x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Google Home Google Home älykaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • Aktiivikaiuttimet Vertaa eri merkkien aktiivikaiuttimet
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  0 - 24
  • JBL PARTYBOX 310 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661933.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661932.jpg
   JBL JBL PARTYBOX 310 BILEKAIUTIN PARTYBOX 310 BILEKAIUTIN PARTYBOX 310 BILEKAIUTIN Bileet voivat alkaa, JBL PartyBox 310 on täällä! JBL pistää nyt parastaan tinkimättömällä laadullaan, itse kustomoitavan valoshown kera. Monipuolinen kaikki samassa paketissa PartyBox on nimensä veroinen, tällä jos millä takaat mahtavan äänen sekä tunnelman sisällä tai ulkona! Mukana siellä missä sinäkin Kuljetat juhlat mukanasi minne vain PartyBoxin sisään rakennettujen rullien sekä teleskooppikahvan ansiosta, eikä kosteat räiskeetkään haittaa. Akun yhdellä latauksella soitat musiikkia jopa ... (37)
   JBL PARTYBOX 310 BILEKAIUTIN
   • 06925281973918
   • JBLPARTYBOX310EU
   • 6925281973918
   • JBLPARTYBOX310E
   • 7074743
   7
   good_buy
   475.00 EUR
  • JBL PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153713133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162637245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151795574.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162637246.jpg
   JBL JBL PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN Kannettava Bluetooth-kaiutin. Valotehosteita koko paneelin täydeltä. Tehoa jopa 1100 W! (42)
   JBL PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   5
   good_buy
   724.00 EUR
  • JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150101495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144533079.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162998909.jpg
   JBL JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN JBL PartyBox 100 -bilekaiutin tuo juhliin tarvittavaa tunnelmaa voimakkaan äänen ja LED-valoshown avulla. Toista soittolistaa USB-muistilta tai Bluetoothin välityksellä. Kaiuttimen akku kestää noin 12 tuntia. (21)
   JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   7
   good_buy
   255.00 EUR
  • Jamo S801PM KAIUTIN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151224258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744617.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744615.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744611.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744613.jpg
   Jamo Jamo S801PM KAIUTIN VALKOINEN S801PM KAIUTIN VALKOINEN S801PM KAIUTIN VALKOINEN JAMO S 801 PM - Nauti huippuäänestä helposti Jamo S 801PM aktiivikaiuttimet kuuluvat ympäri maailman palkittuun Jamo Studio 8 sarjaan, joka yhdistää skandinaavisen muotoilun ja huippuäänentoiston. Kompaktista koosta huolimatta kaiuttimet tuottavat tasapainoisen ja rikkaan äänimaailman. Tyylikkään ja pienikokoisen muotoilun ansiosta kaiuttimet sopivat hyvin lähes minne vain. Mukana tulevan kaukosäätimen ansiosta voit helposti hallita kaiuttimia ja subwoofer ulostulon ansiosta voit tarvittaessa... (27)
   Jamo S801PM KAIUTIN VALKOINEN
   • 05709009003825
   • 1067900
   5
   good_buy
   351.90 EUR
  • Apple HomePod mini - Space Grey
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175628125.jpg
   Apple Apple HomePod mini - Space Grey HomePod mini - Space Grey HomePod mini - Space Grey Smart speaker Wi-Fi Bluetooth App-controlled space grey (133)
   Apple HomePod mini - Space Grey
   • 00190199710313
   • MY5G2D/A
   1
   good_buy
   most_sold
   140.30 EUR
  • Klipsch R-41PM -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143821751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546742.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167628523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161151138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161151134.jpg
   Klipsch Klipsch R-41PM -aktiivikaiutinpari R-41PM -aktiivikaiutinpari R-41PM -aktiivikaiutinpari Klipsch R-41PM -aktiivikaiuttimet tarjoavat legendaarisen Klipsch äänentoiston helposti. (15)
   Klipsch R-41PM -aktiivikaiutinpari
   • 00743878036329
   • 1066253
   • 0743878036329
   • K1066253
   • 5785491
   6
   good_buy
   377.10 EUR
  • Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393355.jpg
   Klipsch Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari Aktiivilattiakaiuttimet arvokkaan klassisella ulkonäöllä, nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava (22)
   Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • 00743878036343
   • R-51PM
   • 1066255
   • K1066255
   • 0743878036343
   5
   good_buy
   503.10 EUR
  • Harman/Kardon harman kardon citation tower kaiutin harmaa älykaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146767126.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146590813.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/127915466.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158394840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164636625.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon harman kardon citation tower kaiutin harmaa älykaiutin harman kardon citation tower kaiutin harmaa älykaiutin harman kardon citation tower kaiutin harmaa älykaiutin Laadukkaat aktiiviset stereokaiuttimet langattomaan monihuonejärjestelmään. (35)
   Harman/Kardon harman kardon citation tower kaiutin harmaa älykaiutin
   • 06925281941887
   • HKCITATIONTWRGRYEU
   • 5821983
   • 6925281941887
   • 000000000000252413
   3
   good_buy
   1499.00 EUR
  • Genelec G One (B) aktiivikaiutin, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161528194.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150555938.jpg
   Genelec Genelec G One (B) aktiivikaiutin, musta G One (B) aktiivikaiutin, musta G One (B) aktiivikaiutin, musta Genelec G-sarjan aktiivikaiuttimet on suunniteltu kotikäyttöön ammentaen parhaimmat tekniikat pitkän ajan tuomalla kokemuksella. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia, joissa yhdistyvät helppokäyttöisyys, realistinen äänenlaatu, sekä minimalistinen ja uniikki muotoilu. Genelec G One on kompakti ja erittäin monipuolinen kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuuntelua ja tietokonekäyttöä silmällä pitäen. Pienestä koostaan huolimatta Genelec G One on erittäin suorituskykyinen ak... (20)
   Genelec G One (B) aktiivikaiutin, musta
   • 06438128122917
   4
   good_buy
   320.00 EUR
  • Jamo S 801 HYLLYKAIUTINPARI MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150556802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105494039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158437088.jpg
   Jamo Jamo S 801 HYLLYKAIUTINPARI MUSTA S 801 HYLLYKAIUTINPARI MUSTA S 801 HYLLYKAIUTINPARI MUSTA Takuu varmaa Jamo laatua! (19)
   Jamo S 801 HYLLYKAIUTINPARI MUSTA
   • 05709009002903
   • 41064329
   • 1064329
   • 4796603
   4
   good_buy
   171.90 EUR
  • Amazon Echo Dot 3 Älykäs Kaiutin Alexalla - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129807368.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151080439.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173098994.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157254566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157254564.jpg
   Amazon Amazon Echo Dot 3 Älykäs Kaiutin Alexalla - Musta Echo Dot 3 Älykäs Kaiutin Alexalla - Musta Echo Dot 3 Älykäs Kaiutin Alexalla - Musta Amazon Echo Dot Gen 3 Musta (19)
   Amazon Echo Dot 3 Älykäs Kaiutin Alexalla - Musta
   • 00841667162201
   • 00841667160306
   • B07PHPXHQS
   • B0792HCFTG
   4
   good_buy
   57.87 EUR
  • Google Nest Mini 2nd Gen, Hiili
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149027379.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158860552.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167632317.jpg
   Google Google Nest Mini 2nd Gen, Hiili Nest Mini 2nd Gen, Hiili Nest Mini 2nd Gen, Hiili Langaton Google Home Mini on monipuolinen älykaiutin joka tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja kätevät älyominaisuudet kompaktissa koossa. Kaiuttimesta löytyy sisäänrakennettu Google Assistant joka on tehty helpottamaan arkeasi joten voit kysyä siltä mitä tahansa, se on sinun henkilökohtainen Googlesi. Sinun tarvitsee vain sanoa "Ok Google" ja saat vastauksia Googlelta päivittäisiin asioihin, viihteeseen sekä voit hallita sen avulla kotisi muita älylaitteita. Google Home Mini myös tunnistaa äänes... (8)
   Google Nest Mini 2nd Gen, Hiili
   • 00193575000923
   • 00193575000909
   • 6506964
   • GA00781-NO
   • GA00781-EU
   • 0193575000923
   7
   good_buy
   50.00 EUR
  • Klipsch R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720557.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720556.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143468641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142890660.jpg
   Klipsch Klipsch R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta Huippuluokan äänimaailma kohtuuhintaan Klipsch Reference Base sarjan isompi hyllykaiutinpari R-51M. Legendaarisen Klipsch äänen takaa 5.25" kuparipäällystetty grafiittivalettua bassoelementti sekä 1" Hydrid Tractrix-torvidiskantti yhdistettynä järeärakenteiseen koteloon. (24)
   Klipsch R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta
   • 00743878036169
   • R-51M
   • 1066234
   • K1066234
   • 5782943
   3
   good_buy
   274.99 EUR
  • Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161528050.jpg
   Genelec Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN Genelec G One on kompakti ja erittäin monipuolinen kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuuntelua ja tietokonekäyttöä silmällä pitäen. Pienestä koostaan huolimatta Genelec G One on erittäin suorituskykyinen aktiivikaiutin erityisesti lyhyillä kuunteluetäisyyksillä yhdistettynä Genelec F One -bassokaiuttimeen. Uudistetuissa malleissa erona ovat uudistetut päätevahvistimet, jotka kasvattavat kaiuttimien maksimiäänenpainetta sekä laskevat kaiuttimien energiankulutusta. Avain... (38)
   Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • 06438128122993
   • G1BW
   2
   good_buy
   deal
   369.00 EUR
  • Klipsch THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162457442.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624417.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158953895.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158425446.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158443553.jpg
   Klipsch Klipsch THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI MUSTA THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI MUSTA THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI MUSTA Eriomainen äänenlaatu Dynaaminen basso EQ Tyylikäs ja laadukkaista materiaaleista valmistettu (11)
   Klipsch THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI MUSTA
   • 00743878041088
   • 1068024
   • 6998545
   • K1068026
   5
   good_buy
   854.10 EUR
  • JBL PartyBox On the GO
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169266236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165145512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165145514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164452013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164452006.jpg
   JBL JBL PartyBox On the GO PartyBox On the GO PartyBox On the GO Bilekaiutin, kannettavaan käyttöön, langaton, Bluetooth, 100 watt, 2-tie, musta (35)
   JBL PartyBox On the GO
   • 06925281972157
   • JBLPARTYBOXGOBEU
   • 6925281972157
   • 7047599
   2
   good_buy
   299.00 EUR
  • Apple HomePod - White EU Version
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126280996.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/126280999.jpg
   Apple Apple HomePod - White EU Version HomePod - White EU Version HomePod - White EU Version Älykaiutin, Wi-Fi, Bluetooth, 2-tie, valkoinen malleihin iPad/iPhone/iPod (51)
   Apple HomePod - White EU Version
   • 00190198796400
   • MQHV2D/A
   1
   good_buy
   385.00 EUR
  • Klipsch the fives aktiivikaiuttimet mattamusta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630524.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158121295.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158959581.jpg
   Klipsch Klipsch the fives aktiivikaiuttimet mattamusta the fives aktiivikaiuttimet mattamusta the fives aktiivikaiuttimet mattamusta The Fives todellinen Hi-Fi-ääni Klipsch The Fives -aktiivikaiutinpari tuottaa kompaktista koostaan huolimatta huipputason äänen. Patentoitu akustinen tekniikka äänitorvella varustettuna takaa, että saat aina vahvan ja laadukkaan äänentoiston. Sisäänrakennettu dynaaminen bassotaajuus tuottaa voimakkaan basson missä tahansa äänenvoimakkuudessa. Fives sisältää myös 192 kHz/24-bittisen dekoodauksen korkealaatuisten ääniraitojen virheetöntä toistamista varten. Monipuoliset kaiuttimet moniin käytt... (9)
   Klipsch the fives aktiivikaiuttimet mattamusta
   • 00743878041057
   • 1067562
   • 6998543
   • K1067563
   5
   good_buy
   854.10 EUR
  • Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973572.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546626.jpg
   Klipsch Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl Laadukkaat Klipsch R-41M -hyllykaiuttimet tarjoavat tyylikkään ulkonäon lisäksi uskomattoman suorituskyvyn pienestä koostaan huolimatta. Klipsch R-41M -hyllykaiuttimet ovat ihanteellinen valinta kotiteatterijärjestelmääsi varten, koska ne on suunniteltu tarjoamaan erinomaista akustista äänentoistoa kaiken kokoisissa tiloissa. (17)
   Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl
   • 00743878036152
   • 5783083
   • R-41M
   • 1066233
   • K1066233
   3
   good_buy
   112.05 EUR
  • Jabra SPEAK 410 UC USB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155166503.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156008643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146361197.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129016238.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137576356.jpg
   Jabra Jabra SPEAK 410 UC USB SPEAK 410 UC USB SPEAK 410 UC USB Jabra SPEAK 410 UC (10)
   Jabra SPEAK 410 UC USB
   • 05706991013153
   • 00706487011989
   • 7410-209
   • 3730100
   4
   good_buy
   89.90 EUR
  • Google NEST AUDIO KALKKI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164478059.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173052934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173052933.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164828447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164454975.jpg
   Google Google NEST AUDIO KALKKI NEST AUDIO KALKKI NEST AUDIO KALKKI Google Nest Audio -älykaiutin tarjoaa laadukkaan äänentoiston syvällä bassolla ja kirkkailla vokaaleilla. Voit myös hyödyntää Google Assistant -virtuaaliavustajaa saadaksesi esimerkiksi uutisia, ilmoituksia, tai apua äänentoistojärjestelmän käytössä. (7)
   Google NEST AUDIO KALKKI
   • 00193575007892
   • GA01420-NO
   5
   83.90 EUR
  • Klipsch R-34C CENTER KAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973535.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973553.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973559.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158746363.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546358.jpg
   Klipsch Klipsch R-34C CENTER KAIUTIN R-34C CENTER KAIUTIN R-34C CENTER KAIUTIN Klipsch R-34C -keskikaiutin neljällä 3,5 IMG basso-/keskielementillä luovat voimakkaan ja selkeän äänen kotiteatterillesi. Ohuen muotoilun ansiosta kaiutin on helppo sijoittaa ruudun lähettyville. (7)
   Klipsch R-34C CENTER KAIUTIN
   • 00743878036145
   • 5786079
   • R-34-C
   • K1066232
   • 1066232
   5
   359.10 EUR
  • Klipsch R-41SA DOLBY KAIUTINPARI MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737579.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737578.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737573.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624663.jpg
   Klipsch Klipsch R-41SA DOLBY KAIUTINPARI MUSTA R-41SA DOLBY KAIUTINPARI MUSTA R-41SA DOLBY KAIUTINPARI MUSTA Se helpompi tapa kytkeä atmos! (14)
   Klipsch R-41SA DOLBY KAIUTINPARI MUSTA
   • 00743878036176
   • 5785199
   • R-41SA
   • K1066235
   • 1066235
   3
   179.55 EUR
  • Trust Arys 2.0 Speaker Set
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/134525258.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101150399.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137777788.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/163798108.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165842043.jpg
   Trust Trust Arys 2.0 Speaker Set Arys 2.0 Speaker Set Arys 2.0 Speaker Set Tyylikkäät Trust Arys 2.0 -kaiuttimet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun 28 W teholla. Käyttäjäystävällinen äänenvoimakkuuden säätö kaiuttimen etupaneelissa sekä USB-johto tekevät kaiuttimista helppokäyttöiset. (7)
   Trust Arys 2.0 Speaker Set
   • 08713439201796
   • 07394090201793
   • 1812231
   • 20179
   5
   29.85 EUR
  2 53
  • info@vertaa.fi