W5468E6 (Valkoinen) Kuivaava pesukone EW7W5468E6 (Valkoinen) Kuivaava pesukone EW7W5468E6 (Valkoinen) Kuivaava Electrolux EW7W5468E6 -pesukone pesee ja kuivaa vaatteesi kätevästi yhdellä kertaa. PerfectCare 700 -koneella käsittelet niin hienopyykin kuin ulkovaatteetkin, ja kondensoiva kuivaustekniikka kondensoi kosteuden vesisäiliöön, jolloin ilmanpoistoa ei tarvita. Lapsilukko ja tulvasuojaus taas varmistavat turvallisen käytön. Pidentää vaatteiden käyttöikää SensiCare-järjestelmä säätää ohjelman keston koneen täyttömäärän mukaan. Näin vältät pyykkien ylipesun, mikä auttaa säilyttämään vaatteet uudenveroisina pidempään. Koneen DualCare-järjestelmä taas muokkaa lämpötilan ja rummun liikkeet pyykin tekstiilityypin ja painon mukaan. Raikastaa vaatteesi höyryllä SteamCare-järjestelmä FreshScentilla mahdollistaa vaatteidesi raikastamisen höyryllä. Näin säästät vettä sekä vähennät vaatteiden rypistymistä ja silityksen tarvetta. Halutessasi voit myös lisätä erikseen saatavan hajusteen, jotta vaatteesi tuoksuvat vastapestyi (42)
   Electrolux Kuivaava pesukone EW7W5468E6 (Valkoinen)
   • 07332543787333
   • EW7W5468E6
   3
   good_buy
   728.00 EUR
  • Samsung kuivaava pyykinpesukone WD8NK52K0AWEE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231220573.jpg?ts=1
   Samsung Samsung kuivaava pyykinpesukone WD8NK52K0AWEE kuivaava pyykinpesukone WD8NK52K0AWEE kuivaava pyykinpesukone WD8NK52K0AWEE Kuivaava Samsung-pyykinpesukone sopii pieniin tiloihin. Siinä on 8 kg täyttömäärä pyykinpesuun ja 5 kg kuivaukseen. Tämä yhdistelmälaite pesee ja kuivaa pyykkisi hellästi. (17)
   Samsung kuivaava pyykinpesukone WD8NK52K0AWEE
   • 08806090571251
   • WD8NK52K0AW/EE
   3
   good_buy
   deal
   850.00 EUR
  • Whirlpool FWDG 861483E WV EU kuivaava pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962942.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204541685.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204541686.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204541687.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool FWDG 861483E WV EU kuivaava pyykinpesukone FWDG 861483E WV EU kuivaava pyykinpesukone FWDG 861483E WV EU kuivaava pyykinpesukone Täyttömäärä: pesu 8 kg, kuivaus 6kg Linkous max 1400 rpm Moottorin 10 v takuu (15)
   Whirlpool FWDG 861483E WV EU kuivaava pyykinpesukone
   • 08003437613456
   • 859991614180
   3
   good_buy
   474.99 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone F2DV707S2WS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165913425.jpg?ts=1
   LG LG kuivaava pyykinpesukone F2DV707S2WS kuivaava pyykinpesukone F2DV707S2WS kuivaava pyykinpesukone F2DV707S2WS Kuivaava LG-pyykinpesukone pesee 7 kg ja kuivaa 5 kg pyykkiä. Laitteessa on kompakti muotoilu, tehokas TurboWash-teknologia ja integroitu wifi-yhteys. (21)
   LG kuivaava pyykinpesukone F2DV707S2WS
   • 08806098771332
   • F2DV707S2WS
   2
   good_buy
   528.90 EUR
  • Candy Kuivaava pesukone Candy ROW4856DWMCE/1-S 8/5kg 1400r/min, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207303747.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204528813.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237744305.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204497451.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237744309.jpg?ts=1
   Candy Candy Kuivaava pesukone Candy ROW4856DWMCE/1-S 8/5kg 1400r/min, valkoinen Kuivaava pesukone Candy ROW4856DWMCE/1-S 8/5kg 1400r/min, valkoinen Kuivaava pesukone Candy ROW4856DWMCE/1-S 8/5kg 1400r/min, valkoinen (22)
   Candy Kuivaava pesukone Candy ROW4856DWMCE/1-S 8/5kg 1400r/min, valkoinen
   • 08059019009131
   • 31010385
   1
   good_buy
   432.99 EUR
  • Electrolux kuivaava pyykinpesukone EW7F5247A4 integroitava
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137696316.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233697350.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux kuivaava pyykinpesukone EW7F5247A4 integroitava kuivaava pyykinpesukone EW7F5247A4 integroitava kuivaava pyykinpesukone EW7F5247A4 integroitava Kuivaavan Electrolux PerfectCare 700 -pyykinpesukoneen moottorin kierrosnopeus on 1600 RPM. Laitteen ominaisuuksiin lukeutuu myös DualCare- ja SensiCare-järjestelmät sekä 60 minuutin pesu- ja kuivausohjelma. (14)
   Electrolux kuivaava pyykinpesukone EW7F5247A4 integroitava
   • 07332543635450
   • 07332543766222
   • EW7F5247A4
   2
   good_buy
   728.90 EUR
  • Samsung WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229679989.jpg?ts=1
   Samsung Samsung WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE Samsung WD90T634CBN/S4 on monipuolinen kuivaava pyykinpesukone modernilla helppokäyttöisellä intuitiivisella käyttöliittymällä. Sillä peset ja kuivaat vaatteesi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja nautit nykypäivän älykkäistä ominaisuuksista. Eco Bubble hellävarainen, mutta tehokas pesu kaikissa lämpötiloissa Samsungin uniikki Eco Bubble-tekniikka mahdollistaa entistä hellävaraisemman pesun alemmissa lämpötilassa tinkimättä erinomaisesta pesutuloksesta. Eco Bubble-tekniikalla pesuaine liotetaan veteen siten, että se sekoittuu pieniin ilmakupliin, jotka mahdollistavat paremman puhdistustehon. Bubble Soak-esiliotus mahdollistaa uskomattoman tehokkaan tahranpoiston Erityinen Bubble Soak esiliotusohjelma puhdistaa vaikeatkin tahrat ilman, että joudut hinkkaamaan niitä. Pesukone liottaa vaatetta pesuainevaahdossa, jossa tahrat puhdistuvat tehokkaasti. Voit yhdistää Bubble Soak -esipesun valittuihin ohjelmiin. (16)
   Samsung WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806090603167
   1
   good_buy
   1028.00 EUR
  • LG P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229569090.jpg?ts=1
   LG LG P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE LG:n kuivaava vain 47,5 cm syvä (mitta ei sisällä koneen luukkua) pyykinpesukone, jonka saat mahtumaan pienempäänkin tilaan.Tämän hupputeknologian ansiosta sinun ei tarvitse ostaa erillistä kuivausrumpua, mutta voit silti sekä pestä että kuivata vaatteita.Tällä koneella on myös älykäs AI DD toiminto joka takaa vaatteillesi hellävaraisen ja parhaan mahdollisen pesutekniikan. AI DD Älykäs LG:n toiminto AI DD tunnistaa kankaan painon ja pehmeyden, joka siten määrää rummun liikkeet. Tämän ansioista vaatteesi saavat joka kerta hellävaraisen käsittelyn. Turbo Wash 59min TurboWash LG:n koneella säästät pestessäsi aikaa ja energiaa, jonka ansioista pidät sähkölaskun pienenä. Tämä toiminto mahdollistaa tehokkaan mutta hellävaraisen käsittelyn vaatteillesi, jonka ansioista pidät vaatteesi kauniina ja ehjinä mahdollisimman pitkään. (16)
   LG P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806098755172
   1
   good_buy
   628.00 EUR
  • Bosch Serie 6 kuivausrumpu WTW85L48SN (valkoinen)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208523249.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246286326.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246286327.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Serie 6 kuivausrumpu WTW85L48SN (valkoinen) Serie 6 kuivausrumpu WTW85L48SN (valkoinen) Serie 6 kuivausrumpu WTW85L48SN (valkoinen) Tilava 8 kg kuivausrumpu, jossa on automaattisesti puhdistuva kosteudentiivistinSelfCleaning Condenser.Matala energiankulutus A++ säilyy koko kuivausrummun käyttöiän ajan. SelfCleaning Condenser -automaattisesti puhdistuva kosteudentiivistin vähentäähuomattavasti kuivausrummun huollon tarvetta. Automaattinen puhdistustoiminto varmistaa,että energialuokka A++ säilyy koko laitteen käyttöiän.AntiVibration DesignTM:enemmän vakautta ja vähemmän tärinää.Sivupaneelien uusi design ei ole vain katseenvangitsija: Rakenne lisää vakautta javähentää tärinää. Optimaalinen eristys vaimentaa lisäksi käyntiäänen, jotta sarjan kaikkipesukoneet ja kuivausrummut olisivat erittäin hiljaisia jopa linkouksen aikana(ei Classixx-pesukoneissa).Sensitive Drying System -järjestelmän hellävaraisessa rummussa pyykit eivät ole tasaisesti,vaan lämmin ilma kulkee niiden läpi joka puolelta ja aaltomaiset soft-olakkeet sekoittavatniitä kevyesti. Tulos: pehmeät vaatteet ilman ryppyjä.Haluamasi kuivuusaste nap (6)
   Bosch Serie 6 kuivausrumpu WTW85L48SN (valkoinen)
   • 04242005135707
   • WTW85L48SN
   3
   good_buy
   677.99 EUR
  • Samsung WD12TP34CSX/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/197501160.jpg?ts=1
   Samsung Samsung WD12TP34CSX/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD12TP34CSX/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD12TP34CSX/S4 KUIVAAVA PESUKONE Samsung WD12TP34CSX/S4 kuivaava pesukone erottuu edukseen monipuolisilla ominaisuuksillaan, mutta myös tyylikkäällä tummalla designilla, sekä nykypäiväisellä intuitiivisella käyttöliittymällä. Sillä peset ja kuivaat suurenkin talouden pyykit huikean kapasiteetin ansiosta. Eco Bubble hellävarainen, mutta tehokas pesu kaikissa lämpötiloissa Samsungin uniikki Eco Bubble-tekniikka mahdollistaa entistä hellävaraisemman pesun alemmissa lämpötilassa tinkimättä erinomaisesta pesutuloksesta. Eco Bubble-tekniikalla pesuaine liotetaan veteen siten, että se sekoittuu pieniin ilmakupliin, jotka mahdollistavat paremman puhdistustehon. Bubble Soak-esiliotus mahdollistaa uskomattoman tehokkaan tahranpoiston Erityinen Bubble Soak esiliotusohjelma puhdistaa vaikeatkin tahrat ilman, että joudut hinkkaamaan niitä. Pesukone liottaa vaatetta pesuainevaahdossa, jossa tahrat puhdistuvat tehokkaasti. Voit yhdistää Bubble Soak -esipes (14)
   Samsung WD12TP34CSX/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806092683778
   1
   good_buy
   1528.00 EUR
  • Miele WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206291980.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206292039.jpg?ts=1
   Miele Miele WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE Miele WTW870 WPM on 9 kilo pesu- ja 6 kilon kuivauskapasiteetilla varustettu huippuluokan kuivaava pesukone. Tässä koneessa tunnettu Miele-laatu yhdistyy monipuolisiin moderneihin ominaisuuksiin, jotka tekevät pyykkihuollosta vaivatonta ja mahdollistavat tehokkaan, mutta hellävaraisen vaatehuollon. Pesuohjelmat vastaavat vaativampiinkin tarpeisiin ja reilun kapasiteetin ansiosta kone soveltuu myös suurempaan talouteen. TwinDos Mielen kaksiosainen TwinDos-annostelujärjestelmä annostelee nestemäisen pyykinpesuaineen puolestasi. TwinDos annostelee tarvittavan pesuaineen erittäin tarkasti ja ottaa sen rumpuun oikeassa ohjelmavaiheessa. TwinDos mahdollistaa täydellisen pesutuloksen vaivattomasti kahdella UltraPhase -pesuaineella. PowerWash-pesukoneella pesu on tehokasta ja taloudellista Mielen PowerWash-pesukoneet säästävät vettä tinkimättä täydellisestä pesutuloksesta. Erityinen Spin&Spray -pesutekniikka mahdollistaa (8)
   Miele WTW870 WPM KUIVAAVA PESUKONE
   • 04002516365402
   • 11588160
   2
   good_buy
   3128.00 EUR
  • Candy Kuivaava-pesukone Candy CSWS 4962DWE/1-S 9/6kg 1400r/ min, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204614769.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204618227.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204618224.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237755304.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237755291.jpg?ts=1
   Candy Candy Kuivaava-pesukone Candy CSWS 4962DWE/1-S 9/6kg 1400r/ min, valkoinen Kuivaava-pesukone Candy CSWS 4962DWE/1-S 9/6kg 1400r/ min, valkoinen Kuivaava-pesukone Candy CSWS 4962DWE/1-S 9/6kg 1400r/ min, valkoinen (11)
   Candy Kuivaava-pesukone Candy CSWS 4962DWE/1-S 9/6kg 1400r/ min, valkoinen
   • 08059019005966
   • 31010535
   1
   good_buy
   453.99 EUR
  • Candy CSWS43642DE/2-S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172584778.jpg?ts=1
   Candy Candy CSWS43642DE/2-S CSWS43642DE/2-S CSWS43642DE/2-S Pesu (kg): 6Kuivaus (kg): 4 Pesuohjelmien määrä: 16Ajastin (1-24h)Höyry (11)
   Candy CSWS43642DE/2-S
   1
   good_buy
   419.00 EUR
  • Electrolux Kuivaava pesukone EW7W6661S8
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209039678.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Kuivaava pesukone EW7W6661S8 Kuivaava pesukone EW7W6661S8 Kuivaava pesukone EW7W6661S8 DualCare-järjestelmä säätää ohjelmat automaattisesti tekstiilityypin ja täyttömäärän mukaan. Varmistaa täten vaatteiden hellävaraisen hoidon oikeassa lämpötilassa ja optimaalisilla rummun liikkeillä. (7)
   Electrolux Kuivaava pesukone EW7W6661S8
   • 07332543800391
   • EW7W6661S8
   2
   good_buy
   978.90 EUR
  • Beko Ehtv7636xs2 Kuivaava Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205361341.jpg?ts=1
   Beko Beko Ehtv7636xs2 Kuivaava Pesukone Ehtv7636xs2 Kuivaava Pesukone Ehtv7636xs2 Kuivaava Pesukone (9)
   Beko Ehtv7636xs2 Kuivaava Pesukone
   • 08690842339219
   1
   good_buy
   528.90 EUR
  • AEG L7WSP964E KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229682038.jpg?ts=1
   AEG AEG L7WSP964E KUIVAAVA PESUKONE L7WSP964E KUIVAAVA PESUKONE L7WSP964E KUIVAAVA PESUKONE (8)
   AEG L7WSP964E KUIVAAVA PESUKONE
   • 07332543766147
   1
   good_buy
   956.00 EUR
  • Electrolux Kuivaava pyykinpesukone Electrolux EWW1685W 8,5 kg/4 kg 1600 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204526573.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204531534.jpg?ts=1
   Electrolux Electrolux Kuivaava pyykinpesukone Electrolux EWW1685W 8,5 kg/4 kg 1600 k/min Kuivaava pyykinpesukone Electrolux EWW1685W 8,5 kg/4 kg 1600 k/min Kuivaava pyykinpesukone Electrolux EWW1685W 8,5 kg/4 kg 1600 k/min (8)
   Electrolux Kuivaava pyykinpesukone Electrolux EWW1685W 8,5 kg/4 kg 1600 k/min
   • 07332543770212
   • EWW1685W
   1
   good_buy
   563.99 EUR
  • Whirlpool Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962838.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184715237.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169590366.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184715193.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min Kapasiteetti 9 kg. Maksimi kuivauskapasiteetti 6 kg. 14 ohjelmaaLCD-näyttö FreshCare+Pyykki säilyy raikkaana jopa 6h pesun loppumisen jälkeen höyryn ja rummunliikkeiden avulla 6TH SENSE - optimoitu resurssienkäyttö6TH SENSE sovittaa automaattisesti pesuohjelman pyykin määrään nähden. Resurssien käyttö optimoituu ja energiaa, vettä ja aikaa käytetään pienin mahdollinen määrä pesuohjelman aikana. (5)
   Whirlpool Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min
   • 08003437616075
   • 8003437616075
   • 869991618750
   • FWDG961483WSVEEN
   2
   good_buy
   579.00 EUR
  • Candy GVFW596TWHC-S
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163646912.jpg?ts=1
   Candy Candy GVFW596TWHC-S GVFW596TWHC-S GVFW596TWHC-S Pesu (kg) 9Kuivaus (kg) 6 15 ohjelmaa (7)
   Candy GVFW596TWHC-S
   1
   519.00 EUR
  • AEG L7WSK864C KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168067415.jpg?ts=1
   AEG AEG L7WSK864C KUIVAAVA PESUKONE L7WSK864C KUIVAAVA PESUKONE L7WSK864C KUIVAAVA PESUKONE Kalusteeseen integroitava L7WSK864C kuivaava pesukone AEG:lta on varustettu moderneilla ProSense ja DualSense tekniikoilla, jotka säästelevät pesu- ja kuivausaikoja automaattisesti pestävän määrän mukaan. Näin pesu on hellävaraista, eikä vettä ja energiaa kuluteta turhaan. Pesukone on varustettu myös höyryohjelmalla, jolla voit vähentää silityksen tarvetta ja raikastaa vaatteita. Huomioithan, että tämä tuote on integroitava. Mallikuvan kalusteovi ei sisälly toimitukseen. (7)
   AEG L7WSK864C KUIVAAVA PESUKONE
   • 07332543635436
   1
   good_buy
   1578.00 EUR
  • Hoover HDP 5106AMBC / 1-S pesukone kuivaustoiminnolla.
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210818489.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210818658.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210818652.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210818657.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210818654.jpg?ts=1
   Hoover Hoover HDP 5106AMBC / 1-S pesukone kuivaustoiminnolla. HDP 5106AMBC / 1-S pesukone kuivaustoiminnolla. HDP 5106AMBC / 1-S pesukone kuivaustoiminnolla. (7)
   Hoover HDP 5106AMBC / 1-S pesukone kuivaustoiminnolla.
   • 08059019007991
   • 31010662
   1
   674.94 EUR
  • Bosch WNA134B0SN KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210567129.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WNA134B0SN KUIVAAVA PYYKINPESUKONE WNA134B0SN KUIVAAVA PYYKINPESUKONE WNA134B0SN KUIVAAVA PYYKINPESUKONE (6)
   Bosch WNA134B0SN KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • 04242005254903
   1
   928.90 EUR
  • Samsung WD92T734CBT/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221970715.jpg?ts=1
   Samsung Samsung WD92T734CBT/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD92T734CBT/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD92T734CBT/S4 KUIVAAVA PESUKONE Samsung WD92T734CBT/S4 on monipuolinen kuivaava pyykinpesukone modernilla helppokäyttöisellä intuitiivisella käyttöliittymällä. Se on varustettu edistyneillä ominaisuuksilla, jotka mullistavat käsityksesi pyykkihuollosta. Sillä peset ja kuivaat vaatteesi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja nautit nykypäivän älykkäistä ominaisuuksista. Eco Bubble hellävarainen, mutta tehokas pesu kaikissa lämpötiloissa Samsungin uniikki Eco Bubble-tekniikka mahdollistaa entistä hellävaraisemman pesun alemmissa lämpötilassa tinkimättä erinomaisesta pesutuloksesta. Eco Bubble-tekniikalla pesuaine liotetaan veteen siten, että se sekoittuu pieniin ilmakupliin, jotka mahdollistavat paremman puhdistustehon. Bubble Soak-esiliotus mahdollistaa uskomattoman tehokkaan tahranpoiston Erityinen Bubble Soak esiliotusohjelma puhdistaa vaikeatkin tahrat ilman, että joudut hinkkaamaan niitä. Pesukone liottaa vaatetta pesuainevaahdossa, jossa (6)
   Samsung WD92T734CBT/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806090602214
   1
   1358.00 EUR
  2 4
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
   • LG (lg)
   • AEG (aeg)
   • Indesit (indesit)
   • Electrolux (electrolux)
   • Samsung (samsung)
   • Hoover (hoover)
   • Beko (beko)
   • Bosch (bosch)
   • Candy (candy)
   • CYLINDA (cylinda)
   • ELVITA (elvita)
   • Gram (gram)
   • Grundig (grundig)
   • Hisense (hisense)
   • Miele (miele)
   • Smeg (smeg)
   • Whirlpool (whirlpool)
  • Hinta (price):
   • < 560 € (budget)
   • 560 € - 670 € (price_2)
   • 670 € - 885 € (price_3)
   • ≥ 885 € (price_4)
  • Täyttäminen (ta_ytta_minen):
   • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A (a)
  • Pesukapasiteetti (rummun_kapasiteetti):
   • 7 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
  • Ominaisuudet (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • < 49 dB (melutaso_pesu__1)
   • 49 dB - 54 dB (melutaso_pesu__2)
   • 54 dB - 56 dB (melutaso_pesu__3)
   • ≥ 56 dB (melutaso_pesu__4)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 72 dB (melutaso_linkous__1)
   • 72 dB - 75 dB (melutaso_linkous__2)
   • 75 dB - 78 dB (melutaso_linkous__3)
   • ≥ 78 dB (melutaso_linkous__4)
  • Linkousnopeus (pyo_rimisnopeus_max_):
   • 1200 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1200.0)
   • 1400 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1400.0)
   • 1500 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1500.0)
   • 1551 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1551.0)
   • 1600 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1600.0)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 84 cm (korkeus_1)
   • 84 cm - 85 cm (korkeus_2)
   • 85 cm - 87 cm (korkeus_3)
   • ≥ 87 cm (korkeus_4)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • 59,5 cm (leveys_59.5)
   • 59,6 cm (leveys_59.6)
   • 59,7 cm (leveys_59.7)
   • 59,8 cm (leveys_59.8)
   • 60 cm (leveys_60.0)
   • 85 cm (leveys_85.0)
   • 87 cm (leveys_87.0)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 54 cm (syvyys_cm_1)
   • 54 cm - 58 cm (syvyys_cm_2)
   • 58 cm - 60 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 60 cm (syvyys_cm_4)
  • Oven sarana (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
  • Väri (va_ri):
   • Musta (musta)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi