x
x
x Katso kategorioita x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Kategoriat

kaiutin

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

osta kaiutin

 • Yleiset tiedot

  Sille, joka kuuntelee paljon musiikkia, tai katsoo elokuvia, kunnon kaiuttimet ovat tärkeät. Tässä tekstissä annamme ostovinkkejä ja tarpeellista tietoa kaiuttimien ostoa harkitsevalle. Kotiteatterin hankintaa harkitsevan kannattaa siirtyä kategoriaan kotiteatterit.
  Mihin siis pitää kiinnittää huomiota kaiuttimia ostaessa? Auttaaksemme sinua annamme ensin muutaman ostovinkin ja kerromme sitten lisää seuraavista asioista:

  • kaiuttimen malli,
  • kaiutinelementit,
  • kaiutintyypit,
  • aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet ja
  • ominaisuuksia.

  Ostovinkkejä
  Kaiuttimia ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  1. Decibel: Decibelimäärä ilmoittaa kuinka kovan äänen kaiuttimilla saa tuotettua. Mitä suurempi decibelimäärä, sitä kovempi meteli.
  2. Magneettisuojaus: Varmistaakseen, etteivät kaiuttimet aiheuta häiriötä muihin sähkölaitteisiin, kuten television kuvaan, kannattaa hankkia kaiuttimet, joissa on magneettisuojaus.
  3. Langattomat kaiuttimet ovat omiaan niille, jotka eivät tykkää olohuoneen nurkissa pyörivistä johtonipuista.
  4. Äänentoisto: Jos haluat itse vaikuttaa äänentoistoon vahvistimen avulla, valitse passiiviset kaiuttimet. Aktiivisissa kaiuttimissa vahvistin on sisäänrakennettu.
  5. Yhdistelmä: surround soundin luomiseksi useampi erilainen kaiutin tulee yhdistää toisiinsa.


  Tunnettuja kaiuttimien valmistajia ovat: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips ja Pioneer.

  Kaiuttimen malli
  Kaiuttimia on monenlaisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Surround soundia luodessa juuri erilaisia kaiuttimia tulee yhdistää, jotta saadaan muodostettua kaiken kattava äänimaailma. Mallilla tarkoitetaan kaiuttimen muotoa, kokoa ja toimintaa. Suosittuja malleja ovat:

  • Lattiakaiutin ja kirjahyllykaiutin: Nämä ovat yleisimpiä kaiuttimia, jotka pystyvät tuottamaan sekä korkeita että matalia ääniä. Lattiakaiuttimet ovat n. metrin korkuisia ja vievät paljon tilaa. Kirjahyllykaiuttimiin kuuluvat myös nk. minikaiuttimet.
  • Satelliittikaiutin: Satelliittikaiuttimet ovat pieniä kaiuttimia. Joskus vain kahvikupin kokoisia. Matalien taajuuksien tuottaminen satelliittikaiuttimilla on rajattua ja siksi ne kannattaakin yhdistää subwooferiin.
  • Keskikaiutin: Keskikaiutin on tärkeä osa, mikäli kaiutinsetillä haluaa luoda laadukkaan surround soundin. Keskikaiutin toistaa keskitaajuudet kuten puheen. Kaiuttimen sijaintiin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskikaiuttimen tulisi olla kohtisuoraan ja esteittä kuuntelijan edessä, niin että ääni kulkee parhaiten.
  • Woofer ja subwoofer: Optimoidakseen satelliittikaiuttimista tulevan äänen ne kannattaa liittää yhteen wooferin tai subwooferin kanssa. Subwoofer on bassokaiutin (puhekielessä usein subbari), joka on kehitetty erityisesti matalien äänien (jopa vain 200Hz) tuottamiseen. Subwooferin voi sijoittaa pois näkyvistä, vaikka sohvan alle.


  Kaiutinelementit

  Kaiuttimia ostaessa on tärkeä tarkistaa kuinka monta kaiutinelementtiä kaiuttimissa on ja minkä sortin kaiutinelementtejä ne ovat. Elementtejä on seuraavanlaisia:

  • Woofer: woofer elementillä saa tuotettua matalia bassoääniä.
  • Keskitaajuus: tuottaa keskitaajuuden ääniä, eli vokaalitaajuuksia.
  • Tweeter: Tweeter huolehtii korkeista äänistä (treble). Toisin sanoen tweeter vaikuttaa ääniväriin ja äänen puhtauteen.

  Kaiutintyypit
  Yllämainittujen kaiutinelementtien pohjalta voidaan erotella seuraavanlaiset kaiutintyypit:

  • 2-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaksi elementtiä, esim. woofer ja tweeter.
  • 2.5-tie kaiutin: kaiutin, jossa 3 elementtiä, joista kaksi saman tyyppistä, esim. kaksi wooferia ja yksi tweeter. 2.5-tie kaiuttimet ovat yleisimpiä. Ne sopivat hyvin kevyen musiikin kuunteluun ja filmien katseluun.
  • 3-tie kaiutin: kaiutin, jossa kaikki kolme erilaista elementtiä. Tällaiset kaiuttimet sopivat hyvin klassisen musiikin kuunteluun.


  Aktiiviset ja passiiviset kaiuttimet
  Erityyppiset kaiuttimet voidaan jakaa edelleen joko aktiivisiin tai passiivisiin kaiuttimiin:

  • Aktiiviset kaiuttimet: Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskimatalille äänille ja yksi matalille äänille. Kaiuttimen komponentit käsittelevät sisääntulevasta äänisignaalista kukin oman osansa. Aktiivikaiuttimen etu on se, että tarvitaan vain yksi vahvistinulostulo kaiuttimen säätämiseen. Haittapuoli on teho, joka häviää signaalia muokatessa. Siksi aktiivikaiutin kuluttaa enemmän energiaa äänen tuotantoon kuin passiivikaiutin.
  • Passiiviset kaiuttimet: muodostavat sisääntulevan signaalin muokkaamatta sitä etukäteen. Passiivikaiutin ei sisällä sisäänrakennettua vahvistinta, joten se tarvitsee ulkoisen vahvistimen. Tällaiset kaiuttimet ovat suosiossa silloin, kun halutaan itse vaikuttaa äänen kaikkiin komponentteihin. Passiivikaiutinten ympärille tarvitaan monia muitakin laitteita, jotta äänen käsittely onnistuu laadukkaasti.


  Ominaisuuksia
  Kaiuttimet eroavat toisistaan mm. seuraavien ominaisuuksien saralla:

  • taajuus
  • decibelimäärä
  • magneettisuojaus
  • basso-reflexi
  • impedanssi

  Vertaile täällä kaiuttimia ja löydä parhaat tarjoukset!

   

 • Usein kysytyt kysymykset

  Miksi subwoofer on aina mono?
  Subwoofer toistaa matalat äänet. Stereoääni on taajuuksille jotka ovat yli 300 hertsiä. Baasoäänien taajuus on alle 300 hertsiä, eikä ihmiskorva pysty paikantamaan niin matalan äänen lähdettä. Stereo bassokaiuttimesta ei siis ole mitään hyötyä, joten ne tehdään mono-tyyppisiksi. Korkeammille taajuuksille stereokaiutin on parempi.

  Mitä eroa on aktiivisilla ja passiivisilla kaiuttimilla?
  Aktiivikaiuttimissa on sisäänrakennettu vahvistin, kun taas passiivikaiuttimessa sitä ei ole. Passiivikaiutin tarvitsee siis ulkoisen vahvistimen.

  Miksi kaiuttimiin tarvitaan erityistä äänijohtoa tavallisen sähköjohdon sijaan?
  Johdolla on vaikutusta äänenlaatuun; sähköjohdossa kuparin happipitoisuus on suurempi, joten ääni ei ole niin puhdas. Äänijohto valmistetaan puhtaasta kuparista, joten sen äänenlaatu on parempi. Kaapelin resistanssin tulee olla riittävä alhainen kaiuttimille. 8 ohmin kaiuttimille täytyy hankki 0.4 ohmin kaapeli, tai jopa kaapeli, jossa on sitäkin alhaiempi resistanssi.

  Tarkoittaako ‘boksi’ samaa kuin ‘kaiutin’?
  Ei. Boksi, eli kaiutinkotelo on laatikko, jonka sisään itse kaiutin laitetaan. Kaiutinkoteloita on myynnissä myös erikseen, ilman kaiutinta.

  Mitä tarkoittavat tweeter, woofer, subwoofer ja impedanssi?
  Tweeter on kaiuttimen korkeaäänielementti, joka tuottaa korkeita äänitaajuuksia: 2000-20 000 Hz. Woofer puolestaan on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia ääniä noin 40:sta hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin. Subwoofer eli lisäbasso on erillinen bassokaiutin, joka toistaa vain kaikkein matalimmat taajuudet, 0-200 Hz. Impedanssi tarkoittaa sähköistä vaihtovirtavastusta.

   

 • Termien selitykset

  Tässä on aakkosellinen lista käytetyimmistä teknisistä termeistä kaiuttimiin liittyen.

  Aktiivikaiutin
  Aktiivikaiuttimessa on aktiivinen jakosuudin sekä sisäänrakennettu vahvistin jokaiselle elementille. Se on yleisempi studiokäytössä, kun taas normaalit kaiuttimet kotikäyttöön ovat yleensä passiivisia. Aktiivikaiutin tarjoaa paremman tehohyötysuhteen ja säätömahdollisuuksia. Äänenlaadullisesti se ei ole kuitenkaan passiivikaiutinta parempi mutta äänen erottelevuus on tärkeää studiossa. Aktiivikaiutin on yleensä passiivikaiutinta kalliimpi monimutkaisemman rakenteensa takia. Aktiivikaiuttimessa on yleensä kolme komponenttia. Yksi korkeille äänille, yksi keskiäänille ja yksi matalille.

  Bassorefleksi
  Kaiuttimen toimintaperiaate, jossa resonanssin avulla vahvistetaan matalia ääniä.

  Desibeli
  Äänenvoimakkuus ilmoitetaan desibeleinä.

  Impedanssi
  sähköinen vaihtovirtavastus eli impedanssi. Mitä pienempi impedanssi kaiuttimella on, sitä vaikeampi kuorma se on vahvistimelle, koska silloin vaaditaan hyvää virransyöttökykyä. Impedanssin yksikkö on ohmi, lyhenne Ohm. Suurimman osan kaiuttimista vaihtovirtavastus on 4-8 ohmia.

  Jakotaajuus
  Taajuus, jonka kohdalla kaiuttimessa toisto jaetaan eri elementeille, esimerkiksi tietyn taajuuden ylityttyä, keskielementti siirtää signaalin diskanttielementin toistettavaksi.

  Keskitaajuus
  Keskitaajuus tarkoittaa taajuuksia, jotka ovat korkeimpien ja matalimpien välissä. Puheääni kuuluu keskitaajuuksiin.

  Magnetostaattinen

  Jotkut kaiuttimet ovat magneettisia, joten ne saavat häiriöitä toisista magneettisista laitteista kuten televisiosta ja kännykästä.

  Malli
  Kaiuttimen mallista riippuu muotoilu, koko ja toiminnallisuus.

  · satelliittikaiutin on pieni jopa vain kahvikupin kokoinen kaiutin, joka toistaa keski- ja korkeat taajuudet, joten parasta on yhdistää ne subwooferin kanssa. Niitä on usein kaksi tai neljä kappaletta.
  · hyllykaiutin sopii nimenmukaisesti hyllyssä, kaapissa tai pöydällä säilytettäväksi. Se on yleensä noin puolimetriä korkea.
  · keskikaiutin soittaa keskiäänet ja se tulisi asettaa kohtisuoraan kuulijan eteen. Sen molemmille puolille laitetaan yleensä satelliittikaiuttimet.
  · subwoofer eli bassokaiutin soittaa matalat 200Hz:n taajuudet.
  · rear center; nämä kaiuttimet vastaavat keskikaiutinta.

  Tweeter
  Kaiuttimen korkeaäänielementti, joka toistaa korkeimmat äänet taajuudelta 2000-20 000 Hz .

  Tyyppi

  Kaiuttimet luokitellaan tyyppeihin elementtien määrän mukaan. Kaiutin sisältää vähintään yhden kaiutinelementin. Silloin koko äänitaajuus siirretään yhteen elementtiin ja sitä sanotaan 1-tie kaiuttimeksi. Normaalisti kaiuttimessa on kuitenkin vähintään kaksi elementtiä ja tällöin sen tyyppi on kaksitiekaiutin tai 2-tie kauitin. Kaksitiekaiutin jakaa signaalin kahdelle elementille. Korkeat äänet toiselle ja matalat toiselle. On myös 3-tie ja 4-tie kaiuttimia, joissa on vastaava määrä elementtejä.

  Woofer

  Woofer on kaiuttimen matalataajuuselementti, joka toistaa matalia eli bassoääniä noin 40 hertsistä muutamaan tuhanteen hertsiin.

  • JBL JBL
  • Marshall Marshall
  • Logitech Logitech
0 - 24
 • Logitech LGT-Z130
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzQvbG9naXRlY2gtejEzMC0xNjczMzQyNC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzIvbG9naXRlY2gtejEzMC0xNjc0MjEzMi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzYvbG9naXRlY2gtejEzMC0yMDc1OTkxNi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8yLzYvbG9naXRlY2gtejEzMC0yNDU2MjQyNi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzUvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTUuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzcvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzgvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzMvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzQvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzcvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzgvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MDguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzkvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MDkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MTAuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MTEuanBn
  Logitech LGT-Z130 (14)
  Logitech LGT-Z130
  Dustin home Dustin home
  32.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  32.8, 3pv (offer_sdt_3_days)
  5
  good_buy
 • HP 2.0 White S5000 Speaker System
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/0/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37037700.jpg?m=aHR0cDovL3N0b3JlLmhwLmNvbS9OZXRoZXJsYW5kc1N0b3JlL0h0bWwvTWVyY2gvSW1hZ2VzL2MwNDU0NDQzNF80MDB4NDAwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/0/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872410.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/1/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872411.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/2/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872412.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/3/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872413.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/2/hp-2-0-white-s5000-speaker-system-50099832.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/3/hp-2-0-white-s5000-speaker-system-50099833.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/4/hp-2-0-white-s5000-speaker-system-50099834.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/7/0/0/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37037700.jpg?m=aHR0cDovL3N0b3JlLmhwLmNvbS9OZXRoZXJsYW5kc1N0b3JlL0h0bWwvTWVyY2gvSW1hZ2VzL2MwNDU0NDQzNF80MDB4NDAwLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/0/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzAvaHAtMi0wLXdpdC1zNTAwMC1sdWlkc3ByZWtlcnN5c3RlZW0tMzc4NzI0MTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/1/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzEvaHAtMi0wLXdpdC1zNTAwMC1sdWlkc3ByZWtlcnN5c3RlZW0tMzc4NzI0MTEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/2/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzIvaHAtMi0wLXdpdC1zNTAwMC1sdWlkc3ByZWtlcnN5c3RlZW0tMzc4NzI0MTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/1/3/hp-2-0-wit-s5000-luidsprekersysteem-37872413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzMvaHAtMi0wLXdpdC1zNTAwMC1sdWlkc3ByZWtlcnN5c3RlZW0tMzc4NzI0MTMuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/2/hp-2-0-white-s5000-speaker-system-50099832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzIvaHAtMi0wLXdoaXRlLXM1MDAwLXNwZWFrZXItc3lzdGVtLTUwMDk5ODMyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/3/hp-2-0-white-s5000-speaker-system-50099833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzMvaHAtMi0wLXdoaXRlLXM1MDAwLXNwZWFrZXItc3lzdGVtLTUwMDk5ODMzLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/4/hp-2-0-white-s5000-speaker-system-50099834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzQvaHAtMi0wLXdoaXRlLXM1MDAwLXNwZWFrZXItc3lzdGVtLTUwMDk5ODM0LmpwZw==
  HP 2.0 White S5000 Speaker System (8)
  HP 2.0 White S5000 Speaker System
  Senetic Senetic
  40.85, 1vk (offer_sdt_1_week)
  Senetic Senetic
  40.85, 1vk (offer_sdt_1_week)
  4
  good_buy
 • Marshall Acton
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/7/marshall-acton-35578647.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/8/marshall-acton-35578648.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/9/marshall-acton-35578649.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/0/marshall-acton-35578650.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/1/marshall-acton-35578651.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/2/marshall-acton-35578652.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/3/marshall-acton-35578653.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/4/marshall-acton-35578654.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/7/marshall-acton-35578647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzcvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NDcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/8/marshall-acton-35578648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzgvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NDguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/4/9/marshall-acton-35578649.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzkvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NDkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/0/marshall-acton-35578650.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi81LzAvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NTAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/1/marshall-acton-35578651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi81LzEvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NTEuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/2/marshall-acton-35578652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi81LzIvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NTIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/3/marshall-acton-35578653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi81LzMvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/6/5/4/marshall-acton-35578654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi81LzQvbWFyc2hhbGwtYWN0b24tMzU1Nzg2NTQuanBn
  Marshall Acton (30)
  Marshall Acton
  Dustin home Dustin home
  174.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  174.78, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
  most_sold
 • Trust Leto
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/1/1/trust-leto-25054811.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/3/trust-leto-25106343.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/4/trust-leto-25106344.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/5/trust-leto-25106345.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/6/trust-leto-25106346.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/8/1/1/trust-leto-25054811.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8xLzEvdHJ1c3QtbGV0by0yNTA1NDgxMS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/3/trust-leto-25106343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy80LzMvdHJ1c3QtbGV0by0yNTEwNjM0My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/4/trust-leto-25106344.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy80LzQvdHJ1c3QtbGV0by0yNTEwNjM0NC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/5/trust-leto-25106345.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy80LzUvdHJ1c3QtbGV0by0yNTEwNjM0NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/3/4/6/trust-leto-25106346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy80LzYvdHJ1c3QtbGV0by0yNTEwNjM0Ni5qcGc=
  Trust Leto (11)
  Trust Leto
  Power.fi Power.fi
  12.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  12.7, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • JBL Arena 130 White
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/4/jbl-arena-130-white-34662884.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5qYmwuY29tL3RsX2ZpbGVzL2NhdGFsb2cvamJsL2hvbWUvUGljdHVyZXMvQXJlbmEtV2hpdGUvQXJlbmEtMTMwLVdoaXRlL0pCTC1BcmVuYS0xMzBfV2hpdGVfUGFpcl9IZXJvLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/3/jbl-arena-130-white-43701183.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvOWU5OWU2YzgtYzQ2ZC00MDczLWFhZGEtNDY1NmQyOTVkMGMwL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/7/jbl-arena-130-white-46104407.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9NjkyNTI4MTkwODU5MA==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/1/jbl-arena-130-white-48073431.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/2/jbl-arena-130-white-48073432.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/3/jbl-arena-130-white-48073433.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/8/4/jbl-arena-130-white-34662884.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5qYmwuY29tL3RsX2ZpbGVzL2NhdGFsb2cvamJsL2hvbWUvUGljdHVyZXMvQXJlbmEtV2hpdGUvQXJlbmEtMTMwLVdoaXRlL0pCTC1BcmVuYS0xMzBfV2hpdGVfUGFpcl9IZXJvLmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/1/8/3/jbl-arena-130-white-43701183.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvOWU5OWU2YzgtYzQ2ZC00MDczLWFhZGEtNDY1NmQyOTVkMGMwL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/4/0/7/jbl-arena-130-white-46104407.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9NjkyNTI4MTkwODU5MA==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/1/jbl-arena-130-white-48073431.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzEvamJsLWFyZW5hLTEzMC13aGl0ZS00ODA3MzQzMS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/2/jbl-arena-130-white-48073432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzIvamJsLWFyZW5hLTEzMC13aGl0ZS00ODA3MzQzMi5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/4/3/3/jbl-arena-130-white-48073433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzMvamJsLWFyZW5hLTEzMC13aGl0ZS00ODA3MzQzMy5qcGc=
  JBL Arena 130 White (11)
  JBL Arena 130 White
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Harman-Kardon SoundSticks Wireless
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/0/0/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19749500.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/5/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750085.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/6/1/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750261.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/5/0/0/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19749500.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8wLzAvaGFybWFuLWthcmRvbi1zb3VuZHN0aWNrcy1paWktd2lyZWxlc3MtMTk3NDk1MDAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/0/8/5/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC84LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1zb3VuZHN0aWNrcy1paWktd2lyZWxlc3MtMTk3NTAwODUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/2/6/1/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750261.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi82LzEvaGFybWFuLWthcmRvbi1zb3VuZHN0aWNrcy1paWktd2lyZWxlc3MtMTk3NTAyNjEuanBn
  Harman-Kardon SoundSticks Wireless (8)
  Harman-Kardon SoundSticks Wireless
  Harman Kardon Harman Kardon
  199, 6pv (offer_sdt_6_days)
  Harman Kardon Harman Kardon
  199, 6pv (offer_sdt_6_days)
  3
  good_buy
 • JBL Arena 130 Black
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/3/jbl-arena-130-black-32547833.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5qYmwuY29tL3RsX2ZpbGVzL2NhdGFsb2cvamJsL2hvbWUvUGljdHVyZXMvQXJlbmEvQXJlbmEtMTMwL0pCTC1BcmVuYS0xMzAtQmxhY2stUGFpci5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/4/jbl-arena-130-35597094.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/5/jbl-arena-130-35597095.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/6/jbl-arena-130-35597096.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/7/jbl-arena-130-35597097.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/8/jbl-arena-130-35597098.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/9/jbl-arena-130-35597099.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/0/0/jbl-arena-130-35597100.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/8/3/3/jbl-arena-130-black-32547833.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5qYmwuY29tL3RsX2ZpbGVzL2NhdGFsb2cvamJsL2hvbWUvUGljdHVyZXMvQXJlbmEvQXJlbmEtMTMwL0pCTC1BcmVuYS0xMzAtQmxhY2stUGFpci5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/4/jbl-arena-130-35597094.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC85LzQvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzA5NC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/5/jbl-arena-130-35597095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC85LzUvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzA5NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/6/jbl-arena-130-35597096.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC85LzYvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzA5Ni5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/7/jbl-arena-130-35597097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC85LzcvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzA5Ny5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/8/jbl-arena-130-35597098.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC85LzgvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzA5OC5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/9/9/jbl-arena-130-35597099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC85LzkvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzA5OS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/1/0/0/jbl-arena-130-35597100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8wLzAvamJsLWFyZW5hLTEzMC0zNTU5NzEwMC5qcGc=
  JBL Arena 130 Black (8)
  JBL Arena 130 Black
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Harman-Kardon HTFS 2
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/5/harman-kardon-htfs-2-18662295.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/1/harman-kardon-htfs-2-20931641.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/9/5/harman-kardon-htfs-2-18662295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi85LzUvaGFybWFuLWthcmRvbi1odGZzLTItMTg2NjIyOTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/6/4/1/harman-kardon-htfs-2-20931641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi80LzEvaGFybWFuLWthcmRvbi1odGZzLTItMjA5MzE2NDEuanBn
  Harman-Kardon HTFS 2 (5)
  Harman-Kardon HTFS 2
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  92.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  92.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
  4
  good_buy
 • Visaton VS-MR130/8
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/5/3/visaton-mr-130-18287653.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/2/8/visaton-vs-mr130-8-30284128.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/5/3/visaton-mr-130-18287653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi81LzMvdmlzYXRvbi1tci0xMzAtMTgyODc2NTMuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/2/8/visaton-vs-mr130-8-30284128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8yLzgvdmlzYXRvbi12cy1tcjEzMC04LTMwMjg0MTI4LmpwZw==
  Visaton VS-MR130/8 (7)
  Visaton VS-MR130/8
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  29.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Ljudia Ljudia
  5.799482114293502 (3)
  29.9, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (musta)
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzcvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDE3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzgvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDE4LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzkvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDE5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzAvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDIwLmpwZw==
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (musta) (7)
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (musta)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  259.95, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  259.95, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • HP 2.0 Black S5000 Speaker System
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/7/5/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-36374075.jpg?m=aHR0cDovL3N0b3JlLmhwLmNvbS9OZXRoZXJsYW5kc1N0b3JlL0h0bWwvTWVyY2gvSW1hZ2VzL2MwNDU0NDI3M180MDB4NDAwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/6/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872406.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/7/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872407.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/8/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872408.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/9/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872409.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/7/hp-2-0-black-s5000-speaker-system-50099827.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/0/hp-2-0-black-s5000-speaker-system-50099830.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/0/7/5/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-36374075.jpg?m=aHR0cDovL3N0b3JlLmhwLmNvbS9OZXRoZXJsYW5kc1N0b3JlL0h0bWwvTWVyY2gvSW1hZ2VzL2MwNDU0NDI3M180MDB4NDAwLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/6/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872406.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8wLzYvaHAtMi0wLXp3YXJ0LXM1MDAwLWx1aWRzcHJla2Vyc3lzdGVlbS0zNzg3MjQwNi5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/7/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872407.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8wLzcvaHAtMi0wLXp3YXJ0LXM1MDAwLWx1aWRzcHJla2Vyc3lzdGVlbS0zNzg3MjQwNy5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/8/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872408.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8wLzgvaHAtMi0wLXp3YXJ0LXM1MDAwLWx1aWRzcHJla2Vyc3lzdGVlbS0zNzg3MjQwOC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/4/0/9/hp-2-0-zwart-s5000-luidsprekersysteem-37872409.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8wLzkvaHAtMi0wLXp3YXJ0LXM1MDAwLWx1aWRzcHJla2Vyc3lzdGVlbS0zNzg3MjQwOS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/2/7/hp-2-0-black-s5000-speaker-system-50099827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzcvaHAtMi0wLWJsYWNrLXM1MDAwLXNwZWFrZXItc3lzdGVtLTUwMDk5ODI3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/8/3/0/hp-2-0-black-s5000-speaker-system-50099830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzAvaHAtMi0wLWJsYWNrLXM1MDAwLXNwZWFrZXItc3lzdGVtLTUwMDk5ODMwLmpwZw==
  HP 2.0 Black S5000 Speaker System (4)
  HP 2.0 Black S5000 Speaker System
  Senetic Senetic
  40.89, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Senetic Senetic
  40.89, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Genelec G3 MM Musta
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/4/genelec-g3-mm-black-25208474.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/4/7/4/genelec-g3-mm-black-25208474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC83LzQvZ2VuZWxlYy1nMy1tbS1ibGFjay0yNTIwODQ3NC5qcGc=
  Genelec G3 MM Musta (16)
  Genelec G3 MM Musta
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  714, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  714, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Dell 520-10703 kaiutin
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/2/1/dell-520-10703-18287021.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/7/dell-520-10703-loudspeaker-41873007.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/8/dell-520-10703-loudspeaker-41873008.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/9/dell-520-10703-loudspeaker-41873009.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/0/dell-520-10703-loudspeaker-41873010.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/1/dell-520-10703-loudspeaker-41873011.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/2/dell-520-10703-loudspeaker-41873012.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/2/1/dell-520-10703-18287021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8yLzEvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtMTgyODcwMjEuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/7/dell-520-10703-loudspeaker-41873007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzcvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtbG91ZHNwZWFrZXItNDE4NzMwMDcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/8/dell-520-10703-loudspeaker-41873008.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzgvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtbG91ZHNwZWFrZXItNDE4NzMwMDguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/0/9/dell-520-10703-loudspeaker-41873009.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzkvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtbG91ZHNwZWFrZXItNDE4NzMwMDkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/0/dell-520-10703-loudspeaker-41873010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8xLzAvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtbG91ZHNwZWFrZXItNDE4NzMwMTAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/1/dell-520-10703-loudspeaker-41873011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8xLzEvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtbG91ZHNwZWFrZXItNDE4NzMwMTEuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/0/1/2/dell-520-10703-loudspeaker-41873012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8xLzIvZGVsbC01MjAtMTA3MDMtbG91ZHNwZWFrZXItNDE4NzMwMTIuanBn
  Dell 520-10703 kaiutin (6)
  Dell 520-10703 kaiutin
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  32.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Data-Systems Data-Systems
  6.122252747252747 (2)
  32.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
  3
  good_buy
 • Bose Companion 20
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/5/bose-companion-20-24832515.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/6/bose-companion-20-24832516.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/7/bose-companion-20-24832517.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/8/bose-companion-20-24832518.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/9/bose-companion-20-24832519.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/0/bose-companion-20-24832520.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/1/bose-companion-20-24832521.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/2/bose-companion-20-24832522.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/3/bose-companion-20-24832523.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/4/bose-companion-20-24832524.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/bose-companion-20-24832525.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/6/bose-companion-20-24832526.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/7/bose-companion-20-24832527.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/8/bose-companion-20-24832528.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/9/bose-companion-20-24832529.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/0/bose-companion-20-24832530.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMTg1Njc0MTIuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/5/bose-companion-20-24832515.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzUvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/6/bose-companion-20-24832516.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzYvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MTYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/7/bose-companion-20-24832517.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzcvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/8/bose-companion-20-24832518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzgvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MTguanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/1/9/bose-companion-20-24832519.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzkvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MTkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/0/bose-companion-20-24832520.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzAvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/1/bose-companion-20-24832521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/2/bose-companion-20-24832522.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjIuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/3/bose-companion-20-24832523.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzMvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjMuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/4/bose-companion-20-24832524.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzQvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/5/bose-companion-20-24832525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzUvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjUuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/6/bose-companion-20-24832526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzYvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/7/bose-companion-20-24832527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzcvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjcuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/8/bose-companion-20-24832528.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzgvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/2/9/bose-companion-20-24832529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzkvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MjkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/3/0/bose-companion-20-24832530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8zLzAvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMjQ4MzI1MzAuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMTg1MzY3NDEuanBn
  Bose Companion 20 (6)
  Bose Companion 20
  Power.fi Power.fi
  237.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  237.7, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  good_buy
 • Creative Inspire T10
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/1/creative-inspire-t10-14745831.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/6/creative-inspire-t10-18231306.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/7/creative-inspire-t10-18231307.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/6/4/creative-inspire-t10-22166664.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/6/5/creative-inspire-t10-22166665.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/6/6/creative-inspire-t10-22166666.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/7/creative-inspire-t10-43512867.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/8/3/1/creative-inspire-t10-14745831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzEvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtMTQ3NDU4MzEuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/6/creative-inspire-t10-18231306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8wLzYvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtMTgyMzEzMDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/1/3/0/7/creative-inspire-t10-18231307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8wLzcvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtMTgyMzEzMDcuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/6/4/creative-inspire-t10-22166664.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi82LzQvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtMjIxNjY2NjQuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/6/5/creative-inspire-t10-22166665.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi82LzUvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtMjIxNjY2NjUuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/6/6/6/creative-inspire-t10-22166666.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi82LzYvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtMjIxNjY2NjYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/8/6/7/creative-inspire-t10-43512867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzcvY3JlYXRpdmUtaW5zcGlyZS10MTAtNDM1MTI4NjcuanBn
  Creative Inspire T10 (10)
  Creative Inspire T10
  Dustin home Dustin home
  47.68, 3pv (offer_sdt_3_days)
  Dustin home Dustin home
  47.68, 3pv (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (valk.)
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-42763653.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzY2X2hfZl9sXzA=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/4/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-44366814.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLXdoXzAxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45640541.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805487.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805488.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805489.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/9/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805490.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/6/5/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-42763653.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzY2X2hfZl9sXzA=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/8/1/4/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-44366814.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLXdoXzAxLmpwZw==
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/5/4/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45640541.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDcwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzcvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJsYW5jLTQ1ODA1NDg3LmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzgvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJsYW5jLTQ1ODA1NDg4LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/8/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzkvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJsYW5jLTQ1ODA1NDg5LmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/9/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-blanc-45805490.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC85LzAvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJsYW5jLTQ1ODA1NDkwLmpwZw==
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (valk.) (5)
  Bose SoundTouch 10 langaton musiikkijärjestelmä (valk.)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  259.95, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  Hifi Studio Hifi Studio
  6.957142857142857 (1)
  259.95, 24t (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Ltc V7B
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/ltc-v7b-46188846.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/ltc-v7b-46188847.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/ltc-v7b-46188848.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/9/ltc-v7b-46188849.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/6/ltc-v7b-46188846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvbHRjLXY3Yi00NjE4ODg0Ni5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/7/ltc-v7b-46188847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzcvbHRjLXY3Yi00NjE4ODg0Ny5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/8/ltc-v7b-46188848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzgvbHRjLXY3Yi00NjE4ODg0OC5qcGc=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/8/4/9/ltc-v7b-46188849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzkvbHRjLXY3Yi00NjE4ODg0OS5qcGc=
  Ltc V7B (12)
  Ltc V7B
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  234.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  234.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • M-Audio BX 5 A
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/m-audio-bx-5-a-20935478.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/m-audio-bx-5-a-20935477.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/m-audio-bx-5-a-20935479.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/6/m-audio-bx-5-a-24057366.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/5/7/m-audio-bx-5-a-24225957.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/9/4/m-audio-bx-5-a-26679994.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/8/m-audio-bx-5-a-20935478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzgvbS1hdWRpby1ieC01LWEtMjA5MzU0NzguanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/7/m-audio-bx-5-a-20935477.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzcvbS1hdWRpby1ieC01LWEtMjA5MzU0NzcuanBn
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/4/7/9/m-audio-bx-5-a-20935479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC83LzkvbS1hdWRpby1ieC01LWEtMjA5MzU0NzkuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/3/6/6/m-audio-bx-5-a-24057366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy82LzYvbS1hdWRpby1ieC01LWEtMjQwNTczNjYuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/5/7/m-audio-bx-5-a-24225957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS81LzcvbS1hdWRpby1ieC01LWEtMjQyMjU5NTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/9/9/4/m-audio-bx-5-a-26679994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS85LzQvbS1hdWRpby1ieC01LWEtMjY2Nzk5OTQuanBn
  M-Audio BX 5 A (8)
  M-Audio BX 5 A
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  106.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  Clas Ohlson Clas Ohlson
  106.85, 4pv (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
 • Marshall Woburn Hi-Fi Speaker
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/5/marshall-woburn-creme-32414165.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzQwMDU1MzA5NzE0X2hfZl9sXzA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/7/2/marshall-woburn-creme-38233572.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTg4ODc0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/2/4/marshall-woburn-creme-45688924.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02Nzk2ODgyMS9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/3/marshall-woburn-creme--52065943.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/4/marshall-woburn-creme--52065944.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/5/marshall-woburn-creme--52065945.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/6/marshall-woburn-creme--52065946.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/7/marshall-woburn-creme--52065947.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/1/6/5/marshall-woburn-creme-32414165.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzQwMDU1MzA5NzE0X2hfZl9sXzA=
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/3/5/7/2/marshall-woburn-creme-38233572.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTg4ODc0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/9/2/4/marshall-woburn-creme-45688924.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02Nzk2ODgyMS9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/3/marshall-woburn-creme--52065943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzMvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLWNyZW1lLS01MjA2NTk0My5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/4/marshall-woburn-creme--52065944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzQvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLWNyZW1lLS01MjA2NTk0NC5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/5/marshall-woburn-creme--52065945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzUvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLWNyZW1lLS01MjA2NTk0NS5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/6/marshall-woburn-creme--52065946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzYvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLWNyZW1lLS01MjA2NTk0Ni5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/9/4/7/marshall-woburn-creme--52065947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzcvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLWNyZW1lLS01MjA2NTk0Ny5qcGc=
  Marshall Woburn Hi-Fi Speaker (12)
  Marshall Woburn Hi-Fi Speaker
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  397.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  397.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Edifier M1250 kaiutin
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/2/edifier-m1250-loudspeaker-22370112.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/edifier-m1250-loudspeaker-24568361.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/8/edifier-m1250-loudspeaker-41894588.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/9/edifier-m1250-loudspeaker-41894589.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/2/edifier-m1250-loudspeaker-22370112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8xLzIvZWRpZmllci1tMTI1MC1sb3Vkc3BlYWtlci0yMjM3MDExMi5qcGc=
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/8/3/6/1/edifier-m1250-loudspeaker-24568361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzEvZWRpZmllci1tMTI1MC1sb3Vkc3BlYWtlci0yNDU2ODM2MS5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/8/edifier-m1250-loudspeaker-41894588.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzgvZWRpZmllci1tMTI1MC1sb3Vkc3BlYWtlci00MTg5NDU4OC5qcGc=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/4/5/8/9/edifier-m1250-loudspeaker-41894589.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS84LzkvZWRpZmllci1tMTI1MC1sb3Vkc3BlYWtlci00MTg5NDU4OS5qcGc=
  Edifier M1250 kaiutin (11)
  Edifier M1250 kaiutin
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  14.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  CDON.COM CDON.COM
  4.9365794253217405 (72)
  14.90, 3pv (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Bose SoundTouch 30 Series III - Svart
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-42630110.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk0NDc2X2hfZl9sXzA=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-44357632.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTMwLWJrXzAxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45639059.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDg3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805530.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805531.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805532.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805533.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/1/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-42630110.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk0NDc2X2hfZl9sXzA=
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/6/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-44357632.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTMwLWJrXzAxLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/9/0/5/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45639059.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDg3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzAvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTMwLW5vaXItaWlpLTQ1ODA1NTMwLmpwZw==
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzEvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTMwLW5vaXItaWlpLTQ1ODA1NTMxLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzIvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTMwLW5vaXItaWlpLTQ1ODA1NTMyLmpwZw==
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/5/3/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzMvYm9zZS1lbmNlaW50ZS1tdWx0aXJvb20tYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTMwLW5vaXItaWlpLTQ1ODA1NTMzLmpwZw==
  Bose SoundTouch 30 Series III - Svart (4)
  Bose SoundTouch 30 Series III - Svart
  Power.fi Power.fi
  617.7, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  617.7, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • KEF LS50 kaiutin
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/3/4/kef-ls50-19342234.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/9/9/kef-ls50-19342599.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/6/kef-ls50-19590106.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/4/kef-ls50-21395254.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/5/kef-ls50-21395255.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/6/kef-ls50-21395256.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/7/kef-ls50-21395257.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/8/kef-ls50-21395258.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/9/kef-ls50-21395259.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/0/kef-ls50-21395260.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/0/kef-ls50-loudspeaker-55156280.jpg
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/2/3/4/kef-ls50-19342234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8zLzQva2VmLWxzNTAtMTkzNDIyMzQuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/2/5/9/9/kef-ls50-19342599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85Lzkva2VmLWxzNTAtMTkzNDI1OTkuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/1/0/6/kef-ls50-19590106.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzYva2VmLWxzNTAtMTk1OTAxMDYuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/4/kef-ls50-21395254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzQva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTQuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/5/kef-ls50-21395255.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzUva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTUuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/6/kef-ls50-21395256.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzYva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTYuanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/7/kef-ls50-21395257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81Lzcva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTcuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/8/kef-ls50-21395258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81Lzgva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTguanBn
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/5/9/kef-ls50-21395259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81Lzkva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTkuanBn
  • //static2.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/2/6/0/kef-ls50-21395260.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi82LzAva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNjAuanBn
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/6/2/8/0/kef-ls50-loudspeaker-55156280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzAva2VmLWxzNTAtbG91ZHNwZWFrZXItNTUxNTYyODAuanBn
  KEF LS50 kaiutin (9)
  KEF LS50 kaiutin
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  1212.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  Hobbyhall Hobbyhall
  4.473479029980883 (7)
  1212.9, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Tangent Spectrum X5
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/5/tangent-spectrum-x5-29140985.jpg
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/6/tangent-spectrum-x5-29140986.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/5/tangent-spectrum-x5-29140985.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzUvdGFuZ2VudC1zcGVjdHJ1bS14NS0yOTE0MDk4NS5qcGc=
  • //static1.vertaa.fi/fotos/{{size}}/0/9/8/6/tangent-spectrum-x5-29140986.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS84LzYvdGFuZ2VudC1zcGVjdHJ1bS14NS0yOTE0MDk4Ni5qcGc=
  Tangent Spectrum X5 (6)
  Tangent Spectrum X5
  Power.fi Power.fi
  451.8, ? (offer_sdt_unknown)
  Power.fi Power.fi
  451.8, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Omnitronic DX-2222
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/8/4/omnitronic-dx-2222-18287084.jpg
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/omnitronic-dx-2222-24805734.jpg
  • //static3.vertaa.fi/fotos/{{size}}/7/0/8/4/omnitronic-dx-2222-18287084.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC84LzQvb21uaXRyb25pYy1keC0yMjIyLTE4Mjg3MDg0LmpwZw==
  • //static0.vertaa.fi/fotos/{{size}}/5/7/3/4/omnitronic-dx-2222-24805734.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8zLzQvb21uaXRyb25pYy1keC0yMjIyLTI0ODA1NzM0LmpwZw==
  Omnitronic DX-2222 (9)
  Omnitronic DX-2222
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  24.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  Electronic-star.fi Electronic-star.fi
  24.99, 5pv (offer_sdt_5_days)
  1
2 25
 • Quick filters (quick_questions):
  • JBL DEFAULT
   • jbl
  • Marshall DEFAULT
   • marshall
  • Logitech DEFAULT
   • logitech
 • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
 • Mikä on budjettisi? (price):
  • < € 70 (budget)
  • € 70 - € 185 (price_70_190)
  • € 185 - € 400 (price_190_400)
  • ≥ € 400 (price_400)
 • Minkä värisestä pidät eniten? (va_ri):
  • Alumiini (alumiini)
  • Gold (gold)
  • Grafiitti (grafiitti)
  • Harmaa (harmaa)
  • Hopea (hopea)
  • Keltainen (keltainen)
  • Kerman väri (kerman_va_ri)
  • Kirsikka (kirsikka)
  • koivu (koivu)
  • Kvartsi (metallinen) (kvartsi_metallinen_)
  • Läpinäkyvä (la_pina_kyva_)
  • Musta (musta)
  • Norsunluu (norsunluu)
  • Pronssi (pronssi)
  • Punainen (punainen)
  • Puu (puu)
  • Ruskea (ruskea)
  • Ruusupuu (ruusupuu)
  • Saksanpähkinä (saksanpa_hkina_)
  • Sininen (sininen)
  • Valkoinen (valkoinen)
  • Vihreä (vihrea_)
  • Vlakoinen (vlakoinen)
 • Mitkä liitännät tarvitset? (liitetta_vyysteknologia):
  • Langallinen (langallinen)
  • Langallinen & langaton (langallinen_langaton)
  • Langaton (langaton)
 • Mikä lähtöteho sopii sinulle parhaiten? (la_hto_teho_rms_):
  • < 20 W (la_hto_teho_rms__20)
  • 20 W - 60 W (la_hto_teho_rms__20_60)
  • 60 W - 120 W (la_hto_teho_rms__60_120)
  • ≥ 120 W (la_hto_teho_rms__120)
 • Mikä impedanssin suuruus sopii sinulle parhaiten? (impedanssi):
  • 10000 Ohmia (10000_ohmia)
  • 10 Ohmia (10_ohmia)
  • 16 Ohmia (16_ohmia)
  • 20000 Ohmia (20000_ohmia)
  • 20 Ohmia (20_ohmia)
  • 22000 Ohmia (22000_ohmia)
  • 4 Ohmia (4_ohmia)
  • 50 Ohmia (50_ohmia)
  • 6 Ohmia (6_ohmia)
  • 8 Ohmia (8_ohmia)
 • Mikä bluetooth-versio sopii sinulle parhaiten? (bluetooth_versio):
  • 2.0 (2_0)
  • 3.0 (3_0)
  • 4.0 (4_0)
  • 4.2 (4_2)
 • Mitkä kaiutinliitännät sopivat sinulle parhaiten? (speaker_interface_type):
  • 3,5 mm (3_5_mm)
  • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
  • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
  • 6,3 mm (6_3_mm)
  • Banana (banana)
  • Bluetooth (bluetooth)
  • NL4 (nl4)
  • Pääte (pa_a_te)
  • RCA (rca)
  • RCA/3.5mm (rca_3_5mm)
  • RCA/XLR (rca_xlr)
  • RJ-45 (rj_45)
  • Speakon (speakon)
  • USB (usb)
  • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
  • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
  • XLR (xlr)
  • XLR/6.3mm (xlr_6_3mm)
  • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
 • Mitä kaiutintyyppiä suosit? (speaker_type):
  • 1-suuntainen (1_suuntainen)
  • 1-way (1_way)
  • 2,5-suuntainen (2_5_suuntainen)
  • 2-suuntainen (2_suuntainen)
  • 2-way (2_way)
  • 3-suuntainen (3_suuntainen)
  • 3-way (3_way)
  • 4-suuntainen (4_suuntainen)
  • 5-suuntainen (5_suuntainen)
 • Onko bassoelementti tärkeä? (woofer):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Tarvitsetko vahvistinta? (amplifier):
  • Ei (ei)
  • Sisäinen (sisa_inen)
  • Ulkoinen (ulkoinen)
 • Tarvitsetko diskanttikaiuttimia? (diskanttikaiutin):
  • Ei (ei)
  • Kyllä (kylla_)
 • Mikä desibeli-herkkyys sopii sinulle parhaiten? (herkkyys):
  • < 87 dB (herkkyys_87)
  • 87 dB - 89 dB (herkkyys_87_89)
  • 89 dB - 96 dB (herkkyys_89_96)
  • ≥ 96 dB (herkkyys_96)
 • Montako kaiutinta tarvitset? (kaiuttimien_ma_a_ra_):
  • 2 (2)
 • Mihin sijoitat kaiuttimet? (kaiuttimien_sijoittelu):
  • Kannettava (kannettava)
  • Kattoon kiinnitettävä (kattoon_kiinnitetta_va_)
  • Lattia (lattia)
  • Lattia, Pöytä/kirjahylly (lattia_po_yta_kirjahylly)
  • Lattia, Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (lattia_po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
  • Lattia, Seinäkiinnitteinen (lattia_seina_kiinnitteinen)
  • Pöytä/kirjahylly (po_yta_kirjahylly)
  • Pöytä/kirjahylly, Seinäkiinnitteinen (po_yta_kirjahylly_seina_kiinnitteinen)
  • Seinäkiinnitteinen (seina_kiinnitteinen)
  • seinällä/katossa (seina_lla_katossa)
  • seinällä/katossa, Pöytä/kirjahylly (seina_lla_katossa_po_yta_kirjahylly)
  • seinällä/katossa, Seinäkiinnitteinen, Pöytä/kirjahylly (seina_lla_katossa_seina_kiinnitteinen_po_yta_kirjahylly)
  • Ulkona (ulkona)
 • Mikä kotelon materiaali sopii sinulle parhaiten? (kotelon_materiaali):
  • ABS-synteettinen (abs_synteettinen)
  • Akryylinitriilibutadieenistyreeni ( ABS ) (akryylinitriilibutadieenistyreeni_abs_)
  • Alumiini (alumiini)
  • MDF (mdf)
  • MDF-levy (mdf_levy)
  • Metalli (metalli)
  • Muovi (muovi)
  • Polymer (polymer)
  • Polypropeeni (polypropeeni)
  • Puu (puu)
 • Mikä taajuusalue sopii sinulle parhaiten? (taajuusalue):
  • 0 - 150 hertsi (0_150_hertsi)
  • 1000 – 20000 Hz hertsi (1000_20000_hz_hertsi)
  • 1000 – 30000 Hz hertsi (1000_30000_hz_hertsi)
  • 100 – 13000 Hz hertsi (100_13000_hz_hertsi)
  • 100 - 20000 hertsi (100_20000_hertsi)
  • 100 – 20000 Hz hertsi (100_20000_hz_hertsi)
  • 100 - 40000 hertsi (100_40000_hertsi)
  • 100 - 6000 hertsi (100_6000_hertsi)
  • 1200 - 20000 hertsi (1200_20000_hertsi)
  • 1200 – 22000 Hz hertsi (1200_22000_hz_hertsi)
  • 1200 – 30000 Hz hertsi (1200_30000_hz_hertsi)
  • 120 - 20000 hertsi (120_20000_hertsi)
  • 120 – 20000 Hz hertsi (120_20000_hz_hertsi)
  • 130 - 20000 hertsi (130_20000_hertsi)
  • 130 – 20000 Hz hertsi (130_20000_hz_hertsi)
  • 132 - 20000 hertsi (132_20000_hertsi)
  • 135 - 20000 hertsi (135_20000_hertsi)
  • 14 - 35000 hertsi (14_35000_hertsi)
  • 1500 – 22000 Hz hertsi (1500_22000_hz_hertsi)
  • 150 - 15000 hertsi (150_15000_hertsi)
  • 150 - 17000 hertsi (150_17000_hertsi)
  • 150 - 18000 hertsi (150_18000_hertsi)
  • 150 - 20000 hertsi (150_20000_hertsi)
  • 150 – 20000 Hz hertsi (150_20000_hz_hertsi)
  • 16 - 35000 hertsi (16_35000_hertsi)
  • 1700 – 22000 Hz hertsi (1700_22000_hz_hertsi)
  • 180 – 17000 Hz hertsi (180_17000_hz_hertsi)
  • 2000 – 40000 Hz hertsi (2000_40000_hz_hertsi)
  • 200 – 15000 Hz hertsi (200_15000_hz_hertsi)
  • 200 – 20000 Hz hertsi (200_20000_hz_hertsi)
  • 200 – 5000 Hz hertsi (200_5000_hz_hertsi)
  • 20 - 20000 hertsi (20_20000_hertsi)
  • 20 - 22000 hertsi (20_22000_hertsi)
  • 20 - 30000 hertsi (20_30000_hertsi)
  • 20 - 35000 hertsi (20_35000_hertsi)
  • 20 - 40000 hertsi (20_40000_hertsi)
  • 2200 – 23000 Hz hertsi (2200_23000_hz_hertsi)
  • 220 – 20000 Hz hertsi (220_20000_hz_hertsi)
  • 230 - 20000 hertsi (230_20000_hertsi)
  • 250 – 10000 Hz hertsi (250_10000_hz_hertsi)
  • 25 - 30000 hertsi (25_30000_hertsi)
  • 25 - 40000 hertsi (25_40000_hertsi)
  • 280 - 20000 hertsi (280_20000_hertsi)
  • 28 - 22000 hertsi (28_22000_hertsi)
  • 300 – 12000 Hz hertsi (300_12000_hz_hertsi)
  • 30 - 11000 hertsi (30_11000_hertsi)
  • 30 - 160 hertsi (30_160_hertsi)
  • 30 - 18000 hertsi (30_18000_hertsi)
  • 30 - 20000 hertsi (30_20000_hertsi)
  • 30 - 24000 hertsi (30_24000_hertsi)
  • 30 - 36000 hertsi (30_36000_hertsi)
  • 30 - 50000 hertsi (30_50000_hertsi)
  • 32 - 20000 hertsi (32_20000_hertsi)
  • 33 - 35000 hertsi (33_35000_hertsi)
  • 33 – 6000 Hz hertsi (33_6000_hz_hertsi)
  • 33 – 8000 Hz hertsi (33_8000_hz_hertsi)
  • 34 – 5500 Hz hertsi (34_5500_hz_hertsi)
  • 350 – 5800 Hz hertsi (350_5800_hz_hertsi)
  • 35 - 160 hertsi (35_160_hertsi)
  • 35 - 19000 hertsi (35_19000_hertsi)
  • 35 - 20000 hertsi (35_20000_hertsi)
  • 35 - 22000 hertsi (35_22000_hertsi)
  • 35 - 24000 hertsi (35_24000_hertsi)
  • 35 - 35000 hertsi (35_35000_hertsi)
  • 38 - 20000 hertsi (38_20000_hertsi)
  • 38 - 22000 hertsi (38_22000_hertsi)
  • 39 – 12000 Hz hertsi (39_12000_hz_hertsi)
  • 39 - 40000 hertsi (39_40000_hertsi)
  • 400 – 13000 Hz hertsi (400_13000_hz_hertsi)
  • 400 – 15000 Hz hertsi (400_15000_hz_hertsi)
  • 40 - 18000 hertsi (40_18000_hertsi)
  • 40 - 20000 hertsi (40_20000_hertsi)
  • 40 - 22000 hertsi (40_22000_hertsi)
  • 40 - 2700 hertsi (40_2700_hertsi)
  • 40 - 36000 hertsi (40_36000_hertsi)
  • 40 - 50000 hertsi (40_50000_hertsi)
  • 42 - 20000 hertsi (42_20000_hertsi)
  • 43 - 26500 hertsi (43_26500_hertsi)
  • 44 - 20000 hertsi (44_20000_hertsi)
  • 44 - 22000 hertsi (44_22000_hertsi)
  • 44 - 40000 hertsi (44_40000_hertsi)
  • 450 – 13000 Hz hertsi (450_13000_hz_hertsi)
  • 45 - 18000 hertsi (45_18000_hertsi)
  • 45 - 20000 hertsi (45_20000_hertsi)
  • 45 - 22000 hertsi (45_22000_hertsi)
  • 45 - 24000 hertsi (45_24000_hertsi)
  • 45 - 28000 hertsi (45_28000_hertsi)
  • 45 - 35000 hertsi (45_35000_hertsi)
  • 45 - 45000 hertsi (45_45000_hertsi)
  • 45 - 50000 hertsi (45_50000_hertsi)
  • 46 - 28000 hertsi (46_28000_hertsi)
  • 47 - 22000 hertsi (47_22000_hertsi)
  • 47 - 45000 hertsi (47_45000_hertsi)
  • 48 - 20000 hertsi (48_20000_hertsi)
  • 48 - 24000 hertsi (48_24000_hertsi)
  • 48 - 28000 hertsi (48_28000_hertsi)
  • 49 - 22000 hertsi (49_22000_hertsi)
  • 50 - 18000 hertsi (50_18000_hertsi)
  • 50 - 20000 hertsi (50_20000_hertsi)
  • 50 - 22000 hertsi (50_22000_hertsi)
  • 50 - 28000 hertsi (50_28000_hertsi)
  • 50 - 30000 hertsi (50_30000_hertsi)
  • 50 hertsi (50_hertsi)
  • 52 - 22000 hertsi (52_22000_hertsi)
  • 53 - 22000 hertsi (53_22000_hertsi)
  • 53 - 25000 hertsi (53_25000_hertsi)
  • 53 - 26500 hertsi (53_26500_hertsi)
  • 53 - 50000 hertsi (53_50000_hertsi)
  • 54 - 40000 hertsi (54_40000_hertsi)
  • 54 - 50000 hertsi (54_50000_hertsi)
  • 55 - 18000 hertsi (55_18000_hertsi)
  • 55 - 19000 hertsi (55_19000_hertsi)
  • 55 - 20000 hertsi (55_20000_hertsi)
  • 55 - 22000 hertsi (55_22000_hertsi)
  • 55 - 27000 hertsi (55_27000_hertsi)
  • 55 - 28000 hertsi (55_28000_hertsi)
  • 55 - 35000 hertsi (55_35000_hertsi)
  • 55 - 40000 hertsi (55_40000_hertsi)
  • 56 –15000 Hz hertsi (56_15000_hz_hertsi)
  • 56 - 22000 hertsi (56_22000_hertsi)
  • 56 - 50000 hertsi (56_50000_hertsi)
  • 570 – 4400 Hz hertsi (570_4400_hz_hertsi)
  • 60 - 15000 hertsi (60_15000_hertsi)
  • 60 – 15000 Hz hertsi (60_15000_hz_hertsi)
  • 60 - 18000 hertsi (60_18000_hertsi)
  • 60 - 20000 hertsi (60_20000_hertsi)
  • 60 - 22000 hertsi (60_22000_hertsi)
  • 60 - 24000 hertsi (60_24000_hertsi)
  • 60 - 25000 hertsi (60_25000_hertsi)
  • 60 - 50000 hertsi (60_50000_hertsi)
  • 62 - 22000 hertsi (62_22000_hertsi)
  • 62 - 24000 hertsi (62_24000_hertsi)
  • 62 - 26500 hertsi (62_26500_hertsi)
  • 64 - 22000 hertsi (64_22000_hertsi)
  • 65 - 18000 hertsi (65_18000_hertsi)
  • 65 - 20000 hertsi (65_20000_hertsi)
  • 65 - 22000 hertsi (65_22000_hertsi)
  • 65 - 28000 hertsi (65_28000_hertsi)
  • 65 - 35000 hertsi (65_35000_hertsi)
  • 65 - 50000 hertsi (65_50000_hertsi)
  • 68 - 22000 hertsi (68_22000_hertsi)
  • 700 – 20000 Hz hertsi (700_20000_hz_hertsi)
  • 70 – 16000 Hz hertsi (70_16000_hz_hertsi)
  • 70 – 18000 Hz hertsi (70_18000_hz_hertsi)
  • 70 - 20000 hertsi (70_20000_hertsi)
  • 70 – 20000 Hz hertsi (70_20000_hz_hertsi)
  • 70 - 22000 hertsi (70_22000_hertsi)
  • 70 – 22000 Hz hertsi (70_22000_hz_hertsi)
  • 70 - 28000 hertsi (70_28000_hertsi)
  • 72 - 22000 hertsi (72_22000_hertsi)
  • 75 – 12000 Hz hertsi (75_12000_hz_hertsi)
  • 75 - 20000 hertsi (75_20000_hertsi)
  • 75 – 20000 Hz hertsi (75_20000_hz_hertsi)
  • 800 – 20000 Hz hertsi (800_20000_hz_hertsi)
  • 800 – 25000 Hz hertsi (800_25000_hz_hertsi)
  • 80–15000 Hz hertsi (80_15000_hz_hertsi)
  • 80 – 16000 Hz hertsi (80_16000_hz_hertsi)
  • 80 - 18000 hertsi (80_18000_hertsi)
  • 80 - 20000 hertsi (80_20000_hertsi)
  • 80 – 20000 Hz hertsi (80_20000_hz_hertsi)
  • 83 - 20000 hertsi (83_20000_hertsi)
  • 83 - 24000 hertsi (83_24000_hertsi)
  • 900 – 16000 Hz hertsi (900_16000_hz_hertsi)
  • 90 - 18000 hertsi (90_18000_hertsi)
  • 90 – 18000 Hz hertsi (90_18000_hz_hertsi)
  • 90 – 19000 Hz hertsi (90_19000_hz_hertsi)
  • 90 - 20000 hertsi (90_20000_hertsi)
  • 90 – 20000 Hz hertsi (90_20000_hz_hertsi)
  • 90 - 40000 hertsi (90_40000_hertsi)
  • 91 – 13000 Hz hertsi (91_13000_hz_hertsi)
  • 95 - 25000 hertsi (95_25000_hertsi)
  • 95 - 40000 hertsi (95_40000_hertsi)
  • fu – 10000 Hz hertsi (fu_10000_hz_hertsi)
  • fu – 18000 Hz hertsi (fu_18000_hz_hertsi)
  • fu – 20000 Hz hertsi (fu_20000_hz_hertsi)
  • fu – 2500 Hz hertsi (fu_2500_hz_hertsi)
  • fu – 3000 Hz hertsi (fu_3000_hz_hertsi)
  • fu – 6000 Hz hertsi (fu_6000_hz_hertsi)
  • fu – 7000 Hz hertsi (fu_7000_hz_hertsi)
  • fu – 7500 Hz hertsi (fu_7500_hz_hertsi)
  • fu–8000 Hz hertsi (fu_8000_hz_hertsi)
  • fu – 9000 Hz hertsi (fu_9000_hz_hertsi)
 • Mitä mallia etsit? (group):
  • Bose 151 (bose_151)
  • Bose Acoustimass SYS.5 III (bose_acoustimass_sys_5_iii)
  • Boston Acoustics Soundware (boston_acoustics_soundware)
  • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
  • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
  • Canton GLE 496 (canton_gle_496)
  • Harman-Kardon HKTS 30 (harman_kardon_hkts_30)
  • ION Party (ion_party)
  • Jamo 210 SUB (jamo_210_sub)
  • Jamo A 345 I/O (jamo_a_345_i_o)
  • Jamo S-404 (jamo_s_404)
  • Jamo S 506 HCS3 (jamo_s_506_hcs3)
  • Jamo S 626 (jamo_s_626)
  • KEF Q700 (kef_q700)
  • Technaxx MusicMan (technaxx_musicman)
  • Wharfedale Diamond 10.1 (wharfedale_diamond_10_1)
  • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
  • Yamaha NS-F700 (yamaha_ns_f700)
  • Yamaha NS-SW700 (yamaha_ns_sw700)
  • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
 • Tuoteryhmät (siblingcategory):
 • info@vertaa.fi
vertaa.fi
Muiden maiden sivustot