x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Google Home Google Home älykaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Bang & Olufsen Bang & Olufsen kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • Aktiivikaiuttimet Vertaa eri merkkien aktiivikaiuttimet
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  0 - 24
  • JBL PartyBox 110 kannettava bilekaiutin (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211845747.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211845753.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211845758.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211845751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211845754.jpg
   JBL JBL PartyBox 110 kannettava bilekaiutin (musta) PartyBox 110 kannettava bilekaiutin (musta) PartyBox 110 kannettava bilekaiutin (musta) Tehokas JBL Original Pro -luokan ääni Dynaaminen valoshow, joka synkronoituu rytmin kanssa 12 tunnin toistoaika (521)
   JBL PartyBox 110 kannettava bilekaiutin (musta)
   • 06925281986390
   • 00000000207768
   • JBLPARTYBOX110EU
   • JBLPARTYBOX110E
   • 6925281986390
   4
   good_buy
   most_sold
   283.90 EUR
  • Sony langaton kaiutin SRS-XP500 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216299978.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206438656.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216301023.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206438660.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216301020.jpg
   Sony Sony langaton kaiutin SRS-XP500 (musta) langaton kaiutin SRS-XP500 (musta) langaton kaiutin SRS-XP500 (musta) Upean laaja ääni kotiin tai pihajuhliin. Sateenkestävä. 20 tunnin akunkesto. (21)
   Sony langaton kaiutin SRS-XP500 (musta)
   • 04548736123465
   • SRSXP500B
   • 4548736123465
   • SRSXP500B.CEL
   9
   good_buy
   302.90 EUR
  • Tivoli Audio CLASSIC Model ONE BT - radio - Beige
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229574276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169642690.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230496043.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202454276.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176800071.jpg
   Tivoli Audio Tivoli Audio CLASSIC Model ONE BT - radio - Beige CLASSIC Model ONE BT - radio - Beige CLASSIC Model ONE BT - radio - Beige Legendaarinen Model One pöytäradio bluetooth yhteydellä, jonka ansiosta voit soittaa suosikki kappaleitasi langattomasti esimerkiksi matkapuhelimesta tai tablettitietokoneeesta. Perusmallista mukana huippuherkkä viritin ja laadukkaasti viimeistelty puukotelo. Bluetooth teknologian lisäyksen ansiosta, kun et kuuntele maailmankuulua analogista AM/FM radiotamme, voit kuunnella musiikkia, joka on tallennettu Bluetoothilla varustettuun laitteeseesi. Et koskaan kyllästy kuuntelemaa omaa musiikkiasi... (28)
   Tivoli Audio CLASSIC Model ONE BT - radio - Beige
   • 00850003501826
   6
   good_buy
   199.00 EUR
  • JBL - Partybox 1000 - Bluetooth Kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211848638.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211848642.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211848640.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153713133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390674.jpg
   JBL JBL - Partybox 1000 - Bluetooth Kaiutin - Partybox 1000 - Bluetooth Kaiutin - Partybox 1000 - Bluetooth Kaiutin Kannettava Bluetooth-kaiutin. Valotehosteita koko paneelin täydeltä. Tehoa jopa 1100 W! (52)
   JBL - Partybox 1000 - Bluetooth Kaiutin
   • 00050036358989
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   4
   good_buy
   828.90 EUR
  • JBL Partybox 710 - Bilekaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220865339.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211840956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211840968.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211840961.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211840963.jpg
   JBL JBL Partybox 710 - Bilekaiutin Partybox 710 - Bilekaiutin Partybox 710 - Bilekaiutin Nosta bileet uusiin ulottuvuuksiin JBL PartyBox 710 -kaiuttimen avulla. Ällistyttävällä 800 W RMS-teholla ja JBL Pro Sound -äänellä kaiutin tuottaa tanssilattiaa tärisyttävää ääntä. Musiikin mukana synkronoidut RGB-valot kohottavat biletunnelmaa entisestään. Bileiden keskipiste JBL PartyBox 710 -partykaiuttimen useat eri valaistustyylit luovat klubitunnelman minne tahansa. Kaksi 2,75 diskanttielementtiä ja kaksi paranneltua 8 bassoelementtiä luovat voimakkaan ja kehossa tuntuvan äänimaailman.... (70)
   JBL Partybox 710 - Bilekaiutin
   • 06925281990144
   • JBLPARTYBOX710EU
   3
   good_buy
   802.90 EUR
  • Jabra SPEAK 510 FOR UC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150547669.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178971698.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209739104.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105610940.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225704527.jpg
   Jabra Jabra SPEAK 510 FOR UC SPEAK 510 FOR UC SPEAK 510 FOR UC Langaton ja kannettava Jabra Speak 510 MS -kaiutinpuhelin takaa mahtavan selkeän äänenlaadun konferenssipuheluihin ja optimoidun käyttökokemuksen MS-sovelluksissa. (11)
   Jabra SPEAK 510 FOR UC
   • 05706991014839
   • 05707055029608
   • 00706487013310
   • 07330381502439
   • 100-43100000-60
   • 7510-109-OLD
   • 5543192
   • 7510-109
   10
   good_buy
   114.90 EUR
  • Klipsch R-41PM AKTIIVIKAIUTINPARI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143821751.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546742.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167628523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161151138.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203994920.jpg
   Klipsch Klipsch R-41PM AKTIIVIKAIUTINPARI R-41PM AKTIIVIKAIUTINPARI R-41PM AKTIIVIKAIUTINPARI (40)
   Klipsch R-41PM AKTIIVIKAIUTINPARI
   • 00743878036329
   • 0743878036329
   • K1066253
   • 5785491
   4
   good_buy
   353.00 EUR
  • Genelec G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161528050.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215687275.jpg
   Genelec Genelec G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen Genelec G One -aktiivikaiutin tarjoaa äärimmäisen pieneen kokoonsa nähden hämmästyttävän tehokkaan ja dynaamisen äänentoiston, ja sen sisäänrakennettu vahvistin tekee ulkoiset vahvistimet tarpeettomiksi. G One sopii erinomaisesti lyhyille kuunteluetäisyyksille kuten tietokoneympäristöihin, pieniin kotiteatterijärjestelmiin ja musiikin kuunteluun. Halutessasi voit tehostaa matalia taajuuksia Genelec F One -subwooferilla. G One -aktiivikaiuttimet on palkittu Japanese Audio Excellence- ja VGP Li... (39)
   Genelec G One (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • 06438128122993
   • G1BW
   4
   good_buy
   319.92 EUR
  • JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150101495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/212209162.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144533079.jpg
   JBL JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN JBL PartyBox 100 -bilekaiutin tuo juhliin tarvittavaa tunnelmaa voimakkaan äänen ja LED-valoshown avulla. Toista soittolistaa USB-muistilta tai Bluetoothin välityksellä. Kaiuttimen akku kestää noin 12 tuntia. (60)
   JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   3
   good_buy
   272.90 EUR
  • Philips TAW6205 langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167043326.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174855370.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174855371.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971188.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174855374.jpg
   Philips Philips TAW6205 langaton kaiutin TAW6205 langaton kaiutin TAW6205 langaton kaiutin Kaikki musiikki. Missä tahansa huoneessa. Tämä langaton kaiutin on mahtava yksin ? ja vielä parempi yhdessä muiden kanssa. Yhdistä se televisioosi tai muihin kaiuttimiin ja saat upean monitilaäänen. Luo stereoääni pariliitoksella tai yhdistä kaiutin Philips-TV:hen ja syvennä Ambilight-kokemustasi. Monihuoneääni ja Ambilight DTS Play-Fi. Laadukas monihuoneääni Täyteläinen ääni. Pariliitoksella stereoääni samaan huoneeseen Sisäänrakennettu LED-valo. Toimii Philips Ambilight TV:n kanssa 3,5 tuum... (8)
   Philips TAW6205 langaton kaiutin
   • 04895229109858
   • TAW6205/10
   • 4895229109858
   • 7216489
   10
   good_buy
   195.00 EUR
  • Philips TAW6505 langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169951616.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167015059.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/203124406.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/174855731.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172841232.jpg
   Philips Philips TAW6505 langaton kaiutin TAW6505 langaton kaiutin TAW6505 langaton kaiutin Monihuoneäänentoisto Philips Soundin tai Play-Fi-sovelluksen kautta Täyteläinen ääni. Pariliitoksella stereoääni samaan huoneeseen Sisäänrakennettu LED-valo. Toimii Philips Ambilight TV:n kanssa (8)
   Philips TAW6505 langaton kaiutin
   • 04895229109865
   • 7233593
   • TAW6505/10
   • 4895229109865
   10
   good_buy
   251.90 EUR
  • Sony SRS-XP700 -langaton Kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216299976.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216301017.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216301019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/216301016.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206438651.jpg
   Sony Sony SRS-XP700 -langaton Kaiutin SRS-XP700 -langaton Kaiutin SRS-XP700 -langaton Kaiutin Vaikuttava ääni ja isommat juhlat Valoilla saat sykkivää energiaa bileisiin tai rauhoittavia tummia sävyjä koti-iltaa varten Roiskevedenkestävä IPX4 suojaus (11)
   Sony SRS-XP700 -langaton Kaiutin
   • 04548736123588
   • 4548736123588
   • SRSXP700B
   • SRSXP700B.CEL
   8
   good_buy
   452.90 EUR
  • Tivoli Audio AUDIO MODEL ONE BT KIILTÄVÄ PÄHKINÄ 20-V
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178346765.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229675733.jpg
   Tivoli Audio Tivoli Audio AUDIO MODEL ONE BT KIILTÄVÄ PÄHKINÄ 20-V AUDIO MODEL ONE BT KIILTÄVÄ PÄHKINÄ 20-V AUDIO MODEL ONE BT KIILTÄVÄ PÄHKINÄ 20-V Rajoitettu erikoiserä 20-vuotisjuhlan kunniaksi. Klassikko saa nyt näyttävän pähkinäpuukotelon korkeakiiltolakkaviimeistelyllä. Äänenvoimakkuuden, lähteen valitsimen ja taajuuden säädön nupit on myös valmistettu puusta ja ne on viimeistelty korkeakiiltoiseksi. Miellyttävä äänentoisto Ammattitaidolla valmistettu ja helppokäyttöiseksi suunniteltu Model One BT tarjoaa erittäin hyvän vastaanoton heikoimmillekin signaaleille. Ääni on miellyttävä, täyteläinen, selkeä ja kokoisekseen voimakas. Bluet... (104)
   Tivoli Audio AUDIO MODEL ONE BT KIILTÄVÄ PÄHKINÄ 20-V
   • 00850013894642
   1
   good_buy
   257.90 EUR
  • Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381215.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393348.jpg
   Klipsch Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari Klipsch R-51PM kaiuttimien avulla saat musiikin kuulumaan laitteesta kuin laitteesta hetkessä. Helpon käyttöönoton jälkeen voit kuunnella musiikkia esimerkiksi levysoittimella, tietokoneella tai Bluetoothin kautta mistä tahansa mobiililaitteesta. Sisäänrakennetun vahvistimen ansiosta ei tarvita edes erillistä vahvistinta. Legendaarisen Klipsch äänen takaa 5.25" kuparipäällystetty bassoelementti sekä 3/4" Tractrix torvidiskantti yhdistettynä järeärakenteiseen koteloon. (9)
   Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • 00743878036343
   • R-51PM
   • 1066255
   • 0743878036343
   • K1066255
   6
   good_buy
   deal
   582.90 EUR
  • Vogel's SOUND 3200 Seinään asennettava kaiutinteline, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167356943.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222613757.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164371735.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133139211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229566819.jpg
   Vogel's Vogel's SOUND 3200 Seinään asennettava kaiutinteline, valkoinen SOUND 3200 Seinään asennettava kaiutinteline, valkoinen SOUND 3200 Seinään asennettava kaiutinteline, valkoinen Vogels Sound 3200 yleismallinen seinäteline antaa mahdollisuuden parantaa kuuntelukokemusta sijoittamalla kaiuttimet seinälle. Todella helppo asentaa ja sisältää tarvittavat ruuvit ja kiinnikkeet. Soveltuu lähes kaikille kaiuttimille (painorajoitus: 5kg). (9)
   Vogel's SOUND 3200 Seinään asennettava kaiutinteline, valkoinen
   • 08712285329609
   • 8152001
   6
   good_buy
   37.80 EUR
  • Sony MHC-V83D - party speaker - wireless
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169572515.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402760.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402762.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402761.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402755.jpg
   Sony Sony MHC-V83D - party speaker - wireless MHC-V83D - party speaker - wireless MHC-V83D - party speaker - wireless Sony-bilekaiutin tuottaa ympärilleen erinomaisen äänen tyylikkäillä valoefekteillä, jonka ansiosta se soveltuu apuriksi kaikenlaiseen juhlintaan. Siinä on monipuoliset asetukset, sekä useita hauskoja ominaisuuksia kuten karaoke- ja TAIKO-tila. (16)
   Sony MHC-V83D - party speaker - wireless
   • 04548736107816
   • 7083521
   • 4548736107816
   • MHCV83D.CEL
   4
   good_buy
   753.90 EUR
  • Klipsch The Fives - Aktiivikaiuttimet
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630524.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204644310.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177412854.jpg
   Klipsch Klipsch The Fives - Aktiivikaiuttimet The Fives - Aktiivikaiuttimet The Fives - Aktiivikaiuttimet Klipsch The Fives -aktiivikaiutinpari on osa Klipsch Heritage Wireless -sarjaa. Tehokkaat HiFi-kaiuttimet ovat valmiina suureen ja vahvaan äänentoistoon heti paketista purettuna. Korvaa soundbar The Fives -aktiivikaiuttimilla, jotka voidaan liittää suoraan televisioon HDMI ARC -liitäntää käyttämällä ja ohjaa niitä saumattomasti television kaukosäätimellä. Integroituun phono-etuasteeseen voi kytkeä levysoittimen, Bluetooth-yhteys mahdollistaa langattoman suoratoiston. Digitaali- ja analogiliit... (12)
   Klipsch The Fives - Aktiivikaiuttimet
   • 00743878041057
   • 1067562
   • 6998543
   • K1067563
   5
   good_buy
   deal
   952.90 EUR
  • Tivoli Audio CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172854384.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230495907.jpg
   Tivoli Audio Tivoli Audio CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea With a tuner that brings clarity to many of the weakest stations and Bluetooth, the Model One radio begins with a handmade wood cabinet that is both beautiful and the ideal acoustically inert housing.With just three knobs, it is the antithesis of todays ever more complex electronic products.But behind the Model Ones simple appearance hides a multitude of technology, facilitating higher sound reproduction and better reception over anything else near it in size. (15)
   Tivoli Audio CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea
   • 00850003501772
   4
   good_buy
   131.90 EUR
  • Samsung HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185699749.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213573545.jpg
   Samsung Samsung HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR Koe syvä ja ympäröivä ääni Dolby Atmos- ja DTS:X-tekniikalla. Äänentoiston ansiosta koet kaikki äänet ympärilläsi ja ylläsi niin kuin todellisuudessakin. (24)
   Samsung HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR
   • 08806092204386
   • HW-Q960A/XE
   3
   good_buy
   1305.90 EUR
  • Yamaha MusicCast 50 langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150537236.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884840.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183284878.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140884842.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158279970.jpg
   Yamaha Yamaha MusicCast 50 langaton kaiutin MusicCast 50 langaton kaiutin MusicCast 50 langaton kaiutin Monihuonekaiutin monilla eriliitäntämahdollisuuksilla. . (12)
   Yamaha MusicCast 50 langaton kaiutin
   • 04957812629850
   • MUSICCAST50WH
   • 5713509
   • 4957812629850
   • AWX051WH
   • WX-051 BLANC
   5
   good_buy
   451.90 EUR
  • Jabra SPEAK 810 MS
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150771373.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155305987.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/205859694.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226407448.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/164686710.jpg
   Jabra Jabra SPEAK 810 MS SPEAK 810 MS SPEAK 810 MS USB VoIP,työpöytä handfsree, langaton, Bluetooth (4)
   Jabra SPEAK 810 MS
   • 05706991018448
   • 00706487016212
   • 8218142
   • 7810-109
   9
   475.08 EUR
  • Sony SRS-RA5000 LANGATON KAIUTIN MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171963003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175367950.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175810100.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175166396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175810098.jpg
   Sony Sony SRS-RA5000 LANGATON KAIUTIN MUSTA SRS-RA5000 LANGATON KAIUTIN MUSTA SRS-RA5000 LANGATON KAIUTIN MUSTA Sony SRS-RA5000 -kaiutin luo täydellisen tunnelman kotiin 7 kaiutinelementtiä, jotka hajauttavat äänen koko huoneeseen. Kaiuttimessa on sekä langallinen että langaton yhteys, ja voit käyttää äänikomentoja sen hallitsemiseen virtuaaliavustajan kautta. (12)
   Sony SRS-RA5000 LANGATON KAIUTIN MUSTA
   • 04548736093126
   • SRSRA5000.CEL
   4
   552.00 EUR
  • NGS PARTYSPEAKER WILDSKA 0 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178977290.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178977291.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226378017.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178977289.jpg
   NGS NGS PARTYSPEAKER WILDSKA 0 BILEKAIUTIN PARTYSPEAKER WILDSKA 0 BILEKAIUTIN PARTYSPEAKER WILDSKA 0 BILEKAIUTIN Kannettava langaton bluetooth bilekaiutin RGB-valoilla. Kaiuttimessa on langallinen mikrofoni karaokea varten sekä vahvistettu kitarasisääntulo. (12)
   NGS PARTYSPEAKER WILDSKA 0 BILEKAIUTIN
   • 08435430617061
   • WILDSKAZERO
   4
   145.50 EUR
  • Bang & Olufsen BEOPLAY M3, NATURAL
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137727388.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152322353.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113049157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113049161.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113049158.jpg
   Bang & Olufsen Bang & Olufsen BEOPLAY M3, NATURAL BEOPLAY M3, NATURAL BEOPLAY M3, NATURAL Kompakti langaton B&O Beoplay M3 -kaiutin tuottaa voimakkaan, korkealaatuisen äänen. M3-kaiutin sopii käytettäväksi yksistään tai osana monihuonejärjestelmää. (18)
   Bang & Olufsen BEOPLAY M3, NATURAL
   • 05705260067965
   • 1200322
   • 5433361
   • 160737
   3
   252.90 EUR
  2 61
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Marshall DEFAULT
    • marshall
   • JBL DEFAULT
    • jbl
   • Genelec DEFAULT
    • genelec
   • Bang & Olufsen DEFAULT
    • bang_olufsen
   • Langattomat DEFAULT
    • langaton
   • Aktiivikaiuttimet DEFAULT
    • aktiivinen
  • Merkki (brand):
   • Marshall (marshall)
   • JBL (jbl)
   • Bose (bose)
   • Genelec (genelec)
   • Harman/Kardon (harman_kardon)
   • Bang & Olufsen (bang_olufsen)
   • Jamo (jamo)
   • Sony (sony)
   • 24hShop (24hshop)
   • Adam Audio (adam_audio)
   • Ai-Sonic (ai_sonic)
   • Aiwa (aiwa)
   • Alpine (alpine)
   • Amadeus (amadeus)
   • Amazon (amazon)
   • Amphion (amphion)
   • Anthony Gallo Acoustics (anthony_gallo_acoustics)
   • Apple (apple)
   • Argon (argon)
   • Audio Pro (audio_pro)
   • Audioengine (audioengine)
   • Aukey (aukey)
   • Auna (auna)
   • Axis (axis)
   • Behringer (behringer)
   • Belkin (belkin)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Bluesound (bluesound)
   • Bowers&Wilkins (bowers_wilkins)
   • Braven (braven)
   • Caliber (caliber)
   • Cambridge Audio (cambridge_audio)
   • Canton (canton)
   • Champion (champion)
   • Cordial (cordial)
   • Creative Labs (creative_labs)
   • Dali (dali)
   • Definitive Technology (definitive_technology)
   • Dell (dell)
   • DeLOCK (delock)
   • DeLonghi (delonghi)
   • Denon (denon)
   • Denver (denver)
   • Devialet (devialet)
   • Divoom (divoom)
   • DLS (dls)
   • Dunlop (dunlop)
   • Edifier (edifier)
   • EKids (ekids)
   • Elac (elac)
   • Eletra (eletra)
   • Elipson (elipson)
   • Eltax (eltax)
   • EMEET (emeet)
   • Energy Sistem (energy_sistem)
   • Epos (epos)
   • Epson (epson)
   • Esperanza (esperanza)
   • Fenton (fenton)
   • Fiio (fiio)
   • FLEXSON (flexson)
   • Focal (focal)
   • Focus (focus)
   • Fun (fun)
   • Gallo (gallo)
   • Gear (gear)
   • Gembird (gembird)
   • Genesis (genesis)
   • Gn Audio (gn_audio)
   • Google (google)
   • GPO (gpo)
   • Hama (hama)
   • Heco (heco)
   • HP (hp)
   • Huawei (huawei)
   • Ibiza Light (ibiza_light)
   • Ices (ices)
   • IDance (idance)
   • IFi Audio (ifi_audio)
   • IK Multimedia (ik_multimedia)
   • INF (inf)
   • iON (ion)
   • Jabra (jabra)
   • JAYS (jays)
   • JVC (jvc)
   • KEF (kef)
   • KitSound (kitsound)
   • Klipsch (klipsch)
   • Kramer (kramer)
   • Kreafunk (kreafunk)
   • KRK (krk)
   • Lazerbuilt (lazerbuilt)
   • LD Systems (ld_systems)
   • LEDWOOD (ledwood)
   • Lenco (lenco)
   • Lenovo (lenovo)
   • Lexibook (lexibook)
   • Lexon (lexon)
   • LG (lg)
   • Logilink (logilink)
   • Logitech (logitech)
   • LTC (ltc)
   • M-AUDIO (m_audio)
   • Mackie (mackie)
   • Madboy (madboy)
   • Madison (madison)
   • Magnat (magnat)
   • Malone (malone)
   • Maxell (maxell)
   • Media-Tech (media_tech)
   • MediaRange (mediarange)
   • Microlab (microlab)
   • Mobotix (mobotix)
   • Monitor Audio (monitor_audio)
   • Motorola (motorola)
   • Mtp Products (mtp_products)
   • Muse (muse)
   • N-Gear (n_gear)
   • Natec (natec)
   • NEC (nec)
   • Necom (necom)
   • Nedis (nedis)
   • Neumann (neumann)
   • NGS (ngs)
   • NGS Technology (ngs_technology)
   • Numan (numan)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Ortofon (ortofon)
   • Panasonic (panasonic)
   • Party Light & Sound (party_light_sound)
   • Philips (philips)
   • Pioneer (pioneer)
   • Plantronics (plantronics)
   • Podspeakers (podspeakers)
   • Polk Audio (polk_audio)
   • Poly (poly)
   • Polycom (polycom)
   • Power Dynamics (power_dynamics)
   • PreSonus (presonus)
   • Pro-Ject (pro_ject)
   • ProCaster (procaster)
   • Q-Acoustics (q_acoustics)
   • QED (qed)
   • Razer (razer)
   • REL (rel)
   • SACKit (sackit)
   • Samson (samson)
   • Samsung (samsung)
   • Screenint (screenint)
   • Sennheiser (sennheiser)
   • Sinustec (sinustec)
   • Skytec (skytec)
   • Sonab audio (sonab_audio)
   • Sonoro (sonoro)
   • Sonos (sonos)
   • Soundboks (soundboks)
   • Speedlink (speedlink)
   • STREETZ (streetz)
   • Surefire (surefire)
   • Tangent (tangent)
   • Technics (technics)
   • The House Of Marley (the_house_of_marley)
   • Thorens (thorens)
   • Tivoli Audio (tivoli_audio)
   • Tracer (tracer)
   • Trevi (trevi)
   • Trust (trust)
   • V7 (v7)
   • Visaton (visaton)
   • Vision (vision)
   • VivoLink (vivolink)
   • Vogel's (vogel_s)
   • VONYX (vonyx)
   • Wavell (wavell)
   • Wharfedale (wharfedale)
   • Yamaha (yamaha)
   • Yealink (yealink)
  • RMS-teho (la_hto_teho_rms_):
   • < 50 W (la_hto_teho_rms__1)
   • 50 W - 100 W (la_hto_teho_rms__2)
   • 100 W - 140 W (la_hto_teho_rms__3)
   • ≥ 140 W (la_hto_teho_rms__4)
  • Kaiutintyyppi (speaker_type):
   • 1-suuntainen (1_suuntainen)
   • 2-suuntainen (2_suuntainen)
   • 2.5-suuntainen (2_5_suuntainen)
   • 3-suuntainen (3_suuntainen)
   • 4-suuntainen (4_suuntainen)
   • 5-suuntainen (5_suuntainen)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Aktiivinen / Passiivinen (aktiivinen_passiivinen):
   • Aktiivikaiutin (aktiivinen)
   • Passiivikaiutin (passiivinen)
  • Sijoittelu (kaiuttimen_sijoittelu):
   • Hyllykaiutin (hyllykaiutin)
   • Jalustakaiutin (jalustakaiutin)
   • Keskikaiutin (keskikaiutin)
   • Lattiakaiutin (lattiakaiutin)
   • Monihuonejärjestelmä (monihuoneja_rjestelma_)
   • Seinäkaiutin (seina_kaiutin)
   • Subwoofer (subwoofer)
   • Ulkokaiutin (ulkokaiutin)
   • Uppokaiutin (uppokaiutin)
  • Ominaisuudet (kaiuttimen_ominaisuudet):
   • Airplay (airplay)
   • Bassoelementti (bassoelementti)
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Diskantti (diskantti)
   • Vettähylkivä (vetta_hylkiva_)
  • Liitettävyys (liitetta_vyysteknologia):
   • Langaton (langaton)
   • Langallinen (langallinen)
   • Langallinen & langaton (langallinen_langaton)
  • Tuetut ääniohjausjärjestelmät (a_a_niohjausja_rjestelma):
   • Amazon Alexa (amazon_alexa)
   • Google Assistant (google_assistant)
   • Siri/Apple HomeKit (siri_apple_homekit)
  • Malli (group):
   • Amazon Echo (amazon_echo)
   • Amazon Echo Dot (amazon_echo_dot)
   • Canton Pro X.3 (canton_pro_x_3)
   • Divoom Voombox (divoom_voombox)
   • Focal Aria 926 (focal_aria_926)
   • Genelec G One (genelec_g_one)
   • Genelec G Three (genelec_g_three)
   • Genelec G Two (genelec_g_two)
   • Google Home Mini (google_home_mini)
   • Google Nest Hub (google_nest_hub)
   • Google Nest Mini (google_nest_mini)
   • Heco Victa Prime 202 (heco_victa_prime_202)
   • ION Party (ion_party)
   • Jabra Speak (jabra_speak)
   • JBL Arena (jbl_arena)
   • JBL Go (jbl_go)
   • JBL PartyBox 100 (jbl_partybox_100)
   • JBL PartyBox 1000 (jbl_partybox_1000)
   • JBL Playlist (jbl_playlist)
   • KEF T101 (kef_t101)
   • Sonos Beam (sonos_beam)
   • Sonos One (sonos_one)
   • The House Of Marley Get Together (the_house_of_marley_get_together)
   • Tivoli Audio Model One (tivoli_audio_model_one)
   • Yamaha MusicCast (yamaha_musiccast)
   • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
   • Yamaha NS-AW294 (yamaha_ns_aw294)
  • Impedanssi (impedanssi):
   • 4 ohmia (4)
   • 6 ohmia (6)
   • 8 ohmia (8)
   • 10 ohmia (10)
   • 16 ohmia (16)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi