x
x
x Kaikki kategoriat x Kategoriat MENU
Haet nyt kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (poista)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Etsi tuotteita... Hae tuotteita kategoriassa {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Etsi tuotteita... Hae... Etsi tuotteita...
Kategoriat x Sulje
 • Hae: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hei {{$parent.getName()}}! Haluatko nähdä myös näitä tuotteita myyvät kaupat lähellä sijaintia {{$data.getCity()}}?
  Käytä sijaintia
  x

  cd-soitin

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} kuluttajaa arvioi tuotteita tässä kategoriassa, keskiarvo {{$data.getAverageRating() | rating}}

  osta cd-soitin

  • Yleiset tiedot

   Cd-soitin on tehty audio-cd levyjen kuuntelemiseen. Cd:n pinta sisältää valtavan määrän sitä kiertäviä pieniä uria, joiden nystyröihin tieto tallennetaan. Cd-soittimessa on laser, joka lukee näitä pieniä kohoumia. Luettu tieto siirretään elektronisten komponenttien kautta kaiuttimiin, jotka muuttavat tiedon ääneksi. Cd-soittimen ostoa harkitsevan valinnan helpottamiseksi käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen hankintaa.

   Suosittuja cd-soitinten valmistajia ovat: Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Sony en Yamaha.

   cd-soitin tyypit
   Cd-tallentimella voi kopioita cd:itä ja tallentaa musiikkia levylle. Jos haluaa polttaa musiikin lisäksi myös data-cd:itä, on polttava cd/dvd-asema ehkä parempi vaihtoehto.
   Levynvaihtajan avulla voit laittaa usemman cd:n soittimeen kerrallaan. Levynvaihtaja valitsee kokoelmasta halutun cd:n. Jos soittimessa on myös play&exchange -toiminto, voi cd:n poistaa soittimen jatkaessa toisen cd:n soittamista poiston ajan. Cd-soittimissa on yleensä myös mp3-toiminto, eli niillä voi soittaa myös mp3-formaattiin tallennettua musiikkia.

   cd-soittimen ulostulot
   Analogisen ulostulon kautta tieto siirretään cd-soittimesta vahvistimen kautta kaiuttimiin. Joissakin malleissa on analogisen ulostulon lisäksi myös digitaalinen ulostulo. Se siirtää digitaalisen datan suoraan toiseen digitaaliseen laitteeseen, kuten DAT-nauhalle. Cd-soittimessa, jossa on myös digitaalinen sisääntulo, voi siirtää musiikkia toisesta digitaalisesta laitteesta (kuten DAT-nauha tai minidisc) äänenlaadun kärsimättä.

   cd-soittimella tallentaminen
   Cd-r on lyhene sanasta cd-recordable (recordable=äänitettävä). Cd-r-levylle voi polttaa tietoa vain yhden kerran. Cd-rw (lyhenne sanoista cd-rewritable) on cd, jolle voi polttaa tietoa monta (jopa tuhat) kertaa. Huomaa, että kaikilla cd-soittimilla ei voi polttaa levyjä. Asia mainitaan cd-soittimen teknisissä tiedoissa. Tallenusnopeus ilmoittaa kuinka nopeasti tallentava cd-soitin pystyy tallentamaan levyjä.

   cd-soittimen lisätoimintoja ja lisäosia

   Cd-soittimissa on usein myös erilaisia lisäominaisuuksia. Monen soittimen voi esimerkiksi ohjelmoida niin, että se soittaa valittuja cd:itä levynvaihtajasta tai tiettyjä kappaleita. Ohjelmoitavien kappaleiden määrä riippuu laitteesta. Jotkut cd:t sisältävät tietoja, kuten cd:n otsikko, esittäjä ja kappalelista. Nämä tiedot näytetään soittimessa vain jos cd-soitin osaa tuottaa tekstitietoa. Soittotapa tarkoittaa sitä, missä järjestyksessä kappaleet soitetaan:

   • satunnainen/random (satunnaisessa järjestyksessä)
   • a-b (ohjelmoidussa järjestyksessä)
   • toisto/repeat (kappaleen tai koko levyn toisto)

   Joihinkin soittimiin voi liittää myös kuulokkeet ja monen cd-soittimen mukana tulee kaukosäädin.

   cd-soitin ja dj
   Cd:lle on myös olemassa cd-levysoittimia. Esimerkiksi Pioneer tekee suosittuja laitteita, joilla voi “skratsata” cd:itä miksatessa, kuten levysoittimella. Mikseripöydällä voi helposti soittaa useaa cd:tä samanaikaisesti.

   cd-soitin vai dvd-soitin?
   Suurin osa dvd-soittimista soittaa myös cd:itä. Dvd-soitinten hinnat ovat nykyään niin alhaisia, että voi olla järkevämpää hankkia dvd-soitin kuin pelkkä cd-soitin. Lisätietoja dvd-soittimista löytyy niille tarkoitetusta kategoriasta dvd-soittimet.

   Vertaile täällä CD-soittimia ja löydä parhaat tarjoukset!

  • Usein kysytyt kysymykset

   Voinko soittaa myös mp3-levyjä CD-soittimella?
   Ainoastaan siihen soveltuvilla soittimilla. Jos mp3-yhteensopivuutta ei erikseen mainita tuotteen tiedoissa, ei niiden soittaminen silloin ole mahdollista.

   Voinko käyttää soittimessani myös CD-RW levyjä?
   Ainoastaan siihen soveltuvilla soittimilla. Jos RW-yhteensopivuutta ei erikseen mainita tuotteen tiedoissa, ei niiden soittaminen silloin ole mahdollista.

   Täytyykö minun maksaa jätehuoltomaksu CD-soittimesta?
   CD-soittimesta ei tarvitse maksaa jätehuoltomaksua erikseen.
   Jätehuoltomaksu on elektronisten laitteiden, kuten pesukoneiden ja jääkaappien hävittämisestä maksettava maksu, jolla kustannetaan laitteen ympäristönsuojelunormien mukainen hävitys. Maksu kuuluu niiden laitteiden hintaan, josta jätehuoltomaksu on maksettava.

    

  • Termien selitykset

   Alla lista CD-soittimien teknisistä termeistä selityksineen.

   Analoginen ulostulo
   Alalogisen ulostulon kautta musiikki kulkee CD-soittimesta vahvistimen kautta kaiuttimiin kuultavaksi.

   cd-r
   CD-R on lyhenne CD-recordable:sta (recordable=äänitettävä). CD-R:lle voi polttaa vain yhden kerran.

   cd-rw
   CD-rewritable on CD, jolle voi polttaa tietoa monta kertaa (jopa tuhat kertaa).

   cd-tallennin
   CD-tallentimella voit kopioida CD:itä ja musiikkia CD:lle. Jos haluaa polttaa musiikin lisäksi myös data-CD:itä, on polttava CD/DVD-asema ehkä parempi vaihtoehto.

   Digitaalinen sisääntulo
   Jos CD-soittimessa on digitaalinen sisääntulo, siihen voi syöttää musiikkia toisesta digitaalisesta laitteesta (kuten DAT-nauha tai Minidisc) ilman, että äänenlaatu kärsii.

   Digitaalinen ulostulo
   Joissakin malleissa on analogisen ulostulon lisäksi digitaalinen ulostulo. Se siirtää digitaalisen datan suoraan toiseen digitaaliseen laitteeseen, kuten DAT-nauhalle.

   Levynvaihtaja
   CD-soittimeen, jossa on levynvaihtaja, voi syöttää useamman CD:n samanaikaisesti. Levynvaihtaja valitsee kokoelmasta halutun CD:n. Jos soittimessa on myös play&exchange -toiminto, voi CD:n poistaa soittimen jatkaessa toisen CD:n soittamista poiston ajan.

   Maksimitaajuus
   Minimi- ja maksimitaajuus määräävät toistettavien äänten määrän. Mitä suurempi taajuusero (ero suurimman ja pienimmän taajuuden välillä), sitä enemmän ääniä soitin toistaa. Taajuus ilmoitetaan hertzeinä (Hz).

   Minimitaajuus
   Minimi- ja maksimitaajuus määräävät toistettavien äänten määrän. Mitä suurempi taajuusero (ero suurimman ja pienimmän taajuuden välillä), sitä enemmän ääniä soitin toistaa. Taajuus ilmoitetaan hertzeinä (Hz).

   play & exchange
   Jos soittimessa on play&exchange -toiminto, voi CD:n poistaa soittimen jatkaessa toisen CD:n soittamista pysähtymättä poiston ajaksi.

   Polttonopeus
   Polttonopeus määrää millä nopeudella soitin polttaa tietoa levylle.

   signaali/ääninäyte
   Signaali- tai ääninäyte antaa näytteen äänestä elektronisten pulssien välillä. Mitä korkeampi ääninäytteen taajuus on, sitä puhtaampi ääni. Äänen voimakkuus ilmoitetaan desibeleinä (dB).

    

   • Sony Sony
   • Philips Philips
   • Yamaha Yamaha
   • Pioneer Pioneer
   • Halpa Vertaa kaikki cd-soittimet hinnat alle 190 euroa.
  • Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, WALNUT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/9/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-classic-beige-walnut-39959499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/2/1/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-classic-beige-walnut-90380721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/8/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-classic-beige-walnut-102299648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/2/2/tivoli-audio-music-system-bt-walnoot-103469222.jpg
   Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, WALNUT (15)
   5.25 (1)
   Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, WALNUT
   Pettymys, palaa kauppaan!
   Sekakuorojen korkeissa äänissä säröä, samoin orkestereiden puhaltimissa. Äänen voimakkuuden säätö ei toimi oikein: Voimakkuutta alennettaessa äänestä ensin katoavat korkeat jaksot, kunnes jäljellä on vain ikään kuin bassotynnyristä kuuluvaa mutinaa, josta ei saa selvää. Etukaiuttimet antavat äänensä hyvin kapeassa kulmassa, jolloin äänen laatu, sävy ja taso vaihtelevat voimakkaasti huoneen eri puolilla kuunneltaessa. Ei ole lainkaan pienten tilojen laite. Niissä joudutaan käyttämään pientä äänen voimakkuutta, jolloin äänestä leikkautuu oleellinen osa pois. Vaikuttaa siltä, että etukaiuttimien impedanssi on turhan korkea ja kartiot jäykät. Edeltävän mallin FM-alueen piiska-antenni on korvattu 1,28m Cu-langanpätkällä. Käytettävissä on vain 6 muistipaikkaa FM (ULA) ja AM (keskipitkät) alueilla. AM-muistipaikkoja ei ilmeisesti voi allokoida FM-käyttöön. Valmistaja ei ole saanut aikaan tätä koskevaan kyselyyn vastausta 10 päivässä. Suomessa ei ole yhtään AM-yleisradioasemaa ja naapurimaissakin aika niukasti, lähinnä idässä. Tasokorjain ei toimi siten kuin sen pitäisi. Sen saa kytkettyä pois toiminnasta. Ohjekirjan mukaan se palaa aina toimintaan, kun virta kytketään uudelleen. Laitteen näytön mukaan se voidaan asettaa "permanently off". Puheohjelmissa naisäänet tulevat ulos muuntamattomina, mutta miesääniin tungetaan voimakas, kumiseva bassokorostus, joka vain häiritsee kuuntelua. Joissakin FM-alueen puheohjelmissa kuuluu taustalla kaiken aikaa korkeataajuuksinen sirinä, jota ei saa kuuluviin kuunneltaessa toisilla vastaanottimilla samaa ohjelmaa. Liekö stereodekooderilla jokin rooli tässä ongelmassa, koska monona kuunneltaessa sirinä häipyy liki kuulumattomiin. Hinta/Laatu-suhde on huono.
   4.0
   0 10
   • Viimeistely, retrotyyli
   • Hyvä ohjekirja
   • Äänessä säröä musiikissa
   • Voimakkuuden säätö
   • Tasokorjain ei toimi oikein
  Cd-Soittimet 5.3 (1)
  0 - 24
  • Philips Boombox CD/Radio/USB AZ780
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/1/5/philips-cd-780-19901115.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/2/philips-cd-780-23329442.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/1/4/philips-cd-soundmachine-az780-25138014.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/1/5/philips-cd-soundmachine-az780-25138015.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/0/1/6/philips-cd-soundmachine-az780-25138016.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/6/6/philips-cd-soundmachine-72246466.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/8/9/philips-cd-soundmachine-73161789.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/9/0/philips-cd-soundmachine-73161790.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/9/1/philips-cd-soundmachine-73161791.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/7/9/2/philips-cd-soundmachine-73161792.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/0/2/6/philips-cd-soundmachine-soitin-az780-12-87291026.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/8/8/1/philips-cd-soundmachine-az780-12-101069881.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/5/5/philips-cd-soundmachine-az780-12-101643055.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/2/8/philips-cd-soundmachine-az780-12-101689328.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/0/0/philips-cd-soundmachine-az780-12-102393700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/0/2/philips-cd-soundmachine-az780-12-103623902.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/1/5/philips-cd-soundmachine-az780-12-106420215.jpg
   Philips Boombox CD/Radio/USB AZ780 (7)
   Philips Boombox CD/Radio/USB AZ780
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   97.05, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   97.05, 5pv (offer_sdt_5_days)
   6
   good_buy
  • Philips Kannettava MP3-CD-soitin EXP2546/12
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/1/9/philips-exp2546-18145819.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/8/9/8/philips-exp2546-18145898.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/2/7/philips-exp2546-18261827.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/2/4/philips-exp2546-23210224.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/2/6/philips-exp2546-23210226.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/2/5/philips-portable-mp3-cd-player-exp2546-25132825.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/9/9/philips-portable-mp3-cd-player-73214099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/9/5/philips-exp2546-personal-cd-player-black-cd-player-99231895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/9/6/philips-exp2546-personal-cd-player-black-cd-player-99231896.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/3/2/philips-portable-mp3-cd-player-exp2546-12-101120532.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/9/0/3/philips-portable-mp3-cd-player-exp2546-12-101517903.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/8/7/philips-portable-mp3-cd-player-exp2546-12-101716487.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/1/5/philips-exp2546-personal-cd-player-black-cd-player-102551815.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/4/0/4/philips-portable-mp3-cd-player-exp2546-12-102801404.jpg
   Philips Kannettava MP3-CD-soitin EXP2546/12 (15)
   Philips Kannettava MP3-CD-soitin EXP2546/12
   Amazon Amazon
   39.98, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   39.98, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, WALNUT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/9/9/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-classic-beige-walnut-39959499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/7/2/1/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-classic-beige-walnut-90380721.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/4/8/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-classic-beige-walnut-102299648.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/2/2/2/tivoli-audio-music-system-bt-walnoot-103469222.jpg
   Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, WALNUT (15)
   5.25 (1)
   Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, WALNUT
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   595, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   595, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Yamaha CD-S 300 Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/7/5/yamaha-cd-s-300-17751975.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/9/9/8/yamaha-cd-s-300-silver--22936998.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/5/yamaha-cd-s-300-silver--101101335.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/3/3/6/yamaha-cd-s-300-silver--101101336.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/5/5/6/yamaha-cd-s-300-silver--101700556.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/9/4/yamaha-cd-s-300-silver--106523894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/9/5/yamaha-cd-s-300-silver--106523895.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/8/9/6/yamaha-cd-s-300-silver--106523896.jpg
   Yamaha CD-S 300 Hopea (9)
   Yamaha CD-S 300 Hopea
   Amazon Amazon
   208, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   208, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Yamaha CD-S 300 Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/9/3/0/yamaha-cd-s-300-17351930.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/8/3/yamaha-cd-s-300-17507283.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/3/4/yamaha-cd-s-300-black--22936734.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/6/1/5/yamaha-cd-s-300-black--101073615.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/1/7/yamaha-cd-s-300-black--101272017.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/2/4/yamaha-cd-s-300-black--101645124.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/9/7/8/yamaha-cd-s-300-black--102283978.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/5/4/yamaha-cd-s-300-black--102525954.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/9/9/yamaha-cd-s-300-black--102696799.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/0/0/yamaha-cd-s-300-black--102696800.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/3/2/9/yamaha-cd-s-300-black--103529329.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/0/yamaha-cd-s-300-black--106495040.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/1/yamaha-cd-s-300-black--106495041.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/0/4/2/yamaha-cd-s-300-black--106495042.jpg
   Yamaha CD-S 300 Musta (8)
   Yamaha CD-S 300 Musta
   Amazon Amazon
   209, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   209, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Denver DMP-389 Kannettavat CD-soittimet
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/6/0/9/denver-dm-389-25264609.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/7/8/8/denver-dm-389-25313788.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/4/2/denver-dm-389-portable-cd-player-black-silver-102092342.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/2/9/denver-dm-389-portable-cd-player-black-silver-102197229.jpg
   Denver DMP-389 Kannettavat CD-soittimet (16)
   Denver DMP-389 Kannettavat CD-soittimet
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   34.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   34.95, 3pv (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Marantz CD5005
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/8/marantz-cd5005-25036498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/4/9/9/marantz-cd5005-25036499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/5/6/marantz-cd5005-48491656.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/8/marantz-cd5005-102197308.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/9/marantz-cd5005-102197309.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/0/marantz-cd5005-102197310.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/1/marantz-cd5005-102197311.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/2/marantz-cd5005-102197312.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/3/marantz-cd5005-102197313.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/4/marantz-cd5005-102197314.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/5/marantz-cd5005-102197315.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/6/marantz-cd5005-102197316.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/7/marantz-cd5005-102197317.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/1/8/marantz-cd5005-102197318.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/2/0/marantz-cd5005-102197320.jpg
   Marantz CD5005 (6)
   Marantz CD5005
   Amazon Amazon
   240, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   240, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Grundig CDP 6600 Portable CD player Hopea, Valkoinen
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/7/0/grundig-cdp-6600-white-silver-79021870.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/5/9/2/grundig-cdp-6600-white-silver-85416592.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/5/9/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-silver-white-88622259.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/4/8/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-silver-white-102341548.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/5/0/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-silver-white-102341550.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/5/5/1/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-silver-white-102341551.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/3/6/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-silver-white-105303536.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/4/4/grundig-cdp-6600-white-silver-77834544.jpg
   Grundig CDP 6600 Portable CD player Hopea, Valkoinen (5)
   Grundig CDP 6600 Portable CD player Hopea, Valkoinen
   Amazon Amazon
   47.89, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   47.89, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Yamaha CDN301SI CD-player Spotify Connect AIRPLAY Internet radio DLNA Control app.
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/9/1/yamaha-cd-n301-25046891.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/9/2/yamaha-cd-n301-25046892.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/9/3/yamaha-cd-n301-25046893.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/8/9/4/yamaha-cd-n301-25046894.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/9/5/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-101132795.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/6/8/9/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-101725689.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/4/1/3/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-102027413.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/4/4/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-102552744.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/1/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-106530421.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/2/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-106530422.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/3/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-106530423.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/4/2/4/yamaha-cd-n301-hifi-cd-player-silver-106530424.jpg
   Yamaha CDN301SI CD-player Spotify Connect AIRPLAY Internet radio DLNA Control app. (3)
   Yamaha CDN301SI CD-player Spotify Connect AIRPLAY Internet radio DLNA Control app.
   Amazon Amazon
   275, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   275, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, VALKOINEN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/2/5/3/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-high-msybtwht-50375253.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/9/0/6/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-high-msybtwht-64028906.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/1/6/8/tivoli-audio-music-system-bt-bluetooth-high-msybtwht-102300168.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/0/tivoli-audio-music-system-bt-valkoinen-105293080.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/1/tivoli-audio-music-system-bt-valkoinen-105293081.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/2/tivoli-audio-music-system-bt-valkoinen-105293082.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/3/tivoli-audio-music-system-bt-valkoinen-105293083.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/8/4/tivoli-audio-music-system-bt-valkoinen-105293084.jpg
   Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, VALKOINEN (3)
   Tivoli AUDIO MUSIC SYSTEM BT, VALKOINEN
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   595, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   595, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Roadstar PCD-498MP Portable CD player Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/4/6/roadstar-pcd-498mp-portable-cd-player-musta-89972046.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/3/0/7/roadstar-pcd-498mp-portable-cd-player-black-102197307.jpg
   Roadstar PCD-498MP Portable CD player Musta (7)
   Roadstar PCD-498MP Portable CD player Musta
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   52.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   52.85, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Amadeus BRILLIANTE MIKROJÄRJESTELMÄ, WALNUT
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/1/2/amadeus-brilliante-mikrojarjestelm-walnut-87802212.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/0/7/amadeus-brilliante-mikrojarjestelm-walnut-106013207.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/0/8/amadeus-brilliante-mikrojarjestelm-walnut-106013208.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/1/0/amadeus-brilliante-mikrojarjestelm-walnut-106013210.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/1/1/amadeus-brilliante-mikrojarjestelm-walnut-106013211.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/1/2/amadeus-brilliante-mikrojarjestelm-walnut-106013212.jpg
   Amadeus BRILLIANTE MIKROJÄRJESTELMÄ, WALNUT (4)
   Amadeus BRILLIANTE MIKROJÄRJESTELMÄ, WALNUT
   Power.fi Power.fi
   358.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   358.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Senz SPECTRUM MIKROJÄRJESTELMÄ
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/8/7/senz-spectrum-mikrojarjestelm--90412287.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/9/7/senz-spectrum-mikrojarjestelm--105293097.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/9/9/senz-spectrum-mikrojarjestelm--105293099.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/0/senz-spectrum-mikrojarjestelm--105293100.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/1/0/1/senz-spectrum-mikrojarjestelm--105293101.jpg
   Senz SPECTRUM MIKROJÄRJESTELMÄ (4)
   Senz SPECTRUM MIKROJÄRJESTELMÄ
   Power.fi Power.fi
   78.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   78.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Marantz M-CR611 BLACK CD/VERKKOSOITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/3/7/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0-stereo-black-40229637.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/4/6/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0-stereo-black-42961646.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/8/3/2/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0-stereo-black-44467832.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/3/marantz-m-cr611-46193553.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/4/marantz-m-cr611-46193554.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/5/5/marantz-m-cr611-46193555.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/0/1/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-100943201.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/2/0/2/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-100943202.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/4/8/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101184848.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/4/9/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101184849.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/0/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101184850.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/8/5/2/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101184852.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/6/0/9/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101239609.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/4/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101804524.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/5/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101804525.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/6/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-101804526.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/8/1/7/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-102152817.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/9/6/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-106564496.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/9/7/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-106564497.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/9/8/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-106564498.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/4/9/9/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-106564499.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/0/0/marantz-m-cr611-melody-media-120w-2-0channels-stereo-black-av-receiver-106564500.jpg
   Marantz M-CR611 BLACK CD/VERKKOSOITIN (4)
   Marantz M-CR611 BLACK CD/VERKKOSOITIN
   Amazon Amazon
   439, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   439, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Denon DCD720AEBKE2
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/6/3/5/denon-dcd720aebke2-19221635.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/1/6/denon-dcd720aebke2-52143516.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/1/7/denon-dcd720aebke2-52143517.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/0/1/denon-dcd720aebke2-100924301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/5/denon-dcd720aebke2-101086745.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/6/7/4/6/denon-dcd720aebke2-101086746.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/9/8/3/denon-dcd720aebke2-101514983.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/2/3/5/denon-dcd720aebke2-101658235.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/3/5/3/denon-dcd720aebke2-101694353.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/3/0/1/denon-dcd720aebke2-102022301.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/1/3/5/denon-dcd720aebke2-102864135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/6/5/denon-dcd720aebke2-103652265.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/7/denon-dcd720aebke2-106519447.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/8/denon-dcd720aebke2-106519448.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/4/4/9/denon-dcd720aebke2-106519449.jpg
   Denon DCD720AEBKE2 (4)
   Denon DCD720AEBKE2
   Amazon Amazon
   243.28, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   243.28, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Tivoli Audio Music System BT HiFi CD player Kirsikka
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/7/6/5/tivoli-audio-music-system-bt-39968765.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/2/2/tivoli-audio-music-system-bt-47074522.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/2/9/9/tivoli-audio-music-system-bt-hifi-cd-player-cherry-taupe-102300299.jpg
   Tivoli Audio Music System BT HiFi CD player Kirsikka (6)
   Tivoli Audio Music System BT HiFi CD player Kirsikka
   Ecosto.fi Ecosto.fi
   6.873368496782174 (10)
   995, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Ecosto.fi Ecosto.fi
   6.873368496782174 (10)
   995, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
   good_buy
  • Teac CD-RW890MK2-B
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/9/9/9/teac-cd-rw890mk2-103952999.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/0/0/teac-cd-rw890mk2-103953000.jpg
   Teac CD-RW890MK2-B (4)
   Teac CD-RW890MK2-B
   Amazon Amazon
   314.95, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   314.95, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Technaxx BT-X38 Portable CD player Musta
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/9/7/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592697.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/9/8/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592698.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/9/9/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592699.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/0/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592700.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/1/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592701.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/2/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592702.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/3/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592703.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/4/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592704.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/5/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592705.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/7/0/6/technaxx-bt-x38-portable-cd-player-black-99592706.jpg
   Technaxx BT-X38 Portable CD player Musta (5)
   Technaxx BT-X38 Portable CD player Musta
   Data-Systems Data-Systems
   7.68346724033547 (15)
   63.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   Data-Systems Data-Systems
   7.68346724033547 (15)
   63.9, 4pv (offer_sdt_4_days)
   1
   good_buy
  • Grundig CDP 6600 Portable CD player Musta, Hopea
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/0/3/grundig-cdp-6600-71742003.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/8/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-black-silver-102341198.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/1/9/9/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-black-silver-102341199.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/2/0/0/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-black-silver-102341200.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/5/0/3/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-black-silver-102958503.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/5/2/9/grundig-cdp-6600-portable-cd-player-black-silver-105303529.jpg
   Grundig CDP 6600 Portable CD player Musta, Hopea (5)
   Grundig CDP 6600 Portable CD player Musta, Hopea
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   61.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   CDON.COM CDON.COM
   4.044796208685393 (80)
   61.95, 5pv (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Amadeus BRILLIANTE CD MIKROJÄRJESTELMÄ, MUSTA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/0/2/0/amadeus-brilliante-cd-mikrojarjestelm-musta-87804020.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/9/3/amadeus-brilliante-cd-mikrojarjestelm-musta-105293093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/0/9/6/amadeus-brilliante-cd-mikrojarjestelm-musta-105293096.jpg
   Amadeus BRILLIANTE CD MIKROJÄRJESTELMÄ, MUSTA (3)
   Amadeus BRILLIANTE CD MIKROJÄRJESTELMÄ, MUSTA
   Power.fi Power.fi
   358.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   358.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
   good_buy
  • Denon DCD-1600BK MUSTA CD-SOITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/1/4/4/denon-dcd-1600-zwart-78485144.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/8/9/denon-dcd-1600-zwart-81690889.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/1/0/6/denon-dcd-1600-zwart-87889106.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/0/8/9/9/denon-dcd1600ne-cd-speler-zwart-102370899.jpg
   Denon DCD-1600BK MUSTA CD-SOITIN (4)
   Denon DCD-1600BK MUSTA CD-SOITIN
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   899, 2pv (offer_sdt_2_days)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   899, 2pv (offer_sdt_2_days)
   1
  • Pioneer PD-10-K Personal CD player Musta CD-soitin
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/2/7/7/pioneer-pd-10-k-19342277.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/6/7/1/pioneer-pd-10-k-19342671.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/6/pioneer-pd-10-k-22944566.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/4/5/6/7/pioneer-pd-10-k-22944567.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/5/9/6/3/pioneer-pd-10-k-personal-cd-player-black-cd-player-101495963.jpg
   Pioneer PD-10-K Personal CD player Musta CD-soitin (4)
   Pioneer PD-10-K Personal CD player Musta CD-soitin
   Dustin home Dustin home
   7.773622147328613 (67)
   254.99, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   Dustin home Dustin home
   7.773622147328613 (67)
   254.99, 2vk (offer_sdt_2_weeks)
   1
  • Amadeus CAVATO CD MICRO RADIO MUSTA
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/3/4/6/0/amadeus--cavato-cd-micro-black-81003460.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/2/7/amadeus-cavato-cd-micro-radio-musta-105519527.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/9/5/2/8/amadeus-cavato-cd-micro-radio-musta-105519528.jpg
   Amadeus CAVATO CD MICRO RADIO MUSTA (2)
   Amadeus CAVATO CD MICRO RADIO MUSTA
   Power.fi Power.fi
   258.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   Power.fi Power.fi
   258.9, 1vk (offer_sdt_1_week)
   2
  • Harman/Kardon HARMAN KARDON HD 3700/230 CD-SOITIN
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/2/harman-kardon-hd-3700-230-35598132.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/3/harman-kardon-hd-3700-230-35598133.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/4/harman-kardon-hd-3700-230-35598134.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/5/harman-kardon-hd-3700-230-35598135.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/6/harman-kardon-hd-3700-230-35598136.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/8/1/3/7/harman-kardon-hd-3700-230-35598137.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/2/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-101171842.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/1/8/4/3/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-101171843.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/9/3/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-101772093.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/2/0/9/5/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-101772095.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/3/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-102197243.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/4/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-102197244.jpg
   • //pc.vertaa.fi/{{size}}/7/2/4/5/harman-kardon-hd-3700-230-hifi-cd-player-black-cd-player-102197245.jpg
   Harman/Kardon HARMAN KARDON HD 3700/230 CD-SOITIN (2)
   Harman/Kardon HARMAN KARDON HD 3700/230 CD-SOITIN
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   349, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   Hifi Studio Hifi Studio
   7.033333333333334 (1)
   349, 24t (offer_sdt_24_hrs)
   2
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Philips DEFAULT
    • philips
   • Yamaha DEFAULT
    • yamaha
   • Pioneer DEFAULT
    • pioneer
   • Halpa DEFAULT
    • budget
  • Mistä merkistä pidät eniten? (brand):
  • Hinta (price):
   • < 190€ (budget)
   • 190€ - 290€ (low)
   • 290€ - 460€ (medium)
   • > 460€ (high)
  • Mallin nimi (group):
   • Amadeus Cd-Soittimet (amadeus_cd_soittimet)
   • Audiolab Cd-Soittimet (audiolab_cd_soittimet)
   • Denon Cd-Soittimet (denon_cd_soittimet)
   • Denver Discman (denver_discman)
   • Grundig Discman (grundig_discman)
   • Harman/Kardon Cd-Soittimet (harman_kardon_cd_soittimet)
   • Marantz Cd-Soittimet (marantz_cd_soittimet)
   • NAD Cd-Soittimet (nad_cd_soittimet)
   • Onkyo Cd-Soittimet (onkyo_cd_soittimet)
   • Philips Discman (philips_discman)
   • Pioneer Cd-Soittimet (pioneer_cd_soittimet)
   • Roadstar Discman (roadstar_discman)
   • Teac Cd-Soittimet (teac_cd_soittimet)
   • Tivoli Cd-Soittimet (tivoli_cd_soittimet)
   • Yamaha Cd-Soittimet (yamaha_cd_soittimet)
  • 3D compatibility (3d_compatibility):
   • Ei (ei)
  • Kuulokkeet (kuulokkeet):
   • 3,5 mm (3_5_mm)
   • 6,3 mm (6_3_mm)
  • DLNA certified (dlna_certified):
   • Kyllä (kylla_)
  • Optical drive included (optical_drive_included):
   • Kyllä (kylla_)
  • Väri (va_ri):
   • Harmaa (harmaa)
   • Hopea (hopea)
   • Kirsikka (kirsikka)
   • Kulta (kulta)
   • Musta (musta)
   • Ruostumaton teräs (ruostumaton_tera_s)
   • Ruskea (ruskea)
   • Taupe (taupe)
   • Titaani (titaani)
   • Valkoinen (valkoinen)
  • Pre-out yhteydet (pre_out_yhteydet):
   • Kyllä (kylla_)
  • Optiset asemat (optiset_asemat):
   • CD-soitin (cd_soitin)
  • Kauko-ohjain (kauko_ohjain):
   • Kyllä (kylla_)
  • Internet radio services supported (internet_radio_services_supported):
   • Spotify, vTuner (spotify_vtuner)
  • MP3 toisto (mp3_toisto):
   • Kyllä (kylla_)
  • Teho per kanava (20-20KHz@8 ohmia) (teho_per_kanava_20_20khz_8_ohmia_):
   • 120 W (120_w)
  • USB-porttien määrä (usb_porttien_ma_a_ra_):
   • 2 (2)
  • AC (virta) in (ac_virta_in):
   • Kyllä (kylla_)
  • Yhteys (yhteys):
   • Aux-in (aux_in)
   • Coax Digital (coax_digital)
   • Kuuloke (kuuloke)
   • Optinen (optinen)
   • USB (usb)
  • Receiver size (receiver_size):
   • Stereo (stereo)
  • Digitaaliaudio optinen (digitaaliaudio_optinen):
   • 2 (digitaaliaudio_optinen_2.0)
  • Ethernet LAN (RJ-45) porttien määrä (ethernet_lan_rj_45_porttien_ma_a_ra_):
   • 1 (ethernet_lan_rj_45_porttien_ma_a_ra__1.0)
  • Audio sisään (vasen, oikea) (audio_sisa_a_n_vasen_oikea_):
   • 1 (1)
  • CD changer (cd_changer):
   • Ei (ei)
   • Kyllä (kylla_)
  • Audio (L,R) out (audio_l_r_out):
   • 1 (audio_l_r_out_1.0)
  • Kortinlukija (kortinlukija):
   • Ei (ei)
  • Tuoteryhmät (siblingcategory):
  • info@vertaa.fi