x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Google Home Google Home älykaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Bang & Olufsen Bang & Olufsen kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • Aktiivikaiuttimet Vertaa eri merkkien aktiivikaiuttimet
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  0 - 24
  • JBL PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153713133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181427738.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162637245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151795574.jpg
   JBL JBL PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN Kannettava Bluetooth-kaiutin. Valotehosteita koko paneelin täydeltä. Tehoa jopa 1100 W! (68)
   JBL PARTYBOX 1000 BILEKAIUTIN
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   8
   good_buy
   799.00 EUR
  • Jamo S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150556802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105494039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158437088.jpg
   Jamo Jamo S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA Takuu varmaa Jamo laatua! (90)
   Jamo S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA
   • 05709009002903
   • 41064329
   • 1064329
   • 4796603
   5
   good_buy
   171.90 EUR
  • Google Nest Mini chalk
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412554.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412556.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149025966.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165191980.jpg
   Google Google Nest Mini chalk Nest Mini chalk Nest Mini chalk Langaton Google Home Mini on monipuolinen älykaiutin joka tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja kätevät älyominaisuudet kompaktissa koossa. Kaiuttimesta löytyy sisäänrakennettu Google Assistant joka on tehty helpottamaan arkeasi joten voit kysyä siltä mitä tahansa, se on sinun henkilökohtainen Googlesi. Sinun tarvitsee vain sanoa "Ok Google" ja saat vastauksia Googlelta päivittäisiin asioihin, viihteeseen sekä voit hallita sen avulla kotisi muita älylaitteita. Google Home Mini myös tunnistaa äänes... (45)
   Google Nest Mini chalk
   • 00193575000817
   • GA00638-NO
   6
   good_buy
   37.90 EUR
  • Klipsch r-51pm aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393355.jpg
   Klipsch Klipsch r-51pm aktiivikaiutinpari r-51pm aktiivikaiutinpari r-51pm aktiivikaiutinpari Aktiivilattiakaiuttimet arvokkaan klassisella ulkonäöllä, nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava (36)
   Klipsch r-51pm aktiivikaiutinpari
   • 00743878036343
   • R-51PM
   • 1066255
   • K1066255
   • 0743878036343
   6
   good_buy
   deal
   581.90 EUR
  • JBL PartyBox On-The-Go -kannettava Bilekaiutin Ja Langaton Mikrofoni, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177346013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165145512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165145514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164452013.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164452006.jpg
   JBL JBL PartyBox On-The-Go -kannettava Bilekaiutin Ja Langaton Mikrofoni, Musta PartyBox On-The-Go -kannettava Bilekaiutin Ja Langaton Mikrofoni, Musta PartyBox On-The-Go -kannettava Bilekaiutin Ja Langaton Mikrofoni, Musta JBL PartyBox On-The-Go -bilekaiuttimella ääni näkyy, kuuluu ja tuntuu. Nauti upeasta äänentoistosta ja Bass Boost -toiminnolla muhevoitetuista bassoista sisällä ja ulkona, ja häikäise vieraasi dynaamisilla, musiikin tahtiin synkronoituvilla bilevaloilla. Suosikkisävelet striimataan Bluetoothin välityksellä tai toistetaan USB- tai AUX-liitännän kautta ulkoisilta laitteilta. Tartu sitten mikkiin ja viritä laulusoundisi basso-, diskantti- ja kaikusäädöillä tismalleen toivotunlaiseksi. Kahden mik... (98)
   JBL PartyBox On-The-Go -kannettava Bilekaiutin Ja Langaton Mikrofoni, Musta
   • 06925281990830
   • 06925281972157
   • JBLPARTYBOXGOBEU
   • 6925281972157
   • 7047599
   3
   good_buy
   201.90 EUR
  • Creative Labs Pebble - musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137693956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177679539.jpg
   Creative Labs Creative Labs Pebble - musta Pebble - musta Pebble - musta Nosta kuuntelukokemuksesi täysin uudelle tasolle Creatibe Pebble 2.0 -USB-kaiuttimilla ja koe laadukas sekä puhdas ääni musiikin, pelien, videoiden sekä podcastien äärellä. Kaiuttimet on sijoitettu 45 asteen kulmaan nostaen ääntä ylös jotta ääni tulee suoraan korviisi, jalaajenee tilaan johon kaiuttimet on asetettu. Tyylikäs ulkonäkö Pyöreä ja sulavalinjainen design on saanut inspiraationsa japanilaisesta zen-kivipuutarhasta, ja tehty jokaiseen tilaan sopivaksi myös pienen kokonsa puolesta. S... (49)
   Creative Labs Pebble - musta
   • 00054651192027
   • 00054651192591
   • 05390660192029
   • 51MF1680AA000
   5
   good_buy
   23.59 EUR
  • Sony SRS-RA3000 BT kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175937115.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176082757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175938023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179864674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179864676.jpg
   Sony Sony SRS-RA3000 BT kaiutin SRS-RA3000 BT kaiutin SRS-RA3000 BT kaiutin Sony SRS-RA3000 luo koko huoneen täyttävän äänen, joten voit nauttia oikeanlaisesta tunnelmasta missä tahansa päin huonetta. Ääni levittyy tilaan vaaka- ja pystysuunnassa luoden ainutlaatuisen musiikkielämyksen. Älykäs kaiutin on helppokäyttöinen ja suoratoisto Bluetooth, Wi-Fi, Chromecast tai Spotify Connectin kautta onnistuu vaivattomasti. Koko huoneen täyttävä ääni 360 Reality Audio -kappaleet täyttävät huoneen äänellä käyttäen kolmiulotteisia sijaintitietoja. Jos niitä ei ole saatavilla, ... (16)
   Sony SRS-RA3000 BT kaiutin
   • 04548736106925
   • SRSRA3000B.CEL
   • 4548736106925
   9
   good_buy
   299.00 EUR
  • Bang & Olufsen Beolab 50
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167323976.jpg
   Bang & Olufsen Bang & Olufsen Beolab 50 Beolab 50 Beolab 50 Tulevaisuuden ääni High-end aktiivikaiutin viimeisimmällä teknologialla Hinta alkaen 35 000 € Tilaustuote (177)
   Bang & Olufsen Beolab 50
   • 05705260073256
   1
   good_buy
   most_sold
   35000.00 EUR
  • Google Nest Mini - Charcoal (Nordic)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149027379.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179536937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168113064.jpg
   Google Google Nest Mini - Charcoal (Nordic) Nest Mini - Charcoal (Nordic) Nest Mini - Charcoal (Nordic) Langaton Google Home Mini on monipuolinen älykaiutin joka tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja kätevät älyominaisuudet kompaktissa koossa. Kaiuttimesta löytyy sisäänrakennettu Google Assistant joka on tehty helpottamaan arkeasi joten voit kysyä siltä mitä tahansa, se on sinun henkilökohtainen Googlesi. Sinun tarvitsee vain sanoa "Ok Google" ja saat vastauksia Googlelta päivittäisiin asioihin, viihteeseen sekä voit hallita sen avulla kotisi muita älylaitteita. Google Home Mini myös tunnistaa äänes... (20)
   Google Nest Mini - Charcoal (Nordic)
   • 00193575000923
   • 00193575000909
   • 6506964
   • GA00781-NO
   • GA00781-EU
   • 0193575000923
   6
   good_buy
   37.90 EUR
  • Apple HomePod Mini Smart Bluetooth Kaiutin MY5G2D/A - Tähtiharmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180767901.jpg
   Apple Apple HomePod Mini Smart Bluetooth Kaiutin MY5G2D/A - Tähtiharmaa HomePod Mini Smart Bluetooth Kaiutin MY5G2D/A - Tähtiharmaa HomePod Mini Smart Bluetooth Kaiutin MY5G2D/A - Tähtiharmaa Smart speaker, Wi-Fi, Bluetooth, App-controlled, space grey (58)
   Apple HomePod Mini Smart Bluetooth Kaiutin MY5G2D/A - Tähtiharmaa
   • 00190199710313
   • MY5G2D/A
   3
   good_buy
   118.09 EUR
  • Klipsch r-41pm aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143821751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546742.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167628523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161151138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161151134.jpg
   Klipsch Klipsch r-41pm aktiivikaiutinpari r-41pm aktiivikaiutinpari r-41pm aktiivikaiutinpari Erittäin monipuolisilla liitännöillä varustetut laadukkaat langattomat aktiivikaiuttimet (26)
   Klipsch r-41pm aktiivikaiutinpari
   • 00743878036329
   • 1066253
   • 0743878036329
   • K1066253
   • 5785491
   5
   good_buy
   419.00 EUR
  • Sony SRS-RA3000 -langaton kaiutin, vaaleanharmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175937114.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176082754.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186350433.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186350432.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175579026.jpg
   Sony Sony SRS-RA3000 -langaton kaiutin, vaaleanharmaa SRS-RA3000 -langaton kaiutin, vaaleanharmaa SRS-RA3000 -langaton kaiutin, vaaleanharmaa Kaiutin, langaton, Bluetooth, Wi-Fi, Sovellusohjattu, vaalean harmaa (7)
   Sony SRS-RA3000 -langaton kaiutin, vaaleanharmaa
   • 04548736107045
   • SRSRA3000H.CEL
   • 4548736107045
   10
   good_buy
   299.00 EUR
  • Klipsch R-41SA -kattoheijastekaiutin, Pari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737579.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737578.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737573.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624663.jpg
   Klipsch Klipsch R-41SA -kattoheijastekaiutin, Pari R-41SA -kattoheijastekaiutin, Pari R-41SA -kattoheijastekaiutin, Pari Se helpompi tapa kytkeä atmos! (25)
   Klipsch R-41SA -kattoheijastekaiutin, Pari
   • 00743878036176
   • 5785199
   • R-41SA
   • K1066235
   • 1066235
   4
   good_buy
   199.50 EUR
  • Sony SRS-RA5000
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171963003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175810094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175810098.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175687973.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175581475.jpg
   Sony Sony SRS-RA5000 SRS-RA5000 SRS-RA5000 Koe Sony SRS-RA5000 -kaiuttimen vaikuttava, koko huoneen täyttävä ääni. Seitsemällä eri kaiutinelementillä varustetun kaiuttimen 360 Reality Audio- ja Immersive Audio Enhancement -tekniikoiden ansiosta ääni levittäytyy kaikkialle tilaan sekä pysty- että vaakasuorassa. Bassokaiutin varmistaa syvän ja voimakkaan bassotoiston. Kaiutin on Hi-Res Audio -sertifioitu erinomaisen äänenlaadun takaamiseksi korkean resoluution äänilähteille.RA5000-kaiuttimessa on Bluetooth-, NFC- ja WiFi-yhteys vaivatto... (11)
   Sony SRS-RA5000
   • 04548736093126
   • SRSRA5000.CEL
   7
   good_buy
   505.60 EUR
  • Apple HomePod mini - White
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182043786.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177548586.jpg
   Apple Apple HomePod mini - White HomePod mini - White HomePod mini - White Älykaiutin, Wi-Fi, Bluetooth, voidaan ohjata sovelluksella, valkoinen (65)
   Apple HomePod mini - White
   • 00190199710573
   2
   good_buy
   118.09 EUR
  • Fenton MDJ200 -bilekaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168535271.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168536113.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168536116.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168536110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168536109.jpg
   Fenton Fenton MDJ200 -bilekaiutin MDJ200 -bilekaiutin MDJ200 -bilekaiutin Mahtava ääniteho: aktiivinen äänijärjestelmä 150 watin ja 4 x 4" kaiuttimilla, Langaton vapaus: sisäänrakennettu 2000 mAh akku jopa 6 tunnin käyttöajalla, Mediasoitin: USB-liitäntä, SD-korttipaikka sekä bluetooth, Liikuteltavissa: 2 kantokahvaa ja kestävä MDF-kuori, Kaikki samassa paketissa: sisältää mikrofonin ja infrapunakaukosäätimen (95)
   Fenton MDJ200 -bilekaiutin
   • 08715693306309
   • 178.320
   1
   good_buy
   172.99 EUR
  • Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161528050.jpg
   Genelec Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN Suomen ostetuin aktiivikaiutin (22)
   Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • 06438128122993
   • G1BW
   4
   good_buy
   320.00 EUR
  • Google Nest Audio - Chalk
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164478059.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173052934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173052933.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164828447.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178275852.jpg
   Google Google Nest Audio - Chalk Nest Audio - Chalk Nest Audio - Chalk Google Nest Audio -älykaiutin tarjoaa laadukkaan äänentoiston syvällä bassolla ja kirkkailla vokaaleilla. Voit myös hyödyntää Google Assistant -virtuaaliavustajaa saadaksesi esimerkiksi uutisia, ilmoituksia, tai apua äänentoistojärjestelmän käytössä. (16)
   Google Nest Audio - Chalk
   • 00193575007892
   • GA01420-NO
   5
   good_buy
   81.90 EUR
  • Sony bilekaiutin MHC-V73D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168018767.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169916315.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402683.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402684.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402685.jpg
   Sony Sony bilekaiutin MHC-V73D bilekaiutin MHC-V73D bilekaiutin MHC-V73D Bilekaiutin, langaton, NFC, Bluetooth, Sovellusohjattu (10)
   Sony bilekaiutin MHC-V73D
   • 04548736107915
   • 4548736107915
   • MHCV73D.CEL
   • 7083523
   6
   good_buy
   543.90 EUR
  • Harman/Kardon Citation ONE MKII kaiutin (harmaa)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150637682.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171992709.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158949032.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167310645.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171013568.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation ONE MKII kaiutin (harmaa) Citation ONE MKII kaiutin (harmaa) Citation ONE MKII kaiutin (harmaa) Harman Kardon Citation One MK2 Harman Kardon Citation One on elegantti kaiutin, jossa on runsaasti älykotitoimintoja. Tyylikkään muotoilunsa lisäksi Citation One tarjoaa täydellisen tasapainon rikkaille bassolle ja selkeille keski- ja korkeille äänille. Tämä tyylikäs kaiutin muuttaa vaivatta kotisi älykodiksi. Yhdistämällä langattomasti useampia Citation-kaiuttimia, voit luoda saumattoman kuuntelukokemuksen koko kotiisi. Puheohjaus Harman Kardon on lisännyt Google Assistant -teknologian suora... (15)
   Harman/Kardon Citation ONE MKII kaiutin (harmaa)
   • 06925281966491
   • HKCITAONEMKIIGR
   • 6925281966491
   • HKCITAONEMKIIGRYEU
   • 5692101
   5
   good_buy
   199.00 EUR
  • Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973572.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546626.jpg
   Klipsch Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl Laadukkaat Klipsch R-41M -hyllykaiuttimet tarjoavat tyylikkään ulkonäon lisäksi uskomattoman suorituskyvyn pienestä koostaan huolimatta. Klipsch R-41M -hyllykaiuttimet ovat ihanteellinen valinta kotiteatterijärjestelmääsi varten, koska ne on suunniteltu tarjoamaan erinomaista akustista äänentoistoa kaiken kokoisissa tiloissa. (18)
   Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl
   • 00743878036152
   • 5783083
   • R-41M
   • 1066233
   • K1066233
   4
   124.50 EUR
  • Creative Labs Pebble - Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137688702.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147724177.jpg
   Creative Labs Creative Labs Pebble - Valkoinen Pebble - Valkoinen Pebble - Valkoinen Harmonisen tyylikkäissä Creative Pebble 2.0 -USB-kaiuttimissa on 45 asteen kulmaan nostetut kaiutinelementit ja passiivisäteilijät, jotka tuottavat laadukkaan äänen josta voit nauttia tuntikausien ajan. (14)
   Creative Labs Pebble - Valkoinen
   • 00880924079142
   • 00054651192133
   • 05390660192135
   • 00054651192607
   • 51MF1680AA001
   5
   23.59 EUR
  • Jamo S 803 HYLLYKAIUTINPARI VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150593066.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158091914.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105494061.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161990270.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161990269.jpg
   Jamo Jamo S 803 HYLLYKAIUTINPARI VALKOINEN S 803 HYLLYKAIUTINPARI VALKOINEN S 803 HYLLYKAIUTINPARI VALKOINEN Jamo S 803 on tyylikäs jalustakaiutin, joka tuottaa rikkaan ja muhkean äänen kompaktista koostaan huolimatta. Viiden tuuman wooferin ja yhden tuuman tweeterin avulla kaiutin toistaa musiikkia elävästi koko äänialan mitalta. Kaiuttimeen on mahdollista myös liittää Dolby Atmos -toistoa tukeva kaiutin mykistävää tilaääntä varten. Näin herätät helposti elokuvien ääniraidat aivan uudella tavalla eloon.Ominaisuudet:Taajuusvaste: 57 - 26 000 Hz. Herkkyys: 87 dB (2,83 V @ 1 m). Tehonkesto: 80W/160W. ... (12)
   Jamo S 803 HYLLYKAIUTINPARI VALKOINEN
   • 05709009002972
   • 41064374
   • 1064374
   5
   271.90 EUR
  • Sony SRS-XP700 -langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183566799.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190984665.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185157467.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190984664.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190984661.jpg
   Sony Sony SRS-XP700 -langaton kaiutin SRS-XP700 -langaton kaiutin SRS-XP700 -langaton kaiutin Vaikuttava ääni ja isommat juhlat Valoilla saat sykkivää energiaa bileisiin tai rauhoittavia tummia sävyjä koti-iltaa varten Roiskevedenkestävä IPX4 suojaus (12)
   Sony SRS-XP700 -langaton kaiutin
   • 04548736123588
   • 4548736123588
   • SRSXP700B.CEL
   5
   493.90 EUR
  2 57
  • info@vertaa.fi