x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
x Kategoriat
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiutin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta kaiutin

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Marshall Marshall
   • JBL JBL
   • Logitech Logitech
   • Bose Bose
   • Langaton Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
  • Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/0/5/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20695705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/2/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-5008862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/9/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20629399.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/8/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23386528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/2/7/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23798727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/4/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-24347234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/0/5/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20695705.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMC81L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjA2OTU3MDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/2/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-5008862.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzgvNi8yL2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktNTAwODg2Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/9/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20629399.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzMvOS85L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjA2MjkzOTkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/8/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23386528.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMi84L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjMzODY1MjguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/2/7/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23798727.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzcvMi83L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjM3OTg3MjcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/4/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-24347234.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvMy80L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjQzNDcyMzQuanBn
   Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W Musta kaiutin (18)
   7.75 (1)
   Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W Musta kaiutin
   Kirkasääniset kaiuttimet liitettäväksi mp3:een ja PC:hen
   Erinomainen äänenlaatu ja tyylikäs muotoilu. Silti pienikokoinen ja vähän tilaa vievä kokonaisuus. Helppo liittää mp3-soittimeen tai tietokoneeseen. Hyvä hinta-laatusuhde.
   9.0
   0 10
  Kaiuttimet 7.8 (1)
  0 - 24
  • Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Valkoinen kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/6/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-85369165.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/2/7/harman-kardon-onyx-studio-4-white-88926127.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-white-89521709.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/2/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313112.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/3/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313113.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/4/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313114.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/6/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313116.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/6/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-85369165.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzEvNi81L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS04NTM2OTE2NS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/1/2/7/harman-kardon-onyx-studio-4-white-88926127.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzEvMi83L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS04ODkyNjEyNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-white-89521709.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvMC85L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS04OTUyMTcwOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/2/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313112.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS8yL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/3/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS8zL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/4/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313114.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS80L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313115.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS81L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/6/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313116.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS82L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExNi5qcGc=
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Valkoinen kaiutin (109)
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Valkoinen kaiutin
   Harman Kardon Harman Kardon
   400, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Harman Kardon Harman Kardon
   400, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-83593146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-85369146.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/9/2/harman-kardon-onyx-studio-4-black-89521692.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/7/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313107.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/8/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313108.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313109.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/0/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313110.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/1/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313111.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-83593146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvNC82L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay04MzU5MzE0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-85369146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzEvNC82L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay04NTM2OTE0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/9/2/harman-kardon-onyx-studio-4-black-89521692.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzYvOS8yL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay04OTUyMTY5Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/7/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313107.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC83L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzEwNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/8/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313108.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC84L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzEwOC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313109.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC85L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzEwOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/0/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313110.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS8wL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzExMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/1/1/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313111.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMS8xL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzExMS5qcGc=
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Musta kaiutin (72)
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Musta kaiutin
   Harman Kardon Harman Kardon
   400, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Harman Kardon Harman Kardon
   400, 6pv (offer_sdt_6_days)
   1
   good_buy
  • Logitech LGT-Z130
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMi80L2xvZ2l0ZWNoLXoxMzAtMTY3MzM0MjQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzEvMy8yL2xvZ2l0ZWNoLXoxMzAtMTY3NDIxMzIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzkvMS82L2xvZ2l0ZWNoLXoxMzAtMjA3NTk5MTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzQvMi82L2xvZ2l0ZWNoLXoxMzAtMjQ1NjI0MjYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOS81L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTMwMjgzMTk1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOS82L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTMwMjgzMTk2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOS83L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTMwMjgzMTk3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvOS84L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTMwMjgzMTk4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzAvNi8zL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTQxODc4MDYzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzAvNi80L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTQxODc4MDY0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzAvNi82L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTQxODc4MDY2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzAvNi83L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTQxODc4MDY3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMC84L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTYzNTE1NjA4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMC85L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTYzNTE1NjA5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS8wL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTYzNTE1NjEwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS8xL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTMwLTYzNTE1NjExLmpwZw==
   Logitech LGT-Z130 (12)
   Logitech LGT-Z130
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   43.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   43.4, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/0/5/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20695705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/2/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-5008862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/9/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20629399.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/8/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23386528.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/2/7/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23798727.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/4/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-24347234.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/0/5/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20695705.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvMC81L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjA2OTU3MDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/8/6/2/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-5008862.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzgvNi8yL2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktNTAwODg2Mi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/9/9/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-20629399.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzMvOS85L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjA2MjkzOTkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/2/8/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23386528.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzUvMi84L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjMzODY1MjguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/2/7/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-23798727.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzcvMi83L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjM3OTg3MjcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/3/4/creative-labs-gigaworks-t20-series-ii-24347234.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvMy80L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQyMC1zZXJpZXMtaWktMjQzNDcyMzQuanBn
   Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W Musta kaiutin (18)
   7.75 (1)
   Creative Labs GigaWorks T20 Series II 28W Musta kaiutin
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   79.99, ? (offer_sdt_unknown)
   Teknikmagasinet.fi Teknikmagasinet.fi
   7.066666666666666 (1)
   79.99, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
   best_reviewed
  • Yamaha NS-555 100W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/4/yamaha-ns-555-23864574.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/7/yamaha-ns-555-100w-black-loudspeaker-89666457.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/7/4/yamaha-ns-555-23864574.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzUvNy80L3lhbWFoYS1ucy01NTUtMjM4NjQ1NzQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/5/7/yamaha-ns-555-100w-black-loudspeaker-89666457.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvNS83L3lhbWFoYS1ucy01NTUtMTAwdy1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci04OTY2NjQ1Ny5qcGc=
   Yamaha NS-555 100W Musta kaiutin (29)
   Yamaha NS-555 100W Musta kaiutin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   209, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   209, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Logitech Z150 3W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/3/6/logitech-z150-21497536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/3/7/logitech-z150-21497537.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/3/8/logitech-z150-21497538.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/5/4/logitech-z150-21502454.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/3/logitech-z150-23394753.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/4/0/logitech-z150-stereo-portable-speaker-3w-black-89194940.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/8/1/logitech-z150-3w-black-loudspeaker-96052081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/3/6/logitech-z150-21497536.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMy82L2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtMjE0OTc1MzYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/3/7/logitech-z150-21497537.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMy83L2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtMjE0OTc1MzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/5/3/8/logitech-z150-21497538.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzUvMy84L2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtMjE0OTc1MzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/5/4/logitech-z150-21502454.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzQvNS80L2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtMjE1MDI0NTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/7/5/3/logitech-z150-23394753.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzcvNS8zL2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtMjMzOTQ3NTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/4/0/logitech-z150-stereo-portable-speaker-3w-black-89194940.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvNC8wL2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtc3RlcmVvLXBvcnRhYmxlLXNwZWFrZXItM3ctYmxhY2stODkxOTQ5NDAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/8/1/logitech-z150-3w-black-loudspeaker-96052081.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvOC8xL2xvZ2l0ZWNoLXoxNTAtM3ctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwNTIwODEuanBn
   Logitech Z150 3W Musta kaiutin (6)
   Logitech Z150 3W Musta kaiutin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   29.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   29.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • JBL Arena 130 20W Valkoinen kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/4/jbl-arena-130-34662884.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/0/7/jbl-arena-130-46104407.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/1/jbl-arena-130-white-48073431.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/2/jbl-arena-130-white-48073432.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/3/jbl-arena-130-white-48073433.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/8/4/jbl-arena-130-34662884.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvOC80L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzQ2NjI4ODQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/0/7/jbl-arena-130-46104407.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzQvMC83L2pibC1hcmVuYS0xMzAtNDYxMDQ0MDcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/1/jbl-arena-130-white-48073431.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMy8xL2pibC1hcmVuYS0xMzAtd2hpdGUtNDgwNzM0MzEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/2/jbl-arena-130-white-48073432.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMy8yL2pibC1hcmVuYS0xMzAtd2hpdGUtNDgwNzM0MzIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/3/3/jbl-arena-130-white-48073433.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzQvMy8zL2pibC1hcmVuYS0xMzAtd2hpdGUtNDgwNzM0MzMuanBn
   JBL Arena 130 20W Valkoinen kaiutin (20)
   JBL Arena 130 20W Valkoinen kaiutin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 2pv (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Trust GXT 38 2.1 60W kaiutinjärjestelmä
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/0/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-21335120.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/3/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-21335123.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/7/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/8/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225288.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/9/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225289.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/9/1/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225291.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/8/trust-gxt-38-2-1-60w-black-loudspeaker-96052058.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/0/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-21335120.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMi8wL3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtc3Vid29vZmVyLXNwZWFrZXItc2V0LTIxMzM1MTIwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/3/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-21335123.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMi8zL3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtc3Vid29vZmVyLXNwZWFrZXItc2V0LTIxMzM1MTIzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/7/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225287.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvOC83L3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtc3Vid29vZmVyLXNwZWFrZXItc2V0LTI1MjI1Mjg3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/8/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225288.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvOC84L3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtc3Vid29vZmVyLXNwZWFrZXItc2V0LTI1MjI1Mjg4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/8/9/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225289.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvOC85L3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtc3Vid29vZmVyLXNwZWFrZXItc2V0LTI1MjI1Mjg5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/9/1/trust-gxt-38-2-1-subwoofer-speaker-set-25225291.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvOS8xL3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtc3Vid29vZmVyLXNwZWFrZXItc2V0LTI1MjI1MjkxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/5/8/trust-gxt-38-2-1-60w-black-loudspeaker-96052058.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzAvNS84L3RydXN0LWd4dC0zOC0yLTEtNjB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTk2MDUyMDU4LmpwZw==
   Trust GXT 38 2.1 60W kaiutinjärjestelmä (19)
   Trust GXT 38 2.1 60W kaiutinjärjestelmä
   Puolenkuunpelit Puolenkuunpelit
   8.04727216312984 (4)
   77.8, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Puolenkuunpelit Puolenkuunpelit
   8.04727216312984 (4)
   77.8, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Harman/Kardon Omni 10+ White
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/7/harman-kardon-omni-10-white-85602477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/7/9/harman-kardon-omni-10-white-85888579.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/2/2/harman-kardon-omni-10-white-89423522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/4/7/7/harman-kardon-omni-10-white-85602477.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzQvNy83L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb21uaS0xMC13aGl0ZS04NTYwMjQ3Ny5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/7/9/harman-kardon-omni-10-white-85888579.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzUvNy85L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb21uaS0xMC13aGl0ZS04NTg4ODU3OS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/2/2/harman-kardon-omni-10-white-89423522.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzUvMi8yL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb21uaS0xMC13aGl0ZS04OTQyMzUyMi5qcGc=
   Harman/Kardon Omni 10+ White (10)
   Harman/Kardon Omni 10+ White
   Harman Kardon Harman Kardon
   249, 6pv (offer_sdt_6_days)
   Harman Kardon Harman Kardon
   249, 6pv (offer_sdt_6_days)
   3
   good_buy
  • Marshall Acton Bluetooth 50W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/0/4/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-69379604.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/6/marshall-kaiutin-marshall-acton-73285636.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/8/marshall-kaiutin-marshall-acton-75759508.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/6/8/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045768.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/7/2/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045772.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/7/3/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045773.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/1/6/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-90201016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/1/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/2/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010312.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/3/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/4/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/5/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/6/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010316.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/7/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/0/4/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-69379604.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzYvMC80L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNjkzNzk2MDQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/3/6/marshall-kaiutin-marshall-acton-73285636.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMy82L21hcnNoYWxsLWthaXV0aW4tbWFyc2hhbGwtYWN0b24tNzMyODU2MzYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/0/8/marshall-kaiutin-marshall-acton-75759508.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzUvMC84L21hcnNoYWxsLWthaXV0aW4tbWFyc2hhbGwtYWN0b24tNzU3NTk1MDguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/6/8/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045768.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvNi84L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNzgwNDU3NjguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/7/2/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045772.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvNy8yL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNzgwNDU3NzIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/7/7/3/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045773.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvNy8zL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNzgwNDU3NzMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/1/6/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-90201016.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzAvMS82L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stOTAyMDEwMTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/1/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010311.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS8xL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/2/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010312.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS8yL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/3/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010313.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS8zL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/4/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010314.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS80L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/5/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010315.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS81L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/6/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010316.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS82L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/1/7/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010317.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvMS83L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTcuanBn
   Marshall Acton Bluetooth 50W Musta kaiutin (14)
   Marshall Acton Bluetooth 50W Musta kaiutin
   Viihdemaa.fi Viihdemaa.fi
   4.11674270632979 (83)
   184.7, ? (offer_sdt_unknown)
   Viihdemaa.fi Viihdemaa.fi
   4.11674270632979 (83)
   184.7, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Klipsch R-15PM Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/4/3/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-69113543.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/1/9/klipsch-r-15pm-powered-monitors-set-van-2--69274319.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/2/klipsch-r-15pm-black-71379902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/3/klipsch-r-15pm-black-71379903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/4/klipsch-r-15pm-black-71379904.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/9/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545129.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/0/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545130.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/1/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545131.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/2/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/8/3/klipsch-r-15pm-black-loudspeaker-92080183.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/4/3/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-69113543.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzUvNC8zL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLTUwdy1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci02OTExMzU0My5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/1/9/klipsch-r-15pm-powered-monitors-set-van-2--69274319.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzMvMS85L2tsaXBzY2gtci0xNXBtLXBvd2VyZWQtbW9uaXRvcnMtc2V0LXZhbi0yLS02OTI3NDMxOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/2/klipsch-r-15pm-black-71379902.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzkvMC8yL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLWJsYWNrLTcxMzc5OTAyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/3/klipsch-r-15pm-black-71379903.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzkvMC8zL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLWJsYWNrLTcxMzc5OTAzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/9/0/4/klipsch-r-15pm-black-71379904.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzkvMC80L2tsaXBzY2gtci0xNXBtLWJsYWNrLTcxMzc5OTA0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/9/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545129.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMi85L2tsaXBzY2gtci0xNXBtLTUwdy1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci03MTU0NTEyOS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/0/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545130.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMy8wL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLTUwdy1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci03MTU0NTEzMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/1/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545131.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMy8xL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLTUwdy1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci03MTU0NTEzMS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/3/2/klipsch-r-15pm-50w-black-loudspeaker-71545132.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMy8yL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLTUwdy1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci03MTU0NTEzMi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/8/3/klipsch-r-15pm-black-loudspeaker-92080183.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzEvOC8zL2tsaXBzY2gtci0xNXBtLWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDgwMTgzLmpwZw==
   Klipsch R-15PM Musta kaiutin (12)
   Klipsch R-15PM Musta kaiutin
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   495.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   495.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Jamo DS4 36W Valkoinen kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/7/7/jamo-ds4-aktiivikaiutinpari-valkoinen-bluetooth-63962777.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/2/jamo-ds4-aktiivikaiutinpari-valkoinen-bluetooth-71662862.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/0/jamo-ds4-36w-72126200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/1/jamo-ds4-36w-72126201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/7/7/jamo-ds4-aktiivikaiutinpari-valkoinen-bluetooth-63962777.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNy83L2phbW8tZHM0LWFrdGlpdmlrYWl1dGlucGFyaS12YWxrb2luZW4tYmx1ZXRvb3RoLTYzOTYyNzc3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/6/2/jamo-ds4-aktiivikaiutinpari-valkoinen-bluetooth-71662862.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzgvNi8yL2phbW8tZHM0LWFrdGlpdmlrYWl1dGlucGFyaS12YWxrb2luZW4tYmx1ZXRvb3RoLTcxNjYyODYyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/0/jamo-ds4-36w-72126200.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzIvMC8wL2phbW8tZHM0LTM2dy03MjEyNjIwMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/2/0/1/jamo-ds4-36w-72126201.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzIvMC8xL2phbW8tZHM0LTM2dy03MjEyNjIwMS5qcGc=
   Jamo DS4 36W Valkoinen kaiutin (11)
   Jamo DS4 36W Valkoinen kaiutin
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   201.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   201.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Harman/Kardon HTFS 2 Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/5/8/harman-kardon-htfs-2wq-23880458.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/4/harman-kardon-htfs-2wq-white-loudspeaker-85087294.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/5/8/harman-kardon-htfs-2wq-23880458.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzQvNS84L2hhcm1hbi1rYXJkb24taHRmcy0yd3EtMjM4ODA0NTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/9/4/harman-kardon-htfs-2wq-white-loudspeaker-85087294.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvOS80L2hhcm1hbi1rYXJkb24taHRmcy0yd3Etd2hpdGUtbG91ZHNwZWFrZXItODUwODcyOTQuanBn
   Harman/Kardon HTFS 2 Musta kaiutin (4)
   Harman/Kardon HTFS 2 Musta kaiutin
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   129, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.06369897515853 (79)
   129, 5pv (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Visaton VS-SC5.9ND/8
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/5/1/visaton-sc-5-9-nd-18287651.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/8/9/visaton-sc-5-9-nd-25269189.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/9/0/visaton-sc-5-9-nd-25269190.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/6/2/visaton-vs-sc5-9nd-8-30297262.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/9/visaton-vs-sc5-9nd-8-78467309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/6/5/1/visaton-sc-5-9-nd-18287651.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzYvNS8xL3Zpc2F0b24tc2MtNS05LW5kLTE4Mjg3NjUxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/8/9/visaton-sc-5-9-nd-25269189.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzEvOC85L3Zpc2F0b24tc2MtNS05LW5kLTI1MjY5MTg5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/9/0/visaton-sc-5-9-nd-25269190.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzEvOS8wL3Zpc2F0b24tc2MtNS05LW5kLTI1MjY5MTkwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/6/2/visaton-vs-sc5-9nd-8-30297262.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzIvNi8yL3Zpc2F0b24tdnMtc2M1LTluZC04LTMwMjk3MjYyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/9/visaton-vs-sc5-9nd-8-78467309.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzMvMC85L3Zpc2F0b24tdnMtc2M1LTluZC04LTc4NDY3MzA5LmpwZw==
   Visaton VS-SC5.9ND/8 (6)
   Visaton VS-SC5.9ND/8
   Digishop Digishop
   7.365753424657535 (2)
   13.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Digishop Digishop
   7.365753424657535 (2)
   13.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • JBL Arena 180 20W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/8/jbl-arena-180-33344468.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/0/jbl-arena-180-48053100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/1/jbl-arena-180-48053101.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/2/jbl-arena-180-48053102.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/3/jbl-arena-180-48053103.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/6/8/jbl-arena-180-33344468.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzQvNi84L2pibC1hcmVuYS0xODAtMzMzNDQ0NjguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/0/jbl-arena-180-48053100.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC8wL2pibC1hcmVuYS0xODAtNDgwNTMxMDAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/1/jbl-arena-180-48053101.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC8xL2pibC1hcmVuYS0xODAtNDgwNTMxMDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/2/jbl-arena-180-48053102.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC8yL2pibC1hcmVuYS0xODAtNDgwNTMxMDIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/3/jbl-arena-180-48053103.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzEvMC8zL2pibC1hcmVuYS0xODAtNDgwNTMxMDMuanBn
   JBL Arena 180 20W Musta kaiutin (6)
   JBL Arena 180 20W Musta kaiutin
   Power.fi Power.fi
   258.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   258.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • Magnat Quantum 757 220W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/5/magnat-quantum-757-black-53652735.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/6/magnat-quantum-757-black-53652736.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/7/magnat-quantum-757-black-53652737.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/8/magnat-quantum-757-black-53652738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/5/magnat-quantum-757-black-53652735.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMy81L21hZ25hdC1xdWFudHVtLTc1Ny1ibGFjay01MzY1MjczNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/6/magnat-quantum-757-black-53652736.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMy82L21hZ25hdC1xdWFudHVtLTc1Ny1ibGFjay01MzY1MjczNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/7/magnat-quantum-757-black-53652737.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMy83L21hZ25hdC1xdWFudHVtLTc1Ny1ibGFjay01MzY1MjczNy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/8/magnat-quantum-757-black-53652738.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMy84L21hZ25hdC1xdWFudHVtLTc1Ny1ibGFjay01MzY1MjczOC5qcGc=
   Magnat Quantum 757 220W Musta kaiutin (15)
   Magnat Quantum 757 220W Musta kaiutin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   497, ? (offer_sdt_unknown)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   497, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Yamaha NS-F51 8W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/8/7/yamaha-ns-f51-34981787.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/6/7/yamaha-ns-f51-36248367.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/6/8/yamaha-ns-f51-36248368.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/8/7/yamaha-ns-f51-34981787.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzcvOC83L3lhbWFoYS1ucy1mNTEtMzQ5ODE3ODcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/6/7/yamaha-ns-f51-36248367.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvNi83L3lhbWFoYS1ucy1mNTEtMzYyNDgzNjcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/3/6/8/yamaha-ns-f51-36248368.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzMvNi84L3lhbWFoYS1ucy1mNTEtMzYyNDgzNjguanBn
   Yamaha NS-F51 8W Musta kaiutin (10)
   Yamaha NS-F51 8W Musta kaiutin
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   301.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   301.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • JBL Arena 130 Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/3/jbl-arena-130-32547833.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/4/jbl-arena-130-35597094.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/5/jbl-arena-130-35597095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/6/jbl-arena-130-35597096.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/7/jbl-arena-130-35597097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/8/jbl-arena-130-35597098.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/9/jbl-arena-130-35597099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/0/0/jbl-arena-130-35597100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/3/jbl-arena-130-32547833.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzgvMy8zL2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzI1NDc4MzMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/4/jbl-arena-130-35597094.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvOS80L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcwOTQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/5/jbl-arena-130-35597095.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvOS81L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcwOTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/6/jbl-arena-130-35597096.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvOS82L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcwOTYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/7/jbl-arena-130-35597097.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvOS83L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcwOTcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/8/jbl-arena-130-35597098.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvOS84L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcwOTguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/0/9/9/jbl-arena-130-35597099.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzAvOS85L2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcwOTkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/1/0/0/jbl-arena-130-35597100.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzEvMC8wL2pibC1hcmVuYS0xMzAtMzU1OTcxMDAuanBn
   JBL Arena 130 Musta kaiutin (9)
   JBL Arena 130 Musta kaiutin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   99, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Microlab SOLO6C 100W Puu kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/6/microlab-solo6c-18103266.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/7/4/microlab-solo6c-20800374.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/0/0/microlab-solo6c-loudspeaker-24761400.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/8/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632738.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/9/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632739.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/0/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632740.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/1/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632741.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/2/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632742.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/3/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632743.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/4/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/5/6/microlab-solo-6c-100w-black-wood-71099556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/6/6/microlab-solo6c-18103266.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzIvNi82L21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xODEwMzI2Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/3/7/4/microlab-solo6c-20800374.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzMvNy80L21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0yMDgwMDM3NC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/0/0/microlab-solo6c-loudspeaker-24761400.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8xLzQvMC8wL21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy1sb3Vkc3BlYWtlci0yNDc2MTQwMC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/8/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632738.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMy84L21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3MzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/3/9/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632739.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvMy85L21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3MzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/0/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632740.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNC8wL21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3NDAuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/1/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632741.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNC8xL21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3NDEuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/2/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632742.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNC8yL21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3NDIuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/3/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632743.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNC8zL21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3NDMuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/4/microlab-solo6c-100w-wood-loudspeaker-60632744.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzcvNC80L21pY3JvbGFiLXNvbG82Yy0xMDB3LXdvb2QtbG91ZHNwZWFrZXItNjA2MzI3NDQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/5/6/microlab-solo-6c-100w-black-wood-71099556.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC85LzUvNS82L21pY3JvbGFiLXNvbG8tNmMtMTAwdy1ibGFjay13b29kLTcxMDk5NTU2LmpwZw==
   Microlab SOLO6C 100W Puu kaiutin (3)
   Microlab SOLO6C 100W Puu kaiutin
   Digishop Digishop
   7.365753424657535 (2)
   151.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Digishop Digishop
   7.365753424657535 (2)
   151.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Visaton VS-FR10/8
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/5/visaton-vs-fr10-8-27092205.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/6/visaton-fr-10-8-30284046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/7/visaton-fr-10-8-30284047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/0/5/visaton-vs-fr10-8-27092205.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzIvMC81L3Zpc2F0b24tdnMtZnIxMC04LTI3MDkyMjA1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/6/visaton-fr-10-8-30284046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzAvNC82L3Zpc2F0b24tZnItMTAtOC0zMDI4NDA0Ni5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/4/7/visaton-fr-10-8-30284047.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzAvNC83L3Zpc2F0b24tZnItMTAtOC0zMDI4NDA0Ny5qcGc=
   Visaton VS-FR10/8 (3)
   Visaton VS-FR10/8
   Digishop Digishop
   7.365753424657535 (2)
   18.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Digishop Digishop
   7.365753424657535 (2)
   18.90, 1vk (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Genelec G3 80W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/4/genelec-g3-mm-black-25208474.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/3/genelec-g3-80w-black-71437493.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/4/genelec-g3-80w-black-71437494.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/5/genelec-g3-80w-black-71437495.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/4/7/4/genelec-g3-mm-black-25208474.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC84LzQvNy80L2dlbmVsZWMtZzMtbW0tYmxhY2stMjUyMDg0NzQuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/3/genelec-g3-80w-black-71437493.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzQvOS8zL2dlbmVsZWMtZzMtODB3LWJsYWNrLTcxNDM3NDkzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/4/genelec-g3-80w-black-71437494.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzQvOS80L2dlbmVsZWMtZzMtODB3LWJsYWNrLTcxNDM3NDk0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/9/5/genelec-g3-80w-black-71437495.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC83LzQvOS81L2dlbmVsZWMtZzMtODB3LWJsYWNrLTcxNDM3NDk1LmpwZw==
   Genelec G3 80W Musta kaiutin (12)
   Genelec G3 80W Musta kaiutin
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   712.7, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   712.7, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Jamo DS5 40W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/3/jamo-ds5-40w-black-73613303.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/4/jamo-ds5-40w-black-73613304.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/5/jamo-ds5-40w-black-73613305.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/6/jamo-ds5-40w-black-73613306.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/7/jamo-ds5-40w-black-73613307.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/3/jamo-ds5-40w-black-73613303.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzMvMC8zL2phbW8tZHM1LTQwdy1ibGFjay03MzYxMzMwMy5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/4/jamo-ds5-40w-black-73613304.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzMvMC80L2phbW8tZHM1LTQwdy1ibGFjay03MzYxMzMwNC5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/5/jamo-ds5-40w-black-73613305.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzMvMC81L2phbW8tZHM1LTQwdy1ibGFjay03MzYxMzMwNS5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/6/jamo-ds5-40w-black-73613306.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzMvMC82L2phbW8tZHM1LTQwdy1ibGFjay03MzYxMzMwNi5qcGc=
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/3/0/7/jamo-ds5-40w-black-73613307.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzMvMC83L2phbW8tZHM1LTQwdy1ibGFjay03MzYxMzMwNy5qcGc=
   Jamo DS5 40W Musta kaiutin (7)
   Jamo DS5 40W Musta kaiutin
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   275.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   Veikon Kone Veikon Kone
   7.422547332185886 (2)
   275.9, 5pv (offer_sdt_5_days)
   2
  • Logitech LGT-Z120
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/1/5/logitech-z120-18335115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/7/logitech-z120-18526477.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/8/logitech-z120-18526478.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/9/logitech-z120-18526479.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/5/logitech-z120-21450045.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/6/logitech-z120-21450046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/7/logitech-z120-21450047.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/3/9/logitech-z120-24044939.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/9/logitech-lgt-z120-30283019.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/0/logitech-lgt-z120-30283020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/1/logitech-lgt-z120-30283021.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/2/logitech-lgt-z120-30283022.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/3/logitech-lgt-z120-30283023.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/4/logitech-lgt-z120-30283024.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/4/logitech-lgt-z120-41895264.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/1/5/logitech-z120-18335115.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzEvMS81L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTgzMzUxMTUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/7/logitech-z120-18526477.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvNy83L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTg1MjY0NzcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/8/logitech-z120-18526478.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvNy84L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTg1MjY0NzguanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/7/9/logitech-z120-18526479.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzQvNy85L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTg1MjY0NzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/5/logitech-z120-21450045.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzAvNC81L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjE0NTAwNDUuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/6/logitech-z120-21450046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzAvNC82L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjE0NTAwNDYuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/0/4/7/logitech-z120-21450047.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8wLzAvNC83L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjE0NTAwNDcuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/3/9/logitech-z120-24044939.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC80LzkvMy85L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjQwNDQ5MzkuanBn
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/1/9/logitech-lgt-z120-30283019.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMS85L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/0/logitech-lgt-z120-30283020.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8wL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIwLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/1/logitech-lgt-z120-30283021.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8xL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIxLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/2/logitech-lgt-z120-30283022.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8yL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIyLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/3/logitech-lgt-z120-30283023.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi8zL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIzLmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/2/4/logitech-lgt-z120-30283024.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8zLzAvMi80L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDI0LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/6/4/logitech-lgt-z120-41895264.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzIvNi80L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTQxODk1MjY0LmpwZw==
   Logitech LGT-Z120 (2)
   Logitech LGT-Z120
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   26.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   Data-Systems Data-Systems
   8.038883868010661 (12)
   26.7, 3pv (offer_sdt_3_days)
   5
  • Edifier e25 74W Musta kaiutin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/5/edifier-e25-23705615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/6/edifier-e25-23705616.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/7/edifier-e25-23705617.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/8/edifier-e25-23705618.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/9/edifier-e25-23705619.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/0/edifier-e25-23705620.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/5/edifier-e25-23705615.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS81L2VkaWZpZXItZTI1LTIzNzA1NjE1LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/6/edifier-e25-23705616.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS82L2VkaWZpZXItZTI1LTIzNzA1NjE2LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/7/edifier-e25-23705617.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS83L2VkaWZpZXItZTI1LTIzNzA1NjE3LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/8/edifier-e25-23705618.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS84L2VkaWZpZXItZTI1LTIzNzA1NjE4LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/1/9/edifier-e25-23705619.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMS85L2VkaWZpZXItZTI1LTIzNzA1NjE5LmpwZw==
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/2/0/edifier-e25-23705620.jpg?m=Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzYvMi8wL2VkaWZpZXItZTI1LTIzNzA1NjIwLmpwZw==
   Edifier e25 74W Musta kaiutin (4)
   Edifier e25 74W Musta kaiutin
   Dustin home Dustin home
   7.344707232537669 (59)
   159.75, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Dustin home Dustin home
   7.344707232537669 (59)
   159.75, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
  2 30
  • Quick filters (quick_questions):
   • Marshall DEFAULT
    • marshall
   • JBL DEFAULT
    • jbl
   • Logitech DEFAULT
    • logitech
   • Bose DEFAULT
    • bose
   • Langaton DEFAULT
    • langaton
  • Merkki (brand):
  • Hinta (price):
   • < 75 € (budget)
   • 75 € - 185 € (price_75_190)
   • 185 € - 430 € (price_190_430)
   • ≥ 430 € (price_430)
  • Väri (va_ri):
   • Alumiini (alumiini)
   • Grafiitti (grafiitti)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerman väri (kerman_va_ri)
   • Kirsikka (kirsikka)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Puu (puu)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruusupuu (ruusupuu)
   • Saksanpähkinä (saksanpa_hkina_)
   • Sininen (sininen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
  • Liitäntätapa (liitetta_vyysteknologia):
   • Langallinen (langallinen)
   • Langallinen/langaton (langallinen_langaton)
   • Langaton (langaton)
  • Lähtöteho (la_hto_teho_rms_):
   • < 25 W (la_hto_teho_rms__25)
   • 25 W - 60 W (la_hto_teho_rms__25_60)
   • 60 W - 120 W (la_hto_teho_rms__60_120)
   • ≥ 120 W (la_hto_teho_rms__120)
  • Impedanssi (impedanssi):
   • 0.3 Ohmia (0_3_ohmia)
   • 3.2 Ohmia (3_2_ohmia)
   • 4 Ohmia (4_ohmia)
   • 5 Ohmia (5_ohmia)
   • 6 Ohmia (6_ohmia)
   • 8 Ohmia (8_ohmia)
   • 10 Ohmia (10_ohmia)
   • 16 Ohmia (16_ohmia)
   • 10000 Ohmia (10000_ohmia)
   • 22000 Ohmia (22000_ohmia)
  • Bluetooth-versio (bluetooth_versio):
   • 2.0 (2_0)
   • 2.1+EDR (2_1_edr)
   • 4.0 (4_0)
   • 4.1 (4_1)
   • 4.2 (4_2)
  • Kaiutinliitännät (speaker_interface_type):
   • 2x Speakon & 2x 6.3mm (2x_speakon_2x_6_3mm)
   • 3,5 mm (3_5_mm)
   • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
   • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
   • 6,3 mm (6_3_mm)
   • Banaani (banaani)
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Bluetooth/USB/RCA/3.5mm (bluetooth_usb_rca_3_5mm)
   • NL4 (nl4)
   • NL4/Terminal (nl4_terminal)
   • Pääte (pa_a_te)
   • RCA (rca)
   • RCA/3.5mm (rca_3_5mm)
   • RCA/XLR (rca_xlr)
   • RJ-45 (rj_45)
   • Speakon (speakon)
   • USB (usb)
   • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
   • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
   • XLR (xlr)
   • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
  • Kaiutintyyppi (speaker_type):
   • 1-suuntainen (1_suuntainen)
   • 2,5-suuntainen (2_5_suuntainen)
   • 2-suuntainen (2_suuntainen)
   • 3-suuntainen (3_suuntainen)
   • 4-suuntainen (4_suuntainen)
   • 5-suuntainen (5_suuntainen)
  • Bassovahvistin (woofer):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Vahvistin (amplifier):
   • Ei vahvistinta (ei)
   • Sisäinen (sisa_inen)
   • Ulkoinen (ulkoinen)
  • Diskanttikaiuttimet (diskanttikaiutin):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Desibeli-herkkyys (herkkyys):
   • < 87 dB (herkkyys_87)
   • 87 dB - 89 dB (herkkyys_87_89)
   • 89 dB - 96 dB (herkkyys_89_96)
   • ≥ 96 dB (herkkyys_96)
  • Sijoitustapa (kaiuttimien_sijoittelu):
   • Kattoon kiinnitettävä (kattoon_kiinnitetta_va_)
   • Kattoon kiinnitettävä, Lattia, seinällä/katossa, Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (kattoon_kiinnitetta_va_lattia_seina_lla_katossa_po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
   • Kattoon kiinnitettävä, Seinäkiinnitteinen (kattoon_kiinnitetta_va_seina_kiinnitteinen)
   • Kattoon kiinnitettävä, Seinäkiinnitteinen, Lattia (kattoon_kiinnitetta_va_seina_kiinnitteinen_lattia)
   • Lattia (lattia)
   • Lattia, Pöytä/kirjahylly (lattia_po_yta_kirjahylly)
   • Lattia, Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (lattia_po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
   • Lattia, Seinäkiinnitteinen (lattia_seina_kiinnitteinen)
   • Lattia, seinällä/katossa, Seinäkiinnitteinen (lattia_seina_lla_katossa_seina_kiinnitteinen)
   • Lattia, Stand-mountable, Seinäkiinnitteinen (lattia_stand_mountable_seina_kiinnitteinen)
   • Pöytä/kirjahylly (po_yta_kirjahylly)
   • Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
   • Seinäkiinnitteinen (seina_kiinnitteinen)
   • seinällä/katossa (seina_lla_katossa)
   • seinällä/katossa, Pöytä/kirjahylly (seina_lla_katossa_po_yta_kirjahylly)
   • seinällä/katossa, Seinäkiinnitteinen, Pöytä/kirjahylly (seina_lla_katossa_seina_kiinnitteinen_po_yta_kirjahylly)
   • Stand-mountable, Seinäkiinnitteinen (stand_mountable_seina_kiinnitteinen)
   • Ulkona (ulkona)
  • Kotelon materiaali (kotelon_materiaali):
   • ABS-synteettinen (abs_synteettinen)
   • Akryylinitriilibutadieenistyreeni ( ABS ) (akryylinitriilibutadieenistyreeni_abs_)
   • Alumiini (alumiini)
   • MDF-levy (mdf_levy)
   • Metalli (metalli)
   • Muovi (muovi)
   • Nahka (nahka)
   • Polymeeri (polymeeri)
   • Polypropeeni (polypropeeni)
   • Polypropylene (polypropylene)
   • Puu (puu)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Terästä (tera_sta_)
  • Taajuusalue (taajuusalue):
   • 0 - 150 hertsi (0_150_hertsi)
   • 0 - 4000 hertsi (0_4000_hertsi)
   • 14 - 35000 hertsi (14_35000_hertsi)
   • 16 - 35000 hertsi (16_35000_hertsi)
   • 20 - 20000 hertsi (20_20000_hertsi)
   • 20 - 35000 hertsi (20_35000_hertsi)
   • 20 - 40000 hertsi (20_40000_hertsi)
   • 20 - 50000 hertsi (20_50000_hertsi)
   • 25 - 20000 hertsi (25_20000_hertsi)
   • 25 - 40000 hertsi (25_40000_hertsi)
   • 28 - 22000 hertsi (28_22000_hertsi)
   • 30 - 160 hertsi (30_160_hertsi)
   • 30 - 11000 hertsi (30_11000_hertsi)
   • 30 - 18000 hertsi (30_18000_hertsi)
   • 30 - 20000 hertsi (30_20000_hertsi)
   • 30 - 24000 hertsi (30_24000_hertsi)
   • 30 - 35000 hertsi (30_35000_hertsi)
   • 30 - 50000 hertsi (30_50000_hertsi)
   • 32 - 22000 hertsi (32_22000_hertsi)
   • 32 - 25000 hertsi (32_25000_hertsi)
   • 33 - 35000 hertsi (33_35000_hertsi)
   • 33 – 6000 Hz hertsi (33_6000_hz_hertsi)
   • 33 – 8000 Hz hertsi (33_8000_hz_hertsi)
   • 34 - 20000 hertsi (34_20000_hertsi)
   • 34 – 5500 Hz hertsi (34_5500_hz_hertsi)
   • 35 - 20000 hertsi (35_20000_hertsi)
   • 35 - 21000 hertsi (35_21000_hertsi)
   • 35 - 22000 hertsi (35_22000_hertsi)
   • 35 - 24000 hertsi (35_24000_hertsi)
   • 35 - 25000 hertsi (35_25000_hertsi)
   • 35 - 30000 hertsi (35_30000_hertsi)
   • 35 - 35000 hertsi (35_35000_hertsi)
   • 38 - 20000 hertsi (38_20000_hertsi)
   • 39 - 12000 hertsi (39_12000_hertsi)
   • 39 - 40000 hertsi (39_40000_hertsi)
   • 40 - 18000 hertsi (40_18000_hertsi)
   • 40 - 20000 hertsi (40_20000_hertsi)
   • 40 - 26000 hertsi (40_26000_hertsi)
   • 40 - 36000 hertsi (40_36000_hertsi)
   • 42 - 40000 hertsi (42_40000_hertsi)
   • 43 - 26000 hertsi (43_26000_hertsi)
   • 43 - 26500 hertsi (43_26500_hertsi)
   • 44 - 22000 hertsi (44_22000_hertsi)
   • 45 - 20000 hertsi (45_20000_hertsi)
   • 45 - 24000 hertsi (45_24000_hertsi)
   • 45 - 25000 hertsi (45_25000_hertsi)
   • 45 - 33000 hertsi (45_33000_hertsi)
   • 45 - 35000 hertsi (45_35000_hertsi)
   • 45 - 37000 hertsi (45_37000_hertsi)
   • 45 - 45000 hertsi (45_45000_hertsi)
   • 45 - 50000 hertsi (45_50000_hertsi)
   • 46 - 25000 hertsi (46_25000_hertsi)
   • 47 - 22000 hertsi (47_22000_hertsi)
   • 48 - 20000 hertsi (48_20000_hertsi)
   • 48 - 25000 hertsi (48_25000_hertsi)
   • 50 - 18000 hertsi (50_18000_hertsi)
   • 50 - 20000 hertsi (50_20000_hertsi)
   • 50 - 22000 hertsi (50_22000_hertsi)
   • 50 - 25000 hertsi (50_25000_hertsi)
   • 50 - 28000 hertsi (50_28000_hertsi)
   • 50 - 30000 hertsi (50_30000_hertsi)
   • 52 - 22000 hertsi (52_22000_hertsi)
   • 53 - 22000 hertsi (53_22000_hertsi)
   • 53 - 26500 hertsi (53_26500_hertsi)
   • 53 - 50000 hertsi (53_50000_hertsi)
   • 54 - 26000 hertsi (54_26000_hertsi)
   • 54 - 50000 hertsi (54_50000_hertsi)
   • 55 - 18000 hertsi (55_18000_hertsi)
   • 55 - 20000 hertsi (55_20000_hertsi)
   • 55 - 35000 hertsi (55_35000_hertsi)
   • 55 - 40000 hertsi (55_40000_hertsi)
   • 56 - 15000 hertsi (56_15000_hertsi)
   • 56 –15000 Hz hertsi (56_15000_hz_hertsi)
   • 59 - 25000 hertsi (59_25000_hertsi)
   • 59 - 26000 hertsi (59_26000_hertsi)
   • 60 - 15000 hertsi (60_15000_hertsi)
   • 60 - 20000 hertsi (60_20000_hertsi)
   • 60 - 22000 hertsi (60_22000_hertsi)
   • 60 - 25000 hertsi (60_25000_hertsi)
   • 60 - 40000 hertsi (60_40000_hertsi)
   • 60 - 50000 hertsi (60_50000_hertsi)
   • 62 - 22000 hertsi (62_22000_hertsi)
   • 62 - 24000 hertsi (62_24000_hertsi)
   • 62 - 26500 hertsi (62_26500_hertsi)
   • 64 - 22000 hertsi (64_22000_hertsi)
   • 64 - 23000 hertsi (64_23000_hertsi)
   • 65 - 18000 hertsi (65_18000_hertsi)
   • 65 - 20000 hertsi (65_20000_hertsi)
   • 65 - 22000 hertsi (65_22000_hertsi)
   • 65 - 28000 hertsi (65_28000_hertsi)
   • 65 - 50000 hertsi (65_50000_hertsi)
   • 70 - 15000 hertsi (70_15000_hertsi)
   • 70 - 16000 hertsi (70_16000_hertsi)
   • 70 - 18000 hertsi (70_18000_hertsi)
   • 70 - 20000 hertsi (70_20000_hertsi)
   • 70 - 22000 hertsi (70_22000_hertsi)
   • 70 - 28000 hertsi (70_28000_hertsi)
   • 70 – 18000 Hz hertsi (70_18000_hz_hertsi)
   • 70 – 20000 Hz hertsi (70_20000_hz_hertsi)
   • 72 - 22000 hertsi (72_22000_hertsi)
   • 75 - 2000 hertsi (75_2000_hertsi)
   • 75 - 20000 hertsi (75_20000_hertsi)
   • 75 – 12000 Hz hertsi (75_12000_hz_hertsi)
   • 80 - 1800 hertsi (80_1800_hertsi)
   • 80 - 16000 hertsi (80_16000_hertsi)
   • 80 - 18000 hertsi (80_18000_hertsi)
   • 80 - 20000 hertsi (80_20000_hertsi)
   • 80 - 25000 hertsi (80_25000_hertsi)
   • 80 - 27000 hertsi (80_27000_hertsi)
   • 80–15000 Hz hertsi (80_15000_hz_hertsi)
   • 80 – 20000 Hz hertsi (80_20000_hz_hertsi)
   • 82 - 24000 hertsi (82_24000_hertsi)
   • 83 - 24000 hertsi (83_24000_hertsi)
   • 85 - 20000 hertsi (85_20000_hertsi)
   • 90 - 18000 hertsi (90_18000_hertsi)
   • 90 - 19000 hertsi (90_19000_hertsi)
   • 90 - 20000 hertsi (90_20000_hertsi)
   • 90 - 40000 hertsi (90_40000_hertsi)
   • 91 - 13000 hertsi (91_13000_hertsi)
   • 95 - 25000 hertsi (95_25000_hertsi)
   • 95 - 40000 hertsi (95_40000_hertsi)
   • 100 - 13000 hertsi (100_13000_hertsi)
   • 100 - 15000 hertsi (100_15000_hertsi)
   • 100 - 18000 hertsi (100_18000_hertsi)
   • 100 - 20000 hertsi (100_20000_hertsi)
   • 100 - 40000 hertsi (100_40000_hertsi)
   • 100 – 13000 Hz hertsi (100_13000_hz_hertsi)
   • 100 – 20000 Hz hertsi (100_20000_hz_hertsi)
   • 110 - 18000 hertsi (110_18000_hertsi)
   • 120 - 20000 hertsi (120_20000_hertsi)
   • 120 – 20000 Hz hertsi (120_20000_hz_hertsi)
   • 130 - 20000 hertsi (130_20000_hertsi)
   • 130 – 20000 Hz hertsi (130_20000_hz_hertsi)
   • 135 - 20000 hertsi (135_20000_hertsi)
   • 150 - 17000 hertsi (150_17000_hertsi)
   • 150 - 20000 hertsi (150_20000_hertsi)
   • 150 - 205000 hertsi (150_205000_hertsi)
   • 150 – 20000 Hz hertsi (150_20000_hz_hertsi)
   • 160 - 15000 hertsi (160_15000_hertsi)
   • 200 - 5000 hertsi (200_5000_hertsi)
   • 200 – 5000 Hz hertsi (200_5000_hz_hertsi)
   • 200 – 20000 Hz hertsi (200_20000_hz_hertsi)
   • 230 - 20000 hertsi (230_20000_hertsi)
   • 300 – 12000 Hz hertsi (300_12000_hz_hertsi)
   • 350 - 5800 hertsi (350_5800_hertsi)
   • 400 - 13000 hertsi (400_13000_hertsi)
   • 400 – 15000 Hz hertsi (400_15000_hz_hertsi)
   • 450 - 13000 hertsi (450_13000_hertsi)
   • 570 – 4400 Hz hertsi (570_4400_hz_hertsi)
   • 800 – 20000 Hz hertsi (800_20000_hz_hertsi)
   • 800 – 25000 Hz hertsi (800_25000_hz_hertsi)
   • 1000 - 30000 hertsi (1000_30000_hertsi)
   • 1000 – 20000 Hz hertsi (1000_20000_hz_hertsi)
   • 1000 – 30000 Hz hertsi (1000_30000_hz_hertsi)
   • 1200 - 20000 hertsi (1200_20000_hertsi)
   • 1200 - 22000 hertsi (1200_22000_hertsi)
   • 1200 – 30000 Hz hertsi (1200_30000_hz_hertsi)
   • 1500 – 22000 Hz hertsi (1500_22000_hz_hertsi)
   • 1700 - 22000 hertsi (1700_22000_hertsi)
   • 2000 – 40000 Hz hertsi (2000_40000_hz_hertsi)
   • 2200 - 23000 hertsi (2200_23000_hertsi)
   • fu – 2500 Hz hertsi (fu_2500_hz_hertsi)
   • fu – 3000 Hz hertsi (fu_3000_hz_hertsi)
   • fu – 6000 Hz hertsi (fu_6000_hz_hertsi)
   • fu – 7000 Hz hertsi (fu_7000_hz_hertsi)
   • fu – 7500 Hz hertsi (fu_7500_hz_hertsi)
   • fu–8000 Hz hertsi (fu_8000_hz_hertsi)
   • fu – 9000 Hz hertsi (fu_9000_hz_hertsi)
   • fu – 10000 Hz hertsi (fu_10000_hz_hertsi)
   • fu – 18000 Hz hertsi (fu_18000_hz_hertsi)
  • Malli (group):
   • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
   • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
   • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
   • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi