x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  Kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Diilit Diilit
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Klipsch Klipsch kaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • 2-tie kaiuttimet Vertaile kaikki 2-tie kaiuttimet.
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  Kaiuttimet 8.25 (1)
  0 - 24
  • JBL PartyBox 200 Kannettava stereokaiutin Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147761899.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147547649.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137701828.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124030669.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137735751.jpg
   JBL JBL PartyBox 200 Kannettava stereokaiutin Musta PartyBox 200 Kannettava stereokaiutin Musta PartyBox 200 Kannettava stereokaiutin Musta Bileet pystyyn (42)
   JBL PartyBox 200 Kannettava stereokaiutin Musta
   • 06925281939907
   • 6925281939907
   • JBLPARTYBOX200EU
   • 000000000000252414
   • 5419577
   8
   good_buy
   254.90 EUR
  • Klipsch R-51M kaiutin 85 W Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143449784.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143468641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150537055.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149501091.jpg
   Klipsch Klipsch R-51M kaiutin 85 W Black R-51M kaiutin 85 W Black R-51M kaiutin 85 W Black Elegantit Klipsch R-51M -hyllykaiuttimet luovat laadukkaan ja kirkkaan äänen jykevällä bassolla, joka täyttää koko huoneen. Kompaktin kokonsa ansiosta ne mahtuvat pienempäänkin olohuoneeseen. (43)
   Klipsch R-51M kaiutin 85 W Black
   • 00743878036169
   • R-51M
   • K1066234
   • 5782943
   6
   good_buy
   139.50 EUR
  • Jamo S 801 120W Valkoinen kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687698.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149514.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149504674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113049198.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115789042.jpg
   Jamo Jamo S 801 120W Valkoinen kaiutin S 801 120W Valkoinen kaiutin S 801 120W Valkoinen kaiutin %3Cp%3EJamo tarjoaa parasta hinta%2Flaatusuhdetta tuotteille%21%3C%2Fp%3E (42)
   Jamo S 801 120W Valkoinen kaiutin
   • 05709009002989
   • 5810459
   • 41064375
   • 1064375
   6
   good_buy
   169.00 EUR
  • Klipsch R-41SA kaiutinsetti 50 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142611886.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737575.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737579.jpg
   Klipsch Klipsch R-41SA kaiutinsetti 50 W Musta R-41SA kaiutinsetti 50 W Musta R-41SA kaiutinsetti 50 W Musta Se helpompi tapa kytkeä atmos! (47)
   Klipsch R-41SA kaiutinsetti 50 W Musta
   • 00743878036176
   • 5785199
   • R-41SA
   • K1066235
   5
   good_buy
   199.50 EUR
  • JBL PartyBox 1000 kaiutin 1100 W Musta Langallinen & langaton
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144530157.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150357274.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144611025.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150277346.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148501786.jpg
   JBL JBL PartyBox 1000 kaiutin 1100 W Musta Langallinen & langaton PartyBox 1000 kaiutin 1100 W Musta Langallinen & langaton PartyBox 1000 kaiutin 1100 W Musta Langallinen & langaton JBL PartyBox 1000 -kaiutin tarjoaa JBL Signature Sound -äänen ja tunnelmaa luovat valoefektit. Soita musiikkia Bluetoothin välityksellä, käytä DJ Padia tai yhdistä yhteensopivat kaiuttimet TWS-teknologian välityksellä. (26)
   JBL PartyBox 1000 kaiutin 1100 W Musta Langallinen & langaton
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   7
   good_buy
   999.00 EUR
  • JBL PartyBox 300 langaton kaiutin (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131130382.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147894613.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/131614767.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133130330.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147926231.jpg
   JBL JBL PartyBox 300 langaton kaiutin (musta) PartyBox 300 langaton kaiutin (musta) PartyBox 300 langaton kaiutin (musta) JBL PartyBox 300 (21)
   JBL PartyBox 300 langaton kaiutin (musta)
   • 06925281939914
   • 5435487
   • 000000000000252415
   • JBLPARTYBOX300EU
   8
   good_buy
   438.96 EUR
  • Klipsch R-51PM AKTIIVIKAIUTTIMET
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142611882.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143191279.jpg
   Klipsch Klipsch R-51PM AKTIIVIKAIUTTIMET R-51PM AKTIIVIKAIUTTIMET R-51PM AKTIIVIKAIUTTIMET Tila haltuun! (16)
   Klipsch R-51PM AKTIIVIKAIUTTIMET
   • 00743878036343
   • 0743878036343
   • K1066255
   9
   good_buy
   559.00 EUR
  • Klipsch R-41M kaiutinsetti 50 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143449793.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128591672.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128591670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128591674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142959438.jpg
   Klipsch Klipsch R-41M kaiutinsetti 50 W Musta R-41M kaiutinsetti 50 W Musta R-41M kaiutinsetti 50 W Musta Minimalistisesti ja käytännöllisesti muotoiltu Klipsch hyllykaiutinpari on todella monikäyttöinen. Pienen kokonsa ansiosta kaiuttimet mahtuvat mihin tahansa olohuoneeseen. (45)
   Klipsch R-41M kaiutinsetti 50 W Musta
   • 00743878036152
   • 5783083
   • R-41M
   • K1066233
   4
   good_buy
   124.50 EUR
  • JBL PartyBox 100 Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/144530158.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/145597588.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146770218.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149211287.jpg
   JBL JBL PartyBox 100 Musta PartyBox 100 Musta PartyBox 100 Musta JBL PartyBox 100 tuo juhliin tarvittavaa tunnelmaa voimakkaan äänen ja LED-valoshown avulla. Toista soittolistaa USB-muistilta tai Bluetoothin välityksellä. Kaiuttimen akku kestää noin 12 tuntia. (19)
   JBL PartyBox 100 Musta
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   6
   good_buy
   298.00 EUR
  • Harman Kardon Onyx Studio 4 kaiutin 90 W Musta Langaton
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111396266.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90313111.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/90313110.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/115779697.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141631489.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Onyx Studio 4 kaiutin 90 W Musta Langaton Onyx Studio 4 kaiutin 90 W Musta Langaton Onyx Studio 4 kaiutin 90 W Musta Langaton Kannettava Bluetooth-kaiutin (92)
   Harman Kardon Onyx Studio 4 kaiutin 90 W Musta Langaton
   • 06925281928116
   • 06925281926426
   • 4766787
   • HKOS4BLKEU
   2
   good_buy
   most_sold
   301.90 EUR
  • Sony SRS-XB01 Mono portable speaker Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147313080.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133233956.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147993046.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140570886.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133634324.jpg
   Sony Sony SRS-XB01 Mono portable speaker Black SRS-XB01 Mono portable speaker Black SRS-XB01 Mono portable speaker Black Taskukokoisella kannettavalla Sony kaiuttimella tuot musiikin mukanasi kaikkialle. Pienestä koostaan huolimatta kaiutin antaa voimakkaan äänen ja jytisevän bassosoundin. Täysi lataus antaa 6 tuntia käyttöaikaa. (17)
   Sony SRS-XB01 Mono portable speaker Black
   • 04548736080478
   • 5430481
   • SRSXB01B.CE7
   • 000000000000252959
   • SRSXB01B
   6
   good_buy
   18.80 EUR
  • Yamaha NS-333 kaiutin 60 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137707318.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113054800.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113054803.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113054802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141910547.jpg
   Yamaha Yamaha NS-333 kaiutin 60 W Musta NS-333 kaiutin 60 W Musta NS-333 kaiutin 60 W Musta 2-tie bassorefleksikaiutin puhtaaseen toistoon (22)
   Yamaha NS-333 kaiutin 60 W Musta
   • 04957812054577
   • ASTNS333BL
   • 927369
   • NS-333 Piano finish
   • NS-333PB
   • NS-333 BLACK
   5
   good_buy
   189.00 EUR
  • Klipsch R-820F kaiutin 150 W Musta Langallinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119109563.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129135401.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147923400.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147923399.jpg
   Klipsch Klipsch R-820F kaiutin 150 W Musta Langallinen R-820F kaiutin 150 W Musta Langallinen R-820F kaiutin 150 W Musta Langallinen Klipsch R-820F on korkealaatuinen lattiakaiutin, joka yhdistää tehon ja suorituskyvyn. Klipsch R-820F-kaiutin tarjoaa kaksi 8-tuumista bassokaiutinta, jotka tarjoavat muhkeita bassoja ja lämpimiä kirkkaita sävyjä. Ainutlaatuinen Tractrix-sarveteknologia tarjoaa voimaa, yksityiskohtia ja tunteita elävän musiikin kokemus puhtaimmalla ja luonnollisimmalla äänellä. Tyylikäs vahvistettu MDF-rakenne vähentää kaapin värähtelyä vähemmän kuultavissa väritys ja parempi äänen tarkkuus. Tämä kaiutin on m... (27)
   Klipsch R-820F kaiutin 150 W Musta Langallinen
   • 00743878036107
   • 5782203
   • K1066228
   • R-820F
   4
   good_buy
   506.00 EUR
  • Jamo S 803 160W Musta kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687733.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143150568.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/130523062.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113048495.jpg
   Jamo Jamo S 803 160W Musta kaiutin S 803 160W Musta kaiutin S 803 160W Musta kaiutin Jamo S801 on tyylikäs jalustakaiutinpari, joka tarjoaa todellista vastinetta rahalle. Tämä kaiutin sopii sekä stereo että kotiteatteri käyttöön. Kaiutin sisältää 1 soft dome diskantin Waveguide suuntaimella tarkkoja ylätaajuuksia varten ja 4 bassoelementin dynaamiseen alaäänien toistoon. Pienen kokonsa ansiosta S 801 kaiutinparin saa sijoitettua kuuntelutilaan huomaamattomasti, mutta äänenlaadusta tinkimättä. Laadukkaat ruuviliittimet viimeistelevät kokonaisuuden. (14)
   Jamo S 803 160W Musta kaiutin
   • 05709009002897
   • 05709009002903
   • 4932611
   • 41064329
   • 41064328
   • 1064329
   • 1064328
   • 4796603
   6
   good_buy
   169.00 EUR
  • Dali Spektor 2 100W Musta kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687720.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102218026.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150385247.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/103147269.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/74513954.jpg
   Dali Dali Spektor 2 100W Musta kaiutin Spektor 2 100W Musta kaiutin Spektor 2 100W Musta kaiutin (24)
   Dali Spektor 2 100W Musta kaiutin
   • 05703120109015
   • 264023
   • 5703120109015
   3
   good_buy
   159.00 EUR
  • Yamaha NS-777 kaiutin 100 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111771019.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/23864577.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113054821.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113054822.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113054819.jpg
   Yamaha Yamaha NS-777 kaiutin 100 W Musta NS-777 kaiutin 100 W Musta NS-777 kaiutin 100 W Musta Kolmitie bassorefleski lattiakaiutin pianomustalla viimeistelyllä. Mainio kotiteatterijärjestelmään tai kodin Hi-Fi -järjestelmään. Huom. tilaa parillinen määrä! (15)
   Yamaha NS-777 kaiutin 100 W Musta
   • 04957812054539
   • NS-777
   • 875939
   • ANS777BL
   • NS-777 P
   4
   good_buy
   399.00 EUR
  • Jamo S 805 HCS 5.0kanavaa Musta kaiutinsetti
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/111310846.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133171350.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113065211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113065214.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113065212.jpg
   Jamo Jamo S 805 HCS 5.0kanavaa Musta kaiutinsetti S 805 HCS 5.0kanavaa Musta kaiutinsetti S 805 HCS 5.0kanavaa Musta kaiutinsetti Jamo S805 HCS 5.0 kotiteatterisarja tarjoaa Jamon Studio sarjalle ominaiseen tyyliin loistavaa hinta / laatusuhdetta sekä silmää miellyttävää muotoilua. Kaiuttimien laadukkaat elementit sekä tukeva runko varmistavat tarkan ja dynaamisen äänentoiston. . Sarja sisältää ääneltään yhteensovitetut S805 pääkaiuttimet, S 81CEN keskikaiuttimen sekä S801 takakaiuttimet. (8)
   Jamo S 805 HCS 5.0kanavaa Musta kaiutinsetti
   • 05709009003146
   • 1064383
   • 41064383
   • 5809445
   6
   good_buy
   456.00 EUR
  • Jamo S 801 PM kaiutin 60 W Valkoinen Langallinen & langaton
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744607.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744617.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146744613.jpg
   Jamo Jamo S 801 PM kaiutin 60 W Valkoinen Langallinen & langaton S 801 PM kaiutin 60 W Valkoinen Langallinen & langaton S 801 PM kaiutin 60 W Valkoinen Langallinen & langaton JAMO S 801 PM - Nauti huippuäänestä helposti Jamo S 801PM aktiivikaiuttimet kuuluvat ympäri maailman palkittuun Jamo Studio 8 sarjaan, joka yhdistää skandinaavisen muotoilun ja huippuäänentoiston. Kompaktista koosta huolimatta kaiuttimet tuottavat tasapainoisen ja rikkaan äänimaailman. Tyylikkään ja pienikokoisen muotoilun ansiosta kaiuttimet sopivat hyvin lähes minne vain. Mukana tulevan kaukosäätimen ansiosta voit helposti hallita kaiuttimia ja subwoofer ulostulon ansiosta voit tarvittaessa... (11)
   Jamo S 801 PM kaiutin 60 W Valkoinen Langallinen & langaton
   • 05709009003825
   • 1067900
   5
   good_buy
   349.00 EUR
  • JBL CONTROL SERIES Control One kaiutin 50 W Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137687721.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147547473.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101494396.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146769389.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124012397.jpg
   JBL JBL CONTROL SERIES Control One kaiutin 50 W Musta CONTROL SERIES Control One kaiutin 50 W Musta CONTROL SERIES Control One kaiutin 50 W Musta Yksi maailman myydyimmistä kaiuttimista koskaan! (35)
   JBL CONTROL SERIES Control One kaiutin 50 W Musta
   • 00500369088706
   • 04016138513431
   • CONTROL ONE
   2
   good_buy
   99.00 EUR
  • Devialet Phantom Premier Gold langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218234.jpg
   Devialet Devialet Phantom Premier Gold langaton kaiutin Phantom Premier Gold langaton kaiutin Phantom Premier Gold langaton kaiutin Ranskalaista design hifiä isommalla äänellä! (35)
   Devialet Phantom Premier Gold langaton kaiutin
   • 03663424005630
   2
   good_buy
   2699.00 EUR
  • Yamaha Lautsprecher MusicCast 20 Schwarz
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149148506.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/116804312.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146779768.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140828826.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150590607.jpg
   Yamaha Yamaha Lautsprecher MusicCast 20 Schwarz Lautsprecher MusicCast 20 Schwarz Lautsprecher MusicCast 20 Schwarz Langattoman Yamaha MusicCast 20 kaiuttimen ja MusicCast multiroom -järjestelmän ansiosta voit kuunnella lempisoittolistojasi kotisi kaikissa huoneissa. (5)
   Yamaha Lautsprecher MusicCast 20 Schwarz
   • 04957812634878
   • 5713523
   • AWX021BL
   • WX-021_SCHWARZ
   8
   deal
   199.00 EUR
  • Klipsch R-8SW -subwoofer
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133176378.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150556256.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143128513.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/98208459.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/139921710.jpg
   Klipsch Klipsch R-8SW -subwoofer R-8SW -subwoofer R-8SW -subwoofer Klipsch R-8SW -subwoofer tuottaa jykevän bassoäänen. Minimalistisen muotoilun ansiosta se sulautuu sisutukseen helposti. (12)
   Klipsch R-8SW -subwoofer
   • 00743878031256
   • K1063512
   • 0743878031256
   4
   249.00 EUR
  • Devialet Phantom Premier Gold Opéra de Paris langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/141218271.jpg
   Devialet Devialet Phantom Premier Gold Opéra de Paris langaton kaiutin Phantom Premier Gold Opéra de Paris langaton kaiutin Phantom Premier Gold Opéra de Paris langaton kaiutin Devialet Phantom Premier Gold Opéra de Paris langaton kaiutin tarjoaa 4500 W tehon ja 108 dB äänenvoimakkuuden. Musiikin paranneltu laatu ja koko kehossa tuntuva syvyys saavat musiikin tuntumaan samalta kuin rock-konsertissa. (32)
   Devialet Phantom Premier Gold Opéra de Paris langaton kaiutin
   • 03663424006248
   2
   2999.00 EUR
  • Genelec G One kaiutin 2-suuntainen Valkoinen Langallinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99513239.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99513244.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/99513246.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102298689.jpg
   Genelec Genelec G One kaiutin 2-suuntainen Valkoinen Langallinen G One kaiutin 2-suuntainen Valkoinen Langallinen G One kaiutin 2-suuntainen Valkoinen Langallinen Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G One voidaan kytkeä suoraan esim. tietokoneen äänikortin, kannettavan mp3-soittimen, kotiteatterivahvistimen tai muun äänijärjestelmän linjatasoisiin antoliittimiin. Yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa kehitetty G One tarjoaa kokonaispaketin Genelecin huipputeknologiaa: korkealuokkaiset kaiutinelementit, päätevahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja elektroniset suojapiirit takaavat ammattilaistason ääninautinnon kaikissa olosuhteissa. Jokaisen Gen... (47)
   Genelec G One kaiutin 2-suuntainen Valkoinen Langallinen
   • 06438128008181
   • 6438128008181
   1
   302.80 EUR
  2 53
  • info@vertaa.fi