x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Google Home Google Home älykaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Bang & Olufsen Bang & Olufsen kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • Aktiivikaiuttimet Vertaa eri merkkien aktiivikaiuttimet
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  0 - 24
  • Tivoli Audio Model One -bluetooth-radio. Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229569558.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225694490.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167049949.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204872510.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223171780.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio Model One -bluetooth-radio. Valkoinen Model One -bluetooth-radio. Valkoinen Model One -bluetooth-radio. Valkoinen Legendaarinen Model One pöytäradio bluetooth yhteydellä, jonka ansiosta voit soittaa suosikki kappaleitasi langattomasti esimerkiksi matkapuhelimesta tai tablettitietokoneeesta. Perusmallista mukana huippuherkkä viritin ja laadukkaasti viimeistelty puukotelo. Bluetooth teknologian lisäyksen ansiosta, kun et kuuntele maailmankuulua analogista AM/FM radiotamme, voit kuunnella musiikkia, joka on tallennettu Bluetoothilla varustettuun laitteeseesi. Et koskaan kyllästy kuuntelemaa omaa musiikkiasi Model One BT:sta, kiitos Bluetooth teknologian edistyksellisen A2DP profiilin ja Model One BT:n taajuuskorjauksen. Ja koska Bluetooth® wireless technology toimii langattomasti, sinun ei tarvitse kaivaa esiin audiokaapelia soitintasi varten joka kerta kun haluat kuunnella musiikkia Model One BT:lla. Mutta älä huolehdi, AUX input, Record ja Headphone output ovat silti mukana ja voit yhä käyttää näitä "vanhanaikasia langallisia" laitteita. Maailman helppokäyttöisin radio on nyt v (81)
   Tivoli Audio Model One -bluetooth-radio. Valkoinen
   • 00850003501857
   • 179873
   4
   good_buy
   most_sold
   167.90 EUR
  • Samsung Q-Series Soundbar HW-Q995B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230296795.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/254135352.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Q-Series Soundbar HW-Q995B Q-Series Soundbar HW-Q995B Q-Series Soundbar HW-Q995B Bassokaiuttimella ja Dolby Atmos -tuella varustettu Samsung B460 -soundbar kykenee tarjoamaan hämmästyttävän tilaäänen peleille ja elokuville kotioloissa. Samsungin parhaimmistoon kuuluva soundbar on suunniteltu tarjoamaan dynaaminen 3D-ääni. (76)
   Samsung Q-Series Soundbar HW-Q995B
   • 08806094279528
   • HW-Q995B/XE
   3
   good_buy
   1600.00 EUR
  • Klipsch The Sixes -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524517.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248667052.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248667058.jpg?ts=1
   Klipsch Klipsch The Sixes -aktiivikaiutinpari The Sixes -aktiivikaiutinpari The Sixes -aktiivikaiutinpari Aktiivilattiakaiuttimet arvokkaan klassisella ulkonäöllä, nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava (31)
   Klipsch The Sixes -aktiivikaiutinpari
   • 00743878030624
   • THE SIXES - WALNUT
   5
   good_buy
   1004.90 EUR
  • Genelec G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150960325.jpg?ts=1
   Genelec Genelec G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen G Three kaiutin pohjautuu Genelecin 40 vuoden vahvaan kokemukseen vaativista ammattilaisolosuhteista. Kantavana ideana kaiuttimissa on toistaa ääni juuri sellaisena kuin se on tehty, paljastaen äänituotannon joka ikisen yksityiskohdan, myös virheet.G -sarjassa on panostettu myös toiminnallisuuteen kotioloissa, hillitty valkoinen merkkivalo on myös kytkettävissä pois päältä. Käynnistys ja sammutus on tehty automaatiseksi ja lepotilan virrankulutus on supistettu erittäin pieneksi. Yhdessä palkitun muotoilija Harri Koskisen kanssa suunniteltu valualumiininen kotelo sulautuu vaivattomasti erilaisiin sisustuksiin tuoden skandinaavista tyylikkyyttä käyttäjänsä kotiin.Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G-sarjan tuotteiden suorituskyky on huomattavasti vastaavan kokoisia perinteisiä kaiuttimia parempi tarjoten loistavan vaihtoehdon äänentoistojärjestelmän rakentamiseen huomaamattomasti. Saman teknologian ansiosta aktiivikaiuttimet pystyvät tuottamaan kokoonsa nähden ällistyttävän dynaamisen ja (55)
   Genelec G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • 06438128122306
   3
   good_buy
   728.80 EUR
  • Muse M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/246870684.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231145496.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230804650.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230804640.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207257707.jpg?ts=1
   Muse Muse M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta MUSE - M-1938 DJ BLUETOOTH PARTY BOX on huikea kannettava Bluetooth-kaiutin isojen bileiden pitämiseen. 800 watin lähtötehon ansiosta tämä yli metrin korkuinen Party Box -kaiutin saa sinut tuntemaan, että olet eräänlainen DJ. Mukana tulevan mikrofonin avulla voit järjestää oman riemukkaan karaokeillan parhaiden ystäviesi kanssa. Laitteessa on myös toinen mikrofoni pistoke joten saat myös toisen mikin siihen kiinni (hankittava erikseen). Pienikokoinen kaiutin kulkee mukavasti mukana bileisiin, urheilutapahtumiin tai kuntosalille. Bluetoothin kautta voit suoratoistaa vaivattomasti suosikkimusiikkiasi. USB-liitäntää voi käyttää myös puhelimen lataamiseen. Ominaisuudet: Väriä vaihtavat ja vilkkuvat valot Lähtöteho: 800W Suoratoista musiikkia toisesta Bluetooth-yhteensopivasta laitteesta, kuten tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta Diskantti ja basso säädettävissä Loudness-toiminto Puinen kaappi Kaukosäädin Mukana tulee yksi mikrofoni Näyttö Valkoinen LED näyttö Liitännät 2.0 USB-por (54)
   Muse M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta
   • 03700460207267
   • MUM1986DJ
   • 3700460207267
   • M-1986 DJ
   3
   good_buy
   deal
   261.99 EUR
  • Tivoli Audio Model One - Pöytäradio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172854384.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230495907.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio Model One - Pöytäradio Model One - Pöytäradio Model One - Pöytäradio With a tuner that brings clarity to many of the weakest stations and Bluetooth, the Model One radio begins with a handmade wood cabinet that is both beautiful and the ideal acoustically inert housing.With just three knobs, it is the antithesis of todays ever more complex electronic products.But behind the Model Ones simple appearance hides a multitude of technology, facilitating higher sound reproduction and better reception over anything else near it in size. (54)
   Tivoli Audio Model One - Pöytäradio
   • 00850003501772
   • 203557
   3
   good_buy
   137.90 EUR
  • Google NEST HUB KALKKI 2ND GEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237737901.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237737907.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181776902.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229708606.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/201688203.jpg?ts=1
   Google Google NEST HUB KALKKI 2ND GEN NEST HUB KALKKI 2ND GEN NEST HUB KALKKI 2ND GEN Google Nest Hub tarjoaa apua yhdellä vilkaisulla missä tahansa kotisi huoneessa. Sisäänrakennetun Google Assistantin ansiosta näet aina parhaat ja uusimmat otoksesi Google Kuvista. Voit myös katsoa ja ohjata yhdistettyjä laitteitasi yhdestä hallintapaneelista. Äänikomentojen ansiosta voit helposti katsoa YouTubea tai kuunnella musiikkia YouTube Musicista huippulaadukkaalla kaiuttimella. Voice Matchin avulla saat vastauksia Googlelta sekä tietoa omasta kalenterista tai työmatkasta. Hub antaa apua pieniin hetkiin,jotta sinä voit helpommin nauttia suurista. (54)
   Google NEST HUB KALKKI 2ND GEN
   • 00193575023571
   • GA01331-NO
   3
   good_buy
   71.89 EUR
  • Sonos Beam (Gen2) -soundbar, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203455203.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256095506.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203753494.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220482473.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203455232.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Beam (Gen2) -soundbar, musta Beam (Gen2) -soundbar, musta Beam (Gen2) -soundbar, musta Nosta viihdekokemuksesi vaivattomasti uudelle tasolle uusimman sukupolven kompaktilla, älykkäällä äänipalkillamme, jossa nyt myös Dolby Atmos. Nauti sarjojen, elokuvien ja pelien panoraamaäänestä, kun TV on päällä, ja suoratoista musiikkia, radiota ja muuta viihdettä TV:n ollessa pois päältä. Hallitse ääntä helposti Sonos-sovelluksella, äänelläsi* ja Apple AirPlay 2:lla. Dolby Atmos luo moniulotteisen 3D-efektin, joten voit kokea lentokoneen lentävän yläpuolellasi, kuulla huoneen poikki kulkevat askeleet ja tuntea elokuvamusiikin ympärilläsi.Ominaisuudet:HDMI eARCHDMI-liitäntä muutettavissa optiseksiSisäänrakennettu Amazon Alexa* ja Google Assistant*Integroidut kaukokenttämikrofonitMikrofonit suljettavissa yksityisyyden takaamiseksiKapasitiiviset hipaisuohjaimetNeljä midwoofer-kaiutinta ja yksi diskanttiTruePlay-kalibrointi iOS-laitteilla AirPlay 2WiFi 802.11b/g/n/ac 2,4 tai 5 Ghz10/100 Mbps Ethernet-porttiMonihuonetoisto yhteensopivien Sonos-kaiuttimien kanssaAutomaattiset ohjelmistop (17)
   Sonos Beam (Gen2) -soundbar, musta
   • 08717755778130
   • 00840136802365
   • BEAM2EU1BLK
   • 8717755778130
   6
   good_buy
   deal
   517.89 EUR
  • Klipsch The Fives -aktiivikaiutinpari, pähkinä
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630524.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630525.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630523.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225637430.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218271714.jpg?ts=1
   Klipsch Klipsch The Fives -aktiivikaiutinpari, pähkinä The Fives -aktiivikaiutinpari, pähkinä The Fives -aktiivikaiutinpari, pähkinä Paranna merkittävästi televisiosi äänentoistoa, ja tee se helposti. Korvaa soundbar tehokkailla, HiFi-laatuisilla Klipsch The Fives -aktiivikaiuttimilla, jotka voidaan liittää suoraan televisioon HDMI ARC -liitäntää käyttämällä. Ohjaus sujuu saumattomasti television kaukosäätimellä.The Fives käyttää Klipschin referenssisarjan palkittua Tractrix Horn -äänitorvitekniikkaa ja tuottaa ison, runsaan äänialan. Bassot toistuvat jyhkeinä kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kaiuttimet toistavat lisäksi virheettömästi korkearesoluutioisia audiolähteitä 192kHz/24-bit-dekoodauksensa ansiosta.Erinomaisen monipuolinen liitäntäkattaus ei jätä toivomisen varaa. Kaiuttimien phono-etuasteeseen voi kytkeä levysoittimen, Bluetooth 5.0 -yhteys mahdollistaa langattoman suoratoiston älylaitteilta. Digitaali- ja analogiliitäntöjen lisäksi mukana on USB-sisääntulo ja ulostulo subwooferille. Tyylikkäästi viimeistellyissä aktiivikaiuttimissa on irroitettavat, magneettiset kaiutinritilät, kaunis puurunko ja selkeä, me (23)
   Klipsch The Fives -aktiivikaiutinpari, pähkinä
   • 00743878041057
   • 6998543
   • K1067563
   • 0743878041057
   5
   good_buy
   952.90 EUR
  • Klipsch Heritage Promedia 2.1 Home Cinema Ruskea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/236592382.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247906540.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247906538.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247906539.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231985464.jpg?ts=1
   Klipsch Klipsch Heritage Promedia 2.1 Home Cinema Ruskea Heritage Promedia 2.1 Home Cinema Ruskea Heritage Promedia 2.1 Home Cinema Ruskea ProMedia 2.1 -aktiivikaiuttimet (23)
   Klipsch Heritage Promedia 2.1 Home Cinema Ruskea
   • 00743878045956
   • 07438780459566
   • K1070158
   5
   good_buy
   452.90 EUR
  • Samsung S-Series Soundbar HW-S811B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230547542.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256414159.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225973198.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807091.jpg?ts=1
   Samsung Samsung S-Series Soundbar HW-S811B S-Series Soundbar HW-S811B S-Series Soundbar HW-S811B Dynaaminen ääni ylöspäin suunnatuilla kaiuttimilla takaa todentuntuisen surround-kokemuksen. Tyylikäs soundbar, jonka vaikuttava muotoilu ei ulotu televisiota ulommaksi. Koe ympäröivä kolmiulotteinen ääni nyt langattomalla yhteydellä television ja soundbarin välillä. Television kaiuttimet toimivat yhteistyössä soundbarin kanssa luoden suurempia äänielämyksiä. (12)
   Samsung S-Series Soundbar HW-S811B
   • 08806094279535
   • HW-S811B/XE
   7
   good_buy
   899.00 EUR
  • Tivoli Audio Model One Bluetooth - radio - radio - Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167049929.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/245505027.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/243147622.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230495895.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176799894.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio Model One Bluetooth - radio - radio - Musta Model One Bluetooth - radio - radio - Musta Model One Bluetooth - radio - radio - Musta Imagine the ideal radio.With a tuner that brings clarity to many of the weakest stations and Bluetooth, the Model One radio begins with a handmade wood cabinet that is both beautiful and the ideal acoustically inert housing.With just three knobs, it is the antithesis of todays ever more complex electronic products. (27)
   Tivoli Audio Model One Bluetooth - radio - radio - Musta
   • 00850003501840
   • 179872
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Muse M-1935 DJ Party speaker BT USB Mic 400W
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/223072432.jpg?ts=1
   Muse Muse M-1935 DJ Party speaker BT USB Mic 400W M-1935 DJ Party speaker BT USB Mic 400W M-1935 DJ Party speaker BT USB Mic 400W MUSE - M-1935 DJ BLUETOOTH PARTY BOX on upea Bluetooth-kaiutin jossa on myös FM-radio. Tämän party box kaiuttimen 400 watin tehon ja 83 cm korkean bilelaatikon ansiosta sinusta tuntuu kuin olisit eräänlainen DJ. Mukana toimitettavan mikrofonin avulla voit järjestää oman KARAOKE-iltasi parhaiden ystäviesi kanssa. Kaiuttimen koko mahdollistaa myös sen kuljettamisen urheilutapahtumiin ja kuntosalille. Bluetoothin kautta voit helposti suoratoistaa lempimusiikkiasi. Voit myös ladata puhelimesi USB:n MUSE - M-1935 DJ BLUETOOTH PARTY BOX on upea Bluetooth-kaiutin jossa on myös FM-radio. Tämän party box kaiuttimen 400 watin tehon ja 83 cm korkean bilelaatikon ansiosta sinusta tuntuu kuin olisit eräänlainen DJ. Mukana toimitettavan mikrofonin avulla voit järjestää oman KARAOKE-iltasi parhaiden ystäviesi kanssa. Kaiuttimen koko mahdollistaa myös sen kuljettamisen urheilutapahtumiin ja kuntosalille. Bluetoothin kautta voit helposti suoratoistaa lempimusiikkiasi. Voit myös ladata puhelimesi USB:n (42)
   Muse M-1935 DJ Party speaker BT USB Mic 400W
   • 03700460206932
   • M-1935 DJ
   3
   good_buy
   157.60 EUR
  • Harman/Kardon Citation 200 -langaton kaiutin, harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162605690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/257534037.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237572786.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237572800.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211672822.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 200 -langaton kaiutin, harmaa Citation 200 -langaton kaiutin, harmaa Citation 200 -langaton kaiutin, harmaa Voit nauttia täyteläisestä, kauniista äänenlaadusta sisällä kotona ja ulkona puutarhassa. Harman Kardon Citation 200 -kaiuttimen kanssa voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi HD-laatuisena sisätiloissa langattoman verkon yli tai viedä äänentoiston pihaan Bluetooth-yhteyden ja 8 tunnin akunkeston ansiosta. Hienostunut ja tyylikäs Citation 2 on varustettu sisäänrakennetuilla AirPlay- ja Chromecast-palveluilla, jotka tuovat saataville yli 300 suoratoistopalvelun korkealaatuiset audiosisällöt helposti. Lisäksi Googlen puheohjauksen avulla voit saada vastauksia kysymyksiisi ja pyytää kaiutinta suorittamaan erilaisia toimintoja kotonasi. Citation 200 on IPX4-roiskevesitiivis ja korkealaatuisen villakangasverhoilunsa ansiosta se sulautuu tyylikkäästi monenlaisiin ympäristöihin.Erottuva design.Harman Kardon Citation -sarja yhdistää älykkään kotiäänentoiston tyylikkääseen muotoiluun. Korkealaatuinen villasekoitemateriaali Kvadratilta on likaahylkivä, paloturvallinen ja erityispinnoitettu helppoa (26)
   Harman/Kardon Citation 200 -langaton kaiutin, harmaa
   • 06925281974922
   • HKCITATION200GRYEU
   • 7047837
   • 6925281974922
   4
   good_buy
   349.00 EUR
  • Jamo S 801 PM -jalustakaiutinpari, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151224258.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744617.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214323231.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744615.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744609.jpg?ts=1
   Jamo Jamo S 801 PM -jalustakaiutinpari, valkoinen S 801 PM -jalustakaiutinpari, valkoinen S 801 PM -jalustakaiutinpari, valkoinen S 801PM -aktiivikaiuttimet (25)
   Jamo S 801 PM -jalustakaiutinpari, valkoinen
   • 05709009003825
   • 5709009003825
   • 1067900
   4
   good_buy
   353.90 EUR
  • Sonos Arc Soundbar, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237500438.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237500436.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237500430.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237500433.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155426510.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Arc Soundbar, Musta Arc Soundbar, Musta Arc Soundbar, Musta Sonos Arc on ensiluokkainen, älykäs soundbar television ja elokuvien katseluun, musiikin kuunteluun, pelaamiseen ja moneen muuhun.Uppoudu viihteeseen ja musiikkiin Dolby Atmos -tuetun täyteläisen ja realistisen 3D-äänen ansiosta.Arc-soundbarin muotoilu liikuttaa ääntä ympärilläsi erittäin laajalla äänialalla ja vaikuttavalla bassotoistolla, välittäen uskomattoman äänen selkeyden, yksityiskohtaisuuden ja syvyyden.Koe mukautuva, ohjelmistopohjainen ääni, joka optimoituu huoneeseen Trueplayn avulla. Arc muuntaa äänisäätönsä automaattisesti perustuen äänijärjestelmäsi muihin kaiuttimiin sekä siihen, katseletko elokuvia vai kuunteletko musiikkia.Arcin pitkulainen muotoilu ja saumaton 270 astetta kaartuva kaiutinritilä mahdollistavat äänen suuntaamisen ympäri tilaa samalla, kun se sulautuu elegantisti huoneeseesi.Arc on helppo ottaa käyttöön. Yksinkertainen HDMI eARC- tai ARC-liitäntä tekee käyttöönotosta mutkatonta tinkimättä äänenlaadusta.Nauti soundbarin ohjaamisesta saumattomasti uudiste (13)
   Sonos Arc Soundbar, Musta
   • 08717755777201
   • 89631
   • ARCG1EU1BLK
   • 6868167
   • 8717755777201
   6
   good_buy
   812.99 EUR
  • Amazon Echo Dot (4th Generation) - Anthracite
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171274386.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215334813.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237653405.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233078600.jpg?ts=1
   Amazon Amazon Echo Dot (4th Generation) - Anthracite Echo Dot (4th Generation) - Anthracite Echo Dot (4th Generation) - Anthracite Älykaiutin, Bluetooth, Wi-Fi, Sovellusohjattu, antrasiitti (24)
   Amazon Echo Dot (4th Generation) - Anthracite
   • 00840080591926
   4
   good_buy
   53.73 EUR
  • Klipsch R-51M -jalustakaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124806445.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237309718.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237309724.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143468641.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142890660.jpg?ts=1
   Klipsch Klipsch R-51M -jalustakaiutinpari R-51M -jalustakaiutinpari R-51M -jalustakaiutinpari Pippurinen Klipsch R-51M -jalustakaiutin tuottaa muhkeaa soundia pienessä koossa. Tämä tehokas kaksikko upottaa kuuntelijansa tuntikausiksi elokuvien ja musiikin pariin. Kaiuttimet sopivat erinomaisesti pieniin ja keskikokoisiin huoneisiin.Ominaisuudet:Taajuusvaste: 62 - 21 000 HzHerkkyys: 93 dB @ 2,83 V / 1 mTehonkesto: 85/340 WImpedanssi: 8 OhmiaJakotaajuus: 1660 HzElementit: 1 x 1" alumiinidiskanttielementti, 1 x 5,25" IMG woofer338 x 178 x 215 mmPaino: 5 kg (38)
   Klipsch R-51M -jalustakaiutinpari
   • 00743878036169
   • R-51M
   • 1066234
   • K1066234
   • 5782943
   3
   good_buy
   299.00 EUR
  • Samsung S-Series Soundbar HW-S810B
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230547545.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/256414168.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225973209.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230807374.jpg?ts=1
   Samsung Samsung S-Series Soundbar HW-S810B S-Series Soundbar HW-S810B S-Series Soundbar HW-S810B Dynaaminen ääni ylöspäin suunnatuilla kaiuttimilla takaa todentuntuisen surround-kokemuksen. Tyylikäs soundbar, jonka vaikuttava muotoilu ei ulotu televisiota ulommaksi. Koe ympäröivä kolmiulotteinen ääni nyt langattomalla yhteydellä television ja soundbarin välillä. Television kaiuttimet toimivat yhteistyössä soundbarin kanssa luoden suurempia äänielämyksiä. (23)
   Samsung S-Series Soundbar HW-S810B
   • 08806094281651
   • HW-S810B/XE
   4
   good_buy
   900.00 EUR
  • Jamo S 801 PM -jalustakaiutinpari, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151224287.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744710.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744708.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744712.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744711.jpg?ts=1
   Jamo Jamo S 801 PM -jalustakaiutinpari, musta S 801 PM -jalustakaiutinpari, musta S 801 PM -jalustakaiutinpari, musta Jamo S 801 PM -aktiivikaiutinpari tuo kotiaudiojärjestelmään elegantin ulkomuodon WaveGuide-teknologiaa hyödyntävällädynaamisella äänentoistolla. Kompaktit kaiuttimetsopivat niin stereojärjestelmäksi musiikin kuunteluun kuin televisioon yhdistettäväksi. Kaiuttimissa on 1" silkkikupudiskantti ja 4" bassoelementti sekä lisäksi liitäntä aktiivisubwooferille.Ominaisuudet: Taajuusvaste: 76 - 26 000 Hz Herkkyys: 85 dB (2,83 V @ 1 m) Teho: 60W/120W Impedanssi: 8 Ohmia Elementit: 1 x 1" Soft Dome Tweeter, 1 x 4" Polyfiber Woofer Jakotaajuus: 2000 HzSisääntulot: Analogi, USB, optinen, BluetoothUlostulot: linjatasoinen RCA subwooferilleKaukosäädin Mitat: 285 x 156 x 163 mm (22)
   Jamo S 801 PM -jalustakaiutinpari, musta
   • 05709009003801
   • 1067898
   4
   good_buy
   353.90 EUR
  • Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143821739.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167628534.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232896160.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248774844.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/248772690.jpg?ts=1
   Klipsch Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari Aktiivilattiakaiuttimet arvokkaan klassisella ulkonäöllä, nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava (17)
   Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • 00743878036343
   • 1066255
   • 0743878036343
   • K1066255
   5
   577.00 EUR
  • Sonos Sub (Gen 3) langaton Subwoofer, Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155033130.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155441413.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237500348.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158473921.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/237500350.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Sub (Gen 3) langaton Subwoofer, Valkoinen Sub (Gen 3) langaton Subwoofer, Valkoinen Sub (Gen 3) langaton Subwoofer, Valkoinen Subwoofer, langaton, Ethernet, Fast Ethernet, Wi-Fi, valkoinen (11)
   Sonos Sub (Gen 3) langaton Subwoofer, Valkoinen
   • 08717755777256
   • 6868083
   • SUBG3EU1
   • 89630
   • 8717755777256
   6
   716.99 EUR
  • Sonos Sub Mini -subwoofer, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250236485.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250236483.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/250236486.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247559420.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/247504460.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Sub Mini -subwoofer, musta Sub Mini -subwoofer, musta Sub Mini -subwoofer, musta Langaton Sonos Sub Mini -bassokaiutin tuo järisevän basson kotiisi kahden 6 elementin ja edistyneen prosessoinnin ansiosta. Yhdistä se helposti soundbariin tai toiseen kaiuttimeen langattomalla yhteydellä. (16)
   Sonos Sub Mini -subwoofer, musta
   • 08717755779090
   • SUBM1EU1BLK
   • 8717755779090
   5
   495.00 EUR
  • Genelec G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524102.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161528050.jpg?ts=1
   Genelec Genelec G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen G One kaiutin pohjautuu Genelecin 40 vuoden vahvaan kokemukseen vaativista ammattilaisolosuhteista. Kantavana ideana kaiuttimissa on toistaa ääni juuri sellaisena kuin se on tehty, paljastaen äänituotannon joka ikisen yksityiskohdan, myös virheet.G -sarjassa on panostettu myös toiminnallisuuteen kotioloissa. Käynnistys ja sammutus on tehty automaatiseksi ja lepotilan virrankulutus on supistettu erittäin pieneksi. Yhdessä palkitun muotoilija Harri Koskisen kanssa suunniteltu valualumiininen kotelo sulautuu vaivattomasti erilaisiin sisustuksiin tuoden skandinaavista tyylikkyyttä käyttäjänsä kotiin.Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G-sarjan tuotteiden suorituskyky on huomattavasti vastaavan kokoisia perinteisiä kaiuttimia parempi tarjoten loistavan vaihtoehdon äänentoistojärjestelmän rakentamiseen huomaamattomasti. Saman teknologian ansiosta aktiivikaiuttimet pystyvät tuottamaan kokoonsa nähden ällistyttävän dynaamisen ja tarkan toiston.Tehokkaiden D-luokan vahvistimien ansiosta kaikkien (31)
   Genelec G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • 06438128122993
   • G1BW
   3
   324.90 EUR
  2 67
  • info@vertaa.fi