x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kuivaava pesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivaavat pesukoneet

  • Yleiset tiedot

   Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä.

   Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä.

   Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa. Myös energian kulutus on korkeampi pesu-kuivaus yhdistelmissä, kuin kahdessa erillisessä koneessa. Tämä johtuu siitä, että yhdistelmässä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Jos siis kotitaloudessasi on tilaa pesukoneelle ja kuivurille, kannattaa harkita tarkaan mitä hankkii. Tiettyjä erillisiä pesukoneita ja kuivureita voi asettaa päällekäin, mikä säästää lattiapinta-alaa.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä
   Lähes kaikki tunnetut pesukonevalmistajat tarjoavat myös pesu-kuivaus yhdistelmiä. Koneiden standardikoko on 60 cm leveä. Pesu-kuivaus yhdistelmän voi asettaa ainoastaan työtason alapuolelle, mikäli työtaso on tarpeeksi syvä. Sen päälle ei siis voi asettaa toista laitetta.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada kiinnitettyä vesihanaan, turvalliseen virranlähteeseen, ja että poistovesi täytyy saada ohjattua viemäriin.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön. Mikäli kuivuria ei kytke yllämainitulla tavalla, niin säiliö tulee tyhjentää jokaisen kuivauskerran jälkeen.

   Pesu-kuivaus yhdistelmiä voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku neliönmuotoinen tai pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan.

   Pesu-kuivaus yhdistelmien luukun koko on standardi. Koneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää koneen tiedoista.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää hankkiessa rummun koko on tärkeä ottaa huomioon. Mitä suurempi rumpu sitä enemmän pyykkiä saa pestyä kerrallaan. Pesu-kuivaus yhdistelmien rummun koko voi olla 2,25 kg, 2,5 kg, 3 kg, 3,5 kg , 4 kg, 4,5 kg , 5 kg, 6 kg, 7 kg, mutta on olemassa myös koneita joiden tilavuus on 8 kg, tai jopa 10 kg. Yhdistelmissä kuivurin kapasiteetti on hieman pienempi kuin pesukoneen kapasiteetti. Siksi kuivaaminen on usein tehtävä kahdessa erässä. Kuivaus kapasiteetti yhdistelmissä eroaa erillisestä kuivurista, koska erillisen kuivurin rumpu on yleensä suurempi kuin pesu-kuivaus yhdistelmän rumpu.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat A:sta G:hen. A on kaikista ekonomisin. Suurin osa yhdistelmistä kuuluvat luokkiin B ja C, jotkut merkit tekevät A- ja D-malleja. Ekonomisemmat koneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät. Kirjainsysteemin mukaan määritellään myös pesun ja kuivauksen lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Pesukone
   Tiedoista löytyy kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Luku voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä enemmän kierroksia minuutissa, sitä kuivempana pyykki tulee ulos pesukoneesta ja sitä alhaisempi kosteusprosentti on. Monissa malleissa kierrosluvun voi itse valita annetuista vaihtoehdoista.

   Pesukoneseen kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilat ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi monissa koneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu tai pitsipesu. Useisiin pesukoneisiin kuuluu myös käsinpesuohjelma.
   Jos on usein tarve erikoispesulle, niin kannattaa hankkia pesukone jossa on laaja valikoima erikoispesuohjelmia, tai jota voi ohjelmoida omien toiveittensa mukaan. Monissa koneissa on mahdollisuus valita energiaa säästävä pesu, pikapesu, pelkkä linkous tai pesu pienelle lastille.

   Uusimmissa pesukonemalleissa on paljon lisätoimintoja, joihin kuuluu itsepunnitsija, tasapainottaja (pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana), tiedoitus ohjelman kulusta, pesurummun valaistus ja lopetus-signaali kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se on.

   Kuivuri
   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Pesukone pystyy usein pesemään 5-6 kg pyykkiä, mutta kuivuri pystyy kuivaamaan vain noin puolet tästä määrästä. Nykyään joissain malleissa kuivuri pystyy kuivaamaan saman määrän vaatteita, kuin pesukone pesemään. Kuivaaminen tapahtuu joko ajan perusteella tai kosteuden perusteella. Kosteudentunnistus menetelmä tarkoittaa sitä että käyttäjä valitsee haluamansa kosteusasteen, ja kuivausrumpu lopettaa kuivaamisen kosteusasteen saavutettuaan. Mikäli kuivausrummussa on ajastuksella toimiva lopetus, on kuivausaika yleensä pidempi. Voi olla että rumpu jatkaa kuivaamista vaikka pyykki olisi jo kuivaa. Ohjelmoitava kuivausrumpu on tehokkaampi ja säästää energiaa. Ohjelmoinnin avulla voi valita miten kuivia vaatteista tulee. Voi valita silityskuivan, kaappikuivan tai ohjelman joka kuivaa erikseen villaa, värillistä tai kutistuvaa pyykkiä. Kannattaa huomioida vaatteessa annettavat kuivausohjeet.
   Yleistä

   Pesu-kuivaus yhdistelmässä kätevä lisätoiminto on ajastin. Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan on sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tunnettuja pesu-kuivaus yhdistelmä merkkejä ovat Aeg, Bosch, Miele, UPO ja Siemens.

   Vertaile täällä pesu-kuivaus yhdistelmiä ja löydä parhaat tarjoukset!

   • Tarjouset Kuivaavat pesukoneet edullisesti
   • Pesutornit Pesutornit
   • Samsung Samsung
   • Miele Miele
   • Bosch Bosch
   • Edullisimmat Edullisimmat kuivaavat pesukoneet
  • AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143594974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857174.jpg
   AEG AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE AEG L7WDB861G - kuivaava pesukone, ei enää käsinpesua ja vaakakuivausta. AEG:n DualSense-teknologialla varustettu kuivaava pesukone pesee ja kuivaa kaikki pyykkisi, mukaan lukien herkät materiaalit, kuten silkki ja käsinpestävä villa. Voit pestä ja kuivata yhtäjaksoisesti sekä säilyttää vaatteesi sen näköisinä kuin haluat. Tämän kuivaavan pesukoneen DualSense-teknologia sekä matalat kuivauslämpötilat ja hienovaraiset rummun liikkeet mahdollistavat sen ainutlaatuiset pesu- ja kuivausohjelmat h... (32)
   5.25 (1)
   AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   Euronics, Salo "huijaa" tarjoushinnoillaan
   Pesukone myytiin mentaliteetillä, että tarjous voimassa enää vain muutaman päivän, päätös kannattaa tehdä pikaisesti, tuotetta myytiin kuitenkin sen jälkeen "tarjoushinnalla", mikä oli 150 euroa kalliimpi kuin naapurikaupassa normaalihinta. Tunsin itseni petetyksi. Pyysin, että otetaan yhteyttä, ei otettu. Itse tuotteeseen olen tyytyväinen ja ylittikin odotukset.
   4.0
   0 10
   • toimitus sopimuksen mukaan
   • tuotte-esittely
   • 1 ystävällinen myyjä
   • tarjouksen voimassaolot puppua
   • palautteen vastaanotto
   • ei oteta yhteyttä
  Kuivaavat pesukoneet 5.25 (1)
  0 - 24
  • Electrolux EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165617104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204522127.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204522126.jpg
   Electrolux Electrolux EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE Tuplasti huolenpitoa, puolet vähemmän tilaa Electroluxin DualCare-kuivaava pesukone mahdollistaa kaikkien pyykkien pesemisen ja kuivaamisen yhtäjaksoisesti. Voit pestä ja kuivata suosikkivaatteesi luottavaisesti kerta toisensa jälkeen, koneessa on pesuohjelmat kaikille tekstiilityypeille, mukaan lukien villalle ja silkille.Kuivaava pesukone herkällä kosketuksella Tämän koneen DualCare-järjestelmä mahdollistaa kaikkien herkkienkin tekstiilien pesemisen ja kuivaamisen, mukaan lukien "Vain käsin... (73)
   Electrolux EW2W3068E2 KUIVAAVA PESUKONE
   • 07332543072194
   • EW2W3068E2
   3
   good_buy
   458.90 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161316457.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E Kuivaavalla LG-pyykinpesukoneella voit pestä jopa 8 kg pyykkiä. Se voi myös kuivata jopa 5 kg pyykkiä, ja siinä on myös tehokas Direct Drive -moottori. (181)
   LG kuivaava pyykinpesukone CM20T5S2E
   • 08806098789122
   • CM20T5S2E
   1
   good_buy
   most_sold
   428.90 EUR
  • Electrolux kuivaava pyykinpesukone EW9W8862E9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201954879.jpg
   Electrolux Electrolux kuivaava pyykinpesukone EW9W8862E9 kuivaava pyykinpesukone EW9W8862E9 kuivaava pyykinpesukone EW9W8862E9 Kuivaava Electrolux PerfectCare 900 -pyykinpesukone mukauttaa pesu- ja kuivausohjelmat sopiviksi älykkäiden ominaisuuksien avulla. Näihin lukeutuu muun muassa lämpöpumpulla varustettu SensiCare- ja FreshScent-järjestelmät sekä SteamCare-ohjelma. (87)
   Electrolux kuivaava pyykinpesukone EW9W8862E9
   • 07332543775927
   • EW9W8862E9
   1
   good_buy
   1328.90 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone CV90V7S2QA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184004640.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone CV90V7S2QA kuivaava pyykinpesukone CV90V7S2QA kuivaava pyykinpesukone CV90V7S2QA Kuivaava LG-pyykinpesukone pesee jopa 9 kg ja kuivaa 6 kg pyykkiä. Siinä on käytännöllinen AutoDose-järjestelmä, TurboWash-teknologia, sekä integroitu wifi-yhteys. (68)
   LG kuivaava pyykinpesukone CV90V7S2QA
   • 08806091123121
   • CV90V7S2QA
   1
   good_buy
   1028.90 EUR
  • Whirlpool Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962838.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184715237.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169590366.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207235276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/184715193.jpg
   Whirlpool Whirlpool Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min Kapasiteetti 9 kg. Maksimi kuivauskapasiteetti 6 kg. 14 ohjelmaaLCD-näyttö FreshCare+Pyykki säilyy raikkaana jopa 6h pesun loppumisen jälkeen höyryn ja rummunliikkeiden avulla 6TH SENSE - optimoitu resurssienkäyttö6TH SENSE sovittaa automaattisesti pesuohjelman pyykin määrään nähden. Resurssien käyttö optimoituu ja energiaa, vettä ja aikaa käytetään pienin mahdollinen määrä pesuohjelman aikana. (27)
   Whirlpool Kuivaava pyykinpesukone Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N, 9 kg/6 kg 1400 k/min
   • 08003437616075
   • 8003437616075
   • 869991618750
   • FWDG961483WSVEEN
   3
   good_buy
   498.95 EUR
  • LG P4AQVH1VE KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208988260.jpg
   LG LG P4AQVH1VE KUIVAAVA PESUKONE P4AQVH1VE KUIVAAVA PESUKONE P4AQVH1VE KUIVAAVA PESUKONE Kuivaava LG P4AQVH1VE -pyykinpesukone on varustettu 9 kg:n pesukapasiteetilla ja 6 kg:n kuivaukapasiteetilla. Pese ja kuivaa pyykkisi kätevästi yhdellä koneella. Suuri ja selkeä näyttö sekä suuri ja tyylikäs ohjelmanvalitsin tekevät asetusten valinnan vaivattoman helpoksi. ThinQ-tekniikka taas mahdollistaa erinäiset älytoiminnot Wi-Fi-yhteydellä, kun taas Smart Diagnosis helpottaa ongelmanratkaisua ja löytää nopeasti kaikkein pienimmätkin viat. Hygieeninen höyrytekniikka ja optimoidut rummun ... (56)
   LG P4AQVH1VE KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806091363022
   1
   good_buy
   1056.00 EUR
  • Miele WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171962806.jpg
   Miele Miele WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone Kuivaavassa Miele-pyykinpesukoneessa on PerfectDry-teknologia ja älyohjauksen älypuhelimen kautta mahdollistava Miele@home-sovellus. Edestä täytettävällä koneella voi pestä 8 kg tai kuivata 5 kg pyykkiä. (22)
   Miele WTD 163 WCS -kuivaava Pyykinpesukone
   • 04002516382379
   • WTD163FIN
   3
   good_buy
   1550.90 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone CV50T6S2E
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205473070.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone CV50T6S2E kuivaava pyykinpesukone CV50T6S2E kuivaava pyykinpesukone CV50T6S2E Kuivaava LG-pyykinpesukone voi pestä 8 kg ja kuivata 6 kg pyykkiä. Laitteen linkousnopeus on 1400 rpm, ja lisäksi sen ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa Direct Drive -moottori sekä Premium Steam -teknologia. (50)
   LG kuivaava pyykinpesukone CV50T6S2E
   • 08806091386212
   • CV50T6S2E
   1
   good_buy
   728.90 EUR
  • AEG L7WDP862G KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204674641.jpg
   AEG AEG L7WDP862G KUIVAAVA PESUKONE L7WDP862G KUIVAAVA PESUKONE L7WDP862G KUIVAAVA PESUKONE AEG L7WDP862G on hellävarainen kuivaava pesukone, jolla hoidat koko pyykkihuollon kätevästi yhdellä laitteella. Pesukoneen höyryohjelma tuo uusia mahdollisuuksia pyykkihuoltoosi. Pese ja kuivaa kaikki vaatteesi vaivattomasti Valittavanasi on hyvä valikoima pesuohjelmia, sekä pesu- ja kuivausyhdistelmiä. Omat pesuohjelmat löytyvät mm. puuvillalle, synteettisille tekstiileille ja ulkoiluvaatteille. Nopealla NonStop-ohjelmalla peset ja kuivaat kilon pyykkiä vain. Lisäksi pesukoneessa on hienopes... (46)
   AEG L7WDP862G KUIVAAVA PESUKONE
   • 07332543766659
   1
   good_buy
   658.00 EUR
  • LG W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185503946.jpg
   LG LG W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone Jos tarvitset kuivaavan pesukoneen, jonka syvyys on pienempi kuin tavallisen kuivaavan pyykinpesukoneen, sinun on tarkasteltava tätä LG:n loistavaa vaihtoehtoa. Koneen syvyys on vain 47,5 cm (ilman ovea) mutta siitä huolimatta koneen tilavuus pesuun on 7 kg sekä 5 kg kuivaamiseen. Yhdellä koneella, joka huolehtii sekä pesusta, että kuivauksesta, säästät sekä tilaa että rahaa. Jos asut pienessä asunnossa tai sinulla on pieni kylpyhuone, tämä on loistava vaihtoehto sinulle. AI DD Hellävaraista ... (45)
   LG W2DV507N0WS -kuivaava Pesukone
   • 08806091322203
   1
   good_buy
   589.90 EUR
  • Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W7449S8
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181022569.jpg
   Electrolux Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W7449S8 PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W7449S8 PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W7449S8 Pesu ja kuivaus kerralla. Heti käyttövalmis. PerfectCare 900 -kuivaava pesukone pesee ja kuivaa suosikkivaatteesi hellävaraisesti olivatpa ne sitten silkki- tai untuvavaatteita. Lämpöpumpulla toimiva DelicateCare-järjestelmä säätää alhaiset lämpötilat ja rummun liikkeen sopimaan eri tekstiileille. Näin säilytetään vaatteiden alkuperäiset ominaisuudet.Höyryllä raikastetut tekstiilit SteamCare-ohjelmamme käsittelee pyykit höyryn avulla vähentäen ryppyisyyttä ja minimoimalla silitystarpeen. Säil... (29)
   Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W7449S8
   • 07332543720019
   • 07332543766086
   • EW9W7449S8
   2
   good_buy
   1329.90 EUR
  • Samsung kuivaava pyykinpesukone WD95T634CBH
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166508660.jpg
   Samsung Samsung kuivaava pyykinpesukone WD95T634CBH kuivaava pyykinpesukone WD95T634CBH kuivaava pyykinpesukone WD95T634CBH Kuivaava Samsung-pesukone puhdistaa pyykit nopeasti älykkäällä tekoälyohjauksella, AirWash-toiminnolla ja EcoBubble-teknologialla. (43)
   Samsung kuivaava pyykinpesukone WD95T634CBH
   • 08806090607318
   • WD95T634CBH/S4
   1
   good_buy
   1128.90 EUR
  • WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201613182.jpg
   WhiteWash WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava pyykinpesukone E-energialuokalla, 1400 rpm linkouksella, suurella 8 kilon täyttömäärällä sekä 5 kilon kuivaus kapasiteetillä peset ja kuivaat pyykkisi hellävaraisesti. Suomenkielisestä ohjelmapaneelista on helppo valita sopiva ohjelma pestävän pyykin mukaan. Linkousnopeus ja pesulämpötila on portaittain säädettävissä halutuksi ja kone automaattisesti sulkee ohjelman kanssa epäyhteensopivat vaihtoehdot pois. Ajastimen ajastustoiminnolla pyykinpesu voidaan suori... (39)
   WhiteWash WMD38514D/01 -kuivaava Pyykinpesukone
   • 06438148036287
   1
   good_buy
   deal
   489.90 EUR
  • LG P4AQVH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207126518.jpg
   LG LG P4AQVH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AQVH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AQVH1WE KUIVAAVA PESUKONE Säästä tilaa kotona perheesi tarpeita varten yhdistämällä pesu ja kuivaus yhteen koneeseen LG:n hiljaisella pesukoneella. Tämän hupputeknologian ansiosta sinun ei tarvitse ostaa erillistä kuivausrumpua, mutta voit silti sekä pestä että kuivata vaatteita. AI DD Älykäs LG:n toiminto AI DD tunnistaa kankaan painon ja pehmeyden, joka siten määrää rummun liikkeet. Tämän ansioista vaatteesi saavat joka kerta hellävaraisen käsittelyn. Turbo Wash 59min TurboWash LG:n koneella säästät pestessäsi aikaa... (36)
   LG P4AQVH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806098745623
   1
   good_buy
   858.00 EUR
  • Hoover Kuivaava pyykinpesukone Hoover H3DS4464TAMCE-S, 6 kg/4 kg 1400 k/min
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204483782.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204484167.jpg
   Hoover Hoover Kuivaava pyykinpesukone Hoover H3DS4464TAMCE-S, 6 kg/4 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Hoover H3DS4464TAMCE-S, 6 kg/4 kg 1400 k/min Kuivaava pyykinpesukone Hoover H3DS4464TAMCE-S, 6 kg/4 kg 1400 k/min Hoover H-Wash 300 Plus on oiva ratkaisu pieniin tilohin. Kuivaava pesukone mahdollistaa kaikkien pyykkien pesemisen ja kuivaamisen yhtäjaksoisesti. H-Wash on tukeva ja luotettava kuivaava pesukone, joka takaa erinomaisen pesutuloksen, ja on hellävarainen kuiduille. Uuden ajan Eco-Power inverter-moottori on hiiliharjaton, hiljainen ja pitkäikäinen. Kätevät, elämää helpottavat toiminnot tekevät siitä luottokumppanisi.Uuden sukupolven moottori Hooverin uuden sukupolven Eco-Power Inverter on mark... (22)
   Hoover Kuivaava pyykinpesukone Hoover H3DS4464TAMCE-S, 6 kg/4 kg 1400 k/min
   • 08059019007663
   • 31010645
   2
   good_buy
   deal
   639.90 EUR
  • LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205353635.jpg
   LG LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE Kuivaava LG P4AOTH1WE -pyykinpesukone on varustettu 8 kg:n pesukapasiteetilla ja 6 kg:n kuivaukapasiteetilla. Pese ja kuivaa pyykkisi kätevästi yhdellä koneella. Suuri ja selkeä näyttö sekä suuri ja tyylikäs ohjelmanvalitsin tekevät asetusten valinnan vaivattoman helpoksi. ThinQ-tekniikka taas mahdollistaa erinäiset älytoiminnot Wi-Fi-yhteydellä, kun taas Smart Diagnosis helpottaa ongelmanratkaisua ja löytää nopeasti kaikkein pienimmätkin viat. Optimoidut rummun liikkeet Koneen AI DD -tekniik... (22)
   LG P4AOTH1WE KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806091332349
   2
   good_buy
   558.00 EUR
  • AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143594974.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857172.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857174.jpg
   AEG AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE AEG L7WDB861G - kuivaava pesukone, ei enää käsinpesua ja vaakakuivausta. AEG:n DualSense-teknologialla varustettu kuivaava pesukone pesee ja kuivaa kaikki pyykkisi, mukaan lukien herkät materiaalit, kuten silkki ja käsinpestävä villa. Voit pestä ja kuivata yhtäjaksoisesti sekä säilyttää vaatteesi sen näköisinä kuin haluat. Tämän kuivaavan pesukoneen DualSense-teknologia sekä matalat kuivauslämpötilat ja hienovaraiset rummun liikkeet mahdollistavat sen ainutlaatuiset pesu- ja kuivausohjelmat h... (32)
   5.25 (1)
   AEG L7WDB861G KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • 07332543766130
   • 07332543532612
   • L7WDB861G
   • 914 603 802
   1
   good_buy
   639.90 EUR
  • Samsung WD92T654CBE/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205349703.jpg
   Samsung Samsung WD92T654CBE/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD92T654CBE/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD92T654CBE/S4 KUIVAAVA PESUKONE Samsung WD92T654CBE/S4 on monipuolinen kuivaava pyykinpesukone modernilla helppokäyttöisellä intuitiivisella käyttöliittymällä. Sillä peset ja kuivaat vaatteesi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja nautit nykypäivän älykkäistä ominaisuuksista. Eco Bubble hellävarainen, mutta tehokas pesu kaikissa lämpötiloissa Samsungin uniikki Eco Bubble-tekniikka mahdollistaa entistä hellävaraisemman pesun alemmissa lämpötilassa tinkimättä erinomaisesta pesutuloksesta. Eco Bubble-tekniikalla pesuaine liot... (32)
   Samsung WD92T654CBE/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806090607301
   1
   good_buy
   858.00 EUR
  • Whirlpool RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205359270.jpg
   Whirlpool Whirlpool RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE Whirlpool RDD1176287WDEUN on erittäin tilava kuivaava pesukone, joka soveltuu suuren tilavuutensa ansiosta suurempaankin talouteen. Sillä voit pestä huikeat 11 kg pyykkiä ja kuivata jopa 7 kg! Se on varustettu myös laadukkaalla hiiliharjattomalla SenseInverter-moottorilla ja SteamCare-höyryominaisuuksilla. SteamCare-höyry Pesukoneen höyrytoiminnot ovat monikäyttöisiä. Steam Refresh -ohjelmalla voit esimerkiksi raikastaa tekstiilit pelkän höyryn avulla ja SteamCare-toiminto varmistaa, että vaa... (31)
   Whirlpool RDD1176287WDEUN KUIVAAVA PESUKONE
   • 08003437611339
   1
   good_buy
   858.00 EUR
  • Bosch Serie 6 WTW85L48SN lämpöpumppukuivausrumpu
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171771915.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146267321.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146267319.jpg
   Bosch Bosch Serie 6 WTW85L48SN lämpöpumppukuivausrumpu Serie 6 WTW85L48SN lämpöpumppukuivausrumpu Serie 6 WTW85L48SN lämpöpumppukuivausrumpu Tilava 8 kg kuivausrumpu, jossa on automaattisesti puhdistuva kosteudentiivistinSelfCleaning Condenser.Matala energiankulutus A++ säilyy koko kuivausrummun käyttöiän ajan. SelfCleaning Condenser -automaattisesti puhdistuva kosteudentiivistin vähentäähuomattavasti kuivausrummun huollon tarvetta. Automaattinen puhdistustoiminto varmistaa,että energialuokka A++ säilyy koko laitteen käyttöiän.AntiVibration DesignTM:enemmän vakautta ja vähemmän tärinää.Sivupaneelien uusi design ei ole vain katseen... (12)
   Bosch Serie 6 WTW85L48SN lämpöpumppukuivausrumpu
   • 04242005135707
   • WTW85L48SN
   3
   good_buy
   578.90 EUR
  • LG P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207126451.jpg
   LG LG P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE LG:n kuivaava vain 47,5 cm syvä (mitta ei sisällä koneen luukkua) pyykinpesukone, jonka saat mahtumaan pienempäänkin tilaan. Tämän hupputeknologian ansiosta sinun ei tarvitse ostaa erillistä kuivausrumpua, mutta voit silti sekä pestä että kuivata vaatteita.Tällä koneella on myös älykäs AI DD toiminto joka takaa vaatteillesi hellävaraisen ja parhaan mahdollisen pesutekniikan. AI DD Älykäs LG:n toiminto AI DD tunnistaa kankaan painon ja pehmeyden, joka siten määrää rummun liikkeet. Tämän ansioi... (29)
   LG P4AOQH1WS KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806098755172
   1
   658.00 EUR
  • Samsung WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205349711.jpg
   Samsung Samsung WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE Samsung WD90T634CBN/S4 on monipuolinen kuivaava pyykinpesukone modernilla helppokäyttöisellä intuitiivisella käyttöliittymällä. Sillä peset ja kuivaat vaatteesi tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja nautit nykypäivän älykkäistä ominaisuuksista. Eco Bubble hellävarainen, mutta tehokas pesu kaikissa lämpötiloissa Samsungin uniikki Eco Bubble-tekniikka mahdollistaa entistä hellävaraisemman pesun alemmissa lämpötilassa tinkimättä erinomaisesta pesutuloksesta. Eco Bubble-tekniikalla pesuaine liot... (27)
   Samsung WD90T634CBN/S4 KUIVAAVA PESUKONE
   • 08806090603167
   1
   708.00 EUR
  • LG F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165913425.jpg
   LG LG F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone Kuivaava LG-pyykinpesukone pesee 7 kg ja kuivaa 5 kg pyykkiä. Laitteessa on kompakti muotoilu, tehokas TurboWash-teknologia ja integroitu wifi-yhteys. (17)
   LG F2DV707S2WS -kuivaava Pyykinpesukone
   • 08806098771332
   • F2DV707S2WS
   2
   528.90 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone CV92T5S2SQE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156844745.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone CV92T5S2SQE kuivaava pyykinpesukone CV92T5S2SQE kuivaava pyykinpesukone CV92T5S2SQE Kuivaava LG-pyykinpesukone pesee 8,5 kg ja kuivaa 5 kg pyykkiä nopeasti. Siinä on myös nopea 1200 rpm linkousnopeus, kompakti muotoilu ja integroitu wifi-yhteys. (25)
   LG kuivaava pyykinpesukone CV92T5S2SQE
   • 08806098789092
   • CV92T5S2SQE
   1
   728.90 EUR
  2 6
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjouset IMPORTANT
    • true
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Edullisimmat DEFAULT
    • budget
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 560 € (budget)
   • 560 € - 705 € (price_2)
   • 705 € - 980 € (price_3)
   • ≥ 980 € (price_4)
  • Täyttäminen (ta_ytta_minen):
   • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (a_luokka)
   • A++ (energialuokka_a_)
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
   • D (d)
   • E (e)
  • Kuivauskapasiteetti (kuivauskapasiteetti):
   • 4 kg (kuivauskapasiteetti_4.0)
   • 5 kg (kuivauskapasiteetti_5.0)
   • 6 kg (kuivauskapasiteetti_6.0)
   • 7 kg (kuivauskapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (kuivauskapasiteetti_8.0)
  • Pesukapasiteetti (rummun_kapasiteetti):
   • 7 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
   • 9 kg (rummun_kapasiteetti_9.0)
   • 13 kg (rummun_kapasiteetti_13.0)
  • Ominaisuudet (pesukoneen_toiminnot):
   • Jäljellä olevan ajan näyttö (ja_ljella_olevan_ajan_na_ytto_)
   • Lapsilukko (lapsilukko)
   • Näyttö (na_ytto_)
   • Puolitäyttö (puolita_ytto_)
   • Viivästetty aloitus (viiva_stetty_aloitus)
   • Wi-Fi ohjaus (wi_fi_ohjaus)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • 46 dB (melutaso_pesu__46.0)
   • 48 dB (melutaso_pesu__48.0)
   • 51 dB (melutaso_pesu__51.0)
   • 52 dB (melutaso_pesu__52.0)
   • 53 dB (melutaso_pesu__53.0)
   • 55 dB (melutaso_pesu__55.0)
   • 56 dB (melutaso_pesu__56.0)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 73 dB (melutaso_linkous__1)
   • 73 dB - 76 dB (melutaso_linkous__2)
   • 76 dB - 80 dB (melutaso_linkous__3)
   • ≥ 80 dB (melutaso_linkous__4)
  • Linkousnopeus (pyo_rimisnopeus_max_):
   • 1 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1.0)
   • 1400 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1400.0)
   • 1551 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1551.0)
   • 1600 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1600.0)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 82 cm (korkeus_1)
   • 82 cm - 85 cm (korkeus_2)
   • ≥ 85 cm (korkeus_3)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • 59.5 cm (leveys_59.5)
   • 59.6 cm (leveys_59.6)
   • 59.7 cm (leveys_59.7)
   • 59.8 cm (leveys_59.8)
   • 60.0 cm (leveys_60.0)
   • 85.0 cm (leveys_85.0)
   • 87.0 cm (leveys_87.0)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 54 cm (syvyys_cm_1)
   • 54 cm - 57 cm (syvyys_cm_2)
   • 57 cm - 60 cm (syvyys_cm_3)
   • ≥ 60 cm (syvyys_cm_4)
  • Oven sarana (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Allergiaohjelma (allergiaohjelma)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Höyrypesu (ho_yrypesu)
   • Keinokuidut (keinokuidut)
   • Kylmäpesu (kylma_pesu)
   • Käsinpesu (ka_sinpesu)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Villa (villa)
  • Kuivausohjelmat (kuivausohjelmat):
   • Puuvillaohjelma (puuvillaohjelma)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi