x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  kaiuttimet

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta Kaiuttimet

  • Yleiset tiedot

   Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
   Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

   • kaiuttimen malli,
   • kaiutinelementit,
   • kaiutintyypit,
   • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
   • ominaisuuksia.

   Ostovinkkejä
   Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

   1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
   2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
   3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
   4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
   5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


   Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

   Kaiuttimen malli
   Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

   • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
   • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
   • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
   • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


   Kaiutinelementit

   Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

   • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
   • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
   • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

   Kaiutintyypit
   Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

   • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
   • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
   • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


   Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
   Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

   • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
   • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


   Ominaisuuksia
   Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

   • taajuus
   • decibelimäärä
   • magneettisuojaus
   • basso-reflexi
   • impedanssi

   Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

    

  • Usein kysytyt kysymykset

   Miksi subwoofer on aina mono?
   Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

   Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
   Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

   Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
   Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

   Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
   Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

   Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
   Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

    

  • Termien selitykset

   Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

   Aktiivikaiutin
   Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

   Bassorefleksi
   Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

   Desibeli
   Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

   Impedanssi
   sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

   Jakotaajuus
   Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

   Keskitaajuus
   Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

   Magnetostaattinen

   Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

   Malli
   Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

   · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
   · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
   · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
   · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
   · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

   Tweeter
   Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

   Tyyppi

   Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

   Woofer

   Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

   • Tarjoukset Tarjoukset
   • Marshall Marshall kaiuttimet
   • JBL JBL kaiuttimet
   • Google Home Google Home älykaiuttimet
   • Genelec Genelec kaiuttimet
   • Bang & Olufsen Bang & Olufsen kaiuttimet
   • Langattomat Vertaile kaikki langattomat kaiuttimet.
   • Aktiivikaiuttimet Vertaa eri merkkien aktiivikaiuttimet
   • Edulliset Vertaile kaikki edullisimmat kaiuttimet.
  0 - 24
  • JBL Partybox 110
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226274732.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190776352.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188177294.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/188177286.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/199175048.jpg?ts=1
   JBL JBL Partybox 110 Partybox 110 Partybox 110 Tehokas JBL Original Pro -luokan ääni Dynaaminen valoshow, joka synkronoituu rytmin kanssa 12 tunnin toistoaika (368)
   JBL Partybox 110
   • 06925281986390
   • 00000000207768
   • JBLPARTYBOX110EU
   • 6925281986390
   7
   good_buy
   most_sold
   252.90 EUR
  • Jamo S801pm Speaker Valkoinen
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/151224258.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214323231.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214323230.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/214323232.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167629565.jpg?ts=1
   Jamo Jamo S801pm Speaker Valkoinen S801pm Speaker Valkoinen S801pm Speaker Valkoinen Aktiivilattiakaiuttimet nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava Kahtena eri värinä (103)
   Jamo S801pm Speaker Valkoinen
   • 05709009003825
   • 5709009003825
   5
   good_buy
   deal
   402.90 EUR
  • Samsung HW-A440/XE SOUNDBAR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/204960953.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/218049686.jpg?ts=1
   Samsung Samsung HW-A440/XE SOUNDBAR HW-A440/XE SOUNDBAR HW-A440/XE SOUNDBAR Vaikuttava kuunteluelämys. Upea 2.1 -kanavainen ääni. Mukana langaton subwoofer. (66)
   Samsung HW-A440/XE SOUNDBAR
   • 08806092197343
   5
   good_buy
   deal
   302.90 EUR
  • JBL Partybox 710
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233399537.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233399564.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/233399563.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231275726.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206245150.jpg?ts=1
   JBL JBL Partybox 710 Partybox 710 Partybox 710 Nosta bileet uusiin ulottuvuuksiin JBL PartyBox 710 -kaiuttimen avulla. Ällistyttävällä 800 W RMS-teholla ja JBL Pro Sound -äänellä kaiutin tuottaa tanssilattiaa tärisyttävää ääntä. Musiikin mukana synkronoidut RGB-valot kohottavat biletunnelmaa entisestään. Bileiden keskipiste JBL PartyBox 710 -partykaiuttimen useat eri valaistustyylit luovat klubitunnelman minne tahansa. Kaksi 2,75 diskanttielementtiä ja kaksi paranneltua 8 bassoelementtiä luovat voimakkaan ja kehossa tuntuvan äänimaailman.... (68)
   JBL Partybox 710
   • 06925281990144
   • 6925281990144
   • JBLPARTYBOX710EU
   4
   good_buy
   802.90 EUR
  • Sony SRS-XP500 BILEKAIUTIN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183566813.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186350446.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/187906806.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229739652.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225695822.jpg?ts=1
   Sony Sony SRS-XP500 BILEKAIUTIN SRS-XP500 BILEKAIUTIN SRS-XP500 BILEKAIUTIN X-Series, bilekaiutin, kannettavaan käyttöön, langaton, Bluetooth, Sovellusohjattu, 2-tie, musta (18)
   Sony SRS-XP500 BILEKAIUTIN
   • 04548736123465
   • 4548736123465
   • SRSXP500B.CEL
   10
   good_buy
   302.90 EUR
  • JBL Flip 6 kannettava kaiutin (pinkki)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230783778.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230783781.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230538040.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230538038.jpg?ts=1
   JBL JBL Flip 6 kannettava kaiutin (pinkki) Flip 6 kannettava kaiutin (pinkki) Flip 6 kannettava kaiutin (pinkki) Tyylikkäästi uudelleensuunniteltu JBL Flip 6 tarjoaa edeltäjään nähden entistä kestävämmän rakenteen, uuden äänielementtiratkaisun ja uudistetun värivalikoiman uudella logolla. Päivitetty uutuus Uuden näyttävän logon lisäksi kaiuttimen sisältö on suunniteltu uudelleen ja JBL Flip 6 tuottaa mehevät bassot kaksoispassiivielementin, tehokkaan bassoelementin ja erillisen diskanttielementin voimin. 12 tunnin toistoajan ja nopean USB-C latauksen ansiosta kaiutin jatkaa bileitä yhtä kauan kuin sinäk... (33)
   JBL Flip 6 kannettava kaiutin (pinkki)
   • 06925281993022
   • JBLFLIP6PINK
   • 6925281993022
   5
   good_buy
   99.00 EUR
  • Tivoli Audio AUDIO PAL BT FM RADIO VALKOINEN
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230496026.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206026651.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/200911036.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230207360.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/206075379.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio AUDIO PAL BT FM RADIO VALKOINEN AUDIO PAL BT FM RADIO VALKOINEN AUDIO PAL BT FM RADIO VALKOINEN Lisää ripaus väriä kotiisi tai ota PAL BT mukaasi ilmaistaksesi ainutlaatuista tyyliäsi. Säänkestävässä PAL BT:ssä on akku, joka kestää jopa 12 tuntia, joten se on optimaalinen kannettava kumppani. Bluetooth-suoratoiston ja herkän AM/FM-virittimen ansiosta se on valmis toistamaan suosikkisi missä tahansa. Sen houkuttelevan yksinkertainen muotoilu on vastakohta nykypäivän liian monimutkaisille kaiuttimille, sillä vain kolme nuppia ohjaavat kaikkia toimintoja. PAL BT on klassinen kannettava kai... (33)
   Tivoli Audio AUDIO PAL BT FM RADIO VALKOINEN
   • 00850013894949
   5
   good_buy
   161.90 EUR
  • Samsung HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185699749.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213573545.jpg?ts=1
   Samsung Samsung HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR Koe syvä ja ympäröivä ääni Dolby Atmos- ja DTS:X-tekniikalla. Äänentoiston ansiosta koet kaikki äänet ympärilläsi ja ylläsi niin kuin todellisuudessakin. (55)
   Samsung HW-Q960A/XE 11.1.4 SOUNDBAR
   • 08806092204386
   • HW-Q960A/XE
   3
   good_buy
   805.90 EUR
  • Sony langaton kaiutin SRS-XG500 (musta)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183566804.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229738533.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221859620.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/198846934.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/186041954.jpg?ts=1
   Sony Sony langaton kaiutin SRS-XG500 (musta) langaton kaiutin SRS-XG500 (musta) langaton kaiutin SRS-XG500 (musta) X-Series, boombox-kaiutin, kannettavaan käyttöön, langaton, Bluetooth, Sovellusohjattu, 2-tie, musta (13)
   Sony langaton kaiutin SRS-XG500 (musta)
   • 04548736123335
   • 4548736123335
   • SRSXG500B.EU8
   8
   good_buy
   351.90 EUR
  • Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143821739.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167628534.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/232896160.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/222144980.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221929498.jpg?ts=1
   Klipsch Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari R-51PM -aktiivikaiutinpari Aktiivilattiakaiuttimet arvokkaan klassisella ulkonäöllä, nykyteknologialla höystettynä Monipuoliset sisääntulot, myös langaton Bluetooth Kaukosäätimellä hallittava (10)
   Klipsch R-51PM -aktiivikaiutinpari
   • 00743878036343
   • 0743878036343
   • 1066255
   • K1066255
   6
   good_buy
   451.90 EUR
  • Tivoli Audio CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/172854384.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230495907.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea With a tuner that brings clarity to many of the weakest stations and Bluetooth, the Model One radio begins with a handmade wood cabinet that is both beautiful and the ideal acoustically inert housing.With just three knobs, it is the antithesis of todays ever more complex electronic products.But behind the Model Ones simple appearance hides a multitude of technology, facilitating higher sound reproduction and better reception over anything else near it in size. (25)
   Tivoli Audio CLASSIC Model ONE - radio - Ruskea
   • 00850003501772
   3
   good_buy
   131.90 EUR
  • Jabra SPEAK 510 FOR UC
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150547669.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/178971698.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/209739104.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/105610940.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/225704527.jpg?ts=1
   Jabra Jabra SPEAK 510 FOR UC SPEAK 510 FOR UC SPEAK 510 FOR UC Tuotekuvaus: Jabra SPEAK 510 MS - kaiutinpuhelin Tuotteen tyyppi: Kaiutinpuhelin - langaton, langallinen - Bluetooth Liitettävyystekniikka: Langaton, langallinen - Bluetooth Bluetoothversio: Bluetooth 2.0 Äänentoistotila: Mono Mikrofoni: Sisäänrakennettu Mikrofonin toimintamuoto: Mono Säädöt: Vaimennus, volyymi, vastaus/loppu (5)
   Jabra SPEAK 510 FOR UC
   • 05706991014839
   • 05707055029608
   • 00706487013310
   • 07330381502439
   • 100-43100000-60
   • 7510-109-OLD
   • 5543192
   • 7510-109
   9
   good_buy
   105.65 EUR
  • Sony SRS-XP700
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183566799.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/185157467.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190984661.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190984659.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220661274.jpg?ts=1
   Sony Sony SRS-XP700 SRS-XP700 SRS-XP700 Vaikuttava ääni ja isommat juhlat Valoilla saat sykkivää energiaa bileisiin tai rauhoittavia tummia sävyjä koti-iltaa varten Roiskevedenkestävä IPX4 suojaus (6)
   Sony SRS-XP700
   • 04548736123588
   • 4548736123588
   • SRSXP700B.CEL
   8
   good_buy
   440.20 EUR
  • Tivoli Audio Model One Bt - Pöytäradio
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229574276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169642690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/230496043.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/202454276.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/176800071.jpg?ts=1
   Tivoli Audio Tivoli Audio Model One Bt - Pöytäradio Model One Bt - Pöytäradio Model One Bt - Pöytäradio Legendaarinen Model One pöytäradio bluetooth yhteydellä, jonka ansiosta voit soittaa suosikki kappaleitasi langattomasti esimerkiksi matkapuhelimesta tai tablettitietokoneeesta. Perusmallista mukana huippuherkkä viritin ja laadukkaasti viimeistelty puukotelo. Bluetooth teknologian lisäyksen ansiosta, kun et kuuntele maailmankuulua analogista AM/FM radiotamme, voit kuunnella musiikkia, joka on tallennettu Bluetoothilla varustettuun laitteeseesi. Et koskaan kyllästy kuuntelemaa omaa musiikkiasi... (22)
   Tivoli Audio Model One Bt - Pöytäradio
   • 00850003501826
   3
   good_buy
   171.90 EUR
  • JVC Boomblaster DAB Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/175312502.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167009167.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/190024541.jpg?ts=1
   JVC JVC Boomblaster DAB Musta Boomblaster DAB Musta Boomblaster DAB Musta Boombox, 60 watt (13)
   JVC Boomblaster DAB Musta
   • 04975769462184
   • 420301
   • RVNB300DAB
   4
   good_buy
   317.99 EUR
  • Philips TAW6205/10 -langaton Kaiutin, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167043326.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/221971188.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/171275745.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/210094266.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/167797160.jpg?ts=1
   Philips Philips TAW6205/10 -langaton Kaiutin, Harmaa TAW6205/10 -langaton Kaiutin, Harmaa TAW6205/10 -langaton Kaiutin, Harmaa Kaikki musiikki. Missä tahansa huoneessa. Tämä langaton kaiutin on mahtava yksin ? ja vielä parempi yhdessä muiden kanssa. Yhdistä se televisioosi tai muihin kaiuttimiin ja saat upean monitilaäänen. Luo stereoääni pariliitoksella tai yhdistä kaiutin Philips-TV:hen ja syvennä Ambilight-kokemustasi. Monihuoneääni ja Ambilight DTS Play-Fi. Laadukas monihuoneääni Täyteläinen ääni. Pariliitoksella stereoääni samaan huoneeseen Sisäänrakennettu LED-valo. Toimii Philips Ambilight TV:n kanssa 3,5 tuum... (4)
   Philips TAW6205/10 -langaton Kaiutin, Harmaa
   • 04895229109858
   • TAW6205/10
   • 4895229109858
   • 7216489
   9
   good_buy
   195.00 EUR
  • JBL Flip 6 kannettava kaiutin (Squad)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/226340351.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/228917758.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/229098827.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/213374996.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231239355.jpg?ts=1
   JBL JBL Flip 6 kannettava kaiutin (Squad) Flip 6 kannettava kaiutin (Squad) Flip 6 kannettava kaiutin (Squad) Tyylikkäästi uudelleensuunniteltu JBL Flip 6 tarjoaa edeltäjään nähden entistä kestävämmän rakenteen, uuden äänielementtiratkaisun ja uudistetun värivalikoiman uudella logolla. Päivitetty uutuus Uuden näyttävän logon lisäksi kaiuttimen sisältö on suunniteltu uudelleen ja JBL Flip 6 tuottaa mehevät bassot kaksoispassiivielementin, tehokkaan bassoelementin ja erillisen diskanttielementin voimin. 12 tunnin toistoajan ja nopean USB-C latauksen ansiosta kaiutin jatkaa bileitä yhtä kauan kuin sinäk... (9)
   JBL Flip 6 kannettava kaiutin (Squad)
   • 06925281993053
   • JBLFLIP6SQUAD
   • 6925281993053
   5
   good_buy
   99.00 EUR
  • Sony bilekaiutin MHC-V83D
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169572515.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402760.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402762.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402761.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/166402755.jpg?ts=1
   Sony Sony bilekaiutin MHC-V83D bilekaiutin MHC-V83D bilekaiutin MHC-V83D Sony MHC-V83D party-kaiuttimella nostat juhliesi tunnelman ja tanssilattiakokemuksen uudelle tasolle. Moniulotteinen Party Sound -ääni, tehokkaat diskanttikaiuttimet, tehokas keskiäänialueen toisto sekä viistot keskialueen elementit takaavat, että musiikki toistuu voimakkaana ja korkealaatuisena jokaisessa nurkassa. Tyylikkäät värilliset valot valaisevat juhlatilasi ja luovat aidon yökerho- tai festaritunnelman. Vaikuttava äänentoisto Party Sound -ääni saa musiikin ulottumaan laajalle alueell... (29)
   Sony bilekaiutin MHC-V83D
   • 04548736107816
   • 7083521
   • 4548736107816
   • MHCV83D.CEL
   2
   good_buy
   852.90 EUR
  • JBL GO3 portable bluetooth speaker red
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/211450014.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169003636.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169003653.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169003654.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/169003652.jpg?ts=1
   JBL JBL GO3 portable bluetooth speaker red GO3 portable bluetooth speaker red GO3 portable bluetooth speaker red Kaiutin, kannettavaan käyttöön, langaton, Bluetooth, 4.2 watt, punainen (4)
   JBL GO3 portable bluetooth speaker red
   • 06925281975639
   • 6925281975639
   • JBLGO3RED
   • 7066329
   8
   29.00 EUR
  • Harman/Kardon Citation 200 -langaton Kaiutin, Harmaa
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/220278161.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/191218452.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/162605690.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/183191102.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/208049884.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 200 -langaton Kaiutin, Harmaa Citation 200 -langaton Kaiutin, Harmaa Citation 200 -langaton Kaiutin, Harmaa Harman Kardon Citation 200:n avulla voit nauttia täyteläisestä ja kauniista äänestä niin olohuoneessa kuin kotipihallasikin. Striimaa suosikkimusiikkiasi sisätiloissa HD-laatuisena Wi-Fi-yhteyden avulla. Tai ota lempimusiikkisi mukaasi ulos hyödyntäen kätevää Bluetooth-striimausta ja kahdeksan tunnin jatkuvaa toistoa. Hienostuneen ja tyylikkään kaiuttimen ominaisuuksiin kuuluvat AirPlay ja Chromecast built-in , joiden avulla käytettävissä on yli 300 HD-tasoista musiikin suoratoistopalvelua. I... (10)
   Harman/Kardon Citation 200 -langaton Kaiutin, Harmaa
   • 06925281974922
   • HKCITATION200GRYEU
   • 7047837
   • 6925281974922
   4
   282.90 EUR
  • Yamaha MUSICCAST 50 KAIUTIN MUSTA
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/137575101.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182958224.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182958217.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/182958223.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/143212945.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha MUSICCAST 50 KAIUTIN MUSTA MUSICCAST 50 KAIUTIN MUSTA MUSICCAST 50 KAIUTIN MUSTA Langattoman Yamaha MusicCast 50 kaiuttimen ja MusicCast multiroom -järjestelmän ansiosta voit kuunnella lempisoittolistojasi kotisi kaikissa huoneissa. (4)
   Yamaha MUSICCAST 50 KAIUTIN MUSTA
   • 04957812629560
   • AWX051BL
   • 5713487
   • MUSICCAST50BL
   • 4957812629560
   7
   451.90 EUR
  • JBL Control One monitor speaker pair-packed (P)
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147547473.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/101494396.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/146769389.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/118005465.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/147923423.jpg?ts=1
   JBL JBL Control One monitor speaker pair-packed (P) Control One monitor speaker pair-packed (P) Control One monitor speaker pair-packed (P) (21)
   JBL Control One monitor speaker pair-packed (P)
   • 00500369088706
   • 04016138513431
   • CONTROL ONE
   2
   99.00 EUR
  • Dali - Spektor 2
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102218026.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/113052492.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/150385247.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/215663213.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/102514872.jpg?ts=1
   Dali Dali - Spektor 2 - Spektor 2 - Spektor 2 Dalin uusi Spektor sarja on täällä! Spektor sarja on edullinen Hi-Fi kaiutin sarja, joka koostuu neljästä mallista. Spektor 1, Spektor 2, Spektor 6 ja Spektor Vokal kaiuttimista. Jotta Spektor sarja on saatu markkinoille, on Dali nähnyt paljon vaivaa jotta on kaiutinsarjaan on saatu paras mahdollinen hinta/laatu suhde. Dali sanoo käyttäneensä suunnittelussa kaiken kokemuksensa kaiutinsuunnittelussa, sekä lukuisia tunteja kuunteluhuoneessa kehittäen elementtejä ja jakosuotimia luodakseen täyde... (12)
   Dali - Spektor 2
   • 05703120109015
   • 264023
   • 5703120109015
   3
   179.00 EUR
  • Muse M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231145496.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/231145506.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224114565.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/207257707.jpg?ts=1
   • https://pc.vertaa.fi/500x500/224114570.jpg?ts=1
   Muse Muse M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta (12)
   Muse M-1986 DJ, Party -kaiutin, BT, USB, Mikrofoni, 800 W, Musta
   • 03700460207267
   • 3700460207267
   • M-1986 DJ
   3
   237.42 EUR
  2 66
  • Quick filters (quick_questions):
   • Tarjoukset IMPORTANT
    • true
   • Marshall DEFAULT
    • marshall
   • JBL DEFAULT
    • jbl
   • Genelec DEFAULT
    • genelec
   • Bang & Olufsen DEFAULT
    • bang_olufsen
   • Langattomat DEFAULT
    • langaton
   • Aktiivikaiuttimet DEFAULT
    • aktiivinen
  • Merkki (brand):
   • Marshall (marshall)
   • JBL (jbl)
   • Bose (bose)
   • Genelec (genelec)
   • Harman/Kardon (harman_kardon)
   • Bang & Olufsen (bang_olufsen)
   • Jamo (jamo)
   • Sony (sony)
   • Adam (adam)
   • Adam Audio (adam_audio)
   • Ai-Sonic (ai_sonic)
   • Aiwa (aiwa)
   • Albrecht (albrecht)
   • Amadeus (amadeus)
   • Amazon (amazon)
   • Amphion (amphion)
   • Anthony Gallo Acoustics (anthony_gallo_acoustics)
   • Apple (apple)
   • Argon (argon)
   • Asobu (asobu)
   • Audio Pro (audio_pro)
   • Audioengine (audioengine)
   • Aukey (aukey)
   • Auna (auna)
   • Axis (axis)
   • Behringer (behringer)
   • Belkin (belkin)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Bluesound (bluesound)
   • Bowers&Wilkins (bowers_wilkins)
   • Braven (braven)
   • Caliber (caliber)
   • Cambridge Audio (cambridge_audio)
   • Canton (canton)
   • Cardo (cardo)
   • Celly (celly)
   • Champion (champion)
   • Cordial (cordial)
   • Creative Labs (creative_labs)
   • Dali (dali)
   • Definitive Technology (definitive_technology)
   • Dell (dell)
   • DeLonghi (delonghi)
   • Denon (denon)
   • Denver (denver)
   • Devialet (devialet)
   • Divoom (divoom)
   • DLS (dls)
   • Dunlop (dunlop)
   • Edifier (edifier)
   • EKids (ekids)
   • Elac (elac)
   • Elektronik-star (elektronik_star)
   • Eletra (eletra)
   • Elipson (elipson)
   • Eltax (eltax)
   • EMEET (emeet)
   • Energy Sistem (energy_sistem)
   • Epos (epos)
   • Epson (epson)
   • Esperanza (esperanza)
   • Fenton (fenton)
   • Fiio (fiio)
   • FLEXSON (flexson)
   • Focal (focal)
   • Focus (focus)
   • Forever (forever)
   • FRESH 'N REBEL (fresh_n_rebel)
   • Fun (fun)
   • Fusion (fusion)
   • Gallo (gallo)
   • Gembird (gembird)
   • Genesis (genesis)
   • Gn Audio (gn_audio)
   • Google (google)
   • GPO (gpo)
   • Hama (hama)
   • Heco (heco)
   • HP (hp)
   • Huawei (huawei)
   • Ibiza Light (ibiza_light)
   • IDance (idance)
   • IFi Audio (ifi_audio)
   • IK Multimedia (ik_multimedia)
   • INF (inf)
   • iON (ion)
   • Jabra (jabra)
   • JAYS (jays)
   • JVC (jvc)
   • KEF (kef)
   • KitSound (kitsound)
   • Klipsch (klipsch)
   • Kramer (kramer)
   • Kreafunk (kreafunk)
   • KRK (krk)
   • Ksix (ksix)
   • Lazerbuilt (lazerbuilt)
   • LD Systems (ld_systems)
   • LEDWOOD (ledwood)
   • Lenco (lenco)
   • Lenovo (lenovo)
   • Lexibook (lexibook)
   • Lexon (lexon)
   • LG (lg)
   • Logilink (logilink)
   • Logitech (logitech)
   • LTC (ltc)
   • Mackie (mackie)
   • Madboy (madboy)
   • Madison (madison)
   • Magnat (magnat)
   • Makita (makita)
   • Malone (malone)
   • Maxell (maxell)
   • Media-Tech (media_tech)
   • Microlab (microlab)
   • Mobotix (mobotix)
   • Monitor Audio (monitor_audio)
   • Monster (monster)
   • Motorola (motorola)
   • Mtp Products (mtp_products)
   • Muse (muse)
   • N-Gear (n_gear)
   • NEC (nec)
   • Necom (necom)
   • Nedis (nedis)
   • Neumann (neumann)
   • NGS (ngs)
   • Numan (numan)
   • OneConcept (oneconcept)
   • Ortofon (ortofon)
   • Overmax (overmax)
   • Panasonic (panasonic)
   • Party (party)
   • Philips (philips)
   • Pioneer (pioneer)
   • Plantronics (plantronics)
   • Podspeakers (podspeakers)
   • Polk Audio (polk_audio)
   • Poly (poly)
   • Polycom (polycom)
   • Power Dynamics (power_dynamics)
   • PreSonus (presonus)
   • Pro-Ject (pro_ject)
   • ProCaster (procaster)
   • Q-Acoustics (q_acoustics)
   • QED (qed)
   • Razer (razer)
   • SACKit (sackit)
   • Samson (samson)
   • Samsung (samsung)
   • Screenint (screenint)
   • Sennheiser (sennheiser)
   • Sharp (sharp)
   • Sinustec (sinustec)
   • Skytec (skytec)
   • Solidsteel (solidsteel)
   • Sonoro (sonoro)
   • Sonos (sonos)
   • Speedlink (speedlink)
   • STREETZ (streetz)
   • Sudio (sudio)
   • Swim & Fun (swim_fun)
   • Tangent (tangent)
   • Technics (technics)
   • The House Of Marley (the_house_of_marley)
   • Thorens (thorens)
   • Tivoli Audio (tivoli_audio)
   • Tracer (tracer)
   • Trust (trust)
   • Ultimate Ears (ultimate_ears)
   • Veho (veho)
   • Visaton (visaton)
   • Vision (vision)
   • Vogel's (vogel_s)
   • VONYX (vonyx)
   • Wavell (wavell)
   • Wharfedale (wharfedale)
   • White Shark (white_shark)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • Yamaha (yamaha)
   • Zagg (zagg)
  • RMS-teho (la_hto_teho_rms_):
   • < 50 W (la_hto_teho_rms__1)
   • 50 W - 100 W (la_hto_teho_rms__2)
   • 100 W - 140 W (la_hto_teho_rms__3)
   • ≥ 140 W (la_hto_teho_rms__4)
  • Kaiutintyyppi (speaker_type):
   • 1-suuntainen (1_suuntainen)
   • 2-suuntainen (2_suuntainen)
   • 3-suuntainen (3_suuntainen)
   • 4-suuntainen (4_suuntainen)
   • 5-suuntainen (5_suuntainen)
  • Väri (va_ri):
   • Beige (beige)
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Keltainen (keltainen)
   • Kerma (kerma)
   • Kulta (kulta)
   • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
   • Moniväri (moniva_ri)
   • Musta (musta)
   • Mustavalkoinen (mustavalkoinen)
   • Oranssi (oranssi)
   • Punainen (punainen)
   • Ruskea (ruskea)
   • Ruskeanharmaa (ruskeanharmaa)
   • Sininen (sininen)
   • Vaaleanpunainen (vaaleanpunainen)
   • Valkoinen (valkoinen)
   • Vihreä (vihrea_)
   • Violetti (violetti)
  • Aktiivinen / Passiivinen (aktiivinen_passiivinen):
   • Aktiivikaiutin (aktiivinen)
   • Passiivikaiutin (passiivinen)
  • Sijoittelu (kaiuttimen_sijoittelu):
   • Hyllykaiutin (hyllykaiutin)
   • Jalustakaiutin (jalustakaiutin)
   • Keskikaiutin (keskikaiutin)
   • Lattiakaiutin (lattiakaiutin)
   • Monihuonejärjestelmä (monihuoneja_rjestelma_)
   • Seinäkaiutin (seina_kaiutin)
   • Subwoofer (subwoofer)
   • Ulkokaiutin (ulkokaiutin)
   • Uppokaiutin (uppokaiutin)
  • Ominaisuudet (kaiuttimen_ominaisuudet):
   • Airplay (airplay)
   • Bassoelementti (bassoelementti)
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Diskantti (diskantti)
   • Vettähylkivä (vetta_hylkiva_)
  • Liitettävyys (liitetta_vyysteknologia):
   • Langaton (langaton)
   • Langallinen (langallinen)
   • Langallinen & langaton (langallinen_langaton)
  • Tuetut ääniohjausjärjestelmät (a_a_niohjausja_rjestelma):
   • Google Assistant (google_assistant)
  • Malli (group):
   • Amazon Echo (amazon_echo)
   • Amazon Echo Dot (amazon_echo_dot)
   • Canton Pro X.3 (canton_pro_x_3)
   • Divoom Voombox (divoom_voombox)
   • Focal Aria 926 (focal_aria_926)
   • Fresh 'n rebel Rockbox (fresh_n_rebel_rockbox)
   • Genelec G One (genelec_g_one)
   • Genelec G Three (genelec_g_three)
   • Genelec G Two (genelec_g_two)
   • Google Nest Mini (google_nest_mini)
   • Harman-Kardon Omni (harman_kardon_omni)
   • Heco Victa Prime 202 (heco_victa_prime_202)
   • ION Party (ion_party)
   • Jabra Speak (jabra_speak)
   • JBL Arena (jbl_arena)
   • JBL Control (jbl_control)
   • JBL Flip (jbl_flip)
   • JBL Go (jbl_go)
   • JBL PartyBox 100 (jbl_partybox_100)
   • KEF T101 (kef_t101)
   • Marshall Major II (marshall_major_ii)
   • Marshall Stanmore (marshall_stanmore)
   • NGS Roller (ngs_roller)
   • Sonos Beam (sonos_beam)
   • Sonos One (sonos_one)
   • The House Of Marley Get Together (the_house_of_marley_get_together)
   • Tivoli Audio Model One (tivoli_audio_model_one)
   • Tivoli Audio PAL (tivoli_audio_pal)
   • Yamaha MusicCast (yamaha_musiccast)
   • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
   • Yamaha NS-AW294 (yamaha_ns_aw294)
   • Yamaha NS-P350 (yamaha_ns_p350)
  • Impedanssi (impedanssi):
   • 4 ohmia (4)
   • 6 ohmia (6)
   • 8 ohmia (8)
   • 10 ohmia (10)
   • 16 ohmia (16)
  • Diili (deal):
   • true (true)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi