x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kuivaava pesukone

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kuivaava pesukone

  • Yleiset tiedot

   Pesu-kuivaus yhdistelmä on oikea ratkaisu talouksiin, joissa ei ole tilaa monelle laitteelle. Erillinen pesukone ja kuivuri sopii suurempiin talouksiin. Pyykinpesukoneita voi vertailla täällä ja kuivausrumpuja täällä.

   Tehdäksesi hankinnan hieman helpommaksi lue alta muutamia vinkkejä, jotka kannattaa ottaa huomioon ostosta tehdessä.

   Kuluttajanliiton tutkimuksista ilmenee, että pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää paljon enemmän vettä kuin erillinen pesukone, ja että kuivaustulos on huonompi kuin erillisessä kuivurissa. Myös energian kulutus on korkeampi pesu-kuivaus yhdistelmissä, kuin kahdessa erillisessä koneessa. Tämä johtuu siitä, että yhdistelmässä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Jos siis kotitaloudessasi on tilaa pesukoneelle ja kuivurille, kannattaa harkita tarkaan mitä hankkii. Tiettyjä erillisiä pesukoneita ja kuivureita voi asettaa päällekäin, mikä säästää lattiapinta-alaa.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä
   Lähes kaikki tunnetut pesukonevalmistajat tarjoavat myös pesu-kuivaus yhdistelmiä. Koneiden standardikoko on 60 cm leveä. Pesu-kuivaus yhdistelmän voi asettaa ainoastaan työtason alapuolelle, mikäli työtaso on tarpeeksi syvä. Sen päälle ei siis voi asettaa toista laitetta.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää sijoittaessa täytyy ottaa huomioon, että se täytyy saada kiinnitettyä vesihanaan, turvalliseen virranlähteeseen, ja että poistovesi täytyy saada ohjattua viemäriin.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön. Mikäli kuivuria ei kytke yllämainitulla tavalla, niin säiliö tulee tyhjentää jokaisen kuivauskerran jälkeen.

   Pesu-kuivaus yhdistelmiä voi valita joko päältä täytettävän mallin tai edestä täytettävän mallin. Päältä täytettävän mallin luukku on neliön muotoinen ja edestä täytettävän mallin luukku neliönmuotoinen tai pyöreä. Luukun avaussuunnan voi monissa pesukoneissa valita tai vaihtaa halutessaan.

   Pesu-kuivaus yhdistelmien luukun koko on standardi. Koneita saa myös suuremmilla luukuilla, mikä on kätevä vaihtoehto jos haluaa usein pestä suurikokoisia tavaroita, kuten makuupussin tai koiranpedin. Luukun halkaisijan pituuden löytää koneen tiedoista.

   Pesu-kuivaus yhdistelmää hankkiessa rummun koko on tärkeä ottaa huomioon. Mitä suurempi rumpu sitä enemmän pyykkiä saa pestyä kerrallaan. Pesu-kuivaus yhdistelmien rummun koko voi olla 2,25 kg, 2,5 kg, 3 kg, 3,5 kg , 4 kg, 4,5 kg , 5 kg, 6 kg, 7 kg, mutta on olemassa myös koneita joiden tilavuus on 8 kg, tai jopa 10 kg. Yhdistelmissä kuivurin kapasiteetti on hieman pienempi kuin pesukoneen kapasiteetti. Siksi kuivaaminen on usein tehtävä kahdessa erässä. Kuivaus kapasiteetti yhdistelmissä eroaa erillisestä kuivurista, koska erillisen kuivurin rumpu on yleensä suurempi kuin pesu-kuivaus yhdistelmän rumpu.

   Pesu-kuivaus yhdistelmä käyttää vettä ja toimii virralla. Energialuokan määrittämiseen on olemassa kirjain systeemi. Kirjaimet kulkevat A:sta G:hen. A on kaikista ekonomisin. Suurin osa yhdistelmistä kuuluvat luokkiin B ja C, jotkut merkit tekevät A- ja D-malleja. Ekonomisemmat koneet ovat kalliimpia ostaessa, mutta käyttökulut ovat sen sijaan pienemmät. Kirjainsysteemin mukaan määritellään myös pesun ja kuivauksen lopputulos. Kirjaimet kulkevat A:sta D:hen. A antaa parhaan tuloksen.

   Pesukone
   Tiedoista löytyy kuinka monta kierrosta/minuutti kone linkoaa. Luku voi olla 1000, 1200, 1400, 1600 tai enemmän. Mitä enemmän kierroksia minuutissa, sitä kuivempana pyykki tulee ulos pesukoneesta ja sitä alhaisempi kosteusprosentti on. Monissa malleissa kierrosluvun voi itse valita annetuista vaihtoehdoista.

   Pesukoneseen kuuluu peruspesuohjelmat valkoiselle ja kirjavalle pyykille, joihin voi itse valita lämpötilat ja linkouksen kierroslukumäärän. Automaattisten ohjelmien lisäksi monissa koneissa ohjelmia pystyy itse ohjelmoimaan riippuen tarpeesta. Esimerkkejä ovat villapesu, hienopesu, silkkipesu tai pitsipesu. Useisiin pesukoneisiin kuuluu myös käsinpesuohjelma.
   Jos on usein tarve erikoispesulle, niin kannattaa hankkia pesukone jossa on laaja valikoima erikoispesuohjelmia, tai jota voi ohjelmoida omien toiveittensa mukaan. Monissa koneissa on mahdollisuus valita energiaa säästävä pesu, pikapesu, pelkkä linkous tai pesu pienelle lastille.

   Uusimmissa pesukonemalleissa on paljon lisätoimintoja, joihin kuuluu itsepunnitsija, tasapainottaja (pitää huolen, että pesukone pysyy paikallaan linkouksen aikana), tiedoitus ohjelman kulusta, pesurummun valaistus ja lopetus-signaali kun ohjelma on valmis. Tässä vain muutamia esimerkkejä lisätoiminnoista. Mitä enemmän toimintoja pesukoneeseen kuuluu, sitä kalliimpi se on.

   Kuivuri
   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus tapahtuu niin kutsutun kondensoinnin avulla. Pyykki kuivataan silloin lämpimän ilman avulla. Vesihöyry kerätään laitteessa olevaan säiliöön, jossa se kondensoituu vedeksi. Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivurin voi liittää samaan viemäriletkuun kuin pesukoneen, joten vesi menee automaattisesti kuivurista viemäriin, eikä säiliöön.

   Pesu-kuivaus yhdistelmissä kuivaus on tehtävä kahdessa erässä. Pesukone pystyy usein pesemään 5-6 kg pyykkiä, mutta kuivuri pystyy kuivaamaan vain noin puolet tästä määrästä. Nykyään joissain malleissa kuivuri pystyy kuivaamaan saman määrän vaatteita, kuin pesukone pesemään. Kuivaaminen tapahtuu joko ajan perusteella tai kosteuden perusteella. Kosteudentunnistus menetelmä tarkoittaa sitä että käyttäjä valitsee haluamansa kosteusasteen, ja kuivausrumpu lopettaa kuivaamisen kosteusasteen saavutettuaan. Mikäli kuivausrummussa on ajastuksella toimiva lopetus, on kuivausaika yleensä pidempi. Voi olla että rumpu jatkaa kuivaamista vaikka pyykki olisi jo kuivaa. Ohjelmoitava kuivausrumpu on tehokkaampi ja säästää energiaa. Ohjelmoinnin avulla voi valita miten kuivia vaatteista tulee. Voi valita silityskuivan, kaappikuivan tai ohjelman joka kuivaa erikseen villaa, värillistä tai kutistuvaa pyykkiä. Kannattaa huomioida vaatteessa annettavat kuivausohjeet.
   Yleistä

   Pesu-kuivaus yhdistelmässä kätevä lisätoiminto on ajastin. Tämän avulla voit ohjelmoida ohjelman alkamaan tiettynä ajankohtana. Tämä on hyödyllinen toiminto varsinkin jos on yösähkön käyttömahdollisuus.

   Ostettaessa elektronista laitetta kuten astianpesukone, jääkappi tai kahvinkeitin, on maksettava vanhojen laitteiden jätehuollosta. Uuden tuotteen hintaan on sisältyy jätemaksu, jolla kustannetaan vanhojen tuotteiden hävitys ympäristöystävällisesti.

   Tunnettuja pesu-kuivaus yhdistelmä merkkejä ovat Aeg, Bosch, Miele, UPO ja Siemens.

   Vertaile täällä pesu-kuivaus yhdistelmiä ja löydä parhaat tarjoukset!

   • Diilit Diilit
   • Pesutornit Pesutornit
   • Samsung Samsung
   • Miele Miele
   • Bosch Bosch
   • Whirlpool Whirlpool
  • AEG L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857175.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87904520.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857174.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857172.jpg
   AEG AEG L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A Kuivaavan AEG WD 7000 L7WDB861G -pesukoneen DualSense-teknologia säätää pesulämpötilan ja rummun liikkeet erilaisten tekstiilien mukaan. Voit pestä ja kuivata kaikkea hienopesua vaativista vaatteista arkipyykkiin. (32)
   5.25 (1)
   AEG L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   Euronics, Salo "huijaa" tarjoushinnoillaan
   Pesukone myytiin mentaliteetillä, että tarjous voimassa enää vain muutaman päivän, päätös kannattaa tehdä pikaisesti, tuotetta myytiin kuitenkin sen jälkeen "tarjoushinnalla", mikä oli 150 euroa kalliimpi kuin naapurikaupassa normaalihinta. Tunsin itseni petetyksi. Pyysin, että otetaan yhteyttä, ei otettu. Itse tuotteeseen olen tyytyväinen ja ylittikin odotukset.
   4.0
   0 10
   • toimitus sopimuksen mukaan
   • tuotte-esittely
   • 1 ystävällinen myyjä
   • tarjouksen voimassaolot puppua
   • palautteen vastaanotto
   • ei oteta yhteyttä
  Kuivaavat pesukoneet 5.25 (1)
  0 - 24
  • Bosch Series 6 kuivaava pyykinpesukone WVG30443SN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140917613.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144041616.jpg
   Bosch Bosch Series 6 kuivaava pyykinpesukone WVG30443SN Series 6 kuivaava pyykinpesukone WVG30443SN Series 6 kuivaava pyykinpesukone WVG30443SN Bosch WVG30443SN Erittäin energiatehokas kuivaava pyykinpesukone, joka sekä pesee että kuivaa taloudellisesti.Energiatehokas ja hiljainen EcoSilence Drive -moottori lisää koneen käyttöikää.AllergiaPlus-tekniikka on kehitetty erityisesti allergikkoja varten, ja sille on myönnetty ECARF-allergiatutkimuskeskuksen laatumerkki.HygieneCare: pesuohjelma, jonka lämmintä ilmaa hyödyntävä esikäsittely takaa hygienisen tuloksen.VarioPerfect-valitsimella voit säästää jopa 65 % aikaa tai 50 % energiaa.Ens... (56)
   Bosch Series 6 kuivaava pyykinpesukone WVG30443SN
   • 04242005071562
   6
   good_buy
   677.00 EUR
  • Samsung WD90J6A00AXEE KUIVAAVA PESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022036.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143776327.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022031.jpg
   Samsung Samsung WD90J6A00AXEE KUIVAAVA PESUKONE WD90J6A00AXEE KUIVAAVA PESUKONE WD90J6A00AXEE KUIVAAVA PESUKONE %3Cp%3E9 kilon kuivaava pesukone. Ei j%E4%E4 kapasiteetista kiinni. Nopea normaalipesu vain 59 minuuttia. Digitaalinen invertterimoottori varmistaa koneen energiatehokkaan toiminnan%2C alhaisen melutason ja kest%E4v%E4n tehokkuuden. 10 vuoden takuulla%2A%2A%2A.%3C%2Fp%3E (104)
   Samsung WD90J6A00AXEE KUIVAAVA PESUKONE
   • 08801643114862
   4
   good_buy
   727.00 EUR
  • LG FH2U2HDM1N kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A+++-30%
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141210463.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115408718.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115408717.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143404467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143404873.jpg
   LG LG FH2U2HDM1N kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A+++-30% FH2U2HDM1N kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A+++-30% FH2U2HDM1N kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A+++-30% Edestä täytettävä LG kuivaava pyykinpesukone, jossa kestävä suoravetomoottori ja 7/4 kg täyttömäärä. Kompakti, vain 44 cm syvä pyykinpesukone on helppo sijoittaa pienempiin tiloihin. (132)
   LG FH2U2HDM1N kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A+++-30%
   • 06932135334375
   • 08806087613841
   • FH2U2HDM1N
   2
   good_buy
   most_sold
   478.90 EUR
  • AEG L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857175.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/87904520.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857173.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857174.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857172.jpg
   AEG AEG L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A Kuivaavan AEG WD 7000 L7WDB861G -pesukoneen DualSense-teknologia säätää pesulämpötilan ja rummun liikkeet erilaisten tekstiilien mukaan. Voit pestä ja kuivata kaikkea hienopesua vaativista vaatteista arkipyykkiin. (32)
   5.25 (1)
   AEG L7WDB861G Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • 07332543532612
   • 914 603 802
   4
   good_buy
   577.00 EUR
  • Electrolux EW2C327R1 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897161.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897162.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147897163.jpg
   Electrolux Electrolux EW2C327R1 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen B EW2C327R1 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen B EW2C327R1 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen B Electrolux SimpliCare EW2C32R1 -kuivausrumpu säätää automaattisesti kuivaukseen tarvittavan ajan ja sopivan energian OptiSense -järjestelmän avulla. Kondensoiva kuivaus johtaa syntyneen kosteuden erilliseen vesisäiliöön, eikä erillistä ulkoista ilmanvaihtoa tarvita. OptiSense OptiSense -järjestelmän ansiosta kuivaat pyykit aina optimaalisilla asetuksilla. Järjestelmä säätää automaattisesti kuivausajan ja siihen käytettävän energian pyykkimäärään sopivaksi. Saat kuivatettua pyykkisi nopeasti j... (47)
   Electrolux EW2C327R1 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen B
   • 07332543673049
   • 916 098 558
   3
   good_buy
   397.00 EUR
  • Miele WTF130WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 7KG/KUIVAA 4KG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99063129.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102367159.jpg
   Miele Miele WTF130WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 7KG/KUIVAA 4KG WTF130WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 7KG/KUIVAA 4KG WTF130WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 7KG/KUIVAA 4KG %3Ch3%3E%3Cspan style%3D%22font-size%3A12Pt%3B%22%3EMiele WT1-kuivaava pyykinpesukone -%26nbsp%3BQuickPower nopeaan ja tehokkaaseen pesuun ja kuivaukseen%3C%2Fspan%3E%3C%2Fh3%3E (45)
   Miele WTF130WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 7KG/KUIVAA 4KG
   • 04002515808115
   2
   good_buy
   2219.00 EUR
  • Bosch kuivaava pyykinpesukone WVH28422SN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140918067.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150533343.jpg
   Bosch Bosch kuivaava pyykinpesukone WVH28422SN kuivaava pyykinpesukone WVH28422SN kuivaava pyykinpesukone WVH28422SN Bosch kuivaava pyykinpesukone sopii hyvin keskikokoisiin kotitalouksiin ja se säästää tilaa yhdistämällä kaksi kodinkonetta yhdeksi. (24)
   Bosch kuivaava pyykinpesukone WVH28422SN
   • 04242005092475
   3
   good_buy
   1018.90 EUR
  • Electrolux EW7W5268E5 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561395.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561391.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133780735.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150539668.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/136561398.jpg
   Electrolux Electrolux EW7W5268E5 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A EW7W5268E5 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A EW7W5268E5 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A Electrolux PerfectCare 700 -pyykinpesukone EW7W5268E5 toimii myös kuivausrumpuna. DualCare-järjestelmä optimoi pesu- ja kuivauslämpötilan ja rummun liikkeet tekstiilin tyypin ja pyykkimäärän mukaan. (23)
   Electrolux EW7W5268E5 Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • 07332543606702
   • 914 600 600
   3
   good_buy
   578.90 EUR
  • Electrolux EW6F5348B4 + EW7H558B5 PESUTORNIPAKETTI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146915021.jpg
   Electrolux Electrolux EW6F5348B4 + EW7H558B5 PESUTORNIPAKETTI EW6F5348B4 + EW7H558B5 PESUTORNIPAKETTI EW6F5348B4 + EW7H558B5 PESUTORNIPAKETTI (54)
   Electrolux EW6F5348B4 + EW7H558B5 PESUTORNIPAKETTI
   1
   good_buy
   deal
   719.00 EUR
  • LG F2J7HM1W - kuivaava pesukone, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150550870.jpg
   LG LG F2J7HM1W - kuivaava pesukone, valkoinen F2J7HM1W - kuivaava pesukone, valkoinen F2J7HM1W - kuivaava pesukone, valkoinen %3Cp%3ELG%3An yhdistetty pesu ja kuivaus on esimerkki johtavasta kodinkonetekniikastamme. S%E4%E4st%E4 tilaa kotona perheesi tarpeita varten. LG%3An yhdistetyn pesun ja kuivauksen ansiosta sinun ei tarvitse ostaa erillist%E4 kuivausrumpua%2C mutta voit silti sek%E4 pest%E4 ett%E4 kuivata vaatteita.%3C%2Fp%3E (27)
   LG F2J7HM1W - kuivaava pesukone, valkoinen
   • 08806084736192
   2
   good_buy
   538.99 EUR
  • AEG L8WBM163C KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022030.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022029.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022027.jpg
   AEG AEG L8WBM163C KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L8WBM163C KUIVAAVA PYYKINPESUKONE L8WBM163C KUIVAAVA PYYKINPESUKONE Säilyttää suosikkivaatteesi uudenveroisina. ÖKOMIX-tekniikkaa käyttävä kuivaava pesukone esisekoittaa pesu- ja huuhteluaineet veteen ennen niiden syöttämistä rumpuun. Tällöin ne aktivoituvat ja jakautuvat kuituihin paremmin parhaan puhtauden ja tasaisimman kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Mukauttaa ohjelmat optimaalista tulosta varten ProSense®-tekniikka säätää pesu- ja kuivausajat automaattisesti täyttömäärän mukaan. Mahdollistaa kätevät ja taloudelliset ohjelmat - säästäen aikaa, energiaa j... (37)
   AEG L8WBM163C KUIVAAVA PYYKINPESUKONE
   • 07332543532643
   1
   good_buy
   1126.00 EUR
  • LG F4J6TM0W Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114628895.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114628884.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114628893.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114628887.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/114628890.jpg
   LG LG F4J6TM0W Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A F4J6TM0W Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A F4J6TM0W Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A (23)
   LG F4J6TM0W Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • 08806084736086
   • F4J6TM0W.ABWQWSW
   2
   good_buy
   deal
   519.89 EUR
  • Electrolux EW6F5247G1 + EW6C527G2 PESUTORNIPAKETTI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146915030.jpg
   Electrolux Electrolux EW6F5247G1 + EW6C527G2 PESUTORNIPAKETTI EW6F5247G1 + EW6C527G2 PESUTORNIPAKETTI EW6F5247G1 + EW6C527G2 PESUTORNIPAKETTI (33)
   Electrolux EW6F5247G1 + EW6C527G2 PESUTORNIPAKETTI
   1
   good_buy
   deal
   719.00 EUR
  • Whirlpool FWDG86148W EU kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131428969.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113585964.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131428970.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144056882.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWDG86148W EU kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A FWDG86148W EU kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A FWDG86148W EU kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A (13)
   Whirlpool FWDG86148W EU kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • 08003437232572
   • FWDG86148W EU
   3
   good_buy
   508.00 EUR
  • Electrolux EW7W6661S7 -kuivaava pyykinpesukone
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150559015.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133780741.jpg
   Electrolux Electrolux EW7W6661S7 -kuivaava pyykinpesukone EW7W6661S7 -kuivaava pyykinpesukone EW7W6661S7 -kuivaava pyykinpesukone (21)
   Electrolux EW7W6661S7 -kuivaava pyykinpesukone
   • 07332543606726
   2
   good_buy
   deal
   628.00 EUR
  • Miele WTZH730WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 5KG
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90823985.jpg
   Miele Miele WTZH730WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 5KG WTZH730WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 5KG WTZH730WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 5KG %3Ch3%3E%3Cspan style%3D%22font-size%3A12Pt%3B%22%3EMiele WT1-kuivaava pyykinpesukone -%26nbsp%3B%3Cspan style%3D%22font-size%3A12Pt%3B%22%3Esuurille tekstiileille%2C TwinDos ja QuickPower %26%23x2013%3B napin kosketuksella. %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B%3C%2Fspan%3E%26nbsp%3B%26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B %26nbsp%3B%26nbsp%3B %26nbsp%3B%3C%2Fspan%3E%3C%2Fh3%3E (19)
   Miele WTZH730WPM KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 5KG
   • 04002515806975
   2
   good_buy
   3019.00 EUR
  • Samsung WD80K5A10OW/LE Samsung
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149717667.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129801235.jpg
   Samsung Samsung WD80K5A10OW/LE Samsung WD80K5A10OW/LE Samsung WD80K5A10OW/LE Samsung Samsung WD80K5A10OW/LE Eco BubblePuhdasta alhaisessakin lämmössä Eco Bubble -tekniikalla. Pesuaine imeytyyvaatteisiin paremmin ilman ansiosta ja jälki on puhdasta myös alhaisissalämpötiloissa, mikä on hellävaraista vaatteillesi.AddWashUnohtuiko sukka? Keskeytä pesuohjelma ja avaa AddWash-luukku*. AddWash antaamahdollisuuden lisätä pyykkiä helposti kesken pesun. Voit myös lisätä vaatteita,jotka haluat vain huuhdella tai lingota.Bubble SoakBubble Soak on esipesuohjelma, jota käyttäessäsi et jou... (17)
   Samsung WD80K5A10OW/LE Samsung
   • 08801643114534
   2
   good_buy
   558.95 EUR
  • Bosch Serie 4 WTR85VB8SN kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A++
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147397747.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147397748.jpg
   Bosch Bosch Serie 4 WTR85VB8SN kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A++ Serie 4 WTR85VB8SN kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A++ Serie 4 WTR85VB8SN kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A++ %3Cp%3EAutoDry %26%23x2013%3B elektroninen kosteudentunnistus sek%E4 rypistymissuoja ohjelman lopussa takaavat loistavan lopputuloksen.%3C%2Fp%3E (16)
   Bosch Serie 4 WTR85VB8SN kuivaava pyykinpesukone Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A++
   • 04242005123513
   • WTR85VB8SN
   2
   good_buy
   628.00 EUR
  • Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W8861E9
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140918105.jpg
   Electrolux Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W8861E9 PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W8861E9 PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W8861E9 Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone pesee ja kuivaa kaikentyyppiset vaatteet helposti ja kätevästi. Erityinen DelicateCare-järjestelmä, useat ohjelmat ja tehokas lämpöpumpputekniikka tekevät kodinkoneesta erinomaisen apulaisen kotiin. (22)
   Electrolux PerfectCare 900 kuivaava pyykinpesukone EW9W8861E9
   • 07332543649792
   1
   good_buy
   1028.90 EUR
  • LG kuivaava pyykinpesukone FH4G6TDM2R
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140918043.jpg
   LG LG kuivaava pyykinpesukone FH4G6TDM2R kuivaava pyykinpesukone FH4G6TDM2R kuivaava pyykinpesukone FH4G6TDM2R LG:n pyykinpesukoneen ja kuivausrummun yhdistelmä pesee ja kuivaa vaatteesi hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Koneessa on suuri täyttömäärä sekä älykkäät toiminnot. (20)
   LG kuivaava pyykinpesukone FH4G6TDM2R
   • 08806098286492
   1
   good_buy
   578.90 EUR
  • Samsung WD80M4B33JW KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 6KG, 110848
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/106022044.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143434732.jpg
   Samsung Samsung WD80M4B33JW KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 6KG, 110848 WD80M4B33JW KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 6KG, 110848 WD80M4B33JW KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 6KG, 110848 (13)
   Samsung WD80M4B33JW KUIVAAVA PESUKONE PESEE 8KG/KUIVAA 6KG, 110848
   • 08801643114701
   2
   608.95 EUR
  • AEG L7WBL962E Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857163.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857168.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857164.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857166.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113857167.jpg
   AEG AEG L7WBL962E Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A L7WBL962E Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A L7WBL962E Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A %3Cp%3E60 minuutin NonStop-ohjelma pesee ja kuivaa pienet pyykkim%E4%E4r%E4t nopeasti tunnissa. K%E4ytt%F6valmiit pyykit aina tarvittaessa. K%E4tevin pyykinhoitoratkaisu %26%23x2013%3B ilman kompromisseja. Testivoittaja%26nbsp%3BAEG L7WBL962E KUIVAAVA PYYKINPESUKONE.%3C%2Fp%3E (13)
   AEG L7WBL962E Edestä täytettävä Freestanding Valkoinen A
   • 07332543558292
   • 914 605 103
   2
   739.89 EUR
  • Bosch WAN2828BSN + WTR85VB8SN PESUTORNIPAKETTI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146915036.jpg
   Bosch Bosch WAN2828BSN + WTR85VB8SN PESUTORNIPAKETTI WAN2828BSN + WTR85VB8SN PESUTORNIPAKETTI WAN2828BSN + WTR85VB8SN PESUTORNIPAKETTI (18)
   Bosch WAN2828BSN + WTR85VB8SN PESUTORNIPAKETTI
   1
   deal
   1019.00 EUR
  • Bosch WAT2849BSN + WTW85B49SN PESUTORNIPAKETTI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149869619.jpg
   Bosch Bosch WAT2849BSN + WTW85B49SN PESUTORNIPAKETTI WAT2849BSN + WTW85B49SN PESUTORNIPAKETTI WAT2849BSN + WTW85B49SN PESUTORNIPAKETTI (17)
   Bosch WAT2849BSN + WTW85B49SN PESUTORNIPAKETTI
   1
   deal
   1119.00 EUR
  2 4
  • Quick filters (quick_questions):
   • Diilit IMPORTANT
    • true
   • Pesutornit DEFAULT
    • pesutorni
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
  • Merkki (brand):
   • LG (lg)
   • AEG (aeg)
   • Indesit (indesit)
   • Electrolux (electrolux)
   • Samsung (samsung)
   • Asko (asko)
   • Beko (beko)
   • Bosch (bosch)
   • Grundig (grundig)
   • Husqvarna (husqvarna)
   • Miele (miele)
   • Siemens (siemens)
   • Whirlpool (whirlpool)
  • Hinta (price):
   • < 620 € (budget)
   • 620 € - 830 € (price_620_830)
   • 830 € - 1220 € (price_830_1200)
   • ≥ 1220 € (price_1200)
  • Täyttäminen (ta_ytta_minen):
   • Edestä täytettävä (edesta_ta_ytetta_va_)
  • Energialuokka (energialuokka_tuote):
   • A+++ (luokka_a_)
   • A++ (a_luokka)
   • A (a)
   • B (b)
  • Kuivauskapasiteetti (kuivauskapasiteetti):
   • 4 kg (kuivauskapasiteetti_4.0)
   • 5 kg (kuivauskapasiteetti_5.0)
   • 6 kg (kuivauskapasiteetti_6.0)
   • 7 kg (kuivauskapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (kuivauskapasiteetti_8.0)
   • 9 kg (kuivauskapasiteetti_9.0)
  • Pesukapasiteetti (rummun_kapasiteetti):
   • 7 kg (rummun_kapasiteetti_7.0)
   • 8 kg (rummun_kapasiteetti_8.0)
   • 9 kg (rummun_kapasiteetti_9.0)
   • 10 kg (rummun_kapasiteetti_10.0)
   • 12 kg (rummun_kapasiteetti_12.0)
  • Melutaso (pesu) (melutaso_pesu_):
   • < 51 dB (melutaso_pesu__51)
   • 51 dB - 53 dB (melutaso_pesu__51_53)
   • 53 dB - 55 dB (melutaso_pesu__53_55)
   • ≥ 55 dB (melutaso_pesu__55)
  • Melutaso (linkous) (melutaso_linkous_):
   • < 73 dB (melutaso_linkous__73)
   • 73 dB - 75 dB (melutaso_linkous__73_75)
   • 75 dB - 77 dB (melutaso_linkous__75_77)
   • ≥ 77 dB (melutaso_linkous__77)
  • Pesukoneen ominaisuudet (characteristics_washing_machine):
   • Pesutorni (pesutorni)
  • Linkousnopeus (pyo_rimisnopeus_max_):
   • 1200 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1200.0)
   • 1355 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1355.0)
   • 1400 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1400.0)
   • 1600 rpm (pyo_rimisnopeus_max__1600.0)
  • Korkeus (cm) (korkeus):
   • < 85 cm (korkeus_85)
   • 85 cm - 85 cm (korkeus_85_85)
  • Leveys (cm) (leveys):
   • 5.95 cm (leveys_5.95)
   • 6.0 cm (leveys_6.0)
   • 59.5 cm (leveys_59.5)
   • 59.6 cm (leveys_59.6)
   • 59.8 cm (leveys_59.8)
   • 60.0 cm (leveys_60.0)
  • Syvyys (cm) (syvyys_cm):
   • < 55 cm (syvyys_cm_55)
   • 55 cm - 59 cm (syvyys_cm_55_59)
   • 59 cm - 63 cm (syvyys_cm_59_63)
   • ≥ 63 cm (syvyys_cm_63)
  • Oven sarana (oven_sarana):
   • Oikea (oikea)
   • Vasen (vasen)
  • Pesuohjelmat (pesuohjelmat):
   • Ekopesu (ekopesu)
   • Esipesu (esipesu)
   • Hienopesu (hienopesu)
   • Käsinpesu (ka_sinpesu)
   • Pikapesu (pikapesu)
   • Puuvilla (puuvilla)
   • Päivittäispesu (pa_ivitta_ispesu)
   • Rypistymisen esto (rypistymisen_esto)
   • Sekapesu (sekapesu)
   • Tummat vaatteet (tummat_vaatteet)
   • Urheiluvaatteet (urheiluvaatteet)
   • Vauvanvaatteet (vauvanvaatteet)
  • Väri (va_ri):
   • Hopea (hopea)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi