x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Google Home Google Home älykaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Bang & Olufsen Bang & Olufsen kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • Aktiivikaiuttimet Vertaa eri merkkien aktiivikaiuttimet
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  0 - 24
  • JBL PartyBox 1000 langaton kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/153713133.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390674.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181427738.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162637245.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151795574.jpg
   JBL JBL PartyBox 1000 langaton kaiutin PartyBox 1000 langaton kaiutin PartyBox 1000 langaton kaiutin Kannettava Bluetooth-kaiutin. Valotehosteita koko paneelin täydeltä. Tehoa jopa 1100 W! (44)
   JBL PartyBox 1000 langaton kaiutin
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   7
   good_buy
   799.00 EUR
  • JBL - Partybox 310 - Keep the Party Going
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661854.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661930.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661933.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661934.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165661932.jpg
   JBL JBL - Partybox 310 - Keep the Party Going - Partybox 310 - Keep the Party Going - Partybox 310 - Keep the Party Going Bileet voivat alkaa, JBL PartyBox 310 on täällä! JBL pistää nyt parastaan tinkimättömällä laadullaan, itse kustomoitavan valoshown kera. Monipuolinen kaikki samassa paketissa PartyBox on nimensä veroinen, tällä jos millä takaat mahtavan äänen sekä tunnelman sisällä tai ulkona! Mukana siellä missä sinäkin Kuljetat juhlat mukanasi minne vain PartyBoxin sisään rakennettujen rullien sekä teleskooppikahvan ansiosta, eikä kosteat räiskeetkään haittaa. Akun yhdellä latauksella soitat musiikkia jopa ... (37)
   JBL - Partybox 310 - Keep the Party Going
   • 06925281973918
   • 06925281983764
   • 00050036381079
   • JBLPARTYBOX310EU
   • 6925281973918
   • JBLPARTYBOX310E
   • 7074743
   7
   good_buy
   deal
   515.99 EUR
  • Jamo S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150556802.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105494039.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/133149512.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630272.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158437088.jpg
   Jamo Jamo S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA Takuu varmaa Jamo laatua! (56)
   Jamo S801 HYLLY-/JALUSTAKAIUTIN MUSTA
   • 05709009002903
   • 41064329
   • 1064329
   • 4796603
   5
   good_buy
   171.90 EUR
  • Apple HomePod mini
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180767901.jpg
   Apple Apple HomePod mini HomePod mini HomePod mini Smart speaker, Wi-Fi, Bluetooth, App-controlled, space grey (57)
   Apple HomePod mini
   • 00190199710313
   • MY5G2D/A
   4
   good_buy
   121.38 EUR
  • JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150101495.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154784871.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152390681.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/181248847.jpg
   JBL JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN JBL PartyBox 100 -bilekaiutin tuo juhliin tarvittavaa tunnelmaa voimakkaan äänen ja LED-valoshown avulla. Toista soittolistaa USB-muistilta tai Bluetoothin välityksellä. Kaiuttimen akku kestää noin 12 tuntia. (30)
   JBL PARTYBOX 100 BILEKAIUTIN
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   6
   good_buy
   203.90 EUR
  • Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150524102.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161528050.jpg
   Genelec Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN Genelec G One on kompakti ja erittäin monipuolinen kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuuntelua ja tietokonekäyttöä silmällä pitäen. Pienestä koostaan huolimatta Genelec G One on erittäin suorituskykyinen aktiivikaiutin erityisesti lyhyillä kuunteluetäisyyksillä yhdistettynä Genelec F One -bassokaiuttimeen. Uudistetuissa malleissa erona ovat uudistetut päätevahvistimet, jotka kasvattavat kaiuttimien maksimiäänenpainetta sekä laskevat kaiuttimien energiankulutusta. Avain... (83)
   Genelec G ONE (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • 06438128122993
   • G1BW
   3
   good_buy
   most_sold
   323.00 EUR
  • Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381211.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381216.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143381213.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393351.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158393355.jpg
   Klipsch Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari Aktiivilattiakaiuttimet arvokkaan klassisella ulkonäöllä, nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava (14)
   Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • 00743878036343
   • R-51PM
   • 1066255
   • 0743878036343
   • K1066255
   7
   good_buy
   401.90 EUR
  • Jabra SPEAK 410 UC USB
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/155166503.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/156008643.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146361197.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129016238.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137576356.jpg
   Jabra Jabra SPEAK 410 UC USB SPEAK 410 UC USB SPEAK 410 UC USB Jabra SPEAK 410 UC (24)
   Jabra SPEAK 410 UC USB
   • 05706991013153
   • 00706487011989
   • 7410-209
   • 3730100
   5
   good_buy
   89.90 EUR
  • Apple HomePod mini
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182043786.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/177548586.jpg
   Apple Apple HomePod mini HomePod mini HomePod mini Älykaiutin, Wi-Fi, Bluetooth, voidaan ohjata sovelluksella, valkoinen (46)
   Apple HomePod mini
   • 00190199710573
   3
   good_buy
   121.38 EUR
  • Klipsch R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720555.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720557.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/128720556.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143468641.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142890660.jpg
   Klipsch Klipsch R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta Huippuluokan äänimaailma kohtuuhintaan Klipsch Reference Base sarjan isompi hyllykaiutinpari R-51M. Legendaarisen Klipsch äänen takaa 5.25" kuparipäällystetty grafiittivalettua bassoelementti sekä 1" Hydrid Tractrix-torvidiskantti yhdistettynä järeärakenteiseen koteloon. (17)
   Klipsch R-51-M BLK/GNM kaiutin pari, musta
   • 00743878036169
   • R-51M
   • 1066234
   • K1066234
   • 5782943
   5
   good_buy
   139.50 EUR
  • Klipsch THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI PÄHKINÄ
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630524.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630525.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167630523.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/161775670.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158121295.jpg
   Klipsch Klipsch THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI PÄHKINÄ THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI PÄHKINÄ THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI PÄHKINÄ Paranna merkittävästi televisiosi äänentoistoa, ja tee se helposti. Korvaa soundbar tehokkailla, HiFi-laatuisilla Klipsch The Fives -aktiivikaiuttimilla, jotka voidaan liittää suoraan televisioon HDMI ARC -liitäntää käyttämällä. Ohjaus sujuu saumattomasti television kaukosäätimellä.The Fives käyttää Klipschin referenssisarjan palkittua Tractrix Horn -äänitorvitekniikkaa ja tuottaa ison, runsaan äänialan. Bassot toistuvat jyhkeinä kaikilla äänenvoimakkuuksilla. Kaiuttimet toistavat lisäksi vir... (16)
   Klipsch THE FIVES AKTIIVIKAIUTINPARI PÄHKINÄ
   • 00743878041057
   • 1067562
   • 6998543
   • K1067563
   5
   good_buy
   949.00 EUR
  • Sony GTK-XB72 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152745430.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158957545.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140227207.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158957680.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142631185.jpg
   Sony Sony GTK-XB72 BILEKAIUTIN GTK-XB72 BILEKAIUTIN GTK-XB72 BILEKAIUTIN EXTRA BASS teknologia tehostaa matalia ääniä ja tuo bassoon lisäpotkua Luo täydellinen tunnelma 3D-linjalla, strobo- ja kaiutinvaloilla, jotka vaihtavat väriä ja synkronoituvat rytmin mukaan. Muuta valaistusta oman mielesi mukaan ja järjestä bileet Sony Music Center -, ja Fiestable-sovelluksien kautta. Bluetooth® -yhteys langattomaan musiikin suoratoistoon, ja kuuntele yhdellä kosketuksella NFC-toimintoa käyttäen. Käytä mikrofonituloa lisätäksesi omat lauluosuutesi. Langaton Party Chain-omina... (20)
   Sony GTK-XB72 BILEKAIUTIN
   • 04548736090576
   • 4548736090576
   • 6072767
   • GTKXB72
   • GTKXB72.CEL
   4
   good_buy
   deal
   360.99 EUR
  • Sony SRS-RA5000 -bluetooth-kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171963003.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175810094.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175810098.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175687973.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175581475.jpg
   Sony Sony SRS-RA5000 -bluetooth-kaiutin SRS-RA5000 -bluetooth-kaiutin SRS-RA5000 -bluetooth-kaiutin Koe Sony SRS-RA5000 -kaiuttimen vaikuttava, koko huoneen täyttävä ääni. Seitsemällä eri kaiutinelementillä varustetun kaiuttimen 360 Reality Audio- ja Immersive Audio Enhancement -tekniikoiden ansiosta ääni levittäytyy kaikkialle tilaan sekä pysty- että vaakasuorassa. Bassokaiutin varmistaa syvän ja voimakkaan bassotoiston. Kaiutin on Hi-Res Audio -sertifioitu erinomaisen äänenlaadun takaamiseksi korkean resoluution äänilähteille.RA5000-kaiuttimessa on Bluetooth-, NFC- ja WiFi-yhteys vaivatto... (10)
   Sony SRS-RA5000 -bluetooth-kaiutin
   • 04548736093126
   • SRSRA5000.CEL
   6
   good_buy
   549.00 EUR
  • Klipsch RP-600M -jalustakaiutinpari, Väri Ebony
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143624128.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167735497.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167735496.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/119035712.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/158863834.jpg
   Klipsch Klipsch RP-600M -jalustakaiutinpari, Väri Ebony RP-600M -jalustakaiutinpari, Väri Ebony RP-600M -jalustakaiutinpari, Väri Ebony RP-600M tarjoaa voimakasta teatteritason laatua kompaktissa koossa. Kaiutin mahtuu vaivatta pienempiinkin tiloihin. Laadukkaan äänen takaa 6.5" Cerametallic-woofer ja 1" Tractix-diskanttitorvi, joka minimoi särön ja maksimoi suorituskyvyn sekä äänen yksityiskohdat.Yleiset tiedot:Erittäin tarkka ja rasittamaton ääni. Elementit: 1x 6.5" Cerametallic basso/keskiäänielementti; 1x 1" titaani LTS diskanttikaiutin Tractrix-äänitorvella . Taajuusvaste: 45 - 25 000 kHz ± 3 dB. Herkkyys: 96 dB @ 2.83 V... (49)
   Klipsch RP-600M -jalustakaiutinpari, Väri Ebony
   • 00743878035704
   • K1065804
   • 1065804
   • 0743878035704
   2
   good_buy
   499.00 EUR
  • Google NEST MINI 2ND GEN KALKKI
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412554.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412556.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149025966.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/165191980.jpg
   Google Google NEST MINI 2ND GEN KALKKI NEST MINI 2ND GEN KALKKI NEST MINI 2ND GEN KALKKI Langaton Google Home Mini on monipuolinen älykaiutin joka tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja kätevät älyominaisuudet kompaktissa koossa. Kaiuttimesta löytyy sisäänrakennettu Google Assistant joka on tehty helpottamaan arkeasi joten voit kysyä siltä mitä tahansa, se on sinun henkilökohtainen Googlesi. Sinun tarvitsee vain sanoa "Ok Google" ja saat vastauksia Googlelta päivittäisiin asioihin, viihteeseen sekä voit hallita sen avulla kotisi muita älylaitteita. Google Home Mini myös tunnistaa äänes... (9)
   Google NEST MINI 2ND GEN KALKKI
   • 00193575000817
   • GA00638-NO
   6
   good_buy
   deal
   52.90 EUR
  • Genelec G TWO (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150532054.jpg
   Genelec Genelec G TWO (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G TWO (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G TWO (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN G Two kaiutin pohjautuu Genelecin 40 vuoden vahvaan kokemukseen vaativista ammattilaisolosuhteista. Kantavana ideana kaiuttimissa on toistaa ääni juuri sellaisena kuin se on tehty, paljastaen äänituotannon joka ikisen yksityiskohdan, myös virheet.G -sarjassa on panostettu myös toiminnallisuuteen kotioloissa, hillitty valkoinen merkkivalo on myös kytkettävissä pois päältä. Käynnistys ja sammutus on tehty automaatiseksi ja lepotilan virrankulutus on supistettu erittäin pieneksi. Yhdessä palkitu... (25)
   Genelec G TWO (V2) AKTIIVIKAIUTIN VALKOINEN
   • 06438128122832
   • G2BWM
   3
   good_buy
   518.00 EUR
  • Klipsch r-41-sa musta kattoheijastekaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737576.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737579.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737578.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/129737573.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167624663.jpg
   Klipsch Klipsch r-41-sa musta kattoheijastekaiutin r-41-sa musta kattoheijastekaiutin r-41-sa musta kattoheijastekaiutin Se helpompi tapa kytkeä atmos! (14)
   Klipsch r-41-sa musta kattoheijastekaiutin
   • 00743878036176
   • 5785199
   • R-41SA
   • K1066235
   • 1066235
   4
   good_buy
   199.50 EUR
  • Genelec G FOUR KAIUTIN VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30625262.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30625266.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30625269.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30625264.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/30625263.jpg
   Genelec Genelec G FOUR KAIUTIN VALKOINEN G FOUR KAIUTIN VALKOINEN G FOUR KAIUTIN VALKOINEN Genelec G-sarjan aktiivikaiuttimet on suunniteltu kotikäyttöön ammentaen parhaimmat tekniikat pitkän ajan tuomalla kokemuksella. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia, joissa yhdistyvät helppokäyttöisyys, realistinen äänenlaatu, sekä minimalistinen ja uniikki muotoilu. Genelec G Four -aktiivikaiutin tuo esiin kaikki audiomateriaalin yksityiskohdat ja nyanssit. Tämä aktiivikaiutin luo äänentoistojärjestelmän, jolla muusikot ja tuottajat toivovat ihmisten kuuntelevan tuotoksiaan. Kaiutin toistaa ä... (14)
   Genelec G FOUR KAIUTIN VALKOINEN
   • 06438128008600
   • 6438128008600
   4
   good_buy
   1125.00 EUR
  • Google Nest Mini
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/152412551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/149027379.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/179536937.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/168113064.jpg
   Google Google Nest Mini Nest Mini Nest Mini Langaton Google Home Mini on monipuolinen älykaiutin joka tarjoaa kirkkaan äänentoiston ja kätevät älyominaisuudet kompaktissa koossa. Kaiuttimesta löytyy sisäänrakennettu Google Assistant joka on tehty helpottamaan arkeasi joten voit kysyä siltä mitä tahansa, se on sinun henkilökohtainen Googlesi. Sinun tarvitsee vain sanoa "Ok Google" ja saat vastauksia Googlelta päivittäisiin asioihin, viihteeseen sekä voit hallita sen avulla kotisi muita älylaitteita. Google Home Mini myös tunnistaa äänes... (6)
   Google Nest Mini
   • 00193575000923
   • 00193575000909
   • 6506964
   • GA00781-NO
   • GA00781-EU
   • 0193575000923
   7
   deal
   52.90 EUR
  • Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973532.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973566.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973572.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/157973564.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/140546626.jpg
   Klipsch Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl Laadukkaat Klipsch R-41M -hyllykaiuttimet tarjoavat tyylikkään ulkonäon lisäksi uskomattoman suorituskyvyn pienestä koostaan huolimatta. Klipsch R-41M -hyllykaiuttimet ovat ihanteellinen valinta kotiteatterijärjestelmääsi varten, koska ne on suunniteltu tarjoamaan erinomaista akustista äänentoistoa kaiken kokoisissa tiloissa. (13)
   Klipsch R-41M hyllykaiutin (musta) 2kpl
   • 00743878036152
   • 5783083
   • R-41M
   • 1066233
   • K1066233
   4
   124.50 EUR
  • Harman/Kardon Citation 500 Black
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160905202.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154018604.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/154018603.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/160905200.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/124804035.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 500 Black Citation 500 Black Citation 500 Black Harman Kardon Citation 500 on Google Assistant -ääniohjauksella varustettu kompakti älykaiutin, joka tarjoaa tehokkaan äänentoiston soittolistoillesi ja yli 300 musiikkipalvelulle. Sisäänrakennettu Chromecast tarjoaa huippulaadukkaan suoratoiston. (10)
   Harman/Kardon Citation 500 Black
   • 06925281941795
   • 5700235
   • 000000000000252404
   • HKCITATION500BLKEU
   • HKCITATION500BL
   5
   399.00 EUR
  • Sony MHC-V42D kaiutin
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142631063.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142631065.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/142389127.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143157590.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143157591.jpg
   Sony Sony MHC-V42D kaiutin MHC-V42D kaiutin MHC-V42D kaiutin AV-järjestelmä (16)
   Sony MHC-V42D kaiutin
   • 04548736090293
   • 04548736090309
   • MHCV42D
   • MHCV42D.CEL
   • 6085403
   • 4548736090293
   3
   367.12 EUR
  • Genelec G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150960325.jpg
   Genelec Genelec G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen Genelec G-sarjan aktiivikaiuttimet on suunniteltu kotikäyttöön ammentaen parhaimmat tekniikat pitkän ajan tuomalla kokemuksella. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia, joissa yhdistyvät helppokäyttöisyys, realistinen äänenlaatu, sekä minimalistinen ja uniikki muotoilu. Genelec G Three on erittäin suosittu aktiivikaiutin kiitos sen sisustusystävällisen muotoilun ja erittäin hyvän suorituskyvyn. Genelec G Threen monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta se voidaan sovittaa moniin erilaisiin huo... (10)
   Genelec G Three (B) aktiivikaiutin, valkoinen
   • 06438128122306
   4
   724.00 EUR
  • Amazon Echo Dot 4 Älykäs Kaiutin kanssa Alexa Assistant - Puuhiili
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/173193502.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171274386.jpg
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/180363912.jpg
   Amazon Amazon Echo Dot 4 Älykäs Kaiutin kanssa Alexa Assistant - Puuhiili Echo Dot 4 Älykäs Kaiutin kanssa Alexa Assistant - Puuhiili Echo Dot 4 Älykäs Kaiutin kanssa Alexa Assistant - Puuhiili Amazon Echo Dot 4 Ãlykaiutin Alexa-Ãäniavustajalla - WiFi, Bluetooth, Smart Home Hub Helpota jokapäiväistä rutiiniasi Amazon Echo Dot (4. sukupolvi) -älykaiuttimella! (10)
   Amazon Echo Dot 4 Älykäs Kaiutin kanssa Alexa Assistant - Puuhiili
   • 00840080591926
   4
   54.83 EUR
  2 56
  • info@vertaa.fi